Pokaż pełną wersje : Wojna
Możesz ściślej co do apostrofu przed u?
Możesz ściślej co do apostrofu przed u?
PADLEM XDD
shaiboos
12-03-2008, 22:18
@downd
Hail cichy support.
Jedyny support jakiego udzielam to rozmowa i wsparcie duchowe dla kolegów uczestniczących w wojnie :mag:
Hrhr byllooo zabawnie _/
PS.
Sell SOV/MPA?:P
@downd
Hail cichy support.
Wez duuKi 24/h na forum pekuje ze swoja ekipa w carlin a kurwa na opence cie nigdy nie widzialem, zawsze cos jestes na Vencie i openka sie zaczyna to ty kurwa musisz spadac. Wez kurwa sie pukniij w leb a komentujesz openki, niewiem po co ci te vento, chyba tylko zeby kozaczyc kolegom na swoim poziomie intelektualnym, rownym zero.
Pozdro frajerze ;-)
@up
niekazdy jest rdy 24h/day wiec niewiem o co sie plujesz ;| istnieje tez cos takiego jak rl life...
Slide_Aurea
13-03-2008, 08:56
Wez duuKi 24/h na forum pekuje ze swoja ekipa w carlin a kurwa na opence cie nigdy nie widzialem, zawsze cos jestes na Vencie i openka sie zaczyna to ty kurwa musisz spadac. Wez kurwa sie pukniij w leb a komentujesz openki, niewiem po co ci te vento, chyba tylko zeby kozaczyc kolegom na swoim poziomie intelektualnym, rownym zero.
Pozdro frajerze ;-)
To ty chyba jesteś kurewsko ślepy... oderwij się chociaż raz w ciągu kolejnych 24h od tibi i skocz do okulisty... i obejrzyj ostatni film z openki z 10 razy... no na Twój mózg to 100 razy. Może go tam zobaczysz!
Pozdro frajerze ;-)
Tzn kazdy ma swoje zdanie, i ja oczywiscie szanuje zdanie kazdego.
Ale jak juz masz zamiar spamowac to byloby milo zobaczyc twoj nick po lewej stronie lub w ktoryms z postow ;]
blantmaster
13-03-2008, 10:52
Trulliz hacked
Z armagedonem chodzi o to ,że koniec romu sie zbliża. ;)
A ty frajerze zostaw mojego miśka Dukkiego -.-.
A właśnie jest jeszcze jakaś gildia ex lege ktora toczy wojne z legion of chaos?
No chyba nie RoMu, akurat? -.-
Z armagedonem chodzi o to ,że koniec romu sie zbliża. ;)
A ty frajerze zostaw mojego miśka Dukkiego -.-.
A właśnie jest jeszcze jakaś gildia ex lege ktora toczy wojne z legion of chaos?
3 miesiące temu jeszcze była :D
Gildi nie ma, ale team jak narazie sie trzyma, prawda noobku^?
Chopie co chwila masz jakas inna postac.
@Sayg
Istnieje Rl Life ale nie u duukiego, mialem okazje go poznac na Vencie i dlugo z nim przebywalem i jedyne jego wyjscie z domu to bylo porzyczenie od Adu (chyba) procesora czy jakiegos sprzetu do komputera.
Nie chodzi o 24/h ready tylko na zadnej opence go nie widzialem a na vencie jest prawie caly czas, wiec na 20 openek conajmniej na 1 moglby byc ready. Co do mojego nicku niegram, ale tez nie przesiaduje w carlin gdzie z kolegami trapujecie ludzi i podniacacie sie ze kogos zabijecie i to o was mozna powiedziec ujawnijcie main chary. ;-)
Pzdr
Hanys777
13-03-2008, 22:02
Jak skonczy sie open niech ktos wrzuci filmik bo jestesm ciekaw openki Inmates rom la onda na nbs :)
wyhylylybymy
13-03-2008, 22:40
nice battle !!:D:D
jak narazie to lagurus feliex eldero adus rafalus shakoza no i aabla
Vichy Nouveay
Banished: until Apr 12 2008, 23:50:47 CEST because of excessive unjustified player killing
Spike222
13-03-2008, 22:47
Iros Jaba
Mar 13 2008, 22:27:07 CET Killed at Level 120 by Magus Julion
and by Tuli Jeng
Puriburi
Mar 13 2008, 22:19:14 CET Killed at Level 125 by Therrax
and by Alrig
Uncle Krakan
Mar 13 2008, 21:47:51 CET Killed at Level 122 by Kodek the Cursed
and by Meliah Gewyr
Uriki Tasanuki
Mar 13 2008, 22:13:44 CET Killed at Level 93 by Speed'Mono Sucio
and by Itkuzo
Assein
Mar 13 2008, 22:39:22 CET Killed at Level 118 by Rocicv
and by Zatharion
Gyxorio Inferno
Mar 13 2008, 22:19:54 CET Killed at Level 114 by Hellah
and by Aimar de'Vrie
Iros Jaba
Mar 13 2008, 22:27:07 CET Killed at Level 120 by Magus Julion
and by Tuli Jeng
Matsel
Mar 13 2008, 22:42:08 CET Killed at Level 104 by Mc'Xirios
and by Ryiatoer Reyanus
Skuriz
Mar 13 2008, 22:24:40 CET Killed at Level 94 by Asan Tardor
Tibioholikus
Mar 13 2008, 22:12:57 CET Killed at Level 130 by Aimar de'Vrie
and by Konikoza
Trappula
Mar 13 2008, 22:22:35 CET Killed at Level 98 by Konikoza
and by Hellah
Zezhod
Mar 13 2008, 22:26:59 CET Killed at Level 119 by Butibof
and by Lord Riptur
Rhymes Toots x2
Mar 13 2008, 22:15:53 CET Killed at Level 87 by Hexakon
and by Erona Iron-Bolt
Mar 13 2008, 21:47:58 CET Killed at Level 88 by Itkuzo
and by Therrax
````
@Losari
To nadal się leją?
Fragow bedzie tyle ze ciezko zliczyc ;d chyba najwieksza masakra w tibii ;d
Spike222
13-03-2008, 23:12
wie ktoś, która strona wygrywa? : P
wyhylylybymy
13-03-2008, 23:16
wie ktoś, która strona wygrywa? : P
dorkiz i spolka
@down
zaaal
ze 100 do 20 bedzie dla NS xd
Spike222
13-03-2008, 23:18
siet ; /
;(
trzeba było japcoka poprosić o pomoc :D
Elder Ella
Lord Riptur 2 x
Alrig
Kuldiseyto Verdiwerr
Ulrig
Bulldog fool
Dronec
Gamroth the Behemoth
Topor'niq
Jenwic
Speed'Mono Sucio
Adus Rafalus
Aimar de'Vrie
Dark Skejcik
Elzagii
Evil Dyon
Feliex
Kodek the Cursed
Lesik
Hellah
Meliah Gewyr
Myshka
Pela'ko
Theruviel
Thil Dark
Soulcrasher
Lagurus 2 x :(
Zatharion 2 x
Natalon
Valhiru
Sion Bros
Tavy
Wamuha
Tuli Jeng2 x
Mooro
Lupus Guliaur
Eldero Tashfael
Inmates/La Onda&RoM 53
Lagurus x2
Zatharion x2
Natalon
Ozur x2
Tuli Jeng x2
Valhiru
Mooro
Sion Bros
Tavy
Wamuha
Elder Ella
Lord Riptur x2
Alrig
Ulrig
Kuldiseyto Verdiwerr
Demon Mwardish
Bulldog fool
Dronec
Gamroth the Behemoth
Shakoza
Therrax
Topor'niq
Speed'Mono Sucio
Jenwic
Aimar de'Vrie
Adus Rafalus
Dark Skejcik
Elzagii
Evil Dyon
Feliex
Hellah
Kodek the Cursed
Lesik
Mage Jon
Meliah Gewyr
Myshka
Nokis
Pela'ko
Soulcrasher
Eldero Tashfael
Theruviel
Thil Dark
Dzut
Sirvak Dragoth
Flying Batman
Konikoza
Arqueiro de aurea
Thexaia
NS 19
Eldario Toots
Zezhod
Rhymes Toots x2
Puriburi
Uncle krakan
Uriki Tasanuki
Beldare
Aabla
Assein
Gyxorio Inferno
Iros Jaba
Matsel
Ryan Ice
Skuriz
Tibioholikus
Trappula
Fitlich
Liona Deli
Chopie co chwila masz jakas inna postac.
