zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Wojna Na Morganie

Stron : 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23

Aphydioon
26-02-2008, 14:53
Co tutaj sie dzieje Masowe walenie konia na forum.tibia.pl ? podniecacie sie kurwa jak chuj wie co

Hargis
26-02-2008, 14:57
@Lavio

A jak ja sobie ustawie opis "Lavio to debil" i ktos inny z h-lvl bedzie to tez mial to co??To znaczy ze ja gram jego charem albo on moim??
Weś pomyśl znim cos napiszesz.^^

Komisarzyk
26-02-2008, 15:02
Co tutaj sie dzieje Masowe walenie konia na forum.tibia.pl ? podniecacie sie kurwa jak chuj wie co

Sobie przypomnij jak wasze ynteligenty spamowaly o open i raz sie nie pojawili a za 2 razem dostali w dupe.

Wiec nie wiem kto tu sie bardziej podnieca.

Komisarzyk
26-02-2008, 15:05
@Lavio

A jak ja sobie ustawie opis "Lavio to debil" i ktos inny z h-lvl bedzie to tez mial to co??To znaczy ze ja gram jego charem albo on moim??
Weś pomyśl znim cos napiszesz.^^

Ta dyskusja jest bez sensu, nie wiem po co sie klucicie. To ze na glownych sorcach Rise graja ludzi z Kyry czy Aldory to juz jest dawno udowodnione i ci ludzie sie z tym nie kryja (Tibia.de). Wiec dajcie sobie z tym spokoj.

kl0su
26-02-2008, 15:09
calkiem przyjemnego combobota mieliscie wczoraj, polowa z was nie potrafi zaznaczyc kogokolwiek na ob a nagle wszyscy napieraja jednoczesnie?
lololo

Hargis
26-02-2008, 15:15
Ta dyskusja jest bez sensu, nie wiem po co sie klucicie. To ze na glownych sorcach Rise graja ludzi z Kyry czy Aldory to juz jest dawno udowodnione i ci ludzie sie z tym nie kryja (Tibia.de). Wiec dajcie sobie z tym spokoj.

NA waszych chara tez wiadomo ze gra Titania np: Xoo Stanex

I gratz bota tak przy okazji.

chive
26-02-2008, 16:35
Co do wszystkich sharowania postaci, uzywania botow, ilosci noobcharow .. Juz gdzies dawno w tym temacie ktos madry napisal "W milosci i w wojnie wszystkie chwyty dozwolone".

Aphydioon
26-02-2008, 16:56
Komisarzyk napisz do mnie na priv naucze Cie edytować posty bo widze że nie umiesz i piszesz jeden pod drugim. Sie ma !

SirAravras
26-02-2008, 17:13
ss dnia xd clic (http://img292.imageshack.us/img292/6308/kinessiaroxpi3.jpg)

Taak, na filmiku było to widać też, Vic uciekl przed Eternitasami,a tamta mu za*****a exori gran na redzie...
Kazdemu sie może zdarzyć nie?

Lavi0
26-02-2008, 17:21
@Kafar

Szkoda że olałeś już prowadzenie statystyk.. :)

Vandyyy
26-02-2008, 17:24
o kurwa ale za***ales niezlym rymem stary , respekt...... -.-

co do softow to mi mowili zwe Lavio zgubil ....

A moja Stara mowiła, że te softy Mateusz Dragon Wielki zgubił i dlatego nie gra.

chive
26-02-2008, 18:00
A moja Stara mowiła, że te softy Mateusz Dragon Wielki zgubił i dlatego nie gra.

A ja slyszalem, ze nie gra bo ma hunta...

Gogar
26-02-2008, 18:03
To zajebiście słyszałeś, bo gra na non pvp ;dd

Kafffffar
26-02-2008, 18:37
@Kafar

Aktualnie jestem chory i nie mam do tego sil ... za 2-3 dni to naprawie relax ;)

Morii
26-02-2008, 19:43
GM nikogo nie zbanowal wiec wasze zarzuty o sharing sa bezpodstawne :)
a co do combo bota, wy go nie macie?rofl..

Macjei
26-02-2008, 19:44
Wybaczcie... Pozdrawiam Lojalnych i życze Wszystkiego Dobrego. :*

:evul::evul::evul::evul::evul::evul:

Kevon
26-02-2008, 19:59
@Kafar

Przeciez macie Jaya staty :D

chive
26-02-2008, 20:12
@gogar
Taaa.. Pierdolisz! 8o No to mnie teraz oswieciles. Dzieki :)

Przestancie juz piepszyc o tych share'owaniach i uzywaniach combo botow. Nikt nie jest bez winy, wiec nie ma o czym gadac :p

Hargis
26-02-2008, 20:21
GM nikogo nie zbanowal wiec wasze zarzuty o sharing sa bezpodstawne :)
a co do combo bota, wy go nie macie?rofl..

@Morii ciebie nikt nie pyta o zdanie nie grasz na tym servie juz to wynocha z forum.!!

A tak wogóle to sam chary sprzedajesz^^

Torpeter
26-02-2008, 20:26
Wybaczcie... Pozdrawiam Lojalnych i życze Wszystkiego Dobrego. :*

:evul::evul::evul::evul::evul::evul:

Taaa dołanczam sie.... życze powodzenia dalej w walce ze spy w guild. Ja juz nie mam siły do tego.

RETIRED.

Komisarzyk
26-02-2008, 21:31
20:08 Lowca Wiatru [73]: jak dostaniesz wpierdol w Warszawie to bedziesz s*******ac jak snake

19:50 Garax Malon [123]: snajka ci w rl zrobie

Jezli ludize zaczynaja takie cos pisac, to swiadczy to o wielu rzeczach ktorych chyba nie musze wymieniac, albo jednak wymienie:

- powoli staje sie tak ze nie mozecie juz nic zrobic w tibi to zaczynacie uzywac rl
- jestescie jak tkaie dzieci ktorym spadl level w grze i tak sie zdenerwowaly ze chca kogos pobic w rl
- puszczaja wam nerwy i juz nic madrego nie mozecie poweidziec tylko wyzwiska itp

Ale chyba wszyscy wiemy jak sie konczy grozenie przez dzieci w tibii :)

Rengerau
26-02-2008, 21:37
Wygląda na to, ze gdyby Rise upadło, to nie zostałoby zniszczone przez swego głównego wroga, ale od środka. ;o

Abor
26-02-2008, 21:39
Co do bota, z tego co wiem od jednego z czlonkow rise, to tez sie zrzuciliscie na BlackD w 10ciu :)

A z reszta na kazdej wojnie sa boty i tego chyba sie nie da uniknac ;/

Macjei
26-02-2008, 21:40
Welcome in Hotkey Tibia :P

Lavore
26-02-2008, 21:46
Fidos zsolowany przez Keri

Lmao xD

Komentatorek
26-02-2008, 21:48
Widze, ze taktyka rise czyt. zbanować Roxando~ za pk spełnia sie jak najbardziej :o

Tensz-in
26-02-2008, 22:10
Fidos zsolowany przez Keri

Lmao xD

EHEHEHE pierdolisz to musial byc ogromny wyczyn zsolowac kogos rookujacego sie/hacknietego ;o

@eter
To wy zaczeliscie na tibia.com gadac o rl, ze tylko w piatki wychodzimy i takie tam pierdoly wiec nie kompromituj sie.

@topic
Kazdy walnal focha jak lajza, jak dla mnie to koniec. Sija

chive
26-02-2008, 22:12
Czyli co? Zawieszenie broni przez wszystkich czy tylko niektorzy nie bija sie?

Kafffffar
26-02-2008, 22:18
Fidos hackniety i zrokowany przez Roxando.Pamietajcie ,ze to wy zaczeliscie taka zabawe i to wam na dobre nie wyjdzie.

@topic
Bzdura totalna ;) Zabawa dopiero sie zaczyna niedlugo wrocimy do gry.

HardClan
26-02-2008, 22:20
Fidos hackniety i zrokowany przez Roxando.Pamietajcie ,ze to wy zaczeliscie taka zabawe i to wam na dobre nie wyjdzie.

@topic

A czemu 'nas' o to oskarżasz?
Zrookowany?

Komentatorek
26-02-2008, 22:28
Gdyby roxando go hacknelo to by chyba koles bylby juz na rooku a nie bawil sie z nimi i padl 3 (?) razy w tym 1 od noobow.

Kafffffar
26-02-2008, 22:28
Sam fakt,ze go ubijaliscie i pisaliscie do Hakera ,ze jak go zrokuje to mu zaplacicie lol. Nie wspomne o tym ,ze jak go blokowalismy to nas odsuwalismy.Pokazaliscie "klase" w tym momencie ;) Jeszcze zobaczymy:)

Komentatorek
26-02-2008, 22:34
W koncu wojna jest , ubijali przeciwnika, czego oczekiwales, ze bedą go leczyc?

J.Rabbit
26-02-2008, 22:46
Sam fakt,ze go ubijaliscie i pisaliscie do Hakera ,ze jak go zrokuje to mu zaplacicie lol. Nie wspomne o tym ,ze jak go blokowalismy to nas odsuwalismy.Pokazaliscie "klase" w tym momencie ;) Jeszcze zobaczymy:)

made my day!! Sam zobacz co wy robiliscie ;p
Feb 14 2008, 22:36:55 CET Killed at Level 108 by Armatyz
and by Vohyt
Feb 14 2008, 22:36:40 CET Killed at Level 110 by Gebhard
and by Dance Van'Thorn
Feb 14 2008, 22:36:15 CET Killed at Level 113 by Melzot
and by Gebhard
Feb 14 2008, 22:36:07 CET Killed at Level 116 by Yomashi
and by Melzot
Feb 14 2008, 22:35:57 CET Killed at Level 119 by Victeron
and by Fesbie
Feb 14 2008, 22:35:43 CET Killed at Level 121 by Yomashi
and by Fesbie
Feb 14 2008, 22:35:32 CET Killed at Level 124 by Von Damiano
Feb 14 2008, 22:35:21 CET Killed at Level 127 by Victeron
Feb 14 2008, 22:35:09 CET Killed at Level 130 by Victeron
Feb 14 2008, 22:34:44 CET Killed at Level 134 by Elven Jaris
Feb 14 2008, 22:20:44 CET Killed at Level 134 by Kaalar
and by Melzot

Rengerau
26-02-2008, 22:55
@topic

A to bardzo fajnie.

