Pokaż pełną wersje : Wojna i wydarzenia z serwera
Stron :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
[
11]
12
13
14
15
Bekas123
26-08-2006, 00:12
Ten post posciwece corsowi kilka stron w stecz napisal nasz mistrz COrs!!!!!!!!! ze jak ma nas lac skoro all w pz dupe grzejemy :/ a on locki zapala i spiewa sobie ptaszyna. Dzis sie popisal niesamowicie gdy all koledzy padli wtedy Cors pognal w glab Thais hahahahahha gratuluje (tchorzu) i teraz potwierdzila sie teoria Cors jest mocny w mordzie...
Te kapciu laczku kaloszu dostalismy po dupie i to prawda nie bylo organizacji i zycie ale czy all sie konczy na jednym battel kto wogole expuje teraz bo nie wiem.Wiec zamknij japke jak kozak jestes bo w pz siedzicie akurat fakt byliscie z organizacja zaje~~.Koniec tematu -.- bedzue next battel pogadamy tez
Sathan Bell
26-08-2006, 00:36
:D
Gammbler w akcji
http://www.siec.sulechow.net/~mati88/gamm.jpg
zeus1985
26-08-2006, 00:46
I to mi sie w nim podoba ;) bo nie chomikuje kasy jak reszta ;p tylko jak sie bawic to bawic ;)
Yawi a po co mialem byc ?? jak chcesz mnie zabic to mow gdzie i kiedy to sobie mnie fragniesz ;]
Nie wiem na ile mnie znasz, ale jak znasz na tyle dobrze to wiesz ze kase zawsze wydawałem i zarabiałem sam bez PA.
Sova za 1,9 MPA za 800k hota za 300k tediego za 400k ( nie pamietam już dokładnie cen ). Teraz przyszedł czas na Addony ;)
Fakt faktem, ze po deadzie nie miałem na jednego blessa ( brakowało mi ) ale jak już powiedzialem umiem zarabiac kase w uczciwy sposób w przeciwieństwie do Wanted...
Pozdro ;) Może wreszczie zmienisz strone po której walczysz.
@up
A czego się spodziewałeś po gammblerze?
rozmazana_kupka
26-08-2006, 01:18
Hahaha!
Obczajcie ten link >>http://www.tibia.com/community/?subtopic=guilds&page=view&GuildName=Hanted xD
Grupa zrzeszająca ludzi ściganych przez Wanted. Jej celem jest ułatwienie członkom tej jakże zacnej gildii ściągania armorów z niewinnych osób. Teraz taki igragorn, bądź elit ptaszer wejdzie sobie na tibia.com, znajdzie odpowiedni cel i zarobi na aol oraz blessy. Jeśli masz hunta u El Drazito wstąp do Hanted! Wspomóż go swoimi itemami tak jak to zrobił Urbexx! :P
Pozdrawiam! ;)
Najwyzsza prawda
26-08-2006, 01:31
Nie no yavi ty jestes glupszy niz ustawa przwiduje:
po 1 - jak wy zescie czekali az wasi pzeta zgubia?- jak wy zescie Gammblera na poczatku sfragoweali i co od razu wtedy kiedy byl wir walki mysleliscie o tym dosc nam fragow musza nasi pzeta zgubic to gratuluje 7 waszym sie to nie udalo mimo ze was bylo 30 nas 15.
Po 2- skoro myslisz ze Urb bana zlapal specjalnie to jestes idiota gdyby nie to Greymir i Alleran by teraz blessy kupowali.
Po 3- te nooby to wam pomogly bo co chwila na pomoscie do statku mielismy przez nich bugi i nas z gry wybijalo (dziwne ze all te nooby leczyly waszych a nas bili,ciekawe po czyjej stronie oni byli? licvzyli ze fragi unjoty bedziemy wbijac goniac ich).
i po 4-Jakie 2 gildie z tej niby pomocnej nas gildii widzialem tylko Leo Ganxta jak stal obok i bil nooby zeby nie blokowali.(swoja droga jak oni powiedzieli o alliance z nami to zescie sie z tego smiali a teraz wypominacie).
A wogole to komu ty i gdzie pomagales jak stanales tylko na chwile kolo Pln bramy Thais a potem zes wrotki z Nosso odpalil do temple??Ja wiem ze wy w dofie sami wojownicy i co masz tu teraz pisac ze tchorz jestes i sie boisz ze ci ten melonik spadnie?
Piszecie teraz ze wasza akacja byla spontan jaki k.... spontan?Urb i Draz sie wkurzyli i zaczeli lac waszych noobow ktorzy ich trapneli w Venore zlapali locka jak zescie massa zrobili 24 was bylo na Draza i Urba do Thais z wami dobiegli i dop[iero w Thais reszta mistrzow zaczela dolaczac i bylo 12 nas na was 24.O czym wy gadacie wogole my mielismy spontan a nie wy.Jak padala Sandra,Cez to was bylo juz 32 online a nas 15 tylko nasi na polu bitwy a wasi po norach stali w temple i depo.Teraz kazdy odwazniak Nosso nawet 12 sdkow uzyl a ty 10 explo brawo gratuluje.
A moze to tylko sciema ze drazharm okradl urbexxa , moze oni tylko udaja i urbexx ma pojsc z placzem do dof i jako h level i duza sila sd'kowa dostac dostep do ventrillo i szpiegowac dla draza , lub w jakiejs bitwie nagle jeebnac sandre z sd?
mechatronik 2
26-08-2006, 02:39
@Nosso
Ty naserio masz kompleks jakis??? kazdy kto cos powie nietak wedlug ciebie jest dzieciakiem, a ja powiem tobie tylko tak ze jestem za DoF bo niechce zeby dalej bylo PA, ale moje serce porusza glupota i snobizm takich ludzi jak ty jak masz mowic cos madrego to mow a jezeli nie to zamknij sie i wszyscy na forum beda happy.....co do stronniczosci to za DoF jestem przewaznie dlatego ze niektozy ludzie z tamtad sa zaje....ci i oczywiscie jestem przeciwny PA ktorym pan Drazz zarabia na swoje potrzeby....ale mam do niego szacunek tak jak ktos juz tu powiedzial, szacunek mam tak samo do niego jak i do Corsa, Senseja, Clericka, Sandry, Minavanda, Yavimavy i kilku innych ludzi z DoF Wanted i pozanimi...ale szacunku do ciebie niebede mial bo wydajesz mi sie tak szczeze jakis troszke walniety...qwa tibia to jest gra, a ty ta gre przezywasz jakbys rodzil, biez przyklad z Yaviego, on sie ta gra bawi a jezeli padnie to niemarudzi tylko odbija i sie niemartwi, tak samo jak Sensej on gra dla przyjemnosci, i w przreciwienstwie do ciebie wnosi cos do tej gry bo przynajmniej potrafi sie utrzymac na trapie i wylezc z niego( i przy okazji zagonic cie do swiatyni)...i zaraz zjedziesz mnie od dzieciaka ale to ty chyba dodales przypadkowo ta jedynke przed siodemka...i mimo ze mnie zaraz pojedziesz zobacz ostatnie 30 zakladek albo lepiej ulatwie to tobie otoz
-Sir Kiks
"DoF mi nie przeszkadza bo jest to jedna z najlepszych i najstarszych gildi na servie, ale przeszkadzaja mi takie osoby jak TY."
-Gammbler
"Nosso Ty sie i tak ograniczasz tylko do forum (z malymi wyjatkami) ,wiec Ciebie tak jakby nie bylo"
-Mrok
"Wow rewelacja gadałeś z Hakekerem . Frajde miałeś co?"
-Mysliciel
"ty mi cie szkoda ja normalnie jestem za dof ale ty jestes jakis inny kij mnie obchodzi draz bo on albo siedzi w dp albo wogule nie gra mysle ze dof wygra ale nie z toba"
Kazdy cos do ciebie ma......
@Akcja Drazz & Murzyni
Ludzie to opowiadaniebylo moze i smieszne, ja jednak nieodbieralem tego ze Aleksym byl Drazz bo to akuratnio bylo na maxa hamowate...zapytam sie waz o jedno bo moze i Drazz jest swinia itp itd ale to jego wina ze zarabia na zycie w taki a nie inny sposob???a to ze oberwal to wcale niejest smieszne....Horrigan to mogles byc nawet ty.....
@Co do Drazza i Urbexxa
O co dokladnie chodzi Yavi wiesz co i w jakich okolicznosciach????
@All
sorki ze zasmiecilem posta ale Nosso musial cos sie dowiedziec o sobie, a musialem to napisac poblicznie
@Najwyzsza prawda
Wszystkie nooby nam pomagaly bo was nikt nie lubi.
Smichael
26-08-2006, 02:50
eh moze Draz wzial cenne itemyz chatki urba zeby nikt mu ich nie zajepal jak ma bana bo drzwi otwarte pomysl troche bo zal
@Smichael
Domek jemu okradli przed banem i nie wiadomo kto to zrobil, ale napewno ktos z wanted.
Pavvulonik
26-08-2006, 10:10
@Pavvulonik ...na twoim miejscu...
No wlasnie Ty to Ty, On to On co zal ci dupe sciska ze ktos sobie fajny bajer zrobil, a cie na to nie stac. To jego kasa i zrobi znia co zechce wiec h u j ci do tego. Jak bys nie wiedzal Yavi zawsze kolekcjonuje unikaty wiec skoro jestes taki madry powinienes to uszanowac a jak brak ci pomyslow zeby kogos tu ponizyc idz na inny topic i znajdz sobie jakiegos buraka.
TAA powiedzialem tylko ze na wojnie muglby dac dla kogos ja nic do tego niemam ze se na outfit wydaje jego kasa i niech se robi z nia co chce.A to ze mnie niby niestac to nic ci do tego niewiesz co mam w dp i sie niedowiesz.Co do ponizania czy ja tu kogos ponizylem ? ty raczej ponizasz slowami ci niewychodzi to zdjecie wklejasz :P JEZELI CHODZI O TEMAT OUTFITOW I INNYCH RZECZY JUZ SIE NIEBENDE WYPOWIADAL.
@Najwyzsza prawda i inne Wantedobezmozgi.
Rotfl, nabiliscie kilka fragow, a przezywacie jakby caly DoF padl i mial nie wrocic. Ludzie, tibia serio robi Wam kiche z mozgow a Wy tego jeszcze nawet nie zauwazyliscie =d
Raul de Azura
26-08-2006, 10:38
Mebi gz 125 lvl
zeus1985
26-08-2006, 12:41
Nie no yavi ty jestes glupszy niz ustawa przwiduje:
po 1 - jak wy zescie czekali az wasi pzeta zgubia?- jak wy zescie Gammblera na poczatku sfragoweali i co od razu wtedy kiedy byl wir walki mysleliscie o tym dosc nam fragow musza nasi pzeta zgubic to gratuluje 7 waszym sie to nie udalo mimo ze was bylo 30 nas 15.
Po 2- skoro myslisz ze Urb bana zlapal specjalnie to jestes idiota gdyby nie to Greymir i Alleran by teraz blessy kupowali.
Po 3- te nooby to wam pomogly bo co chwila na pomoscie do statku mielismy przez nich bugi i nas z gry wybijalo (dziwne ze all te nooby leczyly waszych a nas bili,ciekawe po czyjej stronie oni byli? licvzyli ze fragi unjoty bedziemy wbijac goniac ich).
i po 4-Jakie 2 gildie z tej niby pomocnej nas gildii widzialem tylko Leo Ganxta jak stal obok i bil nooby zeby nie blokowali.(swoja droga jak oni powiedzieli o alliance z nami to zescie sie z tego smiali a teraz wypominacie).
A wogole to komu ty i gdzie pomagales jak stanales tylko na chwile kolo Pln bramy Thais a potem zes wrotki z Nosso odpalil do temple??Ja wiem ze wy w dofie sami wojownicy i co masz tu teraz pisac ze tchorz jestes i sie boisz ze ci ten melonik spadnie?
Piszecie teraz ze wasza akacja byla spontan jaki k.... spontan?Urb i Draz sie wkurzyli i zaczeli lac waszych noobow ktorzy ich trapneli w Venore zlapali locka jak zescie massa zrobili 24 was bylo na Draza i Urba do Thais z wami dobiegli i dop[iero w Thais reszta mistrzow zaczela dolaczac i bylo 12 nas na was 24.O czym wy gadacie wogole my mielismy spontan a nie wy.Jak padala Sandra,Cez to was bylo juz 32 online a nas 15 tylko nasi na polu bitwy a wasi po norach stali w temple i depo.Teraz kazdy odwazniak Nosso nawet 12 sdkow uzyl a ty 10 explo brawo gratuluje.
Hahahah o kur***, ja pier**** co za plebs z Ciebie niedomyty hahahah Tak jasne jeszcze coś? Jak miałem biec do Temple jak miałem PZta, pomyśl głową a nie ch***. Mówisz, ze noobki pomagały alleranowi? Hmm zgadza się, jednym z tych noobów bylem ja bo jak inaczej mielismy mu pomóc? Dojscia tam nawet nie bylo. Jeśli mowa o Koktajlu to ty lepiej sobie kup okulary dziecko bo od monitora to ty oślepniesz wkrótce i Ci Święty Boże nie pomoże...
Mówisz, że Urb miał trapa? Hmm ciekawe kiedy? Jedyną osobą trapniętą był Draz~ a Urb wybiegł dopiero jak się Wanted pologowało xD
Mówisz, że było nas 20? Ciekawe kiedy? Może powiesz mi jeszcze że był to Masslog? Połowy z Naszych nie było i trzeba było ich kom. wzywać, więc weź sie nie udzielaj jeżeli masz pier***** trzy po trzy...
N/C
Najwyzsza prawda
26-08-2006, 13:24
No czekalem az pokazesz Yavi swoje oblicze obrazaj obrazaj ja sie nie znize do twojego poziomu bo nic mi to nie da.
Otoz panie lepiej wiedzacy tak to jest fakt bylo was 24 online, szkol troche skonczylem i liczyc potrafie,jak padl Cezarius bylo juz was 31 online nie interesuje mnie ilu w Thais was bylo bo nie moja wina ze wasi membersi po pzetach siedzieli.Kolejny nonsens to jest ze w ktoryms poscie wyzej piszesz ze nooby nam pomagaly a teraz piszesz ze bylo odwrotnie.
Kolejna glupota twoja to ze nie siedziales w temple bo miales pzeta ile go miales zrobiles go tylko wtedy jak Sensej byl w trapie kolo gh potem zgubiles locka i swiatynia i jak trwaly jeszcze walki na noobie juz siedziales czego sam dajesz dowod piszac ze uhales Allerana.
Wiec skoncz mnie obrazac na forum bo wczoraj pokazales jaki jestes odwazny a na forum to kazdy glupi potrafi pare bluzgow napisac.
Btw.kolejny dorosly tego forum wszyscy naokolo to dzieciaki tzw.syndrom Nossa, a okulary mi nie potrzebne ale z tego co wiem ty je masz widocznie za dlugo przed monitorem siedzisz.Zawsze tak jest ze jak koncza sie argumenty to kazdy tchorz zaczyna obrazac bo co ma zrobic bluzgi dodaja tyle sily i meskosci taki dorosly sie czlowiek czuje.
zeus1985
26-08-2006, 13:52
No czekalem az pokazesz Yavi swoje oblicze obrazaj obrazaj ja sie nie znize do twojego poziomu bo nic mi to nie da.
Otoz panie lepiej wiedzacy tak to jest fakt bylo was 24 online, szkol troche skonczylem i liczyc potrafie,jak padl Cezarius bylo juz was 31 online nie interesuje mnie ilu w Thais was bylo bo nie moja wina ze wasi membersi po pzetach siedzieli.Kolejny nonsens to jest ze w ktoryms poscie wyzej piszesz ze nooby nam pomagaly a teraz piszesz ze bylo odwrotnie.
Kolejna glupota twoja to ze nie siedziales w temple bo miales pzeta ile go miales zrobiles go tylko wtedy jak Sensej byl w trapie kolo gh potem zgubiles locka i swiatynia i jak trwaly jeszcze walki na noobie juz siedziales czego sam dajesz dowod piszac ze uhales Allerana.
Wiec skoncz mnie obrazac na forum bo wczoraj pokazales jaki jestes odwazny a na forum to kazdy glupi potrafi pare bluzgow napisac.
Btw.kolejny dorosly tego forum wszyscy naokolo to dzieciaki tzw.syndrom Nossa, a okulary mi nie potrzebne ale z tego co wiem ty je masz widocznie za dlugo przed monitorem siedzisz.Zawsze tak jest ze jak koncza sie argumenty to kazdy tchorz zaczyna obrazac bo co ma zrobic bluzgi dodaja tyle sily i meskosci taki dorosly sie czlowiek czuje.
W swoim poscie napisalem ze jednym z Noobów bylem ja, a reszta mnie biła... Weź zmień piaskownice i kup sobie łopatke.
