zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Wojna Na Morganie

Stron : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 [15] 16 17 18 19 20 21 22 23

xBardolekx
21-04-2008, 17:46
ja jebe ale wy macie nasrane w tej bani -.- od was padaja na expie my piszemy posty? robcie tak dalej a tylko utrzymujecie nas w przekonaniu ze to jednak wy a nie my boicie sie przeciwnikow i to wy a nie my macie obnizone morale. keep going!

edit
oo mekkron w wojnie xD c ya mate :p

Druid-Carlos
21-04-2008, 18:13
Nom Russel coraz bardziej pokazuje calej Morganie, że jest idiota i tyle na ten temat.

_Dari__
21-04-2008, 18:20
W pierwszych słowach tego postu pozdrawiam was serdecznie.

Dzisiejszy dzień jest jednym z najsmutniejszych dla Morgany. 21 kwietnia 2008 roku. Prawdopodobnie największa tragedia w historii istnienia tego servera. Otóż tego dnia mój wierny druh, Uriza został zhakowany. Ostatni bastion sprawiedliwości padł. Moją propozycją jest aby wszyscy gracze, którzy to czytają nosili do końca tego tygodnia czarne outfity na znam żałoby za jednym z najwybitniejszych osób żyjących na Morganie. Przekażcie tą wiadomość swoim przyjaciołom, aby ci również pogrążyli się w żałobie. Prosiłbym też obie strony na wojnie o zaprzestanie walki na ten tydzień. Myślę, że nie wymagam wiele w zamian za uszanowanie pamięci Urizy. Jednak nie smućcie się. Pozostała nam tylko wiara i nadzieja, że nasz bohater kiedyś powróci i nadal będzie kontynuować swoje szlachetne dzieło, jakim było stworzenie enklawy radości i bezpieczeństwa na Morganie. Na końcu chciałbym poprosić wszystkich graczy, którzy mają jakiekolwiek informacje o hackerze, aby przekazali je mnie, na forum, w postaci prywatnej wiadomości. I jeszcze na sam koniec chciałbym zdementować plotki, jakoby niejaki Skunabaki rzekomo miał należeć do naszego elitarnego grona. Bez urazy, ale czymże jest mała wredna mucha, w porównaniu do potężnego i dumnego giganta?

Dziękuję za czytanie i przepraszam za błędy.

Asz2212
21-04-2008, 18:23
buahuahauahu xD o jaaa

Victorin111
21-04-2008, 18:25
Hhahahah na russela juz naprawde nie ma słów xddd. No sory ale ziomus nie byl na ani jednym openie a pierdoli jakby niewiadomo co zrobil dla RC xddd.

SirAravras
21-04-2008, 18:33
@Dari
Chłopie ja Cię już lubie :D i bede nosił czarny outfit nawet ( całe życie nosze taki sam w końcu ale.. ) tylko główke pozwole sobie mieć blond ;p

@Victorin
Był na opence

@Nightre~
Skad wiadomo że Mekkron w wojnie ?

Druid-Carlos
21-04-2008, 18:55
@up
Książke piszesz?

MiszczuPefalpe
21-04-2008, 19:02
W pierwszych słowach tego postu pozdrawiam was serdecznie.

Dzisiejszy dzień jest jednym z najsmutniejszych dla Morgany. 21 kwietnia 2008 roku. Prawdopodobnie największa tragedia w historii istnienia tego servera. Otóż tego dnia mój wierny druh, Uriza został zhakowany. Ostatni bastion sprawiedliwości padł. Moją propozycją jest aby wszyscy gracze, którzy to czytają nosili do końca tego tygodnia czarne outfity na znam żałoby za jednym z najwybitniejszych osób żyjących na Morganie. Przekażcie tą wiadomość swoim przyjaciołom, aby ci również pogrążyli się w żałobie. Prosiłbym też obie strony na wojnie o zaprzestanie walki na ten tydzień. Myślę, że nie wymagam wiele w zamian za uszanowanie pamięci Urizy. Jednak nie smućcie się. Pozostała nam tylko wiara i nadzieja, że nasz bohater kiedyś powróci i nadal będzie kontynuować swoje szlachetne dzieło, jakim było stworzenie enklawy radości i bezpieczeństwa na Morganie. Na końcu chciałbym poprosić wszystkich graczy, którzy mają jakiekolwiek informacje o hackerze, aby przekazali je mnie, na forum, w postaci prywatnej wiadomości. I jeszcze na sam koniec chciałbym zdementować plotki, jakoby niejaki Skunabaki rzekomo miał należeć do naszego elitarnego grona. Bez urazy, ale czymże jest mała wredna mucha, w porównaniu do potężnego i dumnego giganta?

Dziękuję za czytanie i przepraszam za błędy.

Dari dziekuje ci za wspolczucie kurwa 15k stracilem noble arma dragon shielda p legi i kurwa crfwon helmet ja pierdole. ale obiecuje ze sie pozbieram i dokoncze wara. musimy sie trzymac razem w trudnych chwilach tak jak na openkach naszych to nas nikt nie zwyciezy. O straconych runach bojowych nawet nie wspomne. dzis ide pic i stawiam bota i obiecuje ze od jutra zaczne nowe pg. ku lepszej morganie

xMaGiCx
21-04-2008, 19:09
@Dari

Buhahha Weź przestań pisac te posty bo kiedyś padnę z śmiechu :D

@Victeron

Znowu chciałeś expic ,Ale nie wychodzi ci ten exp w czasie WAR :(

Prezes-Portas
21-04-2008, 19:21
@Victeron

Znowu chciałeś expic ,Ale nie wychodzi ci ten exp w czasie WAR :(

A moze Ty sie nam pochwalisz swoim lvl'kiem ? 10, 20 moze 50 ?

btw nie wiem czy juz widzieliscie

http://pl.youtube.com/watch?v=3uqqjvs9UaM tym razem zrobiona przez Vigrosso

HardClan
21-04-2008, 19:28
ja jebe ale wy macie nasrane w tej bani -.- od was padaja na expie my piszemy posty? robcie tak dalej a tylko utrzymujecie nas w przekonaniu ze to jednak wy a nie my boicie sie przeciwnikow i to wy a nie my macie obnizone morale. keep going!

edit
oo mekkron w wojnie xD c ya mate :p

ZapraszmyNaOb.pl?.sp?.swe?

@Geturekkkk w wojnie
hahahahahahahahahahahaahahahhahahaaaahhahahahahahh aa

@Topic
A na Morganie wieje nudą... hiszpanie w*****ają na vencie...

xMaGiCx
21-04-2008, 19:39
A moze Ty sie nam pochwalisz swoim lvl'kiem ? 10, 20 moze 50 ?

btw nie wiem czy juz widzieliscie

http://pl.youtube.com/watch?v=3uqqjvs9UaM tym razem zrobiona przez Vigrosso

Jak byś nie wiedział znam Vica z Rl. Po 2 Nie gram na Morganie narazie może kiedys zagram ;P Teraz niegram w Tibie :)

J.Rabbit
21-04-2008, 19:45
hahahaha co za idioci ,nawet wmv nie potraficie zrobic kretyni. Dilame 102ms haha.

Jaz'
21-04-2008, 19:56
hahahaha co za idioci ,nawet wmv nie potraficie zrobic kretyni. Dilame 102ms haha.

Zrób lepsze, chłopcze, ok?

MatiStw
21-04-2008, 20:00
@2up
SORRRRRRRY ! JA PI***OLE NIE UMIEMY ZROBIC FILMU JAK MI PRZYKRO KOLEGO ! ;( JAAAAAAAA DILAME MS !!!! HELP !!!!

btw. Co do tego Dilame to złożył się jak sork 8o ALE PRZEPRASZAM JESTESMY IDIOTAMI ! I NA DODATEK NASZ VICTERON SIE WYWRÓCIŁ, TERAZ TO JUŻ PRZEGRAMY !!!!!!URIZA HELPE ! X(

@SiurekBaki
Noob wyjdzie z Carlin ale Carlin nie wyjdzie z Nooba ;)

PRZEPRASZAM MAME ZE KUPILEM POSTAC I TATE ZE NIE CHCIALO MI SIE GRAC TYLKO ZABIJAC I PRZEPRASZAM TIBIJCZYKOW ZE NIE UMIEM TEGO ROBIC ;(

Juzefek
21-04-2008, 20:02
Heh, jak ja koffam tematy o wojnach na serwach... Można tylu fajnych tekstów i wyzwisk nauczyć...

Kafffffar
21-04-2008, 20:08
Vigross sie pomylil poprostu , ludzka rzec :) . Filmik lepszy od pierwszego. Zrobiony dobrze ale troche bez pomyslu ;d Fragi jak fragi brak tego efektu dobrego :D Mysle ,ze niedlugo znajde troche czasu i skleje filmiki jakis grubszy z wszystkimi fragami jakie byly nagrywane i bedzie on trwal moze i nawet z 20 min ^^ Ale narazie nie ma co kleic wmv trzeba dalej niszczyc.

Btw. dzieki za wyroznienie na koncu 0o

Tensz-in
21-04-2008, 20:54
ZapraszmyNaOb.pl?.sp?.swe?

Dzisiaj tak nas zaprosiliscie na ob ze skitraliscie sie na deserta i daliscie masslogout. Co , tacy z was spontaniczni goscie, potega morgany po ch*ju, ze nie daliscie rady dzisiaj wyjsc ? Za malo czasu zeby kopengasow zawolac na chary czy elf bota + combo bota zalczyc ? Zgassss....

Troche mnie ponioslo, ale po ch*j prowokuje takimi debilnymi komentarzami jak wszyscy widza jaka jest rzeczywistosc. Banda napinaczy na forum wola o OB a jak przyjdzie OB to ich GOWNO widac tylko biegaja za kopengasami z rogstahem na czele jak barany. Nawet jak wygracie ta wojne to nie bedzie to wasza zasluga, kazdy zapamieta was jako Solle,Kinia,Rogstah,Vildingen ,ktorymi combo botem tna na OB kopengasi, bo nic specjalnego w tej wojnie pozatym pokazac nie potraficie (odrazu zaznaczam ze nie mowie jacy to my swietni jestesmy ,ale sam sprowokowales).

Bey

Seith
21-04-2008, 21:21
Tenszuś po co te nerwy :'(

Gustaw_konrad
21-04-2008, 21:22
Za to waszymi charami na*******a selena aldora kyra furora morgana (na zyczenie kolegi co napisal na dole) i chuj jeden wie kto jeszcze.

@ down
thx

Prezes-Portas
21-04-2008, 21:24
Za to waszymi charami na*******a selena aldora kyra furora i chuj jeden wie kto jeszcze.

:confused: zapomniales o morganie

MatiStw
21-04-2008, 21:26
Zapomniałeś jeszcze o Harmoni i Pacerze :confused:

Pensive
21-04-2008, 21:29
Po to żeby pokazać takim ciotom jak Ty, że pierdolicie za dużo smutów.

