Pokaż pełną wersje : Wojna i wydarzenia z serwera
Stron :
1
2
3
4
5
6
7
8
[
9]
10
11
12
13
14
15
mechatronik 2
12-08-2006, 01:10
Prowokacja? Czy może zwykła głupota?
Podałeś joining date! Pozwolę sobie to sprostować:
Clerick of Equlibrium - Aug 04 2006, 10:46:00 CEST
Ander'sonia - Jul 26 2006, 11:00:32 CEST
Pirydion - Aug 11 2006, 21:13:48 CEST
Sherd Xaeth - Jul 29 2006, 20:36:05 CEST
Vlosman - Aug 11 2006, 19:39:36 CEST
TO są LAST LOGIN'y... To co Ty podałeś było JOINING DATE...
No Remorse już nie ma - jakieś wątpliwości?
Chyba że w te 6 dni uda się "Klerykowi" znaleźć vicków... Tylko po co. Kto teraz będzie chciał supportować Wanted, gdy DoF staje się silniejsze z dnia na dzień?
Faktycznie Firanka...przepraszam all za niedopatrzenie fakt podalem bledne dane...dzieki za poprawienie....ale jednak podtrzymuje to co napisalem wczesniej do Clericka nic niemam bo na RL jest z.a.j.e.b.i.s.t.y zioomal powod jego odejscia jest taki saam jak i moj....wiec jego akurat nienajezdzam ale reszta NR czemu nagle zdezerterowali??? przeciez kazdy w opisie mial Hail Wanted 8o 8o a teraz co ani widu ani slychu o nich:evul: :evul: :evul: czyzby odwaga isch opuscila???? Czyzby poszli teraz za odplata 10 k lizac dupy DoF'owi?? bo Ludzie ktozy zostaja na stale w WA,NR i W imowia o tym glosno, ale nie chwalac sie tylko w sensie nie odejda i nie wypra sie pobytu w wyzej wymienionych gildiach sa nazywani lizodupami a wlasnie powinno byc calkiem na odwrot ci co odchodza i placa DoF'owi za mozliwosc grania to sa lizodupy.....:blazen: :blazen: i to ich nalezy sie czepiac:kat: :kat:
Eh, hoy nie przez wojne.... PA zawsze bylo i to bez wzgledu czy jest wojna czy jej niema... A jak chcecie sie wyplakac i pogadac o tym kto, kiedy i przez kogo zostal ofiarom PA prosze, zrobcie sobie zjazd ciot i ofiar losu i sie wyplaczcie sobie w ramionach.
Jakis ty kurwa madry... Jezeli cos nie pasuje Ci w tych postach to idz na dział ,, Uzalanie sie ciot nad tematami ". Ten temat to też wydarzenia z servera, wiec jezeli napisze ktos ze padł ofiarom PA od osoby zamieszanej w wojnie. To jest bardzo na miejscu temat lub to ze gildia która jest zamieszana w wojne <była> sie rozpadła jest tez ciekawe. Wiec jezeli nie masz ochoty czytac, nie czytaj i zamilcz...
Pozdro
Gremb
Mysliciel
12-08-2006, 01:24
Eh, hoy nie przez wojne.... PA zawsze bylo i to bez wzgledu czy jest wojna czy jej niema... A jak chcecie sie wyplakac i pogadac o tym kto, kiedy i przez kogo zostal ofiarom PA prosze, zrobcie sobie zjazd ciot i ofiar losu i sie wyplaczcie sobie w ramionach.
morda brudasie !!!! cos ci nie pasuje to nie czytaj i hu,...... zakala dofu ty pewnie najwiecej uczestniczysz w tej wojne wiedz nie mow mi co moge pisac a co nie
mechatronik
12-08-2006, 01:43
Dobra panie Cors wypisz jakies swieze fragi i postepy w wojnie B) bo ten temat powoli staje sie miejscem do ulzenia sobie i zjechania innych :confused:
Mysliciel
12-08-2006, 02:29
Dobra panie Cors wypisz jakies swieze fragi i postepy w wojnie B) bo ten temat powoli staje sie miejscem do ulzenia sobie i zjechania innych :confused:
hehe co ?? on woli powiedziec ze to nie temat do oglaszania PA hehehe nOOB
Revenor Archimende
Aug 12 2006, 01:53:36 CEST Killed at Level 120 by Jameha
Sathan Bell
12-08-2006, 02:31
Revenor Archimende
I tak zdobylismy next fraga kolega chcial odrobic lvl ;d o jak mi przykro...:evul:
Lord sensej
12-08-2006, 03:36
Revenor Archimende
I tak zdobylismy next fraga kolega chcial odrobic lvl ;d o jak mi przykro...:evul:
Nastepnie zablokowaliscie nam statek do liberty poczeklaiscie az sandra straci pzta nastepnie walneliscie m walle zebysmy was w biegu chyba niesicgneli po czym uciekliscie do dp!! GRATZ walecznosci.
Co do tego SMiecia mioducha ten czlowiek jest dla mnie nikim mam o nim najgorsze zdanie jakie mozna miec nie chcialem go ujebac zixid zszedl i wyjebal sdka nie wiem po co ale mi to wisi ja UJ nie zlapelm. Ty mioduch nie pograsz gwarantuje ci to ;] Pozatym ciesze sie ze przejales sie tym dedem na tyle ze wystawiasz ssy i placzesz na forum ;] Z tego sie ciesze.
Co do walecznosci DoFu czy to nie jest godne pozalowania ? Sandra zlapala pzta po czym DoF bloczyl nam statek zebysmy przypadkiem niewyszli i nieroz@@@@@@ was w pyl? DNO. Bocicie sie walczyc? Wytlumaczcie mi dlaczego blowaliscie statek tak niepewnie sie cuzjecie majac prawie wszystkich sorcow online ?
Pzdr
Sensej
up
padlo pytanie "walczymy czy idziemy spac?"
wiekszosc stwierdzila ze spiaca jest wiec przeczekalismy pz sandry i poszlismy do dp, w ktorym sie wylogowalismy aby walnac sie do lozka
dobranoc ;)
@Lord sensej
Dobra taktyka czatowaliscie do 2 w nocy i nic wam to nie dalo :) a my frag do przodu 8o jakbysmmy mieli jakis knightow to bysmy was znowu zniszczyli :)
17:3 dla nas, a wy juz 1kk albo wiecej w plecy zobaczymy niedlugo co bedzie bo draz wam kasy nie da.
HuahHauhaAuhAHuahAuahua!!
Przypuszczam ze odpowiedz bedzie brzmiala "Odpie..rdol sie odemnie idz robic PA"
Cors Ent
12-08-2006, 07:25
Nastepnie zablokowaliscie nam statek do liberty poczeklaiscie az sandra straci pzta nastepnie walneliscie m walle zebysmy was w biegu chyba niesicgneli po czym uciekliscie do dp!! GRATZ walecznosci.
Co do tego SMiecia mioducha ten czlowiek jest dla mnie nikim mam o nim najgorsze zdanie jakie mozna miec nie chcialem go uuwielbiam jeść bananyac zixid zszedl i wyuwielbiam jeść bananyal sdka nie wiem po co ale mi to wisi ja UJ nie zlapelm. Ty mioduch nie pograsz gwarantuje ci to ;] Pozatym ciesze sie ze przejales sie tym dedem na tyle ze wystawiasz ssy i placzesz na forum ;] Z tego sie ciesze.
Co do walecznosci DoFu czy to nie jest godne pozalowania ? Sandra zlapala pzta po czym DoF bloczyl nam statek zebysmy przypadkiem niewyszli i nieroz@@@@@@ was w pyl? DNO. Bocicie sie walczyc? Wytlumaczcie mi dlaczego blowaliscie statek tak niepewnie sie cuzjecie majac prawie wszystkich sorcow online ?
Pzdr
Sensej
Kazda taktyka jest jeśli jest skuteczna.
Miarą skutecznosci Dofowej taktyki niech beda wojenne fragi - a nie dane wanted mozliwosci na odkucie sie - poniewaz paradoksalnie byłby to oksymoron nie sadzisz Sensej?
mnie osobiscie nie było na akcji bo juz koło 19 sie zwinołem wogle z chaty i poszedłem na impreze - podejrzewam ze duzo osob z dof w nocy z piatku na sobote - czyli najlepszej nocy tygodnia na imprezowanie nie było
skoro wanted jest takie hardcorowe ze zamiast isc pobalowac wolicie stac wszyscy i czekac az ktos z dof zrobi pz to gratuluje wytrwalosci - ja wole isc zaimprezowac
w kazdym razie co z tego ze zablokowali? akurat wy w wanted po tych parych waszych idiotycznych i nieudolnych probach wciagniecia nas w trapy nie jestescie osobami ktora moga takie rzeczy komentowac i wyzywac.
Nie wiem jak ty Sensej ale mimo tego ze generalnie ci co ze mna walczyli (draz kiedys rowniez) wiedza ze nigdy nie mialem oporów i obaw zeby isc walczyc. W Vision i Dof nie raz to co ja nazywałem "swoja walczenoscia" oni nazywali "corsowa lekkomyslnoscia" ale nie jestem na tyle glupi zeby podejmowac battle i stracic 6 osob w kuriozalnej walce nie majac gotowej gildi- jak wanted w ven
i mało tego - pol godziny po masakrze 6-0 przyjsc z "kontrą" i stracic kolejnych 2 x po 100lvl + ludzi
nazywaj to brakiem odwagi Sensej jak chcesz - dla mnie to jest roznica miedzy odwaga a czysta głupota
sensejowa odwaga czy nie odwaga, dofowa głupota czy rozwaga
fakt jest faktem ze revenor zaliczył glebe a wy znow nic nie mogliscie na to poradzic.
teraz ogolna moja analiza "rezultatów" działan wojennych
Zgony po stronie wanted wynikaja z nie funkcjonowania ich zgrania jako zespołu, z braku kordynacji w walce, slabego dowodzenia na polu walki, niekonsekwencji w podejmowanych dzialaniach i w koncu lepszego ogolnego pvp Dofu.
komentujac 3 fragi w dof - Immoral zrobil sobie pz jak nie bylo nikogo z dof na vent - no ewidentny blad jednostki, to co Yavimava odstawil na poh jest dla mnie do dzis zagadka w kazdym razie to rowniez wyskok pojedynczej osoby,
Radzikk niestety nie wszedl na Vent w czasie jak expil i kiedy zostal trapniety, nie mogl wiec slyszec naszych ostrzezen i wezwac pomocy keidy zostal trapniety. - bledy bledy bledy - ale bledy pojedynczych ludzi - a nie lamerstwo Dof jako druzyny
zaraz pewnie Wanted napisze ze plote bzdury i wanted jest pro, ma boskie pvp i jeszce sie o tym przekonamy - ok - ale najpierw pokarzcie ze jestescie super cacy a potem o tym piszcie
bo jak narazie to duzo piszecie a mało z tego wynika w tibia
16-3 od czasu "powrotu" dof mówi samo za siebie
Dziub'ek
12-08-2006, 09:29
Ja mam pytanie co to jest vent~ mowicie duzo o tym a ja nie wiem co to jest... z tego co przypuszczam i wywnioskowalem z tego co mowicie nie jest to guild chat, wiec co??
zeus1985
12-08-2006, 09:32
Co do tego SMiecia mioducha ten czlowiek jest dla mnie nikim mam o nim najgorsze zdanie jakie mozna miec nie chcialem go uuwielbiam jeść bananyac zixid zszedl i wyuwielbiam jeść bananyal sdka nie wiem po co ale mi to wisi ja UJ nie zlapelm. Ty mioduch nie pograsz gwarantuje ci to ;] Pozatym ciesze sie ze przejales sie tym dedem na tyle ze wystawiasz ssy i placzesz na forum ;] Z tego sie ciesze.
Pzdr
Sensej
@Lord Sensej
Zacznijmy od tego, że aby walczyć na otwartej przestrzeni potrzeba w miare wyrównanego składu po obu stronach, w tym przypadku takiego nie było. Był jeden battleground o wyrównanych składach i co? Roznieśliśmy Was w pył, i nie mów mi tutaj człowieczku o ucieczce, bo uciekać z pola bitwy to najlepiej potrafi jeden z Waszych dowódców: Urbexx ( logoutstyle ), o reszcie nie wspomne. Szkoda że nie było Cie wtedy w Venore, to może byś padł od Naszych SDków.
Yavi~
Raul de Azura
12-08-2006, 09:59
Pzdr
Sensej
hueheuhue odezwal sie najdzielniejszy z dzielnych, ktory przesuwac ludzi nie umie, zeby z trapa wyjsc. szkoda ze nie moglem uczestniczyc wczoraj ;/ ale co sie odwlecze to nie uciecze xD
A Revenor zasluzyl na jeszcze kilka gleb
Zielona Firanka
12-08-2006, 11:52
@ Ciri the witcher
Coś się nie podoba? Już kilka osób wyjaśniło, że ten temat to WYDARZENIA, nie tylko wojna. Co do PA - nikt tu nie płacze, może tylko Ty płakałeś jak Draz ubił Cię a byłeś neutralny. Teraz dołączyłeś do DoF i psujesz im opinię próbując być "super hiper extra mądry".
@ Frags
Gratz dla DoF'u!
@ taktyka.. & sensej
Tak jak Cors napisał, każda taktyka jest dobra, jeśli jest. Ludzie, szczególnie z Wanted, nie wiecie że człowiekowi potrzebny jest sen? Buhehe. Śmiech i żal. Sen jest potrzebą człowieka, więc to chyba normalne, że ludzie z DoF'u czekali na to kiedy Sandrze zniknie PZ... Przynajmniej dobrze to świadczy o nich - są przyjacielscy bo nie zostawiają członka gildii gdy ma "pezeta".
zeus1985
12-08-2006, 12:30
@Xalf
Może odwiedzasz to forum, nie wiem.
Pamiętasz moje słowa? Powiedziałem abyś uważał na siebie bo Wanted nie ma kasy... I niestety miałem racje. Zabili Cie.
@ Dziub`ek- Ventrilo: program służący do porozumiewania się przez micro. Troszke taki małotnący się masowy skype. Sam bawię się tym na free-serwach i jest to bardzo przydatna rzecz (szczególnie podczas multiplayerowych gierek i walk, jak u nas). Ale najwięcej mogą chyba o tym powiedzieć chłopcy z wanted i dof.
@Topic: Dead Xalfa... na tym świecie chyba nie mozna być neutralnym.
@Up: Brak pienionsow chyba nie ma tu nic do rzeczy...
Raul de Azura
12-08-2006, 17:08
Cezarius
Aug 12 2006, 16:21:13 CEST Killed at Level 103 by Urbexx
and by Mysh Hash'Jarash
Yhm?
Jak osądzić akcje w glownej roli z Anarchosem?
Sathan Bell
12-08-2006, 17:25
@ Cors
Male sporostowanie 17:3 o jednego Pizzoludka sie pomysliles...
Ludzie z Wanted padali 16 razy od Dofoludków.
Ale to nie prawda ,żę Wanted zabiło tylko 3 osoby z DoFu...
Sandra Magnus
Jul 18 2006, 20:26:07 CEST Killed at Level 162 by Drazharm
and by Xhue
Cezarius
and by Mysh Hash'Jarash
Dalipi
Aug 06 2006, 13:11:55 CEST Killed at Level 136 by Drazharm
and by Variellain Silret
(Byl wtedy w Wanted ale poszed do DoF najsłabsi odpadaja)
Lehen
Aug 11 2006, 08:15:16 CEST Killed at Level 48 by Exmind
Miter Furax dwa razy(ponad miesiac temu) (raz od draza ,raz od draza i grit-monstera)
Onlly
Jul 18 2006, 20:24:49 CEST Killed at Level 98 by Drazharm
and by Xhue
Tegax (+miesiac temu od draza)
Yavimava
Aug 06 2006, 17:37:26 CEST Killed at Level 127 by Urbexx
and by Dragoholikus
Eler Eowyn
Aug 08 2006, 13:55:41 CEST Killed at Level 57 by Drazharm
Immortal Drozdzik
Aug 03 2006, 14:38:06 CEST Killed at Level 67 by Drazharm
and by Wican
Master Obitalal
Jul 30 2006, 20:18:04 CEST Killed at Level 54 by Revenor Archimende
Aug 07 2006, 17:17:48 CEST Killed at Level 55 by Urbexx
Radzikk
Aug 11 2006, 14:29:20 CEST Killed at Level 109 by Drazharm
:)
Aber Vego
12-08-2006, 17:44
Mam nadzieje ze Dof wygra tą Walke Wanted potrafi Tylko (Gadać) w tym przypadku pisac.Wanted mam nadzieje ze skonczy sie bezprawie zabijanie bez powodu jak taki urbexx stoje przed dp a ten mniee z Explo pytam sie dlaczego a ten Bo ty to Tegax. lol?
Ludzie z Wanted padali 16 razy od Dofoludków.
Ale to nie prawda ,żę Wanted zabiło tylko 3 osoby z DoFu...
