PDA

Pokaż pełną wersje : Wojna i wydarzenia z serwera

Stron : 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Nosso Mc'Furry
11-04-2006, 15:54
nosso mniej gadania a wiecej zabijania, ty lamusie[/QUOTE]

Cierpliwosci... Lamusie :)

Drazku pamietaj ze teraz jak "dostaniecie" to nie masz po co przyjezdzac do Poznania blagac o litosc :( B)

Drazharm
11-04-2006, 15:59
Drazku pamietaj ze teraz jak "dostaniecie" to nie masz po co przyjezdzac do Poznania blagac o litosc :( B)

ahah nie dostaniemy synku, jakbym mial gdzies jechac to utopic cie w Jezioraku

Gammbler
11-04-2006, 16:21
Gargusiek i Nosso wy tylko potraficie gadac na forum i komentowac innych , dawno was nie widzialem na zadnej akcji. Gargi wazne ze ci level i blessy spadaja a mniej od kogo padasz , wgole ty nawet wlasnej postaci nie posiadasz wiec n/c

Raul de Azura
11-04-2006, 16:26
@Shanoz
Zadnego bota od red-mana nie bralem, nie wierzysz to zapytaj go. Zastanow sie 2 albo 3 razy nad tym co chcesz napisac bo pozniej wychodzi jak wychodzi :)

~~~~ Hail DOF ~~~~

TraP
11-04-2006, 16:33
http://orlyowl.com/orly.jpg

nosso mniej gadania a wiecej zabijania, ty lamusie

draz,po co nam tu prezentujesz swoje foty? ;)

Maly Wielki Czlowiek
11-04-2006, 16:34
ehh, wam wszystkim sie chyba mocno nudzi...
jeden drugiego wyzywa, inny gada co to on nie potrafi, jeszcze inny uwaza ze wszystko wie i jego zdanie jest najwazniejsze ... tylko obrzucacie sie miesem i tak do nieczego to nie porwadzi ... czy warto ?

a za oknem taka ladna pogoda ... : ))
na piwko won ! yyy albo na cole xD

Anoniemk
11-04-2006, 16:38
@Cors Ent
Imponuje mi twoja gra. Jako jeden z nielicznych masz o niej spore pojęcie. Jednym słowem potrafisz w nią grać;-)Gz

@Shanoz
Jeżeli masz jakiś problem to też używaj bota:-) Przecież nikt Ci nie zabrania, a to, że Cors potrafi grać to nie znaczy, że odrazu ma bota.
Ty lepiej nie myśl kto tu używa bota, a kto nie. Pomyśl lepiej jak wygrać wojnę, jeżeli nie masz w planach zmiany serwera;-)

Immortality
11-04-2006, 16:40
by nosso: (ostatnie 3 strony ~~)
"Stoi abu stoi i gleba hahahaha frajerstwo nic dodac nic ujac, wiedz ze wiekszosc postow pisanych przez ciebie jest ignorowanych przeze mnie, bo po co czytac cos co nie ma sensu, i co jest autorstwa jakiegos Debila?"

"jak tylko wchodze na to forum i widze napis "post ostatnio dodany przez Najwyzsza prawda" to juz mowie ze "Znowu kretyn wypisuje najwyzsze rzodkiewka jest supery"ODEZWAŁ SIĘ NOOBOWY MASTAH!"

"Wszystkie nooby klękac wasz mistrz się wypowiedzial"

"P.S
Ile masz lat, bo po twoim zachowaniu dalbym Ci gora 12."

"Wiesz... Jak niektórzy by mu tak nie lizali dupki to pewnie raz dwa by polecieli z Wanted :/"

"Haha od początku wiedziałem ze jestes jakim frajerem z wanted a najwiekszy frajer w wanted jest tylko jeden, tak tak to Abu Loppez ktory jest zauwielbiam jeść bananyiscie mocny"

"JUZ SIE BOJE!!
Abu jest dla mnie nikim, frajer i tyle."

albo mi sie zdaje , albo przezywasz ta gre jak prawdziwa wojne , stary uwazaj bo ci pikawa siadzie !
a propo zapewne wiekszosci z wanted i academy nie znasz , kojarzysz ich tylko z opowiadan kolegow z bitew lub tez ich filmow , a mimo to co drugiego wyzywasz od "frajerow" "noobow" "kretynow" - czy to nie jest zachowanie 12-letniego chlopca :?

Cors Ent
11-04-2006, 16:50
Ciekawe jaki to UH bot- shanoz mowisz ze UHNOLEM sie po stracie 600hp
Na logu ze screena ktory sam cytowałes widac wyraźnie jak rzucam " exura vita " - wiec o jakim bocie na UH tu mowa?
nie kumam tego za bardzo-
fakt ze wy zamiast wejsc wszyscy razem to wchodziliscie mi na screen pojedynczo, najpierw Minavand, potem ty a potem elite~.
jak zobaczyłem mine to od razu reka na F12 i czekałem zeby po UE uh przed kolejnymi od razu. I weszło. + jak ktos pisał spodziewałem sie takiego ruchui miałem might ring.

co do strzelania SD- pare latek star crafta i counter strika robia swoje - w gabreka chybiłem z 2 razy.
jak ktos ładnie zygzakiem biega to nie opcji zeby w niego wcelowac- ale ze noobki z wanted pojecia nie maja to leca w lini prostej " byle dalej " od tego co goni, a wtedy trafienie takiego prosto biegnacego jest banalne.
chyba ze komus sie rece trzęsa, tudziez ma lekki niedowład to potem sie innym dziwi jak oni to robia - panie Shanoz - ktorykolwiek z ownerów tutaj postował

@Drago - no comment
jedyne co umiesz powiedziec to " Urbex / Abu by cie na strzała jebnoł w rl "

shodek
11-04-2006, 16:58
Gargusiek i Nosso wy tylko potraficie gadac na forum i komentowac innych , dawno was nie widzialem na zadnej akcji. Gargi wazne ze ci level i blessy spadaja a mniej od kogo padasz , wgole ty nawet wlasnej postaci nie posiadasz wiec n/c

te sharer ktory siedzi po 10-18h online dziennie sie odezwal ;) Na twoje nieszczescie mam znajomych w wanted ktorzy potwierdzili to ze sharujesz ;) Tak samo Minavand na ktorym czesto gra Navitho, Falzer na ktorym grywa Mina, Raul sharujacy z bratem, duzo by tu mozna ludzi wymienic :)

Sierput
11-04-2006, 17:14
===sorry za podwojny post===

Sierput
11-04-2006, 17:15
@Shanoz
Pomyśl lepiej jak wygrać wojnę, jeżeli nie masz w planach zmiany serwera;-)

Obawiam sie ze nie ma dla tego pana juz innego wyjscia. Zreszta on zna ten schemat - konczyl tak na kazdym serwerze, popytajcie ludzi. Wszedzie ma hunted 4ever :)

tajemniczy111
11-04-2006, 17:18
Na temat sharownia juz zesmy rozmawiali, i nie wracajcie do tego...

Veers
11-04-2006, 17:39
jakbym mial gdzies jechac to utopic cie w Jezioraku

Spokojnie, człowieku, to tylko gra- nie przeżywaj :p

Poza wszystkim, nie odmawiając Ci rozumu i względnego rozgarnięcia, Twoją podstawową wadą i przyczyną klęsk jest zbytnia pewność siebie. Jeśli przyjrzeć się historii dotychczasowych wojen na Azurze, to od razu rzuca się w oczy to, że zawsze ostatecznie wygrywała ta kompania, w której skład wchodził DoF (czego nie można powiedzieć o Tobie, bo czystego konta przecież nie masz), a mimo to nie zaśmiecamy forum buńczucznymi tekstami o własnej niezniszczalności. Parafrazując znane powiedzenie wujcia Stalina- "jeśli przegrasz jedną wojnę, to jest to tragedia, jeśli przerżniesz milion- statystyka"
I tego wypada Ci życzyć, choć straciwszy zupełnie wiarę w Twoją dobrą wolę, wolałbym widzieć, jak odpuszczasz sobie Azurę od razu po nadchodzącej porażce.

@Cors & Drago (in alphabetical order ;) )
Panowie, żal patrzeć, jak się dwóch byłych członków dofu, a przede wszystkim ludzi, których nadal nazywam przyjaciółmi, kłuci o duperele- albo wymyślcie sobie jakiś lepszy powód, albo po prostu przestańcie, plx :)

azura
11-04-2006, 17:51
Elite Crusher: placisz 50k za osranie mnie

16:39 Elite Crusher: masz 3 sekundy zycia
16:39 Elite Crusher: armor
16:39 Elite Crusher: now
16:39 Elite Crusher: albo zacxzne
16:39 Elite Crusher: na*******ac

omg znow sie zaczelo wanted znow swoje pa zaczyna -.-

Nosso Mc'Furry
11-04-2006, 17:56
ahah nie dostaniemy synku, jakbym mial gdzies jechac to utopic cie w Jezioraku

Drazharm, popisałeś się niezwykłą znajomością Geografii, moje gratulacje!

albo mi sie zdaje , albo przezywasz ta gre jak prawdziwa wojne , stary uwazaj bo ci pikawa siadzie !
a propo zapewne wiekszosci z wanted i academy nie znasz , kojarzysz ich tylko z opowiadan kolegow z bitew lub tez ich filmow , a mimo to co drugiego wyzywasz od "frajerow" "noobow" "kretynow" - czy to nie jest zachowanie 12-letniego chlopca :?

Popatrz... Podchodzi taki Abu pod domek w którym siedze i zaczyna nawijać jakieś beznadziejne teksty to chyba nie jest w porządku? Nic bym do niego nie miał gdyby nie to jego zachowanie na Tibii :)

Own3d nie mam zamiaru już się z nikim z Wanted wzyzwać.
Nie będe sie zniżał do poziomu na jakim jesteście. Sorry...

Pozdrawiam

Najwyzsza prawda
11-04-2006, 18:01
Lol Veers piszesz zeby Draz nie przezywal,ze bunczuczny ,zbyt pewny siebie.Przeczytaj wypowiedzi swoich kolegow z tego forum a w szczegolnosci swietnego fightera Nosso,Pollbulla,Franco etc....
Uspokoj najpierw swoich zanim zaczniesz komus zwracac uwage.
Btw.czytajac posty Nossa mam wrazenie ze zaraz mu zylka peknie.

Najwyzsza prawda
11-04-2006, 18:04
Nosso po tym co napisales na tym forum znizac sie do nas??Znizyc nizej niz ty juz sie nie da, wiec gdzie ty sie chcesz znizac poczytaj sobie te twoje wypociny.Jeziorak to taka przenosnia i zarazem aluzja do ciebie skoro nie rozumiesz to kolejny dowod na to ze nie jestes zbyt rozgarniety.

Najwyzsza prawda
11-04-2006, 18:07
double post

Franco
11-04-2006, 18:47
Lol Veers piszesz zeby Draz nie przezywal,ze bunczuczny ,zbyt pewny siebie.Przeczytaj wypowiedzi swoich kolegow z tego forum a w szczegolnosci swietnego fightera Nosso,Pollbulla,Franco etc....
Uspokoj najpierw swoich zanim zaczniesz komus zwracac uwage.
Btw.czytajac posty Nossa mam wrazenie ze zaraz mu zylka peknie.

Chcialbym sie dowiedziec twoj nick na main-tyle sie wypowiadasz o tej wojnie a nigdy jeszcze cie nie widzialem no bynajmniej Najwyzsza prawda.
No ale cos musze sic do okulisty-moze osleplem-zycie.

No ale licze na ciebie ze kiedys mi sie ujawnisz i bede mial okazje spr twoje znajomosci na temat wojny-w szczegolnosci pvp

Btw-jesli nie znasz mnie to why sie wypowiadasz jaki jestem-odpisuje na twoje banalne posty

Franco

Siwus
11-04-2006, 18:55
co do strzelania SD- pare latek star crafta i counter strika robia swoje - w gabreka chybiłem z 2 razy.
jak ktos ładnie zygzakiem biega to nie opcji zeby w niego wcelowac- ale ze noobki z wanted pojecia nie maja to leca w lini prostej " byle dalej " od tego co goni, a wtedy trafienie takiego prosto biegnacego jest banalne.
chyba ze komus sie rece trzęsa, tudziez ma lekki niedowład to potem sie innym dziwi jak oni to robia - panie Shanoz - ktorykolwiek z ownerów tutaj postował

Hmm ciekawe...
Nie ,nie nic nie mowie ale trafiasz sd nawet jak kogos na ekranie nie ma :]
Poza tym wyobraz sobie jakby ciebie gonilo parunastu ludzi jestem ciekaw jak wtedy bys zygzakiem biegal...
Nie nazywaj kogos noobkiem skoro ma maly lvl ok?

Gargusiekk
11-04-2006, 20:33

Hmm po to jest forum zeby sie wypowiadac. Dawno mnie nie widziales na akcji no wiesz nie dziwie sie jak ja nie mialej neta a wlasciciel gra z cafe -.-.
A co do spadania lvl i tracenia 50k na blessy to nie jest nic strasznego bo all da sie odrobic to po 1 po 2 " a mniej od kogo padasz " cos ci w tym nie wyszlo -.-. Co do postaci to Gragusiek byl moja powazna postacia i bez sharowania tak jak ty to robisz aaa nie chce ci nic mowic ale mam swoje wlasne postacie na Kyrze 48 palka wiec nie pisz zadnych bzdur jak nie wiesz xD a co do sharowania to kazdy wie ze to robisz zeby od pon. do pt. siedziec po 10h-18h buhahaha smieszne to jest zapewnie mi zaraz wyjedziesz z tekstem ze ty do szkoly nie chodzisz xS zalosny jestes sharingowcu ... tylko tak protafisz grac.

zeus1985
11-04-2006, 22:29
Żygać mi sie chce czytając Wasze posty... Każdy jedzie na każdego...

zeus1985
11-04-2006, 22:31
Hmm ciekawe...
Poza tym wyobraz sobie jakby ciebie gonilo parunastu ludzi jestem ciekaw jak wtedy bys zygzakiem biegal...

On nam już pokazał jak biega się "Zygzakiem" w Venore. Fakt faktem, że tam nie ma jak Zygzakiem uciekać ;) ale jego taniec był daremny i chłopak się potknął i upadł ;(

shodek
11-04-2006, 22:42
On nam już pokazał jak biega się "Zygzakiem" w Venore. Fakt faktem, że tam nie ma jak Zygzakiem uciekać ;) ale jego taniec był daremny i chłopak się potknął i upadł ;(

I jak tam zeus masz tego aimbota w TBI o ktorego tak blagales na tibia.org.pl ?

Sathan
11-04-2006, 22:53
Buhahahah a to ci nowina chcesz sprawdzic moje uhanie xD np:D.
Sam se rady zemna nie dasz i ty o tym doskolane wiesz ^^ wiec potrzebujesz fifiego pomocy xD leszcz, a uwierz ze YAvi~ mi schecia pomoze xD 2 vs 2 ? dla mnie to zabawa xD ( np ;] ) bedzie cieplo :P

Czesc informuje cie ze Gammbler jest kumplem i ja cie wysoluje w swoim czasie ;] Zobacze sobie twoje uhanie :D
Zebys mi potem nie plakal na prv za co.

zeus1985
11-04-2006, 23:33
Tak już jest!!!111oneoneone...
Wstań i wyjdź, nie zapomnij zamknąć za sobą drzwi, bo pizga na zewnątrz

_/ !!! Wanted !!! _/

Cors Ent
12-04-2006, 01:08
Hmm ciekawe...

oo to juz sa szczyty
"trafiam z sd nawet jak kogos na ekranie nie ma"
to sie nazywa samonaprowadzanie - i nowy typ SD - SDki balistyczne- stojac pod moim domkiem na Edron moge strzelac do celów biegajacych pod Ab albo w Venore - pracuje juz nad nowym botem który umozliwi mi zwiekszenie zasiegu nawet to Carlin i Thais!!:cup:

Skoro wiedziałes ze wanted zamiast walczyc i ci pomoc zastosowało po mass logu dof&swe taktyke "ratuj sie kto moze" to nie wiem po co zamiast uciekac latałes w kółko pod Ab- ja bym od razu walił do molts, hg, ew drzewko w ab, a ty latałes bez ładu i składu i czekałes az zamiast tylko mnie i deea~ przyleci 10 osób dobić

ps - podobno chcesz sie wypłacic - ja jestem dosc porywczy czasami wiec lepiej nie prowokuj B)

Cowmanawarge
12-04-2006, 03:33
Hmm zastanawiam się od czego by tu zacząć bo czytając niektóre wypowiedzi aż się we mnie gotuje.

