Pokaż pełną wersje : Wojna
Pograj troche w csa bo nie zrozumiales co on napisal BOCIE.
CS jest beee Kwadrat zabijasz Prostokątem, L2 lepsze:)
Piaty_Jezdziec_Apokalipsy
21-06-2007, 21:29
CS jest beee Kwadrat zabijasz Prostokątem, L2 lepsze:)
Co do CSa się zgodzę, tylko do grona "lepszych" zaliczyłbym też MS, znane też jako NapletStory.
Sting_Ninja
21-06-2007, 21:56
Bocie....
Bot to mozesz wolac na kogos z fagu jak ci pozwoli. Moze napiszesz prosze czy nie znasz takiego "trudnego" slowa ?:(
1.)Hoho Rom cie ciula, a ty i tak im dupsko lizesz n/c xD
2.)Doneq to moj stary kolo jeszcze jak w romie bylismy to razem ludzi ciualismy z nim i nozimem wiec stfu.
3.)Zacznij sobie szukac nowego chara na allegro bo update sie zbliza i fag wroci na serva ;>
4.)Nie dla wszystkich tibia jest najwazniejsza rzecza w zyciu, z przykroscia musze stwierdzic ze ty sie do tych osob nie zaliczasz.
1.)Hoho Rom cie ciula, a ty i tak im dupsko lizesz n/c xD
2.)Doneq to moj stary kolo jeszcze jak w romie bylismy to razem ludzi ciualismy z nim i nozimem wiec stfu.
3.)Zacznij sobie szukac nowego chara na allegro bo update sie zbliza i fag wroci na serva ;>
4.)Nie dla wszystkich tibia jest najwazniejsza rzecza w zyciu, z przykroscia musze stwierdzic ze ty sie do tych osob nie zaliczasz.
Stingu , Stingu.... w tej grze się liczy pvp ..anie twoje widzi mi sie.. myślisz ze jakiś najt będzie marnował exhuasted na Atak ??..
Btw : Oj Vsza , Vsza , Ty to zdolniacha jesteś = ))
Stingu , Stingu.... w tej grze się liczy pvp ..anie twoje widzi mi sie.. myślisz ze jakiś najt będzie marnował exhuasted na Atak ??..
Jedyną wszą tutaj jestes ty maly *****szonie, w parze z tym pedalem endroxem szukajcie se nowych postaci na allegro.
Jedyną wszą tutaj jestes ty maly *****szonie, w parze z tym pedalem endroxem szukajcie se nowych postaci na allegro.
Sam bym tego lepiej nie ujał ! Gratulacje dla tego pana powyżej :cup:
1.Wpisz sobie na wikipedi kto to jest "pedal" bo nie wiesz jakie ma znaczenie
2. Na wsi mowia "se" a tu moze lepiej "sobie"
Ps Zmien sobie w panelu kontrolnym bo nie masz 161 lvl i 73 mlvl tylko 157 lvl i 72 mlvl......
tylko, że jest pewna różnica. On ma chara i to odrobi, a ty chara już nie masz :P
tylko, że jest pewna różnica. On ma chara i to odrobi, a ty chara już nie masz :P
tak , tak , tak ,tak.. Odrobi.. znów padnie bez blessów = )))) , a po 2 pierw by się musiał wypłacić..=d?
Nie mam chara ? Oh , jak mi przykro masz złe informacje ;/
Vsza , nie będe szukał chara na allegro bo tacy jak Ty mogą mi na skoczyć= ]
tak , tak , tak ,tak.. Odrobi.. znów padnie bez blessów = )))) , a po 2 pierw by się musiał wypłacić..=d?
No i co że padnie bez blessów ? Przyjdzie czas na odrobienie lvla i sobie odrobi, a Ci to się nie przyda bo Vesz tak czy siak Cie solo zajebie :)
@up nie przyjdzie ;p
Account Status: Premium Account
jest i pacc :D:D
Co sie tak denerwujesz??
On odrobi a ty nie mozesz hyhyhy
Bula
DemonstaR
21-06-2007, 23:38
Omg !!!!!1111oneoneone
Endrox i Elom czy Wy nie rozumiecie ze nikt was tutaj nie lubi ? Mozecie sobie isc, sio, pa, nikt nie bedzie tesknil. Zalozcie sobie wlasne forum na ktorym bedzicie razem lizali dupe Romowi. Nikt was tutaj nie lubi, wy*******ajcie.
Elom udajesz kozaka a tak naprawde to jestes lamer/noob jakich malooooo...
A co załatwiłeś sobie coś po za elomem??
Kiedy Ci się ten ban kończy?? 11?? bo trzeba zakołować kolejny.
Zapłacić??? Są pewne osoby w fagu które nie płacą, tak trudno to zrozumieć?? Po za tym nie trzeba się wypłacać żeby expić.
Ludzie! pojmijcie to wkoncu. z osobami pokroju eloma i 'endroxa' NIE mozna dyskutowac na zadnych forach internetowych. Takich ludzi nazywam 'mlodziez wszechpolska zaled 90-93'
Wezmy takiego 'endroxa'
Koles kupil chara, co dla mnie jest równoznaczne z najwiekszym debilstwem pod sloncem, tracic kase w rl za postac w grze internetowej, poza tym przejawia sie to brakiem honoru, bo jak ktos kupuje postac na allegro, to zwyczajnie nie ma jaj zeby zrobic wlasnej, jest frajerem itd.
no wiec mamy takiego 'endroxa', który wjezdza wam na forum i wyzywa kogo chce i za co chce, a kiedy inteligentnie go zripostujecie, odpisze wam ze jestescie NOOBY bo on ma sumonnera a wy nie !, albo wymysli inna bzdure, która wogole nie ma sensu. I TAK W KÓLKO DO USRANIA Xd
Tak więc mówie wam, z takimi ludzmi nie idzie sie nawet kłócic, bo ze ich posty za zalosne, to wie kazdy. Takze proponuje wam po prostu ich ignorowac.
Swoja droga szkoda ze arek sprzedal chara, fajnie sie z nim gadalo, i typ umial grac.
no ale zawsze sie znajdzie frajerów którzy dla POSTACJI W TIBJI zafunduja nam wakacje, albo dluuuuugie picie, prawda 'endroxie' ? ;p
Btw. pojmij wkoncu ze jestes szmata dla obu stron, szacunek masz chyba tylko u wlasnej matki, i skoncz pisac na tym forum.
i taka fotka o elomie i endroxie
http://img516.imageshack.us/img516/2046/109arguert8.jpg
Raks Ninja
22-06-2007, 00:36
Elom i Endrox to pewnie ktos jak Govinem kozak przez internet. Jak tam Govinem morda caly czas obita? =/
Elom i Endrox to pewnie ktos jak Govinem kozak przez internet. Jak tam Govinem morda caly czas obita? =/
No zobaczymy 5 lipca, czyt tlyko kozak przez internet ponieważ Damiczek wpada do mnie xdd I zobaczymy jakich FaG ma "kozakófffffffff"
po 1 nawet mordy obitej nie mialem żebys wiedział po 2 ja nie kozacze lażac całym bydłem. Tylko Sam.
Ja nie wiem co wy palicie chłopaki, ale też tak chce!
Sting_Ninja
22-06-2007, 01:04
Heh ty to pro pvp jestes xD
@up - xD
Raks Ninja
22-06-2007, 01:11
po 1 nawet mordy obitej nie mialem żebys wiedział po 2 ja nie kozacze lażac całym bydłem. Tylko Sam.
A to opowiedz mi jak wygladalo to wasze spotkanie bo ja ciekawy jestem =)
@Kidlex
Ja czasami pokrzywy jaram jak mi sie nudzi :\
@Elom
Dla mnie to moze nawet do ciebie moj stary z gola pyta wpasc bo malo mnie to interesuje kto cie odwiedza.
Hanys_Kce
22-06-2007, 01:11
Omg !!!!!1111oneoneone
Endrox i Elom czy Wy nie rozumiecie ze nikt was tutaj nie lubi ? Mozecie sobie isc, sio, pa, nikt nie bedzie tesknil. Zalozcie sobie wlasne forum na ktorym bedzicie razem lizali dupe Romowi. Nikt was tutaj nie lubi, wy*******ajcie.
Elom udajesz kozaka a tak naprawde to jestes lamer/noob jakich malooooo...
Za takie posty tez cie przetsana lubic.
I ten tekst z lizaniem dupy romowi tez nie na miejscu
bo kazdy ma prawo wybrac sobie strone ktora popiera a sprawa nielubienia to juz sprawa kazdego z osobna.Ja tam eloma lubie na swoj sposob ale ogolnie to gada jak potrzaskany xD.
No a teraz mozecie mnie zjechac za moj inteligetny post ;)
I am ready:)
Ludzie! pojmijcie to wkoncu. z osobami pokroju eloma i 'endroxa' NIE mozna dyskutowac na zadnych forach internetowych. Takich ludzi nazywam 'mlodziez wszechpolska zaled 90-93'
Wezmy takiego 'endroxa'
Koles kupil chara, co dla mnie jest równoznaczne z najwiekszym debilstwem pod sloncem, tracic kase w rl za postac w grze internetowej, poza tym przejawia sie to brakiem honoru, bo jak ktos kupuje postac na allegro, to zwyczajnie nie ma jaj zeby zrobic wlasnej, jest frajerem itd.
no wiec mamy takiego 'endroxa', który wjezdza wam na forum i wyzywa kogo chce i za co chce, a kiedy inteligentnie go zripostujecie, odpisze wam ze jestescie NOOBY bo on ma sumonnera a wy nie !, albo wymysli inna bzdure, która wogole nie ma sensu. I TAK W KÓLKO DO USRANIA Xd
Tak więc mówie wam, z takimi ludzmi nie idzie sie nawet kłócic, bo ze ich posty za zalosne, to wie kazdy. Takze proponuje wam po prostu ich ignorowac.
Swoja droga szkoda ze arek sprzedal chara, fajnie sie z nim gadalo, i typ umial grac.
no ale zawsze sie znajdzie frajerów którzy dla POSTACJI W TIBJI zafunduja nam wakacje, albo dluuuuugie picie, prawda 'endroxie' ? ;p
Btw. pojmij wkoncu ze jestes szmata dla obu stron, szacunek masz chyba tylko u wlasnej matki, i skoncz pisac na tym forum.
i taka fotka o elomie i endroxie
http://img516.imageshack.us/img516/2046/109arguert8.jpg
Leciu !!!!