Sandra Magnus
Jul 18 2006, 20:26:07 CEST Killed at Level 162 by Drazharm
and by Xhue
Cezarius
and by Mysh Hash'Jarash
Dalipi
Aug 06 2006, 13:11:55 CEST Killed at Level 136 by Drazharm
and by Variellain Silret
(Byl wtedy w Wanted ale poszed do DoF najsłabsi odpadaja)
Lehen
Aug 11 2006, 08:15:16 CEST Killed at Level 48 by Exmind
Miter Furax dwa razy(ponad miesiac temu) (raz od draza ,raz od draza i grit-monstera)
Onlly
Jul 18 2006, 20:24:49 CEST Killed at Level 98 by Drazharm
and by Xhue
Tegax (+miesiac temu od draza)
Yavimava
Aug 06 2006, 17:37:26 CEST Killed at Level 127 by Urbexx
and by Dragoholikus
Eler Eowyn
Aug 08 2006, 13:55:41 CEST Killed at Level 57 by Drazharm
Immortal Drozdzik
Aug 03 2006, 14:38:06 CEST Killed at Level 67 by Drazharm
and by Wican
Master Obitalal
Jul 30 2006, 20:18:04 CEST Killed at Level 54 by Revenor Archimende
Aug 07 2006, 17:17:48 CEST Killed at Level 55 by Urbexx
Radzikk
Aug 11 2006, 14:29:20 CEST Killed at Level 109 by Drazharm
:) Ludzie ktorych wymieniles padli przed naszym powrotem na Azure, ew. nie byli jeszcze w DoF. Cezarius i Dalipi byli nawet czlonkami Wanted :D
A jezeli mielibysmy liczyc wszystkie fragi w tej wojnie, takze te sprzed 26 czy 27 lipca, byloby ~50:50, nie ma sensu tego wypisywac.
Sathan Bell
12-08-2006, 18:51
Exmind [133]: 20k exmind / thais 17:47 Agnass [55]: fuck off bitch
Śmiech na sali
Zielona Firanka
12-08-2006, 19:27
Exmind [133]: 20k exmind / thais 17:47 Agnass [55]: fuck off bitch
Śmiech na sali
Brawo dla gracza: Agnass :D
Zawsze lubię te osoby, które nie dają sobą manipulować, bardzo dobrze ten gracz odpowiedział! :P
Aber Vego
12-08-2006, 19:49
Tagrze popieram
Tagrze popieram
Idz spac dziecko ^^
Jezeli masz pisac takie bzdury... Dobra rada : Zastanów sie nim cos zaspanujesz.
Ludzie ktorych wymieniles padli przed naszym powrotem na Azure, ew. nie byli jeszcze w DoF. Cezarius i Dalipi byli nawet czlonkami Wanted :D
A jezeli mielibysmy liczyc wszystkie fragi w tej wojnie, takze te sprzed 26 czy 27 lipca, byloby ~50:50, nie ma sensu tego wypisywac.
Master O ~ ,Yavimava większość podanych osób padło całkiem nie dawno więc niewiem czego mowisz ,że to było zanim wróciliście na azure...B)
Panda _/
12-08-2006, 22:37
hmmm, i ja wtrące swoje 3 grosze ;) Grając jako neutral grało mi się dobrze, poznałem wielu kumpli itd. gdy wbiłem 49lvl zaczęłem się bawić :) Ubiłem jakiegos 29 eldera i to był noob char nooba z wanted :P I od razu: "pay 20k" ale z depo się nie ruszył! hahaha! później mysh hash'jarash bił mi kumpli i mnie to zaczęłem go napier.... lekko mówiąc ;] ale uciekł ! Na następny dzień mysh~ bił mi kumpla to go broniłem, ujebałem jakiś noobów co bloczyli a Xhue do mnie: "płacisz 50k" :/ a wiecie za co? za ubicie noob chara jego dziewczyny w tibi ! LOOOL ! Zhuntowali mi kumpla który miał dopisek bloodbrother to i mój nick :) oni są nie poważni ! później ekipa z e-ga lała neutrala - Raadu a następnie Redzioska :/ za co? reasonu nie mieli ! Chodzi o mysha i Adiego bo Xhue boi sie pz locka zrobić :) i graj tu z tymi nabami na serwie !
hmmm, i ja wtrące swoje 3 grosze ;) Grając jako neutral grało mi się dobrze, poznałem wielu kumpli itd. gdy wbiłem 49lvl zaczęłem się bawić :) Ubiłem jakiegos 29 eldera i to był noob char nooba z wanted :P I od razu: "pay 20k" ale z depo się nie ruszył! hahaha! później mysh hash'jarash bił mi kumpli i mnie to zaczęłem go napier.... lekko mówiąc ;] ale uciekł ! Na następny dzień mysh~ bił mi kumpla to go broniłem, uuwielbiam jeść bananyałem jakiś noobów co bloczyli a Xhue do mnie: "płacisz 50k" :/ a wiecie za co? za ubicie noob chara jego dziewczyny w tibi ! LOOOL ! Zhuntowali mi kumpla który miał dopisek bloodbrother to i mój nick :) oni są nie poważni ! później ekipa z e-ga lała neutrala - Raadu a następnie Redzioska :/ za co? reasonu nie mieli ! Chodzi o mysha i Adiego bo Xhue boi sie pz locka zrobić :) i graj tu z tymi nabami na serwie !
Nigdy nie bij Elder Druidów do 35 levela ;p
dof rox
siema elo czesc
Idz spac^^
nara yo dobranoc
frances111
13-08-2006, 06:50
Master O ~ ,Yavimava większość podanych osób padło całkiem nie dawno więc niewiem czego mowisz ,że to było zanim wróciliście na azure...B)
gdy padli nie byli w dofie, dopiero po deadzie doszli
@grebol
twoi idole robia pa, uciekaj do pzta!
tajemniczy111
13-08-2006, 07:14
Ogolnie smiech na sali ;p.
Dwa tygodnie melanzowalem na wczasach, a tu przyjezdzam i widze ogromne zmiany.
Pozdro for all.
Hail Wanted !
frances111
13-08-2006, 07:56
Ogolnie smiech na sali ;p.
Dwa tygodnie melanzowalem na wczasach, a tu przyjezdzam i widze ogromne zmiany.
Pozdro for all.
Hail Wanted !
Aug 05 2006, 17:08:55 CEST Died at Level 87 by a dragon
to musialybyc dlugie 2 tygodnie
Zielona Firanka
13-08-2006, 09:10
Oj tak, tak, Wanted robi PA więc chowajmy się się do PZ... Eh. Wolę zginąć niż komukolwiek płacić, nie obchodzi mnie PA.
W końcu Power Abusing to dla Wanted chleb powszedni... Przynajmniej used to be ;)
Oj tak, tak, Wanted robi PA więc chowajmy się się do PZ... Eh. Wolę zginąć niż komukolwiek płacić, nie obchodzi mnie PA.
W końcu Power Abusing to dla Wanted chleb powszedni... Przynajmniej used to be ;)
Ja tam wole ddać armor Drazowi albo innemu z Wanted, a nie jakiemuś swe ,których Cors wprowadzi na Azure jak wygra DoF.A PA będzie zawsze ...:]
Ja tam wole ddać armor Drazowi albo innemu z Wanted, a nie jakiemuś swe ,których Cors wprowadzi na Azure jak wygra DoF.A PA będzie zawsze ...:]
ehem tu masz racje :) ale Ja wole pasc niz zapłacic komu kolwiek. <jezeli nie ma powodu,zwykłe PA>
@Frances 111
Moim idolem jest Moja Dziewczyna:* A nie jakas postac w tibi.
Pozdro
Gremb
tajemniczy111
13-08-2006, 12:47
Aug 05 2006, 17:08:55 CEST Died at Level 87 by a dragon
to musialybyc dlugie 2 tygodnie
Niestety po pijaku sie nie gra ;/
Nosso Mc'Furry
13-08-2006, 17:54
ehem tu masz racje :) ale Ja wole pasc niz zapłacic komu kolwiek. <jezeli nie ma powodu,zwykłe PA>
@Frances 111
Moim idolem jest Moja Dziewczyna:* A nie jakas postac w tibi.
Pozdro
Gremb
Placic to Ty jeszcze bedziesz, ale to za jakis czas. Napewno nikt z DOF'u robic PA na zwyklych ludziach nie bedzie, dlatego ze u nas w gildi jest to surowo karalne. Jesli ktos taki PA na kims niewinnym zrobi bedzie poprostu wywalony z gildii.
Placic to Ty jeszcze bedziesz, ale to za jakis czas. Napewno nikt z DOF'u robic PA na zwyklych ludziach nie bedzie, dlatego ze u nas w gildi jest to surowo karalne. Jesli ktos taki PA na kims niewinnym zrobi bedzie poprostu wywalony z gildii.
Jeśli podam ci 3 osoby z DoFu ,które robią Pa na zwyklych ludziach wylecą one z DoFu?
Aber Vego
13-08-2006, 18:17
o.0 to ciekawe kto..
Nosso Mc'Furry
13-08-2006, 18:55
Prosze bardzo chetnie wyslucham kto z DOF robi Pa. :)
fea_umarth
13-08-2006, 19:22
sandra bo zbiera na m walle ;)
Sathan Bell
Tarizibo
Onlly
Raul de Azura
13-08-2006, 19:51
@up
uwierz mi ze gdyby nie war PA niebyloby... poza tym wojna zadzi sie swoimi prawami.
tajemniczy111
13-08-2006, 20:19
Nawet Nosso jak Ci poda nicki to i tak znajdziecie wytlumaczenie dlaczego ta osoba jest hunted.
zeus1985
13-08-2006, 20:56
Ja robie PA swoim druidem na Rotwormach ;o Wale ludzi z SDków jak mi nie chcą wyjść z jaskini ;p
Sathan Bell
13-08-2006, 23:34
DRAZHARM
http://www.siec.sulechow.net/~mati88/dof.jpg
Od Henika, Radzika, Raula, Sathana
zdjecie jednak wyszlo haha :D
Ładne zdjątko mogło tlyko was tam być więcej ;D
bylo ale sie nei miescilismy bo to na komorce robione bylo :p
Sathan Bell
14-08-2006, 00:03
Wsomie jedno bylo ze wszystkimi ale zamazane :/
Sathan Bell
14-08-2006, 00:05
A dam wam jeszcze jedno zdjecie. Dzis calkiem fajny melanz ;]...
Radzik---------------------------Raul
http://www.siec.sulechow.net/~mati88/dof1.jpg
Lord sensej
14-08-2006, 00:28
W jakim celu umieściliście tutaj te fotki i czy one mają jakiś związek z wojną ?
Draz jesli sie dobrze orientuje nie looka juz na to forum od jakiegos czasu wiec ma na to wy je ba ne, a wy rzeczywiscie zajefajne melanze macie kupujecie sobie po 3 lechy stoicie pod blokiem i pijecie i tak wam sie nudzi ze robicie sobie takie tępe fotki więc nie pie rdol ze jest wam tak zajefajnie ;]
Nosso Mc'Furry
14-08-2006, 00:31
W jakim celu umieściliście tutaj te fotki i czy one mają jakiś związek z wojną ?
Draz jesli sie dobrze orientuje nie looka juz na to forum od jakiegos czasu wiec ma na to wy je ba ne, a wy rzeczywiscie zajefajne melanze macie kupujecie sobie po 3 lechy stoicie pod blokiem i pijecie i tak wam sie nudzi ze robicie sobie takie tępe fotki więc nie pie rdol ze jest wam tak zajefajnie ;]
On moze nie luka ale taki przydupasek Lord Sensej napewno mu powie co i jak sie dzieje na forum Azury ;)
Sathan Bell
Tarizibo
Onlly
Tarizibo nie w DoF.
Dzis mu trapa pod dp zrobiłem to chłopak miał 7hp ale do dp zwiał :baby:
Zibeq next razem zrób ss'y.
nie wiesz co pijemy, ile pijemy ani gdzie pijemy wiec zamknij dupe
Maxxonek
14-08-2006, 00:39
U.u To, ze Ty tak sie bawisz z kumplami, nie znaczy ze my musimy :) Btw. nie stalismy pod blokiem ;< Damn, a myslalem, ze Ty juz wszystko o nas wiesz :(
Sathan Bell
14-08-2006, 00:39
@Nooso
Dokladnie z taka mysla to dalem.
@Lord sensej
Pozatym to nie bylo pod blokiem. I zkont ty mozesz wiedziec jak nam jest ale z ciebie leb idz lepiej na forum dla dzieci :D wpadl i kozak, a co zazdroscisz ze ktos fajnie spendza czas moze masz jakies kompleksy jak Aleksy z takim czyms do psychiatry sie chodzi.
Raul de Azura
14-08-2006, 01:18
@Lord Sensej
Ale BETON z Ciebie lolu ty
Sathan Bell
14-08-2006, 01:32
@Lord
Powinno wyjść takie pismo Lord Sensej Głos Drazharma :D wyraziles czyjas opinie
swoja ;] gz
fea_umarth
14-08-2006, 03:10
lubudubu lubudubu niech zyje prezes naszego klubu niech zyje nam
z dziennika lorda karateki : skrytykowalem zdjecie ludzi z dofu. mam nadzieje , ze draz zauwazy moje oddanie dla sprawy
Raul de Azura
14-08-2006, 03:16
a o to jeden z wersow nocnej rozmowy z memberem Wanted xD :
03:08 Arucard la'Flak [98]: to idz ssac bo twoja matka poszla do next klienta
tak btw to gz dla Draza za 138 IQ wq testu Mensy ;)
fea_umarth
14-08-2006, 03:22
a o to jeden z wersow nocnej rozmowy z memberem Wanted xD :
03:08 Arucard la'Flak [98]: to idz ssac bo twoja matka poszla do next klienta
to prawie tyle co doda elektroda
Lord sensej
14-08-2006, 03:36
Mam gleboko gdzies jak wy spedzacie czas ja wole pojezdzic na rowerze albo posiedziec z dziewczyna poza tym nie pije alkoholu nie pale trawy i nie przepadam za imprezami na ktorych kazdy nawalony lata i z tad moj post z taka krytyka.
Tak poza tym to wy dalej z tym drazem zakochaliscie sie ? Wy je ba ne mam na to czy ktos to zauwazy czy nie jakie to ma znaczenie ze mnie draz publicznie pochwali czy ciebie powalilo dokonca myslisz ze mi na takim czyms zalezy ? Wanted to moja guild i bede trzymal strone kazdego z nich. Nie bede taki jak shanoz i sathan skacza z kwiatka na kwiatek tam gdzie wam wiatr zawieje. Pozatym firanka daj swoj nick a nie postujesz anonimowo wqurwia mnie czytanie krytyki twojej na temat innych wiec albo sie ujawnij i postuj pod nazwa swojej postaci albo sie juz tutaj wogole nie udzielaj.
Sathan wyjasnij mi co maja na celu takie fotki? Osmieszenie kogo kolwiek ? Bo mnie to jakos nie bawi ze czworka pajacow zebrala sie i zrobili sobie photo z jakims znaczkiem co to ma byc smieszne? Jest raczej zalosne. Szukacie przyjaciol wejdzcie sobie na specjalne forum -.-
Pzdr
sensej
Jurij Lasic
14-08-2006, 03:50
A ja bym wam wszystkim chcial tylko powiedziec, ze to co robicie nie jest ani smieszne, ani powazne, tylko zwyczajnie zalosne : )
Mam nadzieje ze dobrze wam sie zyje bez swiadomosci wlasnego ograniczenia.
pozdro
tajemniczy111
14-08-2006, 08:36
@Lord Sensej
Ale BETON z Ciebie lolu ty
nie wiesz co pijemy, ile pijemy ani gdzie pijemy wiec zamknij dupe
U.u To, ze Ty tak sie bawisz z kumplami, nie znaczy ze my musimy Btw. nie stalismy pod blokiem ;< Damn, a myslalem, ze Ty juz wszystko o nas wiesz
Powinno wyjść takie pismo Lord Sensej Głos Drazharma wyraziles czyjas opinie
swoja ;] gz
lubudubu lubudubu niech zyje prezes naszego klubu niech zyje nam
z dziennika lorda karateki : skrytykowalem zdjecie ludzi z dofu. mam nadzieje , ze draz zauwazy moje oddanie dla sprawy
Po jednym poscie osoby z wanted nastepuje krytyka przez wszystkich dofoluwskich misjonarzy. Ktorzy mysla,ze to co pisza jest chociaz troszke smieszne(w szczegolnosci wstawki Fea~). Lepiej sie zastanowcie nad tym co jeszcze robicie na tym swiecie.
@Raul
JAk ja bym Ci pokazal co te pieski shanoz i shatan wypisuja calymi dniami...
Nosso Mc'Furry
14-08-2006, 09:09
Po jednym poscie osoby z wanted nastepuje krytyka przez wszystkich dofoluwskich misjonarzy. Ktorzy mysla,ze to co pisza jest chociaz troszke smieszne(w szczegolnosci wstawki Fea~). Lepiej sie zastanowcie nad tym co jeszcze robicie na tym swiecie.