Jest kilka tematów które przewija się na non stop:

1. Drazharm - chyba najpopularniejsza osoba na serwerze. Nieba chyba nikogo kto by o nim nie słyszał. Jedni mu gratulują, inni poniżają... ale chyba wszyscy po części zazdroszczą jego umiejętności gry. Bo niema chyba w Vision i DoF nikogo kto niemiał by go na VipLiście i przynajmniej raz nie rzucił exiva "Drazharm. A tak wogóle to jeszcze nikt niestwierdził tutaj że używa on bota.

2. Sprawa bota - gdy tylko komuś dobrze wchodzą SD lub UH odrazu musi on używać bota. Cors tłumaczysz się że przeżyłeś 3 UE bo miałeś ringa (wporządku) ale pisałeś też, że użyłeś czaru Exura Vita twierdząc że żaden bot tego niepotrafi. Otóż uświadomię Cię jest taki i chyba jest najpopularniejszy na serwerze... nazywa się Tibia Black Ice. Ale sprawę używania bota pozostawmy GM i tak się nikt nie przyzna do używania.

3. Wanted Academy - ta sprawa mnie najbardziej interesuje, zwłaszcza że sam jestem w akademii. Cors i tu znowu słowa skierowane do Ciebie... pisałeś iż uśmierciliście ok. 10 ludzi z akademii za pomocą noobów. Wiem że liczba 10 ładnie wygląda, ale chyba lekko przesadziłeś. Co do przydatności Akademii w walce jest ona raczej niewielka ze względu na lev jej członków... ale przecież właśnie dlatego nazywa się akademią. Co do stwierdzeń iż są w niej same nooby które padają to zauważ że jak wpadnie kilku chłopaków na lev 90+ to cóż można zrobić mając 40 lev? wyrok juz zapadł. O sile akademii będziemy mogli przekonać się dopiero podczas dużej otwartej bitwy. Jeżeli chcecie się przekonać o naszym zgraniu to może zaimprowizujmy starcie pomiędzy akademiami na kształt wojny miast???

4. Wynik wojny - na to pytanie tak naprawdę nikt nie zna odpowiedzi, gdyż siły są wyrównane po obu stronach i póki co obie strony unikają Walnego zgromadzenia. Jak narazie Wanted udało się przeprowadzić kilka naprawdę udanych akcji, mimo przeważającej ilości wrogów.

Teraz tak btw. zastanawiam się czy niektórzy czytają co piszą? Na forum każdy każdemu wymyśla a to od noobów a to od boot userow. Panowie trochę kultury nie zachowujmy się jak przeczkolaki!
Cors niewątpie w twoje umiejętności gry, posty tez całkiem dobre piszesz lecz czasem cię ponosi (szczególnie jeżeli chodzi o Draza – co on ci zrobił?). Nosso niemartw się wkońcu załapiesz się na jakąś zadymę ale pamiętaj to jak wypadniesz zależeć będzie w zupełności od Ciebie (wiadomo, że każdy ma jakieś życie poza Tibią i czasem lagi).

Eldyn
12-04-2006, 09:15
Sebridien
Apr 12 2006, 01:42:40 CET Killed at Level 107 by Minavand

Xalf
Apr 12 2006, 01:43:17 CET Killed at Level 89 by Minavand
and by Abu Loppez

Anoniemk
12-04-2006, 09:20
Wszystkie fragi zdobywane przez Wanted są po północy;-)

wr00n
12-04-2006, 09:58
Wyedytowalem bo nie chce miec hunta.

Farm~
12-04-2006, 10:20
Channel saved at Tue Apr 11 09:00:49 2006
08:54 Dazo Warchief: why?
08:54 Dazo Warchief: mam aola
08:54 Dazo Warchief: tracisz swoj czas/runy
08:54 Dazo Warchief: utani hur
08:55 Dazo Warchief: utani hur
08:55 Dazo Warchief: utani hur
08:56 Grimm: hmm
08:56 Grimm: a wiec
08:56 Grimm: reasumujac
08:56 Grimm: 20k
08:56 Dazo Warchief: ta
08:56 Grimm: za runki jestes mi winnien xd
08:56 Dazo Warchief: a ja stracilem tez w huuj runow
08:56 Dazo Warchief: -.-
08:56 Dazo Warchief: nic nie zaplace
08:56 Grimm: ok
08:56 Grimm: to nie pograsz
08:56 Grimm: ;)
08:56 Dazo Warchief: kuurwa swoja droga to nie ladnie bic brata swojego rune,makera
08:56 Grimm: no to twoj brat tez padnie.
08:56 Dazo Warchief: a on to za co?
08:56 Dazo Warchief: za to ze ci hmmy robi?
08:56 Grimm: za to ze ty nie chcesz palcic
08:57 Dazo Warchief: aha
08:57 Dazo Warchief: czlowieku
08:57 Dazo Warchief: nie bede placicl
08:57 Dazo Warchief: wole tracic aol i blessy
08:57 Grimm: Nie bedzie gral.
08:57 Dazo Warchief: niz dawac tobie zarobic
08:57 Dazo Warchief: nie bede gral
08:57 Grimm: :)
08:57 Dazo Warchief: trudno
08:57 Grimm: ok
08:57 Dazo Warchief: ale ty nie bedziesz kasy mial
08:57 Grimm: powiedz to tez twojemu bratu
08:57 Grimm: xd
08:57 Grimm: Mam duzo kasy
08:57 Grimm: xd
08:57 Dazo Warchief: no to po co ci moja?
08:57 Grimm: za moje runki.
08:57 Grimm: nie chce byc na -
08:58 Dazo Warchief: nie trzeba bylo strzelac we mnie
08:58 Grimm: bo cwiczylem pvp.
08:58 Dazo Warchief: to sobie scwicz na otsie
08:58 Dazo Warchief: bo rezczywsice musisz potrenowac
08:58 Grimm: chcesz 2 bana ?
08:58 Dazo Warchief: 2 bana za?
08:58 Grimm: za gowno.
08:58 Grimm: juz nie pograsz
08:58 Grimm: i nic nie masz do zaplaty
08:58 Grimm: hunted 4 ever
08:58 Grimm: + your borther.
08:58 Grimm: cu
08:58 Dazo Warchief: narazie
08:58 Grimm: Sijj paly.
08:58 Dazo Warchief: ty ssiesz coddzienie
08:58 Grimm: poliz stopy
08:58 Dazo Warchief: frajerze
08:58 Dazo Warchief: zaajeebany
08:59 Grimm: xd
08:59 Grimm: ok
08:59 Grimm: Make new char.
08:59 Dazo Warchief: po co
08:59 Dazo Warchief: zebys go random spekowal?
08:59 Dazo Warchief: ten mi sie podoba
08:59 Grimm: ta
08:59 Grimm: ciekawe ile bedziesz walil expa
08:59 Grimm: /dzien
08:59 Dazo Warchief: hehe
08:59 Dazo Warchief: wiecej niz ty
08:59 Dazo Warchief: siedzac w pz na wojnie
09:00 Grimm: haha
09:00 Grimm: xd
09:00 Dazo Warchief: teraz koalicji nie ma to taki cwany
09:00 Grimm: aff
09:00 Grimm: ok
09:00 Grimm: .
09:00 Dazo Warchief: idz zabij np deeamonicuz

A wy kuurwa co, malo macie jeszce wrogow?
@edit : poprawialem przeklenstwa

Ucieklem mu z 4 poziomu cyclo xD

GRATZ!!1!~

Nosso Mc'Furry
12-04-2006, 10:35
Hmm zastanawiam się od czego by tu zacząć bo czytając niektóre wypowiedzi aż się we mnie gotuje.

Jest kilka tematów które przewija się na non stop:

1. Drazharm - chyba najpopularniejsza osoba na serwerze. Nieba chyba nikogo kto by o nim nie słyszał. Jedni mu gratulują, inni poniżają... ale chyba wszyscy po części zazdroszczą jego umiejętności gry. Bo niema chyba w Vision i DoF nikogo kto niemiał by go na VipLiście i przynajmniej raz nie rzucił exiva "Drazharm. A tak wogóle to jeszcze nikt niestwierdził tutaj że używa on bota.

2. Sprawa bota - gdy tylko komuś dobrze wchodzą SD lub UH odrazu musi on używać bota. Cors tłumaczysz się że przeżyłeś 3 UE bo miałeś ringa (wporządku) ale pisałeś też, że użyłeś czaru Exura Vita twierdząc że żaden bot tego niepotrafi. Otóż uświadomię Cię jest taki i chyba jest najpopularniejszy na serwerze... nazywa się Tibia Black Ice. Ale sprawę używania bota pozostawmy GM i tak się nikt nie przyzna do używania.

3. Wanted Academy - ta sprawa mnie najbardziej interesuje, zwłaszcza że sam jestem w akademii. Cors i tu znowu słowa skierowane do Ciebie... pisałeś iż uśmierciliście ok. 10 ludzi z akademii za pomocą noobów. Wiem że liczba 10 ładnie wygląda, ale chyba lekko przesadziłeś. Co do przydatności Akademii w walce jest ona raczej niewielka ze względu na lev jej członków... ale przecież właśnie dlatego nazywa się akademią. Co do stwierdzeń iż są w niej same nooby które padają to zauważ że jak wpadnie kilku chłopaków na lev 90+ to cóż można zrobić mając 40 lev? wyrok juz zapadł. O sile akademii będziemy mogli przekonać się dopiero podczas dużej otwartej bitwy. Jeżeli chcecie się przekonać o naszym zgraniu to może zaimprowizujmy starcie pomiędzy akademiami na kształt wojny miast???

4. Wynik wojny - na to pytanie tak naprawdę nikt nie zna odpowiedzi, gdyż siły są wyrównane po obu stronach i póki co obie strony unikają Walnego zgromadzenia. Jak narazie Wanted udało się przeprowadzić kilka naprawdę udanych akcji, mimo przeważającej ilości wrogów.

Teraz tak btw. zastanawiam się czy niektórzy czytają co piszą? Na forum każdy każdemu wymyśla a to od noobów a to od boot userow. Panowie trochę kultury nie zachowujmy się jak przeczkolaki!
Cors niewątpie w twoje umiejętności gry, posty tez całkiem dobre piszesz lecz czasem cię ponosi (szczególnie jeżeli chodzi o Draza – co on ci zrobił?). Nosso niemartw się wkońcu załapiesz się na jakąś zadymę ale pamiętaj to jak wypadniesz zależeć będzie w zupełności od Ciebie (wiadomo, że każdy ma jakieś życie poza Tibią i czasem lagi).

W 90% popieram Twoje zdanie. Zauważ też jak napisałem wyżej że Wanted Academy jest gildią podległą do Wanted, a ów Wanted nie interesuje co się dzieje z członkami WA. Jak Yavimava napisał wyżej "mięso armatnie nam bijecie" No więc sam pomyśl czy opłaca się byc dalej w tej gildii która jest ignorowana przez Wanted =)

Qba =]
12-04-2006, 13:43
Z tym całkowitym ignorowaniem to bym nie przesadzał... ale chyba nie liczysz, ze będą tak poważani, jak członkowie Wanted 0.o ?
Academie każdej gilidii mają podobne prawa i założenia...

Nosso Mc'Furry
12-04-2006, 15:14
']Z tym całkowitym ignorowaniem to bym nie przesadzał... ale chyba nie liczysz, ze będą tak poważani, jak członkowie Wanted 0.o ?
Academie każdej gilidii mają podobne prawa i założenia...

Przypatrz się, raz nawet na własnych oczach widziałem jak Vision ubiło takiego członka własnie WA. Drazharm co dziwne przyleciał, ale czy na pomoc?
Nie sądze, zobaczył co się dzieje i uciekł :/

Oczywiscie ten gość padł bo nie otrzymal żadnej pomocy ze strony rówieśników z Wanted.

@Drazharm

Zmień statystyki wojny.
To co Minavand zdobył przed zadeklarowaniem wojny nie liczy się :)
Tak samo fragi zdobyte przez nas przed wojną się nie liczą (patrz Elite Cruscher)

tajemniczy111
12-04-2006, 15:57
To minavand wypowiedzial wam wojne wczesniej i on zdobyl te fragi, wiec sie licza ;]

Sierput
12-04-2006, 16:06
Macie powyzej przyklad rozmowy. Tak wyglada Azura w wydaniu Wanted :)

Zwieshu
12-04-2006, 16:11
Co do postaci to Gragusiek byl moja powazna postacia i bez sharowania tak jak ty to robisz aaa nie chce ci nic mowic ale mam swoje wlasne postacie na Kyrze 48 palka wiec nie pisz zadnych bzdur jak nie wiesz xD a co do sharowania to kazdy wie ze to robisz zeby od pon. do pt. siedziec po 10h-18h buhahaha smieszne to jest zapewnie mi zaraz wyjedziesz z tekstem ze ty do szkoly nie chodzisz xS zalosny jestes sharingowcu ... tylko tak protafisz grac.

to mnie rozbawilo ze gargusiek jest bez sharowania, nawet ja wiem ze swego zcasu miala minimum 2 ownerow jak naprzyklad Czarek de'cube choc i ja mialem pass do tej postaci przez kilak dni wiec te bajki ze nie szarowales i jest to twoja postac zachowaj dla siebie

tandeta

Zwieshu
12-04-2006, 16:14

hehe moze i ma ale mam jedno pytanie poco zeusowi bot chyba z sd nie strzela a do hmm explo a zwlaszcza gfb bot nie jest potrzebny bo przewaznie uzywa tego jak jzu kogos strapuja, tak mi sie zdaje.

paps

Sathan
12-04-2006, 16:34
Wszystkie fragi zdobywane przez Wanted są po północy;-)

Ale liczac od polnocy do polnocy :]

Nosso Mc'Furry
12-04-2006, 17:59
To minavand wypowiedzial wam wojne wczesniej i on zdobyl te fragi, wiec sie licza ;]

Gdybyś nieco się zastanowił...
Minavand wypowiedział nam wojne i wyszedł z Wanted.
Teraz mamy wojne pomiędzy DoF&Vision vs Wanted więc fragi MInavanda zdobyte w pojedynke nie są liczone.

Może Wanted dodaje je sobie bo boi się że przegra? :S

Franco
12-04-2006, 19:19
Mam ciekawostke dla forumowiczow.

Otoz wasz wielki wodz Drazharm kaze placic mojemu znajomemu 100k za to ze mnie zna-ladny powodzik panie el drazito noobito.

Za pierwszym razem kazal mu placic za to ze mnie zna na rl-lecz chlopak sie pomylil bo moj ziom jest z Nisko a ja Pily-no troche kilometrow no ale Draz pewno nie zna sie na topografii wiec wybaczam mu.

No nic el drazito ciekawe co Ty na to.

Tyle ci twoi membersi pisza ze wy nie robicie pa a tym bardziej Ty a tu widze prosty przyklad pa/wymuszenia.

Gz dla ciebie

Franco

Drazharm
12-04-2006, 20:51
Mam ciekawostke dla forumowiczow.

Otoz wasz wielki wodz Drazharm kaze placic mojemu znajomemu 100k za to ze mnie zna-ladny powodzik panie el drazito noobito.

Za pierwszym razem kazal mu placic za to ze mnie zna na rl-lecz chlopak sie pomylil bo moj ziom jest z Nisko a ja Pily-no troche kilometrow no ale Draz pewno nie zna sie na topografii wiec wybaczam mu.

No nic el drazito ciekawe co Ty na to.

Tyle ci twoi membersi pisza ze wy nie robicie pa a tym bardziej Ty a tu widze prosty przyklad pa/wymuszenia.

Gz dla ciebie

Franco

nie podoba sie? wez sprawy w swoje rece....

zanim ci je obetniemy frajerze bity

Franco
12-04-2006, 21:18
Jestes tak pusty czy tylko mi sie zdaje

Co ty wogole wypisujesz losiu jeden-narazie to ty uciekasz przedemna a nie ja przed toba wiec....:)

Franco

Gargusiekk
12-04-2006, 21:38
to mnie rozbawilo ze gargusiek jest bez sharowania, nawet ja wiem ze swego zcasu miala minimum 2 ownerow jak naprzyklad Czarek de'cube choc i ja mialem pass do tej postaci przez kilak dni wiec te bajki ze nie szarowales i jest to twoja postac zachowaj dla siebie

tandeta

Moze cie zaskocze ale to Czarek De'Cube mial 2 ownerow -.- mnie (Gargusiek) i Czarek, Czarek byl wlascicielem Czarka de~.
A co Do Garga to ja ta postac zalozylem i to ja nim trenilem i expilem.
Wiec mi tu nie pier**l ze ja sharowalem ... bo to jest smieszne,nie wiesz a gadasz glupoty-.-
Grag istnieje/istnial prawie od poczatku Azury. Azura miala miecha kiedy Garg powstal.

Pozdro me xD

Mebius
12-04-2006, 22:52
Moze cie zaskocze ale to Czarek De'Cube mial 2 ownerow -.- mnie (Gargusiek) i Czarek, Czarek byl wlascicielem Czarka de~.
