Pokaż pełną wersje : Wojna Na Morganie
Kafffffar
21-01-2008, 22:34
20:51 Sylanus [87]: andre
20:51 Sylanus [87]: u already set up the time with kafo's mom?
20:51 Sylanus [87]: for that strip party u guys wanna make at your place?
20:52 Sylanus [87]: when I had my last strip party with kafo's mom, she brought her daughter
20:52 Sylanus [87]: kafo's siter
20:52 Sylanus [87]: u couldnt know
20:52 Sylanus [87]: damn
20:52 Sylanus [87]: so u´re an orphan now, right?
20:53 Sylanus [87]: cuz u dont know who your daddy is
20:53 Sylanus [87]: :(
20:53 Sylanus [87]: must be hard on u, to have to sell your sister pussy to get food in the plate all day long
20:53 Sylanus [87]: :D
20:53 Saweh on Morgana [138]: syla
20:53 Saweh on Morgana [138]: stop hes already crying
20:53 Saweh on Morgana [138]: :S
20:54 Saweh on Morgana [138]: ur 2 fathers fault
20:54 Saweh on Morgana [138]: :S
(jest to tylko urywek z rozmowy)
Zadziwiajace jak tibia robi im kisiel z mozgu.Gratuluje wam tak dobrych graczy.
Cya
Sylanus jest troche nie miły ;/
Kafffffar
21-01-2008, 22:43
Sylanus jest troche nie miły ;/
Nie dotknelo mnie to ani troche poprostu pokazuje to jego inteligencje.Dziwni mnie to troche bo z czyms takim sie jeszcze nie spotkalem.
Tensz-in
21-01-2008, 22:52
Sylanus to skonczony idiota, w tym momencie jego mozg ustawiony jest na Tibia[war] mode i nie mysli co i tak zdarza mu sie rzadko. Pokazuja swoj poziom inteligencji nizszy od 6-cio latka. Naprawde gratuluje Eternitas, swietna wizytowka dla was ( odrazu uprzedzajac pytania i wonty forumowi napinacze takze oceniali naszych ludzi na podstawie jakis nubkow lub wybrykow jednej osoby ).
Sylanus zawsze był pojebem, kto go zna przyzna mi rację..
Kafar~ mimo wszystko.. sorry za niego.
Pozdrawiam
Lavio~
Sylanus od zawsze ma niewyparzona gebe, wiec to nic nowego. Rozmowa ta byla na poziomie wiekszosci ludzi z Twojej gildi niestety.
Normalni czlowiek by tego nie powiedzial ^^.
Sylanus od zawsze ma niewyparzona gebe, wiec to nic nowego. Rozmowa ta byla na poziomie wiekszosci ludzi z Twojej gildi niestety.
Normalni czlowiek by tego nie powiedzial ^^.
Chyba niewyparzony mozg. Twoj poziom to rabac ludzi na pacca slyszalem.
Cya
PS. Nawet do rymu ladnie Fureyka-zlodziejka
22:44 Arman Bloodhand [174]: if i was polsih id kill myself irl
Kolejny ,, Niewyparzony mozg " B)
Cya
To sie akurat nie rymuje xddd
pzdr.
pzdr.
Co sie nie rymuje? czyta sie furejka wiec rym jest ;p
Kafffffar
22-01-2008, 00:08
Moge jeszcze zrozumiec ,ze ktos na kogos wyzywa i jedzie po nim zeby go sprowokowac do wyjscia z pz itp ale jesli nie miesza sie w to nikogo z rodziny bo to juz grube przegiecie jest.
Fureyka nie widzialem jeszcze zeby ktos z Rise wyzywal na kogos rodzine.Jesli juz by to zrobil zostal by ostro zjechany napewno przeze mnie i pewnie tez przez wielu z Rise.
pzdr.
Jesli czytasz Furejka to chyba sie rymuje xd?
Edit:
Kafar poczytaj to forum, pojawiaja sie "ladne" bezpodstawne wrzuty, ale nvm sa ignorowane ^^.
Oczywiscie bluzgania rodziny nie lubie.
Tensz-in
22-01-2008, 00:11
@Knobik
rymuje sie, ale ja tam nic do fureyki nie mam ;P
Rozne sie wypowiedzi zdarzaja od rise co nie znaczy ze kazdy z nas je popiera, ale Eternitas tez nie raz z pojedzie z grubej rury, chodz mam i tak nadzieje ze do poziomu Sylanusa nikt sie tam nie zniza.
dobra Furejka złodziejka !!!! jouł xD
0_7zglos_sie
22-01-2008, 00:12
pzdr.
Knobik-noobik tez sie nie rymuje ?? xd <LOL>
Moge jeszcze zrozumiec ,ze ktos na kogos wyzywa i jedzie po nim zeby go sprowokowac do wyjscia z pz itp ale jesli nie miesza sie w to nikogo z rodziny bo to juz grube przegiecie jest.
Fureyka nie widzialem jeszcze zeby ktos z Rise wyzywal na kogos rodzine.Jesli juz by to zrobil zostal by ostro zjechany napewno przeze mnie i pewnie tez przez wielu z Rise.
Haha, od 80% członków Rise ciągle się słyszy teksty typu "twuj ociec czeka w wanie" czy też "ic opciongnij laskem starej".
Knobik-noobik tez sie nie rymuje ?? xd <LOL>
rymuje i możesz sie jarać :D:D
Świętych nie ma po obu stronach,każdy ma coś za uszami i najlepiej wyjaśniać to sobie na polu bitwy.
Smutne jest tylko to że bez względu na to kto wygra, najbardziej po pizdeczce dostaną ci którzy chcieliby po prostu spokojnie pograć, a w czasie wojny bedą padali na random pk, a po wojnie będą bulić paymenty za bzdurne hunty bo trzeba będzie jakoś odrobić kasę straconą w czasie wojny
0_7zglos_sie
22-01-2008, 00:17
rymuje i możesz sie jarać :D:D
Uderz w pucharka xD
@UP
Wedlug mnie to co to za sens grac na pvp swiatach po to zeby sobie poexpic, a nie chce sie brac udzialu w wojnach?
a jaki jest sens gry w tibie skoro nie ma celu,a jesli sa to zraz sie skonczą ;]
Edit:
Kafar poczytaj to forum, pojawiaja sie "ladne" bezpodstawne wrzuty, ale nvm sa ignorowane ^^.
Oczywiscie bluzgania rodziny nie lubie.
Chyba nikt nie lubi słyszac coś na swoją rodzine.
A tak w ogóle mała rada dla Ciebie :D
"Penisa należy uciskać dość mocno - często popelnianym przez kobiety błędem jest zbyt delikatne trzymanie członka." Możliwe, że Bambo sie ucieszy, bo jak widac nie ma gdzie sobie ulzyć, i robi to na forum tibi.com. Daj mu się wyszaleć.
Kafffffar
22-01-2008, 00:34
@UP
Wedlug mnie to co to za sens grac na pvp swiatach po to zeby sobie poexpic, a nie chce sie brac udzialu w wojnach?
Nie ma nic lepszego w tibi od wojny 8o nigdy w zyciu nie mogl bym grac na no-pvp.Uwielbiam ta adrenalinke i nerwy w czasie walki :d i najlepsze jest to ,ze nie denerwujesz sie dlatego ,ze mozesz pasc i stracic lvl tylko dlatego ,ze mozesz pasc w glupi sposob osmieszajac sie i zostawic kumpli samych na polu walki 8o 8o 8o
Non PVP jest miejscem totalnych naduzyc. Setki boterow, wlazenie na ekspy, masa zlodziei.
PVP ustawia jakas hierarchie, jak ktos ma 60 lvl, to jak nie ma racji, to mi pod nogi nie wlezie. Owszem, rzadko zabijam, ale glownie dlatego, ze to jest jasne, ze jak ktos mi sie wbije na ekspa na chama to padnie, wiec tego nie robia. Czyli proste, nie korzystam z PVP, wlasnie dlatego bo ... bym mógł :) Dlatego zdecydowanie wole PVP.
a co do jezdzenia, cieplo polecam metode Fureyki. Na jej miejscu niejedna osobe by szlag trafił na tym forum, ale lepiej sobie pomyslec, ze w sumie szkoda goscia, ze takich sposobow sie ima.
Aphydioon
22-01-2008, 01:27
Macie rozkmine z tymi rymami widze
Ile piz*a fureyki ma zakrętów ?
H*j wie
Haha xd
Ziomek,
1. Nie jesteś prowadzącym:(:(:(
2. To nie był żaden kawał.
Poprostu bluzgasz bez powodu i jak się domyślam chcesz sobie ulżyć w ten sposób:):)
@Topic:
Rise przegrało OB i to masakrycznie, jak widać dokładnie na filmie tens~ mieli potworne lagi, to ich troche tłumaczy.
Eter~ może i wygrało bitwe, ale jeszcze nie wojne xD
To moje skromne zdanie.
P.S. Maun ~~ zapłacił paymenta. Pierwszy który się wykruszył z Rise?
Pozdro.
Hawan~~
Kafffffar
22-01-2008, 03:20
Maun ani razu nie widzialem na vencie ,a wiec nie bylo to raczej dobry gracz i zadna starata to nie jest.
Przestancie jechac po Fureyce.. co ona wam zrobila?:D Zreszta to juz nudne posmiejmy sie lepiej z Lavio ! To jest ktos kto na to duzo bardziej zasluguje;d
Oj!:D:D
Kafar~ BAD BOY!!!
NIe zachęcaj innych, bo to nie jes temat dobluzgania innych....:D:D
Na poważnie: To rozmawiałem pare raze z Maun~ i mówił, iż będzie walczył do upadłego.
To tyle :):)
P.S. Ofc KAfar~ to było żartobliwe XD
Pozdro.
hawan~
Komisarzyk
22-01-2008, 11:32
Kafar~ BAD BOY!!!
Na poważnie: To rozmawiałem pare raze z Maun~ i mówił, iż będzie walczył do upadłego.
Pozdro.
hawan~
Ciekawe tylko czy to jest ta osoba za ktora pojdzie wiekszosc i sie wyplaci.
Kafffffar
22-01-2008, 12:29
@up
Nie liczyl bym na to ;) Jeszcze za wczesnie na placenie.Znajac mentalnosc polakow (;/) to musimy przegrac jeszcze z 2 open battle i zaczna myslec nad peymentsami ludzie.Smutne ale prawdziwe.Mam nadzieje ze sie myle ;)
W przeciwieństwie do Ciebie, ponieważ za Toba poszłoby całe oath z paymentami. Ciekawe, 90 lvl stracili najlepszego blokera, moim zdaniem zaczną sie kruszyć. Rise jest na straconej pozycji.
Barnabhinio
22-01-2008, 13:12
W przeciwieństwie do Ciebie, ponieważ za Toba poszłoby całe oath z paymentami. Ciekawe, 90 lvl stracili najlepszego blokera, moim zdaniem zaczną sie kruszyć. Rise jest na straconej pozycji.
Chodzi raczej o psychologiczny wymiar, bo jak jeden sie wykruszyl, to reszta nie mysli juz "nie zaplace bo bede pierwszy, a to obciach".
Co do bitwy: Oath wygralo zdecydowanie, ale jak to juz ktos powiedzial, wygrali bitwe, a nie wojne. I aczkolwiek jestem za Oath, nie przecenialbym roli tej bitwy, aczkolwiek jak widac miala dosyc spory wplyw na nastroje w Rise, skoro ktos sie wyplacil.
