Pokaż pełną wersje : Wojna Na Morganie
^
Dobra, skończ już płakać nad tym Duchsterkiem ;D
motorolka164
26-01-2008, 16:44
Mnie tak latwo do lez nie mozna doprowadzic :evul: poprostu jestem ciekawa ile osob poza nim jeszcze bylo ;)
Benisato
26-01-2008, 16:55
Who care's ?
Wogole wiesz kogo o pacc orabalam? Zapewne nie i powodu rowniez nie znasz.
Ktos z Rise, z tego co wiem tez zarobil na fake paccach (srry, Kafar, musialam :$ ;p)
Taa Vic jest wporzadku, kilka razy z nim gadalam :´)
Ja jestem bleee i nie mam kumpli :/ Przykro mi, ze mnie nie lubisz nie zamieniajac slowa ze mna :( Straszne sie przejmuje tym co o mnie myslisz xD
Taaaaak? A wobec mnie miałaś powód? You made my day.
Transakcja wyglądała tak:
Ustaliłem sposób zapłaty, pogadaliśmy, dałem fujarce itemy, powiedziała, że zaraz będę miał PACC... Oczywiście nie doczekałem się. Jak poprosiłem Nashgana, żeby się jej spytał o powód, napisała "Myślałam, że jest złodziejem". I jaki miałaś kurwa powód? Ciekawe na jakiej podstawie miałem być złodziejem, skoro Ci zapłaciłem.
Get a life, bitch.
Vic~ sorry, ale popracuj trochę nad ortografią, bo level to Ty może i masz, ale "skilla w ortografii brak"
@ Szalona: Duchsterek to botter :)
Vic~ sorry, ale popracuj trochę nad ortografią, bo level to Ty może i masz, ale "skilla w ortografii brak"
@ Szalona: Duchsterek to botter :)
Co jest zajebistego w pisaniu biala czcionka ?
Kafffffar
26-01-2008, 17:22
@up
Gdybym chcial moglbym wyjebac ludzi na 2-3kk + conajmniej z tymi paccami ;) Hunter of dark army (tak to sie pisze?) chcial kupic 5 , Zaft Druyd 4 , i pelno polakow pisalo .Ojebalem Forlonda bo jest z oath i taki mialem plan i Ducha bo dostalem pozwolenie na to(zreszta to botter to szybko odrobi).Oddalem za to pape arecemu i odmowilem wieeeeelu osoba ;) Fakt faktem gdybym chcial ojebac ludzi i taki by byl moj cel zrobil bym to na duzo wieksza skale ;)
Kafffffar
26-01-2008, 17:24
Mnie tak latwo do lez nie mozna doprowadzic :evul: poprostu jestem ciekawa ile osob poza nim jeszcze bylo ;)
Jedna ,a moglo byc hummm z 15 +
Kafar edytuj swoje posty albo zwezaj sie w jednym bo niewygodnie sie czyta jeden twoj post pod drugim xd
Co jest zajebistego w pisaniu biala czcionka ?
jej zajebistość musisz mi to przyznać
Ale wy all pierdolicie tutaj sie wyzywaja od zlodziejii noobow i innych na tibia.com spinaja sie o smieszne fragi hahahaha jestescie przejebaniiiiii
Ludzie to tylko wojna w smiesznej grze ogarniajcie troche :P
Skoczcie na piwo na disco czy cos bo widze ze wam sie juz mega pojebalo w baniach xD
A tak btw. Fureyka czemu wyrzucacie kazdego kto padnie? xD
Jak tak dalej pojdzie moze lidera wam braknie albo cos :P
Fureyka idz z Forlondem do Andiego poplakac jeszcze troche :p
Trudno się mówi ale spmnicie moje słowa że Hiszpanie was wyżócą. Jak to Russel Inferno mi napisał: " To był błąd że daliśmy Ci wbić 200 lvl jesteś za wielkim zagrożeniem dla nas i musimy Ci usunać i żadnemu polakowi już nie damy wbic takiego lvl" Dokladnie tak Russel napisal oczywiscie po angielsku ;) Owszem Victoriano~ ma 200 lvl ale się nie dziwie RL od Fureyki to może no chyba że sie przeprowadzicie tam gdzie Fureyka i bedziecie im dalej dupke lizac :D A może mi powiecie czemu Cria Andan zabili ?? Wiem dlaczego.... Bo nie chca doprowadzic do tego zeby 200 lvl wbil wiec juz go zabili na dzien dobry a on nic nie zrobil przeciez wrocil po dlugiej przerwie do gry. No ale "WIELKI" Russel powiedzial ze doszly go sluchy ze do wojny dojdzie jak lvl wbije :D Owszem znam Crie i dzwonielm do niego czy nam pomoze w wojnie i powiedzial prosto zmostu ze przeprasza nas ale on chce spokojnie sobie juz grac ze zadna wojna go nie kreci, zrozumialem go i pretensji nie mam bo juz w ostatniej wojnie poógł no ale jak widac dolaczyl po tym co "WIELKI MISTRZ" zrobil.
Co jeszcze moge fajnego powiedzieć....
Fajnie Russel fragi liczy :D zabija jakiegos typa i mowia ze on nam pomaga:D a jak mysmy zabili jessie ~ to mowil ze ten frag sie nie liczy bo nie pomaga ale w gildi byl, dzis to samo z sawehem padl i juz nie ma gildi i frag sie nie liczy :D Super taktyka. Mam wyjebane na od nich fragi. Juz sie Russelowi majty czesa bo widzi ze ta wojna nie bedze latwa i ludziom placi za pomoc :baby: Mam troche lojalnych ludzi i się nie poddamy latwo wiec dolanczajcie dalej do Russelka.
Signed.
Victeron
1) Myślę, że Hiszpanie nikogo nie "wyżócą", a jak już to wyrzucą.
2) Jak możesz tak naprawdę wiedzieć kto co napisał, jak Ty WCALE angielskiego nie znasz? Ah sorry, Torpedo Ci przetłumaczył?
3) Wyjebaliście Kobyla z gildii i twierdziliście, że frag się nie liczy. Nie widzę różnicy...
4) Wątpię, aby komuś się majty "częsły".
5) Nikt nikomu nie zapłacił za pomoc.
6) Niech "dolanczajom".
Lavore ty sie pewnie nigdy nie mylisz :)
To nie jest temat o poprawnej ortografi frajerze ale o WOJNIE NA MORGANIE
Dobra wezcie juz przestancie sie klocic kto okradal na pacce ludzi itp bo to nie ma sensu zadnego.
To jest tylko smieszna gra,wiec take it easy ;)
Ja z tego calego eternitas mam tylko szacunek do lookeya.Duzo mu pomoglem expic i duzo tez dzieki temu zarobilem no i 68 mlvl xd ale mimo
tej calej wojny dalej sobie gadamy jakby nigdy nic, mimo to ze walczymy przeciwko sobie ;)
@Madzia Ty tez Duchsterka nie bron bo kazdy go zna chyba tylko od jednej strony.Zreszta Ty tez z nim mialas doczynienia jak cie zgarnal z exori gran pod dp, to nie mialas nic przeciwko temu zeby go zabic i zeby jeszcze za to placil ;)
@Eternitas ta wasza taktyka na liczenie fragow to zaaaaaaaaaal.Wyjebanie z gildi kazdego kto padnie zeby nie zaliczyc fraga na tibia.com hahahaa a on i tak pozniej przyjdzie na OB i bedzie im dalej dupe pucowac hehe ;) HAIL RUSSEL _/
@Eternitas ta wasza taktyka na liczenie fragow to zaaaaaaaaaal.Wyjebanie z gildi kazdego kto padnie zeby nie zaliczyc fraga na tibia.com hahahaa a on i tak pozniej przyjdzie na OB i bedzie im dalej dupe pucowac hehe ;) HAIL RUSSEL _/
Ogólnie to nie wiesz o co tak naprawdę z Sawehem chodzi.
motorolka164
26-01-2008, 18:13
Oj Carlosik lubiem wybaczac :p poprostu dalam mu szanse i to spoko chlopak. Bladzic jest rzecza ludzka ;) Moze ty w koncu zabladzisz do mnie bo daleko nie ma? 8o
Ogólnie to nie wiesz o co tak naprawdę z Sawehem chodzi.
to nam wyjaśnij, bo ja, chyba jak wszyscy, też jestem ciekawy.
@upuppu: mylić się można, ale nie aż tak
Oj Carlosik lubiem wybaczac :p poprostu dalam mu szanse i to spoko chlopak. Bladzic jest rzecza ludzka ;) Moze ty w koncu zabladzisz do mnie bo daleko nie ma? 8o
Moooooże B)
jej zajebistość musisz mi to przyznać
Sorry ale ni chuja.
Mapa_Europy
26-01-2008, 18:48
Niech modek zmieni nazwe tematu. ,,O dupie Marynie"
Tensz-in
26-01-2008, 19:16
Ja z tego calego eternitas mam tylko szacunek do lookeya.Duzo mu pomoglem expic i duzo tez dzieki temu zarobilem no i 68 mlvl xd ale mimo
tej calej wojny dalej sobie gadamy jakby nigdy nic
OOOOO chyba ktos tu bedzie bity... .....................
xddddd
@
Zlałem sie z posta up.
Rinatur^
26-01-2008, 19:35
No to prawda zagladalem tu aby dowiedzieć sie o wojnie rzeczy o ktorych nie wspomniano na tibia.com (odnoszac sie do teamtu ) a teraz co czytam to same klotnie zrobcie cos z tym dzieki z gory:)
Siemka!!!
Gz fragów RiSE :):>
Russel naprawde spox liczy te fragi :D:D:D:D
W niedalekiej przyszłości nie będzie żadnej gildi,bo russel wszystkich wywali za dedy;/, amimo tego wojna będzie :D:D:D:D
No nic to tyle, JESZCZE RAZ GZ :):)
P.S. Bym zapomniał Pozdro OD kamila dla furejeczki-Mariuszka:*
Ciao
Pozdro~~
czemu sie co chwile czepiacie jak russel czy ktos liczy fragi ? niech liczy jak potrafi sami gadaliscie ze fragi sie nie licza a teraz tylko jeczycie o to
OOOOO chyba ktos tu bedzie bity... .....................
xddddd.
tenshi ;****
@Gumball
My sie nie czepiamy tylko wysmiewamy, a to roznica ;)
Lavore zmień avatar bo wygląda jak paczka po durexach..
wiem, że ten film już tu był, ale interesuje mnie, czy ktoś wie jak się nazywa ta nutka, która jest jego podkładem? (http://www.youtube.com/watch?v=8hPHFK2id7E)
Gustaw_konrad
26-01-2008, 22:10
Hilltop Hoods - The Nosebleed Section
proszę bardzo
Hilltop Hoods - The Nosebleed Section
proszę bardzo
Dziiiiięki! ona jest świetna! <3
HardClan
26-01-2008, 22:28
@Kafar
Miałem już eq na sobie... nie miałem tylko m walli i żadnych bomb :|
@Saweh
Fakt... z saweh to trochę inna sprawa.. ale jej na polskie forum wyciągac nie będe ;)
Aphydioon
26-01-2008, 22:53
@Saweh
Fakt... z saweh to trochę inna sprawa.. ale jej na polskie forum wyciągac nie będe ;)
Taki amerykan jesteś xddddddd
Victeron
26-01-2008, 23:48
Co Russel nie płaci za pomoc ??
