PDA

Pokaż pełną wersje : Wojna i wydarzenia z serwera

Stron : 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14 15

Bartek150
01-07-2006, 20:55
A tam, grałem na Azurze i mnie to wcale nie dziwi:P

Eldyn
01-07-2006, 21:08
@up
Co cie wcale nie dziwi bo nie napisales, moge sie tylko domyslac, ze chodzi o haka dragoholikusa :P

Jacyna
01-07-2006, 21:13
Pies najlepszy przyjaciel człowieka, szczur- bardzo inteligentne zwierzę.
Porównywanie ludzi do zwierząt to jest moim zdaniem nietakt. Chyba nikt by nie chciał być określany mianem jakiegoś zwierzęcia. Pomyślcie czasami co piszecie. Nie musicie zawsze "wieszac na sobie psów". heh maly paradoks :P

Pozdrawiam
Jacek

Franco
01-07-2006, 21:17
Co do domku Drago to nie wypowiadam sie tutaj na ten temat (szczerze mowiac myslalem o innej akcji z domkiem xD). A nie wypowiem sie bo nie chce obrazac publicznie kolegi ktorego znalem (a przynajmniej tak mi sie wydawalo).

@Fea
Nie chodzilo mi o szczura tylko o czlowieka -.- :D

@Mex
Masz namysli Hega Magnusa? Ale tak na powaznie, troche ludzi z DoF jest innego pochodzenia niz polskiego, a z kolei kilku polakow zmienilo kraj w ktorym mieszkali, sam sie juz troche pogubilem. Jezeli chodzi o maniakow z Wanted grajacych po nocach, o nich nie mowilem nic zlego ale tez nic dobrego. Zreszta nie odpowiadam za czyny pozostalych czlonkow gildii, w koncu jestem tylko "wojownikiem"

Jakas aluzja do ludzi ktorzy wyjechali zagranice?.Bo ja to odebralem jako aluzje

Franco

Saxe
01-07-2006, 22:11
@Fea
:O

@Jacyna
A jak mowi sie do dziewczyny "kotku" ? xD

@Franco
No i co w zwiazku z tym? Wogole ja cie nie czaje "aluzja" wtf? Wogole wiesz co to slowo znaczy? Jest to niejawne napomknienie o czyms/kims lecz nie wprost, przy uzyciu przenosni, docinek. Jak widac nie uzylem zadnej przenosni a tez nie mialem na celu urazenie kogos (zreszta niby w jaki sposob?) takze nie uzywaj slow ktorych sam nie rozumiesz. A jezeli chodzi o wyjazd za granice to sam stad wypierniczam jak tylko zostane absolwentem mojej elitarnej szkoly ;] prawdopodobnie wyjade studiowac filologie angielska gdzies za granica albo cos w tym rodzaju. Pozdrawiam

EDIT:
Zauwazylem iz zbytnio sie udzielam na tym forum. Postanowilem wiec dac sobie na jakis czas spokoj bo jeszcze liczba moich postow osiagnie 20 albo stanie sie jakas inna straszliwa rzecz. No chyba ze chcecie abym pomogl pobic liczbe postow Silvery :P

Jacyna
01-07-2006, 23:20
@Jacyna
A jak mowi sie do dziewczyny "kotku" ? xD

Tylko że kotku nie jest obraźliwe :)

Pozdrawiam
Jacek

Drazharm
02-07-2006, 00:13
@Drazharm
Mówiłeś, że mu ręki nie podacie, a jednak tlyko range mu zmieniliści na gorszą.

OJEJKU

Abu Loppez Frajer Bity of the Wanted

faktycznie gorsza ranga, gratuluje spostrzegawczosci

Wole byc szczurem w DoF niz psem w Wanted.

btw Saxe, wiec wedlug ciebie jest troche nienormalnych ludzi w Wanted skoro graja i daja sie nam zabijac w nocy.:D Jakby ich nie bylo to by nas tez nie bylo xD I wiesz, to ze u nas jest wieczor to nie znaczy, ze u innych tez.

Moze nie ukradl ale okradl hehe ludzie z Wanted okradaja sie nawzajem, takie atrakcje to tylko w Wanted :)

taa jasne bo dof to wrecz rzeka mlekiem i miodem plynaca, prosto z krocza magnus. kto co wylize to jego

fea_umarth
02-07-2006, 04:14
juz dawno takiej be-ze-du-ry nie slyszalem

Karol
02-07-2006, 11:32
@saxe (do postu z poprzedniej strony)
Jakbys byl tak wielce inteligentny jak mowisz, to zamiast zastanawiac sie jak sie odmienia Fea, napisal bys Fea Umartha... -.- Oj nasz geniusz z elitarnej szkoly nie radzi sobie?

A no i nie prowokuj zebym nazwal cie szczurem. to moglaby byc obraza dla tych wspanialych zwierzatek ;-)

Adval
02-07-2006, 12:36
prawda wyszla na jaw, Abu Loppez okradl Dragoholikusa po czym loot(3 mil gp w kasie i eq) schowal na charze Silli, strach pomyslec co bysmy bez niej zrobili.

no nic, myslalem ze Anim w porzadku koles a sie okazal skonczonym frajerem

Aleksy - Drazharm says:
mowiles zebysmy nie robili z ciebie frajera, bo to nie ty
Aleksy - Drazharm says:
sam zrobiles z siebie frajera
Anim says:
lajt
Aleksy - Drazharm says:
moze i dla ciebie lajt
Aleksy - Drazharm says:
haha
Aleksy - Drazharm says:
zal
Anim says:
skoncz i odejdz odemnie
Anim says:
Aleksy - Drazharm says:
przez ten caly czas sie czailes frajerze zeby kogos ouwielbiam jeść bananyac
Aleksy - Drazharm says:
chwila nieuwagi i cyk
Aleksy - Drazharm says:
uwielbiam jeść bananyany zlodziej
Anim says:
ie czailem
Anim says:
sie
Anim says:
bym chcial bym go ouwielbiam jeść bananyal wczesniej
Anim says:
wiec wiesz

tego frajera do dofu mozecie go przyjac bo my mu reki wiecej nie podamy. pies go je***

Hmm.. Ciekawe Draz ale nie ma sie czego denerwowac atmosfera taka tam panowala ze pewnie Anim juz nie wytrzymal :D

123
02-07-2006, 14:45
@Drazharm
Mam małe pytanko. Dlaczego Magic Mix(znany też pod nickami Enyth Bario albo Mixser), który byl w Boom Fighcie tera sobie normalnie expi, a ludzie tacy jak np Kalvi Remi czy Aztis nie będący w Boom Fighcie a będący z Sulechowa mają hunta i nie mogą sobie spokojnie grać.

Citek
02-07-2006, 15:37
@Drazharm
Mam małe pytanko. Dlaczego Magic Mix(znany też pod nickami Enyth Bario albo Mixser), który byl w Boom Fighcie tera sobie normalnie expi, a ludzie tacy jak np Kalvi Remi czy Aztis nie będący w Boom Fighcie a będący z Sulechowa mają hunta i nie mogą sobie spokojnie grać.

Haha, dobrze wiedziec. Dzieki za informacje :) Jak byś mogl podaj nicki innych osob z Sulechowa, bede wdzieczny. Napisz w grze.

Franco
02-07-2006, 15:58
taa jasne bo dof to wrecz rzeka mlekiem i miodem plynaca, prosto z krocza magnus. kto co wylize to jego[/QUOTE]

Wole te jej mleko z jej krocza niz patrzec na takie kreta jak Ty.Po drugie u nas nikt sie nie wypierdziela na eq tak jak ma to miejsce w Wanted

Po 3 fajna akcja z Tegaxem drazito nie powiem muehehehe-wydziobal drago na banke okragla a ci go puscili-no nic draz zrobil sie czlowiekiem pelnym skruchy-niemniej gz 4you

A teraz maly prezencik dla wszystkich milosnikow drazito:P

Adresik jego moze choc tym razem ktoremus z was otworzy drzwi-245 Mitcham Lane, SW16, 7DE

Draz nie pisz nic glupiego bo i tak polowa z nas juz to ignoruje bo szkoda normalnie odpisywac na te twoje banialuki

Franco

Najwyzsza prawda
02-07-2006, 16:46
Franco to moj idol hahahaha co za typ hahahha.Ale wy wszyscy macie kompleks tego Draza.Po kiego caly czas o nim piszecie i sie podniecacie??
Po co wypisujecie glupoty o Wanted i o tym co tam sie dzieje???
Wezcie sie za gre i jak wam Wanted nie pasuje to wykopcie ich z serwera a nie biadolicie jak male dzieci na forum ze wam zabawki zabrano.
Czekam teraz az mnie jakis nosso od psow wyzwie a fea powie cos o Rasiaku.

Franco
02-07-2006, 16:55
Franco to moj idol hahahaha co za typ hahahha.Ale wy wszyscy macie kompleks tego Draza.Po kiego caly czas o nim piszecie i sie podniecacie??
Po co wypisujecie glupoty o Wanted i o tym co tam sie dzieje???
Wezcie sie za gre i jak wam Wanted nie pasuje to wykopcie ich z serwera a nie biadolicie jak male dzieci na forum ze wam zabawki zabrano.
Czekam teraz az mnie jakis nosso od psow wyzwie a fea powie cos o Rasiaku.

Po pierwsze nie gram-wiec po co mam sie za kogos brac-szkoda mi czasu na to.
Po drugie nie dziabole glupot tylko wypisuje fakty jakie sa
Po trzecie wypisywane byly sa i beda tematy o Wanted i Ty tego napewno nie zmienisz
Po czwarte-nie zabrano nam zabawek bo wiekszosc z nas jest dorosla-natomiast jesli tobie je skradziono to zwijaj sie na chate
Po piate-nikt napewno z w/w ludzi nie wyzwie cie od psow itd bo nikt tu napewno nie znizy sie do poziomu Twojej inteligencji
I wkoncu na sam koniec-jesli do mnie piszesz to zacznij przemyslac slowa ktore wypisujesz i wypisuj choc ciut prawdy

To jakis syndrom debilizmu jest chyba bez kitu:S

Franco

Melon
02-07-2006, 17:43
Haha, dobrze wiedziec. Dzieki za informacje :) Jak byś mogl podaj nicki innych osob z Sulechowa, bede wdzieczny. Napisz w grze.
ok to masz moj ;)

Mrok
02-07-2006, 18:42
Myślałem,że wszystkie małolaty z wanted na kolonie powyjeżdzały.A jednak jeszcze Citek nie wyjechał.A tak swoją drogą nieuważacie,że jakiś spokój na Azurze jest?.Gnojki na kolonie pojechały.Chociaż można spokojnie poexpić bez strachu,że jakiś szczyl cie napadnie;p

123
02-07-2006, 19:39
@Citek
Nie podam ci nicków, a jego nick wymieniłem za to co zrobił mi w przeszłości, poprostu mu się odwdzięczyłem. Jeśli chodzi o ludzi z sulka to mam pytanko jedno. Czy nadal ludzie, którzy niebyli w Boom Figcie, Dofie albo Norlands Guld mają hunt?

Veers
02-07-2006, 19:54
taa jasne bo dof to wrecz rzeka mlekiem i miodem plynaca, prosto z krocza magnus. kto co wylize to jego

Wiesz co, Aleksy, jesteś wyrafinowany jak margarita bez sosu pomidorowego.

Cors Ent
02-07-2006, 21:18
juz dawno takiej be-ze-du-ry nie slyszalem

a ja slyszalem - jak pare stron temu opisales mi jak wygladalo spotkanie jak draz przyjechal do poznania. kto co myslał/ mówił/ chciał zrobic itp.
biorac pod uwage fakt ze cie tam nawet nie było to ciekawy skill telepati posiadasz :o

ladny z kanem mielismy z tego ubaw
ale to syndrom DOF jak juz pisalem patent na prawde " WY ZAWSZE WIECIE LEPIEJ "
a ze nawet ciebie tam nie było - detal nieistotny

Fea jestes po prostu ucielesnieniem ideału Dofowego Wojownika
na kazde zle slowo na dof masz 5 kontr, kazda krytyke odpierasz atakiem, na wszystkich forach o azurze walczysz o dobre imie gildi, kazdy antydofowy post komentujesz

szkoda tylko ze za czasów jak NG mialo swe i dof jedno ventrilo i darłem sie z xajakim w niebogłosy "ATACK, LETS FUCK WANTED" to nigdy w tym momencie cie ani nie slyszalem, ani na polu walki nie widziałem...
a reszta dof jak z katarynki zawsze "we are only 20..., they can be 30 on noobs, we dont know, its high rish...."

@apropo Abu- to zwrociciliscie uwage jak on gildie zmienial? najpierw siedzial przy drazie, potem jak SF bylo silniejsze to cyk zmiana stron, i znow jak pojawila sie obawa ze draz wroci bo dof sie wypiol na swe to abu najpierw neutralny a potem cyk do draza. zawsze tam gdzie do silniejszego da sie podpiac

Citek
02-07-2006, 23:39
ok to masz moj ;)

Ciebie mam juz :*

Myślałem,że wszystkie małolaty z wanted na kolonie powyjeżdzały.A jednak jeszcze Citek nie wyjechał.A tak swoją drogą nieuważacie,że jakiś spokój na Azurze jest?.Gnojki na kolonie pojechały.Chociaż można spokojnie poexpić bez strachu,że jakiś szczyl cie napadnie;p

No wiesz rowniez ja zamierzam zrobic przerwe od tej beznadziejnej gry, ktora bez watpienia nasz wszystkich wykancza :) Jak narazie ciesze sie sloncem w moim ogrodzie wraz dziewczyna i nie narzekam. Kolonie chyba juz nie dla mnie :p

@Citek
Nie podam ci nicków, a jego nick wymieniłem za to co zrobił mi w przeszłości, poprostu mu się odwdzięczyłem. Jeśli chodzi o ludzi z sulka to mam pytanko jedno. Czy nadal ludzie, którzy niebyli w Boom Figcie, Dofie albo Norlands Guld mają hunt?

I dziekuje ci bardzo za podanie jego nicku. Co do innych ludzi jezeli nie zawinili Wanted to nie sa hunted, oczywiste :)

fea_umarth
03-07-2006, 00:47
a ja slyszalem - jak pare stron temu opisales mi jak wygladalo spotkanie jak draz przyjechal do poznania. kto co myslał/ mówił/ chciał zrobic itp.
biorac pod uwage fakt ze cie tam nawet nie było to ciekawy skill telepati posiadasz :o
hehe ja tam duzo nie pamietam ale bylem
ladny z kanem mielismy z tego ubaw
ale to syndrom DOF jak juz pisalem patent na prawde " WY ZAWSZE WIECIE LEPIEJ "
a ze nawet ciebie tam nie było - detal nieistotny
no ta kanowi to poczta chyba skarpetki przesle zeby mial co jesc(taki maly fetysz z jego strony)
Fea jestes po prostu ucielesnieniem ideału Dofowego Wojownika
na kazde zle slowo na dof masz 5 kontr, kazda krytyke odpierasz atakiem, na wszystkich forach o azurze walczysz o dobre imie gildi, kazdy antydofowy post komentujesz
to nie prawda ze dofoludki nie lubia hop coli

Jacyna
03-07-2006, 00:49
I dziekuje ci bardzo za podanie jego nicku. Co do innych ludzi jezeli nie zawinili Wanted to nie sa hunted, oczywiste :)
Wanted zawsze znajdzie jakis powód żeby huncić kogokolwiek :) Nie jesteś w Wanted (chociaż czasami się zdaża że nawet członkowie Wanted zabijają członków WA)- jesteś hunted, chyba że masz znajomości lub wykupiłes protekcje, lub jestes runemakerem któregoś członka.

PS Jeżlei sie mylę to przepraszam i prosze mnie poprawić :P

Pozdrawiam
Jacek

Citek
03-07-2006, 01:21
Wanted zawsze znajdzie jakis powód żeby huncić kogokolwiek :) Nie jesteś w Wanted (chociaż czasami się zdaża że nawet członkowie Wanted zabijają członków WA)- jesteś hunted, chyba że masz znajomości lub wykupiłes protekcje, lub jestes runemakerem któregoś członka.

Pozdrawiam
Jacek

Poprawiam Cie, mylisz sie :p

DetiVo
03-07-2006, 12:20

Pozdrawiam
Jacek

Nie mylisz się,a na ten post wyżej nie zwracaj uwagi. Wanted chyba musi się jakoś wybronić że to nieoni robią PA i huntują kogo popadnie. :)

Jacyna
03-07-2006, 12:59
Poprawiam Cie, mylisz sie :p
Wersja Wanted:p

Nie mylisz się,a na ten post wyżej nie zwracaj uwagi. Wanted chyba musi się jakoś wybronić że to nieoni robią PA i huntują kogo popadnie. :)

Wersja DoFu;)

Hmm.... Sam nie wiem co o tym myśleć :P

Pozdrawiam
Jacek

Citek
03-07-2006, 13:26
Hmm.... Sam nie wiem co o tym myśleć :P
Pozdrawiam
Jacek

Wybierz opcje ktora uwazasz za bardziej prawdziwa, pamietaj ze 'Wanted jest zle a DoF jest dobry' :lol:

Pozdro

Jacyna
03-07-2006, 13:40
Wybierz opcje ktora uwazasz za bardziej prawdziwa, pamietaj ze 'Wanted jest zle a DoF jest dobry' :lol:

hehe wychodzi na to że mam wybrac ,, Mniejsze zło"??

Pozdrawiam
Jacek

DetiVo
03-07-2006, 16:47

Pozdro

Masz absotutną rację! I w 100% Cię popieram Citek, oby tak dalej :D

tajemniczy111
03-07-2006, 18:37
@up
omg z Toba jest coraz gorzej ;/.

