Pokaż pełną wersje : Wojna i wydarzenia z serwera
Stron :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
[
12]
13
14
15
Się właśnie dowiedziałem, że w wywiadzie moje zdjęcie z amenem podpisane jest jako Gammblera z Amenhotepem... czy ludzie nie umieją nawet czytać napisów w photobuckecie :| ?
zeus1985
03-09-2006, 01:34
;970899']Się właśnie dowiedziałem, że w wywiadzie moje zdjęcie z amenem podpisane jest jako Gammblera z Amenhotepem... czy ludzie nie umieją nawet czytać napisów w photobuckecie :| ?
Sorry jakoś tak wyszło ;p Daj mi zdjęcie gammblera + amena z taką samą miną to zmienie ;p
Najwyzsza prawda
03-09-2006, 03:51
Przed chwila padl Miter Furax ubil go Draz z Urbem.
Potem gonili sie z 14 membersami z dofu i w koncu zgubili locki i poszli do pzetu.Nie chce pisac tu o tym ze dof nie umie grac i ze nie potrafi ubic 2 w 14.Chodzi mi o to ze to co robia niektorzy membersi dofu tacy jak wielka geba Nosso , Shanoz i Horrigan Macduff to poprostu zwykle szmaciarstwo i upadek.
Otoz po tym jak Draz i Urb zgubili locka i stali w depo te wyzej wymienione kreatury staly nad nimi jak takie glupki i wygadywali jakies bzdury o rodzinie,o wykonywanej pracy, no ogolnie osmieszali sie tym co gadali,Horri zaczal nawet gadac takie bzdury na matki obu panow ze zal.
Panowie apeluje kto pisal zawsze ze to gra ze nikomu nie zalezy ze to zabawa wiec nie zachowujcie sie jak skonczone cymbaly i durnie tylko miejcie troche honoru.Oczywiscie mowie to do reszty bo ta 3 to kompletne debile i im juz nic nie pomoze.Shanoz co do ciebie i gadania glupot ze zabili o 100 lvl mniejszego chara to kolejny twoj pokaz glupoty bo kogo to obchodzi jaki lvl kto ma jest w wojnie wiec.....pada.
Z drugiej strony moze dof ma takie zadania dla tych 3 glupkow bo oczywiscie Shanoz nawet nie wyszedl przeciwko tej dwojce tylko stal w depo,Nosso jak zwykle gdzies tam biegal gdzie nikogo nie bylo, a Horri skakal bez sensu po piramidach.Ale za to potem to naprawde takie cwaniaki ze szkoda gadac,chlopcy glowki widze wam sie podgrzaly od tego ze nic nie mozecie zrobic to wychodzi z was wiesniactwo i szmaciarstwo.
Co do pracy Draza to nie rozumiem co w tym jest takiego ze w pizzerii pracuje??Pewnie kazdy dofoludek ktory pracuje za granica jest dyrektorem banku.Najdziwniejsze jest to ze nie widzialem jeszcze zeby ktos kto pracowal kiedykolwiek wyzywal kogos i smial sie z wykonywanej pracy przez druga osobe.Zawsze jest tak ze smieja sie tylko durnie ktorzy jeszcze nie wiedza co to praca tylko wisza u mamusi na cycusiu.
@Najwyzsza prawda
Nie wyzywalem nikogo matki ani sie nie smialem z nikogo pracy.
A smiac sie moglem z nich bo "wielki" Drazharm mowil ze oni w 3 rozwala caly server w 3 czyli Mina, Ubrexx i Draz nie bylo miny ale za to bylo nas 14 hahahahahaha.
A zaatakowali tylko jedynie 72 druidka najnizszy lvl z DOF co byl online.
Kiedy DOF zrobil gonitwe wszyscy z nas jeszcze expili, jak wrocilismy to stalismy w pz i sie zbieralismy, a lepsze chary ganialy ich po pustyni, ja czekalem na reszte sorcow (Mexe~, onlly i Sathana) bo przeciez nie pojde sam bic draza i urba zeby kamikaze robic, a jakbysmy poszlii juz w 4 to drazowi i urbowi by zostala tylko ucieczka zobaczymy nastepnym razem co zrobi smieszne "Wanted".
Po dzisiejszej akcji zostal tylko smiech DOF'a na Drazharmie i Urbexxie :lolo: :dance: :D 8o
mechatronik 2
03-09-2006, 04:29
@Najwyzsza
No i tu masz racje co z tego ze Aleksy rozwozi pizze ale przynajmniej zarabia moze i to ciul itp i oberwal od ziomow 50 Centa ale qwa on bynajmniej wychodzi na swoje PoZdro
@DoF
hmm nie wanted a wy niedlugo bedziecie sie bali wyleciec z dp z pz lockiem...Urban mial bana mieliscie kilka dni do przodu ale niewykozystaliscie i zamknac mi tu ryje ci co powiedza ze mysla strategicznie i dorwa wanted (czytajcie Cors) bo z tego co ja wiem Drazz to ciul niemota i PA MASTER ale co do myslenia strategicznego to on was narazie kur....sko porabia.....
WAM TE 18 FRAGOW UDEZYLO JAK WODA SODOWA DO GLOWY.....DoF DZIALA BAUAHAUAHA CHYBA NA KIBLU .....niedlugo to wy zaczniecie robic masowo najazdy na 20+ 30+ i 40+ charry ze slowami ,,pay armor" lub ,,pay honey" jak macie sie brac do roboty to sie biezcie a nie ciagle slysze od Corsa
ze wyskoczymy wyskoczymy......sir Cors mowil ze na Oppen battle czeka zeby pokazac jaki DoF jest potezny a jak bylo sami widzielismy:confused: :confused:
@Eldyn
moze i lv 70+ ale frag zaliczony..doganiaja was....
@KOMUNIKAT DO WSZYSTKICH
Jaki jest stan rywalizacji Wanted vs DoF bo sie pogubilem
tajemniczy111
03-09-2006, 08:29
Skasujcie tego posta
Zaczyna sie robic goraco i zaczynacie to widziec... wielcy stratedzy... wiecej fakow draza... wiecej wysmiewania sie z jego zawodu... wiecej zalosnego smiania sie z tego ze zostal pobity... wychodzi wasza niemoc... oni sobie was fraguja a wy czekacie na shooterow:) powodzenia bo bedziecie pokolei padac...:baby: :baby: :baby:
nie ma szans na pokoj .
Pytanie ,czy to dobrze dla was?
@Mechatronik2
Teraz po twoim poscie mozna rzec,ze jestes za wanted. Typowe, DoF wygrywalo , HAIL DOF. Wanted prawie wygrywa , HAIL WANTED. Ja jestem za DoF, lecz chlopaki wezcie sie wkoncu czy cos, bo zaczynacie wojne przegrywac !!!!!! Zreszta zawsze tak bylo , ze jak jakas gildia wygrywala przez jakis czas , potem byl robiony masslog i przeciwna gildia wygrywala.
Gammbler
03-09-2006, 10:59
Zeus na koniec filmiku umiesc swoja fote tez bedzie zabawnie .
Sorry jakoś tak wyszło ;p Daj mi zdjęcie gammblera + amena z taką samą miną to zmienie ;p
Błąd niewybaczalny, ale coz poradzić... Była wtedy harda impressa, więc miny są niepowtarzalne :baby:
Na początek witam wszystkich :)
Tak sobie czytam to forum, analizuje co kto pisze, śledzę na bieżąco wydarzenia, jestem po jednej ze stron tego konfliktu i zastanawiam się czy większość z forumowiczów ma równo pod sufitem (no ale zostawmy to na razie). Nie zamierzam tutaj robić jakichś prywatnych wycieczek i wywodów, co pisze źle i w którym momencie się myli. Na początku, radzę większości dwukrotnie pomyśleć nad kolejnym postem (ewentualnie edycją postu poprzedniego o ile nie jest parę stron wcześniej). Zrobił się na tym forum jeden wielki syf i anarchia, nie można znaleźć najpotrzebniejszych informacji a chyba o to przede wszystkim chodzi. Taki zwyczajny „Kowalski” żeby się coś dowiedzieć musi przeczytać prawie cały temat wyzwisk itp.(a i to czasem jest mało). No to może coś napiszę ogólnie do kilkudziesięciu osób, aczkolwiek do żadnego osobiście.
@DoF members
Panowie pokażmy trochę więcej klasy, przecież nie musimy komentować wszystkich postów od osób, które NAS w żaden sposób nie szanują. Skoro myślą, że mają racje to delikatnie ich poinformujmy, że w rzeczywistości tak nie jest. Poza tym nie musimy komentować sytuacji, w której padł ktoś z DoF-u. Można dać jakąś krótka informację, że coś poszło nie tak. Bo z tego co się naczytałem to zawsze ktoś NAS tłumaczy (a przecież tylko winny się tłumaczy), że albo zawiodło to albo tamto. A po co się narażać na kilka stron głupich komentarzy ze strony osób, które nijak wiedzą, co się tak na prawdę stało i wyciągają wnioski jedynie ze statystyk bądź z trzeciej ręki. Jest jak jest, ale przecież czas wszystko pokaże. Nie róbcie jakichś prywatnych wycieczek a jak już musicie to piszcie na PM żeby nie robić bałaganu. Pamiętajcie, że tylko spokój nas uratuje. To chyba na razie tyle, jeżeli chodzi o was. Jak coś mi się przypomni to nie omieszkam napomknąć, w którymś z postów (czyli pewnie za kilkadziesiąt stron).
@All
Do was to czasem brak słów. Po prostu jak widzę większość waszych postów to nie wiem czy się śmiać czy płakać (a czasem jedno i drugie). Pierwsza sprawa to wasze informacje n/t co się dzieje na tej wojnie. Już powoli zaczynam powątpiewać, kto w niej tak naprawdę uczestniczy, DoF i Wanted czy cała reszta niezrzeszonych ludzi. Z waszej strony to wszystko jest śmiesznie proste. Ubić kogoś na 120+ levelu czy trochę mniejszego to przecież żaden problem. Nie mówię, że w trapie to nie jest możliwe, ale jeszcze trzeba go dogonić…Poza tym nie patrzycie ile ma hp, many i jak szybko jest w stanie się uhać. Do tego dla was to przecież żaden problem zrobić spam UE i zabić wszystko, co jest w zasięgu. Nie patrzycie, że to musi być jakoś zsynchronizowane itp. Poza tym wiecie jeszcze masę innych informacji, o których ja nie wiem, mimo że spędzam z członkami DoF-u masę czasu. Nie musi to być tylko siedzenie w Tibii ale również gg i taki wynalazek jakim jest Ventrilo (dla niewtajemniczonych to rodzaj komunikatora). Kolejna sprawa: to, że ktoś z naszych nie był na jakiejś bitwie, nie oznacza, że nic o niej nie wie, że nie ma pojęcia jak to było itp. Wszelkie informacje są natychmiast przekazywane do wszystkich członków DoF-u, są screeny, filmiki, komentarze na Ventrilo itp., tak więc ktoś kto nie był na bitwie i tak wie więcej od tych którzy czerpią informacje od 3 innych niezwiązanych z wojną osób. Teksty w stylu: słyszałem, że…widziałem jak ktoś mówił…a podobno…są co najmniej mało wiarygodne. Poza tym to, że jakaś akcja z naszej strony się nie udała nie upoważnia nikogo do głupich komentarzy, jacy to my słabi, niezorganizowani, lamy itp. Fortuna kołem się toczy isn’t it ? Chciałem jeszcze uświadomić tych, którzy jeszcze tego nie wiedzą, że większość albo przynajmniej pewna część członków DoF-u nie siedzi 24h na dobę w Tibii, bo pracujemy. Tak dobrze przeczytaliście. Albo skończyliśmy już szkołę albo studiujemy a obecnie pracujemy i nie mamy tyle czasu na zabawę/grę/wspólne hunty/wojnę, co inni. A to, że Drazharm ma taką a nie inną pracę to już jego sprawa. I tak zarabia tam więcej niż połowa z nas, ale to już inna bajka (no chyba, że się mylę).
Może tak na koniec napiszę, że ten post nie ma na celu obrażenie kogokolwiek, a jedynie wyrażenie mojego jakże skromnego zdania i wyjaśnienia pewnych niuansów. Myślę, że nie popełniłem za dużo błędów ortograficznych itp. (starałem się). Szanujmy się trochę a będzie przyjemniej czytać o tym, co tu się tak naprawdę dzieje. W razie zastrzeżeń mile widziane komentarze albo PW. Życzę miłej i owocnej gry. B)
Z poważaniem,
Dan~
Najwyzsza prawda
03-09-2006, 12:15
Shanoz wez zacznij myslec glowa a nie du....
Kogo mieli zabic?? Ktoregos z was na Goromie,Albo na Hydrach i gdzie z wami potem biegac zacznij myslec.Proste ubili tego co expil tam gdzie mozna sie potem z wami bawic na duzej przestrzeni,a te twoje gadki ze ubili 72 druta to sa marne, jak nie chca padac lvl ponizej 80 to niech wyjda z Dofu i sie splaca.
zeus1985
03-09-2006, 12:15
;970899']Się właśnie dowiedziałem, że w wywiadzie moje zdjęcie z amenem podpisane jest jako Gammblera z Amenhotepem... czy ludzie nie umieją nawet czytać napisów w photobuckecie :| ?
Wybacz, już to naprawiam ;)
http://tibia.azura.wywiad.z.drazharmem.patrz.pl/
Tutaj jest już wersja naprawiona ( mam nadzieje ;p )
Horrigan
03-09-2006, 12:26
@Najnizsza prawda
Nie przeinaczaj faktow chlopcze, nic na temat mamy Adama (Urbexa) nie mowilem bo nic do niego osobiscie nie mam. A tu cos z innej beczki, dzialo sie to pare godzin przed zabiciem Mitera:
Channel saved at Sun Sep 03 00:07:33 2006
00:03 Your last visit in Tibia: 02. Sep 2006 22:23:29 CEST.
00:03 Salvade Sayn [9]: juz wiecej ie nie spytam
00:03 Salvade Sayn [9]: ale odpowiedz
00:04 You lose 59 hitpoints due to an attack by Urbexx.
00:04 You lose 326 hitpoints due to an attack by Urbexx.
00:04 You lose 30 hitpoints due to an attack by Exmind.
00:04 You lose 52 hitpoints due to an attack by Urbexx.
00:04 You lose 297 hitpoints due to an attack by Urbexx.
00:04 Using one of 425 spell runes...
00:04 You lose 15 hitpoints due to an attack by Exmind.
00:04 Using one of 424 spell runes...
00:04 You lose 285 hitpoints due to an attack by Urbexx.
00:04 You lose 50 hitpoints due to an attack by Gammbler.
00:04 You lose 31 hitpoints due to an attack by Exmind.
00:04 Using one of 424 spell runes...
00:04 You lose 45 hitpoints due to an attack by Gammbler.
00:04 You lose 281 hitpoints due to an attack by Urbexx.
00:04 You lose 43 hitpoints due to an attack by Exmind.
00:04 You lose 153 hitpoints due to an attack by Gammbler.
00:04 You lose 216 hitpoints due to an attack by Exmind.
00:04 Using one of 423 spell runes...
00:04 You lose 334 hitpoints due to an attack by Urbexx.
00:04 Using one of 423 spell runes...
00:04 Using one of 422 spell runes...
00:04 You lose 169 hitpoints due to an attack by Gammbler.
00:04 You lose 203 hitpoints due to an attack by Exmind.
00:04 Using one of 421 spell runes...
00:04 You lose 307 hitpoints due to an attack by Urbexx.
00:04 Using one of 421 spell runes...
00:04 Using one of 420 spell runes...
00:04 You lose 182 hitpoints due to an attack by Gammbler.
00:04 You lose 226 hitpoints due to an attack by Exmind.
00:04 Using one of 420 spell runes...
00:04 Using one of 419 spell runes...
00:04 You lose 59 hitpoints due to an attack by Urbexx.
00:04 Using one of 419 spell runes...
00:04 You lose 253 hitpoints due to an attack by Urbexx.
00:04 You lose 230 hitpoints due to an attack by Exmind.
00:04 Using one of 418 spell runes...
00:04 You lose 153 hitpoints due to an attack by Gammbler.
00:04 Using one of 418 spell runes...
00:04 Using one of 417 spell runes...
00:04 Salvade Sayn [9]: WOW
00:04 You lose 181 hitpoints due to an attack by Gammbler.
00:04 Using one of 416 spell runes...
00:04 You lose 298 hitpoints due to an attack by Urbexx.
00:04 You lose 239 hitpoints due to an attack by Exmind.
00:04 Using one of 415 spell runes...
00:04 You lose 25 hitpoints due to an attack by Urbexx.
00:04 You lose 152 hitpoints due to an attack by Gammbler.
00:04 Using one of 414 spell runes...
00:04 You lose 244 hitpoints due to an attack by Exmind.
00:04 You lose 311 hitpoints due to an attack by Urbexx.
00:04 Niewik zako [30]: o panie
00:04 Using one of 413 spell runes...
00:04 Using one of 412 spell runes...
00:04 You lose 169 hitpoints due to an attack by Gammbler.
00:04 You lose 14 hitpoints due to an attack by Exmind.
00:04 You lose 302 hitpoints due to an attack by Urbexx.
00:04 Using one of 411 spell runes...
00:04 You lose 19 hitpoints due to an attack by Gammbler.
00:04 Using one of 411 spell runes...
00:04 You lose 67 hitpoints due to an attack by Urbexx.
