Pokaż pełną wersje : Wojna
MieChO_SlaiT
19-07-2008, 23:28
@ Sting, Elom, Hasah
Jeżeli chcecie kogoś skompromitować to podajcie jakiś konkretny argument a nie " Eloooommm ma pięciu ojcuffffff" Ja z takiego stylu dyskusji wyrosłem jakieś 4 lata temu.
z racji tego ze jesets dorosly 50k dla ciebie
Uran of Aurea
19-07-2008, 23:35
@Eloooom
Jeżeli żartami nazywasz obrażanie chyichś rodziców to musze stwierdzić, że masz bardzo dziwne poczucie humoru :(
MieChO_SlaiT
19-07-2008, 23:35
@Eloooom
Jeżeli żartami nazywasz obrażanie chyichś rodziców to musze stwierdzić, że masz bardzo dziwne poczucie humoru :(
wez zamknij morde
Uran of Aurea
19-07-2008, 23:43
Coś Ci przeszkadza ?
MieChO_SlaiT
19-07-2008, 23:49
ta pierdolisz farmazony zeby inni sie zamkneli, a ty kurwa kim jestes? Chuck Norris ? straznik forum? s*******aj
dudek_lfc
19-07-2008, 23:56
Nie 1 z moich rlów przed klatką by Cię B)B)B)B) połamał uwierz mi ; )))
Ta, ganiają mnie ; DDD.. tylko że mam 17 lat a nie 10 ; -))) ; /
tak, zaraz ktoś dopierodli jaki ja męski albo jakich mam rlów ; oooooooooooooo
ale, zwisa mi to bo nie będziesz mi jechał po kumplach.... nie ważne czy sie 'cisne' że Stingem czy z Hasahem... i tak każdy z nas to traktuje dla żartów ... (napewno ja)... ale Ty synku Shut the Fuck Up!
ale ty kumpli nie masz?
Uran of Aurea
19-07-2008, 23:56
Ja tylko kulturalnie zwracam uwage, a wy do mnie odrazu z przekleństwami. Nie jestem "strażnikiem forum" ale obok takiego zachowania nie mogę przejść obojętnie, są pewne granice jak chcecie sobie poprzeklinać to znajdzcie inne forum.
@up
Daj sobie spokój, pierdolisz bez sensu, nikomu tutaj potrzebny nie jesteś.
Uhhh... Ja tylko niekulturalnie zwracam uwage.
Ajjj zadko tu ostatnio pisuje, odrazu mowie, sorry za ten spam.. ;]
ps. Nas jest wielu, Ty jestes sam.
Wiec?
W********aj!
/duuKi
Sting_Ninja
20-07-2008, 00:40
Ja tylko kulturalnie zwracam uwage, a wy do mnie odrazu z przekleństwami. Nie jestem "strażnikiem forum" ale obok takiego zachowania nie mogę przejść obojętnie, są pewne granice jak chcecie sobie poprzeklinać to znajdzcie inne forum.
To ty sobiee znajdz inne forum, jak ci cos nie pasuje. Chetnie bym pogruchal takiego 15 latka =D
MieChO_SlaiT
20-07-2008, 01:00
uran musisz z faktem sie pogodzic ze jedyne co mozesz - mikolaja opierdolic
Posypały się ostrzeżenia xDDDDD!
Uran of Aurea
20-07-2008, 10:13
@Miecho
Moge reportować posty, aż usuną ten temat i pod forum "Aurejjjjjjja" i bedzie po kłopocie, ale nie mam na to czasu i sił.
Dobra "dzieci" nie chce mi się z Wami kłócić, bo i tak nic nie zdziałam.
Chomsky_91
20-07-2008, 10:33
Uahuahuahu wlasnie przeczytalem te 3 ostatnie strony buahuahua :( jestescie idiotami :S? sad but true "Hasahsa" czy jak cie tam mama nazwala twoje teksty nie sa smieszne, a wręcz przeciwnie żenujące nie osmieszaj siebie i swoich rodzicow... Wyjdz z tego forum puki masz jeszcze resztki honoru... Bo robisz z siebie wała i nic wiecej...
@Miecho
Moge reportować posty, aż usuną ten temat i pod forum "Aurejjjjjjja" i bedzie po kłopocie, ale nie mam na to czasu i sił.
tak 15 letni ' dzieciak ' wyywa wszystkich od dzieciaków
nie mam na to czasu ? ; oo o ja pewnie jesteś zapracowany .. Przy układaniu tych klocków ; (
@Miecho
ŁAŁ to czym taka "pietnastka" jak TY jest zajęta ? bo zmęczony pewnie siedzeniem przed kompem ;> pozdro
Uran of Aurea
20-07-2008, 11:17
@Eloooom
A co może powiesz, że jesteś dorosły ? :) Jesteś 1-2 lata starszy od mnie i uważasz, że Ty już nie jesteś dzieckiem.
@Russ'el
Jestem zajęty i gówno Ci do tego co robie. A zmęczony jestem kłóceniem z takimi siedemnastolatkami którzy uważają się za dorosłych.
jej jesteś bardzo porywczy jak na swój wiek :confused: koledzy Cię za to po głowie nie biją ? :d
Uran of Aurea
20-07-2008, 11:30
Nie. Jestem porywczy bo mnie denerwujecie xP
Zimny_Lokiec_z_Golfa
20-07-2008, 12:01
@Elom
czemu ty nam siebie nie opiszesz ... ty w życiu nie piłeś żadnego wina a pier.... coś o jakiś libacjach alkoholowych .. Elom za dużo blogów czytasz ...
z tego co wiem ..
to to ważysz 100+kg i nie wychodzisz na dwór jak TAJOSN
@ up
skad wiesz jak wygląda, czym się zajmuje ? firstly show YOUR face
zeby ci cisnienie za bardzo nie podskoczylo
Sting_Ninja
20-07-2008, 12:36
Przykro mi, ze twoje zycie skupia sie na forach dyskusyjnych. Kolegow tu nie znajdziesz :/
Uran of Aurea
20-07-2008, 12:48
Nigdy nie szukałem tutaj kolegów. Moje życie nie skupia się na forach dyskusyjnych nie wiem skąd te przypuszczenia. To, że mnie ktoś na forum denerwuje, irytuje nie znaczy, że siedze na forum 24h na dobe i jestem no liferem.
Używanie, lepiej wyglądającego języka od nas, nie sprawi ze będziesz bardziej 'dojrzały', wiec jeżeli chcesz sie poczuć lepiej, i zachować sie jak dojrzała osoba, to opuść to forum, bo nikt niema ochoty tutaj z Tobą rozmawiać!?
Uran of Aurea
20-07-2008, 14:09
Całkowicie się z Tobą zgadzam Duuki. Nigdy nie chciałem pokazać, że jestem bardziej dojrzały od innych. To, że nie przeklinam itp nie świadczy o mojej dojrzałości, poprostu nie lubie przeklinać.
Nie róbmy już "Rozmów w Toku" jak ktoś ma mi coś do powiedzenia to pw.
Sting_Ninja
20-07-2008, 15:03
Całkowicie się z Tobą zgadzam Duuki. Nigdy nie chciałem pokazać, że jestem bardziej dojrzały od innych. To, że nie przeklinam itp nie świadczy o mojej dojrzałości, poprostu nie lubie przeklinać.
Nie róbmy już "Rozmów w Toku" jak ktoś ma mi coś do powiedzenia to pw.
Okej. Priv do Ciebie : Wy*******aj!
Zimny_Lokiec_z_Golfa
20-07-2008, 17:48
Bo niestety mam kumpli w całej Polsce (policja)
omajgat.. a czy pisałem czy jestem dorosły?
haha
@Elom
czemu ty nam siebie nie opiszesz ... ty w życiu nie piłeś żadnego wina a pier.... coś o jakiś libacjach alkoholowych .. Elom za dużo blogów czytasz ...
z tego co wiem ..
to to ważysz 100+kg i nie wychodzisz na dwór jak TAJOSN
Buauahahaha ; d tym mnie ***** od dzisiaj jestem Twoim idolem _./////////!
hail Neostrada B)B)B)B)B)
@edit.. sorki za 2 posty ; P
Sting_Ninja
20-07-2008, 23:53
Buauahahaha ; d tym mnie rozjebałeś od dzisiaj jestem Twoim idolem _./////////!
Elom kazdy wie ze masz neostrade i jestes dzieckiem apdejtu :)
odjeb sie juz od Eloma ... pff ty tez pewbi maszi co z tego ...
Yours NaTA /1 ! kurwa zajebantm !
Buauahahaha ; d tym mnie rozjebałeś od dzisiaj jestem Twoim idolem _./////////!
Ty jestes jego idolem ???
Yyyyyyyyy........no to ja chyba zgubilem wątek.
Yours NaTA /1 ! kurwa zajebantm !
Dać kur** dzieciom alkohol ;d boshe ;d!
[EDIT] Speed'Mono Sucio Endrox Hefii Alex Fast Hunter
Issytarus
21-07-2008, 02:31
team killlers?