@Dosyc
"Żenujący żarty prowadzącego" powinno byc raczej "żenującego prowadzącego"...
Pozdro
Az
Kafffffar
22-01-2008, 13:42
I aczkolwiek jestem za Oath
Skoro jestes po ich stronie to juz po wojnie ... A juz myslalem ,ze moze tym razem sie uda ;(;(;( moze nastepnym razem ...
Raistlin Firearrow:
Jan 21 2008, 22:25:57 CET Died at Level 113 by a demon
Jan 22 2008, 00:06:35 CET Died at Level 112 by a demon
Co za gracz8o
Kafffffar
22-01-2008, 13:52
Soul Hena
Jan 22 2008, 12:45:54 CET Killed at Level 104 by Arman Bloodhand and by Lookeyy
Kolejne PK eter~ ;)
Chodzi raczej o psychologiczny wymiar, bo jak jeden sie wykruszyl, to reszta nie mysli juz "nie zaplace bo bede pierwszy, a to obciach".
Co do bitwy: Oath wygralo zdecydowanie, ale jak to juz ktos powiedzial, wygrali bitwe, a nie wojne. I aczkolwiek jestem za Oath, nie przecenialbym roli tej bitwy, aczkolwiek jak widac miala dosyc spory wplyw na nastroje w Rise, skoro ktos sie wyplacil.
@Dosyc
"Żenujący żarty prowadzącego" powinno byc raczej "żenującego prowadzącego"...
Pozdro
Az
Wydaje mi się, że ten 90 lvl w tej wojnie (jeżeli w jego przypadku można nazwać to wojną xD) był wielką pomyłką, możliwe, że przypomniało mu się, iż nie może expić. Albo chciał pokazac kolegom, że moze przeciwstawić sie Nizahe itp. Ludzie zaczeliby myslec o wypłacaniu sie gdyby kruszylyby sie osoby takie jak Elven, Cria nie daj Boże Victeron haha :D a nie jakis nic nie znaczący czlowieczek, który nie szarżował w tej wojnie.
Bitwe dobrze że przegrało Rise maja zimny prysznic, żeby nie spoczać na laurach, tlyko szkoda ze zostalo tak zmiażdżone X(
Kafar~ BAD BOY!!!
Pozdro.
hawan~
LMFAO !!!!!!8o
up /\
Tomasz!! Prosze sie nie smiac ze zlego Brejny xDDDD
Hahahahaha xD
Barnabhinio
22-01-2008, 15:11
a nie jakis nic nie znaczący czlowieczek, który nie szarżował w tej wojnie.
Chodzi mi o to ze na pewno sporo osob zastanaiwalo sie czy by sie nie wyplacic (wiekszosc czysto tyeoretycznie), ale nie chcilo byc tymi pierwszymi(zawsze najgorzej jest byc pierwszym - chocby jak przeciwstawiasz sie grupie - ktos o cos pyta, nikt nie wystepuje przeciw czy nie zgadza sie, i nagle 1 osoba sie wylamuje, a za nia kilka nastepnych. A ze czlowiek to "zwierz" stadny...) I niekoniecznie tak sie musi stac, ale pewna granica zostala przekroczona.
I wkoncu kto wygra, wojna nadal trwa ?
Barnabhinio
22-01-2008, 15:36
I wkoncu kto wygra, wojna nadal trwa ?
Wojna praktycznie ledwo sie zaczela, teoretycznie wygrywa gildia Eternitas, ale we fragach, poza tym roznica nie jest znaczna, mozna wiec powiedziec ze zadna ze stron nie osiagnela znaczacej przewagi...
HardClan
22-01-2008, 16:45
@up
Ogólnie całe forum i tematy takie jak frag list... to jest zwykła propagadna ;)
@A co do wojny...
Jak narazie jest dość interesująco.
Ten ostani ob wpływa na morale stron walczących. Zobaczymy jak będzie wyglądał następny ob. ;)
@Ten last ob
Faktem jest, że obie strony miały lagi... i to dość potworne, co zresztą widać na moim filmiku ;)
edit.
@Rise
Widze mały masslog :P
@Rise
Widze mały masslog :P
Zastanawiam sie po co on byl skoro po 2 min kazdy dal loga xD?
Ktos padl xd?
Aphydioon
22-01-2008, 17:16
Ktos padl xd?
Ty nie myśl lepiej tyle bo myśliwym zostaniesz furejko ;)
Ile piz*a fureyki ma zakrętów ?
H*j wie
Haha xd
Ile Twój mózg ma szarych komórek? :( Chyba nie muszę udzielać (p)odpowiedzi?
@Barbaninho
Za avatar i pierwszą linijkę podpisu masz u mnie dużeeeeeeeeego plusa :P
HardClan
22-01-2008, 19:11
Ktos padl xd?
Ustawienie massloga na ankh boat?
Mośki mnie za kawał zjechały jak Eternitas was na ostanim Ob xd
@Sec
Cria i Victeron czy Elven nie mają co w się wykruszać, skoro hunted4ever. ;)
Madzinia
22-01-2008, 20:26
Nie no żul... Koleś się jakiś wypłacił i tyle ja nawet nie wiem skąd on sie wziął w ogóle koleś o ile mi sie wydaje nie był na żadnej akcji , pierwszy raz na oczy jego nick widzę lol
Lavio, bądź tak miły i podpowiedz mi ile razy do tej pory Elven był hunted forever, bo wydaje mi się, że już około 5, ale nie jestem pewien, chyba jest najdłużej żyjącym człowiekiem na ziemi jak już tyle wieczności zaliczył, normalnie taki Chuck Norris!
Barnabhinio
22-01-2008, 21:04
@Barbaninho
Za avatar i pierwszą linijkę podpisu masz u mnie dużeeeeeeeeego plusa :P
A Ty u mnie za dobry wybor klubu :)
@up
Ogólnie całe forum i tematy takie jak frag list... to jest zwykła propagadna ;)
Fakt faktem, ale wplywa w pewnym stopniu na morale, jak slusznie zauwazyles :)
@Madzinia
Ale jest tym symbolicznym "pierwszym", a czas pokaze czy cos to zmieni czy tez nie...
@Itawi
Ale zawsze zdejmowali z niego hunta po wojnie.
Kafffffar
22-01-2008, 21:05
Analogiczna sytuacja : Rise przegrywa war , kilka osob sie wyplaca reszta nie placi.Zostaje ekipa ktora albo nie chce placic albo nie ma kasy zeby zaplacic albo ma hunta 4 ever.
Mozecie byc pewni ,ze kazdego z nich zobaczycie w nastpenym war ;) Jesli next war bedzie wywolalny przez polakow dojda oni do polakow jesli bedzie wywolalny przez jakas inna nacje russel ktory sra w gacie i robi w pierwszy dzien war robi posta "POLACK FREEEE!!". Taka jest ich smieszna taktyka ;) ( Bylo juz tak z tengu i z czlonkami Hurri)
Oczywiscie sytuacja opisywana wyzej jest malo prawdopodobna bo narpiew musza wygrac war ;) A oni robia wszystko zeby przegrac ten war pkujac i zabijajac niewinnych ludzi ;)
Jak znów zapłaci kosmiczne paymenty po jakimś czasie pewnie będzie free. ;)
Tensz-in
22-01-2008, 21:11
@Barbaninho
Za avatar i pierwszą linijkę podpisu masz u mnie dużeeeeeeeeego plusa
A Ty u mnie za dobry wybor klubu :)
Jakos sie tak dziwnie gejowsko zrobilo :XXXX
A co, chcesz do trójkącika? :>
Aha, tylko pamietaj ubrać się w biało-czarne pasy ;s
Barnabhinio
22-01-2008, 21:20
Mozecie byc pewni ,ze kazdego z nich zobaczycie w nastpenym war ;) Jesli next war bedzie wywolalny przez polakow dojda oni do polakow jesli bedzie wywolalny przez jakas inna nacje russel ktory sra w gacie i robi w pierwszy dzien war robi posta "POLACK FREEEE!!". Taka jest ich smieszna taktyka ;) ( Bylo juz tak z tengu i z czlonkami Hurri)
Ale to w miare dobra taktyka :) a ze jest smieszna i niekonsekwentna to juz inna sprawa :)
A co, chcesz do trójkącika? :>
Aha, tylko pamietaj ubrać się w biało-czarne pasy ;s
Cii, bo sie wyda :)
Reidero Morios ma bana czy mi się wydaję? c( :
Kafffffar
22-01-2008, 22:21
Reidero Morios ma bana czy mi się wydaję? c( :
Zle Ci sie wydaje
I co to jest za morda "c( :["? Cycek ze smtunym ryjem? czy ze smoczkiem? I ile Ty masz lat ze takimi mordami sie bawisz 0o?
HardClan
22-01-2008, 22:35
Zle Ci sie wydaje
I co to jest za morda "c( :["? Cycek ze smtunym ryjem? czy ze smoczkiem? I ile Ty masz lat ze takimi mordami sie bawisz 0o?
Szybka 'interpretacja' tej buźki dla Kafara:
c - język
( - uśmiech, usta
: - oczy
A więc?
c(: - buzia wytykająca język ;)
Kafffffar
22-01-2008, 22:55
Szybka 'interpretacja' tej buźki dla Kafara:
c - język
( - uśmiech, usta
: - oczy
A więc?
c(: - buzia wytykająca język ;)
B)B)
To ja tez cos "narysuje"
c======8
Iubagosal
22-01-2008, 23:11
@All
Zamiast robić offtop i wymieniać poglądy na niezwykle inteligentne tematy jak buźki(ironia) lub jeszcze inteligentniejsze jak piłka nożna(brak ironii), nie wspominając już o bezsensownym obrażaniu się nawzajem, zacznijcie rozmawiać o wojnie, bo zwykłe, szare Tibijczyki, na przykład ja, chciałyby się czegoś dowiedzieć. Taka drobna prośba;).
Cya
Przykro mi to mówić, ale w Rise niestety też jest ktoś, kto się tym zajmuje. Przynajmniej za niższą cenę;).
Dzieci forum spac!!!!!!!! i nie spamowac mi tego forum do czasu kiedy nie uderzy kolejne cialo o ziemie. Koniec pierdolniaaaaaaa o dupie marynie.
Aphydioon
23-01-2008, 02:03
Ja też tak chce
Tomasz i Marcin szczegolny szlabannnnnnnnnn :D
Aphydioon
23-01-2008, 12:17
No to frugo ;<
Co raz bardziej ciekawie się robi. Płaca, są hakowani lub banowani. Czyżby wojna się kończyła.
Takie pytanie do macieje itd. czy to jest chat jakiś?
taka odpowiedz do kivi~:
Od czego jest forum ? od rozmow i dyskusji :]
Ta Chat na zywo :D nvm :P
Tylko żeby ta dyskusja była na temat gdzie się wypowiadasz.
