Pokaż pełną wersje : Wojna
Sting_Ninja
26-06-2008, 13:47
@hasah to pedal jebany w dupe :PDDDDDDDDDDDD
btw. jakom postaciom gra Azobady na aurea
Zamknij pizde jebana smerfetko, Papie smerfowi za czesto na kolana siadasz chyba ^^
KriS1460
26-06-2008, 14:05
Ta kris moja pomyłka... on mieszka w Siedlcach..
Kidler nie mieszka w Siedlcach. Poczytaj 3 strony wczesniej chyba ze nie umiesz czytac ze Zrozumieniem.
Smerf111
26-06-2008, 14:16
@sting zawsze byles i bedziesz noobem :) z openek zawsze ty pierwszy s*******ales :) XDDDDD
napinajcie sie napinajcie wiecie dobrze ze i tak nie pojedziecie do niego oO
MieChO_SlaiT
26-06-2008, 16:37
@sting zawsze byles i bedziesz noobem :) z openek zawsze ty pierwszy s*******ales :) XDDDDD
a ty co kolegujesz probujesz tutaj znalezc?
napinajcie sie napinajcie wiecie dobrze ze i tak nie pojedziecie do niego oO
No, to mu sie bombe na chate pierdolnie ;d;d;
BWHAHAUAHUAHAUHA!
B)B)
Chomsky_91
26-06-2008, 18:33
No, to mu sie bombe na chate pierdolnie ;d;d;
BWHAHAUAHUAHAUHA!
B)B)
To nie jest dowcipne, a wręcz żałosne...
@Nata
no proste ze nikt do niego nie pojedzie...
@noobek z vinery
Idz idz na policje hahahahaha rozpierdoliles mnie tym tekstem hahahahahaha
Check it out :( :( :(
http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=2190786
Zimny_Lokiec_z_Golfa
26-06-2008, 20:31
A wy nadal hakujcie przez to zdjecie?:> haha
Chomsky_91
26-06-2008, 20:40
A ja poprosze o liste charow moze i moj sie tam znajdzie ;)
kidler juz nie bedzie mial listy charow :PP
smartass jestes a slyszales kiedys o klawiszu printscreen?
Ryszard_Czolgista
26-06-2008, 21:26
omg ale jak mozna byc takim noobem zeby sciagnac "zdjecie" o ktorym wszyscy mowia ze to keylogger
Smerf111
26-06-2008, 21:33
a ty co kolegujesz probujesz tutaj znalezc?
a masz ich za duzo? frajerze nikt cie tu o zdanie nie prosi
omg ale jak mozna byc takim noobem zeby sciagnac "zdjecie" o ktorym wszyscy mowia ze to keylogger
ta zdjevie z tibi 7.6 wystrarczylo popatrzec na outfity :> Sorki Kidlier Twoj "brat" to sciagnal to niech ma pretensje do siebie teraz okreslajac krotko
"frajer"
btw ile juz kasy zebrales z tego zdjecia ?
Sting_Ninja
26-06-2008, 23:56
Zamknij pizde, bo nie bede sie wy*******al niepotrzebnie i zmien ta fotke, bo chcialem juz mojego kochanego Gotica posicnac :D
i duzo osob leci na taki prostacki sposob ?
i duzo osob leci na taki prostacki sposob ?
a czego oczekujesz od osób które po za włączeniem komputera i tibi więcej nie umieją. A żeby się ochronić przed keyloggerem nie trzeba wcale studiować informatyki.
KriS1460
27-06-2008, 02:24
ta zdjevie z tibi 7.6 wystrarczylo popatrzec na outfity :> Sorki Kidlier Twoj "brat" to sciagnal to niech ma pretensje do siebie teraz okreslajac krotko
"frajer"
Byl Pijany ;(
shaiboos
27-06-2008, 09:26
-.-
Jak zwykle wina spada na alkohol. Jak się ludzie nie potrafią kontrolować to nie powinni pić ot co.
okolo 10kk na roznych servach w miesiac ale ze zdjeciem zaczelem z tydzien temu
Zacząłem, kurwa, a nie zaczełem pajacu pierdolony -,-
Sting_Ninja
27-06-2008, 10:22
Koteczku mój, nie denerwuj się :*
Tyran The Bro'war
27-06-2008, 10:54
Przed "kurwa" nie powinno być przecinka. :baby:
Jak cos to wam kidler pomoze fagowcy zlapac tego typka co wam teraz tego kine zrookowal, tylko musicie do niego sie odezwac.
Jak cos to wam kidler pomoze fagowcy zlapac tego typka co wam teraz tego kine zrookowal, tylko musicie do niego sie odezwac.
co Ty Doneq keya wjebałes w dziale update? ;//
Smerf111
27-06-2008, 15:32
@azobady
a to zdjecie gdzie sie znajduje?
@sting
kazdy moze miec avatar jaki mu sie podoba ja wybrale kotka i jestem z tego dumny i nie zmienie za bardzo sie do niego przywiazalem :P
Sting_Ninja
27-06-2008, 16:18
@up
No ale sorry, ty masz konto miecha, a Gotic mial tego kotka juz ze 3 lata, to tak glupio mu avatara podkradac, nie sadzisz?:S
Słuchajcie tak sie zajęliście jakimś p*********m noobem, który myśli ze jest jakimś pro gamerem bo hakuje postacie, że już zapomnieliście, że jest to temat, w którym powinniśmy pisać o wojnie :>
Tym czasem padli:
Servent of the Evil Eye
Gruchaman
Tavy
:>
Ryszard_Czolgista
27-06-2008, 17:30
ee a ten pro evul mastah haker nie haknął donqowi konta na forum???
bo ta sztuczka z mario jest taka stara ze ohohoh:D
za co padl tavy???? Master of pasjans - noobhar lopeza axa xD
I tak moj kotek jest najpiekniejszy, prawda? :-) I zaden cieć, co przylezie na forum i mysli, ze kozak jest, a w rlu matka dupe mu podciera nie bedzie mial lepszego :) Wez Sting zrob taki sam to chlopak poleci na psy, ze mu podkradasz! Zauwaz, ze dzieciak pewnie teraz marszczy pod stolem gapiac sie na swoj avatar i ciszy rów, że wykazal sie sprytem robiac identyczny jak moj :) Niech sobie ma, w koncu i tak moj jest lepszy ;) I nie denerwuje sie (@poprawianie bledow) tylko delikatnie irytuje mnie jakis paź co robi prawie tyle bledow ile ma ojcow, a slownika uzywa tylko do klinowania okna jak jest przeciag.
@sting
kazdy moze miec avatar jaki mu sie podoba ja wybrale kotka i jestem z tego dumny i nie zmienie za bardzo sie do niego przywiazalem :P
Przywiazalem to ja sie do Twojej matki, zanim sie urodziles, a potem rzucilem ja jak szmate, wiec z szacunkiem do ojca nieobejcany taborecie.
Sting_Ninja
27-06-2008, 20:05
I tak moj kotek jest najpiekniejszy, prawda? :-) I zaden ciec, co przylezie na forum i mysli, ze kozak jest, a w rlu matka dupe mu podciera nie bedzie mial lepszego :) Wez Sting zrob taki sam to chlopak poleci na psy, ze mu podkradasz! Zauwaz, ze dzieciak pewnie teraz marszczy pod stolem gapiac sie na swoj avatar i ciszy rów, że wykazal sie sprytem robiac identyczny jak moj :) Niech sobie ma, w koncu i tak moj jest lepszy ;) I nie denerwuje sie (@poprawianie bledow) tylko delikatnie irytuje mnie jakis paź co robi prawie tyle bledow ile ma ojcow, a slownika uzywa tylko do klinowania okna jak jest przeciag.
Przywiazalem to ja sie do Twojej matki, zanim sie urodziles, a potem rzucilem ja jak szmate, wiec z szacunkiem do ojca nieobejcany taborecie.
HAHAHAHAHAH PWNED! MY DRUNKEN MASTAH!
KlonAdam
27-06-2008, 21:44
http://allegro.pl/item389027167_tibia_aurea_130_ek_8_mlvl_65_rp_oraz _44_ms.html
Cys na Allegro :)
Trade chanell tez jest. Bynajmniej był. Wiec wy*******aj tam łajzo.
wyhylylybymy
27-06-2008, 23:41
NS/CC(17)
Cervik
Zendraget
Skywalker Bits
Ramievoh Tealistyne
Croth Cader
Saori mia
Morixar
Eyes of shiva
Uriki Tasanuki
Mage jon
Veracitus
Civlar
Harythoria
Mage'Radagazt
Aabla
Thexaia
Barek Kary
Aftermath(5)
Mastro scue
Beru Senwin
Pan Wasabi
Asan Tardor
Robin Hood celne oko
można prosić film na pw?? o ile jest
edit
nvm, skitrał się na 2 stronie na tibia.de
Jest na tibia.de Szacunek dla bsp, jego pvp jest nie do opisania.
