Pokaż pełną wersje : Wojna
ile razy sie wyjebalem po stronie fagu? dal mi ktos kiedys na blessy?
i to nie zalezy od mojego skilla, tylko od tego ze ja sie zawsze bije i zawsze bede sie bil bo ta gra to tylko dla mnie GRA.
Aimar ja nie uwazam ze ty masz zle pvp, uwazam ze masz napewno lepsze niz polowa FAGu, i nie porownoj mnie do Elom Tiki.
napewno by sie znalazla jakas osoba z fagu, ktora to tylu wypierdolkach napewno by juz przestala grac.
Adde mi na bless nie da, bo ja nawet nie poprosze bo ja Kase na wyjebki mam i moge sie wy*******ac.
Wez idz sobie z tad co? -.-
@Komar
Ty i tak pizda jestes ;ddd bo jestem dluzej od Ciebie w fagu u n00b!! :**
@Raksu
Co Ty robisz o 2giej w nocy?;d Jebany no liferze !! ;d
Raks Ninja
17-02-2008, 02:28
Oj Raga Raga to ze ostatnio do wawy nie dalem rady wpasc i ci na dworcu mordy obic to nie znaczy ze wogule nie wpadne :D
Ty stary chuju ty mi kurwa moich kolegow z Warszawy straszysz?
Issytarus
17-02-2008, 05:30
ile razy sie wyjebalem po stronie fagu? dal mi ktos kiedys na blessy?
i to nie zalezy od mojego skilla, tylko od tego ze ja sie zawsze bije i zawsze bede sie bil bo ta gra to tylko dla mnie GRA.
Aimar ja nie uwazam ze ty masz zle pvp, uwazam ze masz napewno lepsze niz polowa FAGu, i nie porownoj mnie do Elom Tiki.
napewno by sie znalazla jakas osoba z fagu, ktora to tylu wypierdolkach napewno by juz przestala grac.
Adde mi na bless nie da, bo ja nawet nie poprosze bo ja Kase na wyjebki mam i moge sie wy*******ac.
Po pierwsze jak mozesz pisac ze nigdy nikt w Inmates i FaG'u nie daje na blesy skoro nasi sorkowie jeszcze wtedy kiedy Sebbe gral dostawali po kilka razy w przeciagu miecha? Moze jeszcze gdy byles w polsce bylo inaczej ale wtedy jeszcze kazdy kase mial bo nowa wojna byla dopiero inmates + fag.. Po za tym dla palkow daje sie w drugiej kolejnosci na blesy a Ty zawsze miales kase wiec czemu niby miales dostawac na nie, oprucz tego dla ciebie(mam rozumiec ze mowie do krzyska) nikt nie dalby na blesy przez twego super drugiego ownera co jak mozna expic bylo to siedzial na vencie 10h a jak bic sie to 10h moze przesiedzial przez 3 miechy i wychodzil z venta w trakcie/przed akcjami
I nie pisz mi ze mial rl life i nauke bo to nie zajmowalo mu 24h i jeszcze jest cos takiego jak gather to mogl chociaz czasem an niego sie zjawic i zarezerwowac sobie godzine wolnego w tym czasie..
Teraz dalej jak morzesz pisac o lojalnosci skoro sam o niej nic nie wiesz zdradziles swoich i tyle. Feliex zalatwil Ci venta pomimo tego co zrobil leszek, namawial wszystkich zeby wybaczyc dla twego drugiego ownera a pozniej Sebbe Ciebie z venta wyjebal. Mowili Ci ludzie m.in. Feliex ze pogada z nim ale nie mogles poczekac kilka dni co nie? Po za tym upewniles Sebbe w z tym ze byles spyem bo odrazu poszedles do romu co tak nagle Cie przyjeli ? zal
piszesz ze to tylko gra, no to powiem Ci tak ze w tej grze juz nie masz szacunku u nikogo powodzonka
eldero aka lubie expic na kopalniach ale bic sie nie bardzo
Tibioholikus
17-02-2008, 05:59
Mówisz w tym momencie również o sobie, no chyba że to twój inny owner walnął focha na cały świat i nie chciał się bić ? W fagu nikt nigdy nie dostał pieniędzy na blessy, każdy musiał zarabiać na siebie, oprócz kilku wyjątków jak wygrana fagu na darashii z 1,5 roku temu dzięki śmierci Elmo. No i oczywiście uzbrajanie magów przez całą gildie ale tak jest przecież wszędzie. Ogólnie po tym co robisz w tym momencie straciłem do ciebie cały szacunek jaki miałem, nigdy nie rozumiałem ludzi którzy zmieniają strony walki i adde którego tak wyzywałeś na vencie nagle staje się dla ciebie wzorem do naśladowania. I nie wypowiadaj się na temat Fagu skoro byłeś w nim maksymalnie rok.
w takim razie nigdy do niego nie miales szacunku bo to nie on odszedl tylko go WYJEBALI a co do jego 2 ownera to mial racje ze nie walczyl ciekawe co ty bys wybral "panne czy fag" zal mi was
Cos jeszcze chcecie powiedziec :)?
//eldero~
@ Sting
Me is no hunted plix : ( no hunted me
@Raks
_/ xD
@ Kris
I co myslisz ze jestes fajny jesli wyciagasz jakies brudy na forum odtyczace sharowania charow w FAGu etc? Nie kazdy jest takim no liferem zeby siedzial 20h i expil , lepiej to podzielic na kilka osob ( wg mnie ;p ) A co do gatherow na VEnt to troche ciezko nazwac to poswieceniem 1h.
Zazwyczaj jak gather byl o 19-20 to jakas akcja byla o 22-23
Sting_Ninja
17-02-2008, 11:55
Raks & Raga ..i.. pedalki ..i..
Raga sharowal ze mna Raga~costam I co mu zrobicie?:D
po 1 nie kupilem tego chara robie go od poczatku sam
po 2 jestes kretynem
po 3 wbije 100 lvl jak bede mial pieniadze bo haka mialem
po 4 przydupasem to ty mozesz byc
po 1 Ja napisalem ze byszu kupil chara pojebie naucz sie cztac.
po 2 Tak, tak wmawiaj tak sobie.
po 3 I hope they won't let you do it. (Gdybym tu gral... xP)
po 4 taa...
@Sting
Byles w walentynki na piatce i nie wpadles?:< Mieszkam na przeciwko piatki! Zobacz jaka fajna popijawa byla:
http://foteka.pl/mini/b799c6157421cbe6826d60f5555e0b9e.jpg
Smugał (16-02-2008 17:36)
i zes chyba ryjemw ten betonowy murek walnal
Smugał (16-02-2008 17:37)
ale najbardzij sie zdziwilem ze Ty sie w ogole nie zaparles rekami tylko tak soboie poleciales :D
bo zala morde we krwi miales i ziemii
Nie ma to jak sie zapic i lbem w murek wypierdolic _/
KriS1460
17-02-2008, 19:36
Wez idz sobie z tad co? -.-
Dobra Dobra juz ide Z TAD ;D bo widze ze tu same nooby siedza.
Procz Doneq, Kidlera,Tibioholikusa i aimara _/
@Doneq
Ale nie są? LoL ehhh, Twoi też grają? 8o
Gowno ci do tego w co graja moga grac i w bierki pod woda a i tak beda zawsze beda lepsi niz twoi:>
Kakalaka222
17-02-2008, 20:41
Gowno ci do tego w co graja moga grac i w bierki pod woda a i tak beda zawsze beda lepsi niz twoi:>
Może tak, może nie. :baby:
Hanys777
17-02-2008, 21:57
po 4 taa...
@Sting
Byles w walentynki na piatce i nie wpadles?:< Mieszkam na przeciwko piatki! Zobacz jaka fajna popijawa byla:
ale najbardzij sie zdziwilem ze Ty sie w ogole nie zaparles rekami tylko tak soboie poleciales :D
Widze ze nie jestem osamotniony w takich akcjach calowania sie z betonem ;)
Mordo ty moja ;*
Sting_Ninja
17-02-2008, 22:05
po 4 taa...
@Sting
HAHAHAHAHAHAHA
Dobra Dobra juz ide Z TAD ;D bo widze ze tu same nooby siedza.
Procz Doneq, Kidlera,Tibioholikusa i aimara _/
Stad, z tad co za roznica dla Ciebie to jedyny znajomy sposob abys zrozumial -.-
Stad, z tad co za roznica dla Ciebie to jedyny znajomy sposob abys zrozumial -.-
Losek chill out !
KriS1460
18-02-2008, 00:58
Jedyny sposob abym zrozumial to zebys pisal poprawnie, moze czegos sie naucze :D ;)
Ja tam bym Ci radzil nauczyc sie gotowac to Ci sie moze przydac bo mama siedzaca na necro Ci obiadu nie zrobi ;/
@up
HAHAHHAHAHA OWNED !!!