Druid-Carlos
21-04-2008, 22:35
Dodaj jeszcze Danubie please

Victorin111
21-04-2008, 22:36
Podobno Kafarem czasami gra Mateusz Dragon Wielki :S

xBardolekx
22-04-2008, 06:18
nie no i tak zapomnial o tym ze xadam (dla niewiedzacych polski gm...) lata zawsze z nami na snaki i dostaje co troche inne pasy o.O

Pensive
22-04-2008, 06:44
Ej, a co z Seromontisem ? :/ przeciez on też pomaga..

xKaseKx
22-04-2008, 07:32
Oi Oi Oi a ja jeszcze słyszałem że chłopaki z celesty potym jak wygrali wojne na swoim serwerze też grają NPNP charami...

Benisato69
22-04-2008, 09:28
Podobno Kafarem czasami gra Mateusz Dragon Wielki :S

Nooo ładnie ... teraz juz wszyscy wiedzą ;/ ... Mówiłem ci kafar ze kiedyś to wyjdzie na jaw -.-

Nirek-Devilek
22-04-2008, 10:25
zapomnieliście o chłopakach z azury ;s

Skunabaki<3
22-04-2008, 10:38
Słuchaj ciulu jak jesteś taki pro mastah, to czemu napisałeś jak MY staliśmy w 5 osób 20 lvle, a was było 3-4 60lvle i jeden 79, że nie wyjdziecie bo "Patrz ilu was jest, a ilu nas" ? Zamknji pysk sam, taka mała rada ; )

No wiesz ja nie jestem taki glupi wiedzialem co jest grane ze zabilibysmy was tam wszystkich to byscie relog zrobili tyle ze byliscie mnie za old ownera a ja chcialem banshee zrobic i dlug nirkowi oddac no cos nie udalo sie

A to moze wam Pomoze

10:24 Maroweepth [7]: oi
10:24 Maroweepth [7]: u wanna back loot?
10:24 Oddi Feld [88]: yes please :)
10:25 Maroweepth [7]: Say "Please back my loot , i m boting Lord Sipp and i give back
10:25 Oddi Feld [88]: Please back my loot, i m boting Lord Sipp
10:26 Oddi Feld [88]: So xd?
10:27 Maroweepth [7]: u are very sux oob ;o
10:27 Maroweepth [7]: noob;8
10:27 Maroweepth [7]: i take it on post tibia com
10:27 Oddi Feld [88]: cool, got proof?
10:27 Maroweepth [7]: i m with npnp
10:27 Maroweepth [7]: noob
10:27 Oddi Feld [88]: ok
10:27 Oddi Feld [88]: coo
10:27 Oddi Feld [88]: l
10:27 Oddi Feld [88]: Like I care?
10:27 Oddi Feld [88]: xddddd

Xig-ennon
22-04-2008, 11:58
Remariel

Apr 22 2008, 11:50:18 CEST Killed at Level 119 by Nirek Devilek
and by Azreal Wizard

btw. Jak wam egzaminy poszly xDD? bo mi sredniawo

Pensive
22-04-2008, 12:46
No wiesz ja nie jestem taki glupi wiedzialem co jest grane ze zabilibysmy was tam wszystkich to byscie relog zrobili tyle ze byliscie mnie za old ownera a ja chcialem banshee zrobic i dlug nirkowi oddac no cos nie udalo sie

A nie rozpłaczesz się ? Sam do tego doprowadziłeś ; )

Xig-ennon
22-04-2008, 14:01
Apr 22 2008, 11:50:18 CEST Killed at Level 119 by Nirek Devilek
and by Azreal Wizard

Name: Remariel
Sex: male
Profession: Knight
Level: 115

Lol blessow nie mial :D

SirAravras
22-04-2008, 14:06
Oszczędnośc kosztuje ;p

Gustaw_konrad
22-04-2008, 14:52
ciekaw jestem za co padl bo nie przypominam sobie zeby byl kiedykolwiek z nami

Amoniak50
22-04-2008, 15:50
Nie wystarczy ze to "brat fureyki" czy jakos tak?Od**** jakies tam PA.Trzeba bylo cisnac z expa bo NOOB pisal do siory albo russela....

Delarev
22-04-2008, 16:29

Ty tez jestes ciekawy...najpierw kupiles ode mnie Little Mysterious'a, ktorego Ci hackneli a pozniej miales Adama i ubili Cie ludzie z karaoke mimo ze masz na RLu Nirka, Fidosa i paru innych... pogratulowac. :) Juz nie powiem o tym ze fakt faktem jebiesz ostro w huja na pacce. ;)

Komentatorek
22-04-2008, 18:56
Nie wystarczy ze to "brat fureyki" czy jakos tak?Od**** jakies tam PA.Trzeba bylo cisnac z expa bo NOOB pisal do siory albo russela....

Remariel był sprzedany dawno dawno temu. Xigenon, rl kumpel brata Fureyki, czyli starego ownera Remariela może to przyznać, no chyba, że aż tak wziął się za lizanie dupy, że nie potwierdzi :(

Skunabaki<3
22-04-2008, 19:54
Ja wiem ze ty porobiles littla nie jestem taki glupi a z adamem coldem mialo byc tak odrazu ze go rokne ale namowila mnie jednak osoba zeby zrobil banshee no coz nie udalo sie jedno ale drugie znouwz tak i jak tam 80zl przyszlo ? ;>

A co do pacc to jest moja sprawa na co pieniadze wydaje . Ostatnio powodzi mi sie z rl kasa to ja wydaje

Victorin111
22-04-2008, 20:32
Ja wiem ze ty porobiles littla nie jestem taki glupi a z adamem coldem mialo byc tak odrazu ze go rokne ale namowila mnie jednak osoba zeby zrobil banshee no coz nie udalo sie jedno ale drugie znouwz tak i jak tam 80zl przyszlo ? ;>

A co do pacc to jest moja sprawa na co pieniadze wydaje . Ostatnio powodzi mi sie z rl kasa to ja wydaje

No to gz xddddddddddd

Imperek
22-04-2008, 22:46
Solved

dziękuję NPNP za szybką reakcję. Nie ma co piętnować dalej chłopaka postem.

Macjei
22-04-2008, 22:54
. . . << Tyle na ten temat

Imperek
22-04-2008, 22:58
widzialem wiecej mowiace wypowiedzi.

xMaGiCx
22-04-2008, 23:01
Niebedzie chyba Kosmosu.... heh

Imperek
22-04-2008, 23:03
Solved, j.w.

Komentatorek
22-04-2008, 23:13
nie wejdzie i nie zamierza, chyba ze to co mowi Łowca Wiatru to prawda.

Jesteś żenujący.
NPNP zabija was za byle co złego powiecie (patrz Elvim) a wy pozwalacie sobie tak wrzucać. Padliście za niepomaganie im i pewnie nie raz padniecie ale wy wolicie siedzieć na dupie i tak się dawać. Życzę wam żeby NPNP zrobiło z wami porządek. GOGO NPNP

Victorin111
22-04-2008, 23:19
Jesteś żenujący.
NPNP zabija was za byle co złego powiecie (patrz Elvim) a wy pozwalacie sobie tak wrzucać. Padliście za niepomaganie im i pewnie nie raz padniecie ale wy wolicie siedzieć na dupie i tak się dawać. Życzę wam żeby NPNP zrobiło z wami porządek. GOGO NPNP

idz że sie napinać gdzie indziej

NalesnikiZserem
22-04-2008, 23:34
idz że sie napinać gdzie indziej

Powiedzial prawde ;0 sibuna daje soba pomiatac (peace and love!)

xMaGiCx
22-04-2008, 23:44
sibuna stara Sie Nie mieszac w wiecznego Wara... Bo to nie jest pierwszy taki war i nie ostatni Jak NPNP przegra to znowu beda walczyc tak jak i Roxando.....

Komentatorek
22-04-2008, 23:45
sibuna stara Sie Nie mieszac w wiecznego Wara... Bo to nie jest pierwszy taki war i nie ostatni Jak NPNP przegra to znowu beda walczyc tak jak i Roxando.....

Lepiej dawać sobą pomiatać w nieskończoność? Jak kto lubi :p

Edit: Wierzycie w to, że można być wiecznie neutralnym? Ja w to wątpię ...

@down. No właśnie, rozwiązują pokojowo bo dają sobie pomiatać, nie chcą odzyskać utraconych "rzeczy", wolą być pomiatani niż odzyskać to co utracili bądź co do nich należy.

Dlatego powinni dostać kopa w dupę i mam nadzieję, że npnp nie zawiedzie.

xMaGiCx
22-04-2008, 23:53
Niewiem czy sibuna daje sobą pomiatac czy nie. Wiem ze rozwiązuje wiekszosc problemów w sposób pokojowy i za to szanuje tą Gildie.:)

Nie no wiecznie na pewno nie będą neutral. Poczekajmy do Następnego War, Ale najpierw ten sie musi Skonczyc.

@up.

Ale W tej grze nie chodzi tylko o to żeby kogoś za coś ubic.Czasami Trzeba To rozwiazac pokojowo bo można poniesc jeszcze większe straty.

Chons
22-04-2008, 23:55
w Tibi nigdy nie bylo, nie jest i nie bedzie pokoju.Zawsze sa jakies awantury. To jest taka gra( nie mowie o non-pvp).

Pensive
23-04-2008, 00:18
Lepiej dawać sobą pomiatać w nieskończoność? Jak kto lubi :p

Poprostu pokazują jak bardzo zależy im na tej wojnie idioto, a nie dają sobą pomiatać. To że Ci nie wyszło w tibi, nie tyczy się do reszty.

Victorin111
23-04-2008, 00:42
Poprostu pokazują jak bardzo zależy im na tej wojnie idioto, a nie dają sobą pomiatać. To że Ci nie wyszło w tibi, nie tyczy się do reszty.

Dokladnie o to chodzi

Imperek
23-04-2008, 02:16
Nie licząc czasów bycia w Hurricane czy prób robienia rebelii przeciw Nizahe 1000 lat temu nigdy mi sie nie marzyla wladza, wiec nie bardzo mam o co tutaj walczyc - o kumpli tez nie bardzo, bo sa po obu stronach.

Nie wiem czemu ludziom przeszkadza pokojowa gildia, która z przyjemnoscia wszystkim pomaga. Jak NPNP wygra wojne, to z wielka frajda wysle naszych knightow na POI z Victeronem, Kafarem i innymi osobami, do których nabrałem dużego szacunku podczas tej wojny. Jeśli wygra RC to zrobie co sie da, by moich znajomych z NPNP jak najłagodniej z tej wojny wyciagnac. To samo zrobie w druga strone dla ludzi z RC, którzy są tego warci, jak choćby Komisarz, który chyba tutaj sie cieszy sporym szacunkiem.

Gramy po to, zeby sobie pograc, poganiać za questami, porobić addony. Nie widze wiekszego sensu z zabierania ludziom tego, co sam w grze najbardziej lubie. Nie pomagamy w wojnie o władzę, bo też do tej władzy pchać się nie będziemy. No i ciezko nazwac pomoca zabijanie wlasnych znajomych. Zaczniemy walczyc dopiero wtedy, kiedy ktos nam bedzie zabieral to, co lubimy najbardziej. Pod tym wzgledem zarowno spinka z Elvimem, jak i teraz z Wichurą czy wiele innych w obie strony przyniosly by wiecej problemow wszystkim, gdyby byly rozwiazane przez wwalanie sie w wojne.

