Pokaż pełną wersje : Wojna i wydarzenia z serwera
Stron :
1
2
[
3]
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
Klasyczna reakcja członków Wanted, tylko powiedzieć prawdę o kimś z Wanted juz sie psy wyrywają bronić go.
Widocznie słabo znasz kolegę, kiedyś ON sam sie przyznawał ze dzielił konto.
A to ze Bekas grał na Gammblerze to 1000%-towa prawda, na h*j kłamiesz?
Gammbler potrafi bić lvle, ale jakim kosztem? Kazdy potrafi bic lvle nie widze w tym nic trudnego, expisz i masz. Gammbler jest chory na ta gre bo spedza czasem po 15 lub wiecej godzin przy tej grze. Czysty kretynizm ale jego zycie jego sprawa :D mysle ze nikomu nie zaimponuje tym ile godzin spedza przed kompem :)
Ty wiesz najlepiej ile on spedza h przy kompie... to ja z nim po szkole piłkę kopię, nie Ty...
Druidzi Twoich kolegów stoją pewnie afk 3x dlużej... ale skądże Ty jako lekarz- pediatra najlepiej wiesz, kto i na co jest chory... Twoj kretynizm skonczył się, od kiedy nie możesz z pz wyjść...
Nie każdy potrafi bić lvl`e, Tobie jakos ostatnio nie idzie...
@azura: za***ście cięta riposta... przysiądź fałdów trochę, zanim coś napiszesz...
widze, ze wesolo sie zrobilo na forum, jak zwykle dof&friends nie moga zniesc faktu, ze przytulne pz-y to wszytko co im pozostalo, wiec wypominaja wanted, ze oni expia, a biedaczki sami by chcieli <muahaha>
a co do Gammblera to moj kumpel z Bełchatowa: czasem pykamy w noge, czasem cwiczymy salta na sali, a czasem przygladam sie jak on i moj brat bija takich noobow jak wy, no chyba ze okupujecie pz-y:P
pozdrawiam
jet
Cors Ent
27-04-2006, 23:46
GENEZA PORAZKI - BY CORS ENT
generalnie wtopa na wojnie i ciezko temu zaprzeczyc.
generalnie bywało róznie i rózniscie - dowodziłem gosciami z SF w walce na daramie co nam wanted i jackan unit tyłki 5-0 skopali, wspoldowodzilem pod venore, molts, w malej klepance na edron. Wspoldowodzilem tez Vision na GS- bridge- i jest 1 zasadnicza róznica w porównaniu z tym co jest teraz.
jedna przewaga i rzecz która mieli SWE a której nie ma DOF.
to ODWAGA! i fakt ze im zalerzało. nikt tam nie bał sie ze padnie, kazdy wychodził do 1 szeregu zeby "zabic jak najwiecej" a nie chował sie do tyłu zeby " w razie czego móc uciec"
nigdy nie zrozumiem jak to sie działo jak ze ludzi z DoF i Vision mielismy 30+ na ventrilo, ale nie atakowalismy bo co chwila padał text - oni moga byc na noobach i ich moze byc 35 i przegramy
u SWE w vis padało stwierdzenie -" niech ich bedzie nawet 50! - walczymy bo jestesmy lepsi, to ze ich wiecej to lepiej - wiecej fragów nałapiemy " i szło sie walczyc a teraz? teraz nic - ustalalismy next mass log i w kólko Macieju.
bo fakt ze ta wojne prowadził DoF - vision ledwie " wspomagało " ze wzgledu na duza liczbe ludzi retired po przednich wojnach
i Vision na poprzednich wojnach zalerzało - mimo ze Vision było 3 narodowosciowe - zebranie ich na masslog nie było problemem - ustalało sie czas- informowało all i była ekipa do walki.
a zebrac obecnie NG to mozna sie pociac. Kazdy nagle nie moze i czasu nie ma
Teraz Swe sie wypłącaja bo w wiekszosci graja na innych swerach i sprzedaja chary, jeden po drugim.
Najciekawsze ze mamy sorca 161 lvl z wyklepanym m lvle o takiej sile ognia ze solo by 120+ palki sciagał i uciekał gdzie chce bo go nikt nie dogoni. A jak narazie zdołał zabic 2 osoby - 1 neutralny lvl 90 lvl rycka -razem z 30 gosciami z dof i jednego 102 druida.... druida z Dof...
to jest po prostu komedia
do tego ów sorc przed sama wojna 16h online - non stoper exp exp exp i jazda. Zaczyna sie wojna, mass ustalany na 17 i o 18 po godzinie czekania dowiadujemy sie ze Sandra moze dopiero na 21, przy czym nawet wtedy sie spoznia i wiecej afkuje niz jest - do tego komuniakacja z nia to jak z marsjanami. Mówie mówie jaki jest plan, mowie 3-4-10-nty raz a i tak nie tryby- wtf? albo czekamy 3h zeby przecwiczyc z sandra akcje na OTs, zjawia sie oczywiscie pozniej niz ktokolwiek zakladal, non stop afk, trening trwa 2h, po 10 probach sandra idze 1h afk i nikomu ani slowa, wraca - my decyzja ze idzemy na real tibia, a sandra " musze to jeszcze raz sprobowac "
i w tym momencie rece mi opadly i stracilem wiare - zanim sie wreszcie dogmeralismy godzina 24 i 3 gosci z wanted online - cool akcja wyszla nie ma co.
Nastpne
walka na daramie- 10 naszych vs mina draz i jakis sensej 80lvl ryc.
mina i draz klepia przema, zostaje mu pomoc- i wytyczne na vent " all na senseja bo latwo go zabic, 3 razy sugeruje ze mina klepie i to z nimi trzeba walczyc a nie smiesznych ryckow odstrzelac, ale spoko slysze " najpierw ryc potem mina " - i polecialo 10 dofowiczow klepac rycka... a ja z przemem zdarzylismy 2 razy darame w koło obiec i w koncu pasc, a senseja i tak nie zabili...
Błedy Błedy- zeby wygrac trzeba ciagle isc do przodu a nie sie cofać, i isc tam gdzie jest teorytycznie najgorzej - bo tam najwieksza szkode mozna przeciewnikowi wyrzadzic. Jak to Przemo kiedys określił "nigdy nie mozna sie cofac - jak goscie zaczynaja zakładac ze moga przegac i pasc i sie cofaja to juz przegrali bitwe. Bo zamiast zabijac wroga beda biegac bezskładnie i padac wybijani jeden po drugim"
Ale na to nie ma jednoznacznej rady. Nie bylismy wcale słabsi niz Wanted. Podliczajac lvle mozna pwoeidziec ze bylismy wrecz silniejsi
Dlaczego przegralismy?
To jest cos co nazywam filozofia grania.
Co odróznia " wojownika " od " farmera ". Tych co w tibia nie boja sie walczyc kiedy trzyba i tych co graja tylko po to zeby "farmowac" i chomikowac lvle i kase.
Draz i Mina nie bali sie w 2 zaatakowac nas 10, a na ventrilo dof az smutno słuchac było co dnia " wanted jest 7 online, nas jest 20 tutaj, ale oni na pewno maja z 30 osob na noobach to nas wybija wszystkich, nie mozemy walczyc"
Podejscie najgorsze z mozliwych. Mozna pasc w bitwie, podniesc sie, odkupic aol i bless i isc na nastepna. A tak? Przegralismy wojne praktycznie nie walczac- pare "potyczek" nie przekraczajacych nigdy 2 fragów.
To podejscie jest potrzebne - ilu gosci siada do kompa loguje i co mysli rzucajac "exiva Drazharm" - kto mysli " gdzie ten dran? trzeba go zabic! nie ucieknie mi! jest moj! utani hur! exiva Drazharm, zaraz go znajde!! bij zabij!, a ilu mysli "exiva Drazharm ojojoj niedaleko, ojej moze juz za kawałek, hmm chyba powinienm uwazac, exiva Drazharm, hmm tu mam niedaleko pz to zostanie przy nim i poczekam az mnie zawołaja jak by go trapneli"
Dosłownie o to chodzi.
Ale podejscia ludzi nie mozna zmienic.
Vision mialo podejscie jakie miało - i kiedy prowadzilismy wojne Vision - Wanted - która tez przegralismy - mielismy swoje GS brigde - bitwe która Azura zapamieta na długo - bitwe o ktorej sie bedzie wspominac jeszcze długo, ze goscie z innych serwerow ogladaja filmiki i mysla " ale sieka "
Vision przegrało wojne, ale bitwe biorac pod uwage fragi była na remis- nawet z lekkim plusem dla nas. Jak to pisałem wiele razy Drazowi- " jak odchodzic to przynajmniej z stylem i hukiem" to tak było na GS bridge z Vision
A teraz DoF odchodzi umierajac powolna smiercia, zabijany przez własny strach.
z punktu widzenia gracza
Nikt kto grał w Vision nie przebaczy DoF sprzedawczykowego miliona, tego ze przyszli na GS brigde i połorzyli kropke nad " i " nad nasza przegrana.
az wreszcie ze invitneli Draza do DoF i dali mu tego czego potrzebował - czasu i wreszcie armi ktora teraz zownowała serwer.
tak jak napisał Anakin i ja sie z nim zgadzam. " nas urzadzaja oba wyniki tej wojny - mamy równe prawo nielubic Wanted jak i DoF - ktokolwiek przegra bedzie zalowal tego co zrobił. Zemsta w obu przypadkach "
w dof mam paru znajomych dlatego go wsparłem, do tego zawsze pojde tam gdzie xajaki i kan ( nawet na inny serwer, tudziez inna gre )
ale rezultat tak
i Drazoludki i Dofoludki swojego czasu przejawili niespodziewana pewnosc siebie i pyche- jeden z nich musial zostac ukarany - i zostal
tak czy siak
21:23 Anakin Darkwood: My favourite guild name was Vengeance, becouse it was close to my feeling when i was on battle
A.M. :
"Zemsta! Zemsta na wroga! z Bogiem, at chocby i bez Boga!"
signed,
Cors Ent
Femnollan of the Norrlands Guld
Anonimek
28-04-2006, 00:08
Cors czyli można to określić tak: "Daliśmy dupe, zmieniamy serw" czy "Daliśmy dupy, płacimy, expimy i wygrywany z Drazem" ?
PeeS: Corsik, weż kurde powiedz co jest z Pollbullem? Ni ch*ja go nie widać ;]
<wow> cuz moge powiedziec - odebralo mi mowe, no ale juz, od czego by tu zaczac...myslalem ze Cors Pret to jakas lama przypieta do kompa i placzaca jak padnie, ale jak widze nie taki glupi z Ciebie czlowiek, post na prawde mi sie spodobal, a co do Dofikow i Vision, to sam widzialem (w koncu moj brat sie z wami bil) jakie pvp maja swe i z jaka zacietoscia walcza, patrzylem jak Xajaki traci pz-a gdy ganialo go 6 Wanted i mimo iz moj brat to wanted to musze przyznac, ze swe potrafia grac i Ty Cors tez ladnie ciorasz, co prawda nie bylem swiadkiem zadniej Twojej akcji ale fragi tez daja pewien obraz Twojego pvp, no a co do Dof-u no to chyba nie trezba komentowac...Sandra...Heg... i cala ich ekipa <oj oj>
z wyrazami szacunku
jet
Cors Ent
28-04-2006, 00:23
@Anonimek
okreslaj to jak chcesz,
ja mam teraz miech praktyki zawodowej - bede jezdził z serwisem do klientów sieci i kompy naprawiac- watpie zebym miał czas na Tibie
nie mozna całe zycie w tibia grac
apropo ps- nie utrzymuje kontaktu z pollbullem, na real zero, a na necie to tyle o ile ze jak jest na ventrilo to jest i nic wiecej. wiec nie wiem
@Jet
Heg był ciagle zdania ( i pewnie nadal jest ) ze jest jak za czasów SF vs Divinitus - kiedy to w 7-8 ludzi pokonalismy gildie 30 gosci nekajac ich co dzien prez pół roku szybkimi akcjami odstrzeliwania na expie i ucieczki.
Heg myslał ze ta wojne tez moe ciagnac sobie pół roku
powatarzałem mu od razu "kuj zelazo póki gorace! jak nie to ta wojna skonczy sie za tydzien" a w odpowiedzi było "ty corsik nic nie planuj, ja mam czas"
moze sie myle, moze Heg jeszcze zawalczy,
tylko z kim? z sandra?
bo juz nawet moja i xajakiego wola walki sie wypaliła
Nie powiem, żebym sympatyzował z Dof`em... z Corsem... itp...
Można było skończyć z tarczą, albo na niej... Ten post wygląda nieco jak spowiedź... ale szacunek- nie każdy potrafi przyznać się do błędu.
Respect
_/
Cors Ent
28-04-2006, 00:36
Spowiedz? dla mnie nie ma rozgrzeszenia wiec to nie spowiedz ;)
ot podsumowanie :)
zagrane va bank i przegrane, bywa :)
@Qba =]
Hakuna Matata sux
Rambilumbakumba Fikonkorv :D
Hakuna Matata... / szkoda ,ze za tą ideą tyle osób za3.14eprzyło sobie życie na azurce, ale cóż- ich wola.
HF in RL
Wtf means that: "Rambibambifuckambibumba Fikumiku" ?
Maly Wielki Czlowiek
28-04-2006, 10:28
:/ Aha, i gz dla Viskovleen :/ Zachował się jak tchórzliwy pies -.- Uciekł z "pola bitwy" -.-"
a co innego mozna bylo sie po nim spodziewac ...
Nosso Mc'Furry
28-04-2006, 10:54
']Ty wiesz najlepiej ile on spedza h przy kompie... to ja z nim po szkole piłkę kopię, nie Ty...
Druidzi Twoich kolegów stoją pewnie afk 3x dlużej... ale skądże Ty jako lekarz- pediatra najlepiej wiesz, kto i na co jest chory... Twoj kretynizm skonczył się, od kiedy nie możesz z pz wyjść...
Nie każdy potrafi bić lvl`e, Tobie jakos ostatnio nie idzie...
@azura: za***ście cięta riposta... przysiądź fałdów trochę, zanim coś napiszesz...
Hmm skoro kopiesz z nim piłke to mamy kolejny dowód ze ów Gammblerek sharuje account.
Ha nie potrafie bic lvli? Ty za to jestes w tym najlepszy :)
NIe expilem bo mi sie nie chcialo, akurat lvl mnie gowno obchodzi wole cos porobic na rlu niz spedzac dlugie godziny przed kompem a w szczegolnosci przed tibia :) moze masz inne zdanie? JAK TAK TO SORRY!
Nie wyzywaj mnie od kretynow bo kazdy wie kto tu ów kretynem jest =)
Idz podlizac sie Gammblerkowi xD i reszcie Wanted
Hmm skoro kopiesz z nim piłke to mamy kolejny dowód ze ów Gammblerek sharuje account.
Ha nie potrafie bic lvli? Ty za to jestes w tym najlepszy :)
NIe expilem bo mi sie nie chcialo, akurat lvl mnie gowno obchodzi wole cos porobic na rlu niz spedzac dlugie godziny przed kompem a w szczegolnosci przed tibia :) moze masz inne zdanie? JAK TAK TO SORRY!
Nie wyzywaj mnie od kretynow bo kazdy wie kto tu ów kretynem jest =)
Idz podlizac sie Gammblerkowi xD i reszcie Wanted
Qba jest przynajmniej inteligentnym obywalem, i potrafi się "pożądnie wysłowić" ... Nie musi na nikogo bluzgać, tak jak niektórzy ...
Może on ma niższy lvl niż Ty, ale za to napewno jego poziom IQ jest o wiele większy od Twojego ...
Aha, i btw. masz zamiar kiedyś się pokazać i zawalczyć ? Bo jak narazie, to tylko na forum krzyczysz ...
I on nie musi się nikomu podlizywać ... Tobie nawet podlizywanie się nie pomaga... ^.-
Pozdrawiam ...
Nosso Mc'Furry
28-04-2006, 14:56
Qba jest przynajmniej inteligentnym obywalem, i potrafi się "pożądnie wysłowić" ... Nie musi na nikogo bluzgać, tak jak niektórzy ...
Może on ma niższy lvl niż Ty, ale za to napewno jego poziom IQ jest o wiele większy od Twojego ...
Aha, i btw. masz zamiar kiedyś się pokazać i zawalczyć ? Bo jak narazie, to tylko na forum krzyczysz ...
