Pokaż pełną wersje : Wojna
Hanys_Kce
28-06-2007, 22:56
Moim zdaniem dlatego ze duzo osob wyjezdza a po drugie chca chyba zwiedzic nowe tereny.
A ile to juz razy naprzyklad pikapo padl na wojnie? Pare sorcow i gleba
Luz, 2x więcej sorców niż przed update i każdy padnie tak jak wcześniej. Chociaż combosy z assasin starów też wcale nie są złym pomysłem...
A kto powiedział że peace jest na czas wakacji ?
Pall ma gitez gwiazdki - pvp koło 300 przy dobrym skillu. Pozatym co zrobi taki Zevs, jebiąc 200 z sd//350 z ue w Butibof'a, który ma 2k hp?
No tak te gwiazdki sa zajefajne, ale takze bardzo drogie i nie są tak skuteczne jak sd z tych gwiazdek mozesz czasami trafic 50,100,30 po za tym te assasin stary są 2x drozsze niz sd. Co do Zevsa co ma zrobic to zrobi chyba solo nie zajebie Butibofa do tego potrzebna jest ekipa
Xtremello
28-06-2007, 23:32
Moim zdaniem dlatego ze duzo osob wyjezdza a po drugie chca chyba zwiedzic nowe tereny.
Z mojej rozmowy na Gg z Damiczkiem "Nexoriu" Wynika , że wojna narazie zawieszona..
Ehh tibia smierdzi razem z cipsoftem i ich updatem zmniejszyli mi max visa z 230 na 170 zajebiscie pierdolony syf -.-
Slide_Aurea
29-06-2007, 12:07
Obczaj sobie fragi z ostatniej openki. Knight fragnął tylko jedną osobę.
Knight nie będzie fragował, bo niebardzo ma jak... Skoro 100 ek wali z expo w pvm niecałe 100, to jego hit za 50 pvp zajebiście dużo zrobi, a chyba nie będzie biegał za osobą i na*******ał z miecza, bo padnie wbiegając w przeciwnika. Ma szanse na zdobycie fraga jedynie w trapie. Gdzie może bić w zwarciu i jebać exori gran ;)
Hanys_Kce
29-06-2007, 14:12
Ehh tibia smierdzi razem z cipsoftem i ich updatem zmniejszyli mi max visa z 230 na 170 zajebiscie pierdolony syf -.-
Gdzie ten twoj optymizm ktorym sie udzielales zawsze na forum ??^.-
G_o_t_i_c
29-06-2007, 16:21
Gdzie ten twoj optymizm ktorym sie udzielales zawsze na forum ??^.-
Bo on jest pierolonym konfidentem, rozumiesz? On ssie palke pod stolem :) Pozdro dla Piatego, zajebany konfidencie :*
On sie udzielal na forum dopoki chara nie sprzedal, bo hunted byl dziecko poplakalo i chara sprzedalo:)
Bo on jest pierolonym konfidentem, rozumiesz? On ssie palke pod stolem :) Pozdro dla Piatego, zajebany konfidencie :*
On sie udzielal na forum dopoki chara nie sprzedal, bo hunted byl dziecko poplakalo i chara sprzedalo:)
Nie wiem o kogo ci chodzi, ale wiem, że dla Hanys KCE chodziło o losariego (lukcik Almighty bodajże), więc nie rozumiem dlaczego zaczełeś wyzywać nie tego Forumowicza...
shaiboos
29-06-2007, 18:33
To taki trik 8o
21:06 Hellah [144]: SELL PROTECTION 10K FOREVER
Ah ten update :( nawet się za exp nie wraca :D
A tak wogóle Therrax zbierał kase dla FAGu, czyżby się nie podzielił ?? :D
Piaty_Jezdziec_Apokalipsy
29-06-2007, 22:32
Nie wiem o kogo ci chodzi, ale wiem, że dla Hanys KCE chodziło o losariego (lukcik Almighty bodajże), więc nie rozumiem dlaczego zaczełeś wyzywać nie tego Forumowicza...
Gotic jak zawsze ma problemy ze zrozumieniem tekstu. Nic nowego. <adding to permanent ignore list> ;o
@Gotic
drugie konto też Ci załatwię, jak będziesz dalej tak pisał na forum ^^
Hanys_Kce
29-06-2007, 22:58
@Gotic
Wykorzystales mnie w swoim niecnym planie zjechania piatego xD
Ale wybaczam Ci ;*
Xtremello
30-06-2007, 02:17
No chłopaki test server ^^...
Zobaczymy czy może teraz "Naprawde" zrównoważyli profesje..
edit : " Na org pisze że to Fałszywy test server" ..Jestem ciekawy ile hacków będzie ...
G_o_t_i_c
30-06-2007, 11:35
Gotic jak zawsze ma problemy ze zrozumieniem tekstu. Nic nowego. <adding to permanent ignore list> ;o
@Gotic
drugie konto też Ci załatwię, jak będziesz dalej tak pisał na forum ^^
Pijany bylem i myslalem ze chodzi o Ciebie xD
I w ogole to jest trzecie konto :D
Ej, ja Cie kocham a Ty mnie ignorujesz:(
"...kiedy sie wreszcie nauczysz, ze milosci nie wolno odrzucic..."
@Hanys
dzieki. Bede za to Twoim sponsorem.
@Reszta
Ja nie chcialem styrac Piatego :D
Hanys_Kce
30-06-2007, 14:30
@Hanys
dzieki. Bede za to Twoim sponsorem.
Ktos wkoncu odpowiedzial na moj opis xD.
Kakalaka222
30-06-2007, 16:09
Nie ma już RoM'u. ;)
La Onda nowa gildia. ;)
G_o_t_i_c
30-06-2007, 22:35
@UP
A szkoda, legendarna gildia w koncu.
Mam takie pytanie :P
Jakby byl jakis tutora albo ktos kto sie zna:P
Jezeli pierwsza osobe zabilem 12 czerwca o godzinie 18:05 i dziewietnasta osobe 29 Czerwca, czyli juz 19 a ban za 20 w miechu, to kiedy minie ten miesiac, 1 Lipca o 0:00 czy o 18:05 czyli dokladnie 30 dni?
01-07-2007, 06:54
Mam takie pytanie :P
Jakby byl jakis tutora albo ktos kto sie zna:P
Jezeli pierwsza osobe zabilem 12 czerwca o godzinie 18:05 i dziewietnasta osobe 29 Czerwca, czyli juz 19 a ban za 20 w miechu, to kiedy minie ten miesiac, 1 Lipca o 0:00 czy o 18:05 czyli dokladnie 30 dni?
Dokładnie 30 dni.
Dokładnie 30 dni.
Dzieki :P
Wiec o 18:05 znow bede mial fragi :]?
EDIT:
@down
Acha, no dzieki:p
G_o_t_i_c
01-07-2007, 13:45
Dzieki :P
Wiec o 18:05 znow bede mial fragi :]?
Jezeli zniknie Ci ten pierwszy ktorego wbiles to bedziesz mogl w miejsce tego, ktory zniknal, wbic innego fraga. Czyli 18.05 z sekundami zapewne
Xtremello
01-07-2007, 20:35
czemu all z Fagu odeszli
tibiaplayer
01-07-2007, 21:23
"aurea low" :) :) z ROM tak samo
wczoraj FAGowcy wyciagneli g legi + miecz z demona
dzisiaj mpa + g legi x)
@down
no logiczne ze nie same rary xD
ToMuS_Aurea
01-07-2007, 22:23
Poprawka dzisiaj 7 f axe GS MPA i G Legi
Guess who is back? : D Tamto konto przepadlo ; /
Ludzie, ja mysle ze jak by wiekrzosc "Polakow" zostalo w Fag'u to Rom by nic nie zrobil np. sam Piaty Jezdziec Apokalipsy 100+ Ms zawsze pomugl by Fag'owi. Wrzyscy Polacy powinni grac z Fag'iem takie jest moje zdanie.. No bo przeciez co to za gra jak wogole nie mozna wyjsc poexpic alni pograc normalnie jak pujdziesz expic to cie zciagna :D... wiec pomyslmy jak by bylo jak sami Polacy i sami Szwedzi :D By bylo.. "POLAND ROX!" :):p
tibiaplayer
01-07-2007, 23:11
@up
a ty wogole wiesz ze jest pokoj ?...
Ludzie, ja mysle ze jak by wiekrzosc "Polakow" zostalo w Fag'u to Rom by nic nie zrobil np. sam Piaty Jezdziec Apokalipsy 100+ Ms zawsze pomugl by Fag'owi. Wrzyscy Polacy powinni grac z Fag'iem takie jest moje zdanie.. No bo przeciez co to za gra jak wogole nie mozna wyjsc poexpic alni pograc normalnie jak pujdziesz expic to cie zciagna :D... wiec pomyslmy jak by bylo jak sami Polacy i sami Szwedzi :D By bylo.. "POLAND ROX!" :):p
edit
1
Twoje zdanie prawie nikogo nie obchodzi.
2
Takiej ilości błędów już dawno nie wiedziałem.
3
Co to znaczy "grac z FAG'iem" to jakiś nowy związek frazeologiczny ?? :D
4
Dla Twojej wiadomości to nie jest tylko wojna polsko-szwedzka.
Odezwal sie pker, ktorego na dodatek zabic jest banalnie latwo:P
@up
A ty nie filozofuj...
Jego zdanie nie obchodzi "Ciebie" nie nikogo, no chyba ze masz jakis dokument upowazniajacy cie do wypowiadania sie za innych...
Moze jego wypowiedz byla dosc glupia, ale chyba mozesz go poprostu poprawic, napisac jaka to jest wojna i o co wogule chodzi:P
Posowacz
02-07-2007, 09:41
Witajcie!!!;)
Jak zapewne kazdy wie ze na aurea jest zawieszona wojna między Rom vs Fag.
Tak więc z tego miejsca chcialbym sie dowiedziec czy tej wojny juz nigdy nie będzie???..