@Raul
Byliśmy, jesteśmy i będziemy na Azurze po to żeby tępić robactwo takie jak ty ;)
@Down
Doczekasz się ;)
tajemniczy111
14-08-2006, 09:12
Czekam na Ciebie :*
@up
Supellllll
Tajemniczyoneoneone.Tak kochasz wanted a w nim nie jesteś??dziwwwne;p
Zielona Firanka
14-08-2006, 10:03
@ sensej
Hahaha. Żal.pl
Nie skomentuje tego co pisałeś o fotkach, skomentuje to co było do mnie.
Chcesz mój nick, tak? Ciekawe po co? Żeby przyjść z połową swoich kumpli i przez 30 minut próbować mnie zabić? Buhaha. A może żeby mnie zwyzywać na tibii bo nie wiesz do czego służy "PW" na forum?
@ topic
Nie no fotki fajne :D Chociaż niezbyt rozumiem o co w tym chodzi ;D Jeżeli chodzi o ironię to świetnie Wam to wyszło :D
Btw. Ja też nie lubię ludzi, którzy wiedzą więcej niż ja sama. Czyli takich jak sensej który wie - gdzie piliście, co piliście itd. itp. Śmiech!
Pozdrawiam wszystkich Normalnych :D
Maxxonek
14-08-2006, 10:44
@Raul
Ja nie jestem zadnym misjonarzem DoF, so sorry ;< I to nawet nie mialobyc smieszne, tylko sprosotowanie, ze to nie bylo pod blokiem ;o
@up
No Sensej wie wszystko. Czytajac te wszystkie wypociny zauwazylem, ze duzo osob tutaj, wie wiecej niz np. ja o swoich kumplach z rl ;o
Mam gleboko gdzies jak wy spedzacie czas ja wole pojezdzic na rowerze albo posiedziec z dziewczyna
Za to myslisz, ze nas interesuje co Ty robisz?
poza tym nie pije alkoholu nie pale trawy i nie przepadam za imprezami na ktorych kazdy nawalony lata i z tad moj post z taka krytyka.
Nie no wszechwiedzacy...Zadam Ci moze trudne pytanie, ale pewnie znasz odpowiedz skoro wiesz wszystko. Skad wiesz ze kazdy "nawalony latal"? o.O
Mam gleboko gdzies jak wy spedzacie czas ja wole pojezdzic na rowerze albo posiedziec z dziewczyna poza tym nie pije alkoholu nie pale trawy i nie przepadam za imprezami na ktorych kazdy nawalony lata i z tad moj post z taka krytyka.
Tak poza tym to wy dalej z tym drazem zakochaliscie sie ? Wy je ba ne mam na to czy ktos to zauwazy czy nie jakie to ma znaczenie ze mnie draz publicznie pochwali czy ciebie powalilo dokonca myslisz ze mi na takim czyms zalezy ? Wanted to moja guild i bede trzymal strone kazdego z nich. Nie bede taki jak shanoz i sathan skacza z kwiatka na kwiatek tam gdzie wam wiatr zawieje. Pozatym firanka daj swoj nick a nie postujesz anonimowo wqurwia mnie czytanie krytyki twojej na temat innych wiec albo sie ujawnij i postuj pod nazwa swojej postaci albo sie juz tutaj wogole nie udzielaj.
Sathan wyjasnij mi co maja na celu takie fotki? Osmieszenie kogo kolwiek ? Bo mnie to jakos nie bawi ze czworka pajacow zebrala sie i zrobili sobie photo z jakims znaczkiem co to ma byc smieszne? Jest raczej zalosne. Szukacie przyjaciol wejdzcie sobie na specjalne forum -.-
Pzdr
sensej
Człowieku jaka dziewczyna?jakie piwo.Przecież ty masz dopiero 15 lat.I może przez to niczego nie rozumiesz.
fea_umarth
14-08-2006, 10:53
co do karateki to ty akurat o skakaniu z kwiatka na kwiatek wiesz duzo wiecej a co do kiksiarza to nie musza byc smieszne wystarczy ze sa denerwujace
btw wazeliny roku wicana i tak nie przebiles
Lord sensej
14-08-2006, 12:45
FIranka dalej mądruje. Nicku swojego dac sie oczywiscie boi jest taka dorosla ze nie jest w stanie wziasc odpowiedzialnosc za swoje slowa pozdrowienia dla wszystkich normalnych ? Ty masz cos z glową? Chcesz tu postowac przedstaw sie poniewaz twoje posty nie wnosza nic ciekawego do tego tematu oprocz zbednej krytyki której czytac mi sie nie chce.
Hmm nie mam lat 15 tylko 16 i jakie to ma znaczenie ? Czlowiek mlodszy od ciebie moze miec duzo wieksze doswiadczenie oraz byc bardziej dojrzaly nie mowie ze to ja ale uswiadamiam ci ze wiek nie ma tutaj zadnego znaczenia.
Cors Ent
14-08-2006, 12:46
FIranka dalej mądruje. Nicku swojego dac sie oczywiscie boi jest taka dorosla ze nie jest w stanie wziasc odpowiedzialnosc za swoje slowa pozdrowienia dla wszystkich normalnych ? Ty masz cos z glową? Chcesz tu postowac przedstaw sie poniewaz twoje posty nie wnosza nic ciekawego do tego tematu oprocz zbednej krytyki której czytac mi sie nie chce.
Hmm nie mam lat 15 tylko 16 i jakie to ma znaczenie ? Czlowiek mlodszy od ciebie moze miec duzo wieksze doswiadczenie oraz byc bardziej dojrzaly nie mowie ze to ja ale uswiadamiam ci ze wiek nie ma tutaj zadnego znaczenia.
skoro to nie ty to po co to piszesz?
czlowieku przejrzyj i przeczytaj swoje 3-4 ostatnie posty w tym topicu
jesli naprawde jestes dojrzały to powinines zrozumiec ze duby smalone pleciesz
Lord sensej
14-08-2006, 12:50
Tym postem zakoncze moje postowanie w tym temacie nie mam sily do takich ułomów jak cors firanka czy kilku innych mozecie sobie dalej glupoty pisac w d upie to mam.
Jak to powiedzial lasic zyjcie sobie dalej w nieswiadomosci wlasnego ograniczenia.
Sensej
http://nobb.patrz.pl/
yehoow
Cors Ent
14-08-2006, 13:04
No tak - jak braknie argumentow to lepiej tupnac noga, prychnac, wyzwac cały swiat w koło i odejsc mruczac pod nosem probujac przekonac samego siebie ze jest sie jedynym inteligentem w otaczajacym swiecie polmozgow.
Jakie to typowe, stereotypowe wrecz zachowanie dla dzielnych wojownikow wanted. Nic mozesz teraz isc i zaczac wielogodzinna debate na GC wanted pod tytułem " jakcy to w dof sa idioci, lamy, non pvp skillowcy itp itd "
idz zamykac wantedowe kolko wzajemnej adoracji
bo jesli jeszcze nie zauwazyles to nikt wokolo- podkreslam słowo klucz - NIKT nie uwaza ze jestescie dobrzy, fajni, mili i macie racje.
NIKT - rzecz jasna poza wami samymi
wiec przekonujecie teraz jeden drugiego siebie nawzajem, wspierani przez malejaca juz obecnie grupke wantedowych asslickerów
badaj sensej - nawet legendarni asslickerzy wanted juz was masowo opuszczaja kiedy urwało im sie drazowe koryto
@Sensej
Skonczyły ci sie argumenty to juz nie piszesz, tak samo w tibi skonczy ci sie kasa na bleesy i aola to tez skonczysz tak jak kazdy member Wanted.
tajemniczy111
14-08-2006, 14:01
Fea~ czego ty wszedzie widzisz, ze ja albo sensej chcemy podlizac sie komukolwiek ? Przeciez draz i tak tego nie czyta... a pisze tutaj poniewaz to jest F O R U M, a na forum obowiazuje wolnosc wypowiedzi.
Zielona Firanka
14-08-2006, 14:05
(...) a pisze tutaj poniewaz to jest F O R U M, a na forum obowiazuje wolnosc wypowiedzi.
Dokładnie, dlatego każdy może się tu wypowiadać a jak się to komuś niepodoba to niech nie czyta (tak, to jest aluzja do senseja, wielkiego fightera który bije 20lvl druidów).
ej wiecie co ? ja wczorej sobie wracam z cyco (Koło thais) i wybiega mi tu jakis noob 29 lvl i mowi pay !! a ja no! a on hunted by Draz ~ i mnie trzepnol z sd i pozniej z roda i musialem mu dac k-arma :/ X(
Jest to niewątpliwie wina Draza, że noob ów powołał się właśnie na niego...
n00bem to jest ten co zaplacil , oraz ten co expi na cycach kolo thais. Zreszta to i tak jedna i ta sama osoba...
zeus1985
15-08-2006, 10:24
ej wiecie co ? ja wczorej sobie wracam z cyco (Koło thais) i wybiega mi tu jakis noob 29 lvl i mowi pay !! a ja no! a on hunted by Draz ~ i mnie trzepnol z sd i pozniej z roda i musialem mu dac k-arma :/ X(
Podaj mi swój nick, to Cie druidem zabije...
Zrobiłeś najgłupszą rzecz jaką mogłeś zrobic.
10:09 Elite Crusher is on a higher level to the south.
10:09 Sathan Bell [99]: exiva "Elite Crusher
10:09 Sathan Bell [99]: utani gran hur
10:09 Elite Crusher is to the south.
10:10 Sathan Bell [99]: utamo vita
10:10 Elite Crusher is to the south-east.
10:10 Sathan Bell [99]: exiva "Elite Crusher
10:10 Sathan Bell [99]: utani gran hur
10:10 Sathan Bell [99]: exura gran
10:11 Sathan Bell [99]: utani gran hur
10:11 You see a stone skin amulet that has 5 charges left.
It weighs 7.00 oz.
It weighs 7.00 oz.
10:11 Sathan Bell [99]: NOOBS
10:11 Sathan Bell [99]: LOL
10:11 You lose 43 mana blocking an attack by Urbexx.
10:11 You lose 44 mana blocking an attack by Urbexx.
10:11 You lose 42 mana blocking an attack by Urbexx.
10:11 You lose 319 mana blocking an attack by Urbexx.
10:11 You lose 317 mana blocking an attack by Last Varior.
10:11 You lose 326 mana blocking an attack by Urbexx.
10:11 You lose 328 mana blocking an attack by Urbexx.
10:11 You lose 38 mana blocking an attack by Urbexx.
10:11 Last Varior [113]: utani gran HUR
10:11 You lose 55 mana blocking an attack by Last Varior.
10:11 You lose 49 hitpoints due to an attack by Urbexx.
10:11 Using one of 52 spell runes...
10:12 You lose 37 hitpoints due to an attack by Urbexx.
10:12 Using one of 51 spell runes...
10:12 Using one of 50 spell runes...
10:12 You lose 71 hitpoints due to an attack by Tylan Dartor.
10:12 You lose 344 hitpoints due to an attack by Urbexx.
10:12 Using one of 49 spell runes...
10:12 You lose 48 hitpoints due to an attack by Gammbler.
10:12 You lose 6 hitpoints due to an attack by Tylan Dartor.
10:12 You lose 41 hitpoints due to an attack by Urbexx.
10:12 Using one of 48 spell runes...
10:12 You lose 181 hitpoints due to an attack by Gammbler.
10:12 You lose 342 hitpoints due to an attack by Urbexx.
10:12 Using one of 47 spell runes...
10:12 You lose 340 hitpoints due to an attack by Last Varior.
10:12 Using one of 46 spell runes...
10:12 You lose 188 hitpoints due to an attack by Gammbler.
10:12 You lose 292 hitpoints due to an attack by Urbexx.
10:12 You lose 11 hitpoints due to an attack by Tylan Dartor.
10:12 You lose 189 hitpoints due to an attack by Gammbler.
10:12 Using one of 45 spell runes...
10:12 Using one of 44 spell runes...
10:12 You lose 430 hitpoints due to an attack by Last Varior.
10:12 Last Varior [113]: Exevo gran mas vis
10:12 Using one of 43 spell runes...
10:12 You lose 195 hitpoints due to an attack by Gammbler.
10:12 You lose 78 hitpoints due to an attack by Urbexx.
10:12 Using one of 42 spell runes...
10:12 Using one of 41 spell runes...
10:12 Sathan Bell [99]: HAHAHAHAAHAHAHAH O KURWAAAA
10:12 Sathan Bell [99]: KURWAAA ZAWAL PRAWIE JEBANE NOOBY!!!!!!!
GZ chlopaki oby tak dalej, KOZACKI TRAP
zeus1985
15-08-2006, 11:52
10:09 Sathan Bell [99]: utani gran hur
10:09 Elite Crusher is to the south.
10:10 Sathan Bell [99]: utamo vita
10:10 Elite Crusher is to the south-east.
10:10 Sathan Bell [99]: exiva "Elite Crusher
10:10 Sathan Bell [99]: exura gran
It weighs 7.00 oz.
It weighs 7.00 oz.
10:11 Sathan Bell [99]: NOOBS
10:11 Sathan Bell [99]: LOL
10:11 You lose 43 mana blocking an attack by Urbexx.
10:11 You lose 44 mana blocking an attack by Urbexx.
10:11 You lose 42 mana blocking an attack by Urbexx.
10:11 You lose 319 mana blocking an attack by Urbexx.
10:11 You lose 317 mana blocking an attack by Last Varior.
10:11 You lose 326 mana blocking an attack by Urbexx.
10:11 You lose 328 mana blocking an attack by Urbexx.
10:11 You lose 38 mana blocking an attack by Urbexx.
10:11 Last Varior [113]: utani gran HUR
10:11 You lose 55 mana blocking an attack by Last Varior.
10:11 You lose 49 hitpoints due to an attack by Urbexx.
10:11 Using one of 52 spell runes...
10:12 You lose 37 hitpoints due to an attack by Urbexx.
10:12 Using one of 51 spell runes...
10:12 Using one of 50 spell runes...
10:12 You lose 71 hitpoints due to an attack by Tylan Dartor.
10:12 You lose 344 hitpoints due to an attack by Urbexx.
10:12 Using one of 49 spell runes...
10:12 You lose 48 hitpoints due to an attack by Gammbler.
10:12 You lose 6 hitpoints due to an attack by Tylan Dartor.
10:12 You lose 41 hitpoints due to an attack by Urbexx.
10:12 Using one of 48 spell runes...
10:12 You lose 181 hitpoints due to an attack by Gammbler.
10:12 You lose 342 hitpoints due to an attack by Urbexx.
10:12 Using one of 47 spell runes...
10:12 You lose 340 hitpoints due to an attack by Last Varior.
10:12 You lose 188 hitpoints due to an attack by Gammbler.
10:12 You lose 292 hitpoints due to an attack by Urbexx.
10:12 You lose 11 hitpoints due to an attack by Tylan Dartor.
10:12 You lose 189 hitpoints due to an attack by Gammbler.
10:12 Using one of 45 spell runes...
10:12 You lose 430 hitpoints due to an attack by Last Varior.
10:12 Last Varior [113]: Exevo gran mas vis
10:12 You lose 195 hitpoints due to an attack by Gammbler.
10:12 You lose 78 hitpoints due to an attack by Urbexx.
10:12 Using one of 42 spell runes...
10:12 Using one of 41 spell runes...
10:12 Sathan Bell [99]: HAHAHAHAAHAHAHAH O kobieta lekkich obyczajówAAAA
10:12 Sathan Bell [99]: kobieta lekkich obyczajówAAA ZAWAL PRAWIE uwielbiam jeść bananyANE NOOBY!!!!!!!
