zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Wojna i wydarzenia z serwera

Stron : 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Mebius
18-05-2006, 22:16
ja juz od półtora roku na tym samym bocie jade i nie wazne czy tibia suite czy tibia auto i tak twierdze ze lepszego bota od mojego nie ma!

moj bot nazywa sie mx510.

ja jade na a4 techu a i tak wymiatam :P

Kolton
18-05-2006, 23:06
@Melon
zgadzam sie z Tobą :P

@Mebi
Nie spodziewalem sie po tobie tego :P <tygrysku>

Smichael
18-05-2006, 23:34
wanted need to die -.-
j****** drazharma glupiego szczeniaka ktory wykorzystuje wiare do walki a pozniej ich eliminuje za lvle

Kolton
18-05-2006, 23:41
Glupi jest tez to kto daje sie wykorzystac :)

Smichael
18-05-2006, 23:44
asslickers are everywhere just take a look

Melon
18-05-2006, 23:47
Bazyl nie kozacz tak :p

Kolton
18-05-2006, 23:49
Nie kozacze :)

@ Raul de Azura

Wszystkiego naj ziomuś :*

Drazharm
19-05-2006, 01:23
Odwazne slowa-zobaczymy czy beda takie same w czynach przeciw Smiesznemu Drazowi:)

Aha i pozdro dla ciebie Draz-mam zamiar sie wybrac do ciebie z Hegiem na rl mam nadzieje ze sie nie boisz i otworzysz nam drzwi-bo slyszalem ze Benisario pocalowal klamke tak sie go bales;)

Franco De'Lago

moze Beni sam powie co robil u mnie, a nei wymyslasz historie wyssane z palca. czemu niby mialbym sie go bac? nie cen innych swoja miara ty lamusie

Cors Ent
19-05-2006, 02:12
Bac?
do cafe sie nie bał wejsc :P
a tam to przeciez jak w paszcze lwa jak bysmy sie uparli :P:P:P

photobucket
19-05-2006, 07:48
draz logujacy sie do tibi
http://i8.photobucket.com/albums/a49/Silveros/Tibia/TibiDog.jpg

Eldyn
19-05-2006, 08:07
Lyoth
May 19 2006, 06:52:54 CET Killed at Level 81 by Shanoz

Reszta niech wylazi lepiej z guildi, nie warto ginac za frajera Drazharma.

Raul de Azura
19-05-2006, 08:23
Citek will be next ;)

adaam
19-05-2006, 10:01
Comment:
ide za nimi bo oni ida za mna
wiesz co to jest? to lojalność..

Draz juz ja widze tą twoją lojalność.

ide za nim, bo lize mu dupe
wiesz co to jest? przydupastwo - raczej tak powinien wyglądac koment wiekszośći ludzi z "Łonted"

Horrigan
19-05-2006, 13:09
hi
drazharm
yes

Zwieshu
19-05-2006, 14:41
To zaczelo sie od nowa

Nieudany Hudra Hunt

Amenhotep May 19 2006, 13:22:06 CET Killed at Level 110 by Shanoz
and by Vorn Rochon

Gammbler May 19 2006, 13:20:43 CET Killed at Level 98 by Sandra Magnus

Arucard la'Flak May 19 2006, 13:26:40 CET Killed at Level 85 by a hydra <skubaniec fraga nie oddal kamikadze jakis>

Ise~
19-05-2006, 15:26
edit:
nvmd

Qual
19-05-2006, 15:49
Burushuk
May 19 2006, 13:43:31 CET Killed at Level 84 by Sandra Magnus

:D

Mebius
19-05-2006, 15:54
Burushuk

May 19 2006, 13:43:31 CETKilled at Level 84 by Sandra Magnus

Najwyzsza prawda
19-05-2006, 16:00
No to grupa sulechowska pokazala swoj honor wlasnie banda frajerow i tyle.
Maja wojne z Wanted ok ale po co tyle o honorze gadaja jak wystawiaja tylki tam gdzie wiatr zawiewa.Shanoz ,Sathan co wy biedne dzieci wiecie o honorze???Tyle o nim zawsze mowiciwe i wlasnie pokazaliscie swoje prawdziwe ja.Hahahahaaha waflowac sie z NG honorni niech mnie kule bija hahahahahahha.

Eldyn
19-05-2006, 16:03
ehhhh to dopiero poczatek ;)

@Najwyzsza prawda
nie wiesz co sie stalo to zamknij pysk zglos sie do mnie na tibi to ci wyjasnie

Ise~
19-05-2006, 16:06

:D

"Beloved brother to Notebus."

Przeca on gra na Antice ?oO

Też tam grałeś/rl friend, czy co ? Bo też kolesia znałem, dość dobrze. ;s

Swoją drogą, to widzę, ze Sandra zaczęła szaleć ... Albo się nauczyła jak się bawić swoimi zabawkami, albo gra nią ktoś inny (ja nikogo nie oskarżam o acc share~...). ;s

"The show must go on!"

Pozdrawiam ..

Horrigan
19-05-2006, 16:08
Maja wojne z Wanted ok ale po co tyle o honorze gadaja jak wystawiaja tylki tam gdzie wiatr zawiewa.Shanoz ,Sathan co wy biedne dzieci wiecie o honorze???Tyle o nim zawsze mowiciwe i wlasnie pokazaliscie swoje prawdziwe ja.Hahahahaaha waflowac sie z NG honorni niech mnie kule bija hahahahahahha.

Skonczyles? To spusc wode.
Akurat za Shanozem i Sathanem nigdy nie przepadalem, nie ukrywam tego - z powodu akcji jakie niegdys odwalali. Ale po tym jak mieli odwage przeciwstawic sie Drazharmowi zyskali wiele w moich oczach. Pozyjemy, zobaczymy.

Horrigan
19-05-2006, 16:10
"Beloved brother to Notebus."

Przeca on gra na Antice ?oO

Też tam grałeś/rl friend, czy co ? Bo też kolesia znałem, dość dobrze. ;s

Swoją drogą, to widzę, ze Sandra zaczęła szaleć ... Albo się nauczyła jak się bawić swoimi zabawkami, albo gra nią ktoś inny (ja nikogo nie oskarżam o acc share~...). ;s

"The show must go on!"

Pozdrawiam ..

Uwazaj misiu co mowisz, chyba widzisz ze czasy nastaly niebezpieczne dla takich forumowych paplaczy jak ty :D

Cors Ent
19-05-2006, 16:12
http://i11.photobucket.com/albums/a196/Corsik/War/a1.jpg
http://i11.photobucket.com/albums/a196/Corsik/War/a2.jpg
http://i11.photobucket.com/albums/a196/Corsik/War/a3.jpg
http://i11.photobucket.com/albums/a196/Corsik/War/UO0016.jpg

Qual
19-05-2006, 16:15

Wlasnie pokazali swoj honor i zostawili Draza, a nie tak jak reszta xD

Ise, to co, ze na Antice. Gral tez na Azurze, Isarze razem ze mna. Notebus to moj najlepsyz kolega z tibii znamy sie z 3 lata albo i wiecej.
W rl tez browarki saczylismy :)

Ise~
19-05-2006, 16:16
Uwazaj misiu co mowisz, chyba widzisz ze czasy nastaly niebezpieczne dla takich forumowych paplaczy jak ty :D

Ależ ja uważam na to co mówię. ; )

Nie zaprzeczysz przeca, iż Sandra jeszcze nie tak dawno w Venore 60 rycka z sd trafić nie mogła (owszem, jak wkońcu trafiła, to bolało ^^), a teraz ? Proszę bardzo, co 2-gi frag jest jej !

Pozatym, ja już na Isecrossie nie gram, knight jest nudny. ;s A name mojego chara pozostanie tajemnicą państwową (na Ise~ gra teraz mój kumpel z rl [przyszedł tu z Aldory i biedaczek nie wie nawet, że nie powinien zbyt daleko się zapuszczać]). ; )

A ja sam nie wiem już co o tej całej wojnie mam myśleć ...

Wszystko było O.K., tylko Draz~ zaczął odpierdzielać sam nie wie co (przykład-Radzikk) ... Zresztą, lata mi to, new charem jestem jak najbardziej neutral i takim chce pozostać.

Pozdrawiam ..

Qba =]
19-05-2006, 16:24
To była bardziej egzekucja niż akcja. Chociaż mało sprawna, jesli to prawda, ze Jameha był czerwoniutki będąc po stronie znacznie przewazającej liczebnie.

Szczerze... mam respekt dla Shanoza i reszty ekipy. Nie mówie, że ich lubie, po prostu podziwiam decyzje przeciwstawienia się Drazowi.
Nie zmienia to sytuacji, że wkrótce mogą się też podpisać na mojej liście dead`ów.
Ale ja tak jak i oni jestem lojalny wobec przyjaciół...

Da Neverending Story...

Ise~
19-05-2006, 16:56
']To była bardziej egzekucja niż akcja. Chociaż mało sprawna, jesli to prawda, ze Jameha był czerwoniutki będąc po stronie znacznie przewazającej liczebnie.

Szczerze... mam respekt dla Shanoza i reszty ekipy. Nie mówie, że ich lubie, po prostu podziwiam decyzje przeciwstawienia się Drazowi.
Nie zmienia to sytuacji, że wkrótce mogą się też podpisać na mojej liście dead`ów.
Ale ja tak jak i oni jestem lojalny wobec przyjaciół...

Da Neverending Story...

Respect _/

Mebius
19-05-2006, 17:04
Sandra wyrobila se pvp na otsach po zmudnych treningach z nia <1 czesc wojny>
a fraguje memberow wanted bo z sd cyka po duzo <2 czesc wojny>

;)

Najwyzsza prawda
19-05-2006, 17:04
Powtarzam to jeszcze raz z pelna odpowiedzialnoscia grupa sulechowska to banda frajerow bez honoru.
Ida tam gdzie im lizaki do tylka wsadzaja poklocili sie z wanted to niech walcza z wanted niech pokaza honor a nie ida do wroga jak psy.Co do dofu to tez jestescie banda frajerow tyle zescie sie napisali na naodgrazali a teraz co trzymacie z wrogiem wy konsekwnetni gracze hahahahha.I tak wszyscy zostaniecie rozwaleni jeden trap wiosny nie czyni.
Shanoz pyski to maja psy takie jak ty,jestes jak szczur bez jaj i honoru.
Skaczesz z listka na listek pokloce sie z tymi to tym pomoge chodziasz na nich psy wieszalem a co mi tam ci mnie nie zechca pojde do innych wiesz jak to sie nazywa?? odpowiem ci masz honor prostytutki a dof to twoj alfons.
Dof uwazajcie na swoje prostytutki bo to chwila nieuwagi i one znowu beda po drugiej stronie barykady.

Mrok
19-05-2006, 17:19
Up@ Najwyższa prawda

Jak czytam twoje posty to jakbym Leppera slyszał w telewizji.

notop
19-05-2006, 17:29
drazharm i honor ma sie tak jak tetro aure~ z kyry i niesharowanie konta

niepasuje,,zreszta sam sie keidys przekonalem na ile ceni ludzi

Raul de Azura
19-05-2006, 17:34
Sulechow _/

Kolton
19-05-2006, 17:46
@ Najwyzsza prawda

Idz poszczekaj Drazowi, Ty jestes jak Giertych lepper i k***a 2 kaczory razem czyli nic tylko sie powiesic i nie najezdzaj na Sulechowski team bo sie przejedziesz -.-''

Tak wogole to kim ty jestes ****u?

Eldyn
19-05-2006, 17:50
@Najwyzsza prawda
Zastanow sie co piszesz pajacu bo ja w dofie nie jestem,
z drazharmem bylem do konca, to on probowal nas wyjebac, ale my nie jestesmy tacy jak wy nastawiajcie dupy dalej haha.
Nikt nie bedzie nami pomiatal !!
Honor mamy bo sie mscimy za radzikka, wiec co ty mi tu gadasz hahahaha
i zeby nie bylo juz dawno na rl mowilem wszystkim, ze przyjdzie czas na wanted niech tylko wbijemy 120 lvle ale coz mamy 100 lvle i jakos sobie poradzimy.

A co do Drazharma jest to najwieksze scierwo jakie poznalem na tibi,
juz od dawna wiedzielismy, ze predzej czy pozniej sie przypierdoli do nas.
Kazdy kto jest po jego stronie albo co jemu ufa przekona sie o tym :)

Sent
19-05-2006, 18:02
draz obiecywal, traktowal swoich *frajerkow dobrze, a teraz ich wybija .. przypomina mi to pewnego pana o imieniu Adolf zyjacego kilkadziesiat lat temu -.-

*nie wczyscy w wanted sa frajerami, poprostu nie umia sie nawrocic i boja sie ..