@Sayg
Istnieje Rl Life ale nie u duukiego, mialem okazje go poznac na Vencie i dlugo z nim przebywalem i jedyne jego wyjscie z domu to bylo porzyczenie od Adu (chyba) procesora czy jakiegos sprzetu do komputera.
Nie chodzi o 24/h ready tylko na zadnej opence go nie widzialem a na vencie jest prawie caly czas, wiec na 20 openek conajmniej na 1 moglby byc ready. Co do mojego nicku niegram, ale tez nie przesiaduje w carlin gdzie z kolegami trapujecie ludzi i podniacacie sie ze kogos zabijecie i to o was mozna powiedziec ujawnijcie main chary. ;-)
Pzdr
Jestes zalosny kurwa, wnerwia mnie taka pizda...;]
Po drugie, porzyczylem procesora, ciekawe <haha> no to nic, mam nadzieje ze jeszcze mi dziala ten procek ;]
Oby tak dalej chlopcy!:)
Przynajmniej dobrze, ze ten idiota, Tibioholikus padl.
Kakalaka222
14-03-2008, 08:24
Do NbS jeszcze: Folaro, Chatdow guide, Leonthuz.
Hyh... ;)
Hanys777
14-03-2008, 08:28
Ja pierdole taki ekip a i tak przedupili.
Juz sie napalilem ze pewnie z 40 nbs padnie a tu na odwrot:P
Musze ogarnac chara moze tez sobie popadam ;)
Sykus_11
14-03-2008, 08:29
tylko ze czym wieksza ekipa tym gorzej sie biega. ja na next nie ide prawdopodobniej:)
Kakalaka222
14-03-2008, 08:31
Filmiki ;) Speedy'share w * ofc! ;)
Morixar (138 RP).cam
http://www.***********.com/492714897.html
http://www.tibia*am.tv/cams.php?id=fxt5nk8ou4hkjyh0
Dorkiz (141 MS).rec
http://www.***********.com/536531491.html
Ramivoh (125 ED).rec
http://www.***********.com/481426483.html
Hanys, nawet jak chara ogarniesz, to nie masz co wychodzic bo np. JA, Ci zyc nie dam.
blantmaster
14-03-2008, 10:35
Do NbS jeszcze: Folaro, Chatdow guide, Leonthuz.
Hyh... ;)
Folaro i Leonthuz lol
Jeszcze pododawajcie wszystkie nub chary tak jak Eldario Tootsa i bedzie mozna uznac ze wygraliscie
Kakalaka222
14-03-2008, 11:15
Folaro i Leonthuz lol
Jeszcze pododawajcie wszystkie nub chary tak jak Eldario Tootsa i bedzie mozna uznac ze wygraliscie
Folaro 76 rp w CC, więc?
Są w gildii, od 60 lvl są uznawani jako War Fragi, ale to nie znaczy, że nie można ich wymienić w poście. ;)
@duuKi
Przestań już. ;) I tak nic w tej sprawie nie zdziałasz. ;)
Folaro i Leonthuz lol
Ej! Jeszcze Eldario Toots padl! Zapomieliscie!
Hanys777
14-03-2008, 11:42
Hajdas nie wysilaj sie bo nie mam zamiaru odpisywac mu nawet na jego smieszne posty.
Kakalaka222
14-03-2008, 15:21
http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=2057220
Inamtes znowu samo? ;) Hyhy... ahhh ten Adde. xD
Hanys777
14-03-2008, 15:41
Pewnie po tym pogromie maja juz w gaciach i beda neutral znow :D
Matko dwa "przech**e" ktorych wywalili z venta zrobili sobie tutaj chat.
PS. Gdzie ty do ch*ja Wacława widzisz ze chocby jakies slowo o odchodzeniu z wojny?
Kakalaka222
14-03-2008, 18:43
Wywalili huahauhuauha, (tak jak Ciebie wywalono jak ubiłeś nooba od Mastra, huh ale też z Ciebie tam chłopaki pojechali!) stary mi nie zależy na zdobywaniu virtual przyjaciół. Jeżeli póki co nie walczę nie chce mieć Venta!
Po 2 jest to forum publiczne, pisze co mi się podoba prawie na temat! xDD Pozdro 600... ej Tylko żebyś znowu się nie zasmucił jak z tym Twoim filmikiem! xD
Tak tak, teraz reszta może mi pojechać! xD
Jest tam składana propozycja, nie wiem jaka ale Ty pewno wiesz mój mentorze! Był tam tez znak zapytania '?' <--- o takie coś!
Matko dwa "przech**e" ktorych wywalili z venta zrobili sobie tutaj chat.
PS. Gdzie ty do ch*ja Wacława widzisz ze chocby jakies slowo o odchodzeniu z wojny?
I co pizdzielcu ile fragow zalaples na openie ?:> Bo na forum to jestes 24/h
PS. Twoj stary jezdzi pociegiem w teleexpresie.
czlowieku wyluzuj, kazdy ma prawo pisac co mu sie podoba i robic co chce, Ty tez nie walczysz i nikt ci tego nie wypomina
PS. a twoja stara goli czolo
Egzekutorrr
14-03-2008, 19:12
a twoja stara ma stragan na allegro
@up ;D dobre
Bartasss
14-03-2008, 19:14
A co to jest ten "pociegiem"?
Wywalili huahauhuauha, (tak jak Ciebie wywalono jak ubiłeś nooba od Mastra, huh ale też z Ciebie tam chłopaki pojechali!) stary mi nie zależy na zdobywaniu virtual przyjaciół. Jeżeli póki co nie walczę nie chce mieć Venta!
Po 2 jest to forum publiczne, pisze co mi się podoba prawie na temat! xDD Pozdro 600... ej Tylko żebyś znowu się nie zasmucił jak z tym Twoim filmikiem! xD
Tak tak, teraz reszta może mi pojechać! xD
Jest tam składana propozycja, nie wiem jaka ale Ty pewno wiesz mój mentorze! Był tam tez znak zapytania '?' <--- o takie coś!
Ostatnio edytowany przez Kakalaka222 - Dzisiaj o 15:25.
/End.
