Pokaż pełną wersje : Wojna
Kidlex jakoś ucichł na forum? :o
Pewnie dlatego,że musi odrabiać swój evul lvl.
Btw.Co ten kidler robi ,że on tak szybko do dp s*******a?Chyba nosi time ringa + Utani gran~ + Boh.Bo ja z bohami i time~ go nie dogoniłem : (
blantmaster
20-04-2008, 11:14
Tuli Jeng
Apr 20 2008, 09:55:27 CEST Killed at Level 109 by Plynx
and by Alkvion Everegi
Oni chyba jeszcze nie zrozumieli ze nie mozna tak po prostu isc i expic :D
Hanys777
20-04-2008, 17:34
Jule Burre
Solo style?????????
btw , czemu inmates nie wyjdzie na jakąś openke.. lub nie zrobią jakies snake atk? : >
edit :
Kidler , Doneq w Romie ; o.., no to może być ciekawie ; ))
Kakalaka222
20-04-2008, 18:11
... no to może być ciekawie ; ))
Raczej będzie. ;)
noob_z_Carlin
20-04-2008, 18:15
http://tibia.gamigo.de/forum/attachment.php?attachmentid=254699
shaiboos
20-04-2008, 18:31
bardzo ładny obrazek :>
MieChO_SlaiT
20-04-2008, 18:58
tibia.com szwankuje czy tylko ja tak mam ?:>
KriS1460
20-04-2008, 21:59
zaraz skokson mistrz albo jakis inny kon z HaH napisze jakis glupi post
" i widzicie ze teraz Inmates bez nas jest niczym, cioty przegraly open"
a tak naprawde to tylko 1 open, duzo przed nami :)
HaH Dziekuje za Noob Chary _/ i tak was adde wyrucha w czoko _/
A ja sie zastanawialem czemu mam 15stke hahahaha.
Tyran The Bro'war
20-04-2008, 22:18
http://tibicams.tibianetwork.net/de/movies/show/39394
blantmaster
20-04-2008, 22:37
Szybko i skutecznie :D
Sting_Ninja
20-04-2008, 22:43
Wygramy next razem :p
MieChO_SlaiT
20-04-2008, 23:02
duuKi przewidzial wynik openki i nie zabral ze soba bohow :D
Issytarus
21-04-2008, 01:04
zaraz skokson mistrz albo jakis inny kon z HaH napisze jakis glupi post
" i widzicie ze teraz Inmates bez nas jest niczym, cioty przegraly open"
a tak naprawde to tylko 1 open, duzo przed nami :)
HaH Dziekuje za Noob Chary _/ i tak was adde wyrucha w czoko _/
to samo bys napisal niezaleznie od tego czy bsymy tam byli czy nie, przegraliscie i na cos trzeba zrzucic wine a na nubach moze byc kazdy, kazdy kto byl od nas na nubie o ile wogle ktos byl to biegal tak zeby dla nikogo nie pomagac i bylo mowione przez liderow zeby nie wspierac zadnej ze stron, jak chcesz to na nastempnej open niech twoj drugi owner wpadnie do nas i sam poslucha :O
Wiec prosze cie nie pierdol glupot jesli gowno wiesz, jesli byl ktos 'od ciebie' na vent u nas to powie to samo co napisalem
I licz sie ze slowami bo mozesz ich zalowac, dobra rada
btw nasz skrot to H&H nie HaH
Sting_Ninja
21-04-2008, 11:39
Groznie oO :D HAHAHAH
A ja bez blessów byłem kiniem : ((.
Hujnie 2 lvl owned ;<
ziomek zamykaj juz i wypad ;]
Proste Miecho, ta wojna bedzie dlugaaaaaaaaa, i jeszcze nie raz przegramy, a moj budżet jest ograniczony ;P
Nie ma co, i tak bylooo supper :P
Kiedy next ?:]
KriS1460
21-04-2008, 15:20
to samo bys napisal niezaleznie od tego czy bsymy tam byli czy nie, przegraliscie i na cos trzeba zrzucic wine a na nubach moze byc kazdy, kazdy kto byl od nas na nubie o ile wogle ktos byl to biegal tak zeby dla nikogo nie pomagac i bylo mowione przez liderow zeby nie wspierac zadnej ze stron, jak chcesz to na nastempnej open niech twoj drugi owner wpadnie do nas i sam poslucha :O
Wiec prosze cie nie pierdol glupot jesli gowno wiesz, jesli byl ktos 'od ciebie' na vent u nas to powie to samo co napisalem
ja nie zwalam winy na noobchary, open przegralismy , trudno, ale stwierdzam fakty. Xumariun Atharion kto to? Oczywiscie noob fagu ktory mnie bloczyl. Mam podac wiecej? Grozic co najwyzej to mozesz grozic swojej dziewczynie w lozku jezeli ja masz, i to ty uwazaj ze slowami, masz cos do mnie to powiedz to na vent.
I dla mnie ta gildia zawsze bedzie HaH bo to 1 wielkie HAHAHA jest.
ja nie zwalam winy na noobchary, open przegralismy , trudno, ale stwierdzam fakty. Xumariun Atharion kto to? Oczywiscie noob fagu ktory mnie bloczyl. Mam podac wiecej? Grozic co najwyzej to mozesz grozic swojej dziewczynie w lozku jezeli ja masz, i to ty uwazaj ze slowami, masz cos do mnie to powiedz to na vent.
Character Xumariun Atharion does not exist. :(
KriS1460
21-04-2008, 15:50
Character Xumariun Atharion does not exist. :(
nie pamietam dokladnie jego nicku, za trudny do zapamietania, jezeli bede go widzial to skopiuje i tutaj wpisze poprawny. napewno ktos kojarzy albo nawet i wie ktoto jest :)
Kakalaka222
21-04-2008, 16:03
Haa Haa Ha! xDDD Przyznam, że dobre hasełko. ;)
KriS1460
21-04-2008, 16:50
13:14 Gamemaster: Account of player Kuldiseyto Verdiwerr banished for 30 days with final warning.
blantmaster
21-04-2008, 17:07
13:14 Gamemaster: Account of player Kuldiseyto Verdiwerr banished for 30 days with final warning.
Brawo nie umiecie wygrac uczciwie? Zmienie nazwe z La Onda na Delete Onda
Hahahahahahahha ; d
Higher and Hahaha : DDDDDD!
KriS1460
21-04-2008, 17:16
Brawo nie umiecie wygrac uczciwie? Zmienie nazwe z La Onda na Delete Onda
Chcial wojny, to ja teraz ma.
blantmaster
21-04-2008, 17:23
Hahahahahahahha ; d
Higher and Hahaha : DDDDDD!
Zly dotyk? Boli przez cale zycie.
Up Ale pokazcie to na battle
KriS1460
21-04-2008, 17:33
spoko, jeszcze pokazemy :)
łał, to był dopiero pierwszy battle. a Ty już się podniecasz że wygrałeś ..
Zły dotyk? : >>> Mnie w domu żelazkiem nie biją ; <
KriS1460
21-04-2008, 17:40
@up
Dokladnie. To bylo dopiero 1 battle, a przed nami jeszcze duzo :D
blantmaster
21-04-2008, 18:09
łał, to był dopiero pierwszy battle. a Ty już się podniecasz że wygrałeś ..
Zły dotyk? : >>> Mnie w domu żelazkiem nie biją ; <
Wiem ze to byl pierwszy battle jeszcze wiele razy przegramy przeczytaj swoj post wyzej to skumasz o co mi chodzilo. Smiejesz sie z H&H a pewnie gdyby chcieli ci dac inva to bys ich calowal w dupe.
Hanys777
21-04-2008, 18:19
@up
Dokladnie. To bylo dopiero 1 battle, a przed nami jeszcze duzo :D
Tak samo jak z NBS niby 300 Frag przewagi a to oni je przegrali.
Fragi nie maja tu nic do rzeczy jak ktos chce walczyc to po 5-10 wyjebkach dalej bedzie sie bil.
KriS1460
21-04-2008, 18:30
Tak samo jak z NBS niby 300 Frag przewagi a to oni je przegrali.
Fragi nie maja tu nic do rzeczy jak ktos chce walczyc to po 5-10 wyjebkach dalej bedzie sie bil.
Dokladnie. Fragi nic nie znacza, licza sie morale, a nam morale tak mocno nie spadly. To byl dopiero 1 open.
Issytarus
21-04-2008, 18:40
Jezeli znasz kogos kto cie blokowal od nas to gadaj z liderami naszej gildi i ta oosba zostanie wyrzuca a nie placzesz ze cie wszystkie nuby blokowaly z H&H
Tak jak powiedzialem ryles z nas i pozalujesz tego wczesniej czy pozniej, objecuje ci to a HAHAHAHA to bylo to co pokazaliscie na open
blantmaster
21-04-2008, 18:49
Jezeli znasz kogos kto cie blokowal od nas to gadaj z liderami naszej gildi i ta oosba zostanie wyrzuca a nie placzesz ze cie wszystkie nuby blokowaly z H&H
Tak jak powiedzialem ryles z nas i pozalujesz tego wczesniej czy pozniej, objecuje ci to a HAHAHAHA to bylo to co pokazaliscie na open
Nub chary przeszkadzaly kazdemu co zreszta widac na filmiku
KriS1460
21-04-2008, 18:49
widze ze juz coraz wiecej osob w HaH liderami sie staje. Ty akurat nim nie jestes wiec mozesz mi co najwyzej szweste chlapnac i gowno mozesz mi zrobic. ja juz z paroma osobami na ten temat gadalem i jak sie dowiem kto to byl to pogadam z nim sam na sam.
Kakalaka222
21-04-2008, 19:19
HAHAHAHA to bylo to co pokazaliscie na open
Gdy "FAG" walczył z Inmates vs. NbS też było w plecy... wiec co 'HAHAHA'? n/c, nie ma sensu takie coś, skoro samemu nie jest się lepszym.
Wiem ze to byl pierwszy battle jeszcze wiele razy przegramy przeczytaj swoj post wyzej to skumasz o co mi chodzilo. Smiejesz sie z H&H a pewnie gdyby chcieli ci dac inva to bys ich calowal w dupe.
Tak ! marze o tym żeby dojść do ' Fagu ' ; o? ...
Wiesz dzięki czemu expią dzięki ciężkiej walce inmates...
a połowa z H&H ma w dupie rli którzy są w wojnie ...gdyby chcieli walczyć by to zrobili?..... lecz wolą expić... a to wszystko zawdzięczają ? Komu?
