PDA

Pokaż pełną wersje : Wojna Na Morganie

Stron : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 [14] 15 16 17 18 19 20 21 22 23

Pensive
16-04-2008, 14:04
Wyjebcie całą tą gildie jebanych randomów.

Xig-ennon
16-04-2008, 15:02
Mam pytanie. Za co padl Palandir ?

Nirek-Devilek
16-04-2008, 16:13
nie wiem hmm moze za koment ?

Seith
16-04-2008, 16:25
Name: Tenshinkhan
Comment: Hacked by >>H5N1<<

? :o

Tensz-in
16-04-2008, 16:50
Mialem hacka..ale spoko podniose sie, wazne ze nie ma zgonow ani bana .

@ps
Sorry getur :((

motorolka164
16-04-2008, 16:53
Wydaje mi sie ze faceci czesciej udaja hacka niz kobiety... no wiecie...

Ale jak to prawda to powiem to co kazdemu bez wzgledu gdzie jest w tej grze: przykro mi :confused:

@edit
Forlond
Apr 16 2008, 16:51:23 CEST Killed at Level 176 by Elven Jaris
and by Gold'star of cosmic

Nirek-Devilek
16-04-2008, 16:58
Apr 16 2008, 16:51:23 CEST Killed at Level 176 by Elven Jaris
and by Gold'star of cosmic

forlond XDDDD

ahahahaha ale cie ogarnelismy noobharami w trapa XDDDDDDDDDDD

Pensive
16-04-2008, 17:03
Istnieje Cam ; D?

Macjei
16-04-2008, 17:06
Alez spiocha dostal xDDDDDD

:evul::evul::evul::evul::evul::evul::evul::evul::e vul::evul::evul::evul:

MatiStw
16-04-2008, 17:16
SEBA IDIOTO SCIAGAJ WIECEJ ...... X( 1x rozumie 2x rozumie ale 5 ! ;(

Xig-ennon
16-04-2008, 17:31
nie wiem hmm moze za koment ?

Aha :p ale spostrzegawczy jestem...

@ Topic

Dajcie filmik jak jest

Scrater
16-04-2008, 17:35
Mial przestac expic i dac loga baranie.

To nie mogliscie go ujebac? Wtedy na pewno przestal by expić.

@Edit
Każdy kto wyplaci sie z gildi NPNP , zostanie zabity lun shakowany, gratuluje.

Pensive
16-04-2008, 17:37
Gz zabicia Soul Heny i nie potrzebnego 47 druida -.- rl kumpla NPNP, żal.

Druid-Carlos
16-04-2008, 17:54
Powrócilem Xdddddd

O tensziego sie nie martwcie poradzimy sobie ;*
Forlond ogarnal akcje na xlogu.
Enjoy~xddddddddddddddddd

Nirek-Devilek
16-04-2008, 18:00
@up forlonda to ja ogarnolem XDDDDDDD ciekawe czemu juz nie postuje na forum XDDDDDD

Xig-ennon
16-04-2008, 18:05
Nie pisze nic bo pewnie na deske poszedl :D:D

Nirek-Devilek
16-04-2008, 18:35
zauwazylem go jak kupowal mfy w venore przechadzalem sie noobem odrazu zawolalem koelgow przyszli nooobami zblokowali reszta mass log a forlondzik dal x loga to go w 3ech zlozyl goldstar/elven i nightre

Druid-Carlos
16-04-2008, 18:42
akcja na spontanie rox :evul: :evul:
@Forlond
Next time kupuj manasy w ank tam jest troche bezpieczniej B)

Nirek-Devilek
16-04-2008, 18:47
on chyba jednak sdeki kupowal bo z bpeka mu wyjołem , chyba ze juz 15 mlvl wbil

Rockk-Star
16-04-2008, 18:49
@Pensive i twoje twierdzenie
Jakbys chcial wiedziec to wiem ocb bo w wojnie jestem-.-
Przestan pisac ze zal etc. bo sam do rozmowy nic nie wnosisz.

@Akcje na Rogstaha
Akcja poprostu nie udana, a nie ze expic nie mial, nie rozsmieszaj mnie.

@Karycandy
Zwabianie kogos do ab to tak naprawde zaden wyczyn...

Grebol
16-04-2008, 18:49
Bobinaitor
Apr 16 2008, 18:42:43 CEST Killed at Level 108 by Ihox Thux
and by Uhacz Ruska

Ab _/

Grebol
16-04-2008, 18:51

@Akcje na Rogstaha

@Karycandy

Nawet nie ab x) Przeszlismy sie akurat do Carlin i padla na 1 combo x)

MalutkiDrut
16-04-2008, 18:52
Bobinaitor
Apr 16 2008, 18:42:43 CEST Killed at Level 108 by Ihox Thux
and by Uhacz Ruska

Ab _/

Widzialem :D:D:D jaki trap ... ziomo bez szans, z 20 osob typa jechalo :):)

Jaz'
16-04-2008, 18:52
^ Nowy owner, nie do wiary, ale prawdopodobnie jeszcze większy noob niż pierwszy jego właściciel xd

Rockk-Star
16-04-2008, 18:56
Nawet nie ab x) Przeszlismy sie akurat do Carlin i padla na 1 combo x)

No to sry.
Myslalem ze standart :P Bo sadzilem ze tak jak mnie :)

@Xig-ennon
Paladnir jest kolejna ofiara Randoma ze strony NPNP.

Grebol
16-04-2008, 18:59
A padles od nas ;)?

Nirek-Devilek
16-04-2008, 19:02

@Akcje na Rogstaha

@Karycandy

czlowieku kazdy czytający twoje posty powie Ci to samo TY NIE MASZ POJĘCIA O TEJ WOJNIE I NIE PIERDOL ZE JESTES JEJ CZESCIA BO TY NAWET NIE WIESZ KTO Z NIMI JEST I PISZESZ ZE PA ROBIMY ZABIJAJAC MADAM BLOODSHADE !!!!!!!!! ogarnij sie plissssssssss

@twoje wypowiedzi na rogstaha sie nie udalo ?? a ciekawe jak mialo sie udac jak byl na demon hellu ,zwabianie to zaden wyczyn ? jendak jak ktos pada to wyczyn

Rockk-Star
16-04-2008, 19:05
czlowieku kazdy czytający twoje posty powie Ci to samo TY NIE MASZ POJĘCIA O TEJ WOJNIE I NIE PIERDOL ZE JESTES JEJ CZESCIA BO TY NAWET NIE WIESZ KTO Z NIMI JEST I PISZESZ ZE PA ROBIMY ZABIJAJAC MADAM BLOODSHADE !!!!!!!!! ogarnij sie plissssssssss

@twoje wypowiedzi na rogstaha sie nie udalo ?? a ciekawe jak mialo sie udac jak byl na demon hellu ,zwabianie to zaden wyczyn ? jendak jak ktos pada to wyczyn

1. Brakuje wam zgrania ( z rozmowy z Rogstahem to wynika)
2. Pojecie o wojnie mam nirku, i plz nie denerwuj sie. Spacery dobrze robia.
3. Nie napisalem PA tylko Random... czytaj ze zrozumieniem
4. Nie pisz uzywajac Caps Lock'a bo zle sie czyta ;/

@2x up
Padlem raz :) i to w ab xD

Grebol
16-04-2008, 19:08
hehe nauczka na przyszlosc ;p

Nirek-Devilek
16-04-2008, 19:08
no wes mnie nie w*****aj plan był zeby powyciągać rc z pzta dlatego tam pobiegli ,jak bys byl ogarniety to bys wiedział ze bez wylogowanego hara na demon hellu cieszko jest zabic kogokolwiek bo wejscie zajmuje sporo czasu

Prezes-Portas
16-04-2008, 19:09
akcja na spontanie rox :evul: :evul:
@Forlond
Next time kupuj manasy w ank tam jest troche bezpieczniej B)

!@!!! Forlond nie sluchaj Carlosa, kupuj w Venore !1

Rockk-Star
16-04-2008, 19:09
hehe nauczka na przyszlosc ;p

e tam nauczka :) ja tego nie uznaje za deada :P

@ Nirek
Wez mnie nie zalamuj. Jak widze twoja pisownie ( wiem ze nie nalezy krytykowac jak samemu sie nie jest doskonalym) ale mnie to powala -.-.
Wez czlowieku kup sobie slownik.
Btw. Nie mow mi o wyciaganiu z pz'ta bo wiesz ze bylo nas malo online :P

Grebol
16-04-2008, 19:12
e tam nauczka :) ja tego nie uznaje za deada :P

a za co ;)?

Rockk-Star
16-04-2008, 19:14
a za co ;)?

Nie rozumiem o co ci chodzi. :)
Za co: 1) w sensie po co przyszedlem? czy Za co: 2) w sensie ze "kara" :)

Nirek-Devilek
16-04-2008, 19:17
widzę ze ty nadal chcesz się kompromitować na forum człowieku 10 + osób to mało ?? w tym boss nizahe XDDDDDDDDD

Grebol
16-04-2008, 19:25
Nie rozumiem o co ci chodzi. :)
Za co: 1) w sensie po co przyszedlem? czy Za co: 2) w sensie ze "kara" :)

heh Kara , nigdy nie robilismy randoma wiec kazdy padl "za coś"

Rockk-Star
16-04-2008, 19:59
heh Kara , nigdy nie robilismy randoma wiec kazdy padl "za coś"

Padlem za to ze przyszedlem do ab :P heh fajny reason :P
@ Nirek
Ja sie nie kompromituje, a to ze popiera cie kilka osob z twojej random-pk guild to masz powody do zadowolenia.
Nie widze powiazania z nizahe wiec nie rozumiem stwierdzenia ''Boss Niz"

Nirek-Devilek
16-04-2008, 20:13
powiedz na kim taki random robimy a skoro nie masz powiązań z nizahe to ciekawi mnie w jakiej jestes guildi hmm "last try" ??????