Franco
03-07-2006, 18:45
@up

Bodu dzieki zyjesz.A juz myslalem ze Ciebie wcielo na Amen a jednak i tym razem sie mylilem-dobrze Cie widziec forumowy smieciarzu:)

Franco

Adval
03-07-2006, 19:30

Ventar wiesz ze ja z toba zawsze dobrze zylem ale powiedz mi dlaczego ja jestem hunted bo gammbler padl na hydrach to juz cala gildia ma za to odpowiadac nie moja wina ze nie umiem grac knightem nie jestem jeszcze tak doswiadczony jak ty albo ktos tam ...
Mniejsza o to po dedzie gammblera zostalem zhuntowany przez all wanted ale oczywiscie za co ? Bo Jeden z ludzi Wanted Padl .. Jak to ma byc taka gra na tym servie to ja dziekuje .. Ded Gammblera to jak wy to mowicie pretekst do huntu ... Czy ja tu gdzies zawinilem ? Mysle ze nie ale zobaczymy co na to inni powiedza

A chcialem se normalnie pograc :(

Nazgool
03-07-2006, 19:45
Ja tez chcialem tylko 100 lvl wbic :( Co tu oplakiwac;( , to tylko gra.
Bez niej mozesz sie cieszysc sloneczkiem i "futbolówka".

Jacyna
03-07-2006, 20:00
Ventar wiesz ze ja z toba zawsze dobrze zylem ale powiedz mi dlaczego ja jestem hunted bo gammbler padl na hydrach to juz cala gildia ma za to odpowiadac nie moja wina ze nie umiem grac knightem nie jestem jeszcze tak doswiadczony jak ty albo ktos tam ...
Mniejsza o to po dedzie gammblera zostalem zhuntowany przez all wanted ale oczywiscie za co ? Bo Jeden z ludzi Wanted Padl .. Jak to ma byc taka gra na tym servie to ja dziekuje .. Ded Gammblera to jak wy to mowicie pretekst do huntu ... Czy ja tu gdzies zawinilem ? Mysle ze nie ale zobaczymy co na to inni powiedza

A jednak miałem racje. Zawsze Wanted znajdzie powód żeby kogoś huncić :D:evul:

Pozdrawiam
Jacek

Adval
03-07-2006, 20:15
Ja tez chcialem tylko 100 lvl wbic :( Co tu oplakiwac;( , to tylko gra.
Bez niej mozesz sie cieszysc sloneczkiem i "futbolówka".

Hehe i zapomniales dodac dziewczynami ;), ale co my zrobilismy takiego to ze sam ciebie wzial na hydry i padl to juz powod do huntu ?

Misiek Even
03-07-2006, 21:02
[QUOTE=Jacyna]A jednak miałem racje. Zawsze Wanted znajdzie powód żeby kogoś huncić :D:evul:

Co racja to racja...miesiac temu expilem se na guardach a tu do mnie przylatuje Slayer Robin i kaze mi oddac armor na ktory zbieralem przez caly rok:( jak nie chcialem oddac to zawolal 80+ sorca i 70 pala i mnie ubili..aol w plecy..jeszcze kazali mi 50k placic bo nic im nie wypadlo ze mnie...oczywiscie nie mam nic do Wanted gdyz kilka osob znam z rl a kilka z tibii...lecz czy wszyscy sa uczciwi i graja uczciwie..:confused:

Citek
03-07-2006, 23:47

Pytasz mnie dlaczego jestes hunted? O to zapytaj Gammblera. Ja nie znam nawet dobrze tej sprawy i nie chce mi sie tracic czasu aby w nia wnikac

lecz czy wszyscy sa uczciwi i graja uczciwie..

Nie, nie wszyscy. Zawsze sie znajdzie czarna owca, czy to bedzie Wanted czy DoF czy Bóg wie jaka jeszcze inna gilidia. To normalne i nie raz poparte przykladami z zycia.

DetiVo
03-07-2006, 23:51
@up

Jeżeli ze mną kest coraz gorzej to z Tobą jest beznadziejnie!

Btw DoF nie mysli egoistycznie i nie robi PA jak to wanted i taka jest prawda, citek przemysl to sobie

Citek
04-07-2006, 00:01
Jeżeli ze mną kest coraz gorzej to z Tobą jest beznadziejnie!

Btw DoF nie mysli egoistycznie i nie robi PA jak to wanted i taka jest prawda, citek przemysl to sobie

Napisalem przeciez ze my to 'Ci zli'

52 Debiec - Ci Zli

btw. Moze sie pona*******amy?:p

Pozdro,
Citek :p

Koronowany rycek
04-07-2006, 00:08
@Citek

Mowiles,ze nie wnikasz. A powinienes, kiedy Gildia bedzie rozsadnie rozwiazywac swoje problemy wewnetrze, to dzieki temu zmniejsza sie skargi pod wasz adres. Ofc zawsze ktos lub cos bedzie sie wypieralo swojego czynu, lecz powinniscie sprawy wytaczac "obiektywnie".

Dało by wam kozysc i innym, a te czarne owce w stadzie, powinno sie pouczyc, lub kiedy nie dzadza owe upomnienia efektu, wydalac je z gildi.

Lecz to tylko moja sugestia.

Owocnej dyskusji

Raul de Azura
04-07-2006, 00:26
[QUOTE=Jacyna]A jednak miałem racje. Zawsze Wanted znajdzie powód żeby kogoś huncić :D:evul:

Co racja to racja...miesiac temu expilem se na guardach a tu do mnie przylatuje Slayer Robin i kaze mi oddac armor na ktory zbieralem przez caly rok:( jak nie chcialem oddac to zawolal 80+ sorca i 70 pala i mnie ubili..aol w plecy..jeszcze kazali mi 50k placic bo nic im nie wypadlo ze mnie...oczywiscie nie mam nic do Wanted gdyz kilka osob znam z rl a kilka z tibii...lecz czy wszyscy sa uczciwi i graja uczciwie..:confused:

@up
Ostatni owner Slayera to nawet sie o nim nie wypowiadam, po prostu n/c. Ale przyjdzie na nich czas, gdy Drazik kopnie w dupe wszystkich frajerow z Wanted.

@Citek
1. przykazanie Drazharma:
-Nie bedziesz mial Bogow cudzych przede mna.

@Citek again
Bosheee, to juz jest naprawde spam, Ty chyba 24/h na forum siedzisz..... idz pograj w pilke. A tak btw. to czas odpoczac od tibii, forum. Po wakacjach bedzie czas na male pg na nowym serwie... 3majcie sie i cya za 2 miechy :)

DetiVo
04-07-2006, 01:48
@Citek

Mowiles,ze nie wnikasz. A powinienes, kiedy Gildia bedzie rozsadnie rozwiazywac swoje problemy wewnetrze, to dzieki temu zmniejsza sie skargi pod wasz adres. Ofc zawsze ktos lub cos bedzie sie wypieralo swojego czynu, lecz powinniscie sprawy wytaczac "obiektywnie".

Dało by wam kozysc i innym, a te czarne owce w stadzie, powinno sie pouczyc, lub kiedy nie dzadza owe upomnienia efektu, wydalac je z gildi.

Lecz to tylko moja sugestia.

Owocnej dyskusji

Ich liderów z gildi raczej nie wykopią, a tak btw, tam PA się sadzi od samych liderów do najniższej rangi w wanted. Powstrzymanie u nich PA jest rzeczą niemożliwą.

@Ventar

Czekaj czekaj jeszcze będzie okazja i to niedługo ;)

Dragoholikus
04-07-2006, 03:22
Ich liderów z gildi raczej nie wykopią, a tak btw, tam PA się sadzi od samych liderów do najniższej rangi w wanted. Powstrzymanie u nich PA jest rzeczą niemożliwą.

@Ventar

Czekaj czekaj jeszcze będzie okazja i to niedługo ;)
HAHAH odzywa sie ten co najwiecej o tym wie o co sie dzieje u nas w gildie ty sie zajmij tym co sie w dofolandi a nie tym co sie dzieje w wanted

Citek
04-07-2006, 09:22
Dragus oni wiedza wszystko lepiej od nas. Do kazdego ich posta podchodze z przymruzeniem oka co sprawia ze jest wesolo :p

Nosso + Gimli + Fea = DoF'owa Propaganda :p

Pozdro,
Citek

Mysliciel
04-07-2006, 10:35
NO wrescie ktos z mojego miasta :)
i jak zawsze to bogatynia ruuulez :P i wszyscy z bogatyni sa pozadni :P chodz jest ziom w Wanted ale co stego akurat go lubie :P jest ziom w No remose ale tez go lubie :P pozdro dla all bogatynia

Misiek even :P

tajemniczy111
04-07-2006, 12:32
Nosso, a moze zabicie Kammaro nie bylo efektem waszego PA ? Co nie dajesz se rady z wyzszymi lvlami to zabijasz 40 + knighty ? A najlepsze jest to,ze dopiero po przyjsciu Onllego zabiliscie go ;)

A jezeli sadzisz, że ze mna jest zle to moze i dobrze bo wkoncu sa wakacje ;)

cyt:"To nie prawda,ze dofoludki nie lubia hop-coli"

DetiVo
04-07-2006, 12:40
Nosso, a moze zabicie Kammaro nie bylo efektem waszego PA ? Co nie dajesz se rady z wyzszymi lvlami to zabijasz 40 + knighty ? A najlepsze jest to,ze dopiero po przyjsciu Onllego zabiliscie go ;)

A jezeli sadzisz, że ze mna jest zle to moze i dobrze bo wkoncu sa wakacje ;)

cyt:"To nie prawda,ze dofoludki nie lubia hop-coli"

Tak Panie wszystko wiedzący najwyższy kretynie!
Kammaro, padł za to że miał prota u Draza, padł raz i jak będe miał zły humor padnie znowu.

Zabiliście go po przyjsciu Onlly'ego ~~. Palancie, Onlly cały czas tam był, i blokował wyjście żeby ten noob nie mógł uciec. Kammaro padł jak dzieciak, przestał się uhać. Może za duże emocje? Kto wie...

tajemniczy111
04-07-2006, 13:22
Jak bede mial zly humor : hahaha ;) tylko pamietaj wciagu dnia, a nie po nocach...
Pokaz mi chociaz w jednym moim poscie czy Cie wyzwalem ? Jezele nie umiesz dyskutowac to wyjdz stad. Bo sobie nie zycze aby jakis gowniarz nazywal mnie "kretynem".

Franco:
To ty tu smiecisz, tak jak smieciles w grze, zawsze byles tam gdzie Ci bylo dobrze. Jak swe rzadzili, byles z nimi pozniej jak role sie odwrocily to wrociles znow do wanted i tak w kolko.

adaam
04-07-2006, 13:44
@tajemniczy
To jest jego postać, i może robić z nią co mu się rzywnie podoba, może trzymać z kim chce i nie musi się z tego tłumaczyć. I przestań pie****ć smuty, o takich błachych sprawach, bo mnie krew zalewa.

Gimlos
04-07-2006, 15:10
Dragus oni wiedza wszystko lepiej od nas. Do kazdego ich posta podchodze z przymruzeniem oka co sprawia ze jest wesolo :p

Nosso + Gimli + Fea = DoF'owa Propaganda :p

Pozdro,
Citek Hehe, skoro tak Ci wesolo to czemu dostalem bluzgi na PW po ostrzezeniu za wulgaryzmy?
Druga sprawa ze moj ostatni post w tym temacie jest 6 stron temu, zreszta na temat pracy moderatora. Twoich postow w ostatnich 6 stronach tematu jest kolo 10, kto tu uprawia propagande ?

DetiVo
04-07-2006, 15:15
Jak bede mial zly humor : hahaha ;) tylko pamietaj wciagu dnia, a nie po nocach...
Pokaz mi chociaz w jednym moim poscie czy Cie wyzwalem ? Jezele nie umiesz dyskutowac to wyjdz stad. Bo sobie nie zycze aby jakis gowniarz nazywal mnie "kretynem".

Franco:
To ty tu smiecisz, tak jak smieciles w grze, zawsze byles tam gdzie Ci bylo dobrze. Jak swe rzadzili, byles z nimi pozniej jak role sie odwrocily to wrociles znow do wanted i tak w kolko.

Nie jesteś upoważniony żeby mi mówić kiedy mam grać. W ciągu dnia, jestem zajęty bo mam rl life nie jak inni.
W nocy będzie jeszcze okazja żeby padł ;]

Gówniarz?hahahahah to nie ja tu się jak gówniarz zachowuje i nie ja boję się pokazać twarz a nie kryć sie pod jakimś dziecinnym nickiem rotfl
Masz jakiś kompleks że nie chcesz ujawnić kim jesteś?

tajemniczy111
04-07-2006, 15:18
@up post Gimli
Bla bla bla... On wydal swoja opinie na temat twojej pracy. I sie z nim zgadzam w 100%. Nie jestes konsekwentny.
Pan Nosso w co 2 swoim poscie nazywa kazdego kto cos zle powie na DoF psem,kretynem a ty wszystko robisz aby nie zauwazyc tego.

Nie jesteś upoważniony żeby mi mówić kiedy mam grać. W ciągu dnia, jestem zajęty bo mam rl life nie jak inni.
W nocy będzie jeszcze okazja żeby padł ;]

Gówniarz?hahahahah to nie ja tu się jak gówniarz zachowuje i nie ja boję się pokazać twarz a nie kryć sie pod jakimś dziecinnym nickiem rotfl
Masz jakiś kompleks że nie chcesz ujawnić kim jesteś?

W ciagu dnia to musisz siedziec na forum tibia.pl, wiec tak wyglada twoje rl life ;)

Raul de Azura
04-07-2006, 16:23
@up post Gimli
Bla bla bla... On wydal swoja opinie na temat twojej pracy. I sie z nim zgadzam w 100%. Nie jestes konsekwentny.
Pan Nosso w co 2 swoim poscie nazywa kazdego kto cos zle powie na DoF psem,kretynem a ty wszystko robisz aby nie zauwazyc tego.

a co Cie to obchodzi?

tajemniczy111
04-07-2006, 16:55
Jak co mnie to obchodzi ? Moze ty lubisz jak na Ciebie mowia pies,kretyn... ale czego mozna sie spowiedziac innego po Tobie.

Franco
04-07-2006, 17:31
Jak co mnie to obchodzi ? Moze ty lubisz jak na Ciebie mowia pies,kretyn... ale czego mozna sie spowiedziac innego po Tobie.

Nasz forumowy "smieciarz" sie uaktywnil po dluzszej przerwie(1 stronie postow).
Hmm tak sie zastanawiam czy nie lepiej byloby zebym na jakis czas przestal cokolwiek wypisywac bo jeszcze dogonie Go z iloscia postow na temat-"jak zostac kretynem w przeciagu pierwszych 10 postow"

Pozdro

Franco

tajemniczy111
04-07-2006, 17:47
Nie musisz doganiac nikogo .. ty juz dawno jestes.
I to nie ja zasmiecam forum tylko ty swoimi postami >.< I bede pisal co mi podoba i ty napewno mi tego nei zabronisz .

Citek to jednak prawda gadaj z jednym dofoludkiem a 5 innych zara Cie jedzie ;p

Karol
04-07-2006, 18:07
Wiecie co jest smieszne? Jedni drugim wytykaja co zlego pisza i ze nie powinni pisac na tym forum... a potem np.: "I bede pisal co mi podoba i ty napewno mi tego nei zabronisz ." Zalosne.. to tylko przyklad, jest tak po obu stronach -.-

DetiVo
04-07-2006, 18:37
Nie musisz doganiac nikogo .. ty juz dawno jestes.
I to nie ja zasmiecam forum tylko ty swoimi postami >.< I bede pisal co mi podoba i ty napewno mi tego nei zabronisz .

Skoro jesteś taki krzykacz, to ujawnij się. Co boisz się? Mamusia zbroniłą?;(
Dlatego właśnie jesteś dla mnie nikim...

Citek
04-07-2006, 18:39
kto tu uprawia propagande ?

DoF oczywiscie :p
Wchodze na forum tylko i wylacznie po to zeby poczytac wasze posty ktore poprawiaja mi humor, a ze w ostanim czasie czesto zdarzac mi sie byc w gorszym nastroju to czesiej tu zagladam. To chyba dobrze dla Tibia.pl? Moje ostanie posty jezeli juz bardziej propaguja DoF niz Wanted, moze powinienem dopisac sie do tych Trzech Muszkieterow?

DoF forum powah! Jeden posty za wszystkich, wszyscy za jednego posta :D

Gimlos
04-07-2006, 19:26
@up post Gimli
Pan Nosso w co 2 swoim poscie nazywa kazdego kto cos zle powie na DoF psem,kretynem a ty wszystko robisz aby nie zauwazyc tego. Jezeli uwazasz ze jakis post zasluguje na ostrzezenie to zglos go do moderacji, ja wszystkich postow w tym temacie nie czytam, a w ostatnich kilku postach nosso zadnych wyzwisk zaslugujacych na ostrzezenie nie widze. Srry, za to ze ktos kogos nazwal kretynem ostrzezen nie bedzie, nie przesadzaj, za wulgaryzmy czy wyjatkowo chamskie posty - tak. Anyway, zachecam do zglaszania postow : d

DetiVo
04-07-2006, 19:51
DoF oczywiscie :p
Wchodze na forum tylko i wylacznie po to zeby poczytac wasze posty ktore poprawiaja mi humor, a ze w ostanim czasie czesto zdarzac mi sie byc w gorszym nastroju to czesiej tu zagladam. To chyba dobrze dla Tibia.pl? Moje ostanie posty jezeli juz bardziej propaguja DoF niz Wanted, moze powinienem dopisac sie do tych Trzech Muszkieterow?

DoF forum powah! Jeden posty za wszystkich, wszyscy za jednego posta :D

Przewiń sobie kilka stron wstecz i zobacz jakie zachowanie było ludzi z Wanted, jak ktoś dostał wjazd od DOF'ka. ;]

Ise~
04-07-2006, 22:22
My dictatorship is over. Time to crawl back into ranks and obey Urbexx!

