Pokaż pełną wersje : Wojna Na Morganie
Russel rodził i dlatego nie wyszli.
23.02.2008
(Sobota)
20:30
ZAPRASZAMY NA OB !
~Ogłoszenie płatne :baby:
No co tyyyyyyy w Sobote oni imprezujaaaaa nie ma bani w Niedziele do kosciola w pon. 1 dzien tyg trzeba do sql isc Wtorek musza sie uczyc na Środe, w Środek nie wypada, Czwartek odpoczynek przed Piątkiem, Piątek znowu impreza więc sry chlopakiiiiiiiiiiiiiiiii nie walczymy oddajcie nam 10kk i gramy dalej :P :evul:
Kafffffar
21-02-2008, 23:02
W sobote o tej godzinie to oni sie powiedza ,ze sa na imprezach.A ja tez nie mam zamiaru siedziec w domu o tej godzinie w sobote.
W sobote o tej godzinie to oni sie powiedza ,ze sa na imprezach.A ja tez nie mam zamiaru siedziec w domu o tej godzinie w sobote.
Kafar post jest nie wolno imprezowac xDD Co ja bym dal zeby juz go nie bylo :(
Tensz-in
21-02-2008, 23:25
Mozemy sie prac w sobote z rana. Kolo 10-11. Jak chcecie. Sobota wieczor dla mnie raczej tez odpada ;p
No to jak eternitas, umawiamy sie czy nie ?
Mati bedzie siedzial u kolegi i beda expic XDDDDDDDDDDDD
TAK WOGOLE STO LAT TENSHIN !!!!!!!!! NIECHAJ ZYJE SEBAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA I SIE DOBRZE MIEWA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 100 LAPSIE !!!!!!!! 100 FRAGOW!!!!!!!!!!!!
:evul::evul::evul::evul::evul::evul::evul: SEBAAAAAA :evul::evul::evul::evul:
100 lat ;)) ENJOY IT! xD
Your Bobinaitor <3
Tensz-in
22-02-2008, 08:35
thx ;))))) <3
ja np w sobote ide %%% :] to Eter tez napewno pujdzie...
Aphydioon
22-02-2008, 08:59
Volshio a na derby idziesz?
simek666
22-02-2008, 09:24
08:28 Morgana offline. Czyzby znów jakieś problemy? A może odpowiedź na panujące ostatnio lagi i freezy na świecie Morgana? Cóz... Pozostaje cierpliwie czekać :D
Banano'heck
Feb 22 2008, 09:56:08 CET Killed at Level 126 by Sliccery
and by Raistlin Firearrow
Śpij i się nie denerwuj, wszystkie smutki odlecą... :(
Aphydioon
22-02-2008, 11:29
ale jestescie fajni :o
Jakiś filmik z deda jest?
Gz zabicia kolejnego z noobów!! przypomnijcie moje slowa z posta jakis czas temu "najpierw jebnij sie w leb spojrz na zegarek dopiero zaczynaj akcje" jak widac debilizm sie szerzy wsrod mlodziezy...X(
Victorin111
22-02-2008, 14:36
Hahah Lavio tylko na to czekał zeby ktoś padł i zeby mogł sie odegrać za studniówke. xdddd żal...xd
Volshio a na derby idziesz?
Ide, Ide :] trzeba tam byc
Xig-ennon
22-02-2008, 15:26
Banano expil?
Banano'heck
Feb 22 2008, 09:56:08 CET Killed at Level 126 by Sliccery
and by Raistlin Firearrow
Śpij i się nie denerwuj, wszystkie smutki odlecą... :(
HAHAHAHAHAHAHAHA XDDDDDDDD Sorrry ale XDDDDDd roz*******a mnie radocha Lavio :evul::evul:;(;(;( Zabili kolesia to fraga wyjebal w dwoch tematach look < plaga boterow cos tam > XDDDDD Sorry ale nie przyominam sobie aby ktos z Rise obnosil sie tak z tymi fragami ... No moze Xardas~ ale przynajmniej ma sie czym pochwalic xddddddd
HAHAHAHAHAHAHAHA XDDDDDDDD Sorrry ale XDDDDDd roz*******a mnie radocha Lavio :evul::evul:;(;(;( Zabili kolesia to fraga wyjebal w dwoch tematach look < plaga boterow cos tam > XDDDDD Sorry ale nie przyominam sobie aby ktos z Rise obnosil sie tak z tymi fragami ... No moze Xardas~ ale przynajmniej ma sie czym pochwalic xddddddd
On po prostu poinformował o fragu. I po co się napinasz?
Kafffffar
22-02-2008, 17:02
Nie przesadzajcie z tym Lavio ;p Pan up ma racje :)
btw.
nash darkeyes
Feb 22 2008, 15:50:30 CET Killed at Level 109 by Kaalar and by Victeron
Nie przesadzajcie z tym Lavio ;p Pan up ma racje :)
btw.
nash darkeyes
Feb 22 2008, 15:50:30 CET Killed at Level 109 by Kaalar and by Victeron
Budasy to idioci, frag na Nashu cieszy oko;)
konstantynopolitanczyk
22-02-2008, 17:24
macie jakiś filmik ??
Xig-ennon
22-02-2008, 18:02
macie jakiś filmik ??
cam plx? banana i nasha
jak jest w ogole
Budasy to idioci, frag na Nashu cieszy oko;)
:D:D:D Niestety fragi na idiotach muszą nas cieszyć bo żydostwo nie wychodzi.:baby:
Madzinia
22-02-2008, 20:43
:D:D:D Niestety fragi na idiotach muszą nas cieszyć bo żydostwo nie wychodzi.:baby:
hahahaha roz***dalator 8o8o8o8o8o8o8o8o
Gustaw_konrad
23-02-2008, 00:17
Ale jestes zajebisty podpisz mi sie na klacie please!
Victorin111
23-02-2008, 00:39
Ale jestes zajebisty podpisz mi sie na klacie please!
:evul: tez o tym myslalem xd :evul:
Aphydioon
23-02-2008, 11:02
:evul: tez o tym myslalem xd :evul:
nie myśl tyle bo myśliwym zostaniesz jeszcze
BorucaoO
23-02-2008, 11:39
Jeśli chodzi o HardClan, to dawno temu pisał ze z tego konta korzysta/korzystało kilka osob. Chodzi mi o Irasu itd.
Pozdrawiam
HardClan
23-02-2008, 13:09
Jeśli chodzi o HardClan, to dawno temu pisał ze z tego konta korzysta/korzystało kilka osob. Chodzi mi o Irasu itd.
Pozdrawiam
Tego konta używał Mari, Wiba i ja :P
Każdy z nas miał chara w stayrm AhA.
A to co chciał napisać Ira wrzucałem zawsze ja... on chyba sam tylko raz tu napisał :)
Kafffffar
23-02-2008, 15:23
@up
gg tez sharujecie?
btw.
Ja
11:18 You advanced from Level 101 to Level 102.
Knight Kudini
14:18 You advanced from Level 122 to Level 123.
Yomashi
14:20 You advanced from Level 98 to Level 99.
Uber Laps
13:28 You advanced from Level 112 to Level 113.
Czokapik
You advanced from Level 173 to Level 174.
Vigrosso
11:18 You advanced from Level 99 to Level 100.
I pewnie ktos tam jeszcze cos wbil ^^
HardClan
23-02-2008, 15:43
@up
gg tez sharujecie?
btw.
Ja
11:18 You advanced from Level 101 to Level 102.
Knight Kudini
14:18 You advanced from Level 122 to Level 123.
Yomashi
14:20 You advanced from Level 98 to Level 99.
Uber Laps
13:28 You advanced from Level 112 to Level 113.
Czokapik
You advanced from Level 173 to Level 174.
Vigrosso
11:18 You advanced from Level 99 to Level 100.
I pewnie ktos tam jeszcze cos wbil ^^
Taa, shearujemy konto na tibia.pl <such evul>
Gratz lvli :)
Ederu
You advanced from Level 101 to Level 102.
Kuchigasu
23-02-2008, 17:06
13:14 You advanced from Level 101 to Level 102.
I żeby nie być gołosłownym mały ss ;d
http://www.upimg.eu/show.php?p=2487
Arturo Soprano
23-02-2008, 19:24
Kafar ale sa niektórzy co padaja :p.
Lowca Wiatru
Feb 23 2008, 15:32:06 CET Died at Level 74 by a water elemental.
Oj wichurka wpadl do dziury na gs island :/
Jak tam sobie radzi mój stary char w wojence??:D
Całkiem przyzwoicie ; )
Torpeter
24-02-2008, 01:34
O mnie sie nie martw o mnie sie nie martw ja soebieee radee daaam.. Siaalallala Xdddddddddd :evul:POZDRO KOŚCIAN:evul:
Tak to jest, jak kradniesz loot.
06:17 Warning! The murder of Leju of morgana was not justified.
Rengerau
24-02-2008, 09:43
A kto tu jest z Kościana? : o
Gustaw_konrad
24-02-2008, 09:45
A kto tu jest z Kościana? : o
Stary owner Torpedo~ teraz Czookapika
Jery stfu. Robisz random pk, za które byś już nie raz padł, gdyby nie wojna. No ale i tak ktoś Cię wkońcu dojedzie.:)
Kafffffar
24-02-2008, 10:28
@up
True..
