Pokaż pełną wersje : Wojna Na Morganie
Arman zawsze miał grube palce, szczególnie na Anni, więc się go nie czepiajcie! :p
Arman zawsze miał grube palce, szczególnie na Anni, więc się go nie czepiajcie! :p
hehe ta wrzucil "utamo vita" a many nie mial XD gzzzz
Rinatur^
31-01-2008, 23:06
No jednak to troche stresik jest jak wiesz ze mozesz zaraz zginac^^ ale troche smiesznie wygladalo jak Lookeyy i ktos jeszcze na statku patrzyli poprostu na ta rzez. Tacy oddani i lojalni guildi Russela a jednak...
No i chyba sprawa z tym, że gra na nas Aurera <czytać Kopengasy> została dziś oficjalnie wyjaśniona... ;)
xx:xx Neik Del'Lome [59]: so we are killing everyone on morgana :)
Over and Out
Nom to jak nie Aurera to Ktoś inny proste. No chyba że Russel sie nauczył
Szwedzkiego :D
HardClan
01-02-2008, 00:34
Heheh no kopengi rox ogarniaja caly server w 15 osob xd?
Rogstah zalozyl nowa gildie,ktora pewnie bedzie pomagala gildi Eternitas.Chociaz z tego co z nim gadalem, to ktos kicknal rogstaha z eternitas bo nie chcial pomoc w zabijaniu kopengasow.To jego ziomki z rl i wyszlo na to ze rogstah pekowal z nimi ale to pewnie jakas kolejna specjalnie wymyslona bajka wiec nie ma co w to wierzyc xddd.Jakas bzdura ;pp
Roggi jest rl kopengasów :)
Nom to jak nie Aurera to Ktoś inny proste. No chyba że Russel sie nauczył
Szwedzkiego :D
Pokaż mi jakiś ss gdzie Russel mówi po szwedzku.
Nom moze i kopengi to sa rl roggiego.
Ale watpie zeby russel czy tam ktos go kicknal z gildi skoro on byl ich battle comanderem xd
Nom moze i kopengi to sa rl roggiego.
Ale watpie zeby russel czy tam ktos go kicknal z gildi skoro on byl ich battle comanderem xd
wyjdz na ob i sie przekonaj xd
Kolego Up powiedz mi po jakiego chuja ty sie spinasz o to open battle doszedles do Eter~~ bo bales sie o wlasne dupsko a teraz mi kozaczysz na forum o OB, dobrze wiesz ze jestes nikim i na openie bys biegal posrany nie wiem nawet czy dostales juz dostep do venta Eternitasow, a tu myslisz ze sobie jebniesz pod avaterem Guild: etersritas i spinasz sie ze jestes pro. Jestem pewien ze oni na Ciebie leja i nie rozumiesz polowy co oni mowia, wiec powiedz mi po co te spinki? Chcesz byc fajny? Za chuja Ci to nie idzie :evul:
Jakoś jak my wygraliśmy 2x Open to musieliśmy sie prosić żebyście wyszli a teraz wy takie kozaczki 8o Chłopaczku nie bój sie wyjdziemy nie długo.
Torpeter
01-02-2008, 16:23
taa Xdddddddd
Ładujemy stamine na openke BUAHA
No Proste xD Wyszedlbym ale nie mam czasu potionow kupic :/
xd troche vic znobil ze expil ale coz bylo minelo teraz pokazcie na ob albo zastawcie dobrego sneyka :)
Pozdro :D
xd troche vic znobil ze expil ale coz bylo minelo teraz pokazcie na ob albo zastawcie dobrego sneyka :)
Pozdro :D
zrobimy snake to znowu nas na forum wyzwią że sie boimy :) no cóż typowe noobki :) do polskich membersów eternitas mam pewną wiadomość :p nie martwcie sie o nas :) wojna sie jeszcze nawet dobrze nie rozpoczela a wy juz myslicie ze wygraliście :baby: pamiętajcie jedno
...::::cup:RISE:cup::::...
to niech wyzywaja ;) grunt zebyscie wojne wygrali a zabardzo nei popadali :)
Hail RiSe :cup:
Kolego Up powiedz mi po jakiego chuja ty sie spinasz o to open battle doszedles do Eter~~ bo bales sie o wlasne dupsko a teraz mi kozaczysz na forum o OB, dobrze wiesz ze jestes nikim i na openie bys biegal posrany nie wiem nawet czy dostales juz dostep do venta Eternitasow, a tu myslisz ze sobie jebniesz pod avaterem Guild: etersritas i spinasz sie ze jestes pro. Jestem pewien ze oni na Ciebie leja i nie rozumiesz polowy co oni mowia, wiec powiedz mi po co te spinki? Chcesz byc fajny? Za chuja Ci to nie idzie :evul:
sprawdz jaki mam nick najpierw a potem sie napinaj to ci lepiej wychodzi
Jakoś jak my wygraliśmy 2x Open to musieliśmy sie prosić żebyście wyszli a teraz wy takie kozaczki 8o Chłopaczku nie bój sie wyjdziemy nie długo.
z tego co wiem jak mielismy ludzi zawsze wychodzilismy na ob
zrobimy snake to znowu nas na forum wyzwią że sie boimy :) no cóż typowe noobki :) do polskich membersów eternitas mam pewną wiadomość :p nie martwcie sie o nas :) wojna sie jeszcze nawet dobrze nie rozpoczela a wy juz myslicie ze wygraliście :baby: pamiętajcie jedno
...::::cup:RISE:cup::::...
skaczyc sie nie skaczyla ale lezy w martwym punkcie
jak sie boicie ob to cos robcie chociaz bo to jest kolejna nudna wojna
@up
1. skończyć* (jaki "alfabeta"...)
2. róbcie*
3. chociaż*
4. to twoja pierwsza wojna? na to wychodzi, bo nie masz pojęcia nic o tym jak wojna przebiega ;) za dużo OTSów? gdzie się padało i znowu biegło? tobie gratulujemy ogarnięcia...:confused:
Tensz-in
01-02-2008, 20:30
To ze wam sie nudzi to jest wasz problem, jak myslicie ze skonczycie to durnowatymi postami na tibia.com czy tutaj to sie grubo mylicie. Ode mnie na nastepne ~6 miesiecy co najmniej nie poexpicie w spokoju. Zal mi tych co dolaczyli bo liczyli na szybka wojne i ulizanie dupy, jednym slowem (a raczej czterema) za przeproszeniem chuj wam w dupe :)
Tenszi wie co mówi:):)
To nie jest "OTESOWA" wojna :):)
Ofc wygra ją Rise, bez dwóch zdań
Off:
Fureyka, po co piszesz na tibi noob charami teksty typu "To ja jestem MAriusz,pomyliłeś się, odwołaj to na forum,powiedz wszystkim."
"RZ"al(nie ŻAL, "RZ"al jest STRONG":D) mi już ciebie;/;/.
Btw. Dwóch szpiegów dla ete~juz mam:)
Ciao HAwan:):baby:
Tenshii jak zwykle wszystko podsumowal:D
Powiem to tak .. krotko, zwiezle i na temat 8o
hehe dobrze mu powiedziałeś :D:D
Tenszi na prezydenta !!!!111!oneone!!!!!111 xdddddd.
20:01 Lavio Cold [124]: Ehh, smutny jestes.
20:01 Cinek Niszczyciel [158]: bujaj wora
20:01 Lavio Cold [124]: ;)
20:01 Cinek Niszczyciel [158]: twoj stary
20:01 Cinek Niszczyciel [158]: chyba
Okay, zapamiętam.
20:11 Sir Jo'ker [9]: Jestem pedalem.
20:11 Lavio Cold [124]: Ooo to smutne
20:11 Lavio Cold [124]: ;(
wrogonastawiony
01-02-2008, 21:07
Nie gram na morganie, ale moze nawiaze tutaj do twojego stylu pisania. Musisz byc taki elo-poprawny ? Zaczynasz zdanie z duzej, konczysz oczywiscie kropka... rozumiem, chcesz pokazac jaki ty jestes zajebisty albo poprostu sie dowartosciować. To jest tylko gra, a zasadami pisowni chwal sie na jezyku polskim. :)
Przyzwyczaiłem się do tego stylu tak jak wy do swoich słówek "ktury, muj " więc po prostu się zajmujcie sobą. ;)
@2x Up
Gra jak każda inna, ale podstawowe zasady interpunkcji, czy też ortografii powinny być, zachowane, przynajmniej tak ja uważam.
@Lavio
Ty robisz to specjalnie, prowokujesz do rozmowy, w której chcesz usłyszeć obelge pod twoim adresem lub twoich rodziców.
Hawan
I co Lavio poplakales sie juz ? skoro mówisz, ze takie cos cie nie rusza to po jakiego chuja to kopiujesz na to forum ? Myslisz, ze jestes fajny albo ktos Ci wspolczuje ?xdddd.
Ty specjalnie w*****asz ludzi i ich prowokujesz a pozniej jak ktos Ci odpyskuje to szybko robisz post na forum zeby zrobic sensacje i napisac jacy to my jestemy zli i niewychowani :D
Drogi Gumball szczerze Ci powiem ze grubym siurem leje na twoj nick xD
@Hawan
Tylko ja NIGDY... I TO NIGDY nie wyzywam rodziców. ;) A wielu z Rise ma to w zwyczaju. ;) Skoro każdy z was mówi "to tylko gra", to walczmy po prostu i nie wyzywajmy się i rodziców. Podchodźcie do tego z dystansem, bo jak widać, ta gra za bardzo wpływa na was. ;)
Lavio, chyba lewe oko Ci sie klei, że tak często je zamykasz ^ ;D
Tensz-in
01-02-2008, 22:19
Skoro każdy z was mówi "to tylko gra", to walczmy po prostu i nie wyzywajmy się i rodziców.
O taak i moze jeszcze jedno, nie robmy pedalskich tematow na tibia.com co drugi dzien, ok ???//1 plzx
@Ten~
A kto robi? Albo dajcie mi linka do owego pedalskiego tematu?
22:03 Dance Van'Thorn [112]: 22:02 You see a dead human (Vol:10). You recognize Jessie Drestas. He was killed by Reidero Morios.
Gz
Akt odwagi:
22:10 Sephi Dragon [100]: exiva "victeron
, ale nadal siedzi w dp :D
Jessie~
Feb 01 2008, 22:01:20 CET Killed at Level 151 by Zikss
and by Reidero Morios
Proste ;>
Jessie nawet nie jest w gildi, możecie ją zabijać. Jego char, jego zgony. ;)
Tensz-in
01-02-2008, 23:18
@up
Tia jak kazdy, nic sie nie liczy, spierdoliliscie akcje i tyle powiedzcie chociaz raz wprost, zamiast napinac sie na forum caly dzien.
A co do posta to wystarczy zobaczyc na tibia.com , co trzeci temat to o Rise, np. z dzisiaj czy tam wczoraj zalozony temat przez Raistlin Firearrow. Tresc - gowniana. Cel - nieznany.