INMATES
Pamiętasz może jak wszyscy z old fagu byli w inmates?
Każdy miał comment na tibia.com..
Loyal of the end to Inmates itp ; )))..
lecz ... dobra sam sprawdź.
DemonstaR
21-04-2008, 20:00
@up
Nie znasz całej prawdy dlaczego H&H jest neutral to sie nie odzywaj...
W dupie byłeś gówno widziałeś.
@up
Może i nie znam... ale jakby byli Loyal jak pisali by walczyli prawda? : >>
blantmaster
21-04-2008, 20:04
@up
Signed
Wedlug Eloma powinniscie czekac az La Onda zacznie huntowac was wszystkich.
@Elom
tez nie wiem do konca jak to bylo ale niektorzy z nich wylapali hunta z huj wie jakiego powodu. bylo na nich robione PA a do tego jeszcze ta lista, zostali wyrzuceni z Inmates, byly pewnie jeszcze inne powody ale to nie moja sprawa
Rester111
21-04-2008, 20:04
co do lojalności to może niech krzysiu sie wypowie...:)
Może i nie znam... ale jakby byli Loyal jak pisali by walczyli prawda? : >>
Heh, jedna strona ma być loyal a druga strona może mieć ją w dupie
Sting_Ninja
21-04-2008, 20:25
@up
[/I]
Jakbyscie zaczeli myslec swoimi malymi mozdzkami to byscie wpadli na pomysl zeby zmienic waszego lidera matka endroxa. Placzem nie da sie wszystkiego zalatwic, bynajmniej obustronnego respectu na linii szwed-polak. ;)
A co ma wiedziec? Ze La Onda robila na noobkach polaczkach pa? A butek was ze spawnow nie wywalal? HAHAHa Zacznijcie wkoncu myslec...
Heh, piszecie o tym ze robili PA etc.
Hehe, moze i racja ale popatrzcie na to:
Soulcrasher: Total +24,045,093
Therrax: Total +21,200,639
Xavieradu: Total +11,824,244
Theruviel: Total +11,559,937
Butibof: Total +15,592,665
Feliex: Total +11,209,335
Heh, i teraz niektorzy 'spamerzy' powinni wbic sobie do tych malych glowek, ze to glownie dzieki La Onda, Inmates i RoM, mozecie dzisiaj tak expic.
Oczywiscie nie mowie ze udzial 'fagu' byl w tej wojnie mniejszy od wyzej wymienionych gildi, ale to glownie dzieki przylaczeniu sie pod koniec wojny La Ondy i RoM'u nastapil przelom i wojna jako tako na jakis czas byla wygrana.
Tym postem nie wypominam nikomu, oraz nie wymuszam na nikim przylaczenia sie do La Ondy, Inmates lub RoM, tylko chcialem przypomniec dzieki komu mozecie walic swoje 'PG'
Jest to skierowane rownie do 'evul' fighterow ktorzy znalezli kase na pacca dopiero gdy wojna sie skonczyla, a teraz skacza do kazdego bo sa kozaki w 'HaH', szanuje ludzi bedacych w tej gildi, poprostu chcialem wam przypomniec dzieki komu dzisiaj macie 'duzo wyzsze lvle' i mozecie w spokoju bawic sie gra.
/Nie bede odpowiadal na spam, ktory bedzie nastepstwem tego postu.
pS. Chyba ze napiszecie cos sensownego.
/duuKi
2pS. Postacie i dodany do nich exp w ostatnim miechu, zostaly wybrane losowo.
DemonstaR
21-04-2008, 21:17
Jaracie sie niezdrowo i tyle Wam powiem...Dzięki Inmates to,sratatata,tere-fere...Jest w tym dużo prawdy,że dzięki Inmates old fag team sobie expi ale prędzej czy później H&H dołączy do wojny,bo Adde lubi szukać wrażeń.Tak samo La Onda miała być neutral.
Kiedy dołączą to tylko kwestia czasu...
PS.
A może jakiś członek H&H nam wyjaśni czemu są neutral ;> ?
@ blanmaster
Wiesz kim jesteś na openach ? NIKIM, więc nie kozakuj
@ Larus
_/ wiesz za co
[EDIT] down
Mówie o tym co może sobie 100 palek ;)
Kazdy sie liczy na openie, a Wisnia jak najbardziej :P
Dlaczego by nie, u nas lataly nizsze lvle, walczy, jest lojalny jednej stronie, odkad go tamta wydymala, i za to ja go szanuje, mimo tego ze walczy w przeciwnym teamie :P
Kakalaka222
21-04-2008, 22:02
PS.
A może jakiś członek H&H nam wyjaśni czemu są neutral ;> ?
Kilka powodów, najlepiej wyjaśni Ci ten temat: http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=2105123 , a konkretnie wypowiedź Butibofa:
I said it many times and i will say again.
FAG doesn't exist... just are some ppl who were treated bad.
I said it many times but i think it need to be writen on forum.
La Onda decided to kill kuldiseito so he and some his friends joined NS.
99% of the situation is cuz of Simon.
A swe friend heard on ventrilo when Simon said that ppl are able to power abouse old FAG team and polish ppl.
That he will kick almost all polish ppl from Inmates, not at the same time but in a parts...so ppl won't get mad.
Also great leader Simon wasn't helping his members...
My dear friend Theruviel almost died by allied guild La Onda.
Many ppl were attaked,hunted etc.. and Simon did nothing.
Oh no he did haha he told his own members to not make POI quest in own team but pay 100-200k to La Onda... and go with them.
He also shared guild cash with Sindre Mandus and Alle.
(His rl friends who joined war at the end) ofc helped us to win but its not reason to give them our guild cash.
He didn't respect ppl for that what they did.
He even wasn't active in war... He was retired... cuz as he said "Im not battle comander, im leader"
So Simon You are bad leader cuz Your members are paying for Your misstakes.
Bad that Inmates have so bad leader... cuz there are really great guys.
Like 2 days ago when i came from school me and many other ppl were kicked from Inmates.
He kicked most active guys in war...and didn't kick ppl who were against us at the begining of war lol...
Simon it was the wrost thing You could do...
So ppl who were kicked made a new guild and decided to leave alliance cuz of La Onda and Simon.
Lets say something about La Onda. They members feel better then others. Wanna know why?
I spoke to tavy one of la onda leaders and he said
"We are better then you cuz we have a choice, we can go neutral, call NS and you are out of aurea"
Also la onda members were attaking/insulting ppl.
Some people showed no respect to us after some months fighting together.
My mates were loyal to Inmates were doing everything Simon said and he just kicked them. Nice leader
I would like to say sorry to my Inmates friends for that what happened but people coudn't be in that Alliance longer.
And its not cuz someone is scared or something... cuz ppl were dying in war many times... its cuz of no respect.
And im really disapointed that some ppl msged me and called me traitor or something cuz i didn't backstab i just got kicked from Inmates without any reason.
Specialy i would like to say sorry to:
Anton,Sebbe,El Maco,Jopi,Sante,
Sir Dunka,Mamux,Damy,Foad,Caveman,Eero and Franek.
You are great guys just bad that Simon is Your leader.
If someone will say thats not true what i wrote. I got a screen where Simon is saying "I never cared about you".
Simon i hope you will change in future and show more respect to ppl from your alliance.
If someone will coment it please write from main chars.
And don't tell me things like "We wanted to take you back to inmates bla bla" if you wanted me in inmates you shouldn't kick me. Thats all.
Sorry for bad english
Yours
Matek
@edit
Oj sorki, nie jestem członkiem H&H, czy jak kto woli HaH, no ale zostawiam to, bo wkoncu wypowiadał sie członek H&H. ;)
_ciuszek_
22-04-2008, 01:02
Heh, i teraz niektorzy 'spamerzy' powinni wbic sobie do tych malych glowek, ze to glownie dzieki La Onda, Inmates i RoM, mozecie dzisiaj tak expic.
Oczywiscie nie mowie ze udzial 'fagu' byl w tej wojnie mniejszy od wyzej wymienionych gildi, ale to glownie dzieki przylaczeniu sie pod koniec wojny La Ondy i RoM'u nastapil przelom i wojna jako tako na jakis czas byla wygrana.
Tym postem nie wypominam nikomu, oraz nie wymuszam na nikim przylaczenia sie do La Ondy, Inmates lub RoM, tylko chcialem przypomniec dzieki komu mozecie walic swoje 'PG'
Jest to skierowane rownie do 'evul' fighterow ktorzy znalezli kase na pacca dopiero gdy wojna sie skonczyla, a teraz skacza do kazdego bo sa kozaki w 'HaH', szanuje ludzi bedacych w tej gildi, poprostu chcialem wam przypomniec dzieki komu dzisiaj macie 'duzo wyzsze lvle' i mozecie w spokoju bawic sie gra.
/duuKi
rozumiem ze musisz sie przypucowac ;]
ZIMAHEEEEE ROXXX;]
Kilka powodów, najlepiej wyjaśni Ci ten temat: http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=2105123 , a konkretnie wypowiedź Butibofa:
@edit
Oj sorki, nie jestem członkiem H&H, czy jak kto woli HaH, no ale zostawiam to, bo wkoncu wypowiadał sie członek H&H. ;)
To, sobie powody znaleźli bo musieli za Poia płacic ; ooo!
A przecież nikt im nie kazał iść; p
blantmaster
22-04-2008, 09:35
@ blanmaster
Wiesz kim jesteś na openach ? NIKIM, więc nie kozakuj
@ Larus
_/ wiesz za co
[EDIT] down
Mówie o tym co może sobie 100 palek ;)
jak taki mocny jestes czemu chara nie pokazujesz?
Matut666
22-04-2008, 11:47
/duuKi
_/ Popieram duki...ale mogłeś też powiedzieć o tym jak Inmates dostało propozycjie od Adde aby być free to bylismy free hmm mniej niż 24h bo postanowilismy dalej walczyc o pomgadać ,,FAG-owi" a teraz oni są neutral i zostawili nas na lodzie...No ale nic na to nie możemy poradzić teraz już wiemy komu można pomagać a komu nie;)
_/
Larus
Duuki
Enwuuka
KriS1460
22-04-2008, 12:53
matut kotq mnie zapomniales dopisac ;((
_ciuszek_
22-04-2008, 13:22
kto teraz gra na zevs?
No wlasnie, zapomnialem, dzieki za przypomnienie.