HardClan
26-02-2008, 22:55

Już o tym kiedyś pisaliśmy... i o ile pamiętam oboje doszliśmy do tego samego wniosku <mogę się mylić>

'W wojnie jak i w miłosci nie ma zasad'

Yoorek
26-02-2008, 23:04
Już o tym kiedyś pisaliśmy... i o ile pamiętam oboje doszliśmy do tego samego wniosku <mogę się mylić>

'W wojnie jak i w miłosci nie ma zasad'

w wojnie jak i w miłości nie ma zasad.. święte słowa.. tak..B) ale wqrwiliście mnie teraz a to się może źle skończyć.. :evul::evul::evul::evul: i ok.. Yoork'ey has quit from this forum <3

Knobik
26-02-2008, 23:06
Zamknijcie już japy i nie zaśmiecajcie tego forum bzdurnymi postami !
Karać sie na tibii a nie na forum ;]

Jo

Fidosek
26-02-2008, 23:14
tak mialem chaka, dziekuje wszystkim, którzy mi pomogli,blokowali mojego chara... glownie Rise

Cabal, Eter, Lookeyy, i kazdy kogo pominełem... chciałem wam podziękowac, w tym momecie stracilem do was szacunek, jestescie dla mnie zwyklymi smieciami...
gz:cup:

Victorin111
27-02-2008, 00:00
Brawo...możecie być z siebie dumni..

Jaz'
27-02-2008, 00:03
Skończcie pierdolić, jak Krella shakowaliście to wszystko wporządku było. My Fidosa tylko zabilismy kilka razy (i tak mniej niż Wy Krella), latał po veno ze skullem to co mieliśmy robić? Czekać aż ktoś z Waszej gildii napisze, żeby go nie bić bo hack?

Lavore
27-02-2008, 00:04
Roxando Crew nie ma nic wspólnego z tym hackiem.

Kafffffar
27-02-2008, 00:57
Krella nikt nie schakowal :) Tylko new owner albo stary owner biegal nim nad Thias (?) i tam padl bez blessow.Widocznie sie w*****l i zaczol sie rokowac.Proste jak 2x2. Temat hackow zakonczony nie ma co o tym dyskutowac.

Morii
27-02-2008, 01:04
[QUOTE=Hargis;1925125]@Morii ciebie nikt nie pyta o zdanie nie grasz na tym servie juz to wynocha z forum.!!

A tak wogóle to sam chary sprzedajesz^^[/QUOT

forum jest dla ludzi aby dyskutowali, gdzie tu pisze ze byli gracze morgany/titani nie moga pisac? Nie pisze, tak jest wroc do innych zabaw i sposobow na wolny czas kolejny nałogowcu :)

To juz koniec wojny? raczej, Rise to tylko banda dzieci z pewnym dziwnym czlowiekiem na czele nie wiem ile ta gra dla nich znaczy ale z tego co widac po postach i po czestotliwosciach jakie je pisza to chyba o duzo za duzo.

P.S. spedzanie ponad 40h/tydzien przy pc to nałóg? policzcie sobie w duszy :)

Eter nie kloc sie z nimi bo dzieciom uzaleznionym moze pomoc juz tylko terapia i oni nie rozpoznaja prawdziwych norm moralnych i wartosci :)

Victorin111
27-02-2008, 07:51
[QUOTE=Hargis;1925125]

To juz koniec wojny? raczej, Rise to tylko banda dzieci z pewnym dziwnym czlowiekiem na czele nie wiem ile ta gra dla nich znaczy ale z tego co widac po postach i po czestotliwosciach jakie je pisza to chyba o duzo za duzo.

Eter nie kloc sie z nimi bo dzieciom uzaleznionym moze pomoc juz tylko terapia i oni nie rozpoznaja prawdziwych norm moralnych i wartosci :)

Dzieci uzależnione? To przypomnij sobie czas gry ludzi ze starego Oath przed wojną...i co ? nie pamietasz jak np. Sliccery siedział nieraz po 18h ? Albo Vince van Heldena, który grał o której bym nie wszedł na Tibie (dokładnie we wakacje to było).. była godzina 6 rano- Vince online. 4 nad ranem-Vince online. No powiedz mi ?
A z Rise jedynymi osobami, które grały porównywalnie do ludzi z Oath byli Victeron i Torpedo (później już troche mniej) .. Wiec nie mów takich rzeczy o Rise.

I nie rozumiem po co wy sie tak napinacie na tym forum? Cały czas widze tylko jak obrażacie Victerona i Rise i czekacie tylko żeby znaleść jakąś zaczepke...no żal..

SirAravras
27-02-2008, 08:31
Żeby mieć wysoki poziom trzeba być troche maniakiem i siedzieć bo tego wymaga gra, ale to sprawy poszczególnych ludzi którzy grają,nie ma co sie klócić bo nie wszyscy sie znaja z rla i wyrażają swoją opinie na temat drugiego człowieka na podstawie swoich wyobrażeń.

Xig-ennon
27-02-2008, 09:30
Żeby mieć wysoki poziom trzeba być troche maniakiem i siedzieć bo tego wymaga gra

Albo miec bota jak niektorzy ;)

Komisarzyk
27-02-2008, 10:21
@ morita starma sie nie klucic tutaj z ludzmi nie na poziomie, ale grozenie w rl to tak mnie irytuje ze chociaz musialem pokazac to co te ..... wypisuja.

A propos fidosa.
Troche dziwne to jest za najpierw zostaje zsolowany przez Keri i slysze od Rise ze mial kicka. Pozniej okazuje sie ze to jednak byl hack. Tylko to troche dziwne ze jak hack to dal sie zabic tylko pare razy.

Moze tymi fragami chcial odreagowac?

PS. Nie wiem nic pozatym wiec to tylko moje domysly

the_chosen
27-02-2008, 10:42
@ morita starma sie nie klucic tutaj z ludzmi nie na poziomie, ale grozenie w rl to tak mnie irytuje ze chociaz musialem pokazac to co te ..... wypisuja.

przykre lol

pyzio2
27-02-2008, 10:43
przykre lol

nerwy ponoszą a to tylko pare pixeli :)

Kafffffar
27-02-2008, 10:49
Fidos mial hacka i to jest pewne w 100% . Hacker powiedzial nam ,ze mial kika bo myslelismy ,ze to fidos nim gra.Po drugim dedzie zadzwonilismy do Fidosa i wbil na venta i zaczelismy go blokowac noobami(ale byl problem z logowaniem).Przez pewien czas przestal sie rookowac bo zagadywalismy go rozmowa o tym ,ze mu zaplacimy itp.W tym czasie zablokowalismy konto fidosa i dlatego po ostanim dedzie nie mogl sie juz rokowac.Proste.A Russel i Roxando jest smieszne mowiac ,ze to sa fragi dla nich i ,ze to nie byl hack tylko identyczna sytuacja jaka byla z Gebhardem.Zal dupe sciska jak patrze na takie zachowanie.

btw. Prawda jest taka ,ze Fidos mial hacka tak jak kiedys Gebhard.A to Krell zaczol sie rokowac po tym jak go zabilismy.Pewnie z wlasnej glupoty.

Komisarzyk
27-02-2008, 11:05
Fidos mial hacka i to jest pewne w 100% . Hacker powiedzial nam ,ze mial kika bo myslelismy ,ze to fidos nim gra.Po drugim dedzie zadzwonilismy do Fidosa i wbil na venta i zaczelismy go blokowac noobami(ale byl problem z logowaniem).Przez pewien czas przestal sie rookowac bo zagadywalismy go rozmowa o tym ,ze mu zaplacimy itp.W tym czasie zablokowalismy konto fidosa i dlatego po ostanim dedzie nie mogl sie juz rokowac.Proste.A Russel i Roxando jest smieszne mowiac ,ze to sa fragi dla nich i ,ze to nie byl hack tylko identyczna sytuacja jaka byla z Gebhardem.Zal dupe sciska jak patrze na takie zachowanie.

btw. Prawda jest taka ,ze Fidos mial hacka tak jak kiedys Gebhard.A to Krell zaczol sie rokowac po tym jak go zabilismy.Pewnie z wlasnej glupoty.

Okey moze i tak bylo, przykro mi ze hack i mowie to szczerze, ale jakbym mial okazej to bym go zrokowal, wojna to wojna, on by zrobil to samo ze mna.

Kafffffar
27-02-2008, 11:11
Fragi na tibia com aktualizowane .Tak bardzo plakaliscie ,ze ich nie ma po tym wygranym OB ,ze zrobilem to specjalnie dla was ^^

@Eter
Fakt... Tez 95% z was pomogl bym rokowac 8o

Komisarzyk
27-02-2008, 11:12
Fragi na tibia com aktualizowane .Tak bardzo plakaliscie ,ze ich nie ma po tym wygranym OB ,ze zrobilem to specjalnie dla was ^^

@Eter
Fakt... Tez 95% z was pomogl bym rokowac 8o

Kto sie miesci w 5 ?

