Pokaż pełną wersje : Wojna Na Morganie
Usiłuję od zawsze przekonać wszystkich że jesteśmy pierwszą na Morganie gildią, która ma sporo high-leveli, niektórych nawet doświadczonych. ale nie interesuje nas zupelnie władza. Kto zna lepiej stare Hurricane, też mniej więcej wie jakimi jesteśmy graczami ja i Akon - bo Arpens idzie chyba podobną drogą co my. Do wojen nam daleko, do sprawiedliwości i pomagania już bliżej - ot taka nasza rola w tej grze.
Wojny albo nas nie obchodzą, albo mamy je za sobą, albo jesteśmy pokojowi (albo jedno i drugie) i po prostu z tego względu jesteśmy niegroźni, a możemy się przydać przy questach, przy pk-teamach jak w przypadku Kopengas kiedyś itp. Nas się po prostu zupełnie nie opłaca ruszać dla kilku więcej respów, bo to jedyny zysk z wywalenia nas. Szczególnie że mamy kumpli i tutaj i tutaj, więc to też zawsze grozi rozłamem w gildii - to bardziej w przypadku RC niż NPNP. Granica 200lvla chyba u nas się zbliża powoli, wtedy może wrócimy do tematu.
Boterów już nie ruszam zbyt natrętnie bo kilka razy wpadł mi ktoś z NPNP czy RC przypadkiem pod rękę i cóż, raczej przyhamuję. Jak ktoś wygra za 290 lat tą wojnę, to może z nim to jakoś uzgodnię, a może odpuszczę i tyle. Z powodu botów tylko Arcy Volltio bluzga sobie na mnie, ale generalnie RC mnie za to nie chce prać. A Knighthood chyba się odezwą lada chwila, bo jadą gdzieś na nowych charach i nie potrafię niestety ich namierzyć.
Nie wydaje mi sie, zebysmy mieli granice 200 lvla. Nie wiem też co uslyszal Wadee, spytam sie go.
Knighthood wygrywa wojnę na Galanie i raczej tu nie wrócą.
@Kafar
Do Sibuny raczej nikt nic nie ma od kiedy Imperek przystopował ze swoją misją zbawienia świata :P Tym bardziej z Arpens.
@Seith
Dobrze znamy ludzi z RC i wiemy do czego są zdolni po wojnie jak zawsze zacznie sie hunt niewinnych :)
@Imperek
Według mnie najlepszym sposobem na waszą ("nie chcemy władzy") Było by sie przyłonczyc do NPNP lub RC wygrania wojny i odejscie na drugi plan zostawiajac władze NPNP lub RC A wy mogli byś cię wtedy pomagac innym ;P i za to ze pomagaliscie mogli byś cię wtedy Expic bez obaw.... :)
Kafffffar
26-04-2008, 20:05
Nadzieja matka glupich =D Ale nie ma co gdybac ;) Okaze sie wszystko w praniu.
Komentatorek
26-04-2008, 20:45
Nie wydaje mi sie, zebysmy mieli granice 200 lvla. Nie wiem też co uslyszal Wadee, spytam sie go.
Wadee miałby exp locka ale nie z tego powodu, że tylko RC może mieć 200 lvl aczkolwiek przez pewne pogłoski i plotki, które krążyły. Oczywiście do tego nie doszło. Po raz kolejny, wszystko zostało natychmiastowo wyjaśnione bez jakichkolwiek problemów.
Przypuszczam, że Wadee powie Ci to co napisałem.
Czyli .... rezygnujemy z pokoju na dlugie miesiace, zeby miec pokoj...
nie przekonałeś mnie :)
no i powiedzialem wczesniej - po co mozna lac RC? zeby miec wladze. Po co lac NPNP? zeby miec wladze. Po co lac Sibune? wlasnie jakos nie mam pomyslu.
xMagicx:
@Imperek
Według mnie najlepszym sposobem na waszą ("nie chcemy władzy") Było by sie przyłonczyc do NPNP lub RC wygrania wojny i odejscie na drugi plan zostawiajac władze NPNP lub RC A wy mogli byś cię wtedy pomagac innym ;P i za to ze pomagaliscie mogli byś cię wtedy Expic bez obaw.... :)
To co mówisz imperek to w gruncie rzeczy prawda. Zatargi ludzi z RC z Toba zawsze byly po tym jak chciales byc zbawicielem swiata- skonczyles to robic i problemow raczej nie ma z tego co slyszalem. :)
Komentatorek@
Prawde powiadasz :o
@Imperek
Hmm... Według mnie nie dają wam bic LvL Bo puzniej będziecie tylko zagrozeniem dla nich. Kazdy kto ma władze niechce żeby ktoś mu ją odebrał (Wiem ze Wy nie chcecie władzy ale to może byc sciema żeby wbic LvL ;P ). Pierw Wykończą NPNP (Albo NPNP Wykończy RC) A puzniej Wykończą Gildie Które Mogą im zagrozic. A teraz Wam tylko mówią ze jestescie Fajni ITP. Żeby nie doszliście do wara bo jesli dojdziecie NP. Do NPNP to RC ma już pewną przegraną tak samo jak byście doszli do RC to NPNP juz Nic Nieda Rady zrobic. Wiec Ja bym sie zastanowił gdzie mam Więcej znajomych i dołączył do wara niż puzniej dostac (za przeproszeniem) W dupe ;P (to tylko moja wersja co bym zrobił na twojim miejscu):)
BorucaoO
27-04-2008, 01:34
@up
A ja na twoim miejscu poszedłbym do szkoły, a szczególnie na lekcję języka polskiego.
@Imperek
Hmm... Według mnie nie dają wam bic LvL Bo puzniej będziecie tylko zagrozeniem dla nich. Kazdy kto ma władze niechce żeby ktoś mu ją odebrał (Wiem ze Wy nie chcecie władzy ale to może byc sciema żeby wbic LvL ;P ). Pierw Wykończą NPNP (Albo NPNP Wykończy RC) A puzniej Wykończą Gildie Które Mogą im zagrozic. A teraz Wam tylko mówią ze jestescie Fajni ITP. Żeby nie doszliście do wara bo jesli dojdziecie NP. Do NPNP to RC ma już pewną przegraną tak samo jak byście doszli do RC to NPNP juz Nic Nieda Rady zrobic. Wiec Ja bym sie zastanowił gdzie mam Więcej znajomych i dołączył do wara niż puzniej dostac (za przeproszeniem) W dupe ;P (to tylko moja wersja co bym zrobił na twojim miejscu):)
Gadasz jak Zikss xd (ortografia). Pomyslec, ze ja go kiedys bronilem..
@UP i UP 2 . Jak Po 5x 0.7l + 3x 0.5l + 15 Piwach na 5 kolesi Będziesz pisał tak jak ja to pójdę do szkoły ok ??:p
@UP i UP 2 . Jak Po 5x 0.7l + 3x 0.5l + 15 Piwach na 5 kolesi Będziesz pisał tak jak ja to pójdę do szkoły ok ??:p
jeblem ;d
LEJE HAHAHAHA :D
Powinienes zostac poeta z tak wybujala wyobraznia...
@Imperek
Problem w tym, że tylko ze 4 osoby maksymalnie doszłyby do NPNP :) Tzn, że wynik wojna by się nie zmienił :P
J.Rabbit
27-04-2008, 08:11
5x0.7l wody niegazowanej + 3x0.5l soku pomaranczowego + 15 piw karmi na 5 kolesi. Zabawa na calego.
@Kevon
To że wy siedzicie całymi dniami na Vencie nie znaczy ze inni nie imprezują ;P
A po drugie nie musicie mi wiezyc ,Ja nie siedzę całymi dnami Przed Monitorem i nie patrze sie na 4 piksele :p .
Po trzecie wcale sie nie dziwie ze wy pic nie umiecie :D
1 piwko leka kapa
2 piwko kapa na maxa
3 piwko to już waz na łopatki kładzie
(Nie mówię O all ):)
Biedny nash ;(
http://www3.***********.com/data/168359174/10579779/41756880/a%20masz%20suko.JPG
speedy,share
xDD
Kafffffar
27-04-2008, 09:27
@Imperek
Co za bzdura. Byc moze to by sie sprawdzilo gdyby doszli do nas ale nie dlatego ,ze tak bardzo by nam pomogli ( z calym szacunkiem dla Sibuny , nie kwestionuje waszego pvp) tylko dlatego ,ze RC moglo by sie przez to troche rozpasc. A gdyby doszli do RC poprostu bysmy mieli wiecej osob do zabijania bo i tak juz walczymy przeciwko 2 x silneijszej gildi gdzie jest 2 x wiecej ludzi wiec te 10-15 jednostek nie zrobilo by duzej roznicy. Czyli nawet jak przyjdzie walczyc nam przeciwko calemu serverowi to sie nie poddamy ;)
Ale mysle ,ze nie ma sensu gdybac bo Sibuna jest neutralna i watpie zeby to sie zmienilo wiec skonczmy ten temat juz bo robi sie nudny B)
Druid-Carlos
27-04-2008, 09:58
@ UP
No dokladnie, skończcie juz pierdolic, bo zal to czytac jakieś bzdury
Chrzonszcz
27-04-2008, 11:32
xMaGiCx
5x 0.7l + 3x 0.5l = 5l na 5 kolesi = po litrze na glowe + 3 piwa gdybys kolego litr wodki i 3 piwa wypil nie siedzial bys rano przed komputerem tylko raczej jeszcze spal najeb... o ile bys w klinice nie wyladowal
@UP
SHHH zepsułeś jego 5 minut :(
Xig-ennon
27-04-2008, 12:03
Zal Wstyd I Rozpacz Xdd
@Kevon
To że wy siedzicie całymi dniami na Vencie nie znaczy ze inni nie imprezują ;P
A po drugie nie musicie mi wiezyc ,Ja nie siedzę całymi dnami Przed Monitorem i nie patrze sie na 4 piksele :p .