Jessie nawet nie jest w gildi, możecie ją zabijać. Jego char, jego zgony. ;)
Co z tego, ze nie jest w gildi ? pomaga wam wiec wisz ;) nie pisz tylko, ze frag sie nie liczy ;> haha
Żal mi niektórych poprostu.. ehh :/
Ion..wdech, wydech, wdech, wydech. I pamietaj, ze wydech powinien byc dwa razy dluzszy niz wdech. ;)
@up
Tia jak kazdy, nic sie nie liczy, spierdoliliscie akcje i tyle powiedzcie chociaz raz wprost, zamiast napinac sie na forum caly dzien.
A co do posta to wystarczy zobaczyc na tibia.com , co trzeci temat to o Rise, np. z dzisiaj czy tam wczoraj zalozony temat przez Raistlin Firearrow. Tresc - gowniana. Cel - nieznany.
http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=2007478
^ Idealna solucja na Wasze problemy ^^
Byla/ Nie byla w gildii wazne ze kiedys tam pomagala. Dla nas sie liczy, dla was nie. Peszek mnie interesuja ciala na*******ajace o glebe ktore sa po waszej stronie :) :evul:
HardClan
01-02-2008, 23:57
Na jessie nikomu nie zależy... pewnie mu miło, że Wy o nim pamiętacie ^^
Tensz-in
01-02-2008, 23:57
http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=2007478
^ Idealna solucja na Wasze problemy ^^
mmm ja nie mam eternitas nic do powiedzenia. Po co mam napieprzac po angielsku i czekac 2 minuty az mi sie laskawie strona na tibia.com zaladuje jak moge tutaj "poczatowac" z moim faworytem lavio ;****
Sneak w piątek o 22. Gratulacje!
Sneak w piątek o 22. Gratulacje!
Dzien dobry. :)
Wczesnie sie pan dzisiaj obudzil. :P
Lepszy piatek 22, niz 6;00 w tygodniu... Frag liczy sie w 100%, co wiecej boli i to mocno, pada 150+ Ek... a wielkie eternians nie sa wstanie zrobic nic.
Jessie byl w Avis na poczatku, bral udzial w wojnie, NIE zaplacil wiec w wojnie nadal jest w gildi czy nie.
p.s. Gratz, Atakujcie mala grupka, z ludzmi ktorym ufacie na 100%, a zaden szpieg russelowi nie pomoze.
Aphydioon
02-02-2008, 00:44
Lavio, napjpierw szukasz kolegów na forum a potem prowokujesz ? Co jest w grane słoneczko ? <3
Gz dzisiejszego sneaka.
@Lavio jak ktoś wjezdza ci na rodziców to ty to bierzesz serio czy ignorujesz gościa, bo po tym co żeś napisał to widać ze bierzesz se to do serca aż za mocno.
Gustaw_konrad
02-02-2008, 01:50
@up
Twoja stara to kurwa.
zignoruj mistrzu :)
@morii
lepsza 7* w tygodniu niz 22 w piatek. dlaczego? ludzie w piatek imprezuja nie kazdy moze sie lognac, mozesz to zobaczyc takze w postach rise ^^
O 7 ludzie zazwyczaj wstaja (czasem wczesniej) bo maja na 8-9 czasem pozniej do szkoly lub do pracy, a jak wstana 10 -20 min wczesniej to ich nie zbawi, a czasami glupio nie przyjsc na impreze.
edit:
jest jakis film z akcji?
Jessie juz 147. Hmm, pr0 player?;D
Switek_Niszczyciel
02-02-2008, 03:10
[QUOTE=Gustaw_konrad;1875794]@up
Twoja stara to kurwa.
@morii
lepsza 7* w tygodniu niz 22 w piatek. dlaczego? ludzie w piatek imprezuja nie kazdy moze sie lognac, mozesz to zobaczyc takze w postach rise ^^
O 7 ludzie zazwyczaj wstaja (czasem wczesniej) bo maja na 8-9 czasem pozniej do szkoly lub do pracy, a jak wstana 10 -20 min wczesniej to ich nie zbawi, a czasami glupio nie przyjsc na impreze.
DOBRZE GODA POLAC MU !8o8o
/drunk svitek
Jessie kozak cisnie PG i to w dodatku bez blessow.
Feb 02 2008, 01:41:06 CET Died at Level 150 by a dragon lord hatchling
Feb 01 2008, 22:01:20 CET Killed at Level 151 by Zikss
and by Reidero Morios
Name: Jessie Drestas
Sex: male
Profession: Elite Knight
Level: 147
chuj tam czy nam zaliczycie czy nie.Byl na poczatku w war pozniej tez przez jakis czas byl w eternitas.A ze teraz juz nie ma gildi to nie nasza sprawa.Nie zaplacil czyli jest hunted :p
Frag jak najbardziej się liczy. Ciekawy jestem czy Russel coś wymyśli ;)
J.Rabbit
02-02-2008, 09:27
to czyli 3 frag na kobylu tez sie liczy? Byl w rise ,nie zaplacil tak wiec frag sie liczy. Teraz bedziecie pewnie spamic ze sie nie liczy. Jezeli on sie nie liczy to frag na jessie tez nie powinien sie liczyc proste.
to czyli 3 frag na kobylu tez sie liczy? Byl w rise ,nie zaplacil tak wiec frag sie liczy. Teraz bedziecie pewnie spamic ze sie nie liczy. Jezeli on sie nie liczy to frag na jessie tez nie powinien sie liczyc proste.
a czy my zaliczylismy frag na solle jak padł od kafara i innych wolfów? lol
Gustaw_konrad
02-02-2008, 10:10
Jak liczycie jessie to liczycie kobyla proste, sytuacja jest taka sama.
J.Rabbit
02-02-2008, 10:17
a liczyliscie fraga trixtary na kaalarze? Cria jak padl na frostach?
A czy liczymy fraga na Yazo Bone którego zdjeliśmy na pierwszym snaeaku w tej wojnie gildią ORACLE (Było nas tak nie wielu)???? Czy Kobyl coś znaczy 100EK? Czy Jessie, która od samego początku walczyła z Russelem i zawsze ja widać z Ete~ WYBACZCIE ZE JA ZABILIŚMY SKORO TO DLA WAS SIE NIE LICZY;(
:D
Jessie padla wczoraj a kobyl dawno , widac ile fragow rise chcecie ukrecic aby zeby wygrac wojne.:p A jezeli nie wygracie ( oby do tego doszlo ;))?? skoczy sie wielkie panowanie hiszpanów. Caly czas macie jakies wymówki zeby fraga nie zaliczyc.
Pozdrawiam ;)
Wolfy i kafar nie były jeszcze w wojnie, więc frag i tak nie powinien być liczony. Jeśli liczycie Jessie, to liczcie też 3 frag na Kobylu, bo to jest identyczna sytuacja - oboje chcieli wyjść z wojny, ale nie zapłacili.
Aleee wy pierdolicie zaliczajcie sobie nawet fragi na Rakkevie kolo kutasa mi to lata. Juz nie macie sie o co klocic heh :evul:
Wojna na cyfry??:D:D:D
ej a jak zabije noob chara np. lookeyya tez mi wliczycie??8o
plx plx plx bedzie 1 cyfra wiecej:evul::evul:
PzDr
Bo liczą sie tylko Ciała...
Dobra nie płaczcie już tak nad ta biedną Jessie. Teraz popłaczcie trochę nad Solle.
Name: Solle'Steinhold
Level: 145
Feb 02 2008, 03:51:29 CET Died at Level 146 by a frost dragon
Jan 31 2008, 00:39:25 CET Killed at Level 147 by Nexio-Nerin and by Chaehmehm
Jan 19 2008, 06:11:29 CET Killed at Level 146 by Feyrety The Wolf and by Marelw the Wolf
Jan 13 2008, 14:41:28 CET Killed at Level 146 by Keeph and by Koroner
A i jeszcze jak będzie wam sie nudziło to odprawcie GORZKIE ŻALE nad Raistlinem i Ojcem Armanem.
Name: Raistlin Firearrow
Level: 112
Jan 25 2008, 01:41:15 CET Died at Level 112 by a warlock
Jan 23 2008, 04:25:21 CET Died at Level 112 by a demon
Jan 22 2008, 00:06:35 CET Died at Level 112 by a demon
Jan 21 2008, 22:25:57 CET Died at Level 113 by a demon
Jan 15 2008, 22:49:59 CET Killed at Level 113 by Shobut
Jan 08 2008, 22:49:00 CET Died at Level 113 by a frost dragon
Name: Arman Bloodhand
Level: 173
Jan 31 2008, 00:41:35 CET Killed at Level 175 by Nexio-Nerin and by Kunskaps Kalle
Jan 15 2008, 22:51:53 CET Killed at Level 175 by Victeron and by Cria Andan
"Nie daleko spada Jabłko od Jabłoni..."
Kocham Cie Tenshi !!!!! HAHAHAHAHAHHAHHAHAHAHA "OJCIEC ARMAN" AHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA
Kafffffar
02-02-2008, 11:42
Nie wiem o co wy sie klocicie :D Na tibia.com sa teraz moje statystyki i tam WSZYSTKIE Fragi na Kobylu sa zaliczone bo bardzo plakalsicie z tego powodu . Rowniez jest tam Frag na jessie.Nie ma fragow na kaalaru i solle z tego powodu ,ze zostal zabity przez ludzi ktorzy jeszcze nie byli w wojnie.
Koniec tematu o fragach jest teraz 30:28 dla Eter~
btw. Jessie musi przestac robic pg niestety;/
Banished: until Mar 03 2008, 10:35:52 CET because of account sharing
A żeby sie nie czuli samotnie to popłaczcie nademną
Name: Rakkev
Former Names: Fredi Duron
Level: 44
Jan 25 2008, 07:40:48 CET Killed at Level 45 by Spaira
Jan 20 2008, 22:13:24 CET Killed at Level 46 by Goethea and by Raldric Darko
Jan 20 2008, 22:06:51 CET Killed at Level 48 by Dany Darko
Jan 15 2008, 23:08:41 CET Killed at Level 49 by Jessie Drestas and by Domador de babosas agresivas
Jan 15 2008, 22:49:51 CET Killed at Level 50 by Arianna Aureka and by Rogstah Fearless
Aff był bym zapomniał bo potem mnie będziecie bluzgać;(
Name: Victeron
Level: 200
Jan 30 2008, 07:20:58 CET Killed at Level 202 by Berig Mage
Jan 20 2008, 22:09:12 CET Killed at Level 202 by Lookeyy and by Goethea
Jan 15 2008, 23:04:46 CET Killed at Level 203 by Bobinaitor and by Vildingen
Jan 06 2008, 23:40:52 CET Killed at Level 204 by Jofawag and by Lavio Cold
Tylko nie zapomnijcie jutro (dla nie kumatych "w Niedziele") dać na TACE.:baby:
Kocham Cie Tenshi !!!!! HAHAHAHAHAHHAHHAHAHAHA "OJCIEC ARMAN" AHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA
Przepraszam, że jakiś nie kumaty jestem, ale co w tym śmiesznego, że Arman to ojciec Raistlina? :/
Ejj spamerzyy Rise kladzie chuja na te fragi czy wy je liczycie,czy nie w dupie to mamy, czy jakis palant rabit sie bedzie kłócic o to czy mamy zaliczyc fraga na jessie czy kobylu stop spam X( Odpierdolcie sie od tego i tyle na ten temat,stop spam.
ktybb.