Hefii
Jul 21 2008, 02:05:17 CEST Killed at Level 110 by Pikapo Eleandril
Pikapo Eleandril
Jul 21 2008, 02:10:13 CEST Killed at Level 183 by Feliex
and by Argiros
Alex Fast Hunter
Jul 21 2008, 02:09:54 CEST Killed at Level 125 by Feliex
and by Vichy Nouveay
a tak powaznie ostatna minute walki knighty walily exori gran i tak wyszlo ze w tej samej minucie zdozyl ns zajebac ich i oni + najty z aftermath polapaly fragi XD
MieChO_SlaiT
21-07-2008, 02:57
team killlers?
Hefii
Pikapo Eleandril
and by Argiros
Alex Fast Hunter
and by Vichy Nouveay
a tak powaznie ostatna minute walki knighty walily exori gran i tak wyszlo ze w tej samej minucie zdozyl ns zajebac ich i oni + najty z aftermath polapaly fragi XD
Pieknie w pizde dostali :D
btw.
Quartzer
Marca Fennas
Dofazi
Imuz Ziom
GZZ ANNI :D
blantmaster
21-07-2008, 03:41
Pieknie w pizde dostali :D
btw.
Quartzer
Marca Fennas
Dofazi
Imuz Ziom
GZZ ANNI :D
Dzieki Miecho xD
02:47 You have found a stonecutter axe.
A mialo byc tak pieknie :D
02:48 You see a demon armor (Arm:16).
It weighs 80.00 oz.
Dla wszystkich tych co padli na wojnie przed Anni :] Chlopaki wymiataja xD
Chomsky_91
21-07-2008, 08:45
It weighs 80.00 oz.
To ty wymiatasz pvp mastah ^^ awww "na wojnie przed anni" taa? mowisz? to byla wojna^^?
Elom kazdy wie ze masz neostrade i jestes dzieckiem apdejtu :)
Przykro mi, ale nie mam Neostrady ; (((
KriS1460
21-07-2008, 19:39
to dobrze ze zrobili anni, beda mieli kase na blessy :D
Zimny_Lokiec_z_Golfa
21-07-2008, 20:10
It weighs 80.00 oz.
wzioles najgorsze scierwo jakie mogles. .. hahahah ... to wypada z potfforkow
wzioles najgorsze scierwo jakie mogles. .. hahahah ... to wypada z potfforkow
Może wziąl scierwo ale chociaż zrobił anni ; )
Walyus18
21-07-2008, 23:26
Dukki widze, ze nowa gildie robisz. Jesli robisz gilldie na egzekucje, to chętne sie dołacze swoimi noob charami. :D Napisz tutaj co i jak to do ciebie zagadam w grze.
Dukki widze, ze nowa gildie robisz. Jesli robisz gilldie na egzekucje, to chętne sie dołacze swoimi noob charami. :D Napisz tutaj co i jak to do ciebie zagadam w grze.
nie dla psa kiełbasa
Walyus18
22-07-2008, 10:02
nie dla psa kiełbasa
nie do psa to było.
team killlers?
Hefii
Pikapo Eleandril
and by Argiros
Alex Fast Hunter
and by Vichy Nouveay
E tam xD
Olewam jak to sie stalo, ale narazie jezeli chodzi o 'Zabójstwa na swoim Teamie' prowadzi Feliex, z tymi wyżej i kiedys jeszcze Cromakiem xD
To ty wymiatasz pvp mastah ^^ awww "na wojnie przed anni" taa? mowisz? to byla wojna^^?
ajj tak mi sie powiedzialo xD ale sens przekazalem :]
Uahuahuahu wlasnie przeczytalem te 3 ostatnie strony buahuahua :( jestescie idiotami :S? sad but true "Hasahsa" czy jak cie tam mama nazwala twoje teksty nie sa smieszne, a wręcz przeciwnie żenujące nie osmieszaj siebie i swoich rodzicow... Wyjdz z tego forum puki masz jeszcze resztki honoru... Bo robisz z siebie wała i nic wiecej...
Jeżeli juz, synek, to 'póki'. Jak juz zdecydowales sie, przemyslales i przedyskutowales z rodzicami kwestie napisania do mnie, to rob to w sposob CZYTELNY. Jak Cie moje teksty nie smiesza, to kto Ci kaze je czytac? Wyjdz i skocz sobie na colę...
Sting_Ninja
22-07-2008, 21:55
Nie szczekaj tym swoim damskim glosikiem okej?
Nie szczekaj tym swoim damskim glosikiem okej?
a ty to jestes hasaja psem ze go tak bronisz ? HAu ! hahahahaha
a ty to jestes hasaja psem ze go tak bronisz ? HAu ! hahahahaha
yhy, aha ,ehe ; DDDDDDDDDDDD
blantmaster
22-07-2008, 23:00
to dobrze ze zrobili anni, beda mieli kase na blessy :D
Xd O nas sie nie martw gorzej z wami kasa sie konczy :D wojna zreszta powoli tez ;]
Wojna juz sie skonczyla. PSD nie ma juz kim sie zaemwulowywyywac?
Chomsky_91
23-07-2008, 10:00
@Kidler
Wojna sie nieskonczyla a bsp ma sie kim mwallowac ^^
@piesek hasahsaskas czy innego shitu
1. szczekac mozesz ty bo ty psem jestes...
2. kompromitujesz sie coraz bardziej broniąc tego idioty... awww
3. przyjedz do mnie masz blizej ahushauhsuahusahs
@Hashjashjahs
mysle ze sposob w jaki wyartykuowałem swoją opinię na twój temat jest bardzo czytelny... i nie musze konsultowac sie z rodzicami by napisac do ciebie... "SYNEK"...
@Kidler
@Hashjashjahs
mysle ze sposob w jaki wyartykuowałem swoją opinię na twój temat jest bardzo czytelny... i nie musze konsultowac sie z rodzicami by napisac do ciebie... "SYNEK"...
Osobiscie bym wolał formę 'nie skonczyła', widać do szkółki sie nie chodziło, co? Brak pieniążków na książeczki? Skoro ja mam avatar Kotka, to głupio, gdyby Sting był pieskiem, no nie? No wiesz raczej znajomi sie trzymaja razem, wiec jest ze mna. Cos nie tak to na truskaweczki, przynajmniej sobie dorobisz. A co do mojego nicku, to skoro trudno Ci zapamietac az tak trudny i dlugi wyraz to szerokiej drogi w zyciu ci zycze.
@Natalka
Ha, ha, ha, haha. Wez Ty lepiej idz do Elomka i mydełko z ziemi popodnoś. Przynajmniej Elomik zabawe bedzie mial. A Tobie łatwiej bedzie przy zatwardzeniu.
@Natalka
Ha, ha, ha, haha. Wez Ty lepiej idz do Elomka i mydełko z ziemi popodnoś. Przynajmniej Elomik zabawe bedzie mial. A Tobie łatwiej bedzie przy zatwardzeniu.
A, co wiesz to z własnych doświadczeń 8)))))))))))))))?B)B)B)B)B)B)B)
A ja myslalem ze wojna na Aurea sie nigdy nieskonczy ;|
hasahajjaj nie musi sie chwalic co robicie ze "stringiem" jak wam sie nudzi pff haha Eloma znam jeszcze z tibi i nic do nirgo nie mam :)
Chomsky_91
23-07-2008, 12:01
@hashaahsh
kto sie schyla po mydlo? ty czy sting ^^?
Sykus_11
23-07-2008, 12:07
@Hesah czy cos takiego
Kim ty wogule kurwa jestes?:baby:
Sykus_11
23-07-2008, 12:09
Wojna juz sie skonczyla. PSD nie ma juz kim sie zaemwulowywyywac?
kurwa nie wiedzialem nawet :o. skonczyla ale nie dla mnie :D
Sting_Ninja
23-07-2008, 12:51
@Kidler
@Hashjashjahs
czlowieku ile ty masz lat 9? Twoj glosik jest taki sexy ze bym cie pogruchal:)
hasahajjaj nie musi sie chwalic co robicie ze "stringiem" jak wam sie nudzi pff haha Eloma znam jeszcze z tibi i nic do nirgo nie mam :)
Mi tam sie chwalic nie musisz ze w stringach po osiedlu za*******asz. Japonki tez masz do kompletu? Rasowy Pedalek.: )))
Eloma znasz z tibii fajny sposob na poznawanie kolegow, Czaty tez cie interesuja? 20 lvle sharujecie? Bo ty wiekszego zapewne nie miales.
hashahaaj zaczal o tym czyli cos w tym musi bys :D jestescie dobrymi kolegami od mydelka ? haha no pewnie ja nigdy w tibie nie gralem a ty miales mighty 100 palka sharowanego pewnie na 6 haha hail string hail hasajjaj i hail ich szare mydelko :)
KriS1460
23-07-2008, 12:58
kto wam powiedzial ze jest po wojnie?
ja sobie tez moge na forum napisac ze wygralismy wojne ;D
Sykus_11
23-07-2008, 15:45
Krisu jak Pan Kidler tak powiedzial to tak jest.
Moze powiesz nam dlaczego jest koniec?
