Pokaż pełną wersje : Wojna Na Morganie
Druid-Carlos
01-06-2008, 17:35
fajna rzeź xdxd
No to macie dzień dziecka..
Druid-Carlos
01-06-2008, 19:46
A juz chcialem napisac, ze nawet Lavio sie nie napina na forum a tu taka niespodzianka ;-)
MalutkiDrut
01-06-2008, 19:59
@up
on probuje pokazac jaki jest fajny... rozumiesz, ten jego podpis
Tez mieliscie kicka jakas minute temu?
@edit Juz drugi...
@2edit Qrwa hattrick..........
SirAravras
01-06-2008, 20:37
Taaa,mam nadal i nie chce wejsc nic. Przepraszam za offtopa.
Chyba kolejny kick...
I jeszcze jeden i jeszcze raz :D
Dobra,teraz chyba coś padło bo Error wyskakuje ;p
MalutkiDrut
01-06-2008, 20:53
Kicki non stop :<
;o nie płaczcie, że sobie przez chwile nie wejdziecie ... _/
MalutkiDrut
01-06-2008, 22:05
Nie placzemy, tylko informujemy innych graczy, aby nie wychodzili na expa, bo grozi to kickiem.
Czytanie ze zrozumieniem sie klania :)
maniek1116
01-06-2008, 22:29
Weźcie fragi z tej dzisiejszej akcji zapodajcie. :> :baby::baby::baby:
hihihi, żadne czytanie ze zrozumieniem, nikt nie mówił, że mają nie wychodzić na ixpa - - informowali(ście) tylko, że są xP
xBardolekx
02-06-2008, 07:18
Could not find character
Character kaalar does not exist.
no i papa nasz masterze ala jebany spy'u :(
No i pieknie mam nadzieje ze to byl jedyny ;/ i teraz akcje beda sie bardziej udawaly XD
Nirek-Devilek
02-06-2008, 10:06
czlowieku my mamy wiecej szpiegow niz carlin noobow
gz hakunie kolejnego randoma ...
Xig-ennon
02-06-2008, 12:18
@up
O kogo Ci chodzi? ;)
Emeriss, padł kilka minut temu.
Emeriss, padł kilka minut temu.
Już poczuli władzę? już na długo przed wojną robili random kiedy chcieli ale dużo osób o tym zapomniało...
Nirek-Devilek
02-06-2008, 13:59
no i dobrze ze random robia niech ta jebana sibune rozjebia tez
May 17 2008, 10:17:35 CEST Killed at Level 82 by Benisato
and by Rocco Morgana a jak wy go zabiliście kilka dni temu, to było ok, tak? No pewnie, przecież wy w słuszniej sprawie... Co za ciołki...
a jak wy go zabiliście kilka dni temu, to było ok, tak? No pewnie, przecież wy w słuszniej sprawie... Co za ciołki...
Zarzucacie Rise, że to tylko oni robią random, oni są źli. Rise zaczęło zabijać przypadkowych ludzi wraz z początkiem tej wojny. Natomiast ludzie z m.in. Oath, teraz Hakuny zawsze robili random i to właśnie przez to rozpoczęła się ta wojna, bo niektórym sie bardziej nudziło i bawili się w zabijanie ludzi, teraz każdy ma pretensje do Rise, że narobili sobie wrogów przez własną głupotę, a oni po prostu
robią to samo to Wasi wielcy liderzy z morgany robili od zawsze.
Nirek-Devilek
02-06-2008, 14:24
heh robimy roblismy i pewnie robic bedziemy taka jest wojna :) heh ciekawe co sie stanie jak przegramy wojne , hakuna ma taka ekipe ze ich panoszenie bedzie bez konca i morgana zamieni sie w czarnobyl ;p ale to juz nie bedzie moja sprawa bo i tak juz grac tam wtedy nie bede ;p
heh robimy roblismy i pewnie robic bedziemy taka jest wojna :) heh ciekawe co sie stanie jak przegramy wojne , hakuna ma taka ekipe ze ich panoszenie bedzie bez konca i morgana zamieni sie w czarnobyl ;p ale to juz nie bedzie moja sprawa bo i tak juz grac tam wtedy nie bede ;p
zawsze znajda sie idioci którzy będą walczyć za słuszną sprawę... ;x
Nirek-Devilek
02-06-2008, 14:59
ale tu juz ekipy nie bedzie ;p
ale tu juz ekipy nie bedzie ;p
odejda starzy przyjda nowi w ich miejsce
Amoniak50
02-06-2008, 15:45
Nirek a to niby dlaczego nie bedzie?Moze przyjda jeszcze lepsi.Jakos bez Rise zylismy tyle lat.Byla juz Vendetta,Tengu,Hurricane...Wy teraz....(oczywiscie bylo tez wiecej gildii)
Nirek-Devilek
02-06-2008, 16:02
chyba nie wiesz jak bardzo dobrzy juz byli
Chrzonszcz
02-06-2008, 17:16
21:54 Dorlik [151]: pay now
21:54 Dorlik [151]: or die
21:54 Tiffek [68]: reason
21:54 Dorlik [151]: hunted
21:54 Tiffek [68]: huhu
21:54 Tiffek [68]: lol
21:54 Tiffek [68]: wtf?
21:54 Dorlik [151]: pay boh
21:54 Tiffek [68]: my acc has been
21:54 Tiffek [68]: hacked
21:54 Tiffek [68]: -.-
21:54 Tiffek [68]: and reason
21:54 Tiffek [68]: ^.-
21:54 Tiffek [68]: said a reason
21:54 Dorlik [151]: pked my friend
21:55 Tiffek [68]: name?
21:55 Dorlik [151]: alvaro
21:55 Tiffek [68]: gz
21:55 Tiffek [68]: u liye
21:55 Tiffek [68]: ;]
21:55 Dorlik [151]: ?
21:55 Dorlik [151]: u wanna die
21:55 Tiffek [68]: i dont know name
21:55 Dorlik [151]: and you too?
21:55 Tiffek [68]: alvaro
21:55 Don Mitze [135]: what?
21:55 Dorlik [151]: you wanna die?
21:55 Hardthos [47]: ye
21:55 Don Mitze [135]: no :)
21:55 Hardthos [47]: xd
21:55 Dorlik [151]: so pay
21:55 Dorlik [151]: boh now
21:55 Don Mitze [135]: for?
21:55 Kazimiera Minetka [9]: Ahahahahaha
21:55 Kazimiera Minetka [9]: lol boisz sie hakuny
21:55 Kazimiera Minetka [9]: ;)
21:56 Dorlik [151]: for fun
21:56 Dorlik [151]: PAY BOH NOW
21:56 Dorlik [151]: ok
21:56 Dorlik [151]: you will die
21:56 Don Mitze [135]: i dont pay for free
21:56 Tiffek [68]: me2
dorlik w swoim zywiole ;]
Nirek-Devilek
02-06-2008, 17:29
@up dobrzeeeeeeeeeeeeeeee
Komisarzyk
02-06-2008, 17:34
21:54 Dorlik [151]: pay now
21:54 Tiffek [68]: reason
21:54 Dorlik [151]: hunted
21:54 Tiffek [68]: huhu
21:54 Tiffek [68]: lol
21:54 Tiffek [68]: wtf?
21:54 Dorlik [151]: pay boh
21:54 Tiffek [68]: my acc has been
21:54 Tiffek [68]: hacked
21:54 Tiffek [68]: -.-
21:54 Tiffek [68]: and reason
21:54 Tiffek [68]: ^.-
21:54 Tiffek [68]: said a reason
21:54 Dorlik [151]: pked my friend
21:55 Tiffek [68]: name?
21:55 Dorlik [151]: alvaro
21:55 Tiffek [68]: gz
21:55 Tiffek [68]: u liye
21:55 Tiffek [68]: ;]
21:55 Dorlik [151]: ?
21:55 Dorlik [151]: u wanna die
21:55 Tiffek [68]: i dont know name
21:55 Dorlik [151]: and you too?
21:55 Tiffek [68]: alvaro
21:55 Don Mitze [135]: what?
21:55 Dorlik [151]: you wanna die?
21:55 Hardthos [47]: ye
21:55 Don Mitze [135]: no :)
21:55 Hardthos [47]: xd
21:55 Dorlik [151]: so pay
21:55 Dorlik [151]: boh now
21:55 Don Mitze [135]: for?
21:55 Kazimiera Minetka [9]: Ahahahahaha
21:55 Kazimiera Minetka [9]: lol boisz sie hakuny
21:55 Kazimiera Minetka [9]: ;)
21:56 Dorlik [151]: for fun
21:56 Dorlik [151]: PAY BOH NOW
21:56 Dorlik [151]: ok
21:56 Dorlik [151]: you will die
21:56 Don Mitze [135]: i dont pay for free
21:56 Tiffek [68]: me2
dorlik w swoim zywiole ;]
Dlatego walczcie o swoja wolnosc tak jak to robi rise albo ciagle bedziecie popierdolkami.