Kakalaka222
18-02-2008, 14:13
@Losek
Kurwa, dobre w chuj! xDDD
Widze ze nie jestem osamotniony w takich akcjach calowania sie z betonem ;)
Mordo ty moja ;*
To ty tez Kotek?:D To moze jakies zawody kto mocniej czy cos?:D
Kris1460 to kim on gra?
a chuj Cię to obchodzi.
a chuj Cię to obchodzi.
wyluzuj prymitywie...
sam pacanie nie wiesz to zamknij morde, kurwa jakbys nie byl noobem to bys mogl tak do mnie mowic ale z jestes cipa matol itp to nie mozesz:blazen:
Mc'giver
18-02-2008, 17:25
to jakas tajemnica??
kris~ = Eldero~
Kakalaka222
18-02-2008, 17:42
To ty tez Kotek?:D To moze jakies zawody kto mocniej czy cos?:D
Jestem pewien, że Hanys mocniej! ;D "a se przyjebe ryjem w zol" 8o
sam pacanie nie wiesz to zamknij morde, kurwa jakbys nie byl noobem to bys mogl tak do mnie mowic ale z jestes cipa matol itp to nie mozesz:blazen:
aha. <10 znakóf>
@Saori
Nie , to nie jest tajemnica,lecz jeśli by umiał czytać to by wiedział...
kochajmy sie i wybacz mu ten ciezki grzech, naucz sie wybaczac i podazaj jasna strona zycia, amen. Nie kazdy jest taki bystry jak Ty ;/ zrozum ziąą.
KriS1460
18-02-2008, 19:10
Ja tam bym Ci radzil nauczyc sie gotowac to Ci sie moze przydac bo mama siedzaca na necro Ci obiadu nie zrobi ;/
po 1 ja dobrze gotuje
po 2 moja mama dobrze gotuje
po 3 moja mama nigdy nie byla na necro hahaha
po 1 ja dobrze gotuje
po 2 moja mama dobrze gotuje
po 3 moja mama nigdy nie byla na necro hahaha
Haha no napewno w krk bylo dokladnie widac te mase nabyta poprzez jedzenie bialka i ogolnie dobrych obiadow^^ A jak nie na necro to sry pewno meczy trolle w ab ;/
KriS1460
18-02-2008, 20:15
Haha no napewno w krk bylo dokladnie widac te mase nabyta poprzez jedzenie bialka i ogolnie dobrych obiadow^^ A jak nie na necro to sry pewno meczy trolle w ab ;/
Mylisz sie, raty pod thais.
Po innych ludziach z fagu tez widac ze sa chudzi i co z tego? lepiej byc grubasem? hahaha
Po innych ludziach z fagu tez widac ze sa chudzi i co z tego? lepiej byc grubasem? hahaha
Byc chudym a byc wessanym przez komputer to zasadnicza roznice ale do ciebie i tak to nie dotrze x)
blantmaster
18-02-2008, 20:40
Ja tez jestem chudy :(. BTW Krzychu pozdrow Aske :D
KriS1460
18-02-2008, 20:50
Byc chudym a byc wessanym przez komputer to zasadnicza roznice ale do ciebie i tak to nie dotrze x)
wessanym przez komputer hahaha, a polowa fagu jest WESSANA w jaranie _/
I co w zwiazku z tym?
Boli Cie to , bo Ty nie mozesz? ; /
Jaka szkoda : (
KriS1460
18-02-2008, 21:07
I co w zwiazku z tym?
Boli Cie to , bo Ty nie mozesz? ; /
Jaka szkoda : (
Czemu niby ja nie moge? bo mi mama zabrania? hahah
jakbym chcial to bym zapalil, a poco potem miec zjarana banie? tylko zeby przed kolegami zaszpanowac?
Kakalaka222
18-02-2008, 21:33
jakbym chcial to bym zapalil, a poco potem miec zjarana banie? tylko zeby przed kolegami zaszpanowac?
Dla RILAXA! ;)
A co, Ty wolisz szpanować kolejnym lvlem na noob charze ? ^^'
Spoko, różni ludzie - różne gusta.
Pozdrawiam ...
KriS1460
18-02-2008, 21:39
NIe, ja nie spamuje ze wbilem lvl, jak to robi polowa FAGu ;D
btw. harythoria i Elzagii rox :D
Hanys777
18-02-2008, 21:52
Zajaraj pogadamy :)
Hajdas musimy sobie poszpanowac w wolnym czasie:D
@Gotic
No ja tez sie calowalem z chodnikiem i dziwnym trafem rece nie zareagowaly podczas lotu :D , a pozniej spotkalem nieznajomych na drodze i...B)
Zajaraj pogadamy :)
Hajdas musimy sobie poszpanowac w wolnym czasie:D
@Gotic
No ja tez sie calowalem z chodnikiem i dziwnym trafem rece nie zareagowaly podczas lotu :D , a pozniej spotkalem nieznajomych na drodze i...B)
Ale nie w walentynki;] Trzeba bylo fote robic ;D
Hanys777
18-02-2008, 22:28
Ale nie w walentynki;] Trzeba bylo fote robic ;D
Fota jest ale ja jej nie chce ogladac:D
Nos jak Rocky Balboa:D
mhm , Ty jestes grubas.. ja jestem cienias.. .czeka ma Ciebie kutas o zrobienia ^^
mhm , Ty jestes grubas.. ja jestem cienias.. .czeka ma Ciebie kutas o zrobienia ^^
To bylo odwrotnie-.-
Widzisz przeszedles teraz na rozmowe o calym FAGu ktorym ja nie jestem myslalem ze chociarz to rozumiesz ;//
Apropo co ma jaranie do bycia chudym? Ja to zawsze myslalem ze po zielsku jest cos takiego jak gastro bania i sie sporo je... no ale jezeli chcesz stracic na wadze na srodkach oduzajacych to polecam raczej wlada...
To bylo odwrotnie-.-
nom, właśnie słucham tego Dissu ... , lecz wobec mnie odwrotnie lepiej brzmi xdd.!
@Eldero~
bwahah , ale dojebałeś....
Pale trawe żeby szpanować przed kolegami !! bwahah.
Ty, grasz w tibie , nie którzy wolą sobie zapalić .. życie?
wyhylylybymy
19-02-2008, 00:06
NIe, ja nie spamuje ze wbilem lvl, jak to robi polowa FAGu ;D
btw. harythoria i Elzagii rox :D
ale za to ty to jestes pvp master i wymiatasz?? a ty to nie laziczyles gleby w ciagu dnia 2 razy??
bez odbioru
Wy to naprawde macie dobrych dilerow. (:
KriS1460
19-02-2008, 00:39
ale za to ty to jestes pvp master i wymiatasz?? a ty to nie laziczyles gleby w ciagu dnia 2 razy??
bez odbioru
a Czy elzagii nie wyjebal sie dzis 2 razy?
a Czy Arieswar nie wyjebal sie w ten dzien co ja 2 razy?
bez komentarza.
To bylo odwrotnie-.-
dokladnie kurwa, hahahahahahahaha
Raks Ninja
19-02-2008, 03:37
Chuj jej w nerki :P Ktos zajebal dobrego posta na tibia.com, ze podobno szukala kolesi z kasa zeby jej addony fundowali haha, nie wydal bym na ta czy inna tibijska szmate zlamanego tibijskiego centa, wolal bym juz kupic nowa morde Gamrothowi bo jego koledzy mi sie zala ze im do okien w nocy zaglada i ich straszy :\
@Losek
Tylko nie pisz co robie o 3 na forum :D
Sting_Ninja
19-02-2008, 12:20
Chuj jej w nerki :P Ktos zajebal dobrego posta na tibia.com, ze podobno szukala kolesi z kasa zeby jej addony fundowali haha, nie wydal bym na ta czy inna tibijska szmate zlamanego tibijskiego centa, wolal bym juz kupic nowa morde Gamrothowi bo jego koledzy mi sie zala ze im do okien w nocy zaglada i ich straszy :\
@Losek
Raks nie pisz do mnie o 3 w nocy na gg! :D
@Losek
Haha Raksu tak sie zlozylo ze niestety mialem zajecia rano nieszlo posiedziec do 3:30+ aby Ci napisac co robisz o 3:30+ na forum! ;d :*
Myjcie zęby po każdym posiłku. Bez odbioru.
Tibioholikus
19-02-2008, 13:37
Krzysiek mowiles cos?:>
Tibioholikus
19-02-2008, 13:40
Wy to naprawde macie dobrych dilerow. (:
haha ja mam dobrego!
Raksu Ty gnido , Ty masz morde jak Skywalker Bits.
@ Topic :
Trzymajcie tak dalej , ciekawe kiedy zmadrzejecie.
