Pokaż pełną wersje : Wojna i wydarzenia z serwera
Stron :
[
1]
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
Drazharm
01-04-2006, 04:32
wszyscy wiedza o co biega wiec znowu jedziemy z koksem
hahaha :D
Wanted vs Vision & DoF
16:4 dla Wanted jak narazie
Raul de Azura
01-04-2006, 15:01
Koverifi :Mar 31 2006, 16:17:12 CET Killed at Level 50 by Leony
and by Abu Loppez
To juz chyba lekkie przegiencie ^^
To jest Azura... naprawdę nie przyzwyczaiłeś się do przegięć ?
@ The Show must go on...
ZrembAzura
01-04-2006, 21:58
no to mamy ciag dalszy :dance: bezimienni sa zapraszani do dalszego rozbawiania publiki :faceoff: (Tajemniczy i spolka :dance: )
co powiecie ? :faceoff:
tajemniczy111
01-04-2006, 22:42
A nic nie ma do komentowania, procz "nowo" powstalej gildi Wanted Academy ;p kolejne mieso armatnie wanted.
hlvle sie nudza, zamiast zabijac low lvli moze byscie tak sie miedzy soba potlukli.
ZrembAzura
01-04-2006, 23:09
@Tajemniczy
Mieso armatnie dla kogo ? liczysz ze VIsion jeszcze sie podniesie ? mozliwe ale watpie :p
Palek Demon
01-04-2006, 23:38
NIegram na servie i niewiem nic moze autor opisze sytuacje polityczna bo dla niegrajacych tam Niewiadomo nic...
Drazharm
02-04-2006, 04:11
jak nic nie wiesz to nie zabieraj glosu
tajemniczy111
02-04-2006, 08:43
@Tajemniczy
Mieso armatnie dla kogo ? liczysz ze VIsion jeszcze sie podniesie ? mozliwe ale watpie :p
buheaaa ;) Spokojna twoja rozczochrana ;-)
HAHAHH... Po to jest ten dzial, zeby opisywac "wydarzenia ze swiatow", jak masz problemy ze zrozumieniem tego - nie pisz tu.
Anoniemk
02-04-2006, 12:07
Nie to Ty jeżeli nie masz pojęcia do czego służy dany dział, to nie zabieraj głosu. Jeżeli napisałeś już, że nastąpiła kolejna wojna, to ukaż jej szczegóły. Po to jest ten dział, i po to jest to forum, aby wszyscy mieli jasność sytuacji
Pzdr
@up.
Tej wojny się nie da opisać. Ona trwa od początku servera. Zmieniały się nazwy gildii i ich członkowie.
A poza tym co kogoś z Antici obchodzi co się dzieje na Azurze?
Jak sie koleś pytał to chyba go obchodzi.I jak narazie żadnej wojny nie ma,ja też nie rozumiem po co ten dział.
Gandżihan
02-04-2006, 12:27
Hail Drago~? XD
Cors Ent
02-04-2006, 16:05
tu sie akurat zgodze
ludzie jak nie wiecie co sie w swiecie dzieje to nie piszcze głupot zeby tylko posta sobie nabic i pokazac " ISTNIEJE - umiem pisac "
w kazdym razie draz edytował tego posta
coz tam było przed edycja mr el drazito? ;)
Anoniemk
02-04-2006, 17:39
@Cors Ent
A po co tu nabijac posty, jak i tak tu nie ma licznika?, a za posty nie ma nagród-.-
Jeżeli wyjaśnicie i podacie powód wojny, rozwiejecie wszelkie niejasności i plotki odnośnie Azury. Wogóle po cholere został założony ten Topic.? jeżeli z tego wszystkiego jest taka cholerna tajemnica?
@Anoniemk
Polecam lekturę: http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=55319&page=121, może chociaż trochę wyjaśni Ci "po co został założony ten temat" i powstrzyma od pisania postów nie wnoszących nic do tematu, a nawet będących nie na temat :confused:
omg
co ten elite od*******a ...........
slyszalem ze hydry sa tlyko dla niego czy to prawda ?
inni tesh chca expic..........
8o 8o
Gargusiekk
03-04-2006, 13:43
wszyscy wiedza o co biega wiec znowu jedziemy z koksem
hahaha :D
spoko a ja nie mam jak jechac -.- z 2 przyczyn -.-
1. Wlasciciel odszedl/wyrzucony z wanted ( bo mu sie nie chcialo walczyc-.-)
2. Ku**a nie mam neta -.- je***a school -.-
Lipa jak ***
Jestem ciekaw kto przerobil moja rozmowe na forum tibia.com ale sie tego dowiem...
Wiekszosc ludzi mnie tu nie zna i nazywa mnie i shanoza beszczelnie w r.j C..ami bo co zabilem kogos kto zlapal hunta. Bez powodu nikt nigdy nie padnie... Wiekszosc zwas nazywa nas PA i nawet nie wiecie co to znaczy jak by na tym servie bylo PA gwarantuje wam kazdy 8-60 lvl nie expil by wogule. A cala reszta placila by za to ze moze poexpic na expowisku. Nie mam takiej sily ani przywilejów zeby stosowac ten sposob gry i nigdy nie bende. Wiec nie nazywajcie Nas PA.
lord kula
03-04-2006, 17:49
fraco de'lago czego jestes w vision ??<zdrajca>
__________________________________________________ _______________
Hail Wandet_/:dance:
Jestem ciekaw kto przerobil moja rozmowe na forum tibia.com ale sie tego dowiem...
Wiekszosc ludzi mnie tu nie zna i nazywa mnie i shanoza beszczelnie w r.j C..ami bo co zabilem kogos kto zlapal hunta. Bez powodu nikt nigdy nie padnie... Wiekszosc zwas nazywa nas PA i nawet nie wiecie co to znaczy jak by na tym servie bylo PA gwarantuje wam kazdy 8-60 lvl nie expil by wogule. A cala reszta placila by za to ze moze poexpic na expowisku. Nie mam takiej sily ani przywilejów zeby stosowac ten sposob gry i nigdy nie bende. Wiec nie nazywajcie Nas PA.
Ostatnie zdanie - muehuehueheuheuehueeee
"Nas" z wielkiej litery. OMG! Od kiedy mowiac o sobie piszemy wielka litera?
Albo masz kompleks na wlasnym punkcie albo... ty, moze ci chodzilo o tego rapera Nas'a ? :) :) :)
Czlowieku, ty masz pojecie o czyms takim jak honor i lojalnosc? Bo zauwazylem ze rzucasz tymi wyrazami na lewo i prawo chociaz nie znasz ich znaczenia. Zabiles Wicana, zaplaciles Drazowi i co? Znowu w Wanted siedzisz, tlumaczac to: "bo tam mam kolegow". Prawda jest taka ze wiecej masz wrogow niz przyjaciol moj drogi (kieruje to i do Shanoza a zarazem waszych wszystkich ownerow). W Wanted jestes tylko dlatego ze daje ci to przepustke do bezkarnosci - tak, do BEZKARNOSCI. Nie bede tu przytaczal kuriozalnych przykladow waszego PA. Ciesz sie ze grasz tu jeszcze bo sad nad twoja glowa zbieral juz sie chyba 3 czy 4 razy.
malwersator
03-04-2006, 19:17
Wiec nie nazywajcie Nas PA.
Turlam się qrwa ze śmiechu.
Edit:
@lord kula
zdrajca czego,kogo? Po drugie jak można nazywać zdrajcą kogoś kto przechodzi z gildii dominującej obecnie na azurze do gildii, która de facto przegrała wojne i narazie nie ma możliwości grania tutaj.
tajemniczy111
03-04-2006, 19:53
Sierput i Malwesator chyba juz wystarczajac skomentowali wypowiedz jednego z ownerow Sa~.
Moim zdaniem do grona najwiekszych PA powinien dolaczyc Elite Cru~, siedzi calymi dniami na hydrach a jezeli ktos byl przednim to go zabija albo kaze mu placic podajac powod ze go wyzywal ;). Bylem swiadkiem jak Mino Scorpion expil a elite wpadl po 1 godzinie przerwy i zaczal go nawalac,po paru minutach polowa Wanted sie zjawila.
TAK ! Nie nazywajcie nas PA, my poprostu gramy, ale zauwazcie ze nei tylko wy gracie na tym servie i niektorze czerpia z tej gry tylko przyjemnosc a nie jak wy zadze wladzy.
HAIL BOJO TEAM ;-)
Nosso Mc'Furry
03-04-2006, 20:01
fraco de'lago czego jestes w vision ??<zdrajca>
__________________________________________________ _______________
Hail Wandet_/:dance:
LOL WANDET HAHAHAHAHAHAH
Powiedzmy jedno nie masz o niczym pojecia, nie zaglądaj tu i naczuc sie przepisywac poprawnie nazwy gildii...
Noob i tyle
A teraz Panie i Panowie ŚMIECH NA SALI!