Gustaw_konrad
24-02-2008, 10:30
Jayson bedzie zuy ;(
Jery stfu. Robisz random pk, za które byś już nie raz padł, gdyby nie wojna. No ale i tak ktoś Cię wkońcu dojedzie.:)
pamiętam twojego posta jak pisałeś że to wy expicie, ze to wy robicie pz, ze to my stoimy w pz, ze to my sie boimy na openke wyjsc :(:baby::baby:
pamiętam twojego posta jak pisałeś że to wy expicie, ze to wy robicie pz, ze to my stoimy w pz, ze to my sie boimy na openke wyjsc :(:baby::baby:
To go zacytuj/daj link, bo mi się nic takiego nie przypomina :)
raz na wozie a raz pod xd
expijcie dopoki wam aldora pomaga xd
Madzinia
Feb 24 2008, 11:36:58 CET Killed at Level 92 by Burszt
and by Forlond
Tensz-in
24-02-2008, 13:10
raz na wozie a raz pod xd
expijcie dopoki wam aldora pomaga xd
A co ma to czy ktos nam pomaga do tego czy ktos wybierze sie expic ^^?
No madzinia padl, ale ryzyko zawsze jest, a 10 innych jest w przod ;d
Btw.
To jest smieszne, ze jednego dnia my sie kitramy na dworci a wy pieprzycie pol godziny OMG OMG CHICKENS COME FIGHT HEHEHE XDZ?SD?Z, a nastepnego dnia sami sie tam chowacie, lol. Ogarnijcie sie ;d
Nie zdziw się, jak tych samych 10 osób niedługo będzie w tył :)
To go zacytuj/daj link, bo mi się nic takiego nie przypomina :)
akurat mi sie chce :p ja tego nie potrzebuje bo to pamietam ;] a jak ty chcesz to go ahead.
Ziomus skoncz pierdolic i ogarnij tych swoich "h-lvli pro evuli" i chodzcie na tego zalosnego opena! A nie tylko na forum sie napinacie. Na poczatku jak my sie balismy openow to jakie show robiliscie to pokazcie na co was stac i comeoneeeeeeeeeeeee :evul: :evul::evul: Gz fraga to chyba wasz 1 udany sneak \o/ SHOWWWWWWWWWWW
Btw.
To jest smieszne, ze jednego dnia my sie kitramy na dworci a wy pieprzycie pol godziny OMG OMG CHICKENS COME FIGHT HEHEHE XDZ?SD?Z, a nastepnego dnia sami sie tam chowacie, lol. Ogarnijcie sie ;d
tylko jak by nie aldora byscie tyle ostatnio nie mieli tyle fragow
Najwieksze gratulacje dla osob co nie odaja passow innym i walcza na swoim do konca
a teksty typu "MG OMG CHICKENS COME FIGHT HEHEHE" mowi kazdy jak my jak i wy to to mam na celu wnerwic przeciwnika i tego nie unikniemy
Btw mateusz czy sebastian daje posty tym kontem xd
Madzinia
24-02-2008, 13:40
JA CHCE KRWIIIIIII MORDÓW I POMSTY :evul::evul::evul::evul::evul::evul:
:evul: ~~~*TAK DZIS O 20 ANKRAHMUN WITA*~~~ :evul:
btw.gratz fraga.Dokladnie ktos tam powiedzial 10 osob zdobywa lvls up, a jedna sie wypierdoli bo zrobia na niego sneaka czyli i tak sie oplacilo expic ;]
Kolego co do oddawania passow to po chuj ty wogole sie odzywasz. Przeciez ludzie od was sami sie przyznali ze Titania walczyla na waszych charach, wiec chyba zbedne sa twoje komentarze...
Lavio pisalem do Xavrassa o ktorej chce walczyc to jakos nie potrafil mi sprecyzowac godziny. Stala wymowka "if ill get ppl maybe" :evul:
Ta chcecie wyjsc na opena a xavrass pisze ze nie wie czy beda ludzie.To wezcie ustalcie jakas wspolna wersje co macie gadac a nie ze jedni napaleni ze bedzie open a drugi nic o tym nie wie lol ;d W kazdym razie my bedziemy 20~ gotowi ;]
Yeyeyeye my bedziemy rdy od 20.00 na pustyni, wiec jak cos mozecie sie zglosic na guildiowego Duela :P:P:P:P :evul: :evul::evul::evul::evul::evul::evul::evul::evul::e vul::evul::evul::evul::evul::evul::evul::evul::evu l::evul::evul::evul::evul::evul::evul::evul:
KARA"MY"!!!!
Ale sie podsycilem hahahahhahahahaha xDDDDD Dobra ide sie Biologii pouczyc znowu spr. jutro :(
Najwieksze gratulacje dla osob co nie odaja passow innym i walcza na swoim do konca
a teksty typu "MG OMG CHICKENS COME FIGHT HEHEHE" mowi kazdy jak my jak i wy to to mam na celu wnerwic przeciwnika i tego nie unikniemy
wy chyba cos wiecej próbujecie ;] typu posty na gamemaster board.. pokażcie że nie na darmo rządziliście morganą przez tyle czasu..
Tensz-in
24-02-2008, 14:08
Sebastian jestem, siema.
Btw.
Ja z Rogstahem ustawialem, z nim chyba warto bo jest commanderem, zgodzil sie na 20, ale oczywiscie znanego zdania "if we will get ppls" nie zabraklo ;d
Co do oddawania pasow, ja mowilem, zapraszem do milej rozmowy nawet w trakcie open xddd
No i jeszcze jak ciagniecie ten temat o tych pasach, to prosze bardzo wyjasnijcie mi gdzie Russel expil Xavrassem na np. 75 lvlu, albo dlaczego Rogstah nauczyl sie szwedzkiego skoro angielski by mu wystarczyl lub do Sepiritza to samo co do Russela tylko o Kini Inferno. Naprawde, wy powinniscie dac juz spokoj tym pasom, bo to jest zenujace ;d;d;d;d;d iksde
@ostatni edit ku*wa
Lavore, 10 tych osob bedzie tak samo w tyl, a 20 innych bedzie w przod w tym samym czasie ;]
@ Pensive
moglbys podac reason za co zabiles Leju of morgana? ..
Madzinia
24-02-2008, 14:30
Nie zdziw się, jak tych samych 10 osób niedługo będzie w tył :)
oczywiscie zapomnielismy ze Zordon obdarzył was najnowszymi mocami power rangers i gdy tylko chcecie wlaczacie "dino moc super moc filetowa do boju" i pojawiacie sie pojawiacie cala ekipa w tym samym czasie w 10 miejscach 8o8o8o8o8o8o8o
Kafffffar
24-02-2008, 14:58
Ludzie nie jarajcie sie tak.I nie wiem po co to ujawnianie na forum o ktorej openka ... potem przegrana strona bedzie plakla ,ze odniesli porazke z powodu noob charow.I nie ma sie co napinac i pisac "HUHAUHAUHA WYCHODZCIE NA OPEN ROZJEBIMEY WAS !!!" bo potem(w wypadku przegranej) bedziecie musieli wymyslac tylko glupie wymowki dlaczego tak sie stalo ,a nie inaczej.
Ja ze swoje strony powiem tylko tyle.
Niech wygra lepszy ;) I oby ten OB byl tak dobry jak ostani .Powodzenia.
B)
Xig-ennon
24-02-2008, 15:02
Kafar ma racje. Umowcie sie tak, zeby malo noobow bylo bo wtedy mozna zobaczyc dobre akcje. Na poprzednim ob pare osob padlo od noobow.
btw GL :evul::evul:
Kafar, najpierw ten OB musi się w ogóle odbyć, bo z, jak Ty to mówisz, "Eteriansami" nigdy nic nie wiadomo. Może sobie w końcu pokarasz :P
@ Pensive
Tak, za to że około godziny 02:00 wszedł na dragi i wyżucił mój label, potem udawał głupka, że tego nie zrobił
Kafffffar
24-02-2008, 15:06
@up
Nie osmieszaj sie ...
@Kafar
Tak, chcę dobrego OB.. wszystko w naszych rękach. :)
@Tensh~
Może nie wiesz, ale Roggie jest Szwedem. ;) I jest rl kolegą Kopengasów, bo mieszkają w mieście Köping. Coś jeszcze? To że Xavrass został kupiony przez Russela to wszyscy wiedzą i co z tego?
@Maciej
Mam nadzieję że nie uwierzyłeś w tą bajkę z titanią. :)
Właśnie, tensh. Nawet ja wiedziałem, że Roggie jest szwedem, a nie gram na Morganie już ponad 1,5 roku
@Lavi0
moja znajoma szuka kogos na 100dniowke powiedzialem ze ty pojdziesz bo taki party boy z ciebie ;D
Tensz-in
24-02-2008, 15:56
Ta, rogstah jest szwedem...od ~100 lvlu.
