Pokaż pełną wersje : Wojna
Markdevire
25-01-2008, 19:30
Ziruks
http://www.speedyszer.com/974383758.html
Zezhod
Jan 25 2008, 18:54:30 CET Killed at Level 112 by Lord Riptur
DemonstaR
26-01-2008, 11:40
Gored-hacked (?)
Sting Ninja
Jan 26 2008, 03:12:11 CET Died at Level 132 by fire
Kojak Firefighter
Jan 26 2008, 03:13:13 CET Died at Level 130 by fire
Uncle Jakob
Jan 26 2008, 03:21:41 CET Killed at Level 149 by Waldy Lome
Sinister Serpent
Jan 26 2008, 03:27:34 CET Killed at Level 161 by Morixar
and by Cassixx
Markdevire
26-01-2008, 13:18
Gored-hacked (?)
Sting Ninja
Jan 26 2008, 03:12:11 CET Died at Level 132 by fire
Kojak Firefighter
Jan 26 2008, 03:13:13 CET Died at Level 130 by fire
Uncle Jakob
Jan 26 2008, 03:21:41 CET Killed at Level 149 by Waldy Lome
Sinister Serpent
Jan 26 2008, 03:27:34 CET Killed at Level 161 by Morixar
and by Cassixx
Mogli sie tego kurwa spodziewać...ja pierdole ^.-
Hanys777
26-01-2008, 16:52
Nie trybie pierwszych 3 fragow :confused:
Ktos mnie oswieci??
tibiaplayer
26-01-2008, 17:13
Nie trybie pierwszych 3 fragow :confused:
Ktos mnie oswieci??
gored hacked
sting i kojak padli przez ogien (akcja w nocy...)
Hanys777
26-01-2008, 17:47
gored hacked
sting i kojak padli przez ogien (akcja w nocy...)
No dobra ale jak padli przez ten ogien?
Tyran The Bro'war
26-01-2008, 18:19
Może nie chcieli żeby ktoś z romu ich zfragował
Hiho =]
Mam pytanie,jaki muszę mieć lvl aby dojść do :
-Infity Pain
-Green~
I innych gildi Fagu?
Jest to pall,lvl jest całkiem spory :D
Chodził bym na wary,pvp mam...sami zobaczycie ;)
Pozdrawiam
Sykus_11
26-01-2008, 20:02
:baby::baby::baby:
Hiho =]
-Infity Pain
-Green~
I innych gildi Fagu?
Pozdrawiam
Musisz mieć lvl milion pięćset sto dziewięćset.
wyhylylybymy
26-01-2008, 21:03
Musisz mieć lvl milion pięćset sto dziewięćset.
Za mały.:baby::baby:
Slide_Aurea
26-01-2008, 23:08
pvp mam...
Kto Ci takich bajek naopowiadal?
Markdevire
26-01-2008, 23:08
Jak mnie w*****a ta gra...
Iron'knight
26-01-2008, 23:16
Jak mnie w*****a ta gra...
To ktos jeszcze w to gra? ;o
Rein_aka_Malwin
27-01-2008, 00:53
Nie tylko Ciebie Mark xD X(
Hiho =]
-Infity Pain
-Green~
I innych gildi Fagu?
Pozdrawiam
Jak wbijesz 100+ to ci może powolimy w carlin z nami pekować xd
Name: Uncle Jakob
Profession: None
Level: 1
Residence: Rookgaard
Name: Sting Ninja
Level: 34
bez komentarza ...
Sykus_11
27-01-2008, 08:42
Ja pierdole :(
Markdevire
27-01-2008, 10:01
Name: Uncle Jakob
Profession: None
Level: 1
Residence: Rookgaard
Name: Sting Ninja
Level: 34
bez komentarza ...
KURWA MAC X(
Pieknie
Chomsky_91
27-01-2008, 11:42
Damy rade :P
Hanys777
27-01-2008, 13:23
Ja chce pokaz na co Cie stac ..i..
Sykus_11
27-01-2008, 13:50
Ja jestem nastepny dawaj ...
Slide_Aurea
27-01-2008, 14:17
hacked i tak sie skonyczly ich fikania do mnie bye :D kto nastepny ?
Ja też chce =) Z tym, że będziesz miał mały problem ;p Niegram, czasami pojawiam się na noob charach, ale jesteś mistrzem w te klocki, więc wyłapiesz na kim siedze i hackniesz, right?
tibiaplayer
27-01-2008, 15:31
kurwa! nie mozecie zignorowac tego japcok91 ? ja pierdole...
sting
noob_z_Carlin
27-01-2008, 19:07
http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=2001039
Sting_Ninja
28-01-2008, 01:11
=(...........
Chomsky_91
28-01-2008, 01:13
00:13 You see a marlin trophy.
Ma juz ktos :)? Czy jestem pierwszy :D
HUASUAHSUAHS
Kidler Ravioulkan
Jan 27 2008, 23:42:34 CET Killed at Level 62 by Falatan Cenionden
ENJOY ;)
Chciales zrobic pa na moim qmplu :) PRO MASTAH PVP KILLED SOLO :> a tak sie z innych nasmiewales :(
na przynete sie posepil :P
Chomsky_91
28-01-2008, 07:59
Yhy moj rl pokazal boszki :P, a ten rura na pa ;P
Czy ten q z Marlinem nie przypomina wam Questu/a z Diablo II ?
3 akt 1wsza misja musisz przyniesc Jadeitowa figurke ktora wypada z potworka na 1wszym spawnie ;p
Nie ma to jak pomyslowowsc.
@Chomsky aka pajac
Ciekawe co powie Matek jak na nastepnej opence zobaczysz moje sdki lecace w twoja strone.
Matut666
28-01-2008, 19:27
@Chomsky aka pajac
Ciekawe co powie Matek jak na nastepnej opence zobaczysz moje sdki lecace w twoja strone.
Doneq aka Moje Kochanie :*
Prosze sie nie tyrac na tibia.pl :*Misiu to piękności szkodzi ;)
Chomsky_91
28-01-2008, 20:27
@Chomsky aka pajac
Ehmm co powie Matek nie wiem, ale ja Exori Gran :)
noob_z_Carlin
28-01-2008, 22:16
21:17 You see Beznickos (Level 200). He is an elite knight. He is Soldier of the La Onda (Wujek Samo Zlo).
Chomsky_91
29-01-2008, 08:17
Uuuuuuu CONGRATZ :)
endrox zal .. nie liz dupy
wyjdz pajacu ...
btw. 15:22 Milley [104]: where is dp? :baby:
Hanys777
29-01-2008, 16:58
wyjdz pajacu ...
btw. 15:22 Milley [104]: where is dp? :baby:
To nie ma co sie smiac. Jak po update poszlem na svargrond po jakis 2 tyg dopiero tez zielony bylem :D
FAG/Inmates: (15)
Alrig
Ulrig
Dzut
Elder Ella
Sykus
Mailus
Vladislavus Dragulia
Soulcrasher
Nevest
Raul De Bar
Mastro Scue
Therrax
Demon Mwardish
Borky
Meliah Gewyr
RoM/CC (2)
Mortiz Katsu
Heebo Mcspirit
;]
dudek_lfc
29-01-2008, 20:46
http://www.tibiacam.tv/cams.php?id=nllegwe93gt2ub2y
Matut666
29-01-2008, 20:57
endrox zal .. nie liz dupy
Ziomek dupe to ty lizać to mozesz swojej starej....z Donkiem od tąd co sie znamy dobrze zyje, lubie go i szanuje~~wiec nie pierdol mi pajacu tego czego nie wiesz B)
Markdevire
29-01-2008, 21:57
FAG/Inmates: (15)
Alrig
Ulrig
Dzut
Elder Ella
Sykus
Mailus
Vladislavus Dragulia
Soulcrasher
Nevest
Raul De Bar
Mastro Scue
Therrax
Demon Mwardish
Borky
Meliah Gewyr
RoM/CC (2)
Mortiz Katsu
Heebo Mcspirit
;]
Coś widze że sie cieszysz z tego że przegraliśmy?