Morii
27-02-2008, 11:20
Skoro nie uzywacie zadnych botow to skad ten hack?pfff ja sie wcale nie napinam bo jak wiekszosc zauwazyla nie biore czynnego udzialu w tej wojnie, co wiecej nie gram w ta gre juz od dobrego roku :) ale Victorin111 jak widac wie lepiej ;(

Kafffffar
27-02-2008, 13:21
Zostal hackniety przez IP . Bynajmniej tak mowil Hacker.Ale jak naprawde zostal hackniety naprawde nie mam pojecia.A nikt nie mowil ,ze nie mamy botow:) Tylko miec ,a uzywac na OB to roznica ;) Zreszta nie obchodzi mnie czy oni maja combo bota czy nie i kto nimi gra. To ich sprawa w jaki sposob chca wygrac ta wojne ale skoro oni nie sa świeci niech nie wypominaja nam naszych sposobow na wygranie wojny :B)

@Eter
Secert... :]

Gogar
27-02-2008, 14:09
Przez samo IP nie da się wejść na czyjś komputer, a przynajmniej wątpię, żeby ktoś, kto kradnie rzeczy w tibii potrafił coś takiego. Najprawdopodobniej Fidos złapał owntibię, trojana, lub exploita (miał otwarte porty i ktoś przeszukał jego zakres).

Tensz-in
27-02-2008, 14:17
[QUOTE=Hargis;1925125]@Morii ciebie nikt nie pyta o zdanie nie grasz na tym servie juz to wynocha z forum.!!

A tak wogóle to sam chary sprzedajesz^^[/QUOT

forum jest dla ludzi aby dyskutowali, gdzie tu pisze ze byli gracze morgany/titani nie moga pisac? Nie pisze, tak jest wroc do innych zabaw i sposobow na wolny czas kolejny nałogowcu :)

Powiedzial czlowiek ktory mial 120+ rp i 180+ ek na dwoch roznych serverach. Ogarnij sie czlowieku, to ze nie grasz juz rok nie znaczy ze jestes taki cool jaki myslisz. A co do hackow to moga byc tego rozne powody, nie tylko boty. Kiedys byles spoko, skoro myslisz ze jestesmy banda dzieci to po co brales udzial w wojnie razem z nami i siedziales z nami na ventrilo (czy tam ts wtedy byl, nie pamietam)

@kafar
Napewno nie przez ip.

Btw.
Troche mnie juz meczy to forum, caly czas ten sam watek, albo sharowanie, albo cheatowanie, albo klutnia o fragi.

Kafffffar
27-02-2008, 14:50
Zostawmy temat hacka ... jak by nie bylo sie narobilo XD

A tak apropo to Frag lista Jay Nakita jeszcze do niedawna byla kompletnie nie podobna do mojej :D Jakies 20 zalosnych fragow wiecej mialo Roxando~ ,a teraz jakos dziwnie podobna do mojej jest ? Co sie stalo ?:D

Hargis
27-02-2008, 16:37
@Morii

Po pierwsze nie jestem nałogowcem a w tibie gram żadko a kto grał "jakies 2 lata temu Morim na titani cale dnie???

I idz sam lepije do swoich "dziecinnych zabaw" i innych nie pouczaj^^

Arturo Soprano
27-02-2008, 17:51
Krella odzyskal stary owner (Raul) i go pojechal bo byl pod wplywem % i sie nudzil, nowy owner, ktory go kupil nie ma pojecia o graniu 100+ lvlem :p.

Jaz'
27-02-2008, 20:05
Przez samo IP nie da się wejść na czyjś komputer, a przynajmniej wątpię, żeby ktoś, kto kradnie rzeczy w tibii potrafił coś takiego. Najprawdopodobniej Fidos złapał owntibię, trojana, lub exploita (miał otwarte porty i ktoś przeszukał jego zakres).

Przez sieć lokalną się da.

HardClan
27-02-2008, 21:20

Da się ogólnie wbić na kompa przez ip... A ip może pozyskać z programów takich jak np. vent, ts, gadu.

Tylko, że to chwile trwa... Większa szansa, że przez jakiś bot wpadł... albo ściągnął jakiegoś keyloga przez przypadek...

W każdym bądź razie...
Mam nadzieję, że to jeszcze nie koniec tej wojny ;)

Komentatorek
27-02-2008, 22:31
33...34...35...36...33...35
veno boat trap? :o

MatiStw
27-02-2008, 23:32
koniec wojny? :D Chłopaki wiem że rozpoczynając te wojnę to myśleliście ze 2 tygodnie potem wypłata i PG. AHAHHAHHAHGAHA LEJE z typa co napisał na tibia.com o fragach do Fido~ HHAHAAH HAHAHAH.

Gogar
28-02-2008, 01:21

Tylko jak ktoś ma udostępniony publicznie dysk.

Da się ogólnie wbić na kompa przez ip... A ip może pozyskać z programów takich jak np. vent, ts, gadu.

Tylko, że to chwile trwa... Większa szansa, że przez jakiś bot wpadł... albo ściągnął jakiegoś keyloga przez przypadek...

W każdym bądź razie...
Mam nadzieję, że to jeszcze nie koniec tej wojny ;)

Można, ale exploitem. Przeszukujesz dany zakres ip i sprawdzasz, czy ktoś ma otwarte porty. Jeżeli tak, to możesz robić z nim co chcesz ;]

Aata
28-02-2008, 08:01
koniec wojny? :D Chłopaki wiem że rozpoczynając te wojnę to myśleliście ze 2 tygodnie potem wypłata i PG. AHAHHAHHAHGAHA LEJE z typa co napisał na tibia.com o fragach do Fido~ HHAHAAH HAHAHAH.

z tego co wiem to niema konca jest jak to nazwac chwilowe wstrzymania dzialan

Komisarzyk
28-02-2008, 10:32
A co sie stalo ze tenshinkhana nie ma w rise.

Jest zitytowany, znudzony, poklucony z reszta, czy wyszedl ale wciaz walczy tylko chcial pokazac swoje niezadowolenie?

pewnie nikt mi nie odpowie, ale warto spytac

Kafffffar
28-02-2008, 10:59
@Up
Nie mam zielonego pojecia ^^ Pewnie sie zdenerwowal ale chyba juz mu przeszlo B) Aczkolwiek glowy sobie za to uciac nie dam Xd

Fidosek
28-02-2008, 11:26
gosc ma mojego reka, pisal do lookeyya czy nie chce kupic tego reka.
musielismy wbic bana, rek nowy jest juz w drodze,
ktos jescze watpi ze to nie byl hak?(czy chak, czy jak-zawsze mi sie to myli)
tydzien przerwy a potem bawimy sie dalej :evul:

Aphydioon
28-02-2008, 11:37
eter co tam slychać ? uderzasz na jakis melanż w piatek ?

Xig-ennon
28-02-2008, 13:56
Mam do sprzedania 100k tanio jakby ktos chcial gg 5212317 ;)

Komisarzyk
28-02-2008, 14:21
eter co tam slychać ? uderzasz na jakis melanż w piatek ?

a ty to kto?

Jaz'
28-02-2008, 19:28
Nie wchodźcie na żadne linki podane tutaj przez Rise ze względu na prawdopobobieństwo hacka...

Gogar
28-02-2008, 19:42
EJ NIE WCHODŹCIE W LINK Z PODPISU ARCY'EGO, BO JEST PRAWDOPODOBIEŃSTWO "CHAKA"!!!1one

Car-los
28-02-2008, 19:45
Arcy You Made My Day Xddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd dddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd ddddddddddddddrise Hackers Hahahahahahahahahaahhahah Xddddddddddddddddddd

Jaz'
28-02-2008, 20:01
^ A kto się na forum odgrażał, że 'zobaczymy' po hacku Fidosa? Po drugie co to za stronka "tnij.com"? Ostrożności nigdy za wiele, skończ pierdolić "YOU MADE MY DAY AND MY ENGLISH ROX HAHAHXDDDDDDDDD", dziecko z ADHD (Maciej to Twój ojciec? Bo nie wiem czy to nie jest przypadkiem choroba dziedziczna :/)..

Rengerau
28-02-2008, 20:17
EJ NIE WCHODŹCIE W LINK Z PODPISU ARCY'EGO, BO JEST PRAWDOPODOBIEŃSTWO "CHAKA"!!!1one
Za pusno!!!1 Mui piefrzo lefelowy elide knajdch!!!111111
I dzo ja teras srobiem? Pomurzdzie! Plaxor! Ardzy - Ty KUPO!!!111111

Tensz-in
28-02-2008, 20:42
A co sie stalo ze tenshinkhana nie ma w rise.

Jest zitytowany, znudzony, poklucony z reszta, czy wyszedl ale wciaz walczy tylko chcial pokazac swoje niezadowolenie?

pewnie nikt mi nie odpowie, ale warto spytac

mmm nie jestem poklucony z nikim, znudzony raczej tez nie , zirytowany troche i niezadowolony bylem z powodu zachowania niektorych ktorzy chcieli konczyc z wojna z durnowatych powodow itp. Ale juz sie poprawilo i jestem z powrotem.

Btw.
usmialem sie jak Sylanus namawial mnie do zaplacenia, ze jakie to piekne zycie bede mial na morganie, ze mi payment nizszy zalatwi i takie tam haha ;ddd

NalesnikiZserem
28-02-2008, 21:34
Za pusno!!!1 Mui piefrzo lefelowy elide knajdch!!!111111
I dzo ja teras srobiem? Pomurzdzie! Plaxor! Ardzy - Ty KUPO!!!111111

widze ze kolega caly czas usiluje byc smieszny hmm jakos nikt go tu nie docenia... takie zarty to sobie mozesz do starej gadac forumowy trolu i wez juz zamknij morde bo naprawde nie jestes zabawny kolego. Sledze twoje wypowiedzi juz od paru dni i naprawde wydaje mi sie ze jestes idiota! koledzy cie w szkole przezywaja czy jak?

