PDA

Pokaż pełną wersje : Wojna

Stron : 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40

Slide_Aurea
21-05-2007, 13:46
znalem feliexa , ciebie i wogle troche tych ludzi znalem, feliex przynamniej nigdy nie sharowal a ty?

dla mnie chlopak potrafi grac i kto go zna na pewno nie powie ze to jakis pajac ...

Znasz Feliexa napewno :)

@Jssytarus
napisz mi na priv kim ty wogle jestes

Coś jescze dodać??

NaTA90
21-05-2007, 14:23
Gruzin to char sprzedawany z 10 razy i zawsze jest w wojnie wiec sie nie dziwie ze nic nie expi. Soldbaka, dark mort, to nooby w chuj. Widze ze masz sie na kim wzorowac :D
Wojna to wojna :)
Lubi robic Pg? Czy nie ma zycia rl? Bo to jest roznica :D

Zamknij sobie pysk pajacu ! Noob to sobie mozesz to raxa powiedziec jak ci pozwoli. Nie znasz ich to nic nie pisz. Jak to sa "nooby" to ty jestes lamus i pizda
Woli sie wzorowac na solidbace niz na tobie

NIE PISZ WIECEJ NA TYM FORUM BO SIE BLAZNISZ TAK SAMO JAK RAKS.

Ps. Gdzie twoi rodzicie cie znalezli, w lesie ?;( ;(

Losari
21-05-2007, 14:46
Nata nie chcial bym mowic ale zazwyczaj glupie dzieci jada po starych, co do soli~ i tego 2giego to pajace jakich malo -.- Co do Feliexa to ja nie wiem jak ale widze ze jestes w chuj zdolny, robic missclicki na typach nie wiem jak Ty zaznaczales tego moba ze zaatakowales typa gz just gz -.-
PS. Raksu jestem fajniejszy zalozylem konto miech wczesniej niz Ty haha xD

Bartasss
21-05-2007, 14:51
@Nata aka endrox

za to ty ich znasz ?? chyba od strony dupy, bo widze ze duzo lizesz szwedom
( chodzi mi o Gruzina~)

Barrek
21-05-2007, 14:56
@Nata aka endrox

za to ty ich znasz ?? chyba od strony dupy, bo widze ze duzo lizesz szwedom
( chodzi mi o Gruzina~)

Od kiedy Gruzin~ to szwed =)?

NaTA90
21-05-2007, 15:15
Losari Nie jade mu po rodzicahc tylko pytam gdzie go znalezli
Bartas powiedz mi co ja mam wspolnego z gruzinem. Nie znam go i nie wiem czy bede chcial poznac. Dupie to ty komus mozesz wylizac zal

Soldas
21-05-2007, 15:32
Siema :D

Lol wegorzycy forum Losek co ty tu robisz. xDD

Bartasss
21-05-2007, 15:37
@Barek
po 1. jakbys byl domyslny chodzilo mi o rom
po 2. niewiem na huj sie jeszcze udzielasz...
po 3. ciebie sie nie pytalem

@nata
Hahaha powiedz ze nie lizesz dupy romowca? huauhahu
btw wytlumacz mi slowo "DUPIE"

Russ'el
21-05-2007, 15:40
@ up
Drogi Bartasku a Ty nigdy się nie przeliterowałeś ?? :D

Barrek
21-05-2007, 15:46
@Barek
po 1. jakbys byl domyslny chodzilo mi o rom
po 2. niewiem na huj sie jeszcze udzielasz...
po 3. ciebie sie nie pytalem

yyyy nie rozumiem ludzi co zamiast pisac Rom, pisza szwedzi...
Przeciez w Romie nie tylko sa szwedzi o.O
A co nie moge sie udzielac ;>?

Sesef
21-05-2007, 15:48
Woli sie wzorowac na solidbace niz na tobie

To się wzoruj, była kiedys taka sytuacja w cyclo ze solid sobie expił i ktoś tam mu coś podskakiwał wpadła ekipa (ja, beru, gruzin i kilka innych osób) i solid~ zajebał go razem z nami. Potem coś tą się pluli o kase za aol i blessy tego najta. Wszyscy to olali tylko solidbaka się obsrał sprzedał domek żeby typowi kasę oddać.

Zevs
21-05-2007, 15:59
Fascynujący thread/NIE
Oby zamkneli go i nie pozwolili na robienie żadnych innych o tym servie.

Slide_Aurea
21-05-2007, 16:00
@Cromak: Ja znam inna sytuacje.

Czas wojny, Fag na statku w veno, Rom przed statkiem sobie stoi i lata, ze statku wyleciał chyba Buti albo Pikapo i sobie na loozie dotarł do depo czy temple, natomiast Solid chciał all zaimponować, wyszedł ze statku, po czym został trapnięty i padł w 4-5 sekund :D

Jeśli nadal wolisz się wzorować na Solidwieśniaku, proszę bardzo... (Solidwieśniak - sam sobie taki tittle dał...)

Zevs//Vesz, obyś Ty się wkońcu zamknął i żeby Ci nikt nie pozwolił na komentowanie :)

@down: Nie nie o soldka, tylko o solidbake, tego 106 nupa ;s

shaiboos
21-05-2007, 16:14
Ale tu chyba nie chodzi o Soldka 8o

Hanys_Kce
21-05-2007, 16:28
Ja znam solida i on dla mnie nie jest noobem a jesli chodzi o tego deda
co zlapal przy statku to kazdemu moze przez przypadek sie osunac reka i nacisnac na strzalke w dol.To takie male sprostowanie no ale jesli wy wolicie kogos nazwyac noobem nieznajac go to wasza sprawa.Bo co innego nazywac noobem eloma ktory popisuje sie na forum swoim swiatlym umyslem a co innego gracz ktory sie tu nawet na tym forum nie udzielil i wiekszosc z was zamienila z nim 1 zdanie.

@Cromak
A jesli o zaplate za te blesy to jak sie nie myle to byl potem na expie i wlecial po niego fast'molt deco i folari wiec co mial niby robic 100+ knight. 100k bardziej sie oplaca dac niz miec juz przejebane na servie.

Russ'el
21-05-2007, 16:35
May 21 2007, 15:12:00 CEST Killed at Level 84 by Linglifer
and by Endrox

Name: Astri Elfus
Level: 81
Ojoj bez blessów sie biega :D

Sope(L)
21-05-2007, 16:39
@up
tak koncza ludzie co sie wyplacili =D

@Raks
Wszystkiego najlepszego ;D

_Edmilson_
21-05-2007, 16:40
Bekas!
Po 1 Feliex gra sam tym charem
Po 2 zobacz komu ty dupe liżesz na vencie (Moris / Draqu Hades / Mefox Gunter / Avajan) jego fota www.avajan.ciah.pl
Po 3 jesteś Noobem

Russ'el
21-05-2007, 16:45
@ up
Czyja to fotka ?? :D

_Edmilson_
21-05-2007, 16:49
Już napisałem Avajan

Robin_Boot
21-05-2007, 17:31
@ Issytarus
dobrze pojechales tym bambusom...jak tak sie beda odnosic do ludzi ze swojej gildi napewno poniosa porazke...inna sprawa jaki sens z kims takim walczyc..?

Sting_Ninja
21-05-2007, 17:37
@Nata wez zgol brode bo na opence sie jeszcze przez nia wyjebiesz. W lesie to mozna znalesc takie grzyby jak ty. Nie wiem na chuj komentujesz moje posty. Zacznij szukac nowego chara zeby kupic na allegro, bo ten sie niedlugo wypali.

@Raks ~ Happy Birthday! :)

Govinem
21-05-2007, 17:50
Ja znam solida i on dla mnie nie jest noobem a jesli chodzi o tego deda
co zlapal przy statku to kazdemu moze przez przypadek sie osunac reka i nacisnac na strzalke w dol.To takie male sprostowanie no ale jesli wy wolicie kogos nazwyac noobem nieznajac go to wasza sprawa.Bo co innego nazywac noobem eloma ktory popisuje sie na forum swoim swiatlym umyslem a co innego gracz ktory sie tu nawet na tym forum nie udzielil i wiekszosc z was zamienila z nim 1 zdanie.

Solid~ to nie noob?
Człowieku schowaj głowe w piasek, gadałem z nim nie raz na vento!
To taki Burak jakich mało! Tak kozaczył że żal dupe mi sciskał!

Pozdro dla wszystkich Kartofli z wykopków.

Sayg
21-05-2007, 18:56
Happy Birthday Raks ;)

Doneq
21-05-2007, 19:08
Vakedi 3 levy Uu

Poznanski Rycerz
21-05-2007, 19:58
Endrox
mam 96 pala na galanie na sprzedaz

Zeby mody sie nie przywalily
Vakedi umarl

Sesef
21-05-2007, 20:29
http://images20.fotosik.pl/372/0791832e61aa79e6.jpg

Po lewej M16 po prawej Ak-47 "Kałach"

shaiboos
21-05-2007, 20:39
Ochydne kłamstwo!

To po lewo to MP5, każdy kumaty się skapnie :p

Issytarus
21-05-2007, 21:18
@ Issytarus
dobrze pojechales tym bambusom...jak tak sie beda odnosic do ludzi ze swojej gildi napewno poniosa porazke...inna sprawa jaki sens z kims takim walczyc..?

no ktos musiał ci co mają rozum na pewno to przemyślą a ci co nie to ich sprawa ale w kazdym bądz razie jak beda sie wyzywac zagonie ich dla adminkow i kolejny temat puidzie sie je**c ...

kidler
21-05-2007, 21:27
no ktos musiał ci co mają rozum na pewno to przemyślą a ci co nie to ich sprawa ale w kazdym bądz razie jak beda sie wyzywac zagonie ich dla adminkow i kolejny temat puidzie sie je**c ...

Jakiś ty straszny... a fuj ty.

Issytarus
21-05-2007, 21:30
Jakiś ty straszny... a fuj ty.

a ty to za to starszny ale w gebie jak zwykle kidler ;o....
a tak btw szkoda ze ty masz taki lvl ze rata ledwo na solo bierzesz i zadko z ciebie polewa jest ;(
dobra pisze zeby sie nie wyzywac a sam nakrecam, juz nie bede pseprasam :PP

Poznanski Rycerz
21-05-2007, 21:53
@2xup

Jestes naszym bohaterem. A teraz spier**** do szkoly uczyc sie ortografii matole

Xtreme
21-05-2007, 22:22
Kurwa ten przyglup jebany up udziela sie, ze rzygac mi sie chce. Nie dosc, ze kurwa pierdolony analfabeta to tyra sie kurwa i nie zauwaza, ze wszyscy jego tyraja. Kurwa najmadrzejszy frajerze jestes tutaj, nawet nicku swojego podac nie chcesz przypominasz mi tego zasranego eloma tike kurwa tez taki madry jak ty, noob i frajer jebany kurwa kupil postac dzieciak i cieszy miche-.- Wy*******aj z tego forum kurwa i nie wnerwiaj mnie bo kurwa nie zaliczylem dzisiaj semestru grr

Ziomek nie nakręcaj się tak...
Zapytaj się Feliexa i duuuuuuuuuuużo osób .. że Elom tika to ciągle 1 ovvner
Aha noobi frajer to sobe mów jak w lusto patrzysz.

