Pokaż pełną wersje : Wojna i wydarzenia z serwera
Stron :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
[
10]
11
12
13
14
15
Mysliciel
18-08-2006, 22:36
Nie udzielaj sie dobrze? To ze wbudowali jakiegos miernego bota to nic nie znaczy, powiedz mi czemu drazharm po update uzywa ciagle swojego kochanego tibia auto?
Nie wiesz o co chodzi to sluchaj i sie nie udzielaj zal.pl
ty mi cie szkoda ja normalnie jestem za dof ale ty jestes jakis inny :P kij mnie obchodzi draz bo on albo siedzi w dp albo wogule nie gra mysle ze dof wygra ale nie z toba
Mysliciel
18-08-2006, 22:39
Ja Ci odpowiem po co Drazowi bot:
1. Auto Uh ( nie musi się martwić, że nie trafi w Siebie UHem tak jak na EDRON ;p )
2. Fast MF ( za*******a jak pociąg expresowy, wciskasz przycisk i już masz FULL mane ;) )
3. Auto Zmiana Ringów / SSa ( nie wiem czy to w TibiaAuto, bo nie używałem, ale spytajcie się Zixida jakiego bota używał na OTSie )
4. I wiele, wiele innych bajerów takich jak: AutoClean ( Automatyczne czyszczenie drogi )
5. SpeedBot ( nie śmiejcie się, takie coś naprawde istnieje ).
To by było na tyle.
Hail Drazharm !!! Hail Minavand !!! Hail ich boty... Bez nich padacie jak muchy ;)
kurde oswieciles mnie nie znam tych botow :P ale looz :P ehhehe dojmy spokuj wanted i tak pada. mysle ze dof taki nie bedzie ze " dawaj armor bo dead"
Zielona Firanka
18-08-2006, 22:57
Gammbler Ty za to nie jesteś idiotą. Co z tego, że dyskutujesz "z noobem 30lvl" i go wyzywasz... To przecież świadczy że Ty, lvl 100+ jesteś Bogiem. Unosisz się pychą! :P
Nosso Mc'Furry
18-08-2006, 23:43
ty mi cie szkoda ja normalnie jestem za dof ale ty jestes jakis inny :P kij mnie obchodzi draz bo on albo siedzi w dp albo wogule nie gra mysle ze dof wygra ale nie z toba
No to masz pecha kolego, i naucz sie edytowac posty, czy moze to dla Ciebie za trudne?
ee tam gamm.. odrazu idiota ;p Koles ma syndrom Nossa, mysli ze jest bogiem
Hehe, szkoda mi Ciebie stary... Nigdy nic takiego nie powiedzialem i nie powiem, to ty myslisz ze jstes zajebisty, jednak nie wychodzi ci to :)
Stracic 88 rp to trzeba byc naprawde pajacem, gz!
zeus1985
18-08-2006, 23:45
I tak wszyscy jesteście TROLAMI hahahahah ( me2 )
Pan Krzachu
19-08-2006, 00:47
az mi szkoda tego sorca tez skonczy jak twoj palek
@wroon czy to moze jest Kiksu ? ( bo ja jestem pewny ze tak :D)
rotfllmaolol
tajemniczy111
19-08-2006, 02:24
Hehe, szkoda mi Ciebie stary... Nigdy nic takiego nie powiedzialem i nie powiem, to ty myslisz ze jstes zajebisty, jednak nie wychodzi ci to :)
Stracic 88 rp to trzeba byc naprawde pajacem, gz!
I to ze go stracilem nie powinno Cie obchodzic. A jak widze to bardziej przezywasz strate mojego chara niz ja sam.Wiec to po raz kolejny swiadczy o tobie.
Jak to Yawi napisales,"od pol roku nie wychodzisz z dp i krzyczesz na forum"... nic dodac nic ujac.
Dobra dofolodki prawie zapomnialem zycze milego melanzu , wklejcie potem foty xD
zeus1985
19-08-2006, 07:48
Dobra dofolodki prawie zapomnialem zycze milego melanzu , wklejcie potem foty xD
Dla mnie niestety Wa-Wa zadaleko, a samemu nie chce się jechać, ja dziś do Wrocka jade ; )
mechatronik 2
19-08-2006, 11:07
heh to juz jest jakas rutyna???? gadu gadu o wojnie ktos palnie glupote i kazdy kazdego zaczyna nawzajem najezdzac...rozumiem wolnosc slowa,mozna troszke zboczyc z tematu( np rozmowka o bocie) ale zaraz ktos cos palnie i znow wyzywanki heh.....8o 8o
DoF-CzEkaAm Na OsTaTnI MaArSz EntÓwW:p :p
Ivul Pikito
19-08-2006, 11:48
Hell Shore
Aug 09 2006, 19:04:59 CEST Killed at Level 40 by Spidi Of Pallos
WTF ??
Nosso Mc'Furry
19-08-2006, 14:12
I to ze go stracilem nie powinno Cie obchodzic. A jak widze to bardziej przezywasz strate mojego chara niz ja sam.Wiec to po raz kolejny swiadczy o tobie.
Jak to Yawi napisales,"od pol roku nie wychodzisz z dp i krzyczesz na forum"... nic dodac nic ujac.
Tal mi dzieci jak Ty ehh... Ja przezywam strate? LOL Ja sie smieje z Twojej wrodzonej glupoty jak mozna w taki sposob stracic postac, gadalem z hakerem i sam powiedzial ze haknal Cie na sposb na ktory hakuje 10 latków (moze cos w tym jest...?).
Z reszta dla mnie to Ty w Tibie grac nie umiesz~~
A i czekam na twojego sorca, tylko zastanawia mnie fakt, po co chcesz tracic kolejna postac na azurze? :o
Sathan Bell
19-08-2006, 15:38
Co do bezsensownych postów zgodze się jest to nudne i co chwile znajdze się jakiś prowokator, który zacznie awanture urażając innych skutkiem czego ciagnie za sobą innych i tak bez konica czy to nie jest ironiczna głupota ?
@up
Sam zrobiles glupi i bez sensu post.
Sathan Bell
19-08-2006, 21:02
@up
Glupek Prowokator PYTA FOR YOU
Edit
Mialem wene i napisalem co chcialem a ci pala :D
jestes idiota
On moze byc idiota a ty sharujesz, i co? :D A bynajmniej sharowales chyba ze teraz drugiego ownera udalo sie odkleic od kompa i jest jeszcze na wakacjach T.T
ee tam gamm.. odrazu idiota ;p Koles ma syndrom Nossa, mysli ze jest bogiem
Ale byc tak tepym jak ty i stracic chara sprawiajac wrazenie (niestety jak widac tylko wrazenie) ze myslisz, przez keyloggera to juz sa szczyty T.T
@up
Huja Ci do tego ile Gammbler ma ownerów, spytaj sie Shanoza ile ma ownerów.
Sir Kiks stracił chara,zjechano mu postac i ? Co wam do tego. Jego char jego sprawa. Robicie afere jak by to Sandra spadła 30 lvl'i.
POzdro
Gremb
zeus1985
20-08-2006, 13:56
@up
Sir Kiks stracił chara,zjechano mu postac i ? Co wam do tego. Jego char jego sprawa. Robicie afere jak by to Sandra spadła 30 lvl'i.
POzdro
Gremb
Shanoz? 2
Sathan? 2
Raul? 2
Gammbler 1 owner
Czasami na hydrach gammbler na mc expil elite crusherem i gammblerem i elite crusher tak samo :p
Mysliciel
20-08-2006, 16:19
Shanoz? 2
Sathan? 2
Raul? 2
a ty ?? ilu ??
Nosso Mc'Furry
20-08-2006, 16:32
@up
POzdro
Gremb
I co się unosisz dzieciaku. Każdy sie smieje z nieudolnosci tego pajaca ze w tak glupi sposob stracilo postac. Nikt sie zbytnio tym nie przejal jak sam zdazyles zauwazyc...
mechatronik
20-08-2006, 16:46
Skonczcie juz z tym hackem i powiedzcie co dalej, DOF narabal fragow ,ale draz z ekipa dalej robi swoje cudowne PA ;)
Zielona Firanka
20-08-2006, 17:07
Drazharm robi PA, między innymi w Cyclopolis. Ale nie martwcie się, on nikogo i tak nie zabije bo bana dostanie xD
Aber Vego
20-08-2006, 18:04
Mam prośbe nagrywajcie filmiki i wzucajcie na tibicams.com tak jak to zrobil shanoz pozdro dla niego poprostu chcialbym zobaczyc wasze pojedynki..;)
Pozdro....B)
Hail Dof!!!!
Pavvulonik
20-08-2006, 18:32
Drazharm robi PA, między innymi w Cyclopolis. Ale nie martwcie się, on nikogo i tak nie zabije bo bana dostanie xD
draz moze niezabija(watpie) ale adi gotti gammbler i sensej TAK !!!! Sam dzis bylem ofiara tych oto 3 k..u..r..e..w..e..k zabili mi mojego kolege ale ja na szczescie ucieklem.DOF ma taka okazje zeby wpasc jakas grupka i powybijac ich przeciez jak sie szuka gammblera albo inna ku*** i jest on w kazzo to przeciez wiadome ze nieidze se poexpic!!! :p
Mam jeszcze 1 filmik na ktorym probuje kogos zabic, ale nie wrzoce na forum bo zjeba.lem sprawe :( jak bede mial cos ciekawego to wrzoce ;)
Nosso Mc'Furry
20-08-2006, 18:51
Mam jeszcze 1 filmik na ktorym probuje kogos zabic, ale nie wrzoce na forum bo zjeba.lem sprawe :( jak bede mial cos ciekawego to wrzoce ;)
No wlasnie Shanozq, malo brakowalo a bysmy zabili Omege :P
tajemniczy111
20-08-2006, 19:21
I co się unosisz dzieciaku. Każdy sie smieje z nieudolnosci tego pajaca ze w tak glupi sposob stracilo postac. Nikt sie zbytnio tym nie przejal jak sam zdazyles zauwazyc...
Oprocz Ciebie i shatana nie widze aby sie kto kolwiek smial, ale ty dalej swoje.
I nie wiem dlaczego kazdego nazywasz dzieciakiem ? Moze masz jakis kompleks ? Po pierwsze kurwa skad mozesz wiedziec jak mnie hackneli, wiec nie gadaj glupot,ze w sposob dziecinny.
I to jest moja ostatnia odpowiedz na twoj post.
@up
buahahhahahahhahahahhahahahhahahahahhahahahahah
a teraz widzisz?
Poza tym nooso kurrwa pisal juz 4 razy ze mu hacker powiedzial....
zeus1985
20-08-2006, 20:36
a ty ?? ilu ??
Tysiąc pięćset sto dziewięćset...
O to, to Ty się nie martw ilu ja mam Ownerów, bo wszyscy doskonale wiedzą ilu ; )
EDIT
http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=1347589
Właśnie to przeczytałem, kolejny punkt dla El Drazitta xD
@Xhue
Nie wiem czy czasem tutaj zaglądasz, ale jak pamiętasz były czasy że razem na hydry chodzilismy, i mimo iż było cięzko ( draz na bocie hahaha ), zlurowane hydry czy coś, dawalismy rade i bylo wesollo, jedyne czego u Ciebie nie lubiałem to jest to co pozostało: PK i PA ;)
Teraz widzisz, prawdziwych kumpli masz za wrogów, a wrogów za przyjaciół, naucz się odróżniać wrogów od przyjaciół, a jak już się nauczysz, to mała mała zmiana w stylu gry ( koniec z tym kures*** ) + mała wpłata na konto DoFu jako payment za wojne nie zaszkodzi.
Powodzenia, i mam nadzieje że spotkamy się wkrótce na polu bitwy ( ale po tej samej stronie ).
Pozdro, Yavi~
Horrigan
20-08-2006, 21:40
18-20.08
Zlot DoF'u + przyjaciol
http://s23.photobucket.com/albums/b357/Horrigan/DoF%20meeting/
enjoy xD
tajemniczy111
20-08-2006, 21:53
hehe jak widze to impra sie udala ;) Jakies zgony ? ;p
@down
No na jednym zdjeciu z raulem nie zaciekawie wyglada ;p
zeus1985
20-08-2006, 22:07
hehe jak widze to impra sie udala ;) Jakies zgony ? ;p
Na 99% Mebi ;p
Horrigan
20-08-2006, 22:28
Na 99% Mebi ;p
nie, Mebi walczyl do konca :p
tajemniczy111
20-08-2006, 22:38
Hori jak mozesz wes daj znac na gadu mi : 565179
Zielona Firanka
20-08-2006, 22:42
!! Spotkanie w Warszawie... Eh, szkoda, że nie wiedziałam... :/
Mysliciel
20-08-2006, 23:07
18-20.08
Zlot DoF'u + przyjaciol
enjoy xD
nie wiem dla czego zawsz draz jest najlepszy ?? nawet na zdjeciu ladnie wyszedl hehehe :P:D
zeus1985
20-08-2006, 23:34
nie wiem dla czego zawsz draz jest najlepszy ?? nawet na zdjeciu ladnie wyszedl hehehe :P:D
Ech, nie obrażaj tego czegoś co jest na zdjęciu. Jak by to miało dusze, pewnie czuło by się obrażone :(
tajemniczy111
20-08-2006, 23:37
Nie wiem czemu ale ja jak pierwszy raz patrzylem na to zdjecie to widzialem Nossa ?
Ej, a gdzie te fotki grupowe z pierwszego dnia, na których mam szansę się pojawić? :(
Mysliciel
20-08-2006, 23:56
Ech, nie obrażaj tego czegoś co jest na zdjęciu. Jak by to miało dusze, pewnie czuło by się obrażone :(
musicie mi pokazac gdzie to lezalo !!! bo musze przeprosic ze nazwalem to GOWNO drazharmem :( ;( az mi sie szkoda zrobilo tego gowno bo jak ktos by powiedzial do mnie draz to bym sie powiesil :P ehe
mechatronik 2
21-08-2006, 00:23
E niezeby ale ludzie z DoF'u patrzac na te fotki to sa jednak rozkminieni ;] Wielkie PoZdRo dal was.....Cors jakiej muzy sluchasz????:p :p :p :p
Sathan Bell
21-08-2006, 01:14
Ciekawe fotki... :D Widze ze impreska sie udala
Pozdrawiam
Horrigan
21-08-2006, 02:49
Update:
Dodałem pare nowych fotek.
enjoy
Sathan Bell
21-08-2006, 03:00
Pechowy Dzien :(
Ale Co Tam Jutro Bendze Lepiej ;]
Tegax
Aug 21 2006, 01:37:52 CEST Died at Level 92 by a necromancer
Aug 20 2006, 18:01:31 CEST Died at Level 92 by an adept of the cult
Sathan Bell
Aug 21 2006, 01:34:07 CEST Died at Level 99 by a cyclops
Jameha
Aug 21 2006, 02:29:50 CEST Killed at Level 115 by Drazharm
and by Urbexx
Ktos jeszcze? ladny poczatek dnia dla Wanted no coz bywa ;)
zeus1985
21-08-2006, 09:13
Tegax
Aug 21 2006, 01:37:52 CEST Died at Level 92 by a necromancer
Aug 20 2006, 18:01:31 CEST Died at Level 92 by an adept of the cult
Sathan Bell
Aug 21 2006, 01:34:07 CEST Died at Level 99 by a cyclops
Jameha
Aug 21 2006, 02:29:50 CEST Killed at Level 115 by Drazharm
and by Urbexx
Ktos jeszcze? ladny poczatek dnia dla Wanted no coz bywa ;)
Ech, wiedziałem kur** że tak będzie. Dobrze ze sandra dała loga.
tajemniczy111
21-08-2006, 09:26
@up
Heh.. a gdzie ta pewnosc siebie ?? ;p
Cors Ent
21-08-2006, 09:28
Ech, wiedziałem kur** że tak będzie. Dobrze ze sandra dała loga.
???????
co ty pierniczysz?
co ma sandra do kicków z neo?
a to ze dala loga i nie bylo jej draz z urbem zabili jameszke to dla ciebie "dobrze" ? nie kumam
@zlot
nom byl ostry - fotki na photobuckecie Horriego to "wersja soft" - czytaj do 22 godziny :P:P
Mariana sa nieco ostrzejsze - ale nie nadaja sie do pokazania ich publicznie :P
bylo zajefajnie :P
zeus1985
21-08-2006, 09:49
???????
co ty pierniczysz?
co ma sandra do kicków z neo?
a to ze dala loga i nie bylo jej draz z urbem zabili jameszke to dla ciebie "dobrze" ? nie kumam
@zlot
nom byl ostry - fotki na photobuckecie Horriego to "wersja soft" - czytaj do 22 godziny :P:P
Mariana sa nieco ostrzejsze - ale nie nadaja sie do pokazania ich publicznie :P
bylo zajefajnie :P
Nie o to chodzi ;) A to że Jameha mial kicka, to nie wiedzialem >.<
Chodzi mi o to, ze przeczówalem co sie swięci ;o
Oprycznik
21-08-2006, 10:14
Ej ludzie jak wy tu zyjecie? Ja sobie wszdłem na Rooka i chcem wejść do kanału a tu jakiś noob wyskoczył i zamyka tą klapke i gada żebym mu dał na chleb :p . Na Rooku jakiś gułpek na quescie z doublet mówi żebym mu dał gp i zasuwa ****** (żeby nie było że opowiadam treść questów ;) ) jakimiś rupieciami.