Tibioholikus
19-02-2008, 16:49
tibio~ i myślisz ze jesteś fajny ? czy pokazujesz nam jaki głupi jesteś? pozdro dla frajerów środkowym palcem
odlasniasz sie przed wszystkimy ze jestes frajerem all wiedzieli ale ze sam siebie tak pozdrawiasz to chyba nikt ;]
Matut666
19-02-2008, 17:17
Wole być zassanym przez Jaranie _/ Hail Ganja _/ B) Kris tylko nie mów że ty sobie nie lubisz zajarać ?B)
zal co macie temat do klotni .. i hu ze ktos nie jara moze ten ktos ma dobrze w glowce i wie ze szkoda na gowno kasy wydawac .. ale jak dla was to jest odlot to >> _/ hail zjarancy !!!
ta tak kidler tobie to pewnie majeranek sprzedaja i banie po tym masz ...
Raks Ninja
19-02-2008, 18:00
A z Goredem co sie stalo? Wyplacil sie czy za free spierdolil z Inmates do La onda?
Here til the end for my crew.
Hail the Inmates! dobre _/
Matut666
19-02-2008, 18:40
zal co macie temat do klotni .. i hu ze ktos nie jara moze ten ktos ma dobrze w glowce i wie ze szkoda na gowno kasy wydawac .. ale jak dla was to jest odlot to >> _/ hail zjarancy !!!
8o Ty nie jarasz i jakos nie masz dobrze poukładane w główce...dla ciebie jest odlot jak zjesz w ciągu dnia 2 kanapki (w wyjątkowych sytuacjach gdy juz nie masz siły chodzic) a co do Kidlera to nie wypowiadaj się na jego temat jeśli go nie znasz Nata Ciebie aby zjarać to by wystarczyło abyś stał obok mnie gdy ja jaram albo dać Ci powąchać lufke też by wystarczyło B) Więc jak masz się tał głupio wypowiadać to się lepiej wcale nie wypowiadaj :baby:
nawet nie bede tego komentowal bo zbyt prostacko to napisales ... ze do tych kanapek to sie mylisz ale co tam ... no coz nawet nie mysle stac oklo Cieibe jak to bedziesz palil takie wybacz cry me a river ;p
Matut666
19-02-2008, 19:01
nawet nie bede tego komentowal bo zbyt prostacko to napisales ... ze do tych kanapek to sie mylisz ale co tam ... no coz nawet nie mysle stac oklo Cieibe jak to bedziesz palil takie wybacz cry me a river ;p
hmm prostacko to ty rozmawiasz ze swoją starą, do kanepek to no niech będzie że zjesz 3 ;) no i co do palenia to bym ci nie pozwolił obok mnie stać gdy będe jarał bo sie od samego patrzenia zjarasz więc wybacz słonko B) może skoczymy na browara weźniemy sobie jednego na 2 :D Muashmuashmuashmuash :D
Sa gusta i gusciki, a ze ty Nata jestes Gustaw to nie moj problem.
może skoczymy na browara weźniemy sobie jednego na 2 :D Muashmuashmuashmuash :D
Ja zalatwie kieliszki do tego browara ok ?
pzdro :>
Ej chlopaki czemu wy palicie takie swinstwa jak marichułana i zjadacie z coca-cola amfetamine przecie to ochydne nie lepiej 1 lecha z tymbarkiem sobie kupic z kumplami??
Matut666
19-02-2008, 19:19
Ej chlopaki czemu wy palicie takie swinstwa jak marichułana i zjadacie z coca-cola amfetamine przecie to ochydne nie lepiej 1 lecha z tymbarkiem sobie kupic z kumplami??
HaHaHa jak chcesz skoczyć na jednego Lecha i tymbarka to zaproś sobie Nate on zawsze kończy impreze po 1 browarQ :D No czasami nawet nie dopija do końca...nie poszedł w ślady braci B)
HaHaHa jak chcesz skoczyć na jednego Lecha i tymbarka to zaproś sobie Nate on zawsze kończy impreze po 1 browarQ :D No czasami nawet nie dopija do końca...nie poszedł w ślady braci B)
signed
JACOBq:]
nie chce byc prowokatorem kolejnej waszej klotni, ale czlowieku zobacz co ty wypisujesz, skonczcie z tym lansowaniem sie ^^ kurwa wielki powod do dumy, masakra.
Ty to Matut wiesz ile pije na imprezie jak na zadnej Cie nie bylo OWNED ?
@ up zgadzam sie ;p
Chyba połowa z Was się zapomniała że to forum dotyczy gry tibii a nie waszego rl zycia. Zalóżcie sobie bloga i tam sie wypowiadajcie na te bzdety. Jarają te te pety chlaja piwsko i pozniej chca wygrac War. Szacunek dla Nata ze nie pali i nie pije. Ja tez zjadam max 3 kanapki na dzien ;)
noob_z_Carlin
19-02-2008, 21:58
@up
super,mogę Cię dotknąć?
Widze masz noob w nicku i to opiuje całego Ciebie Pzdr
Chyba połowa z Was się zapomniała że to forum dotyczy gry tibii a nie waszego rl zycia. Zalóżcie sobie bloga i tam sie wypowiadajcie na te bzdety. Jarają te te pety chlaja piwsko i pozniej chca wygrac War. Szacunek dla Nata ze nie pali i nie pije. Ja tez zjadam max 3 kanapki na dzien ;)
To zrob sobie takie cos i wy*******aj tam sie zalic. Juz jakis idiota zrobil temat do klotni i jak widzisz w chuj wiele sie tam dzieje.
To zrob sobie takie cos i wy*******aj tam sie zalic. Juz jakis idiota zrobil temat do klotni i jak widzisz w chuj wiele sie tam dzieje.
Gosc ma 100 % racji a ty kurwa wielki pro evul go jedziesz schowaj sie czlowieku ...
blantmaster
19-02-2008, 22:28
Nadal chcesz zostac ksiedzem?
Ciesz się że nie dałem tu kazania ;)
blantmaster
19-02-2008, 22:36
Ciesz się że nie dałem tu kazania ;)
To bedzie z Ciebie zajebisty klecha. Ups sory prosze ojca za przeklenstwo
Już Ci mówilem że dla mnie jestes zerem, ale dla Boga moze nie i w tym mniej nadzieje.
"Nie kupuj jej tylko siej, hej !" ^^'
Co do marihuany (to jedyny temat w jakim mam doświadczenie, bo na Aurea nie gram). Ktoś chce - pali, jak ktoś nie chce, to tego nie robi, proste. Nie ma się nad tym co rozwodzić. Jedyne co mogę wam powiedzieć, to to, że uważam, że miliard razy lepiej jest wyskoczyć sobie z kumplami, spalić gramika Mary Jane z bongosa czy fajki lodowej (polecam zwłaszcza to drugie, chociaż mało ekonomiczne, jeżeli chcesz dużo za mało, to najlepsza pozostanie zawsze butelka) niż grać w Tibie. ^^'
A co jeszcze do zacytowanego przeze mnie posta - gadasz tam gościu coś o majeranku ? Może nie koniecznie to musi być majeranek, ale wystarczy zwykła gałka muszkatołowa (jej się nie pali, tylko robi z niej wywar, ale NIE POLECAM, jest ohydne i trzyma ze 3 doby [serrio...]), a jak nie to, to wystarczy skoczyć do apteki, kupić Acodin czy inny medykament. : )
Na koniec dodam tylko ...
"Biorą nas za ćpunów - zwykłe oczernianie ! Palimy sobie trawkę, i niech tak zostanie, zioło było, jest i będzie jarane !"
Więc zostawcie nas w spokoju, a i my nie będziemy się czepiać (na tym tle [pragnę zauważyć, że to nie strona pro-ganja zaczęła]).
Pozdrawiam ...
blantmaster
19-02-2008, 23:39
Już Ci mówilem że dla mnie jestes zerem, ale dla Boga moze nie i w tym mniej nadzieje.
Bede MNIAL. Btw. do szkoly
Bo na wiecej cie nie stac.
Hanys777
20-02-2008, 00:48
Pochloncie przed snem z 3 galki muszkatalowe (przyprawa do piernikow)
a rano jak najebani :d
Sting_Ninja
20-02-2008, 01:33
Nadal chcesz zostac ksiedzem?
OWNED :D:D
KriS1460
20-02-2008, 05:05
oby tak dalej to znow bedziemy Najciekaszym Tematem Rozmow Nie Wziazanych Z Tibia :)
oby tak dalej to znow bedziemy Najciekaszym Tematem Rozmow Nie Wziazanych Z Tibia :)
W czyms najciekawszy w koncu bedzie ;]
KriS1460
20-02-2008, 06:04
W czyms najciekawszy w koncu bedzie ;]
Juz byl najciekawszy. Teraz trza zapracowac jeszcze raz na to :):cup:
Juz byl najciekawszy. Teraz trza zapracowac jeszcze raz na to :):cup:
Ty na to nie zapracowales :) przyszedles tutaj od jakiegos tygodnia i jestes najwiekszym spamerem~ a wiec wy*******aj
Matut666
20-02-2008, 09:01
Ty to Matut wiesz ile pije na imprezie jak na zadnej Cie nie bylo OWNED ?