Sting_Ninja
23-07-2008, 15:45
hashahaaj zaczal o tym czyli cos w tym musi bys :D jestescie dobrymi kolegami od mydelka ? haha no pewnie ja nigdy w tibie nie gralem a ty miales mighty 100 palka sharowanego pewnie na 6 haha hail string hail hasajjaj i hail ich szare mydelko :)
Widac ze na Aurerze od poczatku nie grales :) Ale ty jestes zabawny starzy cie do popielniczki wsadzili i petny ci na mordzie odgaszaja?
Zapomniales dopisac Hail Natalka!!
Bo jestescie ciency jak majonez. Pozatym jakbyscie zaczeli znacznie wygrywac to NS dostanie prezent.
Chomsky_91
23-07-2008, 16:00
prezent o.O w postacni doneq i kidlera.. ?? aww no bliz no keal mi oki?
Sykus_11
23-07-2008, 16:01
Aaaahaaa :):):baby::(
prezent o.O w postacni doneq i kidlera.. ?? aww no bliz no keal mi oki?
No jakbym cie zrookowal to prezentem tego uznac by nie szlo bo co to ty tam. Ale... s;
MieChO_SlaiT
23-07-2008, 17:03
Bo jestescie ciency jak majonez. Pozatym jakbyscie zaczeli znacznie wygrywac to NS dostanie prezent.
_/ <12345678910>
Chomsky_91
23-07-2008, 17:20
No co to ja tam :( co to kidler i doneq tam :( aww nic ;/
Widac ze na Aurerze od poczatku nie grales :) Ale ty jestes zabawny starzy cie do popielniczki wsadzili i petny ci na mordzie odgaszaja?
Zapomniales dopisac Hail Natalka!!
Ten "dżołk" jakoś Ci specjalnie nie wyszedł ... my dad jak chce zapalić to wychodzi na balkon albo na ławkę koło domu ;)
Tak w ogóle po rodzicach jadą tylko "zakompleksione dzieciaki" ;) widocznie jesteś taką osobą, ale na to Ci już nic nie poradze :D PITY FOR YOUR PARENTS
pozdro "stringu"
Dlatego nic wam nie robilem bo chce zeby ta wojna zostala wygrana przez jedna ze stron w uczciwy sposob chodz mialem kilka passow do old members fagu.
I nawet dzis wygraliscie. oOoOOoOoooVOVO
I nie prowokuj znowu Koajak.
Sykus_11
23-07-2008, 19:43
No wygralismy. Na mnie passow napewno nie miales :D:D
Mialem na old membersow. Takich naprawde old ale tych co sa aktywni po dzis dzien.
Sykus_11
23-07-2008, 19:54
Ja old nie jestem to hujnia :D
KriS1460
23-07-2008, 20:17
Kidler zrokujesz mnie ;> :p
Inmates/Aftermath (28)
Anka Adusianka
Danfos
Dubikiss
Lesik
Math Cone
Myshka
Therrax
Tilari
Cromak
Gruzin bro'war
Linglifer
Mooro
Lord Riptur
Hefii
Vladislavus Dragulia
Nibbrott the Knight
Kittybong
Bulldog fool
Eldero Tashfael
Jagiellon
Kojak Firefighter
Shorkh
Solidbaka
Tahus Marien
Burning Goku
Rocicv
Mamilup
math archer
NS/CC (32)
Armand Hardbone
Morixar
Julia Deathblade
Argiros
Beldare
Civlar
Corey Johnson
Eillod
Iros jaba
Johawn
Mage Jon
Mixor Korkeror
Skuriz
Vichy Nouveay 2x
Cervik
Darkness Sixis
Elverion Guide
Imus Ziom
Ryan Ice
Tibioholikus
Dolkia
Saori Mia
Skywalker Bits
Speed'Mono Sucio
Zarok Kryn
Zekiv 2x
Druid Karolka
Xalaina
Colo Rogat
Wollt
pewnie jeszcze nie wszyscy
http://tibia.gamigo.de/forum/showthread.php?t=124335
cam/rec??????]]
edit :jest, cromak was u first?xD
Sting_Ninja
23-07-2008, 21:12
Ten "dżołk" jakoś Ci specjalnie nie wyszedł ... my dad jak chce zapalić to wychodzi na balkon albo na ławkę koło domu ;)
Tak w ogóle po rodzicach jadą tylko "zakompleksione dzieciaki" ;) widocznie jesteś taką osobą, ale na to Ci już nic nie poradze :D PITY FOR YOUR PARENTS
pozdro "stringu"
dzolki to masz ma mordzie, zakompleksiony? xD A to dobre :D:D A tak w ogole, adwokat Natalki? Czy jej boyFRIEND?!
dzolki to masz ma mordzie, zakompleksiony? xD A to dobre :D:D A tak w ogole, adwokat Natalki? Czy jej boyFRIEND?!
Chcesz zobaczyć "dzolki na mordzie" to popatrz w lusterko .... :D Napisałem "my dad" jesteś aż tak tępy żeby to zrozumieć ?;d
To po kolei:
@Elom
Tak, wiem to z wlasnych doswiadczen, akurat nagrywalem Twoich rodzicow pod prysznicem.
@Natalka
tibii*
No wiesz, noobskie jest to, jak napiszę cos o Tobie/kimś, a Ty obracasz to we mnie :) Swiadczy o braku myslenia. Hail pro uber cs nuper
@Chomiczek
Like above.
@Sykus
w ogóle*
Jak nie potrafisz zapamietac 5-literowego wyrazu to dalej Ci tlumaczyl nie bede.
@Russ'el
Twoj stary to nie pali, a zostal przez ssmanów spalony w obozie ;-) Mówisz, że Sting ma żarciki na mordzie? Popatrz na swoją - jeden wielki, pierdolony i niesmieszny żart. Spalony i wymyslony przez jakiegos pazia bez humoru.
@up
Widzisz mnie chociaż stać na prysznić twoi rodzice anale i orale uprawiają w śmietinku ;)) Ty tępa parówo. ; **
A tak po za tym wyjdz zamknij drzwi i nie wracaj ; *
MieChO_SlaiT
23-07-2008, 22:19
To po kolei:
@Elom
Tak, wiem to z wlasnych doswiadczen, akurat nagrywalem Twoich rodzicow pod prysznicem.
@Natalka
tibii*
No wiesz, noobskie jest to, jak napiszę cos o Tobie/kimś, a Ty obracasz to we mnie :) Swiadczy o braku myslenia. Hail pro uber cs nuper
@Chomiczek
Like above.
@Sykus
w ogóle*
Jak nie potrafisz zapamietac 5-literowego wyrazu to dalej Ci tlumaczyl nie bede.
@Russ'el
Twoj stary to nie pali, a zostal przez ssmanów spalony w obozie ;-) Mówisz, że Sting ma żarciki na mordzie? Popatrz na swoją - jeden wielki, pierdolony i niesmieszny żart. Spalony i wymyslony przez jakiegos pazia bez humoru.
Juz mnie wkruwiasz, myslisz ze twoje zarty sa nadal smieszne ? Mylisz sie lepiej idz do starego poschylac po mydelko. Smutny jestes.
PS. a ty co eloma starych nagrywasz? zazdroscisz im ze oni moga a ty niemasz z kim (zreszta nie ma co sie dziwic)
Sykus_11
23-07-2008, 22:22
To po kolei:
@Elom
@Natalka
tibii*
@Chomiczek
Like above.
@Sykus
w ogóle*
@Russ'el
google czy jakis slownik ?
@Hesah czy cos takiego
Kim ty wogule kurwa jestes?:baby:
kim on jest ? jebana cio** ktora ze swoim kolega stringiem mysla ze sa smieszni a sa zalosni :P
Dziecko 15 letnie, ktore juz ma w ryj :o Witaj Szkolo :cup:
@Russ'el
Naprawdę ? .. kurde a przed chwilą go widziałem ;/ eh Tylko zasugerowałem, żeby spojrzał w lusterko ;) Co do mojej twarzy ... nigdy mnie nie widziałeś więc takie opinie to kolegom na osiedlu ;) może nie dostaniesz po pysku (w co wątpie):confused: Wniosek jest tylko 1 ... ludzie ze Szczecina mają bardzo specyficzne poczucie homuru ;)
sorki za spam
pozdrawiam
@ All up
Ssiecie. Nie bede wiecej pisal, jak ktos chce, to chetnie na priv.
A Ty miecho, jak Ci sie cos nie podoba to ignoruj mnie ****uchu. Tak trudno? A co do mydelka, to juz temat omówiony. Wiec wy*******aj :)
Russel, sam napisales o Stinga twarzy, chociaz zapewne tez nie widziales.
WIELKIE GRATZ, ELOM, ZNALEZIENIA KOLEGOW!
Sykus_11
24-07-2008, 09:50
Naprawdę ? .. kurde a przed chwilą go widziałem ;/ eh Tylko zasugerowałem, żeby spojrzał w lusterko ;) Co do mojej twarzy ... nigdy mnie nie widziałeś więc takie opinie to kolegom na osiedlu ;) może nie dostaniesz po pysku (w co wątpie):confused: Wniosek jest tylko 1 ... ludzie ze Szczecina mają bardzo specyficzne poczucie homuru ;)
sorki za spam
pozdrawiam
trzeba miec kolegow...
trzeba miec kolegow...