GZ chlopaki oby tak dalej, KOZACKI TRAP
Sathan, ciesz się ze nie było Urbexx Style bo padł byś... ze śmiechu ;)
www.ziomy.50.centa.patrz~
15-08-2006, 12:15
Hmmm.... Pieprzycie ciagle na forum ,ze wygrywacie itd. ,ze jestescie bo$$y itd. A tu gowno... Draz~ byl juz 2 razy zlookowany w thais na 15 min , nikt nie przyszedl... Zaczynacie przegrywac i to widac. Zadnych akcji ani nic.. Zrobcie cos ,bo przegracie
Raul de Azura
15-08-2006, 12:40
Hmmm.... Pieprzycie ciagle na forum ,ze wygrywacie itd. ,ze jestescie bo$$y itd. A tu gowno... Draz~ byl juz 2 razy zlookowany w thais na 15 min , nikt nie przyszedl... Zaczynacie przegrywac i to widac. Zadnych akcji ani nic.. Zrobcie cos ,bo przegracie
narazie balujemy cie ciu
Cors Ent
15-08-2006, 12:48
bladego pojecia o Tibi nie masz to po co piszesz?
jak sie na czyms nie znasz to lepiej siedz cicho a nie robisz z siebie błazna jak tutaj
Mysliciel
15-08-2006, 13:01
narazie balujemy cie ciu
i to jest looz :P sa wakacje trzeba balowac a nie calymi dniami w tibie :P oni sa uzalaznieni chyba :( szkoda chlopakow hehe :P:D pozdro :P
Mysliciel
15-08-2006, 13:02
bladego pojecia o Tibi nie masz to po co piszesz?
jak sie na czyms nie znasz to lepiej siedz cicho a nie robisz z siebie błazna jak tutaj
chlopak chcial sie pokazac ;P hehe :P:d ale mu nie wyszlo :P hehe :P:D
Hufoxon
Aug 15 2006, 12:52:55 CEST Killed at Level 95 by Drazharm and by Morson Mayon
Czekamy na wiecej :)
Mysliciel
15-08-2006, 13:20
Hufoxon
Aug 15 2006, 12:52:55 CEST Killed at Level 95 by Drazharm and by Morson Mayon
Czekamy na wiecej :)
za kim ty wrescie jestes ?? bo juz sie pogubilem
mechatronik 2
15-08-2006, 14:41
Moze on jest poprostu hmm jak to sie mowi...aha neutralny o tym pomyslales???:p :p
Nosso Mc'Furry
15-08-2006, 14:49
To czy bedziemy cos robic, czy siedziec bezczynnie to zalezy tylko i wylacznie od nas. Draz mial 2 razy locka w Thais a sandra miala 10 razy locka w kazdym miescie. I co z tego? Czemu Wanted nie przybieglo i nie nie zabilo jej? :(
Zapraszamy na forum tibi.org, tam znajdziesz napewno swoje miejscie posród reszty dzieci dotknietych zlym urokiem szarlatanskiej gry jaka jest Tibia!:baby:
Maxxonek
15-08-2006, 15:15
;< Nie zrozumiana ironia. Shanoz jest z Sulechowa, Hufo jest z Sulechowa. Nie dostrzegasz ironii? Moze sie nie znam, ale chodzi o to, ze Wanted zabija swoich lub neutralnych, ktorzy pozniej zazwyczaj pomagaja DoF xD
Zielona Firanka
15-08-2006, 15:27
http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=1341256
Cytuję:
"Today i was hunting Black Knights with Gwalke solt (My Blocker) then Gammbler and Lord Sensej camed and started to atk Gwalke~ i asked whats the reason? Lord Sensej said: just eq^^
i said to Gammbler that he should stop, and Gammbler just said Fuck off.
:/"
Post napisany przez Ak, członka gildii Wanted.
Tłumaczenie:
"Dziś z Gwalke solt (moim blokerem) hunciliśmy Black knighty. Nagle Gammbler i sensej przyszli i zaczeli atakowac Gwalke, spytałem więc - powód? Sensej powiedział - eq^^
Powiedziałem Gammblerowi,żeby przestał atakować a on odpowiedział odwal się"
(Wiem, że tłumaczenie nie jest idealne, ale tylko chcę wam przybliżyć o co chodziło)
Więc podsumowując: Wanted zaczyna lać inne chary członków swojej gildii. Inteligentne -.-
Edit: btw. Saxeboze Ar'Sol nie jest już w Wanted - też możecie poczytać na forum tibia.com
To co wyprawia Draz i jego ekipa jest żałosne :/
mechatronik 2
15-08-2006, 15:38
http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=1341256
Cytuję:
"Today i was hunting Black Knights with Gwalke solt (My Blocker) then Gammbler and Lord Sensej camed and started to atk Gwalke~ i asked whats the reason? Lord Sensej said: just eq^^
i said to Gammbler that he should stop, and Gammbler just said Fuck off.
:/"
Post napisany przez Ak, członka gildii Wanted.
Tłumaczenie:
"Dziś z Gwalke solt (moim blokerem) hunciliśmy Black knighty. Nagle Gammbler i sensej przyszli i zaczeli atakowac Gwalke, spytałem więc - powód? Sensej powiedział - eq^^
Powiedziałem Gammblerowi,żeby przestał atakować a on odpowiedział odwal się"
(Wiem, że tłumaczenie nie jest idealne, ale tylko chcę wam przybliżyć o co chodziło)
Więc podsumowując: Wanted zaczyna lać inne chary członków swojej gildii. Inteligentne -.-
Lol to juz jest lekka przesada....nieno rozumiem jakiegos innego..ale blokera ziomka ze swojej gildii to juz jest szczyt...heh a niby PA miało niebyc....naprawde hihy hahy sa z tej wojny w niektorych momentach.....:p :p...heh...wspolczuje 40+ i 50+ lv....bo w koncu Wanted nierobi PA....wcale bo poco....:evul: :evul:
@up
Najgorzej maja 20+ :( albo czlonkowie Wanted.
Aber Vego
15-08-2006, 16:14
@up
Dlaczego 20 lv+ ???
Cors Ent
15-08-2006, 16:24
@up
Dlaczego 20 lv+ ???
jak to dlaczego?
juz 3x noob chara mi zabili :( :(
Draz sam sobie grób kopie
nie przeszkadzajmy mu
Aber Vego
15-08-2006, 16:30
Aha....
Draz.. powinien sie zastanowić z deczka.:confused:
www.ziomy.50.centa.patrz~
15-08-2006, 16:34
Ehh, powiedzialem cos, a wy juz gadacie ,ze noob jestem itd... Jak nie powiem cos dla was dobrego to jestem noob ,racja... Nosso , forumowy fighterze nie nazywaj mnie dzieckiem ,bo takowym nie jestem...
Gadacie ,ze Draz~ debil , odbilo mu itd. RAcja ale NIC z tym nei robicie , maja pz'a i nic.. Pewnie forumowi fighterzy DoF zaraz zaczna mi wbijac ,ze jestem dzieckiem itd.
Raul de Azura
15-08-2006, 17:18
Ehh, powiedzialem cos, a wy juz gadacie ,ze noob jestem itd... Jak nie powiem cos dla was dobrego to jestem noob ,racja... Nosso , forumowy fighterze nie nazywaj mnie dzieckiem ,bo takowym nie jestem...
Gadacie ,ze Draz~ debil , odbilo mu itd. RAcja ale NIC z tym nei robicie , maja pz'a i nic.. Pewnie forumowi fighterzy DoF zaraz zaczna mi wbijac ,ze jestem dzieckiem itd.
udajesz idiote?
tajemniczy111
15-08-2006, 17:57
Za to ty nie musisz udawac idioty. Ty poprostu nim jestes.
A moze Draz dziala tak jak to Cors mowil :"Jak odejsc to z hukiem" ?
mechatronik 2
15-08-2006, 18:22
No faktycznie odchodzi z Hukiem...całe WA i Wanted....zobacz kilka postow wczesniej jaki huk robi Sensej ubijajac druida z UWAGA ZNACZNYM LEVELEM BO AZ 20+....no to faktycznie robia Huk i posmiewisko...zgodze sie na wojnie najbardziej cierpia nie czlonkowie Wanted ani Dof"u a gracze z levelami 20+ do 50+ no coz tak bywa...........B) B) B) hehhee a co doodejscia z hukiem to jak to ujał Cors...Draz nieodchodzi z hukiem on kopie sobie grob.......
Raul de Azura
15-08-2006, 18:32
mr Sir Kiks zal mi Ciebie.
mechatronik
15-08-2006, 19:45
Ach ta dzika azura kiedy ona sie zmieni...
Drodzy czlonkowie wanted sami przeciez widzicie ze cos z wasza gildia nie tak...Nie potraficie sie zbuntowac?:confused:
Nosso Mc'Furry
15-08-2006, 20:04
Tylko czemu muszą cierpieć niewinni? :confused:
Mysliciel
15-08-2006, 20:53
dobre pytanie :P Ciekawe czy wielkie Wanted bedzie tak inteligentne i odpowie?
Gammbler
15-08-2006, 21:05
Lol to juz jest lekka przesada....nieno rozumiem jakiegos innego..ale blokera ziomka ze swojej gildii to juz jest szczyt...heh a niby PA miało niebyc....naprawde hihy hahy sa z tej wojny w niektorych momentach.....:p :p...heh...wspolczuje 40+ i 50+ lv....bo w koncu Wanted nierobi PA....wcale bo poco....:evul: :evul:
Mialem powód a Ak Druid go uhal .
Mysliciel
15-08-2006, 21:08
ehhehehe lol
tajemniczy111
15-08-2006, 21:18
Zapytaj o to swoich kolegow z gildi.
Tak jak ktos to ujal wczesniej, ze draz ma locka 2 razy a nie pamietam kto to napisal ze Sandra juz z 10 razy biegala z lockiem, i kto tu zabija niewinnych...
Mysliciel
15-08-2006, 21:20
Zapytaj o to swoich kolegow z gildi.
Tak jak ktos to ujal wczesniej, ze draz ma locka 2 razy a nie pamietam kto to napisal ze Sandra juz z 10 razy biegala z lockiem, i kto tu zabija niewinnych...
ty ale jest sprawa :P to wanted zabija od +20 do +50 lvl i armor rzadaja 8o
DoF nie jest też święte.Gadacie,że Wanted robi PA.A mnie dziś Tegax gonił.
Azura już nie jest serwerem do grania.Wszyscy zaczeli Pekować.Ciężko wbić w 1 dzień,jeden level.ja rozumiem,że jest to serwer pvp,ale to już lekka przesada:(.I nie pitolić,że tylko wanted robi PA.
tajemniczy111
15-08-2006, 21:52
Po pierwsze nie wszyscy w Wanted abusuja, bo jakos nie widzialem aby Bibolowski czy Omega~,ICe~,i jeszcze inni zabijali 20+ lvl wiec nie piszcie ze cala gildia abusuje tylko poszczegolne osoby w tej gildi. Wcale nie mam zamiaru bronic tych ludzi, ktorzy abusuja, tylko staram Ci sie uswiadomic ze w DoFie tez sa takie osoby,ktore teraz udaja wielkich sprawiedliwych...
Pozyjemy zobaczymy jak to bedzie...
Cors Ent
15-08-2006, 21:59
Po pierwsze nie wszyscy w Wanted abusuja, bo jakos nie widzialem aby Bibolowski czy Omega~,ICe~,i jeszcze inni zabijali 20+ lvl wiec nie piszcie ze cala gildia abusuje tylko poszczegolne osoby w tej gildi. Wcale nie mam zamiaru bronic tych ludzi, ktorzy abusuja, tylko staram Ci sie uswiadomic ze w DoFie tez sa takie osoby,ktore teraz udaja wielkich sprawiedliwych...
Pozyjemy zobaczymy jak to bedzie...
HAHA strzał w dziesiatke
Bibolowski czy Omega~,ICe~ - podales akurat 3 najbardziej aktywne osoby z wanted - gratz swietny przyklad
@Mrok
widocznie sobie zasluzyles
nikt nie mowi ze dof jest swiete - zabijamy tych ktorzy staneli nam na drodze
nazywacie to pa i chamstwem -
jak byliscie w WA i NR i gnebiliscie przegrywajacy dof to bylo dobrze
ale jak teraz Dof urosl na sile i odplaca wam podobna moneta to jest zly i niedobry?
gratuluje obiektywizmu
tajemniczy111
15-08-2006, 22:04
HAHA strzał w dziesiatke
Bibolowski czy Omega~,ICe~ - podales akurat 3 najbardziej aktywne osoby z wanted - gratz swietny przyklad
@Mrok
widocznie sobie zasluzyles
nikt nie mowi ze dof jest swiete - zabijamy tych ktorzy staneli nam na drodze
nazywacie to pa i chamstwem -
jak byliscie w WA i NR i gnebiliscie przegrywajacy dof to bylo dobrze
ale jak teraz Dof urosl na sile i odplaca wam podobna moneta to jest zly i niedobry?
gratuluje obiektywizmu
Farmazon,Igragorn,Ake,Dana Ariesa,Fatihin Fedaisi,Marjola,Revenor Archimende ,Marchosias,Qazo,Wymar Herachear,Quickis <== prosze bardzo, masz wiecej przykladow...
@Mrok
Widzisz, DoF ma zawsze powod aby kogos zabic.. poprostu staneles im na drodze, a to zly wanted tylko zabija bezbronnych !! A Fu WAnted
Tym postem zakoncze moje postowanie w tym temacie nie mam sily do takich ułomów jak cors firanka czy kilku innych mozecie sobie dalej glupoty pisac w d upie to mam.
Jak to powiedzial lasic zyjcie sobie dalej w nieswiadomosci wlasnego ograniczenia. To dobrze że kończysz :P Z tego co mi opowiadał kolega którego Wanted napadło, w tym on i jego mistrzowie czyli Urb i Draz, to nie zadał żadnego hita a potem wyzywał najwięcej, a tutaj na forum udaje że on taki grzeczy. Ot taki mały paradoks :)
Pozdrawiam
Jacek
@Cors Ent.
Widzisz tak się składa,że nie byłem w żadnej gildi,nie jestem i raczej jak narazie nie będe.Wogóle staram sie mieć jak najmniej styczności z ludzmi od DoF czy Wanted.Itemy sprzedaje noob charem.I nie wkręcaj mi,że byłem w Wanted akademy czy w NR bo gorzej mi ubnizyc nie mogłes.A Tegax i nowych członków DoF ma we krwi Pekowanie:evul: :evul: :evul:
Cors Ent
15-08-2006, 22:12
@Mrok
wiec podaj swoj nick jaki masz w tibia to zalatwimy sprawe
indywiualne sprawy zalatwiane sa indywidualnie - koniec pa
jesli miales tego typu problem to pisz do Dof i wewnetrznie rozstrzygniemy problem tego ktory probowal cie zabusowac
a nie takie bez konkretow, bez podania name ani sytuacji - bez niczego wywalasz
" a dof be bo tegax be bo mnie abusowal be "
@tajemniczy
taaaaak oni nie abusuja
oni tylko jak padna albo na runki nie maja to wyciagaja rece po gildiowa kase ktora drazharm dla nich sciagnie.
paradoks?
draza udział w tym nazwał bym kradzieza kasy
ich idział paserstwem
wedle Polskiego prawa - oba sa karalne
Maxxonek
15-08-2006, 22:13
@Mrok
Widzisz, DoF ma zawsze powod aby kogos zabic.. poprostu staneles im na drodze, a to zly wanted tylko zabija bezbronnych !! A Fu WAnted
Hmm..bo Wanted ma lepsze powody:
_/
Zielona Firanka
15-08-2006, 22:14
Żal komentować. Każdy z Azury wie, co się dzieje na tym serwerze. Najśmieszniejsze jest to, że kolega z Pacery kiedy usłyszał, że gram na Azurze wyśmiał mnie po czym dodał:
"Azura?! Przecież tam się grać nie da!"
Taka jest smutna rzeczywistość.
Coraz częściej przekonujemy się, że Wanted robi PA, że jest złe, okrutne itd. Dobrze. Druga strona - DoF - możliwe też święta nie jest, niektórzy twierdzą że to właśnie Defendersi są gorsi. Nie wiem, jak jest naprawdę... Kto tu zawinił? Czy Drazharm, który przyjął do gildii Power Abuserów? A może Gammbler, Lord sensej, Xhue którzy praktykują abusing? Może jest to wina DoF, że przyjmuje osoby które opuściły Wanted bądź zostały wywalone?
Gammbler, miałeś powód do bicia Gwalke... Ale Ak mówi, że gdy spytał o POWÓD, sensej odpowiedział że chodzi o EQ... Taki jest wasz powód?
W takim razie ja na kilka miesięcy wstrzymam się z kupowaniem jakiejkolwiek rzeczy - jeszcze przez przypadek wspomogę kogoś kto bezczelnie zabrał komuś coś na co ten ktoś zbierał pewnie kilka tygodni.
Eh rozpisałam się, trochę głupot :D
EDIT:
@ sir kiks
Igragorn pekuje :P tak samo jak Qazo (przykład: Dark Cathedra, Tomby na Ankh)
Farmazon,Igragorn,Ake,Dana Ariesa,Fatihin Fedaisi,Marjola,Revenor Archimende ,Marchosias,Qazo,Wymar Herachear,Quickis <== prosze bardzo, masz wiecej przykladow...
@Mrok
Z farmazonem nie trafiłeś :P
Pozdrawiam
Jacek
tajemniczy111
15-08-2006, 22:26
A co to juz pkowac nie mozna ?? Moim zdaniem pkowanie jest czescia tej gry, a nie tylko zalenie sie na forum:
" eh.. on mnie zabil,pojde do DoF i im pokaze, o !"
Ja tez gralem w ciezkich czasach, przypomnij sobie Cors jak dwa razy sciagales ze mnie Crown armor i co lecialem sie skarzyc na forum ? Powiedzialem sobie, ze kiedys sie zemszcze i Cie zabije,moze mi sie to uda a moze nie.
@Cors
No to niezle sie na abusowali jak Draz tylko z tego im kase wyklada, a ja myslalem ze wiekszosc z tej kasy co draz daje to jest z wyplacanie sie szwedow i innych polakow, ale mozliwie ze jestem w bledzie
tajemniczy111
15-08-2006, 22:28
Z farmazonem nie trafiłeś :P
Pozdrawiam
Jacek
No moglem sie mylic co do niektorych osob, bo nie gram aktywnie juz sporo czasu. Ale podalem te osoby bo nigdy nie slyszalem skarg od kumpli, ze oni abusuja.
Ciri the Witcher
15-08-2006, 23:27
@Kiks nauczy sie edytowac posty :P plx. Zrob to dla mnie. XD
Eh, dzisiaj stala sie dziwna rzecz. Padl neutralny hufo, a jutro zapewne padnie neutralny Melon czy tez Maly Wielki Czlowiek.... Paranoja.