Wiec mi tu nie pier**l ze ja sharowalem ... bo to jest smieszne,nie wiesz a gadasz glupoty-.-
Grag istnieje/istnial prawie od poczatku Azury. Azura miala miecha kiedy Garg powstal.

Pozdro me xD

nie ty tylko bot

Top Secret Name
13-04-2006, 01:21
nie ty tylko bot

Moze i trenil na bocie ale niema uhbota tak jak ty ^^

Top Secret Name
13-04-2006, 01:23
podwojny post plx

Gargusiekk
13-04-2006, 09:52
nie ty tylko bot

Mebi wiesz co ci powiem:
Owszem trenowalem na bocie ale nigdy nie bylem afk powyrzej 90 sec ciagle przy kompie siedzialem, no ale skad ty to mozesz wiedziec jak nie miszkasz w Opolu i nie skilowales takim palkiem jak Garg~ to ci powiem ze bylem zmuszimy siedziec przy kompie bo trenilem na monku bo nie mialem na kim a jak wiadono monk mi by czesto padal na afk .. wiec nie mogle afkowac proste-.-
A co do botow ja nie uzywam Uhbota jak ty , a wiesz czemu? bo ja im nie ufam wole recznie sie uhac i miec pewnosc ze sie trafie.

Zwieshu
13-04-2006, 11:54

Pozdro me xD

hehe to zas mnie zaskoczylem bo ja zaczolem grac na azurze chyba w 2 miechu jej istnienia, a dowiedzialem sie o twoim istnieniu jak mialem cos kolo 45lv a ty 20+ wiec jesli Gargi~ powstal po miechu gdy powstala azura to chyba zalozyles ta postac wtady a zaczoles grac po 4 miechach nia dopiero i jesli sie nie myle przezto ze Czarek mial malego hunta

paps

Gargusiekk
13-04-2006, 13:00
hehe to zas mnie zaskoczylem bo ja zaczolem grac na azurze chyba w 2 miechu jej istnienia, a dowiedzialem sie o twoim istnieniu jak mialem cos kolo 45lv a ty 20+ wiec jesli Gargi~ powstal po miechu gdy powstala azura to chyba zalozyles ta postac wtady a zaczoles grac po 4 miechach nia dopiero i jesli sie nie myle przezto ze Czarek mial malego hunta

paps

Powiem tak Czarek de~ powstal odrazu jak Azura powstala pamietam jak w cafe all czekali na new serv wtedy czarek powstal i ja ta postacia wtedy nie gralem bo gralem na valori poczym po 3 tyg. czarek de~ przestal grac i poszedl na inny serv a to dlatego bo sie rodzinka rozpadla.Pozniej mi kumpel z kl powiedzial ze ma 42 rp na azurze Tie F~ wiec se zrobilem palka i se przypomnialem ze moge miec monka i tak sie zaczelo moja gra na 2 postaciach Garg powstal dokladnie jak azura miala 37 dni. Dobrze powiedziales "a dowiedzialem sie o twoim istnieniu jak mialem cos kolo 45lv a ty 20+" to ty sie dowiedziales o mnie a wszyscy nie musieli wiedziec wtedy o moim istnieniu jak ja zrobilem 20 lvl to mialem 70/65 14 m vll i to robilem owszem dlugo bo nie mialem kompa ani neta wiec onlly cafe a w cafe siedzialem dziennie od 2-4h wiec nie bylem wtedy bardzo znamy bo malo siedzialem, atak na marginesie wtedy mialem malo znajomych w vipach mialem tylko 4 ppl Diamend , Tie F~ Zeus~ Czarek~ i mnie malo znalo bo siedzialem przez 6 miechow jesli nie wiecej na rotach gornych w veno i trenilem wiec dlatego sie tak pozno o mnie dowiedziales ;p a noobkami se runy przynosilem ;p zeby se Hmm trzaskac ;] etc.

Gargusiekk
13-04-2006, 13:01
sory za podwojnego posta -.-

Melon
13-04-2006, 13:08
Moszczyn jaki ty sprytny ;)

Cors Ent
13-04-2006, 15:54
To jest topic o wojnie czy " Urzekła mnie twoja historia odc Gargusiek " ?
a moze " Wybacz Mi odc waste char Gargusiek " ?

bo tak czytam juz z 20 postów i sie zastanawiam czy dobry topic otworzyłem
kogo to obchodzi? tutaj o wojnie dyskutujemy a nie o Garguskach, zróbcie sobie inny topic plx - bo mnie to nudzi

Ise~
13-04-2006, 16:19
Oryginał (Antica):

http://i8.photobucket.com/albums/a24/Telamont_Tanthul/Inne/war.jpg

Moja wersja (Azura):

http://i8.photobucket.com/albums/a24/Telamont_Tanthul/Inne/war2.jpg

Wybaczcie, iż nie mam takiego talentu do napisów, jak autor oryginału. ; p Skorzysatłem z painta. ; )

Pozdrawiam ...

Grebol
13-04-2006, 16:39
Ise~ to było dobre :D
Może jeszcze coś wklej ;)

Mebius
13-04-2006, 16:43
nie uzywam uhbota? 8o

Bad liman
13-04-2006, 20:58
Gargusiek
Created:Aug 27 2003, 22:58:44 CET

Sprawa Garguska wyjasniona

Banished:until deletion because of macro use

Wstydzil bys sie gar~:p

Mebius
13-04-2006, 23:43
Lord Pinius gryzie glebe,

pare nobkow wystarczylo :fuck:

Sathan
14-04-2006, 00:34
Ise@
Fajny rysunek :D

Franek ^^
14-04-2006, 00:41
Mebi wiesz co ci powiem:
Owszem trenowalem na bocie ale nigdy nie bylem afk powyrzej 90 sec ciagle przy kompie siedzialem, no ale skad ty to mozesz wiedziec jak nie miszkasz w Opolu i nie skilowales takim palkiem jak Garg~ to ci powiem ze bylem zmuszimy siedziec przy kompie bo trenilem na monku bo nie mialem na kim a jak wiadono monk mi by czesto padal na afk .. wiec nie mogle afkowac proste-.-
A co do botow ja nie uzywam Uhbota jak ty , a wiesz czemu? bo ja im nie ufam wole recznie sie uhac i miec pewnosc ze sie trafie.
Ta garg~ tylko zebys Ty potrafil sie uhac recznie..ze lama jestes to wszyscy wiedza..

Bad liman
14-04-2006, 00:52
Gargusiek twoj ban mowi sam za siebie8o

GZ MEBI:cup:

Gargusiekk
14-04-2006, 02:52
Gargusiek
Created:Aug 27 2003, 22:58:44 CET

Sprawa Garguska wyjasniona

Banished:until deletion because of macro use

Wstydzil bys sie gar~Gargusiek twoj ban mowi sam za siebie8o

GZ MEBI:cup:

Jak chcesz wiedziec to ja zmienilem serw na Kyre jak bylbys sposzczegawczy to bys zauwazyl ze all chary odkrylem.. a na kyrze zrobilem w 2 dni 30 najta poczym chcialo mi sie w kime pujsc bo gralem 48h to se macro na train dalem a zapomnialem ze wczesniej juz bylem karany wiec acc przepadl. Dla udowodnienia ci cos ci pokaze popatrz sie na czas logniecia to sie lekko zdziwisz dla ulatwienia ci zazlaczylem ci strzalkami gdzie masz sie gapic

Name: Gargusiek
Sex: male
Profession: Royal Paladin
Level: 60
World: Azura
Residence: Venore
Last login: Jan 02 2006, 20:08:03 CET <--

ame: Zykerin
Sex: male
Profession: Knight
Level: 30
World: Kyra
Residence: Ab'Dendriel
Last login: Jan 02 2006, 21:36:35 CET <--

Gargusiekk
14-04-2006, 02:56
Ta garg~ tylko zebys Ty potrafil sie uhac recznie..ze lama jestes to wszyscy wiedza..

Dla twojej wiadomosci umiem sie uhac recznie i juz to kilka razy udowodnilem Szwedon jak np. Coz~ Haw~ Ice~ Rula~ moze sie jeszcze okazac ze to ty sie nie umiem uhac recznie xD

Cors Ent
14-04-2006, 03:57
Gargusiek nie watpie ze " urzekła mnie twoja historia " ale moze opisz ja w artykule do gazetki i tam daj a nie post za postem w topicu o wojnie zapisujesz
co do twojego udowadniania to do dzis pamietam jak cie solo w venore koło psów trapnołem, podleciał asari i padles w 2 minutki, a potem tydzien płakania ze skill ci spadł - tyle apropo mojej wizji twojej walecznosci - ale to nie ma nic wspolnego z wojna wiec dosc piesni

btw Lord Pinius - killed by noob chars :)
to jest moj faworyt w wanted! waleczny - nie ma co :P

Franco
14-04-2006, 08:40
Gargusiek nie watpie ze " urzekła mnie twoja historia " ale moze opisz ja w artykule do gazetki i tam daj a nie post za postem w topicu o wojnie zapisujesz
co do twojego udowadniania to do dzis pamietam jak cie solo w venore koło psów trapnołem, podleciał asari i padles w 2 minutki, a potem tydzien płakania ze skill ci spadł - tyle apropo mojej wizji twojej walecznosci - ale to nie ma nic wspolnego z wojna wiec dosc piesni

Heh-gz dla teamu-Lord Pinius lepiej zaopatrz sie w bota-ask tam Dalipi-bo jak tak dalej pojdzie to dogonisz Gammblera ze skillami w dedach:)

Franco

Ise~
14-04-2006, 10:04
Heh-gz dla teamu-Lord Pinius lepiej zaopatrz sie w bota-ask tam Dalipi-bo jak tak dalej pojdzie to dogonisz Gammblera ze skillami w dedach:)

Franco

No cóż, ten nowy owner, to jest niestety .. lama.

Starego znam z reala, i on napewno by nie afkował przed domkiem, ani nie dał się zabić Corsowi SOLO ...

I nie wlatywał by na statek z wesołym okrzykiem "yo all!" podczas gdy członek jego gilldi padł, i reszta się zbiera .. Tam samo, nie wyzywał by kogoś, kto grzecznie zapytał się go, czy to prawda, że e-plate z demonów zlootowali kiedyśtam, czy też nie kradł by, mówiąc, iż mu mało pieniędzy zostało (zaledwie 100k) ...

Miejmy tylko nadzieję, że stary owner wróci, bo ten nowy się niebawem zrookuje ... -_-"

@Sathan

Dziękuję, jesteś chyba pierwszą osobą, która go zauważyła. ]xD

Pozdrawiam ..

Sathan
14-04-2006, 10:25
>I have more!
>
>
>Maly Enth
>Apr 13 2006, 02:15:12 CET Killed at Level 50 by Nosso Mc'Furry
>
>Killed because Nosso was boring :/

Nosso no brawo niezly zabijaka z ciebie... Moim zdaniem to odnalazl bys sie w Dof academy

Gargusiekk
14-04-2006, 20:28

Owszem Cors trapnoles mnie bo bylem idiota ze tam zlazlem .. jak zaczoles mnie lac to ja do Yavi~ pisalem poczym przybiegl asari i wiedzialem juz ze padne bo predzej czy pozniej by mi sie uhy skaczyly a zabiliscie mnie dlatego tak szybko bo mi sie net zjebal .. gdyby nie on to bym sie uhal tak az by mi sie uhy skaczyly -.- ale Gz a jezeli ci chodzi o skile to mi spadlo 2.5 disa bo bylem bez blessow, ale i tak sie pozniej podnioselm.Moze nie wiesz ale Asari mnie pozniej przepraszal i za dead'a dostalem cash -.- dobra konczymy o nie gadac. Czekam na jakas open battle ;] wkacu forum o wojnie a nie o mnie ;p

Cors Ent
14-04-2006, 22:29
Panie Ise~ apropo padania jak noob

Isecross
60 lvl rycek - Wanded academy

http://i11.photobucket.com/albums/a196/Corsik/War/UO0009.jpg

http://i11.photobucket.com/albums/a196/Corsik/War/UO0010.jpg

Apr 14 2006, 21:25:52 CET Killed at Level 60 by Sebridien
and by Wishoor

Exectric
58 lvl rycek Wanted academy

Apr 14 2006, 21:06:55 CET Killed at Level 58 by Mexenoth Strastin
and by Cors Ent
niestety screenów brak z niego brak :S

Ise~
14-04-2006, 22:30
Ahhh, i na mnie przyszła pora. ^^

Apr 14 2006, 21:25:52 CET Killed at Level 60 by Sebridien and by Wishoor

Cors, proszę, powiedz, że masz filmik. ]xD Bo zajęty uhaniem się byłem, nie zdążyłem zrobić screena. ]xD

@Cors~

Padania jak noob, cwaniak, bo on miał przewagę liczebną (ja sam, ich z 10-ciu). ]xD

Kto ma mojego vamp shielda? ^^

Pozdrawiam ...

Cors Ent
14-04-2006, 22:37
filmiku niet - bo leciałem prosto po 15 min locka jak gosica na larwach na ankh ubilismy i nie było czasu na reloga - ale w poscie up masz screeny :D

zdarzylem screenera odpalic - wiedziałem ze ci sie spodoba wiec pstryknołem :]

edit
@Isecros
nie dziesiecu a ledwie 4-5 co sdkowalo, a trapnelo cie 3 ;p
tylko o to chodzi ze jak 10 min po tym jak zabilismy Exectric i latamy cała gildia po tibia szukajac wanted/ wanted academy - ty sobie radosnie na ghostlandzie siediz i macki z ghuli zbierasz zamiast exive porzuac i sie zainteresowac co sie w sweicie dzieje :P

Nosso Mc'Furry
14-04-2006, 23:55
>I have more!
>
>
>Maly Enth
>Apr 13 2006, 02:15:12 CET Killed at Level 50 by Nosso Mc'Furry
>
>Killed because Nosso was boring :/

Nosso no brawo niezly zabijaka z ciebie... Moim zdaniem to odnalazl bys sie w Dof academy

Kogo mieliśmy bić jak całe Wanted było off? :)

Franco
15-04-2006, 09:09
Widzisz tyle pyskowales a tu prosze chlopaki cie ubili:)

Czekaj tylko znajde czas na gre to tez polatam na tibii:)

Narazie praca i przygotowania do wyjazdu na wakacje do Polski:)

Pozdro

Franco

Eldyn
15-04-2006, 14:31
dof tylko kozaczy jak nikogo prawie od nas nie ma
wczoraj sie zalogowalismy wszyscy uciekli do pz w nocy zostalo nas 2 a z dofa i vision prawie 10 i mnie wolali zebym walczyl

a teraz heg i reszta ekipy znowu do pz uciekla zal mi was

zaraz nosso znowu zrobi posta jak to wanted sie boi dofa :(

wr00n
15-04-2006, 16:19
tajemniczy to sir kiks

tajemniczy111
15-04-2006, 16:41
Hm...
15:36 You see a dead human (Vol:10).You recognize Xajaki. He was killed by Drazharm.

Nosso Mc'Furry
15-04-2006, 20:01
dof tylko kozaczy jak nikogo prawie od nas nie ma
wczoraj sie zalogowalismy wszyscy uciekli do pz w nocy zostalo nas 2 a z dofa i vision prawie 10 i mnie wolali zebym walczyl

a teraz heg i reszta ekipy znowu do pz uciekla zal mi was

zaraz nosso znowu zrobi posta jak to wanted sie boi dofa :(

Podzielam twoje zdanie.
Dodam że wy też kozaczycie jak nas nie ma online, a nam to wypominasz.

Wczoraj było nas zaledwie trzech was sześciu i chcialem żeby ów
Sir Damian Mora wyszedl przed depo, a on stwierdził że nie chce wyjść bo się boi że padnie.
Wtedy byłem jako jedyny w Venore :/

Sathan
15-04-2006, 20:30
Podzielam twoje zdanie.
Dodam że wy też kozaczycie jak nas nie ma online, a nam to wypominasz.

Wczoraj było nas zaledwie trzech was sześciu i chcialem żeby ów
Sir Damian Mora wyszedl przed depo, a on stwierdził że nie chce wyjść bo się boi że padnie.
Wtedy byłem jako jedyny w Venore :/

hahahahha Nosso jak to czytam to mi sie ciebie zal robi... Dobrze wiesz ze gdyby bylo was tylko 3 i niebylo by nikogo na noobach to nikt z dof nie wyszedl by z pz.