Jakies skryte marzenia?
Sykus_11
24-07-2008, 11:24
No ja w przeciwienstwu do ciebie jestem (chociaz tak mi sie wydaje) szanowany i tolerowany w moim otoczeniu.
Jakies skryte marzenia?
Piesek; ).. co już mózg nie wytrzymuje ; ((((?
A po 2 nie miałeś pisać..
Widzisz, chociaż mam kolegów ? Ty masz serio jakies swoje fanaberie z mydelkiem.. ciągle o tym piłeś... ; ((uuu jest coś o czym nie wiemy ;)?
Sykus_11
24-07-2008, 11:30
Tym o czym nie wiemy jest to ze Hesah musi kogos pocisnac na forum bo na rl kazdy go bije bo jest jebana ciota :((
tibiaplayer
24-07-2008, 11:45
beznickos
Jagiellon
Mooro
Chce ktos jakiegos WT:
Twoja Aurea, Moja: Kyra, Arcania, Azura, Candia, Celesta, Harmonia, Julera, Menera, Morgana, Shanera, Valoria, Vinera, Nova, Aldora, Antica, Askara, Balera, Berylia, Danera, Danubia, Elera, Furora, Guardia, Hiberna, Isara, Luminera, Nerana, Pythera, Thoria, Secura, Titania, Trimera, Amera, Calmera, Elysia, Honera, Iridia, Lucera, Lunara, Pacera, Refugia, Saphira, Selena, Shivera, Silvera, Tenebra, Unitera, Xerena.
WT jedynie powyzej 100k, ponizej nie oplaca mi sie wychodzic z rooków o ile jeszcze nie wyszedlem na danym serverze.
Chce ktos jakiegos WT:
Twoja Aurea, Moja: Kyra, Arcania, Azura, Candia, Celesta, Harmonia, Julera, Menera, Morgana, Shanera, Valoria, Vinera, Nova, Aldora, Antica, Askara, Balera, Berylia, Danera, Danubia, Elera, Furora, Guardia, Hiberna, Isara, Luminera, Nerana, Pythera, Thoria, Secura, Titania, Trimera, Amera, Calmera, Elysia, Honera, Iridia, Lucera, Lunara, Pacera, Refugia, Saphira, Selena, Shivera, Silvera, Tenebra, Unitera, Xerena.
WT jedynie powyzej 100k, ponizej nie oplaca mi sie wychodzic z rooków o ile jeszcze nie wyszedlem na danym serverze.
Na Titanii wyszedłes?
Bo mam na noobie jeszcze z 40k~
i ogólnie ile masz kasy na Titanii ? bo może bym coś skręcił.. albo kupił ; )
@down
Dobra, to spróbuje ogarnąć więcej.. a jak nie dobre chociaż te 40k ; ))
Na Titanii wyszedlem i mam kolo 500k + duzo addon itemow wiec jak chcesz sie zamienic to góód.
@Elom
Skonstaktuj sie jakos ze mna. Kidler Raviulkan aurea.
MieChO_SlaiT
24-07-2008, 13:58
chcialbym sprostowac, to ze powiedzialem zle o Hasahu to nie znaczy ze zakolegowalem sie z Elomem :)
Walyus18
24-07-2008, 16:47
pff, wy tu uważacie ze sTing i Hasah jebnieci. Ale jak by nie patrzec, jada po was jak po gównie. W koncu ktos się wzioł ł za tych ' idiotów '. Bo to było zal patrzeć jak wypowiadacie sie i wyżalacie tutaj. Wogole nie na temat. Wydarzenia z Aureii przez was spadło na psy i to dzieki wam. :)
Jedziecie po kimś, choć nic złego lub głupiego nie zrobił. Od miesiecy nie pisałem na takim syfie, gdzie w temacie o tibii znajduje (Sprzedam Poloneza), choc każdy wie jeśli chce sie pochwalić swoim samochodem, to sa od tego inne fora, bo tutaj tylko przez takie cos ośmieszacie sie przy normalnych ludziach.. :P
pff, wy tu uważacie ze sTing i Hasah jebnieci. Ale jak by nie patrzec, jada po was jak po gównie. W koncu ktos się wzioł ł za tych ' idiotów '. Bo to było zal patrzeć jak wypowiadacie sie i wyżalacie tutaj. Wogole nie na temat. Wydarzenia z Aureii przez was spadło na psy i to dzieki wam. :)
Jedziecie po kimś, choć nic złego lub głupiego nie zrobił. Od miesiecy nie pisałem na takim syfie, gdzie w temacie o tibii znajduje (Sprzedam Poloneza), choc każdy wie jeśli chce sie pochwalić swoim samochodem, to sa od tego inne fora, bo tutaj tylko przez takie cos ośmieszacie sie przy normalnych ludziach.. :P
Jak sie nie podoba to po chuj to czytasz?
Sting_Ninja
24-07-2008, 18:12
HAHAHAH Poloneza xD Pewnie ktorys z fagowych pionkow :D
Walyus18
24-07-2008, 19:42
Jak sie nie podoba to po chuj to czytasz?
Chłopie tego nie da sie nie czytać :P. To co wy tu wyczyniacie to jest kosmos.
taaa, tak sie składa, ze zaczoł to wszystko Matut swoim Volks Polo, ale nawet jak mozna tu sprzedac "Polówe" kurwa tu sa same dzieci, ktore choc by mialy 18 lat to by prawka nie zdaly, ze swoim ilorazem inteligencji...
taaa, tak sie składa, ze zaczoł to wszystko Matut swoim Volks Polo, ale nawet jak mozna tu sprzedac "Polówe" kurwa tu sa same dzieci, ktore choc by mialy 18 lat to by prawka nie zdaly, ze swoim ilorazem inteligencji...
Mów za siebie, jak jestes taki dorosly, ze komus wiek wypominasz to jest najlepszy przyklad jakim jestes 'doroslym' dzieciakiem ktory nawet pozadnie nie potrafi zdania zlozyc i chce zaszpanowac na forum czyms czego sam nie ma, a osmiela sie komus to wypomniec. Jak ci cos przeszkadza to tego nie czytaj i nie proboj bawic sie w straznika texasu bo ci to nie wychodzi. Wiec idz teraz poczytaj kodeks drogowy bo jak za kilka lat dorosniesz to mozesz miec problemy z jego zdaniem.
MieChO_SlaiT
24-07-2008, 20:26
Nastepny idiota przyszedl na forum poczucac, wyjdz i nie wracaj
A co do prawka to np Kidler zdal :) Gzgzgz:P
Walyus18
24-07-2008, 20:51
Mów za siebie, jak jestes taki dorosly, ze komus wiek wypominasz to jest najlepszy przyklad jakim jestes 'doroslym' dzieciakiem ktory nawet pozadnie nie potrafi zdania zlozyc i chce zaszpanowac na forum czyms czego sam nie ma, a osmiela sie komus to wypomniec. Jak ci cos przeszkadza to tego nie czytaj i nie proboj bawic sie w straznika texasu bo ci to nie wychodzi. Wiec idz teraz poczytaj kodeks drogowy bo jak za kilka lat dorosniesz to mozesz miec problemy z jego zdaniem.
hahahaha, ze ja niby nie umiem zdania ułozyć? Chłopaku nie rozbrajaj mnie... Weź zobacz na swoje posty i "pierdolnij sie w lep", to moze przejrzysz na oczy.
Kidler zdal ;ooo BRawo, brawo, ale zapewne były to układy. B)
No nie umiesz i tyle, a co do mojej skladni to raczej nie masz co sie wypowiadac 'chlopaku', a uklady to ty masz zamiast mozgu moj ty mistrzu cietej riposty. Uklady, uklady w glowie se poukladaj.
DonekIjegoOgonek
24-07-2008, 21:20
hahahaha, ze ja niby nie umiem zdania ułozyć? Chłopaku nie rozbrajaj mnie... Weź zobacz na swoje posty i "pierdolnij sie w lep", to moze przejrzysz na oczy.
Kidler zdal ;ooo BRawo, brawo, ale zapewne były to układy. B)
stary zerwales sie ni z gruchy ni z pietruchy i bedziesz nam tu rewolty robic. nie z kidlerem takie sztuczki:z
btw.WROCILEM!!!!!!:O
Walyus18
24-07-2008, 21:26
stary zerwales sie ni z gruchy ni z pietruchy i bedziesz nam tu rewolty robic. nie z kidlerem takie sztuczki:z
btw.WROCILEM!!!!!!:O
A ty jesteś jego Obronca? :o Wiesz KIdler to szmata jest zero do wartosciowania w nim widze.
Chłopie tego nie da sie nie czytać :P. To co wy tu wyczyniacie to jest kosmos.
Jak się nie da czytać to skąd wiesz o czym piszemy ?;d
@ FORUMOWICZE jednoczmy się przeciwko temu pajacowi ;):]
A ty jesteś jego Obronca? :o Wiesz KIdler to szmata jest zero do wartosciowania w nim widze.