Chomsky_91
28-06-2008, 07:03
Jest na tibia.de Szacunek dla bsp, jego pvp jest nie do opisania.
_/ ;) gosc ma klase xD
Spike222
28-06-2008, 10:00
09:54 Zekiv [149]: FAIl
09:54 Armand Hardbone [93]: utani gran hur ""Jag är inte bitter!
09:54 Zekiv [149]: pl
lol
Smerf111
28-06-2008, 10:46
Słuchajcie tak sie zajęliście jakimś p*********m noobem, który myśli ze jest jakimś pro gamerem bo hakuje postacie, że już zapomnieliście, że jest to temat, w którym powinniśmy pisać o wojnie :>
Tym czasem padli:
Servent of the Evil Eye
Gruchaman
Tavy
:>
"Aurea Wydarzenia ze świata Aurea"
to jest wydarzenie
I tak moj kotek jest najpiekniejszy, prawda? :-) I zaden cieć, co przylezie na forum i mysli, ze kozak jest, a w rlu matka dupe mu podciera nie bedzie mial lepszego :) Wez Sting zrob taki sam to chlopak poleci na psy, ze mu podkradasz! Zauwaz, ze dzieciak pewnie teraz marszczy pod stolem gapiac sie na swoj avatar i ciszy rów, że wykazal sie sprytem robiac identyczny jak moj :) Niech sobie ma, w koncu i tak moj jest lepszy ;) I nie denerwuje sie (@poprawianie bledow) tylko delikatnie irytuje mnie jakis paź co robi prawie tyle bledow ile ma ojcow, a slownika uzywa tylko do klinowania okna jak jest przeciag.
nie jestem tobą
jak w tytule ale ponizej 2.5zl za 10k nie zejde :D jak ktos woli moge dac softy albo dwarven armora zamiast kasy :D piszcie tutaj co chcecie kupic moze to okurat mam :))
ja tam nic nie wiem ale ku-rwa chcialbym kidler abys zropbil mu fotke jak tam wpadniesz z jego przerazenia :)
@sting
do twoich postow juz nie bede odpowiadal bo dla mnie jestes niskim stopniem rozumowania :P
co do tego jak napisalem ze 1 na openkach spie-rdalales to chyba jest prawda skoro nic o tym jeszcze nie napisales :P:D:P
Slide_Aurea
28-06-2008, 11:39
@sting
do twoich postow juz nie bede odpowiadal bo dla mnie jestes niskim stopniem rozumowania :P
Za to ty durniu jesteś "wysokim stopniem rozumowania"... człowieku, zdania które piszesz nie mają najmniejszego sensu..
Co do openki.
Sinister zajebiscie sobie radzi w roli commandera ; oooooo
Ludzie... Prosze was powiedzcie skad wy tych debili bierzecie... chyba z domu dziecka bo juz innaczej tego ujac sie nie da. Patrzcie co ten elomus pado:
"11:26 Elom Tika [118]: daj manas jednego" Lata po pohu jak poje****, bije czyjes gsy, jak sie mu mowi: nie lej! nie lej!.. to jeszcze bardziej jest napalony.
I wy sie ku*** dziwicie ze wojny przegrywacie jak macie takich pro evul plajerow? Jak ten debil nawet pz sie boi nabic a co dopiero go brac na ob!! Jednak selekcja teamu jest niestety w waszym przypadku konieczna... powinien byc wymog do FAGu: 18+ bo to jest po prostu niemozliwe co te dzieci odpierd*****.
PS. Lootnal gs silka to zara mu pyta stanela!! Od razu "gs silk gs silk hahaha!!" GL elom moze mama w koncu kupi misia!!
@up.
Ale, ja nie gram Elomem od jakiś 2 miesięcy ; oo?
Więc nie pierdol nic na mój temat..
a po 2 jestem pewien że jak prosi o manasa to zbierz ekipe z 5 osob 30 lvle i go zabijcie :S.
Sting_Ninja
28-06-2008, 12:14
@sting
co do tego jak napisalem ze 1 na openkach spie-rdalales to chyba jest prawda skoro nic o tym jeszcze nie napisales :P:D:P
To, ze masz orzeszek zamiast mózgu i nie pojmujesz moich wypowiedzi, to nie jest moj problem.
Dzieci takie jak ty, lubią ploty puszczac co? Co do openki, jak juz chcesz wiedziec,o ile dobrze pamietam feliex byl commanderem? To juz samo mowi za siebie. Wrocilem sie do dp jak zaczeli sie "nooby" z fagu, massowo skladac. A na kolesia charze nie lubie sie wy*******ac. A no i jeszcze nie jestem pieskiem zeby jakis ciec mowil mi co mam robic :)
MieChO_SlaiT
28-06-2008, 13:50
Ludzie... Prosze was powiedzcie skad wy tych debili bierzecie... chyba z domu dziecka bo juz innaczej tego ujac sie nie da. Patrzcie co ten elomus pado:
"11:26 Elom Tika [118]: daj manas jednego" Lata po pohu jak poje****, bije czyjes gsy, jak sie mu mowi: nie lej! nie lej!.. to jeszcze bardziej jest napalony.
I wy sie ku*** dziwicie ze wojny przegrywacie jak macie takich pro evul plajerow? Jak ten debil nawet pz sie boi nabic a co dopiero go brac na ob!! Jednak selekcja teamu jest niestety w waszym przypadku konieczna... powinien byc wymog do FAGu: 18+ bo to jest po prostu niemozliwe co te dzieci odpierd*****.
PS. Lootnal gs silka to zara mu pyta stanela!! Od razu "gs silk gs silk hahaha!!" GL elom moze mama w koncu kupi misia!!
Super a teraz wracaj na Furore robic selekcje
Yy a co ma elom tika wspólnego z 'Fag'iem którego i tak już nie ma ?
Brawo, dla łosia, który pokasował posty z osobami które ostatnio padły... żal.pl
o to biega???
http://forum.tibia.pl/showpost.php?p=2145017&postcount=7591
2 Xuzoun Paladin 146 +4,511,929
Slide_Aurea
30-06-2008, 10:42
o to biega???
http://forum.tibia.pl/showpost.php?p=2145017&postcount=7591
Tia... nie widziałem tego... cała strona mi gdzies zniknęła...
Po chuj sie podajesz za kogos kim nie jestes?
dudek_lfc
30-06-2008, 15:02
jakas kurwa posty po usuwala ;/
MieChO_SlaiT
30-06-2008, 18:41
jakas kurwa posty po usuwala ;/
ten tez usuna bo rzuciles miesem administratora;-\
Aftermath/Inmates & Others (32)
Lesik
Arieswar sumo
Justys Druidka
Hector Tirado
Anka Adusianka
Danfos
Hammer clubfighter
Kittybong
Kojak Firefighter
Linglifer
Matik'Sorcek
Ozur
Soulcrasher
Talitus
Therrax
Tilari
Warrior Varg
Xuzoun
Nali Darina
Sedux Eleandril
Xentanian Melioveryan
Xeyros
Elder Ella
Belart
Dronec
Jule Burre
Thil Dark
Edan Dain
Vladislavus Dragulia x2
Vesz
Elzagii
NS & Others (5)
Don Torto
Fralkorz
Servent of the Evil Eye
Thexaia
Zuwar Deathwish
Hanys777
01-07-2008, 00:46
Aftermath/Inmates & Others (32)
Lesik
Arieswar sumo
Justys Druidka
Hector Tirado
Anka Adusianka
Danfos
Hammer clubfighter
Kittybong
Kojak Firefighter
Linglifer
Matik'Sorcek
Ozur
Soulcrasher
Talitus
Therrax
Tilari
Warrior Varg
Xuzoun
Nali Darina
Sedux Eleandril
Xentanian Melioveryan
Xeyros
Elder Ella
Belart
Dronec
Jule Burre
Thil Dark
Edan Dain
Vladislavus Dragulia x2
Vesz
Elzagii
NS & Others (5)
Don Torto
Fralkorz
Servent of the Evil Eye
Thexaia
Zuwar Deathwish
2 slowa O KURWA!!!
dudek_lfc
01-07-2008, 02:01
film
http://www.***********.com/572572842.html
Ryszard_Czolgista
01-07-2008, 08:25
zjebali sytuacje że poszli za nsami na darashie, oni mieli juz to przecież zaplanowane;(
mógłby ktoś ten filmik gdzie idziej uploadnąć? bo speedy mi nie dziala -.-
@down dzięki
mógłby ktoś ten filmik gdzie idziej uploadnąć? bo speedy mi nie dziala -.-
http://www.gigasize.com/get.php/3197223434/30_sneejk.rec
To mowicie ze jutro update?
To mowicie ze jutro update?
Mowimy mowimy, Bardzo mnie ciekawi czy bedzie lepiej ale nie sadze.