A jezeli bylo was tylko 3, a kolo niego tylko ty to niewiem w jaki sposob chcial bys Sir~ zabic LOL

Drazharm
15-04-2006, 21:59
Panie Ise~ apropo padania jak noob

Isecross
60 lvl rycek - Wanded academy

Apr 14 2006, 21:25:52 CET Killed at Level 60 by Sebridien
and by Wishoor

Exectric
58 lvl rycek Wanted academy

Apr 14 2006, 21:06:55 CET Killed at Level 58 by Mexenoth Strastin
and by Cors Ent
niestety screenów brak z niego brak :S

ryckow z vision academy to ja zabijam solo dla sportu

now eat this:
http://s14.photobucket.com/albums/a313/urbexx/War/?action=view&current=xajaki.jpg

Xajaki
Apr 15 2006, 15:36:23 CET Killed at Level 112 by Drazharm

Vice
15-04-2006, 22:19
Xajaki

Wkońcu ktoś go ubił :cup:

Franco
15-04-2006, 22:48
ryckow z vision academy to ja zabijam solo dla sportu

now eat this:
http://s14.photobucket.com/albums/a313/urbexx/War/?action=view&current=xajaki.jpg

Xajaki

Zastanow sie co wypisujesz bo tu puste jest

"[QUOTE=Drazharm]ryckow z vision academy to ja zabijam solo dla sportu"

No ale tak kogo to Draz juz nie zabil 3/4 azury ubil bo 1/4 jest retired-kazdego na solo bierze kazdy sie go boi.Nie no gz dla ciebie, ale next time wez sie zastanow co piszesz bo az zal mi ciebie.

Franco

Mebius
15-04-2006, 23:37
A jezeli bylo was tylko 3, a kolo niego tylko ty to niewiem w jaki sposob chcial bys Sir~ zabic LOL

a gdzie on napisal ze chcial go zabic?

Drazharm
15-04-2006, 23:42
Zastanow sie co wypisujesz bo tu puste jest

"[QUOTE=Drazharm]ryckow z vision academy to ja zabijam solo dla sportu"

No ale tak kogo to Draz juz nie zabil 3/4 azury ubil bo 1/4 jest retired-kazdego na solo bierze kazdy sie go boi.Nie no gz dla ciebie, ale next time wez sie zastanow co piszesz bo az zal mi ciebie.

Franco

jestes zbyt glupi zeby czytac ze zrozumieniem?

Name: Alwar De'Kox
Level: 47
Guild membership: Warrior of the Vision Academy

Character Deaths
Apr 15 2006, 13:11:33 CET Killed at Level 49 by Drazharm

Franco
16-04-2006, 00:25
[QUOTE=Franco]Zastanow sie co wypisujesz bo tu puste jest

"

jestes zbyt glupi zeby czytac ze zrozumieniem?

Name: Alwar De'Kox
Level: 47
Guild membership: Warrior of the Vision Academy

Character Deaths
Apr 15 2006, 13:11:33 CET Killed at Level 49 by Drazharm

Ty takie lvle jak tu ten co wymieniles to my noob charami zabijamy-szkoda nam uj na takie lvl no ale ty wielki mastah wolisz main charem wybijac-a co to za trudnosc ubic 47 lvl majac 151-pewno odpiszesz ze ja to bym nawet 20 lvl nie zabil-heh smieszne no ale coz;P

Franco

tajemniczy111
16-04-2006, 14:15
Franco to byla taka aluzja, ale widac ze jej nie zruzumailes.

Franco
16-04-2006, 14:21
Franco to byla taka aluzja, ale widac ze jej nie zruzumailes.

Draz to twoj mentor ze go tak bronisz?

Draz-nie wiedzialem ze masz adwokata

Franco

Sathan
16-04-2006, 15:21
Zazwyczaj jak chcesz kogos wyciagnac z pz to poto zeby zabic, chyba ze Nosso chcial aby ten pokazal mu gdzie moze kupuic bolty...

Sathan
16-04-2006, 16:03
Franco jesli ci szkoda ujotow na takie lvle to na kogo chcesz je zostawic? Bo jakos nie wydaje mi sie ze sie tobie wolne przydadza...

Top Secret Name
17-04-2006, 00:15
Franco jesli ci szkoda ujotow na takie lvle to na kogo chcesz je zostawic? Bo jakos nie wydaje mi sie ze sie tobie wolne przydadza...

dokladnie 8o twoje sandrowate pvp rox xD

Anum
17-04-2006, 00:51
Hufoxon:
Apr 16 2006, 23:31:55 CET Killed at Level 92 by Sandra Magnus
Za neutralów się bierzecie? Czy może to dlatego, że to rl kilku ludzi z Wanted...?

Cors Ent
17-04-2006, 01:19
On wie czemu padł, to chyba wystarcza

Anum
17-04-2006, 01:24
Anum 0:30:16
wiesz czemu padłeś?
Hufoxon 0:30:26
no zaraz mu wy(cenzored: uderze)ie
Hufoxon 0:30:36
za to ze blokowalem shanozowi hydry
Hufoxon 0:30:44
i to bylo przed wojna troche

Każdy powód jest dobry co nie? Nie ma to jak mieć więcej wrogów...

Qual
17-04-2006, 01:25
Hufoxon:
Apr 16 2006, 23:31:55 CET Killed at Level 92 by Sandra Magnus
Za neutralów się bierzecie? Czy może to dlatego, że to rl kilku ludzi z Wanted...?

Pomaganie ludziom z Wanted bedzie surowo karane, macie przyklad teraz. Btw dzieki za dsm i glegi :)

Cors Ent
17-04-2006, 01:30
Anum 0:30:16
wiesz czemu padłeś?
Hufoxon 0:30:26
no zaraz mu wy(cenzored: uderze)ie
Hufoxon 0:30:36
za to ze blokowalem shanozowi hydry
Hufoxon 0:30:44
i to bylo przed wojna troche

Każdy powód jest dobry co nie? Nie ma to jak mieć więcej wrogów...

przed wojna?
moja wojna z Wanted zaczeła sie 5 miesiecy temu
w tym czasie blokował Shanozowi i Sathanowi hydry

jeszcze jakies pytanie?

btw. AoL kosztuje mniej niz G legi, Dsm i Bp runek - tak na przyszłosc dla tego pana

Eldyn
17-04-2006, 01:48
cors musisz zabic jeszcze
sparte,radzikk, paef ball. archange sare zy jak ona tam raula bo ihal dsy jak chodzilismy :) jak bedziesz chcial wiecej name moich blokerow msg :)
a pozatym to ze zabijacie moich bylych blokerow to myslicie ze to cios skierowany w mnie ;P ja i tak expic bede ;) bo juz nie potrzebuje blokera
teraz my zajmiemy sie waszymi przyjaciolmi :D

Franco
17-04-2006, 08:40
cors musisz zabic jeszcze
sparte,radzikk, paef ball. archange sare zy jak ona tam raula bo ihal dsy jak chodzilismy :) jak bedziesz chcial wiecej name moich blokerow msg :)
a pozatym to ze zabijacie moich bylych blokerow to myslicie ze to cios skierowany w mnie ;P ja i tak expic bede ;) bo juz nie potrzebuje blokera
teraz my zajmiemy sie waszymi przyjaciolmi :D

czyli mna-nie no czuje sie wyrozniony-tylko napisz kiedy bo sie doczekac nie moge-aha i poczekaj az znajde czas na tibie wtedy pogadamy:)

Franco

Eldyn
17-04-2006, 11:33
@Franco
kozaku nigdy ciebie nie ma tak bys juz padl pfff

Sathan
17-04-2006, 13:36
Heheh racja franco i nosso kozaki na forum, tylko ze ten drugi potrafi jeszcze zabic 2x nizszy lvl od siebie z wanted academy. A co do Hufoxona to wy wszyscy gadaliscie ze Draz wymysla sobie jakies bezsensowne powody do zabijania, a to to niby co jest?! Wszyscy blokerzy dof&vision sa hunted by me, nawet ci neutrali na wojnie...

Cors Ent
17-04-2006, 15:16
Sathan jestes zalosny
zrobiłes chara w 2-3 osoby sharujac go. NIGDY, powtarzam PRZENIGDY nie walczyłes.
nawet na tej wojnie - to ze pojawiłes sie tam gdzies jak lecieliscie w 20 osób jak np na Xajakiego to nie walka - to egzekucja i tu nie trzeba skilla zeby w 20 osób zabic jedna

ostatnia " walka " to jak dla mnie gs- bridge - tam naprawde było trzeba myslec i wiedziec jak grać.

i teraz ty panie jeden z ownerów sathan bella wyzywasz od noobów w pvp na forum gosci którzy wojny na azurze wygrywali jak ty jeszcze nie wiedziałes ze cos takiego jak Tibia istneje?
cos mi sie tu niezgadza

najpierw musiałbys cos zrobic zeby udowodnic swoja wyższosc zeby sie z nia obnosic - a jak narazie nie zrobiełes na ZADNEJ - powtazam ZADNEJ, nie tylko obecnej wojnie kompletnie nic
to cos jak demagogia Leppera

Cors

Drazharm
17-04-2006, 15:27
Boki zrywam jak czytam wypociny corsa. Jakby chcial cos madrego wymyslec, a nie mogl. :D

Bad liman
17-04-2006, 16:16
Draz~ to ja sie smieje z twoich postow,bo nie piszesz nic konkretnego,nie potrafisz ulorzyc kilku zdan,i piszesz jakies "wypociny" ze cors nie ma racij,albo cytat "frajerki beda badac jak kaczki" to jest wedlog ciebie madre??

akurat cors ma racje ,bo sathan zeczywiscie chyba gowno robi w tej wojnie,z tego co wiem to na poczatku 4 osoby graly shanozem ,pozniej sie podzielili i teraz 2 graja shanozem i 2 sathanem

tyko ciekawi mnie kiedy na nich przyjdzie kolej8o

ktos pewnie powie ze gowno wiem o wojnie,a ja powiem ze wiem tyle ile mosze zeby sie wypowiadac na temat wojny w tym forum:cup:

Raul de Azura
17-04-2006, 16:34
"frajerki beda badac jak kaczki"

@Drazharm
Frajerek to Ty jestes, jak narazie to klepiecie nas pojedynczo a jak my sie zbierzemy i chcemy bic to co ? Wanted odrazu znika z vip? dlaczego ? Sracie sie ?8o pozniej Urb sie zali ze nas jest 40 i nie mozecie nic zrobic... to co mamy sie na grupy podzielic i was atakowac ?:p pomysl stary i zastanow sie nad soba:baby:

Kozaczysz ze Mina przed deklaracja wam nabil fragow a tak co pizdy z was jak h**

Siema Nara

Maxxonek
17-04-2006, 17:33

@Drazharm
Frajerek to Ty jestes, jak narazie to klepiecie nas pojedynczo a jak my sie zbierzemy i chcemy bic to co ? Wanted odrazu znika z vip? dlaczego ? Sracie sie ?8o pozniej Urb sie zali ze nas jest 40 i nie mozecie nic zrobic... to co mamy sie na grupy podzielic i was atakowac ?:p pomysl stary i zastanow sie nad soba:baby:

Kozaczysz ze Mina przed deklaracja wam nabil fragow a tak co pizdy z was jak h**

Siema Nara

Wojne wygrywa ta gildia, ktora podczas i po niej moze spokojnie grac i potencjalnie jest narazona tylko na mass logi gildii przeciwnej. W wojnie wbrew pozorom nie chodzi o jakosc. Takie jest moje zdanie.

Nosso Mc'Furry
17-04-2006, 18:29
Boki zrywam jak czytam wypociny corsa. Jakby chcial cos madrego wymyslec, a nie mogl. :D

Odezwał się ten co k**wa pisze same mądrości na tym forum.
Maxymalnie ułożyłeś 2/3 zdania bez k***a żadnego sensu.

To co pisze Cors jest w 100% prawdą.
Shanoz i Sathan mówią że ja wielki forum fighter. Nie ja siedziałem ostatnio w pz. Czekaliśmy na was i co? Draz sie wlogował, posiedział w pz i dał loga, wielki k***a lider!
Boicie sie jak psy że dostaniecie w wyrównanej walce.
Zobaczymy kto będzie błagał o litość... zobaczymy ;)

Dlatego strzeżcie się Shanoz, Sathan i wszyscy wasi ownerzy.

Franco
17-04-2006, 18:46
@Franco
kozaku nigdy ciebie nie ma tak bys juz padl pfff

Jak ja walczylem na wojnie na tym landzie to ty jeszcze nie wiedziales co to Azura-wiec przestan wypisywac glupoty-teraz nie walcze bo czasu nie mam-ale jak go znajde pokaze ci co to Azura-i nie stoj next time w pz-was bylo 10 ja sam i tylko Rulabim smial sie mnie zaatakowac-a pan wielki Shanoz u urba w domq-tak tak tyle zes zrobil wielki smieciu-Bogu dzieki ze macie Draza i Urba bo tak to Wanted juz by padlo jak kaczki

Franco

Najwyzsza prawda
17-04-2006, 18:56
Wy Dofowskie cioty w pysku jestescie naprawde hardzi szkoda ze tylko w pysku.Nabijcie jakies fragi potem sie tu licytujcie kto jest lepszy.Nie umieliscie ubic Fifiego w heelgate bylo was wiecej i jak sie Wanted loglo byla rowna liczba online czemu zescie pouciekali jak cipy??I kto tu jest cykor patalachy.
Franco w jakiej ty wojnie brales udzial???hahahahaha cos wymyslasz nigdy nie walczyles w bitwie zadnej zawsze sie logowales po jakiejs akcij albo wcale i gadales ze lagi albo ze nie mogles.Raz tylko byles na Fibuli gdzie fraga na Manurze zlapales i to bylo tylko ten jeden raz.Dlatego na serwie masz ksywke cykor albo s*******ajacy w krzaki ty lamusie pierdolony wiec nie pierdol tu ze jestes taki bohater a ty Nosso i Cors jebnijcie sie w te durne lby,Cors jeszcze walczy trzeba to przyznac ale ty Nosso skoncz tu szczekac bo kurwa tylko w depo wisisz a na forum pierdolisz glupoty.
Teraz bana mi dajcie zebym wiecej tu nie pisal bo mi sie nie chce ale nieraz sie tak w*****e ze nie moge sie powstrzymac.

Franco
17-04-2006, 19:19
Wy Dofowskie cioty w pysku jestescie naprawde hardzi szkoda ze tylko w pysku.Nabijcie jakies fragi potem sie tu licytujcie kto jest lepszy.Nie umieliscie ubic Fifiego w heelgate bylo was wiecej i jak sie Wanted loglo byla rowna liczba online czemu zescie pouciekali jak cipy??I kto tu jest cykor patalachy.
Franco w jakiej ty wojnie brales udzial???hahahahaha cos wymyslasz nigdy nie walczyles w bitwie zadnej zawsze sie logowales po jakiejs akcij albo wcale i gadales ze lagi albo ze nie mogles.Raz tylko byles na Fibuli gdzie fraga na Manurze zlapales i to bylo tylko ten jeden raz.Dlatego na serwie masz ksywke cykor albo s*******ajacy w krzaki ty lamusie rzodkiewka jest superony wiec nie rzodkiewka jest super tu ze jestes taki bohater a ty Nosso i Cors uwielbiam jeść bananynijcie sie w te durne lby,Cors jeszcze walczy trzeba to przyznac ale ty Nosso skoncz tu szczekac bo kobieta lekkich obyczajówa tylko w depo wisisz a na forum rzodkiewka jest superisz glupoty.
Teraz bana mi dajcie zebym wiecej tu nie pisal bo mi sie nie chce ale nieraz sie tak w*****e ze nie moge sie powstrzymac.

Muheheheehhe-jeen frag na Manurze-jakbys pamietal lamusie 2x mialem na nim fraga-na wielu innych tak samo-no ale coz ktos ci cos poopowiadal albo gdzies uslyszales i teraz pododawales pare linijek historii Azury-trudne dziecinstwo?-jesli tak to popros mamusie zeby ci pampersa zmienila bo sie pewno posikales-no ale nic tobie trzeba wspolczuc a nie jeszcze bluzgac-hail ulomni:)

Franco

Cors Ent
17-04-2006, 20:41
apropo Shanozów i Sathanów - rozbawił mnie motyw jaki Kan wymysł wczoraj

było pare "zlotów azury" i generalnie chyba wiekszosc odbyła sie u nas - w Poznaniu i pare mordek tych wszystkich forumowych i azuryjskich krzykaczy widziałem
btw do dzis pamietam jak niczym terminator do cafe wpadł draz o 3 w nocy i pierwsze słowo jakie usłyszałem było " CORSSS??!! "

ale nvm - Kan obadał cos takiego
niedługo zlot w ZG panow z Wanted
na zlocie zawsze było ze pojawia sie masa wiary i cholera nie wiadomo kto jest kto bo po gebie ciezko nick poznac -
i tutaj wpada do takiego ogólnego rozgardiaszu 3 gosci, ktos pyta "kto wy?" i odpowiedz "my jestesmy Shanoz" za nimi wchodza nastepne 3 osoby i "my jestesmy Sathan Bell"
to bedzie wygladac uroczo ;)

Nosso Mc'Furry
17-04-2006, 22:23
Edited Edited

Avalanche
17-04-2006, 23:55
Sądzę, że Wanted zasługuję na większy respekt ze strony obserwatorów? Czemu? Za ich głupotę. Po ciula zaczynali to całe gówno. A jak czytałem dużo wcześniej, że ta wojna zaczęła się od kretyńskiej kłutni no to sorry. Takie macie powody jak dzieci.