<edit>
Nie chce mi sie klocic z ta ferajna.
Slide_Aurea
22-04-2008, 14:09
http://allegro.pl/show_item.php?item=351121271
Jakbyście to mieli, napewno żadnej openki nie przegracie więcej xD
KriS1460
22-04-2008, 14:16
juz to widzialem hahaha. Koles musi miec niezle najebane w tej bani :D
cys brutal
22-04-2008, 14:32
Duuki ciekawe czy byś teraz pisał to samo gdybyś był teraz w H&H i nie mów, że nie chciałeś dołączyć.
Nie pierdol, chcialem, juz nie chce :]
A jak was zacznie 'pijama' dojzezdzac, bedziecie prosic o mozliwosc dolaczenia do la ondy etc, a teraz sorry /brb:p
Elom hahahah :D przeczytaj to jeszcze raz
Tak ! marze o tym żeby dojść do ' Fagu ' ; o? ...
Wiesz dzięki czemu expią dzięki ciężkiej walce inmates...
a połowa z H&H ma w dupie rli którzy są w wojnie ...gdyby chcieli walczyć by to zrobili?..... lecz wolą expić... a to wszystko zawdzięczają ? Komu?
INMATES
Pamiętasz może jak wszyscy z old fagu byli w inmates?
Każdy miał comment na tibia.com..
Loyal of the end to Inmates itp ; )))..
lecz ... dobra sam sprawdź.
Ja nie bylem w Inmates to jak wszyscy?
KriS1460
22-04-2008, 16:46
wasz kochany i lubiany lider HaH "skokson" dal mi bana na vencie ;(((
czym ja sobie zasluzylem? ;p
Powod: Obrazanie HaH na forum _//
A mi konto usuneli, ohhh nie :(
Matut666
22-04-2008, 17:58
Afff :( Mi też usuneli konto :( chociaż zapłaciłem już za nowe vento Folariemu :( Jestem załamany :(
MieChO_SlaiT
22-04-2008, 18:15
Saori Mia
Apr 22 2008, 16:29:53 CEST Died at Level 154 by a kongra
bot na malpach po update?
Racja ;].
Btw. Slide,po jakich ty stronach serfujesz o.O
Tyran The Bro'war
22-04-2008, 18:53
@up
Slide zazwyczaj ogląda redtube albo youporn, w międzyczasie (jak sie filmy ładują) szuka różnych, dziwnych rzeczy w necie...
Hanys777
22-04-2008, 19:12
@up
Slide zazwyczaj ogląda redtube albo youporn, w międzyczasie (jak sie filmy ładują) szuka różnych, dziwnych rzeczy w necie...
Np. gola dupa browara itp:)
Issytarus
22-04-2008, 21:01
ostrzegam ze to beda dlugie wypociny ALE PRAWDZIWE I DOKLADNIE OPISZE TO DLACZEGO ODESZLISMY OD INMATES
@Duuki,Endrox i wszscy co nie rozumieja, nie chca rozumiec albo nie wiedza czemu zostalismy neutral
A wiec zaczelo sie od tego ze bylismy pomiatani przez La Onde, Simona(lidera Inmates)
Najwazniejszy powod byl taki ze Simon sam powiedzial jakis czas temu juz
'polacy to miesio armatnie, mozna nimi pomiatac, nie pomagajcie im za duzo, bede ich kickowal z gildi jeden po jednym za glupie powody i zwsze nie bede im do konca pomagal'
Po tej wypowiedzi mozna stwierdzic ze jest on jebanym kutasem..
Zawsze bylismy loyal(ofc nie wszyscy z nas bo np. nie ktorzy sie wyplacali , nie bilisie itp) ale to byla garstka i do reszty pownien miec szacunek..
Teraz oprucz slow robil to, La onda kickowala naszych ludzi z respow, wyzywala, pokazywala ze jest lepsza i jedyne co Simon robil to od czasu do czasu pogadal z nimi ale bylo to robione zadko, bez jakich kolwiek checi
i oprucz tego Simon byl bardzo zadko wiec takie sprawy sie zbieraly grubo, bywalo ze byl on raz na tydzien a w tydzien bylo takich spraw kilkanascie
Teraz przejdzmy dalej jak Simon moze robic tak z ludzmi ktorzy starali sie tak samo jak starzy Inmates a nawet bardziej, padalismy dla nich, porzyczalismy kase, staralismy sie robic wszystko zeby przezyli jesli byla taka potrzeba, jeden maly przyklad?
Speed~ spanikowal na carlin i rzucil haslo ze nie moze uciec( a tak na prawde mogl tylko spanikowal), na channelu na vent bylo duzo osob glownie polacy i nikt z nas nie pytal o nic tylko odrazu wybiegl i mu zwyczajnie pomogl z reszta takich przykladow bylo setki
Nastempnie w gildi Inmates bylo zawsze cos takiego
' bija mnie, napisz ktos do xxxxxxx bo mnie leja za to ze powiedzialem ze ja tu jestem'
'sory ale pisz do Simona, nie moge Ci pomoc'
'ale kurwa simona teraz nie ma zara padne..'
i koniec na tym sie konczylo, Simona nie bylo a wiec nikt nie mogl zalatwic sprawy m.in. dlatego co napisalem wyzej stworzylismy H&H gdzie nie ma obsrancow tak jak w Inmates i nie czekamy na 1 lidera az przyjdzie i pomoze i pogada a dana osoba sie wyjebie tylko lecimy i pomagamy a dopiero pozniej pytamy sie o co poszlo
Dalej byla kasa gildiowa i kasa z paymentow, owszem bylo mowione ze prawia cala kasa z paymentow idzie dla Inmates mimo to my oczekiwalismy tez czegos od nich a mianowicie i m.in. tego ze bedziemy loyal do siebie i nie bedziemy soba pomiatani i kasa gildiowa powinna zostac w gildi nie prawda? A nasz wielki lider Simon wydawal ja na swoje pacce, blessy i ? I dawal ja dla innych osob ktore nie byly w gildi np.Sindre, Mandus a ta kasa byla gildiowa..
Z paymentow zaden z polakow nigdy nic nie dostal chodz z czystej przyzwoitosci powinien jakas tam czesc dac dla jakiegos lidera polaka..
to na tyle o Simonie i po czesci o La ondzie
Teraz o samej La Onda
Jej memberzy zawsze mysleli ze sa od nas lepsi, pomiatali nami jakbysmy nic nie zroblili w wojnie i im nie pomogli w niej.
Uwazali ze to oni i tylko oni nam pomogli w wojnie ale dzieki nam to oni dali by byli pomiatani przez Adde bo robil pa na ich kumplach i chcial zrobic POI'a tydzien przed tym jak La Onda chciala i do tego taniej wiec wygrali te wojne takze dla siebie, oprucz tego tak szybko by nie skonczyly walczyc NS i CC zebysmy my nie zrobili ZALEDWIE tych 550+ fragow na nich i nie zmarnowali im 90% morali, 90% kasy i nie skasowali kilku harow. To sa fakty..
Dlatego powstala gildia H&H + dolaczyly do naszego Alliance Simply the best i Outcasts poniewaz nie zamierzamy byc soba pomiatani i uwazani za NIC bo sami najlepiej my wiemy co zroblismy i zamierzamy za to byc minimalnie uwarzani
Jak to Feliex napisal na forum tibia.com
' "Show loyal so u get respect" There we show loyal but where was respect ? ':s
A wiec niech teraz zobacza jak to jest, moge powiedziec tylko ze mam respect do kilku ludzi z Inmates ale nie do Simona i nie do gildi La Onda
Wiec dlatego duki ani Endrox nie placzcie teraz bo sami widzicie ze te powody naszego odejscia byly powazne i bylo ich duzo..
Powodzonka nastempnym razem beda wiedziec czego nie robic :)
A patrz tutaj sie mylisz z ta kasa mi Simon dal 100k po 3 deadach ale to na poczadku wojny jeszcze ;d
Issytarus
22-04-2008, 21:57
Tak masz racje, wogle o tym zapomnialem do pewnego czasu Simon dawal cos dla ludzi na blesy ale rzadko(bo m.in. rzadko byl) i zadko tez dlatego ze po prostu nie chcial dawac albo dawal bardzo nie chetnie i wlasnie glownie robil to na poczatku wojny i troche pod koniec tak to na prawde rzadko..
Przykladem jest Gam~ ktory 3(?) razy bez blesow sie wykladal i to ze plakali magowie i nie tylko jak mogli ze nie maja juz nic kasy i od dawna na nubach zarabiaja bo zeby nie to juz by ich tu nie bylo a raczej nie mialo by po co byc
Slide_Aurea
22-04-2008, 22:00
Np. gola dupa browara itp:)
Stary... jego fotki są na necie odkąd skończył 15 lat... nikt ze znajomych nie wie, dlaczego po 2 browarze browar wyskakuje z gatek i po*******a na golasa :D _/
shaiboos
22-04-2008, 22:13
@ issy~
ja proponuję nieco mniej przejmować się Tibią, a nieco więcej swoim wykształceniem ;s
Do ludzi w Inmates , RoM i La Onda :
Pierdolicie takie bzdury a tak naprawde chcielibyscie zeby Polacy do was doszli.....
Issytarus
22-04-2008, 22:23
2@up wiedz jak na taki wypracowanie to napisalem je szybko i po prostu nie chce sie poprawiac bledow, jestem swiadomy ze jest ich tam nie malo.. tu chodzilo o przeslanie a o pisowanie mniej :P
@up
Pewnie ze by chcieli ale sie do tego nie przyznaja i beda sie wypierac tylko zebyb tak nie bylo nie spamowalo by codziennie do nas ludzie ze zrobilismy zle i ze sie da to naprawic jeszcze i nie pisali by o lojalnosci tyle i wielu innnych sprawach ktorych mi sie nie chce juz wymieniac, na dzis sie napisalem juz tutaj :D
To, sobie powody znaleźli bo musieli za Poia płacic ; ooo!
A przecież nikt im nie kazał iść; p
łał. Zrozumiałeś.... Jaaaaaaaaaaa!