@up
Twoja stara to kurwa.
@morii
edit:
jest jakis film z akcji?
Żebyś wiedział że to ignoruje..
J.Rabbit
02-02-2008, 13:22
Ejj spamerzyy Rise kladzie chuja na te fragi czy wy je liczycie,czy nie w dupie to mamy, czy jakis palant rabit sie bedzie kłócic o to czy mamy zaliczyc fraga na jessie czy kobylu stop spam X( Odpierdolcie sie od tego i tyle na ten temat,stop spam.
ktybb.
jakby rise kladlo lache na to , to kafar nie robilby tematu na tibia.com z fragami. Zastanow sie co piszesz. To jest temat wojna na morganie wiec kazdy ma prawo napisac co o tym mysli nie rob z siebie jakiegos wielkiego pana.
Ludzie, ludzie .. a wy ciagle swoje ..
Najlepiej nie udzielajcie sie w tym temacie dopoki kolejne cialo nie uderzy o ziemie ! :p:evul:
jakby rise kladlo lache na to , to kafar nie robilby tematu na tibia.com z fragami. Zastanow sie co piszesz. To jest temat wojna na morganie wiec kazdy ma prawo napisac co o tym mysli nie rob z siebie jakiegos wielkiego pana.
a kafar zrobił post na forum bo nie dopuscimy żeby ludzie mysleli ze jest 36;20 :) bo to juz jest za duzo o Wielki Spostrzegawco... zrobilismy ten temat zeby ludzie mieli pojecie ze rise nie przegrywa 15 fragami a czy nam zalicza jednego fraga czy nie to w dupie to mamy..
a kafar zrobił post na forum bo nie dopuscimy żeby ludzie mysleli ze jest 36;20 :) bo to juz jest za duzo o Wielki Spostrzegawco... zrobilismy ten temat zeby ludzie mieli pojecie ze rise nie przegrywa 15 fragami a czy nam zalicza jednego fraga czy nie to w dupie to mamy..
Zdecydowanie, to co robi Jay Nakit to kpina.
@Hawan
Sory, ale nie miej pretensji do "ludzi trzymającej władze" na serwie, że robi PA, bo sam je robisz. Jeszcze pamiętam jak mój kumpel płacił Ci bohy z dość śmiesznego powodu ...
Komisarzyk
02-02-2008, 16:06
GZ zabicia Jessie _/
A propos liczenia fragow sa ludzie dla ktorych jest to bardzo wazne a dla niektorych mniej. Nie to zebym byl jakis super doswiadczony gracz czy cos ale wydaje mi sie ze sie z tego wyrasta. Wygrywa ten kto ma inicjatywe, a to juz sami sobie ocence kto ja ma.
Do pana 2xUP
Podaj nick, bo nei przypominam sobie, żebym robił "PA".
NIgdy nie robiłem PA, poprostu trzymałem się swoich zasad, ja nie obrażam- to ty również, EASY.
Jeżeli będziesz się dalej czepiał to CI wyjaśniam, iż zapłaciłem za to, i to dośc znaczną kwotę, ale fakt faktem czasem przeginałem, sam przyznam.
I jeśli jestes taki pro-elo gracz to ujawnij swój prawdziwy nick, to pogadamy, a nie napinasz się z ukrycia.
@Lavio
Tak masz rację, nie powinno się wjezdzac na rodziców etc. też tego nienawidze......
Przyznasz jednak, że twoi ziomkowie z gildii nie są wcale gorsi w tym elemencie:P
NIkogo nie usprawiedliwiam, tylko pisze jaka jest prawda.
Po każdej stronie są ludzie kulturalni jak i hamscy.
@Topic
Biedna Jessie~:(:(
Tak to jest jak się sharuje acc, no nie Arcy ~???:D:D:D:D
Pozdro HAwan~
@Hawan
Czemu cały czas gadasz o tym samym? Nudne to już troche ...
HardClan
02-02-2008, 18:31
A dla mnie fragi nie mają zadnrego znaczenia ;)
To tylko propaganda... która gildia jako pierwsza straci ohcotę do walki... komu opadną morale.. ;)
Jak ktoś zcznie płacić... to wszytko zacznie upadać. Taki przysłowiowy domek z kart ;)
@Hawan
Czemu cały czas gadasz o tym samym? Nudne to już troche ...
Jesteś głodny?? Może chcesz kanapke?? Chętnie ci dam.
Czemu ... ble ble ble ble.
Wiem, że nie odpowiada się pytaniem na pytanie,ale trudno MUSZE!!!!!!!!
Czemu pisze ktoś tam, że jestem PA?
Czemu mu odpowiedzałem??
Czemu się czepiasz??
Skoro się nudzisz idz sobie zagraj w sapera albo ułóż PASKA!!!!!!
Dobrze ci to zrobi.
Sorka za offtopa
@Topic
Otwieram vip list, patrze a tu tylko eter rael online, po 2 sec mass log Rise, w odpowiedzi mass log ete~, Czyżby coś się stało ;>????
Btw. Ete~ nie róbcie takich podłych zasadzek na Rise, że Eter sobie expii wszyscy są tam wylogowani:D:D:D To nie przejdzie.
Pozdro Hawan:evul:
@Topic
Otwieram vip list, patrze a tu tylko eter rael online, po 2 sec mass log Rise, w odpowiedzi mass log ete~, Czyżby coś się stało ;>????
Btw. Ete~ nie róbcie takich podłych zasadzek na Rise, że Eter sobie expii wszyscy są tam wylogowani:D:D:D To nie przejdzie.
lol :D? to oni zrobili mas loga?bo ja nie zauwazylem, sory B)
@Hawan
Na moim profilu jest mój nick, nie ukrywam się i nie zamierzam tego robić. Napisze do Ciebie w tibii i wszystko sobie wyjaśnimy.
Pzdr.
Cos dawno kafar nie aktualizowal fragow. :p A to jak z tym mass logiem bylo?? Padl ktos?
Jesteś głodny?? Może chcesz kanapke?? Chętnie ci dam.
Czemu ... ble ble ble ble.
Wiem, że nie odpowiada się pytaniem na pytanie,ale trudno MUSZE!!!!!!!!
Czemu pisze ktoś tam, że jestem PA?
Czemu mu odpowiedzałem??
Czemu się czepiasz??
Skoro się nudzisz idz sobie zagraj w sapera albo ułóż PASKA!!!!!!
Dobrze ci to zrobi.
Sorka za offtopa
@Topic
Chodzi mi o to pajacu , ze caly czas sie jarasz ze niby Arcy Volltio sharował, pierd*lisz o jakiś newsach ze Fureyka gra Mariusz i jednoczesnie lizesz dupe Rise, potem jak cie Avis odrzuciło :(((
Arcy Woltjo killed baj Rise random pk? :(
szkoda mi ciebie ale to jest wojna ;) byłeś na opence z eternitasami :( wiec nie widze tutaj nic o random pk..
szkoda mi ciebie ale to jest wojna ;) byłeś na opence z eternitasami :( wiec nie widze tutaj nic o random pk..
Na opence z eternitasami? Gratuluje Twojemu mózgowi :/
Madzinia
02-02-2008, 23:38
:confused::confused:
Aphydioon
02-02-2008, 23:45
Na opence z eternitasami? Gratuluje Twojemu mózgowi :/
może wtedy grał Arcym 2-gi owner ? spytaj go, wyjaśnijcie sprawie sobie.
Zamknij dupcie, Arcy ma jednego ownera, pytaj kogo chcesz, wszyscy powiedzą Ci to samo. Teraz umyj pryszczatą twarzyczkę i idź spać. Buźka.
Aphydioon
03-02-2008, 01:54
Zamknij dupcie, Arcy ma jednego ownera, pytaj kogo chcesz, wszyscy powiedzą Ci to samo. Teraz umyj pryszczatą twarzyczkę i idź spać. Buźka.
Ja nie mówie przecież o twoim koncie na Tibia.pl tylko o koncie w Tibi xddd
Arcy padles za to ze biles mnie na Testach Servera pamietaj Kij nie zapomina xdddddddddddddd
Aphydioon
03-02-2008, 02:42
Nocne Pk Kopengas :PP
http://img82.imageshack.us/img82/8379/kopen1gb6.jpg (http://imageshack.us)
http://img100.imageshack.us/img100/4327/kope4nv8.jpg (http://imageshack.us)
http://img240.imageshack.us/img240/1007/kopen2ml5.jpg (http://imageshack.us)
http://img132.imageshack.us/img132/4639/kopen3ec2.jpg (http://imageshack.us)
http://img227.imageshack.us/img227/7546/kopen5oy8.jpg (http://imageshack.us)
http://img82.imageshack.us/img82/3324/kopen6iv2.jpg (http://imageshack.us)
http://img118.imageshack.us/img118/9059/kopen69oj1.jpg (http://imageshack.us)
Filmik z pk http://www.tibiacam.tv/cams.php?id=8a7t4monnpph5079
Nagranie z Venta - http://www.speedys hare.com/848314133.html < bez spacji :p
:)
No sa z nich niezli ogarniacze xddddd.
szaleją chlopaky :)
nie wiem tylko po co pokazałeś screeny, baranie
A Ty baranie po co odrazu wyzywasz? Dobrze ze pokazal ssy, bo mysle, ze wiekszosc z nas jest leniwa i po zobaczeniu ssow dopiero sciagnie filmik.
Może dlatego że ten temat jednocześnie stał się tematem Wydarzeń z Morgany ;)
Może dlatego że ten temat jednocześnie stał się tematem Wydarzeń z Morgany ;)
Ty też do najmądrzejszych nie należysz... Chodzi mi o to, po co pokazał ssy z filmu, który później dał?!
Aphydioon
03-02-2008, 12:14
szaleją chlopaky :)
nie wiem tylko po co pokazałeś screeny, baranie
Dlaczego mnie wyzywasz? Delarev dziekuje że mnie bronisz <3
Ty też do najmądrzejszych nie należysz... Chodzi mi o to, po co pokazał ssy z filmu, który później dał?!
Aha to odpowiedź na to pytanie podał ADAŚ :D Brakowało mi w twoim pytaniu tylko "z filmu, który później dał" musisz bardziej precyzować swoje pytania bo to jest forum a nie lekcja Głębszych myśli. ;)
Arcy padles za to ze biles mnie na Testach Servera pamietaj Kij nie zapomina xdddddddddddddd
Hahahaha, na test servach to sie biło każdego ze skullem ;D Jakiś inny absurdalny reason?