00:04 You lose 21 hitpoints due to an attack by Exmind.
00:04 Using one of 410 spell runes...
00:04 You lose 217 hitpoints due to an attack by Exmind.
00:04 Using one of 409 spell runes...
00:04 Using one of 409 spell runes...
00:04 You lose 7 hitpoints due to an attack by Urbexx.
00:04 Using one of 408 spell runes...
00:04 You lose 318 hitpoints due to an attack by Urbexx.
00:04 Using one of 408 spell runes...
00:04 You lose 22 hitpoints due to an attack by Gammbler.
00:04 Using one of 407 spell runes...
00:04 You lose 60 hitpoints due to an attack by Urbexx.
00:04 Using one of 407 spell runes...
00:04 Using one of 406 spell runes...
00:04 You lose 195 hitpoints due to an attack by Exmind.
00:04 Using one of 406 spell runes...
00:04 You lose 191 hitpoints due to an attack by Gammbler.
00:04 Using one of 405 spell runes...
00:04 Megic Knight [43]: SELL FIRE SWORD
00:04 Urbexx [179]: Ut AnI hUr """ g 0 g 0 Wrotki gadzeta>>>
00:04 Using one of 404 spell runes...
00:04 You lose 156 hitpoints due to an attack by Gammbler.
00:04 Using one of 404 spell runes...
00:04 You lose 290 hitpoints due to an attack by Urbexx.
00:04 Using one of 403 spell runes...
00:04 You lose 155 hitpoints due to an attack by Gammbler.
00:04 You lose 22 hitpoints due to an attack by Urbexx.
00:04 Using one of 402 spell runes...
00:04 You lose 295 hitpoints due to an attack by Urbexx.
00:04 Using one of 401 spell runes...
00:04 You lose 206 hitpoints due to an attack by Exmind.
00:04 Using one of 401 spell runes...
00:04 Using one of 400 spell runes...
00:04 You lose 192 hitpoints due to an attack by Gammbler.
00:04 Using one of 400 spell runes...
00:04 You lose 57 hitpoints due to an attack by Urbexx.
00:04 You lose 271 hitpoints due to an attack by Urbexx.
00:04 Using one of 399 spell runes...
00:04 You lose 171 hitpoints due to an attack by Gammbler.
00:04 Using one of 398 spell runes...
00:04 You lose 223 hitpoints due to an attack by Exmind.
00:04 You lose 305 hitpoints due to an attack by Urbexx.
00:04 Using one of 397 spell runes...
00:04 You lose 193 hitpoints due to an attack by Gammbler.
00:04 Using one of 396 spell runes...
00:04 You lose 202 hitpoints due to an attack by Exmind.
00:04 Using one of 396 spell runes...
00:04 Using one of 395 spell runes...
Wracalem wtedy z hunta, mialem o polowe mniej run, wiec okazja byla idealna. I co? Urbexx, najwyzszy lvl na Azurze, najlepszy dist. Exmind podobnie - czolowka dista. Głombler tam byl dla ozdoby ale sie chlopak staral. I co, mozecie sie podniecac ze zabiliscie Mitera druida na 70~ lvl, czy Dalipiego na otwartym polu. A jakos nie dali rady zdjac mnie w centrum Thais gdzie depo bylo zablokowane itp. Zal. Wiec najwyzsza prawdo nie wypowiadaj sie bo kiedy ty stales noobem na ankh to ja ganialem na utani+time ring po pustyni za Urbem i Drazem a po piramidach to sobie moglem skakac kiedy oni grzali dupe w depo szczesliwi ze zyja.
Zabic samotnego goscia na 70 lvl to zadna sztuka, dlatego Draz wywalil z Wanted wszystkie osoby na nizszym lvl aby uniknac takich fragow. My stawiamy na przyjazn dlatego u nas w gildii jest sporo osob z nizszym levelem.
A co do smiania sie z pracy itp.
Kiedy ty nie wiedziales co to Tibia, Aleksy aby zdobyc respekt u ludzi karmil nas klamstwami ze w Londynie on jest dlatego ze studiuje tam itp. Cambridge to on widzial podczas wycieczki przez szybe autobusu. A prawda jest taka ze studiowal.. na zmywaku.
Gammbler
03-09-2006, 12:45
Horrigan jestes idiota i nadodatek lamusem prawie padles od 3 osob wiec przestan wciskac farmazonyny , do dpeo nie porafiles wejsc jescze jedna osoba i bys sie zlozyl.wiec n/c
zeus1985
03-09-2006, 12:53
Horrigan jestes idiota i nadodatek lamusem prawie padles od 3 osob wiec przestan wciskac farmazonyny , do dpeo nie porafiles wejsc jescze jedna osoba i bys sie zlozyl.wiec n/c
Spadaj z forum i wracaj na darashie zbierać miód :)
Najwyzsza prawda
03-09-2006, 12:55
Ty Horri jestes zalosny a co cie to obchodzi co on mowi i robi?? widze masz duzy kompleks Draza czlowieku ogarnij sie bo jestes zalosny.Draz to Draz tamto kolejny zauroczony?? Wy nie macie w zyciu innych zmartwien tylko rozmyslac co Draz robi,co mowi, kiedy klamie a kiedy nie.Mieli szczescie ze padli lol??Ubili wam pod nosem Mitera we 2 a potem ganiali sie z wami po ankh zeby locka zgubic i omalo jeszcze Sandry nie zlozyli jak walnela 2 ue malo by padla dobrze ze wszyscy zaczeliscie ja uhac bo biedactwo w panike na redzie wpadlo.Jak chlopaki locka zgubili to stali w 3 jak barany i gadali glupoty obrazajac jak dzieci.Zalosne.
Btw.Skoro sie smiejesz ze cie w 3 nie umieli zlozyc co powiesz na to ze MArjoli w AB twoi wielcy wojownicy z dofu w 9 nie umieli ubic a w trapie go mieli.
fea_umarth
03-09-2006, 12:59
juz zostaw tego farmazona w spokoju. co on ci zrobil?
Wierzę na słowo, kopa jajek i zapominamy o sprawie ;)
@Psze bahdzo, forum doczekało się rzeczowego i wolnego od wszelakich błędów stylistycznych, ortograficznych itp. błędów posta ( Dand~). Mimo wszystko ciekawiej byloby, gdyby ludzie którzy mają cos wartościowego do przekazania robili to na bieżąco.
Chust, że połowa uzytkownikow prześledzi to pobieżnie i dalej bluzgami będzie rzucac...
The show must go on.
zeus1985
03-09-2006, 13:02
@Horrigan
Zmień podpis na http://tibia.azura.wywiad.z.drazharmem.patrz.pl/
Horrigan
03-09-2006, 13:04
Prawie robi wielka roznice. Jestem idiota i lamusem bo nie dalem sie zabic 3 typom co walili 3 sd na ture? Zadziwiasz mnie. W takim razie jakbys okreslil tych 3 gosci co nie potrafili mnie zdjac? Hahaha
PS
Do depo to ja nawet nie szedlem bo bylo zblokowane przez noobow chyba cos ci sie pomylilo. I zwroc uwage na jedno - nie wrzucilem nawet utani bo.. nie mialem juz manasow:D Jeszcze raz zal :baby:
Horrigan
03-09-2006, 13:17
Ty Horri jestes zalosny a co cie to obchodzi co on mowi i robi?? widze masz duzy kompleks Draza czlowieku ogarnij sie bo jestes zalosny.Draz to Draz tamto kolejny zauroczony?? Wy nie macie w zyciu innych zmartwien tylko rozmyslac co Draz robi,co mowi, kiedy klamie a kiedy nie.Mieli szczescie ze padli lol??Ubili wam pod nosem Mitera we 2 a potem ganiali sie z wami po ankh zeby locka zgubic i omalo jeszcze Sandry nie zlozyli jak walnela 2 ue malo by padla dobrze ze wszyscy zaczeliscie ja uhac bo biedactwo w panike na redzie wpadlo.Jak chlopaki locka zgubili to stali w 3 jak barany i gadali glupoty obrazajac jak dzieci.Zalosne.
Btw.Skoro sie smiejesz ze cie w 3 nie umieli zlozyc co powiesz na to ze MArjoli w AB twoi wielcy wojownicy z dofu w 9 nie umieli ubic a w trapie go mieli.
W takim razie co cie obchodzi co ja mowie i robie? Owned? :D
Gammbler
03-09-2006, 13:19
horri czemu nie wspomniales ze dorwalismy cie przy samym statku thais i miales doslownie pare kratek do depo/statku ze wzgledu ze cie dobrze blokowalismy musiales uciec do temple, pozatym zabicie 92ek w 3 jest prawie nie mozliwe bo uhasz sie szybciej niz my walimy z sd wiec nie wiem na co te glupie komentarze... chcesz pokazac jaki dobry jestes lol !!cos ci nie wychodzi....nie rzuciles haste bo bys mial exuasted i zapewne bys zgona zaliczyl po tym nooobie-.-
btw. fajnie wciskales tego hotkeya:D
Horrigan
03-09-2006, 13:25
horri czemu nie wspomniales ze dorwalismy cie przy samym statku thais i miales doslownie pare kratek do depo/statku ze wzgledu ze cie dobrze blokowalismy musiales uciec do temple, pozatym zabicie 92ek w 3 jest prawie nie mozliwe bo uhasz sie szybciej niz my walimy z sd wiec nie wiem na co te glupie komentarze... chcesz pokazac jaki dobry jestes lol !!cos ci nie wychodzi....nie rzuciles haste bo bys mial exuasted i zapewne bys zgona zaliczyl po tym nooobie-.-
btw. fajnie wciskales tego hotkeya:D
Naucz sie czytac, 2 razy wspomnialem ze depo bylo zblokowane. Po raz kolejny pokazales jaki jestes inteligentny, piszac "miales doslownie pare kratek do depo/statku ze wzgledu ze cie dobrze blokowalismy musiales uciec do temple". Zadales mi pytanie po czym sam sobie na nie odpowiedziales. Skad mialem wiedziec ilu was jeszcze przyplynie tym statkiem wiec cofnalem sie do temple. To sie nazywa szybkie ogarniecie sytuacji, czego nie mozna powiedziec o tobie patrzac na twoja liste zgonow, wiec sie nie osmieszaj. Haste nie wrzucilem bo wracalem z hunta i nie mialem juz manasow, zreszta juz o tym wspomnialem.
hehe. fajny filmik :))
btw na filmiku jest zdjecie drazharm
to w koncu to jest draz?
bo widzialem inne zdjecie
http://smg.photobucket.com/albums/v731/silentforce/?action=view¤t=Draz123.jpg
btw
minavand<jezeli to jego foto> wyglada jak transexualista :D
http://smg.photobucket.com/albums/v731/silentforce/?action=view¤t=Drazandmina.jpg
zeus1985
03-09-2006, 14:10
hehe. fajny filmik :))
btw na filmiku jest zdjecie drazharm
to w koncu to jest draz?
bo widzialem inne zdjecie
http://smg.photobucket.com/albums/v731/silentforce/?action=view¤t=Draz123.jpg
btw
minavand<jezeli to jego foto> wyglada jak transexualista :D
http://smg.photobucket.com/albums/v731/silentforce/?action=view¤t=Drazandmina.jpg
To nie jest drazharm... To są stare fotki robione i umieszczane przez szwedów kilka lat temu...
Zdjęcie minavanda i falzera masz tutaj:
http://s84.photobucket.com/albums/k22/Minavand/?action=view¤t=TomKeller3.jpg
Amaris' Shadow
03-09-2006, 15:15
Rozumiem, ze go nienawidzicie, ale to jest prymitywne jak cholera, a te teksty to chyba komedia dla przedszkolakow.
zeus1985
03-09-2006, 15:18
Rozumiem, ze go nienawidzicie, ale to jest prymitywne jak cholera, a te teksty to chyba komedia dla przedszkolakow.
Jak go nie znasz, to wracaj na morgane...
Zielona Firanka
03-09-2006, 15:31
Zeus, niepotrzebnie to zrobiłeś... Nie jestem z tych co ganiają za Drazem jak za jakimś bogiem... Ale... To jest poprostu żałosne :/ Na początku mnie śmieszyło, za pierwszym razem gdy to oglądałam, ale teraz... :/
Najwyzsza prawda
03-09-2006, 15:52
Gammbler nie pisz juz nic wiecej tutaj nie ma sensu niech se robia jakies feki,niech twierdza ze sa mistrzami jak to probuje nam udowodnic Horri.
Zostawmy to kolko samouwielbienia niech sie tu udzielaja i pusza przed soba nie komentuj od dzisiaj nic tutaj niech sie tu onanizuja.Wzoraj pokazaliscie co znaczycie jak wszystko to co ma najlepsze Dof nie potrafi ubic przez 20 minut 2 z Wanted to co bedzie jak nas wiecej przyjdzie.Horri oddaje swoj glos na twoje PvP uwazam ze masz jedne z lepszych PvP na Azurze powaznie to mowie.
Koleczko samouwielbienia od dzisiaj zaczniecie tutaj sie juz tylko udzielac bo na Azure wracaja jej Wladcy.Wiec ratuj sie kto moze.LAmusy juz zaczely placic a takie geby wielkie forumowe mieli.
frances111
03-09-2006, 16:29
Co sie wszyscy czepili Drazharma? nie zebym byl jego obronca, ale to jezdzenie po jego rl staje sie nudne i zalosne. Zamiast gnoic go jakie to on ma zjebane zycie, moze lepiej pokazcie sie w grze?
To tylko gra, nie wiem skad biora sie az tak negatywne emocje :S
Crazy_Frog
03-09-2006, 16:30
Rzeczywiscie to jest przesada z tym filmem.
*To co ze rozwozi pizze praca jak praca...
*To co ze zabily go scorpiony. Moglo wykopac neta na kilkanascie minut w drodze na np: Dragon Lair kolo Veno otoczyc go z 6 scorpionow i .... to tylko jedna z tez.
*Co do murzynow to nikt nie wie co tam sie dzialo, Drazharm powiedzial jedynie na ventrilo ze Zostal napadniety przez grupe murzynow nic wiecej. Nie ma podstaw zeby sadzic ze zostal "okaleczony" w taki sposob jak w tym "wywiadzie". B)
Jak mozna cos takiego robic o kims jak nie zna sie go w rl. :confused:
Yours Neutral Player.
:)
Zembol91
03-09-2006, 16:32
yavi daj mi program do tego glosu ;p
Zembol91
03-09-2006, 16:35
macie cos do murzynow ?? zmienil bym to okreslenie na jakies inne. bo murzyni sa spoko :)
@Najwyzsza prawda
Mogles ty wbic pz to bys napewno padl, sam wiesz jacy oni sa szybcy, tylko Sandra mogla ich dogonic :confused:
Zabic samotnego goscia na 70 lvl to zadna sztuka, dlatego Draz wywalil z Wanted wszystkie osoby na nizszym lvl aby uniknac takich fragow.
I tu sie nie zgodze.
Po 1 Draz nie wywalil na pewno wszystkich lvli ponizej 70. Np ja jak juz wspominalem sam odszedlem po napisaniu posta o retire na tibii.com a jezeli chcesz mi zarzucic ze bronie Draza to z gory mowie ze bys sie mylil bo 2 dni po moim poscie Draz wycial swinstwo pewnej bliskiej mi osobie.
A po 2 zabicie lvl 70 to moze lecz nie musi byc proste, zalezy od tego kto gra takim charem. Np mnie piz*aly juz wszystkie strony konfliktow jakie byly na Azurze, szwedzi, dofy, wantedy a nigdy nie zaliczylem gleby od playera i nigdy nie zaplacilem nawet 1 gp za "wolnosc". I kazdy wie ze miedzy jednym sd a drugim dobry gracz jest w stanie sie 2 razy uhnac.
W moim poscie staralem sie byc subiektywny i jest to moje skromne zdanie.
Zeus:ten filmik jest żenadą i pokazaniem jaki z Ciebie głąb,nie odróżniasz tibii od rl,Z resztą to co zrobiłeś to po prostu żenada a nabijanie się z kogoś w taki sposób...
gl
yavi daj mi program do tego glosu ;p
http://www.ivo.pl/index.php?option=com_ivonaonline&Itemid=38
btw. edytuj posty
Bekas123
03-09-2006, 19:37
Tey a nie pamietacie jak draz do war ze swe przyjmowal all? wtedy sie dowiedzialem ze on potrzebuje tylko miesa na wojne ale nvm Saxe pozrdo xD
Nie wypowiadam sie an temat draza i wogole na rl to co robi to jego sprawa i obowiazek
Aham i chce jeszcze pozdrowic all rl od lumperiera,jak war wygramy to wy nie macie sensu tu grac pozdro
Crazy_Frog
03-09-2006, 20:17
Tey a nie pamietacie jak draz do war ze swe przyjmowal all? wtedy sie dowiedzialem ze on potrzebuje tylko miesa na wojne ale nvm Saxe pozrdo xD
Nie wypowiadam sie an temat draza i wogole na rl to co robi to jego sprawa i obowiazek
Aham i chce jeszcze pozdrowic all rl od lumperiera,jak war wygramy to wy nie macie sensu tu grac pozdro
To byla inna sytuacja , wtedy walczono ze Swe. Mojim skromnym zdaniem ta wojna sie nigdy na azurze nie skonczy :]
Chyba ze 1 glidia wytnie do konca w pien druga a tamta zrezygnuje z gry na Azurze ( Kosmiczny Scenariusz ) ;)
Yours Neutral Player
Pavvulonik
03-09-2006, 20:28
Tak czytam se te forum jest duzo smiechu wszystko ladnie pieknie a tu mi cos niesamowicie psuje nastruj.