kruchy
18-04-2006, 00:16
Sądzę, że Wanted zasługuję na większy respekt ze strony obserwatorów? Czemu? Za ich głupotę. Po ciula zaczynali to całe gówno. A jak czytałem dużo wcześniej, że ta wojna zaczęła się od kretyńskiej kłutni no to sorry. Takie macie powody jak dzieci.

Skonczyles juz??...To zamknij za sobaB)

Sathan
18-04-2006, 01:06
Sathan jestes zalosny
zrobiłes chara w 2-3 osoby sharujac go. NIGDY, powtarzam PRZENIGDY nie walczyłes.
nawet na tej wojnie - to ze pojawiłes sie tam gdzies jak lecieliscie w 20 osób jak np na Xajakiego to nie walka - to egzekucja i tu nie trzeba skilla zeby w 20 osób zabic jedna

ostatnia " walka " to jak dla mnie gs- bridge - tam naprawde było trzeba myslec i wiedziec jak grać.

i teraz ty panie jeden z ownerów sathan bella wyzywasz od noobów w pvp na forum gosci którzy wojny na azurze wygrywali jak ty jeszcze nie wiedziałes ze cos takiego jak Tibia istneje?
cos mi sie tu niezgadza

najpierw musiałbys cos zrobic zeby udowodnic swoja wyższosc zeby sie z nia obnosic - a jak narazie nie zrobiełes na ZADNEJ - powtazam ZADNEJ, nie tylko obecnej wojnie kompletnie nic
to cos jak demagogia Leppera

Cors

Stary ty h** wiesz my nie krecimy filmików co do wojny wpadni pomnie kiedys ale sam...

Co do sharowania znowu h** wiesz nie bende komentowal tego bo to nie ma sensu ty i tak wiesz lepiej...:evul:

Franek ^^
18-04-2006, 02:04
Sathan..Dofoludki wiedza najlepiej wiec lepiej sie z nimi nie klucic..nosso w koncu wczoraj z pza wyszedles, ale jak bylo was 3x wiecej hahuahua :D

jed
18-04-2006, 02:37
apropo Shanozów i Sathanów - rozbawił mnie motyw jaki Kan wymysł wczoraj

było pare "zlotów azury" i generalnie chyba wiekszosc odbyła sie u nas - w Poznaniu i pare mordek tych wszystkich forumowych i azuryjskich krzykaczy widziałem
btw do dzis pamietam jak niczym terminator do cafe wpadł draz o 3 w nocy i pierwsze słowo jakie usłyszałem było " CORSSS??!! "

ale nvm - Kan obadał cos takiego
niedługo zlot w ZG panow z Wanted
na zlocie zawsze było ze pojawia sie masa wiary i cholera nie wiadomo kto jest kto bo po gebie ciezko nick poznac -
i tutaj wpada do takiego ogólnego rozgardiaszu 3 gosci, ktos pyta "kto wy?" i odpowiedz "my jestesmy Shanoz" za nimi wchodza nastepne 3 osoby i "my jestesmy Sathan Bell"
to bedzie wygladac uroczo ;)

Uroczo to wygląda twój ryj... xD Słowa Draza łatwo można usprawiedliwić. Jak zobaczyłem na photobucket twoje zdjęcie to moja reakcja była podobna. Nic dziwnego, że w Tibii taki kozak jesteś. Jak się tak wyglada to trudno niedowartościowywać się grą...

Rankor
18-04-2006, 03:05
Uroczo to wygląda twój ryj... xD Słowa Draza łatwo można usprawiedliwić. Jak zobaczyłem na photobucket twoje zdjęcie to moja reakcja była podobna. Nic dziwnego, że w Tibii taki kozak jesteś. Jak się tak wyglada to trudno niedowartościowywać się grą...
Musisz miec naprawde piekny "ryj" zeby oceniac czyjes twarze, moze dasz swoje zdjecie i dla odmiany my skomentujemy Twoja twarz? =)

Drazharm
18-04-2006, 03:42
swierza porcja fragow, gz dla przema za walcznosc, przyszedl pasc drugi raz bez blessow. deja vu? <bk house> :D

Przemo Ent
Apr 18 2006, 02:14:26 CET Killed at Level 120 by Urbexx and by Minavand
Apr 18 2006, 02:04:46 CET Killed at Level 121 by Minavand

Cors Ent
Apr 18 2006, 02:04:39 CET Killed at Level 98 by Drazharm and by Minavand

Benisario Do'Urden
Apr 18 2006, 02:01:18 CET Killed at Level 78 by Minavand

Qual
18-04-2006, 03:51
gz dla przema za walcznosc, przyszedl pasc drugi raz bez blessow. deja vu? <bk house> :D

Tak to jest deja vu Przemo pada 2 razy, a potem wygrywa wojne, tak i bedzie tym razem :)

Cors Ent
18-04-2006, 03:54
Draz - nagrywałes ty albo Mina?

Drazharm
18-04-2006, 04:12
Draz - nagrywałes ty albo Mina?

niestety Lord Sensej nas nie uprzedzil, za mu druida ubiliscie i poszedl was solowac wiec nikt nie mial czasu na nic jak sie dowiedzielismy, ze go 15 typa leje na pustyni :D

Drazharm
18-04-2006, 04:15
Tak to jest deja vu Przemo pada 2 razy, a potem wygrywa wojne, tak i bedzie tym razem :)

to my wygralismy wtedy wojne. przemo mial w tym swoj udzial, ale maly.

Nosso Mc'Furry
18-04-2006, 04:19
Edited Edited

Drazharm
18-04-2006, 04:29
Nie wciskaj kitu.
Byliście gotowi do zalogowania. Odrazu po złapaniu pz locka spojżałem na vip i sie pojawiliście.

Przypadek?
Nie sądze.

wbij sobie do glowy, ze my zawsze jestesmy gotowi do zalogowania.
na poczatku bylem ja i Lord Sensej, zajelo mi jakis czas obudzenie Minavanda, a Urbexxa to juz w ogole. Gosc spi jak zabity. B)

Przez dlugi czas walczylismy tylko ja i Minavand przeciwko 15 od was, bo Lord Sensej mial tylko czas na uhanie. Po 10min doszedl Urbexx, zabilismy przema i wialiscie az sie kurzylo.

Cóz raz na wozie a raz pod. 1:0 dla was. :confused:

raczej 14:3 dla nas

Abu-Loppez
18-04-2006, 04:47
:) A mnie nie mogli zawolac :P chodz nie powiem po dlugich namowach sie zalogowalem ale skubani mi przeszkodzili w "przyjemnosciach" ae coz cos za cos :)
i nawiazujac do posta hega na foru tibi.com hehe chlopie czyzby wasze morale opadaly :( czy juz nie macie pomyslow na walke :( oh zapomnialem heg i przemo nigdy ich nie mieli :( zawsze potrzebowali lidera _/:baby: ale coz zycie

Raz na wolce a raz w klatce sa zasady w kazdej walce :)

DOF ENJOY :) and be scared of the night :)

"BATMAN NEVER SLEAPS"

Drazharm
18-04-2006, 04:59
hahahaha nowy title dla Abu, `BATMAN POGROMCA DOFU` :D

Abu-Loppez
18-04-2006, 05:13
:kat: From Today Call Me BATMAN:kat:

Slayer Robin
18-04-2006, 11:22
Nie wciskaj kitu.
Byliście gotowi do zalogowania. Odrazu po złapaniu pz locka spojżałem na vip i sie pojawiliście.

Przypadek?
Nie sądze.

Cóz raz na wozie a raz pod. 1:0 dla was. :confused:

pozniej bedzie 2:0 , 3:0 , 4:0 i w koncu obudzisz sie i stwierdzisz "Przegralismy ta wojne"

Zwieshu
19-04-2006, 09:14
moze sobie chlopaki dajcie juz na wstrzymanie i przeczytajcie ten artykul bo ma on w sobie wiele prawdy

http://miasta.gazeta.pl/wroclaw/1,35751,3287549.html

Abu-Loppez
19-04-2006, 10:58
oh no :)
Tak to jest jak rodzice pozwalaja na wiele swoim dzieciom to jak z dziewczynami co maja po 14-16 lat i chodza na "Balety" i za przeproszeniem "Peace, Love & Exstazy" :) nieliczni wieddza o co chodzi :P

a co do tego linka o tym dziecku to zal mi a jeszcze bardziej jego matki ale coz tal to jest wychowanie robi swoje "daj palec a dzieciak wezmie reke" Zycie :)

Pozdro i nie grajcie w tibie jak macie takie syndromy :)

Nosso Mc'Furry
19-04-2006, 13:09
Edited Edited

Ise~
19-04-2006, 13:37
Prędzej ty stwierdzisz że tą wojne przegraliście, bo ja jak i reszta DoF'u nie mamy w planach się poddać ;)

@Draz
Długo wam zajęło obudzenie urba? Myślałem że ten gość w ogóle nie śpi tylko w Tibie gra. Czy ta wojna tak go zmieniła że już zaczyna chodzić spać?! :o

btw. przysłowiowe 1:0 Draek :)

@Abu
Z niego taki pogromca DoFu jak ze mnie Drazharm _/

A co do ostatniej akcji Draz.
Nie chwal się ze garstka od was zabiła ileś tam osób z DoF. W waszym przypadku nie jest to aż takie trudne
Czemu?
Taktyka Drazai Minavanda
Draz wali SD
Minavand UE
Mało osób może przeżyć takie coś... Cóż Przemo nie miał szczęścia tym razem.

Brawo ! Chyba jesteś pierwszą osobą, która to zauważyła ! Tak, oto tajemnica Wanted ! Oni mają taktykę !Dlaczego ? Bo umieją myśleć ... -_-"

A nie tak jak Heg ... Byle do przudu, Sandra poleci, walnie ze 3 ue, może kogoś poza swoimi trafi, i jak będziemy ją w 15-nastu uhać, może nie padnie ... A jak padnie Viskovleen, to trudno. -.-

Pozdrawiam ...

Sierput
19-04-2006, 15:32
Brawo ! Chyba jesteś pierwszą osobą, która to zauważyła ! Tak, oto tajemnica Wanted ! Oni mają taktykę !Dlaczego ? Bo umieją myśleć ... -_-"

A nie tak jak Heg ... Byle do przudu, Sandra poleci, walnie ze 3 ue, może kogoś poza swoimi trafi, i jak będziemy ją w 15-nastu uhać, może nie padnie ... A jak padnie Viskovleen, to trudno. -.-

Pozdrawiam ...

Ise~ 58 levelowy knighcie twoja wypowiedz wskazuje ze duzo widziales, masz spore doswiadczenie w bitwach. Z pewnoscia brales w nich udzial wiele razy :baby:

Drazharm
19-04-2006, 15:33
14:39 Viskovleen: ktorys z koeli owner gral chyba, i si ejej popierdolilo ze ja jestem z wanted.. -.-

Gedd
19-04-2006, 20:08
Prędzej ty stwierdzisz że tą wojne przegraliście, bo ja jak i reszta DoF'u nie mamy w planach się poddać ;)

@Draz
Długo wam zajęło obudzenie urba? Myślałem że ten gość w ogóle nie śpi tylko w Tibie gra. Czy ta wojna tak go zmieniła że już zaczyna chodzić spać?! :o

btw. przysłowiowe 1:0 Draek :)

@Abu
Z niego taki pogromca DoFu jak ze mnie Drazharm _/

Nie chwal się ze garstka od was zabiła ileś tam osób z DoF. W waszym przypadku nie jest to aż takie trudne
Czemu?
Taktyka Drazai Minavanda
Draz wali SD
Minavand UE

haha ty juz przestan gadac o tej taktyce, bo juz sam niewiem czy to jest bardziej smieszne czy zalosne

Ise~
19-04-2006, 20:17
Ise~ 58 levelowy knighcie twoja wypowiedz wskazuje ze duzo widziales, masz spore doswiadczenie w bitwach. Z pewnoscia brales w nich udzial wiele razy :baby:

Po 1. zdziwił byś się.
Po 2. nie gram tamtym charem już, zrobiłem sorca, nim bardziej Wanted pomogę, może nie teraz, ale szybko potrafie lvle bić. xD
Po 3. jeżeli myślisz, że to moja pierwsza postać-mylisz się.
Po 4. wojna nie toczy się jedynie na azurze.

Pozdrawiam ...

kokos@
19-04-2006, 20:32
Czemu?
Taktyka Drazai Minavanda
Draz wali SD
Minavand UE

Ale dlaczego gadasz ze Draz i Mina maja taktyke taka, jesli ci to przeswzkadza to zastosujcie taka sama w dofie przeciesz macie Sandre?? 8o Dlaczego krytykujesz cos skutecznego moze zazrdoscisz im normalnie i dlatego??:p

Mentosek_2005
19-04-2006, 20:42
Ale dlaczego gadasz ze Draz i Mina maja taktyke taka, jesli ci to przeswzkadza to zastosujcie taka sama w dofie przeciesz macie Sandre?? 8o Dlaczego krytykujesz cos skutecznego moze zazrdoscisz im normalnie i dlatego??:p

Sandra ma zryte pvp ;<

Top Secret Name
19-04-2006, 20:47
Sandra ma zryte pvp ;<

zeby zryć trzeba mieć 8o sandra niema pvp :) :dance:

Edit: czego tyle ludzi tu pisze "rzodkiewka" tam gdzie nietrzeba?

Qba =]
19-04-2006, 21:16
Tłumaczenie, że wanted nie ma innej taktyki niż bla bla bla... jest idiotyczne...
Potem najlepiej dodać, że kiedy Dof & Vision jest zalogowane to Wanted siedzi w pz. A co ma kufa robić, kiedy was jest 2x więcej ? Tu chodzi o to, żeby wygrać, a nie żeby nie siedzieć w pz...
Cel uświęca środki- jaka nie byłaby taktyka, ważne by była skuteczna...

The Show must go on... a coraz więcej osób myśli o wypłaceniu się, lub już to zrobiło.

/ Gratz dla czwóreczki po anihi, ładnie wam poszło :)

kokos@
19-04-2006, 22:27
Sandra ma zryte pvp ;<
Ja wiem ze ma zryte , ale jak to mowia ze na wojnie inny owner:p :p. A pozatym to byl tylko przykald ze tez moga zastosowac taka sama taktyke. Nie liczy sie jaka taktyka moze i byc bardzo trudna wazne ze skuteczna:p

Slayer Robin
19-04-2006, 23:57
Name: Viskovleen
Apr 19 2006, 00:14:43 CET Killed at Level 102 by Sandra Magnus

Ciekawa taktyka zabijanie swojich :D

Siwus
20-04-2006, 00:28
Ma ktoś filmik z tego annihilatorka ?

Abu-Loppez
20-04-2006, 11:29
To Nosso Mc'Furry:
Owszem ze mnie zaden pogromca DoFu sami sie podajecie powoli praszac a wrecz jeczac nam o paymenty :) co do naszej taktyki to nie tylko sd ue leci :) bo jak sam widzialas na hg potrafilismy cos zdzialac i nie tylko na hg a ze sz.p. Heg wygrywal wojny z swee na poczatku azury to dzieki temy ze byl prowaadzony przez ludzi co potrafia myslec jak zabijac i nie zginac jak teraz widzisz heg nie umie planowac akcji i podejrzewam ze ani 1 z waszych liderow tego nie potrafi bo w przeszlosci byli tylko marionetkami same like u now ;)

co do taktyki dofu to niestety nie moga jej sciagnac od nas poniewarz niestety sandra to noob i z UE nie trafia w tych co ma :) ale co tam jak sie jest brazolem to sie tak gra :)

ale co tam to tylko moje zdanie;p

Nosso Mc'Furry
20-04-2006, 13:36
Edited Edited

Drazharm
20-04-2006, 14:19
heg i caly dof pojecia o pvp jak nie mieli tak nie maja, w pierwszej wojnie ze swe byli tylko marionetkami w naszych rekach. teraz nie ma kto pociagac za sznurki i jest cyrk :D

Anonimek
20-04-2006, 15:35
haha, nie bądź śmieszny :) El Drazito :P i tak prędzej czy później będziesz przyjeżdżał do Pozniania prosząc o powrót, ja tak nie myśle, ja to wiem ! My tą wojne wygramy !! Hail DOF !!!