_/

Czy to znaczy, że Draz odchodzi na emeryturę, czy tylko oddał koronę Urbexxowi ? oO

Pozdrawiam ..

tajemniczy111
04-07-2006, 22:39
Czyli jak bym nazwal Cie kretynem to bym nie dostal bana ani ostrzezenia ?

Nosso przeciez sie ujawnilem :) Teraz lepiej ? ? ?

shodek
05-07-2006, 00:22
. Ty tez edytujesz rafal

Veers
05-07-2006, 01:47
[QUOTE=Citek]Pytasz mnie dlaczego jestes hunted? O to zapytaj Gammblera. Ja nie znam nawet dobrze tej sprawy i nie chce mi sie tracic czasu aby w nia wnikac[QUOTE]

Z takim nastawieniem nie zmienisz wizerunku swojej gildii, Cit, a co więcej, pogarszasz swój.

Gimlos
05-07-2006, 09:42
Czy to znaczy, że Draz odchodzi na emeryturę, czy tylko oddał koronę Urbexxowi ? oO

Pozdrawiam .. Temat Draza to znakomity przyklad propagandy, pojecia, ktorego wiekszosc kotkow z Wanted nie rozumie.

Drazharm
05-07-2006, 11:40
Goebbels nas dobrze nauczyl

Raul de Azura
05-07-2006, 13:38

hah, dobre :cygaro:

DetiVo
05-07-2006, 14:30
Nosso przeciez sie ujawnilem Teraz lepiej ? ? ?[/QUOTE]

Ujawnić noob chara to naprawde wielki wyczyn!
Stary, prosze odpuść sobie, bo serio ale być takim frajerem żeby bać się ujawnić to tylko Ty tak potrafisz
Tak walczysz na forum a boisz się ujawnić? UAHuHAuHAUAHuAHa

bosiak
05-07-2006, 14:43
hehe. nikt nie zasługuje zeby porównac go do Gobbelsa. Gobbels to byl dopiero ch*j, po Hitlerze byl kanclerzem :p tylko przez kilka godzin :D 1 maja 1945 zabil swoja zone, siebie i swoich 6 dzieci....

Citek
05-07-2006, 14:46
a Xhue mnie zfragował nie zabił

Co za roznica? Czy cie sfragowal czy cie zabil i tak padles :)

To forum nie jest dla noobów którzy padają na 40+ lvlu od bandy noobów, i mówią "ehh jaka ta gra jest beznadziejna".

Ja nie musze pasc zeby mowic ze ta gra jest beznadziejna zawsze tak sadzilem i bede sadzil :)

siniestro
05-07-2006, 14:48
hehe. nikt nie zasługuje zeby porównac go do Gobbelsa. Gobbels to byl dopiero ch*j, po Hitlerze byl kanclerzem :p tylko przez kilka godzin :D 1 maja 1945 zabil swoja zone, siebie i swoich 6 dzieci....
LOL
to nie on zabil te dzieci ;] tylko jego zona i jakis tam doktorek zabili je a pozniej Gobbels kazal zabic swoja zonke
W kwietniu 1945 roku postanowił się przenieść wraz z rodziną do bunkra Hitlera. W testamencie politycznym Hitler naznaczył go jako swojego następcę na stanowisko kanclerza Rzeszy. Dlatego też przez kilka godzin po śmierci Hitlera zajmował formalnie urząd kanclerza Rzeszy. 1 maja 1945 roku zabił żonę (po uprzednim zamordowaniu przez nią i dr Stumpfeggera sześciorga dzieci), po czym sam popełnił samobójstwo. Po wojnie został uznany za jednego z głównych zbrodniarzy wojennych.
by wikipedia.pl

DetiVo
05-07-2006, 15:19
Co za roznica? Czy cie sfragowal czy cie zabil i tak padles :)

Ja nie musze pasc zeby mowic ze ta gra jest beznadziejna zawsze tak sadzilem i bede sadzil :)

Citku, Citku jest róznica, Zabił mnie on i Last Varior, a fraga niestety złapał tylko ten noobek. Last padł w 15 minut po tym jak mnie zabili, Xhue, sam widziałes. Padł chyba 3 razy w tym raz od naszych noobów, Amangad!

Ja nie mówie że Ty poddajesz się po deadzie

Citek
05-07-2006, 16:36
@Nosso
Co z tego:
Jedno, krotkie proste, łopatologiczne pytanie:
Padleś czy nie?

Jak widzicie rozmowa z NIEKTORYMI osobami z DoFu jest trudna gdyz oni nawet jesli widza cos czarno na bialym to i tak twierdza co innego.
Nosso nie odpowiem na twojego kolejnego posta bo mi sie pewnie nie bedzie chcialo ciagnac tego dalej :p

Pozdro,
Citek

Franco
05-07-2006, 17:36
@Nosso
Co z tego:
Jedno, krotkie proste, łopatologiczne pytanie:
Padleś czy nie?

Jak widzicie rozmowa z NIEKTORYMI osobami z DoFu jest trudna gdyz oni nawet jesli widza cos czarno na bialym to i tak twierdza co innego.
Nosso nie odpowiem na twojego kolejnego posta bo mi sie pewnie nie bedzie chcialo ciagnac tego dalej :p

Pozdro,
Citek

Arek tyle razy pisales ze nie bedziesz juz wypisywal nic na tym forum bo to dla Ciebie zenada a jak narazie to co 2 strona jest z 2 twoimi postami-zacznij moze myslec nad tym jak tu do mnie wpasc do Manchesteru

Pozdro bro

Franco-Adam

Mrok
05-07-2006, 19:27
Otóż na azurce dzieją się niesamowite rzeczy. A my tutaj sie wyzywamy.
Na innych serwerach jakby sie działo to co się dzieje u nas
to by na forach grzmiało.
Jestem ciekaw i sądze że nie tylko ja ale również inni gracze kilka ciekawych sytuacji.
1.Dlaczego tyle ludzi ucieklo z Wanted?(Podobno nie podobała sie im polityka Drazharma).
2.Dlaczego Drazharm oddal pałeczke urbexowi(Podobno żeby juz wiecej nikt nie uciekl z Wanted).
3.Kiedy wrescie wanted,no romorse i lizusy wanted typu "mioduch" zostanie pokonany,obnazony,zeszmacony(A wiem i wiedzialem ze kiedys to nastapi:D ).
4.Czy jak juz DOF bedzie górą na azurze czy pozwola grac kiksowi,spusciakowi i innym debilom(oni sa gorsi od tych co zepsoli opinie Wanted).

Porozmawiajmy serio co się dzieje na Azurze,bo po to jest ten dział.

dawid mag
05-07-2006, 20:20
teraz jak bedziecie walczyć to wezcie boty lub zróbcie screeny jak uzywają botow lub flimy i bedzie równo wezniecie wyruwnacie szanse w wanted np: zbanuja darhazma (dawno niebylem na azuri i niepamietam jak sie pisze) i innych czlonkow wanted jak wanted uzywa botow to samo to uzywanie to dawanie fory z strony wanted wykozystajcie to ze botow uzywaja i zabijcie wszystkich (a najlepijej zrookujcie) nienawidze gildi wanted!!:evul:

Igragorn
05-07-2006, 21:44
1.Dlaczego tyle ludzi ucieklo z Wanted?(Podobno nie podobała sie im polityka Drazharma

Nie uciekli, większość z nich została wyrzucona....

Citek
06-07-2006, 00:17
Arek tyle razy pisales ze nie bedziesz juz wypisywal nic na tym forum bo to dla Ciebie zenada a jak narazie to co 2 strona jest z 2 twoimi postami-zacznij moze myslec nad tym jak tu do mnie wpasc do Manchesteru

Pozdro bro

Franco-Adam

Specjalnie dla Ciebie nie napisze w tym temacie zadnego posta.
Pa.

Mysliciel
06-07-2006, 00:18
Nie uciekli, większość z nich została wyrzucona....

a ty popilku draza sorki teraz urbexxa gowno wiesz !!!!! co Shatan zostal wyzucony sam odeszedl bo tego chcial a co shanoz to samo wiedz nie gadal glopot

Adval
06-07-2006, 09:12
a ty popilku draza sorki teraz urbexxa gowno wiesz !!!!! co Shatan zostal wyzucony sam odeszedl bo tego chcial a co shanoz to samo wiedz nie gadal glopot

z tego co wiem shanoz odszedl z wanted bo zabil jakiegos kolesia ktory mial pro~ u draza chyba.

_________
Hail Dof

Mysliciel
06-07-2006, 10:50
z tego co wiem shanoz odszedl z wanted bo zabil jakiegos kolesia ktory mial pro~ i draza chyba.

_________
Hail Dof

No wlasnie odeszedl zabil goscia bo juz mial dosc tego j e b.... wanted ktore psuje cala gre na tym servie:( ale dzieki bogu juz niedlugo beda nowe servery :)

Ise~
06-07-2006, 10:57
No wlasnie odeszedl zabil goscia bo juz mial dosc tego j e b.... wanted ktore psuje cala gre na tym servie:( ale dzieki bogu juz niedlugo beda nowe servery :)

I dzięki Bogu wszyscy idioci Twojego pokroju pójdą tam grać i przestaną pieprzyć jakie to Wanted jest złe, nie zwracając uwagi na to co wyprawia teraz DoF ..

Jeżeli Wanted robi PA, to jest wielki szum, bo są źli, trzeba ich z servera wykopać .. ale jak ktoś zrobi temat, że okradł go ktoś z DoF, to jak to tłumaczą ? "war is war, no law !" ..

Pozdrawiam ..

Raul de Azura
06-07-2006, 11:46
I dzięki Bogu wszyscy idioci Twojego pokroju pójdą tam grać i przestaną pieprzyć jakie to Wanted jest złe, nie zwracając uwagi na to co wyprawia teraz DoF ..

Jeżeli Wanted robi PA, to jest wielki szum, bo są źli, trzeba ich z servera wykopać .. ale jak ktoś zrobi temat, że okradł go ktoś z DoF, to jak to tłumaczą ? "war is war, no law !" ..

Pozdrawiam ..

dzieciaku to juz nie chodzi o to kto jest dobry, kto zly, kto robi PA, a kto nie.... DoF jest dla Ciebie zly? to walcz przeciwko nam, ktos Ci zabrania?, gadasz na forum jakies bzdety a nawet nie bierzesz udzialu w war. Teraz chodzi tylko o to, by zniszczyc Wanted. Gdybym mial okazje to Ciebie tez bym okradl i hajs przeznaczyl na sd, ktore by lecialy w ekipe Draza, upps sory Urba.

Góral_666
06-07-2006, 11:55
Ehh... wakacje sa a wy sie kłucicie kto z kim, gdzie, jak, ile jest w wojnie. Bierzcie przykład ze mnie i idzcie na basen/pograc w piłe a z tibia to dzis zrobiłem
ctrl+alt+delete - Was to nie nudzi??
Marnujecie sobie wakacje/urlop

No to pa :*

;)

Mrok
06-07-2006, 12:12
@UP Isecross.
Tu masz racje,zgadzam sie z tobą.
Tym bardziej,że same zodzieje do DoF przystapiło typu Tegax.Juz nawet w DoFie nie ma nadzieji,chyba już lepiej jak Wanted rzadzi.

Najwyzsza prawda
06-07-2006, 12:48
Raul znowy blysnal.Mowisz do Isse~~ ze nie bierze udzialu w war,a ty bierzesz?? Jak narazie to nawet sie nie logujesz albo siedzisz po pzecie jak Nosso co najwiecej z toba na forum krzyczy.Jak wy siedzenie po pzetach i wypisywanie glupot na forum nazywacie wojna to gratuluje taktyki.

DetiVo
06-07-2006, 14:19
Raul znowy blysnal.Mowisz do Isse~~ ze nie bierze udzialu w war,a ty bierzesz?? Jak narazie to nawet sie nie logujesz albo siedzisz po pzecie jak Nosso co najwiecej z toba na forum krzyczy.Jak wy siedzenie po pzetach i wypisywanie glupot na forum nazywacie wojna to gratuluje taktyki.

UWAGA TU SIĘ ODEZWAŁ NAJWIĘKSZY BOHATER WOJENNY!

JAK śmiesz komuś wypominać że siedzi w PZ, albo na forum ty j***ny krzykaczu/śmieciarzu. Kto tu na forum siedzi i pisze jakieś bzdety z podstawówki kryjąc się za nickiem noob chara. Typowy frajer...
Gdybyś chcociaż coś zrobił w tej wojnie poza podlizywaniem się Wanted, to by było cudownie, niestety nie zrobiłeś nic więc stul dziobek, i nic więcej tu nie pisz, bo jesteś kompletnym zerem rozumiesz?
Skąd możesz wiedzieć czy ja siedze w pzcie czy ja biegam, od miasta do miasta, czy ja expie?

Powiem Ci jedno śmieciarzu, S.T.F.U

Najwyzsza prawda
06-07-2006, 15:18
Post powyzej to kolejny post siwadczacy o wyskoim IQ kolegi Nossa.
Nie denerwuj sie tak bo ci zylka peknie forumowy fighterze.
Wedlug kolegi Nossa kto sie ujawni na forum prawdziwym nickiem ten jest bohaterem wojennym,w przeciwienstwie do ciebie buraku jestem na kazdej bitwie nie tak jak ty.Nicku nie podaje z prostej przyczyny bo wstyd mi tu pisac posty ale czasem nie moge sie powstrzymac jak czytam ciebie albo kolejnego wielkiego wojownika (szkoda ze tylko na forum) Raula.Wiec jak pisze jak podalbym swoj nick z aury to niektorzy ludzie by sie ze mnie nabijali ze wchodze w polemike z takimi glabami jak wy, a nie dlatego ze sie ciebie boje ty zakochany w sobie bufonie.
APEL PO RAZ KOLEJNY DO NOSSA,RAULA,FEA I RESZCIE TYM WIELKIM BOHATEROM WOJENNYM SKONCZCIE PISAC TE SMUTY I ZACHECAM DO WALKI NA AZURZE A NIE NA FORUM.KONCZE TA CHORA POLEMIKE Z WAMI TYM POSTEM OD TERAZ TRAKTOWANI JESTESCIE JAK BANDA TCHORZY I BAZARKOWYCH PANIENEK KTORA DUZO GADA ALE MALO ROBI.

Jacyna
06-07-2006, 15:33
UWAGA TU SIĘ ODEZWAŁ NAJWIĘKSZY BOHATER WOJENNY!

JAK śmiesz komuś wypominać że siedzi w PZ, albo na forum ty j***ny krzykaczu/śmieciarzu. Kto tu na forum siedzi i pisze jakieś bzdety z podstawówki kryjąc się za nickiem noob chara. Typowy frajer...
Gdybyś chcociaż coś zrobił w tej wojnie poza podlizywaniem się Wanted, to by było cudownie, niestety nie zrobiłeś nic więc stul dziobek, i nic więcej tu nie pisz, bo jesteś kompletnym zerem rozumiesz?
Skąd możesz wiedzieć czy ja siedze w pzcie czy ja biegam, od miasta do miasta, czy ja expie?

Powiem Ci jedno śmieciarzu, S.T.F.U
Nosso jeżeli Ci nie pasuje to co on pisze to poprostu to ignoruj a nie zachowujesz się jak dziecko i wydzierasz się jakim on jest 0. :baby:

Pozdrawiam
Jacek

Raul de Azura
06-07-2006, 17:10
Wedlug kolegi Nossa kto sie ujawni na forum prawdziwym nickiem ten jest bohaterem wojennym,w przeciwienstwie do ciebie buraku jestem na kazdej bitwie nie tak jak ty.Nicku nie podaje z prostej przyczyny bo wstyd mi tu pisac posty ale czasem nie moge sie powstrzymac jak czytam ciebie albo kolejnego wielkiego wojownika (szkoda ze tylko na forum) Raula.Wiec jak pisze jak podalbym swoj nick z aury to niektorzy ludzie by sie ze mnie nabijali ze wchodze w polemike z takimi glabami jak wy, a nie dlatego ze sie ciebie boje ty zakochany w sobie bufonie.
APEL PO RAZ KOLEJNY DO NOSSA,RAULA,FEA I RESZCIE TYM WIELKIM BOHATEROM WOJENNYM SKONCZCIE PISAC TE SMUTY I ZACHECAM DO WALKI NA AZURZE A NIE NA FORUM.KONCZE TA CHORA POLEMIKE Z WAMI TYM POSTEM OD TERAZ TRAKTOWANI JESTESCIE JAK BANDA TCHORZY I BAZARKOWYCH PANIENEK KTORA DUZO GADA ALE MALO ROBI.

haha, gowno wiesz, dlatego wole czytac bravo girl niz Twoje wypociny.
ZALOSNY jestes, a tak btw to dales se nick "najwyzsza prawda" i co ty myslisz ze bogiem jestes, powiedzialem ci ze gowno wiesz wiec 3m ryj.... nara

powiedz jeszcze co ty robisz....bo ja wlasnie widze jak lizesz odbyt Wanted

aha ktos powiedzial ze juz lepiej jak Wanted rzadzi.... zalezy dla kogo, pomysl osle

Mysliciel
06-07-2006, 17:39

Pozdrawiam ..

ty wiesz gdzie mnie pocaluj w .... przynajmniej nie bede sie urzeral i bal ze ktos mi zabierze bochy lub cale eq jak bede expil. ty nie uwazasz ze to jest k...u...r...w...a chore?? ty sie czlowieku zastanow!! Jak bys sie nie podlizywal tak od urbexxa lub do draharma to byl plakal i zmienial serva. a ja nie jestem takim c...i...o...t...a jak ty i sie nie bede im lizal dupy.