Seith
16-04-2008, 21:00
@Up
Jest różnica pomiędzy "nie widzieć powiązania" a "nie mieć powiązania".

Gustaw_konrad
16-04-2008, 21:50
Kurwa No Leje Z Was Hauahauahauah Masslog Na Edron Na 50 Ed Kocham Was Roxando Zajebiste Trapy Macie ;d;d;d No Leje Ja Jebe
Gz Pomyslow Xddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd dd

Berig Gz Rs, Dobre Fragi Dzis Miales Widzialem Xddddddd

Wy byliscie wydygani i przyszliscie wszyscy noobcharami, bylo wyjsc mainami fajterzy

Nirek-Devilek
16-04-2008, 21:51
bezkitu 0 mózgu macie żeby wystawiać russela inferno który nigdy nigdzie nie wychodzi nie robi pzta to nagle zabija nooobhara na koncie kini inferno

Lavi0
16-04-2008, 21:53
To jak panowie, dzisiaj "kulujemy" (czy jakoś tak? :P)?

Chons
16-04-2008, 21:55
To jak panowie, dzisiaj "kulujemy" (czy jakoś tak? :P)?

a z kad ty to wiesz ?:D

Nirek-Devilek
16-04-2008, 22:08
heheh jak sie nudzicie to patrzcie na to http://img220.imageshack.us/img220/5729/635ev0.jpg

xBardolekx
16-04-2008, 22:09
1 sprawa ten palandir czy jakos tak

skoro poruszamy fragi sprzed miesiaca to chcialbym wiedziec czemu kiedys dawno dawno temu saweh i jessie bodajże zabili kafara w ab? RANDOM!? omg! ROXANDO CREW I ICH SUPPORTERZY TO RANDOM PK GUILD!!! STRZEŻCIE SIE LUDZIE Z MORGANY!

2 sprawa

to ze wyszlismy noob charami a nie mainami? odpowiedź jest prosta. po co mamy pakować się w waszego boat trapa? nie jesteśmy na tyle głupi żeby wchodzić w oczywistego trapa.. ludzie musicie pisać coś w tym stylu? "Wy byliscie wydygani i przyszliscie wszyscy noobcharami, bylo wyjsc mainami fajterzy" było zrobić normalnego trapa a nie.. jak każdy u was jest na tyle ogarniety i to wy robicie trapy to chyba nikt nie uwierzy ze na waszych charach latacie wy na openkach.. a juz na pewno ja w to nie uwierze... nie możecie po prostu zacząć walczyć? wychodzić po nas jak zrobimy snake? ludzie cokolwiek! byle nie to forum! podnieca was to? napiszecie coś w stylu "haha npnp random pk! they killed u becouse they dont have cash! byliście wydygani i wyszliście noobami!" ludzie zanim coś takiego napiszecie to naprawde jebnijcie najpierw ze 3 razy głową w ściane może to wam troche pomoże pomyśleć o tym co wy w ogóle piszecie.

aaa i jeszcze jedno jak juz zaczalem.
skoro nie mamy kasy to blessy i 'backpacki pvp' (pozdro imperek;)) mamy w prezencie od cip softu? -.^

Nirek-Devilek
16-04-2008, 22:13
@up nie backpacki tylko plecaki pvp

Seith
16-04-2008, 22:14
Ehm, nie mieliśmy boat trapa.

Btw, przykro mi się aż dzisiaj zrobiło jak zobaczyłem, że Wasz kolega z Seleny grający vickiem już nie ma swojego 150msa ;<

Nirek-Devilek
16-04-2008, 22:16
mogłeś swoje uczucia przelać na forum seleny a nie morgany

Seith
16-04-2008, 22:18
Wolę jednak tutaj :) Na razie Xomeus miał bana za sharing, teraz Golle skasowany :>

M'Brothers
16-04-2008, 22:25
Juz WIdze Hacka Jak przed hakiem gadalem z toba 10 minut wczesniej potem ide do domku a tu ani demon armor demon helmet mpa g-legs assasin prawie calego tam 40 gss brakowalo do fulla i mms + itemki warte 200k
Za tą znajomośc zapłaciłem jakies 3.5kk thx :(:(

Teraz to przynajmniej masz za co walczyc :(

Komisarzyk
16-04-2008, 22:27
shejq 22:10:39

dzisiaj mamy bekowy dzien

shejq 22:10:45

nie ma opcji z openem

shejq 22:10:51

szkoda psuc humor

Myslalem shejq, ze mozna sie z toba dogadac co do tych spraw, uwazalem Cie za w miare powaznego czlowieka ( i nie mowcie mi ze nie powinienem ufac wrogowi poniewaz wczesnije jakos sie dogadywalismy)
a teraz jestes kims pokroju zikksa czokapika i inny yntelygentow.

Btw wiara w siebie to chyba podstawa nie xd

Wiecznyodpoczynek
16-04-2008, 22:34
up
A sory co jest niejasnego w odpowiedzi Macieja napisal ze nie bedzie openki po swojemu gdyby napisal to po hiszpansku bys stwierdzil ze jest idiota bo nie mozna z nim sie dogadac?

Mekkron i dobrze Ci tak palancie przeciez Ty jestes taki glupi ze powinienes zrobic 8lvl i pod dp carlin stac dobijajac rookujacych sie ludzi z wanda/roda i oczywiscie walczyc o cialo.

Sponorem generalnym guildi NPNP jest..... Mekkron gratuluje.
Dla mnie powinienes dostac jeszcze jakas nagrode np palant roku 2007 czy cos w tym stylu.

M'Brothers
16-04-2008, 22:38
Kurwa Z tenshim znalem sie juz od hohoho o ufalem mu jak ty niemasz kumpli twoja sprawa...

Wieec Mnie Nie Denerwoj-.-

Seith
16-04-2008, 22:38
up
A sory co jest niejasnego w odpowiedzi Macieja napisal ze nie bedzie openki po swojemu gdyby napisal to po hiszpansku bys stwierdzil ze jest idiota bo nie mozna z nim sie dogadac?

Komisarzowi chodzi o to, że kolo 21:40 Shejq napisał, że OB jednak będzie ;)

M'Brothers
16-04-2008, 22:40
Poprostu zrobilem bład za którego zapłacilem ale wiem juz kto jaki jest bo huj z itemkami licza sie ludzie :(

Wiecznyodpoczynek
16-04-2008, 22:46
Aha no to przepraszam Eter~~

Mekkron
Ogolem kazdy tu ma Cie w dupie nie jestem w guildi NPNP ale mysle ze Tobie sie to nalezalo poprostu jestes glupi a w tibi jest zbyt duzo takich lamerow mysle ze powinienes wziasc sie za hinczyka na kurnik.pl przykladowo lub kalambury to nie jest zbyt trudne a mozesz sie rozwinac.

M'Brothers
16-04-2008, 22:49
Na Morganie Gram Praktycznie od Poczatku ty sie jedynie mozesz pochwalic ze umiesz "brzydko" mówic na Forum Lamero I nie PIerdol O czyms Co wogule Niemasz zielonego Pojecia...

Wiecznyodpoczynek
16-04-2008, 22:57
Ja tez gram prawie od poczatku, Metrozza nigdy nie lubilem Ciebie rowniez, a nie wiem czy wiesz ,ale duzymi literami pisze sie tylko na poczatku zdania no chyba ,ze imiona itp a tak btw wogóle nie wogule elo
I wogólol co ma wspolnego to ,ze grasz tu od poczatku do tego, iz Cie okradli i jestes kretynem?

Seith
16-04-2008, 23:00
Ja tez gram prawie od poczatku, Metrozza nigdy nie lubilem Ciebie rowniez, a nie wiem czy wiesz ,ale duzymi literami pisze sie tylko na poczatku zdania no chyba ,ze imiona itp a tak btw wogóle nie wogule elo
I wogólol co ma wspolnego to ,ze grasz tu od poczatku do tego, iz Cie okradli i jestes kretynem?

Jak już poprawiasz to sam pisz poprawnie. Pisze się "w ogóle".

@Getur
Twoja głupota przekroczyła wszelkie granice, żeby na 1 akcji pomagać RC a potem zapraszać NPNP do domku, w którym masz te 3.5kk. ;)

Nirek-Devilek
16-04-2008, 23:13
llooooooool jak ty jestes metrozz to powiem ci tylko : DOBRZE CI TAK !!!!!!

nigdy nie lubiłem metrozza dupoliza ;p

Kevon
16-04-2008, 23:14
@Getur~
JEZELI Tenshi~ celowo podpierdolil te itemki to zrobil bardzo dobry uczynek dla Morgany. Moze choc na chwile odpoczniesz od huncenia low leveli i zajrzysz w jakies ksiazki :o:o:o:baby:.

Pensive
16-04-2008, 23:20
@Rockk-Star
Gówno mnie obchodzi twoje zdanie, ponieważ sam już nie wiesz co pisać, potwierdzi to większość zgromadzonych na forum.
Po 1. Mam rację, że gówno wiesz o wojnie i się nie wypeiraj.
Po 2. Jeżeli się mylę, udowodnji ujawniając nick.

Wiesz mamy już sporo takich "pro" jak Ty, którzy tak naprawde gówno więdzą, a mają najwięcej do powiedzenia.

@Getur
Zawsze jakoś kombinowałeś, więc teraz pewnie se to jakoś odrobisz choćby na tych 50lvlach, którym nie dajesz spokoju...

Senoth
17-04-2008, 00:03
@Getur
Takie pytanie z mojej strony... Doszły mnie słuchy, że ty to Loczek? Prawda? xD

PS: Wy jeszcze nie wiecie, że w Tibii nie ufa się bezgranicznie ? :> Jest pewna forma zaufania, ale... każdy doświadczony wie ocb ;)

motorolka164
17-04-2008, 00:39
@Getur
Takie pytanie z mojej strony... Doszły mnie słuchy, że ty to Loczek? Prawda? xD

PS: Wy jeszcze nie wiecie, że w Tibii nie ufa się bezgranicznie ? :> Jest pewna forma zaufania, ale... każdy doświadczony wie ocb ;)

To zdrobnienie od Lookeyya? ;( ale z :D

M'Brothers
17-04-2008, 01:14
O widze ze nowe bajki o mnie.