@ up zgadzam sie ;p
Hahaha wiem ile pijesz bo wiem ile możesz wypić :) Jak dobrze pójdzie to wypijesz 2 browary a po 2 na takie imprezy jak ty chodzisz to szkoda słów B) chodzisz tam aby popatrzeć jak się inni bawią i piją ?:D A może chodzisz aby pokazać ze masz marne grosze na wstęp ?B) P=owned :baby:
KriS1460
20-02-2008, 09:02
matut slyszalem ze Ty w Rzeszowie nie proznowales :>
Endrox
Zamiast to szkoly to wagarki w domu ? :D
KriS1460
20-02-2008, 09:42
http://s001.wyslijto.pl/?file_id=04820460680380079319
Filmik z Endroxa. Trwa 90 sekund, wazy 36KB. NIE CHCESZ NIE SCIAGAJ
Czy jest filmik ze mna Warrior Varg
09:04 You see a dead human (Vol:10). You recognize Warrior Varg. He was killed by Mixor Korkeror.
;]
09:04 You see a dead human (Vol:10). You recognize Warrior Varg. He was killed by Mixor Korkeror.
;]
chciałeś być fajny ?? czy co ?
noob_z_Carlin
20-02-2008, 11:56
Joker Poker-Feb 19 2008, 17:50:53 CET Killed at Level 132 by Juggalo Ranger
Colo Rogat-Feb 19 2008, 13:16:18 CET Killed at Level 114 by Lecther Tirado
and by Soledor
Finot Dragon Knight-Feb 19 2008, 17:53:07 CET Killed at Level 106 by Soledor
Mc'giver
20-02-2008, 12:33
Lecther Tirado
Feb 20 2008, 11:36:24 CET Killed at Level 177 by Nukia Malanos
and by Hellah
HAHAH STARCIL 2 LVL
czyzby na blessy brakowalo??
Kakalaka222
20-02-2008, 12:50
Lecther Tirado
Feb 20 2008, 11:36:24 CET Killed at Level 177 by Nukia Malanos
and by Hellah
HAHAH STARCIL 2 LVL
czyzby na blessy brakowalo??
Albo porostu miał ledwo 177 dobity... wątpię, że blessy blessy. :P
Mc'giver
20-02-2008, 12:53
tez mozliwe
a tak btw kiedy mi oddasz RH i aol??
KriS1460
20-02-2008, 13:02
tez mozliwe
Saori KOZAK :D larus oddaj mu rh i aola bo na blessy nie ma :(
Mc'giver
20-02-2008, 13:12
nie na blessy na saori mam ale ogarniam sorca i need kase na niego a troszku trzeba :)
Raks Ninja
20-02-2008, 14:27
Character Gardz Nulk'Chaos does not exist.
HEHEHEHEHEHE nareszcie nie bede musial ogladac tej szmaty.
Character Gardz Nulk'Chaos does not exist.
HEHEHEHEHEHE nareszcie nie bede musial ogladac tej szmaty.
:/ A takie dobre looty zawsze z niego byly:(
Kakalaka222
20-02-2008, 15:55
@Edit - Zły cytat.
Omfg... Dziury masz na mózgu? ;S
Saori Mia
Feb 20 2008, 14:56:36 CET Killed at Level 155 by Kajzezoze
and by Morixar
On ma tyyyyyyyyyyyle kasy na blessy, ze da rade! (:
Solo akcje se Saori zrobiles na pohu, hahahahaa.
Heh, coś robi nie jak Wy, wywołujecie wojny a potem jesteście neutral. :P
Matut666
20-02-2008, 17:35
matut slyszalem ze Ty w Rzeszowie nie proznowales :>
Hehehe Krzysiek kto kto Ci mówił ?:] Hehe no fajnie było fajnie :P
Matut
Zaloguj Sie na Endroxa.
Sprawe mam
/hrhr?
KriS1460
20-02-2008, 22:02
Hehehe Krzysiek kto kto Ci mówił ?:] Hehe no fajnie było fajnie :P
no cos Adu mowil, ze jego mama cie do lozka odnosila :> tak pijany byles :D
no cos Adu mowil, ze jego mama cie do lozka odnosila :> tak pijany byles :D
Kurwa stary o czym ty mowisz skoro w krk zajales kibel po 2gim kielonku?
KriS1460
20-02-2008, 22:32
Kurwa stary o czym ty mowisz skoro w krk zajales kibel po 2gim kielonku?
Kibel po 2 kielonku HAHAHAH. Chyba mowisz o Jasku :D i ja sie z matuta wcale nie smieje....
Matut666
20-02-2008, 23:44
Kibel po 2 kielonku HAHAHAH. Chyba mowisz o Jasku :D i ja sie z matuta wcale nie smieje....
Hehehe no ja mysle że sie nie smiejesz B) Nie no tak szczerze to pewnie jakby nie mamuśka Adu to pewnie bym się utopił w sedesie :D Ale przyznam fajnie bylo fajnie tylko szkoda że Jasiek się tak za***ał że poszedł do domu bez butów :D
KriS1460
20-02-2008, 23:59
Hehehe no ja mysle że sie nie smiejesz B) Nie no tak szczerze to pewnie jakby nie mamuśka Adu to pewnie bym się utopił w sedesie :D Ale przyznam fajnie bylo fajnie tylko szkoda że Jasiek się tak za***ał że poszedł do domu bez butów :D
HAHAHAH to Jasiek musial byc zajebiscie najebany :D ahhahah
a Ty wiesz jak on ladnie spiewa ? :D :D :D jeszcze to gdzies na kompie mam ;p
nudzilo mi sie to zrobilem posta na tibia.com haknietym charem ;D
http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=2029608
Matut666
21-02-2008, 01:03
HAHAHAH to Jasiek musial byc zajebiscie najebany :D ahhahah
Noo troszke był ;] Krzysiek jak coś to zapraszam do siebie na wakacje ;] bo będe miał wolną chate przez 2 tyg. będzie ładna ekipa nawet Sebbe będzie B)
KriS1460
21-02-2008, 03:13
Noo troszke był ;] Krzysiek jak coś to zapraszam do siebie na wakacje ;] bo będe miał wolną chate przez 2 tyg. będzie ładna ekipa nawet Sebbe będzie B)
przyjade i wroce z obita morda haha :) ale dziekuje za zaproszenie
a Ty wiesz jak on ladnie spiewa ? :D :D :D jeszcze to gdzies na kompie mam ;p
Wiem jak spiewa :D Prawie jak Shakira xd
nudzilo mi sie to zrobilem posta na tibia.com haknietym charem ;D
http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=2029608
Alez ty fajny. "Tibii" psize sie przez 2 "i".
Zaraz beda zestrzeliwac satelite ;D Jutro na erigu bedzie ze satelita seen today. Chlopcy z usa jebna sdka a orbita bedzie blokerem :(
KriS1460
21-02-2008, 06:16
Zaraz beda zestrzeliwac satelite ;D Jutro na erigu bedzie ze satelita seen today. Chlopcy z usa jebna sdka a orbita bedzie blokerem :(
Poprosny Beznickosa zeby bloknal HAHAHAH
Character Information
Name: Beznickos
Sex: male
Profession: Elite Knight
Level: 204
World: Aurea
Residence: Venore
House: Darashia, Villa (Darashia) is paid until Mar 12 2008
Guild membership: Soldier of the La Onda
Last login: Feb 21 2008, 08:15:59 CET
Comment:
2 Elite Knight with 9 mlvl on Aurea.
29/12/2007 12:16 You advanced to magic level 9.
GrEaT HeAlTh PoTiOn _/
20.02.2008 - ReTiReD :)
Account Status: Premium Account
O NIE NASZ MISTRZ KONCZY Z GRA !! :O
no iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ?
Issytarus
21-02-2008, 14:47
Character Information
Name: Beznickos
Profession: Elite Knight
Level: 204
World: Aurea
Residence: Venore
House: Darashia, Villa (Darashia) is paid until Mar 12 2008
Guild membership: Soldier of the La Onda
Last login: Feb 21 2008, 08:15:59 CET
Comment:
2 Elite Knight with 9 mlvl on Aurea.
29/12/2007 12:16 You advanced to magic level 9.