Ten obrazek, który wkleiłeś jest po prostu wspaniały i jest kwintesencją tego co prezentuje sobą Elom, Endroxa nie znam więc się nie wypowiadam.
Pamiętam jak Elom expił na elfach i kiedy ja się logowałem o godz 10.00 zamiast iść na wykłady to ten popapraniec już siedział na wieży żeby wbijać expa:D Elom powodzenia w życiu osobistym, mam nadzieje że znajdziesz kogoś kto się będzie tobą opiekował i nie będzie to Mama czy Tata :evul:
Leciu respect :)
Pamiętam jak Elom expił na elfach i kiedy ja się logowałem o godz 10.00 zamiast iść na wykłady to ten popapraniec już siedział na wieży żeby wbijać expa:D Elom powodzenia w życiu osobistym, mam nadzieje że znajdziesz kogoś kto się będzie tobą opiekował i nie będzie to Mama czy Tata :evul:
Opieka????. Najpierw przydało by się za coś chleb kupić, wiem że życie studenta (samemu) jest dość trudne, ale na chleb wypadało by zarobić.
Pewnie i tak większość mnie nie zrozumie, bo nie myślą w tych sferach. Dla nich liczy sie tylko lvl i to że są od kogoś lepsi o 3 bity czy tam 4.
To ja wybywam po świadectwo :P, jak ja nie chce być maturzystą :/
Endrox kupileś już blessy?:)
Slide_Aurea
22-06-2007, 08:59
I masz racje, Vesz Ci znowu naskoczy, tak jak na hydrach ostatnio nie?? :)
Zakładam, że po "hacku" nie masz haisu na blessy, więc będzie bardzo podobna sytuacja, a jak Fag wróci, to już wogóle będziesz powoli wracał na kinagard :)
I masz racje, Vesz Ci znowu naskoczy, tak jak na hydrach ostatnio nie?? :)
Zakładam, że po "hacku" nie masz haisu na blessy, więc będzie bardzo podobna sytuacja, a jak Fag wróci, to już wogóle będziesz powoli wracał na kinagard :)
Ale, jak narazie to ma bana za sharing na 30 dni z tego co pamiętam i delete warna więc jeszcze jeden ban i PAPA
G_o_t_i_c
22-06-2007, 09:29
Kurna Elom jest betonowy. Tyra wszystkich a sam ma ten 94 lev odkad pamietam ...2 miechy? wiecej? A niby ciagle na hydrach siedzi. blokowac nie ma komu bo kolegow nie ma. Moze chce byc taki jka Doneq, bo jak dobrze pamietam on mial zawsze 94 lev. Zobacz Doneq jakiego masz przydupasa! Rżal.
@
Raksu ja tez slucham Stinga:D Serio.
@Hanys
Zjade Cie tylko dla zasady. Jestes zloczynca.
@Neez
Czy ja dobrze widze czy lizanie dupy akzdemu po kolei?:D
Najpierw Zevs tzn Vesz teraz Lecio'wi. Nie ladnie, synek.
@Nata90 Ty to zdolniacha jestes! Dasz mi pro? Jeszcze Twoj zjebany nik kojarzy mi sie z Natalonem ...
@Cromak
Nie prostakaty i kwadraty tlyko trapezy czternastokaty foremne.
@Elom
Ehh Ty nie musisz update'owac lvla w opisie to piszesz do Vesza zeby zuptade'owal, nie? Ile juz masz ten 94 wpisany w dane?
Kakalaka222
22-06-2007, 09:47
@Nata90 Ty to zdolniacha jestes! Dasz mi pro? Jeszcze Twoj zjebany nik kojarzy mi sie z Natalonem ...
A mi to bardziej pasuje do żeńskiego imienia Natalia. ;)
Kurna Elom jest betonowy. Tyra wszystkich a sam ma ten 94 lev odkad pamietam ...2 miechy? wiecej? A niby ciagle na hydrach siedzi. blokowac nie ma komu bo kolegow nie ma. Moze chce byc taki jka Doneq, bo jak dobrze pamietam on mial zawsze 94 lev. Zobacz Doneq jakiego masz przydupasa! Rżal.
tylko z małą różnica doneq ma sorca "jeszcze" a elom nie :D:)
@ Gotic
"Czy ja dobrze widze czy lizanie dupy akzdemu po kolei?
Najpierw Zevs tzn Vesz teraz Lecio'wi. Nie ladnie, synek."
Nie nazwałbym tego lizaniem dupy. Po prostu zgadzałem się z postami i już.:]
@ Sesef
Matura to pikuś, zobaczysz jak później może być przeje**** :)
@
Raksu ja tez slucham Stinga:D Serio.
@Hanys
Zjade Cie tylko dla zasady. Jestes zloczynca.
@Neez
Czy ja dobrze widze czy lizanie dupy akzdemu po kolei?:D
Najpierw Zevs tzn Vesz teraz Lecio'wi. Nie ladnie, synek.
@Cromak
Nie prostakaty i kwadraty tlyko trapezy czternastokaty foremne.
@Elom
Ehh Ty nie musisz update'owac lvla w opisie to piszesz do Vesza zeby zuptade'owal, nie? Ile juz masz ten 94 wpisany w dane?
Pokaż mi gdzie napisałem do Vszy że ma lvl z edytować?
@Slide
Hmm , no i co z tego że miałem hacka ? .. Na dzień dzisiejszy stać mnie na kilka razy po 5 blessów...
fag vs rom za 5 lat
http://pl.youtube.com/watch?v=6yxUWARgBio&watch_response
@ 2 up
Ah to wałowanie loota z hydr :D
Tylko dziwie się skąd masz tylu frajerów, którzy chcą iśc z Tobą na hydry :p
poki co to moze sobie na otsie powalowac ;O bo jesli sie nie myle elom ma bana x)
12:01 Orshabaal's minions are working on his return to the World. LEAVE Edron at once, mortals.
DALEJ panowie może tym razem bedzie TH xP
12:01 Orshabaal's minions are working on his return to the World. LEAVE Edron at once, mortals.
DALEJ panowie może tym razem bedzie TH xP
momencisz tylko team sie zbierze :)
FTB_Matys
22-06-2007, 13:32
Nie zapominajcie o filmiku ! ; d
Hanys_Kce
22-06-2007, 13:42
@Gotic
Myslalem ze bedziesz ostrzejszy a tu tylko zloczynca przynajmniej juz mogles epitetami pojechac tak dawno tego nie czytalem xD
ToMuS_Aurea
22-06-2007, 13:54
12:44 Zbigniew Foczka [13]: o kurwa twoje posty na forum wymiataja
12:44 Endrox [116]: to nie moje
12:44 Endrox [116]: jakis pajac sie podszywa pode mnie
12:44 Zbigniew Foczka [13]: Nata90?
12:44 Zbigniew Foczka [13]: kurwa taki noob ze ahahahhaha
12:44 Endrox [116]: ja na takich forach
12:45 Endrox [116]: sie nie wypowiadam
12:45 Zbigniew Foczka [13]: :D
12:45 Zbigniew Foczka [13]: dzieci NEO
12:45 Endrox [116]: ta
ToMuS_Aurea
22-06-2007, 13:59
12:47 xxx: padl
12:47 xxx: zal
12:48 Zbigniew Foczka [13]: orsh?
12:48 xxx]: ta
12:48 Zbigniew Foczka [13]: looot?
12:48 xxx: thunder
Hanys_Kce
22-06-2007, 14:18
Jak thunder wylotowali to normalnie big GRATZ :)
Rom wjechał fagowi........
Nie wiem co dalej
ToMuS_Aurea
22-06-2007, 14:32
Nic loga dali bez problemu : D
Mc'giver
22-06-2007, 14:56
Nie zapominajcie o filmiku ! ; d
http://www.megaupload.com/pl/?d=8AM4LOXA
a oto i filmik z orsha
pozniej postaram sie na tibicam zamiescic
a oto i tibicam
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/26641
Hanys_Kce
22-06-2007, 15:49
Nie wiem dlaczego ale wyskakuje mi jakis error jak wlanczam ten filmik z orshem :/
12:47 xxx: padl
12:47 xxx: zal
12:48 Zbigniew Foczka [13]: orsh?
12:48 xxx]: ta
12:48 Zbigniew Foczka [13]: looot?
12:48 xxx: thunder
i bp e plate tez wypadl.
22-06-2007, 16:19
Nie radziłbym otwierać filmiku od Mc'Givera. Zaraz ściągnę i przelecę online malware scannerem, ale z ilości zamieszczonych przez niego postów (1) wnioskuję, że to key...
Edit:
Scan taken on 22 Jun 2007 13:13:54 (GMT)
A-Squared
Found nothing
AntiVir
Found nothing
ArcaVir
Found nothing
Avast
Found nothing
AVG Antivirus
Found nothing
BitDefender
Found nothing
ClamAV
Found nothing
Dr.Web
Found nothing
F-Prot Antivirus
Found nothing
F-Secure Anti-Virus
Found nothing
Fortinet
Found nothing
Kaspersky Anti-Virus
Found nothing
NOD32
Found nothing
Norman Virus Control
Found nothing
Panda Antivirus
Found nothing
Rising Antivirus
Found nothing
VirusBuster
Found nothing
VBA32
Found nothing
Pardon, widać się myliłem. (skanowałem plik z tibicams, z megaupload nie.)
Edit2:
http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=1707668
Ciekawostka, 3 posty członków RoM'u under investigation. Czyżby miały się posypać bany na tydzień? ^^
Nie wiem dlaczego ale wyskakuje mi jakis error jak wlanczam ten filmik z orshem :/
Poprostu zmien jego nazwe to dlatego:) tylko nie zapomnij o .rec
Hanys_Kce
22-06-2007, 16:38
Thx juz dziala.
