Pokaż pełną wersje : Wojna i wydarzenia z serwera
Stron :
1
2
3
4
[
5]
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
Raul de Azura
24-05-2006, 16:26
Tegax osle Ty :) na miejscu shanoza zrobil bym to samo :D ale nie zdazylem :P jak masz do niego jakis problem to zrob z nim duela a nie pyskujesz na forum i wyzywasz od pajacow :) to moze nie byl kick tylko bot Ci sie zaciol ;o. PAJAC :)
Jestem pewien ze Urbexx uzwa bota bo uciekalem po skosie pomiedzy gosicami ktorzy biegli ale i tak sd wylapalem, wiec przestancie pierdzielic bzdury
hauehauhe ty noobie bez szkoly, na miejscu twojej matki bym sie rzucil pod pociag
Ty a Ty dlaczego ludzi od nieukow wyzywasz?
Sam jestes nie lepszy-lepiej poinformowani ludzie wiedza ze podlaziles do studiow az 2 razy i za kazdym razem leciales z tych ze studiow przez "gre"-wiec nie wiem kto jst tu wiekszym noobem Ty czy On-zreszta wali mnie to mam nadzieje tylko ze otworzszy mi drzwi na rl i wypijesz piwko zemna i z Hegiem na rlu-no chyba ze jestes chicken:)
Tak pozatym co do botow w Wanted-kazdy ich tam prawie uzywa kazdy wie ze draz expi botem na hydrach-urbexx moze nie uzywa bo i po co jak siedzi 20h na dobe;)
Co do reszty wali mnie to
p.s w polsce sloneczko co mnie cieszy a juz myslalalem ze na urlopie bedzie mi padal deszcz-pozdro do zobaczenia za miecha jak wroce do Anglii i bede mial kompa swojego:)
Pozdro
@Radzikk - kto siedzial w PZcie? Bo ja jakos nie przypominam sobie sytuacji zebysmy w PZ musieli siedziec.
@Nosso, Raul, Shanoz - pff nooby Tegaxowi Tibie wyperdolilo w kosmos a wy sie smiejecie. Niejeden z was by chcial miec takie PVP jak on lamusy, co zreszta widac bylo jak nie raz za nim biegliscie w wuchte a ubic nie potrafiliscie. Takze ne perdolcie na nastepny raz glupot.
Edit: I wcale nie uwielbiam jesc bananow kruwa
Nosso Mc'Furry
24-05-2006, 19:07
@Radzikk - kto siedzial w PZcie? Bo ja jakos nie przypominam sobie sytuacji zebysmy w PZ musieli siedziec.
@Nosso, Raul, Shanoz - pff nooby Tegaxowi Tibie wyperdolilo w kosmos a wy sie smiejecie. Niejeden z was by chcial miec takie PVP jak on lamusy, co zreszta widac bylo jak nie raz za nim biegliscie w wuchte a ubic nie potrafiliscie. Takze ne perdolcie na nastepny raz glupot.
LOL TAKIE PVP JAK ON?! ROTFLLAMO AHHAHAHAHAHAHAH
Tak modle sie zeby miec takie pvp jak on.
Btw ale przeciez jak on bota ma wylaczonego to nie ma w ogole pvp wiec o czym my rozmawiamy? :(
A tibie mu wylaczylo przez bota i bez usprawiedliwien prosze bo to zalosne jak ludzie z Wanted mowia ze nie uzywaja Bota.
ZAAAAAAAAAAAAAL
Ta. Ludzie z Wanted uzywaja botow. Moze niektorzy ale nie wszystcy. Ja osobiscie nie uzywam bota bo jest chuuuowy, co chwile Tibie wylacza i jeszcze inne gowna robi, albo laguje jak vitke rzuca. Zreszta starczy spojrzec na moja ded liste... Apropos pvp Tegaxa to nawet z nim na OTsie nie grales to co TY mozesz wiedziec, co? A Jak Xajaki mu wjechal na tomb to wpierw dostal wuchte gfb na klate a jak pozniej przybiegla reszta bydla to Tegax wam zjeee...uciekl jak dzieciaczkom, mimo ze z 7-8 osob z NG go gonilo to stracil PZ i elegancko wybyl. A na Otsie sorc vs sorc by cie poskladal jak paczke dropsow (zreszta nie tylko on)
@Wanted
Kazdy wie, ze zdecydowana wiekszosc z was uzywa bota wiec przestancie z tymi glupimi wymowkami. Za duzo u was ludzi, ktorzy sie chwala co maja.
Nosso Mc'Furry
24-05-2006, 19:27
Ta. Ludzie z Wanted uzywaja botow. Moze niektorzy ale nie wszystcy. Ja osobiscie nie uzywam bota bo jest chuuuowy, co chwile Tibie wylacza i jeszcze inne gowna robi, albo laguje jak vitke rzuca. Zreszta starczy spojrzec na moja ded liste... Apropos pvp Tegaxa to nawet z nim na OTsie nie grales to co TY mozesz wiedziec, co? A Jak Xajaki mu wjechal na tomb to wpierw dostal wuchte gfb na klate a jak pozniej przybiegla reszta bydla to Tegax wam zjeee...uciekl jak dzieciaczkom, mimo ze z 7-8 osob z NG go gonilo to stracil PZ i elegancko wybyl. A na Otsie sorc vs sorc by cie poskladal jak paczke dropsow (zreszta nie tylko on)
UWAGA TERAZ !
Wpadka Panie Saxe, wlasnie zdradziles kolege. W taki oto sposob padl wielki legendarny Tegax. Bot wylaczyl mu Tibie. A to pech :(
Saxe moze i bym dostal Sorc vs Sorc na Otsie, czemu? Bo od poczatku Azury gram pallem i pallem tylko potrafie grac. Mysle ze Pall VS Sorc bylo by o wiele inaczej, wtedy Tegax uciekl bo nie wiem czy wiesz panie wszystkowiedzacy ze sorc ma utai gran hur i moze odsadzic o spory dystans 100 ek.
Pomysl nastepnym razem zanim cos palniesz.
Ja osobiscie nie uzywam bota bo jest chuuuowy, co chwile Tibie wylacza i jeszcze inne gowna robi, albo laguje jak vitke rzuca.
czyli wychodzi na to ze tegaxowi bot wywalil tibie i mu sie padlo, a ty skad wiesz ze laguje i jest "chuuuowy" ? kazdy wie ze bot zaraz po updacie nigdy nie bedzie dzialal jak po miesiacu czy po dwoch.
pwned
Bo pamietam jak wlaczalem to gowno i mi lagowal przy vitce wiec od razu wylaczylem. Po 2 wiadomo zdarzaja sie kicki od bota a zdarzaja sie restarty neostrady przynajmniej raz dziennie. Ja tez gram pallem od poczatku Azury i stwierdzam ze sorc robi wieksza wymiotke szczegolnie ze pallem mam 68 lvl od 2 lat a jednego tygodnia sie nudzilem to wzialem 36 sorcka w tydzien zrobilem. Co do otsa to moze od razu knight vs knight? Predzej ots by padl niz byscie sie zabili. A co do tomba to moze i ma sorcek speeda ale to nie znaczy ze zam wylazi z trapow w ciasnych korytarzach. Ivul, zapomniales dodac ze kazdy kto uzywa bota wie o tym... Nie uzywam wiec nie wiem, a testowac kazdy kiedys testowal.
Mr Tegax
24-05-2006, 19:46
Przepraszam Cie Nosso ale ja traciłem PZ bawiac sie z wami po ank przez około 10 minut ^^ dopiero gdy wbiła Sandra i Onlly zacząłem tracic PZ na powaznie :D
Nie bot wyłączył mi Tibie tylko modem :D cya!
Nosso Mc'Furry
24-05-2006, 19:50
Przepraszam Cie Nosso ale ja traciłem PZ bawiac sie z wami po ank przez około 10 minut ^^ dopiero gdy wbiła Sandra i Onlly zacząłem tracic PZ na powaznie :D
Nie bot wyłączył mi Tibie tylko modem :D cya!
O tak oczywiscie !
Jak sie zalogowala Sandra i Onlly powiadasz? Uciekales az sie kurzylo odsadziles Xajakiego i reszte na dobry dystans straciles pz i dales loga :D
Mr Tegax
24-05-2006, 19:52
I po drodze puścilem kupe na klate Corsa w postaci 3x SD ta ?:D
Btw nosku moglbys mi powiedziec co sie ogolnie dzieje? All sweduchy sie wyplacaja a wy przejeliscie nazwe ich gildii. Czyzby sie na was wypieli?
ray maselko
24-05-2006, 20:07
I po drodze puścilem kupe na klate Corsa w postaci 3x SD ta ?:D
Hehe ale ty jestes zabawny! :D a te 3 sd pewnie w bota wystrzeliles hehhe szkoda ze ci sie nie zacial!!!!
Franek ^^
24-05-2006, 20:16
Nosso, skąd u Ciebie taka znajomość botów, czyżbyś sam ich używał ? A co do waszego gadania, to nowej TibiAuto jeszcze nie ma, codziennie sprawdzam. (^(^^)^)
Szkoda, że Gammbler znów padł ... Jego deathlist jeszcze nie tak dawno był pusty, a zarazem taki ładny. : (
Pozdrawiam ..
A co Ty sie tak martwisz o liste dedow gammblera ? ;o hm? chcesz sie podlizac?:baby: :baby:
To taki smiech na sali :D
ray maselko
24-05-2006, 21:39
A co Ty sie tak martwisz o liste dedow gammblera ? ;o hm? chcesz sie podlizac?:baby: :baby:
heheheh dobre :P oni sa zalosni :baby: id:baby:
od nas padli Tegax i Gammbler. smutny dzien dla Wanted :(
Gammbler ze swoimi ownerami odrobi wszystko raz dwa >.>
A GDZIE TAM!
Boty tylko :
Uhają
Zmieniaja stone skiny
Wala automatycznie sdki w wybrany cel
Odliczaja ile sekund zostalo do konca utamo vita, utani hur etc.
Trapowanie i odliczanie to najlatwiejsza rzecz w tym wszystkim wiec Draz nie rob z siebie kretyna mowiac ze bot nie trapuje i nie odlicza ok?
@Tegax
Tu mamy przyklad calkowitego osmieszenia!
tegax mial kicka i padl ! NIE MOZE BYC!!!!
Czlowieku myslisz ze jest ktos na tym forum glupi jak ty zeby uwierzyc w takie bajki?
Jak tak myslisz to sie przeliczyles.
Widze ze tak sie na tych botach znasz ze cholera jasna niewiem skad oO
Nosso Mc'Furry
24-05-2006, 23:48
Btw nosku moglbys mi powiedziec co sie ogolnie dzieje? All sweduchy sie wyplacaja a wy przejeliscie nazwe ich gildii. Czyzby sie na was wypieli?
Wypieli sie, ale powiedz mi, widziales na jakiejs pbitwie szweda? Ja nie.
Wiec co to za strata, ze mamy kilku memberów mniej? I tak mozemy nadal cos dzialac.
Pozdrawiam
Twoj Nocny Koszmar
24-05-2006, 23:51
od nas padli Tegax i Gammbler. smutny dzien dla Wanted :(
Draz z tego co wiem to gamm~~ to mieso armatnie a Tegax to kolejnt lizodupiec...
Twoj Nocny Koszmar
24-05-2006, 23:52
Tegax osle Ty :) na miejscu shanoza zrobil bym to samo :D ale nie zdazylem :P jak masz do niego jakis problem to zrob z nim duela a nie pyskujesz na forum i wyzywasz od pajacow :) to moze nie byl kick tylko bot Ci sie zaciol ;o. PAJAC :)
Jestem pewien ze Urbexx uzwa bota bo uciekalem po skosie pomiedzy gosicami ktorzy biegli ale i tak sd wylapalem, wiec przestancie pierdzielic bzdury
Tegax zgrywa kozaka...
Twoj Nocny Koszmar
24-05-2006, 23:53
bohahahaa on ma pvp wogule ?;s czy bota?
master_lesiu
25-05-2006, 02:36
U urbexxa bywam prawie codziennie wiec wiem ze bota nieuzywa i moge to potwierdzic,poprostu ma dobre pvp troche gra w ta tibie wiec wie co i jak.Pomyslcie lolki
master_lesiu
25-05-2006, 02:40
LOL TAKIE PVP JAK ON?! ROTFLLAMO AHHAHAHAHAHAHAH
Tak modle sie zeby miec takie pvp jak on.
Btw ale przeciez jak on bota ma wylaczonego to nie ma w ogole pvp wiec o czym my rozmawiamy? :(
A tibie mu wylaczylo przez bota i bez usprawiedliwien prosze bo to zalosne jak ludzie z Wanted mowia ze nie uzywaja Bota.
ZAAAAAAAAAAAAAL
jego kicknelo z calego netu nawet skype i gg mu sie wylaczylo wiec mowcie myslcie co chcecie
ray maselko
25-05-2006, 07:56
jego kicknelo z calego netu nawet skype i gg mu sie wylaczylo wiec mowcie myslcie co chcecie
Ale on mial pecha!! najpierw go kicknelo na kyrze teraz tu! to moze lepiej niech on nie gra :P albo neta zminie! a najlepiej to jak by boty skasowal to mu nic nie bedzie! bo jak ktos tam mowil ze neostrada sie wylancza przynajmniej raz dziennie!! hehehe ale wkre jakos mi sie nie wylaczyla ani razy od 2 lat lol ale wy macie maryte w tych baniakach:evul: :baby:
Raul de Azura
25-05-2006, 09:08
U urbexxa bywam prawie codziennie wiec wiem ze bota nieuzywa i moge to potwierdzic,poprostu ma dobre pvp troche gra w ta tibie wiec wie co i jak.Pomyslcie lolki
Wiem ze Urb ma chyba najlepsze pvp na Azurze bez bota i ze uzywa go raczej tylko na battle
@Mr Tegax
Na kyrze mial lagi a biegal normalnie, a tutaj kick ten to ma pecha :(
prawde mowiac to mozliwe bo sam wiem jak unas net dziala po 13 mam lagi jak sam skrsyn bo wracaja ze szkoly i siec przeciazaja a wtedy byl kick bo pradu nie bylo na osiedlu i serwer wylaczylo lanowy
Martwie sie, bo znam go z rl i przykro mi że padł. : (
Pozdrawiam ...
Gammbler ze swoimi ownerami odrobi wszystko raz dwa >.>
Phi... widać, że goowno wiesz...
Nawet Shanoz i Sathan, ktorzy tak deklarują swój honor powinni przyznać uczciwie, że Gammb` solo gra. W koncu troszku byli razem w gilidii...
Jeśli choć czasem rozmawiacie z Gammb`em to powinniscie zauważyć, że zawsze rozmawiacie z tą samą osobą.
A zresztą, ważne że Ci którzy mają wiedzieć- wiedzą, plebs niech spekuluje...
Jacyna15
25-05-2006, 18:06
17:05 Last Varior: Armor or Die
17:06 You Are Dead
Jacyna
May 25 2006, 17:05:47 CET Killed at Level 51 by Last Varior
Tak Wanted zarabia na zycie. Nie dałam armora i padłam. 2 Sd i ue i mam zero do gadania. Heh tearz mam 0 szacunku dla tego pana. Mimo że nadal jestem neutralna życze mu wielu dedów od NG :)
Pozdrawiam
Nicola
Jacyna
Tak Wanted zarabia na zycie. Nie dałam armora i padłam. 2 Sd i ue i mam zero do gadania. Heh tearz mam 0 szacunku dla tego pana. Mimo że nadal jestem neutralna życze mu wielu dedów od NG :)
Pozdrawiam
Nicola
Naturalne......
Takie sytuacje zdarzają się codziennie z udziałem super elo wypas h-lvli nawet nie warto wspominać ...
wlasnie trzeba wspominac o takich sytuacjach bo dzieja sie za czesto
Mój kumpel :
May 25 2006, 20:11:35 CET Killed at Level 45 by Last Varior
-.-
Pozdrawiam ...
Nosso Mc'Furry
25-05-2006, 23:15
Mój kumpel :
May 25 2006, 20:11:35 CET Killed at Level 45 by Last Varior
-.-
Pozdrawiam ...