{QUOTEWiekszosc ludzi mnie tu nie zna i nazywa mnie i shanoza beszczelnie w r.j C..ami bo co zabilem kogos kto zlapal hunta. Bez powodu nikt nigdy nie padnie... Wiekszosc zwas nazywa nas PA i nawet nie wiecie co to znaczy jak by na tym servie bylo PA gwarantuje wam kazdy 8-60 lvl nie expil by wogule. A cala reszta placila by za to ze moze poexpic na expowisku. Nie mam takiej sily ani przywilejów zeby stosowac ten sposob gry i nigdy nie bende. Wiec nie nazywajcie Nas PA.[/QUOTE]
ROTFL WANTED NIE JEST PA!!! OK!!!
To twoje zdanie, 3/4 Azury twierdzi inaczej, ale Ty musisz powiedziec ze jednak sie z tym nie zgadzasz...
Czemu?
Bo jak bys powiedzial na odwrot to by Drazharm zrobil Ci kuku?:cygaro:
Ludzie dajcie spokoj, Draz zabija jakos bez powodow i co?
Zeby kogos uwalic musi byc jakis powod, racja! Wyssany z palca ale zawsze powod.
Nastepnym razem pomysl zanim cos napiszesz...
Anoniemk
03-04-2006, 20:34
Mam pytanie:dlaczego każdy traktuje tego Drazharma, jako Boga? Z tego co tu wyczytałem ponad 90% serwera, marzy o ubiciu Drazharma. Nie lepiej jest stworzyć jedną wspólną gildie szwedzko-polską, i zmiażdzyć tą garstke graczy wraz z Drazharmem na czele? Tylko i wyłącznie się ośmieszacie, bo na innych serwerach, by już dawno poradzili sobie z takim problemem/ błachostką.
Na serwerze jest 60 osób mających lvl +100, z czego do Wanted należy jedynie może z 1/4. Dobra ekipa, zgranie, wzajemna pomoc i macie wojne do przodu.
Slayer Robin
03-04-2006, 21:01
Pozdrawiam wszystkich z wanted fajny jestem nie :D ?? :D
Mam pytanie:dlaczego każdy traktuje tego Drazharma, jako Boga? Z tego co tu wyczytałem ponad 90% serwera, marzy o ubiciu Drazharma. Nie lepiej jest stworzyć jedną wspólną gildie szwedzko-polską, i zmiażdzyć tą garstke graczy wraz z Drazharmem na czele? Tylko i wyłącznie się ośmieszacie, bo na innych serwerach, by już dawno poradzili sobie z takim problemem/ błachostką.
Na serwerze jest 60 osób mających lvl +100, z czego do Wanted należy jedynie może z 1/4. Dobra ekipa, zgranie, wzajemna pomoc i macie wojne do przodu. Jedna taka wojna juz byla, Drazharm z ekipa zostali wyrzuceni z serwera, ale potem przyjechal na rl do Poznania skamlec o laske i mu sie udalo, DoF puscil Wanted wolno za 1 mln gp
Czlowieku, ty masz pojecie o czyms takim jak honor i lojalnosc? Bo zauwazylem ze rzucasz tymi wyrazami na lewo i prawo chociaz nie znasz ich znaczenia. Zabiles Wicana, zaplaciles Drazowi i co? Znowu w Wanted siedzisz, tlumaczac to: "bo tam mam kolegow". Prawda jest taka ze wiecej masz wrogow niz przyjaciol moj drogi (kieruje to i do Shanoza a zarazem waszych wszystkich ownerow). W Wanted jestes tylko dlatego ze daje ci to przepustke do bezkarnosci - tak, do BEZKARNOSCI. Nie bede tu przytaczal kuriozalnych przykladow waszego PA. Ciesz sie ze grasz tu jeszcze bo sad nad twoja glowa zbieral juz sie chyba 3 czy 4 razy.
Odpowiedz na pierwsze pytanie:
Honor i lojalnosc nie zaleza od gry tego uczy zycie, nie rzucam tymi slowami na wiatr ... reszty domysl sie sam jak jestes taki zajebisty.
Odp. 2
Zabilem Wikana bo chcial zabic mi kolesia z RL nie wiesz o co chodzi to nie pytaj. Ja nic do niego nie mam on zreszta sam wiedzal za co padl.
I nie tlumacze tego bo tam mam kolegów poprotu ich mam i bende znimi do konica. A jak k**a nieznasz zasad to nie pi****l. <--( Odp. do zapłaty jak bys nie wiedzal :])
Bezkarnosc h** wiesz o Bezkarnosci i co to wogole znaczy plakal bys jak by byla bezkarnosc.
Sathan
Na serwerze jest 60 osób mających lvl +100, z czego do Wanted należy jedynie może z 1/4. Dobra ekipa, zgranie, wzajemna pomoc i macie wojne do przodu.
To nie taka garstka. Wiekszosc 100+ jest w Wanted i cały czas ich przybywa. Poza tym Draz jest dobrym przywódcą. A z innej beczki to lepiej się żyje jak Wanted panuje niż jak byli szwedzi (Deathmetal...). Np przypomnijcie sobie PA Fina Flugan... albo exminda, ktory na spokojnie z rsem bił kogo popadnie tylko dla run.
Bo jak bys powiedzial na odwrot to by Drazharm zrobil Ci kuku?:cygaro:
Ludzie dajcie spokoj, Draz zabija jakos bez powodow i co?
Zeby kogos uwalic musi byc jakis powod, racja! Wyssany z palca ale zawsze powod.
Nastepnym razem pomysl zanim cos napiszesz...
Moze kiedys sie dowiesz co to znaczy naprawde PA.:evul:
Co do zabijania jak ktos zabije 2-3 osoby bo ma powod to kazdy mowi odrazu ze PA. A jak by drazharm, ja czy ktos inny ciagle biegali i zabijali dawno bysmy delete mieli. Nigdy niekogo bez powodu nie zabilem.
I to ty pomyś k***a co napiszesz nastepnym razem...:berserk:
:evul: Sathan:evul:
humm to ja moze wyjasnie czemu tu gramy haha
a wiec gramy tutaj dla rl kumpli ktorych chronimy i chronic bedziemy
na pierwszym miejscu sa rl kumple pozniej jest wanted
jestesmy tutaj nie lubiani i tez duzo osob nas nienawidzi
a ja to mam to gdzies i z czasem bedzie gorzej bo starzy moi rl kumple zaczynaja tutaj tworzyc nowe chary i sie zacznie zabawa
a co do kumpli w wanted to mamy ich nie wielu
uwazam ze wanted nas potrzebuje dlatego nas przyjeli a tak naprawde kilka osob nas lubi z tej gildi
jakby nie wanted juz dawno by nas wyrzoucili z tego servera dlatego bedziemy lojalni Drazharmowi
piszcie komenty jakie chcecie napisalem to co mysle i nie boje sie wyrarzac wlasnego zdania nie tak jak reszta dupolizow!!
Sierput i Malwesator chyba juz wystarczajac skomentowali wypowiedz jednego z ownerow Sa~.
Moim zdaniem do grona najwiekszych PA powinien dolaczyc Elite Cru~, siedzi calymi dniami na hydrach a jezeli ktos byl przednim to go zabija albo kaze mu placic podajac powod ze go wyzywal ;). Bylem swiadkiem jak Mino Scorpion expil a elite wpadl po 1 godzinie przerwy i zaczal go nawalac,po paru minutach polowa Wanted sie zjawila.
TAK ! Nie nazywajcie nas PA, my poprostu gramy, ale zauwazcie ze nei tylko wy gracie na tym servie i niektorze czerpia z tej gry tylko przyjemnosc a nie jak wy zadze wladzy.
HAIL BOJO TEAM ;-)
tajemniczy~ z toba sie zgodze........
wielu moich kolegow podobnie wyladowalo na huntach elite~
za byle to hunted to jest bezsens ale coz zrobic ktos ma wyzszy lvl i mysli ze jest boski
jak by dof sie zjednoczyl znow to by bylo fajnie......
czas pokaze :D
@Shanoz
Dokładnie o to chodzi nam ;] dzienki za wyrenczenie mnie od pisania :p
Nosso Mc'Furry
03-04-2006, 23:14
Moze kiedys sie dowiesz co to znaczy naprawde PA.:evul:
Co do zabijania jak ktos zabije 2-3 osoby bo ma powod to kazdy mowi odrazu ze PA. A jak by drazharm, ja czy ktos inny ciagle biegali i zabijali dawno bysmy delete mieli. Nigdy niekogo bez powodu nie zabilem.
I to ty pomyś k***a co napiszesz nastepnym razem...:berserk:
:evul: Sathan:evul:
Czy ty jestes cale Wanted?
Wanted robi PA robilo PA i robic bedzie wiec nie wciskaj mi kitu.
BO MA POWOD tylko ze ów powod jest wyssany z palca ale zawsze powod?
To tak samo jakby tego powodu nie bylo.;)
Czy ty jestes cale Wanted?