Jak zgubilem PZ to nie szedlem palko do temple tylko dalem reloga i leciałem ratować Allerana, i znowu się ośmieszasz.
Mysliciel
26-08-2006, 14:01
W swoim poscie napisalem ze jednym z Noobów bylem ja, a reszta mnie biła... Weź zmień piaskownice i kup sobie łopatke.
Jak zgubilem PZ to nie szedlem palko do temple tylko dalem reloga i leciałem ratować Allerana, i znowu się ośmieszasz.
ty nie gadaj z tym glupkiem :P on widze najwiecej wie co sie dzialo:P
Cors Ent
26-08-2006, 16:25
Ciekawe ze najwiecej o tej bitwie:
przebiegu/ przyczynie porazki dof/ zwyciestwa wanted/ zastosowanych taktykach - pisza osoby ktorych nie było ani na ventrilo wanted ani dof.
Ba ktorych nawet nie było wtedy na azurze i nic z tego nie widzieli
ale wiedza wszystko - telepatia czy ki diabeł?
mnie nie było wtedy w domu wiec nie mogłem grac
jako ze nie wiem nawet dobrze co sie stało w thais nie bede komentowac
Clas Seren
26-08-2006, 16:34
@Cors
Mam do ciebie pytanie nastepujace, czy ty jestes jednym z dowodcow dofu? Mysle, ze to nie jest tajemnica.
@down
chyba, ze tak heheeh :D
Cors Ent
26-08-2006, 16:36
ja jestem "zającem" tudziez "zajączkiem"
tak okreslibłbym moja funkcje w dof i na polu bitwy :D
Abu-Loppez
26-08-2006, 17:09
Czyli jak pojawiaja sie mysliwi to spier*** yyy uciekasz do dziury(czyt.PZ):baby:
Cors Ent
26-08-2006, 17:34
@up
trzeba miec tupet zebys ciagle uzywal nicku " abu loppez "
Okej, przegladnalem pobieznie ostatnie ~50 stron tematu, poszlo kolo 15 ostrzezen, jezeli nadal bedziecie sie popisywac chamskimi wyzwiskami i brakiem kultury to beda tez bany. Szczegolnie radzilbym uwazac Sirkiksowi, Zeusowi i Nosso, bo z tego co pamietam, to oni sa najblizej odpoczynku od forum.
Clas Seren
26-08-2006, 19:37
@up
trzeba miec tupet zebys ciagle uzywal nicku " abu loppez "
Jakbys mogl pojasnic ogolnie o co biega...bylbym wdzieczny :)
@down
Dzieki za wytlumaczenie...to takie z niego "ziolko" bylo :D
Cors Ent
26-08-2006, 20:04
Abu Loppez - 1 owner - zwany dalej Abu - bardzo sympatyczny gosc - zarówno w tibia jak i w real, pilismy pare razy - super facet :)
Otorz zrobił chara wyexpil na ten 130+ lvl, ale ze nie miał potem czasu na gre to dał swojemu koledze ktory wczesniej grał na charze Denaros ar'sol - cos kolo 70ryc. wiec ów denek grał na abu - majac silnego pala poczół sie bogiem i zawsze dołaczał sie do gildi ktora była silniejsza zeby "miec włądze"
ze znalismy go z rl to jak dof rzadził to był w dof, jak draz wrócił to poszedł do wanted - wyzywajac cały dof i gosci z ktorymi jeszcze niedawno pił w rl od smieci itp.
jak wanted zaczeło przegrywac to denek miło obrobił chate dragoholikusa i cos tam jeszcze ukradł - ot lojalnosc
obecnie wrócił stary Abu - i cya denek - we wont miss you
Polecam wszytskim zajefany filmik z pekowania na azuzre.Pekowali Pesa i Remus Med'Kazel.Ofiarą był Sezoku.Bardzo dobry loocik wyleciał z Sezoku.
Film tym bardziej warto obejrzeć bo z tego filmiku wynika,że Pesa to Franco De'lago.(Dowód prawie na końcu filmiku).Najlepiej żeby sie GM zajał nim,boMC jest nielegalne;) Link do filmiku http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/11053
up@
Może się myle,ale dotychczas filmik albo screen nie był uznawany za dowód przeciwko czemukolwiek B)
Z Corsem, jak z DoFem- był, jest i będzie :)
zeus1985
26-08-2006, 22:34
Okej, przegladnalem pobieznie ostatnie ~50 stron tematu, poszlo kolo 15 ostrzezen, jezeli nadal bedziecie sie popisywac chamskimi wyzwiskami i brakiem kultury to beda tez bany. Szczegolnie radzilbym uwazac Sirkiksowi, Zeusowi i Nosso, bo z tego co pamietam, to oni sa najblizej odpoczynku od forum.
Jeden ban w te czy we wte ;)
Poprostu krew mnie zalewa, że osoby któe gówno wiedzą wypowiadają się na tematy których nawet nie znają...
shit up
I tak tu gówno robisz ^^ Jakos nie widziałem by osoba z Dof'u była jakas zbanowana. Poprostu neutral<haha>.
shit up
I tak tu gówno robisz ^^ Jakos nie widziałem by osoba z Dof'u była jakas zbanowana. Poprostu neutral<haha>. Gdybys uwaznie czytal temat, i pomyslal 3 razy zanim napiszesz posta, wiedzialbys, ze pisalem juz tutaj, ze nie bede go moderowal, jako ze dzieci polsatu zawsze będa się czepiać, że faworyzuje DoF, cokolwiek bym nie zrobil.
Niestety, widzac narastajacy poziom chamstwa w waszych postach musialem troche zadzialac. Co do banow, nie zbanowalem dzisiaj w tym temacie nikogo, takze z innych kolek rozancowych. Co do tego ze nie banuje ludzi z DoF - Nosso calkiem niedawno bana ode mnie zalapal. Nie oceniaj pracy moderatora, bo kompletnie sie na tym nie znasz.
Ale oczywiscie, jesli koniecznie chcesz jakichs dzialan, to uzycie slowa shit i gowno na ostrzeżenie moge zakwalifikowac.
Sathan Bell
27-08-2006, 00:02
TAA powiedzialem tylko ze na wojnie muglby dac dla kogos ja nic do tego niemam ze se na outfit wydaje jego kasa i niech se robi z nia co chce.A to ze mnie niby niestac to nic ci do tego niewiesz co mam w dp i sie niedowiesz.Co do ponizania czy ja tu kogos ponizylem ? ty raczej ponizasz slowami ci niewychodzi to zdjecie wklejasz :P JEZELI CHODZI O TEMAT OUTFITOW I INNYCH RZECZY JUZ SIE NIEBENDE WYPOWIADAL.
Skoro nic nie masz do tego czemu wogole poruszasz ten temat i mnie h u j obchodzi co masz w depo tak sam o jak cie powinn oto obchodzic co ktos kupuje...
Raul de Azura
27-08-2006, 00:13
Gdybys uwaznie czytal temat, i pomyslal 3 razy zanim napiszesz posta, wiedzialbys, ze pisalem juz tutaj, ze nie bede go moderowal, jako ze dzieci polsatu zawsze będa się czepiać, że faworyzuje DoF, cokolwiek bym nie zrobil.
Niestety, widzac narastajacy poziom chamstwa w waszych postach musialem troche zadzialac. Co do banow, nie zbanowalem dzisiaj w tym temacie nikogo, takze z innych kolek rozancowych. Co do tego ze nie banuje ludzi z DoF - Nosso calkiem niedawno bana ode mnie zalapal. Nie oceniaj pracy moderatora, bo kompletnie sie na tym nie znasz.
Ale oczywiscie, jesli koniecznie chcesz jakichs dzialan, to uzycie slowa shit i gowno na ostrzeżenie moge zakwalifikowac.
dowod - ja mialem bana od 11 lipca do 11 sierpnia...
@Grebol
zreszta o czym tu w ogole dyskutowac - zal !
@Mrok
Pesa ma hunta.
edit
Obejrzalem filmik i raczej zle bedzie z pesa jezeli nie zaplaci za to co zrobil.
Gdybys uwaznie czytal temat, i pomyslal 3 razy zanim napiszesz posta, wiedzialbys, ze pisalem juz tutaj, ze nie bede go moderowal, jako ze dzieci polsatu zawsze będa się czepiać, że faworyzuje DoF, cokolwiek bym nie zrobil.
Twoja praca jest bardzo duzaaaa. Nosso jedzie wyzwyskami i nic-.-
Wiec kij Ci w oko! Moder od 6 bolesci. Neutral <haha>
Sram na twoje działania
"shit"
"gówno"
POzdro
Gremb
tajemniczy111
27-08-2006, 09:23
Polecam wszytskim zajefany filmik z pekowania na azuzre.Pekowali Pesa i Remus Med'Kazel.Ofiarą był Sezoku.Bardzo dobry loocik wyleciał z Sezoku.
Film tym bardziej warto obejrzeć bo z tego filmiku wynika,że Pesa to Franco De'lago.(Dowód prawie na końcu filmiku).Najlepiej żeby sie GM zajał nim,boMC jest nielegalne;) Link do filmiku http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/11053
HAAHAH, nice PA ;], a mowia ze DoF nie uprawia PA i nei toleruje a na filmiku sa dwa dowody tego , ze jednak jest inaczej ;)
1. Franco zabijajac tych dwoch.
2. Slowa Shanoza 08:54 Shanoz [101]: i hunt all med'kazel,
Horrigan
27-08-2006, 10:08
HAAHAH, nice PA ;], a mowia ze DoF nie uprawia PA i nei toleruje a na filmiku sa dwa dowody tego , ze jednak jest inaczej ;)
Jacusiu, nie wiem czy ci to juz mowilem ale zaczynasz mnie ostro wkurzac....
Jakbys obejrzal dokladnie ten film to bys wiedzial "kto jest kto". Pomysl logicznie - ze niby franco ich zabil i Shanoz go huntuje? Rotfl. Wez odpocznij pare dni od tego forum bo robisz sobie u mnie kreche za krecha....X(
Grebol Maciek....
Zalosny typ, nigdy go nie widzialem w grze a mimo to wie wszystko najlepiej.
Czlowieku, jestes jak Ziobro przy Millerze :D
Myślałem,że to jest forum dla normalnych ludzi,a wy ciągle się kłócicie.
~~~~ahhh jak ja z kolega w przedszkolu~~~~
~~~~PoZdRaWiAm:)
Cors Ent
27-08-2006, 10:33
@Dof to tylko ludzie - jako gildia potepiamy pa, nie odtawiamy masowego pa jak wanted- ale wy przydupaski wanted szukacie i drazycie kazdy motyw zeby tylko spróbowac nas oczernić.
ad:
1. Franco nie zrobi wiecej pa - ustalilismy to wewnetrznie w Dof
2. Shanoz nie jest w DoF
@Gimli
pan gremb chyba zasłorzyl na banik
z czasów jak bylem modem pamietam punkt regulaminu za ktory nalezaly sie bany - okreslany jako " totalny kretynizm " - Gremb sie kwalifikuje
Clas Seren
27-08-2006, 11:53
@Grebol
Nie martwcie sie jego glupimi komentarzami. Jeszcze kiedy bylem aktywnym graczem niestety mialem z nim do czynienia. Jest to kompletny noob ktory nie ma o niczym pojecia i tylko chwalilby Draza i ekipe. Kiedy bylem z nim w guildi na gc lecialy pytania od niego: ..czy jak bede mial rs i aol'a to czy nic ze mnie nie spadnie...omg tyle moge na ten temat powiedziec.
Pozdro Gremb
Bez odbioru :D
tajemniczy111
27-08-2006, 12:12
Jacusiu, nie wiem czy ci to juz mowilem ale zaczynasz mnie ostro wkurzac....
Jakbys obejrzal dokladnie ten film to bys wiedzial "kto jest kto". Pomysl logicznie - ze niby franco ich zabil i Shanoz go huntuje? Rotfl. Wez odpocznij pare dni od tego forum bo robisz sobie u mnie kreche za krecha....X(
Grebol Maciek....
Zalosny typ, nigdy go nie widzialem w grze a mimo to wie wszystko najlepiej.
Czlowieku, jestes jak Ziobro przy Millerze :D
Hori przeczytaj sobie jeszcze raz na spokojnei moj post. Chodzi mi o to ze dlaczego ma huntowac wszystkich Mad'K~ , bo naprzyklad co winnien jest Ivul MaD'~? I nie mam zamiru tutaj nikogo opczerniac chce tylko pokazac, ze DoF tez nie jest swieta gildia.I to tyle...
Hori :** to byl Franco ;p i lepiej zebys to ogladnal sobie jeszcze raz filmik ^^
Cors:
Ale shanoz jest z wami, a wy mowicie ze nie tolerujecie PA ;]
Zielona Firanka
27-08-2006, 12:40
Ale shanoz jest z wami, a wy mowicie ze nie tolerujecie PA ;]
Ale Shanoz nie jest w DoF, jest jedynie przeciwko Wanted...
Horrigan
27-08-2006, 12:43
Ale Shanoz nie jest w DoF, jest jedynie przeciwko Wanted...
Dokladnie...........
tajemniczy111
27-08-2006, 12:53
Czyli mam rozumiec, ze tolerujecie jego PA, tylko dlatego ze jest przeciwko Wanted ?
Cors Ent
27-08-2006, 13:02
Czyli mam rozumiec, ze tolerujecie jego PA, tylko dlatego ze jest przeciwko Wanted ?
to idz i go zabij - w imie sprawiedliwości
mamy chwilowo wazniejsze sprawy na głowie - np wanted niz bawic sie w wyperswadowyanie wszystkim PA.
tym samym tropem - jak 30 lvl zabusuje 20 lvl'a pod carlin depot to oczywiscie to tez bedzie wina Dofu?
kiksie wiesz w ogule za co oni maja hunta idioto, czy ja chcialem odniego armor za nic baranie ? wez idz lepiej graj tym swoim smiesznym sorcem z ktorego zrobie puzzle jak sie dowiem name.
Med'kazel to rodzinka lamusow z mojego miasta ktorzy pkuja akurat 1 nie chcial placic a inni pkuja z nim to wezne sie za ich mainy.
Zielona Firanka
27-08-2006, 14:15
Ekhem? Zdaje się, że sam Shanoz decyduje co robi a nie DoF czy inna gildia. Moim zdaniem głupotą byłoby zabijać sojusznika tylko dlatego że zrobił PA na kimś kogo huntuje (widocznie ma powody)... :|
zeus1985
27-08-2006, 14:55
Twoja praca jest bardzo duzaaaa. Nosso jedzie wyzwyskami i nic-.-
Wiec kij Ci w oko! Moder od 6 bolesci. Neutral <haha>
Sram na twoje działania
"shit"
"gówno"
POzdro
Gremb
Hahaha a Ty się oczywiście znasz na moderowaniu... Tak jak na wojnie na Azurze... ROTFL szkoda słów, wyjdź, zamknij za sobą drzwi i nie wracaj...
Bekas123
27-08-2006, 16:17
Omg ale wy macie banie nie macie sie o co klucic? Az zal mi was. Grebol wez sie ogarnij bo teraz chyba myslsiz ze kozak jestes czy co bo nie trawie?
Pogadaj z mama moze ona ma wyzsze iq niz ty tzn paprotki cya
Ciri the Witcher
27-08-2006, 21:31
Eler is back z wakacji uhauahu xD.
@Jacyna
a taki byles pewny, ze wanted cie nie ruszy O.o a to zonk bonk pierd zyg...zgon ? XD
@Grebol
Nie martwcie sie jego glupimi komentarzami. Jeszcze kiedy bylem aktywnym graczem niestety mialem z nim do czynienia. Jest to kompletny noob ktory nie ma o niczym pojecia i tylko chwalilby Draza i ekipe. Kiedy bylem z nim w guildi na gc lecialy pytania od niego: ..czy jak bede mial rs i aol'a to czy nic ze mnie nie spadnie...omg tyle moge na ten temat powiedziec.
Pozdro Gremb
Bez odbioru :D
ehem naab? Aktywny gracz jak miałes 10 lvl? Wiem wiecej od Ciebie i to Cie boli? Btw. Jak mam aol'a i rs'a to spadnie mi eq ?:> zal mi Ciebie.
Chwaliłem,chwale i chwalic bede. I nic Ci do tego-.- " I tyle na ten temat moge powiedziec :)
@Co do innych lammek z DoF
n/c
Neutral <haha>
POzdro
Gremb
Raul de Azura
28-08-2006, 00:26
ehem naab? Aktywny gracz jak miałes 10 lvl? Wiem wiecej od Ciebie i to Cie boli? Btw. Jak mam aol'a i rs'a to spadnie mi eq ?:> zal mi Ciebie.