Przecież Eter sam mówił że są jeszcze 4 miejsca wolne i za każde miejscie Russel płaci 1kk . :baby:
a może brazlian? :D
Przecież Eter sam mówił że są jeszcze 4 miejsca wolne i za każde miejscie Russel płaci 1kk .
ma hajs to płaci - proste
Tensz-in
27-01-2008, 00:01
@Soul's
Zdenerwowales tenshinkhana ziomuś, jeszcze jeden post biala czcionka a gryziesz glebe bracie.
xD?X?Z?D?
Komisarzyk
27-01-2008, 00:02
Przecież Eter sam mówił że są jeszcze 4 miejsca wolne i za każde miejscie Russel płaci 1kk . :baby:
myslalem ze jestes troche bardziej rozgarniety
Kretyn.
Owszem mówił. Mówił także, że to żart.
Dziiiiięki! ona jest świetna! <3
Pf, ja chciałem pomóc ;s
@Soul's
Zdenerwowales tenshinkhana ziomuś, jeszcze jeden post biala czcionka a gryziesz glebe bracie.
xD?X?Z?D?
Zostaw mojego ziomusia! ;d
@Soul's
xD?X?Z?D?
Bracie, co jest złego w białej czcionce??
A poza tym, nie stresuj się tyle, bo Ci żyłka pęknie...
BTW, w nocy NIC??!?!?!? się nie dizało? :(
Bracie, co jest złego w białej czcionce??
A poza tym, nie stresuj się tyle, bo Ci żyłka pęknie...
BTW, w nocy NIC??!?!?!? się nie dizało? :(
Bracie plz przestań używać białej czcionki... źle się tak czyta:confused:
Haha Soul's nudzi CI sie? xD
btw. Pozdro dla Ciebie :Pbiala czcionka rox:baby:
Dajcie mu spokoj chlopak sie dowartosciowywuje tym ze o nim piszecie i o jego bialej czcionce. Musi jakos zwrocic na siebie uwage...
Dajcie mu spokoj chlopak sie dowartosciowywuje tym ze o nim piszecie i o jego bialej czcionce. Musi jakos zwrocic na siebie uwage...
Rozgryzłeś mnie :/ Co ja teraz mam ze sobą zrobić?????? :(
Witka Fey!! Dawno o Tobie nie słyszałem:P Co u Ciebie?
Zagadam w grze, zeby nie syfic forum, tylko sie zaloguj xd :D
Vlaaaadek
27-01-2008, 12:30
yoo Maciej :d
Mam prosbe. Przestancie pisac glupoty, bo zle sie to czyta. Chcesz sie dowartosciowac? Idz na epulsa i zakup sobie pakiet pulsarow...
@Topic
Byla jakas akcja?
Kafffffar
27-01-2008, 14:20
Mam prosbe. Przestancie pisac glupoty, bo zle sie to czyta. Chcesz sie dowartosciowac? Idz na epulsa i zakup sobie pakiet pulsarow...
Albo na fotke.pl !
Nic sie nie dzialo ani wczoraj na wieczor ani dzisiaj 8o Wczoraj kazdy balangowal ;)
Albo na fotke.pl !
Nic sie nie dzialo ani wczoraj na wieczor ani dzisiaj 8o Wczoraj kazdy balangowal ;)
Ała, moja głowa ;f
HardClan
27-01-2008, 15:44
... Ciężko z Tobą chłopcze, ciężko ;)
@War
No jak narazie 'względny' spokój ;')
BorucaoO
27-01-2008, 15:55
@up spokój może był :P
Eldiwo
Jan 27 2008, 14:54:45 CET Killed at Level 121 by Vorgad and by Nirek Devilek
Gratz Fraga :D
Rinatur^
27-01-2008, 16:21
No wkoncu zaczynaja ludzie z Eternitas ginac.Dobra robota mam nadzieje ze nie bedzie to ostatni dzisiejszy frag powodzenia;)
Kafffffar
27-01-2008, 16:22
Eldiwo own3d
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/36715
Enjoy~ ;)
Rinatur^
27-01-2008, 16:22
No troche pieknie wyglada jak w vipach pojawia sie tylu ludzi naraz
Eldiwo
Jak macie płakać, to napisze normalnie, gz fraga!
Gdzie padł pies? - ooo jest film, gdy pisałem posta, jeszcze go nie było :P zaraz ściągam
@Rinataur
Okay, zrozumiałem przesłanie Twojej wiadomości. ;)
Albo na fotke.pl !
Kurde Mati nie znalem Cie z tej strony 8o
Eldiwo
Gz Rise oby tak dalej :)
Rinatur^
27-01-2008, 16:32
Jakie przeslanie? Mam wielu znajomych w Rise wiec ciesze sie ze zabijaja ludzi z wrogiej guildi nic wiecej w wojnie nie pomagam nikomu a na forum wyrazam swoje zdanie do tego ono sluzy. Wole napisac to ze swojej postaci nie jak wielu ludzi robi to z "noob charow" wiec raczej to przeslanie powinienes zrozumiec;)
@up
O interpretacje Twojej wypowiedzi, nie martw się. ;)
kolejny swietny masslog gz
Po przegrany open battlu nad carlin juz tylko sneaki ?
Mowilem, ze mamy czas i pomysly zeby ich wybijac :D Jeszcze troche i beda sie bali wyjsc ze statku ;)
Milo mi to slyszec ze jestescie rdy do walki xDDDDDDD Jest z kim akcje robic to bawimy sie :):evul:
Kafffffar
27-01-2008, 17:06
Jak myslicie kiedy Russel wywali Eldwido z gildi?:D
Victeron, czemu chcieliście mnie bic? :(
Uprzedzając odpowiedź, nie - nie sharuje z Volltiem i nie zamierzam dojść do wojny...
HardClan
27-01-2008, 17:17
Mowilem, ze mamy czas i pomysly zeby ich wybijac :D Jeszcze troche i beda sie bali wyjsc ze statku ;)
Czekam na to 'jeszcze trochę' :)
Rengerau
27-01-2008, 17:18
Heya.
No nareszcie jest co oglądać, dobrze Kafar, że nagrywasz zawsze filmy.
Widać, że ta wojna dopiero się zaczyna.
@Offtopic: Sorry, ale nie mogłem się powstrzymać ;x
http://foteka.pl/full/ec0ad75d9124244aa2affc3075990f95.jpg (http://foteka.pl/ec0ad75d9124244aa2affc3075990f95)
Tekst Nizahe mnie rozbraja ;x
Kafffffar
27-01-2008, 17:22
@up
Motyw z "Amber" to jeden z najlepszych "wszczykow" jaki widzialem grajac w ta gre;) A ded jak ded ;)
@kafar
nie wiem kiedy go wyrzuca ale pewnie i tak fraga nie zalicza, bo russel cos znow wymysli :D
Dariward
27-01-2008, 17:37
Victeron, czemu chcieliście mnie bic? :(
Uprzedzając odpowiedź, nie - nie sharuje z Volltiem i nie zamierzam dojść do wojny...
Berig Mage też nie zamierzał ;)
Switek_Niszczyciel
27-01-2008, 17:57
Berig Mage też nie zamierzał ;)
wiec czemu doszedl ?
ps
chcialbym podkreslic ze to my jestesmy tymi dobrymi a eter~ zlymi
Dariward
27-01-2008, 18:04
nie wiem czemu doszedł może chciał wylizać rowka dla russel kto to wie,a co do Etera to nie wiem czemu on doszedł przecież kiedyś był z wami.
Rinatur^
27-01-2008, 18:57
Lavio Lavio to tylko forum. Pozatym gdybys sie zastanowil niebylbys zdziwiony ze jako Polak jestem przeciw Eternitas ktorzy nie raz zmuszali mnie do opuszczenia respa na ktorym bylem juz od jakiegos czasu. Ty wszedles do tej guildi powiedzmy juz jakis czas temu masz spokoj okej Twoj wybor ale jednak nie kazdy tak ma wiec pomysl o tym. Pozatym Wy i tak chcecie huncic praktycznie kazdego Polaka. Nie rozumiem tylko dlaczego zdziwil Cie moj post myslisz ze ja jako jedyny chce zeby Rise wygralo? Teoretycznie kazdy Polak z poza Eternitas tego chce lecz o tym nie pisze na forum. Mam prawo pisac co mysle o tej wojnie wiec pisze w grze nikomu nie przeszkadzam i nie pomagam w nic sie nie angazuje. Przemysl to;)
@up
Dobrze mówi polać mu!!!!!:p:p:p:p
Gratulacje Rise kolejnego fraga:)
Chciałem podziękować Mariuszkowi, który mnie hunci za "pg"
"NIe pozwolimy ci zrobić PG, bo wiemy, że później dołączysz do RISE!"
Lecz moja Furejeczko nie martw się. Już niedługo odnajdę cię:):)
Możeomówimy stare dobre czasy podstawóweczki, Mariuszku??:>
Pozdro dla brata Ma"ł"cina:)
:(:(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(:baby::baby::baby::baby: :baby:
So sad:(
Hawan
Pozdro~
Aphydioon
27-01-2008, 20:07
Trap na Eldiwo był to trap Aka Spaaw xd
Kafffffar
27-01-2008, 20:10
@Rinatur
Etera nie zdziwil twoj post tylko bardziej rozsmieszyl bo trudno bylo zrozumiec z twojej wypowiedzi o co Ci chodzi.Watpie zeby Cie znal i watpie zeby go interesowalo po ktorej jestes stronie ;) Ale napewno masz
pograne:)
__
Powody dojscia Beriga i Etera sa takie same ;) Myslela ,ze to bedzie krotka wojna ,a to jest najlepszy pomysl zeby wejsc do gildi panujacej :]
Jak juz mowilem na Beriga kazdy sika ,raczej nic nie pokaze na tej wojnie ;) Najwyzej jak sie pada.
A skąd wiesz, że Berig jest kiepski?
Tensz-in
27-01-2008, 20:38
Bo on tak wyglada na kiepskiego, pozatym cale zycie sibuna obawiam sie ze on jeszcze nie strzelil nigdy sd w czlowieka ://
BUahhaha nice tenszi xd xd xd rozje$#( mnie twój tekst xd
Serio to fakt, że sibuna, jak ty to powiedzałeś nie strzela z sd w człowieka, ale to nie jest nic złego. :D
Berig napewno poćwiczy pvp na OTS Eter~:D:D, tam gdzie tooni trenują mass log, na czele z MAriuszkiem :)
Ciao
@Hawan
W Twoich wypowiedziach dopiero dostrzegam tak popularne słówko polaków.. "asslicker". :) Zmieniasz swoje poglądy jak chorągiewka na wietrze, a pomyśleć żę pisałeś do mnie bym CI pomagał, a teraz takie teksty walisz. ;) Powiem tyle, smutny jesteś. ;)
Tenshi~~ OWNEDDDDDDDDDD HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA "pozatym cale zycie sibuna obawiam sie ze on jeszcze nie strzelil nigdy sd w czlowieka ://" HAHAHAHAHAHA a tak btw ciekawe komu sie znudzi pierwszemu ciagle odrabianie lvlu :) Nam nie zalezy a wam? Wam bedziemy przeszkadzac najlepiej jak potrafimy takie akcje jak dzis to bedzie chleb powszedni na tym servie wiec Lavio przygotuj sie na dlugie meczarnie xDDD OBIECUJE!