@Btw: To coś dla fanów legii ^^
http://www.legia.justgotowned.com/

Kakalaka222
21-05-2007, 22:28
@Co do Solida~

Govinem mówisz, że kozaczy... odwiedź go to pewno sie przekonasz dlaczego tak kozaczy... ;) Pozatym reszta FAGu co robi? ;)

Slide racja, wychodząc ze statku trochę się znoobił, ale missclick każdemu może sie przytrafić, tak jak Feliexowi np kick. Ale czyż to nie Folari powiedział mu coś w stylu : "troche się znoobiłeś, ale dzięki Tobie ich rozgromiliśmy, jak chcesz złożymy Ci sie na blessy" ;)

Nie ma ludzi doskonałych. ;)

TAK, TAK, TAK, BESZTAJCIE MNIE! :baby:

@Cromak fakt... sorry ;)

Kolirn
21-05-2007, 22:43
nie będę wskazywał palcami... ale jak czytam posty niektórych z was to mi się żal was robi...

niech powie mi ten nowy, dlaczego każdy pajac który na aurei gówno znaczy musi zacząć swoją egzystencję tutaj od darcia mordy ?

jak już powiedziałem kiedyś - mały pies głośno szczeka - więc przymknij ten dziób bo nie dość że tylko posty nabijasz to potem muszę czytać posty napisane na twoim poziomie byś zrozumiał że ludzie cię gnębią ile wlezie....

Dobra wracam do siatek dyfrakcyjnych i zjawiska fotoelektrycznego :/

Piaty_Jezdziec_Apokalipsy
21-05-2007, 22:43
@Co do Solida~

Govinem mówisz, że kozaczy... odwiedź go to pewno sie przekonasz dlaczego tak kozaczy... ;) Pozatym reszta FAGu co robi? ;)

Cromak racja, wychodząc ze statku trochę się znoobił, ale missclick każdemu może sie przytrafić, tak jak Feliexowi np kick. Ale czyż to nie Folari powiedział mu coś w stylu : "troche się znoobiłeś, ale dzięki Tobie ich rozgromiliśmy, jak chcesz złożymy Ci sie na blessy" ;)

Ta, pamiętam to :D No ale taka jest prawda, gdyby nie to że się poskładał wtedy to może by nie było openki ^^

Hanys_Kce
21-05-2007, 22:45
@Kakalaka
Wlasnie o tym zapomnialem napisac i dzieki temu misslickowi otwarlo sie open batle i wygrali wtedy z 20:3 cos kolo tego.

@Govinem
A wiesz wogole z kim gadales wtedy?
Bo solid raczej nie kozaczy a na vencie to mozesz rozmawiac z wieloma osobami.
Nie raz moj brat podpisal sie na vencie moim nickiem i potem gadal z ludzmi.

Bartasss
21-05-2007, 22:51
no to solidbaka znow padl jak noob, wszedl w srodek romu i po chwili dostal piekne combo ;)

Kakalaka222
21-05-2007, 22:51
Solid padł... przez głupote. -.-

Issytarus
21-05-2007, 22:54
Kurwa ten przyglup jebany up udziela sie, ze rzygac mi sie chce. Nie dosc, ze kurwa pierdolony analfabeta to tyra sie kurwa i nie zauwaza, ze wszyscy jego tyraja. Kurwa najmadrzejszy frajerze jestes tutaj, nawet nicku swojego podac nie chcesz przypominasz mi tego zasranego eloma tike kurwa tez taki madry jak ty, noob i frajer jebany kurwa kupil postac dzieciak i cieszy miche-.- Wy*******aj z tego forum kurwa i nie wnerwiaj mnie bo kurwa nie zaliczylem dzisiaj semestru grr

nie widzisz mego name ?? moja postac zostala sprzedana jakis czas temu i nie moge ujawnic nicku bo nie chcem zeby nowy owner mial jakies problemy

@Kolirn
uwarzasz mnie za malego psa i za analfabete ? zebym chcial to pisalbym staranniej i bez bledow ale mi sie nie chce po za tym w klawie mam pol tony smieci heh zrozum to po za tym nie jestem malym psem mialem na aurei 105+ wiec to chyba nie jest malo jak dla mnie ty tu jestes malym psem bo(jesli chodzi o lvl) to expisz wolniej niz moj brat 11 latek wiec na drzewo spadaj a jesli nie chodzi o lvl to czemu uwarzasz mnie za malego psa ? ciekawe jak bysmy na rl sie spotkali czy bym ci bardziej tej twojej mordki nie oszpecil ktora widzialem na stronce i powiem ci prawde nie jest zbyt ladna :cup:
a i zebys byl taki madry to bys zrozumial sens moich postow ktory jest ogolnie taki FAG jedzie po sobie a sa jedna gildia(chodzi mi o pierwsze posty) co ty na to ?

Bartasss
21-05-2007, 22:59
@Issytarus
Wtedy stwiedzam ze masz brata blizniaka... a nigdy nie widzialem 105+ lvl na rooku, hmm moze new ownera hakneli?

Kolirn
21-05-2007, 23:18
...
@Kolirn
uwarzasz mnie za malego psa i za analfabete ? zebym chcial to pisalbym staranniej i bez bledow ale mi sie nie chce po za tym w klawie mam pol tony smieci
nawet więcej małego psa, analfabetę i na dodatek brudasa bo nie umiesz porządku utrzymać.

heh zrozum to po za tym nie jestem malym psem mialem na aurei 105+ wiec to chyba nie jest malo jak dla mnie ty tu jestes malym psem bo(jesli chodzi o lvl) to expisz wolniej niz moj brat 11 latek wiec na drzewo spadaj

tu po raz kolejny udowadniasz swoją głupotę... nie wiem co podaje w tym momencie erig.net ale do tibii loguję się tylko po to by porozmawiać ze znajomymi a nie tak jak twój 11 letni brat poexpić. - w przeciwieństwie do takich osób jak ty i on mam w życiu inne cele niż 105 lvl na aurei...

a jesli nie chodzi o lvl to czemu uwarzasz mnie za malego psa ? ciekawe jak bysmy na rl sie spotkali czy bym ci bardziej tej twojej mordki nie oszpecil ktora widzialem na stronce i powiem ci prawde nie jest zbyt ladna :cup:

dlaczego dzieciom takim jak ty gdy brakuje argumentów to wrzucają innym na ich wygląd ? i sorry ale z tym oszpeceniem mi 'mordki' to się troszkę ośmieszasz :) Bo jedyną osobą która umie się bić jaką w tibi spotkałem był Nelson. A bynajmniej nie jest on dzieckiem tak jak ty.

a i zebys byl taki madry to bys zrozumial sens moich postow ktory jest ogolnie taki FAG jedzie po sobie a sa jedna gildia(chodzi mi o pierwsze posty) co ty na to ?

a ja na to jak na lato...nie obchodzi mnie co fag robi bo fag to dla mnie kilka osób wśród całej tej gildii i zapewniam cię te osoby po sobie nie jadą.

BTW. co do wojny... jak już przez pewną osobę przekazałem Kolirn jest gotowy by przystąpić do niej i wypełnić tym samym obietnicę którą złożyłem jednej z osób uczestniczących w tej wojnie.

aim
21-05-2007, 23:20
nie widzisz mego name ?? moja postac zostala sprzedana jakis czas temu i nie moge ujawnic nicku bo nie chcem zeby nowy owner mial jakies problemy

@Kolirn
uwarzasz mnie za malego psa i za analfabete ? zebym chcial to pisalbym staranniej i bez bledow ale mi sie nie chce po za tym w klawie mam pol tony smieci heh zrozum to po za tym nie jestem malym psem mialem na aurei 105+ wiec to chyba nie jest malo jak dla mnie ty tu jestes malym psem bo(jesli chodzi o lvl) to expisz wolniej niz moj brat 11 latek wiec na drzewo spadaj a jesli nie chodzi o lvl to czemu uwarzasz mnie za malego psa ? ciekawe jak bysmy na rl sie spotkali czy bym ci bardziej tej twojej mordki nie oszpecil ktora widzialem na stronce i powiem ci prawde nie jest zbyt ladna :cup:

Typowy frajer co pajacuje przed kompem i udaje że na rl jest nie do zajebania ^.- Jak jesteś taki pewien siebie to daj fotke i sie przekonamy jaki ty nie szeroki i poteżny jestes ;< co do lvl jaki miałeś, zobacz na elom tike 94 lvl a jest większym noobem niż jakis 30 lvl z pod carlin :(

Sesef
21-05-2007, 23:28
Ochydne kłamstwo!

To po lewo to MP5, każdy kumaty się skapnie :p

Heheh MP5 to mi się prędzej z maską gazową kojarzy niż z bronią. Dobierz coś lepszego z tego co dałem wcześniej albo sam znajdź, stwórz. Ja jedynie operuje tym co znalazłem.

@Co do Solida~

Cromak racja, wychodząc ze statku trochę się znoobił, ale missclick każdemu może sie przytrafić, tak jak Feliexowi np kick. Ale czyż to nie Folari powiedział mu coś w stylu : "troche się znoobiłeś, ale dzięki Tobie ich rozgromiliśmy, jak chcesz złożymy Ci sie na blessy" ;)

Chyba pomyliłeś posty, ja opisałem całkowicie inną sytuację. Przeczytaj mojego posta jeszcze raz.

@Kolirn
uwarzasz mnie za malego psa i za analfabete ? zebym chcial to pisalbym staranniej i bez bledow ale mi sie nie chce po za tym w klawie mam pol tony smieci

Ciężko zainstalować Firefoxa 2.0.x i potem tylko na podkreślone wyrazy wdusić prawy i wybrać poprawioną wersje.

to po za tym nie jestem malym psem mialem na aurei 105+ wiec to chyba nie jest malo jak dla mnie ty tu jestes malym psem bo(jesli chodzi o lvl) to expisz wolniej niz moj brat 11 latek wiec na drzewo spadaj a jesli nie chodzi o lvl to czemu uwarzasz mnie za malego psa ?

A ja miałem 130 czyli według Ciebie jestem najlepszy :/ żal.pl lvl nie czyni człowieka, (chociaż 99% gracyz tak myśli)

Hanys_Kce
21-05-2007, 23:32
Solid padł... przez głupote. -.-

Teraz to n/c
Bywa ;)

kidler
21-05-2007, 23:33
Ten kozak co tam mówi, że jest taki amigo na rl, chętnie bym zobaczył twoje prawdziwe foto. ;)

@Aurea

Solidbaka dziś mnie rozśmieszył do łez, i to nie w przenośni.

Kakalaka222
21-05-2007, 23:34
Teraz to n/c
Bywa ;)

Taaa... Dobiega koniec historii Solida. ;(

@Cromak
Już poprawiłem, drobna pomyłka. :D

Robin_Boot
21-05-2007, 23:41
@ Issytarus

zobacz ile malych pieskow zaczelo szczekac od razu :p nio udal ci sie ten post...do budy kundle!!