Chwaliłem,chwale i chwalic bede. I nic Ci do tego-.- " I tyle na ten temat moge powiedziec :)
@Co do innych lammek z DoF
n/c
Neutral <haha>
POzdro
Gremb
ale z Ciebie kretyn, wez sobie poczytaj ksiazke jakas albo pograj w pilke i plax nie zajmuj sie Tibia bo wydaje mi sie ze to Ci szkodzi. Nie ma co typowy przyklad Drazoluda
Bekas123
28-08-2006, 00:29
Te ja takich cieci olewam raul wiec wiesz nawet zal mi takich jak oni posty czytac.Wez tez olej bo az paranoja co oni pisza tutaj
mechatronik 2
28-08-2006, 00:32
heh juz o tym wspominalem niedawno...znow ktos palnie glupote i pojazd....i kazdy kazdego od tego i owego....
@Bekas
fajny avatar
ale z Ciebie kretyn, wez sobie poczytaj ksiazke jakas albo pograj w pilke i plax nie zajmuj sie Tibia bo wydaje mi sie ze to Ci szkodzi. Nie ma co typowy przyklad Drazoluda
Shit up kretynie :)
@Bekas
Cieciem to jestes Ty.
Paranoja to ze siedzici na kompie po kilka h na dzien<chyba ze sharing, jak wiekszosc z Was> Dlatego Wam odwala.
POzdro
Gremb
Zielona Firanka
28-08-2006, 08:44
Ktoś kto coś wie o wojnie może mi coś wytłumaczyć?
Czy Swe tacy jak Manur, Tano, Patanou itd. są po stronie DoF czy Wanted? Czy może neutral a tylko Franco De'Lago jest po ich stronie i trapuje ludzi z tymi Swe?
Edit:
Name: Wakko Araujo
Sex: male
Profession: Royal Paladin
Level: 82
World: Azura
Guild membership: Gentile of the Quorum
Aug 28 2006, 08:35:24 CEST Killed at Level 82 by Manur
?? Trap był - Patanou, Manur, Franco ... Quorum neutralne, więc?? Najlepiej byłoby gdyby Franco nam to wyjaśnił
@UP
To jest koszt proszwedzkiej polityki Corsa, on ich kocha oni kochaja jego a ludzie cierpia... wrocil tano, wroci Cozmetic~ i cala reszta a ze kasy im bedzie brakowac to beda klopoty... a to wszystko dzieki dzielnemu corsowi... ktory gowno zrobi aby powstrzymac krewkich przyjaciol zza morza bo to jego kumple... Wielkie dzieki dla corsa
zeus1985
28-08-2006, 12:41
Shit up kretynie :)
@Bekas
Cieciem to jestes Ty.
Paranoja to ze siedzici na kompie po kilka h na dzien<chyba ze sharing, jak wiekszosc z Was> Dlatego Wam odwala.
POzdro
Gremb
Wydało się ;( Sharuje swoją postać "Yavimava" z 666 BRazucami ;( Codziennie ostro expoią mi na ratach ;( Chyba się powiesze i skasuje postać ;o
O sharingu to Ty nic nie mów, przyganiał kocioł garnkowi...
Shanoz
Aug 28 2006, 12:32:53 CEST Killed at Level 101 by Grit-monster
kilkanascie minut temu :P
prosze o szczegoly
Clas Seren
28-08-2006, 13:09
@Grebol
Widze, ze ty niekumaty jestes. Wiesz co to znaczy bez odbioru? Nie rob teraz z siebie idioty, bo ja dokladnie pamietam twoje noobowskie pytania na gc w tym rowniez to o aol'a i rs hahaha. Masz racje zrob deleted dla swojego chara i idz juz stad. Zaplac Drazowi za bycie w jego guildi, bo ty jestes do tego zdolny bheuh. Zegnaj...:D
Cors Ent
28-08-2006, 13:10
@UP
To jest koszt proszwedzkiej polityki Corsa, on ich kocha oni kochaja jego a ludzie cierpia... wrocil tano, wroci Cozmetic~ i cala reszta a ze kasy im bedzie brakowac to beda klopoty... a to wszystko dzieki dzielnemu corsowi... ktory gowno zrobi aby powstrzymac krewkich przyjaciol zza morza bo to jego kumple... Wielkie dzieki dla corsa
jestes rasista.
wiesz wogle kto to Wakko?!
bez znajomosci tematu piszac takie rzeczy tylko robisz z siebie błazna
Przed chwilka bylem ofiara PA Gammblerka i Senseja, ow panowie przyszli na hydry zarobic,W nerwach przez przypadek wcisnolem yellow skulla na gammblerku, dlatego bylem piewny ze padne(jedynie chcialem stracic wszystkie runki). Jednak jakims cudem udalo mi sie wyjsc z tiq~ chocciaz probowali mnie strapowac jednak nie udalo im sie ta sztuka. Mimo to ze udalo mis ie wyjsc z tiquadny to nic mi nie dawalo poniewaz dalej mialem yellow :P W miescie bawilem sie z gammblerkiem az wkonu przyszedl anarchos przyblokowal troche gammblera a ja to wykorzystalem i uciekalem ;d T ring, utani gran hur. i juz bylem na koncu miasta a gammbler nie mogl mnie dogonic :( az wkoncu znikl mi pz :P Oj gammbler co ty soba reprezentujesz.. 38 lvl to dla ciebie wyzwanie? Gratz udanego poscigu!
Clas Seren
28-08-2006, 14:10
@Shanoz
Pamietam jak klociles sie z Gritem kiedy jeszcze wanted caly czas panowalo i DoF nie wychodzil z pz'ta. Ty juz wtedy byles przeciwko el drazito i jego ekipie. Wyzywales Grita i mowiles jaki to on nie jest noob itd. Wspomniales rowniez o jego pvp...teraz chyba troche zonk bo padles wlasnie od niego hahaha
jestes rasista.
wiesz wogle kto to Wakko?!
bez znajomosci tematu piszac takie rzeczy tylko robisz z siebie błazna
Cors... blazna to ty z siebie robisz... wiem co potrafi zrobic taki Tano czy Cozmetic... cala reszta jak sie zachowywala zanim Wanted ich wywalilo z serva... ciekawi mnie takze coz to za rozowe stworki biegaly i biegaja teraz po Tibii hmmm jakims takim polnocnym jezykiem rozmawiaja... ja o tym mowie... wiec nie gadaj bzdur
Jestes tak zaslepiony zemsta na Drazie ze nie widzisz lub nie chcesz widziec co sie dzialo i zaczyna dziac teraz...
Ps. I prosze nie mow mi ze jestem rasita bo to mnie obraza... jednak dla ciebie wyzwiska to nic wielkiego
@up
mass log wanted vs shanoz :) jak to mialo sie skonczyc na smokach gdzie nie ma gdzie uciekac a ja mam tylko 650 hp ;) pomysl czasami zanim cos napiszesz :D
Clas Seren
28-08-2006, 14:57
Ruphy
Aug 07 2006, 20:17:09 CEST Killed at Level 40 by Jameha and by Vorn Rochon
Taa, a ktos z DoFu powiedzial ze draz i urb zabijaja 50 lvle. Heh, dobrze jest mowic na kogos po czym robic dokladnie to samo -.-
Franek ^^
28-08-2006, 15:18
@up
Caly DoF. Zapomniales, ze oni sa swieci ? ;o huheuheuhe
Pozdrawiam :)
Franek :)
Ruphy jest supporterem/noob charem Wanted, można go zobaczyć na filmiku kiedy pada Draz, także nie wiem skąd wasze zdziwienie.
Padlem tylko dlatego, ze sie dogadalem z drazem wysluchalem jego prosb zebysmy ja i Sathan wrocili do wanted, tylko dlatego poszedlem na dragi bez osoby ktora by mogla blokowac przejscie na 1sqm a Drazharm to zwykly oszust i frajer.
http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=1356518
Bekas123
28-08-2006, 17:13
o boshe shanoz jak ty mogles pasc przeciez sam jeden 10 roznosisz zawiodles swoich idoli teraz az zal.Ej ludzie wezcie sie ogarnijcie a nie sikac tylko umiecie.rebol wiem ze miales cieszakie dziecinstwo i ołowiem byles karmioty ale nie przelewaj swoich problemow na forum plx chlopcze z morskiej pianki
Raul de Azura
28-08-2006, 18:46
Padlem tylko dlatego, ze sie dogadalem z drazem wysluchalem jego prosb zebysmy ja i Sathan wrocili do wanted, tylko dlatego poszedlem na dragi bez osoby ktora by mogla blokowac przejscie na 1sqm a Drazharm to zwykly oszust i frajer.
http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=1356518
uwierz mi wystarczy troche pokory a bedziesz wiele znaczyl na azurze.
wspolczuje deda ale huj odrobisz to ale najpierw trzeba pokonac frajera....
Najwyzsza prawda
28-08-2006, 19:07
Shanoz do bystrzakow to ty naprawde nie nalezysz skoro myslales ze Wanted zostawi cie free.Jak ty mozesz mowic nakogokolwiek zlodziej i zdrajca po tym jak po raz ktorys chciales zmienic strone.I kto tu wyszedl na frajera?? Barany sa po to zeby je strzyc.
Btw.obojetnie ktora strona wygra to przeciez Shanoz i Sathan nie myslicie chyba ze ktos wam tu grac pozwoli, wasze chary beda unicestwione obojetnie jak to sie skonczy.
Padlem tylko dlatego, ze sie dogadalem z drazem
to padaj częściej chorągiewko,nie wiem skąd Twoje zdziwienie,zmieniasz fronty co chwilę,niech teraz jeszcze Dof Cie ubije ,dlatego że się z Drazem dogadałeś;]
Clas Seren
28-08-2006, 20:23
Ruphy jest supporterem/noob charem Wanted, można go zobaczyć na filmiku kiedy pada Draz, także nie wiem skąd wasze zdziwienie.
Przeczytaj dokladnie moj post i sprobuj go zrozumiec. Skad moje zdziwienie? A no stad, ze DoF smial sie z Draza i Urba, ze ubijaja chary ktore maja 50 lvl czy nawet nizsze. Smiejac sie z nich daliscie do zrozumienia, ze wasza guildia nie zabija tak niskich lvli, a tu okazalo sie co innego -.-
@Shanoz
Ty sie chlopie zdecyduj czy jestes przeciwko wanted czy z wanted. Najpierw wyzywasz Draza od frajerów, idiotow itd a teraz chcesz wrocic. Co ty myslales, ze on cie przyjmie bez paymentu? Za chwile bedziesz pewnie wyzywal Hega albo ludzi z DoFu.
Przeczytaj dokladnie moj post i sprobuj go zrozumiec. Skad moje zdziwienie? A no stad, ze DoF smial sie z Draza i Urba, ze ubijaja chary ktore maja 50 lvl czy nawet nizsze. Smiejac sie z nich daliscie do zrozumienia, ze wasza guildia nie zabija tak niskich lvli, a tu okazalo sie co innego -.-
eh moim zdaniem Gimlos'owi chodziło o to ze ten typek padł bo był powód a urb i draz zabijali za friko...
Clas Seren
28-08-2006, 21:26
@mioduch
Widze, ze zbytnio nie znasz tematu albo nieuwaznie przeczytales moje wczesniejsze posty. Jugan the rising star zostal zabity za to ze jest w DoFie a nie za friko -.- Plax przeczytaj troche wstecz -.-
@mioduch
Widze, ze zbytnio nie znasz tematu albo nieuwaznie przeczytales moje wczesniejsze posty. Jugan the rising star zostal zabity za to ze jest w DoFie a nie za friko -.- Plax przeczytaj troche wstecz -.- Roznica jest taka, ze frag na Juganie od razu pojawil sie w propagandowej liscie fragow na tibia.com, postniety zostal takze tutaj. Nikt od nas nie chwalil sie zabiciem Ruphyego, dopiero ty wygrzebales, ze zginal.
@down
Ale konkretnie kto tutaj sie smial z samego faktu, ze ubijaja niskie lvle? Bo ja juz nie ogarniam twojego toku myslenia
Clas Seren
28-08-2006, 21:44
18:5 we fragach dla DoF ;)
Jugan the Rising Star
Killed at Level 51 by Urbexx
and by Drazharm
Pozdro
Franek :)
@Gimli
Nie wiem jak na forum tibia.com ale tutaj jak widzisz podniecal sie tym jakis koles, ktory w wanted nie jest, wiec nikt z wanted sie tym fragiem nie chwalil -.-
Poza tym nie chodzi tutaj o chwalenie sie fragami tylko o to ze DoF smial sie z Draza i Urba, ze ubijaja niskie lvl, tymaczasem DoF robi to samo -.-
@Mioduch
Nie znasz tematu, albo go nie kumasz, a ja nie mam zamiaru sie rozpisywac tlumaczac ci wszystko. Napisalem ci zebys przeczytal troche wstecz, zastosuj sie do tego.
@Clas Seren
ale mi chodzi o Ruphyego :p
Bibibube
28-08-2006, 22:23
Ktos moze wie ilu graczy leveluje teraz Minave? Roli, ten od Darimotha, czy jeszcze Urb sie teraz zalapal?
Na pewno wkrotce znow bedzie ciekawie :D
Albo Patanou, ktory zmienil wlascieciela... tez ciekawe kto te postac kupil hehe. PK i PA mu idzie ostatnio jak sraczka po sliwkach :D
Wez w ogole ja nie komentuje tego co robia teraz Szwedzi... Czest jest tak :
Thais
godzina kolo 21
Wyskakuje Patanou z 4 noobami na 20-30 lvlach i bija all... Co z tego jak Cie zabija, nie masz nic do gadania . Haha ,zaatakuj ich; Patanou , Derbi Senda Of Azura, Stofiebaloffie, Huzubozi i inna ekipa wyskakuje i masz bide ruską... Omg nie da sie grac tak jak kiedys ^.-
I najgorzej ,ze nikt nic z tym nie zrobi, a nie zdziwie sie ,ze jak Wanted , DoF beda sie wyrzynac nawzajem , Szwedzi wkroczą i znowu opanują server...-.-
Sathan Bell
28-08-2006, 23:55
Ja z Drazharmami nie gadam zemna zaden frajer sie nie umawial bo i tak zna odpowidz ;]
Wez w ogole ja nie komentuje tego co robia teraz Szwedzi... Czest jest tak :
Thais
godzina kolo 21
Wyskakuje Patanou z 4 noobami na 20-30 lvlach i bija all... Co z tego jak Cie zabija, nie masz nic do gadania . Haha ,zaatakuj ich; Patanou , Derbi Senda Of Azura, Stofiebaloffie, Huzubozi i inna ekipa wyskakuje i masz bide ruską... Omg nie da sie grac tak jak kiedys ^.-
I najgorzej ,ze nikt nic z tym nie zrobi, a nie zdziwie sie ,ze jak Wanted , DoF beda sie wyrzynac nawzajem , Szwedzi wkroczą i znowu opanują server...-.-
Możesz podziękować na forum za Bojo team,za szwedów,za Franca i za inne wyczyny ostatnie ,rownież za PA ze strony Wanted.Dziękuj tylko Corsowi i innym z DoF.
Dziękuje
mechatronik 2
29-08-2006, 02:40
@mrok
czemu mam dziekowac Corsowi za Bojo Frajer Team???oswiec mnie prosze bo niegram az tak dlugo na tym servie;] przyszedlem na ten serv jak zakonczyla sie wojna ze szwedami......B) B)
Uwaga panowie!
Wielkie GZ dla Corsa,Wishoora,Vorn Rochon. Nossowi tez trzeba pogratulowac bo chłopak nie zdazył ale za to ja obłapałem z sd od nooba :)
Oto Ci panowie zdobyli cennego fraga!
Wolfwerine
Aug 29 2006, 02:52:13 CEST Killed at Level 53 by Vorn Rochon
and by Cors Ent
I kto tu klepie low lvl'e?
I co do Nosso. Jego uzytecznosc na wojnie. Kiedys było to poruszane.
02:53 You lose 164 hitpoints due to an attack by Nosso Mc'Furry.
Twoje sd ma pomagac w podbicu servera to fajnie :)
Moze do Dof-a bys poszedł.
POzdro
Gremb
@Grebol
To nie znaczy, że nic nie ma do gadania B) Przecież, wraz z Miterem sfragowal na Gricie, nawet z Corsem na Drazharmie.
PS. Za to ty Grebol dużo robisz w wojnie... na forum.
Zielona Firanka
29-08-2006, 09:04
Ktoś niedawno tłumaczył deda Ruphego... DoF się nie unosi z tym, że zabił 40+, 50+ lvl... To wy tu to piszecie... Wolferine jest sojusznikiem Wanted jakbyście nie zauważyli... A co mówił DoF? Że będzie zabijał tych, którzy pomagają Wanted. Boże. Czy to aż takie trudne do zrozumienia?
DoF zabija:
- wanted
- sojuszników wanted
Wanted zabija lub ściąga armory z:
- DoF
- sojuszników DoF
- neutralnych graczy
Szwedzi zabijają:
- neutralnych graczy
I nie mówcie, że tak nie jest.
Druiddek
29-08-2006, 09:22
No niestety tak jest :( A moze wiesz od jakiego lvl przyjmuja do DoF akademi?