Aphydioon
23-01-2008, 16:08
Tak, zabaw sie z nami http://img129.imageshack.us/img129/5837/iconlollu5.gif (http://imageshack.us)http://img129.imageshack.us/img129/5837/iconlollu5.gif (http://imageshack.us)http://img129.imageshack.us/img129/5837/iconlollu5.gif (http://imageshack.us)
Kafffffar
23-01-2008, 16:15
Juz po wojnie ... ludzie sie wkur***i bo mamy spy w guild i co mamy robic akcje tamci juz o tym wiedza i po akcji . A na OB nie wyjdziemy bo ludzie leca sobie w kulki i blessow nie umieja kupic od 2 dni .A wiec ch**a z tego bedzie wszystkiego . Cya
Komisarzyk
23-01-2008, 16:42
Juz po wojnie ... ludzie sie wkur***i bo mamy spy w guild i co mamy robic akcje tamci juz o tym wiedza i po akcji . A na OB nie wyjdziemy bo ludzie leca sobie w kulki i blessow nie umieja kupic od 2 dni .A wiec ch**a z tego bedzie wszystkiego . Cya
Ehh blagam zrobmy jescze OB na koniec. Wezcie zbierzcie ludzi do kupy, idzcie ekipa po blessy i dacie rade.
Lmao xDDDDDDD
A miałem zrobić porządny filmik z kilku OB.. może jednak?
Barnabhinio
23-01-2008, 18:20
Nie sadze, aby oznaczalo to koniec wojny, raczej chwilowe zalamanie, lub cos w tym stylu. O ile nie propaganda.
Nikt sie nie wyplacil praktycznie, nie ma zadnego posta o koncu wojny...
@Lavio
Zobacz do swoich Prywatnych wiadomosci jak bedziesz mial czas bo mam do Ciebie pytanko :)
Tak myślałem, że w Rise będzie jakiś spy ;)
Arturo Soprano
23-01-2008, 18:58
@up
Zeby tylko 1 byl ;).
Dokladnie! Oprocz tego nasz spy dodal, ze po ostatniej porazce boicie sie walczyc, stad brak tych blessow. Czekacie az pojdziemy expic i zacznal sie snaeki i trapy ;>! Np, jestesmy gotowi! c´mon ;p :baby:
wiec to oznacza koniec wojne? nie sadze po pewnej przerwie znow zaczna sie OB
Rok sneaków czy paymenty, pół roku expa i kolejny war?.....
Aphydioon
23-01-2008, 20:28
Ale Kafar namieszałeś http://img129.imageshack.us/img129/5837/iconlollu5.gif (http://imageshack.us)http://img129.imageshack.us/img129/5837/iconlollu5.gif (http://imageshack.us)http://img129.imageshack.us/img129/5837/iconlollu5.gif (http://imageshack.us)http://img129.imageshack.us/img129/5837/iconlollu5.gif (http://imageshack.us)http://img129.imageshack.us/img129/5837/iconlollu5.gif (http://imageshack.us)http://img129.imageshack.us/img129/5837/iconlollu5.gif (http://imageshack.us)http://img129.imageshack.us/img129/5837/iconlollu5.gif (http://imageshack.us)http://img129.imageshack.us/img129/5837/iconlollu5.gif (http://imageshack.us)http://img129.imageshack.us/img129/5837/iconlollu5.gif (http://imageshack.us)http://img129.imageshack.us/img129/5837/iconlollu5.gif (http://imageshack.us)
Kafffffar
23-01-2008, 20:36
Dokladnie! Oprocz tego nasz spy dodal, ze po ostatniej porazce boicie sie walczyc, stad brak tych blessow. Czekacie az pojdziemy expic i zacznal sie snaeki i trapy ;>! Np, jestesmy gotowi! c´mon ;p :baby:
Problem w tym ,ze skoro mamy spy nie ma mowy o snejkach ... Na OB nie wyjdziemy bo nie ma blessow i sie boja ludzie dlatego juz po war.Cya
Problem w tym ,ze skoro mamy spy nie ma mowy o snejkach ... Na OB nie wyjdziemy bo nie ma blessow i sie boja ludzie dlatego juz po war.Cya
Zacytowales moj post z bledem :$
No niby masz racje ale jakos Ci nie wierze ;p
PAY OUT ! xd
Fureyka nie wierzysz ze wyjda juz na ob tak ??
Fureyka i Lavio wy to nie powinniscie sie udzielac nawet w sprawie spy. Bo obiecuje jak zabierzcie mi z venta tego spy to upierdole was na 1 miejscu i jeszcze wam kwiatka rzuce na pogietego lezacego ludzika.
Nie macie sie co spinac jacy to wy nie pro evul masterzy pvp bo nie raz pokazywaliscie wasze umiejetnosci na solowych akcjach, a to ze mamy spy to nie powod do dumy i wywyzszania na forum. W naszych oczach wciaz jestescie na poziomie 0. Spy predzej czy pozniej zostanie wykryty i mam cicha nadzieje ze do tego czasu ludzie sie nie zalamia i wciaz beda walczyc np. po to aby Tobi Fureyko i Tobie lavio uprzykszyc zycie :)
Badz pozdrowiony Spaju :evul:
Tak jak gowno wyplywa na wierzch, tak i nasz szpieg wyplynie do temple pewnego dnia :P.
Aphydioon
23-01-2008, 21:18
Chłopacy, Lavio i furejka jeszcze chyba nie ogarneli ocb http://img129.imageshack.us/img129/5837/iconlollu5.gif (http://imageshack.us)http://img129.imageshack.us/img129/5837/iconlollu5.gif (http://imageshack.us)http://img129.imageshack.us/img129/5837/iconlollu5.gif (http://imageshack.us)http://img129.imageshack.us/img129/5837/iconlollu5.gif (http://imageshack.us)
Macieju z Bogdańca czy coś tam. Ty mnie teraz uważnie słuchaj :)
Po pierwsze, Ty to już w ogóle na swoim Shejq pokazałeś pvp wystarczy zobaczyć jak padłeś na Fibuli jak była wojna z RN, jak dobrze pamiętam padłeś z 2 albo 3 razy w tamtej wojnie. I powiedz mi niby kiedy ukazałem moje lou pvp?
Po drugie, mnie nie robi czy macie spy'a czy też nie. I dobrze wiem że Kafar by nie pisał że się poddajecie, to tylko jakaś kolejna podpucha czy jakieś zagranie. Więc idioty ze mnie nie rób.
Chcecie walczyć, proszę bardzo. Nikt wam tego nie zabroni.
Tylko powiedzcie czy z waszej strony są chęci na OB?
Pozdrawiam.
Aphydioon
23-01-2008, 21:45
Lavio chłopczyku z piździchowa opowiedz lepiej nam o tej studniówce http://img129.imageshack.us/img129/5837/iconlollu5.gif (http://imageshack.us)
Właśnie, fajnie było? Wyrwałeś jakąś TIBJARĘ?
Kafffffar
23-01-2008, 22:00
Silver'Soth free - 4 osoba :) Co wy na to?
@up - Przylaczam sie do prosby innych :) Lavio opowiedz o 100dniwoce :D:D:D
Hehe żal was, chcecie mi dogryźć tym, że się pomyliłem o które OB chodzi. Na 100'dniówce byłem i tego wam udowadniać nie będę. ;)
Tensz-in
23-01-2008, 22:34
Ty, nie udawaj takiego luzaka, bo jak by nie bylo Russel sie obsral jak nigdy, ze mu zycie ucieknie ( czyt. morgana ).
Widzę że poszliście za głosem komisarza ! "Wzięliście się w kupę i poszliście razem po blesssy". Będzie OB! ;)
@alll
To do wszystkich co nie wierzą
21:57 Czookapik [174]: lavio cold twoja stara sssie banana
21:56 Garax Malon [123]: ssaj
21:56 Lavio Cold [124]: Pleminiki?
21:57 Garax Malon [123]: twoja stara to plemnik
HardClan
23-01-2008, 22:55
;)
Kafffffar
23-01-2008, 22:57
;)
21:36 Zaft Durydd [81]: ur mother is bitch 21:36 Zaft Durydd [81]: xd
Jeden glupszy od drugiego n/c
Zalogowalismy sie i pobawilismy sie troche ;d Fajnie bylo ;)
HardClan
23-01-2008, 23:03
21:36 Zaft Durydd [81]: ur mother is bitch 21:36 Zaft Durydd [81]: xd
Jeden glupszy od drugiego n/c
Zalogowalismy sie i pobawilismy sie troche ;d Fajnie bylo ;)
Taki tylko przykład... żeby nie było, że Eternitas jest takie złe :)
Aphydioon
23-01-2008, 23:38
Widzę że poszliście za głosem komisarza ! "Wzięliście się w kupę i poszliście razem po blesssy". Będzie OB! ;)
Lavio tym razem jak bedzie OB nie wybijaj na żadna 100dniowke http://img129.imageshack.us/img129/5837/iconlollu5.gif (http://imageshack.us)http://img129.imageshack.us/img129/5837/iconlollu5.gif (http://imageshack.us)http://img129.imageshack.us/img129/5837/iconlollu5.gif (http://imageshack.us)http://img129.imageshack.us/img129/5837/iconlollu5.gif (http://imageshack.us)http://img129.imageshack.us/img129/5837/iconlollu5.gif (http://imageshack.us)http://img129.imageshack.us/img129/5837/iconlollu5.gif (http://imageshack.us)
Specjalnie dla niego moje ziomy w Carlin organizują studniówkę pod temple!
Drogi lavio jakbys nie zauwazyl gdybym wtedy nie poswiecil sie i nie rzucil m walla padl by tez Clubmaster on morgana ale to wymaga poswiecenia na ktore ty bys u mnie nigdy nie zasluzyl.
Nie staraj sie przy zgrywac godnego dyskusji ze mna bo zabilem wiecej ludzi niz ty dragow tym smiesznym Laviem :evul:
Wiec wroc do expa i nie kozacz na forum bo to bezsens nabijaj sie z Ciebie typy po 15 lat co nie wiedza co to Studniowka(2 Lutego mam xD)
Tego to nawet nie wiesz ilu ubiłem ludzi, nie znasz mojego pk chara, więc proszę Cię mistrzu pvp - milcz. ;)
Co do owych dzieci, to wiesz co Ci powiem? Nie obchodzą mnie ich dziecinne zagrywki dokuczania mi.
A teraz może skupmy się na temacie wojny, bo teraz to wygląda następująco.. grupka ludzi z Rise próbuje robić nagonkę na mnie.
PozdrO! :)
To dlaczego sie ukrywasz? Boisz sie ze koledzy z Oath by byli zliiiiiiii? ;>
Wiesz pekowac kazdy nup potrafi, powiedz mi ile akcji prowadziles zakonczonych zabiciem czlowieka i nie straceniem przy tym zandego ze swoich? Stawiam za 3
1. Akcja po dezert qescie
2. Venore pod dp walimy combo na 3 ng _/
3. Carlin pod dp UE rozpaczy
Jak zyskasz taki szacunek jak ja u ludzi pogadamy, a teraz wezmy sie za wojne bo cos ucichlo nam :( Be Greetings Spy _/
HardClan
24-01-2008, 00:17
Drogi lavio jakbys nie zauwazyl gdybym wtedy nie poswiecil sie i nie rzucil m walla padl by tez Clubmaster on morgana ale to wymaga poswiecenia na ktore ty bys u mnie nigdy nie zasluzyl.