I on nie musi się nikomu podlizywać ... Tobie nawet podlizywanie się nie pomaga... ^.-
Pozdrawiam ...
Odezwał sie najwiekszy frajer tego forum. Ja walczylem jak ty sobie spales w lozeczku wtedy jak padl przemo i reszta. Niestety nie moge byc na kazdej bitwie coz, life...
A co do mojego IQ, h*ja wiesz a gadasz, wez, prosze... przepros i wyjdz.
Jak w ogole smiesz sie wypowiadac na tym forum? Nie jestes w wojnie WA to tylko zgraja noobow z ktorych Drazharm ciagnie kase.
:o
Raul de Azura
28-04-2006, 15:38
Odezwał sie najwiekszy frajer tego forum. Ja walczylem jak ty sobie spales w lozeczku wtedy jak padl przemo i reszta. Niestety nie moge byc na kazdej bitwie coz, life...
A co do mojego IQ, h*ja wiesz a gadasz, wez, prosze... przepros i wyjdz.
Jak w ogole smiesz sie wypowiadac na tym forum? Nie jestes w wojnie WA to tylko zgraja noobow z ktorych Drazharm ciagnie kase.
:o
exactly :)
jestes zalosny tyle ci powiem, twoimi argumentami sa: jestes glupi, jetses debil, bla bla bla, no widze, ze ty inteligenty chlopaczek jestes - gratulacje, a co do siedzenia przed kompem to jetses smieszny "nie expie bo mi sie nie chce" hahahha no dobre sobie, zmus sie, poexp jeden dzien i udowodnij, ze to prawda <lol> "ja mam parwdziwe zycie i nie przesiaduje przed kompem" - nie mozesz grac w tibie, ale non-stop na forum placzesz i mala mordka klapiesz, oj biedaczku, biedaczku.
Nosso Mc'Furry
28-04-2006, 15:47
jestes zalosny tyle ci powiem, twoimi arumentami sa: jestes glupi, jetses debil, bla bla bla, no widze, ze ty inteligenty chlopaczek jestes - gratulacje, a co do siedzenia przed kompem to jetses smieszny "nie expie bo mi sie nie chce" hahahha no dobre sobie, zmus sie, poexp jeden dzien i udowodnij, ze to prawda <lol> "ja mam parwdziwe zycie i nie przesiaduje przed kompem" - nie mozesz grac w tibie, ale non-stop na forum placzesz i mala mordka klapiesz, oj biedaczku, biedaczku.
naucz sie czytac, w szkole nie douczyli? Powiedzialem ze nie expilem juz przed wojną ;)
Gammbler
28-04-2006, 16:27
Nosso jak cie słucham to mi rece opadaja , ty sie chyba z wlasnym ch**** na głowy pozamienialeś
Z jednym się tylko zgodzę, że każdy wie kto tu jest kretynem :]
Ch** pisze się przez "ch", najpierw naucz się pisowni, dopiero potem bluzgaj...
Podlizywać Gammbowi... żal... jeśli Ty musisz RL qmplom sie podlizywać, to nie dziwie się, czemu na forum dajesz upust swoim żalom...
Podlizywanie się Wanted będąc anonimem... łebski to Ty jednak nie jesteś...
Też wolę posiedzieć na dworq niż pograć na kompie, jedyna różnica jest taka, że ja poexpić mogę... Ty nie...
Dalsza rozmowa nie ma sensu, rodzi się polski psycholog a`la Silverpearl... a to komplement nie jest :]
Raul de Azura
28-04-2006, 16:46
']Z jednym się tylko zgodzę, że każdy wie kto tu jest kretynem :]
Ch** pisze się przez "ch", najpierw naucz się pisowni, dopiero potem bluzgaj...
Podlizywać Gammbowi... żal... jeśli Ty musisz RL qmplom sie podlizywać, to nie dziwie się, czemu na forum dajesz upust swoim żalom...
Podlizywanie się Wanted będąc anonimem... łebski to Ty jednak nie jesteś...
Też wolę posiedzieć na dworq niż pograć na kompie, jedyna różnica jest taka, że ja poexpić mogę... Ty nie...
Dalsza rozmowa nie ma sensu, rodzi się polski psycholog a`la Silverpearl... a to komplement nie jest :]
ciekawe jak dlugo bedziesz mogl expic? chyba nie grasz dlugo na tym servie i nie orientujesz sie jakimi prawami a wlasciwie bezprawami tu sie zyje. Przyjdzie i pora na Ciebie... Zreszta jestes nikim znaczacym wiec nie powinienes sie mieszac w sprawy, ktore Cie nie dotycza...
Gammbler
28-04-2006, 16:58
ciekawe jak dlugo bedziesz mogl expic? chyba nie grasz dlugo na tym servie i nie orientujesz sie jakimi prawami a wlasciwie bezprawami tu sie zyje. Przyjdzie i pora na Ciebie... Zreszta jestes nikim znaczacym wiec nie powinienes sie mieszac w sprawy, ktore Cie nie dotycza...
Zapewniam Cie ze Qba orientuje sie doskonale w tych sprawach i ma kumpli dla, których znaczy bardzo duzoX(
Zdziwie Cię, gram tu niemal od początku jego powstania...
W tej chwili to Ty nie jestes tu nikim znaczącym :)
Qba nie ma problemow ze spokojnym graniem tutaj, jest kilka osob z Belchatowa w Wanted i akurat sie tak glupio sklada, ze jeden z nich to moj brat a drugi kolega z bloku, a jak na razie Wanted daje sobie rade na Azurze^^
pozdrawiam
jet
naucz sie czytac, w szkole nie douczyli? Powiedzialem ze nie expilem juz przed wojną ;)
cytuje cie "Ha nie potrafie bic lvli? Ty za to jestes w tym najlepszy
NIe expilem bo mi sie nie chcialo, akurat lvl mnie gowno obchodzi wole cos porobic na rlu niz spedzac dlugie godziny przed kompem a w szczegolnosci przed tibia moze masz inne zdanie? JAK TAK TO SORRY!" - gdzie tu jest napisane "nie expilem juz przed wojna", czy to aby na pewno ja mam problemy z nauka?
viskovleen
28-04-2006, 19:07
a co innego mozna bylo sie po nim spodziewac ...
a czego kur*a po tobie mozna sie spodziewac? stwierdzilem ze nie ma szans wygrac to zaplacilem, i nie pierd*le farazonow na forum tak jak ty wiec pierd*l sie.. aha, jesli masz jakies kompleksy i problemy z dziewczynami to sobie cos znajdz na rl a nie przez internet
zapomnialem dodac, moj avatar wybralem z mysla o tobie.
Anonimek
28-04-2006, 19:20
teraz to każdy na każdego będzie jechał ! Jeśli Raul~ zmieniasz świat, albo jeszcze kto inny to czemu nie spróbujecie ten ostatni raz !!!! Kur*a wiele osób pójdzie za wami ale wy wolicie się wypłacać(Franco, Visko~) Ruszcie dupy, dzwońcie do Pollbulla i reszty ! Logujecie się dwa razy dziennie, wybijać kilka osób z Wanted, a za tydzień to Draz~ prosi o powrót ! zróbcie coś, bo nie chce płacić, ale niechce też zmieniać serwera !!!!! i nie mówcie że to jest trudne ! tworzycie gildie, zbierać all przeciwników Wanted i jedziecie !!!!!!! One for all, all for one ;] Viskovleen ty napewno też nie lubisz Wanted !! Walczcie do rooka, bo Wanted napewno do rooka walczyć nie będzie, boją się ! to tylko gra !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !
Maly Wielki Czlowiek
28-04-2006, 19:35
a czego kur*a po tobie mozna sie spodziewac? stwierdzilem ze nie ma szans wygrac to zaplacilem, i nie pierd*le farazonow na forum tak jak ty wiec pierd*l sie.. aha, jesli masz jakies kompleksy i problemy z dziewczynami to sobie cos znajdz na rl a nie przez internet
zapomnialem dodac, moj avatar wybralem z mysla o tobie.
tak wiec po co wogole wszedles do dofu jak nie miales zamiaru walczyc ? moze dlatego zeby chronic swoja dupe, gdy dof dawal wczesniej taka mozliwosc? a czy ja "pierd*le farmazony ? pokaz mi chociaz moj 1 post bez sensu ... a co do dziewczyn to sie nie martw o mnie : ) tylko lepiej popatrz na siebie.
btw. nie musisz na mnie klnac, normalnie rozmawiac nie potrafisz ?
Nosso Mc'Furry
28-04-2006, 20:21
Nie zwracaj uwagi na idiotów "Bo Ch*j pisze się przez Ch" UHAHUAUHAHUAHUA
NO I CO? mi się podoba H*j i co mi zrobisz, jak tak bede pisal?
Co za frajer boooooooooze Dobrze Raul napisal H*ja wiesz wiec wy****alaj stad :* ,,|,,
Skad ty mozesz wiedziec czy ja lize dupe ziomkom na rlu, mistrzu?
Prosze wyjdz z tego forum bo to nie dla kretynow, to mnie zastanawia jak Cie tu wpuscili. Nie widziales na drzwiach napisu "NIE DLA KRETYNÓW"?
@Gammbler
NO SHIT!? :o
WIelka k***a elita Wanted. Ludzie jak mi was szkoda, popatrzcie troche na siebie omg. Jak psy.
@Wanted members (DoGs)
mam juz dosc czytana waszych z****nych postów
powiedziec prawde o jednym to J****e psy juz go bronia wiec... Fuck ya all!
HAIL NG
HAIL DOF
HAIL VISION
@Jakis tam **** nie wiem kto to
cytuje cie "Ha nie potrafie bic lvli? Ty za to jestes w tym najlepszy
NIe expilem bo mi sie nie chcialo, akurat lvl mnie gowno obchodzi wole cos porobic na rlu niz spedzac dlugie godziny przed kompem a w szczegolnosci przed tibia moze masz inne zdanie? JAK TAK TO SORRY!" - gdzie tu jest napisane "nie expilem juz przed wojna", czy to aby na pewno ja mam problemy z nauka?
Wiec wpie*****sz sie w polowie forum i piszesz glupie posty. Przeczytaj wszystkie moje posty to sie pajacu dowiesz
Cors Ent
28-04-2006, 20:37
jałowa debata.
jestem ciekaw (ci co placili) co zrobicie jesliby was teraz ktos z wanted ruszyl.
zapewne zapłacicie 2 raz.
wiec draz ma teraz całe "farmy" gosci ktorzy na niego zarabiaja.
Wy mieliscie przeciw niemu walczyc a daliscie do reki kase za które wbije kolejnych 15 lvli na demoni w kosmicznym tempie.
Visko~
a co ty wiesz o szansach? widziałes ty kiedys wojne? poza filmikami na tibicam? tydzien sie nikt z DoF nie loguje to juz trzeba 300k na lade Drazowi wywalic i jeszce tyłek wylizac zeby 400k nie zaspiewał.
motywy
najzabawniejsze jak czytam texty
" nie bede sobie zycia całego marnowac, wole zapłacic niz tkwic w bezsensownej wojnie "
powodzenia dla ludzi
naprawde uzaleznienie od tej gry co ludzie maja jest ogromne, ktos tydzien czy 2 grac nie moze to juz panika go ogarnia, nie ma co robic wieczorami - traci " sens zycia "
nie mowcie ze tak nie jest - ja np lubie jezdzic na rowerze, grac w piłke - ale jak jest zima to całe pół roku nie moge tego robic! ale jakos sobie kłaków z czupryny z tego powodu nie wyrywam, lubie piatkowe "pokerowe" wieczorki z gosciami z mojej klasy ale jeszcze mi nie odjabalo zeby leciec np w poniedziałek do kasyna całe swoje siano przegrac.
a z tibia jest inaczej, bo uzalerznia masakrycznie i na amen
nie mowcie ze tak nie jest - powodów jakie ludzie podaja ze placa jest 1000- ale 95% sprowadza sie do jednego- nie wyobrazaja sobie zycia bez swojego chara- tracac go ogarnia ich panika.
smutne ale prawdziwe - nie bede nikomu wbijac i pokazywac palcami- bo i tak macie sami z soba wiekszy porblem niz jestem w stanie wam zaszkodzic textami z forum
Cors
Dawidekkkk
28-04-2006, 21:19
Kilka pozadnych mass logow...
DoF moglby ze spokojem wygrac wojne gdyby zrobili kilka mass logowX(
Wanted wygralo wojne wlasnie przez... przez mass logi;(
nOOby z DoFu idzcie placic drazowi...
a pollbull sie nie loguje napewno przez to ze juz robi hara na innym serwie;(
Ja sie przenosze na Obsidie...
-.-
Cors Ent
28-04-2006, 21:29
-.-
jak nie masz bladego pojecia to po co mielesz ozorem?
spam dla samego spamu?
2 strony temu napisałem pełna geneze przyczyn porazki na wojnie a teraz taki jakis "błysnoł" i wyjezdza z zlotym srodkiem jak wygrac...
alleluja !!
kamyk778
28-04-2006, 22:23
Cors, Gz za ten post.Naprawde fajny :)
(...)idiotów
H*j i co mi zrobisz, jak tak bede pisal?
Co za frajer ,,|,,
nie dla kretynow "NIE DLA KRETYNÓW"?
Jak psy.
(DoGs)
waszych z****nych postów
J****e psy ... Fuck ya all!
wpie*****sz
pajacu (...)
nie wiem czy wychwycilem wszystkie przeklenstwa i wyzwiska z twojego tylko jednego postu, ale sadzac bo twoim sposobie wypowiadania sie to albo masz 12lat i te wyzwiska to wszystko na co cie stac, albo po prostu tibia jest dla ciebie tak wazna, ze jej brak tak zryl ci psyche, no coz, szczerze wspolczuje
good luck and grow up
pozdro
jet
Anonimek
28-04-2006, 23:26
-.-
Przenoś się -.- ja zapłace jak będzie trzeba aby potem jeszcze raz zawalczyć, bo narazie nic nie zrobie moim charem ;] Cors i Xajaki zrobili coś w tej wojnie, o Pollbullu się nie wypowiadam, bo nie wiem co z nim jest... Kan latał tylko po WA, Heg siedział w Thais albo w chatce, Sandra chyba sobie z palca zapodawała ;] Tete Nemeth wielki krzykacz forum X( Cors, powiedz mi prosze tu albo na PW, walczymy jeszcze? Zmieniamy serwy? Płacimy ? Kończymy z Tibią ? Bo chce być loyal to the end !
Hahahaha, Nosso, żal...
Z (nie)całym szacunkiem dla reszty opozycyjnych gilidii... mając po swojej stronie takich agentów, nie dziw że ta wojna tak się skończyła...
Kretynizm to pokazałeś właśnie Ty, na całej linii... heh... brak argumentów najlepiej nadrobić masą dziecięcych przekleństw... phi...
Czytać Twoje posty? Heh, lepiej obejrzeć 3`godzinne posiedenie sejmu- takie samo pi.eprzenie bez sensu, tylko tam chociaż wiedzą o czym mówią...
Pewnie nieźle kompleksy Cie cisną, bo gadka sfrustrowanego 17`latka w Twoim wykonaniu to ubaw po pachy.
Grow up x2
viskovleen
29-04-2006, 02:03
tak wiec po co wogole wszedles do dofu jak nie miales zamiaru walczyc ? moze dlatego zeby chronic swoja dupe, gdy dof dawal wczesniej taka mozliwosc? a czy ja "pierd*le farmazony ? pokaz mi chociaz moj 1 post bez sensu ... a co do dziewczyn to sie nie martw o mnie : ) tylko lepiej popatrz na siebie.
btw. nie musisz na mnie klnac, normalnie rozmawiac nie potrafisz ?
skad kur*a wiesz ze nie walczylem i czy nie mialem zamiaru? wszedlem bo mi sie tak podobalo i nie twoj biznes na co ja wypie**alam moja kase, na payment czy co innego. zalacilem i chce byc free, w zadna wojne sie nie wdaje. a co do normalnego rozmawiania, normalnie rozmawiam z tymi ktorych szanuje... ty sie do nich nie zaliczas niestety (a raczej stety)
aha, i nie musze na siebie patrzec bo ja nie mam problemow zadnych... skonczmy ta rozmowe bo mi sie zygac chce gdy widze te twoje pierdo*enie...
viskovleen
29-04-2006, 02:10
co do wojny, po maturce chcialem sobie jeszcze pograc chwile, a uczestniczac w wojnie nie mialbym na to okazji... czy zabije mnie wanted, czas pokaze... mam nadzieje ze nie....