Macjei
28-02-2008, 21:55
Arcy o chuj Ci chodzi?

Jaz'
28-02-2008, 22:04
Poprostu jestes w chuj w*****ający z tymi "KAAAAAAAAARAAAAAAAAAAAAA"MYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA OWNEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEED XXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdddddddddddd dddDDDDDDDDDDDDDDDDDDdddddddXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD"

Macjei
28-02-2008, 22:07
Ale powiedz mi co jest w tym wqrwiajacego? To ze sprawia mi radosc jak ktos traci lvl na ktory za*******a pol dnia? No coz taki juz jestem co ja Ci poradze? Wy wolicie popisac pierdoly ja wole cieszyc sie z fragow tyle :) :evul:

Gogar
28-02-2008, 22:17
Ale powiedz mi co jest w tym wqrwiajacego?
Spam, podniecasz się jak 10 letnie dziecko, które dostało Nindendo 64 (http://youtube.com/watch?v=pFlcqWQVVuU)

Car-los
28-02-2008, 22:26
Arcy o chuj ci chodzi smietniku jebany? nie musisz tutaj wchodzic i czytac wiec jak sie nie podoba to wyjdz ;)

Rengerau
28-02-2008, 22:32
widze ze kolega caly czas usiluje byc smieszny hmm jakos nikt go tu nie docenia... takie zarty to sobie mozesz do starej gadac forumowy trolu i wez juz zamknij morde bo naprawde nie jestes zabawny kolego. Sledze twoje wypowiedzi juz od paru dni i naprawde wydaje mi sie ze jestes idiota! koledzy cie w szkole przezywaja czy jak?

No widzisz, w końcu ty mnie doceniłeś. Ja po prostu zachowuje się jak reszta użytkowników tego forum - z wyjątkami. Nie, nie jestem śmieszny, a wiesz co to jest ironia? A starych to ty do tego nie mieszaj. No, koledzy mnie przezywają. :s Btw. Najpierw oceniłbyś swój inteligenty nick na forum...

Gogar
28-02-2008, 22:34
Doszło do tego, że forumowe dzieci celowe robienie błędów nazywają ironią. Problem w tym, że ironia to wyśmiewanie, kpina, a nie robienie błędów.

Macjei
28-02-2008, 22:35
Kolego Ciebie jara osiagniecie typu Done desert qest mnie jara mordowanie cos wiecej? :evul:

Mapa_Europy
28-02-2008, 22:35
zeby kogoś krytykować i wyzywać trzeba być na poziomie. niestety tobie tego brakuje, sam nick nie pozwala ci na tego typu akcje. smutne aczkolwiek prawdziwe ;/

Gogar
28-02-2008, 22:39
Kolego Ciebie jara osiagniecie typu Done desert qest mnie jara mordowanie cos wiecej? :evul:

Ojej, a skąd wyciągasz takie wnioski? Wiesz, niestety muszę Cię zmartwić. :( W tibię nie gram już od długiego czasu i nigdy się nią nie podniecałem. A skoro Ciebie podnieca mordowanie pikseli, zamiast jakaś dziewczyna, to już nie jest mój problem.

Rengerau
28-02-2008, 22:42
Doszło do tego, że forumowe dzieci celowe robienie błędów nazywają ironią. Problem w tym, że ironia to wyśmiewanie, kpina, a nie robienie błędów.

Inaczej, a celowe pisanie z błędami, to nie jest wyśmiewanie się, kpina z czegoś?

mateluszek
28-02-2008, 22:44
mnei podnieca twoja brudna wagina JOŁ!

Gogar
28-02-2008, 22:45
Inaczej, a celowe pisanie z błędami, to nie jest wyśmiewanie się, kpina z czegoś?

Nie. Celowe pisanie z błędami to idiotyzm. (Zwłaszcza tak rażącymi)

Jaz'
28-02-2008, 22:46
Arcy o chuj ci chodzi smietniku jebany? nie musisz tutaj wchodzic i czytac wiec jak sie nie podoba to wyjdz ;)

Nie bij proszę :( Bardzo mi się tu podoba, nie wyganiaj mnie miszczu :/

Macjei
28-02-2008, 22:46
Sry ale na brak dziewczyn nie narzekam :) To powiedz mi o co Ci chodzi ze zdaje relacje na zywo a to ze przy tym emocje mi sie udzielaja jebal pies tak szczerze :P :evul:

HardClan
28-02-2008, 22:47
zeby kogoś krytykować i wyzywać trzeba być na poziomie. niestety tobie tego brakuje, sam nick nie pozwala ci na tego typu akcje. smutne aczkolwiek prawdziwe ;/

Twój nick.. też nie jest zbyt ambitny xd

NalesnikiZserem
28-02-2008, 22:47
No widzisz, w końcu ty mnie doceniłeś. Ja po prostu zachowuje się jak reszta użytkowników tego forum - z wyjątkami. Nie, nie jestem śmieszny, a wiesz co to jest ironia? A starych to ty do tego nie mieszaj. No, koledzy mnie przezywają. :s Btw. Najpierw oceniłbyś swój inteligenty nick na forum...

jak ironia nazywasz glupie popisywanie sie to wez wyjdz koles. I zebym cie kurwa tu wiecej nie widzial

btw. NINTENDOOOOOOOOO SIXTY-FOURRRRRRRRRRRRRRR !! xxxxdddd

@HardClan Prawda.

Rengerau
28-02-2008, 22:49
Nie. Celowe pisanie z błędami to idiotyzm. (Zwłaszcza tak rażącymi)

Aha, przyjąłem to do wiadomości. Wygrałeś, nie mam zamiaru się więcej kłócić, bo ja zawiniłem.

@Up. Zniżasz się do tego co krytykowałeś u mnie.

NalesnikiZserem
28-02-2008, 22:51
Aha, przyjąłem to do wiadomości. Wygrałeś, nie mam zamiaru się więcej kłócić, bo ja zawiniłem.

no widze ze czujesz respekt bracie B)B)X(X(X(:baby::baby::baby::baby::evul::evul::evu l::evul::evul:

Rengerau
28-02-2008, 23:01
no widze ze czujesz respekt bracie B)B)X(X(X(:baby::baby::baby::baby::evul::evul::evu l::evul::evul:

Tak, czuje do niektórych respekt i nie będę tego ukrywał, a po dłuższym namyśleniu masz jednak sporo racji, jeśli chodzi o moje 'ironiczne' wypowiedzi, cóż przyznam, że w pewnym stopniu chciałem zwrócić na siebie uwagę, ale tylko dla tego, że gdy ktoś pisze normalnie, nie ma żadnego 'pro,evul chara' to jest niezauważany.

Aphydioon
28-02-2008, 23:05
heheehheeehehe poryte banie :D

Tensz-in
28-02-2008, 23:10
nintendo 64 techno remix lepszy..

http://youtube.com/watch?v=DpJyG7B6tAI&feature=related

PS: Jestem z Rise, wchodzisz w link powyzej na wlasna odpowiedzialnosc !!! ..
..
..
.
-.-'.......

HardClan
28-02-2008, 23:21
nintendo 64 techno remix lepszy..

http://youtube.com/watch?v=DpJyG7B6tAI&feature=related

PS: Jestem z Rise, wchodzisz w link powyzej na wlasna odpowiedzialnosc !!! ..
..
..
.
-.-'.......

ON JEST Z RISE! NIE WCHODZIĆ NA TEN LINK!

CO TO NIBY JEST YOUTUBE!? HAX NA 100%!
A JEŚLI NIE TO PÓŹNIEJ PODMIENI LINK!!!

UWAŻAĆ NA HAKERÓW Z RISE!

Imperek
29-02-2008, 01:14
Bez kitu, nie chciałbym takiego chłopaczka od Nintendo posłać do świątyni. Byłbym odpowiedzialny za późniejsze zbrodnie ludzkości. .... przecież on by matkę krzesłem to na dobry początek machnął.

Swoją drogą Macjei przyznasz że Ci Gogar ładnie pojechał :P

Macjei
29-02-2008, 08:25
Taaa chyba bede musial go przeprosic za moje szczeniackie zachowanie na forum i zgodzic sie jego wypowiedziami :/

Srry Gogar ta gra mnie tak pochlonela, ze zapomnialem o przyjaciolach i rodzinie. Dziewczyna to pewnie juz zapomniala jak wygladam :( Postaram sie to zmienic w niedalekiej przyszlosci! :evul:

Dedykuje Ci piosenke DKA - Wybacz :evul:

Endrju88
29-02-2008, 09:22
Bez kitu, nie chciałbym takiego chłopaczka od Nintendo posłać do świątyni. Byłbym odpowiedzialny za późniejsze zbrodnie ludzkości. .... przecież on by matkę krzesłem to na dobry początek machnął.

Ja tak robie jak wracam z uczelni, tylko dre sie "TIBIAAAAAA", jak zobacze włączony komputer.

Valyrr
29-02-2008, 14:48
http://pl.youtube.com/watch?v=Ee18vXyLBMM&feature=related

;)

Torpeter
29-02-2008, 17:03
CZE Xddddddd

Gogar czy jak ci tam nie wiem o chuj ci chodzi , wogóle na chuj tu siedisz na tym forum i podsycasz wszystko Xddd? : > weź se z 10 stron wstecz i poczytaj twoje posty jak sie zachowywałeś.