Po trzecie wcale sie nie dziwie ze wy pic nie umiecie :D
1 piwko leka kapa
2 piwko kapa na maxa
3 piwko to już waz na łopatki kładzie
(Nie mówię O all ):)
Czlowieku, aktualnie nie mam ZADNEGO chara na Morganie.
Nastepnym razem jak bedziesz chcial dobrze wypasc, uzyj rozumu.
Edit:
Nikt oficjalnie nie napisal:
Nash Darkeyes
Apr 27 2008, 07:47:42 CEST Killed at Level 113 by Nobi Chra
@down
LOL :D:D:D
xBardolekx
27-04-2008, 13:19
@up
bot is hot ;)
http://www.***********.com/168359174.html
speedy,share
Torpeter
27-04-2008, 13:28
Bot is Hot
Endrju88
27-04-2008, 16:33
Ho ho, ponad litr na głowę i żyjesz?
Nie chce być niemiły czy coś, poprostu jestem ciekaw :)
@ ALL
Ludzie gdzie wy żyjecie co to jest 1L na głowę. To nie jest dawka śmiertelna. Nie powiem dziś jest KAC ale jakoś żyje nie chcecie to nie wierzcie.
Sylwester to podstawa 1L na Łeb:)ohh.. ludzie gdzie wy żyjecie
Koniec tematu to nie jest temat o piciu.... :p
@Down
A myślałem ze jesteś spoko xD nie no to wy sie ośmieszacie 90% ludzi na tym forum ;P
Komisarzyk
27-04-2008, 17:29
@ ALL
Ludzie gdzie wy żyjecie co to jest 1L na głowę. To nie jest dawka śmiertelna. Nie powiem dziś jest KAC ale jakoś żyje nie chcecie to nie wierzcie.
A ty dalej sie osmieszasz... :)
Ty no Eter daj mu pofantazjowac xD
@ up + 2up
Nawet w niektórych sprawach jesteście zgodni. :P
Jak sie chce to się potrafi. :D
Zaraz, ja czegoś nie rozumiem, czy Ty wczoraj sylwestra miałeś ; o ?!
@UP
Nie miałem sylwka tylko taką większą Imprezke :P
A dziś odpoczywam przy THC :P :)
@UP
Suuuuuuuuuuuuuuuuperr, fajny jesteś
KCESH BYC MOJIM KOLEGOU?
@up
Nie ja nie niemam takich kolegów jak ty i nie poszukuje mi starczy to co mam xD
Ty tez jesteś super :cup: hahaha
Harry_Bazooka
27-04-2008, 22:16
@UP
Dziś odpoczywasz przy Tri-Hujo-Ciągnięciu i innych analnych zabawach w trójkącie.:baby:
@Błąd w pisowni zamierzony.
Wyjdź, nie trzaskaj drzwiami oraz nie zrób przeciągu.
Dziś odpoczywasz przy Tri-Hujo-Ciągnięciu i innych analnych zabawach w trójkącie.:baby:
Lmao.
10 znakow
Torpeter
28-04-2008, 00:04
@ ALL
@Down
A myślałem ze jesteś spoko xD nie no to wy sie ośmieszacie 90% ludzi na tym forum ;P
HAHAHAHAHAHAHAHHA LEJE.
Człowieku co ty gadasz? 1L na łeb hhahaha chyba szampana pikolo
ja po 0,7 na dwóch juz grubo mam i juz cięzko z mysleniem racjonalnym.... :P shejq wie o czym mówie :D:D troszke po samochodach mi sie pobiegało .
Nirek-Devilek
28-04-2008, 00:05
@Błąd w pisowni zamierzony.
Wyjdź, nie trzaskaj drzwiami oraz nie zrób przeciągu.
widzę ze sobie cenisz odpocząć
xMaGiCx
fajny jesteś podpiszesz mi się na klacie ???????:>
Kafffffar
28-04-2008, 00:51
Jestem sklonny uwierzyc ,ze ktos wypil 1 l wodki ale tylko jesli bylo to w przeciagu jakiejs dlugiej imprezy. Ja np. wypilem cos kolo 0.7 w ciagu jakis 10 h (na sylwka) przy czym duzo jadlem i tanczylem ,a nie mam ani super mocnej glowy ani nic takiego. Dlatego 1 L wodki to nie jest cos niemozliwego ;p Aczkolwiek oczywiste jest ,ze ten typ jest idiota i pewnie ma 16 lat i spi po 2 karpackich i poprostu was prowkuje ;) To tyle na temat % wracamy do spraw wojny ;p
@Kafar
Lubie Cie :)
Nie mam 16 lat tak grubo 16+ :)
Nie padam po 2 xD
Ja jestem za zostawieniem tego tematu już.
Impreza trwała od 15 do ok 24-1 ;P
Dalej robisz z siebie debila, ok.
Wracając do wojny...
Czego nie wyszliście jak Beny padł :(
Nirek-Devilek
28-04-2008, 12:27
a kto to beny ? ktos od nas wogule ?
Wasz kolega z ab pk teamu :<
Wielka strata ; F Wam mainy zabijali i gó*no robiliście..
J.Rabbit
28-04-2008, 16:03
Wielka strata ; F Wam mainy zabijali i gó*no robiliście..
kogo obchodzi zdanie kupionego noob charka :P Wielki zabijaka
Don Qu
Apr 28 2008, 16:08:52 CEST Killed at Level 123 by Ekox Serilvary
and by Master of Lightnings
Sad :(
1) Czy ekipa AB'D jest powiązana z NPNP? (to pytanie do NPNP)
2) Jaka jest ich taktyka? Czemu im tak latwo idzie? Widzialem ich tylko raz sciagneli mnie do pomocy jak zamkneli sie na hellgate.
2) Jaka jest ich taktyka? Czemu im tak latwo idzie? Widzialem ich tylko raz sciagneli mnie do pomocy jak zamkneli sie na hellgate.
hehe pamietam jak wtedy po 6x45 wpadla ekipa 15x100+ i... niestety nie daliscie rady :( przy okazji Whisperwind Shadowwalker padł :baby:
Bobinaitor hacked czy co? xD
Do tego teamu należy Reidero i kilku innych z NPNP.
Łatwo im idzie bo zabijają kogoś z ng botem a potem się chowają za noob charami w hg.
Ab pk team nie jest powiazane z NPNP lecz nie ukrywam, ze nie atakuja naszych ludzi i wykazuja chec pomocy nam ale tylko co do spraw z RC i innymi supporterami wojny.
Do tego teamu należy Reidero i kilku innych z NPNP.
Łatwo im idzie bo zabijają kogoś z ng botem a potem się chowają za noob charami w hg.
Jezeli Ventrilo jest "ng botem" to pozdrów mame
Taktyka :>? Wbija jakis hlvl dostaje trapa od noobkow albo mw. Wtedy sdki wchodza i sie sklada. A to ze nie bylo mozna was zabic to tylko i wylacznie dlatego ze te noobki byly w*****ajace :P + slaby skill hlvl -,-
Komentatorek
28-04-2008, 18:19
Jak już ktoś powiedział wyżej wiele charów z "AB pk teamu" to 2nd chary NPNP tak jak i Kara, którzy "tylko pkują ludzi z RC" jednak dziwnym trafem wiekszość to ludzie nie z RC.
Przynajmniej wczesniej, combo lider stawał na sqm przy tej chatce zaraz przy statku, gdy ofiara pojawiala się na ekranie on ją zaznaczał i w tym samym momencie po drabince schodziło okolo 20+ kolejnych noobcharów. Mało kto ma szanse to przezyc. Bylo wiele filmikow na ktorych bys zobaczyl ze to 2nd chary npnp i ich taktykę.
Drugi sposób to trapowanie między woda a wierzą z cyklopem.
Prezes-Portas
28-04-2008, 19:02
Mozecie mi wierzyc lub tez nie ale Pk'erzy z Ab to nie nasi ludzie, jak juz wszystkim (pewnie) wiadomo to jedynie ludzie z Karaoke sa od nas :>
kogo obchodzi zdanie kupionego noob charka :P Wielki zabijaka
Sam pokaż kim jesteś masterze ; F
Dzieki za odpowiedź od NPNP. Rozumiem, że nie są z NPNP wiec mozna ewentualnie sie nimi zajac jak mi kumpli wybijaja i jak sie uda cos wymyslec na hellgate.
Nie bralem udzialu w zadnej walce z nimi co ktos tam sugerowal. Przyszedlem, zobaczylem 26893489389792 ludzi przy hellgate i poszedlem.
Dzieki za odpowiedź od NPNP. Rozumiem, że nie są z NPNP wiec mozna ewentualnie sie nimi zajac jak mi kumpli wybijaja i jak sie uda cos wymyslec na hellgate.
Nie bralem udzialu w zadnej walce z nimi co ktos tam sugerowal. Przyszedlem, zobaczylem 26893489389792 ludzi przy hellgate i poszedlem.
Tylko zebyś się nie przeliczył ;)
pwn3d xDDDD
Komentatorek
28-04-2008, 22:26
W końcu by mógł.