Cors, kazdy ma chyba swoje zdanie.. Ty uwazasz ze jest szansa, ja uznalem ze nie ma <zreszta nie tylko chyba ja> pozdro.
Drazharm
29-04-2006, 03:22
nikt z tych co zaplacili/zaplaca nie zginie
Cors Ent
29-04-2006, 03:35
Bedziesz ich bronic przede mna? ;)
no dacie te filmy zwojne jezeli takie sa czy po prostu sie DYGACIE pokazac swojej porazki??
ten swiat schodzi a psy expie se na guardach a tu 75~ ms z wanted wpada i mnie zabija z kolega ;/
Maly Wielki Czlowiek
29-04-2006, 11:58
aha, i nie musze na siebie patrzec bo ja nie mam problemow zadnych...
a ja slyszalem ze masz i to duze ...
Ty uwazasz ze jest szansa, ja uznalem ze nie ma
z takim podejsciem to Ty nigdy nie dojdziesz do niczego w zyciu ... trzeba probowac, dazyc do celu i byc upartym ... nie raz pamietam gdy draz siedzial w pz i sporo nie gral itp. ale wywalczyl swoje i za to nalezy mu sie szacunek... a Ty? 1 "potyczka" i ogon podkulasz ... ladnie ktos Cie tam okreslil ... piesek, hau?
Kiedys juz pisałem, przed wojną. Wanted było, jest i będzie to wtedy panowie z dofu mnie skomentowali, ze juz niedługo i skonczy sie era Wanted... a więc czas pokazał. I co widze? Ze nie Wanted a dof znika.
Wanted było, jest i będzie!
Hail Wanted
Hail Wanted Academy
Grebol
Powiem krótko.
Mebi wyjazd z Serva!!
Hail Wanted!
Azura Player
29-04-2006, 17:42
no dacie te filmy zwojne jezeli takie sa czy po prostu sie DYGACIE pokazac swojej porazki??
ten swiat schodzi a psy expie se na guardach a tu 75~ ms z wanted wpada i mnie zabija z kolega ;/
Nikt nie będzie Ci dawał filmów to po 1.
Po 2-gie pomyśl zanim coś napiszesz. -.- żal...
Powiem krótko.
Mebi wyjazd z Serva!!
Hail Wanted!
Powiem krótko przeproś i wyjdź, wojna się jeszcze nie skończyła i widać po tym że się nie skończy szybko, bo Ci najsilniejsi z NG mają silną wolę, wolę przetrwania.
Pozdrawiam
Hail @ll
Powiem krótko.
Mebi wyjazd z Serva!!
Hail Wanted!
Stary ale ty masz problemy-ten program o Tibii co leci w Polsce to jest raczej skierowany do takich osob jak Ty-bez obrazy ale jak patrze co wypisujesz to az mi cie zal-Mebi cos ci zrobil a teraz kozaczysz bo wanted zaczelo wygrywac-to ze przegrywa akurat teraz to nie upowaznia cie do wypisywania takich bzdur
Po 2
Ludzie troche sie opanujcie-jak patrze na ostatnie 30 postow to tam nie ma nic innego jak insultowanie ludzi jeden przez drugiego sie lepiej wyzywa-jaki to ma sens?
Nie widze go no ale moze ja jestem niedouczony-coz zycie
Franco
Anonimek
29-04-2006, 23:19
Stary ale ty masz problemy-ten program o Tibii co leci w Polsce to jest raczej skierowany do takich osob jak Ty-bez obrazy ale jak patrze co wypisujesz to az mi cie zal-Mebi cos ci zrobil a teraz kozaczysz bo wanted zaczelo wygrywac-to ze przegrywa akurat teraz to nie upowaznia cie do wypisywania takich bzdur
Po 2
Ludzie troche sie opanujcie-jak patrze na ostatnie 30 postow to tam nie ma nic innego jak insultowanie ludzi jeden przez drugiego sie lepiej wyzywa-jaki to ma sens?
Nie widze go no ale moze ja jestem niedouczony-coz zycie
Franco
Ty też się już może nie udzielaj, weż się schowaj -.- Kolejny tchórzliwy piesku -.-
Wasz,
Dofoludek
Franco
Spoko spoko juz sie przyzwyczailem do mojego fanclubu
Franek ^^
30-04-2006, 10:33
@Up
Widac, ze Cie wszyscy wielbia:D ..hauhauha..jak reszte Dofoludkow ;s Pozdro :):D :D :D :D
I tak zmienił serwer BUAHAHAHAH
A własnie Franco, ty sie nie udzielaj bo zapłaciłes Wanted -.-
Hmm....
A co ty masz do tego ze sie wyplacilem-wyplacilem sie bo to moja wola.
Just a game-pamietaj stary o tym moze i gram 3h dziennie ale mam tez inne zajecia na rl
A text typu "nie udzielaj sie" jest jak najbardziej teraz tu nie na miejscu bo jak najbardziej wiem co tu sie dzieje i to az za dobrze wiec chlopaku to ty sie lepiej nie udzielaj bo sie wyrwales jak filip z konopii i wielki "profesor" azury mi sie znalazl
Franco
Hmm....
A co ty masz do tego ze sie wyplacilem-wyplacilem sie bo to moja wola.
Just a game-pamietaj stary o tym moze i gram 3h dziennie ale mam tez inne zajecia na rl
A text typu "nie udzielaj sie" jest jak najbardziej teraz tu nie na miejscu bo jak najbardziej wiem co tu sie dzieje i to az za dobrze wiec chlopaku to ty sie lepiej nie udzielaj bo sie wyrwales jak filip z konopii i wielki "profesor" azury mi sie znalazl
Franco
Lepiej sie udzielaj, w końcu lubie czytac posty ludzi, ktorzy najpierw są braveheartami, a potem chickenami =)
Sluchaj lolku.Każdy płaci wanted,bo wanted rzadzi na serwerze i Franco próbowal sie chociaz przeciwstawić,nieudało mu się to zapłacił.A ty?.A ty frajerze płacisz za nic,hahaha.Więc nie pisz glupot żeby Franco sie nie udzielał jak on sam uczesniczyl w tej wojnie.
viskovleen
30-04-2006, 14:05
Sluchaj lolku.Każdy płaci wanted,bo wanted rzadzi na serwerze i Franco próbowal sie chociaz przeciwstawić,nieudało mu się to zapłacił.A ty?.A ty frajerze płacisz za nic,hahaha.Więc nie pisz glupot żeby Franco sie nie udzielał jak on sam uczesniczyl w tej wojnie.
Brawo dla tego pana :cup:
1. Widzisz sam powiedziałes ze wanted rzadzi wiec to na niekożysc Franco
2. Nie tylko Franco sie przeciwstawił, ale cały DoF
PS. Respect dla Franco za to ze wbił taki lvl. I prosze nie piepszyc głupot, bo tym co mowicie zaprzeczacie samemu sobie
Azura Player
30-04-2006, 15:42
Franco walczył u boku DoF i Vision? Często widziałeś go na tej wojnie?
Ja nie... Siedział na Ventrilo dużo ale mało działał.
Na początku było "Loyal to the end"
Ludzie nie mają honoru, płacą bo się boją, Franco nie usprawiedliwiaj się w żadnen sposób. Jestes DEZERTEREM, odszedłeś w najtrudniejszym czasie z gildii, olałeś kumpli, i zasiliłeś fundusze Draza, który im więcej ma kasy tym jest silniejszy.
Przemyśl to co napisałem
Pozdrawiam
Azura Player - Im (Dofoludkom) nie wytłumaczysz ze sa skączenie na tym serwerze, a Franco tylko pogorszył ta sytacje - zapłacił Wanted...
Azura Player
30-04-2006, 15:56
Póki maja ducha walki i wytrwałości wojna się nie skończy.
Nikt nie jest skończony na tym servie, fakt że DoF nie ma najlepszej sytułacji, ale czas pokaże, jeszcze mają małą ale zawsze maja siłę.
Siggurdius
30-04-2006, 15:58
Zmieniajac temat, z wanted znikneli falzer, minavand,, urbexx i ktos jeszcze, nie pamietam
Ciekawe co sie stalo swoja droga
Azura Player
30-04-2006, 16:09
Zmieniajac temat, z wanted znikneli falzer, minavand,, urbexx i ktos jeszcze, nie pamietam
Ciekawe co sie stalo swoja droga
Name: Urbexx, will be deleted at Jun 29 2006, 13:22:27 CET
Dziecinna zabawa w deletowanie postaci, każdy wie ze dla Urbexxa Tibia to życie więc nie skasowałby chara. :]
Falzer, will be deleted at Jun 29 2006, 13:56:00 CET
A Minavand juz ma inva ;)
nie kazdy chce siedziec caly czas w pz i woli zaplacic :P
Azura Player
30-04-2006, 18:42
nie kazdy chce siedziec caly czas w pz i woli zaplacic :P
To powiedz mi, po co w ogóle przyłączali się do wojny? Żeby zabłysnąć?
Jak widzisz...
Słabi odpadaja,
silni pozostają.
:kon:
Anonimek
30-04-2006, 19:22
yeeee !!! Gratulacje dla Drazharma -.- to co odpie**alasz jest bajeczne -.- kumpel płaci a 10minut później pada !!!!!!! Kocham Cię chłopie !!! macie taki burdel w Wanted, gorzej niż u pani spod latarni w torebce -.- idz się leczyć czy tam rozwozić pizze ;/ zaraz jeszcze zacytuje coś !! -.-"
yeeee !!! Gratulacje dla Drazharma -.- to co odpie**alasz jest bajeczne -.- kumpel płaci a 10minut później pada !!!!!!! Kocham Cię chłopie !!! macie taki burdel w Wanted, gorzej niż u pani spod latarni w torebce -.- idz się leczyć czy tam rozwozić pizze ;/ zaraz jeszcze zacytuje coś !! -.-"
Burdel w Wanted? HUEHUEHEUEHU popatrz na Dof a o Wanted sie nieprzejmój:D
Anonimek
30-04-2006, 19:47
Burdel w Wanted? HUEHUEHEUEHU popatrz na Dof a o Wanted sie nieprzejmój:D
heh, MELINA JAK TRZEBA w Wanted -.- może u Ciebie w domu też ale mnie to nie obchodzi -.-
PeeS: KUR*A gdzie jest Pollbull -.- nie wkręcicie mi że nie ma kompa, pracuje, wyjechal -.- bo jak on się tyle nie loguje to chyba kopnął w kalendarz albo wbija lvl na innym świecie ! -.-"
Co cie boli ziomek, to że DoF przegrywa??
To powiedz mi, po co w ogóle przyłączali się do wojny? Żeby zabłysnąć?
Jak widzisz...
Słabi odpadaja,
silni pozostają.
:kon:
mysleli czy raczej mieli nadzieje ze im sie uda wygarc wojne z wanted
Raul de Azura
01-05-2006, 22:07
I tak zmienił serwer BUAHAHAHAH
a ty kim jestes do chu*ja? poszedl won!!! szczeka na forum. wymadrza sie a jest jakims sciekiem z kibla. omg
Drazharm
01-05-2006, 23:06
a ty kim jestes do chu*ja? poszedl won!!! szczeka na forum. wymadrza sie a jest jakims sciekiem z kibla. omg
sory a ty kto?
War Sorc
02-05-2006, 02:50
Buheeheheh ale to jest zabawne teraz bedziecie sobie wytykac kto co zrobil ........ ale po co wojne przegral dof i koniec nie ma co gadac i tak bedzie nastepna wojna bo to jest Azura wiec ogarnijcie sie i szykujcie sily a jak narazie robicie sobie wrogów we wlasnych szeregach
Master LOL = Sandra Magnus -- co to za har do robienia sd taki sorc to jest moc .Mina jest duzo slabszy a kosi was jak komary :]
PozdrO ALL
Denek(Abu Loppez)-postac ktora budzila wsrod naszych opinii wiele kontrowersji,niezgodnosci,klotni na jego temat oraz rzeczy ktorych wiekszosc z was nie lubiala-opieszalosci jego oraz tego ze lubia sie bawic z ludzmi na tej grze-tak wiekszosc z was pewno zapamieta czlowieka ktory tu gral,gra i mam nadzieje bedzie gral.
Ja natomiast znam go z innej strony-byl on i jest ofcourse kims na kogo moglem zawsze postawic,wiedzialem jak sie zachowa w danej sytuacji,czlowiekiem ktoremu mozna bylo powiedziec o all co sie myslalo na kogos temat-wiedzialem ze nigdy by mnie nie zdradzil-choc walczylem z nim po dwoch roznych stronach to byl i jest czlowiekiem ktory ma u mnie wielki szacunek-wielu z was powie sobie lub napisze teraz tu na tym forum ze jestem smieszny ze to wszystko pisze.Opisuje czlowieka wkoncu z ktorym walczylem.Wszyscy tak mysleli my natomiast nie walczylismy ze soba i kazdy z nas dwoch o tym wiedzial.Zawsze bylismy kolegami jak nie tu w Tibii to na rl.Zawsze milo wspominam czas kiedy sie z nim spotkalem na rl w Poznaniu-heh-byl na moim pozegnaniu jak wyjezdzalem do Anglii-wielki dzieki Denek ze wtedy tez tam byles-wiele to dla mnie znaczylo pozegnac sie z kims z kim mialem tyle doczynienia choc tylko na grze ale zawsze to dla mnie duzo znaczylo.
Wkoncu skieruje sam post do czlowieka o ktorym pisze tak duzo u gory w moim poscie-tak do ciebie Denek-zycze ci aby zycie twoje na rl byle w samych superlatywach,zeby ci sie powiodlo w zyciu prywatnym jak i tym w grze.Mam nadzieje ze nigdy nie zapomnisz o nas,ludziach z ktorymi tyle tu przebywales w tych jak i zlych chwilach,naszych porazkach jak i wzlotach.Pamietaj na mnie zawsze mogles liczyc i mozesz,mysle ze na wielu z nas mozesz liczyc
3maj sie stary-mam nadzieje ze sie spotkamy na rl kiedys zeby powspominac czas ktory kiedys byl....Hail Denek
Franco
P.S-tu macie krotki film ktory wykonal Denek na swoje pozegnanie
http://rapidshare.de/files/19375769/Bye_Azura*****.html
Abu-Loppez
02-05-2006, 09:56
;) Dzieki Adach Wielkie HAIL Dla ciebie _/ I Pozdrawiam Cala Azure :)
"Lost Time Is Never Found Again"
"I Pomyslez Ze Kiedys Za Was Walczylem"
Slowa Na Dowidzenia 2 Zajebiscie Madrych Ludzi Urbexx & Heg.
Dzieki Franek zapamietam tego posta na zawsze....
@Abu - czemu odchodzisz??
sorry ale ostatnio mało bywam online bo mam połamane palce prawej reki ;ppp
i nie wiem co sie na servie dzieje ;/
pozdro for all
a co do rydzyka to prawda w oczy kuje
tylko trza uwarzac bo za to mozna siedziec ;p
@Franco widze ze nie jestes D*****m jednak masz szacunek dla swoich ludzi ciesze sie ze sa tacy ludzie ktozy potrrafia dobrze powiedzec o kumplu
_/ Pozdro
Sathan
Eh Denek moze i ostatnimi czasy nie bylo tak jak kiedys bo stoimy po roznych stronach frontu, ale zawsze byles dla mnie mily i za to szacunek. Tibia tibia ale w rl moze znow sie napijemy vodki tak jak w Poznaniu, wkoncu mam teraz do Ciebie blisko :)
I co najwazniejsze powodzenia w rl.
Cors Ent
03-05-2006, 17:57
o kurde
<chlip> wzruszylem sie ;(
Anonimek
03-05-2006, 22:53
o kurde
<chlip> wzruszylem sie ;(
-.-" Weż lepiej powiedz jaki serwer wybraliście z Pollbullem, Hegiem itd.? :baby: Bo nawet ludzie loyal until the end są już w Wanted -.-
_Mioduch_
03-05-2006, 23:00
19:09 Vorn Rochon: widze ze dolaczyles do moich celi :P
19:11 Vorn Rochon: teraz tez jest pa i wy na to sracie
19:11 Vorn Rochon: luz niedlugo wracamy
19:11 Vorn Rochon: i wanted zacznie padac :P
19:13 Vorn Rochon: ale luz macie jeszcze pare dni wolnosci zanim wrocimy :P
19:13 Vorn Rochon: cieszcie sie tym
19:13 Vorn Rochon: dof nigdy nie padnie
19:17 Vorn Rochon: przekaz chlopakom zeby sie szykowali
Norrlands ma zamiar wrocic ?X(
Anonimek
03-05-2006, 23:05
Jeśli wrócą, zaczną walczyć nawet jeśli mają przegrywać to i ja zaczne "walczyć". Ale jakoś nie wierze ;] Pollbull ostatnio lognięty ponad tydzień temu!