JUTRO TRZEBA ZA*******AC DO SZKOLY OMG!!!!!!!!
;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;(
@Up
Może w tej szkole wreście nauczą cię ortografi:D :D :D
<SPAM>
zeus1985
03-09-2006, 21:00
Tak czytam se te forum jest duzo smiechu wszystko ladnie pieknie a tu mi cos niesamowicie psuje nastruj.
;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;(
I bardzo dobrze, ludzie wreszcie sobie pograją przez kilka godzin bez Gammblera ( chyba ze uzna że nie warto się uczyć ;p )
Jak juz powiedzialem zgotujemy trapa i zgotowalismy akcja cud malina :)
Vetar Sigon
Sep 03 2006, 21:10:46 CEST Killed at Level 99 by Sandra Magnus
Horrigan
03-09-2006, 21:28
I tu sie nie zgodze.
Po 1 Draz nie wywalil na pewno wszystkich lvli ponizej 70. Np ja jak juz wspominalem sam odszedlem po napisaniu posta o retire na tibii.com a jezeli chcesz mi zarzucic ze bronie Draza to z gory mowie ze bys sie mylil bo 2 dni po moim poscie Draz wycial swinstwo pewnej bliskiej mi osobie.
A po 2 zabicie lvl 70 to moze lecz nie musi byc proste, zalezy od tego kto gra takim charem. Np mnie piz*aly juz wszystkie strony konfliktow jakie byly na Azurze, szwedzi, dofy, wantedy a nigdy nie zaliczylem gleby od playera i nigdy nie zaplacilem nawet 1 gp za "wolnosc". I kazdy wie ze miedzy jednym sd a drugim dobry gracz jest w stanie sie 2 razy uhnac.
W moim poscie staralem sie byc subiektywny i jest to moje skromne zdanie.
Ad.1
Moze nie wszystkich ale wiekszosc. Pamietam jak bylo w Twoim przypadku, nie mam zamiaru nic Ci zarzucac. Wspolczuje bo pewnie zawiodles sie na gildii wobec ktorej byles lojalny. Uszy do gory :)
Ad.2
Mialem tu na mysli Mitera ktory jak wiadomo ma okolo 500hp i w starciu z Drazem i Urbem nie ma najmniejszych szans o ile nie jest blisko pz.
Mysliciel
03-09-2006, 21:29
Prosze nie przypominaj mi ok ?? to jest jutro a nie dzisiaj :P czyli jeszcze pare godzin laby :P
Pavvulonik
03-09-2006, 21:47
@Up
Może w tej szkole wreście nauczą cię ortografi:D :D :D
<SPAM>
hahahahah wiedzialem ze ktos mi to predzej czy puzniej powie ale co poradze jestem dysortografem :P
Gammbler
03-09-2006, 21:50
[QUOTE=zeus1985;972315]I bardzo dobrze, ludzie wreszcie sobie pograją przez kilka godzin bez Gammblera ( chyba ze uzna że nie warto się uczyć ;p )[/QUOTE
Ja ide do zakonu <nauka pod przymusem> bedziesz mogl spokojnie expic poza pz <hahahah>
Raul de Azura
03-09-2006, 22:28
Ja ide do zakonu <nauka pod przymusem> bedziesz mogl spokojnie expic poza pz <hahahah>
czyli wg Ciebie mozna expic w pz? xD
Crazy_Frog
03-09-2006, 22:52
I bardzo dobrze, ludzie wreszcie sobie pograją przez kilka godzin bez Gammblera ( chyba ze uzna że nie warto się uczyć ;p )[/QUOTE
Chyba Chodzilo o to ze nie siedziec w pz tylko expic. Gammbler pisz wyrazniej -.- Najlepiej edytnij posta :)
Yours Neutral Player
@Bibibube
Przyda sie.............co nie ktorym hrhrhr
Bibibube
03-09-2006, 22:53
Pakujcie "tornistry" buhahaha :D Powodzenia!
Wanted znowu ucieklo do pz, tak wojny noobki nie wygracie.
Horrigan
04-09-2006, 03:53
Ta.. kolejny open battle byl w zasiegu reki. Ciekawe jakie wytlumaczenia beda tym razem :D
mechatronik 2
04-09-2006, 07:33
@Talib
hmmogolnie tez jestem za |DoF poniewaz :
a)niektozy tam sa spoko ludzmi
b)chce zeby wygrali wojne moze cosik sie zmieni
ale podaje neutrala poniewaz :
a)denerwuja mnie juz te najazdy na drazharma ze go kilku czarnych napadlo i skopalo...jak juz pisalem zapraszam domnie po 23 zobaczycie jak to fajowo jest.....
b)DoF nabil kilka fragow i siedzi na dupsku a Wanted zaczyna ich doganiac powoli ale jednak ich dogania i to mnie denerwuje ze oni nic nierobia
c) w Wanted jest 1/3 moze nawet nie tyle ludzi z ktorymi mozna porozmawiac i sa wmiare normalni
@Crazy Frog
noo co doscorpio to on sobie bocika nastawil i..........padl buahauahauaa
,,Zabic samotnego goscia na 70 lvl to zadna sztuka, dlatego Draz wywalil z Wanted wszystkie osoby na nizszym lvl aby uniknac takich fragow. My stawiamy na przyjazn dlatego u nas w gildii jest sporo osob z nizszym levelem."-to w dofie mi sie podoba
,,Kiedy ty nie wiedziales co to Tibia, Aleksy aby zdobyc respekt u ludzi karmil nas klamstwami ze w Londynie on jest dlatego ze studiuje tam itp. Cambridge to on widzial podczas wycieczki przez szybe autobusu. A prawda jest taka ze studiowal.. na zmywaku."-o.O o tym niewiedzialem ale to niejest powod zeby przenosicrl zycie w Tibie sami pomyslcie
@Gammbler
on padl podkreslam prawie od 3 osob a ty bys padl o 1 bauhauahauahauaa
Pozdro zmywam sie do szkolki
tajemniczy111
04-09-2006, 07:43
Raz nad wozem, raz pod wozem. Mowi sie trudno. Gz akcji
Cors Ent
04-09-2006, 10:11
@mechatronik 2
wanted prowadzi tylko partyzantke.
fakt do godziny 15 tylko wanted lata - ale to dlatego ze dof to dosc powazni i odpowiedzialni goscie i do 15 maja szkołe / prace a nie tak jak kiedys mnie grimm poinformował ze "jak sie zacznie rok szlokny przegramy bo beda spieprzac z lekcji i nam tyłki do południa kopac"
wiec wanted szaleje jak nasi w pracy, ale po poludni jak jestesmy to my sobie wychodzi na expa a wanted kiwa nam z pz statku.
obadaj na erigu kto expi - wanted czy dof
a jak sie zbierzemy to wanted moze tylko uciekac i zastawiac sie 10 noob charami zebysmy ich nie złapali (tak jak wczoraj wieczorem)
a ze najedzamy na draza w rl?
draz robi to samo nam na prv - niedługo załorzymy topic z tymi wszystkimi wypocinami jak to wanted nam groziło "ze znajda nas w rl i najebia" to zrozumiecie o czym mowie
my sie nie wdajemy z nimi w słowne pyskówki na prv bo to ponizej poziomu.
jako riposta za to robimy fotke tyłków na zlocie z dopioskiem "4 u el drazito" albo ośmieszjace filmiki jak moj stary "Rebel Azura" czy teraz Zeusa "Wywiad z Drazharmem"
ale zrobienie filmiku wymaga nieco wiecej pomysłowosci i umiejetnosci obsługi kompa niz napisanie "h*j ci w d*pe lamusie je*bany zaj*bie cie na real" - a ze wanted najwyrazniej tych umiejetnosci brak to sie frustruja ze nie moga nam odplacic podobna moneta- wiec teraz ze zdwojona siła wypisuja mi te swoje spamiki "nakopie ci w tym poznaniu"
ot nasz odzew na insulty wanted
@mechatronik 2
wanted prowadzi tylko partyzantke.
fakt do godziny 15 tylko wanted lata - ale to dlatego ze dof to dosc powazni i odpowiedzialni goscie i do 15 maja szkołe / prace a nie tak jak kiedys mnie grimm poinformował ze "jak sie zacznie rok szlokny przegramy bo beda spieprzac z lekcji i nam tyłki do południa kopac"
wiec wanted szaleje jak nasi w pracy, ale po poludni jak jestesmy to my sobie wychodzi na expa a wanted kiwa nam z pz statku.
obadaj na erigu kto expi - wanted czy dof
a jak sie zbierzemy to wanted moze tylko uciekac i zastawiac sie 10 noob charami zebysmy ich nie złapali (tak jak wczoraj wieczorem)
a ze najedzamy na draza w rl?
draz robi to samo nam na prv - niedługo załorzymy topic z tymi wszystkimi wypocinami jak to wanted nam groziło "ze znajda nas w rl i najebia" to zrozumiecie o czym mowie
my sie nie wdajemy z nimi w słowne pyskówki na prv bo to ponizej poziomu.
jako riposta za to robimy fotke tyłków na zlocie z dopioskiem "4 u el drazito" albo ośmieszjace filmiki jak moj stary "Rebel Azura" czy teraz Zeusa "Wywiad z Drazharmem"
ale zrobienie filmiku wymaga nieco wiecej pomysłowosci i umiejetnosci obsługi kompa niz napisanie "h*j ci w d*pe lamusie je*bany zaj*bie cie na real" - a ze wanted najwyrazniej tych umiejetnosci brak to sie frustruja ze nie moga nam odplacic podobna moneta- wiec teraz ze zdwojona siła wypisuja mi te swoje spamiki "nakopie ci w tym poznaniu"
ot nasz odzew na insulty wanted
Tak czy siak. Piszesz ze jedzie Tobie na prv, tez mu jedz... A nie na forum robicie gorsze i wcale nie do smiechu rzeczy.
POzdro
Gremb
zeus1985
04-09-2006, 10:25
Ktoś tam napisał, że mój filmik jest wulgarny. Zobacz go do końca ( przynajmniej do napisów ). Filmik musial być wulgarny aby pokazać osobe Drazharma taką jaką jest. Jedyne co w filmie jest lekko zabarwione, to akcja że matka biła go krzesłem ( ale skoro krzesło jest na topie, więc umieściłem je w filmiku ), to że murzyni go zgwałcili ( tak naprawde to nie wiem do końca co się stało, bo Aleksy coś niechętnie wypowiadał się o tym incydencie na Ventrilo ), oraz to że Draz ojebał domek Urbexxa ( tak naprawde to nie wiem kto to zrobił, jest wielu podejrzancych ale drazharm jest na 1szym miejscu ). Akcja że ojebywał ludzi na PACCa jest prawdziwa - sam kiedyś padłem ofiarą, to że Wanted po wojnie ( jednej wojnie, nie wspomne już o wcześniejszych ) miało ponad 5m GP z paymentów też jest faktem, i ze draz przejebał to na Expa ( hi/100bp sd/yes ). TibiaAuto to też prawda, nieraz byłem z nim na Hydrach po 22 ( Miter świadkiem ) i chłopak na bocie sobie expił, oglądając jakiś film na kompie. O czymś zapomniałem? Tak, skorpiony. Padł 2-3 razy na skorpionie, dlatego to wykożystałem.
Wczoraj dostałem msg na GG od Grimma ( nie ja pierwszy dostaje takie wiadomosci ), że jak mnie spotka na osiedlu to mnie pobije... za ten filmik bo nazwałem go Mięsem armatnim. Niestety to są słowa Drazharma, więc nie wiem czemu ma do mnie pretensje w/w osobnik, ale Drazharm traktuje ludzi jak śmieci...
Jeżeli o czymś zapomniałem, to mnie poprawcie, bo dopiero wstałem i ledow na oczy widze ;p
Edit
Co do wczorajszej akcji, to sam wielki El Drazitto się pytał czy Open? My na to TAK, i co? I dali noge. Pewnie ich kontra będzie w stylu, że skampiliśmy się w HG, ale trudno iść z PZtami gdzie indziej, skoro Wanted relogło się na noobchary aby nam przeszkadzać / spammować wyzwiskami, blokować itp... Jedynym miejscem gdzie mogliśmy przeczekać był HG.
Jak w Wanted sa takie kozaki co strasza, ze zrobia cos na rl to serdecznie zapraszam do Sulechowa zabawimy sie leszcze.
mechatronik 2
04-09-2006, 10:45
@Cors
No akuratnio wywiad z Drazharmem byl smieszny czy tam ta fotka ,,4 you el Drazito" ale to z tymi murzynami to juz mnie dobija naprawde lekka przesada
Co do nakopania tobie czy komus tam w poznaniu to ja slyszalem ze macie tam niezle ekipy wiecej tak jak widzialem niektorych na fotkach to moga wpadac i uciekna po 5 sekundach w poszukiwaniu swiatyni....
@Co do partyzantki Wanted
moze i prowadza partyzantke tzw ,,frajerska" ze najada na 70+ lv ale fraga maja, rozumiem ze 70+ jest w DoF, rozumiem szans niemial ale jezeli robia cos takiego to przynajmniej 2-3 osoby powinnybyc logniete zeby mu pomoc...swoja droga dziwne zwykle atakuja lv od 20+ do 40+ 8o 8o cos im sie odmienilo...
@Zeus
A filmik mi sie podobal zwlaszcza wykozystanie tej akcji ze skorpio...niezapomne tego nigdy...wpisuje drazharm patrze a tu lv 150+ ded od scorpio8o 8o i to niemoze byc zaden kik czy cos to jest bot i nadodatek nieudolnie postawiony bot....
A co do tch 5m GP i wydania je na wlasnego expa to juz jest przesada i frajerstwo...
@Eldyn
uwazaj oni cie jeszcze dorwa, najpierw zachacza o Poznan :P
zeus1985
04-09-2006, 10:53
Jak w Wanted sa takie kozaki co strasza, ze zrobia cos na rl to serdecznie zapraszam do Sulechowa zabawimy sie leszcze.
"Nie przyjdzie góra do Mahometa, musi Mahomet pójść do góry"
Zieloną Góre macie niedaleko, więc może odwiedzicie pana co ma metr pięćdziesiąt w kapeluszu?
Ta.. kolejny open battle byl w zasiegu reki. Ciekawe jakie wytlumaczenia beda tym razem :D
W Wenezueli bylo trzesienie ziemi przez co Drazharm mial lagi, Urbexx przypalil sobie palca jointem przez co nie mogl uzywac hotkeya, Amenhotepa mama zawolala na kolacje, Głomblera pogryzl pies z jego avatara a Grimm zapomnial swoich passow, ale pamietal passy na noobchara na ktorym siedzial caly czas.
Nastepnym razem to Wanted wygra ;)
Horrigan
04-09-2006, 11:38
"Nie przyjdzie góra do Mahometa, musi Mahomet pójść do góry"
Zieloną Góre macie niedaleko, więc może odwiedzicie pana co ma metr pięćdziesiąt w kapeluszu?
Pozycz mu swoj cylinder to bedzie mial 3 metry :)
zeus1985
04-09-2006, 11:49
Pozycz mu swoj cylinder to bedzie mial 3 metry :)
Wybacz, ale mój cylinder nie ma metra pięćdziesiąt, aby miał 3 metry po założeniu go ;)
Btw
Urbexx (http://www.tibia.com/community/?subtopic=character&name=Urbexx)
Sep 04 2006, 11:31:08 CEST Died at Level 179 by a centipede
@zeus1985
Ja mam gdzies straszenie kogos na rl, ale poprostu jak maja jakis problem do mnie to chetnie ich przyjme w gosci do Sulechowa.
Przecież w wanted większosć ludzi to dzieciaki. Drazharm lubi dzieci bo dzieci są naiwni.Można ich w konia robić tak jak Drazharm to robi cały czas.
Być może nie tylko ze względów na naiwnośc,razharm ich lubi,może ma jakaś ukrytą chorobe?
Mówcie jak będziecie jechać przez Świebodzin(~20km od sulechowa), rozsypie gwoździe na wylotówce na sułek ;p.
Kan Isiltinuviel
04-09-2006, 15:41
Niektorzy do szkoly a inni maja jeszcze miesiac wakacji hrhrhr
@Mrok
nie trzeba byc dzieciakiem zeby byc naiwnym:) Zaplacilem drazowi bohy, on obiecal ze to all, aj a mu uwierzylem (L).
@mechatronik
fota 4 U el drazito nie moze nie byc zajebista, skoro jest tam moja dupa
Grimm
15:50 GM Elfarran on Azura [2]: 10:47 Account of player Grimm banished for game weakness abuse. War or no war, blocking NPCs is illegal!
LOL?!
Wanted zamiast walczyc blokuje statki.
15:47 GM Elfarran on Azura [2]: 10:47 Account of player Grimm banished for game weakness abuse. War or no war, blocking NPCs is illegal!
Szkoda, ze gm sie nie pojawil wczesniej :( bylo by z 5 banow.
zeus1985
04-09-2006, 15:54
15:48 GM Elfarran on Azura [2]: 10:47 Account of player Grimm banished for game weakness abuse. War or no war, blocking NPCs is illegal!