CZEEE Xddd
Kto poklika?
Szukam nowych kolegów bo zbliza sie wiosna... Xddd

może ty... !? POKLIKASZ?

btw. THX CHŁOPAKI WSZEDłEM NA TE FORUM PRZECZYTAłEM 2 STRONY I JUZ MI SIE W CHUJ CHUMOR POPRAWIł BUAHAHAHAHHAHAHAHA DOBRZEEEEEEEEEE :evul: HAHAHHAHA THX :*

Gogar
29-02-2008, 17:46
Gogar czy jak ci tam nie wiem o chuj ci chodzi , wogóle na chuj tu siedisz na tym forum i podsycasz wszystko Xddd?

Ej plz, mogę zostać? :<

CZE Xddddddd

: > weź se z 10 stron wstecz i poczytaj twoje posty jak sie zachowywałeś.

No powiedz mi, jak?

Noname18
29-02-2008, 18:12
CZE Xddddddd

Gogar czy jak ci tam nie wiem o chuj ci chodzi , wogóle na chuj tu siedisz na tym forum i podsycasz wszystko Xddd? : > weź se z 10 stron wstecz i poczytaj twoje posty jak sie zachowywałeś.

CZEEE Xddd
Kto poklika?
Szukam nowych kolegów bo zbliza sie wiosna... Xddd

może ty... !? POKLIKASZ?

btw. THX CHŁOPAKI WSZEDłEM NA TE FORUM PRZECZYTAłEM 2 STRONY I JUZ MI SIE W CHUJ CHUMOR POPRAWIł BUAHAHAHAHHAHAHAHA DOBRZEEEEEEEEEE :evul: HAHAHHAHA THX :*

KAAAAAAAAAAAARAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA'MYYYYYYYYYYYY YYYYYYYYY HAHAHAHAHAHA KARA'MY XdDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDddddD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Xddddddddddddddddddddd?dddddddddddddddddddddddddd/D/D/D/D KAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARA'MYYYYYYYYYYYYYY LEZEC PSY XDDDDDDDDDDDDDD?

MatiStw
29-02-2008, 18:16
@up
Masz z tym jakiś problem? Nie bawi cię zabijanie? A może EXXPIMYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYEXPIMYYYYYYYYYYYYYYYYYYY YYYYY XZXDXDXDXDDXxDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDIIIIIIIKKKKKKK KSDDDDDDE!
EXPIMY !

Noname18
29-02-2008, 18:17
@up

mylisz sie

KAAAAAAAAAAARAAAAAAAAAAAAAAA'MYYYYYYYYYYYYYYYYYYY XdddddddddddddddDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD KAAARAAAAAAAAAAAAAAAAMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMYYYYY YYYYYYYYYYYYYYYYYYY XDDDDDDD XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX KKKKKKKKKKKKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARAMY'MYYYYY YYYYY'MY'MY KARAMY XDDDDDD

MatiStw
29-02-2008, 18:41
Co przeszło ci już wypłacenie się Savalasem? :p

btw. żeby tak pisać to trzeba najpierw umieć karać :baby:

Gogar
29-02-2008, 19:17
MatiStw, Ty to masz tutaj najwięcej do powiedzenia, rotfl.

KAAAAAAAAAAARAAAAAAAAAAAAAAA'MYYYYYYYYYYYYYYYYYYY XdddddddddddddddDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD KAAARAAAAAAAAAAAAAAAAMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMYYYYY YYYYYYYYYYYYYYYYYYY XDDDDDDD XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX KKKKKKKKKKKKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARAMY'MYYYYY YYYYY'MY'MY KARAMY XDDDDDD

Volshio
29-02-2008, 20:01
nie mozna tego zwyczajnie napisac tylko jak dzieciak 13lat?

MatiStw
29-02-2008, 20:46
MatiStw, Ty to masz tutaj najwięcej do powiedzenia, rotfl.

Wyobraź sobie że mam i to na pewno więcej niż ty :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

KARAMY?

Noname18
29-02-2008, 22:59
Co przeszło ci już wypłacenie się Savalasem? :p

btw. żeby tak pisać to trzeba najpierw umieć karać :baby:

Czy ja kiedykolwiek chcialem sie wyplacic Savalasem badz jakams inna postacia?

NIE, bo to ja, od dlugiego czasu jestem tym komu sie placi :)

Xaaro
29-02-2008, 23:00
KARAMY?

No a dlaczego nie ? KARA"MYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY" KARA"MYYYYYYYYYYY" LODOWY LODOWY PINGWIN Jee Jee KARAAAAAA"MYYYYYYY"

a tak wogole, to ide spać ;D

zróbcie jakieś fajne akcje, dzięki cześć XD

Torpeter, no ja tez szukam kumpli na wiosne ;S
buhahah

Gogar
29-02-2008, 23:43
Wyobraź sobie że mam i to na pewno więcej niż ty :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

KARAMY?

Tak? Masz 38lvl, Russela w avatarze, napinasz się na forum i myślisz, że ktoś Cię lubi i jesteś fajny, a zachowujesz się jak idiota ;]

@Maciuś
Przecież ja jestem Twoim kolegą na wiosnę :< Co z nocowaniem w namiocie? :<

MatiStw
29-02-2008, 23:52
Tak? Masz 38lvl, Russela w avatarze, napinasz się na forum i myślisz, że ktoś Cię lubi i jesteś fajny, a zachowujesz się jak idiota ;]

No kiedy ja LEJE ! :D:D:D:D:D Dobra sory pro masterze mam Russela w avatarze i 38 lev a i to na dodatek pacca nie mam :( ;)

@Noname~ (Czy jak tam)
Tak jesteś od dłuższego czasu tym do którego sie płaci ;) Ale pamiętaj do póki będę bawił się w te gre to będziesz expil z otwartą vip listą i dreszczyku ze pójdzie sie jebać cały dzień botowania :baby:

btw. Co da avatara, hymm to jest russel? Myślałem ze asfalt ;/

Lavore
01-03-2008, 00:11
btw. Co da avatara, hymm to jest russel? Myślałem ze asfalt ;/

A ha ha ha... Śmiejmy się :o

NAAAAAAAAAT

Gogar
01-03-2008, 00:23
@MatiStw, zabawne.

Jaz'
01-03-2008, 00:31
Na trzy śmiejemy się!
Raz
Dwa
Trzy

Haha?

(Wiem, mój post też głupi :/)

Macjei
01-03-2008, 00:34
Gogar myslalem ze podyskutujemy na poziomie ale widze ze to Nintendo to przezyles na swoim przykladzie i nie mamy o czym mowic...

Widze to KARA"MY" wam sie spodobalo :) :evul: xDDDDD

Nie wiem o co Ci chodzi z tym namiotem, ale sry wole dziewczyny...

Aata
01-03-2008, 08:59
gz dla tego pana

Ederu
Mar 01 2008, 08:00:16 CET Killed at Level 101 by Volltio
and by Oddi Feld

HardClan
01-03-2008, 09:25
gz dla tego pana

Ederu
Mar 01 2008, 08:00:16 CET Killed at Level 101 by Volltio
and by Oddi Feld

lol, tuż przed ssem? xD

Aata
01-03-2008, 09:29
lol, tuż przed ssem? xD

okolo 30sec jak by bylo wiecej czasu moze by garax malon tez pad

Ederu jak to czytasz mam male pytanie
Utamo walnoles przypadkiem ( ja tak obstawiam ) czy specjalnie ?

Xig-ennon
01-03-2008, 11:05
LODOWY LODOWY PINGWIN Jee Jee

hHAHAHAHAHAHAHAHA dodaj krowe paule xDD hahaahah

JOŁ

Xaaro
01-03-2008, 11:27
Nie wiem o co Ci chodzi z tym namiotem, ale sry wole dziewczyny...

Macjei, on pisał do mnie, bo ja też mam na imie Maciek ...

Sory za to "miszczó"

Macjei
01-03-2008, 16:53
Okey to Srry :P

Lavore
01-03-2008, 16:57
Royal Dextrit paid :<

Car-los
01-03-2008, 17:03
Royal Dextrit paid :<

Tak czy siak chuja robil w tej wojnie.Nawet na jednej akcji go nie bylo :p

Asz2212
01-03-2008, 17:17
Eternitasy juz zaczely sobie powoli expic. Rise sie juz poddaje??

Torpeter
01-03-2008, 17:22
LODOWY LODOWY PINGWIN, LODOWY LODOWY PINGWIN JEE JEEE...
LODOWY LODOWY PINGWIN,LODOWY LODOWY PINGWIN JEE JEEEE...

Xdddddddddddddddddddddddddddddddd

kocham was. hahahahah
btw. Goar czy jak ci tam C H U J CI W OCZY

Mapa_Europy
01-03-2008, 18:50
@MatiStw
waśnie, po co ci russel w avku? dowartościowujesz się ?

Xig-ennon
01-03-2008, 19:20
LODOWY PINGIWIN JEE JEE

http://youtube.com/watch?v=bD9NFDRiX2o

MatiStw
01-03-2008, 19:31
:o Taki gość był u nas w gildi ? :D

UAHUAHUAHUAHUAHUHAUHUAHUA KARAMY?

@Avatar
Russel to mój stary.:cup:

Garax
01-03-2008, 20:24
okolo 30sec jak by bylo wiecej czasu moze by garax malon tez pad

Ederu jak to czytasz mam male pytanie
Utamo walnoles przypadkiem ( ja tak obstawiam ) czy specjalnie ?

HUAHUAHAUHAA troszke ciężej byście mieli żeby zabic 123elite :D
1800hp nie pojdzie na combo od 2 hlvli i 2 noobów ;D;(

Aata
01-03-2008, 21:02
HUAHUAHAUHAA troszke ciężej byście mieli żeby zabic 123elite :D
1800hp nie pojdzie na combo od 2 hlvli i 2 noobów ;D;(

dlatego napisalem moze a jak nie to carlos jeszcze byl xd

SirAravras
01-03-2008, 22:13
A gdyby babcia miała wąsy to by była dziadkiem :baby:

Royal chyba nie czuje sie bezpiecznie bo męczy poha xD

xMaGiCx
01-03-2008, 23:11
LODOWY LODOWY PINGWIN, LODOWY LODOWY PINGWIN JEE JEEE...
LODOWY LODOWY PINGWIN,LODOWY LODOWY PINGWIN JEE JEEEE...