Mysliciel
06-07-2006, 17:43
haha, gowno wiesz, dlatego wole czytac bravo girl niz Twoje wypociny.
ZALOSNY jestes, a tak btw to dales se nick "najwyzsza prawda" i co ty myslisz ze bogiem jestes, powiedzialem ci ze gowno wiesz wiec 3m ryj.... nara

powiedz jeszcze co ty robisz....bo ja wlasnie widze jak lizesz odbyt Wanted

aha ktos powiedzial ze juz lepiej jak Wanted rzadzi.... zalezy dla kogo, pomysl osle

i tu masz absolutna racje. jestes chyba jedynym czlowiekiem co nie lize dupy wanted i sie nie boi tego powiedziec otwarcie tego na forum. a nie jak kilku palantow juz zaczelo sie podlizywac do wanted i ich chwalic. TO JEST ZALOSNE

Mrok
06-07-2006, 18:06
Raul de Azura

O lol a jak myslisz jak ja to napisalem to dla kogo mialobyc lepiej?.Dla mnie.Oj czytaj ze zrozumieniem,a pozniej wyzywaj od oslow i jescze od kogo chcesz.

Raul de Azura
06-07-2006, 19:22
@UP Isecross.
Tu masz racje,zgadzam sie z tobą.
Tym bardziej,że same zodzieje do DoF przystapiło typu Tegax.Juz nawet w DoFie nie ma nadzieji,chyba już lepiej jak Wanted rzadzi.

niestety z owego tekstu nie mozna wywnioskowac, ze to jest tylko i wylacznie Twoje przemyslenie. Wiec od mojego czytania ze zrozumieniem sie odczep.

@up
ja tylko chce byc obiektywny, nie raz zdazylo sie tak, ze zgadzalem sie z postami Draza czy tez kogos innego z Wanted. To nie chodzi o to, ze sie uparlem i jade ludzi za gildie (wanted). Prawda zawsze jest po obu stronach i ja tego nie kryje, ale jestem po stronie DoFu i zawsze bede. I ze mna nie jest tak, jak z niektorymi, ze staja po stronach zwyciezcow, zaleznie tego jak sytuacja sie potoczy. Mowie tu na przyklad o Abu Loppezie, ktorego zawsze szanowalem. Jego sytuacja jest ewidentna. Gdy DoF byl u gory, byl z nami, dziesiatki wspolnych huntow na hydrach a na koniec tekst. "Abu - I Ty Brutusie przeciwko mnie". Gdy Wanted przejelo inicjatywe Abu od razu dolaczyl sie do Wanted. Takich przykladow jest wiecej. Ja od zawsze bylem po stronie DoFu, bedac w DoF Aca. cierpliwie czekalem na nominacje do DoFu. Doczekalem sie, poznalem wielu ludzi, szanuje ich i zawsze bede z nimi, nawet nie majac mozliwosci expienia tu. Zreszta wie o tym duzo ludzi, szczegolnie Draz, ktory wiele, wiele czasu poswiecil nagabywajac mnie do wejscia do Wanted (wtedy, gdy robilismy z bratem 1-2 levele dziennie). Zreszta jak juz mowilem dla mnie przynaleznosc do gildii nie jest najwazniejsza. Gdy zaczynala sie wojna ja i Yavi bylismy po roznych stronach, gadalismy w ch*j czasu o tym.... Wtedy DoF mial wieksze szanse i Yavi do mnie mowil, ze bede go musial lac jak bedzie akcja a ja mu taki tekst: ze nikt! mnie nie zmusi by uderzyc przyjaciela. Tibia dla mnie to byla nie gra, tylko mozliwosc poznania kogos nowego, dlatego tyle czasu jej poswiecalem. dobra ch*j juz nic nie pisze

Ise~
06-07-2006, 19:32
ty wiesz gdzie mnie pocaluj w .... przynajmniej nie bede sie urzeral i bal ze ktos mi zabierze bochy lub cale eq jak bede expil. ty nie uwazasz ze to jest k...u...r...w...a chore?? ty sie czlowieku zastanow!! Jak bys sie nie podlizywal tak od urbexxa lub do draharma to byl plakal i zmienial serva. a ja nie jestem takim c...i...o...t...a jak ty i sie nie bede im lizal dupy.

Wybacz, ja nie "liże nikomu dupy" .. jak chcesz, to zapytaj Draza/Urba czy kogo tam sobie chcesz .. Pewnie Ci odpowiedzą, że sami by mnie najchętniej zabili .. i jak to Raul powiedzial .. nie jest ważne kto jest dobry, kto robi PA a kto nie .. chodzi mi o to, że DoF jeszcze nie tak dawno szczycił się faktem iż jest najstarszą gilldią na Azurze i że mają dobrą reputację .. a teraz przyjmują złodzieji i sami wszystkich okradają .. Jak to mój kolega ujął "nie ma racji jednej story i 2giej strony .. jest tylko racja Nossa", i to jest prawdziwe .. Bo mi mówi, że na wojnie nic nie robię .. O.K., przyznaje się, nic w tej wojnie nie zrobiłem, nie licząc tego, że raz padłem .. Ale Nosso, Twój udział w tej wojnie też ogranicza się do tego, że raz padłeś .. więc nie mówi mi, że ja jestem "forumowym fighterem" bo ja tu nawet nic nie piszę (to jest drugi post od dość dawna), za to Ty piszesz tu chyba najwięcej .. i się tylko ośmieszasz swoimi textami typu "ja go ingnoruję, róbicie to co ja, nie warto czytać takie bzdury", ale i tak na każdy post tej osoby odpowiadasz .. oO

No to by było chyba na tyle .. zastanówcie się nad tym co piszecie .. teraz prawdopodobnie zostanę pojechany, zmiesznay z błotem .. ale liczę się z tym od kiedy postanowiłem to napisać .. Ponieważ rację na tylko Nosso. ^.-

Aha, i nie wiem jak Ty Myślicielu, ale ja nie martwie się, że ktoś mi ukradnie "bochy", bardziej martwię się o swoje bohy.

Pozdrawiam ..

DetiVo
06-07-2006, 21:06

Miło że już cię tu nie zobaczymy!
Jednego idiote mniej :), aha a co do twojej walecznnosci bohaterze to mozna jeszcze dlugo spekulowac. jestes na kazdej bitwie, jestes online ale z pzta boisz sie wyjsc. z reszta... skad mozemy wiedziec ze jestes taki waleczny jak nie wiemy kim jestes? daje ci 11 lat i 20 lvl i sklonnosc podlizywania sie drazharmowi. normalka wsrod dzieciaków forumowy fighterze. pamietaj ze ja tez sie bije w tej wojnie i wiesz.. nie widzialem zadnego chara "najwyzsza prawda" na wojnie... NIGDY :]

Od tego czasu twoje posty zostana ignorowane, a poziomem IQ to ty mnie w zyciu nie doscigniesz, smieciarzu ;*

Najwyzsza prawda
06-07-2006, 21:44
Jednak ten post bedzie ostatni, Raul urzekla mnie twoja historia wiec napisze ten post naprawde chlopie wzruszyles mnie.
Chlopaki czy to nie dziwne ze na FORUM ODPOWIADACIE gora 15 minut po poscie ktory stawia was w niekorzystnej sytuacji.
Wniosek siedzicie na stronce non stop i na tibii pewnie na noobach "planujecie te wasze wielkie akcje".Wiec skonczcie pitolic tutaj kto moze sie odzywac a kto nie co ja wiem a czego nie a smieciarz to se glabie do taty mow jak ci pozwala, Raul a co do ciebie to wiem co nieco bo na kazdej bitqwie prawie jestem w przeciwienstwie do ciebie i Nossa wiec nie mow mi co ja wiem a czego nie bo mam wieksze pojecie niz ty co sie dzieje na azurze.Btw. po co mialbym sie podlizywac Wanted skoro i tak nikt nie zna mojego nicku-daremne stwierdzenie.
Wiec rada dziewczyny skonczcie czytac forum i pisac tu posty zrobcie jakas akcje i niech was forumowicze zobacza ze nie jestescie tylko mocni na forum. Teraz jak napiszecie znowu ze gowno wiem ze jestem debil smieciarz i wogole lize dupe to jestescie pustaki kompletne bo ja w przeciwienstwie do was pisze rzeczowo i na temat.
Umowmy sie jak w przeciagu 3 dni nie wyjdziecie na bitwe o normalnej porze a nie o 3 rano albo przed savem to jestescie bandom szczurow i frajerow krzyczacych tylko na forum.

Jacyna
06-07-2006, 22:28
Miło że już cię tu nie zobaczymy!
Jednego idiote mniej :), aha a co do twojej walecznnosci bohaterze to mozna jeszcze dlugo spekulowac. jestes na kazdej bitwie, jestes online ale z pzta boisz sie wyjsc. z reszta... skad mozemy wiedziec ze jestes taki waleczny jak nie wiemy kim jestes? daje ci 11 lat i 20 lvl i sklonnosc podlizywania sie drazharmowi. normalka wsrod dzieciaków forumowy fighterze. pamietaj ze ja tez sie bije w tej wojnie i wiesz.. nie widzialem zadnego chara "najwyzsza prawda" na wojnie... NIGDY :]

Od tego czasu twoje posty zostana ignorowane, a poziomem IQ to ty mnie w zyciu nie doscigniesz, smieciarzu ;*
Ehh a ten dalej zamiast ignorowac ubliża. Nie jestem ani za DoFem ani za Wanted. Neutralny zupełnie ale nie rozumiem dlaczego sie wyzywacie! Czy trzeba wam uswiadomć że to tylko gra?! Że nie musicie wyzywac osób których nie lubicie bez potrzeby?! Zachowanie ludzi z przedszkola:baby:

Pozdrawiam
Jacek

Misiek Even
06-07-2006, 23:05
Mysliciel ty jestes z Bogatyni i przeciwko wanted?Nie wiedzialem,ze tu ktos taki jest xD Oczywiscie ja neutralny jestem,zeby nie bylo,ze jestem za wanted..nie jestem za wanted bo juz 2x padlem przez nich:raz bohy,rh i c-legi mi polecialy za drugim razem aol jeszcze dawniej mialem 45 lvl i zostalem przez wanted zjechany do 29 a skile zmienily sie z 76/75 na 59/58..za Dofem tez nie jestem bo wiem,ze jak bym wlazl do gildii dofu dlugo bym sie nie nacieszyl lvlem:baby:

hail Neutral player :D

DetiVo
06-07-2006, 23:10
Jednak ten post bedzie ostatni, Raul urzekla mnie twoja historia wiec napisze ten post naprawde chlopie wzruszyles mnie.
Chlopaki czy to nie dziwne ze na FORUM ODPOWIADACIE gora 15 minut po poscie ktory stawia was w niekorzystnej sytuacji.
Wniosek siedzicie na stronce non stop i na tibii pewnie na noobach "planujecie te wasze wielkie akcje".Wiec skonczcie pitolic tutaj kto moze sie odzywac a kto nie co ja wiem a czego nie a smieciarz to se glabie do taty mow jak ci pozwala, Raul a co do ciebie to wiem co nieco bo na kazdej bitqwie prawie jestem w przeciwienstwie do ciebie i Nossa wiec nie mow mi co ja wiem a czego nie bo mam wieksze pojecie niz ty co sie dzieje na azurze.Btw. po co mialbym sie podlizywac Wanted skoro i tak nikt nie zna mojego nicku-daremne stwierdzenie.
Wiec rada dziewczyny skonczcie czytac forum i pisac tu posty zrobcie jakas akcje i niech was forumowicze zobacza ze nie jestescie tylko mocni na forum. Teraz jak napiszecie znowu ze gowno wiem ze jestem debil smieciarz i wogole lize dupe to jestescie pustaki kompletne bo ja w przeciwienstwie do was pisze rzeczowo i na temat.
Umowmy sie jak w przeciagu 3 dni nie wyjdziecie na bitwe o normalnej porze a nie o 3 rano albo przed savem to jestescie bandom szczurow i frajerow krzyczacych tylko na forum.

Skoro sobie życzysz od dziś będe do Twojego taty mówił śmieciarzu.
A na akcjach nie wiem czy jesteś, bo mnie ominely może góra 3/4 akcje.
Ale wiemy że ty wiesz wszystko najwyższy śmieciarzu o.O

Btw, czy to nielegalne ze ktos odpowiada tutaj na posty innych uzytkowników? Po to chyba jest forum. A jak np. Ja sciagam pliki caly dzien, i czasem wpadne i nie mam co robic to moge sobie zagladnac na forum.
I tak naprawde to juz nie odpowiadaj na posty, bo szkoda mi ciebie...

PiXik
06-07-2006, 23:16
nie ma graczy neutralnych(chyba że nupki;P)bo potem tak czy sie będziesz ofiarą pa.no chyba że scierpisz ataki będziesz im płacił ale co to za gra?

Najwyzsza prawda
06-07-2006, 23:33
Gimlii mysle ze czas zbanowac tego gowniarza bo obrazanie rodzicow to juz jest przegiecie.Skoro nie potrafisz Nosso polemizowac jak osoba cywilizowana nie widze sensu dalej dyskutowac z toba.
Wyzwalem cie do bitwy ale widze ignorujesz to i dalej wyzywasz tylko na forum wiec skoncz nazywac ludzi z wanted forumowymi fighterami i psami etc..bo wystawiasz sam sobie swiadectwo jestes zwyklym tchorzliwym polglowkiem ktory wykrzykuje tu glupoty bo nic innego mu juz nie zostalo.
P.S. Mam fajna zabawe jak po kazdym moim poscie Nosso sie pieni i wypisuje te swoje wypociny jaki to ze mnie smieciarz i debil itd.. ale kazdy potrafi rozmawiac tak na ile mu jego iloraz inteligencji pozwala.

Raul de Azura
06-07-2006, 23:52

wiedzialem, ze tapiszesz, ze wzuszyla mnie ble ble ble, ale chcialem to napisac... od jutra rana przez okolo miesiac bede w miedzyzdrojach wiec nie logne sie na pewno a moj brat tez nie moze bo jedzie do 1 ownera bekasa.
wakacje sa po to, by sie bawic, nie grac w tibie

Fredi
07-07-2006, 00:34
@Raul

Respect za poprzedni post ; ). Napisalbym tu cos o honorze, ale niewielu graczy z Azury zna takie slowko wiec nvm...

btw. miedzyzdroje powiadasz? ; ] tez sie wybieram za jakis tydzien ; p

DetiVo
07-07-2006, 01:35
Gimlii mysle ze czas zbanowac tego gowniarza bo obrazanie rodzicow to juz jest przegiecie.Skoro nie potrafisz Nosso polemizowac jak osoba cywilizowana nie widze sensu dalej dyskutowac z toba.
Wyzwalem cie do bitwy ale widze ignorujesz to i dalej wyzywasz tylko na forum wiec skoncz nazywac ludzi z wanted forumowymi fighterami i psami etc..bo wystawiasz sam sobie swiadectwo jestes zwyklym tchorzliwym polglowkiem ktory wykrzykuje tu glupoty bo nic innego mu juz nie zostalo.
P.S. Mam fajna zabawe jak po kazdym moim poscie Nosso sie pieni i wypisuje te swoje wypociny jaki to ze mnie smieciarz i debil itd.. ale kazdy potrafi rozmawiac tak na ile mu jego iloraz inteligencji pozwala.

Ty pierwszy zacząłeś używac słowa "tata", może czas nauczyć się czytać?

I bardzo dobrze, nie dyskutuj, nikt cię nie prosi... Już miało cie na tym forum nie byc a jednak jeszcze musisz je zasmiecac.

Wyzwales mnie do bitwy? JAKO KTO?Nie znam na azurze postaci nickiem "Najwyzsza Prawda"

A reszta mnie nie obchodzi bo twoje posty ignoruje ;). Mysle ze temat do zamkniecia bo nie ma sensu go dalej przedluzac. Ze wzgledu na mozgi jakie tu siedza (patrz najwyzszy Kretynek). Przeciez nie mozemy zadawac sie z tak inteligentnymi osobistosciami jak wyzej wymieniony.
ja tez zamierzam olac to forum, tez z powodow takich jak ty. bo po tym co tu czytam boje sie ze znize sie do poziomu inteligencji -80 jak ten najwyzsza prawda, ktory wyzywa mnie do bitwy nie podajac nicka. i kto tu jest idiota? xD jestes zajebiscie zabawny tyle ci powiem.
A i co do gówniarza to na 100% jestem starszy od ciebie ;]. gdybys podal nick z azury wiedzielibysmy kto jest taki zajebisty, a tak... niestety :(

Ale coz, w tej wojnie napewno padniesz albo juz padles. I zycze ci zeby cie hakneli :** cyas all

kaczor116
07-07-2006, 02:00
nosso poprostu jestes jakims osrancem ktory nie moze zniesc porazki (w tym wypadku slownej) co kazdy twoj post lacham sie lapie za glowe, nie wiem czy masz moze 10 lat czy masz downa
jestes master fighter forum tibii.pl a nie przyznajesz sie do tego

ale co jak co to uwielbiam czytac twoje posty w odpowiedzi glownie do najwyzszej prawdy <lol> sa poprostu niesamowite

Cya nosso - uwielbiam cie (a raczej twoje posty)

czekam na odpowiedz mojego

to jest moj 1 i ostatni post (tak mi sie gleboko zdaje) ale ciagle bede obserwowal

Gimlos
31-07-2006, 18:16
Tytuł najnowszego tematu o Azurze, "koniec wojny, koniec PA. Odbudowa serwera. (http://tibia.pl/forum/showthread.php?t=83993)" jest wysoce nieadekwatny do obecnego stanu sytuacji, dlatego otwieram ten temat. Dla tych, ktorzy przegapili ostatni ~tydzien na Azurze, przypomne : Arucard la'Flak

Jul 26 2006, 13:50:52 CET Killed at Level 98 by Sandra Magnus

Morson Mayon

Jul 27 2006, 00:30:46 CET Killed at Level 111 by Yavimava
and by Heg

Drazharm

Jul 27 2006, 00:50:39 CET Killed at Level 167 by Sandra Magnus
and by Heg

Wymar Herachear

Jul 28 2006, 20:32:38 CET Killed at Level 90 by Tegax
and by Franco De'lago

Gammbler

Jul 30 2006, 21:44:19 CET Killed at Level 103 by Franco De'lago
and by Miter Furax

Maly'Terrorysta
31-07-2006, 18:42
Gimlos good job. To nie bylo aktualne że jest pokój

zeus1985
31-07-2006, 20:08
BRAWO! BRAWO DLA TEGO PANA, KTORY WIEDZIAL JAK ZJE*** AZURE !!!
OKLASKI DLA TYCH, KTORZY MU W TYM POMAGAJA! TO DZIEKI NIM JEST TAKI SYF!"
http://img331.imageshack.us/img331/7018/eldrazittopt7.jpg

Tak, to prawda... Azura jest jednym z najbardziej zjeb**** i najwolniej rozwijających się serverem w Tibii, zawdzięczamy to temu panu na zdjęciu... Jesczcze raz BRAWO!!!