Wanted robi PA robilo PA i robic bedzie wiec nie wciskaj mi kitu.
BO MA POWOD tylko ze ów powod jest wyssany z palca ale zawsze powod?
To tak samo jakby tego powodu nie bylo.;)
Niechce mi sie tlomaczyc szkoda mojego czasu.
humm to ja moze wyjasnie czemu tu gramy haha
a wiec gramy tutaj dla rl kumpli ktorych chronimy i chronic bedziemy
na pierwszym miejscu sa rl kumple pozniej jest wanted
jestesmy tutaj nie lubiani i tez duzo osob nas nienawidzi
a ja to mam to gdzies i z czasem bedzie gorzej bo starzy moi rl kumple zaczynaja tutaj tworzyc nowe chary i sie zacznie zabawa
a co do kumpli w wanted to mamy ich nie wielu
uwazam ze wanted nas potrzebuje dlatego nas przyjeli a tak naprawde kilka osob nas lubi z tej gildi
jakby nie wanted juz dawno by nas wyrzoucili z tego servera dlatego bedziemy lojalni Drazharmowi
Piszcie komenty jakie chcecie napisalem to co mysle i nie boje sie wyrarzac wlasnego zdania nie tak jak reszta dupolizow!!
Może Sathan i Shanoz nie umieją dobrze ortografii... może nie raz zdarzyło im się i jeszcze zdarzy jakiś przejaw p.a, może nie są lubiani przez wielu, jeśli nie przez większość.
Ale chociażbym za nimi nie przepadał, to i tak myśle, że to jeden z najbardziej zgranych i lojalnych wobec siebie team`ów jakie miałem przyjemność/ strach na tym świecie zobaczyć...
A kiedy walną 100`ki... zacznie się impreza...
@ Nitros... pozdro xD
Sathan
Na 100% nigdy nie robiłeś PA bez powodu? Powody pewnie jakieś miałeś, tak jak to powiedział Nosso wyssane z palca. Czyżbyś brał przykład z Draza? On też wymyśla sobie na szybkiego powody np. : "biłeś xxxx, dawaj armor". I nie mów mi, że nie wiem nic o tym bo sam takie co przeszedłem. Jeśli nie słyszałeś o tej sytuacji to ci ją troszeczke przybliże - na cyclopolis minołem Draza który po chwili zaczął mnie lać. Zapytasz jaki był powód tego, a powiem ci - podobno biłem Świeżakusa, który był w DoF academy. Nie ważne było, że nigdy go nie widziałem. To była tylko przykrywka dla prawdziwego powodu: wymuszenia kasy lub itema. Jednak to się Drazowi nie udało, bo nic nie zyskał a stracił tylko sd. Za chwile powiecie że zrobił fraga na 69 lvl, a no żeby nie pomoc 6/7 osób z Wanted nie padł bym bo zdołałem uciec z -3 pietra aż do -1. Draz umiesz ty wogóle robić trapy? :)
Moja rada dla was panowie: zanim zaczniecie robić PA pomyślcie nad dobrym powodem. :D
Ps.
Honor nie zależy od gry - to prawda. Ale przejawia się on również w grze, a nie tylko w życiu codziennym ( którego nie macie siedząc cały czas przed kompem i grając w tibie)
Ps. do Eldyna, jednego z wielu ownerów Shanoza
O dupoliztwie się nie wypowiadaj, bo ty jesteś tego najlepszym przykładem..
04-04-2006, 10:45
Anarchos
Apr 03 2006, 17:20:12 CET Killed at Level 91 by Gammbler
and by Elite Crusher
LOL!
Nie ma mnie kilka dni z powodu neta .. a tu Wanted Anarchosa leje ( a tak dokladniej to Fifi i Gammbler .. ;o ) WTF!!
Mam sie zemscic na Gammblerze ... dlamnie to bedzie pestka :D jak Gammbler sie nie umie porzadnie UHac -.- <lol2>
Najwyzsza prawda
04-04-2006, 14:12
Do wszystkich polglowkow na tym forum.
TAK WANTED ROBI PA I BEDZIE ROBILO.BO GILDIA PANOW RZADZI NA TYM SERWIE A BARANY SA PO TO ZEBY JE STRZYC.
Kazdy czerpie z tej gry taka przyjemnosc jaka lubi wiec jak ktos lubi kroic innych jego sprawa jak komus to nie pasuje to wypad na swiat non pvp.
Co wy tu wogole gadacie za glupoty jak Swe robili co chcieli bylo zle teraz jest zle (przypomnijcie sobie za Swe jak bylo nikt z was nie wychodzil z depo a o kopalniach wogole nie bylo mowy placilo sie za wszystko kazdy powod byl dobry zeby swe zaplacic,i wtedy Nosso i reszta jego pacyfistycznych kolegow nie darla twarzy do swe zeby nie robili pa a teraz do wanted wielkie pretensje o pa ktore jak sie czasem zdrazy to sie i tak nie umywa do tego co bylo za szweda.).Prawda jest taka ze pa nie ma ale zmieniajcie serwy wszystkie ofermy bo sie zacznie i to przeokrutne kazdy place do hunta bedzie platny a kto nie placi siedzi w pzet.
CZAS PANOW I TERRORU NADCHODZI RUN OF YOUR LIFE.
malwersator
04-04-2006, 14:43
Do wszystkich polglowkow na tym forum.
TAK WANTED ROBI PA I BEDZIE ROBILO.
Prawda jest taka ze pa nie ma
Uhmmm? Czasem najpierw pomyśl zanim coś napiszesz, a jak napiszesz to i tak przeczytaj to kilka razy.
mauhuahuahauhauhauhauhauhauah jak zwykle polewa nieopisana na tym forum.
Shanoz nie robi PA. Nigdy nikogo nie zabije bez powodu bo po co.
Dhoraso Killed at Level 54 by Shanoz.
Otoz Dhoraso szedl sobie po toombie i napadl go shanoz z grimmem. Dostal kicka i padl. ( Co za pech :/ ). Powod ktory podal grimm to atakowonie dobry'buszek czy jakos tak w czwartek albo w srode na pustyni kolo ankrahmun. Tylko ze dhoraso kupil pacca w piatek. Powody wyssane z palca. Wnerwia mnie to ze co chwile ktos z memberow mojej gildi musi placic albo pada (oprocz tych ktorzy kupili protekcje od wanted ) A draz non stop udostepnia expa shanozowi bo chce miec druga sandre w swojej gildi (chodzi mi tylko i wylacznie o sile postaci )
@up
ja na hydrach tylko siedze w weekendy bo hydry naleza do crushera
Slayer Robin
04-04-2006, 17:15
Panowie po co płaczecie mamy powod zabijamy nie przypominam sobie zebym zabił kogos bez wyraźnego powodu -.-
Eldyn
Chcesz przykład twojego dupoliztwa - sam go dajesz. Pare postów wyżej mówiłeś, że wiele osób cię nie lubi na serwie ( co z resztą jest prawdą), że gdyby nie Wanted to już by cię wywalono z serwera. Musisz się ładnie podlizywać Drazowi, a sądze że on lubi jak jest o nim głośno i jak ktoś próbuje mu się upodobać.
Najwyzsza prawda
Muhahahahahahahahah.
CZAS PANOW I TERRORU NADCHODZI RUN OF YOUR LIFE - człowieku masz psyche zrytą jak przeorane pole. Dobrze napisałeś " jak Swe robili Pa" - robili ale już nie robią, bo nie mają po co wracać na azure. Garstka h lvl swe, którzy pozostali na azurze nie chcą już wojny i są to całkiem spoko ludzie. Sądze, że albo jesteś z Wanted albo WOGÓLE nie grasz na azurze.
Następna dobra rada dla ludzi z Wanted
Lepiej mieć przyjaciół niż wrogów - zastanówcie się nad tym ilu przyjaciół macie a ilu wrogów B)
Nosso Mc'Furry
04-04-2006, 18:19
@up
ja na hydrach tylko siedze w weekendy bo hydry naleza do crushera
Może inny owner go zabił, wkoncu masz ich troszke...
@ Najwyzsza prawda
Większośc ludzi na tym forum nie zwraca na Ciebie uwagi, czemu? bo jesteś zwykłym frajerem który myśli że wszystko wie i chowa się pod maską.
Ujawnij się to pogadamy a jeżeli nie zamierzasz siedz cicho i nie udzielaj się.
Slayer Robin
Panowie po co płaczecie mamy powod zabijamy nie przypominam sobie zebym zabił kogos bez wyraźnego powodu -.-
Była o tym wzmianka kilka postów wyżej... Powody to wymacie, ale nie wiadomo skąd sie biorą.
malwersator
Uhmmm? Czasem najpierw pomyśl zanim coś napiszesz, a jak napiszesz to i tak przeczytaj to kilka razy.
