zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Wojna Na Morganie

Stron : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [13] 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23

Seith
10-04-2008, 16:53
Fidos'Fyb
Apr 10 2008, 16:51:05 CEST Killed at Level 114 by Rogstah Fearless
and by Kinia Inferno

Gogo kupuj blessy :)

Senoth
10-04-2008, 18:10
Kolego ja nie poprawiam 1 na 2... Jestem w klasie maturalnej, wiec 3-4 lub 2-3. Dla mnie Tibia to nie cale zycie, a to ze mam wlaczonego venta i jestem pod telefonem to jest kwestia 10min zeby wejsc i ogarnac akcje :):evul::evul:

A no to wybacz. Wysunąłem takie wnioski, ponieważ z waszych wypowiedzi wynika, że troszkę zbyt serio traktujecie tę grę... No chyba, że ta agresja w każdym poście bierze się z czegoś innego.

Wiecznyodpoczynek
10-04-2008, 19:19
Senoth palancie sluchaj. Bez kitu tylko idioci tak gadaja "za powaznie traktujecie te gre" wydaje mi sie ,ze Ty traktujesz ja 2x powaniej niz oni skoro tak mowisz a , po za tym ze tak powiem chuj Ci do tego jak oni traktuja gre ja lubie grac w tibie i gram w nia do szkoly nie lubie chodzcic wiec nie zawsze chodze robie to co lubie wiec zamknij kurcze felek twarz.

Senoth
10-04-2008, 19:30
@Up
Nie bulwersuj się tak bo ci żyłka pęknie. Nie mówiłem do Ciebie, chyba że jesteś Shejqu bądź Nightre~. Jeśli nie, to zamilcz i nie wtrącaj się do rozmowy do której poziomu jak widzę nie dorastasz...

SirAravras
10-04-2008, 20:00
@up
Wiem że do mnie nie mówiłeś ale jednak ci cos powiem.
Po1. Kim ty jesteś że mówisz do innego usera tego forum "zamilcz" ??
Miałeś chara którego sprzedałeś zarobionemu noobowi z mojej ulicy i teraz jest z niego wielkie G.
po2.To ty traktujesz gre powaznie skoro postac sprzedajesz na allegro za prawdziwe pieniądze.
po3. Nie zgrywaj dorosłego bo ci nie idzie Thais Sheriffie :D Weż korki u LAvia, on jest w tym dobry

@down
Gdzie Cie obraziłem ??? Czytanie ze zrozumieniem to podstawa dorosłego człowieka !!! Gimnazjum Rox
Janse ze masz prawo pisać co chcesz ale uderzyło mnie to ze ty zwracasz innym uwage a przy tym sam nie byles lepszy i mówisz do innych milcz.
Nie obrażałem Cie i nie mam zamiaru,jeżeli jednak tak to odebrałeś to wybacz.
A Thais Sherifem byłeś więc chyba to nie przezwisko :D

Senoth
10-04-2008, 20:07
@Up
Równie dobrze mogę zapytać kim TY jesteś aby mnie wyzywać...?
Tak, to prawda, zacząłem zbyt serio traktować tibię dlatego sprzedałem postać i się z tym nie kryję, bo niby czemu miałbym. Powiedziałem, że traktują grę zbyt poważnie, ponieważ takie mam zdanie o osobach, które wyzywają innych bez większych powodów, głownie dlatego, że ktoś ma inne poglądy niż oni. Zresztą to jest moje zdanie i mam prawo je wyrazić, ale nie obrażałem nikogo, a już na pewno nie Ciebie, więc nie widzę powodów abyś ty mnie obrażał. A co do zgrywania dorosłego, nie staram się zgrywać takowego, a jeśli odniosłeś takie wrażenie, to dziękuję za nieświadomy z twojej strony komplement ;)

Kafffffar
10-04-2008, 20:11
Tak jest.Bardzo zalezy nam na naszych postaciach i wlasnie dlatego walczymy przeciwko gildi ktora ma 2 x wiecej ludzi i 2 x wieksze lvle.I wlasnei dlatego nie wyplacilismy sie jeszcze z wojny chociaz trwa juz ponad 3 miesiace i kazdy z nas padl w niej kilka razy. Dokladnie w ten sposob uduwadniamy jak bardzo boimy sie o nasze chary i jak bardzo zalezy nam na tibi.

Wiecznyodpoczynek
10-04-2008, 20:14
Senoth ja mam 20 lat i nie okazuje na forum jaki to ja jestem wielki bo mam swoj wiek i jestem starszy od 4/5 ludzi grajacyh w tibie tylko rozmawiam z nimi na rownym poziomie poniewaz kazdego traktuje jako rownego sobie a nie jak Ty kazdy na forum kogo nie znasz jest dla Ciebie dzieckiem czy cos w tym stylu.

Senoth
10-04-2008, 20:17
@Kafar
Źle mnie zrozumiałeś ale nie chce mi się już tego tłumaczyć

@Up
Zawsze traktuję każdego na równym poziomie, dopóki mi nie udowodni, że nie warto go tak traktować, a parę osób na tym forum już to zrobiło.

PS: I gdzie ja niby "okazuje na forum jaki to ja jestem wielki bo mam swoj wiek" ? Tak w ogóle mam 18 lat, więc nie jestem aż taki stary ;)

Seith
10-04-2008, 20:48
Nono, o Hiberne sie tym razem postraliscie :P "Tonacy brzytwy sie chwyta" jak to powiedzial kolega Carlos.

xBardolekx
10-04-2008, 22:25
Senoth palancie sluchaj. Bez kitu tylko idioci tak gadaja "za powaznie traktujecie te gre" wydaje mi sie ,ze Ty traktujesz ja 2x powaniej niz oni skoro tak mowisz a , po za tym ze tak powiem chuj Ci do tego jak oni traktuja gre ja lubie grac w tibie i gram w nia do szkoly nie lubie chodzcic wiec nie zawsze chodze robie to co lubie wiec zamknij kurcze felek twarz.

Przecinek stawia się przed 'a', a nie po skoro już tak bardzo piszesz poprawną polszczyzną

@up
nie wiem czy mi się dobrze wydaje, ale czy możesz mi do ****** ****** powiedzieć po co się tak chwalicie tym, że macie u nas spy? tak bardzo was to rajcuje? no to gratulacje. niech sobie bedzie hiberna, antice, aurea czy cokolwiek innego, wam **** do tego...

edit: sorry.. aurea już przez was zajęta...

Seith
10-04-2008, 22:45
Przecinek stawia się przed 'a', a nie po skoro już tak bardzo piszesz poprawną polszczyzną

@up
nie wiem czy mi się dobrze wydaje, ale czy możesz mi do ****** ****** powiedzieć po co się tak chwalicie tym, że macie u nas spy? tak bardzo was to rajcuje? no to gratulacje. niech sobie bedzie hiberna, antice, aurea czy cokolwiek innego, wam **** do tego...

edit: sorry.. aurea już przez was zajęta...

Nie, po prostu śmiać mi się z Was chce, że co OB szukacie innych, którzy za Was wygrają wojnę :) Muszę stwierdzić, że poprzedni owner Nightre był trochę bardziej ogarnięty niż Ty.

Toksong
10-04-2008, 23:35
Śmieszy cie to? :D:D:D:D w sumie przyznał bym ci racje o ile wy tez byście grali sami 8o:D:D

Seith
11-04-2008, 00:19
Tak śmieszy mnie to. I nie tylko to. Zabawny jest też fakt, że nie możesz zrozumieć różnicy, jaka jest pomiędzy kimś, kto GRA NA MORGANIE i dlatego walczy - jak 2 osoby, które kiedyś grały na Aurzerze, a całej gildii, która oddaje chary ludziom z kilku innych światów, gdyż sama nie może wygrać wojny.

Nirek-Devilek
11-04-2008, 01:59
akcja w nocy padli :cria andan /nightre arcain/knight kudini

a od zydow solle~~ i saweh on morgana

all zakonczone ciekawa ucieczka victerona po calej tibi
01:49 Sliccery [238]: its imposible kill victeron runing

Victeron
11-04-2008, 02:18
Szkoda że filmik sie nie nagrał bo naprawdę był by ciekawy :)

Pozdrowienia dla kochanego saweha co padł solo style :D :cup:
Poprostu zal jak można paść w taki sposób

Seith
11-04-2008, 07:55
Hrhr, tak wiec nawet sneaki sie wam juz nie udaja? :P

Imperek
11-04-2008, 09:33
a od zydow

Zupelnie delikatnie i bez flame'ow

moglbys odpuscic takie teksty?

Nirek-Devilek
11-04-2008, 12:09
nie nie mógł bym

Nirek-Devilek
11-04-2008, 13:43
Apr 11 2008, 13:39:32 CEST Killed at Level 110 by Lavio Cold
and by Krell

devres :|
użycie mózgu nie boli

Seith
11-04-2008, 13:45
Gogogo, niech wszyscy pojda blessy kupywac :D

Z nocy jest od nas film ale widoczna tylko smierc Cria~:P
http://rapidshare.com/files/106611226/cria_down.cam.htm

Lavi0
11-04-2008, 16:14
""Wszystko się może zdarzyć, gdy głowa pełna marzeń... ""

A tak na poważnie... to jakbyście wprowadzili więcej dyscypliny to może byś bardziej ogarnął ludzi. :)

Kevon
11-04-2008, 16:17
""Wszystko się może zdarzyć, gdy głowa pełna marzeń... ""

A tak na poważnie... to jakbyście wprowadzili więcej dyscypliny to może byś bardziej ogarnął ludzi. :)

Nie widze w tym nic nie powaznego?

Nie staraj sie byc smieszny i fajny bo Ci nie do twarzy.

Nirek-Devilek
11-04-2008, 16:54
zawsze musimy mieć jakiś pryncypałów w guildi ;s
maciej myślę że nie wytrzymasz tak długo bez morderstw na arenie tibijskiej

Wiecznyodpoczynek
11-04-2008, 17:54
Czlowieku mam pytanie do Ciebie. Czy Ty byles w ostatnim czasie chociaz na chwile na dworzu lub czy wylaczyles komputer? Ten czlowiek padl i gra po 12h dziennie zeby to odrobic no to trzeba miec ladnie w glowie Ty nie grasz bo chcesz tylko bo musisz kuzwa czlowieku ogarnij sie i pomysl wogole czy Ty jestes kurwa normalny? Napiszecie co mnie obchodzi jego prywatnosc no ale patrzec nie moge na takiego idiote co loguje on jest online mysle ze to do Uwagi trzeba zglosic moze Ryszard Cebula cos z tym zrobi bo rodzice raczej w dupie go maja.