Btw, jedynie 3 osoby zrobiły Explorer Questa, nie wspominając o Banuta Quest, którego jeszcze nikt nie skończył. Można też zauważyć to patrząc sie na liste graczy online, Azura jest światem, gdzie graczy jest znacznie mniej niż na innych światach

@Ludzie co padli / padną bądź też nie chcą paść
My jedynie chcemy sobie pograć w Tibie na Azurze, gdzie mamy postacie, którym poświęciliśmy pare lat/miesięcy gry... Chcemy razem z przyjaciółmi móc w wolnym czasie iść na jakiegoś Hunta, zrobić pare questów irp. Uniemożliwiacie nam tego, i jesteśmy do tego stopnia zdesperowani, że będziemy Zabijać każdego, który wejdzie nam w droge do powrotu na Azure, zrozumcie Nas, i nie miejcie do Nas pretensji, jak padniecie. Jeśli nie chcecie padać, poprostu odejdzcie z Wanted / Wanted Academy / No Remorse.

EDIT
Nam chodzi tylko o Drazharma...

Igragorn
31-07-2006, 20:38

Tak, to prawda... Azura jest jednym z najbardziej zuwielbiam jeść banany**** i najwolniej rozwijających się serverem w Tibii, zawdzięczamy to temu panu na zdjęciu... Jesczcze raz BRAWO!!!

Btw, jedynie 3 osoby zrobiły Explorer Questa, nie wspominając o Banuta Quest, którego jeszcze nikt nie skończył. Można też zauważyć to patrząc sie na liste graczy online, Azura jest światem, gdzie graczy jest znacznie mniej niż na innych światach

My jedynie chcemy sobie pograć w Tibie na Azurze, gdzie mamy postacie, którym poświęciliśmy pare lat/miesięcy gry... Chcemy razem z przyjaciółmi móc w wolnym czasie iść na jakiegoś Hunta, zrobić pare questów irp. Uniemożliwiacie nam tego, i jesteśmy do tego stopnia zdesperowani, że będziemy Zabijać każdego, który wejdzie nam w droge do powrotu na Azure, zrozumcie Nas, i nie miejcie do Nas pretensji, jak padniecie. Jeśli nie chcecie padać, poprostu odejdzcie z Wanted / Wanted Academy / No Remorse.

EDIT

Przestraszyłem sie aż... :(

A explorer society questa zrobilo co najmiej 10 razy wiecej osob niz mowisz...

Dandrag
31-07-2006, 20:44
My jedynie chcemy sobie pograć w Tibie na Azurze, gdzie mamy postacie, którym poświęciliśmy pare lat/miesięcy gry... Chcemy razem z przyjaciółmi móc w wolnym czasie iść na jakiegoś Hunta, zrobić pare questów irp.

Sam bym tego lepiej nie ujął.. Już nie pamiętam czasów kiedy można było sobie spokojnie pójść z kumplami na hunta, zrobić jakiegoś questa czy po prostu stanąć i pogadać. Teraz można jedynie stać w "pz'cie" i gadać, ewentualnie na gg.. Poza tym nie lepiej robić sobie przyjaciół zamiast wrogów. Może wiekszości was te słowa nic nie obchodzą i zawsze znajdzie się jakiś mądry z nieodpowiednim komentarzem ale nie dbam już o to. Niech sobie każdy myśli co chce, ale sami pomyślcie co by było dla wszystkich korzystniejsze? Wieczne wojny, podchody i "wolna amerykanka" czy może jakieś wspólne hunty, zwiedzanie nowych terenów, wykonywanie questów itp ? Niektórym zostają tylko wspomnienia..Czas pokaże..

Pozdrawiam

Igragorn
31-07-2006, 21:28
Gratz fraga, niestety nie wiem od kogo bo tibia.com nie dziala

zeus1985
31-07-2006, 21:30
Przestraszyłem sie aż... :(

A explorer society questa zrobilo co najmiej 10 razy wiecej osob niz mowisz...

20:52 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Igragorn. He was killed by Sandra Magnus.

Igragorn
31-07-2006, 22:06
20:52 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Igragorn. He was killed by Sandra Magnus.

Stary, ten dead nic nie zmienia... Mozecie mnie nawet zrookowac a i tak bede twierdzil to co twierdze i nigdy nie wyjde z wanted ;)

Eldyn
31-07-2006, 22:38
@igragorn
1 frag nic nie zmienia, ale 6 fragow robi juz swoje.
Jakby ci zjechali chara to by cie nikt nie chcial w wanted :D

Dirk Pitt
31-07-2006, 23:43

Tak, to prawda... Azura jest jednym z najbardziej zuwielbiam jeść banany**** i najwolniej rozwijających się serverem w Tibii, zawdzięczamy to temu panu na zdjęciu... Jesczcze raz BRAWO!!!

EDIT

To staje się już żałosne. Zdjęcia itp. (rozpłacz sie jeszcze). To prawda że tibia robi bajzel w głowie. Ten post powinien być przestrogą dla zaczynających graczy tej gry:)

Bibibube
31-07-2006, 23:59
Ilu z was nie marzylo nigdy by miec silna postac w tej grze? Ilu z was nie chcialo choc raz rzadzic, by miec pozycje, by o was mowiono, szanowano, podziwiano? Ilu z was nigdy nie ubilo z main chara badz noob chara gracza ktory nic wam nie zawinil? Ilu z was nie mialo nigdy do czynienia z mc, TBI, tibia auto badz tibia ng? Ilu z was potrafi szanowac kogos , za to ze mysli innaczej, nawet jesli jego myslenie nie jest wam na reke? Ilu z was gra tylko dla przyjemnosci zabawy i nigdy w grze nie odreagowalo swoich problemow badz kompleksow swiadomych czy nie uswiadomionych z rl?
Walczcie w tibii, walczcie slownie na forum, jezeli jest szansa ze czegos dobrego sie z tego balaganu nauczycie, panowie.

Qual
01-08-2006, 00:30
Dokladnie jak napisal Yavi, my chcemy tylko Drazharma!

Ale kto bedzie za nim ten powinien wiedziec, ze poniesie za to konsekwencje.

Noiseer
Guild membership: Shadow of the Wanted Academy
Jul 31 2006, 21:50:42 CET Killed at Level 51 by Franco De'lago

Mioduch
01-08-2006, 01:01

EDIT

Pięknie to napisałes :] co do No Remorse to ze starego No Remorse zostało moze 5 osob a reeszta opusciła gildie...

Fajnie jak by znowu mozna isc sobie gdzies poexpic nie obawiajac sie ze zaraz wpadnie paru gosci i bedzie chciało cie rozebrac...

Nawet kumple ktorzy nie grają na Azurze mi mówią ze jest strasznie zacofana przez te wojny ciągłe :/

Horrigan
01-08-2006, 02:29
Stary, ten dead nic nie zmienia... Mozecie mnie nawet zrookowac a i tak bede twierdzil to co twierdze i nigdy nie wyjde z wanted ;)

Aby gildia mogła istnieć potrzeba więcej niż 2 osoby :p

Nosso Mc'Furry
01-08-2006, 04:17
Wanted
Wanted Academy
No Remorse
Hassasins

Wszyscy memberzy z tych gildi są w tym momencie huntowani. Wszyscy ktorzy maja w title (Protected by (ktoś z Wanted)) są także huntowani. Czas macie na opuszczanie gildi, ale to już wasza sprawa. Pamiętajcie... No Mercy :>

Mioduch
01-08-2006, 12:00
Wanted
Wanted Academy
No Remorse
Hassasins

Wszyscy memberzy z tych gildi są w tym momencie huntowani. Wszyscy ktorzy maja w title (Protected by (ktoś z Wanted)) są także huntowani. Czas macie na opuszczanie gildi, ale to już wasza sprawa. Pamiętajcie... No Mercy :>

wszystko fajnie ale Hassasins niema ;]

PiXik
01-08-2006, 13:16
hoh widze,że dof się rozpędza i chcialoby zjesc wszystkich:-)życze powodzenia ale szczerze marnie to wygląda i skończycie źle,ale ja życze wam dobrze;p
jak to bylo?porywacie się z motyką na słońce

Sathan Bell
01-08-2006, 13:24
@Up
LoL a dlaczego marnie to wyglonda ? :]
Chyba nie znasz realiów...

I nie z motyka na słonice tylko z cała armia na koniec wrzechswiata :D po Drazharma...

Ale dzienki za wsparcie pozdro ;]

Gimlos
01-08-2006, 13:28
hoh widze,że dof się rozpędza i chcialoby zjesc wszystkich:-)życze powodzenia ale szczerze marnie to wygląda i skończycie źle,ale ja życze wam dobrze;p
jak to bylo?porywacie się z motyką na słońce Rzeczywiscie, 6:0 we fragach od czasu naszego powrotu wyglada marnie. Tyle, że dla Wanted. A jezeli chodzi ci o ilosc huntowanych gildii - byly huntowane przez nas od poczatku wojny, od tego czasu tylko poubywalo im memberow, do nas ludzie poprzychodzili - nie wiem skad porownanie do porywania sie z motyka na slonce.

Qual
01-08-2006, 13:41
hoh widze,że dof się rozpędza i chcialoby zjesc wszystkich:-)

Wiesz wszystkich to nie, tylko tych co wspieraja Drazharma.

Bibibube
01-08-2006, 13:44
nie na slonce, a na slonice. a to roznica... slonice jak i slonie, wiadomo, mozna spotkac na tiquandzie.

Puniekk
01-08-2006, 15:25
Buhauahauhuahuahuh........ Nosso ty naprawde jestes smieszny <lol>
Tak samo bylo przed ostatnia wojna kozaczyliscie ze Wanted przegra a tu co...
Dostaliscie taka sieke ze nie logowaliscie sie przez jakis czas -.-
Wiec niemysl se ze my sie boimy :D Ten wasz DoF z <Władcy pierscienia> potrafi tylko siedziec na noobach czakac az bedzie 1-3 memberow wanted i wtedy robicie mass loga -.-

Hail Wanted_/
No Remorse_/

Mioduch
01-08-2006, 22:22
Puniekk a co ma dof zrobic ? Walczyc 30 na 100 + ? Ty pewnie bys sam leciał na 4 kolesi odrazu bohaterze...

kokos@
01-08-2006, 22:58
Dostaliscie taka sieke ze nie logowaliscie sie przez jakis czas

Tylko ze Wtedy mieliscie w swoich szeregach m. in. Minavand'a, Shanoz'a, Sattan'a Bell'a, Tegax'a i jeszcze pasu dobrych sorcow a teraz DoF ma zdecydowanie wiecej mocnych sorcow co w wojnie sie bardzo liczy. W tamtej wojnie mieliscie wougle zdecydowanie wiecej memberow ateraz macie nieznaczna przewaghe liczeba wiec sam pomysl ..........:D

Pozdro:D

Eldyn
02-08-2006, 01:24
@Puniekk
Gadasz bzdury dof robi mass logi obojetnie ile osob jest z wanted
mass logi sa z rana, w polodnie, wieczor i nocy, zobacz sobie czas deadow ludzi.

Mioduch
02-08-2006, 02:10
Puniekk ja niewiem poco ty sie wogule rzucasz jak gowno robisz tylko kozaczysz w no remorse tak gadasz na dof to idz znimi sie bic jak maja mass loga...

frances111
02-08-2006, 07:30
byl update, teraz szanse sie nieco wyrownaly z racji ze mozesz miec dowolna runke pod hotkeyem (%ta hmm) :cup:

Ciri the Witcher
02-08-2006, 07:37
puniekk.... ty sam nie walczysz wiec co to za roznica dla ciebie xD jeszcze jakos nie widzialem ci na zadnej focie, filmie etc. etc. wiec tu nie cwaniakuj

a tak w ogole Drazito zabronil odchodzenia z No Remorse poniewaz bedziecie hunted XD....fajnie, nie? puniekk... XD

ach, zapomnialbym dodac, ze na wojnach sie robi masslogi w celu znalezeniu wroga na expowisku ( i nie tylko... )

Twoj Nocny Koszmar
02-08-2006, 09:40
Poco jest wogule WA i No Remorse ? Zeby dof miał kogo na noobach zbijac?Oni nic innego nie robią poza kozaczeniem bo myslą ze sa nie tykalni a tak nie jest :s

Puniekk
02-08-2006, 10:19
@Mioduch

Ja nie kozacze tylko mowie jak bylo przed ostatnia wojna Gamoniu -.-.....
Jesli rodzice cie czytac nie nauczyli to naprawde bardzo mi przykro :(

@Ciri the Witcher
zaden jak ty to mowisz draz nie zabronil nam wychodzenia z gildii tylko ja zostalem , bo niejestem Fraje**m tak jak Ci co odeszli z NR i przesli do DoFu bo sie osrali , ze padlo 6 osob z Wanted -.-

Mrok
02-08-2006, 10:30
Puniekk kogo teraz interesuje gildia No Remorse.Myślisz,że jest ona tam bardzo znacząca,żeby tutaj nad nią sie rozpisywać.Gdybys nie byl z mojego miasta kij bym wiedzial o twoim istnieniu,gdyby nie psychol ento~,kij bym wiedizal o istnieniu No Remorse.Teraz sie liczy Wanted i DoF.Żadne noobowskie,dziecinne No Remorse.
Więc przestan mi trutaj pierdo... ,i idz do parku sie przejdz.

PiXik
02-08-2006, 11:10
...6:0 czyli udany jeden atak albo kilka sneak ataków.Chyba tym nie wygracie wojny?Chyba,że Draza nie doceniam i jest aż tak tempy ,ale szczerze wątpię:-)Wszystko rostrzygnie jakieś open battle jeśli wogole będzie

Mioduch
02-08-2006, 12:22
@Puniekk gadasz na tym forum jak bys byl kims znaczącym w tej wojnie i jak bys robił co innego poza staniem w depo podczasz mass loga...i z tymi swoimi tekstami to do kolegow

Eldyn
02-08-2006, 12:45
@PiXik
Zobacz kiedy te fragi byly codziennie jakies sa jezeli ktos z wnated expi a teraz zadko kto wychodzi expic :P
Jak kogos zabijamy wanted nie moze sie zebrac, zeby po nas przyjsc albo tez sie boja bo ostatnio 2 gwiazdy byly Draz i Urb i nie wyskoczyli

Najwyzsza prawda
02-08-2006, 14:21
Jedna open battle juz byla pod carlin kazdy wie jak sie skonczyla.Shanoz i Sathan nawet pzeta nie zrobili tylko do depo od razu a to oni massa zrobili.
Jak wszyscy wiedza sa wakacje i Wanted nie ma duzo online ,dof gra non stop ostatnio i udaly im sie masslogi to fakt 6 fragow zdobyli ale Shanoz nie gadaj glupot ze robicie massa obojetnie ile wanted jest online bo sa to glupoty.Robicie massa jak jest gora 6 osob z wanted online taka prawda wiec nie dzielcie skory na niedzwiedziu po 6 fragach.

zeus1985
02-08-2006, 15:46
Jedna open battle juz byla pod carlin kazdy wie jak sie skonczyla.Shanoz i Sathan nawet pzeta nie zrobili tylko do depo od razu a to oni massa zrobili.
Jak wszyscy wiedza sa wakacje i Wanted nie ma duzo online ,dof gra non stop ostatnio i udaly im sie masslogi to fakt 6 fragow zdobyli ale Shanoz nie gadaj glupot ze robicie massa obojetnie ile wanted jest online bo sa to glupoty.Robicie massa jak jest gora 6 osob z wanted online taka prawda wiec nie dzielcie skory na niedzwiedziu po 6 fragach.

Shanoz i Sathan mieli Pzta pałko... Tylko ze na utani gran+boh+timering nikt ich nie dogonił ;) Ba, nawet nikt ich nie gonił, bo szedłem w ich strone jak s*******ali.

Horrigan
02-08-2006, 17:14
Wiec niemysl se ze my sie boimy :D Ten wasz DoF z <Władcy pierscienia> potrafi tylko siedziec na noobach czakac az bedzie 1-3 memberow wanted i wtedy robicie mass loga -.-

Hail Wanted_/
No Remorse_/

Akurat jesli chodzi o wojne to ty Puniekk masz najmniej do powiedzenia, wiec nie osmieszaj sie :baby: Co do twojej "pakernej" gildii to wiesz.. nawet nikogo z was w vip nie mam. Nigdy nie mielsicie zadnej sily, jedyne co was chronilo to protekcja Drazharma, ktora najwyrazniej juz nie dziala, bo Aleksy z depo wam nie pomoze. Nawet opis gildii skopiowaliscie z dawnego Jakan Unit... Żałosne... Nie tracimy czasu na huntowanie noobow z No Remorse, wolimy fragowac Wanted ;)

"<Zycze wam abyscie gnili tak jak DOF>"
Poki co to Wanted kisi sie w pz a nie my. Smieszna sytuacja, statek tonie a wy nie chcecie go opuscic bo boicie sie "kapitana" Drazharma ktory chwyta sie ostatniej deski ratunku :D

Qual
02-08-2006, 17:27

Tak tylko, ze wy sie na nas czailiscie i miliscie przewage liczebna, zreszta potem Urb czy ktos inny przyznal, ze tylko Drago i Urb czy jakos tak nie uzywali bota wiec wiesz. Teraz my tez strzelamy na battle i sie sami uhamy, zobaczymy jak to wyjdzie w praniu ;)

Nosso Mc'Furry
02-08-2006, 17:42
Głupszego argumentu to chyba nie znajdziesz. Codziennie jest ponad 15 osob z Wanted onlinwe wiec jak sa na wakacjach? 8o

Otwórz oczy i nie wygaduj bzdur.