Trafne spostrzeżenie może wkońcu trafi coś do tego głąba :)
Gargusiek
Anarchos
Apr 03 2006, 17:20:12 CET Killed at Level 91 by Gammbler
and by Elite Crusher
LOL!
Nie ma mnie kilka dni z powodu neta .. a tu Wanted Anarchosa leje ( a tak dokladniej to Fifi i Gammbler .. ;o ) WTF!!
Mam sie zemscic na Gammblerze ... dlamnie to bedzie pestka jak Gammbler sie nie umie porzadnie UHac -.- <lol2>
Fakt jest faktem że Gammbler potrafi tylko siedzieć 15h na dobe (jak nie więcej) lub dzielić konto ze swoim przyjacielem i nic pozatym.
Świadczy o tym jego stara deathlista na tibi.com
Pozdrawiam Gammblera.
PS. Jak Ci się wiedzie w rl life? Wiesz co to?
Qba =]
A kiedy walną 100`ki... zacznie się impreza...
Nie mów hop...
Hail DOF 4ever!
Najwyzsza prawda
04-04-2006, 19:03
Nosso frajer to ty jestes nie mierz innych swoja miara.Fajnie sie slucha jak ta banda z Dofu na czele z cwiercmozgiem Nosso wypomina innym sharowanie ,zajmijcie sie lepiej swoja Sandra ktora jest non stop online i ktora poki sie nie bala wywalala ludzi z hydr mowiac krotko moja kolej ale to wtedy nie bylo pa bo pa robi tylko wanted.Apokalipsa sie zbliza bando frajerow Orshabala nie doczekacie.
Najwyzsza prawda
04-04-2006, 19:10
Sluchac sie juz nie da jak jakis frajer mi tu mowi ze swe sa juz wporzadku i to co zle to wanted.To do cholery jasnej czemu swe juz tu nie ma czemu powstalo nowe wanted bo nikt na azurze nie mogl grac tylko ci co lizali tylki szwedom albo sami nimi byli.Szwed to Szwed zawsze robi pa i syf na serwie nawet teraz jak sie Xajaki Xaviour Xyro albo inny zaloguje to tylko po to zeby lurowac albo zastawiac droge na pohu potami i uciekac do temple.Wiec skonczcie mi gadac glupoty ze swe sa juz spokojni bo ich malo oni zawsze robili robia i beda robic syf na azurze.
@Nosso
a moze bys sie nauczyl czytac :(
ja napisalem ze expie na hydrach tylko w weekendy a nie ze nie zabilem tego typa lol
Drazharm
04-04-2006, 19:32
nie znasz dnia ani godziny
frajerzy beda padali jak kafki
@ Nosso: Tak się składa, że Gammba z RL znam i od kiedy nastała wiosenka ( wreszcie...) to dosyć często ciskamy z nim w gałę... a z tego co mi wiadomo i poza tym ma swoje RL. Biada tym, u których tibia wyklucza normalne życie...
btw : Hop...
@N.Prawda: "Szwed to Szwed, zawsze robi pa i syf (...)"- powiało bezsensownym nacjonalizmem...
"Apokalipsa sie zbliża" , "Czas Panów i terroru nadchodzi"... ktoś tu lubi literaturę fantasy :D
Dobrze ujete ell drazito....wiec lepiej rob lvl poki mozesz;)
Shanoz-skacz swoje wywody bo to smieszne
doszly mnie sluchy, ze ktos sie wypowiada na temat o ktorym nie ma zadnego pojecia. A wiec male sprostowanie: Shanoz ma 2 ownerow (Plama, Heniek) i jak ktos nie mieszka w sulechowie to skad moze o tym wiedziec... wiec prosze zaprzestac bezpodstawnych oskarzen. Myslcie sobie jak chcecie ale braterska wspolpraca to dla mnie prawie jak nie sharing ;p
Drazharm
04-04-2006, 19:41
Dobrze ujete ell drazito....wiec lepiej rob lvl poki mozesz;)
Shanoz-skacz swoje wywody bo to smieszne
lepiej idz trenic na otsie bo sie znowu zabijesz na wlasnej firebombie
Slayer Robin
04-04-2006, 20:00
Usun ktos ten post :P pomyłka :D
to prawda ze sirmaciek ma 40 shielda? <buahahahaha>
@edit
dziekuje kilku panom z wanted za hunted i retired...
malwersator
04-04-2006, 20:06
Po pierwsze Matka cie kultury nie nauczyła ? Wyzwałem cie gdzies , obraziłem napisałem cos do ciebie ? Jak nie to zostaw swoje uwagi dla siebie i nie wyzywaj mnie bo sobie nie zycze . Ujawnij sie :) o co ci biega chcesz sie w real spotkac czy co -.- a udzielac sie na forum bede bo mam do tego takie samo prawo jak kazdy .
Nosso to pisał do najwyzszej prawdy czy jak mu tamB)
Slayer Robin
04-04-2006, 20:10
Nosso to pisał do najwyzszej prawdy czy jak mu tamB)
ale gafe strzelilem :P tak to jest jest jak sie nie czyta ze zrozumieniem heh :P Przepraszam
Slayer Robin
04-04-2006, 20:12
to prawda ze sirmaciek ma 40 shielda? <buahahahaha>
@edit
dziekuje kilku panom z wanted za hunted i retired...
Ad1
Nie prawda
Ad2
Nie ma za co
Ad1
Nie prawda
Ad2
Nie ma za co
no nie wiem czy nie prawda, bo gadalem z jego rl qmplem, wiec chyba mnie nie oje...
JE... WANTED!
JE... PA
~ peace
@edit
uwazaj zebys nie padl pierwszy frajerku...
@edit2
Slayer ~
widzialem jak ladnie reda nabiles :) na 27 najcie jesli sie nie myle :) poprostu SLAYER ROX!
lepiej idz trenic na otsie bo sie znowu zabijesz na wlasnej firebombie
To nie ja sie prosilem o wolnosc-pamietaj o tym hehe
Po 2 gdyby mi mieli placic za kazda glupote 1zl jaka ty wypisujesz lub wygadujesz tu na forum to dzis nie musialbym byc tu gdzie jestem czyli w uk-czasem warto pomyslec el drazito
Btw-ma ktos numer do pizzaboya bo nie mam a pizze bym zjadl-draz podaj mi swoj numer no chyba ze masz za duzo zamowien:)
Pozdro
Franco
Slayer Robin
04-04-2006, 20:29
Slayer ~
widzialem jak ladnie reda nabiles :) na 27 najcie jesli sie nie myle :) poprostu SLAYER ROX!
Reda nabilem bo kolo ukradl mi loota a jak chcesz sie cieszyc to mozesz tez tym ze mam bana jeszcze 3 dni za UNJASTY -.-
Reda nabilem bo kolo ukradl mi loota a jak chcesz sie cieszyc to mozesz tez tym ze mam bana jeszcze 3 dni za UNJASTY -.-
najlepiej gdyby ci dali na 30 lat...
No i huuuj z tego ze koles pracuje w pizzeri? :o
A ja chce zeby tak bylo napisane a nie jakis meski narzad plciowy zmiencie tego autopoprawiacza bo to az pusty smiech czlowieka ogarnia.
Najwyzsza prawda
04-04-2006, 21:49
FRANCO
Shanoz-skacz swoje wywody bo to smieszne.
Trzeba uciekac do innego kraju jak sie po polsku nie umie mowic.
Wydaj slownik ze swoimi slowami i ortografia bo plakac sie chce jak sie ciebie czyta,a tak na marginesie to gdzie ma Shanoz skakac???
Btw. wysmiewanie sie z cudzej pracy to juz naprawde uposledzenie ciekawe co ty tam robisz pewnie jestes jakims dyrektorem wielkiego przedsiebiorstwa albo tlumaczem jezyka ang. na polski bo przeciez polski znasz bardzo dobrze czego nie raz juz dales przyklad.
@Najwyzsza Prawda
Ty tez dajesz popis ortografii i interpunkcji. Jedyne co potrafisz stawiac to kropki, a i to nie zawsze... nie nauczyli cie juz w podstawowce, ze w zdaniach stawia sie przecinki? Wtedy tworzy sie zdanie zlozone (takie ktore ma dwa orzeczenia), wiec stfu, nie wypominaj innym ortografii i nie kaz kupowac slownikow, bo sam nie za bardzo operujesz polska mowa.. :)
@Drazharm
Wiesz, nie kozacz tyle, bo na kazdego kozaka znajdzie sie wiekszy kozak ;) Juz raz ci nakopali i zes siedzial w pz, a teraz kozaka zgrywasz jakbys byl nietykalny lol.. A i nie mow mi ze jestem n00bem, i nic nie wiem (twoj styl), bo to juz sie zrobilo nudne.. tak samo urbexx.. koles mysli ze jest bogiem lol a kazdego nazywa n00bem... ciekawe skad wam sie to wzielo?
FRANCO
Shanoz-skacz swoje wywody bo to smieszne.
Trzeba uciekac do innego kraju jak sie po polsku nie umie mowic.