Benisato69
11-04-2008, 19:08
Czlowieku mam pytanie do Ciebie. Czy Ty byles w ostatnim czasie chociaz na chwile na dworzu lub czy wylaczyles komputer? Ten czlowiek padl i gra po 12h dziennie zeby to odrobic no to trzeba miec ladnie w glowie Ty nie grasz bo chcesz tylko bo musisz kuzwa czlowieku ogarnij sie i pomysl wogole czy Ty jestes kurwa normalny? Napiszecie co mnie obchodzi jego prywatnosc no ale patrzec nie moge na takiego idiote co loguje on jest online mysle ze to do Uwagi trzeba zglosic moze Ryszard Cebula cos z tym zrobi bo rodzice raczej w dupie go maja.

Dworzu ? A ty kiedy byłeś ostatni raz na lekcji języka polskiego ? pochwal sie ;p. Jak chce to niech gra koło ch&j@ mi to lata.

Kevon
11-04-2008, 22:11
hmmm tak szczerze... co do matury... czy ktoś z was już się uczył troche ?? miałem zacząc od początku kwietnia a tu zaraz połowa i nawet ręki nie przyłożyłem :baby: piszcie do kuratora oświaty i nauki aby dali tematy np jak działa gra na człowieka :D czy wpływ tibii na ludzki rozum hehehe

A moze " Czy gry potrafia uzalezniac " wez z takim pytaniem to moze na jakies inne forum, nie tutaj.

Na pewno mature bedziesz pisal? Po twoim ostatnim poscie ( cos o swiniach, chlewie itp. ) wnioskuje, ze chyba testy kompetencji bracie.

Delarev
11-04-2008, 22:23
Nie widze w tym nic nie powaznego?

Nie staraj sie byc smieszny i fajny bo Ci nie do twarzy.

Napinka. _/

Kevon
11-04-2008, 22:39
Owszem ;) _____/

Kafffffar
11-04-2008, 23:59
Dworzu ? A ty kiedy byłeś ostatni raz na lekcji języka polskiego ? pochwal sie ;p. Jak chce to niech gra koło ch&j@ mi to lata.

HAHAAHAHAHAA Beni sam byki robisz takie ,ze szok Xd Musze Cie na gg poprawiac Xd I jeszcze misiek komisa mial z XDddddddddddddddddddd

/Your % Kafar

Pensive
12-04-2008, 02:58
Garax i Kalar hacked ?

Lavi0
12-04-2008, 03:14
Szkoda mi ich, aż brzydzę się NPNP.

G'night..

Nirek-Devilek
12-04-2008, 03:17
szpiegowali to kara jest:)

BorucaoO
12-04-2008, 03:28
@up
No to macie powód do dumy -.-

Toksong
12-04-2008, 08:43
BO JESTEŚ ZWYCIĘZCOM NANANANNANANANN A !:D
EE ZBOOOOOOOREK ! ZAJ*BISTE MIAŁEŚ PASSY HAHAHAHAHAHA8o

btw. To ile tych dsm lotnoles?

Ahrall
12-04-2008, 08:48
Oj Garax~, a miałeś takie plany.......

BUAHAHAHHAHAHAHAHAHAHA SPISZ ZYDZIE!!!!!!!!!

Kaalar;/ jeszcze nie tak dawno mowiles ze nie pogram......

Sad;/

BUAHAHAHAHHAHAAH ROWNIEZ SPISZ ZYDZIE!!!!!!

Endrju88
12-04-2008, 08:54
"jejeje shackowałem komuś postać, jejeje taki jestem fajny"

Niby na wojnie wszystkie chwyty dozwolone, ale nie ma się czym chwalić chłopaki...

Ahrall
12-04-2008, 08:57
"jejeje shackowałem komuś postać, jejeje taki jestem fajny"

Niby na wojnie wszystkie chwyty dozwolone, ale nie ma się czym chwalić chłopaki...

Hmm... Garax: JEJEJEJJEJJEJEE SPRZEDAJE KUMPLI, JEJEJEJEJJE JESTEM FAJNY"
A czy on miał się czym cieszyc??
Ciekaw jestem gdyby ktos z twoich kumpli tak zrobil, co bys wtedy mowil??

@LAvio
Tak lavio nie mamy sie czym chwalic, ale za to wy macie, szpiegow w NPNP sami sobie zrobilismy..... zal.roxando

HardClan
12-04-2008, 09:17
Garax pamietasz jak pisalem w dp ankh "ten sie smieje kto sie smieje ostatni?" lub tez na vencie jak mowilem "jak sie dowiem ktora to kurwa obiecuje ze albo mu w rl wpierdole albo rooka dostanie" ?
CH*J CI W DUPE!!!!!!!!!!!

Jestem z was dumny chlopaki!!!!

Dokladnie jakie mielibysmy miec powody zeby tego nie zrobic jezeli typ sprzedawal ludzi ktorzy mu zaufali ?
Jestem pewien ze jakbys dostal pass do Vica to samo bys zrobil wiec nie udzielaj sie Lavio plxxx

Pozdro Zborus :****:evul::evul::evul:

Jeśli chodzi o karnanie takich ludzi....
To wydaje mi się że hack wystarczałby w zupełności.

Toksong
12-04-2008, 09:35
Ale nam sie kolego tak nie wydaje X(

Tensz-in
12-04-2008, 09:38
@Hardclan
Slyszalem ze oni tam cale gowno mieli.

@Whisperwind~
Debilne komentarze Kaalara do mnie zaslugiwaly na zjechanie go do -25 lvlu i nikt sie tu nie podnieca. Maja na co zasluzyli.

Benisato69
12-04-2008, 09:55
HAHAAHAHAHAA Beni sam byki robisz takie ,ze szok Xd Musze Cie na gg poprawiac Xd I jeszcze misiek komisa mial z XDddddddddddddddddddd

/Your % Kafar

Ch&I ci w pupcie nygusie ,,|,, XD
JA NIKTY NIE ROPIE BŁENDUW

Btw. 2 + 2 ? hahaha

Ahrall
12-04-2008, 10:14
@Kaalar and Garax

Hihihih słyszałem ze teraz cała rodzina płacze ze chary macie zrookowane ;( i ze siedzicie sobie na kanapie i wam Fiu*tek XD(marktonieie)XD. Wiem ze teraz nie macie dochodu ze sprzedawania pakietow 10k na allegro no ale bedzie dobrze :)

Eeeee... Devres to nie jest wporzadku, fakt byl spy, ale to nie znaczy ze mozesz mu wjechac na rodzine. Zwolnij troche.

@Beni
=9??

Jezior666
12-04-2008, 10:52
Eeeee... Devres to nie jest wporzadku, fakt byl spy, ale to nie znaczy ze mozesz mu wjechac na rodzine. Zwolnij troche.

@Beni
=9??

Ale on na Vencie sam mowil ze tak on ma jak siedzi :|

Kafffffar
12-04-2008, 11:01
Skonczcie juz ten temat.Sami ubijaliscie Fidosa jak mial hacka. Jest wojna i normalne ,ze go zrokowali skoro mieli do niego passy. Jestem pewien w 100% ,ze kazdy z was zrobil by dokladnie to samo gdyby mial passy do kogokolwiek z nas wiec przestancie pieprzyc.I jest to przestroga dla spyow ktorych mamy w tym momencie w guild ;)

Nirek-Devilek
12-04-2008, 12:22
lol niby czemu mialem go nie rookowac ,zaufalismy mu a on z braciszkiem wystawił nas ,okradł, posprzedawał all nicki drugich harow

Ahrall
12-04-2008, 12:38
lol niby czemu mialem go nie rookowac ,zaufalismy mu a on z braciszkiem wystawił nas ,okradł, posprzedawał all nicki drugich harow

Jak najbardziej Cię poieram, dobrze ze tak zrobiles. Jednak nie powinno sie obrazac starszych jego, lecz samego Garaxa i jego brata Kaalara.

Nirek-Devilek
12-04-2008, 13:14
a co ja obrażam jego starszych ? ;>

Ahrall
12-04-2008, 14:20
a co ja obrażam jego starszych ? ;>

Nirek nie chodzi mi o twoją wypowiedz, ale o wypowiedz Devresa.

Nirek-Devilek
12-04-2008, 14:24
to czemu cytujesz moja jeżeli chodzi ci o jego ?

Ahrall
12-04-2008, 14:30
to czemu cytujesz moja jeżeli chodzi ci o jego ?

Przeczytaj uwaznie co napisalem "Zupelnie sie z toba zgadzam....." a druga czesc byla do Devresa, no ok moj blad, sorki

motorolka164
12-04-2008, 15:30
Name: Garax Malon
Sex: female

Ile dni pacc mu zostalo? 5 max pewnie bo ponizej sie nie da.
Zal mi was... Okrasc zjechac i zabrac pacc

Btw sztuka jest zachowanie kultury w stosunku do kogos kto jej nie ma. Wam jej brak. Ja bym sie starala wygrac i wtedy pokaz co stracil

Kevon
12-04-2008, 15:38

Btw sztuka jest zachowanie kultury w stosunku do kogos kto jej nie ma. Wam jej brak. Ja bym sie starala wygrac i wtedy pokaz co stracil

Plec mozna zmienic tylko raz na tydzien :p. Czyli wzieli mu 5 dni pacca :<

Victorin111
12-04-2008, 16:07
Loool ale wam sie rozchodzi...

Gustaw_konrad
12-04-2008, 16:10
Dajcie spokoj juz z tymi hackami. Jak ktos tam powiedzial jak my bysmy dorwali passy kogos z npnp to tez bysmy rookowali (przynajmniej ja)

Kafffffar
12-04-2008, 16:11

Zapewniam Cie ,ze kazdy z RC zrobil by to samo bez najmniejszego wyjatku.Tak to juz jest i przestancie plakac z tego powdu bo to jest wojna ,a Ty chyba nie masz o niej zielonego pojecia skoro gadasz takie glupoty. I zachowaj te zalosne komentarze dla siebie bo nie ma nic bardziej denerwujacego niz czytanie wypocin kogos o czyms o czym nie ma zielonego pojecia.

J.Rabbit
12-04-2008, 16:21
Zapewniam Cie ,ze kazdy z RC zrobil by to samo bez najmniejszego wyjatku.Tak to juz jest i przestancie plakac z tego powdu bo to jest wojna ,a Ty chyba nie masz o niej zielonego pojecia skoro gadasz takie glupoty. I zachowaj te zalosne komentarze dla siebie bo nie ma nic bardziej denerwujacego niz czytanie wypocin kogos o czyms o czym nie ma zielonego pojecia.

za to Ty masz pojecie, ani razu nie grales swoim charem na openie bo jak zwykle cos ci wypadlo. :)

motorolka164
12-04-2008, 16:30
Halo Koleżanko, wiesz gdzie jestes????
TO MORGANA, A GARAX TO PIER(&*^&^*% ZYD I KAPUS.....
Do tej pory to on ich okradal, przez niego padali, a ty wyjeba&*^% z takim tekstem, zal.roxando

Co ma kultura do tego??? Jaka kulture mial Garax??? Odpowiedz: ZYDOWSKĄ!!!!!
Poprostu wzieli sobiwe to co stracili, i tyle.
KONIEC

Co ma do tego roxando?
Wiem gdzie jestem. A sposoby ukarania sa rozne a wy wzieliscie ten najgorszy sposob.