Ta, nikt wami nie gra, koniec tematu, a sepiritz kinią na openie biega na mc, co w tym dziwnego...
Gustaw_konrad
24-02-2008, 16:02
Ta, nikt wami nie gra, koniec tematu, a sepiritz kinią na openie biega na mc, co w tym dziwnego...
No przeciez dlatego padl na tym open bo zerkal na mc na kinie.
Wy sie nadajecie :D Morgana "świat wiecznej wojny" buahauhauhauahuahauhua (Nie widziała dupa słońca) 8o Weście sie nie ośmieszajcie tekstami "NIE MIELI BYSCIE TYLE FRAGOW JAK BY NIE ALDORA" OOOOOOOO CHUUUUUJ CIIIIIIIIII CHODZIIIII TY NYGUSSSSSSSIE PIERDOLONY?
Noname18
24-02-2008, 17:13
Znowu desert ank.. ehh :confused:
Moze jakas zmiana w repertuarze? 8o
Ta, rogstah jest szwedem...od ~100 lvlu.
Rogstah był zawsze Szwedem, idioto.
Tensz-in
24-02-2008, 18:20
Troche czasu temu sam do mnie pisal po hiszpansku ^^' Szwed niczym ch*j strzelil ;d A i nie przezywaj mnie :( Wiem, ze poza internetem ciezko znalesc ci kolegow, ale ja ciebie nieznam, wiec nie rozmawiaj do mnie :@
Gustaw_konrad
24-02-2008, 19:19
Troche czasu temu sam do mnie pisal po hiszpansku ^^' Szwed niczym ch*j strzelil ;d A i nie przezywaj mnie :( Wiem, ze poza internetem ciezko znalesc ci kolegow, ale ja ciebie nieznam, wiec nie rozmawiaj do mnie :@
Tak sie czepiasz a tenshiego sam kupiles :(
Tensz-in
24-02-2008, 20:04
@up
Nie, to wy sie czepiacie i zaczynacie glupie gierki o sharowaniu charow, wiec macie co chcecie. Ja tylko pokazuje ze jestescie ostatnimi osobami ktore mogly by sie o to kogokolwiek czepiac ^^'''
@edit.
Jezeli jestes tym kim mysle, to tez nie masz sie czym chwalic...
Torpeter
24-02-2008, 20:57
.............................. :( przepraszam.
HardClan
24-02-2008, 21:42
Do zobaczenia na pustyni =*
I niech wygra lepszy _/
Bedzie cos w ogole? " Elita " Rise off .. pfff:baby:
Coś czuje że dziś Rise nie Po'KARA... :baby:
Jeżeli dzis nie wyjdziecie na opena to jesteście niczym..... NIE WYJŚĆ NA UMÓWIONY OPEN TO JUŻ JEST SZCZYT SZCZYTÓW ... My Gotowi.
Dokładnie, nie wyjść na umówiony open to jużjest szczyt szczytów. My gotowi :)
na ustawiony od paru dni ob nie wysc niechce cytowac co pisaliscie up :/
Ktoś mówił o napince z naszej strony... aa z resztą nieważne..
Gustaw_konrad
24-02-2008, 22:23
21:07 Savalas Inferno [147]: 21:07 CZOOKAPIK [174]: MY MAMY TERAZ OPENKE NA KYRZE 21:07 CZOOKAPIK [174]: PO OPENIE NA KYRZE MOZEMY TU WYJSC
o co chodzi? chlopaki zastanowcie sie albo morgana albo kyra :/
No czoko, w końcu udało Ci się powiedzieć coś zgodnie z prawdą. Nie wyszliście na umówiony open więc, jak sam powiedziałeś, jesteście nikim. Pokazaliście jak jesteście odważni, jak to wygrywacie wojne i w jaki to sposób wyjebiecie Roxando Crew z servera. Wasza taktyka to chyba "zanudzić na śmierć", bo innej tutaj nie można chyba dostrzec. Chyba, że sobie pomyśleliście w ten sposób, że nie chcecie tracić lvli które wbiliście i nie macie zamiaru wyjść na OB, ktore sami chcieliście ;*
Kafffffar
24-02-2008, 22:25
Ludzie idzcie grzecznie spac ;) Dzisiaj juz krew na morganie sie nie poleje .
Gustaw_konrad
24-02-2008, 22:30
Ludzie idzcie grzecznie spac ;) Dzisiaj juz krew na morganie sie nie poleje .
Kafar powiedz nam co sie stalo? tak bardzo opena chcieliscie i dupa :/ jestesmy zawiedzeni.
Kafar powiedz nam co sie stalo? tak bardzo opena chcieliscie i dupa :/ jestesmy zawiedzeni.
... dokładnie :)
Glowna z przyczyn pokazuje to zdjecie :
http://www3.***********.com/data/296398700/9380699/56102664/aahaha.bmp
a reszta to sprawy wewnatrzne gildii
Tensz-in
24-02-2008, 22:37
Ja tez jestem....
Kafffffar
24-02-2008, 22:39
Nie wyszlismy na Opena z kilku powodow :) Jednym z nich byl fakt ,ze mielismy problemy z ventem (Wiem ,ze nikt nie uwierzy XDDD)
Kolejnym ,ze mieliscie 2 x wiecej noob charow niz ludzi walczacych.(Mysle ,ze w sumie ze 100+ osob tam stalo na pustyni ;) )
W sumie fakt ,ze ludzie sie napinali bardzo przed openka i pisali "ze was rozniesiemy i jestescie pizdy jak nie wyjdziecie" ale to nie moja sprawa bo ja tego nie pisalem wiec nie mam sobie nic do zarzucenia :D
I nie zapominajcie ,ze my juz tez nie raz na was czekalismy na OB i tez sie wczesniej umawialismy :) Tylko ,ze nie bylo to tak naglasniane na forach jak mialo to w przypadku tego opena.
To tyle co mam do powiedzenia B)
Drimascus
24-02-2008, 22:41
@Kafar
Noobchary też taktyka hehe
@ Pensive
On bije/zabija ludzi za nic. urzadza zalosny radnom pking. zeby nie byc goloslownym wspomne o wczorajszej akcji, w ktorej bil mi mojego knighta piszac raz po raz "armor!now". Niestety nie naleze do idiotow (a przynajmniej nie az w takim stopniu ;p) i mu nie dalem. Widocznie chlopak sie speszyl, przestal mnie bic i zakonczyl to zajscie WSPANIALYM zdaniem: "ok hunted forever. bb."
Co to dzisiejszego open battle, ktore nie zaszlo: Eternitas czy tam ludzie z Roxando Crew, nie podniecajcie sie ze rise raz nie wyszlo na ob. Wy to robicie na codzien ^^ ;p to tyle, dobranoc
Nie wyszlismy na Opena z kilku powodow :) Jednym z nich byl fakt ,ze mielismy problemy z ventem (Wiem ,ze nikt nie uwierzy XDDD)
Kolejnym ,ze mieliscie 2 x wiecej noob charow niz ludzi walczacych.(Mysle ,ze w sumie ze 100+ osob tam stalo na pustyni ;) )
W sumie fakt ,ze ludzie sie napinali bardzo przed openka i pisali "ze was rozniesiemy i jestescie pizdy jak nie wyjdziecie" ale to nie moja sprawa bo ja tego nie pisalem wiec nie mam sobie nic do zarzucenia :D
I nie zapominajcie ,ze my juz tez nie raz na was czekalismy na OB i tez sie wczesniej umawialismy :) Tylko ,ze nie bylo to tak naglasniane na forach jak mialo to w przypadku tego opena.
To tyle co mam do powiedzenia B)
Tu Cię zaskoczę. Te noob chary nie były nasze. Mieliśmy tam 1-2 noob chary ;)
@Kafar
Większość z owych noob charów to byli random ludzie, a nie nasi pomocnicy itp. Możemy zawsze walczyć na Raider Camp czy tam Goroma Dezert jak nam zarzucacie takie coś:confused:
Moze te noob chary byly ludzi ktorzy chcą zarobic? :d
Torpeter
24-02-2008, 22:59
... my nie wyszliśmy pierwszy raz ? a wy ??
przepraszam za to co wczesniej napisalem .... ;p juz nic nie pisze na tym forum. Ale to co powiedzial kafar to wszystko co mamy do powiedzenia dlaczego nie wyszlismy. Wszyscy jesteśmy zawiedzenie. Pozdro.
... my nie wyszliśmy pierwszy raz ? a wy ??
przepraszam za to co wczesniej napisalem .... ;p juz nic nie pisze na tym forum. Ale to co powiedzial kafar to wszystko co mamy do powiedzenia dlaczego nie wyszlismy. Wszyscy jesteśmy zawiedzenie. Pozdro.
Haha, tylko, że nie wyszliście na battle, które sami zaplanowaliście tydzień temu... A to jest tym bardziej żałosne :D
Ty O chuj wam chodzi pierdolone śmietniki? ;(
NIE WYSZLIŚMY NYGUSY PIERDOLONE! Walkower :] 3:0 dla was dopiszcie to na tibia.com.
Gratulacje naprawdę dobra robota tak trzymać.