GrEaT HeAlTh PoTiOn _/
20.02.2008 - ReTiReD :)
O NIE NASZ MISTRZ KONCZY Z GRA !! :O
moze w wojsku mu sklepia dupsko i sie nauczy szacunku do innych ludzi
i napisze o sobie ksiazke pod tytulem 'Jakim to zostalem frajerem w miesiąc i jak bardzo tego zaluje ' hahahaha :D
Sykus_11
21-02-2008, 19:25
z tego co slyszalem ma inny powod ale nie wnikam
ahahaha beda na nich czolgi jechac, byszu wyskoczy i bedzie robil za blokera, a reszcie kaze walic z sd:)
@ up
Weź się nie wypowiadaj jak nie wiesz ocb
http://www.voila.pl/7rnyn/ przewincie do 18 min gdzies :D
ahahaha beda na nich czolgi jechac, byszu wyskoczy i bedzie robil za blokera, a reszcie kaze walic z sd:)
Jak juz pisali to jest inny powod dlaczego Byszu jest retired. Wiec STFU bo to juz przestaje byc smieszne ~.~
Tyran The Bro'war
21-02-2008, 21:03
@up
Ty się tak nie bulwersuj, bo wrzodów dostaniesz8o
noob_z_Carlin
21-02-2008, 22:03
http://www.voila.pl/7rnyn/ przewincie do 18 min gdzies :D
łaaaaaaaał ale kul
;]
Zalozyl konto na forum zeby pokazaczyc ze go zabil 100+ z RoMu
Kolegow szukasz? Twoj 1 dead od kupna chara ?
Comment
" 09:04 You see a dead human (Vol:10). You recognize Warrior Varg. He was killed by Mixor Korkeror.
Varg Vicerness is Legend. Legend Never Die. "
wyhylylybymy
21-02-2008, 22:53
hahahah " legend never die " ahahahahhahahaha HAHAHAHAHAHAHAH SH DHSAHHSAHDHAHAHAHAHAHHSAHSHASHSAHShaHSHAHHSh !!!
Nie no niemoge kolejne dizecko an forum ... wezcie go zabijce tam na paccu .. albo wpadaj do kazz to cie solo rozwale
juz nie masz passow do polowy romu :( pomoge Ci na niego zrobic massloga na mc !:)
hahahah " legend never die " ahahahahhahahaha HAHAHAHAHAHAHAH SH DHSAHHSAHDHAHAHAHAHAHHSAHSHASHSAHShaHSHAHHSh !!!
Nie no niemoge kolejne dizecko an forum ... wezcie go zabijce tam na paccu .. albo wpadaj do kazz to cie solo rozwale
już nie bądź taki kozak bo dziisaj w carlin lizałeś nam dupe byśmy zajebali jakiegoś 50 rp :)
Jak czytam twoje posty to mi ziemniaki w piwnicy gniją :(
Sting_Ninja
22-02-2008, 00:56
to Bysza w wojsku będą lać ;D no ale byszu h-lvl będzie blokował wszystko:D a jeszcze jak sie wyda ze gra w tibie to przez miesiąc nie usiądzie na dupie :D HHAHAHAHAHAA
Powiedz mi w ktorej jednostce byszu bedzie to mu zalatwie dobra jazde ;)
Uwierz ze moge :D
Byszu200
22-02-2008, 05:14
moze w wojsku mu sklepia dupsko i sie nauczy szacunku do innych ludzi
i napisze o sobie ksiazke pod tytulem 'Jakim to zostalem frajerem w miesiąc i jak bardzo tego zaluje ' hahahaha :D
stary moze wytłumacz mi to pojęcia frajer? ile ty masz lat 15?:baby:
po drugie masz jakies zle informacje ze ide do wojska hah cya
@up
a ty byszu ile masz lat ? 25? do roboty bys sie wybral a nie siedzi tylko na tibi i kwadratowe ludziki leje >.<
@up
a ty byszu ile masz lat ? 25? do roboty bys sie wybral a nie siedzi tylko na tibi i kwadratowe ludziki leje >.<
Taaaaaaaaa co jeszcze ciekawego napiszesz ? Ta gdzie tam 25 lat za niedlugo setke beda oblewac Oo oO Jakis pajac napisal ze idzie do wojska i napy uwierzyly hail ! Jest troche inny powod niz piszecie ale nie musicie go znac :>
@japcok91 co ty robisz ze taki pojeb~ jestes ?
Matut666
22-02-2008, 13:09
Taaaaaaaaa co jeszcze ciekawego napiszesz ? Ta gdzie tam 25 lat za niedlugo setke beda oblewac Oo oO Jakis pajac napisal ze idzie do wojska i napy uwierzyly hail ! Jest troche inny powod niz piszecie ale nie musicie go znac :>
@japcok91 co ty robisz ze taki pojeb~ jestes ?
,,Jest troche inny powod niz piszecie ale nie musicie go znac :> " Sam nie znasz powodu więc się nie wypowiadaj a to że jest RETIRED to jest wyłącznie jego prywatna sprawa... i nie wiem wogole po co ktoś ruszył ten temat...czy to ma jakieś znaczenie że ktoś jest ,,Retired" ? :]
KriS1460
22-02-2008, 13:20
Tamapu
Feb 22 2008, 07:52:03 CET Killed at Level 135 by Eldero Tashfael
Raven Hunter
Feb 22 2008, 11:59:56 CET Killed at Level 85 by Tibioholikus and by Eldero Tashfael
Wcale sie nimi nie chwale :) stwierdzam fakty :P
collect'or
22-02-2008, 14:23
Ema ma sprawe mógłby mi ktoś powiedzieć gdzie mieszka ktos z gildi Bloodline najlepiej jak najblizej Rzeszowa. Najlepiej Awha Waha albo jakis Grand Council z gór dzieki za odpowiedz , zależy mi na czasie!!!
Pantomek
22-02-2008, 14:45
Witam wszystkich , i proszę żeby mi ktoś odpowiedział na parę pytań. Grałem na aurerze jakieś 4 lata temu i chyba dość dużo się zmieniło. Interesują mnie następujące fakty :
Co sie stało z takimi graczami jak Warrior Adu , Fast Molt , Soldek ?
Co się stało Z gildią Fight Aliance Grup ?
Czy Wojna pomiędzy Fagiem a Romem ciągle trwa ?
Czy na serwerze ciągle toczy się jakaś wojna ?
Proszę o odpowiedź na moje pytania i zbytnio mnie nie krytykować .
Ten cały wątek dotyczy wojny na aurei :P:)
przeczytaj 275 stron to bedziesz wiedział :D
Kakalaka222
22-02-2008, 15:12
Witam wszystkich , i proszę żeby mi ktoś odpowiedział na parę pytań. Grałem na aurerze jakieś 4 lata temu i chyba dość dużo się zmieniło. Interesują mnie następujące fakty :
Fast'molt miał delejta. Warriors Adu name locka. (Xavieradu obecnie) Soldek, nic? ;P
Część FAGu jest w Inmates, Infinity Pain, Simply the Best.
Trwa. ;)
wyhylylybymy
22-02-2008, 16:53
Tamapu
Feb 22 2008, 07:52:03 CET Killed at Level 135 by Eldero Tashfael
Raven Hunter
Feb 22 2008, 11:59:56 CET Killed at Level 85 by Tibioholikus and by Eldero Tashfael
Wcale sie nimi nie chwale :) stwierdzam fakty :P
no to gz fragow tylko czy oni sa w warze??:baby:
Byszu200
22-02-2008, 18:16
,,Jest troche inny powod niz piszecie ale nie musicie go znac :> " Sam nie znasz powodu więc się nie wypowiadaj a to że jest RETIRED to jest wyłącznie jego prywatna sprawa... i nie wiem wogole po co ktoś ruszył ten temat...czy to ma jakieś znaczenie że ktoś jest ,,Retired" ? :]
w tej wypowiedzi jest cala prawda :D nikt nie zna powodu heh;)
shaiboos
22-02-2008, 19:44
Ema ma sprawe mógłby mi ktoś powiedzieć gdzie mieszka ktos z gildi Bloodline najlepiej jak najblizej Rzeszowa. Najlepiej Awha Waha albo jakis Grand Council z gór dzieki za odpowiedz , zależy mi na czasie!!!
;D Będziesz wjazd robił na chatę ? <hahahaha> ^^
KriS1460
22-02-2008, 23:15
w tej wypowiedzi jest cala prawda :D nikt nie zna powodu heh;)
Byszu ja znam ta prawde ale ciii.
no to gz fragow tylko czy oni sa w warze??:baby:
Tamapu jest w warze, a raven Hunter to kiedys byl Qano, a obecnie albo on albo jego rl jezeli sie nie myle.
DemonstaR
22-02-2008, 23:53
Trulliz :>
Zuu
22:54 Arieswar sumo [140]: jestem najebany jak staszek duda w niedziele
:D
wyhylylybymy
23-02-2008, 00:24
a mozesz mi powiedziec czemu jest w warze jak go nie widzialem na zadnym ob??