Najwyzsza prawda
19-05-2006, 18:06
Ty Bazyli czy jak ci tam poszczekac to ty sobie mozesz.Jak to ludzie sie zmieniaja jeszcze 2 dni temu lizaliscie rowy ty w szczegolnosci calemu wanted a teraz tu bedziesz glupoty gadal.Caly czas Sulechow tylko burdel na serwie robil i w koncu dostal to na co zasluzyli wiec poszli jak psy z podkulonym ogonem do swoich wlasnych znienawidzonych wropgow tak przynajmniej twierdzili.No ale coz zamiast stawic czola Wanted postawic sprawe honorowo to wystawili tylki i sciagneli majtki przed NG wiec Bazylii skoncz mi tu glupoty wypisywac bo daremny jhestes synku jak masz cos madrego do napisania to pisz a nie bedziesz tu glupotami szczekal szczeniaczku.
Tak swoja droga czemu wszyscy pisza o jakis psach draza ja osobiscie mam Draza gleboko gdzies nie lubie go jako czlowieka i tego ze na gch tak cwaniaczy jakby lvl w tibii swiadczyl o inteligencij i wiedzy na real.Ale co mnie Draz obchodzi on nie jest calym Wanted mam w Wanted w chuj ludzi ktorych szanuje i lubie wiec bede sie bil z nimi po jednej stronie do samego konca mojego lub gildii.Ci co caly czas pisza "psy draza", lizusy itp...sa poprostu malymi zakompleksionymi frajerkami ktorzy wchodzili w tylek Drazowi a on ich pare razy skopal wiekszosc ludzi wlasnie z NG i tej nowej od shanoza gildii tacy sa.Wiec nie piszcie bzdur o jakis lizusach itp.. bo to glupie jest Draz to nie cale wanted,ale obojetnie jaki by nie byl to nie zmienia zdania tak jak prostytutki z Sulechowa albo z Dofu.Btw jakbym myslal tak jak wiekszosc z was to wszyscy wy jestescie wlazidupkami Hega.
Bazylii a tym niecenzuralnym slowem na koncu tywojego posta to sobie na tate wolaj---tylko tak zeby nie slyszal bo ci kare da ze 3 tygodnie zakaz ogladania telewizij jak nic bedzie i stracisz watek w Smerfach.

Cors Ent
19-05-2006, 18:11
draz obiecywal, traktowal swoich *frajerkow dobrze, a teraz ich wybija .. przypomina mi to pewnego pana o imieniu Adolf zyjacego kilkadziesiat lat temu -.-

*nie wczyscy w wanted sa frajerami, poprostu nie umia sie nawrocic i boja sie ..

wszyscy

kto jest głupszy?
Głupiec czy ten kto za głupcem podarza?

@up
jakis knebel albo warn dla najwyzszej prawdy by sie przydał - to chyba jest topic o wojnie - a on juz 3 posta w ciagu godziny o prostytucji pisze - cos nie teges jak na moje

Najwyzsza prawda
19-05-2006, 18:15
Ty Shanoz co ty za glupoty piszesz kto was prosil co chwila nie robcie pa nie bijcie za frajer niewinnych ludzi a wy dalej swoje.No ale skoro ma sie po 2 a w przypadku Radzikka 3 ownerow to nie zawsze da sie wszystkim powtorzyc.Robiliscie co chcieliscie w koncu przyszla kryska.Teraz wypinasz tylki do Dofu a tak zes ich nie nawidzil i tak na nich wbijal i co nagle jestescie przyjaciolmi gdzie tu postawa honorowa jestes jak prostytutka wypinasz tylek gdzie ci lepiej.Ale niewazne skonczysz i tak jak na kazdym innym serwie zes konczyl.
Jestes jak zmija ktora wije sie po bagnie i szuka jakies dziury zeby sie wslizgbnac i ugrysc jak trafi sie okazja.Jestes zwyklym zlodziejem menda i szuja ktora tak czy tak miala zostac zlikwidowana w Wanted byles zabawka ktora i tak miala zostac zlikwidowana wczesniej czy pozniej bo robila za duzo syfu.Byly czasem obiekcje zostawmy go moze sie zmieni no ale skoro pokazales swoje prawdziwe ja to nie dajesz zadnego wyboru.Btw ktory Shanoz pisal posta???

Sent
19-05-2006, 18:15
wszyscy

kto jest głupszy?
Głupiec czy ten kto za głupcem podarza?

w 50% masz racje, a w 50% nie ..
czy ty nie balbys sie tego frajera draza? mi by bylo zal jakiemus debilowi dac trzycyfrowa liczbe k, albo padac ..

Najwyzsza prawda
19-05-2006, 18:17
O Cors widze teraz nagle zakladacie jakis front obrony Sulechowa czy co bede sobie pisal co mi sie podoba i tyle jak nie pasi to won.

Sent
19-05-2006, 18:18
O Cors widze teraz nagle zakladacie jakis front obrony Sulechowa czy co bede sobie pisal co mi sie podoba i tyle jak nie pasi to won.

jak masz kogos obrazac, to podejdz do lustra i wal ile wlezie ..

Eldyn
19-05-2006, 18:26
@Najwyzsza prawda
Znajdz mi kogos na kim zrobilem pa watpie, ze znajdziesz wiecej niz 2 osoby bo na tylu osobach zrobilem pa po tym jak mnie ubil dof na 95 lvlu.
I ty mi nie gadaj tu o sharowaniu bo swiety nie jestes haha, frajerku nie wiem skad jestes ale nasz sulechow rozrucha twoje wanted.

Nosso Mc'Furry
19-05-2006, 18:35
Powiem wam jedno, moze to maly offtopic ale posluchajcie raz a porzadnie.

PO CO, PYTAM PO CO zwracacie uwage na jakiegos nooba Najwyzsza Prawde?
Czy nie lepiej go ignorowac? To jest jeden z tych Drazowych dupolizów ktory boi sie ujawnic. Nawet nie wie co pojecie Honor znaczy.

Prosze o ignorowanie, bo to bez sensu.

Hail _/

A co do Sulechowa, to maja honor, bo postawili sie temu DRAZOWI.
nie jak inni, polowa boi sie go i dlatego zostaje w wanted.

Hail Sulechów
Hail NG
Wygramy ta wojne _/

Gimlos
19-05-2006, 18:46
Maja wojne z Wanted ok ale po co tyle o honorze gadaja jak wystawiaja tylki tam gdzie wiatr zawiewa.Shanoz ,Sathan co wy biedne dzieci wiecie o honorze???Tyle o nim zawsze mowiciwe i wlasnie pokazaliscie swoje prawdziwe ja.Hahahahaaha waflowac sie z NG honorni niech mnie kule bija hahahahahahha. Srry, ty gdzies nie pisales ze byles kiedys w DoF? Zreszta pol obecnego Wanted bylo. Zostali wyrzuceni, wypieli sie na nas - oni tez nie maja wg. Ciebie honoru bo poszli od razu gesiego do Draza? Dziecko, daj se spokoj z tymi swoimi postami, za bardzo przejmujesz sie ta gra. W nagrode za swoje wszystkie wyzwiska w ostatnich wypowiedziach dostajesz darmowe wakacje od forum

Nosso Mc'Furry
19-05-2006, 19:03
Srry, ty gdzies nie pisales ze byles kiedys w DoF? Zreszta pol obecnego Wanted bylo. Zostali wyrzuceni, wypieli sie na nas - oni tez nie maja wg. Ciebie honoru bo poszli od razu gesiego do Draza? Dziecko, daj se spokoj z tymi swoimi postami, za bardzo przejmujesz sie ta gra. W nagrode za swoje wszystkie wyzwiska w ostatnich wypowiedziach dostajesz darmowe wakacje od forum

Jednego nooba mniej, teraz mozna w spokoju rozmawiac o wojnie i o tym co dzieje sie na Azurze.

Pozdrawiam!

shodek
19-05-2006, 19:13
Dziekuje Ci Gimli za to! Jednego nooba mniej, teraz mozna w spokoju rozmawiac o wojnie i o tym co dzieje sie na Azurze.

Pozdrawiam!

Frajerskie to "dziekuje ci gimli za to!" hauhauah Rafał uahauhauheuaheuahe

@wojna; dobrze ze team z sulechowa wkoncu sie postawil drazowi, moze wkoncu skonczy sie era drazoludków.

Karol
19-05-2006, 19:22
Nossek zostales zownowany przez uzytkownika Shodek mwahahahaha :D
@wojna
Whatever, Sulechow TEAM roxx, gratz dla wszystkich ownerow charow z sulechowa! Dogadaliscie sie moze ktory z was ma best pvp i bedzie na wojnie walczyl? :]

Nosso Mc'Furry
19-05-2006, 19:39
Nossek zostales zownowany przez uzytkownika Shodek mwahahahaha :D
@wojna
Whatever, Sulechow TEAM roxx, gratz dla wszystkich ownerow charow z sulechowa! Dogadaliscie sie moze ktory z was ma best pvp i bedzie na wojnie walczyl? :]
Gówno mnie obchodzi co pisze jakis noob, ktory nie gra na Azurze.
To tyczy sie innych takze Ciebie.

@Down
Czuj sie ignorowany

Karol
19-05-2006, 19:44
Oh :-( To trzeba grac na azurze zeby wydac swoja opinie na temat tego ze Shodek cie zownowal? :-( Oj Nossek Nossek.. wprowadasz nowe zasady? Ciekawe.. :-) Ah i upominam ze nie powinno sie uzywac wulgarnych slow na forum! (tyczy sie to jakze wulgarnego slowa: gówno!)
Chcialbym tez zauwazyc ze nazbyt czesto operujesz slowem noob. Prawdopodobnie nie znasz jego znaczenia dlatego przyblize ci je :)
Noob - słowo pochodzące od angielskiego "newbie" (żółtodziób), oznaczające osobe niedoświadczoną, początkującą. Ma raczej negatywna wymowę, chociaż jego nadużywanie zrównało je praktycznie z "newbie". Używane w takim znaczeniu między innymi na Battle.necie (podczas gry w Warcraft III).

Znaczenie uznawane od stosunkowo niedawna i w raczej innym "zestawie" gier (szczególnie przez młodszych graczy, nie znających prawdziwego pochodzenia):

Noob - jest to gracz natrętny, nudzący lub oszust, który kłamie, kradnie czy jakimkolwiek innym sposobem przeszkadza normalnym graczom. Nie jest tym samym co Newbie. Słowo to wzieło się ze słowa noobing (inaczej boring - nudzący, nudzić, nudny). Bardzo często używa się tego zwrotu w wielu grach sieciowych typu Tibia, Mu Online, czy też Counter Strike.

noob - Ktoś, kto nie umie grać, ale nie przyznaje się do tego, wręcz przeciwnie - uważa się za najlepszego, wszystko wiedzącego gracza, który zawsze ma rację. Noob to także osoba, która irytuje wszystkich i nie szanuje innych internautów, zabija ich potwory. Określenie często jest używane też w odniesieniu do zwykłych graczy, którzy pytają o rzeczy oczywiste.
wg Wikipedia.pl
@up
ty zawsze ignorujesz wszystki na okolo, zwlaszcza wtedy gdy maja racje :)

Sent
19-05-2006, 20:23
Zanasi mial hacka? zobaczcie jego liste dedow ..

Eldyn
19-05-2006, 20:24
@Karol
Zdajce ci sie ze duzo wiesz ale gowno wiesz wiec sie zamknij, nie chodzi mi oto co napisales up o noobie i newbie

Karol
19-05-2006, 20:34
Tak? czego nie wiem? wypowiedziaelm sie na temat newbie i noobow + sulechow team. Zaprzeczysz ze Shanoz sharuje? Bez przesady chwalic sie wszystkim na okolo ile to sie ma ownerow a potem zaprzeczac, ze sie nie sharuje to juz przegiecie lol... Jezeli ja nie gram na azurze, a wiem ze on sharuje to chyba cos nie tak, nie? A i chcialbym wiedziec skad wywnioskowales, ze "Zdajce ci sie ze duzo wiesz"? Z tych 2 zdan ktore napisalem o wojnie? Staaary, jak potrafisz oceniac ludzi po 2 zdaniach to idz na psychologie, bo swiatowej klasy psycholog z ciebie moze byc... -.- (to byl sarkazm, dla niekumatych)
@down
Eldyn nadal masz jakies watpliwosci? Ktorys z ownerow Sathana przepowiedzial na forum. Cytujac:"Sathan Bell nie da sie zrobic w *ja
Nie znami takie numery" Jasno z tego mozna wyczytac ze ma wiecej niz jednego ownera, zreszta, to tylko interpretacja powierzchowna, moge sie zalozyc ze ten co to pisal mial na mysli caly sulechow team ale nvm.. ;-) nie mowiac juz o "pszylosci" tfu znaczy sie przyszlosci...

Sathan
19-05-2006, 20:38
Sathan Bell nie da sie zrobic w *ja
Nie znami takie numery to bylo zbyt oczywiste ze stalo sie jak stalo. Drazh z dnia na dzien przestawal szanowac swoich memberów.