@Mekkron, mam nadzieje, że to czytasz.
Dobrze Ci radze nie ruszać osób, które rzekomo Cie shakowały, bo są one niewinne. Odpierdol coś takiego jeszcze raz, to skończy się to dla Ciebie niedobrze. Na własnej skórze odczułem Twoje wybijanie i huntowanie 50lvli. Co do swoich itemków z domku, spytaj o nie Tenshiego, który, z tego co mi wiadomo, starał się kupił soft boots.
~OUWER END AŁT
Jacus ;)
M'Brothers
28-04-2008, 23:18
Hmm bardzo ciekwe na www.tibiaring.com pisalo mi o Tenshim
mial najwiecej potem byl dziwnym trafem Druid Carlos i pare ludzi z karaoke i ten twoj ziomek tez mial duzo punktow tych co bylo poniżej 50 odpuscilem ale czemu twoj ziomek mial powyzej :o?? a co do twojego odczuwania to odczules bo botowales nie tak?? odezwales sie w pore ze to ty i cie nie zabilem wiec plakac nie ma o co ;)
xBardolekx
28-04-2008, 23:23
http://www.***********.com/675472478.html
S-P-E-E-D-Y-S-H-A-R-E
dla rozluźnienia open battle z kyry dzisiejsze :)
Tak, Ćpajcie więcej
Wasz,
Zwidek
wielkiej straty nie bedzie - najwyzej padne. A jeśli jedziesz botem (nie wiem, nie mam dowodów, ale to, że nigdy nosa z ABD nie wyściubiłeś tez daje do myslenia), to i Tobie chwaly tez nie przysporze bo walenie botem i nazywanie go Ventrilo wielkim PVP nie jest - zwykle kanciarstwo i tyle. Owszem skuteczne, ale jakoś nędznie smakuje niezasłużone zwycięstwo, nie?
BTW
Niepotrzebne walenie plotami bez sensu. Troche popytalem, poszukalem i jestem niemalże pewien (nigdy nie mów nigdy), że nie sa zwiazani z NPNP. Ale moze sie myle - Seith jakbys mogl jakos poprzec swoją teorię, będę wdzięczny, ale chyba NPNP się trzyma Kary i faktycznie tym razem ofiary dobierają mniej random niż kiedyś.
wielkiej straty nie bedzie - najwyzej padne. A jeśli jedziesz botem (nie wiem, nie mam dowodów, ale to, że nigdy nosa z ABD nie wyściubiłeś tez daje do myslenia), to i Tobie chwaly tez nie przysporze bo walenie botem i nazywanie go Ventrilo wielkim PVP nie jest - zwykle kanciarstwo i tyle. Owszem skuteczne, ale jakoś nędznie smakuje niezasłużone zwycięstwo, nie?
BTW
Niepotrzebne walenie plotami bez sensu. Troche popytalem, poszukalem i jestem niemalże pewien (nigdy nie mów nigdy), że nie sa zwiazani z NPNP. Ale moze sie myle - Seith jakbys mogl jakos poprzec swoją teorię, będę wdzięczny, ale chyba NPNP się trzyma Kary i faktycznie tym razem ofiary dobierają mniej random niż kiedyś.
Owego bota nie ma B) Posądzenie o bota jest poprostu wytłumaczeniem ze hlvl padł od noob lvli... Strata bedzie dla Ciebie x) Od nas padnie najwyzej 45 lvl ktory sie odrabiam w 2h a Ty troszke wiecej x)
cya in game
HardClan
29-04-2008, 06:12
Hmm bardzo ciekwe na www.tibiaring.com pisalo mi o Tenshim
mial najwiecej potem byl dziwnym trafem Druid Carlos i pare ludzi z karaoke i ten twoj ziomek tez mial duzo punktow tych co bylo poniżej 50 odpuscilem ale czemu twoj ziomek mial powyzej :o?? a co do twojego odczuwania to odczules bo botowales nie tak?? odezwales sie w pore ze to ty i cie nie zabilem wiec plakac nie ma o co ;)
tibiaring to dość słabe źródło informacji...
Więc nie opierałbym swoich argumentów na tym co tam sobie zobaczyłem :)
SirAravras
29-04-2008, 09:18
tibiaring to dość słabe źródło informacji...
Więc nie opierałbym swoich argumentów na tym co tam sobie zobaczyłem :)
No właśnie, to baaardzo słabe żródło więc LAvio nie opieraj swoich argumentów na czymś tak niepewnym :D
@Mekkron
Nie zakłócaj spokoju Arcy Volltiowi,w koncu bot nie zabil ci kolegi ani nie ukradł nic więc nie ma po co go bić :)
@OB Kyra
Fajna sieka xDDD
Dlaczego kazdy uwaza ze uzywamy bota? Tak bardzo nie mozecie sie pogodzic sie z kleska (zeby to jedna), ktora na ogol ponosicie w okolicach ab? Mozecie mi wierzyc na slowo, ze nie uzywamy zadnego combo bota. Nie bede sie dalej tlumaczyl bo ci co maja wiedziec to wiedza, nie musimy sie tlumaczyc naszym ofiarom. :)
@Imperek
Nie!!! No blood! Peace and love! Akurat gildii Arpens i Sibuny to sie nie boimy uwierz mi, nie pamietam jak to sie zaczelo, nie pamietam kogo zabilismy ze wpadliscie, jezeli za syllvera to on zaczal nas atakowac pierwszy, jezeli za Don Qu to on juz od dawna ma z nami zatargi na innych charach.A z ab wychodzimy czesciej niz Ci sie wydaje, tylko ze jak mamy klopoty to nie jest ciezko poprosic na ventrilo o pomoc, wierz mi na slowo, wielu juz sie na tym przejechalo.
@Motorolka3628264elo!!11
Za to Ty wychodzisz przed lustro zrobic sobie zdjecie swoja motorolka, uwazaj bo rsa jeszcze wbijesz.
MiszczuPefalpe
29-04-2008, 12:45
Z dniem dzisiejszym Uriza Pk Team Staje sie zgodnie z moim rozkazem oficjalnym sojusznikiem NPNP. Oto 1 frag naszego niepokonanego teamu!
Zeyzhete (hiszpan)
Apr 29 2008, 10:09:06 CEST Killed at Level 19 by Miszczu Pefalpe
HAIL URIZA PK TEAM!
motorolka164
29-04-2008, 13:00
Name: Miszczu Pefalpe
Sex: female
Profession: Sorcerer
Level: 9
World: Morgana
Residence: Venore
Last login: Apr 29 2008, 09:11:12 CEST
Account Status: Free Account
rzondzisz miszczu :cup:
@Imperek
Wychodza z ab do carlin...
Xaloneus
Apr 29 2008, 15:31:37 CEST Killed at Level 76 by Blafyn
Sir Bool
Apr 29 2008, 15:32:21 CEST Killed at Level 67 by Jofawag
and by Dark of Guty
Kafffffar
29-04-2008, 16:11
Xaloneus
Apr 29 2008, 15:31:37 CEST Killed at Level 76 by Blafyn
Sir Bool
Apr 29 2008, 15:32:21 CEST Killed at Level 67 by Jofawag
and by Dark of Guty
miażdżycie !
Komisarzyk
29-04-2008, 16:18
miażdżycie !
To juz teraz na pewno wojna wygrana!
Elwo Tigoshin
Apr 29 2008, 16:08:00 CEST Killed at Level 81 by Uhacz Ruska
and by Franek podpalacz
Kafffffar
29-04-2008, 18:52
http://www.maxior.pl/film/69493/Mistrz_Parkour
Nie tylko rodzyn cwiczy Pajkajra Xd
motorolka164
29-04-2008, 19:08
@ luvti
Przynajmniej mam po co. Oj lb wam sie zachcialo? Gratz wjechalismy na ambicje. Kazda sz... umie naobrazac anonimowo. Jak nie znasz sie na ironi to wypier...
HardClan
29-04-2008, 19:25
No właśnie, to baaardzo słabe żródło więc LAvio nie opieraj swoich argumentów na czymś tak niepewnym :D
@Mekkron
Nie zakłócaj spokoju Arcy Volltiowi,w koncu bot nie zabil ci kolegi ani nie ukradł nic więc nie ma po co go bić :)
@OB Kyra
Fajna sieka xDDD
lawl.
Na taki pomysł to chyba wpadłeś pierwszy :)
@Ar~
Tak, odkryłeś moją tajemnice! Mam kilka kont na tibia.pl... jedno normalne, jedno do obrażania, jedno do bycia neutralnym, jedno pro npnp. Geniusz!
@Ar~
Tak, odkryłeś moją tajemnice! Mam kilka kont na tibia.pl... jedno normalne, jedno do obrażania, jedno do bycia neutralnym, jedno pro npnp. Geniusz!
Uriza to też pewnie ty ? :D
I wyszło szydło z worka... teraz każdy wie że jestem mistrzu pefałpe... ;d
Nie chapaj tak morda noobie, bo sie zapowietrzysz.
/Ugryz suchara
Won z tego forum albo podaj nick jak na porzadnego forumowicza przystalo. ;)
/Ciagnij pale. _//
BorucaoO
29-04-2008, 21:08
@2up
Podpisz mi sie na klacie master<333
@Shejq
Jak tam bocik na Ethonisie?
@Shejq
Jak tam bocik na Ethonisie?