Kafffffar
03-02-2008, 12:38
@Arcy
Sry ale robilem filmik dla Kuby (dostalem od niego duzo recow.) i wiem ,ze sharowales miedzy innymi z nim Arcy Volltia tak samo jak inne chary . Mam nawet filmik jak savalas(kuba) z toba gada i w tej rozmowie jest powiedziane cos jak "bierzmy sca na Arcy kurwa!" itp. podczas robienia anni~.Akurat siedzial wtedy na behe potem na demce skoczy.Tak samo mam filmiki Volltia sie naje**l i poszedl bic savalasa ktory botowa na zolwiach.Zaczol go bic ,a po kilku minutach sie obudzil i zaczol go wyzywac ,ze go obudzil ;) Jeszcze w miedzy czasie pisal russel do volltia o savalasie :) Wasz Chuck Norris Morgany dobrze wiedzial ,ze Savalas botuje bo pisal mu miedzy innymi "Wake up XDXDXDXD" etc (przesylal to savalas volltiowi).
To by bylo na tyle ;)
Swoja droga Ja bylem za tym zeby Cie zostawic w spokoju bo nawet jak bys chcial dojsc do war to nie robi roznicy czy dojdziesz na 137 czy na 145 lvlu.
Jak sie "szaruje" hara to tak jest...
@Arcy
Sry ale robilem filmik dla Kuby (dostalem od niego duzo recow.) i wiem ,ze sharowales miedzy innymi z nim Arcy Volltia tak samo jak inne chary . Mam nawet filmik jak savalas(kuba) z toba gada i w tej rozmowie jest powiedziane cos jak "bierzmy sca na Arcy kurwa!" itp. podczas robienia anni~.Akurat siedzial wtedy na behe potem na demce skoczy.Tak samo mam filmiki Volltia sie naje**l i poszedl bic savalasa ktory botowa na zolwiach.Zaczol go bic ,a po kilku minutach sie obudzil i zaczol go wyzywac ,ze go obudzil ;) Jeszcze w miedzy czasie pisal russel do volltia o savalasie :) Wasz Chuck Norris Morgany dobrze wiedzial ,ze Savalas botuje bo pisal mu miedzy innymi "Wake up XDXDXDXD" etc (przesylal to savalas volltiowi).
To by bylo na tyle ;)
Swoja droga Ja bylem za tym zeby Cie zostawic w spokoju bo nawet jak bys chcial dojsc do war to nie robi roznicy czy dojdziesz na 137 czy na 145 lvlu.
Ja z nim sharowałem? Człowieku, jak nie masz pojęcia to się nie udzielaj. Co do 'bierzmy sca~' to nie wiem po co mi sca skoro nie 'wale z axa'. Zresztą, nie będe pisał na forum kto miał passy do tego chara, czy z nim sharowałem itp, jak coś to w grze.
Aha, kilka lekcji polskiego dot. składni by się przydało, bo ciężko mi niektóre zdania zrozumieć :s
Morgana się ciągle Modli do Boga Boże jedyny MAKUMBĘ ZACHOWAJ :D
MAKUMBA MAKUMBA MAKUMBA SKA POLSKA AFRYKA AFRYKA POLSKA...
OLELELEL.8o
btw. Polacy rasiści kazdy to powie oni nie lubić Russel czarny człowiek.
Aphydioon
03-02-2008, 13:40
Ja z nim sharowałem? Człowieku, jak nie masz pojęcia to się nie udzielaj. Co do 'bierzmy sca~' to nie wiem po co mi sca skoro nie 'wale z axa'. Zresztą, nie będe pisał na forum kto miał passy do tego chara, czy z nim sharowałem itp, jak coś to w grze.
Aha, kilka lekcji polskiego dot. składni by się przydało, bo ciężko mi niektóre zdania zrozumieć :s
Polonista się odezwał
Noname18
03-02-2008, 14:02
@Arcy
To by bylo na tyle ;)
Sporo w tym prawdy, bo duzo filmikow ci dalem, ale nie do konca wszystko wiesz. Arcy od zawsze ma jednego ownera i to jeden owner nim gra, majac passy to polowy morgany nie moge powiedziec ze ja sharowalem polowe morgany.
@Arcy
To by bylo na tyle ;)
Dla mnie glupota jest zabijanie postronnych ludzi, bo co z tego ze Arcy jest ziomkiem Savalasa skoro ma tez znajomych w Rise dlatego chce pozostac neutralny. Jedna i druga strona niepotrzebnie zabija ludzi ktorzy nie chca miec nic wspolnego z wojna.
Kafffffar
03-02-2008, 14:45
@Arcy
Nie wnikam w to kto z kim sharowal i do kogo mial passy.Poprostu chodzi mi o to ,ze nikt nie jest swiety.Ja mam naprawde w d**ie czy wy gracie w 5 czy w 10 swoimi charami.Arcy moglem sie pomylic z tym sca moze chodzilo o sova.Wiem ,ze savalas kazal Ci wziasc Demon Arma ,a Ty powiedziales chyba "pojebalo Cie? Arcy nie ma Sova/Sca (?)" czy mniej wiecej cos takiego.Szczegolem jest ,ze pisales z nim podczas robienia anni
na ktorym uzywales bota (jak wiekszosc ).Nie wiem nie wnikam w to bo mnie to nie interesuje:)
btw. Zazwyczaj staram sie tak pisac by bylo to zrozumialem i jasne dla wszystkich ,bez bledow.Wtedy akurat sie spieszylem i nie mialem czasu zwracac uwagi na to co pisze;)
Co do Savalasa to wszyscy wiedza ,ze to sharer i botter ,a wiec nie ma sensu o tym pisac jedyne co jest godne uwagi to ,to ,ze Russel o tym doskonale wiedzial.A wlasnie najbardziej boli mnie to ,ze Morgana rzadzi taki ... Idiota?(to chyba najlepsze okreslenie).Nizahe raczej nie pozwolil by na to by ktos botowal na Morganie bez wzgledu na to kim by byl.
Podsumowujac: Morgana za czasow Nizahe byla duzo lepsza ;) Russel nie jest godny tego by mogl wladac tym servem bo wedlug mnie jest nikim (osiagnol to wszystko tylko dlatego ,ze dobrze znal nizahe i byl mu wierny) ,a ludzie na sile chca z niego zrobic "legende" .
@Valyrr
Jestem tego samego zdania . Mowilem to na vencie ale nikt mnie nie sluchal i uparli sie zeby go zabic :) Nic na to nie poradze.Mowi sie trudno i zyje (walczy :D) sie dalej;)
Edit:
Sephi Dragon spi
Feb 03 2008, 13:48:44 CET Killed at Level 100 by Victeron
Victeron
03-02-2008, 14:49
Sephi Dragon
Feb 03 2008, 13:48:44 CET Killed at Level 100 by Victeron
Toowreck
03-02-2008, 15:34
opiszcie jak padl, chyba ze film jest
Mial skulla i biegl w strone statku na folde, gdzie też padł..
Hahah, dobrze tak gburowi! hahah :)))
Tensz-in
03-02-2008, 16:04
Fylm:
http://www.***********.com/627179586.html
s p e e d y s h a r e
Toowreck
03-02-2008, 16:15
moge zadac pytanie z offtopa i zgarnac opierdol za to zem i sie szukac nie chce? ^^
dlaczego nie mozna wstawiac linkow na spe edy share?
Kafffffar
03-02-2008, 16:21
Film jest ale nie dla wszystkich :)
Przez przypadek wbil pzet i zrobilismy mas loga i padl. Kilka hitow dostal od ludzi i przestal sie leczyc. Szkoda mu bylo potionow bo bylo pewne i tak ,ze padnie;) Napisal tylko "Bye".
Toowreck
03-02-2008, 16:25
Film jest ale nie dla wszystkich :)
.
juz wszyscy obejrzeli :P
^ Kafarowi chodziło o cam zrobione przez victerona <:
Hahahaha, na test servach to sie biło każdego ze skullem ;D Jakiś inny absurdalny reason?
zartowalem sobie :p to nie byl resone twojej smierci
ŚPI ŚPI ŚPI ŚPI ŻYDDDDDDDDD !
8o
Kafffffar
03-02-2008, 17:40
^ Kafarowi chodziło o cam zrobione przez victerona <:
otóż to ! 8o
Od dłuższego czasu śledzę wypowiedzi poszczególnych osób na temat batalii, odbywającej się na ziemiach Morgany i dochodzę do wniosku, iż obecna wojna jest bezcelowa. Żadna ze stron nie postawiła sobie tak szlachetnego zadania jak ja i mój druh Uriza - zaprowadzenie ładu, porządku i spokoju na naszym serverze. W związku z tym, podczas jednej z naszych schadzek doszliśmy do wniosku, że tak nie może już dłużej być i w najbliższym czasie przystąpimy do akcji. Znowu zginą przebrzydli PKerzy, nikczemni złodzieje i inni złoczyńcy. Szlachetne dzieło KARY będzie kontynuowane. A więc KU LEPSZEJ MORGANIE !!
Dziękuje za czytanie i przepraszam za błędy.
MiszczuPefalpe
03-02-2008, 17:51
Od dłuższego czasu śledzę wypowiedzi poszczególnych osób na temat batalii, odbywającej się na ziemiach Morgany i dochodzę do wniosku, iż obecna wojna jest bezcelowa. Żadna ze stron nie postawiła sobie tak szlachetnego zadania jak ja i mój druh Uriza - zaprowadzenie ładu, porządku i spokoju na naszym serverze. W związku z tym, podczas jednej z naszych schadzek doszliśmy do wniosku, że tak nie może już dłużej być i w najbliższym czasie przystąpimy do akcji. Znowu zginą przebrzydli PKerzy, nikczemni złodzieje i inni złoczyńcy. Szlachetne dzieło KARY będzie kontynuowane. A więc KU LEPSZEJ MORGANIE !!
Dari przyjacielu,
Ten war nawet jest dobry bo dizt cold hunta ma przeez tego wara i ja sie ciesze. niedlugo wkroczymy dari ma racje i tym razem bardziej smart fast i strong hehe:) mamy duzo run bo przez ten caly czas szykowalismy sie do walki. Jezeli victeron chce naszej pomocy niech napisze msg w grze bo tu spy moga byc.
Pozdrawiam
boska uriza
Tensz-in
03-02-2008, 18:04
LEJĘ!!!!!!!!!!
LEJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE <Hahaha>
btw. znamy sie?XD :D
Kafffffar
03-02-2008, 18:28
Uriza i jego team sa jak Jasiu Smietana i Czuly Wojtek na onecie tylko ,ze 10 razy bardziej zalosni i mniej smieszni bo nie sa orginalni.
Swoja droga mam lepszy zart :D
Russel powiedzial ,ze juz ma dosc wojny i zebysmy sie wyplacili bo da nam male peymentsy HAHAHAAH:baby:
Russel to noob,wiec wiesz :p Oni padaja potem zabija kogos z Rise np Vic~ beda sie podniecac 2 dni,potem znow ktos od niech padnie i juz ma dosyc wojny :D GZ fraga !! Ile jest 29:30?? Jeszcze jeden i mamy remis :)
Pozdro :)
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd yeaaaah na to czekalismy :D
Jeszcze tylko was tu brakowalo :D bo kopengas juz pekuja,tengusy sie zaczynaja zbierac to teraz jeszcze wy;)
HardClan
03-02-2008, 19:29
A ja dopiero co wstałem... i musze ogarnąć sytuację :P
Wydawało mi się ze wczoraj jakiś ob miał być...