Kakalaka222
14-03-2008, 20:20
Nie ruzumić Cię! Znaczy, że co? Nie można edytować postów? ;)
Nie miałeś nic lepszego? ;P
@EdIT
Aaaa teraz rozumieć! Nie, nie dałem znaku zapytania przy edycji. ;)
Nie miałeś nic lepszego? ;(
Hanys777
14-03-2008, 21:04
Ostatni moj post do ciebie.
Po 1 nie wyrzucil mnie nikt nigdy z venta to jedno male sprostowanie.
Po 2 jak bys byl troche inteligetny to bys wydedukowal ze mozliwe jest to propozycja bycia neutral.
Wypierdlaja najlepiej do Carlin lac 20 lvl anie pisac do mnie ze mnie zejbiesz na wspolnym openie HAHAHAHAHAHA.
Ostatni moj post do twojej osoby i prosilbym Cie zebys swoich postow nie kierowal do mnie bo Ci na nie nie odpowiem.
Issytarus
15-03-2008, 03:41
hanys od kiedy pamietam postujesz na tym forum ale najgorsze ze masz hara a wogle sie nie nim bijesz >.<
problem w tym ze na tym forum 80% ludzi co sie wypowiada to Ci co nie graja w tibie albo juz nie graja na tym serwie, pierdola glupoty, kluca sie
do tego 10% ktore gra na aurei i tu pisze ale to banda nubow ktore sie wypowiadaja i robia to co wyzej napisalem, ten temat zszedl na psy jakis rok temu i nadal nic sie nie zmienia, szkoda bo tak moze wiecej normalnych ludzi by sie wypowiadalo ale jak widza kto tu pisze to mysla sobie ze nawet nie warto robic konta i nie wiem czemu ten temat jeszcze sie wogle utrzymuje, modki powinny sie nim zajac dawno
do tego jeszcze kidler ktory gra i sie wypowiada ale prowokuje
DemonstaR
15-03-2008, 08:29
Quartzer 100,gz ^^
Kakalaka222
15-03-2008, 09:09
hanys od kiedy pamietam postujesz na tym forum ale najgorsze ze masz hara a wogle sie nie nim bijesz >.<
problem w tym ze na tym forum 80% ludzi co sie wypowiada to Ci co nie graja w tibie albo juz nie graja na tym serwie, pierdola glupoty, kluca sie
do tego 10% ktore gra na aurei i tu pisze ale to banda nubow ktore sie wypowiadaja i robia to co wyzej napisalem, ten temat zszedl na psy jakis rok temu i nadal nic sie nie zmienia, szkoda bo tak moze wiecej normalnych ludzi by sie wypowiadalo ale jak widza kto tu pisze to mysla sobie ze nawet nie warto robic konta i nie wiem czemu ten temat jeszcze sie wogle utrzymuje, modki powinny sie nim zajac dawno
do tego jeszcze kidler ktory gra i sie wypowiada ale prowokuje
Jeżeli Ci to przeszkadza to nas nie odwiedzaj! :baby:
<3 Hanys
@Ktos
Mam chara w wojjnie, takie male sprostowanie,.
Po 2 to nie rozumiem tego ; miec chara w wojnie siedziec na vencie a wogole nie walczyc. Nie widze w tym sensu.
Btw. Pociagiem ;P
blantmaster
15-03-2008, 12:29
Quartzer 100,gz ^^
Dzieki dal bym screena ale nie chce zaszkodzic niektorym ;]
Sykus_11
15-03-2008, 13:10
dawaj dawaj :)
Hanys777
15-03-2008, 13:23
Bilem sie charem do poki nie mialem hacka a nawet 2.
Bo ostatnia glebe zaliczyl jakis pierdolony hacker.Do kupy zjechali mi z 10 lvl.Nie mam kasy blesow pacca.
Czemu nie walcze hmmm?
Odpowiedz sobie sam...
blantmaster
15-03-2008, 13:29
http://s006.wyslijto.pl/?file_id=00486828718645597238
Specjalnie dla Ciebie Sykus
Sykus_11
15-03-2008, 14:20
Ciekawe :)
blantmaster
15-03-2008, 14:36
Ciekawe :)
Co takiego ciekawego?
KriS1460
15-03-2008, 17:54
przegralismy tylko 1 open, jeszcze duzo ich przed nami =)
cys brutal
15-03-2008, 18:32
Następny w przód :D
KlonAdam
15-03-2008, 22:13
Cysik :P
Ciekawe jak to będzie… Może wrócę do gry ;)
Cysik :P
Ciekawe jak to będzie… Może wrócę do gry ;)
Ssssss*******aj.
Sykus_11
16-03-2008, 08:04
Bez~
Mar 16 2008, 01:11:08 CET Killed at Level 205 by Tooki Toots
http://www.speedy'share.com/613835269.html
@down
w kazdym razie mnie dzialalo ^^
Sykus_11
16-03-2008, 10:13
nie do konca to dziala
Tyran The Bro'war
16-03-2008, 10:54
http://www.speedy'share.com/141754177.html
KlonAdam
16-03-2008, 10:58
Ssssss*******aj.?? Coś nie tak ?
Byszu200
16-03-2008, 15:36
Bez~
Mar 16 2008, 01:11:08 CET Killed at Level 205 by Tooki Toots
czy ty zawsze musisz sie wtrybiac jak ktos padnie?
nastepny bedziesz ty :]
KlonAdam
16-03-2008, 15:55
hehe... nie milo ;/
Ciekawe jak to będzie, niby sie połączyli a i tak przegrywają...
Nie wygramy bez dobrego przywódcy ;] a w polskim teamie jest ich ponadto... każdy sie pcha...
moim skromnym zdaniem zle zinterpretowales jego posta albo masz jakies problemy z czytaniem ze zrozumieniem, sadze ze on tylko chcial wypisac fraga ktorego na erigu znalazl?
@down
To samo mi sie nasunelo, ale po co tyle nienawisci :D kochajmy sie i precz z homofobomi :D
Może nie zauważyłeś idioto, ale ludzie tu wypisują każdego fraga, więc kurwa nie dziw sie pajacu, że twój tez został wypisany >.<
Nie wygramy bez dobrego przywódcy ;]
Taaaa...?
Byszu200
16-03-2008, 16:30
Może nie zauważyłeś idioto, ale ludzie tu wypisują każdego fraga, więc kurwa nie dziw sie pajacu, że twój tez został wypisany >.<
pajaca to masz w majtkach.
po drugie to ze doszlismy do wojny nie oznacza ze kazdy z kazdym bedzie zyl zajebiscie, a sykus wie o co mi chodzi.
i tu nie chodzi o liderow tylko o ludzi ktorzy sa zesrani i nie chca sie sluchac :)
Wiadomość z ostatniej chwili - Wracam na Aurea 8o
Gruchaman here
Slide_Aurea
16-03-2008, 17:41
Wiadomość z ostatniej chwili - Wracam na Aurea 8o
Gruchaman here
Niema to jak mocne wejście :D
Gruchaman
Mar 16 2008, 03:19:55 CET Killed at Level 53 by Barton Fink
and by energy
;pp Ciekawe kiedy odrobisz dawny lvl =))
Tibioholikus
16-03-2008, 18:02
nie ma jak dac x loga na wrlach co? wdotaku bil ciebie tylko wrl 2 knightow i royal niedlugo bedziesz jak saori ^^
Spróbuje odrobić ,się nie bój :]
Ale innym charem.
nie ma jak dac x loga na wrlach co? wdotaku bil ciebie tylko wrl 2 knightow i royal niedlugo bedziesz jak saori ^^
Poniekad to to byla najlepsza rzecz jaka mogl zrobic.