Nie staraj sie przy zgrywac godnego dyskusji ze mna bo zabilem wiecej ludzi niz ty dragow tym smiesznym Laviem :evul:
Wiec wroc do expa i nie kozacz na forum bo to bezsens nabijaj sie z Ciebie typy po 15 lat co nie wiedza co to Studniowka(2 Lutego mam xD)
@Fakt... wtedy uratowałeś clubika;)
@Ja też idę 2 na studniówkę ^^
A ja mam dyskoteke na koniec podstawowki w czerwcu i nie interesuja mnie sprawy duzych chlopcow :]
A mnie to dziwi i smuci czemu ci ludzie na każdym serwerze biją się o dominacje jak bydło...
Specjalnie dla niego moje ziomy w Carlin organizują studniówkę pod temple!
Z niecierpliwością czekamy na Twój komers na zakończenie szkoły podstawowej. Myślę, że jak poprosisz ładnie o to Lavio to też zrobi Ci fajna impreze pod temple.
Kafffffar
24-01-2008, 01:49
@Juzefek
Bo zawsze GTW bardzo wykorzystuje swoja wladze ;) Prawie na kazdym servie . I nie ma sie im co dziwic ;d Gra bez pk to nie gra ;p Ale sa ludzie ktorzy sie z tym nie zgadzaja i dlatego powstaja wojny :) Proste tak jak powstanie Czokapika
Z niecierpliwością czekamy na Twój komers na zakończenie szkoły podstawowej. Myślę, że jak poprosisz ładnie o to Lavio to też zrobi Ci fajna impreze pod temple.
No niestety zasmucę Cię bo ja już taka imprezę na koniec podstawówki miałem parę dobrych lat temu ale z miłą chęcią pójdę z Tobą na Twoją imprezę! Mam noob chara w Carlin w outficie dziewczyny żeby Twoi koledzy sie z Ciebie nie smiali że na takie zajebiaszcze potańcuffy sam przychodzisz
BorucaoO
24-01-2008, 12:41
@up
A mogę być DJejem? Tez mam nooba w carlin ^^
No niestety zasmucę Cię bo ja już taka imprezę na koniec podstawówki miałem parę dobrych lat temu ale z miłą chęcią pójdę z Tobą na Twoją imprezę! Mam noob chara w Carlin w outficie dziewczyny żeby Twoi koledzy sie z Ciebie nie smiali że na takie zajebiaszcze potańcuffy sam przychodzisz
Panne swoją już mam, nawet gdybym jej nie miał nie mam takich kolegów jak Ty, żeby to bylo powodem do wyśmiewania kogoś, może Ty masz takich dziecinnych i ułomnych kolegów. Ale nic jak chcesz ze mna pójść na ta impreze to sie zastanowie, bo w sumie wydajesz sie taki męski i silny, jeszcze zauroczyłes mnie tym noob charem mm.
Tego to nawet nie wiesz ilu ubiłem ludzi, nie znasz mojego pk chara, więc proszę Cię mistrzu pvp - milcz. ;)
Co do owych dzieci, to wiesz co Ci powiem? Nie obchodzą mnie ich dziecinne zagrywki dokuczania mi.
A teraz może skupmy się na temacie wojny, bo teraz to wygląda następująco.. grupka ludzi z Rise próbuje robić nagonkę na mnie.
PozdrO! :)
Teraz to każdy noob może pkować, nawet Ty ;) Z wbudowanym aimbotem to nie jest żadna sztuka.
Różnica między PK noob charem Lavia, a PK Shejqa jest taka, że Shejq zabił dużo ludzi PRZED felernym update, a to świadczy o jego pvp.
@up
Nawet nie wiesz jak nazywa się mój pk char i kiedy pk'owałem. ;) Więc stfu. ;)
To nic ze 20min temu ogarnelismy wam 2 przyjaciol aleeeeeee co tam po chuj leciec lepiej na forum popisac xDDDDD
Pozdrawiam Tidere i Krella :evul:
Krell
Jan 24 2008, 13:14:07 CET Killed at Level 135 by Tenshinkhan
and by Don Hoost
:):):)
Noname18
24-01-2008, 14:59
Ciesze sie ze Krell skminil jeszcze raz, bo sam mialem zamiar go zabic :D
Aphydioon
24-01-2008, 15:02
@up
Nawet nie wiesz jak nazywa się mój pk char i kiedy pk'owałem. ;) Więc stfu. ;)
Zawiało grozą :o
Kafffffar
24-01-2008, 15:09
Krell
Jan 24 2008, 13:14:07 CET Killed at Level 135 by Tenshinkhan
and by Don Hoost
Tidera
Jan 24 2008, 12:47:44 CET Killed at Level 82 by Keeph
Akcja spontaniczna zrobiona na szybko bez zadnego pier*****ia.
Rozmowa z gg:
Ja:
Siema
Shejq:
joul
Ja:
Ty kurwa chodz zrobimy snake na szybko ! Taki spontan i chuj
Shejq:
to dawaj ludzi
Kilkanascie minut pozniej padl tidera a potem krell.I tak to ma wygladac i nie srac w pory to bedzie dobrze ,a wy wszedzie widzicie trapy Oath itp (To bylo do Rise)
Akcja byla przeprowadzona w niecale 15 osob (To do tych co mowia ze
do akcji potrzebujemy calej gildi)
btw. Krellowi gratulujemy inteligencji :baby: gogo 130 lvl
btw2. Jestescie przesmieszni i przezalosni z tymi fragami na tibia com hahaha jeszcze policzcie fragi wszystkich noob charow od 8-15 lvla ! Zal i tyle
Noname18
24-01-2008, 15:12
Jebac fragi kafarku :)
Gz zabicia Krella, stanowczo mu sie nalezy :P
teraz sylanusa trza odszczelic
Noname18
24-01-2008, 15:14
Fakt sylanusowi tez sie nalezy D:
Kafffffar
24-01-2008, 15:16
Fakt sylanusowi tez sie nalezy D:
trudno kogos zabic gdy ten jest off;)
trudno kogos zabic gdy ten jest off;)
z tym se poradzimy nie martw sie
Macieju z Bogdańca czy coś tam. Ty mnie teraz uważnie słuchaj :)
Pozdrawiam.
Ty myslisz ze wojne mozna wygrac tylko przez walke na OB? Jesli tak, to sie mylisz ;) Idz sie napinaj na inne fora bo tu Ci nie wychodzi i nie jestes fajny.
J.Rabbit
24-01-2008, 16:49
Kafar jestes zajebisty moge cie dotknac? Moze zrob odrazu 100+ zeby nie bylo jak padna jakies 90 lvle supporterzy to sobie wymyslisz ze zaliczamy noob chary do fragow. Btw skoro zaliczasz 75+ to z jakiej paki "Immortal Destroyer:Jan 10 2008, 19:12:08 CET Killed at Level 71 by Elven Jaris jest zaliczany jako frag?" Mam dosyc tych "Polaczkow" kazdego dnia marze o tym aby zmienic narodowosc przez takie bezmózgie yeti jak wy.
Barnabhinio
24-01-2008, 17:08
Kafar jestes zajebisty moge cie dotknac? Moze zrob odrazu 100+ zeby nie bylo jak padna jakies 90 lvle supporterzy to sobie wymyslisz ze zaliczamy noob chary do fragow. Btw skoro zaliczasz 75+ to z jakiej paki "Immortal Destroyer:Jan 10 2008, 19:12:08 CET Killed at Level 71 by Elven Jaris jest zaliczany jako frag?" Mam dosyc tych "Polaczkow" kazdego dnia marze o tym aby zmienic narodowosc przez takie bezmózgie yeti jak wy.
Hm tu chyba musze poprzec strone Rise, bo co masz niby do Kafara? Bezmozgie Yeti? Zacytuj jakas jego wypowiedz/podaj akcje o tym swiadczaca? A to ze podal goscia jako fraga to raczej mu sie in + zalicza, bo jakos dziala propaganda :/
Nie bierz tego do siebie, ale taka prawda...
Pozdro
Benisato
24-01-2008, 17:19
8o
Ja jeti
Immortal~ pomagał w OB i o ile sie nie myle był w w tej guldi na U XDDDDD
LOL ?! nie wierze ze istnieją takie oszołomy jak Ty, no goscu sory przez jakas gre sie denerwujesz i marzysz żeby zmienić narodowość ? "Mamo... zmieńmy narodowość i wyjedzmy z Polski, bo Kafar z tibi zminił statystyki, a i koledzy z innncyh krajów sie ze mnie smieją, że jestem z takiego kraju:(" "M-Odp:Kim chcesz byc swe, br ?" jak Ci sie cośnie podoba to WYPIERDA*J:)
@Kafar
Dobrze, że zrobiłes taki temat, moze ogarniesz to co tam sie dzieje, bo tamte jełopy sobie jaja robilły na tibi.com xd
Kafffffar
24-01-2008, 17:25
ooo widze nawet Beni zrobil konto na forum zeby mnie broniC 8o
@J.Rabbit
Padl na open i frag sie liczy.Proste ;)
btw. Zrobilem nowy temat na forum tibia.com "War Statistic" zeby ludzie ktorzy nie sa polakami nie mysleli ,ze wynik wojny jest 32:18 lol :baby:
Nawet Lavio przyzna ,ze wynik wojny podany przez Jay Nakita jest smieszny :D
Benisato
24-01-2008, 17:30
Musiałem zrobic konto, bo jak zobaczyłem co napisał ten typ to mi sie go troche zal zrobilo ... EJJJJJJJ ZIOMUS NIE ZMIENIAJ NARODOWOSCI !! ... Lepiej sie powieś bo i tak płynie w tobie Polska krew buhahahahha. LOLANDO
XDXDXDXDikXDXDIKSDEXDXDEXDE IKSDE !
@uupupupu
zal jak sie czyta takie cos to poprostu brak slow. N/c
Ej rabit jedna wskazowka dla Ciebie: Rozpedz sie i wyjeb z dyni w sciane, moze sie otrzasniesz :evul:
Edit: Tamte statystyki na tibia.com to jakas bzdura, bo ten Jay Nakit to asslicker i musi byc dobry dla Eternitas.Kafar sie lepiej tym zajmie bo bedzie liczyc te fragi co trzeba i nie wazne czy bedziemy przegrywac czy wygrywac ch**j z fragami, no ale takiej lipy jak Jay~ nie bedziemy tolerowac :p
Kafffffar
24-01-2008, 17:45
Dokladnie o to mi chodzi co napisal Carlos :) Przegralismy OB 14:0 i nikt sie tego nie wypiera kazdy frag jest wpisany i dodany.Gdyby taka sytuacja byla z Eter~ to pewnie by powiedzieli ,ze to nie bylo OB tylko oni szli na qesta albo cos innego by Russel wymyslil.
Nie wiem, fragi fragami, ale ja chyba bardziej bym przywiązywał wagę do tego, kto expi, a kto się trzyma PZtow, wiec jak dla mnie przynajmniej chwilowo przewagę maja Eterki. Choć pewnie jeszcze kilka takich udanych akcji i się zrobi remis.
Nie wiem, fragi fragami, ale ja chyba bardziej bym przywiązywał wagę do tego, kto expi, a kto się trzyma PZtow, wiec jak dla mnie przynajmniej chwilowo przewagę maja Eterki. Choć pewnie jeszcze kilka takich udanych akcji i się zrobi remis.
Hehe no ja nie wiem moze w tej chwili eternitas maja ta przewage bo expia, ale dzis sie Krellowi i Tiderze nie oplacilo wychodzic z PZ.