Masz swoje Wanted, moj kumpel tez dzis padl od tego palanta, a raczej TYCH PALANTÓW
Tak bedzie zawsze dlatego ludzie otworzcie oczy ... to jest kuhwa reżim.
Jacyna
Pozdrawiam
Nicola
Ciekawe ktory owner Cie zabil :D
Jacyna15
25-05-2006, 23:50
Ciekawe ktory owner Cie zabil :D
Nie wiedziałam nawet że ma więcej niż jednego ownera. Jeżeli tak to nei wime który. I nie chcę wiedzieć.
Pozdrawiam
Nicola
Cors Ent
26-05-2006, 00:57
mi to wyglada na styl adiego :)
No to trzeba zmienic serwer,zaraz będą nowe.A Wanted niech sobie sam zostanie.Azura juz za stary serwer żeby swoją postać rozwijać.Chyba.że zostaniesz przydupasem wujka Drazharma i bedziesz mu wierny do końcaB).Prawda dziś Wanted szmaciło nas graczy,mają wladze i już się chyba to nie zmieni:(
Najlepiej zmienić serva tu gra nie ma sensu poczeka sie na nowe servery i przechodzcie zobaczymy co wanted zrobi jak nie bedzie ludzi na których mozna pa robic ;] :cup:
Drazharm
26-05-2006, 09:49
smierc Jacyny to nieporozumienie, reszcie kij w oko
btw : shanoz & sathan
May 26 2006, 08:14:27 CET Killed at Level 100 by Minavand
and by fire
May 26 2006, 08:13:55 CET Killed at Level 97 by Minavand
Skonczyly nam sie manasy stone skiny itd. i konczyly sie runy nie mielismy szans, on mogl nas bic a my jego nie bo uderzyl hita i sie chowal za sciane a jakbysmy wybiegli do niego to moglby ropnac reszte ;p
Jak Sathan padl to ja spalilem sie na fbombie zeby nie dac minavandowi fraga, ale cos nie poszlo myslalem ze to nie jego fbomba :D
May 26 2006, 08:13:12 CET Killed Maxlor at Level 31 ok
May 26 2006, 08:02:27 CET Killed Maxlor at Level 31 ok
May 26 2006, 07:47:58 CET Killed Maxlor at Level 32 ok
May 26 2006, 07:24:28 CET Killed Miter Furax at Level 68 unjustified
Wanted meczylo sie prawie godzine.
Chlopaki nie placza ;)
Drazharm
26-05-2006, 10:50
Skonczyly nam sie manasy stone skiny itd. i konczyly sie runy nie mielismy szans, on mogl nas bic a my jego nie bo uderzyl hita i sie chowal za sciane a jakbysmy wybiegli do niego to moglby ropnac reszte ;p
May 26 2006, 08:13:12 CET Killed Maxlor at Level 31 ok
May 26 2006, 08:02:27 CET Killed Maxlor at Level 31 ok
May 26 2006, 07:47:58 CET Killed Maxlor at Level 32 ok
May 26 2006, 07:24:28 CET Killed Miter Furax at Level 68 unjustified
Chlopaki nie placza ;)
wanted sie nie meczylo tylko ci trzymalo locka bo tylko sorcerer mogl do was wejsc w tp
Jak Sathan padl to ja spalilem sie na fbombie zeby nie dac minavandowi fraga, ale cos nie poszlo myslalem ze to nie jego fbomba :D
BUHAHAHAHAHAHAHA sulechow to jednak ma to pvp nieprzecietne :D
Chlopaki nie placza ;)
Haha, gratuluje pomyslu z fire bomba.
Akcja typu: nie daj sie a zesraj sie ;o
Jacyna15
26-05-2006, 12:14
smierc Jacyny to nieporozumienie, reszcie kij w oko
Fajne mi nieporozumienie ;/
Pozdrawiam
Nicola
ray maselko
26-05-2006, 12:22
Pozdrawiam
Nicola
hehe dla nich to normalka bo to glupie.....
ray maselko
26-05-2006, 12:25
Pozdrawiam
Nicola
chociasz cie przeprosili /?? ehhe watwpie :P :)
a co do mojego pvp to czemu nie padlem w venore jak zabilem mitera tylko na desercie po prawie godzinie :) ? a co do deatha to wiem ze teraz full cap manasow trzeba :) a nie miejsce na loota
a jak wpadles
12:21 Snork of Knight: 12:17 Shanoz: rope or die
Ale nasi chlopcy sa zdesperowani :(
Shanoz nie ma problemu moge wyslac ci ta line, tylko powiedz gdzie :)B)
@Citek
Lina nie byla dla mnie, ale poprosze Dark Armor i Beholder Shielda plx.
ray maselko
26-05-2006, 13:44
@Citek
nie daj sie :P wes dednij ich a nie :P hehe :P
Jacyna15
26-05-2006, 13:46
12:21 Snork of Knight: 12:17 Shanoz: rope or die
Ale nasi chlopcy sa zdesperowani :(
Shanoz nie ma problemu moge wyslac ci ta line, tylko powiedz gdzie :)B)
Ale on przynajmniej go nie zabił.
Pozdrawiam
Nicola
@Citek
Plate armor i Dwarven shield sie znajdzie ;>
Jacyna15
26-05-2006, 23:39
Czyżby wojna się skończyła? Ostatnio nic nie słychać o walkach.
Pozdrawiam
Nicola
Nosso Mc'Furry
26-05-2006, 23:41
Czyżby wojna się skończyła? Ostatnio nic nie słychać o walkach.
Pozdrawiam
Nicola
To chyba masz uszkodzony sluch, ostatnia bitwa byla... Dzisaj rano? O.O
Jacyna15
26-05-2006, 23:58
To chyba masz uszkodzony sluch, ostatnia bitwa byla... Dzisaj rano? O.O
Lol czemu od razu uszkodzony słuch X( Pytam się normalnie to możesz odpowiedzieć normalnie ;/
No comment.
Ps. Rozumiem te nerwy związane z wojną.:P
Pozdrawiam
Jacyna
kamyk778
27-05-2006, 00:23
@Drazharm
BUHAHAHAHAHAHAHA sulechow to jednak ma to pvp nieprzecietne :D[/QUOTE]
Odezwal sie ten co na botach jedzie -.-
:PPPPPPP Boom Fight:ppppppppp
:evul: Hallllooooo Hallllooooooo Echooooooo kto pojdze zemna do piekła ?:evul:
i na trascharma jest sposob, tylko ze on nie chodzi nigdy sam i ma szczescie, bo inaczej hahahaha, wogole wydaje mi sie, ze wojna z wanted, jest hu*nia, bo wiekszosc high lvl jest w tej gildii, ale...
wogole to mnie dziwi, dlaczego Urbexx i reszta polakow trzyma z trascharmem, czy oni sa slepi, jemu sie po prostu tutaj nudzi, a musi miec kogos, kto go wesprze i pomoze w razie czego; wczesniej zwalal na szwedow, a teraz swoich bije, ale jakby urbexx i minavand odeszli z Łanted, no i jeszcze kilka innych "waznych" playerow, to pewnie by sral po gaciach i szukal wsparcia u szwedow
wszystkie bledy zrobione celowo
Yo Tegax
27-05-2006, 10:09
i na trascharma jest sposob, tylko ze on nie chodzi nigdy sam i ma szczescie, bo inaczej hahahaha, wogole wydaje mi sie, ze wojna z wanted, jest hu*nia, bo wiekszosc high lvl jest w tej gildii, ale...
wogole to mnie dziwi, dlaczego Urbexx i reszta polakow trzyma z trascharmem, czy oni sa slepi, jemu sie po prostu tutaj nudzi, a musi miec kogos, kto go wesprze i pomoze w razie czego; wczesniej zwalal na szwedow, a teraz swoich bije, ale jakby urbexx i minavand odeszli z Łanted, no i jeszcze kilka innych "waznych" playerow, to pewnie by sral po gaciach i szukal wsparcia u szwedow
Żenada i nicość w twojej wypowiedzi.
Widze ze nastepny owner tegaxa zalozyl konto :D
Yo Tegax
27-05-2006, 10:13
Widze ze nastepny owner tegaxa zalozyl konto :D
Tegax gra sam, i zawsze będzie grał sam, poprostu poprzednie konto zbanowane wiec zalozylem nowe :D
Tegax gra sam, i zawsze będzie grał sam, poprostu poprzednie konto zbanowane wiec zalozylem nowe :D
aha Rozumiem -.-''
http://img99.imageshack.us/my.php?image=uo00750ic.jpg
Hail Zion:) Ten chlopak ma naprawde wtykiB)
Yo Tegax
27-05-2006, 14:37
http://img99.imageshack.us/my.php?image=uo00750ic.jpg
Hail Zion:) Ten chlopak ma naprawde wtykiB)
Astalavista _/
Laughmaster May 27 2006, 14:52:27 CET Killed at Level 54 by Minavand
Sire Sath
27-05-2006, 17:29
Podobno wojna sie nigdy nie konczy ale to co sie dzieje na tym serwerze to czyste przegiecie... i nie mowie tu o pa czy czyms takim tylko o non topper zajetych miejscowka do expienia i kolegach kolegow wanted:] ubijesz akiego sukin*** to zaraz ci wpada ekipa bach bach i po tobie.... zyc nie umierac :] PS Franco odezwal bys sie bo miales kutwa wpasc i nie ma kontaktu z Toba....
Podobno wojna sie nigdy nie konczy ale to co sie dzieje na tym serwerze to czyste przegiecie... i nie mowie tu o pa czy czyms takim tylko o non topper zajetych miejscowka do expienia i kolegach kolegow wanted:] ubijesz akiego sukin*** to zaraz ci wpada ekipa bach bach i po tobie.... zyc nie umierac :] PS Franco odezwal bys sie bo miales kutwa wpasc i nie ma kontaktu z Toba....
Przeciez te cale Wanted i ich Pa jet popierdolone !!!!!!
Laughmaster May 27 2006, 14:52:27 CET Killed at Level 54 by Minavand
ja nie wiem czemu all padają :/ dzisiaj ide sobie do veno nagle rs jakis , patrze Minavand... odrazu wziołem ms i uhy szykowalem... dzwne było to ze sobe grzecze przeszedł... moze wie ze latam z p setem?
Juz unich wsparcia szuka ;]:evul:
Yo Tegax
28-05-2006, 02:24
PA jest zabronione i kazdy wie wsród nas czym to grozi .Niepokonanym mistrzem w Abusingu był ,jest i bedzie Shanoz.
Twoj Nocny Koszmar
28-05-2006, 06:58
Shanoz ? Pa zabronione w wanted? Ciekawe od kiedy ....
@Yo Tegax
Gadaj co chcesz i tak nikt na twoje glupie wypowiedzi nie zwraca uwagi, znajdz kogos na kim zrobilem pa a nie piszesz glupoty lol :D
Za to co tutaj piszesz wysle do ciebie 2 druidow 30 lvle!
Jacyna15
28-05-2006, 15:12
PA jest zabronione i kazdy wie wsród nas czym to grozi .Niepokonanym mistrzem w Abusingu był ,jest i bedzie Shanoz.
Chyba nie zabronine wszystkim. Nie zapominajmy o tym co wyrabia Last Varior :)
Pozdrawiam
Nicola
@up
last varior nie umie pa robic, pisze armor i odrazu zabija glupota bo wbija uj.
Dragoholikus
28-05-2006, 17:43
Takie jest życie, zawsze ktoś musi panować swiatem, tak było jest i będzie.B)
A co do Franka to możesz go znaleść na budowie w Angli jak sie nie myle to w Manchesterze.
Sire Sath
28-05-2006, 18:44
Wlasnie o to chodzi ze jest w Polsce ale mniejsza z tym:P
A co do tego rzadzenia swiatem czy nie moze sie to odbywac w cywilizowanych warunkach i z pozytkiem dla obu stron? A nie tak jak w Twoim naprzyklad wykonaniu ze wpadasz na edron lair i wyrzucasz ludzi bo musisz poziom dobic? A poza tym na kazdym innym serwerze hlvl leja na kolegow swoich kolegow a i rzadko ruszaja tylek zeby swoim znajomym pomoc a na azurce? rusz tylko tkogos to ci zaraz wpada ktos z wanted i cie leje a nawet sie nie znaja:] coz takie zycie kazdy orze jak moze:P
Sire Sath
28-05-2006, 18:47
NIe rozsmieszaj mnie gram na azurze z 1.5 roku kilkoma charami i ty mowisz ze pa jest zabronione? I gowno prawda ze Shanoz jest mistrzem PA dla mnie i to bezspornie "najlepszym" power abuserem byl jest i bedzie drazharm:] pamieta ktos golfiste albo estefanio magnus?
Grothnir, Estefanio Magnus, Golfista to chary drazharma kture skupiały się tylko do pekowania , drazharm zabijal nimi ludzi na kturych swoim maincharem bylo mu szkoda UJota.
Grothnir, Estefanio Magnus, Golfista to chary drazharma kture skupiały się tylko do pekowania , drazharm zabijal nimi ludzi na kturych swoim maincharem bylo mu szkoda UJota.
Jak juz jestes taki kozak to chociaz pisz poprawnie 'kture' i 'kturych', używaj ó. A te postacie Draza to tylko pretekst zeby ktos mogł zaplacic kiedy cos podskoczy -.-''
Jak juz jestes taki kozak to chociaz pisz poprawnie 'kture' i 'kturych', używaj ó. A te postacie Draza to tylko pretekst zeby ktos mogł zaplacic kiedy cos podskoczy -.-''
Jak jestes taki kozak to słowo opisowe na osobe to "ktoś" nie "coś"
Yo Tegax
28-05-2006, 20:53
Tak. Bońć co bońć ale ty marz racjem. Naprawde marz racjem :baby:
Jak jestes taki kozak to słowo opisowe na osobe to "ktoś" nie "coś"
Uhm... "to tylko pretekst zeby ktos mogł zaplacic kiedy cos podskoczy"
Jak na mój gust, to w cytowanej przez Ciebie (i przytoczonej powyżej) wypowiedzi, padło słowo "ktoś", natomiast "coś" odnosi się do mnogości sposobów, na które ludzie mogą wyrażać niezadowolenie ze zgonu.
Polecam uważne przeczytanie tego, czego później chcesz się czepiać, bo potem głupio i wstyd, a chciałeś błysnąć elokwencją, prawda? ;)
@Drago
"Takie jest życie, zawsze ktoś musi panować swiatem, tak było jest i będzie."
Nie zawsze, nie wszędzie i przede wszystkim- nie tak! Jeżeli Twoim zdaniem "panowanie nad światem" oznacza okradanie słabszych graczy, albo zabijanie postaci + haracz dla tych, którzy odważą się wyrazić niezadowolenie, to sorry, ale masz moralność na poziomie SS-mana i zamiast grać na komputerze, powinieneś przejść gruntowną resocjalizację. Nie wiem, co Ci się w jakimś momencie pokiełbasiło- mam nawet nadzieję, że niesprawiedliwie pakuję Cię do jednego wora z większością Wanted, bo z czasów, kiedy byłeś w DoFie, pamiętam Cię, jako sympatycznego i spokojnego gościa; tak Cię zmienił rozwożący pizze, sezonowy fuhrerek Draz, że bez refleksji podpisujesz się pod kolejnymi numerami, jakie wycina ze swoimi oprychami?
Uhm... "to tylko pretekst zeby ktos mogł zaplacic kiedy cos podskoczy"
Jak na mój gust, to w cytowanej przez Ciebie (i przytoczonej powyżej) wypowiedzi, padło słowo "ktoś", natomiast "coś" odnosi się do mnogości sposobów, na które ludzie mogą wyrażać niezadowolenie ze zgonu.
Polecam uważne przeczytanie tego, czego później chcesz się czepiać, bo potem głupio i wstyd, a chciałeś błysnąć elokwencją, prawda? ;)
@Drago
"Takie jest życie, zawsze ktoś musi panować swiatem, tak było jest i będzie."