A co do wojny to chyba jest ona wyrownana i ciekawi mnie ktora ze stron wygra ta wojne.
MieChO_SlaiT
01-07-2008, 19:28
Mowimy mowimy, Bardzo mnie ciekawi czy bedzie lepiej ale nie sadze.
A co do wojny to chyba jest ona wyrownana i ciekawi mnie ktora ze stron wygra ta wojne.
Jedynie na co mozna liczyc to na jakies przetasowania
A ktoś kiedyś wygrał którąś "wojnę" na aurea???
A ktoś kiedyś wygrał którąś "wojnę" na aurea???
Bylo cos takiego ze ktoras ze stron napisala na forum.tibia.com ze juz walczyc nie beda :P, cos w tym stylu.
Wiec chyba tak:)
Z tego co pamietam to poddal sie fag w czasie wojny z Suave, Rom i Pirates.
Mc'giver
02-07-2008, 15:50
dokladnie to poddal sie butek na okres 2 tygodni po tym czasie wrocili walczyli miesiac pozniej zostal zawarty (jedyny do tej pory pokoj) pokoj po letnim update od dnia 26.06 do dnia 06.07 na zasadach pirates oni tez strzegli pokoju i utrzymania waronkow pokoju, pokoj zostal zerwany poprzez zabicie pikapo ~ hellah'a xydrusa i jeszcze 1 osobenie pamietam kogo trzeba by poszukac na forum tibia.com) to tyle z krotkiej historii wojen na aurea ^^. ogolnie rzecz ujmujac obecna wojna jest 5 głowna (pomiedzy najwazniejszymi gildiami na serverze) wojna na aurea.
chcialo Ci sie tyle pisac?
MieChO_SlaiT
02-07-2008, 17:46
chcialo Ci sie tyle pisac?
10 znakow :)))))))))
Topor'niq
02-07-2008, 20:40
Pierwszy i Drugi Demon Hunter na Aurea :)
http://img235.imageshack.us/img235/2690/demonhunterme3.png
Kto bedzie 3ci?
Bylo ciezko jebane NSy :D
Dalismy rade _/
http://img235.imageshack.us/img235/2690/demonhunterme3.png http://images.tibia.pl/forum/images/buttons/report.gif (http://urlguard.pl/l/http://img235.imageshack.us/img235/2690/demonhunterme3.png)
Kto bedzie 3ci?
Dalismy rade _/
omg.............
Sting_Ninja
02-07-2008, 21:58
http://img235.imageshack.us/img235/2690/demonhunterme3.png
Kto bedzie 3ci?
Dalismy rade _/
Super, a pisiorami tez sie stukacie w tej kolejnosci?^^
Super, a pisiorami tez sie stukacie w tej kolejnosci?^^
ta, tymi pałeczkami co trzymamy w rękach 8o
Sting hahahaha o kure hahahahahah DL:D::D:D:Dd btw zalosny outfit oO
Sting_Ninja
03-07-2008, 01:27
@Up :)
Dajcie staty z battla :p
@Up :)
Dajcie staty z battla :p
Aftermath/Inmates
Iron Nostradamus
Kittybong
Lesik
Mooro
Pan Wasabi
Therrax
Meliah Gewyr
Tailor Tamer
Thil Dark
Hefii
Rafiano
Vladislavus Dragulia
Nibbrott the Knight
Sinister Serpent
Aneten
Beznickos
NS & reszta
Dekos Wakusei
Speed'Mono Sucio
Denza
Fabizz
pewnie coś pominąłem, ale krew mnie zalewa jak widzę tą prędkość ładowania tibia.com
Ryszard_Czolgista
03-07-2008, 13:05
mr prO eVul mastah hakier back
Tyran The Bro'war
03-07-2008, 13:07
zal <znaki>
Smerf111
03-07-2008, 15:43
http://www.allegro.pl/item393001863_ponad_2kk_na_serverze_aurea.html
:P
@UP KEYLOGGER NIE KLIKAC!
klikniecie jeszcze ujdzie gorzej jak sciagnie i odpali ;d
Wpadnie Rothes i pozamiatane będzie :)
P.s jakos wasz pro evul master kidler mnie juz nie hacknal i kase mam przyjechac tez nie przyjechal :O
tak ? ale zajebisty jestes ŁaŁ
Zimny_Lokiec_z_Golfa
03-07-2008, 20:20
hahaha prosze jaki kozak ze mnie :D
P.s jakos wasz pro evul master kidler mnie juz nie hacknal i kase mam przyjechac tez nie przyjechal :O
koleś brawo :cup: pisze do tibia.pl o udostępnienie twojego i.p na rzecz założenia Ci sprawy sadowej :) + zgłoszenie stronki do Wirtualnej policji :P
Smerf111
04-07-2008, 12:57
koleś brawo :cup: pisze do tibia.pl o udostępnienie twojego i.p na rzecz założenia Ci sprawy sadowej :) + zgłoszenie stronki do Wirtualnej policji :P
hahahahahahahaahahhahahaahahhahahahahaha
a to dobre.:D:D:(
ma ktos na sell beho eyes/demon dusts/red dragon scales?
Ryszard_Czolgista
04-07-2008, 15:07
ma ktos na sell beho eyes/demon dusts/red dragon scales?
ja mam all, sellne ci po promocyjnej cenie ale pod warunkiem ze cala transakcja przebiegnie na dvarf bridge xD
MieChO_SlaiT
04-07-2008, 16:57
ja mam 6 beho eyes i 4 red draagon scale
http://twoja-stara.org/szity/2272.jpg ahahhaha
@up
uahuahuh
dzieje się coś na Aurei? jakies nowe fragi ? :D
ja mam all, sellne ci po promocyjnej cenie ale pod warunkiem ze cala transakcja przebiegnie na dvarf bridge xD
chetnie bym kupil jakbym wiedzial gdzie ten dvarf bridge jest...
ps. ale ci sie zarty kleja 0o
Smerf111
04-07-2008, 18:37
chetnie bym kupil jakbym wiedzial gdzie ten dvarf bridge jest...
ps. ale ci sie zarty kleja 0o
ja pochwalę się swą mądrąścią iz uważam iż użytkownik forum pomylił się chodziło mu o "Dwarf Bridge"
nmzcB)
Matut666
04-07-2008, 20:51
http://twoja-stara.org/szity/2272.jpg ahahhaha
Muahahhaha dobre dobre B) Tylko Tadzika stary mógł takie coś powiedzieć B)
ja pochwalę się swą mądrąścią iz uważam iż użytkownik forum pomylił się chodziło mu o "Dwarf Bridge"
nmzcB)
Teraz przydupasisz kazdemu po kolei?
Smerf111
04-07-2008, 21:46
Teraz przydupasisz kazdemu po kolei?
tak zaczne od ciebie ^^ koteczku B)
MieChO_SlaiT
04-07-2008, 22:09
nmzc
1. "mądrąścią"
2. "iz uwazam iz"
Dużą masz mądrość!
Mam na sell jakies 150kk na roznych servach, jak ktos chce jakis item kupic obojetnie na jakims servie albo kase piszcie, zamienie rowniez na Aurea.
Uran of Aurea
04-07-2008, 23:14
nmzcB)
Upppss coś ci nie wyszło.....
Poprawna nazwa to Dwarfen Bridge
Upppss coś ci nie wyszło.....
Poprawna nazwa to Dwarfen Bridge
jak kogos pouczasz to rob to z glowa Dwarven Bridge
Muahahhaha dobre dobre B) Tylko Tadzika stary mógł takie coś powiedzieć B)
haha no tylko ON :d
Uran of Aurea
04-07-2008, 23:35
huah masz racje tibia.pl mnie zmyliła
Smerf111
05-07-2008, 14:21
Dużą masz mądrość!
ty tez
znaczek
Muhahah xD
adrian022
06-07-2008, 10:44
Frixar life xD
Move about Frixar's Life:
http://pl.youtube.com/watch?v=U5XxzoImKr4
Frixar life xD
Hahah, w creditsach na końcu ma napisane " Miusic : sum 41~"
miusic :D
czemu nie dales screena jak prosisz kojaka o "wybaczenie" ? hah ale rl photo i tak wymiata :D
dudek_lfc
06-07-2008, 14:07
Move about frixar's life! elom style?
Frixar life xD
o kurwa prawie jak w Grześkach SHARUJ na 5 ;d
Move about frixar's life! elom style?
twoja stara staaajl.
Hanys777
06-07-2008, 16:04
Rl photo daje rade:D
Wiecej takich ultrasow na meczach i bedzie jazda na stadionach typu domowe przedszkole ;)
adrian022
06-07-2008, 22:59
Rl photo daje rade:D
Wiecej takich ultrasow na meczach i bedzie jazda na stadionach typu domowe przedszkole ;)
Zal, nawet nie wiesz ile mam Lat pierdolcu. Wiec na chuja gadasz, przedszkole? to ty masz w chacie.