Czy tylko do końca wakacij:confused:
@Elom~: poco ci te info na temat tej wojny skoro i tak juz na tym serwie niegrasz..B)
Hanys_Kce
02-07-2007, 10:49
Witajcie!!!;)
Tak więc z tego miejsca chcialbym sie dowiedziec czy tej wojny juz nigdy nie będzie???..
@Elom~: poco ci te info na temat tej wojny skoro i tak juz na tym serwie niegrasz..B)
Sam sobie chyba na to pytanie odpowiedziales jest zawieszona a to znaczy ze pewnie znow wroca do walki.
Ey ty mnie tutaj nie pouczaj, bo dobrze wiem!! Gram na aurerze dluzej niz ty w tibie, wiec wez mi tu nie mow co sie dzieje..
Odezwal sie pker, ktorego na dodatek zabic jest banalnie latwo:P
@up
A ty nie filozofuj...
Jego zdanie nie obchodzi "Ciebie" nie nikogo, no chyba ze masz jakis dokument upowazniajacy cie do wypowiadania sie za innych...
Moze jego wypowiedz byla dosc glupia, ale chyba mozesz go poprostu poprawic, napisac jaka to jest wojna i o co wogule chodzi:P
Jestem pewien ze ty tylko taki madry w gembie. Banalnie latwo to mnie zabij... :D ty sie nie wyglupiaj dziecko...
Xtremello
02-07-2007, 13:49
Witajcie!!!;)
Zakład .? <10 znakuf>
Jestem pewien ze ty tylko taki madry w gembie. Banalnie latwo to mnie zabij... :D ty sie nie wyglupiaj dziecko...
No jak chcesz, dozobaczenia:]
dudek_lfc
02-07-2007, 14:30
ty sie nie wyglupiaj dziecko...
UHEHEUHAEHEUAHEUHEAUEHAEUHEUAEHUAEHAUEHEA ?
13 lat masz i wyzywasz innych od dzieci? wez czlowieku wypier.
UHEHEUHAEHEUAHEUHEAUEHAEUHEUAEHUAEHAUEHEA ?
13 lat masz i wyzywasz innych od dzieci? wez czlowieku wypier.
MuhahBuahahahaha ja mam 13 lat mhahabahaha!!??!! 19 a 13 to chyba pewna roznica..! I dobra Koniec klutni...
duuKi ja do ciebie problemow nie mam ale nie wypowiadaj sie na temat jak mnie mozna latwo zabic :D I koniec Klutni
To czemu zmieniłeś wiek z 13 na 19 lat ??
To czemu zmieniłeś wiek z 13 na 19 lat ??
Proste przecież wiadomo, że u niego mijaja lata jak u psów:). Raxef już pokazałes jaki jesteś kolejny idiota typu ELOMA, który moze jednym postem zwalic z nóg
Proste przecież wiadomo, że u niego mijaja lata jak u psów:). Raxef już pokazałes jaki jesteś kolejny idiota typu ELOMA, który moze jednym postem zwalic z nóg
No dobra jaki jestem taki jestem, ale ja przyokazi nie mam 2 ojcow!!! I zmnienilem wiek bo mam mniejszego brata i to jego palel... Wiec uspokuj sie..
X(X(X(
Hanys_Kce
02-07-2007, 17:35
No dobra jaki jestem taki jestem, ale ja przyokazi nie mam 2 ojcow!!! I zmnienilem wiek bo mam mniejszego brata i to jego palel... Wiec uspokuj sie..
X(X(X(
Panie 19-latku wyjdz stad bo powaznie wiecej debili nam nie potrzeba.
Najwieksze kurestwo w*******ac sie do starych idz pierdolnij sie wleb i
zastanow sie nad soba.
Proste przecież wiadomo, że u niego mijaja lata jak u psów:).
ahahhahah dobre :D rozbawiło mnie to :D kocham Cię za to
Dobra uspokuj sie juz... Koniec zajmij sie tym co lubisz :D
Iron'knight
02-07-2007, 18:13
Problem w tym ze ulubionym zajeciem forumowiczow jest jeżdżenie po sobie :P juz po tobie stary !
Oj ale sie wpakowalem :(:( ja na Forum nie jestem zbyd dobry zawsze cos walne glupiego.. :( DOOBRA SORRY ALL ZA TA PRZYCZYNE :( Ale nie mam co robic to se chcialem tu pogadac ale no widac co sie dzieje :(
DemonstaR
02-07-2007, 21:32
@UP
Skoro masz 19 lat to dlaczego Twoja ortografia ogranicza sie do 3-4 klasy podstawówki ?...
No chyba że masz dysleksje to zwracam honor.
dudek_lfc
02-07-2007, 22:26
@UP
Skoro masz 19 lat to dlaczego Twoja ortografia ogranicza sie do 3-4 klasy podstawówki ?...
No chyba że masz dysleksje to zwracam honor.
Dysleksja od niczego nie zwalnia. Zawsze moze napisac to w Wordzie.
Dobra koniec Off-topu bo to przeciez temat o wydarzeniach z Aurei ;]
G_o_t_i_c
02-07-2007, 22:54
Ja tu mowie stop -,- xD
@UP
Hmm..koniec wydarzen z Aurei poczatek offtopu?
JEEEEEEEDZIEEEEEEMY HANYS SLONKO MOJE DAJESZ !!!!!!!!!!
@ALL
A co to nowego pajaca mamy w ekipie z Aurei czy to elom albo moort new konto zalozyli? Bo pajacow mamy wystarczajaco , ale coz ...jeden w ta, jeden z tamta . ( Dobra wiem, tak powiedzcie mi, ze jestem pajacem, niech Wam ulzy)
@AUREA
SPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPSAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMS PAMSPSAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPSAMSPAMSPAMSPAMS PAMSPAMSPAMSPSAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPSAMSPAMS PAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPSAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSP SAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPSAMSPAMSPAMSPAMSPAMSP AMSPAMSPSAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPSAMSPAMSPAMSP AMSPAMSPAMSPAMSPSAM
Nodin_Cord
02-07-2007, 22:56
Btw, może wiecie dlaczego Zevs nie expi jak jest spokój w wojnie...
Czyżby zrobił sobie wakacyjną przerwe od Tibi? ;)
Hanys_Kce
02-07-2007, 22:57
Ja tu mowie stop -,- xD
@UP
Hmm..koniec wydarzen z Aurei poczatek offtopu?
JEEEEEEEDZIEEEEEEMY HANYS SLONKO MOJE DAJESZ !!!!!!!!!!
@ALL
A co to nowego pajaca mamy w ekipie z Aurei czy to elom albo moort new konto zalozyli? Bo pajacow mamy wystarczajaco , ale coz ...jeden w ta, jeden z tamta . ( Dobra wiem, tak powiedzcie mi, ze jestem pajacem, niech Wam ulzy)
@AUREA
SPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPSAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMS PAMSPSAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPSAMSPAMSPAMSPAMS PAMSPAMSPAMSPSAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPSAMSPAMS PAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPSAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSP SAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPSAMSPAMSPAMSPAMSPAMSP AMSPAMSPSAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPSAMSPAMSPAMSP AMSPAMSPAMSPAMSPSAM
@Gotic
W imie naszej milosci i ku lepszej aurerze
SPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAM
Hanys_Kce
02-07-2007, 23:06
Nic nowego.
Wymyslil bys cos lepszego :D a nie smiecisz mi tu na forum :P
Ale ta aurea zabawna :P
Mam hunta u Nokisa bo mu "rl" ubilem...
Fajnie wiec rozumiem ze mam zaplacic to sie pytam ile...
40k [koledze wypadlo c helm]
Pytam sie to jak wyslac 40k do Wiesska...[oczywiscie nie posiadam tyle:P]
Ale nie Nokis jako super dobry kolega:
21:53 Nokis [114]: masz zebrac 40k
21:53 Nokis [114]: od nich
21:53 Atia Northy [32]: i dac tobie?
21:53 Nokis [114]: jak nie all wylapie
21:53 Nokis [114]: a komu?
Nie no myslalem ze to wieska zabilem, czy to mozna uznac jako PA czy raczej nie?:P
Tomorro(Sarloon madex)
02-07-2007, 23:17
Ale ta aurea zabawna :P
Mam hunta u Nokisa bo mu "rl" ubilem...
Fajnie wiec rozumiem ze mam zaplacic to sie pytam ile...
40k [koledze wypadlo c helm]
Pytam sie to jak wyslac 40k do Wiesska...[oczywiscie nie posiadam tyle:P]
Ale nie Nokis jako super dobry kolega:
21:53 Nokis [114]: masz zebrac 40k
21:53 Nokis [114]: od nich
21:53 Atia Northy [32]: i dac tobie?
21:53 Nokis [114]: jak nie all wylapie
21:53 Nokis [114]: a komu?
Nie no myslalem ze to wieska zabilem, czy to mozna uznac jako PA czy raczej nie?:P
Za pa moze nie...ale 40k to gruba przesada :>
@Edit
Therrax wbił 100 lv
A Lectherowi odjebalo na stare lata
http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=1722911
Iron'knight
02-07-2007, 23:29
15 backpacks of ultimate healing runes, 10 backpacks of mana fluids and 300 000 gold each.
:)
Xtremello
02-07-2007, 23:48
15 backpacks of ultimate healing runes, 10 backpacks of mana fluids and 300 000 gold each.
Poi ; o? <10 znaków>
Poi ; o? <10 znaków>
I tak się elomem nie załapiesz:P
Xtremello
03-07-2007, 02:35
I tak się elomem nie załapiesz:P
Why not ; >? =))
MuhahBuahahahaha ja mam 13 lat mhahabahaha!!??!! 19 a 13 to chyba pewna roznica..! I dobra Koniec klutni...
Jeżeli ty naprawde masz 19 lat, to aż się boję pomyśleć jak ten kraj będzie wyglądał za kilka lat jeżeli jest więcej takich 19-sto latków.