Zreszta niech biegaja na exp my mamy jeszcze wiele pomyslow i sporo czasu zeby sie zajac reszta ;)
Kafffffar
24-01-2008, 18:16
@Imper
Wlasnie dlatego ,ze oni expia my mamy tyle fragow ;)
Macie filmik jak Krell padl?
Gz, ze nie potrzebowaliscie full skladu zeby wyjsc ;D
xd!
<znaczki>
Komisarzyk
24-01-2008, 19:29
Macie filmik jak Krell padl?
Gz, ze nie potrzebowaliscie full skladu zeby wyjsc ;D
Wystarczylo im chybA 16 osob :) Szacunek
Gdzie fureyka ma wątrobe ???
Do końca i na lewo
Wiem wiem "ale żaaaal"
xd
Arturo Soprano
24-01-2008, 20:09
Nowemu ownerowi Krella mozna serio pogratulowac. Jezeli jest filmik prosilbym o udostepnienie. Troche szkoda patrzec jak swoj stary char tak jedzie w dol. No ale trudno ;).
^
Jak nie zmieni swojego zachowania to pojedzie jeszcze bardziej w dół..
Siemka
Fureyka chciałem CI oznajmić, że nie będę dłużej krył prawdy o tobie.
Skoro tak zagrywasz, ja nie pozostane dłużny.
Jako dowód powiem, czy ładnie dawać ss na all photobucketach tibi swojej siostry???
Adres mam też podać??, nie będę taki hamki, zobaczymy jak się sytuacja ułoży "dziewczyno".
Albopowiedz to russelowi, o swoim 100+ rp, który kiedyś "pomagał wrogom Fire etc.??
fakt teraz już ma 50 lvl ale to dalej ty :)Cu
Pozdro "KUMPLELO" Z MIASTA
Pozdro~
HAwan~
SirAravras
24-01-2008, 20:22
Gratuluję fraga na Krellu, kozak z truskawa oberwał :P
Don Hoostowi musi być szczególnie przyjemnie B)
Ps. Jaki set spadl ?
Benisato
24-01-2008, 20:26
Ważne, że padł, loot nie jest wazny ... ;p
Iubagosal
24-01-2008, 20:27
Ps. Jaki set spadl ?
Dobre pytanie. W ogóle, spadło z kogoś coś ciekawszego?:)
Benisato
24-01-2008, 20:32
Z krella pewnie p secik a z Tidery nie wiem ;p
Arturo Soprano
24-01-2008, 20:32
Pewno p-set + bohy ;). Ma ktos film ? Chetnie zobacze swojego (raczej swojego i Raula) nastepce nie majacego na co wydawac kasy, tylko na gre w ktora nie umie grac :P.
@down
Ja nikogo nie PA'owalem, expilem se spokojnie, lalem jak mialem powod, napisz mi na pm nick to powiem Ci czy ja czy nie ja :P
SirAravras
24-01-2008, 20:34
Racja ale byłem ciekawy bo nie lubie Krella, kiedyś bil kolege ponieważ sam rzucil baga ze spearami w jego stronę na banucie :(
Ps. Nie tobie płaciłem kiedyś uhy?
Panne swoją już mam, nawet gdybym jej nie miał nie mam takich kolegów jak Ty, żeby to bylo powodem do wyśmiewania kogoś, może Ty masz takich dziecinnych i ułomnych kolegów. Ale nic jak chcesz ze mna pójść na ta impreze to sie zastanowie, bo w sumie wydajesz sie taki męski i silny, jeszcze zauroczyłes mnie tym noob charem mm.
LOL nie no to zajebisty jesteś!1!!1oneone
Widze ze nie zalapales, wiec Ci wyjasnie z kolegami i dziewczyna chodziło mi bardziej o Tibie... no wiesz ziomy, Carlin, Ghostland , depo , te sprawy.
Jak ta Twoja laska jest z Carlin to ja nie ide z Tobą, bo wydłubie oczy mojej dziewieciolewelowej druidce ;/
Ps. Jaki set spadl ?
full rare set +3 pary softow etc
To po co wklejasz skoro nie będziesz komentować? Ja (my, szarzy użytkownicy) nic z tego w każdym razie nie rozumiem, oprócz tego, że "grała(e?xD)ś na master luzaku". :P
btw.
20:19 You see Fureyka (Level 133). She is a master sorcerer. She is Part of the Eternitas.
xd
MAju zadziwiasz mnie;/
NIe dość, że zmieniasz co napisałeś to wycinasz zdania
Oto rl rozmowa:
20:04 Hawan Prock [68]: siemka:)_
20:04 Fureyka [133]: '
20:04 Hawan Prock [68]: wiec tak
20:04 Hawan Prock [68]: skoro ty pogrywasz tak Maja
20:05 Hawan Prock [68]: no w tym przypadku Maju
20:05 Hawan Prock [68]: ja nie bede dluzny chyba
20:05 Hawan Prock [68]: teraz to juz pwoeim
20:05 Hawan Prock [68]: bo nie mam nic do stracenia
20:05 Hawan Prock [68]: kiedys bylismy kumplami na rl
20:05 Hawan Prock [68]: ale widze ze sie zmieniles przez ta gre
20:05 Hawan Prock [68]: trudno
20:05 Hawan Prock [68]: ale dziwi mnie dlaczego dawales foty siostry MasterLuzaku?
20:05 Fureyka [133]: ja twoj rl? XD?
20:06 Hawan Prock [68]: nom:)
20:06 Hawan Prock [68]: Majewski:)
20:06 Hawan Prock [68]: zdziwiony?
20:06 Fureyka [133]: co majewski? jestes tak samo zenujacy jak ten majewski szymon z tvn
20:06 Hawan Prock [68]: ubahahaha
20:06 Hawan Prock [68]: ok ok
20:06 Hawan Prock [68]: nie udawaj ze nie wiesz ocb
20:06 Hawan Prock [68]: Suchanino?
20:06 Hawan Prock [68]: :)
20:06 Fureyka [133]: no nie wiem, opowiedz mi
20:07 Hawan Prock [68]: zobaczymy na rl :)
20:07 Hawan Prock [68]: skoro ty mnie huncisz
20:07 Hawan Prock [68]: za nic
20:07 Hawan Prock [68]: nie pozostawiasz mi wyboru
20:07 Hawan Prock [68]: :)
20:07 Hawan Prock [68]: to tyle co chcialem powiedziec
20:08 Hawan Prock [68]: ps. Czy twoi kumple z Ete~ wiedza ze MasterLuzak to ty?
20:08 Hawan Prock [68]: tylko to mnie interesuje
20:09 Hawan Prock [68]: ok to tyl
20:09 Hawan Prock [68]: tylko cie infoumje
20:09 Fureyka [133]: master luzak to ja? xD?
20:09 Hawan Prock [68]: nie
20:09 Hawan Prock [68]: ja
20:09 Hawan Prock [68]: :)
20:09 Hawan Prock [68]: tzn byles
20:09 Hawan Prock [68]: nim
20:09 Hawan Prock [68]: ale wiem ze hask itp
20:09 Hawan Prock [68]: i teraz jzu eni iwem
20:09 Hawan Prock [68]: ale ty nim grales
20:09 Hawan Prock [68]: ale ok spoko
20:09 Hawan Prock [68]: to tyle
20:09 Fureyka [133]: moj brat nim gral jak mial 60 lvl lol
20:09 Hawan Prock [68]: no jasne
20:10 Hawan Prock [68]: tylko moge o jedno zapytac?
20:10 Hawan Prock [68]: nie zwiazane z rl
20:10 Fureyka [133]: lol
20:11 Hawan Prock [68]: jaki jest reson mojego hunted
20:11 Hawan Prock [68]: i tyle
20:11 Hawan Prock [68]: juz zbijam
20:11 Fureyka [133]: bo jestes lizodupem
20:11 Hawan Prock [68]: hehe
20:11 Hawan Prock [68]: ok to tyle
20:11 Hawan Prock [68]: tylko chcialem cie poinformowac
20:11 Hawan Prock [68]: ze kiedysbyles lepszy
20:11 Hawan Prock [68]: na rl i na tibi
20:11 Hawan Prock [68]: ale trudno
20:11 Hawan Prock [68]: ludzie sie zmieniaja
20:12 Hawan Prock [68]: a teraz powaga jaki?
20:13 Hawan Prock [68]: nie jestem hamski
20:13 Hawan Prock [68]: wiec narazie cie nie wydam
20:13 Hawan Prock [68]: nikomo
20:13 Hawan Prock [68]: oto mozesz byc pewny
20:13 Hawan Prock [68]: al;e zobaczymy
20:13 Fureyka [133]: DUDE
20:13 Fureyka [133]: zrob post na forum
20:13 Fureyka [133]: BLAGAM
20:13 Fureyka [133]: napisz wszystkim
20:13 Hawan Prock [68]: ej luz
20:13 Fureyka [133]: podaj moj adres
20:13 Hawan Prock [68]: Maja
20:13 Hawan Prock [68]: :P
20:14 Hawan Prock [68]: Maju
20:14 Hawan Prock [68]: xd
20:14 Fureyka [133]: ZROB TO
20:15 Hawan Prock [68]: czego zmieniles rozmowe
20:15 Hawan Prock [68]: cala?
20:15 Hawan Prock [68]: tylko wycioles ze master luzajk to twoj brat gral?
20:16 Hawan Prock [68]: co?
Dla dowodu mam SS.
Kafffffar
24-01-2008, 21:28
Hawan i Fureyka:
Nie wiem po co sie klucicie to jest bezcelowe ;p
Z tego co ja wiem to Fureyka sharuje 2 ludzi : Jedna z nich napewno jest Monika i to ja zna russel i to ona pisze posty na forum itp. druga osoba jest jej brat (kuzyn?) ktory zajmuje sie expem :] W sumie mnie to nie interesuje ;p
Kafar widze ze ty tez dałeś sie wciągnąc w te jegokłamstewka.
Nie scharują acc.
Mariusz ( Monika, jak kto woli) gra na fureyka, chodziłem z nim do podstawówki, POZDRO OD KAMILA MAJU:)
Marcin, jegomłodszy brat grał na Master Luzak, póżniej niby na remarielu.
Mam dosyć już krycia jego, gdyż co chwile chce mnie zabić paymenta brać itp. to jest powód dlaczego to mówie.
Wiele osób, którym maiuszek "sprzedał paca"będzie tym zainteresowane zapewnie.
Zwidek napisz PW to ci opowiem conieco:)
Pozdro MARIUSZKU:)
Tensz-in
24-01-2008, 21:41
Hawan ty jestes ze stalowki nie ? To fureyka tez ? xddd lolando
Hawan ty jestes ze stalowki nie ? To fureyka tez ? xddd lolando
Teraz to juz moge powiedziec, bo juz i tak tu nie gram dzieki Mariuszkowi.
NIe jestem ze stalowki,poprostu mam tam kumpla i on mi mowil o stalowce pare rzeczy itp.
Jestem z tego samego osiedla co nasza slodziutka Maja :), czyli suchanino( pozdro dla MAŁCINA).
To juz jest koniec, a skoro ide na dno to przynajmniej pomoge paru "szczesliwymposiadaczom paca od mariuszka".
To tyle Cu.
Hehe Hawan czemu trzymasz teraz z polakami?:)
Zawsze byles za masterem Dorlikiem i twoim Dalolo :baby: ( Amigo )
Your's Garax~
Tensz-in
24-01-2008, 22:00
Teraz to juz moge powiedziec, bo juz i tak tu nie gram dzieki Mariuszkowi.