Hanys_Kce
21-05-2007, 23:42
Taaa... Dobiega koniec historii Solida. ;(

Wroci wroci jeszcze, juz ja tego dopilnuje xD

Sting_Ninja
22-05-2007, 00:09
@ Issytarus

zobacz ile malych pieskow zaczelo szczekac od razu :p nio udal ci sie ten post...do budy kundle!!

Pucuj puscuj moze ci 5 zeta na chrupki odpali (napisalbym na browar ale dzieci nei pija ;) )

@Topic: Jak solid padl?

kidler
22-05-2007, 00:32
@up

Podbił do nas jak czekaliśmy na open, myślał że jest ziom, dostał party i wszedł w sam środek. Dalej chyba nie muszę nic mówić... ;)

Sting_Ninja
22-05-2007, 00:36
@up

Podbił do nas jak czekaliśmy na open, myślał że jest ziom, dostał party i wszedł w sam środek. Dalej chyba nie muszę nic mówić... ;)

Hahaha =D

A niedawno ktos na tym forum wspominal ze Solid to nie jest noob? ;>

Barrek
22-05-2007, 00:40
Solidbaka
http://img74.imageshack.us/my.php?image=hueuheuheoo2.jpg

A tutaj filmiki z
Vakedi
http://www.***********.com/934911955.html

Astri Elfus
http://www.***********.com/460946402.html

Spadly im po 3 lvle ^.^

Ps: speedy-share w *

Hanys_Kce
22-05-2007, 07:50
Wiem ze gadal chyba w sprawie przystapienia do Rom.
Bo jak chcial walczyc po stronie Fag to za inva kazal mu vladek placic bo chlopaki nie maja na blesy.
I tak zakonczyla sie jego historia zawladniecia swiatem.Mowi sie trudno;)

@Kidler
Gdzie ty tam czekales na openke?
Pewnie w sprawie inva do rom wszyscy pisza do ciebie bo ty tam taki wazny jestes.
ZAL.

Sesef
22-05-2007, 08:34
widzę że nikt nie podał

02:39 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Gardz Nulk'Chaos. He was killed by Juggernaut Foice.

Sope(L)
22-05-2007, 08:35
_/ zolwie ;D
je***y pajac ;D

Barrek
22-05-2007, 11:15
@Kidler
Gdzie ty tam czekales na openke?
Pewnie w sprawie inva do rom wszyscy pisza do ciebie bo ty tam taki wazny jestes.
ZAL.

Akurat Solidbaka mnie sie o to pytal ;)

Bartasss
22-05-2007, 11:32
Ok wiec Dracozius, to juz jego 4 ded na 118lvl

@Barek
A po co wy sie zalogowaliscie? zeby nas wystraszyc?

Barrek
22-05-2007, 11:40

@Barek
A po co wy sie zalogowaliscie? zeby nas wystraszyc?

A nie wiem, zadzwonili do mnie to sie loglem =D

Bartasss
22-05-2007, 11:43
@up
Co szwedzi do Ciebie dzwonili?:D bo jak dobrze pamietam to tylko oni byli online i ty

Tomorro(Sarloon madex)
22-05-2007, 12:28

Kręc filmiki ;)

Barrek
22-05-2007, 12:57
@up
Co szwedzi do Ciebie dzwonili?:D bo jak dobrze pamietam to tylko oni byli online i ty

Nom, a cos w tym zlego? o.O

Edit: No ale moglo sie cos dziac ;>

Bartasss
22-05-2007, 12:58
@up

nie nic tak sie tylko pytam, i nie rozumiem po co dzwonili po Ciebie;p bo nic sie nie dzialo

@Tomorro(Sarloon madex)

Wlasnie zamulilem dzis z filmem, ale nic ciekawego, ucieczka z of i potem 3 ue i temple, tylko niech dalej nie kupuje aola, to free items bedzie ;p

Hanys_Kce
22-05-2007, 16:58
@up
Byl Barek i byl jeszcze "wszechpotezny" kidler.
Nie zapomnijcie o tym;)

Slide_Aurea
22-05-2007, 17:43
@up
Byl Barek i byl jeszcze "wszechpotezny" kidler.
Nie zapomnijcie o tym;)

Jakże byśmy śmieli zapomnieć o kidlerze wszechpotężnym.... :D

Doneq
22-05-2007, 17:47
upupup
Powiedzial chowajacy sie w budzie pies:<

Turek Syty
22-05-2007, 17:59
Some news: --.,--

May 22 2007, 16:49:47 CEST Killed at Level 148 by Natalon and by Lecther Tirado

a kto?

Joixazi

ehhh

Lubie_orzechy
22-05-2007, 18:51
Some news: --.,--

May 22 2007, 16:49:47 CEST Killed at Level 148 by Natalon and by Lecther Tirado

a kto?

Joixazi

ehhh

LiPa EhH ;(

Sayg
22-05-2007, 18:55
http://www.tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/24923
natalona

Hanys_Kce
22-05-2007, 19:34
Raks gadales ze nikt nie ma ruszac pizdy z pz.
Targaj teraz z Joxa ze jest noob i ze go swedza palce:)

aim
22-05-2007, 19:37
nvm post do kasacji ;s

Raks Ninja
22-05-2007, 19:39
Raks gadales ze nikt nie ma ruszac pizdy z pz.
Targaj teraz z Joxa ze jest noob i ze go swedza palce:)

Tak szczerze to mam to juz w pizdzie ;)

Hanys_Kce
22-05-2007, 19:46
Tak szczerze to mam to juz w pizdzie ;)

Pojemna masz ta pi**e ;)

Tomorro(Sarloon madex)
22-05-2007, 20:06
Ktoś wie kogo noob charem jest "Puss"?;)

Sting_Ninja
22-05-2007, 20:19
Ktoś wie kogo noob charem jest "Puss"?;)

Stara Misimy :D

Slait
22-05-2007, 21:48
Puss = Dino = Hott

I Pomyslec ze mu Hotta sprzedalem ... :P

Sesef
22-05-2007, 23:29
Właśnie przykapiłem że jakąs Cipa mnie nick ukradła :/ Sesef

Hanys_Kce
23-05-2007, 00:16
Czemu odrazu ukradla?
Slowo sesef cos znaczy??
Czy to tak nic nieznaczacy wyraz?

Sting_Ninja
23-05-2007, 00:30
Ostatnio co sie logne na tibie to Cromak online :P Wracasz do gry?:P

Tomorro(Sarloon madex)
23-05-2007, 01:02
Jakby ktoś by nie wiedział z kąd wziąc

114 ms down
http://s000.wyslijto.pl/index.php?file_id=08872729023312863045&act=&down=&gk=kredyt

136 ek down
http://s006.wyslijto.pl/index.php?file_id=35469935306767930329&act=&down=&gk=leasing

121 ek down
http://rapidshare.com/files/32652804/Gardz_didnt_learn.rec.html

121ek and 111 ek down
http://rapidshare.com/files/32793711/gardz_dupe.rec.html

115 ms down
http://www.unbase.com/n/7603743680

;)

@Down
Teraz chyba dobrze ;p

Sesef
23-05-2007, 09:20
Czemu odrazu ukradla?
Slowo sesef cos znaczy??
Czy to tak nic nieznaczacy wyraz?

Znaczy jest jakiś tam instytut który skrót jest Sesef.
http://www.sesef.net/
http://www.sesef.com.br/
http://www.masterin.it/scuole/sesef.asp
itd

A sam nick wziął się z generatora imion CipSoftu jak zaczynałem grać wtedy jeszcze generowało imiona jednowyrazowe.

Ostatnio co sie logne na tibie to Cromak online :P Wracasz do gry?:P

Napisałem Ci na pw jak to wygląda.

@up
naucz się kopiować linki

Corsair
23-05-2007, 11:30
Tutaj tylko brakuje ludzi ktorzy pingują

Xtreme
23-05-2007, 19:21
• Hacked!! •

polostap
23-05-2007, 19:33
• Hacked!! •

Piaknie. Naściągało się syfu to teraz masz... hue hue hue

Sayg
23-05-2007, 19:46
a to peszek ;<

NaTA90
23-05-2007, 19:50
Elom nie martw sie bo byl tylko p secik :;( ;(
Odrobiles hunta to odrobisz tez i hacka.;( ;(

ToMuS_Aurea
23-05-2007, 20:11
Dal sie chlopak nabrac na free pacca :(

DemonstaR
23-05-2007, 20:21
Juz widze Eloma jak biega po depo i pissze "fre itens plx i was haked!". A pierwszym do ktorego podleci bedzie Zevs~ >.<

Slide_Aurea
23-05-2007, 20:38
Nie śmiejcie się.... Może wygrał mpa, tylko musiał passy wysłać do kogos? Chyba każdy by chciał mpa nie?? :D (zwłaszcza mając p arma) xD

Sesef
23-05-2007, 20:54
Nie śmiejcie się.... Może wygrał mpa, tylko musiał passy wysłać do kogos? Chyba każdy by chciał mpa nie?? :D (zwłaszcza mając p arma) xD

Ja już miałem MPA więc wiem jak wygląda, do nowego jakoś mi nie spieszno.

Slide_Aurea
23-05-2007, 20:57
Dobra dobra, Ty to ty, więc wiesz, oprócz mpa widziałeś sca i całego knight seta.... :o A Elomek tylko w czyimś domq ;s

Maxoo
23-05-2007, 21:11
co za pech, Elom ;( ;(

szkoda że Ci delete'a nie zrobili albo nie zrookowali....

Hanys_Kce
23-05-2007, 21:28
Nie lubi eloma ale nikomu nie zycze hacka.
Wiem co to stracic all i to nie mile uczucie wiec oszczedzilibyscie tych komentarzy bo to samo mozecie miec wy.Nawet nie sciagajac syfu wystarczy ze kumpel sie polaszczy na wasze itemki, jak to mowia okazja czyni zlodzieja.

Sesef
23-05-2007, 21:37
Wiem co to stracic all i to nie mile uczucie wiec oszczedzilibyscie tych komentarzy bo to samo mozecie miec wy.Nawet nie sciagajac syfu wystarczy ze kumpel sie polaszczy na wasze itemki, jak to mowia okazja czyni zlodzieja.

Wiesz zależy jak kto podchodzi do hacka, ja jakoś emocjonalnie tibi nie traktuje dla mnie to jest Ciąg bitów które dostarczają mi jedynie rozrywki. Miałem format tak to bym wkleił archiwum z gg z wiadomością jaką dostałem od kumpla że Cromak hacked i moją reakcją. Powiem tak, reakcją był jakimś 5 minutowy śmiech. Jedynie chwile potem trochę się w*****łem że nie zrobie 200lvla i poi po szkole mi jakoś przeszło, fast powiedział że zrobi Ani i sprzeda SCA na nieokreśloną ilość rat.

