Pokaż pełną wersje : Wojna Na Morganie
@up
To był ich pierwszy ob... byli w drodze na poi... Wiesz już po co aole?
Hakuna Matata
Hakuna matata, jak cudownie to brzmi.
Hakuna matata, to nie byle bzik!
Już się nie martw, aż do końca twych dni!
Naucz się tych dwóch radosnych slów hakuna matata!
Otoż, gdy był z niego mały wieprz.
Gdy był ze mnie mały wieprz.
No pięknie, dzięki.
Woń przykrą rozsiewał kiedy kończył jeść, innym jego kąpanie ciężko było znieść.
Mówią o mnie żem cham, jam subtelny gość, przykre że, przy mnie ktoś wciaż zatykał nos.
Och! Co za wstyd!
Było mu wstyd!
Cały świat mi zbrzydł!
Był brzydszy niż ty!
Czułem się paskudnie!
A może cudnie?
Zawsze gdy chciałem...
No no Pumba nie przy dzieciach...
O sorry.
Hakuna matata, jak cudownie to brzmi.
Hakuna matata, to nie byle bzik!
I Już się nie martw, aż do końca twych dni!
Naucz się tych dwóch radosnych slów hakuna matata!
Hakuna matata, hakuna matata, hakuna matata.
I Już się nie martw, aż do końca twych dni!
Naucz się tych dwóch radosnych slów!
Hakuna matata (10x)
Prezes-Portas
11-05-2008, 11:44
Gdyby tylko szanse ilosciowe i poziomowe byly bardziej korzystne dla NPNP sadze ze kazdy open konczyl by sie pogromem roxxando crew. Pelen szacunek dla nich :) Wspaniala walka, troszke sie bardziej trzymajcie razem jeszcze i niech kazdy uzywa mwalli a nie tylko ten co ma, a napewno bedziecie fragowali jeszcze duuzo wiecej :)
Co do Roxando Arpens. Każy z was używa Aol+ blessy + sporo potionow itd itp. Każdy open z zaliczonym deadem to około 150k w plecy. Jestem ciekaw jak dlugo jeszcze wytrzymacie padajac co chwile, i nie mogac tego odrabiac:P Po mimo takiej przewagi poziomow i liczebnosci nie mozecie normalnie grac.... To musi byc irytujace...
Szkoda mi Akona, to jest naprawde wspanialy czlowiek :(
Noo przynajmniej jedna osoba zauwazyla roznice lvl'owa ;D no i oczywiscie roznice magow ;>
Szacunek dla tego panaaaa :p
Victeron
11-05-2008, 11:53
Po ostatniej wojnie za czasów Royal Navy to ja wyplacilem Akona i nic za to nie chcialem. Widac teraz jego lojalnosc. Powiem krotko rozczarowalem sie tym. No cóż niech kazdy dochodzi do RC niz ma udawac mojego "przyjaciela".
Co do dzisiejszego opena to wstydzic zescie sie powini. Macie takie lvl tyle ludzi i nie mozecie sobie dac rady, jak wy to nazywacie " z banda noobow".
Pozdrawiam
Komisarzyk
11-05-2008, 11:59
Po ostatniej wojnie za czasów Royal Navy to ja wyplacilem Akona i nic za to nie chcialem. Widac teraz jego lojalnosc. Powiem krotko rozczarowalem sie tym. No cóż niech kazdy dochodzi do RC niz ma udawac mojego "przyjaciela".
Co do dzisiejszego opena to wstydzic zescie sie powini. Macie takie lvl tyle ludzi i nie mozecie sobie dac rady, jak wy to nazywacie " z banda noobow".
Pozdrawiam
To ze byl mniej wiecej remis we fragach, i to ze to wy uciekliscie nie zmienia faktu ze bardzo nam nie poszlo ;( GZ
Arpensi jescze pokarza co potrafia :)
Pozdrawiam
Czego się spodziewałeś, jeśli Twoja gildia atakowała jego? :) Ah, Szymku. I nie mów nic o walce, póki sam na swoim charze nie przyjdziesz na battle :*
Prezes-Portas
11-05-2008, 12:02
Czego się spodziewałeś, jeśli Twoja gildia atakowała jego? :) Ah, Szymku. I nie mów nic o walce, póki sam na swoim charze nie przyjdziesz na battle :*
Szymek biegal Victeronem ;>
Nie wiesz - nie wypowiadaj sie
Benisato69
11-05-2008, 12:03
To ze byl mniej wiecej remis we fragach, i to ze to wy uciekliscie nie zmienia faktu ze bardzo nam nie poszlo ;( GZ
Arpensi jescze pokarza co potrafia :)
Ty masz czelność mówić o remisie ? Liczycie sobie fragi 45 - 50 i ty to nazywasz remisem? Zastanów sie człowieczku ;/
Ty masz czelność mówić o remisie ? Liczycie sobie fragi 45 - 50 i ty to nazywasz remisem? Zastanów sie człowieczku ;/
Nie liczymy, a wymieniamy... czujesz różnice?
Komentatorek
11-05-2008, 12:08
hakuna ma przewage liczebna? ojjj co tu sie bedzie dzialo :D
Benisato69
11-05-2008, 12:12
To po co mowicie o remisie ? ;o
xBardolekx
11-05-2008, 12:13
nie no teraz to juz mnie rozbroiles xDDD victeron kupil sobie kompa i sam biega wiec nie wiem o co wam teraz chodzi ;s tak jak smyq mowil nie wiesz? nie wypowiadaj sie
To po co mowicie o remisie ? ;o
Ja o remise nie mówiłem :*
Wygraliście, no i co z tego?
Elesar Inferno
11-05-2008, 12:25
Jak madrze Akon napisał na tibi.com nieważne jak sie zaczyna ale jak konczy
A co do wojny chcialem naprawde publicznie podziekowac i to bez zadnej ironi ze do samego rozpoczecia opena probowales mnie wyciagnac Azrael naprawde doceniam no ale cóż losy potoczyly sie tak jak sie potoczyly i zostaje tylko walczyc i sie nie pddawac :P
Druid-Carlos
11-05-2008, 13:01
XOMEREK
May 11 2008, 12:56:02 CEST Killed at Level 146 by Spiryt Max
ENJOY
XOMEREK
ENJOY
Jakim kurwa cudem? XD
P.s Jakis filmik z ob moze?
XOMEREK
ENJOY
44 Knight hahahahaha
Padli? Padli, więc piszę. Poza tym Xaloneus np ma lvl powyzej 70 i jest waszym oficjalnym supporterem wiec w czym jest problem? :P
Btw, pogratulować tylko Cria. Miał 167? lvl jak wszedł do wojny haha:D
Btw. widze, że jestes tylko takim forum fighterem, który za wszelka cene chce podlizac dupcie kazdemu czlonkowi RC i innych drani ; o Tak naprawde jestes zwyklym wypierdkiem, który nabjia się z innych, a sam nie jest lepszy np. tym, że nie ujawniles niku, a wyglądasz na nizaha ; o
Prezes-Portas
11-05-2008, 13:42
Xomerek takie pytanie do Ciebie .. dales xloga z pztem ?:P
bo zanim ten knajcik Cie zbail, musial nalurowac wilkow bo nie przebijal Twojego shieldingu Xdd
Nirek-Devilek
11-05-2008, 13:43
nie wiem czy ktos dał filmik z openki bo nie widze wiec ja dam
http://www.***********.com/673365890.html s.p.e.e.d.y.s.h.a.r.e
No kurwa lejeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee stary skull Ci nie sluzy. No rozjebales mnieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee HAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAH HAHAHAHAHHAHHHHHHHHHHHHHHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAH AHAHHAHAHAHAH
PłACZEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
SirAravras
11-05-2008, 14:08
Nieno to musiało być mistrzostwo, poszedł chyba duel na gołe klaty :DD
Kick roxxx ??
MiszczuPefalpe
11-05-2008, 14:16
Nie wiem czym sie tu dziwic. poprostu Spiryt Max pobieral u mnie lekcje walki pvp.
Victorin111
11-05-2008, 14:27
hahahahahah Arpens tacy ogarniacze a jak zobaczyli Victerona to s*******ali jak pojeby XD! hahahaha
Elesar Inferno
11-05-2008, 14:44
1.Skąd masz informacje że jesteśmy "taacy ogarniacze"
2. No znasz słowo takie jak taktyczny odwrót? Tylko idiota pchal by sie w sam środek wrogów wybacz jeśli ty takim jesteś
3. 3 z 4 Fragow należą do nas więc myśle ze az tak tragicznie nie wypadlismy :P
SirAravras
11-05-2008, 14:55
@ Arcano
Jakie znaczenie ma ostatni hit kiedy postać leje 5+ kolesi ?
Srry za off topa, ale wiesz chociaż co to jest Elessar ?