Kan Isiltinuviel
29-08-2006, 09:25
Ehhh sporo mam tu do napisania, wiec i post bedzie wmiare dlugi.
Jezeli chodzi o najswiezsze sprawy:
1. Sposrod Szwedow pkuja tylko Manur i Patanou, inne fragi sa uzasadnione
2. Obawa przed tym ze Szwedzi przejma kontrole jest niczym nieuzasadniona, amb i thor graja na pandorii, jackson, sumzi dowir nie graja, pozostało ich juz tylko kilkoro
3.To ze wanted robi PA nie jest niczym dziwnym, maja mozliwosci, trwa wojna, zwykla procedura, sam im oddalem bohy
4.Wakko Araujo zabijalem razem z patanou z tym ze nie ma mojego fraga, a powodem byl atak na moja skromna osobe
5. z innej beczki: niesamowicie mnie wpienia ostatnio najezdzanie na draza, nie zebym bym jego wielkim fanem:P ale nie wiem czy przypominacie sobie jak grimm zamiescil na forum link do strony zawierajacej informacje o "przygodzie" hega, ludzie plakali ze to nie fair, ze nie mozna tibii laczyc z rl itp, sam zreszta umiescilem na forum w/w opinie, teraz natomiast jest "aleksy hut" jakies zarciki itp. Jestem pewien ze starzy czlonkowie dofu nie maja z tym nic wspolnego i jest to dzielo 30-40 lvli, w kazdym razie jest to slabe w ryj.
Jezeli cos mi sie przypomni dopisze. I zeby tradycji stalo sie zadosc: Kurwa.
Pozdro Kan aka Kakburk
Dark Isiltinuviel
29-08-2006, 10:34
Kan my Hero :baby:
To nie prawda ze szwedzi robia PA, to nie prawda ze szwedzi pk'uja, to nie prawda ze nikt z tym nic nie robi... wszyscy jestesmy rasistami bo na to zwrocilismy uwage... jedyna osoba ktora jest sprawiedliwa i nie oskarza bezpodstawnie naszych przyjaciol jest Cors, o wielki Corsie wielkie dzieki za swiatlosc twej nauki pomagajacej nam polubic PK'erow. Taaak teraz czuje sie zdecydowanie lepiej na duchu...:baby:
PS. teraz na powaznie otoz wiem ze nie kazdy swe jest zly bo np. w quorum jest pelno swe ktorych mozna spotkac na liberty i w innych miejscach tibii i nie zdarzylo mi sie aby ktorykolwiek z nich zrobil cos zlego, ale szczerze obawiam sie tego aby hlvlowe odpady z jakan unit nie zrobily nam burdelu, bo by sobie pocwiczyli nieco na azurze a wszyscy wiemy ktory z polskich "sprawiedliwych" tam byl (jakan unit)
I co do Nosso. Jego uzytecznosc na wojnie. Kiedys było to poruszane.
02:53 You lose 164 hitpoints due to an attack by Nosso Mc'Furry.
Twoje sd ma pomagac w podbicu servera to fajnie :)
Moze do Dof-a bys poszedł.
Wolfwerine
Aug 29 2006, 02:52:13 CEST Killed at Level 53 by Vorn Rochon
and by Cors Ent
I kto tu klepie low lvl'e?
POzdro
Gremb
1).... a sd tego pana pomoga na wojnie ?:s
10:17 You lose 168 hitpoints due to an attack by Gammbler.
2) Wolfwerine padł bo jest sojusznikiem wanted :S
Wanted zabija lub ściąga armory z:
- DoF
- sojuszników DoF
- neutralnych graczy
I nie mówcie, że tak nie jest.
Wanted tez sciaga ze swoich lub ich zabija :]
Moj koment
Nosso
Pomaga w wojnach jest tak dzielny na bitwach jak na forum i sd za 167 to dobre sd, Radzikk sfragowal Marjole uderzajac z hmm za 26!!!!!!!
Grebol
Poza forum nic nie masz, tylko nie przeklinaj bo bana dostaniesz twoje zycie straci sens i sie potniesz dziecko :(
Moj koment
Nosso
Pomaga w wojnach jest tak dzielny na bitwach jak na forum i sd za 167 to dobre sd Radzikk sfragowal Marjole uderzajac z hmm za 26!!!!!!!
Grebol
Poza forum nic masz, tylko nie przeklinaj bo bana dostaniesz twoje zycie straci sens i sie potniesz dziecko :(
Ty sie potniesz narkomanie i noobie do tego < pokazales to w ostaniej akcji z Drazem>
@adaam
NIe gram aktywnie w tibie przez wakacje bo mam inne ciekawsze rzeczy do roboty.Loguje sie tylko po to by pogadac z qumplami i dowiedziec róznych informacji. W wojnie mam za mały lvl ale uhac kolegów moge :)
Wolfa mozna ubic jeszcze raz bo okazał sie noobem, wyszedł po dedzie z gildi.
Płakaliscie ze Wanted ubiło Jugana a tutaj co? Draz z Urbem zabili go bo ten paradował... A Wolf? Ekipe na 50 lvl-.- Poprostu zal.pl.
POzdro
Gremb
@up
Gowno wiesz wiec milcz.
Kan Isiltinuviel
29-08-2006, 12:45
Tak sobie czytam i jakie sa te wydarzenia z Azury?
Głownie skupia sie to na tym, ze nosso jest kur**, shanoz narkomanem, grebol sie potnie, a cors jest wielki co juz zupelnie mija sie z prawda...
Ogarnijcie sie prosze:)
edit: I propozycja do modów, nie mozna zalozyc oddzielnego forum o nazwie dajmy na to "mekka spamerow"? Albo "Porady Nossa i Grebola Krynic wszelkiej madrosci"?
Taka sugestia
Bekas123
29-08-2006, 13:47
Ta popieram ciebie Kan niech oni sie ogarna bo zal jest na maxa jak sie czytam forum to wielkie g.. sie znajdzie i smiac sie idzie jak jakies sa nosso denne posty typu grebol to wez nie odp na nie plx
Clas Seren
29-08-2006, 14:13
@Kan and Cezarius
Moze w ogole nie wypowiadajmy sie na tym forum bo przeciez ono do tego nie jest. Narazie to widze, ze wszystkich tepicie i wszystkich macie tutaj za bezmozgow procz siebie wiec nie wiem o co chodzi. Ktos czasami powie cos madrego ale dla was to denne komenatrze. Taka propozycja...napiszcie cos od siebie na temat tego co sie dzieje na serwie, a nie tylko krytykujecie innych -.-
@down
Nie powinien miec miejsca, ale czasami trzeba wyjsc nieco poza temat, poniewaz wynika to z sytuacji, wedlug mnie to nieuniknione. Thx
Kan Isiltinuviel
29-08-2006, 14:28
@Kan and Cezarius
Moze w ogole nie wypowiadajmy sie na tym forum bo przeciez ono do tego nie jest. Narazie to widze, ze wszystkich tepicie i wszystkich macie tutaj za bezmozgow procz siebie wiec nie wiem o co chodzi. Ktos czasami powie cos madrego ale dla was to denne komenatrze. Taka propozycja...napiszcie cos od siebie na temat tego co sie dzieje na serwie, a nie tylko krytykujecie innych -.-
hehe strona wstecz i masz moj komentarz a kolejny post to po prostu spostrzezenia, nigdzie w mojej wypowiedzi nie jest napisane ze czyjes posty sa denne. Chcialem tylko zwrocic uwage ze ublizanie sobie, to nie wiesci z azury w zwiazku z tym nie powinny miec miejsca tak jak i ten post.
Dziekuje.
Ta popieram ciebie Kan niech oni sie ogarna bo zal jest na maxa jak sie czytam forum to wielkie g.. sie znajdzie i smiac sie idzie jak jakies sa nosso denne posty typu grebol to wez nie odp na nie plx
Zrobie to dla Ciebie :] Nie odp na jego posty <postaram sie :D >
POzdro
Gremb
Raul de Azura
29-08-2006, 15:53
Ty sie potniesz narkomanie i noobie do tego < pokazales to w ostaniej akcji z Drazem>
@adaam
NIe gram aktywnie w tibie przez wakacje bo mam inne ciekawsze rzeczy do roboty.Loguje sie tylko po to by pogadac z qumplami i dowiedziec róznych informacji. W wojnie mam za mały lvl ale uhac kolegów moge :)
Płakaliscie ze Wanted ubiło Jugana a tutaj co? Draz z Urbem zabili go bo ten paradował... A Wolf? Ekipe na 50 lvl-.- Poprostu zal.pl.
POzdro
Gremb
jak chcesz pogadac z kumplami to wyjdz przed blok do piaskownicy, tam sa Twoi rowiesnicy
Najwyzsza prawda
29-08-2006, 16:16
Shanoz ty masz tupet niech cie.Jak ty wogole jeszcze masz czelnosc glos tu zabierac.Zdradziles juz wszystkich na tym swiecie pokazales jaki naprawde jestes juz po raz ktorys i jeszcze masz czelnosc pouczac tutaj innych.Juz pokazales ze jestes zwyklym szczurem ktory tylko knuje i kombinuje i pokazales ze honor i ty to 2 przeciwstawne slowa.
frances111
29-08-2006, 17:18
Shanoz ty masz tupet niech cie.Jak ty wogole jeszcze masz czelnosc glos tu zabierac.Zdradziles juz wszystkich na tym swiecie pokazales jaki naprawde jestes juz po raz ktorys i jeszcze masz czelnosc pouczac tutaj innych.Juz pokazales ze jestes zwyklym szczurem ktory tylko knuje i kombinuje i pokazales ze honor i ty to 2 przeciwstawne slowa.
dokladnie, pisze ze dogadal sie z drazem a sam wczesniej mu tak jezdzil... dajcie spokoj
Cors Ent
29-08-2006, 17:58
hehehe ale smiechu jest coraz wiecej.
najciekawsi sa ludzie przejawiacy CAŁKOWITA nieznajomosc tematu a wyzywajacy najwiecej.
PA Cozmetica? Jackson i pa?
to smieszne ze w epoce jak Draz i Gammbler jada kazdego kogo sie da byle troche grosza zarobic wspomina sie Cozmatica - ktory przestal grac gdzies z 8 miechów temu i ktory notabene czasem kogos poklepal ale "wielkim pa" nazywanie tego jest smieszne.
dalej motyw samego zwrotu " @Kan and Cezarius "
przedstawia juz zajebista znajomosc faktu ze nawet chcac skrytykowac kogos nie zawsze wiecie do kogo sie zwracacie...
Otórz Kan ma tyle z Cezariusem wspolnego co ja z Drazharmem
obaj pilismy stawiany przez drugiego lewy alkohol :p :p
wogle bawi mnie ten caly motyw najazdu na "swe". Swe zostalo zaledwie paru i nie jest to juz taka "armia" jak byla w Vision - czytaj "pitea crew + stockholm = we are the champions" zostało ich zaledwie garstka ale ludzie i tak musza na nich pocisnąc, i tak by ich zgnebili - dlaczego? "bo to swe" - i tyle mojego komentarza
sprawy Shanoza wiadomych powodów komentował nie bede
@jak to kuffa cors nie jest wielki??!!X( X(
@Najwyzsza prawda :lolo: :faceoff:
Nikogo nie zdradizlem lol!!! Drazharm chcial huntowac mojego kolege za nic, a pozniej zabil Radzikka dlatego odeszlismy!!!
Dogadalem sie nie tylko z Drazem, z Hegiem tez o tym gadalem co i jak hahahahha!!
Bla bla bla bla bla bla bla...
:dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:
@adaam
POzdro
Gremb
Macius co sie stalo ?
Bekas123
29-08-2006, 19:34
ty cors ja niechce krytykowac ludzi bo to zalosne.Poprostu chce i i chcialbym wymagac jakiegos ogarniecia tutaj tego syfu a nie ze jeden jedzie drugiego bo to szczezre mowiac wyglada na totalny debilizm ? jak jakis chlopiec lesny chce cos pokazac co to nie on i jest bosem.Tak ja wiem ze oni sa najlepszi przeciez oni nam robia mapy/ustalajanas na battel jak co mamy robic no ale chlopacy wezcie jakos na forum sie chociaz zachowujcie plx
te na spiryta mi nie nazekaj bo cos dodam na vencie ahhah xD
Bekas123
29-08-2006, 21:16
Tey tu nie am sensu pisac o war miedzy Wanted a DOF'em przeciez sa ludzie h lvle(tzn 30 do 60) co wiedza lepiej odemnie co sie zdieje wiec nie mam sensu i poco wogole jeszcze mam pisac i sie potem dawac w jakies wulgaryzmy no sorry
Pozdro
Clas Seren
29-08-2006, 23:52
Widze, ze nie ma sensu tutaj cokolwiek pisac zbyt czesto bo cie beda traktowac jako "nikt". Niech zostana tylko ci filozofowie Tibii ktorzy zawsze maja racje a reszta noobow niech im przytakuje grzecznie.
Mysliciel
30-08-2006, 09:10
No widze ze ta neutralna gildia erotic pana~~ daje juz sie we znaki. W 1 dniu bylem 3 razy atakowany i proszony o armor :P lub bohy :P ale ja nie jestem glupi i utani hur i mnie nie ma :P moj kolega tak samo 51 najt byl chyba z 2 razy pod rzad atakowany i proszony o bohy lol
No widze ze ta neutralna gildia erotic pana~~ daje juz sie we znaki. W 1 dniu bylem 3 razy atakowany i proszony o armor :P lub bohy :P ale ja nie jestem glupi i utani hur i mnie nie ma :P moj kolega tak samo 51 najt byl chyba z 2 razy pod rzad atakowany i proszony o bohy lol
Hura? \o/
Tegax_lubi_ser
30-08-2006, 12:39
Cześć jestem tegax z qrwa dofu chyba. Drazcharm zaj*ebie cie qrwa zobaczysz przyjade do twojej pizzerii i ci ser wsadze w dupe. 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup:
Cześć jestem tegax z qrwa dofu chyba. Drazcharm zaj*ebie cie qrwa zobaczysz przyjade do twojej pizzerii i ci ser wsadze w dupe. 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup:
Błazen, szkoda ze narazie to Ci Draz moze cos wsadzic.
POzdro
Gremb
up greb
draz moze wsadzic mu cos.... ciekawe co :D ale Greb wie co ;]
btw Falzer dostal ban
until Sep 09 2006, 12:22:18 CEST because of destructive behaviour
niszczycielskei zachowanie?? wtf?
Channel saved at Wed Aug 30 15:36:36 2006
15:24 Your last visit in Tibia: 30. Aug 2006 15:13:46 CEST.
15:25 You are poisoned.
15:25 You lose 1 hitpoint.
15:26 You lose 1 hitpoint.
15:26 You are poisoned.
15:26 You lose 1 hitpoint due to an attack by a wasp.
15:27 You lose 1 hitpoint.
15:27 You are poisoned.
15:27 You lose 1 hitpoint due to an attack by a wasp.
15:27 Draf Dandy [21]: o
15:27 You lose 63 hitpoints due to an attack by Gammbler.
15:27 You lose 32 hitpoints due to an attack by Gammbler.
15:27 Draf Dandy [21]: ok ok i leave
15:27 You lose 26 hitpoints due to an attack by Gammbler.
15:27 Gammbler [101]: dawaj miod
15:27 You lose 23 hitpoints due to an attack by Gammbler.
15:27 Draf Dandy [21]: ide
15:27 You lose 11 hitpoints due to an attack by Gammbler.
15:27 You lose 47 hitpoints due to an attack by Gammbler.
15:27 Draf Dandy [21]: nie mam
15:27 Using one of 20 spell runes...
15:27 You lose 15 hitpoints due to an attack by Gammbler.
15:27 Gammbler [101]: gin
15:27 Draf Dandy [21]: k***a
15:27 You lose 17 hitpoints due to an attack by Gammbler.
15:27 You lose 7 hitpoints due to an attack by Gammbler.
15:27 You lose 28 hitpoints due to an attack by Gammbler.
15:27 You lose 60 hitpoints due to an attack by Gammbler.
15:27 Draf Dandy [21]: to ch** ci w dupe
15:27 You lose 37 hitpoints due to an attack by Gammbler.
15:27 Gammbler [101]: to gin
15:27 You lose 10 hitpoints due to an attack by Gammbler.
15:27 You lose 40 hitpoints due to an attack by Gammbler.
15:27 Using one of 19 spell runes...
15:27 You lose 66 hitpoints due to an attack by Gammbler.
15:27 You lose 64 hitpoints due to an attack by Gammbler.
15:27 Using one of 18 spell runes...
15:28 You lose 1 hitpoint.
15:28 You lose 8 hitpoints due to an attack by Gammbler.
15:28 Using one of 17 spell runes...
15:28 You lose 44 hitpoints due to an attack by Gammbler.
15:28 You lose 46 hitpoints due to an attack by Gammbler.