Franek ^^
03-05-2006, 23:28
@Anonimek
A co Ty sie tak srasz o pollbulla..jizas..co on sam zrobi ? Loda chyba..lama jest jak reszta NG..:baby:
Pozdro:)
Anonimek
04-05-2006, 01:23
@Anonimek
A co Ty sie tak srasz o pollbulla..jizas..co on sam zrobi ? Loda chyba..lama jest jak reszta NG..:baby:
Pozdro:)
Kurde, ja nie mówię że on sam wygra -.- ale Ciebie by zamiótł raz dwa -.- chodzi mi o to że go wogóle nie ma !
Franek a loda to Ty może robisz ;)
19:17 Vorn Rochon: przekaz chlopakom zeby sie szykowali
"Duch DoF nigdy nie zniknie z Azury."
Wiekszosc ludzi z DoF to powazni ludzie, ktorzy maja wazniejsze sprawy w rl, niz Tibia. Tibia dla nich stoi na ostatnim miejscu, mimo to czas na Tibie tez sie znajdzie :)
Na marginesie:
Szkoda mi tych co placa, aby moc grac. Widocznie dla nich granie w Tibie jest wazniejsze niz reszta, wazniejsze niz przyjeciele. Przykro mi patrzec jak starzy "koledzy", dla ktorych sie nastawialo tylki, aby ich chronic, teraz sa przeciwko nam, albo chcac czy niechcac wspomagaja wroga. Widac tez kto byl tylko po to w DoF, aby chronic swoj tylek, a kto zostal w najtrudniejszych chwilach. Zostala garstka prawdziwych przyjaciol, a reszta sie sprzedala za marne grosze jak tirowka na trasie "sprzedac kumpli czy nie? O to jest pytanie, bo od tego zalezy moj los na Azurze." Niektorzy stwierdzili, ze wola sie sprzedac bo co im tam co nie? Wazniejszy moj tylek niz kumpli co nie?.
Krzykaczy nam nie brakowalo i zawiedlismy sie na "lojalnosci". Okazalo sie, ze niektorzy to pajace nic niewarci . Zreszta co tam, nie kazdy wie co to lojalnosc i na kazdego przyjdzie czas, na sprzedawczykow tez. :D
Cors Ent
04-05-2006, 02:42
Zapłaciłem Wanted.
@do dof
za 1mln
za inv draza
za gs bridge
dziekuje
@cors ent
Nie miales wysjcia zarzucalismy ci 500k smieciami, broniles sie ponad godzine i nie dales rady to zrezygnowales.
Dales loga i hufoxon odkopywal to pol godziny, jakbys chcial sie splacic bys mi oddal te 500k kiedy ci wrzocilem 1gp zamiast marnowac 1,5h,
wiedziales, ze nie masz szans my wolalismy coraz wiecej ludzi zeby nam pomagali :)
po co przyszedl vorn fea itd skoro chciales sie splacic ?
Hahahaha nie miales wyjscia i wiedziales albo my bierzemy kase albo po resecie kasa znika i wymysliles, ze mozesz sie splacic :)Jakby nie ta akcja bys sie nie splacil.
00:30 You see 50 crystal coins.
02:07 You see 50 crystal coins.They weigh 5.00 oz.
wielki wojownik CORS ENT zwany Cors prent sie splacil ktory mial walczyc do konca ahhaha
enjoy your freedom :D
Cors Ent
04-05-2006, 07:10
Walczylem do konca.
patrzac na zgranie NG - to jest koniec
Panom juz podziekujemy... :evul:
I znów okres nudy na Azurze :(
Wanted _/
@cors ent
Nie miales wysjcia zarzucalismy ci 500k smieciami, broniles sie ponad godzine i nie dales rady to zrezygnowales.
Dales loga i hufoxon odkopywal to pol godziny, jakbys chcial sie splacic bys mi oddal te 500k kiedy ci wrzocilem 1gp zamiast marnowac 1,5h,
wiedziales, ze nie masz szans my wolalismy coraz wiecej ludzi zeby nam pomagali :)
po co przyszedl vorn fea itd skoro chciales sie splacic ?
Hahahaha nie miales wyjscia i wiedziales albo my bierzemy kase albo po resecie kasa znika i wymysliles, ze mozesz sie splacic :)Jakby nie ta akcja bys sie nie splacil.
00:30 You see 50 crystal coins.
02:07 You see 50 crystal coins.They weigh 5.00 oz.
wielki wojownik CORS ENT zwany Cors prent sie splacil ktory mial walczyc do konca ahhaha
enjoy your freedom :D
A ty kurwa kto jestes?? Grasz tu od grudnia i wielkiego kozaka zgrywasz. "Jestem mastah z sulechowa mam 2 ownerow i robie pa, drazharm mnie lubi". Smieszy mnie to ze smiec taki jak ty pisze: " jakbys chcial sie splacic bys mi oddal te 500k.." Cors ktory obecny na azurze gdy ty jeszcze robiles walki na innym servie. Zalosne jest to. Za pare lat jakis malolat z Wanted academy powie ze Sianoz to legenda bo przegonil szwqedow z azury i wogole. Hahahahahahahahahaha :D
@Sierput
Jestes zalosny powiedz mi co twoj post ma wspolnego z moim?
Nigdy nic nie mowilem, ze jestem tutaj jakas legenda, jak drazharm i inni walczyli z swe to ja tu nie gralem idioto.
i co twoj post ma wspolnego z moim? chyba nic to sie zamknij!
i znajdz mi kogos na kim zrobilem pa :)
Shanoz nie maja co pisac to pisza bzdory.
Ps. Cors dzienki za kase:evul:
Ivul Pikito
04-05-2006, 14:50
No wiec... Cors Jestes Zjebem no i nie da sie tego ukryc;/ Jestes Brudasem i nie masz parówy;( Chcilabym pozdrowic twoja stara wy*****sta cipe jak i twojego starego ssacza spermyB) I jeszcze Jedno to z przodu twojej glowy to twarz czy dupa?
Hail NG Jestescie Pojebani ale i tak was lubie :baby: :baby: :baby:
Horrigan
04-05-2006, 15:03
Zacznę od tego, że to mój pierwszy post na tym.... ekhm forum. Starałem sie regularnie czytać co tutaj wypisujecie i ogólnie traktuję to jak wejsćie do piaskownicy.
Przykre jest, że większość osób traktuje tą grę na poważnie, ubliżacie sobie na okrągło aby udowadnić kto jest madrzejszy i kto ma racje. A racja jest jak prawda - leży po środku.
1/4 ludzi w Wanted to moji dobrzy kumple (mam tu na mysli stary trzon na nie jakiś noobow co dolączyli w ostatnich miesiacach), przeszlismy razem wiele i nie żaluję czasu jaki spędzam przy tej grze. Dla ludzi takich jak Urbex czy Drago zawsze bede mial respekt, nieważne w jakich gildiach jesteśmy.
Odnośnie płacenia itp.
Wszyscy wiemy kto zapłacil z DoF, jednak mało osób wie ilu np. noobow z wanted academy ucieklo w popłochu, płacąc przy okazji. Oto co się działo gdy po nich "wpadałem": nawiewając krzyczeli ze juz wychodza z gildii itp tylko aby nie zabijać :) Może to mało istotne ale bądźmy obiektywni.
Co do paru ludzi i ich wypocin jakie zostawiają tu codziennie, niczym pies gówno w parku.
Nie chce mi sie przewijać strony w poszukiwaniu nicków, jedyne co mi przychodzi do glowy to koleś o nicku Iscecross. Nawet na oficjalnym forum zgrywa mistrza który wie wszystko. Generalnie panuje tu taka zasada - "im mniej masz do powiedzenia, tym wiecej piszesz"....
Nie ma to jak 15 latek w Wanted Academy który stoji ze skullem pod depo i atakuje wszystkich (wszystkich - tzn. niższe levele). A taką dzieciarnią jak wiemy wanted academy jest przepelnione.
Co do reszty "elity".
Zrób maly rachunek sumienia. Masz np. 100lvl, od cholery kasy w dp, jestes w Wanted... czyli we własnym mniemaniu jesteś bogiem. Jednak pomyśl też o tych wszystkich ludzaich (>50 lvl) którzy przestali grać na azurze przez ciebie... Ilu ich bylo? napewno wiecej niz masz tych swoich "lojalnych przyjaciół". To nic wielkiego mieć duży lvl i robić, PA, wierz mi. A ilu ownerów grało Twoim charem? Nie będę tu wymieniać imion.. ci których to dotyczy doskonale wiedzą o co chodzi :P
Ja osiągnęłem swój poziom całkowicie samemu, bez niczyjej pomocy, ani bez chociażby 1gp ściągniętego od bogu ducha winnego nooba... I jestem z tego dumny, to jest dopiero osiągnięcie. W dp mam kasę za którą moge sie wykupić i jeszcze by wystarczyło na wykupienie paru kumpli, heh :)
Jednak po co mi to? Osiągnęłem już wszystko co chciałem. Poznałem przawdziwych przyjaciół. Łączy nas przyjaźń a nie mój level, tak jak jest w przypadku wielu z Was...
Dlatego właśnie czuję się zwycięzcą.
A frajdą jest dla mnie to, że gdy w nocy wracam do domu po cieżkiej robocie, dziewczyna już śpi, mogę się zalogować do gry. I w jednej chwili kilkadziesiąt dzieciaków mnie exivuje i rozpoczynają sie ucieczki z larv do Ankh depo.
Pozdrowienia:
Horrigan/Michael
Mentosek_2005
04-05-2006, 15:42
Teraz wanted robi wielkie PA !! Nie raz shanoz widzialem jak za*******ales i krzyczales do 30lv+ ARMOR NOW! Ostatnio sam padlem ofiara PA. Zremb z Wanted Academy kiedy expilem na katedrze kazal mi placic. Oczywiscie nie zaplacilem :cup:
no i bardzo dobrze ze nei zaplaciles. pamietam jak zremb mial nizszy lvl ode mnie, mial ok 25 jak byla gildia Secret Phantoms. i wtedy sie bal wogole wszystkich wyzszych lvl, a teraz sam sie napuszyl i straszy mniejsze lvl X(
No wiec... Cors Jestes Zuwielbiam jeść bananyem no i nie da sie tego ukryc;/ Jestes Brudasem i nie masz parówy;( Chcilabym pozdrowic twoja stara wy*****sta cipe jak i twojego starego ssacza spermyB) I jeszcze Jedno to z przodu twojej glowy to twarz czy dupa?
Hail NG Jestescie Pouwielbiam jeść bananyani ale i tak was lubie :baby: :baby: :baby:
Człowieku jak to czytałem to nasuwa mi się jedno ciężkie upośledzenie umysłowe. Jesteś naprawde ograniczonym pajacem. Co to ma do wojny, a obrażanie od kogoś rodziców świadczy o twoim niskim poziomie i braku kultury.
Podejrzewam co może być powodem twojego posta, to chyba [B]Zły dotyk z dzieciństwa[B].
Pozdrowienia dla wszystkich
I gdzie jest gościu który powinien usuwać takie bzdury?
No wiec... Cors Jestes Zuwielbiam jeść bananyem no i nie da sie tego ukryc;/ Jestes Brudasem i nie masz parówy;( Chcilabym pozdrowic twoja stara wy*****sta cipe jak i twojego starego ssacza spermyB) I jeszcze Jedno to z przodu twojej glowy to twarz czy dupa?
Hail NG Jestescie Pouwielbiam jeść bananyani ale i tak was lubie :baby: :baby: :baby:
Mama ciebie nie kocha czy cos takiego-dlaczego wyzywasz jego rodzicow od roznych-zrobili ci cos?
To jest tylko gra dzieciaku nic wiecej wiec prosze cie nie przenos tego tu na forum bo az na wymioty mnie zbiera jak takie bzdury sa pisane naprawde stary szkoda slow.
Jak masz zamiar tak wyzywac to juz lepiej opusc te forum bo takich ludzi jak ty mamy duzo next nam nie trzeba
Franco
Wanted _/
Co do ciebie Arek-przestan glupoty wypisywac na forum tylko szykuj gardelko.Soon cie tam nawiedze pamietaj 3 czerwiec Plock jest nasz;P
Pozdro dla all ludzi z Sigon family
Franco
War Sorc
04-05-2006, 21:03
Na Azurze nigdy nie bylo i nie bedzie okresu nudy :) i bedzie wojna nawet do ostatniego fraga tylko teraz jest okres odrabiania strat i przegrupowania .Dla tego nie klucic sie barany tylko wzmacniac sily do walki teraz ostre straty ponioslo dof zobaczymy dalej :D .
WALCZE PO TO BY PASC PADAM PO TO BY WSTAC :D WALCZYC DO KONCA :)
ps.Glabie nigdy nie wyzywaj rodzicow bo to zle swiadczy o twoich rodzicach a nie o jego bo nikt nigdy sie nie przejmie tym ze ty wyzywasz jego rodzicow a jak masz cos to mow w oczy na rl to juz nie bedziesz taki kozak .
_Mioduch_
04-05-2006, 22:56
;s pamietam na Vison zaczeło upadac i robili mass logi na pohu Xd .... leje gs'a a nagle mi 5 gosci w Vison wyskakuje ;s
Cors po zdjeciu na Twoim photobucecie co all dupe wypinaja pomyślałem ze jestescie jakimis debilami... bez obrazy ale to było głupie. Ale geneze przegrania wojny ładnie napisałes ;d
Grasz tu od grudnia i wielkiego kozaka zgrywasz. "Jestem mastah z sulechowa mam 2 ownerow i robie pa, drazharm mnie lubi".
ziomek masz cos do Sulechowa?
wez bo ci skapiszonuje morde
ziomek masz cos do Sulechowa?
wez bo ci skapiszonuje morde
zeby on ci nie sklepal pierdolony noobie
Kto ma cos do mojego miasta ?B)
Horrigan, respekt.
...mimo iż traktowany jestem jako dzieciak z piaskownicy.
_Mioduch_
05-05-2006, 11:23
oj dobra przestancie sie kłócic bo znowu zamkną temat ;s
Kto ma cos do mojego miasta ?B)
JA! Staw jest za mokry ;(.
ZrembAzura
05-05-2006, 13:47
Teraz wanted robi wielkie PA !! Nie raz shanoz widzialem jak za*******ales i krzyczales do 30lv+ ARMOR NOW! Ostatnio sam padlem ofiara PA. Zremb z Wanted Academy kiedy expilem na katedrze kazal mi placic. Oczywiscie nie zaplacilem :cup:
Poskarż sie pani ;( "Oczywiscie nie zaplacilem" - tu zgrywasz kozaka bo mnie tam nie ma, jakbym chcial cie zabic to bym to zrobil, myslisz ze wielki problem ?
@Bosiak
Kazdy mial kiedys niski lvl, to ze balem sie wysokich lvli nie jest do konca prawda, balem sie gdy bylem bity lub bylem ofiara PA, gdy stalem, robilem runy, expilem, nawet nie myslalem o h lvlach, a ty o tym trabisz jakbym ciagle gadal z toba i mowil "oh no ida po mnie ja sie boje zeby mnie nie zabil jakis 50+". Zreszta chlopie takiego posta przyjebales jakbym ci cos zrobil. Udalo mi sie zrobic wiekszy lvl niz ty. Zazdrosc ?
_/ Pozdro
Zremb
Azura Player
05-05-2006, 14:43
Poskarż sie pani ;( "Oczywiscie nie zaplacilem" - tu zgrywasz kozaka bo mnie tam nie ma, jakbym chcial cie zabic to bym to zrobil, myslisz ze wielki problem ?
@Bosiak
Kazdy mial kiedys niski lvl, to ze balem sie wysokich lvli nie jest do konca prawda, balem sie gdy bylem bity lub bylem ofiara PA, gdy stalem, robilem runy, expilem, nawet nie myslalem o h lvlach, a ty o tym trabisz jakbym ciagle gadal z toba i mowil "oh no ida po mnie ja sie boje zeby mnie nie zabil jakis 50+". Zreszta chlopie takiego posta przyuwielbiam jeść bananyales jakbym ci cos zrobil. Udalo mi sie zrobic wiekszy lvl niz ty. Zazdrosc ?