_/
Noname18
24-02-2008, 23:06
up
ale wyjsc na umowione open battle to jest inna rzecz, niz zebrac ludzi w 30minut i pisac do gildi przeciwnej by wyszli na ob za chwile.
btw
Kolega ligu potrzebowal pomocy na kyrze, w zamian za pomoc na morganie, czy o co chodzi bo nie jestem w temacie xd
Amaris' Shadow
24-02-2008, 23:09
Glowna z przyczyn pokazuje to zdjecie :
http://www3.***********.com/data/296398700/9380699/56102664/aahaha.bmp
a reszta to sprawy wewnatrzne gildii
Skad masz tego screena?
Tensz-in
24-02-2008, 23:12
up
ale wyjsc na umowione open battle to jest inna rzecz, niz zebrac ludzi w 30minut i pisac do gildi przeciwnej by wyszli na ob za chwile.
btw
Kolega ligu potrzebowal pomocy na kyrze, w zamian za pomoc na morganie, czy o co chodzi bo nie jestem w temacie xd
@post kafara i masz wszystko..
Nawet nie wiesz jak jestem zawiedziony X(
Przygotowaliście się jak minister obrony narodowej Bogdan Klicha, na zestrzelenie satelity AHUAHAUHA.
LEEEEEEEEEEJJJJJJJJJJEEEEEEEE
Podobno każdy pada od własnej broni w końcu.... Rofl Rise :)
Nawet nie wiesz jak jestem zawiedziony X(
Przygotowaliście się jak minister obrony narodowej Bogdan Klicha, na zestrzelenie satelity AHUAHAUHA.
Klich* :*
Nie wysilaj się.
wszyscy od tygodnia truli dupe ob jak by nie to by powiedzieli trudno ale tak ...
Aphydioon
25-02-2008, 00:07
same mądrale na tym forum :confused:
Noname18
25-02-2008, 00:15
http://www.***********.com/903808937.html
open battle kyra 8o
nastepnym razem bardziej pokillam xd
Dokładnie, nie wyjść na umówiony open to jużjest szczyt szczytów. My gotowi :)
teraz wiesz jak to jest jak ktos nie wychodzi :baby:
panowie co wpisac w te gwiazdki ;/ znam tlyko imageshack ale nie pasuje :D
http://www3.***********.com/data/296...664/aahaha.bmp
xD
mieliscie 2 x wiecej noob charow niz ludzi walczacych.(Mysle ,ze w sumie ze 100+ osob tam stalo na pustyni ;) )
Dawno temu się solidnie obłowiłem wpadając na Orshabaala z wędką i robalami i sprzedając ryby po 100gp sztuka. Muszę wznowić działalność gospodarczą i kiedyś wpaść na taką openkę - 100+ klientów to niezła opcja,.... moge sprzedawac tez trabki i czapeczki kibicom lub coś.
Victeron
25-02-2008, 07:58
Co do wczorajszej OB co sie nie odbylo, skonczcie gadac glupoty ze Rise sie boi i sie woli nudzic.... To może lepiej powiedzcie czemu ostatnie 3 razy temu nie wyszliscie co na OB czekalismy??? Nawet "WIELKI" Sliccery mi napisal ze o 20 wyjdziecie i co ?? Wybila godzinia 20:00 i nic ...
Po 2 ja nie bede walczyl na warunkach Russela, on już jest przegranym w tej wojnie dowiódł fakt o tym co on pisze na forum GM/CM. Ze raz mogli sie zebrac i wyjsc nie znaczy ze Rise sie boi tylko swiadczy o organizacji Russela co musi miec 95% swoich ludzi 100 % budasow brudasow i MAKS noobow... . Pare dni temu gadalem z murzynem i powiedzial ze woli open bez noobow a tu co widac wyszedl z dziecmi na open zeby nas blokowali:D Smiech na sali...
Po 2 ja nie bede walczyl na warunkach Russela
Ta, sami zaproponowaliście datę i miejsce i to oznacza, że są to warunki Russela? Vicuś, nie rób z siebie większego idioty niż jesteś.
Victeron
25-02-2008, 08:59
Oj sory bardzo Lavio ja tego OB nie ustalalem to Russel tak powiedzial ze w niedziele o 20:00 a ja mam RL zycie i mnie caly dzien nie bylo :D (prawie)
Xig-ennon
25-02-2008, 09:03
panowie co wpisac w te gwiazdki ;/ znam tlyko imageshack ale nie pasuje :D
http://www3.***********.com/data/296...664/aahaha.bmp
xD
S P EE DY SH A R E :D
Gustaw_konrad
25-02-2008, 09:08
:evul: ~~~*TAK DZIS O 20 ANKRAHMUN WITA*~~~ :evul:
:/ to jest russel?
A co do waszych openow, ustawiajmy je tak jak ten ostatni, wtedy zbierzemy ludzi i bedzie mozna walczyc, a nie cria pisze do kogos "wanna open? you have 15 mins to line up". Nie bedziemy walczyc na twoich warunkach vic.
Przyznaje zblaznilem sie! Teraz mozecie pare postow na moj temat sypnac na vent juz pojeczeli teraz wasza kolej przyjme wszelakie obelgi pod moim adresem :) Wydaje mi sie ze byla to dobra decyzja zostaja w pz :evul:
Do next razu :)
gz temu up za slowa
czooka zawsze cie lubilem w karmie nawet jak mnie w*****les ale te twoja slowac przed ob powalily mnie po fakcie dokonanym
Po 2 ja nie bede walczyl na warunkach Russela,
jak cos to twoja gildia nie bedzie bo ty i tak niegrasz na ob
Taa Rise nie wyszlo na OB bo cos tam cos tam, no i co z tego? Teraz eter~ sie napinaja a nei pamietaja ze oni nie wychodzili o wiele wczesniej najbardziej zawiedzeni sa npc bo znow nie zarobia paru kk na blessach i aolach z eter~. Pozdrowka
Komisarzyk
25-02-2008, 10:06
Przyznaje zblaznilem sie! Teraz mozecie pare postow na moj temat sypnac na vent juz pojeczeli teraz wasza kolej przyjme wszelakie obelgi pod moim adresem :) Wydaje mi sie ze byla to dobra decyzja zostaja w pz :evul:
Do next razu :)
No ja myslalem ze to sprawy techniczne glownie zadecydowaly, no ale jednk widze ze po prstu bylo nas za duzo i nie widzieliscie dla siebie szans na wygranie.
NIe zamierzam sie wysmiewac i wydurniac ale apel do obydwu stron: bez sensu wyzywac kogos od przestraszonych czy pisac jakies glupie posty. Wojna to wojna. Mysle ze jakbym nie widzial szans na wygranie tez bym nie pociagnal za soba calej armii zeby tylko sie pobawic ryzykujac tak wiele.
nie wiem jak wy ale jak nie wiem czy bedzie open to sie pytam jednej w miare "zaufanej" osoby od was czy wyjdziecie. radze wam robic to samo bo czesto jest tak ze spamuje mi 6 osob od was i sie pyta czy wyjdziemy.
No Eterq moj :) Mądre słowa.
Ale powiem Ci a raczej Wam że mi sie podobało nie wyjście ...
Ostatnio sie nastalem jak pała na pustyni bo ciemno opalony russel ( mały brak szacunq dla tego z małej literki "russel" - może payment mi podskoczy :) ) specjalnie nie wyszedl
aby nas drażnić i liczyć że kiedyś komuś żyłka pęknie...
tzw wojna psychologiczna ..
Ciekawe ile książek przeczytał na ten temat ..
Musze i ja jakieś poczytać :) może ktoś od Was zdobyć liste książek russela ??
B)
Więc nienapinajmy się obustronnie.
Ja szczerze to bym jakieś bany wymyślił dla tych co w domu kląć i wyzywać nie mogą a tu takimi pięknymi słowami obdarzają przeciwnika..
Pozdro :)
Eterq nie wyszło mi odebranie Kamili ostatnio .. byłem w trasie. Więc może następnym razem się spotkamy. Obiecuje podjechać taxi abym nie musiał myśleć o powrocie :). No i ten tego musze na nowo numerek imperka zdobyc :) bo go w innym telefonie ktory oddałem miałem ..
KUrde .....
oczywiście
Imperka...
bo zaraz i u Imperka mi payment wzrośnie :)
HAHAHHAHA
Imperq z dużej Cie wpisałem :)
;)
Pozdro .................
Komisarzyk
25-02-2008, 10:51
No Eterq moj :) Mądre słowa.
Ale powiem Ci a raczej Wam że mi sie podobało nie wyjście ...
Ostatnio sie nastalem jak pała na pustyni bo ciemno opalony russel ( mały brak szacunq dla tego z małej literki "russel" - może payment mi podskoczy :) ) specjalnie nie wyszedl
aby nas drażnić i liczyć że kiedyś komuś żyłka pęknie...
tzw wojna psychologiczna ..
Ciekawe ile książek przeczytał na ten temat ..
Musze i ja jakieś poczytać :) może ktoś od Was zdobyć liste książek russela ??
B)
Więc nienapinajmy się obustronnie.