Zaraz by przyleciala reszta ekipy, wiec itak by padl,
a biorac pod uwage to, ze nie chcial wastowac potionow, dal x loga, to byla chyba jedyna szansa na przezycie, bo watpie ze by mu ktos na pomoc przylecial.
@edit
Croth Cader
Mar 16 2008, 14:38:31 CET Killed at Level 95 by Morixar and by Korr Nulk'Chaos
Pela'ko
Mar 15 2008, 22:44:40 CET Killed at Level 95 by Fitlich and by Cassixx
Marcin Bartas
Mar 16 2008, 02:33:24 CET Killed at Level 112 by Tibioholikus and by Wayon Gotin
Sykus_11
16-03-2008, 20:06
@up zeby nie bylo ze sie pucuje NIE BYSZU ? ale ma racje!
Witaj Tibio spowrotem bo dawno cie nie bylo ;>
Co tam u was słychać po za tym że się znowu przemieszało w teamach.
tibiaplayer
17-03-2008, 07:59
Co tam u was słychać po za tym że się znowu przemieszało w teamach.
przeczytaj posty to sie dowiesz... chociaz strata czasu to czytac, nic ciekawego sie nie dzieje. W dupe dostajemy, czyli po staremu.
blantmaster
17-03-2008, 10:27
Lesik owned
Gajs Kogo wybrać?Na bank nie sorca,zastanawiam się nad drutem..
Edit
Wybrałem sorca :]
Dostałem od kumpla 22lvl :P
A jak sytuacja Fagu?Nie bójcie się wrócił Grucha :0
Mc'giver
17-03-2008, 19:34
tibioho~
o mnie niech cie dupa nie boli ja se wszystko w swoim czasie odrobie tylko kaska przyjdzie. A tak btw to mnie zabrako mniej niz byszowi on mial 12 sec do x loga ja mialem 6.
zreszta mnie to na dobre wyszlo deda wylapac na 3h przed wyjazdem z kraju az sie odechcialo grac i tak byc powinno jak mam nie grac przez pol roku
Issytarus
17-03-2008, 19:48
tibioho~
o mnie niech cie dupa nie boli ja se wszystko w swoim czasie odrobie tylko kaska przyjdzie. A tak btw to mnie zabrako mniej niz byszowi on mial 12 sec do x loga ja mialem 6.
zreszta mnie to na dobre wyszlo deda wylapac na 3h przed wyjazdem z kraju az sie odechcialo grac i tak byc powinno jak mam nie grac przez pol roku
ta masz racje, zajebiscie miec takiego hara mniej >.<
szkoda ze go kupiles ty a nie kto inny bo mozna nim wiecej zdzialac niz robic x loga na ornamencie bez blesow, przeżyć a 30 min pozniej znow sie lognac i sie wypierdolic bo nie mogles juz tam zostac przez jakis czas
Na prawde super jestes, tylko szkoda ze nie powiedziales na forum calej prawdy(to co napisalem wyzej) ;<
prawda jest taka ze ta postac marnuje sie w twoich rekach, trudno wymagac od kogos zeby umial grac na niej jesli mialo sie max 60lvl? eh
cys brutal
17-03-2008, 19:49
Ta...ale wyjeżdżając zamiast iść expić to mogłeś coś kupić :)
@up..
Hmm... ^^
Mc'giver
17-03-2008, 20:16
szkoda ze go kupiles ty a nie kto inny bo mozna nim wiecej zdzialac niz robic x loga na ornamencie bez blesow, przeżyć a 30 min pozniej znow sie lognac i sie wypierdolic bo nie mogles juz tam zostac przez jakis czas
Na prawde super jestes, tylko szkoda ze nie powiedziales na forum calej prawdy(to co napisalem wyzej) ;<
prawda jest taka ze ta postac marnuje sie w twoich rekach, trudno wymagac od kogos zeby umial grac na niej jesli mialo sie max 60lvl? eh
ofszem moj blad ze sie lognolem drugi raz ale to moj blad a tak btw to nie jest moj 1. 100+char a co do.... a huj wam w dupe po co mam sie tlumaczyc idiotomco nawet 60 lvl zrobic nie potrafia cya guy's
Slide_Aurea
17-03-2008, 21:12
Aaaaa ch*j Ci w oko!
Kakalaka222
17-03-2008, 21:50
Gratz! xDDD Szybki szpil to był. ;)
Kakalaka222
17-03-2008, 22:00
Filmiki: (chyba, jeszcze nie widziałem! xD)
http://www.tibiacam.tv/cams.php?id=n955tp630thk4sgn
http://www.***********.com/892639692.html
Hanys777
17-03-2008, 22:33
Tylko im bota dac i tez potrafia wygrac:)
blantmaster
17-03-2008, 22:53
Jaki wynik?
@up
35:5 ~~~~
Edit.
http://muzgtg.wrzuta.pl/audio/enAzhVlycb/dj_buhh_-_jestes_taka
a tutaj technoviking dla tych co niewidzieli!!
http://www.break.com/index/techno-viking-with-captions.html
Pozdro chlopaki ;d
blantmaster
17-03-2008, 23:02
@up
35:5 ~~~~
Heh to niezly pogrom ale to nic beda next openy ;]
a tak btw fajans zakupiony?
cys brutal
18-03-2008, 01:07
Następny w przód :D
Mówilem.. 8o
Issytarus
18-03-2008, 02:08
ofszem moj blad ze sie lognolem drugi raz ale to moj blad a tak btw to nie jest moj 1. 100+char a co do.... a huj wam w dupe po co mam sie tlumaczyc idiotomco nawet 60 lvl zrobic nie potrafia cya guy's
lol no owszem miales 100 + juz bo tez kupiles tithala..
Kakalaka222
18-03-2008, 06:56
NS/CC/Seathrim [35?]
Dorkiz
Cervik
Morixar
Uncle krakan
Uriki Tasanuki
Beldare
Bud'bundy
Dektral
Dolkia
Elverion Guide
Fabizz
Falgon Gotin
Feawyn Inferno
Fitlich
Gyxorio Inferno
Iros jaba
Kimahirii
Lord dolkaj
Milley
Mixor Korkeror
Skuriz
Tibioholikus
Usoppi
Waldy Lome
Wayon Gotin
Tooki Toots
Cassixx
Henkie El'Bagus
Zezhod
Xema Deathdealer
Heebo Mcspirit
Tricky the Magician
Nebulus
Quartzer
Ramievoh Tealistyne
Inmates/RoM/La Onda [5?]
Soldek
Jenwic
Figge yo
Therrax
Xentna~
i pewno jeszcze ;)
KuRwA Mać to że kupił tego chara to nie twój zasrany biznes.
jak ma kasę i pracuje to niech sobie je kupuje
a co do tego że pada przez głupotę to na porażkach sie uczy
Więc chapaj dzide Frajerzyno
blantmaster
18-03-2008, 09:35
NS/CC/Seathrim [35?]
Dorkiz
Cervik
Morixar
Uncle krakan
Uriki Tasanuki
Beldare
Bud'bundy
Dektral
Dolkia
Elverion Guide
Fabizz
Falgon Gotin
Feawyn Inferno
Fitlich
Gyxorio Inferno
Iros jaba
Kimahirii
Lord dolkaj
Milley
Mixor Korkeror
Skuriz
Tibioholikus
Usoppi
Waldy Lome
Wayon Gotin
Tooki Toots
Cassixx
Henkie El'Bagus
Zezhod
Xema Deathdealer
Heebo Mcspirit
Tricky the Magician
Nebulus
Quartzer
Ramievoh Tealistyne
Inmates/RoM/La Onda [5?]