Jak ty to powiedzales -to draz"serverem benda zondzic 3 osoby" ;] (nawet najwiekszy kozak w 3 nie da rady wiec reszta members zastanwcie sie nad tym kto w pszylosci wpadnie po was :]

Eldyn
19-05-2006, 20:48
@Karol
chciales pokazac jaki jestes inteligenty? czy ja gdzies napsialem ze nie sharuje lol.
Gram z bratem i nie musze uzgadniac kto gra na wojnie, na kogo trafi ten gra ja jemu ufam on ufa mi.
A tobie sie zdaje, ze jestes wszystko wiedzacy i zablsyniesz na forum :P:D

Maxxonek
19-05-2006, 21:02
Keep it going Sulechów ;D Szkoda, że nie mogę pomóc :( Niestety mój evul palladyn byłby idealnym fragiem. Apropo. Słyszałem Drazik, że jeśli Sulechów ruszy Twoich kolegów to Ty ruszysz low leveli z Sulechowa? Nicki, które podałeś Radzikkowi już raczej nie grają często na Azurze, więc przykro mi. Może z raz się tam wbije, żebyś miał radość z fragowania 40 palka. Hail Sulechów _/

Karol
19-05-2006, 21:08
"A tobie sie zdaje, ze jestes wszystko wiedzacy i zablsyniesz na forum"
Zablysnac na forum nie mialem czym, bo to sa prawdy ogolnie znane, a jak sie okazalo - sam sie przyznales - akurat wszystko wiedzialem :> Ciekaw jestem czy cipsoft odwiedza forum fansite'ow.. ;-)

Maxxonek
19-05-2006, 21:14
Zastanawiam się tylko jak mu to udowodnią..Ktoś równie dobrze może podszywać się pod Shanoza na forum i mówić takie rzeczy. Myślisz, że taki dowód im wystarczy? Osobiście myślę, że nie. Chyba, że wpadną do Niego do domu i zobaczą jak bracia się zmieniają. Genialne.

Ivul
19-05-2006, 21:25

Pewnego dnia na statku venore:
21:28 Drazharm: hi
21:28 Drazharm: my name is adolf
21:29 Ivul: naprawde?

co do karolka:
czlowieku nie filozofuj tyle

Gammbler
19-05-2006, 21:47
Shanoz na temat szacunku moze sie nie wypowiadaj , zreszta sam wiesz o co biega.

Sent
19-05-2006, 22:55
Pewnego dnia na statku venore:
21:28 Drazharm: hi
21:28 Drazharm: my name is adolf
21:29 Ivul: naprawde?

nie rozumiem ..
on to powiedzial bo tak o sobie mysli czy czytal forum? ;>

Kolton
19-05-2006, 23:26
Pozdrawiam Boom Fight _/ btw. do tej Naj... Prawdy czy jak mu tam to nigdy nie lizalem dupy draza, bo od lizania dupy ma swoich memberow( napierwszym miejscu Austria/Niemcy, potem turki a na koncu Polacy xD) a co do pewnych ludzi z wanted mam szacunek ale ich nie rozumiem :/

Koniec.

Horrigan
20-05-2006, 00:17
Shanoz na temat szacunku moze sie nie wypowiadaj , zreszta sam wiesz o co biega.

Jeszcze sie spotkamy, odplace ci sie gamblerku cw.elku za wszystkich moich kumpli :D

Cors Ent
20-05-2006, 00:51
Gammbler mała rada na przyszłosc

pytałes mnie co mogłes zrobic jak po ciebie przyszedłem
otorz po tym updacie mozna ludzi przesówac nawet na schodach/ pochylniach w góre i w dół - wystarczyło odsunac mebiego na doł i biec przez tiquande ku wolnosci
troche owned- nie bylscie tam nawet praktycznie trapnieci a 10 min patrzeliscie w mnie smutnymi oczkami i czekaliscie az NG przyjdzie dopełnic dzieła - gz :cup:

tak blisko i tak daleko ;)
wiedza to tez broń B)

Horrigan
20-05-2006, 00:55
Gammbler mała rada na przyszłosc

pytałes mnie co mogłes zrobic jak po ciebie przyszedłem
otorz po tym updacie mozna ludzi przesówac nawet na schodach/ pochylniach w góre i w dół - wystarczyło odsunac mebiego na doł i biec przez tiquande ku wolnosci
troche owned- nie bylscie tam nawet praktycznie trapnieci a 10 min patrzeliscie w mnie smutnymi oczkami i czekaliscie az NG przyjdzie dopełnic dzieła - gz :cup:

tak blisko i tak daleko ;)
wiedza to tez broń B)

Echhh, Cors po co to mowiles...
Dzieciak zylby w nieswiadomosci, a tak moze nastepnym razem pomysli :D

Raul de Azura
20-05-2006, 02:13
Jak sie podobala moja impreska ??? :D

fea_umarth
20-05-2006, 04:22
Jak sie podobala moja impreska ??? :D

telewizor w calosci?
tapety na scianach?

Kolton
20-05-2006, 09:29
Jak Tam Damian imprezka sie udała :D Szkoda, że nie przyszedłem :/

Zwieshu
20-05-2006, 09:39
Ao Lea May 20 2006, 08:38:21 CET Killed at Level 35 by Michosos i Gimli Ent

Gz dla panow zalosna akcja w moim wykonaniu ^^ jak noobic to na maxa

35 lvldo kolekcji

Mebius
20-05-2006, 09:41
Ao Lea May 20 2006, 08:38:21 CET Killed at Level 35 by Michosos i Gimli Ent

Gz dla panow zalosna akcja w moim wykonaniu ^^ jak noobic to na maxa

35 lvldo kolekcji

5 bp uh i inne syfy do kolekcji ;) panie Ao Lea

Kolton
20-05-2006, 09:46
5 bp uh i inne syfy do kolekcji ;) panie Ao Lea
no i fajnie :P

Zwieshu
20-05-2006, 09:48
Zalezy od ktorej strony patzrec to dla kogo fajnie

edit

dobze ze podpisu nie zmienialem wczoraj dzis sie zgadza ^^

Kolton
20-05-2006, 09:51
Zalezy od ktorej strony patzrec to dla kogo fajnie

edit

dobze ze podpisu nie zmienialem wczoraj dzis sie zgadza ^^

Zwieshu zapamietaj co ci powiedzial Fokusmoc ;) i zrob tak :D

Zwieshu
20-05-2006, 09:53
zastanawialem sie nad tym wczoraj ale po tym co sie stalo juz chyba niema sensu ^^

A kufa akurat myslalem dam loga bo przed save wpadna wrocilem z lazienki wsiadam na kompa i skula widze, ja to dobra wrozka jestem chyba zaczne horoskop przez telefon opowiadac

Kolton
20-05-2006, 09:55
No w sumie hehe :D

Zwieshu
20-05-2006, 09:58
Ale przez ostatni tydzien to mam pecha najpierw hacki 2 drutow teraz owned w skylu jakbym afk stal

Chyba musze sie zastanowic nad zmiana tej gry na cos spokojniejszego np szachy albo bierki :)

Radzikk
20-05-2006, 10:10
Draz zachowales sie jak zwykly kretyn, ponisly cie emocje i wpadles z gronem swoich przydupasow, probowalem to zrozumiec ale ciebie sie nie da zrozumiec.

09:39 Drazharm: caly sulechow sie posypie
09:39 Drazharm: i to szybko
09:40 Drazharm: buhahahaha zejdz mi z oczu noobie jebany

10:20 Drazharm: i byscie mieli zaplacone za niego (vs.) 09:31 Drazharm: powiedzialem PLAC i nie chciales zaplacic

10:21 Drazharm: ja zawsze daje szanse na zaplacenie
10:21 Drazharm: zanim zabije
Comment: PA :D

10:24 Drazharm: ty zaluje jego deada
10:24 Drazharm: ch*owo sie stalo
10:29 Drazharm: zaluje ze padl
11:46 Drazharm: s*******aj

21:02 Urbexx: dobra dostaniesz za te blessy jak zkoncze expic
21:15 Drazharm: hahhhhaaa wy*******aj nic nie dostaniesz

09:38 Radzikk: ale sadze ze fragi sie posypia i to bardzo szybko
11:16 Urbexx: tylko nie wiem kto na tym lepiej wyjdzie

May 19 2006, 13:22:06 CET Killed at Level 110 by Shanoz
and by Vorn Rochon
May 19 2006, 13:20:43 CET Killed at Level 98 by Sandra Magnus
May 19 2006, 13:26:40 CET Killed at Level 85 by a hydra

No wiec tu widzisz kto na tym lepiej wychodzi. Przyjdzie czas na was.

Raul de Azura
20-05-2006, 10:14
telewizor w calosci?
tapety na scianach?

naszczescie tv caly, sciany tez hehe tylko zgonow za duzo :)

Anum
20-05-2006, 10:29
naszczescie tv caly, sciany tez hehe tylko zgonow za duzo :)
Ty się w ogóle nie przyznawaj, że ty miałeś bibe na chacie przymnie wiesz czemu. BTW. Melon zgon xD?

123
20-05-2006, 10:54
Nowa porcja fragów, mała ale zawsze coś

Arrcanum
May 20 2006, 08:50:49 CET Killed at Level 64 by Sathan Bell

Qazo
May 20 2006, 09:31:00 CET Killed at Level 88 by Sathan Bell
and by Shanoz

Zwieshu
20-05-2006, 10:57
oj widze ze zle sie dzieje, ale przynajmiej zabijacie tylko przeciwnikow a nie kogo popadnie

Eldyn
20-05-2006, 11:07
Qazo May 20 2006, 09:31:00 CET Killed at Level 88 by Sathan Bell
and by Shanoz

Arrcanum May 20 2006, 08:50:49 CET Killed at Level 64 by Sathan Bell

Moze jeste skonczony na azurze ale odejde z honorem :)
i duzo ludzi zapamieta ze bylem czlowiekiem ktrory nie dal saba pomiatac
pozdro all HAIL BOOMFIGHT

kani maly
20-05-2006, 12:26
Ekipa noobkow bierze się za azurae !!!!!!!!

Lesiu the evil (najwiekszy p**al azury !!)

May 19 2006, 15:04:31 CET Killed at Level 40 by Lord Sorcerer Raptor
and by Grzehu

Bober the evil

May 18 2006, 17:38:05 CET Killed at Level 15 by Lord Sorcerer Raptor
and by Grzehu

Jak największe lvl nie mogą to male muszą zrobic pożądek...
NOOBKI Z AZURY...z Poznania

Raul de Azura
20-05-2006, 12:38
http://s81.photobucket.com/albums/j233/sqqbyy/

fotki z urodzin :)))

Eldyn
20-05-2006, 12:57
@Raul de Azura
hahhaaha bylo zajebiscie ;)

Cors Ent
20-05-2006, 13:03
Ale głowy to macie chyba słabe ;)

i w miejscach do spania widze ze nie wybrzydzaliscie ;) ;)
poza jednym hufoxonem co padl na kanape z tego co widze :p

shanoz to spał na tym trawniku czy tylko " przerwe techniczna " miał :D

Mebius
20-05-2006, 13:13
have fun or die trying ^^

Eldyn
20-05-2006, 13:13
@Cors Ent
Przerwa techniczna troche za duzo wypilem :)

12:15 Drazharm: dajesz noobie
12:15 Drazharm: wyjdz z pz
12:15 Drazharm: zrob locka to pogadamy
12:15 Shanoz: zrobie locka jak bede mial okazje
12:15 Shanoz: nie jestem kamikaze
12:15 Drazharm: skonczysz jak onlly
12:15 Drazharm: -.
12:16 Shanoz: mozliwe
12:16 Shanoz: ale narazie to ja fraguje
12:16 Drazharm: lool
12:16 Shanoz: i stac mnie na to zeby odrobic straty
12:16 Drazharm: ahahah
12:16 Drazharm: co ty nazywasz fragiem

no wlasnie co my nazywamy fragami przeciez oni wszyscy sie nie licza :)

Franek ^^
20-05-2006, 14:18
May 19 2006, 13:22:06 CET Killed at Level 110 by Shanoz
and by Vorn Rochon
May 19 2006, 13:20:43 CET Killed at Level 98 by Sandra Magnus
May 19 2006, 13:26:40 CET Killed at Level 85 by a hydra

No wiec tu widzisz kto na tym lepiej wychodzi. Przyjdzie czas na was.
Radzikk nie zapominaj ze Arucard padl przez hydre wiec frag wasz sie nie liczy :)

Nosso Mc'Furry
20-05-2006, 14:41
Radzikk nie zapominaj ze Arucard padl przez hydre wiec frag wasz sie nie liczy :)

Rada:
Nie wiesz, nie gadaj.

Frag sie liczy, zostawilismy Arucarda w spokoju, bo Vorn krzyknal zebysmy go nie bili bo mial wyjsc z Wanted. Gdyby Vorn nie powiedzial tego juz by padl, nie mialby zadnych szans.
Arucard sam powiedzial ze frag sie liczy bo zabil sie od hydry, bo ma honor.
Dlatego frag jest liczony jako frag wojenny.