Lhoptic gleba :) Thx za bohy akurat nie mialem xP
Switek_Niszczyciel
11-05-2008, 14:58
lhoptik placek
Victorin111
11-05-2008, 15:01
Arcano ale ja mowie o tym jak Victeron >>SAM<< biegl w strone Arpens a wy uciekaliscie, a udajecie takich ogarniaczy co przesadza o wyniku tej wojny ;]
xBardolekx
11-05-2008, 15:03
wyłożyłem się, ale i tak punzhete mnie pobił na głowe xD
Victorin111
11-05-2008, 15:04
A i jeszcze jedno do Arpens. Widać jaką jestescie "zgraną" gildią. Poprostu 100% od was doszlo do wojny. Naprawde ten prawie rok istnienia gildi Arpens zrobil z was Braci XD!! Ogarniacze ROX !
Punzhete
May 11 2008, 14:57:09 CEST Killed at Level 101 by Azreal Wizard
Lhoptic
May 11 2008, 14:49:47 CEST Killed at Level 105 by Azreal Wizard
Azreal Kossi Żydow!
Nie planuje tu zagoscic na dlugo.
Victeron, zaplaciles za mnie 50k, fakt bo ja wtedy nie mialem nic...ale smieszny jestes piszac ze okazalem sie nielojalny bo gdyby nie ja chlopaku to bys Vickiem nawet 10 leveli nie zgarnal. Za malo wiesz, za duzo mowisz.
Szanuje Cie dalej bo znamy sie od dawna, Ty mnie nie musisz.
Co do calej sytuacji.
Za bardzo sie goraczkujecie, to zwyczajna gra i czasem przychodzi stanac po przeciwnych stronach. Nigdy nie mialem w planach dochodzic do wojny i nikogo nie oklamalem. Wyszlo jak wyszlo, wy to albo zaakceptujcie albo robcie z tego wielkie halo tu i gdziekolwiek chcecie, mi to nie robi.
Morita, dzieki za wsparcie:)
Gratuluje fragow bo wylozylem sie dzis elegancko:)
Akon Yode.
Victeron, zaplaciles za mnie 50k, fakt bo ja wtedy nie mialem nic...ale smieszny jestes piszac ze okazalem sie nielojalny bo gdyby nie ja chlopaku to bys Vickiem nawet 10 leveli nie zgarnal. Za malo wiesz, za duzo mowisz.
Szanuje Cie dalej bo znamy sie od dawna, Ty mnie nie musisz.
Co do calej sytuacji.
Za bardzo sie goraczkujecie, to zwyczajna gra i czasem przychodzi stanac po przeciwnych stronach. Nigdy nie mialem w planach dochodzic do wojny i nikogo nie oklamalem. Wyszlo jak wyszlo, wy to albo zaakceptujcie albo robcie z tego wielkie halo tu i gdziekolwiek chcecie, mi to nie robi.
Morita, dzieki za wsparcie:)
Gratuluje fragow bo wylozylem sie dzis elegancko:)
Akon Yode.
Chyba jestes jedynym normalnym tutaj z nas wszystkich
@Tymmon
Po Prostu NPNP Waz Teraz Zjedzie xD Mają Kolejną porcję Zabawy Nowe Pionki Do Bicia xD
Gdyby NPNP miała Jeszcze z kilku 130+ Magów To HM niema szans :D :)
Szczerzę to i tak niemacie xD
@Down
No Właśnie Niewiem.
Aaaa Już Wiem xD Jest Frag Jest Szum A ze Dużo Fragów Mają Dziś To Dużo Szumu Jest xD
Aaa A Głowa Boli Bo Wczoraj Ognisko Było....
Mamy czy nie mamy, nie rozumiem tylko dlaczego głowa boli akurat Ciebie:)
Skoro jestesmy tak slabym przeciwnikiem to NPNP nie ma czym sie martwic, wiec o co tyle szumu.
................
Akon Yode.
Akon tu sie tak nie da. XD To forum uzaleznia...przynajmniej czytanie. :P
Victorin111
11-05-2008, 16:04
@up
Co racja to racja ;d
Kafffffar
11-05-2008, 16:22
Widze ,ze dojscie Arpens zamiast zalamac chlopakow jeszcze bardziej ich zmobilizowalo ;D Szczerze gratuluje fragow ;)
Arepnsi nic w tej wojnie nie zdzialaja bo nic soba nie reprezentuja i tyle. Popadaja troche i wiekszosci sie znudzi.Dla nas to tylko wiecej osob do zabijania ,a dla was wiecej straconego czasu bo nie mozecie expic ,a to was zabije od srodka XD
Tak apropo "Hakuna Matata" to ja mam taki opis od tygodnia ponad na gg:( Eter ,Shejq i reszta moga potwierdzic. Tak wiec spotkamy sie w sadzie za plagiat B)
Elesar Inferno
11-05-2008, 16:24
Victorin idż ogarnij troche siebie jak tak cie fascynuje to słowo
@Aravras
Nie, nie wiem co znaczy Elessar
@Tymmon
Po Prostu NPNP Waz Teraz Zjedzie xD Mają Kolejną porcję Zabawy Nowe Pionki Do Bicia xD
Gdyby NPNP miała Jeszcze z kilku 130+ Magów To HM niema szans :D :)
Szczerzę to i tak niemacie xD
@Down
No Właśnie Niewiem.
Aaaa Już Wiem xD Jest Frag Jest Szum A ze Dużo Fragów Mają Dziś To Dużo Szumu Jest xD
Aaa A Głowa Boli Bo Wczoraj Ognisko Było....
Kto tu mówi o pionkach do bicia... co wojne to ludzie z npnp/sr byli pionkami do bicia... i nie zgrywaj fajnego bo ci nie wychodzi!
@Kafffar...
Ty to napewno nic sobą nie prezentujesz... od kiedy Cię pamiętam... (30lvl?) byłeś zawsze noobem i na to wychodzi że zawsze nim pozostaniesz (chociaż zycze Ci żeby to się zmieniło)
...i nie płacz że masz taki opis na gg... jak dziecko :baby:
motorolka164
11-05-2008, 16:34
Roxando Krow
taka ciekawostka ;)
Endrju88
11-05-2008, 17:15
Nie będę ukrywał że był to mój pierwszy open battle i czułem się mocno zagubiony i zdezorientowany. Rzecz to chyba normalna. Ogarniemy się i będzie dobrze :)
Od której warowaliście?
http://img73.imageshack.us/img73/7558/p7vnqez9.jpg<<<Kuvok
Nirek-Devilek
11-05-2008, 17:18
Roxando Krow
taka ciekawostka ;)
hahaha dobre
whisp warowac to ty mozesz z psem w budzie obok domu
Endrju88
11-05-2008, 17:25
hahaha dobre
whisp warowac to ty mozesz z psem w budzie obok domu
Inteligentny jak zawsze :)
Victorin111
11-05-2008, 17:27
Arcano nie obrazaj mnie juz bo taka jest prawda. Rok razem powinien was zgrac a tym czasem Arpens uleglo rozpadowi ;] No co 100% was walczy ? hmm..?
Endrju88
11-05-2008, 17:43
Arcano nie obrazaj mnie juz bo taka jest prawda. Rok razem powinien was zgrac a tym czasem Arpens uleglo rozpadowi ;] No co 100% was walczy ? hmm..?
Nie walcza 3 osoby : Vassanti, Kokssik, Enzane :)
Reszta poprostu nie logowała się jeszcze.
Elesar Inferno
11-05-2008, 17:56
Nic o nas niewiesz i nie mam zamiaru ci sie tlumaczyc tylko smiesza mnie ludzie twego pokroju wiesz najmniej pierdolisz najwiecej :/
MalutkiDrut
11-05-2008, 18:27
Nic o nas niewiesz i nie mam zamiaru ci sie tlumaczyc tylko smiesza mnie ludzie twego pokroju wiesz najmniej pierdolisz najwiecej :/
i tak cie nikt nie lubi 8o
BorucaoO
11-05-2008, 18:49
@up
A ciebie wszyscy kochają ponad życie :]
Życzę powodzenia gildi Arpens
@down
No pewnie, zawsze o tym marzyłem.
MalutkiDrut
11-05-2008, 19:02
taaa?;o chcesz moj podpis na klacie?
dobra wpadnij kiedy do Czestochowy :)
Elesar Inferno
11-05-2008, 19:07
taaa?;o chcesz moj podpis na klacie?
Idz znowu padnij w ab swoim poteznym 26 druidem od bandy pekerow stojac w miejscu i skomlac help me
MalutkiDrut
11-05-2008, 19:11
hehehehehhe pamietam to :D:D nabilem pzta na Scoti i mnie dojechal 8o
edit: a przed 37 msem do dp kto spieprzyl? 8o
Elesar Inferno
11-05-2008, 19:13
Kiepska masz pamiec ja tam widzialem conajmniej 3 kolesi i zapewniam ze nie bylo wsrod nich Scotiego a teraz jesli wybaczysz to przerwe rozmowe z toba bo poprostu szkoda nerwow i klawiatury na idiote.