NIe jestem ze stalowki,poprostu mam tam kumpla i on mi mowil o stalowce pare rzeczy itp.
Jestem z tego samego osiedla co nasza slodziutka Maja :), czyli suchanino( pozdro dla MAŁCINA).
To juz jest koniec, a skoro ide na dno to przynajmniej pomoge paru "szczesliwymposiadaczom paca od mariuszka".
To tyle Cu.
LoL...O.O
Czyli chodziles z nim do klasy a teraz cie hunci ? hahahahahhahahahaha jaka bania lol ^^'
Byl za masterem Dorlikiem i reszta ale w koncu zmeczylo nas jego lizanie dupy, przezucil sie na was ^^.
Mariusz o ktorym pisal to stary Master Luzak i stary Remariel, chyba dobrze o tym wiecie bo za to ten knight od was padl.
Ciezko Hawana nazwac rl kumplem bo ja go w zyciu nie widzialam a Mariusz nie wiedzial ze to on sie ukrywa pod Hawanem ^^.
LOL nie no to zajebisty jesteś!1!!1oneone
Widze ze nie zalapales, wiec Ci wyjasnie z kolegami i dziewczyna chodziło mi bardziej o Tibie... no wiesz ziomy, Carlin, Ghostland , depo , te sprawy.
Jak ta Twoja laska jest z Carlin to ja nie ide z Tobą, bo wydłubie oczy mojej dziewieciolewelowej druidce ;/
Jesteś głupszy niż myślałem :D Przeczytaj pare razy swojego poprzedniego posta i mojego a moze załapiesz o co tak naprawde mi chodziło. Jeżeli w dalszym ciągu pustka to pw i Ci wytłąmacze :)
@Hawn
Czyli Mariuszek jest pedałem ?:) i jeszcze z murzyńskim sćier*em:D
Jesteś głupszy niż myślałem :D Przeczytaj pare razy swojego poprzedniego posta i mojego a moze załapiesz o co tak naprawde mi chodziło. Jeżeli w dalszym ciągu pustka to pw i Ci wytłąmacze :)
Wytłąmaczać to możesz twojej starej albo Twojej piczce lol.
A ja myślałem, że jesteś trochę bardziej dojrzały.
Typowe zachowanie niedorozwinietego dziecka, bluzgiiiiiii bo co innego potrafi. Na matke Ci nie wjechalem ani razu wiec nie wiem dalczego sie tak unosisz, ale na dobre na pewno Ci to nie wyjdzie. Mam nadzieje ze pisząćto nie wytrysłes na klawiatureeeee. Ale dalej pozostaje przy tym że jesteś taki męskii :)
Ty jeszcze bluzgów nie widziales, synku.
A ja myślałem, że jesteś trochę bardziej dojrzały.
niepodobacisietowyjdz.
Hawan@
Został sporządzony akt oskarżenia przeciwko Twojej osobie na podstawie art. 190 Dz. U. 97.88.553 §1 oraz ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 roku o ochronie danych osobowych (t.j. Dz. U. z 2002 r. Nr 101, poz. 925) artykuł 3 §2 i §3. Do CipSoft GmbH, Gabelsbergerstraße 11, 93047 Regensburg zarejestrowanego pod numerem HRB 8295 w księdze działalności gospodarczej miasta Regensburg, zostało wysłane pismo mające na celu ujawnienie Twoich danych osobowych co pomoże w kontynuowaniu postępowania karnego. Chciałbym Cię powiadomić, że na podstawie art. 49, rozdział 8. o ochronie danych osobowych popełniony czyn podlega karze grzywny, ograniczenia lub pozbawienia wolności do lat 2. Z tego co mi wiadomo nie jesteś pełnoletni, a odpowiedzialność za Ciebie będą ponosili rodzice.
Powodzenia.
Aphydioon
24-01-2008, 23:50
Hahahahahahahahahaha Ale Gracz Ten Up Xd
a co on takiego zrobil ze pujdzie za ##? (czytamy kratki)
Nawet jesli cos zdzialasz to skonczy sie to co najwyzej na zjebce od mamy i szlabanie na internet xd
Nawet jesli cos zdzialasz to skonczy sie to co najwyzej na zjebce od mamy i szlabanie na internet xd
I tu się mylisz. Grożenie złamaniem prawa to przestępstwo, które nigdy nie skończy się umorzeniem.
I tu się mylisz. Grożenie złamaniem prawa to przestępstwo, które nigdy nie skończy się umorzeniem.
Szczerze mowiac, nie wiem czy wyslales cokolwiek do cipsoftu czy gdziekolwiek, ale watpie zeby to zaowocowalo ;)
Niby tak ale naprawdę różnie bywa z przestrzeganiem i egzekwowaniem prawa w naszym kraju.
Niby tak ale naprawdę różnie bywa z przestrzeganiem i egzekwowaniem prawa w naszym kraju.
Siedzę w tym kilka lat i co trzeba to jest egzekwowane ;)
@Valyrr
Umowy międzynarodowe nakazują firmom ujawnianie danych osobowych podejrzanego gdy w toku jest postępowanie karne.
Tensz-in
25-01-2008, 00:53
@up
Dobra skoncz, tak naprawde jedyne co mozesz mu zrobic to pale i taka jest prawda. Wiem ze fajnie jest byc pr0 prawnikiem na forum no ale za twoje uslugi juz podziekujemy :evul:
PS: Odrazu mowie ze jakbys mnie za tego posta chcial do pudla wsadzic to bez adwokata nic nie powiem.
@up
Dobra skoncz, tak naprawde jedyne co mozesz mu zrobic to pale i taka jest prawda. Wiem ze fajnie jest byc pr0 prawnikiem na forum no ale za twoje uslugi juz podziekujemy :evul:
PS: Odrazu mowie ze jakbys mnie za tego posta chcial do pudla wsadzic to bez adwokata nic nie powiem.
Tenshi z każdym dniem coraz bardziej okrutny :)
Kafffffar
25-01-2008, 01:08
za dawanie na psy ch*j w dupe. Panu juz podziekujemy .
Hawan grypsujesz czy idziesz na frajernie ?
za dawanie na psy ch*j w dupe. Panu juz podziekujemy .
Dobrze, a teraz powiedz mi, co Ci zrobiła policja? Spisała? :) Powtarzasz pewne slogany nie potrafiąc wyrobić sobie własnego zdania.
Benisato
25-01-2008, 01:31
Kafarq usuń ten Avatar bo pojdziesz siedziec za zoofilie ... ;/
świerzaki pucować sie rassssssssss :D i na bajere podklepywać do Mnie ;)
świerzaki pucować sie rassssssssss :D i na bajere podklepywać do Mnie ;)
To co swiezak, sparing wieczorkiem ;>
Hawan@
Został sporządzony akt oskarżenia przeciwko Twojej osobie na podstawie art. 190 Dz. U. 97.88.553 §1 oraz ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 roku o ochronie danych osobowych (t.j. Dz. U. z 2002 r. Nr 101, poz. 925) artykuł 3 §2 i §3. Do CipSoft GmbH, Gabelsbergerstraße 11, 93047 Regensburg zarejestrowanego pod numerem HRB 8295 w księdze działalności gospodarczej miasta Regensburg, zostało wysłane pismo mające na celu ujawnienie Twoich danych osobowych co pomoże w kontynuowaniu postępowania karnego. Chciałbym Cię powiadomić, że na podstawie art. 49, rozdział 8. o ochronie danych osobowych popełniony czyn podlega karze grzywny, ograniczenia lub pozbawienia wolności do lat 2. Z tego co mi wiadomo nie jesteś pełnoletni, a odpowiedzialność za Ciebie będą ponosili rodzice.
Powodzenia.
Nowe (stare) konto fureyki? _/
To co swiezak, sparing wieczorkiem ;>
dawaj na parkiet xdddddddddddd
Panie i panowie Eternitas_/ PK & PA _/
Bolt Zomar
Jan 24 2008, 00:11:38 CET Killed at Level 69 by Eter Rael
and by Jofawag
SirAravras
25-01-2008, 02:28
@Prokurator
Nawet gdyby to była prawda to na pewno akt oskarżenia nie zostałby sporządzony na podstawie postu na forum gry komputerowej i to w tak szybkim czasie B) Na to trzeba troche poczekać...Ahhh no chyba że to niemieckie sądy :D
Powiedz mi tylko czy dobrze sie bawisz?:cup:
@Hawan
Dziś w nocy masz gości z GROMu :D
Nie rozumiem, czemu wy jak macie wojne to sie tak wyzywacie, na Xerenie polacy bili sie przeciwko sobie niektorzy byli z tengu niektorzy nie ale w tibi i na gg gadali jak koledzy a za 5 min potrafil iisc i sie bic ale mimo tego byla pelna kultura i nawet byl pomysl zrobienia imprezy - wiem co mowie
#Kafar gdzies tam up napisales ze na OB wiekszym stresikiem jest nie to ze sie padnie tylko to zeby sie nie osmieszyc :D ja bym mial to w dupie czy ludzie z ktorymi nie gadam i nei znam sie ze mnie smieja czy nie ;p wolalbym zyc ! xD to tak samo jak niektorzy tu wrzucaja na Lavio e t c na jego miejsu mialbym to gleboko w d.. ;p ze na forum mi wrzucaja;p
podsumowując naprawde chlopaki lepiej jest jak jest wolna ale jest pelny szacun ...
Marelw the wolf
Jan 25 2008, 04:23:44 CET Killed at Level 89 by Lavio Cold and by Sath Mion
Azreal Wizard
Jan 25 2008, 04:24:49 CET Killed at Level 109 by Dizt Cold and by Sathoz
Jessie drestas
Jan 25 2008, 04:12:04 CET Killed at Level 152 by Azreal Wizard
immortality master
Jan 25 2008, 04:21:04 CET Killed at Level 77 by Azreal Wizard and by Marelw the Wolf
.....
dzisiejsza akcja,
panom gratulujemy noobow, Azreal :*
@up
Gratuluję. ;)
Co do Jessie to bez komentarza, w dodatku miałeś też trochę szczęścia, a może po prostu skilla. ;)
PozdrO!
P.S Cinek ładnie was wystawił.
Idę spać. ;)
Nie wiem na jakiej podstawie zamierzasz oskarżyć pana, jeśli nie ma tutaj wprost wskazanej groźby przeciwko drugiej osobie, a co ważne nie jest ona z żadnej strony zagrożona (Art. 190 kk). ^^
heh, troszke skilla i duzo szczescia...
ale odrazu mi sie spac odechcialo jak przyszliscie ;)
Nawet sneak Wam się nie udaje Panowie :)
Hawan@
Powodzenia.
you made my day XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD HAHAHAHAHAHHA
Wygląda na to, że Tengu dochodzi do wojny :D
Kafffffar
25-01-2008, 12:16
Ze tengu dojdzie to bylo wiadomo ;) Sikamy na to.
@xD0xD
A nie dopuszczasz takiej mysli , ze mozna zyc i jednoczesnie miec dreszczyk emocji jak karasz sie na OB? I pisz troche jasniej bo nie rozumiem po jakiemu ty piszesz i o co Ci chodzi.W sumie najlepiej to zamilcz.