Kidler~ to pro sierota, ja go kiedys bagiem ubilem ale juz mu dead znikl z tibia.com :<:baby:
Slide_Aurea
30-01-2008, 00:04
dla ciebie nigdy nie bylem i nie bede ziomkiem -,- wiec ssaj
Dlatego Matut się poprawił, i później napisał "pajacu" tego już nie zauważyłeś?? =)
Korr Nulk'Chaos
Jan 29 2008, 17:39:35 CET Killed at Level 135 by Therrax
and by Nevest
O nim zapomnieliscie ;)
Matut666
30-01-2008, 13:14
Dlatego Matut się poprawił, i później napisał "pajacu" tego już nie zauważyłeś?? =)
Prawidłowo _./ popieram ;] ,,japcok91" a co do ssania to mozesz starej possac pizdeczke i powiedz jej ze niezla jest w nocy ;) tylko nie myje dupki ale poza tym wszystko ok ;)B)
Slide_Aurea
30-01-2008, 13:25
Lol, Ty to taki... hmmm.... bezpośredni jesteś :D
Ale Japcok91 napewno ucieszy się, że doceniasz jego matke 8o
a jak :D lubie takich noobow jak on kupie konto na allegro a potem dzieli je z 3 osobami :D drugi doneq i kidler
Prosze tylko nie z 3>.< Jest nas tylu ze sie doliczyc nie mozemy ale nie 3!!!!!!!1
Chomsky_91
30-01-2008, 15:06
Kojaków jest 22 ale szukam jeszcze dwoch zeby dobrze bylo podzielic po 1h na dzien :)
Matut666
30-01-2008, 16:37
a jak :D lubie takich noobow jak on kupie konto na allegro a potem dzieli je z 3 osobami :D drugi doneq i kidler
OmG~Plz nie mam 3 ownerow chlopcze mam ich 24 i kazdy gra 1h dziennie ;) wlasnie sie skonczyl moj czas bede musial czekac do jutra ja jestem tak od 15;00-16;00 czasami dluzej jak mi pozwoli 12 owner ;) A ty,,jacpcok91 " to jestes tylko wielka pizda tylko na forum kozaczysz pokaz w tibi kim jestes B)
Kojak jest jeden, jeden wielki asslicker.
I kto to mowi :>
Matut666
30-01-2008, 16:49
Nata90 wytrawny gracz w csa ktorego jedyna postac ma 9 lvl i nie potrafi wyjsc z rooka:[
Ojjj moj misiaczku mylisz sie :D on ma 33 sorca o.O i 9 palla o.O no i chyba cos ~40 MS o.O i 38 Druida o.O:cup:
Nata90 wytrawny gracz w csa ktorego jedyna postac ma 9 lvl i nie potrafi wyjsc z rooka:[
Boze 1 vs 1 ?
MATUT NIE KLAM BO NIE GRAM W TIBIE !!
a ty Kidler co, masz 61msa 70 ek i cwaniaczysz tylko dlatego ze masz kumpli, gdybys ich nie mial to bys kurwa dupy dawal za itemy i zeby cie nie huncili (jedna godzina ruchanka - 1k, laska - 500gp, laska z polknieciem -2k)
a ty Kidler co, masz 61msa 70 ek i cwaniaczysz tylko dlatego ze masz kumpli, gdybys ich nie mial to bys kurwa dupy dawal za itemy i zeby cie nie huncili (jedna godzina ruchanka - 1k, laska - 500gp, laska z polknieciem -2k)
Stary ty nie masz ani 61 msa ani 70 ek kumpli tez nie masz wiec po co czepiasz sie mojego Dawidka!? ZYCIE CI NIE MILE?
haa a skady to wogole wiesz kto ja jestem? mam od niego wiekszy level i kumpli tez mi nie brakuje, uczepilem sie go bo jak widze takiego nooba pierdolonego co sam by 6 lvla nie ubil to mi sie jaja przestawiaja ze zlosci
haa a skady to wogole wiesz kto ja jestem? mam od niego wiekszy level i kumpli tez mi nie brakuje, uczepilem sie go bo jak widze takiego nooba pierdolonego co sam by 6 lvla nie ubil to mi sie jaja przestawiaja ze zlosci
Ja ciebie prosze nie rob tutaj wiochy. Czemu jestes tylko mocny w gebie a w profilu masz wymyslone dane? Moze bys podal swoj nick i zobaczymy czy jestes taki mocny jak mowisz!!!!!!!!!
wymyslone dane... to kurwa popatrz na siebie "194 poziom" nie wymyslone ?
wymyslone dane... to kurwa popatrz na siebie "194 poziom" nie wymyslone ?
Ale wszyscy wiedza kim on jest, dziecko omg.
Matut666
30-01-2008, 18:21
HAHAHAHAHAHAHAA......ale pocisk xD ja to na Donqa zdołowałeś go właśnie teraz pewnie plącze w poduszkę xD
taka prawda kidler pokazales nam jakim jesteś noobem po ostatnim dedzie kozak a tu ded xD wiec nara chłopcze :)
To kozaku podaj swoj nick~~to zobaczymy twoje dedy ;] podaj name to dedy ci napewno dojdą B)
i tak jak podam name to zaklda ze mnie nie zabijesz i będziesz pisał ze to nie ja ?xD wiec ryj GŁUPTASIE~!
Bo trudno zabic Liama darkcorssera:(
Byszu200
30-01-2008, 18:48
mam od niego wiekszy level i kumpli tez mi nie brakuje
stary wydaje mi sie ze juz kidler zabil wszystkich twoich kumpli, pewnie tylko jeszcze ty mu zostales:]
a ja widzialem... Elom Tika, teraz chyba nowy owner jest
To kozaku podaj swoj nick~~to zobaczymy twoje dedy ;] podaj name to dedy ci napewno dojdą B)
Na takiego nooba szkoda fraga ...
@Byszu
orginal avatar :p
@all
kiedy skończycie ?
Sykus_11
30-01-2008, 20:58
Bodzix Can Allister
Jan 30 2008, 19:41:03 CET Killed at Level 135 by Mage Jon
and by Vakito
Gz all :*
@all
kiedy skończycie ?
Jak przyjdzie mod i pokasuje
tab btw
http://di.com.pl/news/18859,1.html
stary wydaje mi sie ze juz kidler zabil wszystkich twoich kumpli, pewnie tylko jeszcze ty mu zostales:]
A mi sie wydaje , że jednak kidler go nie raz już zajebał dlatego tak sie do niego dopierdolił :)
Ja ciebie prosze nie rob tutaj wiochy. Czemu jestes tylko mocny w gebie a w profilu masz wymyslone dane? Moze bys podal swoj nick i zobaczymy czy jestes taki mocny jak mowisz!!!!!!!!!
Oj Donek Donek Ty pałerabuzerze ;ddd
Chomsky_91
31-01-2008, 07:23
Kojak jest jeden, jeden wielki asslicker. Tylko nie mów że nie bo tak mi dupe lizałeś na Vencie że nie wiedziałem czy sie wogóle myc zanim doszedłeś do wojny i zrobiłeś sie taki kozirro.