Xdddddddddddddddddddddddddddddddd

kocham was. hahahahah

Hmm.. Torpeter Ty tak OstatNio dziwnie iszez Znów Na bialku xD Jestes taki pobudzony xD Pozdro RAIS

Gogar
01-03-2008, 23:41
Gogar myslalem ze podyskutujemy na poziomie ale widze ze to Nintendo to przezyles na swoim przykladzie i nie mamy o czym mowic...

Że hę?

O nie, plz :<
Tylko nie to, proszę, plxplxplx ;s

Hawan
02-03-2008, 01:54
Na trzy śmiejemy się!
Raz
Dwa
Trzy

Haha?

(Wiem, mój post też głupi :/)
Skoro wiesz, że jest durny topo co go piszesz???
Żeby pokazać jaki ty to jestesś NAJS??

@topic
Jak koleś mógł paść przed ss?? lol
Garax to ciebie też leją -.-, to byłopod publiczkę, czy jaki Chój??
Wkońcu kto jak kto, ale ty najlepiej wiesz ocb (pare osob rowniez):):)

Pozdro Hawan~

Lavore
02-03-2008, 11:44
Piękna akcja, gratz.

Yoorek
02-03-2008, 11:46
Arman bloodhand

Mar 02 2008, 10:48:29 CET Killed at Level 174 by Cria Andan
and by Tenshinkhan

Nizahe Inferno

Mar 02 2008, 10:48:56 CET Killed at Level 208 by Cria Andan
and by Toksong

Soul's
02-03-2008, 11:54
Jest film? gz!

Macjei
02-03-2008, 11:55
Ajajajajajajajajaja xDDDDDDD Piekny poczatek Niedzieli xDDDDDD

Szymek Movie dawaj!!!!! :evul::evul::evul::evul::evul::evul::evul::evul::e vul::evul::evul::evul::evul::evul::evul::evul::evu l::evul::evul::evul::evul::evul:

Komisarzyk
02-03-2008, 11:55
Arman bloodhand

Mar 02 2008, 10:48:29 CET Killed at Level 174 by Cria Andan
and by Tenshinkhan

Nizahe Inferno

Mar 02 2008, 10:48:56 CET Killed at Level 208 by Cria Andan
and by Toksong

GZ :) z tego co kafar mi mowil chyba demony zrobili lepszy masslog niz my ;(

Lavore
02-03-2008, 11:58
Btw,

Yomashi
Mar 02 2008, 10:49:07 CET Died at Level 100 by a demon
Shobut
Mar 02 2008, 10:53:27 CET Died at Level 59 by a demon
Dance Van'Thorn
Mar 02 2008, 10:53:26 CET Died at Level 111 by a demon

Zabiliście 2óch tracąc 3ech. Jednak nie taka piękna akcja xD

Kafffffar
02-03-2008, 12:05
Yomashi padl na kiku i poszlismy wyciagnac jego cialo i tam padl shobut i dance bo bloker sie zapedzil i za daleko poszedl ...

Jak by nie bylo ;d Powrot w dobrym stylu ^^
Mogl byc w "pieknym stylu" ale niestety dedy na demkach ...

MatiStw
02-03-2008, 12:22
Nizahe i Arman Stracił ok. 4,7kk exp

Yomashi, Dance, Shobut ok, 1kk exp :D

Macjei
02-03-2008, 12:24
Za takich 2 moge 10 poswiecic xDDDDDDDDDDDD Dla mnie piekna akcja po tygodniowym zastoju i po ciezkiej sytuacji w gildii !!

Respect chlopaki !! :evul:

Lavore
02-03-2008, 12:26
Nizahe i Arman Stracił ok. 4,7kk exp

Yomashi, Dance, Shobut ok, 1kk exp :D

Z tą różnicą, że oni to szybko odrobią, a nawet wbiją większe lvle, a Wy raczej nie :)

Kafffffar
02-03-2008, 12:30
@up
HHahahahah nom z pewnoscia:) To ,ze expiliscie kilka dni nie znaczy ,ze dalej bedziecie ^^ przypomne Ci ,ze my tez expilismy. Myslicie ,ze wygraliscie war? Mowilem ,ze wrocimy ,a jak Kafar cos mowi to tak jest Xdd. Powiedzenie "co nas nie zabije to nas wzmocni" w tym przypadku sprawdza sie genialnie ;)

btw.

http://www.***********.com/619958855.html

Speed y share

Eq slabe i bp biedny bo nie bylo czasu ,zeby zrobic new i poprosu przezucilem z sorca ;)

Macjei
02-03-2008, 12:37
Mama jest ze mnie dumna xD Na urodzinki taki prezent ahahahahaha :evul:

żARTUJE ZEBY NIE BYLO ZE MOJA MAMA TEZ GRA W TIBIE I OGOLNIE RODZINA NO LAJFóW!!

Kafffffar
02-03-2008, 12:41
Urodziny masz ,Ty czy Twoja Mama ?Xd

Kogo by nie byly : Wszystkiego najlepszego <3

Noname18
02-03-2008, 12:41
Gratz fragow, podziwiam :)

Kafar ja mam jutro XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DAJCIE PREZENT :D

Macjei
02-03-2008, 12:43
Mamusia :)

Barnabhinio
02-03-2008, 12:44
Dwa niezle fragi Rise, choc w porownaniu do ostatniego battla to "kropla w morzu potrzeb", jak to juz ktos ujal. A mysle ze jednak jeszcze poexpia i odrobia te straty...(jak np Roggie)

Najlepszego Macku dla Ciebie lub Twojej Mamy, w zaleznosci od tego kto ma urodziny :)

Macjei
02-03-2008, 12:47
Dziekuje w imieniu mamy :)

Tensz-in
02-03-2008, 12:49
Gratz fragow, podziwiam :)

Kafar ja mam jutro XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DAJCIE PREZENT :D

Mysle ze odpowiednim prezentem dla ciebie bedzie podarowanie ci deada w dniu jutrzejszym :))

wszystkiego najlepszego dla solenizantow - Noname18 oraz Mama Shejqa xD?Z?X?ZD

Lavi0
02-03-2008, 13:53
@Rise

Hehe i zabiliście kolejnego rl mi, gtz? :)

Kafffffar
02-03-2008, 14:14
Nie sciemniaj ^^ To ek ktorym zbierasz kase Ty albo Dizt ;)

Xome
02-03-2008, 14:27

Mylisz się Kafar.
Kurstyrian to Łukasz, mój przyjaciel od jakiś 6 lat...
Bezsensu bawić się w zabijanie rl kolegów ;)

Lavi0
02-03-2008, 14:28
@Kafar

Nie wiem kto Ci dał takie niepoważne info, ale to jest śmiech na sali. :)

Garax
02-03-2008, 15:02
@Kafar

Nie wiem kto Ci dał takie niepoważne info, ale to jest śmiech na sali. :)

hehe Lavio może powiesz że on sam gra? no lifer czy co ?XD
gl8o

Xome
02-03-2008, 15:12
gl8o

Zaliczył wszytkie egzaminy w terminie i ma teraz wolne... coś jeszcze?

Lavi0
02-03-2008, 15:13
@Garax

Gdyby on ze mną sharował czy coś, to wiedz że by nie miał teraz 77 lvl'a :)

Asz2212
02-03-2008, 15:22
a 40 lvl xDD?

Kafffffar
02-03-2008, 15:27
Oczywiste jest ,ze nie przyznacie sie ,ze to ktorys z was ^^ Na sile chcecie zrobic z nas PKerow XDdd

Lavi0
02-03-2008, 15:33
@Kafar

Żal Ciebie, nie rozumiesz że to nasz znajomy, który studiuje z Davidem (Xomerek)?

Dobra, z resztą nieważne i tak was to nie obchodzi, ale gratuluję ubicia kolesia, który nic nie miał do wojny.

PozdO!

Jaz'
02-03-2008, 16:47
15:51 Dider from rivia [132]: DIDER W KTORYM BP SA RINGI
15:51 Gebhard [98]: w prezencie
15:51 Gebhard [98]: dider
15:51 Victeron [201]: utamo vita
15:51 Gebhard [98]: w prezencie
15:51 Gebhard [98]: sa

XD?

Car-los
02-03-2008, 16:49
Arcy jakbys nie wiedzial to Dider i Gebhard to bracia wiec o chuj Ci znow chodzi xd?

Lavore
02-03-2008, 17:01
Przecież Gebhard mówił Roggyemu, że jest bratem Vica ;/

Car-los
02-03-2008, 17:07
Ojj Lavore nieprawda bo Szymon to moj brat :p

Knobik
02-03-2008, 17:17
Bo wszyscy Polacy to jedna rodzina, starszy czy młodszy chłopak czy dziewczyna xddddddd ?

Jaz'
02-03-2008, 17:17
Arcy jakbys nie wiedzial to Dider i Gebhard to bracia wiec o chuj Ci znow chodzi xd?

Przepraszam, nie wiedziałem :(

SirAravras
02-03-2008, 17:45

Nie znam go z rla ale wiem ze to inna osoba bo podczas paru kłótni miałem okazje porozmawiać,nie mniej na pewno nie kibicuje on Rise.