A Mateusz(Metrozza) pozrdowie go od was.

Kevon wiesz za co miales hunted potem plakales do mnie zebym uspokoil Alen ze cie bije itp spamowales a teraz wielki kozak co do was all mam wyjebane.:baby:

Kevon
17-04-2008, 01:31
O widze ze nowe bajki o mnie.

A Mateusz(Metrozza) pozrdowie go od was.

Kevon wiesz za co miales hunted potem plakales do mnie zebym uspokoil Alen ze cie bije itp spamowales a teraz wielki kozak co do was all mam wyjebane.:baby:

LEJE XDDDDDDDDDDDDD Plakalem, zebys sie uspokoil? HAHAHA
Czlowieku do twoich wiadomosci - w czasie huncenia mnie od lvla 40 do 60 nie dotknales mnie ani razu :baby: ( nie liczac przed dp thais, gdzie przylatywales za kazdym razem aby mnie zabic (?) twoim kupionym, niesamowitym palladynem ). Rozumiem, ze chcesz wygladac fajnie czy groznie ale tym razem nie wyszlo.

Chyba nie musze Ci przypominac jak to za kazdym moim wlogowaniem do gry podlaczales sie ze z tekstem " Masz rooka, z dp nie wychodz "?

Wlasciwie to nie wiem za co " mialem hunted " XDDD :baby::baby::baby::D:D:p:p

Nirek-Devilek
17-04-2008, 02:03
w wojnie coraz częstsze ofiary hackingu niestety kolejna z naszej strony ;/ Bolek Hudy 9 lvl :(

M'Brothers
17-04-2008, 02:50
Aff Kevon przeciez zaplaciles mi bodajże 30k za to czy mozesz sobie po expic i wbiles wkońcu ten 60 lvl.

Co ty jeszcze chcesz zebym ci sie podpoisal na klacie:baby:?? chyba duzo cwiczysz xd?

Jestes Smieszny kevon :D

Litosc to zbrodnia.

Rockk-Star
17-04-2008, 07:23
@Rockk-Star
Gówno mnie obchodzi twoje zdanie, ponieważ sam już nie wiesz co pisać, potwierdzi to większość zgromadzonych na forum.
Po 1. Mam rację, że gówno wiesz o wojnie i się nie wypeiraj.
Po 2. Jeżeli się mylę, udowodnji ujawniając nick.

Wiesz mamy już sporo takich "pro" jak Ty, którzy tak naprawde gówno więdzą, a mają najwięcej do powiedzenia.

@Getur
Zawsze jakoś kombinowałeś, więc teraz pewnie se to jakoś odrobisz choćby na tych 50lvlach, którym nie dajesz spokoju...

Zapomniales juz o swoim deadzie :)? Niech cie glowa nie boli wiem i to duzo, tylko ty myslisz ze zaraz kumple z gildii napisza ale jestes pro evul... czl-eku mi na tym nie zalezy uwierz ;)
Mowisz udowodnij nick :) Udowodnie Ci, popatrzysz na death-list to sie dowiesz :) :***
Gz akcji

Macjei
17-04-2008, 07:59
Drodzy koledzy 22.00 to nie znaczy ze chodzilo mi o dzien dzisiejszy(wczorajszy), a to ze mielismy dobry humor i beke np. z Forlonda lub tez naszego pk noobami to po co sobie psuc humor i patrzec na was(czyli RC).

Bolka szkoda :/

SirAravras
17-04-2008, 08:19
No więc tak:

@Senoth
Loczka i Mekkorna znam z rla i mówie Ci że to nie on. Loczkens by nie wbil ani 1 lvlu tak jak Twoja dawna postacią. Mekkron umie grać ale pogubił sie w wojnie zamist stanać po jednej stronie razem ze mna i Protossem to próbowal być po środku a to zawsze się tak kończy.

@Vievior
Nie rozśmieszaj mnie :D

@Lavio
Zdaje się że ktoś wybral " mniejsze zło "

@Kevon
Kilka razy uciekałeś do templa jak Cie biliśmy, więc też tak nie mów. No ale się okazało ze lajtowny ziomek jestes więc ja Cie nie więcej nie lalem.

Boolek =//
A co do mass logów na 50 lvle, to robią nawet na 76 :)) Jeszcze troche i będzie niezle chlopaki.
Pozdrawiam Etera

Macjei
17-04-2008, 08:55
I co teraz powinienem zrobic post na forum tibia.com i tibia.pl
RC RANDOM PK YEYEYEYE THEY KILLED SIR ARVALAS CUZ THET NEED PICK UP MORALES!!!

Srryyyyy ale moze jestesmy banda oszolomow, ale bez przesadyyyyy

Sir Arvalas pewnie padles za to ze nie boisz sie wypisywac swoich pogladow na tibia.pl lub tez ze masz w commencie na tibia.com "Nobi, Protoss"

Druid-Carlos
17-04-2008, 09:33
Co ty jeszcze chcesz zebym ci sie podpoisal na klacie:baby:?? chyba duzo cwiczysz xd?

Litosc to zbrodnia.

Ja chce podpis na klaciexddddd

Bolek

Aata
17-04-2008, 09:34
Co do getura

Jest takie powiedzenie "Ufaj kazdemu tylko nie diablu co w nim jest "

ten swiat schodzi na psy :(

Pensive
17-04-2008, 09:35
Zapomniales juz o swoim deadzie :)? Niech cie glowa nie boli wiem i to duzo, tylko ty myslisz ze zaraz kumple z gildii napisza ale jestes pro evul... czl-eku mi na tym nie zalezy uwierz ;)
Mowisz udowodnij nick :) Udowodnie Ci, popatrzysz na death-list to sie dowiesz :) :***
Gz akcji

Oj, jak Ci już mówiłem, że gówno wiesz to znaczy, że gówno wiesz ; )) I sam powinieneś se to wmawiać, a to czy miałeś na mnie fraga, czy nie nic wspólnego z wojną nie ma ; )) Chciałeś zabłysnąć ? Nie udało Ci się.

Kevon
17-04-2008, 13:22
@Getur
Zobacz co napisalem wczesniej... Expilem sobie spokojnie, wiec o chuj Ci chodzi? XD Nie ma sie czym chwalic po tym jak mialem byc od Ciebie hunted forever nastepnie 200k paymentu, pozniej 100k no i w koncu napisales mi abym dal Ci bohy oraz jakies itemki do domku XDDDDDD Kto tu komu plakal?

Koniec tematu.

@Sir Aravras
Mowa byla o Geturze, ktory oprocz daremnego przybiegania do thais przed dp i bezsensownego bicia mnie nie dotknal mnie ani razu.

Ty bodajze przybiegles ze swoim pertnerem z Dream Temu na dc i oczywiscie na wejscie zjebaliscie trapa. Sugerujesz, ze co mialem zrobc oprocz schronienia sie w pz? :baby:

Jak juz napisales.. jakos sie dogadalismy z czego bardzo sie ciesze ;).

@Bolek
Szkoda kolesia :(:confused:

M'Brothers
17-04-2008, 13:34
@kevon
omg... chlopczyku przylazilem po ciebie czasami jak mialem czas a ty ciagle w depo i w*****ales mnie non stop swoimi tekstami.
Brawa jedno dla ciebie ze wyszedles przed depo 1 hit i odrazu w pz zal mi ciebie madry jestes tylko w gadaniu.Jestes nikim tylko jedyne co potrafisz robic afery i spamowac po forum:(:baby:

@Volltio
Niestety ale masz racje ze ten sever schodzi na psy:(

A w ta wojne ja sie nie mieszam bo szkoda mojego czasu...:)

Gondzio
17-04-2008, 13:57

zamieszać to ty możesz bigos kolanami

Kevon
17-04-2008, 13:58
@kevon
omg... chlopczyku przylazilem po ciebie czasami jak mialem czas a ty ciagle w depo i w*****ales mnie non stop swoimi tekstami.
Brawa jedno dla ciebie ze wyszedles przed depo 1 hit i odrazu w pz zal mi ciebie madry jestes tylko w gadaniu.Jestes nikim tylko jedyne co potrafisz robic afery i spamowac po forum:(:baby:

@Volltio
Niestety ale masz racje ze ten sever schodzi na psy:(

Napisalem wyzej, KONIEC TEMATU - CHCESZ COS PISZ NA PRIV.

M'Brothers
17-04-2008, 14:10
@kevon
niechce mi sie z toba rozmawiac bo jestes zalozny i kazdy to wie.
:baby::baby::baby::baby::baby::baby::baby::baby::b aby::baby:

@Gondzio
w kolanach to sobie mozesz pogrzebac , sry przeciez ich niemasz:P

Firma Prosto na 100%
Zapamietaj to na 100%

:d;)

M'Brothers
17-04-2008, 14:36
@
14:33 Zib'bi Zov [9]: Sell 50 red pieces of cloth, 50 blue pieces of cloth, nose ring, magic plate armor, golden legs, mastermind shield, demonhelmet !!!