@Lavio
Do Ciebie nic nie miałem-nie mam - i chyba nie będę miał.
Pytasz, dlaczego zmieniam strone?
Już odpowiadam: Prędzej czy póżniej też się o tym przekonasz. PA PA PA PA i jeszcze raz PA. Czy ty wiesz za co miałem hunta od keriego:)?
Keri Infero: Usuwasz Senior Tutora, albo hunted......
Żal????
Jeszcze raz zaznaczam, do ciebie lavio nic nie mam, szanuje cię, poprostu jako normalnego gracza, a to że kibicuje Rise to jest moje wyłącznie zdanie, które wyrażam na FORUM DYSKUSYJNYM.
Ciao
Aphydioon
27-01-2008, 21:00
Maciej, Lavio nie bedzie odrabiał lvl'a bo on przeciez na studniówki uderza xddd
@up
Lol, dajcie mu już spokójz tymi imprezami:D:D
Raz chłopak się pomylił i wielka afera, do każdego człowieka trzeba mieć szacunek, choć jest Sku^$^$ dla was.
Hawan
Kafffffar
27-01-2008, 21:04
Fakt faktem ,ze cale zycie w Sibunie gdzie krew zadko kiedy sie leje :D Ale ostanio mnie gonil jak na noobie siedzialem :D 30 lvlem ucieklem mu bez wiekszego problemu. To co wyprawial to byl smiech na sali.Zero pvp krotko mowiac ;)
@up
Lol, dajcie mu już spokójz tymi imprezami:D:D
Raz chłopak się pomylił i wielka afera, do każdego człowieka trzeba mieć szacunek, choć jest Sku^$^$ dla was.
Hawan
haha, jak to powiedział lavio, zmieniasz strony jak chorongiew, teraz wygląda, że jesteś po stronie przeciwnej do Rise :D:D. Ty miażdżysz człowieku haha :D:D xd
Jestem po stronie Rise, dałem pare razy "Świadectwo" (lol jak to brzmi);D
Strone zmieniłem, bo kochany KEri:* i ofc MARIUSZEK:*
To nie zmienia faktu, że mam szacunek do innych ludzi, którzy nic mi nie zrobili, a wręcz przeciwnie,POMOGLI.
Hawan
Sadze ze winnismy tu rozmawiac o wojnie a nie o pierdolach, takich jak wysmiewanie kolesi na forum...
Masz kompleksy? Na ktorejs stronie (28) Kafar dal wam odp co zrobic.
Tensz-in
27-01-2008, 21:27
@up
Ty to jestes wrecz namolny, myslisz ze my bedziemy napie*dalac Eternitas 24/7 a ty bedziesz forum ogladal jak tvn24.
@up
Ty to jestes wrecz namolny, myslisz ze my bedziemy napie*dalac Eternitas 24/7 a ty bedziesz forum ogladal jak tvn24.
Nie zajarzyłem to do mnie ;)?
@up
myslisz ze my bedziemy napie*dalac Eternitas 24/7 a ty bedziesz forum ogladal jak tvn24.
xdddd.Kazdym tekstem na tym forum mnie roz*******asz kolego :D
Odczepcie sie od tego Lavia jakis kiep cos pierdolnal a wy sie cieszycie jak dziecii z tego. Macie zamiar pierdolic glupoty to wyjazd jest napisane temat "Wojna na Morganie" to trzymac sie tego jebie mnie wasze zycie rl i problemy noobcharow. Nie masz nic ciekawego do napisanie idz kurwa poradniki kieic 2 tematy nizej nikt za toba plakac nie bedzie. Tyle :):evul:
Czekali na nas mainami to ogarnelismy ich noobami HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAAHA Provu Spiiiiiiiiiiiii
Jan 27 2008, 21:55:16 CETKilled at Level 103 by Kula Royal
and by Xena Daraya
Kafffffar
27-01-2008, 23:03
Eteriansy sa smieszne :D Wystawili Forlonda ktory biegal z pz i mysleli ,ze po niego wyjdziemy :)
Zacznijcie myslec ludzie ;)
aaa i o waszym boat trapie tez wiemy ^^
SirAravras
27-01-2008, 23:05
Gratulacje !!!
Jak bedzie filmik to dajcie, mam już niezla wideotekę B)
@Szejq
Dziękuję, mimo że walczymy przeciw sobie. Doceniam fakt, że nie wszyscy z Rise są gburami. :)
Wiesz w zyciu Rl jestes dla mnie zwyklym ziomkiem z ktorym moge isc na piwo(nie pije!) lub cole. A to ze w smiesznej grze mamy wojne to dla mnie nic nie znaczy :)
@up
Bracie, haha :D:D.
Dzień można zaliczyć do udanych, czyż nie?
No ja niestety z SDkami mam problem, jeszcze 8 magic leveli potrzebuje. A tak serio, to w sumie nie narzekam, jak na gościa, który leje tylko boterów jakoś tam się trzymam na serwerze. Wcześniej odwalałem pyskówki i chciałem się prać, to przez prawie rok ekspiłem na Port Hope i POH.
tekst nie był zły Tenshi :)
Berigowi nikt nie zapłacił. A co do PVP Ganiałem z nim Kopengi pare razy i jakoś sobie radził. Choć w sumie to druid :)
Nigdy nic nie mówił czy zamierza dojść do wojny. Bo przez pare tygodni przez problemy z kompem ledwie co grał, jak zobaczył co się dzieje, to mu się coś ubzdurało że na stare lata pójdzie się lać... coś jak Eter. To prawdopodobnie jego (Beriga) pożegnanie z Tibią. Na tą chwilę Sibuna mu mówi papa. Jak się kiedyś Wam wypłaci, to może wróci, ale tak jak mówiłem, to chyba jego finisz.
Kafffffar
28-01-2008, 00:51
@up
Marnie skonczy 8o
Jak się kiedyś Wam wypłaci, to może wróci, ale tak jak mówiłem, to chyba jego finisz.
Podejrzewam, że nie będzie musiał się wypłacać.
elo , za tydzień jak tylko zaladuje pacc-a wchodzę do gry. Fakt mój RP 90+ niewiele zdziała, ale zawsze to już o jednego chara wiecej:) Muszę tylko pogadać z Cinkiem i Śvitkiem na browarze zeby potwierdzili reszcie, że można mi zaufać :D
Pozdro
12:33 Sephi Dragon [100]: exiva "victeron
12:33 Sephi Dragon [100]: exiva "cria andan
Szykuje się jakaś akcja?
Szykuje się jakaś akcja?
Zanim zrobią akcję będą Ci dawać znać o tym na forum
Zanim zrobią akcję będą Ci dawać znać o tym na forum
Nie mam nic przeciwko :D
Czy 13:08 You see Sephi Dragon (Level 100). He is an elite knight. He is Executioner of the Ruthless Hordes. jest w war?
13:11 Victeron [202]: 13:04 You advanced from Level 201 to Level 202. gr
Rinatur^
28-01-2008, 15:14
No o to chodzi gratuluje rowniez. Jednak Eternitas niby to siedzi w pz ale jednak lvle odrabiaja.;)
Victeron
28-01-2008, 15:41
Komu piwko postawić? ;)
Lavio ja jak jesteś przyjacielem Macieja to jesteś także moim :).
EEEEEEEEE Szymek jedziesz jeszcze 2 lvle bo widze przy statsach postaci 204 na Tibia.pl :P xDDD
A co do Lavio szanuje go jako czlowieka a jako gracza raczej nie mam za co go nienawidzic. Wojna to wojna :)
Aphydioon
28-01-2008, 16:36
EEEEEEEEE Szymek jedziesz jeszcze 2 lvle bo widze przy statsach postaci 204 na Tibia.pl :P xDDD
A co do Lavio szanuje go jako czlowieka a jako gracza raczej nie mam za co go nienawidzic. Wojna to wojna :)
nasz kochany Maciek <3 :-)
Kafffffar
28-01-2008, 17:02
@up
Ja tam go nie lubie ... :(
Komu piwko postawić? ;)
.
mi mozesz ;]
Ahahahahaha badajcie temat co zrobil nowy Pro PvP z Iridii ahahahahahahah Sikammmmmmmmmm ze smiechuuuuu hahahahahahahhahahahahhahahah
Marcinek <3
O co chodzi z Kobylem? Czemu on nie jest w RIse? to jest ten sam owner, co był w Hurricane?
Tensz-in
28-01-2008, 17:51
Cris Inferno
Jan 28 2008, 16:34:51 CET Killed at Level 77 by Victeron
@Victeron
Hehe :) I gtz fraga na Crisie, który o wojnach nie ma pojęcia lub głupota podziałała..
Ehh szkoda że stchórzyliście. ;)
Pozdrawiam!
Kafffffar
28-01-2008, 17:56
O co chodzi z Kobylem? Czemu on nie jest w RIse? to jest ten sam owner, co był w Hurricane?
Kobyla kupil Ell Demon i walczyl z nami w war padl 2 razy zostaw wywalony z gildi padl 3 raz . Sprzedal chara i nowy owner sie wyplacil :)
@Topic
Cris spi ;)
Frag sie oczywiscie liczy :)
Kafffffar
28-01-2008, 17:59
@Victeron
Hehe :) I gtz fraga na Crisie, który o wojnach nie ma pojęcia lub głupota podziałała..
To po co trzymacie takich ludzi w Oath? Tylko glupie fragi tracicie i teraz pewnie bedziecie jeszcze gadac ,ze sie nie liczy albo cos innego ktos wmysli.
@Victeron
Pozdrawiam!
Lavio dziwne Cris nie ma pojecia o wojnach, Jessie tez, Saweh tez. Moze zrob liste tych co MAJA u was pojecie o wojnie to bedzie krocej ;].
@DOWN
O jak mi przykro ;(((((. To moze podaj do informacji publicznej
Tsunek z Tobą napinaczu nie gadam.
@Kafar
Liczy się frag.
Sephi to rl Sliccerego...
Pozdrawiam!
16:51 Lavio Cold [124]: Nawet nie chcielu sie bic. ;c
No wiesz nie nasza wina ze Victeron zdarzyl stracic pz nim wy sie zebraliscie, mozecie miec pretensje tylko do siebie ;)
Btw.tam byscie i tak nic nie zrobili, wiec nie wiem ten mass log chyba dla popisu :D
Victeron
28-01-2008, 18:06
@ Lavio
Nie musimy zawsze walczyć jak wy chcecie zresztą jakoś długo zwlekaliście żeby przyjść.
Xig-ennon
28-01-2008, 18:15
No to mamy remis zaraz ;)
BIALA CZCIONKA _/
@Vicek
Hehe, sam pisałeś czy walczymy..