Hahah, w creditsach na końcu ma napisane " Miusic : sum 41~"
miusic :D
Pomyłka Omfg, szukasz jak dojebac cos. Zal
i ty tam debilu, na chuja na stara jeździsz. Ciebie stara to nie wychowala. ZAl
Sting_Ninja
07-07-2008, 01:21
Zal, nawet nie wiesz ile mam Lat pierdolcu. Wiec na chuja gadasz, przeczkole? to ty masz w chacie.
Spojrz w lustro dyche bym Ci dal :D
Zal, nawet nie wiesz ile mam Lat pierdolcu. Wiec na chuja gadasz, przeczkole? to ty masz w chacie.
Pszeczkole ; o
adrian022
07-07-2008, 10:03
Pszeczkole ; o
Dojebał mi jakiś no/life... Gra 20h/d to próbuje byc fajny i poszukac błędów.
Jak bys miał tyle ile ja przepracowane to byś podobnie pisał...
I jak chcesz poprawiać to naucz sie pierw przepisywać...
I z tym kotkiem na awatarze to ześ wyjebał..... 8o
Raks Ninja
07-07-2008, 12:24
Frixar life xD
Jest film to musi byc i ocena wiec jedziemy.
1. Film jest nudny i ciagnie sie jak flaki z olejem.
2. Jezeli nie umiesz obrabiac zdjec to nie bierz sie za filmy bo nie wiem czy bym cos tam dostrzegl jakbym sobie pierdolnal monitor pod mikroskop.
3. Film ogolnie wyglada jakbys poprostu wlaczyl pokaz slajdow w windowsie i nagral go telefonem komorkowym.
Wiec moja ocena za twoj film to 1.5/10 za muzyke bo chyba tylko to dawalo tam rade.
Hanys777
07-07-2008, 12:36
Przepracowane powiadasz?B)
Zadna praca nie hanbi no ale bycie meska dziwka do pochwalnych zawodow nie nalezy.
Sting_Ninja
07-07-2008, 13:36
Ty stara parowo z poznanskich autostrad masz 10 lat to faktycznie zes przepracowal u przedszkolanki pod biurkiem chyba.
Akurat kotka znam z rla i w ogole nie gramy :)
Hanys777
07-07-2008, 15:15
Nawet jak by gral to co??
Opinie takiego kinder ultrasa by po mnie splynely jak woda po kaczce:)
Hasah na pewno tez leje na takie rzeczy cieplym prostym:)
ZAl
to po jakiego kija dajesz filmik??
Tak jak juz Sting powiedzial my nie gramy w tibie ;]
Co maja lata przepracowane do pisania? Chyba, ze masz prace na tak wysokim poziomie, ze z literkami, a co dopiero dluzszymi slowami do czynienia to ty za duzo nie masz.
Poprawiac, to ja poprawialem jak Ty malutki byles i zbierales jackety po rookgaardzie.
Kotek jest mój i chuj Ci do tego. Wole miec mojego Kotka niz miec nick adrian022. W ogole co za nick jakis psu z odbytu wyciagniety stfu.
@Hanys
Zebys wiedzial, leje cieplym tak prostym, ze nawet sobie nie wyobrazasz:* Kiedys Ci pokaze xD
Power Ranger
08-07-2008, 02:17
Nosebleed Section View
Dolkia 147 EK View
http://www.***********.com/334792759.html
Inmates/Aftermath View
Anka Adusianka 99 ED
http://www.***********.com/965891725.html
ogladalem z widoku Anki~, koles chyba chara kupil xD
To tylko Adus gral. hahaha
Diablord
08-07-2008, 15:39
Na tym serverze ciągle się coś dzieje. Mógłby ktoś ogarnięty napisać wmiare dokładną historie servera?
Na tym serverze ciągle się coś dzieje. Mógłby ktoś ogarnięty napisać wmiare dokładną historie servera?
Po tym jak ludki osiągneły ~50 lvle zaczęła się wojna i ogólnie mamy tak na przemian
1. Wojna
2. Pokój (miesiąc - w porywach do kilku miesięcy)
3. Przetasowanie teamu
4. Nowa wojna
5. Patrz punkt 1.
Do tego kilku 100+ zaliczyło delete przez wojnę.
Diablord
08-07-2008, 16:00
Po tym jak ludki osiągneły ~50 lvle zaczęła się wojna i ogólnie mamy tak na przemian
1. Wojna
2. Pokój (miesiąc - w porywach do kilku miesięcy)
3. Przetasowanie teamu
4. Nowa wojna
5. Patrz punkt 1.
Do tego kilku 100+ zaliczyło delete przez wojnę.
Tyle to nawet ja wiem, chociaż nie gram na Aureii od 3 lat. Może ktoś rozwinie historie poszczególnych wojen etc.
Hemp Gru
08-07-2008, 16:15
W dużym skrócie : D
Od roku 2005 co pamiętam:
Wojna między PPG (Power Puff Girls) a Pirates
Raczej mało ciekawa wojna po kilku battle podpisano pokój (poprawcie mnie jeśli źle mówie)
Wojna między gildią Zorros a RoM'em (Riders of Morag).
Gildie Zorros tworzyli w większości Polacy, RoM zaś Szwedzi. Przyczyną było PA robione ze strony Szwedów na Polakach, wojna wygrana przez RoM.
http://www.fotoup.pl/images/viu1215524680h.jpg
Wojna pomiędzy Murders Inc a RoM'em
Po przegranej wojnie gracze z Zorros stworzyli gildie Murders Inc gdzie połączyli siły z gildią "Wawa" i przeszli z otwartej walki do sneak'ów gdzie odnosili sporo sukcesów.
http://www.fotoup.pl/images/arx1215525009a.jpg
http://www.fotoup.pl/images/cqs1215525132x.jpg
Następnie część polskich graczy z RoM'u przeszło na stronę Murders Inc tworząc FAG (Fighting Alliance Group)
FAG (Polacy/Pirates/Suave) vs RoM/Inmates
Osobiście moja ulubiona wojna, porównując z dzisiejszą wojną praktycznie brak cheatów, duużo zwrotów akcji, walka Fast'mola z Liamem. Po długiej wojnie wygrana FAG'u.
http://www.fotoup.pl/images/bwy1215525537z.jpg
Po wygranej wojnie cześć Fag'u zaatakowała Vesz'a który razem z Piratami i Suave przeszedł na drugą stronę.
FAG vs RoM/Inmates/Pirates/Suave
Całkowita klęska Fag'u, wygrali chyba tylko pierwszą openke wszystkie następne przegrali często do 0. (Faktyczny rozpad Fag'u)
Po wygranej wojnie rozpad Rom'u, resztki Fag'u + nowi gracze dołączają do Inmatsów, likwidacja Piratow, Suave zmienia nazwę na Clown Controls.
Inmates vs Nosebleed Section/CC
Rekord fragów w wojnach ? Około 700 do 500 dla NS/CC, mimo tego wojna wygrana przez Inmates głównie za sprawą dołączenia neutralnej do tej pory gildii La Onda.
Po wygranej wojnie polacy zostają wyrzuceni z Inmates, postanawiają zostać neutral w wojnie, NS/CC wyczuwając szansę wracają na serwer. Po jednym battle (wygranej przez NS/CC) podpisany zostaje pokój + polacy zostają hunted przez obie strony konfliktu.
Kolejna kłótnia i wybuch dokładnie tej samej wojny w praktycznie tym samym składzie (polacy znowu walczą po stronie Inmates, dołączają do Aftermath)
Inmates/Aftermath vs NS/CC cz.2
Wojna która toczy się do dzisiaj.
http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=2169346
Na pewno coś poprzekręcałem więc mnie poprawcie, pominąłem też takie gildie jak DM (Dangerous Mind), Stary Aftermath bo nie pamiętam w których wojnach występowały te gildie.
DemonstaR
08-07-2008, 16:32
No z grubsza chyba dobrze napisałeś,nie gram od początku na Aurei ale jeśli miałbym pisać taką historie to napisałbym coś w podobie.
GPS:
http://www.trackapartner.com/index.html
shaiboos
08-07-2008, 21:08
Tylko warto odnotować, że w obecnej wojnie po stronie NS opowiedzieli się gracze z Serbii i część z Brazylii.
Hemp Gru
08-07-2008, 21:28
Głównie z bezkarnej możliwości robienia PA ;P
Ktoś może jeszcze napisać coś o tych wojnach:
Valiants vs Eternity (mogłem przekręcić nazwe) 1 poważna wojna :D
Februarius vs Pirates
Pirate bar vs cośtam :P
Inmates vs Valiants (dwa fragi dla Inmatsów i oba zdobył knight, Cromak chyba)
Valiants vs Eternity (mogłem przekręcić nazwe) 1 poważna wojna :D
Pierwsza wojna, co do samego przebiegu nie pamiętam miałem wtedy przerwę na aurea wiem jedynie że po zakończeniu Polacy byli huntede forever a wszystko skończyło się w dość ciekawy sposób. Fast'molt na innym charze spotkał na teście przed update kumpla (o ile dobrze pamiętam chodzi o QB) i podczas gadki okazało się że gra na aurea i jest po stronie tych co wygrali. Wszystko zostało odkręcone Polacy wrócili i tyle.