Wydaj slownik ze swoimi slowami i ortografia bo plakac sie chce jak sie ciebie czyta,a tak na marginesie to gdzie ma Shanoz skakac???
Btw. wysmiewanie sie z cudzej pracy to juz naprawde uposledzenie ciekawe co ty tam robisz pewnie jestes jakims dyrektorem wielkiego przedsiebiorstwa albo tlumaczem jezyka ang. na polski bo przeciez polski znasz bardzo dobrze czego nie raz juz dales przyklad.
Baranie-ja nie mam polskich liter na klawiaturze,wiec nie moge ich uzywac-jakbys wiedzial mieszkam w uk a tu jest xp po angielsku wiec cepie malinowy domysl sie oco mi lazilo jakbys widzial i czytal moje all posty nie uzywalem ani jednej polskiej litery tak samo jak draz skad ty sie urwales debilu
Ortografie mam napewno lepsza od ciebie
Widze next drazo-fun
Moj angielski jaki jest taki jest nie kazdy sie urodzil poliglota-nie ukrywam ze jestem cienki z odmiany czasow w angielskim-co glupio ci ze sie przyznalem do tego.Trzeba miec nie lada odwage zeby sie do tego przyznac ja ja mam-ty mozesz o niej tylko pomarzyc
Po 2-jak do mnie piszesz to zeby na bacznosc i co 2 wystap-chyba niechcesz sie prosic o wolnosc jak draz hehehehe
Po 3 zbanuj go gimli bo ten koles wypisuje tylko stek glupot az szkoda czytac takich wywodow
Po 4 zasmiecasz forum-jak sie nauczysz odpisywac na temat dany to wtedy mozna z toba podyskutowac
Po 5-tak jestem dyrektorem kolka rolnego w Manchesterze i co nie wstydze sie tego przynajmniej mam ludzi pod soba mueehehehe
Franco
O co wam chodzi podniecacie sie jak kto pisze ;] Ja mam to w d***e
Gammbler
05-04-2006, 00:16
Może inny owner go zabił, wkoncu masz ich troszke...
@ Najwyzsza prawda
Większośc ludzi na tym forum nie zwraca na Ciebie uwagi, czemu? bo jesteś zwykłym frajerem który myśli że wszystko wie i chowa się pod maską.
Ujawnij się to pogadamy a jeżeli nie zamierzasz siedz cicho i nie udzielaj się.
Slayer Robin
Była o tym wzmianka kilka postów wyżej... Powody to wymacie, ale nie wiadomo skąd sie biorą.
malwersator
Trafne spostrzeżenie może wkońcu trafi coś do tego głąba :)
Gargusiek
Fakt jest faktem że Gammbler potrafi tylko siedzieć 15h na dobe (jak nie więcej) lub dzielić konto ze swoim przyjacielem i nic pozatym.
Świadczy o tym jego stara deathlista na tibi.com
Pozdrawiam Gammblera.
PS. Jak Ci się wiedzie w rl life? Wiesz co to?
Qba =]
Nie mów hop...
Hail DOF 4ever!
Nosso nie wiem co masz do mnie i czemu sie do****sz nie znasz mnie wiec sie nie wypowiadaj , a jesli chodzi o uhanie to napewno kiedys z Fifim sprwawdzimy twoje " nie bedzie taryfy ulgowej" . To samo tyczy sie Garguska " jak bedziesz na Anarchosie zglos sie:)"
tajemniczy111
05-04-2006, 00:23
Sathan:
Jak wszystko...
Najwyzsza prawda:
skoncz z tym nazywaniem wszystkich frajerami -.- I nie mysl sobie ze jestes najmadrzejszy na tym servie, mowiac ciagle ze DoF ma lincecje na prawde. Bo jak widac to narazie wszystko co robi Wanted to jest good a to co inni to beee.
Drazharm:
Jestes bardziej "tempy" niz mi sie wydawalo.
Nosso:
Pierwszy raz sie z toba zgadzam. Trzymaj tak dalej.
Gamm:
Grubo sie czujesz ? Kumple ponabijali Ci lvle tera szalejesz ;) Zobaczymy jak dlugo poszalejesz ;p
Cya in T I B I A
A i zapomnialem dodac ze ten typ co padl mial wykupiona protekcje od shanoza na ten miesiac.
Najwyzsza prawda
05-04-2006, 14:22
Franco idioto ty naprawde jestes glupszy niz ustawa przewiduje.
Napisales: "Shanoz -skacz te wywody..." ,a teraz piszesz"Baranie-ja nie mam polskich liter na klawiaturze,wiec nie moge ich uzywac-jakbys wiedzial mieszkam w uk a tu jest xp po angielsku wiec cepie malinowy domysl sie oco mi lazilo jakbys widzial i czytal moje all posty nie uzywalem ani jednej polskiej litery tak samo jak draz skad ty sie urwales debilu".
To naucze cie bo widocznie nie miales tego w szkole a od krow w Anglii pewnie sie tego nie nauczysz.
Skacz to od skakania jest tobie chyba chodzilo o skoncz.Wiec nie wyzywaj mnie jak sam glupi jestes i daruj sobie te punkty ktore wymieniles bo jedyne co ty mozesz to stac na bacznosc w krzakach jak bedziemy was pizgac.
Nosso Mc'Furry
05-04-2006, 15:16
Nosso nie wiem co masz do mnie i czemu sie do****sz nie znasz mnie wiec sie nie wypowiadaj , a jesli chodzi o uhanie to napewno kiedys z Fifim sprwawdzimy twoje " nie bedzie taryfy ulgowej" . To samo tyczy sie Garguska " jak bedziesz na Anarchosie zglos sie:)"
Wiesz Gammblerku nie mam nic do Ciebie poprostu stwierdzam fakty, a to chyba można robić, po to właśnie ów forum istnieje prawda?
Kiedys z Fifim sprawdzimy... OK Sprawdzajcie, byle by wam głupio nie było :/
@Najwyzsza prawda
Pisz co chcesz u mnie masz kompletnego ignora, omijam twoje posty ponieważ wiem, że noob jak ty nic nie wie i umie tylko wyzywać innych...
Daj se na luz, każdy z ciebie szydzi :D
Btw zacznij pisać wreszcie na temat bo jak narazie to post za postem próbujesz kogoś poprawiać
Gamm taki cwaniak jestes to zobaczymy jak draz przegra kolejna wojne to znow bedziesz sral w pz zeby cie nie ujebali
btw.Hail DOF
Drazharm
05-04-2006, 16:26
w tym swiecie nie ma frajera co by podskoczyl lub z nami zadzieral :D
jak to sie mowi,pozyjemy,zobaczymy :)
Do czasu...
Gamm taki cwaniak jestes to zobaczymy jak draz przegra kolejna wojne to znow bedziesz sral w pz zeby cie nie uuwielbiam jeść bananyali
btw.Hail DOF dopóki nie traci się gruntu pod nogami, można być cwaniakiem...
Hail dof, w opisie Hail Drazharm- ironia, czy zwykle lizodupstwo ?
Muheeheheheeh-frajera mowisz-pamietaj ze to ty blagales o wlonosc nie my i soon to sie powtorzy jak tak dalej bedziesz sie panoszyl wtedy ja wroce z vision i zoaczymy czy bedziesz tak kozaczyl z tymi noobami z wanted-
Btw-Draz-do academy przyjmujesz all kogo popadnie-czyli masowo nas chcesz pozabijac? heheh
DObre sobie tylko pamietaj 3/4 academy nie ma pojecia o wojnie-1/4 nie zamierza sie bic
co do Wanted-juz pare osob zapowiedzialo jakby cos sie stalo-i tu przytocze slowa jednego z nich-"jak bedzie masslog daj mi znac to sie nie bede logowal"-i to nie byle jakie lvle tylko 100+
Co ty na to Masterze?? (pewno odpiesz ze dezercja bedzie surowo karana,ale jak wiesz kazdy ma to gdzies:))
Franco
malwersator
05-04-2006, 18:31
co do Wanted-juz pare osob zapowiedzialo jakby cos sie stalo-i tu przytocze slowa jednego z nich-"jak bedzie masslog daj mi znac to sie nie bede logowal"-i to nie byle jakie lvle tylko 100+
Franco
Wiem o kim mowa hahahaha:D
Top Secret Name
05-04-2006, 19:02
Muheeheheheeh-frajera mowisz-pamietaj ze to ty blagales o wlonosc nie my i soon to sie powtorzy jak tak dalej bedziesz sie panoszyl wtedy ja wroce z vision i zoaczymy czy bedziesz tak kozaczyl z tymi noobami z wanted-
Btw-Draz-do academy przyjmujesz all kogo popadnie-czyli masowo nas chcesz pozabijac? heheh
DObre sobie tylko pamietaj 3/4 academy nie ma pojecia o wojnie-1/4 nie zamierza sie bic
Co ty na to Masterze?? (pewno odpiesz ze dezercja bedzie surowo karana,ale jak wiesz kazdy ma to gdzies:))
Franco
Zapomniales tam dopisac ze jest jeszcze tylko poto zeby niepasc od draza i jego paczki. Bo pa niema... co nie shanoz i sathan?:>
@Drazharm...