Dobra dobra, Ty to ty, więc wiesz, oprócz mpa widziałeś sca i całego knight seta.... :o A Elomek tylko w czyimś domq ;s

Wiesz SCA to się obracało u mnie z 5 sztuk. Wpierw miałem SCA z gexa od 92 lvla bodajże, potem po deadzie Woja zrobiliśmy w nocy ani więc miałem swoje w między czasie było jeszcze SCA Butka [pożyczane na exp:) Butek nie mógł expic bo wojna ja mogłem więc co miało się marnować], potem miałem jakiś czas 2 SCA(moje i Beru), Butuka [się w lato wymienialiśmy, rano kto szedł na hydry oddawał SCA temu to miał expić], potem izmoks miał hacka jakieś 2 tyg później ja więc 2 SCA poszły sobie, potem miałem 1 dzień SCA z thora, a że fast w nocy robił ANI to mam już fastową pamiątkę.

Poznanski Rycerz
23-05-2007, 22:00
@up
juz sie tak nie lansuj ze jak miales haka to sie smiales -.-

polostap
23-05-2007, 22:29

Wybieraj sobie troszeczkę lojalniejszych kumpli... Lol.
Elom to cipka i tyle na ten temat, a że dał się haknąć to już jego sprawa. Istnieją możliwości: Ściągną jakiś syf, Sharował i "kumpel" ojebał, Ktoś miał do niego pasy i wykorzystał, albo opcja z tymi "kumplami". Innych opcji jakoś nie widzę, bo zdobyć czyjś acc, a potem password jest nie możliwe bez żadnych pomocnych w tym programów (teoretycznie). Nie zapomne jak Elom chciał się wzbogacić o nową parkę steel boots i zawołał mnie do ab moim sorcem, abym sprzedał mu. Wyszedłem ze statku z wrzuconą utamką, żeby nie to, to zarobiłby kolejną kaskę na payment. Ja niektórych rzeczy nie zapominam. Kiedyś się jeszcze bardziej doigrasz Elom.

Pozdrawiam
Ostap

Sting_Ninja
23-05-2007, 23:02
@up

Dla jednych to zabawa, dla innych zycie ;)

Kolirn
23-05-2007, 23:08
Dla jednych to zabawa, dla innych zycie ;)

dokładnie. hacka nie miałem nigdy ale gdy padam to moją reakcją też jest smiech :D

Sesef
23-05-2007, 23:25
@up

Wież sobie, albo i nie. Powiem Ci tak czego oczy nie widzą (na RL) tego sercu nie żal. Jakoś mi sie nie uśmiecha płakać za jakimiś 10KB na jakimś tam serwerze MySQL. Może i mogłem sprzedać wtedy cromaka za ponad 1k zł, ale przecież to tylko zabawa.

Losari
23-05-2007, 23:48
@up
Dokladnie ja jak mialem hacka to spalem (12 po poludniu elo? :>) Kupel do mnie zadzwonil i mowi ,,Ty hacka masz " ja powiedziale ,,jak chuj" i spac poszedlem xP

NaTA90
23-05-2007, 23:57
@up
Jakby Ci lukcika rokowali pewnie tez bys spal. Napisz jescze troche bajeczek bo sa bardzo ciekawe hahaha :) :)

Kakalaka222
24-05-2007, 00:24

Hmmm... ;) Wykrakałeś ;o

Sting_Ninja
24-05-2007, 00:33
@up
Jakby Ci lukcika rokowali pewnie tez bys spal. Napisz jescze troche bajeczek bo sa bardzo ciekawe hahaha :) :)

Z niecierpliwoscia czekam az cie Hory albo stary Horrorr hacknie..Ale chyba sa za na to zbyt honorowi. =/

Losari
24-05-2007, 02:16
@up

Haha wierz czy nie dla mnie twoje zdanie to jak gowno lezace na ziemi panie asslicker xD

Turek Syty
24-05-2007, 10:22
• Hacked!! •

W końcu noobowi typu Elom Tika się dostało ;)

GL&HF

shaiboos
24-05-2007, 11:11
Kto jak kto, ale Losari na ciśnieniowca nie wygląda. Lukcik jest prawie na każdej bitwie (a na pewno na większości) Nie rzadko pada, a dalej przychodzi, no i LVL wydaje mi się, że to już dłuższy czas wiele się nie zmienia. A przecież jak ci ktoś haknął postać to co możesz zrobić ? Czekać aż opierdo*i depot chest i sobie pójdzie...

Xtreme
24-05-2007, 12:52

Taa....

Mpa xd? Jo jakie "Dałny".. Już wiem kto mnie hacknal mhm p secik ?
Nie wiem czy P secik jest warty 300-400k..

Ale już połowe odrobiłem ; ))

Jak napisał Cormak.. to tylko gra...

A po 2 nigdy 2 ovvnera nie miałem.

"Hydras Rox" !

Maxoo
24-05-2007, 13:25
Łee odzyskałeś to lipa ;/
byłeś na kompie jak cię hakneli?

Xtreme
24-05-2007, 13:54
Łee odzyskałeś to lipa ;/
byłeś na kompie jak cię hakneli?

Lol.
Nie , nie byłem na kompie bo wtedy spałem.

Maxoo
24-05-2007, 14:29
i dziwnym trafem hacker nie chciał cie rookować ani deletować chara?. dziwne.

czyżby jakaś ściema?;]

Turek Syty
24-05-2007, 14:44
Lol.
Nie , nie byłem na kompie bo wtedy spałem.

0o
Od kiedy ty śpisz? -.- zawsze jesteś online jak jest Rom w dzień albo siedzisz po nocach o czwartej nad ranem i wielce masz przyszpan że cię FAG jakoś nie może ubić, bo jesteś noobem bez rl life...liżesz dupe temu romowi i myślisz że jeszcze pograsz na Aurea...
Dam ci dobrą radę... sprzedaj chara ;)

Sesef
24-05-2007, 14:45

Nawet nie wiedziałem że mam drugiego ownera :) No ale dobra.

BTW. 300k to ja w samych addon items mialem.

NaTA90
24-05-2007, 16:06
@up Sesef czy on pisal ze Ty masz 2 ownera ? Napisal , ze nigdy na elomie nie bylo 2 ownerow. Czytaj uwazniej !
Losari moze pobawimy sie w banowanie ? Fag lubi "bawic sie " 3 minuty przed ss a ja pobawie sie teraz. Na 1 ogien pujdzie Lukcik i Vladek. Puzniej moze Fafis. Jestes za tym ?

Barrek
24-05-2007, 16:15
@up Sesef czy on pisal ze Ty masz 2 ownera ? Napisal , ze nigdy na elomie nie bylo 2 ownerow. Czytaj uwazniej !
Losari moze pobawimy sie w banowanie ? Fag lubi "bawic sie " 3 minuty przed ss a ja pobawie sie teraz. Na 1 ogien pujdzie Lukcik i Vladek. Puzniej moze Fafis. Jestes za tym ?

A ja tez " Pujde " ?:>

Barrek
24-05-2007, 16:15
Sry, Double

NaTA90
24-05-2007, 16:18
Nah czemu ?

Barrek
24-05-2007, 16:19
Sry, triple =D

Xtreme
24-05-2007, 16:25
i dziwnym trafem hacker nie chciał cie rookować ani deletować chara?. dziwne.

czyżby jakaś ściema?;]

Mhm...

Jak Cromaka hackneli ? rookowali go? .. jak Lukcika hackneli rookowali go ?

Jak Belduriona hakneli (200ek) To rookowali go ?

NIE! więc stfu..

Losari
24-05-2007, 17:16

Hahaha mnie zbanowac? a banuj sobie glupi pajacu ja Cie bym z checia zbanowal w rl dokadniej Twoja twarz x) Nic mi nie mozesz zrobic x)

ToMuS_Aurea
24-05-2007, 17:48
Mhm...

Jak Cromaka hackneli ? rookowali go? .. jak Lukcika hackneli rookowali go ?

Jak Belduriona hakneli (200ek) To rookowali go ?

NIE! więc stfu..

Ty wariat chyba sie zapedziles troche... Nie porownuj sie do takich postaci !!!! Jedyne do kogo mozna cie porownac do do chara o nicku Uszaty Marian mniej wiecej podobne intelekty

Co do mariana niestety juz nie istenieje ale cudowne byly jego filmiki typu : wowo ale masz fajne buty z lotnictwa i niebieski szlafroczek

Xtreme
24-05-2007, 18:45
Ty wariat chyba sie zapedziles troche... Nie porownuj sie do takich postaci !!!! Jedyne do kogo mozna cie porownac do do chara o nicku Uszaty Marian mniej wiecej podobne intelekty

Co do mariana niestety juz nie istenieje ale cudowne byly jego filmiki typu : wowo ale masz fajne buty z lotnictwa i niebieski szlafroczek

Nom ; )))))
"Bo życie z downami jest piękne " Prawda ?

NaTA90
24-05-2007, 19:12
Losari ale TY pewny jestes haha. Napewno Ci nic nie moge ?

Losari
24-05-2007, 19:53
Szczerze to nawet paly mi nie zrobisz bo bym ci nie dal -.-

Komarek
24-05-2007, 20:24
elom & endrox

Jak to jest być nie szanowanym przez żadną liczącą się gildię ?

Barrek
24-05-2007, 20:47
elom & endrox

Jak to jest być nie szanowanym przez żadną liczącą się gildię ?

o.O a ty nie wiesz?

aim
24-05-2007, 22:05

a pobawisz sie ze mna ? plx plx plx
A i zacznij mniej grać w tibie bo coś Ci z Polaka ortografia nie idzie ;s

ToMuS_Aurea
24-05-2007, 22:23
Nom ; )))))
"Bo życie z downami jest piękne " Prawda ?

spytaj mamy albo siostry

NaTA90
24-05-2007, 22:31
@2up Z dziecmi sie nie bawie. Mistrzu jakie bledy popelnilem bo nie widze ich
Name: Thor Arteva
Level: 1
Residence: Rookgaard

Xtreme
24-05-2007, 22:54

Bwahahhaha xdd!

own3d!

Tomus.... Moja stara nie kradnie w tesco ; )

Sting_Ninja
24-05-2007, 22:54

I jeszcze powiedz ze to ty Thora hacknales.

Btw. 90% z ustnego polaka _/ =D

kidler
24-05-2007, 22:56

Jedziesz, jeeeedziesz!! Hahahahaha o maj gad. :D

@down

Kurde ;(

DemonstaR
24-05-2007, 23:01
Bwahahhaha xdd!

own3d!

Tomus.... Moja stara nie kradnie w tesco ; )

S*******aj ssac jaja Zevsowi pizdo jebana... Twoja stara kradnie w lumpeksach i okrada Toi Toie z papieru zebys mial pod czym spac gowniarzu jebany w dupe przez starego. Ty mowisz ze po hacku odsyskales juz polowe tego co straciles... nie dziwie sie, odrobic wartosc polowy p seta - zaden problem. Idz pomoz starej bo nie radzi sobie z workiem ze skarpetkami.
Uff ulzylo Ty pizdo jebana...
/Elom Sraka

@Up
A ty teraz nie liz dupy romowi bo kurwa kiedys Ciebie hackną to bedziesz plakal po swoim Leather Secie i brass helmie. Twoja stara razem z stara eloma wlasnie wynosza ten nieszczesny worek skarpet - Elom nie musisz sie wysilac, nadal mozesz ssac jaja Zevsowi, nie martw sie... Kidler Ty mozesz possac jaja innym z Romu, Zevs niestety zajety....