@Lavio
Wasze chlopaki dziś nad ranem zabily mnie a też nie pomagałem Rise wiec ten toporek jest obusieczny.Ktoś mądry powiedział ze na wojnie padaja niewinni jak Kursty albo ja :P

@Rise
Szczerze gratuluje udanej akcji :)

Kurstyrian
02-03-2008, 17:46
gl8o

Tak, gram sam... i życie osobiste WŁASNE mam. (tak się zastanawiam kto prędzej jest no-life'erm Ty czy ja? 2007-08 355h 15m -Pskonejott)

...i nikt na mnie nie zbiera kasy, nie xpi etc., a to że ani Lavio, ani Dizt nie grają Kurstem -powinien to potwierdzić (wiecznie urażony) Protoss;)

To by było na tyle... szkoda mi czasu na czytanie tego forum, same ubliżanie sobie itp, itd, etc... kulturka nie ma co;)

Serdecznie pozdrawiam
MAR.PCHR. Krust.

PS. Tylko nie liczcie sobie tego "fraga" do statystyk - bo nic wspólnego z tą "wojną" nie mam i nie mam zamiaru mieć.

@up, dzięki, że potwierdziłeś :)

MatiStw
02-03-2008, 17:54
Stary sram na twojego fraga :(

Ktoś kiedyś powiedział "Wojna to masakra pośród ludzi którzy się nie znają, ku korzyści ludzi, znających się bardzo dobrze" :]

Kafffffar
02-03-2008, 18:09
Dzieki Protossowi padles ^^ On powiedzial ,ze Ty jestes moneymarkerem ditzow ;)

Oczywiscie frag nie liczony lols ;d

Lavore
02-03-2008, 18:14
Stary sram na twojego fraga :(

Ktoś kiedyś powiedział "Wojna to masakra pośród ludzi którzy się nie znają, ku korzyści ludzi, znających się bardzo dobrze" :]

Nie udawaj mądrego- kiepsko Ci to wychodzi.

Lavi0
02-03-2008, 18:27
@Kafar

Nie znam "Diztów", chyba tylko Cold'ów.

Kafffffar
02-03-2008, 18:27
Jak zwal tak zwal Xd

Victorin111
02-03-2008, 19:18
Mati Stw zmień tego avatara bo mnie w*****a xd ;)

Xig-ennon
02-03-2008, 19:19
Nie udawaj mądrego- kiepsko Ci to wychodzi.

Ty za to jestes pro Maxi King oł rajt

Kurstyrian
02-03-2008, 20:12
Dzieki Protossowi padles ^^ On powiedzial ,ze Ty jestes moneymarkerem ditzow ;)

Oczywiscie frag nie liczony lols ;d

no to się na mnie odegrałB) (mam nadzieje że jesteśmy kwita z Protossem... jak nie to trudno;) )

Aata
02-03-2008, 20:43
wojna jak wojne " wszystkie chwyty sa dozwolone " padaja i beda padac osoby co nie walcza poprostu maja zlych znajomych w nie odpowiednim momencie nikt tego nie zmieni

gz fragow juz sie balem ze bedzie wieksza cisza z waszej strony moze zaniedlugo jakis openej jak sie rozkrecicie

z innej beczki bo czytalem ze ktos mowil o derbach
zajebisty mecz i klimat xd

Torpeter
02-03-2008, 20:53
Gz akcji ... ładne fragi :p
Maciej 2 fragi widze KARAAAAA'SZZZZZ :mag::mag::mag::mag: Xddddd

LODOWY LODOWY PINGUIN
LODOWY LODOWY PINGUIN
JEEEEEEEEE JEEEEEEEEEEE
LODOWY LODOWY PINGUIN

Xaaro
02-03-2008, 20:57
Z zewnątrz twardy, miękki w środku mów mi kotku xD
Pingwin Jee

Gratz fragów na Armanie i Nizie

Gl both side

Gogar
02-03-2008, 21:35
A ja inaczej.

ICH BIN EIS EIS PINGUIN
ICH BIN EIS EIS PINGUIN YEAH YEAH

Rengerau
02-03-2008, 22:53
Tylko Persil, zawsze Persil....

Macjei
02-03-2008, 23:19
Dejwid od poczatku tego serva chcialem miec fraga na Nizahe. Dzisiejszego ranka stalo sie to faktem xD Nigdy nie czulem sie taki zadowolony z ludzi i samego siebie xD

Mam nadzieja ze ta akcja was podbuduje i znowu wrocimy na wlasciwe tory!

Rise _/_/_/_/_/ :evul::evul::evul::evul::evul::evul::evul::evul::e vul::evul::evul::evul::evul::evul::evul::evul::evu l::evul::evul::evul::evul::evul::evul:

Macjei
02-03-2008, 23:27
Mar 02 2008, 10:48:56 CET Killed Nizahe Inferno at Level 208 unjustified

Zbij Grabe _.../

Jaz'
02-03-2008, 23:58
Dejwid od poczatku tego serva chcialem miec fraga na Nizahe. Dzisiejszego ranka stalo sie to faktem xD Nigdy nie czulem sie taki zadowolony z ludzi i samego siebie xD

Mam nadzieja ze ta akcja was podbuduje i znowu wrocimy na wlasciwe tory!

Rise _/_/_/_/_/ :evul::evul::evul::evul::evul::evul::evul::evul::e vul::evul::evul::evul::evul::evul::evul::evul::evu l::evul::evul::evul::evul::evul::evul:

To nie ten sam Nizahe, więc nie taki wielki wyczyn ;) Tymbardziej po zmianach w systemie leczenia to jest juz banalne..

Macjei
03-03-2008, 00:01
Banalne czy nie banalne wyciagnac 208 ek aby zrobil pz i dal sie zlapac w pulapke to jednak jest juz wyczyn :)
Dla mnie wciaz jest to sukces :evul:

Kafffffar
03-03-2008, 00:39
Fakt faktem ,ze Nizahe padl na walsne zyczenie razem z Armanem.Wystarczylo pobiec w miejsce gdzie padl Tajfun i rzucic za siebie parcela.Moglibysmy go conajwyzej posmyrac po pietach . Albo nawet w hero cave walnac za siebie 2 parcele i pewnie tez bysmy nie dali rady :) .

Macjei
03-03-2008, 00:44
Fajnie sie mysli siedzac w pz. Ciekaw jestem czy bys ogarnal nerwy jakbys zobaczyl 20 typa ktorzy leca na Ciebie po masslogu ? Na tym wlasnie polega gra nerwow i racjonalne myslenie w stresujacej sytuacji xD
Daje sobie reke uciac ze jezeli ja bym byl na ich miejscu zrobil bym to samo :P Parchement i zabawa up&down. :evul:

Komisarzyk
03-03-2008, 12:04
Fajnie sie mysli siedzac w pz. Ciekaw jestem czy bys ogarnal nerwy jakbys zobaczyl 20 typa ktorzy leca na Ciebie po masslogu ? Na tym wlasnie polega gra nerwow i racjonalne myslenie w stresujacej sytuacji xD
Daje sobie reke uciac ze jezeli ja bym byl na ich miejscu zrobil bym to samo :P Parchement i zabawa up&down. :evul:

Nie sadzicie ze jezli stawiasz za siebie parcele to musisz miec pewnosc ze przyjdzie ktos cie uratowac w miare szybko. A jezli wiesz ze nie uzbierasz ludzi to jedynym ratunkiem byl parchment.

MatiStw
03-03-2008, 12:10
Btw. oni myśleli że wszyscy będą przechodzić przez te demony? :confused:

*Szacun dla Nizahego i Roggstaha. ;)

Macjei
03-03-2008, 14:41
No wydaje mi sie ze 200ek bez rsa to nosi trocheeeeee duzo potionow, mf i uh wiec 20min wytrzymac to nie problem i uzyc telefonu komorkowego :P

Komisarzyk
03-03-2008, 15:14
No wydaje mi sie ze 200ek bez rsa to nosi trocheeeeee duzo potionow, mf i uh wiec 20min wytrzymac to nie problem i uzyc telefonu komorkowego :P

o 10 ciezko zwolac ludzi nie majac zaplanowanego spotkania

Macjei
03-03-2008, 16:43
Eee tam zawsze sie ktos znajdzie zeby postraszyc zalogowac albo cos :P

Lavore
03-03-2008, 16:44
Btw. oni myśleli że wszyscy będą przechodzić przez te demony? :confused:

Nie wiem co myśleli, ale i tak 3 osoby od Was tam padły :)

Kafffffar
03-03-2008, 17:01
Ale padli po smierci Nizahe i Armana :D Poprostu chcielismy isc po cialo jednego z naszych co przez przypadek wszedl w tp ... ale fakt faktem przypal troche :)

Lavore
03-03-2008, 17:32
Ale padli po smierci Nizahe i Armana :D Poprostu chcielismy isc po cialo jednego z naszych co przez przypadek wszedl w tp ... ale fakt faktem przypal troche :)

... czyli, co jak co, "trap" w parchamencie by niz & arman zadzialal ;)

Barnabhinio
03-03-2008, 18:16
Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin Noname 18 ! :)

Torpeter
03-03-2008, 20:04
Enooo fajnie se tutaj gadacie FAJNIE :]

btw maciej na dzis mi Renia wiersz na pamiec zajechała Xdd zgadnij co dostałem ? :D:D:D:D::D:D:D:D:D:D:D::D:D:D
RENATA SERWA SIALALALALA ! HEJ

Gadajcie dalej dalej gadajcie Fajnie

Macjei
03-03-2008, 20:06
Sadze ze 4 ale spodziewam sie po Reni 1... xD

Lavore
09-03-2008, 10:20
Nirek Devilek
Mar 09 2008, 04:05:12 CET Killed at Level 79 by Victeron

hauehuaehuae

BorucaoO
09-03-2008, 13:06
A za co padl?
Miss? xd

Pensive
10-03-2008, 05:01
Nirek Devilek
Mar 09 2008, 04:05:12 CET Killed at Level 79 by Victeron

hauehuaehuae

Powieś się z radości ; F

Lavore
10-03-2008, 17:22
RC z pz czekało w 15-18 osób w ank około godziny, Rise zebrało 30 osób i nie przyszło. :P

Macjei
10-03-2008, 17:29
@UP

Skoncz plxxx ja na vipach mialem 29 od was, wiec proponuje korepetycje z Matematyki albo chociaz odwiedz szkole :)

Car-los
10-03-2008, 18:10
RC z pz czekało w 15-18 osób w ank około godziny, Rise zebrało 30 osób i nie przyszło. :P

FAJNY JESTES MOGE CIE DOTKNAC

NalesnikiZserem
10-03-2008, 21:18

koles nie widzisz, nie jestes tam, nie wiesz to nie pierdol glupot bo zalosne jest to twoje gadanie "ich bylo 15 i rise nie wyszlo hueheu" wiec zamknij morde bo gadasz tylko o jednym 'rise sux blabla'. japa smieciu.