Apr 26 2008, 17:30:19 CEST Killed at Level 67 by Domador de babosas agresivas
Apr 26 2008, 10:56:51 CEST Killed at Level 68 by Elandriel Phyroflame
and by Salixzil
Apr 25 2008, 13:46:29 CEST Killed at Level 69 by Rogstah Fearless
and by Vince Van Helden
Apr 22 2008, 17:46:44 CEST Killed at Level 69 by Driver'Stwa
Chyba dobrze ;o
~~~~~~~~~~
Gratz za ten jakże wspaniały masslog xD
BorucaoO
29-04-2008, 21:35
Widać nie oplaca sie hakować postaci i nimi botowac ;)
motorolka164
29-04-2008, 21:40
Nie chapaj tak morda noobie, bo sie zapowietrzysz.
/Ugryz suchara
Noobko jak juz palancie. To chyba ty sie czegos nawdychales. Wiele osob z npnp ma moj szacunek ale to cos czym ty jestes wybiega poza zdrowy rozsadek.
Juz wiem czemu tu nikt dlugo nie pozostaje mily... Zawsze sie ktos trafi...
Harry_Bazooka
29-04-2008, 22:02
Z dniem dzisiejszym Uriza Pk Team Staje sie zgodnie z moim rozkazem oficjalnym sojusznikiem NPNP. Oto 1 frag naszego niepokonanego teamu!
Zeyzhete (hiszpan)
Apr 29 2008, 10:09:06 CEST Killed at Level 19 by Miszczu Pefalpe
HAIL URIZA PK TEAM!
Nie wiem co ty palisz, ale Ja też to chcę :D:D:D
I czym się tu podniecać ?
Może sobie jeszcze tego nie uświadomiłeś, ale jesteś pośmiewiskiem tego forum.
22:11 Ethonis [69]: czasami sie oplaca :)
Pada nie pada pieniadze dostarcza :)
BorucaoO
29-04-2008, 22:19
Nie wiem co ty palisz, ale Ja też to chcę :D:D:D
I czym się tu podniecać ?
Może sobie jeszcze tego nie uświadomiłeś, ale jesteś pośmiewiskiem tego forum.
Kolo nie wiem czy zauważyłeś ale oni to robią dla beki ;d
@Shejq
No, a pomyśleć ze chciałem dojść do npnp gdy dochodziło pay :/
Tekst dnia:
22:14 Yazo Bone [94]: 22:09 Cria Andan [158]: you should learn sum english little poor child
xDDD
No i jeszcze...
16:41 Cria Andan [158]: we are loosing lvls, youre loosing cash
16:42 Cria Andan [158]: when ur cash will end you will stop exp
Borucao naprawde straty mamy niesamowiteeeeeeeeeeeeeeeee
Do tej pory nie moge sie otrzasnac ze taki fajteł jak ty do nas nie doszedl :(
OMGGG CO MY TERAZ ZROBIMY!!!!!
BorucaoO
29-04-2008, 22:30
Akurat nie o to mi chodziło, raczej o to że fajnie było by powalczyć u boku ludzi którzy mają podobny cel.
Nie potrzebuje forum fajteróf...
BorucaoO
29-04-2008, 22:37
Akurat nie jestem forumowym fajterem, i jakoś nie mam zamiaru być, pisze to co czuje i tyle.
I tak do forum powinien podchodzic kazdy :)
Tak Btw. FT Manchester U. 1 - 0 Barcelona FINAł KURWA FINAł !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!
GLORY GLORY MAN UNITEDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
BorucaoO
29-04-2008, 22:42
Tera cie kolo nie kumam ;d
Tak w ogóle Glory Man Utd ;D
@up
Ha! Ta sama minuta ;dd
MiszczuPefalpe
30-04-2008, 06:33
Uriza to też pewnie ty ? :D
Rozne rzeczy o mnie slyszalem ale tak jak ty jeszcze mnie nikt nie obrazil -,- Jakbys nie byl noobem z rooku yto bys juz dawno hunta mial
SirAravras
30-04-2008, 08:17
@ up
Noobem z rooku ?? To Miszczu~~i Senoth studiuja na tej samej uczelni ?
Uriza dajcie fraga jakiegos i filma zrobcie bo nudno :D
MiszczuPefalpe
30-04-2008, 08:37
@ up
Wszystko w swoim czasie. Podstawa to dzialac z zaskoczenia:D
@ up
Yhy, ja studiuję Forum Fajterstwo, a miszcz dwa kierunki, Pking Na Duża Skalę i Przejmowanie Servera. Chodzą słuchy, że gdzieś zaocznie chodzi też na "Od zera do bohatera"... rispekt ;)
SirAravras
30-04-2008, 08:54
Senoth nie zapominaj, że Ty z Handlu Postaciami masz doktorat ,a Miszczu robi magisterke z Działań z Zaskoczenia :)
@down
No racja, do roboty !
MiszczuPefalpe
30-04-2008, 09:11
NIe no zle informacje masz bronie magisterke z "warow tibijskich" :D
no dobra ale nie bede duzo mowil tylko dzialal tak jak zawsze :)
Royal Darkeyes
Apr 29 2008, 20:11:51 CEST Killed at Level 104 by Mukurub Darkeyes and by Poyek Darkeyes
Konflikty w wielkiej nOob familaj ?
Gustaw_konrad
30-04-2008, 11:24
Royal Darkeyes
Apr 29 2008, 20:11:51 CEST Killed at Level 104 by Mukurub Darkeyes and by Poyek Darkeyes
Konflikty w wielkiej nOob familaj ?
Royal mial hacka i go zabili
Hack xDDDDDD
@up
sekundy.. ;p
Poyek Darkeyes
Apr 30 2008, 13:05:40 CEST Killed at Level 61 by Yuya Zidlya
SirAravras
30-04-2008, 14:30
Widać Abe nigdy nie spi ;p
Widać Abe nigdy nie spi ;p
13:05 to nie jest pora do spania ;d
M'Brothers
30-04-2008, 14:39
@Mekkron
@ Aravras
Lamusie sluchaj jak przewijasz ze jestem Bialy muzyn to dojedzie cie moj kuzyn jest naprawde bardzo duzy i nosi 7 xxl bluzy :baby::baby::baby:
Ziomus jak ja sram to mi nie podcieraj dupy
Wez nie wtykaj nosa jak niechcesz miec go zlamanego w nie swoje sprawy i huj
@Mekkron
@ Aravras
Lamusie sluchaj jak przewijasz ze jestem Bialy muzyn to dojedzie cie moj kuzyn jest naprawde bardzo duzy i nosi 7 xxl bluzy :baby::baby::baby:
Ja Yeti.
I chuj z tym.
M'Brothers
30-04-2008, 14:57
Z czym huj??
Poyek Darkeyes
Apr 30 2008, 13:05:40 CEST Killed at Level 61 by Yuya Zidlya
Hahah :D Gogo, brudas!
Harry_Bazooka
30-04-2008, 15:51
Ja Yeti.
I chuj z tym.
Czy jak byłeś mały, to czy Cię bardzo na*******ały komety po oczach ?
:D:D:D
Getur nie napinaj sie tak. Wszyscy doskonale wiemy jak bardzo doświadczyło Cię życie, ale czy to jest dobry powód na to byś się na nas (ekhm...) wyżywał ? :D:D:D
@Mekkron
@ Aravras
Normlanie mozna ze strachu sie zesrac na rzadko. :o
Amoniak50
30-04-2008, 16:37
Dobra przestancie wklejac tu jakichs smiesznych darkeyesow etc.W sumie szkoda sd czy cokolwiek na jakies nooby.Gdzie sa jakies normalne fragi(100+ Rc) czy cos w tym rodzaju?
Druid-Carlos
30-04-2008, 17:47
Tak na marginesie cos o Geturze xd
21:35 Mekkron [146]: zadowolony jestes ??
21:36 Druid Carlos [82]: co?
21:36 Mekkron [146]: 4 kk
21:36 Mekkron [146]: duzo kasy :)
21:36 Druid Carlos [82]: niedojebany jestes?
21:36 Druid Carlos [82]: czy cos?
21:36 Mekkron [146]: heheh
21:36 Mekkron [146]: na tibiaring
21:36 Mekkron [146]: pisalo mi ze ty
21:36 Mekkron [146]: po tenshim
21:36 Mekkron [146]: jestes 2
21:36 Mekkron [146]: pod zib bi zov
21:36 Mekkron [146]: heheheh
21:36 Mekkron [146]: :)
Wczoraj sie dowiedzialem, ze go hacknelem podobno B)
Juz od dawna wedzialem, ze ten czlowiek ma nierówno pod bania ;)
Dobra przestancie wklejac tu jakichs smiesznych darkeyesow etc.W sumie szkoda sd czy cokolwiek na jakies nooby.Gdzie sa jakies normalne fragi(100+ Rc) czy cos w tym rodzaju?
Sory, ale członkowie RC bujają się fragiem typu 45lvl z Ab ; )
Endrju88
30-04-2008, 20:13
http://www.smog.pl/wideo/17879/gracjan_roztocki_w_piosence_moj_internet/
Tak na rozluźnienie ;P
http://www.smog.pl/wideo/17879/gracjan_roztocki_w_piosence_moj_internet/
Tak na rozluźnienie ;P
Żebym go spotkał na rl to bym mu chyba zęby wszystkie powybjiał, może by przestał śpiewać. ; /
Skoro pk team z ab nie jest powiązany z npnp to czemu dziś broniliście Kaziaa ?
