Pokaż pełn± wersje : Wojna i wydarzenia z serwera
Stron :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
[
15]
Horrigan
04-10-2006, 23:40
;1015573']Hoorigan powinien jaki¶ polecić, darzy go chyba niesłychan± sympati± B)
No ba, Macius z Klanu to moj ulubiony "power-poster" na tym forum. Za kazdym razem gdy czytam jego posty... czuje sie lepszy :D Co tam ze gram w ta gre od lat, co tam kasa, itemy, questy zrobione itp, Macius i tak wszystko wie lepiej, jest master a my wszyscy przy nim niczym nooby :( Gram na Azurze od poczatku i wiecie co, nigdy go nie widzialem. Bez kitu znam chlopca jedynie z tego forum. A sadzac po jego wypowiedziach na temat wojny i bitew... to mozemy sie od niego uczyc pvp i taktyk. Mimo ze nigdy go nie widzialem w grze, on zawsze wie lepiej jak przebiegaly bitwy i nasze masslogi. On musi byc Jedi...
PS
Slyszalem ze do niedawna Maciek mial problem bo nie wiedzial czy jak ma rs to nosic AoL :D Pozdro600 dla Macka (z Klanu):p
wiecie co, nigdy go nie widzialem.
TVP1 , 17:35
@Topic: Azura skończona? Gdzie tyle emocji znajdziesz =) ?
No ba, Macius z Klanu to moj ulubiony "power-poster" na tym forum. Za kazdym razem gdy czytam jego posty... czuje sie lepszy :D Co tam ze gram w ta gre od lat, co tam kasa, itemy, questy zrobione itp, Macius i tak wszystko wie lepiej, jest master a my wszyscy przy nim niczym nooby :( Gram na Azurze od poczatku i wiecie co, nigdy go nie widzialem. Bez kitu znam chlopca jedynie z tego forum. A sadzac po jego wypowiedziach na temat wojny i bitew... to mozemy sie od niego uczyc pvp i taktyk. Mimo ze nigdy go nie widzialem w grze, on zawsze wie lepiej jak przebiegaly bitwy i nasze masslogi. On musi byc Jedi...
PS
Slyszalem ze do niedawna Maciek mial problem bo nie wiedzial czy jak ma rs to nosic AoL :D Pozdro600 dla Macka (z Klanu):p
Klan to Ty masz w domu ^^ Dziecko Tarzana i motopompy!
POzdro
Gremb
rekin from azura
05-10-2006, 16:44
@Grebol Maciek
Nie pisz juz tutaj i tak nikt czyta twoich postow:cup:
Maciek,a co sie stalo?
fea_umarth
05-10-2006, 17:57
ty maciek jak ty tak wszystko wiesz to powiedz mi kto nasral w domku urba i rozmazal?X(
Pavvulonik
05-10-2006, 18:26
To Nara :D
NARA ALE I TAK BENDE NA FORUM :D
PS
Horri~ dobrze slyszales, zebys wiedzial ze kiedys na gc zabrzmialo pytania od macka czy jak mam rs to nosic aola? pewnie mi nie wypadnie<muahah> Wiesz załuje teraz ze screnna nie zrobilem bo chlopak teraz nie ma mowy zeby sie przyznal:P coz my i tak wiemy ze to pierwszorzedny naab -.-
Ja jestem ciekawy, czemu ten grebol maciej
kupil pacca na to konto. Przeciez pg na azurze nie ma co robic, bo i tak sobie tu nie pogra : <
@down
Chyba kick :D Zdarza sie nawet najlepszym :)
Tak sobie patrzylem na tibia.com i patrze a tu to:
Grebol Maciek:
Oct 04 2006, 18:02:48 CEST Died at Level 49 by a thornback tortoise
MACKU, CO SIE STAO?
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.