Nie zawsze, nie wszędzie i przede wszystkim- nie tak! Jeżeli Twoim zdaniem "panowanie nad światem" oznacza okradanie słabszych graczy, albo zabijanie postaci + haracz dla tych, którzy odważą się wyrazić niezadowolenie, to sorry, ale masz moralność na poziomie SS-mana i zamiast grać na komputerze, powinieneś przejść gruntowną resocjalizację. Nie wiem, co Ci się w jakimś momencie pokiełbasiło- mam nawet nadzieję, że niesprawiedliwie pakuję Cię do jednego wora z większością Wanted, bo z czasów, kiedy byłeś w DoFie, pamiętam Cię, jako sympatycznego i spokojnego gościa; tak Cię zmienił rozwożący pizze, sezonowy fuhrerek Draz, że bez refleksji podpisujesz się pod kolejnymi numerami, jakie wycina ze swoimi oprychami?
Racja :) Hehe
A co do Franka to możesz go znaleść na budowie w Angli jak sie nie myle to w Manchesterze.
Jakies ale do mnie?
Jak tak to sie odkoleuj stary odemnie jak zauwazyles ja juz nie gram wiec prosze cie w delikatny sposob zejdz zemnie-i nie wypisuj tu bzdur ze pracuje na budowie,zreszta jesli nawet tak jest to cie to nie powinno obchodzic jak dla mnie jestes ostatnia osoba z ktora chce wlasnie w tym momencie pisac o czym kolwiek:)
Pozdro
A masz cos do tego, ze pracuje na budowie? Zadna praca nie hanbi.
Trzeba zacząć pracowac zeby mieć do pracy szacunek i nie patrzec jaki rodzaj pracy sie wykonuje. A przede wszystkim nie wysmiewac się z innych ze cos robią, nie robiac nic samemu.
Jedni plują do pizzy,drudzy pracują na budowie....
Nowe fragi :P
Grimm
May 29 2006, 01:57:48 CET Killed at Level 104 by Vorn Rochon
and by Mexenoth Strastin
Morson Mayon
May 29 2006, 13:35:14 CET Killed at Level 104 by Sandra Magnus
rekin from azura
29-05-2006, 18:41
eeee tam:)
Dzisiaj dalem itemy Hufoxonowi zeby mi sprzedal u Djina(wiele razy mi wlasnie tak pomagal).
15:16 Hufoxon:daj eq
15:16 Gothicen:bierz hehehhe(dalem p-sete)
15:20 You lose 44 hitpoints due to an attack by Hufoxon.
15:21 Hufoxon: dawaj bohy
15:21 Gothicen: ok,dam ci
15:21 You lose 29 hitpoints due to an attack by Gammbler.
15:21 Gothicen:dobra chodz do ank to ci dam bo mam w dp
15:23 Hufoxon: idziesz po te bohy?
15:25 Hufoxon: lecisz w chuja czy co ?
15:26 Gothicen: poczekaj
15:28 Gammbler: sirmaciek i riklos
15:28 Hufoxon: wiem
15:28 Gammbler: ten matol mowi ze ja mu kase gwizdolem co nawet jej nie widzilem mas przejebane
15:28 Gothicen: zajebal mi ponad 25k
15:28 Hufoxon: ile?24k jak cos
15:29 Hufoxon: oddam mu ta kase
15:29 Hufoxon: mowieles ze dasz bohy to czekam
15:30 Hufoxon: powiedziales to teraz kurwa daj
15:31 Gothicen: lol buahahhaha
15:31 Hufoxon: ok to zginiesz
15:31 Gothicen: nidgy jeszcze nie placilem i nie zaplace
15:31 Hufoxon: ok to padniesz
15:31 Gothicen: nara
15:41 You lose 191 hitpoints due to an attack by Gammbler.
15:41 Gammbler: kozaku chodz
15:41 Gothicen: lol,ty grasz w tibie 15 h dziennie
15:41 Gothicen: wiec o czym ty mi tu mowisz? jak ja mialem 50 lvl to ty nie wiedziales co to komputer
Hehehehe;)
''Kozaki'' z Wanted dalej robia PA,nawet jak ich ''BOSS'' im zabronil;(
@up
Nie zeby cos ale od kiedy w kliencie mozna uzywac polskich liter?
polskich liter uzyl tam gdzie zastapil wulgaryzmy, nie w kliencie
ale jak zauwazylem brakuje chyba spacjii tu i tam ;)
tajemniczy111
29-05-2006, 23:13
hehe Heg sie rozszalal Sandra ;]
hehe Heg sie rozszalal Sandra ;]
hehe, nie :o
Yo Tegax
30-05-2006, 01:45
Oni nie prowadzą z nami wojny, oni bawią sie w partyzantkę :confused: a Shanoz jak to Shanoz siedzi w PZ ,wszystko obserwuje ,a potem tylko wkleja fragi :(
Przeszkadza ci to?.Jak narazie to shanoz ma wiekszy od ciebie level i moze sobie pozwolić na siedzenie w depo.
fea_umarth
30-05-2006, 04:19
Oni nie prowadzą z nami wojny, oni bawią sie w partyzantkę :confused: a Shanoz jak to Shanoz siedzi w PZ ,wszystko obserwuje ,a potem tylko wkleja fragi :(
dla mnie to moga byc i loty bezzalogowe do okola marsa frag to frag
fea_umarth
30-05-2006, 05:17
leperoholikus sie odezwal
tylko ze przed wojna gralo z 700 osob a teraz 500
ale nie martw sie jak pokonacie dofowe zlo od razu server sie zaludni
Yo Tegax
30-05-2006, 07:03
leperoholikus sie odezwal
tylko ze przed wojna gralo z 700 osob a teraz 500
ale nie martw sie jak pokonacie dofowe zlo odrazu server sie zaludni
Niezbadane są wyroki Boskie..... ;(
Raul de Azura
30-05-2006, 10:19
Niezbadane są wyroki Boskie..... ;(
ale z Ciebie prostak
ale z Ciebie prostak
I agree:baby:
ray maselko
30-05-2006, 14:46
ale z Ciebie prostak
Prostak?? Malo powiedziane!! to jest .... nie bede mowil bo bana dostane juz mam ostrzezen pare :P
ray maselko
30-05-2006, 15:09
drazharm: May 30 2006, 13:34:14 CET Killed at Level 162 by a vampire
ehehheh i dobrze :P:)
drazharm: May 30 2006, 13:34:14 CET Killed at Level 162 by a vampire
ehehheh i dobrze :P:)
Bot padł czy kick wiesz może?
ray maselko
30-05-2006, 15:57
Bot padł czy kick wiesz może?
hehe Glupie pytanie :P oczywiscie ze bot bo w Wanted jak ktos pada to znaczy ze Bot padl:P:evul:
Przypuszczam ze, wystapil jemu blad jak gral na bocie i zamknela sie tibia :D
Nosso Mc'Furry
30-05-2006, 17:41
Drazharm napewno nie padł jak on to mówi przez freeza.
Padł na 70% przez bota, 30% to te inne które mogły mu się przytrafić, nieuwaga etc.
Poprostu, padleś jak noob i już zacząłeś zdzierać kase z Dalipiego.
Brawo! Pamiętaj że sam sobie robisz wrogów.
Hahahaha :D bardzo zabawne są te wasze wypociny. Ja nie szanuje ludzi ktorzy nie szanuja mnie. Wiec oco wam wogóle chodzi. Te ziomus uwazaj bo sprawa nie tyczy Ciebie wiec wsadz ryj w kubeł i go tam trzymaj.NIe czytam lektury dla 10 latkow w stylu Hulk to swiadczy o Tobie i o twojej chorej psychice.Ja tam wole Harlekiny i Romanse buahaha jak to Rumun posuwa Azjatke ale to tylko przykład.
Tegax to ty tu zamiatasz lekturami szkolnymi widze :D
Harego se wypozycz ;)
Cors Ent
30-05-2006, 22:48
He wyzwiska to nieodłaczny element wojny w Tibia
jako jeden z swojego czasu najwiekszych pieniaczy cos o tym wiem :)
tyle ze wy zamiast wymyslic cos nowego coby ugryzło przeciwnika w tyłek jak bedzie czytał to ciagle to samo - a wyzywanie od 12 latków i ublizanie rodzicom to juz wogle nie wiem co ma wspolnego.
do tego Dofki nie brnijcie w hipokryzje. wyzywanie ze draz gra z botem, ze bez bota jest zero itp - walczylem razem z drazem przeciw Div~ i jak byl bot i jak nie bylo zadnego - walczylem przeciw niemu i jak byl bot i jak nie bylo.
ma prawie najwyzyszy lvl na serwerze - wyzywanie go ze vampa nie zabije bez bota kogo ma przekonac? sami siebie przekonujecie ze on jest lama czy jego chcecie przekonac? jak narazie to przez 40 stron tego topicu ani 1 ani 2 nie wydaje sie przekonany ani o drobine
pozatym co za hipokryzja - a dof moze bota nie uzywa? ile razy na vent slyszalem ze mam zainstalowac nowy bot, przetestowac i sie na battlefield bez bota nie pokazywac bo mi dupe odstrzela w 5 sekund? jak stwierdzilem ze moj best bot to mx 510 i innego mi nie trzeba to tylko dalej przekonywanko - ze jak nie na uh to zebym sd trafial- i bla bla bla - ciekawe stwierdzenia tylko chodziły ze " my uzywamy bota zeby 'wyrownac szanse' bo wanted na pewno tez uzywa" -a na forum teraz brniecie w wyzwiska ze oni lamki bo uzywaja. a wy to aniołki?
Tegax to juz wogle masakra. moze skonczcie z nim gadac - napiszcie zgodnie ze zgadzacie sie z tym co od 3 tyg pisze - ze jest najwiekszym wojownikiem w dziejach azury, jego dokonania zapewnily mu juz legendarna chwale itp- stara sie was do tego od 3 tyg przekonac (siebie chyba tez stara sie przekonac - ale mniejsza) to wreszcie przyznajcie mu racje i przynajmniej bedzie spokoj z bluzgiem kto by kogo na ots pwnd.
tak wlaczajac sie do debaty:
przeraza mnie kultowosc jaka wzbudza drazharm :) goscie go bronia na forach i kanala bardziej niz by ojczyzny i niepodleglosci bronili - az czuja ta bijaca od monitora nienawisc jak czytam odpowiedzi wantedoludków na stwierdzenia random gosciz forum ze "draz noob" czy cos tam. masakra :D
ja tam sie ciesze ze azura miala takiego draza - jak by nie miala to by bylo pewnie jak na pandori gdzie panuja jedna niezachwiana wladza i nie ma wojen - nuda - pewnie nawet szybciej bym skonczyl z azura niz teraz
a tak to z Drazem - bylo czasem lepiej czasem gorzej - raz razem, raz przeciw sobie, ale jedna rzecz trzeba przyznac - nudno to nie było na pewno :)
$corcerer
31-05-2006, 00:17
Yo Tegax ray maselko i Veers Mają bana na ostudzenie (tydzień). Przestańcie wyzywać się od najgorszych i włazić sobie na rodziców, albo przejdę sobie przez cały temat i niewielu z was zostanie.
Post ulegnie autodestrukcji jutro.
fea_umarth
31-05-2006, 02:32
cors widze ze ci sie nudzilo
Od kiedy Cors nie gra, jego obiektywizm wprost razi w oczy :]
Ale to dobrze, dobrze...
Przyjemniej się czyta takie opinie, niż wyzwyska ciskane przez (dz/c)ieci.
Nosso Mc'Furry
31-05-2006, 15:49
@Cors
To prawda Cors, ale wiedz że w połowie się z Tobą zgodze a w połowie nie.
Popatrz, jest taka sytułacja że teraz od nas z gildi maxymalnie botów używaja 2 może 3 osoby. Ja bota nie uzywalem NIGDY w wojnie i nie zamierzam bo właśnie większa frajda jest bez bota. Teraz przejdzmy do sprawy Wanted, jak sam wiesz tam botow uzywa 85% czlonków gildii. U nas uzywa botów 5% czlonkow gildi wiec widzisz roznice, jeszcze dodajmy ze u nas jest 20 osob w gildi, moze mniej bo niektorzy w ogole nic nie dzialaja, a w Wanted jest ponad 100 (liczac No Remorse, Dev~ i Wanted Academy.
Teraz sobie zobacz, oni maja potezna przewage liczebna i bez boto nie potrafia walczyc, nas jest malo i walczymy bez botow.
I kto tu jest lepszy?
Igragorn
31-05-2006, 16:43
@Cors
To prawda Cors, ale wiedz że w połowie się z Tobą zgodze a w połowie nie.
Popatrz, jest taka sytułacja że teraz od nas z gildi maxymalnie botów używaja 2 może 3 osoby. Ja bota nie uzywalem NIGDY w wojnie i nie zamierzam bo właśnie większa frajda jest bez bota. Teraz przejdzmy do sprawy Wanted, jak sam wiesz tam botow uzywa 85% czlonków gildii. U nas uzywa botów 5% czlonkow gildi wiec widzisz roznice, jeszcze dodajmy ze u nas jest 20 osob w gildi, moze mniej bo niektorzy w ogole nic nie dzialaja, a w Wanted jest ponad 100 (liczac No Remorse, Dev~ i Wanted Academy.
Teraz sobie zobacz, oni maja potezna przewage liczebna i bez boto nie potrafia walczyc, nas jest malo i walczymy bez botow.
I kto tu jest lepszy?
Wanted.
Przyszykujcie akcje,byl update klienta boty nie dzialaja wiec zobaczymy.
@Nosso Mc'Furry
Lepsze jest wanted bo wygrywa, ale jeszcze troche... :(
Nosso Mc'Furry
31-05-2006, 17:41
To fakt, ale wygrywa za pomocą botów, czyli urządzeń niedozwolonych. Więc teoretycznie Wanted bez botów boi się grać.
@Igra
Coś taki odważny? Drazharm pewnie już nowego bota załatwił ;)
Igragorn
31-05-2006, 17:57
To fakt, ale wygrywa za pomocą botów, czyli urządzeń niedozwolonych. Więc teoretycznie Wanted bez botów boi się grać.
@Igra
Coś taki odważny? Drazharm pewnie już nowego bota załatwił ;)
ta................................mielismy jush go miesiac temu...
Chlopie czy ty sam wierzysz w to co piszesz?
fea_umarth
31-05-2006, 19:17
Wanted.
Przyszykujcie akcje,byl update klienta boty nie dzialaja wiec zobaczymy.
heh
przyznales sie ze miales bota
i nie martw sie o nasza akcje
Update NI MA BOTÓW :p o jak fajnie:evul:
']Phi... widać, że goowno wiesz...
Nawet Shanoz i Sathan, ktorzy tak deklarują swój honor powinni przyznać uczciwie, że Gammb` solo gra. W koncu troszku byli razem w gilidii...
Jeśli choć czasem rozmawiacie z Gammb`em to powinniscie zauważyć, że zawsze rozmawiacie z tą samą osobą.
A zresztą, ważne że Ci którzy mają wiedzieć- wiedzą, plebs niech spekuluje...
Tak! Gammbler szczegolnie gra sam jak okolo miesiac temu byl 5 dni pod rzad online po ~20h!
Tak! Gammbler szczegolnie gra sam jak okolo miesiac temu byl 5 dni pod rzad online po ~20h!
Nie znasz Gammblera ? Siedź cicho ... Ja go znam z reala, i ręczę za to, że gra sam ... Jeżeli wg. Ciebie to, że grał po ~20h dziennie, oznacza to, iż dzieli konto, to widocznie, nie słyszałeś o kawie ... Pozatym, 4 godziny snu zupełnie wystarczają, sam się o tym przekonałem ...
Swoją drogą, ciekawe, że nikt nie wspomina o tym, ile to Sandra Magnus była online, jak jeszcze mogła grać (żeby było jasne, nie mówię, że dzieli konto, chodzi tylko o to, że wszscy Gammblera oskarżają o acc~share~, ale ich idole oczywiście są aniołkai [tak samo jest z botami-Wanted używa botów, bo są źli, ale DoF, Vision, NG, Boom Fight są oczywiście czyści .. Szczególnie widać to było na gs bridge {Xajaki}.]).
@Cors
Dziękuję Ci za tamtego posta-przynajmniej jeden post bez wyzwisk, etc. ...