Ale sądząc po tym co tu piszecie, to chyba żadnego opena nie było :P
Ogarnę sytuację jak pojawię sie w domu ;)
btw.
Gratz fraga :P
... powiedz mi czy ciebie mikolaj na wielkanoc przyniosl??
Juz 1 apel byl wiec po jakiego piszesz: znowu walczymy o lepsza morgane... no czlowieku rozbrajasz tymi tekstami...
Tylko plz nie pisz ze mnie ubijesz :( nie przezyje tego
@ padl ktos procz Sephi'ego?
"powiedz mi czy ciebie mikolaj na wielkanoc przyniosl??" OWNEDDDDDDDDDDDDDDD HAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHA HAHAHHAHAHAHA
A co do Urizy to chlopaki ogarnijcie Rooka lepiej wam zrobi :P
MiszczuPefalpe
03-02-2008, 21:30
... powiedz mi czy ciebie mikolaj na wielkanoc przyniosl??
Juz 1 apel byl wiec po jakiego piszesz: znowu walczymy o lepsza morgane... no czlowieku rozbrajasz tymi tekstami...
Tylko plz nie pisz ze mnie ubijesz :( nie przezyje tego
@ padl ktos procz Sephi'ego?
Lepiej kase na blesy i uhy szykuj bo juz mendo takiego hunta jak dizt cold prawie. nie mas po co tu grac w rl cie dojade i tak ze cie na pierwiastki rozjebiemy
HardClan
03-02-2008, 21:34
Lepiej kase na blesy i uhy szykuj bo juz mendo takiego hunta jak dizt cold prawie. nie mas po co tu grac w rl cie dojade i tak ze cie na pierwiastki rozjebiemy
Poraz kolejny ruszam z misją uświadomienia...
NIKT CIĘ NIE TRAKTUJE POWAŻNIE!
Proszę... miej trochę szacunku do siebie samego.
no to super ze kara dochodzi :) co ja bym dal zeby hiszpanom dupe skopac :) ale niestety nie mam tu chara ;p
HardClan
03-02-2008, 22:28
no to super ze kara dochodzi :) co ja bym dal zeby hiszpanom dupe skopac :) ale niestety nie mam tu chara ;p
Kara? Co Uriza i jej bot skład ma do Kary? ;|
Aphydioon
03-02-2008, 22:34
No właśnie nie mieszać w to Kary ;>
Mapa_Europy
03-02-2008, 22:35
Proszę... miej trochę szacunku do siebie samego.
To mnie rozwaliło ;P
Uriza wyjdź i nie wracaj! Te dziecko z avka to ty nie? No, wiedziałem :baby:
@Uriza
Co Ty szczoto gadasz? Niby Dizt miał u Ciebie hunta? Z tego co ja wiem to on nie padł od Twojego mighty, mocarnego, super, uber, mocnego, (resztę sobie dopowiedz) squadu "Uriza pk team" w przeciwieństwie do Ciebie i Twoich koleżków z piaskownicy. Ciężko mi uwierzyć w takich ludzi jak Ty. Wybacz, ale współczuję Twoim rodzicom... muszą mieć niezły meksyk z Tobą.
Od dłuższego czasu obserwuję wydarzenia na morganie a także na forum tibia.com oraz oczywiście na tym.
Niektóre wypowiedzi użytkowników są żałosne, a niektóre rozbawiają mnie do łez :D Np. Ojciec Arman :D:D
Zrobiłem zrzutkę screenów a różnych akcji.
Nie miałem czasu wstawiać ich na photobucketa, ale za to spakowałem winem i dałem upload
http://www.***********.com/504981911.html
PS.
S.P.E.E.D.Y.S.H.A.R.E
Pozdro
SirAravras
03-02-2008, 23:36
@Uryna and something like that
W wojnie i tak za wiele nie pomożecie bo tu trzeba czegoś wiecęj niż chęci,nie mniej jednak mozecie kogoś z nich uwalić ( jezeli dacie rade;) )
a potem pisać posty na forum - nie na odwrót
Zawsze ten ktoś poniesie straty a nie będzie liczony jako frag prawda?
@Lavio
Nie mam nic do Ciebie ale nie współczuj jego rodzicom bo masz o tym gówniane pojęcie :baby:
23:22 Ventirio [17]: Sephi owned today
23:22 Ventirio [17]: xd
23:22 Lord souleymanou [20]: xx
23:22 Sephi Dragon [99]: yes
23:22 Sephi Dragon [99]: xd
23:22 Enano Loko [15]: lolż
23:22 Ventirio [17]: why didnt healt?
23:22 Enano Loko [15]: byż
23:22 Ventirio [17]: Victeron
23:22 Sephi Dragon [99]: why i health?
23:22 Lord souleymanou [20]: SELL PLATE LEGS-WAND OF VORTEX-FISHING ROD-WAND OF DRAGONBREATH-DWARVENSHIELD////////SELL PREMIUM ACCOUNT
23:22 Sephi Dragon [99]: i have pz locked
23:22 Sephi Dragon [99]: and all rise on me
23:22 Ventirio [17]: XD
23:22 Sephi Dragon [99]: why loss more of 100 k?
23:22 Ventirio [17]: xdxd
23:22 Ventirio [17]: then pay now for freedom ?
23:22 Enano Loko [15]: u lose more
23:23 Enano Loko [15]: ż
23:23 Sephi Dragon [99]: are u a risE?
o jakie 10 znaków chodzi?
@Uriza
Co Ty szczoto gadasz? Niby Dizt miał u Ciebie hunta? Z tego co ja wiem to on nie padł od Twojego mighty, mocarnego, super, uber, mocnego, (resztę sobie dopowiedz) squadu "Uriza pk team" w przeciwieństwie do Ciebie i Twoich koleżków z piaskownicy. Ciężko mi uwierzyć w takich ludzi jak Ty. Wybacz, ale współczuję Twoim rodzicom... muszą mieć niezły meksyk z Tobą.
Przecież widać, że on sobie jaja robi, nikt nie może być aż takim kretynem :/ Proszę, potwierdź że to prawda....
HardClan
04-02-2008, 00:59
Przecież widać, że on sobie jaja robi, nikt nie może być aż takim kretynem :/ Proszę, potwierdź że to prawda....
Ja też go o to prosiłem... I co się okazało? Że 'wytępią' takich jak ja :(
@ktoś up
linków do spidiszer nie można wstawiać, bo maskują rozszerzenie pliku.
Nie mogę się doczekać, aż Tengusy dojdą do wojny. Będzie się działo (o ile dojdą xd) :>
Victeron
04-02-2008, 05:41
Cris Inferno
Feb 04 2008, 04:34:33 CET Killed at Level 73 by Tsunamin
and by Kafarotwaty Kafar
Mixi Elekt
Feb 04 2008, 04:56:00 CET Killed at Level 82 by Tsunamin
and by Marelw the Wolf
05:15 Mixi Elekt [80]: ja bym wolalal zeby polacy wygrali ale kurwa jak wy od*******acie takie maniany ze bijecie typa ktry raz prawie kogos bloknol i jeszczepaymenta mu nakladacie lol
I kto mu kazał blokować nas na akcji?? Widać ładnie na filmiku jak im pomaga więc padł i nie płacz już.
ludzie.... o 4 się śpi...............
Co do fragów, GZ ! :D Jest jakiś film może ?
@Uriza
Eternitas macie przejebane ! Uriza team dochodzi do wojny !
Omg <rotfl>
ludzie.... o 4 się śpi...............
Kto śpi, ten śpi. Ja też nie spałem ; d
05:15 Mixi Elekt [80]: ja bym wolalal zeby polacy wygrali ale kurwa jak wy od*******acie takie maniany ze bijecie typa ktry raz prawie kogos bloknol i jeszczepaymenta mu nakladacie lol
I kto mu kazał blokować nas na akcji?? Widać ładnie na filmiku jak im pomaga więc padł i nie płacz już.
Mix Elekt tylko blokowanie ? Trzeba tu rowniez wspomniec o atakowaniu ludzi z Rise, wiec teraz (jak to czytasz) nie miej jakis pretensji, ze to bylo RANDOM PK :baby:
Dziecko... widze ze nie robisz postepow :( uh'ami raczej nie dam rady z waszym "kultimem" :/ Chcialbym zapytac tylko o dwie rzeczy:
1) Wiesz co to pierwsiatek? Jak tak to respect.
2) Ile musze placic? plz serio pytanie :baby:
Kara? Co Uriza i jej bot skład ma do Kary? ;|
To sory za pomylke z ta kara ;p ale ktos tak mowil. GZ fragow. ;)
Uriza tz. "Miszczupefalpe" powiedz mi tylko jedno, dlaczego tak postępujesz??
Rajcuje cię to( robienie z siebie kretyna, debila, osła)?????
Idz sobie rozsyp klocki Lego, zapros swoj "DRIMTIM" i pobudujcie sobie, a nie do KOMPA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!]
@Topic
Jak sephi wbił tego skulla, bo z tego co czytałem nikt tego nie napisał.
Pozdro Hawan~
Xig-ennon
04-02-2008, 14:46
Elo Hawan ;] jak mozesz wejdz na gg albo venta.
Pozdro ;p
Elo Hawan ;] jak mozesz wejdz na gg albo venta.
Pozdro ;p
Xiggennon plz wroc :( Uriza mnie zbije :(
@Uriza
Ujawnij sie to pogadamy
Kafffffar
04-02-2008, 15:42
http://www.***********.com/279200645.html
spee dyshare
mialem lagi i nie moglem dogonic crissa xdd ,a potem mialem kicka i nie widac jak ubilismy tego 2 typa :D Przykro mi ;)
Btw. Dzisiaj wpadli do nas Vic,Gebh,Maxlta i Shaikon ;d Z czewy bylem ja (ale chwile),shejq,czokapik,stary owner knobika i 2 ziomkow naszych jeszcze :D
btw. Obydwa fragi sie licza ,a wiec teraz jest 31:30 dla RISE :) Jesli ktos chce mozna wrzucic screeny z tego jak Mixi Elekt nas blokowal/bil ;]
Juz sie nie chwal ze pozwolilem wam ze mna piwo wypic i zjesc longera w KFC xDDDDDDDD Przez was kurwa musialem znowu na waksy isc!!!