Moje lizanie dupy:
Kurwa kidler zostaw Eloma!!! Daj sobie kurwa spokoj!
To byla jedyna rzecz jaka do ciebie na vencie mowilem... Nie popierdolilo mi sie jeszcze zeby sie podjebywac do 70 ek... moze i masz qmpli ale mnie to jebie bo sam sobie nic nie potrafisz zalatwic :)
Chomsky_91
31-01-2008, 14:51
kojak jak by chcial to by cie uwalil i nikt potem nic bu nie zrobil .
Ehh Doniu by mnie scigal ale po tym co mi Mage Jon napisal to zle by sie to skonczylo :D
Ehh Doniu by mnie scigal ale po tym co mi Mage Jon napisal to zle by sie to skonczylo :D
Hahahahhahahaa...
Chomsky_91
31-01-2008, 21:09
Hahahahhahahaa...
O tobie nie mowie bo ciebie bym solo zlozyl :) ale po co... Potem La Onda by sie czepiala :) A ty trzeba RoM rozjebac :)
Wy walczcie ze szwedami, a nie ze sobą !
A ten japcok91 to nick w tibii ma Japcosu. Taki tam noobek ;p
Kakalaka222
31-01-2008, 22:31
o zal jaka wies ksywy ... u was taka moda panuje ze jak jakis chlop zaczyna spiewac na scenie to wy odrazu jego ksywe bierzecie?:>
A Ty ksywe masz z?
To od wypicia dużej ilości napojów winopodobnych? :baby:
@Ivoire
Ze swe? heh...
@EDIT
Narazie nie ale... Dracozius, czyż nie miał zdelejtować sobie chara? ;P
Iron'knight
31-01-2008, 22:48
Wy walczcie ze szwedami, a nie ze sobą !
A ten japcok91 to nick w tibii ma Japcosu. Taki tam noobek ;p
Warto wiedziec, moze sie jeszcze kiedys z kumplami zmowimy na jakis PK team i bedziemy mieli ofiare ;)
dudek_lfc
31-01-2008, 23:35
http://www.tibiacam.tv/cams.php?id=67049cluuvl6jlpj
"open"
O tobie nie mowie bo ciebie bym solo zlozyl :) ale po co... Potem La Onda by sie czepiala :) A ty trzeba RoM rozjebac :)
R**jebac? Jak dzis? Hahah...
przeciez nie jak kidler dwa razy bez kolegow online wyszedl z pz i zajebal glebe (obie gleby pojedynczy typ go wyjebal), smieje sie z kojaka, kiedy to jest walka gildii, a nie solowka, a ty nie miales na tyle jajek zeby dolaczyc spowrotem do wojny, zalapales pierwsza szanse na neutral
Chomsky_91
01-02-2008, 07:54
uuhasuhausha :) Kidler przynajmniej probojemy :) A ty bez qmpli jestes niczym ;D
ROM/CC (7)
Matsel
Morixar
Dracozius
Jerolek
Juggalo Ranger
Uncle krakan
Xuzav
FAG/Inmates: (21)
Druid Karolka
Dzut
Mungosan
Xavieradu
Vladislavus Dragulia
Nibrott the knight
Jenwic
Lesik
Gamroth the Behemoth
Cys brutal
Noxarystul Thirkaight
Zeri Nova
Meji Lees
Teddy Mwardish
Speed'mono sucio
Deathbringer
Falatan cenionden
Fast'keff
Saori mia
Soulcrasher
Mark Devire
ładnie ładnie oby tak dalej ;]
Hanys777
01-02-2008, 15:56
ROM/CC (7)
Matsel
Morixar
Dracozius
Jerolek
Juggalo Ranger
Uncle krakan
Xuzav
Druid Karolka
Dzut
Mungosan
Xavieradu
Vladislavus Dragulia
Nibrott the knight
Jenwic
Lesik
Gamroth the Behemoth
Cys brutal
Noxarystul Thirkaight
Zeri Nova
Meji Lees
Teddy Mwardish
Speed'mono sucio
Deathbringer
Falatan cenionden
Fast'keff
Saori mia
Soulcrasher
Mark Devire
Moze nam pokazesz co ty potrafisz swoim 230 Rookstayerem??
przeciez nie jak kidler dwa razy bez kolegow online wyszedl z pz i zajebal glebe (obie gleby pojedynczy typ go wyjebal), smieje sie z kojaka, kiedy to jest walka gildii, a nie solowka, a ty nie miales na tyle jajek zeby dolaczyc spowrotem do wojny, zalapales pierwsza szanse na neutral
No pewnie za to ty jesteś taki pro gamer Franek, że sie z Ciebie wszyscy tylko śmieją. Blessy to możesz z zamkniętymi oczami kupowac. A od Falatana padłem na debugu i każdy może ci to potwierdzic, no oprocz ciebie i dziubka bo wy sie podjaraliscie tylko tym ze padlem. I nie mów mi że dwa razy sobie zrobilem pz, bo wiesz jak jest i po co pieprzysz, ja latalem z pztem jak ty jeszcze nie wiedziałes co to jest Tibia. I zrób sobie wkońcu swojego chara, a nie tylko na innych sobie grywasz i myślisz ze kozak jesteś.
No pewnie za to ty jesteś taki pro gamer Franek, że sie z Ciebie wszyscy tylko śmieją. Blessy to możesz z zamkniętymi oczami kupowac. A od Falatana padłem na debugu i każdy może ci to potwierdzic, no oprocz ciebie i dziubka bo wy sie podjaraliscie tylko tym ze padlem. I nie mów mi że dwa razy sobie zrobilem pz, bo wiesz jak jest i po co pieprzysz, ja latalem z pztem jak ty jeszcze nie wiedziałes co to jest Tibia. I zrób sobie wkońcu swojego chara, a nie tylko na innych sobie grywasz i myślisz ze kozak jesteś.
agreed_//////
Moze nam pokazesz co ty potrafisz swoim 230 Rookstayerem??
na wszystko przyjdzie czas ;]
kto ma mnie znac to mnie zna więc...;]
Hanys777
01-02-2008, 18:03
na wszystko przyjdzie czas ;]
kto ma mnie znac to mnie zna więc...;]
Hmmm z nicku wyglada na to ze znaja cie zule z dworca centralnego;)
agreed_//////
wyglada na to ze mam ludzi od udostepniania charow to po huj mam sie jebac z ta gra od rook, skoro na 100 moge zgaranac chara nie Doneq ;)?
czy nie pamietasz i mam przypomniec ?
Taaaa na debugu kidlerek padles nie no pewnie ze tak, zawsze sie ma debuga jak sie juz mana blok konczy. Twoja kariera w tibii zaczela sie na aurea, ja juz znam te gre jak jeszcze isara nie istniala, a za nie swoj hajs zawsze wiem jak blesy kupic!
wyglada na to ze mam ludzi od udostepniania charow to po huj mam sie jebac z ta gra od rook, skoro na 100 moge zgaranac chara nie Doneq ;)?
czy nie pamietasz i mam przypomniec ?
Taaaa na debugu kidlerek padles nie no pewnie ze tak, zawsze sie ma debuga jak sie juz mana blok konczy. Twoja kariera w tibii zaczela sie na aurea, ja juz znam te gre jak jeszcze isara nie istniala, a za nie swoj hajs zawsze wiem jak blesy kupic!