Oficjalna lista fragów na Azurze w wojnie pomiedzy Wanted a Norrlands Guls i Boom Fight znajduje sie na forum Azury.

http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=1221476

fea_umarth
20-05-2006, 15:35
na moj gust wylogowal sie na respie paru hydr i nie zdaryl otworzyc uhow

heh
mozliwe
btw moja klawiatura sie do niczego juz nie nadaje stad takie kwiatki:)

Siggurdius
20-05-2006, 15:45
na moj gust wylogal sie na respie paru hydr i nie zdaryl otworzyc uhow
wylogal=wylogowal?

Wątpie, padl chwile po Amenhotepie, mysle ze nie zalogowalby sie ponownie po tak krótkim czasie.

Qba =]
20-05-2006, 16:07
Rada:
Arucard sam powiedzial ze frag sie liczy bo zabil sie od hydry, bo ma honor.
Dlatego frag jest liczony jako frag wojenny.

Naturalnie, że ma honor. Gdyby nie padł przez hydrę, padłby przez ktoregos z was, nie ma co się oszukiwać.
Szkoda tylko, że Ci którzy jeszcze niedawno nawoływali do otwartej walki, teraz sami stosują partyzantkę.
Ale nie sposób sie liczy, tylko wynik...

Raul de Azura
20-05-2006, 17:14
szkoda, ze nie bylismy w stanie ;) lognac sie jak ten osiol bil Onlly`ego -,-. To bylby frag xD. Ale co sie odwlecze to nie uciecze xD . Watch yourself el Drazito cuz Sulechow is comming to take you off

Kozak15
20-05-2006, 23:19
Jednym slowem mozna powiedziec ze NG wraca do walki i niestety Wanted bedzie musialo opuscic serwer (watpie zeby NG pozwolilo zostac im na Azurze)
Moje zdanie jest takie ze NG wygra !!!! :):):)
Hail NG :P:P:P

Xozaj
20-05-2006, 23:36
Jednym slowem mozna powiedziec ze NG wraca do walki i niestety Wanted bedzie musialo opuscic serwer (watpie zeby NG pozwolilo zostac im na Azurze)
Moje zdanie jest takie ze NG wygra !!!! :):):)
Hail NG :P:P:P

"mało wiesz , bo w nogach śpisz"

Kozak15
20-05-2006, 23:59
"mało wiesz , bo w nogach śpisz"

oj zebys sie nieprzeliczyl :P:P:P

Xozaj
21-05-2006, 00:09
oj zebys sie nieprzeliczyl :P:P:P
ty też:baby:

Kozak15
21-05-2006, 00:30
ty też:baby:

zobaczymy kto bedzie gora i kto bedzie spoczki cyckal !!!
Wanred a kto inny :P buhahah

Kozak15
21-05-2006, 00:35
Czy wy nieumiecie pogodzic sie z tym ze Wielkie Wanted leglo i niestety bedzie musialo poniesc kleske ??
Nie ma na zadnym swiecie takiej gildi jak Wanted i dlatego na Azurze nie ma dla nich miejsca ,przykro nam ale bye...bye... azura :P:P:P

Kozak15
21-05-2006, 07:54
I sie stalo to ca co all czekalismy :)
Czyli wanted leglo i juz sie niepodniesie :)
Nareszcie NG wzielo sie za nabijanie fragow :)
Wiadomo ze w wojnie niechodzi o fragi ale jesli tak dalej pujdzie to wanted bedzie musialo a nawet sami sie poddadza :)
Narescie na serwerze azura bedzie pozadek :)
To sie nam all podoba :)
Pozdro dla calego NG i dzieki za pomoc:Shanoz,Satchan Bell,Melon,Radzikk...
i reszta ekipy ktora odeszla z wanted :)
Dzieki wam wielkie i trzymam kciuki za to abyscie pokonali (Poszukiwanych)przez cala polske a szczegulnie Drazharm.
Papa all i pozdro :P :)

tajemniczy111
21-05-2006, 10:08
Ty myslisz ze my sie juz poddalismy ? ehhe to chyba nie znasz wanted. To dopiero poczatek ;-)

Jak czytam to co piszecie o lojalnosci to mi sie srac chce -.-

Raul de Azura
21-05-2006, 10:24
Ty myslisz ze my sie juz poddalismy ? ehhe to chyba nie znasz wanted. To dopiero poczatek ;-)

Haha pokaz twarz a nie chowasz sie na jakims noobie.

mam nadzieje ze sie nie poddaliscie jeszcze :) narazie padaja nooby z Wanted, ale juz zbliza sie czas na old Slayerow.

Maxxonek
21-05-2006, 10:29
Let the bodies hit the floor o.O

Nosso Mc'Furry
21-05-2006, 10:46
Czy wy nieumiecie pogodzic sie z tym ze Wielkie Wanted leglo i niestety bedzie musialo poniesc kleske ??
Nie ma na zadnym swiecie takiej gildi jak Wanted i dlatego na Azurze nie ma dla nich miejsca ,przykro nam ale bye...bye... azura :P:P:P

Wanted nie legło, to było kilka bitew w których Wanted poległo.
Tak się składa że oni będą walczyć.

Ale spójrzmy na to z naszej strony.
Będą walczyć?
Będzie więcej fragów :D

A wiec początek powiadasz?
Tylko poczekaj na następną akcje NG, po niej ludzie z Wanted zaczną płacić.

Zwieshu
21-05-2006, 11:14
To prawda Shanoz i ekipa zalapalo troche fragow ale z czystej partyzantki wiec ci co padli nie mieli zbyt wielkich szans, ale jak narazie nikt z Wanted jeszcze sie nie zalamal po tym 1 dedzie, kazdemu moze sie czasem nie udac ale jak ta wojna bedzie tak wygladala ze akcje Shanoza beda prowadzone gdy tylko kilku ppl z Wanted jest online to moze to troche dloogo potrwac zanim dowiemy sie kto bedzie musial opuscic Azurke

pozdro

Ivul
21-05-2006, 11:35
10:37 Drazharm: sulechow burns

10:41 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Marihuans. He was killed by Master of suts.

May 21 2006, 10:40:15 CET Killed at Level 62 by Tegax and by Master of suts

nie mial najmniejszych szans, tylko posypal sie sznureczek sd i po wszystkim

tajemniczy111
21-05-2006, 11:48
Wanted nie legło, to było kilka bitew w których Wanted poległo.
Tak się składa że oni będą walczyć.

Ale spójrzmy na to z naszej strony.
Będą walczyć?
Będzie więcej fragów :D
A wiec początek powiadasz?
Tylko poczekaj na następną akcje NG, po niej ludzie z Wanted zaczną płacić.

OMG... Tylko wy sie wyplacacie my nie mamy takiej potrzeby.
Zobaczymy jak dlugo jeszcze udadza wam sie mass logi, jak widac duzo osob w wanted sa retired, ale nie dlugo wracaja do gry ;-)
Nosso mam nadzieje, ze zobacze Cie na nastepnej akcji, albo znow bedziesz mial lagi.
A ty Raul skoncz pierd**** z tym pokaz swoja twarz etc. Bede chcial to sie ujawnie, chociaz Ci bardziej sprytni juz dawno sie domysleli kto ja jestem.

Twoj Nocny Koszmar
21-05-2006, 12:39
Draz co Ty nazywasz fragiem ??

Moze to... :

You recognize Van Valero. He was killed by Drazharm.

You recognize Druid Master of Azura. He was killed by Drazharm.

You recognize Son Punisher. He was killed by Drazharm.

AnthraX_
21-05-2006, 12:59
Nie no ludzie to jest bez sensu. Kluca sie hlvle a lowlvle dostaja za was po dupie... No powiedzcie mi czy to normalnie wyglada jak jakis 140 lvl bije 50?? Bez jaj :baby: I tak jest po obu stronach... klucucie sie? OK! Wasza sprawa ale bijcie sie miedzy sobaX(

Twoj Nocny Koszmar
21-05-2006, 13:01
Drazowi nie idzie na wojnie i sie wyzywa poprostu na lowlvlach :]

Qba =]
21-05-2006, 13:46
O czym wy mowicie ?
Przez ostatni okres Wanted woziło się po serwie, opozycyjne gilidie się wypłacały albo siedziały w pz, a Wy po 3 dniach ich powrotu i dwóch partyzanckich akcjach mówicie, że to koniec Wanted, a Draz przegrał wojne.
Prawda jest taka, że kiedy piszę tego posta to oni expią, a nie Nord~, Boom~ i spółka...

Drazharm
21-05-2006, 14:26
Psy maja to do siebie, ze najwiecej szczekaja jak sa uwiazane albo zamkniete w klatce.

Wyjdzcie lamusy do open battle i zobaczymy kto zostanie zywy jak kurz opadnie.

Nosso Mc'Furry
21-05-2006, 14:38
Psy maja to do siebie, ze najwiecej szczekaja jak sa uwiazane albo zamkniete w klatce.

Masz racje psie.

OMG... Tylko wy sie wyplacacie my nie mamy takiej potrzeby.
Zobaczymy jak dlugo jeszcze udadza wam sie mass logi, jak widac duzo osob w wanted sa retired, ale nie dlugo wracaja do gry ;-)
Nosso mam nadzieje, ze zobacze Cie na nastepnej akcji, albo znow bedziesz mial lagi.
A ty Raul skoncz pierd**** z tym pokaz swoja twarz etc. Bede chcial to sie ujawnie, chociaz Ci bardziej sprytni juz dawno sie domysleli kto ja jestem.

Na tej wojnie jestem wiecej aktywny niz ty ;)

Mrok
21-05-2006, 14:42

Nie no ludzie skąd wy się bierzecie?.Ty tchórzu,jecze nie tak dawno to w Kazrordoonie z Kiksem to kawały o Drazharmie opowiadaliście.Byłeś wielkim zwolennikiem Szwedów a teraz?.No w Wanted byłeś nie tak dawno.Bo kiksu nie gra już tym charem to trzeba było głupa udać,że ty za Wanted:D :D Tak Twój wielki dowódca Kiksu nie gra,to trzeba komu innemu sie podlizać.
Mr.Sir Kiks.

HAIL LUBAN

Twoj Nocny Koszmar
21-05-2006, 14:53
09:31 Drazharm: powiedzialem PLAC i nie chciales zaplacic
10:21 Drazharm: ja zawsze daje szanse na zaplacenie
10:21 Drazharm: zanim zabije
Comment: PA :D.

mam nadzieje ze Tobie tez dadzą szanse na zapłacenie , Draz

Nosso Mc'Furry
21-05-2006, 15:02
mam nadzieje ze Tobie tez dadzą szanse na zapłacenie , Draz

Nie ma mowy :D

Mr Tegax
21-05-2006, 15:02
Ich verstehen nicht ! :'(

Hail _/

Anty Cors
21-05-2006, 15:25
Cors tak jak Cię szanowałem, tak teraz przestałem ;/ Jesteś dla mnie zwykłym frajerem :/ Mieszkamy w jednym mieście i osiedla koło siebie ! teraz Ty nie zapomnij mnie exivować ale na RL :) Czemu zabiłeś Xaven Enth ?? Z nudów ? Neutral był, a że zna kilka osób z Wanted to co? Zabij Hega on lubi Urbexxa... kur*a ale ty jesteś żałosny -.-"

Mr Tegax
21-05-2006, 15:35
Hmmm .... Cors to Cors . Z drugiej strony mu sie nie dziwie, kiedy on ostatnio wylazl z pz?J ak mu juz sie przydaży szansa to z niej korzysta i zabija 40-ste lvle.

Pozdro .

Nosso Mc'Furry
21-05-2006, 15:40
Hmmm .... Cors to Cors . Z drugiej strony mu sie nie dziwie, kiedy on ostatnio wylazl z pz?J ak mu juz sie przydaży szansa to z niej korzysta i zabija 40-ste lvle.

Pozdro .

Ty mam nadzieje ze juz ustales w kolejce do skasowania? :)

Anty Cors
21-05-2006, 15:40

Pozdro .

eh, odezwał się zabijaka 100lvl ^^ Tegax, oj Tegax, płacisz, wracasz :/ Co ty robisz wogóle? :/ nie przepadam za Tobą lecz szanuje za lojalność dla Abu~ Ale razem z Denkiem powinniście dojść do NG ^^ Denek jest z Poznania ! Więc powinien być dla nich loyal until the end -.^

fea_umarth
21-05-2006, 15:41

a co juz masz nowego bota?
najwecej hackow po updatach wiec jak tam sobie chcecie

Kolton
21-05-2006, 17:21
Ta Draz zabija lowlevele z Sulechowa i zbiera fragi ciekawe kiedy bana dostanie chuj go strzeli po 3 banie bedize spokoj.