Lavore
10-03-2008, 21:25
@UP

Skoncz plxxx ja na vipach mialem 29 od was, wiec proponuje korepetycje z Matematyki albo chociaz odwiedz szkole :)

Nie było nas tylu nawet na vent ;)

FAJNY JESTES MOGE CIE DOTKNAC

Gej.

koles nie widzisz, nie jestes tam, nie wiesz to nie pierdol glupot bo zalosne jest to twoje gadanie "ich bylo 15 i rise nie wyszlo hueheu" wiec zamknij morde bo gadasz tylko o jednym 'rise sux blabla'. japa smieciu.

Byłem, widziałem.

NalesnikiZserem
10-03-2008, 21:26
Nie było nas tylu nawet na vent ;)

Gej.

Byłem, widziałem.

to po co klamiesz, ze bylo ich 15-18 jak bylo ich wiecej?

Macjei
10-03-2008, 21:31
Dobra sry ziomus. Jestesmy slabi boimy sie i nie wiem jak to jeszcze nazywa. PASIIIIIIII NASZ PRO MASTERZE?!?!?!?!

NalesnikiZserem
10-03-2008, 21:40
i sie kolesiowi lyso zrobili jednego maslaczka mniej

NalesnikiZserem
10-03-2008, 21:50
lavore tak przy okazji moze bys swoj nick ujawnil? bo kozak jestes wyjebany w kosmos

MatiStw
10-03-2008, 22:52
Dobra chłopaki poddajemy się :( RISE THE END.

GZ wygraliście kolejną słabą wojne na morganie :( Teraz Mozecie isc expic i cieszyc sie z zwyciestwa...

Victorin111
10-03-2008, 23:23
a kim ty jestes zeby decydowac xd?

Delarev
11-03-2008, 09:27
lavore tak przy okazji moze bys swoj nick ujawnil? bo kozak jestes wyjebany w kosmos

Zacznij od siebie.

NalesnikiZserem
11-03-2008, 10:29
Zacznij od siebie.

ja juz tu dawno nie gram wiec po co ci znac moj nick? a w ogole to pytal sie ktos ciebie o zdanie idz grac tym swoim 50 knighcikiem i sie tu kurwa nie wypowiadaj.

Aata
11-03-2008, 11:45
jak nie chca podawac nickow to nie ich sprawa

szkoda ze wczoraj nie wyszliscie liczebnie bylo tyle samo osob z tego co wiem tylko ze my mamy przewage lvlowa

/roni

Imperek
11-03-2008, 12:04
Troche nie czaję. Przeciez wiadomo, ze przez sytuację ekhm ekonomiczną, że to tak ładnie nazwę, wiadomo, ze Rise całkiem rozsądnie się nie spieszy na OB, więc na co wy w ogóle czekaliście? No nic, moze czegos nie wiem.

Macjei
11-03-2008, 13:45
Nareszcie ktos zrozumial!!!!!!! IMPEREK zawsze w Ciebie wierzylem Dzieki :*********

Chlopaki nikt wam nie broni isc expic :) :evul:

MatiStw
11-03-2008, 13:54
a kim ty jestes zeby decydowac xd?

A to ma ci to napisać Victeron? idźcie expic no przecież jesteście niepokonani, idźcie dalej robić pa na swoich nie lubianych kolegach :confused:

GRATULACJE.:cup:

Komisarzyk
11-03-2008, 13:55
Z tego co wiem to chyba ktos pzeta zrobil a ze bylo troche gotowych Rise to najbezpieczniejsyzm miejscem do schronienia sie byl srodek pustyni bo od dawna wiadomo ze rise na open nie wyjdzie.

A to ze nie wyjdziecie to bylo oczywiste, i nie widze zeby ktos sie na tym forum z tego wysmiewal oporcz lavore( czego nie pochwalam)

macie swoja taktyke na wojnei sie jej trzymajcie, a czy dobra czy nie to sie okaze :)

Macjei
11-03-2008, 14:43
Szacunek do przeciwnika najwazniejszy :)

Komisarzyk zyskujesz w moich oczach :)

Grebol
11-03-2008, 17:56
sry za post xD

Mapa_Europy
11-03-2008, 21:27
ja juz tu dawno nie gram wiec po co ci znac moj nick? a w ogole to pytal sie ktos ciebie o zdanie idz grac tym swoim 50 knighcikiem i sie tu kurwa nie wypowiadaj.
poziom widze masz wielki

HardClan
11-03-2008, 22:59

A ktoś o Twoje zdanie prosił? Nie.

To jest forum i każdy masię tu prawo wypowiadać.

Zwidek
12-03-2008, 00:17
A ktoś o Twoje zdanie prosił? Nie.

To jest forum i każdy masię tu prawo wypowiadać.

A Ciebie ktoś prosił o zdanie ? Nie

To jest forum każdy się może tu wypowiadać

hahahahaahahah koles rozjebałes mnie tym postem (czyt. ze zrozumieniem) nie dość ze masz problem z matma to z polskim tez u Ciebie nie najlepiej :confused: ogarnij sie sam sobie przeczysz :<

Delarev
12-03-2008, 10:04
Zwidek on to pol biedy, bo chociaz z Morgany a Ty co tu robisz? Zdaje mi sie ze Ty tu nie grasz...no chyba ze pomagasz na ob...~ :)

Gogar
12-03-2008, 12:16
Btw, który owner Zwidka? Ten 13latek ze śmiesznym, piskliwym głosikiem? ;p

Macjei
12-03-2008, 22:11
Czy to wazne ktory? Czemu do Armana nie czepisz sie ze jest goraca 40 czy ile tam lat ma ?

Gogar
12-03-2008, 22:27
A czy ja się go czepiam? Jak grałem na Antice, to przyjaźniłem się z 120ms, która miała 55 lat, więc czemu miałbym czepiać się Armana, lub Zwidka? Po prostu się pytam, bo kiedyś grałem na furorze.

Kurstyrian
12-03-2008, 22:27

hahahahaahahah koles rozjebałes mnie tym postem (czyt. ze zrozumieniem) nie dość ze masz problem z matma to z polskim tez u Ciebie nie najlepiej :confused: ogarnij sie sam sobie przeczysz :<

:topic:
Powodzenia na egzaminie gimnazjalnym... chyba tam jest coś do przeczytania ze zrozumieniem? (jeżeli już za Tobą to wybacz... widać kiepsko z Twoją edukacją)

Zresztą po co Ci zdawać ten egzamin... w końcu jesteś z ulicy. SZACUNEK.

Zwidek
12-03-2008, 23:49
hehehe hahaha fajnie macie

Napleteq
13-03-2008, 10:06
ty niestety nie masz

Zwidek
13-03-2008, 13:27
ty niestety nie masz

hehehe hahaha no

HardClan
13-03-2008, 16:57

@Zwiduś
Mam problem z matmą? Można wiedzieć czym sie kierowałeś gdy to pisałes?

Wiesz... uważam ludzi używających (korzystających z) forum za osoby 'ogarnięte'. Niestety zawsze znajdzie sie ktoś kto burzy mój pogląd.
Jakby tego było mało... to byłem naprawde przekonany, że czytania za zrozumieniam uczą w pierwszej klasie gimnazjum.

@Topic
A na Morganie cisza... może to cisza przd jakąś burzą? :>

Komentatorek
13-03-2008, 18:08
Nie taka cisza, ci ktorzy sie natocza padaja :D

Xardas De'fire Mar 13 2008, 15:26:25 CET Killed at Level 58 by Fael Darkeyes and by Keri Inferno

B)

Gogar
13-03-2008, 18:17
Jakby tego było mało... to byłem naprawde przekonany, że czytania za zrozumieniam uczą w pierwszej klasie gimnazjum.

Mnie uczyli w 4 klasie podst ; )

Zwidek
13-03-2008, 20:50
Mnie uczyli w 4 klasie podst ; )

jaaaaaaa ale fajnie miales ;o

Xome
13-03-2008, 21:42
jaaaaaaa ale fajnie miales ;o

Miał fajnie, nawet bardzo fajnie. Umie zdania składać... widzisz?

Nie warto było opuszczać szkoły dla Tibi...

MatiStw
13-03-2008, 22:46
Xomerek proszę wyjdź.:(

A ten kolega co się tak cieszy że kogoś RC ubiło to co ? Może jeszcze na tace dasz w kościele o zbawienie dla Xardasa :o?

btw. Ja bym proponował dla Puzhete Gregorianki odprawić ;) (Podobno cały zakon sie modli przez miesiąc w tedy, więc będziesz miał miesiąc z głowy)

Gogar
13-03-2008, 23:18
w tedy

PWNED

Coś cisza na Morganie... Cisza przed burzą?