Issy~
Tak, kurwa, na szybko pisałeś. Gdybyś pisał na szybko, to byś chociaż cześć z licznych 'rzadko' napisał poprawnie.
kurwa mać do chuja pana rzadko nie jest to tylko w tym długim poście ale i w następnym nie czepią się tego że tam jakie inne błędy porobiłeś bo jak piszesz pisałeś szybko ale ten błąd pojawia się za każdym razem. Zapamiętaj rzadko piszemy przez RZ
@ sesef hasah
po hu sie do niego doczepiacie o jakies shity ? dobrze, ze to w ogole napisal a wy sie sracie do niego zal mi was :)
[EDIT] SESEF przed "że" daje sie przecinek wypominajac bledy
@ Issytarus
Wszyscy zarabiali cash na nubach [od openki do openki] ;) btw OPRÓCZ
@ Nata
Jeśli język ojczysty traktujesz jako "shit" to gratz ;)
btw Emod Ashenvale
Van'lian:
Apr 23 2008, 02:28:16 CEST Killed at Level 89 by Beznickos
and by Linglifer
cys brutal
23-04-2008, 11:43
Van'lian:
Apr 23 2008, 02:28:16 CEST Killed at Level 89 by Beznickos
and by Linglifer
Beznicko ?? :D:D 20 lvl z Askary zabił go :)
_ciuszek_
23-04-2008, 11:49
Beznicko ?? :D:D 20 lvl z Askary zabił go :)
:D
lllllllllllllllllllll
Matut666
23-04-2008, 13:51
ostrzegam ze to beda dlugie wypociny ALE PRAWDZIWE I DOKLADNIE OPISZE TO DLACZEGO ODESZLISMY OD INMATES
@Duuki,Endrox i wszscy co nie rozumieja, nie chca rozumiec albo nie wiedza czemu zostalismy neutral
A wiec zaczelo sie od tego ze bylismy pomiatani przez La Onde, Simona(lidera Inmates)
Najwazniejszy powod byl taki ze Simon sam powiedzial jakis czas temu juz
'polacy to miesio armatnie, mozna nimi pomiatac, nie pomagajcie im za duzo, bede ich kickowal z gildi jeden po jednym za glupie powody i zwsze nie bede im do konca pomagal'
Po tej wypowiedzi mozna stwierdzic ze jest on jebanym kutasem..
Zawsze bylismy loyal(ofc nie wszyscy z nas bo np. nie ktorzy sie wyplacali , nie bilisie itp) ale to byla garstka i do reszty pownien miec szacunek..
Teraz oprucz slow robil to, La onda kickowala naszych ludzi z respow, wyzywala, pokazywala ze jest lepsza i jedyne co Simon robil to od czasu do czasu pogadal z nimi ale bylo to robione zadko, bez jakich kolwiek checi
i oprucz tego Simon byl bardzo zadko wiec takie sprawy sie zbieraly grubo, bywalo ze byl on raz na tydzien a w tydzien bylo takich spraw kilkanascie
Teraz przejdzmy dalej jak Simon moze robic tak z ludzmi ktorzy starali sie tak samo jak starzy Inmates a nawet bardziej, padalismy dla nich, porzyczalismy kase, staralismy sie robic wszystko zeby przezyli jesli byla taka potrzeba, jeden maly przyklad?
Speed~ spanikowal na carlin i rzucil haslo ze nie moze uciec( a tak na prawde mogl tylko spanikowal), na channelu na vent bylo duzo osob glownie polacy i nikt z nas nie pytal o nic tylko odrazu wybiegl i mu zwyczajnie pomogl z reszta takich przykladow bylo setki
Nastempnie w gildi Inmates bylo zawsze cos takiego
' bija mnie, napisz ktos do xxxxxxx bo mnie leja za to ze powiedzialem ze ja tu jestem'
'ale kurwa simona teraz nie ma zara padne..'
i koniec na tym sie konczylo, Simona nie bylo a wiec nikt nie mogl zalatwic sprawy m.in. dlatego co napisalem wyzej stworzylismy H&H gdzie nie ma obsrancow tak jak w Inmates i nie czekamy na 1 lidera az przyjdzie i pomoze i pogada a dana osoba sie wyjebie tylko lecimy i pomagamy a dopiero pozniej pytamy sie o co poszlo
Dalej byla kasa gildiowa i kasa z paymentow, owszem bylo mowione ze prawia cala kasa z paymentow idzie dla Inmates mimo to my oczekiwalismy tez czegos od nich a mianowicie i m.in. tego ze bedziemy loyal do siebie i nie bedziemy soba pomiatani i kasa gildiowa powinna zostac w gildi nie prawda? A nasz wielki lider Simon wydawal ja na swoje pacce, blessy i ? I dawal ja dla innych osob ktore nie byly w gildi np.Sindre, Mandus a ta kasa byla gildiowa..
Z paymentow zaden z polakow nigdy nic nie dostal chodz z czystej przyzwoitosci powinien jakas tam czesc dac dla jakiegos lidera polaka..
to na tyle o Simonie i po czesci o La ondzie
Teraz o samej La Onda
Jej memberzy zawsze mysleli ze sa od nas lepsi, pomiatali nami jakbysmy nic nie zroblili w wojnie i im nie pomogli w niej.
Uwazali ze to oni i tylko oni nam pomogli w wojnie ale dzieki nam to oni dali by byli pomiatani przez Adde bo robil pa na ich kumplach i chcial zrobic POI'a tydzien przed tym jak La Onda chciala i do tego taniej wiec wygrali te wojne takze dla siebie, oprucz tego tak szybko by nie skonczyly walczyc NS i CC zebysmy my nie zrobili ZALEDWIE tych 550+ fragow na nich i nie zmarnowali im 90% morali, 90% kasy i nie skasowali kilku harow. To sa fakty..
Dlatego powstala gildia H&H + dolaczyly do naszego Alliance Simply the best i Outcasts poniewaz nie zamierzamy byc soba pomiatani i uwazani za NIC bo sami najlepiej my wiemy co zroblismy i zamierzamy za to byc minimalnie uwarzani
Jak to Feliex napisal na forum tibia.com
' "Show loyal so u get respect" There we show loyal but where was respect ? ':s
A wiec niech teraz zobacza jak to jest, moge powiedziec tylko ze mam respect do kilku ludzi z Inmates ale nie do Simona i nie do gildi La Onda
Wiec dlatego duki ani Endrox nie placzcie teraz bo sami widzicie ze te powody naszego odejscia byly powazne i bylo ich duzo..
Powodzonka nastempnym razem beda wiedziec czego nie robic :)
Więc tak:
1. Napisałeś tu coś takiego ,,'polacy to miesio armatnie, mozna nimi pomiatac, nie pomagajcie im za duzo, bede ich kickowal z gildi jeden po jednym za glupie powody i zwsze nie bede im do konca pomagal " a czy ja jestem szwedem ?;> Jestem polakiem i jakoś zawsze otrzymam pomoc gdy potrzebuje.
2. Ja jakos dostałem kase na blessy i aol jesli powiedzialem simonowi ze potrzebuje ,,Z paymentow zaden z polakow nigdy nic nie dostal chodz z czystej przyzwoitosci powinien jakas tam czesc dac dla jakiegos lidera polaka..."
3. Ja nie płacze przypomnij sobie że to wy płakaliście jak Inmates mogło być free ,,Dołączcie do nas bo oni najpierw wyjebią nas a pożniej inmates..."
4. Ja jak potrzebowałem pomocy to mi zawsze ją otrzymałem albo od Sebbe albo od Simona więc nie mów że nie było pomocy trzeba tylko umieć zagadać...,,Nastempnie w gildi Inmates bylo zawsze cos takiego
'ale kurwa simona teraz nie ma zara padne.."
Matut666
23-04-2008, 13:54
Do ludzi w Inmates , RoM i La Onda :
Pierdolicie takie bzdury a tak naprawde chcielibyscie zeby Polacy do was doszli.....
Hmm nie chodzi że pierdolimy bzdury bo ja nie ukrywam że nie chciałbym aby nie doszli bo chciałbym...Inmates było neutral juz jakis czas temu hmm okolo 6h zdecydowalismy sie wrócic i walczyc dalej i było ok :) Więc nie ukrywam że nie chciał bym abyście nie doszli bo chciałbym ;)
Sting_Ninja
23-04-2008, 14:17
@up
Ta, bo wszystko przez to ze Kidler nie jest activ :(
Chomsky_91
23-04-2008, 15:00
ja choc przejebalem 1+kk na blessy/aol/supplies w warze nie dostalem ani 1 gp od liderow :/ czy meiso armatnie no raczej bo sie nas pozbyli z Inmates :S nie wyrzucili tych którzy mieli wyzsza range niz Soldier ;/
Kakalaka222
23-04-2008, 15:03
@up
Pewnie ze by chcieli ale sie do tego nie przyznaja i beda sie wypierac tylko zebyb tak nie bylo nie spamowalo by codziennie do nas ludzie ze zrobilismy zle i ze sie da to naprawic jeszcze i nie pisali by o lojalnosci tyle i wielu innnych sprawach ktorych mi sie nie chce juz wymieniac, na dzis sie napisalem juz tutaj :D
Ofc ja też bym chciał, ale jest jak jest... na razie tak jest, trochę czasu i znowu coś sie zmieni. ;)
Po drugie, mógłbyś podać swój nejm, bo nie wiem kim jesteś. (PM albo tutaj ;) )
KriS1460
23-04-2008, 15:23
ja choc przejebalem 1+kk na blessy/aol/supplies w warze nie dostalem ani 1 gp od liderow :/ czy meiso armatnie no raczej bo sie nas pozbyli z Inmates :S nie wyrzucili tych którzy mieli wyzsza range niz Soldier ;/
Ile razy ja sie wyjebalem? Ja nigdy nie dostalem ani GP od Fagu zanim doszedlem do Inmates. Czemu? Folari kupywal sobie itemy za kase gildiowa. Teddy Bear za 500k, niezle :)
Issytarus widze ze Ty za nowego lidera HaH robisz.
skokson placilem za venta zeby na nim siedziec, wiec teraz oddaj ta kase. przeciez teraz Ty za lidera robisz 8o
Przedstawiam pvp Nosebled Section! B)
15:10 You lose 226 hitpoints due to an attack by Mage Jon.
15:10 Using one of 73 strong health potions...
15:10 Edozev [130]: armor
15:10 Edozev [130]: armor
15:10 You lose 106 hitpoints due to an attack by Edozev.
15:11 You lose 21 hitpoints due to an attack by Mage Jon.
15:11 Mage Jon [136]: UTANI GRAN HUR
15:11 You lose 17 hitpoints due to an attack by Edozev.
15:11 You lose 22 hitpoints due to an attack by Mage Jon.