Mam pytanie czy zna ktos jego main chara?Xd

Rockk-Star
17-04-2008, 14:58
Oj, jak Ci już mówiłem, że gówno wiesz to znaczy, że gówno wiesz ; )) I sam powinieneś se to wmawiać, a to czy miałeś na mnie fraga, czy nie nic wspólnego z wojną nie ma ; )) Chciałeś zabłysnąć ? Nie udało Ci się.

mUhahahaha
Jakbym mial cel zablysnac to bym to zrobil. Po pierwsze ty wiesz najwiecej muahahahahha, chyba jak cie stary kocha. Czytaj ze zrozumieniem bo nie zamierzam sie powtarzac...
Przestan pisac bezsensu bo naprawde nie jestes pro evul i nic nie wnosisz :)

Arturo Soprano
17-04-2008, 15:06
@Getur

Ty i bice kogos, hahaha, jak Ty wylaziles z frostów (i nie tylko) jak mnie zobaczyles na ekranie. Jedyne kogo mogles bic to chyba te noobki z Carlin ;), ewentualnie ludzi na jakims ots. Bylo sporo sytuacji gdy Ty majac 80~ lvl bales sie mnie zatakowac jak mialem... 45 lvl(?) przychodzilem wywalic Cie z expa bo jak to mi mówili "Zatakuj Getura to odrazu pójdzie, jescze moze zaplaci zebys wiecej go nie lal". Idz dalej expic z nadzieja,ze nikt nie przyjdzie Cie lac. No a jak jauz przyjdzie to zaplac nawet nie widziac za co :D.

Nirek-Devilek
17-04-2008, 15:06
.post deleited

M'Brothers
17-04-2008, 15:24
@Arturo Soprano

Wylazilem z frostow ?Xd.
Bajki to mozesz puszczac ale na tvp1 o 19 dla dzieci-.-
:baby:

Zalosne;(

Senoth
17-04-2008, 15:34
To zdrobnienie od Lookeyya? ;( ale z :D

Nie nie nie nie... nie od Lookeyy'a :) Loczek to taka "ksywka" bogatego dzieciaka który skupował (jak jeszcze grałem) wszystkie postacie jakie były do kupienia na Morganie, później również i moją ;) Straszny noobek, kupował postać za tysiąc+ złotych i marnował ją w parę dni...

EDIT:
@SirAravras
Ok, dzięki za sprostowanie ;)

SirAravras
17-04-2008, 15:48
Senoth, jak myslisz co by sie stało z Lookeyem gdyby Loczek sie za niego zabrał ?? xDDD

Pensive
17-04-2008, 16:18
mUhahahaha
Jakbym mial cel zablysnac to bym to zrobil. Po pierwsze ty wiesz najwiecej muahahahahha, chyba jak cie stary kocha. Czytaj ze zrozumieniem bo nie zamierzam sie powtarzac...
Przestan pisac bezsensu bo naprawde nie jestes pro evul i nic nie wnosisz :)

Słuchaj cieciu, nigdy nie powiedziałem, że wiem wszystko o tej wojnie w przeciwieństwie do Ciebie i zamknji już pysk. Pisz na priv jak jesteś taki wygadany ; F

Arturo Soprano
17-04-2008, 17:15
@Getur

Teraz to sie nie wykrecaj bo zawsze mozna bylo liczcyc ze jak jestes na frostach to ktos zaraz przyjdzie i se je zajmie. Byla grupa osób które tylko weszly na Twojego respa to juz wylaziles ;).a moze to nie Ty wtedy grales?:D

Xerotto
17-04-2008, 17:59
Apr 17 2008, 17:56:55 CEST Killed at Level 115 by Nightre Arcain
and by Victeron
EmA Kolis

SirAravras
17-04-2008, 18:01
Delete.
Juz Napisales , Thx :)

Chons
17-04-2008, 18:27
18:21 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Kolis. He was killed by Victeron.

Colins obiecalem ci ze kiedys sie wypierdolisz...

motorolka164
17-04-2008, 18:29
Nie nie nie nie... nie od Lookeyy'a :) Loczek to taka "ksywka" bogatego dzieciaka który skupował (jak jeszcze grałem) wszystkie postacie jakie były do kupienia na Morganie, później również i moją ;) Straszny noobek, kupował postać za tysiąc+ złotych i marnował ją w parę dni...

Dziekuje ci bardzo za to wyjasnienie :] a o tobie i paru innych to wiem tylko nie wiedzialam jak go nazywacie.

Kevon
17-04-2008, 19:11
Apr 17 2008, 18:57:21 CEST Killed at Level 109 by Bajerant
Apr 17 2008, 18:47:52 CEST Killed at Level 112 by Leayson

Rosi co sie stalo?

Macjei
17-04-2008, 19:11
Apr 17 2008, 18:57:21 CEST Killed at Level 109 by Bajerant

Rosi thern :)

Alez ja zbajerowalem xDDDDDD

BorucaoO
17-04-2008, 19:14
Hack :(
No i tyle ;p
@down
Wiem :p

xBardolekx
17-04-2008, 19:21
wyprzedzając komentarze ze strony szanownych przeciwników to nie my

Pensive
17-04-2008, 19:51
Nie musisz nawet im mówić, oni zawsze wiedzą lepiej ; )

Senoth
17-04-2008, 20:17
Senoth, jak myslisz co by sie stało z Lookeyem gdyby Loczek sie za niego zabrał ?? xDDD

Hmm, zapewne znalazł by się na erig.net, top exp lost ;)

@Co do Rosiego
Ktoś wie ocb ? Bo wątpię żeby go solo ubiły te postacie...

Kevon
17-04-2008, 20:22
Rosi hacked, looknij na tibia.com/forum, a dowiesz sie wiecej ;)

Senoth
17-04-2008, 20:32
No już się z nim skontaktowałem ale dzięki za odpowiedź... Mam nadzieję, że haker jest z siebie dumny :/

Pensive
17-04-2008, 21:39
Takie życie tibjiskie, hakerzy byli, są i zawsze będą (niestety).

Jaz'
17-04-2008, 22:45
Rinatur
Apr 17 2008, 22:42:27 CEST Killed at Level 87 by Vince Van Helden
and by Lookeyy

Buzi. Nie dawaj więcej passów do Dance Van'Thorna.

Tensz-in
17-04-2008, 22:54
@up
DOBRZEEEEEEEEE!!!:cup:

Rinatur^
17-04-2008, 23:14
Wops chyba raczej double ~~

Rinatur^
17-04-2008, 23:14
No pewnie ,padlem to padlem Boze plakac nie bede przeciez ,ale wogole czemu akurat taki palant jak ty pisze ,ze padlem skoro Ciebie wzieli tylko zebys zolwia bloczyl bo jestes takim idiota, ze nawet trapnac bys mnie nie potrafil. Padlem jak to pwoiedzial jakis inteligentny 13 letni chlopczyk "22:46 Dark Dasol [115]: wassup dance" no ale wybaczcie Dance byl wtedy online wiec to, ze jest moim rl oznacza iz jestesmy jedna osoba?
Wlasciwie to nie ma co sie tlumaczyc ,winni sie tlumacza.

NalesnikiZserem
17-04-2008, 23:15
a ty tenshi moze bys sie wypowiedzial na temat getura? dalej podtrzymujesz wersje ze miales haka czy moze przyznajesz ze podkurw*les te itemki z zimna krwia??? widzisz ze chlopakowi smutno bo stracil 3.5kk a ty sie wypowiadasz na temat rinatura... nie ladnie.X(

@rinatur
troche mi go szkoda bo sopko koles sie wydaje ale coz...:(

HardClan
17-04-2008, 23:19
No pewnie ,padlem to padlem Boze plakac nie bede przeciez ,ale wogole czemu akurat taki palant jak ty pisze ,ze padlem skoro Ciebie wzieli tylko zebys zolwia bloczyl bo jestes takim idiota, ze nawet trapnac bys mnie nie potrafil. Padlem jak to pwoiedzial jakis inteligentny 13 letni chlopczyk "22:46 Dark Dasol [115]: wassup dance" no ale wybaczcie Dance byl wtedy online wiec to, ze jest moim rl oznacza iz jestesmy jedna osoba?

Jak na każdej wojnie... jesli jestes rl kolegą/koleżanką/kimś z rodziny kogoś w której z walczących stron... to jest to dość dobry podów żeby paść :P

Jaz'
17-04-2008, 23:25

Nosz ja pierdole, skończ kłamać wkońcu. Dance ma passy do Rinatura i robi sobie na nim kase kiedy chce/może. Skończ już grać wielkiego poszkodowanego bo wiesz za co padłeś.

Rinatur^
17-04-2008, 23:29
up
Przyznaje sie ma do mnie passy , ale sorry widziales mnie w ciagu ostatniich tygodni na malpach ,hydrach, demonach czy gdziekolwiek indziej? Ja jestem retired poniewaz mam wazniejsze sprawy loguje czasem to stoje na zolwiu przebiegne sie po island , popatrze czy jakiegos botera nie ma, czasem nawet zabije i na tym moja rola sie konczy

Hard
Heh no to zrozumiale, ale juz niby wyjasnilismy z Eterem wszystko i niby mialem miec spokoj no coz ,jednak sie mylilem.;)

Toksong
17-04-2008, 23:31
Tak kurwaaaaa ! OPIERDOLIL GO I CHUJ.. -.-

A OD DWUCH DNI KURWA HACKA MIAL OPRUCZ TENSHINKHANA

GOLDSTAR, ALDEORIUS, BOLEK HUDY...X(

btw. Banan fajna chate miales <hahahahhaha>

Seith
17-04-2008, 23:38
Jaka szkoda :)

Madzinia
17-04-2008, 23:42
Bo kurwa ściągacie jakiś syf , czy tak trudno przeskanować plik zanim się go otworzy to kwesta kilku sekund ? Kurwa używajcie mózgu ja pierdole...

M'Brothers
17-04-2008, 23:50
Powiem jedno huj juz koniec tematu o mnie i wogule sam zaczolem rozmowe bo bylem zawiedziony i tyle.
I tak sie jescze odrobie:)

:cup:

A co do tego czy tenshi mial haka czy nie jest to juz niewazne poprostu juz nikomu nie zaufam i tyle moja nauczka wkoncu sie nauczylem i tyle teraaz juz nie kupuje domku. jedynym moim domkiem to dp LIberty bay:)

A co do wojny na paru hakach sie nie skonczy wiec uwazac co sciagac;(

Nirek-Devilek
17-04-2008, 23:53
haker wytnoł jajowi takie jaja ze zostawił mu w domku same jajka

Seith
17-04-2008, 23:55
23:51 Zikss [108]: roggy
23:51 Zikss [108]: miales mi dupe lizac
23:51 Rogstah Fearless [201]: nie
23:51 Rogstah Fearless [201]: jestem polakiem
23:51 Rogstah Fearless [201]: ssij mi pale
23:51 Rogstah Fearless [201]: ty kurwa

Made my day xD

M'Brothers
17-04-2008, 23:57
Ja Pierdole co to za plaga tych haków!
Nie wlazic na redtube:D:D:D:D

NalesnikiZserem
18-04-2008, 00:01
Jajoo/Banano'heck tez hacked bo juz nie jarze?