Widocznie to lubicie na tym servie... Macie to czego chcieliscie i czego wyczekiwaliscie po kapitulacji Rise :) Jeszcze za nami zatesknicie xD
Nie myslcie ze to koniec wojny :) lekki kryzys :P
Drogi Eterku albo idzicie do nich i robcie to co trzeba by byc kims xD
Wiecie o co chodzi xP Pozdrawiam Russela <evul>
Dlaczego piszesz to teraz a nie na poczatku wojny jak ratowaliscie sie ze wszystkich sil i uwalnialiscie najgorszych wrogow?
Osmieszasz sie jak dla mnie ale to tylko moje zdanie n/c
Komisarzyk
02-06-2008, 17:42
Widocznie to lubicie na tym servie... Macie to czego chcieliscie i czego wyczekiwaliscie po kapitulacji Rise :) Jeszcze za nami zatesknicie xD
Nie myslcie ze to koniec wojny :) lekki kryzys :P
Drogi Eterku albo idzicie do nich i robcie to co trzeba by byc kims xD
Wiecie o co chodzi xP Pozdrawiam Russela <evul>
Dlaczego piszesz to teraz a nie na poczatku wojny jak ratowaliscie sie ze wszystkich sil i uwalnialiscie najgorszych wrogow?
Osmieszasz sie jak dla mnie ale to tylko moje zdanie n/c
Drogi Macku
czy ty ciagle bedziesz zadrosny ze dolaczylem do russela a nie do ciebie?? :)
Szczerze na poczatku bylem zazdrosny i przyznam sie do tego, ale po tym jak uslyszeliscie od Roggiego czy tam kogos ze polakow i tak w.....bia po wojnie, a wrociliscie do nich jak takie "popierdolki" to mi sie odechcialo wogole z wami gadac na temat sojuszu i innych spraw wojennych...
I tak jak dla mnie sie osmieszyles xP Nie cofne tego :)
Komisarzyk
02-06-2008, 18:01
Szczerze na poczatku bylem zazdrosny i przyznam sie do tego, ale po tym jak uslyszeliscie od Roggiego czy tam kogos ze polakow i tak w.....bia po wojnie, a wrociliscie do nich jak takie "popierdolki" to mi sie odechcialo wogole z wami gadac na temat sojuszu i innych spraw wojennych...
I tak jak dla mnie sie osmieszyles xP Nie cofne tego :)
W porownaniu z innymi pojazdami na mnie na tym forum i w grze te ze wg ciebie sie osmieszylem juz nie robi na mnie tkaiego wrazenia.
Sprawy nie znasz ale oczywiscie jak to inni forumowi fajterzy musisz tego uzyc(z calym szacunkiem)
Mnie na przyklad osobiscie smieszy ze ty wogole myslales o jakims sojuszu z nami. Jezeli probowanie przygarniecia wrogow na swoja strone nie jest niczym ponizajacym to mamy bardzo rozne zdania na ten temat :)
Axwell R.
02-06-2008, 18:01
Popieram Shejqa... A nawet jak HM wygra ta wojne to niech Russel nie liczy ze wszyscy sie powyplacaja tak jak to zazwyczaj bylo. Bedziecie przesladowani na zawsze... ;)
Switek_Niszczyciel
02-06-2008, 18:05
Brudaski <3
17:39 Synera Darkeyes [42]: i need a dick to insert in my pussy
17:39 Rex Darkeyes [70]: fucking pl
17:38 Ehver [50]: noob
czemu zawsze jak zaloguje to spamuje mnie "100" z HM : l
@Eter
ogarnij sie robisz z siebie bóg wie jakiego "pro playera" a tak naprawde tylko sie wymądrzasz. Po przegranej wojnie w hurricane powalizles hiszpanom w dupe, poszpanowales troche językiem i wyrobiles wokol siebie stereotyp jak juz wczesniej wspomnialem "Pro Playera"
@Up
I znowu chcesz wracac to tematu "jestes zerem bo nie walczysz po naszej stronie tylko z zydami""??
Jeśli Eter ma kumpli w HM to jest chyba jego sprawa, nie twoja.
Każdy może dołączyć do kogo chce, ale dobra po co to przypominać.
@topic
Kolejny kryzys Rise, czy raczej koniec na dobre?? xd
P.S. Pewnie znowu zrobicie jakas masakre po 2-3 tygodniach xd xd xd (takie jest moje zdanie)
Pozdro, Hawan~
Rockk-Star
02-06-2008, 18:27
@Hawan
Odezwal sie pan pro-gamer. Nie ma takiego drugiego co chodzi do jednych potem do drugich.
@Rise
100% sie nie podniosa ;) Beda only randomy
Gustaw_konrad
02-06-2008, 19:00
@Hawan
Odezwal sie pan pro-gamer. Nie ma takiego drugiego co chodzi do jednych potem do drugich.
@Rise
100% sie nie podniosa ;) Beda only randomy
Ponoc byles u nas i teraz jestes po stronie rise
xBardolekx
02-06-2008, 20:32
garax nie wiesz to nie pierdol czy sie podniesiemy czy też nie. czas kiedy miales cokolwiek do powiedzenia skonczyl sie jak sie paliles przed temple thais. a jesli jestes taki pro evul gracz itd to po co nas w chuja robiles ze dostales te 1kk od hm? kochany sepiritz wasz powiedzial mi wszystko jak z nim, arcym, lookeyyem nashganem na vencie siedziałem. więc po prostu zniknij z tego forum, bo wczesniej chociaz myslalem ze sie za kase sprzedałeś a nie, że za free jak ostatnia lama. taki ogarniacz jestes zeby na kaalara dac takie samo haslo jak na garaxie miales ostatnie, które nam podałeś? albo na garaxa tak jak na ciebie wołają i te magiczne 1212? na forum kazdy moze byc madry bo pol dnia mozesz myslec nad tym co piszesz tylko zebys jeszcze na rl był takim ogarem jakim sie prezentujesz
Gonix_Jeet
02-06-2008, 20:36
Zero szacunku dla ludzi :/
Switek_Niszczyciel
02-06-2008, 20:47
@Up
I znowu chcesz wracac to tematu "jestes zerem bo nie walczysz po naszej stronie tylko z zydami""??
Jeśli Eter ma kumpli w HM to jest chyba jego sprawa, nie twoja.
Każdy może dołączyć do kogo chce, ale dobra po co to przypominać.
@topic
Kolejny kryzys Rise, czy raczej koniec na dobre?? xd
P.S. Pewnie znowu zrobicie jakas masakre po 2-3 tygodniach xd xd xd (takie jest moje zdanie)
Pozdro, Hawan~
Wcale nie mam na mysli tego ze eter jest w HM, jak pamietam za czasow hurricane to eter weszedl na TSa raz na tydzien i sial smród dookola ze nikt nic nie robi i wszyscy nooby etc wiec co nam by bylo po nim ?, nie wime moze sie zmienil ? nie wazne. Po prostu nie moge patrzec jak czytam etera posty "ten dzieciak, ten dzieciak, dzieciak i tamten, tamten to angielskiego nie umie etc" a w gruncie rzeczy w HM jest jeszcze wiecej jak to eter nazywa "dzieci, polaczkow(...)" niz w Rise tylko nikt nie robi wokol nich tak duzego rozglosu, dla przykladu co sie zaloguje to slysze obelgi ze strony HM lecz glownie od budasow.
Flame off~
Brudaski <3
17:39 Synera Darkeyes [42]: i need a dick to insert in my pussy
17:39 Rex Darkeyes [70]: fucking pl
17:38 Ehver [50]: noob
czemu zawsze jak zaloguje to spamuje mnie "100" z HM : l
Który z nich jest z HM ???
Wcale nie mam na mysli tego ze eter jest w HM, jak pamietam za czasow hurricane to eter weszedl na TSa raz na tydzien i sial smród dookola ze nikt nic nie robi i wszyscy nooby etc wiec co nam by bylo po nim ?, nie wime moze sie zmienil ? nie wazne. Po prostu nie moge patrzec jak czytam etera posty "ten dzieciak, ten dzieciak, dzieciak i tamten, tamten to angielskiego nie umie etc" a w gruncie rzeczy w HM jest jeszcze wiecej jak to eter nazywa "dzieci, polaczkow(...)" niz w Rise tylko nikt nie robi wokol nich tak duzego rozglosu, dla przykladu co sie zaloguje to slysze obelgi ze strony HM lecz glownie od budasow.
Flame off~
Sorry, ale większość z Was zachowuje się jak jakieś głupie dzieciaczki, które znajdują przyjemność w bezsensownym wyzywaniu przeciwników. A co do znajomości ang... Nieznajomość angielskiego w państwie europejskim to jest coś, czego należałoby się wstydzić. Ty znasz na poziomie, że przez telefon potrafisz się porozumieć, ok. Jednak 90% członków Rise nie potrafi sklecić jednego prostego zdania grając w grę która opiera się na tym właśnie języku. Co więcej, duża część z Was ma problemy z polskim, a to, sorry, już jest po prostu żałosne.