Twoj Nocny Koszmar
21-05-2006, 17:33
haha śmiałbym sie jak by Draz dostał delta :s:evul:

Kolton
21-05-2006, 17:35
a ja bym sie obsrał po szyje :D

Raul de Azura
21-05-2006, 18:46

Tak chcesz open battle? A co nas to obchodzi co Ty chcesz? Zginiesz w taki sposob jaki my sobie wybierzemy.

Hail the Fangorn

Eldyn
21-05-2006, 19:03
draz powiedziales ze moje fragi to nie fragi
twoje to naprawde noobo mordo bicie :)
wiesz ze dla ciebie sie nie liczy gildia tylko twoj old team z wojny jak kampiles reszta to zywe tarcze

-Ludzie z sulechowa musza ginac zato ze sa z sulechowa dla mnie to jest smieszne pokazujesz im jaki drazharm jest cudowny ?

@wishu czy jak ty tam masz
osatnio jak zabijalem bylo ich 10+ tylko ze drago i abu bali sie mnie bic :) napewno napisza ze to nie prawda teraz beda kozaczyc bo draz dal im bota mam nadzieje ze was pochakuja dzieki temu wynalazkowi

a co do tej wojny to jak dla mnie moze byc przegrana liczy sie dobra zabawa
narazie daje sobie spokoj bo ujotow zabraknie na kozakow :)

a co do reszty wanted kiedys zrozumiecie jaki Aleksy jest spoko GOSC :)
Stary dof tez z nim kiedys trzymal :) i patrzcie jak sie odplaca a jesli jestescie z nim dla kasy to i tak nic nie dostaniecie :) no chyba ze wyblagacie tak jak !!!!

tibia zone
21-05-2006, 19:16
Czemu Melon odszedł z BF?

Drazharm
21-05-2006, 19:17
wiesz czemu nam sie nie ukladalo? bo ty i sathan nie robicie nic innego poza PA zeby sprzedac co wyje_biecie za rl kase byc miec na ziolo. dac wam expic do 120+ to byloby samobojstwo, 4 gosci na 2 charach, 8 pluc, sam pale nalogowo i wiem jakby to sie skonczylo z wami tu >.<
dobrze wam bylo u nas i w dupe wchodziliscie komu mogliscie byleby sobie zapewnic kolejny dzien jako wanted na PA. o ironio poszliscie do ludzi ktorzy was wczesniej ubili, jak zbity pies ktory wraca do pana gdy zglodnieje.

Eldyn
21-05-2006, 19:32
a to jednak sie mnie boisz :) nom zbili mnie jak psa :( ale mieli powod zrobilem locka na raulu :) nom szkoda ze nie wbilem 120 bo bym sobie latal caly czas po tibi i bys mi laske zrobil :) bo bys nie dogonil niesety teraz biegasz szybciej o 10 lvl i to jest ten minus
ja jeste sorcem i nie mam zdolnosci do samoobrony :( ale atack mam dobry i napewno bede na twojej liscie :) musisz mi zaufac hahahaha (ah te boty bardzo trudno bedzie :( ale moze sie nie wyuhasz :P

Drazharm
21-05-2006, 19:44
a to jednak sie mnie boisz :) nom zbili mnie jak psa :( ale mieli powod zrobilem locka na raulu :) nom szkoda ze nie wbilem 120 bo bym sobie latal caly czas po tibi i bys mi laske zrobil :) bo bys nie dogonil niesety teraz biegasz szybciej o 10 lvl i to jest ten minus
ja jeste sorcem i nie mam zdolnosci do samoobrony :( ale atack mam dobry i napewno bede na twojej liscie :) musisz mi zaufac hahahaha (ah te boty bardzo trudno bedzie :( ale moze sie nie wyuhasz :P

laske to ty mi mozesz zrobic gowniarzu bez skilli. :)

walnac ue z sathanem w tym samym momencie nawet malpa potrafi, zobaczymy co bedziesz robil jak bedziesz mial wiecej na glowie.

mana shield
+
14:37 Shanoz: %ta fluidmana
=
Shanoz pvp style

Qual
21-05-2006, 19:46
wiesz czemu nam sie nie ukladalo? bo ty i sathan nie robicie nic innego poza PA zeby sprzedac co wyje_biecie za rl kase byc miec na ziolo. dac wam expic do 120+ to byloby samobojstwo, 4 gosci na 2 charach, 8 pluc, sam pale nalogowo i wiem jakby to sie skonczylo z wami tu >.<
dobrze wam bylo u nas i w dupe wchodziliscie komu mogliscie byleby sobie zapewnic kolejny dzien jako wanted na PA. o ironio poszliscie do ludzi ktorzy was wczesniej ubili, jak zbity pies ktory wraca do pana gdy zglodnieje.

Draz bales sie bo miales konkurencje w pa hehe. Shanoz protektowal ludzi, nikt sie na niego nie skarzyl tak jak na ciebie w tibii, to nie on sciagal z ludzi cale sety jak ty.

P.S. I jak tam ten nowy bot? Az tak bardzo boisz sie bez niego walczyc?
Zreszta z botem czy bez i tak popadacie ;]

Eldyn
21-05-2006, 19:54
16:14 Drazharm : %ta hmm
16:14 Drazharm :bije dl zamykam gc
16:14 Shanoz :ok
16:16 Drazharm :ale fajnie moge expic jedna reka a druga pic browar palic fajke
16:16 Shanoz : palic fajke albo blanta :)

tego drazik nie pamietasz :) hahahahhah idioto jebany ja tez mam duzo na ciebie

Eldyn
21-05-2006, 19:55
double :P srry

Sent
21-05-2006, 19:58
co znaczy to cale "%ta ..", bot? ;P

Eldyn
21-05-2006, 20:02
a co do twojego skila to napewno masz najlepszego na azurze jesli potrzebujesz bota zeby nam dokopac :) duzo o tabie wiem pamietam jak sie cieszyles ze kazdy z wanted musi miec bota zeby sciagac dofa w czasie biegu wiec co ty mi pierdolisz o moim pvp lepiej pomysl o swoim :)
na otsie tez jak nie dawales sobie rady to mowiles ze nie umiesz juz grac 100 lvlem smieszne takie cos jest dla mnie panie HLVLU a co do gowniarza to moge sie zalozyc ze bym ci ryj rozjebal na real jak chcesz sprawdzic to zapraszam :) moge nawet podjechac 50% drogi i zrobimy walke

Piotrek~
21-05-2006, 20:36
nie ma to jak wyjsc z gildii i ujawniac wszystkie sekrety...
moze nie jestem z azury ale wydaje mi sie, ze szanse sa wyrownane i nie pozostaje nic, tylko czekac na powazniejsza bitwę. ;)

Twoj Nocny Koszmar
21-05-2006, 22:52
ja bym chciał zobaczyc filmik jak sie CAŁE Wanted i CAŁE NG+BF zbiera gdzies i nawalają :D

Kolton
21-05-2006, 23:15
Wojna na słowa :D

Mr Tegax
21-05-2006, 23:18
Ta ta ta ta ta ta ta sratatataatatatatata Shanoz sie zaś spalił i bajki opowiada ^^

Przezuc nalesniki na prawą strone lepiej :D

ray maselko
21-05-2006, 23:32
laske to ty mi mozesz zrobic gowniarzu bez skilli. :)

walnac ue z sathanem w tym samym momencie nawet malpa potrafi, zobaczymy co bedziesz robil jak bedziesz mial wiecej na glowie.

mana shield
+
14:37 Shanoz: %ta fluidmana
=
Shanoz pvp style

ty drazh ale zrozum padl bys od nich a wanted sie rozpada :P a i jeszcze jedno " mialem prota u shatana i bylem zniego zadowolony teraz tez wezne tylko sobie zrobie troche lepszy lvl. a jak mial bym miec u ciebie protekta to wolal bym nie miec go bo i tak bys nie pomogl. zachowujesz sie jak jak jakis guuru jak ciota, ze masz wysoki lvl to nie znaczy ze kurwa jestes jaki boss:baby:

Kolton
21-05-2006, 23:36
ty drazh ale zrozum padl bys od nich a wanted sie rozpada :P a i jeszcze jedno " mialem prota u shatana i bylem zniego zadowolony teraz tez wezne tylko sobie zrobie troche lepszy lvl. a jak mial bym miec u ciebie protekta to wolal bym nie miec go bo i tak bys nie pomogl. zachowujesz sie jak jak jakis guuru jak ciota, ze masz wysoki lvl to nie znaczy ze kobieta lekkich obyczajówa jestes jaki boss:baby:
nie wezniesz tylko wezmiesz jak juz :P

Eldyn
21-05-2006, 23:49
@Tegax
ty siedz cicho bo wysle po ciebie nooba z 30lvlem i padniesz jak na kyrze noobku

Mr Tegax
22-05-2006, 00:09
Nie mieszaj Kyry do Azury, Na kyrze mialem wciul lagi każdy to widzial na recu :D wiec nie sap ^^ :*

Eldyn
22-05-2006, 00:17
@up
A pisales ze spanikowales czegos tutaj nie rozumiem :(

Mr Tegax
22-05-2006, 00:20
pozdro600 ^^ Na lagu bys nie spanikował? jak biją Cie 4 Fe oraz dwóch Sorckow ?:D

Zwieshu
22-05-2006, 00:29
@wishu czy jak ty tam masz
osatnio jak zabijalem bylo ich 10+ tylko ze drago i abu bali sie mnie bic :) napewno napisza ze to nie prawda teraz beda kozaczyc bo draz dal im bota mam nadzieje ze was pochakuja dzieki temu wynalazkowi

@ZWIESHU

az taki trudny nick wedlog mnie to to nie jest ale jak chcesz dla ciebie moge zmienic na abc 3 pierwsze litery alfabetu chyba zapamietasz

Eldyn
22-05-2006, 00:32
@up
ja bym nie spanikowal bil cie 1 sorc z 1 fe bo drugi sorc sie zgubil
expiles bez many a fe idzie zabic w battle na sd
kliknal bys na mapie i bys uciekl bo on by cie nie dogonil :)
siedzisz na forum lognij sie na tibie i walcz a nie my sie nudzimy :(

Mr Tegax
22-05-2006, 00:39
Wielki kozak?:D Czemu jestes twardy o godzinie 23+ gdy jest nas zbyt mało zeby walczyc? Wyzwe cie na pojedynek i skopie Ci śledzia :D

Qual
22-05-2006, 00:46
Wielki kozak?:D Czemu jestes twardy o godzinie 23+ gdy jest nas zbyt mało zeby walczyc? Wyzwe cie na pojedynek i skopie Ci śledzia :D

Jest nas 6 i sie boicie heuaheau xD Czyzwy wasz bot cos slabo dzialal? :D

Mr Tegax
22-05-2006, 00:53
Jest nas 6 i sie boicie heuaheau xD Czyzwy wasz bot cos slabo dzialal? :D

Łi dont jus bot , łi promist ! Aj lof ju!

Raul de Azura
22-05-2006, 00:57
@up

Kogo ty z siebie robisz? smiejemy sie z Ciebie chlopie ;]

Shanoz jest madry po 23 a Ty o ktorej ? muehe

Tegax pamietam twoj post na forum "Draz przepraszam za moje wybryki, moge wrocic do wanted ? :((( prosze prosze proszeeeeeeeeeeeeeee" lala laczek z Ciebie ^^

Eldyn
22-05-2006, 00:58
@Qual
Najpierw te boty trzeba miec.

Qual
22-05-2006, 00:59
Ja Ciebie tez kocham :*

Ale prawdy nie da sie ukryc, ze uzywacie botow kazdy to wie i to jest zalosne z waszej strony.

Mr Tegax
22-05-2006, 00:59
@up

Kogo ty z sieie robisz? smiejemy sie z Ciebie chlopie

LOL. Wez stary skoncz pleść smuty! My sie smiejmy z was , bo jestescie mocni tylko na forum lub gdy jest 3 Wanted memberow online . Taka prawda,prawda boli wiec idz se zwal.

Raul de Azura
22-05-2006, 01:12
LOL. Wez stary skoncz pleść smuty! My sie smiejmy z was , bo jestescie mocni tylko na forum lub gdy jest 3 Wanted memberow online . Taka prawda,prawda boli wiec idz se zwal.

Ja se walic nie musze ;) mam od tego swoich ludz moj drogi :)
yeee jestem kozakiem ale nie frajerem ktory lata za drazem jak ostatni łoś, przepraszajac na forum naprawde dales dupy :) draz Cie przyjol po tym czy musiales mu laseczke trzasnac ?:>

Raul de Azura
22-05-2006, 01:14
Ja Ciebie tez kocham :*

Ale prawdy nie da sie ukryc, ze uzywacie botow kazdy to wie i to jest zalosne z waszej strony.

Mexiu jak ktos grac nie potrafi to botow musi uzywac:) wiec nie dziw sie chlopakom :P

Mr Tegax
22-05-2006, 07:59
Raul~

Z ciebie to jednak skonczony frajer, wygladasz jak rumun i nim zostaniesz.Laseczki to ty staremu przed snem strzelasz zeby cie nakarmil psie!