Toksong
18-04-2008, 00:10
Nie tylko ze akurat Golden lognela u niego w domku X( BRAVO KORKI_/

motorolka164
18-04-2008, 03:03
02:57 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Vessmunrah. He was killed by Smo Ki.

n/c

03:15 You see a dead human (Vol:10). You recognize Smo Ki. He was killed by Imperek.
03:16 You see a dead human (Vol:10). You recognize Xiss. He was killed by Vassanti.

Seith
18-04-2008, 03:28
Name: Xiss
Sex: male
Profession: Master Sorcerer
Level: 83
Banished: until Apr 25 2008, 03:21:38 CEST because of excessive unjustified player killing

Moze pora przestac sharowac?

Vess padl jak kretyn haha :D

Tensz-in
18-04-2008, 07:51
@up
Ja tam sie po nim nic wiecej nie spodziewalem niz pasc jak kretyn, nie wiem jak ty ;d

Druid-Carlos
18-04-2008, 08:13
03:15 You see a dead human (Vol:10). You recognize Smo Ki. He was killed by Imperek.
03:16 You see a dead human (Vol:10). You recognize Xiss. He was killed by Vassanti.

Imperek i Vassanti mozecie mi powiedziec za co zabiliscie tych ludzi?
Bo nie rozumiem.

Dariward
18-04-2008, 09:56
Vess padl jak kretyn haha :D

Vess to Kolejny lamus który myśli że zawojuje morganą

@Up
musisz coś z tym zrobić

Seith
18-04-2008, 11:33
Carlos, a powiedz mi... Czego Ty oczekujesz, jeśli oni atakowali członków Arpens?

Imperek
18-04-2008, 11:53
Z tego powodu co napisano wyżej. Jeśli bardzo ubolewasz nad tym co się stało, to dodam, że starałem się ich zatrzymać werbalnie, ale deszczyki po 1000hp jakimi raczyli Vieviora, Shavo i Akona nie wpływają pozytywnie na rozmowę. Pewnie też chodzi o to, że był tam Vessmunrah - na początku ganialiśmy ich tylko ja, Vievior i Arpens, a RC wmieszało się później.

Edit: Już kapuje, nie widzialem invite. No ale cóż, chyba lepiej że pojechali z randomem zanim do Was dołączyli, nie? Zresztą skoro od 5 dni nie przyjęli zaproszenia...

Prezes-Portas
18-04-2008, 12:45
Po prostu poszli PK'owac, bo tutaj nie graja :p

SirAravras
18-04-2008, 13:09
Jak na każdej wojnie... jesli jestes rl kolegą/koleżanką/kimś z rodziny kogoś w której z walczących stron... to jest to dość dobry podów żeby paść :P

A chcesz żeby Twoi rle zaczeli, padać ???

@Rinatur
Oni szukaja latwego zysku, nie dość że jest sznasa że taki 70-80 lvl duzo straci bo ma juz jakies itemy,a nie jest w wojnie, to po za tym liczą na łatwe paymenty.Vince przoduje w zabijaniu takich osob a jak przyjdzie sie lać z kimś równym to już taki kozak nie jest.

Arcy turtle blocker yeyeye xDDD

Seith
18-04-2008, 13:11
Lol, twierdzisz, że potrzebujemy kasy? :]

motorolka164
18-04-2008, 13:25

Bo nie rozumiem.

Imperek ci juz wyjasnil. Vesh to byl przypadek. Zaczelo sie od tego ze Shavo mial pz bo sie "bawil" i go ganiali 10 min bijac ze mna wlacznie.
A Vesh stal pod dp a oni byli juz w. Nagle wylecieli dostal 2xue + sd gratis to sie zlozyl razem z jakims ek maly. Arvena i Dona tez prawie sie zlozyli wiec nie miej zalu.

Toksong
18-04-2008, 13:51
A kto ma zal??? Oni nawet nie są od nas, tylko chodzi ze za bardzo sie wozi z RC.;)

Gustaw_konrad
18-04-2008, 15:15
@ up
carlos ma zal :(

Bo nie rozumiem.

Druid-Carlos
18-04-2008, 15:34
@UP
Nie mam zalu ty gownojadzie tylko dziwi mnie, ze takie dwie super fajne,pomocne gildie zabijaja ludzi ktorzy maja hacka B)

Imperek
18-04-2008, 16:00
Obaj mają sporo na koncie (nie wiem którzy ownerzy) więc random PK mnie specjalnie nie zdziwił, a jakoś na czole nie mieli wypisane "hacked".
Dopiero potem Xiss zaczął jechać w dół.

Gustaw_konrad
18-04-2008, 16:04
@UP
Nie mam zalu ty gownojadzie tylko dziwi mnie, ze takie dwie super fajne,pomocne gildie zabijaja ludzi ktorzy maja hacka B)

Ja nie jadam gowna jak to ty zapewne masz w zwyczaju, ale zeby tak odrazu dzielic sie swoimi kompleksami? w domu sie nie przelewa hyh?

co do tych gildii to jak ktorys z nas mialby hacka to zrobilibyscie to samo

Druid-Carlos
18-04-2008, 16:29
HEHEHEHE fajny jestes pojechales mi xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

HardClan
18-04-2008, 16:51
A chcesz żeby Twoi rle zaczeli, padać ???

@Rinatur
Oni szukaja latwego zysku, nie dość że jest sznasa że taki 70-80 lvl duzo straci bo ma juz jakies itemy,a nie jest w wojnie, to po za tym liczą na łatwe paymenty.Vince przoduje w zabijaniu takich osob a jak przyjdzie sie lać z kimś równym to już taki kozak nie jest.

Arcy turtle blocker yeyeye xDDD

A widzisz, tak się składa, że kilku moich rl padło w tej wojnie ;)

Chons
18-04-2008, 18:16
lol Imperek powiedz jak to sie stało ze ty go zabiles? opowiedz nam plxxxxx

Toksong
18-04-2008, 18:23
@up
Debug. :D

Imperek
18-04-2008, 18:38
lol Imperek powiedz jak to sie stało ze ty go zabiles? opowiedz nam plxxxxx

Spoko, śmieję się, jak się ludzie nabijają z Sibuny, że jest pokojowa, jak się ze mnie śmieją, że mam skulla czy cos, bo faktycznie to jest coś groteskowego.

Ale jeśli się śmiejesz z mojego PVP to podejrzewam że gucio wiesz i taki flame zakrawa o lekką dysmózgię, ale może po prostu napisałeś coś dwuznacznego i nie wiadomo ocb.... Nie mówie że jestem jakiś pro-PVP (bo nie jestem), ale z dużym prawdopodobieństwem stwierdzam, że ty za dużo o tym nie wiesz. Szczególnie że w 90% sytuacji atakując przeganiam do dp, lub z respa, a nie staram się zabić.

sorki za osobistą tyradę (ciekawe czy znowu dostane warna za spam), ale mnie wpienia takie coś.

motorolka164
18-04-2008, 19:10
@UP

Hacka? Ja tych ludzi znalam. Nie wiem jak Xiss ale Smo ki mi sie przestawil... Nvm... bo jeszcze popelnie faux pas i kogos wkopie :]

_Dari__
18-04-2008, 23:12
W pierwszych słowach tego postu pozdrawiam was serdecznie !!

Od dłuższego czasu śledzę wypowiedzi poniektórych użytkowników tego forum. Po dłuższym zastanowieniu doszedłem do wniosku, iż wielu z was pisze swe posty pod wpływem niejakich afektów, tudzież innych silnych przejawów emocji. Dane wypowiedzi są niezmiernie trudne do zinterpretowania więc proszę innych użytkowników forum, aby starali się pisać w stanie błogiego spokoju i odprężenia. Tyle w ramach wstępu.

W niniejszej części przedstawię główny cel pisania mojego postu. A więc będąc realistą, w wojnie, która się toczy na morgańskich ziemiach już blisko 5 miesięcy trudno jest wykazać wyraźnego zwycięzce. Obie strony prześcigają się w tworzeniu zmyślnych taktyk i pomysłowych pułapek. Niestety, oglądając co poniektóre filmy z walk, wraz z moim kompanem Urizą doszliśmy do wniosku, że brakuje w waszych akcjach polotu i kunsztu, tej lekkości nieodzownej przy uregulowanej i poukładanej walce, tej którą można zaobserwować w naszych poczynaniach. I w tym momencie uważam za stosowne przedstawienie naszego "statementu". Ogłaszam, iż Uriza wraz z przyjaciółmi oficjalnie dołączają do wojny !!! Postanowiliśmy się opowiedzieć po stronie byłego Rise, ponieważ jest to głównie polska gildia, a poza tym ich program, który chcą zaoferować dla morgany jest bardziej interesujący, aniżeli program Roxando. W zamian za nasze skromne, ale i jakże pomocne umiejętności player vs player (nie wspominając o skillu player vs monster) oczekujemy tylko zaufania, darmowych pacców zafundowanych przez NPNP, oraz przyjacielskiej atmosfery. Uważamy, że nie są to zbyt wygórowane wymagania w zamian za naszą nieocenioną pomoc.