Mebius
02-08-2006, 23:43
Xafear

Aug 02 2006, 22:25:50 CET Killed at Level 100 by Sandra Magnus

Zostal serdecznie przywitany w 1 dniu w Wanted :p

Horrigan
03-08-2006, 00:08
Xafear

Zostal serdecznie przywitany w 1 dniu w Wanted :p

Prosimy o wiecej :D

Najwyzsza prawda
03-08-2006, 00:26
Yavi po pierwsze palko to sobie mow do swojego narzeczonego bo pewnie owego posiadasz,po drugie odwazniaki czemu po zabiciu Xafera nie wyszliscie sie bic jak wanted sie loglo byla cala wasza gildia online i logi zaczeliscie dawac jak draz i urb z lockami biegali.

Eldyn
03-08-2006, 00:31
Drazharm blaga o pomoc juz szwedow, ciekawe czy teraz sie wybiera do szwecji z skrzynka browarow :D

Sathan Bell
03-08-2006, 00:32
Hail Wanted_/
No Remorse_/

LoL Ale Leb wes sie schowaj pod kapuste... nigdy nie byles na zadnej z naszych akcji. Nie wiesz jak to wyglada a pi****. My mamy władce pierścieni, a wy macie roznosiciela pizzy :D POZDRO

Qual
03-08-2006, 00:34
Yavi po pierwsze palko to sobie mow do swojego narzeczonego bo pewnie owego posiadasz,po drugie odwazniaki czemu po zabiciu Xafera nie wyszliscie sie bic jak wanted sie loglo byla cala wasza gildia online i logi zaczeliscie dawac jak draz i urb z lockami biegali.

He czekali na Wanted, zeby do nich przyszli, ale Wanted kwapilo sie wejsc i bic wiec co mieli robic dali loga z nudow he ;)

O LOL czlowieku to, ze ja stalem w depo to nie znaczy, ze reszta tez, albo masz zle info.

Najwyzsza prawda
03-08-2006, 00:41
Zapomnialem napisac ktos tam cos wspominal o tym ze Wanted nie expi.Jest taka strona erig.net zapraszam do przestudiowania jej uwaznie bo juz takie glupoty wypisujecie ze szkoda gadac.Mex zgadza sie dof stal i czekal.................... w depo.

Sathan Bell
03-08-2006, 00:46
@Up
http://www.erig.net/xphist.php?player=Drazharm <---- Exp wbity przez drazito
http://www.erig.net/xphist.php?player=Urbexx <--------- Urbexx i 2 ostatnie tyg ;]
http://www.erig.net/xphist.php?player=Dragoholikus <------- Drago
http://www.erig.net/xphist.php?player=Igragorn <---- Ten osobnik probowal expic

Moge tak dalej...

zeus1985
03-08-2006, 05:08

Niestety takiego jeszcze nie posiadam, ale ze względu, że masz w ch** wyruchane dupsko przez brudnych grubych murzynów, możesz nim zostać.

EDIT
Btw, weź wyjdź wkońcu z depo, bo będe zmuszony Ci noobchara ujebać...

Cors Ent
03-08-2006, 11:01
po drugie odwazniaki czemu po zabiciu Xafera nie wyszliscie sie bic jak wanted sie loglo byla cala wasza gildia online i logi zaczeliscie dawac jak draz i urb z lockami biegali.

widac ze male pojecie o tibia masz, a o wojnach zerowe
i tym bardziej nie posiadasz zadnego main chara ktory sie w bitwach pokazuje
jak bys mial to byl bys poinformowany o prostym fakcie:

w czasie jak bilismy w trapie Xafeara byl dlugi freez i mass kick
polowe naszych sorcow wywalilo, albo sparalizowalo
Sandrze wywalil debugger, nawet po stronie wanted byly kicki
ot blad nowego klienta
dlatego Xafear padal tak dlugo - bo nie moglismy zlorzyc combo sd jak polowa byla kicknieta...
i w gildi gdzie polowa ludzi to sorce mielismy wyskoczyc na open battle w 2 minuty po tym jak polowe kicknelo?

hmmm sorry ale widac ze odwagi i glupoty to ty rozroznic nie umiesz

pozatym kazda taktyka jest dobra jesli jest skuteczna
czemu DoF ma zalerzec na open battle skoro szybkimi celnymi akcjami zabijaja sobie Wanted jednego po drugim? Bez strat wlasnych?

Drazmarm blaga o pomoc juz szwedow, ciekawe czy teraz sie wybiera do szwecji z skrzynka browarow

taa wczoraj z rozmachem stwierdzil ze swe dochodza do wanted
tylko nie jestem do konca pewny czy oni juz o tym wiedza :D

w kazdym razie jestem ciekaw jak ich namowi
"jeebiesz jeze team" jest nieprzekupny :)

Najwyzsza prawda
03-08-2006, 11:53
Yavi wlasnie sie podsumowales jestes taki glupi ze ustawa nawet tego nie okresla.Jednak mialem racje lubisz chlopcow.Trudno z takim wygladem znalesc sobie dziewczyne to oczywiste i do tego jacys murzyni ci po glowie chodza niezle widze lubisz ssac duze rozmiary.

Mrok
03-08-2006, 18:35
Yavi wlasnie sie podsumowales jestes taki glupi ze ustawa nawet tego nie okresla.Jednak mialem racje lubisz chlopcow.Trudno z takim wygladem znalesc sobie dziewczyne to oczywiste i do tego jacys murzyni ci po glowie chodza niezle widze lubisz ssac duze rozmiary.
Ty własnie tym postem podsumowałeś sam siebie.

zeus1985
03-08-2006, 21:22

Coś Ci się w moim wyglądzie nie podoba? Spójrz na siebie.

Talib
03-08-2006, 21:55
Immortal Drozdzik.

Aug 03 2006, 14:38:06 CET Killed at Level 67 by Drazharm
and by Wican

Dlaczego padl ten pan? Gdyz odszedl z NR? Tera jest w DoF'ie... Drazharm pokazuje jak traci ludzi...

Tosik Tepek
03-08-2006, 23:01
Immortal Drozdzik.

and by Wican

Dlaczego padl ten pan? Gdyz odszedl z NR? Tera jest w DoF'ie... Drazharm pokazuje jak traci ludzi...

Padł bo jest w DOF i w czasie gdy padał też był :) A jak wszystkim wiadomo jest wojna :D :p

Talib
03-08-2006, 23:08
Czyli mozna powiedziec ,ze Wanted zdobyl jeden frag !! 6:1 !! gReatZZ. Szkoda ,ze Wanted nie umie zdobyc lepszych fragow :baby:

Miter Furax
04-08-2006, 11:39
Nie 6;1 tylko jest 7;1 dla DoF ...

Nauczcie sie liczyc:D:evul:

Arucard la'Flak

Morson Mayon

and by Heg

Drazharm

and by Heg

Wymar Herachear

and by Franco De'lago

Gammbler

and by Miter Furax

Igragorn
Jul 31 2006, 20:47:17 CET Killed at Level 119 by Sandra Magnus

Xafear

7 Fragow dla DoF

and by Wican

1 Frag dla Wanted

:evul:

Wanted nie zabije nikogo powyzej 70 lvl.. :D:D:D :evul:

frances111
04-08-2006, 11:44
Nie 6;1 tylko jest 7;1 dla DoF ...

Nauczcie sie liczyc:D:evul:

Arucard la'Flak

Morson Mayon

and by Heg

Drazharm

and by Heg

Wymar Herachear

and by Franco De'lago

Gammbler

and by Miter Furax

Igragorn
Jul 31 2006, 20:47:17 CET Killed at Level 119 by Sandra Magnus

Xafear

7 Fragow dla DoF

and by Wican

1 Frag dla Wanted

:evul:

Wanted nie zabije nikogo powyzej 70 lvl.. :D:D:D :evul:
Character Deaths
Jul 12 2006, 02:56:28 CET Killed at Level 72 by Drazharm
Jul 10 2006, 08:34:20 CET Killed at Level 73 by Drazharm
and by Grit-monster

czyli rozumiem ze te 2 twoje noobowskie deady sie nie licza? ze niby troche wczesniej? jak najbardziej sie licza!

Hail sziter fruax

Eldyn
04-08-2006, 13:19
@up
Jezeli te 2 deady mitera sie licza to my wygrywamy z 50 do 25 lol

Van ent
04-08-2006, 21:36
Up
Fajnie ale liczac jeszcze wczesniejsze deady 2 razy sandry i 1 onllego to jest prawie remis :) ale wasze mass logi i teraz te 7 fragow to naprawde robi wrazenie ;) ja czekam co zrobi wanted oprocz zabicia tego 66 knight 8o
Moze zamiesci ktos jakies screeny bo chetnie bym obejrzal :p ;)

Eldyn
05-08-2006, 10:24
jesli chcesz uznac 2 fragi nabite na sandrze to uznaj moje fragi ktore wbilem na innych nobkach ;P

Cors Ent
05-08-2006, 11:10
Heh generalnie mozecie noobki pisac na forum ze wanted wygrywa te wojne
ale pisanie na forum nie zmieni biegu wydarzen

za to Draz zachowuje sie jak desperat
Bo czyz nie jest zdesperowany? B)

Phoelerius
05-08-2006, 11:21
Drazharm:
Jul 27 2006, 00:50:39 CEST Killed at Level 167 by Sandra Magnus and by Heg

Kurcze to musial byc kick lub debug. Niesmiertelny i nie pokonany Drazharm padl... :(
halp

Eldyn
05-08-2006, 11:35
@up wielki i nie pokonany niech idze expic to nowego wbijemy fraga :D

Dziub'ek
05-08-2006, 12:01
Shanoz wytłumacz mi tylko jedną rzecz... dlaczego nie wlazłeś do DOF'u jak twój brother Sathan~:baby: i dlaczego piszesz o fragach które nabiłeś gdy nie byłeś w żadnej gildii... nieco śmieszne jest podszywanie się pod wojnę DOF'u z Wanted skoro nie jesteś ani w DOF'ie ani w Wanted... czy to jest jakiś mechanizm obronny?? Czy boisz sie manipulacji ze strony Sandry czy Heg'a ?? Aha jeszcze jedno wytłumaczcie mi dlaczego Manur nie jest już w DOF'ie tylko w "neutralnym" Quorum?? Za wszelką pomoc będę wdzięczny... całuski Shanozq :-)

Eldyn
05-08-2006, 12:33
@wszystko dla tego kulturalnego kolesia z UP:P

no wiec w Wanted nie jeste bo ich nie lubialem za bardzo co to za gildia gdzie kolega koledze kose w plecy wbija. No i zaden burak nie bedzie mi mowil co mam robic :D (drazz)

a do DOfu nie ide bo mnie kiedys zabili ( za darmo ) taki maly bonusik od zycia :D ale nie tylko o to chodzi poprostu nie podoba mi sie ta nazwa :P
Sathanowi widocznie sie tam podoba ja nic do tego nie mam ;D

A co do Sandry i Hega = To bardzo mili ludzie na ktorych mozna liczyc :)
nei to co draz ktory wychujal cale wanted na paynamenty hahah i za siano w tibi sprzedal by wlasna matke :P

frances111
05-08-2006, 12:37
hahah i za siano w tibi sprzedal by wlasna matke :P
ahahahahaha, (c) by Shanoz :D .

frances111
05-08-2006, 12:38
sorry - double

kokos@
05-08-2006, 12:57
Czyli jednym slowem teraz jest wojna Wanted & Wanted Academy & No Remose vs DoF & Shanoz8o.

Pozdro i szybkiego konca wojny oraz rownie szybkiego rozwoju Azury:p

Dziub'ek
05-08-2006, 13:26
Ależ niezmiernie dziękuję za to określenie mnie jako "kulturalnego";)

Cors Ent
05-08-2006, 14:22
Shanoz wytłumacz mi tylko jedną rzecz... dlaczego nie wlazłeś do DOF'u jak twój brother Sathan~:baby: i dlaczego piszesz o fragach które nabiłeś gdy nie byłeś w żadnej gildii... nieco śmieszne jest podszywanie się pod wojnę DOF'u z Wanted skoro nie jesteś ani w DOF'ie ani w Wanted... czy to jest jakiś mechanizm obronny?? Czy boisz sie manipulacji ze strony Sandry czy Heg'a ?? Aha jeszcze jedno wytłumaczcie mi dlaczego Manur nie jest już w DOF'ie tylko w "neutralnym" Quorum?? Za wszelką pomoc będę wdzięczny... całuski Shanozq :-)

Ale bzdury gadasz.
czy robilo by roznice gdyby nagle rozwiazac DOF i gdyby wszyscy latali i tak samo jak zbijali wanted w tym tygodniu zabijali w nastepnym tylko bez dopiska przy nicku? jaka byla by to roznica? trup na glebie jest trupem

to co nas laczy to Ventrilo a nie dopisek przy nicku - i tak nie uzywamy w czasie walki guild chata bo to nie praktyczne, forum gildiowe jest uzywane w bardzo skromnym wymiarze

wszystko co sie dzieje, jest na ventrilo - kto tam jest ma 100% zaufanie i wpada na masslogi. Dopisek "dof" przy nicku to kosmetyka a nie fakt do dywagacji kto jest z nami a kto nie.
z nami jest kazdy ten kto siedzi na Vent a nie w gildi

@Shanoz - o ktorym zgonie mowisz? Ja Cie za darmo nie zabilem tylko za to ze z Miniwanem i Elite Fifrakiem probowaliscie mnie zdjac na combo 3ue
to nie bylo za darmo ;)

wr00n
05-08-2006, 14:46
widac ze male pojecie o tibia masz, a o wojnach zerowe
i tym bardziej nie posiadasz zadnego main chara ktory sie w bitwach pokazuje
jak bys mial to byl bys poinformowany o prostym fakcie:

w czasie jak bilismy w trapie Xafeara byl dlugi freez i mass kick
polowe naszych sorcow wywalilo, albo sparalizowalo
Sandrze wywalil debugger, nawet po stronie wanted byly kicki
ot blad nowego klienta
dlatego Xafear padal tak dlugo - bo nie moglismy zlorzyc combo sd jak polowa byla kicknieta...
i w gildi gdzie polowa ludzi to sorce mielismy wyskoczyc na open battle w 2 minuty po tym jak polowe kicknelo?

hmmm sorry ale widac ze odwagi i glupoty to ty rozroznic nie umiesz

pozatym kazda taktyka jest dobra jesli jest skuteczna
czemu DoF ma zalerzec na open battle skoro szybkimi celnymi akcjami zabijaja sobie Wanted jednego po drugim? Bez strat wlasnych?

taa wczoraj z rozmachem stwierdzil ze swe dochodza do wanted
tylko nie jestem do konca pewny czy oni juz o tym wiedza :D

w kazdym razie jestem ciekaw jak ich namowi
"jeebiesz jeze team" jest nieprzekupny :)

O ile ja dobrze pamietam to ty cors pisales gdzies ze swe sprzedaja chary. To starzy swe sa nie przekupni , czy nowi swe sa nie przekupni czy wszyscy swe sa nie przekupni bo juz nie czaje...

Eldyn
05-08-2006, 14:46
@Cors Ent
Dead na okolo 80 lvlu :P

A co do ludzi z wanted nie zastanawialo was co sie stalo z kasa z paymentow?

Nosso Mc'Furry
05-08-2006, 15:07
@Cors Ent
Dead na okolo 80 lvlu :P

A co do ludzi z wanted nie zastanawialo was co sie stalo z kasa z paymentow?

Niejednego pewnie zastanawia gdzie są dotacje od ludzi którzy się wyplacili, ale boja sie otworzycz pyszczek i zagadac do Draza ;)

zeus1985
05-08-2006, 16:11
You see a dead human (Vol:10).
You recognize Grit-monster. He was killed by Tegax.

:o

Eldyn
05-08-2006, 16:59
Grit-monster
Aug 05 2006, 15:13:31 CEST Killed at Level 101 by Sandra Magnus
and by Tegax

4 raz 100lvl co za pech :D

Aber Vego
05-08-2006, 17:47
Mysle ze ta Wojna jest Zbendna poniewasz wiadamo kto wygra zjednej strony Dof Gildi z Mlodymi ambitnymi a zarazem Doswiadczonymi Graczami a po 2 stronie wanted Doswiadczeni juz Znudzeni wojnami Gracze mysle ze Dof wtej sytylacji niema takiego Doswiadczenia wanted sa ludzie ktorzy graja dla przyjemnasci a dof to podobny przypadek z Kyry Ludzie ktrzy wola zabijac uwazac ze sa lepsi bo lubia kozaczyc Wanted To Gildia z wyrafinowanymi graczami ktorzy maja zlewke na Dof Wiedza ze tam sa nooby ktrzy predzej czy puzniej zaczna placic duza gotowe w postaci k aby dolaczyc do najlepszej i panujacej na tym Servie Gildi "Wanted"

Pzdro I Nieprzejmujcie sie Ludzimy nieszymi poziomami niz wy :d

Wanted-forever.