Kolton
22-05-2006, 08:10
Raul~

Z ciebie to jednak skonczony frajer, wygladasz jak rumun i nim zostaniesz.Laseczki to ty staremu przed snem strzelasz zeby cie nakarmil psie!
Oj przesadzasz czyzby cie wyprowadzili z rownowagi ? :)a Raul to nie rumun tylko czarnuch heheh Raulq:*
Btw. Jestem przekonany ze ty Tegax bys w życiu Shanoza nie wysolowal :D Shanoz jest kozak po 23 :D a ty wogole kozak nie jestes hahahaha Go to hell bijacz _/

Sathan
22-05-2006, 09:58
Miesiac i bendze po wszystkim ;]

Cors Ent
22-05-2006, 10:05

LoL jakie pierdy
a ty od kiedy jestes kozak? takie glupie gadanie " my mamy draza on was zownuje hahah jestesmy najlepsi " a czy ty cokolwiek wogle zrobiłes w tej wojnie? cokolwiek w bitwie dla wanted?
na tibia.com " draz plx inv me to wanted " a teraz caly zadowolony z siebie ze jest w gildi ktora " wygrywa "

co piszesz o tym kiedy my walczymy - podaj mi 1 miejsce losiu w którym ty walczyłes- zeby móc wyzyzywac innych najpierw trzeba miec z czym wyskoczyc.

jak Draz pisze komus ze ma lame pvp to ma do tego chociaz prawo - bo było nie było, jest jaki jest, ale połowa serwera dawniej lub mniej miała od niego wpis w liscie zgonów.

a ty "Tegax" to przepraszam kto jestes? generalnie tylko z tibia.com widze ze chyba jakis post char u dołu wanted listy - bo w bitwie to ja cie jeszcze nigdy nie widziałem

Radzikk
22-05-2006, 10:44

Caly czas o psach, co ty jakis hycel jestes? a moze ta twoja pizzeria jest gdzies kolo psiarni? Jezeli juz chcesz nas porownywac do psow, to uwierz za to co zrobiles bedziemy cie dymac jak zwykla suke xD

Eldyn
22-05-2006, 10:59
nie prawda ze wychodze jak was jest malo :)
i nie prawda ze tylko po 23 z rana tez latam
a ostatnio jak zabilem quza bylo was z 13+
tylko nikt po mnie i sathana nie przyszedl nic dziwnego ja tez bym sie bal 2x 100ms :D a co do waszej gry to zabaczymy jak draz pujdzie do pracy :)
wtedy to wam sie pokaze kim jestescie obsrance :)
jak by nie draz mina urbex to by bylo z wami tragicznie kundle ale ja kamikaze robic nie bede :)
no chyba ze naprawde sie zdenerwuje
a co do twojego pvp tegax to mysle ze solo z taba ta by bylo male osiagniecie hail kyra muahahahhahah masz takie pvp jak tetro na 80 lvlu czyli 30 bym cie zlozyl :)

Mr Tegax
22-05-2006, 14:17
LoL może i nic niezrobilem w wojnie narazie , ale to kwestia czasu.

Cozmetic Jonez- killed at lvl 111 by Tegax ?

Mr Tegax
22-05-2006, 14:17

Kolton
22-05-2006, 14:49
nie prawda ze wychodze jak was jest malo :)
i nie prawda ze tylko po 23 z rana tez latam
a ostatnio jak zabilem quza bylo was z 13+
tylko nikt po mnie i sathana nie przyszedl nic dziwnego ja tez bym sie bal 2x 100ms :D a co do waszej gry to zabaczymy jak draz pujdzie do pracy :)
wtedy to wam sie pokaze kim jestescie obsrance :)
jak by nie draz mina urbex to by bylo z wami tragicznie kundle ale ja kamikaze robic nie bede :)
no chyba ze naprawde sie zdenerwuje
a co do twojego pvp tegax to mysle ze solo z taba ta by bylo male osiagniecie hail kyra muahahahhahah masz takie pvp jak tetro na 80 lvlu czyli 30 bym cie zlozyl :)

Agree with You :]

Jacyna15
22-05-2006, 15:05
Czemu tutaj tak często obrażacie rodziców innych graczy? Oni Wam nic nie zrobili. Przestańcie wkońcu bo to jest żałosne.:baby:

Pozdrawiam:
Nicola

Kolton
22-05-2006, 15:11
No bo tegax nie mial po czym pojechac Raula to po starszym mu pojechal idiota niedouczony :D

Twoj Nocny Koszmar
22-05-2006, 15:32
z tego co widze ze lizesz niezle dupsko drazowi :p

Mrok
22-05-2006, 15:33
Czemu tutaj tak często obrażacie rodziców innych graczy? Oni Wam nic nie zrobili. Przestańcie wkońcu bo to jest żałosne.:baby:

Pozdrawiam:
Nicola
Oo wychyliła sie gwiazda Azury.Otóż mam dla ciebie wiadomosc.Masz oode mnie Hunta i gówno mnie obchodzi czy Steel Enclave,będzie mnie ścigało czy nie.Trzebabyło nie robić pikniku na Fibuli i pekować.50ek nie ciężko dopaść.

Karol
22-05-2006, 15:35
Ty Tegax kiedy ty zabiles tego Cozmetica? Bo on Last login: Apr 18 2006, 01:52:45 CET i nawet nie ma wpisu o jego smierci... rotfl, czyzby wtedy kiedy dof nie walczyl? I moge isc o zaklad, ze nie zabiles go solo tylko lecialo wokol ciebie z 20 osob :>

Kolton
22-05-2006, 15:43
Ciekaw jestem kiedy Draz go wydyma jak robil to z innymi :d

Cors Ent
22-05-2006, 15:45

LOL
ty to fragiem nazywasz? czy cozmetic gra jeszcze w tibia?
zebys chociaz miał fraga jak nim Jackson grał - ale gosc co grał wtedy cozmetikiem to immortal thunderfist - noob co o tibi prawie nic nie wie.

do tego ale to była walka - w 5 zabilscie goscia co sie uhac nie umie i miał free account - congratz

ja mówie o bitwach łosiu - pokaz cos w bitwach a nie jak połowa gildi na 1 nooba poszliscie ze gdzies tam z tłumu sd strzeliłes

ray maselko
22-05-2006, 15:52

Pozdrawiam:
Nicola

ty nie badz taka madra. bo zachowujesz sie jak noob. pk uzadzasz se na 20 lvl ehehe ale i tak slyszlaem ze ci uciekl ale wstyd ehehehe :baby:

Raul de Azura
22-05-2006, 16:28
Tegax- Kolejny chlopak o niskim poziomie inteligencji, brak Ci slow to na rodzinie wjezdzasz ? eh szkoda mi Ciebie :) Nawet nie potrafisz sie przyznac ze lizesz dupe drazowi :)

P.S od koloru mojej skury sie odp*** :) nie moja wina ze tak sloneczko przyciagam ;DD

shodek
22-05-2006, 16:48
Caly czas o psach, co ty jakis hycel jestes? a moze ta twoja pizzeria jest gdzies kolo psiarni? Jezeli juz chcesz nas porownywac do psow, to uwierz za to co zrobiles bedziemy cie dymac jak zwykla suke xD

ahahaha own3d

Mr Tegax
22-05-2006, 16:53
Ale Wy jestescie żałosni. Jakbym komukolwiek lizał dupe to bym nie zabijał ludzi ktorych mi nie wolno było bic, prawda? Nie znacie mnie wiec zamknijcie jadaczki i nie wypowiadajcie sie na mój temat bo spływa to po mnie jak pot po karpiu.

yO :baby:

Ps. Cors mowisz ze mnie nie widziales na battle , jak masz mnie widziec skoro gram tu zbyt krótko? , po drugie chyba mnie nigdy nie zobaczysz bo z tego co widze to Wy grzejecie PZ.

Nosso Mc'Furry
22-05-2006, 17:40
Ale Wy jestescie żałosni. Jakbym komukolwiek lizał dupe to bym nie zabijał ludzi ktorych mi nie wolno było bic, prawda?

Powiedzmy, że liżesz dupe na swój sposób, a to nie lada wyczyn!B)

Kozak15
22-05-2006, 19:25
Tegax jesli jestes taki madry zeby jechac po rodzicach to wez sie przejedz do Poznania to porozmawiamy inaczej ty szczurku z bajki o golym hu** :P:P

Jeszcze raz to bedziesz mogl sie popisac w tym jak potrafisz na rl jechac komuc,bic sie,targac laski moze tez potrafisz ale to juz nie mi .Pomysl co piszesz... :):):) Pozdro dla all Poznania (z wyjatkiem Abu'Loppez)....

:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):) :):):):):):):):):):):):):):):)

Twoj Nocny Koszmar
22-05-2006, 20:35
Tegax lizesz duspko ze az szok i sie boisz przyznac :S

i zostawcie Jacynke :p

Drazharm
22-05-2006, 21:07
jak narazie duzo bicia piany i 0 dzialan poza jednym masslogiem ze strony noob fight i ng

Fiszbin
22-05-2006, 21:30
@Drazharm

Ty masz jakaś obsesję na punkcie psów? W swoich postach przedstawiasz psy jako obraz najgorszego zła, natomiast na zdjęciach na photobucket.com dumnie eksponujesz swoje zapchlone kundle... KPINA

ps Bardzo dziękuje za pizze która zamówiłem u ciebie, jej zapach był niezbyt kuszący więc nie odważyłem się jej spróbować, ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. Zakopałem ją w ogrodzie w efekcie czego pozbyłem się chwastów, szkoda mi trawy, jabłoni i gruszy bo też zginęły, ale cóż nie można mieć wszystkiego.

Pozdrawiam SłiT i nAJz :* fiszBIneCzeQ hi hi hi

Nosso Mc'Furry
22-05-2006, 21:31
Ehh Draz nie rob z siebie blazna i do reszty twoim przydupaskow to sie tyczy.

Myslicie ze wygrywacie bo jestescie lepsi? ahUHAUHUAHuhAUHah

Obecnie jest tak ze jest u was ludzi 105ciu
a u nas 38, a obecny wynik fragów jest 15 Wanted&nooby
14 NG&BF

Wiec jakby byly wyrownane sklady to byscie dostawali az by sie kurzylo

20:46 Grimm: come here.
20:46 Cryktoon Druid: 20:42 Grimm: And now you have to give it for free to be unhunted.
20:46 Grimm: lol i got this uhs.
20:46 Cryktoon Druid: aff
20:46 Grimm: like i said for 2,7k.
20:46 Cryktoon Druid: -.-
20:46 Grimm: If you don't wanna you goonna die.
20:46 Cryktoon Druid: alal got them -.-
20:46 Cryktoon Druid: hunt him
20:46 Grimm: Lol
20:46 Alal Etus: lol
20:46 Grimm: I hunt you.
20:46 Grimm: Ha.
20:47 Cryktoon Druid: Ha. Ha.
20:47 Cryktoon Druid: Have Fun.
20:47 Cryktoon Druid: ..
20:47 You see Grimm (Level 103). He is a royal paladin. He is Believer of the Wanted (Strzelba Kon).

Wasze buractwo nie zna granic

Piotrek~
22-05-2006, 21:37
liczy się jakość a nie ilość...
nie mozecie wygrac to szukacie corazto nowszych powodów, dlaczego...
złej baletnicy nawet rąbek u spódnicy.

Koronowany rycek
22-05-2006, 21:50
TOpiC@
Tak was czytam i czytam... I choc nie wiem co i jak na Azurze, jestem pewien ze jakies 30% Wantedu (Czy jak to sie pisze, dont keal me). To sa asslickery Dra~.Wrzawy tutaj nie robia Leaderzy ale asslickery, ktorzy jak wiem i sadze (bo nie tylko na calmerze grałem) wiem cos o battle...
Ci, ktorzy sa w Wantedzie czy jak na was Wabia (cop. by Dram~ on lubi psy.) sa Elo pro skate młodziezowo.. Sytuacja pewnie wygloda tak ze mega super y0 50-80 lvle w Wanted sa za prawem (czyt. zaden h*j im nie skoczy) biega w ta i tamta i bije kazdego kogo popadnie.
Tak jak za czasów phy " masz skulla, to ty zabiles rl kumpla 2 min left " you are dead"

Narazie tutaj widze tylko wielkie wypowiedzi asslickerow Wanted's.

Niech wygra rebelia ;).