@ kafar
Oj pojechales. A czy ja ci cos zrobilam? Jako tako uwierz mi ze wiem co sie dzieje. Jakos nie zauwazylam bym sie do was ciagle napinala lub chowala nick. Wiec troche szacunku. Dla mnie ta sutuacja jest przegieciem i wyrazam swoja dezaprobate. To chyba moge. Nie wazne czy to wy czy RC tak samo nie bede pochwalac.

@edit
16:54 You see a dead human (Vol:10). You recognize Trixtara. He was killed by Zikss.

Pensive
12-04-2008, 17:06
Jestem 100% pewien, że sama byś tak postąpiła z kimś kogo bardzo nie nawidzisz. Myślisz, że te wszystki zdrady Garaxa byly NPNP na ręke ? NIE, więc odpłacili mu się choć w taki sposób.

Kino_00
12-04-2008, 17:07
Forlond, Jofawag died

Pensive
12-04-2008, 17:09
Zikss BRYKA ! ; DDDD Gz

motorolka164
12-04-2008, 17:11
17:08 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Smo Ki. He was killed by Kinia Inferno.

Bajzeeeeeeeeel.

@pensik
Nie wiem nie jestem facetem. Ja sie mszcze inaczej ;)

Seith
12-04-2008, 17:13
Kolejny sneak, na którym tracicie więcej ludzi niż my ^^

Pensive
12-04-2008, 17:18
Kolejny sneak, na którym tracicie więcej ludzi niż my ^^

Kto padl od NPNP ?

Motorolka, być może masz większe serce ; D Ale jak zwał, tak zwał Garax dużo piwa naważył w Rise, teraz można powiedzieć się w nim utopił.

motorolka164
12-04-2008, 17:19
Serce mam duze uwierz mi ;) a i myslalam ze garax nie byl sam a tylko jego nick wymieniacie :P poszedl biedaczyna za rodzina...

Exonios, fire knight ded

Pensive
12-04-2008, 17:20
Niech Ci będzie ; )

Exonios padł za.. ? Seith może powiesz coś na ten temat ?

motorolka164
12-04-2008, 17:24
A mnie to nie spyta :(
Jest w pay ktore zaczelo wspierac npnp. Padl na akcji na dragach x3

Gustaw_konrad
12-04-2008, 17:25
Niech Ci będzie ; )

Exonios padł za.. ? Seith może powiesz coś na ten temat ?

za to ze pomagal npnp?

Pensive
12-04-2008, 17:25
Pytałem ogólnie, ale Seith powinien mieć coś wiecej do powiedzenia ^^ Nie czuj się gorsza.

Seith
12-04-2008, 17:28
Exonios razem z NPNP i reszta Pay ukryli sie na dragach, padl jak blokowal przejscie bodajze.

@Up
Czy ja płaczę?

Jeszcze Leayson padl ;p

Pensive
12-04-2008, 17:32
Czyli nie dominujecie, jak to napisales zabrzmiało jakby wynik wynosił 20:3 dla RC.

Kevon
12-04-2008, 17:33
Jak spontan to filmiku pewnie nie ma?

xBardolekx
12-04-2008, 17:35
ano nie ma :p

lipa że na szybkiego musiałem bp ogarnąć a juz na dragach mi neta wyje*******

Nirek-Devilek
12-04-2008, 17:39
WITAMY GUILDIE PAY W NASZYCH SZEREGACH xddddddddddddddddddddd

Seith
12-04-2008, 17:44
Spontan nie spontan, 8:3~ dla nas :)

Senoth
12-04-2008, 17:45
Coraz ciekawiej :P Od ostatniego tygodnia odważniej wychodzicie walczyć, nie żebym tam waszą stronę zabierał, ale podoba mi się, że wojna nabrała tempa ;)

Nirek-Devilek
12-04-2008, 17:45

8 ??? ciekawe co ty liczysz czlowieku

xBardolekx
12-04-2008, 17:46

łahaauahsauhsuahuashuahsuahuhuasdahduahduahauhauha suahuhsuahsuahsaushaushaushaushausaushaushaushasha ushaushaushaushaushaushaushaushasuhsuahs
Ku**a człowieku pokaż mi 8 nicków kto od nas padł
Boże widzisz a nie grzmisz :(

Kino_00
Od nas padło 4 ;o

Victorin111
Czyli Pay oficialnie dołaczyło do wojny ? :D

Pensive
12-04-2008, 17:47
Wychodzi na to, że tak ; D Welcome. Kto następny stawi czoła RC?

Torpeter
12-04-2008, 17:47

ujawnij swój nick..................... co boisz sie? nie ma czego
wstydzisz sie???
powedz twój nick bo jak narazie dla wszystkich jestes taka pizda co siedzi 24h na forum i ma jakiegos RLa z RC który mu gada i nakręca go i ten Wypisuje głupoty na forum i sie napina ze jest z Rc.

MÓW NICK

Kevon
12-04-2008, 17:48
łahaauahsauhsuahuashuahsuahuhuasdahduahduahauhauha suahuhsuahsuahsaushaushaushaushausaushaushaushasha ushaushaushaushaushaushaushaushasuhsuahs
Ku**a człowieku pokaż mi 8 nicków kto od nas padł
Boże widzisz a nie grzmisz :(

HAHAHAHA Rozjebales mnie XDDD

Seith czy co tam, z matmy ile?

Wychodzi na to, że tak ; D Welcome. Kto następny stawi czoła RC?

Poczekajcie na mojego uber druta ;SSSSS

Nirek-Devilek
12-04-2008, 17:48
Apr 12 2008, 17:46:10 CEST Killed at Level 115 by Thus Katiol
and by Ekox Serilvary

kolis :DDDDDDDD akcja ludzi z abb pozdro

Asz2212
12-04-2008, 17:49
Seith ty masz nasrane w bani..

Seith
12-04-2008, 17:50
Czookuś, a nie chciałbyś może żebym napisał tutaj Twój mały sekret? hrhr

Kevon
12-04-2008, 17:52

A JA POWIEM MAMIE, ZE NA LEKCJI PRZESZKADZALES

Chlopie to nie piaskownica kurwa

Torpeter
12-04-2008, 17:52

nie martw sie w mojej guildi all o tym wiedzą....... BAUHHAH ci co powinni wiec ?

Seith
12-04-2008, 17:53
To bardzo dobrze :)

Torpeter
12-04-2008, 17:58
Ujawnij nick.................
ktoś na vencie powiedział ze Forlond. jak tak to... żal mi cie

Senoth
12-04-2008, 18:02
@Seith
Powiesz mi ten sekrecik jak napisze do Ciebie w grze? :>

Kevon
12-04-2008, 18:02
@up
Jaki ciekawski XD

Teraz juz napewno nicku nie ujawni, za bardzo chlopca zbeszczaliscie...

Seith
12-04-2008, 18:03
RC:
Forlond, Jofawag, Trixtara

NPNP & Pay
Ernesto, Smo Ki, Exonios, Auril druid, Fire Knight~, Leayson

6:3 dla RC.

No i nie, nie jestem Forlond.

Senoth@
Jeśli Czookapik powiedział swojej gildii o tym sekreciku to może równie dobrze tutaj napisać :D

Senoth
12-04-2008, 18:04
@up
Jaki ciekawski XD

Teraz juz napewno nicku nie ujawni, za bardzo chlopca zbeszczaliscie...

Takiego mnie Bozia stworzyła :(

Nirek-Devilek
12-04-2008, 18:06
ernesto Apr 12 2008, 15:34:56 CEST Killed at Level 102 by Rebron Inferno

godzine przed naszym masslogiem

a frutcik ciekawi mnie kiedy padl :>

@down bezkitu

Pensive
12-04-2008, 18:06
Nie masz jajek Seith ; )

Mar 16 2008, 17:21:49 CET Killed at Level 76 by Niz'mo
and by Mazhete
Może o to mu chodzi, hahaha

Kevon
12-04-2008, 18:07
RC:
Forlond, Jofawag, Trixtara

NPNP & Pay
Ernesto, Smo Ki, Exonios, Auril druid, Frutcik, Fire Knight~, Leayson

7:3 dla RC.

No i nie, nie jestem Forlond.

Senoth@
Jeśli Czookapik powiedział swojej gildii o tym sekreciku to może równie dobrze tutaj napisać :D

FRUTCIK? POKAZ MI GDZIE W DEATHLISCIE JEST JAKIS KOLOES Z RC?

Idz spac.

Torpeter
12-04-2008, 18:08
RC:
Senoth@

Wyslijcie po 50k na Svargrond. i odeśle unikatowa książke która wypada ze Smoka Lorda z trescią która zawiera cały mój sekret
Czookapik / Svargrond

Grebol
12-04-2008, 18:09
hehe dziekowac panowie x) Jak cos to milo powitamy kazdego nowego w ab x) Arpensy sie juz o tym przekonały :D

Seith
12-04-2008, 18:09
Coś mi się pojebało ;]

Senoth
12-04-2008, 18:10
Wyslijcie po 50k na Svargrond. i odeśle unikatowa książke która wypada ze Smoka Lorda z trescią która zawiera cały mój sekret
Czookapik / Svargrond

Jak dołożysz jeszcze 3 dragon hamy to masz już pierwszego kupca ;)

Torpeter
12-04-2008, 18:12
Jak dołożysz jeszcze 3 dragon hamy to masz już pierwszego kupca ;)

2 plx.... 3to zaduzo dam ci dodatkowo Label z parcela z moim Autografem LUZ? : >

Kevon
12-04-2008, 18:13
Coś mi się pojebało ;]

W ramach przeprosin za swoja glupote - nie udzielaj sie na forum juz plax, albo ujawnij nick ;)

@Edit
Gratz dla chlopcow z ab XDD

Pensive
12-04-2008, 18:14
hehe dziekowac panowie x) Jak cos to milo powitamy kazdego nowego w ab x) Arpensy sie juz o tym przekonały :D

Lookaj priv msg. ; D!