Ehh daj datę i godzinę i spróbujemy się dostosować do was na OB.
GtZ lvl back? :)
@Carlos
Też z Ciebie napinacz, co mieliśmy zrobić? Lognąć się w 10 osób? Zebraliśmy ludzi jak to było możliwe i się mass logneliśmy. Prawda nic nie mogliśmy zrobić - jak się blokuje około 15'toma noob charami. ;)
@topic
Na OB się nie zapowiada ze strony Rise, a szkoda.
Noname18
28-01-2008, 18:18
@Down
Let the bodies hit the floor xd
Xig-ennon
28-01-2008, 18:22
Let the bodies hit the floor
KTO TO ZAUWAZY DOSTANIE NAGRODE
@Noname18
Sry moj blad. Pierw chcialem napisac cos innego potem skasowalem i o tym koncu zapomnialem.
Lavio juz z nas taka gilidia napinaczy, albo to zaakceptujesz albo przenies sie na nowy serv (:
Benisato
28-01-2008, 18:24
@Vicek
@Carlos
Też z Ciebie napinacz, co mieliśmy zrobić? Lognąć się w 10 osób? Zebraliśmy ludzi jak to było możliwe i się mass logneliśmy. Prawda nic nie mogliśmy zrobić - jak się blokuje około 15'toma noob charami. ;)
@topic
Ciągle o OB mówisz ... ktoś napisał niedawno na forum ze Możecie robic spontaniczne akcje(chyba było to po glebie tenshina), a my nie i dlatego przegramy(mniej wiecej jakos tak xd), a wiec pokażcie ten swój spontan zamiast spamować forum.
OB szybko nie bedzie o to sie nie martwcie przyjdzie i na openki pora :)
Narazie was pomeczymy sneakami xD A co do napinania sie na forach to zal mi ludzie ktorzy spamuja postami z wyzwiskami i prowokacjami, ale co ja wam poradze tacy tez sie zdarzaja :) Frag fragiem bawmy sieeeeeeeeeee xDDD :evul:
@Shejq
Okay, no to powodzenia.. :)
@Vicek
@Carlos
@topic
NIE PODOBA SIE TO WYJDZ. Potrzebowaliscie 25~ osob zeby tam przyjsc? bo nas az tylu tam nie bylo B) a co do tych noob charow to nie byly nasze chary tylko jakies typy z ab przyszly popatrzec co sie dzieje.
Wojna to nie tylko OB ale takze snake,boat trapy etc i juz nie spamuj na tym forum "czekamy na OB" bo to zal.Chociaz w sumie mozecie sobie czekac.
KTO TO ZAUWAZY DOSTANIE NAGRODE
jaką nagrodę?
Aphydioon
28-01-2008, 18:38
NIE PODOBA SIE TO WYJDZ. Potrzebowaliscie 25~ osob zeby tam przyjsc? bo nas az tylu tam nie bylo B) a co do tych noob charow to nie byly nasze chary tylko jakies typy z ab przyszly popatrzec co sie dzieje.
Wojna to nie tylko OB ale takze snake,boat trapy etc i juz nie spamuj na tym forum "czekamy na OB" bo to zal.Chociaz w sumie mozecie sobie czekac.
Ty, Carol jemu nie wytłumaczysz bo to jest chyba pierwsza wojna (która trwa tak długo) on (oni) myśleli że jak wygrali jedno OB to już po war wy płacicie payment i znowu spokój na servie xddd
kilka stron wstecz pisaliscie ze sie nei boicie o chary ze mozecie pada itp a teraz to wy sie boicie o chary od przegranej ob ?
Benisato
28-01-2008, 18:41
kilka stron wstecz pisaliscie ze sie nei boicie o chary ze mozecie pada itp a teraz to wy sie boicie o chary od przegranej ob ?
Człowieku nie rozumiesz ze wojna to nie tylko OB ;/?
Ale po co mamy tracic lvl na OB jak to wy mozecie je tracic na expie :)
Benisato filmik w podpisie masz ROX XDDD.
To, ze sie nie boimy o chary, to nie znaczy ze bedziemy wychodzic specjalnie i padac. No ludzie wezcie sie ogarnijcie troche.
Tensz-in
28-01-2008, 18:55
To ze sie nie boimy o chary nie znaczy ze pojdziemy z wami na ob na jakims edron w krzaki na pewna smierc. Nie bac sie o chary a byc glupim to co innego ^^
@Lavio
Przyrzekam na 2 bp sd ze nie bylo tam zadnego z naszych noob charow ! :(
@Edit
Carlos mnie wyprzedzil i uroczyscie oswiadczam ze jest hunted :[
ale do pierszej pzregranej ob byliscie chetni co chwile a teraz ?
a po pierwszych chyab 3 ob gadaliscie ze oath niemam pvp itp teraz zmieniliscie zdanie ?
ale do pierszej pzregranej ob byliscie chetni co chwile a teraz ?
a po peirszy chyab 3 ob gadaliscie ze oath niemam pvp itp teraz zmieniliscie zdanie ?
Spadly nam morale na ostatnim OB bo nie wyszlo, ale teraz dochodzimy do siebie po udanych boat trapach i snake'ach :p Ale na OB nie ma co liczyc narazie.
@Tenshi
Sorrrry i pay 1 bp mf, kk ?
Ja to bym nie nazywał ostatniej porażki 14:0 "OPEN BATLE" to bardziej przypominało Snayke ;) "POKAŻ NA CO CIĘ STAĆ ALE NIE JESTEŚ SAM BO Z NIZAHEM SIE PO EDRON GANIAM" ALe macie cieszcie sie buzzzi buzzi ..
Victeron
28-01-2008, 19:23
@ Gumball
Do ostatniego OB co wychodziliśmy cały czas to tylko dlatego bo Oath siedziało cały czas w PZ. ;) Teraz zaczeli opuszczać DP to padają, no ale zaraz chyba będzie tak że statku nie opuszczą :D
Niech wygra lepszy, fakt maja większe lvl, więcej kasy i ogólnie jest ich więcej no i na dodatek Russel stosuje ruchy niedozwolone no ale kto mu zabrania ;) Do dzis spamuje do starego Didera żeby dał mu RK do tej postaci, ciekawe po co ? :)
@ Gumball
Niech wygra lepszy, fakt maja większe lvl, więcej kasy i ogólnie jest ich więcej no i na dodatek Russel stosuje ruchy niedozwolone no ale kto mu zabrania ;) Do dzis spamuje do starego Didera żeby dał mu RK do tej postaci, ciekawe po co ? :)
Wszystko by bylo ok ale o tych niedozwolonych ruchach to chyba troche miss...
Jak Wy mozecie mowic o niedozwolonych ruchach skoro na Waszych charach walczy furora?
Juz nie wspomne o tym ze ktorys z Was napisal kilka stron wczesniej "to jest wojna, wszystkie ruchy dozwolone".
Wszystko by bylo ok ale o tych niedozwolonych ruchach to chyba troche miss...
Jak Wy mozecie mowic o niedozwolonych ruchach skoro na Waszych charach walczy furora?
Juz nie wspomne o tym ze ktorys z Was napisal kilka stron wczesniej "to jest wojna, wszystkie ruchy dozwolone".
Skoro mowisz, ze po naszej stronie ciagle stoi Furora wspomnij rowniez, ze po stronie Oath stoi Aurea.( Albo najlepiej nie pisz(my) bzdur na forum :) )
Skoro mowisz, ze po naszej stronie ciagle stoi Furora wspomnij rowniez, ze po stronie Oath stoi Aurea.( Albo najlepiej nie pisz(my) bzdur na forum :) )
Nie napisalem ze ciagle, ale z ta propozycja sie zgodze. ;)
Tak grają na nas ludzie z Aurory, Russel płaci 1kk za dojście(3 miejsca zostały), ja mam najwyższy mlvl na Morganie, a Nizahe nie ma 9 mlvl'a.
Victeron
28-01-2008, 19:49
No widzisz tylko dwie ostatnie wiadomości nie pasują bo puki co ja mam najwyższy mlvl a co do 9 mlvl Nizahe nie wnikam ale co wiem to takowy posiada ;)
De'Leash
28-01-2008, 19:55
@Kafar~
Nie gram na tym serverze tylko czytam sobie forum ,ponieważ od dawna lubię ten świat.Zwykle nie piszę na innych forach niż mojego świata.
Ale.
Twierdzisz ,że Oath nie ma pvp etc.No w końcu prawda wygrali wojnę i panowanie nad serverem.To ,że teraz zaczynacie powoli wygrywac nie oznacza ,iż oni sie poddadzą i to WY będziecie wyznaczali zasady.Jeśli jesteś taki Kozak to czemu pod twoim dowództwem nie wygraliście tej wojny wcześniej(może zacząłeś grac potem-nie wiem).
I nie chcę się z Tobą kłócić-co jak co-szanuję cię chociażby za to ,że sie im przeciwstawiłeś.A i co do Saweha ,weź pod uwagę ile on się nawalczył na Titanii(w sumie to nadal jest w wojnie).To ,że po tym update totalnie styrali pallów i knightów to już nie jego wina.Raczej już tu nie napiszę więc nie musicie pisać postów w stylu "idź i wracaj na swój server!!!".No chyba żeby pogadać z Kafarkiem.
saweh to nie jest ten z titani xd
@ Gumball
Do ostatniego OB co wychodziliśmy cały czas to tylko dlatego bo Oath siedziało cały czas w PZ. ;) Teraz zaczeli opuszczać DP to padają, no ale zaraz chyba będzie tak że statku nie opuszczą :D
wychodz takie osoby ktore nie braly nigdy udzial w wojnie lub niemaja zielonego pojecia eldiwo zawsze nie lubilem saweh nowy ower a crisa co pad nieznam niewiem kto pad jeszcze na trapie
zabijcie kogos bardziej cenego dla oath nie plotki
saweh to nie jest ten z titani xd
wychodz takie osoby ktore nie braly nigdy udzial w wojnie lub niemaja zielonego pojecia eldiwo zawsze nie lubilem saweh nowy ower a crisa co pad nieznam niewiem kto pad jeszcze na trapie
zabijcie kogos bardziej cenego dla oath nie plotki
Nawet jezeli zabilibysmy Sliccerego lub kogos z 200lvl'em~ wiele nam to nie da - dlaczego ?
- ma tyle hajsu, ze nawet go to nie ruszy, mam racje ?(jednakze moge sie mylic :p)
@Vicek
Powiedz skąd taki pomysł na Aurere? A czemu nie Xerena? Albo Titania? Albo Antica? Bo mnie to po prostu bawi, kto wam takich bajek naopowiadał i wy to łyknęliście jak wam podano. :D
podjacie jakis dowod na to ze gra ktos inny nami ?
Rinatur^
28-01-2008, 20:21
A Ci nadal z ta Furora. Co z tego ze niby graja nimi ludzie z Furory na poczatku wojny na tibia.com pojawil sie post o tym ze furora dolacza do wojny , ludzi z Oath pisali ze dobrze bedzie wiecej zabawy a teraz gdzie czytam to gadacie "za was graja" w dupie z tym zabilo was Rise i tyle co tu wiecej gadac.