Co do Etera, uwierz lub nie, zmienił się :P
Komisarzyk
02-06-2008, 21:18
Sorry, ale większość z Was zachowuje się jak jakieś głupie dzieciaczki, które znajdują przyjemność w bezsensownym wyzywaniu przeciwników. A co do znajomości ang... Nieznajomość angielskiego w państwie europejskim to jest coś, czego należałoby się wstydzić. Ty znasz na poziomie, że przez telefon potrafisz się porozumieć, ok. Jednak 90% członków Rise nie potrafi sklecić jednego prostego zdania grając w grę która opiera się na tym właśnie języku. Co więcej, duża część z Was ma problemy z polskim, a to, sorry, już jest po prostu żałosne.
tylko to co on mnie pisze i o czasach hurricane to wiesz.... byl pionkiem wtedy tak samo jest i teraz ale oczywisciej gada najglosniej.
I co wy odemnie chcecie, ze ja jakis pro player?? gdzie ja takei rzeczy pisze ze niby sie wywyzszam??:)
Amoniak50
02-06-2008, 21:22
Mass kicki.Jeden po drugim.Zarzuccie ta ostatnia bitewke bo sie nudzimy xd
Chrzonszcz
02-06-2008, 21:27
Podajcie wprost kto jest tym "dzieckiem które znajdują przyjemność w bezsensownym wyzywaniu przeciwników", bo jak dla mnie wystarczy wejsc na nasze forum tibia com i pierwszy lepszy post zwiazany z wojna :
Yazo Bone: What do u expect, from acc sharing, acc trading, rl money acc buyers?
Zaft Durydd: They should rook all characters
All rise will be lvl 1-20 Like Cria-Deve~
And soon Victeron <3
Yzing Zokh:Russel, I think you should upgrate the price of Cria to 2kk, 1k its not many for a level 20 ^.-
przykladow jest w c*uj
TO jest dopiero zalosne i to reprezentujecie na oficjalnym forum, taka prawda panowie, wiekszosc z was wyzej sra niz dupe ma.
Podajcie wprost kto jest tym "dzieckiem które znajdują przyjemność w bezsensownym wyzywaniu przeciwników", bo jak dla mnie wystarczy wejsc na nasze forum tibia com i pierwszy lepszy post zwiazany z wojna :
Mogę też zalogować się i wkleić zaspamowany bluzgami default.
pajacu nie piszesz listu tylko post na forum... nie pouczaj nikogo co do zasad pisowni bo sam popelniasz wiele bledów.
Yazo Bone: What do u expect, from acc sharing, acc trading, rl money acc buyers?
Zaft Durydd: They should rook all characters
All rise will be lvl 1-20 Like Cria-Deve~
And soon Victeron <3
Yzing Zokh:Russel, I think you should upgrate the price of Cria to 2kk, 1k its not many for a level 20 ^.-
przykladow jest w c*uj
TO jest dopiero zalosne i to reprezentujecie na oficjalnym forum, taka prawda panowie, wiekszosc z was wyzej sra niz dupe ma.
Ja bym to raczej nazwał prowokacją... ale co tam :)
pajacu nie piszesz listu tylko post na forum... nie pouczaj nikogo co do zasad pisowni bo sam popelniasz wiele bledów.
Według Ciebie powinienem pisać z błędami, bo to jest forum?:) Post na forum jest rodzajem listu w gruncie rzeczy :*
Switek_Niszczyciel
02-06-2008, 22:25
tylko to co on mnie pisze i o czasach hurricane to wiesz.... byl pionkiem wtedy tak samo jest i teraz ale oczywisciej gada najglosniej.
I co wy odemnie chcecie, ze ja jakis pro player?? gdzie ja takei rzeczy pisze ze niby sie wywyzszam??:)
ja ciebie tez ;*
skoro ja bylem pionkiem to kim ty byles 8o mowie ci poraz ostatni bo juz nie chce mi sie z toba gadac nie rób z siebie "pro evul mega ogarniacza" bo jestes najzwyczajniej w zyciu SMIESZNY.
Edit~
jak dobrze pamietam to bylo glosowanie na forum kto ma byc liderem i kijancz bodajze zostal wybrany na lidera wiec nie rozumiem ironii etera dlaczego kazdego pokolej nazywa pionkami, dziecmi itp skoro sam nim byl/jest. Fakt przyznam sie moze za wiele do powiedzenia nie mialem w hurri~ ale teraz nabylem troszke wiecej doswiadczenia i sie wiecej udzielam ale ty moj drogi eterku podkreslam niczym sie tam nie rozniles ode mnie moj ty pioneczku<3.
UPRZEJMIE PROSZE O ZAMKNIECIE TEGO TEMATU
Bey ;*
Mogę też zalogować się i wkleić zaspamowany bluzgami default.
kogo to obchodzi?
kogo to obchodzi?
Przykro mi, że nie zrozumiałeś. :(
Tensz-in
03-06-2008, 07:56
Sorry, ale większość z Was zachowuje się jak jakieś głupie dzieciaczki, które znajdują przyjemność w bezsensownym wyzywaniu przeciwników.
No chyba szkoda ze nie slyszales mojej rozmowy z loke z 2 dni temu jak do niego zadzwonilem. Z 8 minut mi na*******al na jednym oddechu FUCKING NOOBS YOU GONNA LOSE POLACKS etc. etc. :D
No chyba szkoda ze nie slyszales mojej rozmowy z loke z 2 dni temu jak do niego zadzwonilem. Z 8 minut mi na*******al na jednym oddechu FUCKING NOOBS YOU GONNA LOSE POLACKS etc. etc. :D
A w tej bajce był smok?
MalutkiDrut
03-06-2008, 08:56
up@
Tak, i DLe nawet, co jeszcze ?
garax nie wiesz to nie pierdol czy sie podniesiemy czy też nie. czas kiedy miales cokolwiek do powiedzenia skonczyl sie jak sie paliles przed temple thais. a jesli jestes taki pro evul gracz itd to po co nas w chuja robiles ze dostales te 1kk od hm? kochany sepiritz wasz powiedzial mi wszystko jak z nim, arcym, lookeyyem nashganem na vencie siedziałem. więc po prostu zniknij z tego forum, bo wczesniej chociaz myslalem ze sie za kase sprzedałeś a nie, że za free jak ostatnia lama. taki ogarniacz jestes zeby na kaalara dac takie samo haslo jak na garaxie miales ostatnie, które nam podałeś? albo na garaxa tak jak na ciebie wołają i te magiczne 1212? na forum kazdy moze byc madry bo pol dnia mozesz myslec nad tym co piszesz tylko zebys jeszcze na rl był takim ogarem jakim sie prezentujesz
Jakbym pierdolił to bym dupą ruszał ;). Rockk-star to nie ja debilu 8o. Taki pro evul master jestes? Gdyby nie wasz Vohyt (Zirkov atm) to by nie bylo połowy rise.
Widać ze podlizałeś mu rowa ze Ci dał tego Masterka (Nightre Arcain).
A tak wogóle to zobaczymy jakim 'ogarem' jesteś jak przyjedziesz do smykeja.
@Topic
Jak wam idzie ze Spy'ami w guild XDDD?:)
Seith .....
"Nieznajomość angielskiego w państwie europejskim to jest coś, czego należałoby się wstydzić."
Nieznajomość języków utrudnia porozumiewanie się, jak narazie w Polsce nie ma obowiązku mówienia po angielsku.
Wg mnie póki jesteś na ziemi polskiej nie musisz znać ang.
Osobiście swoją znajomośc ang oceniam na kiepską, a sie tego nie wstydze, nie mam kompleksu z tego powodu.
Niech hiszpanie i inni jak chca z kimś z Polski pogadać nauczą się może polskiego ...
:baby:
@UP
No I git :D Russel będzie Szprychoł <---(Słowo z Sląskiego) po Polsku Buahah chcę to słyszec :D
Ale tak ogólnie to Może ktoś coś o wojnie tu da ??:)
Bo jak narazie to dyskutujecie o niczym :P
Nirek-Devilek
03-06-2008, 12:39
garax jaki jestes poinformopwany ;o nightrego od vica dostal a nie od vohyta
MalutkiDrut
03-06-2008, 12:46
Ehver gleba
Jun 03 2008, 09:38:40 CEST Killed at Level 50 by Yawixa
and by Malutki Drut
Amoniak50
03-06-2008, 12:48
Yawixa
Jun 03 2008, 09:59:53 CESTKilled at Level 44 by Ehver
A ciebie malutki tylko ze skulem zobacze to leci ue.
MalutkiDrut
03-06-2008, 13:00
:*:*:*:*:*:*:* buŚŚka brudaski :)
Victorin111
03-06-2008, 13:28
Jakbym pierdolił to bym dupą ruszał ;). Rockk-star to nie ja debilu 8o. Taki pro evul master jestes? Gdyby nie wasz Vohyt (Zirkov atm) to by nie bylo połowy rise.