Cors Ent
05-08-2006, 18:19
Mysle ze ta Wojna jest Zbendna poniewasz wiadamo kto wygra zjednej strony Dof Gildi z Mlodymi ambitnymi a zarazem Doswiadczonymi Graczami a po 2 stronie wanted Doswiadczeni juz Znudzeni wojnami Gracze mysle ze Dof wtej sytylacji niema takiego Doswiadczenia wanted sa ludzie ktorzy graja dla przyjemnasci a dof to podobny przypadek z Kyry Ludzie ktrzy wola zabijac uwazac ze sa lepsi bo lubia kozaczyc Wanted To Gildia z wyrafinowanymi graczami ktorzy maja zlewke na Dof Wiedza ze tam sa nooby ktrzy predzej czy puzniej zaczna placic duza gotowe w postaci k aby dolaczyc do najlepszej i panujacej na tym Servie Gildi "Wanted"

Pzdro I Nieprzejmujcie sie Ludzimy nieszymi poziomami niz wy :d

Wanted-forever.

chcialem najpierw napisac dluga polemike
ale po chwilce stwierdziłem ze zastosuje sie do starego filozoficznego powiedzenia
"Nigdy nie klóć się z idiotą, bo sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"

Dziub'ek
05-08-2006, 18:32
Z całym szacunkiem do Ciebie Cors... musze przyznać po części rację Twojemu przedmówcy. Otóż posunięcia takiego Yavi~ z publikacjami zdjęć Draza dowodzą tylko jednego- jest dzieckiem który płacze po stracie zabawki.:baby: Jest coś takiego jak wielka ściana pomiędzy grą a życiem prywatnym, a Yavi przekroczył pewną granicę. Jakkolwiek Draz narobił mu problemów , to jednak jest tylko gra. Prosze nie zapominajcie o tym bo zaczyna się to robić śmieszne. Nie mówie że Draz jest ok, ale po czymś takim co zrobil Yavi~ skłonny jestem w całej rozciągłości poprzeć Draza. Krytykujcie Draza walczcie z nim ale nie w taki sposób. Pozdrowienia dla tych którzy mimo nienawiści do Draza zrozumieli ten post

Cors Ent
05-08-2006, 18:43
Z całym szacunkiem do Ciebie Cors... musze przyznać po części rację Twojemu przedmówcy. Otóż posunięcia takiego Yavi~ z publikacjami zdjęć Draza dowodzą tylko jednego- jest dzieckiem który płacze po stracie zabawki.:baby: Jest coś takiego jak wielka ściana pomiędzy grą a życiem prywatnym, a Yavi przekroczył pewną granicę. Jakkolwiek Draz narobił mu problemów , to jednak jest tylko gra. Prosze nie zapominajcie o tym bo zaczyna się to robić śmieszne. Nie mówie że Draz jest ok, ale po czymś takim co zrobil Yavi~ skłonny jestem w całej rozciągłości poprzeć Draza. Krytykujcie Draza walczcie z nim ale nie w taki sposób. Pozdrowienia dla tych którzy mimo nienawiści do Draza zrozumieli ten post

no i co z tego ze wkleił draza zdjecie na forum? draz miał je przez długi czas na photobuekcie swoim wiec nie wiem czemu miało by byc jakas tajemnica

a widziałem draza na rl i stwierdzam ze jest 100% autentyczne

kiedys sobie cała poznanska kafejkowa ekipa zrobilismy zdjecie naszych wypietych gołych tyłków z napisałem " 4 u el drazito " no i co? dla zabawy

wklejenie zdjecia draza to oznaka braku poziomu?

dla mnie oznaka braku poziomu jest to jak dzis po zabiciu Grit-Monstera - Draz zaczol mi spam " gówwnojebcco spiedaalaj w piizduu i tak dalej "
0 tresci a spam klątw
i kto tu przekracza granice i naraza sie na smiesznosc?

@edit - pozatym sama ortografia tego gosia świadczy jak wielki "poziom" on reprezentuje...

Dziub'ek
05-08-2006, 18:51
No proszę Cię... jeśli ktoś tak robi chyba nie trzeba sie zniżać do jego poziomu... to to tylko świadczy źle o tych którzy tak robią, moim zdaniem on stara się odreagować w ten sposób problemy w życiu prywatnym, jednak ja nie mam zamiaru nikogo krytykować , jeśli chcesz być ponad tym nie reaguj na takie śmieszne zaczepki, a wtedy zyskasz szacunek. Pozdrowienia (szczere).

Aber Vego
05-08-2006, 19:20
Widze ze mouj opis Dofu zagadza sie z wypowiedzia Corsa

Aber Vego
05-08-2006, 19:25
tibia to gra kazdy rozumie ja na swuj sposub jesli chcecie sie zabijac w tibi ale rl to co innego _Tibia To tylko Gra!!_ jagby cie w Need for speed Wyscignol to terz bys mu wrzucal ? sadze ze nie a moze zazdroscisz Drazharmowi spokoju.?

Sebuś
05-08-2006, 19:26
@Cors
Chodzi Ci o to zdjęcie tak?

http://i11.photobucket.com/albums/a196/Corsik/Fun/100_4267.jpg

^^

@topic
Sytuacja na azurze zmienia się jak w kalejdoskopie(mam nadzieję, że dobrze napisałem). Jeden dzień widze jak expi wanted, kolejnego dnia zaś, w moich vipach świecą się członkowie dof'u. Nie wiem czy jeśli dof ewentualnie dojdzie do władzy, będzie lepiej na azurze, ale wiem, że narazie jest źle. I chciałbym żeby to się szybko zmieniło. Bo tak nie da się grać - Jul 30 2006, 14:19:08 CEST Killed at Level 44 by Gammbler - za to, że przekazałem koledze, który dawno nie gra na azurze, o mass lagu dof'u o którym powiedział mi znajomy z mojej gildi. Pan Gammbler ujął to jako "kontaktowanie się z dof". Przepraszam bardzo wszystkich. Ale od kiedy za wiedzę się pada? Wiem, że gdy rządzi wanted, nie jest dobrze i dlatego nie opowiadam się za żadną ze stron. Chce, żeby było lepiej. Czy aż tak wiele rządam od "grupy trzymającej władze"?

Cors Ent
05-08-2006, 19:27
Widze ze mouj opis Dofu zagadza sie z wypowiedzia Corsa

jaki opis dofu? Clownie idz najpierw do swojej polonistki z nauczania poczatkowego i zapytaj ja o znaczenie o znaczenie słów "ortografia" i "interpunkcja" jesli jestes ambitny to słowo "gramatyka" tez moze ci sie przydac

rok walczylem u boku draza, teraz ponad rok walcze przeciw drazowi
i pleciesz duby smalone az zal czytac

wiec schowaj te swoje madrosci na gc z rownymi swobie "specami" od polityki
ponad 3/4 (o ile juz dobrnoles do 4 klasy gdzie sa ulamki zwykle) wanted poznalem osobiscie w rl, tyle samo z dofu - i bedziesz mi teraz na forum "tłumaczył" jaki kto jest i jaki ma charakter?
lepiej schowaj sie w bambosze i to tak zeby uszy nie wystawały

motyla noga
Cors

Aber Vego
05-08-2006, 19:28
Dokladznie.

Cors Ent
05-08-2006, 19:30
tibia to gra kazdy rozumie ja na swuj sposub jesli chcecie sie zabijac w tibi ale rl to co innego _Tibia To tylko Gra!!_ jagby cie w Need for speed Wyscignol to terz bys mu wrzucal ? sadze ze nie a moze zazdroscisz Drazharmowi spokoju.?

spotkalem sie z drazem, urbem, dragiem i wiekszoscia z nich w rl
i kim ty jestes zeby teraz pisac takie pierdoły?

"ortografia" "interpunkcja" "gramatyka"
3 magiczne słowa jakie polecam Ci poznac przez te wakacje

moga ci sie przydac w dalszej "edukacji"

Aber Vego
05-08-2006, 19:31
Przyjelem do Wiadomosci.

Cors Ent
05-08-2006, 19:32
Przyjąłem jak juz...

Sebuś
05-08-2006, 19:34
Cors jego edukacją powinna zająć się szkoła. A jeśli nie wywiązuje się ze swojego obowiązku, to poprostu - nie dokarmiaj trola ;]

Aber Vego
05-08-2006, 19:34
Ok Rozumiem. i przepraszam niewiedzialem wszystkiego.

Veers
05-08-2006, 20:08
Od siebie dodam jeszcze, że tzw. "Stary DoF", czyli ludzie grający wspólnie przynajmniej rok (a spora grupa od trzech lat) może się poszczycić niezłą średnią wieku, znacznie przekraczającą 20 lat; ja, ze swoimi 25 wiosnami, jestem takim sobie średniakiem, więc nazywanie nas młodymi, jest ujmowaniem nam lat. Jedno sprostowanie: DoF nie walczy o przejęcie kontroli nad serwerem- prowadzimy wojnę z Wanted przez to, że straciliśmy cierpliwość do Draza, który dążył do tej konfrontacji, zabijając ze swoimi chłoptasiami na przestrzeni dwóch tygodni kilku naszych członków, ustawicznie obrażając Sandrę Magnus, w nadziei, że stracimy cierpliwość i jako gildia nastawiona raczej pokojowo, a więc nie posiadająca wielkiego doświadczenia w PvP, szybko dostaniemy bęcki i rozpadniemy się, bądź zmienimy serwer.

Faktycznie, udało mu się nas sprowokować i teraz ma, co ma.

Ps. Wydaje mi się, czy tibia.com znowu leży?

zeus1985
05-08-2006, 21:51
Zacznijmy od tego, że ja nie mam nic do swojego rl życia, a ostatnio dużo pracuje więc nie mam czasu na gre.
Boli Cie, że umieściłem jego zdjęcie? A co nie można? Wolny kraj... A ta wielka ściana pomiędzy grą a życiem to "FireWall" ;)

Dirk Pitt
06-08-2006, 00:03
Grit-monster
Aug 05 2006, 15:13:31 CEST Killed at Level 101 by Sandra Magnus
and by Tegax

4 raz 100lvl co za pech :D

To tak jak ty.
Wiedział od kogo się uczyć.

Dirk Pitt
06-08-2006, 00:13
@Cors
Chodzi Ci o to zdjęcie tak?

http://i11.photobucket.com/albums/a196/Corsik/Fun/100_4267.jpg

^^

Może ktoś przedstawić tych Panów kto jest kto:cup:

Cors Ent
06-08-2006, 01:25
To tak jak ty.
Wiedział od kogo się uczyć.

ty za to 100 ani jeszcze nie miales
ani pewnie wogle nigdy nie bedziesz miec

wiec o co sie licytujesz?

I nie twoja dupa, nie twoj interes

O ile ja dobrze pamietam to ty cors pisales gdzies ze swe sprzedaja chary. To starzy swe sa nie przekupni , czy nowi swe sa nie przekupni czy wszyscy swe sa nie przekupni bo juz nie czaje...

niektorzy sprzedali chary - jak xafear staremu sebridiemu ktory od razu doszedl do wanted - i notabede od razu padl
i jacksson ktory sprzedal gosciowi ktory tez sie zniechecil i wogle nie gra

ale reszta... reszta ostatnio nawet wrocila i nieco sobie pogrywa i expi

Drazharm moze sobie twierdzic i pisac wszystkim na około ze Azura Finest i swe do niego dojda
moi ludzie pokarza komu sa wierni...

Dirk Pitt
06-08-2006, 10:21
ty za to 100 ani jeszcze nie miales
ani pewnie wogle nigdy nie bedziesz miec

wiec o co sie licytujesz?

I nie twoja dupa, nie twoj interes

Ty zresztą też.

Dupa też nie twoja.

Talib
06-08-2006, 13:55
WTf ! Wanted na*******a sie nawzajem !
Dalipi
Aug 06 2006, 13:11:55 CEST Killed at Level 136 by Drazharm
and by Variellain Silret
;s.

Slyszalem ,ze byl szpiegiem dla DoF czy cos takiego.. Ale moze to tylko plotka, jak ktos moze niech to wyjsni !

Sathan Bell
06-08-2006, 13:56
Drazharmowi skarbiec sie wyczerpal to zabija swoich pierwszym przykladem śmierć Dalipiego... Tak Dalej

Drazharm "Weście sobie śmieci z wanted"
Drazharm kto jest tymi smieciami ?
Moze sami powinniscie sie zastanowic kto z was jest smieciem i odejsc z honorem!

Dziub'ek
06-08-2006, 14:14
12:29 Sezoku [53]: ty w no remorse dalej?
12:29 Zagielek [61]: tak
12:29 Sezoku [53]: niechcesz sie przepisac?
12:29 Zagielek [61]: a po co?
12:29 Sezoku [53]: no bo ja robie nowa gildi
12:29 Sezoku [53]: e
12:30 Sezoku [53]: i nikt z dof cie nieruszy
12:30 Sezoku [53]: chcesz domnie do gildii
12:30 Sezoku [53]: ?
12:30 Zagielek [61]: sluchaj nie po to jestem w no remorse aby trzepac portkami przed dofem, nie po to wchodzilem do no remorse aby sie przedkimkolwiek bronic gildia
12:31 Sezoku [53]: heh...widze ze ty mnie dalej nierozumiesz
12:31 Sezoku [53]: ja skladam silna gildie
12:31 Sezoku [53]: a jezeli ty masz pasc to i tak padniesz
12:31 Sezoku [53]: i niema sily nato
12:32 Zagielek [61]: nie ma sily na ludzi ktorzy uciekaja jak sie robi goraco
12:32 Sezoku [53]: poprawka
12:32 Sezoku [53]: niema sily na ludzi ktorzy leja uciekajacego
12:32 Sezoku [53]: taka jest prawda
12:32 Zagielek [61]: prawda jest taka
12:32 Zagielek [61]: ze byles pasozytem
12:32 Sezoku [53]: a chcesz pasc zato??
12:33 Zagielek [61]: bo co ci powiedzialem prwde?
12:33 Sezoku [53]: nieby czemu pasozytem??
12:33 Sezoku [53]: w przeciwienstwie do ciebie jak byla akcja na kogos to zawsze szedlem i pomagalem
12:33 Sezoku [53]: nawet jak silniejsi bili
12:33 Zagielek [61]: bo byles w no remorse jak wanted panowalo jak ci kilka osob z dofu powiedzialo ze nie jest ok
12:33 Zagielek [61]: to uciekles
12:33 Zagielek [61]: ja zawsze pomagalem
12:33 Zagielek [61]: wiec nie mow glupot
12:34 Sezoku [53]: i widze ze tez huj wiesz na ten temat
12:34 Sezoku [53]: -.-
12:34 Sezoku [53]: ja mam w dof i w wanted kolegow
12:34 Zagielek [61]: ja tez
12:34 Zagielek [61]: i w tej
12:34 Sezoku [53]: kazali mi oposcic gildie
12:34 Zagielek [61]: i w teh
12:34 Zagielek [61]: gildii
12:34 Sezoku [53]: i zrobilem to
12:34 Zagielek [61]: a ja pierdole uklady
12:34 Zagielek [61]: rozumiesz?
12:34 Sezoku [53]: a nazywajac mnie pasozytem przegioles
12:34 Zagielek [61]: exura
12:35 Zagielek [61]: nazywam kazdego ktory w ten sposob postepuje
12:35 Zagielek [61]: po co wiec wchodziles do no remose?
12:35 Sezoku [53]: ale ja niepozwole sie tak nazywac
12:35 Sezoku [53]: wiec masz problem od tego momentu-.-
12:35 Zagielek [61]: bo tam byli kumle
12:35 Zagielek [61]: ktorych zostawiles
12:36 Zagielek [61]: bo sie przestraszyles
12:36 Zagielek [61]: exura
12:36 Sezoku [53]: smieszny jestes
12:36 Zagielek [61]: mnie pierdoli cala wojna rozumiesz??
12:37 Sezoku [53]: jasne...zobaczymy
12:37 Sezoku [53]: ja stworzylem neutralna gildia
12:37 Sezoku [53]: i tak zostanie
12:37 Sezoku [53]: a ty mnie juz niewqrwiaj pierdoleniem
12:37 Zagielek [61]: veng~
12:37 Zagielek [61]: jest neutralna
12:43 Zagielek [61]: ja zostalem w no remorse bo jak wchodzilem do tej gildii to chcialem miec przy sobei ludzi zaufanych ktorych znalem juz od dawna... ktorzy mnie nie zostawia jakbycos sie dzialo... a ty odszedles z gildii bo ci powiedzieli tak kumple z dofu...
12:44 Zagielek [61]: otoz powiem ci tyle.. zostawiles kumpli zamieszanych w wojne... ja tego nie zrobilem

Cors Ent
06-08-2006, 14:15
Ty zresztą też.
Dupa też nie twoja.

wlasnie moja dupa tam jest inteligencie...