Senoth
12-04-2008, 18:15
2 plx.... 3to zaduzo dam ci dodatkowo Label z parcela z moim Autografem LUZ? : >

Pięty mi opadły z podniecenia :P

Kafffffar
12-04-2008, 18:15
za to Ty masz pojecie, ani razu nie grales swoim charem na openie bo jak zwykle cos ci wypadlo. :)

Jestes smieszny na OB (miedzy carlin ,a AB ) moim charem gral kumpel bo ja nie moglem. Na drugim mialem kika na samym poczatku ,a na calej reszcie gralem sam wiec nie wiem skad Ci to przyszlo do glowy ^^

@motorolka164

Nie pojechalem Ci tylko stwierdzilem ,ze nie masz pojecia o wojnie ^^ Bo na wojnie nie ma czegos takiego jak "Dobre serce" .Wojna to wojna robisz wszystko zeby dobic wroga. I nawet RC mowi ,ze gdyby mieli passy do kogos znas to tez by nas zrokowal wiec koniec tematu :).

Aporpo Pay i reszty wydarzen to bardzo ciekawie sie zapowiada XD
Juz sie nie moge doczekac kiedy ban zniknie Xd

Victorin111
12-04-2008, 18:22

Lookni Prv ;]

Seith
12-04-2008, 18:27
Oj Kafar, Kafar... A ze 3 dni temu mówiłeś całkiem coś innego :)

Fureyka
12-04-2008, 18:30
Oj Kafar, Kafar... A ze 3 dni temu mówiłeś całkiem coś innego :)

Do czego Ty tutaj dążysz?

Kafffffar
12-04-2008, 18:31
3 dni temu co innego mowilem?:O 3 dni temu nie byl poruszany ten temat.Wiec nie dosc ,ze nie umiesz liczyc to jeszcze masz omamy jakies?

btw. Fureyka mnie broni ?:D

Seith
12-04-2008, 18:33
W najbliższym czasie Eter wsadzi ss'a, a Kafar z pewnością napisze, że wszystko było reżyserowane ^^

Fureyka
12-04-2008, 18:34
3 dni temu co innego mowilem?:O 3 dni temu nie byl poruszany ten temat.Wiec nie dosc ,ze nie umiesz liczyc to jeszcze masz omamy jakies?

btw. Fureyka mnie broni ?:D

O Tobie i Tenshim chyba jeszcze złego słowa nie powiedziałam o ile dobrze pamiętam ;] Niektórzy mnie tu już denerwują po prostu ;<

BorucaoO
12-04-2008, 18:37
Nom będzie sie działo

Seith
12-04-2008, 18:44
Główną rozmowę, gdy Kafar proponowal nam konto na Waszym vencie, górne passy magów i wzięcie kilku osób ze sobą Eter ma w pracy, jedyna rozmowa jaką ma zapisaną w domu to, gdy Kafar jeszcze negocjował obniżenie paymentu- dzisiejszą :)

http://i25.tinypic.com/2itrdk3.jpg

Flame on

Edit:
Mało mnie obchodzi czy to uznacie za fake czy nie, że reżyserowane czy też jakieś inne pierdolenie ^^

Kafffffar
12-04-2008, 18:46
W najbliższym czasie Eter wsadzi ss'a, a Kafar z pewnością napisze, że wszystko było reżyserowane ^^

haha na sile chcesz ze mnie zrobic wroga NPNP ;p Chlopaki mi ufaja i Ci sie raczej to nie uda ;P A rozmowa s Eterem byla "rezyserowana" przeze mnie ale w tym samym czasie gadalem o tym z Shejq (Wez to potwierdz odrazu zeby nie bylo watpliwosci ^^)

A rozmowa byla o tym ,ze niby chce sie wyplacic i co moge zrobic zeby miec mniejszy peyment ;) Ogolnie plan byl taki zeby zrobili mnie free (albo dali bardzo maly peyment) za jakies bezsensowne/nieprawdziwe informacje ,a ja mialem kilka dni poexpic potem dac sie ubic przez NPNP i dojsc do jakiejs "Kary" albo innej gildi walczacej przeciwko NPNP zeby poszpiegowac ;) Ot to i cala historia :) Ale stwierdzislismy z Sejkiem ,ze nie ma sensu sie bawic w takie pierdoly wiec koniec tematu .

To tyle na ten temat :D

Senoth
12-04-2008, 18:47
To co, teraz Kafar będzie miał haka ? :P

żarcik :(

Kafffffar
12-04-2008, 18:53
Główną rozmowę, gdy Kafar proponowal nam konto na Waszym vencie, górne passy magów i wzięcie kilku osób ze sobą Eter ma w pracy, jedyna rozmowa jaką ma zapisaną w domu to, gdy Kafar jeszcze negocjował obniżenie paymentu- dzisiejszą :)

http://i25.tinypic.com/2itrdk3.jpg

Flame on

Edit:
Mało mnie obchodzi czy to uznacie za fake czy nie, że reżyserowane czy też jakieś inne pierdolenie ^^

To nie fake tak bylo ;) Ale napisalem wyzej ,ze bylo to rezyserowane (kiedy gadalem o tym co moge im powiedziec itp) i gadlaem o tym z shjeq w tym samym czasie .

A ta rozmowa jest z przed 30 minut i szkoda ,ze nie jest pokazana cala tylko taka czesc zeby ludzie mysleli ,ze jestem spyem/frajerem Xd .

Eter Rael 18:15:32
a to czemy pay dlaczylo?
Ja 18:16:26
tego nie wiem jeszcze xd
Ja 18:16:31
pewnie dlatego ,ze sa polakami
Ja 18:16:34
a Polacy was nie lubia
Ja 18:16:36
proste xd
Eter Rael 18:16:50
ale p co doalczac do przegranej wojny
Eter Rael 18:16:52
??
Eter Rael 18:16:56
musieli miec jakis powod
Ja 18:17:03
do przegranej?
Ja 18:17:19
oszczedz sobie tego ;p takie pierdoly to mozesz ludzia na forum wciskac
Ja 18:17:24
rozmawiajmy powaznie :)
Ja 18:17:28
wojna dopiero sie rozkreca
Eter Rael 18:17:38
no jak chcesz sie wyplacac to chyba przegranej nie
Eter Rael 18:17:42
??
Ja 18:18:50
niestety ale jeszcze nie teraz ;)
Ja 18:19:37
a wczesniejsze rozmowa byla niestety rezyserowana =d Ale tylko sie posmialismy z waszej skaposci Xd
Eter Rael 18:20:01
tak tak ahhaahahhaha
Ja 18:20:42
z shejq o tym gadalem w tym samym czasie ^^ chcailem wyjsc z guild zeby potem mnie ubili nasi chlopcy
Ja 18:20:50
i wmotac sie do gildi walczacej przeciwko npnp jak garax
Ja 18:20:56
i byc szpiegiem
Ja 18:21:19
fakt faktem moze sie kiedys wyplace ale to jak juz wojna sie skonczy ^^ Ale napewno nigdy nie sprzedal bym swoich ziomkow Xd
Eter Rael 18:21:37
duzo od was by sprzedalo
Eter Rael 18:21:49
a wy nawet ich nuie podejrzewacie
Eter Rael 18:22:06
ale pogadam z shejqiem
Eter Rael 18:22:08
o tym
Ja 18:22:18
spoko gadaj:)

Kafffffar
12-04-2008, 18:55
aaaa i jeszcze zeby byla pewnosc ;) Kawalek rozmowy z Shejq na gg wtedy jak gadalem (z 3 dni temu ) z Eterem.

Ja (9-04-2008 13:22)
i wiesz tak gadam z nim i mu mowie co tam niby mogl bym zrobic
Ja (9-04-2008 13:22)
w chuj bajere Cisne
Shejq (9-04-2008 13:23)
;p
Ja (9-04-2008 13:23)
a ten mi mowi ,ze 100 k mi peyment moze obnizyc jak mu dam ip all ludzi , noob chary nasze i tam jakies bzdury
aaa jeszcze sciemnilem ,ze mam gorne passy do polowy gildi
powiedzial ,ze za to wszystko mi 100 znizy XD
ahahahahahaha
100k
ahahahah

Jak ktos ma jeszcze jakies watpliwosci to moge dac screeny i wiecej rozmow ;) Ale nie wiem czy jest sens rozmawiania o tym dalej ;)

Komisarzyk
12-04-2008, 18:57
haha na sile chcesz ze mnie zrobic wroga NPNP ;p Chlopaki mi ufaja i Ci sie raczej to nie uda ;P A rozmowa s Eterem byla "rezyserowana" przeze mnie ale w tym samym czasie gadalem o tym z Shejq (Wez to potwierdz odrazu zeby nie bylo watpliwosci ^^)

A rozmowa byla o tym ,ze niby chce sie wyplacic i co moge zrobic zeby miec mniejszy peyment ;) Ogolnie plan byl taki zeby zrobili mnie free (albo dali bardzo maly peyment) za jakies bezsensowne/nieprawdziwe informacje ,a ja mialem kilka dni poexpic potem dac sie ubic przez NPNP i dojsc do jakiejs "Kary" albo innej gildi walczacej przeciwko NPNP zeby poszpiegowac ;) Ot to i cala historia :) Ale stwierdzislismy z Sejkiem ,ze nie ma sensu sie bawic w takie pierdoly wiec koniec tematu .

To tyle na ten temat :D

Tylko ze wstepnie sie umowilismy ze obnize ci payment o 200 k czyli wciaz 400 k do zaplaty i mialy byc dograne tylko szczegoly miales sie zastanowic czy wogole zamierzasz placic po odbanowaniu i nie byles pewien ile osob da ci sie namowic na placenie. Wiec placenie 400 k i ponownie dochodzenie do wojny uwazasz za rozsadne i madrze zaplanowane z twojej i shejqa strony?

i to dziwne ze rezyserujesz takie rozmowy w momencie kiedy mamy bardzo duzo przewage w wojnie

PS. Wiecej nie zamierzam pisac w tej sprawie, uwazajcie sobie co chcecie na ten temat, ja jedynie moge udostepnic pelna rozmowe w poniedzialek shejqowi z nikim wiecje nie mam zamiaru dyskutowac

Tensz-in
12-04-2008, 19:00
Ujawnij nick.................
ktoś na vencie powiedział ze Forlond. jak tak to... żal mi cie

Nie, jak to jest forlond to nie "zal mi cie" tylko ja chcialem spytac kiedy idziemy pojezdzic na desce ???///

Shit, nie dosc ze polazlem na mecz zpizdzilo mnie, mecz przegralismy to jeszcze akcja ominela lejeeee..

Kafffffar
12-04-2008, 19:04
Wlasnie miedzy innymi dlatego plan "spalił na panewce" bo 400 k to zbyt duzo :) Nie warto bylo ryzykowac 400k. Dlatego prowadzilem ta rozmowe bo myslalem ,ze peyments zostanie duzo bardziej zmniejszony i wtedy bedzie mozna pokombinowac Xd

Aaaa i zazwyczaj ktos pyta sie o peyments gdy jego gildia przegrywa (aczkolwiek nie uwazam zebysmy przegrywali Xd) :)

tak apropo to znajac Shejq to tylko Cie wysmieje XDdd

Dobra koniec tego tlumaczenia z mojej strony bo to mija sie z celem 8o

OWRZ
12-04-2008, 19:27
A moze " Czy gry potrafia uzalezniac " wez z takim pytaniem to moze na jakies inne forum, nie tutaj.