PS: czy ja się myle czy mają tu być wiadomości z serweru Azura a wy tu tylko się kłucicie między sobą.:gazeta: :angry: X(
zeus1985
21-08-2006, 11:01
Ej ludzie jak wy tu zyjecie? Ja sobie wszdłem na Rooka i chcem wejść do kanału a tu jakiś noob wyskoczył i zamyka tą klapke i gada żebym mu dał na chleb :p . Na Rooku jakiś gułpek na quescie z doublet mówi żebym mu dał gp i zasuwa ****** (żeby nie było że opowiadam treść questów ;) ) jakimiś rupieciami.
PS: czy ja się myle czy mają tu być wiadomości z serweru Azura a wy tu tylko się kłucicie między sobą.:gazeta: :angry: X(
Przeczytaj 232 strony tematu to się dowiesz ocb.
Zielona Firanka
21-08-2006, 11:12
To pewnie jakiś inny char któregoś z PA xD
Noob na rooku:
"Daj mi na chleb $!!11one"
PA na mainie:
"Daj mi armor!!11one"
Właściwie można powiedzieć, że to to samo. Bo czym się różni wyciąganie kasy od wyciągania armora?
Eh Azura, Azura...
Jacyna15
21-08-2006, 12:44
Jacyna Aug 21 2006, 12:09:29 CEST Killed at Level 54 by Drazharm
and by Urbexx
Szedłem sobie spokojnie do dp. Widze w domku Urba stoi on sam razem z Drazem, chwila pogawędki i nagle widze el Drazito mnie atakuje, stawia m walle z drugiej strony wybiega Urb robi to samo. Walneli pare razy z sd i bohy sie poszly walic. Chwile później Drazharm pisze.
12:11 Drazharm says: płacisz 30k i jesteś wolny a innaczej twój ded poszedł na marne
No comment :)
Pozdrawiam
Jacek
zeus1985
21-08-2006, 12:47
and by Urbexx
Szedłem sobie spokojnie do dp. Widze w domku Urba stoi on sam razem z Drazem, chwila pogawędki i nagle widze el Drazito mnie atakuje, stawia m walle z drugiej strony wybiega Urb robi to samo. Walneli pare razy z sd i bohy sie poszly walic. Chwile później Drazharm pisze.
12:11 Drazharm says: płacisz 30k i jesteś wolny a innaczej twój ded poszedł na marne
Pozdrawiam
Jacek
Nic im nie płać...
@jacyna
Tu wlasnie widac manie wielkosci drazharma i urbexa zabijaj ofiare co ma o 110 lvli mniej
Jak oni ta mowia THE BEST PVP IN AZURA (urbexx i drazharm)
smieszni sa ;) ale kiedys zrozumieja swoj blad jak bedzie 100 osob online na serwie ;)
Jacyna15
21-08-2006, 13:00
Nic im nie płać...
No co Ty nie powiesz :P
Nie zapłace i zapewne dołącze do was tzn do DoFu. Już rozmawiałem o tym z Sandrą i się zgodziła.
Pozdrawiam
Jacek
mechatronik
21-08-2006, 13:19
No co Ty nie powiesz :P
Nie zapłace i zapewne dołącze do was tzn do DoFu. Już rozmawiałem o tym z Sandrą i się zgodziła.
Pozdrawiam
Jacek
Taa... i tak ma byc niech dof rosnie w sile to draz sie nie podniesie po kojejnym upadku.
"Im leavethe guild and deleted charcter cya."
Wlasnie dopatrzylem sie commenta jednego z pupilow draza.Dlaczego nam to robisz Zrembku???8o
Widzisz nie którzy nie mają za grosz wstydu.Wogóle wez jego dawne posty poczytaj co on pisał na DoF,a jak chwalił Drazharma.
Zremb lev 74 Druid gildia Defenders of Fangorn
Aber Vego
21-08-2006, 16:29
Mam Pytanko co to Zlotu dlaczego Bekas juz niegra???:(
Hail Dof!
Pozdro...B)
Cors Ent
21-08-2006, 16:33
@co do zremba
i tak nie ma i miał nie bedzie wstepu na ventrilo wiec co to zmienia ze jest w Dof?
@Aber
bo char o nazwie "bekas" ma pernament bana
ale ów człowiek moze nadal na azurze gra
kto wie, kto wie :)
Aber Vego
21-08-2006, 17:02
Aha dobrze wiedziec :)
Pozdro...B)
Hail Dof.....:cup:
Horrigan
21-08-2006, 17:03
and by Urbexx
Pozdrawiam
Jacek
W pewien deszczowy londynski dzien jechal sobie wesoly Aleksy na swym skuterku. Spieszyl sie bardzo bo pizza stygla a mysl o napiwku ogarniala jego umysl. Dizelny nasz dostawca postanowil jechac na skroty - skrecil w pewien boczny zaulek. Nagle droge zastapilo mu 4 poteznych czarnoskurych zbojow. Biedny nasz Aleksy zatrzymal swoj skuterek, jednak murzyni otoczyli go bardzo szybko. Aleksy postanowil zachowac zimna krew i chwycil torbe z pizza nieco mocniej niz zwykle. Niestety na 4 czarnych zbojow nie ma mocnych - Aleksy uslyszal tylko 'gimmie your pizza' i w tej samej chwili stracil swoja torbe z jakze cenna zawartoscia w postaci cieplutkiej Margherity. Aleksy byl niepocieszony jednak czymze jest jedna srednia Margherita dla 4 murzynow? Aleksy poczul czyjs oddech na swoich plecach, przed oczami zrobilo mu sie bardzo czarno. W tym miejscu pomine pare szczegolow, gdyz czytaja to dzieci. Po paru minutach odzyskal przytomnosc, zalozyl spowrotem spodnie. W drodze powrotnej Aleksy popuscil dwa kleksy gdyz jak latwo sie domyslec zrobili mu z odbytu garaz dla autokaru. Aleksy byl bardzo zly, postanowil ze zwolni sie wczesniej z roboty i powroci do swojego londynskiego apartamentu w exkluzywnej dzielnicy Vauxhall. Po powrocie zalogowal sie na swego wesolego czerwono-czarnego royall palladyna, chlube okolicy. Na szczescie wylogowany byl w domku Urbexxa w ktorego ramionach szybko znalazl nasz Aleksy pocieszenie. Tak traumatyczne przezycia nalezalo jakos odreagowac, dalej juz wiesz co bylo. A Aleksy i murzyni (wspol)zyli dlugo i szczesliwie.
Aber Vego
21-08-2006, 17:30
Dobre:D
Pozdro...B)
Raul de Azura
21-08-2006, 17:46
W pewien deszczowy londynski dzien jechal sobie wesoly Aleksy na swym skuterku....
to sie usmialem na poczatek dnia ;)
@jacyna
Tu wlasnie widac manie wielkosci drazharma i urbexa zabijaj ofiare co ma o 110 lvli mniej
Jak oni ta mowia THE BEST PVP IN AZURA (urbexx i drazharm)
smieszni sa ;) ale kiedys zrozumieja swoj blad jak bedzie 100 osob online na serwie ;)
A moze nie ?
U Urbexxa nie pamietam takiej sytuacji, kiedy został zabity przez playera.
A u Was z dofu zawsze jak mucha, ktos glebnie.
POzdro
Gremb
A moze nie ? Najlepsze pvp na Azurze ma (mial) Mike, ktory gral na Matace. Draz z Urbem moga mu najwyzej buty lizac.
U Urbexxa nie pamietam takiej sytuacji, kiedy został zabity przez playera. Krotko tu grasz
POzdro
Gremb Wg. statystyk od czasu naszego powrotu zalapalismy 4 zgony. Wanted 18. Jezeli my padamy jak muchy, to jakie okreslenie znajdziesz na chlopakow z westernu?
Cors Ent
21-08-2006, 18:41
A moze nie ?
U Urbexxa nie pamietam takiej sytuacji, kiedy został zabity przez playera.
tak jak powiedzial Gimli krotko tu grasz- ale nie tylko
jezeli Urb przez 2 tyg mowi o open battle - a jak w koncu w venore dochodzi do czolowego starcia a on zamiast jako najsilniejszy w gildi prowadzic swoich zolnierzy - boi sie i nie robi sobie pz locka a minute potem daje loga zostawiajac 6 gosci z wanted na pewna smierc to dla mnie taki brak zgonów ciezko nazwac "dobrym pvp"
najlepsze pvp z palkow jak dla mnie mial mataca(mike) i hawek(tobbe)
z sorckow był razzer(babis) ale potem skonczyl i niepodzielnie krolowa mina~
teraz sandra sie stara :)
Zielona Firanka
21-08-2006, 19:22
@Horrigan
Uśmiałam się, ta historyjka jest taka śmieszna :D Haha, wymyślaj więcej :D
@Grebol
Taa ostatnio Urbexx nie padał od playera bo zawsze dawał loga na open battle :(
@ zlot
A jeśli można spytać to kto był na tym zlocie? Bo są fotki ale tylko niektóre są opisane :(
Edit: sry...juz znalazłam <lol ale ja mało spostrzegawcza...>
@Horrigan
@Grebol
@ zlot
A jeśli można spytać to kto był na tym zlocie? Bo są fotki ale tylko niektóre są opisane :(
Jak to Cors powiedział :) ,, Kazda metoda jest dobra " ;)
I do tego tez fraguje :)
POzdro
Gremb
mechatronik
21-08-2006, 19:54
@zremb
najwiekszy lizus draza znalaz sie w dofie . Omg kto mu dal inva... Nie zdziwie sie jak poszedl sobie troche poszpiegowac.
Szkoda slow.
tajemniczy111
21-08-2006, 20:39
tak jak powiedzial Gimli krotko tu grasz- ale nie tylko
jezeli Urb przez 2 tyg mowi o open battle - a jak w koncu w venore dochodzi do czolowego starcia a on zamiast jako najsilniejszy w gildi prowadzic swoich zolnierzy - boi sie i nie robi sobie pz locka a minute potem daje loga zostawiajac 6 gosci z wanted na pewna smierc to dla mnie taki brak zgonów ciezko nazwac "dobrym pvp"
najlepsze pvp z palkow jak dla mnie mial mataca(mike) i hawek(tobbe)
z sorckow był razzer(babis) ale potem skonczyl i niepodzielnie krolowa mina~
teraz sandra sie stara :)
Moim zdaniem najlepsze pvp ma Minavand w tej chwili, ale jeszcze corsie zapomniales o Ambyllenie. Mina pokazal klase jak wam uciekal na edron kiedy sfragowaliscie Draza i Morsona
zeus1985
21-08-2006, 20:47
Moim zdaniem najlepsze pvp ma Minavand w tej chwili, ale jeszcze corsie zapomniales o Ambyllenie. Mina pokazal klase jak wam uciekal na edron kiedy sfragowaliscie Draza i Morsona
On bez botów się nawet nie loguje ;)
Na Azurze nie widzialem nikogo z dobrym pvp za krotko tutaj gram :(
Od poczatku mojej gry tutaj mozna tylko bylo podziwiac boty a nie graczy.
Mam commenta dla ludzi ktorzy byli ofiarami PA a sa hlvlami i sa neutralni, dla tych ludzi na ktorych kolegach z gildi, lub kolegach z rl dalej jest robione PA.
Jestescie lamusami i expujcie dalej, az zostaniecie tutaj sami.
Bibibube
21-08-2006, 21:07
Mina sobie spokojnie bedzie levelowal pod przykrywka neutralnosci a nawet wsparcia sandry, ot ciekawy scenariusz sf czy moze niedopatrzenie dofu. Azura nigdy nie bedzie nudnym serwerem
Zielona Firanka
21-08-2006, 21:20
@ Eldyn
Czyli? Mamy nie expić bo z tego powodu, że expimy jesteśmy lamusami? Rozwiń to.
Edit:
@down
Aha... No ale to nie jest dobre rozwiązanie. Gdyby teraż każdy hlvl neutralny dołączył do DoF'u to z tej gildii zrobiło by się coś strasznego. Tymbardziej, że nie każdy chce walczyć czy nawet wyjść z PZ. Przykład: taki Immortal Drozdzik. Siedzi w depo Venore - wlogowuje się i pierwsze co robi "exiva Drazharm" - Drazharm był wtedy w chatce Urba więc highter level to the north... I Immortal nie wyszedł.
Poza tym - czy większość osób z DoF'u ma lagi czy coś? Sathan, go go level 100 :)
PS. Gammbler i Lord Sensej robią PA na Cyclopolis - tak samo jak Draz.
tajemniczy111
21-08-2006, 21:41
Shanoz chcial powiedziec abyscie wstapili do DoF.
Shanoz chcial powiedziec abyscie wstapili do DoF.
To sie nazywa ,, werbowanie "
Mogłes napisac odrazu Shanoz ,, Neutralni hlvle! Macie wejsc do DoF'u bo jak nie to wspomagacie Wanted i bedziecie wrogami "
@Horrigan
@Grebol
@ zlot
Ktos tu ostanio cos mowil o obrazaniu innych ^.-
Zielona Firanka
21-08-2006, 23:41
@up
A czy ja w moim tym poście co zacytowałeś kogoś obraziłam? Eee?
Może chodzi Ci o to, że mnie rozśmieszyła ta historia? Lol?
A może o Urbexxa, że daje loga na open battle?
Oh, pewnie obraziłam siebie pisząc, że jestem mało spostrzegawcza! Ha! wiedzialam...
ehhh tlumaczenie dla ciebie droga podarta firanko
Sierpas napisal historie w ktorej obrazil draza ,ty mowilas ze obraznie jest zle, a teraz wiwatujesz wiec widze ze szybko ci sie zmieniaja poglady. najpierw zachecasz do zaprzestania wzajemnego wkurrwiania sie a teraz piszesz wymyslaj wiecej czyli jedz mu znowu. Interesujace.
Bekas123
22-08-2006, 00:20
@co do zremba
i tak nie ma i miał nie bedzie wstepu na ventrilo wiec co to zmienia ze jest w Dof?
@Aber
bo char o nazwie "bekas" ma pernament bana
ale ów człowiek moze nadal na azurze gra
kto wie, kto wie :)
ta corsik kto wie kto wie xD
wogole pozdro dla all znajomych
Bekas123
22-08-2006, 00:42
wogole co tam u old znajomych?
Zielona Firanka
22-08-2006, 00:54
ehhh tlumaczenie dla ciebie droga podarta firanko
Sierpas napisal historie w ktorej obrazil draza ,ty mowilas ze obraznie jest zle, a teraz wiwatujesz wiec widze ze szybko ci sie zmieniaja poglady. najpierw zachecasz do zaprzestania wzajemnego wkurrwiania sie a teraz piszesz wymyslaj wiecej czyli jedz mu znowu. Interesujace.
Gdzieś słyszałam już "podarta" firanko. Ale z Ciebie kozak, huhu.
Tak obrażanie jest złe jak ktoś mówi na kogoś "ty ch***", "kur*o" itd. a to co Horrigan napisał rozbawiło mnie bo było napisane w zabawny sposób a nie z przekleństwami (tzn. nie wyzywał nikogo).
Więc zamknij się WRONO. Kiedyś kilka osób dało ignora na twoje msg, chyba to samo zrobię.
Co za roznica czy ktos napisze draza wyjebbali murzyni czy tez da takie opowiadanie. Mi to osobiscie nie przeszkadza ze ktos wyzywa kogos a wrecz przeciwnie , smieszy mnie to i miedzy innymi z powodu tych niektorych ciekawych wyzwisk lubie odwiedzac to forum. Nie lubie tylko jak ktos zmienia poglady tak jak zmienia polozenia flaga na wietrze wiec albo sie trzymaj swoich pogladow albo skoncz sie wypowiadac bo to jest zalosne. A ta historia to tez wyzwiska tylko ze takie wysublimowane ale ok jestes malo spostrzegawcza jak sama twierdzisz wiec to jeszcze zrozumiem. A i z tego co sie orientuje to ignore dal mi chyba tylko sraxe.