Natomiast open battle Eternitas sie zorganizowali i wygrali wiec po co ludzie z Rise maja walczyc w OB jak moga was wykanczac pojedynczo.
Tak apropo Eternitas mowicie na OB a prawie na kazdym filmiku co ogladalem grzejecie schody niedlugo to bedziecie chcieli walczyc na piramidach w ank 0o
Nawet jezeli zabilibysmy Sliccerego lub kogos z 200lvl'em~ wiele nam to nie da - dlaczego ?
- ma tyle hajsu, ze nawet go to nie ruszy, mam racje ?(jednakze moge sie mylic :p)
fakt slicca zaboli tylko lvl ale to jzu bedzie ktos wazny a nie plotka
A Ci nadal z ta Furora. Co z tego ze niby graja nimi ludzie z Furory na poczatku wojny na tibia.com pojawil sie post o tym ze furora dolacza do wojny , ludzi z Oath pisali ze dobrze bedzie wiecej zabawy a teraz gdzie czytam to gadacie "za was graja" w dupie z tym zabilo was Rise i tyle co tu wiecej gadac.
Natomiast open battle Eternitas sie zorganizowali i wygrali wiec po co ludzie z Rise maja walczyc w OB jak moga was wykanczac pojedynczo.
Tak apropo Eternitas mowicie na OB a prawie na kazdym filmiku co ogladalem grzejecie schody niedlugo to bedziecie chcieli walczyc na piramidach w ank 0o
jak chca wygrac tak wojen trudno ich taktyka ale niech nie pisza ze nami graja ludzie z aureny jak wieszkosci nas jest z titani i pojedyncze osoby z innych swiatow
HardClan
28-01-2008, 20:27
@Vicek
Powiedz skąd taki pomysł na Aurere? A czemu nie Xerena? Albo Titania? Albo Antica? Bo mnie to po prostu bawi, kto wam takich bajek naopowiadał i wy to łyknęliście jak wam podano. :D
I po co wymieniałaeś te servery...
Wiem, że grają na Twoim charze ludzie z Tengu tacy jak Nargoriel i Satlomos.
Każdy wie, że na Nizahe gra Sashra i Embermane na zmianę...
Każdy też wie, że na Solle, Villdim, Xavrasie, Lookeyu grają ludzie z gildi Correctional Facility...
Więc po co mamy się chować?
A na całej reszczei gildi grają kopengasy...
Temat zamknięty?
A co do tego ile kasy Russel daje za wejście... to nie żadne 1kk tylko 2kk ;) <są 4 miejsca wolne>
Wszystko jasne... A teraz wracamy do tematu wojny.
kthxbye.
@HardClan
Dzięki, teraz już nawet nie opłaca mi się ściemniać... ;/
@all
Znacie prawdę, to teraz walczmy. :D
HardClan
28-01-2008, 20:31
Wiesz... Skoro napisali, że Furora dołączy do wojny... to Ja to rozumiem w taki sposób, że zrobią chary i będą nimi walczyć...
A nie, że będą walczyć na charach ludzi z Morgany...
Rozumiesz różnice? :P
A co do skakania po schodach... zdarzyło się nam to w Ankh... było totalnie bez taktyki.
Zgraliśmy co było widać na OB między Carlin a AB.
Wykończą nas pojedyńczo?
A padł ktoś istotny?
No chyba nie.
Skoro oni bedą zabijać jedną osobę co pare dni... myślisz, że stwierdzimy... 'o fuck musimy zapłacić, bo może za 2 miechy przyjdzie moja kolej na dead :o'
Wojna trwa... nie bój się. Przyjdzie taki dzień, że jak oni się masslogną żeby kogoś z nas zabić.... my będziemy czekać ;)
Wiesz... Skoro napisali, że Furora dołączy do wojny... to Ja to rozumiem w taki sposób, że zrobią chary i będą nimi walczyć...
A nie, że będą walczyć na charach ludzi z Morgany...
Rozumiesz różnice? :P
A co do skakania po schodach... zdarzyło się nam to w Ankh... było totalnie bez taktyki.
Zgraliśmy co było widać na OB między Carlin a AB.
Wykończą nas pojedyńczo?
A padł ktoś istotny?
No chyba nie.
Skoro oni bedą zabijać jedną osobę co pare dni... myślisz, że stwierdzimy... 'o fuck musimy zapłacić, bo może za 2 miechy przyjdzie moja kolej na dead :o'
Wojna trwa... nie bój się. Przyjdzie taki dzień, że jak oni się masslogną żeby kogoś z nas zabić.... my będziemy czekać ;)
ludzie z furory co niby graja swoimi charami to sa glownie ludzie z gildi nemezis czy jakso tak ktorzy pzregrali wojne chyab 2-3lat temu czyli chary jakies powini miec ale to juz inna chyba sprawa
Rinatur^
28-01-2008, 20:40
No wiem wiem tak powinno byc ale tak nie jest i niech juz skoncza pisac Furora & OB bo to jest zwykle szukanie winnych za to ze dostaja nic wiecej.
HardClan
28-01-2008, 20:46
No wiem wiem tak powinno byc ale tak nie jest i niech juz skoncza pisac Furora & OB bo to jest zwykle szukanie winnych za to ze dostaja nic wiecej.
A czy ja szukam jakiś powdów czemu dostaliśmy?
Daję Ci teraz szczerzą odpowiedź...
Przegraliśmy ten OB w ankh bo lamiliśmy... Totalne 0 zgrania. Praktycznie każdy myślał, zę to iż jest w Oath oznacza, że jest pro super uber player i wygra nic nie robiąc.
Co więcej, trzeba przyznać, że Rise grało agresywnie i pewnie... co spowodowało, że my uciekaliśmy i wystrzelaliśmy 1000000 bp mw'alli.
No i... Widzisz? Nie bałem się tego powiedzieć. Teraz jest dla Ciebie wszytko jasne?
Rinatur^
28-01-2008, 20:49
A no jest i ciesze sie ze Ty wyjasniasz to na spokojnie w porownaniu do Lavio ktory odrazu mnie hunci za pisanie na forum.
@Rin~
Powiedziałem że jesteś hunted? :D Powiedziałem że bacznie zinterpretowałem Twoją wypowiedź. Get a life kido. ;)
Aphydioon
28-01-2008, 21:07
Lavio sie nam rozbrykał xddd <3
@Vicek
Hmm no to ciekawe, ze Aurea wam nie pomaga to jak to sie dzieje ze zawsze jak kopengi zaczely pekowac to oath bylo pierwsze do wybijania ich, a teraz ?
Loguje w ank patrze a tam sobie stoi Keri Inferno z kopengasami poza pztem i sobie spokojnie gadaja i sie nie bija, hmm dziwne ;) Nagle kopengasy sa free ?
Victeron
28-01-2008, 21:53
W wojnie jak była Royal Navy jeszcze to Russel huntowal Vildingena , Sollego~ itp to na drugi dzień wojny Russel napisał posta że są free i juz mu pomagali :D Dziwne co ? Powiem krótko Russel sie przewiózł bo myślał że to bedzie kolejna wojna co po tygodniu się skończy i kase za paymenty skasuje a tu widać lipa .... Wcale nie mówię że wygrywamy wojnę ale walczymy i nie mam zamiaru się poddać. Nie walczę dla siebie tylko za ludzi co niesłusznie zostali zabici czy tez wyrzucani z respów przez Oath. Co do tych plotek że na naszych postać gra ktoś inny to moge powiedzieć tylko że ja gram już osobiście na Victeronie i na innych postaciach też grają prawowici właściciele. Bo zaraz z tego wyjdzie tu że ja wojnę zacząłem.
ktos tam pisal ze Rise nie chce wyjsc na OB bo sie boja bo cos tam itd...
a poco maja wychodzic na OB
zrobia kilka snejkow na ludzi ktorzy expia z Eter~ i niektorzy moze nawet wszyscy przestana wychodzic z PZ nie beda juz expic wtedy Rise sie rozwinie zacznie wychodzic i expic na wieksza skale... a potem co? na odwrot xD
takie jest tylko moje zdanie
@
Fureyka
to jest aluzja do mnie ? xD
Nie czytalam forum 2 czy 3 dni i dzisiaj do oblookania mialam 4 strony.
Wszystko sie powtarza, sie powtarza, sie powtarza...
4 strony, ze Rise nie wyjdzie na ob. Okey wszyscy na tym forum to rozumieja. Nie musicie tysiac razy powtarzac wypowiedzi Kafara, Tenshiego czy kogos tam.
Mozecie przestac? Nie :(? Sorry za moja niepotrzebna uwage :$
Kafffffar
28-01-2008, 22:20
@Kafar~
Nie gram na tym serverze tylko czytam sobie forum ,ponieważ od dawna lubię ten świat.Zwykle nie piszę na innych forach niż mojego świata.
Ale.
Twierdzisz ,że Oath nie ma pvp etc.No w końcu prawda wygrali wojnę i panowanie nad serverem.To ,że teraz zaczynacie powoli wygrywac nie oznacza ,iż oni sie poddadzą i to WY będziecie wyznaczali zasady.Jeśli jesteś taki Kozak to czemu pod twoim dowództwem nie wygraliście tej wojny wcześniej(może zacząłeś grac potem-nie wiem).
I nie chcę się z Tobą kłócić-co jak co-szanuję cię chociażby za to ,że sie im przeciwstawiłeś.A i co do Saweha ,weź pod uwagę ile on się nawalczył na Titanii(w sumie to nadal jest w wojnie).To ,że po tym update totalnie styrali pallów i knightów to już nie jego wina.Raczej już tu nie napiszę więc nie musicie pisać postów w stylu "idź i wracaj na swój server!!!".No chyba żeby pogadać z Kafarkiem.
Nie powiedzialem ze cale Oath/Eteri~ ma slabe pvp tylko ,ze wiekszosc ich graczy ma takie same albo nawet gorsze pvp od polowy ludzi z naszej gildi.Sawehem gra teraz Halunke.I nigdy nie napisalem "idź i wracaj na swój server" wiec cos Ci sie pomylilo.Ogolnie staram sie wypowiwadac kulturalnie i kilka razy sie tylko lekko unioslem ;)
Wykończą nas pojedyńczo?
A padł ktoś istotny?
No chyba nie.
Skoro oni bedą zabijać jedną osobę co pare dni... myślisz, że stwierdzimy... 'o fuck musimy zapłacić, bo może za 2 miechy przyjdzie moja kolej na dead
Jedna osobe co pare dni? W ciagu tych 5 dni zabilismy 7 waszych.Mysle ,ze to niezly wynik ;)
@Apropo OB
Jak kiedys powiedzial Torax "Sanke ataki to dobra taktyka"
Na OB nie wyjdziemy poniewaz w gildi nie kazdy jest hummm... (Dobrym ,doswiadczonym graczem) i nie chcemy by ludzie w wypadku gdybysmy przegrali battle sie zalamali.Tacy ludzie jak Ja,Shejq,Vic,Tenshin,Nirek,Tsuna~ (i kilku innych)sie nie zalamia ,kupimy sobie blessy i mozemy jechac dalej z tym koksem ale jest tez duzo osob ktorzy moga sie zalamac ,a wiec nie mozemy podejmowac tak pochopnych decyzji i wyjsc sobie nagle na OB bo wy tak chcecie ;) Bo juz za duzo takich bledow popelnilismy we wczesniejszych wojnach.