NIe skumalem ze nazwa jest zjebana :)
G_o_t_i_c
22-06-2007, 17:26
@Gotic
Myslalem ze bedziesz ostrzejszy a tu tylko zloczynca przynajmniej juz mogles epitetami pojechac tak dawno tego nie czytalem xD
Ty zimny draniu! oprychu Ty!! łotrze niezmiemski!! łajdaku .. złajdaczony!!! jak mogles ...Ty ...chłystku i gałganie!! grzeszniku ..obłudniku i ...zaraz ...jebany ewangeliku xD Głuptasie! Grubasku! Gamoniu! Bęcwale! Wydystyngowana i szarokoperkowa łachudro! Nędzniku i niegodziwcze z Kamczatki! Nikczemniku ...podlcze ...arcyłotrze xD Nędzna kreaturo! Kanalio! SZUBRAWCZE! PADALCU, KANALIO, SZUJO! Gnido :D Ty typie spod ciemnej gwiazdy! TY RZEZIMIESZKU! Ty rozbojniku zbirze i zakapiorze! Diabelskie nasienie, gagatku, urwipołciu i hultaju. Jestes bezwstydnikiem, bluznierca, rozpustnikiem i cudzoloznikiem !:(
Nie wstyd Ci?
@Topic
Gz Ulrig 100
Mc'giver
22-06-2007, 17:46
Nie radziłbym otwierać filmiku od Mc'Givera. Zaraz ściągnę i przelecę online malware scannerem, ale z ilości zamieszczonych przez niego postów (1) wnioskuję, że to key...
Edit:
Scan taken on 22 Jun 2007 13:13:54 (GMT)
A-Squared
Found nothing
AntiVir
Found nothing
ArcaVir
Found nothing
Avast
Found nothing
AVG Antivirus
Found nothing
BitDefender
Found nothing
ClamAV
Found nothing
Dr.Web
Found nothing
F-Prot Antivirus
Found nothing
F-Secure Anti-Virus
Found nothing
Fortinet
Found nothing
Kaspersky Anti-Virus
Found nothing
NOD32
Found nothing
Norman Virus Control
Found nothing
Panda Antivirus
Found nothing
Rising Antivirus
Found nothing
VirusBuster
Found nothing
VBA32
Found nothing
Pardon, widać się myliłem. (skanowałem plik z tibicams, z megaupload nie.)^^
nie zmiaeszczam keylogerow bo wiem co to za bol byc shakowanywiec mozecie smialo sciagac
milego ogladani
P.S
jakby ktos z FAG'u mogl opublikowac filmik nie pogardzibym.
Z góry Dziekuje
Hanys_Kce
22-06-2007, 17:54
Ty zimny draniu! oprychu Ty!! łotrze niezmiemski!! łajdaku .. złajdaczony!!! jak mogles ...Ty ...chłystku i gałganie!! grzeszniku ..obłudniku i ...zaraz ...jebany ewangeliku xD Głuptasie! Grubasku! Gamoniu! Bęcwale! Wydystyngowana i szarokoperkowa łachudro! Nędzniku i niegodziwcze z Kamczatki! Nikczemniku ...podlcze ...arcyłotrze xD Nędzna kreaturo! Kanalio! SZUBRAWCZE! PADALCU, KANALIO, SZUJO! Gnido :D Ty typie spod ciemnej gwiazdy! TY RZEZIMIESZKU! Ty rozbojniku zbirze i zakapiorze! Diabelskie nasienie, gagatku, urwipołciu i hultaju. Jestes bezwstydnikiem, bluznierca, rozpustnikiem i cudzoloznikiem !:(
Nie wstyd Ci?
No wstyd:( ale zapomniales mnie wyzwac od rumunskiego przebisniega xD no i gdzie wyzwiska na rodzicow(ale moze obejdzmy sie bez nich) ;d
Ale powiem ze az mi lepiej :D
Pomozesz mi sie zmienic moj "Szoduszi" Tanaka xD
A tak na marginesie podoba sie wam moj nowy avatar xD??
Negatywnych odpowiedzi prosze w tym temacie nie wypisywac ;D
@SZODUSZI TANAKA xD (Gotic)
Pomozesz mi sie zmienic??
G_o_t_i_c
22-06-2007, 18:00
@UP
Zem sie wyzyl..
@Ontopic
GZ Alrig 100.
Posowacz
22-06-2007, 18:19
Bocie....
Bot to mozesz wolac na kogos z fagu jak ci pozwoli. Moze napiszesz prosze czy nie znasz takiego "trudnego" slowa ?:(
Tym textem pokazales wlasnie jaki sie pucujesz dla "Rom".. :)
Slide_Aurea
22-06-2007, 18:49
Avatarek fajny, niema co :) No to wyszło, że Nata to wcale nie Endrox.. żal, no chyba że 2 owner nic o tym forum nie wie i powiedział to co było widać.
Avatarek fajny, niema co :) No to wyszło, że Nata to wcale nie Endrox.. żal, no chyba że 2 owner nic o tym forum nie wie i powiedział to co było widać.
No albo specjalnie tak mowil, bo nie chcial zebys sie z niego jeszcze w grze smial..
Jakbym pisal tak denne teskty jak on tez bym sie nie przyznal...
PS.
Wiem napiszecie ze pisze gorsze, i ze sie przyznalem kim gram:PP
Ale ch** to wasze zdanie;]
No albo specjalnie tak mowil, bo nie chcial zebys sie z
PS.
Wiem napiszecie ze pisze gorsze, i ze sie przyznalem kim gram:PP
Ale ch** to wasze zdanie;]
Wlasnie mialem to napisac ^^
<joke> :D ^^
Tomorro(Sarloon madex)
22-06-2007, 19:45
http://www.megaupload.com/pl/?d=8AM4LOXA
a oto i filmik z orsha
pozniej postaram sie na tibicam zamiescic
a oto i tibicam
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/26641
Nie działa?
to zmien nazwe i bedzie dzialac
Ty ;]
Mc'giver
22-06-2007, 20:13
to zmien nazwe i bedzie dzialac
Slide_Aurea
22-06-2007, 21:22
Nie działa?
Działa, tylko nazwa jest za długa, dlatego wyskakuje error ;p Nazwij to orsh.rec i będzie działać :)
@ontopic
Elom Tika wychodzi z rooka;]
Po tygodniu pracy:P
PS.
Ciagle szukam ludzi do gildi, pewnie jutro zacznie sie war, wiec rekrutacja tylko do rozpoczecia sie wojny
30+ LVL
Pacc
MSG ale w grze...!
Ewentualnie!! na forum;]
DemonstaR
22-06-2007, 23:09
@DuuKi
Wafle vs. Exterminal ? Czy jaka ta wojna ;s ?
@ontopic
Elom Tika wychodzi z rooka;]
Po tygodniu pracy:P
PS.
Ciagle szukam ludzi do gildi, pewnie jutro zacznie sie war, wiec rekrutacja tylko do rozpoczecia sie wojny
30+ LVL
Pacc
MSG ale w grze...!
Ewentualnie!! na forum;]
BWHAHA !! WEŹZAMKNIJ MORDE SZMATO PIERDOLONA . JAK MNIE KURWA TAKIE DZIECI JAK TY W*****AJA. DAJ MIKURWA DOWÓD ZE WYCHODZE Z ROOKA MOZE KURWA CIE NA ROOKU ZROBILIFRAJERZE JEBANY?
CZEKAM NA UNBANA..
Sry za cenzure ale takie Pierdolone wiejskie pasztety mnie w*****ają
btw :%%
BWHAHA !! WEŹZAMKNIJ MORDE SZMATO PIERDOLONA . JAK MNIE KURWA TAKIE DZIECI JAK TY W*****AJA. DAJ MIKURWA DOWÓD ZE WYCHODZE Z ROOKA MOZE KURWA CIE NA ROOKU ZROBILIFRAJERZE JEBANY?
CZEKAM NA UNBANA..
Sry za cenzure ale takie Pierdolone wiejskie pasztety mnie w*****ają
btw :%%
To przestań czekać i przypomnij sobie że mamy jeszcze 10+ listów.
Slide_Aurea
23-06-2007, 00:37
To przestań czekać i przypomnij sobie że mamy jeszcze 10+ listów.
To się nie patyczkujcie, tylko dajcie listy komu trzeba i skończcie te szopki z elomem, bo żal... Będzie delete to będzie spokój i kolega nie będzie fikać :)
Tak ,chodz tylko jeden z nich był wysłany..
"Kolego" zrozum napisalem o tylko po to by sie "modek" nie czepial, nie chcialem cie urazic, jezeli to zrobilem to sorry, nie chce mi sie z Toba kłócic przez nastepne 5 stron, co sprawilo by tylko ze znizylbym sie do twojego jakze niskiego poziomu...
PS.
Moze czas zaczac robic chara i rzeczywiscie wyjsc z rooka:P
Tylko nie placz nad tym paccem ktory ci zostal, trzeba zbierac na nowego bo juz po koncie;]
@Edit
Chce ktos do tej gildi....
Bo spam o Elomie i nikt pewnie nie zauwazyl..
Mc'giver
23-06-2007, 02:17
A wedlug mnie to się listy powinno wsyłać (do GM czy kogo tam) pojedyńczo zaraz po banach żeby nie bylo czasu itemow przeżucic na inna postać!!!
więc się nie masz co przejmować, tylko zakladać nowy acount bo na tym długo już sobie nie pograsz.
A i mam prośbe nie kazacz tak bo to aż niesmaczne jak taki 15 latek do starszych od siebie się odzywa (widać u ciebie w domu zero kultury osobistej) a w Rl to bys nawet wzroku na niech nie smial podniesc.
Ciekawe czy do Rodziców tez się tak odzywasz?? ciekawe co by powiedzieli jakby przeczytali twoje POSTY. (wg mnie to by cię do psychiatry wysłali)
ahhh
zapomniałbym przyjemnego wyzywania mnie
hhahahahaahahha
a elom zmien sobie podpis bo "20 cm od monitora" to nie jest realne nawt dla koreanczykow<<<< kolejny dowód na jego imbecylizm
dla nie wtajemniczonych imbecylizm to drugi stopień upośledzenia umysłowego
@up
Myslalem ze po ilus tam postach doszli wszyscy do wniosku ze o tym co zrobili komu i jacy sa rodzice nie piszemy..