Fragi smieszne ale sa :evul:
Kafffffar
04-02-2008, 15:53
ja nie jadlem ani nie pilem...:( bylem tylko chwile bo jestem grzeczny i chodze do szkoly :D
http://www.***********.com/279200645.html
spee dyshare
mialem lagi i nie moglem dogonic crissa xdd ,a potem mialem kicka i nie widac jak ubilismy tego 2 typa :D Przykro mi ;)
Btw. Dzisiaj wpadli do nas Vic,Gebh,Maxlta i Shaikon ;d Z czewy bylem ja (ale chwile),shejq,czokapik,stary owner knobika i 2 ziomkow naszych jeszcze :D
btw. Obydwa fragi sie licza ,a wiec teraz jest 31:30 dla RISE :) Jesli ktos chce mozna wrzucic screeny z tego jak Mixi Elekt nas blokowal/bil ;]
Liczą się fragi ludzi z gildii, nie jakichś random pomagierów którzy chcą być cool i Was atakują. Nara.
Tez bylem w szkole! Ale tylko na biologii bo mi pani cisnienie podniosla oznajmiajac ze spr mam w czwartek, wiec zrezygnowalem :P
Torpeter
04-02-2008, 16:14
Tez bylem w szkole! Ale tylko na biologii bo mi pani cisnienie podniosla oznajmiajac ze spr mam w czwartek, wiec zrezygnowalem :P
Ojjj Maciej ty chultaju... Xdddd w sumie ja tez byłem na jednej lekcji Xd
Victeron Demoralizujesz Młodziez................. Ale Śmisznie było ;pp
Widze, że po wspólnej degustacji napojów "wyskokowych" morale w RISE są coraz lepsze.:D:D
I oto chodzi GZ;p
@ Topic
NIce Rise znów na czele:D
Tak trzymać
Pozdro Hawan~~
Kafffffar
04-02-2008, 16:35
Liczą się fragi ludzi z gildii, nie jakichś random pomagierów którzy chcą być cool i Was atakują. Nara.
Cris liczy sie i nie ma nawet co o tym dysktuowac ,a tamten typ bil cinka,marlewa,azreala i feya wtedy gdy ubili jessie ,a wiec byl na akcji.Nie bylo to jakis przypadkowy incydent ,ze biegli sobie ,a ten ich zaczol bic.Frag sie liczy tak samo jak sie licza fragi na kobylu i beda sie liczyc np. na zikssie jak padnie i innych ludziach ktorzy maja 70 lvl + i latwo bedzie mozna udowodnic ,ze byli na jakiejs akcji/ob .
MiszczuPefalpe
04-02-2008, 16:35
Uriza tz. "Miszczupefalpe" powiedz mi tylko jedno, dlaczego tak postępujesz??
Rajcuje cię to( robienie z siebie kretyna, debila, osła)?????
Idz sobie rozsyp klocki Lego, zapros swoj "DRIMTIM" i pobudujcie sobie, a nie do KOMPA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!]
@Topic
Jak sephi wbił tego skulla, bo z tego co czytałem nikt tego nie napisał.
Pozdro Hawan~
rajcuje mnie jak taki kretyn lavio bierze to na serio :D
dobra juz nie bede xD ale wieksza beka z takich co odp na takie posty niz je pisza;p
zdjecie z avatara to lavia brat dizt cold jak byl maly :D
Xig-ennon
04-02-2008, 16:46
Manis _/ xD
Zingery sa lepsze :D
nom gz wygrywacie ;]
offtop.
http://www.maxior.pl/film/72366/Piosenka_Tygodnia_w_Radiu_Maryja OWNED
Proponuje nie odpisywac na posty mr. urizy. Powstaja glupie rozmowy, a jak ten barszcz jeszcze cos pitolnie ( podobne do apelu) no to wybacz.
Pytanko: Czemu Russel pisze o paymentach a sie nie leje?:confused:
Kafffffar
04-02-2008, 16:51
fakt faktem wygrywamy ale tylko we fagach.Ale to oni wiecej expia i to oni chca wyjsc na OB ;) Mam nadzieje ,ze niedlugo to wszystko sie zmieni na nasza korzysc :)
Manis _/ xD
Zingery sa lepsze :D
nom gz wygrywacie ;]
offtop.
http://www.maxior.pl/film/72366/Piosenka_Tygodnia_w_Radiu_Maryja OWNED
Nice disco an vencie Eternitas było :D:D:D
A piosenka z radia maryja ROXANDO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ha, a ja dziś nie byłem w szkole. Zagiąłem Was ;d
Czy mam ci przypominać za co ty ubijałeś ludzi, panie sharownisiu??
Jeśli pomagał to frag powinien być zaliczony bez żadnego ALE.
Btw. Co ci do tego?? -.-
Zabijaja tych, którzy im przeszkadzaja i BASTA.X(
Btw. Co ci do tego?? -.-
Moze ja mam Ci przypomniec jakie byly powody dla ktorych ludzie mieli hunta z Twojego powodu ? Nie mozna napisac ze Ty ich zabijales bo zawsze komus lizales dupe i to Ci ludzie odwalali za Ciebie robote ;] Ty tylko placiles. Stul pysk i nie osmieszaj sie wiecej.
Aphydioon
04-02-2008, 21:18
Btw. Co ci do tego?? -.-
Hawan jeśli nie jesteś ze Stalowej Woli to zmień to Lokalizacja: Stalowa Wola
HardClan
04-02-2008, 21:19
Cris liczy sie i nie ma nawet co o tym dysktuowac ,a tamten typ bil cinka,marlewa,azreala i feya wtedy gdy ubili jessie ,a wiec byl na akcji.Nie bylo to jakis przypadkowy incydent ,ze biegli sobie ,a ten ich zaczol bic.Frag sie liczy tak samo jak sie licza fragi na kobylu i beda sie liczyc np. na zikssie jak padnie i innych ludziach ktorzy maja 70 lvl + i latwo bedzie mozna udowodnic ,ze byli na jakiejs akcji/ob .
Well Mixi nie bił Cinka, byłem na tej akcji i jestem praktrycznie w 100% pewny. A to dlaczego? Cinek uciekł na niewidce i dał loga :o
Moze ja mam Ci przypomniec jakie byly powody dla ktorych ludzie mieli hunta z Twojego powodu ? Nie mozna napisac ze Ty ich zabijales bo zawsze komus lizales dupe i to Ci ludzie odwalali za Ciebie robote ;] Ty tylko placiles. Stul pysk i nie osmieszaj sie wiecej.
hmm... lepiej nie dało sie określić tego co Hawan kiedyś odpierd... :)
btw. Character Deaths
Feb 04 2008, 18:38:42 CET Killed at Level 106 by Vorgad
:P
No come on dawajcie, masz cośdo mnie Valyrr, więc powiedz ocb i będzie po sprawie. Po prostu mam szacunek do siebie, a w szczególności do moich rodziców. To co wy nazywacie PA z mojej strony to było zwykłe ubieganie się o kulture do drugiej osoby ......
Może ty Valyrr nie masz szacunku dla siebie i swoich starych, szczerze JEBIE MNIE TO!!!
Dla mnie rodzice będą najważniejsi i nie pozwole żeby byle dupek nie znając moich rodziców obrażał ich, więc padał za takie coś, EASY.
Valyrr pomyśl czasem, nie boli uwierz mi...
@Up
Kto padł?
POZDRAWIAM, prócz H*& Valyrra :P
Hawan~
Iverom
Feb 04 2008, 18:38:42 CET Killed at Level 106 by Vorgad
Vorgad
Feb 04 2008, 18:38:42 CET Killed at Level 82 by Reidero Morios
xDDDD??????????????
No Gz ubicia :)
Co do Vorgada, pewnie padł przez przypadek, paru knightó exori gran i się zlożył.
P.S.MAcie filmik xd?
Marudas
Feb 04 2008, 21:55:29 CET Killed at Level 102 by Voun and by Nobi Chra
http://img161.imageshack.us/img161/8909/marudasdiefj3.png (http://imageshack.us)
@Arcy
Jacek uwierz mi to nie random... Otrzymał informacje o paymencie i nie dotarło do niego, a pyzatym był w tam w jakiejś gildii, która pomagała Oath. Żal mi jedynie twojego deda :(
Gratz kolejnego random. Oby tak dalej a na pewno wygracie :)
No come on dawajcie, masz cośdo mnie Valyrr, więc powiedz ocb i będzie po sprawie. Po prostu mam szacunek do siebie, a w szczególności do moich rodziców. To co wy nazywacie PA z mojej strony to było zwykłe ubieganie się o kulture do drugiej osoby ......
Może ty Valyrr nie masz szacunku dla siebie i swoich starych, szczerze JEBIE MNIE TO!!!
Dla mnie rodzice będą najważniejsi i nie pozwole żeby byle dupek nie znając moich rodziców obrażał ich, więc padał za takie coś, EASY.
Valyrr pomyśl czasem, nie boli uwierz mi...
@Up
Kto padł?
POZDRAWIAM, prócz H*& Valyrra :P
Hawan~
Nie mieszaj w to moich rodzicow dzieciaku i zmien ten swoj smieszny wiek (18 lat) bo w takim razie ja mam 30 i dwojke dzieci ;]
Co do reszty, moge powiedziec tylko ze jestes zalosny. Ile to osob mowilo zle o Twoich rodzicach ?:( Z mojej strony free nie bedziesz na Morganie i dziekuj rodzicom skoro tak lubisz o nich pisac, ze nie mieszkasz w poblizu Czestochowy.
O co mi chodzi ? powinienes wiedziec ;] Ja nie mam w zwyczaju placic ludziom zeby kogos zabili, dla przykladu mnie.
pzdr
http://img91.imageshack.us/img91/1563/dsc01708am3.jpg (http://imageshack.us)
http://img217.imageshack.us/img217/227/dsc01701wy9.jpg (http://imageshack.us)
http://img137.imageshack.us/img137/4497/dsc01066aa6.jpg (http://imageshack.us)
BTW. Lavio też się tak bawiłeś? 8o
Ma Shejq szanse do Eternitas? :D
@Hiszpan :cup:
Gratuluje "30-stki i dwójki dzieci"
Valyrr poraz ostatni ci mówie,bo to już jest nudne powoli.............
Śmieszny to jesteś ty, a szczególnie wtedy gdy cię ubijali ludize z dawnego FIRE i te głupie pytania WHY!!!???:(:(
Ile osob mowilo o moich rodzicach??
- co druga praktycznie.
Nie znasz mnie i się grubo mylisz co do tego zdania "Z mojej strony free nie bedziesz na Morganie "
Bo to czy będę free u twojego super-hyper elo pro ek to zalezy od zupelnie kogoś innego, mnie.
I na zapas................. ZAMKNIJ RYJ JAK NIE MASZ POJĘCIA O PARU SPRAWACH!!!!!!!!!!!!
Idź do piaskownicy z Urizą:P To ci dobrze zrobi
@Topic
Miło widzieć glebe MArudasa
Ponawiam pytanie MACIE FILMIKI :D:D??????
Pozdro HAwan~
Torpeter
04-02-2008, 23:47
Buhahahahahah Taaaaaaaa Maciej "HISZPAN" Mój Faworyt !!!!
ahhahah za rok moja Maciej tez jestes mile widziany buhahaha no szkoda ze nie widzicie reszty zdj ze 100dniówki.