MalutkiDrut
11-05-2008, 19:20
nie kazdy z czestochowy musi byc taki evul i wogole ;)
Mogę NPNP pogratulować gildi Roxando Krow bo szczerze się uśmiałem. :P No i Magroo tez fajny rysunek, jak sobie wyobraziłem Shejq'a takiego to tez sie nieco rozbawiłem. :P
MalutkiDrut
11-05-2008, 20:49
No nie powiem gildia fajna :p
Czyli teraz jest
NPNP & SR & supporters Vs Hakuna Matata , Redemption , Arpens & supporters
Nie liczac Xavrassow i innych ktorych nie maja gildi a sa w HM.
Czyli z NPNP 60-70 ppls a z samego HK narazie ci ktorzy doszli to 66 ppls.Nie liczac Redemption , i troche arpensow co jeszcze nie doszli do hakuny.
n/c
Czyli teraz jest
NPNP & SR & supporters Vs Hakuna Matata , Redemption , Arpens & supporters
Nie liczac Xavrassow i innych ktorych nie maja gildi a sa w HM.
Czyli z NPNP 60-70 ppls a z samego HK narazie ci ktorzy doszli to 66 ppls.Nie liczac Redemption , i troche arpensow co jeszcze nie doszli do hakuny.
n/c
jakiś problem? ; )
http://img223.imageshack.us/img223/581/xomerekij8.jpg
pozdrawiam Xomereka ogarniacza
Elesar Inferno
11-05-2008, 22:13
Jakieś szczególy tej akcji ?
Jakieś szczególy tej akcji ?
pro evil ogarniacz nie ogarnął uchów;dddd
a tak poważnie dał xloga z pztem
Już daję szczegóły...
Zabijamy Aspiranta, noob wbija na mnie yellow skula, zabijam go.
Spotykamy się w north gate, neoZdarda mnie zdradza i kaSuje mnie pingiem 29k. 0 szansy powiedzenia czegos na vent. Dzownie do kolegi żeby wbił na mnie, podaje mu passy, jebie go ping 29k <neoZdarda ponownie zdradza> klika na mapie i reconect neta. Ja musze spadać bo impreza rodzinna wzywa, stwierdzam, że wyjebane w Tibie i zbiegam do samochodu :)
Lavio dzwoni do ziobli z gildi, że mają biec do Xome ale jest już zapóźno...
Wracam teraz, poobijany, podpity i w świetnym humorze :)
Nic się nie stało chłopaki, nic się nie stało :)
@Shejq
Nie należę ani do tych sherowanych ani do tych botowanych :)
Już daję szczegóły...
Zabijamy Aspiranta, noob wbija na mnie yellow skula, zabijam go.
Spotykamy się w north gate, neoZdarda mnie zdradza i kaSuje mnie pingiem 29k. 0 szansy powiedzenia czegos na vent. Dzownie do kolegi żeby wbił na mnie, podaje mu passy, jebie go ping 29k <neoZdarda ponownie zdradza> klika na mapie i reconect neta. Ja musze spadać bo impreza rodzinna wzywa, stwierdzam, że wyjebane w Tibie i zbiegam do samochodu :)
Lavio dzwoni do ziobli z gildi, że mają biec do Xome ale jest już zapóźno...
Wracam teraz, poobijany, podpity i w świetnym humorze :)
Nic się nie stało chłopaki, nic się nie stało :)
@Shejq
Nie należę ani do tych sherowanych ani do tych botowanych :)
Tak masz racje nalezysz do tych kupionych na allegro ; ) dobra dobra wychodze z tego forum bo zaraz mi pocisną ze sie napinam na forum tibia.pl ;S
a i jeszcze jedno na przyszłość pijaki nie robią na nas wrażenia... chcesz być menelem to bądź ale nie karaj nas takimi postami. Jeżeli myślisz ze jestes taki trendi i dżezi oraz ze bedziesz sie dowartosciowywal na forum ze wypiłeś "kieliszek wódki" i jestes pijany to wyjdz z tego forum
Tak masz racje nalezysz do tych kupionych na allegro ; ) dobra dobra wychodze z tego forum bo zaraz mi pocisną ze sie napinam na forum tibia.pl ;S
a i jeszcze jedno na przyszłość pijaki nie robią na nas wrażenia... chcesz być menelem to bądź ale nie karaj nas takimi postami. Jeżeli myślisz ze jestes taki trendi i dżezi oraz ze bedziesz sie dowartosciowywal na forum ze wypiłeś "kieliszek wódki" i jestes pijany to wyjdz z tego forum
Nie będe Cię ciskał...ale chyba czas żebyś poszedł spać :)
Kupiona na allegro to może jest Twoja probówka ;*
@edit
Nie znasz mnie to nie wypowiadaj się ;*
Xomerek i allegro HUAHUAHUAUHAHAUHUAHAHUAH xddd
To tak jakbys powiedzial ze ja to Kuvok or so.
Rotfl. ;o
Kafffffar
11-05-2008, 23:56
<znaki>...
Wychodzi na to że lepiej miec na *uju Piegi niż kogoś z Arpensów za kolegi :D
"Wezz Wez Zostaw Ryśka":D
Komisarzyk
12-05-2008, 10:20
Tak wlasnie zauwazylem ze teraz cala praktycznie cala czolowka Morgany oprocz Sibuny bierze udzial w wojnie :)
Jakbysmy przetrenowali nasze pvp wszyscy to moze sie kolejna Aurea zrobi :)
EDIT:aha no i jescze NPNP musi sobie jakis hig leveli zwerbowac
Kafffffar
12-05-2008, 10:31
Gdybysmy mieli tyle hlvli co Wy to wojna by sie skonczyla po niecalym miesiacu;)
Komisarzyk
12-05-2008, 10:54
Gdybysmy mieli tyle hlvli co Wy to wojna by sie skonczyla po niecalym miesiacu;)
To prawda, wtedy byscie sie odwazyli wychodzic czesciej i wojna by sie szybko skonczyla.
Jezior666
12-05-2008, 11:54
Xomerek Jestes Najwiekszym Ogarniaczem Morgany Exit I Zabity Przez 55+ Jestes Moim Idolem Pvp Masterze Digi Dongu Russela ;-)
MiszczuPefalpe
12-05-2008, 12:05
Wychodzi na to że lepiej miec na *uju Piegi niż kogoś z Arpensów za kolegi :D
"Wezz Wez Zostaw Ryśka":D
Huasasasasa :D dobre xD
tak jak mowisz Eter niemialbys juz na blessy ani stary :(
J.Rabbit
12-05-2008, 12:28
byscie mieli wiecej charow do oddania innym swiatom ^^.
Xomerek Jestes Najwiekszym Ogarniaczem Morgany Exit I Zabity Przez 55+ Jestes Moim Idolem Pvp Masterze Digi Dongu Russela ;-)
jakbys nie zauwazyl, to napisal, ze sie wylogowal, bo rl jest wazniejsze niz tibia. za co go pochwalam, bo pewnie niektorzy z Was woleli by siedziec i czekac na loga, zamiast isc na rodzinna impreze..
jakbys nie zauwazyl, to napisal, ze sie wylogowal, bo rl jest wazniejsze niz tibia. za co go pochwalam, bo pewnie niektorzy z Was woleli by siedziec i czekac na loga, zamiast isc na rodzinna impreze..
Jayson... nie wymagaj od niego za dużo.. to tylko waleczny dzieciak z karaoke ;)
Skąd wiesz, że niektórzy z nas nie dali by exita ? Gówno wiesz tak w ogóle, nie rozumiem co Ty chcesz pokazać... i tak samo nie wiesz ile jest prawdy w tym co gada Xome, nikt tego nie wie tylko on ; )
Pensive, pewnie dlatego napisał "niektórzy" :) luz. Zresztą Jayson, chyba niektórzy z Sibuny też :P. To zawsze jest drgnięcie ręki, jak RL wzywa i xlog leci. Wczoraj na szczescie zaden blue djinn po moim xlogu sie nie zalogowal... hail xlogers...
@ Pensive
nic nie chce pokazac, tylko wkurzaj mnie posty takich osobnikow :)
Ale sie kurwa wielcy RL liferzy znalezli haha, najpierw trzeba miec "MUSK". Jak sie ma super odjazdowe rl lajf i w huj imprez to sie 10min przed wyjsciem nie wybiega po 1 kolesia, a juz napewno nie wbija sie pietnastki.