ToMuS_Aurea
23-06-2007, 10:28
Ale on w zaden sposob nie wyzywal jego rodzicow ani nie dal powodu aby tak sadzic.
nie dosc ze na tibi dostal bana to jeszcze na forum :<
nie dosc ze na tibi dostal bana to jeszcze na forum :<
Kolejny dowod ze nikt go nie kocha :)
G_o_t_i_c
23-06-2007, 11:23
A wedlug mnie to się listy powinno wsyłać (do GM czy kogo tam) pojedyńczo zaraz po banach żeby nie bylo czasu itemow przeżucic na inna postać!!!
więc się nie masz co przejmować, tylko zakladać nowy acount bo na tym długo już sobie nie pograsz.
A i mam prośbe nie kazacz tak bo to aż niesmaczne jak taki 15 latek do starszych od siebie się odzywa (widać u ciebie w domu zero kultury osobistej) a w Rl to bys nawet wzroku na niech nie smial podniesc.
Ciekawe czy do Rodziców tez się tak odzywasz?? ciekawe co by powiedzieli jakby przeczytali twoje POSTY. (wg mnie to by cię do psychiatry wysłali)
ahhh
zapomniałbym przyjemnego wyzywania mnie
hhahahahaahahha
a elom zmien sobie podpis bo "20 cm od monitora" to nie jest realne nawt dla koreanczykow<<<< kolejny dowód na jego imbecylizm
dla nie wtajemniczonych imbecylizm to drugi stopień upośledzenia umysłowego
Rozumiem, ze to jest Elom, ale wyzywanie rodzicow o Tobie dobrze nie swiadczy.
Jakich itemow? P-seta? żal.
@Topic
Misima Liam darkcrosser deleted!
Ale on w zaden sposob nie wyzywal jego rodzicow ani nie dal powodu aby tak sadzic.
Chodzilo mi o to ze nie powinien ingerowac w jego zycie rodzinne i w to jak go wychowali rodzice:]
Sting_Ninja
23-06-2007, 13:07
Rozumiem, ze to jest Elom ale plucie zulom na plecy o Tobie dobrze nie swiadczy. =D
Hanys_Kce
23-06-2007, 13:14
Kurde Eloma zbanowali:(
To cios ponizej pasa!!!
A jesli chodzi o te listy na Eloma czy teraz nie jest tak ze jak macie listy to liczy sie na nich data i jak jeden wyslaliscie i dostal bana to nastepne listy musza byc z data po banie??
Iron'knight
23-06-2007, 13:44
Rozumiem, ze to jest Elom ale plucie zulom na plecy o Tobie dobrze nie swiadczy. =D
Zuli to Ty zostaw w spokoju =P
Lepszy Żul na miescie niz Elom na Aurei. 8o
Hanys_Kce
23-06-2007, 14:25
Wole Ch***m walic w schody niz ze Slaitem isc na lody.
Wole Ch***m walic w schody niz ze Slaitem isc na lody.
Najpierw trzeba miec Ch**a. Hyhy
Mc'giver
23-06-2007, 14:28
Jakich itemow? P-seta? żal.
@Topic
Misima Liam darkcrosser deleted!
nie rozumiem przecierz nie wyzywalem jego rodzicow to tylko mój tok rozumienia po tym jak sie chłopAK wyslawia na forum! nie obchodzi mnie to jak go wychowali tylko probowalem wjechac mu troche na amicje zeby się zaczol kulturalnie wysławiać!
to wszystko co mam o niem do powiedzenia
a nawiasem nie wiem czy wam tez sie znudzil temat eloma i endroxa wiec zmienmy tok rozmowy
nie rozumiem przecierz nie wyzywalem jego rodzicow to tylko mój tok rozumienia po tym jak sie chłopAK wyslawia na forum! nie obchodzi mnie to jak go wychowali tylko probowalem wjechac mu troche na amicje zeby się zaczol kulturalnie wysławiać!
to wszystko co mam o niem do powiedzenia
a nawiasem nie wiem czy wam tez sie znudzil temat eloma i endroxa wiec zmienmy tok rozmowy
Dobra zeby zakonczyc ten temat stwierdzam jedno
Elom Tika niema rodzicow.
i koniec tego tematu :)
PS. Dobra ide oglada film
Hanys_Kce
23-06-2007, 14:33
Eloma zbanowali to kolejny sie zachowuje jak on
nikt inny jak szanowny pan "Slait"
Wole Ch***m mieszac w szklance niz ze Slaitem pracowac w budowlance xD
1 na 160 stronie to jest osiagniecie YEAHHHHH!!!:D
Mc'giver
23-06-2007, 14:37
Eloma zbanowali to kolejny sie zachowuje jak on
nikt inny jak szanowny pan "Slait"
Wole Ch***m mieszac w szklance niz ze Slaitem pracowac w budowlance xD
1 na 160 stronie to jest osiagniecie YEAHHHHH!!!:D
Żałosne!!! żal.pl!!!
Hanys_Kce
23-06-2007, 14:42
Super nie interesuje mnie twoja opinia.
A Slait nie zasluzyl na szacunek za tekst "Elom Tika niema rodzicow
i koniec tego tematu."
Ja nie mam jednego z rodzicow i uwazam ze nie jest to zbyt zabawne.
A tym tesktem Slait jest uwazany dla mnie za scie**o.
Koniec tematu!!!
A wczesniej napisalem o nim bo nie rozumiem jednego elom jest na forum zbanowany a on dalej pisze o nim jest to poprostu dla mnie nie zrozumiale widac ze przstrzen w jego glowie jest bardzo duza.Uwaga moze was wciagnac.
Mc'giver
23-06-2007, 14:50
Super nie interesuje mnie twoja opinia.
i koniec tego tematu."
Koniec tematu!!!
A wczesniej napisalem o nim bo nie rozumiem jednego elom jest na forum zbanowany a on dalej pisze o nim jest to poprostu dla mnie nie zrozumiale widac ze przstrzen w jego glowie jest bardzo duza.Uwaga moze was wciagnac.
Świetnie przynajmiej 1. tema zakonczony(eloma) mam nadzije ze juz wszyscy sie wypowiedzieli na jego temat.
a tak poza tym to mysle ze slait tak napisal zeby byl koniec tematu nie mal nic takiego na mysli
Hanys_Kce
23-06-2007, 14:55
Ale nie pisze sie w taki sposob to jest moje zdanie.
To sa rzeczy o ktorych pewnie on pojecia nie ma.
Jakby on tak na serio nie mial rodzicow to mi by sie
glupio zrobilo jak bym takie cos napisal.
I moze skonczmy juz ten temat bo nie ma co spamowac forum.
Pasztet04
23-06-2007, 15:27
Żałosne!!! żal.pl!!!
Ciebie żal!!
Slide_Aurea
23-06-2007, 15:39
Ciebie żal!!
A mi Ciebie...
A tak na serio... uspokójcie się z tymi jazdami, bo przez ostatnie 10 stron dowiedziałem się, że Ulrig, Alrig, Folari wbili 100 lvl i że Liam z Misima dostał deleta....
G_o_t_i_c
23-06-2007, 16:08
No nie? Przypalanie im kurtki szlugiem tez nie xP
A mi Ciebie...
A tak na serio... uspokójcie się z tymi jazdami, bo przez ostatnie 10 stron dowiedziałem się, że Ulrig, Alrig, Folari wbili 100 lvl i że Liam z Misima dostał deleta....
I jeszcze Joix. Cos nie pasi? Pokazac drzwi?
Najpierw trzeba miec Ch**a. Hyhy
Odezwal sie.
Żałosne!!! żal.pl!!!
Tiaa... Mowiles moze o sobie?
Sorry, ze tak zjebanie cytuje, ale inaczej nie umiem xD
i koniec tego tematu."
Koniec tematu!!!
Signed.
Dobra zeby zakonczyc ten temat stwierdzam jedno
Elom Tika niema rodzicow.
i koniec tego tematu
PS. Dobra ide oglada film
Po pierwsze pisze sie "nie ma".
Po drugie ssiesz.
Po trzecie w dupie mam Twoj film.
Myslisz, ze jak Ty powiesz, ze koniec to skonczymy? Zgadnij, gdzie mam to co Ty chcesz? ZObacz w punkcie trzecim.
Jak komus sie cos nie podoba, trudno :)
Mozecie sie pluc, ale w dupie mam opinie placuchow i romowych przydupasow.
Hail :P
Posowacz
23-06-2007, 16:21
@Govinem
no to jak opowiesz jak wygladalo to wasze spotkanie
Myslisz, ze jak Ty powiesz, ze koniec to skonczymy? Zgadnij, gdzie mamto co Ty chcesz? ZObacz w punkcie trzecim.
Nie pisze sie mamto, lecz mam to.
ontopic: nowa wojna, hf
Hanys_Kce
23-06-2007, 16:38
@Govinem
Dobrze ze sie ze mna zgadasz.
Moj post nie jest trudny do zrozumienia widze;d
@off-topic
jestem pierwszy na 161 stronie xD
@SZODUSZI TANAKA (Gotic)
To jak kiedy pomozesz mi sie zmienic bo nadal jest mi wstyd za tamto wczesniejsze;d
G_o_t_i_c
23-06-2007, 16:39
Nie pisze sie mamto, lecz mam to.
ontopic: nowa wojna, hf
Literowka, plax?
Juz poprawiam:P :*
@TOPIC
Brawo Cervik 100
Bravo Cervik;]
@ x * up;P
Tak wojenka sie zaczela i na wejscie mi powiedzial kolo ze "mastah" Eldero i tak nas wybije;]
Nie no wiec czekam na Eldero, sam wpadie w trapa i moze padnie;P
DemonstaR
23-06-2007, 17:52
O co w tym wszystkim chodz? Cervik Folari Joixazi? Przeciez oni maja 100+ :D To taka ironia czy co?
btw. Fast'molt deleted :<
@DOWN
Thx :)
G_o_t_i_c
23-06-2007, 17:55
O co w tym wszystkim chodz? Cervik Folari Joixazi? Przeciez oni maja 100+ :D To taka ironia czy co?
Bo wszystkie moje posty to spam, ale zeby nie dostac bana za spam to dodaje takie jakby wydarzenia z serva. A ze prawie nic sie nie dzieje to pisze Ze np. Folari wbil 100lev. Jest to wydarzenie, w koncu moge byc troche do tylu z informacjami, nie?:D Zeby modek sie nie przypieprzyl (pozdro dla Raula).