Pozatym Drazito nie mial dzisiaj dobrego lootu z PA. Poszedl robic PA na ludziach expiacych na hydrach. XD Znalazl sie tam moj kumpel, ktorego strapowal i kazal dawac bohy XD, a ze moj kumpel do glupich nie nalezy, i nosi przy sobie na wszelki wypadek leather bootsy :P dal mu je. Bueheheh. Trudno jest sie domyslic ze 46lvl zasowa jak 66? Bez utani~? XD
mechatronik
15-08-2006, 23:32
A co to juz pkowac nie mozna ?? Moim zdaniem pkowanie jest czescia tej gry, a nie tylko zalenie sie na forum:
Mozna pekowac ale trzeba miec jakies zasady...100 lvl na 20 to nie jest rowna walka.
" eh.. on mnie zabil,pojde do DoF i im pokaze, o !" dziwisz sie ze ludzie ida do DoFu? W wanted zabijacie sie nawzajem ,chcesz spokojnie odejsc z gildi to dostajesz hunta i tyle. Ludzie sie buntuja i jak narazie dzialaja skutecznie :] .
Raul de Azura
15-08-2006, 23:39
@Kiks nauczy sie edytowac posty :P plx. Zrob to dla mnie. XD
Eh, dzisiaj stala sie dziwna rzecz. Padl neutralny hufo, a jutro zapewne padnie neutralny Melon czy tez Maly Wielki Czlowiek.... Paranoja.
Pozatym Drazito nie mial dzisiaj dobrego lootu z PA. Poszedl robic PA na ludziach expiacych na hydrach. XD Znalazl sie tam moj kumpel, ktorego strapowal i kazal dawac bohy XD, a ze moj kumpel do glupich nie nalezy, i nosi przy sobie na wszelki wypadek leather bootsy :P dal mu je. Bueheheh. Trudno jest sie domyslic ze 46lvl zasowa jak 66? Bez utani~? XD
hehe strzal w 10. Melonkowi codziennie mowimy ze przyjdzie czas na niego :) ale biedactwo ;** ;p wierzy w przyjazn z Urbem :)
tajemniczy111
15-08-2006, 23:41
Nabijam posty dla tematu a ty jeszcze narzekasz ;)
@raul
melona moze nie bedzie chcial zabijac urban
ale psiarnia zawsze sie slucha najwiekszego psa :P
Drazol go ujebie ;P
zeus1985
16-08-2006, 00:25
@Cors Ent.
Widzisz tak się składa,że nie byłem w żadnej gildi,nie jestem i raczej jak narazie nie będe.Wogóle staram sie mieć jak najmniej styczności z ludzmi od DoF czy Wanted.Itemy sprzedaje noob charem.I nie wkręcaj mi,że byłem w Wanted akademy czy w NR bo gorzej mi ubnizyc nie mogłes.A Tegax i nowych członków DoF ma we krwi Pekowanie:evul: :evul: :evul:
No masz się czym chwalić, że sprzedajesz itemki z noobchara. Jak dla mnie to jesteś śmieszny ;p Srasz pewnie w majty jak Draz koło Ciebie przejdzie i modlisz sie aby nie spytał sie o armora albo o bohy ;)
Wiesz, ja też jestem nowym członkiem, a jakoś przez tyle miesięcy co byłem w Wanted to raczej przeciwstawiałem sie PA i PK, i jak skończyłem? W Dofie. Więc nie pier*** mi tu farmazonów o PKowaniu, bo ch*** wiesz i ch*** się znasz, nawet boisz się podać swojego nicka na Azurze co świadczy tylko o tym jakim cieciem jesteś.
Ciri the Witcher
16-08-2006, 00:25
Wypowiedz kiksa z rozmowy z Zebro azura z no remorse:
00:16 Sir kiks [86]: Dof lache zawsze mogl
XD
Z tego co pamietam to draz lizal dupe dofowi w poznaniu na zlocie w ubieglym roku, zeby go nie wykopywali czy tam nie brali udzialu w wojnie... nie pamietam dokladnie i prosze o sprostowanie :P.
Jak narazie to Wanted lache moze zrobic dofowi... :P
Ahh.... Gz Sathan za ucieczke z ich "trapa" XD hueheuehue.
tajemniczy111
16-08-2006, 00:36
@up
Jak juz wklejasz cos, to wklej cala rozmowe a nie jedna tresc wyrwana z kontekstu.
Edit
a po drugie Zebro azura nie jest z No remorse, nie myl czasow przeszlym z terazniejszym.
mechatronik 2
16-08-2006, 00:51
Heh tak przeczytalem forum i powiem wam szczeze kazdy ma racje bo ani Dof ani Wanted niesa swiete...a co do Draza i zjazdu niezebym go bronil ale ok lizal moze dupe sam osobiscie niewiem, ale bylo minelo, teraz jest wojna Wanted vs DoF i to nas interesuje najbardziej....a coz mialo niebyc PA a jest jednak...a co do ubijania 20+ do 50+ jest takowe i najwieksza aktywnoscw tym widze ukazuje Wanted........bywa i tak w zyciu:p :p :p :p :p
Mysliciel
16-08-2006, 01:07
@ do calego wanted i calego dof
jak macie wojne to plz lejcie sie miedzy soba a nie zabijajcie nie winnych :P to taka moja mala prosba :P
@zeus1985
cos ci powiem wiesz dlaczego ludzie sprzedaja itemy noob charami?? ja ci powiem by na przyklad taki ty nie podlecial i powiedzial zebym ci sprzedal taniej bo inaczej hunted :P a jak tak bys powiedzial do noob chara to bym cie wysmial i bys mnie mogl huncic do konca twego zycia a ja na to bym SRAL:P
a i jeszcze jedno:P wiesz czemu niektozi nie podaja nickow ?? bo sie boja ze jak cos napisza nie tak na forum bys pozniej ich nie dedal w tibi :P pozdr
No masz się czym chwalić, że sprzedajesz itemki z noobchara. Jak dla mnie to jesteś śmieszny ;p Srasz pewnie w majty jak Draz koło Ciebie przejdzie i modlisz sie aby nie spytał sie o armora albo o bohy ;)
Wiesz, ja też jestem nowym członkiem, a jakoś przez tyle miesięcy co byłem w Wanted to raczej przeciwstawiałem sie PA i PK, i jak skończyłem? W Dofie. Więc nie pier*** mi tu farmazonów o PKowaniu, bo ch*** wiesz i ch*** się znasz, nawet boisz się podać swojego nicka na Azurze co świadczy tylko o tym jakim cieciem jesteś.
Naucz się kultury prostaku.Ja ani ciebie ani nikogo niewyzywam,a że napisałem,że tegax mnie lał to nie znaczy,że możesz tutaj wyzywać,bo to tylko świadczy o tobie.Już 15 latkowie na forum się zachowują lepiej od ciebie,a chociaż sa młodsi od ciebie az o 5 lat.Dlaczego bo PROSTAK z ciebie.
Nie umisz się zachować nawet na forum?.Grzecznie nie umisz coś napisać?.Przed kim chcesz pokazac jaki jestes mądry?.
Nosso Mc'Furry
16-08-2006, 01:18
Naucz się kultury prostaku.Ja ani ciebie ani nikogo niewyzywam,a że napisałem,że tegax mnie lał to nie znaczy,że możesz tutaj wyzywać,bo to tylko świadczy o tobie.Już 15 latkowie na forum się zachowują lepiej od ciebie,a chociaż sa młodsi od ciebie az o 5 lat.Dlaczego bo PROSTAK z ciebie.
Nie umisz się zachować nawet na forum?.Grzecznie nie umisz coś napisać?.Przed kim chcesz pokazac jaki jestes mądry?.
umisz, umisz... A nie "umiesz"* przypadkiem? :o
tajemniczy111
16-08-2006, 01:20
@raul
melona moze nie bedzie chcial zabijac urban
ale psiarnia zawsze sie slucha najwiekszego psa :P
Drazol go ujebie ;P
No to dlaczego Melonka nie przygarniecie do siebie ??
Z tego co wywnioskowalem to DoF jest jednym wielkim schroniksem dla psow.
Cors Ent
16-08-2006, 01:30
za to ty duby smalone pleciesz
akurat ci wierze ze tegax cie bil
swojego nicka i miejsca, okolicznosci nie napiszesz
ale " bił mnie "
a ja wczoraj znalazłem baranka yellow
Nosso może korepetycje mi udzielisz?,widziałem gorsze byki i to chłopaki byli z twojej gildi;) .Ale zawsze musicie zwyzywać tych co nie śpiewają tak jak wy.
Ej, teraz mam doła- dokładnie takie samo IQ wyszło i mnie. Dobra, mając 15 lat robiłem test dla dorosłych, ale mimo wszystko... :(
Chciałem wrócić do umieszczania tu wierszy, na swój sposób opisujących sytuację na Azurze.
"Obława IV"
Oto i ja, w posoce skrzepłej osaczony,
Ja - wilk trój łapy wśród sfory płatnych łapsów
Stoję i warczę, kaleki i bezbronny,
Szczuty jak pies od niepamiętnych czasów.
Uciekać dalej nie będę już i nie chcę,
Więc pysk w pysk staję z myśliwym i nagonką.
Mdławy niewoli zapach nozdrza łechce
I nagła cisza unosi się nad łąką.
Myśliwy jeszcze ma broń i trzyma smycze,
Lecz las jest nasz i łąki są nasze!
Wilk wolny wyje, na smyczy pies - skowycze
I bać się musi i swoich braci straszyć.
Popatrzcie na mnie, gończe psy zziajane,
Bite za próżną pogoń za swym bratem -
Stoję przed wami, po stokroć zabijany
Z blizną na karku, z odgryzioną łapą.
Nie ufam wam, ale i nie chcę zaufania,
Swoje za sobą mam i macie wy za swoje.
Byłem ścigany, byliście oszukani
A oszukanych sfor - ja się nie boję.
Podejdźcie do mnie wy, karmione z ręki,
Kikut i blizna to wolności cena.
Sam tylko zapach jej zaciska szczęki
Psa, w którym skomle zapomniany szczeniak.
Po lasach jeszcze wciąż żyją wilki młode,
Porozpraszane przez bezrozumne salwy,
Silne i wściekłe, i strasznej zemsty głodne
I ja je kocham i tak mi bardzo żal ich!
Niejeden z was, co się na miskę łaszczy
Zapominając swoje niespokojne sny -
Wie wszak, że bije ręka, która głaszcze,
Na pierwszy objaw jedynego zewu krwi..
Skomleć o łaskę - niegodne psa, ni wilka,
Dać się tresować i na rozkazy czekać:
Nasza ma być najkrótsza życia chwilka,
I być wyborem - przyjaźń do człowieka...
Wilk wolny - wyje, na smyczy pies - skowycze
Lecz las jest nasz i łąki też są nasze!
Jacek Kaczmarski
Na koniec pytanko, bo post Saxe na tibia.com jest obecnie "under investigation": o co z nim chodziło, co napisał itd.? Pytam, bo mimo wszystko biedaka lubiłem, a ostatni tydzień siedziałem w Bieszczadach i nie jestem na bieżąco.
mechatronik 2
16-08-2006, 02:12
Nosso może korepetycje mi udzielisz?,widziałem gorsze byki i to chłopaki byli z twojej gildi;) .Ale zawsze musicie zwyzywać tych co nie śpiewają tak jak wy.
I tu w pewnym sensie sie zgodze...ale kazdy broni swoich kumpli...tak było i tak zostanie...i w tibii i w realu....ja na przyklad zawsze bede stał za Clerickiem i za Sensejem ( mimo iz tego drugiego nieznam w rl ale jest z mojego miasta), moze go zkrytykowalem za to ubicie 20+ druida ale jednak tez bede stawal w jego obronie podczas innych sytuacji....bo tego ubicia niepochwalam;/
mechatronik
16-08-2006, 02:54
Chciałem wrócić do umieszczania tu wierszy, na swój sposób opisujących sytuację na Azurze.
"Obława IV"
Oto i ja, w posoce skrzepłej osaczony,
Ja - wilk trój łapy wśród sfory płatnych łapsów
Stoję i warczę, kaleki i bezbronny,
Szczuty jak pies od niepamiętnych czasów.
Uciekać dalej nie będę już i nie chcę,
Więc pysk w pysk staję z myśliwym i nagonką.
Mdławy niewoli zapach nozdrza łechce
I nagła cisza unosi się nad łąką.
...
ladna metafora ;) Szczegolnie ten pies budzi u mnie skojarznia 8o
frances111
16-08-2006, 06:14
Na koniec pytanko, bo post Saxe na tibia.com jest obecnie "under investigation": o co z nim chodziło, co napisał itd.? Pytam, bo mimo wszystko biedaka lubiłem, a ostatni tydzień siedziałem w Bieszczadach i nie jestem na bieżąco.
Dragoholikus zabil na polecenie draza jego zone tibisja Eve Ar'sol no i Saxe sie wkurzyl
Ile osob sie przejechalo juz na Drazie? i ile jeszcze musi sie przejechac zeby go wyjebac.
Ciri the Witcher
16-08-2006, 08:59
@up
O duzo za duzo.....
zeus1985
16-08-2006, 09:31
BR? Albo jeszcze lepiej... PL?
Zebro azura
16-08-2006, 10:14
Wypowiedz kiksa z rozmowy z Zebro azura z no remorse:
00:16 Sir kiks [86]: Dof lache zawsze mogl
XD
Z tego co pamietam to draz lizal dupe dofowi w poznaniu na zlocie w ubieglym roku, zeby go nie wykopywali czy tam nie brali udzialu w wojnie... nie pamietam dokladnie i prosze o sprostowanie :P.
Jak narazie to Wanted lache moze zrobic dofowi... :P
Ahh.... Gz Sathan za ucieczke z ich "trapa" XD hueheuehue.
po pierwsze to w no remorse bylem a po drugie to zgadzam sie z sir kiksem wkejaj pelna rozmowe a nie urywek bo tu widac ze jestem za wanted a tak nie jest -.-
Hail DOF _/
pozdr
tajemniczy111
16-08-2006, 10:24
BR? Albo jeszcze lepiej... PL?
I co w ten sposob chciales udowodnic ??
Dragoholikus zabil na polecenie draza jego zone tibisja Eve Ar'sol no i Saxe sie wkurzyl
Juz nie dlugo nie tylko tibijska... ;)
Mysliciel
16-08-2006, 10:57
hmm ja mam dla was rozwiazanie:P wescie sie zabawcie gdzies tydzien ale tak pozadnie by nie wchodzic na tibie:P odpocznijcie wrecie kurde wy macie juz ta tibie nie wiem jak to okreslic to jest dla was jak narkotyk seriio
zeus1985
16-08-2006, 11:48
I co w ten sposob chciales udowodnic ??
Mój post mówi więcej niż ten Twój właśnie zacytowany. Lepiej wyjdź z Depo, bo czekam na Ciebie z SDkami ;)
Ciri the Witcher
16-08-2006, 15:00
@ do wszystkich, moze niektorzy z was pomysla nad tym, a na 100% powinien Drazito....
"...Dlaczego więc jego slow nie sluchacie? Gdy naucza, ze gwalt nie moze odciskac sie gwaltem, ze na przemoc nie wolno odpowiadac przemoca? Ze wojna nigdy nie konczy sie zwyciestwem, lecz plodzi nastepna wojne, ze niczego, oprocz kolejnej wojny, wojna przyniesc nie moze? Piotr Chelczicky znal i kochal Husa, ale gwaltownikami i mordercami mu po drodze. Nie bylo mu po drodze z ludzmi, ktorzy zwracaja twarz ku Bogu, kleczac na zaslany trupami pobojowisku. Ktorzy czynia znak krzyza rekami, rekami po lokcie ubabranymi we krwi...."
mechatronik 2
16-08-2006, 15:32
@ do wszystkich, moze niektorzy z was pomysla nad tym, a na 100% powinien Drazito....
"...Dlaczego więc jego slow nie sluchacie? Gdy naucza, ze gwalt nie moze odciskac sie gwaltem, ze na przemoc nie wolno odpowiadac przemoca? Ze wojna nigdy nie konczy sie zwyciestwem, lecz plodzi nastepna wojne, ze niczego, oprocz kolejnej wojny, wojna przyniesc nie moze? Piotr Chelczicky znal i kochal Husa, ale gwaltownikami i mordercami mu po drodze. Nie bylo mu po drodze z ludzmi, ktorzy zwracaja twarz ku Bogu, kleczac na zaslany trupami pobojowisku. Ktorzy czynia znak krzyza rekami, rekami po lokcie ubabranymi we krwi...."
Nooo i w zasadzie to jest chyba pierwszy madry post ktory spolodzila Cirilla....a najlepsze inajprawdziwsze jest zdanie...Gdy naucza, ze gwalt nie moze odciskac sie gwaltem, ze na przemoc nie wolno odpowiadac przemoca? Ze wojna nigdy nie konczy sie zwyciestwem, lecz plodzi nastepna wojne, ze niczego, oprocz kolejnej wojny, wojna przyniesc nie moze?.......heh widac to na przykładzie DoFu i Wanted
Male sprostowanie co do posta sprzed kilku stron, bodajze Firanka go napisala.