Niepozdrawiam
Wron
Zielona Firanka
22-08-2006, 01:26
To sie odwal ode mnie i pilnuj własnego interesu. Co? Mama Cie nie kocha że próbujesz wyżywać się na innych? A może dziewczyna Cię zraniła i teraz czujesz wstręt do każdej?
Nie pozdrawiam (pozdrawiam to czasownik mądralo)... I zacznij pisać na temat bo powodujesz tylko offtopic. A jak się coś nie podoba - proszę bardzo - do prywatnych rozmów jest PW a nie ogólne forum. Ja z tobą już rozmowę skończyłam.
mechatronik
22-08-2006, 01:32
@Wr00n i Zielona Firanka
Blagam. przestancie juz zasmiecac to forum ,chcecie sie wyzyc to piszcie sobie na prvX(
!! Spotkanie w Warszawie... Eh, szkoda, że nie wiedziałam... :/
Dokładnie, dlatego każdy może się tu wypowiadać a jak się to komuś niepodoba to niech nie czyta (tak, to jest aluzja do senseja, wielkiego fightera który bije 20lvl druidów).
Masz tutaj 2 przyklady postow w ktorych nie wnosisz nic do tematu. Skoro zwracasz innym uwage to rowniez pilnuj siebie. Ja ciebie obrazac nie chce bo podajesz sie za kobiete , a kobiet sie nie obraza , jednakze pilnuj sie bo wszystko ma swoje granice.
http://www.tibia.com/community/?subtopic=guilds&page=view&GuildName=Aleksy+Hut
Omg. Ktoś jest bardzo zabawny :evul:
Oczywiście nie śmieję się tu z tego gdzie kto pracuje bo ŻADNA praca nie hańbi, ale akurat to mnie rozśmieszyło, szczególnie nick "Aleksy ma Kompleksy" xD
Mowisz do mnie madralo i smiesz mnie poprawiac. Dobrze w takim razie ja ciebie tez poprawie.Gestapowcy placili sprzedawczykom za to ze im donosili na powstancow. Sprzedawczycy dostawali za to regualarne wyplaty , wiec byla to ich praca. Dalej twierdzisz ze zadna praca nie hanbi?
To jaki ma nick nowy sorc Sir Kiksa? ;)
Edit:
No cóż, jesteś jego rl kumplem a robisz mu świństwo bo gadasz, że sorc jest innego kolegi z rl. Więc tylko czekać aż się wygadasz na złość sir kiksowi.
Dalej odnosnie twojej nieskonczonej madrosci. Wygadac mozna sie na jakis temat czyli calkowicie wypowiedziec swoje zdanie. Ja teraz wlasnie sie wygaduje. Wygadac sie rowniez posiada inne znaczenie , ktore oznacza powiedzenie sekretu przez pomylke, takze nie moge sie wygadac na zlosc bo jak sie chce cos zrobic na zlosc to jest sie tego swiadomym.
To sie odwal ode mnie i pilnuj własnego interesu. Co? Mama Cie nie kocha że próbujesz wyżywać się na innych? A może dziewczyna Cię zraniła i teraz czujesz wstręt do każdej?
Nie pozdrawiam (pozdrawiam to czasownik mądralo)... I zacznij pisać na temat bo powodujesz tylko offtopic. A jak się coś nie podoba - proszę bardzo - do prywatnych rozmów jest PW a nie ogólne forum. Ja z tobą już rozmowę skończyłam.
Przecinek przed "ze". Madralo.
Wiele osob tutaj piszacych odbiega od tematu ,wlacznie z toba, takze skoncz szczekac a jak to robisz to sie pluj np do wszystkich np veersa ktory wkleja poezje a jak jeszcze ci sie nie podoba to idz stad. Ostatnia moja wiadomosc pisana do ciebie , mam nadzieje ze dotrze cos do ciebie. Poprawianie zacznij od siebie potem poprawiaj innych. Zauwaz ze ja sie nie przypierrdallam jako 1 do tego co sam robie zle .Wytykam twoje bledy w odwecie. Dlatego nie mowie nic zlego o wyzywaniu bo sam czasem wyzywam a ty najpierw mowisz ze zle to jest a potem ze fajnie hori , takze sie zastanow nad soba.
Horrigan
22-08-2006, 10:21
Masz tutaj 2 przyklady postow w ktorych nie wnosisz nic do tematu. Skoro zwracasz innym uwage to rowniez pilnuj siebie. Ja ciebie obrazac nie chce bo podajesz sie za kobiete , a kobiet sie nie obraza , jednakze pilnuj sie bo wszystko ma swoje granice.
Mowisz do mnie madralo i smiesz mnie poprawiac. Dobrze w takim razie ja ciebie tez poprawie.Gestapowcy placili sprzedawczykom za to ze im donosili na powstancow. Sprzedawczycy dostawali za to regualarne wyplaty , wiec byla to ich praca. Dalej twierdzisz ze zadna praca nie hanbi?
Dalej odnosnie twojej nieskonczonej madrosci. Wygadac mozna sie na jakis temat czyli calkowicie wypowiedziec swoje zdanie. Ja teraz wlasnie sie wygaduje. Wygadac sie rowniez posiada inne znaczenie , ktore oznacza powiedzenie sekretu przez pomylke, takze nie moge sie wygadac na zlosc bo jak sie chce cos zrobic na zlosc to jest sie tego swiadomym.
Przecinek przed "ze". Madralo.
Wiele osob tutaj piszacych odbiega od tematu ,wlacznie z toba, takze skoncz szczekac a jak to robisz to sie pluj np do wszystkich np veersa ktory wkleja poezje a jak jeszcze ci sie nie podoba to idz stad. Ostatnia moja wiadomosc pisana do ciebie , mam nadzieje ze dotrze cos do ciebie. Poprawianie zacznij od siebie potem poprawiaj innych. Zauwaz ze ja sie nie przypierrdallam jako 1 do tego co sam robie zle .Wytykam twoje bledy w odwecie. Dlatego nie mowie nic zlego o wyzywaniu bo sam czasem wyzywam a ty najpierw mowisz ze zle to jest a potem ze fajnie hori , takze sie zastanow nad soba.
Wron kochanie, wyluzuj ;)
Cors Ent
22-08-2006, 10:51
@wr00n
dobra udowodniłes nam to co podejrzewałem od dawna
w gadaniu głupot jestes nie do przebicia
stanowisz klase sam dla siebie
a teraz plx daj nam pogadac o tibia i nie nawijaj o " honorze powstanczych konfidentow"
Hahaha,ciekawa ta wasza Azurka :)
zeus1985
22-08-2006, 13:11
Hahaha,ciekawa ta wasza Azurka :)
Zrób sobie na niej 20lv postać, to zobaczysz jak bardzo ciekawa ; )
Brak mi chęci na wbicie 20 levela,zrobiłem 1 ,aby chwilkę pokonwersować sobie z "Wojownikami" Wanted w czasie zapisywania servera.Niestety, prawie żaden z nich nie zaszczycił mnie swoją uwagą ;( Tylko Lord Sensej i Bibolowski? byli na tyle uprzejmi,żeby powiedzieć mi "s*******aj " :p
Koronowany rycek
22-08-2006, 14:03
UP@
Muhauhuhauhaauhua ;).
Kulturą to oni nie zgrzeszyli XD
Sathan Bell
22-08-2006, 14:12
A czego sie spodziewales ? :]
zeus1985
22-08-2006, 14:48
up@
Niczego :)
No widzisz, spodziewałeś się niczego a otrzymałeś dwa gorące "Spierd****"
@wr00n
dobra udowodniłes nam to co podejrzewałem od dawna
w gadaniu głupot jestes nie do przebicia
stanowisz klase sam dla siebie
a teraz plx daj nam pogadac o tibia i nie nawijaj o " honorze powstanczych konfidentow"
Za to ty az promieniujesz aura madrych i jakze przemyslanych wypowiedzi , zwlaszcza wtedy na tibi jak mi napisales ze zrobilem 2 gildie do zwalczania szwedow. Hahahahahahahhahaha jaki ty tepy jestes , to ze w commencie jest napisane we are plish guild nie oznacza ze zwalczalismy szwedow , jednakze wielki wojownik cors zawsze znajdzie jakis powod zeby sciagac z kogos eq w ramach pa ( w tym wypadku szwedzi od mojego kolegi , rozmowa miala na celu odhuntowanie kumpla ale nie przyniosla efektu) Jestem zaszczycony ze nie potraktowales mnie swoim ulubionym zwrotem o smalonych dubach.
No widzisz, spodziewałeś się niczego a otrzymałeś dwa gorące "Spierd****"
Dobre i to,na otarcie łez ;)
mechatronik 2
22-08-2006, 16:10
Zgadzam sie co do mechatronika i Corsa WRON wez sie zamknij bo to naprawde juzstaje sie zenujace chcesz sie powyzywac tak pozadnie??:evul: :evul:
Jezeli tak zapraszam na priva do mnie a od Firanki sie odwal wg mnie jest spoko ziomka wiec zrob odwrot i spadaj...ahia ty masz "podarta" swiadomosc, bo firanka jest ziolona a nie "podarta":]
@mechatronik
To ze forum sie zasmieca to nie wina Firanki tylko Wrona bo to on zaczyna a ona sie broni....
<=PzDr WrOoN:baby: =>
Zgadzam sie co do mechatronika i Corsa WRON wez sie zamknij bo to naprawde juzstaje sie zenujace chcesz sie powyzywac tak pozadnie??:evul: :evul:
Jezeli tak zapraszam na priva do mnie a od Firanki sie odwal wg mnie jest spoko ziomka wiec zrob odwrot i spadaj...ahia ty masz "podarta" swiadomosc, bo firanka jest ziolona a nie "podarta":]
@mechatronik
To ze forum sie zasmieca to nie wina Firanki tylko Wrona bo to on zaczyna a ona sie broni....
<=PzDr WrOoN:baby: =>
Dobra smieciu z toba nawet nie bede dyskutowac bo za tepy jests gnojku. Ja sie przyznaje do tego ze zasmiecam forum i wlasnie teraz to robie . O patrz jakis mechatronik 2 zasmieca forum piszac do mnie . A to ciota i obronca i ucisnionych zamiast od razu na priv pisac. Zasmiecielem sobie forum , no od razu mi lepiej . A ty gnojku spierddalaj, sie wyedukuj i wroc
Pavvulonik
22-08-2006, 16:33
Dobra smieciu z toba nawet nie bede dyskutowac bo za tepy jests gnojku. Ja sie przyznaje do tego ze zasmiecam forum i wlasnie teraz to robie . O patrz jakis mechatronik 2 zasmieca forum piszac do mnie . A to ciota i obronca i ucisnionych zamiast od razu na priv pisac. Zasmiecielem sobie forum , no od razu mi lepiej . A ty gnojku spierddalaj, sie wyedukuj i wroc
AHHAHAHAHAHA oj wr00n ty moj czarny przyjacielu szkoda ze juz opuszczasz nasze miasto;( .Co do mechatronika 2 zamknij duppe bo wr00na tak latwo sie niepozbendzesz on jak sie uprze to juz koniec wiec ty lepiej opusc te forum i idz sie ucz swojego zawodu.Zielona firanka powiedz ty mi jak cie mozna traktowac powarznie jak nazywasz siebie Zielona firanka samo to ze tak sie nazywasz juz prowokuje do jechania po tobie.
mechatronik
22-08-2006, 17:13
@up
Co to do chu*a ma byc? Grozba?Ban plx dzieciakow...X(
tajemniczy111
22-08-2006, 17:21
Do wszystkich postow wyzej :
eheh wrooon jak zwykle chce pokazac jak bardzo jest inteligentny wiec z nim nie wygracie no chyba, ze wygracie z nim w kropki ;)
Ale ja zgadzam sie z wronem co do tych mechatronikow i firanek, nic sensownego nie wniesliscie do tego tematu. I zastanowcie sie nad tym co piszecie. Bo znow nam modki zamkna temat i bedziemy musieli nowy otwierac :(
Zielona Firanka
22-08-2006, 17:26
Jak narazie to wszystkie posty wyżej nie wnoszą nic do tematu a jedynie powodują spór na forum. Więc może wy się też zastanówcie zamiast oczerniać innych - poza tym prywatne sprawy można kierować do siebie poprzez PW. Więc stfu...
mechatronik
22-08-2006, 17:32
Ale ja zgadzam sie z wronem co do tych mechatronikow i firanek, nic sensownego nie wniesliscie do tego tematu. :(
To podobie jak ty ,no moze posmialismy sie troche z twojego hacka.
Pavvulonik
22-08-2006, 17:42
[QUOTE=mechatronik;948664]@up
Co to do chu*a ma byc? Grozba?Ban plx dzieciakow...X([/QUTE
To niejest grozba tylko rada.BAN dla dzieciakow heh tez o to poprosze niekturym sie przyda :] .Niekturzy mowia ze jakies posty niemaja zwiazku z wojna ale przeciez wojna to nietylko bitwa na miecze sdeki itp itd to tez wojna na slowa czyli jak kogos obrarzam albo ktos obrarza mnie to tez jest wojna :P
mam pytanko do ludzi z dofu :] czy nie boicie sie ze minavand i jego gildia expuje niby neutral a jak zrobia sobie lvle to przylacza sie do draza i bedziecie mieli problem z nimi???:omoze do dofu sie przylacza:p ;)
Shanoz ty sobie jednak jaja chyba robisz , przeciez neutral na takim serwie nie mozna byc a dof nie wygra jak zaczna od niego odchodzic h levelowe sorce takie jak np ty , ale jezeli nie chcesz grac na azurze to zapraszam na Xerene ;]
@wr00n
Jak bylem w Wanted caly czas mowilem, ze to lamuchy.
Od 3 miechow im pomagam i moge dalej powiedziec, ze to sa nooby jebane i h.uj im w dupe.
Narazie jest 18:4, ale niedlugo sie skaczy dobra passa DOFu.
Ojebali Cie dofoludki :>?
@wr00n
Od 3 miechow im pomagam i moge dalej powiedziec, ze to sa nooby jebane i h.uj im w dupe.
Ojj, shanoz czyzby w*****a cie to ze dof bierze kazdego kogo popadnie ? :P
mechatronik
22-08-2006, 23:10
Taaa.Shanoz wal o co chodzi.
mechatronik 2
22-08-2006, 23:42
@wroon
8o 8o 8o zajebisty jestes bratku tak zajebisty ze az zjebany grozic to ty se mozesz w przedszkolu dzieciom ze im zabawki pozabierasz a co do forum to ty je zasmiecasz nie postami tylko swoja osoba, wiec mowie tobie pa pa, X( X( ....co do tego co teraz napisalem przepraszam ciebie ale jestem z natury taki ze nielubie kiedy sie ktos czepia do mnie:) :)
PzDr
@Pavvulonik
Z forum niezejde wolnosc slowa wkoncu:p :p a wroona niechce sie pozbywac tylko powiedzialem mu prawde i to go zabolalo:evul: 8o 8o
@tajemniczy111
Moze masz racje moze nie ale ja przynajmniej staram sie trzymac tematu, a to ze jakis (cenzura) doprowadza mnie do wybuchu to juz niemoja wina i czasem musze zboczyc tak jak w tym wypadku
Co do minavanda to jaki on przedstawil powod odejscia???? bo to naprawde wyglada na zagranie za plecami.........
@wroon
8o 8o 8o zajebisty jestes bratku tak zajebisty ze az zjebany grozic to ty se mozesz w przedszkolu dzieciom ze im zabawki pozabierasz a co do forum to ty je zasmiecasz nie postami tylko swoja osoba, wiec mowie tobie pa pa, X( X( ....co do tego co teraz napisalem przepraszam ciebie ale jestem z natury taki ze nielubie kiedy sie ktos czepia do mnie:) :)
PzDr
@Pavvulonik
Z forum niezejde wolnosc slowa wkoncu:p :p a wroona niechce sie pozbywac tylko powiedzialem mu prawde i to go zabolalo:evul: 8o 8o
@tajemniczy111
Moze masz racje moze nie ale ja przynajmniej staram sie trzymac tematu, a to ze jakis (cenzura) doprowadza mnie do wybuchu to juz niemoja wina i czasem musze zboczyc tak jak w tym wypadku
Co do minavanda to jaki on przedstawil powod odejscia???? bo to naprawde wyglada na zagranie za plecami.........
Ale pierdolenie, wes nie zasmiecaj forum tylko pisz na temat bo to co w tym poscie napisales nie wiele jest na temat -.- To tak na przyszlosc.
mechatronik 2
23-08-2006, 00:03
@Chullo
Sorki ale musialem to napisac...ostatni raz obiecuje:p :p
A odpowie mi ktosik na to pytanie??? JAKI POWOD DAL MINAVAND ZE ODCHODZI??????
zeus1985
23-08-2006, 00:15
@wr00n
Otóż chodzi o Minavanda i jego guildie...