Na końcu uważam za stosowne wytłumaczenie jeszcze jednej kwestii. Pewnie wielu z was od początku czytania mojego posta, zastanawiało się dlaczego założyłem nowe konto. Otóż stwierdziłem, iż ze starym kontem niechaj zostaną wszystkie niepowodzenia, które poniosło NPNP. Niech to nowo kontem będzie symbolem. Symbolem przełomu. Symbolem odrodzenia. Symbolem Młodej Morgany. A więc ? KU LEPSZEJ MORGANIE !!!

Dziękuję za czytanie i przepraszam za błędy.

motorolka164
18-04-2008, 23:19
Bo pierdolne o glebe xD
Ale ladnie napisales nie powiem :)

Kurde mialam edytnac ale mi sie cos misslo :>

Semek
18-04-2008, 23:21
2 UP

MUAHAHAHAHAHAHAH NIE MOGE CHYBA DIZS NIE ZASNE8o8o8o
stary niezly jestes xD ale wasza pomoc na nic sie nei zda ;o no i te wymagania^^

Imperek
18-04-2008, 23:26
no ale tekst się nie zmarnuje. Jakieś wypracowanie na polski, albo list motywacyjny do pracy.... troche podrasować i bedzie git.

Seith
18-04-2008, 23:29
Dobra, to mnie rozjebało :D:D:D

Lavi0
18-04-2008, 23:32
Śmiech na sali.

Kevon
19-04-2008, 00:22
Po samym avatarze widac, ze gosciu na poziomie xDD

Ladnie to sklejiles :D

Pensive
19-04-2008, 00:36
Ja Ci pacca kupie, będziesz moim pro ; F?

Imperek
19-04-2008, 03:15
Po samym avatarze widac, ze gosciu na poziomie xDD

Ladnie to sklejiles :D
Avatarek to chyba NPNPowska rodzynka od salt parkinsona

Tensz-in
19-04-2008, 09:34
@_dari_

DOBRZEEEEEEEEEEE!! :cup:

Pacce juz w drodze, czekamy na pomoc ! :cup::cup:

SirAravras
19-04-2008, 09:55
Dari beyond GODLIKE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Roz***ałeś mnie stary, hej a Uriza zabiła wogóle kogos ???
URIZA HAS JOINED THE PARTY YYYYAAAZZDA !!! :cup::cup::cup:

Jaz'
19-04-2008, 10:51
O kurwa, Uriza dołączył :/ Zaczynamy zbierać kase na paymenty :(

Victorin111
19-04-2008, 14:00
http://www.*******.com/watch?v=-HodWsrX42U

Y-O-U-T-U-B-E

Nirek-Devilek
19-04-2008, 14:36
http://www.***********.com/978515204.html
s-p-e-e-d-y-s-h-a-r-e
nemek

Jezior666
19-04-2008, 15:38
http://www.***********.com/736846414.html

MAREB ISUS :confused:

s-p-e-e-d-y-s-h-a-r-e

Nirek-Devilek
19-04-2008, 15:44
widac mojego userbara ?

Macjei
19-04-2008, 16:04
Jak tam chlopaki z Redemption Karacie ostro widze w tej wojnie. xDDDDD
Zrobcie moze jakies statystki bo ja nie nadazam liczyc ilu od nas glebe gryzie. (alez jestem wredny) xPPP

Nirek ladna siara prosze skasuj to xDDDDD

Nirek-Devilek
19-04-2008, 16:06
a tam pierdolisz lans a nie siara XDDDDDDDD

chłopaki z redemption maja szacun u swoich sojuszników

15:45 Arman Bloodhand [176]: thx for killing lord nemek xD

Macjei
19-04-2008, 16:08
No raczej przeciez po war oni sie wozic beda!! Oni sobie respect wyrabiaja! xDDDDD

Chons
19-04-2008, 16:13
dobrze!!!!

NalesnikiZserem
19-04-2008, 16:52
Placic, placic AJAJAJA

http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&postid=18450611#post18450611

Nirek-Devilek
19-04-2008, 16:55
chłopaki już miesiąc w wojnie a ani jednej akcji nie ogarneli ;sss

Pensive
19-04-2008, 19:50
Ale ten Russel to pała ja pier*

Dariward
19-04-2008, 20:53
Już wiem dlaczego nikt od russela nie chce płacić po prostu oni się go boją są zastraszani przez niego myślę że połowa osób już dawno by się wypłaciła bo ma już dosyć wojny ale russel im nie pozwoli hahahahaha

Kafffffar
19-04-2008, 21:01
Jak mozna bac sie osoby ktora w ciagu ostanich 4-5 miesiecy nie zrobila PZeta?Xd

Victorin111
19-04-2008, 21:05
Jak mozna bac sie osoby ktora w ciagu ostanich 4-5 miesiecy nie zrobila PZeta?Xd

Swieta prawda ;]

SirAravras
19-04-2008, 22:09
Forum fajter poprostu albo urodzony przywódca, jak kto woli :D
A Redemption to najwieksze leszcze tej wojny , mysleli ze podliza czarne dupsko, Rise szybko sie podda i wszytsko bedzie lajtowo xDD
Jak widac nie :)

Prezes-Portas
19-04-2008, 22:12
Forum fajter poprostu albo urodzony przywódca, jak kto woli :D
A Redemption to najwieksze leszcze tej wojny , mysleli ze podliza czarne dupsko, Rise szybko sie podda i wszytsko bedzie lajtowo xDD
Jak widac nie :)

Swiete slowa, ojj swiete slowa :p

Kafffffar
19-04-2008, 22:26
Fragi na tibia com aktualizowane bo bardzo duzo osob plakalo z tego powodu ,ze nie ma fragow mimo ,ze podobno nikogo one nie interesuja Xd

Macjei
19-04-2008, 22:49
Ale spojrzcie na to z tej storny po co jakis Allyrkurwa czy jak mu tam pisze na forum wysmiewajac payment liste jezeli wyszedl na 1 opena dostal orla i juz nie wychodzi z pz od tamtej pory. Co on czeka na oklaski czy na to az RC odpierdoli brudna robote? Nie czaje takich ludzi naprawdeeeeeee...:evul::evul::evul::evul:

SirAravras
19-04-2008, 23:13
@up
to jest właśnie podręcznikowy,nieskażony,czysty jak c*pka dziewicy przykład idioty :)

@Down
Śródmieście-Rynek a ty? :P

Victorin111
19-04-2008, 23:18
Shejq bo im najzwyczajniej puszczaja nerwy xd. Nie moze sie taki Ally~~ wykazać na openie zeby pokazać czarnej pale jaki on zajebisty, to musi pokazywać, jaki jest zajebisty na forum xd

btw. Aravras z jakiej dzielnicy jestes ;p ?

up: Również ;p Zaraz kolo wawelu ;p

Macjei
20-04-2008, 01:59
GREETINGS FROM HELL GUYSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

HAAHAHAHAHAHA OWNEDDDDDDDDDDD:evul::evul::evul::evul::evul::evul ::evul::evul::evul::evul::evul::evul::evul::evul:: evul::evul::evul::evul::evul:

Prezes-Portas
20-04-2008, 02:02
SPISZZZZZ XDdddddddddddddddddddddddddddd

Ades Darkeyes
Fael Darkeyes
Dark of Guty
Blafyn
Sir Resaka
Krell
Goethea

Macjei
20-04-2008, 02:04
Raz Dwa Trzyyyyyy Siedmu Z Osmiu Zydow Spiiiiiiii Ahahahahahahahahah

Victorin111
20-04-2008, 02:06
i git :D xdddd

Kafffffar
20-04-2008, 02:08
Warto bylo poczekac do 2 ;d

Macjei
20-04-2008, 02:10
Nareszcie Kurwaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 99 Lvl Krell !!!!!!!!

Chuj Z Banem Wazne Ze Popadaly Pedalyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Nirek-Devilek
20-04-2008, 02:10
You recognize Sir Resaka. He was killed by Azreal Wizard.
02:07 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Krell. He was killed by Lowca Wiatru.
You recognize Goethea. He was killed by Tenshinkhan.
02:08 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Blafyn. He was killed by Victeron.
02:08 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Ades Darkeyes. He was killed by Nirek Devilek.

i jakies 2 na djinach

Tensz-in
20-04-2008, 02:11
http://www.***********.com/553787568.html

^spidiszer

No coz moge powiedziec, kara jak chuj.

Mialem isc spac jak zwykle ale oplacilo sie ;d

Kafffffar
20-04-2008, 02:26
Ades Darkeyes
Apr 20 2008, 01:47:56 CEST Killed at Level 68 by Elven Jaris
by Nirek Devilek

Fael Darkeyes
Apr 20 2008, 01:54:57 CEST Killed at Level 69 by Azreal Wizard
and by Feyrety The Wolf

Dark of Guty
Apr 20 2008, 01:54:23 CEST Killed at Level 70 by Nobi Chra
and by Kuvok

Blafyn
Apr 20 2008, 01:47:44 CEST Killed at Level 100 by Victeron

Sir Resaka
Apr 20 2008, 01:48:51 CEST Killed at Level 86 by Cria Andan
and by Azreal Wizard

Krell
Apr 20 2008, 01:49:12 Killed at Level 100 by Elven Jaris
and by Lowca Wiatru

Goethea
Apr 20 2008, 01:48:03 CEST Killed at Level 106 by Victeron
and by Tenshinkhan

Nirek-Devilek
20-04-2008, 02:36
Dark of Guty Apr 20 2008, 01:54:23 CEST Killed at Level 70 by Nobi Chra
and by Kuvok
Blafyn Apr 20 2008, 01:47:44 CEST Killed at Level 100 by Victeron
Krell Apr 20 2008, 01:49:12 CEST Killed at Level 100 by Elven Jaris
and by Lowca Wiatru
Goethea Apr 20 2008, 01:48:03 CEST Killed at Level 106 by Victeron
and by Tenshinkhan
Ades Darkeyes Apr 20 2008, 01:47:56 CEST Killed at Level 68 by Elven Jaris
and by Nirek Devilek
Sir Resaka Apr 20 2008, 01:48:51 CEST Killed at Level 86 by Cria Andan
and by Azreal Wizard
Fael Darkeyes Apr 20 2008, 01:54:57 CEST Killed at Level 69 by Azreal Wizard
and by Feyrety The Wolf