Ty jestes frajerem bo ty prosiles muhauheheheheeh i jeszcze padniesz jak szmata i sobie pojdziesz na non-pvp pozyjemy zobaczymy :)
ZrembAzura
05-04-2006, 19:13
@Top Secret~
Oj Sedlaczku, poszanowalbys troche Wanted, moze masz zle wspomnienia zwiazane z nimi ale daj spokoj choc na chwile. Jak juz ci mowilem na gg nic ci nie da to ze smiejesz sie z czyjejs pracy :] Nie musisz ujawniac nicka jak nie chcesz bo nikt cie do tego nie zmusi ale przystopuj troche z tym wyzywaniem kazdego czlonka Wanted, nie musisz sie smiac z Academii, nie mozesz wiedziec czy Draz padnie czy nie, tylko sie ciesz ze nie dominuje teraz Vision, bo mogloby byc jeszcze gorzej dla ciebie drogi przyjacielu :**
Pozdroooo :dance:
Top Secret Name
05-04-2006, 19:19
@zremb
niewyzywam WSZYSTKICH czlonków wanted ;] tylko 3/4 :) hihi
a tam roznica :) drazowi musialem dac kase :) ale exmindowi tez hihi ale exmind sie odpierdolil a draz sie zaraz znowu czepi :)
ej co jest ja pisze odpierdolil a mi tu wyswietla odrzodkiewka muheheh
zjebane forum... to mialo byc o.d.p.i.e.r.d.o.l.i.l ;] eeeeeeeee a juz myslalem ze moj blad :)
osoby pchajace sie do wanted academy mysla ze pozniej beda w tym (nie)normalnym wanted -.-
snicie :)
zanim by zrobicie ten 70+ moze 100+ lev to wanted juz nie bedzie
kiedys nastanie ten dzien :)
pozdro dupolizacze z wanted :)
@edit
Draz...
co do twojego title (Liquidator) <muahahahah> chyba 20 lvli, a wiesz czemu?
pare tyg temu gdy mialem 53 lev (ty chyba 145) jakos tak szedlem sobie i wpisalem "adura vita", a ty sie na mnie rzuciles jakbys na uhy nie mial!goniles mnie jakies 15 minut a i tak zdazylem do pz, wiec ty nie badz taki "Liquidator" jak nieumiesz 100 lvli mniejszego trapnac/zabic -.-
@Top Secret~
Oj Sedlaczku, poszanowalbys troche Wanted :**
Pozdroooo :dance:
Ty ich po tej akcji jak cie jeden z wanted dednal dopiero uszanowales?
Zremb Mar 08 2006, 21:08:20 CET Killed at Level 41 by Elite Crusher
Najwyzsza prawda
05-04-2006, 19:51
Franco De'Lago temu panu juz dziekujemy.Wracaj z Vision czekamy z utesknieniem moze z nimi podczas bitew nie bedziesz siedzial w krzakach i skoncz tu sie juz podniecac krzykaczu forumowy.
CIOSY KARATE CWICZYLEM Z BRATEM ,PO DOBREJ WODZIE LEPSZY JESTEM W JUDZIE NA BRAMCE STOJE NIKOGO SIE NIE BOJE JA JESTEM KING BRUCE LEE KARATE MISTRZ.
ZrembAzura
05-04-2006, 19:59
Ty ich po tej akcji jak cie jeden z wanted dednal dopiero uszanowales?
Zremb Mar 08 2006, 21:08:20 CET Killed at Level 41 by Elite Crusher
Jak niewiesz o co chodzilo to sie nie w*******aj w nie swoje sprawy, najpeirw sie dowiedz o co poszlo a potem pisz :cygaro: nie sadze zeby ktos ci powiedzial o tym, ale moze znajdzie sie ktos kto poswieci chwilke dla ciebie:baby:
Przykro mi ze mamy do czynienia na forum z takimi jak ty :faceoff:
Nie mowie ze jestes noobem itp. bo cie nie znam i nie bede cie osadzac, ale teraz popelniles blad :dance:
Pozdro,
Zremb 8o
Eee co sie znów dzieje? Powrót Szwedów?
Ide spokojnie przez veno a tu Xajaki wybjia moich kumpli z Wanted Ac.
Wie ktoś co się dzieje?X(
Slayer Robin
05-04-2006, 20:51
Life is brutal -.- sa w WA wiec niech sie licza ze ich vision moze lac WA to nie schronie dla n00bow
Ech... zdziwilbys sie....
jak Cie napadnie zgraja (20+osob) 40-60 lvli "noobków" to nawet dobry bot Ci nie pomoze. Btw te ułamki - znasz wszystkich w Wanted Aca, ze jestes taki pewien ze to pozbawione determinacji noobki, ktore placza jak padna? Mylisz sie ;)
Life is brutal -.- sa w WA wiec niech sie licza ze ich vision moze lac WA to nie schronie dla n00bow
Wiem bo sie z tym liczyłem, ale chodzi mi o to czy znów jest wojna?
Slayer Robin
05-04-2006, 21:08
Wiem bo sie z tym liczyłem, ale chodzi mi o to czy znów jest wojna?
Powiedz mi kiedy jej nie było -.-
Top Secret Name
05-04-2006, 21:15
@grebol~
Wojna była jest i będzie na azurze do chwili w której tibia przestanie istnieć :)
Nosso Mc'Furry
05-04-2006, 21:49
Ha widzisz.. teraz Wanted Academy nie będzie juz tak szpanowalo, teraz musi sie liczyc ze z kozackiej gildi przeksztalca sie w mieso armatnie dla Vision :)
( Po to wlasnie Drazharm nainvitowal ludzi i stworzyl Wanted Academy, padnie ktos z nich-zadna strata. Mysle ze tym sie Draz kierowal :) )
Cors Ent
05-04-2006, 22:02
to jest topic o wojnie a histori wanted academy :)
a tak apropo wojny to dodajcie Vision z powrotem do vip bo znów grasujemy :baby:
Drazharm
05-04-2006, 22:26
to jest cytat z piosenki ty idioto, ale ze jestes nieoczytany to tego nie wiesz. ty dresie bez szkoly po wyroku.
Anoniemk
05-04-2006, 22:35
@Franco
Jest możliwość, abyś umieszczał ty, lub któryś z twoich kolegów filmikami z wojny na forum?
Top Secret Name
05-04-2006, 22:54
Hail :)
I znowu sie wszystko zaczyna :) vision zaczyna gre :) i bedzie odbijac azure z rąk wroga (wanted). Ale! El Drazito ma doskonały plan! mueheheheheheh
Draz co ty na to?:> Vision juz zaczyna zabijac Twoich a ciebie to jakos nierusza ;]
Slayer Robin
05-04-2006, 22:54
to jest topic o wojnie a histori wanted academy :)
a tak apropo wojny to dodajcie Vision z powrotem do vip bo znów grasujemy :baby:
zawsze mialem i miec bede :D
Nosso Mc'Furry
05-04-2006, 23:13
Hail :)
I znowu sie wszystko zaczyna :) vision zaczyna gre :) i bedzie odbijac azure z rąk wroga (wanted). Ale! El Drazito ma doskonały plan! mueheheheheheh
Draz co ty na to?:> Vision juz zaczyna zabijac Twoich a ciebie to jakos nierusza ;]
Plan Doskonały! Zbiórka u Abu w domku i konwersacja na priv channel.
Zobaczymy co tam sobie ugadali.:o
Franco
Hmh ty zartujesz tak ?hehehehe
Cors Ent
06-04-2006, 01:03
Onlly
Apr 05 2006, 23:16:52 CET Killed at Level 98 by Minavand
Minavand on forum:
Minavand vs dof..
Wanted stays neutral!
znów azura robi sie ciekawa B)
taa, ciekawe jak dlugo pozabija dof solo.
Nosso Mc'Furry
06-04-2006, 15:02
Minavand vs dof..
Wanted stays neutral!
Chce padać? OK!
Jak zacznie go lać kilka osób od nas na 100% dołączy do niego Draz i reszta hail_/
Onlly
Apr 05 2006, 23:16:52 CET Killed at Level 98 by Minavand
Minavand on forum:
Minavand vs dof..
Wanted stays neutral!
znów azura robi sie ciekawa B)
kiedy nie była... ? :]
Gammbler
06-04-2006, 16:20
Plan Doskonały! Zbiórka u Abu w domku i konwersacja na priv channel.
Zobaczymy co tam sobie ugadali.:o
Pasńska sprawa chlopu nic do tego:P
idz lepeij ukrasc komus bohy, c arma czy innego walka odwal. W koncu to twoja specjalnosc. Ale do czasu...