@Topic
omg kto ty? Przyszedl na forum 20 lvl i udaje pro mastera -.-
MalutkiDrut
03-06-2008, 13:33
@up
Garax Malon kiedys 120~ ek, (schakowany i zjechany prawie do rooka),
ktory sie rozprul i sprzedal swoich kumpli, poniewaz bal sie o swoja postac, za ktora dostalby pare set polskich zloty.
Gustaw_konrad
03-06-2008, 13:33
powiedzial 49 druid z carlin
xBardolekx
03-06-2008, 14:02
@Topic
do smyka przyjade dopiero w przyszłe wakacje o ile do tej pory bede z nim utrzymywac kontakt. po drugie nikomu nie lizalem, nie lize i nie bede lizal dupy a juz szczegolnie zirkovi hovytowi bercikowi czy chuj wie jeszcze komu. moze i to nie ty (w co watpie), jak jednak to nie ty to musisz wybaczyc
Switek_Niszczyciel
03-06-2008, 14:24
@HM
chlopaki jak chcecie se ze mna pogadac to sie umówmy na ventrilo/ts i pogadajmy a nie budzicie mnie w nocy i jeszcze wyzywacie "suuuuuuuck my dick motherfucker etc".
Victorin111
03-06-2008, 15:16
powiedzial 49 druid z carlin
49 druid ktory nie sprzedaje kumpli ;] Widzisz różnice?
Przykro mi, że nie zrozumiałeś. :(
Ja sie zapytalem "kogo to obchodzi? "
Svvitek ....
widzisz po co im pokazales ze znasz angielski ....
muhahahahaaha
:baby:
B)
Hehe kozaku z carlin a jak Cię biły jakieś nooby to do kogo pisałeś?
Oczywiście do Garaxa i musiałem leciec a teraz oczywiście nie poznajesz.
Tak wogóle jak mówilem ze sie wypłacam to spam na priv bylo 'Ja też'
(Devres, Vorgad) a teraz pro evul master 8o
@Nirek~
Jeszcze jak bylem w Rise to wiem ze chcieliscie go kupic tak jak Radoge więc przestań pier***ić głupot.:)
MalutkiDrut
03-06-2008, 16:22
Gadalem kiedys z Vorgardem, i na pewno nie s*****lby sie tak jak ty ....
Victorin111
03-06-2008, 16:38
@Nirek~
Jeszcze jak bylem w Rise to wiem ze chcieliscie go kupic tak jak Radoge więc przestań pier***ić głupot.:)
Wiem o tym Garax ;]. I za to ci jestem wdzieczny. Ale nie rozumiem jak mogłeś sprzedać kumpli... nie moge tego przeboleć. Zawsze cie szanowalem i dobrze o tym wiesz, może nie miało to dla ciebie wielkiego znaczenia, ale po tym jak sprzedałeś ziomków troche zmieniłem zdanie o tobie. Gdyby nie to co zrobiłeś, napewno nie miał bys 22 levelu.. Szkoda no ale co zrobic.. Teraz już jest za późno. Co najgorsze jest to, że zaraz przed tym jak okazało sie, że szpiegujesz mówiłeś mi, że cieżko jest prowadzić wojne bo macie pełno Spy..
No a tydzień później okazało się ze byłeś jednym z nich.
Wiem o tym Garax ;]. I za to ci jestem wdzieczny. Ale nie rozumiem jak mogłeś sprzedać kumpli... nie moge tego przeboleć. Zawsze cie szanowalem i dobrze o tym wiesz, może nie miało to dla ciebie wielkiego znaczenia, ale po tym jak sprzedałeś ziomków troche zmieniłem zdanie o tobie. Gdyby nie to co zrobiłeś, napewno nie miał bys 22 levelu.. Szkoda no ale co zrobic.. Teraz już jest za późno. Co najgorsze jest to, że zaraz przed tym jak okazało sie, że szpiegujesz mówiłeś mi, że cieżko jest prowadzić wojne bo macie pełno Spy..
No a tydzień później okazało się ze byłeś jednym z nich.
Wtedy to jeszcze spy nie byłem :), dopiero po tym jak ojebaliśmy z Mateuszem Fire Yoshiego XD bo był taki naiwny że dawał passy i myślał że ojebie drugi raz.
( Raz ojebał Mateusza (Kaalar'a) bo mieli mieć razem Bolka Hudego i teraz myślał ze bedzie tak z Fire Yoshim ).
Po tym jak mnie zaczęli wyzywać to wydałem wszystkie noob chary a wichura niech nie myśli ze jeszcze pozbiera kase swoim pro evul knightem Contractor'em :)
A i jeszcze jedno, wasz evul Vebiros aka Smerfu tez spada z lvlem ;) ( typ co załatwia wam Ventrilo )
Pozdro.:)
SirAravras
03-06-2008, 16:54
" kto mieczem wojuje... "
Też gadalem z tobą kilka razy i nie sądziłem że będziesz spy :p
Victorin111
03-06-2008, 17:02
Noo wlasnie ja tez xd
Nirek-Devilek
03-06-2008, 21:16
@Nirek~
debilu pierdolony a kto radoge chcial kupic ,zamknij wiec pysk jak jestes niedoinfromowany
xBardolekx
03-06-2008, 21:19
nirek uspokój się bo i ciebie będzie bić na rl :(
Nirek-Devilek
03-06-2008, 21:21
na rl to moze mi kukurydze opierdolic
a tak wogule garax pierdolony sprzedajny lamusie pamietasz moze na vt jak byles loyalny do swojego kuzynka ???? i mowiles ze on pewnie jest spy sam kurwa sprzedales wlasnego kuzyna lamusie jestes wiekszym scierwem niz on!!!!!!!!
Swoja drogą musiał mieć niezłą beke (Garax) jak Wy mu wierzyliście a on najzwyczajniej robił Was w balona. ;x
Nie rozumiem co w tym takiego śmiesznego : / chyba bardziej się bał aby oni nie dowiedzieli się kim tak naprawdę jest...
Tensz-in
03-06-2008, 23:04
A w tej bajce był smok?
Najpierw sie go zapytaj, a potem gadaj baranie. Jesli masz na mysli to ze "loke juz dzwonil do tenshinkhana" to dzwonil do mojego brata aka toksong.
NalesnikiZserem
04-06-2008, 11:46
lavio ile razy ci ludzie mowili ze sie tylko na tym forum osmieszasz??
widocznie troche za malo
xBardolekx
04-06-2008, 11:53
Dzisiaj jest dzień.. dzisiaj jest dzień, w którym coś wydarzy się, coś wydarzy się..
Torpeter
04-06-2008, 13:53
Gratuluje ;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(
NalesnikiZserem
04-06-2008, 15:24
panowie mowcie jasniej :S
Coś się stało NIght~ czy tylko jakaś wena cię napadła??xd
Pozdro Hawan~
Komisarzyk
04-06-2008, 15:46
pewnie wszystkich nas zabija :(
MalutkiDrut
04-06-2008, 15:55
Eter idz na dwor, spotkaj sie z kumplami, widocznie tego ci potrzeba
xBardolekx
04-06-2008, 16:04
nie no wkrecila mi sie piosenka arki noego czy czegos tam ;d
oto jest dzien oto jest dzien który dał nam Pan który dał nam Pan itede
Eter zyje tylko tibia wiec co ty mowisz o wyjsciu na dwor
MalutkiDrut
04-06-2008, 16:51
Staram sie pomoc, poniewaz uwazam ze jedynego przyjaciela widziec w komputerze, to troche przykre
<to nie ironia>
Komisarzyk
04-06-2008, 17:04
Staram sie pomoc, poniewaz uwazam ze jedynego przyjaciela widziec w komputerze, to troche przykre
<to nie ironia>
zeby chociaz w komputerze... ja nawet w grze nie mam przyjaciol bo wszyscy ze mna gadaja tylko dlatego ze mam level wysoki ;(
zeby chociaz w komputerze... ja nawet w grze nie mam przyjaciol bo wszyscy ze mna gadaja tylko dlatego ze mam level wysoki ;(
co prawda to prawda :>
Jakby monitor opalał to 3/4 z hakuny mataty byli by murzynami ;(.
Jakby monitor opalał to 3/4 z hakuny mataty byli by murzynami ;(.
ee ale 3/4 hakuny jest murzynami -.-'
Etera dedli w rlu to teraz kampi pz i expi na morgance :/
ee ale 3/4 hakuny jest murzynami -.-'
Etera dedli w rlu to teraz kampi pz i expi na morgance :/
Ciekawi mnie czy Ty kiedykolwiek murzyna na rl widziałeś :o
SirAravras
04-06-2008, 20:28
Seith nie musi wychodzić z domu bo jednego ma między nogami i może go oglądać 24h na dobe .