Widzisz chlopczyku moj malutki jestes bardzo malutenki. Zabraklo ci jakichkolwiek argumentow? To idz do mamy moze ci pomoze, a nie z takimi txtami wyjezdzasz bo takich pro forum fighterow to jest wielu. A od szmat to mozesz sie ze swoimi funflami na podworku wyzywac bo zero dowartosciowania w tobie widze cokolwiek co znaczy.
Fagowych chłopów ?
Tylko szkoda że sam tam spędziłeś kilka miechów (lat)? Aaa... sry Sting miał tyle ovvnerów co twoja stara alfonsów :D
@Doneq
na forum, też CI konto hackli? bo ktoś keye wysyłał.. ; ddd z twojego konta ofc
Chomsky_91
25-07-2008, 08:12
String i hashjash cos o was o.O
http://pl.youtube.com/watch?v=bs-uOthPcxw
nie wiedzialem ze napisaliscie piosenke ^^
Sykus_11
25-07-2008, 09:10
Sykus zamknij pysk, bo zaraz ty zaczniesz być gnębiony przez swoich kolegów :baby:
??8o no kill me plzzzzz
Mówisz i masz ;) pozdrowienia z Zielonych Wzgorz, pg 18 już na ciebie czeka. Chcialeś kozaczyc to teraz będziesz miał okazje.
trzeba miec kolegow...
Sprawdzimy czy ty ich masz muahahahhahahah, sory za 2 post ;)
Sykus_11
25-07-2008, 12:11
No czeka czeka :) edit : juz wiem kim jestes.
co do kolegow to ich mam ale zapewne wiesz ze tam nie mieszkam.
Sykus_11
25-07-2008, 13:00
http://www.youtube.com/watch?v=2CX1QBY1i6A
DemonstaR
25-07-2008, 14:42
http://godzu.wrzuta.pl/audio/tysMfsL5dd/wiesiek_l2
6:20~ polecam XD
Jeśli wiesz kim jestem to chyba wiesz ze masz już problemy :) W*****asz mnie kolego, masz 15 lat a na forum udajesz kozaka? To sie zmieni, obiecuje ci!
Tyran The Bro'war
25-07-2008, 17:53
Nie strasz, nie strasz, bo sie zesrasz:baby:
Sting_Ninja
25-07-2008, 18:07
Jeśli wiesz kim jestem to chyba wiesz ze masz już problemy :) W*****asz mnie kolego, masz 15 lat a na forum udajesz kozaka? To sie zmieni, obiecuje ci!
Lubisz podruchac 15latkow??xD Pozdrow go ze Szczecina przy okazji, zeby mial pamiatke z nad morza. Wkoncu sa wakacje! :D
Zamykam temat ponieważ jest tutaj za dużo spamu!
Jak zmądrzejecie to napiszcie PW, może otworze!
@EDIT
Niektórzy zmądrzeli i ładnie poprosili w PW więc otwieram, ale ostrzegam, że jeśli jeszcze raz zobaczę, że spamujecie nie na temat to zamkne temat bezpowrotnie!
Stasko222
25-07-2008, 22:20
No no moderator slowny jest :D
Ze mnie posluchal aby zamknac ten temat :P
Z nudow napisalem a ten mi takie rzeczy bedzie zrobil zamykac moj spamik...
zamknal temat podniesiles sie i jest luuz.... teraz wypier do mamy i zamknij tym razem pysk pff
Sting_Ninja
25-07-2008, 23:28
łooooł Otwary again :D
ah postarałem się ;d więc nie spamować już proszę! ;d <irony> :]
@EDIT
Niektórzy zmądrzeli i ładnie poprosili w PW więc otwieram, ale ostrzegam, że jeśli jeszcze raz zobaczę, że spamujecie nie na temat to zamkne temat bezpowrotnie!
ssij mi jaja skośnooki murzynie
tibiaplayer
26-07-2008, 03:06
feliex
znaki.
Zimny_Lokiec_z_Golfa
26-07-2008, 08:44
Elom, sting~ , Kidler, NaTA90,
Juz wiem czemu jestescie tacy pojebani ..
Bo latalisce na golasa po domu i tak wyglądały wasze zabawy jak bylisice mali xD
http://pl.youtube.com/watch?v=KICVMyAqHrU&NR=1
ah postarałem się ;d więc nie spamować już proszę! ;d <irony> :]
Ale przylizałeś dupsko, co?
Sting_Ninja
26-07-2008, 10:57
Elom, sting~ , Kidler, NaTA90,
Juz wiem czemu jestescie tacy pojebani ..
Bo latalisce na golasa po domu i tak wyglądały wasze zabawy jak bylisice mali xD
http://pl.youtube.com/watch?v=KICVMyAqHrU&NR=1
Nigdy nie mialem psa :( Ale widze ze twoji rodzice umiescili na youtube kroniki z Twojego dziecinstwa. Słodkie!
DonekIjegoOgonek
26-07-2008, 11:06
@up
TWOI NIE TWOJJJJJJJJI
Ale przylizałeś dupsko, co?
Nom tak jak Ty to codziennie robisz :] wyjaśniłem znaczenie słowa FORUM kotq ;*
Stasko222
26-07-2008, 14:49
zamknal temat podniesiles sie i jest luuz.... teraz wypier do mamy i zamknij tym razem pysk pff
A ukulosz mi ta rolada?? A uszyjesz mi ta katana?? No i na koniec , a byl stary po swinia??
@EDIT
Zamiast zamykac temat moze pomyslisz i zaczniesz banowac trolle?
Sting_Ninja
26-07-2008, 16:36
Zamiast zamykac temat moze pomyslisz i zaczniesz banowac trolle?
Jakby pomyslal to by juz Cie tu dawno nie bylo. Ps. Madry post na tibia.com! Oby tak dalej troliku.
@up
TWOI NIE TWOJJJJJJJJI
I tak nie jestes taki fajny jak ja -,-
i Wyppppiiieerrddaaallaaaaj z tyym swoim jebanym ogonkiem kurwo!
Sykus_11
26-07-2008, 20:11
:baby:
po 1 nie moja wina ze mam 15 lat (problemy prosze zgłaszac do mojego taty)
po 2 nic nie pisalem do ciebie i kozaczylem na kozakow
po 3 Lubie "dorosłych" którzy bija 15 latków za piksele
po 4 bedziesz mnie bil na swojej osce ? jezeli chcesz sie spotkac zapraszam na nowe miasto tam mozemy pogadac
przeciez jestem mlodszy ..
po 5 "Tibia is a game, not a life." ??
Sykus_11
26-07-2008, 20:12
2 razy te same posty sorry
Spoczko, jak jeszcze pogadasz to zmienisz szkole z powodu gnębienia przez rówieśnikow. I nie strasz mnie nm, patrz żebyś ty czasem nie dostał od kogoś z nm hahahah. Póki co nie wybieram sie na nm, na razie zrobię ci lekki horror w twojej szkole :) Ale jeśli tak bardzo chcesz to podaj na pm adres, odwiedzę cię na pewno ;]
Sykus_11
26-07-2008, 20:27
nie rozwazyles wszystkich argumentow
a na nowym mnie nie strasz. tylko o to cie prosze.
Bede cie straszyc pajacu, podaj adres prosze. Juz sie bojisz? Mleko w gaciach?
Sykus_11
26-07-2008, 21:31
no kurwa pytasz.. nie ma to jak pobic kogos za tibie nie ?:>
Nie za Tibie pajacu, tylko za kozaczenie - udawanie kogoś kim sie nie jest. Koniec spamu, dozobaczyska we wrześniu ;]
Chomsky_91
27-07-2008, 01:17
Akunia jestes zwyklym noobem ktory jeszcze nie dostal po mordzie.... myslisz ze ty jeden masz kolegow ^^?
Akunia jestes zwyklym noobem ktory jeszcze nie dostal po mordzie.... myslisz ze ty jeden masz kolegow ^^?
Skoro Ty nie masz, to on moze sie chwalic, ze ma.
Spoczko, jak jeszcze pogadasz to zmienisz szkole z powodu gnębienia przez rówieśnikow. I nie strasz mnie nm, patrz żebyś ty czasem nie dostał od kogoś z nm hahahah. Póki co nie wybieram sie na nm, na razie zrobię ci lekki horror w twojej szkole :) Ale jeśli tak bardzo chcesz to podaj na pm adres, odwiedzę cię na pewno ;]
hah ziomek jesteś naprawdę straszny :baby: no ale kozak jesteś jeśli znasz tych wszystkich nastolatków :D
@ Sykus
Nie martw się o jakiegoś lamuska ;)
@ Hasah
KOTQ mój ;* niestety ale Chomski ma wieluuuuu kolegów :]
Sykus_11
27-07-2008, 08:29
to ty chyba nie wiesz co to jest kozaczenie bo jak narazie to ty udajesz wielkiego kozaka na forum.
no ale coz ;)
Jakby pomyslal to by juz Cie tu dawno nie bylo. Ps. Madry post na tibia.com! Oby tak dalej troliku.
LoL a to z jakiej niby przyczyny, skoro dalem mu dobra rade to powinien mi jeszcze dziekowac xO
<deleted> !! DONT CZYTAC!