Nosso Mc'Furry
06-04-2006, 17:51
Czyli nie dają Ci prawa głosu skoro Pańska sprawa? :S
Szkoda mi Ciebie Gammblerku.... :baby:
Gammbler
06-04-2006, 18:11
Nosso chodzilo mi o Ciebie ...
Cors Ent
06-04-2006, 19:45
Dalipi
Apr 06 2006, 18:07:06 CET Killed at Level 118 by Cors Ent and by Tetra Striker
Filmik
http://rapidshare.de/files/17352786/Dalipi.rec.html
Dalipi
Apr 06 2006, 18:07:06 CET Killed at Level 118 by Cors Ent and by Tetra Striker
Filmik
http://rapidshare.de/files/17352786/Dalipi.rec.html
graty dla Vision!zgrana akcja i ladniutki trap :)
Taa, raz wam się udało, wielkie mi co .. ; p
Szwedzi i tak po tyłku dostaną ... Owszem, Wanted zostało zaskoczone tym ich "wejściem kurka smoczka", ale wystarczy pare szybkich mass logów, i szwedzi znów będą uciekać ... Jak zawsze..
Pozdrawiam ...
Anoniemk
06-04-2006, 21:33
rehost plx;-)
Cors Ent
06-04-2006, 21:36
Ise~
powtarzaj to sobie to moze uwierzysz
raz wygralismy z wanted, do dzis mam gdzies logi jak drazharm plakal ze jest skonczony i chyba chara sprzeda.
zrobilismy to raz, zrobimy i drugi
Hail Vision _/
raz wygralismy z wanted, do dzis mam gdzies logi jak drazharm plakal ze jest skonczony i chyba chara sprzeda.
Hail Vision _/
marzyc każdy może B) wanted było,jest i bedzie
_/ Wanted
Gratz dla all z Vision:dance: :dance: :dance: .Hahaha mam nadzieje że już z Wanted Academy nie beda sie tak unosic po azurze:baby:
Ise~
powtarzaj to sobie to moze uwierzysz
Hail Vision _/
Nie muszę sobie tego powtarzać, aby w to uwierzyć ..
Udało wam się to tylko dlatego, że Wanted zostało zaskoczone, ale szybko się podniosą .. Ile to już razy szwedzi odchodzili z serva, tylko po to, żeby potem wrócić, i znów wdupic (coś jak karaluchy, ciężko się ich pozbyć..) ? I tym razem tak będzie ... Może i to wy raz szybciej zrobiliście mass loga, i Wanted siedziało w pz'cie (zbierali się ...), ale to raz. ; )
I ile to razy szwedzi musieli robić nową gilldię, ponieważ tamta została rozniesiona w pył ? ; ) No powiedz, bo ja już straciłem rachubę.
And by the way:
CORSAKKE BUKAKKE ! ]xD
Pozdrawiam ...
Nosso Mc'Furry
07-04-2006, 01:06
Nosso chodzilo mi o Ciebie ...
A mi chodzi o Ciebie...
Cors Ent
07-04-2006, 07:38
Ise~ twój lider ma nieco wiecej oleju w głowie zeby nie lekcewazyc tych swe i ich " wejscia kurna smuczka "
jak myslisz czego sie el drazito obawia ze przy sytuacji kiedy Vision 2 dzien z rzedu prowokuje open battle to draz z spółka 2 dzien siedza w pz?
i nie po to wrócilismy po 2 miesiacach retired zeby poprzestac na 1 mass.
tak ze dla własnego bezpieczenstwa radze tym wszystkim wantedo academowym madralom nie robic pz locka pod depo w venorce [ patrz dalipi ] i na expie exivowac "od czasu do czasu" cors ent ^^
cya on the battlefield
gl & hf
marzyc każdy może B) wanted było,jest i bedzie
_/ Wanted
musisz tu uzyc terminu-ze jest ale przestanie istniec i to niebawem
Po drugie gz dla Dalipi-skubany dobrego bota mial-15 sd w niego a ten uhowal sie jak nie wiem nic tylko podziwiac szkoda tylko Dalipi ze to dla ciebie skonczy sie banem-next time think:)
Vision-swe bylo jest i bedzie-zmienia sie tylko nazwa gildii nic wiecej
Czas pokaze co bedzie dalej- i zapewniam to nie nasza ostatnia akcja Wanted musi teraz czasem polukac w vipy-niech moc kurczaka bedzie z wami:)
Franco
@cors ent
twoje pvp jest boskie wow !
jakbym mogl to bym sie juz splacal :(
Najwyzsza prawda
07-04-2006, 15:09
Dalipi umie sie po prostu uhac i tyle.Franco niektorzy poprostu wiedza do czego sluzy myszka.Pilnuj lepiej swojego Xajakiego znanego macro usera i botowca zeby bana nie wychytal a o Dalipiego next time sie nie martw.
Cors Ent
07-04-2006, 15:23
@cors ent
twoje pvp jest boskie wow !
jakbym mogl to bym sie juz splacal :(
problem polega na tym ze niestety nie mozesz :)
Najwyzsz~
martw sie o Dalpiego.
ale byl uprzejmy- zamiast uciekac to ladnei stal i czekal na nas przy wyjsciu do venore zebysmy nie musieli sie trudzic w szukanie go na otwartej lace czy niedajboze na DD.
ladnie poczekal zebysmy sie wysilac nie musieli
Mam pare pytań :) Jako że nie gram za dużo to nie jestem zorientowany zbytnio o co znowu jest ta wojna na Azurce :p Może mi ktos wyjaśnić o co znowu sie bijecie ? Bo z tego co sie dowiedziałem o jakieś bzdury B) Nie lepiej zakopać topór wojenny i zapalić fajke pokoju ? B) I jeszcze Ci są niezwiazani z wojna dostaną zapewne...bo zawsze cywilom sie obrywa :]
Top Secret Name
07-04-2006, 18:16
@Cors :p Gz dlawas trapa :) ... Cos mi sie wydaje ze jeszcze to wygracie ;]
@Grebol... Niebadz tego taki pewny :) bo jeszcze bedziesz placil za bycie w wanted jak w dupe dostaniecie...
Edit : Ogladnalem filmik cors :) huehehehe ale ich robiliscie :) wanted w pz :( to straszne muahuheheheeheh zabawa znowu sie zaczyna :dance: :):) Wanted lubi tanczyc :P
Nosso Mc'Furry
07-04-2006, 18:49
[QUOTE=Xelos]Mam pare pytań :) Jako że nie gram za dużo to nie jestem zorientowany zbytnio o co znowu jest ta wojna na Azurce :p Może mi ktos wyjaśnić o co znowu sie bijecie ? Bo z tego co sie dowiedziałem o jakieś bzdury B) Nie lepiej zakopać topór wojenny i zapalić fajke pokoju ?QUOTE]
N.I.E
To nie my to zaczeliśmy ;-)
[QUOTE=Xelos]Mam pare pytań :) Jako że nie gram za dużo to nie jestem zorientowany zbytnio o co znowu jest ta wojna na Azurce :p Może mi ktos wyjaśnić o co znowu sie bijecie ? Bo z tego co sie dowiedziałem o jakieś bzdury B) Nie lepiej zakopać topór wojenny i zapalić fajke pokoju ?QUOTE]
N.I.E
To nie my to zaczeliśmy ;-)
Nosso-hunted
reason-podrabales mi zgnity ser z depo
Payment-2 zgnite sery
Franco
Nosso Mc'Furry
07-04-2006, 19:59
[QUOTE=Nosso Mc'Furry]
Nosso-hunted
reason-podrabales mi zgnity ser z depo
Payment-2 zgnite sery
Franco
=( Ok oddam, do jakiego miasta wysłać? :(
:D
@Ise Thiefie glosu niemasz ;] ty to bys tylko kradl pasujesz do gammblera... Moze razem pojdziecie cos ukrasc?
@Cors :p Gz dlawas trapa :) ... Cos mi sie wydaje ze jeszcze to wygracie ;]
@Grebol... Niebadz tego taki pewny :) bo jeszcze bedziesz placil za bycie w wanted jak w dupe dostaniecie...
Edit : Ogladnalem filmik cors :) huehehehe ale ich robiliscie :) wanted w pz :( to straszne muahuheheheeheh zabawa znowu sie zaczyna :dance: :):) Wanted lubi tanczyc :P
Jestes pewny siebie ale za bardzo -.- Zobaczymy jak bedziesz sie wypowaiadał, jak wanted wygra:cup: . Nie wiem czy wtedy bedziesz taki mądry.;)
Hail Wanted
Top Secret Name
07-04-2006, 20:23
[QUOTE=Franco]
=( Ok oddam, do jakiego miasta wysłać? :(
:D
wyslij mu do wszystkich ^^
Najwyzsza prawda
07-04-2006, 20:31
Nosso to nie jest temat dla ciebie Dof nie jest oficjalnie w wojnie wiec co ty tu ze nie wy to rozpetaliscie.Heg za was decyduje wiec jak taki forumowy fighter jestes to dojdz do Vision i wlacz sie do wojny.