@Xomerek
A Kumpli to tez masz zajebistych, stales tam z 10-15min z wolfami na klacie , pare minut Cie zabijalismy i potem pkowalem tam z pol godziny i zadnego ziomka od was nie widzialem nawet na noobie. Wszyscy mieli Cie po prostu gleboko w pizdzie. Pozdro
Jezior666
12-05-2008, 15:19
Jayson... nie wymagaj od niego za dużo.. to tylko waleczny dzieciak z karaoke ;)
HAHAHA napewno spotkanie rodzinne czarny napewno by ci nie pozwolił żebyś poszedł na takie spotkanie rodzinne wiedzac ze walczysz na opence . Napewno byś dal komuś pass zamiast dać exit znam Cie i nie wkręcaj tu bajek ;]
MalutkiDrut
12-05-2008, 15:48
powtorz plx
No faktycznie ogladajac wasze filmiki to sie zastanawiam czy to sa openy czy ch... wie co...Porownujac do Titanii to jest wielka roznica(przynajmniej ja mam takie zdanie)!!!Jedyna osoba rushujaca z RC to chyba Komisarz, ale on praktyki bral z Titanii:)
Nom tylko Eter :P Zreszta te wasze ob lepsze na titani bo mieliscie wiecej ludzi i lepsze lvl ciekawe jak to teraz bedzie u was z checia poogladam te wasze ob jak macie mniej ludzi :P
Kafffffar
12-05-2008, 18:46
RC powinno w kazdej potyczce nas miażdżyć przy takiej roznicy lvlowej i liczbie graczy.
RC powinno w kazdej potyczce nas miażdżyć przy takiej roznicy lvlowej i liczbie graczy.
ta, zydów tez bylo zawsze tyle i nie dawali sobie rady x)
J.Rabbit
12-05-2008, 19:16
ciagle nawijasz o tej roznicy lvlowej i liczbie graczy. Zmien plyte to sie staje powoli nudne
Wiecznyodpoczynek
12-05-2008, 19:30
Nie jestem z NPNP, ale wiesz co jest nudne? To, ze Wy gadacie za malo OB, ze NPNP sie boi na OB wyjsc. Tylko, ze kurwa pomysl ilu ich jest z jakimi lvlami a ilu jest ludzi z Hakuny z 2x lepszymi lvlami. Hakuna sie wkurza ich podkreca aby wyszli na OB bo tylko wtedy praktycznie moga ich zabic. Gdybym byl w NPNP to bym Tobie na jebanych drzwiach domu napisal, ze nas jest mniej i mamy nizsze lvle bo tacy ludize jak Ty oczywiscie sa idiotami no bo przeciez pomagajac dawnemu RC to mysleli, ze zarobia beda mieli wszystko czego zapragna, ale nie z tego co widze expic nie bedziecie mogli w spokoju, dlatego daruj sobie te komentarze i szanuj ludzi z NPNP za to, ze sie nie poddaja i walcza na wyrownanym poziomie.
ICH JEST MNIEJ I MAJA NIZSZE LVLE.
MiszczuPefalpe
12-05-2008, 19:32
nas w pk teami jest tez malo i mamy male lvl ale jak walczymy dzielnie patrzcie
http://pl.youtube.com/watch?v=9K6cp-t4Gf0
Hahahahahahhahhahah xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD.
To lepsze niz photobucket morgany xD
MiszczuPefalpe
12-05-2008, 20:12
Dzis mial miejsce kolejny zamach na Urize! Niestety zakonczony powodzeniem. Zamachowiec skryl siee w sklepie z bojowymi runami w Thais. Podczas gdy Uriza dokonywala zakupu osobnik wezwal 2 czerwone szklielety z piekla rodem i jom zaatakowal. Uriza bronila sie do ostatniego mp niestety pomoc nie nadeszla na czas. Kazdy kto chcialby pomscic urize niech dednie tego chuja
>>> Avalaon <<<<
Uriza jednak sie nie podda i odrabia straty!!!! Obiecuje zemste kierujac sie slowami.
"...lecz my nie bedziemy pokorni nie bedziemy bezsilni i bierni wezmiemy co bedzie pod reka i staniemy po stronie rebelii..."
Nie jestem z NPNP, ale wiesz co jest nudne? To, ze Wy gadacie za malo OB, ze NPNP sie boi na OB wyjsc. Tylko, ze kurwa pomysl ilu ich jest z jakimi lvlami a ilu jest ludzi z Hakuny z 2x lepszymi lvlami. Hakuna sie wkurza ich podkreca aby wyszli na OB bo tylko wtedy praktycznie moga ich zabic. Gdybym byl w NPNP to bym Tobie na jebanych drzwiach domu napisal, ze nas jest mniej i mamy nizsze lvle bo tacy ludize jak Ty oczywiscie sa idiotami no bo przeciez pomagajac dawnemu RC to mysleli, ze zarobia beda mieli wszystko czego zapragna, ale nie z tego co widze expic nie bedziecie mogli w spokoju, dlatego daruj sobie te komentarze i szanuj ludzi z NPNP za to, ze sie nie poddaja i walcza na wyrownanym poziomie.
ICH JEST MNIEJ I MAJA NIZSZE LVLE.
Tak wszyscy powinni się nad nimi litować... wkońcu mają niższe lvl'e, jest ich mniej... gadacie tak jakby byli niepełnosprawni, upośledzeni i co tam jeszcze chcecie (chociaż niektórzy przyznają się do ADHD, "down'a", itd. ;)) Skończycie płakać?
Jak dla mnie fajnie, że mają odwagę walczyć... ale te wypowiedzi są lekko mówiąc "żałosne"...
W sumie jak się przyjrzeć to te lvl'e nie są tak istotne... no ale jeżeli żyjecie w przekonaniu wyższy lvl = zwycięstwo... to może już powinniście odpuścić tą "wojnę"?... a jeżeli chodzi o liczebność to sobie policzcie ile osób faktycznie REALNIE walczy po stronie RC.
Avalaon nowym mistrzem pvp na Morganie!:cup::cup:
Name: Uriza
May 12 2008, 17:11:01 CEST Killed at Level 29 by a demon skeleton of Avalaon
MalutkiDrut
12-05-2008, 21:07
zaloba :( all na czarno przez tydzien :(
Prezes-Portas
12-05-2008, 21:10
@ Luver
Chodzi pewnie oto, ze sa 2x szybsi od nas i maja 3x[?] wieksza sile kul ?:)
kilka nowych magow nie sprawia nam problemow combo 5k czy tam 7k co za roznica ?
bardziej chodzi o szybkosc :p
@ Luver
Chodzi pewnie oto, ze sa 2x szybsi od nas i maja 3x[?] wieksza sile kul ?:)
przesadzasz... a to że dołączyło paru nowych magów do Hakuny... to za waszą sprawą... więc do kogo te pretensje że macie słabsze combo?
HAHAHA napewno spotkanie rodzinne czarny napewno by ci nie pozwolił żebyś poszedł na takie spotkanie rodzinne wiedzac ze walczysz na opence . Napewno byś dal komuś pass zamiast dać exit znam Cie i nie wkręcaj tu bajek ;]
Przeczytaj jeszcze raz BARDZO UWAŻNIE to co napisałem... jeśli Ci to nie pomoże...
Poproś mamę, tatę albo kogoś bardziej ogarniętego od Ciebie.
MiszczuPefalpe
12-05-2008, 21:37
Avalaon nowym mistrzem pvp na Morganie!:cup::cup:
Name: Uriza
May 12 2008, 17:11:01 CEST Killed at Level 29 by a demon skeleton of Avalaon
Smiej sie jakbys tak znienacka trapa dostal tez bys padl, jeszcze dedne go
MalutkiDrut
12-05-2008, 21:58
ziomek z 2 dsami zapyla
faktycznie ciezko sie domyslic po co :*
Victorin111
12-05-2008, 22:22
Taki fragment rozmowy na gg z kolega z Pandorii.
Roberto (22:06)
ziomek
co murzyn ma bialego ?
Maciej (22:06)
tzn?
zagadka
co murzyn ma bialego ?
zeby
Roberto (22:07)
nie
Maciej (22:07)
?
murzyn ma bialego sluchac
Pozdrawiam Russela :*
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DD
Torpeter
12-05-2008, 22:47
ziomek
co murzyn ma bialego ?
tzn?
zagadka
co murzyn ma bialego ?
zeby
nie
?
KIEDY JA LEJE...... hahhahahhahahah _/
ziomek
co murzyn ma bialego ?
tzn?
zagadka
co murzyn ma bialego ?
zeby
nie
?
To Teraz To Russelowi Proszę przekazac xDDDD
DObre DObre :D:D:D
@EDIT
Czy to Russel ?? :O
http://youtube.com/watch?v=dTsfrhO4ZNs&feature=related
LAchane bauhhahaha
MalutkiDrut
13-05-2008, 08:32
@up
to na bank russel
btw chcialem pogratulowac Arcano pro pvp
Name: Lord Lata
May 07 2008, 22:41:38 CEST Killed at Level 9 by Arcano Vampire
GZGZGZ stary
Wszystkiego naj naj Shejq :D
Komisarzyk
13-05-2008, 10:25
Chyba chce rsa wbic zeby wozonko bylo xDD
Btw. Dzis 1 rocznica mojego dolaczenia do forum Tibia.pl :)
Wszystkiego najlepszego moj drogi przyjacielu :)
Elesar Inferno
13-05-2008, 10:39
@up
to na bank russel
btw chcialem pogratulowac Arcano pro pvp
Name: Lord Lata
May 07 2008, 22:41:38 CEST Killed at Level 9 by Arcano Vampire
GZGZGZ stary
Dziekuje <znaki>
@Macjei
Sto Lat Sto lat......:D
MiszczuPefalpe
13-05-2008, 16:49
Po glebszych rozmyslaniach doszlam do wniosku ze by zaprowadzic porzadek na tym plugawym siwiecie musze posiadac armie. Armie ktora bedzie gotowa isc zamna w kazdy rodzaj fielda! Ktora bedzie gotowa do poswiecen! Armie ktora bedzie taka jak ja!