Na pewno mature bedziesz pisal? Po twoim ostatnim poscie ( cos o swiniach, chlewie itp. ) wnioskuje, ze chyba testy kompetencji bracie.

hmmm poprostu nudze sie :) cały czas wojna... ale zakończenia jej nie widac a to co wtedy napisałem to był tekst z takiego artykułu ;p heh

Madzinia
12-04-2008, 20:16
Hmmm komisarzyk a po co wam nasze ip?
Wy i ping?8o8o8o nie możliwe , na tibia.com tak temu zaprzeczacie więc napewno nie chodzi o to.

Ahrall
12-04-2008, 20:38
Phi no jasne, ze ipy nie sa im do tego potrzebne.
poprostu chca zrobic wam najazd na chate i tyle;/;/;/

Btw. Kto dołączy z Pay???
Chyba 3 osoby.....

Kino_00
12-04-2008, 21:09
Co do naszego dojscia do wojny:
Nie dochodzimy tylko dlatego (jak to przypuszczał Kafar), że jesteśmy polakami i nie lubimy RC, tylko z tego powodu, że kilku ziomków z Roxando na*******ało naszego w ank ...

Seith
12-04-2008, 21:36
Pech ;)

Jakoś nie będę płakał, że doszło do NPNP kilku knightów i low lvl magów ;] Ogólnie to fajną gildię mieliście, przed battle było was 28 a przed disbandem już tylko 18 :)

Ahrall
12-04-2008, 21:56
@Seith, czy jak wolisz Smo Ki
Może i nie płaczesz narazie, ale jeszcze zobaczysz, ze te low lvl wejda ci do dupska...

Scrater
12-04-2008, 22:21
Pech ;)

Jakoś nie będę płakał, że doszło do NPNP kilku knightów i low lvl magów ;] Ogólnie to fajną gildię mieliście, przed battle było was 28 a przed disbandem już tylko 18 :)

Nie kazdy z gildi, musi walczyć, nie którzy nie chcą bo mają kumpli po drugiej stronie, drudzy czasu inni ochoty... Pozatym wydaje mi sie do NPNP doszły osoby, które liderzy i vice chceli z gildi PAY. IMO

Seith
12-04-2008, 22:36
@Seith, czy jak wolisz Smo Ki
Może i nie płaczesz narazie, ale jeszcze zobaczysz, ze te low lvl wejda ci do dupska...

Smo Ki też nie jestem :/

@Scrater
//care

Scrater
12-04-2008, 22:50
Smo Ki też nie jestem :/

@Scrater
//care

SOrry, ale nie skumałem z tym 'care'
Mogłbyś rozwinąć swoją wypowiedz? Dzieki.

Seith
12-04-2008, 22:52
Pomyśl dłużej, może kiedyś zrozumiesz.

Lavi0
12-04-2008, 23:02
Dzięki że nikt nie wpadł.

http://img177.imageshack.us/img177/2458/ehheg1.jpg (http://imageshack.us)

Chons
12-04-2008, 23:14
super!!!!!!!!

Imperek
13-04-2008, 02:24
Co ma kultura do tego??? Jaka kulture mial Garax??? Odpowiedz: ZYDOWSKĄ!!!!!

Odrobina uświadomienia. Kultura i tradycja żydowska ma korzenie ze 2 tysiące lat dłuższe od polskiej. Na jej bazie rozwijały się inne kultury, na jej bazie powstała nasza religia, co w przypadku Polski łączy się też z rozwojem kultury.

Nauczcie sie może wreszcie jeden z drugim, że wyzywanie w ten sposób świadczy o waszym znikomym poziomie świadomości i wiedzy, a przede wszystkim o rasizmie na wynędzniałym poziomie.

Kafffffar
13-04-2008, 02:45
Nic nie poradze na to ,ze niektorzy pisza tak ,a nie inaczej o czlonkach RC. Sam przyznam ,ze przyzwyczailem sie do tego i jak wchodze na venta to pytam. "Jakies zydy online?" dlatego ,ze tak jest szybciej i wygodniej .Ale nie pisze takich rzeczy na forum bo wtedy mam chwilke nad zastanowienie sie nad tym i wiem ,ze to mija sie z celem (pisanie ,ze Garax mial kulutre "Zydowska" itp) .Nie jestem rasista i nie mam nic ani do Zydow ani do Czarnych;)

Kino_00
13-04-2008, 03:28
Ja też nic nie mam do murzynów. Nawet z chęcią bym sobie kupił jednego xD!

Xig-ennon
13-04-2008, 08:51
@ Lavio

Zajebiste. Pozwol, ze ustawie to na avatar. :cup::cup:

Jezior666
13-04-2008, 10:03
Nic nie poradze na to ,ze niektorzy pisza tak ,a nie inaczej o czlonkach RC. Sam przyznam ,ze przyzwyczailem sie do tego i jak wchodze na venta to pytam. "Jakies zydy online?" dlatego ,ze tak jest szybciej i wygodniej .Ale nie pisze takich rzeczy na forum bo wtedy mam chwilkę nad zastanowienie sie nad tym i wiem ,ze to mija sie z celem (pisanie ,ze Garax mial kulutre "Zydowska" itp) .Nie jestem rasista i nie mam nic ani do Zydow ani do Czarnych;)

Kafar proszę Cie przestań bo widzę ze gadasz głupoty XD sam gadasz na żydów i wogole i przypominam o aryjskiej armii o której mówiłeś czyli nasza gildia :) a o nich jako żydach :) no ale spx :)

Kafffffar
13-04-2008, 10:16
Devres przeciez napsialem ,ze z przyzwyczajenia sam juz tak mowie XD
Ale z ta aryjska armia juz nie przesadzaj Xdd Musialem Ci sie z kims pomylic ^^

Valyrr
13-04-2008, 12:02
Macie cos na rozluznienie ;)

http://pl.youtube.com/watch?v=ehEXQi3meBM&feature=related

Madzinia
13-04-2008, 12:12
Odrobina uświadomienia. Kultura i tradycja żydowska ma korzenie ze 2 tysiące lat dłuższe od polskiej. Na jej bazie rozwijały się inne kultury, na jej bazie powstała nasza religia, co w przypadku Polski łączy się też z rozwojem kultury.

"odrobina uświadomienia"
po 1. Kultura Polska (czyt.Słowian) ma swój zalążek około 1800 lat p.n.e więc nie wyskakuj z taką bzdurą że żydostwo jest 2000 lat starsze.
po 2. "na jej bazie powstała nasza religia" GÓWNO PRAWDA , rodzima wiara Polska została wyparta przez "chrześcijaństwo" w około VI w.n.e a więc nie powstała jak to ujełeś tylko została nałożona.
po 3. Nie mów chrześcijaństwie jako o "naszej religi" ponieważ jezus to ŻYD , JAHWE(czyt.bóg) został wymyślony przez ŻYDÓW , Biblie napisał ŻYD , tak więc naszą tego nazwać nie można.

A więc panie "chcę zabłysnąć z historii" oszczędź sobie tych bzdór.

btw. A co do garaxa i jego kulturom żydowską popieram ponieważ sprzedał się za pieniądze w grze , ino pomyśleć co by zrobił na rl...

Seith
13-04-2008, 12:42
"odrobina uświadomienia"
po 1. Kultura Polska (czyt.Słowian) ma swój zalążek około 1800 lat p.n.e więc nie wyskakuj z taką bzdurą że żydostwo jest 2000 lat starsze.
po 2. "na jej bazie powstała nasza religia" GÓWNO PRAWDA , rodzima wiara Polska została wyparta przez "chrześcijaństwo" w około VI w.n.e a więc nie powstała jak to ujełeś tylko została nałożona.
po 3. Nie mów chrześcijaństwie jako o "naszej religi" ponieważ jezus to ŻYD , JAHWE(czyt.bóg) to ŻYD.

A więc panie "chcę zabłysnąć z historii" oszczędź sobie tych bzdór.

Choć Imperka nie lubię to muszę stanąć w jego obronie :).
1) Kultura żydowska (semicka) miała swoje początki w I połowie III tysiąclecia p.n.e. Owszem, zakłada się, że Słowianie mieli swój początek około II tysiąclecia p.n.e, lecz gdy Słowianie dopiero zaczynali skakać po drzewach Żydzi mieli już swoje państwa i miasta i myślę, że to głównie o to chodziło Imperkowi. Należy też zauważyć, że kultura Słowian to nie jest kultura polska. Słowianie jest to tylko kryterium lingwistyczne, a zalicza się do niego Rosjan, Serbów, Mołdawian, Bośniaków, Białorusinów i wiele innych narodów.
2) Od momentu chrztu Polski w 966 roku głównym wyznaniem w Polsce jest chrześcijaństwo, które powstało z judaizmu. Zobacz sobie cechy wspólne i różnice pomiędzy dwoma wyznaniami, tych pierwszych będzie sporo więcej.

Nigdy nie było czegoś takiego jak rodzima wiara polska. W renesansie szlachta podjęła próby stworzenia Kościoła Narodowego na bazie wyznań zreformowanych, lecz im to nie wyszło, a wiarą dominującą zostało chrześcijaństwo.

I jeszcze jedna sprawa. Tuż przed II WŚ w Polsce mieszkało prawie 3.500.000 Żydów. Jestem w 80% pewien, że gdybyś prześledził drzewo genealogiczne swojej rodziny z obu stron znalazłbyś jakieś żydowskie nazwisko, także mówiąc o holocauście, Żydach i piecach może obrażasz swoich przodków...

... a to chyba Ty byłeś kiedy stałeś gdzieś w ank i krzyczałeś, że przodkowie za Polskę walczyli a teraz Polacy w RC marnują ich krew :)

Kevon
13-04-2008, 12:55
Dajcie looozu. Ludzie to jest temat poswiecony wojnie na morganie, a nie zydowskiej kulturze.

@Seith
Ty lepiej zrob nowe konto i dalej kozacz nie ujawniajac nicku itp. bo na tym juz jestes spalony.