Witam was drodzy urzytkownicy forum jestem obecnie nowy. I widze ze Gadacie tutaj o zakonczonej Wojnie na Aurerze. :p
shaiboos
03-07-2007, 16:15
Witam :]
Ten temat miał być o wojnie, ale jak sam pewnie już zauważyłeś stał się tematem ogólnym o Aurerze ;p
PS: Uważaj na błędy ortograficzne, gramatyczne, stylistyczne, składniowe i logiczne bo za moment zostaniesz pouczony o ilości i charakterze błędów jakie zrobiłeś w poście + wyzwany i określony jako 12-latek przez tutejszych profesorków 8o
Pozdrawiam
Witam :]
Ten temat miał być o wojnie, ale jak sam pewnie już zauważyłeś stał się tematem ogólnym o Aurerze ;p
PS: Uważaj na błędy ortograficzne, gramatyczne, stylistyczne, składniowe i logiczne bo za moment zostaniesz pouczony o ilości i charakterze błędów jakie zrobiłeś w poście + wyzwany i określony jako 12-latek przez tutejszych profesorków 8o
Pozdrawiam
Słuszna Uwaga! Popieram :) Ale wojny nie ma wiec wrzyscy gadaja o czym mysla.
Juz 1 pomylka, otoz nie wszyscy tu mysla o czym pisza. Niektorzy po prostu pisza...
Zawsze jak sie jest nowym zaczyna kulturalnie na forum ;-)
A potem... ^^
G_o_t_i_c
03-07-2007, 22:17
Witam was drodzy urzytkownicy forum jestem obecnie nowy. I widze ze Gadacie tutaj o zakonczonej Wojnie na Aurerze. :p
Użytkownicy* co Ty kurwa analfabeta jestes?
"wojnie" pisze sie raczej z malej litery, prawda:>
Przed "że" powinien byc przecinek.
Po co 2 spacje przed "o"?
Przed "jestem" powinien byc przecinek.
Naucz sie tego.
My tu gadamy u Aurerze?
No prosze, nawet nie zauwazylem, bo spammuja non toper :(
Hanys_Kce
03-07-2007, 22:29
"Gadacie" tez z duzej ty analfabeto^^.
Jak bylbym twoim ojcem to zlalbym cie na kwasne jablko hultaju jeden.
Dopadne Cie jeszcze xD
Buzka ;*
G_o_t_i_c
03-07-2007, 22:32
"Gadacie" tez z duzej ty analfabeto^^.
Jak bylbym twoim ojcem to zlal bym cie na kwasne jablko hultaju jeden.
Alez ze mnie gapcio :( Na smierc sie zarzekam, ze nie zauwazylem :(
Przed "to" przecinek xD 1:1
"zlalbym" 2:1 dla mnie
O Ty lotrze, edytowales!!
@Down
Tak, ale mnie tak na podworku nauczyli jak zaczynalem grac :( W kazdym razie 1:0 dla Ciebie
Iron'knight
03-07-2007, 22:34
My tu gadamy u Aurerze?
NA AUREI, NA AUREI ! ^.^'
Np. Idea:
Mowisz Iderze? Czy Idei ? -,-
Yaaa ale syf wie ktos jak wejsc na testa bo sciagam clienta i jakis error 1006 pisze ze serv offline :(
Tomorro(Sarloon madex)
03-07-2007, 22:56
Oby dwa konta do zbanowania...zal
to nawet smieszne nie jest
@Losari
Ponieważ test server jest wyłączony do środy :)
Omg po co spamujecie... Bann :o
Nie mam dobrej ortografi przyzaje.. :(:( ale staram sie nie robic blędów. Ja czesto tak mam ze w szkole z Ortofrafi 4-5 a robie glupie bledy.. :( SORRY ZA PODWÓJNY POST!!
Omg po co spamujecie... Bann :o
Jak widzisz juz SPAMMOWICZE cie nie lubią, lepiej nie pisz takich bezsensownych postow typu po co spamujecie jesli to nic nie wnosi do tematu, to taka rada dla nowych uzytkownikow:)
Hanys myslalem ze jestes madrzejszy a zrownales sie do poziomu gotica
Nie robcie juz nowych kont bo i tak was zbanuja
Hanys myslalem ze jestes madrzejszy a zrownales sie do poziomu gotica
Nie robcie juz nowych kont bo i tak was zbanuja
Trudno się z tym nie zgodzić, idźcie pobawić się gdzie indziej. :confused:
Feliex
Jul 02 2007, 16:10:15 CEST Killed at Level 103 by Robin Hood The Fair
and by Dronec
Czemu go ubili skoro jest pokój?
To sie nazywa pokoj w stylu RoMu;]
Tomorro(Sarloon madex)
04-07-2007, 09:06
Feliex
Jul 02 2007, 16:10:15 CEST Killed at Level 103 by Robin Hood The Fair
and by Dronec
Czemu go ubili skoro jest pokój?
Jakis tam reason pewnie mały mieli...ale oni wiedzą że FAG chce jeszcze poexpic i napewno tego nie zepsuje jednym zgonem ;]
A może zabili go za to że złamał zasady?
shaiboos
04-07-2007, 12:20
Tak napisali na forum tibia.com
Bedzie wojna i to mozliwe ze calkiem szybko :) Wszyscy robia ostry PG jak tylko moga, naginaja zasady expu itp. Cos sie w koncu zdarzy co zerwie te cienka czerwona linie :]
eee pamietacie jak RoM piszczal w trakcie wojny (praktycznie ok tygodnia temu) ze oni nie expia bo sa "holidays" i maja lepsze zajecia niz Tibia... Najwiecej sie produkowal Rikser... Teraz bije rekordy PG na Aurea xD Reszta RoMu rowniez dziwnym trafem zmienila podejscie do zycia :D
A może zabili go za to że złamał zasady?
Tylko, ze to Piraci mieli egzekwowac kary. A smierc miala byc ostatnim krokiem.
To może to juz był ostatni krok?:D
Zaboli go poniewaz cos zrobil co im sie nie podobalo, bo przeciez za nic by go nie zabili pewnie kogos zdenerwowal.
Zaboli go poniewaz cos zrobil co im sie nie podobalo, bo przeciez za nic by go nie zabili pewnie kogos zdenerwowal.
A wiec wyjasnie jak to bylo. Feliex expil sobie na OF nagle musial isc napisal w liscie, ze wroci za 30min, wrocil po 30 minutach i na ofie zastal Qnight Mwardish. Qnight napisal wczesniej do romow a potem do Feliexa, ze juz wychodzi po czym romy wbiegly i go zajebali. Reason: Rikser pisal , ze Qnight czul sie zagrozony i ta sama osoba napisala, ze juz wychodzi bo bal sie o swoj zad, ze go zacznie bic gdyby co innego zrobil, ale to sa bzdury wyjete z palca pewnie dla romowcow sie troszke nudzilo.
@UP
Chyba jeszcze nie znasz AUREI, ale z pewnoscia nie dlugo sie przekonasz jaki nasz swiat jest piekny i pelny Power abuserow
Czy kogos tez wywalilo dzis z tibii i zmienily sie same passy?:|
@brzydki
Taak ;((
Tomorro(Sarloon madex)
04-07-2007, 20:40
Czy kogos tez wywalilo dzis z tibii i zmienily sie same passy?:|
Mnie nie...a ciebie tak?
Test Server: ONline
Dzialaja wam passy na tescie ?? Bo mi nie:confused:
04-07-2007, 22:16
Gotic bana dostał bez mojej pomocy ;o A tak chciałem hattricka :(
@topic
Jeśli pokój utrzyma się do końca wakacji, to już będzie cud. To by był chyba najdłuższy okres w dziejach Aurei, w którym nie odbywałaby się żadna wojna wśród przewodzących gildii ^^
A wiec wyjasnie jak to bylo. Feliex expil sobie na OF nagle musial isc napisal w liscie, ze wroci za 30min, wrocil po 30 minutach i na ofie zastal Qnight Mwardish. Qnight napisal wczesniej do romow a potem do Feliexa, ze juz wychodzi po czym romy wbiegly i go zajebali. Reason: Rikser pisal , ze Qnight czul sie zagrozony i ta sama osoba napisala, ze juz wychodzi bo bal sie o swoj zad, ze go zacznie bic gdyby co innego zrobil, ale to sa bzdury wyjete z palca pewnie dla romowcow sie troszke nudzilo.
@UP
Chyba jeszcze nie znasz AUREI, ale z pewnoscia nie dlugo sie przekonasz jaki nasz swiat jest piekny i pelny Power abuserow
Aurea to moj pierwszy swiat na którym zaczelem grać. Gram tam razem okolo 1,5roku, ale masz racje nie znam bo ja gralem normalnie za czasow Liama~ I Fast'molta jak byla jeszcze guildia "Zooros". Wtedy był najleprzy okres w tibi.
Teraz tibia stała się za bardzo latwa. Wtedy było duzo ludzi i zawsze ktos inny
,a nie jak teraz Mateusz~~ gra 10h dziennie to sie nie dziwny ze on taki ma level nie podoba mi sie to ze niektorzy przesadzaija troche. Wojny kiedys byly ciekawsze bylo bardziej wyrownanie.
"przepraszam za błędy ortograficzne, ale jestem dyslektykem. :(
no tak masz racje. Tibia schodzi na psy... za łatwo sie gra i robi wysoki lvl w bardzo krotkim czasie >.< najlepsza tibia to 7.5_/
Tak btw to nie tylko rom bil Feliexa ale tez piraci.
Tibia 7.4 rox!! 7.5 zacynalo sie poprawiac 7.4 to wrzystko tak fajne staro wygladalo. :D
FTB_Matys
05-07-2007, 09:29
Nie wiem czy ktoś pisał, ale powstała nowa gildia Scratch Souls.
Składająca sie z większości FAGu i z Lorgar oraz gildia Fighting Alliance Group została usunięta.