Zimny_Lokiec_z_Golfa
27-07-2008, 10:06
Dlaczego Kcynia to takie zadupie ?xD tam to same matoly mieszkaja 0 pvp .....
Sykus on jest od Ciebie z rl ? hahaha ... Wez mu wkop albo ty wkop sykusiowi zeby skonczylo sie kozaczenie xD
Sting_Ninja
27-07-2008, 10:15
Nie za Tibie pajacu, tylko za kozaczenie - udawanie kogoś kim sie nie jest. Koniec spamu, dozobaczyska we wrześniu ;]
Sykus jaki obsraniec. Hahahahah fajt fajt fajt (fight).
Chomskey czy ja straszę kolegami?:baby: A co do dostania w morde, to juz nie raz :) ty masz kolegow?;o a co dajesz im miesiecznie 1kk za to zeby udawali ze cie znaja?
Sykus_11
27-07-2008, 11:01
Sykus jaki obsraniec. Hahahahah fajt fajt fajt (fight).
obsrany ? ze mnie straszy ze mnie zabije za jebane forum. wes przestan niech sobie bije a ze ja sie bic nie lubie to bic nie bede ;) niech sobie robi co chce. wyjebane :)
Zapraszam wszystkich za rok do Szczecina Dąbie XD Bedzie impreza na plazy i moze rytmy latino jak dzis <lol2> xD
Chomsky_91
27-07-2008, 12:20
Chomskey czy ja straszę kolegami?:baby: A co do dostania w morde, to juz nie raz :) ty masz kolegow?;o a co dajesz im miesiecznie 1kk za to zeby udawali ze cie znaja?
Nie musze nikomu nic dawac w porownaniu do ciebie zeby ktos byl moim qmplem/przyjacielem ^^ chyba nawet nie wiesz co oznacza slowo przyjaciel awww kozak? przyjedz do Dynowa ^^ bez kolegow 1 v 1?
Bo jak narazie to zgrywasz tylko forumowego kozaka awww....
Zapraszam wszystkich za rok do Szczecina Dąbie XD Bedzie impreza na plazy i moze rytmy latino jak dzis <lol2> xD
nie, i chuj w szczecinie za brudna woda jest xDDDD!
nie, i chuj w szczecinie za brudna woda jest xDDDD!
A Ty ssiesz :/ Ale mamy dobry paprykarz, wiec s*******aj. -.-
Szczeciński xD, a Pogoń i tak ssie ; P!
DonekIjegoOgonek
27-07-2008, 14:10
I tak nie jestes taki fajny jak ja -,-
i Wyppppiiieerrddaaallaaaaj z tyym swoim jebanym ogonkiem kurwo!
z palmy sie zerwales czy cie stary maczuga na*******a na dziendobry niedorobie?
a btw nigdy nie chcialem byc takie "fajny" jak ty.
z palmy sie zerwales czy cie stary maczuga na*******a na dziendobry niedorobie?
a btw nigdy nie chcialem byc takie "fajny" jak ty.
Chciales. I nie zamulaj teraz.
Issytarus
27-07-2008, 15:52
jakiego rodzaju to keyloger? wystarczy nacisnac i sie pobieta sam czy trzeba zapisac na dysku ? Pytam na serio hehe
jakiego rodzaju to keyloger? wystarczy nacisnac i sie pobieta sam czy trzeba zapisac na dysku ? Pytam na serio hehe
Ładuje się sam, ale kaspersky bez problemu wykrywa i blokuje.
Stasko222
27-07-2008, 16:48
Hasah tanczacy latino americano no chyba sie przejade:D
No i musisz mnie poczestowac paprykarzemB)
O czlowieku bylo milusińsko ;-)
Hasah tanczacy latino americano no chyba sie przejade:D
No i musisz mnie poczestowac paprykarzemB)
Nie zapomnij o mydełku :]
Walyus18
27-07-2008, 18:10
Akunia-Noobunia, Oj oj Za pewny swojego jestes. Dostałes po mordzie kiedys porządnie? hah, od matki. Prosisz kolesia o Adres, a chcialbym zobaczyć jak ty wygladasz w Real. 10 latni huderlaczek? Wiesz, tutaj jestes moze animowany, ale to co tutaj pokazujesz przenosic bedzie sie na pozniejsze czasy. :) Wiec dam ci malutka rade, WON MI Z TAD. Bo nie sadze, ze ktos ma ochote czytać twoje żałosne posty, jakim jesteś Cwaniakiem.... Kiedy dorosniesz zrozumiesz, ze w zyciu nie jest latwo.
Stasko222
27-07-2008, 18:34
Nie zapomnij o mydełku :]
Nie zapomne dac Ci w gorna poleB)
Akunia-Noobunia, Oj oj Za pewny swojego jestes. Dostałes po mordzie kiedys porządnie? hah, od matki. Prosisz kolesia o Adres, a chcialbym zobaczyć jak ty wygladasz w Real. 10 latni huderlaczek? Wiesz, tutaj jestes moze animowany, ale to co tutaj pokazujesz przenosic bedzie sie na pozniejsze czasy. :) Wiec dam ci malutka rade, WON MI Z TAD. Bo nie sadze, ze ktos ma ochote czytać twoje żałosne posty, jakim jesteś Cwaniakiem.... Kiedy dorosniesz zrozumiesz, ze w zyciu nie jest latwo.
hehe możesz być chudy i rozpierdolić wszystkich bramkarzy w klubach ; ))...
i stąd*
Sting_Ninja
27-07-2008, 18:51
O czlowieku bylo milusińsko ;-)
To Fakt :D
Zimny_Lokiec_z_Golfa
28-07-2008, 07:19
Sykus mi napisal ze Ci wpierdoli na dniach :D
Sykus_11
28-07-2008, 08:38
Haha ;D ja pisalem wczesniej ze bic sie nie lubie i bic sie nie bede :D
jezeli on ma jakies problemy zwiazane z forum to bardzo mi przykro :)
edit. na dniach nie bo na wsi jestem :D:D
To Fakt :D
Zescie polezli wczesnie ;|W ogole zarzygalem cala podloge w toaletach:D
jaaaaa bedziesz miał o czym dzieciom opowiadać :]
400 is mine ;d
400 is mine ;d
Ja nie wpadne, tak jak Twoi starzy ;*
Stasko222
28-07-2008, 10:36
400 is mine ;d
Ty tez bedziesz mial co opowiadac.
Powiesz , synu bylem kiedys pierwszy na 400 stronie forum gdzie nikt mnie nie lubial za moja odmienna orientacje seksualna.
It weighs 80.00 oz.
tak jak ty wymiatasz, panie "oddajcie mi lota" dostałeś trapa na 65 lvlu od 4x 30+lvle, jak się idzie na d lair nie opodal schodków, padłeś w 20 sekund, lecząc się 2-3x exurą vitą, a po całym zajściu poskarżyłeś się fagowi "plx zabili mnie plx pomóżcie, niech oddadzą mi lota " :( módl się abym nie znalazł filmiku z tego zajścia
tak jak ty wymiatasz, panie "oddajcie mi lota" dostałeś trapa na 65 lvlu od 4x 30+lvle, jak się idzie na d lair nie opodal schodków, padłeś w 20 sekund, lecząc się 2-3x exurą vitą, a po całym zajściu poskarżyłeś się fagowi "plx zabili mnie plx pomóżcie, niech oddadzą mi lota " :( módl się abym nie znalazł filmiku z tego zajścia
znajdź plxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx ; DDDDDDDDDDDDDDD!
Sting_Ninja
28-07-2008, 12:47
Te spawacz, do nas do roboty sie nie chcesz przyjac? Bo spawaczy potrzeba =D
FTB_Matys
28-07-2008, 13:39
Adasko <33 kocham
@Sykus a gdzie mieszkasz tak apropo?
Zimny_Lokiec_z_Golfa
28-07-2008, 16:15
lool...ty chyba glupi jestes xd
Zimny_Lokiec_z_Golfa
28-07-2008, 17:03
hahhahaha xD
@2up
ten jego screen dziala jako keylogger jak sie kliknie to sciaga sie czy trza go sciagnac i zainstalowac?
Sykus_11
28-07-2008, 18:04
@Sykus a gdzie mieszkasz tak apropo?
bialystoooook
Widzisz to akurat calkiem dobrze sie sklada odemnie troche daleko jest ale moj real sasiad tam mieszka jezeli z tym typkiem bedziesz mial jakis problem to daj znac to ogarniemy sprawe ;)
Sting_Ninja
28-07-2008, 19:23
szkdoa czasu na to forum xD
To wyjdz....
Sykus_11
28-07-2008, 19:53
szkdoa czasu na to forum xD
kurwa jakis fan klub ?
Sykus_11
28-07-2008, 19:53
Widzisz to akurat calkiem dobrze sie sklada odemnie troche daleko jest ale moj real sasiad tam mieszka jezeli z tym typkiem bedziesz mial jakis problem to daj znac to ogarniemy sprawe ;)
dzieki ale nie trzeba :D
Sry za 2 posty :**
Kurwa mandat dostałem ;ss
Jebane kanary xDDDDDDDDDD!