OFFtopic@
Mówia, ze w jakosci siła- to wazne ale głównie to przytłacza ilość a nie jakosc;)

Gl hf all niech wygra "lepszy"

AnthraX_
22-05-2006, 22:19
TOpiC@
Tak was czytam i czytam... I choc nie wiem co i jak na Azurze, jestem pewien ze jakies 30% Wantedu (Czy jak to sie pisze, dont keal me). To sa asslickery Dra~.Wrzawy tutaj nie robia Leaderzy ale asslickery, ktorzy jak wiem i sadze (bo nie tylko na calmerze grałem) wiem cos o battle...
Ci, ktorzy sa w Wantedzie czy jak na was Wabia (cop. by Dram~ on lubi psy.) sa Elo pro skate młodziezowo.. Sytuacja pewnie wygloda tak ze mega super y0 50-80 lvle w Wanted sa za prawem (czyt. zaden h*j im nie skoczy) biega w ta i tamta i bije kazdego kogo popadnie.
Tak jak za czasów phy " masz skulla, to ty zabiles rl kumpla 2 min left " you are dead"

Narazie tutaj widze tylko wielkie wypowiedzi asslickerow Wanted's.

Niech wygra rebelia ;).

OFFtopic@
Mówia, ze w jakosci siła- to wazne ale głównie to przytłacza ilość a nie jakosc;)

Gl hf all niech wygra "lepszy"

Koles wejdz na www.tibia.com i zobacz sobie jak wyglada Wanted... Gdyby to byly same 50-80 lvl to nikt by nie zdazyl nawet pomyslec o zalozeniu takiego tematu bo zaraz by im ktos do dup nakopal... Nie wiesz o czym mowisz...:baby:

Mrok
22-05-2006, 23:46
Zmieniając wojne. Czy na azurze powstała 2 wojna?No Remorse vs Dark Fraternity?.Jeśli tak to życzyłbym marshalom miłego odejścia z serwera,także Clerick of Equlibrium (niektorzy jego koledzy mówia na niego Clerick of wazelina).Ale to taka mała ciekawostka:P
papa

Eldyn
22-05-2006, 23:59
Tegax

Inhabitant of Azura
Profession: Master Sorcerer
Level: 81

Sentinel of the Wanted

Drazharm can you msg me on game? I wanna pay for my crimes.
07.05.2006 01:59:05
Edited by Tegax
on 07.05.2006 02:46:21 Quote

Drazharm

Inhabitant of Azura
Profession: Royal Paladin
Level: 160

Slayer of the Wanted (Nazgul)

From now on you are hunted by me untill you pay for murderer of Helixiz Archimende.
06.05.2006 13:33:38 Quote

Jeszcze placili adi gotti last varior itd

Drazharm
23-05-2006, 00:04
Przed chwila lider Nordlands Guld - Xajaki, oraz Xaviour zaplacili za wolnosc. B)

Sathan
23-05-2006, 00:21
@Up
Wolnosc Pfff. Nigdy nie bylem wolny.
Jak lubisz psy to zobaczysz wsciekle psy.
:berserk:
Ps. Ciekawie kiedy was pohackuja za 1$ boty !

Mr Tegax
23-05-2006, 01:09
Te kozaczki ja wpadne do Poznania i opierdo** ci mordke zasrancu ^^ . Banda dzieciakow w*******ajacych koks i jakies tam gowna, a Shanoz ty skoncz wydrapywac brudy z przeszłosci ćpunie jeden .CYA

Zaplacilem ,poszlem na kope i odrobilem to w 10 minut w stylu SHANOZA :D tzn wiecie mw i "PAY BOH OR DIE"

Fiszbin
23-05-2006, 02:30
@up
Zasrany psychol. Masz 6 lat i jesteś po szkole specjalnej czy jak? Bo na zbyt bystrego nie wygladasz("poszłem" joł floł hip hop).

Banda dzieciakow

Wyzywasz ich od dzieciaków

Te kozaczki ja wpadne do Poznania i opierdo** ci mordke zasrancu ^^

Zachowujesz się jak 6 latek

Gz!

Kolton
23-05-2006, 07:52
Poszłem k**wa? 8o Inteligent się znalazł :)

AnthraX_
23-05-2006, 09:19
Te kozaczki ja wpadne do Poznania i opierdo** ci mordke zasrancu ^^ . Banda dzieciakow w*******ajacych koks i jakies tam gowna, a Shanoz ty skoncz wydrapywac brudy z przeszłosci ćpunie jeden .CYA

Zaplacilem ,poszlem na kope i odrobilem to w 10 minut w stylu SHANOZA :D tzn wiecie mw i "PAY BOH OR DIE"

Jak juz tak bedziesz jezdzil po kraju, wpadal i opier_dalal to zajedz tez do Olsztyna! Pare osob napewno sie ucieszy jak sie dowie ze bedziesz chcial im oper do lic 8o 8o

Tegax

Inhabitant of Azura
Profession: Master Sorcerer
Level: 81

Sentinel of the Wanted

Drazharm can you msg me on game? I wanna pay for my crimes.
07.05.2006 01:59:05
Edited by Tegax
on 07.05.2006 02:46:21 Quote

Brak slow;(

Drazharm
23-05-2006, 12:57
Asari zaplacil za wolnosc.

Kolton
23-05-2006, 14:12
Ciekawe Aleks kiedy ubijesz tych co teraz płacą B)

Kozak15
23-05-2006, 15:32
-.- Xajaki ? Kan ? nie wierze :/ Może to jakaś taktyka? -.- KURWA Kan co ty zrobiłeś, po Tobie się tego nie spodziewałem... A może piciu wraca? ale Piciu też by nie zapłacił...

Twoj Nocny Koszmar
23-05-2006, 15:39

tzn jestes Pie***lonym PA i tyle ... niezdziw sie jak padniesz pod depo kiedys...

Twoj Nocny Koszmar
23-05-2006, 15:41

... ciekawe czy ty był bys mocny jak by Cie wkoncu dorwali... a co jak by Ci sie bot zacioł ??

Eldyn
23-05-2006, 17:17
30 day XP history of Drazharm (*), paladin from Azura:

Date XP Change Rank Level Experience
23 Apr 2006 +479 3 151 55,685,960
24 Apr 2006 +578,871 3 152 56,264,831
25 Apr 2006 0 3 152 56,264,831
26 Apr 2006 +541,755 3 152 56,806,586
27 Apr 2006 +7,859 3 152 56,814,445
28 Apr 2006 +426,535 3 152 57,240,980
29 Apr 2006 +154,233 3 153 57,395,213
30 Apr 2006 +168,645 3 153 57,563,858
01 May 2006 +723,581 3 153 58,287,439
02 May 2006 +729,355 3 154 59,016,794
03 May 2006 0 3 154 59,016,794
04 May 2006 +1,474,781 3 155 60,491,575
05 May 2006 0 3 155 60,491,575
06 May 2006 +876,251 3 156 61,367,826
07 May 2006 +446,447 3 156 61,814,273
08 May 2006 +393,543 3 157 62,207,816
09 May 2006 +475,970 3 157 62,683,786
10 May 2006 +348,889 3 157 63,032,675
11 May 2006 +623,233 3 158 63,655,908
12 May 2006 -753,960 3 157 62,901,948
13 May 2006 +678,762 3 158 63,580,710
14 May 2006 +424,580 3 158 64,005,290
15 May 2006 +531,477 3 159 64,536,767
16 May 2006 +464,444 3 159 65,001,211
17 May 2006 +216,737 3 159 65,217,948
18 May 2006 +533,883 3 160 65,751,831
19 May 2006 +1,316 3 160 65,753,147
20 May 2006 +446 3 160 65,753,593
21 May 2006 +343 3 160 65,753,936
22 May 2006 +38,794 3 160 65,792,730
Total +10,107,249
Co sie stalo ?

123
23-05-2006, 17:21
Właśnie to samo zauważyłem wiekszość osób z Wanted przestało expic od paru dni. Ciekawe co oni robia jak tyle są online ;D

Igragorn
23-05-2006, 17:51
Myslelismy ze bedziecie chcieli sie bic a tu lipa... wiec trzeba wracac do expienia.B)

Eldyn
23-05-2006, 18:04
@Igragorn
Nie boj sie 3 dni bylem u rodziny i gralem tylko na laptopie, na ktorym ciezko dojsc z 1 konca dp do 2

Kozak15
23-05-2006, 18:22
tzn jestes Pie***lonym PA i tyle ... niezdziw sie jak padniesz pod depo kiedys...

Jezyka polska byc piekna w stylu Tegaxa (poszlem,buhhaha)poszedlem sie pisze ty debilku :)
Chyba ze nieskonczyles podstawowki to juz inna historia a tibia poryla ci juz leb.jesli uwazaz ze ja jestem dzieciakiem to przyjedz do poznania ty ****ku :)

Pozdro dla all Poznania z wyjatkiem Abu :(

:):):):):):):)

ray maselko
23-05-2006, 20:12
i zostawcie Jacynke :p

Jacyne ? hhehe a co ty jej tak bronisz:evul:

Igragorn
23-05-2006, 20:33
@Igragorn
Nie boj sie 3 dni bylem u rodziny i gralem tylko na laptopie, na ktorym ciezko dojsc z 1 konca dp do 2

Oprocz ciebie mialem namysli dof i reszte...

master_lesiu
23-05-2006, 21:49
Ogarnijcie sie i przestancie sie wyzywac,to tylko gra!pokazcie co sadzicie o 2 osobie w tibi a nie na forum.:p

Jacyna15
23-05-2006, 22:10
Oo wychyliła sie gwiazda Azury.Otóż mam dla ciebie wiadomosc.Masz oode mnie Hunta i gówno mnie obchodzi czy Steel Enclave,będzie mnie ścigało czy nie.Trzebabyło nie robić pikniku na Fibuli i pekować.50ek nie ciężko dopaść.
Hmm ja pekowałam na fibuli? To chyba jakaś pomyłka. Nikogo nieatatkowałam i nie mam zamiaru sobie robić pz locka.

Pozdrawiam
Nicola

Mr Tegax
23-05-2006, 22:12
Hahahaha banda łupa. Pisze szybko na klawiaturze wiec nie zwracam uwagi na poprawnosc gramatyczna moich wypowiedzi. Ogarnijcie sie na rl all i potem sie wymądrzajcie, btw podstawówke skonczylem kilka lat temu a teraz mi sie dobrze powodzi w szkole sredniej "krótka nota biograficzna dla moich fanow krytykujacych moją ortagrafie "

Na marginesie to mi was żal :D

@Odnośnie wojny

Pierniczki płaca placa i bedą placily, nie jeden z was sie wymądrzal tu na tym forum poczym wysypal kase dla Wanted by być wolnym. Zdrajcy,frajerzy i wogóle :D

ray maselko
23-05-2006, 22:30
ehehehehehehehehehhe

ray maselko
23-05-2006, 22:37
Powtarzam jeszcze raz że nikogo nie zaatakowałam na fibuli.
Jak ktoś przychodził to po prostu wyganiałam. A jak nie chciał wyjść to nie ja go biłąm tylko kolega który tam expil. Nikogo nie zabiliśmy.=, a ja ani przez chwile nie miałam skulla ;)

hehe ty nie masz takiego lvl by robic to co sobie chcesz!!! a zaloze sie ze napisalas do twego zeby lal tego zioma!!! a ty mialas blokowac z tego co mi wiadomo. i nie zatrzymalas 20 lvl hehe ale noob 2 osoby nie ubily 20 palladyna i w tym < jacyna 51 elite knight> hehehe ale wstyd. takich noobow trzeba tempic hehe

Jacyna15
23-05-2006, 22:43
hehe ty nie masz takiego lvl by robic to co sobie chcesz!!! a zaloze sie ze napisalas do twego zeby lal tego zioma!!! a ty mialas blokowac z tego co mi wiadomo. i nie zatrzymalas 20 lvl hehe ale noob 2 osoby nie ubily 20 palladyna i w tym < jacyna 51 elite knight> hehehe ale wstyd. takich noobow trzeba tempic hehe

Heh widze ze ostro sie przyczepiłeś. Nie martw sie gdybym chciała to bym zablokowałą te drzwi tak żeby nie wyszedł. I ja nikogo nie atakowałam. Wszyscy wychodzili wolno. Więc chłopie o co tutaj tyle krzyku?? Zginął ktoś? Ja też nie raz jak nie chciałam wyjść z expowiska obrywałam i co mam leciec teraz i skarżyć bo ktoś mnie bił? I jeszcze raz mówie że nie zaatakowałam nikogo. Więc czego chcecie ode mnie??

Pozdrawiam
Nicola

ray maselko
23-05-2006, 22:47
Heh widze ze ostro sie przyczepiłeś. Nie martw sie gdybym chciała to bym zablokowałą te drzwi tak żeby nie wyszedł. I ja nikogo nie atakowałam. Wszyscy wychodzili wolno. Więc chłopie o co tutaj tlyle krzyku?? Zginął ktoś? Ja też nie raz jak nie chciałam wyjść z expowiska obrywałam i co mam leciec teraz i skarżyć bo ktoś mnie bił? I jeszcze raz mówie że nie zaataskowałam nikogo. Więc czego chcecie ode mnie??