Barrek
24-05-2007, 23:05
S*******aj ssac jaja Zevsowi pizdo jebana... Twoja stara kradnie w lumpeksach i okrada Toi Toie z papieru zebys mial pod czym spac gowniarzu jebany w dupe przez starego. Ty mowisz ze po hacku odsyskales juz polowe tego co straciles... nie dziwie sie, odrobic wartosc polowy p seta - zaden problem. Idz pomoz starej bo nie radzi sobie z workiem ze skarpetkami.
/Elom Sraka

My tez Ci wspolczujemy...
Pathetic neo child ;|

Kakalaka222
24-05-2007, 23:48
Akcyjka na Edron. ;)

@ Nie wypał.

Flimon
24-05-2007, 23:59
@Elom , bo twoja stara kradnie w biedronce

@Endrox , Skoro jestes taki kozak to czemu tego nie pokazesz w tibi? dzisiaj kozaczyles do folara ze pz nie zrobi jak Zevs na statku , i ? zajebal ci 3 sdki na pape zaswieciles sie na redzie i wpadles na boat i sie plumkales do zevsa a nawet ci nie pomogl... cos ci nie idzie chyba lizanie dupy romowi.... Skoro taki kozak jestes to pokaz to w tibi?

Slait
25-05-2007, 00:12
Piaty Jezdziec Apokalipsy
May 24 2007, 22:59:12 CEST Killed at Level 116 by Vladislavus Dragulia
and by Hellah

Wkonuc padl ten kutas :P

Sting_Ninja
25-05-2007, 00:13
Akcyjka na Edron. ;)

@ Nie wypał.

Za drugim razem juz wypalilo :D
Piaty Jezdziec Apokalipsy - May 24 2007, 22:59:12 CEST Killed at Level 116 by Vladislavus Dragulia
and by Hellah
Rikser - May 24 2007, 23:12:02 CEST Killed at Level 133 by Mips and by Vladislavus Dragulia
Zekiv - May 24 2007, 23:32:18 CEST Killed at Level 123 by Hellah and by Soldek
Natalon - May 24 2007, 23:51:32 CEST Died at Level 115 by a demon skeleton
_/

TheThunder
25-05-2007, 00:25

Chociazby "puzniej" ... kup sobie slownik albo uzywaj przegladarki ktora sprawdza ortografie ... kretyn

btw. czas dokopac zdrajcom, hail FAG _/

Hanys_Kce
25-05-2007, 01:10
Ten swiat to jeden wielki syf hacki rooki i nic wiecej :confused::confused:

Hanys_Kce
25-05-2007, 01:14
/Elom Sraka

@Up
A ty teraz nie liz dupy romowi bo kurwa kiedys Ciebie hackną to bedziesz plakal po swoim Leather Secie i brass helmie. Twoja stara razem z stara eloma wlasnie wynosza ten nieszczesny worek skarpet - Elom nie musisz sie wysilac, nadal mozesz ssac jaja Zevsowi, nie martw sie... Kidler Ty mozesz possac jaja innym z Romu, Zevs niestety zajety....

Ty masz problem do nich czy do ich rodzicow mozesz mi to wytlumaczyc??
Nie przepadam za nimi ale jak to mowia wara od starych.
Piszesz jak dziecko z podstawowki na kazdy bluzg odpowiadasz twoja stara itp. ZAL!!!

Maxoo
25-05-2007, 09:04
możliwe też że on sam ma jakiś kompleks "starych" może ich nie ma, zmarli mu? Czyżby?

tibiaplayer
25-05-2007, 10:36
Ten swiat to jeden wielki syf hacki rooki i nic wiecej :confused::confused:

jeszcze bany i deleted... :-x

Kolirn
25-05-2007, 12:17
możliwe też że on sam ma jakiś kompleks "starych" może ich nie ma, zmarli mu? Czyżby?

to nawet śmieszne nie było....

Sting_Ninja
25-05-2007, 12:20
jeszcze bany i deleted... :-x

I wojny xD Ale to akurat jest + dla tego serva!

Tomorro(Sarloon madex)
25-05-2007, 12:45
Mistrzu jakie bledy popelnilem bo nie widze ich

Pójdzie-Pózniej-ogień-może-Jesteś

I jakieś tam Ł-ś-ż

NaTA90
25-05-2007, 13:42
W necie nie uzywam polskich liter ...
Pojdzie, Pozniej masz racje :)

Keleris
25-05-2007, 15:32
10 znakuf...........

Slait
25-05-2007, 15:34
Slait = Vesz = Zevs

Keleris
25-05-2007, 15:36
............... 10 znakuf

Slait
25-05-2007, 15:41
Zal mi ciebie :), tzm ciebie

Wiadomosomsc dla Kolrina Lord Dagoth Ur = Swiety Marian, Xar Blade :)

Knoxy
25-05-2007, 16:07
Zal mi ciebie :), tzm ciebie

Wiadomosomsc dla Kolrina Lord Dagoth Ur = Swiety Marian, Xar Blade :)

Nie zasmiecac TEMATU jakimś gownem myslisz, ze kogos interesuje wasza klotnia? zalatwcie to na pw lub gdzie indziej ale nie tu!

Gotic
25-05-2007, 17:21
/Elom Sraka

@Up

Teraz, jak bedziecie sie tyrac od "zal", "ty jestes bardziej zalowy", "nie, ty", to za jednostke żalu wezcie ten tekst. Bedziecie porownywac swoje posty do tego i latwiej bedzie rozpoznac kto jest bardziej "zalowy".

@Sting
Gratz matury :)

Nodin_Cord
25-05-2007, 17:58
Ja pier.... mam kare za moje "piękne" oceny na czas nieokreslony.
A najgorsze jest to, że stary mnie przyłapał w nocy jak grałem i Mi kompa schował omg...X(

Maxoo
25-05-2007, 18:13
@kolirn (czy jak mu tam)

czemu uwazasz że chciałem być śmieszny? czyżby tobie to nie wychodziło i krytykujesz innych, a nawet nie wiesz czy chcieli by ich post był smieszny czy nie?

Kolirn
25-05-2007, 19:30
@kolirn (czy jak mu tam)

czemu uwazasz że chciałem być śmieszny? czyżby tobie to nie wychodziło i krytykujesz innych, a nawet nie wiesz czy chcieli by ich post był smieszny czy nie?

próbowałeś być głupio mądry pisząc na temat śmierci rodziców... a to nie jest temat z którego powinno się żartować więc na przyszłość głupie komentarze tego typu sobie daruj.

@Slait

co mnie obchodzi ten koleś ? placka zaliczył loota ładnego sypnął i mam go głęboko teraz

Pasztet04
25-05-2007, 19:51
Witam , otóż niekiedy zaglądam na forum i z ciekawośćia czytam o tym co sie dzieje na Aurei , mogłby mi ktos powiedziec jaki jest stan wojny na dzień dzisiejszy?? I czy losy wojny magą sie odwrócic i jak tam jest z FAGIEM ma jeszcze zapał do walki czy nie ?!

Fag ....w was nadzieja!!!!

Hanys_Kce
25-05-2007, 20:01
@up
Jak narazie mozna powiedziec ze walka w fragach dosc wyrownana.
Wczoraj FAG 4:0 wygral.No a zapal jak narazie jest zobaczymy jak utrzyma sie stan rzeczy:)

Gotic
25-05-2007, 20:16
Ja pier.... mam kare za moje "piękne" oceny na czas nieokreslony.
A najgorsze jest to, że stary mnie przyłapał w nocy jak grałem i Mi kompa schował omg...X(

To zupelnie jak u mnie :D
Tylko ja mam w weekend 7 godzin grania na 2 dni :D

Maxoo
25-05-2007, 22:12
@kolirn

a wyzywanie czyichś rodziców to nie jest sprawa godna krytyki, prawda?

Kolirn
25-05-2007, 22:23
@kolirn

a wyzywanie czyichś rodziców to nie jest sprawa godna krytyki, prawda?

jak ktoś ma 14 lat to jego każda odpowiedź brzmi "twoja stara" więc ja zlewam na takich idiotów podrosną 5-6 lat to zrozumieją jak żałośni byli, jeśli nie to tym bardziej mi ich żal. tak czy siak mnie bardziej razi uwaga o śmierci rodziców niż ich obrażanie - nie mniej obie te rzeczy są karygodne

degeneruchy wy... toć to apokalipsa !!

Hanys_Kce
25-05-2007, 23:43
No z ta smiercia to fakt nie bylo zbyt madre bo w tym przypadku znizyl sie do jego poziomu.

A z tymi starymi to fakt trza dorosnac nie zapomne jak kluce sie z mlodszym bratem a on domnie "twoja stara" po tym musialem mu to fizycznie wytlumaczyc ze sie tak nie gada.:D:D

Maxoo
25-05-2007, 23:54
a tak btw. nie powiedziałem tego tylko przypuściłem taką możliwość. więc ten "najazd" raczej nie jest zbyt uzasadniony.

aim
26-05-2007, 00:02
degeneruchy wy... toć to apokalipsa !!

To nie apokalipsa, TO ARMAGEDON !

Maxoo
26-05-2007, 00:24
Dużo to wniosło do rozmowy.

dziekuje...

kidler
26-05-2007, 02:34
Wszystkiego dobrego Rychu. ;*

Fionebux
26-05-2007, 09:15
Taa....

Mpa xd? Jo jakie "Dałny".. Już wiem kto mnie hacknal mhm p secik ?
Nie wiem czy P secik jest warty 300-400k..

Ale już połowe odrobiłem ; ))

Jak napisał Cormak.. to tylko gra...

"Hydras Rox" !

o jeb jeszcze tego brakowało nie dziwie sie ze odrobiles jak siedzisz na hydrach i wałujesz 100% loot juz kiedy cfaniakowal ze od jakis mega ziom od hellaha to poszedl z nim moj kumpel noob charem na podpuche na hydry pozniej inny dobry kumpel eloma sie zapytal co zlecialo to ten powiedzial ze jakies tam k army i w helmety to odrazu do hellaha msg i 2x boh na start wiec uwazam ze poprawnie ze mial hacka chociaz ja tylko raz mialem z nie mojej glupoty...co pozniej mialem maly retired :)
Pozdrawiam All !!!

Gotic
26-05-2007, 11:58
No z ta smiercia to fakt nie bylo zbyt madre bo w tym przypadku znizyl sie do jego poziomu.

A z tymi starymi to fakt trza dorosnac nie zapomne jak kluce sie z mlodszym bratem a on domnie "twoja stara" po tym musialem mu to fizycznie wytlumaczyc ze sie tak nie gada.:D:D

Ależ Ty męski :*

Iron'knight
26-05-2007, 20:11
Gratz dla Zeri Nova, kolejnego 100 lvla na Aurea.