15:11 You lose 18 hitpoints due to an attack by Mage Jon.
15:11 You lose 26 hitpoints due to an attack by Edozev.
15:11 Edozev [130]: armor
15:11 Using one of 72 strong health potions...
15:11 You lose 120 hitpoints due to an attack by Edozev.
15:11 You lose 37 hitpoints due to an attack by Edozev.
15:11 You lose 22 hitpoints due to an attack by Mage Jon.
15:11 You lose 88 hitpoints due to an attack by Edozev.
15:11 You lose 42 hitpoints due to an attack by Edozev.
15:11 Using one of 71 strong health potions...
15:11 You lose 23 hitpoints due to an attack by Mage Jon.
15:11 You lose 93 hitpoints due to an attack by Edozev.
15:11 You lose 1 hitpoint due to an attack by Edozev.
15:11 You lose 17 hitpoints due to an attack by Mage Jon.
15:11 You lose 25 hitpoints due to an attack by Edozev.
15:11 Using one of 70 strong health potions...
Doszedł też Dzut potem :S
//Sewek
@edit
Dzut dawał w carlin fri items!
wez spier z tego forum pajacu juz bo zal mi cie ... ty to masz pvp za to ... 2 osoby cie bija i podniecasz pale haha tak btw nie zmoczyles sie przez to ?
Tyran The Bro'war
23-04-2008, 15:47
wszyscy głąby jesteście siebie warci
Sting_Ninja
23-04-2008, 16:00
wez spier z tego forum pajacu juz bo zal mi cie ... ty to masz pvp za to ... 2 osoby cie bija i podniecasz pale haha tak btw nie zmoczyles sie przez to ?
Odpierdol sie od Gruchy, w 3 osoby go powinni zlozyc ^^
Matut666
23-04-2008, 17:10
Hmm a prosiłeś chociaż o kase ? pytałeś simona...niepytałeś przeciez Simon nie wpadnie do ciebie i nie powie NIE CHCIAł BYś KASY NA BLESSY I AOL ? :D
Ty za to moczysz się,gdy widzisz swoją starą :)
KriS1460
23-04-2008, 17:59
trzeba odrazu po rodzinie jechac? zal
MieChO_SlaiT
23-04-2008, 18:14
o stary ty to masz leb, jestes fajny bo ns cie gonilo? polowe forumowiczow ns gonilo a ty sie podniecasz ze uciekles 2 osobom
Slide_Aurea
23-04-2008, 18:48
Grucha, nie kazdy jest tak zajebisty żeby spierdolić 2 osobom...
Pamiętam jak kumpel spierdolił 6 romowcom... i to jeszcze w veno gdzie jest wąsko... dałbyś rade?
_/ Ani =))
Chomsky_91
23-04-2008, 19:10
Hmm a prosiłeś chociaż o kase ? pytałeś simona...niepytałeś przeciez Simon nie wpadnie do ciebie i nie powie NIE CHCIAł BYś KASY NA BLESSY I AOL ? :D
Oj pytalem kilkakrotnie. Odpowiedz "I need to give cash for mages". Pod koniec nie mialem juz hajsu i trzeba bylo zbierac noobem po 2 - 3 dni na bless/aol etc.
Tyran The Bro'war
23-04-2008, 19:21
Grucha, nie kazdy jest tak zajebisty żeby spierdolić 2 osobom...
Pamiętam jak kumpel spierdolił 6 romowcom... i to jeszcze w veno gdzie jest wąsko... dałbyś rade?
_/ Ani =))
Nie przesadzaj, ich tylko 4 było....
Ja pierdole,ja gadam z natą a tu all sie wtrącają...
Polaczki blz?
Tyran The Bro'war
23-04-2008, 20:15
Ja pierdole,ja gadam z natą a tu all sie wtrącają...
Polaczki blz?
To sobie gadaj na prv pajacu niedojebany
Mc'giver
23-04-2008, 21:01
Saori Mia
Apr 22 2008, 16:29:53 CEST Died at Level 154 by a kongra
bot na malpach po update?
musze rozczarowac co niektórych
nie bot tylko kik:/
niestety czesto mi sie zdarzaja te kikii hu.... net i tyle (ogolnie hujowa ta anglia)
Slide_Aurea
23-04-2008, 21:20
To sobie gadaj na prv pajacu niedojebany
Mógłbym z Tobą polemizować w tym momencie... skłaniałbym się bardziej do wersji... przejebany.. wiesz, coś w tamtą strone xDD
Saori, to wracaj do Polski ;pp Tu rządzi neo... jest... niezawodna :evul:
@edit: kochasz polske? ...
Mc'giver
23-04-2008, 21:21
aha co do tego ze neutral jestesmy (chociaz ja nie h&h) czemu mnie simon wyjebal z inmates (tithal) bylem od poczatku powstania (jak doszedl do wojny) tego chara w inmates nigdy nie bylem w zadnej innej gildii.
simon sam zdecydowal za nas, jakby nas nie pokiowal z gildii bilbibysmy sie dalej
ale to juz jego sprawa
na stan obecny zaden z moich members nie przylaczy sie do zadnej ze stron pod restrykcja "hunta" od H&H; Outcasts; Simply The Best; Higher Academi.
@up
z neo dawno wyroslem
kocham polske i mojego podwojnego neta
Netia + iplus roxando
MieChO_SlaiT
23-04-2008, 21:28
przyznam sie wam jestem dzieckiem neo :)
mazi odezwij sie na gg widze ze jestes teraz na forum hrhr
Mc'giver
23-04-2008, 21:45
@edit: kochasz polske? ...
Lepsza Polska NIz anglia, niemcy, włochy, francja, holandia, litwa, czechy
poki co tylko w tych krajach bylem o reszcie sie nie wypowiadam jak bede to powiem cos wiecej
Hanys777
23-04-2008, 22:00
Lepsza Polska NIz anglia, niemcy, włochy, francja, holandia, litwa, czechy
poki co tylko w tych krajach bylem o reszcie sie nie wypowiadam jak bede to powiem cos wiecej
Mamy swiatowca na forum nonono :)
Nie odziwo byl to temat roku :P
Drax Puxus
Apr 23 2008, 21:41:07 CEST Killed at Level 108 by Lord Riptur and by Demon Mwardish
Mass log :o
KriS1460
23-04-2008, 22:19
Drax Puxus
Apr 23 2008, 21:41:07 CEST Killed at Level 108 by Lord Riptur and by Demon Mwardish
zaden masslog :)
_ciuszek_
23-04-2008, 22:24
przyznam sie wam jestem dzieckiem neo :)
mazi odezwij sie na gg widze ze jestes teraz na forum hrhr
zawsze chcialem byc taki jak ty... :p
e bin laden jest zydem?
MieChO_SlaiT
23-04-2008, 22:38
bin laden pucuje mi lampy jak stoje na swiatlach x)
Hanys777
24-04-2008, 08:43
bin laden pucuje mi lampy jak stoje na swiatlach x)
To juz wozek do wozenia zlomu musi miec oswietlenie??
W tym Kraju sie wszystko pozmienialo.:)
blantmaster
24-04-2008, 10:36
Drax Puxus
To nie war frag
Kakalaka222
24-04-2008, 11:57
To nie war frag
Tak, to jest war frag. ;)
KriS1460
24-04-2008, 13:39
To nie war frag
wyplacil sie z war?
blantmaster
24-04-2008, 14:30
Tak, to jest war frag. ;)
W takim razie 3ba tez dodac Serru
KriS1460
24-04-2008, 15:27
W takim razie 3ba tez dodac Serru
Drax Puxus byl wczesniej w wojnie, a Serru byl tylko w ROMie a sie nie bil.
blantmaster
24-04-2008, 16:27
Drax Puxus byl wczesniej w wojnie, a Serru byl tylko w ROMie a sie nie bil.
Co za roznica skoro i tak jest hunted z tego co wiem :D
KriS1460
24-04-2008, 16:58
to tak samo ja moge powiedziec o Drax Puxusie :)
Sting_Ninja
24-04-2008, 18:25
Za co jest hunted? Za to z byl w romie jak was nie bylo? lol
blantmaster
24-04-2008, 18:57
Za co jest hunted? Za to z byl w romie jak was nie bylo? lol
A napisal ktos ze NS kapituluje?
shaiboos
24-04-2008, 20:00
Character Information
Name: Soulcrasher
Guild membership: People in the front of the Nosebleed Section
a bedziesz moim kolega ?
A masz huja jak zwierz?
MieChO_SlaiT
24-04-2008, 20:37
A masz huja jak zwierz?
jasne ziom
tibiaplayer
24-04-2008, 22:12
Character Information
Guild membership: People in the front of the Nosebleed Section
i bardzo dobrze.
butibof pewnie tez niedlugo bedzie w NS ;>
KriS1460
24-04-2008, 22:26
i bardzo dobrze.
butibof pewnie tez niedlugo bedzie w NS ;>
cale HaH wyladuje niedlugo w NS :)
juz mi pare osob na tibii pisalo: DO PZ'TA PSY.
A tak naprawde to przyszlosci u adde nie beda mieli :)
Ja to gadam im bo to samo gadali MI jak bylem z adde w teamie :)
Tyran The Bro'war
24-04-2008, 22:29
A może się zmienił przez ten miesiąc?
W przeciwieństwie do ciebie, bo zawsze durny byłeś:baby:
Banished: until Apr 29 2008, 18:18:29 CEST because of excessive unjustified player killing
hacked? Czy może duuki się w*****ł?
cale HaH wyladuje niedlugo w NS :)
Bez powodu tam nie polazł.
@down
użyj głowy to się dowiesz
_ciuszek_
24-04-2008, 22:50
zimahee roxx
W przeciwieństwie do ciebie, bo zawsze durny byłeś:baby:
wes sie schowaj ty to wiesz jaki on jest .. popatrz w lusterko pierwsze ... pierdolicie takie smety ze zal mi was poprostu ...
@tibiaplayer
no on juz goni ....
@Sewek21
nie bede komentowal tego prosty czleku :)
Tyran The Bro'war
24-04-2008, 22:56
wes sie schowaj ty to wiesz jaki on jest .. popatrz w lusterko pierwsze ... pierdolicie takie smety ze zal mi was poprostu ...
@tibiaplayer
no on juz goni ....
@Sewek21
nie bede komentowal tego prosty czleku :)
Wiem, znałem go i kiedyś i.....niestety teraz....