Po co te wyzwiska?? -.-
Zaśmiecaja tylko te forum(zreszta 3/4 i tak jest zaśmiecone, wiem wiem ja tez nie jestem swietym;(;(), ale moze juz z tym skonczymy??
NIght~ czego ty sluchasz czlowieku xdxd
@topic
Czyli szykuje się większa przerwa w wojnie??;/;/
Pozdro Hawan~
Noo pewnieee ;)
Morganaaaa jest wolnaaaaa :p
Nirek-Devilek
04-06-2008, 21:59
Prokom Trefl Sopot pokonał w siódmym meczu PGE Turów Zgorzelec i zdobył po raz piąty z rzędu mistrzostwo Polski.
;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;( ;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;( ;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(
jaka ta polska liga jest niedoswiadoczna SEDZIOWIE PIERDOLENI DRUKARZE!!!!!!!!!
@up
Już nie ma wara ?
Sorry za offtopa ale nie moglem sie powstrzymac z pytaniem ;d
Mincior co jest smiesznego czy fajnego w Twojej sygnaturze ;>
xBardolekx
04-06-2008, 22:14
http://www.***********.com/651157748.html małe oro na kyrze, nasze(moje i ziomków z kyry) noob chary kontra main chary żydów, 205 rp, 214 ek (owned), 183 ek (owned) i jeszcze jakies popierdółki. have fun
Sorry za offtopa ale nie moglem sie powstrzymac z pytaniem ;d
Mincior co jest smiesznego czy fajnego w Twojej sygnaturze ;>
Wiesz , ale nie gram na morganie , i nie wiem co się dzieję , wiec pytam....
Wiesz , ale nie gram na morganie , i nie wiem co się dzieję , wiec pytam....
Ty no ja nie pytam czy grasz tylko pytalem o sygnature ;] to ze nie grasz to w porzadku ale co z ta Twoja sygnatura ;>
MalutkiDrut
04-06-2008, 23:00
ehh Valyrr zapytal sie czy sadzisz, ze twoj PODPIS <tzn to z paccem>est smieszny badz fajny, rozumiesz?
nie rozumie, bo jego też nie śmieszy, a zrobił go pewnie dlatego, żebyście się pytali ;p lans taki - chce być w centrum zainteresowania
btw, http://et.owned.pl/?1:11:10463
@up
Już widze że się do*****alacie nawet do sygnaturki , dalem sobie taką bo mi się podoba
@up
Już widze że się do*****alacie nawet do sygnaturki , dalem sobie taką bo mi się podoba
I bardzo dobrze :) Jak sie nie podoba to nie czytać :>
NalesnikiZserem
05-06-2008, 18:38
jak moze sie nie spodobac jezeli ktos jej nawet nie przeczyta? Cycu up? :evul:
Kafffffar
05-06-2008, 20:48
Widze ,ze duzo sie nie zmienilo od mojego ostaniego wejscia na forum (2-3 tyg. temu ) :D Dalej bluzgi na forum;)
Jesli ktos moze to niech napisze fragi z Dnia Dziecka bo nikt nie wkleil.
I moim zdaniem Rise sie nie podda;) Juz zbyt wiele takich sytuacji bylo.
Aczkolwiek nie mam pojecia co sie dzieje bo jestem nie aktywny od okolo 2 miechow ;) W sumie dobrze mi z tym i do Tibi raczej wracac nie zamierzam.Mojego chara narazie przekazuje pod opieke Benisato :* moze kiedys wroce ;)
Amoniak50
05-06-2008, 22:24
Kogos Letko uwalil? ;>
NalesnikiZserem
05-06-2008, 22:32
nie poddawac sie chlopaki !!!
NalesnikiZserem
05-06-2008, 22:47
Chlopaki kulowali sie noobami w veno kolo statku :)
Nooby chyba wszystkie wysieczone.
Wiecej noob charow nie da sie juz przyprowadzic?
http://www.***********.com/674899449.html
Pobawilem sie w kamerzyste :D
Ogolnie nic ciekawego :p
Komisarzyk
05-06-2008, 23:13
http://www.***********.com/674899449.html
Pobawilem sie w kamerzyste :D
Ogolnie nic ciekawego :p
Player Kills
Jun 05 2008, 22:41:01 CEST Killed Mimi Darion at Level 20 ok
Jun 05 2008, 22:37:22 CEST Killed Bajerant at Level 39 ok
Jun 05 2008, 22:33:19 CEST Killed Tirensa at Level 56 ok
Jun 05 2008, 22:31:58 CEST Killed Sir Bool at Level 66 ok
Jun 05 2008, 22:31:34 CEST Killed Samerrio Shiur at Level 43 ok
zadne fragi tylko mowie...
szkoda ze fatteron nie wyszedl ;p
Geniusz.. :)
I dzięki za 10 bp sd...
http://img395.imageshack.us/img395/3935/asduj0.th.jpg (http://img395.imageshack.us/my.php?image=asduj0.jpg)
Druid-Carlos
06-06-2008, 21:35
jaka cisza ja pierd****** :p
No bez kitu. :P Po każdej akcji/ob były do czytania 2-3 strony postów, nawet fajnie sie czytało jak sie wyzywali. :D:D A teraz to juz dupa blada...jeśli jest koniec wojny to niech modkowie zamkną temat i zrobimy nowy np. "Po wojnie" albo coś w ten deseń. :P
Gustaw_konrad
07-06-2008, 03:43
Madzinia
Jun 07 2008, 03:33:22 CEST Killed at Level 88 by Jofawag
and by Arman Bloodhand
Victeron
Jun 07 2008, 03:34:22 CEST Killed at Level 194 by Sliccery
and by Nashgan
tak jestesmy no liferzy i chuj xddddddddddddddddddddd
Tensz-in
07-06-2008, 08:38
Zrobiliscie juz posta na tibia.com victeron gogo 8 lvl czy jeszcze nie ? Bo nie patrzylem.
Kurwaaaaaaaa taka akcja a ja sie nie dalem rady obudzic ;s
xBardolekx
07-06-2008, 09:10
żałuj, więcej takich nie będzie. już ja się o to postaram.
żałuj, więcej takich nie będzie. już ja się o to postaram.
shaxujesz vicka? :S
xBardolekx
07-06-2008, 10:18
shaxujesz vicka? :S
chuj cie to boli
chuj cie to boli
Nie, nie boli mnie ;o
Btw, NASZ, gz fraga!
Ma ktoś film z deda Victerona ?
Amoniak50
07-06-2008, 11:31
http://www.***********.com/768194431.html - VICTERON CAM XDDDD
ahahahaha
a czemu carlos nie padl?
Bo nasze nooby poleciały za victeronem i tylko ja mwallowalem Carlosa, który nie miał pz i pobiegł na kładkę ;p
Victorin111
07-06-2008, 12:41
A moze ktos wogole opowiedziec jak to bylo xD ? Bo nie wiadac na tym filmiku. I czemu Vic jechal bez utamki ? ;d
@edit wy go wogole chcieliscie we 2 zajebac xD?
Mysleli ze nie widac jak dają loga na frostach, tez tam lognelismy, wrzucilismy Sliccerego na exp no i countermasslog.;p Carlos, Cinek, Czookapik, Madzinia, Victeron. Tyle osób poza pz tam naliczyłem ;P
Druid-Carlos
07-06-2008, 13:17
I czekaliscie cala noc przy komputerze z ramkami naduszajac strzalke w gore i w dol az zrobimy massloga i vic zrobi pzta?:D
I czekaliscie cala noc przy komputerze z ramkami naduszajac strzalke w gore i w dol az zrobimy massloga i vic zrobi pzta?:D
Tak!!!! Macie u nas spaja czy co ;/
Victorin111
07-06-2008, 13:26
Mysleli ze nie widac jak dają loga na frostach, tez tam lognelismy, wrzucilismy Sliccerego na exp no i countermasslog.;p Carlos, Cinek, Czookapik, Madzinia, Victeron. Tyle osób poza pz tam naliczyłem ;P
aaaha xDDDDDD
Druid-Carlos
07-06-2008, 13:26
@2xup
probujesz byc fajny?
A moze ktos wogole opowiedziec jak to bylo xD ? Bo nie wiadac na tym filmiku. I czemu Vic jechal bez utamki ? ;d
@edit wy go wogole chcieliscie we 2 zajebac xD?
Bo slicceremu trudno było by jebnąć za 1k w vica. Ale już na koniec vic wrzucil utame bo padlby na kombo.
MiszczuPefalpe
07-06-2008, 14:22
przepraszam za nieobecnosc ale musialam poprawic fikolki z wfu bo grozila mi ocena niedostateczna ale teraz wszystko sie zmieni postaram sie byc aktywna na tym forum jak i w grze pozdrawiam
Prowokat0r
07-06-2008, 14:44
A myslalem ze znow bedzie nudno :D
15:45 Ice Diable [59]: nie ujawniam narazie
15:45 Narutov [49]: spoko nie musisz
15:45 Ice Diable [59]: bo nie chce miec spalonego chara
15:52 Warning! The murder of Ice Diable was not justified.