19:03 You see Zeri nova (Level 100). She is an elite knight. She is Avenger of the Unholy Confession (Nooblet Deluxe).

Xtreme
26-05-2007, 22:41
O ja czyzby Fag Tylko tak umie atakować?:

21:27 Therrax [93]: to jutro 5 min przed ssem wstan
21:27 Therrax [93]: i zobaczymy

OOo jeszcze therrax groźby w rl ;d

21:31 Kapek Aurea [87]: jakbym wiedzial gdzie mieszkasz to bym ci jebany szczylu najebal -.-

ŻAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAL!

Losari
26-05-2007, 23:06
@up jesteam najebany jak meserszmit i powietm ci8 ptawde zaplacisz i kurwa ci dojebie obiecujke l;]

Xtreme
26-05-2007, 23:12
@up jesteam najebany jak meserszmit i powietm ci8 ptawde zaplacisz i kurwa ci dojebie obiecujke l;]

Oh no?

No kill me !blax

Kolirn
26-05-2007, 23:56
Oh no?

No kill me !blax

no kurwa aż sie prosisz żebym poszedł cię ubić... taki z ciebie kozak a jak wpierdol dostaniesz to tu płakać będziesz. zrobił byś nam wszystkim przysługę poprosił o name locka żebyśmy cię nie poznawali i przestał pisać na tym forum, uwierz wszyscy byli by tobie wdzięczni a ty siedzisz tu jak wrzut na dupie im mocniej cię ktoś kopnie tym szybciej wracasz by dostać jeszcze raz... ja na twoim miejscu juz dawno bym zrezygnował...

NaTA90
27-05-2007, 00:08
@up Moze lubi jak ktos go bije....
Tylko zebys go nie zabil Kolirnem ;/

Xtreme
27-05-2007, 00:12
no kurwa aż sie prosisz żebym poszedł cię ubić... taki z ciebie kozak a jak wpierdol dostaniesz to tu płakać będziesz. zrobił byś nam wszystkim przysługę poprosił o name locka żebyśmy cię nie poznawali i przestał pisać na tym forum, uwierz wszyscy byli by tobie wdzięczni a ty siedzisz tu jak wrzut na dupie im mocniej cię ktoś kopnie tym szybciej wracasz by dostać jeszcze raz... ja na twoim miejscu juz dawno bym zrezygnował...

O ja Kolirn mi grozi...
jak Ty tym pallem kurwa mi naskoczyc mozesz xdd

Barrek
27-05-2007, 00:22

True Words...

Jojo Ninja
27-05-2007, 00:49
O ja Kolirn mi grozi...
jak Ty tym pallem kurwa mi naskoczyc mozesz xdd

Weż idź Hero szukaj na Edronie i zamknij ten pysk ;))

/Jojo

Xtreme
27-05-2007, 09:04
Weż idź Hero szukaj na Edronie i zamknij ten pysk ;))

/Jojo

Nie bój się Malutki.. wiem gdzie są ;)

Sayg
27-05-2007, 11:25
A wiesz jak dojsc z temple do dp ? Bo jak nie to mozesz niedlugo poznac droge ....

ToMuS_Aurea
27-05-2007, 11:40
Elom jak czytam twoje posty to az mi sie odbyt marszczy .....

Myslisz ze jestes nietykalny??
zawsze jak cie widze w dp to najpierw mi sie chce smiac ale potem plakac ze cie spotkalem....
Jestes taki zalosny ze omg idz ogladaj te swoje Pokemony i nie pisz na tym forum...

tibiaplayer
27-05-2007, 11:50
@Elom Tika

Nikt cie nie lubi, kazdy nienawidzi to po jaka cholere jeszcze tu piszesz? i to zebys jeszcze pisal cos z sensem a nie posty typu

"Oh no? No kill me !blax"

Przemysl to i najlepiej nie klikaj juz nigdy na "Cytuj" albo "Odpowiedz"

Gotic
27-05-2007, 12:28
O ja czyzby Fag Tylko tak umie atakować?:

21:27 Therrax [93]: to jutro 5 min przed ssem wstan
21:27 Therrax [93]: i zobaczymy

OOo jeszcze therrax groźby w rl ;d

21:31 Kapek Aurea [87]: jakbym wiedzial gdzie mieszkasz to bym ci jebany szczylu najebal -.-

ŻAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAL!

żal to jest to jak ty szybko expisz. Tyle juz grasz ta postacia, ze ciagle 94 lev.

Knoxy
27-05-2007, 12:30
@Elom Tika

Nikt cie nie lubi, kazdy nienawidzi to po jaka cholere jeszcze tu piszesz? i to zebys jeszcze pisal cos z sensem a nie posty typu

"Oh no? No kill me !blax"

Przemysl to i najlepiej nie klikaj juz nigdy na "Cytuj" albo "Odpowiedz"

Szkoda slow na tego dzieciaczka tylko czekam az ktos wpadnie tam jemu na chate i napierdoli

Knoxy
27-05-2007, 12:32
Podwojny Post..

ToMuS_Aurea
27-05-2007, 12:42
No przydaloby sie morde mu naprostowac

Kakalaka222
27-05-2007, 13:43
Na każdego przyjdzie czas... ;)

Elomowi ktoś pewno wkręcił, że jest kod na nieśmiertelność, dlatego jest takim "Kozakiem".

Maxoo
27-05-2007, 15:12
ahahaha.
śmieszne.

to czemu wszyscy go tak straszycie że padnie, bedzie płacił itp. a jak narazie nikt go nie ubił? mówicie to już od ponad 2 tyg. albo i wiecej

polostap
27-05-2007, 15:15
ahahaha.
śmieszne.

to czemu wszyscy go tak straszycie że padnie, bedzie płacił itp. a jak narazie nikt go nie ubił? mówicie to już od ponad 2 tyg. albo i wiecej

Bo na tym noobie nikt nie chce pz'ta robić... Pomyśl logicznie. Po prostu i na niego przyjdzie upragniony moment.

Pozdrawiam
Ostap

Edit!
A cóż to? Elom czy inny bandyta? :
http://forum.tibia.org.pl/showthread.php?t=192251

Xtreme
27-05-2007, 15:23
Elom nie ; ) bo elom ma tylko p seta i troszke inne skile ; *

L4ki
27-05-2007, 15:39
Chciałbym wszystkich powiadomić o fakcie że mam do sprzedania 10 listów na postać Elom Tika... chęti proszeni są o zgłaszanie się ...

Posiadacz przynajmniej 5 listów może zapewnić delejta tej postaci... na dowód że to nie bleff prezentuje 1 z listów :D

http://img150.imageshack.us/my.php?image=elomtikahv1.jpg

Hanys_Kce
27-05-2007, 15:46
Kurde jeden dzien mnie nie ma a tu na forum juz 3 strony wrzutow na eloma
bijemy rekordy:):)

Gotic
27-05-2007, 15:56
Bo na tym noobie nikt nie chce pz'ta robić... Pomyśl logicznie. Po prostu i na niego przyjdzie upragniony moment.

Pozdrawiam
Ostap

Edit!
A cóż to? Elom czy inny bandyta? :
http://forum.tibia.org.pl/showthread.php?t=192251

To zadne wytlumaczenie. Po co straszycie go, skoro "nie chcecie wbic pz locka"? Pojdzcie noobcharami na 30 lvlkach i sprawa zalatwiona :)

Krazen
27-05-2007, 16:46
Czytam ten temat już dłuższy czas i widzę, że obecność niektórych osób na tym forum to czyste nieporozumienie. Niewiele tu wypowiedzi związanych z wydarzeniami na naszym świecie, za to mogę się dowiedzieć kto jest bardziej "żalowy" lub co sądzicie o swoich rodzicach nawzajem. BTW wczoraj był dzień matki, pamiętaliście czy byliście zbyt zajęci graniem w Tibię?

Jeśli tak ma wyglądać kontynuacja najciekawszego tematu zeszłego roku, to na jakim poziomie musi być reszta forum?

Na szczęście pisze tu jeszcze kilka osób które nie mają mentalności 14 latka traktującego te grę jak sposób na życie i oceniającego ludzi przez pryzmat ich levelu w Tibii. Nie będę wymieniał z imienia, każdy śledzący ten temat doskonale to widzi.

Do tych, którzy nie mają do powiedzenia nic poza "żal.pl": nie szkoda wam klawiatur na takie posty?

Kolirn
27-05-2007, 16:48
Chciałbym wszystkich powiadomić o fakcie że mam do sprzedania 10 listów na postać Elom Tika... chęti proszeni są o zgłaszanie się ...

Posiadacz przynajmniej 5 listów może zapewnić delejta tej postaci... na dowód że to nie bleff prezentuje 1 z listów :D

http://img150.imageshack.us/my.php?image=elomtikahv1.jpg

jeżeli masz na myśli te listy które są widoczne na screen to nie są one nic warte - bo nie zostały wysłane. Poza tym z tego listu nie wynika w prosty sposób że postać jest Sharowana.

Xtreme
27-05-2007, 17:00
jeżeli masz na myśli te listy które są widoczne na screen to nie są one nic warte - bo nie zostały wysłane. Poza tym z tego listu nie wynika w prosty sposób że postać jest Sharowana.

Ehh .. szkoda już chciałem je wykupić <lol2>

edit :
Elzagii 16:51:48
czy zgrzales sie tym co kolirn noob napisal??

hah xd

shaiboos
27-05-2007, 17:00
Elom nie ; ) bo elom ma tylko p seta i troszke inne skile ; *

Jedyny 94 Knight na Aurea...

L4ki
27-05-2007, 17:01

Rozwalasz mi konstytucje, ale udowodnie Ci ze duzo gadasz malo wiesz...

1 Liam darkcrosser mial deleted przez wyslany czy niewyslany list??
2 Fast'molt mial deleted przez wyslany czy nie wyslany list??

listy o sharingu nie musza byc wyslane i wlasnie wtedy sa wiekszym dowodem poniewaz zazwyczaj jest to forma wiadomosci dla drugiego ownera

Poczytaj tibia rules, pograj troche dluzej i moze pogadamy

Pozdro

Xtreme
27-05-2007, 17:06
Rozwalasz mi konstytucje, ale udowodnie Ci ze duzo gadasz malo wiesz...

1 Liam darkcrosser mial deleted przez wyslany czy niewyslany list??
2 Fast'molt mial deleted przez wyslany czy nie wyslany list??

listy o sharingu nie musza byc wyslane i wlasnie wtedy sa wiekszym dowodem poniewaz zazwyczaj jest to forma wiadomosci dla drugiego ownera

Poczytaj tibia rules, pograj troche dluzej i moze pogadamy

Pozdro

Ojjj ... Elzagii ;P Ten który mnie hacknął napisał listy do Ciebie tak ; > :<:<:<

Czekam na skutki mojego "DELETE"..

Ej? Czemu na te listy nie ma dużo chętnych jak to zacytowałeś :

"Elzagii 15:02:13
czy mam je sprzedac na forum komus ??;d
Elzagii 15:02:51
bo mysle ze sporo osob bedzie chetnych na twoje lisciki ;d "

LUDZIE BIERZCIE BąDZCIE PIERWSI BO ZABRAKNIE XDD!
I KTO MNIE Z DELETUJE? ;D

edit : Pokaż Inne listy...