Nie wyszedlem z Wanted dlatego ze Draz mi zabil zone (tibijska czy nie :D)
Wpierw wszedlem na GC i pozegnalem sie z osobami ktore tam byly mowiac iz ide na 100% retire. Wczesniej mimo ze nie expilem to logowalem sie i afczylem czy robilem runy czy gadalem ze znajomymi.
Pozniej zamiescilem posta na forum tibii.com o tym ze jestem retired i wyszedlem z gildii. Nie mam zbytnio czasu ostatnio na tibie nawet na jakis glupi afk. Wlasnie jestem nad morzem i spedzam wakacje z zona (tibijska :D).
Pewnego ulewnego dnia nie wiedzielismy juz co ze soba zrobic wiec Eve stala afk robiac runki i czytajac forum. W pewnym momencie przelaczajac okna ujrzelismy nastepujacy obraz:
http://i31.photobucket.com/albums/c388/farul_phtb/Saxeboze%20Other/dra2.jpg
Po czym Eve zalogowala sie ponownie i odbylismy mala rozmowe z Drazem, pozwole zamiescic sobie chatlog.
14:24 Eve Ar'Sol [41]: ermm... why did u kill me
14:24 Drazharm [166]: dla ziomow szacunek, dla frajerow pogarde
14:24 Eve Ar'Sol [41]: what?
14:24 Eve Ar'Sol [41]: English >.<
14:24 Drazharm [166]: go fucking learn english then
14:24 Drazharm [166]: eve ar'sol is a waste char
14:24 Eve Ar'Sol [41]: I already know it well
14:25 Eve Ar'Sol [41]: why a waste char?
14:25 Drazharm [166]: cus i said so
14:25 Eve Ar'Sol [41]: can you explain it to me?
14:25 Drazharm [166]: i wont bother
14:25 Eve Ar'Sol [41]: Why not?
14:25 Drazharm [166]: got better things to do
14:25 Eve Ar'Sol [41]: like killing innocent ppl
14:27 Eve Ar'Sol [41]: Do u know at least why uve killed me?
14:27 Eve Ar'Sol [41]: Guess not
14:27 Drazharm [166]: char trading
14:27 Eve Ar'Sol [41]: Hum?
14:27 Eve Ar'Sol [41]: xD
14:27 Drazharm [166]: anyway
14:27 Drazharm [166]: go fuck yourself
14:27 Eve Ar'Sol [41]: Any proofs ?
14:27 Drazharm [166]: i dont need no proofs
14:27 Eve Ar'Sol [41]: Im not that desperate like u to fuck myself
14:28 Eve Ar'Sol [41]: ye sure u dont
14:34 Drazharm [166]: anyway
14:35 Drazharm [166]: go make a new char
14:35 Eve Ar'Sol [41]: Lol like that would be any difference for u
14:36 Eve Ar'Sol [41]: I'll make a new char.. U think its that hard
14:36 Eve Ar'Sol [41]: And I'll kick ur ass later with it
14:36 Eve Ar'Sol [41]: :)
14:36 Drazharm [166]: ok saxe
14:36 Eve Ar'Sol [41]: U just make things worse for urself
14:36 Eve Ar'Sol [41]: It's not Saxe here
14:36 Eve Ar'Sol [41]: but I can call him hiney
14:36 Eve Ar'Sol [41]: honey*
14:36 Eve Ar'Sol [41]: xD
14:37 Eve Ar'Sol [41]: Dobra jest kurwa zlamasie
14:37 Eve Ar'Sol [41]: Chcesz gadac ze mna to gadaj
14:37 Drazharm [166]: ahahhah
14:37 Drazharm [166]: bingo
14:37 Eve Ar'Sol [41]: Dla twojej informacji Lady siedzi metr obok mnie
14:38 Eve Ar'Sol [41]: Bo jestem w klaipedzie wlasnie bambrze
14:38 Eve Ar'Sol [41]: Lol...
14:38 Drazharm [166]: myslelismy ze to anim
14:38 Eve Ar'Sol [41]: :o
14:38 Eve Ar'Sol [41]: he?
14:38 Drazharm [166]: ale fakt ze macie dom po tegaxie
14:38 Drazharm [166]: styknie zeby rookowac
14:38 Eve Ar'Sol [41]: Nom, prezent slubny
14:38 Eve Ar'Sol [41]: Fajny, co nie?
14:39 Eve Ar'Sol [41]: Wez mnie nie rozsmieszaj, to ze mam po kims dom to nic nie znaczy
14:39 Eve Ar'Sol [41]: Tegaxa znam od prawie roku
14:39 Drazharm [166]: jebie mnie to
14:39 Drazharm [166]: kazdy powod dobry
14:39 Eve Ar'Sol [41]: Wiele rzeczy cie pewnie jebie
14:39 Eve Ar'Sol [41]: Pozdrow pieski
Po rozmowie zalozylem temat na forum taki z deczka obrazliwy. W temacie o retire napisalem ze jedyne osoby w tibii na ktorych mi naprawde zalezy to Tegax, Lilith i Eve. Obiecywalem i obiecywalem ze juz nie wroce na Azure (przynajmniej ta postacia ;]) ale jak widac sytuacja sie zmienila i powaznie mysle nad skopaniem dupy Drazowi i kilku frajerom takim jak Drago czy Last.
Na razie odloze moja decyzje gdyz nad morzem z Eve jest zajebiscie i nie zamierzam predko wracac do Poznania. W kazdym badz razie Saxe to waste char, nie zamierzam juz nim grac i nie przeszkodzi mi stracic kilka lvli nia. W najgorszym wypadku wplace jakas mala dotacje na rzecz DoF gdyz ogromna przyjemnosc sprawi mi jesli jakis z wyzej wymienionych kutafonow padnie od SDkow za moja kase.
Pozdro all.
EDIT: A i zapomnialem dodac ze moj post o Drazie zostal zreportowany dlatego byl "post under investigation" po czym GM usunal chyba caly temat i dal mi ostrzezenie:
Aug 16 2006, 08:45:34 CEST Saxeboze Ar'Sol Notation offensive statement (please refrain from using insulting language (stupid idiot; Your lazy fat butt ; Youre a scum) and also do not post chatlogs that contains insults)
To by bylo na tyle...
Cors Ent
16-08-2006, 16:52
W najgorszym wypadku wplace jakas mala dotacje na rzecz DoF gdyz ogromna przyjemnosc sprawi mi jesli jakis z wyzej wymienionych kutafonow padnie od SDkow za moja kase.
Cors Ent / Edron
;) ;) :p :p
Saxe, a tak broniles El drazito :)
@up
Coz, kiedys nawet w DoF bylem i do Sandry nic nie mialem...
mechatronik 2
16-08-2006, 17:38
Male sprostowanie co do posta sprzed kilku stron, bodajze Firanka go napisala.
Nie wyszedlem z Wanted dlatego ze Draz mi zabil zone (tibijska czy nie :D)
Wpierw wszedlem na GC i pozegnalem sie z osobami ktore tam byly mowiac iz ide na 100% retire. Wczesniej mimo ze nie expilem to logowalem sie i afczylem czy robilem runy czy gadalem ze znajomymi.
Pozniej zamiescilem posta na forum tibii.com o tym ze jestem retired i wyszedlem z gildii. Nie mam zbytnio czasu ostatnio na tibie nawet na jakis glupi afk. Wlasnie jestem nad mozem i spedzam wakacje z zona (tibijska :D).
Pewnego ulewnego dnia nie wiedzielismy juz co ze soba zrobic wiec Eve stala afk robiac runki i czytajac forum. W pewnym momencie przelaczajac okna ujrzelismy nastepujacy obraz:
http://i31.photobucket.com/albums/c388/farul_phtb/Saxeboze%20Other/dra2.jpg
Po czym Eve zalogowala sie ponownie i odbylismy mala rozmowe z Drazem, pozwole zamiescic sobie chatlog.
14:24 Eve Ar'Sol [41]: ermm... why did u kill me
14:24 Drazharm [166]: dla ziomow szacunek, dla frajerow pogarde
14:24 Eve Ar'Sol [41]: what?
14:24 Eve Ar'Sol [41]: English >.<
14:24 Drazharm [166]: go fucking learn english then
14:24 Drazharm [166]: eve ar'sol is a waste char
14:24 Eve Ar'Sol [41]: I already know it well
14:25 Eve Ar'Sol [41]: why a waste char?
14:25 Drazharm [166]: cus i said so
14:25 Eve Ar'Sol [41]: can you explain it to me?
14:25 Drazharm [166]: i wont bother
14:25 Eve Ar'Sol [41]: Why not?
14:25 Drazharm [166]: got better things to do
14:25 Eve Ar'Sol [41]: like killing innocent ppl
14:27 Eve Ar'Sol [41]: Do u know at least why uve killed me?
14:27 Eve Ar'Sol [41]: Guess not
14:27 Drazharm [166]: char trading
14:27 Eve Ar'Sol [41]: Hum?
14:27 Eve Ar'Sol [41]: xD
14:27 Drazharm [166]: anyway
14:27 Drazharm [166]: go fuck yourself
14:27 Eve Ar'Sol [41]: Any proofs ?
14:27 Drazharm [166]: i dont need no proofs
14:27 Eve Ar'Sol [41]: Im not that desperate like u to fuck myself
14:28 Eve Ar'Sol [41]: ye sure u dont
14:34 Drazharm [166]: anyway
14:35 Drazharm [166]: go make a new char
14:35 Eve Ar'Sol [41]: Lol like that would be any difference for u
14:36 Eve Ar'Sol [41]: I'll make a new char.. U think its that hard
14:36 Eve Ar'Sol [41]: And I'll kick ur ass later with it
14:36 Eve Ar'Sol [41]: :)
14:36 Drazharm [166]: ok saxe
14:36 Eve Ar'Sol [41]: U just make things worse for urself
14:36 Eve Ar'Sol [41]: It's not Saxe here
14:36 Eve Ar'Sol [41]: but I can call him hiney
14:36 Eve Ar'Sol [41]: honey*
14:36 Eve Ar'Sol [41]: xD
14:37 Eve Ar'Sol [41]: Dobra jest kurwa zlamasie
14:37 Eve Ar'Sol [41]: Chcesz gadac ze mna to gadaj
14:37 Drazharm [166]: ahahhah
14:37 Drazharm [166]: bingo
14:37 Eve Ar'Sol [41]: Dla twojej informacji Lady siedzi metr obok mnie
14:38 Eve Ar'Sol [41]: Bo jestem w klaipedzie wlasnie bambrze
14:38 Eve Ar'Sol [41]: Lol...
14:38 Drazharm [166]: myslelismy ze to anim
14:38 Eve Ar'Sol [41]: :o
14:38 Eve Ar'Sol [41]: he?
14:38 Drazharm [166]: ale fakt ze macie dom po tegaxie
14:38 Drazharm [166]: styknie zeby rookowac
14:38 Eve Ar'Sol [41]: Nom, prezent slubny
14:38 Eve Ar'Sol [41]: Fajny, co nie?
14:39 Eve Ar'Sol [41]: Wez mnie nie rozsmieszaj, to ze mam po kims dom to nic nie znaczy
14:39 Eve Ar'Sol [41]: Tegaxa znam od prawie roku
14:39 Drazharm [166]: jebie mnie to
14:39 Drazharm [166]: kazdy powod dobry
14:39 Eve Ar'Sol [41]: Wiele rzeczy cie pewnie jebie
14:39 Eve Ar'Sol [41]: Pozdrow pieski
Po rozmowie zalozylem temat na forum taki z deczka obrazliwy. W temacie o retire napisalem ze jedyne osoby w tibii na ktorych mi naprawde zalezy to Tegax, Lilith i Eve. Obiecywalem i obiecywalem ze juz nie wroce na Azure (przynajmniej ta postacia ;]) ale jak widac sytuacja sie zmienila i powaznie mysle nad skopaniem dupy Drazowi i kilku frajerom takim jak Drago czy Last.
Na razie odloze moja decyzje gdyz nad morzem z Eve jest zajebiscie i nie zamierzam predko wracac do Poznania. W kazdym badz razie Saxe to waste char, nie zamierzam juz nim grac i nie przeszkodzi mi stracic kilka lvli nia. W najgorszym wypadku wplace jakas mala dotacje na rzecz DoF gdyz ogromna przyjemnosc sprawi mi jesli jakis z wyzej wymienionych kutafonow padnie od SDkow za moja kase.
Pozdro all.
EDIT: A i zapomnialem dodac ze moj post o Drazie zostal zreportowany dlatego byl "post under investigation" po czym GM usunal chyba caly temat i dal mi ostrzezenie:
Aug 16 2006, 08:45:34 CEST Saxeboze Ar'Sol Notation offensive statement (please refrain from using insulting language (stupid idiot; Your lazy fat butt ; Youre a scum) and also do not post chatlogs that contains insults)
To by bylo na tyle...
Co do czynu Draza to sam siebie ocenił z zdaniu : 14:24 Drazharm [166]: dla ziomow szacunek, dla frajerow pogarde................DRAZ to było Frajerskie ubic zioma....:evul: :evul:
No to dlaczego Melonka nie przygarniecie do siebie ??
Z tego co wywnioskowalem to DoF jest jednym wielkim schroniksem dla psow.
Tja, ludzi, ktorzy jeszcze miesiac temu byli najlepszymi kompanami Draza & CO
W takim razie czym jest Wanted? Zgromadzeniem bezmozgich pajacow?
Poza tym, Cors gratulacje setki. =)
Pavvulonik
16-08-2006, 22:00
Mam pytanie do bylejakiego czlonka dofu CO DALEJ ? teraz sie obijacie rozumiem wasze 17 fragow chyba 17 bylo godne podziwu .Ale chyba wanted nieprzestanie walczyc najprawdopodobniej niebendziecie caly czas expic i zadzic drazoludki tak latwo sie niepoddadza.Wiec jak bendze jakies open battle to piszecie plix ;)
Koronowany rycek
16-08-2006, 22:20
Juz od dawna obserwuje ten topic i obiektywnie teraz patrzac. Draz to kawał Skurczybyka. Niestety o ile sie nie myle(!?) Lud czyt.(pacyfisci i normalni gracze), nie popiera wladzy Wanted i chce aby Dof przejal paleczke po Drazie.
@Offtop
Taki mały offtop
Gz Cors, ze nabiles 100 lvl na wojnie, ktora ciagnie sie oj... w długo ;).
Gl & HF
I krzykne "HAIL Dofoludki ?" Chyba dobrze napisalem ;). Jezeli Dof obrazilem przepraszam z góry.
@Koronowany rycek
Nikt nie popiera ich wladzy, ale inne lamusy sie boja walczyc przeciwko wanted, jebac ich w dupe.
zeus1985
16-08-2006, 23:42
Name: Zixid
Aug 16 2006, 22:19:56 CEST Killed at Level 68 by Onlly
Szkoda że Zixid padł, mam nadzieje że wkrótce wyskoczy za burte statku zwanego Wanted, zanim go przez nią wyrzucą :)
Zielona Firanka
17-08-2006, 00:24
http://www.tibia.com/community/?subtopic=guilds&page=view&GuildName=Aleksy+Hut
Omg. Ktoś jest bardzo zabawny :evul:
Oczywiście nie śmieję się tu z tego gdzie kto pracuje bo ŻADNA praca nie hańbi, ale akurat to mnie rozśmieszyło, szczególnie nick "Aleksy ma Kompleksy" xD
Ale mnie ta gildia rozwalila . Aleksy ma kompleksy i Aleksy robi kleksy wymiataja. Rodzice skrzywdzili drazita tym imieniem na cale zycie 8o
Sathan Bell
17-08-2006, 01:14
@Up
Aleksy Hut
Jest to nowa Guildia zajmujaca sie dostawami pizzy jak widac na liscie menu jest wiele rodzai ;] dla kazdego cos sie znajdze ;]
mechatronik 2
17-08-2006, 02:07
heh i to jest wlasnie Azura...stanelem wszeregu walczacych zauwazcie 8 levelovym palkiem gdy ztrapowali mi kumpla w celu PA...udalo mu sie wydostac z trapa...ale co najlepsze Kolesie PK'owali w nawet dobze zaludnionym Thais...gdy jakis 50+ sorc bodajze podleciali zaczal w nich walic z hmm przestal gdy uslyszal znane wszystkim slowa Pay Armor....kazdy level od 40+ zabawial sie kiedys w PA widac to po tej sytuacji...ja mam tylko nadzieje ze jak DoF pojdzie na ostatni marsz entów i go zwyciezy zrobi cos czego drazz niebyl w stanie zrobic zniesie te je....e PA.....w koncu to jest gra...pk jest jej czescia ale qwa ludzie bez przesady:confused: :confused:
@Cors Ent
Byłbym zapomniał Gratulacje Za osiagniecie 100 lv dla mojego imiennika:p :p
Oby tak Dalej...