Hahahaha, jedyne co to umiesz sępic i byc darmozjadem nie tylko w Tibii. Mam ci przypomniec jak plakales ze ci passy zabrali bo padales jak ostatni idiota bo se szedles do innego pokoju. Wiekszego kretyna to jeszcze Anglia nie goscila. Padlem na debugu i mysl sobie co chcesz, utamy to ja nawet nie wlaczalem mule wiec sie ogarnij co mowisz bo jedyne co potrafisz to wlasnie glupie gadanie. A moja kariera nie zaczela sie na zadnej Aurea wiec sie zamknij jak nie wiesz, bo w dupie byles i gowno widziales.
PROSZE CIE NIE OSMIESZAJ SIE. W zyciu nie dal bym ci passow do mojego chara kolesiowi z 0 skillem i na dodatek nie potrafi uzywac mozgu. Jak padles piewszy raz to pisalo do mnie 1000 ludzi jak mozna byc tak glupim, wiec nie wiem czy masz sie czym chwalic.
Markdevire
01-02-2008, 18:19
ROM/CC (7)
Matsel
Morixar
Dracozius
Jerolek
Juggalo Ranger
Uncle krakan
Xuzav
Druid Karolka
Dzut
Mungosan
Xavieradu
Vladislavus Dragulia
Nibrott the knight
Jenwic
Lesik
Gamroth the Behemoth
Cys brutal
Noxarystul Thirkaight
Zeri Nova
Meji Lees
Teddy Mwardish
Speed'mono sucio
Deathbringer
Falatan cenionden
Fast'keff
Saori mia
Soulcrasher
Mark Devire
No czyli tak czy siak cie zapierdole na mainie ;]
Moze Kidler kozaczy ale ma czym :)
Sesef jak tam twoja wmv'ka ? :P
Fionebux
01-02-2008, 21:23
Ja jestem nastepny dawaj ...
Chcesz masz :P Sykus Hacked :o:(
@doneq, smieszny jestes sugerujesz ze nie gralem twoim charem czy co, i ze jak by od ciebie to zalezalo to bym nie gral , to znaczy ze nie od ciebie zalezy twoj char?
chcesz to moge wyjebac z toba na solo i sie sprawdzimy, kto jest kto, chyba ze wolisz sie obrazic na mnie lub na kogos innego i zrobic mu na zlosc i pasc na dl wlasnym charem kE? to ostatni post ktory pisze na tym naaby forum
Chomsky_91
01-02-2008, 22:53
Hahaha dajcie juz spokoj nikogo nie obchodzi kto kim gral temat jest prosty aurea war ... ;) zrobcie nowy temat do klotni :D
Feb 01 2008, 21:55:09 CETKilled at Level 101 by Palaianius Ravioulkan (http://www.tibia.com/community/?subtopic=characters&name=Palaianius+Ravioulkan)
and by a lizard snakecharmer
Gogogogog mój bohaterze boterze! ;***
22:01 Deathbringer [116]: yee but Noffe kicked him 2 time with La Onada 22:02 Deathbringer [116]: and i will be talking about u aswell
I przestan plakac to tylko gra, hahahaha.
Chomsky_91
01-02-2008, 23:07
Nie podniecaj dupy kidler bo tylko do wojny prowadzisz.... A potem sie kumplami zaslaniasz bo wiesz ze dziubek cie sam ujebie...
kidler jebie mnie to ze jestes w la ondzie
kidler jebie mnie to ze jestes w la ondzie
Hahahahahaha, miales juz tu nie pisac misiaczku moj. I co mnie to interesuje czy cie to cos obchodzi czy nie? Pytal sie ktos ciebie o to?
@down'nie
Jasne jasne, byles z nami lizales dupe mi, teraz jestes z nim wylizesz mu wszystkie bizony. Pozdro.
Chomsky_91
02-02-2008, 00:04
Hahahahahaha, miales juz tu nie pisac misiaczku moj. I co mnie to interesuje czy cie to cos obchodzi czy nie? Pytal sie ktos ciebie o to?
Kidler zamknij dupe ila razy mozna powtarzac ze tylko kozaczysz bo bez kolegow i bez gildii nic nie znaczysz ...
@up nie denerwoj sie to sie skonczy gwarantuje :)
Hanys777
02-02-2008, 00:19
@kojak
Tak serio to tu wiekszosc bez kolegow nic nie znaczy.
W tym tez ja B) smutna prawda;)
Chomsky_91
02-02-2008, 00:34
Ale ty hanys znaczysz wiecej jak 63 ms .... czyz nie tak .. ?
Hanys777
02-02-2008, 00:36
Nie bede sie wywyzszal :PP
Teraz to i tak malo wazne jak nie moge walczyc za jakies bzdury sam chyba dobrze wiesz.Pokrecona jest sytuacja w Fag-u.
Chomsky_91
02-02-2008, 00:53
Niby tak ;p ale i tak wiecej od niego znaczysz
Hanys777
02-02-2008, 01:02
Niby tak ;p ale i tak wiecej od niego znaczysz
Normalnie ale ty mi dzis slodzisz:p
Dzieki misku ;*
[QUOTE=kidler;1875610]Hahahahahaha, miales juz tu nie pisac misiaczku moj. I co mnie to interesuje czy cie to cos obchodzi czy nie? Pytal sie ktos ciebie o to?
Misiaczka i do tego łysego wiesz gdzie masz, taki kozak niezniszczalny jestes to czemu zkolagami z pz nie wyszedles i nie zabiles nas wszystkich hahaha, twoj kolezka musial wpierdolic dwie paczki relanium zeby sie ogarnac
Chomsky_91
02-02-2008, 02:30
Cicho cicho nie unos sie :) :***
@franek
No jasne lepiej podczas wojny pojsc na bk jak skonczony idiota i zgrywac kozaka, albo zabic 10 lvla jak jest 151 romow zalogowanych i uciekac na pustynie z nadzieja ze moze nie zauwaza?
ej debile, macie nowy temat tam sie kloccie
@franek
No jasne lepiej podczas wojny pojsc na bk jak skonczony idiota i zgrywac kozaka, albo zabic 10 lvla jak jest 151 romow zalogowanych i uciekac na pustynie z nadzieja ze moze nie zauwaza?
On myslal ze jak jest Frankiem to go nie zabije nikt. ;'<
Byszu200
02-02-2008, 16:44
Nie podniecaj dupy kidler bo tylko do wojny prowadzisz.... A potem sie kumplami zaslaniasz bo wiesz ze dziubek cie sam ujebie...
nie strasz nie strasz bo sie zesrasz;)
Hanys777
02-02-2008, 17:00
Ty juz masz to za soba.
W koncu siedzac 24 na dobe to nie ma czasu wstac od kompa i robi sie pod siebie ;)
a ty co? myslisz ze wbiles 200 lvl to jestes niesmiertelny? jestes frajerem i najwiekszym smieciem na aurea od kiedy odszedles od wojny.. zamist pomoc to ty odszedles majac wszytkich w dupie. jak miales hacka na 150 lvlu to ludzie z fagu blokali twoja postac w templu venore zebys mogl jescze pograc.
zachowales sie jak frajer i z kazdym lvl up stawales sie nim jescze bardziej. gdyby nie oni mialbys 200 rycerzyka na rooku i zastanwailbys sie jak wykonac questa na spike sworda
FTB_Matys
02-02-2008, 17:34
@up
Dokladnie.
Kurwa mac nauczcie sie pisac dead zamiast ded bo jak to widze to mnie kurwa trafia. I dead to nie jest "trup", "zabic" czy tez death na tibia com. To kurwa znaczy "martwy" JA PIERDOLE!!!!!
Kurwa mac nauczcie sie pisac dead zamiast ded bo jak to widze to mnie kurwa trafia. I dead to nie jest "trup", "zabic" czy tez death na tibia com. To kurwa znaczy "martwy" JA PIERDOLE!!!!!