15:28 Draf Dandy [21]: ale noob
15:28 You lose 39 hitpoints due to an attack by Gammbler.
15:28 Gammbler [101]: dajesz czy nie
15:28 Draf Dandy [21]: omg
15:28 You lose 63 hitpoints due to an attack by Gammbler.
15:28 You lose 62 hitpoints due to an attack by Gammbler.
15:28 You lose 35 hitpoints due to an attack by Gammbler.
15:28 Using one of 16 spell runes...
15:28 You lose 7 hitpoints due to an attack by Gammbler.
15:28 You lose 12 hitpoints due to an attack by Gammbler.
15:28 Draf Dandy [21]: o boze
15:28 You lose 32 hitpoints due to an attack by Gammbler.
15:28 Draf Dandy [21]: wanted
15:28 You lose 2 hitpoints due to an attack by Gammbler.
15:28 Draf Dandy [21]: haha
15:28 You lose 43 hitpoints due to an attack by Gammbler.
15:28 Draf Dandy [21]: w8
15:28 You lose 17 hitpoints due to an attack by Gammbler.
15:28 Using one of 15 spell runes...
15:28 You lose 11 hitpoints due to an attack by Gammbler.
15:28 Gammbler [101]: utevo lux
15:28 Draf Dandy [21]: noob
15:32 Gammbler is very far to the south-east.
15:32 Draf Dandy [21]: exiva "gamm~
Jak widac panom z Wanted juz sie w glowach poprzewracalo, minela pora abusowania na "armor" nastal czas "pay honeycomb" :D
Gammb padl pare razy na wojnie, musi sie wyzyc na jakims ~20lvl, Gz gammbler :baby:
Owned! shususushssush
ja miałem hunta od niego bo mu nie chciałem miodu sprzedac ^^
wszyscy nazekajo na Wanted ze robi PA a jak bylo cale dof online to jak zarabia expi?? i majo na sd'ki tez Robio PA bo juz Sie natknolem.....
wszyscy nazekajo na Wanted ze robi PA a jak bylo cale dof online to jak zarabia expi?? i majo na sd'ki tez Robio PA bo juz Sie natknolem.....
Drypcik napisz wiecej szczegolow PA jakie Cie spotkalo ze strony DoF, a osobiscie sie tym zajme i sprobuje wyjasnic sytuacje :)
Adolphus Elbragol
30-08-2006, 19:09
Naucz sie kvrwa najpierw pisac po polsku, potem bierz sie za spam na roznych forach. Ja pierdole, nic dziwnego, ze Azura ma coraz mniejszy licznik online, skoro graja tu tacy analfabeci -.-
Pavvulonik
30-08-2006, 19:29
Channel saved at Wed Aug 30 15:36:36 2006
15:24 Your last visit in Tibia: 30. Aug 2006 15:13:46 CEST.
15:26 You are poisoned.
15:27 You are poisoned.
15:27 You lose 1 hitpoint due to an attack by a wasp.
15:27 Draf Dandy [21]: o
15:27 You lose 63 hitpoints due to an attack by Gammbler.
15:27 You lose 32 hitpoints due to an attack by Gammbler.
15:27 Draf Dandy [21]: ok ok i leave
15:27 You lose 23 hitpoints due to an attack by Gammbler.
15:27 Draf Dandy [21]: ide
15:27 You lose 11 hitpoints due to an attack by Gammbler.
15:27 You lose 47 hitpoints due to an attack by Gammbler.
15:27 Draf Dandy [21]: nie mam
15:27 Using one of 20 spell runes...
15:27 You lose 15 hitpoints due to an attack by Gammbler.
15:27 Gammbler [101]: gin
15:27 Draf Dandy [21]: k***a
15:27 You lose 17 hitpoints due to an attack by Gammbler.
15:27 You lose 7 hitpoints due to an attack by Gammbler.
15:27 You lose 28 hitpoints due to an attack by Gammbler.
15:27 You lose 60 hitpoints due to an attack by Gammbler.
15:27 Draf Dandy [21]: to ch** ci w dupe
15:27 You lose 37 hitpoints due to an attack by Gammbler.
15:27 You lose 10 hitpoints due to an attack by Gammbler.
15:27 Using one of 19 spell runes...
15:27 You lose 66 hitpoints due to an attack by Gammbler.
15:27 You lose 64 hitpoints due to an attack by Gammbler.
15:27 Using one of 18 spell runes...
15:28 You lose 8 hitpoints due to an attack by Gammbler.
15:28 Using one of 17 spell runes...
15:28 You lose 44 hitpoints due to an attack by Gammbler.
15:28 You lose 46 hitpoints due to an attack by Gammbler.
15:28 Draf Dandy [21]: ale noob
15:28 You lose 39 hitpoints due to an attack by Gammbler.
15:28 Gammbler [101]: dajesz czy nie
15:28 Draf Dandy [21]: omg
15:28 You lose 63 hitpoints due to an attack by Gammbler.
15:28 You lose 62 hitpoints due to an attack by Gammbler.
15:28 Using one of 16 spell runes...
15:28 You lose 7 hitpoints due to an attack by Gammbler.
15:28 You lose 12 hitpoints due to an attack by Gammbler.
15:28 Draf Dandy [21]: o boze
15:28 You lose 32 hitpoints due to an attack by Gammbler.
15:28 Draf Dandy [21]: wanted
15:28 You lose 2 hitpoints due to an attack by Gammbler.
15:28 Draf Dandy [21]: haha
15:28 Draf Dandy [21]: w8
15:28 Using one of 15 spell runes...
15:28 You lose 11 hitpoints due to an attack by Gammbler.
15:28 Gammbler [101]: utevo lux
15:28 Draf Dandy [21]: noob
15:32 Gammbler is very far to the south-east.
15:32 Draf Dandy [21]: exiva "gamm~
Jak widac panom z Wanted juz sie w glowach poprzewracalo, minela pora abusowania na "armor" nastal czas "pay honeycomb" :D
Gammb padl pare razy na wojnie, musi sie wyzyc na jakims ~20lvl, Gz gammbler :baby:
hahahahahahahahahha no to juz jest przesada gammbler gratki dla ciebie na takim lvl miodek wyludzac muehe zeby bohy to rozumiem ale miodek LOL:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Zielona Firanka
30-08-2006, 20:24
Wydarzenia z Azury:
Drodzy Gracze!
Pamiętajcie, by nie wychodzić z Depo bez miodu, skrzydeł nietoperza, łap niedźwiedzia i innych tym podobnych ponieważ teraz właśnie TE itemy są bardzo potrzebne Przegranym.
Koniec komunikatu na dziś.
Wszystkie miodki proszone na Gammbler / Venore
... żal :/
Edit:
@ Grebol
Z Ciebie serio jest noob... Gammbler nie szuka tylko wymusza na innych graczach bo sam nie umie zdobyć... Oh, cry me a river (cry me, cry me) -.-
Naucz sie kvrwa najpierw pisac po polsku, potem bierz sie za spam na roznych forach. Ja pierdole, nic dziwnego, ze Azura ma coraz mniejszy licznik online, skoro graja tu tacy analfabeci -.-
A co ty kufa nauczyciel? Zwróc mu uwage na prv a nie spam na forum noobie.
hmm Drypcik expił swoim knightem na pohu i nagle wpadł dof i dof-a no i panowie kazali mu płacic za "nic" tyle wiem :)
Gammbler szuka miodku bo sam mnie o to pytał a Wy płaczecie. Czy zabił kogos za to? Nie,wiec shit up :o
POzdro
Gremb
nie gram juz w Tibie więc nie wiem po co komu miod moze mi ktos wytlumaczyc
to będzie taka mila odskocznia w temacie,zrobinie czegos dobrego;)
Miód potrzebny jest do wykonania questa na outfit, który został wniesiony do gry wraz z letnim update :) Pzdr
PROSZE O PRZECZYTANIE :)
ze wzgledu na bluzganie ludzi za ich "ortografie" postanowilem napisac ten post- prosilbym o wniesienie do regulaminu zakazu bluzgania o ortografie w postach, bo to nie tyczy sie tematu. Sam nie pisze liter typu "ę", "ą", ale potrafie napisac zdanie bez bledu typu "noobquf", co niestety zdarza sie ludziom reprezentujacym obydwie strony konfliktu ;)
btw
nie dostalem odpowiedzi co do powodu bana falzera :) nie wiem za jaki czyn otrzymal on ban. Prosze o napisanie tego w najblizszych postach.
A co ty kufa nauczyciel? Zwróc mu uwage na prv a nie spam na forum noobie.
hmm Drypcik expił swoim knightem na pohu i nagle wpadł dof i dof-a no i panowie kazali mu płacic za "nic" tyle wiem :)
Gammbler szuka miodku bo sam mnie o to pytał a Wy płaczecie. Czy zabił kogos za to? Nie,wiec shit up :o
POzdro
Gremb
Pisz wiecej to zobaczymy z checia gdzie twoj debilizm siega
tajemniczy111
30-08-2006, 23:11
@Draf
Dobra nie posraj sie. Lepiej napisz mi smsa kiedy pijemy.
@zebro
Nie czytaj !!
Ivul Pikito
31-08-2006, 00:46
@Grebol
Ty buraku... Nie dość, że nie wiesz czy z RSem "działa" AoL i wyzywasz innych od noobów, to sam piszesz jak nie wiesz. Myślisz ze jak liżesz dupę Drazowi to cos od niego dostaniesz? Pewnie powiesz mi "shIt up" a powinno być "shut up" ale mniejsza o to. Sprzedałeś chara, i przy okazji wkręciłeś koledze ze niema huntów, a z tego, co wiem ma hunta u całego DoF i DoF-a. Możesz już zmienić name chara z grebola, bo to nie twoja postać:)
@Bekas
Cieciem to jesteś Ty.
Jak on jest cieciem to co mozna powiedziec o tobie. Nigdy niezrobiles takiego lvla jak on.
shit up
I tak tu gówno robisz ^^ Jakoś nie widziałem by osoba z Dofu była jakaś zbanowana. Poprostu neutral<haha>.
Kolejne ze 100 "shit up" ale nie tylko. Ja widziałem zbanowanego nossa
Dobra Mistrzu grebol "Kij ci w oko" i "shit up" niech gammbler będzie z tobą. Daj mu miód, bo robi PA na 20 lvlach.
@Gammbler
Ahahhaaahaha pwn3d.
@Tegax_lubi_ser
Co ty myślisz ze śmieszny jesteś?
@Draf
Dałeś mu miód?xD
To będzie na tyle.
Pozdro
dla draza i jego paczki (panów z pizzeri)
No to teraz Kubuś Puchatek ma prze***ane...
mechatronik 2
31-08-2006, 05:53
Heh nie kubus puchatek a levele 20+ ;/
@Gammbler
a co tobie szkodzilo tak wogole samemu sobie namiodek zapolowac???a nie20+ odrazu lac??? ty masz cosik z glowa czy co???:baby: :baby:
mechatronik 2
31-08-2006, 05:56
a najbardziej mnie rozwalil ten txt:
normalnie to bzmi jak Lord Sith...dokladnie jak Darth Vader do Obiego...8o 8o
Zielona Firanka
31-08-2006, 09:38
Tak to prawda, akcja z miodem zostanie w naszych sercach i głowach już na zawsze, buhahaha. Poprostu polewka, żeby samemu się nie chciało iść na waspy i poszukać honeycombów... Eh.
tajemniczy111
31-08-2006, 10:12
Nowy frag w wojnie !!!!!!!!!!!!!!!
Dalipi:
Aug 30 2006, 15:32:41 CEST Killed at Level 137 by Sandra Magnus
buheaaaaaaaaaa heuheuhuweheuheuehuhueh ZAL.BR !!!!!!!!
@down
No i ??
Masz :
Rebirth Gotenik
Aug 31 2006, 09:39:22 CEST Killed at Level 69 by Drazharm and by Gammbler
Punishermen
Aug 30 2006, 19:03:43 CEST Killed at Level 56 by Drazharm
Raul de Azura
31-08-2006, 10:22
Dalipi:
refleks szachisty
Heh nie kubus puchatek a levele 20+ ;/
@Gammbler
a co tobie szkodzilo tak wogole samemu sobie namiodek zapolowac???a nie20+ odrazu lac??? ty masz cosik z glowa czy co???:baby: :baby:
hehe. Z tym kubusiem puchatkiem chodzilo o to, ze Ivul Pikito to Kuna Shadow ::))))
btw
co to znaczy
destructive behaviour???? moze wreszcie ktros laskawie odpowie :S. wiem, ze doslowanie hodzi o niszczycielskie zachowanie, ale co to znaczy w tibii?
zeus1985
31-08-2006, 12:14
Dalipi:
@down
No i ??
Masz :
Rebirth Gotenik
Aug 31 2006, 09:39:22 CEST Killed at Level 69 by Drazharm and by Gammbler
Punishermen
Aug 30 2006, 19:03:43 CEST Killed at Level 56 by Drazharm
Dalipi padł przez głupote...
Caroline
31-08-2006, 13:26
@ Ivul~
Masz może coś z głową? Ja wiem, że nadmierne przesiadywanie przy komputerze szkodzi (zwłaszcza jak się czyta te bzdury, które niektórzy tu wypisują) ale Tobie naprawde już padło na mózg. Może powinieneś wyjść gdzieś z domu i wykorzystać te ostatnie dni wakacji? :>
Przepraszam za posta, który nic nie wnosi do tematu ale nie mogłam się powstrzymac :)
Mysliciel
31-08-2006, 13:42
mam dowod jak Wanted walczy z PA :P
12:36 Arucard la'Flak [99]: 20 k
12:36 Arucard la'Flak [99]: -.-
12:44 Arucard la'Flak [99]: chciales PA robic
12:44 Arucard la'Flak [99]: to bedizesz placil i yle
12:44 Sparciarz [51]: nie
12:44 Sparciarz [51]: na chuj mialem robic
ehehhe ale lolek :P
a ze moj kolega jest glupi i za bardzo nawet nie wie co to jest PA hehe chcial zaplacic:( naszczescie go ostrzeglem :P i nie bedzie placil jakims frajera
Gammbler
31-08-2006, 14:02
[QUOTE=Mysliciel;965082]mam dowod jak Wanted walczy z PA :P
A kto ci powiedzial ze walczyz pa
Mysliciel
31-08-2006, 14:07
wiesz co gammbler ?? lol
Nie Karmic trolla.
Report, i czekać az mod usunie jego posty, oraz go zbanuje ;sss
Dokladnie gremb tak bylo szkoda tylko ze nie gralem u siebie i nie pokopiowalem tych wszystkich co mnie gonili.... i Niewierze zeby Dof nie robilo PA Zawsze sie ktos znajdzie taki.... Hail Wanted(Chodz gammb mnie huntuje ;] )
@ivul pikito
Miodku gammbowi nie dalem, nie bede sponsorowal wanted (miod=200gp=1,2 uha :p )
@grebol
Gammb moze nie zabil za to nikogo, ale klka uhow mi poszlo, co dla 21 knighta jest czyms, poza tym wyludzanie od kogos miodu przez +100lvl wydaje mi sie smieszne :baby:
@tajemniczy111
Pijemy w piatek wieczorem :dance:
Dawaj miód!
Już nie pamiętasz "odbudowy servera" i "końca PA?"
Mysliciel
31-08-2006, 18:07
Dawaj miód!
przeciez sir glammber do szkoly nie musi chodzic i ma pamiec zaje.... hehe < <<<<zart
>>prawda >>> gammbler nie skonczyl jeszcze podstawowki i ma zjebana pomiec i zapomina wszytko w obrebie 2 h :P pozdro gamm~~
Gammbler
31-08-2006, 18:07
Dawaj miód!
Dawno i nie prawda:P
Ja bym raczej tego Myśliciela (samozwańczego zresztą, sądząc po prezentowanej na forum filozofii i sposobie jej przekazu) posądził o dalsze urzędowanie w podstawówce...
/ żarty i pomówienia tego typu są raczej z dolnej, żałosnej półki.
No i to jest właśnie całe Wanted ;/. Nie wiem czy to "słomiany zapał" czy "obiecanki cacanki", wiem jedno konsekwenti to wy nie jesteście ;p
Mysliciel
31-08-2006, 19:02
o prosze pamiec wrocila :P to dobrze szkoda ze slowa jeszcze nie dotrzymujecie :P :P a czy to bylo dawno to bym tak nie powiedzial a ze nie prawda to masz racje wam wogle nie mozna ufac:( pozro gamm~~
Ja bym raczej tego Myśliciela (samozwańczego zresztą, sądząc po prezentowanej na forum filozofii i sposobie jej przekazu) posądził o dalsze urzędowanie w podstawówce...
/ żarty i pomówienia tego typu są raczej z dolnej, żałosnej półki.
Agree.