@Topic
Paco~ rooked
Hanys_Kce
23-06-2007, 18:44
@Gotic
Raul sie na ciebie uwziol ;D
Ale odrazu nie musiales zdradzac wszystkim swojego zlowieszczego planu zaspamowania tego forum xD pewnie zaniedlugo tez zostany o to posadzony
no ale coz bywa :P
@Topic
Fast'molt deleted :( (jestem z toba Gotic;p)
A tak na marginesie to kiedy pomozesz mi sie zmienic dalej mi nie odpowiedziales na to pytanie :D
G_o_t_i_c
23-06-2007, 19:04
@Gotic
Raul sie na ciebie uwziol ;D
Ale odrazu nie musiales zdradzac wszystkim swojego zlowieszczego planu zaspamowania tego forum xD pewnie zaniedlugo tez zostany o to posadzony
no ale coz bywa :P
@Topic
Fast'molt deleted :( (jestem z toba Gotic;p)
A tak na marginesie to kiedy pomozesz mi sie zmienic dalej mi nie odpowiedziales na to pytanie :D
Raul akurat nie. Raula lubie, zreszta kiedys pkowalismy razem pod depo na Iridii:D
No coz, moj drogi rzezimieszku, musisz zmieni swoje nastawienie do swiata, zaczac wachac kwiatki, zyc w zgodzie z przyroda (jak te pierdolone harcerzyki), zaczac przeprowadzac staruszki przez ulice, potem przyjdzie kolej na cos trudniejszego: zaprzyjaznisz sie z Elomem, pokazesz mu jak to jest miec kolegow. Jezeli to zrobisz staniesz sie meznym, dzielnym i odwaznym plackiem. Bedziesz mogl zostac ministrantem i ksiadz bedzie pokazywal Ci ptaszka. Mysle, ze to wystarczy.
Jak i sie podobaja moje wskazowki?
@Topic
Gruzin~ 100 lev brawo!
Posowacz
23-06-2007, 20:20
Tvn vs Sejm
0:3 gratz!! :cup:
@Topic:
Zevs Mighty Thunder gratz 2 lvl !! :D
__________________________________________________ _
Gotic Hanys jestem z wami !! :p
Hanys_Kce
23-06-2007, 20:43
Raul akurat nie. Raula lubie, zreszta kiedys pkowalismy razem pod depo na Iridii:D
No coz, moj drogi rzezimieszku, musisz zmieni swoje nastawienie do swiata, zaczac wachac kwiatki, zyc w zgodzie z przyroda (jak te pierdolone harcerzyki), zaczac przeprowadzac staruszki przez ulice, potem przyjdzie kolej na cos trudniejszego: zaprzyjaznisz sie z Elomem, pokazesz mu jak to jest miec kolegow. Jezeli to zrobisz staniesz sie meznym, dzielnym i odwaznym plackiem. Bedziesz mogl zostac ministrantem i ksiadz bedzie pokazywal Ci ptaszka. Mysle, ze to wystarczy.
Jak i sie podobaja moje wskazowki?
@Topic
Gruzin~ 100 lev brawo!
Ministrantem bylem harcerzem tez mowiac szczerze jestem swietym dzieckiem xD jeszce tylko brakuje mi abstynenci alkoholowej i bedzie git ;D.
Teraz sie posune o krok dalej Elom zostaniesz moim przyjacielem ??;)
I jak myslisz mam szanse zostac plackiem z aurey??:D
@Topic
Cromak 100+ nic tylko gratulowac xD
G_o_t_i_c
23-06-2007, 20:54
Ministrantem bylem harcerzem tez mowiac szczerze jestem swietym dzieckiem xD jeszce tylko brakuje mi abstynenci alkoholowej i bedzie git ;D.
Teraz sie posune o krok dalej Elom zostaniesz moim przyjacielem ??;)
I jak myslisz mam szanse zostac plackiem z aurey??:D
@Topic
Cromak 100+ nic tylko gratulowac xD
Gratulacje odwagi!
Moim zdaniem nie ma nic gorszego od harcerstwa :(
@Topic
Mastro Scue gratz 100 :*
aż tak kurwa wam się nudzi w te wakacje i musicie spamowac forum ? Nie macie kolegów w rl ? nikt was nie lubi ze tu 24/7 jesteście i spamujecie ?
Nie posądzaj ich o bycie ludźmi pokroju Eloma :(
Kakalaka222
23-06-2007, 22:34
@huggae
a Ty co na dworze 24/7 jesteś? Wyluzuj stary..
Przeszkadza Ci to, to nie odwiedzaj forum i proste?
Tak wogóle, to chciałeś przykozaczyć, że masz kolegów? łał
Zapoznasz mnie ze swoimi kolegami? pls
ToMuS_Aurea
23-06-2007, 22:40
Izmoks lvl 100 Gz
Ragafewee 82 gz
Kakalaka222
23-06-2007, 22:45
@Topic
Opuścili Rookgard!
Brawa dla nich! :
Seru Migona
Yogo'Assasin
Master Pucinho
Acydeus Nema
Pheris Acon
Nicolas Uzumaki Naruto
Simon Shezenath
Gargulcowy
Balet Master
Xandaxor
Roadmaster Trix
X( ;);););););););):cup:;);););););) X(
Może to nie jest najnowsza wiadomość ale Colo Rogat dołączył do FAG'u
Kakalaka222
23-06-2007, 22:51
@up
Tak, Sandersson również. ;)
@ Oni walczą na Rook'u! Gl
Lord Olimpus
Nikon Ston
Izzy Night
Daj Mace
Desuky
Slodka Dziewezyna
Życzmy im, aby wyszli z tych walk zwycięsko!
I opuścili tę jakże niebezpieczną wyspę!
Posowacz
23-06-2007, 22:53
Może to nie jest najnowsza wiadomość ale Colo Rogat dołączył do FAG'u
Tak to nie jest najnowsza wiadomsc B)
Posowacz
23-06-2007, 23:31
hmm. wie ktos kiedy bedzie update ?? 8o
Jak sie nauczysz edytować posty.
aż tak kurwa wam się nudzi w te wakacje i musicie spamowac forum ? Nie macie kolegów w rl ? nikt was nie lubi ze tu 24/7 jesteście i spamujecie ?
Nikt tu nie siedzi 24/h.
Nikt tu nie spamuje tylko kulturalnie konwersuje. :)
Z kad wiesz ze spamujemy, moze ty siedzisz 24/h?
Pozdrówka dla twojego grona kolegow na rownym poziomie inteligencji!
Posowacz
24-06-2007, 00:10
Jak sie nauczysz edytować posty.
zla odpowiedz.. prosilem o date takiego wydazenia..
naucz sie czytac .. paja paja mu?? X(
G_o_t_i_c
24-06-2007, 00:19
dokladnie, bo wiesz ...ja czasem sobie wieczorem poplakuje :(
Wyplakuje sie w mojego misia, nazwalem go elom bo tez jest pusty w srodku i jest moim przydupasem, a takze spi na podlodze.
a tak w ogole Twoj post jest spammem.
@Topic
no coz... ubiegli mnie z najnowszymi wydarzeniami:( A wiecie, ze podobno maja wprowadzic "drzóngle"? Bedzie sie nazywala Tiquanda! To dot. update'a. A co do Aurei, GRATZ ...hmm ... gratz Elom 94!!
zla odpowiedz.. prosilem o date takiego wydazenia..
naucz sie czytac .. paja paja mu?? X(
No to przecież udzieliłem ci odpowiedzi na to jakże inteligentne pytanie gJeniuszu.
Posowacz
24-06-2007, 00:34
@G_o_t_i_c:
dasz mi swoj numerek?? (stainika)
G_o_t_i_c
24-06-2007, 00:40
@G_o_t_i_c:
dasz mi swoj numerek?? (stainika)
..........
@Topic
Vladek 100 gratz!
Kakalaka222
24-06-2007, 00:40
ps: stop pedalom takich jak ty
... <10 znaków> / I ty mówisz coś o inteligencji!? Dobre sobie...
@topic
Na Rookgard'zie nadal trwa walka o przetrwanie!
@Gotic
Tak tak, ponoć nawet mają być nowe potwory. Prawdopodobnie jaszczurki i małpki! ;)
Robin_Boot
24-06-2007, 02:57
Izmoks lvl 100 Gz
Ragafewee 82 gz
Tomus skoro tak dobrze znasz Rage to pozdrow go od Robina Boota prosto z Norwegii nie gram juz od roku ale to byl jeden z moich lepszych ziomkow na aurei..jestem ciekaw czy juz nie ma problemow z lagami tak jak kiedys...a znasz jego kolesiaz reala zwanym na Aurei Zeur?? albo Versus Boot? jestem ciekaw czy jeszcze gra...ok pozdro i good luck for all of you ...i odzwyczajenia sie od tego paskudnego nawyku jakim jest ta gra....ja jestem wlasnie na odwyku...:P w cudzyslowiu oczywiscie...
G_o_t_i_c
24-06-2007, 10:29
Tomus skoro tak dobrze znasz Rage to pozdrow go od Robina Boota prosto z Norwegii nie gram juz od roku ale to byl jeden z moich lepszych ziomkow na aurei..jestem ciekaw czy juz nie ma problemow z lagami tak jak kiedys...a znasz jego kolesiaz reala zwanym na Aurei Zeur?? albo Versus Boot? jestem ciekaw czy jeszcze gra...ok pozdro i good luck for all of you ...i odzwyczajenia sie od tego paskudnego nawyku jakim jest ta gra....ja jestem wlasnie na odwyku...:P w cudzyslowiu oczywiscie...
Ej dolaczysz do malutkiego grona moich przyjaciol? Bo Ty jestes taki wazny i w ogole...
@Topic
Hellah 100 gratz!
Posowacz
24-06-2007, 11:01
@Kakalaka222:
taki zarcik ;p
G_o_t_i_c
24-06-2007, 12:25
@Kakalaka222:
taki zarcik ;p
Ej, ej klamiesz w swoich danych! Nie mozna miec poziomu -1!! Jak tak mozna!
@Topic
...
Zaczela sie wojna niedawno Zorros vs. Valiants(?)
...
Zaczela sie wojna niedawno Zorros vs. Valiants(?)
male sprostowanie
Inmates vs Valiants.