Pirate bar vs cośtam :P
RoM :P, było kilka przepychanek w końcu zawarli pokój.
Inmates vs Valiants (dwa fragi dla Inmatsów i oba zdobył knight, Cromak chyba)
Warto dodać że wojna trwała około dwóch tygodni zakończyło się trapem Nena Toots (albo jakiegoś innego najta) przed GH Inmates przez Valiants. Ktoś napisał do Liama wpadła ekipa, pozamiatała i było po wojnie.
Filmiki z wojny:
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/3809
No i jeszcze bylo PoD (principality of destruction czy costam) i FoR chyba. + postacie z jakies bajaki czy filmu (power rangers?).
No i jeszcze bylo PoD (principality of destruction czy costam) i FoR chyba. + postacie z jakies bajaki czy filmu (power rangers?).
principality of destination chyba
Sting_Ninja
09-07-2008, 13:24
principality of destination chyba
Power puff girls - Atomówki :p
Ktos chce jakis WT, Twoja Aurea, moja - wiekszosc servow?
Diablord
09-07-2008, 20:38
Ja chce. Masz cos na Furorze? ok 50-100k.
Jasne, ze mam tylko pierw musze z rooka wyjsc. Troche malo chcesz zamieniac, zebym priorytetowo wychodzil bo mam kilkadzisiat rookow do wyjscia. Ale na dniach to zrobie to sie zamienimy. pzdro
Zimny_Lokiec_z_Golfa
10-07-2008, 08:18
Kidler ty pro elo haxiorze :D tamten koles dal Ci ta kase? czy kogos innego haknoles?
Ja bym chetnie zamienil berylie na selene :D
Tylko Aurea mnie interesuje, reszta pojdzie gdziekolwiek na aukcjach.
Ja mam 37 gp i viking helmet na Guardi, chcesz WT ?! ;):p
Matut666
10-07-2008, 17:05
Ja Chcem blzzzzzzzzz !! B)
DemonstaR
10-07-2008, 18:14
http://www.euro2008.wp.pl/kat,94278,wid,10098543,wiadomosc.html?ticaid=1638a
o lol... ;o
adrian022
10-07-2008, 19:13
Co maja lata przepracowane do pisania?
Człowieku pierw naucz sie czytać :)
Bo jesli masz z tym problemy to przepraszam...
Dziejsze open battle (Jun 10)
Aftermath~
Feliex
Jul 10 2008, 19:41:54 CEST Killed at Level 158 by Zevs Mighty Thunder
and by Corey Johnson
Anka Adusianka
Jul 10 2008, 19:40:26 CEST Killed at Level 99 by Corey Johnson
and by Raahy
Arieswar sumo
Jul 10 2008, 19:56:51 CEST Killed at Level 151 by Eillod
and by Morixar
Ns~
Iros Jaba
Jul 10 2008, 19:55:47 CEST Killed at Level 122 by Aimar de'Vrie
and by Arieswar sumo
Kto jeszcze sie wyglebil?
Duzo tego nie chce mi sie pisac
dudek_lfc
10-07-2008, 20:18
Kidler masz cos na Danubii?
piotrek9_1988
10-07-2008, 20:32
Chyba dziś w plecy, ale openka ładna była.
@up
Jakies 1kk na Danubii, wiec jak chcesz WT nie ma problemu.
Aftermath/inmates (32):
Feliex
Lagurus
Anka Adusianka
Arieswar sumo
Bulldog fool
Danfos
Eldero Tashfael
Lesik
Linglifer
Mastro Scue
Mooro
Ozur
Sykus
Tilari
Xavieradu
Ahorol
Gruzin bro'war
Lord fuzavav
Meliah Gewyr
Tailor Tamer
Verius
Vladislavus Dragulia
Xentanian Melioveryan
Soldek
Belart
Daulin
Endrox
Sir Dunka
Piaty Jezdziec Apokalipsy
Rafiano
Elzagii
Fitlich
NS i reszta (23):
Zevs Mighty Thunder
Iros jaba
Matsel
Speed'Mono Sucio
Beldare
Civlar
Harythoria
Croth Cader
Deltarius
Dolkia
Uncle krakan
Bodzix Can Allister
Cervik
Feawyn Inferno
Lord dolkaj
Julia Deathblade
Saori Mia
Skuriz
Harythoria
Rackata
evil dyon
Johawn
Mage Jon
Walyus18
10-07-2008, 21:23
Człowieku pierw naucz sie czytać :)
Bo jesli masz z tym problemy to przepraszam...
Kochaniutki Adrianie. Film Ci nie wyszedł. Trudno, po prostu nie powinieneś dodawać tego na Forum, youtube. Tylko sobie przez to zła opinie wyrobiłeś u tutejszych użytkowników. Niestety, każdy popełnia błędy. Nikt nie jest idealny. Powinieneś zostawic ten film dla siebie, bądź usunąć go. Sorry, ale to na prawdę nie jest dobry film, nie chce być złosliwy. Moze nastepnym razem. A Hasah ma CUDOWNEGOkotka :D, ale niestety obraziles go wcześniejszym postem. :<
---
Choć wy też nie powinniscie chłopaka tak dręczyć, on przez to sie tylko bulwersuje. I pisze kolejne posty, dodatkowo szuka dziury gdzie nie ma..
Choc brawa dla niego za odwage! :D
I miał by ktoś nakrecony film z dzisiejszej openki? :] Bo juz zapewne nowa tibicam sie ukazała.
@Dukki
http://pl.youtube.com/watch?v=zU_IUP55fkc&feature=related
Pytanko dla ciebie - Music tego filmu PLAXXX ;)
wyhylylybymy
10-07-2008, 21:24
Rafiano
Elzagii
Sting_Ninja
10-07-2008, 21:39
@Dukki
http://pl.youtube.com/watch?v=zU_IUP55fkc&feature=related
Pytanko dla ciebie - Music tego filmu PLAXXX ;)
Dukkim nie jestem, ale
The Cloud Room - Hey Now Now.
Ajj, niefajnie, niefajnie...
Ten filmik ^ nie wyszedł mi :P
xD
http://youtube.com/watch?v=_d2EO1O3qkg
ten moze niesmieszny^
http://youtube.com/watch?v=LlDNkPytBq8&feature=related
ten tez jakos niezabardzo, ale zawsze lepszy od tego ^^XD
sry za spam :p
/cu
nie no to movie wymiata haha
Issytarus
10-07-2008, 23:42
i na nubkach
Croth Cader
Jul 10 2008, 20:26:52 CEST Killed at Level 171 by Dark Bodinho
and by Stellson
Walyus18
11-07-2008, 10:45
Dukkim nie jestem, ale
The Cloud Room - Hey Now Now.
Dzieki Sting :)
Ajj, niefajnie, niefajnie...
Ten filmik ^ nie wyszedł mi :P
No ale muzyka good ;D
ten moze niesmieszny^
Nie, nie wymiata ten film B) Pokemons rox
Kurwa, on tam płacze ; oo? :D
xDDDDDD , czy taki smutny ; dd!
@2 up
Macie filmik z crotha? : >
Issytarus
11-07-2008, 14:03
Kurwa, on tam płacze ; oo? :D
xDDDDDD , czy taki smutny ; dd!
@2 up
Macie filmik z crotha? : >
nie ma tibiacam tv ani tibiacam jeszcze
dudek_lfc
11-07-2008, 15:53
nie ma tibiacam tv ani tibiacam jeszcze
TibiacamTV juz jest
Walyus18
11-07-2008, 20:19
Powie mi ktos na czym polega TibicamTv? :P Czesto o tym słysze , ale nigdy nie mialem czasu, aby dosjsc jak to wszystko działa. B) btw. trzeba tam konto zrobic? :p
Sry za offtop
tak trzeba wykupic na podrywacze.pl platny dostep do filmikow i tibiecatv masz za free
tak trzeba wykupic na podrywacze.pl platny dostep do filmikow i tibiecatv masz za free
nie na podrywacze.pl tylko na Redtube.com !!!
tam też można tibie na dwóch ustawić :D
CHCE KTOS?
http://allegro.pl/item399313664_101_knight_aurea_41_druid_eternia_.h tml
ma, ktos film z dzisiejszego battle?