Clas Seren
23-08-2006, 00:19
Witajcie użytkownicy forum! (nie to zebym chcial sie pokazac :D)
W sumie rozumiem shanoza w*****a sie o to ze dof nie potrafi wziasc sprawy w swoje rece, ma przewage i jej nie wykorzystuje, powinni zruwnac z ziema draza jak i jego dawnych memberow, a jezeli tego nie zrobia mina i falzer wraz z swoja guildia dadza wam sie we znaki -.- Popelniacie ten sam blad gdy pozwolislicie wejsc drazowi do dof podczas gdy swedzi zadzili, ale to wasza sprawa;d
Pzdr
mechatronik 2
23-08-2006, 00:31
Dzieki Yavi
A co do Shanoza to ja go takze nietyle co popieram a rozumiem bo fakt DoF moglby zrobic cos konkretnego, ale z drugiej strony trzeba by uwalic liderow zeby cos zaczelo sie dziac a tu jest gozej poniewaz oni maja wprawe w pozostawieniu ludzi na polu bitwy i wiania........dam wam rade wyslijscie ze 3 ludzi na noob charach(20+) jako przynete napewno sie na nia skusza:p :p
Clas Seren
23-08-2006, 00:32
@up
Zgadzam sie z gościem z 100 %. Jeżeli tej sznasy nie wykorzystacie to będzie to swiadczyć o waszej słabości, tak poza tym czekam na odpowiedź od cors'a bo z tego co tu sie rozgladam on najbardziej jest rozgadany i w ogole.
Sathan Bell
23-08-2006, 02:04
Ale to mozna, mowic mozna spiwac ale i tak oni swoje wiec... mam sam osobiscie na to wyjebane skutki benda poziniej.
DRAGASSDRUIDANDKNIGHT
23-08-2006, 10:50
expilem swoim drutem na scarabach konczylem lvl gdy \gammbler wpadl i pisal give armor ubil mnie do 30 hp i bolty dalej lecialy w moja strone a mialem 1 uhan i bylo zadaleko od depo stracilem c arma ale h... z tym w tej sprawie napisalem do qmpla 80lvl+niewazne jaki nic napisal ze odzyskanie arma jet niemozliwe bo ma on cytuje:pojebanych ownerow spytalem rowniez 2 osobe 100 lvl+ z wanted czy da sie cos zrobic napisal to samo wiec gammbler masz zawsze powod gdy robisz pa?
Ale to mozna, mowic mozna spiwac ale i tak oni swoje wiec... mam sam osobiscie na to wyjebane skutki benda poziniej.
To co Heg slepy jest? Przeciez kazdy dobrze wie co sie stanie jezeli pozwolicie dalej bic lvl Mina~ i jego guildi. Dajcie sobie spokoj z tym waszym dofowskim honorem, jezeli znowu nie chcecie siedziec w pz-cie przez natepny rok to radze wam zajac sie Mina~ i jego paczka.
Azura jest pojebana i bedzie bo ludzie na niej też są pojebani.Raz w wanted potem w dof a potem ich pierdole...litości;d
Pavvulonik
23-08-2006, 11:25
expilem swoim drutem na scarabach konczylem lvl gdy \gammbler wpadl i pisal give armor ubil mnie do 30 hp i bolty dalej lecialy w moja strone a mialem 1 uhan i bylo zadaleko od depo stracilem c arma ale h... z tym w tej sprawie napisalem do qmpla 80lvl+niewazne jaki nic napisal ze odzyskanie arma jet niemozliwe bo ma on cytuje:pojebanych ownerow spytalem rowniez 2 osobe 100 lvl+ z wanted czy da sie cos zrobic napisal to samo wiec gammbler masz zawsze powod gdy robisz pa?
gammbler robil robi i bendze robil PA poniewarz jego wszyscy ownerzy to p.... i powiem wam wiecej jezeli gammbler albo inne wantopodobne gowno bije was i wiecie ze niemacie szans niedawajcie im zadnego itema i zmarnujcie na nich wszystkie runy jakie macie lacznie z ofensywnymi zebi mieli jak najmniejszy zysk !!! B)
Cors Ent
23-08-2006, 11:34
Shanozy, Shatany i reszta płaczków
rozkazy sa rozkazami - jak sie nie podobaja to mozecie negocjowac i przekonywac Hega
ale to nadal sa ROZKAZY ktore TRZEBA WYKONYWAĆ
inaczej z dobrze zorganizowanej gildi robicie burdel bo roznosza was ambicje
co do noobasów co pisza ze "trzeba wziasc sprawy w swoje rece i zabic liderów wanted - LOL LOL LOL"
zareczam ze gdyby ten wanted dał mozliwosc zabijania ludzi w depo to i draz i urb juz by nie zyli. Ale poki depo nie opuszczaja niestety zabicie ich graniczy z niemozliwoscia.
Mikrofonów juz od 3 miechów nie mozecie sobie pokupowac zeby z nami na ventrilo gadac - a tylko smuty w comentach i na forum piszecie
@pozatym pomijajac juz jednego Minavanda - bo to osobny przypadek
apropo innych gosci - wiecznie na forum ktos pisze DoF - bijcie tego, tamtego -narzekaliscie ze Wanted bilo ludzi bez powodu a sami prosicie nas zebysmy klepali tych co nie sa w wojnie?
Shanozy, Shatany i reszta płaczków
rozkazy sa rozkazami - jak sie nie podobaja to mozecie negocjowac i przekonywac Hega
ale to nadal sa ROZKAZY ktore TRZEBA WYKONYWAĆ
inaczej z dobrze zorganizowanej gildi robicie burdel bo roznosza was ambicje
co do noobasów co pisza ze "trzeba wziasc sprawy w swoje rece i zabic liderów wanted - LOL LOL LOL"
zareczam ze gdyby ten wanted dał mozliwosc zabijania ludzi w depo to i draz i urb juz by nie zyli. Ale poki depo nie opuszczaja niestety zabicie ich graniczy z niemozliwoscia.
Mikrofonów juz od 3 miechów nie mozecie sobie pokupowac zeby z nami na ventrilo gadac - a tylko smuty w comentach i na forum piszecie
@pozatym pomijajac juz jednego Minavanda - bo to osobny przypadek
apropo innych gosci - wiecznie na forum ktos pisze DoF - bijcie tego, tamtego -narzekaliscie ze Wanted bilo ludzi bez powodu a sami prosicie nas zebysmy klepali tych co nie sa w wojnie?
Czy ja pisalem zeby wziasc sprawy w swoje rece i zabic memberow Wanted ?
Przeczytaj uwaznie!, chodzilo mi abyscie nie pozwolili expic guildi Minavanda, dlatego ze predzej czy pozniej przylaczt sie do wanted. Cors jescze nie dawno pisales co innego, sam mowiles ze dof jest niezorganizowany, a teraz mowisz ze shanoz i sathan tak twierdza? Widocznie maja racje, bo w przeciwienstwie do ciebie jak i calego dofu przewiduja co stanie sie w niedlugim czasie. Moim zdaniem nie powiniscie miec skrupulow, Wanted leje na to co pisza tutaj na forum i zabijaja kogos chca, ale wasz honor na to nie pozwala, bo kazdy post napisany tutaj krutykujacy dof zaraz jest tlumaczony przez nosso lub kogos innego. Wojna to wojna- zabija sie wszystkich ktorzy stoja lub w przyszlosic moga stanac przeciwko wam. Za jakis czas dowiemy sie kto mial racje -.-
Cors Ent
23-08-2006, 11:57
Kuffa czy ja mówie o skrupułach ??
Mina zabił mnie 4 razy
nie mam zadnych skrupułow
sa jednak powody dla ktorych kilka lvli minavanda wiecej nie znaczy tyle ile owe powody - mamy swoj plan
jak by shanozy zamiast gadac i marudzic posłuchały raz co przemo gada to moze by zrozumieli
poza tym jaka kurcze GILDIA MINAVANDA
połowa tej gildi to szwedzi. ta gildia była zrobiona dla jaj i dawali random invity
to moi ludzi sa w srodku a nie jakas GILDIA MINAVANDA
nic nie przewiduja - biliby tylko na oślep kazdego na ktorego pcha ich ambicja.
@nie cytujcie postów ktore sa bezposrednio nad waszymi...
bedziemy mieli okazje sie przekonac czy sa skuteczne -.- uwazam ze te pare lvl Mina~ to jednak nie tak malo :)
Cors Ent
23-08-2006, 12:02
sami zabraliby sie za robienie lvli to by wiecej dało niz bezustanne biadolenie i marudzenie
mina to tylko 1 człowiek
Nosso Mc'Furry
23-08-2006, 12:08
Oprocz Ciebie i shatana nie widze aby sie kto kolwiek smial, ale ty dalej swoje.
I nie wiem dlaczego kazdego nazywasz dzieciakiem ? Moze masz jakis kompleks ? Po pierwsze kurwa skad mozesz wiedziec jak mnie hackneli, wiec nie gadaj glupot,ze w sposob dziecinny.
I to jest moja ostatnia odpowiedz na twoj post.
Gadałem z hakerem baranie, naucz się czytac bo już 3ci raz to samo powtarzam
sami zabraliby sie za robienie lvli to by wiecej dało niz bezustanne biadolenie i marudzenie
mina to tylko 1 człowiek
Ten jeden człowiek potrafi wiecej niz was kilku .
Była taka wojna - Minavand-Dof
Mina Style- UE,UE,UE and utani... I co było? WY padacie Mina biega i czeka az pz znika? ehem
Okreslenie ,, to tylko " jest w tym przypadku złe.
POzdro
Gremb
Była onegdys pewna kraina Azura zwana. Panowal tam od dluzszego czasu pewien rozbojnik, Drazem Pizzaboyem zwanym. Tak sprawowal on wladze wraz ze swym kuzynem Urbem Szybkimlogoutem oraz paczka pernamentnie poszukiwanych. Lecz znalazla sie para kochankow znanych nie od dzisiaj- San'grija oraz Heg'emon, powiedzieli oni DOSC nie chcemy okrutnego Pizzamena stworzymy "Czwarta Azure"!!! Wolna od PA i gdzie nikomu nie bedzie wolno jesc pizzy. Poparli ich ludzie ktorzy ujzeli jakim jest dotychczasowy wladca. Byl tam Yavi zwany Pierdologadajacym, Corsarz Drzewiec, ktory przyjaciol zza morza uwielbia, Chrzanos oraz Dzwoneczek z Piekla rodem niezwyciezeni mordercy. I zaczela sie bitwa... Nieczego niespodziewajaca sie banda "poszukiwanych" zaczela na bitwach tracic aole oraz blessy... poploch okropny sie zdarzyl "jakto Drzewce?? te patalachy??" Co tu robic?? I wtedy pospieszyl z rada Draz Pizzaboy... bijcie niewinnych i sciagajcie z nich zbroje, bo po coz im?? nie walcza to nie potrzebuja... Wielki halas rozlegl sie na tablicach ogloszen, aby nie oddawac zbroi aby walczyc do konca... Jednak okazalo sie ze Nie tylko "poszukiwani" robia PA otoż pewien minister z "koalicji" zamieszany jest w afere w miescie Kazordoon. Tak to Kramzoh zwany Haskiem nie pozwala akademiji bic zbojow bo sam z nimi jest... Biedna oto nasza Azura gdzie PA bylo jest i bedzie... bo kochankowie nie widza co ministrowie robia na boku... CDN
Ten jeden człowiek potrafi wiecej niz was kilku .
Była taka wojna - Minavand-Dof
Mina Style- UE,UE,UE and utani... I co było? WY padacie Mina biega i czeka az pz znika? ehem
Okreslenie ,, to tylko " jest w tym przypadku złe.
POzdro
Gremb Kogo on tam zabił? Tarizibo i jeszcze z dwoch 60-70 lvli. 'Regularnego' DoF praktycznie nawet nie ruszal. Mam szacunek do Miny za to co robił jeszcze w SF, ale tak jak pokazal Xajaki&co, nie jest on "Bogiem", na ktorego nieudolnie probowal sie kreowac.
Ogolnie sporo na temat obecnej sytuacji moze nam powiedziec forum tibia.com, powstanie 3 tematow o tym ze padl Zremb daje duzo do myslenia.
Pozdrowienia z deszczowego Kołobrzegu ;)
edit:
@up
rotfl : DDD
Clas Seren
23-08-2006, 15:07
@up
Cors tylko potrafi madrzyc sie na forum jaki on to nie jest dobry itd. Cors poczekaj jeszcze chwile a zobaczysz jak Mina bedzie cie pizgal po d****. Wtedy sie okaze czy to tylko jeden czlowiek ^^
Sathan Bell
23-08-2006, 15:33
Fajne opowiadanie...
mechatronik 2
23-08-2006, 15:38
No pewnien niejestem bo 100% pewnosci miec niemozna, ale jednak wydaje mi sie ze naprawde jezeli DoF da wolna reke Mina i jego gildii to moze sie wywiazac niezla akcja z tego...wiec Cors nieprzechwalajcie sie na forum ze 18:4 dla was tylko zrobcie jakas powazniejsza akcje macie high lv, macie dobra ekipe to co wam szkodzi mass log i ubic kilka osob, juz niemowie Drazza albo Urba, ale pokazac ze wy tu przejmujecie wladze bo te 18 fragow niebedzie nic znaczylo jezeli Minavand i jego gildia dobija kilkanascie lv i stana w szeregach razem z Wanted w tedy to bedziecie mieli 18:30 dla Wanted nim sie spostrzezecie......................to nie jest moja irionia ani wymysl to jest zeczywistosc :( :(
Cors Ent
23-08-2006, 16:00
Wszystkie madrale forumowe
-- "zabijcie draza, zabijajcie wanted" -- jak mam zabic kogos kto nie wychodzi z pz? - albo wychodzi o godzinie kiedy all dof w pracy?
"ubijcie pare osob i pokazcie ze przejmujecie władze"
jak by ktos z wanted wyszedł to teraz przeciez co dzien mamy 20-25 osób online - z ta iloscia mozemy z marsz u isc a nie mass loga
ALE NIE MA PO KOGO ISC, wanted nic nie robi
raz w nocy ubili jamehe - który juz 24h po zgonie odrobił z nawiazka ten exp.
niech bija z partyzanta - nic sie nie stało ze jameh stracił 350k expa
jak raz wpadna nam to taki urb traci 1,5m expa - a odrobic nie da rady - to juz boli
jak narazie to ja sobie latam po calej tibia, expie gdzie chce, jak zrobie pz to nawet ukrywac sie nie musze
co z tego ze teraz 1 mina dojdzie do wanted - 5 lvli w ta czy w tamtą, skoro przez ostatnich pare dni opusciło tą gildie 20 osób !!!!!
@Shanoz naszej kasy sie nachłapałes, sprzedałes za rl i teraz nosa drzesz i wyzywasz nie wiadomo z jakiej paki i o co?
znajac zycie to jeszcze pewnie cie jutro w wanted zobacze
@cors napisales naszej
ahhahaha od ciebie kurwa cos dostac to tak jak od draza macie podobne charaktery dlatego sie tak nienawidzicie jak bym nie mial kumpli w dof to juz dawno bym to zrobil z takiego powodu NP jak TY.
shanozuj sabie dalej kurwa buraku
Gadałem z hakerem baranie, naucz się czytac bo już 3ci raz to samo powtarzam
Wow rewelacja gadałeś z Hakekerem:baby: :baby: :baby:. Frajde miałeś co?
@Shanoz naszej kasy sie nachłapałes, sprzedałes za rl i teraz nosa drzesz i wyzywasz nie wiadomo z jakiej paki i o co?
znajac zycie to jeszcze pewnie cie jutro w wanted zobacze
Sprzedawalem swoja kase co mialem z pekowania wanted jak wy nic nie robiliscie i nie pierdol bo jak zaczeliscie walczyc to nic nie sprzedalem a ze ty chomikujesz kase to nie znaczy ze ja tez musze
Ja Sathan i Radzikk sprzedalismy 1,5kk naszej kasy za rl od dofa moze bylo z 2% jak ci zal dupe sciska moge oddac te bohy mebiemu.
Najwiekszym zydem jestes ty zabilismy w 10 xafeara zajebales mmsa i sie podzielic nie chciales lol!!
Wszytko w cyzm pomogliscie to sie nalezalo wkoncu przed wojna na 10 fragow 5 bylo moich na samym wanted i na academi z 8.