Darze szacunkiem ludzi w tej wojnie i jak mi przyjdzie na frosty Victeron jak ostatnio, to go wpuszczę na luzie, bo tak jak mowilem wczesniej szanuję go i wiem ze wiele okazji do ekspienia nie ma. Tak samo liczę na to, ze bede szanowany po wojnie. Niezaleznie od tego, kto w niej wygra, bo mimo roznych dziwnych sytuacji wierzę, ze gram z ludzmi na poziomie.

Inna sprawa, ze poziom nienawisci miedzy RC i NPNP jest tak wielki, ze jakos sie na czyjąkolwiek wygraną na razie nie zanosi.

xMaGiCx
23-04-2008, 02:57
Imperek jesteś jedną z niewielu osób jakie szanuje na Morganie , A szanuje może jakieś 5-6 osób. Innym w głowach Tylko PK ,Okradanie sie nawzajem Itp. Bierzcie przykład z Imperka A Morgana Będzie Lepsza :)

Victorin111
23-04-2008, 03:19
Imperek z mojej strony również wielki szacunek :)

HardClan
23-04-2008, 07:24
Imperek jesteś jedną z niewielu osób jakie szanuje na Morganie , A szanuje może jakieś 5-6 osób. Innym w głowach Tylko PK ,Okradanie sie nawzajem Itp. Bierzcie przykład z Imperka A Morgana Będzie Lepsza :)

Będzie lepsza z czyjego punktu widzenia?
Bo widzisz są ludzie na Morganie, którzy czerpią radość z zabijania... to jakby mogli sobie zyć na spokojnej Morganie?

Na serveach gdzie zaczynają się duże wojny, gzie po jednej stronie walczy dużo ludzi z jednej nacji <np. Hiszpanie> a po drugiej inna duża nacja <Polacy>... to takie wojny będą trwały tak długo, aż się komuś znudzi ;)

Macjei
23-04-2008, 09:03
I to mi sie podobaaaaaa wieczna wojna xD Ale nie powiem czasami mozna poexpic z nudow :P

Imperek napisz final tej sprawy na priv.

Kafffffar
23-04-2008, 10:54
Co wy sie tak czepiacie tego Imperka? Jak jestescie takie kozaki to zrobcie sobie swoje chary 100+ zrobcie taka gildie jak ma Imperek z zaufanymi ludzmi itp. i dolaczajcie sobie do wojny.Nie wpieprzajcie sie w jego gildie i w decyzje jego gildi. On nie chce walczyc i tyle. Taka polityke przyjol i za to trzeba go szanowac.

pyzio2
23-04-2008, 11:48
Co wy sie tak czepiacie tego Imperka? Jak jestescie takie kozaki to zrobcie sobie swoje chary 100+ zrobcie taka gildie jak ma Imperek z zaufanymi ludzmi itp. i dolaczajcie sobie do wojny.Nie wpieprzajcie sie w jego gildie i w decyzje jego gildi. On nie chce walczyc i tyle. Taka polityke przyjol i za to trzeba go szanowac.

dokladnie tak jak mowisz kafar :)

respect

Komisarzyk
23-04-2008, 15:03

Po czesci popieram.

Lecz,ale azaliz.....

Polityka to nie wszystko jesli chodzi o wojne, bo ty nie wybierasz kiedy ktos kogos zabije z powodem lub bez, nie masz wplywu na glupie wybryki czlonkow gildii. Chodzi mi o to ze wojna czasami dopada Cie z nienacka, i nie masz na to zadnego wplywu. Oczywisice mozna jej "unikac" bedac non stop poslusznym agresorowi, i wszystko wybaczac i usprawiedliwiac.

czyli podsumowujac

tez mog prowadzic taka polityke aby nie brac udzialu w zadnej wojnie, czyli: wychodzic z respa jak silniejszy mnie wyprasza, placic za zabicie botera ktory ma protekcje, przymykac oko na gnebienie moich przyjaciol. ale czy tkaie cos mozna wogole nazwac jakas polityka?

PS. nie mowilem o nikim konkretnie tylko tak ogolnie

Delarev
23-04-2008, 15:05

Nie obchodzi mnie ten char, nie hacknalem Ci Littla bo sie hackami brzydze a to co Ty sobie myslisz w tej Twojej pustej bani mam w dupie. ;) Ojebujesz ludzi na pacc i tyle. Jestes zwyklym pionkiem koles. ;)

Artur Kurczyk itp, itd
<tu był adres>
III klasa gimnazjum prawda? ;) Nie tylko mi sie nie spodobalo ojebywanie na pacce. :D

@down
Ze co? ;) Nic nie napisalem oprocz tego ze nie lubie zlodzieji, tych chyba nikt nie lubi o ile sam nim jest. A to ze mysle o nim jak o zlodzieju to chyba wolnosc slowa tak? ;)

Victorin111
23-04-2008, 15:07
Nie obchodzi mnie ten char, nie hacknalem Ci Littla bo sie hackami brzydze a to co Ty sobie myslisz w tej Twojej pustej bani mam w dupie. ;) Ojebujesz ludzi na pacc i tyle. Jestes zwyklym pionkiem koles. ;)

Artur Kurczyk
Styki 2c/2
Bogatynia
III klasa gimnazjum prawda? ;) Nie tylko mi sie nie spodobalo ojebywanie na pacce. :D

pojdziesz za to siedziec ojjjj

Skunabaki<3
23-04-2008, 15:19
hah zabawny jestes . a co do mojego adresu to sie mylisz :> bo to akurat nie byl bym taki glupi zeby dawac swoje dane ;o

Pensive
23-04-2008, 16:27
hah zabawny jestes . a co do mojego adresu to sie mylisz :> bo to akurat nie byl bym taki glupi zeby dawac swoje dane ;o

W to akurat nie wierze ; D

HardClan
23-04-2008, 17:52
W to akurat nie wierze ; D

Owned! xd

@komisarzyk
Dokładnie tak jak mówisz...

Amoniak50
23-04-2008, 21:46
Eter nic osobistego ale czy ty masz jakis rodzaj więzi z RC?Jeszcze niedawno(poj. wzgledne) walczyles u boku z clubmasterem i reszta....dlaczego wybrales RC?Mam juz swoja opinie i czekam az ja potwierdzisz.(zawsze mozesz mnie milo zaskoczyc) ;)

Chrzonszcz
24-04-2008, 00:13
otworzcie teraz vip liste i powiedzcie mi kto tu expi po nocach

MiszczuPefalpe
24-04-2008, 03:12
otworzcie teraz vip liste i powiedzcie mi kto tu expi po nocach

Ja kurwa expie bo mnie hackneli i musze lvl odrobic, pierdole do szkoly jutro znuf nie ide xD

Komisarzyk
24-04-2008, 07:21
Eter nic osobistego ale czy ty masz jakis rodzaj więzi z RC?Jeszcze niedawno(poj. wzgledne) walczyles u boku z clubmasterem i reszta....dlaczego wybrales RC?Mam juz swoja opinie i czekam az ja potwierdzisz.(zawsze mozesz mnie milo zaskoczyc) ;)

na tibia.pl trzymajmy sie wersji ze russel zaplacil mi 2 kk (to chyba najbardziej zadowoli ludzi tutaj)

... ci ktorzy powinni wiedziec wiedza

Macjei
24-04-2008, 07:23
Okey, wiec za to co zrobiliscie zabawimy sie inaczje GL. Pilnujcie sie (nie mowie do Sibuny o Arpens) :)

Xig-ennon
24-04-2008, 07:37
Remariel był sprzedany dawno dawno temu. Xigenon, rl kumpel brata Fureyki, czyli starego ownera Remariela może to przyznać, no chyba, że aż tak wziął się za lizanie dupy, że nie potwierdzi :(

Ssij mi az po bile.

Niestestety musze sie z toba zgodzic. Maja sprzedal chara jakies pol roku temu.

Pensive
24-04-2008, 10:23
Okey, wiec za to co zrobiliscie zabawimy sie inaczje GL. Pilnujcie sie (nie mowie do Sibuny o Arpens) :)

Można jaśniej ?

Qvik
24-04-2008, 12:42
Ah... Na ile szacowany jest czas tej wojny ;> ?:)

Nirek-Devilek
24-04-2008, 12:58
na tibia.pl trzymajmy sie wersji ze russel zaplacil mi 2 kk (to chyba najbardziej zadowoli ludzi tutaj)

... ci ktorzy powinni wiedziec wiedza

nie prawda bo wersja jest ze 1 kk ;s

Kafffffar
24-04-2008, 13:21
Jessie Drestas
Apr 24 2008, 11:56:20 CEST Killed at Level 147 by Cria Andan

Qvik
24-04-2008, 13:24
Eter już chyba więcej straciłeś niż dostałeś tej kaski :o

Macjei
24-04-2008, 14:17
Czas wojny? No ja zyje nadzieja ze jeszcze z roczek zebysmy jakas rocznice obchodzili xDDDD

Ehhh ta Jessie... Kogo ty chcesz w ch.ja robic :P:evul::evul::evul::evul::evul:

Pensive
24-04-2008, 15:23
Tak przy okazji małe pk z Jamery ; P
http://www.***********.com/563854693.html

speedy~

Seith
24-04-2008, 15:27

Jeśli chodzi Ci o Waldamora... Wy to zaczęliście zabijając naszych RLi :)

Kafffffar
24-04-2008, 16:28
Trixtara
Apr 24 2008, 16:24:41 CEST Killed at Level 154 by Cria Andan
and by Nightre Arcain

Kuluja sie chlopcy xd

motorolka164
24-04-2008, 16:31
Loke Mcspirit
Apr 24 2008, 16:26:18 CEST Killed at Level 150 by Cria Andan
and by Fire Yoshi

Victeron
Apr 24 2008, 16:30:35 CEST Killed at Level 199 by Punzhete

Arastis
Apr 24 2008, 16:31:39 CEST Killed at Level 109 by Kinia Inferno
and by Berig Mage

Fire Knight of Morgana
Apr 24 2008, 16:29:22 CEST Killed at Level 107 by Solle'Steinhold
and by Lookeyy

Kevon
24-04-2008, 16:41
Male ob? :D

@Edit:
Jakis filmik z tej akcji?

Victorin111
24-04-2008, 16:48
a co to xD?

motorolka164
24-04-2008, 17:24
a co to xD?

Trupy :]
A serio bija sie hehe :dance:

Seith
24-04-2008, 17:32
Kuvok
Apr 24 2008, 17:30:09 CEST Killed at Level 106 by Berig Mage
and by Punzhete

Macjei
24-04-2008, 17:33
Spie :p Alez oranka hahahahahaha :evul::evul::evul::evul::evul::evul::evul::evul::e vul::evul::evul:

Kevon
24-04-2008, 17:35
Lmao, myslalem ze juz po ob :o

@Edit:
Eter - odpusc juz sobie te wojne ziąą

Macjei
24-04-2008, 17:38
Co Seith juz kolegii nie wkleisz?
Apr 24 2008, 17:30:01 CEST Killed at Level 170 by Cria Andan
and by Zab'ster

Eter

Seith
24-04-2008, 17:40
Po prostu przeoczylem :P

Xerotto
24-04-2008, 17:41
hmmmmmm xD
Royal Darkeyes
Apr 24 2008, 17:22:50 CEST Killed at Level 104 by Zirkov
and by Cria Andan
Arman Bloodhand
Apr 24 2008, 17:41:30 CEST Killed at Level 176 by Zirkov
and by Benito Versachi
Keri Inferno
Apr 24 2008, 17:43:20 CEST Killed at Level 105 by Zikss
and by Zab'ster

Seith
24-04-2008, 17:44
Arman Bloodhand
and by Benito Versachi

Macjei
24-04-2008, 17:44
Arman

and by Benito Versachi

Sie dziejeeee :P

Seith
24-04-2008, 17:46
keri
and by Zab'ster

Macjei
24-04-2008, 17:46
Keri

and by Zab'ster

Pensive
24-04-2008, 17:47
Trwa jeszcze openka ?

motorolka164
24-04-2008, 17:48
Haha kto pierwszy wpisze fraga? :p edytujac jest szybciej ;)

Chyba trwa Pensik na edron dragach co wiem.