I co z tego?
19:05 Russ'el [32]: ja mu wpierdole ejszcze
19:05 Russ'el [32]: za to
19:05 Russ'el [32]: kurwa mnie popamieta do konca zycia
19:06 Russ'el [32]: zboczeniec
19:06 Kidler Ravioulkan [63]: lej chomskiego
19:06 Kidler Ravioulkan [63]: w pizde
19:06 Kidler Ravioulkan [63]: ile wlezie
19:06 Russ'el [32]: malo bym go ostatnio na imprezie u matuta nie zajebal
19:06 Russ'el [32]: kruwa spil sie debil i cos do mnei pierdolil
19:06 Russ'el [32]: jakby nie matut
19:06 Russ'el [32]: to bym go chyba zabil
19:07 Kidler Ravioulkan [63]: hahahahahaa
Chomski wiecej takich imprezzzzzzzzzz ...
piotrek9_1988
02-02-2008, 20:03
^ up
No i co w związku z tym?
Chomsky_91
02-02-2008, 20:09
Nie wiem :) sory prawo silniejszego nie powiem jak ty srales pod siebei gdy zobaczyles dziubka na rlu a wasze kontakty nie byly najlepsze :) tak samo jest ze mna i russ'elem
tak samo? tzn srasz pod siebie? -.^
Nie wiem :) sory prawo silniejszego nie powiem jak ty srales pod siebei gdy zobaczyles dziubka na rlu a wasze kontakty nie byly najlepsze :) tak samo jest ze mna i russ'elem
Jeszcze kiedyś cie spotkam kotq :*
Chomsky_91
02-02-2008, 20:24
Jeszcze kiedyś cie spotkam kotq :*
Daj se juz spokoj ! Co ci zrobilem zabilem cie czy co... Odemeni sie odpierdol...
Widze kase za deada ... a w pysk i tak dostaniesz.
Dziubek widze nielza propagande tam sieje na tym waszym vencie haahahahah.
Chomsky_91
02-02-2008, 20:44
Dziubek widze nielza propagande tam sieje na tym waszym vencie haahahahah.
Akurat nie od dziubka to slyszalem :)
Russ'el dam ci 10k max za ten dead nic wiecej i sie odemnei odpierdol
a ty co? myslisz ze wbiles 200 lvl to jestes niesmiertelny? jestes frajerem i najwiekszym smieciem na aurea od kiedy odszedles od wojny.. zamist pomoc to ty odszedles majac wszytkich w dupie. jak miales hacka na 150 lvlu to ludzie z fagu blokali twoja postac w templu venore zebys mogl jescze pograc.
zachowales sie jak frajer i z kazdym lvl up stawales sie nim jescze bardziej. gdyby nie oni mialbys 200 rycerzyka na rooku i zastanwailbys sie jak wykonac questa na spike sworda
dokladnie, powiem ci jedno - jestes bebe beznickos, mama zapewne nie jest z ciebie dumna >.<
Hanys777
02-02-2008, 23:36
Lepiej tego nie mogles juz ujac.
Sykus_11
02-02-2008, 23:37
@up
Buhehehehhehehehheahahhahahahahah IDIOT .
Byszu200
03-02-2008, 00:42
ty nie badz taki madry bo cie na gameboy'a przerobia.
frajerem nie jestem nie bylem i nie bede a chomski jest cwaniakiem to po nim cisne i mam to w dupie co kto o mnie mysli.
hacka mialem na 156 lvlu a jak masz wracac do faktow ktore byly rok temu to wiesz zachowaj te gadke dla siebie.. duzo sie zmienilo od tamtej pory. :swe:
tak samo moge ci dac porownanie ze ty w dupie byles i gowno widziales..:cup:
Raks Ninja
03-02-2008, 00:55
Nie obchodza mnie zabardzo wasze prywatne sprawy ale Kidlex to mi troche przypomina Cyge z Odwroconych. Moge ci tylko powiedziec ze nie umiesz szanowac ludzi. A co do nazwy twojej bylej gildii, (wiem ze to tylko gra) ale jestem BARDZO ciekawy czy bys na ulicy powiedzial do grypsujacego zaparz czaju, bo jezeli robisz sobie jaja z tych co siedza w puszce to jak dla mnie jestes kompletna frajerzyna i naprawde nie zycze ci zebys kiedykolwiek tam trafil.
chyba by sie zesral ... :| Kidler~ tylko mocny w gebie na realu pewnie ma 10lat, pale 2 cm i wozi sie po miescie z cyganami
A wiesz Raks, ze Cyga na końcu przejął władze w miescie? Takie małe btw. A co do nazwy mojej byłej guildi to nie bede sie wypowiadał bo to kompletna paranoja do czego ty teraz nawiązałeś. (:
1 raz zaluje ze "the bassy" nie ma tutaj :(
Hanys777
03-02-2008, 12:29
1 raz zaluje ze "the bassy" nie ma tutaj :(
Wypluj to slowo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Juz wole ten spam niz jak on ma mi udzielac rad.Chcesz zebym na*******al w monitor jak go czytam??
DemonstaR
03-02-2008, 13:12
Pikapo Eleandril
Feb 03 2008, 03:54:03 CET Killed at Level 181 by Mixor Korkeror and by Fabia Volcom
Plynx
Feb 03 2008, 03:52:07 CET Killed at Level 68 by Yokonzu and by Mixor Korkeror
Hammer clubfighter
Feb 03 2008, 03:58:09 CET Killed at Level 105 by Uncle krakan and by Cervik
Elzagii
Feb 03 2008, 03:51:12 CET Killed at Level 87 by Vichy Nouveay
Sirvak Dragoth
Feb 03 2008, 03:51:31 CET Killed at Level 103 by Vichy Nouveay and by Yokonzu
Fast'keff
Feb 03 2008, 03:51:44 CET Killed at Level 108 by Shre and by Falgon Gotin
Noxarystul Thirkaight
Feb 03 2008, 03:52:35 CET Killed at Level 102 by Falgon Gotin and by Vichy Nouveay
http://www.speedy'share.com/914607670.html
ty nie badz taki madry bo cie na gameboy'a przerobia.
frajerem nie jestem nie bylem i nie bede a chomski jest cwaniakiem to po nim cisne i mam to w dupie co kto o mnie mysli.
hacka mialem na 156 lvlu a jak masz wracac do faktow ktore byly rok temu to wiesz zachowaj te gadke dla siebie.. duzo sie zmienilo od tamtej pory. :swe:
tak samo moge ci dac porownanie ze ty w dupie byles i gowno widziales..:cup:
wez ogarnij sie i zastanow sie czy twoj poziom siega juz kidlexa. Mowisz ze chomski cwaniaczy to co kurwa robi twoj lizodup kidler? tak reszte faktow zachowam dla siebie, nie chce cie juz tu ponizac.
"tak samo moge ci dac porownanie ze ty w dupie byles i gowno widziales.."
a co do tego. Oj byszu byszu ja widziałem wiecej a szczegolnie slyszalem niz ci sie wydaje
Nowy rekord w expie na Aurei :)
2 Linglifer (*) Aurea Sorcerer 157 +6,706,040
pisal ktos ze Hellah wrocil :p?
Taa wrócił xDD
I razem z Matutem zdali na Tutora :DD!
Zapewne tak bedzie moj ty ukochany trollu internetowy.
blantmaster
03-02-2008, 23:28
Taa wrócił xDD
I razem z Matutem zdali na Tutora :DD!
Apropo tutora
20:15 Elom Tika [118]: Need gm , any online? My frien have letter to xel the'bolter
Kto Ci go dal?