Kurde, przez ten pokój nie mogę iść expic na dragach, bo cały czas zajęte, może to przez upa nie wiem. Kiedyś było lepiej, teraz, żeby zająć jakieś dobre expowisko trzeba siedzieć przy nim, albo grać w nocy :)
Gotic bana dostał bez mojej pomocy ;o A tak chciałem hattricka :(
@topic
Jeśli pokój utrzyma się do końca wakacji, to już będzie cud. To by był chyba najdłuższy okres w dziejach Aurei, w którym nie odbywałaby się żadna wojna wśród przewodzących gildii ^^
Gotic dostal bana bo ja na niego reporta wyslalem:P
Ale co zrobic moglem spamowal tak ze nie moglem dojechac do konca...
Paladin_Rolusia
05-07-2007, 20:05
Jul 05 2007, 18:26:55 CEST Killed at Level 101 by Tooki Toots and by Isaris
Therrax padł na d lairze
Wydaje mi sie ze zlamal prawo Aurea
Jak wam sie nudzi to macie do poczytania:
Danera Only
http://forum.tibia.pl/showthread.php?p=1533277&posted=1#post1533277
zobaczcie jak rznia dupe ze Aurea to same lamusy bo SWAT ( jakies 30 ich bylo)
rozjebal (15 RoM'owców)
Czytaliscie artykul na hunted.pl
Na serio poruszyl mnie....
Niewiedzialem ze Piraci walczyli ciekawy "nius"
H@H@H@
http://hunted.pl/2007/07/05/prawo-aurea/
Xtremello
06-07-2007, 02:05
H@H@H@
Suave też : d
Suave też : d
Wiesz Suave to dopuszczalny blad bo kilku z nich bierze:P
Wiec moglo sie mu pomylic :P
Ale skad Piraci;]
Koniec pokoju? Chyba nie będzie cudu, o którym wspominał Piąty ;p
Hellah
Jul 06 2007, 01:47:33 CEST Killed at Level 148 by Zevs Mighty Thunder
Xydrus
Jul 06 2007, 01:48:35 CEST Killed at Level 123 by Rikser and by Lecther Tirado
Pikapo Eleandril
Jul 06 2007, 02:02:46 CEST Killed at Level 175 by Gruzin bro'war and by Julia Deathblade
polostap
06-07-2007, 03:33
H@H@H@
http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=1716952
http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=1716952
Owszem pisze tam o tym ze prawo powinno byc przestrzegane glownie przez te gildie miedzy innymi Pirates ale ten "czlowiek" w swoim artykule napisal ze Piraci i Suave brali udzial w tej wojnie, no ale jezeli tak bylo to przepraszam pana mastaha...
06-07-2007, 11:28
Hellah
Xydrus
Pikapo Eleandril
Jul 06 2007, 02:02:46 CEST Killed at Level 175 by Gruzin bro'war and by Julia Deathblade
Hmmm... Chyba zapeszyłem...
Buahahaha Cienki zart buhahahaa!!!
Sting_Ninja
06-07-2007, 13:00
O co wogule poszlo?
polostap
06-07-2007, 13:16
Owszem pisze tam o tym ze prawo powinno byc przestrzegane glownie przez te gildie miedzy innymi Pirates ale ten "czlowiek" w swoim artykule napisal ze Piraci i Suave brali udzial w tej wojnie, no ale jezeli tak bylo to przepraszam pana mastaha...
Widzisz, Ty nie rozumiesz co jest napisane. Gość co przeczytał w temacie to i to napisał.
Zacytuję Ci:
Asharel pakt ten skierował głównie do gildii aktualnie będących w stanie wojny, czyli Pirates, FAG, RoM, Lorgar, Suave i Inmates.
A teraz tibia.com:
Currently this treaty should be followed and enforced by:
Pirates
Riders of Morag
Fighting Alliance Group
Lorgar
Suave
Inmates
Czyli czytając post na tibia.com, można wnioskować, że piraci byli związani z wojną i pakt dotyczy również ich. Fakt, że ten kto napisał na hunted.pl nie wie zbyt dużo o Aurea, jednak powinieneś zwrócić mu honory, bo wzorował się na oryginalnym tekście.
Pozdrawiam,
ostap
Widac ze Rom chce znowu wojny. To bylo pewne Aurea bez wojny to dziwny server. Od kiedy pamientam zawsze na Aurerze byla wojna. tibia 7.4, 7.5, 7.6, zawsze. Ledwo co 100 levele byly juz wojna byla. Fast'molt Liam Dark~ bez nich to wojny sa inne, mniej atrakcyjne. Niewiem po co oni ich zabili, ale wiem ze jak zawsze bedzie wojna. Aurea juz taka jest.
Widzisz, Ty nie rozumiesz co jest napisane. Gość co przeczytał w temacie to i to napisał.
Zacytuję Ci:
A teraz tibia.com:
Czyli czytając post na tibia.com, można wnioskować, że piraci byli związani z wojną i pakt dotyczy również ich. Fakt, że ten kto napisał na hunted.pl nie wie zbyt dużo o Aurea, jednak powinieneś zwrócić mu honory, bo wzorował się na oryginalnym tekście.
Pozdrawiam,
ostap
To ty nie rozumiesz co on napisal. W tekscie Asharela nie ma nic na temat wojny. Mowi on, ze ten pakt powinny stosowac i wedlug niego sie kierowac ponizsze gildie.
Hellah
Xydrus
Pikapo Eleandril
Hellrich au'rian... ;']]]
DemonstaR
06-07-2007, 14:19
Hellrich au'rian... ;']]]
Podnieca Cie to kurwa? Ze zabiles kogos w czasie pokoju? Brawo RoM ! Pokazaliscie honor, naprawde!
@Zaver
Masz na mysli zimna wojne?
Asharel:
Killing
No killing between the guilds in this treaty may occur. First time a warning will be given and a payment. Second time certain death will be given.
neopostman
06-07-2007, 14:43
No i wszystko na Aurerze wraca do swojego dawnego porzadku..
Swoja droga, na tym swiecie nigdy nie zapanuje pokój (ewentualnie jesli nastapi jakis mass hack) skoro obie strony nie moga wytrzymac bez walki jednego tygodnia -.-
Jednym slowem
Aurea.
Belart
Jul 06 2007, 13:29:05 CEST Killed at Level 118 by Deeco and by Arieswar sumo
Więc Inmates też już są w wojnie.
Slide_Aurea
06-07-2007, 16:16
Wszystko wrociło do normy ;p A szkoda, bo fajnie się grało przez te pare dni..
shaiboos
06-07-2007, 16:40
Jeszcze co do artykułu na hunted.pl
Dlaczego taki analfabeta się bierze za pisanie artykułu? A co ważniejsze dlaczego taki artykuł się na hunted.pl ukazuje?! Czy tam nikt nie sprawdza co taki baran pisze ? Wydaje mi się, że na takiej stronie o poprawność językową ukazujących się artykułów ktoś dbać powinien...
Posowacz
06-07-2007, 17:34
Podnieca Cie to kurwa? Ze zabiles kogos w czasie pokoju? Brawo RoM ! Pokazaliscie honor, naprawde!
@Zaver
Masz na mysli zimna wojne?
Asharel:
Killing
No killing between the guilds in this treaty may occur. First time a warning will be given and a payment. Second time certain death will be given.
Poraz pierwszy się z tobą zgodzę:)
@Rom: Żle wam bylo?? mogliscie expic do bulu :(
Jeszcze co do artykułu na hunted.pl
Dlaczego taki analfabeta się bierze za pisanie artykułu? A co ważniejsze dlaczego taki artykuł się na hunted.pl ukazuje?! Czy tam nikt nie sprawdza co taki baran pisze ? Wydaje mi się, że na takiej stronie o poprawność językową ukazujących się artykułów ktoś dbać powinien...
Po pierwsze: Napisałem artykuł, kilka(naście ?) dni temu, ale jako, że hunted.pl padło, nie ukazał sie on na stronie..
Po drugie: Sam jestes analfabeta i ch**a wiesz, bo 75% tego artykułu zostało zmienione, przez osobę która to opublikowała, fakt nie potrzebnie to ten ktoś zmienił, bo tylko narobił błędów w artykule. Jakbyś chciał mam oryginał, mogę Ci go wysłać na PM.
Po trzecie: Sam żeś baran. Nie obrażaj innych skoro CH**A o nich wiesz !
~Btw. Sorry za offtopic, ale nie wytrzymałem : <
Xtremello
06-07-2007, 23:36
Po pierwsze: Napisałem artykuł, kilka(naście ?) dni temu, ale jako, że hunted.pl padło, nie ukazał sie on na stronie..
Po drugie: Sam jestes analfabeta i ch**a wiesz, bo 75% tego artykułu zostało zmienione, przez osobę która to opublikowała, fakt nie potrzebnie to ten ktoś zmienił, bo tylko narobił błędów w artykule. Jakbyś chciał mam oryginał, mogę Ci go wysłać na PM.
Nie , chce się klócić... no , ale ten artykuł na ...hunted.pl się pojawił max 2 dni po tym traktacie na forum.tibia.com , i nie mów ze kilkanascie dni .. lol
Jeśli grasz na Guardi to po jakiego .... piszesz artykuł o tym co dzieje się na innym świecie ?? Może szukasz kolegów ?? Niestety, ale tutaj ich nie znajdziesz.
Xtremello
07-07-2007, 00:53
Jeśli grasz na Guardi to po jakiego .... piszesz artykuł o tym co dzieje się na innym świecie ?? Może szukasz kolegów ?? Niestety, ale tutaj ich nie znajdziesz.
Jest jeszcze możliwość że poprostu ma wpisanego chara z guardii , a na Aurea też gra ; dd
Sting_Ninja
07-07-2007, 00:56
Jak to sie mowi u nas na servie "Spierda*aj na non pvp frajerze*
Slide_Aurea
07-07-2007, 10:38
Sraj dalej, już niedługo będziesz musiał założyć sobie tutaj nowe konto -.-
Jest jeszcze możliwość że poprostu ma wpisanego chara z guardii , a na Aurea też gra ; dd
Bingo.