Soldek
Jenwic
Figge yo
Therrax
Xentna~
i pewno jeszcze ;)
Jeszcze Eldero Tashfael bo Andrzej Wladek sie nie liczy ;p
Bartasss
18-03-2008, 14:09
Andrzej wladek sie liczy bo mial 60lvl jak padl
btw 12:07 You advanced from Level 99 to Level 100.
2 lvle wbilem jakos 800k expa
tu macie link do lota i ss z lvlem http://img522.imageshack.us/my.php?image=addfvn4.jpg
blantmaster
18-03-2008, 14:35
[/url]
Czy sie liczy czy nie to nic nie zmienia btw. gz lesik ;]
Sting_Ninja
18-03-2008, 15:22
2 lvle wbilem jakos 800k expa
tu macie link do lota i ss z lvlem http://img522.imageshack.us/my.php?image=addfvn4.jpg
Najs loot i gratz bartas aka Lesik =P
Gratz. Btw Ty jesteś Lesik bro'war czy cośtakiego z połączenia browarów z Aurei, na Thorii ?:P
Sting_Ninja
19-03-2008, 02:09
Gratz. Btw Ty jesteś Lesik bro'war czy cośtakiego z połączenia browarów z Aurei, na Thorii ?:P
Nie, to nie ten.
A ty Gotic masz 109 lvl?:p
Nie, to nie ten.
ta ja mam 1000 :P
KTo leci ze mna zabic 40 lvl ?! haha Kidler moze TY?
Nie, to nie ten.
Mam. Selena ; ]
Matut666
19-03-2008, 13:39
ta ja mam 1000 :P
KTo leci ze mna zabic 40 lvl ?! haha Kidler moze TY?
Ty to nawet na OTS nie mozesz nikogo zabić a co dopiero na rl tibi to po pierwsze... a po drugie Kidler nie chodzi na pk z pajacami prawda Dawidku ? B)
Sim
@down
Ahh znów ci kolege jakiegos ubilem? Wyyybacz panie i wladco aka cwaniaku na forum. Dwóch kozakow ale na vencie razem z Chomskiem to boicie sie cokolwiek powiedziec albo pierdolicie ale za plecami. Elo. ......
.
Ty to nawet na OTS nie mozesz nikogo zabić a co dopiero na rl tibi to po pierwsze... a po drugie Kidler nie chodzi na pk z pajacami prawda Dawidku ? B)
WIDZISZ MATUT NIE KAZDY JEST TAKIM PRZE HUJEM JAK TY I NIE KAZDY MA TAKIE PVP A JAK NIE WIESZ O CO CHODZI Z TYM 40 LVL TO CO JAKIEGO HUJA GLUPIO KOMENTUJESZ ? nie musi chodzic z pajacami styka ze on nim jest :> "pierdolony wallhack" pozdro :)
Sim
@down
Ahh znów ci kolege jakiegos ubilem? Wyyybacz panie i wladco aka cwaniaku na forum. Dwóch kozakow ale na vencie razem z Chomskiem to boicie sie cokolwiek powiedziec albo pierdolicie ale za plecami. Elo. ......
.
w dupie cie bocie mam :>
Spoko moj ty mistrzu elokwencji. Jestes fajny.
@NATA
Naucz się używać przycisku edytuj. Po to jest ta opcja żeby jej używać.
Matut666
19-03-2008, 18:06
WIDZISZ MATUT NIE KAZDY JEST TAKIM PRZE HUJEM JAK TY I NIE KAZDY MA TAKIE PVP A JAK NIE WIESZ O CO CHODZI Z TYM 40 LVL TO CO JAKIEGO HUJA GLUPIO KOMENTUJESZ ? nie musi chodzic z pajacami styka ze on nim jest :> "pierdolony wallhack" pozdro :)
DED PLZ DED kozak przed kompem jesli Kidler jest pajacem to nie wiem jak Ciebie określić :D A głupio komentujesz to chyba ty ;) DED PLZ DED
btw. Sesef nie tłumacz mu o co chodzi i tak nie załapie ;P
Nata prosze nie kozakuj przed kompel DED PLZ DED :D
Tak bardzo chcesz byc jego kolega ? :P
Widze Matut, ze masz fajnego nowego kolege :D lepszego od swoich reali (Naty) a co do pvp to Ty tez narazie jakos nie wychodzisz zbytnio na openy i nie pokazujesz tego swojego mastah pvp nie Natus?:P
Matut666
19-03-2008, 18:59
Widze Matut, ze masz fajnego nowego kolege :D lepszego od swoich reali (Naty) a co do pvp to Ty tez narazie jakos nie wychodzisz zbytnio na openy i nie pokazujesz tego swojego mastah pvp nie Natus?:P
Po pierwsze nie jest nowy~~znam go chyba dłuzej niż ciebie a co do Naty to porostu lubie się z niego nap_ _ _dalać bo podobają mi się jego posty ;) to że mnie nie było na ostatniej opence to nie mów odrazu ze nie wychodze na openy~~nie mam juz 16 lat aby siedzieć cały czas na kompie więc wybacz B)
Chomsky_91
19-03-2008, 22:30
Sim
@down
.
Uhaushausha you made my day....
Kidlerku to ze wiekszosc ludzi z venta nie chce z toba rozmawiac to nie moja wina... Sam zrobiles z siebie szmate w oczach wiekszosci z nas :) przychodzisz na nasz kanal jak sobie gadamy i nawet sie nie odezwiesz, a jesli juz cos powiesz to jest to calkowicie pozbawione sensu...
Nic nie mowie za plecami :) jak mam cos do powiedzenia mowie to prosto w oczy :)) jak wczesniej mowilem jestes dla mnie nikim :)) A z nikim sie nie rozmawia.
Juz nie byles taki kozak jak przyszlo zaplacic 10k? Gdyby nie bubel to juz bys ich sie pozbyl :)
Juz nie byles taki kozak jak przyszlo zaplacic 10k? Gdyby nie bubel to juz bys ich sie pozbyl :)
Bubel?;o
Bubel, Bubel, chuj ci w dupe! Rymuje sie!
Kidlerku to ze wiekszosc ludzi z venta nie chce z toba rozmawiac to nie moja wina... Sam zrobiles z siebie szmate w oczach wiekszosci z nas :) przychodzisz na nasz kanal jak sobie gadamy i nawet sie nie odezwiesz, a jesli juz cos powiesz to jest to calkowicie pozbawione sensu...
Nic nie mowie za plecami :) jak mam cos do powiedzenia mowie to prosto w oczy :)) jak wczesniej mowilem jestes dla mnie nikim :)) A z nikim sie nie rozmawia.
lolewicz.........
HAIL INMATES BLACKRPOXY _/
from druid karolka rec ; )
23:12 Lord Riptur [135]: firenow:Morixar
23:12 Hellah [144]: firenow:Morixar
//hellah kamikaze boy?
23:19 Hellah [144]: firenow:Hellah
23:19 Zatharion [141]: firenow:Fabizz
23:19 Ozur [148]: firenow:Fabizz
elom?