Pozdrawiam ..
Nie znasz Gammblera ? Siedź cicho ... Ja go znam z reala, i ręczę za to, że gra sam ... Jeżeli wg. Ciebie to, że grał po ~20h dziennie, oznacza to, iż dzieli konto, to widocznie, nie słyszałeś o kawie ... Pozatym, 4 godziny snu zupełnie wystarczają, sam się o tym przekonałem ...
Swoją drogą, ciekawe, że nikt nie wspomina o tym, ile to Sandra Magnus była online, jak jeszcze mogła grać (żeby było jasne, nie mówię, że dzieli konto, chodzi tylko o to, że wszscy Gammblera oskarżają o acc~share~, ale ich idole oczywiście są aniołkai [tak samo jest z botami-Wanted używa botów, bo są źli, ale DoF, Vision, NG, Boom Fight są oczywiście czyści .. Szczególnie widać to było na gs bridge {Xajaki}.]).
@Cors
Pozdrawiam ..
Jesli chodzi ci o to ze nie padl, to tak masz racje! Uhanie sie nawzajem w tibii jest zabronione :(
Franek ^^
01-06-2006, 18:46
Jesli chodzi ci o to ze nie padl, to tak masz racje! Uhanie sie nawzajem w tibii jest zabronione :(
Jestes tak pusty czy tylko udajesh ? Dopoki wy nie przybiegliscie to Xajaki byl duzo razy na redzie i sie sam uhal nikogo tam nie bylo ze swe ani DoF, no chyba, ze go Wanted uhalo zamiast sdkowalo 8o 8o 8o
Smiechowy jestes :baby:
Pozdro:)
Jestes tak pusty czy tylko udajesh ? Dopoki wy nie przybiegliscie to Xajaki byl duzo razy na redzie i sie sam uhal nikogo tam nie bylo ze swe ani DoF, no chyba, ze go Wanted uhalo zamiast sdkowalo 8o 8o 8o
Smiechowy jestes :baby:
Pozdro:)
Dlaczego od razu oceniasz ze Mebi jest pusty ?? Nie mozesz inaczej tego okreslic czlowieku ? co za łeb
Raul de Azura
01-06-2006, 19:56
no chyba, ze go Wanted uhalo zamiast sdkowalo
sam sobie odpowiedziales czlowieku :D
Moze ja cos powiem o Gammblerze
GRA SAM !!!!!!!!!!!!! a wasze zdanie sie nie liczy bo ja uwazam ze to spoko koles gammbler i elite crusher to najelepsze osoby jakie poznalem w wanted
no i Draz byl wporzo Urbexx i cala reszta i im nie ublizajcie bo nie o to chodzi na tym forum
tajemniczy111
01-06-2006, 21:08
@up
Lizuuuuuuuus ;] a i tak nie wejdziesz spowrotem do wanted ;]
a kto mowil ze ja chce tu grac ;)
azury mialem dosc przez niskie ceny a jak wiadomo jestem nowym sorcem na swiecie ale za bohy ktore kosztuja 30k i rh nie da rady wyzyc
dlatego ide na new sam jestes lizus gammblera to ja znam od 28 lvla chcial mnie zabic kilka razy ale polubilem go a co Wanted to sam odeszlem i sam sobie narobilem dymu ;) wiec chyba all przemyslalem ze bedzie przejebane nie komentuj koles jak nie wiesz o co chodzi
tajemniczy111
01-06-2006, 21:33
Żyjemy w wolnym kraju, wiec daj mi sie wypowiadac na kazdy temat.
Moze ja cos powiem o Gammblerze
GRA SAM !!!!!!!!!!!!! a wasze zdanie sie nie liczy bo ja uwazam ze to spoko koles gammbler i elite crusher to najelepsze osoby jakie poznalem w wanted
no i Draz byl wporzo Urbexx i cala reszta i im nie ublizajcie bo nie o to chodzi na tym forum
Zabawne... bo ja dostałem hunta od nich obu tylko dlatego że Gammbler nie był wstanie spekować mnie swoim noobcharem.
@down
Jedynie podkreślam to że nie są tak wwporządku jak o nich mówił Eldyn. Bo w końcu czy Pk'owanie jest wporządku?? Zwłaszcza PK'owanie bez przyczyny...
Caroline
01-06-2006, 22:32
Wiesz...to, że Ty nie lubisz Gammblera nie oznacza, że inni mają do niego taki sam stosunek. To trochę tak jak z cukierkami- Tobie mogą nie smakować ale nie świadczy to wcale o tym, że nikt ich nie będzie jadł, bo są nie dobre (wiem głupie porównanie ale chyba zrozumiałeś o co mi chodzi).
@Cors
Pozdrawiam ..
Czy granie po 20h na dobe przez kila dni pod rząd, spanie po 4h i picie kawy aby nie zasnąć jest napewno zdrowe? Chłopak powinien pujść do jakiegoś psychologa bo bardzo żle to wygląda, takie uzależnienie od wirtualnego świata jest chore tym bardziej że chłopak w takim wieku już zjebał se kawał życia i niepierdol ze on ma życie rl bo gral z tobą w siatke po szkole bo to jest nudne a robisz tylko z siebie pajaca, bo może i bylo tak raz ale ty zawsze bedziesz go bronil ze kiedys byl z tobą pokopać na boisku.Ale przedewszystkim to jego sprawa i jego decyzja, niech robi jak chce.
@elorap
zamknij sie pajacu i nie gadaj bzdur.
Gammbler RP
98lvl 248h ostatni miesiac
45m 9h ten miesiac
30m 58h ostatni tydzien
30m 11h czwartek
45m 16h piatek
45m 10h sobota
45m 10h niedziela
45m 7h poniedzialek
45m 0h wtorek
45m 9h sroda
30m 0h czwartek
0m dzisiaj
Grimni66
02-06-2006, 15:59
Cos z innej beczki
tylko gracze Azury moga miec takie poczucie humoru
15:02 Knight Azura: wymienisz sie harami
15:02 Knight Azura: ;p
15:03 Grimni: lol
15:03 Knight Azura: bende mug sobie im pograc do soboty
15:03 Knight Azura: za 1,5k
15:03 Knight Azura: tylko dzis i jutro
15:03 Knight Azura: ja ukradac pasuw nie umiem
15:03 Knight Azura: tego hara mi kolego robil
15:04 Knight Azura: i wyszedl z jakiegos tam 1 swiata
15:04 Knight Azura: odezwi sie
15:04 Grimni: za 2k sie wymienie
15:04 Knight Azura: jak wymienisz
15:04 Grimni: dam ci pograc dzis i jutro
15:04 Grimni: za 2k
15:05 Knight Azura: dam ci 1,5k i p legsy
15:05 Grimni: ok
15:05 Knight Azura: gdzie jestes
15:05 Knight Azura: ja jestem pszed duzym dp a ty
15:06 Knight Azura: dam ci odrazu bp dam jest siano i p legsy
15:06 Grimni: zaraz
15:06 Grimni: jem
15:06 Knight Azura: ufam ci ze mnie nie oszukasz
15:06 Knight Azura: smacznego
15:06 Knight Azura: bym tego hara kupil od ciebie za 80zl ale jestem z kolobrzegu
15:09 Knight Azura: tylko sie nie buj ze bende nim zabial ludzie nie bede bo hyba i tak jest bez eg8o
Czy granie po 20h na dobe przez kila dni pod rząd, spanie po 4h i picie kawy aby nie zasnąć jest napewno zdrowe? Chłopak powinien pujść do jakiegoś psychologa bo bardzo żle to wygląda, takie uzależnienie od wirtualnego świata jest chore tym bardziej że chłopak w takim wieku już zuwielbiam jeść bananyał se kawał życia i nierzodkiewka jest super ze on ma życie rl bo gral z tobą w siatke po szkole bo to jest nudne a robisz tylko z siebie pajaca, bo może i bylo tak raz ale ty zawsze bedziesz go bronil ze kiedys byl z tobą pokopać na boisku.Ale przedewszystkim to jego sprawa i jego decyzja, niech robi jak chce.
Skoro to jego decyzja to po w ogóle napisałeś ten post?
Long-range Missile
02-06-2006, 22:01
15:41 Sandra Magnus say: Exevo Gran Mas Vis
15:41 You lose 539 hitpoints due to an attack by Sandra Magnus
15:41 You lose 245 hitpoints due to an attack by Sandra Magnus
15:42 You lose 198 hitpoints due to an attack by Sandra Magnus
15:42 Sandra Magnus say: Exevo Gran Mas Vis
15:42 You lose 593 hitpoints due to an attack by Sandra Magnus
15:42 You lose 320 hitpoints due to an attack by Sandra Magnus
15:42 Iksinski say: exura vita
15:42 Iksinski say: utani hur
15:42 Sandra Magnus say: utani gran hur
15:43 Sandra Magnus say : aaah...
15:43 Heg say: aaah...
15:43 Sandra Magnus say: aaah...
15:43 Sagatti Magnus say: aaah...
15:43 Sandra Magnus sister say: aaah...
15:43 Sandra Magnus brother say: aaah...
15:43 Sandra Magnus son say: aaah...
15:43 Sandra Magnus say: Exevo Gran heg Vis
You see dead human. You recognize iksinski. He was killed by ??? ( No właśnie, przez kogo ? Zna ktoś odpowiedź na to pytanie ? )
15:41 Sandra Magnus say: Exevo Gran Mas Vis
15:41 You lose 539 hitpoints due to an attack by Sandra Magnus
15:41 You lose 245 hitpoints due to an attack by Sandra Magnus
15:42 You lose 198 hitpoints due to an attack by Sandra Magnus
15:42 Sandra Magnus say: Exevo Gran Mas Vis
15:42 You lose 593 hitpoints due to an attack by Sandra Magnus
15:42 You lose 320 hitpoints due to an attack by Sandra Magnus
15:42 Iksinski say: exura vita
15:42 Iksinski say: utani hur
15:42 Sandra Magnus say: utani gran hur
15:43 Heg say: aaah...
15:43 Sandra Magnus say: aaah...
15:43 Sagatti Magnus say: aaah...
15:43 Sandra Magnus sister say: aaah...
15:43 Sandra Magnus brother say: aaah...
15:43 Sandra Magnus son say: aaah...
15:43 Sandra Magnus say: Exevo Gran heg Vis
You see dead human. You recognize iksinski. He was killed by ??? ( No właśnie, przez kogo ? Zna ktoś odpowiedź na to pytanie ? )
I kogo to kufa obchodzi?? jezeli cie orginalna Sandra ubiła no to powiem tak ,, gratz pvp ;) "
Nosso Mc'Furry
03-06-2006, 00:09
I kogo to kufa obchodzi?? jezeli cie orginalna Sandra ubiła no to powiem tak ,, gratz pvp ;) "
Skoro tak, to gratulacje należą się także Gammblerowi bo też padł od "oryginalnej" Sandry.
Cors Ent
03-06-2006, 00:11
zalezy kto co rozumie przez pojecie " oryginalny "
Long-range Missile
03-06-2006, 11:39
@Grebol
Jezeli uwazasz, ze nie jest istotne kto gra 162 MS, ktory jest najwiekszym zagrozeniem dla Was, to gratuluje pewnosci siebie. Wiadomo ze wanted wygrywa, ale Sandra co jakis czas bedzie wam ukrzykrzać życie. Ale Ty raczej sie ta sprawa nie zajmujesz, bo nawet bys nie zdazyl sie uhnac jakby Ci UE zapodala, no ale to nieistotne. Pyam sie bo mnie to ciekawi. Jak Ci sie pytanie nie podoba to nie bierz udzialu w dyskusji, a nie pisz posta tylko po to zeby napisac i pokazac, swa marna bo marna ale zawsze, elokwencje. Jezeli wątek jest o wojnie, to sprawy wojny dotyczy jak najbardziej. No tak, ale pewnie dla Ciebie lepiej sie powyzywac od hu*** i kur***.
Pozdrawiam
zalezy kto co rozumie przez pojecie " oryginalny "
Zgadza sie Cors ;)
@Long~
Jezeli masz około 800 hp i uhy w bp, ucieczka orginalnej Sandrze to banał -.-
A co to za wontek ze jakiegos nooba zabiła Sandra? Normalka na tym servie.
Life is brUtaL
Zgadza sie Cors ;)
@Long~
Life is brUtaL
ale Sandra niechodzi sama ... jak Morson~~ padała to ją bili : Heg , Nosso, Fea i Sandra , moze było wiecej ale 10 lvl sie zaszybko nie biega i tylko tylu widziałem
Long-range Missile
03-06-2006, 18:58
Zgadza sie Cors ;)
@Long~
Life is brUtaL
Niestety nie mogę się z Tobą zgodzić, dla mnie banałem jest zabicie gościa na 40 levelu, grając 162 MS i to nie ważne jakie się ma PVP. Zaspamować UE każdy potrafi, wrzuci jeszcze burst arrows gfb albo explo, juz nie mowie o sd i dowidzenia. Także chłopie weź się trochę zastanów, o czym Ty w ogóle mówisz. Naprawdę człowiek, bez jednej ręki by Cie mógł załatwić, a co dopiero laska, która mimo wszystko spędzała przy Tibi sporo czasu i chcąc nie chcąc czegoś się nauczyła. No ale nie o tym miała być rozmowa. Tylko tu to jest norma, bo zawsze ktoś musi wyskoczyć z jakimś głupim komentarzem i tak jak powiedziałem wcześniej, musi się pokazać :/ Mnie Sandra nie zabiła osobisćie, bo ja już nie gram na Azurze, ale sie interesuje tym swiatem i chcialem troche pogadac na ten temat, ale chyba sie nie da, przynajmniej z takimi goscmi jak niejaki Grebol. Mimo wszystko pozdro dla Ciebie, narka.
Gammbler
04-06-2006, 02:13
Skoro tak, to gratulacje należą się także Gammblerowi bo też padł od "oryginalnej" Sandry.
Nosso o ile pamietasz to Sandra zabila mnie na Hydrach a tam byla poprstu egzekucja , powinniscie wpaść i zabic nas bez ceregieli a nie meczysz sie z nami ponad 10 minut.
@ Grebol: Ty raczej pallem nie jestes, co by sie uhal na full po kazdym hicie -.-, bo ja watpie czy prze3malbym jej solo (mimo, że mam wyzszy lvl od Ciebie), chociaz pewnie wszystko zalezy od okolicznosci...
Zabitym byc przez Sandre to nie hańba jak Twoja skromna osoba śmiała stwierdzić, bo sądzę ,ze o wiele niższy lvl sorcerera bylby w stanie machnąć Cie solo.
@Nosso: Oryginalna Sandra zabila go podczas oryginalnej egzekucji, gdzie było takze kilka mniej oryginalnych osób, które męczyły się z garstką oryginalnych ( w pozytywnym tego słowa znaczeniu) ludzi.
Pzdro.
Nosso Mc'Furry
04-06-2006, 14:49
']@ Grebol: Ty raczej pallem nie jestes, co by sie uhal na full po kazdym hicie -.-, bo ja watpie czy prze3malbym jej solo (mimo, że mam wyzszy lvl od Ciebie), chociaz pewnie wszystko zalezy od okolicznosci...
Zabitym byc przez Sandre to nie hańba jak Twoja skromna osoba śmiała stwierdzić, bo sądzę ,ze o wiele niższy lvl sorcerera bylby w stanie machnąć Cie solo.
@Nosso: Oryginalna Sandra zabila go podczas oryginalnej egzekucji, gdzie było takze kilka mniej oryginalnych osób, które męczyły się z garstką oryginalnych ( w pozytywnym tego słowa znaczeniu) ludzi.
Pzdro.
Ohh co ty nie powiesz... Nie broń tak swojego guru bo to sie zaczyna śmieszne robić. O bo on tamto i on nie mógł bo coś tam.
Co za różnica ile ich ganialiśmy? Ważne że padli, i padną nie raz jeszcze.
Nikt się z nimi nie męczył, poprostu próbowaliśmy ich strapować, a że biegali po srodku a nie przy ścianach to nie bylo proste, ale wkoncu finał akcji był bardzo szczęśliwy dla nas, nie wiem jak dla ownerów Gammblera i reszty.