Sesef
27-05-2007, 20:37
dobra zaczepem jako takie testy, narazie tylko zmiana mapy i system rund.

cstibia.no-ip.orgtu nie ma ip

Tommazi
27-05-2007, 21:20
Yyy mi coś wyskoczyło, że nie może przesłać na maila :(

Gotic
27-05-2007, 21:21
Czytam ten temat już dłuższy czas i widzę, że obecność niektórych osób na tym forum to czyste nieporozumienie. Niewiele tu wypowiedzi związanych z wydarzeniami na naszym świecie, za to mogę się dowiedzieć kto jest bardziej "żalowy" lub co sądzicie o swoich rodzicach nawzajem. BTW wczoraj był dzień matki, pamiętaliście czy byliście zbyt zajęci graniem w Tibię?

Jeśli tak ma wyglądać kontynuacja najciekawszego tematu zeszłego roku, to na jakim poziomie musi być reszta forum?

Na szczęście pisze tu jeszcze kilka osób które nie mają mentalności 14 latka traktującego te grę jak sposób na życie i oceniającego ludzi przez pryzmat ich levelu w Tibii. Nie będę wymieniał z imienia, każdy śledzący ten temat doskonale to widzi.

Do tych, którzy nie mają do powiedzenia nic poza "żal.pl": nie szkoda wam klawiatur na takie posty?

Nie no, cziasz teraz to mnie w*****les. WY*******AJ Z TAD!!!! Chuj ci do tego co my tu piszemy. Cos sie nie podoba? TO WON! Nie bedzie mi tu taki partol pierwszy lepszy przylazil i mowil, ze spammuje. Od tego jest to kurwa zasrane forum, zeby spammowac, bo co do chuja pana sie dzieje na tym serwie? I jeszcze do tego jestes w gildii, ktorej najbardziej nie lubie na aurerze odkad rok temu okolo huncili mojego thief chara w kazzo.

nie szkoda wam klawiatur na takie posty?

I kolejny pierwszy lepszy tekst. Bo akurat od napisania "zal.pl" zniszczy mi sie klawa:/

BTW wczoraj był dzień matki, pamiętaliście czy byliście zbyt zajęci graniem w Tibię?

A chuj cie to boli?

No widzisz skoro ten temat byl najciekawszy, to inne musialy byc bardziej zaspammowane, idz sie tam poudzielaj.

Czytam ten temat już dłuższy czas i widzę, że obecność niektórych osób na tym forum to czyste nieporozumienie.

Powtarzam sie, ale wyjdz. Jakos nikt pretensji nie ma do nas oprocz ciebie. To twoja obecnosc w*****a ludzi (moze tylko mnie, nie wiem).

Krazen
27-05-2007, 21:51
@Gotic - dzięki za konstruktywną krytykę. Jestem w szoku, w końcu ktoś uświadomił mi moją beznadziejność. Podziwiam twoją walkę o oczyszczenie forum z ludzi takich jak ja, aby już nikt więcej nie przeszkodził wam w prowadzeniu tych inteligentnych rozmów na arcyważne tematy.

W tym miejscu chyba powinienem przeprosić, że ośmieliłem się napisać tego posta i spytać się czy aby nie dostanę od niego hunta w Tibii. Z całym szacunkiem panie Gotic (tak, rozmówcy szacunek się należy, niezależnie od tego kim jest), to nie Ty decydujesz kto, kiedy i w jaki sposób będzie pisał na tym forum. Jeśli uważasz że łamię jakieś zasady to zgłoś to moderatorom.

Gotic
27-05-2007, 22:07
Przeprosiny przyjete XDD

Edit

Nasza rozmowa pokazuje wszystkim jak mozna kulturalnie zalatwic kazde nieporozumienie. Bierzcie z nasz przyklad.

duuKi
27-05-2007, 22:29
Nie no, cziasz teraz to mnie w*****les. WY*******AJ Z TAD!!!! Chuj ci do tego co my tu piszemy.

A chuj cie to boli?

Powtarzam sie, ale wyjdz. Jakos nikt pretensji nie ma do nas oprocz ciebie. To twoja obecnosc w*****a ludzi (moze tylko mnie, nie wiem).

No i tutaj masz cytaty z twojego posta....
Jezeli to jest kultura to ja jestem neandertalczykiem...?

Gotic
27-05-2007, 22:38
No i tutaj masz cytaty z twojego posta....
Jezeli to jest kultura to ja jestem neandertalczykiem...?

Widze, ze wiesz co to kultura, ale nie wiesz co to ironia.. ?

Hanys_Kce
27-05-2007, 23:11
@Gotic - dzięki za konstruktywną krytykę. Jestem w szoku, w końcu ktoś uświadomił mi moją beznadziejność. Podziwiam twoją walkę o oczyszczenie forum z ludzi takich jak ja, aby już nikt więcej nie przeszkodził wam w prowadzeniu tych inteligentnych rozmów na arcyważne tematy.

W tym miejscu chyba powinienem przeprosić, że ośmieliłem się napisać tego posta i spytać się czy aby nie dostanę od niego hunta w Tibii. Z całym szacunkiem panie Gotic (tak, rozmówcy szacunek się należy, niezależnie od tego kim jest), to nie Ty decydujesz kto, kiedy i w jaki sposób będzie pisał na tym forum. Jeśli uważasz że łamię jakieś zasady to zgłoś to moderatorom.

No ale jak narazie te inteligetne rozmowy nikomu nie przeszkadzaja procz takim jak ty.
A z tym dniem matki to normalnie mnie rozjebales piszesz ksiazke czy co.
Gowno cie obchodzi czy ktos sklada zyczenia czy nie wazne ze ty je zlozyles chyba ze sam grales w te nasze ukochane piksele i zapomniales o bozym swiecie.
Wiec jak dalej masz pisac to lepiej sie nie udzielaj.
A na koniec napisze to co cie tak bardzo denerwuje ZAL.PL!!!

Raxeff
27-05-2007, 23:31
No ale jak narazie te inteligetne rozmowy nikomu nie przeszkadzaja procz takim jak ty.
A z tym dniem matki to normalnie mnie rozjebales piszesz ksiazke czy co.
Gowno cie obchodzi czy ktos sklada zyczenia czy nie wazne ze ty je zlozyles chyba ze sam grales w te nasze ukochane piksele i zapomniales o bozym swiecie.
Wiec jak dalej masz pisac to lepiej sie nie udzielaj.
A na koniec napisze to co cie tak bardzo denerwuje ZAL.PL!!!

No wiesz, jeśli Tobie nie przeszkadza gadanie przez 30~ stron "TERAZ FAG WYGRYWA, ROM JEST CIEŃKI, WYGRAMY TERAZ HAHAHAHAAHAHA11!11ONEONE!jeden11!11", po czym za chwilke "ROM JEST NAJLEPSZY 21:20 DLA ROMU HAHAjeden!", to już jak zauważyłeś są to inteligentne rozmowy. A z dniem matki to akurat tutaj widze, jak to jest. Spytał się, czy aby nie byliście za bardzo zajęci graniem w Tibie, a tutaj nagle odpowiedzi, "CHUJ CIE TO BOLI!11", "ROZJEBAŁEŚ MNIE, WY*******AJ!11!11". A, i wiesz co? Wolałbym, żeby ludzie typu Ty, nie pisali w tym temacie w ogóle, a Twoje miejsce zajeły osoby piszące sensowne wypowiedzi, choćby Krazen. Już nie chodzi o to, że jest jakiś super-hiper cool, ale poprostu nie pisze jak 3/4 ponad osób wypowiadających się w tym temacie. Rozmowa byłaby bardziej interesująca, i nie tylko.

Hanys_Kce
27-05-2007, 23:35
@up
No i bardzo dobrze ze mu kazdy tak odpisal co innego jak by sie zapytal kto skladal zyczenia a nie odrazu jakas aluzja ze jak nie zlozyles to na bank siedzial kazdy przed kompem 10 h i zapomnial o bozym swiecie.

28-05-2007, 00:13
Odkąd przestałem się odzywać topic zszedł na psy ;o

Były jakieś fragi ostatnio? Nie było mnie chwilę, przepatrzyłem strony i jakoś cicho o wojnie samej w sobie...

polostap
28-05-2007, 00:29

Były jakieś fragi ostatnio? Nie było mnie chwilę, przepatrzyłem strony i jakoś cicho o wojnie samej w sobie...

Między innymi to, że padłeś ;D , yyy, znaczy się postać Twoja padła xD
A tak to możesz wejść na tibicams i ściągnąć filmik z ostatniego battle.

Pozdrawiam
Ostap

Robin_Boot
28-05-2007, 00:37

koles ktoremu selnales chara sposcil Thor Arteve do rookardu

Krazen
28-05-2007, 00:42
Nie chcę tu nikomu narzucać moich poglądów. Nie chcę też nikomu kazać, co ma pisać, bo każdy ma własny rozum. Myślę jednak że samo okazanie elementarnego szacunku dla innych tu piszących oszczędziłoby innym wiele czasu i nerwów. Bo ile stron można napisać o Elom Tice (chyba tak się to odmienia ;p) i jego noobostwie. Twórcy najciekawszego tematu na tym forum mają chyba w końcu większe ambicje niż pisanie tu wzajemnych wyzwisk.

Co do mojego pierwszego posta, nie bierzcie wszystkiego tak dosłownie.

Robin_Boot
28-05-2007, 00:46
@ up

popieram, btw ma ktos linka do ostatniego sukcesu FAG-u?

Krazen
28-05-2007, 01:08
Jeśli chodzi o ostatnią openkę na Edron, to film jest tu:

http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/25043

Miłego oglądania.

Robin_Boot
28-05-2007, 01:15
Jeśli chodzi o ostatnią openkę na Edron, to film jest tu:

http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/25043

Miłego oglądania.

dzienks :)

L4ki
28-05-2007, 04:14
ostatniej to ktora masz na mysli akcja na edron?? i pokaz zadumania w sobie szwedow ktorzy zeby nie dopuscic do nastepnego fraga zabijaja sie na potworkah hahaha....

Chomski_1991
28-05-2007, 08:46
ostatniej to ktora masz na mysli akcja na edron?? i pokaz zadumania w sobie szwedow ktorzy zeby nie dopuscic do nastepnego fraga zabijaja sie na potworkah hahaha....

"potworkach" nie potworkah :P a tak pozatym to alt nie gryzie -.-

Gotic
28-05-2007, 09:12
Miłego oglądania.

o0 Czyzby mala podlizowka;>

Kakalaka222
28-05-2007, 10:28
o0 Czyzby mala podlizowka;>

To poprostu kultura... ;)

Iron'knight
28-05-2007, 11:56
Daliby na Aurea jakiegos bossa. Taki Orsh by troche rozluznil ten swiat od wojny itp.
btw. Nie wie ktos czy oprocz Orsha byl na aurea jakis inny tego typu boss?