SirAravras
20-04-2008, 06:28
Owned poprostu :D
Gz Gz GZ xDDD

Ps. Jak chce obejrzeć filmik i mam go na liscie to potem tak dlugo wczytuje i w końcu klapa, ktoś wie o co b ?

xBardolekx
20-04-2008, 08:43
czemu mnie ten budzik nie obudził!?!?!?! ;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(

Druid-Carlos
20-04-2008, 09:10
zapomnielismy zadzwonic ;p Bylo nie isc spac to bys tez sie zalapal xDDDDD Trzeba przyznac fajna zabawa byla :]

xBardolekx
20-04-2008, 09:29
jak wrocilem do domu to troche pijany bylem i chcialem sie przespac z poltorej h xD ale tego ze nie zadzwoniliscie to do konca zycia nie wybacze :( FOCH:baby:

Lavi0
20-04-2008, 10:16
Gratuluję. :) A najlepsze jest to że przed pójściem spać, rozmawiałem z Buddasami i przede wszystkim z Dorlkiem o to by nie robili żadnej akcji, bo jeśli by się coś stało to nie mamy jak ludzi zebrać, bo większość imprezuje. :) W dodatku Yazo i Arman to samo mówili, ale widać Hiszpanie czasem mają inne zdanie.

Hmmm no to ładnie opłacił wam ten koleś blessy :D Full eq na rs'ie _/.

P.s Imprezy macie przednie. :)

Xig-ennon
20-04-2008, 10:26
Lavio a kto wraca ze studionwki o 23??

Kafffffar
20-04-2008, 10:33
Ten typ wbil truskawke kilka min przed masslogiem ^^ A ja na imprezie ani nigdzie indziej nie bylem bo nie pije do wakacji XD Takto bylo by mi ciezko wstac ;d

Lavi0
20-04-2008, 10:33
Większość ludzi w miarę rozumnych i ogarniętych już dała spokój z tym żargonem, ale zawsze znajdzie się jeden taki z lekkim opóźnieniem rozwojowym i nie ogarnie. Dlatego spróbuje zabłysnąć i popisać się. Pisz co chcesz, ale ja już pokazałem foty na forum jako dowód że byłem i wiedz że mnie nie robi czy wierzysz czy nie. Ostatni raz odpisuję na tego typu próbę oczernienia mnie.

Nirek-Devilek
20-04-2008, 10:41

wiesz u nas spora cześć guildi podobnie jak ja jest w wieku 15-16 więc nie imprezują dużo ,ale napewno lepiej nie imprezować niż chodzić na takie studnióweczki jak ty :)

Xig-ennon
20-04-2008, 10:48
Nie chodzi mi o to, ze ci nie wierze ale o to, ze mam z ciebieu beke. I nie tylko ja.

Spojrz na post up ;)

Tensz-in
20-04-2008, 10:52

My bysmy sie nie poswiecali siedziec do 2 w nocy bo ja na przyklad nie mam problemow z zasnieciem, gdybyscie wy praktycznie co noc nie od*******ali czegos albo expili pol nocy ^^' Zgasiles sie wypominaniem nam tego.

Lavi0
20-04-2008, 10:53
@topic

Właśnie się dowiedziałem jak doszło do tej masakry. :) Nie będę się wypowiadał na ten temat, bo to się nie mieści w żadnych ramach lojalności.

Druid-Carlos
20-04-2008, 10:54
Odezwal sie Lavio imprezowicz.Czego sie nie czepiasz swoich ziomkow z Roxando jak wstaja o 4 w nocy zeby wbic 200k expa?Tez im płaczesz, ze nie maja zycia rl ?B)

Toksong
20-04-2008, 11:01
Hiszpan a ty jak trafiałeś w Hot-key?:D BAJEEEEEROOOOWICZ.

@Lavio
Weś idź stad bo śmierdzisz. ;(

Nirek-Devilek
20-04-2008, 11:04
haha teraz shejq przed każdą akcją musi wypić pare browarków bo mu jeszcze lepiej wychodzą akcje XDDDDDDD

Pensive
20-04-2008, 11:13
Chyba by zbankrutował ; D

xBardolekx
20-04-2008, 12:38
a mnie nie obudzili ;(;(:(

Macjei
20-04-2008, 13:14
Spadac odemnieeeeeeeee xDDD To nic ze po masslogu na venta zapomnialem ze sie zmutowalem i darlem ryja na caly dom a wydawalo mi sie ze nikt mnie nie slucha hahahahahahaha xDDDDDDD

Odpierdniczyc sie juz 7 fragow jest to nie plakac na mnie! xD

Chons
20-04-2008, 13:15
Karamy i tylke! Lavio przestan sie tlumaczyc i pierd.olic takie glupoty. jestes smieszy dostajesz wpi.erdol i tyle. Nie krytykuj nas jakimi jestesmy w rl bo co tak naprawde ku.rwa mozesz wiedziec. nie lacz tibi z zyciem. spy wam nie pomogl! hahahaha

Lavi0
20-04-2008, 14:19
Z resztą nieważne, aż żal odpisywać. :)

Kafffffar
20-04-2008, 14:25
Spokoj ma byc !

xBardolekx
20-04-2008, 14:27
:p chill out xD

Delarev
20-04-2008, 15:14
@Lavio
Weś idź stad bo śmierdzisz. ;(

Na moje to Ty poleciales z banem z tego forum i znowu Cie przywialo?

@Chons...
Lavio wbil 8 lvli i byl na wiekszosci openek. Wiec mam pytanie: Czy masz jakies podstawy zeby mowic ze on dostaje wpierdol? ;)

Seith
20-04-2008, 15:15
Okolicznosci tej akcji sa po prostu smieszne, ale coz... Zdarza sie ^^

Kevon
20-04-2008, 15:26
Okolicznosci tej akcji sa po prostu smieszne, ale coz... Zdarza sie ^^

Ta zdarza sie, a zwlaszcza Budasom :D

MatiStw
20-04-2008, 15:39
Ty adaś weź mi jeszcze raz napisz te zdanie bo nie bardzo je rozumiem ;(

A ty chyba już jesteś free o ile sie nie mylę, tak?

Delarev
20-04-2008, 15:44
Nie wiem, nie gram juz w Tibie wiec mi to rybka. ;)

Kevon
20-04-2008, 15:49
Nie wiem, nie gram juz w Tibie wiec mi to rybka. ;)

Nie grasz juz? A ten threadzik na tibia.com o banshee quest to kogo? :D

I jakim cudem wbiles 60? Widze, ze jakos inaczej rozumiesz " nie granie " w tibie niz ja.

SirAravras
20-04-2008, 15:49
A ja Cie czesto widuje :P ( Adama Colda )

Delarev
20-04-2008, 15:52
To widujecie Adama Colda a nie mnie. ;D

SirAravras
20-04-2008, 15:56
Więc jak nie chcesz mu narobić problemów to zmień avatar ;)

@ up
Noo widzisz, jak chcesz to potrafisz, DUŻO lepiej :)
Ale je**na ma cycki nie ?

Delarev
20-04-2008, 16:11
Pasuje? :P

Victorin111
20-04-2008, 17:01
Na moje to Ty poleciales z banem z tego forum i znowu Cie przywialo?

@Chons...
Lavio wbil 8 lvli i byl na wiekszosci openek. Wiec mam pytanie: Czy masz jakies podstawy zeby mowic ze on dostaje wpierdol? ;)

A powiedz mi czy widzisz róznice miedzy normalnym expieniem, a graniem po nocach ? Bo ja jednak tak. To samo sie tyczy Etera, który podobno je sniadanie jak czeka na resp demona xddddddddd

Lavi0
20-04-2008, 17:47
@up

Zacznijmy od tego, że ja biłem te lvle w ciągu dnia.. :)

Victorin111
20-04-2008, 17:52
Mowie ogolnie o RC, nie glownie o Tobie. xd

Wilmster
20-04-2008, 17:56
Witam, nie jestem obeznany w fragach. Mógłby ktoś mi odpowiedzieć ile ma fragów team Victerona a ile przeciwnicy? z góry dzięki. Pozdro.

NalesnikiZserem
20-04-2008, 18:10
Witam, nie jestem obeznany w fragach. Mógłby ktoś mi odpowiedzieć ile ma fragów team Victerona a ile przeciwnicy? z góry dzięki. Pozdro.

forum.tibia.com plz?

Kafffffar
20-04-2008, 19:11

War Stats Roxando Crew & Redemption [152] Vs [141] NPNP + SR

konstantynopolitanczyk
20-04-2008, 19:53
Skąd ściagnąć wersje TibiaCam TV pod tibie 8.1.1 ?????? :baby:

Bo chce obejrzec te filmy co umieściliście ;p

Kevon
20-04-2008, 19:53
A czy ktoś mi powie dlaczego Aspirant beck został zabity przez NPNP? Znam chłopa jest dosyc wporzadku i chcem sie dowiedziec co znim?

Wczesnie Ci sie o chlopie przypomnialo ;D

MiszczuPefalpe
20-04-2008, 20:09
W pierwszych słowach tego postu pozdrawiam was serdecznie !!

Od dłuższego czasu śledzę wypowiedzi poniektórych użytkowników tego forum. Po dłuższym zastanowieniu doszedłem do wniosku, iż wielu z was pisze swe posty pod wpływem niejakich afektów, tudzież innych silnych przejawów emocji. Dane wypowiedzi są niezmiernie trudne do zinterpretowania więc proszę innych użytkowników forum, aby starali się pisać w stanie błogiego spokoju i odprężenia. Tyle w ramach wstępu.