Ja szczerze to bym jakieś bany wymyślił dla tych co w domu kląć i wyzywać nie mogą a tu takimi pięknymi słowami obdarzają przeciwnika..
Pozdro :)
Eterq nie wyszło mi odebranie Kamili ostatnio .. byłem w trasie. Więc może następnym razem się spotkamy. Obiecuje podjechać taxi abym nie musiał myśleć o powrocie :). No i ten tego musze na nowo numerek imperka zdobyc :) bo go w innym telefonie ktory oddałem miałem ..
No mozna by powalczyc troche przy stole :) Ja wezme ochroniarzy jak ty to mowisz i imperka jako negocjatora
Victorin111
25-02-2008, 11:20
:/ to jest russel?
A co do waszych openow, ustawiajmy je tak jak ten ostatni, wtedy zbierzemy ludzi i bedzie mozna walczyc, a nie cria pisze do kogos "wanna open? you have 15 mins to line up". Nie bedziemy walczyc na twoich warunkach vic.
No tak.. tak też myślałem.. Czyli mam rozumieć, że Rise nie będzie walczyło na warunkach Russela, a Roxando Crew nie będzie walczył na warunkach Victerona ? aha... no to powodzenia w nastepnym OB...
Chłopaki to jest naprawdę bez sensu... Po co macie sie jeszcze napinać tutaj ?... Jak juz napinacie sie na tibia.com to to forum zostawcie w spokoju :) I w sumie nie dziwie sie Rise, że nie wyszło na OB bo sam byłem zobaczyć tą wielką armię Sliccera i Rogstaha..no iii zdziwiłem się bo zobaczyłem kurwa mieszanke noobów (50+) no i Roxando (40+).
Niewiem.. może nie obwiniajcie Roxando Crew o te noob chary bo kurwa jak wszedzie było napisane "OPEN BATTLE NIEDZIELA 20 !" To chyba logiczne ze będą nooby ? Naprawdę bez sensu ta kłutnia ;) pzdr
co to za idiotyczna wojna?;o chodzcie zrobimy ob, umowmy sie rofll, od kiedy to strony " wojny " umawiaja sie na bitwe... wy nawet z tego robicie posmiewisko xD zrobcie tak na Titani rofl... wyjdzie ktos z pz i momentalnie jest masakra.. ale tutaj obie ostrony bez 90% skladu i ludzi z innych serwerow pz nie zrobia... dziecinada.. gracie czy ta gra jest tak wazna ze musi ktos za was grac?
Xig-ennon
25-02-2008, 11:32
Jak ktos tam wyzje mowil, umowcie sie na goromie czy gdzies tam i sie bijcie XD
@up
Oby na morganie tez bylo tak ja na titanii :evul:
Nie pasi to wy*******aj na Titanie pro mastahu nikt Cie tu chyba zbytnio nie potrzebuje, wiec Ciaoooo :evul:
Ide do szkoly Ema :P
Xig-ennon
25-02-2008, 11:53
No pewnie, ze na Titanii jest fajniej. xD a ty co sie tak denerwujesz ;)
zrobcie lepiej nastepny OB bez pisania na forach, strochach, bilbordach itd gdzie to bedzie i kiedy, i np jak bedzie to mialo byc na pustyni o 20 to nie stojcie juz tam od 19 bo masa noobow poprzychodzi, zalogojcie sie 5-10 minut przed walka i tra na pustynie i sie lejecie jak beda jakies nooby to wiadomo ze to noobki z waszych ekip.
Tyla powiem
Noname18
25-02-2008, 12:40
Co do wczorajszej OB co sie nie odbylo, skonczcie gadac glupoty ze Rise sie boi i sie woli nudzic.... To może lepiej powiedzcie czemu ostatnie 3 razy temu nie wyszliscie co na OB czekalismy??? Nawet "WIELKI" Sliccery mi napisal ze o 20 wyjdziecie i co ?? Wybila godzinia 20:00 i nic ...
Po 2 ja nie bede walczyl na warunkach Russela, on już jest przegranym w tej wojnie dowiódł fakt o tym co on pisze na forum GM/CM. Ze raz mogli sie zebrac i wyjsc nie znaczy ze Rise sie boi tylko swiadczy o organizacji Russela co musi miec 95% swoich ludzi 100 % budasow brudasow i MAKS noobow... . Pare dni temu gadalem z murzynem i powiedzial ze woli open bez noobow a tu co widac wyszedl z dziecmi na open zeby nas blokowali:D Smiech na sali...
Co ty pierdolisz czlowieku bagdadu?
Jakie warunki russela, my mozemy kurwa walczyc wszedzie, to wy sie upieracie na zasranej pustyni ank ??????
JAKIE KURWA NASZE NOOB CHARY BANDA KRETYNOW POLSKICH PIERDOLONYCH NIE BYLO TAM ZADNEGO NASZEGO NOOB CHARA, IDIOCI. WYJDZIE NA JAKIES NORMALNE MIEJSCE I PRZESTANCIE PIERDOLIC.
@up
eter~ jak juz raczyło wyjsc to tez pokazali o potrafia <lol2> a najwiecej to ty pierdolisz wiec stfu ~!~
Jakie warunki russela, my mozemy kurwa walczyc wszedzie, to wy sie upieracie na zasranej pustyni ank ??????
JAKIE KURWA NASZE NOOB CHARY BANDA KRETYNOW POLSKICH PIERDOLONYCH NIE BYLO TAM ZADNEGO NASZEGO NOOB CHARA, IDIOCI. WYJDZIE NA JAKIES NORMALNE MIEJSCE I PRZESTANCIE PIERDOLIC.
ktos z Eter~ powiedzial ze mieliscie 1-2 noobki tam :P to nie mow ze zadnego
Nie pasi to wy*******aj na Titanie pro mastahu nikt Cie tu chyba zbytnio nie potrzebuje, wiec Ciaoooo :evul:
Ide do szkoly Ema :P
Prawda boli :(
Skoro jestes pewien ze Rise walczy tylko na pustyni to idz xpij, graj we wszystkich innych mozliwych miejsach przeciez oni Cie nie zaatakuja!! ale jezeli jednak nie gracie i sie boicie to twoje slowa sa nic nie warte :)
Madzinia
25-02-2008, 15:36
Banda kretynow polskich??
ty kurwa pierdolony emigrancie , jebana zydowska lampucero , JA JESTEM DUMNY Z TEGO ZE JESTEM POLAKIEM ,JA SIE NIE SPRZEDAJE ZA JEBANĄ GRE , i takie scierwo jak ty nie bedzie mnie tu wyzywać , ty nie jesteś polakiem bo ciebie stworzył wielki , czarny kutas mahometa
, za tą gre byś kurwa dawał dupy na afrykańskich stepach s*****ały gumofilcu , jesteś pierdolonym napinaczem kurwa , koksem internetowym , taki kurwa odważny jesteś siedząc w domu , , jesteś taki kurwa cwaniak bo nikt nie wie kto ty , HUJ CI W PYSK KOMUNISTYCZNY LACHOCIĄGU.
"Bez ambicji ,bez sumienia , bez honoru , bez imienia , bez emocji , bez miłosci , bez rozumu , bez przyszłosci" TO JESTES TY !!!!!
Komisarzyk
25-02-2008, 15:42
ty kurwa pierdolony emigrancie , jebana zydowska lampucero , JA JESTEM DUMNY Z TEGO ZE JESTEM POLAKIEM ,JA SIE NIE SPRZEDAJE ZA JEBANĄ GRE , i takie scierwo jak ty nie bedzie mnie tu wyzywać , ty nie jesteś polakiem bo ciebie stworzył wielki , czarny kutas mahometa
, za tą gre byś kurwa dawał dupy na afrykańskich stepach s*****ały gumofilcu , jesteś pierdolonym napinaczem kurwa , koksem internetowym , taki kurwa odważny jesteś siedząc w domu , , jesteś taki kurwa cwaniak bo nikt nie wie kto ty , HUJ CI W PYSK KOMUNISTYCZNY LACHOCIĄGU.
"Bez ambicji ,bez sumienia , bez honoru , bez imienia , bez emocji , bez miłosci , bez rozumu , bez przyszłosci" TO JESTES TY !!!!!
I to jest prawdziwe oblicze duzej czesci Rise :) Zeby wygrac wojne trzeba tez do tego dorosnac. A narazie to idz wywywaj kolegow w gimnazjum.
ty kurwa pierdolony emigrancie ,
ponoc w unii jestesmy ?
a tak wogole walczysz za polske ( III wojna swiatowa ) czy dla znajomych i zabawy ?
HardClan
25-02-2008, 15:46
Eh... i kto tu za poważnie podchodzi do tej gry...
@war
Opena nie było... no i co z tego?
Jeszcze będzie okazja powalczyć. Te noob chary nie były wszystkie nasze.
To, że Rise nie wyszło... lepiej dla nas, morale rosne :P
A słyszalem, że macie problem z ventem, jeśli używacie hurricanehost to on ma ostanio jakaś awarię... ;)
Madzinia
25-02-2008, 15:46
Tu nie chodzi o te pierdolona gre czaisz?
koleś ubliżył mi jako polakowi czaisz?