LAVIOOOO POKAŻ SWOJE ! BUhahahahah z pod dp Carlin
Shejq HISZPAN !!! _/
Aphydioon
04-02-2008, 23:48
HAHAHAHA Maciej !!!!!!!!!!!!!!! :) Pozdrowienia ze Stalówki
Zawsze chcialem byc taki jak Dorlik, Russel i inni Spain xDD
Opierdolcie sie ahahahahahahahaha xD
Juz sie boje movie ze 100%Dniówki xD
HardClan
04-02-2008, 23:54
Zawsze chcialem byc taki jak Dorlik, Russel i inni Spain xDD
Opierdolcie sie ahahahahahahahaha xD
Juz sie boje movie ze 100%Dniówki xD
Też wrzuce fotki z sobotniej studniówki.. jak tylko do mnie dojdą xd
Maciek, zazdroszczę Ci tych nóżek, które miałeś w objęciach ;p
Lavio cmn, czekamy na zdję... ee... screeny ze studniówki.
1. Trzeci z prawej
Nie kłam, 3 z lewej. A na drugim jesteś gdzieś tam w tłumie, zaznacz się bo nie widzę.
Już nie ma zdjęć, bo robią sobie konta na fotka.pl
Pzdro~
Tensz-in
05-02-2008, 08:13
LEJE !! z hiszpana hahahhahahaha
Gratz kolejnego random. Oby tak dalej a na pewno wygracie :)
kurwa arcy sam jestes random,marudas padl za to ze byl w tej smiesznej gildi unre~ a poza tym to asslicker i to oczywiste ze trzyma z eternitas ;)
hahahaha Maciej hiszpan roxxando XDDDDDDDD
Victeron
05-02-2008, 09:28
@ Mixi Elekt
Co do niego to frag sie liczy, chlopak sie przyznal ze im pomagal i sie wyplacil wiec co jest nie tak ??
Jak juz sam sie przyznal ze im pomagal w wojnie to czemu mowisz ze random PK ? Marudas tez sie przyznal wczoraj i powiedzial ze chce spokoju od strony RISE i tez zaplacil.
Jak patrze na te zdjecia to chce tam wrocicccccccc miedzy te nogiii kurwaa xD Ajajajajajaj !!! Dobra nie smiac sie juz z Hiszpana!
Wracamy do zabijania :P
Btw. Lavio spoko ziomek na RL to po chuj wklejaliscie jakies bzdurne zdjecia Nizahe brata czy cos? :evul:
Komisarzyk
05-02-2008, 14:38
Jak patrze na te zdjecia to chce tam wrocicccccccc miedzy te nogiii kurwaa xD Ajajajajajaj !!! Dobra nie smiac sie juz z Hiszpana!
Wracamy do zabijania :P
Btw. Lavio spoko ziomek na RL to po chuj wklejaliscie jakies bzdurne zdjecia Nizahe brata czy cos? :evul:
dobre foki to trzeba przyznac :)
@Lavio
A masz zdjęcia po 23? :D
Aphydioon
05-02-2008, 15:12
ej lavio ktoś Ci konto na fotka.pl zrobił ;/
HardClan
05-02-2008, 15:27
@Lavio
Ma na bank... sam widziałem :D
Xig-ennon
05-02-2008, 15:46
@Lavio
HAHAHAHAHAHA XD
:D:D:D
@Lavio
A co chcesz zobaczyc, jak to jest bawic sie po 22? ;D
Tak dla rozerwania:
15:13 Xardas De'fire [61]: elo
15:13 Adam Cold [58]: Siema
15:13 Xardas De'fire [61]: wiesz aze masz hunted?
15:13 Adam Cold [58]: Wiem. ;)
15:14 Xardas De'fire [61]: masz czas do saplacenia 100k do piatku do godziny 20
15:14 Adam Cold [58]: Z Czookapikiem gadalem kiedystam.
15:14 Xardas De'fire [61]: zaplacenia*
15:14 Adam Cold [58]: Haha.
15:14 Xardas De'fire [61]: no to zobaczymy
Niedawno gadalem z Czookapik'iem (Jakos z 2 tygodnie temu)? I mi jasno powiedzial ze Coldy hunted 4ever. ;)
Xardas czyzby bieda zagoscila w twe tibijskie progi? xD
ej lavio ktoś Ci konto na fotka.pl zrobił ;/
Ciekawe jaki profil?
gz fragow. widze ze Arcy do hiszpanow dochodzisz :D
Torpeter
05-02-2008, 18:07
A co chcesz zobaczyc, jak to jest bawic sie po 22? ;D
Tak dla rozerwania:
15:13 Xardas De'fire [61]: elo
15:13 Adam Cold [58]: Siema
15:13 Xardas De'fire [61]: wiesz aze masz hunted?
15:13 Adam Cold [58]: Wiem. ;)
15:14 Xardas De'fire [61]: masz czas do saplacenia 100k do piatku do godziny 20
15:14 Adam Cold [58]: Z Czookapikiem gadalem kiedystam.
15:14 Xardas De'fire [61]: zaplacenia*
15:14 Adam Cold [58]: Haha.
15:14 Xardas De'fire [61]: no to zobaczymy
Niedawno gadalem z Czookapik'iem (Jakos z 2 tygodnie temu)? I mi jasno powiedzial ze Coldy hunted 4ever. ;)
Xardas czyzby bieda zagoscila w twe tibijskie progi? xD
APEL DO WSZYSTKICH WROGÓW CZY JAK WY TAM CHCECIE BYĆ NAZYWANI... Lekceważcie człowieka o nicku : Xardas de'fire .. nie wiem co on próbuje udowodnic czy chce byc fajny,groźny czy coś NIE SŁUCHAJCIE GO LEKCEWAŻCIE CO DO WAS MÓWI ON MA SWÓJ ŚWIAT I NIC DO NIEGO NIE DOTRZE to jest nasza Maskotka guildi Rise all mamy z niego Beke Najbardziej wtedy jak próbuje być Battle Comanderem. Większosc na nim ma Mute ? ;ppp
Sialalalalalalllal Xdddddddddddddddd
Shejq HISZPAN Rox!!! _/
Aphydioon
05-02-2008, 18:08
Ciekawe jaki profil?
już byś chciał wszystko wiedzieć.
@up
Dawid lub Konrad jego brat chce być fajny :<
już byś chciał wszystko wiedzieć.
@up
Dawid lub Konrad jego brat chce być fajny :<
I co Ci Ty masz z tego że robisz mi konto? :) Cieszy Cię to?
@Adam
Dobrze ze chociaż zrobiłeś sobie avatar ze squlem, bo niedługo zapomniesz jak wygląda :(
@Żaq PERES nasz Commander <hahaha>
Rinatur^
05-02-2008, 19:35
Adam przestan z tymi kropkami bo jak czytalem "kiedystam" forum na tibia.com to sorry ale byles tam najwieksza porazka.:(
@ up
Przytocz mi. Raczej powinno to byc dla Ciebie proste, bo na forum.tibia.com wypowiadam sie bardzo rzadko.
Kafffffar
05-02-2008, 20:18
@ A Cold
Na sile chcesz byc madry i cos Ci to nie wychodzi.Dla mnie jestes nikim .Jak zaczela sie wojna to byles najwiekszym fighterem bo sie jaralaes ,ze lizesz dupsko russelowi i reszcie ale jak doszlo wiecej ludzi tak ,ze wojna byla juz wyrownana nagle ucichles i przestales pisac.Ale spoko ja wiem o co chodzi:D Poprostu zrozumiales ,ze jestes tak naprawde nikim i nic nie zrobisz tym swoim smiesznym ek :)
@ A Cold
Na sile chcesz byc madry i cos Ci to nie wychodzi.Dla mnie jestes nikim .Jak zaczela sie wojna to byles najwiekszym fighterem bo sie jaralaes ,ze lizesz dupsko russelowi i reszcie ale jak doszlo wiecej ludzi tak ,ze wojna byla juz wyrownana nagle ucichles i przestales pisac.Ale spoko ja wiem o co chodzi:D Poprostu zrozumiales ,ze jestes tak naprawde nikim i nic nie zrobisz tym swoim smiesznym ek :)
Ok, to teraz powiedz mi kiedy ktos mnie widzial gadajacego z Russelem. Rotfl. Nigdy z nim nie gadalem nawet. I co lyso Ci, jak to wytlumaczysz?
Rinatur^
05-02-2008, 20:21
Nie. Będe. Się. Z. Tobą. Kłócił. Na. Forum. Które. Jest. Poświęcone. Wojnie. Na. Morganie. :*.
Kafffffar
05-02-2008, 20:26
Ok, to teraz powiedz mi kiedy ktos mnie widzial gadajacego z Russelem. Rotfl. Nigdy z nim nie gadalem nawet. I co lyso Ci, jak to wytlumaczysz?
Jesli juz chcesz mnie lapac za slowka to pomysl.Bo nigdzie nie napisalem ,ze z nim gadales ;) Byla mowa tylko o tym ,ze jarales sie jak dziecko ,ze uczestniczysz w wojnie do czasu ,az doszlo wiecej polakow do Oracle i wtedy zrozumiales ,ze nic nie zrobisz w tej wojnie i ucichles.
Dobrze kafar mowisz :D racja ze adam jest nikim :p a co do ek to najgorsza postac :) kafar zmien wynik wojny wkacu !! ;)
Pozrdo :D
Kazdy profesja jest dobra jezeli potrafisz nia ogarnac koleszko :)
Dobrze kafar mowisz :D racja ze adam jest nikim :p a co do ek to najgorsza postac :) kafar zmien wynik wojny wkacu !! ;)
Pozrdo :D
Ek najgorsza postac bo Cipsoft ją rozpier... , najpierw zabrano runy ofensywne ( explo, gfb itp) , potem uh ; za to dali nam exori hur i potiony. <3
tylko nie piszcie juz tu o profesjach... blax
Aphydioon
05-02-2008, 23:00
I co Ci Ty masz z tego że robisz mi konto? :) Cieszy Cię to?
a kto Ci powiedział że ja Ci zrobiłem ? Poprostu pisze ci ze jest konto i tyle phiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Kafffffar
06-02-2008, 00:02
To ,ze lavio nie jest tak przystojny jak ja w rl nie znaczy ,ze tak musicie po nim jechac 8o8o Wyglada jak normalny ziomek , a wiec zejdzcie juz z niego i dajmy spokoj z ta 100dniowka ;)
@Lavio kiedy będą fotki po 23?
.
http://img216.imageshack.us/img216/6637/eterrrfu9.png (http://imageshack.us)
Jak to ludzie kochają zmieniać poglądy.
POLAK POTRAFI_/
Aphydioon
06-02-2008, 00:24
ogarnijcie sie to tylko gra..
I tak jestem najfajniejszy 8 )
Temat, temat, temat...
Śledzik, śledzik, śledzik :D
.
POLAK POTRAFI_/
Hahahaha :)))
Komisarzyk
06-02-2008, 11:29
.
POLAK POTRAFI_/
Czy to bitwa w tych domkach na edron ;p?