Komentatorek
30-04-2008, 22:58
Skoro pk team z ab nie jest powiązany z npnp to czemu dziś broniliście Kaziaa ?
Jest powiązany.
Jest powiązany, nie jest powiązany... chłopaki, zdecydujcie się ;)
FORUMFIGHTER !!!!
Mekkron
May 01 2008, 00:12:23 CEST Killed at Level 146 by Uhacz Ruska
and by Samerrio Shiur
pozdro od ab team x)
FORUMFIGHTER !!!!
Mekkron
and by Samerrio Shiur
pozdro od ab team x)
ta pozdro nie ma to jak zrobic pzta w jednokratkowych przejsciach;ddd
FORUMFIGHTER !!!!
Mekkron
and by Samerrio Shiur
pozdro od ab team x)
Ab pk team nie jest powiazane z NPNP
Nie jest powiązane, ale pkujecie razem z nimi ? :p
Kafffffar
01-05-2008, 08:17
Hanosik napisal na forum w temacie
http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=2117089
Miedzy innymi :
>go sleep Kuvok -.-
nastepnie zacytowal Rosi ktora nas obrazala i wyslal jej buziaki (gej 0o)
Originally posted by Rosi Thern on 30.04.2008 22:15:04:
> I'm just curious why one retard always follows
> another (Druid Carlos followed by Nobi Chra and
> Kuvok) if everything is clearly written at the
> beginning of the topic.
>
> You should move your @$$ from the PC
>
> Anyway this price list should be changed a bit - like
> people wrote here before some rare items should have
> a bit bigger price (I mean rare items of course).
>
> Me
:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:* :*:*:*:*:*:*:*:*
Potem poraz kolejny zacytowal wypowiedz innego uzytkownika czyli Vincezno w ktorym to wysylal mu zalosne serduszka (gej w 100%)
Originally posted by Vincenzo Capone on 30.04.2008 22:09:30:
> Originally posted by Keri Inferno on 30.04.2008
> 21:56:06:
> > I believe some of the prices are too low such as
> > hota, demon helmet, sca, sov.
>
> lol, nice try :P
<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3
Okej w sumie nie napisal nic takiego tylko lekko przesadzil wiec spytalem go czy jest pijany i czemu robi glupie problemy to uzyskalem taka odpowiedz:
@kafar~
yes I am, 24h/day :>
I make problems? ok, why? hmmm cus sometimes someone should shut up kids -.^
Wybaczcie ,ze nie tlumacze ale to przede wszystkim do Imperka ,a on dobrze zna ang.
Proponuje ogarnac kolege (jesli nie jest juz za pozno) bo takim glupim gadaniem nic nie zdziala ,a potem padnie i bedzie plakal nam i pewnie tez Tobie.
Gustaw_konrad
01-05-2008, 08:44
Dlaczego mowisz o niej w rodzaju meskim jak to jest babka?
Real name: Nikola
xd
xBardolekx
01-05-2008, 08:50
na temat ab
tak oczywiscie są z nami powiązani, ba! przecież to my :/
loool ludzie mówiłem już wam to.... je****cie sie 3 razy w łeb zanim coś napiszecie.. po co staracie sie zrobic tych zlych z nas? cokolwiek by sie nie działo jacys pk jakies hacki rookowania, kto jest winny? NPNP żałośni jesteście...
O ile pamiętam, to sami sobie wyrobiliście taką opinię (tych złych). A wspólne fragi z Ab pk teamem i przyjazne posty waszych dwóch ekip na forum, narzucają tylko jedną myśl... i kogo tu winić ? ;> Póki co idziecie wedle powiedzenia: "nie ważne co myślą, ważne by się bali" ;) Dobra taktyka, tylko jak długo na niej pociągniecie ? :)
/pozdro
xBardolekx
01-05-2008, 11:31
a dlaczego mamy tak nie pisac skoro to was zabijaja a nie nas? a opinie tych złych to jednak nie my sobie wyrobiliśmy.
jakto zab'ster ma w comencie 'no body likes us, we don't care'
a dlaczego mamy tak nie pisac skoro to was zabijaja a nie nas? a opinie tych złych to jednak nie my sobie wyrobiliśmy.
jakto zab'ster ma w comencie 'no body likes us, we don't care'
No właśnie o tym mówię ;) Mówisz, nie obchodzi was opinia ludzi, a post wcześniej narzekałeś, że o wszystko obwinia się NPNP. Sam wiem, że nie wszystko co się o was mówi to prawda, no ale bądź konsekwentny, albo zależy wam na opinii, albo nie :P
Komentatorek
01-05-2008, 11:47
Wydaje mi sie ze to czysty zbieg okolicznosci ;d byl w zlym miejscu o zlej porze ;dd
Mogę udowodnić, że to nie tylko zbieg okoliczności ;)
Wybaczcie ,ze nie tlumacze ale to przede wszystkim do Imperka ,a on dobrze zna ang.
Dzieki, nie czytam tibia.com za czesto, wiec nie widzialem. Nie wiem co jej odbiło, dorwę ją ASAP.
Komisarzyk
01-05-2008, 12:08
Dzieki, nie czytam tibia.com za czesto, wiec nie widzialem. Nie wiem co jej odbiło, dorwę ją ASAP.
Imperek jaki posluszny :) [zart oczywiscie]
Endrju88
01-05-2008, 12:13
Bede się z nią dziś widział to ją naprostuje xD
Victorin111
01-05-2008, 18:05
FORUMFIGHTER !!!!
Mekkron
and by Samerrio Shiur
pozdro od ab team x)
napisz mi swoj nick w tibi. Musze pogadac z toba ;p
Mogę udowodnić, że to nie tylko zbieg okoliczności ;)
dajesz ;s
znaki
Komentatorek
01-05-2008, 21:36
dajesz ;s
znaki
Tobie? Pffffffffffffffffffffffffffff..... Ujawnij nick najpierw.
Xomerek
May 01 2008, 21:55:46 CEST Killed at Level 147 by Thus Katiol and by Yuya Zidlya
Mój błąd :)
Xomerek
May 01 2008, 21:55:46 CEST Killed at Level 147 by Thus Katiol and by Yuya Zidlya
Mój błąd :)
22:09 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Sepiritz. He was killed by Darendius.
wasz błądxDD
napisz mi swoj nick w tibi. Musze pogadac z toba ;p
nie rekrutujemy
Teraz mi nikt nie wkręci że AB team to nie NPNP czy supporterzy NPNP. :)
Druid-Carlos
01-05-2008, 22:51
@up
Przeszkadza Ci to?
@Up
Nie, tylko zobacz kilka postów niżej i zobaczysz pytania na temat czy wy - AB team to NPNP/support. Odpowiedź macie i tyle.
Torpeter
01-05-2008, 23:18
............. Amen.
@Up
Nie, tylko zobacz kilka postów niżej i zobaczysz pytania na temat czy wy - AB team to NPNP/support. Odpowiedź macie i tyle.
Kilka postów wczesniej jest wyraznie napisane -.- AB TEAM WYKAZUJE POMOC NPNP LECZ NPNP TO CALKIEM INNE OSOBY I INNY TEAM.
jednym słowem dla Ciebie -.-' Nie lubimy zydów i pomagamy w ich usunieciu
Edit: some things not belongs to me...
.Darkseph.
02-05-2008, 00:40
Witam obie strony zaistniałego konfliktu.
Jakieś 2 dni temu trafiłem na film z fragami z wojny na waszym serwerze Morgana (link poniżej)
http://pl.youtube.com/watch?v=Q2mLV3OSuYc
I chciałbym się skontaktować z osobą znaczącą z NPNP gdyż chciałbym porozmawiać odnośnie kilku graczy z RC.
Jezior666
02-05-2008, 01:11
Ładna dzis akcja poszła gz Ogarniacz(om) z Roxando oby tak dalej chłopcy HAHAHAHA :baby:
2:0 dla nas _/
May 01 2008, 21:55:46 CEST Killed at Level 147 by Thus Katiol and by Yuya Zidlya <-- Xomerek
May 01 2008, 22:09:39 CEST Killed at Level 149 by Tirensa and by Darendius <--- Sepiritz
NalesnikiZserem
02-05-2008, 01:29
Ładna dzis akcja poszła gz Ogarniacz(om) z Roxando oby tak dalej chłopcy HAHAHAHA :baby:
2:0 dla nas _/
mozna jasniej? wypisz jakies fragi koles no zrob cos
J.Rabbit
02-05-2008, 08:08
@up Xomerek i Sepiritz
czego robicie filmiki tylko ze swoimi fragami i nazywacie to morgana war? Podnieca was to ze ogladacie sobie swoje fragi?
Druid-Carlos
02-05-2008, 08:47
@up Xomerek i Sepiritz
czego robicie filmiki tylko ze swoimi fragami i nazywacie to morgana war? Podnieca was to ze ogladacie sobie swoje fragi?
a chuj nas obchodza wasze fragi? chcesz ogladac swoje fragi to sam sobie zrob filmik :]
J.Rabbit
02-05-2008, 09:30
a chuj nas obchodza wasze fragi? chcesz ogladac swoje fragi to sam sobie zrob filmik :]
to przynajmniej nie nazywajcie tego morgana war.
a niech sobie i nazwą: jebał mnie pies. Chuj cie to obchodzi, chcieli to zrobili. Jak nie chcesz ogladac, to nie musisz bo nikt cie do tego nie zmuszal ;o
Kafffffar
02-05-2008, 16:15
to przynajmniej nie nazywajcie tego morgana war.