Tibioholikus
23-02-2008, 02:07
Trulliz :>
Zuu
22:54 Arieswar sumo [140]: jestem najebany jak staszek duda w niedziele
:D
cieszysz sie tym ze ujebaliscie full ekipa 76 ek na bocie?:D
To, że stał na bocie to napewno nie powód do chwały ...
KriS1460
23-02-2008, 05:13
@up
ze tamapu na bocie stal? czy ktos inny ;>
a mozesz mi powiedziec czemu jest w warze jak go nie widzialem na zadnym ob??
jezeli by w warze nie byl to poco bym po niego biegl? tamapu tez na dark skejciku gra.
@up
ze tamapu na bocie stal? czy ktos inny ;>
jezeli by w warze nie byl to poco bym po niego biegl? tamapu tez na dark skejciku gra.
Bo jesteś debil. Biegasz żeby wbic RSA ! i być prrrrrrrroo ;'d
KriS1460
23-02-2008, 09:59
Bo jesteś debil. Biegasz żeby wbic RSA ! i być prrrrrrrroo ;'d
zeby RS;'a wbic hahaha. ja nie chce miec rs'a pajacu.
Morixar
Beldare
Elom Tika grazt fraga na MORIXARZE. UWAZAJ BO BEDZIESZ MIAL RS'A!
Co sie FAGom stalo ze regroup w 2 minuty? my na was w 4 osoby wybieglismy hahaha :D To jest ROM :P
Gdyby nasz kochany Elom rzucil mi soulfire'a to bym sie wyjebal ;D
zeby RS;'a wbic hahaha. ja nie chce miec rs'a pajacu.
Morixar
Beldare
Elom Tika grazt fraga na MORIXARZE. UWAZAJ BO BEDZIESZ MIAL RS'A!
Co sie FAGom stalo ze regroup w 2 minuty? my na was w 4 osoby wybieglismy hahaha :D To jest ROM :P
Gdyby nasz kochany Elom rzucil mi soulfire'a to bym sie wyjebal ;D
Srom a nie kurwa Rom
jakbyscie mysleli byście nie wybiegli ; )
KriS1460
23-02-2008, 10:12
Srom a nie kurwa Rom
jakbyscie mysleli byście nie wybiegli ; )
Elom mi cie zal jest.
HAHA w FAGu to trza miec 44 osoby zeby sie bac wyjsc na 12 ROMow haha. Raczej to MY dobrze zrobilismy, wyszlismy i sie nie balismy a was bylo 2 razy wiecej, Morixar i beldare padl, nic sie nie stalo, teraz z tej akcjii maja polewe na vencie, bo to TYLKO GRA!
jeszcze raz gratz fraga i uwazaj bo rs'a bedziesz miec.
Elom mi cie zal jest.
HAHA w FAGu to trza miec 44 osoby zeby sie bac wyjsc na 12 ROMow haha. Raczej to MY dobrze zrobilismy, wyszlismy i sie nie balismy a was bylo 2 razy wiecej, Morixar i beldare padl, nic sie nie stalo, teraz z tej akcjii maja polewe na vencie, bo to TYLKO GRA!
uhh; ((
Oki, nie posikaj się.
KriS1460
23-02-2008, 10:18
uhh; ((
Oki, nie posikaj się.
juz nie bede komentowal hahaha.
Jonthe jest pelni swiadom ze zle zrobil ;D
Morixar: sorry for the bad action
Morixar: was my fault
Morixar: shouldnt have done it
_/
KriS1460
23-02-2008, 11:28
Mips
pięęęknie ; )
szkoda ze nie masz fraga :(( therrax aka solo style?
robcie pz poki mozecie :D mam nadzieje ze dzis wyjdziecie na open?
ja juz gotowy na deski ;P
Elom mi cie zal jest.
czemu jak zawsze w pizde dostajecie piszesz "TO TYLKO GRA" a jak wyjdzie wam akcja cieszysz dupy ?
I od poniedziałku was już tyle nie będzie ile teraz więc zobaczymy :p
A i nie sztuka wyjść na kozaka i paść a poźniej mówić jesteśmy pro bo sie pz nie boimy zrobić!!! a moze to głupota zwykła ?
Sykus_11
23-02-2008, 12:00
Eldero moze bys zamkna wkoncu jape bo ani to smieszne ani fajne. Zamilcz bo czytac sie nie da ;)
Dzieki . !
KriS1460
23-02-2008, 12:13
Eldero moze bys zamkna wkoncu jape bo ani to smieszne ani fajne. Zamilcz bo czytac sie nie da ;)
Dzieki . !
Sykus myslisz ze kozak jestes bo masz na mnie fraga? haha
Aimar.
ja wiem co sie w poniedzialek stanie :D ale nie bede tego rozglasnial, pewna osoba z waszego venta nam to powiedziala :P i mysle ze to nie jest mozliwe ale zobaczymy.
Ja i tak uwazam ze to TYLKO GRA, niewazne czy akcja wyjdzie czy nie, zawsze pisze ze to TYLKO GRA.
Aimar.
ja wiem co sie w poniedzialek stanie :D ale nie bede tego rozglasnial, pewna osoba z waszego venta nam to powiedziala :P i mysle ze to nie jest mozliwe ale zobaczymy. Jezeli to jest prawda, to nie wszyscy u was beda :) ja i tak uwazam ze to TYLKO GRA, niewazne czy akcja wyjdzie czy nie, zawsze pisze ze to TYLKO GRA.
A co ma się stać ? :D Poprostu w poniedziałek szwedzi zaczynają chodzić do szkoły bo teraz wolne mieli :p
KriS1460
23-02-2008, 12:28
A co ma się stać ? :D Poprostu w poniedziałek szwedzi zaczynają chodzić do szkoły bo teraz wolne mieli :p
a to widac ze albo Ty jestes nie poinformowany, jeszcze to sie nie stanie albo mnie zle poinformowali.
I co z tego ze zaczynaja chodzic do szkoly? ich nie bedzie, was nie bedzie bo tez w szkole bedziecie, nic sie nie zmieni :D
a to widac ze albo Ty jestes nie poinformowany, jeszcze to sie nie stanie albo mnie zle poinformowali.
I co z tego ze zaczynaja chodzic do szkoly? ich nie bedzie, was nie bedzie bo tez w szkole bedziecie, nic sie nie zmieni :D
To ty jesteś źle poinformowany xdd a zmieni sie dużo bo nie bedziecie 24h gotowi ;)
Slide_Aurea
23-02-2008, 12:31
@UP: Hahaha ;p Kris na deskach? ;>>
KriS1460
23-02-2008, 12:40
To ty jesteś źle poinformowany xdd a zmieni sie dużo bo nie bedziecie 24h gotowi ;)
jak wroca ze szkoly to wy znow na open nie wyjdziecie :D
Slide jak tam wrazenia po PA na tobie? czy to nie ty grales?
wyhylylybymy
23-02-2008, 12:45
Elom Tika grazt fraga na MORIXARZE.
on przynajmniej sfragowal kogos w warze a ty kogos sfragowales?? czy tylko podczas pk?? :baby: bez odbioru
KriS1460
23-02-2008, 12:48
on przynajmniej sfragowal kogos w warze a ty kogos sfragowales?? czy tylko podczas pk?? :baby: bez odbioru
juz nie bede sie chwalil :)
Sykus_11
23-02-2008, 13:02
Aimar.
ja wiem co sie w poniedzialek stanie :D ale nie bede tego rozglasnial, pewna osoba z waszego venta nam to powiedziala :P i mysle ze to nie jest mozliwe ale zobaczymy.
Ja i tak uwazam ze to TYLKO GRA, niewazne czy akcja wyjdzie czy nie, zawsze pisze ze to TYLKO GRA.
Jebie mnie to ze ja go mam najwazniejsze ze sie polozyles. Kozakiem nie jestem i nie bede
wyhylylybymy
23-02-2008, 13:11
juz nie bede sie chwalil :)
pochwal sie kogo sfragowales z FAGu :)
blantmaster
23-02-2008, 13:19
was nie bedzie bo tez w szkole bedziecie
w to watpie ;p
Name: Warrior Adu
Profession: Sorcerer
Level: 10
World: Nebula
Residence: Carlin
Last login: Jan 28 2008, 19:36:36 CET
:baby:
/skokson
Raczej to MY dobrze zrobilismy, wyszlismy i sie nie balismy a was bylo 2 razy wiecej, Morixar i beldare padl, nic sie nie stalo, teraz z tej akcjii maja polewe na vencie, bo to TYLKO GRA!