Ale to nie jest najlepsze, najlepsze jest to ( Log na GG )
Grimm 15:49:40
a ty to masz juz kurwa
Grimm 15:49:41[/b]
wpierdol
Grimm 15:49:47
i o to sie nie marrtw
zeus 15:50:04
lol
Grimm 15:50:09
gowno
zeus 15:50:09
nie trza było statków plokowac
Grimm 15:50:12
dziisaj ci rozjebie leb
Grimm 15:50:17
i chuj mnei to obchodzi
zeus 15:50:47
lol
zeus 15:50:51
idź się leczyć człowieku >.<
zeus 15:50:56
masz popierdolone we łbie czy co?
Grimm 15:53:46
ty dzisiaj dzwi nie otwieraj
Grimm 15:53:49
bo cie rozjebie
Grimm 15:59:56
Ja mam bana
Grimm 16:00:03
A ty stalych zembow do czasu
Grimm 16:00:03
;o
zeus 16:00:14
idź się leczyc
zeus 16:00:19
masz nasrane we łbie czy co?
Grimm 16:00:19
kazdy dzien paca liczmy jako 3zl
Grimm 16:00:22
jestesmy winny 90zl
Grimm 16:00:29
dziisaj wieczorem przychodze po pieniadze
Grimm 16:00:35
jak nie nie wychodz na dwor.
zeus 16:04:45
nie ośmieszaj się
Grimm 16:05:17
zobaczymy jak dlugo bedziesz tak mowil ;)
Grimm 16:08:05
ciesz sie ze gm jest jakims cieciem i ze Cie nie zbanowal
Grimm 16:08:16
za to masz przejebane
Grimm 16:08:21
a nie za to ze mnie zbanowal
Grimm 16:08:26
lecz za twoje checi ;)
Grimmowi gratulujemy Bana... I radzimy aby udał się do psychiatry :)
Mysliciel
04-09-2006, 16:01
15:48 GM Elfarran on Azura [2]: 10:47 Account of player Grimm banished for game weakness abuse. War or no war, blocking NPCs is illegal!
Ale to nie jest najlepsze, najlepsze jest to ( Log na GG )
Grimmowi gratulujemy Bana... I radzimy aby udał się do psychiatry :)
co on taki kozak ?? ;p; w glowce sie chyba mu porabalo ??
zeus1985
04-09-2006, 16:09
co on taki kozak ?? ;p; w glowce sie chyba mu porabalo ??
Połowa Wanted nas straszy że nam wpierdoli na RL ;)
Niestety tacy ludzie własnie są w tej guildi, i nie dziwcie się że robią PA. Oto dowód Grimma...
zeus1985
04-09-2006, 16:16
a jakiego npc blokowal?
Świętego mikołaja ;o
Blokował NPC na statku ;p
@Down
Chłopak ma 17 lat
Mysliciel
04-09-2006, 16:19
Połowa Wanted nas straszy że nam wpierdoli na RL ;)
Niestety tacy ludzie własnie są w tej guildi, i nie dziwcie się że robią PA. Oto dowód Grimma...
kurwa ale to debile :P eheh ile grimm ma lat ze taki cwaniak z niego niech przyjedzie do bagatyni :P bo dzisiaj jest u ciebie :P a niech jutro przyjedzie do bogatyni bo i tak do szkoly nie ide <sprawy osobiste> hehe :P :)
mechatronik 2
04-09-2006, 16:39
Nienoo BRAK SŁOW buahauahauahaauaahaauaua
ostatnia i przedostatnia stronka za najzajebistszena forum.....lach na maxa buahauahauaaha...pozdro 4 all(oprocz 3/4 wanted)
grimm zapraszamy do B-ni......:D :D
Grimm
15:50 GM Elfarran on Azura [2]: 10:47 Account of player Grimm banished for game weakness abuse. War or no war, blocking NPCs is illegal!
LOL?!
jeden problem mniej :p
Dider Z Rivii
04-09-2006, 16:43
Przez neta kazdy tak gada, widocznie zabardzo sie przejmuje gra.
Kozaczy i tyleB)
Grimm blokowal npc na statku w liberty bay i nie dalo sie plynac na Gorame, nawet kiedy sie uzywalo sie please bring~ nie dalo rady :P
@Geddarm
A ty co tu szukasz? Masz kolegow w Wanted?
fea_umarth
04-09-2006, 18:41
co to kolejna bajka nieustraszonych braci grimm?
Mysliciel
04-09-2006, 19:12
co to kolejna bajka nieustraszonych braci grimm?
ta :P 2 czesc sie nazywa "nieustaszeni bracia grimm 2 vs gm"
ogladalem :P powiem wiem wam ostani tekst filmu
15:47 GM Elfarran on Azura [2]: 10:47 Account of player Grimm banished for game weakness abuse. War or no war, blocking NPCs is illegal!
15:48 Grimm: o Fuck eheheh :P
pozdro Grimm :P
Oo
Dziwi mnie bardzo zachowanie Grimma (mówie o rozmowie na gg), ponieważ zawsze szanowałem go (jako jednego z naprawde nielicznych w wanted). Byłem z nim dość długo w jednej gildi(Doom Brigade) i zawsze uważałem go za równego gościa :/. Chyba, że o czymś nie wiem i to znowu jakiś inny owner ;o
zeus1985
04-09-2006, 20:21
Oo
Dziwi mnie bardzo zachowanie Grimma (mówie o rozmowie na gg), ponieważ zawsze szanowałem go (jako jednego z naprawde nielicznych w wanted). Byłem z nim dość długo w jednej gildi(Doom Brigade) i zawsze uważałem go za równego gościa :/. Chyba, że o czymś nie wiem i to znowu jakiś inny owner ;o
Lol? Chyba coś Ci się pomieszało ;) Grimm i DB? hahahaha
Nie ta bajka ;p
Chyba że stary owner Grimma ( płuco ;p ) ale on też chyba w DB nie był
Blazejfhooj
04-09-2006, 21:59
To co mysliciel ;> Robimy powitanie dla Grimma ?? Niech wpada na sparing :D a z drugiej strony zeus troche zjebales... Puca do gm to jest frajerstwo czy na kumpla czy na wroga to frajerstwo :((( heh ... Pzdr for Mysliciel xD ;pp:cup:
Raul de Azura
04-09-2006, 22:05
To co mysliciel ;> Robimy powitanie dla Grimma ?? Niech wpada na sparing :D a z drugiej strony zeus troche zjebales... Puca do gm to jest frajerstwo czy na kumpla czy na wroga to frajerstwo :((( heh ... Pzdr for Mysliciel xD ;pp:cup:
nie jest frajerstwem grac fair wg zasad ustalonych przez tworcow gry
Nie ta bajka ;p
Grimm byl z nami w DB
(pamietasz Elm Street 1,2,3,4 - Yavi~,Nosso~,Grimm,Raul~ ulica DB ) xD
Nie ta bajka ;p
Zeus sklerozo! Grimm był wtedy w DB, kiedy zaczęliśto przyjmować dużo nowych membersów był m.in. Melon, Grimm, Nosso, Raulek ;* nie byli oni "rdzennymi" członkami którzy grali wcześniej na Iridii( ja też zresztą nie), ale pare miechów byli w DB. Może coś ci sie przypomni jak powiem ci że było to tuż przed rozpoczęciem wojny Reckless vs. Wanted.
ps. był to 2 owner grimma
Chyba nieznasz Nizahe Inferno Morgany... A wracając do tematu bicia się za Tibie. Senseja co chwilę chce ktoś bić i jakos nikogo nie widac. Więc raczej Grimm tylko sie zbłaznił.
Raul de Azura
04-09-2006, 22:53
Zeus sklerozo! Grimm był wtedy w DB, kiedy zaczęliśto przyjmować dużo nowych membersów był m.in. Melon, Grimm, Nosso, Raulek ;* nie byli oni "rdzennymi" członkami którzy grali wcześniej na Iridii( ja też zresztą nie), ale pare miechów byli w DB. Może coś ci sie przypomni jak powiem ci że było to tuż przed rozpoczęciem wojny Reckless vs. Wanted.
ps. był to 2 owner grimma
tak, masz racje DB rozpadlo sie po glebie Aboletha na Darashii (owned by Urbexx). Pamietam za czasow DB gdzie z Grimmem trzymalem jak z bratem (mial jakos lvl 85+). co chwila zalil mi sie ze nigdy nie wbije tutaj 100 lvl, pamietam ze prawie go z lvl dogonilem przed hackiem moim. Wtedy robil juz nowego chara bodajze na Kyrze. Pamietam byl wtedy hunted by Wanted. Do dzisiaj mam w pamieci jak Bekas (nie Wawron) do mnie na priv ze mam hunta bo Grimm schowal sie w moim domku bo jego byl ztrapowany jak go Wanted i Silent Force na*******alo. A Draz do mnie ze 6 bp sd mam mu na edron wyslac (przyznaje sie wyslalem xD ) za wolnosc. Bekas mnie wtedy gnebil chyba z pare miechow ale idiota nie mogl mnie zabic chociaz mial 50+ levelow wiecej ode mnie. Zreszta czasy DB sa warte wspomnien. A Grimm terazniejszy to n/c. Wkrotce 90 lvl go czeka
zeus1985
05-09-2006, 00:00
tak, masz racje DB rozpadlo sie po glebie Aboletha na Darashii (owned by Urbexx). Pamietam za czasow DB gdzie z Grimmem trzymalem jak z bratem (mial jakos lvl 85+). co chwila zalil mi sie ze nigdy nie wbije tutaj 100 lvl, pamietam ze prawie go z lvl dogonilem przed hackiem moim. Wtedy robil juz nowego chara bodajze na Kyrze. Pamietam byl wtedy hunted by Wanted. Do dzisiaj mam w pamieci jak Bekas (nie Wawron) do mnie na priv ze mam hunta bo Grimm schowal sie w moim domku bo jego byl ztrapowany jak go Wanted i Silent Force na*******alo. A Draz do mnie ze 6 bp sd mam mu na edron wyslac (przyznaje sie wyslalem xD ) za wolnosc. Bekas mnie wtedy gnebil chyba z pare miechow ale idiota nie mogl mnie zabic chociaz mial 50+ levelow wiecej ode mnie. Zreszta czasy DB sa warte wspomnien. A Grimm terazniejszy to n/c. Wkrotce 90 lvl go czeka
Aaaa racja... Wybaczcie, ale przez to co teraz on robi to zapomniałem...
Grimm miał domek nademną, raul gdzie Arrucard, a nosso z prawej odemnie ;)
Grimmowi spodobało się życie z Drazem... I te darmowe armory ;) Szkoda... A czasy DB były wspaniałe ( nie było Cie na początku jak mieliśmy wojne z Meldonem i jego guildią ;p Wpadł Tano i zaczął nas na*******ać, potem wpadł Hawek i nam pomógl )
Grimm blokowal npc na statku w liberty bay i nie dalo sie plynac na Gorame, nawet kiedy sie uzywalo sie please bring~ nie dalo rady :P
@Geddarm
A ty co tu szukasz? Masz kolegow w Wanted?
nie :P myslalem ze blokowal jakis zwykly statek i juz cisnely mi sie na usta bluzgi i obelgi i "please bring me~" ;P a temat czytam sobie tak od czasu do czasu jak warloki sie respia ;p
Hmm niewiem czy ktos oprucz mnie to zauwarzył ale z Azury znikło 2 h lvl. Gliss i Nitros Thun~ czyżby delejtneli chary?
zeus1985
05-09-2006, 02:56
Hmm niewiem czy ktos oprucz mnie to zauwarzył ale z Azury znikło 2 h lvl. Gliss i Nitros Thun~ czyżby delejtneli chary?
Nitors dostał już deleta dawno temu... A gliss? nie wiem
Igragorn
05-09-2006, 08:14
nie jest frajerstwem grac fair wg zasad ustalonych przez tworcow gry
aha, a sharowanie konta jest fair i wedlug zasad gry? smieszny jestes :/
Mysliciel
05-09-2006, 09:30
to niech poda tylko godzine :P o ktorej bedzie wjezdzal :P
Mysliciel
05-09-2006, 09:34
Chyba nieznasz Nizahe Inferno Morgany... A wracając do tematu bicia się za Tibie. Senseja co chwilę chce ktoś bić i jakos nikogo nie widac. Więc raczej Grimm tylko sie zbłaznił.
jak mozna bic lepka co wyglada jak.... i ma 15 lat lol bez przesady :P ale sensej to nie grimm i grimm nie jest z bogatyni ja z ludzi z bogatyni cenie i bede cenil. chyba ze cos mi zrobia :P pozdro for bogatynia
zeus1985
05-09-2006, 10:01
O Kur** weź mi nie mów o sharowaniu ok? Już była o tym mowa, i wiemy kto sharuje a kto nie, więc weź skończ, i wyjdź... I najlepiej zamknij za sobą drzwi i nie wracaj.
Mysliciel
05-09-2006, 11:46
O Kur** weź mi nie mów o sharowaniu ok? Już była o tym mowa, i wiemy kto sharuje a kto nie, więc weź skończ, i wyjdź... I najlepiej zamknij za sobą drzwi i nie wracaj.
sharuje to 50% tibijczykow i na to nie ma rady :P hehe
Horrigan
05-09-2006, 13:17
To co piszesz mialoby sens gdyby w Twojej gildii nikt nie sharowal, Igorze. A tak nie jest. Wiec znaim wyjmiesz drzazge z czyjegos oka, wyjmij belke z wlasnego.
Najwyzsza prawda
05-09-2006, 13:39
Igra nie bylo cie dawno wiec nie wiesz Wanted sie tu nie wypowiada zostawiamy to Dofowi niech sie tu onanizuja nie widzisz jak im dobrze idzie.
Btw.jak zescie Morsona trapneli na Edron na dragach zescie bloczyli all statki w Thais,Venore i ANkh(a nie bylo wtedy jeszcze please bring).Wiec nie pier...lcie mi tutaj o zasadach lamusy jestescie i tyle.Ty smieszny Yavi pokaz mi kto sharuje w obecnym Wanted,przyglupie jak nie wiesz to trzymaj ten pysk zamkniety.
Bo sharerzy ogolnie w dof znani to Raul,Sandra,Rahuco,Onlly,SAthan i Shanoz (ale to sie nie liczy bo oni tylko z 3 bracmi),Tegax,Hufoxon,Radzikk.
Igra nie bylo cie dawno wiec nie wiesz Wanted sie tu nie wypowiada .
Bo znów wam Drazharm zakazał.
Pewnie jak chcesz coś napsiać to musisz sie prosic swojego pana na pozwolenie:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Gammbler
05-09-2006, 14:07
Grimmowi spodobało się życie z Drazem... I te darmowe armory ;) Szkoda... A czasy DB były wspaniałe ( nie było Cie na początku jak mieliśmy wojne z Meldonem i jego guildią ;p Wpadł Tano i zaczął nas na*******ać, potem wpadł Hawek i nam pomógl )[/QUOTE]
A mialo mu sie spodobac z Toba? Przeciez ty sie wpie***** ze wszytkie sprawy ktore cie nie dotycza lub udajesz osebe ktora wszytko wie . Takie odczucie mam na twoj temat po rozmowie na ventrilo.
Jaggerjack
05-09-2006, 15:28
Grimm jest przezabawny:
http://www.allegro.pl/item124498383_tibia_azura_112_royal_palladin.html
@Najwyzsza prawda
Jakby moj drugi brat gral w tibie to raczej wszystkich co strasza ludzi z DOF, ze maja przejebane polamal by na rl :o
może ktoś sobie "jaja" robi?
@
Wracając do Doom Brigade, to ja dołączłym miesiąc-dwa~ przed największym "rozwojem". Też bardzo miło wspominam czasy w db( ciekawe rozmowy na GC ), to była troche inna gildia niz wszytskie, ale było ekstra ;p
Najwyzsza prawda
05-09-2006, 16:29
Polamac to twoj brat sobie moze ale olowek w szkole.
Jaggerjack
05-09-2006, 16:44
No niewiem mi to na Grimma wygląda, zwłaszcza że na 2-gim screenie jest spis postaci więc robił to właściciel. Grimm ma jak na obrazku 112 lvl i 95 dyst. Chłopak załamał się pewnie banem ;p.
"POSTAC MA DUZO PRZYJACIOL NIE JEST HUNTOWANA NALEZY DO NAJLEPSZEJ GUILD NA SERWERZE."
Te zdanie mnie najbardziej rozśmieszyło.
DexteroO
05-09-2006, 16:56
http://www.allegro.pl/item125720698_tibia_azura_elite_knight_103_lvl.htm l
hyh.
shielding sirmacka rox ;P
Raul de Azura
05-09-2006, 17:20
Polamac to twoj brat sobie moze ale olowek w szkole.
powiem Ci jedno - zdziwilbys sie, on by ci wszystkie kosci polamal w 10 sekund
poczytaj Tibia Rules najpierw.
nie gadaj tylko udowodnij mi i wskaz 2 rozne IP z ktorych logowany byl Raul, jesli tego nie zrobisz - zamilcz
zeus1985
05-09-2006, 17:20
Igra nie bylo cie dawno wiec nie wiesz Wanted sie tu nie wypowiada zostawiamy to Dofowi niech sie tu onanizuja nie widzisz jak im dobrze idzie.
Btw.jak zescie Morsona trapneli na Edron na dragach zescie bloczyli all statki w Thais,Venore i ANkh(a nie bylo wtedy jeszcze please bring).Wiec nie pier...lcie mi tutaj o zasadach lamusy jestescie i tyle.Ty smieszny Yavi pokaz mi kto sharuje w obecnym Wanted,przyglupie jak nie wiesz to trzymaj ten pysk zamkniety.
Bo sharerzy ogolnie w dof znani to Raul,Sandra,Rahuco,Onlly,SAthan i Shanoz (ale to sie nie liczy bo oni tylko z 3 bracmi),Tegax,Hufoxon,Radzikk.