@DoF
Ładna próba, lecz Marjoli nie zabiliście. ;s
@Heg
Nie wiem czy czytasz to forum, czy nie, ale następnym razem nie daj się tak łatwo przesunąć, to poprostu śmieszne. ;d Już go mieliście, a on tylko df'a rzucił i do dp dobiegł .. nawet wejsc noobami nie zablokowaliście. ; d Żałosna akcja. : ) Może następnym razem, chociaż wątpie. ;s
Pozdrawiam ..
@Grebol
Ty buraku... Nie dość, że nie wiesz czy z RSem "działa" AoL i wyzywasz innych od noobów, to sam piszesz jak nie wiesz. Myślisz ze jak liżesz dupę Drazowi to cos od niego dostaniesz? Pewnie powiesz mi "shIt up" a powinno być "shut up" ale mniejsza o to. Sprzedałeś chara, i przy okazji wkręciłeś koledze ze niema huntów, a z tego, co wiem ma hunta u całego DoF i DoF-a. Możesz już zmienić name chara z grebola, bo to nie twoja postać:)
Jak on jest cieciem to co mozna powiedziec o tobie. Nigdy niezrobiles takiego lvla jak on.
Kolejne ze 100 "shit up" ale nie tylko. Ja widziałem zbanowanego nossa
Dobra Mistrzu grebol "Kij ci w oko" i "shit up" niech gammbler będzie z tobą. Daj mu miód, bo robi PA na 20 lvlach.
@Gammbler
Ahahhaaahaha pwn3d.
@Tegax_lubi_ser
Co ty myślisz ze śmieszny jesteś?
@Draf
Dałeś mu miód?xD
To będzie na tyle.
Pozdro
dla draza i jego paczki (panów z pizzeri)
Gówno wiesz o Mnie a pierdolisz :o
btw. Tez Cie lubie :)
@Drypcik
Ale co tam :) DoF nie robi PA ! On pomaga je zwalczac :D
Pozdro
Gremb
Drypcik jak Ty nawet nikow nie pamietasz to szkoda slow, a moze to byl ktos inny a nie DoF?
Co do dzisiejszego trapa na Marjole to popelnilismy 1 maly blad i trudno. Marjola moze sie cieszyc z tego bo ja go juz naprawde widzialem martwego. Zreszta zgotujemy jeszcze nie jednego trapa, bo nie jeden nam wyszedl i jeszcze nie jeden wyjdzie.
mam dowod jak Wanted walczy z PA :P
12:36 Arucard la'Flak [99]: 20 k
12:36 Arucard la'Flak [99]: -.-
12:44 Arucard la'Flak [99]: chciales PA robic
12:44 Arucard la'Flak [99]: to bedizesz placil i yle
12:44 Sparciarz [51]: nie
12:44 Sparciarz [51]: na chuj mialem robic
ehehhe ale lolek :P
a ze moj kolega jest glupi i za bardzo nawet nie wie co to jest PA hehe chcial zaplacic:( naszczescie go ostrzeglem :P i nie bedzie placil jakims frajera
Tak się składa, że Twój kolega wcześniej próbował wyłudzić od mojego noob chara 10 k... Co do tych pamiętnych haseł to muszę powiedzieć, że sytuacja na serverze od tamtego czasu uległa zmianie...
Mysliciel
31-08-2006, 23:42
Tak się składa, że Twój kolega wcześniej próbował wyłudzić od mojego noob chara 10 k... Co do tych pamiętnych haseł to muszę powiedzieć, że sytuacja na serverze od tamtego czasu uległa zmianie...
hehehe to nie mozliwe ehehhe wes se nie wkrecaj ehehehe
a ze chciales sie jakos wkrecic na forum to to napisales ??
wiesz co jestes smieszny lol
hehehe to nie mozliwe...
Jednak możliwe, pogadaj z kumplem to się dowiesz...
(...)a ze chciales sie jakos wkrecic na forum to to napisales ??...
Jeżeli nie zauważyłeś to jestem na tym forum dłużej niż Ty.
(...)wiesz co jestes smieszny lol
Jedyne co jest tutaj śmieszne to Twój sposób wypowiadania się, a raczej bezpodstawne obrzucanie innych. Następnym razem zanim coś napiszesz to zastanów sie chociaż chwile nad tym, bo jak narazie to Twoje posty jedynie zaśmiecają ten temat.
Mysliciel
01-09-2006, 00:10
Jednak możliwe, pogadaj z kumplem to się dowiesz...
Jeżeli nie zauważyłeś to jestem na tym forum dłużej niż Ty.
Jedyne co jest tutaj śmieszne to Twój sposób wypowiadania się, a raczej bezpodstawne obrzucanie innych. Następnym razem zanim coś napiszesz to zastanów sie chociaż chwile nad tym, bo jak narazie to Twoje posty jedynie zaśmiecają ten temat.
wes ty sie zamknij i sier..... stad ok ??
Co do tych pamiętnych haseł to muszę powiedzieć, że sytuacja na serverze od tamtego czasu uległa zmianie...
No oczywistym jest że uległa zmianie, tylko należy zadać sobie pytanie - dlaczego tak się stało? Humm? No właśnie, nasuwa się odpowiedź - Wanted jest niekonsekwentne w tym co robi i jest tak już od dawna...
No oczywistym jest że uległa zmianie, tylko należy zadać sobie pytanie - dlaczego tak się stało? Humm? No właśnie, nasuwa się odpowiedź - Wanted jest niekonsekwentne w tym co robi i jest tak już od dawna...
Chodziło mi raczej o to, że wtedy można było spokojnie expic, w Wanted było więcej osób, a ludzie z DOF raczej nie grali...
Zielona Firanka
01-09-2006, 06:42
Chodziło mi raczej o to, że wtedy można było spokojnie expic, w Wanted było więcej osób, a ludzie z DOF raczej nie grali...
Zgodze się tu po części z wypowiedzią Arucarda (aż dziwne, ale uważam, że jest on jednym z tych inteligentniejszych w Wanted).
Ale przejdę do sedna...
Otóż Arucard ma rację z tym expem... Może niepełną rację, bo wtedy można było SPOKOJNIEJ expić. Ryzyko deda lub PA jest zawsze na światach PvP...
tajemniczy111
01-09-2006, 08:26
Co do Falzera, bo ktos pytal za co jest ten ban:
czyli jest to ban za złe zachowywanie się, np. za power abusing,etc
Zielona Firanka
01-09-2006, 09:18
Insulting, racist, extremely right-wing, sexist, harassing or generally offensive statements.
Raczej nie power abusing... Możliwe, że wyzywał kogoś na forum lub w grze.
Gammbler
01-09-2006, 09:59
Teraz bede zbierac rzeczy potrzebne do outfitu z czaszka ,wiec miodu juz nie potrzebuje.
Horrigan
01-09-2006, 10:52
Ty lepiej zacznij zbierac na nowe blessy, juz teraz :)
Ty lepiej zacznij zbierac na nowe blessy, juz teraz :)
A Ty masz na zapas, czy Sandra wam je sponsoruje ? : >
@Mysliciel
Śmieszny to jesteś Ty, i te Twoje żałosne odzywki .. nie wiesz widocznie nawet co się na serwerze dzieje, a dużo kłapiesz dziobem.. Znam Aru~ dość dobrze (kisses Oki :*), a napewno lepiej niż Ty, i gwarantuje Ci, że jeżeli mówi, że miał powód, to go miał. ; >
"The time has come all the training done
The muscle and the blood will come to pay
Let the game begin hear the starting gun
Play from the heart today we will overcome
When the game is over all the counting´s done
We were born to win! Number one!" Wanted _/
Pozdrawiam ..
zeus1985
01-09-2006, 12:07
@Mysliciel
Śmieszny to jesteś Ty, i te Twoje żałosne odzywki .. nie wiesz widocznie nawet co się na serwerze dzieje, a dużo kłapiesz dziobem.. Znam Aru~ dość dobrze (kisses Oki :*), a napewno lepiej niż Ty, i gwarantuje Ci, że jeżeli mówi, że miał powód, to go miał. ; >
Pozdrawiam ..
O naszą kase to Ty się nie martw ;)
tajemniczy111
01-09-2006, 12:10
@up
a co sprzedarz troche Sandrze ? ;p
@up
a co sprzedarz troche Sandrze ? ;p Jak chcesz to moge ci sprzedac slownik ortograficzny.
@Ise~
Srry, kim ty jestes ze zaczynasz radzic Hegowi? Bo Weraxina podczas walki nikt jeszcze nie widzial, a Isecrossa strapowalismy i zabilismy kiedys w 4 osoby, takze swoimi "dokonaniami" w pvp to sie pochwalic nie mozesz.
Cors Ent
01-09-2006, 12:50
znowu pokazujesz genialnie ze biadolisz od rzeczy na temat spraw o których bladego pojecia nie masz- byle by tylko zapostowac na forum
falzer ma bana za to ze po tym jak Anarchos wyczyscil mu chara napisal na forum ze zna jego adres i wpadnie "rozliczyc sie z nim siłowo w real"
@Arucard
czyli temu ze Wanted robi PA winny jest DoF? bo smiał wrócic na serwer i pozabijac was i teraz wy biedne szare myszki za winna bezczelnego Dofu nie macie na blessy i wrecz MUSICIE abusowac
ciekawe tylko ze dof czy przegrywa czy wygrywa nigdy abusowac z zadnego powodu nie musiał.
ale winny wantedowego pa jest oczywiscie dof- najlepiej takie bzdury pisac a noz ludzie uwierza.
otorz PA zawsze i wszedzie wywodzi sie z chamstwa - usprawiedliwiajcie chamstwo czym chcecie ale zostanie ono chamstwem.
jak nie potraficie wymyslec innego sposobu na zdobycie kasy na blessy to juz wasz problem... - a w zasadzie nie wasz ale neutralnej czesci azury ktora za was musi placic "armor or die" lub zginac...
tak samo jak wczoraj stwierdziłes ze "TRAPNOŁES MNIE W CARLIN"
myslalem ze glosniki mi pukna od salwy smiechu jaki zawrzał na ventrlilo jak wkleiłem ten twoj wczorajszy text na GC
cos ta twoja inteligencja do mnie nie przemawia...
@o kase dof sie nie martwcie - sa inne sposoby zarabiania niz pa. Na brak kasy gildiowej akurat narzekac nie mozemy
i na koniec taki maly szlagier ktory połorzył mnie rano i cały dof na łopatki ze smiechu:
12:27 Asari [92]: 04:57 Drazharm [166]: bede od ciebie jutro oczekiwal dotacji na rzecz *pokoju* wwysokosci 50k
wanted - po prostu sie błaznicie takimi wjazdami...
Teraz bede zbierac rzeczy potrzebne do outfitu z czaszka ,wiec miodu juz nie potrzebuje.
Za niedługo przez waszą głupote nikt nie będzie grał na azurze.
Kan Isiltinuviel
01-09-2006, 13:23
Szlagier czy nie szlagier, dla mnie to bynajmniej nie bylo smieszne, a to dlatego ze dalem juz bohy. W sumie to moglem sie spodziewac ze bohy to za malo, ale kilka godzin pozniej na dragi wbil mina~ i probowal ode mnie tez wyciagnac kase. Tzw reason byl slodki:
"You have never paid me"
Na szczescie mina~ szybko mnie opuscil, mam nadzieje ze z drazem tez sie jakos dogadamy:)
Horrigan
01-09-2006, 13:25
@Mysliciel
Pozdrawiam ..
Ten problem mnie nie tyczy - od poczatku wojny nie padlem ani razu, a ile razy padl gammbler? Palcow u rak nie starczy aby to zliczyc :) Lepiej chlopcze pilnuj tego swojego sorca, jakos z pz nie wychodzi biedak:baby:
Jak chcesz to moge ci sprzedac slownik ortograficzny.
@Ise~
Srry, kim ty jestes ze zaczynasz radzic Hegowi? Bo Weraxina podczas walki nikt jeszcze nie widzial, a Isecrossa strapowalismy i zabilismy kiedys w 4 osoby, takze swoimi "dokonaniami" w pvp to sie pochwalic nie mozesz.
powiedz to nossowi wielkiemu figterowi ktory jak przyjdzie co do czego ucieka az sie za nim kurzy a jak juz idzie sie bic to liczy kazdego sdka ktorego stracil i jezeli jest to wiecej niz 2 to idzie sie onanizowac do lazienki-to moze wyjasnia dlaczego do pz ucieka ?
Ten problem mnie nie tyczy - od poczatku wojny nie padlem ani razu, a ile razy padl gammbler? Palcow u rak nie starczy aby to zliczyc Lepiej chlopcze pilnuj tego swojego sorca, jakos z pz nie wychodzi biedak
gammbler padl duzo razy ale jak widzisz nie przejmuje sie tym a nie tak jak nosso 3 dni rozpacza ze to tylko przez to ze ma za niski lvl i xhue nie byl sam, ble ble ble .. a gdyby kogos sfragowal, chociaz to i tak mu sie nie uda to by znow rozpisywal sie o tym 3 dni jaki to on z.a.j.e.b.i.s.t.y nie jest .. zal.pl i swoja droga ty tez sie pilnuj bo wkoncu padniesz i mam nadzieje ze jak najszybciej .. oby wanted nie pozwolilo takim jak ty placic ..
Najwyzsza prawda
01-09-2006, 14:40
Do membersow Wanted nie piszcie juz tu po co nie ma sensu z nimi gadac.
TERAZ DO WSZYSTKICH ROBIMY PA I BEDZIEMY ZAWSZE JE ROBIC BO PO PROSTU TO LUBIMY JESTESMY CHAMAMI.
Cors chcialem zauwazyc ze piszac ta twoja rozprawke na temat pa i chamow sam nalezysz do tego grona bo swego czsu o twoim pa tez bylo glosno.
Teraz do tych odwaznych Gimliego wielkiego moderatora ktory tu ma czelnosc pisac o bitwach ,mowi ze Weraxina nie widzial jeszcze w zadnej bitwie.Ciebie panie moderator na charze Gimlii Ent rowniez nie widzialem chyba ze daja ci na bitwy inna postac np.jakiegos brazyla ale czy to jest legalne??
Teraz panie Horrigan co ty tu do Gammblera za bzdury wypisujesz ze pada tak czesto ,otoz pada bo na kazdej bitwie jest i czasem mu sie padnie.TY jak masz padac jak nigdy w zadnej bitwie nie brales udzialu?
Oczywiscie oprocz kleski w Venore bo tam byliscie wszyscy jak wiedzieliscie gdzie Wanted jest porozstawiane bo jakas szmata zwana Cezarius sprzedawala.O wasza kase tez sie nie martwie bo przeciez macie zrodelko bez dna, my niestety nie mamy takiego wiec musimy sobie jakos radzic a na to kazdy sposob jest dobry.
lubie smalec
01-09-2006, 14:49
Jak chcesz to moge ci sprzedac slownik ortograficzny.
@Ise~
Weraxin - Aug 29 2006 - data dolaczenia do Wanted. Rzeczywiscie... mial czas zeby sie pokazac -.-'
@Asari
Zaplac i bedziesz mial spokuj na chwilke.
Jak narazie to sponsoruja nas ludzie, ktorzy maja dosc Wanted i placa ze neutralnosc.
@lubie smalec
Musi byc w Wanted, zeby walczyc po stronie Wanted? Wiec data dolaczenia do guildii nic nie mowi, ze sie chowal i expil zeby zrobic szybki lvl to juz inna sprawa.
TERAZ DO WSZYSTKICH ROBIMY PA I BEDZIEMY ZAWSZE JE ROBIC BO PO PROSTU TO LUBIMY JESTESMY CHAMAMI.
Do czasu.haha bez nas nie ma was.
fea_umarth
01-09-2006, 17:13
Do membersow Wanted nie piszcie juz tu po co nie ma sensu z nimi gadac
jak tam sobie chcesz
Teraz do tych odwaznych Gimliego wielkiego moderatora ktory tu ma czelnosc pisac o bitwach ,mowi ze Weraxina nie widzial jeszcze w zadnej bitwie.Ciebie panie moderator na charze Gimlii Ent rowniez nie widzialem chyba ze daja ci na bitwy inna postac np.jakiegos brazyla ale czy to jest legalne??
on juz tu gral jak ty na chclebek mowiles 'gaga' wiec pewnie sporo ci umknelo
Teraz panie Horrigan co ty tu do Gammblera za bzdury wypisujesz ze pada tak czesto ,otoz pada bo na kazdej bitwie jest i czasem mu sie padnie.TY jak masz padac jak nigdy w zadnej bitwie nie brales udzialu?
noobbler pada zawsze
Oczywiscie oprocz kleski w Venore bo tam byliscie wszyscy jak wiedzieliscie gdzie Wanted jest porozstawiane bo jakas szmata zwana Cezarius sprzedawala.
i pewnie jeszcze pokazal gdzie maja stanac i wolal all na open battle potem?