Zorros z Aftermathem walczylo albo Romem
ToMuS_Aurea
24-06-2007, 12:54
Power Puff Girls Dolaczyli do wojny
@Topic
Sarandi deleted :( UH master
Black Drgaon, Legend never die
@Topic
Sarandi deleted :( UH master
Black Drgaon, Legend never die
Nie mylić faktów zrookował go szwedzki owner po tym jak sie któryś tam raz nie udało zrobić Ani.
Hanys_Kce
24-06-2007, 13:20
Jedziemy z tym koksem moze uda nam sie dojechac do 200 strony naszego malutkiego spamiku.
@Topic
Pikapo gz 100
@off
Podobno w update maja zrobic mostek na drodze do venore zeby nie lurowac gs co o tym sadzicie dobry to pomysl??:)
Pozwolilem sobie zrobic nowa sonde.
Biegiem mi tam glosowac :D
G_o_t_i_c
24-06-2007, 13:32
male sprostowanie
Inmates vs Valiants.
Zorros z Aftermathem walczylo albo Romem
No wlasnie:D Pomylilo mi sie
@Hanys, jakiego znowu spamiku?
@Topic
Yeeah wreszcie!! Gratz Ozur 100!
ToMuS_Aurea
24-06-2007, 13:34
Na aurea powstal char o nicku Vesz ciekawe czy to mozliwe aby dawny owner Zevsa robil nowego chara?
Hanys_Kce
24-06-2007, 13:35
A no zadnego wiesz to chyba byly jakeis moje wymysly przeciez tutaj same
wydarzenie z aurey sa;d
Chyba zaden swiat nie jest tak ciekawy ja ten gdzie w ciagu jednego dnia 20 osob wbija 100 lvl;d
ZROBILEM SONDE GLOSOWAC W NIEJ I TO JUZ:D
Jedziemy z tym koksem moze uda nam sie dojechac do 200 strony naszego malutkiego spamiku.
@Topic
Pikapo gz 100
@off
Podobno w update maja zrobic mostek na drodze do venore zeby nie lurowac gs co o tym sadzicie dobry to pomysl??:)
Pozwolilem sobie zrobic nowa sonde.
Biegiem mi tam glosowac :D
Z tym mostkiem to dobry pomysl juz nie bedzie lurwania X(
Hanys_Kce
24-06-2007, 13:46
Pisze sie lurowania ;)
Ale nikt nie jest nie omylny wiec wybaczymy ci ten wystepek ;)
@Topic
Larus Romar gz 100 :*
Thx ;-)
@Topic
Vanhalo deleted ;-(
polostap
24-06-2007, 14:38
Ale Cipy to chamy!! Wprowadzili łamiące się speary!!!!111one one
I tak btw.
Cromak! Co się nie chwalisz 100 lev? o0 Gratz
Ale Cipy to chamy!! Wprowadzili łamiące się speary!!!!111one one
I tak btw.
Cromak! Co się nie chwalisz 100 lev? o0 Gratz
Bylo zabawne, stalo sie zalosne.
polostap
24-06-2007, 14:47
Bylo zabawne, stalo sie zalosne.
Stało się żałosne? A nie było już od dawna? Pomyśl...
Stało się żałosne? A nie było już od dawna? Pomyśl...
Czego ty nie rozumiesz? Na poczatku, gdy Gotic sie tylko w to bawil, bylo zabawne, gdy zaczelisice to kopiowac i robic z siebie idiotow, stalo sie zalosne.
24-06-2007, 14:54
Tego już się nie da wytrzymać... Od paru miesięcy notorycznie zgłaszam posty do modków (Pozdro Gotic i Elom), oni kasują, ostrzegają, banują, a Wy dalej jak ostatni kretyni piszecie pojebane, bezsensowne rzeczy.
Jak chcecie sobie pisać takie pierdoły, to PW albo załóżcie własne forum dla ograniczonych.
Wniosłem prośbę o stałą moderację tematu albo jego zablokowanie, pewnie nic to nie da, ale warto próbować.
Piąty~
Kakalaka222
24-06-2007, 15:01
@Piąty~
A co Ci to przeszkadza?
Za żuć jakiegoś newsa to skomentujemy to...
Zobacz sonde: TEMAT BĘDZIE DO KOŃCA ŚWIATA I JEDEN DZIEŃ DŁUŻEJ. 8o
Tego już się nie da wytrzymać... Od paru miesięcy notorycznie zgłaszam posty do modków (Pozdro Gotic i Elom), oni kasują, ostrzegają, banują, a Wy dalej jak ostatni kretyni piszecie pojebane, bezsensowne rzeczy.
Jak chcecie sobie pisać takie pierdoły, to PW albo załóżcie własne forum dla ograniczonych.
Wniosłem prośbę o stałą moderację tematu albo jego zablokowanie, pewnie nic to nie da, ale warto próbować.
Piąty~
Ty heretyku!!!! Chcesz nam zabawę zabrać.
Hanys_Kce
24-06-2007, 15:19
Widze ze poczucie humoru udzielilo sie tez Cromakowi :D
Cromak jeszce raz gz 100 lvl "Szacuken "dla ciebie xD
A tak na marginesie to podoba sie wam moja sonda?? :)
24-06-2007, 15:22
@Kakalaka222
Nie gram, a chcę wiedzieć co się dzieje. Tylko że codziennie muszę przeglądać 10 stron spamu, żeby wyłowić z tego jedną sensowną informację...
Przynajmniej nie piszcie tego "ktośtam 100lvl! Gratz!" bo już kran w domu głową rozwaliłem po paru przeczytanych stronach... ^^
@Kakalaka222
Nie gram, a chcę wiedzieć co się dzieje. Tylko że codziennie muszę przeglądać 10 stron spamu, żeby wyłowić z tego jedną sensowną informację...
Przynajmniej nie piszcie tego "ktośtam 100lvl! Gratz!" bo już kran w domu głową rozwaliłem po paru przeczytanych stronach... ^^
mówię,że to dzieci neo i siedzą przed kompem i spamuja forum :baby: Może tak leczą swoje kompleksy :(
G_o_t_i_c
24-06-2007, 15:34
Piąty~
Juz Cie nie lubie, wiesz?fe!
Kiedys bylem uradowany jak do Ciebie napisalem moim 7 lvlkiem a Ty mi odpisywales. A teraz jest mi smutno :/ (W tym momencie nie zartuje.)
Hanys_Kce
24-06-2007, 15:37
@2xup
To zrob sobie wlasne forum i pisz w nim tylko fakty z aurey.
Bede je czytal i nawet nie napisze ani jednego posta zeby ci niezaspamowac go.
Zobaczymy do ilu stron dojedziesz z tymi faktami i jakie bede one ciekawe.
Nikt cie nie zmusza do tego zebys to czytal.Wiec chyba nie ma problemu jak uwazasz??Zeby mnie nie posadzono o nie wnoszenie nic do tematu trza napisac jakies wydarzenie;d
@Topic
Hellah gz 100 :)
polostap
24-06-2007, 15:53
Mówicie o tym, że chcecie coś się dowiedzieć o Aurea... Chyba jest jakaś zmowa milczenia, nikt nic nie chce pisać. Juz nawet o Orshu nic nie ma. Dalej nie wiem co wylootowali. Nie mówcie mi, że czegoś o Aurea szukacie, bo jak widać tutaj i tak niczego takiego nie ma...
Pozdrawiam,
Riddic
Mc'giver
24-06-2007, 16:57
Mówicie o tym, że chcecie coś się dowiedzieć o Aurea... Chyba jest jakaś zmowa milczenia, nikt nic nie chce pisać. Juz nawet o Orshu nic nie ma. Dalej nie wiem co wylootowali. Nie mówcie mi, że czegoś o Aurea szukacie, bo jak widać tutaj i tak niczego takiego nie ma...
Pozdrawiam,
Riddic
Widac nie umiesz ogladac filmikow tam jest napisane co wylootowali z orshabala!!!
A zeby oszczedzic ci czasu powiem ze "Thunder hammer" wylecial z orsha.
sesef mógłbys mnie poprawic jesli sie myle ale taka jest oficjalna wersja FAG'u
Gówno wyleciało a nie żaden hammer.
G_o_t_i_c
24-06-2007, 17:35
Nie ma takiego itemka ja gowno, chyba ze to jakis rare.
Nie gówno tylko Fire Axe. ;)
Nie ma takiego itemka ja gowno, chyba ze to jakis rare.
Dopiero po updacie wejdzie.
polostap
24-06-2007, 17:44
Widac nie umiesz ogladac filmikow tam jest napisane co wylootowali z orshabala!!!
A ja widzę jak Ty umiesz ogladać filmiki... Jakiś noob napisał, że TH i Mc'giver to podchwycił... Heh.
@Kidler
Skoro tak, to ok.
Pozdrawiam,
polostap
shaiboos
24-06-2007, 17:59
Na filmiku chyba Sting~ i Vlad~ między innymi pisali o Thunder Hammerze... jeszcze któryś z nich napisał "Thunder Hummer" chyba
nic z rare nie wypadło.
Mozecie uznac mnie za nudziarza ale zaczyna mnie nudzic ten temat -.-
Slide_Aurea
24-06-2007, 21:01
@Kakalaka222
Piąty jest troszke zazdrosny... bo nikt z Was nie pogratulował mu 100 lvlu, jak mogliście!!!!
shaiboos
24-06-2007, 21:03
Na Aurea toczą się 3 wojny, a właściwie nic się nie dzieje :]
G_o_t_i_c
24-06-2007, 21:29
Mozecie uznac mnie za nudziarza ale zaczyna mnie nudzic ten temat -.-
Nudziarz.
.
@Losari Dziwne zeby Ci sie nie nudzil jak jakies pajace spamuja to forum.Teraz czekam na 3 strony komentarzy jaki to ja jestem :)
Ps. moze skonczycie z tym bo zrobilo sie to zenujace......
Tomorro(Sarloon madex)
24-06-2007, 22:39
@Losari Dziwne zeby Ci sie nie nudzil jak jakies pajace spamuja to forum.Teraz czekam na 3 strony komentarzy jaki to ja jestem :)
Ps. moze skonczycie z tym bo zrobilo sie to zenujace......
Ty jestes brzydki!!