Apropo tutora
20:15 Elom Tika [118]: Need gm , any online? My frien have letter to xel the'bolter
Kto Ci go dal?
Test ; )
A Xel i tak ma delete bo wyjebał swojego 2 ovvnera..
Xel wyjebał rla Dzuta.. chodz we 2 grali i Rl Dzuta zrobił letter..
no to papa kidler~ wez zrob na tibia.com temat "Time to say Goodbye" :))
Chomsky_91
04-02-2008, 07:54
mowicie ze jasiu bedzie polowal na kidlera :)? chetnie sie przylacze :D
Matut666
04-02-2008, 10:08
hellah wrocil bo mu bany zniknely xD i ma ogramna chec uwalic kidlexa xDkidlex zegnaj z aurea :) stawiam ze za tydzien juz nie bedziesz gral ... tylko bedziesz robic new chara
Ta ty pajacu...w dupie byłes, gówno widziałeś i gówno wiesz więc się nie wypowiadaj na temat kidlera i jaśka ;) n/c B)
Matut666
04-02-2008, 10:09
A ty to możesz ale jedynie polować na swoją starą :baby:
Matut666
04-02-2008, 13:04
endrox mowie ci ze bedzie polowal bo z nim gadalem ... Kidlex skoro jestem twoim pro ele kolega daj mi pro
Skoro ja mowie ze nie będzie to nie będzie B) Proste
Sykus_11
04-02-2008, 14:07
tez sie przylacze :]
Dawajcie wszyscy ale na Tibii to zróbcie a nie tylko na forum pieprzycie, czeeeeeeeeeeeeeekam.
Slide_Aurea
04-02-2008, 15:31
Pierdolenie....
Markdevire
04-02-2008, 15:42
Pierdolenie....
Bardzo ciekawy argument :p
Works__1985
04-02-2008, 16:38
Dawajcie wszyscy ale na Tibii to zróbcie a nie tylko na forum pieprzycie, czeeeeeeeeeeeeeekam.
To wyjdź z pz xD
I jak już będziesz dostawać wpierdol solidny to nie udawaj, że zwołałeś cały rom i exivujesz każdego po kolei :P
Chomsky_91
04-02-2008, 16:52
A ty to możesz ale jedynie polować na swoją starą :baby:
Nie jedz po mojej mamie :((((( Kidler nie teraz :P jaki sens jak zaraz qmplami sie zaslonisz :D solo nie wyjdziesz :)
Hanys777
04-02-2008, 17:35
Skonczcie juz ta pieprzona napinke.
Zalatwcie sobie to na tibii. Luzz mozna troche o tym popisac ale to juz troche przesada.
Apropo tutora
Kto Ci go dal?
Jego angielski mnie poraża.
bo to noob jest, nie wiem czy to nowy owner czy ki chuj, ale stary to byl takie nooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo ooob ze glowa boli
Slide_Aurea
04-02-2008, 18:38
Bo to translator ;D Elom, żeby powiedzieć "cześć" musi go uzywać 8o
Tyran The Bro'war
04-02-2008, 18:43
"Mój kolega ma list dla Xel'Boltera" buaha
Elom jak masz listy do xel th'bolter to cie naucze wysylac, do tego nie jest potrzebny GM, po pierwsze musisz kupic letter (taki bialy papierek) w nim wpisujesz Xel the'bolter i nizej miasto do ktorego chcesz mu to wyslac, pozniej rzucasz letter do skrzynki i gotowe... nie musisz dziekowac;)
Elom jak masz listy do xel th'bolter to cie naucze wysylac, do tego nie jest potrzebny GM, po pierwsze musisz kupic letter (taki bialy papierek) w nim wpisujesz Xel the'bolter i nizej miasto do ktorego chcesz mu to wyslac, pozniej rzucasz letter do skrzynki i gotowe... nie musisz dziekowac;)
Morda.
taki pro evul forum fighter , a się nawet ujawnić nie umie.
Tak samo jak ten ćwok Japcok , tylko napinka na forum.
Forum Fighterzy _/
Tibioholikus
04-02-2008, 21:17
Kildeks morzesz jurz zmienci servea! jestsi hanted zobaczysz ze jusz totaj nie graz milego ekspiena
Hanys777
04-02-2008, 21:38
Kildeks morzesz jurz zmienci servea! jestsi hanted zobaczysz ze jusz totaj nie graz milego ekspiena
Ladna prowokacja :)
Tibioholikus
04-02-2008, 21:45
Kidlex ale ty wiesz ze jestes hunted?
Tez Cie kocham, ale ty masz tam tyle do gadania, że hoho...
Tibioholikus
04-02-2008, 21:50
Tez Cie kocham, ale ty masz tam tyle do gadania, że hoho...
no to kurwa zobaczymy ze niedlugo zaliczysz glebe -.- zobaczymy kto sie bedzie cieszyl ;d
Czemu kiedyś Kidler huncił pól serva.. a teraz się to odwróciło ; o?
Razilla Killed at Level 84 by Alion Death and by Magican Inferno
Kidlex Bedziesz nastepny :cup:
ta ale koniec nie byl za ciekawy -.-
Tibioholikus
04-02-2008, 22:44
jak bedziecie szli na Kidlera~ napiszcie do mnie ja wam pomoge ;D
Hanys777
04-02-2008, 23:23
Nonono ladnie sie porobilo.
Ale Kidlex ma paru wiernych ziomkow za soba nie wiem czy nie bedziesz mial problemow.
Chyba ze ty masz lepszych kolegow:D
Chomsky_91
05-02-2008, 07:59
jak bedziecie szli na Kidlera~ napiszcie do mnie ja wam pomoge ;D
Zlaczymy sily muahuahs :D
@up nie sadzysz chyba ze my poszlibysmy sami :) ofc ze przybiegl by doniu ktory zaliczylby tez glebe :) nie tylko ja mam ochote ich ujebac :D
@up
najpierw wyjdz z pzta pajacu;>
Elom Tika
Feb 05 2008, 12:52:29 CET Killed at Level 118 by Lecther Tirado
and by Kimahirii
jak juz mowilem Elom to noob ;) poszedl do djina jak pol romu bylo online ahauhauahuaha
Hanys777
05-02-2008, 14:26
Elom Tika
Feb 05 2008, 12:52:29 CET Killed at Level 118 by Lecther Tirado
and by Kimahirii
jak juz mowilem Elom to noob ;) poszedl do djina jak pol romu bylo online ahauhauahuaha
Skradal sie przy piramidach i mysal ze go nie zauwazyli:P
Slide_Aurea
05-02-2008, 14:26
Pewnie mu translator lagował, i nie zdążył napisać stop! :D
Zlaczymy sily muahuahs :D
@up nie sadzysz chyba ze my poszlibysmy sami :) ofc ze przybiegl by doniu ktory zaliczylby tez glebe :) nie tylko ja mam ochote ich ujebac :D
Chommmmmsksksksksisii moj bohaterze ja tylko czekam az ktorys z was zrobi na mnie pztztzta, ale jakos sie doczekac nie moge.
Tibioholikus
05-02-2008, 14:47
Chommmmmsksksksksisii moj bohaterze ja tylko czekam az ktorys z was zrobi na mnie pztztzta, ale jakos sie doczekac nie moge.
no to kurwa zobaczymy kto bedzie twoim bohaterem te chajsy co masz domku ci nawet nie pomoga :D
Tibioholikus
05-02-2008, 14:53
co do eloma wyszloby mu to gdybym z Boidzixem nie robil na pustyni PA :)
dudek_lfc
05-02-2008, 15:10
Rikser hacked
Slide_Aurea
05-02-2008, 15:14
Banished: until deletion because of excessive unjustified player killing
Ourevoir!