I przybliżony wynik ; )
Aftermath & Co:
Bulldog fool
Vladislavus Dragulia
Nali Darina
Eldero Tashfael
Endrox
Aimar de'Vrie
Iron Nostradamus
Matik'Sorcek
Myshka
Ahorol
Waldus
Vesz
Gamroth the Behemoth
Butibof
Meliah Gewyr (but he die on snake made by Ns/CC & Co)
Ns/CC & Co:
Wayon Gotin
Skuriz
Thexaia
Shre
Darkness Sixis
Ramievoh Tealistyne
Morixar
Deltarius
Natalon
Dekos Wakusei
Cervik
Ryan Ice
Zevs Mighty Thunder
Iros Jaba
film jest z zula na tibia.de
Walyus18
12-07-2008, 18:39
tak trzeba wykupic na podrywacze.pl platny dostep do filmikow
haha, a Nata swoje :D, ja bym sobie na xlaski wykupił chetnie, ale musze pierw wykonczyć moj pakiet na TaquuliiXXX. ;) Bo filmy tam sa boskie ;P
Choc o podrywaczka.pl nie slyszalem o tym nigdy.
@Astri
Redtube, hmm słabe sa tam filmy, dlatego jedziesz tam za free ;D
Choc zdarzaja sie niektóre fajne filmy tam ;)
Taa czasem się coś ciekawego trafi :D
Chce ktoś Kupić mojego KnaJta ? Potrzebuje sianko na wakacje %%%%%%%
Walyus18
12-07-2008, 20:40
za 100zl moge kupic ;]
Taa czasem się coś ciekawego trafi :D
Chce ktoś Kupić mojego KnaJta ? Potrzebuje sianko na wakacje %%%%%%%
he, to idź na torebki łatwy dorobek ; )))
B)B)B)B), chodz czasem 3 złote może się trafić xDD8o
Kto gra teraz zevsem ; oo?
Jul 12 2008, 19:14:17 CEST Died at Level 145 by a giant spider
Jul 12 2008, 11:15:44 CEST Killed at Level 149 by Beznickos
and by Thil Dark
Jul 10 2008, 19:48:23 CEST Killed at Level 152 by Ozur
and by Lesik
Jun 30 2008, 19:06:15 CEST Killed at Level 156 by Itkuzo
and by Eldero Tashfael
Jun 22 2008, 16:33:08 CEST Killed at Level 157 by Dektral
and by Denza
MieChO_SlaiT
13-07-2008, 13:28
Kto gra teraz zevsem ; oo?
and by Thil Dark
and by Lesik
and by Eldero Tashfael
and by Denza
HoHo do Zevsa to ma pasy paru NS i Sindre z przeciwnej strony ;p.
btw. niema to jak zevsem robic pa:D
HoHo do Zevsa to ma pasy paru NS i Sindre z przeciwnej strony ;p.
btw. niema to jak zevsem robic pa:D
Jakby jeszcze jedną glebaszke zaliczył to byłby na głównej stronie eriga.
he, to idź na torebki łatwy dorobek ; )))
B)B)B)B), chodz czasem 3 złote może się trafić xDD8o
HEHE Narazie nie kradne bo mnie zamkną , wystarczy mi kurator na plecach xD
:);):p:]B):(:D:o8o:confused:X(:baby:;(:evul::cup:
za 100zl moge kupic ;]
Troszkę za mało :<
ta... kurator ;d..
Masz też kuratora psa? ; ddd
Kumpel ma nauczyciela od Wfu xDD
down : mój jest co 2 tyg ; /..
Walyus18
13-07-2008, 23:01
No, No kurator to najlepsze rozwiazanie, tez miałem miec kuratora, bo wybiłem zęba gosiowi, ale jakos go nie widac :P.
Sting_Ninja
14-07-2008, 00:12
HEHE Narazie nie kradne bo mnie zamkną , wystarczy mi kurator na plecach xD
Chwalisz sie czy zalisz? Prawie kazdy ma teraz kuratora na plecach tylko do niektorych sie boji przyjsc ;)
Sting_Ninja
14-07-2008, 09:02
np do ciebie?:)
Np ^^^^^^^^
pozdrow go od NaTy jak przyjdzie pff ;D
Chwalisz sie czy zalisz? Prawie kazdy ma teraz kuratora na plecach tylko do niektorych sie boji przyjsc ;)
Nie chwale się ani nie żale ale już troche za dużo narobiłem i więcej problemów niechce ;p
MieChO_SlaiT
14-07-2008, 21:30
Ile to nie wiem ale Aftemath/Inmates przegrali ;)
http://www.***********.com/921147213.html
*spidyszare
Open dla NS :]
^ bylem wolniejszy xD
MieChO_SlaiT
14-07-2008, 22:22
Open dla NS :]
^ bylem wolniejszy xD
o 1 minutke:D
Walyus18
15-07-2008, 09:39
Zevs Mighty Thunder
Jak widać zevsa dostała w rece jakas ciota. ;D
and by Thil Dark
and by Lesik
and by Eldero Tashfael
and by Denza
Nie, no zeby chodzic 150~ levelem bez blessow lekka przesada. :P
Dodatkowo Zevs ma banna:
Banished: until Aug 12 2008, 21:00:28 CEST because of excessive unjustified player killing
Tibioholikus
15-07-2008, 12:18
Zevs Mighty Thunder
and by Thil Dark
and by Lesik
and by Eldero Tashfael
and by Denza
Dodatkowo Zevs ma banna:
Banished: until Aug 12 2008, 21:00:28 CEST because of excessive unjustified player killing
stary jakbys gral na tym servie to bys wiedzial ze zevs i tak wyladuje z deletem ten char zostal tylko do pkowania wiec na chuj mu blessy?;>
dudek_lfc
15-07-2008, 13:13
Zevs Mighty Thunder
and by Thil Dark
and by Lesik
and by Eldero Tashfael
and by Denza
Dodatkowo Zevs ma banna:
ehhehehehehehhehehehehehehehedhehe?EDegehehehehe? zevs itak ma rooka / delete wiec chuj. jak nic nie wiesz to sie nie odzywaj, ok?
tibiaplayer
15-07-2008, 14:16
@zevs~
jeszcze k...a 5 niech napisze to samo!!
@topic
Nena Toots
;]
@zevs~
jeszcze k...a 5 niech napisze to samo!!
@topic
Nena Toots
;]
ups... 2 razy bot padł xD?
ups... 2 razy bot padł xD?
Bot to padl rodzicom jak cie probowali (nieszczesnie) wyprodukowac. Dorabiali, a wiesz takie robienie na dwa razy niestety daje takie okrutne rezultaty ;)
Bot to padl rodzicom jak cie probowali (nieszczesnie) wyprodukowac. Dorabiali, a wiesz takie robienie na dwa razy niestety daje takie okrutne rezultaty ;)
Takie rezultaty jak twoja morda ? : /
Wiem, wiem... te twoje nieszczęsne dzieciństwo ; ((
Takie rezultaty jak twoja morda ? : /
Wiem, wiem... te twoje nieszczęsne dzieciństwo ; ((
Mialem nieszczesne dziecinstwo ... rodzice pokazywali mi twoje zdjecie i raz nawet wrzucili mi je miedzy pokemony bo nie zauwazyli ...
hahaha. elom zjechany poraz enty
tibiaplayer
16-07-2008, 20:39
@Hasah~
olej... po co go wyzywasz? jeszce sie potnie czy cos... ;x
poprostu go zlejcie.
@Hasah
Po co mu tak wyskoczyles poczules sie lepiej bo pojechales Elomowi ? ;/
@Hasah~
olej... po co go wyzywasz? jeszce sie potnie czy cos... ;x
poprostu go zlejcie.
Ha, tylko kto kogo powinien zlać ; )?
Nie, dzięki nie zniże się do poziomu jakiegoś bachora któremu na podwórku zabafffffffffki kradną B)B)B)
Sting_Ninja
16-07-2008, 21:16
Ha, tylko kto kogo powinien zlać ; )?
Nie, dzięki nie zniże się do poziomu jakiegoś bachora któremu na podwórku zabafffffffffki kradną B)B)B)
Wez wpadnij do Szczecina wakacje sa od starej na bilet wez to zobaczyc jakie tu "dzieci" mieszkaja :) A 18 lat nie masz to nie pracujesz nigdzie, czas masz, chyba ze ulotki roznosisz albo dupy dajesz.
Ryszard_Czolgista
16-07-2008, 21:29
sting ty taki kozak w rl też jestes??? bo na forum każdy może
Wez wpadnij do Szczecina wakacje sa od starej na bilet wez to zobaczyc jakie tu "dzieci" mieszkaja :) A 18 lat nie masz to nie pracujesz nigdzie, czas masz, chyba ze ulotki roznosisz albo dupy dajesz.
buahaha.....
Forum fajter ; )) to wpadnij do mnie ; > .. Daleko nie masz 'psiaczku'
tibiaplayer
17-07-2008, 01:52
tak k***a! bic sie! na noze i kastety! YEEEEEE!!!!
o to k***a chodzi! uwolnic emocje! zabijac za Tibie! TAK K***A!
boze ludzie... prosze was...