Skonczcie juz gadac o tym OB .Wszystko wyjasnilem ,a wiec nie ma juz co o tym dyskutowac.
@Apropo zabijania "plotkow"
Zabijamy ich bo tylko oni sa na tyle glupi zeby wyjsc ze statku ^^ I z takich "Plotkow" sklada sie wiekszosc waszej gildi (tak samo jak naszej) i bez nich nie zrobicie nic (tak samo jak my :) ) A tacy ludzie szybko sie zalamuja i placa ,a to nas wzmacnia bo mamy wiecej papy ,rosna nam morale ,was jest mniej i inni zaczynaja myslec o placeniu.
@offtopic
Dalolo uspili ludzie z kopengi :D
Dalolo
Jan 28 2008, 21:22:06 CET Killed at Level 67 by Neik Del'Lome and by Myra Blan
:D:D:D:D:D:D
Aphydioon
28-01-2008, 22:59
Nie czytalam forum 2 czy 3 dni i dzisiaj do oblookania mialam 4 strony.
Wszystko sie powtarza, sie powtarza, sie powtarza...
4 strony, ze Rise nie wyjdzie na ob. Okey wszyscy na tym forum to rozumieja. Nie musicie tysiac razy powtarzac wypowiedzi Kafara, Tenshiego czy kogos tam.
Mozecie przestac? Nie :(? Sorry za moja niepotrzebna uwage :$
Jeśli to była niepotrzebna uwaga to po co ją pisałaś(eś) ? xddd
@Kafar
To tak zabrzmiało, jakbyście byli świadomi że w OB dostaniecie. :)
Morale macie niezłe. ;)
@Carlos
Nie zabijaliśmy ich do czasu póki nie tkną nikogo od nas. I zabili dziś Dalolo, ale nie mogliśmy od razu ruszczyć, bo staliśmy na Okolnir. Większość z nich straciła pz, ale ubiliśmy tylko Myra Blan. Za nich weźmiemy się w swoim czasie. ;)
HardClan
28-01-2008, 23:32
Hmm no to ciekawe, ze Aurea wam nie pomaga to jak to sie dzieje ze zawsze jak kopengi zaczely pekowac to oath bylo pierwsze do wybijania ich, a teraz ?
Loguje w ank patrze a tam sobie stoi Keri Inferno z kopengasami poza pztem i sobie spokojnie gadaja i sie nie bija, hmm dziwne ;) Nagle kopengasy sa free ?
Logicznie rzecz biorąc....
Tłumacze Ci tak jak tłumaczy się 2 + 2.
Skoro mamy Was na ogonie... i masslogujecie nas, robicie trapy, sneaky... wcale nie tak dużo... ale jednak. To teraz LOGICZNIE rzecz biorąc... Po co mamy jeszcze ściagać na siebie kopengi? Skoro oni też będą robić sneaki...
Ściga ich Sibuna... A jak zabili Dalalo to my zabiliśmy tego, który miał pz... bo za późno doszedł msg :p
Kafffffar
28-01-2008, 23:55
@Kafar
To tak zabrzmiało, jakbyście byli świadomi że w OB dostaniecie. :)
Morale macie niezłe. ;)
Wyraznie napsialem ,ze przy "ewentualnej" porazce tak moze byc :) A ,czy wygramy czy nie to juz calkiem inna bajka. Czas pokaze.
A morale fakt sa dobre ;)
MiszczuPefalpe
29-01-2008, 01:38
hehe ja do wara doszlem i dizt cold z pz nie wychodzi hehehe
Oczywiste jest dla mnie czemu tak natarczywie Oath wypomina, że Rise nie chce wyjść na OB, że boją się. Prawidłowo!!! żadnego OB nie może być!!! Po co tracić k na blessy. Pojedyncze sneaki z zaskoczenia to jest w tej chwili najlepsza strategia dla Rise.
Teraz coś dla beki ale prawdziwe: Robin Hood też nie wychodził na pole walki, bo wiedział, że nie stać go na straty, lepiej było mu walczyć sneakami i to właśnie przyczyniło się, że Gizbern (czytaj Russel) trząsł gaciami wzywał i płacił wciąż nowym najemnikom lecz i Ci nie dawali rady. To przyczyniło się do tego, że ludzie uwierzyli w Robina i pomagali mu z całego serca i niejedni dołączali do niego, a jego drużyna rosła w siłe.
Spójrzcie ile ownerów powoli przekonuje się do Rise i powoli dołącza. Osobiście znam parę osób, które na dniach dołączy, by zdetronizować ciemiężce i tych wszystkich asslickerów
Chłopaki trzymajcie tak nadal, bo to nie wojna o władzę, to wojna o wolność
Hail Freedom:]
Nareszcie jakis ogarniety mowie o tym @up. Sojusznikow chetnie przyjmiemy Im nas wiecej Tym wiekszy balagan na servie zrobimy :)
Ide do Burdelu(czyt. Szkoła) :evul:
HardClan
29-01-2008, 10:35
Ederu
Jan 29 2008, 09:16:20 CET Killed at Level 101 by Sliccery
Też tak umiemy :P
Komisarzyk
29-01-2008, 10:58
Ederu
Jan 29 2008, 09:16:20 CET Killed at Level 101 by Sliccery
Też tak umiemy :P
Takie moje osoboste zdanie: ja sie wam wcale nie dziwie ze nie wychodzicie na OB jezeli wychodza wam calkiem dobre sneaki. Juz nie bede komentowal w jaki sposob padli od nas tam ludzie bo to wola o pomste do nieba skoro maja napisane na vent zeby nie dac sie zlurowac przez nooby sprzedajace cos.
Nie to zebym byl wujek dobra rada, ale jesli mielsibyscie cierpliwosc przez dlugi czas robic takei sneaki, i do tego sukcesywne ze mozecie sie po nich wylogowac spokojnie i przy tym ludzie nie zaczeli by sie nudzic ( bo wiem przyjemnosc ze sneaka jest duza ale przygotowania i to czekanie niezbyt sa fajne) to moglibyscie niezle zaszkodzic.
Ale wszyscy dobrze wiemy ze spelnic te 3 rzeczy jest trudno na dluzsza mete, a raczej niemozliwe.
HardClan
29-01-2008, 12:31
Takie moje osoboste zdanie: ja sie wam wcale nie dziwie ze nie wychodzicie na OB jezeli wychodza wam calkiem dobre sneaki. Juz nie bede komentowal w jaki sposob padli od nas tam ludzie bo to wola o pomste do nieba skoro maja napisane na vent zeby nie dac sie zlurowac przez nooby sprzedajace cos.
Nie to zebym byl wujek dobra rada, ale jesli mielsibyscie cierpliwosc przez dlugi czas robic takei sneaki, i do tego sukcesywne ze mozecie sie po nich wylogowac spokojnie i przy tym ludzie nie zaczeli by sie nudzic ( bo wiem przyjemnosc ze sneaka jest duza ale przygotowania i to czekanie niezbyt sa fajne) to moglibyscie niezle zaszkodzic.
Ale wszyscy dobrze wiemy ze spelnic te 3 rzeczy jest trudno na dluzsza mete, a raczej niemozliwe.
KOMISARZYK FOR T3H PRESIDENTE!
Ciekawe czy coś dziś się będzie działo :P
hehe ja do wara doszlem i dizt cold z pz nie wychodzi hehehe
Dobra... Muszę Ci to w końcu powiedzieć... bo chyba jeszcze nikt tego nie zrobił. NIKT NIE TRAKTUJE CIĘ POWAŻNIE. Więc chociaż sam zacznij się traktować poważnie.
Barnabhinio
29-01-2008, 16:41
Chłopaki trzymajcie tak nadal, bo to nie wojna o władzę, to wojna o wolność
Hail Freedom:]
Jesli chcerz w to wierzyc to twoja sprawa, ale nawet ludzie z Rise przyznaja mi racje, ze jest to jak najbardziej wojna o wladze, a jesli o wolnosc to tylko ich, jako ze po ewentualnej przegranej oni beda hunted.
Nareszcie jakis ogarniety mowie o tym @up.
Po pierwsze niemilo sie zachowales w stosunku do kolegow z gildii, po 2 ogarniety dlatego ze sie podlizal? Bo sorry, ale co nie "ogarnietego" pisze np. Lavio?
Co do sneakow to w tej chwili rzeczywiscie najlepsza taktyka dla Rise, ale moze zostac wykorzystana przeciw wam, w propagandzie, bo ludzie patrza: o oni przegrywaja, jak nie chca wyjsc na OB. No i kiedys Eternitas was dopadnie:evul:
Ale brawo ze nie daliscie sie sprowokowac do OB, to akurat swietna decyzja.
Drogi Barnabhinio czytaj ze zrozumieniem forum bo slabo Ci to idzie.
Mowilem to o Bubobo wiec nie w*******aj sie i zajmij sie swoim 20 palkiem plzzz. Jak juz poczytasz dokladnie all mozemy podyskutowac :)
Barnabhinio
29-01-2008, 17:43
Drogi Barnabhinio czytaj ze zrozumieniem forum bo slabo Ci to idzie.
Mowilem to o Bubobo wiec nie w*******aj sie i zajmij sie swoim 20 palkiem plzzz. Jak juz poczytasz dokladnie all mozemy podyskutowac :)
No wiec drogi Macku, przeczytalem iz mowiles do Bubobo: "Nareszcie jakis ogarniety", co sugeruje ze od dawna nikt "ogarniety" nie napisal, jesli zle to rozumiem wyjasnij mi prosze. I dlaczego on jest ogarniety, a np. Lavio czy Vic~ nie :/
Bo on nie napina sie jak dzieciak z podst. o jakis openach itp. Napisal jednego sensowego posta i zyskal w moich oczach wystarczy?
Barnabhinio
29-01-2008, 18:14
Bo on nie napina sie jak dzieciak z podst. o jakis openach itp. Napisal jednego sensowego posta i zyskal w moich oczach wystarczy?
Nie przekonuje mnie to do konca, ale niech bedzie :)
Peace :)
Chlopaky, jak chcecie sobie pogadać, to zapraszam do gry, albo przynajmniej edytujcie posty...
@ up /\
Nasze posty dotycza wojny, wiec nie w*******aj(nie lubie wulgaryzmow :P) sie bo nie potrzebne sa takie glupie komentarze. :evul:
Victeron
Jan 30 2008, 07:20:58 CET Killed at Level 202 by Berig Mage
Sneak za sneak'a.
A jak na Cinka przystało...znowu dał loga. ;) Upiekło się. :)
Tez umiemy sneaki robic
07:21 Berig Mage [136]: 07:21 Warning! The murder of Victeron was not justified.
Mowiliscie ze berig nic nie pokaze :)
@lavio
Byles troche szybszy odemnie -.-
Xig-ennon
30-01-2008, 08:27
Uuaaa xD
Filmik ktos ma?