NalesnikiZserem
24-04-2008, 17:49
GOGO NPNP Shejq wracaj na pole bitwy XD ( chyba ze juz jestes )

Victeron wrocil? wogole gdzie sie kulujecie?

Edit
musze przyznac ze Zikss mimo tego ze jest idiotom nie zna ort itp w wojnie radzi sobie niezle :D

Xig-ennon
24-04-2008, 17:50
o0o0 xDD
Bijecie sie nadal?

Xerotto
24-04-2008, 17:50
Walka Nadal Trwa!!!!!!!!!!!!!!!

motorolka164
24-04-2008, 17:51
Punzhete
Apr 24 2008, 17:47:32 CEST Killed at Level 98 by Zab'ster
and by Toksong

Pensive
24-04-2008, 17:52
Chyba trwa Pensik na edron dragach co wiem.
Dzięki za info. W takim razie czekamy na cam ; ))

NalesnikiZserem
24-04-2008, 17:53
HAHA PUNZHETE ZA DUZO FRAGOW WBIL, KARA :baby::baby::evul::evul::evul::cup::cup:

Seith
24-04-2008, 17:55
Reidero Morios
Apr 24 2008, 17:52:53 CEST Killed at Level 113 by Lavio Cold
and by Rogue Inferno
Vigrosso
Apr 24 2008, 17:53:21 CEST Killed at Level 100 by Rogue Inferno
and by Provu
Cria Andan
Apr 24 2008, 17:53:57 CEST Killed at Level 159 by Lavio Cold
and by Raistlin Firearrow

Macjei
24-04-2008, 17:56
Teraz my bedziemy padac :P

NalesnikiZserem
24-04-2008, 17:57
NO KURWAAA zawsze ktos musi spierdolic ....

ale cam bdzie ciekawy

Macjei
24-04-2008, 17:58
Uffffff Sliccery placek xD

Xig-ennon
24-04-2008, 17:59
Lavio szaleje widze :p

motorolka164
24-04-2008, 18:00
Kinia lezy

BorucaoO
24-04-2008, 18:01
Gdzie sie bijecie?

Seith
24-04-2008, 18:01
Berig padl

NalesnikiZserem
24-04-2008, 18:02
jazdaaaaaaa <333333

widze ze zab'ster i zikss maja dzisiaj dobry dzien

mam nadzieje ze ktos kompetentny robi cama ....

@down
spjorz sobie pare postow wyzej

xKaseKx
24-04-2008, 18:05
Jak sytuacja wygląda? mam nadzieje że npnp prowadzi...

motorolka164
24-04-2008, 18:09
Pomylka ;p pisze co mi mowia i nie sprawdzam bo expie :)

Ale zikss ded na bank ;)

NalesnikiZserem
24-04-2008, 18:10
Zirkov i zab'ster ded

zab'ster? sure?

Macjei
24-04-2008, 18:11
JADOM RADOM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

WROCILISMY TYLKO BLESSOW ZAPOMNIELISMY Xdd

Seith
24-04-2008, 18:13
Carlos down.
Yanosik down.
Zikss down.
Nirek down.
Nightre down.
Gold'star of cosmic down.
Frutcik down.
Arastis down drugi raz.
Devres:
Apr 24 2008, 16:14:44 CEST Died at Level 109 by a demon

NalesnikiZserem
24-04-2008, 18:18
no i masz kurwa

czy w npnp zostal ktos jeszcze? pewnie zaraz victeron po raz kolejny sie wyjebie

Macjei
24-04-2008, 18:22
Jeszcze nie koniecccccccc xPPPPP

Xig-ennon
24-04-2008, 18:22
Użytkowników czytających ten temat: 31 (zarejestrowanych: 16, gości: 15)

;)

NalesnikiZserem
24-04-2008, 18:26
mam nadzieje ze to nie koniec

motorolka164
24-04-2008, 18:28
Nie wiem czy byl Frutcik.

Oj nie koniec Sliccery znow biegnie z agresja :D

Zostawiam wam pisanie fragow.

I oby czesciej byly takie jatki :D

xBardolekx
24-04-2008, 18:31
ale oro xD

Apr 24 2008, 17:58:45 CEST Killed Berig Mage at Level 135 ok
Apr 24 2008, 16:28:58 CEST Killed Kapricho at Level 102 unjustified
Apr 24 2008, 16:24:41 CEST Killed Trixtara at Level 154 ok

walczyłem do zera xD 0 mf, 0 sd, 0 uh aj jaj jaj, I love it xD

NalesnikiZserem
24-04-2008, 18:34
panowie wracac na pole bitwy ! _/

napiszcie ktos ile bylo was mniej wiecej a ilu zydow

@down
chopie cos mi sie wydaje ze bylo tego wiecej dla npnp

Kafffffar
24-04-2008, 18:34
NPNP Frags

Trixtara
Apr 24 2008, 16:24:41 CEST Killed at Level 154 by Cria Andan
and by Nightre Arcain

Loke Mcspirit
Apr 24 2008, 16:26:18 CEST Killed at Level 150 by Cria Andan
and by Fire Yoshi

Royal Darkeyes
Apr 24 2008, 17:22:50 CEST Killed at Level 104 by Zirkov
and by Cria Andan

Arman Bloodhand
and by Benito Versachi

Keri Inferno
and by Zab'ster

Punzhete
Apr 24 2008, 17:47:32 CEST Killed at Level 98 by Zab'ster
and by Toksong

Sliccery
Apr 24 2008, 17:56:18 CEST Killed at Level 239 by Nirek Devilek
and by Zirkov

Kinia Inferno
Apr 24 2008, 17:57:57 CEST Killed at Level 147 by Zab'ster
and by Zikss

Berig Mage
Apr 24 2008, 17:58:45 CEST Killed at Level 135 by Nightre Arcain
and by Zab'ster

Snurvlan
Apr 24 2008, 18:10:55 CEST Killed at Level 136 by Elven Jaris
and by Ernesto

Eter Rael
Apr 24 2008, 17:30:01 CEST Killed at Level 170 by Cria Andan
and by Zab'ster

Kapricho
Apr 24 2008, 16:28:58 CEST Killed at Level 102 by Nightre Arcain
and by Kuvok

RC Frags

Victeron
Apr 24 2008, 16:30:35 CEST Killed at Level 199 by Punzhete

Arastis
Apr 24 2008, 16:31:39 CEST Killed at Level 109 by Kinia Inferno
and by Berig Mage

Fire Knight of Morgana
Apr 24 2008, 16:29:22 CEST Killed at Level 107 by Solle'Steinhold
and by Lookeyy

Kuvok
Apr 24 2008, 17:30:09 CEST Killed at Level 106 by Berig Mage
and by Punzhete

Reidero Morios
Apr 24 2008, 17:52:53 CEST Killed at Level 113 by Lavio Cold
and by Rogue Inferno

Vigrosso
Apr 24 2008, 17:53:21 CEST Killed at Level 100 by Rogue Inferno
and by Provu

Cria Andan
Apr 24 2008, 17:53:57 CEST Killed at Level 159 by Lavio Cold
and by Raistlin Firearrow

Druid Carlos
Apr 24 2008, 18:10:19 CEST Killed at Level 83 by Solle'Steinhold
and by Arianna Aureka

Yanosik
Apr 24 2008, 18:11:32 CEST Killed at Level 105 by Fael Darkeyes

Zikss
Apr 24 2008, 18:11:40 CEST Killed at Level 109 by Lavio Cold
and by Nizahe Inferno

Nirek Devilek
Apr 24 2008, 18:13:17 CEST Killed at Level 79 by Solle'Steinhold
and by Rogstah Fearless

Nightre Arcania
Apr 24 2008, 18:12:06 CEST Killed at Level 102 by Provu
and by Rogue Inferno

Gold'star of cosmic
Apr 24 2008, 18:13:09 CEST Killed at Level 80 by Rogstah Fearless
and by Solle'Steinhold

Frutcik
Apr 24 2008, 18:12:25 CEST Killed at Level 81 by Fael Darkeyes
and by Arianna Aureka

Arastis
Apr 24 2008, 17:53:33 CEST Killed at Level 108 by Rogue Inferno

Xig-ennon
24-04-2008, 18:37
@Kafar
Dodaj etera

Xerotto
24-04-2008, 18:38
i kapricho

Seith
24-04-2008, 18:41
No i Karaoke tez troche padlo :PP

Benito Versachi
Apr 24 2008, 18:11:45 CEST Killed at Level 58 by Raistlin Firearrow
and by Sesmaa

Zaklz
Apr 24 2008, 17:07:30 CEST Killed at Level 45 by Royal Darkeyes
and by Kinia Inferno

Feyrety The Wolf PIEC !!!111!!11
Leayson down.
Fire Knight of Morgana kolejny raz down.
Rogue & lavio down.
Nobi down. Ederu down.
Victeron, Eleven down.

NalesnikiZserem
24-04-2008, 18:54
Czekamy na cama ;)

Pensive
24-04-2008, 18:56
Ale pozamiatały obydwie strony, Gz ; )

Chrzonszcz
24-04-2008, 19:01
Zapalmy znicz ku czczci wielkiego miszcza LAVIO

NalesnikiZserem
24-04-2008, 19:02
Apr 24 2008, 18:59:59 CEST Killed at Level 101 by Raistlin Firearrow
and by Berig Mage

Erne100

Apr 24 2008, 18:59:51 CEST Killed at Level 142 by Vildingen
and by Keri Inferno

Elven

Seith
24-04-2008, 19:06
Koroner down. Ernesto down. Zab'ster down. Auril druid down.

Macjei
24-04-2008, 19:08
Cos pieknegooooooooo 2x ded ale za to kocham ta gre xDDDD

Nie liczcie na to ze koniec wojny :P

Seith
24-04-2008, 19:13
Cos pieknegooooooooo 2x ded ale za to kocham ta gre xDDDD

Nie liczcie na to ze koniec wojny :P

:P Nie liczymy? :d

NalesnikiZserem
24-04-2008, 19:15
:P Nie liczymy? :d

czy ty w ogole jestes w tej wojnie??? czy cie na poczatku wyjebali i zajales sie liczeniem fragow? a moze wlasnie od tego jestes??

DALEJ CZEKAM NA CAMA

Druid-Carlos
24-04-2008, 19:23
KOCHAM TO XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd

Xig-ennon
24-04-2008, 19:26
Masakra 8o

Zapowiada sie ze to bylo najlepsze "ob."