Morixar: sorry for the bad action
Morixar: was my fault
Morixar: shouldnt have done it
Czy TY kurwa wiesz o czym piszesz ?
kosiorki
23-02-2008, 13:54
wali mnie twoja matura :D8o
Slide_Aurea
23-02-2008, 14:30
Slide jak tam wrazenia po PA na tobie? czy to nie ty grales?
O kurwa stary, szybki jesteś!! Na tym charze niegram od ponad roku... Pozatym żadnego PA od Ciebie nie było, tylko od Kidlera... więc nie koozacz =))
KriS1460
23-02-2008, 15:58
Czy TY kurwa wiesz o czym piszesz ?
wiem co pisze.
Name: Warrior Adu
Profession: Sorcerer
Level: 10
World: Nebula
Residence: Carlin
Last login: Jan 28 2008, 19:36:36 CET
:baby:
/skokson
I co w zwiazku z tym? Faaajnie co? A poszukaj kombinacji od nicku "Bubble" !!
KriS1460
23-02-2008, 16:43
wszystkie ADU sa zawsze w carlin :D
w koncu Krol CArlin :D
wszystkie ADU sa zawsze w carlin :D
w koncu Krol CArlin :D
Czemu kurwa co 2 post tu jest twój? Czy Ty naprawde masz jakieś kompleksy w rl i szukasz kolegów na forum? jeśli tak to zmień temat, albo idź do parku kurwa.
Czemu kurwa co 2 post tu jest twój? Czy Ty naprawde masz jakieś kompleksy w rl i szukasz kolegów na forum? jeśli tak to zmień temat, albo idź do parku kurwa.
Bo co trzeci jest twój.
@down
Szkoda, że ty liczyc nie potrafisz pajacyku forumowy.
Btw: Wiem co to jest metafora i nie widze tu żadnej więc nie wiem czy chciales zabłysnąc czy co...
Bo co trzeci jest twój.
A Twój co czwarty.
@UP Jeśli nie wiesz co to metafora to szkoda.
Slide_Aurea
23-02-2008, 20:56
Ja jebie... jak znam życie to co 5 post jest Tyrana... :D:D
Markdevire
23-02-2008, 22:12
Matsel
Feb 23 2008, 20:28:59 CET Killed at Level 98 by Dzut
Tyran The Bro'war
23-02-2008, 23:08
Ja jebie... jak znam życie to co 5 post jest Tyrana... :D:D
Jakiś problem????X(
KriS1460
23-02-2008, 23:11
ty, ja kolegow nie szukam, nie wiem jak to jest z toba skoro od rana juz na forum siedzisz. Jak chcesz moge pisac co 1 post, ale nie wiem czy tak mozna :D
Hanys777
24-02-2008, 00:44
Byszu ja znam ta prawde ale ciii.
Tamapu jest w warze, a raven Hunter to kiedys byl Qano, a obecnie albo on albo jego rl jezeli sie nie myle.
Raven Hunter to kiedys bylem ja :P
Moj char do 71 lvl chyba ;)
Bo co trzeci jest twój.
@down
Szkoda, że ty liczyc nie potrafisz pajacyku forumowy.
Btw: Wiem co to jest metafora i nie widze tu żadnej więc nie wiem czy chciales zabłysnąc czy co...\
Zjebales teraz:/
Zobacz jezeli 2 post jest krisa, 3 eloma, 4 krisa krisa potem, 6 krisa i eloma naraz czyli nie pasuje!
KriS1460
24-02-2008, 05:11
\
Zjebales teraz:/
Zobacz jezeli 2 post jest krisa, 3 eloma, 4 krisa krisa potem, 6 krisa i eloma naraz czyli nie pasuje!
bo fajnie mi sie z noobem gada :D
Feliex
Van'lian
Xydrus
Deecorator
Saori Mia
Dark Skejcik
kogos pominalem :>
Kris 2 fragi.... bedzie zacieszanie dupy
KriS1460
24-02-2008, 08:23
Kris 2 fragi.... bedzie zacieszanie dupy
fragi wypisalem specjalnie dlatego bo chce miec RS'A!! haha
_/ ELOM
A Twój co czwarty.
skokson a twoj co 20. :P
Royal Vreax
Therrax gratuluje solo style :)
Markdevire
24-02-2008, 10:42
Royal Vreax
Feb 24 2008, 09:43:54 CETKilled at Level 95 by Therrax
fragi wypisalem specjalnie dlatego bo chce miec RS'A!! haha
_/ ELOM
skokson a twoj co 20. :P
Royal Vreax
Therrax gratuluje solo style :)
Pokaz mi gdzie napisałem że chce mieć RS'a
@down
On też mi po starych ciśnie.
Byszu200
24-02-2008, 11:58
Kurwa mac twoja stara ma na mordzie rsa.
Pokaz mi gdzie napisałem że chce mieć RS'a
czy ty aby troche nie przesadzasz? zastanowiles sie co ty piszesz czy piszesz zeby pokazac ze jestes na tym forum?
Rakas_Etal
24-02-2008, 13:51
ja pierdole:baby: (...) gz ob !
Czy wy poważnie nie wiecie, co to są 'magic walls' oO :( !?
Issytarus
24-02-2008, 13:51
czy ty aby troche nie przesadzasz? zastanowiles sie co ty piszesz czy piszesz zeby pokazac ze jestes na tym forum?
haha a ty pamietasz co ty piszesz na grze do ludzi UAHAHAHAAHAHHAH
za byle gowno swoich starych kumpli insultujesz jakbys nacpany chodzil, pa jak chuj robisz i ty piszesz takie cos, idz ty durniu z tad wogle
Slide_Aurea
24-02-2008, 13:54
Jakiś problem????X(
Sprawdzam, czy żyjesz :D
Speed'Mono Sucio - Feb 24 2008, 12:58:35 CET Killed at Level 154 by Tyrael Razerius
and by Tricky the Magician
cys brutal
24-02-2008, 13:58
ja pierdole:baby: (...) gz ob !
Czy wy poważnie nie wiecie, co to są 'magic walls' oO :( !?
Chyba nie 8o ^^
Rakas_Etal
24-02-2008, 14:21
Rom/CC 18 vs. Inmates/Alliance 46
Rom/cc:
Beldare
Dark-Nook Bits
Eldero Tashfael
Falgon Gotin
Iros Jaba
Morixar
Skywalker Bits
Tyrael Razerius
Xerkan
Moriz Katsu
Wollt
Uncle Skatan
Ryan Ice
Aegrias Eryannaja
Assein
Uriki Tasanuki
Heebo Mcspirit
Piaty Jezdziec Apokalipsy
Inmates/IP/Alliance:
Alrig
Arieswar Sumo
Butibof
Bartas Sorcerer x2
Cys Brutal
Dronec
Demon Mwardish
Deathbringer
Dubikiss
Elder Ella x2
Elzagii
Folari
Flying Batman
Gamroth the Behemoth
Hefii
Hellah x2
Hammer Clubfighter
Jenwic
Kilipukki
Konikoza
Lord Riptur
Mastro Scue
Mage Jon
Mamux
Mungosan
Nibbrott The Knight
Noxarystul Thirkaight
Nuka Abeliper
Pan Wasabi
Pikapo Eleandril
Soulcrasher
Soldek
Sirom Edora
Sirvak Dragoth
Speed'Mono Sucio
Raven Hunter
Therrax
Tithal
Vesz x2
Qano
Xuzoun
Zeniser Hart
by Dorkiz http://rapidXXXXX.de/files/38660235/24febDORKIZ.rec.html
z nocy(6):
Saori Mia
Feliex
Van'Lian
Xydrus
Deecorator
Dark Skejcik
KriS1460
24-02-2008, 14:24
_/
a mowili mi ze nie dadza nam POI zrobic :D
Elom przyznaj sie ze pz'ta nie wbiles!
Sir Deziom
24-02-2008, 14:37
ma ktos cama?xd
Slide_Aurea
24-02-2008, 14:47
_/
a mowili mi ze nie dadza nam POI zrobic :D
Elom przyznaj sie ze pz'ta nie wbiles!
Stary, to twój 4 (?) open i twoja 3 gleba... nie wiem czy masz się czym chwalić...
Tyran The Bro'war
24-02-2008, 15:11
Sprawdzam, czy żyjesz :D
Speed'Mono Sucio - Feb 24 2008, 12:58:35 CET Killed at Level 154 by Tyrael Razerius
and by Tricky the Magician
To się na gg odezwij:)
noob_z_Carlin
24-02-2008, 15:22
Tak po dupie chyba nigdy nie dostaliście do 40 żal,naprawde gratuluje Wam,czemu nie umiecie wygrywać tych openek? co takiego robi RoM ze wygrywa a wy nie mozecie ? -.-"
Kakalaka222
24-02-2008, 15:50
rapidshare.de/files/38660235/24febDORKIZ.rec.html
Filmik z opena.