Seith
13-04-2008, 13:02
Wolę jednak pisać na tym :)

xBardolekx
13-04-2008, 13:25
COOOOOOOOO??????????////////////
PLLLL??????????????????????/////////
DACIE COS?????????????//////////
KCESH BYC MOJIM CHLOPAKIEM??//

ludzie wyluzujcie.. wszyscy wy warci jesteście tej historii.. przecież każdy wie że kultura żydowska wywodzi się... żartuje :p ale ludzie wyluzujcie

Madzinia
13-04-2008, 13:33
Choć Imperka nie lubię to muszę stanąć w jego obronie :).
1) Kultura żydowska (semicka) miała swoje początki w I połowie III tysiąclecia p.n.e. Owszem, zakłada się, że Słowianie mieli swój początek około II tysiąclecia p.n.e, lecz gdy Słowianie dopiero zaczynali skakać po drzewach Żydzi mieli już swoje państwa i miasta i myślę, że to głównie o to chodziło Imperkowi. Należy też zauważyć, że kultura Słowian to nie jest kultura polska. Słowianie jest to tylko kryterium lingwistyczne, a zalicza się do niego Rosjan, Serbów, Mołdawian, Bośniaków, Białorusinów i wiele innych narodów.
2) Od momentu chrztu Polski w 966 roku głównym wyznaniem w Polsce jest chrześcijaństwo, które powstało z judaizmu. Zobacz sobie cechy wspólne i różnice pomiędzy dwoma wyznaniami, tych pierwszych będzie sporo więcej.

Nigdy nie było czegoś takiego jak rodzima wiara polska. W renesansie szlachta podjęła próby stworzenia Kościoła Narodowego na bazie wyznań zreformowanych, lecz im to nie wyszło, a wiarą dominującą zostało chrześcijaństwo.

I jeszcze jedna sprawa. Tuż przed II WŚ w Polsce mieszkało prawie 3.500.000 Żydów. Jestem w 80% pewien, że gdybyś prześledził drzewo genealogiczne swojej rodziny z obu stron znalazłbyś jakieś żydowskie nazwisko, także mówiąc o holocauście, Żydach i piecach może obrażasz swoich przodków...

... a to chyba Ty byłeś kiedy stałeś gdzieś w ank i krzyczałeś, że przodkowie za Polskę walczyli a teraz Polacy w RC marnują ich krew :)

1: Chodziło mi o początki religi , bo jeśli chodzi o samych Słowian z drzew zeszli o wiele wcześniej.
A judaizm ma swój początek około 2 tysiące lat p.n.e zaczynając od abrahama. więc różnica między dwoma religiami jest mniej więcej 200 lat.
2. (czyt.Słowian) napisałem tak w nawiasie gdyż chodziło mi o ogół w tym Polaków i dobrze wiem jakie kraje należą do kultury słowiańskiej nie musiałeś tego pisać aby podkolorować swój post.
3.A co do cech wspólnych sam sobie odpowiedziałeś na to pytanie poniżej , szlachcie się nie powiodło gdyż nie da się połączyć tych dwóch religii ale jeśli jest ich tak wiele proszę wymień mi parę.
4.Co do moich korzeni uwierz wiele tygodni spędziłem nad badanie mych korzeni i doszedłem o wiele dalej niż 2 wojna św.
5. Nie to nie ja krzyczałem w ankh ;]

ide przenosić meble ;(

HardClan
13-04-2008, 13:40
Dajcie looozu. Ludzie to jest temat poswiecony wojnie na morganie, a nie zydowskiej kulturze.

@Seith
Ty lepiej zrob nowe konto i dalej kozacz nie ujawniajac nicku itp. bo na tym juz jestes spalony.

Spalony czy nie... ale i tak prezentuje wyższy poziom od Ciebie ;)

OWRZ
13-04-2008, 13:41
WTF ??!!
zapraszam was na inny dział jeśli chcecie dyskutować na temat religii, przekonań czy waszych korzeni... post ten dotyczy wojny, więc lepiej piszcie o fragach jakie są B)

Rockk-Star
13-04-2008, 14:35
WTF ??!!
zapraszam was na inny dział jeśli chcecie dyskutować na temat religii, przekonań czy waszych korzeni... post ten dotyczy wojny, więc lepiej piszcie o fragach jakie są B)

Wez czlowieku wyjdz z forum. Zydow trzeba tepic!

Rockk-Star
13-04-2008, 14:38
COOOOOOOOO??????????////////////
PLLLL??????????????????????/////////
DACIE COS?????????????//////////
KCESH BYC MOJIM CHLOPAKIEM??//

ludzie wyluzujcie.. wszyscy wy warci jesteście tej historii.. przecież każdy wie że kultura żydowska wywodzi się... żartuje :p ale ludzie wyluzujcie

Sry ze post pod postem, ale nie zauwazylem kolegi -.-
Zal mi cie czlowieku. Ale jestes smieszny.
Mozna sie smiac?

Seith
13-04-2008, 15:16
Gratulujemy NPNP wspaniałego massloga na 94EK :D:D:D

Seith
13-04-2008, 15:28
Raczej do śmiechu- masslog na 94EK, który uciekl Wam z północno-zachodniej wyspy na południowo-zachodnią bez użycia 1 pota :)

Kafffffar
13-04-2008, 15:33
Tez mamy wam wypominac wasze smiensze "boat trapy"? Ktore udaja wam sie raz na 10 razy? Bo ja od poczatku wojny z 3 razy dostalem mw za plecy od waszych noobow i po relognieciu zobaczylem z conajmniej 10ppl + online z RC i jakos nie pisze tego za kazdym razem na forum.

OWRZ
13-04-2008, 15:34
Wez czlowieku wyjdz z forum. Zydow trzeba tepic!

pfff... widze że jesteś kolejnym przykładem niedowartościowanego bachora którego nikt nie słucha i chce sie wyżyć na forum... zastanów sie troche co piszesz, co Ci przeszkadza inna religia ? (nie chodzi tu o graczy z przeciwnej gildi npnp) i troche mniej krytykuj bo ten nowy post co dodałeś jest do d**y co do czego to nie wiem :baby:

Seith
13-04-2008, 15:35
1: Chodziło mi o początki religi , bo jeśli chodzi o samych Słowian z drzew zeszli o wiele wcześniej.
A judaizm ma swój początek około 2 tysiące lat p.n.e zaczynając od abrahama. więc różnica między dwoma religiami jest mniej więcej 200 lat.
Mimo niektórych opracowań twierdzących, że Abraham był kupcem aramejskim, przyjmuje się, że jest postacią fikcyjną.

2. (czyt.Słowian) napisałem tak w nawiasie gdyż chodziło mi o ogół w tym Polaków i dobrze wiem jakie kraje należą do kultury słowiańskiej nie musiałeś tego pisać aby podkolorować swój post.
Takie coś dodaje się, gdyby to były synonimy. Niestety kultura polska to co innego niż słowiańska.

3.A co do cech wspólnych sam sobie odpowiedziałeś na to pytanie poniżej , szlachcie się nie powiodło gdyż nie da się połączyć tych dwóch religii ale jeśli jest ich tak wiele proszę wymień mi parę.
Czy Ty przynajmniej wiesz czym różnią się wyznania reformowane od judaizmu?

4.Co do moich korzeni uwierz wiele tygodni spędziłem nad badanie mych korzeni i doszedłem o wiele dalej niż 2 wojna św.
Z pewnością.

xd

Tez mamy wam wypominac wasze smiensze "boat trapy"? Ktore udaja wam sie raz na 10 razy? Bo ja od poczatku wojny z 3 razy dostalem mw za plecy od waszych noobow i po relognieciu zobaczylem z conajmniej 10ppl + online z RC i jakos nie pisze tego za kazdym razem na forum.

Wybacz, lecz my zamiast robienia boat trapów expimy.

Gratuluję kolejnego massloga na Vansie czy tam kimś innym hrhr ~:)

Kafffffar
13-04-2008, 16:06
Keri Inferno
Apr 13 2008, 16:03:51 CEST Killed at Level 102 by Victeron
and by Koroner

Seith
13-04-2008, 16:08

O proszę, 1 z 3 masslogów Wam się udał :)

xBardolekx
13-04-2008, 16:08
@2x up

Gratuluję pozostawienia kolegi z pz na pastwę losu ;)

Pensive
13-04-2008, 16:15
Zamknji już swój żałosny PYSK.

Seith.

Seith
13-04-2008, 16:23
Wyszlo jak wyszlo ^^

Lavi0
13-04-2008, 16:25
Maciej ogarnij please, po pierwsze Keri nic nie mówiąc pobiegł sobie za jakimś noobkiem z karaoke. Zabił go i kiedy wy nagle zrobiliście mass loga to sobie wklei info o deadzie jego. Nie powiedział nawet gdzie jest i kiedy już wy byliście na dd quest to wtedy nagle mówi że go mają i jest na dd.

Czyli tutaj zadziałała po prostu nierozwaga i brak szybkiej reakcji, a nie żadna lojalność.

Kafffffar
13-04-2008, 16:27
Raczej glupota Keriego Xdd
Zreszta oni sie z nim meczyli z 2-3 minuty to raz i po drugie widzialem jak exivowaliscie keriego i victerona na statku z 5 min przed dedem wiec wiesz ;) Bujac to im ale nie nam .

Seith
13-04-2008, 16:36
Sorry, to Wy się dzisiaj masslogali 3 razy i udalo Wam się kogoś zabić tylko raz ;)

Lavi0
13-04-2008, 16:46
Nam sie chociaz cos udaje jak widac wam slabo :P..

Hmm nam się nic nie udaje? Patrz na OB, ostatnie sneaki czy expienie.

Seith
13-04-2008, 16:51
A tak w ogóle, Shejq...

Mnie to lotto szczerze mowia za 3tyg. mam mature i wypadaloby jakos to napisac tak, wiec wylaczam sie z gry na miesiac :) Mam nadzieje ze jak wroce wojna bedzie wciaz trwala i jeszcze sie zabawimy xD

Tibia zostala juz odinstalowana xP Jakos lzej mi z tym xDDDDDDD

Asz2212
13-04-2008, 16:53
Moze mogl zmienic zdanie ?... glupio sie czepiasz

OWRZ
13-04-2008, 16:58
Sorry, to Wy się dzisiaj masslogali 3 razy i udalo Wam się kogoś zabić tylko raz ;)

hmmm oczywiście że łatwo jest krytykowac innych lecz wpierw zobacz na własne nieudane akcje, a raczej wasze wspólne nieudane akcje :D wam na ile masslogów udaje sie kogoś zabić? ? ? coś czytałem że raz na 10 (nie wiem czy to prawda, lecz jeśli tak to różnica jest ogromna :] )
co do Lavia... nie próbuj sie usprawiedliwiać, baliście sie wyjsc - a z tego wynika że każdy dba o własną skóre i woli kibicować z pz :D
i jeszcze coś, nie mylić mnie z osobą która miała taki sam nick jaki ja mam na forum tibia.pl (akurat kumpel z oski mojej)

HardClan
13-04-2008, 17:20
hmmm oczywiście że łatwo jest krytykowac innych lecz wpierw zobacz na własne nieudane akcje, a raczej wasze wspólne nieudane akcje :D wam na ile masslogów udaje sie kogoś zabić? ? ? coś czytałem że raz na 10 (nie wiem czy to prawda, lecz jeśli tak to różnica jest ogromna :] )
co do Lavia... nie próbuj sie usprawiedliwiać, baliście sie wyjsc - a z tego wynika że każdy dba o własną skóre i woli kibicować z pz :D
i jeszcze coś, nie mylić mnie z osobą która miała taki sam nick jaki ja mam na forum tibia.pl (akurat kumpel z oski mojej)

Szczerze? Widać, że masz gówniane pojęcie o tej wojnie i o tym co się dzieje.