Pewnie mu translator lagował, i nie zdążył napisać stop! :D
Twoja stara używa transelatora żeby się z takim pajacem jak Ty dogadać.
Slide_Aurea
05-02-2008, 15:17
Twoja stara używa transelatora żeby się z takim pajacem jak Ty dogadać.
Za to twoja z tobą nie rozmawia ;o Nie nauczyła się jeszcze Polskiego odkąd ją ojciec za paczke fajek sprowadził do Polski...
@Edit: pół paczki :D
Chomsky_91
05-02-2008, 15:33
@Doniu, Kidler
Ehmm mialy we mnie wasze sd latac :( ostatnio na tym masslogu/opence w thais choc byliscie online to zadnego z was nie zobaczylem :***
Ourevoir!
Ciekawe kim teraz ten pawian będzie grać
no to kurwa zobaczymy kto bedzie twoim bohaterem te chajsy co masz domku ci nawet nie pomoga :D
Skończysz z kilderem tą propagandę ?
Slide_Aurea
05-02-2008, 16:11
Kogoś to on sobie napewno znajdzie... :D
@Doniu, Kidler
Ehmm mialy we mnie wasze sd latac :( ostatnio na tym masslogu/opence w thais choc byliscie online to zadnego z was nie zobaczylem :***
Jestes smieszny.
Tibioholikus
05-02-2008, 16:14
kidler pajacu kochany:*:* masz 20 minut 200k
Tibioholikus/venore
Rein_aka_Malwin
05-02-2008, 16:17
Ourevoir!
Miodzio ^.^
@Doniu, Kidler
Ta, bo ciezko bylo mnie wypatrzec jak na opence na noobie siedziales pajacu
Slide_Aurea
05-02-2008, 16:46
kidler pajacu kochany:*:* masz 20 minut 200k
Tibioholikus/venore
Minęło... i co teraz? Tak myślałem... guuuffffnooo....
Powiedzcie... daje Wam coś kozakowanie na forum?
Byszu200
05-02-2008, 17:04
Czemu kiedyś Kidler huncił pól serva.. a teraz się to odwróciło ; o?
A czemu ty kiedys hunciles d lair venore i sie poskladales?;(
Ja ci podpowiem..
Bylo okolo 40 ludzi online z romu a ty mnie sie pytales czy mozesz expic:D
Byszu200
05-02-2008, 17:05
A co do kidlera jak ktos mi go ruszy bedzie dym :]
Tibioholikus
05-02-2008, 17:08
A co do kidlera jak ktos mi go ruszy bedzie dym :]
Byszu ty mi grozisz?:>
byszu ze wbiles 200 to nie znaczy ze jestes bogiem :)
Mikus od dzisiaj jestes moim idolem :D
Tibioholikus
05-02-2008, 17:13
byszu ze wbiles 200 to nie znaczy ze jestes bogiem :)
zgodze sie z toba trzeba i bysza dojechac :]
Byszu200
05-02-2008, 17:13
Byszu ty mi grozisz?:>
zalezy od tego czy ruszysz Kidlera :]
Tibioholikus
05-02-2008, 17:14
zalezy od tego czy ruszysz Kidlera :]
dzisiaj kidler stoi w pz nie poexpi se juz mam wyjebane na was :)
Byszu200
05-02-2008, 17:17
dzisiaj kidler stoi w pz nie poexpi se juz mam wyjebane na was :)
hahaha to zrob pz na nim to sie przekonasz..B)
a moze i stoi w pz bo ma lagi ~
Tibioholikus
05-02-2008, 17:18
hahaha to zrob pz na nim to sie przekonasz..B)
a moze i stoi w pz bo ma lagi ~
kurwa to zobaczymy ja dzisiaj bede mial 15 pz na nim a ty mnie tylko tknij to zobaczymy -.-
Slide_Aurea
05-02-2008, 17:25
kurwa to zobaczymy ja dzisiaj bede mial 15 pz na nim a ty mnie tylko tknij to zobaczymy -.-
Nie tknie Cie... bo już wtedy nie będzie neutral i sobie nie poexpi :D
Markdevire
05-02-2008, 17:27
Chyba nikt nie pisał
Skywalker Bits
Feb 05 2008, 06:36:17 CET Killed at Level 134 by Lesik
Nie tknie Cie... bo już wtedy nie będzie neutral i sobie nie poexpi :D
i sobie nie pogra lepiej ? :D
Byszu200
05-02-2008, 17:31
no to czekam na te twoje 15 minut pz na kidlerku sie przekonamy :D
Tibioholikus
05-02-2008, 17:32
twoj wybur :)
twoj wybur :)
rozjebales mnie tym tekstem ziąąą
Slide_Aurea
05-02-2008, 17:47
i sobie nie pogra lepiej ? :D
Nie no pograć mu przecież nie zabronią ;D A, że pobiega sobie tylko po depo, to już inna sprawa....
Byszu widze ze z ciebie sie bardzo wielki kozaczek zrobil....
Sratatatata ale Tibio jeszcze mnie nie zaatakowales, a miales tyyyyyyyle okazji.
Tibioholikus
05-02-2008, 18:44
Sratatatata ale Tibio jeszcze mnie nie zaatakowales, a miales tyyyyyyyle okazji.
chyba pisales mi na priv zebym cie nie bil bo mi zaplacisz -.- nie placisz to padasz czekam do 20:00 GL
Sykus_11
05-02-2008, 18:47
Pogadajcie se na gg bo tylko spamujecie forum ^^8o
Zdzislaw Petara
05-02-2008, 18:54
oO Mr Kozak
A jak tam ? Widziałem dzisiaj Ci Lecther prawdę napisał że jesteś nikim na Aurea. A ktoś Cię nie lał dzisiaj może w Carlin? ;>
Byłeś
Jesteś
i Będziesz
Leszczem
Cya
Tibioholikus
05-02-2008, 18:55
oO Mr Kozak
A jak tam ? Widziałem dzisiaj Ci Lecther prawdę napisał że jesteś nikim na Aurea. A ktoś Cię nie lał dzisiaj może w Carlin? ;>
Byłeś
Jesteś
i Będziesz
Leszczem
Cya
narazie nikt go nie tknol ;d
chyba pisales mi na priv zebym cie nie bil bo mi zaplacisz -.- nie placisz to padasz czekam do 20:00 GL
Ja chcem iść z tobą po kidlera !!!!!!!!!! 8o
Tibioholikus
05-02-2008, 19:09
lajt ogarnij ekipe jeszcze jakiegos msa i lecima po niego ;d
ale pierdolicie, tibio~ bys go sam ubil jak on ma takie pvp, ze pada solo od Robertohipa albo Falatana, nie no kurwa jak mozna pasc +60msem od +90ek tylko Kidler tak umie
Tibioholikus
05-02-2008, 19:32
ale pierdolicie, tibio~ bys go sam ubil jak on ma takie pvp, ze pada solo od Robertohipa albo Falatana, nie no kurwa jak mozna pasc +60msem od +90ek tylko Kidler tak umie
wtedy to ja sie z nim bujalem i to nie tak trudno bo stale bugi byly w tym okresie ;]
ja cos kiedys slyszalem ze ona gra Isarisem, a ostatnio za jakims 90 ed Uriki cos tam
Chomsky_91
05-02-2008, 19:50
Ta, bo ciezko bylo mnie wypatrzec jak na opence na noobie siedziales pajacu
Poogladaj filmik morixara na tibicam tv to zobaczysz mnie nie raz ;) :* dopiero po debugu mnie wyjebalo :)
A co do kidlera ;) na ciebie przyjdzie jeszcze czas :P Pamietaj nie znasz dnia ani godziny :D
ahahaha a do Inmates pvp mastera wzieliscie co nigdy nikogo nie ubil jeszcze, Bulldog foola gosc kolo statku wyjebal z ue tego dla drutow pelno noobow pospadalo i ban ahahauhuahu
Hanys777
05-02-2008, 20:02
ahahaha a do Inmates pvp mastera wzieliscie co nigdy nikogo nie ubil jeszcze, Bulldog foola gosc kolo statku wyjebal z ue tego dla drutow pelno noobow pospadalo i ban ahahauhuahu
Moze byl traped i wolal bana wbic niz pasc od Rom?