@Hasah
Po co mu tak wyskoczyles poczules sie lepiej bo pojechales Elomowi ? ;/
Czuje sie lepiej niz gdy Cie splodzilem.
@Elom
Ty wpadnij. Ty masz blizej. Suniuczko.
boshe ty chyba masz problemy w domu rodzina patologiczna ? Czy cos innego ? zajebi smieszne to bylo hahahaha pff idiota :> to Elom ma blizej do was ? ŁaŁ chyba tyle samo km co wy do nigo ! ;(;(
@Elom
Ty wpadnij. Ty masz blizej. Suniuczko.
hah bardzo inteligentnie jak na 18-nastolatka ;>
btw. no keal me blx prosze ;/ nie róbcie mi wjazdu na chate eh :( SMUTASEK.PL
Elom ma bliżej bo HAshhaj ma pod wiatr.
Sting_Ninja
17-07-2008, 14:51
buahaha.....
Forum fajter ; )) to wpadnij do mnie ; > .. Daleko nie masz 'psiaczku'
Pracuje, I niestety nie mam czasu jezdzic po wioskach. : ))
Btw. Kreujesz sie na Xilef-Cata? On tez ma aparat na zebach i smieje sie tak samo jak ty "buahaha"
@ Drogi Ryszardzie
Przyjedz, sprawdz :>
Btw. Kreujesz sie na Xilef-Cata? On tez ma aparat na zebach i smieje sie tak samo jak ty "buahaha"
@ Drogi Ryszardzie
O ile roznoszenie ulotek mozna nazwac pracą ; (
a co do śmiechu.. to co ma do tego aparat na żebach ? którego niestety nie posiadam..
Okey, bede śmial się jak tamapu hhhhhhhh....
MieChO_SlaiT
17-07-2008, 18:35
@ Drogi Ryszardzie
ja bym nie ryzykowal bo moze to jest ryszard z klanu i przyjedzie z mackiem
dudek_lfc
17-07-2008, 18:44
O ile roznoszenie ulotek mozna nazwac pracą ; (
a co do śmiechu.. to co ma do tego aparat na żebach ? którego niestety nie posiadam..
Okey, bede śmial się jak tamapu hhhhhhhh....
lepsze to niz ulica tak jak ty ; (
lepsze to niz ulica tak jak ty ; (
ohh.. ; D kolejny lizodup ; (
Ryszard_Czolgista
17-07-2008, 20:27
@ Drogi Ryszardzie
taa wiedzac ze nie przyjade możesz tak pisac
@slait masz cos do macka z klanu???
i zejdzicie z eloma xd on jest wporzo, pamietam jak widzialem ze jak expal na ghulach to mial druida do siochania8o
Sting_Ninja
17-07-2008, 23:06
taa wiedzac ze nie przyjade możesz tak pisac
@slait masz cos do macka z klanu???
i zejdzicie z eloma xd on jest wporzo, pamietam jak widzialem ze jak expal na ghulach to mial druida do siochania8o
Pff, powiało groza ;)
hah bardzo inteligentnie jak na 18-nastolatka ;>
btw. no keal me blx prosze ;/ nie róbcie mi wjazdu na chate eh :( SMUTASEK.PL
Chate to w cudzyslowiu powinienes napisac. Na chuj sie wtracasz pajacu, gowno ci do tego, wy*******aj. 'no keal me blx' to juz kurwa bylo tak inteligentne, ze nie mam słów.
@Eloom
Kolejny po Tobie czy jak? Wiekszego niz Ty nie znajdziemy.
A co do ulotek to nie zacieszaj michy bo w koncu rodzice Cie z tego utrzymuja.
@Nata
Ale zes to rozkminil, kurwa jak tak dalej pojdzie to zdasz test gimnazjalny! ;o
Chate to w cudzyslowiu powinienes napisac. Na chuj sie wtracasz pajacu, gowno ci do tego, wy*******aj. 'no keal me blx' to juz kurwa bylo tak inteligentne, ze nie mam słów.
Wyjdź już z domu "bo masz pod wiatr" :D "misq" pozdrooo
Wyjdź już z domu "bo masz pod wiatr" :D "misq" pozdrooo
Yy ... pod wiatr to cie z brzucha matki wyciagali i cie troche wywialo-.-
@Eloom
Kolejny po Tobie czy jak? Wiekszego niz Ty nie znajdziemy.
A co do ulotek to nie zacieszaj michy bo w koncu rodzice Cie z tego utrzymuja.
@Nata
Ale zes to rozkminil, kurwa jak tak dalej pojdzie to zdasz test gimnazjalny! ;o
Mnie z ulotek utrzymują lecz twoja kochana Mamusia....
Musi harować pod latarnią. ; (
Sting_Ninja
18-07-2008, 11:21
Nie ma to jak robic za 2.5 co? dziennie na lizaka wyzebrasz ^
Pierwsze zdanie jest niepoprawne gramatycznie.
To z ulotek czy z latarni zdecyduj sie.
No i wiesz zarty typu 'chyba ty' albo odwracanie tego w moja strone jest conajmniej noobskie. Ale jak nie umiesz w swoim małym tępym móżdżku wymyslic nic lepszego to wyjdz i pojdz gdzies ..bo ja wiem przejsc sie do parku, moze akurat zdarzy sie, ze zgubisz droge i nie wrocisz czy cos ..
Hanys777
18-07-2008, 11:59
Tak dla rozluznienia tematu.
Byl stary po swinia??:D
Pierwsze zdanie jest niepoprawne gramatycznie.
To z ulotek czy z latarni zdecyduj sie.
No i wiesz zarty typu 'chyba ty' albo odwracanie tego w moja strone jest conajmniej noobskie. Ale jak nie umiesz w swoim małym tępym móżdżku wymyslic nic lepszego to wyjdz i pojdz gdzies ..bo ja wiem przejsc sie do parku, moze akurat zdarzy sie, ze zgubisz droge i nie wrocisz czy cos ..
Piesku, piesku... uu ;( .. gdzie ja napisałem chyba Ty...
Twoi rodzice zapier***ją.. tu,i tu..bo żeby zrobić takie coś jak Ty.. to co najmniej potrzeba 21 starych..
Huh TY to sypiesz hasełkami :] siedzisz na góógle 25h na dobe i wyszukujesz "TWOJA STARA, TWÓJ STARY" żeby później "pochwalic" się na forum :p
Aftermath/Inmates: 10
Bulldog fool Jul 18 2008, 11:11:23 CEST Killed at Level 124 by Julia Deathblade and by Uncle krakan
Asan Tardor Jul 18 2008, 11:37:15 CEST Killed at Level 118 by Ryan Ice and by Cervik
Beznickos Jul 18 2008, 11:28:50 CEST Killed at Level 208 by Dektral and by Uncle krakan
Xuzoun Jul 18 2008, 11:25:31 CEST Killed at Level 147 by Tibioholikus and by Dektral
Verius Jul 18 2008, 11:21:21 CEST Killed at Level 117 by Mage Jon
Shorkh Jul 18 2008, 11:34:26 CEST Killed at Level 120 by Mage Jon and by Zarok Kryn
Kopez Jul 18 2008, 11:36:30 CEST Killed at Level 91 by Uncle krakan and by Zarok Kryn
Hefii Jul 18 2008, 11:31:54 CEST Killed at Level 111 by Mage Jon and by Argiros
Sykus Jul 18 2008, 11:33:27 CEST Killed at Level 129 by Cervik and by Johawn
Soldek Jul 18 2008, 11:09:24 CEST Killed at Level 137 by Ryan Ice and by Beldare
NS: 1
Croth Cader Jul 18 2008, 11:05:17 CEST Killed at Level 169 by Bulldog fool and by Meliah Gewyr
Piesku, piesku...
A ja Piotrek.
Twoi rodzice zapier***ją.. tu,i tu..bo żeby zrobić takie coś jak Ty.. to co najmniej potrzeba 21 starych..
o0 skad tak dobrze wiesz ilu potrzeba? no, no... zadziwiasz mnie moja suczko. A teraz Elomik ladie zje obiadek i pojdzie z tatusiami do kościółka, tak?
'Russ'el
w słowie 'góógle' nie ma nic smiesznego wiec sie opanuj. Doba ma 25h wiec jesli to byl taki 'zarcik' to delikatie mowiac nie wyszedl :) Chyba ma to po Tobie. I nie wyszukuje nic na google cymbale, to bylo pierwsze co mi do glowy przyszlo. Swoja droga chyba zly fragment zacytowales. Pozdro, loserze ;)
o0 skad tak dobrze wiesz ilu potrzeba? no, no... zadziwiasz mnie moja suczko. A teraz Elomik ladie zje obiadek i pojdzie z tatusiami do kościółka, tak?