@2up
ten jego screen dziala jako keylogger jak sie kliknie to sciaga sie czy trza go sciagnac i zainstalowac?
Sciagnac, i wlaczyc, tzn wiesz cos w stylu pliku *****
dudek_lfc
28-07-2008, 20:56
Kurwa mandat dostałem ;ss
Jebane kanary xDDDDDDDDDD!
Zajebiscie. a chuj nas to obchodzi?
nic, ale i tak kazdy tu pisze o byle czym ; D
Sciagnac, i wlaczyc, tzn wiesz cos w stylu pliku *****
Czyli jezeli po pijaq kliknalem w ten link i nie sciagnalem a co dopiero zainstalowalem tego pliku nic mi sie nie stanie?;p
Miałby ktoś na sprzedaż jakiegos 60 ~ sorca? do 100 zł.. na Aurei ofc
@up.
Losari jak kliknełeś ale nie pobrałeś ewentualnie nie zainstalowałeś to nic się nie stanie
Matut666
29-07-2008, 10:19
Elom ja mam sorca na sell B) Arko Hana
Sting idziesz na jakis punkowy koncert? Dajesz! Tylko pumek nie bierz;p
Sting_Ninja
29-07-2008, 11:22
Sting idziesz na jakis punkowy koncert? Dajesz! Tylko pumek nie bierz;p
Pumek? Ja nosze najacze albo reeboki :D A na Feel sie wybierasz?HAHAHAH
Pumek? Ja nosze najacze albo reeboki :D A na Feel sie wybierasz?HAHAHAH
Jaak Twojej starej glos... wez mi z tym wsiurskim i przypalowym syfem nie wyskakuj ;| Ja tego bym sie wstydzil sam przed soba tego sluchac ;|
gg nie macie ze podniecacie pale na forum ? omg debile haha on ma najki WOW !! ale jestes super
Sting_Ninja
29-07-2008, 12:43
gg nie macie ze podniecacie pale na forum ? omg debile haha on ma najki WOW !! ale jestes super
Jak sie pracuje to sie ma :) Zajmij sie lepiej czyms pozytecznym np. grabieniem lisci.
ok a ty pisz z hasajasajeme na gg ... hashaja ty piszesz ze to syf a pewnie 1 bedzie pod scena stal i krzyczal jak twej starej glos friends blz ?
Chomsky_91
29-07-2008, 14:59
@ String
Tym ze masz prace tez sie musiales pochwalic?? Tak sie sklada ze Nata tez pracować moze tyle ze nie kazdy musi na wakacjach^^ moze on woli sobie wypoczywac a za "Najeczki" to mama zaplaci? Ja sam osobiscie takze jestem zwolennikiem wypoczywania na wakacjach wiec nie zaimponowales mi tym, że posiadasz takie cos jak "praca".
Sting_Ninja
29-07-2008, 16:18
@ String
Tym ze masz prace tez sie musiales pochwalic?? Tak sie sklada ze Nata tez pracować moze tyle ze nie kazdy musi na wakacjach^^ moze on woli sobie wypoczywac a za "Najeczki" to mama zaplaci? Ja sam osobiscie takze jestem zwolennikiem wypoczywania na wakacjach wiec nie zaimponowales mi tym, że posiadasz takie cos jak "praca".
Zwazywszy na to, ja nie mam 16 lat jak ty, tylko 20. Pracuje przez caly rok a wakacje odpoczywam. Zloze sie, ze jak bys uslyszal ile ja zabrabiam w Polsce, to za ta sume bys mogl jezykiem pomniki w Wawie czyscic.
Sorry, ze Cie rozczaruje, W przeciwienstwie do Ciebie, Najacze nie sa dla mnie drogie ;)
Stasko222
29-07-2008, 16:57
Jaak Twojej starej glos... wez mi z tym wsiurskim i przypalowym syfem nie wyskakuj ;| Ja tego bym sie wstydzil sam przed soba tego sluchac ;|
Co!!!!
Ublizasz mojemu nowemu idolowi z Katowic.
Pojade na jego dzielnie(tzw."Manhatan" u nas to sie woza:D) i mu o wszystkim powiem B)
Tyran The Bro'war
29-07-2008, 19:02
Zwazywszy na to, ja nie mam 16 lat jak ty, tylko 20. Pracuje przez caly rok a wakacje odpoczywam. Zloze sie, ze jak bys uslyszal ile ja zabrabiam w Polsce, to za ta sume bys mogl jezykiem pomniki w Wawie czyscic.
Sorry, ze Cie rozczaruje, W przeciwienstwie do Ciebie, Najacze nie sa dla mnie drogie ;)
Jak taki kasiasty jesteś to mózg sobie kup, a nie najki pajacu jeden;(
@edit
Zloze sie, ze jak bys uslyszal ile ja zabrabiam w Polsce, to za ta sume bys mogl jezykiem pomniki w Wawie czyscic.
to prostytutki aż tyle zarabiają?
tibiaplayer
29-07-2008, 21:12
tylko tego nie sciagajcie... ;>
DemonstaR
29-07-2008, 22:01
@Up2
eeej,kurde nie oddam Ci mojego p-seta :<
Ryszard_Czolgista
29-07-2008, 22:48
hmm coś dawno ob nie było:(
hmm coś dawno ob nie było:(
i ch*j z tym leszczu ; DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD!
B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)
stawiam 1000000000000000000000000$ że jak teraz będzie ob Aftermath&inmates wygraja ;dddd
Issytarus
30-07-2008, 01:44
i ch*j z tym leszczu ; DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD!
B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)
stawiam 1000000000000000000000000$ że jak teraz będzie ob Aftermath&inmates wygraja ;dddd
ob dlugo nie bedzie bo wszyscy teraz pija, szczegolnie ze strony Aftermath :D
ob dlugo nie bedzie bo wszyscy teraz pija, szczegolnie ze strony Aftermath :D
od kiedy to no liferzy piją ????????????
ok a ty pisz z hasajasajeme na gg ... hashaja ty piszesz ze to syf a pewnie 1 bedzie pod scena stal i krzyczal jak twej starej glos friends blz ?
Noo...a1 Ty bedziesz pode mna kleczal.
@Up
Przed kompem.
@Tyran
To chyba Ty powinienes wiedziec ile zarabiaja.
Zapytaj starej.
---> *Exactly* <---
Slide_Aurea
30-07-2008, 11:09
Zapytaj starej.
Ale Tyran nie ma nr do Twojej starej, więc jak ma się jej zapytać?
Sting_Ninja
30-07-2008, 12:02
Ale Tyran nie ma nr do Twojej starej, więc jak ma się jej zapytać?
Ale Tyran nie ma nr do mojej starej, za to Tyran ma numer do twojej starej bo to stary tapczan^^
Chomsky_91
30-07-2008, 13:15
Wow string po twoich wypowiedziach w zyciu nie dalbym ci 20 lat :S zachowujesz i wypowiadasz sie jak szczeniak 13 letni... Porownalbym cie do japcoka~ naszego kolegi z forum :( no, ale doszedlem do wniosku ze nawet jemu do piet nie dorastasz awww :(.. btw twojej wczesniejszej wypowiedzi... czy ja napisalem ze mnei na "najki" nie stac?? :( tak sie niestety sklada ze posiadam owe buty i mam zamiar kupic nastepne z tej samej firmy :(( I nie musze sie tym chwalic na forum :S ani tym ze ide na jakikolwiek koncert :S Moze z hashjashajhsjhem sie pochwalicie ze piliscie wczoraj piwo DC za 75 gr per butelka??
siema ziomy !! powracam w nowym wydaniu xD
Sting_Ninja
30-07-2008, 14:44
Wow string po twoich wypowiedziach w zyciu nie dalbym ci 20 lat :S zachowujesz i wypowiadasz sie jak szczeniak 13 letni... Porownalbym cie do japcoka~ naszego kolegi z forum :( no, ale doszedlem do wniosku ze nawet jemu do piet nie dorastasz awww :(.. btw twojej wczesniejszej wypowiedzi... czy ja napisalem ze mnei na "najki" nie stac?? :( tak sie niestety sklada ze posiadam owe buty i mam zamiar kupic nastepne z tej samej firmy :(( I nie musze sie tym chwalic na forum :S ani tym ze ide na jakikolwiek koncert :S Moze z hashjashajhsjhem sie pochwalicie ze piliscie wczoraj piwo DC za 75 gr per butelka??
Chomik Mowisz, ze sie nie chwalisz, A jednak =D No to jakie najacze masz zamiar sobie kupic? Na rzepy? Bo wiazac sznurówek nie umiesz jeszcze co? Nie z Hasahiem nie pilem wczoraj, tylko z Raksem litra :>A co do piwa, to tylko bosmany pije ( :
na rzepy najczki sa ladniejsze :)
@up
on na 2 zmiany pewnie robi :P
tibiaplayer
30-07-2008, 19:13
Sting_Ninja
Zbanowany
nareszcie... ;] gj.
string tylko nie zakladaj 2 konta blz
Slide_Aurea
30-07-2008, 21:39
Sting, ale te "najki" to jakaś podróbka right? Normalnie to się nike nazywa... kupujesz od tego grzyba swojej starej? Jakieś "spusty" jej dajesz? Lodzik za lodzikiem, i na "najki" będzie...