Żury czeka na cam by ocenic zawodnikow.

Nirek-Devilek
24-04-2008, 19:29
ajajajajaja sliccery moj XDDDDDDDD;*

Kafffffar
24-04-2008, 19:30
To nie byl OB ;)

Xig-ennon
24-04-2008, 19:31
Daj film to moze potwierdze xd

J.Rabbit
24-04-2008, 19:32
jestem ciekaw czy victeron wogole wie ze padl.

NalesnikiZserem
24-04-2008, 19:33
jestem ciekaw czy victeron wogole wie ze padl.

victeron wie ale czy Szymon??

xBardolekx
24-04-2008, 19:47
czemu sie dojebaliscie do nas o to ze chary rozdajemy? kazdy wie ze rc tez oddaje a do nich nie sapiecie? boicie sie? zalosne

Lavi0
24-04-2008, 19:53
Podobało mi się bardzo to co dziś się działo, a zaczęło się tak niewinnie. :)
Również padłem gdy miałem zero mf i uhów. :) Nie żałuję tego że padłem, dowodzenie jedną stroną było strasznie ciężkie, ale zrobiłem co mogłem. 7 fragów poszło. :) I pozdrawiam tych co padli 2x razy bez blessów. :)

NalesnikiZserem
24-04-2008, 20:08
Lavio moze ktos od ciebie ma tam cama?

nie zebym sie napinal ale co ma wspolnego brak uhow z dowodzeniem? rozumiem jestes z siebie dumny i chciales oznajmic wszystkim ze dopuscili cie do dowodzenia

Senoth
24-04-2008, 20:10
Taki widok oko cieszy ;) Gratuluję obu stronom, dobra robota chłopaki, pokazaliście, że wojny na Morganie to nie byle igrrrrraszki xD

Komentatorek
24-04-2008, 20:22
Taka akcja i nikt nie ma cama? Co za samoluby ...

Seith
24-04-2008, 20:23
Cam bedzie dzisiaj :P Jednak nie wszystko na nim bedzie pokazane, tylko do momentu smierci etera.

xMaGiCx
24-04-2008, 20:24
Wiedziałem że dziś coś będzie ciekawego xD Miałem dziś sen że Vic padł na AFK ale nie grał nim Szymon Hehe mam prorocze Sny buahhaha GZ Akcji Obu Stronom :)

Lavi0
24-04-2008, 20:37
@Cria/Maciej/somebody else

Utamo vita na sorcu to podstawa.

Bez napinki.

Pensive
24-04-2008, 21:49
Czyżby cam był tajny, czy co ;d?

Niza
24-04-2008, 21:57
RISE PRZEORANE !!!! CISNĄĆ ŻYDÓW !!! NAPINKA NAPINKA!!!

A tak na serio to "ahhhh" jak miło popatrzeć na takie akcje, frag za frag. Podnieciłem się prawie jak na meczu ping-ponga, a musicie wiedzieć że bardzo mnie to podnieca xD

Zabster
24-04-2008, 22:01
Ja mam cam ale wam nie dam xP

NalesnikiZserem
24-04-2008, 22:02
A to czemu?

Seith
24-04-2008, 22:03
http://www.***********.com/426599527.html

speedy.share

Niza
24-04-2008, 22:12
http://www.***********.com/426599527.html

speedy.share

a z drugiej połowy? tam gdzie widać jak RC niszczy polskie żydostwo?

Komisarzyk
24-04-2008, 22:16

niestety nie mam filmu z druiej czesci ;) cieszcie sie ze to chociaz upublicznilem xd

a propos walki
kto by przypuszczal ze z waszego sneaka zrobi sie taka rzez ?? hehe

ja sie pogubilem troche jak to dokaldnie bylo, kto padal i sie wracal, i ile razy tak bylo wiec moze ktos strescic :)?

Zabster
24-04-2008, 22:22
http://www.speed,yshare.com/167780828.html

macie :P

Pensive
24-04-2008, 23:08

Myślisz, że jesteś śmieszny ? Sory, ale takich jak ty mamy tu aż, aż. Moja rada : Wypie*dalaj.

Lavi0
24-04-2008, 23:12
@Pensive

Hehe tak to jest, kiedy wy wyzywacie nas od żydów to jest ok i wtedy to jest śmieszne, ale jak ktoś powie o was żydy to od razu wielki bunt. ;) Przykrości.pl

Pensive
24-04-2008, 23:31
@Pensive

Hehe tak to jest, kiedy wy wyzywacie nas od żydów to jest ok i wtedy to jest śmieszne, ale jak ktoś powie o was żydy to od razu wielki bunt. ;) Przykrości.pl

Sory Lavio, ale ja nigdy od żydów was nie wyzywałem. Mi nie tylko o to chodzi, ale ogólnie o niego ; )

xMaGiCx
24-04-2008, 23:35
A ja Se filmiku nie Zobaczę bo Jestem NooB I Coś Zjebalem xD :D Moze Innym Razem xD :D

motorolka164
24-04-2008, 23:54
Koncowka fajna :p
Zab sie loga w swiatyni a tam jego kompani :)

No ale tak to czekam na nastepna taka akcyjke ;)

I skonczcie z zydami! Jako osoba strasznie tolerancyjna i uswiadomiona wku... sie takimi porownaniami :(

Lavi0
25-04-2008, 00:09
Cinek, czemu Ty zawsze dajesz log out? ;s To nie pierwszy raz kiedy to dajesz log out w czasie waszej akcji. Hail lojalność _/

xBardolekx
25-04-2008, 07:14
hail lookeyy i jego "brak prądu" hail lojalność \.../

Tensz-in
25-04-2008, 07:36
No ja tam mam filmik trwa pewnie cos kolo 2h , ale pozniej wyskoczylo mi cos w stylu okienka ze za 30 sek komp sie zrestartuje wiec dalem szybko exita no i potem sie okazalo ze wszyscy padli a ja nie 8o8o

Macjei
25-04-2008, 08:08
Lavio widze rozbujales sie troszke. Nie zapomnaj ze to Ty zwykle uciekasz i nie pojawiasz sie xP Co do Cinka mial lagi i sam osobiscie go kickalem na mc noob chara do przepuchania.
Motorolka czy to az tak smieszne?

Co do lojalnosci to chyba wam udowodnilismy ze jeden za wszystkich i wszyscy za jednego nie jest nam obce a tak btw Siar zaopatrz sie w blesski xP
Apr 25 2008, 07:22:00 CEST Killed at Level 113 by Zirkov
and by Yawixa

I jeszcze jedno "nie ucz ojca dzieci robic"

Lavi0
25-04-2008, 09:22
@Maciej

Nie zapomnaj ze to Ty zwykle uciekasz i nie pojawiasz sie xP

Z tego co ja wiem to byłem w większości akcjach, więc zanim oskarżysz kogoś, to proszę usiądź chwile, przemyśl swoje zachowanie i zadaj sobie pytanie: "Czy to co mówię jest prawdą?".

Macjei
25-04-2008, 09:35
Jak mowisz ze dali Ci ogarniac to czemu po naszych sneakach nie bierzesz 6 magow i nie kombinujesz cos gdy uciekamy do defensa? Z tego co widuje na Vip to macie napad logoutu gdy zabijamy wam kogos. To ze Rogstah jest ogarnietym typem i kazal wam za*******ac bo da rade sie utrzymac to wiedzialem od zawsze i go szanuje, ale to ze Ty probujesz ze mna cos dyskutowac i pouczac mnie o jakis utamkach to kolego sie mija z celem uwierz mi...

I K...A NIE MOWCIE DO NAS NIC O LOJALNOSCI BO MNIE TO NISZCZYYYYYYYYYYY PRZECIEZ JA TU UMIERAM ZE SMIECHU JAK TAKI LAVIO WSPOMINA COS O LOJALNOSCI W NASZEJ GILLDI !!!!!!!

Ja swoje wiem Ty swoje wiesz na tym zakonczmy.

Lavi0
25-04-2008, 09:39
@Maciej

Ehh no cóż, ale nie powiesz mi,że nie miałem racji, bo to się nie pierwszy raz u was zdarzyło (patrz. Victeron na ob). I proszę Cię nie zgrywaj wielkiego pana.

Koniec tematu.

Aata
25-04-2008, 10:37
Z niczego taka akcja xd
Jestem pelen podziwu dla ludzi co wracali a tym bardziej dla tych bez blessow

A co do lojalnosci to ze ktos dal loga o niczym nie swiadczy liczy sie calo ksztalt

Komentatorek
25-04-2008, 10:39
I K...A NIE MOWCIE DO NAS NIC O LOJALNOSCI BO MNIE TO NISZCZYYYYYYYYYYY PRZECIEZ JA TU UMIERAM ZE SMIECHU JAK TAKI LAVIO WSPOMINA COS O LOJALNOSCI W NASZEJ GILLDI !!!!!!!

Lojalność? Czyż nie ta wymuszona przez zastraszanie reszty "przyjacioł" banem? Hmm.

Niza
25-04-2008, 10:47
Jak mowisz ze dali Ci ogarniac to czemu po naszych sneakach nie bierzesz 6 magow i nie kombinujesz cos gdy uciekamy do defensa? Z tego co widuje na Vip to macie napad logoutu gdy zabijamy wam kogos. To ze Rogstah jest ogarnietym typem i kazal wam za*******ac bo da rade sie utrzymac to wiedzialem od zawsze i go szanuje, ale to ze Ty probujesz ze mna cos dyskutowac i pouczac mnie o jakis utamkach to kolego sie mija z celem uwierz mi...

Ty lajzo mowisz o lojalnosci jak sam o***bales Victerona z Demon helmetow, nie wspominając o tym jakie jazdy odjebywałeś na Pandorii.
Idź do Szwedów na Pandorię, bo podobno lubią jak im liżesz tu i tam
<lick><lick>
Nie jestes niczym wiecej jak zeszmaconym żydem!oneoneeleven!