@War
Zaczyna mnie juz irytowac ten caly war... na vencie nonstop siedza te same osoby i na wieczor wejdzie 5 dodatkowych .Jak tak dalej bedzie to mozecie sie pozegnac z Morgana.(Do Rise)
Kafar, nie rozumiem cie, czemu tak jeździsz po swoich? Gdyby byles jeszcze "neutral" twoje posty wydawaly mi sie madrzejsze..
PS; Wiem kto jest u was szpiegiem, prawie na 100% :)
Kafffffar
25-01-2008, 13:00
Chce ich zmotywowac ^^
Soul lookaj PW
@
Kafar
Wyjdz ze statku xD
@
War
ciezko bedzie mialo Rise...
@
Ktos tam
To kto jest tym Spy?? xD
HardClan
25-01-2008, 13:57
Ze tengu dojdzie to bylo wiadomo ;) Sikamy na to.
@xD0xD
A nie dopuszczasz takiej mysli , ze mozna zyc i jednoczesnie miec dreszczyk emocji jak karasz sie na OB? I pisz troche jasniej bo nie rozumiem po jakiemu ty piszesz i o co Ci chodzi.W sumie najlepiej to zamilcz.
@War
Zaczyna mnie juz irytowac ten caly war... na vencie nonstop siedza te same osoby i na wieczor wejdzie 5 dodatkowych .Jak tak dalej bedzie to mozecie sie pozegnac z Morgana.(Do Rise)
Ten sam problem był u nas po OB w ankh :P
@Llein
A o jakim sneak'u mówisz?
@Fidosek
Możesz tak w skrócie przekazać jak ubiliście Jessie?
Hawan@
Powodzenia.
HAAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHHAAHHAHAHAHAHAHAAHAH HA O LOL.
Mikolajem to ty mozesz dzieci straszyc XDDDD.
Panie prawnik made in podstawowka to chyba raczej do tibia.pl powinienes slac pisma i wezwania jak to koles napisal na forum tibia.pl.
Noo chyba ze wyjasnisz wysokiemu sadowi i wysokiemu sedziemu, ze to taka sprawa jest ze koles napisal na forum tibia.pl ktora jest supported fansite tibi.com i ze ma taki nick na forum jak w Tibi i za to kara musi byc.
PS. Patrze na twojego posta i mysle, ze takich programow jak Sedzia Anna Maria jakas tam, powinni zabronic :P. Dla twojego dobra !
Hawan@
Powodzenia.
No to Cię poniosło mój Drogi.
W przeciwieństwie do Ciebie mam lat ~dzieści i znam troszeczke prawo.
Stety, niestety dla Ciebie w Polsce panuje wolność wyrażania swoich myśli i przekonań. Poza tym dam zadam Ci takie pytanie: "Czy też pójdę do więzienia jeżeli powiem kumplowi z osiedla, że np. Kafar mieszka w Cz-wie???" lol
Wiem chciałeś się popisać i zabłysnąć tu na forum, niestety nie udało się:(
a propos postepowania Fureyki: Gardzę ludzmi wykorzystującymi słabości innych, by się wzbogacić (czytaj sprzedaż pacc)
a propos postepowania Fureyki: Gardzę ludzmi wykorzystującymi słabości innych, by się wzbogacić (czytaj sprzedaż pacc)
Mam nadzieje, ze tak samo mysli wiekszosc osob.
@Fidosek
Możesz tak w skrócie przekazać jak ubiliście Jessie?
expil na elfach, pobieglismy po niego,ja pilnowalem tylów wiec dużo nie widzialem ale gonili ją Azreal, Marelw i Cinek noi ziomek padl...
potem po nas przyszli i zrobilo sie gorecej ;p
HardClan
25-01-2008, 15:19
expil na elfach, pobieglismy po niego,ja pilnowalem tylów wiec dużo nie widzialem ale gonili ją Azreal, Marelw i Cinek noi ziomek padl...
potem po nas przyszli i zrobilo sie gorecej ;p
Ja też tam byłem... no i nieszczęśliwie.. zaspany byłem... i nie do końca ogarnąłem sytuację, co zresztą widać w moim deathlist :P
A Cinek dał tam z tyłu loga? XD
Macie filmik z tej akcji?
Roland'ek
25-01-2008, 15:53
Własnie jak macie ten filmik to daj link :))
HardClan
25-01-2008, 16:11
Macie filmik z tej akcji?
Wiesz... zrobiłbym filmik, bo zawsze robię ale dziś rano byłem strasznie śpiący i zapomniałem.
Kafffffar
25-01-2008, 16:43
Z tego co wiem movie nie ma ;p a sam bym chetnie zobaczyl jak to wygladlo ;)
filmik jest ;p troche zal bo w nocy 1 osoba nie miala mikrofonu, 2 nie mogly mowic, 1 nie miala venta wiec... pisalismy dlatego jak dla mnie zgranie bylo chalowe (i nie tylko dla mnie)
ja krecilem: nie widac jak jessie pada(pilnowalem tylow-tez zal ;d) ale jest pokazana nasza mala rozróba. nast razem wszyscy beda mieli mikrofony itp to bedzie to inaczej wygladalo
http://www.*********com/549145181.html
speedy s h a r e
pozdro dla panow z eternitas ;)
Po pierwsz BEZ MOJEGO ADWOKATA IE POWIEM NIC!!!!!!!!!!!!!
Po drugie, po co Mariuszku( Fureyko) zrobiłeś nowe konto???
Wiem boli prawda:(:( nie porade ci nic:(
CZY KTOS MI BEDZIE WYSYLAL PACZKI DO WIEZIENIA W KAZZ:(:(:( PLZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
'
@Topic GZ AKCJI :D::D:D:D:D:
@Fiodos
Powiem tak... nie wiem czemu Ty z Cinkiem nie walczyliście... 128 rp i 158 rp... nie wbili pz'ta.. :) Szczerze to nie wiem czy byśmy dali was ubić jakbyście oboje wyskoczyli.. :) Ale skończyło się jak skończyło, szkoda że noob char nie zablokował.
Lavio dobrze pisze... powinniście ich karać razem z Cinkiem bo dalibyście rade jedynie problem mógłby byc z ubiciem Sathoza a reszta bez problemu ;) następną raza bardziej odważnie ;)
Kafffffar
25-01-2008, 18:56
Strach zrobil swoje.Wasze szczescie ze ubiliscie Jessie (Swoja droga kolejny gracz z dobrym pvp u nich <3) A jak juz uciekales to mogles jeszcze raz ubic immorality master(Byl bez niczego).Nie wiem jak 5 osob moglo kogos z was zabic.Skoro nie bylo ich wiecej to np.Cinek mogl by biegac z nimi nawet do ssa i nie powinni nawet go zjechac do yellow 8o Ale jak juz pisalem strach zrobil swoje.I nastepnym razem jak juz robicie takie akcje to nie w takiej skromnej ekipie.
Sry Wodzu xDDDDDDDDDDDDDDDDD
To sie juz nigdy nie powtorzy :) :*
@Fiodos
Powiem tak... nie wiem czemu Ty z Cinkiem nie walczyliście... 128 rp i 158 rp... nie wbili pz'ta.. :) Szczerze to nie wiem czy byśmy dali was ubić jakbyście oboje wyskoczyli.. :) Ale skończyło się jak skończyło, szkoda że noob char nie zablokował.
lol przeciez bilem ,ladowalem z starow i sdkow... to ja krzyknelem zeby immortaly~ lac. a czemu nie jessie? bo on uciekal i nie wiedzialem gdzie i jak, to bloknelem tam przejscie, Sathoza tez lalem przeciez, nie widzicie jak mi sd schodza? nie moja wina ze znow nie wbilem fraga :(
jedyne co to glupio mi troche ze Marelw i Azreal padli a ja przezylem
@Kafar
tak wiem, juz nie bedziemy sms puszczac tylko dzwonic zebyscie sie pobudzili ;p
a pozatym rzadza mordu jest ogromna :)
Russel next -1kk?
Czy Berige stara sie ocali swoje dupsko na servie? :D
Spoko jak nabroimy nie bedzie litosci :)
Ku Wolnosci _/
co wy macie z tym 1kk ??
jak dobrze pamientam to volltio se dla jaj napisal ze dosatl 1kk a wszyscy to lyki ?
Gdyby nie to, że nie mam samozaparcia i jestem leniwy, zapewne ja również wspomagałbym Was w wojnie ;p
Zaznaczam tylko że zapłacenie co do niektórych osób nie będzie oznaczać wolności, bo ja mam pamięć do bluzgania, wyzywania i wjeżdżania na moich rodziców.
Pozdrawiam!
@UP
Panie pedant, jak lubisz tak ą,ę i przecinki to przed "że" też stawiaj bo sie ciezko takie cos czyta :/.
Kafffffar
26-01-2008, 01:36
Don Hoost zaplacil .. humm.. zadna to dla nas starta bo knighotw mamy od zaj****a ;) A to ,ze zaplacil to juz jego problem ;)
@Lavio
Ja tez bede w tych ktorzy jesli sie wyplaca beda dalej hunted od Ciebie?:)
(Pytam z ciekawosci bo dla mnie wojna dopiero sie zaczyna ;) )
Aphydioon
26-01-2008, 02:35
Lavio dobrze że macie Nashgana w swoich szeregach xddd Siema !
Hooscik sie wyplacil bo byl za malo cierpliwy.On myslal ze ta wojna to potrwa tydzien ;] Zrobil co chcial i tyle.
Tak jak kafar powiedzial wojna sie dopiero zaczyna ;)
Lavio dobrze że macie Nashgana w swoich szeregach xddd Siema !
:>czemu???
Dlaczego nie walczyliście w nocy? :| Ich 8, Was 15, Saweh z pz... Co się stało?
Kafffffar
26-01-2008, 11:31
Wczoraj akcja nocna wygladala mniej wiecej tak:
Przyszedlem gdzis kolo polnocy do domku lekko podpity.Wbijam na venta patrze tam z 10 osob siedzi 8o to na szybko powiedzialem ze robimy cos skoro nas tylu jest .Reszta sie zgodzila.Zadzwonilismy jeszcze po kilka osob.Wszyscy sie zebrali cos tam kombinujemy ,nagle ktos drze ryja (wiem kto ale nvm) SAWEH PZ.Zalogowalem pierwszy i dalem komende zeby logowac.Wszyscy zalogowali dobiegam do saweha a on bez pz XDD
Krotko mowiac akcja zjebana przez idiote ^^
Na battle nie wyszlismy bo tamci stali w pz to raz.Oni wyszli by dopiero jak bylo by ich wiecej.Zreszta ja napewno nie odwarzyl bym sie prowadzic OB ,a nikogo kto moglby ewentualnie poprowadzic nie bylo.
Noname18
26-01-2008, 12:24
@Up
Wystarczy argumentow, "daly rade" :D
Kafffffar
26-01-2008, 12:47
Saweh on Morgana
Jan 26 2008, 11:34:57 CET Killed at Level 138 by Kafarotwaty Kafar
Filmik jeszcze goracy:
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/36653
Kocham taki slowa:
"12:26 Saweh on Morgana [137]: but it was nice anyway
12:26 Saweh on Morgana [137]: looked really nice"
Dopiero sie rozkrecamy spokojnieeee jak na wojnie po wojnie tez spokojnie xDDDDDDD
Gz noobq solo fraga :P
GZ fraga!!! Kaffar, moja teoria o spy się nie udała, bo tego kogo podejrzewałem ubiliście, a ten drugi z waszej strony był obecny na filmie, więc niestety nie wiem kim jest spy...