A ty to niby kim kurwa jesteś? Kolesiem, który na forum udawał Endroxa?
hahaha ziomek jestes troche prosty nie bede z toba pisal :) malo wiesz a pierdolisz za duzo haha
Ps. Wiesz jak fajnie bylo poczuc Sie Endoxem ? jaha
Nata grał kiedyś Endroxem, ale teraz nie ma wjazdu na niego a dlaczego zostawię to sobie.
Pozdro.
_ciuszek_
24-04-2008, 23:02
dzieci nie klucta sie !
ZIMAHEE ROXX
@up
zgadzam sie :) nie wiedza a pisza ;p
shaiboos
24-04-2008, 23:28
@up
Wowowowow!
Mogę założyć twój fanklub?
Slide_Aurea
25-04-2008, 08:18
hahaha ziomek jestes troche prosty nie bede z toba pisal :) malo wiesz a pierdolisz za duzo haha
Ps. Wiesz jak fajnie bylo poczuc Sie Endoxem ? jaha
Jeśli ON jest prosty, to o tobie wole już nie wspominać... nie ma to jak chwalić się nie swoim charem na forum nie? Myślałeś ze co, będą mieli dla ciebie jakiś szacunek? Buhahahah
Kakalaka222
25-04-2008, 12:14
Guild membership: Bandmate of the Simply The Best
KriS1460
25-04-2008, 13:47
Bez powodu tam nie polazł.
ja wiem czemu tam polazl bo mi mowil ale jak widac juz wyszedl z NS _/
Matut666
25-04-2008, 14:33
Nata grał kiedyś Endroxem, ale teraz nie ma wjazdu na niego a dlaczego zostawię to sobie.
Pozdro.
Hmmm drogi kolego to może mi wyjasnisz dlaczego Nata nie ma wjazdu na Endroxa ?B)
Bo ma 'chuj**ego' skilla w CS'a?
Jeśli ON jest prosty, to o tobie wole już nie wspominać... nie ma to jak chwalić się nie swoim charem na forum nie? Myślałeś ze co, będą mieli dla ciebie jakiś szacunek? Buhahahah
PRZYZNAM SIE NIE BEDE OSZUKIWAL NIGDY NIE GRALEM NA TYM CHARZE !!!!! po 1 ja wam NIGDY nie pisalem ze gram na endroxie napisal to Mariel Zori i tego sie trzymaliscie ... a tak btw to pierdoli mnie to slodo czy wy macie do mnie szacunek czy nie leje na was :)
@up
niestety nie kazdy jest tak zajebisty jak Ty :D:D:D Duukiii ! :]
HRhrhrhrhhrhrhrhrrhhrh
Wiem?
Hanys777
25-04-2008, 17:35
PRZYZNAM SIE NIE BEDE OSZUKIWAL NIGDY NIE GRALEM NA TYM CHARZE !!!!! po 1 ja wam NIGDY nie pisalem ze gram na endroxie napisal to Mariel Zori i tego sie trzymaliscie ... a tak btw to pierdoli mnie to slodo czy wy macie do mnie szacunek czy nie leje na was :)
@up
niestety nie kazdy jest tak zajebisty jak Ty :D:D:D Duukiii ! :]
Po co ty im sie tlumaczysz, kto ma wiedziec to o tym wie.
Ja juz dawno zignorowalem posty dukkiego. Tobie radze zrobic to samo.
Pozdro :)
Heh...
Dlaczego mialby ignorowac, moje posty?
Nie ja pisalem jakies pierdoly o graniu na Endroxie, a o CSie to stwierdzam, fakt dokonany, 'i tak chce sie tym pochwali'..
nie bede ignorowal jego postow bo wiem ze zartuje :)
Hrhrhr :P I <masz racjeeee >
Ps. W Carlin nie ma noobow, tak pisze jakby ktos tam mial jakies schizy :P <Juz nie ma>
duuki wbiłeś bana i teraz spam robisz :/
Tyran The Bro'war
25-04-2008, 21:29
@up, za to ty jak zawsze piszesz na temat ;o
"This war seems to be over.Eh,so fast and not funny :s
HAIL INMATES AND LA NEUTRAL EXP ONDA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
_/////////"
http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=2109069&pagenumber=2
huh;(
Slide_Aurea
25-04-2008, 21:34
Jebać świnie, jebać!! :D
_ciuszek_
25-04-2008, 21:54
Jebać świnie, jebać!! :D
idz ty dalnie.
Slide_Aurea
25-04-2008, 22:25
idz ty dalnie.
Ide, tuż za tobą... prowadź obdartusie!!
@down: właśnie, jego stara!!! Anaaaarchiaaaa! :D:D:D
@down2: co Ty chesz... fajna duuupa! ;p;pp
@down3: wygląda na "sprowadzaną" & "przechodzoną" najprawdopodobniej z Kambodży :D:D
@down4: oj coś zbyt białe te ząbki....
@down5: ma się tę dwururke nie? :D:D
..............
@2down: On nie klnie po rodzicach, tylko Twojej starej <evul>
Tyran The Bro'war
25-04-2008, 22:27
idz ty dalnie.
Chyba twoja stara
@edit, @up chyba on dał zdjęcie starej na awatarze:>
@up2 Z twarzy to fajna dupa, zgadzam się:]
@up3 Nie zgadzam się, że przechodzona. Ma za dużo zębów
@up4 Ciuszek wybielał =)
_ciuszek_
25-04-2008, 22:39
Chyba twoja stara
@edit, @up chyba on dał zdjęcie starej na awatarze:>
@up2 Z twarzy to fajna dupa, zgadzam się:]
@up3 Nie zgadzam się, że przechodzona. Ma za dużo zębów
@down kurwa sry pomylilem name ;p srki
@slide nie dojebie jebany ile masz lat ze po rodzicach klniesz
ZIMAHEEE ROX POLSKA BIALO NIEBIESCY!!!!!!
Tyran The Bro'war
25-04-2008, 22:43
Ja 19, a Ty? Wskaż mi tu 1 przekleństwo na rodzinę, gdyż nie jestem w stanie dostrzec:baby:.
@ Slide No właśnie, nie "klne po rodzicach". Ja tylko wrzucam twojej starej :)
@ down: Sam jesteś nje doieb:D
@ 2 down: no zatkało mnie...Ale i tak ZIMAHEEE ROX
@ Ciuszek: afe afeastanie, ledwo sie z podlogi podniosłem:D
W*******am sie, bo wiesz- bylem zaczepiony ziąąąą
_ciuszek_
25-04-2008, 22:48
@slide pedale
wybielac to ja wybielalem dla twojej starej nje doiebie:)
kurwa ja pierdole jestes dla mnie takim nie dojebem ze kurwa szok
Slide_Aurea
25-04-2008, 22:50
niedojebie jebany
Paradoks...
Jeśli twierdzisz że jeżdże po "starych" to musisz przyznać że faktycznie masz starą na avatarku... jesli nie masz starej na avatarku... to o co Ci do kórfy nędzy chodzi chłopcze? ;>
@up: nie no to gratz.... zajebistą masz starą... xD Ten jej uśmiech... zwala z nóg :D:D Ty powiedz, tam w tle to nie Ty przez przypadek? xDD
ZIMAHEEE
Aha.. już wiem, nie Kambodża tylko Zimbabwe.... rodzinne strony ciuszka i jego perwersyjnej matki (sam się przyznał że to ona jest na avatarku - mówiąc że wrzucam jego starej) :D:D
@Down2x: Opanuj emocje i napisz to jeszcze raz aczkolwiek spokojnie =))
@Down 2x1 x 2 i x 3: Naucz się edytować posty chłopcze z Zimbabwe
_ciuszek_
25-04-2008, 22:51
co zatkalo kakao frajerzy HEHEHEHEHEHE :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
_ciuszek_
25-04-2008, 22:53
Paradoks...
Jeśli twierdzisz że jeżdże po "starych" to musisz przyznać że faktycznie masz starą na avatarku... jesli nie masz starej na avatarku... to o co Ci do kórfy nędzy chodzi chłopcze? ;>
@up: nie no to gratz.... zajebistą masz starą... xD Ten jej uśmiech... zwala z nóg :D:D Ty powiedz, tam w tle to nie Ty przez przypadek? xDD
o co ci qurwa chodzi mi powiedz to ze twoja stara jest taka pojebana to nie moja wina ale nie rob tego dla mojeje sloneczko
_ciuszek_
25-04-2008, 22:55
Ja 19, a Ty? Wskaż mi tu 1 przekleństwo na rodzinę, gdyż nie jestem w stanie dostrzec:baby:.
@ Slide No właśnie, nie "klne po rodzicach". Ja tylko wrzucam twojej starej :)
@ down: Sam jesteś nje doieb:D
@ 2 down: no zatkało mnie...Ale i tak ZIMAHEEE ROX
a ty na chuj sie kurwa w*******asz jak z toba nie rozmawiam chcesz zaistniec jebana afesatanie
_ciuszek_
25-04-2008, 22:57
@Slide
dobra nie bede cie juz osmieszal...
JEBAC KCYNIE ! ! !
_ciuszek_
25-04-2008, 23:02
Paradoks...
Aha.. już wiem, nie Kambodża tylko Zimbabwe.... rodzinne strony ciuszka i jego perwersyjnej matki (sam się przyznał że to ona jest na avatarku - mówiąc że wrzucam jego starej) :D:D
@Down2x: Opanuj emocje i napisz to jeszcze raz aczkolwiek spokojnie =))
@Down 2x1 x 2 i x 3: Naucz się edytować posty chłopcze z Zimbabwe
ty chyba nie wiesz synek kim ja jestem ^^:)
Slide_Aurea
25-04-2008, 23:02
1:up
Widze, ze u was w Zimbabwe nie uczą angielskiego... down - dół... więc nie mozesz napisać "@down" bo nie było tam żadnych postów 8o (piszemy wtedy up - co oznacza... Twoja stara używa naturalnego wybielacza)
@2up: Postaraj się mnie chociaż troche ośmieszyć to pogadamy... narazie marnie Ci wychodzi ;p
@1up: Wiem kim jesteś... jesteś synem tej babki z twojego avatarka :D
Tyran The Bro'war
25-04-2008, 23:04
Zimahee to znaczy po serbsku zima? Widziałeś kiedyś śnieg? Czy już ci sperma oczy zakleiła?
@down: Czemu zmieniłeś avatar z mamą? Czy to operacje plastyczną przeszła? Nie wiem, czy nie wyglądała lepiej na tamtej fotce...