@ Sting
Żalowy chłopcze, pamiętam Cię jeszcze kiedy Aurea miała kilka miesięcy, czy Ty nigdy sie nie zmienisz ? Wielki mały cham, który wyłudza kase od low lvli, a gdy przychodzi co do czego, spier****sz do gildii, która zaczyna wygrywać wojne i tak w kółko. Przepraszam, nie mam na Ciebie czasu chłopcze.
@ Ktoś tam
Wielki ch** ci do tego gdzie gram, patrzysz jedynie na wpis chara w profilu, gówno wiesz, więc proszę Cię, nie mów mi co mam robić, dobrze ?
@EOT@
Slide_Aurea
07-07-2007, 11:08
Wielki żalowy chlopcze, na Aurei jest trudno osiągnąć wysoki lvl, pewnie dlatego grasz sobie na Guardi, i gówno mnie obchodzi Twój low lvl char tutaj... Takie smęty masz do Stinga? Czemu, czyżby Cie kiedyś pojechał na guardach, i straciłeś b roba?? Żal, żegnamy CIE!
@ Slide
Och, naprawdę? Aż tak trudno ? Przepraszam mistrzu, nie wiedziałem : ( Daj mi kilka powodów dla których lvlować na aurei jest aż tak trudno ! : O
Na guardii nie gram od dawna, dla twojej świadomości na non-pvp expi się jeszcze gorzej niż na światach pvp z powodu przeludnienia i zajętych expowisk 24/7. Co do Stinga.. nigdy mnie nie pojechał, nie straciłem żadnego b robe, po prostu zapamiętałem go jako przydupasa, który lizał dupsko gildii która wygrywała wojne na aurea i przechodził z jednej gildii do drugiej..
Żal, koniec gadania..
FTB_Matys
07-07-2007, 13:01
@up w 100% sie z toba zgodze
Jak to sie mowi u nas na servie "Spierda*aj na non pvp frajerze*
Zgadzam sie!
Zioom ludzie cie tu nie akceptują, wiec prosze cie idz z tad. Jak na Guardi nie grasz to lepiej wogole w tibie. Pomoz mamie sprzatac i bedzie spokoj. Albo normalnie sie zachowoj się.
Sting jest spox. :)):):)
:D:D:D:D
DemonstaR
07-07-2007, 13:22
Zgadzam sie!
Zioom ludzie cie tu nie akceptują, wiec prosze cie idz z tad. Jak na Guardi nie grasz to lepiej wogole w tibie. Pomoz mamie sprzatac i bedzie spokoj. Albo normalnie sie zachowoj się.
Sting jest spox. :)):):)
:D:D:D:D
Ladnie dupe lizesz -,- tego ttez nie akceptujemy
Hmm... Powiedz co Ci sie nie podoba w tym poscie no to to zmnienie. ^^
Pandoor prosze Cie zerwij umowe z dostawca Internetu...
Albo chociaz nie wchodz na te forum...
Gowno wiesz o Aurea a sie madrzysz ...
Moze i Sting byl PA itp ale t on sie nachapal pieniedzy od takich noobow...
Zazdroscisz?
@ Wojna
Bar Selina padl
HuHu... Nie wiesz do czego ludzie sa tutaj zdolni. Moga cie tak zjechac ze ci glupio bedzie nawed dac nowego posta na innym temacie. :D:D:D Na Aurea gram od poczatkow. Jak jeszce byla tibia 7.4 bylem jeszcze wtedy neewb, ale wiedzialem co sie dzieje. Tutaj sie nie bawia... Placisz, albo nie grasz... tak to wyglada. :):):):):):)
Bingo.
@ Sting
Wielki mały cham, który wyłudza kase od low lvli
OWN3D! I ty mi mowisz, ze wiesz o czym piszesz i znasz zasady jezyka polskiego? :D
HuHu... Nie wiesz do czego ludzie sa tutaj zdolni. Moga cie tak zjechac ze ci glupio bedzie nawed dac nowego posta na innym temacie. :D:D:D Na Aurea gram od poczatkow. Jak jeszce byla tibia 7.4 bylem jeszcze wtedy neewb, ale wiedzialem co sie dzieje. Tutaj sie nie bawia... Placisz, albo nie grasz... tak to wyglada. :):):):):):)
Nie raz płacisz i też nie grasz. Taka jest aurea.
@Frixar
Super z angielskiego nie jestem ale slowo mowi pisze sie "say" a w przypadku Twojego zdania jeszcze na koncu dodjae sie ''s" tak aby bylo says ^^
Nie raz płacisz i też nie grasz. Taka jest aurea.
Aurea Aureą no tak, ale na Aurerze nikt nigdy nie jest bezpieczny. Low leveli to pk zabija a Hg na wojne zklepia Aurea jest juz taka od zawsze.
Masz racje. :):)
Na AUREI nie na AURERZE. -.-
Hanys777
07-07-2007, 15:09
Witam was drodzy forumowicze wrocilem do was bo nie moge bez was zyc:*.
=* <dziesieńć snakuf>
Znowu przyszedles spamowac forum ?
Hanys777
07-07-2007, 15:40
Znowu przyszedles spamowac forum ?
O spamowaniu to potem ale mogles jak elton przynajmniej mnie przywitac albo chociaz poudawac ze sie cieszysz :)
Aurea Aureą no tak, ale na Aurerze nikt nigdy nie jest bezpieczny. Low leveli to pk zabija a Hg na wojne zklepia Aurea jest juz taka od zawsze.
Masz racje. :):)
Jezeli grasz na aurei od tibi 7.4 to chyba bylo 2,5 roku temu, wiec jestem ciekaw ile miales lat kiedy zaczynales grac bo teraz wygladasz mi na 10-cio latka. Nie podobaja mi sie twoje posty bo nic nie wnosza tylko piszesz ciagle, ze grasz juz od 7.4 i, ze duzo wiesz na temat aurei a jeszcze nie widzialem zadnego twojego postu zwiazanego z aureą
dudek_lfc
07-07-2007, 17:15
@up
Word.
@ Pandoor
Załóż temat o Guardii i tam rób spama, nie tutaj. Możesz również napisac jakiś ciekawy artykuł o tym, jak trudno expi się na światach non-pvp (proponuje użycie WORDA !!) :p
@ Hanys ~
Welcome back :*
@Frixar
"Mi sey" LEAVE THIS FORUM
@up
Word.
Jezeli chodzi ci o te literowki to ja tak mam, ze pisze zamiast pójść to pojsc.
Oczywiscie tylko w necie:D
Sting_Ninja
07-07-2007, 20:30
@ Slide
Och, naprawdę? Aż tak trudno ? Przepraszam mistrzu, nie wiedziałem : ( Daj mi kilka powodów dla których lvlować na aurei jest aż tak trudno ! : O
Na guardii nie gram od dawna, dla twojej świadomości na non-pvp expi się jeszcze gorzej niż na światach pvp z powodu przeludnienia i zajętych expowisk 24/7. Co do Stinga.. nigdy mnie nie pojechał, nie straciłem żadnego b robe, po prostu zapamiętałem go jako przydupasa, który lizał dupsko gildii która wygrywała wojne na aurea i przechodził z jednej gildii do drugiej..
Żal, koniec gadania..
I widzisz waflu dlatego grasz na non pvp. Ciekawe jakbys cwierkal jak bys u nas gral ;> Po 1 nie zmienialem gildi 'bo wygrywala' jak bys znal stroy of aurea to bys wiedzial dlaczego z romu do podu poszedlem.A ogolnie to sram na ciebie maly gnojku.
I widzisz waflu dlatego grasz na non pvp. Ciekawe jakbys cwierkal jak bys u nas gral ;> Po 1 nie zmienialem gildi 'bo wygrywala' jak bys znal stroy of aurea to bys wiedzial dlaczego z romu do podu poszedlem.A ogolnie to sram na ciebie maly gnojku.
Widzisz waflu, ja też na Ciebie sram i gówno mnie obchodzi co o mnie myślisz..
Czyżbyś miał jakiś rentgen w oczach ? Przez neta widzisz ludzi i ich wzrost/wiek ? Podziwiam Cię, ale czasem się mylisz : (
@ Russel
Przeczytaj mój post kilka stron wcześniej, to dowiesz się, że to osoba publikująca artykuł zrobiła te błędy : o
@ Frixar
Yuojur Inglisz ys soł fakink kól !1!!11oneone
Radziłbym Ci, żebyś nie wypowiadał sie na forach, albo gdziekolwiek indziej w innym języku niż polskim.. Uwierz mi, bardzo trudno jest Cię zrozumieć ;)
@ Koniec gadania.. męcza mnie ludzie pokroju was. (Nie mam tu na myśli wszystkich którzy sie wypowiedzieli w temacie..)
Czyżbyś miał jakiś rentgen w oczach ? Przez neta widzisz ludzi i ich wzrost/wiek ? Podziwiam Cię, ale czasem się mylisz : (
@ Russel
Przeczytaj mój post kilka stron wcześniej, to dowiesz się, że to osoba publikująca artykuł zrobiła te błędy : o
@ Frixar
Radziłbym Ci, żebyś nie wypowiadał sie na forach, albo gdziekolwiek indziej w innym języku niż polskim.. Uwierz mi, bardzo trudno jest Cię zrozumieć ;)
@ Koniec gadania.. męcza mnie ludzie pokroju was. (Nie mam tu na myśli wszystkich którzy sie wypowiedzieli w temacie..)
Pisałem kilka razy na hunted.pl i nigdy nikt nie ingerował w treść zawarta, czytali tylko i sprawdzali czy jest ciekawy ale nie zmieniali nic, wiec skończ pierd*lic smenty bo nikt nic nie zmieniał analfabeto...
Pierdolicie cały czas o błędach, jedziecie każdego za byle gówno np. że przecinka nie dał etc.