@komisarzyk takiś kurwa mądry , pierw kurwa przytaj post kolegi zanim coś napiszesz bo jak widzisz on także ciebie obraził jako polaka.
@miss to noname napisał post
@hardclan mi tu nie chodzi o te gre ja se tu moge padać do 20 lvla koło huja mi to lata
@ata Co tu kurwa ma do rzeczy że jesteśmy w uni? myślałeś że będziesz zajebisty że odpiszesz na te post ? do ciebie go napisałem ? po huj sie w*******asz?
HardClan
25-02-2008, 15:56
koleś ubliżył mi jako polakowi czaisz?
@komisarzyk takiś kurwa mądry , pierw kurwa przytaj post kolegi zanim coś napiszesz bo jak widzisz on także ciebie obraził jako polaka..
W ostatnim poście zrównałeś się z osobą, o której w nim pisałeś.
To czemu się tak napinasz? Zbyt poważnie podchodzich do tej gry...
Rozjebałeś mnie kolego :)
Kiedy WOR? :cup:
Morale wam rosną hahahahahahhahahahahah
@Up
Jak byś nie wiedział bystrzaku to war jest już od dawna.. :D
Najwyższa ocena za forumowy kabaret :cup:
Pisze do Mority ponieważ znam go dobrze.. ciecia jednego... wielki cwaniak z Titani a walczyl tam moze ze 2-3 razy.. wielki cwaniaczek..
ehm.. oni beda walczyc jak beda chcieli. nie grasz wiec wy*******aj.. :D:D:D:D
Pzdro dla Rise i powodzenia we wojnie :)
Rozjebcie Szwedów!! Zydow jednych :)
Noname18
25-02-2008, 18:40
Przestancie gadac glupoty, i nie wymyslajcie czegos czego nie ma ani nie bylo, a ludzie sie nie beda denerwowac :)
Kafffffar
25-02-2008, 19:03
Nie wiem jaki sens jest w pisaniu "jestem dumny Polakiem ! I walcze za Polske ! " . To tylko smieszna gra i tak naprawde mowiac takie rzeczy osmieszacie sie i przy okazji obrazacie Polske i jej Historie...
Gdybym ja trzymal od poczatku ze Swe,Br etc. i wybuchla by wojna w ktorej Polacy walczyli by przeciwko im.Nawet bym sie nie zastanowil tylko walczyl z tymi ktorzy zawsze mi pomagali i ktorych szanuje.Narodowosc nie ma zadnego znaczenia bo to TYLKO gra.
Ludzie ogarnijcie sie i wyluzujcie.Niech to bedzie wojna w ktorej przeciwncy sie szanuja i walcza dla zabawy. A jesli ktos z nich Cie wyzwie olej to i nie daj sie wyprowadzic z rownowagi bo szkoda na to nerwow.
I nie zapominajcie "Dzwon głośny bo pusty w środku" B)
Xd
"Jak nie będą się bali, to się będą z ciebie śmiali"
;(
Nie wiem jaki sens jest w pisaniu "jestem dumny Polakiem ! I walcze za Polske ! " . To tylko smieszna gra i tak naprawde mowiac takie rzeczy osmieszacie sie i przy okazji obrazacie Polske i jej Historie...
Gdybym ja trzymal od poczatku ze Swe,Br etc. i wybuchla by wojna w ktorej Polacy walczyli by przeciwko im.Nawet bym sie nie zastanowil tylko walczyl z tymi ktorzy zawsze mi pomagali i ktorych szanuje.Narodowosc nie ma zadnego znaczenia bo to TYLKO gra.
Ludzie ogarnijcie sie i wyluzujcie.Niech to bedzie wojna w ktorej przeciwncy sie szanuja i walcza dla zabawy. A jesli ktos z nich Cie wyzwie olej to i nie daj sie wyprowadzic z rownowagi bo szkoda na to nerwow.
Xd
swiete slowa
to jest gra
gra sie dla zabawy a walczysz za kolegow ktorzy ci pomagali ( i dla wladzy taka wisienka na gorze xd ) to ze trzymam z spe i swe bo pomagali mi zawsze to moja sprawa
jak by inaczej sie historia toczla to bym tez byl prawdopodobnie w rise
/roni
@Rise
To kiedy walczymy, ale tym razem podajcie dobry termin... ;c
Madzinia
25-02-2008, 20:27
Xd
Jeśli to było do mnie to uświadamiam ŻE W MOIM POŚCIE NIE NAPISAŁEM NIC O TYM ZE WALCZE ZA POLSKE ALBO COS , poprostu koleś mnie uraził jako polaka to mu dyskretnie wytlumaczyłem kim dla mnie jest ? tak trudno to zrozumieć ?
Amaris' Shadow
25-02-2008, 20:53
Matkooo, co za tępy pomiot.
Madzinia
25-02-2008, 20:57
pomiot masz ma majtach i mama ci tu nie pomoże
Victorin111
25-02-2008, 21:06
Lol... Jeden gorszy od drugiego. Ale ludzie, to naprawde jest tylko gra xd?
I wlaśnie dobrze Kafar powiedział, przestańcie mówić ze walczycie za Polske bo żal mi sie was robi.. zobaczcie tylko w co gracie to rozgryziecie o co mi chodzi :) Bez napinki, Proszę Was...
Madzinia i ty też sie tam nie spinaj o takie dogryzanie.. Wiem mnie też to denerwuje.. ale co zrobić. Widzisz napisałes post, wyraziłes to co myslisz i widzisz skrytykowali Cie.. Oni tylko na to czekają. I nie warto odpowiadać na takie głupie docinki. Cya
I wlaśnie dobrze Kafar powiedział, przestańcie mówić ze walczycie za Polske bo żal mi sie was robi.. zobaczcie tylko w co gracie to rozgryziecie o co mi chodzi :) Bez napinki, Proszę Was...
Madzinia i ty też sie tam nie spinaj o takie dogryzanie.. Wiem mnie też to denerwuje.. ale co zrobić. Widzisz napisałes post, wyraziłes to co myslisz i widzisz skrytykowali Cie.. Oni tylko na to czekają. I nie warto odpowiadać na takie głupie docinki. Cya
Amen.
Moze dzis jakies ob plx :evul:
Btw. Avatar Rise rox XDDD
SirAravras
25-02-2008, 21:27
Prawde mówi !!! :cup:
@ Rise Avatar
Kim jest ten pan >??
@HardClan
dzieki ( ale to nie jest murzyn tylko jakis mieszaniec chyba nie? Albo latynos :P )
HardClan
25-02-2008, 21:34
Prawde mówi !!! :cup:
@ Rise Avatar
Kim jest ten pan >??
Russel?
@huh
20:36 Dance Van'Thorn [112]: shejq,zmien outfit
20:36 Cinek Niszczyciel [159]: nah
20:36 Dance Van'Thorn [112]: no zmien kurwa
20:36 Cinek Niszczyciel [159]: Shejq jest tylko jeden
20:36 Dance Van'Thorn [112]: xd
20:36 Fire Knight of Morgana [108]: OZZIE PEDALE
20:36 Cinek Niszczyciel [159]: hahaha
20:36 Dance Van'Thorn [112]: ja jebie
20:36 Dance Van'Thorn [112]: xd
20:36 Cinek Niszczyciel [159]: BADZ SPOKOJY SHEJQ NIE WYCHODZI Z FORMY!
niech wygra lepszy i milej zabawy
Ehh elite Rise wyjebana .. ;/
Nie wiem jak z Roxando crew .
Kafffffar
25-02-2008, 22:02
OB w dupe i to gruuuubo Xd
HardClan
25-02-2008, 22:05
OB w dupe i to gruuuubo Xd
No... na to wygląda :P
Dider Z Rivii
25-02-2008, 22:06
Oj baty :S
No, myślałem że nie wyjdziecie ^^
jak zwykle cala zabawa mnie ominela :/
HardClan
25-02-2008, 22:16
26? Nie wiem jeszcze ile od nas padło.