O wasza kase tez sie nie martwie bo przeciez macie zrodelko bez dna, my niestety nie mamy takiego wiec musimy sobie jakos radzic a na to kazdy sposob jest dobry.
ooo tak sandra kazdemu z dof dziennie daje 20k a w niedziele jakis sovik czy sca
@Cors
Cors ja pamietam dobrze PA Jakan~ i innych gildii w ktorych byles ktore zmienialy tylko nazwy bo memberzy byli ci sami... wiec moze stul pysk i nie wypowiadaj sie w tak drwiacy sposob na temat PA wanted bo sam nie byles lepszy... zreszta jak sam gdzies wczesniej napisales "kazdy sposob jest dobry"
Co do ludzi ktorzy biadola... otoz biadolili wczesniej memberom z wanted aby wywalic z azury jakan~ etc... tyle ze wanted bez gadania to zrobili
aha i cos ci jeszcze zacytuje :)
" moja jest tylko racja i to święta racja, bo nawet jak jest twoja to moja jest mojsza niż twojsza, bo właśnie moja racja jest najmojsza !!! "
Gramy na azurze i chyba czas sie przyzwyczaic ze ten serwer nie bedzie juz spokojny...
@down
Ale to bylo troche co innego nie bylo takich smiesznych wypowiedzi jak corsa "stratega" tylko draz w desperacji w widmnie utraty swego "zycia" pojechal blagac ludzi aby mu pomogli... czego nie widzieli ludzie niezainteresowani...
fea_umarth
01-09-2006, 17:23
Co do ludzi ktorzy biadola... otoz biadolili wczesniej memberom z wanted aby wywalic z azury jakan~ etc... tyle ze wanted bez gadania to zrobili
troche jednak tego gadania i lizania dupy bylo wlacznie z wyprawa do poznania
zreszta teraz draz robi juz podchody do swe i nie wymysla im zadnych datkow na rzecz pokoju tylko wyciaga kase od polakow
troche jednak tego gadania i lizania dupy bylo wlacznie z wyprawa do poznania
zreszta teraz draz robi juz podchody do swe i nie wymysla im zadnych datkow na rzecz pokoju tylko wyciaga kase od polakow
Jak sie nie myle to drazharm lał szwedow i wy wkroczyliscie w sojusz ze szwedami?
powiedz to nossowi wielkiemu figterowi ktory jak przyjdzie co do czego ucieka az sie za nim kurzy a jak juz idzie sie bic to liczy kazdego sdka ktorego stracil i jezeli jest to wiecej niz 2 to idzie sie onanizowac do lazienki-to moze wyjasnia dlaczego do pz ucieka ?
A co ma Nosso do tego?
Cors ja pamietam dobrze PA Jakan~ i innych gildii w ktorych byles ktore zmienialy tylko nazwy bo memberzy byli ci sami... wiec moze stul pysk i nie wypowiadaj sie w tak drwiacy sposob na temat PA wanted bo sam nie byles lepszy... zreszta jak sam gdzies wczesniej napisales "kazdy sposob jest dobry"
Pozwól, że zacytuje gammblera:
dawno i nieprawda
Sorry ,ze Bede Przeklinac ... Ale W*****ony Na Maxa Mozna Byc !! Ekipa Poszla Na Banshee Questa Z : Gammblerem , Lordem Sensejem , Arcuradem~ , Weraxinem , Anarchosem... Doszli Do Bardzo Fajnego Pomieszczenia Z Wrl I Nagle Co Sie Dzieje? Zaczynaja All Na*******ac, Kurwy Jebane,zeby Wyjsc Byly 2 Sqm Wiec Weraxin I Arcurad~ Zablkowali Przejscie ,a Reszta Na*******ala Tych Biednych 60+ Lvli. Strasznie Sie Oblowili, Z Kazdego Prawie Po 40k...te Kurwy Jebane Obiecaly ,ze Jak Zaplaca Gs'a I 10k All To Bedzie Ok I Ich Zostawia!!! Ale Ich Slowo To Choj Nie Slowo . Jebac Wanted Jebac . Jebac Wanted Jebac . Jebac Wanted Jebac. Gogo Dof, Rozjebac Te Suki.
frances111
01-09-2006, 18:08
Sorry ,ze Bede Przeklinac ... Ale W*****ony Na Maxa Mozna Byc !! Ekipa Poszla Na Banshee Questa Z : Gammblerem , Lordem Sensejem , Arcuradem~ , Weraxinem , Anarchosem... Doszli Do Bardzo Fajnego Pomieszczenia Z Wrl I Nagle Co Sie Dzieje? Zaczynaja All Na*******ac, Kurwy Jebane,zeby Wyjsc Byly 2 Sqm Wiec Weraxin I Arcurad~ Zablkowali Przejscie ,a Reszta Na*******ala Tych Biednych 60+ Lvli. Strasznie Sie Oblowili, Z Kazdego Prawie Po 40k...te Kurwy Jebane Obiecaly ,ze Jak Zaplaca Gs'a I 10k All To Bedzie Ok I Ich Zostawia!!! Ale Ich Slowo To Choj Nie Slowo . Jebac Wanted Jebac . Jebac Wanted Jebac . Jebac Wanted Jebac. Gogo Dof, Rozjebac Te Suki.
a co w tym dziwnego? juz po ekipie widac ze tak sie zakonczy wiec to te 60 lvle okazaly sie noobami :)
Horrigan
01-09-2006, 18:10
Co do tej akcji na Banshee Quest...
3/4 ludzi z wanted to zwykle smiecie (powtarzam 3/4, jest tam jednak pare normalnych osob, pozdro Bibol ;)) ale nie mozna zbyt wiele oczekiwac od bandy dzieciakow ktorymi dowodzi koles ktorego zgwalcili Murzyni. To nie jest zart, wtajemniczeni wiedza o co chodzi. Aleksy zapamieta to zdarzenie do konca zycia, wszak chlopak cnote stracil, to tlumaczy jego zachowanie - takie przezycie trzeba jakos odreagowac.
lol , nie okazali sie noobami , bo wiekszosc zrobilo se TP obok final rooma <HAHAHAHAHA>. Po 2: Jedna osoba ,która podobno byla ich koleżanką mowila .ze spokoo , obiecali ,ze nie beda bic... Wiec zaufali , lecz slowo Gammblera<HAHA>.
Drazharm lal Szwedow, a nas prowokowal ciagle do wojny z nim wiec ja dostal, a ze Swe mieli tego samego wroga co my to sojusz byl oczywisty.
Najwyzsza prawda
01-09-2006, 18:20
Fea a kogo to obchodzi ile on tu gral?? Co to ma do rzeczy chyba ze u was sie medale dostaje za przeszlosc.
Wonski89
01-09-2006, 18:40
3/4 ludzi z wanted to zwykle smiecie (powtarzam 3/4, jest tam jednak pare normalnych osob, pozdro Bibol ;)) ale nie mozna zbyt wiele oczekiwac od bandy dzieciakow ktorymi dowodzi koles ktorego zgwalcili Murzyni. To nie jest zart, wtajemniczeni wiedza o co chodzi. Aleksy zapamieta to zdarzenie do konca zycia, wszak chlopak cnote stracil, to tlumaczy jego zachowanie - takie przezycie trzeba jakos odreagowac.
HAHAHAHA Za**biście to ujołeś!! :D Wielu bardzo ciekawych rzeczy można dowiedzieć sie na tym forum. :P (Pozdro dla Draza) Szkoda tylko że sie tak wyzywacie... Nic wam to nie da! Lepiej wziość sie do roboty i zmieść Wanted z powierzchni Azury (oprócz 1/4 z nich ;])
http://i8.photobucket.com/albums/a24/Telamont_Tanthul/dalipi.jpg
Hail, Hail, Hail and kill. B)
@Dalipi
Szkoda Ci uhów, czy jak ? xD Żadnego nie użyłeś..Oo
Pozdrawiam ..
Ise~ , Kochany Weraxinie. W przepiekny sposób dales zajebac swoich membersow. Pozdro dla Ciebie Psie ;*
Shanoz fajny spam :D
Bibibube
01-09-2006, 21:17
Azurze gratulujemy Gammblera.
Szkoda gadać.Panowie w kłutniach jestescie poprostu boscy.
~~~~PoZdRo~~~;)
Rotfl ;)
Słyszałem że Aleksy miał jakieś tam "potyczki" z Murzynami, ale nie sądziłem że doszło tam do przestępstwa na tle seksualnym ;o.
@ down
W sumie nigdy nie dostałem porządnego oklepu, więc nie będę się smiac aż tak mocno. Sushushsush.
zeus1985
01-09-2006, 23:21
Jak już pisałem kilkanaście stron wcześniej, pewnej nocy Aleksy zalogował się na Ventrilo i zadyszany i wściekły jak pies zaczał wyzywać ludzi o ciemnym kolorze skóry, a na pytanie co się stało to opowiedział nam jak to go napadli, a na pytanie co było dalej, wolał milczeć... Więc tylko można sie domyślać. Może nikt mu nie zrobił z dupy jesieni średniowiecza, może udało mu się uciec? Sam nie wiem, ale fakt jest faktem, został pobity ;D
Najwyzsza prawda
01-09-2006, 23:38
O boze kogo obchodzi real zycie ludzi w tibii.Nawet jak go poibili murzyni to co z tego??Skoro sie czepiamy real life to sadzac po twoim wygladzie Yavi ty pewnie dostajesz po ryju co drugi dzien.Btw.trzeba byc juz desperatem zeby wypisywac tu rzeczy z realnego zycia,jestescie smieszni,ludzie to tylko gra wezcie sie w garsc.
zeus1985
02-09-2006, 00:37
O boze kogo obchodzi real zycie ludzi w tibii.Nawet jak go poibili murzyni to co z tego??Skoro sie czepiamy real life to sadzac po twoim wygladzie Yavi ty pewnie dostajesz po ryju co drugi dzien.Btw.trzeba byc juz desperatem zeby wypisywac tu rzeczy z realnego zycia,jestescie smieszni,ludzie to tylko gra wezcie sie w garsc.
Ja tam swojego ryja się nie wstydze aby go publicznie pokazywać w przeciwieństwie do Ciebie, i jeszcze jakoś nigdy mi się nie zdazylo dostać w morde...
Kiksie myslisz ze jestes niezniszczalny pallem nie umiales grac a co dopiero sorcem :) i tak haker rozwiorze nasz problem i zajebie twoim charem ue w carlin pod depo i tak sie skonczy twoja historia :)
85 master to nie terminator :)
mechatronik
02-09-2006, 02:21
Jak już pisałem kilkanaście stron wcześniej, pewnej nocy Aleksy zalogował się na Ventrilo i zadyszany i wściekły jak pies zaczał wyzywać ludzi o ciemnym kolorze skóry, a na pytanie co się stało to opowiedział nam jak to go napadli, a na pytanie co było dalej, wolał milczeć... Więc tylko można sie domyślać. Może nikt mu nie zrobił z dupy jesieni średniowiecza, może udało mu się uciec? Sam nie wiem, ale fakt jest faktem, został pobity ;D
Tak sobie czytam i przegladam photobucket no i pieknie trafilem...
Hmm...http://s81.photobucket.com/albums/j223/Tegax/El%20Drazito/?action=view¤t=gfhsfh.jpg
1.nie wlaz jesli masz slabe nerwy
2.nie ja to zdjecie tam dalem
3.pewnie ban? :D
mechatronik 2
02-09-2006, 02:26
(nie)cała prawda o tibii i Azurze................http://tvn.o.tibia.by.kozlo.and.billy.patrz.pl/
@Najwyzsza prawda
Co do tego to masz racje ujj z tym ze draza pobili murzyni ma taka prace i sie jej niewstydzi tak jak Yavi sie niewstydzi twazy tibia to gra ale wy juz naprawde przesadzacie z tym przenoszeniem jej w rl zycie
@Wonski 89
masz racje 3\4 Wanted to sa ludzie napoziomiereszta to same smiecie
@Bibibube
Niestety niema czego gratulowac powinienes raczej napisac Azurze wspolczujemy Gammblera
@Zeus
Jak sie tobie niezdazylo oberwac w morde to wpadnij naBogatynie na Dzielnice Trzciniec po godzinie 23 zobaczysz jakto cudownie jest oberwac po mordzie.......8o 8o 8o 8o
oczywiscie zartuje sobie ;P
Sathan Bell
02-09-2006, 03:08
Gammbler dzis wykaza sie pomyslowoscia po co chodzic po miastach kroic ludzi jak mozna zebrac ekipe pujsc na qesta i jednoczesnie sciagnac eq z 10 osob ;D ps. uwazajcie ludzie na banshe quest ;]
Raul de Azura
02-09-2006, 04:04
Gammbler dzis wykaza sie pomyslowoscia po co chodzic po miastach kroic ludzi jak mozna zebrac ekipe pujsc na qesta i jednoczesnie sciagnac eq z 10 osob ;D ps. uwazajcie ludzie na banshe quest ;]
trzeba byc naprawde ulomnym zeby sie skusic na dobroc serca przy pomocy w quescie ze strony Wanted
Druiddek
02-09-2006, 10:18
(nie)cała prawda o tibii i Azurze................http://tvn.o.tibia.by.kozlo.and.billy.patrz.pl/
@Najwyzsza prawda
Co do tego to masz racje ujj z tym ze draza pobili murzyni ma taka prace i sie jej niewstydzi tak jak Yavi sie niewstydzi twazy tibia to gra ale wy juz naprawde przesadzacie z tym przenoszeniem jej w rl zycie
@Wonski 89
@Bibibube
Niestety niema czego gratulowac powinienes raczej napisac Azurze wspolczujemy Gammblera
@Zeus
Jak sie tobie niezdazylo oberwac w morde to wpadnij naBogatynie na Dzielnice Trzciniec po godzinie 23 zobaczysz jakto cudownie jest oberwac po mordzie.......8o 8o 8o 8o
Jak obejrzalem ten filmik to myslalem ze n udusze sie ze smiechu, "Macie cos na sell?" / "Oto noob co uha sie na bocie jak Drazharm" Wracajac do tematu to rzeczywiscie jest przesada ze wojna na azurze przekształca sie w wojne na rl. Niedługo jak wanted da juz sobie spokuj i nabije bana noobcharami to bedzie swiety spokuj. UWAGA NA FORUM TIBIA.COM POJAWIŁ SIĘ POST Z NICKAMI NOOBCHAROW WANTED. ;)
I jeszcze co do gammblera to wiekszy noob niz myslalem, bo niedosc ze był protektorem 24lvl (pewnie i tak padnie z jego wlasnej reki) to jak go ubilem to nie mógł mnie znależć na exiva "xxx . :baby:
zeus1985
02-09-2006, 10:39
@Najwyzsza prawda
@Wonski 89
@Bibibube
@Zeus
Ciesze się że ktoś pamięta sprawe z kartą kredytową ;D Tylko że to było troszke inaczej... I nie domek tylko PACCa dostałem ;) Fajnie się grało na free 12 month PACCu do czasu aż się zalogować nie mogłem ;( No cóż, życie ;) Szkoda tylko że na tym straciłem 100k ( domek ) i czas...
Druiddek
02-09-2006, 11:11
No co ty:confused: 0jęb@łęś komuś karte kredytową ?
Pavvulonik
02-09-2006, 11:15
Mam pytanie kto z wanted byl na tym banshe quescie ?Bo jak byl tylko gammbler to przeciez ludzie co robili tego questa mogli mu nawalic :P
@up
jak bys czytal uwaznie to bys zobaczyl kto w tej ekipie byl :P
Bibibube
02-09-2006, 11:46
@ mechatronik 2
Ironia zamierzona, wykorzystujaca slogan reklamowy pewnego piwa. I na azurze, tak i innych krainach, czy rl, sa zlodzieje, szusci i nieroby. Gammbler jest azuryjska perelka w tych dziedzinach, ale co tam, tez gracz, tez czlowiek.
zeus1985
02-09-2006, 11:58
No co ty:confused: 0jęb@łęś komuś karte kredytową ?
Jak byś dobrze przeczytał to doczytałbyś się słowa "dostałem" więc nikomu nic nie ojebałem...
Mam pytanie kto z wanted byl na tym banshe quescie ?Bo jak byl tylko gammbler to przeciez ludzie co robili tego questa mogli mu nawalic :P
Byl Lord sensej, Gammbler, Weraxin i chyba tyle, a reszta to ludzie co robili questa to okolo 10 typa? Jakby sie rzucili na takiego Gammblera czy Weraxina to ja juz znam dalszy scenariusz :) No ale coz nie wszyscy na tyle sa odwazni, zeby nie bac sie pozniejszych konsekwencji, znow niektorzy nie maja honoru zeby sie przeciwstawic, a jeszcze inni to przydupasy Wanted co tam byli :P
tajemniczy111
02-09-2006, 13:22
Kiksie myslisz ze jestes niezniszczalny pallem nie umiales grac a co dopiero sorcem :) i tak haker rozwiorze nasz problem i zajebie twoim charem ue w carlin pod depo i tak sie skonczy twoja historia :)
85 master to nie terminator :)
Tez Cie kocham :*
Down: + cors prent
Wczesniej ktos zapytal sie co oznacza ten ban , wiec mu wyjasnilem tempaku (do corsa). A szczegolu zostawilem dla siebie.