Egzekucja.. może i była, ale zauważ że wtedy nas było o połowe mniej niż Wanted.
Więc patrząc z innego punktu widzenia to szanse były wyrównane, czemu nie zabili nas jak mieliśmy pz locki? :D
Gammbler
04-06-2006, 16:00
Ohh co ty nie powiesz... Nie broń tak swojego guru bo to sie zaczyna śmieszne robić. O bo on tamto i on nie mógł bo coś tam.
Co za różnica ile ich ganialiśmy? Ważne że padli, i padną nie raz jeszcze.
Nikt się z nimi nie męczył, poprostu próbowaliśmy ich strapować, a że biegali po srodku a nie przy ścianach to nie bylo proste, ale wkoncu finał akcji był bardzo szczęśliwy dla nas, nie wiem jak dla ownerów Gammblera i reszty.
Egzekucja.. może i była, ale zauważ że wtedy nas było o połowe mniej niż Wanted.
Więc patrząc z innego punktu widzenia to szanse były wyrównane, czemu nie zabili nas jak mieliśmy pz locki? :D
5 sorcerow i kliku paladynów nie powinno miec ztym zadnego problemu . Smieszy mnie tylko fakt ze prawie calego lota otrzymalem spowrotem.
Nosso Mc'Furry
04-06-2006, 16:45
5 sorcerow i kliku paladynów nie powinno miec ztym zadnego problemu . Smieszy mnie tylko fakt ze prawie calego lota otrzymalem spowrotem.
Otzymałeś go spowrotem bo wszyscy poszli bić amena, nikt nie przejmował się tobą i twoim lootem. Nie o zbieranie loota w tej wojnie chodzi a o zabijanie.
Gammbler
04-06-2006, 17:23
Otzymałeś go spowrotem bo wszyscy poszli bić amena, nikt nie przejmował się tobą i twoim lootem. Nie o zbieranie loota w tej wojnie chodzi a o zabijanie.
On padl kilka sqm od mojego ciala . Opisujesz ta sytucjje tak jakby cie tam nie bylo , moze to ty masz kilku ownerow i nie opowiedzieli ci jak bylo.:D :baby:
Zeby bylo jasniej Gammbler ma kilku ownerow ale toalety ;)
Nosso Mc'Furry
04-06-2006, 20:45
On padl kilka sqm od mojego ciala . Opisujesz ta sytucjje tak jakby cie tam nie bylo , moze to ty masz kilku ownerow i nie opowiedzieli ci jak bylo.:D :baby:
Zadam Ci jedno, bardzo ważne pytanie. Przeczytaj wszystko ze zrozumieniem, i pamiętaj! Przemyśl trzy razy swoja odpowiedź zanim ją opublikujesz!
Czy Ty jesteś naprawde taki głupi czy tylko udajesz?
Amen padl dość daleko od Twojego ciała, i po zlikwidowaniu Ciebie zdążył zrobić jeszcze conajmiej dwa kółka na około expowiska.
To mnie tam mnie było?!
To może Tobie drugi owner nawciskał kitów a Ty w to uwieżyłeś?!
Guru ? Phi... ssij...
Nie znasz ani mnie, ani jego co widać po Twoich bezsensownych wypowiedziach.
Ty ciągle z tymi ownerami... forumowy krzykacz bez żadnej wiedzy...
Zanim zaczniesz wyzywać innych od głupków: czas przyswoić pare zasad ortograficznych...
Raul de Azura
05-06-2006, 08:18
[QUOTE=Gammbler]5 sorcerow i kliku paladynów nie powinno miec ztym zadnego problemu . Smieszy mnie tylko fakt ze prawie calego lota otrzymalem spowrotem.[/=QUOTE]
Do tego kundla ortografii sie nie czepiasz.
Nosso Mc'Furry
05-06-2006, 11:42
']Guru ? Phi... ssij...
Nie znasz ani mnie, ani jego co widać po Twoich bezsensownych wypowiedziach.
Ty ciągle z tymi ownerami... forumowy krzykacz bez żadnej wiedzy...
Zanim zaczniesz wyzywać innych od głupków: czas przyswoić pare zasad ortograficznych...
Z ortografią nie mam żadnych problemów. Wiem że Gammbler sharował konto kiedyś nawet sam się tym chwalił.
Btw, jeżeli nie bierzesz udziału w tej wojnie, nie wypoiwiadaj się bo to co Ty piszesz jest bezsensowne. I TAK NIKT CIĘ NIE SŁUCHA POZA TWOIM GURU!!!
Więc po co się wysilać? :(
Forumowy krzykacz? HAHAHAHAHAHAH KTO?! JA?!
JAJAAHAHHA
Ty ja probuje cos w tej wojnie zrobic, biore udział w masslogach i innych tego typu akcjach, a nie siedze i pierdze na forum jak Ty i nic nie robie.
Także forumowy krzykacz to nikt inny jak właśnie Ty.
A forum jest po to żeby się wypowiadać więc lubie czasem posluchac jaki to Gammbler jest mądry i wie lepiej co sie dzialo na Hydrach igdzie padł Amen.
Gammbler
05-06-2006, 15:06
Z ortografią nie mam żadnych problemów. Wiem że Gammbler sharował konto kiedyś nawet sam się tym chwalił.
Btw, jeżeli nie bierzesz udziału w tej wojnie, nie wypoiwiadaj się bo to co Ty piszesz jest bezsensowne. I TAK NIKT CIĘ NIE SŁUCHA POZA TWOIM GURU!!!
Forumowy krzykacz? HAHAHAHAHAHAH KTO?! JA?!
JAJAAHAHHA
Ty ja probuje cos w tej wojnie zrobic, biore udział w masslogach i innych tego typu akcjach, a nie siedze i pierdze na forum jak Ty i nic nie robie.
Także forumowy krzykacz to nikt inny jak właśnie Ty.
A forum jest po to żeby się wypowiadać więc lubie czasem posluchac jaki to Gammbler jest mądry i wie lepiej co sie dzialo na Hydrach igdzie padł Amen.
Człowieku szkoda mi na ciebie słow . Faktycznie probujesz cos w tej wojnie zrobic , bierzesz udział w masslogach , ale to nie zmienia faktu ze na tym serwie jestes skończony . Dobrze , ze jest to forum przynajmniej sobie "pokrzyczysz"
Gammbler ma racje
jestes tu skoczony nosso tak jak i reszta ;D mozemy tylko sobie pekowac
ale chyba o to nam wszystkim chodzilo gdy postanowilismy sie przeciwstawic
DZIEKI ZA ITEMKI SIR DAMIAN MORA TWOJE 150k mi sie przyda ;*
Nosso Mc'Furry
05-06-2006, 15:15
Człowieku szkoda mi na ciebie słow . Faktycznie probujesz cos w tej wojnie zrobic , bierzesz udział w masslogach , ale to nie zmienia faktu ze na tym serwie jestes skończony . Dobrze , ze jest to forum przynajmniej sobie "pokrzyczysz"
Gammblerku wojna się jeszcze nie skończyła i się na to niezapowiada.
Poczkeaj do finału, bo może być zupełnie inny niż się spodziewałeś.
A wtedy to Ty będziesz miał kłopoty ;)
@Eldyn
_/
Gammbler ma racje
nosso po co te cale gadanie azura dla nas jest skonczona !!!!!
i tak mi tu sie nie podobalo :D wole nowy swiat i miejsce w top 10 dla mnie :D
trzeba mierzyc w zyciu wysoko a nie byc zwyklym leszczem na takim serwie jak azura :D
Malyszek
05-06-2006, 17:46
Kto Wygrywa ?? Jaka Jest Sytuacja Na Serverze ?!
No jasne, ze DoF wygra. :D
Sytuacja wyglada tak: jak nie jestes drazoludkiem to masz niezbyt fajnie ogolnie wielki syf trzyma Wanted na Azurze. Ogolnie nie ma po co tu grac bo Ci sie Wanted dobierze do skory chyba, ze zostaniesz jednym z drazoludkow!
@ Shanoz
Gz fraga :)
Nosso Mc'Furry
05-06-2006, 21:31
Nie łaska przeczytać temat od początku? Dowiesz się co i jak, kto z kim etc. a nie zadajesz głupawe pytania.
@Mexo
Dodaj także że możesz zostać jednym z Drazoludków, ale wiadomo że Drazharmowi często odpierdziela (no cóż, to pewnie choroba wywołana tą grą) i potrafi bić swoich ludzi.
Każdy wie jaki jest Drazharm, dla niego nie liczysz sie sam Ty, tylko level jaki masz i co możesz pomóc w tej wojnie, jak juz sytułacja będzie wyglądała lepiej dla Wanted i Drazharm nie będzie Cię już potrzebował to zabije jak szmate :)
Taki to jest właśnie wielki Drazharm, któremu każdy z wanted dupke liże.
Ehh szkoda mi was Panowie, ale cóż... Wasza postać, wasz wybór
Myślę, że nie jestes tu od oceniania kto czyta moje wypowiedzi, a kto nie.
Ty raczej autorytetem nie jesteś, szczególnie że uważasz się za niezłego ortografa :]. Co oczywiście jest błędem. Ale czasu tracić nie będę, żeby Ci je wyliczać, bo do wakacji by mi zeszło zapewne B).
Przez tę grę zatarła Ci się granica między qmplem z RL, a guru... Dobrze, że na mnie nie ma ona takiego wpływu :]
Gammbler ma racje
nosso po co te cale gadanie azura dla nas jest skonczona !!!!!
i tak mi tu sie nie podobalo :D wole nowy swiat i miejsce w top 10 dla mnie :D
trzeba mierzyc w zyciu wysoko a nie byc zwyklym leszczem na takim serwie jak azura :D
On tego nie zrozumie :D
Buko Elan
06-06-2006, 12:22
Proste, że Shanoz wszystkich wypuka :cup: ;)
A Draz może się schowac!!
Przyjdzie czas i na niego:]
Nosso Mc'Furry
06-06-2006, 12:46
']Myślę, że nie jestes tu od oceniania kto czyta moje wypowiedzi, a kto nie.
Ty raczej autorytetem nie jesteś, szczególnie że uważasz się za niezłego ortografa :]. Co oczywiście jest błędem. Ale czasu tracić nie będę, żeby Ci je wyliczać, bo do wakacji by mi zeszło zapewne B).
Przez tę grę zatarła Ci się granica między qmplem z RL, a guru... Dobrze, że na mnie nie ma ona takiego wpływu :]
A czy ja mówię że jestem autorytetem? Czy ja mówię że jestem niezłym ortografem?
Wiesz, dam Ci rade, może poćwicz czytanie co? :) Myśle że na dobre Ci to wyjdzie. Czy każe ktoś Ci wyliczać? NIE!
Więc po co ten bezsensowny post?
Mi się starła? HAuhuAHUhauhauaUH Popatrz na swoje posty, broniące Gammblerka, I DOBRZE JE PRZECZYTAJ (Bo z tym masz najwisze problemy, jak zdazylem zauwazyc.) To zobaczymy komu sie starla ta grancia. B)
On tego nie zrozumie :D
Widze ze popierasz zdanie Shanoza ze Azura jest skonczona. MOJE GRATULACJE, Azura jest skonczona przez bande dzieciakow ktorym tibia uderzyla za bardzo do glowki. Robia PA etc~~ jednym slowem psuja server.
Tak dalej Panowie a bedziecie grali tam Tylko wy, i bedziecie musieli zmienic server bo komu sie chce w samo poludnie czekac na respa 40 min? :)
BTW To jest zdanie Shanoza, JA i reszta nie zamierzamy sie poddac.
A to ze Shanoz mowi ze sie wyniesie z Azury nie znaczy ze nie bedzie was od czasu do czasu nekal ;]
fea_umarth
06-06-2006, 13:04
dajcie se na luz .
powiedzcie lepiej co dostaliscie na dzien dziecka:p
Buko Elan
06-06-2006, 14:45
A na dzień dzicka dostalem bp uhów ^^:p
@Nosso~
Ty to k**** jednak jestes je**** fighter na forum ;s
Ownujesz koles -.^
@Nosso
W tym sęk, że kilka postów wyżej napisałeś iż z ortografią nie masz żadnych problemów- czytanie idzie mi całkiem dobrze, ćwiczyć w przeciwieństwie do Ciebie nie muszę :>
A Gargesa bronie jako qmpla, nie jako postać na tibii i nie w imię jakiś niższych pobudek tylko zwykłej, przyzwoitej prawdy i rzetelności, której w Twoich wypowiedziach brakuje :]
Już po dniu dziecka :( Kce jeszcze razzz :(
@Citek: Hell yea !
http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=1221476
to Ci objaśni sytułacje...
Grimni66
06-06-2006, 18:34
dajcie se na luz .
powiedzcie lepiej co dostaliscie na dzien dziecka:p
ja dostalem kicka i net off na 40 min jak expilem ;]
fea_umarth
07-06-2006, 02:44
@Nosso~
Ty to k**** jednak jestes je**** fighter na forum ;s
Ownujesz koles -.^
ja cie na spotkaniu zownuje tulipankiem w lewe oko;)
Drazharm
07-06-2006, 11:56
ja cie na spotkaniu zownuje tulipankiem w lewe oko;)
buhahahaha ty noobie azury, na zadnej bitwie cie nie bylo do tej pory, NA ZADNEJ.. no chyba ze wesolym radziem. HAHAHA zalosne. w tibii srasz po gaciach a w rl jest inaczej? watpie
Nosso Mc'Furry
07-06-2006, 12:40
buhahahaha ty noobie azury, na zadnej bitwie cie nie bylo do tej pory, NA ZADNEJ.. no chyba ze wesolym radziem. HAHAHA zalosne. w tibii srasz po gaciach a w rl jest inaczej? watpie
Drazku, kto tu jest noobem Azury, jeżeli już tak naprawde chcesz go poznać, znajdź w domku lustereczko i spojrzyj w nie, a zobaczysz zajeb**tego nooba Azury. :)
Fea był na akcjach, nie mógł być na wszystkich bo ma radiowy net dlatego.
a tak btw to co Cię obchodzi czy był czy nie? Popatrz na fragi jest 23:20 a nas jest o wiecej niz połowe mniej. =)
LOL za to Ty jaki jest w rl? :P
Nossek juz 23:21 bo wczoraj Apachi padl od naszego malego Enta hehe
Gammbler
07-06-2006, 19:27
[QUOTE=Nosso Mc'Furry]Drazku, kto tu jest noobem Azury, jeżeli już tak naprawde chcesz go poznać, znajdź w domku lustereczko i spojrzyj w nie, a zobaczysz zauwielbiam jeść banany**tego nooba Azury. :)
Nosso ty chyba wszystkie lustra z domu wyrzuciles zeby w nich tego nie zobaczyc . Jeśli Draz jest takim noobam jak mowisz to dlaczego ty i twoi znajomi siedza w pz :> . Ty chyba oklamujesz samego siebie ze jescze tutaj cos zdziałacie. :baby:
[QUOTE=Nosso Mc'Furry]Drazku, kto tu jest noobem Azury, jeżeli już tak naprawde chcesz go poznać, znajdź w domku lustereczko i spojrzyj w nie, a zobaczysz zauwielbiam jeść banany**tego nooba Azury. :)
Nosso ty chyba wszystkie lustra z domu wyrzuciles zeby w nich tego nie zobaczyc . Jeśli Draz jest takim noobam jak mowisz to dlaczego ty i twoi znajomi siedza w pz :> . Ty chyba oklamujesz samego siebie ze jescze tutaj cos zdziałacie. :baby:
Spoko Gammblerku, na wszystko przyjdzie czas, wy też siedzicie w PZ jak nas jest więcej a was mniej. Normalna kolej rzeczy.
Btw. Czemu Yavimava został wywalony z Wanted?
@Down
Gammblerku, i co z tego? :D Ktoś Ci zabraniał expić? MY to nie WY. Zauważ że jak byliśmy przy władzy nikt nie narzekał na PA i innetego typu sprawy.
U was jest zupełnie inaczej, jesteście poprostu egoistami. Tak trzymać!!!