Macjei
25-04-2008, 10:56
2@ up

Czy garax byl moim przyjacielem? Ja na nikim nic nie wymuszam od poczatku wojny mowie im ze jak tylko chca moga opuscic nasze szeregi. Tylko nie wiem czy po drugiej strony bedzie im lepiej :)

@up
Co tam jak tam twoj Xiss?
Ja staram sie dotrzymywac obietnic :*
Co do Pandorii to jestes w duzym bledzie. Zapytaj sie ludzi z polskiej strony takich bardziej yntelygentnych to sie dowiesz moze troszke wiecej :)

xBardolekx
25-04-2008, 11:35
w keriego domku pojawia sie 10 dh a wy oskarzacie o to shejq'a:confused: co do tych listow o ktorych wyzej wspomnieliscie to jest zalosne, po 1. nikt nikogo nie straszy banem za to ze nie wyjdzie czy wyloguje, po 2 na garaxa i kaalara tez byly listy a bana nie mieli :D szkoda mi ich ale coz poradzic takie zycie. lavio wielkie gz, ustawic nizahego pierwszego na mostek to nie problem :d problem byl chyba jak sie arman wylozył?:confused: oj ludzie ludzie

Seith
25-04-2008, 13:11
@Maciej

Zmuszasz do walki tych co tego nie chcą. Z tego co mi mówiono to właśnie na Kuvoku są listy na wszystkich (?) z NPNP :>

Niza
25-04-2008, 13:14
2@ up

Czy garax byl moim przyjacielem? Ja na nikim nic nie wymuszam od poczatku wojny mowie im ze jak tylko chca moga opuscic nasze szeregi. Tylko nie wiem czy po drugiej strony bedzie im lepiej :)

@up
Co tam jak tam twoj Xiss?
Ja staram sie dotrzymywac obietnic :*
Co do Pandorii to jestes w duzym bledzie. Zapytaj sie ludzi z polskiej strony takich bardziej yntelygentnych to sie dowiesz moze troszke wiecej :)

@żyd shejq
1. Nie jestem Xiss
2. Chuj mnie to boli co lubisz trzymać i gdzie
3. Co do Pandorii to właśnie od Polaków wiem jak cie tam "szanują", a raczej jak tobą pomiatają

Ja nie wiem czy wiesz, ale tego, że urodziłeś się pizdą nic nie zmieni =*

@żyd xBardolekx
Keri zajebał Victeronowi paczkę na długo po tym jak żydowina shejq go okradł, więc jak nie wiesz, to wracaj do swojego żydowskiego namiotu, czy baraku

@ last battle
Piękne żydokoszenie :') w wykonaniu Roxando~

Pensive
25-04-2008, 13:47
@żyd shejq
1. Nie jestem Xiss
2. Chuj mnie to boli co lubisz trzymać i gdzie
3. Co do Pandorii to właśnie od Polaków wiem jak cie tam "szanują", a raczej jak tobą pomiatają

Ja nie wiem czy wiesz, ale tego, że urodziłeś się pizdą nic nie zmieni =*

@żyd xBardolekx
Keri zajebał Victeronowi paczkę na długo po tym jak żydowina shejq go okradł, więc jak nie wiesz, to wracaj do swojego żydowskiego namiotu, czy baraku

@ last battle
Piękne żydokoszenie :') w wykonaniu Roxando~

Jedynie możesz pozazrdościć bo sam gówno możesz, tylko kozaczyć "czego to ja nie wiem" Nikt twoich słów tu nie uwzględnia, więc pał*j sie fra*er.

Senoth
25-04-2008, 13:49
@UP
Ktoś zaczął NPNP traktować tak jak NPNP traktuje innych (nie mówię oczywiście o wszystkich). Są 2 wyjścia, albo przestaniecie się wszyscy wzajemnie wyzywać i dopiekać sobie albo dalej będziecie prowadzić tę durną grę, kto kogo bardziej "zjedzie?" :/ .... Jest w ogóle w tym jakiś cel? Ciężko dyskutować na temat wojny w miłej atmosferze i na poziomie? Bo wiecie, ludzie tu zaglądają żeby dowiedzieć się czegoś o wojnie, a nie czytać wasze wzajemne wyzwiska.

Pensive
25-04-2008, 13:51
Masz całkowitą rację, ale po 1. On nie ujawnia kim jest po to żeby wjechać na paru z NPNP. Po 2. Takich jak on każdy ma dość, ale mu to nic nie daje do zrozumienia, więc wystarczy go olać.

Qvik
25-04-2008, 14:14
Więc jaki był wynik wczorajszego pobojowiska :p?

xBardolekx
25-04-2008, 14:27
dlaczego mam wrazenie ze ten nigga, niza czy chuj wie jak mu tam to albo garax albo kaalar? i jak juz tak bardzo chcesz pokazac jakie slownictwo mamy to sie nazywa żydobranie nie żydokoszenie :D lool a jak chcesz to se wrzucaj na mnie cokolwiek masz zamiar i tak gówno o mnie/nas wiesz wiec w dupie to mam ;s

Niza
25-04-2008, 15:01
dlaczego mam wrazenie ze ten nigga, niza czy chuj wie jak mu tam to albo garax albo kaalar? i jak juz tak bardzo chcesz pokazac jakie slownictwo mamy to sie nazywa żydobranie nie żydokoszenie :D lool a jak chcesz to se wrzucaj na mnie cokolwiek masz zamiar i tak gówno o mnie/nas wiesz wiec w dupie to mam ;s

1. Może dlatego, że jesteś żydem?
2. Nie, nie jestem ani Kaalar, ani Garax~
3. Wy macie żydobranie, my żydokoszenie - czego ulungu nie rozumiesz?

Edit:
Będę wrzucał na ciebie jak i na resztę zbachorzałych żydów w NPNP i SR (wykluczam kilka normalnych osób z tych gildii, więc proszę, suegrować się tym komu wrzucam, bo nie każdego z wyżej wymienionych wojujących chcę obrażać), bo:
1. Mogę
2. Lubię
3. Śmiać mi się chce jak żaden z was nie przejmuje się wrzutami, ale każdy odpisuje xD

A co do charów, to o twoim wiem dużo więcej niż ty sam (znałem poprzedniego ownera) i to samo tyczy się jeszcze kilkunastu charów z byłego Rise xD

@ Senoth
Kto mieczem wojuje... 8o8o

@ Pensive~
Mogę dużo więcej niż ty kiedykolwiek będziesz mógł ;)

Napinka _/ !!!oneoneeleven!!!

Tensz-in
25-04-2008, 15:03
@Seith
Nikt nikomu nie kazal wysylac listu, jak sie komus nie podoba to droga wolna. Ludzie wyslali listy z wlasnej woli, wiec nie rzucajcie tutaj takimi tekstami ze straszymy ludzi zeby walczyli lol. PRZECIEZ W KONCU NIE MA SIE CO BAC WY JUZ DAWNO WYGRALISCIE TA WOJNE... w sumie pozytywne myslenie to 50% sukcesu ...8o8o

Niza
25-04-2008, 15:13
Sorka, missclick przy edycji

Seith
25-04-2008, 16:09
@Seith
Nikt nikomu nie kazal wysylac listu, jak sie komus nie podoba to droga wolna. Ludzie wyslali listy z wlasnej woli, wiec nie rzucajcie tutaj takimi tekstami ze straszymy ludzi zeby walczyli lol. PRZECIEZ W KONCU NIE MA SIE CO BAC WY JUZ DAWNO WYGRALISCIE TA WOJNE... w sumie pozytywne myslenie to 50% sukcesu ...8o8o

W takim razie NPNP to banda debili, jeśli dobrowolnie wysyłali listy, dzięki którym w późniejszym czasie ich konta mogą być usunięte haha! I nie chodzi o to kto wygrał wojnę, ale o to, że kilka osób od Was chce się wypłacić a się boją, że pousuwacie\zbanujecie im konta.

:*

Komentatorek
25-04-2008, 16:22
Więc jaki był wynik wczorajszego pobojowiska :p?

14:35 dla RC

xBardolekx
25-04-2008, 16:23
@ niza
jebie mnie to co sadzisz o tej postaci jak sie u was to nazywa
ale jak mowisz ze mozesz wiecej od kogoś stąd to bym sie klocil -.-
kozak przez neta? zalosne nigdy nie bedziesz wiedzial kim jestem ani ktokolwiek inny i co osiagnalem/osiagnął w zyciu wiec WYP3!

@ seith
wybacz, ale wasz kochany spy sie troche myli. nikt od nas nie ma zamiaru placic a o ile wiem to my co chwile kase z paymentow zgarniamy nie wy.

@up
rozumiem że podliczacie nawet te nooby które przychodziły popatrzeć czy cos takiego?:confused:

Tensz-in
25-04-2008, 16:24
W takim razie NPNP to banda debili, jeśli dobrowolnie wysyłali listy, dzięki którym w późniejszym czasie ich konta mogą być usunięte haha! I nie chodzi o to kto wygrał wojnę, ale o to, że kilka osób od Was chce się wypłacić a się boją, że pousuwacie\zbanujecie im konta.

:*

A co mnie to gowno obchodzi, bylo mowione, placimy wszyscy razem albo nikt, a najlepiej wogole nie placimy ;]

Macjei
25-04-2008, 16:52
Niz

Jezeli oni wszyscy sa tak samo jak ty rozgarnieci to "TAK JESTEM POJEBANY, PRZYPIERODLNY ZLODZIEJ, żYD, śMIEć, PIZDA" i wiele wiecej epitetow :)

Czuj sie usatysfakcjonowany pojechales Shejqa teraz mozesz isc do przedszkola i sie pochwalic rowiesnikom :)

Be Greetings :)

Pensive
25-04-2008, 18:19
1. Może dlatego, że jesteś żydem?
2. Nie, nie jestem ani Kaalar, ani Garax~
3. Wy macie żydobranie, my żydokoszenie - czego ulungu nie rozumiesz?

Edit:
Będę wrzucał na ciebie jak i na resztę zbachorzałych żydów w NPNP i SR (wykluczam kilka normalnych osób z tych gildii, więc proszę, suegrować się tym komu wrzucam, bo nie każdego z wyżej wymienionych wojujących chcę obrażać), bo:
1. Mogę
2. Lubię
3. Śmiać mi się chce jak żaden z was nie przejmuje się wrzutami, ale każdy odpisuje xD

A co do charów, to o twoim wiem dużo więcej niż ty sam (znałem poprzedniego ownera) i to samo tyczy się jeszcze kilkunastu charów z byłego Rise xD

@ Senoth
Kto mieczem wojuje... 8o8o

@ Pensive~
Mogę dużo więcej niż ty kiedykolwiek będziesz mógł ;)

Ehe, boisz się ujawnić nick co o tobie świadczy, że gówno możesz. Sory, ale nie chce mi się gadać z tobą, bo widze następny pro rośnie, który nawet nie wie co to wojna i do czego służy postać, która w niej uczestniczy.

Macjei
25-04-2008, 18:27
Ahahahahahahahahahha Druga osoba juz w dniu dzisiejszym skarzy mi sie na Xavrassa ktory szuka kolegow i kolezanek (pozdrawiam Marte i Zuzie :*)w naszej gildi. Piszac czy by nie sprzedali sie za marne 250k Proszeeeee was :P
Na to jak te osoby go wysmialy nazwal Marte "puta" w polskim znaczeniu "dziwka" a Ernesto mowi ze slabo u niego z Englisz, wiec nie pogadal dlugo tylko to co mu dyktowali na vent :P

Nie osmieszajcie sie plzz malo wam tych spyow? xP

Niza
25-04-2008, 18:46
@ Shejq
Nie rób z siebie większego debila niż ustawa przewiduje, bo naprawdę nie musisz, i nie zgyrwaj fajnego, bo ci z tym nie do twarzy.

@ Pensive Jery
Idź kup kolejnego chara, tak jak kupiłeś (a raczej wymieniłeś) owego druida ;), a jak tam Haagen, twój knight? A co do wojny, to ty również wiedzą nie grzeszysz, bo założę się, że wbiłem w niej więcej fragów, niż ty zjadasz posiłków w tygodniu.
A gówno mogę - zrobić i rozsmarować ci na japie 8o

@ xBardolekx
Grałem na Morganie, kiedy jeszcze na gówno wołałeś "papu", a na chleb "jeb", więc nie pierdol farmazonów i jak już pisałem wcześniej - wy*******aj do swojego baraku.

xBardolekx
25-04-2008, 19:40
tez cie kocham <3 :****

a sorki, pomylka ciebie to raczej tak sie kocha 3<

Pensive
25-04-2008, 21:57
tez cie kocham <3 :****

a sorki, pomylka ciebie to raczej tak sie kocha 3<

Hahaha own3d.