Tak wiec z dniem dzisiejszym powstaje glidia o nazwie "Uriza"! Narazie nie chcem,y sie wtracac do tej wojny o wladze! My nie chcemy wladzy! My nie chcemy wiecej krwi! Chcemy pokuju i spokoju! Oczekujemy takze tego od was grodzy gracze morganskiego servera! Obiecuje ze wszystkich Pa, pk,botow, thiefuf i noobow bedziemy srodze karac! Tak jak do tej pory. Bedziemy walczyc za lepsza morgane!
Pozdrawiam Uriza!
Jezior666
13-05-2008, 17:13
Po glebszych rozmyslaniach doszlam do wniosku ze by zaprowadzic porzadek na tym plugawym siwiecie musze posiadac armie. Armie ktora bedzie gotowa isc zamna w kazdy rodzaj fielda! Ktora bedzie gotowa do poswiecen! Armie ktora bedzie taka jak ja!
Tak wiec z dniem dzisiejszym powstaje glidia o nazwie "Uriza"! Narazie nie chcem,y sie wtracac do tej wojny o wladze! My nie chcemy wladzy! My nie chcemy wiecej krwi! Chcemy pokuju i spokoju! Oczekujemy takze tego od was grodzy gracze morganskiego servera! Obiecuje ze wszystkich Pa, pk,botow, thiefuf i noobow bedziemy srodze karac! Tak jak do tej pory. Bedziemy walczyc za lepsza morgane!
Pozdrawiam Uriza!
Człowieku wejze wyjdz z tego forum najlepiej usun sobie tego chara uriza i najlepiej nie wypowiadaj sie na forum bo co ty tutaj wypisujesz to przeciez sie taki zal robi czlowieku co ty soba reprezentujesz wez sobie lepiej zaloz jakis swoj temat w ktorym bedziesz rewkrutowal armie i nie wypowiadaj sie w tym temacie nie na temat bo wszyscy sie uwazaja za takie cepa ze omg a ty mimo to piszesz jakies "PLUGAWE" rzeczy wyjdz i nie wracaj
MalutkiDrut
13-05-2008, 17:16
wezmiesz mnie do gildi?
edit:
NPNP uwazajcie na statkach ;)
Jezior666
13-05-2008, 17:17
Double~~
Post.
Chrzonszcz
13-05-2008, 17:31
Chillout, ja sie zaloze ze uriza i jej team to kolesie po 20 lat ktorzy rajcuja sie takimi tekstami jak Jezior i dla nich to jest celem ;] na tibie pewnie leja ciplym moczem i wejda dla jaj kogos zabic i robia z tego show.
SirAravras
13-05-2008, 18:16
@up
jestes bliski racji ^^
@Uriza
List w depo z charami do inva xDDDD
@Arcano
Brawo,teraz każdy nobek którego zabijesz w imię sprawiedliwości będzie wiedział do kogo sie skarżyć :D
@down
Nie zapominam, gzgzgzgzgzgzgzgz
@Arcano
Brawo,więcej pztów na wojnie a daleko zajedziesz :))
Zapominasz, że zfragował też Crie. Tak więc więcej takich fragów a zajść powinien daleko =)
Harry_Bazooka
13-05-2008, 19:02
@ Jezior666
Mam dla Ciebie drobną sugestię.
Włącz głośniki, aby osiągnąć zamierzony efekt...
http://13k.pl/-/sugestia.php
Moim zdaniem Uriza to bardzo mondra osoba i tylko takich powino się szanowac na spokojnej morganie kturej prawa strzerze Uriza, Złuzmy jej hold.
Prosze invitnac mego chara o nicku Maszczerano. Jestem gotowy wskoczyc z tobom w kazdy destroy filed.
Twuj Grebol
Karaoke i inni nie sprawdzają się. ;/
Druid-Carlos
13-05-2008, 20:10
Napinka musi byc /\
Można jaśniej ;>
Elesar Inferno
13-05-2008, 21:03
Aravras nie mam nic do ciebie ale jakis koles skacze po liscie moich fragow wybral 9 levela a ty odpisujesz jakies rzeczy bezsensu i chcesz byc fajny szkoda tylko ze osiagasz odwrotny skutek.
Wiecznyodpoczynek
13-05-2008, 21:53
Apropo Urizy szczerze to lubie czytac to co ona pisze. Przynajmniej jest jakis fun z tego forum i napewno lepiej sie to czyta niz wyzwiska wobec siebie z obu stron troche luzu panowie~~
MiszczuPefalpe
13-05-2008, 21:58
Człowieku wejze wyjdz z tego forum najlepiej usun sobie tego chara uriza i najlepiej nie wypowiadaj sie na forum bo co ty tutaj wypisujesz to przeciez sie taki zal robi czlowieku co ty soba reprezentujesz wez sobie lepiej zaloz jakis swoj temat w ktorym bedziesz rewkrutowal armie i nie wypowiadaj sie w tym temacie nie na temat bo wszyscy sie uwazaja za takie cepa ze omg a ty mimo to piszesz jakies "PLUGAWE" rzeczy wyjdz i nie wracaj
Czytajac twojego posta po przemyslaniu z darim doszlismy do wniosku ze jestes tylko chwastem na morganskich ziemiach. Przepelnia cie nienawisc do innych graczy. Pewnie jestes oznaczony czerwona czaszka wiec twoje dni na morganie sa juz policzone! Nie mogew pozwolic by inni byli zmuszeni tolerowac taki brak kultury z twojej strony i spamowanie na tym forum. Hunta masz i cie dedne! Lepiej zamilcz bo cie zaznacze na mojej liscie huntow na 2 miejscu tuz za dizt coldem Thiefem. A on sie nie loguje bo wie ze juz mam 29 lvl to ciebie muj team bedzie huntowal w 1 kolejnosci!
@UP
Brawo Uriza :D
Robie New Hara Dasz Inva Do Gild xD :D
@Edit
Troszke szkoda Kolesia wlasnie teraz rokuje se hara :(
http://www.tibia.com/community/?subtopic=characters&name=Kniighcik
Druid-Carlos
13-05-2008, 22:38
.................................
zabiles kogos z Rolvers lub z Karaoke w ostatnim czasie? czy o co chodzi?
Amoniak50
14-05-2008, 07:28
Lord'Skomakare Killed at Level 115 by Koroner and by Yanosik
Karilion Killed at Level 101 by Victeron and by Svitek Niszczyciel
Śmiejecie się jak victeron traci lvle, a sami nie jesteście lepsi ; )
Karilion Killed at Level 101 by Victeron and by Svitek Niszczyciel
Śmiejecie się jak victeron traci lvle, a sami nie jesteście lepsi ; )
Karilion jest hunted by HM :p
Druid-Carlos
14-05-2008, 12:56
Karilion jest hunted by HM :p
Od czzasu kiedy pierwszy raz padl od nas czy od kiedy?
Też nie rozumiem, ale cóż zawsze odwracacie kota ogonem.
A tak btw. 12:56 Karycandy [84]: I PAY 10K IF ANYONE SAYS WHO ENTER MY HOUSE THIS MORNING AND CLEAN
; DDDD?
13:03 Karycandy [84]: gz
13:03 Karycandy [84]: retired
Od czzasu kiedy pierwszy raz padl od nas czy od kiedy?
Od momentu gdy stary owner sprzedał konto 3em innym debilom, którzy stwierdzili, że daleko zajdą wyzywając nas ;)
Lord'Skomakare Killed at Level 115 by Koroner and by Yanosik
Hattrick na 115?xDDD
jest film?
MalutkiDrut
14-05-2008, 14:17
14:13 Warning! The murder of Uriza was not justified.
Uriza sorry nie moglem sie powstrzymac xdddddddddd
Uriza widzę twoje pvp zawiodlo i ktos okazal sie lepszy ;p
xBardolekx
14-05-2008, 15:35
May 14 2008, 15:31:17 CEST Killed at Level 189 by Kuvok
and by Cinek Niszczyciel
ajj wadee zachcialo sie wojny :(
BRAWO SEBASTIAN POZDRO hahahaha
Dariward
14-05-2008, 15:59
May 14 2008, 15:31:17 CEST Killed at Level 189 by Kuvok
and by Cinek Niszczyciel
ajj wadee zachcialo sie wojny :(
Jakiś filmik?