Druid Carlos
Feb 25 2008, 20:53:53 CET Killed at Level 84 by Kinia Inferno and by Solle'Steinhold
Elven Jaris
Feb 25 2008, 21:01:40 CET Killed at Level 144 by Zaft Durydd and by Rogstah Fearless
Zab'ster
Feb 25 2008, 20:55:54 CET Killed at Level 127 by Sliccery and by Keri Inferno
Armatyz
Feb 25 2008, 21:06:26 CET Killed at Level 101 by Vildingen
Belito
Feb 25 2008, 20:56:20 CET Killed at Level 109 by Ahazin and by Berig Mage
Corporal Bill Taylor
Feb 25 2008, 20:55:40 CET Killed at Level 104 by Eter Rael and by Keri Inferno
Czookapik
Feb 25 2008, 20:57:53 CET Killed at Level 174 by Esde'aren and by Eter Rael
Dance Van'Thorn
Feb 25 2008, 21:00:35 CET Killed at Level 112 by Nashgan and by Sliccery
Ederu
Feb 25 2008, 21:02:35 CET Killed at Level 102 by Lavio Cold and by Keri Inferno
Feyrety The Wolf
Feb 25 2008, 20:56:16 CET Killed at Level 106 by Solle'Steinhold and by Eter Rael
Fidos'Fyb
Feb 25 2008, 20:56:05 CET Killed at Level 127 by Lookeyy and by Keri Inferno
Kafarotwaty Kafar
Feb 25 2008, 20:58:25 CET Killed at Level 102 by Kinia Inferno and by Lunatika
Keeph
Feb 25 2008, 20:55:36 CET Killed at Level 116 by Vans Van Helden
Banano'heck
Feb 25 2008, 20:57:20 CET Killed at Level 125 by Arman Bloodhand and by Kinia Inferno
Fesbie
Feb 25 2008, 20:56:42 CET Killed at Level 120 by Keri Inferno and by Solle'Steinhold
Gauri Niszczyciel
Feb 25 2008, 20:54:06 CET Killed at Level 146 by Solle'Steinhold
Lord Victrim
Feb 25 2008, 21:04:17 CET Killed at Level 90 by Ahazin and by Vans Van Helden
Reidero Morios
Feb 25 2008, 21:03:42 CET Killed at Level 114 by Ahazin and by Arman Bloodhand
Kaalar
Feb 25 2008, 20:56:31 CET Killed at Level 75 by Ahazin and by Keri Inferno
Nobi Chra
Feb 25 2008, 20:59:57 CET Killed at Level 90 by Nashgan
Xardas De'fire
Feb 25 2008, 20:56:09 CET Killed at Level 61 by Rogstah Fearless and by Kinia Inferno
Nirek Devilek
Feb 25 2008, 21:01:04 CET Killed at Level 78 by Ahazin and by Loke Mcspirit
Ozzie Rax
Feb 25 2008, 20:57:01 CET Killed at Level 75 by Esde'aren and by Arman Bloodhand
Dark Dasol
Feb 25 2008, 21:03:27 CET Killed at Level 116 by Vans Van Helden and by Lunatika
Melzot
Feb 25 2008, 21:06:08 CET Killed at Level 64 by Vince Van Helden
Troche tego jest...
A ten się chyba nie liczy:
Tsunamin
Feb 25 2008, 20:55:21 CET Killed at Level 88 by Valiro
No, myślałem że nie wyjdziecie ^^
Last login: Feb 25 2008, 19:32:46 CET
niektórzy stąd nie wyszli :(
Ludzie wiecie co ja na to powiem? jebie mnie to że ta openka była/jest/czy bedzie w dupe :d naprawde koło chuja mi to lata :) jesli przegramy tą wojne (lecz nie przegramy ;)) to ja i tak już w to grać nie bede :p
Madzinia
25-02-2008, 22:22
lvl sie odrobi , i next ob nasze !!
lvl sie odrobi , i next ob nasze !!
taaa ale nie zmienia to faktu że nam najebali 26 fragów:D
Ja tam Hunce dragi nie jest zle :D ahahahahaha ale Rly niezlyyyyy w*******llllllllllllllllllllllll xDDDDDDD Spoko nie ma sie co przejmowac jutro tez jest dzien :evul::evul::evul::evul:
NO NO Titania sie niezle spisala;)
jeszcze nie :p pogubili sie :D
HardClan
25-02-2008, 22:31
eh. Sam jesteś Titania.
A na Vicku kto z Animy siedzi?
@ob
Ładnie noob chary śmigają... a podobno to my mamy 100 noob charów :P
Dider Z Rivii
Lub combo botem :).
Gustaw_konrad
Ta, Gaura gral na siedmiu magach
eh. Sam jesteś Titania.
A na Vicku kto z Animy siedzi?
kto ci takich bajek naopowiadał?
btw raistlin died? lavio spi? i ktoś tam jeszcze :D gz almighty i dumni ;]
dzięki chłopcy za softy :)
Ahahahahahahahah 3 Do Przodu I Softy Hahahahahahahahahahah
Madzinia
25-02-2008, 22:34
Akuku haha XD
Kafffffar
25-02-2008, 22:34
Czy grali nimi ludzie z Titaniu czy z Masra czy uzywali combo bota nie zmienia to faktu ,ze dostalismy w dupe ^^
Ehh, ale pech.. z 3-4 sekundy i nie padłbym.. bo już mam bana. :)
HardClan
25-02-2008, 22:35
Ahahahahahahahah 3 Do Przodu I Softy Hahahahahahahahahahah
Kto dropnął softy?
Fragi tylko dzięki nuubom :P
A skąd wiem, że z Animy ktoś na nim grał?
1. Opis do utamo czy tam utani.
2. Angielski.
softy!! łazahahahahahahaa!!!1111oneone!11!
Znam ludzi z Titani i wiem kto gral np Xoo Stanex ;)
o Teraz ob na Titani ;)
Kafffffar
25-02-2008, 22:37
Softy z Lavio ;) A najlepszy jest Macjei co kara i pisze jednoczesnie XD
Ploty że miałem softy to wielka ściema, mogę pokazać 2 pary na trade za tydzień jak mi ban zejdzie. :)
HardClan
25-02-2008, 22:38
Softy z Lavio ;) A najlepszy jest Macjei co kara i pisze jednoczesnie XD
Lavio nie dropnął softów :)
No nic ob tak czy siak wygralo Eternitas:) Szybka ta walka byla;d
Kafffffar
25-02-2008, 22:39
to kij wie tam kto te softy dropnol Xd nvm xd
nie no ladnie dostali polacy w dupe, tak sie zastanaiam po co jest kilku hiszpanow w Rise? cos mi tu nie gra. Yo
to kij wie tam kto te softy dropnol Xd nvm xd
kij wie? to on je zabrał? ja je chce na nooba :D
HardClan
25-02-2008, 22:42
Lavio Cold
Feb 25 2008, 21:36:29 CET Killed at Level 123 by Cria Andan and by Uber Laps
Raistlin Firearrow
Feb 25 2008, 21:37:28 CET Killed at Level 111 by Victeron and by Koroner
Rogue Inferno
Feb 25 2008, 21:36:15 CET Killed at Level 136 by Victeron and by Gebhard
Dorlik
Feb 25 2008, 20:57:12 CET Killed at Level 150 by Victeron and by Cria Andan
Jak narazie... Rise [4] vs Roxando Crew [26]
Kafffffar
25-02-2008, 22:43
Mylse ,ze wiecej od was padlo ;p
Raldric Darko napewno
ajjj @3xup
a brudasów też liczysz?
Hehe, no i forumowi napinacze Rise dostali w dupeczkę.
wlasnie lece po Anatrom jest dobrze xDDDDDDD
ajjj @3xup
a brudasów też liczysz?
A Wy liczyliście Melzota? :D
Cokolwiek byście tam nie mówili- dostaliście w dupę.
Benisato
25-02-2008, 22:48
Tyyyy, przegralismy, umiemy sie do tego przyznac, ale pamietaj RISE SIE NIE PODDAJE ;))))
A Wy liczyliście Melzota? :D
Cokolwiek byście tam nie mówili- dostaliście w dupę.
dostaliśmy i tak jak pisałem koło chuja mi to lata ale brudasi sami sie przyznali ze sa waszymi supporterami więc odpierdol sie ;s a melzot jesli jest w rise to se liczcie fraga jebią mnie te fragi jeśli są robione fair ;] a nie ze nam w*******acie 45 fragów, lol!
i to nie my teraz sie chowamy na dworcach i to nie wy wybijacie noobów którzy niezdążyli ;)
HardClan
25-02-2008, 22:50
dostaliśmy i tak jak pisałem koło chuja mi to lata ale brudasi sami sie przyznali ze sa waszymi supporterami więc odpierdol sie ;s a melzot jesli jest w rise to se liczcie fraga jebią mnie te fragi jeśli są robione fair ;] a nie ze nam w*******acie 45 fragów, lol!
Taa... można ich liczyć ;)
21:56 Warning! The murder of Makinavaja Xao was not justified. SPI KURWAAAA NISZCZE HAHAHAHAHAH
Co ty dobrze sie gania i pisze ahahahaha XDDDDDD :evul::evul::evul::evul:
21:56 Warning! The murder of Makinavaja Xao was not justified. SPI KURWAAAA NISZCZE HAHAHAHAHAH
On nie lubi swojego lvlu ; d
Rengerau
25-02-2008, 22:59
Jebłem xd
Ciekawe kto softy zgubił.
HardClan
25-02-2008, 23:01
Jebłem xd
Wydaje mi się, że Rogue.
Gustaw_konrad
25-02-2008, 23:04
Jebłem xd
Raistlin, to tyle na temat softow.
Ale mialem beke ahahahahahaha biegne po jakiegos An~~ a tu makivajo sie w*******a hahahaha dobry grajek xDD
NIE BYLO ZLEEEEEEEE NIE PLACZCIE ;P :evul::evul::evul:
Wkoncu to wy dobijaliscie hahahahaha xDDDDDD
Rengerau
25-02-2008, 23:08
Nie ważne kto wygra, nie ważne kto gra - byleby zabawa była na sto dwa. XD
@Down:Tesz dzie lubiem.