P.S Naucz sie używać opcji "Cytuj" bo coś Ci nie wychodzi chyba :S, troche techniki i człowiek się gubi :)
Gammbler
07-06-2006, 19:34
[QUOTE=Gammbler]
Spoko Gammblerku, na wszystko przyjdzie czas, wy też siedzicie w PZ jak nas jest więcej a was mniej. Normalna kolej rzeczy.
Ja i tak expilem na pohu mimo iż wygrywaliśćie .....
Twoj Nocny Koszmar
07-06-2006, 21:36
[QUOTE=DetiVo]
Ja i tak expilem na pohu mimo iż wygrywaliśćie .....
na pohu dlatego bo tam jest temple?;>
Cors Ent
07-06-2006, 21:40
He dofki nie popadajcie w skrajnosci - ilu ludzi z dof spotkalo draza na rl? a czemu kazdy pisze o tym jak on wyglada co robi i jak sie zachowuje?
ja akurat draza spotkalem i ogolnie zabawnie bylo :D
byl moim przeciwnikiem w tibia ponad rok ale osobiscie nic do niego nie mam-
jak chcecie dopiec to zreportujcie Tegaxa - bedziecie miec 1 mniej
fea_umarth
07-06-2006, 22:01
jak przyjedziesz do polski to mozemy sie spotkac to mi to powiesz jaki ze mnie noob prosto w oczy . srac bzdetami na forum to kazdy potrafi
na poczatku lipca jest zlot w plocku to wpadne i pogadamy jak ludzie o glupotach. dlatego napisalem ten post do citka i nikogo tam z butelka ganiac nie bede
Yo Tegax
08-06-2006, 14:26
lol szkoda słów , ja postaci nie sprzedaje , więc nie wiem komu sie zachcialo taki fake robic ^^
Twoj Nocny Koszmar
08-06-2006, 15:19
lol szkoda słów , ja postaci nie sprzedaje , więc nie wiem komu sie zachcialo taki fake robic ^^
moze drugi owner?
.... czemy by niezreportowac ;>
ray maselko
08-06-2006, 15:23
Draz
draz mam pytanie masz juz bota. bo mi sie kijowo bez niego gra ;P plz odpisz na priv lub normalnie:)
ray maselko
08-06-2006, 15:38
Ray maselko Powraca Na FORUM yeah:P znowu sie zacznie ....:baby:
na poczatku lipca jest zlot w plocku to wpadne i pogadamy jak ludzie o glupotach. dlatego napisalem ten post do citka i nikogo tam z butelka ganiac nie bede
Heh, no z toba wypic moge ;p
Do zobaczenia w Plocku :D
Pozdro :)
Yo Tegax
08-06-2006, 18:12
RAy MAselko - powrót wielkiego NIC ^^ strzeżmy sie przed ciemną stroną mocy ...
PA też nie robisz co?
ray maselko
08-06-2006, 22:32
RAy MAselko - powrót wielkiego NIC ^^ strzeżmy sie przed ciemną stroną mocy ...
wiesz co to jest NIC ? a ty kur... co? ja sie juz kur... uspokoilem nikogo nic nie wyzywal a ty cioto dalej zaczyszasz palo niemyta
wiesz co to jest NIC ? a ty kur... co? ja sie juz kur... uspokoilem nikogo nic nie wyzywal a ty cioto dalej zaczyszasz palo niemyta
faktycznie, nikogo nie wyzywasz :D
21:56 Betefado: wait
21:56 Betefado: C arm ok??
21:56 Betefado: Wait 30 seconds
21:56 Tegax: ye
21:56 You see Betefado (Level 60). He is an elite knight. He is Weiss of the Falcone (Unkown Soldier).
21:56 Tegax: fast i havnet got time
21:57 Betefado: ok brb
21:58 Betefado: So
21:58 Betefado: Saxeboze
21:58 Betefado: and farmazon
21:58 Betefado: wont hunt me??
21:58 Tegax: no
21:58 Betefado: :(
21:58 Betefado: ??
21:58 Tegax: boh
21:58 Betefado: ?????
21:58 Tegax: and bid house to saxeboze
21:58 Betefado: U said only c arm!!
21:58 Betefado: i havent done anhting
21:59 Betefado: maan
21:59 Betefado: its not my boh
21:59 Tegax: now
21:59 Tegax: so i will back when someone msg me
21:59 Tegax: tarde fast
21:59 Betefado: Its not mines
21:59 Betefado: i cant!!
21:59 Tegax: bye azura man :D
21:59 Repius Anowarra: hehe
21:59 Betefado: I HAVE PAY C ARM12!!!
21:59 Tegax: c amr for saxe
21:59 Tegax: for me boh
21:59 Tegax: now nwo
22:00 Fatespinner: xd
22:00 Betefado: wHYY
22:00 Enion Warrior: SELL BP HMM
22:00 Repius Anowarra: own ;]
22:00 Betefado: What have i done to u?
22:00 Tegax: for bid house saxeboze
22:00 Betefado: I have pay c arm
22:00 Tegax: thats my rl bro
22:00 Betefado: for that
22:00 Repius Anowarra: o_0
22:00 Tegax: tahats nnothink
22:00 Tegax: pay fats
22:00 Tegax: and i levae u
22:00 Tegax: i promist
22:00 Tegax: fast fast
22:00 Betefado: ;(((
22:00 Betefado: i ca n give bp uh
22:00 Betefado: no more
22:00 Tegax: so give shield
22:00 Betefado: no
22:00 Tegax: so bye azura
22:00 Betefado: I HAVE PAY C ARM!!
22:01 Tegax: now now
22:01 Tegax: tarde or hunted forever
22:01 Betefado: !!!!
22:01 Betefado: I HAVE PAY C ARM
22:01 Tegax: boh
22:02 Tegax: now
22:02 Tegax: or 15k
22:02 Tegax: u have choicne
22:02 Betefado: 5k
22:02 Saxeboze Ar'Sol: And house
22:02 Tegax: 15k
22:02 Betefado: 5k!!
22:02 Tegax: 10k
22:02 Betefado: I PAID MUCH FOR HOUSE!!
22:02 Saxeboze Ar'Sol: Bless + AoL better then 15k?
22:02 Betefado: U can buy it
22:02 Saxeboze Ar'Sol: LoL 6k for house
22:02 Betefado: I dont got bless
22:02 Tegax: ok
22:02 Tegax: u die sooon
22:02 Betefado: MAAN
22:02 Betefado: 5kk
22:02 Betefado: plz
22:02 Betefado: I have give!!
22:02 Saxeboze Ar'Sol: kk? :D
22:02 Betefado: C arm ALREADY
22:02 Tegax: also forever huntedo
22:02 Betefado: wHATS THAT FOR?
22:03 Saxeboze Ar'Sol: For my house!
22:03 Ampharo Skirair: adevo grav flam
22:03 Betefado: Yes
22:03 Betefado: And what have i done to Tegax?
22:03 Saxeboze Ar'Sol: To him nothing
22:03 Saxeboze Ar'Sol: He is just helping me
22:03 Betefado: YES SEE!!
22:03 Betefado: i have give !! c arm
22:03 Betefado: for u
22:03 Saxeboze Ar'Sol: I need house not c arm
22:03 Betefado: its much
22:03 Saxeboze Ar'Sol: C arm is 12k
22:03 Tegax: tarde now 10k
22:03 Saxeboze Ar'Sol: Today one guy paid 100k
22:03 Betefado: i dont got
22:03 Saxeboze Ar'Sol: Thats much
22:04 Betefado: i dont got
22:04 Tegax: i will give you 20k
22:04 Betefado: i dont live in ab
22:04 Tegax: u give me boh
22:04 Tegax: so com to ab
22:04 Tegax: whe u live?
22:04 Saxeboze Ar'Sol: On ma na ankh
22:04 Betefado: ankrahmun
22:04 Tegax: where*
22:04 Betefado: but money on other char
22:04 Tegax: so send me fast 10k
22:04 Tegax: andi leave you
22:04 Betefado: plz 6k!!
22:04 Saxeboze Ar'Sol: Kurwa
22:04 Betefado: Then its 18k!! for nothing
22:04 Betefado: :((
22:04 Betefado: Hunt Acrosnik!!
22:04 Betefado: Not me
22:05 Saxeboze Ar'Sol: Why acrosnik?
22:05 Tegax: send me 10k
22:05 Betefado: THEN WHAT HAVE I DONE??
22:05 Tegax: relog fats
22:05 Betefado: Tell me
22:05 Betefado: Tell me!!
22:05 Tegax: i w8 ffor chas 5 minutes
22:05 Tegax: or u die
22:05 Saxeboze Ar'Sol: OVERBIM MY HOUSE FFS!!!!!
22:05 Saxeboze Ar'Sol: OVERBID*
22:05 Betefado: BUT I PAID U C ARM!!
22:05 Saxeboze Ar'Sol: Not me
22:05 Saxeboze Ar'Sol: Him
22:05 Betefado: Whats the damn 10k for?
22:05 Betefado: I asked
22:05 Saxeboze Ar'Sol: I want my house
22:05 Ampharo Skirair: adori
22:05 Betefado: Im free if i give c arm
22:05 Betefado: he said yes
22:05 Saxeboze Ar'Sol: For life
22:05 Betefado: -.-
22:05 Saxeboze Ar'Sol: Oke Youre free to Tegax
22:05 Saxeboze Ar'Sol: Not to me
22:06 Saxeboze Ar'Sol: And he will still help me
22:06 Saxeboze Ar'Sol: xD
22:06 Betefado: -.-
22:06 Betefado: When i had red hp
22:06 Saxeboze Ar'Sol: House or else...
22:06 Betefado: My msn come up
22:06 Saxeboze Ar'Sol: Nah You had yellow and later moved on red
22:06 Saxeboze Ar'Sol: One square -.-
22:06 Betefado: My msn came up
22:06 Betefado: lol
22:06 Saxeboze Ar'Sol: Thought You had kick or something
22:07 Saxeboze Ar'Sol: Still its not easy if i hit 80-160 with sd :S
22:07 Saxeboze Ar'Sol: Didnt had p bolts on myself
22:07 Saxeboze Ar'Sol: Next time i will
22:07 Noiseer: SELL CROWN ARMOR,CRUSADER HELMET <AB>
22:07 Betefado: -.-
22:07 Tegax: give me 10k
22:07 Tegax: man
22:07 Tegax: fats
22:07 Betefado: Tell me what i have done except of overbid
22:07 Tegax: faST
22:07 Saxeboze Ar'Sol: Kurwa Tegax
22:07 Betefado: Tell me what i have done except of overbid!!
22:07 Saxeboze Ar'Sol: Nothing
22:08 Saxeboze Ar'Sol: But i dont like when someone is that stupid to overbid me
22:08 Betefado: Then 12k is enough!!
22:08 Saxeboze Ar'Sol: You paid Tegax for nothing not me
22:08 Betefado: I have pay 46k to wanted
22:09 Betefado: :(
22:09 Tegax: ok
22:09 Tegax: listen
22:09 Tegax: i dont want money form you
22:09 Tegax: but u must overbid him house
22:09 Saxeboze Ar'Sol: LoL You dont know the word
22:09 Tegax: my english is so bad-.-
22:09 Saxeboze Ar'Sol: Write it on me
22:09 Saxeboze Ar'Sol: Just
22:09 Saxeboze Ar'Sol: Youve got 24 h
22:09 Betefado: I dont understand
22:09 Tegax: give him your house
22:09 Saxeboze Ar'Sol: Take all items
22:09 Tegax: u have 24 hours
22:09 Saxeboze Ar'Sol: And give it empty
22:09 Betefado: i bought house 20k
22:10 Betefado: I remember
22:10 Betefado: I didnt overbid u
22:10 Tegax: so u lost it
22:10 Tegax: and u be free
22:10 Tegax: bye
22:10 Tegax: hunted
Dużo tego ale Tegax super operuje angielskim -.- Noob zajechany z Saxeboze... ;/
Cors Ent
08-06-2006, 22:59
Lol tak to czytam i przeciez ten Tegax to nawet krasc nie umie :p :p
Raul de Azura
08-06-2006, 23:13
Lets start Coupe de Mounde
Lol tak to czytam i przeciez ten Tegax to nawet krasc nie umie :p :p
A ty może byś ruszył pipke, wziął swoich lojalnych do "końca" towarzyszy(Kan, Xajaki itd.) i rozje***i te Wanted !!! Cors ty potrafiłbyś zsolować Draza !!!! Pokaż co potrafisz !!! znowu uptejd botów nie mają!! :D
Cors Ent
09-06-2006, 00:18
A ty może byś ruszył pipke, wziął swoich lojalnych do "końca" towarzyszy(Kan, Xajaki itd.) i rozje***i te Wanted !!! Cors ty potrafiłbyś zsolować Draza !!!! Pokaż co potrafisz !!! znowu uptejd botów nie mają!! :D
Nic z tych rzeczy
" Trzeba widziec kiedyś pokonany "
21:56 Betefado: wait
21:56 Betefado: C arm ok??
21:56 Betefado: Wait 30 seconds
21:56 Tegax: ye
21:56 You see Betefado (Level 60). He is an elite knight. He is Weiss of the Falcone (Unkown Soldier).
21:56 Tegax: fast i havnet got time
21:57 Betefado: ok brb
21:58 Betefado: So
21:58 Betefado: Saxeboze
21:58 Betefado: and farmazon
21:58 Betefado: wont hunt me??
21:58 Betefado: :(
21:58 Betefado: ??
21:58 Tegax: boh
21:58 Betefado: ?????
21:58 Tegax: and bid house to saxeboze
21:58 Betefado: U said only c arm!!
21:58 Betefado: i havent done anhting
21:59 Betefado: maan
21:59 Betefado: its not my boh
21:59 Tegax: now
21:59 Tegax: so i will back when someone msg me
21:59 Tegax: tarde fast
21:59 Betefado: Its not mines
21:59 Betefado: i cant!!
21:59 Tegax: bye azura man :D
21:59 Repius Anowarra: hehe
21:59 Betefado: I HAVE PAY C ARM12!!!
21:59 Tegax: c amr for saxe
21:59 Tegax: for me boh
21:59 Tegax: now nwo
22:00 Fatespinner: xd
22:00 Betefado: wHYY
22:00 Enion Warrior: SELL BP HMM
22:00 Repius Anowarra: own ;]
22:00 Betefado: What have i done to u?
22:00 Tegax: for bid house saxeboze
22:00 Tegax: thats my rl bro
22:00 Betefado: for that
22:00 Repius Anowarra: o_0
22:00 Tegax: tahats nnothink
22:00 Tegax: pay fats
22:00 Tegax: and i levae u
22:00 Tegax: i promist
22:00 Tegax: fast fast
22:00 Betefado: ;(((
22:00 Betefado: i ca n give bp uh
22:00 Betefado: no more
22:00 Tegax: so give shield
22:00 Betefado: no
22:00 Tegax: so bye azura
22:00 Betefado: I HAVE PAY C ARM!!
22:01 Tegax: now now
22:01 Tegax: tarde or hunted forever
22:01 Betefado: !!!!
22:01 Betefado: I HAVE PAY C ARM
22:01 Tegax: boh
22:02 Tegax: now
22:02 Tegax: or 15k
22:02 Tegax: u have choicne
22:02 Betefado: 5k
22:02 Saxeboze Ar'Sol: And house
22:02 Tegax: 15k
22:02 Betefado: 5k!!
22:02 Betefado: I PAID MUCH FOR HOUSE!!
22:02 Saxeboze Ar'Sol: Bless + AoL better then 15k?
22:02 Betefado: U can buy it
22:02 Saxeboze Ar'Sol: LoL 6k for house
22:02 Betefado: I dont got bless
22:02 Tegax: ok
22:02 Betefado: MAAN
22:02 Betefado: 5kk
22:02 Betefado: plz
22:02 Betefado: I have give!!
22:02 Saxeboze Ar'Sol: kk? :D
22:02 Tegax: also forever huntedo
22:02 Betefado: wHATS THAT FOR?
22:03 Saxeboze Ar'Sol: For my house!
22:03 Ampharo Skirair: adevo grav flam
22:03 Betefado: Yes
22:03 Betefado: And what have i done to Tegax?