Druid-Carlos
14-05-2008, 16:02
http://img372.imageshack.us/img372/8890/wadeeyn3.jpg (http://imageshack.us)
http://img372.imageshack.us/img372/8890/wadeeyn3.f02f762fb5.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=372&i=wadeeyn3.jpg)
xddddddddd
Jezior666
14-05-2008, 16:08
Czytajac twojego posta po przemyslaniu z darim doszlismy do wniosku ze jestes tylko chwastem na morganskich ziemiach. Przepelnia cie nienawisc do innych graczy. Pewnie jestes oznaczony czerwona czaszka wiec twoje dni na morganie sa juz policzone! Nie mogew pozwolic by inni byli zmuszeni tolerowac taki brak kultury z twojej strony i spamowanie na tym forum. Hunta masz i cie dedne! Lepiej zamilcz bo cie zaznacze na mojej liscie huntow na 2 miejscu tuz za dizt coldem Thiefem. A on sie nie loguje bo wie ze juz mam 29 lvl to ciebie muj team bedzie huntowal w 1 kolejnosci!
Słuchaj powiem ci ze sposób w jaki sie wypowiadasz jest nie poprawny chcesz pisać jakieś inteligentne słowa ale uwierz mi ze twoje zdania nie są spójne i powiem ci ze właśnie zabiłem cie noob charem. Taki z ciebie pvp master to czemu twoja splugawiona gildia nie pomogła ci jak cię zabiłem widać ze tak cię szanują sry nie szanują
P.S po pierwsze juz nie masz tego 29 lvla XD po 2 "muj" nie tak sie pisze.
Nirek-Devilek
14-05-2008, 16:18
a ja dla małego forum fighta chciał bym powiedzieć ze wczorajszy ded punzhete
May 13 2008, 22:56:19 CEST Died at Level 101 by a frost dragon
to była zasługa naszych noobharow które wpadły mu na frosty
dzię-ku-je
Torpeter
14-05-2008, 16:43
Carlos mogłeś powiedzieć ze fote robisz bysmy sie jakoś uśmiechneli.... ;/
@UP
No Masz Rację Każdy Tyłem Do (Aparatu) xD :D
GZ fraga :cup:
No, no Cinus gz fraga.
Ajj.. Czokapik gz powrotuu ; D
Druid-Carlos
14-05-2008, 16:51
No sorry nastepnym razem wam powiem :P
Victorin111
14-05-2008, 17:02
HAHAHAHA OGARNIACZE Z ARPENS ROOOOOX ! WADEE LAJTOWO WBIJESZ 200 :evul::evul::evul::evul::evul::evul::evul:
MiszczuPefalpe
14-05-2008, 17:04
Słuchaj powiem ci ze sposób w jaki sie wypowiadasz jest nie poprawny chcesz pisać jakieś inteligentne słowa ale uwierz mi ze twoje zdania nie są spójne i powiem ci ze właśnie zabiłem cie noob charem. Taki z ciebie pvp master to czemu twoja splugawiona gildia nie pomogła ci jak cię zabiłem widać ze tak cię szanują sry nie szanują
P.S po pierwsze juz nie masz tego 29 lvla XD po 2 "muj" nie tak sie pisze.
hehe patrzcie tylko zeby lista moich rzeczywistych dedow zgodzila sie z waszymi fragami. Padlem 2 razy afk bylem a wy sie napinacie ze 29 zabiliscie. To tylko swiadczy jak bardzo jestescie niedorartosciowani przykre;/
Druid-Carlos
14-05-2008, 17:21
http://nasza-klasa.pl/profile/13659586
Kaliber_
14-05-2008, 17:53
I na Ciebie przyjdzie czas... :evul:
MalutkiDrut
14-05-2008, 18:22
chcesz ubic mojego poteznego 26 druida?;d
Kaliber_
14-05-2008, 18:33
A w czym problem, a co do ubicia mistrza Urizy powiem tak: Nawet najlepszym sie zdarza... Lecz pamietaj ze Uriza nigdy nie wybacza !
MalutkiDrut
14-05-2008, 18:37
nie usne w nocy :<
edit: dobra nie kloce sie bo Shejq znowu powie ze wioche robie ;<
Kaliber_
14-05-2008, 18:39
Nie dziwie ci sie wcale, tez bym sie bal moze kiedys zaszczycisz Massloga by Uriza pk team x)
MiszczuPefalpe
14-05-2008, 19:18
edit: dobra nie kloce sie bo Shejq znowu powie ze wioche robie ;<
Shejq ma racje:>
MalutkiDrut
14-05-2008, 19:20
zgaslo xDDDDDDDDDDD
MiszczuPefalpe
14-05-2008, 19:21
A cp wydaje ci sie ze bedziesz bezkarnie PA robil?
MalutkiDrut
14-05-2008, 19:24
Teletubisie mowia papa :)) heyooooooooo
MiszczuPefalpe
14-05-2008, 19:37
Uriza twojego tematu co Ty robisz juz nie poruszam... Ogolnie to tematem tych postow powinny byc sprawy zwiazane z wojna na morganie, a Ty i twoj zalosny pk team nas za przeproszeniem ch.j interesuje. Jestes jakims nakreconym 14 latkiem ktory chce zwrocic uwage na siebie, wiec prosilbym Cie o zalozenie nowego tematu pt. "Przygody Urizy" albo cos w tym stylu :) BęDZIESZ SłAWNY BRACHU! A tymczasem powrocmy do spraw wojennych xP
pudlo :d nie o to mi/nam chodzi
Kafffffar
14-05-2008, 19:39
A w sprawach wojny wiadome jest tylko to ,ze Wade potwierdzil nasze przypuszcenia ;) Jest idiota.
Moze Wadee nie wiedzial ze jest w wojnie :D
Druid-Carlos
14-05-2008, 20:07
Sell life rings!! Edron depo please :evul: :evul: :evul: :evul: :evul:
Tensz-in
14-05-2008, 20:22
O co wam chodzi, po co sie smiejecie, kazdemu z nas zdarza sie po kilka razy dziennie zapomniec o wojnie 8o
Druid-Carlos
14-05-2008, 20:24
O co wam chodzi, po co sie smiejecie, kazdemu z nas zdarza sie po kilka razy dziennie zapomniec o wojnie 8o
Ciiiii miales nie mowic, ze nam tez sie zdarza ;P
Wojny nie bedzie, Tibie zdelejtowali
SirAravras
14-05-2008, 20:31
heh,może znowu tydzień pacca za firko będzie :p
heh,może znowu tydzień pacca za firko będzie :p
ta moze na O TE E SIE ;ddd
to jest TIPIJSKI ARMAGIETRON!!!!
MalutkiDrut
14-05-2008, 21:45
tu nie ma nic do smiacia -.- pousuwali nam chary -.-
Kaliber_
14-05-2008, 21:50
tu nie ma nic do smiacia -.- pousuwali nam chary -.-
Dlugo nad tym myslales? Widze ze tibia to twoje cale zycie :< tylko nie skacz z balkonu ze Ci usuneli "Pixelka" :)
Hahahahhaha xDDDDDDDDDDDDDDd
MalutkiDrut
14-05-2008, 21:56
ykhm Tibia to nie cale moje zycie :) tylko po prostu szkoda ze all trzeba robic od nowa
ps. nie pytaj nawet dlaczego odpowiadam takiemu debilowi jak ty :*
Victorin111
14-05-2008, 22:19
ty ocb xd? Tibia nie dziala xd
MalutkiDrut
14-05-2008, 22:28
..............
Torpeter
15-05-2008, 00:01
nie śpimy nie śpimyyyy!!!!!! chłopakiiiiiii
Endrju88
15-05-2008, 00:03
Lepiej sie prześpijcie troche :) Martwie się o was :)
HM Ostatnio Już nie Expi w Nocy :o Chłopaki sie boją wychodzic chyba xD
Bo Arpensi Doszli ..... i Za dużo Frags By NPNP miało xD :D
Dzis Tylko Melisan Online w nocy Może Expi xD
@Down
Moze Moze...... :D
Komisarzyk
15-05-2008, 11:18
HM Ostatnio Już nie Expi w Nocy :o Chłopaki sie boją wychodzic chyba xD
Bo Arpensi Doszli ..... i Za dużo Frags By NPNP miało xD :D
Dzis Tylko Melisan Online w nocy Może Expi xD
A moze tworza nowych wojownikow ?? ??
xBardolekx
15-05-2008, 13:37
@up
Dobrzeeeeee :evul::evul::evul:
A moze tworza nowych wojownikow ?? ??