Kurwa jestem ciekaw jak wam idzie z J.Polskiego zapewne 90% tego forum jedzie na dop. ( w tym ja :D)
Używacie Firefox a i wam podkreśla błędy ale nia każdy jest na tyle rozgarnięty aby go sobie zainstalować ...
dudek_lfc
07-07-2007, 21:57
@ Frixar
Tez skończ wypowiadać sie tutaj, ok?
Pierdolicie cały czas o błędach, jedziecie każdego za byle gówno np. że przecinka nie dał etc.
Kurwa jestem ciekaw jak wam idzie z J.Polskiego zapewne 90% tego forum jedzie na dop. ( w tym ja :D)
Używacie Firefox a i wam podkreśla błędy ale nia każdy jest na tyle rozgarnięty aby go sobie zainstalować ...
I co z tego? Fajna jest Nerana?
Iron'knight
07-07-2007, 22:44
I co z tego? Fajna jest Nerana?
No i co z tego? To jest gra kazdy gra (przynajmniej powinien) dla przyjemnosci. Moze on woli non-pvp? Wszystkiego sie czepiacie, ze ten gra na non-pvp ze ten ma 10 lat, ze tamten robil PA. To wszystko jest tylko grą.
Błedy jak błedy, ludzka rzecz o ile ktos nie robi bledu w kazdym wyrazie nie ma sie co czepiac. Odpóście (<<< specjalny bląd ;* ) prosze ;D
@ Russel
@ Frixar
Najeżdżanie na stinga że jest dupolizem jest z deka nie na miejscu. Jak by był takim to by go w FAG/DM/PoD/FAG/SS nie było. To dlaczego odszedł z romu myślę że jest znane i nie chodzi o to że akurat wtedy fag zaczał wygrywać. Jak byś lepiej znał story of aurea to byś wiedział po
1. Dlaczego odszedł
2. To że zaczęliśmy wygrywać dopiero po dojściu stinga i innych.
eot
No i co z tego? To jest gra kazdy gra (przynajmniej powinien) dla przyjemnosci. Moze on woli non-pvp? Wszystkiego sie czepiacie, ze ten gra na non-pvp ze ten ma 10 lat, ze tamten robil PA. To wszystko jest tylko grą.
Błedy jak błedy, ludzka rzecz o ile ktos nie robi bledu w kazdym wyrazie nie ma sie co czepiac. Odpóście (<<< specjalny bląd ;* ) prosze ;D
Widzisz Iron, nigdy nie uwazalem Ciebie i calego tego "Rawa Teamu" za osoby ogarniete. W mojej wypowiedzi nie ma ani nutki sarkazmu, nie wiedzialem nawet, ze Nerana jest non-pvp, chodzilo mi bardziej o to, ze w*******a sie nie w swoj swiat.
Hanys777
08-07-2007, 00:12
Jezeli grasz na aurei od tibi 7.4 to chyba bylo 2,5 roku temu, wiec jestem ciekaw ile miales lat kiedy zaczynales grac bo teraz wygladasz mi na 10-cio latka. Nie podobaja mi sie twoje posty bo nic nie wnosza tylko piszesz ciagle, ze grasz juz od 7.4 i, ze duzo wiesz na temat aurei a jeszcze nie widzialem zadnego twojego postu zwiazanego z aureą
Dokleadnie mam to samo odczucie.Jak narazie to widze ze w kazdym poscie daje nam odczuc ze gra od tibi7,4 i czego on to nie wie :PP
Jojo Ninja
08-07-2007, 00:31
Pandoor s*******aj mi stąd, bo jak patrze na twoje posty to mnie klocek aż uwiera ; ( Gówno wiesz, idź pobij sie trochę ze ścianą bo na brak PVP to Ty możesz popłakać ; )
/Jojo
Pandoor s*******aj mi stąd, bo jak patrze na twoje posty to mnie klocek aż uwiera ; ( Gówno wiesz, idź pobij sie trochę ze ścianą bo na brak PVP to Ty możesz popłakać ; )
/Jojo
Co do Ninjow to ktos mi moze powiedziec dlaczego widze Raks Ninja w Inmates?
Sting_Ninja
08-07-2007, 01:08
Nie obrazaj mnie.. Na koniec Lo mialem 5 z polaka.
@ Test server xD _/
Tez sie zastanawiam:P
PS.
ZUCI KTOS KASY NA TESCIE :P
I moze razem popkuje?:P
homberprezes
08-07-2007, 12:36
Tez sie zastanawiam:P
PS.
ZUCI KTOS KASY NA TESCIE :P
I moze razem popkuje?:P
jak juz kazdy poprawia kazdego to ja tez zaczne
rzut sie pisze przez RZ :D:D:D
Bingo.
@ Sting
Żalowy chłopcze, pamiętam Cię jeszcze kiedy Aurea miała kilka miesięcy, czy Ty nigdy sie nie zmienisz ? Wielki mały cham, który wyłudza kase od low lvli, a gdy przychodzi co do czego, spier****sz do gildii, która zaczyna wygrywać wojne i tak w kółko. Przepraszam, nie mam na Ciebie czasu chłopcze.
@ Ktoś tam
Wielki ch** ci do tego gdzie gram, patrzysz jedynie na wpis chara w profilu, gówno wiesz, więc proszę Cię, nie mów mi co mam robić, dobrze ?
@EOT@
Rżal.
No widze, ze teraz z FTB_Matysem jestescie po stronie Eloma?
@duuki i ktostam
Co wam dalo zakonfidentowanie?:)
Iron'knight
08-07-2007, 13:06
Widzisz Iron, nigdy nie uwazalem Ciebie i calego tego "Rawa Teamu" za osoby ogarniete. W mojej wypowiedzi nie ma ani nutki sarkazmu, nie wiedzialem nawet, ze Nerana jest non-pvp, chodzilo mi bardziej o to, ze w*******a sie nie w swoj swiat.
Jesli chodzi o "rawa team" z tej osobliwej nazwy samemu sie smiejemy i nie traktujemy tego poważnie, ale dlaczego koles z Nerana nie moze tutaj pisac? Moze ma chara na Aurea? Piaty swego czasu tez mial chara na Nerana i w profilu nie mial Aurea, wtedy nikt sie go nie czepial. To jest publiczne (pod)forum Aurea i kazdy moze tutaj pisac.
Nie mam zamiaru sie wdawac w sprzeczke toteż spróbuje poprzestac na tym poscie.
Mc'giver
08-07-2007, 13:07
przestańcie pier***ić głupoty tylko niech ktoś wyjaśni czemu Raks w "Inmates" jest!!!
Chlopie. Ja na Aurerze gram pewnie dłuzej niz ty w tibie. Nie mow mi ze ja niewiem nic o Aurzerze, wiem wiecej niz ty myslisz... Widzialem prawie kazda wojne. Wiem prawe wrzystko co sie na Aurerze dzieje. Nie jestem moze stary nie mam 18 lat mam 16, ale mam dyzgrafie jak wiesz co to jest.
Rżal.
No widze, ze teraz z FTB_Matysem jestescie po stronie Eloma?
@duuki i ktostam
Co wam dalo zakonfidentowanie?:)
Tzn dalo :]
Chwilowy koniec spamu:]
Hefii
Jul 08 2007, 13:13:48 CEST Killed at Level 101 by Vesz
and by Soldek
Nie jestem moze stary nie mam 18 lat mam 16, ale mam dyzgrafie jak wiesz co to jest.
No ja chyba wiem. Czy to jest to ze niewyraznie, brzydko piszesz?
@up
Z tego, co wiem, to właśnie to ^^ Ja bym sobie dał spokój z Frixarem, nie karmić trolla.
Real name: Raks
Sprzedany?
@Navroth
Nie wiem, co masz do "Rawa Teamu", prawie sami porządni ludzie ^^ Jestem jego dumnym członkiem i uważam się za w miarę ogarniętego. Masz jakiś konkretny zarzut, czy chodzi o to, że nie chcieliśmy zasilić Przeklętych? Jak coś, to PW ;)
Tzn dalo :]
Chwilowy koniec spamu:]
Twoja wypowiedz to spam ;)
Jak bym chcial to bym od razu konto zrobil i dalej bym spammowal;)
@Doneq
To jest dysgrafia xP
Dyzgrafia ..no coz... nikt raczej nie wie co to jest
Twoja wypowiedz to spam ;)
Jak bym chcial to bym od razu konto zrobil i dalej bym spammowal;)
@Doneq
To jest dysgrafia xP
Dyzgrafia ..no coz... nikt raczej nie wie co to jest
huhu.. Ja wiem co to jest dysgrafia. To jest ktos ktory robi blędy, nie z tego powidu ze jest głupi tylko ma problemy.
@up
Z tego, co wiem, to właśnie to ^^ Ja bym sobie dał spokój z Frixarem, nie karmić trolla.
Sprzedany?
@Navroth
Nie wiem, co masz do "Rawa Teamu", prawie sami porządni ludzie ^^ Jestem jego dumnym członkiem i uważam się za w miarę ogarniętego. Masz jakiś konkretny zarzut, czy chodzi o to, że nie chcieliśmy zasilić Przeklętych? Jak coś, to PW ;)
A mieliscie szanse zasilic Przekletych? XD Bo z tego co wiem i pamietam, paru z was chcialo [;
huhu.. Ja wiem co to jest dysgrafia. To jest ktos ktory robi blędy, nie z tego powidu ze jest głupi tylko ma problemy.
Jezeli masz jakies problemy ze soba ..to mozemy Ci pomoc...
Na tym forum sa sami swoi... Wysluchamy sie tu, czuj sie jak wsrod braci. Kazdy Ci pomoze jak masz problem, nikt Cie nie pojdzie jak psa, nie musisz sie martwic, prawda (to all)?
http://pl.wikipedia.org/wiki/Dysgrafia
Dysgrafia (agrafia) – częściowa lub całkowita utrata umiejętności pisania, spowodowana mikrouszkodzeniami ośrodkowego układu nerwowego lub zaburzeniami ośrodkowych funkcji wzrokowych i słuchowych. Występuje w przypadkach uszkodzenia tylnych części drugiego lub trzeciego zakrętu czołowego półkuli lewej lub zakrętu nadbrzeżnego.