Raul de Azura
17-08-2006, 02:29
Name: Zixid
Aug 16 2006, 22:19:56 CEST Killed at Level 68 by Onlly
Szkoda że Zixid padł, mam nadzieje że wkrótce wyskoczy za burte statku zwanego Wanted, zanim go przez nią wyrzucą :)
nie powiem, ze mi go nie szkoda bo gosc spoko jest
zeus1985
17-08-2006, 08:56
Name: Dark Sorcerer Of Paladina
Aug 16 2006, 21:39:27 CEST Killed at Level 29 by Zeus Rook
To się dzieje z ludźmi z dopiskiem: (Protected By Last Varior)
tajemniczy111
17-08-2006, 09:27
a to sie dzieje z frajerem :
Name:Zeus Rook
Aug 17 2006, 08:56:40 CEST Killed at Level 37 by Ciotka Krecika
@down
Mieli farta...
Name:Ciotka Krecika
Aug 17 2006, 09:00:02 CEST Killed at Level 50 by Sathan Bell
and by Mexenoth Strastin
haha ciekawe kto teraz zabije sathana albo mexenotha:p
wojna.... ehh.......
Igragorn
17-08-2006, 09:57
Name : Tegax
Aug 17 2006, 03:41:03 CEST Killed at Level 92 by Sandra Magnus
haha prawdziwy zal.br :baby:
Mysliciel
17-08-2006, 10:19
Name : Tegax
Aug 17 2006, 03:41:03 CEST Killed at Level 92 by Sandra Magnus
haha prawdziwy zal.br :baby:
hehe widze ze dof dal sobie spokuj z wanted :P teraz leja sie miedzy soba:P chyba ze to ich taktyka he
tajemniczy111
17-08-2006, 10:23
Pewnie jak zwykle jej sie hotkey pomylil ;p Z A L !!!!! HAIL BR !!!!
Mysliciel
17-08-2006, 10:26
Pewnie jak zwykle jej sie hotkey pomylil ;p Z A L !!!!! HAIL BR !!!!
masz czescie jestem neutralny :P moze mnie nikt z dof nie zabije bo z wanted jest troszke gorzej:( moge sie obawiac
ale mam nadzieje ze bedzie loz :P
jak widzicie tegax ma lvl odrobiony a przypadki chodza po ludziach
nie wiecie jak bylo to nie gadajcie najlepiej jak by wypowiedzial sie tagax ;P
tajemniczy111
17-08-2006, 10:37
Name:Ciotka Krecika
Aug 17 2006, 09:00:02 CEST Killed at Level 50 by Sathan Bell
and by Mexenoth Strastin
haha ciekawe kto teraz zabije sathana albo mexenotha:p
wojna.... ehh.......
Jak to kto ... SANDRA
Grit-monster
17-08-2006, 11:20
Brawa dla DOFU ach ta nasz Sandra pomylka malutka znowu pewnie byla :P
POZDRAWIAM DOF OBY TAK DALEJ !!! Aug 17 2006, 03:41:03 CEST Killed at Level 92 by Sandra Magnus
Uwaga forumowicze dzisiaj padl Tegax
Wanted juz swientuje fraga wkoncu jak oni nie moga zabic to dobze ze to sandra zrobila ;P tylko ze dzielny tegax odrobione ma all i ma wyjebane na deatha
@igra i gritt '' Szkoda ze wanted potrafi zabijac tylko lowlvle ;( ale moze kiedys sie nauczycie wieze w was :)
Widze, ze Wanted malo co jajka nie zniesie z podniecenia hahah
Lord Wlodek
17-08-2006, 12:34
@Up
Z tego co widze to ty najbardziej sie podniecasz. Pozdro dla Sandry! chyba se na hotkeyach uh'a z Ue pomyliła ;]
Hail Wanted!
Pogarda dla Dof ...Stfu
Aber Vego
17-08-2006, 13:13
lol Urbexx i Dragoholikus Zabili Yavimava why??
zeus1985
17-08-2006, 13:22
a to sie dzieje z frajerem :
Name:Zeus Rook
Aug 17 2006, 08:56:40 CEST Killed at Level 37 by Ciotka Krecika
@down
Mieli farta...
Jak dla mnie to mozesz już nie grać na azurze, a frajera widzisz codziennie jak spoglądasz w lustro. Jak jesteś taki odważny to wypier*** z depo i chodź się na*******ać co?
tajemniczy111
17-08-2006, 13:34
Jak dla mnie to mozesz już nie grać na azurze, a frajera widzisz codziennie jak spoglądasz w lustro. Jak jesteś taki odważny to wypier*** z depo i chodź się na*******ać co?
Jak bys chcial wiedziec jestem po hackach.Ale taka osoba z twoim poziomem IQ nie rozumie pewnie tego. W innych okolicznosciach bym napewno nie odmowil.
Jak dla Ciebie bede zawsze gral na azurze i klade lache na Ciebie.
Nosso Mc'Furry
17-08-2006, 15:22
Jak bys chcial wiedziec jestem po hackach.Ale taka osoba z twoim poziomem IQ nie rozumie pewnie tego. W innych okolicznosciach bym napewno nie odmowil.
Jak dla Ciebie bede zawsze gral na azurze i klade lache na Ciebie.
Hehe, Drazek dał Ci bota z keyloogerem?8o
tajemniczy111
17-08-2006, 15:35
@up
He he he he, a czemu mial by mi dawac bota ? W przeciwiestwie do Ciebie nie uzywam botow, nigdy nie uzywalem i nie mam zamiaru.
Chcialbym wam przekazac ze oprocz Zixida wanted opuscili Sirmaciek i Wymar Herachear :p :D ciekawe ile jeszcze osob opusci wanted bo juz i tak ich zostalo malo ........
zeus1985
17-08-2006, 16:17
@up
He he he he, a czemu mial by mi dawac bota ? W przeciwiestwie do Ciebie nie uzywam botow, nigdy nie uzywalem i nie mam zamiaru.
Nosso nie używa botów bo ma chujowego AV i FW, a Ty się wkońcu kur** zamknij leszczu, bo Morson też miał hacka, co nie znaczyło że skończył grać i z PZ się nie ruszał, ba Morson bierze przynajmniej udział w masslogach itp, i mam do niego większy szacunek niż do Ciebie, bo do Ciebie to już żaden.\
Weź wyjdź czasem z domu zamiast przed kompem zamulać 24/7
Edit
@Sir Kiks
właśnie się dowiedziałem od Twoich kolegów z Wanted czemu nie używasz botów... Bo jesteś na to za głupi >.< ich słowa, n/c
Cors Ent
17-08-2006, 17:25
@yavi wez skoncz smuty pierniczyc
na ventrilo latwo bylo ci dac muta
na tibia.pl i tibia.com musze zobaczyc czy jakiegos filtra nie ma zeby twoje posty omijal
@co do zgonu tegaxa to no coz
blad w sztuce to byl
miejscie wantedki troche frajdy
ale satysfakcji i tak nie macie- a my jej wam nie damy :)
Igragorn
17-08-2006, 18:35
@yavi wez skoncz smuty pierniczyc
na ventrilo latwo bylo ci dac muta
na tibia.pl i tibia.com musze zobaczyc czy jakiegos filtra nie ma zeby twoje posty omijal
U nas na ventrilo zrobilismy Yaviemu specjalny kanal : "Yavimava i jego pierdoły". Polecam wam postąpic tak samo... :D
tajemniczy111
17-08-2006, 19:49
Nosso nie używa botów bo ma chujowego AV i FW, a Ty się wkońcu kur** zamknij leszczu, bo Morson też miał hacka, co nie znaczyło że skończył grać i z PZ się nie ruszał, ba Morson bierze przynajmniej udział w masslogach itp, i mam do niego większy szacunek niż do Ciebie, bo do Ciebie to już żaden.\
Edit
@Sir Kiks
właśnie się dowiedziałem od Twoich kolegów z Wanted czemu nie używasz botów... Bo jesteś na to za głupi >.< ich słowa, n/c
Heh Cors Cie podsumowal. Nic dodac nic ujac
Zebro azura
17-08-2006, 20:12
Edit
@Sir Kiks
Yavi ja sie zastanawiam czy ty sie leczyc nie powinienes... kazdego wyzywasz na forum zamiast spokojnie pisac...<odjeb sie wkoncu od sir kiksa>znajdz sobie inna zabawke do pojezdzania
a Wanted to parodia wiec do niech slow nawet nie mam...
pozdr
Zielona Firanka
17-08-2006, 20:23
Czegoś tu nie rozumiem... Każdy teraz najeżdza na Zeusa, wtf? Pilnujcie własnych spraw, Yavi Ty też.
Gz dla Corsa na adv, go go anni ;)
@down
No i właśnie przeczytałam już dawno, dlatego niech Yavi też się opanuje - no ale zaraz, my tu o wojnie rozmawiamy, czy każdy ma się wyzywać?
tajemniczy111
17-08-2006, 20:37
Czegoś tu nie rozumiem... Każdy teraz najeżdza na Zeusa, wtf? Pilnujcie własnych spraw, Yavi Ty też.
Gz dla Corsa na adv, go go anni ;)
Czego kazdy go pojezdza ? To poczytaj jego wypowiedzi albo posty na tibia.com to tam znajdziesz odpowiedz.
A co do mnie.. to poprostu rozbawil mnie post jak sie pochwalil ze ubil jakiegos 29 lvla, wiec stwierdzilem ze trza zareagowac.
@Zeber
Dam sobie sam rade. I nie jestem zadna zabawka
Raul de Azura
17-08-2006, 22:03
@Yavi jak gada tak gada ale zaje**sty koles jest
Zebro azura
17-08-2006, 22:04
Czego kazdy go pojezdza ? To poczytaj jego wypowiedzi albo posty na tibia.com to tam znajdziesz odpowiedz.
A co do mnie.. to poprostu rozbawil mnie post jak sie pochwalil ze ubil jakiegos 29 lvla, wiec stwierdzilem ze trza zareagowac.
@Zeber
Dam sobie sam rade. I nie jestem zadna zabawka
Nie chodzilo o to ze jestes zabawka... moze zle ujelem...
Jestem twoim kumplem i bede reagowal na to co ktos mowi zle o Tobie
Wiec sie nie dziw.. :* ;p
Pozdr
tajemniczy111
17-08-2006, 22:08
Mi sie tez taka osoba wydawal, ale do czasu kiedy wyszedl z Wanted zmienil stosunek do mnie, na co nie pozostalem obojetny.
@Zeber
ube ube ... ale czasami moglbys mnie odwiedzic i odbierac phone jak dzwonie do Ciebie.
@yavi to spoko koles jak wam sie cos nie podoba nie czytac jego postow WOLNY KRAJ ;)
Mysliciel
17-08-2006, 22:17
.
@Zeber
ube ube ... ale czasami moglbys mnie odwiedzic i odbierac phone jak dzwonie do Ciebie.
sorki ale nas nie interesuje ze on nie odbiera telefonow ;P napisz mu na priv dzieki z gory pozdro sir :P
Popieram, choć miałem z nim styczność wyłącznie poprzez forum i siedząc kilka razy u Vorna, kiedy ten miał odpalone Ventrillo. Poza wszystkim, człowiek, który umie się zdobyć na autoironię (patrz: 300k na stylistę ;) ), nie może być zły! :)
Czapki (150k) z głów. ;)
tajemniczy111
17-08-2006, 22:29
Przed chwilka mialem kolejnego hacka.
THX all za gre, narq.
Mysliciel
17-08-2006, 22:43
THX all za gre, narq.
to co ty robisz ze co chwile masz chaka ???
@up
Używa botów od drazharma.
Cors Ent
17-08-2006, 23:13
Co wy z tymi botami?:o
teraz bot jest "wbudowany" w tibie a ludzie dywagacje prowadza kto ma od kogo bota do tibia
lol?
mechatronik 2
17-08-2006, 23:42
Co wy z tymi botami?:o
teraz bot jest "wbudowany" w tibie a ludzie dywagacje prowadza kto ma od kogo bota do tibia
lol?
Nieno przepraszam jak kogos to urazi ale bot jest wbudowanyw tibie a Draz i tak dalej neidaje rady:D :D 8o 8o 8o :p :p :) :) ;) ;)
mechatronik
18-08-2006, 01:06
Wanted pod upadalo 8o
Lizusy ktore tak zawziecie bronily swojej gildi odeszly ,gdy zrobilo sie goraco jak np. pan Zremb :D a inni zbanowani (ice crow) i watpie zeby draz ufal takim ludzia jak exmind. Dof do dziela :cup:
Zostali tylko ci z "gory" ;) do zniszczenia...
Nosso Mc'Furry
18-08-2006, 04:46
Dzień przyniósł nową ofiare. Haknięty przez swoją głupote Sir kiks widoczny na zdjęciu.
Fotka niestety na rapidshare bo tutaj miałem drobne problemy z dodaniem.
Tak miedzy nami to haker bardzo miły, pogadał itd itp :D
http://dl45cg.rapidshare.de/files/29812269/2743406949/owned.JPG
tajemniczy111
18-08-2006, 09:07
heh to tylko 30 lvli mniej 8 mln expa w dol ... phii
Nie ma to jak na koniec zyczyc wszystkim powodzenia ... Dofowie ofc przegranej wojny.
zeus1985
18-08-2006, 09:44
THX all za gre, narq.
Może zamiast tyle pisać na forum dowiedział byś się jakim sposobem miałeś 2giego hacka i byś zaradziń coś na nastepnego.
Mi sie tez taka osoba wydawal, ale do czasu kiedy wyszedl z Wanted zmienil stosunek do mnie, na co nie pozostalem obojetny.
@Zeber
Może zacznijmy od tego, że nie wyszedłem z Wanted, tylko mnie wywalili co jest dużą różnicą. Do DoFu też nie doszedłem, bo nie miałem co robić i mi się nudziło, tylko ze względu że Drazowi w dupie się poprzewracało i nie miał kasy na SDki i zaczął mnie huncić. Piszesz, że zmieniłem stosunek do Ciebie odkąd wyszedłem z Wanted? Z Twoich wcześniejszych wypowiedzi ( jakieś kilkadziesiąt stron wstecz ) wynika że nigdy mnie nie lubiałeś, i ciągle Cię czymś w*****a***, więc się może zdecyduj. Prawdą jest że zmieniłem stosunek do Ciebie, ale to w chwili jak Ty zmieniłeś do mnie ( w chwili jak przyłaczyłem się do DoFu ).
Nie ma to jak na koniec zyczyc wszystkim powodzenia ... Dofowie ofc przegranej wojny.
A ja Ci życze powodzenia w RL i mam nadziej że przejrzysz na oczy i zmienisz zdanie co do DoFu...
Nosso Mc'Furry
18-08-2006, 09:53
Rotfl, takiego barana jak Ty to chyba jeszcze nie widzialem. Co chwila go hakuja a ten zamiast cos z tym zrobic to pier**li jakies glupoty na forum, zel.pl.
Haker powiedezial ze wpadles jak typowy dzieciak, w sumie wcale mu sie nie dziwie pewnie masz tam 12 lat i udajesz ze jestes wspanialy..
8mln expa w dol, nie wazne ile. Dla Ciebie Azura nie istnieje rozumiesz? :)
tajemniczy111
18-08-2006, 10:00
Rotfl, takiego barana jak Ty to chyba jeszcze nie widzialem. Co chwila go hakuja a ten zamiast cos z tym zrobic to pier**li jakies glupoty na forum, zel.pl.
Haker powiedezial ze wpadles jak typowy dzieciak, w sumie wcale mu sie nie dziwie pewnie masz tam 12 lat i udajesz ze jestes wspanialy..
A gwarantuje Ci ze jeszcze istnieje i ty sie o tym pierwszy przekonasz.
@Yawi
Wiec sry za tamto co pisalem na Ciebie, ale bylem wkurw**** bo myslalem ze sam poszedles do DoFu, ;/.
@nosso
A i nie mam 12 lat i dla mnie to jest tylko gra, a nie jak dla Ciebie. Cieszysz sie pewnie z tego ze mogles stac kolo mnie jak mnie rookowali, pewnie se waliles.
@Yawi:
Do DoFu nie zmenie stosunku dopoki sa tam takie osoby jak Nosso,cors,miter,tegax,limehit etc
Zebro azura
18-08-2006, 10:11
nosso baran to ty jestes...to po pierwsze.
po drugie wypomne ci to jak zjedziesz pare lvli w dol i sie przekonasz ile straciles wtedy tesh bede sie smial z Ciebie.
frances111
18-08-2006, 10:13
a kim ty kurwa jetses ze mowisz ze dla kogos serwer nie istnieje? jestes z jednym z niszych leveli w dofie a krzyczysz jakbys byl Hegiem. zamknij wreszcie ta swoja dupe bo to juz zaczyna mnie denerwowac
'glosie Dofu'
Przestancie sie wkoncu wyzywac ,lecz powiedzcie co dalej?! DoF nabil 17 fragow , wygrywaja ,lecz teraz nic sie nie dzieje. A draz~ szaleje, sciaga armory itd. Zrobcie cos w koncu ,bo Azura cierpi :P!