Drazharm
20-04-2006, 16:18
haha, nie bądź śmieszny :) El Drazito :P i tak prędzej czy później będziesz przyjeżdżał do Pozniania prosząc o powrót, ja tak nie myśle, ja to wiem ! My tą wojne wygramy !! Hail DOF !!!

tym razem poll, przemo i spolka przyjada do wawy z cysterna lecha to zobaczymy co sie da zrobic

Anoniemk
20-04-2006, 16:39
Ech....nie było innych nicków;/

Gimlos
20-04-2006, 18:13
tym razem poll, przemo i spolka przyjada do wawy z cysterna lecha to zobaczymy co sie da zrobic Watpie zeby ktos znizyl sie do twojego pioziomu i prosil na rl o wolnosc w grze komputerowej, nie rob sobie zludzen

Cors Ent
20-04-2006, 18:16
a ja juz kupiłem bilet do Londynu :(

Ksabi
20-04-2006, 20:19
; o Wanted PODOBNO wygralo wojne, czy to prawda? : >

Nosso Mc'Furry
20-04-2006, 20:25
; o Wanted PODOBNO wygralo wojne, czy to prawda? : >

Nie to nie jest prawdą :)

Xozaj
20-04-2006, 20:38
a ja juz kupiłem bilet do Londynu :(

bilet to ty może kupiłeś ale do cyrku

Ksabi
20-04-2006, 22:46
Hmm a kto wygrywa obecnie i jaka jest sytuacja na Azurze ? : > Fajnie by bylo, gdyby ktos mogl podac chociaz przyblizona ilosc fragow z obydwu stron.

Nosso Mc'Furry
20-04-2006, 23:05
Hmm a kto wygrywa obecnie i jaka jest sytuacja na Azurze ? : > Fajnie by bylo, gdyby ktos mogl podac chociaz przyblizona ilosc fragow z obydwu stron.

www.tibia.com
Forum Azury war stats powodzenia

Dragoholikus
20-04-2006, 23:32

Oficjalnie to tej wojny Wanted nie wygrało ale nie oficjalnie to Wanted nie ma z kim walczyć. Jedynie z kim Vision&Dof walczy to chyba ze sobą bo coś sie zgrać chłopaki niemogą. Pewno tam panuje już gorąca atmosfera po takiej liczbie deadów :D HaHa Zreszta nie jest dziwne żeby było inaczej

Nosso Mc'Furry
21-04-2006, 09:18
Oficjalnie to tej wojny Wanted nie wygrało ale nie oficjalnie to Wanted nie ma z kim walczyć. Jedynie z kim Vision&Dof walczy to chyba ze sobą bo coś sie zgrać chłopaki niemogą. Pewno tam panuje już gorąca atmosfera po takiej liczbie deadów :D HaHa Zreszta nie jest dziwne żeby było inaczej

To niestety się zdziwisz, bo u nas w gildi atmosfera jest spokojna, podchodzimy do te wojny z usmieszkiem :] bo to tylko zwykla gra.
Walczyc bedziemy i sie nie poddamy wiec jezeli chcecie nas wyrzucic z azury to mozecie miec duze problemy ;)

Drazharm
21-04-2006, 10:58
Watpie zeby ktos znizyl sie do twojego pioziomu i prosil na rl o wolnosc w grze komputerowej, nie rob sobie zludzen
nikt z nas nie prosil o wolnosc, lamusie

Nosso Mc'Furry
21-04-2006, 14:53
nikt z nas nie prosil o wolnosc, lamusie

Nikt z wyjątkiem Ciebie :D

tajemniczy111
21-04-2006, 14:57
Ty nic nie wiesz na ten temat bo nawet Cie przy tym nie bylo, wiec sie nie odzywaj -.-

Nosso Mc'Furry
21-04-2006, 15:14
Ty nic nie wiesz na ten temat bo nawet Cie przy tym nie bylo, wiec sie nie odzywaj -.-

Słyszałem wystarczająco Mr. Sir kiks

tajemniczy111
21-04-2006, 15:33
Chyba cos Ci sie pojeb**** nie jestem zaden sir kiks -.- Mr. Nosso~

Skoro slyszales to sie nie wypowiadaj. bo kazdy slyszy to co chce uslyszec i mowi to co chce powiedziec. Wiec jak Cie przy tym nie bylo to sie zamknij

Nosso Mc'Furry
21-04-2006, 15:47
Chyba cos Ci sie pouwielbiam jeść banany**** nie jestem zaden sir kiks -.- Mr. Nosso~

Skoro slyszales to sie nie wypowiadaj. bo kazdy slyszy to co chce uslyszec i mowi to co chce powiedziec. Wiec jak Cie przy tym nie bylo to sie zamknij

Ah przepraszam, nie bij prosze!
To czy jestes sir kiks czy nie nie ma w sumie znaczenia, wiadomym jest zae jestes nikim i napewno przy tym byles _/8o

Anonimek
21-04-2006, 16:07
heh, Drazharm, jesteś śmieszny :/ Dwie kasty piwa kupił i się podlizywał w Poznaniu ;] miałeś szczeście że Kan i Cors lubią piwko bo innaczej byś już grał na innym serwie :D Mam racje Cors? :)

Dragoholikus
21-04-2006, 16:50
To niestety się zdziwisz, bo u nas w gildi atmosfera jest spokojna, podchodzimy do te wojny z usmieszkiem :] bo to tylko zwykla gra.
Walczyc bedziemy i sie nie poddamy wiec jezeli chcecie nas wyrzucic z azury to mozecie miec duze problemy ;)
Tak oczywiście to czemu uwas cieńko idzie ze zgraniem??
Daje przykład 5 osób daje se rade z 20 to chyba coś nie tak.Czemu 20 osób się boi 5???Odpowiesz mi na to pytanie to dostaniesz nagrode Darwina

Cors Ent
21-04-2006, 16:56
heh, Drazharm, jesteś śmieszny :/ Dwie kasty piwa kupił i się podlizywał w Poznaniu ;] miałeś szczeście że Kan i Cors lubią piwko bo innaczej byś już grał na innym serwie :D Mam racje Cors? :)

Nie

ja z Kanem powiedzielismy sobie po cichu jeszcze przed przyjazdem draza ze nie ma opcji typu pokój.
Cała tranzakcje jednak zawarta została draz, urb - poll i jameha w pubie przed tym jak przyjechali na zlot - do nas wpadli dopiero o 3 w nocy i " poinformowali " ze bedzie pokoj jak draz po powrocie do londynu zapłaci

Idea pokoju - jak równiez pozniejsze invity dla draza i spólki do Dof były idea Pollbulla i Jamehy

ku gwoli scisłosci- ani ja ani kan, nawet zza szyby tego miliona nie widział
[ choc obaj padalismy po 3 razy :P ]
prawde mówiac nie padła nawet zadna propozycja czy cokolwiek w moja strone - byłem w Deathmetal jak zawarli tranzakcje (tydzien pozniej po zlocie) o czym nawet nikt mnie nie poinformował i legalnie 15 min po tym jak Dof odebrał milion draz z mina mnie zabili - bo zamiast sie schowac to ja ich zaczołem klepac i pisac do dof zeby zbierali ludzi bo wanted ma pz locki.
Odpowiedziało mi głuche milczenie na wszystkich kanałach z gosciami z Dof.

Kan chciał walczyc nawet po odejscu Dof z wojny. Wtajemniczeni wiedza w jaki sposób mu to Dof uniemozliwił.

cała sytuacje ładnie skomentował Anakin :)
ale politycznie niepoprawne byłoby jak bym to tutaj napisał :P

Sajma
21-04-2006, 18:29
Cors ja cie wogule nie rozumiem najpierw dof cie olal, a jak teraz oni potrzebuja pomocy to ty im pomagasz. Mogliście udupić Wanted wczesniej ale wystarczyl spryt Drazharma i po zabawie. Nie wiem dlaczego trzymasz ze szwedami:( Gdy szwedzi dobieraja sie do wladzy jest tylko zle probuja udupic nizsze lvl 70-60(poza swe) bylo tak na azurze i jest tak na saphirze gdy dochodzisz do lvl 70 czekasz na deada :/

Anonimek
21-04-2006, 19:26
Nie

ja z Kanem powiedzielismy sobie po cichu jeszcze przed przyjazdem draza ze nie ma opcji typu pokój.
Cała tranzakcje jednak zawarta została draz, urb - poll i jameha w pubie przed tym jak przyjechali na zlot - do nas wpadli dopiero o 3 w nocy i " poinformowali " ze bedzie pokoj jak draz po powrocie do londynu zapłaci

Idea pokoju - jak równiez pozniejsze invity dla draza i spólki do Dof były idea Pollbulla i Jamehy

ku gwoli scisłosci- ani ja ani kan, nawet zza szyby tego miliona nie widział
[ choc obaj padalismy po 3 razy :P ]
prawde mówiac nie padła nawet zadna propozycja czy cokolwiek w moja strone - byłem w Deathmetal jak zawarli tranzakcje (tydzien pozniej po zlocie) o czym nawet nikt mnie nie poinformował i legalnie 15 min po tym jak Dof odebrał milion draz z mina mnie zabili - bo zamiast sie schowac to ja ich zaczołem klepac i pisac do dof zeby zbierali ludzi bo wanted ma pz locki.
Odpowiedziało mi głuche milczenie na wszystkich kanałach z gosciami z Dof.

Kan chciał walczyc nawet po odejscu Dof z wojny. Wtajemniczeni wiedza w jaki sposób mu to Dof uniemozliwił.

cała sytuacje ładnie skomentował Anakin :)
ale politycznie niepoprawne byłoby jak bym to tutaj napisał :P

Czyli El Drazito jest fałaszywy :/ Najpierw chce pokoju a teraz wojna o serwer... Cors mam nadzieję że jak wygramy i znowy Draz przyjedzie to Jamehe i Pollbulla zamknięcie gdzieś :D

PeeS: To prawda że Jameha retired?

Saxon
23-04-2006, 00:15
~~~~DOF wygra hehe~~~~
:) :) :)

Dragoholikus
23-04-2006, 00:52
~~~~DOF wygra hehe~~~~
:) :) :)
Ty w szczególności sie przyczynisz do ich wygranej :D :D

Anonimek
23-04-2006, 02:02
Myrmidon
Apr 22 2006, 23:23:35 CET Killed at Level 58 by Xajaki
and by Gronikos

:*

Saxon
23-04-2006, 11:50
Ty w szczególności sie przyczynisz do ich wygranej :D :D

Nie powiedzialem,że sie do tego przyczynie naucz sie czytac lecz powiedzialem że dof wygra.B) ~~~~bez obrazy~~~~B)

Ivul Pikito
23-04-2006, 11:58
Nie powiedzialem,że sie do tego przyczynie naucz sie czytac lecz powiedzialem że dof wygra.B) ~~~~bez obrazy~~~~B)

no nie powiedzialbym ze dof wygra, zacznij myslec, popatrz co sie dzieje, i uwazaj bo takich jak ty biore na solo style :D

emu_100
23-04-2006, 12:02
Hm....... Przecież Wanted to najsilniejsza guildi na naszym serwie to jak może przegrywać z jakimiś innymi guildimi>>??<< :baby:

Ivul Pikito
23-04-2006, 12:03
Hm....... Przecież Wanted to najsilniejsza guildi na naszym serwie to jak może przegrywać z jakimiś innymi guildimi>>??<< :baby:

nie przegrywa -.-

Franek ^^
23-04-2006, 12:09
Myrmidon
Apr 22 2006, 23:23:35 CET Killed at Level 58 by Xajaki
and by Gronikos

:*
omg..wy tylko potraficie zabijac ludzi z Wanted Academy. Nie no gratz ! 8o

Ivul Pikito
23-04-2006, 12:11
racja Franiu, ale oni mysla ze Wanted liczy fragi z Academii :]

Ps. Saxon dzis cie dopadne jak bedziesz :D

Ise~
23-04-2006, 12:38
Name:Elite Crusher
Level: 82
Guild membership:Believer of the Wanted
Character Deaths
Apr 23 2006, 11:31:44 CET Killed at Level 82 by Yavimava

Nie, no, gratz chłopcy, niezła taktyka-zabijać się wzajemnie ...

Pozdrawiam ..

Dragoholikus
23-04-2006, 14:09
omg..wy tylko potraficie zabijac ludzi z Wanted Academy. Nie no gratz ! 8o
Bo oni Wanted zabic nie potrafią

Anonimek
23-04-2006, 14:22
heh :/ Padl od 32lvl, 39, 41, 38 i Xajakiego... i co mnie fragi obchodzą? Zabijamy WA żeby odeszli ;] Bo ich traktujecie jak mięso armatnie :/ aha i DOF nie musi was zabijac :D wy się sami powybijacie ;D hahaha

Siggurdius
23-04-2006, 15:54
Character Deaths

Pozdrawiam ..
podobno sporo osob za yavimava pozniej zapieprzalo...

Gimlos
23-04-2006, 16:14
Bo oni Wanted zabic nie potrafią Co do tego czy 'potrafia' to bym sie spieral
http://smg.photobucket.com/albums/v499/Xajaki/War/?action=view&current=Dragodd.jpg
http://smg.photobucket.com/albums/v499/Xajaki/War/?action=view&current=dragodown.jpg

Ise~
23-04-2006, 16:32
podobno sporo osob za yavimava pozniej zapieprzalo...

Podobno ? Gdyby go nie uwolniono w Venore, to by tam pewnie padł ... Potem uciekł im gdzieś na Fibulle, ale goniło za nim z 15 osób, w tym Minavand, Urbexx, Gammbler ... Ale nie padł. ]xD

Nie rozumiem waszej taktyki, ale o ile się orientuje w sytuacji, to sprawa została wyjaśniona, Elite Crusher bił/zabił (niepotrzebne skreślić) sorca Yaviego i za to Yavimava go zabił ...

Pozdrawiam ..

Franco
23-04-2006, 17:19
Z innej beczki-oto prosze panstwa przytocze kilka slow z krotkiej rozmowki z Shanozem po tym jak padl Elite Crusher

"15:18 Shanoz: fifi i gammbler to glupki"

"15:27 Shanoz: fifi to nic"
"15:27 Shanoz: lepszy jest przemo"

Co do przemo all to wiedza no ,ale nie wiedzialem jakie masz zdanie o fif gz dla ciebie Shanoz:)

Pozdro
Franco

Eldyn
23-04-2006, 18:49
@Franco
wow ale zablysneles myslisz ze im tego nie mowilismy ?

Franco
23-04-2006, 19:22
@Franco
wow ale zablysneles myslisz ze im tego nie mowilismy ?

ech-to Ty wlasnie nie zablysnoles-chcialem pokazac ludzia jakie macie zdanie o panie fifim-nic wiecej a nie to zeby sie pochwalic czyms.

No ale widze nie jestes chlopakiem ktory umie sie domyslic czegokolwiek.Tylko nie bierz tego do siebie niechce cie tu obrazic bo i po co-zycze milej gry:)

Pozdro
Franco

zeus1985
23-04-2006, 20:10
Elite Crusher (http://www.tibia.com/community/?subtopic=character&name=Elite+Crusher) dostał to, na co zasłużył.

Top Secret Name
23-04-2006, 20:26
Zabijajcie sie nawzajem dalej xD gzgzgz

Ivul Pikito
23-04-2006, 20:35
Zabijajcie sie nawzajem dalej xD gzgzgz

lol jaki avatar kogo ta krzywa morda ?:baby:

azura
23-04-2006, 21:12
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ise~
Character Deaths

Pozdrawiam ..

a w opisie ma :Comment:
Brother to Gammbler

When I come people runing.
When I shot people Dying.

to tym razem mu cos nie wyszlo

gz zeus :D

Saxon
23-04-2006, 21:14

sry szanowny panie ,jak będziesz mial 30 level to pogadamy bo jak narazie to mi szkoda cie szukac bo nie chce miec red skula zabijając 9 levele.I zanim cos powiesz sie nad tym dobrze zastanów jeżeli chcesz jeszcze pograć TYM CHAREM NA AZURZE.!!!!:(

Melon
23-04-2006, 22:23
gowno wiecie a piszecie.. -.-

Sathan
23-04-2006, 23:23
gowno wiecie a piszecie.. -.-
Melon dokladnie gowno wiedza ;]:evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul:

Immortality
23-04-2006, 23:47
nie chce sie wtracac ale troche glupie jest cytowanie posta centralnie nad twoim ;f

Long-range Missile
24-04-2006, 00:48
@Przeciwnicy Wanted czyli DOF etc.