sral nie byl traped po drabince schodzil i wychodzil jak kazdy
@chomski
na ciebie tez przyjdzie szybciej niz sie spodziewasz
OJ ADDE : ((((( ah ten deleted :)
Byszu200
05-02-2008, 21:21
oO Mr Kozak
hahaha:D a gdzie ty to wyczytales ze mi tak napisal? mi sie wydawalo ze pisal cos innego :]
ludzie z fagu tak sadzili kiedys ze jestem nikim :D
Chomsky_91
05-02-2008, 21:21
@chomski
na ciebie tez przyjdzie szybciej niz sie spodziewasz
Na Ciebie tez :( :* i nie tylko ja mam chec na Ciebie :P
dudek_lfc
05-02-2008, 21:52
a kim innym moze jestes? chyba noliferem
Zdzislaw Petara
05-02-2008, 22:27
hahaha:D a gdzie ty to wyczytales ze mi tak napisal? mi sie wydawalo ze pisal cos innego :]
I dobrze chyba sądzili ?
_/Loyal
Na Ciebie tez :( :* i nie tylko ja mam chec na Ciebie :P
Czy ty naprawde pozamieniales sie z Frankiem na mozgi? Pol roku temu nikt nie wiedzial kim jestes, byles nikim i dalej jestes, gowno mozesz zrobic, kozaczysz tylko na froum, wez moze zrob w koncu cos na Tibii bo jak dotad to przeczytalem tylko 20 postow jak nas wszystkich pozabijasz. Jestes takim forumowym blaznem, ze nie wierzyc niechce, wielki mi dziecko kozziirrororo sie nagle zrobilo - forumowe.
i tu mieli racje :glupek:
Czy ty naprawde pozamieniales sie z Frankiem na mozgi? Pol roku temu nikt nie wiedzial kim jestes, byles nikim i dalej jestes, gowno mozesz zrobic, kozaczysz tylko na froum, wez moze zrob w koncu cos na Tibii bo jak dotat to przeczytalem tylko 20 postow jak nas wszystkich pozabijasz. Jestes takim forumowym blaznem, ze nie wierzyc niechce, wielki mi dziecko kozziirrororo sie nagle zrobilo - forumowe.
a o tobie kurwa pol roku temu moze wiedzieli ? chyba tylko stara bo cie w szafie trzymala... on ma przynajmniej jakis level a nie kurwa 65ms z cipialym mlvlem i kurwa chujowy pvp
a o tobie kurwa pol roku temu moze wiedzieli ? chyba tylko stara bo cie w szafie trzymala... on ma przynajmniej jakis level a nie kurwa 65ms z cipialym mlvlem i kurwa chujowy pvp
Pol roku temu ty, cale twoje osiedle wlacznie z twoja matka robili w majtki jak zobaczyli go na ulicy zeby nie stracic bohow
Pol roku temu ty, cale twoje osiedle wlacznie z twoja matka robili w majtki jak zobaczyli go na ulicy zeby nie stracic bohow
pierdolisz, pierdolisz... nawet nie wiadomo o czym
No podejrzewam, ze tak jak i teraz cala Aurea, w przeciwienstwie do ciebie, niedopieszczonego dzieciaka siedzacego na forum, bojacego sie przyznac kim sie jest tak naprawde w wirtualnej grze i kozaczacego na prawo i lewo, a tak naprawde bedac zwyczajnym forumowym trollem bez mozgu lizacego dupy obcym niby kolegom z POLZKKKIEGO SKLADU TEAM AUREA.
Slide_Aurea
05-02-2008, 23:26
Widze, że forum dzieli się na 2 części... tych co jeżdżą Kidlerowi i tych co cisną Byszowi... ;D
Elom, co tak cicho siedzisz? Translator znowu Ci wyjebał? :evul:
w moim przypadku jest tak ze daje na kazdego, ale powiem wam ze najbardziej podoba mi sie Elom noob od zawsze na zawsze ^^
Widze, że forum dzieli się na 2 części... tych co jeżdżą Kidlerowi i tych co cisną Byszowi... ;D
Elom, co tak cicho siedzisz? Translator znowu Ci wyjebał? :evul:
Mi tu nie jest w stanie nikt pojechac bo argumenty wasze sa ciagle takie same i o kant dupy rozbic.
BTW: Slide, wczoraj nowy owner twojego chara wyskoczyl z caleq eq i 40k w dp. (:
@down
Hehe, ja tam nie wiem, mowil ze nowy jest. xD
Slide_Aurea
05-02-2008, 23:30
Mi tu nie jest w stanie nikt pojechac bo argumenty wasze sa ciagle takie same i o kant dupy rozbic.
BTW: Slide, wczoraj nowy owner twojego chara wyskoczyl z caleq eq i 40k w dp. (:
So fucking sad... :D (nie taki nowy, rok już na nim na*******a ;o)
Kidler dobrze wiesz ze 130 ek moze wiecej niz 60 sork :> Przestancie sie juz jechac bo zrobilo sie to juz zalosne .... Trzeba bedzie pozglaszac te posty do moda ..
Kidler dobrze wiesz ze 130 ek moze wiecej niz 60 sork :> Przestancie sie juz jechac bo zrobilo sie to juz zalosne .... Trzeba bedzie pozglaszac te posty do moda ..
TO CZEMU GO STRASZY?! a nie zrobi to co tak obiecuje? jezeli ciagle tego nie zrozumiales, to mala podpowiedz z mojej strony, w tej grze nie chodzi o lvl
TO CZEMU GO STRASZY?! a nie zrobi to co tak obiecuje? jezeli ciagle tego nie zrozumiales, to mala podpowiedz z mojej strony, w tej grze nie chodzi o lvl
Zal jakbym tego nie widzial .... bo Chomski to mala ciota :) kidler tez sam nic nie moze ;p
Zal jakbym tego nie widzial .... bo Chomski to mala ciota :) kidler tez sam nic nie moze ;p
to czego takie farmazony pierdzielisz jak dobrze wiesz ze chomski to taka ciota ze nie odwazy sie wyjsc na kidlera bo wie ze skonczy sie to dla niego tragicznie
Sting_Ninja
06-02-2008, 00:08
On ma lvlel bo 3-5 osob gralo na tym charze zanim doszedl do wojny..
A Kidlex ma taki lvlel bo nie jest nolifer'em jak np. beznickosy
Sainsbury
06-02-2008, 00:10
a kim innym moze jestes? chyba noliferem
mi to on wyglada na 201 EK....
Hanys777
06-02-2008, 00:36
Skonczcie kurwa juz to!!
Ja pierdole to juz jest smieszne.
Dzis chyba z 5 stron tego samego ( zabije cie, nie ty kurwa padniessz, a ty kurwa ciota jestes) ogarnijcie sie troche...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.