Zebys wiecej nie robila tak temu gosciowi
i powiedz twojemu kumplowi zeby nie byl taki cwany bo ja sie dowiem kogo lalas bo to kumpel mojego brata i on padnie jak go nie przeprosi lub pogadam z nim i zobaczymy co on powie. bo gdyby nie ty to nie byl by taki cwaniaczek :baby: a do ciebie nic nie mam a jesli ktos zginie przez takie cos to pogadamy :P

Jacyna15
23-05-2006, 22:49
Zebys wiecej nie robila tak temu gosciowi
i powiedz twojemu kumplowi zeby nie byl taki cwany bo ja sie dowiem kogo lalas bo to kumpel mojego brata i on padnie jak go nie przeprosi lub pogadam z nim i zobaczymy co on powie. bo gdyby nie ty to nie byl by taki cwaniaczek :baby: a do ciebie nic nie mam a jesli ktos zginie przez takie cos to pogadamy :P

Ok nie ma sprawy. Ale powiedz Twojemu koledze żeby nie był taki cfaniak i jak sie go prosi żeby wyszedł to niech wyjdzie.

Pozdrawiam
Nicola

tajemniczy111
23-05-2006, 22:51
Nowa porcja fragow:
BY NG :
Tegax May 23 2006, 21:46:10 CET Killed at Level 82 by Sandra Magnus

By WAnted
Tete Nemeth May 23 2006, 21:47:58 CET Killed at Level 99 by Drazharm and by Urbexx
Onlly May 23 2006, 21:48:35 CET Killed at Level 97 by Urbexx and by Dragoholikus
Vorn rochon May 23 2006, 21:49:07 CET Killed at Level 104 by Drazharm and by Exmind
Pollbull May 23 2006, 21:53:58 CET Killed at Level 123 by Drazharm and by Minavand
Mebi May 23 2006, 22:01:13 CET Killed at Level 124 by Darimoth and by Ake
Przemo ent May 23 2006, 21:49:45 CET Killed at Level 118 by Drazharm and by Exmind
Raul de azura May 23 2006, 21:45:36 CET Killed at Level 70 by Urbexx and by Dragoholikus

Oj chyba sie nei udal mass log ? :(

ray maselko
23-05-2006, 22:53
no i looz ale jak bys miala ty tam expic to by napewno wyszedl a ze expil, jakis noob nie pamietam jaki on mial tam lvl 18 czy 19 to nawet 11 lvl by sie nie przestraszyl :P :D

Drazharm
23-05-2006, 22:55
od nas padli Tegax i Gammbler. smutny dzien dla Wanted :(

Jacyna15
23-05-2006, 22:56
no i looz ale jak bys miala ty tam expic to by napewno wyszedl a ze expil, jakis noob nie pamietam jaki on mial tam lvl 18 czy 19 to nawet 11 lvl by sie nie przestraszyl :P :D

no wiem wiem ale wiesz trzeba mieć respect dla wszystkich graczy. Ja jak ktoś expi a ma mniejszy lvl niż ja to i tak wychodze :)

Pozdrawiam Nicola

Nosso Mc'Furry
23-05-2006, 22:58
Dobra dobra Drazku, bez ryzyka nie ma zabawy. :)
Widzisz ze nie nalezy nas ignorowac, zawsze cos mozemy zrobic a wy sie nie bedzie spodziewac.

BTW Walka byla oczywiscie nie rowna bo
1. Cale wanted mialo boty
2. Was bylo wiecej :D

master_lesiu
23-05-2006, 23:07
Nosso ich zawsze bedzie wiecej, a po 2 zadnego bota jeszcze niema na uh i sd iB)

Wąski
23-05-2006, 23:07
A macie juz boty pod tibie 7.7?? :baby:

ale mi to server, ciagle sie napierd..alają
nie lepiej isc na nowy i expic bez strachu ze cie z.a.j.e.b.i.a ??
X(

ray maselko
23-05-2006, 23:10
no wiem wiem ale wiesz trzeba mieć respect dla wszystkich graczy. Ja jak ktoś expi a ma mniejszy lvl niż ja to i tak wychodze :)

Pozdrawiam Nicola

teraz to mnie rozbroilas!! to czemu kazalas mu wyjsc?? mial mniejszy lvl niz ty i byl tam pierwszy!! zastanow sie co ty mowisz

Nosso Mc'Furry
23-05-2006, 23:12
Nosso ich zawsze bedzie wiecej, a po 2 zadnego bota jeszcze niema na uh i sd iB)

Ty jak nie ma jak cale wanted ma TibiaAuto? Wez przestan...

ray maselko
23-05-2006, 23:14
Ty jak nie ma jak cale wanted ma TibiaAuto? Wez przestan...

:P no wlasnie :P

Jacyna15
23-05-2006, 23:16
teraz to mnie rozbroilas!! to czemu kazalas mu wyjsc?? mial mniejszy lvl niz ty i byl tam pierwszy!! zastanow sie co ty mowisz

co 8o on nie był tam pierwszy :) jak tam przyszliśmy nikogo nie było.

Pozdrawiam
Nicola

ray maselko
23-05-2006, 23:19
co 8o on nie był tam pierwszy :) jak tam przyszliśmy nikogo nie było.

z tego co wiem to on siedzial tam juz 1 h! a jak juz mowilem to nie jest male expowisko i mogliscie poprostu go nie wiedziec! a twoj kolega to odrazy leave hehe :P wiedz nie gadaj mi glupot X(

Jacyna15
23-05-2006, 23:21
z tego co wiem to on siedzial tam juz 1 h! a jak juz mowilem to nie jest male expowisko i mogliscie poprostu go nie wiedziec! a twoj kolega to odrazy leave hehe :P wiedz nie gadaj mi glupot X(

no wielkie też jakieś nie jest. Dobra koniec tematu. Mam nadzieję że wszystko wyjaśnione.

Pozdrawiam
Nicola;)

ray maselko
23-05-2006, 23:45
no wielkie też jakieś nie jest. Dobra koniec tematu. Mam nadzieję że wszystko wyjaśnione.

Pozdrawiam
Nicola;)

dobra looz niech bedzie :P dobrze ze nikt nie zgina:P a wlasnie od jakiego lvl przyjmuja do waszej gildi? bo calkiem niezla jest:P

Drazharm
23-05-2006, 23:56
boty nie trapuja ludzi i nie odliczaja na ventrilo, a tak sie wlasnie fragi zdobywa

http://s13.photobucket.com/albums/a293/Quickis/?action=view&current=e7b64134.jpg

Mr Tegax
24-05-2006, 00:05
Paść na kicku podczas OpenBattle to cos wrednego ^.- .

AnthraX_
24-05-2006, 00:19

Juz mogles wymyslic cos lepszego...:baby:

Mrok
24-05-2006, 02:23
Uahahhahahah tak burze miałeś i prąd ci zabrali uahahahhahahah.
Nie oszukujmy sie jesteś noob i padleś.Uahahhahahhahahahahha

ray maselko
24-05-2006, 07:57

nie ma to jak wymowka Noobku ehhehe i zobaczysz jesli tak mowisz padniesz 2 raz!!! zobaczymy co tym razem powiesz. Pupilku Drazharma lol :baby:

Farm~
24-05-2006, 08:12

<smiech na sali> HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHaHAHA <smiech na sali>, yo

Eldyn
24-05-2006, 08:17
@Mr Tegax
Na kyrze mial lagi a biegal normalnie, a tutaj kick ten to ma pecha :(

Drazharm
24-05-2006, 11:22

hauehauhe ty noobie bez szkoly, na miejscu twojej matki bym sie rzucil pod pociag

tajemniczy111
24-05-2006, 11:33
hauehauhe ty noobie bez szkoly, na miejscu twojej matki bym sie rzucil pod pociag

Sam sie rzuc lepiej !

Mrok
24-05-2006, 11:48
Ale jesteś tak stary.że moglbys zostac moim ojcem uahahhahahahhaha.Ty sie weż llepiej za szkołe a nie 24h w tibie grasz 23 letni pryszczu.A co do szkoły to studiów nie skończyłem jak prezydent Kwaśniewski:P

Nosso Mc'Furry
24-05-2006, 14:16
boty nie trapuja ludzi i nie odliczaja na ventrilo, a tak sie wlasnie fragi zdobywa

http://s13.photobucket.com/albums/a293/Quickis/?action=view&current=e7b64134.jpg

A GDZIE TAM!

Boty tylko :
Uhają
Zmieniaja stone skiny
Wala automatycznie sdki w wybrany cel
Odliczaja ile sekund zostalo do konca utamo vita, utani hur etc.

Trapowanie i odliczanie to najlatwiejsza rzecz w tym wszystkim wiec Draz nie rob z siebie kretyna mowiac ze bot nie trapuje i nie odlicza ok?

@Tegax
Tu mamy przyklad calkowitego osmieszenia!
tegax mial kicka i padl ! NIE MOZE BYC!!!!
Czlowieku myslisz ze jest ktos na tym forum glupi jak ty zeby uwierzyc w takie bajki?
Jak tak myslisz to sie przeliczyles.

Ise~
24-05-2006, 14:39
A GDZIE TAM!

Boty tylko :
Uhają
Zmieniaja stone skiny
Wala automatycznie sdki w wybrany cel
Odliczaja ile sekund zostalo do konca utamo vita, utani hur etc.

Trapowanie i odliczanie to najlatwiejsza rzecz w tym wszystkim wiec Draz nie rob z siebie kretyna mowiac ze bot nie trapuje i nie odlicza ok?

@Tegax
Tu mamy przyklad calkowitego osmieszenia!
tegax mial kicka i padl ! NIE MOZE BYC!!!!
Czlowieku myslisz ze jest ktos na tym forum glupi jak ty zeby uwierzyc w takie bajki?
Jak tak myslisz to sie przeliczyles.

Nosso, skąd u Ciebie taka znajomość botów, czyżbyś sam ich używał ? A co do waszego gadania, to nowej TibiAuto jeszcze nie ma, codziennie sprawdzam. (^(^^)^)

Szkoda, że Gammbler znów padł ... Jego deathlist jeszcze nie tak dawno był pusty, a zarazem taki ładny. : (

Pozdrawiam ..

tajemniczy111
24-05-2006, 14:40
@up

A skąd ty to wszystko wiesz ? Z tego wynika ze sa uzytkujesz takie programy, bo napewno mi nie powiesz ze czytasz ksiazki na ten temat -.-
Own3d

ray maselko
24-05-2006, 15:03

Co ty kur..... gadasz glupoty jak cie stara wyciagnela z kapusty!! i ku...... obcieli ci nogi kaleko!! i teraz siedzisz 24h na tibi! i sie mscisz hehehehhe Nooob:baby:

Radzikk
24-05-2006, 15:10
Nosso, skąd u Ciebie taka znajomość botów, czyżbyś sam ich używał ? A co do waszego gadania, to nowej TibiAuto jeszcze nie ma, codziennie sprawdzam. (^(^^)^)

Szkoda, że Gammbler znów padł ... Jego deathlist jeszcze nie tak dawno był pusty, a zarazem taki ładny. : (

Pozdrawiam ..
Bot jest od 3 dni tibiaauto pod clienta 7.7. zeby to zdobyc trzeba zaplacic iles tam i wykupic "licencje". Draz zrobil to pare godzin po opublikowaniu tego bota i podal kazdemu lika do bota. Tak ze Wanted zawsze botyy mialo ma i bedzie miec, a okres bez bota zaraz po update przesiedzieli w pz.

Nosso Mc'Furry
24-05-2006, 15:13

Pozdrawiam ..

Nie nie uzywam botów poprostu Wanted jest na tyle glupie i to jest takze sprawka draza ktory wzial noobów jak Miter Furax etc. ktorzy chwala sie wrecz jaki ten ich bot jest zaj*bisty

Mr Tegax
24-05-2006, 15:48
Hahaha spytajcie sie Sandry MAgnus tzn Hega :P ze mialem kicka,stalem w miejscu a on tylko dokonał dzieła .
PS. Shanoz milcz psie , podczas gdy inni walczyli siedziales w PZ jak pies. Padlem, odrobie to w 2 godziny a wy bedziecie wastowac chary do usranej smierci.

Nosso a z Ciebie mam kompletny polew. 20 minut mi spamowal jaki to on swietny ze zdolal uciec nam hahahah. Tylko ucieczka Ci wychodzi

RUUUUNS CHICKENS

Nosso Mc'Furry
24-05-2006, 15:54
Hail Wanted !

Eldyn
24-05-2006, 16:00
lol wszyscy od nas padali a ja mialem czekac na swoja kolej gz
gonilo mnie 6 osob moglem ich pozabijac przeciez bravo !!
Tegaxowi kolejny raz gratulujemy inteligencji

Anoniemk
24-05-2006, 16:14
@Drazharm
No proszę taka ciota w rl, a jak potrafi jęzorem klepać

Mr Tegax
24-05-2006, 16:20
Et tu Brute contra me.

Pajace ...