_/ Pozdro
Zremb
Masz taki level bo w tej wojnie nic nie robisz, nie raz jak 9 osób z NG było online to wielki mały Zremb sie chował po pztach. Nie zgrywaj bohatera.
Masz taki level bo w tej wojnie nic nie robisz, nie raz jak 9 osób z NG było online to wielki mały Zremb sie chował po pztach. Nie zgrywaj bohatera.
Za to Ty zrobiłeś najwięcej ! You are hero of Azura! -.-'
Pozdrawiam ...
Mentosek_2005
05-05-2006, 15:41
@zremb Dednolbys mnie ale ucieklem ;> Masz 60lv+ a ja zaledwie 20 :< I next razem idz se rob PA gdzie indziej -.-
Horrigan
05-05-2006, 16:35
Pozdrawiam ...
Hehehe, dokładnie o tym była mowa w moim poprzednim poście.
Zremb -> kolejny forumowy predator...
A, jeszcze jedno:
Oszczedźcie sobie posty w stylu "zgadzam sie z nim itp". Bez obrazy. Osobiście mam w dupie czy 12-letni Zbysiu z Sulejówka się ze mną zgadza i co sądzi o mojej wypowiedzi.
Pozdrawiam:
Horrigan/Michael
_Mioduch_
05-05-2006, 16:36
@zremb Dednolbys mnie ale ucieklem ;> Masz 60lv+ a ja zaledwie 20 :< I next razem idz se rob PA gdzie indziej -.-
jak by chciał to by Cie zabił... wiec nie szpanuj ze mu zwiales...
ZrembAzura
05-05-2006, 17:14
Podaj swoje name i jak mnie spotkasz to wlacz stoper, zobaczymy ile wytrzymasz. Jesli cie nie zabilem to znaczy ze nie chcialem.
@Azura Player
A ty kiedy pokazesz swoja klase wielki wojowniku ? Smieszne by to bylo jakbys TY walczyl przeciwko dziewieciu 100+, zapewne bys stal i sie bil, tez bys mogl zrobic bajer ze stoperem i ciekawe po ilu sek bys zobaczyl "You Are Dead" wielki wojowniku.
Podaj swoje name i jak mnie spotkasz to wlacz stoper, zobaczymy ile wytrzymasz. Jesli cie nie zabilem to znaczy ze nie chcialem.
@Azura Player
A ty kiedy pokazesz swoja klase wielki wojowniku ? Smieszne by to bylo jakbys TY walczyl przeciwko dziewieciu 100+, zapewne bys stal i sie bil, tez bys mogl zrobic bajer ze stoperem i ciekawe po ilu sek bys zobaczyl "You Are Dead" wielki wojowniku.
Stary... wyluzuj troche. ^^ Rzeczywiście zgrywasz kozaka, tylko po co? Poczujesz się lepszy? Dowartościujesz się? Naprawdę Ci to potrzebne? Nie problem zabić 20+lv mając 60+, więc nie wiem czym tu się tak szczycisz. Troche kultury...
Pozdrawiam! ;)
Gówno wiecie a piszecie...
Czy Zremb kozaczy ? Widac ze go nie znacie 8o
Widze Zrembus ze nooby ci fanclub robią ;)
_Mioduch_
05-05-2006, 22:12
taka mała sprawa... dlaczego akademia została rozwiązana ?;/ niewiem wogule oco chodzi bo wtedy nie byłem w domu. Moze mnie ktos oświeci ? ;p
Gówno wiecie a piszecie...
Czy Zremb kozaczy ? Widac ze go nie znacie 8o
Widze Zrembus ze nooby ci fanclub robią ;)
Nie kozaczy? W takim razie to jest jakieś kolejne stadium. Może ubóstwianie się albo samouwielbienie? xD
Pozdrawiam... ;)
Raul de Azura
06-05-2006, 00:14
taka mała sprawa... dlaczego akademia została rozwiązana ?;/ niewiem wogule oco chodzi bo wtedy nie byłem w domu. Moze mnie ktos oświeci ? ;p
Domysl sie czlowieku ;] w WA byly takie osly ze draz mial ich dosyc :) wcale mu sie nie dziwie ;p
fea_umarth
06-05-2006, 02:02
siema robie bezsensowny post jakich tu wiele o bezsensownosci tego posta niech swiadczy besens tego posta .dziekuje . z nowego yorku max mariusz kolonko
Drazharm
06-05-2006, 02:36
Nie kozaczy? W takim razie to jest jakieś kolejne stadium. Może ubóstwianie się albo samouwielbienie? xD
Pozdrawiam... ;)
zmien avatara
dzieki
Wanted _/
May 06 2006, 08:52:44 CETKilled at Level 84 by Heg (http://www.tibia.com/community/?subtopic=character&name=Heg)
Reszta DoF nawet nie zdazyla dobiec a Citek juz sie zlozyl : D
May 06 2006, 08:52:44 CETKilled at Level 84 by Heg (http://www.tibia.com/community/?subtopic=character&name=Heg)
Reszta DoF nawet nie zdazyla dobiec a Citek juz sie zlozyl : D
Heh, no padlem z wlasnej glupoty zreszta napisalem Ci dlaczego.
To byla tylko i wylacznie moja wina :)
Ale czy to wazne? ja odrobie ten exp co stracilem ale Ci ktorzy od was padli/padna bede mieli problem z nadrobieniem :)
@Gimli
Jutro moge z wami pobiegac przed save servera, tym razem nie zrobie tego co dzis. :D
Powodzenia,
Citek
Raul de Azura
06-05-2006, 14:15
Heh, no padlem z wlasnej glupoty zreszta napisalem Ci dlaczego.
To byla tylko i wylacznie moja wina :)
Ale czy to wazne? ja odrobie ten exp co stracil ale Ci ktorzy od was padli/padna bede mial problem z nadrobieniem :)
Powodzenia,
Citek
a jak padniesz jeszcze raz i jeszcze raz? ;p
a jak padniesz jeszcze raz i jeszcze raz? ;p
Ja nie ty ze wychodze ze swiatyni i padam jeszcze raz :p
Zdrowko,
Citek :D
Drazharm
06-05-2006, 16:24
oj Citek Citek ale zes bubel odwalil...
teraz za kare bedziemy musieli Corsa zabic ;)
fea_umarth
06-05-2006, 16:35
jako pokute proponuje dezintegrowac bolce ludziom na expie;)
Troxtron
06-05-2006, 16:42
Otoż powiem ci... w niespelna 12h po rozwiazaniu akademi 3 osoby z niej padly ofiarą PA ludzi z Wanted... dziwne?
Dobra rada dla ludzi z bylej akademi ... uwazajcie ludzie draza chca dorobic :P
Azura Player
06-05-2006, 17:19
Pozdrawiam ...
Przeproś i wyjdz frajerów mamy tu dosyć dzieciaczku :)
@Azura Player
Szykuj stoper i kupuj blessy. Niedługo sie spotkamy ;)
Cors Ent
06-05-2006, 17:23
co ma pierdnik do wiatraka?
@Azura Player
WOW.Ale ty jesteś grożny.
Raul de Azura
06-05-2006, 18:30
Ja nie ty ze wychodze ze swiatyni i padam jeszcze raz :p
Zdrowko,
Citek :D
po tym poscie zrozumialem ze jestes w 100% idiota bo nie wiesz jak to bylo a gadasz bzdety. wtedy padlem 2 raz bo mi prad odcielo na calym osiedlu baranie. poza tym obiecuje Ci ze zrobie na tobie fraga nastepnym razem jak bedziesz trenil na bocie przed save ;)
hew a najs dej czlowieku o dwucyfrowym poziomie inteligencji ;]
Przepraszam Aleks :(
Wybacz Lukaszek :(
po tym poscie zrozumialem ze jestes w 100% idiota bo nie wiesz jak to bylo a gadasz bzdety. wtedy padlem 2 raz bo mi prad odcielo na calym osiedlu baranie. poza tym obiecuje Ci ze zrobie na tobie fraga nastepnym razem jak bedziesz trenil na bocie przed save ;)
hew a najs dej czlowieku o dwucyfrowym poziomie inteligencji ;]
Po 1.
Ja bylem w tej ekipie ktora cie bila w sklepie w venore a pozniej pod temple, wiem ze ci odcielo prad czy miales kicka. Nie zmienia to jednak sytuacji ze wyszedles bez blessow wiedzac ze sie na ciebie czaimy :D
Po 2.
Widac nie ze nie wiesz w jakis sposob dzis padlem i gdzie. Heg i Gimli sa poinformowani dosc dobrze wiec gadaj z nimi zanim zaczniesz pisac glupoty.
A baranem nazywaj swoich kumpli lub twojego drugiego ownera ;s
hmm...powiedziala co wiedzial osoba o jednocyfrowym poziomie inteligencji ;s
Pozdro,
Citek
Raul de Azura
06-05-2006, 19:04
Po 1.
Ja bylem w tej ekipie ktora cie bila w sklepie w venore a pozniej pod temple, wiem ze ci odcielo prad czy miales kicka. Nie zmienia to jednak sytuacji ze wyszedles bez blessow wiedzac ze sie na ciebie czaimy :D
Po 2.
Widac nie ze nie wiesz w jakis sposob dzis padlem i gdzie. Heg i Gimli sa poinformowani dosc dobrze wiec gadaj z nimi zanim zaczniesz pisac glupoty.
A baranem nazywaj swoich kumpli lub twojego drugiego ownera ;s
hmm...powiedziala co wiedzial osoba o jednocyfrowym poziomie inteligencji ;s
Pozdro,
Citek
haha zazdroscisz mi ze tak szybko expilem bo brat mi pomagal hehe, my szybciej expilismy niz Ty klepales sie po dupie ;p
zreszta tlumacz sie tlumacz mnie to i tak rybka... padles jak noob i jestes noobem, bedziesz padal dalej, jestem tego pewnien.
"Call me Cipek"
Mieso armatnie przestalo byc uzyteczne :D
_Mioduch_
06-05-2006, 23:36
Jeżeli chodzi o akademie to mało wiem ale z tego co tam byłem zanim all polecieli (jakis tydzien) to ciagle albo pa albo kogos zabic itp... akademia wykorzysytwała to ze jest akademią najśilniejszej gildi na servie i nie ktorzy z nas padali za kolegów z gildi :s mnie w ciagu tygodnia 4x probowano zabic Xd
WOW.Ale ty jesteś grożny.
Jak cholera ;)
loozik zobaczymy jeszcze kto wygra !!
powiedz mi dlaczego nie dasz szansy DOF jesli oni ci dali szanse na zostanie Drazharm ??za to powinienes ich po stopach calowac !!! :)
spoxik Ventar poczekamy zobaczymy dzisaj juz prawie 100k stracone (aol,bless)jak tak dalej pujdzie to wy bez sianka bedziecie....
spoxik Ventar poczekamy zobaczymy dzisaj juz prawie 100k stracone (aol,bless)jak tak dalej pujdzie to wy bez sianka bedziecie....
A to co najwieksze chickeny z DoFu płacą to co?!
Przecież to są miliony~
Tak Ventar Sigon padl jak noob na tej wojnie, ale to on zrobil 4 lvle, a dof pada i nie odrabia tylko caly czas traci.
Tak Ventar Sigon padl jak noob na tej wojnie, ale to on zrobil 4 lvle, a dof pada i nie odrabia tylko caly czas traci. Pewnie, ale czy liczy sie tylko ta cyferka przy nicku?
A to co najwieksze chickeny z DoFu płacą to co?!
Przecież to są miliony~ Myslisz ze Draz bedzie sie tym dzielil z kazdym memberem Wanted ktory padnie? Dream on
@down
jak dla kogo
@Gimlos
Liczy sie to, ze my mozemy odrabiac straty a wy nie.
Drazharm
07-05-2006, 16:33
co ma pierdnik do wiatraka?
w wiatraku mieli sie make na piernik
w wiatraku mieli sie make na piernik
a nie w mlynie? :creature:
May 07 2006, 16:30:18 CET Killed at Level 42 by Anarchos
and by a demon skeleton of Bashiba
co to ku**a ma znaczyc?Urbexx nie wiedzialem ze jestes takim f***erem a na dodatek biedak wyludzasz od 40 lvl sprzety a puzniej kazesz ich zabijec
Drazharm o tobie nia ma slow (tylko moge przypomniec "Cooors przepraszam) ty je**ny kuta***......HAIL DOF @ VISION _/ CYA NOOBSSS:baby:
@Zremb
zazdrość to fajne słowo lecz nie mam ci czego zazdrościć :P gram sobei na innym serwerze wbilem 50 lvl i jest looz a char w podpisie to nooobchar < mialem hunta od Swir vel'gladi po tym jak sie zamienil z Isecrossem na chary>;]. piszesz ze moglbys zabic typa <nie pamietam nicku> jakbys chcial. wiec po co go atakowales?? moze po to zeby go przegonic?? widocznie nie posiadasz respektu nawet w oczach 20 lvl ......
P.S. czemu znowy jest Wanted Academy??:baby: nie gram juz na azurze wiec nie wime co sie dzieje :P
Raul de Azura
07-05-2006, 19:31
a nie w mlynie? :creature:
bystrzak :D
@Zremb
zazdrość to fajne słowo lecz nie mam ci czego zazdrościć :P gram sobei na innym serwerze wbilem 50 lvl i jest looz a char w podpisie to nooobchar < mialem hunta od Swir vel'gladi po tym jak sie zamienil z Isecrossem na chary>;]. piszesz ze moglbys zabic typa <nie pamietam nicku> jakbys chcial. wiec po co go atakowales?? moze po to zeby go przegonic?? widocznie nie posiadasz respektu nawet w oczach 20 lvl ......
P.S. czemu znowy jest Wanted Academy??:baby: nie gram juz na azurze wiec nie wime co sie dzieje :P
Zremb next noob do fanclubu ;)
HAHAHH... Po to jest ten dzial, zeby opisywac "wydarzenia ze swiatow", jak masz problemy ze zrozumieniem tego - nie pisz tu.
A ty jak masz podawac nioeprawdziwe informacje to sie zamknij X( o sobie mam na mysli a ^^ jest prawda (jedyna w jego life) :p
grebol, daj se spokoj lub poprzyj swoja wypowiedz chociaz 1 sesnownym argumentem -.-
Siggurdius
07-05-2006, 22:53
Dokladnie Grebol, wrzuc na luz bo troche przesadzasz. B)
sigg
Cors Ent
08-05-2006, 02:56
wróciłem do NG
I am Fuer Grissa ost Drauka
Bringer of Death
Dawca Smierci:]
@Cors Ent
Czekamy na nastepne pol miliona :lolo:
Jak się dorobić i się nie narobić wg. Corsa !
Dojść do NG, dostać w dupę, zapłacić pół miliona i wrócić, żeby zapłacić jeszcze milion. ]xD
To dopiero interes. ;s
Btw, Corsik, zrobiłeś mi fotki jak padałeś ? ='( Plx, powiedz, że tak. xD
Pozdrawiam ...
Isecross Apr 14 2006, 21:25:52 CET Killed at Level 60 by Sebridien
and by Wishoor.
A ty zrobiłeś fotki?.
Ty,Grebol Maciek,Zembol zauroczyliście sie w Wanted.A przed miesiąca to właśnie wy padaliście od wanted.I to ze strachu sracie i tak im w dupe wchodzicie.I to bez wazeliny,gladko wam idzie.
Tak zrobił ci fotke http://s11.photobucket.com/albums/a196/Corsik/El%20Drazito/?action=view¤t=100_4267.jpg Wiem,że już byl ten link na forum.Podoba ci sie?
Raul de Azura
08-05-2006, 11:00
@Cors Ent
Czekamy na nastepne pol miliona :lolo:
Ile Ty dostales z tych pol miliona?
@up
Pewnie nic, ale czy to kogoś dziwi ?xD Wkońcu leaderzy dzielą najpierw między siebie all, a że potem niewiele zostaje, no cóż, życie. xD
Isecross Apr 14 2006, 21:25:52 CET Killed at Level 60 by Sebridien
and by Wishoor.
A ty zrobiłeś fotki?.
Ty,Grebol Maciek,Zembol zauroczyliście sie w Wanted.A przed miesiąca to właśnie wy padaliście od wanted.I to ze strachu sracie i tak im w dupe wchodzicie.I to bez wazeliny,gladko wam idzie.