Co do Keri... jak to kiedyś, ktoś powiedział... jeśli ktoś jest debilem i ma debilne pomysły to niech ponosi konsekwencje ;)

xBardolekx
13-04-2008, 17:37
@up

u nas nawet wichury czy banana nie zostawimy B)B):]

HardClan
13-04-2008, 17:40
@up

u nas nawet wichury czy banana nie zostawimy B)B):]

Czyli mam rozumieć, że masz ich za debili?

OWRZ
13-04-2008, 17:46
Szczerze? Widać, że masz gówniane pojęcie o tej wojnie i o tym co się dzieje.

Co do Keri... jak to kiedyś, ktoś powiedział... jeśli ktoś jest debilem i ma debilne pomysły to niech ponosi konsekwencje ;)

heh, to prawda :) nie kryje się z tym, rok już nie gram w tibie na rl'u (czasem na ots'ach pykam) i nie logowałem sie na morganie... (hmm nawet nie mam juz kim bo wszystkie chary sprzedałem) ale czytam na bierząco co tu sie dzieje i widze że niektórzy głupoty gadają... a Ty jesteś tego przykładaem odpowiadając np na post cos o bananach heh, nie łap nikogo za słowa, to była tylko metafora, aa sory nie wiesz co to znaczy... sprawdź w słowniku albo wejdź na wikipedia ;)

HardClan
13-04-2008, 18:03
heh, to prawda :) nie kryje się z tym, rok już nie gram w tibie na rl'u (czasem na ots'ach pykam) i nie logowałem sie na morganie... (hmm nawet nie mam juz kim bo wszystkie chary sprzedałem) ale czytam na bierząco co tu sie dzieje i widze że niektórzy głupoty gadają... a Ty jesteś tego przykładaem odpowiadając np na post cos o bananach heh, nie łap nikogo za słowa, to była tylko metafora, aa sory nie wiesz co to znaczy... sprawdź w słowniku albo wejdź na wikipedia ;)

Koniecznie musisz tam zajrzec...
Metafora? hahaha
Powiesz mi gdzie Ty tu jakąś metaforę (przenośnie) widzisz?

OWRZ
13-04-2008, 18:21
Koniecznie musisz tam zajrzec...
Metafora? hahaha
Powiesz mi gdzie Ty tu jakąś metaforę (przenośnie) widzisz?

,,u nas nawet wichury czy banana nie zostawimy " to jest w przenośni, tłumacząc na język potoczny nikogo nie opuszczają...

Seith
13-04-2008, 18:23
Wybacz, ale on użył tych nicków jako przykłady idiotów w NPNP.

xBardolekx
13-04-2008, 18:31
nie :p właśnie OWRZ miał racje ;] chociaz jakbyście banana albo wichury śmiech to wiecie xD

Madzinia
13-04-2008, 18:57
Mimo niektórych opracowań twierdzących, że Abraham był kupcem aramejskim, przyjmuje się, że jest postacią fikcyjną.

No i co z tego ? mogł być kupcem , niewolnikiem , prostytutką czy czy tam Kfazimodo(postać fikcyjna , nie wiem jak się to pisze) tak czy siak jemu przypisuję się początek judaizmu

Takie coś dodaje się, gdyby to były synonimy. Niestety kultura polska to co innego niż słowiańska.

Niestety kultura polska ma swój początek o wiele wcześniej niż chrzest Polski.

Czy Ty przynajmniej wiesz czym różnią się wyznania reformowane od judaizmu?

Nie udawaj mądrego bo pierw napisałeś "na bazie reform" niestety cały dzień nosiłem meble i nie miałem czasu cię zbesztać ale post zdążyłem przeczytać , dla twojej świadomości wiem co to znaczy wyznania reformowane tak więc radzę ci poczytać trochę więcej zanim coś napiszesz ;]

YEYEYEYEYEYE WSZYSCY OTWIERAMY WIKIPEDIA I JEDZIEMYYYYYYYYY NA FORUM SPINKA KTO LEPSZY Z RELIGII LUB HISTORII !!!!!! JEDZIEMY NIE SPIMY CHLOPAKIIIIIIIII

Pier...cie sie w glowy okey? plzzz

Ja jeżeli nie mam swoich poglądów na jakiś temat , zamiast korzystać z wikipedi po prostu się nie udzielam.

Kafffffar
13-04-2008, 19:44
Shejq jest niefajny to raz.
Skonczcie z ta historia bo kazdy z nas tez ma wikipedie na google to dwa.
Po trzecie wielu z was juz udowodnilo swoja odwage na OB ^^ Kumple walcza ,a polowa ucieka bo kilku innych padlo.Wiem bo padlem raz na poczatku ob i patrzalem noobem co sie dzieje. Wielu z was nawet na OB sie boja pz zrobic ,a i wiele osob uciekalo nie raz w pizdu nawet w czasie jak trwala walka. Nie mowie ,ze my nigdy nie uciekalismy na OB ^^ Ale zadko sie zdarzalo zeby ktos uciekl w srodku walki bo bal sie o swoj lvl. Wrecz przeciwnie wiele osob po dedzie wracala i walczyla dalej. U was na taki "gest" zdecydowala sie chyba tylko raz jedna osoba (Eter) .
I to my walczymy przeciwko 2 x wiekszej grupie ludzi z 2 x wiekszymi lvlami i dla mnie zawsze ekipa NPNP nawet te 70-80 lvle beda wiecej warte niz 90% waszego RC . Bo mimo ,ze niektorzy sa debilami i wszystkich denerwuja to maja jaja bo potrafili sie przeciwstawic silniejszemu wrogowi.

Fureyka
13-04-2008, 21:29
10 znaków ;]

OWRZ
14-04-2008, 09:29
post up

Ciekawy post i zgadzam sie z Tobą w 100% 8o

Arx260
14-04-2008, 12:30
A oto rozrywka RC w czasie gdy inni siedzą w szkole
http://img387.imageshack.us/img387/8517/vorgaddl8.th.jpg (http://img387.imageshack.us/my.php?image=vorgaddl8.jpg)

motorolka164
14-04-2008, 12:59
Mozna ujac ze kto mieczem wojuje od miecza ginie... Ale to jak ogolnie mi sie mysl nasunela...

Przykro mi Vorgad co jak co ale sie znalismy :(

Kudini
14-04-2008, 13:15
A oto rozrywka RC w czasie gdy inni siedzą w szkole
http://img387.imageshack.us/img387/8517/vorgaddl8.th.jpg (http://img387.imageshack.us/my.php?image=vorgaddl8.jpg)

Doskonały przykład na to jak Roxando traktuje ludzi, ktorzy im zaplacili

Toksong
14-04-2008, 13:15
HAHAHAHAH :D
Ale to jest nowy owner dziewczyny xD;)

Ahrall
14-04-2008, 13:21
Omg....
Hackineli go??

motorolka164
14-04-2008, 13:24
A fakt ze byl free zapomnialam :(

Btw Kudini msg me in game bo ja nie zapomne!!!!!!!!!!!!!!!! ;)

Seith
14-04-2008, 14:33
haha, alcatres jebany tluk nie wiedzial ze pz na dole ma hahaah

Nirek-Devilek
14-04-2008, 14:56
hhehe wsumie smieszek

Tensz-in
14-04-2008, 14:57
@2up
No raczej.

Wejscie do tp na bb island + uciekanie na lodke

=

Apr 14 2008, 14:27:01 CEST Killed at Level 107 by Tenshinkhan
and by Nobi Chra

Seith
14-04-2008, 14:58
Hahaha, graty :P

Nagroda Darwina mu sie nalezy ;]

Torpeter
14-04-2008, 15:17
15:10 Imperek [139]: ja tu tylko rzadze :)

chcesz sie przekonac kto tu rządzi ?

Seith
14-04-2008, 15:26
No Ty go Czokuś nie możesz o tym przekonać ;)

Wiecznyodpoczynek
14-04-2008, 15:30
2xup

Po co wklejasz to na forum palancie? Imperek to dobry koles i powiedzial to w zartach wiec wez sie ogarnij dzieciaku w rl Ci na matke zapewne jada to nawet nie odpowiesz a tu wielki boss, jestes swietny tylko moglbys czasem glowa ruszyc bylo by wtedy lepiej, dla nas wszystkich.

Jaz'
14-04-2008, 16:28
Dobra Skończ Pisać Wielkimi Literami Jak Dziecko Z Niedorozwiniętym Mózgiem, Ok Plx?

Pensive
14-04-2008, 17:03
No według mnie to Imperek Teraz Rządzi Bo War Jest Wy sie na*******acie
a ktoś musi ogarnąc Morgane Ale po Wojnie to sie zmieni jak nastąpi koniec wojny.... Szybko do tego nie dojdzie chyba że RC braknie kasy a to też mało prawdopodobne A NPNP I bez kasy będą walczyc....

Naprawde ????? Jestem pewien, że nikt tego nie wiedział, nie 3ba nikomu na tym forum takich jak Ty, pozdro.

Victorin111
14-04-2008, 18:22
Ruzam
Apr 14 2008, 17:56:49 CEST Killed at Level 129 by Eter Rael
and by Vince Van Helden

Wierzcie mi to nie był dobry pomysł. Ruzam był całkowicie neutralny. Wiem o tym bo znam go od 15 lvla... Next wroga macie. gz

18:21 Victorin'ox Elth [49]: lool
18:21 Victorin'ox Elth [49]: za co cie zajebali ?
18:22 Ruzam [128]: przez pomylke wlasnie sie dowiedzialem
18:22 Victorin'ox Elth [49]: hahahaha
18:22 Victorin'ox Elth [49]: tak napewno kurwa
18:22 Ruzam [128]: mysleli ze ja to victeron..........
18:22 Victorin'ox Elth [49]: loool
18:22 Ruzam [128]: 18:17 Lavio Cold [130]: Na vent poszlo tylko haslo, ze Vic jestes... :|
18:22 Victorin'ox Elth [49]: loool
18:23 Ruzam [128]: ale maja mi podobno oddac kase
18:23 Victorin'ox Elth [49]: co za zal

lepszego powodu nie mogliście wymyśleć?

motorolka164
14-04-2008, 18:26
A Victeronowi gratulujemy next chara ktorym ponoc jest ruzam...