XD? Hello Skeptikz.
Grax Thus
Jun 07 2008, 14:05:51 CEST Killed at Level 116 by Mordag Inferno and by Cabal Executioner
O Co Kaman??? -.-
Wojna się nudzi to małe Pekowanko???
Nirek-Devilek
07-06-2008, 16:19
raczej ;DXDDDDDD
Po zabiciu Vica poczuli, że mogą zacząć realizować swój plan "ZERO POLACZKÓW NA MORGANIE" :* Zaczynaja od tych ktorzy sie niczym nie wyrozniaja, lecz niedlugo beda wybijac i Sibune XDXD
ROBCIE TAK DALEJ!!!!!!! :&
Pozdro HAwan~
J.Rabbit
07-06-2008, 16:38
Grax Thus
Jun 07 2008, 14:05:51 CEST Killed at Level 116 by Mordag Inferno and by Cabal Executioner
O Co Kaman??? -.-
tak to jest jak sie pcha nos w nie swoje sprawy.
Grax Thus
O Co Kaman??? -.-
On wie za co :)
tak to jest jak sie pcha nos w nie swoje sprawy.
do tego robil jeszcze niezle pa czasem wiec mu sie nalezalo ;]
Victorin111
08-06-2008, 00:29
Grax Thus małe hacked
Nie, sam się zaczął roookować i mu przeszło z naszą mają pomocą.
Harry_Bazooka
08-06-2008, 15:32
do tego robil jeszcze niezle pa czasem wiec mu sie nalezalo ;]
Taak, na pewno robił przeskurwysyńskie PA tym swoim marnym palem bez paca ;>
Taak, na pewno robił przeskurwysyńskie PA tym swoim marnym palem bez paca ;>
Trzeba miec pacc, zeby robic pa, bic ludzi, wymuszac kase?
Harry_Bazooka
08-06-2008, 18:04
Trzeba miec pacc, zeby robic pa, bic ludzi, wymuszac kase?
Chyba tylko ty się go bałeś ;>
Szczególnie, że jesteś rookstayerem 8o
Miszczunio
08-06-2008, 18:04
haha lol, wczesniej bylo "idziemy bic polaczkow" a teraz biegacie w bialo czerwonych outfitach, zal...
Zabawy HM nad thais :D Dać party noobkom i potem jebnac ue ;D
XDDDDDDDDDDDDD
Letko poszło z 30 fragow
No właśnie "letko poszlo" XDD
A ty nie zdazyles :P
Victorin111
08-06-2008, 21:41
Dostajemy w dupsko od szwabów -.-
MalutkiDrut
08-06-2008, 21:43
Kurw* 1:0
btw Podolski specjalnie sie z bramki nie cieszyl....
zobaczymy, moze druga polowa przyniesie nam jakies bramki B)
http://img165.imageshack.us/img165/7792/pljl3.th.jpg (http://img165.imageshack.us/my.php?image=pljl3.jpg)
Przejebaliśmy, ale Roger był zajebisty!
Rzal i bul!
P.S Tak Roger był ogarnięty.
NalesnikiZserem
09-06-2008, 00:52
jakis mecz byl?? miedzy kim a kim?
@wojna
mam takie pytanie: dlaczego gebhard i dider from rivia sa w hakunie?
MalutkiDrut
09-06-2008, 07:13
Gebhard dal passy do Crii Hakunie, a Dider to nie mam p0jecia
Hah, taka prawda, Podolski chciał grać w polskiej reprezentacji ale PZPN razem z kadrą się na niego wypięli, poszedł do Niemców a ci go przygarnęli i zrobili z niego gwiazdę, moim zdaniem mógłby z czystej złośliwości im tam wbić z 2 gole więcej. A takie rzeczy to tylko w Polsce sie dzieją żeby kogoś wywalić a później on niego dostać w tubę. :D Osobiście obstawiałem na 4:1 dla Niemiec, wyszło jak wyszło, mecz był ładny.
@Malutki Drut
Wof, zrobiłeś BIALO CZACHE przed depo. ;o
Kafffffar
09-06-2008, 10:29
http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=2167626
Komisarzyk
09-06-2008, 12:06
Ci z media marktu wiedzieli co robia...
MalutkiDrut
09-06-2008, 12:22
Delarev fajny jestem co nie ?
xBardolekx
09-06-2008, 12:49
Gebhard dal passy do Crii Hakunie, a Dider to nie mam p0jecia
gebhard i dider to jedna i ta sama osoba, albo przynajmniej bracia
@Up
To jest ta sama osoba, tyle ze Gebha chyba kupił( albo didiera kupił).
Pozdro hawan~
Xig-ennon
09-06-2008, 16:14
Ci z media marktu wiedzieli co robia...
Hehe, racja :D
Spoko chlopaki w czwartek bedize lepiej.
Victorin111
09-06-2008, 18:32
http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=2167626
Wyjebali cie czy to joke bo niewiem wkoncu xd
Elesar Inferno
09-06-2008, 19:05
Delarev fajny jestem co nie ?
Odpowiem za kolege - nie
MalutkiDrut
09-06-2008, 19:15
Kolegow to szukaj w Carlin pod dp :p
Pytal ktos o zdanie?
Elesar Inferno
09-06-2008, 21:11
Nie potrzebuje od nikogo zezwolenia zeby wyrazic swoja opinie, ty potrzebujesz?
Kafffffar
09-06-2008, 21:27
Wyjebali cie czy to joke bo niewiem wkoncu xd
Oszukali mnie ... banda...
a ja pacca wlasnie kupilem :(
21:15 You see yourself. You are a royal paladin.
xBardolekx
09-06-2008, 21:48
Oszukali mnie ... banda...
a ja pacca wlasnie kupilem :(
21:15 You see yourself. You are a royal paladin.
teraz kuźwa kupił... -.-
Kafffffar
09-06-2008, 22:57
Znaczy sie dostalem :D
Nie potrzebuje od nikogo zezwolenia zeby wyrazic swoja opinie, ty potrzebujesz?
ja'pa bru'dasie
MalutkiDrut
10-06-2008, 14:37
Blax na prezydenta :cup:
Arcano spier**** na swojego noob chara robic pa na noobach w thais
idzcie teraz na morgane grac w "peace" ide o zakład ze normal player nie wbije tutaj 50+ms/ed ani 60-80 rp
//Yuya~
MalutkiDrut
10-06-2008, 15:29
Jeszcze Uriza pilnuje porzadku na tym swiecie :evul::evul::evul:
Zero-max
10-06-2008, 15:50
Ema! Właśnie założyłem konto na tibia.pl - Forum. Też gram na Morganie i mam nadzieje że miło będzie mi się z wami pisało.
MalutkiDrut
10-06-2008, 15:53
Witamy na Morganie ;)
Ema! Właśnie założyłem konto na tibia.pl - Forum. Też gram na Morganie i mam nadzieje że miło będzie mi się z wami pisało.
Żebyś sie chłopie nie przeliczył xD
@ up
Bez kitu. HAHAHAHAHAHA XDDD
MalutkiDrut
10-06-2008, 16:28
Niby dlaczego?
nie zawinil nikomu, zeby byly jakies pojazdy czy cos ....
Żebyś sie chłopie nie przeliczył xD
To Mnie Pokonalo bauhahhahha hahh hehhe hhuhuh hihih :D:D
Zero-max
10-06-2008, 16:52
hahahahahahah musze przyznać że to mnie powaliło na kolana ten text: "Żebyś sie chłopie nie przeliczył xD"
Xig-ennon
10-06-2008, 16:55
Jaki kolo xDD hehehe
Zero-max
10-06-2008, 16:58
xDD !! Chyba bardziej.. jaki KIELON ;>
Haha. Wielu probuje byc smiesznym ale tylko tobie i hawanowi sie udaje
Elesar Inferno
10-06-2008, 17:39
Blax na prezydenta :cup:
Arcano spier**** na swojego noob chara robic pa na noobach w thais
Że tak spytam z ciekawości.. nickiem opisujesz swoje przyrodzenie?
J.Rabbit
10-06-2008, 17:56
Że tak spytam z ciekawości.. nickiem opisujesz swoje przyrodzenie?
HAHAHA!!!!! arcano na prezydenta !
Zero-max
10-06-2008, 18:14
Nic mnie w tym nie bawi :<
Nic mnie w tym nie bawi :<
Masz dopiero 15 lat ... możliwe, że nie zrozumiałeś :<
Kafffffar
10-06-2008, 18:21
Skonczyla sie wojna ,zaczely sie zarty...?
@Arcano
No niezly pojazd XDD
@Kafar
A zartow nie bylo caly czas?
NalesnikiZserem
10-06-2008, 18:45
takie pytanko do lavia: expic nie umiesz?