@ostatni post do ciebie wiecej juz nie pisze bo koledzy z dof mnie prosza nie wyzywac czlonkow ich gildi
mechatronik 2
23-08-2006, 16:44
@Cors
Ogolnie to ja jestem za DoF, ale powiedz mi macie 20-25 osob online mowisz ze Wanted niewychodzi z DP, ze ty sobie z pz expisz gdzie chcesz, a na minavanda lejesz....otoz powiem tobie tak i nie ze zlosliwosci czy pokazania ze jestem jak to ty nazywasz "madrala forumowym" ale z tego ze taka jest prawda otoz....niedalej jak wczoraj widzialem Last Variora jak sobie latal gdzie to dokladnie niepamietam ale latal,a jakos nikt z 25 osob sie niezjawil i niezrobil mu pz.... co z tego ze ty expisz gdzie chcesz ja nawet z 15 sorcem i 20 drutem latalem na PoH gdy Wanted expilo a uwiez mi podpadalem im wtedy..........a co do Minavanda moze to byc 5 lv moze 10 moze wybije sie na 20 lv hooj go wie, ale jezeli sie wybije i ludzie zaczna sciagac do Wanted to krotko mowiac po was moze byc...nie mowie nic po zlosliwosci ale prosze bardzo macie ludzi,macie sile, zacznijcie lac Wanted chocby to byly 50+ lv, bankowo to ich sprowokuje i wyleza z Dp, a wtedy jezeli macie dosc sily to wy przejmiecie inicjatywe.....8o 8o co do minavanda powiem wam tylko tyle ze kazda ewentualnosc trzeba brac pod uwage
Czekam na wasz ostatni marsz entow:wiking: :wiking: :wiking: :berserk: :berserk: :2handed: :2handed: :2handed: :lucznik: :lucznik: :axeman: :axeman: :Ork: :Ork:
mechatronik
23-08-2006, 17:02
@eldyn ,cors
Niebawem zaczniecie sie zabijac nawzajem jak w... wanted.
Cors Ent
23-08-2006, 17:06
nie ma nikogo z wanted poza pz do bicia !!
kiedy ten last miał pz locka?
ja tez nie nie jestem neo matrix zebym wiedział o wszystkim co sie dzieje i keidy na serwie.
po co mam robic UJ na 50lvlach?
wiecie jakie masowe paymenty teraz ida? goscie ktorych wogle nikt nie kojarzy pytaja ile maja placic bo pol roku temu byli w WA...
ludzie opuszczaja wanted - i niech tak zostanie
odejscie tych 20 osob naprawde osłabiło wanted duzo bardziej niz jest w stanie wzmocnic je minavand
zeus1985
23-08-2006, 17:39
@PiXiEs
hehehe
@Shanoz / Sathan
Eeee... Poczekajcie chwile, nie bądźcie w gorącej wodzie kąpani.
Nosso Mc'Furry
23-08-2006, 17:46
Wow rewelacja gadałeś z Hakekerem:baby: :baby: :baby:. Frajde miałeś co?
Bronisz Pana piesku? Sam do mnie zagadal z dobra wiadomoscia ze jednego idiote mniej na azurze ;)
@Cors
Ogolnie to ja jestem za DoF, ale powiedz mi macie 20-25 osob online mowisz ze Wanted niewychodzi z DP, ze ty sobie z pz expisz gdzie chcesz, a na minavanda lejesz....otoz powiem tobie tak i nie ze zlosliwosci czy pokazania ze jestem jak to ty nazywasz "madrala forumowym" ale z tego ze taka jest prawda otoz....niedalej jak wczoraj widzialem Last Variora jak sobie latal gdzie to dokladnie niepamietam ale latal,a jakos nikt z 25 osob sie niezjawil i niezrobil mu pz.... co z tego ze ty expisz gdzie chcesz ja nawet z 15 sorcem i 20 drutem latalem na PoH gdy Wanted expilo a uwiez mi podpadalem im wtedy..........a co do Minavanda moze to byc 5 lv moze 10 moze wybije sie na 20 lv hooj go wie, ale jezeli sie wybije i ludzie zaczna sciagac do Wanted to krotko mowiac po was moze byc...nie mowie nic po zlosliwosci ale prosze bardzo macie ludzi,macie sile, zacznijcie lac Wanted chocby to byly 50+ lv, bankowo to ich sprowokuje i wyleza z Dp, a wtedy jezeli macie dosc sily to wy przejmiecie inicjatywe..... co do minavanda powiem wam tylko tyle ze kazda ewentualnosc trzeba brac pod uwage
Doczytaj post Corsa do konca, ludzie z DOF pracuja...
tajemniczy111
23-08-2006, 20:29
Kogo on tam zabił? Tarizibo i jeszcze z dwoch 60-70 lvli. 'Regularnego' DoF praktycznie nawet nie ruszal.
Pozdrowienia z deszczowego Kołobrzegu ;)
I wlasnie pokazales jak szanujesz Tariziba i tych innych low lvli... A co tam jeden ded w ta czym tamta... Ludzie wchodzcie dalej do DoFu !! Jestescie dla nich tylko miesem armatnim... Zastanowcie sie za nim poproscie Hega o inva.
@Cors
Ogolnie to ja jestem za DoF, ale powiedz mi macie 20-25 osob online mowisz ze Wanted niewychodzi z DP, ze ty sobie z pz expisz gdzie chcesz, a na minavanda lejesz....otoz powiem tobie tak i nie ze zlosliwosci czy pokazania ze jestem jak to ty nazywasz "madrala forumowym" ale z tego ze taka jest prawda otoz....niedalej jak wczoraj widzialem Last Variora jak sobie latal gdzie to dokladnie niepamietam ale latal,a jakos nikt z 25 osob sie niezjawil i niezrobil mu pz.... co z tego ze ty expisz gdzie chcesz ja nawet z 15 sorcem i 20 drutem latalem na PoH gdy Wanted expilo a uwiez mi podpadalem im wtedy..........a co do Minavanda moze to byc 5 lv moze 10 moze wybije sie na 20 lv hooj go wie, ale jezeli sie wybije i ludzie zaczna sciagac do Wanted to krotko mowiac po was moze byc...nie mowie nic po zlosliwosci ale prosze bardzo macie ludzi,macie sile, zacznijcie lac Wanted chocby to byly 50+ lv, bankowo to ich sprowokuje i wyleza z Dp, a wtedy jezeli macie dosc sily to wy przejmiecie inicjatywe.....8o 8o co do minavanda powiem wam tylko tyle ze kazda ewentualnosc trzeba brac pod uwage
Czekam na wasz ostatni marsz entow:wiking: :wiking: :wiking: :berserk: :berserk: :2handed: :2handed: :2handed: :lucznik: :lucznik: :axeman: :axeman: :Ork: :Ork:
Ostani marsz prentów... ehem w pizde sie teraz obłapie ^^ ale nie rozkaz to rozkaz.
,, Rozkazy " dobrze ze DoFoludki maja takich liderów...
@Up
Co do Tariziba. Gimlos miał racje nie traktujac go jakos fraga bo tego nooba 12 pallkiem do red zjechałem po czym uciekł do pz locka.
POzdro
Gremb
Zielona Firanka
23-08-2006, 21:59
Jestescie dla nich tylko miesem armatnim...
No to tak samo jak Wanted traktowało swoich memberów.
tu chodzi o to ze taki 70 lvl szybki odrobi straty bo traci malo expa przy deadzie a kasa z paymentow jest wlasnie na blessingi . Padnie taki 70 raz a potem ktos opusci wanted wyplaci sie i dof wychodzi na + a 70 lvl odrabia te straty w kilka godzin...
I wlasnie pokazales jak szanujesz Tariziba i tych innych low lvli... A co tam jeden ded w ta czym tamta... Ludzie wchodzcie dalej do DoFu !! Jestescie dla nich tylko miesem armatnim... Zastanowcie sie za nim poproscie Hega o inva. Czlowieku, o czym ty w ogole z nami rozmawiasz? Co ma fakt, ze Tarizibo i lvle jemu podobne ( 60~ ) szans przezycia w starciu z Minavandem nie maja praktycznie zadnych, do mojego dla nich szacunku? To swiadczy tylko o tym "Bogu" pvp, jak wysokie cele sobie stawial.
Dla mnie kazdy member ktory dolaczyl do DoF jest tego szacunku wart, w końcu u szczytu potęgi Wanted, kiedy ludzie zbiegali sie tam nachapać władzy, huntowało nas nieomal pół Azury, więc pójście do DoF było równoznaczne z możliwością straty chara.
@dwn
To kogo przyjmujemy nie ma znaczenia, wazne jest tylko to kto ma dostep do ventrilo, a zaden z nowych ludzi takowego nie ma. A co do szacunku to mowilem o ludziach ktorzy w DoF byli za czasow, kiedy bylo nas za malo by moc pozwolic sobie na otwarta bitwe czy expienie za dnia.
Czlowieku, o czym ty w ogole z nami rozmawiasz? Co ma fakt, ze Tarizibo i lvle jemu podobne ( 60~ ) szans przezycia w starciu z Minavandem nie maja praktycznie zadnych, do mojego dla nich szacunku? To swiadczy tylko o tym "Bogu" pvp, jak wysokie cele sobie stawial.
Dla mnie kazdy member ktory dolaczyl do DoF jest tego szacunku wart, w końcu u szczytu potęgi Wanted, kiedy ludzie zbiegali sie tam nachapać władzy, huntowało nas nieomal pół Azury, więc pójście do DoF było równoznaczne z możliwością straty chara.
A uwazasz ze te osoby co są w DoF <lizodupy Draz, które odeszły po tym waszym ,, powrocie " > są warte szacunku? Połowa waszego DoF'u taka jest. Hail Wanted itd. a po kilku fragach Dof'u zmiana stron... Przyjmujecie ich? Why? Jedna odpowiedz: Mienso armatnie^^. Ta łódz juz opada na dno :)
Przykładem jest Shanoz:) POzdro dla NIego.
POzdro
Gremb
@up
Ja odszedlem z wlasnej woli kiedy to Wanted rzadzilo servem i ja razem z nimi wiec milcz noobie.
Po odejsciu od Wanted to ja wbijalem fragi dla dofu bo oni nic nie robili.
@down
Loda frajerze mozesz zrobic ;)
Wanted to psy ku.......jak i dof mam dosyc tej wojny ku....zachowujecie sie jak dzeciX( wale cie sandra heg gammbler draz i innych psow RETIRED
mechatronik 2
23-08-2006, 23:42
@Cors
Moze i masz racje ale z kad wiesz ze z minavandem niewroci kilka osob???Wiesz ze wszystko moze sie zawsze zmienic
A co do Lasta no latal niedalej jak wczoraj z pz
Co do bycia Neo to sie zgadzam jestes tylko zwyklym czlowiekiem
@Nosso
Doczytalem post Corsa do konca i na jego podstawie powstal mojB)
@Grebol
No widze jak ludzie z Dof pracuja, jest 18:4 dla nich wiec niepowiesz mi ze niepracowali, a to ze jeden czy dwoje z Wanted wyjda z pz lockiem to nieznaczy ze jestescie odwazni, jestes taki madry to prosze zrobcie open Battle ale bez ucieczki Urba i Draza, w tedy sie przekonaym jaka jest prawda kto jest silniejszy Wanted cz DoF
Hehhehe marsz prentow wprost do tylka Aleksego :P
*aleksego odbieram jako postac fikcyjna :p
tajemniczy111
23-08-2006, 23:48
Czlowieku, o czym ty w ogole z nami rozmawiasz? Co ma fakt, ze Tarizibo i lvle jemu podobne ( 60~ ) szans przezycia w starciu z Minavandem nie maja praktycznie zadnych, do mojego dla nich szacunku? To swiadczy tylko o tym "Bogu" pvp, jak wysokie cele sobie stawial.
no ofc pamietaj rowniez, ze Mina ujebal rowniez Shanoza i Shatana... A to juz nie sa takie 60 lvl +
@up
Ja odszedlem z wlasnej woli kiedy to Wanted rzadzilo servem i ja razem z nimi wiec milcz noobie.
Po odejsciu od Wanted to ja wbijalem fragi dla dofu bo oni nic nie robili.
@down
Loda frajerze mozesz zrobic ;)
Samolubek? :> Gdyby nie DOF dawno bys był na innym servie noobku. WBiłes fragi pod osłona DoF'u i mysli ze błyszczy. Po twoi odejsciu z Wanted o ile pamietam padłes kilka razy naabie :)
Lody to ty mozesz robic komus innemu ^^ Co ty jakis gej jestes?
POzdro
Gremb
Franek ^^
24-08-2006, 00:27
18:5 we fragach dla DoF ;)
Jugan the Rising Star
Killed at Level 51 by Urbexx
and by Drazharm
Pozdro
Franek :)
Cors Ent
24-08-2006, 00:29
o LOL ale frag
Jugan the Rising Star - pierwszy raz widze ten nick
pozatym widzisz roznice miedzy DOF a DoF-a ?
Zielona Firanka
24-08-2006, 00:43
o LOL ale frag
Jugan the Rising Star - pierwszy raz widze ten nick
pozatym widzisz roznice miedzy DOF a DoF-a ?
Cors, nie mam nic do Ciebie, wręcz przeciwnie, ale... Wybacz, muszę to napisać.
Do członków DoF:
Nie traktujcie Akademii jak Wanted traktowało WA... Chcecie być tacy sami? Te same błędy? Jeżeli jest różnica między DoF a DoF-a to poprostu zlikwidujcie Akademię.
Eh, rozumiem, to jest wojna między Wanted a DoF więc fragi powinny być liczone między tymi gildiami ale Cors, sorry, nie poniżaj DoF-a tak jak to robił Draz i spółka :/ Jeszcze zacznij pisać, że akademia to mięso armatnie :/
Samolubek? :> Gdyby nie DOF dawno bys był na innym servie noobku. WBiłes fragi pod osłona DoF'u i mysli ze błyszczy. Po twoi odejsciu z Wanted o ile pamietam padłes kilka razy naabie :)
Lody to ty mozesz robic komus innemu ^^ Co ty jakis gej jestes?
POzdro
Gremb
Grebol zawsze byles noobem i takim zostaniesz, zle pamietasz bo shanoz po odejsciu z wanted nie padl ani raz, nie wiem skad ci sie to ubzduralo chyba nie wiesz co piszesz idioto, malo wiesz dlatego nie pisz tutaj, dobrze jak to zrobisz dla siebie i dla nas -.-
no ofc pamietaj rowniez, ze Mina ujebal rowniez Shanoza i Shatana... A to juz nie sa takie 60 lvl +
Z tym ze shanozy i sathany byly na wyjeebaniu jezeli chodzi o ekwipunek bo byli po dlugiej walce i ich starcie z mina wygladalo tak ze on ich mogl bic a oni mogli tylko czekac na deatha.
Cors Ent
24-08-2006, 01:01
ja tez fragow z WA czy Koktaylu nie licze jako "wanted"
a co to jest akademia? 0 komunikacji z nimi, na bitwe i tak nie pojda...
historia wojen - od 1 "tzw akademi" czyli Divinitius Legio pokazala ze wszsytko co tacy goscie moga zrobic to pasc i oddac bohy czy runki...
to nie jest kwestia traktowania tylko faktów
Franek ^^
24-08-2006, 01:05
No dobra powiedzmy, ze mojego posta nie bylo :)
Pozdro
mechatronik 2
24-08-2006, 01:07
no niemowilem 50+ Drazz & Urbi zawsze sie polakomia na taki lv8o 8o
Nie sa w stanie zabic hlvl, to przynajmiej wyladuje emocje na 50 lvl :d
tajemniczy111
24-08-2006, 01:40
Grebol zawsze byles noobem i takim zostaniesz, zle pamietasz bo shanoz po odejsciu z wanted nie padl ani raz, nie wiem skad ci sie to ubzduralo chyba nie wiesz co piszesz idioto, malo wiesz dlatego nie pisz tutaj, dobrze jak to zrobisz dla siebie i dla nas -.-
LOOOOOL to ty lepiej sie nei odzywaj bo shanoz po wyjsciu z wanted padl chyba z 3 razy...
@offtopic
http://s3.photobucket.com/albums/y68/Umago/War/
http://s4.photobucket.com/albums/y127/Akean/War/May%2017%20Ab/
Poogladajcie i powspominajcie stare "dobre" czasy :D 8o
LOOOOOL to ty lepiej sie nei odzywaj bo shanoz po wyjsciu z wanted padl chyba z 3 razy...