Wiecej fragow do zdobycia dla nas :)
xBardolekx
15-05-2008, 16:03
nie chwal dnia przed zachodem słońca :(
dawać fragsy i filma z tego ob :>
od was na razie padli:
victeron, elven, Tenshinkhan, reidero, fidos, Czookapik, nightre, laeyson
od nas:
roggy, niz, keri, Blafyn, elwo, lavio, letko, mordag, Punzhete
ernesto, cria, xav, jessica pelc down
nirek, azreal, kuvok
Bercik the Wolf
fire knight
laeyson to nie frag wojeny wiec noobow nie licz x)
Switek_Niszczyciel
15-05-2008, 17:01
spie :D dobre oro
Torpeter
15-05-2008, 17:14
Ajć................. ;/
Siergiejek
15-05-2008, 17:25
ładnie ładnie...B)
Kuvok
May 15 2008, 16:58:37 CEST Killed at Level 107 by Rogstah Fearless and by Solle'Steinhold
Elven Jaris
May 15 2008, 16:22:02 CEST Killed at Level 141 by Letko and by Rogstah Fearless
Svitek Niszczyciel
May 15 2008, 16:56:58 CEST Killed at Level 112 by Solle'Steinhold and by Nashgan
Tenshinkhan
May 15 2008, 16:23:21 CEST Killed at Level 123 by Kinia Inferno and by Bounty Darko
Azreal Wizard
May 15 2008, 16:57:35 CEST Killed at Level 116 by Bounty Darko and by Fureyka
Bercik the Wolf
May 15 2008, 17:01:04 CEST Killed at Level 134 by Loke Mcspirit and by Vans Van Helden
Czookapik
May 15 2008, 16:25:49 CEST Killed at Level 172 by Tohlo Darkeyes and by Trixtara
Ernesto
May 15 2008, 16:56:26 CEST Killed at Level 101 by Kinia Inferno and by Lookeyy
Fidos'Fyb
May 15 2008, 16:22:35 CEST Killed at Level 113 by Blafyn and by Jessie Drestas
Fire Knight of Morgana
May 15 2008, 16:55:30 CEST Killed at Level 106 by Fureyka and by Whisperwind Shadowwalker
Nirek Devilek
May 15 2008, 16:57:09 CEST Killed at Level 78 by Oddi Feld and by Lookeyy
Reidero Morios
May 15 2008, 16:25:51 CEST Killed at Level 113 by Kinia Inferno and by Arianna Aureka
Zikss
May 15 2008, 16:56:32 CEST Killed at Level 113 by Alcatres and by Rogstah Fearless
Victeron
May 15 2008, 16:28:29 CEST Killed at Level 196 by Dorlik and by Nashgan
Cria Andan
May 15 2008, 16:55:58 CEST Killed at Level 157 by Dorlik and by Alyllyra
Nightre Arcain
May 15 2008, 16:07:07 CEST Killed at Level 101 by Vildingen and by Fureyka
Keeph
May 15 2008, 16:39:44 CEST Killed at Level 115 by Solle'Steinhold and by Vince Van Helden
Zabici przez HM & Ludziki: 17
Rogstah Fearless
May 15 2008, 16:31:17 CEST Killed at Level 202 by Cria Andan
Keri Inferno
May 15 2008, 16:14:58 CEST Killed at Level 103 by Czookapik and by Zab'ster
Nizahe Inferno
May 15 2008, 16:29:17 CEST Killed at Level 205 by Azreal Wizard
Blafyn
May 15 2008, 16:26:18 CEST Killed at Level 100 by Victeron and by Faraon Ro
Elwo Tigoshin
May 15 2008, 16:39:17 CEST Killed at Level 79 by Cria Andan and by Ernesto
Lavio Cold
May 15 2008, 16:34:11 CEST Killed at Level 129 by Adis Druidek and by Cria Andan
Letko
May 15 2008, 16:23:02 CEST Killed at Level 141 by Zirkov and by Kuvok
Mordag Inferno
May 15 2008, 16:23:33 CEST Killed at Level 120 by Azreal Wizard
Pooh
May 15 2008, 16:54:37 CEST Killed at Level 101 by Azreal Wizard and by Yaziel
Punzhete
May 15 2008, 16:05:55 CEST Killed at Level 101 by Elven Jaris
Xavrass
May 15 2008, 16:55:58 CEST Killed at Level 109 by Adis Druidek and by Yaziel
Zabici przez SR & NPNP: 11
Tensz-in
15-05-2008, 17:38
Najwazniejsze ze openka bez czitow :cup:
http://img170.imageshack.us/img170/8881/bangxf4.th.png (http://img170.imageshack.us/my.php?image=bangxf4.png)
MiszczuPefalpe
15-05-2008, 17:41
gz wara ja jak co neutral jestem
May 15 2008, 16:33:18 CEST Killed at Level 97 by Zab'ster
and by Lowca Wiatru
Punttiet
Druid-Carlos
15-05-2008, 17:43
prosze was ludzie wyjdzcie na opena raz bez combo bota
Proszę Was nie dajcie Aldorze grać na swoich charach :/
Siergiejek
15-05-2008, 17:46
Widze ze na Morganie ładnie sie kosicie:)
Jaki jest stan wojny fragow??:o
Chivito-pipito
May 15 2008, 16:04:27 CEST Killed at Level 82 by Nobi Chra
and by Keeph
@ Carlos
Ale Nie Rozumiesz ze jak wyjdą bez Bota To wtopią i stracą ta satysfakcje z tego ze w Fragach prowadzą :)
A pozatym Kolejna OB wygrane Przez NPNP (Sytuacja LvL i Ludzi W gild)
GZ NPNP:cup:
Jeszcze pare i nizahe straci swój 200 :cup:
My karamyyyyy dalejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj xDDDDDDDD
Some randoms:
Jessica Pelc
May 15 2008, 16:56:49 CEST Killed at Level 72 by Fureyka and by Cabal Executioner
Xaloneus
May 15 2008, 16:23:02 CEST Killed at Level 70 by Rogstah Fearless
Driver'Stwa
May 15 2008, 15:43:22 CEST Killed at Level 52 by Kinia Inferno and by Vince Van Helden
Golezin Mirius
May 15 2008, 15:44:20 CEST Killed at Level 45 by Lookeyy and by Blafyn
Leayson
May 15 2008, 16:08:04 CEST Killed at Level 58 by Whisperwind Shadowwalker and by Mordag Inferno
Randomy on nas dodajcie jak chcecie... mi się nie chce szukać ;d
Golezin 45 kogo ty wypisujesz.... zaraz ci wasze 18 wlvle wypisze
@ Carlos
Ale Nie Rozumiesz ze jak wyjdą bez Bota To wtopią i stracą ta satysfakcje z tego ze w Fragach prowadzą :)
A pozatym Kolejna OB wygrane Przez NPNP (Sytuacja LvL i Ludzi W gild)
GZ NPNP:cup:
Jeszcze pare i nizahe straci swój 200 :cup:
Wygrane przez NPNP?Hahahahaha
A kto spierd*lał do pz/hellgate :D?
Każdy musi to tłuamczyć od nowa? To nie są fragi i jako fragi nie będą liczone... Wypisuję to tylko żeby ludzie wiedzieli co się działo...
Chcesz to wklej nawet lvl od 6 do 50... jakoś mnie to jebie :)
Endrju88
15-05-2008, 17:55
On tylko poinformował kto jeszcze padł od was. Nie napisał że chce to do jakiejś listy dodać. Tylko info zapodał.
@Jaz'
Ilu was bylo ilu ich bo niewiem ?? Jakie wy macie LvL jakie oni ?? No wlasnie :)
wiec siec cicho lepiej :)
@Pijak up
Ty lepiej usiadz do nauki bracie ;)
Filmik dajcie............ :evul:
Z obu stron fragi niezle, tylko Crii troche szkoda B)
@up
Ilu was bylo ilu ich bo niewiem ?? Jakie wy macie LvL jakie oni ?? No wlasnie :)
No i co z tego ilu nas tam było?
Co z tego jakie my lvl mamy a jakie oni?
Chyba, raczej nas to konkretnie jebie.
W OB lata o fragi, miszczu ;*
@Jaz'
Skończ pierdolenie o levelach i przewadze liczebnej. Chcieli wojnę z takimi levelami i tyloma osobami to mają.
@Xome
Ale jakos HM nie wychodz jak jest was Mniej :)
Dlatego Wielki "+" Dla NPNP :)
Nirek-Devilek
15-05-2008, 18:01
Skończ pierdolenie o levelach i przewadze liczebnej. Chcieli wojnę z takimi levelami i tyloma osobami to mają.