Weź tak nie szczekaj psie bo Ci w mordzie zaschnie... Kto sharuje? Hahahah Adi / Last / Xhue ( Adi jeszcze kilka dni temu był w wanted a teraz stara sie na nowo ), Grimm, Elite Crusher, Ice Crow ( Przyznał sie na forum i dostał bana )itp. Reszty mi się wymieniać nie chce więc odpierdol sie odemnie lamusie złamany i jak Ci się to forum nie podoba to nie odwiedzja go, weź stąd swoje grabki i łopatke i wy*******aj z tej piaskownicy.
A mialo mu sie spodobac z Toba? Przeciez ty sie wpie***** ze wszytkie sprawy ktore cie nie dotycza lub udajesz osebe ktora wszytko wie . Takie odczucie mam na twoj temat po rozmowie na ventrilo.
Taa i bardzo dobrze że się w*******ałem w wasze sprawy jak zdzieraliście Armory z kolejnych niewinnych osób. Mniej tymsamym zarobiliście, nie umiecie inaczej? Chyba nie.
Btw, powiedz mi jak tam gumowa lalka? Nie rozwaliłeś jej jeszcze? A może masz już nastepną?
Grimm jest przezabawny:
http://www.allegro.pl/item124498383_tibia_azura_112_royal_palladin.html
Najbardziej podoba mi się: POSTAĆ NIE JEST HUNTOWANA xD
Igragorn
05-09-2006, 17:57
poczytaj Tibia Rules najpierw.
nie gadaj tylko udowodnij mi i wskaz 2 rozne IP z ktorych logowany byl Raul, jesli tego nie zrobisz - zamilcz
po co mam udowadniac jak sam sie przyznajesz ze grasz z bratem
Blazejfhooj
05-09-2006, 18:02
Na lae powiedz Zeus ze nie ma u was sharing-u kont ?? wiec tez qwa nie gracie uczciwie i jestes jebanym lamusem bo sprzedajesz na psy !! Jeb sie na ryj lamo !! Masz 20 lat a pierdolisz jak jebany 14 latek !! X( Wiec oszczedz sobie wstydu ... I moze zamiast siedziec godzinami na forum lognij na swojego wspanialego chara i moze zacznij expic a nie srasz w Pz ?? Pzdr trolu !! Loyal for Bogatynia !! :cup:
@Zeus1985
Czemu tak cie boli kto 'szaruje' a kto nie? To ze ktos prawdopodobnie robil to kiedys nie znaczy ze robi to nadal, a jesli juz jestes tego pewien to czemu nie pujdziesz na skarge do GM'ow, ponoc jestes w tym dobry.
Teraz ogolnie
Przeczytalem znaczna czesc postow na tym forum, wychodzi na to ze Wanted to banda pk/pa/idiotow/wyzywaczny/krolow PZ'eta i depo/. Wg. mnie to ludzie z DOF'u piszacy te szyderskie posty wychodza na trolli niepotrafiacych docenic/szanowac swoich wrogow. (gdyby byli tacy jak mowicie, powinni juz dawno przegrac, zostac pobanowani, itp). pozdro;>
Raul de Azura
05-09-2006, 19:03
@Zeus1985
Czemu tak cie boli kto 'szaruje' a kto nie? To ze ktos prawdopodobnie robil to kiedys nie znaczy ze robi to nadal, a jesli juz jestes tego pewien to czemu nie pujdziesz na skarge do GM'ow, ponoc jestes w tym dobry.
Teraz ogolnie
Przeczytalem znaczna czesc postow na tym forum, wychodzi na to ze Wanted to banda pk/pa/idiotow/wyzywaczny/krolow PZ'eta i depo/. Wg. mnie to ludzie z DOF'u piszacy te szyderskie posty wychodza na trolli niepotrafiacych docenic/szanowac swoich wrogow. (gdyby byli tacy jak mowicie, powinni juz dawno przegrac, zostac pobanowani, itp). pozdro;>
1. chlopie jestes jakis psychiczny albo nie umiesz czytac ze zrozumieniem
2. nie masz prawa oceniac kogos (Zeus), kto w tej grze osiagnal wiecej niz malo kto
po co mam udowadniac jak sam sie przyznajesz ze grasz z bratem
jest 1 ale, mniejsdza z nim nie ma sensu o tym ponownie mowic. I nie twierdze ze jestem idealny tylko powiedzialem to co powiedzialem lol
Cors Ent
05-09-2006, 19:08
Zgadza sie Drazharma ni troche nie szanuje
bo niby za co mam go szanować?
@Raul
Mysle ze umiem czytac ze zrozumieniem, i nie wiem czy 'ponoć' oznacza ocene, raczej plotke.
A czy ty masz prawo zeby oceniac mnie, ze jestem jakis psychiczny?!
Niedlugo zaczniecie gadac sami ze soba
Gammbler
05-09-2006, 20:54
[QUOTE=zeus1985;974909]
Btw, powiedz mi jak tam gumowa lalka? Nie rozwaliłeś jej jeszcze? A może masz już nastepną?
Mam takiego Ku**** ze sie nie miesci ;/
Gamm Musisz uwazac naprawde ;P:P
Love You Babe ;*
tajemniczy111
05-09-2006, 21:50
Zgadza sie Drazharma ni troche nie szanuje
bo niby za co mam go szanować?
Bo jest czlowiekiem ?
@Klaskov
Jak przystalo na DoF, osoba neutralna zostala objechana. Nie przejmuj sie ich gadaniem, oni sami sobie przyznaja racje. Widza tylko bledy u swoich przeciwnikow, ale nie widza ze sami takie popelniaja.
Ale o tym tez juz studiowalismy
Osobiscie nigdy nie mialem problemow z tym aby przyznac sie ze sharuje konto (nie Saxe ale pomagam komus z sorcami) albo zeby powiedziec ze PA nie robie dla zysku lecz dla zabawy. Sadze iz niepotrzebnie obie strony konfliktu wypominaja sobie nawzajem lamanie praw tibii jezeli sa tego swiadomi iz czlonkowie ich wlasnej gildii sami lamia te prawa. Unoszenie sie honorem nic nie daje bo to i tak tylko gra ktora wcale nie swiadczy, nawet chocby w najmniejszym stopniu o tym jaki kto jest na real life. Np. taki Drazharm nie zdejmuje chyba T-shirtow albo adidasow z ludzi spotykanych na Londynskich ulicach. Pewnie i tak nie mial by "jajec" zeby cos takiego zrobic.
@Gammb
Zaje*iste "quoty" robisz ;)
@Cors
A nie dawno (jak nie byles w DoF i ta gildia potepiala cie za to jaka podjales decyzje w pewnej sprawie) twierdziles ze szanujesz Draza za to jakim byl przeciwnikiem i za to ze wygral z toba...
No i jeden maly cytat do calosci
"Nigdy nie lekcewaz swego wroga"
Mam takiego Ku**** ze sie nie miesci ;/
Tej to może byłeś jednym z tych murzynów, którzy humm "napastowali" Draza?
@Fiszbin
Powiem Tak ze swojego doswiadczenia wiem... ze osoby ktore nie maja nic wspolnego z sreverem na ktorym nie graja nie powinni sie wypowiadac na tematy o ktorych maja zielone pojecie... Aha i jescze jedno nie lubie jak ktos mi brata wyzywa czytaj "głombler"
@Saxe Przyjacielu ;P pamietasz moze poczciwego Bakusia ;>
btw. Azuro witaj wracam ;P szykujcie sie ;P
Pozdrawiam.
Raul de Azura
05-09-2006, 22:21
@Fiszbin
Powiem Tak ze swojego doswiadczenia wiem... ze osoby ktore nie maja nic wspolnego z sreverem na ktorym nie graja nie powinni sie wypowiadac na tematy o ktorych maja zielone pojecie...
Pozdrawiam.
dokladnie....
skoro myslisz ze Fisz nie ma nic wspolnego z servem to zrob to co napisales wyzej i nie wypowiadaj sie wiecej
@Bakus
Jasne ze pamietam. Wracasz na old chara czy nowego robisz?
Edit:
cicho tam... dla sprostowania dodam ze oboje - Fiszbin i Bakus mieli chary na Azurce
@tajemniczy
nie przejmuje sie, przygotowalem sie na obelgi , hehe :D
@Saxe
'wyjeles mi z ust' post do Corsa. ;>
@Fiszbin
Powiem Tak ze swojego doswiadczenia wiem... ze osoby ktore nie maja nic wspolnego z sreverem na ktorym nie graja nie powinni sie wypowiadac na tematy o ktorych maja zielone pojecie... Aha i jescze jedno nie lubie jak ktos mi brata wyzywa czytaj "głombler"
Pozdrawiam.
Moja postać na Azurze pamięta ciężkie czasy panowania Hawka i jego mejtów.
@ Legiion
Pamiętam dość dobrze czasy wojny kiedy Szwedzi nazywali sie Vegenance a Polacy Silent Force, ale grywałem już troche wcześniej ;)
@Bakus
Jasne ze pamietam. Wracasz na old chara czy nowego robisz?
Edit:
cicho tam... dla sprostowania dodam ze oboje - Fiszbin i Bakus mieli chary na Azurce
Mysle ze new char... Co Do Fiszbina to zwracam honor... Ale ja Pamietam czasy panowania SF ale wtedy Byla wojna POL v.s Swe a nie teraz kazdy na siebie.... moim zdaniem kazdy z was postradal zmysly i tyle
Pozdrawiam.
@Saxe
'wyjeles mi z ust' post do Corsa. ;>
Qrde sorry, wloze go tam spowrotem ;)
@Bakus
Spox, zawsze jak co mozesz sie odezwac in-game chociaz zbyt duzo czasu nie spedzam w tibii.
Jak cie zastane odezwe sie ;P
Pozdrawiam.
zeus1985
05-09-2006, 22:43
@ Legiion
Pamiętam dość dobrze czasy wojny kiedy Szwedzi nazywali sie Vegenance a Polacy Silent Force, ale grywałem już troche wcześniej ;)
Statre dobre czasy ;) Wspólne żarty na GC, hunty itp ;p
Na lae powiedz Zeus ze nie ma u was sharing-u kont ?? wiec tez qwa nie gracie uczciwie i jestes jebanym lamusem bo sprzedajesz na psy !! Jeb sie na ryj lamo !! Masz 20 lat a pierdolisz jak jebany 14 latek !! X( Wiec oszczedz sobie wstydu ... I moze zamiast siedziec godzinami na forum lognij na swojego wspanialego chara i moze zacznij expic a nie srasz w Pz ?? Pzdr trolu !! Loyal for Bogatynia !! :cup:
Wybacz, ale złamie regulamin, trolem to raczej jesteś Ty, a teraz Cię "Nakarmie"
Jak byś zauważył, nie Expie już od ponad... 3 miesięcy, czyli 2 miesiące zanim byłem hunted...
A jak expie to dobijam LV innymi postaciami którymi musze odrobić lv jeszcze z czasów jak chciałem zabić Pollbulla ;p Do dziś pamiętam jak z 39 zjechałem na 35... No ale to stare czasy i się z nich smieje ;) A Pollbullowi już dawno wybaczyłem jest luz
Kolejnym powodem czemu nie expie jest to, że mam wiele innych ciekawszych zajęć do roboty ( wyjść gdzies z kumplami, pojechać do znajomych, pograć w HoM&M3 / HoM&M5 ze znajomymi, wyjść do teatru i wiele innych), więc pilnuj lepiej swojej dupy.
zeus1985
05-09-2006, 22:46
Do kasacji ;p
@ Zeus
miło się wspomina, ale ostatnio rozmawiając z Kajulcem(człowiek z Doom Brigade, był tam już na Iridii, myśle że go pamiętasz- na azurze grał jako Dark Klanni)wspólnie stwierdziliśmy że tych czasów już niestety nie ma i że juz nie wrócą. Teraz nastały czasy wielkich cwaniaków którzy grają w Tibie żeby wbijać levele,wygrywać wojny, robić PA i generalnie być elorap zi@@.
Jaggerjack
05-09-2006, 23:25
@ Legiion
Ja pamiętam jeszcze najspokojniejsze czasy Azury. Najlepszą gildią było Anno Domini, w której był nawet Przemo Ent. Grali jeszcze tacy gracze jak Pokame, Avanti Sorcerer, Tie Fighter itd. To były czasy. ;(
A pozatym była moja ukochana rodzinka De'lago:
Franco, Lucas i Sapo.
Ja pamiętam jeszcze najspokojniejsze czasy Azury. Najlepszą gildią było Anno Domini, w której był nawet Przemo Ent. Grali jeszcze tacy gracze jak Pokame, Avanti Sorcerer, Tie Fighter itd. To były czasy. ;(
A pozatym była moja ukochana rodzinka De'lago:
Franco, Lucas i Sapo.
Heh też to pamietam:) do tej pory mam na kompie Sossar song czy jakos tak:D
Jaggerjack
05-09-2006, 23:40
Heh też to pamietam:) do tej pory mam na kompie Sossar song czy jakos tak:D
Ta wszystko praktycznie zaczęło sie sypać po hacku Sossara. Przynajmniej ja mam takie wrażenie.
Najwyzsza prawda
05-09-2006, 23:40
Do tej popierdolki co to ma nick Yavimava.Nie denerwuj sie tak bo ci okularki spadna prawiczku.Obrazac kazdy moze tylko po co,co to masz slabe nerwy i cisnienia nie trzymasz czy jak??
Adi,Last i Xhue wyobraz sobie nie sharuja konta gra kazdy sam.Ale jakos widze nie zaprzeczasz ze u was polowa sharuje tylko atakujesz wyzej wymienionych jegomosci to swiadczy tylko o jednym.
Chopaki z Dofu mowily ze dostales bana na ventrillo co dalej gadasz takie glodne kawalki jak to w Wanted robiles?Na forum widze dojrzewasz i nawet zes pare bluzgow napisal oj Yavi Yavi widze ze stajesz sie mezczyzna,pewnie tez juz swojego pierwszego papierosa zapaliles.
Tam do tego co nie sharuje Raula, co to mowisz ze kosci sobie lamiecie co wy jestescie jakas sekta czy poprostu zwykle glupki?
Maxxonek
05-09-2006, 23:49
@ Zeus
miło się wspomina, ale ostatnio rozmawiając z Kajulcem(człowiek z Doom Brigade, był tam już na Iridii, myśle że go pamiętasz- na azurze grał jako Dark Klanni)wspólnie stwierdziliśmy że tych czasów już niestety nie ma i że juz nie wrócą. Teraz nastały czasy wielkich cwaniaków którzy grają w Tibie żeby wbijać levele,wygrywać wojny, robić PA i generalnie być elorap zi@@.
Chociaz na Azure wracalem czesto, to rzadko bylem tu dluzej ;p Ale milo wspominam te czasy xD /opowiadanie Yaviego na GC xD/
Ta wszystko praktycznie zaczęło sie sypać po hacku Sossara. Przynajmniej ja mam takie wrażenie.
Odejscie Ambellyn z serwera:) i potem zaczeło sie gówno!
@ Doom Brigade
Hmm to były czasy podejrzewam że jakbyście doszli do władzy jak Wanted to wasz Aboleth~~ byl by kims w rodzaju Gamm~~
Jaggerjack
06-09-2006, 00:09
Zresztą to ,że Sossara hackeli a Ambellyn przestał grać nic by nie zmieniło.
Czemu?
Ponieważ było, jest i będzie coś takiego jak Draz~.
zeus1985
06-09-2006, 00:34
@ Zeus
Taaa pamiętam xD i jego słynne kicki i dedy ;p to był polew na maxa, ale koleś był całkiem spoko ;) Chyba nawet ostatnio z nim gadałem i z jego kumplami ;p
Do tej popierdolki co to ma nick Yavimava.Nie denerwuj sie tak bo ci okularki spadna prawiczku.Obrazac kazdy moze tylko po co,co to masz slabe nerwy i cisnienia nie trzymasz czy jak??
Adi,Last i Xhue wyobraz sobie nie sharuja konta gra kazdy sam.Ale jakos widze nie zaprzeczasz ze u was polowa sharuje tylko atakujesz wyzej wymienionych jegomosci to swiadczy tylko o jednym.
Chopaki z Dofu mowily ze dostales bana na ventrillo co dalej gadasz takie glodne kawalki jak to w Wanted robiles?Na forum widze dojrzewasz i nawet zes pare bluzgow napisal oj Yavi Yavi widze ze stajesz sie mezczyzna,pewnie tez juz swojego pierwszego papierosa zapaliles.
Tam do tego co nie sharuje Raula, co to mowisz ze kosci sobie lamiecie co wy jestescie jakas sekta czy poprostu zwykle glupki?
Mów mi jeszcze.... Dobra, daje Ci Ignora ( jeżeli się da ), nara plebsie.