'Russ'el
w słowie 'góógle' nie ma nic smiesznego wiec sie opanuj. Doba ma 25h wiec jesli to byl taki 'zarcik' to delikatie mowiac nie wyszedl :) Chyba ma to po Tobie. I nie wyszukuje nic na google cymbale, to bylo pierwsze co mi do glowy przyszlo. Swoja droga chyba zly fragment zacytowales. Pozdro, loserze ;)
Chociaż mam z kim iść do tego kościoła.. ; ))
Ciebie się własny Tatuś wstydzi cipeczko. ; *
Chociaż mam z kim iść do tego kościoła.. ; ))
Ciebie się własny Tatuś wstydzi cipeczko. ; *
Nie mam ojca, jesli o to pytasz =) Wole isc sam, niz spiewac w chórku razem z 4 tatusiami :)
Nie mam ojca, jesli o to pytasz =) Wole isc sam, niz spiewac w chórku razem z 4 tatusiami :)
Uhh.. jak mi przykro..
Ale, też bym Cie porzucił na miejscu twojego ojca.
'Russ'el
Dzięki za pozdro "misq" :p IT WAS IRONY :] frag. guteeeee
w słowie 'góógle' nie ma nic smiesznego wiec sie opanuj. Doba ma 25h wiec jesli to byl taki 'zarcik' to delikatie mowiac nie wyszedl :);)
bosh bosh idiota ! zacofany z rozwoju jestes czy co ?
dudek_lfc
18-07-2008, 18:35
ja *** przestancie sie kłucic :P
Sting_Ninja
18-07-2008, 23:13
ja *** przestancie sie kłucic :P
Ale my lubimy awanturki:(
Ale my lubimy awanturki:(
uff ; (? dla Ciebie to awantura?
Chłopcze nie tniesz się już? : D
A może nagrasz na mnie DISS`a
hahah ; o
MieChO_SlaiT
19-07-2008, 00:16
uff ; (? dla Ciebie to awantura?
Chłopcze nie tniesz się już? : D
A może nagrasz na mnie DISS`a
hahah ; o
po twoich tekstach widze ze masz niezly balast na garze.
po twoich tekstach widze ze masz niezly balast na garze.
yhy, ale może dojedziemy do 400 strony ^^
ja pierdole przestancie sie kłucic :P
kłócić*
*Nata
Zjadło mi się 'nie'. 'bosh, bosh', ssiesz.
@Elom
A ja bym Cie nie splodzil na miejscu Twojego ojca. Jest, jest dojedziemy do 400 strony! Ale bedziesz mial czym sie pochwalic przed klasą no nie? Ze niby kolegow masz, z ktorymi piszesz na forum ! Bedziesz sie trzepał czy cos? Diss na Eloma? Nie dosc, ze brzmi chujowo to jeszcze na jakiegos pazia to strata czasu... Jeszcze, jak to napisales bys sie pociął... A wlasnie, imie ktorego tatusia masz w dowodzie? Tzn bedziesz mial, za 5 lat..?
@Elom
A ja bym Cie nie splodzil na miejscu Twojego ojca. Jest, jest dojedziemy do 400 strony! Ale bedziesz mial czym sie pochwalic przed klasą no nie? Ze niby kolegow masz, z ktorymi piszesz na forum ! Bedziesz sie trzepał czy cos? Diss na Eloma? Nie dosc, ze brzmi chujowo to jeszcze na jakiegos pazia to strata czasu... Jeszcze, jak to napisales bys sie pociął... A wlasnie, imie ktorego tatusia masz w dowodzie? Tzn bedziesz mial, za 5 lat..?
Hej,hej! Pajacu . Ale czy nie lepiej mieć w dowodzie imie jakiegoś ojca niż imie ojca który 'mnie nie chciał'?Kolegów powiadasz? dziweczko Ty się tylko w szkole chwalisz że na forum masz ' kolegófffffff' Jeśli chcesz zobaczyc pazia zobacz w lustro.
Sting_Ninja
19-07-2008, 11:45
Hej,hej! Pajacu . Ale czy nie lepiej mieć w dowodzie imie jakiegoś ojca niż imie ojca który 'mnie nie chciał'?Kolegów powiadasz? dziweczko Ty się tylko w szkole chwalisz że na forum masz ' kolegófffffff' Jeśli chcesz zobaczyc pazia zobacz w lustro.
Hey hey mutancie! Wzruszaja mnie twoje historie o twoim dziecinstwie, no ale zapomniales dopisac ze lubisz blotne kapiele z 5 starymi. Koty szczekaly ze ty tak mozesz codziennie.^^
Elom I tak wiadomo ze twoja stara to Laleczka Chucky. Chlastaj sie dalej! :)
Hey hey mutancie! Wzruszaja mnie twoje historie o twoim dziecinstwie, no ale zapomniales dopisac ze lubisz blotne kapiele z 5 starymi. Koty szczekaly ze ty tak mozesz codziennie.^^
Elom I tak wiadomo ze twoja stara to Laleczka Chucky. Chlastaj sie dalej! :)
Wole by moja stara był Laleczką Chucky niż wielką tłustą brudną śmieciarą która gibra po kiblach 24 godziny na dobe jak twoja..
Chlastaj ? Powiadasz . Okey wole się chlastać . niż mieć myśli samobójcze burunie jebany ; *
tobie juz dziekujemy oO B)
@Keriis
Żeby kogos 'haknac' trzeba sie najpier nauczyc obslugiwac forum i wklejac podmienione linki.
Zimny_Lokiec_z_Golfa
19-07-2008, 16:43
@Elom
Dlaczego dajesz na forum obraz nie siebie tylko tych chlopaczkow co stoaja u Ciebie pod klatka ... gadalem z twoim rl mowil ze jestes cipa do pategi .. nie wylazisz na dwor bo nawalasz na ots'ach etc. a i jak wychoziz na dwor to cie ganjaja z kijami dzieci po 10 lat xD
i ty tez ganiasz z nimi ...
Markdevire
19-07-2008, 19:00
Sneak Edron z rana
Arezex
Jul 19 2008, 10:57:48 CEST Killed at Level 100 by Endrox
and by Matik'Sorcek
Sneak d-lair venore
Edozev
Jul 19 2008, 10:40:27 CEST Killed at Level 137 by Lesik
and by Nevest
Sneak Edron
Julia Deathblade
Jul 19 2008, 17:26:21 CEST Killed at Level 181 by Falatan Cenionden
Tahus Marien
Jul 19 2008, 17:48:36 CEST Killed at Level 63 by Shre
and by Argiros
Widze mało kogo w tym temacie obchodzi jeszcze wojna :>
MieChO_SlaiT
19-07-2008, 19:12
tu tez jest wojna!
Uran of Aurea
19-07-2008, 19:55
@ Sting, Elom, Hasah
Jeżeli chcecie kogoś skompromitować to podajcie jakiś konkretny argument a nie " Eloooommm ma pięciu ojcuffffff" Ja z takiego stylu dyskusji wyrosłem jakieś 4 lata temu.
shaiboos
19-07-2008, 21:50
4 lata temu potrafiłeś już mówić ? Ale te dzieciaki szybko w dzisiejszych czasach rosną B)
<joke 8o>
Uran of Aurea
19-07-2008, 22:48
4 lata temu potrafiłeś już mówić ? Ale te dzieciaki szybko w dzisiejszych czasach rosną B)
<joke 8o>
Coś się nie udał ci ten kawał :(
Twierdzisz, że za twoich czasów dzieci w wieku 11 lat nie umiały mówić ? 8o Dobrze, że mam 15 lat i urodziłem się w 1992 roku. :cup:
Sting_Ninja
19-07-2008, 22:55
Coś się nie udał ci ten kawał :(
Twierdzisz, że za twoich czasów dzieci w wieku 11 lat nie umiały mówić ? 8o Dobrze, że mam 15 lat i urodziłem się w 1992 roku. :cup:
Dzieci i ryby glosu nie maja :)
@Elom
Dlaczego dajesz na forum obraz nie siebie tylko tych chlopaczkow co stoaja u Ciebie pod klatka ... gadalem z twoim rl mowil ze jestes cipa do pategi .. nie wylazisz na dwor bo nawalasz na ots'ach etc. a i jak wychoziz na dwor to cie ganjaja z kijami dzieci po 10 lat xD
Nie 1 z moich rlów przed klatką by Cię B)B)B)B) połamał uwierz mi ; )))
Ta, ganiają mnie ; DDD.. tylko że mam 17 lat a nie 10 ; -))) ; /
tak, zaraz ktoś dopierodli jaki ja męski albo jakich mam rlów ; oooooooooooooo
ale, zwisa mi to bo nie będziesz mi jechał po kumplach.... nie ważne czy sie 'cisne' że Stingem czy z Hasahem... i tak każdy z nas to traktuje dla żartów ... (napewno ja)... ale Ty synku Shut the Fuck Up!
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.