Pismo dysgrafika jest nieestetyczne i nieczytelne.
/Nigdzie tutaj nie jest napisane o bledach.
Nie wspominając o tym, że na komputerze nie ma nieczytelnych liter. ;)
Hanys777
08-07-2007, 16:56
Jezeli masz jakies problemy ze soba ..to mozemy Ci pomoc...
Na tym forum sa sami swoi... Wysluchamy sie tu, czuj sie jak wsrod braci. Kazdy Ci pomoze jak masz problem, nikt Cie nie pojdzie jak psa, nie musisz sie martwic, prawda (to all)?
No jasne ja z goticiem Ci pomozemy.
Bedziesz pisal,czytal jak dziewczynka.
Profesorze gotic od czego zaczynamy-terapia wstrzasowa??
Mc'giver
08-07-2007, 16:59
http://pl.wikipedia.org/wiki/Dysgrafia
Dysgrafia (agrafia) – częściowa lub całkowita utrata umiejętności pisania, spowodowana mikrouszkodzeniami ośrodkowego układu nerwowego lub zaburzeniami ośrodkowych funkcji wzrokowych i słuchowych. Występuje w przypadkach uszkodzenia tylnych części drugiego lub trzeciego zakrętu czołowego półkuli lewej lub zakrętu nadbrzeżnego.
Pismo dysgrafika jest nieestetyczne i nieczytelne.
/Nigdzie tutaj nie jest napisane o bledach.
jeśli chodzi wam o popełnianie błędów ortograficznych i interpunkcyjnych to jest to dysortografia a nie dysgrafia
up@
hanys wrzuć na luz i nie spamuj
jeśli chodzi wam o popełnianie błędów ortograficznych i interpunkcyjnych to jest to dysortografia a nie dysgrafia
up@
hanys wrzuć na luz i nie spamuj
Ok sorryy, ja Ciebie etz bardzo przepraszam za moj spam, zwazajac na to ze Twoj post duzo dal do dyskusji i zajebiscie odwzorowuje temat forum "Wojna".
@ Hanys
Moze pozniej, Miśku, chory jestem i nie mam weny :(
Mc'giver
08-07-2007, 17:26
Wybacz mi "doktorze" gotic ale to jest tylko forum!!! Może i nie jest to wypowiedz na temat tytułu forum ale został pociągnięty sensowny temat w ramach przerwy w wydarzeniach z wojny wiec można sie wypowiedzieć sensownie a nie spamować tak jak ty czy hanys!!!
BTW
Inmates oficjalnie wypowiedziało wojnę SS
Mc'giver
08-07-2007, 17:56
hehe a Teraz odnośnie wojny:
najbardziej stratny na nowej wojnie będzie Paszczak(nicco of aurea)!
3 ban = delete a fag (srry SS czyt. Rutek bo to on posiada listy na nicco~) nie odpuści rooka Thor Artev'y a listy są gotowe do zareportowania wiec raczej możemy pożegnać nicco~!!!
17:36 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Sir Matharos. She was killed by Morixar.
Tomorro(Sarloon madex)
08-07-2007, 18:53
Jareckii
Jul 08 2007, 17:22:15 CEST Killed at Level 102 by Rikser
and by Shre
Xtremello
08-07-2007, 20:37
Chlopie. Ja na Aurerze gram pewnie dłuzej niz ty w tibie. Nie mow mi ze ja niewiem nic o Aurzerze, wiem wiecej niz ty myslisz... Widzialem prawie kazda wojne. Wiem prawe wrzystko co sie na Aurerze dzieje. Nie jestem moze stary nie mam 18 lat mam 16, ale mam dyzgrafie jak wiesz co to jest.
PO 1 Aurei* *
Po 2 walki to Ty za przeproszeniem "k*rwa" na filmach widziales? Btw wiesz co to tibi cam? : D
Sry ale zdeka pijany jestem !
hehe a Teraz odnośnie wojny:
najbardziej stratny na nowej wojnie będzie Paszczak(nicco of aurea)!
3 ban = delete a fag (srry SS czyt. Rutek bo to on posiada listy na nicco~) nie odpuści rooka Thor Artev'y a listy są gotowe do zareportowania wiec raczej możemy pożegnać nicco~!!!
Jak pierwszy ban jest za sharing to dostaje się delete warna więc wystarczą 2 bany
Mc'giver
08-07-2007, 21:04
Aha Dzięki za info. o tym nie wiedziałem!!! Ale wiem o tym że nicco miał już wcześniej bana na tydzień za "expensive player killing"
Aha Dzięki za info. o tym nie wiedziałem!!! Ale wiem o tym że nicco miał już wcześniej bana na tydzień za "expensive player killing"
:DDDDD Jestes pewny, ze za "expensive player killing" ?
Mc'giver
08-07-2007, 21:14
:DDDDD Jestes pewny, ze za "expensive player killing" ?
tak jestem pewien tylko nie wiem jak długo trzeba czekać aż zejdzie ten Criminal Record bo wiem Że w grudniu wyłapał bana na tydzień:D kilka noobow całkiem przypadkowo napatoczyło sie na jego test UE o ile pamiętam było nas 7 8o
"expensive" jajaja you are so pro :D:D
08-07-2007, 23:05
Expensive? Znaczy, że zużył dużo kasy na runy, którymi zabijał? ;o
Unjustified ^^
Mc'giver
08-07-2007, 23:33
Wybaczcie przeoczenie powinno być "excessive unjustified player killing"
To co ze mial bana moze miec ich 15. Delete dostaje się po delete warnie. Po banie za sharing dostaje sie delete warana dopiero. Po 3 banie za pk jest dopiero dele warn.
tibiaplayer
09-07-2007, 03:32
buahahu
10min Kcynska Mafia wpadla na hydry ekipie ale cala ekipa dala loga buahauha
Zobaczyli civica odrazu logout.
tibiaplayer
09-07-2007, 11:11
up.
nie ma w tym nic dziwnego.
Napisalem to zebyscie mogli tez posmiac sie z Kcynskiej~
Wyobraz sobie ich miny, wbiegaja do gory na polnocy spawn, juz sie ciesza ze ktos siedzi a tam nagle chmurki i pusto xD
na hydrach siedzial team z gildi Aksodis o ile mam dobre info.
PO 1 Aurei* *
Po 2 walki to Ty za przeproszeniem "k*rwa" na filmach widziales? Btw wiesz co to tibi cam? : D
Sry ale zdeka pijany jestem !
Ale jestes fajny jaaaa...
Nie ma to jak przyjdzie analfabeta i poprawia innych ...
Panowie zbliża się 200 strona, a wiemy z historii ze 200 str. = delete tematu ^^
Panowie zbliża się 200 strona, a wiemy z historii ze 200 str. = delete tematu ^^
To co jedziemy spam kto pierwszy da post na 200 stronie?xD
shaiboos
09-07-2007, 19:09
Jak to jest w końcu z Raksem ?
Konto ma nowego ownera ?
kto policzy fragi od poczatku wojny rom vs fag ( wszystkich gildi jakie uczestniczyly w wojnie a takze ich "transformacje" - fag>dm>itd..)
dostanie nóbla:D8o
Jojo Ninja
09-07-2007, 21:30
Raksu to Raksu, cały czas ma tego samego owner i od zawsze ma wpisane tam Sweden, więc nic nowego ;))
/Jojo
kto policzy fragi od poczatku wojny rom vs fag ( wszystkich gildi jakie uczestniczyly w wojnie a takze ich "transformacje" - fag>dm>itd..)
dostanie nóbla:D8o
627 Fag : 812 RoM
Gdzie moja nagroda? Ktos nie wierzy? Niech sam policzy. Wydaje mi sie, ze uwzglednilem all fragi.
@do kogos tam kto tam pisal o tych noobach z mafii
Oni by po nas nie wpadli bo to sa lamy ;) Jak juz cos to my mozemy po nich wpasc
@up muyyahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahha
Wy sobie mozecie wpadac......
Sajgon jestes taki zalozny jak gotic ktory dopiero co dostal bana za spama a juz chce next ...
Niebede nic pisal bo zal mi was.
Hanys777
10-07-2007, 00:41
Powodzenia w spamowaniu do 200 strony, szkoda ze nie dokonam tego z wami ale jade na tydzien :)
Wiem to nie forum od takich rzeczy ale musialem sie z wami podzielic ta wiadomoscia xD teraz mozecie mnie tyrac:) i tak was kocham;*;*;*.
@Gotic
Zastap mnie godnie.
Wiesz zebym sie nie musial za ciebie wstydzic :D
Verduro
Jul 10 2007, 04:10:41 CEST Killed at Level 105 by Deecorator
and by Beru Senwin
Grit-monster
10-07-2007, 11:05
Spokoo knight na wczorajszym meetingu po spozyciu alkocholu robil salto i w trakcie tego zesral sie w majty <serio> xD:baby: i nastepnie bardzo wymiotowal
Xtremello
10-07-2007, 14:13
Spokoo knight na wczorajszym meetingu po spozyciu alkocholu robil salto i w trakcie tego zesral sie w majty <serio> xD:baby: i nastepnie bardzo wymiotowal
I , po co dzieci piją alkohol ;/ ? :D
Verduro
Jul 10 2007, 04:10:41 CEST Killed at Level 105 by Deecorator
and by Beru Senwin
Omg kiedy to sie skonczy. Kiedy Aurea bedzie normalnym servem na ktorym wojen nie ma...
Kiedy Aurea bedzie normalnym servem na ktorym wojen nie ma...
"Normalny server" i "server bez wojny" to sprzeczność. >.<
Po 1 Śmiecie to Ty jestes , jak CI stara pozwala do niej mów morda psie..