23:23 Elder Brzoskwinka [34]: jestem na noobie i stoje tam gdzie trapa na dragach mozna
23:23 Elder Brzoskwinka [34]: elom tika here
23:23 Druid Karolka [129]: UTAMO VITA
23:23 Elder Brzoskwinka [34]: m wallowac zeby nie przesli?
Zawsze sądziłem ze przyjaźn na rl jest ważniejsza od jebanej TIBII, jednak pomyliłem się - M. i dont wanna know you
@ KIDLER
Pamietasz dead od Falatana ? spytaj sie matuta czemu cie ujebal
RETIDER 4ever
GL for all true friends
Chomsky_91
20-03-2008, 01:06
Zawsze sądziłem ze przyjaźn na rl jest ważniejsza od jebanej TIBII, jednak pomyliłem się - M. i dont wanna know you
@ KIDLER
Pamietasz dead od Falatana ? spytaj sie matuta czemu cie ujebal
RETIDER 4ever
GL for all true friends
Ye GL for "TRUE" Friends :)
Po pierwsze nie jest nowy~~znam go chyba dłuzej niż ciebie a co do Naty to porostu lubie się z niego nap_ _ _dalać bo podobają mi się jego posty ;) to że mnie nie było na ostatniej opence to nie mów odrazu ze nie wychodze na openy~~nie mam juz 16 lat aby siedzieć cały czas na kompie więc wybacz B)
A kto ma 16 lat :) ale Matut wszechwiedzacy wie najlepiej.
Byszu200
20-03-2008, 05:10
w dupie ci sie przewraca od tego jednego wygranego opena :D tyle na ten temat pozdro:]
Egzekutorrr
20-03-2008, 08:37
Tak bardzo chcesz byc jego kolega ? :P
zauwazylem:D
Slide_Aurea
20-03-2008, 09:46
Bubel?;o
Bubel, Bubel, chuj ci w dupe! Rymuje sie!
No nie bardzo się rymuje :D Zamiast dupe wstaw bubel :evul:
Mocne to było ;d Sie chłopak rozkleił...:O
Tyran The Bro'war
20-03-2008, 12:09
http://pl.youtube.com/watch?v=QfZItov1BUo&feature=related
http://pl.youtube.com/watch?v=QfZItov1BUo&feature=related
Zabiję cię xD Miałem głośniki na full, że słychać w całym bloku, więc jak włączyłem to się z krzesłem odsunąłem trzymając się za serce xD
Matut666
20-03-2008, 12:23
>>>300<<< 3 0 0-setna strona panowie >>>300<<<
B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B) B)B)B)
ridersofmorag.homo.com Own3d
ale ty jestes kurwa szybki zostań policjantem.
Slide_Aurea
20-03-2008, 13:20
I tak zostanie... u nich to pewnie rodzinne xD Z dziada pradziada! ;pp
Wojtas, kuffa, przestraszyłem sie jeszcze raz ! :D:D
Zastanowie się!
Kakalaka222
20-03-2008, 15:38
Dorkiz
Banished: until Apr 19 2008, 15:45:01 CEST because of account trading
Tyran The Bro'war
20-03-2008, 16:35
http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=2065410
ojj
:confused:
W sumie to szkoda ;/ Gracz, który budził największe kontrowersje i był częścią Aurei odszedl. ^^
A OTO COS ODE MNIE NA JEGO CZESC:
http://www.youtube.com/watch?v=wkC8HowDvys
ojj
hehehe już to widzę jak on przestaje grać hahaha.
wyhylylybymy
20-03-2008, 19:08
ojj
to jest dla podpuchy od tego rozbola was brzuchy
DemonstaR
20-03-2008, 20:55
@Up
Nie rymuj tyle bo Ci z nosa wylecą gile...
http://youtube.com/watch?v=BjrRNjVww9Y
blantmaster
20-03-2008, 21:25
Adde Jonthe R.I.P nie to nie zadna podpucha juz wiecej ich nie bedzie na Aurea :D
noob_z_Carlin
20-03-2008, 21:29
@up
a hoooui ich tam wie
czyzby elom po raz kolejny?
http://allegro.pl/item326155849_tibia_aurea_119_ek_naprawde_warto_.h tml
DemonstaR
20-03-2008, 21:31
@up
To nie Elom,przyjrzyj sie zdjęciom dokładnie to sie dowiesz kto...
blantmaster
20-03-2008, 21:40
Shorkh chyba widac to po domku ;]
Mighty Sesef powraca tylko wtedy kiedy mozna expic. Pro Gamer, Proud FAG member. Teraz pisele (Tibia) jest fajna ? :>
pfff
blantmaster
20-03-2008, 22:40
Mighty Sesef powraca tylko wtedy kiedy mozna expic. Pro Gamer, Proud FAG member. Teraz pisele (Tibia) jest fajna ? :>
pfff
Beru Senwin rofl ...
pfff
Dziecinko nie gram w tibie i grać nie będę mam ciekawsze rzeczy do roboty niż granie w tibie no chyba że graniem w tibie nazywasz chęci stworzenia w bliżej nie określonej przyszłości WAR OTS.
PS. Tibia nie jest fajna Lineage 2 jest fajne
Shorkh chyba widac to po domku ;]
Na tym ss z domkiem jest jego nick nie zamazał odpowiedzi npc ze swoim nickiem.
Fajnie, ile razy jeszcze o tym napiszesz?
To, nie ja jestem na allegro ; )))
a po 2 jak ja nawet domku nie mam >.>
Chomsky_91
21-03-2008, 09:27
WoW jest lepszy :D
Hanys777
21-03-2008, 10:39
Po co nam piszesz tu o Lineage.
Jak juz tak lubisz ta gre ale nie umiesz oderwac sie od Tibi to zrob sobie temat nowy i nie truj dupska tutaj galganie:D
A mówi wam coś 'real life'?
Hail CS
Jak juz tak lubisz ta gre ale nie umiesz oderwac sie od Tibi to zrob sobie temat nowy i nie truj dupska tutaj galganie:D
Eeeeee??? Od Tibi oderwałem się już dawno, a akurat tamto miało posłużyć jako ironia do 2 zdania Zeratul-a, ale widać nikt tego nie ogarnął.
A mówi wam coś 'real life'?
Nie, a co to znaczy ?:)
Tyran The Bro'war
21-03-2008, 11:40
@up
Chyba jakiś nowy quest w Tibii
A o Second Life ktos slyszal?
Hail CS
Eeeeee??? Od Tibi oderwałem się już dawno, a akurat tamto miało posłużyć jako ironia do 2 zdania Zeratul-a, ale widać nikt tego nie ogarnął.
Stary chyba w wowa niegrales jezeli mowisz ze cs albo lineage II sa zajebiste ^^
tibiaplayer
21-03-2008, 14:54
Stary chyba w wowa niegrales jezeli mowisz ze cs albo lineage II sa zajebiste ^^
ja gralem w wowa dluzszy czas, a i tak twierdze ze cs jest zajebisty.
i nie mam pojecia co ma wow do csa ;)... chyba ze o moda chodzi ^^
Widziałem wowa u znajomka i jakoś mnie nie przekonało.
MieChO_SlaiT
21-03-2008, 16:23
Sciagnijcie sobie Mario Forever, to jest cos!