Jak nazwiemy filmik "żydobranie" to poczujesz sie lepiej?
Jak nazwiemy filmik "żydobranie" to poczujesz sie lepiej?
Ynteligencją to ty nigdy nie grzeszyłeś.
Rockk-Star
02-05-2008, 20:58
Ty tez nie. Na vencie nic sie nie udzielasz, wiec Lavior sry....
Pokazales nie raz co robisz wiec wiesz. Nawet Rogstah mowil o tobie, ze glupoty robisz. Pierwsze patrz na siebie potem na innych.
Kafffffar
02-05-2008, 21:15
Ironia jest sztuką, której tajników nie zgłebiłeś;)
Gustaw_konrad
02-05-2008, 21:18
Ty tez nie. Na vencie nic sie nie udzielasz, wiec Lavior sry....
Pokazales nie raz co robisz wiec wiesz. Nawet Rogstah mowil o tobie, ze glupoty robisz. Pierwsze patrz na siebie potem na innych.
ty to kto jestes ze tak mylnie twierdzisz? a rogstah co mowil podczas tej akcji na edron? nie mowil glupot? gowno wiesz a sie udzielasz
Rockk-Star
02-05-2008, 21:56
ty to kto jestes ze tak mylnie twierdzisz? a rogstah co mowil podczas tej akcji na edron? nie mowil glupot? gowno wiesz a sie udzielasz
Czlowieku, ty wiesz najwiecej -.-SRRRRRRRRRRRRRYYYYYYYYYY MUJ BOSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSIE -.-
@btw
napisz PW kto ty (ofc jezeli jestes z RC) a jak nie to przestan pieprzyc glupoty -.-
@Kaff...ar
Wiesz Lavio tam sztuki zna, ale mu sie pewnie powalily z sztukami walki :)
@up
A kim Ty kurwa jestes? Na pewno nie masz dostępu do venta RC, więc nie jesteś z nami.
@edit
Kubica zle wystartowal _/
Amoniak50
03-05-2008, 01:36
War Payments - Updated. hahahah
@edit
-Russel Inferno (President of Poland) lol
Rog w avis z noobami?Melisan liderem RC?
Russel Inferno (President of Poland)
Koniec nie mogę buhahha :D
Sie zastanawiam kim on jest To jest chyba największy Debil na Morganie z Pz nie miał w tej wojnie chyba wcale xDD Na miejscu RC ja bym Go Ujebał Poco Mi Koleś
Który Siedzi W Pz i w *uja leci :confused:
No Coment Post Plix ;P
O co chodzi z gildia Kubica źle wystartował?? Czemu Rogstah Fearless jest w Avis ?? Z góry dzieki za odpowiedź :)
Pozdro :P
09:21 Shadow Midnight [69]: random macie
09:21 Shadow Midnight [69]: ?
09:21 Zirkov [105]: ?
09:21 Shadow Midnight [69]: pk
09:22 Mixi Elekt [98]: missclik
09:22 Mixi Elekt [98]: lvl lookalem
09:22 Mixi Elekt [98]: sory
Po czym zaczeli go ostro siekac.
May 03 2008, 09:25:08 CEST Killed at Level 69 by Mixi Elekt
Do jasnej KORWY PO JAKIEGO GRZYBA, koles sie zapytal ocb, a wy go zaraz upierda^%&%&%..
Hawan~
Kafffffar
03-05-2008, 10:28
09:21 Shadow Midnight [69]: random macie
09:21 Shadow Midnight [69]: ?
09:21 Zirkov [105]: ?
09:21 Shadow Midnight [69]: pk
09:22 Mixi Elekt [98]: missclik
09:22 Mixi Elekt [98]: lvl lookalem
09:22 Mixi Elekt [98]: sory
Po czym zaczeli go ostro siekac.
May 03 2008, 09:25:08 CEST Killed at Level 69 by Mixi Elekt
Do jasnej KORWY PO JAKIEGO GRZYBA, koles sie zapytal ocb, a wy go zaraz upierda^%&%&%..
Hawan~
Bo ciekawosc to pierwszy stopien do piekla. I chlopaki w tym przypadku odrazu go tam wyslali 8o
Amoniak50
03-05-2008, 10:48
@up uwielbiam twoje kąśliwe odpowiedzi ;p
Kafffffar
03-05-2008, 10:59
RC zmienilo leadera z idioty na jeszcze wiekszego idiote 0o. I nikt chyba nie wmowi mi,ze Keri/Melisan jest dobrym graczem i inteligetnym gosciem.
btw. Chcialem sie pochwalic ,ze ma 6 co do wielkosci peyment ;d Zaraz po najwiekszych magach i
Czokapiku =DDD To dla mnie zaszczyt =D Mam nawet wiekszy peyment od Shejq hahah 8o
Rockk-Star
03-05-2008, 11:40
RC zmienilo leadera z idioty na jeszcze wiekszego idiote 0o. I nikt chyba nie wmowi mi,ze Keri/Melisan jest dobrym graczem i inteligetnym gosciem.
btw. Chcialem sie pochwalic ,ze ma 6 co do wielkosci peyment ;d Zaraz po najwiekszych magach i
Czokapiku =DDD To dla mnie zaszczyt =D Mam nawet wiekszy peyment od Shejq hahah 8o
@Kaf...ar
To ze "leader'em" naszym jest Melisan/Keri to nie znaczy ze on tu teraz "nosi spodnie". Rogstah dalej bedzie z nami, a szczerze powiem ze nie wiem dlaczego przeszedł do Avis :) (Jak myslicie ze chce sie wyplacic to wam mowie ze nie :()
O co chodzi z gildia Kubica źle wystartował?? Czemu Rogstah Fearless jest w Avis ?? Z góry dzieki za odpowiedź :)
Pozdro :P
my fani kubicy
Druid-Carlos
03-05-2008, 11:57
my fani kubicy
My tez xdddddddddddd
Gustaw_konrad
03-05-2008, 12:17
@Kaf...ar
To ze "leader'em" naszym jest Melisan/Keri to nie znaczy ze on tu teraz "nosi spodnie". Rogstah dalej bedzie z nami, a szczerze powiem ze nie wiem dlaczego przeszedł do Avis :) (Jak myslicie ze chce sie wyplacic to wam mowie ze nie :()
chcesz sie poczuc dobrze z tym ze mowisz ze jestes z rc a nie jestes? wyslalem ci zaproszenie na vent wczoraj i nie bylo cie... co sie stalo? praktycznie wszyscy polacy tam byli pytalem sie kto to rockk-star na forum tibia.pl to nikt nie wiedzial. moze ty jestes forlond? bo on tylko z nami nie siedzial wczoraj nie licze tych co byli nie obecni (eter, berig)
@Kafar
To np. za co hunta ma SOUL HENA???
Probujesz pokazywac , ze macie zajebiaszcze resony, ale jest to zupelny random(jesli sie myle, powiedz jaka jest prawda).
@KERI
BUAHAHAHAHA KEri Liderem!!!
GZ?:confused:
Rockk-Star
03-05-2008, 12:49
@Kafar
To np. za co hunta ma SOUL HENA???
Probujesz pokazywac , ze macie zajebiaszcze resony, ale jest to zupelny random(jesli sie myle, powiedz jaka jest prawda).
@KERI
BUAHAHAHAHA KEri Liderem!!!
GZ?:confused:
Przestan pisac bo nic nie wnosisz do rozmowy, a ze NPNP robi PA to widac na kazdym kroku, wiec komentowac tego nie musisz.
@Keri
Przeczytaj wyzej bo mi sie pisac nie chce.
@Ktos tam
Napisz PW kto ty to ja ci napisze kto ja :)
@UP
Podajesz sie za jednego z Rc, tak??
To powiedz mi co oznacza twoj podpis "Tylko zyd potrafi przejsc MArio w lewą strone"??
Zal.....
Keri POPROWADZI RC DO CHWALY , predzej wbije 1293810283012371230173 lvl na rooku..
Hawan~
Rockk-Star
03-05-2008, 12:54
@UP
Podajesz sie za jednego z Rc, tak??
To powiedz mi co oznacza twoj podpis "Tylko zyd potrafi przejsc MArio w lewą strone"??
Zal.....
Keri POPROWADZI RC DO CHWALY , predzej wbije 1293810283012371230173 lvl na rooku..
Hawan~
Czlowieku wez sie nie odzywaj............. Czytac ze zrozumieniem nie umiesz?
fani kubicy powinni sie jednoczyc :)
http://lidel.org/przecieki_maturalne/ maturzyści lukajcie :D:evul:
http://lidel.org/przecieki_maturalne/ maturzyści lukajcie :D:evul:
WOW fajniexd, ale zastanawia mnie pare malutkich drobiazgów.
Czy to jest temat "MATURY"?
-NIe
Czy powinieneś walnąć tutaj tego posta??
-Nie
Czy jesteś z siebie dumny?
-Jeśli tak idz do mamy niech cię pochwali, jesli nie rob co chcesz.
@Topic
Widze, że są małe roszady po stronie (potocznie nazywanych) "Żydów".
Może ktoś z gildi "kubicy" pwoiedzieć ocb??
Bo nodpowiedz, ze jestescie fanami kubicy jakos mi nie pasujexdxd
Może chodzi o Kope~???
Pytanie do NPNP:
Więc jak panowie, ocb z tym randomem i za co ma hunta SOUL HENA, za to że się wypłacił??? <żałosne>
Pozdro.