Scotie to byla moja ekipa, Victeron nie ;)
Kafffffar
06-02-2008, 12:13
@ up
Tylko gdyby nie vic i reszta to wojna by sie skonczyla po 2 tygodniach bo dostawaliscie tak w dupe ,ze az zal dupe sciska :) A tatko jeszcze troche powalczyliscie.Pewnie gdyby ta twoja "Ekipa" byla by bardziej aktywna to wojna trwala by duzo dluzej i MOZE (!) zakonczyla by sie inaczej .
@Victeron
I co Ci dało że zabiliście mojego rl brata? Nie pomagał w wojnie, a go ubiliście.
Dobra, skoro tak gracie to ok.
Komisarzyk
06-02-2008, 16:24
@Victeron
I co Ci dało że zabiliście mojego rl brata? Nie pomagał w wojnie, a go ubiliście.
My tez sie pobawimy w zabijanie :)
HardClan
06-02-2008, 16:24
Już się nie moge doczekać ;)
I tak zawsze byłeś Pa ; )
@Victeron
Co ja Ci poradze ? W poprzedniej wojnie Xomerek byl z wami wiec w czym Ty widzisz problem? To tak samo pierwszy raz Cria Andan padl od was za free.Nie czepiaj sie juz pleeease.
Co ja Ci poradze ? W poprzedniej wojnie Xomerek byl z wami wiec w czym Ty widzisz problem? To tak samo pierwszy raz Cria Andan padl od was za free.Nie czepiaj sie juz pleeease.
Problem w tym, że Rise obiecywało Xomerkowi, że go nie ruszy ;)
Aphydioon
06-02-2008, 19:27
Jaaaaaaaaaaaaaaaaaa obiecanki cacanki a głupiemu radość (czyt. Xomerek).
Eternitas mówicie, że Rise zachowało się nie FAIR w stosunku do Xo~.
Czy mam wam przypinać o waszych "FAIR" zagrywkach????
Nie trzeba daleko szukać: Spy. ded Victerona na POi...
Więc skończcie z tym, bo to jest jak najbardziej FAIR!!!!!!!!!!
Btw. Wojna rządzi się swoimi prawami.
Pozdro Hawan~
^Ded Victerona na poi był wywołaniem wojny, więc nie wiem po co to wspominasz w kwestii fair/nie fair. Jak niestety widać, Twój iloraz inteligencji niewiele się różni od IQ Twego idola, którego podobieństwo zamieściłeś w avatarze..
Aphydioon
06-02-2008, 20:06
^Ded Victerona na poi był wywołaniem wojny, więc nie wiem po co to wspominasz w kwestii fair/nie fair. Jak niestety widać, Twój iloraz inteligencji niewiele się różni od IQ Twego idola, którego podobieństwo zamieściłeś w avatarze..
to Lavio wypomina fair/nie fair, i płacze że brat padł :(
Problem w tym, że Rise obiecywało Xomerkowi, że go nie ruszy ;)
lol dziwne ze jakos cala gildia go chciala zajebac i nikt nie mowil, ze cos mu obiecywal wiec nie wiem skad masz takie wiadomosci ;)
Rinatur^
06-02-2008, 20:43
Lavio mowiles mi ze moge grac normalnie nikt mnie nieruszy od was a teraz mnie zbailiscie. Za co? Czy pomagalem kiedykolwiek Rise?
Za Twoje wypowiedzi na forum i avatar ;(
Lavio mowiles mi ze moge grac normalnie nikt mnie nieruszy od was a teraz mnie zbailiscie. Za co? Czy pomagalem kiedykolwiek Rise?
Jeśli Rise zabija znajomych Eternitas, dlaczego Eternitas ma nie robić tego samego? :p
19:51 Lavio Cold [124]: Wiem, Rise tez powiedzialo ze Xomerek moze grac normalnie.
Gz Lavio Ty i twoje myslenie to zal.Xomerkowi nie wiem kto tak powiedzial ze moze sobie grac ;) Mozesz podac mi nick kto tak powiedzial ?
Rinatur^
06-02-2008, 21:02
19:51 Rinatur [82]: Za co padlem ?mowiles mi ze moge grac normalnie 0o
19:51 Lavio Cold [124]: Wiem, Rise tez powiedzialo ze Xomerek moze grac normalnie.
19:51 Lavio Cold [124]: Teraz kazdy rl, kolega z Rise bede padac.
19:51 Lavio Cold [124]: Wybacz, ale oni sami to wszystko zaczeli.
19:51 Rinatur [82]: Looo ja jedyna osoba jaka znam w rl to Exonios 0o
19:51 Lavio Cold [124]: Nie wychodza na walki, a jak wychodza to zabijaja Random ludzi czy tez kolegow.
19:53 Rinatur [82]: z rl nikogo z Rise nie znam i nie mam nic wspolnego z Rise prucz tego ze znam paru ludzi nigdy im nie pomagalem i niebede pomagal..
19:54 Lavio Cold [124]: Spoko.
19:54 Lavio Cold [124]: Ale jak widzisz
19:54 Rinatur [82]: no i co nadal bedziecie mnie zbaijac za to ze jestem neutralny i nie mam nic wpsolnego z wojna?
19:54 Rinatur [82]: 0o
19:54 Lavio Cold [124]: Xomerek znal mnie, nie pomagal i nie chcial pogadac i mimo wszystko nie dojdzie, a go ubili?
19:55 Lavio Cold [124]: Wiec powiedz mi o co chodzi? :)
19:55 Rinatur [82]: LOO a czemu Ty mnie pytasz ? na tym servie gra ponad tysiac innych Polakow
19:56 Rinatur [82]: mowisz tak jakbym ja byl kogos z rl z Rise a tylko Exoniosa znam i mialem poznac Tovzera bo sie wybieralem do niegonikogo wiecej-.-
19:58 Lavio Cold [124]: Bywa?
20:00 Rinatur [82]: no i co juz niepogram tak?
20:01 Lavio Cold [124]: Wybacz, ale od dzisiejszego dnia zmieilem swoje zachowanie, od teraz bede pogrywal jak oni.
20:01 Lavio Cold [124]: Zegnam.
Chce tylko wyjasnic i dowiedziec sie co dalej...
@Carlosku
Wasz leader to powiedział, w dodatku wasz Rodiero~ powiedział dziś że "Xomerek dołączyłby do wojny"
Więc proszę was, ogarnijcie się i ustalicie jedną wersje? Bo smutek mnie ogarnia jak każdy z wasz pierd*li trzy po trzy.
/\X2
hahahahahahahahah Laviooooooooooooooooooooo mnie rozjebal XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD.Jaki grozny :D:D:D:D:D Czyli teraz nikt na Morganie juz nie moze grac bo kazdy ma kumpli albo w rise albo w eternitas XDDDDDDDDDDD??
@Rinatur
Zmień ten @!$^!@$ avatar, błagam...
Ej może byście zabili kogoś kogo znamy lol :D:D:D:D:D ;(;(;(;(;(;(;(
No to chyba czas na moją wersję?
Więc zaczynam od Carlosa ;)
Jak tylko zaczeła się wojna, napisałem do Tenshinkhan, że nie mam zamiaru brać udziału w tej wojnie. Powiedziałem mu to gdy był liderem Oracel. Nie chciałem brać udziału w wojnie z 2 powodów:
1. Brak czasu.
2. Mam w d%$&@ wojny wielkich polaczków i westrętnych hiszpanków.
A Tenshinkhan powiedział, że nie ma problemu póki się nie wtrące.
Chwile później padł Victeron i powstała gildia Rise. Napisałem do niego i powiedziałem mu to samo. Victeron powiedział, że nie ma problemu i że nie padnę póki nie zacznę się wtrącać. Powiedziałem mj także, że tak się składa, ze nieługo będe miał 'ferrie' i chciałbym w spokoju poexpić... No i niby nie miało być problemu ;)
Tuż po tym jak padłem napisałem do Victerona, powiedział mi, że Berigowi i Eterowi też wierzył.
Tylko, że ja mam swój 'honor' i jak cos mówię to tak robię.
Nie zamierzałem i nie dołącze do Eternitas.
@Carlos
Ciągl dalszy, zbierz informacje do kupy i wtedy napisz jakiegoś mądrego posta. NIGDY nie brałem udziału w żadnej wojnie po stronie Nizahe albo Russela. Byłem u nich w gildi tylko raz, tuż po wojnie z RN.
W czasie wojny z Tengu / Overshadows walczyłem z Nimi przeciwko Avis.
@Hawan
Oj Hawan, Hawan. To był frag rozpoczynający tą całą wojnę.
Chcoiaż masz racje co do tego, że wojna <podobnie jak miłość> rządzą się swoimi prawami.
To narazie tyle
Xome~
Cria Andan zaczął expić, nie dochodził do wojny i nie miał zamiaru. Padł od Eternitas wiec Rise zrobiło to samo :)
@Lavio~
Zabijajcie nadal a my będziemy zabijać waszych :baby:
J.Rabbit
06-02-2008, 21:47
@Lavio~
Zabijajcie nadal a my będziemy zabijać waszych :baby:
i tak bedziecie zabijac bez wzgledu na to czy eternitas zabije waszych
Rinatur^
06-02-2008, 21:47
Ja rozumiem to ze zabijacie ludzi ktorzy maja wysokie lvle i moga za jakis czas dojsc do przeciwnej guildi ale co ja mam z tym wspolnego? Polowa Eternitas przybiegla po mnie jakbym byl ich najwiekszym wrogiem. Nie znam z Rise nikogo z rl nigdy im nie pomagalem. Wiec nie rozumiem tej waszej wojny. Niedlugo bedziecie zabijali ludzi pod dp Carlin i liczyc sobie fragi0o
Arcus nie płacz........... Nie wypada................
Fakt, zabicie vica to było rozpoczęcie wojny, ale chodzi mi o "reson"-.-
Miał wbić 200 lvl i koniec?? Żal.................
Jeśli dalej wam "ded vica nie pasuje" to można się skupić na Uber lapsie, Soul Henie ......................
Kolejny przykład zagrywek "Fair" Eternitas to nasz MAriuszek, które "sprzedawał" pacce.
nie chce mi się pisać więcej o tym bzdetach :)
Arcy~
Co domojego avatara, przypatrz się dobrze, policz to trzech, idz do lustra i zobaczysz identyko gościa :) POZDRO WALDUŚ!!!!!!!
Jeśli to ci nie wyjdzie to idz sobie na Arcusia i POSHARUJ TROCHE, bo ostatnio coś cienko z tym idzie:/
Pozdro
Hawan~
Co do tego, to muszę się zgodzić. Hawan jest idiotą.
Co do tego, to muszę się zgodzić. Hawan jest idiotą.
Znasz mnie??? NIE
Więc z czego to wnioskujesz???
Popatrz na siebie :) Chodzący ideał:D:D
Nie pozdrawiam HAwan
Dodam Ci jeszcze moje kropki, bo chyba kolekcjonujesz, a więc :
.................................................. .................................................. ................................................
.................................................. .................................................. ..........................
.................................................. .............
....... ....... ... ....... ....... .......
Pa, trollu.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.