Uuaaa xD
Filmik ktos ma?
z tego co wiem sa 2
Dider Z Rivii
30-01-2008, 08:46
Ja mam jakis
http://uploads.tibiabr.com/?page=download&id=21486
J.Rabbit
30-01-2008, 09:09
http://img205.imageshack.us/img205/7941/victeronlu3.jpg (http://imageshack.us)
xDDD
Haha, tutaj jest wyraźna różnica pomiędzy sneakami Rise i Eternitas. Rise zabija nic nie znaczących członków Eternitas, a Eternitas się odpłaca zabijając lidera :D
buahsuahu gz fraga :D:D, ale nauczcie się strzelać mwallami :P
Tez umiemy sneaki robic
07:21 Berig Mage [136]: 07:21 Warning! The murder of Victeron was not justified.
Mowiliscie ze berig nic nie pokaze :)
@lavio
Byles troche szybszy odemnie -.-
Cabal... Ty zdrajco narodu!!!!!!!1 Ty... FASZYSTO!!!!!!!!!!!11 JAK MOŻESZ WALCZYĆ PRZECIW POLAKOM?????????!!!!!!!!!!!!!!!!!11111111111111one oneone
[/war kid mode off]
Ehehe, śmiać mi się trochę chce z Victerona ; ))))
@Cabal,
Daj swoje gg, bo coś przepadłeś na tym swoim starym numerze [Erdi/Tolek :*]
#edit
Soul's, do szkoły wą : d
Właśnie, właśnie, do szkoły!!! ja mam ferie:P
A w tajemnicy powiem Ci, że Cabal ma nowe gg i, że rzadko na nim jest, częściej zauważyć go można na msn :P
A tak się starał o ten 200...:confused:
BorucaoO
30-01-2008, 11:16
@up
No i znowu mu sie udało wbić 200lvl :P
Ogółnie ładna akcja Eternitas.
Pozdro
GZ akcji
vic~ juz chyba 2 albo nawet 3 raz padl na tej wojnie
Eter~ chyba poluje tylko na niego :P chca go wykruszyc a jak Vic juz sie wykruszy to all... ale Victeron sie nie podda ! mam nadzieje xD <-- tez sobie cos skrobne biala czcionka
@Victeron - po co ty w ogole wychodzisz xpic? co zmieni 202,203?! Sepleniacy dzieciak myslacy tylko o lvl i xp, ah dlatego;/
@kafar - 1 sneak na rok? co wy tym chcecie zyskac?:P
@Rilse - juz przegraliscie, poprostu pokazaliscie jak cudowne PvP macie wszyscy.. a raczej czego wam jeszcze w nim brakuje... Entire potrzebowalo 3 dni na ustwienie jednego sneaka, a wy? rok?
Komisarzyk
30-01-2008, 12:00
@Victeron - po co ty w ogole wychodzisz xpic? co zmieni 202,203?! Sepleniacy dzieciak myslacy tylko o lvl i xp, ah dlatego;/
@Rilse - juz przegraliscie, poprostu pokazaliscie jak cudowne PvP macie wszyscy.. a raczej czego wam jeszcze w nim brakuje... Entire potrzebowalo 3 dni na ustwienie jednego sneaka, a wy? rok?
co sie stlao ze teraz ich tak nienawidzisz??
hahaa, toś mnie rozbawiła Morito...
Rinatur^
30-01-2008, 12:21
Jaki rok palancie co Ty wogole mowisz? Widac czlowieku obeznany jestes zapewne na tibia.com patrzysz na Frag liste Jay Nakita.
Kafffffar
30-01-2008, 12:36
@up
Spokojnie to tylko ironia mority ;) (tak mysle :D)
Co do deda vica .. no coz ;d trudno sie mowi ;)
co sie stlao ze teraz ich tak nienawidzisz??
Jak zawsze jestem obiektywny, poprostu opinia o tym co zaszlo, Rinatur a pojecie to ja mam i zapewniam Cie ze o wiele wieksze niz ty miales kiedykolwiek o Morganie.
Soul's grasz w plemiona? moze Ś5?:)
Komisarzyk
30-01-2008, 13:19
@up
Spokojnie to tylko ironia mority ;) (tak mysle :D)
Co do deda vica .. no coz ;d trudno sie mowi ;)
trudno sie mowi i nie expi 4 dzien z rzedu o tej samej porze w tym samym miejscu
Rinatur^
30-01-2008, 13:48
To wlasnie zachowanie Victerona mnie tez bawi no ale co zrobic padl to padl pewnie nie ostatni raz^^
Drogi Morii nie wiem kim jestes ale wnioskuje ze starasz sie byc jakims tam pro ktory wie all. Powiem Ci tylko tyle jak mamy przeprowadzic byle jaka akcje jezeli 10min przed masslogiem Russel pokazuje miejsca gdzie mamy boat trapa i gdzie poszczegolny gracz jest wylogowany? Czy to ma sens wiec zamknij jak mozesz swoj zalosny ryj i wy*******aj z tego forum. Co do Vica? Jest debilem wczoraj kurwa pierdolilem o expie godzine i co z tego wyszlo -2 lvle BIG GZZZZZ zachowujcie sie dalej jak dzieciaki w wieku 15 lat spragnione expa napewno do czegos dojdziecie.
Morii odpierdol sie od Vica ze sepleni czy cos tam pokaz swoj ryj a nie oceniasz innych. Jestem pewien ze do chlopakow z wybiegu nie nalezysz...
Jeszcze raz Gz dla kolejnego kretyna tym razem padlo na osobe ktora uwazalem za rozsadna Vic...
Noname18
30-01-2008, 14:28
@up
Wnioskuje, że ty przy nim mało wiesz.
Ty to juz wogole sie nie udzielaj plxxxx :)
Rinatur^
30-01-2008, 15:12
A Maciuś jaka szczerość ;)
zdecydowanie jestem wstanie podpisac sie pod Twoim postem _/
Victeron zrob sobie inna postac zeby poexpic czy cos bo dopiero co sie smieliscie z nich ze gina expiac a teraz oni was zabijaja jak expicie... no pieknieeeeeee........
De'Leash
30-01-2008, 15:15
@Macjei
Morita walczył w wielu wojnach jak i na titanii jak i na morganie.Miał dwa dobre chary niestety teraz deleted.Na forum Titanii wyjaśnił co i dlaczego.
Jeśli nie wiesz z kim rozmawiasz nie wyzywaj go od "pana pro" ,a co do
sneaków to obydwie strony na wojnie z titanii umieją w miare szybko i sprawnie ustawić boat trapa.(Szczególnie dawne Kazadum ,Unit ,Aow miało dużo boat.)A to ,że wam nie idzie to już wasza guildiowa sprawa.
A to ,że wam nie idzie to już wasza guildiowa sprawa.
Czy ja wiem .. to ze russel kupuje kazdego (mam na mysli jakiegos spy w naszej gildi) my akurat nic tu nie zdzialamy. Mamy cos gotowe - oni o wszystkim wiedza, mamy zalogowac - sa gotowi, wiec prosze Cie tu nie chodzi oto, ze 'nie umiemy ustawic boat trapa' bo owszem umiemy, ale jak ktos ma w niego wpasc kiedy o nim(czyt. trapie) wiedza ?
Prawda jest taka, ze russel bez podkladania swin(czyt. szpiegów) jest nikim.
Teraz jak juz wszystko napisalem, mozecie mnie bluzgac, ze pier#$& glupoty .. ale niestety takie sa fakty.
@Morii
Mistrzu nie bij.Idz sie ogarnij i nie pisz tutaj jak nic nie wiesz.Prawda Victeron poszedl expic a nie mielismy nigdzie wychodzic.Padl to jego strata.Szkoda tylko,ze pokazujemy ze znow nie myslimy i po dwoch udanych snakeach wychodzimy expic.N/c
Poza tym jak narazie to nie mozemy nic zrobic, bo wczoraj russel wiedzial gdzie mamy ustawionego boat trapa? zaaal i tyle.Ktos wyslal screeena im i oni widzieli gdzie kto dokladnie ma wylogowanego chara ;)
Gratz Spyyy mozesz byc pewny ze Cie znajdziemy :evul:
Komisarzyk
30-01-2008, 16:02
@Morii
Mistrzu nie bij.Idz sie ogarnij i nie pisz tutaj jak nic nie wiesz.Prawda Victeron poszedl expic a nie mielismy nigdzie wychodzic.Padl to jego strata.Szkoda tylko,ze pokazujemy ze znow nie myslimy i po dwoch udanych snakeach wychodzimy expic.N/c
Poza tym jak narazie to nie mozemy nic zrobic, bo wczoraj russel wiedzial gdzie mamy ustawionego boat trapa? zaaal i tyle.Ktos wyslal screeena im i oni widzieli gdzie kto dokladnie ma wylogowanego chara ;)
Gratz Spyyy mozesz byc pewny ze Cie znajdziemy :evul:
wy tego spaja bedziecie chyba cala wojne szukac xd
Jak zawsze jestem obiektywny, poprostu opinia o tym co zaszlo, Rinatur a pojecie to ja mam i zapewniam Cie ze o wiele wieksze niz ty miales kiedykolwiek o Morganie.
Soul's grasz w plemiona? moze Ś5?:)
Z postem wcześniej nie wyglądałeś mi na obiektywnego :P
Niestety nie, S6... ile masz p? :>
Drogi Morii nie wiem kim jestes ale wnioskuje ze starasz sie byc jakims tam pro ktory wie all. Powiem Ci tylko tyle jak mamy przeprowadzic byle jaka akcje jezeli 10min przed masslogiem Russel pokazuje miejsca gdzie mamy boat trapa i gdzie poszczegolny gracz jest wylogowany? Czy to ma sens wiec zamknij jak mozesz swoj zalosny ryj i wy*******aj z tego forum. Co do Vica? Jest debilem wczoraj kurwa pierdolilem o expie godzine i co z tego wyszlo -2 lvle BIG GZZZZZ zachowujcie sie dalej jak dzieciaki w wieku 15 lat spragnione expa napewno do czegos dojdziecie.
Morii odpierdol sie od Vica ze sepleni czy cos tam pokaz swoj ryj a nie oceniasz innych. Jestem pewien ze do chlopakow z wybiegu nie nalezysz...
Jeszcze raz Gz dla kolejnego kretyna tym razem padlo na osobe ktora uwazalem za rozsadna Vic...
Elo pro mastah, mogę cię "dotknonci"? Może pamiętasz, może nie - Darth Torax 120+ pal / Morita de'Vrie coś koło 200~. To jest te "evul nab" Mori.
Widzę, że bunt w szeregach rise :D
De'Leash
30-01-2008, 16:45
@Yoorek
W każdej większej wojnie w którejś z gildii(lub obydwóch) jest szpieg.Problem w tym kto go pierwszy znajdzie-jeśli chcecie go wyszukać to nie mówcie wszystkim kiedy i co będzie.Załatwcie innego venta dla samych magów(zmniejsza prawdopodobieństwo ,że się dowiedzą-no chyba ,że sorc jest spy)i jednego zaufanego knighta który na pewno nie sypie i możecie probować.I nie powiem ,że pierdolisz głupoty ,bo to tylko -tak jak napisałeś-fakty.Zawsze tak było i będzie.