Tak zrobił ci fotke http://s11.photobucket.com/albums/a196/Corsik/El%20Drazito/?action=view¤t=100_4267.jpg Wiem,że już byl ten link na forum.Podoba ci sie?
Hrhr, Cors dla mnie zrobił fotki, jak mnie zabijali, więc sie pytam, czy na tą okazje też mi zrobił. xD
A co do zauroczenia Wanted, to nie powiedziałbym, że jestem nimi zauroczony ..
No, i nie zdażyło mi się (przynajmniej do tej pory) paść ofiarą członka Wanted. ; ) Co przyniesie los-zobaczymy, ponieważ liczę się z tym, że jestem dla nich nikim, i jak to wzsystko się skończy, będę dla nich źródłem zrobku. Ale zawsze zostaną mi wspomniania, że przynajmniej przez chwilę mogłem być "z nimi". xD Pozatym, to tylko gra, nawet jeżeli będą robić na mnie PA, zrookują, to poprostu zrobie nowego chara ...
@down
Być dla zera zerem to nic strasznego, ja przynajmniej mogę śmiało podać swój nick, i nie jestem "w gilldi która będzie wygrywać". ; )
Pozdrawiam ...
@up
Dla mnie też jesteś nikim.Jesteś zerem;)
photobucket
08-05-2006, 16:27
hrhr wpisujac na photobuckecie nicki poszczegolnych graczy mozna znalezc fajne fotki ;d
Drazharm with groupies
http://smg.photobucket.com/albums/v731/silentforce/?action=view¤t=Draz123.jpg
Gammbler (lewo), Amenhotep (prawo)
http://i30.photobucket.com/albums/c305/Qbas/Rl/Me%20and%20Friends/P1000845.jpg
Exmind
http://s37.photobucket.com/albums/e87/Agatha-Linksys/RL%20photOs/friends/?action=view¤t=Jag.jpg
from left -->Pollbull/Jameha/Asari/Jenna/Denaros/Heg/Cors/Adi Gotti
http://s11.photobucket.com/albums/a196/Corsik/Rl%20Photos/?action=view¤t=ZlotSF040.jpg
Sandra Magnus And Tete Nemeth
http://s17.photobucket.com/albums/b71/Koverifi/Rl%20Pics/?action=view¤t=Sadramagnusetetenemeth.jpg
Lump~ and team
http://s11.photobucket.com/albums/a185/RobertOlsztyn/Rl%20photos/?action=view¤t=IMGP0288.jpg
jak jeszcze cos znajde dodam
edit: nie widac fotek wiec dam linki-tylko jedna dziala ;/
@up
Pewnie nic, ale czy to kogoś dziwi ?xD Wkońcu leaderzy dzielą najpierw między siebie all, a że potem niewiele zostaje, no cóż, życie. xD
Hrhr, Cors dla mnie zrobił fotki, jak mnie zabijali, więc sie pytam, czy na tą okazje też mi zrobił. xD
A co do zauroczenia Wanted, to nie powiedziałbym, że jestem nimi zauroczony ..
No, i nie zdażyło mi się (przynajmniej do tej pory) paść ofiarą członka Wanted. ; ) Co przyniesie los-zobaczymy, ponieważ liczę się z tym, że jestem dla nich nikim, i jak to wzsystko się skończy, będę dla nich źródłem zrobku. Ale zawsze zostaną mi wspomniania, że przynajmniej przez chwilę mogłem być "z nimi". xD Pozatym, to tylko gra, nawet jeżeli będą robić na mnie PA, zrookują, to poprostu zrobie nowego chara ...
Pozdrawiam ...
Heh-jak to tylko gra to po co robic new chara-wal to stary.
Nie badz taki pewny siebie-ja tylo czekam az dasz mi powod zeby cie zabic wiec miej sie na bacznosci-wtedy nie bedzie ci tak do smiechu jak ja cie dorwe.I takze wtedy nie napiszesz-Help me Franco mnie leje a nie Wanted-zonk bedzi stary zonk i to na calej linii:)
Franco
_Mioduch_
08-05-2006, 17:26
@up
Pozdrawiam ...
jak tak do tego podchodzisz to zrob juz nowego chara :s jak mnie huncił Poll to poczekałem se miesiąc i o mnie zapomniał ;s
ZrembAzura
08-05-2006, 19:12
Ble ble ble...lekko mnie ponioslo ;]
@up. skoro zmieniles post to ja go zmieniam bo nie ma sensu juz ;]
Zremb... Mniemam, że inspiracją tych wypocin były twoje poprzednie posty. Tylko ktoś na tak niskim poziomie może napisać coś takiego. Zastanawiając się nad twoimi wypowiedziami dochodzę do wniosku, że jesteś idiotą... ^^
Pozdrawiam... ;)
Mrok, przerypany binoklu, twoje posty są ambitne mniej więcej jak poezja Dody Elektrody i wokalizy Manadaryny w Sopocie, klempo objedzona i zarosła grzybami. Jak chcesz pisać, to skrob pazurami na ścianach komórki, w której cie starzy w dzieciństwie zamykali, żebyś się nie pokazywała we wsi, bo by przyszli czarnoksiężnicy i wypędzali ci z głowy szambosmoka. Piszesz jak dziecko analfabety z wodogłowiem i ginekomastią, masz płaskomóżdze, krowo z zaschłymi sutami. Naucz się budować zdania na poziomie wyżej przedszkolaka i napisz książkę o tym, ile twojej starej napchali podrobów do pizdy, że urodziła taką leberę, cioto przedwojenna. Jesteś jak krasnal którego nawet mech po jajach nie drapie, śmierdząca mrokiem z szatańskiej dupy łajzo. Masz ryło jak ruski sputnik, po tym jak go obsrała wataha kosmitów. Zgłoś się do księgo rekordów Guinessa, dostaniesz tutuł najniższej możliwej formy zycia, która egzystuje bez rozumu i jeszcze nie padła zabita echem w pustym łbie. Masz aż dwie synapsy w mózgu, jedną od sikania, druga od stawiania kloców, mroczna safanduło z krzywymi nogami. Wyczyśc picz, bo wali aż serwer się wiesza, i zabij się, bo takie głupie nie ma prawa zyć.
4u Mrok. Nie obrazaj mnie wiecej plx. ;)
Srry za offtop, ale nie lubie gdy ktos mnie obraza :(
wow.Ale jesteś madry:cup: Taki jest poziom inteligencji w wanted akademy.Mam satysfakcje,że cię w.......m :cup: I oto mi chodziło
Raul de Azura
08-05-2006, 20:32
Mrok, przerypany binoklu, twoje posty są ambitne mniej więcej jak poezja Dody Elektrody i wokalizy Manadaryny w Sopocie, klempo objedzona i zarosła grzybami. Jak chcesz pisać, to skrob pazurami na ścianach komórki, w której cie starzy w dzieciństwie zamykali, żebyś się nie pokazywała we wsi, bo by przyszli czarnoksiężnicy i wypędzali ci z głowy szambosmoka. Piszesz jak dziecko analfabety z wodogłowiem i ginekomastią, masz płaskomóżdze, krowo z zaschłymi sutami. Naucz się budować zdania na poziomie wyżej przedszkolaka i napisz książkę o tym, ile twojej starej napchali podrobów do pizdy, że urodziła taką leberę, cioto przedwojenna. Jesteś jak krasnal którego nawet mech po jajach nie drapie, śmierdząca mrokiem z szatańskiej dupy łajzo. Masz ryło jak ruski sputnik, po tym jak go obsrała wataha kosmitów. Zgłoś się do księgo rekordów Guinessa, dostaniesz tutuł najniższej możliwej formy zycia, która egzystuje bez rozumu i jeszcze nie padła zabita echem w pustym łbie. Masz aż dwie synapsy w mózgu, jedną od sikania, druga od stawiania kloców, mroczna safanduło z krzywymi nogami. Wyczyśc picz, bo wali aż serwer się wiesza, i zabij się, bo takie głupie nie ma prawa zyć.
4u Mrok. Nie obrazaj mnie wiecej plx. ;)
Srry za offtop, ale nie lubie gdy ktos mnie obraza :(
Zremb wlasnie pokazales jaki Ty jestes inteligenty, takich glupot w zyciu nie slyszalem ;] Bili Cie w dziecinstwie ? bo widze ze ladnie masz w glowce narabane myslisz ze zaswieczcisz jadac tak kogos ? nie...
a tak na marginesie moglbys sobie darowac komentarze o jego Mamie ;]... bylo by Ci miło jakby ktoś Ci Matke wyzywał ? chyba nie :)
@Cors
fajnie ze wrociles :) witamy ponownie :)
@raul de azura
ja nic nie dostalem tylko sobie wzielem bo to ja dzielilem te 500k
110k dla mnie bylo :P
ray maselko
08-05-2006, 22:46
ale wy macie narabane w tych dlowach przeciesz Wanted juz sie rozpada:P przynajmniej tak sadze. i przyjmuja jakis czubow z wiekszymi lvl. Z Wanted pozady jest shatan bell :P <pozdro> a nie urbexx twardy chara skasowal nie na dlugo hehehe
Oryginalnie napisane przez ZrembAzura
4u Mrok. Nie obrazaj mnie wiecej plx.
Srry za offtop, ale nie lubie gdy ktos mnie obraza
Wygląda mi to na generator bluzg :p
@
Co do tego "pejmentu" Corsa, to była po prostu kradzież.
@up
ja bym to nazwal raczej glupota corsa haha 8o
fea_umarth
09-05-2006, 02:45
shanoz ten twoj awatar jest mi dziwnie znajomy nie pamietam zebym ci pozwolil korzystac z moich rysonkow
i co do 500k to tez dales ciala dzielac sie ta kasa .mozna powiedziec ze ja 'uczciwie zarobiles'
Cors Ent
09-05-2006, 10:32
Hehe bardziej sie podniecacie tym ze mi zabraliscie pol miliona niz ja tym ze ich nie mam :P
moze i mozna powiedziec ze on je "zarobił"
niech mu bedzie
ja ich nie zarabiałem - ja tylko zbierałem czesc paymentów za czasów swietnosci Vision a reszte ukradłem cycuszkom z WA rozbierajac ich na kopalniach i innych takich miejscach :P
generalnie troszke jeszcze mi zostało :)
łatwo przyszło, łatwo poszło :D
bede potrzebawoł kase to sobie zabusuje
w koncu sciagac kase uczyli mnie najlepsi (czyt. el Drazito):evul:
Nosso Mc'Furry
09-05-2006, 13:56
Wy przeżywacie te "zarobienie" kasy 30000x razy bardziej niz Cors to ze to stracil, na ventrilo powiedzial tylko "cóż stało się" a wy trąbicie o tym na forach uhauha żalosne xD
Chyba to, że bardziej raduje własne szczęście, niż nieszczęście wrogów nie jest żałosne...
']Chyba to, że bardziej raduje własne szczęście, niż nieszczęście wrogów nie jest żałosne... Nie zrozumiales posta Nosso, chodzi o to jak dzieci z Wanted podniecily sie tymi 500 k, kiedy u nas potraktowalismy to - "zdarzylo sie". Jest to rzeczywiscie zabawne, pokazuje kto przejmuje sie tak bardzo ta gra : d
ray maselko
09-05-2006, 19:20
Ble ble ble...lekko mnie ponioslo ;]
lekko ty go powinienes przeprosic a nie :P
i nie powiedzial bym ze to lekko po co wtracac w to rodzicow ?? powiedz mi jak by tak twoich wyzywali ??
@up
Śmieci na ulicy zbierasz?.Nie,więc nie przejmuj sie śmiećmi na forum.
A Zremba Azury widocznie tak rodzice wychowali.
Raul de Azura
09-05-2006, 23:52
Niektórzy potrafia potrafia byc silni tylko przed monitorem
Nie zrozumiales posta Nosso, chodzi o to jak dzieci z Wanted podniecily sie tymi 500 k, kiedy u nas potraktowalismy to - "zdarzylo sie". Jest to rzeczywiscie zabawne, pokazuje kto przejmuje sie tak bardzo ta gra : d
Być może, nie wgłębiam się w tajniki psychy Nosso~
Wanted jest chyba szczególnie wrażliwe na osobę Corsa, więc słowo "zabawne" rzeczywiscie pasuje tu lepiej niż "żałosne".
Wy przeżywacie te "zarobienie" kasy 30000x razy bardziej niz Cors to ze to stracil, na ventrilo powiedzial tylko "cóż stało się" a wy trąbicie o tym na forach uhauha żalosne xD
Bo niecodzien trafia sie korki co oddaje 500k ;p coprawda 30min nawalalem smieciami to potem reka mnie bolala ale dalismy rade. To byl szczyt madrosci corsa to az sie prosilo zeby wziasc przez 15min co jakis czas wystawil to na dp a nalepsze jest to ze dof nie potrafi nawet parzadnie zasypac dp bo odkopanie tego chocias ztrfalo 30min nie miala wiekszych problemów przy ataku dof smieciami. Nawet tego dobrze nie potrafia zrobic ;]
Nie zrozumiales posta Nosso, chodzi o to jak dzieci z Wanted podniecily sie tymi 500 k, kiedy u nas potraktowalismy to - "zdarzylo sie". Jest to rzeczywiscie zabawne, pokazuje kto przejmuje sie tak bardzo ta gra : d "Zdarzylo sie, to unas normalne ;]"
Niektórzy potrafia potrafia byc silni tylko przed monitorem tzn kto jet przed monitorem?
Raul de Azura
10-05-2006, 09:55
Bo niecodzien trafia sie korki co oddaje 500k ;p coprawda 30min nawalalem smieciami to potem reka mnie bolala ale dalismy rade. To byl szczyt madrosci corsa to az sie prosilo zeby wziasc przez 15min co jakis czas wystawil to na dp a nalepsze jest to ze dof nie potrafi nawet parzadnie zasypac dp bo odkopanie tego chocias ztrfalo 30min nie miala wiekszych problemów przy ataku dof smieciami. Nawet tego dobrze nie potrafia zrobic ;]
chyba "wziac"
Horrigan
10-05-2006, 11:25
Hehe, smiecie to nie nasza dzialka, ale widac ze wy macie w tym wprawe. Odnosnie tego kto co potrafi - nie stac was na oryginalny avatar tylko rysunki cudze plagiatujecie?
PS
Kiedy egzamin gimnazjalny? Rotfl.
Horrigan
10-05-2006, 11:28
@raul de azura
ja nic nie dostalem tylko sobie wzielem bo to ja dzielilem te 500k
110k dla mnie bylo :P
Kwota nieosigalna do zarobienia w uczciwy sposob dla ludzi takich jak wy:D
Cors Ent
10-05-2006, 13:00
To samo moge powiedziec o wanted i wanted academy.
Jak je zarobiłem?
wpadałem na kopalnie- sd w wantedoludka co tam siedzi i " Boh- Gimme Boh or die"
i Bohy lezaly na ziemi, po czym i tak zabijałem i wyciagalem np Rh i backpaczek z runkami.
generalnie przy milionach ludzi co byly w WA to byla robota jak zabrac dziecku lizaka:baby: takie 110k to sam Lord Pinius co sie uhnac nie umie mi oddał w cycopolis
a ty do konca azury nie przestaniesz sie podniecac ze masz moja kaske - zrób sobie comment " i got cors ent's 110k !!!!, i Pwnd him !! "
stales sie legenda azury w tym momencie.
jak dla mnie to "Prawie jak Sossar"
@bosiak
a tytul topicu cos tobie mówi
pomyliłes tamaty z deka
kurde niechcacy nowy post
ale zeby nie marnowac miejsca dam link do filmu ze wspanialej TV TVN ;]
http://www.maxior.pl/?p=index&id=18189&0
_Mioduch_
10-05-2006, 16:29
takie 110k to sam Lord Pinius co sie uhnac nie umie mi oddał w cycopolis
pytanie: Ty z kolegami mnie trapnołes na cycach ? :s Trap był ale Grimni mnie z niego wyjoł ;s
kani maly
10-05-2006, 16:58
Pollbull to prze ciebie cale dof ma teraz prze^^ bo jak ty sie przniosłes do vision to heg musial wkroczyc do akcj i teraz dof academi musialo PŁACIĆ :(
a teraz sie wogule nie logujesz... Dtazharm jak mozna mowic ze jak zaplacisz to juz nie jestes hunted a 3 dni puznej kazac huntowc tego co ci zaplacił...