_ciuszek_
25-04-2008, 23:04
1:up
Widze, ze u was w Zimbabwe nie uczą angielskiego... down - dół... więc nie mozesz napisać "@down" bo nie było tam żadnych postów 8o (piszemy wtedy up - co oznacza... Twoja stara używa naturalnego wybielacza)
@2up: Postaraj się mnie chociaż troche ośmieszyć to pogadamy... narazie marnie Ci wychodzi ;p
@1up: Wiem kim jesteś... jesteś synem tej babki z twojego avatarka :D
o boze o boze co za idiota
_ciuszek_
25-04-2008, 23:06
Zimahee to znaczy po serbsku zima? Widziałeś kiedyś śnieg? Czy już ci sperma oczy zakleiła?
a juz cie szanowalem myslalem ze z ciebie ludzie beda a cie kurwa do tego jebanego frajera ciagnie wsyd i Chaba
u ciebie slide cale zycie snieg przed oczami [wiesz o co chodzi] :D:D:D:D:D:D::D:D:D:D
_ciuszek_
25-04-2008, 23:07
oznacza po serbsku Boss
Slide_Aurea
25-04-2008, 23:07
BUAHAHAHHA
AHAHAAHAH
SHSHSHSHHS
Doprowadziłem do tego, że wstydzisz się własnej matki! Usunąłeś ją z avatarka.... nie grasz fair chlopcze... =(((
@Down:
to nie byla moja matka.. wiem jak wyglada chyba :)
LOL?! "chyba" ... nie mam więcej pytań....
_ciuszek_
25-04-2008, 23:08
BUAHAHAHHA
AHAHAAHAH
SHSHSHSHHS
Doprowadziłem do tego, że wstydzisz się własnej matki! Usunąłeś ją z avatarka.... nie grasz fair chlopcze... =(((
to nie byla moja matka.. wiem jak wyglada chyba :)
Slide_Aurea
25-04-2008, 23:11
@down: Czemu zmieniłeś avatar z mamą? Czy to operacje plastyczną przeszła? Nie wiem, czy nie wyglądała lepiej na tamtej fotce...
wstawił tate.... :D:D:D
@down: Przynajmniej jest biała.... ;pp Bądź taki cfany i wstaw tamten avatar spowrotem... to zdjęcie z tą twoją matką i tobą w tle... =)))
_ciuszek_
25-04-2008, 23:12
http://c.wrzuta.pl/wm6102/b7fc17940017c82c46f637d0/kałdun?type=i&key=3oTmjjgHQ6&ft=d
oto slidiego mataka
Tyran The Bro'war
25-04-2008, 23:25
http://c.wrzuta.pl/wm6102/b7fc17940017c82c46f637d0/kałdun?type=i&key=3oTmjjgHQ6&ft=d
oto slidiego mataka
Zawsze biała, a nie czarna (albo zielona jak twoja druga mama).
@Tyran The Bro'war Slide_Aurea
jestescie tacy poje czy co ? gosc was prowokuje a wy mu jedziecie .... wspulczuc wam tylko moge ..
@_ciuszek_
i jak zadowolony jestes ze komus pojechales ? zal mi was naprawde a jak chcecie sobie tak pisac to polecam priv
MieChO_SlaiT
25-04-2008, 23:56
jak odblokowac na komorce dzwonienie pod 0 700, mam Heayah i niemoge zadzwonic
ODRAZU POWIEM ZE NIE DZWONIE DO DZIWEK ITP!!!!
Niejestem pewien ale z komorki pod 0700 i 0800 nie idzie dzwonic ;O
MieChO_SlaiT
26-04-2008, 00:08
Niejestem pewien ale z komorki pod 0700 i 0800 nie idzie dzwonic ;O
;-( a ja dzisiaj leciale mdoladwoac komorke bo mi 1 grosz brakowal co ja bede robil w sobote ;/
_ciuszek_
26-04-2008, 00:11
@Tyran The Bro'war Slide_Aurea
jestescie tacy poje czy co ? gosc was prowokuje a wy mu jedziecie .... wspulczuc wam tylko moge ..
@_ciuszek_
i jak zadowolony jestes ze komus pojechales ? zal mi was naprawde a jak chcecie sobie tak pisac to polecam priv
tak jestem z siebie zadowolony i to bardzo...:D
a ty po co to kometujesz chcesz zaistniec chcesz aby ktos cie zauwazyl? :D
Xeeberry
26-04-2008, 02:24
H&H chyba sie juz wlaczy do wara:Dpo tym co ns wyprawial tej nocy...NS sami tego chcieli=]znowu pz beda grzac=]Good Luck=]8o
_ciuszek_
26-04-2008, 07:17
H&H chyba sie juz wlaczy do wara:Dpo tym co ns wyprawial tej nocy...NS sami tego chcieli=]znowu pz beda grzac=]Good Luck=]8o
a co wyprawialy nsy?:o
Tibioholikus
26-04-2008, 08:49
@Slide
dobra nie bede cie juz osmieszal...
JEBAC KCYNIE ! ! !
chyba nie bedziesz sam siebie osmieszal :D
blantmaster
26-04-2008, 08:58
NS sami tego chcieli=]znowu pz beda grzac=]Good Luck=]8o
Nie badz taki pewien? Wiesz chociaz czemu ostatnim razem NS przegralo? Pewnie nie :D
Slide_Aurea
26-04-2008, 09:23
Nie wydaje mi się, żeby NS grzało kiedyś pz.... zawsze wychodzili na openki... pozatym u nich nie bylo sytuacji gdzie ludzie latali bez wbitego pzta na opence...
@Nata... to my go sprowokowaliśmy.. żałuj, że nie widziałeś jego avatara.... (tzn matki :D)
blantmaster
26-04-2008, 09:32
Nie wydaje mi się, żeby NS grzało kiedyś pz.... zawsze wychodzili na openki... pozatym u nich nie bylo sytuacji gdzie ludzie latali bez wbitego pzta na opence...
(tzn matki :D)
A co bylo przez ostatni miesiac kiedy chlopaki zdeletowali Loratho Lome i zbanowali Dorkiza i podniecili sie ze wygrali po 1 openie :D Majac ~120 osob przeciwko niecalym 50
tibiaplayer
26-04-2008, 10:11
Fighting Alliance Group
:)
time to die.
Markdevire
26-04-2008, 11:26
Avoge
Apr 26 2008, 11:15:26 CEST Killed at Level 57 by Elzagii
and by Mark Devire
Xantro
Apr 26 2008, 11:09:41 CEST Killed at Level 83 by Asan Tardor
and by Robin Hood celne oko
Narazie tyle ;]
blantmaster
26-04-2008, 11:32
Avoge
Apr 26 2008, 11:15:26 CEST Killed at Level 57 by Elzagii
and by Mark Devire
Xantro
Apr 26 2008, 11:09:41 CEST Killed at Level 83 by Asan Tardor
and by Robin Hood celne oko
Narazie tyle ;]
Brawo pewnie policzycie to jako war fragi xD
A tak btw o tego jutrzejszego POI nie bedzie wam tak latwo :D
Markdevire
26-04-2008, 12:44
A tak btw o tego jutrzejszego POI nie bedzie wam tak latwo :D
Gówno możecie ;]
Kozakowac na forum każdy może.Zobaczymy co zrobicie.
Prawda jest taka ze fagi to dzieci w wieku 14-17 lat, ktore potrafia tylko wciskac przycisk zeby sd lecialo. Moim zdaniem Ns predzej czy pozniej wygra ta wojne i znow skonczy sie gra na Aurea dla kazdego.
Tibio~ zawsze kiedy sie zaloguje Ty jestes online, nie mozesz zyc bez tibi?
MieChO_SlaiT
26-04-2008, 13:30
@up
jak sama nazwa wskazuje Tibioholikus B)
Tibioholikus
26-04-2008, 13:35
Prawda jest taka ze fagi to dzieci w wieku 14-17 lat, ktore potrafia tylko wciskac przycisk zeby sd lecialo. Moim zdaniem Ns predzej czy pozniej wygra ta wojne i znow skonczy sie gra na Aurea dla kazdego.
chuj widziales gowno wiesz ^^ btw tibia to moje zycie wiesz ja nigdy nie sharowlaem konta ani nic jestem sam botow tez nie uzywam bo niegdy nie lamie regulaminow ;]
Kakalaka222
26-04-2008, 13:39
Wojna na Aurey nigdy sie nie skończy... wkrótce zapewne znowu będą jakieś przetasowania. Chociaż kto wie... ;)
Granie z bratem jednym charem to nie szarowanie?:baby:
Hanys777
26-04-2008, 14:15
chuj widziales gowno wiesz ^^ btw tibia to moje zycie wiesz ja nigdy nie sharowlaem konta ani nic jestem sam botow tez nie uzywam bo niegdy nie lamie regulaminow ;]
Ta jasne nie botowales :P.
Jak spales komputer sam sie odpalal i na frosty lecial B)
@UP
Dlaczego nie będzie łatwo? macie zamiar wbić na poi i ubić wszystkich?
Czyli Simply~, Outcasts, Fag i HaH dołączyli do wojny?
Po jaki huj podajesz się c***u za mnie?
Jak chcesz coś pisać to pisz z normalnego hara.
Zapewne będziesz się bronił, że to nie prawda-podaj jakiś inny nick na tych samych numerach.
Skoki do pzta pizdeczko (:
Hanys777
26-04-2008, 15:37
Kocham ten server.
Myslalem ze nic nie moze mnie zaskoczyc a tu takie rzeczy ;)
Ciekawe za ile nowe tasowanie ekipB)
O co ci gościu chodzi? Myślisz że zrobiłeś teraz konto to fajny jesteś?
Kurwa jaki ja mam zjebany rl.
Szkoda gadać, i co nie podałeś żadnego innego nicku na numerach Suggesixa. Jesteś ładnie popierdolony, na szybko nick w profilu zmieniłeś, że niby na Suggesixie nie grasz a sugg to twoja kzywa.
MieChO_SlaiT
26-04-2008, 15:53
"kzywa" _/
"kzywa" _/
Nie wiem po huj sie wdupiasz.
NO, tak jak myślałem, ''atakowany'' już zdupił.
Ej ty masz jakieś problemy ze sobą? Może potrzebujesz wizyty na 5 piętrze...
Aha i Twój char (Suggesix) ma hunta ;))
Przynajmniej się wyjaśniło.