@up
teraz kazdy bedzie komentowal jaki ten zart nie byl smieszny? ogarnijcie sie ludzie
moze komus nalesnika? z serkiem?
Zero-max
10-06-2008, 19:00
Masz dopiero 15 lat ... możliwe, że nie zrozumiałeś :<
Zrozumiałem :)
Każdy z was ma poukrywany wiek.. Wstydzicie sie czy jak? ;}
@Kafffffar
Wojna się skończyła? ; )
Gonix_Jeet
10-06-2008, 19:16
Jak się wojna mogła skończyć? ;(
idzcie teraz na morgane grac w "peace" ide o zakład ze normal player nie wbije tutaj 50+ms/ed ani 60-80 rp
//Yuya~
Ja wbiłem :D
... chyba że ja jestem nienormalny player :(
Kafffffar
10-06-2008, 20:59
@Kafffffar
Wojna się skończyła? ; )
Nie wiem. Nie jestem poinformowany. Ale na to wyglada.
Jak sie wojna skonczyla to kto sie poddal ?
ps.
Sliccery juz podbil 2 lvl :]
Jesli nawet wojna sie skonczyla to jestem pewien, ze nie wszyscy sie wyplaca i bedzie cos na obraz gildi "KARA". xd
@Do nowego
MORGANA!!?? LOL Omijaj szerokim łukiem, lepiej inny swiat, moja mala rada. XDXD
Zreszta masz wolna wole(chyba), wiec zrobisz jak chcesz.
Jesli Jednak zdecydujesz sie tu grac(albo juz grasz) to: Witaj na morganie xd
Pozdro Hawan~~
Elesar Inferno
10-06-2008, 21:36
To że wam nie poszło panowie nie znaczy ze inni są skazani na porażke.
To że wam nie poszło panowie nie znaczy ze inni są skazani na porażke.
Mówie jak jest.
Poczytaj forum na tibia.com
Praktycznie co drugi temat jest : HM robi na mnie PA HALP!!!!!!
Czują się pewniej więc wracają do starych metod, jak kiedyś pisałem wprowadzają plan "wyj%^$(^ polaczków z morgany", a że ptrzy okazji mozna rowniez innych postraszyc to mały pikuś.
Dorlik, Predacone(nie wiem czy dobrze nick napisalem, chodzi mi o 80+ ms) i wielu innych odwala zajebiaszcze PA.
Więc zanim coś napiszesz to poczytaaj troche, to nie boli(przynajmniej mnie) ciebie może tak, nie wnikam.
Pozdro. Hawan~
MalutkiDrut
10-06-2008, 21:43
BRAWO arcano rozgryzles mnie...
otoz tak, mam malego fiutka, i jest mi z nim dobrze ;)
Myslisz ze mnie zgasiles, uraziles czy chuj wie co jeszcze?
Wyjebane mam na takich s*****eli jak ty... takie texty to do tatusia wieczorem :)
btw. czy ty przejal bys sie, jakby gowno do ciebie mowilo?
BRAWO arcano rozgryzles mnie...
otoz tak, mam malego fiutka, i jest mi z nim dobrze ;)
Powaznie?? xd xd <DZOŁK TAKI>
Poprostu jemu sprawia radość bluzganie na kogoś, pewnie mamie się chwali, zgadłem??
Jeśli chodzi ci arcano, nowy temat o lavio coldzie jest, kolejne PA odwalają :):)
Przykładów mógłbgym podać więcej, ale po jakiego wacka?? Przecież oni to robią jak napisał lavia "DLA PRZYJACIÓŁ DZIEKI KTORYM TA GRA JEST LEPSZA" ZAL>>>
Pozdro Hawan~
Powaznie?? xd xd <DZOŁK TAKI>
Poprostu jemu sprawia radość bluzganie na kogoś, pewnie mamie się chwali, zgadłem??
[
Pozdro Hawan~
Obiektywnie powiem, ze arcano jedynie probowal sie odgryźć po tym co odwalił mu malutki.
Zero-max
10-06-2008, 22:19
Panowie.. :)
@Arcano
Masz może jakieś wskazówki jak grać by nie paść bez przyczyny? Bo ja takich nie znam!
@War
Coś mało ostatnio widze Victerona.. Na forum, w grze.. Więc myśle, że to koniec lub przerwa w graniu Larga:> :king:
.. Jestem pewien w 100% że w przyszłości polacy będa na tym serverze (Morgana) mieli trudne życie.. Kiper teraz będzie jechał z lvlem znajdzie sobie nową ekipe i zacznie polaczków wybijać pokolei a potem polaków będzie zamało żeby sie mu stawić.. :flaga_pl: Ale to tylko moja i opinia nie musicie się z nią zgadzać!
Szwecja 2:0 Grecja! :D :swe:
Szwedzi i Hiszpanie uradowani dziś dzień ; )
Zero-max
10-06-2008, 22:30
haha ! Szwecja świętuje
Obiektywnie powiem, ze arcano jedynie probowal sie odgryźć po tym co odwalił mu malutki.
ŁAŁ!!!!!!!!!!!!! POWAŻNIE?!!?!?!?!?! Nie wpadłbym na to, dzięki !!!!!:baby::baby:
Twoja "NTELIGENCJA" JEST ZASKAKUJĄCA!!!!!!!!!8o8o8o8o
Zostaniesz moim kolegą??:confused:
Idz graj tym swoim śmiesznym knightcikiem i wszyscy będą Happy:)
@up
Przynajmniej oni się cieszą ze swoich piłkarzy xdxd
Pozdro Hawan~
MalutkiDrut
10-06-2008, 23:16
Kino ja mu nic nie dowalilem, tylko powiedzialem szczera prawde.
Jak nie campi pz'ta na Arcano, to siedzi na noobie w thais. Wiem, ze nie powinienem sie mieszac w sprawy Arcana, ale to jest naprawde przykre, co tibia robi z dziecmi. Zblizaja sie wakacje, jest juz ladna pogoda, spotkaj sie ze znajomymi zmaist siedziec 24 na dobe na tym komputerze. Powiedz mamie i tacie ze ich kochasz, bo domyslam sie ze dom to dla Ciebie tylko komputer. Rodzice napewno sa zasmuceni, jak widza co sie dzieje z ich synem. To tyle z mojej strony, Pozdrawiam :)
Przemysl to
Kino ja mu nic nie dowalilem, tylko powiedzialem szczera prawde.
Jak nie campi pz'ta na Arcano, to siedzi na noobie w thais. Wiem, ze nie powinienem sie mieszac w sprawy Arcana, ale to jest naprawde przykre, co tibia robi z dziecmi. Zblizaja sie wakacje, jest juz ladna pogoda, spotkaj sie ze znajomymi zmaist siedziec 24 na dobe na tym komputerze. Powiedz mamie i tacie ze ich kochasz, bo domyslam sie ze dom to dla Ciebie tylko komputer. Rodzice napewno sa zasmuceni, jak widza co sie dzieje z ich synem. To tyle z mojej strony, Pozdrawiam :)
Przemysl to
BUahahha OwN3D xdxd
Szczera prawda.....
Kto po mnie pojedzie?? Arcano?? Kino~??;(;(
@Topic
Saweh Hack, wiem ze dawno ale dopiero teraz zauwazylem xdxd
Rolf Tibia.com nie działa, o co kaman??
Pozdro Hawan~
@up
Z hakiem, czy bez z lvlem się nie wywyższał i tak padał.. ; D
Mi działa.
Elesar Inferno
10-06-2008, 23:28
@Hawan
Nie znasz sytuacji więc ślepo wierzysz w to co napiszą inni jakie to typowe
@Zero-Max
Tak znam, traktuj z szacunkiem innych a inni będa tak traktować ciebie
@MalutkiDrut
Może zobacz sobie na pskonejocie ile byłem przez okres wojny online wporządku? Potem możesz sobie pierdolić co tam sobie zechcesz.
Co do "dziecka" tak jestem dzieckiem mam 16 lat ale jakoś specjalnie nie czuje sie gorszy z tego powodu od ciebie czy kogokolwiek innego.
I jeszcze sprawa siedzenia na noobie w Thais byłem nim może ze 2 razy odkąd zaczołem sie zajmować tym charem ty akurat to zobaczyłeś i wmówiłeś sobie że ciągle tam siedze no ok.
I do całej świetej trójcy wymienionej wyżej jest to temat o wojnie na morganie wy macie z nią raczej mało wspólnego wprowadzacie tu tylko kłótnie i wzajemne "jechanie" sie kto to jest fajniejszy kto co robi itp. pomyślcie nad tym prosze.
Chyba z tęsknoty za wywiadami zaczęliście tu spamować... Darujcie sobie :|
MalutkiDrut
10-06-2008, 23:36
Hehe Fureyka zasmakowala slawy w wywiadach :D
Ale fakt, nudno tu teraz....
Arcano mowiles cos o pisaniu postow nie na temat wojny; czy rozmiary mojego siusiaka jest o wojnie?