Prawda jest taka, ze od ekipa Drazza nigdy sie nie uwolnicie. Czy wygracie wojne, czy przegracie zawsze bedziecie czuli jego oddech na Waszych plecach. Wiekszosc z Was chcialaby miec takie umiejetnosci jak Draz czy Mina, ale ich nie macie i jeszcze długo miec nie bedziecie, dlatego na razie mozecie tylko skomleć na forum. Drazz sobie to wypracowal, siedzial i expil, zrobil silna postac i teraz z tego korzysta, niejeden z was mu w tym pomogl, a teraz wielce go pojezdzacie. Sami sobie stworzyliscie problem. Wiadome jest, ze gildia ktora zdominowala server bedzie robic od czasu do czasu PA, jakbyscie Wy rzadzili tez by tak bylo i to jest normalne, na tym ta gra polega, a jak ktos dopiero teraz zdal sobie z tego sprawe to jest glupi, bo powinien zaczac grac na servie non-pvp. Jak Wy sobie to wyobrazacie, ze czlonkowie WANTED beda chodzic i rozrzucac ITEMKI, pomagać w questach, uhac bezbronnych noobkow ? :baby: I zbawiac Azure. No oczywiscie DOF by tak robił ;) Wiadomo, ale niestety podli czlonkowie WANTED zabijają niewinne postacie, nie pozwolą wam expic ! Potrzeba zrobić rewolucje ! Hahahaha, Sandra Magnus niczym Joanna D'arc uwolni Azure od złego Drazza, ktory najechal ojczyzne ! Poki Sandrunia byla spokojna to wszyscy przymykali oko na jej sharowanie i puszczali jej calusy, ale jak kobiecinie odwalila palma, to bajka sie skonczyla, no ale coz niektorzy nie moga sie odczepic od zrodla swoich dochodow i beda go zaciekle bronic, nazywajac to przyjaznia i lojalnoscia....w grze, inna sprawa ze to wirtualny swiat, a nie rl. Takie teksty tu sa troche na wyrost. Pogralem troche w tibie na azurze, mam tu znajomych z wysokimi levelami i chcac nie chcac slysze co sie tu dzieje i to jest moja obiektywna opinia, wypowiedziana raz i wystarczy...i tak troche tego duzo :) No ewentualnie skusze sie na odpowiedz przy konstruktywnej polemice, pozdro for all

Drazharm
24-04-2006, 01:51
Z innej beczki-oto prosze panstwa przytocze kilka slow z krotkiej rozmowki z Shanozem po tym jak padl Elite Crusher

"15:18 Shanoz: fifi i gammbler to glupki"

"15:27 Shanoz: fifi to nic"
"15:27 Shanoz: lepszy jest przemo"

Co do przemo all to wiedza no ,ale nie wiedzialem jakie masz zdanie o fif gz dla ciebie Shanoz:)

Pozdro
Franco

fifi, gammbler to glupki ale przemo bije ich na leb.

Top Secret Name
24-04-2006, 09:53

sry szanowny panie ,jak będziesz mial 30 level to pogadamy bo jak narazie to mi szkoda cie szukac bo nie chce miec red skula zabijając 9 levele.I zanim cos powiesz sie nad tym dobrze zastanów jeżeli chcesz jeszcze pograć TYM CHAREM NA AZURZE.!!!!:(

Padasz za to 8o

Abu-Loppez
24-04-2006, 11:04
Co do tego czy 'potrafia' to bym sie spieral
http://smg.photobucket.com/albums/v499/Xajaki/War/?action=view&current=Dragodd.jpg
http://smg.photobucket.com/albums/v499/Xajaki/War/?action=view&current=dragodown.jpg
haha gimil gowno wiesz to sie nie odzywaj bez pomocy denarosa byscie nie zabili draga anarchosa i bekasa w ab i tak nie kozacz bo chuj wiesz leszczu.... dal 2 screeny z fragami -.- chcesz pokaze ci 100 screenow jak dof i vision pada :) hah smiech z tymi screenami -.-

Drazharm
24-04-2006, 12:49

nie rycz mala nie rycz
twoje lzy leca mi na koszule
z napisem KING BRUCE LEE KARATE MISTRZ

_/ Franek Kimono

Gargusiekk
24-04-2006, 13:44
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ise~
Character Deaths

Pozdrawiam ..

a w opisie ma :Comment:
Brother to Gammbler

When I come people runing.
When I shot people Dying.

to tym razem mu cos nie wyszlo

gz zeus :D

Melon ma racje fgowno wiece a gadacie

Fifi sie burzyl do YAvi~ wiec Yavi~ go killym jak dla mnie to proste ;]

------------------------------------------

Dzieki za bloka Ip -.-

zielak0111
24-04-2006, 14:07
ej co sie stalo z polowa DoFu ?
wszyscy sa w jakies Norrlands Guld -,-

Ivul Pikito
24-04-2006, 15:04
ej co sie stalo z polowa DoFu ?
wszyscy sa w jakies Norrlands Guld -,-

sam odpowiedziales na swoje pytanie :]

Saxon ale cie wyszydzono :D :D :D

Gimlos
24-04-2006, 16:19
haha gimil gowno wiesz to sie nie odzywaj bez pomocy denarosa byscie nie zabili draga anarchosa i bekasa w ab i tak nie kozacz bo cmęski narząd płciowy wiesz leszczu.... dal 2 screeny z fragami -.- chcesz pokaze ci 100 screenow jak dof i vision pada :) hah smiech z tymi screenami -.- Po pierwsze Gimli. Nawet dla ciebie napisanie tego poprawnie nie powinno byc trudne
Po drugie : wiem kto wtedy pomagal, i co z tego? Nie zmienia to faktu ze jednak DoF Wanted juz zabijalo i potrafi to robic, wbrew temu co napisal drago~
Po trzecie : wiem ze twoi koledzy w wanted cie podziwaja bo masz fajny lvl i umiesz tak fajnie przeklinac, ale na tym forum taki jezyk nie jest tolerowany, jezeli cie to nie przerasta to sprobuj przeczytac regulamin forum.

Gammbler
24-04-2006, 16:21
[QUOTE=Gargusiekk]Melon ma racje fgowno wiece a gadacie

Dla idioty jakim jestes wszytko jest jasne . Nie próbuj zrozumiec pewnych rzeczy "po co masz się męczyć"

Saxon
24-04-2006, 17:25
sam odpowiedziales na swoje pytanie :]

Saxon ale cie wyszydzono :D :D :D

Zamknij paszcze bo śmierdzi.X(Naucz się pisać lepiej poprawnie!!!:p

Sathan
24-04-2006, 18:04
@Przeciwnicy Wanted czyli DOF etc.

Prawda jest taka, ze od ekipa Drazza nigdy sie nie uwolnicie. Czy wygracie wojne, czy przegracie zawsze bedziecie czuli jego oddech na Waszych plecach. Wiekszosc z Was chcialaby miec takie umiejetnosci jak Draz czy Mina, ale ich nie macie i jeszcze długo miec nie bedziecie, dlatego na razie mozecie tylko skomleć na forum. Drazz sobie to wypracowal, siedzial i expil, zrobil silna postac i teraz z tego korzysta, niejeden z was mu w tym pomogl, a teraz wielce go pojezdzacie. Sami sobie stworzyliscie problem. Wiadome jest, ze gildia ktora zdominowala server bedzie robic od czasu do czasu PA, jakbyscie Wy rzadzili tez by tak bylo i to jest normalne, na tym ta gra polega, a jak ktos dopiero teraz zdal sobie z tego sprawe to jest glupi, bo powinien zaczac grac na servie non-pvp. Jak Wy sobie to wyobrazacie, ze czlonkowie WANTED beda chodzic i rozrzucac ITEMKI, pomagać w questach, uhac bezbronnych noobkow ? :baby: I zbawiac Azure. No oczywiscie DOF by tak robił ;) Wiadomo, ale niestety podli czlonkowie WANTED zabijają niewinne postacie, nie pozwolą wam expic ! Potrzeba zrobić rewolucje ! Hahahaha, Sandra Magnus niczym Joanna D'arc uwolni Azure od złego Drazza, ktory najechal ojczyzne ! Poki Sandrunia byla spokojna to wszyscy przymykali oko na jej sharowanie i puszczali jej calusy, ale jak kobiecinie odwalila palma, to bajka sie skonczyla, no ale coz niektorzy nie moga sie odczepic od zrodla swoich dochodow i beda go zaciekle bronic, nazywajac to przyjaznia i lojalnoscia....w grze, inna sprawa ze to wirtualny swiat, a nie rl. Takie teksty tu sa troche na wyrost. Pogralem troche w tibie na azurze, mam tu znajomych z wysokimi levelami i chcac nie chcac slysze co sie tu dzieje i to jest moja obiektywna opinia, wypowiedziana raz i wystarczy...i tak troche tego duzo :) No ewentualnie skusze sie na odpowiedz przy konstruktywnej polemice, pozdro for all

Przedstawiles to troche w formie bajki :] ale w 60% zgadzam sie

azura
24-04-2006, 19:03
[QUOTE=Gargusiekk]Melon ma racje fgowno wiece a gadacie

Dla idioty jakim jestes wszytko jest jasne . Nie próbuj zrozumiec pewnych rzeczy "po co masz się męczyć"

Wiekszego idioty od ciebie nie widzialem -.-:cup:

Franek ^^
24-04-2006, 21:06
nie rycz mala nie rycz
twoje lzy leca mi na koszule
z napisem KING BRUCE LEE KARATE MISTRZ

_/ Franek Kimono
lol..draz co masz na mysli ? _/ Franek Kimono <-- chodzi mi o to ;] wytlumacz mi jesli mozesz..:)

Ivul Pikito
24-04-2006, 21:07
Zamknij paszcze bo śmierdzi.X(Naucz się pisać lepiej poprawnie!!!:p

a gdzie cos napisalem niepoprawnie ? moze mnie poprawisz :dance:

@Franek

spokojnie nie chodzi o ciebie, to chyba bylo "wysmianie", tak to chyba mozna nazwac :dance:

Cowmanawarge
24-04-2006, 21:46
lol..draz co masz na mysli ? _/ Franek Kimono <-- chodzi mi o to ;] wytlumacz mi jesli mozesz..:)

Chodziło o piodenkę Franka Kimono ,,King Bruce Lee Karate Mistrz" ale większość z osób przeglądających to forum niebyła jeszcze na świecie

To tyle jeżeli chodzi o dręczące cie pytanie. Wróćmy do rozmowy o wojnie

PS. Proszę niepiszcie już że DoF wygra... nawet jeżeli ludzie którzy byli kiedyś w DoF wygrają, to już nie jako DoF ale jako Norrlands Guld

Sierput
24-04-2006, 22:40
Po pierwsze Gimli. Nawet dla ciebie napisanie tego poprawnie nie powinno byc trudne
Po drugie : wiem kto wtedy pomagal, i co z tego? Nie zmienia to faktu ze jednak DoF Wanted juz zabijalo i potrafi to robic, wbrew temu co napisal drago~
Po trzecie : wiem ze twoi koledzy w wanted cie podziwaja bo masz fajny lvl i umiesz tak fajnie przeklinac, ale na tym forum taki jezyk nie jest tolerowany, jezeli cie to nie przerasta to sprobuj przeczytac regulamin forum.

Gimli, szkoda czasu na dyskusje z Abu. Wtajemniczeni wiedza kim on jest naprawde - prostakiem ktoremy sloma wystaje z butow, o bardzo ograniczonym (wrecz prymitywnym) slownictwie. A wydaje mu sie ze jest cool bo gadaja z nim 2 panienki.

Gammbler, podobnie jest z toba. Jesli nie stac cie na napisanie czegos milego to sie nie odzywaj. Po raz kolejny ci to mowie - idz odstaw jakis przekret, ukradnij komus Bohy albo przynajmniej jakies PA odwal bo w tym jestes naprawde dobry.

zeus1985
24-04-2006, 22:52
@Gamm~
Pomyśl czasem zanim coś napiszesz... I nie życze sobie więcej wyzwisk pod adresem mojej matki i rodziny, rozumiesz?

Sqbi
25-04-2006, 10:32
@Gamm~
Pomyśl czasem zanim coś napiszesz... I nie życze sobie więcej wyzwisk pod adresem mojej matki i rodziny, rozumiesz?

gammbler to idiota i nie trzeba go komentowac. Pozdro 600

Franek ^^
25-04-2006, 10:46
hah..znalazl sie "mistrzu" robil lvl dziennie i kozak i co ? hakneli Cie..dlaczego ? bo jestes noobem i sharowales acc..co zazdroscisz gamm~ lvl ? ze ma wiekszy nish Ty ? eh..n/c zal mi was ^^ pozdro:baby:

Melon
25-04-2006, 11:07
Jak podoba sie wam moj avatar?:D

zeus1985
25-04-2006, 12:02
Jak podoba sie wam moj avatar?:D

Offtopic?
Ładny Ładny ;) Skąd go wytrzasnąłeś?

Sqbi
25-04-2006, 14:18
hah..znalazl sie "mistrzu" robil lvl dziennie i kozak i co ? hakneli Cie..dlaczego ? bo jestes noobem i sharowales acc..co zazdroscisz gamm~ lvl ? ze ma wiekszy nish Ty ? eh..n/c zal mi was ^^ pozdro:baby:

haha. idioto wiesz co to jest sharing? zastanow sie na dsoba !!! przez 2 miesiace gralem z bratem bo mial wolne od szkoly dlatego tak szybko exp szedl !! Moj char moze kilka razy byl zalogowany z innego IP niz moje. Zreszta wszyscy wiedzieli ze gralem z bratem przez jakis czas. Kilka razy Raul zalogowal sie z innego IP to moge sie przyznac. Melon czasami lognal sie zeby postawic sobie ghoula ale przejmowal go i dawal loga. A co do hacka to nie wiem jak to bylo, moge sie tylko domyslac, wiem ze zmienialem pasy czesto ale 1 osoba miala mojego rec keya, kiedys poprosilem o cos kogos i podalem mu reca. nie chce nikogo oskarzac, trudno, moze odrobie kiedys te 5 baniek expa ale niewiem. kazdy wie jak bylo z moim charem i wie ze nigdy nie sharowalem konta. Wiec Franek zamknij dupe bo gowno wiesz a gadasz. nara

Eldyn
25-04-2006, 16:53
@Gimli
to co robisz na tym forum jest zalosne nie zaslugujesz na to zeby byc moderatorem
banujesz ludzi z wanted za nic wykorzystujesz tylko swoja pozycje przeciw nam
i przed chwila skasowales post 2 ownera raula i drazharma zalosne!

hahaha i tak zrobilem fotki tych postow zaraz dam na forum muahahahhaa!

To, że skasowałem te posty oznacza, że nie powinno ich tu być.

Gimlos
25-04-2006, 17:03
@Gimli
to co robisz na tym forum jest zalosne nie zaslugujesz na to zeby byc moderatorem
banujesz ludzi z wanted za nic
i przed chwila skasowales post 2 ownera raula i drazharma zalosne!

hahaha i tak zrobilem fotki tych postow zaraz dam na forum muahahahhaa!
16:58, 11th Apr 2006 $corcerer Post by Ise~ Removed
16:45, 25th Apr 2006 $corcerer Post by Raul de Azura Removed
16:45, 25th Apr 2006 $corcerer Post by Drazharm Removed
Gratuluje Shanoz, po raz kolejny zrobiles z siebie idiote!

Drazharm
25-04-2006, 17:06
16:58, 11th Apr 2006 $corcerer Post by Ise~ Removed 16:45, 25th Apr 2006 $corcerer Post by Raul de Azura Removed 16:45, 25th Apr 2006 $corcerer Post by Drazharm Removed Gratuluje pokazania po raz kolejny swojej przenikliwosci i inteligencji. Hail Wanted!
kolega zrobil to za ciebie? faktu nie zmienia ze skasowal mojego posta bez uzasadnienia. jak dla mnie jestes skonczonym idiota

$corcerer
25-04-2006, 17:19
kolega zrobil to za ciebie? faktu nie zmienia ze skasowal mojego posta bez uzasadnienia. jak dla mnie jestes skonczonym idiota
Fakt, że:

masz wątpliwości co do zasadności usunięcia postów, lecz nie chcesz ich przedyskutować w normalny sposób w przeznaczonym do tego celu temacie, lecz tutaj, robiąc offtopic oraz
ubliżasz moderatorowi bez wyraźnego powoduNie pozostawia wątpliwości kto tu jest "skończonym idiotą".
Jak tak dalej pójdzie, to temat zostanie zamknięty, a szanowne (pfu, pfu!) trolle pójdą so innej piaskownicy. Koniec offtopowania.