Hawan~
Gustaw_konrad
03-05-2008, 19:25
-NIe
-Nie
@Topic
Widze, że są małe roszady po stronie (potocznie nazywanych) "Żydów".
Może ktoś z gildi "kubicy" pwoiedzieć ocb??
Bo nodpowiedz, ze jestescie fanami kubicy jakos mi nie pasujexdxd
Może chodzi o Kope~???
Pytanie do NPNP:
Więc jak panowie, ocb z tym randomem i za co ma hunta SOUL HENA, za to że się wypłacił??? <żałosne>
Pozdro.
Hawan~
Nie musisz wszystkiego wiedziec ci co maja wiedziec to wiedza
Torpeter
03-05-2008, 19:52
ajajajjjj Xdddd
Czookapik - 1kk
Xanial Melu - 100k
..... _/
Torpeter
03-05-2008, 19:56
Ajajajjj
Czooka payment 1kk a na Xaniala 100k
... _/
xBardolekx
03-05-2008, 19:58
nie będziemy sie wam ze wszystkiego tłumaczyć :confused: niech pozostanie, że to był random...
-NIe
-Nie
Pozdro.
Hawan~
HURA 8o znalazł sie nasz długo oczekiwany szeryf forum morgany, pokłońcie sie mu wszyscy niewierni gdyż to on ustala i pilnuje zasad.... :D weźź chłopie sie usuń na bok i nie komentuj wszystkiego co zobaczysz bo to jest żałosne i świadczy tylko o Tobie... pffff będe pisał co tu chce i mi tego nie zabronisz chyba że moderator hehe. a teraz dowidzenia...odezwe sie za 2 dni bo musze jakoś zdać z polaka ( dla mnie najtrudniejsza ) ... pozdro wszystkim
@Kubica zle wystartowal
Ci co mają wiedziec o co chodzi... wiedzą.
Rogstah w Avis... j.w
@Rockk-Star
Jestes tylko zwykłym napinaczem... na bank nie jesteś w rc i pewn ie nigdy tam nie byłeś.
@Hawan
Bez urazy, ale nagle pojawiasz się na forum i wsadzasz tu swoje głupie i niepotrzebne komentarze, obrażając/denerwując innych... i po co ? Trochę źle rozumiesz pojęcie "dyskusji" na dany temat... My tu nie siedzimy po to, żeby się wzajemnie obrażać, tylko po to, aby dowiedzieć się czegoś na temat wojny i przedstawić swoje poglądy, wysłuchać poglądów innych graczy i przedyskutować cała sprawę (nie mylić z "przekonać go, że jest w błędzie i tylko nasze poglądy są słuszne).
@Hawan
Bez urazy, ale nagle pojawiasz się na forum i wsadzasz tu swoje głupie i niepotrzebne komentarze, obrażając/denerwując innych... i po co ? Trochę źle rozumiesz pojęcie "dyskusji" na dany temat... My tu nie siedzimy po to, żeby się wzajemnie obrażać, tylko po to, aby dowiedzieć się czegoś na temat wojny i przedstawić swoje poglądy, wysłuchać poglądów innych graczy i przedyskutować cała sprawę (nie mylić z "przekonać go, że jest w błędzie i tylko nasze poglądy są słuszne).
POWAŻNIE !!???8o
Myślałem, ze tu sprzedajecie frytki;/ sorka.
Popatrz na swoje komentarze, zapytałem się poprostu o co kaman i tyle.
Btw. Nie zgrywaj takiego pro-evul Mastera, bo nim nie jesteś (wiem ja też nie).
@OWRZ
Zal mi ciebie dziecko, poprostu ci zwrocilem uwage, ze nie powinienes tego tutaj dawac, a ty odrazu pajacujesz. Spoko, jesli ci to w jakims stopniu pomaga, rob tak dalej.
Pozdro Hawan~
NalesnikiZserem
04-05-2008, 12:37
Victeron jedziesz z expem jedziesz \o/
Samoboj czy niesforny frost?
xBardolekx
04-05-2008, 12:46
@up
NaPiNkA _____/
Przyjmujemy zaklady kto najwiecej expa dzisiaj wbije z rise xd
Victeron jedziesz z expem jedziesz \o/
Samoboj czy niesforny frost?
Ale za to NPNP wbiło po kilka lvli..
CO Sie Vicowi dziwicie ze wyjebał. Chłopak w stresie dobrze wie ze w każdym momencie może tam byc pół RC Sie chłopakowi nie dziwie.Szkoda tego deda ale dobrze ze lvl nie poszedł w duł na 195 ;P :)
Pozdro Vic :cup:
@up
A to Sorki Nie Wiedziałem Teraz Wstałem :P
CO Sie Vicowi dziwicie ze wyjebał. Chłopak w stresie dobrze wie ze w każdym momencie może tam byc pół RC Sie chłopakowi nie dziwie.Szkoda tego deda ale dobrze ze lvl nie poszedł w duł na 195 ;P :)
Był 195, ale odrobił..
Kafffffar
04-05-2008, 13:53
@up
A to Sorki Nie Wiedziałem Teraz Wstałem :P
Zdziwil bys sie z jakim dystasem Vic podchodzi do wojny/dedow itp.
Zdziwil bys sie z jakim dystasem Vic podchodzi do wojny/dedow itp.
Kaffar rozumiem cię Dawno z nim nie gadałem. Wiec niewiem jak on podchodzi do
Tej wojny. Wiem jak Podchodził do wojny na Furorze , Ale to były stare czasy ;P
Ded czy nie Vic odrobi :cup:
Jeszcze jak grałem i byla wojna z Avis, to każdy ded vica motywował go żeby wbić większy lvl ; )
NalesnikiZserem
04-05-2008, 14:37
Kaffar rozumiem cię Dawno z nim nie gadałem. Wiec niewiem jak on podchodzi do
Tej wojny. Wiem jak Podchodził do wojny na Furorze , Ale to były stare czasy ;P
Ded czy nie Vic odrobi :cup:
jakiego Vic chara mial na furorze? nick please
Jezior666
04-05-2008, 14:55
Ale za to NPNP wbiło po kilka lvli..
To co zle ze wbijamy lvle o co ci chodzi XD
POWAŻNIE !!???8o
Myślałem, ze tu sprzedajecie frytki;/ sorka.
Popatrz na swoje komentarze, zapytałem się poprostu o co kaman i tyle.
Btw. Nie zgrywaj takiego pro-evul Mastera, bo nim nie jesteś (wiem ja też nie).
@OWRZ
Zal mi ciebie dziecko, poprostu ci zwrocilem uwage, ze nie powinienes tego tutaj dawac, a ty odrazu pajacujesz. Spoko, jesli ci to w jakims stopniu pomaga, rob tak dalej.
Pozdro Hawan~
hahahaha nie jesteś moim ojcem że masz mi zwracac uwage :baby: nie krzycz na mnie bo i takl mam dużo stresu ;( heheh jeśli to było zwrócenie uwagi to ja zdam mature na 100 %... pfff a w tym momencie robisz z igły widły. duzo graczy zdaje w tym momencie mature i chciałem sie z nimi podzielić inf. ale nie z TOBĄ więc trzymaj sie ode mnie 3 dupy dalej
Druid-Carlos
04-05-2008, 15:12
Victeron sie nie stresuje tymi deadami bo to mozna odrobic w ciagu dwoch dni wiec nie ma problemu.Poza tym on pada przez reset komputera bo ma z tym maly problem, ale po dzisiejszym deadzie juz pojechal zamowic nowy xd :p
Victeron sie nie stresuje tymi deadami bo to mozna odrobic w ciagu dwoch dni wiec nie ma problemu.Poza tym on pada przez reset komputera bo ma z tym maly problem, ale po dzisiejszym deadzie juz pojechal zamowic nowy xd :p
Po co odrazu nowy komp kupować.. Powiedz mu, żeby dał mi passy, a ja poexpie :D
Kafffffar
04-05-2008, 16:46
Po co odrazu nowy komp kupować.. Powiedz mu, żeby dał mi passy, a ja poexpie :D
Bez bani zart pierwsza klasa HAHAHAHAH!!! Masz do tego talent. Koledzy w rl napewno przy Tobie sie nie nudza.
A przy tobie kafar? ;>>>>
Kafffffar
04-05-2008, 17:17
A przy tobie kafar? ;>>>>
Zle Ci?Xddd
Kafffffar
04-05-2008, 17:22
Kafar zaklinacz xddddddd
Japa tam klaunie z broda Xd
Czasem nie wygodnie jak sie zle wypniesz xDDDDD Ale nie narzekammmmmmmmm <oczko>
Kafar ładuj pacca bo Cie zabije!!!!!!!!!
Druid-Carlos
04-05-2008, 17:45
Jakby za postowanie na forum nagradzali paccem to kafar moglby nasza cala gildie zaopatrzac w pacc :D
@NalesnikiZserem
Zapomnij Ze ci name podam :p hehe ci co mają wiedziec wiedzą :)
@Druid Carlos
Ja wiem ze Vic jest to wstanie odrobic gdyby nie te wojny to jest pierwszy w LvL. Poczekajmy jeszcze nic nie jest stracone.:)
NalesnikiZserem
04-05-2008, 20:49
@legendarny pijak
koles 6 godzina a ty jeszcze trzezwy????
chyba ze jeszcze kaca leczysz po ostatniej bibce HAHAHAHAH
rozjebujesz mnie, postac vica na furorze to jakas tajemnica, przykro
@arcy
rozwaliles mnie tym zartem HSHSHSASHUEHAUEHASUH
sorry zgrywasz takiego ynteligenta a zarcik byl na poziomie pijaka up...
wyjdz chlopie i jak mozesz to nie trzskaj drzwiami
Edit: wyjdzcie obydwaj
@legendarny pijak
@arcy
Edit: wyjdzcie obydwaj jak bys mogl idz z nimi xD
@legendarny pijak
@arcy
Edit: wyjdzcie obydwaj
"HAHAHAHAHAHAH" zajebisty jesteś.