@co do Dalipiego
no nic teraz wanted ma fajnie

ledwo wyjda z pz to nie wiedza kto przyjdzie ich zabic
Wanted i Drazharmy czy DoF i Sandry :d

a ktos przyjdzie - na pewno
zawsze przychodza :evul:

Eldyn
06-08-2006, 14:31
Drazharm GO Go GO uwazam ze powinles jeszcze kogos zabic :D

Talib
06-08-2006, 14:42
12:29 Sezoku [53]: ty w no remorse dalej?
12:29 Zagielek [61]: tak
12:29 Sezoku [53]: niechcesz sie przepisac?
12:29 Zagielek [61]: a po co?
12:29 Sezoku [53]: no bo ja robie nowa gildi
12:29 Sezoku [53]: e
12:30 Sezoku [53]: i nikt z dof cie nieruszy
12:30 Sezoku [53]: chcesz domnie do gildii
12:30 Sezoku [53]: ?
12:30 Zagielek [61]: sluchaj nie po to jestem w no remorse aby trzepac portkami przed dofem, nie po to wchodzilem do no remorse aby sie przedkimkolwiek bronic gildia
12:31 Sezoku [53]: heh...widze ze ty mnie dalej nierozumiesz
12:31 Sezoku [53]: ja skladam silna gildie
12:31 Sezoku [53]: a jezeli ty masz pasc to i tak padniesz
12:31 Sezoku [53]: i niema sily nato
12:32 Zagielek [61]: nie ma sily na ludzi ktorzy uciekaja jak sie robi goraco
12:32 Sezoku [53]: poprawka
12:32 Sezoku [53]: niema sily na ludzi ktorzy leja uciekajacego
12:32 Sezoku [53]: taka jest prawda
12:32 Zagielek [61]: prawda jest taka
12:32 Zagielek [61]: ze byles pasozytem
12:32 Sezoku [53]: a chcesz pasc zato??
12:33 Sezoku [53]: nieby czemu pasozytem??
12:33 Sezoku [53]: w przeciwienstwie do ciebie jak byla akcja na kogos to zawsze szedlem i pomagalem
12:33 Sezoku [53]: nawet jak silniejsi bili
12:33 Zagielek [61]: bo byles w no remorse jak wanted panowalo jak ci kilka osob z dofu powiedzialo ze nie jest ok
12:33 Zagielek [61]: to uciekles
12:33 Zagielek [61]: ja zawsze pomagalem
12:33 Zagielek [61]: wiec nie mow glupot
12:34 Sezoku [53]: i widze ze tez męski narząd płciowy wiesz na ten temat
12:34 Sezoku [53]: -.-
12:34 Sezoku [53]: ja mam w dof i w wanted kolegow
12:34 Zagielek [61]: ja tez
12:34 Sezoku [53]: kazali mi oposcic gildie
12:34 Zagielek [61]: i w teh
12:34 Zagielek [61]: gildii
12:34 Zagielek [61]: a ja rzodkiewka jest supere uklady
12:34 Zagielek [61]: rozumiesz?
12:34 Sezoku [53]: a nazywajac mnie pasozytem przegioles
12:34 Zagielek [61]: exura
12:35 Zagielek [61]: nazywam kazdego ktory w ten sposob postepuje
12:35 Zagielek [61]: po co wiec wchodziles do no remose?
12:35 Sezoku [53]: ale ja niepozwole sie tak nazywac
12:35 Zagielek [61]: bo tam byli kumle
12:35 Zagielek [61]: ktorych zostawiles
12:36 Zagielek [61]: bo sie przestraszyles
12:36 Zagielek [61]: exura
12:36 Sezoku [53]: smieszny jestes
12:36 Zagielek [61]: mnie rzodkiewka jest superi cala wojna rozumiesz??
12:37 Sezoku [53]: i tak zostanie
12:37 Sezoku [53]: a ty mnie juz niewqrwiaj rzodkiewka jest supereniem
12:37 Zagielek [61]: veng~
12:37 Zagielek [61]: jest neutralna
12:43 Zagielek [61]: ja zostalem w no remorse bo jak wchodzilem do tej gildii to chcialem miec przy sobei ludzi zaufanych ktorych znalem juz od dawna... ktorzy mnie nie zostawia jakbycos sie dzialo... a ty odszedles z gildii bo ci powiedzieli tak kumple z dofu...
12:44 Zagielek [61]: otoz powiem ci tyle.. zostawiles kumpli zamieszanych w wojne... ja tego nie zrobilem

To sie nazywa lojalnosc ! Wasz swietny lider Entozoaire tez odszedl jak sie zrobilo gorąco:baby: . A wczesniej chcial prowadzic wojenke ;s...

Dziub'ek
06-08-2006, 14:47
Nawet nie chce mi sie komentowac zachowania takich ludzi ta rozmowa po prostu ukazuje jak niektorzy potrafia wspoldzialac... gratuluje nowym wspolgildiowiczom Sezoku... mozecie na niego liczyc... a co do DOF to gratuluje kolejnego fraga...

Eldyn
06-08-2006, 14:50
@zagielek ty jestes loyalny ale powiedz nam wogule za co chcesz walczyc w tej wojnej co jest twoim powodem ?

@dof walczy o to zeby kiedykolwiek sobie pograc charami na ktore stracili duzo czasu i nerwow a twoj powod to ?

prosze o bardzo rozwinieta wypowiedz zeby bylo duzo argumentow
jak widze takich loyalnych ludzi jak ty to mi sie zygac chce !! ;D

Cors Ent
06-08-2006, 14:52
Nie wiem kto to jest Sezoku
ale o tym kto z no remorse jest wolny decyduje DoF a nie on

Entozoaire wyszedl z NR ale jest nadal huntowany
NR tykali swe i tego im nie puszcze bo ktos " nowa silna gildie zaklada "

zeus1985
06-08-2006, 14:59
@zagielek ty jestes loyalny ale powiedz nam wogule za co chcesz walczyc w tej wojnej co jest twoim powodem ?

@dof walczy o to zeby kiedykolwiek sobie pograc charami na ktore stracili duzo czasu i nerwow a twoj powod to ?

prosze o bardzo rozwinieta wypowiedz zeby bylo duzo argumentow
jak widze takich loyalnych ludzi jak ty to mi sie zygac chce !! ;D

Dokładnie, walczymy o to, aby móc sobie pograć, iść na Hunty ze znajomymi itp. ( Już to opisałem pare stron wyżej wklejając zdjęcie Drazharma ). I każdy kto stanie nam na drodze, stanie się naszym wrogiem.

Dziub'ek
06-08-2006, 14:59
Chodzi mi o to ze ja nie mialem zamiaru z nikim walczyc wchodzilem do No Remorse bo tam byli kumple z dawnego DOF academy (w ktorym defakto bylem) byli tam takze kumple ktorzy pomagali mi we wszelkich questach, jak ktos bil moich kumpli to bieglem pomoc bo oni mi pomogli wczesniej. Tak samo nigdy bym na ciebie nie podniosl reki bo kiedys Ty mi pomogles jak jeszcze byles w wanted gdy mnie swe strapowali, a postepowanie sezoku okreslilem tak jak ja to widze bo ja nie odworce sie plecami do tych ktorzy juz odejsc nie moga... sorry moze jestem staroswiecki i za bardzo sie przejmuje znajmomymi z gry ale nie potrafie od tak po prostu uciec i zostawic ich na pastwe losu, co do wanted... no coz tez mnie irytuja niektore ich zachowania ich PA-gammbler i grit~ Ja z nikim nie walcze... robicie rewolucje na serwie?? wasza sprawa... bo mnie wanted nigdy nie prosil o pomoc a ja im takowej nie udzielilem... pozdrowienia

Cors Ent
06-08-2006, 15:03
To exivij mnie czesto
bo dla mnie dopisek Wanted i No Remourse jest wystarczajacym powodem zeby sd chwycic

Dziub'ek
06-08-2006, 15:06
No coz cors cos mi sie wydaje (po twojej wypowiedzi) ze jak przejmiecie wladze (jesli tak bedzie) roznicy miedzy wami a wanted nie bedzie...

Nosso Mc'Furry
06-08-2006, 15:15
No coz cors cos mi sie wydaje (po twojej wypowiedzi) ze jak przejmiecie wladze (jesli tak bedzie) roznicy miedzy wami a wanted nie bedzie...

To źle Ci się wydaje, a Ty napewno nie będziesz miał z nami dobrze ;)

Cors Ent
06-08-2006, 15:16
Dla kogos kto chce byc neutralny bedzie roznica

ale No Remourse nie jest neutralne

Dziub'ek
06-08-2006, 15:20
A kto teraz jest w No Remores?? Ludzi ktorzy olali wojne... ktorzy maja w dupie cale zamieszanie, ktorzy maja w powazaniu rozkazy draza bo zwatpili widzac co sie dzieje ze on nie jest ok... w no remorse jestem teraz tylko ja i puniekk i jakbysmy chcieli sie bic to bysmy lali nordwind w kopalniach bo ich widzielismy...

zeus1985
06-08-2006, 15:23
@No Remorese / Wanted

Mieliście czas na opuszczenie guildii bez płacenia, nie wiem jak reszta DoFu, ale jak dla mnie, to możecie mieć jeszcze 24h na opuszczenie Wanted / Wanted Academy / No remorse bez płacenia... Wasze decyzja. Róbcie co chcecie, ale potem nam nie płaczcie, że robimy PA i PK bo będziemy mieli w tym powód i to duży, jaki? Staliście nam na drodze ;)

Pozdro all.

Dziub'ek
06-08-2006, 15:41
Ok wiec mam nadzieje tylko ze nie jestescie goloslowni

Cors Ent
06-08-2006, 16:26
Kazdy kto ruszal swe z NR bedzie zabijany
nie zalerzy mi ile 40lvl bedzie czy nie bedzie w wojnie

a ci co swinie podrzucali Vision beda placic

Sezoku
06-08-2006, 16:43
Cors mi niechodzi oto kto jest wolny z NR a kto niejest bo to niemoj interes...poprosilem Zagla zeby sie przepisal do mojej gildii bo jak wczesniej napisal Zeus dostali czas na odejscie z wanted i NR ja odszedlem bo mnie koledzy poprosili...Zagiel mowiac ze zawiodl sie namnie powinien ujac fakt iz praktycznie wszyscy odeszli z NR, wiec mowiac ze Sezoku sie odwraca plecami do kolegow jest blednym stwierdzeniem poniewaz ci ktorzy sa moimi kolegami odeszli wraz zemna-.-

Sathan Bell
06-08-2006, 16:43
Szczeze mowiac tyle o No Remorese a osobicie gó** mnie obchdzi ta guildia ;] nie ma najmneijszego znaczenia w dzialaniach taktycznych.

Talib
06-08-2006, 16:48
@No Remorese / Wanted

Mieliście czas na opuszczenie guildii bez płacenia, nie wiem jak reszta DoFu, ale jak dla mnie, to możecie mieć jeszcze 24h na opuszczenie Wanted / Wanted Academy / No remorse bez płacenia... Wasze decyzja. Róbcie co chcecie, ale potem nam nie płaczcie, że robimy PA i PK bo będziemy mieli w tym powód i to duży, jaki? Staliście nam na drodze ;)

Pozdro all.

Heheh , to moj kolega sie zdziwi jak wroci z 2-tygodniowego wypoczynku z wakacji... Wyjechal na wakacje jeszcze przed zabiciem Draza i jest w NR. Znajac go ,odszedlby jakby zaczelo sie robic goraca...

Twoj Nocny Koszmar
06-08-2006, 16:49
Szczeze mowiac tyle o No Remorese a osobicie gó** mnie obchdzi ta guildia ;] nie ma najmneijszego znaczenia w dzialaniach taktycznych.

a NR cos wogule robi w wojnie ?;s

Talib
06-08-2006, 16:51
Wlasnie , nic nie robi !! A Yavi bedzie mial tylko pretekst do zhuntowania osob w NR, gdyz podobno "staneli mu na drodze" a tak naprawde gowno robia. Jak sie zaczela wojna wszyscy prawie odeszli. Hah...

Cors Ent
06-08-2006, 16:58
Nie jak sie zaczeła wojna to złe stwierdzenie
jak wanted zaczeło te wojne przegrywac

a jak wanted wygrywało to no remourse byli pierwszorzednymi konfidentami i noobami do gnebienia szwedasow

kazdy kto wtedy był w NR i robil cos przeciw swe ( a mam w pliku kilkanascie nickow zapisane ) bedzie odpowiadal za to indywidualnie bez wzgledu na to w jakiej gildi sie znajdzie

Sathan Bell
06-08-2006, 17:02
@up
Bende wdzieczny za podanie kilku z tych co szczelaja z ucha...:evul:

Talib
06-08-2006, 17:08
kazdy kto wtedy był w NR i robil cos przeciw swe ( a mam w pliku kilkanascie nickow zapisane ) bedzie odpowiadal za to indywidualnie bez wzgledu na to w jakiej gildi sie znajdzie

Co ty kochasz tych szwedow czy jak? Myslisz ,ze to takie anioleczki? Nigdy nic nie robili ? Moze pamietasz jak rok temu byla wojna ze swe. Kiedy wygrywali ,nie dalo sie expic ani nic. Szedles po miescie a tu 5 noobow z protekcja Exminda wyskakuje i bija all... Zrobilbys im cos ,a masz przesrane. Widze ,ze jesli Cors powraca i swe beda miec dobrze znowu nastaną te czasy.

Cors Ent
06-08-2006, 17:25
Ojej tak mi przykro
jestem ciekaw dlaczego mnie nigdy 5 noobow z protekcja od exminda nie zaczepiło a innych zawsze zaczepiali
takie gadanie glupie i wymyslanie historyjek na poczekaniu "bo swe to zly"

poza tym jak bys nie zwrócił uwagi Exmind jest tam gdzie miejsce takich - w Wanted

tak bronie swe, a swe bronia mnie
dlatego tak sromotnie draz sie przejechal myslac ze Azura Finest dojdzie do Wanted i mu pomoze

Talib
06-08-2006, 17:43
@up

Hah , moze dlatego Cie nie ruszyli bo wtedy walczyles za swe. I wcale nie mowie ,ze "swe to zly" ,bo znam wielu ,ktorzy są spoko. Co do Exminda, to on raczej sprzedal postac, ty powinienes to wiedziec...

Nosso Mc'Furry
06-08-2006, 17:47
Wlasnie , nic nie robi !! A Yavi bedzie mial tylko pretekst do zhuntowania osob w NR, gdyz podobno "staneli mu na drodze" a tak naprawde gowno robia. Jak sie zaczela wojna wszyscy prawie odeszli. Hah...

Ale robiło, a resztą kto im każe siedziec w tej gildii? O.o Siedzą, będą padali.

Czas leci... :)

@Down

Jak wrócą, czemu nie? 8D

Talib
06-08-2006, 18:05
Ta.. Jedna z NR ma retira chyba juz od miesiaca. Nawet sie nie loguje , a druga jest na 2-tygodniowym wypoczynku. Ich tez bedziecie huncic??

Wąski
06-08-2006, 18:30
Zdjecie taifuna z rl

VVVVV pałer gamers

http://i72.photobucket.com/albums/i192/forumandos/7.jpg

chyba wbil lvl tak morde zaciesza:D

zeus1985
06-08-2006, 18:31
Name: Yavimava

Aug 06 2006, 17:37:26 CEST Killed at Level 127 by Urbexx
and by Dragoholikus

Ups... Potknąłem się i upadłem...

Eldyn
06-08-2006, 18:41
@Wąski
Co ty gadasz te 2 typy sa z sulechowa, a taifun jest z bialego stoku jakby ktorys z nich byl taifunem to raczej takiego usmiechu zaden z nich by nie mial.

GZ fraga wreszcie ubiliscie jakis lvl godny szacunku gz!

Mebius
06-08-2006, 18:55
Wąski haha
dawno sie tak nie usmialem :p

Talib
06-08-2006, 18:56
Ale robiło, a resztą kto im każe siedziec w tej gildii? O.o Siedzą, będą padali.

Czas leci... :)

@Down

Jak wrócą, czemu nie? 8D

Ta , pokazujesz jak fajnie bedzie wygladac Azura jakbyscie rzadzili server >.<

Cors Ent
06-08-2006, 18:59
" Upadac czasem to normalna jest rzecz
Upadac nisko by sie wyrzej wzniesc "
:)

draz ale po klawie napiradalal jak mi w grze napisal ze wreszcie fraga zlapali
kurde ale sliczny dzien dla wanted

2x 130+ rycków zdjeli! sa boscy!

zeus1985
06-08-2006, 19:14

Są tak samo poscy jak kupa w klozecie >.<
"Padłeś Powstań Powerade"
Jeszcze nic straconego :)

@Drago
Zmień czapke pajacu ;p

frances111
06-08-2006, 19:18

yavamiva nie jest sto trzydziesci plus

Jacyna
06-08-2006, 19:32
Są tak samo poscy jak kupa w klozecie >.<
"Padłeś Powstań Powerade"
Jeszcze nic straconego :)

@Drago
Zmień czapke pajacu ;p
Heh przykro mi z powodu deda. ja zawsze będe neutral. pogrywam czasami ale przeważnie dlatego żeby porozmawiać ze znajomymi. Przy panowaniu Wanted nie moge z nimi się wybrać na żadnego hunta więc pozostaje mi tylko to. Ale też nie wiem co będzie jak przejmie władze DoF. Może będzie tak samo, może lepiej albo... gorzej. Życze wszystkim fragów :)

P.S. Nie rozumiem za co Drazharm zabił Dalipiego. Po co mu to było? Szuka sobie wrogów we własnej gildii?

Pozdrawiam
Jacek

Aber Vego
06-08-2006, 20:10
Ale sie dzieje na Azurce. Fajnie. :P

Kasia_hate etelek
06-08-2006, 20:15
Gdy Dof, zaszalal to cors znow szaleje na forum , wczesniej wstyd bylo mu sie wypowiedziec:(Jakies to TYPOWE:}:]

Mrok
06-08-2006, 20:58
Gdy Dof, zaszalal to cors znow szaleje na forum , wczesniej wstyd bylo mu sie wypowiedziec:(Jakies to TYPOWE:}:]
Nawet gdzieś w temacie obiecał,że już nie będzie się wypowiadał tutaj na forum;)

Aber Vego
06-08-2006, 21:01
Bekas wymiatał !!! :PPP:PP:P

zeus1985
06-08-2006, 21:33
Bekas wymiatał !!! :PPP:PP:P

Nom wymiatał, widziałem go kiedyś jak wymiatał starą miotłą ulice w Zielonej Górze ;p

Ise~
06-08-2006, 21:53
Heh przykro mi z powodu deda. ja zawsze będe neutral. pogrywam czasami ale przeważnie dlatego żeby porozmawiać ze znajomymi. Przy panowaniu Wanted nie moge z nimi się wybrać na żadnego hunta więc pozostaje mi tylko to. Ale też nie wiem co będzie jak przejmie władze DoF. Może będzie tak samo, może lepiej albo... gorzej. Życze wszystkim fragów :)

P.S. Nie rozumiem za co Drazharm zabił Dalipiego. Po co mu to było? Szuka sobie wrogów we własnej gildii?

Pozdrawiam
Jacek

Dalipi był szpiegiem, pracował dla DoFu.

Pozdrawiam ..

Ivul Pikito
06-08-2006, 23:44
oj Yavi zal mlvla :D

@up
z kad ty weraxinku to mozesz wiedziec :> i czego sie kryjesz pod nickiem isecross :>