Chons
14-04-2008, 18:37
radom pk guild

Jaz'
14-04-2008, 18:52
No durny krwa błąd, sry Ruzam i Vievior.

Imperek
14-04-2008, 18:55
15:10 Imperek [139]: ja tu tylko rzadze :)

chcesz sie przekonac kto tu rządzi ?

albo ktoś albo Ty szukasz problemu na siłę widzę. To było a propo Sibuny i do tego w żartach. żałosne.

motorolka164
14-04-2008, 18:57
No durny krwa błąd, sry Ruzam i Vievior.

Mam nadzieje ze na slowach sie nie skonczy w koncu mial rs.
Btw ja wiem kto puscil ta plote i po co. Co chwile jak Npnp cos odjebie to rc znow musi. Dlatego jestem neutral. Amen.

Victorin111
14-04-2008, 18:59
No własnie oddajcie mu loota.. Ruzam to naprawdę spoko gość. Jeden z najlepszych jakich znam..

Chons
14-04-2008, 19:13
Nie Ma Loota Hahaha

Toksong
14-04-2008, 20:16
HHUAUHAUHAHUAHUAUHAHUAUHHUA
Jak zadawanych czasów :D Ale nie dziwie sie w końcu Ruzam to rl Victoriano 8o BRA/\/\O KORKI.

"CUDOWNYCH PRZYJACIÓŁ MAAAAAAAAAM !"

Pensive
14-04-2008, 20:24
Nie moge uwierzyć jak RC reaguje na chwilę swobody nieobecnością NPNP, odrazu pada ktoś, kto nawet nic nie zawinił.

Grebol
14-04-2008, 20:28
No własnie oddajcie mu loota.. Ruzam to naprawdę spoko gość. Jeden z najlepszych jakich znam..

Spoko gosc i ugania sie za 15 lvl'ami z rsem... Chlopak ktory hunci max 50 lvl'e i mysli ze jest fajny...

Victorin111
14-04-2008, 20:28
HHUAUHAUHAHUAHUAUHAHUAUHHUA
Jak zadawanych czasów :D Ale nie dziwie sie w końcu Ruzam to rl Victoriano 8o BRA/\/\O KORKI.

"CUDOWNYCH PRZYJACIÓŁ MAAAAAAAAAM !"

To nie rl Victoriano ;p Oni sie znaja od 3 lat. Grali razem w CS'a xdd i tak sie poznali :P

motorolka164
14-04-2008, 21:21
Spoko gosc i ugania sie za 15 lvl'ami z rsem... Chlopak ktory hunci max 50 lvl'e i mysli ze jest fajny...

A skad wiesz za jakiego sie uwaza? Bije noby w carlin z nudow a to jak rs wbil to smieszna historia ;)

Victoriano ma tu trzech rl i Ruzam sie niestety do nich nie zalicza :)

Victorin111
14-04-2008, 21:45

RS wbil przez przypadek...xdd dluga i smieszna historia xdd

Kafffffar
14-04-2008, 22:04
To nie pierwsza i nie ostania osoba ktora zginie z rak RC:) I zapewniam was ,ze gdyby dzisiaj skonczyla sie wojna i przynajmniej polowa naszych sie wyplacila wiele osob w najblizszych dniach ponislo by smierc;) Poprostu po wojnie kazdy bedzie chcial zalatwic swoje porachunki jak np. to ,ze ktos zabil mu noob chara , wyzwal go lub nie pomogl gdy on potrzebowal pomocy ;)
Ale nie martwcie sie ;p To jeszcze nie teraz bo wojna troch potrwa XD

Asz2212
14-04-2008, 22:39
Jessie sie pieknie nadziala;d

Kafffffar
14-04-2008, 22:42
Jessie Drestas
Apr 14 2008, 22:35:09 CEST Killed at Level 147 by Zirkov
and by Tenshinkhan

jak to bylo nie iwem ;p

Nirek-Devilek
14-04-2008, 22:46
ustawililismy boat trapa na ankrahmun na ich oczach ,victeron napisal 2 hasla typu : ahahah that was fun i cos jeszcze ona podeszla zobaczyc oco vicowi chodzi i padla XDDDD

HardClan
14-04-2008, 22:46
Jessie Drestas
Apr 14 2008, 22:35:09 CEST Killed at Level 147 by Zirkov
and by Tenshinkhan

jak to bylo nie iwem ;p

eh... głupota niektórcyh ludzi mnie przerasta. XD

Seith
14-04-2008, 22:53
ustawililismy boat trapa na ankrahmun na ich oczach ,victeron napisal 2 hasla typu : ahahah that was fun i cos jeszcze ona podeszla zobaczyc oco vicowi chodzi i padla XDDDD

1) on*
2) nie do końca tak, ale fakt, zginął jak kretyn :P

Nirek-Devilek
14-04-2008, 22:56
madam bloodshade XDDDDDD spiiiiii od 2 sorcow i pala XDDD

22:55 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Madam Bloodshade. She was killed by Cria Andan.

Pensive
14-04-2008, 23:00
Tacy jak ten Madam~ tylko w mordzie mocni..X(

Nirek-Devilek
14-04-2008, 23:25
http://www.***********.com/145249304.html
s.p.e.e.d.y.s.h.a.r.e

filmik z krella

Gustaw_konrad
14-04-2008, 23:37
Ciekawa rozmowa jest zawarta w tym filmiku xD

Nirek-Devilek
14-04-2008, 23:40
jaka rozmowa ?

Pensive
14-04-2008, 23:41
Pewnie chodzi mu o tego 80msa co pisał ; >

HardClan
15-04-2008, 00:05
A kto grał na Cria? :P

Chons
15-04-2008, 00:44
A kto grał na Cria? :P

moja babka

xMaGiCx
15-04-2008, 02:34
Ej jaki jest stan w Fragach liczycie je jeszcze czy to War juz tylko psychiczny ??:)

Xaaro
15-04-2008, 07:48
@up

Fragi są chyba aktualizowane lecz na tibia.com, nie powiem Ci dokładnie ale jest około 100 do 100 :P

M'Brothers
15-04-2008, 10:11
:D

Myśle Ze War Już Będzie Do Końca Bo Ani Jedna Ani Druga Strona Się Nie Poda.

Love Geten <3

Madzinia
15-04-2008, 10:26
LOL?

Co według ciebie oznacza do końca?
bo według mnie koniec wojny będzie wtedy aż jedna ze stron skapituluje >.<

Macjei
15-04-2008, 11:15
Ahhhhhhhh wkoncu odbanowany xDDDDDD

Co do wojny jak u Szymona Majewskiego "Końca nie widać"! xDDD

Rony Clend Free :)

MatiStw
15-04-2008, 14:40
Ja też ! witajcie !:D

Rockk-Star
15-04-2008, 15:10
Ja też ! witajcie !:D

Ale lizesz... to ze macjei napisal ze free to ty tez. Gz ale pro.
Mowicie ze RC to random... a po jakiego ciula Madam Blood~~ ruszacie -.- zastanowcie sie pierw a nie, bo krytykujecie a sami tak samo robicie...

Pensive
15-04-2008, 15:19
Mowicie ze RC to random... a po jakiego ciula Madam Blood~~ ruszacie -.- zastanowcie sie pierw a nie, bo krytykujecie a sami tak samo robicie...

Jak może lizać jeżeli są po tej samej stronie ?
Co do Madam~ posłuchaj widać, że gówno wiesz na temat tej wojny, a próbujesz zabłysnąć robiąc z siebie pajaca. Jeżeli nie wiesz, czy ktoś zawinił nie krytykuj.

Nirek-Devilek
15-04-2008, 15:42

serio jestes taki tepy czy tylko udajesz jak mozna lizac informujac tylko ze ma sie koniec bana na forum .pl a co do madam to nie bede pisac tego samego co jery

@EDIT
AHAHAHAHAH NPNP BRAWO NIEUDANEJ AKCJI NA EDRON AHAHAHAHA

Seith
15-04-2008, 17:34
Hahaha, Roggy i Loke poza Waszym zasięgiem? xd

Grebol
15-04-2008, 18:58
Karycandy
Apr 15 2008, 18:47:31 CEST Killed at Level 81 by Franek podpalacz
and by Ihox Thux

Pozdrowienia z AB

Jaz'
15-04-2008, 19:26
Nicka mam się domyśleć ?

Nirek-Devilek
15-04-2008, 20:07
Karycandy padl od ekipy z ab XDDD

Tensz-in
15-04-2008, 20:36
Hahaha, Roggy i Loke poza Waszym zasięgiem? xd

Akcja na rogstaha nie miala na celu zabicia go...............-.-'

Scrater
15-04-2008, 20:50
Akcja na rogstaha nie miala na celu zabicia go...............-.-'

Miał sie przestraszyć?

Tensz-in
15-04-2008, 20:57
Mial przestac expic i dac loga baranie.

motorolka164
15-04-2008, 21:29
Rosi
Apr 15 2008, 21:23:51 CEST Killed at Level 113 by Zirkov
and by Leayson

Macjei
15-04-2008, 21:51
Nu nu nu nie wolno pomagac w qestach w czasie godziny policyjnej!

Jezior666
15-04-2008, 22:33
http://www.***********.com/421717343.html

SPID SHARE - wpisac w gwiazdeczki :P

Filmik z Rosi Thern :P

Pensive
15-04-2008, 22:35
Akurat ten filmik ściągne, zobacze jak składa się ten "mądry tibjiczyk".

Nirek-Devilek
15-04-2008, 22:57
ladnie napinaczek padl xdddddddd

Pensive
15-04-2008, 23:00
Że tak zapytam, to co on blue legs quest robił ; DD?

Nirek-Devilek
15-04-2008, 23:06
jak go zaatakowałem noobharem to byl tam gdzie nagordy z jakims typkiem wiec mozliwe ze pomagal koledze

Chons
15-04-2008, 23:23
TO i kolege w dupSSSSSSSSSko KARAMY!

M'Brothers
16-04-2008, 00:46
Mam Na Myśli To Ze War Sie Nie Skończy :)
Zawsze Ktoś z Kimś się Nie Lubi...

LOVE GETEN <3

xBardolekx
16-04-2008, 07:11
nie no.. skończy się.. jak sie wypłacą to się skończy...

Macjei
16-04-2008, 09:13
Bardol przeciez ja juz 1kk na payment zbieram noob charami xD

Nirek-Devilek
16-04-2008, 13:24
Boskonovitch
Apr 16 2008, 13:17:35 CEST Killed at Level 98 by Mixi Elekt
and by Cria Andan