Zaraz przyleci Nata i Cię zbluzga .
ja nie gralem ale mowia ze jest lepszy ;P
Hanys777
21-03-2008, 19:41
Kupcie sobie konsole to oderwiecie sie od wowa i innych tam :)
Kupcie sobie konsole to oderwiecie sie od wowa i innych tam :)
Po co wydawać kasę na jakiś syf na którym można tylko grać komputer ma dużo więcej zalet niż tylko granie.
Hanys777
21-03-2008, 21:04
Normalnie jak bym widzial wypowiedz maniaka pc-towego na forach o konsalach kazdy identyczne wypowiedzi pisze:D
Dobra ;P
Kto sie na mass kicku wyjebal?
wyhylylybymy
21-03-2008, 22:01
Po co wydawać kasę na jakiś syf na którym można tylko grać komputer ma dużo więcej zalet niż tylko granie.
jesli masz neta rozdzielonego na kilka wejsc to se mozesz normalnie w gry przez neta grac geniuszu
Tyran The Bro'war
21-03-2008, 22:04
Hej geniuszu, Seesef miał na myśli, że konsola służy wyłącznie do gier- nikt nie wspomina, że przez neta nie można grać:D
jesli masz neta rozdzielonego na kilka wejsc to se mozesz normalnie w gry przez neta grac geniuszu
Chodziło o gry stacjonarne, btw to konsole podłącza się do innego neta?? że ma być inaczej??
Ja gralem w wowa i jestem pewny ze kazdy kto zagra na oryginalnym euro blizz servie powie ze jest lepszy niz tibia, L2 i kazde inne MMORPG bo wow > all proste !
@down
Jezeli Wow byly lypszy tylko pod wzgledem grafy to nie placilo by 11mln ludzi z calego swiata co miesiac 50zl za to aby w to grac :))
MieChO_SlaiT
21-03-2008, 23:29
Wiadomo ze te WoW'y itp sa lepsze pod wzgledem grafy itp, ale kazdy z nas powraca do Tibii:) (no prawie kazdy)
Inna sprawa to to ze za WoW'a trzeba placic ^^
Ja gralem w wowa i jestem pewny ze kazdy kto zagra na oryginalnym euro blizz servie powie ze jest lepszy niz tibia, L2 i kazde inne MMORPG bo wow > all proste !
@down
Jezeli Wow byly lypszy tylko pod wzgledem grafy to nie placilo by 11mln ludzi z calego swiata co miesiac 50zl za to aby w to grac :))
Gdyby chodziło o grafę to może jeszcze byłoby co porównywać Tibie do WoW-a bo tak to co do reszty tych nowszych masówek to stoją na porównywalnym poziomie (tez sprzed 2007 to w 3/4 stoją na Unreal 2 Engine reszta na silnikach autorskich danej firmy) ale jak wiadomo chodzi o grywalność/klimat itp i to mnie jakoś w wowie nie przekonało, może dlatego że prv serwy to jeden wielki żal jeśli chodzi o WoW-a bo w L2 to stoi to na jakimś poziomie chociaż (ale to już inna historia)
MieChO_SlaiT
22-03-2008, 01:20
Gdyby chodziło o grafę to może jeszcze byłoby co porównywać Tibie do WoW-a bo tak to co do reszty tych nowszych masówek to stoją na porównywalnym poziomie (tez sprzed 2007 to w 3/4 stoją na Unreal 2 Engine reszta na silnikach autorskich danej firmy) ale jak wiadomo chodzi o grywalność/klimat itp i to mnie jakoś w wowie nie przekonało, może dlatego że prv serwy to jeden wielki żal jeśli chodzi o WoW-a bo w L2 to stoi to na jakimś poziomie chociaż (ale to już inna historia)
Popieram ;-)
KriS1460
22-03-2008, 08:15
odwal sie od ROMu. ROM TO NIE NS !
Sam napisales ze grales na priv servach na ktorych 80% gry niedziala wiec?...
04:27 Folari [143]: 05:31 You advanced in distance fighting. 100
grats men !! go to 110 now
Mar 22 2008, 07:19:54 CET Died at Level 143 by a dragon
To już chyba nie ma 100.
Raks Ninja
22-03-2008, 17:26
Potrzebuje filmiku kreconego przez Morixara z 25 albo 26-02-2008 z akcji w Carlin jak sie wyjebalo okolo 10 z Inmates, na speedshr~ juz wygasl wiec jakby ktos mial go na dysku to host please.
Edit. Nvm juz znalazlem.
@down
Nope :P potrzebowalem cos tylko sprawdzic na tym filmiku.
Powoooooli Grucha powraca,Nabiłem wkońcu 54lvl moim nowym Msem.
Dawno nie byłem,i chciałbym wiedzieć co się stało z graczami takimi jak
-Wariors Adu
-Folari
-Natalon
-Fast'Keff
Powoooooli Grucha powraca,Nabiłem wkońcu 54lvl moim nowym Msem.
Dawno nie byłem,i chciałbym wiedzieć co się stało z graczami takimi jak
-Wariors Adu
-Folari
-Natalon
-Fast'Keff
Folari dziś padł.
Natalon przeszedł(?) na strone Inmates.
Warriors Adu znamelockowany (Xavieradu).
Keef żyje placuch.
O ktorym natalonie ty mowisz? =]] Bo natalon jonhe to morixar i on nigdzie nie przeszedl, a zamienil sie postaciami.
omfg, w*****c sie idzie...
wyhylylybymy
22-03-2008, 23:53
zapraszam do sppamowania na furorze pozdro
Wasz Zwidek
Wasz Zwidek
S*******aj!
Twój Gotic
Uhuh, co się serv jebie ~~. ;x
KriS1460
23-03-2008, 02:13
Wasz Zwidek
Bekas gra na Taifunie :)
Staropolskim obyczajem
dużo szynki życzę z jajem.;P
Niech zające i barany
pospełniają Twoje plany,
niech to będzie czas uroczy -
życzę miłej Wielkanocy!:)
Sting_Ninja
23-03-2008, 11:56
**___**
_**___**_________****
_**___**_______**___****
_**__**_______*___**___**
__**__*______*__**__***__**
___**__*____*__**_____**__*
____**_**__**_**________**
____**___**__**
___*___________*
__*_____________*
_*____0_____0____*
_*_______@_______*
_*_______________*
___*_____v_____*
_____**_____**
_______*****_______
:P
http://img245.imageshack.us/img245/1341/jajko3usys7.jpg
Mokrego dyngusa rzucajac sie sniegiem :)
MieChO_SlaiT
23-03-2008, 20:09
20:07 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Kolirn. He was killed by a wyvern
Z 99 na 95, a bylo prawie 100.