Cors Ent
06-09-2006, 01:38
@Cors
A nie dawno (jak nie byles w DoF i ta gildia potepiala cie za to jaka podjales decyzje w pewnej sprawie) twierdziles ze szanujesz Draza za to jakim byl przeciwnikiem i za to ze wygral z toba...
szanowałem go za to ze dobrze grał w tibia i potrafił wygrac z nami wojne
trace cały szacunek patrzac jak teraz pogrywa jak rozwydrzony bachor któremu starszaki zabrali zbawki
zachowanie tego goscia po prostu jest ponizej wszelkiej krytyki
zreszta co bede sie rozwodzic - widac jak jest
fea_umarth
06-09-2006, 02:45
amen(przez pewnien czas inny owner)
dragiem draz sie chwalil e ma passy do draga od 65lvl biegal na akcje jak mial bana i let ,ktory padl nim kolo db
elit crusher chuck noris wbil ostatnie 12 lvl (mam ssa jak urb mowi ze elit sharuje)
exmind nowy owner
grimm ktorys z kolei owner
last varior 3 dedy i draz poiwedzial ze bedzie go huntowal az wroci stary owner
morson mayon 2 ownerow
grit-monster 2 ownerow
ice'crow no to chyba kazdy wie ze 'bro' sie nawet z tym nie kryje
qazo char przechodzil z rak do rak
ventar sigon za dobrych dobrych czasow gral nim franko
weraxin 2 ownerow
xhue jak kazdy z elblaga
malo? jest jeszcze paru ale nie mam pewnosci
Raul de Azura
06-09-2006, 08:17
@najwyzsza prawda
ja tylko potwierdzalem to co napisal shanoz tloku... w ogole za kogo ty sie uwazasz, trzasneles sobie idiotyczny nick i wozisz sie po tym forum jak taczka gnoju. pewnie w rl lamus a przed monitorem mastah. PITIFUL !
Sathan Bell
06-09-2006, 08:56
Co do historii Azury wiele sluszalem o waszych membersach ktozy juz odeszli jak gralem na arcani i furorce zawsze opowiadali co to sie uwas nie dzieje wiec dlatego postanowilem dlonczyc do grona poniewaz uznalem to za ciekawa przygode i sie nie mylilem ;]
Pozdro By Sathan
szanowałem go za to ze dobrze grał w tibia i potrafił wygrac z nami wojne
trace cały szacunek patrzac jak teraz pogrywa jak rozwydrzony bachor któremu starszaki zabrali zbawki
zachowanie tego goscia po prostu jest ponizej wszelkiej krytyki
zreszta co bede sie rozwodzic - widac jak jest
Ta, ja sam stwierdzilem ze Drazowi Tibia sie juz znudzila i przed odejsciem chce zrobic maly roz*izdziaj i przy okazji zje*ac kariere ludziom w jego gildii. Jakby Draz sie staral to juz by mial lvl z 180+ ale widac ze chlopakowi nie zalezy.
Jaggerjack
06-09-2006, 09:34
A Franco De'lago - który owner z kolei nim gra?
@ Doom Brigade
Hmm to były czasy podejrzewam że jakbyście doszli do władzy jak Wanted to wasz Aboleth~~ byl by kims w rodzaju Gamm~~
Lepiej zostaw Doom Brigade. Takich założycieli jak w tej gildii to nigdy nie poznałeś tak na prawdę..i nie poznasz bo nie stać Cię na taki zaszczyt. Co do Abola to zawsze wystarczyło z nim pogadać, ewentualnie ktoś z założycieli poszedł z nim na pifko i wszystko przywracał do normy. Brakuje tego Db..
Pozdrawiam,
Dan~
zeus1985
06-09-2006, 11:46
Lepiej zostaw Doom Brigade. Takich założycieli jak w tej gildii to nigdy nie poznałeś tak na prawdę..i nie poznasz bo nie stać Cię na taki zaszczyt. Co do Abola to zawsze wystarczyło z nim pogadać, ewentualnie ktoś z założycieli poszedł z nim na pifko i wszystko przywracał do normy. Brakuje tego Db..
Pozdrawiam,
Dan~
Gorzej było z Erru i Suq'ata ;)
Kan Isiltinuviel
06-09-2006, 11:55
amen(przez pewnien czas inny owner)
dragiem draz sie chwalil e ma passy do draga od 65lvl biegal na akcje jak mial bana i let ,ktory padl nim kolo db
elit crusher chuck noris wbil ostatnie 12 lvl (mam ssa jak urb mowi ze elit sharuje)
exmind nowy owner
grimm ktorys z kolei owner
last varior 3 dedy i draz poiwedzial ze bedzie go huntowal az wroci stary owner
morson mayon 2 ownerow
grit-monster 2 ownerow
ice'crow no to chyba kazdy wie ze 'bro' sie nawet z tym nie kryje
qazo char przechodzil z rak do rak
ventar sigon za dobrych dobrych czasow gral nim franko
weraxin 2 ownerow
xhue jak kazdy z elblaga
malo? jest jeszcze paru ale nie mam pewnosci
HAHA Fea z całym szacunkiem ale jako członek DoF nie powinieneś zamieszczać posta podobnej treści.
@Cors
Nie ośmieszaj się... Ile razy słyszałem że Draz jest "Twoim człwiekiem"
Potem znowu mu wrzucałeś i powrót do puntku wyjścia. Musisz go bardzo kochać prencie...
Niech zgadnę, masz szerokie bary, krótką szyję i łysą głowę. Jeździsz niemieckim autem i używasz "wyrazów". Jak ktoś ma okulary, to go walisz w mordę, bo co będzie burak chodził po mieście bez Twojego pozwolenia. Wypijasz litra i nawet się nie przewracasz, a panienki na twój widok same się rozbierają. Twoje hobby - siłownia, alkohol i telefony komórkowe.
fea_umarth
06-09-2006, 13:08
nieee no Kan jak koles postatawia udowodnic ze woda jest mokra i w wantedo nikt nie sharuje
Pozdrawiam,
Dan~
Abola znam z rl podobnie jak alka , greymira, suq'ate... I wiekszą reszte gildi znałem z Tibi.....:baby:
Nacieszyłeś sie znajomością a teraz zapraszam do szkoły. Jeżeli dobrze sie orientuje to rok szkolny sie zaczął. B) I mnie to rybka czy znasz ich na rl czy w Tibii. Ciekawe jaki oni mają do Ciebie stosunek..
Najwyzsza prawda
06-09-2006, 14:56
Mrok ta zgadles dokladnie mnie opisales.
Raul nie oceniaj innych swoja miara.Ze ty jestes lamus w real a na tibii i forum cwaniak to kazdy wie.Zreszta wystarczy popatrzec sobie na wasze foty z tych pedalskich zjazdow.Same chlopy wypija po 3 piwa i majtki sciagaja i se dupy fotografuja,jeszcze zazwyczaj jakies napisy na kartki tam daja i to jest wedlug ciebie kawal dobrej zabawy??
Z tym wygladem to tez racja kawal chlopa z ciebie pewnie jestes jakis sportowiec-chodziaz???I ta karnacje pewnie macie za listonosza cygana??
NA inteligenta tez nie wygladasz wiec juz nie wiem kim jestes.
<off topic>
Ja bym obstawiał bardziej, że abo by był jak draz :O.
</off topic>
Raul nie oceniaj innych swoja miara.Ze ty jestes lamus w real a na tibii i forum cwaniak to kazdy wie.Zreszta wystarczy popatrzec sobie na wasze foty z tych pedalskich zjazdow.Same chlopy wypija po 3 piwa i majtki sciagaja i se dupy fotografuja,jeszcze zazwyczaj jakies napisy na kartki tam daja i to jest wedlug ciebie kawal dobrej zabawy??
Z tym wygladem to tez racja kawal chlopa z ciebie pewnie jestes jakis sportowiec-chodziaz???I ta karnacje pewnie macie za listonosza cygana??
LOL Owned
zi0mus jestes mym idolem <3
szczera prawda co do tych fotek , lapsy jakich malo lol :D
zeus1985
06-09-2006, 15:16
Tym postem rzegiąłeś pałe frajerze.
Mysliciel
06-09-2006, 15:25
LOL Owned
zi0mus jestes mym idolem <3
szczera prawda co do tych fotek , lapsy jakich malo lol :D
Pokaz swoja kurwa fotke lamusie. Kurwa jestes pewnie gorszym lamusem niz oni. Przynajmniej oni sie nie swtydza pokazywac siebie a nie jak wy ped.. jeb,... !!!!
Maxxonek
06-09-2006, 15:27
<off topic>
Ja bym obstawiał bardziej, że abo by był jak draz :O.
</off topic>
To wtedy bym wrocil na Azure i robil za mieso armatnie xD muahah xD
Igragorn
06-09-2006, 15:31
nieee no Kan jak koles postatawia udowodnic ze woda jest mokra i w wantedo nikt nie sharuje
lol nie potrzebnie sie tak rozpilsales , mi chodzilo oto ze raul (sharer) poucza innych jak grac fair -.-'
Sathan Bell
06-09-2006, 15:44
POKAZ SWOJA TWAZ jak qrwa wisniewski hahah
Mysliciel
06-09-2006, 15:47
POKAZ SWOJA TWAZ jak qrwa wisniewski hahah
o sorki sathan :P ale zle przeczytalem twojego posta :P i wczesniej bylo co innego napisane ;P
fea_umarth
06-09-2006, 15:52
lol nie potrzebnie sie tak rozpilsales , mi chodzilo oto ze raul (sharer) poucza innych jak grac fair -.-'
moze i tak ale koles chcial zeby pokazac ludzi ktorzy sharuja u was
Horrigan
06-09-2006, 15:59
Niech zgadnę, masz szerokie bary, krótką szyję i łysą głowę. Jeździsz niemieckim autem i używasz "wyrazów". Jak ktoś ma okulary, to go walisz w mordę, bo co będzie burak chodził po mieście bez Twojego pozwolenia. Wypijasz litra i nawet się nie przewracasz, a panienki na twój widok same się rozbierają. Twoje hobby - siłownia, alkohol i telefony komórkowe.
Ja mam aktualnie lysa glowe, czy to cos zlego? Zreszta to nie jest moj wybor...
Raul nie oceniaj innych swoja miara.Ze ty jestes lamus w real a na tibii i forum cwaniak to kazdy wie.
Kazdy wie? Ja nie wiem, dzieki za info. Poznalem Raula na rl i do piet mu nie dorastasz, sadzac po charakterze twoich wypowiedzi.
Mysliciel
06-09-2006, 16:04
:Psorki za wszytko :P HAIL DOF :P
Nacieszyłeś sie znajomością a teraz zapraszam do szkoły. Jeżeli dobrze sie orientuje to rok szkolny sie zaczął. B) I mnie to rybka czy znasz ich na rl czy w Tibii. Ciekawe jaki oni mają do Ciebie stosunek..
Stosunek ich do mnie to osobna sprawa. Poprosatu mowiłeś że nie miałem "zaszczytu" ich poznac B)
Raul de Azura
06-09-2006, 16:40
mi chodzilo oto ze raul (sharer) poucza innych jak grac fair -.-'
wiesz co to znaczy pouczac? w moim tekscie wyrazam opinie i nikogo nie pouczam, wroc do gimnazjum
@Najwyzsza Prawda
ewidentnie bije z ciebie zazdrosc - jeden z siedmiu grzechow glownych xD
wiesz co... nie wstydze sie siebie a te wg ciebie "pedalskie zjazdy" chcialbym zeby byly organizowane czesciej, bo kiedys nie bede wspominal Tibii tylko jako miesiecy spedzonych przed monitorem. tobie zostalo ukrywac sie za swoim nickiem i wyzywac tylko ludzi jacy to sa brzydcy, mali, lysi, niewysportowani, niewyksztalceni. Pokaz czym jestes lepszy od nas !!!! a nie z ukrycia oceniaj ludzi, ktorych w zyciu na oczy nie widziales, z ktorymi nigdy nie gadales.
Najwyższa prawda@
Tam twoje miejsce jest http://www.wszechpolacy.pl/
zeus1985
06-09-2006, 17:19
@Moderatorzy
Niech ktoś już da bana koleżce z nickiem "Najwyzsza prawda" bo stanowczo przegina...
Dobrze gada, banowac bo mowi Ci nie na reke prawda?
Co to wszechpolakow dokladnie ty mrok i raul sie tam nadajecie
Zbluzgajcie mnie, dziekuje, nara
Jacyna15
06-09-2006, 18:13
Po co mówicie kto, co i kiedy robił? lepiej patrzcie jak się teraz gra. Ludzie boja sie iść expic jak gra Sensej albo Gammb~, każdy wie że wtedy tomby nie sa bezpiecznie. Tak samo jak nie jesteś z Wanted to niemasz co szukać na Cyclopolis bo będziesz musiał sie pożegnać ze sowim armorem.
Dołączyłem do DoFu ponieważ Wanted nie miało co robić więc kiedy w nocy spotkali mnie na drodze do Veno, a DoFu nie było online zaczęli mnie bić. A kto wszystko zainałgórował? Oczywiście Gammb~. Gdyby go wtedy nie było z nimi dalej bym był ze znajomymi w SE. Zacząl mnie bić, potem dołączył się Sensej, potem Urb, następnie Farmazon, Lump, Draz, Exmind, gdy udało mi się dobiec do miasta to także Exmind, Adi Gotti, Morson i jeszcze ktoś ale nie pamiętam dokładnie. Psują innym zabawę jaką jest tibia bo sami nie mają co robić.
Nie dałem się zabic dlatego dostałem hunta, a najlepsze było to że Sensej który najmniej zrobił jako pierwszy zaczął krzyczeć i wyzywać mnie. Potem do niego dołączył Urb, wtedy ja również nie pozostałem dłużny:p
Jestem pewny że nie ejstem jedyną osobą która za coś takiego dostała hunta.
Pozdrawiam
Jacek
Jacyna15
06-09-2006, 18:15
Taa, a Tobie widać jest na ręke s*****elu, że Twoja stara puszcza się na prawo i na lewo, a tego felernego dnia jak powstałeś pies ją od tyłu posówał? A jak ojciec Cie zobaczył, po tym jak wyskoczyłeś z wiadra po skrobance to uciekł do lasu i do tej pory nie wrócił...
No cóż, są ludzie i są parapety takie jak Ty, ale cóż na to poradze... Trzeba żyć dalej. Fajnie masz, jak nie przeszkadza Ci, jak ktoś Ci na rodzine jedzie, widać u Was to rodzinnie i masz tak od dziecka...
Yavi nie poniżaj się. Zamiast siedziec cicho znowu kogos wyzywasz. Czasami spróbuj się powstrzymać, taka dobra rada na przyszłość.
Pozdrawiam
Jacek
Sorry za double post :P
Mysliciel
06-09-2006, 18:38
Taa, a Tobie widać jest na ręke s*****elu, że Twoja stara puszcza się na prawo i na lewo, a tego felernego dnia jak powstałeś pies ją od tyłu posówał? A jak ojciec Cie zobaczył, po tym jak wyskoczyłeś z wiadra po skrobance to uciekł do lasu i do tej pory nie wrócił...
No cóż, są ludzie i są parapety takie jak Ty, ale cóż na to poradze... Trzeba żyć dalej. Fajnie masz, jak nie przeszkadza Ci, jak ktoś Ci na rodzine jedzie, widać u Was to rodzinnie i masz tak od dziecka...
btw, czuj się nakarmiony TROLU ;)
zeus wszytko fajnie ale nie na rodzicow :P ok ?? plz bo to jest przykre moze nie dla niego ale dla niektorych tak :P dzieki z gory :P
zeus1985
06-09-2006, 18:43
zeus wszytko fajnie ale nie na rodzicow :P ok ?? plz bo to jest przykre moze nie dla niego ale dla niektorych tak :P dzieki z gory :P
To niech się nie w*******a... SirKiks pojechał po matce Raula, a ten burak którego zwyzywalem do mnie pisze:
Więc jak można to odebrać?
Mysliciel
06-09-2006, 18:45
To niech się nie w*******a... SirKiks pojechał po matce Raula, a ten burak którego zwyzywalem do mnie pisze:
Więc jak można to odebrać?
w sumie masz racje bo to NOOBas je...ny ale spoko :P rob co chcesz :P tylko zebys ty bana nie dostal :P
Najwyzsza prawda
06-09-2006, 18:55
HAHAHAHAHAHHA YAvibavi blysnal nie po raz pierwszy.
CHlopak mlody jest i sie szybko denerwuje ,rzuca banami na lewo i prawo a juz z 10 stron temu klal na wszystkich uzywajac slow bardzo niecenzuralnych,gdzie nawet w najwiekszej melinie bym takich nie uslyszal no ale coz nasz dzielny moderator jak zwykle zaspal.JAkby ktos co zle mowi na Dof takie glupoty i przeklenstawa pisal juz dawno by byl ban.
Co do reszty to widze ze jak wy na nas wygadujecie rozne glupoty nie dotyczace gry a real life to jest dobrze tylko jak wam sie cos powie to od razu larum.Dzieci i osoby slabe psychcznie maja to do siebie ze szybko wpadaja w irytacje.Yavibavi piszac ostatniego posta pokazal jak wlasnie ludzie z Dofu sa dorosli i jaki on sam jest.
Zadufany i zakochany w sobie gnojek ktory nic nie ma oprocz chara i swoich 100/100 skilli.Yavibava wyjdz czasem z domu przewietrz sie wyczysc okularki i daj odpoczac twojemu umyslowi od komputera bo calkiem sie zatracasz.Acha i nie zapomni zawolac Gm'a ze ktos lamie zasady ty dwulicowy pyszalku.
Czekam teraz na liste niewybrednych przeklenstw od ciebie matolku.
zeus1985
06-09-2006, 19:02
CHlopak mlody jest i sie szybko denerwuje ,rzuca banami na lewo i prawo a juz z 10 stron temu klal na wszystkich uzywajac slow bardzo niecenzuralnych,gdzie nawet w najwiekszej melinie bym takich nie uslyszal no ale coz nasz dzielny moderator jak zwykle zaspal.JAkby ktos co zle mowi na Dof takie glupoty i przeklenstawa pisal juz dawno by byl ban.