Sathan Bell
18-08-2006, 12:03
Oj Oj Oj Przykro mi Sir Kiks ;]
zeus1985
18-08-2006, 12:08
A gwarantuje Ci ze jeszcze istnieje i ty sie o tym pierwszy przekonasz.
@Yawi
Wiec sry za tamto co pisalem na Ciebie, ale bylem wkurw**** bo myslalem ze sam poszedles do DoFu, ;/.
@nosso
A i nie mam 12 lat i dla mnie to jest tylko gra, a nie jak dla Ciebie. Cieszysz sie pewnie z tego ze mogles stac kolo mnie jak mnie rookowali, pewnie se waliles.
@Yawi:
Do DoFu nie zmenie stosunku dopoki sa tam takie osoby jak Nosso,cors,miter,tegax,limehit etc
To popatrz przynajmniej na Wanted, co oni Wyprawiają. I nie dziw się ludziom z DoF takim jak Nosso że od pół roku już szaleją na forum, bo co innego mają robić? Ma niski Level, leci na 2 strzały z SD, Mitter to samo, ale jak jest jakaś akcja to są przynajmniej na niej... Nossa znam już ponad 2 lata, Mittera jakiś rok, nawet na hydry razem łaziliśmy. Może jak byś ich poznał to byś ich polubił ;o
Jak to mówią, w każdej rodzinie jest jakaś Czarna Owca, ale to nie może zdyskwalifikować całej rodziny...
Nosso Mc'Furry
18-08-2006, 12:13
a kim ty kurwa jetses ze mowisz ze dla kogos serwer nie istnieje? jestes z jednym z niszych leveli w dofie a krzyczysz jakbys byl Hegiem. zamknij wreszcie ta swoja dupe bo to juz zaczyna mnie denerwowac
'glosie Dofu'
Rotfl Jak on wroci toja mu zyc nie dam. Wiec mam prawo powiedziec ze azura dla niego nie istnieje ;)
@up
Ale w tej wojnie mam swój udzial i jestem aktywny a to ze jestem na 2/3 sdki to mnie nie obchodzi ;)
nosso baran to ty jestes...to po pierwsze.
po drugie wypomne ci to jak zjedziesz pare lvli w dol i sie przekonasz ile straciles wtedy tesh bede sie smial z Ciebie.
Wiesz ja nigdy nie uzywalem, nie uzywam i uzywac nie bede zadnych pomocy do Tibi, temu nigdy nie bylem hakniety chociaz przez dlugo czas nie mialem r keya bo mi sie gdzies zapodzial. Dlatego szybko sie nie naciszysz strata moich lvli.
tajemniczy111
18-08-2006, 12:48
Rotfl Jak on wroci toja mu zyc nie dam. Wiec mam prawo powiedziec ze azura dla niego nie istnieje ;)
.
I ty myslisz ze mam zamiar dalej grac sir kiksem ?? ;p Od 3 miechow robie sorca i narazie dobrze mi idzie,juz nie dlugo poznasz go :*
Nosso Mc'Furry
18-08-2006, 12:52
I ty myslisz ze mam zamiar dalej grac sir kiksem ?? ;p Od 3 miechow robie sorca i narazie dobrze mi idzie,juz nie dlugo poznasz go :*
Smiech na sali, myslisz ze zabijesz mnie twoim wielkim sorcem?
@sir kiks a pamietasz jak ci uratowalem zycie przed mesarem z sathanem
prosiles mnie na prv a pozniej do nich doloczyles tak jak bys sprzedal dupe alfonsowi
a co do twojego sorca to napewno bedzie lipa jak twojego palla koles prawie zabil knightem solo.
pamietaj sorc ma bardzo malutko hp a na takim swiecie jak azura nic nim nie zdzialasz. POzdro lepiej idz na nowy swiat tak jak ja i nie zawracaj dupy azura ;P
@H2o
Bardzo nowy sorc ,ktory juz ma z rok, kolegi z klasy.
az mi szkoda tego sorca tez skonczy jak twoj palek
@wroon czy to moze jest Kiksu ? ( bo ja jestem pewny ze tak :D)
Sathan Bell
18-08-2006, 14:46
Tez mi sie tak wydaje zapewne on zaprzeczy :]
tajemniczy111
18-08-2006, 14:49
yyyy mylicie sie ... Kiksu jest z Żagania, a wroon to moj rl kumpel.
zeus1985
18-08-2006, 14:49
az mi szkoda tego sorca tez skonczy jak twoj palek
@wroon czy to moze jest Kiksu ? ( bo ja jestem pewny ze tak :D)
Do Kiksa ponoć powrócił old owner... Ale nie jestem tego pewien >.<
Ten jego sorc nowy to jest stary sorc naszego wspolnego zioma z klasy , a postac palka nazywa sie sir kiks gdyz wczensniej nia gral niejaki Kiko ( ziom z ich osiedla). A o kiksie nic mi nie wiadaomo. a przypomnialem sobie iz wiadomo mi o kiksie gra on na xerenie. I jeszcze jedno zeby watpliwosci nie bylo kiko to nie jest ten Kiksu ktorys tam ms to sa 2 inne osoby
Zielona Firanka
18-08-2006, 14:56
To jaki ma nick nowy sorc Sir Kiksa? ;)
Edit:
No cóż, jesteś jego rl kumplem a robisz mu świństwo bo gadasz, że sorc jest innego kolegi z rl. Więc tylko czekać aż się wygadasz na złość sir kiksowi.
Gowno cie to obchodzi. A jaki ty masz nick?
Zebro azura
18-08-2006, 15:06
Gowno cie to obchodzi. A jaki ty masz nick?
Wron nie poznaje Cie =) ... :* ;p
Mysliciel
18-08-2006, 15:12
@up
Ale w tej wojnie mam swój udzial i jestem aktywny a to ze jestem na 2/3 sdki to mnie nie obchodzi ;)
Wiesz ja nigdy nie uzywalem, nie uzywam i uzywac nie bede zadnych pomocy do Tibi, temu nigdy nie bylem hakniety chociaz przez dlugo czas nie mialem r keya bo mi sie gdzies zapodzial. Dlatego szybko sie nie naciszysz strata moich lvli.
powiedz po co sa teraz pomoce do gry ?? jak juz sa wgrane w tibie ale noob
Nosso Mc'Furry
18-08-2006, 17:12
powiedz po co sa teraz pomoce do gry ?? jak juz sa wgrane w tibie ale noob
Nie udzielaj sie dobrze? To ze wbudowali jakiegos miernego bota to nic nie znaczy, powiedz mi czemu drazharm po update uzywa ciagle swojego kochanego tibia auto?
Nie wiesz o co chodzi to sluchaj i sie nie udzielaj zal.pl
zeus1985
18-08-2006, 17:18
Ja Ci odpowiem po co Drazowi bot:
1. Auto Uh ( nie musi się martwić, że nie trafi w Siebie UHem tak jak na EDRON ;p )
2. Fast MF ( za*******a jak pociąg expresowy, wciskasz przycisk i już masz FULL mane ;) )
3. Auto Zmiana Ringów / SSa ( nie wiem czy to w TibiaAuto, bo nie używałem, ale spytajcie się Zixida jakiego bota używał na OTSie )
4. I wiele, wiele innych bajerów takich jak: AutoClean ( Automatyczne czyszczenie drogi )
5. SpeedBot ( nie śmiejcie się, takie coś naprawde istnieje ).
To by było na tyle.
Hail Drazharm !!! Hail Minavand !!! Hail ich boty... Bez nich padacie jak muchy ;)
Igragorn
18-08-2006, 17:22
Ja Ci odpowiem po co Drazowi bot:
1. Auto Uh ( nie musi się martwić, że nie trafi w Siebie UHem tak jak na EDRON ;p )
2. Fast MF ( za*******a jak pociąg expresowy, wciskasz przycisk i już masz FULL mane ;) )
3. Auto Zmiana Ringów / SSa ( nie wiem czy to w TibiaAuto, bo nie używałem, ale spytajcie się Zixida jakiego bota używał na OTSie )
4. I wiele, wiele innych bajerów takich jak: AutoClean ( Automatyczne czyszczenie drogi )
5. SpeedBot ( nie śmiejcie się, takie coś naprawde istnieje ).
To by było na tyle.
Hail Drazharm !!! Hail Minavand !!! Hail ich boty... Bez nich padacie jak muchy ;)
omg yavi a ty moze nie uzywales bota? <gs bridge plx> wez sie kurwa chociaz przyznaj a nie innych bluzgasz
@down to po co sie czepiasz innych
zeus1985
18-08-2006, 17:48
omg yavi a ty moze nie uzywales bota? <gs bridge plx> wez sie kurwa chociaz przyznaj a nie innych bluzgasz
Powiedz mi drogi Igragornie, gdzie stwierdzam że nie używałem bota?
18:48 Grimm [112]: hi
18:48 Grimm [112]: come
18:49 Gammbler [102]: tp
18:49 Grimm [112]:
18:49 :::::::::::::: [29]: k
18:49 Gammbler [102]: tp
18:49 ::::::::::: [29]: grimm
18:49 Grimm [112]: w8
18:49 ::::::::::: [29]: k
18:49 Grimm [112]: i go for halberd
18:49 ::::::::::: [29]: exura gran
18:49 You lose 28 hitpoints due to an attack by Grimm.
18:49 You lose 17 hitpoints due to an attack by Grimm.
18:49 You lose 44 hitpoints due to an attack by Grimm.
18:49 ::::::::::: [29]: wht
18:49 ::::::::::: [29]: why
18:49 :::::::::::[29]: ?
18:49 Grimm [112]: armor
18:49 You lose 43 hitpoints due to an attack by Grimm.
18:49 ::::::::::: [29]: noble
18:49 You lose 17 hitpoints due to an attack by Grimm.
18:49 You lose 28 hitpoints due to an attack by Grimm.
18:49 ::::::::::: [29]: stop att
18:49 Grimm [112]: boots
18:49 Grimm [112]: ?
18:49 You lose 2 hitpoints due to an attack by Grimm.
18:49 You lose 20 hitpoints.
18:49 Gammbler [102]: ta
18:49 You lose 23 hitpoints due to an attack by Grimm.
18:49 ::::::::::: [29]: i wil die
18:49 ::::::::::: [29]: i don`t give u
18:49 You lose 46 hitpoints due to an attack by Grimm.
18:49 You lose 10 hitpoints.
18:49 ::::::::::: [29]: anything
18:50 You lose 20 hitpoints.
18:50 ::::::::::: [29]: exura vita
18:50 You lose 22 hitpoints due to an attack by Grimm.
18:50 You lose 10 hitpoints.
18:50 You lose 10 hitpoints due to an attack by Grimm.
18:50 You lose 50 hitpoints due to an attack by Grimm.
18:50 You lose 21 hitpoints due to an attack by Grimm.
18:50 You lose 32 hitpoints due to an attack by Grimm.
18:50 You lose 55 hitpoints due to an attack by Grimm.
18:50 :::::::::::[29]: stop it
18:50 ::::::::::: [29]: plz
18:50 You lose 29 hitpoints due to an attack by Grimm.
18:50 You lose 20 hitpoints.
18:50 ::::::::::: [29]: exura vita
18:50 You lose 19 hitpoints due to an attack by Grimm.
18:50 ::::::::::: [29]: stop
18:50 ::::::::::: [29]: plz
18:50 You lose 14 hitpoints due to an attack by Grimm.
18:51 ::::::::::: [29]: why grimm
18:51 ::::::::::: [29]: ?
18:51 You lose 10 hitpoints.
18:51 ::::::::::: [29]: Aaaah...
18:51 Grimm [112]: Utani Hur "" Frajerom zostawiam po oczami slywki !
18:51 You lose 48 hitpoints due to an attack by Grimm.
18:51 Grimm [112]: give bohs
18:51 ::::::::::: [29]: taa
18:51 ::::::::::: [29]: i wanted
18:51 You lose 12 hitpoints due to an attack by Grimm.
18:51 :::::::::::[29]: nei robi pa
18:51 ::::::::::: [29]: ;s
18:51 You lose 17 hitpoints due to an attack by Grimm.
18:51 You lose 20 hitpoints due to an attack by Grimm.
18:51 You lose 48 hitpoints due to an attack by Grimm.
18:51 You lose 31 hitpoints due to an attack by Grimm.
18:51 ::::::::::: [29]: exura vita
18:51 You lose 37 hitpoints due to an attack by Grimm.
18:51 You lose 72 hitpoints due to an attack by Grimm.
18:51 You lose 40 hitpoints due to an attack by Grimm.
18:51 You lose 63 hitpoints due to an attack by Grimm.
18:51 You lose 8 hitpoints due to an attack by Grimm.
18:51 You lose 43 hitpoints due to an attack by Grimm.
18:51 You lose 16 hitpoints due to an attack by Grimm.
18:52 ::::::::::: [29]: heh
18:52 ::::::::::: [29]: czemu
18:52 You lose 23 hitpoints due to an attack by Grimm.
18:52 ::::::::::: [29]: ej
18:52 You lose 49 hitpoints due to an attack by Grimm.
18:52 You lose 17 hitpoints due to an attack by Grimm.
18:52 ::::::::::: [29]: myslalem
18:52 You lose 26 hitpoints due to an attack by Grimm.
18:52 ::::::::::: [29]: ze jestescie ok
18:52 ::::::::::: [29]: zwlaszcza ty
18:52 ::::::::::: [29]: gambler
18:52 You lose 70 hitpoints due to an attack by Grimm.
18:52 ::::::::::: [29]: ale teraz
18:52 ::::::::::: [29]: ;s
18:52 You lose 58 hitpoints due to an attack by Grimm.
18:52 Using one of 3 spell runes...
18:52 You lose 25 hitpoints due to an attack by Grimm.
18:52 You lose 42 hitpoints due to an attack by Grimm.
18:52 You lose 10 hitpoints.
18:53 Using the last vial...
18:53 ::::::::::: [29]: Aaaah...
18:53 You lose 26 hitpoints due to an attack by Grimm.
18:53 ::::::::::: [29]: exura vita
18:53 You lose 10 hitpoints.
18:53 You lose 54 hitpoints due to an attack by Grimm.
18:53 You see Gammbler (Level 102). He is a royal paladin. He is Believer of the Wanted (Gammbling with your life).
18:54 You lose 10 hitpoints.
18:54 You lose 10 hitpoints.
wlasnie siedze u kolegi. btw on ma swoje konto tu ale nie chcial tego wrzucic. otóz dwaj panowe Gammbler i Grimm byli na gs i NIBY chcieli tp. wiec kolega chcial im dac. ale oni go wkrecili <znowu :P> i Grimm zaczal kolege "glaskac". dobrze ze qmpel sie nie ugiął!!! otóż to panowie i panie! nie dajcie sie !!! KONIEC Z PA!!!!
z Grimma i Gamblera takie naby ze nie potrafili zablkowowac kolegi na PoHu <na górce ze skorpionami> zjebal im
hehe
29 lvl nie ubic omg
mechatronik
18-08-2006, 19:21
"Im leavethe guild and deleted charcter cya."
Wlasnie dopatrzylem sie commenta jednego z pupilow draza.Dlaczego nam to robisz Zrembku???8o
zeus1985
18-08-2006, 19:22
@bosiak
O lol, ale pierd**** farmazony... Jak by chcieli go ubić, to z SD by dostał i by padł, ale woleli nie robić sobie kolejnego Unj ;)
Gammbler
18-08-2006, 21:16
LOL gdzie sa moje hity, gdzie sa sd grima zal ,chcialem eq .a nie uj na jakims noobie
Yavi
wiem ze jakby chcieli by ubic to by ubili. ale wazny jest fakt ze coraz nizsze lvle maja w dupie to co pierdolą takie cioty jak Gamm.
Gamm
co klamiesz pizdowata zmijo, jakie sd Grima ;s jakie twoje hity, ty nawet nie biles, jak chcesz to na pw dam ci link do pelnej rozmowy :)
a qmpel wcale nei jest noobem :) noob to ty bo jestes zlodziejem
Gammbler
18-08-2006, 21:47
GZ bosika jakis 30 level wyzwa od nobow 100-go,nie bilem cie bo zreguly na takich noboow szkoda mi uj . Robie pa i co mi zrobisz ,proste nie plac gin .
nie zaplace i nie zgine i chuj ci w dupe :)
poza tym h lvl wcale nie = dobry gracz
znam typka co kupil sobie 97 master sorca. i co? pada na guardach ;s
Gammbler
18-08-2006, 21:54
nie zaplace i nie zgine i chuj ci w dupe :)
poza tym h lvl wcale nie = dobry gracz
znam typka co kupil sobie 97 master sorca. i co? pada na guardach ;s
kupic a zrobic to roznica noobie .
kupic a zrobic to roznica noobie .
tjaaa. zrobic samemu, a nie sharowac to róznica "kolego bijacy z kuszy"
Gammbler
18-08-2006, 22:26
tjaaa. zrobic samemu, a nie sharowac to róznica "kolego bijacy z kuszy"
jestes idiota
tajemniczy111
18-08-2006, 22:34
ee tam gamm.. odrazu idiota ;p Koles ma syndrom Nossa, mysli ze jest bogiem
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.