W niniejszej części przedstawię główny cel pisania mojego postu. A więc będąc realistą, w wojnie, która się toczy na morgańskich ziemiach już blisko 5 miesięcy trudno jest wykazać wyraźnego zwycięzce. Obie strony prześcigają się w tworzeniu zmyślnych taktyk i pomysłowych pułapek. Niestety, oglądając co poniektóre filmy z walk, wraz z moim kompanem Urizą doszliśmy do wniosku, że brakuje w waszych akcjach polotu i kunsztu, tej lekkości nieodzownej przy uregulowanej i poukładanej walce, tej którą można zaobserwować w naszych poczynaniach. I w tym momencie uważam za stosowne przedstawienie naszego "statementu". Ogłaszam, iż Uriza wraz z przyjaciółmi oficjalnie dołączają do wojny !!! Postanowiliśmy się opowiedzieć po stronie byłego Rise, ponieważ jest to głównie polska gildia, a poza tym ich program, który chcą zaoferować dla morgany jest bardziej interesujący, aniżeli program Roxando. W zamian za nasze skromne, ale i jakże pomocne umiejętności player vs player (nie wspominając o skillu player vs monster) oczekujemy tylko zaufania, darmowych pacców zafundowanych przez NPNP, oraz przyjacielskiej atmosfery. Uważamy, że nie są to zbyt wygórowane wymagania w zamian za naszą nieocenioną pomoc.

Na końcu uważam za stosowne wytłumaczenie jeszcze jednej kwestii. Pewnie wielu z was od początku czytania mojego posta, zastanawiało się dlaczego założyłem nowe konto. Otóż stwierdziłem, iż ze starym kontem niechaj zostaną wszystkie niepowodzenia, które poniosło NPNP. Niech to nowo kontem będzie symbolem. Symbolem przełomu. Symbolem odrodzenia. Symbolem Młodej Morgany. A więc ? KU LEPSZEJ MORGANIE !!!

Dziękuję za czytanie i przepraszam za błędy.

Ahh dari kompanie
Az łza mi sie w oku zakrecila tak pieknie to ujoles, pewnie jakbym chodzil do szkoly to tez bym tak umial ale cuz... bycie generalem tibijskim w warach wymaga poswiecen. przeciez szkola nie jest najwazniejsza a fragi same sie nie zdobedom.
Dari chcialbym pogratulowac ci nowego photo sugeruje ci zebys go walna na fotka.pl taki portal bardzo popularny i wogole zajebisty tylko wez tam lavio do znajomych nie dawaj bo to nub on tylko foto ze 100 wrzuca:D. Co do naszej taktyki na tego wara Dari wszystko napisal i jak co mozecie z rise pisac do nas w grze msg bo tu spy sa i nie napiszemy wam a pomyslicie ze nie odp bo ign was a to nei prawda chcemy wam pomuc do tam lavio i dizt sa i to temu nobska glidia. Ja teraz mam duzy lvl ponad 40 a to juz nie lada niebezpieczenstwo. dla celow bezpieczenstwa nie moge zdradzic profesji ale niedlugo bedzie o nas glosno. Wiec pozdrawiam was i rzycze powodzenia i wyslijcie mi jakies itemy jak macie bo do wara trzeba na blesy kupic.
ZZa lepsza morgane

Pensive
20-04-2008, 20:45
You recognize Adam Cold. He was killed by Ande Galfos.

Hellou ; o

MatiStw
20-04-2008, 22:06
Imperator Rapu
Apr 20 2008, 21:24:19 CEST Killed at Level 58 by Impotel utek

:D:D:D:D:D

DOBRZEEEEEEE.

@Imperek
Sprowadzisz do parteru Vassantiego czy ja mam to zrobic? :confused:

Jaz'
20-04-2008, 22:19
Imperator~
Apr 20 2008, 21:24:19 CEST Killed at Level 58 by Impotel utek
Apr 11 2008, 14:25:45 CEST Killed at Level 60 by Mathew Whito
Apr 11 2008, 14:04:41 CEST Killed at Level 61 by Bandi palladyn
and by Mathew Whito
Apr 06 2008, 15:10:30 CEST Killed at Level 63 by Ekox Serilvary
Apr 05 2008, 07:57:16 CEST Killed at Level 64 by Tenshinkhan
Apr 03 2008, 21:35:47 CEST Killed at Level 66 by Nirek Devilek
and by Koroner
Mar 29 2008, 21:56:47 CET Killed at Level 67 by Hagu
Mar 27 2008, 22:32:11 CET Killed at Level 69 by Armatyz
and by Nirek Devilek
Mar 27 2008, 22:30:31 CET Killed at Level 70 by Jajoo

Osz kurwa, dobry jest.. I to nie hack XD

Victorin111
20-04-2008, 22:24
Bo idiota robi pz ciagle xd

xBardolekx
20-04-2008, 22:28
kuur.... szkoda mi go już xD tez chyba musze nooba zrobic jakiegos B)

Kevon
20-04-2008, 22:36
Nie mowcie, ze Impotent go solo ogarnal XDDD?

Redemption _/

Macjei
20-04-2008, 22:45
No jego to juz naprawde zal troche jest xP

Imperek
20-04-2008, 23:25
Jego liderem jest Akon. Ale jakby co mozesz tez do mnie in-game pisac.

@Imperek
Sprowadzisz do parteru Vassantiego czy ja mam to zrobic? :confused:[/QUOTE]

SirAravras
21-04-2008, 07:44
@ LAvio
Nie wbijales w dzień ... cala noc przepalałes od 126-130 i nie mów że nie :P

Impotel Utek roox :D

Imperator Rapu to potega,każdy go jedzie jak chce :D

Niza
21-04-2008, 12:10
Imperator Rapu to potega,każdy go jedzie jak chce :D

Podobnie jak większość z was ;)

Macjei
21-04-2008, 12:22
Apr 21 2008, 12:17:11 CEST Killed at Level 110 by Kuvok
and by Cinek Niszczyciel

Spartian Dominator xD

:evul::evul::evul::evul::evul::evul::evul:

Kolejny nupek ogarniacz xD

Komentatorek
21-04-2008, 12:56
Apr 21 2008, 12:17:11 CEST Killed at Level 110 by Kuvok
and by Cinek Niszczyciel

Spartian Dominator xD

:evul::evul::evul::evul::evul::evul::evul:

Kolejny nupek ogarniacz xD

Z jego gildia tez walczycie?

Skunabaki<3
21-04-2008, 13:09
Żalosne jest te Karaoke . Przyznać sie moge ;] Skunabaki = Adam Cold tyle że wcale nie pomagam Rc to za**baliście mnie czyli to oznacza ze trzeba wziąść sie za grę i wytepic pare ludzi z karaoke ;] bo w h** jestescie nie zgrani tymi noobami :baby:

Macjei
21-04-2008, 13:41
@ 2 up

On zrobil gilldie bo myslal ze jest free i pewnie nagadal tak geturowi i innym dzis im napisze aby opuscili jego gilldie :)

Chons
21-04-2008, 14:47
Loco Elex
Apr 21 2008, 14:32:31 CEST Killed at Level 74 by a minotaur archer of Benisato

Pay or die

Pensive
21-04-2008, 14:57
Żalosne jest te Karaoke . Przyznać sie moge ;] Skunabaki = Adam Cold tyle że wcale nie pomagam Rc to za**baliście mnie czyli to oznacza ze trzeba wziąść sie za grę i wytepic pare ludzi z karaoke ;] bo w h** jestescie nie zgrani tymi noobami :baby:

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHAHAHAH

SirAravras
21-04-2008, 15:30
popieram pana up :D
żal

@down
GZ :))

Dobra truskawa nigdy nie jest zła

Tensz-in
21-04-2008, 15:36
Karycandy

Apr 21 2008, 15:03:20 CEST Killed at Level 81 by Benisato
and by Ande Galfos

Prezes-Portas
21-04-2008, 15:44
Karycandy

Apr 21 2008, 15:03:20 CEST Killed at Level 81 by Benisato
and by Ande Galfos

Kur*a yebana w dupe mac :d truskawke wbilem :/

Toksong
21-04-2008, 15:47

Ale jesteś superrrrr, prosze nie bij !!! :D

I kogo to obchodzi ze jeses jakis siurekbaki??? Padłeś za poprzedniego napinacza ^.- Co do twojego ogarnięcia to wiedz ze my sie tylko bawimy pkowaniem ;]

Seith
21-04-2008, 16:35
Apr 21 2008, 16:24:12 CEST Died at Level 200 by a frost dragon hatchling

;(

Skunabaki<3
21-04-2008, 16:45
Raczej nie pamietasz co sialem na tym servie wiec zamknij pysk ;) bo ja zrobilem chara (skun) i nim mordowalem a ty kupiles i nie umiesz mordowac :baby:

Kevon
21-04-2008, 16:59
Raczej nie pamietasz co sialem na tym servie wiec zamknij pysk ;) bo ja zrobilem chara (skun) i nim mordowalem a ty kupiles i nie umiesz mordowac :baby:

Kazoo kopy?

Sorry koles ale pierwszy raz o tobie slysze :baby:

@Victeron
Bravo.

SirAravras
21-04-2008, 17:09
Skunabaki to member of Uriza Pk team ?

Skunabaki, sam to możesz siać postrach na trollach w Thais to po pierwsze, a po drugie jeżeli coś kokretnie pekowałes to powinienem coś słyszeć o Tobie ale jakoś sobie nie przypominam :PP Offtop wstrętny ;p

Kevon
21-04-2008, 17:16
LEJE, MURZYN JUZ KURWA THREADA MUSIAL ZROBIC xdddddd ( tibia.com )

Pensive
21-04-2008, 17:43

Słuchaj ciulu jak jesteś taki pro mastah, to czemu napisałeś jak MY staliśmy w 5 osób 20 lvle, a was było 3-4 60lvle i jeden 79, że nie wyjdziecie bo "Patrz ilu was jest, a ilu nas" ? Zamknji pysk sam, taka mała rada ; )