Wyrazy wspolczocia ! ;)
blesy czasami triba kupować
MieChO_SlaiT
24-03-2008, 16:17
No bez PACCa to sie troche traci, nom chociaz te 2 blesy :)
MieChO_SlaiT
25-03-2008, 01:13
Inamtes wygralo i cicho na forum ;D
MieChO_SlaiT
25-03-2008, 01:57
Nie,a co ?;-)
Wydaje mi sie ze kolega UP mial na mysli to ze przeciwnicy Inmatesow i spółki poddali sie ; p
Pozdrawiam Raga
Hanys777
25-03-2008, 08:44
Blogi spokoj potrwa pewnie z miesiac :)
Albo bedzie tak jak kiedys Rom przestal sie logowac, po jakims czasie zaczol robic wjazdy na exp a potem najebali Fagowi i wygrali wara:D
Wydaje mi sie ze kolega UP mial na mysli to ze przeciwnicy Inmatesow i spółki poddali sie ; p
Pozdrawiam Raga
Myślę, że nie można powiedzieć, że się poddali. Wygrywali 300oma fragami i przenieśli się tam gdzie grają ich rle :)
Narazie Fag może expić,podobno Romy na Xerene sie przenoszą o.O
Hanys777
25-03-2008, 11:15
Romy juz sa wszedzie:P
Tak naprawde to wojny na serwach to tylko z Romem B)
Ich jest duzo jak " mrowkow " :P
Slide_Aurea
25-03-2008, 13:32
@Up: Stary, Ty dziś coś piłeś, czy Ty tak zawsze? :D
blantmaster
25-03-2008, 14:15
Narazie Fag może expić,podobno Romy na Xerene sie przenoszą o.O
Masz zle informacje. A poza tym NS nie Romy ;p
MieChO_SlaiT
25-03-2008, 17:07
A ja wam powiem jedno. Wojna nigdy sie nie skonczy to jest Aurea :p
Kakalaka222
25-03-2008, 21:03
Hanys, a mówiłem... musisz chyba jednak zmienić dilera! xDDD
Myślę, że nie można powiedzieć, że się poddali. Wygrywali 300oma fragami i przenieśli się tam gdzie grają ich rle :)
Fragi to nic w warze; )!
Przegramy 10 open i się nie poddamy.. oni przegrają 1-3 i już wypłacają się.
Issytarus
26-03-2008, 01:14
stary w jakich ty czasach zyjesz ? wojen juz od dawien dawna nie wygrywa sie poprzez fragi, sa one liczone raczej od tak
Widzisz teraz co maja przewage 200~ fragow ale jakos wojne wygrala przeciwna strona.. Po za tym fragi powinny zaczac byc liczone od nowa kiedy la onda i rom doszedl do inmates..
18 YEARS PARTY !!11!!!! :d za wasze zdrowie ;d
Seba w ogóle jak na faccu expi :"D
noob_z_Carlin
26-03-2008, 15:00
http://s286.photobucket.com/albums/ll119/Aurearealpic/?action=view¤t=JokerPoker.jpg
Fajne zęby
Slide_Aurea
26-03-2008, 16:02
@UP: Jakbyś rano leciał odrazu na expa to też byś nie miał czasu żeby ryj umyć :D
DemonstaR
26-03-2008, 17:32
@UP: Jakbyś rano leciał odrazu na expa to też byś nie miał czasu żeby ryj umyć :D
ołnet XD .......
Hanys777
26-03-2008, 22:34
Smutne ale prawdziwe w niektórych przypadkach :|
MieChO_SlaiT
26-03-2008, 23:54
On ma zeby jak Daffie Mc'Draid ^^
On ma zeby jak Daffie Mc'Draid ^^
hahah racja :D
What's up na servie?
Name: Hector Tirado
Któż to?
Tyran The Bro'war
27-03-2008, 21:10
Puss 8o
...
Croth Cader
Mar 26 2008, 14:15:08 CET Killed at Level 114 by Mage Jon
and by Konikoza
cóż to się stało?;o
za szybko expi(ą)?
Issytarus
27-03-2008, 22:17
Puss 8o
...
Croth Cader
Mar 26 2008, 14:15:08 CET Killed at Level 114 by Mage Jon
and by Konikoza
cóż to się stało?;o
za szybko expi(ą)?
nie, powod byl wogle inny a na pewno nie szykuje sie nowa wojna jak to juz pewnie tibioholikusy i reszta mysla ;]
Tibioholikus
28-03-2008, 13:50
nie, powod byl wogle inny a na pewno nie szykuje sie nowa wojna jak to juz pewnie tibioholikusy i reszta mysla ;]
masz cos do mnie forumowy kozaczku ?;]
Tibioholikus (Thief Master)
Tak dokładnie to odzwierciedla to emotka z gadu -> <lol2>
Egzekutorrr
28-03-2008, 17:54
Hector Tirado
kto to jest? :?
MieChO_SlaiT
28-03-2008, 21:48
A gdzie former names ? :>
Tyran The Bro'war
28-03-2008, 22:29
chyba ukryty
MieChO_SlaiT
28-03-2008, 23:07
chyba ukryty
Former Names da sie ukryc ?o.O!
Former Names da sie ukryc ?o.O!
Nie da się (mam na noobie).
Kurwa pytałem wcześniej o niego .
MieChO_SlaiT
28-03-2008, 23:22
Sorry Master! _/
Hector Tirado to ja.
Nudzilo mi sie to triche poexpilem z tydzien temu go zrobilem chyba ^^
nmzc.
Denza hacked.
sam jak hacked. po prostu pecha mial ;S
Rakas_Etal
29-03-2008, 18:12
nmzc.
Denza hacked.
Jestes chyba zle poinformowany.
Po prostu padl bez blessow...
mam pytanie czy oplaca sie grac na tym servie ?
hunca ludzi za nic ?
bo np. na moim gildi Predators i inni br h lv byle kogo spotkaja to odrazu musisz placic itp.
Jest dosc spokojnie, niema PK, PA tez. Mozna spokojnie zaczac tutaj grac. Powodzenia. (:
MieChO_SlaiT
29-03-2008, 19:59
Potwierdzam zdanie Kidlera!
Weclome
Rakas_Etal
29-03-2008, 20:42
Jest dosc spokojnie, niema PK, PA tez. Mozna spokojnie zaczac tutaj grac. Powodzenia. (:
@Macunio
Jak Kidler mowi ze nie ma PK i PA, to znaczy, że tak jest naprawdę !
Trust me !
hunca ludzi za nic ?
bo np. na moim gildi Predators i inni br h lv byle kogo spotkaja to odrazu musisz placic itp.
Nie mogles wybrac lepiej! Zapros rodzine, kolezanki i kolegow!
Slide_Aurea
29-03-2008, 20:50
To tak można? U nas na servie to jest nie do pomyślenia!! Żeby ktoś kogoś np schancił albo zakillał!
@Macunio
Jak Kidler mowi ze nie ma PK i PA, to znaczy, że tak jest naprawdę !
Trust me !
Dlaczego tak sądzisz? Czy ja ci kiedyś jakąś krzywdę wyrządziłem?
MieChO_SlaiT
29-03-2008, 21:04
Aurea - Jedna Wielka Rodzina ;-)
Slide_Aurea
29-03-2008, 21:22
Aurea - Jedna Wielka Rodzina ;-)
Jakby to napisał pewien 109 ek <beton>
Kakalaka222
29-03-2008, 21:39
Larusek banned ;d;d
Yep i raczej też hacked. ;) Humm dość dziwnie ale chuj z tym... tylko gra. ;D
Rakas_Etal
29-03-2008, 22:02
Dlaczego tak sądzisz? Czy ja ci kiedyś jakąś krzywdę wyrządziłem?
Ty ? Mi ? Czemu ? Chyba nie, przynajmniej ja sobie nizcego takiego nie przypominam...
Przecież mowiles ze mnie kochasz (kilkia miesicy temU(?))...
Yep i raczej też hacked. ;) Humm dość dziwnie ale chuj z tym... tylko gra. ;D
Na każdego prędzej czy później przychodzi pora :/
hunca ludzi za nic ?
Jak jesteś więcej niż ynteligentny to dasz radę.
Tylko podaj nam swój nick.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.