Co do powiazania z warem, to ze jestes w Hakunie nie oznacza, ze juz jestes gangsta mastah i wogole ;p
Temat jest o wojnie, wiec mysle, ze kazdy ma prawo sie tutaj wypowiedziec.
Dziwne ze jakos do Imperka np nie masz pretensji, on tez w wojnie nie jest.
Tak wiec ogarnij z takimi postami typu "czy czujesz sie mocno powiazany z ta wojna "
Nie czułam się sławna, ale gdy pojawiały się te wywiady to każdy z każdym "rozmawiał" na poziomie a teraz sie znowu zaczyna bezsensowne bluzganie...
Elesar Inferno
10-06-2008, 23:42
Nie zabraniam ci sie wypowiadać na temat wojny, ale jak już to robisz to pisz z sensem i na temat bo narazie każdy twój post który przeczytałem poprawiał lub ubliżał komuś. Co do mojego posta masz racje niepotrzebnie to napisałem
Proponuje abyśmy obaj spasowali bo mi wymienanie sie inwektywami i poprawianie na wzajem nie sprawia przyjemności i myśle że tobie pewnie też
MalutkiDrut
10-06-2008, 23:44
Arcano masz calkowita racje, PEACE
sklej zolwia :p
Elesar Inferno
10-06-2008, 23:47
:)
znakiiii
xBardolekx
11-06-2008, 08:15
Nie zabraniam ci sie wypowiadać na temat wojny, ale jak już to robisz to pisz z sensem i na temat bo narazie każdy twój post który przeczytałem poprawiał lub ubliżał komuś. Co do mojego posta masz racje niepotrzebnie to napisałem
Proponuje abyśmy obaj spasowali bo mi wymienanie sie inwektywami i poprawianie na wzajem nie sprawia przyjemności i myśle że tobie pewnie też
arcano powiedz mi jak to robisz? znasz słowa wyjebane chyba z kosmosu.. inwektywami.. co to kurwa w ogóle jest? -.^ a jebiesz takie byki jak 'zaczołem' pisze sie 'zaczĄłem'.. bosh, widzisz a nie grzmisz, nie wyszło ci bycie filololem
motorolka164
11-06-2008, 08:19
Inwektywa - obraza słowna innej osoby, wyrażona mową lub pismem, poprzez nieuzasadnione, a często nawet uzasadnione, choć niekonieczne przypisanie danej osobie cech negatywnych. Cechy te mogą być rozmaite, warto jednak nadmienić, iż stosowanie inwektywy poprzez wykorzystanie negatywnych cech innej osoby lub stworzenia narusza godność obu podmiotów - a więc nie tylko obrażanego, ale i tego będącego pierwowzorem obrazy. Ponadto może się zdarzyć, iż w wyniku różnicy poglądów pomiędzy osobą obrażającą i obrażaną, to samo określenie może być nagatywne w opinii obrażającego, a w opinii obrażanego wprost przeciwnie, może być np. powodem do dumy. W przypadku określeń neutralnych, dużo zależy od kontekstu użytego określenia.
I ble ble ble dalej ;)
Zero-max
11-06-2008, 08:33
I do całej świetej trójcy wymienionej wyżej jest to temat o wojnie na morganie wy macie z nią raczej mało wspólnego wprowadzacie tu tylko kłótnie i wzajemne "jechanie" sie kto to jest fajniejszy kto co robi itp. pomyślcie nad tym prosze.
Pokaż kogo wyzywałem.. Bo jakoś sobie nie przypominam :)
:cygaro:
MalutkiDrut
11-06-2008, 09:24
Kolega Arcano juz napisal wyzej, ze nie potrzebnie tego posta napisal ;)
Zero-max
11-06-2008, 09:29
Wczoraj napisałem na temat wojny, iż Sliccery będzie jechał z lvlem i polaczków pokolei powybija! - Sprawdza sie ; D
Sliccery 241 Wczoraj 239 :) I nadal online ;-) xD
CIEKAWI MNIE TO JAK ONI SIE DOGADUJĄ NA VT Z SLICCERY ON PO HISZPAŃSKU NAWALA ONI PO POLSKU:D
1 Sliccery (*) [Spain] History Morgana Paladin 241 +5,017,040
1szy w expie wczoraj ;p, btw, hiszpania ładnie grała :)
CIEKAWI MNIE TO JAK ONI SIE DOGADUJĄ NA VT Z SLICCERY ON PO HISZPAŃSKU NAWALA ONI PO POLSKU
no ciekawe, przecież, skoro oni cały czas grają, to angielskiego na bank nie znają, nie?
CIEKAWI MNIE TO JAK ONI SIE DOGADUJĄ NA VT Z SLICCERY ON PO HISZPAŃSKU NAWALA ONI PO POLSKU:D
Dla Ciebie język to blokada w porozumiewaniu się z innymi? Współczuje jeśli dogadać się możesz tylko z Polakiem :/
Zero-max
11-06-2008, 11:56
Jakbyś nie wiedział to z angielskiego jestem bardzo dobry a pozatym To nie jest Anglik (Sliccery) Tylko hiszpan i ciekawe czy on dobrze umie Angielski:)
Zero-max
11-06-2008, 12:04
1szy w expie wczoraj ;p, btw, hiszpania ładnie grała :)
no ciekawe, przecież, skoro oni cały czas grają, to angielskiego na bank nie znają, nie?
No Liferzy pewnie umieją tylko 3 słowa po angielsku hi, buy, sell.
Miszczunio
11-06-2008, 12:15
i jescze dont kill me i pay
Jakbyś nie wiedział to z angielskiego jestem bardzo dobry a pozatym To nie jest Anglik (Sliccery) Tylko hiszpan i ciekawe czy on dobrze umie Angielski:)
Serio nie Anglik? Hiszpan? Ojej czego ja się dowiaduje, cóż za nowość :confused:
Po pierwsze wiedziała* po drugie nie powiedziałam, że nie umiesz angielskiego. Po za tym nie ma takiej osoby w Hakunie z którą się nie dogadasz po angielsku, więc daruj sobie te bezpodstawne komentarze.
Wczoraj sama uspakajałam a dzisiaj dałam się sprowokować ;<
Edit: Ci "no liferzy" raczej więcej się angielskiego nauczą w grze niż nie jedna osoba u nas w polskiej szkole, a na pewno są bardziej komunikatywni ^^.
Serio nie Anglik? Hiszpan? Ojej czego ja się dowiaduje, cóż za nowość :confused:
Po pierwsze wiedziała* po drugie nie powiedziałam, że nie umiesz angielskiego. Po za tym nie ma takiej osoby w Hakunie z którą się nie dogadasz po angielsku, więc daruj sobie te bezpodstawne komentarze.
Wczoraj sama uspakajałam a dzisiaj dałam się sprowokować ;<
Edit: Ci "no liferzy" raczej więcej się angielskiego nauczą w grze niż nie jedna osoba u nas w polskiej szkole, a na pewno są bardziej komunikatywni ^^.
ej moglabys byc taka mila i zarzucic nam swoje fotki? czy nie?
Zero-max
11-06-2008, 15:21
Heh to, że nie wiem jak ludzie mogą sie dogadywać z Sliccery było pytaniem w formie żartu.
Głupio wyszło z tą małą kłótnią ;*
SirAravras
11-06-2008, 16:14
Mów za siebie ja nie chce ;p to nie jest fotka peel
@No liferów
Więc to dlatego siedza po 20h bo Tibia uczy ich ang i komukacji ? Dobrze było by umieć jeszcze kilka innych rzeczy nie ? Przyjdzie potem taki do szkoly i powie że umie liczyc tylko do stu bo taka jest granica monetarna w Tibii. <głupi joke> z resztą wiem że to nie moja sprawa itp ale bardzo chciałbym niektorych graczy zobaczyć w szkole :>>>>>>>>>>>
Sorry za off topa.
Elesar Inferno
11-06-2008, 16:17
arcano powiedz mi jak to robisz? znasz słowa wyjebane chyba z kosmosu.. inwektywami.. co to kurwa w ogóle jest? -.^ a jebiesz takie byki jak 'zaczołem' pisze sie 'zaczĄłem'.. bosh, widzisz a nie grzmisz, nie wyszło ci bycie filololem
Nigdy nie chciałem uchodzić za żadnego 'filola' wiesz dla mnie inwektywa jest dośc normalnym słowem, a fakt że ty go nie znasz nie jest raczej moim problemem.
Tak udała ci sie prowokacja
SirAravras
11-06-2008, 16:27
@up
Dobra, i tak nikt cie za mądrego uważać nie będzie xDD ogarnij carlin
@up
Dobra, i tak nikt cie za mądrego uważać nie będzie xDD ogarnij carlin
To było niepotrzebne. ;)
Zero-max
11-06-2008, 18:56
Jakbyś troszke pomyślał wszedłbyś w profil i tam masz takie cos jak numer gg i stronki i tam masz photobucket i jej rl foty;]
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.