Stary, to twój 4 (?) open i twoja 3 gleba... nie wiem czy masz się czym chwalić...
Hahahahaha XD
wyhylylybymy
24-02-2008, 17:20
tam ilesc tam up tam konikoza to nie padl :)
Up@
Gówno robisz w warach to sie nei odzywaj.
Idź na openkę,pierwszy raz w życiu i zobacz jak jest łatwo..
Yes, Sir yes.
Ty idz na openke, moze dadza ci konto na ventrilo, i pomoz cos w tej wojnie.
Gdy zrobisz juz to wszystko i bedziesz wmiare ogarnietyyy, to bedziesz mógł pouczac innych, a tymczasem ZAMKNIJ PASZCZE!?
Powiedział 60 Royal Palladin,który niemógł ubić z 4 kumplami 40lvla na ghostlandzie.Hail władco!
Ps.Duuki - chodzi mi o tibicam
Issytarus
24-02-2008, 18:33
Tak po dupie chyba nigdy nie dostaliście do 40 żal,naprawde gratuluje Wam,czemu nie umiecie wygrywać tych openek? co takiego robi RoM ze wygrywa a wy nie mozecie ? -.-"
do 40 ale za to od nich okolo 20 osob sie wyjebalo to po 1 po drugie widac jak znasz sie na histroii openek skoro przegrywamy te 'wszystkie' a to 2 tygodnie temu 3 openki pod zad wygrala moja stara?>.<
z reszta bylo duzo openek wygranych przez nas i rom
Powiedział 60 Royal Palladin,który niemógł ubić z 4 kumplami 40lvla na ghostlandzie.Hail władco!
Ps.Duuki - chodzi mi o tibicam
Hehe, nie pamietam o co chodzi ale padl?
skoro wrzucilem to padl wiec skoncz naplecie
@topic - Aurea
Czy ktos moglby cos napisac o PoI kto sie wyjebal, etc.
Matut666
24-02-2008, 18:40
Pat'primo
Feb 24 2008, 17:33:23 CET Killed at Level 121 by Falatan Cenionden
and by Thester
Uncle Skatan
Feb 24 2008, 17:16:09 CET Killed at Level 101 by Andrzej Wladek
Trappula
Feb 24 2008, 17:41:45 CET Killed at Level 99 by Speed'Mono Sucio
and by Thil Dark
wyhylylybymy
24-02-2008, 19:03
polacy zacznijcie grac na ots all ... zrobice sobie team 1 i team drugi i sie uczcie jak sie walczy .. bo to zal w waszym wykonaniu ..
no to zaczynaj o ile sie nie myle to ty tez polak to podaj ip pogramy z toba :)
cys brutal
24-02-2008, 19:17
Aegrias Eryannaja Feb 24 2008, 17:42:06 CET Killed at Level 103 by Lord Riptur
and by Kuldiseyto Verdiwerr
i filmik z akcji :
http://www.***********.com/618418547.html
***=spidiszer ;p
Tyran The Bro'war
24-02-2008, 19:51
Morixar
Feb 24 2008, 17:40:12 CET Died at Level 130 by a hellfire fighter
Sykus_11
24-02-2008, 20:04
poszukaj bo wiecej jest;]
James Lome
Feb 24 2008, 19:09:57 CET Killed at Level 130 by Lord Riptur
and by Alex Fast Hunter
polacy zacznijcie grac na ots all ... zrobice sobie team 1 i team drugi i sie uczcie jak sie walczy .. bo to zal w waszym wykonaniu ..
Zamknij ryj w koncu .... Zalem to jestes ty w wykonaniu twojego ojca >.<
shaiboos
24-02-2008, 22:01
Na POI o ile się orientuję padli:
Lecther Tirado
Morixar
Xel The'Bolter ;>
Sting_Ninja
24-02-2008, 22:12
Ale rama xD!
Obadajcie forum tibia.com I topic z fragami. Feliexowi sie lider wlaczyl i pierdole jakies sery niby w english.
Issytarus
24-02-2008, 22:47
Ale rama xD!
Obadajcie forum tibia.com I topic z fragami. Feliexowi sie lider wlaczyl i pierdole jakies sery niby w english.
a Ci co nie pasuje? ze wypisal fragi lol
chyba stary masz jakies kompleksy a jesli chcialbys wiedziec to Feliex niestety dla Ciebie zapewne bo widze ze cos Ci w nim nei pasuje ale zmienil sie w chuj juz dawno dawno temu, wie jak walczyc, nauczyl sie po prostu bo to byla jego 1 wojna tak jak wielu osob wiec stfu oki? a to ze ktos robi jakies gapy czasem w angielskim to chyba naturalna rzecz
I my przynamniej odrazu po przegranym open mamy blesy i robimy cos a nie placzemy wymadrzajacy sie old stingu
btw z james loma dsm ;>
Matut666
24-02-2008, 23:07
Ale rama xD!
Żal każdy sobie może wypisac fragi... nie trzeba być do tego liderem...;/
Więc się lepiej nie wypowiadaj B)
shaiboos
24-02-2008, 23:22
POI zakończone
blantmaster
24-02-2008, 23:44
22:01 You have found a pair of soft boots.
KriS1460
25-02-2008, 05:38
no i co ze 3 raz sie wyjebalem? jezeli jakis fag wyjebal sie 3 razy to napewno juz nie gral. to moja sprawa czy sie wyjebuje czy nie, bo to JEBAN* GRA. nie liczy sie ile razy padlem, fragi sie nie licza, tylko to ze dalej walcze.
Massacre, first juggernaut boss owned in tibia :D BY _/ ROM
no i co ze 3 raz sie wyjebalem? jezeli jakis fag wyjebal sie 3 razy to napewno juz nie gral. to moja sprawa czy sie wyjebuje czy nie, bo to JEBAN* GRA. nie liczy sie ile razy padlem, fragi sie nie licza, tylko to ze dalej walcze.
Massacre, first juggernaut boss owned in tibia :D BY _/ ROM
Jemu chyba chodzilo o bossa, chociaz niewiem czy taki istnieje bo nieszukalem. A i widze chyba znowu combolider mial missclicka?;/
KriS1460
25-02-2008, 09:02
Jemu chyba chodzilo o bossa, chociaz niewiem czy taki istnieje bo nieszukalem. A i widze chyba znowu combolider mial missclicka?;/
Massacre <-- Name tego bossa.
Uwazasz ze nie ma takiego bossa? chcesz screeny?
Na kim comboleader mial missclicka? Chodzi ci o Xel The'bolter?
Nie podniecaj sie tak "chopcze"
KriS1460
25-02-2008, 09:28
Nie podniecaj sie tak "chopcze"
pyta sie to odpowiadam?
Sykus_11
25-02-2008, 14:55
Massacre <-- Name tego bossa.
Uwazasz ze nie ma takiego bossa? chcesz screeny?
ja chce screeny ;)
KriS1460
25-02-2008, 15:04
ja chce screeny ;)
nie zasluzyles :P
Sykus_11
25-02-2008, 15:05
ahha no pokaz;)
blantmaster
25-02-2008, 15:13
nie zasluzyles :P
a mi dasz?
Slide_Aurea
25-02-2008, 15:51
http://s10.gladiatus.onet.pl/game/c.php?uid=98875 stronka ze screenami z najpeszych wojen na roznych serwach
polecam;p
Jebe co ciebe? :D
DemonstaR
25-02-2008, 16:06
http://tibia.gamigo.de/forum/showthread.php?t=118012
Massacre...
KriS1460
25-02-2008, 17:12
zal solowalem go na ots i co cieszyssz sie .. pokaz nam screny kozaczku a nie
i poco mam wam dawac? a potem bedzie: ty juz tak sie nie chwal ze byles w 1 teamie ktory go zabil ....
wiec jest jakis sens? ma tibia.de masz screeny tylko inne ;)
a mi dasz?
tobie zawsze :)
"chopcze" zdecuduj sie albo dajesz albo nie nikt cie prosil nie bedzie ..
shaiboos
25-02-2008, 18:19
Xel nie padł od missclicka
Sykus_11
25-02-2008, 18:58
taa pewnie nie ma screenow :(
Tyran The Bro'war
25-02-2008, 20:26
Xel nie padł od missclicka
Podobno padł za to, że wcześniej udawał Szweda, prawda?
KriS1460
25-02-2008, 20:33
Podobno padł za to, że wcześniej udawał Szweda, prawda?
padl przez to, ze sie nie sluchal.
Nata screeny juz dalem, nie musze ich dawac na forum.
shaiboos
25-02-2008, 21:15
Prawdę mówiąc to słyszałem dwie wersje właśnie.
Pierwsza, że się nie posłuchał/złamał zasadę.
Druga, to właśnie zamieszanie z ownerem... ;p
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.