Bakazukez
25-02-2008, 23:12
Nie ważne kto wygra, nie ważne kto gra - byleby zabawa była na sto dwa. XD
o kurwa ale za***ales niezlym rymem stary , respekt...... -.-
co do softow to mi mowili zwe Lavio zgubil ....
Kafffffar
25-02-2008, 23:12
Użytkowników czytających ten temat: 37 (zarejestrowanych: 20, gości: 17)
XD
o kurwa ale za***ales niezlym rymem stary , respekt...... -.-
co do softow to mi mowili zwe Lavio zgubil ....
Lavio nie zgubił softów ;)
Victeron
25-02-2008, 23:15
Na next OB bedzie zaproszony GM lub CM :) I zobaczymy czy bedziecie tacy madzy bez bota na combo:baby:
Hauhauhauahuahau Ja Chce Jeszcze Raz !:d
Victorin111
25-02-2008, 23:20
Rogue Inferno
Feb 25 2008, 21:36:15 CET Killed at Level 136 by Victeron
and by Gebhard
5:26 :)
Victorin111
25-02-2008, 23:21
Ej fajnie by też było jakby ktoś jakimś filmem zarzucił :)
Na next OB bedzie zaproszony GM lub CM :) I zobaczymy czy bedziecie tacy madzy bez bota na combo:baby:
Niech wpada :)
Victeron
25-02-2008, 23:22
Dioniso Baco
Feb 25 2008, 21:03:19 CET Killed Dioniso Baco at Level 70 ok
Mukurub Darkeyes
Feb 25 2008, 20:58:05 CET Killed Mukurub Darkeyes at Level 58 ok
Raldric Darko
Feb 25 2008, 20:56:51 CET Killed Raldric Darko at Level 130 ok
Van Ithex
Feb 25 2008, 21:46:51 CET Killed at Level 82 by Yanosik
and by Zikss
a Ty fragi zaliczycie ?
Mukurub Darkeyes
Feb 25 2008, 20:58:05 CET Killed Mukurub Darkeyes at Level 58 ok
a Ty fragi zaliczycie ?
FRAGI LICZA SIE NA GRACZACH Z GILDI WALCZACYCH (BEZ WZGLEDU NA TO JAKI MAJA LVL)
I 70LVL+ JESLI GRACZ PADA NA OPEN BATTLE LUB JEST OFICJALNYM POMOCNIKIEM W WAR
22:27 Victeron [201]: utani gran hur """"""""22:03 Sirhemnes [64]: nemtor slow on bike
22:32 Masoj Hunett [138]: utani gran hur """22:03 Sirhemnes [64]: Nemtor is slow on bike!
22:36 Laven Erila [124]: UTANI GRAN HUR """22:03 Sirhemnes [64]: nemtor slow on bike
22:36 Badboby [100]: Utani gran hur ""22:04 Sirhemnes [64]: Nemtor is slow on bike!
22:37 Kataruso [154]: utani gran hur """"""""22:03 Sirhemnes [64]: nemtor slow on bike
22:44 Reidero Morios [114]: UTANI HUR "" SPRINGER SOM EN JUDE GENOM TYSKLAND
22:43 Cria Andan [163]: utani gran hur """springer som en jude genom tyskland
22:43 Piechtolo [158]: utamo vita ""They can't stop us, Let 'em try, For A-ni-ma-tics, We will die!
22:49 Cria Andan [163] : utamo vita ""They can't stop us, Let 'em try, For A-ni-ma-tics, We will die!
22:44 Piechtolot [158]: utani gran hur """springer som en jude genom tyskland
22:45 Masakrowiec [187]: utani gran hur """springer som en jude genom tyskland
No CM/GM się przyda. :)
P.s który gra na Vicku?
jeden ma "!" a drugi nie i co to za dowod kolego ;D
Kafffffar
25-02-2008, 23:34
Mukurub Darkeyes sie nie liczy :) Reszta jak najbardziej ^^
Aphydioon
25-02-2008, 23:36
22:27 Victeron [201]: utani gran hur """"""""22:03 Sirhemnes [64]: nemtor slow on bike
22:32 Masoj Hunett [138]: utani gran hur """22:03 Sirhemnes [64]: Nemtor is slow on bike!
22:36 Laven Erila [124]: UTANI GRAN HUR """22:03 Sirhemnes [64]: nemtor slow on bike
22:36 Badboby [100]: Utani gran hur ""22:04 Sirhemnes [64]: Nemtor is slow on bike!
22:37 Kataruso [154]: utani gran hur """"""""22:03 Sirhemnes [64]: nemtor slow on bike
P.s który gra na Vicku?
P.s Jesteś policjantem ?, bez kitu takie dochodzenia przeporwadzasz jakbyś był Sebastianem Wątrobą z W11
Edit.
Roxando view
http://www.tibiacam.tv/cams.php?id=zrz75ym682vtamt8
Rise view
http://www.***********.com/484522529.html
z Tibia.de
Czyli Masakrowiec pewnie grał na Cria Andan, dlatego Maciej grał na Cinek Niszczyciel...
i najprawdopodobniej Kataruso grał na Victeron.
Pozdrawiam i obalam mit, że nikt na was nie gra.
Aphydioon
26-02-2008, 00:03
Czyli Masakrowiec pewnie grał na Cria Andan, dlatego Maciej grał na Cinek Niszczyciel...
i najprawdopodobniej Kataruso grał na Victeron.
Pozdrawiam i obalam mit, że nikt na was nie gra.
Ty kurwa, załóż polska edycje programu "Pogromcy Mitów" na discovery O.o
Zacytuję najbardziej w*****ającą osobę na tym forum :
KAAAAAAAARAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAA"MY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HEAHEHAEHAHEAHHAEAMEMAHEAHE<AEHAMEHAMEHAMEHAHM!!!!111111111
Zgadnijcie kto to?..
@edit
Polecam odwiedzić ten topic, zanim będzie za późno : http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=1980022&pagenumber=1 :)
Aphydioon
26-02-2008, 00:17
KAAAAAAAARAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAA"MY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HEAHEHAEHAHEAHHAEAMEMAHEAHE<AEHAMEHAMEHAMEHAHM!!!!111111111
Zgadnijcie kto to?..
Twoja Stara?
Arcy, to prawda, Maciej jest z deka w*****ający (chyba, że o czokapika chodzi)
Power Ranger
26-02-2008, 00:53
22:44 Reidero Morios [114]: UTANI HUR "" SPRINGER SOM EN JUDE GENOM TYSKLAND
22:43 Cria Andan [163]: utani gran hur """springer som en jude genom tyskland
22:43 Piechtolo [158]: utamo vita ""They can't stop us, Let 'em try, For A-ni-ma-tics, We will die!
22:49 Cria Andan [163] : utamo vita ""They can't stop us, Let 'em try, For A-ni-ma-tics, We will die!
22:44 Piechtolot [158]: utani gran hur """springer som en jude genom tyskland
22:45 Masakrowiec [187]: utani gran hur """springer som en jude genom tyskland
P.s który gra na Vicku?
Ty a jak ja sobie dam taki hotkey to znaczy ze tez gram na jakims z tych charow czy ze ktorys z nich na moim !?
A na victeronie pewnie Klosu(Xomeus) znowu siedzial chociaz pewnosci nie mam xD
Zgadnijcie kto to?..
@edit
Polecam odwiedzić ten topic, zanim będzie za późno : http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=1980022&pagenumber=1 :)
Arcemu widze, ze sie podoba - pierwszy raz nie zaliczyl gleby na ob, GRATZ !! oneone. :evul::evul::evul:
Co do openki to faktycznie bocik dawal sie we znaki ale gz anyway xd
Nie chce mi się tłumaczyć, ale oba dedy na OB nie byly z mojej winy, no może drugi 'troszkę' ;) Kevon chodź też na openke, zobaczymy ile pobiegasz :D Minute? Dwie?
O chuj wam chodzi? Wygraliscie jedno battle i juz was all wqriwa. Chill out guysssss. O co wam znowu chodzi z tymi charami? omfg!! :evul: :evul::evul:
Arcemu widze, ze sie podoba - pierwszy raz nie zaliczyl gleby na ob, GRATZ !! oneone. :evul::evul::evul:
Prawdopodobnie dlatego, że nie wyszedł na open battle. Ale nie jestem pewny trzeba by się jego zapytać jak to zrobił, że nie padł.
Prawdopodobnie dlatego, że nie wyszedł na open battle. Ale nie jestem pewny trzeba by się jego zapytać jak to zrobił, że nie padł.
Co Ty pier**lisz, ze nie byl na ob? Kup sobie okulary i jeszcze raz ogladnij sobie cama z ob...
I co udowodnia, leader combo prawie zawsze jest commanderem ;)
ss dnia xd clic (http://img292.imageshack.us/img292/6308/kinessiaroxpi3.jpg)
Noname18
26-02-2008, 14:06
hahahahah do boju !!
PS ale i tak najlepiej ja biegne na ob od darashi a tam yanosik i armatyz S*******AJA ZE SIE KURZY DO DEPO xdddddddddddddddddddddddddddddd pozdro chlopaki
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.