SPAM SPAM SPAM SPAM
Tez mnie to zaczyna z deka nudzic.
Jak będą jakies wydarzenia ważne to piszcie bo ostatnie kilka stron to same bluzgi itp. itd.
G_o_t_i_c
24-06-2007, 22:57
EJ chcecie zebym przestal spamowac to przestane. O ta tak. Koniec spamu z mojej strony :D I zeby nie bylo nie robie tego ze wzgledu na Nata90. W dupie mam zdanie tego c'wela, ktory kupuje chary na allegro ;) Robie to ze wzgledu na wszystkich, miejcie sobie te wydarzenia ze swiata aurea, chociaz gowno na nim sie dzieje w tej chwili. Pozdrawiam.
Posowacz
24-06-2007, 23:35
Po raz kolejny chcialbym sie zapytac kiedy bedzie update :)
P.S; jak niewiesz to niepierdol bez sensu ;S
@Piaty~: Gratz 100lvl :cup:
a co ja gorszy B)
Iron'knight
24-06-2007, 23:55
a co ja gorszy B)
W srode maja byc "prace konserwacyjne" w konsekwencji mass kick problemy z logowaniem sie etc. Mysle ze to wlasnie wtedy i tak rowniez mowia tutorzy. =]
Slide_Aurea
24-06-2007, 23:58
a co ja gorszy B)
Nie bądź żałosny, już nawet G O T I C powiedział, że Spamować nie będzie, a Ty konieczni chciałeś coś pokazać...
Co do up-date, w tamtym roku był jakoś niedługo po zakończeniu, więc mam nadzieje, że w najbliższym tygodniu się pojawi :)
Nie bądź żałosny, już nawet G O T I C powiedział, że Spamować nie będzie, a Ty konieczni chciałeś coś pokazać...
Co do up-date, w tamtym roku był jakoś niedługo po zakończeniu, więc mam nadzieje, że w najbliższym tygodniu się pojawi :)
to ty chyba kończyłeś szkołę w lipcu, update był 1 sierpnia.
Posowacz
25-06-2007, 09:27
Ty mi tu niepierdol o mojej osobie :glupek:
Slide_Aurea
25-06-2007, 09:57
to ty chyba kończyłeś szkołę w lipcu, update był 1 sierpnia.
Lol, wydawało mi się, że wcześniej był..
@Up: Myślisz, że jak papugujesz po wszystkich z tymi 100 to fajny jesteś, wymyśl coś swojego, coś świeżego tak, żeby nie było oklepane... Dasz rade??
W srode maja byc "prace konserwacyjne" w konsekwencji mass kick problemy z logowaniem sie etc. Mysle ze to wlasnie wtedy i tak rowniez mowia tutorzy. =]
Taak beda ale to w godzinach 5-7 wiekszosc graczy spi o tej godzinie, ale nie ktorzy cisna PG:D
Sesef muszę cię poprawić był 7 sierpnia
ToMuS_Aurea
25-06-2007, 12:42
GM powiedzial ze update bedzie w next wednesday a powiedzial to 2 dni temu trudno powiedziec ktora srode mial na mysli ^^
@2up
Nie, update był 1 sierpnia. Wiem bo dzien przed update robilem banshee questa.
Zdzislaw Petara
25-06-2007, 13:07
Czy w ogóle ktoś zauważył, że Beldare rano padł ?
Hanys_Kce
25-06-2007, 13:18
Czy w ogóle ktoś zauważył, że Beldare rano padł ?
Jest zrobiony temat fakty z aurea i tam juz jest te info.
Tutaj mamy spam xD
Beldare
Jun 25 2007, 06:11:14 CEST Killed at Level 104 by Hellah
^,^
Hanys_Kce
25-06-2007, 13:58
@Topic
Hellah padl wlasnie :(
polostap
25-06-2007, 14:13
@Topic
Hellah padl wlasnie :(
Coś ściemniasz ;D
Hanys_Kce
25-06-2007, 14:39
Ja nigdy w zyciu.
Kolejne info
Old Widow na Aurea zbierac ekipe...
dudek_lfc
25-06-2007, 14:53
http://s008.wyslijto.pl/?file_id=00571168259048355412
Rehost : http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/26872
^ filmik z Beldare , z tibia.de
G_o_t_i_c
25-06-2007, 15:59
Ja nigdy w zyciu.
Kolejne info
Old Widow na Aurea zbierac ekipe...
K legi slyszalem ze poszly z widowa;>
@Offtopic
O co chodzi z ta liczba 1337?:D Bo mam screnna bodajze uncle jakoba jak ma 1337 i sie podnieca. No i dni pacca na otsach i w ogole;p
http://pl.wikipedia.org/wiki/Leet
Posowacz
25-06-2007, 20:47
Jest zrobiony temat fakty z aurea i tam juz jest te info.
Tutaj mamy spam xD
Wlasnie tutaj mamy spam
laaaazzzzzzzzzzzaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
http://www.FIFI_i_Gonzo.homo.com/index_pl.php
jak ktos sie boi o hax00ra to nawet nie odpisywac ani nie wchodzic
mozecie mnie spamowac jak chcecie jebe na to
G_o_t_i_c
25-06-2007, 22:21
http://www.FIFI_i_Gonzo.homo.com/index_pl.php
jak ktos sie boi o hax00ra to nawet nie odpisywac ani nie wchodzic
mozecie mnie spamowac jak chcecie jebe na to
Jesli juz to lepsze jest hasatinydick.com ale ja nic nie mowilem bo bedzie na mnie bedziecie mnie bic, gnebic, martretowac, mobbing i te sprawy:(
Liam darkcrosser wbił 100 lvl, wyprzedził Fast'molta.
Zaczynamy?
Misime zbanowali ;//
pwned xD
Sting_Ninja
26-06-2007, 11:35
Sinister Serpent:
Jun 26 2007, 04:36:35 CEST Killed at Level 132 by Qwenball Toots and by Slowbo Toots
Reason? No reason.
Sinister Serpent:
Jun 26 2007, 04:36:35 CEST Killed at Level 132 by Qwenball Toots and by Slowbo Toots
Reason? No reason.
A po co komu powód? Padł i koniec, a teraz jeszcze Sinister żali się na forum na tibia.com.
Dead jest dead i koniec.
G_o_t_i_c
26-06-2007, 12:36
Sinister Serpent:
Reason? No reason.
Nie da sie zabic bez powodu.
Nawet jezeli random to powod byl: pk, chec zabawy, loot, zemsta itd:D
Sting_Ninja
26-06-2007, 16:33
A po co komu powód? Padł i koniec, a teraz jeszcze Sinister żali się na forum na tibia.com.
Dead jest dead i koniec.
Ciekawe czy jak ty bys mial chara na 132 lvlu i by cie zabili za free to tez by ci to bylo obojetne^^
Ciekawe czy jak ty bys mial chara na 132 lvlu i by cie zabili za free to tez by ci to bylo obojetne^^
Haha, powiedział to jeden z największych PA swego czasu na Aurerze. :D
Sting_Ninja
26-06-2007, 18:29
Haha, powiedział to jeden z największych PA swego czasu na Aurerze. :D
........:)
Zabili mnie na 104 lvlu za nic i jakoś nie płakałem, nie było żadnych postów itd.:)
19:09 YOU LOSE 332 HITPOINTS DUE TO AN ATTACK BY VESZ.
Hail UE;]
Jojo Ninja
26-06-2007, 22:45
A szkoda, Sinister nigdy do nikogo nie srał ;s
1 openka po update i juz w pizde :\
gz dla Kapka
STAND UP FOR THE CHAMPIONS!_./
Ktos mowil ze RoM przegra wojne po updacie? Sprawdzcie pikapo:>
ToMuS_Aurea
26-06-2007, 23:12
FAG dostal w pizde ale to jak omg poprostu miazga ....
Pikapo died
Adu died
Sumo died
Nozimu died
Sting died etc etc
Liczyli, liczyli.. ale sie przeliczyli ;)
dudek_lfc
26-06-2007, 23:29
Jakis filmik ? ^^
Xtremello
26-06-2007, 23:47
Braaawo !!
Hal RoM _/... Btw " A miało być tak pięęęknie = ))
Dead jest dead i koniec.
To może ja Cie zabije bez powodu i zobaczymy Twoją reakcje.
Co do Sinister on spytał o powód swojego "deada"(special for Gotic :D)
A tak wogóle to FORUM(tibia.com tibia.pl) jest po to aby pisac o wszystkich wydarzeniach z Aure(y/i).
I tak na marginesie- dziex za koniec SPAMA :p
A tak wogóle to FORUM(tibia.com tibia.pl) jest po to aby pisac o wszystkich wydarzeniach z Aure(y/i).
Gdybyś przeczytał kolejnego mojego posta to nie pisałbyś tego chłamu powyżej.
Napisałem, że gdy ja padłem "za free" na 105 lvlu to nie żaliłem się na forum i nie pytałem o powód.
Temat uważam za zamknięty
Niestety, ale on prawo do żalenia się ma, a Ty mu zabronic nie możesz :p
KONIEC
Sting_Ninja
27-06-2007, 01:05
Znaczy moze inaczej, ja cie jebne i zobaczymy czy tez na forum bedziesz plakal o reason, co ty na to? ;>
Znaczy moze inaczej, ja cie jebne i zobaczymy czy tez na forum bedziesz plakal o reason, co ty na to? ;>
KUP blessy wtedy pogadamy :p
Zgadzam sie o ile przyjdziesz mnie "jebnac" teraz :D Zobaczymy kto więcej straci :D
Jojo Ninja
27-06-2007, 02:14
KUP blessy wtedy pogadamy :p
Zgadzam sie o ile przyjdziesz mnie "jebnac" teraz :D Zobaczymy kto więcej straci :D
Ty tak, a on nic bo nie ma chara xD Ahahahahaha
Posowacz
27-06-2007, 09:17
Gdybyś przeczytał kolejnego mojego posta to nie pisałbyś tego chłamu powyżej.
Napisałem, że gdy ja padłem "za free" na 105 lvlu to nie żaliłem się na forum i nie pytałem o powód.
Temat uważam za zamknięty
jestes za glupi na 105lvl
koniec ..
G_o_t_i_c
27-06-2007, 09:53
Kocham Cie =*
@Neez
Czyli to Ty jestes Xeni:D
@Topc
Jaki wynik?