@offtopic
http://s3.photobucket.com/albums/y68/Umago/War/
Poogladajcie i powspominajcie stare "dobre" czasy :D 8o
Hehe, dobre czasy dla niektorych nadchodza :P dla ciebie raczej juz nie po hacku, chbya ze nie dalej bedziesz w tibie pocinal -.0
Panda _/
24-08-2006, 02:02
01:54 Cors Ent [100]: a co mamy plakac? wogle po 1 jak 50sorc z rs? pewnie powiesz ze hacked
oto co powiedział cors :) czyli już wiemy co sądzi o academy wielki mistrz Cors !
napisałem mu:
01:56 Jugan the Rising Star [49]: ja nic do ciebie nie mam, ale piszesz na forum: draz siedzi w pz, wiec jak mamy go ubic, zrobil 15min to pewnie nikogo nie bylo
01:56 Jugan the Rising Star [49]: bo spia albo cos
01:56 Jugan the Rising Star [49]: i to jest smieszne
02:00 Cors Ent [100]: to bylo kurwa biec
02:00 Cors Ent [100]: biegnij sam na draza
02:00 Cors Ent [100]: jak ich 30 a nas 5
02:00 Cors Ent [100]: 1 mass od poltora tygodnia zrobili a my na hura mamy ruszyc ?
jak zwykle ich nie ma kiedy są potrzebni ;] już się nie wypowiadam :) cu :)
Sathan Bell
24-08-2006, 02:10
Cos ci sie chyba przysnilo ;] Sirku
Cors Ent
24-08-2006, 02:10
bo tylko placze ze nic nie robimy wszyscy snuja
szczerze ciebie na bitwach nigdy nie widziałem
a mówic co powinienem robic to potrafisz
ogolnie to juz przemo mi dzis przyznal ze za duzo sie udzielam na tym forum.
z niektorymi nie wygram
kazdy tylko pretensje miec potrafi i dobre rady
" ja w sumie nie gram, ja w sumie nie walcze, ja w sumie i tak do bitwy nie pobiegne - ALE powinniscie.... " i sie zaczyna jechane
otorz sam ocenienie co powinienem
you can hate me now
mam sie troszcyc o lvl kazdego 40-50lvla z academy ktorego nawet nie znam a ktory sobie rs na noobach wbil i paraduje z nim przed drazami?
a kto sie o moj tylek bedzie w bitwach troszczyc?
wygramy te wojne - ale pozwolce ze stosujac metode ktora jak dotad przynosi skutek - i po swojemu - a nie tak jak kazdy "rzyczliwy wszystko wiedzacy" podpowiada
@Grebol
3 fragi solo 1 z sathanem 1 z dofem i nie na byle jakich noobach -.-, Wanted sie meczylo prawie godzine zeby mnie zabic a ja z sathanem stalem w trapie lol.
Gowno wiesz i zostaw to dla siebie ok?
Huahahahhaha.Shanoz nice Avator:D :D :D :D :D
zeus1985
24-08-2006, 07:51
@Panda _/
Draz z Urbem szybkim logoutem nie biegają sobie od tak poza pz, jak nie mają trapa ( historia nam pokazała co Urb robi gdy są wyrównane siły: Ucieka i daje logouta ). Nie wiem kto dowodzi DoFa, ale powinniscie miec kontakt z DoFem aby wiedziec co sie dzieje, a po 2gie: 50lv mag raczej powinien stać na Manashieldzie i SSa ;o
Acha i jeszcze jedno, Wanted raczej by massloga na WA nie zrobiło, więc jak Was biją, to może zbierzcie siły i ich trapnijcie, co?
Gammbler
24-08-2006, 09:03
01:54 Cors Ent [100]: a co mamy plakac? wogle po 1 jak 50sorc z rs? pewnie powiesz ze hacked
oto co powiedział cors :) czyli już wiemy co sądzi o academy wielki mistrz Cors !
napisałem mu:
01:56 Jugan the Rising Star [49]: ja nic do ciebie nie mam, ale piszesz na forum: draz siedzi w pz, wiec jak mamy go ubic, zrobil 15min to pewnie nikogo nie bylo
01:56 Jugan the Rising Star [49]: bo spia albo cos
01:56 Jugan the Rising Star [49]: i to jest smieszne
02:00 Cors Ent [100]: to bylo kurwa biec
02:00 Cors Ent [100]: biegnij sam na draza
02:00 Cors Ent [100]: jak ich 30 a nas 5
02:00 Cors Ent [100]: 1 mass od poltora tygodnia zrobili a my na hura mamy ruszyc ?
jak zwykle ich nie ma kiedy są potrzebni ;] już się nie wypowiadam :) cu :)
LOL CORS jak uwas nie ma 30 na ventrilo to wy z depo nie wychodzicie.
zeus1985
24-08-2006, 09:29
LOL CORS jak uwas nie ma 30 na ventrilo to wy z depo nie wychodzicie.
Hahaha ale dojebałeś xD U nas Vent~ nawet 30 osób nie pomieści xD
Franek ^^
24-08-2006, 11:22
Ojoj Miterek padl :((
Mietek Furaks
Killed at Level 72 by Gammbler
and by Lord sensej
Pozdro
Gammbler
24-08-2006, 11:32
cors komu ty probujesz wcisnac ten kit, bylo was ponad 20 niie liczac noobow ponizej 100 levelaa i sie nie odwazyliscie zaaatakowac urba i draza chociaz ze byli sami ana ventrilo bylo raptem 5 osob widze ze powtorka z dnia jka jameha padl
Pavvulonik
24-08-2006, 11:56
cors komu ty probujesz wcisnac ten kit, bylo was ponad 20 niie liczac noobow ponizej 100 levelaa i sie nie odwazyliscie zaaatakowac urba i draza chociaz ze byli sami ana ventrilo bylo raptem 5 osob widze ze powtorka z dnia jka jameha padl
OOOO zebys sie przypadkiem niezesral dostajecie w dupe a cors niechcial wyjsc bo widocznie mial powarzny powud moze mial za malo wojownikow tzn bylo ich tam troszke ale tych podstawowych niebylo do walki bo logowac sie przed 1 rano to niejest calkiem normalne. Przypadkiem bylem na statku w ab jak urb z panem zgwalconym przyszli i cors byl tam sam . Powedz ty mi gammblerku kochany co bys zrobil jakbys stal na statku i 166 pal ze 179 palem mowili do ciebie no ho sie bic niech zgadne zastosowalbys taktyke tego 179 pala wszyscy wiedza co :D
Gammbler
24-08-2006, 12:05
OOOO zebys sie przypadkiem niezesral dostajecie w dupe a cors niechcial wyjsc bo widocznie mial powarzny powud moze mial za malo wojownikow tzn bylo ich tam troszke ale tych podstawowych niebylo do walki bo logowac sie przed 1 rano to niejest calkiem normalne. Przypadkiem bylem na statku w ab jak urb z panem zgwalconym przyszli i cors byl tam sam . Powedz ty mi gammblerku kochany co bys zrobil jakbys stal na statku i 166 pal ze 179 palem mowili do ciebie no ho sie bic niech zgadne zastosowalbys taktyke tego 179 pala wszyscy wiedza co :D
Te 2 powody to Draz i Urb ..
Cors Ent
24-08-2006, 12:06
własnie do mnie dotarło!!
masz racje!!
cały dof ze mna posrodku to banda noobów :(
draz i urb sa w stanie wszystkich nas zownowac - po koleji albo naraz nawet - zalerzy jaki beda miec humor
wszyscy zginiemy ;( ;(
tajemniczy111
24-08-2006, 12:12
własnie do mnie dotarło!!
masz racje!!
cały dof ze mna posrodku to banda noobów :(
draz i urb sa w stanie wszystkich nas zownowac - po koleji albo naraz nawet - zalerzy jaki beda miec humor
wszyscy zginiemy ;( ;(
OMG... ty naprawde jak byles maly to Ci mam zabawki do podlogi po przybijala gwozdzmi i tera sie wyzywasz na takiej grze...
@do tego Pavulina~
Caly czas DoF narzeka ze Wanted grzeje pz ale jak ich jest mniej to, to samo robia.. No ale wiadomo to DoF, oni tak moga.
Rekord na naszym ventrilo 26 osob jak draz padl bylo nas 13 :lolo:
Cors Ent
24-08-2006, 12:19
OMG... ty naprawde jak byles maly to Ci mam zabawki do podlogi po przybijala gwozdzmi i tera sie wyzywasz na takiej grze...
@do tego Pavulina~
Caly czas DoF narzeka ze Wanted grzeje pz ale jak ich jest mniej to, to samo robia.. No ale wiadomo to DoF, oni tak moga.
sprawdz sobie znaczenie słowa " sarkazm "
a cierpliwość jest cnota
@sir kiksie jesli mnie zabili 3x po opuszczeniu wanted to chyba na otsie jakims ;)
-100 lvl by minavanda po godzinej walce i nie udacznych spamach ue tego pana ;P na koncu wzielem zjechalem cale hp na fb bo myslalem ze nie bedzie miec fraga a tu niestety byl
-by Cors w venore trap przez okolo 40 osob niefartowany mass log (wtedy bylem w wanted ) 3x ue na corsa i jakas zdolal chlopak mnie jeszcze zabic :P
minavand s*******al pierwszy i trapowal mwallami drogi byle by go nie dorwali a jak on strapowal to ja nie amilem gdzie uciekac :P
-daffy anka pker jakis na 42 na larwach mnie zajebal z ekipa pkerow co moglem poradzic 42 lvl to sie sklada na kilka sd nawet od noobow ;P
-vorn mnie zabil jak nie posiadalem gildi w trapie na hydrach pomagalo mu duzo osob (Za Raula bo go tluklem z sd chcial mnei wyjebac z hydr ) ;)
-patanou na 66 lvl z hawkiem mnie zabili patanou mial 83 wtedy lvl i zajebal mnie z ue bo mialem malo many testowalem moje ue po nabiciu 66 lvla :P
jak widzisz mam tylko 5 dedow od ludzi w calej histori na azurze
po odejsciu od wanted zaliczylem jedna glebe ;) a to nie duzo
lepiej sobie policz ile ja usmiercilem ludzi z dofem
Nosso Mc'Furry
24-08-2006, 12:47
18:5 we fragach dla DoF ;)
Jugan the Rising Star
Killed at Level 51 by Urbexx
and by Drazharm
Pozdro
Franek :)]
to DoF Academy, fragów Akademii nie liczymy :) Bo jakby tak bylo to bysmy wygrywali 40+
[QUOTE=tajemniczy111;951741]OMG... ty naprawde jak byles maly to Ci mam zabawki do podlogi po przybijala gwozdzmi i tera sie wyzywasz na takiej grze...
@do tego Pavulina~
Przeszkadza Ci DoF? to idz do wanted swoim nowym sorkiem i zabij nas wszystkich wojowniku!!
Clas Seren
24-08-2006, 13:01
@DoF
Ja nie rozumiem w takim razie dlaczego wy w ogole sie czepiacie fragow, ktore wanted nabija na waszej akademii. Przeciez sami powiedzieliscie ze kazdy kto stanie wam na drodze a wiec:wanted, wa i nr ktorego juz chyba nie ma, kazdego czlonka bedziecie zabijac bo to wasz wrog. Zgadzam sie ale przeciez tak samo dla wanted wrogami sa ludzie z akademii DoF-u. To nie jest zadne pouczenie, ale zastanowcie sie czasami nad tym co piszecie wczesniej.
@down
No zgadza sie ze co to za rywal jak Draz ma 166 lvl a tamten koles 50 wiadomo, ale frag to jest frag i koniec, jest jego wrogiem i go zabil, nie wazne ze ma 100 lvli wiecej. Szkoda troche uj'ta na taki lvl no ale coz, jak sie nie ma kogo zabijac :D
Cors Ent
24-08-2006, 13:06
sa "wrogami"
ale bez przesady ciezko 50lvl nazwac "rywalem"
i cieszyc sie z zabicia kogos kto pada na 2 sd.
sa huntowani bo " pomagaja " naszym " rywalom "
a nie dlatego ze stanowia zagrozenie
dlatego nie sa liczeni jako frag wojenny - bo tak naprawde to nikt nie traktuje powaznie jakiegos 40 czy 50lvlu z WA - to tylko chodzacy magazyn run...
Sathan Bell
24-08-2006, 15:33
Ja sie nie bende chwail w mojej karieze padlem 2 razy przez ppl :D raz w trapie raz przez mine po godzinie zabawy ;]
Co do WA, NO owszem zabijalismy, zabijamy tych co stana na drodze ale nigdy nie wliczalismy tego do listy fragów... Zreszta to juz bylo poruszane wczesniej.
Blazejfhooj
24-08-2006, 16:04
Od kiedy zaczalem grac na servie to bylem za chlopakami z Wanted , ale ostatnimi dniami doszedlem do wniosku ze malo kto jest godzien zaufania... porozmawialem w nocy z corsem i wyjasnil mi kilka ciekawych spraw;]] wiec teraz pozostaje bezstronnyxD Chlopaki do boju :) niech wygra lepszy ;pp:cup:
tajemniczy111
24-08-2006, 20:29
]
Przeszkadza Ci DoF? to idz do wanted swoim nowym sorkiem i zabij nas wszystkich wojowniku!!
DoF mi nie przeszkadza bo jest to jedna z najlepszych i najstarszych gildi na servie, ale przeszkadzaja mi takie osoby jak TY.
I to tyle co chcialbym Ci napisac
@down
Mam wieksze cele w zyciu niz wywalenie Cie z servera, a graj sobie ile chcesz siedz i smrodz sie na tej tibi. Juz mi na tej grze nie zalezy i wprzeciwiestwie do Ciebie mam zycie rlne i zamiast siedziec caly dzien przed kompem wole pojsc sobie meczyka zagrac lub pojsc na piwo.
Nosso Mc'Furry
24-08-2006, 20:55
DoF mi nie przeszkadza bo jest to jedna z najlepszych i najstarszych gildi na servie, ale przeszkadzaja mi takie osoby jak TY.
I to tyle co chcialbym Ci napisac
Na co czekasz? Wywal mnie z Azury o.o
@Gammbler
Odezwal sie wielki fighter LOL! Mistrz szybkiego padania :D
Gammbler
24-08-2006, 21:19
Nosso Ty sie i tak ograniczasz tylko do forum :)(z malymi wyjatkami) ,wiec Ciebie tak jakby nie bylo
Gammbler
24-08-2006, 21:27
Na co czekasz? Wywal mnie z Azury o.o
@Gammbler
Odezwal sie wielki fighter LOL! Mistrz szybkiego padania :D
Co ma forum do mojego padania , padam czesto i.....
zawsze sie podnosze . Widzisz ty sie tylko ograniczasz do forum i tym sie roznimy...
Clas Seren
24-08-2006, 21:29
@Nosso
Ty jak padles od Xhue i Last Variora to pamietam ile czasu sie nie mogles z tym pogodzic o czym swiadczyly twoje posty na forum jak i notka w commencie ze to przez przypadek bo to od niskiego lvla itd. Skoncz juz wreszcie z tym plakaniem. Nosso: nie jestes mistrzem padania ale plakania :D hahaha
tajemniczy111
24-08-2006, 21:41
zawsze sie podnosze . Widzisz ty sie tylko ograniczasz do forum i tym sie roznimy...
No bo on jest ograniczony i w zyciu rl... wiec co sie mozna dziwic...
Nosso Mc'Furry
24-08-2006, 22:03
Jak narazie ograniczenie w rl zyciu przypada Tobie i Gammblerowi, i dlugo sie raczej to nie zmieni. I sam mowiles ze na moje posty odpowiadac nie bedziesz. Bylbym wdzieczny jakbys stulil mordke bo te Twoje wypociny.. Szkoda gadac... zal zal zal
@Clas Seren
No co ty!? Ja plakalem? Hehe "ok"
@Gammbler
Naucz sie edytowac posty baranie, za trudne? Padasz, padasz, padasz co z tego ze sie podnosisz jak Ty grac nie umiesz. Bez bota to bys zginal chyba.
Wiem cos o tym bo sluchalem wiele razy waszego Ventrilo. Po Update padaly tylko slowa takie jak "Ale Chujnia bez tego bota, kiedy Drazharm nowego zalatwi" Ty tez takie cos mowiles. I druga sprawa, ja konta nie dziele... a Ty owszem. Nie ograniczam sie wylacznie na forum bo biore udzial w akcjach wiec to Ci chyba nie wyszlo kolego :/
ehh szkoda mi ciebie stary, chyba rzeczywiscie masz w rlu 13 lat bo z tego co tu wypisujesz to wlasnie tak sie wydaje
mechatronik 2
24-08-2006, 23:46
zawsze sie podnosze...
Hhehehe to dobze ze sie podnosisz bo jakbys opadl tan na 50+ to by cie Drazz z kims pomylil i zrobil PA:evul: :evul: :evul:
@Blazejfhooj
No zgadzam sie z toba,ale ja akurat bezstronny niejestem bo wole DoF, za panowania Wanted jest jednym slowem Chu...o jest ciagle PA i PA...moze jezeli DoF wygra to cos sie zmieni......