Maxoo
28-05-2007, 13:03
11:49 **** **** [48]: masslog!

na vesza.

na hydrach go złapali.

edit:
12:00 **** **** [48]: niepadl

Kolirn
28-05-2007, 14:16
Daliby na Aurea jakiegos bossa. Taki Orsh by troche rozluznil ten swiat od wojny itp.

Nie wiem co masz na myśli mówiąc 'tego typu boss"

ale kilka razy był Demodras i Old Widow, no i boss kapusta też się pojawił, był hornet fox etc

Maxoo
28-05-2007, 14:23
pewnie mu chodzi o morgarotha lub ferumbrassa. nie sądze żeby go na tym świecie ubili. także ze względu konfliktu między gildiami.

Iron'knight
28-05-2007, 14:42
Chodzilo mi jak powiedzial kolega <up> o Feru czy Morgarotha. W sumie male szanse na ubicie ale kto wie...

Chomski_1991
28-05-2007, 14:43
Było też także kilka ataków na Darashie m.in Bones, Minishabaal i Fluffy + oczywiście undead minion'y :P, a i na rooku był ten mino mag ale nei pamietam jak on sie zwie :)

Slide_Aurea
28-05-2007, 16:01
Cip soft nie kontroluje najazdów :) One są automatyczne ;p

@up: Chodzi Ci o Apprentice Sheng'a ;p

Kakalaka222
28-05-2007, 16:33
http://www.erig.net/kills-bosses.php?world=Aurea
A tu dokładniej ;)

ToMuS_Aurea
28-05-2007, 17:37
@Krazen drogi kolego mam prosbe czy mozesz mowic jak normalny czlowiek ktory ma 17 lat? ( tak masz w profilu) a nie jak jakis pajac pokazywac jakis ty kulturalny itp? ludzi nie zmienisz a lizaniem dupy tez duzo nie zdzialasz.

O i jeszcze jedno to nie koles ktory gra Piatym zrookowal Thora

Doneq
28-05-2007, 18:09
@up
nie wogole:<

Kakalaka222
28-05-2007, 18:17
O i jeszcze jedno to nie koles ktory gra Piatym zrookowal Thora

Proooooooooooooooooszę! ;>

Govinem
28-05-2007, 18:38
17:29 Elom Tika [94]: HUnted
17:29 Elom Tika [94]: :)
17:29 Govinem [50]: ssij
17:30 Elom Tika [94]: To idz expic
17:30 Elom Tika [94]: kozaczku
17:30 Elom Tika [94]: :D
17:30 Govinem [50]: jakos ciagle chodze
17:30 Elom Tika [94]: to chodz przed dp
17:30 You lose 110 hitpoints due to an attack by Elom Tika.
17:30 Elom Tika [94]: exori
17:30 Govinem [50]: EXURA GRAN

Sie zmanasował i pobiegł sie schowac

Mori's
28-05-2007, 18:49
a co miał zrobić czekać aż zabijesz ?:D

Nowik559
28-05-2007, 19:00
Trzeba było za nim pobiec

Xtreme
28-05-2007, 19:18
17:29 Elom Tika [94]: HUnted
17:29 Elom Tika [94]: :)
17:29 Govinem [50]: ssij
17:30 Elom Tika [94]: To idz expic
17:30 Elom Tika [94]: kozaczku
17:30 Elom Tika [94]: :D
17:30 Govinem [50]: jakos ciagle chodze
17:30 Elom Tika [94]: to chodz przed dp
17:30 You lose 110 hitpoints due to an attack by Elom Tika.
17:30 Elom Tika [94]: exori
17:30 Govinem [50]: EXURA GRAN

Sie zmanasował i pobiegł sie schowac

I tak padniesz. ; ]

Barrek
28-05-2007, 19:29
I tak padniesz. ; ]

AR JUU SZURE ?!?!

Slide_Aurea
28-05-2007, 19:32
Elom, ale Ty masz exori o ja jebie 110! Wymiatasz!! ROTFL xD

Govinem, zainwestuj w t ringa, utani gran hur, i możesz go dziabać, bo za huja pana Cie nie dogoni ;)

@Fag, zróbcie cos z tym pajacem... ;p Cromak i Losari coś tam bąkali, że się złoży, ale wprowadźcie to w życie ;p

Poznanski Rycerz
28-05-2007, 19:35
No moglibyscie mu wreszcie zamknac to glupia buzke...
Elom, niezwykle inteligente podejsc, walnac exori, odejsc ^^, twoj styl

Govinem
28-05-2007, 19:43
Elom, ale Ty masz exori o ja jebie 110! Wymiatasz!! ROTFL xD

Govinem, zainwestuj w t ringa, utani gran hur, i możesz go dziabać, bo za huja pana Cie nie dogoni ;)

@Fag, zróbcie cos z tym pajacem... ;p Cromak i Losari coś tam bąkali, że się złoży, ale wprowadźcie to w życie ;p

Elom Potem zamna łaził po ank on bohow nie ma a ja posiadam taki item chodzimy mniej wiecej tak samo:) i strong haste jest lepsze od haster:)

@Elom~
Jesli dla każdej osoby by sie udawało mnie zabic która by pisała do mnie "padniesz" to bym mial na dzien dzisiejszy chyba z 15lvl -.-

Robin_Boot
28-05-2007, 19:49
@ up up up....up....up

proponuje zalozyc topic Elom Tika i przestac wreszcie spamowac to forum!

28-05-2007, 19:52
@Krazen drogi kolego mam prosbe czy mozesz mowic jak normalny czlowiek ktory ma 17 lat? ( tak masz w profilu) a nie jak jakis pajac pokazywac jakis ty kulturalny itp? ludzi nie zmienisz a lizaniem dupy tez duzo nie zdzialasz.

Tu muszę stanąć w obronie Krazena. Jedna z niewielu w miarę normalnych i kulturalnych osób, a Ty po nim jedziesz, bo zbyt mądze mówi? Jeśli przeciętny 17latek ma głównie używać słów: Ziooooooom, Joł, wypas, oh lajt, etc. to ja proszę Mikołaja o bombę atomową w tym roku :F

Co do lizania dupy. Niby komu? I ludzie z FAGu i z RoMu cały czas jadą po Elomie, a Krazen mówił, żebyście sobie dali z tym spokój... Nie ukrywam, że Elom nie jest zbyt inteligentny, ale to co piszecie, to już jest po prostu popis Waszego (większości) kretynizmu i totalny forum space waste, no bo ileż można o tym samym pisać?

Maxoo
28-05-2007, 20:01
Widać Elom to bardzo fajny temat do rozmów tylko z deka przesadzony :]

Xtreme
28-05-2007, 20:12
Widać Elom to bardzo fajny temat do rozmów tylko z deka przesadzony :]

Już się przezwyczaiłem co do Govinema..

Mhm jebnołem exori. i do dp spierdoliłeś pajacu jebany.

Tak bohów nie mam...

Govinem
28-05-2007, 20:22
Już się przezwyczaiłem co do Govinema..

Mhm jebnołem exori. i do dp spierdoliłeś pajacu jebany.

Tak bohów nie mam...

Chyba biegałem ale nie biłes to co miałem robic?
Ja zawsze myslałem że pajac to ty jestes, bo na ciebie chyba tutaj tak wolaja:>
Więc podskocz teraz 2 razy przed kompem i klasnij 3x to beda na ciebie mowili na podwórku pajacyk.

ToMuS_Aurea
28-05-2007, 21:10
@Piaty nie mowie o tym ze ma mowic texty typu yoyoyo ale jest kozi ty cipa twoj stary itp.. ale nie mow mi ze tak sie wypowiadasz na podworku .

Np wyobraz sobie idziesz z kumplami na bro i mowisz drogi kolego czy zechcailbys mi potowarzyszyc przy konsumpcji tego otoz napoju poniewaz laczy nas wiez czysto przyjacielska i daze cie sympatia. ?? wlasnie tak on sie wypowiada NIE MAM NIC DO NIEGO zeby bylo jasne ale z deka przesadza

A thora nie zrookowal ten typ co myslicie on go do 107 zjechal

Krazen
28-05-2007, 21:29
@ToMuS_Aurea - hehe, nie wiem czy zauważyłeś po tylu latach nauki języka polskiego istnienie różnicy między językiem pisanym a mówionym. Co do zarzutu mojego lizania dupy, to konkrety proszę, konkrety ;p

@Elom - nie latasz w boh-ach bo:

nie stać Cię?
wolisz steel boots?
masz i wolisz soft boots? (akurat chyba najmniej prawdopodbne)

Pytanie z czystej ciekawości.

NaTA90
28-05-2007, 21:43
Juz 100 strona. Gratuluje !!!!
Ile z tego bylo o Elom tice ? Wedlug mnie 40 ~

Gadziu
28-05-2007, 21:48
haha, do czego to doszlo ze cisnie sie komus dlatego, ze pisze lepiej i madrzej od strony przeciwnej. zal dupe sciska jak widzi sie takie argumenty.

28-05-2007, 21:58
@Piaty nie mowie o tym ze ma mowic texty typu yoyoyo ale jest kozi ty cipa twoj stary itp.. ale nie mow mi ze tak sie wypowiadasz na podworku .

Np wyobraz sobie idziesz z kumplami na bro i mowisz drogi kolego czy zechcailbys mi potowarzyszyc przy konsumpcji tego otoz napoju poniewaz laczy nas wiez czysto przyjacielska i daze cie sympatia. ?? wlasnie tak on sie wypowiada NIE MAM NIC DO NIEGO zeby bylo jasne ale z deka przesadza

Jak to Krazen powiedział, jest pewna różnica między językiem pisanym, a mówionym ;p Może tak nie mówię, ale u mnie pełna kulturka oraz lekki i w miarę głupi humor ^^

@up
Ten tekst w opisie jest piękny. Aż żałuję, że go sam nie wymyśliłem ;>

Poznanski Rycerz
28-05-2007, 22:04
@ToMuS_Aurea - hehe, nie wiem czy zauważyłeś po tylu latach nauki języka polskiego istnienie różnicy między językiem pisanym a mówionym. Co do zarzutu mojego lizania dupy, to konkrety proszę, konkrety ;p

@Elom - nie latasz w boh-ach bo:

nie stać Cię?
wolisz steel boots?
masz i wolisz soft boots? (akurat chyba najmniej prawdopodbne)

Pytanie z czystej ciekawości.

A zauwazyles roznice miedzy pisaniem wypracowan, a postowaniem na forum, gdzie ponad polowa osob niczym porownania homeryckie jest zwiazana z retardacja?

Maxoo
28-05-2007, 22:17
Jednak pisanie na forum to też język pisany.(masło maślane?)
To że NIEKTÓRYM ciężko go rozumieć (?) lub nie podoba im się bo nie są przyzwyczajeni to nie jest powód aby innym narzucać jak mają pisać

Poznanski Rycerz
28-05-2007, 22:26
Jezyk dostosowuje sie do sytuacji. Innym "jezykiem mowionym" bedziesz sie zwracac do sedziego, a innym do kolegi. KUMASz BAZE?