@Jojo
Do mnie sie kiedys pluł jak mu loota podpieprzylem w kazzo.
27-06-2007, 10:47
@up
Jeśli chodzi o wynik openki -> 13:4
A ogólny -> 54:40
Kakalaka222
27-06-2007, 13:58
Wątpię, że jak była Openka zostało odrazu zupdatowane TibiCam. ;)
Barek tez liczyles ze dobiegniesz do pz'ta jak kupywales blessy nie ?:)
A co do wojny , to dopiero poczatek :)!
Hanys_Kce
27-06-2007, 14:17
54:40 wojna bedzie przesadzono dopiero jak wynik bedzie sie roznil tak 30-40 fragami a takie straty da sie szybko odrobic ^^.
Zobaczymy czy update bedzie dla was korzystny w nastepnych openkach:)
G_o_t_i_c
27-06-2007, 17:03
Jezeli tak ciagle przegrywacie to ra czej znaczy, ze nie macie zgrania, prawda? Jak to mozliwe...powinniscie all na ventrilo siedziec i jeden powinien mowic kogo macie atakowac i byscie wszyscy jena osbe bili moze by popadali. Albo na tym bocie z atakiem co jedna osoba wali z sd i reszta tez;] Co sie imie szefa wpisuje, tego co bije z sd. Kiedys na wojnie romy swojego tak ubili bo liam trafil nie tego co trzeba.
Sopel
Z kad znasz takie slowo jak "kupywales"?? Moze kupowales ?
Sopel
Z kad znasz takie slowo jak "kupywales"?? Moze kupowales ?
Skąd znasz takie słowo jak "z kąd"?? Może skąd?
Jezeli tak ciagle przegrywacie to ra czej znaczy, ze nie macie zgrania, prawda? Jak to mozliwe...powinniscie all na ventrilo siedziec i jeden powinien mowic kogo macie atakowac i byscie wszyscy jena osbe bili moze by popadali. Albo na tym bocie z atakiem co jedna osoba wali z sd i reszta tez;] Co sie imie szefa wpisuje, tego co bije z sd. Kiedys na wojnie romy swojego tak ubili bo liam trafil nie tego co trzeba.
Wszyscy mieli zeza i trafili valhiru zamiast izmoksa.
G_o_t_i_c
27-06-2007, 19:32
Mowisz o tej bitwie w chuj dawno na Ankh?:)
Mowisz o tej bitwie w chuj dawno na Ankh?:)
Nie ze 2 lata temu nad Carlin.
Nie ze 2 lata temu nad Carlin.
Na południe od Ab, koło tego skrzyżowania dróg.
Szefie :)
27-06-2007, 19:47
Zekiv'a*:):)
Slide_Aurea
27-06-2007, 21:17
Musieli mieć fajne miny po takiej akcji...
Morixar gleba xD
Nata 90 a ciebie ciagle nie chca w romie ? za slabo im lizesz jeszcze :/
Not o nasz Dark Moort jest sławny:)
http://tibia.pl/cytaty.php?page=2&sort=1
http://tibia.pl/cytaty.php?cytatID=31
Wciskajcie + :P
Czuje w tym poscie ironie tak wiec: nie uzywalismy jakiegokolwiek bota podczas tamtych wojen, ale jesli naprawde czujecie sie z tym lepiej to pewnie, niech bedzie ze uzywalismy :p
DemonstaR
27-06-2007, 23:56
Przechodząc się po Svargrond napotkałem dwóch miłych panów i podsłuchałem ich rozmowę. ;P
22:41 Rikser [134]: why are u noob
22:41 Rikser [134]: ?
22:41 Rikser [134]: why dont u have all bless?
22:41 Belart [115]: lol
22:41 Belart [115]: i have all
22:41 Rikser [134]: yesterday u didnt have all
22:42 Rikser [134]: who are u?
22:42 Rikser [134]: fag char
22:42 Rikser [134]: :]
22:42 Rikser [134]: Good boy
22:42 Rikser [134]: =)
22:42 Belart [115]: xD
22:42 Rikser [134]: xdxd
22:42 Belart [115]: bored?
Potem gdzieś pobiegli i straciłem ich z oczu.Wiele to do tematu nie wnosi ale Rikser uważa Belarta za nooba.
Koniec.
Czuje w tym poscie ironie tak wiec: nie uzywalismy jakiegokolwiek bota podczas tamtych wojen, ale jesli naprawde czujecie sie z tym lepiej to pewnie, niech bedzie ze uzywalismy :p
Wiesz, mnie to zwisa czy używaliście (wtedy) czy nie ja staram się w ten syf nie grać, wole Lineage jakoś bardziej podoba mi się system wojen chociaż też nie jest doskonały bo nic się nie gubi:/. Co do posta opieram się na tym jak nie było jeszcze cip bota, a Lecther na edron academy ciskał z SD do osób, które były pod dachem i widział je jedynie na battle..
28-06-2007, 00:05
Lol. Ten tekst z podpisu mojego jest na bash.tibia ;o
Przynajmniej coś w tym stylu ^^
Zekiva :p
To była stara tibia więc nie można było miec sd na hotkeyu. Poprostu Zekiv miał chase opponent na Izmoksa (jakby ktoś nie wiedział to tego "biegnącego ludzika" :D). Teraz już powinniście sie domyślic :]
.... ze combo lider (wtedy chyba Liam) trafil sdka w Zekiva zamiast Izmoksa?;d
Pawel-ziom
28-06-2007, 10:44
Wojna, wojna, wojna. A wy dalej swoje.
G_o_t_i_c
28-06-2007, 11:28
Cos takiego, tlyko ja mowie o opence na ankh i nie pamietam kogo trafili. I chodzi mi o ta opcje combo lidera wlasnie ;)
@Up
Ssiesz. Temat nosi nazwe wojna to co mamy robic, spammowac?:D A co my debile?xD
Nie o to wogóle mi chodzi :D
Jeśli masz zaznaczony chase opponent na monsterze to jednocześnie bijesz go i za nim biegniesz X(
Wrócmy do Zekiva
Kiedy miało isc combo na Izmoksa ten przesunął sie kratke w bok, a na jego miejsce "wskoczył" Zekiv :)
Czy to KURWA jest takie trudne to zrozumienia ??:D
Hanys_Kce
28-06-2007, 13:38
@Up
Ssiesz. Temat nosi nazwe wojna to co mamy robic, spammowac?:D A co my debile?xD
N/C xD <milion znakuf>
Kiedy miało isc combo na Izmoksa ten przesunął sie kratke w bok, a na jego miejsce "wskoczył" Zekiv :)
I na pewno NIKT tego nie zauważył, tylko wszyscy puścili SD na oślep! Oczywiście wszystkie SDki poszły dokładnie w tym samym momencie, a w dodatku Izmoks dokładnie wiedział, kiedy ma zrobić TYLKO JEDEN krok w bok! Fascynujące.;o
Xtremello
28-06-2007, 15:34
I na pewno NIKT tego nie
Żauważył, tylko wszyscy puścili SD na oślep! Oczywiście wszystkie SDki poszły dokładnie w tym samym momencie, a w dodatku Izmoks dokładnie wiedział, kiedy ma zrobić TYLKO JEDEN krok w bok! Fascynujące.;o
Zgadałeś =))
Slide_Aurea
28-06-2007, 16:22
15:11 You see Feliex (Level 100). He is an elite knight. He is Untouchable of the Fighting Alliance Group.
Ciekawe jak długo. ;)
I na pewno NIKT tego nie zauważył, tylko wszyscy puścili SD na oślep! Oczywiście wszystkie SDki poszły dokładnie w tym samym momencie, a w dodatku Izmoks dokładnie wiedział, kiedy ma zrobić TYLKO JEDEN krok w bok! Fascynujące.;o
niewazne;P
btw needuje 4 honeycomby .. bedzie ktos taki laskawy i mi sellnie ?:D
ToMuS_Aurea
28-06-2007, 19:55
Rom I Fag Pokoj Do Wrzesnia Zal
Hanys_Kce
28-06-2007, 20:11
Rom I Fag Pokoj Do Wrzesnia Zal
Nie wieze ze fag da poexpic zevsowi a rom veszowi.
To bylo by zbyt piekne .
To bylo by zbyt piekne .
A kogo teraz obchodzą sorce :D ?
To bylo by zbyt piekne .
Vesz prawie nie gra a tym bardziej nie expi
@Komarek
Jak to? To, ze teraz polepszyli knightow i pallkow to nie znaczy, ze sorki teraz są do (4 litery) nawet po tym updacie sork ma wladze na wojnach, knight nie podbiegnie i nie bedzie walil z miecza tylko z run a teraz z runami cienko tak samo pallek ile walnie 90 z bolta? i 90 z sd'ka?:) zastanow sie. Sork nadal jest masterem pvp
Slide_Aurea
28-06-2007, 21:08
Vesz prawie nie gra a tym bardziej nie expi
@Komarek
Jak to? To, ze teraz polepszyli knightow i pallkow to nie znaczy, ze sorki teraz są do (4 litery) nawet po tym updacie sork ma wladze na wojnach, knight nie podbiegnie i nie bedzie walil z miecza tylko z run a teraz z runami cienko tak samo pallek ile walnie 90 z bolta? i 90 z sd'ka?:) zastanow sie. Sork nadal jest masterem pvp
Pall ma gitez gwiazdki - pvp koło 300 przy dobrym skillu. Pozatym co zrobi taki Zevs, jebiąc 200 z sd//350 z ue w Butibof'a, który ma 2k hp?
28-06-2007, 21:17
Pall ma gitez gwiazdki - pvp koło 300 przy dobrym skillu. Pozatym co zrobi taki Zevs, jebiąc 200 z sd//350 z ue w Butibof'a, który ma 2k hp?
Obczaj sobie fragi z ostatniej openki. Knight fragnął tylko jedną osobę.
G_o_t_i_c
28-06-2007, 22:03
A ile to juz razy naprzyklad pikapo padl na wojnie? Pare sorcow i gleba
Xtremello
28-06-2007, 22:35
Mógłby ktoś tu napisać czemu , wojna jest "oFF" na czas wakacj ? .. Bo jakoś nie jestem w temacie ;d
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.