Melon
25-04-2006, 17:42
a moze porozmawiamy o wojnie? :p

Cors Ent
25-04-2006, 20:11
Fakt, że:

masz wątpliwości co do zasadności usunięcia postów, lecz nie chcesz ich przedyskutować w normalny sposób w przeznaczonym do tego celu temacie, lecz tutaj, robiąc offtopic oraz
ubliżasz moderatorowi bez wyraźnego powoduNie pozostawia wątpliwości kto tu jest "skończonym idiotą".
Jak tak dalej pójdzie, to temat zostanie zamknięty, a szanowne (pfu, pfu!) trolle pójdą so innej piaskownicy. Koniec offtopowania.

Dlaczego zamykac cały topic skoro 2, w porywach 3 osoby na cały ogół przegladajacych i piszacych tutaj azuryjczyków pisza " niestosownie "

Chyba w miare lepszym wyjsciem byłoby "zamkniecie" tych osób niz topicu.

Przeciez ten topic jest tak rozkosznie smieszny ze zasmuciłbym sie prawie tak samo jak by przerwali finał Ligi Mistrzów z powodu jakiegos brutalnego faulu.;)

@topic
co do wojny to chyba widac na pierwszy rzut oka widac ze panuje mała przerwa w działalnosci NG :)

Cors
Femnollan of the Norrlands Guld

Franco
25-04-2006, 21:14
Krotki dialog pomiedzy Adi Gotti z Urbexxem i Drazharmem:P

19:17 Adi Gotti: 20:10 Urbexx: 20:11 Tegax: 20:13 Adi Gotti: i co dupku ****u znudzilo sie??? 20:10 Urbexx: nie swiety mikolaj 20:10 Urbexx: coto ma znaczyc? 20:10 Urbexx: ty pytam sie cos 20:12 Adi Gotti: co to oznacze ze jest dupkiem i ****em dlamnioe i tyle

19:18 Adi Gotti: 20:07 Drazharm: ty 20:07 Drazharm: masz wybor 20:07 Drazharm: albo dolaczasz do wanted 20:07 Drazharm: albo dolaczaszdo swe 20:07 Drazharm: czekam na odpowiedz do wieczora 20:07 Drazharm: ;]20:08 Drazharm: wiec slucham 20:08 Drazharm: dolacz do nich cz

Oy Drazik na sile chcesz werbowac ludzi no cos ty taki sie zrobil-daj ludzia pograc;P

Muheheehehehe

Franco

Drazharm
25-04-2006, 21:42
hahaha zabawa na calego.

osiolkowi w zloby dano

Drazharm
26-04-2006, 00:30
Hail Army of Mordor!

_/

Lovah
26-04-2006, 01:19
Hail Army of Mordor!

_/

Ofc, Hail _/

Knighht
26-04-2006, 06:35
Ze teraz Dof przechodzi trudny okres to widac.
Ale teksty typu ze Draz~ jet niepokonany i tak dalej to przesada.
Sam Draz~ musisz przyznac ze byl okres wojny jeszcze jak byla pierwsza grupa z Reckless (W sensie wieeeelu graczy) kiedy Wanted (w jego najgorszych chwilach co bylo malutkie) bylo ostro fragowane.
Wtedy Wanted tez mialo sporo fragow ale raczej nie mialo po co expic.
Pozniej dof przestalo z wami walczyc i zostalo tylko Vision wiec mogliscie spokojnie nie raz expic a pozniej po dojsciu do Dof juz nie mieliscie problemow.
Gdyby dof tego nie zrobil nie wiadomo jak by sie dalej potoczylo ;).
I gdyby dof nie odrzucalo ludzi ktorzy dochodzili do wanted to tez nie wiadomo.

Pozdrawiam Walczacych miejcie dobra zabawe pamietajcie ze to gra:)

Franek ^^
26-04-2006, 14:02
Ze teraz Dof przechodzi trudny okres to widac.
Ale teksty typu ze Draz~ jet niepokonany i tak dalej to przesada.
Sam Draz~ musisz przyznac ze byl okres wojny jeszcze jak byla pierwsza grupa z Reckless (W sensie wieeeelu graczy) kiedy Wanted (w jego najgorszych chwilach co bylo malutkie) bylo ostro fragowane.
Wtedy Wanted tez mialo sporo fragow ale raczej nie mialo po co expic.
Pozniej dof przestalo z wami walczyc i zostalo tylko Vision wiec mogliscie spokojnie nie raz expic a pozniej po dojsciu do Dof juz nie mieliscie problemow.
Gdyby dof tego nie zrobil nie wiadomo jak by sie dalej potoczylo ;).
I gdyby dof nie odrzucalo ludzi ktorzy dochodzili do wanted to tez nie wiadomo.

Pozdrawiam Walczacych miejcie dobra zabawe pamietajcie ze to gra:)

nie zapomnij tylko ze czlonkow wanted bylo 10+ a czlonkow Reckless bylo 5 razy wiecej, wiec jak oni mieli walczyc ? Jedynie zabijanie pojedynczych czlonkow Reckless bylo mozliwe, bo o open battle nie bylo mowy..:)

azura
26-04-2006, 16:02

i z toba si zgodze ;p:p :cup:

hah..znalazl sie "mistrzu" robil lvl dziennie i kozak i co ? hakneli Cie..dlaczego ? bo jestes noobem i sharowales acc..co zazdroscisz gamm~ lvl ? ze ma wiekszy nish Ty ? eh..n/c zal mi was ^^ pozdro

a gamm co nie sharuje -.- co oskarszarz raula...............

z raulem chociasz sobie mogles pogadac normalnie..........
a z gamm~ od razu pay lub hunted i zrozum takeigo -.-

Franek ^^
26-04-2006, 20:39
zal mi Ciebie..znam Gammblera bardzo dobshe i daje sobie reke uciac ze gra sam !

Gammbler
26-04-2006, 20:45
z raulem chociasz sobie mogles pogadac normalnie..........
a z gamm~ od razu pay lub hunted i zrozum takeigo -.-[/QUOTE]

Mówie jeszcze czasem ile kasy masz wysłac i gdzie :P

Anonimek
26-04-2006, 20:52
gratuluje Franco ! Najwięcej się prawie darł że walczy do końca -.- Gz dla Pollbulla, wielki wojownik którego wogóle nie ma :/ Gz dla Hega do którego mówi się: "... zapłacił" a on na to "jego sprawa" Przecież k***a panowie, chcecie żeby Drazharm rządził serwerem?? Bez jaj !!! Wszyscy krzykacze na forum wypowiedzcie się czy mam już zmieniać serw czy nie? bo jak narazie "nooby", "mięso armatnie" robią więcej niż wy !!!!!! Mass logi i open battle !!!!!! Zacznijcie coś robić, bo jak widzę wątki Draza to mi się żygać chce :/

PeeS: Pogadajcie z all high lvl !!!!!!! Gdy wszyscy się połączycie wygracie to !!!!!

Ivul Pikito
26-04-2006, 22:08
gratuluje Franco ! Najwięcej się prawie darł że walczy do końca -.- Gz dla Pollbulla, wielki wojownik którego wogóle nie ma :/ Gz dla Hega do którego mówi się: "... zapłacił" a on na to "jego sprawa" Przecież k***a panowie, chcecie żeby Drazharm rządził serwerem?? Bez jaj !!! Wszyscy krzykacze na forum wypowiedzcie się czy mam już zmieniać serw czy nie? bo jak narazie "nooby", "mięso armatnie" robią więcej niż wy !!!!!! Mass logi i open battle !!!!!! Zacznijcie coś robić, bo jak widzę wątki Draza to mi się żygać chce :/

PeeS: Pogadajcie z all high lvl !!!!!!! Gdy wszyscy się połączycie wygracie to !!!!!

Prawdopodobnie się mylę, ale czy ty nie jestes czasem Sir Koqu ? Nawet jeśli tak, to i tak się napewno nie przyznasz ;)

Ise~
26-04-2006, 23:00
Prawdopodobnie się mylę, ale czy ty nie jestes czasem Sir Koqu ? Nawet jeśli tak, to i tak się napewno nie przyznasz ;)

Koqu nie ma 16 mlvl chyba, a on w statystykach swojej postaci ma zapisany 16 mlvl ... xD

@Anonimek

Pokrzyczeli, pokrzyczeli i zapłacili. xD Reszta Twoich idoli też będzie płacić, a jak się dowiemy kim jesteś, to może i Tobą się zajmiemy. ; )

Pozatym, z jakimi hlvlami mieli by gadać ? Wszyscy już siedzą w tej wojnie, na posiłki raczej nie mają co liczyć, chyba, że jakieś ~30lvle. :cup: 8o

Pozdrawiam ...

azura
26-04-2006, 23:23
Mówie jeszcze czasem ile kasy masz wysłac i gdzie :P

zapomnialem jestes jebanym noobem ktory sharuje i bije low lvli bo sie boji wyzszych noob pierdolony

zal mi Ciebie..znam Gammblera bardzo dobshe i daje sobie reke uciac ze gra sam !

widocznie go slabo znasz oO
no comment...........
Kazdy wie ze gral tym charem bekas i inni kolesie z wanted ..........;( ;(
bo sam nie umie wbijac lvli -.-

Anonimek
26-04-2006, 23:27

Poziom magiczny i skile się zgadzają u mnie :> Więc nie jestem jakimś noobkiem ;]

Anonimek
26-04-2006, 23:29
@Anonimek

Pokrzyczeli, pokrzyczeli i zapłacili. xD Reszta Twoich idoli też będzie płacić, a jak się dowiemy kim jesteś, to może i Tobą się zajmiemy. ; )

Pozatym, z jakimi hlvlami mieli by gadać ? Wszyscy już siedzą w tej wojnie, na posiłki raczej nie mają co liczyć, chyba, że jakieś ~30lvle. :cup: 8o

Pozdrawiam ...

Adi się posikał myśląc o Drazu więc się do was przyłączył, ale nabił RS najpierw xD heh, kto dołączy? licze, że Seb~ Exmind i reszta jeszcze będą prosili o powrót, dzięki waszej pewności siebie, DOF wygra tą wojnę ;) Pozdro dla El Drazito ;]

@Drazharm ile teraz piwa do Poznania przywozisz? xD

adio1992
26-04-2006, 23:49
Według mnie nowej wojny nie będzie.Coraz więcej Polakow przechodzi do dof lub vision.Franco de lago.Wanted nie ma szans ze Szwedami.:flaga_pl: Szkoda ;/
A ty drazharm skończył byś tą głupią wojnę i zają się expieniem bo na luzie byś już miał 200 lvl gdyby nie ta wojna

No War Only Love ...:::PiS:::...

Gammbler
27-04-2006, 08:49
zapomnialem jestes uwielbiam jeść bananyanym noobem ktory sharuje i bije low lvli bo sie boji wyzszych noob rzodkiewka jest superony

no comment...........

hahaha pomysl po co ludzie z Wanted mieli by mi expic :> :baby:

Ise~
27-04-2006, 10:51
zapomnialem jestes uwielbiam jeść bananyanym noobem ktory sharuje i bije low lvli bo sie boji wyzszych noob rzodkiewka jest superony

no comment...........

Gówno wiesz ... Znam Gammblera z reala, i gwarantuje Ci, że jest tylko jeden owner ... Pozatym, nie każdy jest tak głupi jak Ty, żeby expić komuś, a nie samemu ... -.-'

A co do tego, że on sam nie umie wbijać lvli, to tak, Ty jesteś przecież od niego lepszy, TY TO POTRAFISZ ! Masz przeca ten 25 lvl ! You rox ! -.-' Rozumiem, że mu zazdrościsz lvla, ale nie oskarżaj go o coś, czego nie robi ...

Drazharm
27-04-2006, 11:14
Według mnie nowej wojny nie będzie.Coraz więcej Polakow przechodzi do dof lub vision.Franco de lago.Wanted nie ma szans ze Szwedami.:flaga_pl: Szkoda ;/
A ty drazharm skończył byś tą głupią wojnę i zają się expieniem bo na luzie byś już miał 200 lvl gdyby nie ta wojna

kocham takie wyssane z palca bzdury

Qba =]
27-04-2006, 16:16

no comment...........

Każdy, czyli Ty i Twoje noobowskie podwórko...
Za to Ty hlvlu zapewne znasz go doskonale... w koncu widziales go pod dp wiele razy...

W Twoich wypowiedziach jest zero logiki, więc nawet żal się dalej do nich odnosić... Przecież każdy nie-noob powinien się porywać na wyższych od siebie lvli, prawda ? <ironia>

Gówno wiesz o Gammb`ie, gówno wiesz o Azurze. Przerzuć się na gry FPP, tam mniej trzeba ruszać głową...

Ise~
27-04-2006, 17:00

"Coraz więcej polaków przechodzi do DoF lub Vision"

hue hue hue xD

Gdybyś nie zauważył, to coraz więcej DoFoludków i Visionowców się wypłaca ... No, owszem, w DoF jest sporo polaków, ale oni tam zawsze byli ...-.-'

Albo jesteś opóźniony w rozwoju, albo poprostu tak głupi. 8o

Nosso Mc'Furry
27-04-2006, 18:56
Gówno wiesz ... Znam Gammblera z reala, i gwarantuje Ci, że jest tylko jeden owner ... Pozatym, nie każdy jest tak głupi jak Ty, żeby expić komuś, a nie samemu ... -.-'

A co do tego, że on sam nie umie wbijać lvli, to tak, Ty jesteś przecież od niego lepszy, TY TO POTRAFISZ ! Masz przeca ten 25 lvl ! You rox ! -.-' Rozumiem, że mu zazdrościsz lvla, ale nie oskarżaj go o coś, czego nie robi ...

Klasyczna reakcja członków Wanted, tylko powiedzieć prawdę o kimś z Wanted juz sie psy wyrywają bronić go.
Widocznie słabo znasz kolegę, kiedyś ON sam sie przyznawał ze dzielił konto.
A to ze Bekas grał na Gammblerze to 1000%-towa prawda, na h*j kłamiesz?
Gammbler potrafi bić lvle, ale jakim kosztem? Kazdy potrafi bic lvle nie widze w tym nic trudnego, expisz i masz. Gammbler jest chory na ta gre bo spedza czasem po 15 lub wiecej godzin przy tej grze. Czysty kretynizm ale jego zycie jego sprawa :D mysle ze nikomu nie zaimponuje tym ile godzin spedza przed kompem :)

Anonimek
27-04-2006, 19:43
Chciałem pogratulować all Norrlands Guld members !!!! Przegraliście tą wojnę zanim zaczeliście ;/ a tak w was wierzyłem ;( no nic, to tylko gra, wybiore nowy serwer, bo tylko my "nooby" wierzymy/wierzyliśmy, że wygramy tą wojne, Wanted jest lepsze jednak :/ Aha, i gz dla Viskovleen :/ Zachował się jak tchórzliwy pies -.- Uciekł z "pola bitwy" -.-"

Gammbler
27-04-2006, 19:47
Klasyczna reakcja członków Wanted, tylko powiedzieć prawdę o kimś z Wanted juz sie psy wyrywają bronić go.
Widocznie słabo znasz kolegę, kiedyś ON sam sie przyznawał ze dzielił konto.
A to ze Bekas grał na Gammblerze to 1000%-towa prawda, na h*j kłamiesz?
Gammbler potrafi bić lvle, ale jakim kosztem? Kazdy potrafi bic lvle nie widze w tym nic trudnego, expisz i masz. Gammbler jest chory na ta gre bo spedza czasem po 15 lub wiecej godzin przy tej grze. Czysty kretynizm ale jego zycie jego sprawa :D mysle ze nikomu nie zaimponuje tym ile godzin spedza przed kompem :)

hmm popatrz na erig-necie lub innej stronie ile "h" jestem on. i porównaj z innymi graczami. Nosso masz jakis kopleks zwiazany z moja osoba? Moze to Tobie potrzebna jest pomoc :confused: :confused:

Zajdo
27-04-2006, 20:17
tyle słychac o tej wojnie a zadnych filmikow nie ma8o
mozna dostac jakis filmik czy nie chcecie pokazac jak dostajecie po tylkoach :baby:

azura
27-04-2006, 22:41

mi lvle nikt nie wbijal tak jak jemu

]
Każdy, czyli Ty i Twoje noobowskie podwórko...
Za to Ty hlvlu zapewne znasz go doskonale... w koncu widziales go pod dp wiele razy...

W Twoich wypowiedziach jest zero logiki, więc nawet żal się dalej do nich odnosić... Przecież każdy nie-noob powinien się porywać na wyższych od siebie lvli, prawda ? <ironia>

Gówno wiesz o Gammb`ie, gówno wiesz o Azurze. Przerzuć się na gry FPP, tam mniej trzeba ruszać głową......

Prawda w oczy kole .........
ale coz zrobic :P