22:03 Saxeboze Ar'Sol: To him nothing
22:03 Saxeboze Ar'Sol: He is just helping me
22:03 Betefado: YES SEE!!
22:03 Betefado: for u
22:03 Saxeboze Ar'Sol: I need house not c arm
22:03 Betefado: its much
22:03 Saxeboze Ar'Sol: C arm is 12k
22:03 Tegax: tarde now 10k
22:03 Saxeboze Ar'Sol: Today one guy paid 100k
22:03 Betefado: i dont got
22:03 Saxeboze Ar'Sol: Thats much
22:04 Betefado: i dont got
22:04 Tegax: i will give you 20k
22:04 Betefado: i dont live in ab
22:04 Tegax: u give me boh
22:04 Tegax: so com to ab
22:04 Tegax: whe u live?
22:04 Saxeboze Ar'Sol: On ma na ankh
22:04 Betefado: ankrahmun
22:04 Tegax: where*
22:04 Betefado: but money on other char
22:04 Tegax: so send me fast 10k
22:04 Tegax: andi leave you
22:04 Betefado: plz 6k!!
22:04 Saxeboze Ar'Sol: kobieta lekkich obyczajówa
22:04 Betefado: Then its 18k!! for nothing
22:04 Betefado: :((
22:04 Betefado: Hunt Acrosnik!!
22:04 Betefado: Not me
22:05 Saxeboze Ar'Sol: Why acrosnik?
22:05 Tegax: send me 10k
22:05 Betefado: THEN WHAT HAVE I DONE??
22:05 Tegax: relog fats
22:05 Betefado: Tell me
22:05 Betefado: Tell me!!
22:05 Tegax: i w8 ffor chas 5 minutes
22:05 Tegax: or u die
22:05 Saxeboze Ar'Sol: OVERBIM MY HOUSE FFS!!!!!
22:05 Saxeboze Ar'Sol: OVERBID*
22:05 Betefado: BUT I PAID U C ARM!!
22:05 Saxeboze Ar'Sol: Not me
22:05 Saxeboze Ar'Sol: Him
22:05 Betefado: Whats the damn 10k for?
22:05 Betefado: I asked
22:05 Saxeboze Ar'Sol: I want my house
22:05 Ampharo Skirair: adori
22:05 Betefado: Im free if i give c arm
22:05 Betefado: he said yes
22:05 Saxeboze Ar'Sol: For life
22:05 Betefado: -.-
22:05 Saxeboze Ar'Sol: Oke Youre free to Tegax
22:05 Saxeboze Ar'Sol: Not to me
22:06 Saxeboze Ar'Sol: And he will still help me
22:06 Saxeboze Ar'Sol: xD
22:06 Betefado: -.-
22:06 Betefado: When i had red hp
22:06 Saxeboze Ar'Sol: House or else...
22:06 Betefado: My msn come up
22:06 Saxeboze Ar'Sol: Nah You had yellow and later moved on red
22:06 Saxeboze Ar'Sol: One square -.-
22:06 Betefado: My msn came up
22:06 Betefado: lol
22:06 Saxeboze Ar'Sol: Thought You had kick or something
22:07 Saxeboze Ar'Sol: Still its not easy if i hit 80-160 with sd :S
22:07 Saxeboze Ar'Sol: Didnt had p bolts on myself
22:07 Saxeboze Ar'Sol: Next time i will
22:07 Noiseer: SELL CROWN ARMOR,CRUSADER HELMET <AB>
22:07 Betefado: -.-
22:07 Tegax: give me 10k
22:07 Tegax: man
22:07 Tegax: fats
22:07 Betefado: Tell me what i have done except of overbid
22:07 Tegax: faST
22:07 Saxeboze Ar'Sol: kobieta lekkich obyczajówa Tegax
22:07 Betefado: Tell me what i have done except of overbid!!
22:07 Saxeboze Ar'Sol: Nothing
22:08 Saxeboze Ar'Sol: But i dont like when someone is that stupid to overbid me
22:08 Betefado: Then 12k is enough!!
22:08 Saxeboze Ar'Sol: You paid Tegax for nothing not me
22:08 Betefado: I have pay 46k to wanted
22:09 Betefado: :(
22:09 Tegax: ok
22:09 Tegax: listen
22:09 Tegax: i dont want money form you
22:09 Tegax: but u must overbid him house
22:09 Saxeboze Ar'Sol: LoL You dont know the word
22:09 Tegax: my english is so bad-.-
22:09 Saxeboze Ar'Sol: Write it on me
22:09 Saxeboze Ar'Sol: Just
22:09 Saxeboze Ar'Sol: Youve got 24 h
22:09 Betefado: I dont understand
22:09 Tegax: give him your house
22:09 Saxeboze Ar'Sol: Take all items
22:09 Tegax: u have 24 hours
22:09 Saxeboze Ar'Sol: And give it empty
22:09 Betefado: i bought house 20k
22:10 Betefado: I remember
22:10 Betefado: I didnt overbid u
22:10 Tegax: so u lost it
22:10 Tegax: and u be free
22:10 Tegax: bye
22:10 Tegax: hunted
Dużo tego ale Tegax super operuje angielskim -.- Noob zajechany z Saxeboze... ;/
Pamietaj ze frajerom sie nie placi, Ja nigdy nie placilem i nie zaplace ;)
Yo Tegax
09-06-2006, 02:54
FAke,Fake,Fake,Fake : ) i pomyśleć że wam sie tyle tego chciało pisać :D . Szczerze to mam dość noobków piszących te shity na forum. Nosso ty nie zaplacisz nigdy bo nie masz nawet czym, no chyba ze umówimy sie gdzie na stacji paliw w męskim kibelku i wynajme ci pana d otowarzystwa.. co ty na to? Moze bys zarobil pare ojro :) chodź wątpie ^^.
Niech was Cors błogosławi dzieci moje :* :baby:
Cors ja nie potrafie krasc bo mnie mamusia tego nie nauczyła w przeciwienstwie do Ciebie, ty za to jestes kompletnym nieudacznikiem i tracisz jak noob 500k, wyplacasz sie a potem zas dolaczasz do wojny <cio to ma byc ? >
frances111
09-06-2006, 07:46
Cors ja nie potrafie krasc bo mnie mamusia tego nie nauczyła w przeciwienstwie do Ciebie, ty za to jestes kompletnym nieudacznikiem i tracisz jak noob 500k, wyplacasz sie a potem zas dolaczasz do wojny <cio to ma byc ? >
Hahuahauha, a kto kurwa latal po kopalniach i okradal bogu ducha winnych ludzi? Pomysl zanim cos napiszesz bo kazdy wie jak jest, sam sie nawet w tym temacie chwaliles jaki to ty pro jestes w tym fachu.
lord kula
09-06-2006, 08:07
Tegax dla ciebie cioto wszystko(postać na allegro,rozmowa) to fake??...lol!
Buko Elan
09-06-2006, 08:48
Pamietaj ze frajerom sie nie placi, Ja nigdy nie placilem i nie zaplace ;)
Popieram Cie w zupelnosci ;)
Ja tez nigdy nie placinem i nie zaplace^^
Twoj Nocny Koszmar
09-06-2006, 10:57
TegAX oszukujesz sie sam siebie....
lord kula
09-06-2006, 11:38
TegAX oszukujesz sie sam siebie....
Popieram^^
:p
Jun 09 2006, 12:41:44 CET Killed at Level 29 by Helixiz Archimende
nie ma to jak pa ;s
poszlo b robe k u r w a
Yo Tegax
09-06-2006, 13:43
Jun 09 2006, 12:41:44 CET Killed at Level 29 by Helixiz Archimende
nie ma to jak pa ;s
poszlo b robe k u r w a
Szykuj dla mnie bohy ^^ .
Co do reszty to jestescie kupa frajerow placzących na forum , wiem prawda boli i zapewne zaraz mnie styracie ale to po mnie spływa ,oszczerstwa z ust 10-latkow.
Raul de Azura
09-06-2006, 15:30
Co do reszty to jestescie kupa frajerow placzących na forum , wiem prawda boli i zapewne zaraz mnie styracie ale to po mnie spływa ,oszczerstwa z ust 10-latkow.
sie kiedys doigrasz zobaczysz. myslisz sobie ze kim ty tu jestes zeby z textem "szykuj dla mnie bohy" wyskakiwac? jestes nikim a uwazasz sie za niewiem kogo. do tego to Ty najwiecej bzdetow na forum piszesz i myslisz ze ktos sie nad nimi zastanawia. gowno prawda, nikt tych bzdetow nie czyta i sie na pewno toba nie przejmuje. nara lamusie
Yo Tegax
09-06-2006, 15:33
sie kiedys doigrasz zobaczysz. myslisz sobie ze kim ty tu jestes zeby z textem "szykuj dla mnie bohy" wyskakiwac? jestes nikim a uwazasz sie za niewiem kogo. do tego to Ty najwiecej bzdetow na forum piszesz i myslisz ze ktos sie nad nimi zastanawia. gowno prawda, nikt tych bzdetow nie czyta i sie na pewno toba nie przejmuje. nara lamusie
Znalazł sie jeden lamus który przeczytal, zkad ja to wiedzialem ze akurat ty bedziesz to czytal lamko :D
Widzę tu pewną rozbierzność... ^^ Szybko nauczyłeś się kraść. Brawa dla ciebie buraku. Jesteś lapsem jakich mało w Wanted. Paru kolesi znam stamtąd i to równi goście. Ty do nich nie należysz... xD
Btw... do mnie też zaraz zarzucisz textem "dawaj bohy"?
Yo Tegax
09-06-2006, 15:55
Lord~
Synu to ty chyba rześ sie z głupim na rozum pozamieniał. Po co mam brac od ciebie bohy jak ja wole cie zabic :)
Ojejku jejku Tegax pekuje AAAAA!!
armagedion B)
Tegax zabic sobie możesz muche na parapecie bo ci okno osra.
Na azurze,jesteś dla graczy zlodziejem.Jak ci się nie chce czytac forum to nie czytaj.Uważasz się za mądrego,wspaniałego,a tu się z ciebie śmieją huahahah.Głupi jesteś i tyle.Złodziej!Złodziej kto to? To Tegax.
Macie ludzie swoje wanted,za czasów wojny wiekszość ludzi na azurze byli za Wanted,przejechali się.Mówiliście,ze ze Szwedami grać nie darady a z wanted da rade?.Wanted róbcie dalej PA wykurzcie wszystkich z azury.
chyba cie po je ba ło. jakbym mial bohy to bym mu uciekl ;] poza tym idz se pozabijaj wyzsze lvle a nie napier dalasz kogos kto ma nizszy lvl od ciebie -.-
frances111
09-06-2006, 16:59
Tegax pozdrow twoich kumpli po fachu: amenhotepa, grimma, gammblera i kilku innych.
Generalnie narazie na azurze ciezko sie gra, bo część łonted robi powerabusing. Trzeba uwazac na te kilka osob.
FAke,Fake,Fake,Fake : ) i pomyśleć że wam sie tyle tego chciało pisać :D . Szczerze to mam dość noobków piszących te shity na forum. Nosso ty nie zaplacisz nigdy bo nie masz nawet czym, no chyba ze umówimy sie gdzie na stacji paliw w męskim kibelku i wynajme ci pana d otowarzystwa.. co ty na to? Moze bys zarobil pare ojro :) chodź wątpie ^^.
Niech was Cors błogosławi dzieci moje :* :baby:
Tegax po 1. ja nie zarabiam w taki sposób jak Ty, sorry ale ten zawód nie jest dla każdego, trzeba mieć to we krwi. Jesteś jedną z nielicznych osób która w ów zawodzie sprawuje sie wzorowo. Moje Gratulacje!
A to czy ja zapłace, mam czym, już o to sie noe bój. Ale wiedz że prędzej zapłacisz Ty niż ja ;).
Ty nie potrafisz kraść, to fakt. Jesteś wielkim nieudacznikiem, przykro mi.
Kraść nie potrafisz ale się uczysz i masz w tym dobre wyniki. Jesteś postrzegany jako jeden z największych egoistów na Azurze. Totalne zero.~
chyba cie po je ba ło. jakbym mial bohy to bym mu uciekl ;] poza tym idz se pozabijaj wyzsze lvle a nie napier dalasz kogos kto ma nizszy lvl od ciebie -.-
Bez bota ten szczylek jest nikim.
Cors Ent
09-06-2006, 17:27
Tegax ma jakis kompleks
siedzi w chacie, klepie ludzi co maja 50 lvli mniej i rozpisuje sie elaboratami na forum jak to " ja ku**** ownuje "
tylko czy kogos to wogle obchodzi? skonczysz tak ze bedziesz probowal nie od tego sciagnac te smieszne 13k od kogo trzeba i bedzie " minavand boom, tegax plum "
edit - abusowac tez trzeba umiec - jak tobie sie chce za marnych 13k chce rozwodzic godzine albo i wiecej to nawet dobry pa nie jestes. te 500k a nawet 2x tyle sciagnolem z samych " wantedo przydupasow " za czasow vision - i notabene nie takimi textami. ale mnie krasc uczyli najlepsi - cmok drazik :* :)
jak dla mnie to rownie dobrze moglbys tamtemu gosciowi pisac " plx c armor-me need cash" jak to co w logu na forum
Lord~
Synu to ty chyba rześ sie z głupim na rozum pozamieniał. Po co mam brac od ciebie bohy jak ja wole cie zabic
Łoo... plx dont kill me! xD
Po pierwsze nie mów do mnie synu, bo możesz zwracać się do mnie conajwyżej "mój mentorze"...
Po drugie pisze się ŻEŚ.
Po trzecie jesteś taką ciotą, że jedyne co mogłoby ci pomóc mnie zabić to 40lv więcej (pewnie jeszcze szykowałbyś całą krucjatę przeciwko mnie, bo sam sobie nie poradzisz).
Po czwarte mam 64 knighta na Saphirze. Nie gram już na Azurze. ^^ Loguję się raz w tygodniu, żeby pogadać ze starymi znajomymi. Cóż... życzę szczęścia w polowaniu na mnie. xD
Ech... Nie ma nic gorszego, niż groźba od takiego Bossa Tibijskiego jak ty, który do tego ma problemy z ortografią. ;)
Yo Tegax
09-06-2006, 21:24
Tegax zabic sobie możesz muche na parapecie bo ci okno osra.
Na azurze,jesteś dla graczy zlodziejem.Jak ci się nie chce czytac forum to nie czytaj.Uważasz się za mądrego,wspaniałego,a tu się z ciebie śmieją huahahah.Głupi jesteś i tyle.Złodziej!Złodziej kto to? To Tegax.
Macie ludzie swoje wanted,za czasów wojny wiekszość ludzi na azurze byli za Wanted,przejechali się.Mówiliście,ze ze Szwedami grać nie darady a z wanted da rade?.Wanted róbcie dalej PA wykurzcie wszystkich z azury.
Bełkot,bełkot,bełkot,bełkot.... więcej błedów sie niedało zrobić ?
Cors przećpany szczupaczku uważaj na siebie w Poznaniu ^^. reszte ludzi zlewam totalnie,ciągle to samo...aaaa tegax ukradl mi arma na którego zbieralem 2 miesiące siedząc na Trolach w ab. Nosso mowiła Ci mamusia jak bardzo jestes porytym dzieckiem? Wd mnie to nosskowi do inkubatora podłączyli kilka tysiecy woltów . Ludzie jestescie daremni, jak juz abusuje ludzi to tylko tych nieudacznikow ktorzy mysla ze jak wymazali sobie dopisek Pro by Shanoz lub Cors Ent to bedzie to im zapomniane. Jak kiedys powiedziano " Za błędy sie płaci. Dajcie mi osobe która zabusowalem bez przyczyny. Reszta drągali i dzieci piszacych na tym forum z elementarzem w ręce jest dla mnie nikim. Dzedzaj ja sram na Ciebie waste unj, graj graj seobie tym najcikiem, PA było i bedzie wszedzie to nieodłączna czesc tez gry frajerzyyyyy! Mamusi tez sie skarżyles?
Tegax ośle pokaż mi jakiś błąd z mojej strony i wez przeczytaj sobie twój ostatni post i tam znajdziesz błedy!.Ode mnie najwyżej możesz się nauczyć pisać.