Cors Ent ty .... poco placies 500k ja teraz znowu walczysz...:baby:
kani maly
10-05-2006, 17:00
Pollbull to przez ciebie cale dof ma teraz prze^^ bo jak ty sie przniosłes do vision to heg musial wkroczyc do akcj i teraz dof academi musialo PŁACIĆ :(
a teraz sie wogule nie logujesz... Dtazharm jak mozna mowic ze jak zaplacisz to juz nie jestes hunted a 3 dni puznej kazac huntowc tego co ci zaplacił...
Cors Ent ty .... poco placies 500k jak teraz znowu walczysz...:baby: I
Lesiu qr.. ty nie jetes Ar'sol to sie odemnie odwal:evul:
Dawidekkkk
10-05-2006, 17:00
Cors czy ty jestes pojebany najpierw placisz 500k a 2 dni pozniej juz znowu w wojnie grasz -.-
i tak ci nie uwierze ze 500k to dla ciebie nic pomysl ile bp uhuw draz se za to kupil i ty mu w tym pomogles idz sie lecz
Dawidekkkk
10-05-2006, 17:03
sry za bledy -.-
kani maly
10-05-2006, 17:07
Dawidekkk jestes hunted na tibia :P
A kto wie jak sie teki obrazek wciska zeby byl kolo twojego imnienia??
Dawidekkkk
10-05-2006, 17:11
ty tam cicho ;p
a te obrazki to ni huja nie wiem:D
a nie wspomne o twoim huncie od lesia -.-
kani maly
10-05-2006, 17:14
A ja NIewzpomne otym czo ma kazdy meszczyzna w kaciach a ty nie:P
Ale ja niewspomne o tym ze zara bedzesz mial CHACKa mam twoje pasy zapomniałes ????????????????8o
Raul de Azura
10-05-2006, 17:36
omg.... co do tematu Corsa to juz mi sie zygac chce. Po co wam wiedziec czemu, czemu?... to jego crystale, jego decyzja, jego char i co was to obchodzi czemu robi tak, a nie inaczej. Znow jest w wojnie bo chcial i tyle......... w Tibii jedna wada jest to, ze graja w nia dzieciaki, ktore zamiast chodzic do szkoly to expia, oddaja sie calkowicie grze i nic poza nia nie widza, nie maja zycia osobistego tylko chary w Tibii.
Cors Ent
10-05-2006, 19:53
Jaka to juz róznica?
wróciłem wtedy z imprezy była 2 czy 3 w nocy- byłem po wódce i spalony i mi chec na hazard przyszła. to sie zabawiłem z wanted
co za róznica skoro juz nie gram i grac nie zamierzam?
co za róznica ile backpacków za to kupia? skoro i tak nikt z NG juz wracac na azure nie zamierza? jaka mi robi róznice czy draz ma 150 czy 170 czy 200 lvl jak i tak juz z nim wiecej nie bede walczyc?
co do ilosci backpacków to sam mam wiecej UH i SD niz nawet walczac z nimi jestem w stanie wystrzelac - i co z tego?
z chwila powstania NG chciałem naprawde ostro zawalczyc i wrócic, ale niestety dof znow podcioł mi skrzydła.
czesc kasy co jeszcze mam to rozdam paru znajomym swe~ prawdopodobnie, a reszta tyle coby domek ładnie wygladał.
co do walk to ja juz nie planuje wiecej
na Daramie to była "ostatnia podróz" :]
do tego jakies fatum ze padlem z przemem u boku - ale to juz inna bajka :p
Dawidekkkk
10-05-2006, 21:55
Jaka to juz róznica?
wróciłem wtedy z imprezy była 2 czy 3 w nocy- byłem po wódce i spalony i mi chec na hazard przyszła. to sie zabawiłem z wanted
co za róznica skoro juz nie gram i grac nie zamierzam?
co za róznica ile backpacków za to kupia? skoro i tak nikt z NG juz wracac na azure nie zamierza? jaka mi robi róznice czy draz ma 150 czy 170 czy 200 lvl jak i tak juz z nim wiecej nie bede walczyc?
co do ilosci backpacków to sam mam wiecej UH i SD niz nawet walczac z nimi jestem w stanie wystrzelac - i co z tego?
z chwila powstania NG chciałem naprawde ostro zawalczyc i wrócic, ale niestety dof znow podcioł mi skrzydła.
czesc kasy co jeszcze mam to rozdam paru znajomym swe~ prawdopodobnie, a reszta tyle coby domek ładnie wygladał.
co do walk to ja juz nie planuje wiecej
na Daramie to była "ostatnia podróz" :]
do tego jakies fatum ze padlem z przemem u boku - ale to juz inna bajka :p
BRAWO DLA CORSA!!!
Jedyny kury sie qwa nie boi ze padnie :]
Gdyby na poczatku cale dof tak zrobilo to juz dawno by wygralo wojne:)
oki
CyA
Wasz dofoludek;]
To samo moge powiedziec o wanted i wanted academy.
Jak je zarobiłem?
wpadałem na kopalnie- sd w wantedoludka co tam siedzi i " Boh- Gimme Boh or die"
i Bohy lezaly na ziemi, po czym i tak zabijałem i wyciagalem np Rh i backpaczek z runkami.
generalnie przy milionach ludzi co byly w WA to byla robota jak zabrac dziecku lizaka:baby: takie 110k to sam Lord Pinius co sie uhnac nie umie mi oddał w cycopolis
a ty do konca azury nie przestaniesz sie podniecac ze masz moja kaske - zrób sobie comment " i got cors ent's 110k !!!!, i Pwnd him !! "
stales sie legenda azury w tym momencie.
jak dla mnie to "Prawie jak Sossar"
@bosiak
a tytul topicu cos tobie mówi
pomyliłes tamaty z deka
Po 1 te smieszne testy to do pana ze streony up gimnazjum juz dawno mam za soba od paru lat... i ki ci do mojej ortografi...
Po 2 do Corsika sam toczysz ten temat o twojej kasie hehe a ja sie tylko ztego smieje jak bys nie widzal bo smieszne to w ...
Po 3 Juz nie mam twojej kasy zycie sorca jest drogie musze rodzine dzieci utrzymac :P ale nie bende zly jak znowu polozysz jakas fajna zecz na dp;]
Cors Ent
11-05-2006, 01:58
Drogie drogie.
evul vampiry i te sprawy.
Kurde ale inny zabawny motyw widzie - ostatnio po forach roznych roznistych wala sie coraz wiecej wyciskajacych łzy pozegnan, podziekowan, słodkich historyjek i wymówek - tylko czemu 80% co sie zalogouje gdzies tam czasem na noobka to widze ich wiecznie online? :o
zabwawne to czytac ile razy co po niektórzy sie zegnaja z wszystkimi B)
za to moj duch zawsze bedzie sie tu i tam unosic :evul:
Raul de Azura
11-05-2006, 10:47
Hail the Fangorn.
Legend will never end
kani maly
11-05-2006, 14:39
B) X( ;( :evul: :cup: :confused: :baby: :D :p
kani maly
11-05-2006, 14:50
omg.... co do tematu Corsa to juz mi sie zygac chce. Po co wam wiedziec czemu, czemu?... to jego crystale, jego decyzja, jego char i co was to obchodzi czemu robi tak, a nie inaczej. Znow jest w wojnie bo chcial i tyle......... w Tibii jedna wada jest to, ze graja w nia dzieciaki, ktore zamiast chodzic do szkoly to expia, oddaja sie calkowicie grze i nic poza nia nie widza, nie maja zycia osobistego tylko chary w Tibii.
Co ty ku^^ mozesz otym wiedziec ... nie jestes nastolatkiem to badzx cicho.
Nie rozumiem jak mozna kupic Chara na allegro... Tak jak ty "Raul de Azura"
ja mam cel a nie kupic byle by byc lepszy od kogos .....:baby:
Marasek1
11-05-2006, 15:08
Jestes debilem!!Nie czepiaj sie mojego kumpla kani maly bo cie zaj&... My znamy dof i wiemy co mamy mowic nie czepiaj sie z idiocialy penerze. Jak masz cos to hoc na solo na tibii. zasdrany ped$$ nie bedzie tu cisnal.:baby: :baby: :baby:
Dawidekkkk
11-05-2006, 15:09
calkowicie sie zgadzam:D
kiedy tez kupowalem hary ale to szkoda kasy!!!!
@UP kani maly
nie wspomne o tym ze sam juz raz kupiles hara:P
Marasek1
11-05-2006, 15:12
Drogie drogie.
Kurde ale inny zabawny motyw widzie - ostatnio po forach roznych roznistych wala sie coraz wiecej wyciskajacych łzy pozegnan, podziekowan, słodkich historyjek i wymówek - tylko czemu 80% co sie zalogouje gdzies tam czasem na noobka to widze ich wiecznie online? :o
Ty debilu czemu najpierw placisz 500k a znowu wchodzisz do wojny?? Jak cos to ja jestem za dofem ale nie z noobcie sie tak jak w tej poprzedniej...... niezwracajcie uwagi tylko lejcie zasra>> wanted. i nie PIER>> GLUPOT bo sie wkur>>> bierz sie w kancu do pracy..i pocwicz uhanie:baby: :baby: :baby:
Marasek1
11-05-2006, 15:16
Hail the Fangorn.
Legend will never end
Ty glupia kur.. licz na wanted bo hunted ped>>>
:baby: :baby: :baby:
Dawidekkkk
11-05-2006, 15:17
ty jestes jednak pojebany
WZSYSTKIM OZNAJMIAM ZE NA NIEGO MOWIMY PROSTAMOL UNO JEDNA JAGODA DZIENNIE!!!!
to sprawa cors jego kasa i juz napisal w poscie ze ma to w dupie...
tyjuz nie musisz powtarzac
Wasz dofoludek ;]
Dawidekkkk
11-05-2006, 15:20
kazdy zkochal sie juz w swoim harze...
teraz trudno im jest go opuscic
wszyscy kochaja azure ja tez;(
NIE ODCHODZCIE Z AZURY WALCZCIE A MOZE WYGRACIE
(a ja nie bede musial placic albo sie przenosic ;] )
Cig dalszy nastapi
autorstwo :
Dofoludka :D
Drogie drogie.
Agree.
Aczkolwiek fajnie czasem poczytać ckliwe pożegnania na kształt spowiedzi pokazujące, że nawet do osob po przeciwnej stronie ma się szacunek.
Może to potrzeba dowartościowania jakiegoś 0.o?
Tak, czy siak w gruncie rzeczy ciekawiej czasem przeczytać coś bardziej "ludzkiego" niż ciągłe wyzywanie się.
- Jak na dzień dzisiejszy to tylko duch może... :]
kani maly
11-05-2006, 15:31
kazdy zkochal sie juz w swoim harze...
teraz trudno im jest go opuscic
wszyscy kochaja azure ja tez;(
NIE ODCHODZCIE Z AZURY WALCZCIE A MOZE WYGRACIE
(a ja nie bede musial placic albo sie przenosic ;] )
Cig dalszy nastapi
autorstwo :
Dofoludka :D
ej dawci Odwal sie od Paroola bo tej macie tematy.... :P8o
@kani maly & dawidekkkkkkkk
Zal mi was dzieci :|
waszych wypowiedzi nie bede juz komentowal :)
Raul de Azura
11-05-2006, 18:33
Co ty ku^^ mozesz otym wiedziec ... nie jestes nastolatkiem to badzx cicho.
Nie rozumiem jak mozna kupic Chara na allegro... Tak jak ty "Raul de Azura"
ja mam cel a nie kupic byle by byc lepszy od kogos .....:baby:
Ja kupilem postac na allegro ?! muahahahahahahahhahahaha
gz dla Ciebie. Narazie twoim jedynym celem tutaj jest zrobienie z siebie idioty, jak narazie dobrze Ci idzie :oooooooo
Gargusiekk
11-05-2006, 18:35
@kani maly & dawidekkkk
Ile macie lat 8?
Bo sie zachowujecie jak male dzieci nie dopieszczone -.-
A ja z Azury odszedlem i co mam z tego powodu plakac ? Poznalem w *** zaje****ych ziomkow i z nimi dalej utrzymuje kontakt ;D
PS.
Melon kiedy pijemy ;p bo kaske mam zeby przyjechac xD
malwersator
11-05-2006, 20:05
Żal patrzeć na ten topic. Gimli zamknij go, wojna się skończyła a ciągłe wyzwiska nie są potrzebne.
PS.
Ja ze swojej strony mogę ci poradzić żebyś się trzymał w miarę z dala od stawu... niektórzy ludzie są tam dziwni... :P
Franek ^^
11-05-2006, 20:26
@kani maly & dawidekkkk
Ile macie lat 8?
Bo sie zachowujecie jak male dzieci nie dopieszczone -.-
A ja z Azury odszedlem i co mam z tego powodu plakac ? Poznalem w *** zaje****ych ziomkow i z nimi dalej utrzymuje kontakt ;D
PS.
Garg nie zapominaj, ze Ty z przymusu odszedles..:D :D A poza tym kogo to interesuje, ze odszedles z azury hm ?:baby:
Pozdro..:) :)
Co prawda nie sa ta fragi z wojny, ale z nia sa zwiazane...
May 14 2006, 14:52:16 CETKilled at Level 85 by Urbexx (http://www.tibia.com/community/?subtopic=character&name=Urbexx)
and by Shanoz (http://www.tibia.com/community/?subtopic=character&name=Shanoz) Paef Baal
Franco De'lago: May 14 2006, 21:19:27 CET Killed at Level 132 by Drazharm
Otwieram temat, nie robic sobie tu chatow i wyzywanek bo posypia sie ostrzeznia i bany
@gimlos
w tym temacie malo kto rozmawia o wojnie, proponuje zmienic nazwe na Wydarzenia z Azury, czy cos takiego nie bedzie tak sporo postow nie na temat
Co prawda nie sa ta fragi z wojny, ale z nia sa zwiazane...
May 14 2006, 14:52:16 CETKilled at Level 85 by Urbexx (http://www.tibia.com/community/?subtopic=character&name=Urbexx)
and by Shanoz (http://www.tibia.com/community/?subtopic=character&name=Shanoz) Paef Baal
Franco De'lago: May 14 2006, 21:19:27 CET Killed at Level 132 by Drazharm
Otwieram temat, nie robic sobie tu chatow i wyzywanek bo posypia sie ostrzeznia i bany
Jakos sie tym nie przejolem-zycie
Draz szukal powodu zeby mnie zabic to zabil-gila mnie to czy padlem za zabijanie czy za insutlowanie Igragorna- a co do niego to taki kozaczek z niego ze jak walczylem z nim to odrazu pol wanted po mnie lecialo-a tak sie zarzekal ze mnie solo pojedzie a tu prosze,czysty tchorz;)
Powodzenia zycze ludziska-czas juz na mnie-czas podrozy do Polski odwiedzic ludzi:)
Franco
Grimm
May 17 2006, 14:48:15 CET
Killed at Level 103 by Sandra Magnus
Grimm
May 17 2006, 14:48:15 CET
Killed at Level 103 by Sandra Magnus
Pewnie afkował, bo nie wierzę, że Sandra z jej PvP by go solo zabiła ... ^.-
Albo grał ten owner, co to zabijać potrafi. xD
Pozdrawiam ...
Pozdrawiam ... Wypowiedzial sie mistrz pvp, ktorego z ~2-3 miesiace temu zabilismy ekipa majaca sd+exori combo rowne ~400 hp i jeszcze wyrzucil nam caly eq i 3 bp uhow. Co ty wiesz o pvp Sandry? A Grimm nie afkowal, biegal z pz lockiem po PoH
Pozdrawiam ...
Tak trudno sieknac ue? heuaheu
Tak trudno sieknac ue? heuaheu
Sandra jest osobą/ osobami, dzięki którym wiemy, że niemożliwe nie istnieje:D
Co do ostatnich deadów Radzikka i sprawy z Shanozem- wydaje mi się, że w swoim poscie (http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=1234795) Radzikk zawarł wiele, jesli nie całą prawdę.
Cors Ent
18-05-2006, 02:30
pytanie czy mówimy o Sandrze jako o osobie czy o Sandrze jako o charze.
ktos urzył sformułowania ze te 2 "czynniki" musza zawsze isc ze soba w parze?
co do postu radzikka to juz zakrawa na pewna regułe.