Aga a mialas nei grac ? ;]
Pearl Agata
02-09-2006, 13:39
Gm'owie za PA karać nie mogą, więc jakim cudem Falzer za Abusing mógł dostać bana ? ;)
@Up
jakoś tak wyszło, namówili mnie :) btw Ty nadal w wojnie? Przecież hacka miałeś ...
@Siwus
Czasem zaglądam ale się nie wypowiadam bo szkoda słów :P a wpadłam żeby się nowym avatarem pochwalić :D
Cors Ent
02-09-2006, 13:56
Dokladnie tak jak napisala Aga~
gm nie moze karac za PA wiec twoje wyjasnienie co to destruktive behavior swiadczy ze nawet Rules tibi nie znasz a nie nawet tej konkretnej sytuacji - ale co co 3 posty kłapnołes i po 5 insultów w kazdym to twoje.
macie za swoje społeczenstwo azury
pisałem ze jak gamb ryzykuje wylazenie z pz, latanie pare h z ekipa na banshee to jakis biznes w tym ma a nie nagle zrobił sie grzecznym gosciem
ale nie - nikt nie wierzył " on nam pomoze "
gz
gl & hf
O Qrcze Aga na forum :), myślałem, że go nie czytasz ;]
btw 3:0 dla neostrady
kick _/ i 100k w dupcie.. ;s
tajemniczy111
02-09-2006, 14:10
Dokladnie tak jak napisala Aga~
gm nie moze karac za PA wiec twoje wyjasnienie co to destruktive behavior swiadczy ze nawet Rules tibi nie znasz a nie nawet tej konkretnej sytuacji - ale co co 3 posty kłapnołes i po 5 insultów w kazdym to twoje.
macie za swoje społeczenstwo azury
pisałem ze jak gamb ryzykuje wylazenie z pz, latanie pare h z ekipa na banshee to jakis biznes w tym ma a nie nagle zrobił sie grzecznym gosciem
ale nie - nikt nie wierzył " on nam pomoze "
Jak napisalem wczesniej czyli jest to ban za złe zachowywanie się ( starasz mi sie wmowic, ze to nie jest prawda to co napisalem, moze przesadzilem z tym, ze za PA.)
I co liczy mi ktos te posty ? Nabijam sobie jakis ranking czy jaki ch*j ? JA tobie nie wypominam ile ty piszesz postow, wiec mi tez nie licz. Pokaz mi w ostatnich 3 moich postac po 5 insultow to wiecej tu sie slowem nei odezwe.
mechatronik 2
02-09-2006, 14:17
Jak sie podobal tamten filmik to mam tutaj jeszcze 2
http://tibia.jak.narkotyk.by.pietro.patrz.pl/
http://tibia.o.tvn.patrz.pl/
ale te juz nienawiazuja do azury;( ;(
Yavi a jak bylo dokladnie z ta karta dostales ja a czemu niemogles sie potem zalogowac???i czemu 100k w plecy??
bauhauahauaa od dzis chodze na questy tylko z Gammblerem on jest uczciwy i nierobi PA jezelisa mniej niz 3 osoby bauahauaa8o 8o
Raul de Azura
02-09-2006, 14:30
Yavi a jak bylo dokladnie z ta karta dostales ja a czemu niemogles sie potem zalogowac???i czemu 100k w plecy??
Banished because of invalid payment
Horrigan
02-09-2006, 14:48
lol , nie okazali sie noobami , bo wiekszosc zrobilo se TP obok final rooma <HAHAHAHAHA>. Po 2: Jedna osoba ,która podobno byla ich koleżanką mowila .ze spokoo , obiecali ,ze nie beda bic... Wiec zaufali , lecz slowo Gammblera<HAHA>.
Ta "kolezanka" to Madzia Nisko czy moze Mais Dragirius ? :D
Byl Lord sensej, Gammbler, Weraxin i chyba tyle, a reszta to ludzie co robili questa to okolo 10 typa? Jakby sie rzucili na takiego Gammblera czy Weraxina to ja juz znam dalszy scenariusz :) No ale coz nie wszyscy na tyle sa odwazni, zeby nie bac sie pozniejszych konsekwencji, znow niektorzy nie maja honoru zeby sie przeciwstawic, a jeszcze inni to przydupasy Wanted co tam byli :P
Lol, czytaj uwaznie. Arcurad La'Flak z Weraxinem blokowali przejscie , a Gammbler , Lord Sensej i Anarchos na*******ali all. To bylo cos ala oboz zaglady. Stoja w zamknietym przejsciu i nagle GFB GFB GFB itd. itp. i dawaj armor, BOH'y itd. itp.
Po 2. MYsle ,ze kazdy co tam byl znienawidzil Wanted i moze nawet do DoF-a niektorzy przejda.
@Horrigan
I ta , i ta xDD
@Co do filmikow. Juz wczesniej je widzialem ,ale do teraz sie z tego smieje. Ten lektor to po prostu wymiatacz.
WWW.Ziomy.50.centa.patrz.pl
To jest o wiele lepsze ,ale nie o Tibi .haha.
fea_umarth
02-09-2006, 15:51
akcja na banshee normalnie jak gang olsena
zeus1985
02-09-2006, 16:00
Jak sie podobal tamten filmik to mam tutaj jeszcze 2
http://tibia.jak.narkotyk.by.pietro.patrz.pl/
http://tibia.o.tvn.patrz.pl/
ale te juz nienawiazuja do azury;( ;(
bauhauahauaa od dzis chodze na questy tylko z Gammblerem on jest uczciwy i nierobi PA jezelisa mniej niz 3 osoby bauahauaa8o 8o
A gdzie ja napisałe że dostałem karte? Ku*wa naucz sie czytac... Napisałem że dostałem Free PACCa >.<
@ Talib
Ten lektor to "Syntezator mowy Ivona" (http://www.ivo.pl/?page=syntezator_mowy_ivona)
@ Banszi quest
Widziałem keidyś filmik z podobej akcji("no Bapupa plx!"). Nie wiem jak można być tak cholernie naiwnym i pójść z Głomblerem na quest -.-
Druiddek
02-09-2006, 16:10
A gdzie ja napisałe że dostałem karte? Ku*wa naucz sie czytac... Napisałem że dostałem Free PACCa >.<
A jak ty bys był w takiej sytuacji to byś powiedział <lol>.
zeus1985
02-09-2006, 17:20
A jak ty bys był w takiej sytuacji to byś powiedział <lol>.
W jakiej sytuacji?
Druiddek
02-09-2006, 19:28
Kurw@ sorry przylamiłem. Pomyłka:baby: A pozatym Mioduch mi wszystko powiedział ;)
Kończymy tego banshee~, czy nie kończymy... ? :rolleyes:
tajemniczy111
02-09-2006, 19:53
Normalnie Del Torro ;)
@Seyl
co ja mam do tego co ty na forum piszesz? ja Ci tylko tłumaczyłem jak byłes u mnie oco chodzi z tym wycofywaniem kasy za pacc.... nastepnym razem przeczytaj dokładnie i nie pisz postow kiedy jestem w WC :D :baby:
Crazy_Frog
02-09-2006, 22:27
A oto czego moglismy sie spodziewac. Cala ekipa z banshee Quest jest hunted. Brawa Dla Gammblera.
Zgadzam sie z Horriganem 3/4 tej ekipy to byly noobki ale tej 1/4 zal
@down
Regulamin Forum.Tibia.pl
Jakich treści w postach zawierać nie wolno:
1. Wulgarnego języka, przekleństw, wyzwisk i obrażania innych userów. Nie wolno również omijać auto-cenzury poprzez wstawianie kropki w srodku wyrazu bądź zamiany np. "u" na "v".
http://tibia.wywiad.z.drazharmem.patrz.pl
Executed by Zeus :p
warte obejrzenia :D
Druiddek
02-09-2006, 22:35
Kórwa Miodóch nie fikaj bo na zajeciech cie zrobie PA i bedziesz do domu wracał w majtkach. Wyjebał bym ci plombe ale cie kórwa lubie. Dobra a teraz kórwa dam linka na filmik, tylko nie płacz powiem ze to od ciebie kozaku. I z tym kozaczeniem to pora z tego wyrosnąć bo ty jak draz grzejesz pz'ta i przez 2 lata nie expiles. film o drazie:http://tibia.wywiad.z.drazharmem.patrz.pl/
mechatronik
02-09-2006, 23:05
Kórwa Miodóch nie fikaj bo na zajeciech cie zrobie PA i bedziesz do domu wracał w majtkach. Wyjebał bym ci plombe ale cie kórwa lubie. Dobra a teraz kórwa dam linka na filmik, tylko nie płacz powiem ze to od ciebie kozaku. I z tym kozaczeniem to pora z tego wyrosnąć bo ty jak draz grzejesz pz'ta i przez 2 lata nie expiles. film o drazie:http://tibia.wywiad.z.drazharmem.patrz.pl/
hahaha ta akcja ze skorpinami mnie rozjeba*a. Pamietam te dedy :D
BUAUHAUHAHAUAUHAUHAUHAUAHUAHUAHUHUVHAUHVUAHUVHUAVU HUHVUUhvuHVUHuvhuUAHVUAHVUDVSvuhUVHUVHUvhuvhuHVAUH VUhuvhauvhuAHUahva.
To do filmika.
Druiddek
02-09-2006, 23:29
Jeszcze troche czasu i obczaje kilka programów to zrobie z Mioduchem filmik o calutkim wanted. Będzie jazda bez trzymanki. Mioduch obczajaj Movie Maker a ja sie zajme scenariuszem. Składajcie propozycje... Dajcie linki do edytorów wideo, linki do filmów od tibi... Postaramy sie je przerobić.
@up
Seyl ja Cie zdeczka nie pojmuje :D Post wyzej jeszcze mnie wyzywałes ;] ale Zeus z ekipa wyprzedzili nasze plany :P ale trzeba zrobic inne ;]
Druiddek
02-09-2006, 23:32
@Seyl
co ja mam do tego co ty na forum piszesz? ja Ci tylko tłumaczyłem jak byłes u mnie oco chodzi z tym wycofywaniem kasy za pacc.... nastepnym razem przeczytaj dokładnie i nie pisz postow kiedy jestem w WC :D :baby:
Po 1: Ty nic nie masz do tego (to po co piszesz tego posta)
Po 2: Ja bym tak nie gadal wszystkiego o wszystkich, kiedyś mozna się przejechać na tym. (i nie wmawiaj mi ze ja ci przejade bo tak tu kórwa nie napisalem, i blłagam nie kozacz sie ze walisz z SD w ludzi po xxx bo mnie to nie interesuje, tym bardziej ze z tego prawie nie korzystasz)
po 3: Dlaczego ja cie lubie?
Druiddek
02-09-2006, 23:34
@up
Seyl ja Cie zdeczka nie pojmuje :D Post wyzej jeszcze mnie wyzywałes ;] ale Zeus z ekipa wyprzedzili nasze plany :P ale trzeba zrobic inne ;]
To rozumiem ze lubisz jak cie przezywam? A co do filmiku to ja spedze noc dopuki nie obczaje all. popytaj zeusa tez na gg lub na tibi, wy sie tam znacie.
Po 1: Ty nic nie masz do tego (to po co piszesz tego posta)
Po 2: Ja bym tak nie gadal wszystkiego o wszystkich, kiedyś mozna się przejechać na tym. (i nie wmawiaj mi ze ja ci przejade bo tak tu kórwa nie napisalem, i blłagam nie kozacz sie ze walisz z SD w ludzi po xxx bo mnie to nie interesuje, tym bardziej ze z tego prawie nie korzystasz)
po 3: Dlaczego ja cie lubie?
Wezcie badzcie cicho z Mioduchem bo te posty nic nie wnosza.
Na prv piszcie o przyjazni czy jaki kit.
Dziekuje_/
POzdro
Gremb
@Seyl Romla
1) poco to na forum na priv pisz a pozatym ja sie na tym nieznam....^^
2) nie pisz takich głupot tutaj ...
Druiddek
03-09-2006, 00:13
po 1: Ty zacząłeś w na priv
po 2: Nie masz głowy to nie zciągaj postow
po 3: przestan wreszcie ja juz nic nie odpisze
po 4: spotkamy sie w klubie (zapamietasz... naucze cie tam dyscypliny, osobiscie poproszę o to kilku osób)
Druiddek
03-09-2006, 00:16
A może teraz o wojnie... ja nie moge się doczekac kiedy ona się zkończy. Już jest blisko, teraz trzeba poczekac na bana dla Urbexx'a (podobno po 3 banie jest delt) jak urba nie będzie to draz sam se nie da rady i wanted sie rozpadnie. Ale to dalekie marzenia. :) Oraz ja nie rozumiem dlaczego wciąż istnieje akademia wanted, dlaczego dochodza do niej ludzie. Pewnie polowa to noob-chary albo poprostu głupki pragniący rozrub, pa i wiecznych sprzeczek.
Druiddek
03-09-2006, 00:21
A może teraz o wojnie... ja nie moge się doczekac kiedy ona się zkończy. Już jest blisko, teraz trzeba poczekac na bana dla Urbexx'a (podobno po 3 banie jest delt) jak urba nie będzie to draz sam se nie da rady i wanted sie rozpadnie. Ale to dalekie marzenia. :) Oraz ja nie rozumiem dlaczego wciąż istnieje akademia wanted, dlaczego dochodza do niej ludzie. Pewnie polowa to noob-chary albo poprostu głupki pragniący rozrub, pa i wiecznych sprzeczek.
Edit:
http://www.maxior.pl/?p=index&id=31234&8 film nie zwiazany z tibia ale dla poprawieniu humoru ;]
Mentosek_2005
03-09-2006, 00:32
@Druidek
Naucz sie kurwa posty edytowac bo z 5 twoich pod rząd widze ... I one za przeproszeniem gowno wnosza ;..;'
Twoj Nocny Koszmar
03-09-2006, 00:39
@Druidek
monolog prowadzisz? piszesz posty krtore wogule nie sa zwiane z tematem...podaj swoj nick to ci pokaze w grze co o tobie mysle
Crazy_Frog
03-09-2006, 00:52
@Druiddek
Nie mogles tego skupic w 1 poscie tylko 3 naraz ??
Przeciez tak jest latwiej ....
*Apropo wojny > Urbexx wrocil po banie jak wiekszosc ludzi wie i zaliczyl wspolodzial przy fragu dalipiego. Dlaczego Dalipi sie nie uhal <szok?>.
Dalipi padl juz 3 razy na tej wojnie wydaje sie "Gammblerem Dofu";)
Dof ma narazie na swojim koncie wiecej fragow choc ostatnio wanted zaczelo gonic B)
*Apropo PA > "Kazdy sposob jest dobry" tak napisal kiedys Cors Ent.
Ale raczej przesada jest zeby sciagac armory z polowy azury a droga huncic za to ze nic nie udalo sie skrojic ^^.
*Apropo Szacunku > Nie moglibyscie sie szanowac (dof & wanted) choc prowadzicie wojne to powinniscie wykazac choc cien szcunku dla przeciwnka. Fake zdjec Drazharma nie pomoga wygrac wojny ani krecenie wywiadow . Oczywiscie Drazharm tez nie jest swiety (ban na forum) . i ta gadka do Yavimavy - Jestes hunted - Grzej dupe w pz -.-
Reszta wanted takze.....
Yours Neutral Player
:)
Horrigan
03-09-2006, 01:09
@Druiddek
Nie mogles tego skupic w 1 poscie tylko 3 naraz ??
Przeciez tak jest latwiej ....
*Apropo wojny > Urbexx wrocil po banie jak wiekszosc ludzi wie i zaliczyl wspolodzial przy fragu dalipiego. Dlaczego Dalipi sie nie uhal <szok?>.
Dalipi padl juz 3 razy na tej wojnie wydaje sie "Gammblerem Dofu";)
Dof ma narazie na swojim koncie wiecej fragow choc ostatnio wanted zaczelo gonic B)
*Apropo PA > "Kazdy sposob jest dobry" tak napisal kiedys Cors Ent.
Ale raczej przesada jest zeby sciagac armory z polowy azury a droga huncic za to ze nic nie udalo sie skrojic ^^.
*Apropo Szacunku > Nie moglibyscie sie szanowac (dof & wanted) choc prowadzicie wojne to powinniscie wykazac choc cien szcunku dla przeciwnka. Fake zdjec Drazharma nie pomoga wygrac wojny ani krecenie wywiadow . Oczywiscie Drazharm tez nie jest swiety (ban na forum) . i ta gadka do Yavimavy - Jestes hunted - Grzej dupe w pz -.-
Reszta wanted takze.....
Yours Neutral Player
:)
Nie mozna okazywac szacunku komus kto NIE SZANUJE NIKOGO :(
fea_umarth
03-09-2006, 01:12
nie ma szans na pokoj .
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.