Lord Wlodek
24-08-2006, 23:56
Omg ale mozna sie tu posmiac...xd
@gammbler&nosso
Przestancie juz pieprzyc takie glupoty i pisac kto jest lepszy, kto dzieli konto kto nie. Prawda jest jedna obydwoje nie liczycie sie na polu bitwy(w pojedynczych akcjach mozecie tylko fraga zlapac, albo na lowlvl ), nic wielkiego nie zdzialacie a najwiecej tutaj macie do powiedzenia, nabij 150 lvl jeden albo drugi ,wtedy bedziecie mogli podyskutowac kto goruje -.-. Co do tego deada nosso by
xhue to dobrze napsail clas~ plakales wtedy jak dziecko tlumaczac sie ze last byl z nim, zamiast przyznac im wyzszosc(ciul padlem nie mialem szans ja wiem ilu ich bylo)A ty bez sensu sie tlumaczyles, srales w pory po forum. Takie zachowanie nie jest godne dofowca<lol2> BTW.(Nosso) Nie pier*** ze nigdy na bocie nie jechales bo w to ci w zyciu nie uwierze buraku!
Blazejfhooj
25-08-2006, 07:58
@Mechatronik2 Ale zauwaz ze jak bylo totalne panowanie Wanted bez wojny to nikt nie mowil o PA !! tzn ze go nie bylo ;> Teraz zaczela sie wojna i "W" potrzebuje siana !! Taka kolej rzeczy ;pp Trzeba sobie z tym umiec poradzic bo ani Gamm~ ani nikt inny nie jest bogiem !! uhy troche sprytu i jest ;]
@Nosso~ Wez przestan pisac swoje "drogocenne" posty tylko zacznij dzialac cos pajacu !! Nabij tak jak powiedzial Chullo 150 lvl i wtedy mow ze ejstes dobry i nie lecisz na bocie ;]
@up
Jak panowalo wanted to nie bylo PA?? Chyba zartujesz... opowiem ci o pewnym sku...lu, otoz Gammbler jechal kazdego kogo mogl... powiem ci wiecej on nawet ubijal ludzi z gildii allied, przyklady?? Np na pohu dopadl jednego mojego kumpla z NR i lal go do samego venore za to... ze expil na pohu, po czym jak mu uciekl kazal placic... kolejnym przykladem jest kolejny kumpel z gildii allied gdy go zablokowal na dragach magic wallami i zlurowal kolejne dragi... po czym jak ludzie zaczeli pisac do urba to on powiedzial ze to przez "przypadek"... przez przypadek moj kumpel stracil 2 bp uhow
Nosso Mc'Furry
25-08-2006, 11:22
@gammbler&nosso
Przestancie juz pierdolic takie glupoty i pisac kto jest lepszy, kto dzieli konto kto nie. Prawda jest jedna obydwoje nie liczycie sie na polu bitwy(w pojedynczych akcjach mozecie tylko fraga zlapac, albo na lowlvl ), nic wielkiego nie zdzialacie a najwiecej tutaj macie do powiedzenia, nabij 150 lvl jeden albo drugi ,wtedy bedziecie mogli podyskutowac kto goruje -.-. Co do tego deada nosso by
xhue to dobrze napsail clas~ plakales wtedy jak dziecko tlumaczac sie ze last byl z nim, zamiast przyznac im wyzszosc(ciul padlem nie mialem szans ja wiem ilu ich bylo)A ty bez sensu sie tlumaczyles, srales w pory po forum. Takie zachowanie nie jest godne dofowca<lol2> BTW.(Nosso) Nie pierdol ze nigdy na bocie nie jechales bo w to ci w zyciu nie uwierze buraku!
HEuhauahahahah ale jazda 8o Nigdy nie jechalem na bocie i co? To co mowisz mam glebokow dupie 8o i reszta tych noobów. Kazda sila w polu walki sie liczy widac ze pojecia o wojnie nie masz B). Ja 150 lvl? To Ty zrob moze najpierw 20 albo zacznij sie udzielac w tej wojnie "cioto" :)
@Blazejfhooj
Czy ja mowilem ze jestem dobry? Problemy z czytaniem? DO PRZEDSZKOLA!!!
I Ty tez nie mow mi nabij 150 i dopiero, tak samo jak powiedzialem wyzej temu frajerowi.. nabij 20 ja juz mam lvl jaki mam i nie chce mi sie expic pas??
Tak samo jak nie gralem na bocie tak samo w zyciu nie zrobilem na kims PA...
HEuhauahahahah ale jazda 8o Nigdy nie jechalem na bocie i co? To co mowisz mam glebokow dupie 8o i reszta tych noobów. Kazda sila w polu walki sie liczy widac ze pojecia o wojnie nie masz B). Ja 150 lvl? To Ty zrob moze najpierw 20 albo zacznij sie udzielac w tej wojnie "cioto" :)
@Blazejfhooj
Czy ja mowilem ze jestem dobry? Problemy z czytaniem? DO PRZEDSZKOLA!!!
I Ty tez nie mow mi nabij 150 i dopiero, tak samo jak powiedzialem wyzej temu frajerowi.. nabij 20 ja juz mam lvl jaki mam i nie chce mi sie expic pas??
Tak samo jak nie gralem na bocie tak samo w zyciu nie zrobilem na kims PA...
hHAhahahahah, Nosso ty naprawde poj***** jestes...Ile ty ku*** z sd jebniesz? 160 czy 150 ku*** i ty mowisz ze twoja sila sie liczy ? haha jesze powiedz mi ze dof bez ciebie to jest lipa, nie sa w stanie zabic 100 lvl. Ku*** jak nie wiesz to nie mow bo dla twoich wiadomosci mialem 70 lvl, a to ze mam zycie rl i niechce mi sie w ta gre grac to juz moja sprawa. Nie gadam juz z toba bo szkoda nerow.
Clas Seren
25-08-2006, 13:11
@Nosso
Jednak potwierdzilo sie ze jestes idiota, co potwierdzasz w swoich postach. Jak zwykle slesz ludzi niekumatych do przedszkola itp. Moze ty bys tam choc raz poszedl?Zastanow sie. Co do botow, grasz juz tutaj jak sie orientuje dosyc dlugo i probujesz nam wcisnac kit ze na nikim nie zrobiles PA i nigdy nie uzywales bota. No tak, ty bota nie uzywasz bo unosi ci dofowski honor a tych co go uzywaja uwazasz za idiotow, kretynow itp. Po h** ty walczysz w tej wojnie jak nie chce ci sie expic, moze za chwile powiesz ze w ogole ci sie nic nie chce, chyba ze chcesz zostac bohaterem wojennym chociaz z takim lvlem i profesja to ty h*** mozesz -.-Tylko prosze cie nie placz mi po tym poscie i nie wyzywaj mnie od noobow i dzieci bo to jak narazie najlepiej ci wychodzi - niestety. :D
Raul de Azura
25-08-2006, 14:35
sory chlopaki za te open battle
sory chlopaki za te open battle
Nagrywal ktos filmik, dajcie jezeli macie thx z gory !
mechatronik 2
25-08-2006, 15:13
Kto popadal dokladnie???
I co bylo open battle i tak sie chwaliliscie ze niewychodza z pz lockiem a tu widze ze nawet Sandra padla8o 8o 8o
Ludzie ja wam kibicuje jestem po waszej stronie, ale cos ostatnio opadliscie z sil ;( ;(
Ale teraz Wanted z Dp niewyjdze jak Urbexx ma bana buahauahaua
Banished: until Sep 01 2006, 13:53:12 CEST because of excessive unjustified player killing
Najwyzsza prawda
25-08-2006, 15:19
Brawo dla dofu chlopcy zrobili massa mysleli ze im sie Draza uda ubic a tu zonk.Wanted spontanicznie dochodzil do Thais i w pewnym momencie bylo was 24 z tego 11 sdkerow a wnated zaczelo sie bic w 10 potem podochodzila reszta znaczy wanted bylo 14 max z tego 5 najtow hahahha i dof pokazal swoja klase jak zostawal fragowany.Gdyby nie te bugi na statku ze tyle noobow bylo ze wywalalo z gry to by alleran i greymir na bank tam padli.
Btw.wielka geba Nosso Mc'chicken bal sie nawet locka zrobic tylko od razu swiatynia.Nie wiem chlopcy musialo by was byc z 60 zeby naszej 10 dac rade nie ma szpiegow nie ma latwo co???
Aha w dof jest taki Fea Umarth to ten niech zalozy sobie jaks gildie pacyfistow i z Nossem do niej idzie bo on to zawsze w depo albo temple siedzi Nosso chociaz wyszedl ze 20 kratek przed Thais jak sensej byl w trapie.
Brawo dla dofu chlopcy zrobili massa mysleli ze im sie Draza uda ubic a tu zonk.Wanted spontanicznie dochodzil do Thais i w pewnym momencie bylo was 24 z tego 11 sdkerow a wnated zaczelo sie bic w 10 potem podochodzila reszta znaczy wanted bylo 14 max z tego 5 najtow hahahha i dof pokazal swoja klase jak zostawal fragowany.Gdyby nie te bugi na statku ze tyle noobow bylo ze wywalalo z gry to by alleran i greymir na bank tam padli.
Btw.wielka geba Nosso Mc'chicken bal sie nawet locka zrobic tylko od razu swiatynia.Nie wiem chlopcy musialo by was byc z 60 zeby naszej 10 dac rade nie ma szpiegow nie ma latwo co???
Aha w dof jest taki Fea Umarth to ten niech zalozy sobie jaks gildie pacyfistow i z Nossem do niej idzie bo on to zawsze w depo albo temple siedzi Nosso chociaz wyszedl ze 20 kratek przed Thais jak sensej byl w trapie.
Krecil ktos filmik??
@down
Yavi~ nie wiesz czy ktos krecil filmik?
zeus1985
25-08-2006, 15:44
Odezwał się najodważniejszy fighter
Wiesz, nie mielismy massloga gotowego tylko to był spontan, a nie zwrócilismy uwagi na Koktajla ;p
Po naszej stronie walczy tylko DoF, czyli my, a po stronie Wanted 2 guildie + od chu** nabcharów >.<
SirKiks, może nastepnym razem przyjdz i zobacz co się dzieje ;)
Clas Seren
25-08-2006, 15:46
Po dzisiejszym open battle sytuacja sie zmienia na korzysc wanted, o ile sie nie myle jest 18:11 dla DoF-u. Oj bez Sandry to byscie nic nie zdzialali, mimo tak licznej ekipy -.-
Mam filmik, ale godizne prawie stoje w pz i pol godziny biegam i nci ciekawego sie nie dzieje wiec nie daje na forum bo zal.
Moj Avatar commentuje dzisiejszy open battle <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
tajemniczy111
25-08-2006, 15:47
Cezarius
Aug 25 2006, 13:17:24 CEST Killed at Level 102 by Urbexx
Sandra Magnus
Aug 25 2006, 13:13:21 CEST Killed at Level 165 by Urbexx
and by Drazharm
Onlly
Aug 25 2006, 13:11:55 CEST Killed at Level 100 by Urbexx
Tegax
Aug 25 2006, 13:12:27 CEST Killed at Level 95 by Urbexx and by Drazharm
Repius Anowarra
Aug 25 2006, 13:34:35 CEST Killed at Level 77 by Drazharm
and by Urbexx
Immortal Drozdzik
Aug 25 2006, 13:33:20 CEST Killed at Level 70 by Urbexx
and by Elite Crusher
Dla DoFu :
GammblerAug 25 2006, 13:10:18 CEST Killed at Level 102 by Jameha
and by Greymir
HAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAH AHAHAHAHAAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAAHAHAH AHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAA HAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAH AHAHAHAHAAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAAHAHAH AHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAA HAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAH AHAHAHAHAAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAAHAHAH AHAHAHAHAHAHAHAHAHAA
Honorowy frag gammbler, w sume to nie wiem czy honorowy on jest kamikaze przeciez :o
Morson Mayon
Banished: until Sep 01 2006, 13:55:14 CEST because of excessive unjustified player killing
Urbexx
Banished: until Sep 01 2006, 13:53:12 CEST because of excessive unjustified player killing
Wszyscy co padli odrobia straty i beda nawet na + co zrobi teraz draz solo? laske.
Najwyzsza prawda
25-08-2006, 16:05
Bla bla Yavi spontaniczna akcja to byla z naszej strony Urbexx i Draz zaczeli bic jakis noobow w venore i zescie massa zrobili wiec mi tu nie pitol nas bylo kilku jak zaczeli krzyczec all do thais a was juz wtedy naliczylem dokladnie 24 potem was bylo kolo 30 tylko ty Nosso i Fea siedzieliscie po temple albo depo.Ta mamy pomoc koktaylu od cholery ich tam bylo i dzielnie walczyli ,puknalbys sie w glowe czasami,jak Sensej byl w trapie to po tym jak wyszedl wszystkie te wasze odwaniaki z toba na czele juz byli w swiatyni chociaz bylo was 2 razy wiecej.
@Najwyzsza prawda
Bylo nas 20 a ventirlo :o a was 14-15 online a sie chwalicie ze 8 haha :)
Mi wynik nawet sie podoba wazne, ze urbexx i morson bany :)
urbexx ma nowy sposob na szybki logout. A tak ogolnie to masakra , niby kokteyl gidlia srednich leveli a tu prosze sa pochwaly.i
Najwyzsza prawda
25-08-2006, 17:06
Shanoz bylo was 24 online ilu na vent to mnie nie obchodzi jak padl Tegax bylo was 29 juz a jak Sandra padla to juz all sdkerzy prawie byli oprocz Tete chyba tylko i Raula.Nas bylo 15 jak juz Allerana klepalismy na pomoscie bo dolecial wtedy Fatih i Xafear wiec nie gadaj glupot zaczelo sie od 8 slownie osmiu.
mechatronik
25-08-2006, 17:07
Wanted dziala a DoF pierdzi w stolek...
Blazejfhooj
25-08-2006, 17:25
I teraz wlasnie nasi kochani "stratedzy" z dof-u dostali po dupie ... !! Czym wy sie cieszycie?? ze urb dostal bana?? Ale jest fakt ze pokazal i wyszedl i nie sral sie jak cors !! Qwa ludzie to gra nie zycie nauczcie sie ryzyka !! "kto nie ryzykuje ten nie zyskuje" !! :evul:
Nosso Mc'Furry
25-08-2006, 17:30
Hej dzieciaki, ja tych waszych postów w ogole nie czytam wiec na huj sie wysilacie 8o ?
tibia zone
25-08-2006, 17:31
Eldyn daj filmik. Mi to nie przeszkadza, że godzine stania w dp, nie wiem jak innym, przewine sobie.
mechatronik
25-08-2006, 17:32
Hej dzieciaki, ja tych waszych postów w ogole nie czytam wiec na huj sie wysilacie 8o ?
Nie piszemy dla ciebie "dzieciaku".
Nosso Mc'Furry
25-08-2006, 17:34
Ja nie zrobilem pz locka? kurwa to te 12 sdków ktore zniklo z mojego bpka.. zgubilem? o.o
Najwyzsze Pierdolenie omg zal.pl
Blazejfhooj
25-08-2006, 17:40
Nosso smieciu ty masz 17 lat i do mnie bedziesz rzucal "dzieciak" faktycznie jedyny twoj tekst ;] niestety nieudany ;] jak caly ty !! Starzy sie juz powiesili ?? JA na ich miejscu juz bym dyndal na najwyzzym drzewku !! a 12 sd na taka sieke to naprawde max co mogles z siebie dac :D buahahahhaahhahahahaahha
a czemu tak szybko uciekles>?? mieliscie przecierz przewage liczebna !! co jest nosso powiedzi mi to 8o
Wanted w swietnosci :cup:
mechatronik
25-08-2006, 17:42
Prawda jest taka ze zjebalisce sprawe a nasz kochany ,dorosly:D Nosso wyladowuje nerwy na forumowiczach.
Nareszcie przejrzalem na oczy i odkrylem plan DoF'u - bedziecie wciaz padali az w koncu wszyscy w wanted beda mieli bany i przejmiecie server. Hmm...sprytne :D
Prawda jest taka ze zjebalisce sprawe a nasz kochany ,dorosly:D Nosso wyladowuje nerwy na forumowiczach.
Nosso nóóbie jeden, poco piszesz te posty przeciez wogole nikt ich nie czyta!!!!!! wyjdz z tego forum blagam cie!
troche nie bylo zgrania dzisiaj ale to napewno nie koniec ;) chlopaki odrobia straty Zobaczymy co przyniesie przyszlosc
Najwyzsza prawda
25-08-2006, 18:19
Nosso skoro nie czytasz postow to po co na nie odpowiadasz??
Ty tylko bluzgac potrafisz na forum wez przyklad z Eldyna i zacznij normalnie konwersowac a nie wszystkim tylko ublizasz i to jakbys jeszcze robil z jakims polotem ale ty normalnie jak cham gadasz panie "biore udzial w all akcjach".