CO KURWA ~!!! MY CHCIELIśMY WOJNE ??? WY JA ZACZELISCIE A MY SIE BRONIMY I WY POKAZUJECIE JACY JESTESCIE HUJOWI WYPOWIADAJAC WOJNE PRZEGRYWACIE
motorolka164
15-05-2008, 18:10
Najwazniejsze ze openka bez czitow :cup:
http://img170.imageshack.us/img170/8881/bangxf4.th.png (http://img170.imageshack.us/my.php?image=bangxf4.png)
Godzina na ss a:
May 15 2008, 16:23:21 CEST Killed at Level 123 by Kinia Inferno
and by Bounty Darko
Przepraszam ale nie moglam sie powstrzymac ;) Przestaw sobie zegarek :)
@down
wiem ale na filmie juz nie widac bota (ofc nic nie sugeruje) ;)
@2down
Przepraszam ale ja z tego powodu ze nie walcze nie pisze nic o tym ob jak widac. W dupie bylam i gowno widzialam xD
Tensz-in
15-05-2008, 18:10
Dojebales jak lysy grzywka o parapet.. :D
@up
To jest ss z mojego filmu ktory potem ogladalem o 17:27 i zrobilem ss lul ^^'
Torpeter
15-05-2008, 18:14
omg...... zamknijcie już japy ja pierdole.... nie widzicie ze tutaj nikt prawie nie pisze z npnp .... ? tylko nirek itd wam czasem odpisze bo juz zal jak chuj was nam bo pierdolicie głupoty..... KŁUCICIE SIE Z JAKIMIŚ TYPAMI CO GÓWNO MAJA DO POWIEDZENIA W TEJ WAR ALBO WOGÓLE W NIEJ NIE UCZESTNICZĄ .........
CHUJ WBIJAMY W TO ZE PRZEGRALISMY WE FRAGACH
rozjebalismy wam czołowe postacie wy nam i s*******ać.
Podzielilbys sie tym filmikiem -.-
rozjebalismy wam czołowe postacie wy nam i s*******ać.
lmao nie doczytalem xD
Nirek-Devilek
15-05-2008, 18:25
seith ty serio jestes taki niedojebany czy tylko udajesz ??? czytales chociaz to co on napisal ?
Tensz-in
15-05-2008, 18:25
My Wam też xD
napisal tez "wy nam" z tego co umiem czytac....
haahhaha nie doczytałem calosci xD
Fragi zacząłem wklejać po tym jak padłem :)
MalutkiDrut
15-05-2008, 18:40
nie zauwazyles ze nikt cie nie slucha, i kazdy bluzga?
albo jestes tak prymitywny ze bluzgi sie o ciebie odbijaja albo sprawia ci to radosc :<
Nirek-Devilek
15-05-2008, 19:09
ta lapcie http://pl.youtube.com/watch?v=uB3HkEyTIEI
Prezes-Portas
15-05-2008, 19:18
ta lapcie http://pl.youtube.com/watch?v=uB3HkEyTIEI
Oo boze ... Xdd
Sorry, ze tak poza tematem, ale nareszcieeeeeeeeeeeeeeeeeee odblokowali mi konto ! :D:p
Wiecznyodpoczynek
15-05-2008, 19:29
Filmik robi wrazenie bym Cie znal w rl reke bym podal:P
MalutkiDrut
15-05-2008, 19:34
Zajebisty Film Xdddddddddddddddddd
Torpeter
15-05-2008, 19:40
ładne mamy dziewczyny w guildi coo ?? :D:D
ale my widzielismy ładniejsze foty :)))))))
MalutkiDrut
15-05-2008, 19:43
@up no fajne fajne :D
jak ernesto sie zgodzi to wysle wam fajna jego fotke xDD
Gratz, piękne fragi na OB xd.
Kafar~ ile teraz w statach jest ??
P.S. Co do filmu, Kudini to naprawde TY XD????
(byłeś na zwycięskim dla nas meczu z Płockiem??)
Pozdro Hawan~
NalesnikiZserem
15-05-2008, 20:36
da ktos do kurwy nedzy w koncu ten filmik???
@DALN
z dzisiejszego ob niedojebie
MalutkiDrut
15-05-2008, 20:37
To pisz ze z dzisiejszego ob
Tak to mozesz mowic do mamy jak ci na to pozwala...
Amoniak50
15-05-2008, 20:43
@up
Ogladales to chociaz?To nie jest dzisiejsze ob.
Komisarzyk
15-05-2008, 20:57
Fajne foty ahah, rodzyn jak zwykle rzadzi ;*****
macie szczescie ze mnie nie bylo ;( ale mimo to ze przegraliscie we fragach i to wy uciekalisice gratuluje odwagi.
Shejq czyzby moje slowa na Ciebie wplynely dzis chociaz troche ;p?
MalutkiDrut
15-05-2008, 21:00
Fajne foty ahah, rodzyn jak zwykle rzadzi ;*****
odpierdo*** sie w koncu od niego? nie wiem czy zauwazyles ale nikogo to nie smieszy :) pozdrawiam
NalesnikiZserem
15-05-2008, 21:04
odpierdo*** sie w koncu od niego? nie wiem czy zauwazyles ale nikogo to nie smieszy :) pozdrawiam
nie lubie cie ale chcialem napisac to samo
KURWA zostawcie juz tego czlowieka w spokoju.....
eter zaraz na ciebie cos wymyslimy
Malutki ale niedojebem jestes nadal
Rockk-Star
15-05-2008, 21:04
@Malutki~~
A ty jak tak bezsensu nawijasz to myslisz ze ktos to czyta?
Znalazl sie obronca-frajer :)
@ Seith
On na wara idzie napem i loota zbiera ;)
MalutkiDrut
15-05-2008, 21:09
@up
czasami mam przeblyski inteligencji :)
a tak wogole to my chyba Garax gadalismy w AB tak?
Rockk-Star
15-05-2008, 21:10
@up
czasami mam przeblyski inteligencji :)
raz na rok?
MalutkiDrut
15-05-2008, 21:18
Na temat inteligencji na twoim miejscu bym sie nie odzywal, poniewaz tylko idiota robi sam sobie posty RIP GARAX MALON etc. takze splyn ziomus ;*
Eter no nie mamy szczescia ze ciebie nie bylo :/ Jak bys byl to bysmy mieli jednego fraga wiecej :)
Amoniak50
15-05-2008, 22:16
@MalutkiDrut
Postaraj sie nie pisac tyle ogolnikow.Malo do tematu wnosisz.Jest w koncu rec?Btw zapodajcie tez tego z Waade...
Madzinia down ahahahahahah
J.Rabbit
15-05-2008, 22:53
hahahaha ogarniety! xD
Kafffffar
15-05-2008, 23:36
Miazdzycie poraz kolejny !
Madzinia down ahahahahahah
HAHAHAHAHA, padam ; O Dla mamy sie pochwaliłeś ?
HAHAHAHAHA, padam ; O Dla mamy sie pochwaliłeś ?
Nie! :( 10 znakow
Jezior666
16-05-2008, 09:02
Eter ja nie wiem po co ty wogole z dp wychodzisz jak ty wyjdziesz to odrazu padasz jestes free fragiem kiedy to wreszcie zrozumiesz ze jestes popierdółką wsród RC NPNP I SR smieja sie z ciebie nawet RC smieje sie z ciebie ze taką Ci*ą jestes ze az im słów brak ALE OSTRO WIDZE ZE JESTES VICE LEADER i przyjmujesz paymenty XD i odpierdol sie od Shejq bo w porownaniu do Ciebie on zabil wiecej ludzi niz ty monsterow.
Endrju88
16-05-2008, 09:13
Eter ja nie wiem po co ty wogole z dp wychodzisz jak ty wyjdziesz to odrazu padasz jestes free fragiem kiedy to wreszcie zrozumiesz ze jestes popierdółką wsród RC NPNP I SR smieja sie z ciebie nawet RC smieje sie z ciebie ze taką Ci*ą jestes ze az im słów brak ALE OSTRO WIDZE ZE JESTES VICE LEADER i przyjmujesz paymenty XD i odpierdol sie od Shejq bo w porownaniu do Ciebie on zabil wiecej ludzi niz ty monsterow.
Bla Bla Bla
Chrzonszcz
16-05-2008, 11:20
whisper ale ty to konkretnie wymiatasz na tym openie, cale twoje 120 mf poszlo na gran hura i utamo,
Whisperwind Shadowwalker [108]: GMP SOME1
ahhh te paralize tyle many zjadaja :) szkoda ze nie widzialem jak rzucasz
ogolnie to gz fragA, podsumowujac: nic nie robisz duzo gadasz, rodzi nam sie kolejny forum fighter aka Yazo Bone...
Endrju88
16-05-2008, 11:39
whisper ale ty to konkretnie wymiatasz na tym openie, cale twoje 120 mf poszlo na gran hura i utamo,
Whisperwind Shadowwalker [108]: GMP SOME1
ahhh te paralize tyle many zjadaja :) szkoda ze nie widzialem jak rzucasz
ogolnie to gz fragA, podsumowujac: nic nie robisz duzo gadasz, rodzi nam sie kolejny forum fighter aka Yazo Bone...
Czy gdziekolwiek napisałem że wymiatam?
Paraliż poszedł na Crie i Azreala co skończyło się ich dedami.
No to teraz już wiem przynajmniej komu filmików nie dawać :)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.