A , co kurwa dorosły koleś by wypierdolił kurwa salto? .. jak by był na jebany?..
ty za to pokazujesz jaki jesteś inteligentny, po starych potrafisz tylko jechać? żal mi Ciebie
Spogladajac jak Elom dostaje dzienna porcje wyzwisk, postanowilem zobaczyc jak idzie mu gra. Niestety, okazalo sie, ze nasz przyjaciel to cziter :baby:
Banished: until Jul 11 2007, 17:32:04 CEST because of macro use
Botowac i dac sie na tym zlapac :/ lame.
Spogladajac jak Elom dostaje dzienna porcje wyzwisk, postanowilem zobaczyc jak idzie mu gra. Niestety, okazalo sie, ze nasz przyjaciel to cziter :baby:
-PoD (All Portection Me)
To fajnie wyglada w jego commencie tzn w commecie jego pala i ed
Turek Syty
10-07-2007, 18:37
ty jesteś jakiś niepoinformowany... może ty srasz jak robisz salto lol (zapewne nawet nie umiesz) złamałem tylko ręke....meeting to impreza a nie gadanie o tibii ;)
ty jesteś jakiś niepoinformowany... może ty srasz jak robisz salto lol (zapewne nawet nie umiesz) złamałem tylko ręke....meeting to impreza a nie gadanie o tibii ;)
yea right...
@elom
elom kiedy delete warna dostaniesz :( ??
Jezeli dostal bana za macro to jest automatyczny until deletion :P
:eek:
-Flimon
Gz chłopaki, 10 do 0? Udał wam się ten masslog. Hahahaa...
Gz chłopaki, 10 do 0? Udał wam się ten masslog. Hahahaa...
Gdyby nie GM to by tak nie było ;)
Gdybyscie nie blokowali boat to by nie byl potrzebny gm;)
DemonstaR
10-07-2007, 22:42
@ Up,Up,Up
O co biega ?...
Więcej szczegółów prosimy... ;)
Xtremello
10-07-2007, 22:43
Lol ? Ja nigdy na bocie nie jechałem po prostu Listy na mnie mają ; )).
@Gotic : On mi pierwszy na matke wjechał.
@ Duuki tamte postacie to mojego brata ;oo
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/27501
Gruzin bro'war nagrywal.
Issytarus
10-07-2007, 23:36
Z perespektywy Beznickos:
http://s001.wyslijto.pl/?file_id=06581519333365918013
Z perespektywy Gruzin bro'war:
http://www.tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/27501
Kilka osób nie padło w tym m.in. Feliex, Cromak, Fast'keff
DemonstaR
10-07-2007, 23:43
Przecież to nie ma sensu,FaG znowu przegra...a z resztą ogólnie szkoda gadać..
ZAL
Wychodzi na to że Scratch Souls vs.Pirates,Clown Control,Seathrim,Misfist,Inmates...i Zevs...
0 szans moim zdaniem...
Xtremello
10-07-2007, 23:51
A właściwie czemu Zevs jest bez guild ? :D
Przecież to nie ma sensu,FaG znowu przegra...a z resztą ogólnie szkoda gadać..
ZAL
Wychodzi na to że Scratch Souls vs.Pirates,Clown Control,Seathrim,Misfist,Inmates...i Zevs...
0 szans moim zdaniem...
Zapomniałes o La Onda. ;)
A właściwie czemu Zevs jest bez guild ? :D
A czemu nie?
Lol ? Ja nigdy na bocie nie jechałem po prostu Listy na mnie mają ; )).
@Gotic : On mi pierwszy na matke wjechał.
@ Duuki tamte postacie to mojego brata ;oo
Haha:D Gdzie ja Ci rodziców wyzwałem? Umiesz czytać??
btw.
Nie masz uprawnień, by dostać się do forum, ponieważ zostałeś zbanowany do Nigdy
Powód bana :
Zupełny brak kultury
tak to jest, jak wdasz się z elomem w kłutnie, pajacom te modki pomagają... nawet nie potrafią napisać do kiedy ten ban.
Mc'giver
11-07-2007, 00:49
eeeee
coś mi nie pasi
skad można ściągnąć tibicam na wersje tibii 8.0??
Yeee jestem 1st na 200 stronie :cup:
Dziękuje Mamie, Jezusowi i sobie :)
więcej szczegółów z massloga ?
@openka
niektórzy prawie padli :p np. beznickos hehe
żeby nie ten gm, to by 2 nie dało loga i myśle, że wszystko by było po myśli fag'u
@govu
łotrzee czekałeś! wykorzystałeś posty innych żeby być pierwszym na 200 stronie! łajdakuu ty
@up lepszy jestem D:
Wiedzieliście że Fifi szuka dziewczyny ?
oto jego przemówienie :D
http://www.youtube.com/watch?v=H6_DyHpwd6E&mode=related&search=
Dziewczyny piszcie do niego , bo sie nudzi chłopak :D
@openka
niektórzy prawie padli :p np. beznickos hehe
żeby nie ten gm, to by 2 nie dało loga i myśle, że wszystko by było po myśli fag'u
@govu
łotrzee czekałeś! wykorzystałeś posty innych żeby być pierwszym na 200 stronie! łajdakuu ty
Gdyby nie gm online to by nie było tego massloga bo by nie było na kogo :)
I zanim gm wpadł trzech już padło ;)
11-07-2007, 12:10
Tak wszyscy gadają i gadają o tym mass logu, a nikt fragów nie napisał...
Vesz
Jul 10 2007, 20:28:19 CEST Killed at Level 157 by Shre and by Lecther Tirado
Beznickos
Jul 10 2007, 20:42:24 CEST Killed at Level 151 by Speed'Mono Sucio and by Xerkan
Folari
Jul 10 2007, 20:38:32 CEST Killed at Level 144 by Rikser and by Endino
Soulcrasher
Jul 10 2007, 20:40:55 CEST Killed at Level 130 by Julia Deathblade and by Cahir the Dark Archer
Sting Ninja
Jul 10 2007, 20:39:23 CEST Killed at Level 129 by Julia Deathblade and by Cahir the Dark Archer
Beru Senwin
Jul 10 2007, 20:38:46 CEST Killed at Level 128 by Tooki Toots and by Dekos Wakusei
Mastro Scue
Jul 10 2007, 20:35:34 CEST Killed at Level 113 by Zekiv and by Julia Deathblade
Bud'bundy
Jul 10 2007, 20:37:14 CEST Killed at Level 101 by Zekiv
Kapek Aurea
Jul 10 2007, 20:29:12 CEST Killed at Level 89 by Demon Mwardish
Noxarystul Thirkaight
Jul 10 2007, 20:39:27 CEST Killed at Level 86 by Jeremias Deathblade and by Rikser
Tomorro(Sarloon madex)
11-07-2007, 12:24
Wszyskie fragi należą do Knightów i palków hahahaha xD
No tylko ten Shre I Jeremias~
Tomorro(Sarloon madex)
11-07-2007, 15:37
12:26 Scouts report a barbarian army gathering near Svargrond.
12:26 Some invaders might try to access Svargrond via the ice to the south west.
12:29 Raiders are attacking Svargrond!
Było już coś takiego na Aurei?
Nie nie było
Jojo Ninja
11-07-2007, 17:09
http://tibiaaddons.tibianetwork.net/ - Tibicam 8.0
Kto lubi a kto nie :P
Pana Quarina :P?
Mc'giver
11-07-2007, 18:03
beznikos
Jul 10 2007, 20:42:24 CEST Killed at Level 151 by Speed'Mono Sucio and by Xerkan
Kakalaka222
11-07-2007, 20:58
@Up
"Troszkę" się spóźniłeś, fragi napisał już Piaty~. ;)
Fightert17
11-07-2007, 21:24
http://img504.imageshack.us/img504/8589/hagh9.jpg (http://imageshack.us)
Don't worry Don't cry take pijama and fly...B)
Lawina...No nie moge :baby:
http://img504.imageshack.us/img504/8589/hagh9.jpg (http://imageshack.us)
Don't worry Don't cry take pijama and fly...B)
Lawina...No nie moge :baby:
No i pozytywnie hahaha, ale wczoraj szybko dawałeś loga... :D
no i chlopak juz nie wyjdzie z dp:(
Fightert17
12-07-2007, 09:17
Po pierwsze to nie ja tylko koles mi sie żalił co ROM robi...
@fighter
Jestes poprostu smieciem ... jedziesz na rodzine a za to powinni ci jakies koksy wjazd na chate zrobic i tak morde naprostowac ze ....
A ja wbilem 90 : >
@fighter
Jestes poprostu smieciem ... jedziesz na rodzine a za to powinni ci jakies koksy wjazd na chate zrobic i tak morde naprostowac ze ....
Tobie powinni morde naprostowac za brak umiejetnosci czytania.
Tomorro(Sarloon madex)
12-07-2007, 13:19
@fighter
Tej...on tylko raz napisał "twoja mama"
ja bym lagurusa bardziej zbluzgał...a pozatym tego co dan-san napisał nawet bluzganiem nie można nazwac...
@Edit
Tak sobie forum przeglądałem...i prosze
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=138418
Nodin_Cord
12-07-2007, 19:30
Kto lubi a kto nie :P
Pana Quarina :P?
Ja kiedyś miałem z nim niemiłe wspomnienia, kazał płacic bo mu sie addon nie podobał :p: "...15k do Ank albo hunted for ever..." jeszcze jak na innym charze grałem xD powiedział, że tylko on może mieć taki addon chodz kolory miałem inne <LOL>
Raks Ninja
12-07-2007, 21:08
Nie bylo mnie 3 tyg i widze ze sa jakies nowe osobniki typu Elom Tika xD
Chara nie sprzedalem a to z tym Sweden jest juz wpisane dawno i dla jaj.
Mowiliscie cos ze ktos sie zesral w majty po pijaku a ja biegnac w nocy z kibla wyjebalem morda w drzewo i wpadlem plecami do kalurzy bo deszcz ostro za*******al az klapki pogubilem xD
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.