Podpisz się pod nickiem :/
@NalesnikiZserem
Nie Bawie sie w żula tak jak ty i nie pije każdego Dnia.
Co Do chara Vica a po kiego ..ja ci to wiedziec, To już nie jest postac Vica....:p
Koniec Tematu
About Groovemaster
1) Gadałem z Jajoo, obiecał, że Karaoke nie będzie atakować Groovemastera
2) Gadałem z Druid Carlosem, wie że Groove ma dojść do Sibuny.
Karaoke co wy odpier....????
To jest nasz człowiek i go zostawcie.
Zaraz usłyszysz tekst, że to rl Ahazina, że to RC zaczęło bicie RLi, blablabla ;P
Po to gadałem z Jajoo z miesiąc temu, żeby przestali go lać choć jest znajomym Ahazina. Dlatego też pytałem się Carlosa, czy nie ma problemu, żeby dostał invite - powiedział że nie ma.
Mam nadzieję, że po prostu usłyszę, że to była pomyłka, Groove sobie na luzie do nas dojdzie i nikt nikomu nie będzie wchodził w drogę.
Imperek z nimi o takich rzeczach nie gadaj xP
Ogolnie to Powodzenia wszystkim ktorzy tak jak ja wybieraja sie niedlugo na mat"ó"re xDD
Zobaczymy czy Szejq miał dobre przecieki, jeśli tak... to Laviowi mówimy nara. XD
Barnabhinio
05-05-2008, 07:08
Imperek z nimi o takich rzeczach nie gadaj xP
Ogolnie to Powodzenia wszystkim ktorzy tak jak ja wybieraja sie niedlugo na mat"ó"re xDD
I nawzajem, powodzenia wszystkim :)
Amoniak50
05-05-2008, 07:18
Jak wyzej-POWODZENIA! ;)
Tensz-in
05-05-2008, 07:50
Po to gadałem z Jajoo z miesiąc temu, żeby przestali go lać choć jest znajomym Ahazina. Dlatego też pytałem się Carlosa, czy nie ma problemu, żeby dostał invite - powiedział że nie ma.
Mam nadzieję, że po prostu usłyszę, że to była pomyłka, Groove sobie na luzie do nas dojdzie i nikt nikomu nie będzie wchodził w drogę.
Nie gadaj o takich rzeczach z Jajoo bo ma ADHD i sie nie opyla. Powaznie mowie.
no to powodzenia,
życzę wam wyższego wykształcenia nie tylko z tibii ale też żebyście sobie pootwierali teraz furtki na inne magistry :)
A tak z ciekawości, kto gdzie się wybiera? Choć nie wiem czy to stosowny moment do tego pytania :)
PS.Tak tak, wiem Hawan, to zły temat na takie pytania, no ale sorry, innego nie ma...
Kafffffar
05-05-2008, 11:05
Z tego co wiem to Groovemaster byl w Oath gdy Ci wypowiedzili wojne Oracle. I jesli sie nie wyplacil to klasyfikuje sie do hunta. Ale nie wiem nie mnie to oceniac ;) Zreszta to knight wiec nawet jak dojdzie to bedzie free fragiem.
Druid-Carlos
05-05-2008, 11:19
Za to z tego co ja wiem to ten typek juz jest free od jakiegos czasu i nie mielismy go lac ;)
ten gość jak istniało Oath i Oracle to się zastanawiam, czy w ogóle miał 10 lvl, ale nie wiem, nie znałem go wtedy...
Amoniak50
05-05-2008, 11:56
Imperek ja ide na Akedemie Morska.Nie rajcuje mnie to ale na psychologie bym sie nie dostal...poza tym tam bym charowal pewnie do 35 roku zycia......
@ Matura exam.
Tekst publicystyczny na temat bloogów i polskiej publicystyki w necie....Osobiscie nie pasowal mi.Nie nawidze polecen typu "podaj x argumentow na to ,ze..." no ale zobaczymy co z tego wyjdzie....
Samo wypracowanie...wybrałem sen Łęckiej z Lalki...nie sposob bylo tego nie streszcac....A jak u reszty piszacych?
Harry_Bazooka
05-05-2008, 11:59
ten gość jak istniało Oath i Oracle to się zastanawiam, czy w ogóle miał 10 lvl, ale nie wiem, nie znałem go wtedy...
Gdy istniało Oath i Oracle Groovemaster miał coś koło 50 poziomu...
Imperek ja ide na Akedemie Morska.Nie rajcuje mnie to ale na psychologie bym sie nie dostal...poza tym tam bym charowal pewnie do 35 roku zycia......
@ Matura exam.
Tekst publicystyczny na temat bloogów i polskiej publicystyki w necie....Osobiscie nie pasowal mi.Nie nawidze polecen typu "podaj x argumentow na to ,ze..." no ale zobaczymy co z tego wyjdzie....
Samo wypracowanie...wybrałem sen Łęckiej z Lalki...nie sposob bylo tego nie streszcac....A jak u reszty piszacych?
Lalka, drugi temat byl poza moim zasiegiem xd a ten tekst na temat blogow nie byl zly, mogl sie trafic gorszy.
Dobra Cabal nie phiardol i tak oblejesz :D
Dobra Cabal nie phiardol i tak oblejesz :D
Hahahaha nie podziele twojego losu! (mam nadzieje xd)
btw. nie ma to jak wiara w kumpli :D
@Shejq
Coś miałeś lewe te przecieki. xDD
@Amoniak50
Jak dla mnie tekst był prosty, bo tematyka była łatwa i jakby "na czasie". :)
Komisarzyk
05-05-2008, 13:35
matura to stres ok, ale te wakacje prawie 4 miechy to cos pieknego haha
BorucaoO
05-05-2008, 13:56
Ja do matury jeszcze trochę mam czasu, skończę technikum informatyczne i mam zamiar pójść na studia o profilu humanistycznym.
Pozdro
@Fidos
No ja za 3 lata napisze rozszezona mature z polaka ;p
@Norbert
Ok, wyedytowano sorka :) ;* nie obrażaj sie :P
matura to stres ok, ale te wakacje prawie 4 miechy to cos pieknego haha
swiete slowa...
ja pisalem polski na poziomie rozszezonym, za tydzien rozszezona historia i mozna wrocic do gry
Amoniak50
05-05-2008, 15:13
Fidos ja tez hire rozszerzoną.
@Lavio
No tekst nie byl wcale trudny.Racja byl na czasie...ale argumentacja tego ze blogi nie zniszcza prasy i publicystyki byla tak oczywista ze az kretynskja po czesci.B)
MiszczuPefalpe
05-05-2008, 15:24
No ja to mialem nadzieje ze dadza jakis temat z literatury wojennej, a tak to chujowo. O warach to bym cos zawsze napisal do tibi bym sie odwolal i te 250 znakuf by bylo. jak nie wiecej jakbym po laviu pocisną
BorucaoO
05-05-2008, 15:26
Uriza rozjebałeś mi tym postem xDDD ahahhah xD Masz u mnie piwo
Amoniak50
05-05-2008, 15:31
taaaaa xD Ty bys jeszcze Lavia pewnie w gułagu czy lagrze widział lol!Uriza pewnie pisała w wypracowaniu ze Wokulski walil gfb na powoz jej i starego ;p
MiszczuPefalpe
05-05-2008, 15:42
mam przeciek na ang od kumpla z pk teamu
poziom podstawowy:
list formalny
Podczas pobytu w Wielkiej Brytanii kupiłeś ciągnikowy kultywator sprężynowy z zapasowym kompletem lemieszy półsztywnych i skaryfikatorem. Zauważyłeś, że uszkodzone było łożysko toczne baryłkowe wahliwe w mimośrodzie oraz brakowało połączeń gwintowych ze śrubą pasowaną o trzpieniu stożkowym. Chcesz zgłosić jego reklamację.
- wyraź swoje niezadowolenie
- opisz na czym polega problem
- napisz gdzie i kiedy nabyłeś urządzenie
- zaproponuj rozwiązanie problemu
Podpisz się jako XYZ
BorucaoO
05-05-2008, 15:48
Chlopie nie wiem jak ci dziekowac ;) masz juz krate piwa ;D teraz napewno zdam xDD
Dla Ciebie może byc nawet z reala
MiszczuPefalpe
05-05-2008, 15:49
Chlopie nie wiem jak ci dziekowac ;) masz juz krate piwa ;D teraz napewno zdam xDD
oby nie z biedronki :D
Kurstyrian
05-05-2008, 16:03
Akademia Morska rządzi :) (kierunki techniczne ofc... i studium wojskowe xD =78% ulgi na bilety)
PS. powodzenia wszystkim maturzystom!
BorucaoO
05-05-2008, 16:12
hej, to zróbmy jakąs integracje ludzi z 3miasta ;D
Xig-ennon
05-05-2008, 16:36
Dawaj Boruc xdd
Z tego co wiem to ty jestes z prg ;dd
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.