Dzisiaj wszyscy widzieli dwie wielkie buzie dofu Corsa i Nosso ,pierwszego nawet nie widzialem a drugi utani hur i depo jak jeszcze nie bylo nic przesadzone,wiec od teraz milcz panie "depo all action man".
zeus1985
25-08-2006, 19:40
Mam filmik, ale godizne prawie stoje w pz i pol godziny biegam i nci ciekawego sie nie dzieje wiec nie daje na forum bo zal.
Moj Avatar commentuje dzisiejszy open battle <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
Twój Avatar może wyrażać to, co teraz czuje Urbexx. Własny człowiek go ojebał...
GZ El Drazorri, swojego najwierniejszego człowieka ojebałeś bo na SD Ci nie starczy, nie wiem jakim cudem ludzie jeszcze są z tobą. Widocznie się dobraliście i tworzycie zajebi*** zgraną "KUPE" gówna :)
Clas Seren
25-08-2006, 19:43
@Nosso
Haha i ty mowisz ze bierzesz udzial w wojnie, z tego co tutaj czytam to polowe open battle przesiedziales w pz'tach wiec ja nie wiem jaki sens byl isc w ogole sie "bic". Te 12 sd'kow to naprawde po h*** fest, no ale jak na ciebie to i tak duzo. Tam juz ci ktos powiedzial zebys sie nie wypowiadal, albo jak chcesz cos powiedziec to sie zastanow 10 x przed tym. Wlasnie bym zapomnial...dzieciak to sobie mow do kolegow jak ci na to pozwola a nie wyzywasz wszystkich wkolo procz dofowskich kolegow -.- Szkoda mi ciebie, masz racje zal.pl
zeus1985
25-08-2006, 19:44
Wanted dziala a DoF pierdzi w stolek...
Ale za to jak pierdzi ;) Jak pierdniemy to nagle całe Wanted się loguje, a jak Wanted pierdnie to pół azury spierd*** z Servera...
Twój Avatar może wyrażać to, co teraz czuje Urbexx. Własny człowiek go ojebał...
GZ El Drazorri, swojego najwierniejszego człowieka ojebałeś bo na SD Ci nie starczy, nie wiem jakim cudem ludzie jeszcze są z tobą. Widocznie się dobraliście i tworzycie zajebi*** zgraną "KUPE" gówna :)
Yavi~ moze dokladnij opowiesz co sie stalo ?:D Jezeli go ojebal to dlaczego urb jeszcze w wanted :>?
edit.
slyszalem tylko ze urb pozbyl sie sca, hota dh i cos tam jescze, nice el drazito na co jeszcze cie stac??
Najwyzsza prawda
25-08-2006, 20:38
Bla bla bla Yavi napiszcie jeszcze ze Draza murzyni pobili,Urb daje logi w bitwie a do tego wszyscy z Wanted kradna i na botach jada.
Swoja droga dziwne ze zawsze najwiecej do powiedzenia maja najwieksze tchorze.Lord Sensej wyszedl z trapa juz nikogo z tych wielkich pyskow nie widzialem modlili sie w temple jak ich koledzy jeszcze sie bili.Wszystko mozna na Wanted powiedziec ale jedno trzeba przyznac my mamy jaja nie tak jak ty Yavi.Pokazalismy to juz pare razy, na Edron jak 6 osob przyszlo na wasz masslog a wy jak mlotki zamiast nas rozniesc zescie droge zablokowali i dzisiaj tez 30 na 15 i zescie dostali baty.
Pavvulonik
25-08-2006, 20:43
DRODZY CHLOPCY DZIEWCZYNY I OBOJNIAKI mam duzo do powedzenia na temat dzisiejszego open battle raczej nie open battle tylko open s.p.i.e.r.d.a.l.a.n.i.e bo wanted zabijalo a dof s*******al na statek i sie kuuurwa gapili jak im kolegow wybijali i plywali do venore i spowrotem pewnie dlatego ze w venore se wyjda ze statku i ich nikt niezabije bo wanted w thais !!!! moze to jest ich sposub na wygrywanie ?Zgodze sie z eldynem jak stalismy na statku to powiedzial ze dof ma taka sile ataku ze jak by jebneli kombo w bubble to by padla a ja nawet powiem wiecej niezdazyla by se palca w piiicze wsadzic i by padla co za problem zebrac sie na statku wyjsc wszyscy na raz pierdolnac w drazia sdkami i po sprawie reszta wanted sie speszy i mozecie spokojnie zabic reszte bo wanted jest jak stado zwierzat jak ich boss padnie na wojnie to oni rezygnuja bo bez przywudcy niema chhuja we wsi.Zgodze sie z moim szanownym sasiadem panem Tomaszem wr00nem ze nowa taktyka urba na nieczekanie 15 minut jest efektowna tylko teraz zamiast 15 minut czekac on poczeka o wielle dlurzej.Nawet dof grzac dupy w pz nieumie bo padaja :D .Teraz cos co duuzo ludzi nielubi cos niezwiazanego z wojna yavi gz outfitu co trzeba zrobic zeby taki miec dobrze trafiles z tym outfitem jak dof padal to ty na pogrzeb w nim szedles hahahahaha ? WIEC DOFOLUDY BRAC SIE KURRRWA DO ROBOTY BO JAK TO MOJ KOCHANY BYLY WYCHOWAWCA MOWIL (W GRUDNIU) TO JUZ OSTATNI DZWONEK ZARAZ KONIEC NAUKI TRZEBA BRAC SIE DO ROBOTY :p mam nadzieje ze to zrozumieliscie ale macie duzo madrych ludzi w waszej gildi.:cup:
Grit-monster
25-08-2006, 21:06
Ten post posciwece corsowi kilka stron w stecz napisal nasz mistrz COrs!!!!!!!!! ze jak ma nas lac skoro all w pz dupe grzejemy :/ a on locki zapala i spiewa sobie ptaszyna. Dzis sie popisal niesamowicie gdy all koledzy padli wtedy Cors pognal w glab Thais hahahahahha gratuluje (tchorzu) i teraz potwierdzila sie teoria Cors jest mocny w mordzie...
tajemniczy111
25-08-2006, 21:10
Ja pierd*** nie mozecie ku*** napisac,ze "daliscie dupy" ? A nie teraz kazdy bedzie pokazywal jaki on byl waleczny, ile to sd wyjebal,kto gdzie i jak spieprzal. Eh...
@Nosso
A co kogo to obchodzi ze ty nie czytasz tych postow... Ja bardzo lubie czytac twoje, bo jak zauwazylem to kazdy dla Ciebie jest dzieciakiem etc...
Te 12 sd wsadz se w dupe !!
zeus1985
25-08-2006, 21:50
Bla bla bla Yavi napiszcie jeszcze ze Draza murzyni pobili,Urb daje logi w bitwie a do tego wszyscy z Wanted kradna i na botach jada.
Swoja droga dziwne ze zawsze najwiecej do powiedzenia maja najwieksze tchorze.Lord Sensej wyszedl z trapa juz nikogo z tych wielkich pyskow nie widzialem modlili sie w temple jak ich koledzy jeszcze sie bili.Wszystko mozna na Wanted powiedziec ale jedno trzeba przyznac my mamy jaja nie tak jak ty Yavi.Pokazalismy to juz pare razy, na Edron jak 6 osob przyszlo na wasz masslog a wy jak mlotki zamiast nas rozniesc zescie droge zablokowali i dzisiaj tez 30 na 15 i zescie dostali baty.
Dobra zacznijmy od tego że od nas 3 osoby miały PZ 15 min i traciło PZ, a po 2gie Was były 2 guildie a u nas jedna + Wasze jebane nooby.
Dobra, wróce do murzynów: Tak to prawda że banda murzynów pobiła El Drazitta ( nie wiem dokładnie jak bo nie pamiętam ) ale stało się tak, i wbił chłopaczek na Ventrilo ( jak jeszcze byłem w Wanted ) i się nam skarżył jak to go bambusy pobiły ( ech ta dyskryminacja rasowa... ).
Urbexx daje Logouty? Tak to prawda, daje logouty zamiast ratować swoich, my przynajmniej wyratowalismy Allerana z trapa, a Urb? On dał Logouta jak padł Draz, dał Logouta jak była akcja w Venore, a teraz się zbanował bo naszch się zebrało więcej ;D
Jeszcze coś? Prawda jest taka, że Wanted nigdy się z nami na Free Open battle nie umówi, aby były wyrównane szanse itp, bo srają w majty i się boja, a bez noobcharów sobie nie dadza rady. Jedyną osobą którą podziwiam jest Drazharm, i respekt dla niego za odwage itp, czemu? Igragorn się zesrał i padł, Urbexx nawet PZlocka nie robi jak nie mają dużej przewagi, a reszta bez Draza i Urba srają w majty. My dziś zrobilismy spontana, i prawie by nam się udało, ale Shit was happens, padlismy i padniemy pewnie nie raz, ale nie poddajemy się, nie mamy nic do stracenia ( tak jak Urbexx xD On już stracił to co miał, współczuje Ci chłopie, że własna Guildia cie ojebała ;( )
No cóż, życie toczy sie dalej, Tibia to tylko Gra a Drazowi kij w oki ;)
P.S.
Draz, mam nadzieje ze zabrałeś juz mi Invita do domku ;D
Ja pierd*** nie mozecie ku*** napisac,ze "daliscie dupy" ? A nie teraz kazdy bedzie pokazywal jaki on byl waleczny, ile to sd wyjebal,kto gdzie i jak spieprzal. Eh...
@Nosso
A co kogo to obchodzi ze ty nie czytasz tych postow... Ja bardzo lubie czytac twoje, bo jak zauwazylem to kazdy dla Ciebie jest dzieciakiem etc...
Te 12 sd wsadz se w dupe !!
Tak zgadza się, daliśmy dupy, ale się tym nie przejmujemy ;) Życie toczy się dalej, a Exp odrobimy w najbliższym czasie. Btw, czemu SirKiksem nie wpadłeś do Thais? Czekałem na Ciebie ;( Mam nadzieje że następnym razem wpadniesz. U nas nawet DoFa wpadło pomóc ( niestety jeden padł na Exori od naszych ;p )
Pozdro for all :)
Yavi~
Pavvulonik
25-08-2006, 21:59
HEH smieszna sytuacja kiedys draz pisal do yaviego ze szkoda ze juz niepogra takim knightem skile prawie 100/100 .hahahah a teraz yavi powiedz tak dla urba i draza szkoda takiego palka 166 i 179 i skile obydwaj 100 + dist urb (105) hah teraz oni musza czuc sie zle 8o YAVI POWTARZAM MOJE PYTANIE CO TRZEBA ZROBIC ZEBY MIEC TAKI OUTFIT
Dobra zacznijmy od tego że od nas 3 osoby miały PZ 15 min i traciło PZ, a po 2gie Was były 2 guildie a u nas jedna + Wasze jebane nooby.
Dobra, wróce do murzynów: Tak to prawda że banda murzynów pobiła El Drazitta ( nie wiem dokładnie jak bo nie pamiętam ) ale stało się tak, i wbił chłopaczek na Ventrilo ( jak jeszcze byłem w Wanted ) i się nam skarżył jak to go bambusy pobiły ( ech ta dyskryminacja rasowa... ).
Urbexx daje Logouty? Tak to prawda, daje logouty zamiast ratować swoich, my przynajmniej wyratowalismy Allerana z trapa, a Urb? On dał Logouta jak padł Draz, dał Logouta jak była akcja w Venore, a teraz się zbanował bo naszch się zebrało więcej ;D
Jeszcze coś? Prawda jest taka, że Wanted nigdy się z nami na Free Open battle nie umówi, aby były wyrównane szanse itp, bo srają w majty i się boja, a bez noobcharów sobie nie dadza rady. Jedyną osobą którą podziwiam jest Drazharm, i respekt dla niego za odwage itp, czemu? Igragorn się zesrał i padł, Urbexx nawet PZlocka nie robi jak nie mają dużej przewagi, a reszta bez Draza i Urba srają w majty. My dziś zrobilismy spontana, i prawie by nam się udało, ale Shit was happens, padlismy i padniemy pewnie nie raz, ale nie poddajemy się, nie mamy nic do stracenia ( tak jak Urbexx xD On już stracił to co miał, współczuje Ci chłopie, że własna Guildia cie ojebała ;( )
No cóż, życie toczy sie dalej, Tibia to tylko Gra a Drazowi kij w oki ;)
P.S.
Draz, mam nadzieje ze zabrałeś juz mi Invita do domku ;D
Tak zgadza się, daliśmy dupy, ale się tym nie przejmujemy ;) Życie toczy się dalej, a Exp odrobimy w najbliższym czasie. Btw, czemu SirKiksem nie wpadłeś do Thais? Czekałem na Ciebie ;( Mam nadzieje że następnym razem wpadniesz. U nas nawet DoFa wpadło pomóc ( niestety jeden padł na Exori od naszych ;p )
Pozdro for all :)
Yavi~
Sirkiks a Sir Kiks to 2 rozne osoby. Nie huntuj Sirkiksa bo nim gra ten kto wczesniej oddal chara Sir Kiks obecnemu wlascicielowi. Sirkiks jest wprawdzie retired ale pisze to bo moze wroci do gry i sie zdziwi ze ma hunta nie wiadamo za co.
HEH smieszna sytuacja kiedys draz pisal do yaviego ze szkoda ze juz niepogra takim knightem skile prawie 100/100 .hahahah a teraz yavi powiedz tak dla urba i draza szkoda takiego palka 166 i 179 i skile obydwaj 100 + dist urb (105) hah teraz oni musza czuc sie zle 8o YAVI POWTARZAM MOJE PYTANIE CO TRZEBA ZROBIC ZEBY MIEC TAKI OUTFIT
Trzeba miec 300 k :D
Pavvulonik
25-08-2006, 22:40
Trzeba miec 300 k :D
JA P.I.E.R.D.O.L.E !!!!!!!!!! no yavi zamiast dac dla sandry albo innego sorkopodobnego ludzia te 300k:P to ty na outfit wydajesz OMG na twoim miejscu wzia bym se inny ale tez dsma c legi i meduze trzeba dac !!! TEN CIP SOFT JEST JEBNIETY ZEBY MIEC FAJNY OUTFIT TRZEBA SLONO PLACIC ( boje sie kolejnego up date);(
Oka, do jutra 12 rano wszystkie posty z wulgaryzmami maja byc wyedytowane, inaczej pojade z ostrzezeniami i banami, mowie to do wszystkich, niezaleznie w jakiej gildii czy kolku rozancowym sa. Jezeli sie nie chce - trudno, odpoczynek od forum niektorym nagrzanym od monitora glowkom sie przyda.
[S][E][C][U][R][I][T][Y]
25-08-2006, 22:57
Yavimava jak mozesz opowiedz sytuacje z Urbexxem kto dokladnie ojebal i co ; ] , tak btw nazywacie Urba ''szybkimlogoutem'' , a co niby on mial zrobic ? bylo was tam 20 + osob z DoFu , a z Wanted o ponad polowe mniej i Urbexx jak szalony mial sie rzucic na DoF moze sie jeszcze mial sam strapowac? albo poczekac na trapa to przeciez bylo by bez sensu pasc na marne , ale tutaj oczywiscie udziela sie wiele osob , ktore jakby mialy takiego chara to by oczywiscie nie uciekli co oni by zrobli wogule jakby mieli taka postac i takie tam ale pozostawiam to do myslenia ..
-Jeszcze napisze pare slow do Szanownego Pana Nosso Mc'Furry czytam twoje posty od poczatku tematu i jedyne co wyczytalem to wielkie gowno , a fakt ze zuzyles 12 sdkow to naprawde cos niewiarygodnego ; ] nazywasz dzieciakiem kazdego wokol , a masz 17 lat i chyba sam jeszcze jestes dzieciakiem wiec zanim cos napiszesz zastanow sie sto razy.
-Cors Ent duzo piszesz , a przestales dzialac .
Czy ma ktos jakis filmik z tej open battle ? jak ktos ma nawet taki jak Shanoz to niech wrzuci .
Sathan Bell
25-08-2006, 23:28
@Pavvulonik ...na twoim miejscu...
No wlasnie Ty to Ty, On to On co zal ci dupe sciska ze ktos sobie fajny bajer zrobil, a cie na to nie stac. To jego kasa i zrobi znia co zechce wiec h u j ci do tego. Jak bys nie wiedzal Yavi zawsze kolekcjonuje unikaty wiec skoro jestes taki madry powinienes to uszanowac a jak brak ci pomyslow zeby kogos tu ponizyc idz na inny topic i znajdz sobie jakiegos buraka.
tajemniczy111
25-08-2006, 23:36
I to mi sie w nim podoba ;) bo nie chomikuje kasy jak reszta ;p tylko jak sie bawic to bawic ;)
Yawi a po co mialem byc ?? jak chcesz mnie zabic to mow gdzie i kiedy to sobie mnie fragniesz ;]
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.