Niza co do Ciebie, to mam Cie już gdzieś. Jeżeli masz coś jeszcze do powiedzenia > priv.

Niza
25-04-2008, 22:08
Hahaha own3d.

Niza co do Ciebie, to mam Cie już gdzieś. Jeżeli masz coś jeszcze do powiedzenia > priv.

Aew... pojechany ucieka xDD, czy boisz się wyciągnięcia większej ilości brudów na forum? xD

@ xBardolekx
Wolę być kochanym tak niż tak jak ty - tylko w nocy...

Victorin111
25-04-2008, 22:27
Aew... pojechany ucieka xDD, czy boisz się wyciągnięcia większej ilości brudów na forum? xD

@ xBardolekx
Wolę być kochanym tak niż tak jak ty - tylko w nocy...

O LOOOL TO BYLO DOBRE. ZAJEBISTY JESTES GZZZZ

Seith
25-04-2008, 23:01
http://i26.tinypic.com/t70r46.jpg

Duzi chłopcy się dalej bawią :<

xMaGiCx
25-04-2008, 23:04
Eter GZ :cup: Go Go 171 :cup:

22:55 You advanced from level 359 to level 360.

5x Exp OTS :(

Macjei
25-04-2008, 23:18
NPNP To Banda "no lifow!" xDDDDDDDDD

Victorin111
25-04-2008, 23:27
Oo Eter Gz !!! Jak Dzien Minol ? Ahhh Sory ;sss

Seith
25-04-2008, 23:39
Oo Eter Gz !!! Jak Dzien Minol ? Ahhh Sory ;sss

170RP moze wyciagnac 400k\h. 1kk exp to jest ze 3h expienia liczac przeladowywanie sie :(

Nie udal ci sie flameeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!

SirAravras
26-04-2008, 01:06
Do kasacji.

Asz2212
26-04-2008, 08:31
Seith nie mow ze 3 godz siedzial bo caly dzien prawie online NO LIFE

xBardolekx
26-04-2008, 08:37
@up
nie kłóć się z nimi.. oni zawsze mają rację.. :(

a tamten niza widać, że nie zrozumiał co miałem na myśli ale ok ;s
powiem ci jedno, jeżeli jesteś tak wspaniałym wojownikiem walczyłeś już od kilkunastu lat masz duuuużo fragów więc czemu nie podajesz nicku?:confused: chyba TAKĄ postacią się nie powstydzisz? chyba, że nie masz TAKIEJ postaci więc mam do powiedzenia jedno, żegnam

BorucaoO
26-04-2008, 10:01
@up
A jak połowa z NPNP expila całymi dniami to juz nie było no life?
Każdy kij ma dwa końce

Niza
26-04-2008, 10:09
@up
nie kłóć się z nimi.. oni zawsze mają rację.. :(

a tamten niza widać, że nie zrozumiał co miałem na myśli ale ok ;s
powiem ci jedno, jeżeli jesteś tak wspaniałym wojownikiem walczyłeś już od kilkunastu lat masz duuuużo fragów więc czemu nie podajesz nicku?:confused: chyba TAKĄ postacią się nie powstydzisz? chyba, że nie masz TAKIEJ postaci więc mam do powiedzenia jedno, żegnam

Ty jesteś niedorozwinięty sam z siebie, czy ci za to płacą?
Teraz tak:
1. Weź do ręki słownik i sprawdź następujące hasła:
- przenośnia
- metafora
- ironia
- sarkazm
2. Jeśli znalazłeś wymienione przeze mnie terminy - przeczytaj ich definicje
3. Jeśli nie umiesz czytać ze zrozumieniem, albo jesteś kretynem (obydwie rzeczy można wywnioskować po twoich postach) poproś kogoś by ci przeczytał i ewentualnie wytłumaczył
4. Edytuj swojego posta

Zrozumiałeś? Bo niestety nie umiem żydowskiego i nie napisze w twoim ojczystym języku :(, ale może któryś z twoich żydowskich kolegów w NPNP jest na tyle biegły, że włada dwoma językami i ci przetłumaczy.

Komisarzyk
26-04-2008, 10:10
Nie wiem czy jest roznica miedzy graniem caly dzien w prawdziwej tibi czy siedzenie na vent i czekanie caly dzien na okazje zabicia jakiegos wroga lub granie w ots. Mozliwe ze niektorzy z was spedzaja tyle czasu codziennie tylko ze nie sa online.

W sumie to wg moich zasad nie powinieniem odpowiadac na takie kretynskie zarzuty no ale raz to zrobie wyjatkowo.

Czy nie zauwazyliscie ze zawsze strona przegrywjaaca wyzywa przeciwnikow od no lifow, kiedy oni sami nie moga grac i zazdroszcza innym? I zebym to ja tak codziennie gral ale to byl jeden dzien i juz wielka dyskusja haha

pozdro

Asz2212
26-04-2008, 10:13
1 dzien? Smieszny jestes.

Niza
26-04-2008, 10:18
Zajebistych ludzi macie w NPNP :D

Ty pierdolony lachociągu huj ci w pysk pierdolony komunisto , żydowskim ścierwem jesteś ty , ciebie żydzi pierdolą w dupe co dzień pod kościołem
, takie semickie gówno jak ty nie ma prawa żyć , wy*******aj do majdanku s*****ały gumofilcu , zanim zaczniesz wyzywać nas pierw se umyj pysk bo będziesz nam targał kutasa , judeistyczny s*****elu , wy*******aj russelowi wylizać rów pedofilu pierdolony , jesteś taki pierdolony cwaniak ukrywasz na forum pod jakimś niedojebanym nickiem i kozaczysz , oby cie zagazowali razem z twoją rodzina niedomyty brudasie , jesteś wart tyle co gówno w klozecie , taki kurwa odważny jesteś bo nikt nie widzi twojej zajechanej twarzy afrykański emigrancie ,je sie na pysk geju , takie coś jak ty tylko można zdeptać i powiesić na żydowskim krzyżu , obyś zdechł kurwo uliczna , HUJ CI W USZY BO W DUPE TO DLA CIEBIE PRZYJEMNOŚĆ POLICYJNA SPRZEDAJNA PROSTYTUTKO !!

takiego prva dostałem od Madzinii.
Widzę, że IQ ludzi od was jest nawet niższe od IQ płyty chodnikowej no, ale cóż, jak ktoś się żydowskim niedorozwojem urodził, kanarkiem nie zdechnie...

Madzinia, pozdrów mamę i siostrę =*

Edit:
Wytknął bym ci błędy jakie zrobiłeś (nie tylko ortograficzne, stylistyczne, ale i merytoryczne), ale i tak nie zrozumiałbyś nawet co mam na myśli...

BorucaoO
26-04-2008, 10:23
Heh sie koleżka w stroju dziewczyny napisał. Jeszcze jedno, przecinek robi sie na końcu słowa bez spacji.
Be cool, stay in school

@Madzinia
Żydzi nie chodzą do kościoła tylko do synagogi

Niza
26-04-2008, 10:25
1 dzien? Smieszny jestes.

Śmieszne to jest to jak się czepiacie Etera że siedzi po kilka godzin dziennie na Tibii.

Ktoś wcześniej napisał że wbił 360 na OTSie, to sie pewnie wbija w 5 minut (nawet z expem x5)

Wiec zamknijcie mordy i popatrzcie na siebie, żydy.

SirAravras
26-04-2008, 10:32
Ty też popatrz na siebie ;)

xBardolekx
26-04-2008, 10:40
czemu tu nie ma funkcji ignore?:(

albo podasz swój nick, albo nie odzywaj się na tym forum.

Niza
26-04-2008, 10:45
czemu tu nie ma funkcji ignore?:(

albo podasz swój nick, albo nie odzywaj się na tym forum.

A kim ty jesteś (oprócz tego że żydem) żeby dyktować mi czy moge pisać na tym forum?

Jak będę miał ochotę to podam... i ch*j ci do tego stary.

Kevon
26-04-2008, 10:56
@Niza
Kolega widze jakis poszkodowany...
Po tym co piszesz widac, ze NPNP etc. musialo na tobie niezle pojezdzic. Nie mozesz sie wyladowac na nich w grze no to zawsze mozna na forum troche nabluzgac i od razu czujesz sie dowartosciowany.

Wku****nie pasowaloby do garaxa . Moze opowiesz nam jaka krzywde wyrzadzili Ci NPNP i reszta?

@Edit:
I jak chcesz byc taki " ą,ę " to w nawiasie zabraklo przecinka przed " ze ", stary.

Niza
26-04-2008, 11:25
@Niza
Kolega widze jakis poszkodowany...
Po tym co piszesz widac, ze NPNP etc. musialo na tobie niezle pojezdzic. Nie mozesz sie wyladowac na nich w grze no to zawsze mozna na forum troche nabluzgac i od razu czujesz sie dowartosciowany.

Wku****nie pasowaloby do garaxa . Moze opowiesz nam jaka krzywde wyrzadzili Ci NPNP i reszta?

@Edit:
I jak chcesz byc taki " ą,ę " to w nawiasie zabraklo przecinka przed " ze ", stary.

1. Jeździć "po Tobie", bo rowerem nie jestem.
2. Po słowie "grze" przecinek, bez "no".
3. Po "nam" przecinek.
4. Znaki diakrytyczne zupełnie pominięte.

Jak jesteś taki "ą,ę" to edytuj post :)

Delarev
26-04-2008, 11:34
3. Po "nam" przecinek.

Umarłem. :D

Kevon
26-04-2008, 11:34
A kim ty jesteś (oprócz tego że żydem) żeby dyktować mi czy moge pisać na tym forum?

Jak będę miał ochotę to podam... i ch*j ci do tego stary.

1. " A kim Ty jestes.."
2. " I ch*j Ci do tego.. "

Hehe, dalej czekam az opowiesz nam co Ci NPNP zrobilo? Sprobuje zgadnac, ok? Wlecialo Ci na kopy noob charami?

Pensive
26-04-2008, 11:50
3. Po "nam" przecinek.

Hahahaha. Padam ! Kogo Ty próbujesz udać ? pro mastah hajgh levela !? Człowieku idź przed mamą się pochwal ile to czasu spędzasz na forum zamiast przy książkach..

NalesnikiZserem
26-04-2008, 11:56
jak to garax to uwazajcie X(
slyszalem ze duzo cwiczy a jeszcze wiecej pije..
agresje zawsze ma po pijaku i zawsze z bratem kogos leja ;(
ja bym nie zadzieral :evul::evul:

Imperek
26-04-2008, 12:09
bez urazy Niza, ale z zewnątrz to trochę wygląda tak, jakby przyszedł jakiś wannabe (nick Niza jest mocno nietrafiony na Morganie) i zupełnie nie mając w tym wielkiego celu nasuwa po wrogach oklepanymi jak najbardziej wulgarnymi tekstami. Nie mam pojecia co masz do tych ludzi, ale raczej wyglada to na bezmyslne chamstwo, pewnie powiesz ze masz to w d., ale sorki, wlasnie na bezmyslnego chama albo frustrata wyjdziesz, jak sie nie pohamujesz i nie zaczniesz pisac jak cywilizowany czlowiek, a nie dziecko chowajace sie za literkami i wulgaryzmami, ktore tez za bardzo sensu nie maja (a jesli maja, to wytlumacz na przyklad, czemu kogos wyzywasz od "żydów").