Powiedziec Ci szczerze? Lata mi kto na jakiej wojnie walczyl ile lat ma gry za soba i jakie chary w jaki sposob wychowal. Jakbym mial patrzec tak na kazdego z podziwu bym nie wychodzil nicki na mnie nigdy wrazenia nie robily. Ja wychodze z zalozenia ze to ja mam byc podziwiany a nie mam podziwiac kogos, wiec jebie mnie historia twego zycia. Chcesz napinaj sie dalej ale powiem Ci jedno nie takich kozakow przerabialem. Zebrac ludzi nie problem, ogarnac to jest sztuka, a ze spy dziala dosyc niezle nic na to nie poradze ja staralem sie darzyc zaufaniem wszystkich a ze ktos nas nie polubil pech jego wybor, ale pamietaj kolego jezeli to czytasz sprzedawczyki maja najgorzej predzej czy pozniej ktoras ze stron Cie wy****i.
Nie starajcie sie pierdolicccccccc ze spy wszystkiego nie wie i mozna robic akcje nawet jak wie bo nie mam zamiaru ogladac wiecej filmikow na tibicams "EDRON MASACRE", " DRAGS ANKH MASACRE" albo inne ciekawe naglowki. Staram sie byc rozsadny i zjednoczyc tych ludzi a nie narazac na zalosne trapy w ktore nas moze przyjaciel wpedzic. A co do posta z magami i knightem to naszymi magami w porownaniu do ich sily mozna dobra laske zrobic. I nie pierdol ze mozna zabic 150 najta takimi 4 lajtowo i uciec bo z pz wyciagnac ciezko takiego a po drugie nawet jak go zabije to nasz smiszny 130 najcik wiele po upie nie moze... xD (nie ze was obrazam chlopaki najty to nie wasza wina)
Tak tak mozna go siokac uhac i takie tam pierdoly ale do tego trzeba miec chary, a ze u nas panuje mania otsowania pech. Ja chcialem tylko pomoc nie chca pomocy pech ja swoj server mam choc sytuacja sie zrobila ciezka ale jak to jest na starych servach wojna goni wojne trzeba zyc x)
Pozdrawiam Torax bo domyslam sie ze to ty Morii :)
łooo sie napisalem ale wqrwilem sie dzis :P
@Hawan~
Daj znać kiedy będziesz online albo podaj gg.
/Mariusz
Torpeter
30-01-2008, 18:10
żal mi was ludzie... szczerze? to już wiekszość jebie to wszystko i bedziemy sie bic do konca tak czy siak i nie piszcie głupot na forum ze bunt czy cuś jest u nas ... a zresztą piszcie se co chcecie lache na to kładziemy co sie na forum dzieje ....
POZDRO.
Victeron
30-01-2008, 18:58
OMG ale was podniecił ten mój dead.... Podniecacie się jakby małpie dać banan do ręki. Myślcie co chcecie ale i tak gówno wiecie.
Barnabhinio
30-01-2008, 19:35
Prawda jest taka, ze russel bez podkladania swin(czyt. szpiegów) jest nikim.
Ale dlatego ze ich podklada jest Kims... W milosci i na wojnie nie ma niedozwolonych chwytow, czy jakos tak...
Myślcie co chcecie ale i tak gówno wiecie.
Niezly rym, ale musisz przyznac ze fakt jest faktem - dedles.
Ale co do tego ze Vic expil 4dni z rzedu w jednym miejscu, to kazdy popelnia jakies bledy, tak samo Saweh po drugiej stronie, a ze expil podczas wojny to wygladalo jakbyscie wygrywali...Wiec nie przesadzajcie z krytyka - nie on pierwszy i nie ostatni padl w glupi sposob. Ale ze padl to gz dla Eternitas :)
Noname18
30-01-2008, 19:55
OMG ale was podniecił ten mój dead.... Podniecacie się jakby małpie dać banan do ręki. Myślcie co chcecie ale i tak gówno wiecie.
Gówno wiemy?
Przenos sie pan panie mistrzu na saphire ;)
Grzeeesiu
30-01-2008, 23:44
Mały offtop ;p
http://i114.photobucket.com/albums/n268/Celeto/yobakmorgana.jpg
Staaaaaara fota
@down
Ten poszkodowany :S
*up
ooooo000000 kto Ty ;> ?
Soul's Ś5 p.(89.|1.349.790 P) Wioski 141.
Skoro Macie Spy, a graja na was chlopcy z Furory to dajcie im 1-2 dni walczyc BEZ WASZEGO udzialu na innym Vencie niz ten ktory uzywacie i zobaczcie czy wielkie Entire w ogole Opusci Pz :)))
Dla tych co nie wiedza to jestem, w zasadzie juz bylem Darth Torax( na morganie ) oprocz tego ze mnie kiedys piotrek zabil na combo Ue jak tluklismy pkeya i dostalem pinga i dead od noob charkow ( vaikor mnie nie lubilxD ) to nie zaliczylem gleby na zadnej wojnie... :( ani tu ani na Titani,a co do graczy to tak znam wiekszosc z Entire i wiem czego sie mozna po nich spodziewac... znam takze Vic~ i wiekszosc polakow.
Afff, jesteś lepszy o 1 wieś, ale punktowo stoimy podobnie :P (108.|1.346.033 P), oczywiście S6, kiepski tam u was poziom, sporo jesteś na 89 z tyloma punktami :P [u nas 89 ma 1.5kk :))]
Skoro Macie Spy, a graja na was chlopcy z Furory to dajcie im 1-2 dni walczyc BEZ WASZEGO udzialu na innym Vencie niz ten ktory uzywacie i zobaczcie czy wielkie Entire w ogole Opusci Pz :)))
Dla tych co nie wiedza to jestem, w zasadzie juz bylem Darth Torax( na morganie ) oprocz tego ze mnie kiedys piotrek zabil na combo Ue jak tluklismy pkeya i dostalem pinga i dead od noob charkow ( vaikor mnie nie lubilxD ) to nie zaliczylem gleby na zadnej wojnie... :( ani tu ani na Titani,a co do graczy to tak znam wiekszosc z Entire i wiem czego sie mozna po nich spodziewac... znam takze Vic~ i wiekszosc polakow.
Prawie nikt Cie nie lubil :D bo pa w ch*j robiles ;]
Bez oftopika blz
Gdzie tu off? :D
ale lagi.... woooooooooooo
hahah pamietam ta akcje :) cos pieknego i ostatni koment xava "o k... padl lol" hahha
pozdro morii :) jak tam leci ??
Komisarzyk
31-01-2008, 10:58
hahah pamietam ta akcje :) cos pieknego i ostatni koment xava "o k... padl lol" hahha
pozdro morii :) jak tam leci ??
ty ksiegowy wracasz kiedys hehe??
OffT zaczlem grac w te smieszne plemiona na 5 wiosce wiec nie najezdzac na mnie xd
OffT zaczlem grac w te smieszne plemiona na 5 wiosce wiec nie najezdzac na mnie xd
Kolejny off, gdybyś mógł się zarejestrować z podanego przezemnie linku, byłym wdzięczny - w chwili, gdy osiągasz 1000p. ja dostaje 5 dni premium, a Ty nic na tym nie tracisz:>
Koniec off.
Komisarzyk
31-01-2008, 11:11
Kolejny off, gdybyś mógł się zarejestrować z podanego przezemnie linku, byłym wdzięczny - w chwili, gdy osiągasz 1000p. ja dostaje 5 dni premium, a Ty nic na tym nie tracisz:>
Koniec off.
wlasnie zauwazylem ze chyba w to wogle sie nie da grac jesli sie nie kupi premium account... Niemniej jednak zarejestrowale msie przez twoj link xd
moze sie ludzie nie pogniewaja ze nie na temat ;)
Rinatur^
31-01-2008, 12:06
A kopenga znow pokazala swoje umiejetnosci widze...
Prawie nikt Cie nie lubil :D bo pa w ch*j robiles ;]
Na tobie bylo PA bo za szybko expiles:P Pamietam to do dzis...
Kafffffar
31-01-2008, 13:25
@up
I torax zazdroscil mu skilli :D
@up
I torax zazdroscil mu skilli :D
Ciebie jak zabilismy w carlin tez pamietam:)
wlasnie zauwazylem ze chyba w to wogle sie nie da grac jesli sie nie kupi premium account... Niemniej jednak zarejestrowale msie przez twoj link xd
moze sie ludzie nie pogniewaja ze nie na temat ;)
Sorry za kolejny off, ale:
Tzn, tak do 100-200k bez premium da się pociągnąć, ale żeby później to wszystko ogarnąć bez premiuma nie da rady :))
Top::D
A kopenga znow pokazala swoje umiejetnosci widze...
Kogo ubili?
ja ciagle jestem tylko niewiem gdzie mam wrocic ;P
Benisato
31-01-2008, 13:35
Sorry za kolejny off, ale:
Tzn, tak do 100-200k bez premium da się pociągnąć, ale żeby później to wszystko ogarnąć bez premiuma nie da rady :))
Top::D
Kogo ubili?
Armana i solle ;d Btw. Przestancie juz pier*^#$ o tych plemionach.
Harcera Division do sprzedania ;o (http://www.allegro.pl/item305090929_tibia_morgana_101_druid.html)
Rinatur^
31-01-2008, 13:59
http://www.tibiacam.tv/cams.php?id=egnfyzirbjp3iybw
Filmik kopengi naprawde jest na co popatrzec:)
Nadal gram bez premium, a co poziomu, no coz... Top1 plemie ktore gralo od poczatku dostaje od nas regularne lanie i jest mala zmiana wart :)
Knobika zabilismy,.. kafara... hieh wiele osob padlo.. robilem co chcialem bo moglem...
P.S kto to jest nowy solle? ten stary nigdy by tak nie padl :S nie wspomne juz o armanie ^^
Przeciez Arman zawsze pada jak NAB juz go zabili po raz kolejny :D
HardClan
31-01-2008, 14:53
No i chyba sprawa z tym, że gra na nas Aurera <czytać Kopengasy> została dziś oficjalnie wyjaśniona... ;)
xx:xx Neik Del'Lome [59]: so we are killing everyone on morgana :)
Over and Out
Aphydioon
31-01-2008, 21:16
No.. Pokarali chłopaki :)
Heheh no kopengi rox ogarniaja caly server w 15 osob xd?
Rogstah zalozyl nowa gildie,ktora pewnie bedzie pomagala gildi Eternitas.Chociaz z tego co z nim gadalem, to ktos kicknal rogstaha z eternitas bo nie chcial pomoc w zabijaniu kopengasow.To jego ziomki z rl i wyszlo na to ze rogstah pekowal z nimi ale to pewnie jakas kolejna specjalnie wymyslona bajka wiec nie ma co w to wierzyc xddd.Jakas bzdura ;pp
Kafffffar
31-01-2008, 21:52
Bzdura totalna Xd
W sumie cos cicho ostanio ... nic sie nie dzieje... Cisza przed burza ? :D
btw. Torax zabiles mnie chyba na 30-40 lvlu jak skilowalem bez eq i bp zeby spears uniesc jak najwiecej :D
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.