Draz zabija kogos z swoich - na forum leci wszruszajaca historyjka o lojalnosci, oddaniu, poswieceniu i przyjazni - o złamanym sercu, zawodzie
potem walka z niesprawiedliwoscia i tyrania draza - bierna lub czynna.
a na końcu i tak kończy sie gestem który draz gdzies wymyslił na forum a ktory bardzo mi sie podoba " klekiem i ucałowaniem pierscienia na dłoni władcy "
taki generalnie krotki stereotyp
tak samo jak bajki o konczeniu z tibia- goscie koncza, 2 tyg i wracaja, graja miech, koncza, 2 tyg i powrot - a za kazdym razem porzegnania, wylewanie łez i setki podziekowan i topiców na forum
ludzie wiecej dystansu- to tak jak by ko kazdym fragu podczas gry w CS'a przerywac rozgrywke i przeprowadzac ceremonie pogrzebowa
fea_umarth
18-05-2006, 05:22
grimm zrobil pz locka na xaviourze
sandra i jameha walnely double ue i koniec bajki
a to ze bylo to przed upem to czysty przypadek
Raul de Azura
18-05-2006, 09:28
May 17 2006, 22:04:30 CET Killed at Level 108 by Drazharm
and by Ake
zfraguje Cie Aleksy za Radzika .... przysiegamX(
Draz zabija kogos z swoich - na forum leci wszruszajaca historyjka o lojalnosci, oddaniu, poswieceniu i przyjazni - o złamanym sercu, zawodzie
potem walka z niesprawiedliwoscia i tyrania draza - bierna lub czynna.
a na końcu i tak kończy sie gestem który draz gdzies wymyslił na forum a ktory bardzo mi sie podoba " klekiem i ucałowaniem pierscienia na dłoni władcy "
W tym poscie na tibia.com mowilem o lojalnosci wobec innych z wanted.
Wszystko bylo zajfajnie do czasu gdy ktos nie zabil komus "noob chara"
Przeciez w ten sposob wynikl dym z Falzerem itd.
Koles leader WA wkrecil sobie jakas bajke ze moj znajomy ma cos wspolnego z wyszczeleniem go na pacc. Moim zdaniem poprostu dal dupy, zaufal i zostal wyszczelony jak noob. W kazdym poradniku dotyczacym tibi napisane jest ty nie ufac podczas kupowania pacc. Koles stracil jakies bohy i poszedl na PA zeby sie odegrac, zabil mojego noob chara i za to padl. Oczywiscie Draz uniusl sie hnorem i chcial udowodnic jaki on jest zauwielbiam jeść bananyisty. Gtz ze poradzil sobie ( z pomaca ~10 osob) zabil 108 knighta i co najlepsze zrobil to bez swojego ukochanego Tibia auto na ktorym bije lvle. GTZ!
Rozwalaja mnie wstawki na wated gc channle typu:
10:28 Drazharm:%ta hmm
21:47 Abu Loppez:% ta manafluid
Oraz najlepsze: (na trade)
11:19 Dragoholikus:%ta hmm
Raul de Azura
18-05-2006, 10:20
W tym poscie na tibia.com mowilem o lojalnosci wobec innych z wanted.
Wszystko bylo zajfajnie do czasu gdy ktos nie zabil komus "noob chara"
Przeciez w ten sposob wynikl dym z Falzerem itd.
Koles leader WA wkrecil sobie jakas bajke ze moj znajomy ma cos wspolnego z wyszczeleniem go na pacc. Moim zdaniem poprostu dal dupy, zaufal i zostal wyszczelony jak noob. W kazdym poradniku dotyczacym tibi napisane jest ty nie ufac podczas kupowania pacc. Koles stracil jakies bohy i poszedl na PA zeby sie odegrac, zabil mojego noob chara i za to padl. Oczywiscie Draz uniusl sie hnorem i chcial udowodnic jaki on jest zauwielbiam jeść bananyisty. Gtz ze poradzil sobie ( z pomaca ~10 osob) zabil 108 knighta i co najlepsze zrobil to bez swojego ukochanego Tibia auto na ktorym bije lvle. GTZ!
Rozwalaja mnie wstawki na wated gc channle typu:
10:28 Drazharm:%ta hmm
21:47 Abu Loppez:% ta manafluid
Oraz najlepsze: (na trade)
11:19 Dragoholikus:%ta hmm
Najszczeście jestem "wzorowym uczniem" i czytam lektury. Motto Konrada Walenroda: (niedokladnie)Są dwa sposoby walki, trzeba byc jednoczesnie lisem i lwem.
To tylko kwestia czasu kiedy polowa z wanted przywita sie z banem za uzywanie bota. Wystarczy opublikowac moj zbior screenow channela.
na co czekasz :D
pif paf Drazharm
Dla tych ktorzy nie wiedza o co chodzi:
1. Pare tygodni temu koles kupil mi pacc, ktorego oplacilem z mojego noob chara.
2. Koles najprawdopodobniej ugadal sie z kims innym na kupno pacc bo do mojego noob chara napisal jakis 30~~ lvl z pytaniem czy to prawda ze ten pierwszy kupil mi pacc.
3. Potwierdzilem to i na tym skonczyla sie rozmowa.
4. Ziomus chyba chyba zostal wyszczelony i all wina spoczela na moim noob charze, ale nikt o tym mnie nie powiadomil ani nic.
5. Wczoraj bez przyczyny (z mojego punktu widzenia) zabilii mi noob chara.
6. Odplacilem sie tym samym zabijajac Sir Fredrick William Durst.
7. Po chwili zjawil sie Draz z swoja ekipa, rzucil haslem ze mam placic i po parominutowym poscigu w ~~10 osob udalo im sie mnie trapnac.
8. Zabili mnie.
9. Dzis draz utrzymuje, ze pisal, ze Sir Fredrick William Durst zaplaci, ale w wyniku tego ze zaczalem uciekac (haha powinienem stac i dac sie odrazu zabic) musial mnie ubic.
Prosze o komentarze :D
Uhmm czyli to nie Wanted wygrywa wojne jak narazie tylko ich smieszne boty?. Dzieciaki nie umia kliknac uhem na srodek ekranu ehaeu? Albo sie denerwuja jak trafiaja z sd 1 raz na 20 prob heuaehuhaeueauhHUEAhueUHa
Trzeba sie tym zajac :D
P.S Ja juz kiedys sie wypowiedzialem, ze El Drazito jest fajny jak kogos potrzebuje, a potem olewa sprawe. Teraz wygral wojne wiec zaczyna was traktowac jak smieci bo nie jestescie mu juz potrzebni. Wiec nie dajcie sie mu omamiac. Tak przemyslcie to na zdrowy rozsadek.
Najwyzsza prawda
18-05-2006, 12:05
Radzik kazdy wie ze Draz to kawal swini i chama, ale z tymi %ta mana fluid to przegiales.Skoro mowisz ze oni uzywaja bo tak jest to fakt potwierdzam to badz konsekwentny co ty myslisz ze tobie sie nie raz zdarzylo na gch wyskoczyc z %ta manafluid juz nie mowie o sathanie albo shanozie ktorzy manasami czasem tak gch spamowali ze 2 minuty przewijania gch bylo.Fajnie to wyglada jak kogos oskarza grupa ludzi co sama jedzie ostro na czitach troche konsekwencji albo lepiej wogole siedz cicho ty czysty czlowieku.
Radzik kazdy wie ze Draz to kawal swini i chama, ale z tymi %ta mana fluid to przegiales.Skoro mowisz ze oni uzywaja bo tak jest to fakt potwierdzam to badz konsekwentny co ty myslisz ze tobie sie nie raz zdarzylo na gch wyskoczyc z %ta manafluid juz nie mowie o sathanie albo shanozie ktorzy manasami czasem tak gch spamowali ze 2 minuty przewijania gch bylo.Fajnie to wyglada jak kogos oskarza grupa ludzi co sama jedzie ostro na czitach troche konsekwencji albo lepiej wogole siedz cicho ty czysty czlowieku.
Nie uzywam autobota ani nicmeu temu podobnych zeczy.
Pozatym ci ktozy to uzywaja poprostu niecha meczyc reki waleniem z hmm w potworki 10bp hmm znam ten bol. Pozatym chyba kazdy noob potrafi trafic siebie manasem wiec nie ma oczym gadac.
Nie uzywam autobota ani nicmeu temu podobnych zeczy.
Pozatym ci ktozy to uzywaja poprostu niecha meczyc reki waleniem z hmm w potworki 10bp hmm znam ten bol. Pozatym chyba kazdy noob potrafi trafic siebie manasem wiec nie ma oczym gadac.
Zalosny jestes. Niemal kazdy wie ze 90% wanted jedzie na botach ale co tam, idziemy w zaparte:)
Raul de Azura
18-05-2006, 15:49
trzeba wystrzelic Draza w kosmos jak najszybciej i nic wiecej nie gadac !!! on sie tylko smieje ze nikt nie moze mu dac rady i tak jak po ostatnim jego blaganiu w poznaniu dalej zaczal odpier****. trzeba wkoncu skonczyc epoke draza na azurze. zalatwic go i nie dac mu nigdy juz wiecej mozliwosci plakania o mozliwosc dalszego grania tu.. Tak jak to ujol w swojej wypowiedzi najwyzsza Prawda "Draz to kawal swini i chama" ja sie z tym zgadzam w 100%. On tylko ludzi potrzebuje wtedy jak na czyms mu zalezy itp. zreszta po co ja bede tu sie rozpisywal skoro kazdy wie o co kaman, tylko jedni juz o tym wiedza, drudzy jeszcze mysla ze draz ich kocha, trzeci wola sie nie wpierniczac a czwarci to tak zwani Drazoludki i im juz nikt nic nie wmowi, zawsze beda jego psami
pozdro 600
Gargusiekk
18-05-2006, 16:19
na co czekasz :D
pif paf Drazharm
No no Draz przesadza wide ^.-
Radzikk no co czekasz dawaj upoblikuj to bedzie jadka na Azurze xD Draz del~ by uh Bot (macro) :S heuhuehue
Tak jak to Raul powiedzial " pif paf Draz~ " :D
Tak jak to juz inny zaowazyli Draz~ potzrebuje tylko do war ppl po war na all lejie .. No ale mi sie zdaje ze war sie jeszcze nie skaczyła ;S jak z Wanted juz Grimm padl by Sandra i sie ta porcja szybko nie skaczy hehuheuhueh xD Bedzie jazda jak all swe wrocia i Wanted rozgromi buahuhahau ale juz to jest nie mozliwe ;( wiekszosc na kyre wrocilo
@Gargusiekk
po co dof? po co szwedzi? wanted samo sie zniszczy :)
Nosso Mc'Furry
18-05-2006, 16:59
Kazdy z nas z NG wiedzial ze Draz to kretyn i po dluzszej nieaktywnosci naszej gildi zacznie wybijac swoich, wiec postanowilismy poczekac i zobaczyc co sie stanie... I BAH
Padl bogu ducha winnego Radzikk, za kolejny powod wyssany z palca.
Tak dalej Aleksy :blazen:
P.S
@Wanted members
Wiedzcie ze predzej czy pozniej was spotka ten sam los :)
NG niedlugo wraca na Azurke i zacznie byc bardziej aktywne, czas pokaze.
Pozdrawiam
Raul de Azura
18-05-2006, 17:00
ale Draz sam z siebie wystarczajaca ilosc razy nie padnie :)
Gargusiekk
18-05-2006, 17:17
@Gargusiekk
No niby ta ale wtedy to troszku potrfa a po co czekac odrazy niszczyc xD
@Nosso
To bylo pewne ze Draz zacznie swojich zabijac bo wkacu musi swoje new bociki testowac xd
A tak na powaznie wiedzialem ze cisza na Azurze dlugo nie potrfa i ze Ng wroci tak jak zawsze w najlepszym momecie i zas bedzie jazda na calego ;]
GL :D
Ja lecim grac swoim Aresikiem na Kyre no jak zapewnie draz wie co sie dzieje tam tez jest huhohu war xD only 100+ lvl i to duziooo MS ;p beda good akcje ;s
See you leater ;]
A ,a bym zapomnial Pozdro For Nosso and Shanoz
@Gargusiekk
Hmm.Shanoz czy mnie oczy nie myla czy ty jestes przeciwko swojemu wybawcy-nie dalej jak z miecha temu stwierdziles do mnie ze za drazem wszedzie pojdziesz ze to tylko on ci pomogl -wrecz sie zapierales ze nigdy go nie opuscisz a tu prosze jaka zmiana.Nie tam zebym sie czepial stary no ale sam to pisales w jednym ze swoich postow zreszta na priv channel tez mi to pisales-no ale nic jesli stary jest tak ze zmieniles zdanie na temat tego cwoka to wielkie Gz dla ciebie i twojej ekipy za przeciwstawienie sie Drazowi-nic tylko Hail dla Boom Fight
Zycze wam all wielu lvli etc etc-pozdrawiam all ludzi ktorzy mnie znaja-szczegolnie ekipe Norrlands i Riders of the Storm:)
Franco De'Lago-believer:)
Dozobaczenia kiedys :)
Dla tych ktorzy nie wiedza o co chodzi:
1. Pare tygodni temu koles kupil mi pacc, ktorego oplacilem z mojego noob chara.
2. Koles najprawdopodobniej ugadal sie z kims innym na kupno pacc bo do mojego noob chara napisal jakis 30~~ lvl z pytaniem czy to prawda ze ten pierwszy kupil mi pacc.
3. Potwierdzilem to i na tym skonczyla sie rozmowa.
4. Ziomus chyba chyba zostal wyszczelony i all wina spoczela na moim noob charze, ale nikt o tym mnie nie powiadomil ani nic.
5. Wczoraj bez przyczyny (z mojego punktu widzenia) zabilii mi noob chara.
6. Odplacilem sie tym samym zabijajac Sir Fredrick William Durst.
7. Po chwili zjawil sie Draz z swoja ekipa, rzucil haslem ze mam placic i po parominutowym poscigu w ~~10 osob udalo im sie mnie trapnac.
8. Zabili mnie.
9. Dzis draz utrzymuje, ze pisal, ze Sir Fredrick William Durst zaplaci, ale w wyniku tego ze zaczalem uciekac (haha powinienem stac i dac sie odrazu zabic) musial mnie ubic.
Prosze o komentarze :D
Odwazne slowa-zobaczymy czy beda takie same w czynach przeciw Smiesznemu Drazowi:)
Aha i pozdro dla ciebie Draz-mam zamiar sie wybrac do ciebie z Hegiem na rl mam nadzieje ze sie nie boisz i otworzysz nam drzwi-bo slyszalem ze Benisario pocalowal klamke tak sie go bales;)
Franco De'Lago
h*y wam wszystkim w d*pe
tyle z mojej strony B)
bierz mnie tygrysie :)
Jedno co mnie zastanawia po uodate to fakt ze depo jest tak zapchane jak nigdy wczesniej i to takze przez hlvl, ciekawe dlaczego...
Moze powodem jest brak bota i niektorzy juz zapomnieli jak sie runek uzywa i czekaja spokojnie w dp az ktos zrobi nowego bocika pomocnika ^^
Nosso Mc'Furry
18-05-2006, 20:02
OWNED auhauhauhauaha xD
@up
Moge sie zalozyc ze 80% tych co siedza w pz bo nie maja botow to Wanted i ich cudna akademia :D
Najwyzsza prawda
18-05-2006, 20:14
Sathan urzekla mnie twoja historia.Ja sie nie czepiam ze uzywasz auto bota uzywaj se ile chcesz ale nie pisz mi tu farmazonow ze jestes czysty bo to smieszne.Ile razy dostawales na gch opierdziel za spam %ta manafluid bo wiazanke na 30 wierszow zes puscil,wiec skoncz pitolic.Jedyny ktorego nie widzialem na bocie to Melon z tej waszej nowej gildii chyba ze jest na tyle rozgarniety ze nie mial gch otwartego ,a reszta z was z tych co byli w wanted to wszystkich was reka chyba boli bo co chwila szlo %ta...
muheheehehehhe-owned dzieki za rozbawienie przed moim wyjazdem stary oskar dla ciebie :P
Ubaw po pachy i to za zupelna darmoche heheheeh;P
Pozdro
Franco
Cors Ent
18-05-2006, 21:38
ja juz od półtora roku na tym samym bocie jade i nie wazne czy tibia suite czy tibia auto i tak twierdze ze lepszego bota od mojego nie ma!
moj bot nazywa sie mx510.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.