Co do reszty to widze ze jak wy na nas wygadujecie rozne glupoty nie dotyczace gry a real life to jest dobrze tylko jak wam sie cos powie to od razu larum.Dzieci i osoby slabe psychcznie maja to do siebie ze szybko wpadaja w irytacje.Yavibavi piszac ostatniego posta pokazal jak wlasnie ludzie z Dofu sa dorosli i jaki on sam jest.
Zadufany i zakochany w sobie gnojek ktory nic nie ma oprocz chara i swoich 100/100 skilli.Yavibava wyjdz czasem z domu przewietrz sie wyczysc okularki i daj odpoczac twojemu umyslowi od komputera bo calkiem sie zatracasz.Acha i nie zapomni zawolac Gm'a ze ktos lamie zasady ty dwulicowy pyszalku.
Musze Cie zmartwić ;( Nie doczekasz sie...
Jacyna15
06-09-2006, 19:19
Nie będe pisał że dobrze robi ale wy go do tego prowokujecie, i wykorzystujecie to że sie szybko denerwuje. Wy przestaniecie to może Yavi teżB) I masz racje mówiąc że ludzie z DoFu są dorosłi. Sam wiesz że mają prace, albo studia, a już napewno chodzą do szkoły. A sam ile masz lat? Jak masz coś do Yaviego to pisz to tlyko do niego a nie do reszty gildii, której nie znasz lub która nie zagląda na to forum.
Pozdrawiam
Jacek
@Zeus
Jesli SirKiks to Najwyzsza prawda to nie wiedzialem ze wyzywa komus matke,
bo to ze 'dobrze gada' bylo do Najwyzszej prawdy ;-)
Lubie karmic trolle ;>
Raul de Azura
06-09-2006, 19:26
ja nadal czekam az Pan Najwyzsza Prawda udowodni mi w czym jest lepszy ode mnie. Skoro odwazyl publicznie oczernic moja Matke, Ojca, moj wyglad i inteligencje niech przedstawi dowod jego wyzszosci. Jesli tego nie zrobi, niech zostanie najwiekszym frajerem jakiego opinie kiedykolwiek czytalem
Ty natomiast jesteś przykładem wzorowego forumowicza. Zawsze używasz wyszukanego słownictwa i NIGDY ALE TO NIGDY nie unosisz się i nie używasz kolokwializmów lub wuglaryzmów. Jesteś też widze wszechwiedzący i bardzo dobrze znasz całą historię życia, potrafisz opisać wygląd ludzi poznanych w Internecie. Jako osoba fizyczna musisz być ucieleśnieniem piękna i doskonałości. Jesteś też napewno bardzo inteligenty, oczytany nietracąc przy tym skromności. Chicałbym być taki jak ty. Na to forum wchodze tylko po to aby czytać twoje wspaniałe przemyślenia. Gdybyś wydał książke ze swoimi złotymi myślami i maksymami - wykupiłbym cały nakład.
Pozdrawiam,
zapatrzony w doskonałość najwyższej prawdy, nędzny i uległy swemu panu,
Fiszbin.
Ty natomiast jesteś przykładem wzorowego forumowicza. Zawsze używasz wyszukanego słownictwa i NIGDY ALE TO NIGDY nie unosisz się i nie używasz kolokwializmów lub wuglaryzmów. Jesteś też widze wszechwiedzący i bardzo dobrze znasz całą historię życia, potrafisz opisać wygląd ludzi poznanych w Internecie. Jako osoba fizyczna musisz być ucieleśnieniem piękna i doskonałości. Jesteś też napewno bardzo inteligenty, oczytany nietracąc przy tym skromności. Chicałbym być taki jak ty. Na to forum wchodze tylko po to aby czytać twoje wspaniałe przemyślenia. Gdybyś wydał książke ze swoimi złotymi myślami i maksymami - wykupiłbym cały nakład.
Pozdrawiam,
Fiszbin.
"..Aleś go Pan rugnął bezlitośnie. Wyleczyłeś go z tej buty jak najlepszy doktor..."
Raul de Azura
06-09-2006, 19:42
DOF to dzieci neostrady
zal.pl - , -
"..Aleś go Pan rugnął bezlitośnie. Wyleczyłeś go z tej buty jak najlepszy doktor..."
"terkowski ch*j sałatki szkoda"
Aber Vego
06-09-2006, 19:44
Siemka Dawno nieczytalem tego Tematu Moze mi Ktos przyblizyc Kto Aktualnie Wygrywa??
PozdroB)
Hail Alliance Of Light <Spahira>:D
Zembol91
06-09-2006, 19:55
Po co mówicie kto, co i kiedy robił? lepiej patrzcie jak się teraz gra. Ludzie boja sie iść expic jak gra Sensej albo Gammb~, każdy wie że wtedy tomby nie sa bezpiecznie. Tak samo jak nie jesteś z Wanted to niemasz co szukać na Cyclopolis bo będziesz musiał sie pożegnać ze sowim armorem.
Dołączyłem do DoFu ponieważ Wanted nie miało co robić więc kiedy w nocy spotkali mnie na drodze do Veno, a DoFu nie było online zaczęli mnie bić. A kto wszystko zainałgórował? Oczywiście Gammb~. Gdyby go wtedy nie było z nimi dalej bym był ze znajomymi w SE. Zacząl mnie bić, potem dołączył się Sensej, potem Urb, następnie Farmazon, Lump, Draz, Exmind, gdy udało mi się dobiec do miasta to także Exmind, Adi Gotti, Morson i jeszcze ktoś ale nie pamiętam dokładnie. Psują innym zabawę jaką jest tibia bo sami nie mają co robić.
Nie dałem się zabic dlatego dostałem hunta, a najlepsze było to że Sensej który najmniej zrobił jako pierwszy zaczął krzyczeć i wyzywać mnie. Potem do niego dołączył Urb, wtedy ja również nie pozostałem dłużny:p
Jestem pewny że nie ejstem jedyną osobą która za coś takiego dostała hunta.
Pozdrawiam
Jacek
Mnie Wanted huntowalo za to ze znam satana na RL wiec wiesz ;p.
Sry chlopaki ze sie wtracam bo glownie to forum DoF a ja zaplacilem wanted.... mozecie mnie teraz powyzywac. jednak wolnosc to wolnosc i za maly lvl mam na wojny..... teraz zrozumialem moj blad..... to late.....
i tak ide chyba na new serwer jak wyjdzie.... wiec wisi mi to czy znowu bede hunted od wanted czy tez od DoF.
Sory panowie za wszystkie problemy zwiazane ze mna.....
Sry chlopaki ze sie wtracam bo glownie to forum DoF a ja zaplacilem wanted.... mozecie mnie teraz powyzywac. jednak wolnosc to wolnosc i za maly lvl mam na wojny..... teraz zrozumialem moj blad..... to late.....
i tak ide chyba na new serwer jak wyjdzie.... wiec wisi mi to czy znowu bede hunted od wanted czy tez od DoF.
Hmm czyli dałeś hajs na kolejne aole blessy dla nich mimo ze chcesz isc na nowy serwer... Niema co bardzo pomogłeś w wojnie.
Jacyna15
06-09-2006, 20:13
Mi też potem wkręcali że niby za to że znam Dalipiego. Moim zdaniem głupio zrobiłeś że im zapłaciłeś, jak mówisz że nie będziesz tutaj grał to po co to robiłeś?
pozdrawiam
Jacek
tajemniczy111
06-09-2006, 20:16
Po pierwsze :Yawi jedyna osoba w tym temacie do bana to jestes TY . Przeginasz troche.
Po drugie : nie jestem Sirkiks,ani zadna Najwyzsza prawda nie jestes Sirkiksem, jestem Sir Kiks i to sa dwie rozne osoby, wiec nie wiem po pier**** takie bzdury skoro wiesz dokladnie kto kim jest. A po 2 jeszcze nikomu stad nie wyzywalem rodzicow, jezeli sie myla prosze pokaz mi to.
Po trzecie : Rozpier**** mnie tekst jak pewien osobnik chcial wejsc do DoFu -Sathanek powiedzial, ze jak chce wejsc to musi zaplacic 20 k ;-)
Po czwarte: Przy wspolnych pojazdach na rodzicow zachowojcie odrobine kultury, bo zachowujecie sie jak dzieci.
Pozdro Sir kiks :*
zal.pl - , -
zal.sólehuw
Po pierwsze :Yawi jedyna osoba w tym temacie do bana to jestes TY . Przeginasz troche.
Po drugie : nie jestem Sirkiks,ani zadna Najwyzsza prawda nie jestes Sirkiksem, jestem Sir Kiks i to sa dwie rozne osoby, wiec nie wiem po pier**** takie bzdury skoro wiesz dokladnie kto kim jest. A po 2 jeszcze nikomu stad nie wyzywalem rodzicow, jezeli sie myla prosze pokaz mi to.
Po trzecie : Rozpier**** mnie tekst jak pewien osobnik chcial wejsc do DoFu -Sathanek powiedzial, ze jak chce wejsc to musi zaplacic 20 k ;-)
Po czwarte: Przy wspolnych pojazdach na rodzicow zachowojcie odrobine kultury, bo zachowujecie sie jak dzieci.
Pozdro Sir kiks :*
zal.sólehuw
lubań.zal.pl
Btw Mr. Krasnal pisze się Sulechów
Przy wspolnych pojazdach na rodzicow zachowojcie odrobine kultury,
Przyganiał kocioł garnkowi.
tajemniczy111
06-09-2006, 21:29
lubań.zal.pl
Btw Mr. Krasnal pisze się Sulechów
Krasnal To Łukasz, a ja to Jacek... Krasnal gral sirkiksem a ja sir kiksem, i wiecej nikomu nie bede tlumaczyl.
Jak sie pisze Sólehuw to ja wiem !
@Fiszbin
lol... Pokaz mi gdzie obrazilem czyichs rodzicow ?
Mysliciel
06-09-2006, 21:30
Pozdrawiam,
Fiszbin.
wszytko looz ale widze ze ty nie z tego servera :P parenascie stron wczesniej jest stronka :P a w tej stronce sa zdjecia :P a na tych zdjeciach :P Dof:P i na tym zdjeciu jest :P raul miedzy innymi:P ale jak ogladalem to nic dziwnego w nim nie bylo :P nie wiem o co chodzi NAJWYZSZEJ PRAWDZIE
A czy ludzie z dofu nie czuja co sie swieci? chodzi mi o wojne ;>
ja nie gram a wiem! :)
Oświeć nas.......
Raul de Azura
06-09-2006, 21:42
strasznie fajnie ^^
wszytko looz ale widze ze ty nie z tego servera :P parenascie stron wczesniej jest stronka :P a w tej stronce sa zdjecia :P a na tych zdjeciach :P Dof:P i na tym zdjeciu jest :P raul miedzy innymi:P ale jak ogladalem to nic dziwnego w nim nie bylo :P nie wiem o co chodzi NAJWYZSZEJ PRAWDZIE
... kilka stron wcześniej pare osób się wypowiada na temat tego czy jestem "z tego servera". I wychodzi na to ze zdecydowanie tak -> zapraszam do lektury.
EDIT: cała "akcja" rozgrywa sie na stronach 288-289
Jaki ty mądry. ~~~~~ppppp
ja tego nie wiedzialem ---...---:(
lol2
Mysliciel
06-09-2006, 22:18
... kilka stron wcześniej pare osób się wypowiada na temat tego czy jestem "z tego servera". I wychodzi na to ze zdecydowanie tak -> zapraszam do lektury.
EDIT: cała "akcja" rozgrywa sie na stronach 288-289
wiesz ja czytam te forum juz troszke :P ale moze mi umklo :P ale w opisie masz inny server :P wiedz sory za pomylke :P
mechatronik 2
06-09-2006, 22:40
sir kiks czy jak ci tam pozdroffka dla brata w szczyrku sie fajowo z nim pilo ;P
@pojazdy
pojazd na starych to chamstwo na maxa jezeli przy przykladzie tajemniczego111 mowicie przyganial kociolgarnkowi to biezcie przyklad zemnie, ani razu rodzicow kogos niepojechalem....
@up
tajemniczy111 napisał żeby" zachować kulturę"
W poście w którym napisałem "przyganiał..." nawiązałem do jego poprzednich postów, w których często brakowało właśnie kultury. To że ktoś nigdy nie obrażał rodziców innych osób powinno być czymś normalnym, a nie powodem do wielkiej dumy, ehh takie czasy.
@Fiszbin
lol... Pokaz mi gdzie obrazilem czyichs rodzicow ?
Przejawem braku kultury nie musi być wyzywanie rodziców.
@ down
A moim zdaniem nie powinieneś ;p<zapewne moje zdanie mało cię obchodzi>
mechatronik 2
06-09-2006, 22:55
@up
tajemniczy111 napisał żeby" zachować kulturę"
W poście w którym napisałem "przyganiał..." nawiązałem do jego poprzednich postów, w których często brakowało właśnie kultury. To że ktoś nigdy nie obrażał rodziców innych osób powinno być czymś normalnym, a nie powodem do wielkiej dumy, ehh takie czasy.
i jestem z tego dumny( bo jestem normalny buahuahaua <lol>)
sir kiks czy jak ci tam pozdroffka dla brata w szczyrku sie fajowo z nim pilo ;P
@pojazdy
pojazd na starych to chamstwo na maxa jezeli przy przykladzie tajemniczego111 mowicie przyganial kociolgarnkowi to biezcie przyklad zemnie, ani razu rodzicow kogos niepojechalem....
No juz nie pie**** takich głupot ze piłeś z jego bratem.....Jakoś nie jestes Solenta, Jogi, Toudi, Paweł, Nirek albo Kuba bo z tego co wiem bujał sie tylko znami.
Ale macie chore jazdy looknijcie se "Dzień Świra" tam tez sie kucą jak debile kto ma racje. A pozatym...."..Wyzwiska powiedz mi to z bliska poczujeszz jak sie grubo pizga..."
mechatronik 2
07-09-2006, 00:33
Oj Gogo niezapominaj ze mialem pokoj obok ciebie...a kim jestem pomysl;P
Nierycz Gammbler nierycz
Twoje łzy leca mi na outfit
z napisem,,Drazharm servera mistrz"
Ja na Azurze moge wszystko...
Juz ci mowilem Gammbler nierycz
mam w sobie dziskosc do jasnej cholery
Gdy ja Pay armor zrobie wtedy niedaj boze
Ja jestem Drazharm Azury mistrz
Podobrym zielsku pizze rozwoze
Ja jestem Drazharm mistrz Azury....
Wena mnie naszla przed spaniem ;P
Raul de Azura
07-09-2006, 15:27
zeby tylko Urb sie nie zalamal
Sep 07 2006, 12:44:02 CEST Died at Level 178 by a green djinn
Horrigan
07-09-2006, 15:39
Po dobrym zielsku pizze rozwoze
Ja jestem Drazharm mistrz Azury....
Rotfl................... :D
Dawno mnie tu nie bylo. Po 4 dniach nie czytania forum o Azurze chcialem zobaczyc jak tam nasz "ukochany" swiat. Czytam te okolo 30 stron i cyrwa NIC sie nie dowiedzialem oprocz jechania po wszystkich. Stworzcie nowy temat "Wyzwiska z Azury" i tam sie wyzywajcie. W koncu to "wydarzenia z Azury" -.-'. Chcialem to tylko napisac...
Po 2, moze zaczniecie wkoncu cos dzialac, a nie sie klocic z desperowanym
13-latku po haku ,ktory po wylootowaniu serpent sworda z draga ma orgazm (Najwyzsza Prawda).
Pozdro.
13-latku po haku ,ktory po wylootowaniu serpent sworda z draga ma orgazm (Najwyzsza Prawda).
A to nie jest wyzwisko? ;p Nie bronie "najwyższej", ale troche głupio to wygląda, coś w stylu "nie przeklinać kur*a".
Pozdrawiam i rączki całuje
Fisz
Pavvulonik
07-09-2006, 21:28
Dawno mnie tu nie bylo. Po 4 dniach nie czytania forum o Azurze chcialem zobaczyc jak tam nasz "ukochany" swiat. Czytam te okolo 30 stron i cyrwa NIC sie nie dowiedzialem oprocz jechania po wszystkich. Stworzcie nowy temat "Wyzwiska z Azury" i tam sie wyzywajcie. W koncu to "wydarzenia z Azury" -.-'. Chcialem to tylko napisac...
Po 2, moze zaczniecie wkoncu cos dzialac, a nie sie klocic z desperowanym
Pozdro.
LOL a ty co po nikim niepojechales tzn prubowales pojechac. Czy twoj post byl zwiazany z jak to ty mowisz 'wydarzeniami z azury' ?????