Chomik Mowisz, ze sie nie chwalisz, A jednak =D No to jakie najacze masz zamiar sobie kupic? Na rzepy? Bo wiazac sznurówek nie umiesz jeszcze co? Nie z Hasahiem nie pilem wczoraj, tylko z Raksem litra :>A co do piwa, to tylko bosmany pije ( :
Bosman = Duma pomorza XDDDDDDDDD
@up
Nie radze wchodzić
Keylog ;p
edit: już usunięte ;p
Bosman = Duma pomorza XDDDDDDDDD
Dumą pomorza tzn :kujawsko -pomorskiego .. jest wino ; d z Mixa ' kwidzyn' :************
Dumą pomorza tzn :kujawsko -pomorskiego .. jest wino ; d z Mixa ' kwidzyn' :************
a wino "ziomal" piles? XD
Mistic_Shadows
31-07-2008, 07:46
dziecko majace 12 lat .. ogladajace strony internetowe z alkoholem ... dziecko pora isc do psychologa bo ta fantazja zrobi z ciebie chorego psychicznie czlowieka ..
szybki jestes 1 post i ban gz !
KlonAdam
31-07-2008, 20:57
^^ Nudno tu ;]
^^ Nudno tu ;]
to, tu ku*wa nie pisz ; dddd
Slide_Aurea
31-07-2008, 23:49
^^ Nudno tu ;]
Bo nie ma stinga który się chwali "najkami".... i Elom ostatnio o winku mało cos wspomina :D
Mc'giver
01-08-2008, 03:00
nie chce mi sie wypisywac fragow ale ma cie tu 2 filmiki.
niestety zle wiesci dla uzytkownikow tibicam oby dwa filmiki sa w wersji cam
ramiwvoh http://www.***********.com/243426521.html < ------ CAm
iros jaba http://www.***********.com/440361745.html < ------ CAm
w kazdym razie to miala byc akcja aftermatu
^^
milego ogladania
oczywiscie speedy :) share w miejsce ****
Chomsky_91
01-08-2008, 08:20
nie chce mi sie wypisywac fragow ale ma cie tu 2 filmiki.
niestety zle wiesci dla uzytkownikow tibicam oby dwa filmiki sa w wersji cam
ramiwvoh http://www.***********.com/243426521.html < ------ CAm
iros jaba http://www.***********.com/440361745.html < ------ CAm
w kazdym razie to miala byc akcja aftermatu
^^
milego ogladania
oczywiscie speedy :) share w miejsce ****
GZ wbicia pz pod sam koniec openki :) jestes moim idolem ^^ co zobacyzles ze uciekaja to juz mozna wbijac pz ta ^^?
GZ wbicia pz pod sam koniec openki :) jestes moim idolem ^^ co zobacyzles ze uciekaja to juz mozna wbijac pz ta ^^?
eee D: tam w 6 min ;pp
09:58 Saori Mia [150]: exori hur
Chomsky_91
01-08-2008, 10:06
eee D: tam w 6 min ;pp
09:58 Saori Mia [150]: exori hur
No ale potem czekal az pz zniknie ^^
Mc'giver
01-08-2008, 10:41
heheeh nie wiele mozna zrobic jak sie ma p seta i bright sworda
hahaha czy wdlug was zeby zrobic pz trzeba miec white skulla
debile nauczcie sie ze yellow skull to tez pz ale nie widoczny dla innych osob.
od aftermatu 25~osob od nas 20 w tym 2 dostaly kika w trakcie battle miedzy innymi komander. to tak tylko dla informacjii zeby nie bylo spekulacji ze w wiekszym teamie wybiegamy
(hehehehhehe a to mial byc boattrap aftermatu o ile dobrze kojarze, hehehehe chyba cos nie wypalilo)
@chomsky czy jak ci tam
mam male pytanko:
tibia to dla ciebie RL life czy co bo sie tak przejmujesz??
aha i zrobcie znowu selekcje teamu bo mamy kolejnych 2 spy'ow u was :D
pozdro i do zobaczenia na OB (Jesli wogole wyjdziecie)
heheeh nie wiele mozna zrobic jak sie ma p seta i bright sworda
hahaha czy wdlug was zeby zrobic pz trzeba miec white skulla
debile nauczcie sie ze yellow skull to tez pz ale nie widoczny dla innych osob.
od aftermatu 25~osob od nas 20 w tym 2 dostaly kika w trakcie battle miedzy innymi komander. to tak tylko dla informacjii zeby nie bylo spekulacji ze w wiekszym teamie wybiegamy
(hehehehhehe a to mial byc boattrap aftermatu o ile dobrze kojarze, hehehehe chyba cos nie wypalilo)
Dobrze, ale nie musisz się tak jarać ; ))Wygraliście.. wygraliście trudno.. to nie pierwszy i ostatni open ; P
Mc'giver
01-08-2008, 10:51
elom
po pierwsze:
WYJDZ z tad i zamknij drzwi
po drugie:
nie odzywaj sie jak ciebie nie pytaja
po trzecie:
to nie bylo open battle (naucz sie rozrozniac)
AHHHHH
sorry ty przeciez nic nie wiesz poza tym co zobaczysz na filmiku jak ci go ktos pod nos podsunie, bo oczywiscie co to jest forum.tibia.de nie wiesz
KlonAdam
01-08-2008, 10:55
Wy się kochacie ;)
Tak zapytam, o co ta wojna w ogole jest ?
elom
po pierwsze:
WYJDZ z tad i zamknij drzwi
po drugie:
nie odzywaj sie jak ciebie nie pytaja
po trzecie:
to nie bylo open battle (naucz sie rozrozniac)
AHHHHH
sorry ty przeciez nic nie wiesz poza tym co zobaczysz na filmiku jak ci go ktos pod nos podsunie, bo oczywiscie co to jest forum.tibia.de nie wiesz
stąd pajacyku ; *
i nie ma czegoś takiego jak "forum.tibia.de"
tylko "tibia.gamigo.de/forum"
więc STFU!
Mc'giver
01-08-2008, 11:18
stąd pajacyku ; *
więc STFU!
hahahhahaha znowu sie zaczyna poprawiani ortografii naszczescie ja juz nie musze sie pilnowac zeby pisac poprawnie bo mam po pierwsze dysortografie, po drugie nie uzywam juz jezyka polskiego w RL'u mialem to szczescie opuscic kraj kaczora i donalda
dlugo ci zajelo zanim mnie sprawdziles az 20 min.
powiedz nam dlugo szukales linka do forum
dudek_lfc
01-08-2008, 11:22
stąd pajacyku ; *
więc STFU!
hahahaha o kurwa jaki debil hahahahahaahahaha ja pierdole hahahahah
shaiboos
01-08-2008, 12:41
hahahhahaha znowu sie zaczyna poprawiani ortografii naszczescie ja juz nie musze sie pilnowac zeby pisac poprawnie bo mam po pierwsze dysortografie, po drugie nie uzywam juz jezyka polskiego w RL'u mialem to szczescie opuscic kraj kaczora i donalda
dlugo ci zajelo zanim mnie sprawdziles az 20 min.
powiedz nam dlugo szukales linka do forum
Pomijając zupełnie idiotyzm wypowiedzi Eloma pragnąłbym zauważyć, że on nie poprawił Cię w kwestii ortografii tylko merytorycznej. Co prawda to tylko kosmetyka, bo każdy wie o co Ci chodziło i Elom przyczepił się z czystej złośliwości, ale fakt pozostaje taki, że nie ma w jego wypowiedzi nic o twojej ortografii.
Poza tym pisząc, że ty już nie musisz się pilnować, żeby pisać poprawnie strzelasz sobie w stopę. Jeżeli chcesz, aby ktoś rozumiał o czym piszesz musisz zachowywać przynajmniej troszkę samodyscypliny przy pisaniu. To, że usprawiedliwiasz się dysortografią to również samobój, bo wypisujesz sobie w ten sposób tragiczną etykietkę. To, że masz dysortografię powinno dodatkowo motywować Cię do tego, aby pisać poprawnie, pracować nad sobą.
Argument o wyjeździe jest także nie trafiony. Po pierwsze piszesz na forum polskojęzycznym, po polsku i do Polaków więc nie ma znaczenia, że piszesz z innego kraju i nie mówisz zazwyczaj po polsku. Po drugie dysortografia tyczy się trudności w zapamiętywaniu i rozumieniu zasad gramatycznych w ogóle, a nie tylko konkretnego języka, więc to kolejny argument za tym abyś pracował nad swoją dysortografią. Tego można się wyuczyć - uczciwą pracą i "mocnym postanowieniem poprawy".
Piszesz że miałeś "szczęście" opuścić Polskę. Jeżeli naprawdę to dla Ciebie szczęście wypadałoby zachować to dla Siebie, a jeżeli nie to powinieneś postarać się coś zrobić dla "tego" kraju, aby był taki jaki chcesz. Krytykując innych i samemu nic nie robiąc nie zdziałasz nic, a tylko może to sprawić, że ludzie nie będą Cię postrzegać najlepiej.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.