Kafffffar
26-01-2008, 14:17
huhu Saweh juz bez gildi:d Bedziecie wywalac kazdego kogo zabijemy?:D
btw. Berig Mage w Eter~ ( wiem juz ktos o tym wspominal) ;) Kolejny frajer ktory chce wylizac rodzyny z dupy Russelowi i reszcie ^^ Ale zadne to wzmocnienie :D Pro mastash pvp to on nie jest 8o
Ładna i szybka akcja oby było więcej takich akcji.
saweh zostal wywalony za glupote chyba ale akcja ladna jak by saweh mial troche szczescia by uciek
Victeron
26-01-2008, 15:03
Rozczarowałem się.... Kiedys jak normalnie grałem to takie gracze jak Berig Mage, Lecker Matz, Les Xardas, Don Hoost nie bede wiecej ludzi wymieniac bo to nie ma sensu ale jak wy zescie pomocy potrzebowali to Victeron pomogl a teraz widze jak sie rewanzujecie walczac przeciwko mi. Trudno się mówi ale spmnicie moje słowa że Hiszpanie was wyżócą. Jak to Russel Inferno mi napisał: " To był błąd że daliśmy Ci wbić 200 lvl jesteś za wielkim zagrożeniem dla nas i musimy Ci usunać i żadnemu polakowi już nie damy wbic takiego lvl" Dokladnie tak Russel napisal oczywiscie po angielsku ;) Owszem Victoriano~ ma 200 lvl ale się nie dziwie RL od Fureyki to może no chyba że sie przeprowadzicie tam gdzie Fureyka i bedziecie im dalej dupke lizac :D A może mi powiecie czemu Cria Andan zabili ?? Wiem dlaczego.... Bo nie chca doprowadzic do tego zeby 200 lvl wbil wiec juz go zabili na dzien dobry a on nic nie zrobil przeciez wrocil po dlugiej przerwie do gry. No ale "WIELKI" Russel powiedzial ze doszly go sluchy ze do wojny dojdzie jak lvl wbije :D Owszem znam Crie i dzwonielm do niego czy nam pomoze w wojnie i powiedzial prosto zmostu ze przeprasza nas ale on chce spokojnie sobie juz grac ze zadna wojna go nie kreci, zrozumialem go i pretensji nie mam bo juz w ostatniej wojnie poógł no ale jak widac dolaczyl po tym co "WIELKI MISTRZ" zrobil.
Co jeszcze moge fajnego powiedzieć....
Fajnie Russel fragi liczy :D zabija jakiegos typa i mowia ze on nam pomaga:D a jak mysmy zabili jessie ~ to mowil ze ten frag sie nie liczy bo nie pomaga ale w gildi byl, dzis to samo z sawehem padl i juz nie ma gildi i frag sie nie liczy :D Super taktyka. Mam wyjebane na od nich fragi. Juz sie Russelowi majty czesa bo widzi ze ta wojna nie bedze latwa i ludziom placi za pomoc :baby: Mam troche lojalnych ludzi i się nie poddamy latwo wiec dolanczajcie dalej do Russelka.
Signed.
Victeron
saweh zostal wywalony za glupote chyba ale akcja ladna jak by saweh mial troche szczescia by uciek
Chociaz nie bylo mnie na tej akcji uwazam, ze nie ucieklby daleko ;)
Chociaz nie bylo mnie na tej akcji uwazam, ze nie ucieklby daleko ;)
sorry moj blad zapomnialem ze mial pz locka
Rozczarowałem się.... Kiedys jak normalnie grałem to takie gracze jak Berig Mage, Lecker Matz, Les Xardas, Don Hoost nie bede wiecej ludzi wymieniac bo to nie ma sensu ale jak wy zescie pomocy potrzebowali to Victeron pomogl a teraz widze jak sie rewanzujecie walczac przeciwko mi. Trudno się mówi ale spmnicie moje słowa że Hiszpanie was wyżócą. Jak to Russel Inferno mi napisał: " To był błąd że daliśmy Ci wbić 200 lvl jesteś za wielkim zagrożeniem dla nas i musimy Ci usunać i żadnemu polakowi już nie damy wbic takiego lvl" Dokladnie tak Russel napisal oczywiscie po angielsku ;) Owszem Victoriano~ ma 200 lvl ale się nie dziwie RL od Fureyki to może no chyba że sie przeprowadzicie tam gdzie Fureyka i bedziecie im dalej dupke lizac :D A może mi powiecie czemu Cria Andan zabili ?? Wiem dlaczego.... Bo nie chca doprowadzic do tego zeby 200 lvl wbil wiec juz go zabili na dzien dobry a on nic nie zrobil przeciez wrocil po dlugiej przerwie do gry. No ale "WIELKI" Russel powiedzial ze doszly go sluchy ze do wojny dojdzie jak lvl wbije :D Owszem znam Crie i dzwonielm do niego czy nam pomoze w wojnie i powiedzial prosto zmostu ze przeprasza nas ale on chce spokojnie sobie juz grac ze zadna wojna go nie kreci, zrozumialem go i pretensji nie mam bo juz w ostatniej wojnie poógł no ale jak widac dolaczyl po tym co "WIELKI MISTRZ" zrobil.
Fajnie Russel fragi liczy :D zabija jakiegos typa i mowia ze on nam pomaga:D a jak mysmy zabili jessie ~ to mowil ze ten frag sie nie liczy bo nie pomaga ale w gildi byl, dzis to samo z sawehem padl i juz nie ma gildi i frag sie nie liczy :D Super taktyka. Mam wyjebane na od nich fragi. Juz sie Russelowi majty czesa bo widzi ze ta wojna nie bedze latwa i ludziom placi za pomoc :baby: Mam troche lojalnych ludzi i się nie poddamy latwo wiec dolanczajcie dalej do Russelka.
Signed.
Victeron
nie rozczulaj sie nad soba robia co chce ponoc to wolny kraj
@Victeron
Victoriano to nie rl Fureyki..
motorolka164
26-01-2008, 15:46
Dzieki Arcy za sprostowanie bo spadlam z krzesla az 8o
Aż sie musze wtrącić :)
Victeron, napisales cos o Les Xardasie ze walczy przeciw tobie. Niby w jaki sposob jak on sie nie logowal juz od 2 miechow bo kompa nie ma? Nawet jakby mial podejrzewam zeby wogole nie walczyl jak zawsze. A i nie jestem rl od Fureyki ;)
Signed.
Victeron
Nie klam bo juz wystarczajacej grupie narobiles problemow. Po tym jak odeszli lub jeszcze nie i poznali powody wojny troche zmienili o Tobie zdanie, moze dlatego w dupe teraz dostajesz.
Nikt sie Ciebie nie boji bo jak widzisz padasz jak noob przy kazdej lepszej okazji (ahh sorry nie ty, ludzie z furory, zwracam honor). Moze wojna nalezy do trudniejszych bo sie przeciwstawiliscie ale ludzie ktorzy graja od poczatku twierdza ze od kad graja czyli jakies 6 lat, nie widzieli wiekszego nooba (chodzi mi o Ciebie, nie Rise).
Jak widac bardzo dobrze mnie znasz i wiesz znakomicie kto jest moim rl ... ^^
Nie klam bo juz wystarczajacej grupie narobiles problemow. Po tym jak odeszli lub jeszcze nie i poznali powody wojny troche zmienili o Tobie zdanie, moze dlatego w dupe teraz dostajesz.
Nikt sie Ciebie nie boji bo jak widzisz padasz jak noob przy kazdej lepszej okazji (ahh sorry nie ty, ludzie z furory, zwracam honor). Moze wojna nalezy do trudniejszych bo sie przeciwstawiliscie ale ludzie ktorzy graja od poczatku twierdza ze od kad graja czyli jakies 6 lat, nie widzieli wiekszego nooba (chodzi mi o Ciebie, nie Rise).
Może i Vicek cos tam czasem "znobi", ale w przeciwieństie do Ciebie jest w porządku, można na Niego liczyć i dużo osób lubi go. Ty natomiast Jesteś pijawką żerującą na tych wszystkich chłopaczynach, których nie stać w rl na zakup pacca. Ciułają te gp, a Ty ich pózniej okradasz!!!
Tak nie można tego inaczej nazwać...
Kradzieżą też jest są te Wasze kosmiczne paymenty za byle gówno, powody wyssane z palca. "nie zapłacisz nie grasz"
Co Ty k*rwa przedstawiciel CipSoft-u Jestes ??? 8o żeby dodatkowe opłaty za grę pobierać?
Nie chce Cię obrażać, ale wciąż udowadniasz to, że za parę k zrobiłabyś...8o
Zresztą bardziej pazernej osoby na Morganie nie stać, a jak nie masz pieniędzy w rl to nie paymenty tylko WON do pracy!!!
Nie wiem czy zauwazylas ale Rise raczej nie dostaje w dupe na tej wojnie :P.
Może i Vicek cos tam czasem "znobi", ale w przeciwieństie do Ciebie jest w porządku, można na Niego liczyć i dużo osób lubi go. Ty natomiast Jesteś pijawką żerującą na tych wszystkich chłopaczynach, których nie stać w rl na zakup pacca. Ciułają te gp, a Ty ich pózniej okradasz!!!
Tak nie można tego inaczej nazwać...
Kradzieżą też jest są te Wasze kosmiczne paymenty za byle gówno, powody wyssane z palca. "nie zapłacisz nie grasz"
Co Ty k*rwa przedstawiciel CipSoft-u Jestes ??? 8o żeby dodatkowe opłaty za grę pobierać?
Nie chce Cię obrażać, ale wciąż udowadniasz to, że za parę k zrobiłabyś...8o
Zresztą bardziej pazernej osoby na Morganie nie stać, a jak nie masz pieniędzy w rl to nie paymenty tylko WON do pracy!!!
Wogole wiesz kogo o pacc orabalam? Zapewne nie i powodu rowniez nie znasz.
Ktos z Rise, z tego co wiem tez zarobil na fake paccach (srry, Kafar, musialam :$ ;p)
Taa Vic jest wporzadku, kilka razy z nim gadalam :´)
Ja jestem bleee i nie mam kumpli :/ Przykro mi, ze mnie nie lubisz nie zamieniajac slowa ze mna :( Straszne sie przejmuje tym co o mnie myslisz xD
Barnabhinio
26-01-2008, 16:29
Stety, niestety dla Ciebie w Polsce panuje wolność wyrażania swoich myśli i przekonań.
Wolnosc slowa, ale w granicach obowiazujacego prawa, i nie mozesz podawac danych osobowych osoby bez jej pozwolenia, tak samo jak np. nie mozesz publicznie obrazic jakiejs osoby.
Gz akcji dla Rise, przynajmniej jakis spontan :)
Kafar, na solo wziales Saweha?
motorolka164
26-01-2008, 16:34
Wogole wiesz kogo o pacc orabalam? Zapewne nie i powodu rowniez nie znasz.
Ktos z Rise, z tego co wiem tez zarobil na fake paccach (srry, Kafar, musialam :$ ;p)
No niestety ty Kafar powodow nie miales mimo pierdolenia ze tylko z Oath/Ete~/Avis chciales ojebac. Duchsterek do nich nie nalezy...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.