Pisze dlatego ze jestes wkurzający dla mnie i dla innych a z siebie robisz to co napisalem wczesniej. Logika mi podpowiada, ze nikomu sie to nie oplaca. Twoja(?) gildia tez czerpie informacje z tego forum, wiec je rozwalajac dzialasz na jej szkode.

pozdrawiam

Niza
26-04-2008, 12:37
1. " A kim Ty jestes.."
2. " I ch*j Ci do tego.. "

Hehe, dalej czekam az opowiesz nam co Ci NPNP zrobilo? Sprobuje zgadnac, ok? Wlecialo Ci na kopy noob charami?

"Ci" i "Ty" pisze się z wielkiej litery tylko wtedy, gdy szanuje się rozmówcę :)

Komentatorek
26-04-2008, 12:42
"Ci" i "Ty" pisze się z wielkiej litery tylko wtedy, gdy szanuje się rozmówcę :)

Wyjdź i nie trzaskaj drzwiami.

xBardolekx
26-04-2008, 13:14
elwo tigoshin, keri inferno, kinessia, dark of guty own3d

Niza
26-04-2008, 13:16
bez urazy Niza, ale z zewnątrz to trochę wygląda tak, jakby przyszedł jakiś wannabe (nick Niza jest mocno nietrafiony na Morganie) i zupełnie nie mając w tym wielkiego celu nasuwa po wrogach oklepanymi jak najbardziej wulgarnymi tekstami. Nie mam pojecia co masz do tych ludzi, ale raczej wyglada to na bezmyslne chamstwo, pewnie powiesz ze masz to w d., ale sorki, wlasnie na bezmyslnego chama albo frustrata wyjdziesz, jak sie nie pohamujesz i nie zaczniesz pisac jak cywilizowany czlowiek, a nie dziecko chowajace sie za literkami i wulgaryzmami, ktore tez za bardzo sensu nie maja (a jesli maja, to wytlumacz na przyklad, czemu kogos wyzywasz od "żydów").

Pisze dlatego ze jestes wkurzający dla mnie i dla innych a z siebie robisz to co napisalem wczesniej. Logika mi podpowiada, ze nikomu sie to nie oplaca. Twoja(?) gildia tez czerpie informacje z tego forum, wiec je rozwalajac dzialasz na jej szkode.

pozdrawiam

1. Jeżdżę im, bo oni jeżdżą innym.
2. Wyzywam ich, bo oni wyzywają innych.
3. Nick jest jak najbardziej zamierzony.
4. Mam taki sam cel w pojazdach po nich, jak oni w pojazdach po mnie i moich znajomych (mowa o ludziach w wojnie).
5. Nie mam podstaw, by zachowywać się w stosunku do bandy niedorozwojów, inaczej niż aktualnie się zachowuję (mówię tutaj o tych, którym jeżdżę na forum).
6. Jeśli zobaczę, że oni zmieniają sposób pisania i ja zmienię swój (ale na to chyba się nie zanosi - patrz priv msg od Madzinii).

@ Pensive
Dziecko, idź sobie lizaka kup i wracaj do piaskownicy.

@ Kevon
Nie muszę się na nich wyładowywać ani w grze, ani też na forum. Wystarczy poczytać co i w jaki sposób piszecie, a także to jak się zachowujecie - nie ma sensu po prostu krzywdzić was bardziej niż już zostaliście pokrzywdzeni przez życie.

A no i ogólnie prośba jest - nie na*******ajcie ortami co chwilę, piszcie ze słownikiem, albo w Wordzie - albo wy*******ajcie... najlepiej do szkoły.

Xerotto
26-04-2008, 13:32
jeszcze dark of guty padl 4:0

Seith
26-04-2008, 13:32
Pussieeeeees!!11!1

Druid-Carlos
26-04-2008, 13:33
4-0 dzieki ;)

Switek_Niszczyciel
dobre oro bylo

Macjei
Elwo, Keri, Dark of Guty, Kinessie Gleba :)

:evul::evul::evul::evul:

Asz2212
26-04-2008, 13:36
Karamy XDDD

Kafffffar
26-04-2008, 13:37
Keri Inferno
Apr 26 2008, 12:57:04 CEST Killed at Level 104 by Nobi Chra
and by Yoork'ey

Dark of Guty
Apr 26 2008, 12:52:41 CEST Killed at Level 72 by Zikss
and by Adis Druidek

Elwo Tigoshin
Apr 26 2008, 13:01:06 CEST Killed at Level 82 by Azreal Wizard

Kinessia
Apr 26 2008, 12:57:32 CEST Killed at Level 121 by Azreal Wizard
and by Lowca Wiatru

Daroon
26-04-2008, 13:40
Jest moze cam? :)

Gz akcji ;]

Pensive
26-04-2008, 13:46
@ Pensive
Dziecko, idź sobie lizaka kup i wracaj do piaskownicy.

Jak widzisz każdy próbuje się Ciebie z tąd pozbyć, słuchaj NPNP wjeżdża na paru kolesi, ale ujawniają kim są, więc to nam wszystko tłumaczy dlaczego nie nawidzą RC. A Ty ? Widocznie jak mówią inni placzesz za ten ded na dwarfach przez noob chary od NPNP.

Jezior666
26-04-2008, 13:48
Gz ładny rash poszedł w nich huehueh B)

Wiecznyodpoczynek
26-04-2008, 14:01
Ja mam takie pytanie do Ciebie. Jezeli RC powiedzialo, ze zaden Polak, ktory nie jest w RC nie moze wbic 200lvl poniewaz bedzie hunted to sorry,
ale jakie Ty masz plany na przyszlosc wobec swojej guildi. To samo sie tyczy rowniez Arpens a w szczegolnosci Weede~. Imperek bez obrazy, ale
czy sadzisz ze jesli wojne wygra RC bedziecie mieli spokoj skoro i tak macie blokade lvlelowa 199lvl? Ktos od was predzej czy pozniej padnie od ktoregos z czlonkow RC lub zostanie wyrzucony z respa i co wtedy poczniesz? Przeciez jedno zle slowo na RC i juz Sibuna zostanie zmieciona. Takie jest moje zdanie i nie piszcie mi, ze mam sie nie wtracac w sprawy Sibuny.

PS. Nie naleze do guildi NPNP i nie wspieram zadnej ze stron.

Seith
26-04-2008, 14:12
Nie przypominam sobie żeby ktokolwiek od nas tak powiedział:(

Komentatorek
26-04-2008, 14:26
Ja mam takie pytanie do Ciebie. Jezeli RC powiedzialo, ze zaden Polak, ktory nie jest w RC nie moze wbic 200lvl poniewaz bedzie hunted to sorry,
ale jakie Ty masz plany na przyszlosc wobec swojej guildi. To samo sie tyczy rowniez Arpens a w szczegolnosci Weede~. Imperek bez obrazy, ale
czy sadzisz ze jesli wojne wygra RC bedziecie mieli spokoj skoro i tak macie blokade lvlelowa 199lvl? Ktos od was predzej czy pozniej padnie od ktoregos z czlonkow RC lub zostanie wyrzucony z respa i co wtedy poczniesz? Przeciez jedno zle slowo na RC i juz Sibuna zostanie zmieciona. Takie jest moje zdanie i nie piszcie mi, ze mam sie nie wtracac w sprawy Sibuny.

PS. Nie naleze do guildi NPNP i nie wspieram zadnej ze stron.

Jeśli RC chciałoby robić PA na Sibunie/Arpens lub wywalić ich przez wojnę to dawno by to zrobili. Jak widzisz dogadują się bardzo dobrze i nie mieli ze sobą problemów a jeśli mają to potrafią rozwiązać je dyplomatycznie.

Kevon
26-04-2008, 14:34
Nie przypominam sobie żeby ktokolwiek od nas tak powiedział:(

To malo wiesz ;)
Nie chce mi sie szukac ale w tym albo jeszcze w tym starszym temacie o wojnie Rise etc. byl wklejony cytat Russela.

Powiedzial nawet ze zaluje tego, iz dal wbic Victeronowi tak wysoki lvl.
Nie dziwie sie juz dlaczego nicku nie ujawniasz.

Wiecznyodpoczynek
26-04-2008, 15:23
Seith to widac iz ludzie nie bedacy w RC wiedza wiecej niz Ty, taki rodzynek myslacy, ze jest kims bedac w RC.

Do Komentatorka
Dyplomatycznie to Russel napisal, ze nie moga przekroczyc 200lvlu, a jesli to zrobia myslisz ze Russel rozwiaze to dyplomatycznie? To jest gra tu kazdy dązy do wladzy, jezeli ktos im zagraza i niestosuje sie do warunkow to raczej niczym dobrym sie to nie zakonczy uwierz mi.

Kafffffar
26-04-2008, 15:55
Gdyby wojna teraz sie skonczyla i wiekszosc z NPNP by zaplacilo to po napewno w najblizszym czasie padlo by kilku z Sibuny i byc moze Arpensow z tego powodu ,ze Sibuna wybija/wybijala im noob chary botujace , bo wywalili jakas tam gildie (KH?) z serwera ktora miala dojsc do nich i im pomoc w war i pewnie tez dlatego zeby nie mieli za duzo do powiedzenia w tej wojnie.

Ale wojna sie szybko nie skonczy bo przetrwalismy juz wszystko (hacki/przegrane ob/dedy leaderow/walczenie bez kasy)
Wiec Czym dluzej trwa wojna tym lepiej dla Sibuny/Arpens bo moga bic lvle i rosnac w sile.Lepiej dla NPNP bo tamci sie wykruszaja bo nie moga zyc w swiadomosci ,ze jesli wyjda na expa moga szybicutko zaliczyc glebe ,a nawet w nocy musza expic z otwartymi vipami.Gorzej dla RC bo to oni sa gildia ktora wygrywa i napewno wkurza ich to ,ze mimo iz sa duzo silniejsi ,jest ich wiecej i wygrywaja wieloma fragami to nie moga nic zrobic. A w tym samym czasie wielu polakow wali PG i nawet jesli kiedykolwiek wojna sie skonczy to RC nie bedzie moglo zrobic co im sie podoba bo Polacy po polaczeniu sie poprostu ich zmiazdza nawet bez pomocy kogos z NPNP.

Prezes-Portas
26-04-2008, 15:57
Dupa, po tej wojnie szwedzi wywala hiszpanow i to bedzie na tyle :p

xBardolekx
26-04-2008, 16:22
@up
a wtedy my spróbujemy wywalić hiszpanów, którzy się znowy połączą ze szwedami i będzie to samo co teraz xD

BorucaoO
26-04-2008, 16:29
Najpierw skończcie tę wojnę

SirAravras
26-04-2008, 17:15
A potem przyjdą ruscy i wszytskich wykoszą :D
Jest filmik z akcji ??

Pensive
26-04-2008, 18:04
Tralala, po co myśleć co będzie ; > nikt tego nie wie ; )