Blazejfhooj
07-09-2006, 21:33
Pozdro dla Goga ;] Pojechales wkoncu mechatronika 2 :D Nalezalo mu sie bo mimo iz pisze ze ejst neutralny to wlazi w dupe bez mydelka panom Dofoludka !! Taka jest prawda :) a jakim jestes graczem udowodniles mi dzisiaj jak misiek prosil o pomoc w DHQ ;] Gz ;] a teraz kilka slow do pana corsa ;] Mowiles ze pogadales z frankiem i nie ebdzie pa itp ;] i co ostatnimi dniami ganial 2 moich ziomow ;] Pozdro dla twoich pustych slow ;/X(
<szacun> for Gogo , Mysliciel & Chlopakow ktorzy sie nie pierdola ( wiekszosc z WANTED !! ) :cup:
mechatronik 2
07-09-2006, 22:03
@up
heh loozik moim zdaniem pojazd to niebyl ale looz....n\c
co do mojej neutralnosci to fakt bylem za dofem,ale mam donich taki sam styosunek jaki do Wanted, Cors jest ,,giga" strategiem jak Draz ale loozik...nieprzecze jest i Wanted i w DoF'ie kilka osob zasluguje na szacunek i dlatego jestem neutralny...pozatym sam wiesz ze niegram wiec pvp moje niejest idealne wrecz kiepskie przyznaje(pozatym ktorys z was mnie bloczyl,co do deda z Banshe to wszystkie naraz walnely ,,nutki" i papa bo niemialem utamo vitki....)
a wojne niech wygra lepsza gildia,ja jestem neutralny,byc bylem za wanted,bylem i za dofem i wazne jest tylko zeby niecierpialy lv 20+(...)50+...
sie ciesze ze tibia niejest dlamnie calym zyciem i nieprzezywam jej jak niektozy co groza sobie ze wjada na rl na chate lub jezdza starych....
Hahahahahaha
To juz nie wydarzenia tylko "Kabaret Ani Mru Mru"
@Mysliciel
Wez badz cicho psie z wyrokiem-.-
POzdro
Gremb
LOL a ty co po nikim niepojechales tzn prubowales pojechac. Czy twoj post byl zwiazany z jak to ty mowisz 'wydarzeniami z azury' ?????
Chcialem wam tylko uswiadomic z kim sie bezsensownie klócicie ;)
Mysliciel
07-09-2006, 22:40
Hahahahahaha
To juz nie wydarzenia tylko "Kabaret Ani Mru Mru"
POzdro
Gremb
a ty po co sie wtracasz psie !? twoje zdanie za bardzo tu nie pasowalo
yo Blazej heheh:P
Sathan Bell
07-09-2006, 22:53
Epileptycznie wprost - skręca się
W ue gnie ktos
I błyska uha moc
Całą noc
Monitora-lampą skopana myśl,
Płuca podrażnia dym,
A w nosie waspy
Całą noc
Całą noc
Całą noc
Z piątku na sobotę całą noc pg
Całą noc
całą noc
Z piątku na sobotę nocą pg
W monosylabach ukryty sens
Mikro tibi świat objawi treść
Expa potok - całą noc
PG na jedną noc,
W chemicznym transie ciał-
Pełen expa poh
Całą noc
Całą noc
Całą noc
Z piątku na sobotę z całą noc pg
Całą noc
Całą noc
z piątku na sobotę nocą pg
Nuta posauja do nocnego pg slowa poskrecane ;]
tajemniczy111
07-09-2006, 23:01
22:41 Shanoz [102]: ja nikogo nie wybawiam
22:41 Shanoz [102]: dof wybawia
22:41 Shanoz [102]: ja powiedzialem
22:41 Shanoz [102]: mam w dupie lamusow co sa neutralni
22:41 Shanoz [102]: i nam nie pomagaja
22:41 Shanoz [102]: kto pomaga
22:42 Shanoz [102]: ma loozik
22:42 Shanoz [102]: a reszte zabije
Adolphus Elbragol
07-09-2006, 23:05
Ja taki jestem ;o
Anyway, Fiszbinku, grasz jeszcze na azurze, czy juz tylko Xerena? =P
Sathan Bell
07-09-2006, 23:17
@tajemniczy111
I co w tym takiego dziwnego ? A co maja obchodzic go neutralne lamusy co piepsza tylko a w praktyce w pz grzeja pipki.Osobiscie obchodza mnei tylko ci co zaplaca mi za ochrone i Ci co sa kolesiami... Cala reszcze mam w dup.ie ;]
@tajemniczy111
Jestes glupi i dopisujesz slowa ktorych ja nie napisalem kretyn, jak narazie takiego idioty jak ty na forum nie widzialem zeby jakies fake robil.
22:40 Your depot contains 820 items.
22:40 Wican [120]: lol co sie spodziewaliscie ze dof was wybawi
22:40 Paef Baal [90]: thanjs dude
22:40 Shanoz [102]: xD
22:40 Wican [120]: lol
22:40 Paef Baal [90]: thanks
22:41 Madzia Nisko [60]: chujz dofem xD
22:41 Leo De'Soul [26]: Pa bedzie zawszed -.-
22:41 Kilua Zordiqui [21]: teste pra vc ve aleta grav na frente da porta
22:41 Madzia Nisko [60]: z bogiem
22:41 Shanoz [102]: szpieguje itd
22:41 Shanoz [102]: ma loozik
22:41 Shanoz [102]: a reszte mam w dupie
22:41 Shanoz [102]: ;p
22:41 Shanoz [102]: i sie ciesze jak wnated robi pa
22:41 Leo De'Soul [26]: ta a ja mam wyjebane na was uz
22:41 Wican [120]: giertych w tv!
Tak jak napisalem mam all lamki w dupie i mnie oni nie interesuja chca cos zrobic to niech walcza albo niech wyslyaja nam runki na wojne albo daja kase :P
Edit.
@tajemniczy111
Bardzo masz zajebistego sorca gz
Name: Arthadix
Sex: male
Profession: Master Sorcerer
Level: 45
World: Azura
Residence: Ankrahmun
House: Botham III e (Ankrahmun) is paid until Sep 09 2006
Guild membership: Vanyar of the Defenders of Valinor
@Blazejfhooj
Franco de lago ma już swojego sorca w Bojo team,tak jak pól DoF.
DoF nie robi PA swoimi charami tylko noob charami,lev 40-50 zazwyczaj sorci.
@Sir Kiks
Hahahah sorry Sir kiks ale powiem ci jedno,MASZ PECHA NA AZURZE.:D :D :D.
Pamiętam czasu kiedy Ty próbowałeś zedrzeć ze mnie kase bo ci nooba z Bojo team ubiłem,Kiksem i innymi noobami,teraz zobaczymy ile ci sie fragow posypią,jak narazie padłeś od twojej ukochanej gildi;)
Horrigan
08-09-2006, 01:49
@Sir Kiks
Hahahah sorry Sir kiks ale powiem ci jedno,MASZ PECHA NA AZURZE.:D :D :D.
Pamiętam czasu kiedy Ty próbowałeś zedrzeć ze mnie kase bo ci nooba z Bojo team ubiłem,Kiksem i innymi noobami,teraz zobaczymy ile ci sie fragow posypią,jak narazie padłeś od twojej ukochanej gildi;)
Sir kiks nigdy nie mial chara w bojo team.
Nigdy nie mów nigdy.Miał,nie był to rewelacyjny jakiś lev,ale miałB)
"Tak jak napisalem mam all lamki w dupie i mnie oni nie interesuja chca cos zrobic to niech walcza albo niech wyslyaja nam runki na wojne albo daja kase"
Shanoz jestes zalosny... widac jakim lamusem jestes po tym jak niby "dogadales" sie z Drazem... duzo sie od niego nie roznisz... tyle ze on mieszka w Londynie a ty w Sulechowie... jestes po prostu idiotą
Dirk Pitt
08-09-2006, 15:14
Drazharm sie poznał na frajerach, ciekawe kiedy sie pozna ekipa z zielonego lasu.
tajemniczy111
08-09-2006, 15:15
lol... po co klamiesz ?? bylem jednym z vice i mialem tam z 3-4 pk chary.
Nawet w tej chwili posiadam tam pk chara...
mechatronik
08-09-2006, 15:43
@tajemniczy111
Tak jak napisalem mam all lamki w dupie i mnie oni nie interesuja chca cos zrobic to niech walcza albo niech wyslyaja nam runki na wojne albo daja kase :P
Najpierw sam zacznij walczyc... i pokaz ludzia ze sie tez staracie. A nie odpierdlasz jakies jazdy.
btw. Wy z sathanem macie wszystkich w dupie nawet nie potraficie zapamietac ludzi ktorych protujecie.
Zgadzam sie z postem na dole.
Zmienilem zdanie na twoj temat shanoz po tym jak powiedziales o tym ubijaniu ludzi neutralnych... po prostu pokazales jaka menda jestes... a tych ktorzy cie wspieraja mozna nazwac twoimi psami... bo po to ta wojna z drazem byla aby pozbyc sie z azury takich pa jak Draz... ludzi ktorzy widza we wszystkim tylko swoj interes a ty jak nie widzisz w czyms swojego interesu to nic nie zrobisz... dobrze ze cie uwalili ludzie z wanted... choc za nimi nie przepadam (delikatnie mowiac) Bylo kiedys zdjecie gowna podpisanego draz... rownie dobrze shanoz tam moglo byc napisane... dwulicowa szujo
@tajemniczy111
22:40 Your depot contains 820 items.
22:40 Wican [120]: lol co sie spodziewaliscie ze dof was wybawi
22:40 Paef Baal [90]: thanjs dude
22:40 Shanoz [102]: xD
22:40 Wican [120]: lol
22:40 Paef Baal [90]: thanks
22:41 Madzia Nisko [60]: chujz dofem xD
22:41 Leo De'Soul [26]: Pa bedzie zawszed -.-
22:41 Kilua Zordiqui [21]: teste pra vc ve aleta grav na frente da porta
22:41 Madzia Nisko [60]: z bogiem
22:41 Shanoz [102]: szpieguje itd
22:41 Shanoz [102]: ma loozik
22:41 Shanoz [102]: a reszte mam w dupie
22:41 Shanoz [102]: ;p
22:41 Shanoz [102]: i sie ciesze jak wnated robi pa
22:41 Leo De'Soul [26]: ta a ja mam wyjebane na was uz
22:41 Wican [120]: giertych w tv!
Moze nie konkretnie do rozmowy ogolniej , lecz do osoby Madzia Nisko. Ahh, nie nauczylas sie dzieweczko ,ze lizanie dupy nie wychodzi na dobre. I tak po godzinach lizania dupy Gammblerowi , Sensejowi musialas zaplacic Dsm'a i BoH'y na banshee. Szkoda slów... -.-
@PiXiEs
TY pajacu hahaha zal, wkleilem glupku to co pisalismy i mozesz sie spytac wicana albo kogos innego co uzywa mozgu o czym tam gadalismy
Naucz sie czytac pajacu hahahahahah jestes taki glupi ze az zal lol
Idiota
Idiota
Idiota
Idiota
Idiota
Idiota
Idiota
Idiota
Idiota
Idiota
Sathan Bell
08-09-2006, 23:03
Najpierw sam zacznij walczyc... i pokaz ludzia ze sie tez staracie. A nie odpierdlasz jakies jazdy.
btw. Wy z sathanem macie wszystkich w dupie nawet nie potraficie zapamietac ludzi ktorych protujecie.
Zgadzam sie z postem na dole.
H u j wiesz g.ó.w.n.o j e b c o jak bende mial czas wszystkich ktorym powiedzialem w najblizyszm czasie Hunted upi er dole bo kazdy w jakis sposob tym zaslozyl i nie ma niewiatek i wcale nie ma mw dupie tych co ich protektoje bo zawsze pomagam jak tylko moge...
tajemniczy111
08-09-2006, 23:13
@up
Shanoz and shatan
Piszcie, ktory owner sie wypowiada next time
Shanoza miałem okazje blizej poznać... Boh or die.<nie dalem sie, nie padłem> I nie jestem zly ze chcial mnie ubić PA w Tibi zawsze bylo jest i bedzie. Przyzwyczajcie się. Mechatronik nie pie**** pogadaj z chrupkiem a zobaczysz ze pomaga.... Btw. co sie stało że nowych fragów niema. Wszyscy powoli odrabiaja straty...
@up
Shanoz and shatan
Mistrzu sam dostałeś/kupiłeś chara wiec sie nie wypowiadaj na takie tematy... Osobiście sam sharuje z kolega i H** ci do tego.
Raul de Azura
09-09-2006, 00:44
@up
Shanoz and shatan
ale beton, oczywiscie nie ma co napisac to pisze o sharowaniu...
chciales zebysmy sie smiali? chyba Ci sie nie udalo
Pavvulonik
09-09-2006, 08:17
Sep 07 2006, 12:44:02 CEST Died at Level 178 by a green djinn
Sep 04 2006, 11:31:08 CEST Died at Level 179 by a centipede
EHHEEH niema to jak urbexx co on na uhy niema ?
8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o
Mysliciel
09-09-2006, 10:49
ale beton, oczywiscie nie ma co napisac to pisze o sharowaniu...
chciales zebysmy sie smiali? chyba Ci sie nie udalo
daj mu sie wykazac :P moze zblysnie wrescie hehhe
jejq ze wam sie chce pisac takie suchary.. normalnie podziwiam was 8o
Ej a jak bliźniaczki syjamskie grają w Tibie to będzie to Account sharing?
Dobrze, że syjamskie nie sa w stanie ukraść księżyca...
o.oo Minavand spowrotem w wanted, i co sathan i corsus zobaczymy czy te pare lvl to nic takiego, licze na niego i chce zeby spral wam dupy bo mowic do was to jak grochem o sciane, znow powroci niezawodna 3(Draz, urb, Mina) i zobaczymy kto bedzie gora. Szczerze na poczatku bylem za tym aby dof wygral, ale widzac ich bezradnosc to mi sie zygac chce, dobrze wiedzieli ze mina chce nabic lvl i wejsc do wanted a dof mimo to nic nie zrobil, pozwoilili expic, brawo panowie tak dalej Mina skopie wam dupy tylko kurzyc sie bedzie:p
PZDR
Crazy_Frog
09-09-2006, 19:36
o.oo Minavand spowrotem w wanted, i co sathan i corsus zobaczymy czy te pare lvl to nic takiego, licze na niego i chce zeby spral wam dupy bo mowic do was to jak grochem o sciane, znow powroci niezawodna 3(Draz, urb, Mina) i zobaczymy kto bedzie gora. Szczerze na poczatku bylem za tym aby dof wygral, ale widzac ich bezradnosc to mi sie zygac chce, dobrze wiedzieli ze mina chce nabic lvl i wejsc do wanted a dof mimo to nic nie zrobil, pozwoilili expic, brawo panowie tak dalej Mina skopie wam dupy tylko kurzyc sie bedzie:p
PZDR
Powazne wzmocnienie po tym jak z wanted odeszla duza czesc membersow. Minavand ma jedno z lepszych pvp na azurce wiec... Zreszta zobaczymy.
Te Trio moze byc zabojcze rzeczywiscie ;) .
@Zeus and Najwyzsza Prawda
Gratuluje Banow B) I odpoczynku od Forum.
@down
Smialiscie sie z Urbexxa
Yours Neutral Player
tajemniczy111
10-09-2006, 08:37
btw.
Dalipi
Sep 09 2006, 12:36:11 CEST Died at Level 136 by a kongra
Co raz nizej ;)
Aber Vego
10-09-2006, 12:04
@Shanoz and Sathan Bell
Wy to jestescie idiotami, ktorych ze swieczka bym nie znalazl. Nazywacie Draza idiota a jestescie dokladnie tacy sami jak on, pragniecie wladzy nad slabszymi i chcecie ich tepic. Shanoz: napisales zeby wysylac runki dla ciebie albo pomagac dofowi. Ty kurwa jestes chyba smieszny ze ktos ci bedzie runy wysylal. Tobie to sie juz calkiem w glowie pojebalo -.- Wczesniej pisales zeby sie nikt nie martwil o twoja kase bo ci nie braknie a tu prosze chyba co innego. Ty w ogole wyznajesz calkiem inne zasady niz dof. Oni o ile wiem nie chca wiecej nadmiernego pa na niskich lvlach. Ty w ogole calkowicie temu przeczysz. Shanoz and Sathan: wam juz TIBIA szkodzi i to powaznie, chyba czasami az nie wiecie co piszecie.
Gówno wiesz..
idz spac..
Hahah :)
Słowa Cors'a "Co nam Minavand moze zrobic jak to tylko jeden człowiek"
ale jezeli ten człowiek jest z Drazem i Urbem w gildi to juz co innego.
To teraz zobaczymy wielki strategu.
POzdro
Gremb
fea_umarth
10-09-2006, 13:38
Hahah :)
Słowa Cors'a "Co nam Minavand moze zrobic jak to tylko jeden człowiek"
ale jezeli ten człowiek jest z Drazem i Urbem w gildi to juz co innego.
To teraz zobaczymy wielki strategu.
POzdro
Gremb
a co ma napisac ,ze sie poddajemy bo minivand sie dolaczyl
a co ma napisac ,ze sie poddajemy bo minivand sie dolaczyl
ehem, teraz to lepiej szykujcie kase :evul:
POzdro
Gremb
Bibibube
10-09-2006, 18:50
Zabojcze trio DUM (draz urb mina) :D
ehem, teraz to lepiej szykujcie kase :evul:
POzdro
Gremb
Bo Maciuś wrócił go gry,Grebol Maciek8o 8o 8o 8o 8o
Chyba każdy się tego 50 knighta boji.
Raul de Azura
10-09-2006, 19:37
Zabojcze trio DUM (draz urb mina) :D
Zabujczy duet to Grothnir + Igragdrut :P
Sathan Bell
10-09-2006, 19:59
PZDR
Kiedy ja mówilem ze pare leveli to nic caly czas mowilem ze czeba go upie rdolic ale nikt nie sluchal wiec teraz bendze gozej ale wcale nie strasznie damy rade ;]
Franek ^^
10-09-2006, 23:43
Tak wracajac do tematu to:
Miter Furax
Sep 10 2006, 01:13:49 CEST Killed at Level 72 by Urbexx
and by Fritton
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.