Zaplacilem ,poszlem na kope i odrobilem to w 10 minut w stylu SHANOZA tzn wiecie mw i "PAY BOH OR DIE"
Cors ja nie potrafie krasc
<10 znaków>
Yo Tegax
10-06-2006, 00:48
<10 znaków>
Gardze tobą......
i po co te nerwy???
Jezeli chodzi o przeciwnikow Wanted to pisanie tutaj to nawet nie chwytanie sie brzytwy bo forum w niczym nie pomaga, mozna tylko pobluzgac co i tak nic nie zmieni.
Wanted jest juz teraz na tyle silne ze nic im nie jest w tanie zaszkodzic, nawet gdybyscie napisali tutaj cały epos.
Prawem silniejszego jest ze robi co mu sie podoba(mowie rzecz jasna o grze).
W zwiazku z tym Tegax, czy ktokolwiek inny moze sobie abusowac, albo pekowac do woli, bo Wy mu tego nie zabronicie:)
A co do zwolennikow Wanted to mysle ze odpowiadanie na te "zaczepki" jest bezcelowe, no chyba ze brak wam utarczek slownych w tak zwanym RL.
pozdro
~kan/kakburk
Hmm...wiesz jakos trudno mi zrozumiec dlaczego napisales ze CAŁE Wanted robi PA, niestety nie zgodzę sie z tobą :)
A co do czasów kiedy Szwedzi mieli okres przewagi na Azurze to wcale nie sadze czy bylo tak dobrze, ale pamietam ze kazdy chcial zeby wanted wrocilo. Teraz nie potrafie ocenic czy lepiej bylo kiedys czy teraz poniewaz sam jestem w Wanted. Więc nie mi tu oceniać :)
@up
"Jak juz sie dostaniesz miedzy wrony musisz krakac jak one"
Raul de Azura
10-06-2006, 09:33
Hmm...wiesz jakos trudno mi zrozumiec dlaczego napisales ze CAŁE Wanted robi PA, niestety nie zgodzę sie z tobą :)
A co do czasów kiedy Szwedzi mieli okres przewagi na Azurze to wcale nie sadze czy bylo tak dobrze, ale pamietam ze kazdy chcial zeby wanted wrocilo. Teraz nie potrafie ocenic czy lepiej bylo kiedys czy teraz poniewaz sam jestem w Wanted. Więc nie mi tu oceniać :)
@up
Chyba nie jestes do konca poinformowany ale nie kazdy chcial, zeby wanted wrocilo...
Huhua Witam pana Corsa enta ktory wg. mnie nie powinien udzielac sie na tym forum... wkoncu pan (srry na pana trzeba miec wyglad i pieniadze <lol>) jakos dziwnym trafem znalazl sie po stronie szwedow o ile jescze tam nie jestes -.- moze za bardzo nie wiem kto i z kim jest razem... ale czasem sie loguje i gadam z kumplami o takim LOLU jak ty 3maj sie naab
Cors Ent
10-06-2006, 12:33
Chyba nie jestes do konca poinformowany ale nie kazdy chcial, zeby wanted wrocilo...
DOF chciał - to wystarczyło
@up jestes zalosny - sam piszesz ze nie wiesz co sie dzieje na serwerze ale swoje 3 grosze + bluzg musiales zamiescic - gz & gj
@tegax - to nie ty gardzisz nim - to cale forum gardzi toba
edit - kakburk is teh shit :)
Jun 10 2006, 13:38:36 CET Killed at Level 28 by Omega malvado
;S
tak dalej panowie.
-.- c h u j wszystkim power abuser`om w dupe
Yo Tegax
10-06-2006, 15:02
SZYDERA ! CORS NADAL WYPISUJE BZDURY , MOŻE TO GO DOWARTOŚCIUJE ^^. Słyszałem cors ze na RL jesteś zamkniętym w sobie małym corsikiem , a na forum odkrywasz swoje drugie JAAAA.
Cors Ent
10-06-2006, 16:21
oj teraz to mi pojechales, zaraz sie rozplacze
tylko pojazdu po moich rodzicach brakuje - to by juz wogle bylo 100% w twoim stylu
Tegax, jak ktoś może uwierzyć, że masz więcej, niz 10 lat, jeśli piszesz "poszłem"? :)
@Citek
Widzisz, tu właśnie wychodzi różnica poziomu między DoF a Wanted- my mamy jednego, dwóch członków, którym ktoś kiedykolwiek zarzucił PA, wy macie jednego, dwóch, którzy MOŻE tego nie robią.
Twoj Nocny Koszmar
10-06-2006, 17:36
Tegax ciekawe co Ty zrobisz jak wtrakcie twojego "zarabiania" wpadnie po ciebie z 4,5 sorcow na 50-70lvl i poleci w ciebie "szlaczek" sd.... myslisz ze tak trudno sie zebrac?;> trzeba wiedziec kiedy masz duzo itemkow w bp ^^:p
bym zapomniał........
szykuj bohy :s
Yo Tegax
10-06-2006, 18:01
Tegax ciekawe co Ty zrobisz jak wtrakcie twojego "zarabiania" wpadnie po ciebie z 4,5 sorcow na 50-70lvl i poleci w ciebie "szlaczek" sd.... myslisz ze tak trudno sie zebrac?;> trzeba wiedziec kiedy masz duzo itemkow w bp ^^:p
bym zapomniał........
szykuj bohy :s
Buahahahha ^^ Stary śnić każdy może : ) . Tak czytam co omnie piszecie i bawi mnie to ,piszcie wiecej lubie czytac te wasze dowcipy ^^.
W tym problem,że dedniesz tegaxa,to on zaraz sie rozpisze do Wanted,że go za nic ktoś zabił.Ale napewno trochu ludziom w Wanted sie nie podoba to co Tegax robi,więc ten się smieje kto się smieje ostatni.
Gardze tobą......
A po rodzicach mi nie pojechałeś? Zawiodłeś mnie kolego :(
Buahahahha ^^ Stary śnić każdy może : ) . Tak czytam co omnie piszecie i bawi mnie to ,piszcie wiecej lubie czytac te wasze dowcipy ^^.
A ja z niesmakiem czytam twoje próby napisania poprawnego zdania.
W tym problem,że dedniesz tegaxa,to on zaraz sie rozpisze do Wanted,że go za nic ktoś zabił.Ale napewno trochu ludziom w Wanted sie nie podoba to co Tegax robi,więc ten się smieje kto się smieje ostatni.
Lepiej go nie zbijać. Po tak trudnym przeżyciu jego posty będą wyglądać mniejwięcej tak "chrrgregrgrgz!!!! ^^^^ uahaauhau chu asdsrdsdfdf!^^^^^^"
Piotrek~
10-06-2006, 21:14
Tegax musi sie gdzies wyzyc po kazdym dniu =(
nie dość, że gubi sie w swoich zeznaniach to jeszcze jezdzi po kazdym na prawo i lewo, nie wroze mu dlugiej kariery.
Twoj Nocny Koszmar
10-06-2006, 22:01
Tegax , pamietasz jak mowiles ze sie z reguły usuwa zrodło problemu ? Problem w tym ze ty stanowisz problem a wiec trzeba cie usunac... :baby:
Czytam to forum, wszystko ladnie pieknie a tu .... (tegax). Przeproś wszystkich, których obraziłeś i wyjdz... B)
@up
zgodze sie z Tobą.. jak szewdzi mieli kontrole nad azura nie dało sie grac- sam padłem ofiara pa przez Tana i Nez~~ i tylko czekałem az wanted wroci- wrocili na swieta i było spokojnie juz. Całe wanted nie robi PA ale nieliczni robią.
----------------------------------------------------------------------------
Co do Tegaxa to nieznam go dobrze, moze gadałem znim ze 2x.Nie widzialem zeby robił PA ani na tibi nie slyszałem ale jezeli tyle osob o tym pisze to musi byc cos w tym...
----------------------------------------------------------------------------
PA np. robi Adam Zielee ktory mysli ze mu wszystko wolno bo zna Dalipiego... wiem to bo 2x na moich noob charach spotkałem sie znim , nie padł nie dlatego ze zna Dalipiego tylko dlategoze Besih porposiła mnie zebym go zostawił...
(widze ze padłes... nalezalo Ci sie ale to nie ja....z tego typa co cie dednol miesiac temu mi k legi spadly ;p)
-----------------------------------------------------------------------------
a to jakis typ co ma cos do mnie i sie boi pokazac twarzy:
17:18 Armo Smas: wspierales zlego czlowieka
17:19 Armo Smas: drazharma byles w wanted akademy teraz tym smiesznym knigtem garsz
17:20 Armo Smas: mam 2 postulaty pierwsze nie w*******aj sie w forum tibia.pl a drugie uson konto mioduch czekam tydzien
• • • •
23:59 Doktorek Archie: stary dostales postulaty
00:00 Doktorek Archie: masz sie nie udzielac na tibia.pl
00:00 Doktorek Archie: i masz zlikwidowac
00:00 Doktorek Archie: mioducha
00:00 Doktorek Archie: nie ma prawa byc takiego chara
00:00 Doktorek Archie: wiesz za co
00:03 Mioduch: powiedz kim jestes to pogadamy a teraz s*******aj
------------------------------------------------------------------------
Mioduch ale przekształcasz oj Mioduch,Mioduch.Widzę,że juz masz zle sny;p
Po pierwsze jak juz pokazujesz rozmowe to bys cala poakzal a te ostatnie 00:03 Mioduch: powiedz kim jestes to pogadamy a teraz s*******aj,wyssane z palca.Rozmowa byla inna.Ty pierwszy napisales do doktorka ze ma ci oddac jakies 5k:p.On sie z toba zabawil i chial cie wystraszyc i widac udalo mu sie a ten ten 1 typ mi sie wydaje ze nie zartowal.Nie przesadzaj!!.Akurat w wanted akademy nic nie zrobiłes na korzysc wanted kto by cie scigal?Uhaha chyba masz marzenia.
@down
To jak nie wiesz to sie nie wpe..... . To nie bedziesz miec problemow
tak ja to widze , kazdy moze miec inne zdanie , co nie ?;p
to moj kumpel do niego napisał ja niewiedzaqłem oco w tym chodzi:s
tyle z tej rozmowy mam ;p
lord kula
11-06-2006, 00:05
Tegax nie kozacz tak, bo ty nawet z ue byś nie trafil-.-
frances111
11-06-2006, 00:33
Tegax nie kozacz tak, bo ty nawet z ue byś nie trafil-.-
No i co z tego ze by nie trafil? Zamilcz prosze.
pozdrawiam
Tegax wez nie kozacz bo ty nawet nie umiesz napisac (poszlem) a pisze sie poszedlem...Jesli chodzi o ciebie bo piszesz ze ktos by nie trafil z UE , to kazdy glupi to potrafi a ty chyba chcesz sie pochawalic tym ze masz sorca powyzej 60 lvl .Heh chcialem ci powiedziec ze lvl sie nie liczy tylko to jak kto umie grac sorcem i to jaki masz m lvl bo widze ze jezeli chodzi o ciebie to jestes slabiutki .Nawet Kruchy Mag cie wyciana.....No Comment !!!!
Oj tegus wez lepiej sie za swoja dupe i nie obrazaj innych ani im nie mow jak oni maja grac...A gdzie twoja Buntowniczka zarana piczka.?? chyba miala haka no nie ? buahahhahaaha...narescie ..
bye...bye... all !!!! Pozdro dla all Poznania. !!!
:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):) :):):):):)
Mam pytanie do Corsa !!!! dlaczego zdeleytowales postac ? bo jesli chcez powiedziec ze juz nie grasz to nikt w to nie uwiezy.za 1 miesiac albo za 2 ale potac predzej czy puzniej oddeleytujesz bo ty i tibia........
A tak wogle to ciagle cie widze jak siedziz na forum itd... ty juz z tego nie wyjdzesz taj jak np.Jameha. :):):) bye..bye...
Tegax wez nie kozacz bo ty nawet nie umiesz napisac (poszlem) a pisze sie poszedlem...Jesli chodzi o ciebie bo piszesz ze ktos by nie trafil z UE , to kazdy glupi to potrafi a ty chyba chcesz sie pochawalic tym ze masz sorca powyzej 60 lvl .Heh chcialem ci powiedziec ze lvl sie nie liczy tylko to jak kto umie grac sorcem i to jaki masz m lvl bo widze ze jezeli chodzi o ciebie to jestes slabiutki .Nawet Kruchy Mag cie wyciana.....No Comment !!!!
Oj tegus wez lepiej sie za swoja dupe i nie obrazaj innych ani im nie mow jak oni maja grac...A gdzie twoja Buntowniczka zarana piczka.?? chyba miala haka no nie ? buahahhahaaha...narescie ..
co Ty masz do Buntowniczki ****u? Jak cos masz do Tgaxa to pisz do niego a nie sie przy*******asz do kogos kto jest niewinny.Ciekawe co Ty bys zrobil jak bys z 60 na 20 spadl frajerze.Debil....
Lubie Buntowniczke i lubiłem jej manaski na guardy podrzucac :(
Cors Ent
11-06-2006, 01:53
jutro konczy mi sie pacc, Corsem i tak juz grac nie bede bo bycie szarakiem mnie nie bawi - wszystko albo nic
domek jutro idzie dla pixi, kase rozdam wtajemiczonym a char pod delete.
ja nie gram juz od dluzszego czasu - to nie jest nalog czy cos. gralem bo mialem zabawe z tego -teraz juz nie mam to nie gram i tyle
a na forum zagladam bo zawsze sie mozna posmiac jak sie czyta ze tegax ktory nigdy sie w bitwie nie pokazal pisze jakim to wielkim jest evul fighterem.
@up
DoF jak miało władze.. nikt się wtedy nie skarzyl ze ktos robi PA. U nas nie bylo to popierane, wrecz przeciwnie. Inaczej jest z Wanted. Ale coz, Azura cche Wanted, bbeda mieli Wanted :) Ciekaw jestem jak dlugo
Yo Tegax
11-06-2006, 02:57
Po pierwsze kolego... ja nie pisałem zeby ktokolwiek nie trafiał z UE matole, czytaj uwaznie posty powyzsze !
Po drugie odczep sie od Buntowniczki ty uszatku brzydki.Jest tak ze hackli ja i nie ma zamiaru dalej grac,ale ona to nie ty , ty bys pewnie w tej chwili mial pokój zalany łzami i bys sral pod siebie.
Po trzecie evul fighter obije Ci ryj w Poznaniu juz niedługo ,jesli tylko bedziesz mial odwage sie spotkac ;) aha "zarana piczka" jest twoja mamcia : )
Yo Tegax
11-06-2006, 02:59
jutro konczy mi sie pacc, Corsem i tak juz grac nie bede bo bycie szarakiem mnie nie bawi - wszystko albo nic
domek jutro idzie dla pixi, kase rozdam wtajemiczonym a char pod delete.
ja nie gram juz od dluzszego czasu - to nie jest nalog czy cos. gralem bo mialem zabawe z tego -teraz juz nie mam to nie gram i tyle
a na forum zagladam bo zawsze sie mozna posmiac jak sie czyta ze tegax ktory nigdy sie w bitwie nie pokazal pisze jakim to wielkim jest evul fighterem.
Hahahahah nigdy sie nie pokazalem? Jak sie ma oczy w dup** to sie wielu rzeczy nie widzi : ) Corsik odgarnij ten brud z oczy i wiele wiecej bedziesz widzial
Hahahahah nigdy sie nie pokazalem? Jak sie ma oczy w dup** to sie wielu rzeczy nie widzi : ) Corsik odgarnij ten brud z oczy i wiele wiecej bedziesz widzial
Wiesz Tegaxiku, widziano Cię wtedy na open battle koło Carlin. Wtedy padłeś pamiętasz? Padłeś jak noob bo Ci bot padł. To będzie niezapomniany wyczyn :)
frances111
11-06-2006, 06:13
Zaczyna sie :)
Coldman
Guild membership: Shadow of the Wanted Academy
Jun 09 2006, 23:25:34 CET Killed at Level 51 by Grimm
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.