Hunciliście mnie już tyle razy, może po prostu sie odpierdol.
ps
Przed chwilą to był podobno twój har, teraz dałeś mu hunta.
piotrek9_1988
26-04-2008, 16:25
Ej ty masz jakieś problemy ze sobą? Może potrzebujesz wizyty na 5 piętrze...
Aha i Twój char (Suggesix) ma hunta ;))
Przynajmniej nie boi sie ze to jego char, w odróżnieniu od innych (czytaj. ty).
KriS1460
26-04-2008, 16:34
nie mowilem zeby HaH doszlo odrazu do wojny?
Skokson masz za swoje ;(
spoko czoko do zobaczenia na polach bitewnych pieski adde ;*
Pieski? Nie wiem kto tu jest psem rzerujacym na level.. Ty sie obrociles od nich oni zrobili to samo :) Nie wazne, ze ja tez na tym stracilem teraz nikt nie poexpi jak ns sa, no ale rozumiem decyzje la ondy i inmates.
Skoki bierz swoja armie i do pz :P
cys brutal
26-04-2008, 18:22
Jakby inmates etc. odwrócili się w taki sposób w jaki my odwróciliśmy się od nich to by było jeszcze pół biedy :D:D.
Ej Skoki to ogarnij ekipe bo znów sobie latamy i zabijamy waszych znajomych, bo was niemozna bo w pzcie siedzicie. Hahaha
noob_z_Carlin
26-04-2008, 18:46
http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=351916988
Issytarus
26-04-2008, 19:18
odrazu jak odeszlismy byl plan ze dojdziemy znow do inmates i im pomozemy ale wiedzieli o tym tylko liderzy z tego co wiem
bo bylo nam szkoda naszych ziomkow, chcielismy tylko pokazac w taki sposob to ze czujemy sie zle z tym co napisalem wczesniej, probowalismy napisac do riptura kilka razy jak byli liderzy ale akurat go nie bylo a na dzien przed therrax z nim podobno gadal ale inmates juz sie ugadalo sobie i maja teraz wszystko gdzies
taka jest prawda do tych co pisza ze my chcielismy wydymac inmates i reszte, przykre bo chcielismy dobrze a wyszlo jak wyszlo
odrazu jak odeszlismy byl plan ze dojdziemy znow do inmates i im pomozemy ale wiedzieli o tym tylko liderzy z tego co wiem
bo bylo nam szkoda naszych ziomkow, chcielismy tylko pokazac w taki sposob to ze czujemy sie zle z tym co napisalem wczesniej, probowalismy napisac do riptura kilka razy jak byli liderzy ale akurat go nie bylo a na dzien przed therrax z nim podobno gadal ale inmates juz sie ugadalo sobie i maja teraz wszystko gdzies
taka jest prawda do tych co pisza ze my chcielismy wydymac inmates i reszte, przykre bo chcielismy dobrze a wyszlo jak wyszlo
Sie chwalisz czy sie zalisz?
Tibioholikus
26-04-2008, 19:57
to na chuj pierdloli bzdury ze ja bez tibi zyc nie moge?^^
A wyszło jak wyszło do pzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzta!
blantmaster
26-04-2008, 20:40
Polak = hunted
Chyba ze ktos go zna xD
powiedzial to najwiekszy kasownik, 70 ms ktory po 1 opence nie logowal sie ~tydzien a teraz mowi kto do pz
Hanys777
26-04-2008, 21:09
Bo to ostatnie przetasowanie ekip.
Zobaczymy pozyjemy :)
adrian022
26-04-2008, 22:37
Oj Kidler, Kidler na ostatnim openie padles jak SZMATA, wiec mowi to "BOSS". :) I tak swoja droga to powiedzcie mi jakie gildie sa razem, a jakie przeciwko sobie, bo mi sie cos zaczyna p*e*d*l*i* Inmates na Zółto. Ja juz nie wiem jak to jest. :D
MieChO_SlaiT
26-04-2008, 22:48
Oj Kidler, Kidler na ostatnim openie padles jak SZMATA, wiec mowi to "BOSS". :) I tak swoja droga to powiedzcie mi jakie gildie sa razem, a jakie przeciwko sobie, bo mi sie cos zaczyna p*e*d*l*i* Inmates na Zółto. Ja juz nie wiem jak to jest. :D
Niewiesz kto z kim jest a komentujesz, wbij chociaz 50 lvl a potem czepiaj sie wyzszych ranga od ciebie
pzdr 8o
Matut666
26-04-2008, 22:53
W 3 osoby zabic 104 rp ?;> hmm i to bez trapa ? Gratzz Ivoire
22:39 Warning! The murder of Ivoire was not justified.
22:46 Warning! The murder of Shalvion was not justified.
adrian022
27-04-2008, 11:45
http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=351916988
Ja nie wiem, co to za Frajer wystawil. Zal! Kazdy normalny człowiek by nie podawal dokładnie mlv i lv. Bo po tym mozna sie domyslic kto to jest. I kazdy wie, ze to jest Zevs~...
MieChO_SlaiT
27-04-2008, 11:46
@up
jak kazdy wie to po co sie chwalisz?
Smerf111
27-04-2008, 11:47
Ja nie wiem, co to za Frajer wystawil. Zal! Kazdy normalny człowiek by nie podawal dokładnie mlv i lv. Bo po tym mozna sie domyslic kto to jest. I kazdy wie, ze to jest Zevs~...
to jak bys ty to zrobil :D
ZIMAHEE ROX KURWA
W 3 osoby zabic 104 rp ?;> hmm i to bez trapa ? Gratzz Ivoire
22:39 Warning! The murder of Ivoire was not justified.
22:46 Warning! The murder of Shalvion was not justified.
Moze to naprawde ten jacpog gra hahaha. Matut Ty po tym ognisku biles ich na kur**e" ;D hha
haha przed dp w ankh :
13:37 Ivoire [102]: hey
13:37 Ivoire [102]: but if i pay
13:37 Ivoire [102]: for 100%
13:37 Ivoire [102]: i will not be
13:37 Ivoire [102]: hunted?
13:37 Ivoire [102]: ;)
13:37 Mage Jon [136]: YES
13:37 Mage Jon [136]: u wont
Matut666
27-04-2008, 15:00
Moze to naprawde ten jacpog gra hahaha. Matut Ty po tym ognisku biles ich na kur**e" ;D hha
Hmmm no można tak powiedzieć B)
MieChO_SlaiT
27-04-2008, 15:44
Doneq, Palainius Ravioulkan :
Banished: until May 04 2008, 14:19:47 CEST because of excessive unjustified player killing
adrian022
27-04-2008, 19:04
haha przed dp w ankh :
13:37 Ivoire [102]: hey
13:37 Ivoire [102]: but if i pay
13:37 Ivoire [102]: for 100%
13:37 Ivoire [102]: i will not be
13:37 Ivoire [102]: hunted?
13:37 Ivoire [102]: ;)
13:37 Mage Jon [136]: YES
13:37 Mage Jon [136]: u wont
Nie mam pojecia co jest w tym takiego smiesznego. Chłopak chce po prostu sobie pograc...
Nie mam pojecia co jest w tym takiego smiesznego. Chłopak chce po prostu sobie pograc...
ale i tak ma hunta 'od nas' więc raczej sobie nie pogra ? B)B)
Za co wy go lejecie? xD Tak to jest jak się sprzeda chara dziecku;) Pzdr
MieChO_SlaiT
27-04-2008, 21:36
@up
ty tez nie swieciles B)
Jestem dobrym wujkiem to ulatwie wam szukanie ;)
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=355191664
@down
Widac ze wujka Loska nie znasz skoro tak mowisz...
@Edit2
Dostalem warna za offtopa kto tutaj moderatorow rozdaje?
"Niejestem pewien ale z komorki pod 0700 i 0800 nie idzie dzwonic ;O"
To zeby teraz offtopa nie bylo to wiecie ze w carlin jest nowy gang pkerow?
MieChO_SlaiT
27-04-2008, 22:30
@up
po jakim czasie pojda listy ?:D
Signed.
@Topic
Kurwa jak tak czytam te wasze wypociny to mi zal, ze slowniki sa tak drogie ;/ Moze gdyby byly tansze wiekszoscz was by kupila...
adrian022
28-04-2008, 13:36
Signed.
@Topic
Kurwa jak tak czytam te wasze wypociny to mi zal, ze slowniki sa tak drogie ;/ Moze gdyby byly tansze wiekszoscz was by kupila...
Gdzie ty człowieku widzisz bład w mojej wypowiedzi?
A tak do tego gangu w Carlin, slyszalem ze z ab tam paru po nich wpadło, ;d ale nie wiem jak sie to skonczyło.
A tak do tego gangu w Carlin, slyszalem ze z ab tam paru po nich wpadło, ;d ale nie wiem jak sie to skonczyło.
Ty chyba od japcoka bierzesz te informacje
MieChO_SlaiT
28-04-2008, 18:55
slepy jestes? pisze ze "@ Topic"
Ślepy, głupi, pusty i pierdoli jakby miał pojecie co się dzieje.
MieChO_SlaiT
28-04-2008, 20:04
Morixar
Apr 28 2008, 17:37:53 CEST Killed at Level 138 by Olbdan
hmmm ?
Hanys777
28-04-2008, 22:13
Larus Romar Apr 28 2008, 19:08:06 CEST Killed at Level 124 by Falatan Cenionden
OCB?
HAjdas wytlumacz mi to biegusiem :)
Matut666
28-04-2008, 22:19
Lord Riptur, Dorkiz, Croth Cader i Dektral
Annihilator: http://www.s p e e d y s h a r e.com/195641677.html
Croth Cader prawie zrobił :D Hehe B)
blantmaster
28-04-2008, 22:51
Sebbe przeszedl najmniejszy lvl :P
lol? ;d więc dektral ' solo' ? :DD
Btw.. czemu inmates z NS poszlo?: D
Kakalaka222
28-04-2008, 22:58
Larus Romar Apr 28 2008, 19:08:06 CEST Killed at Level 124 by Falatan Cenionden
OCB?
HAjdas wytlumacz mi to biegusiem :)
Już wiesz. ;) Nieporozumienie lekkie :D
Elom ty udajesz czy naprawde jestes taki glupi?
Elom ty udajesz czy naprawde jestes taki glupi?
No, toż wczoraj troche ' przybalowalem' i nawet nie pamiętam.. co pisałem ;p pewno że beka =DD
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.