Dalipi umie sie po prostu uhac i tyle.Franco niektorzy poprostu wiedza do czego sluzy myszka.Pilnuj lepiej swojego Xajakiego znanego macro usera i botowca zeby bana nie wychytal a o Dalipiego next time sie nie martw.
Czlowieku-jak sie mozna uhac tak szybko pierwszy raz bym cos takiego widzial-uh za uhem nawet nie jestes wstanie tak szybko siegnac do bp po tego uh-czasem zastanow sie co piszesz
po 2 obejrzyj dokladnie movie-ladnie wiadac ze chlopak non stop red wiec to jest niemozliwe zeby sie mogl wyuchac recznie z red critical do zoltego-to nie druid
Franco
Cors Ent
07-04-2006, 21:19
Nosso to nie jest temat dla ciebie Dof nie jest oficjalnie w wojnie wiec co ty tu ze nie wy to rozpetaliscie.Heg za was decyduje wiec jak taki forumowy fighter jestes to dojdz do Vision i wlacz sie do wojny.
Zmien nick z " Najwyzsza Prawda " na " Pierwszorzedne Pierdoły "
nie wiele wiesz, ale bardzo duzo lubisz mówić
@Franco - fakt - powiem wiecej - obadaj film z zgonu Dalipiego z Venore- tez jest na bocie.
To widac i mozecie pisac co chcecie - aczkolwiek ciekawe co takie 30-40lvlowe wantedacademowe noobki wiedza o uhani w bitwie - ale to ejst fizycznie nie mozliwe zeby latać tak i uhac sie z łapy.
Zwłaszcza gdy mówimy o Dalipim ktory skillem nie grzeszy co nawet jego koledzy z gildi przyznaja
06:39 Yavimava: Zabic dalipiego to jak zabic szczura
Nosso Mc'Furry
07-04-2006, 23:06
Forum jest dla każdego, jak gdyby było tylko dla ludzi którzy walczą to co Ty byś tu robił Pierwszorzedne Pierdoły?
Heg za nas decyduje i decydować będzie, bo to jest Lider DoFu.
Widzisz u nas w gildi jest porzadek a nie w Wanted, każdy robi co mu sie podoba, a pozniej gildia ma taka zrypaną opienie ;]
@Cors
w 100000000000000000% popieram
Pierwszorzedne Pierdoły !
Najwyzsza prawda
08-04-2006, 02:03
Jednym slowem dyktatura- biedne dzieci.Czyz miedzy innymi Asari nie zapoczatkowal buntu wlasnie dlatego ze trzeba sluchac Draza we wszystkim co mowi i robi,teraz macie Hega co za was mysli.No to sluchajcie go lepiej, bo widze Nosso masz swoje zdanie, chcesz bic Wanted ale ci Heg nie pozwala i slusznie po co tracic lvl wiec sluchaj go, bo dobrze ci radzi.
Drazharm
08-04-2006, 02:04
Cozmetic Jonez
Apr 07 2006, 23:34:49 CET Killed at Level 111 by Elite Crusher and by Tegax
zgrane 3 ue Shanoz`a, Elite Crusher`a i Tegax`a B)
Cozmetic Jonez
Mina zbrzydla panie mastah jak cie bil Przemo,Heg,Ja,Benisario,Onlly,Fea,(jesli o kims zapomnialem to sorry:P)i vision.
Cos chyba nie tak ci idzie po mysli Mr-draz;)
Juz nie jest tak kolorowo jak bylo wczesniej:)
Franco
Czlowieku-jak sie mozna uhac tak szybko pierwszy raz bym cos takiego widzial-uh za uhem nawet nie jestes wstanie tak szybko siegnac do bp po tego uh-czasem zastanow sie co piszesz
po 2 obejrzyj dokladnie movie-ladnie wiadac ze chlopak non stop red wiec to jest niemozliwe zeby sie mogl wyuchac recznie z red critical do zoltego-to nie druid
Franco
Franko, grales kiedys moze w w3 albo w sc? Grajac w to goowno mozna sobie ladnie wyszlifowac naapiierdalanie myszka. Ja czesto podczas uhania sie mam exhausted przekladajac myszke z bp na srodek ekranu. Fakt w biegu jest znacznie trudniej ale to nie jest niemozliwe. Mozna nawet za szybko siegac do bp uh co moze skonczyc sie dedem :D .
Siggurdius
08-04-2006, 08:21
Franko, grales kiedys moze w w3 albo w sc? Grajac w to goowno mozna sobie ladnie wyszlifowac naapiierdalanie myszka. Ja czesto podczas uhania sie mam exhausted przekladajac myszke z bp na srodek ekranu. Fakt w biegu jest znacznie trudniej ale to nie jest niemozliwe. Mozna nawet za szybko siegac do bp uh co moze skonczyc sie dedem :D .
Dazo co do gier masz racje, rzeczywiscie wyrabiaja refleks, natomiast na filmie Corsa doskonale widac, ze nie mozliwe jest tak czeste uhanie :) oczywiscie nie chce niczego przesądzac, bo moze rzeczywiscie Dalipi ma logitecha g5 + jakiegos steelpada + dobry refleks
sigg
ZrembAzura
08-04-2006, 09:24
skasujcie juz nvm
Lady on azura
Apr 08 2006, 08:54:32 CET Killed at Level 65 by Yavimava
and by Bazyliszki
30s i by przezyla
Cozmetic Jonez
Wezcie ich bijcie bo jak wbija lepsze lvle beda grozni
Nosso Mc'Furry
08-04-2006, 12:18
Jednym slowem dyktatura- biedne dzieci.Czyz miedzy innymi Asari nie zapoczatkowal buntu wlasnie dlatego ze trzeba sluchac Draza we wszystkim co mowi i robi,teraz macie Hega co za was mysli.No to sluchajcie go lepiej, bo widze Nosso masz swoje zdanie, chcesz bic Wanted ale ci Heg nie pozwala i slusznie po co tracic lvl wiec sluchaj go, bo dobrze ci radzi.
Tak masz racje po co ONI mają tracić lvle. Lepiej siedzieć w kącie bo jak wkroczymy to będzie rzeź haha!
Popatrz sobie na Hega a na Drazharma, dwa odmienne charaktery.
Heg nie robia PA Drazharm nonstop, Heg nie zabija bez podana prawdziwego powodu Draz albo bez powodu albo powod wyssany z palca.
Wiec pomysl troche przed napisaniem kolejnego beznadziejnego posta bo to wypisujesz to sa zwykłe pierdoły. :)
Sam widzisz jakoś mało osób na tym forum patrzy na takich jak ty, a w szczególności na ciebie.
Pozdrawiam Pierwszorzedne Pierdoły
Elite Crusher
Apr 08 2006, 10:16:17 CET Killed at Level 81 by Morson Mayon
and by Minavand
Nasz mały Minavandzik nawet dobrze UE nie potrafi walić, co za sens zabijać przy tym swoich ludzi?
Może i nie jestem po stronie Dof'u ani Wanted ale jakos bardziej podoba mi sie to co robi Heg. na Dofie jeszcze sie nie zawiodłem a jeżeli chodzi o Wanted to nie ma sie po co wypowiadać bo widać jak jest. To sie chyba poprawnie nazywa -> anarchia ? Bo raczej nie kontrolujesz tego co sie dzieje Draz? Isn't it ?
@Draz
Znam Cie już prawie od początku twojej "kariery" na serwie..i powiem Ci że był czas kiedy Cie szanowano..a teraz sam popatrz..nie mówie o tym ze Wanted Cie szanują bo to sie nie liczy, nawet nie chcą Ci tego mówić...I pamiętaj że zawsze znajdzie sie lepszy od Ciebie żeby nie wiem co.. Co do elite crushera to przykład słabości osób w twojej gildii. Jeden dead i chłopak wykłada na tą gre, poddaje sie i jeszcze nie wiem co bo słyszałem jak to mówił.
@Nosso
W sumie Ciebie też znam (jeszcze lepiej od Draza) i myśle że masz racje ;) Porządek w gildii jest potrzebny i ktoś musi decydować, bo co to by było jak by każdy robił wszsystko na włąsną rękę ;) Aczkolwiek takie mówienie że jeszcze Wanted dostanie i wogóle oberwie im sie jest zbyteczne..Po prostu trzeba działać bo później będą się czepiać że mówiliście a nie zrobiliście. Niektórych rzeczy nie ma co nawet komentować..Szkoda sobie tylko robić kłopotów.
Obserwuje ciągle to co sie dzieje na serwie i powiem wam że to nie jest warte poświęcać niepotrzebnie ludzi..Ale wy pewnie macie inne, odmienne zdanie... B)
tajemniczy111
08-04-2006, 15:33
Ale jak wiem z historii azury DoF zawsze duzo mowi ;) a nigdy nie dziala
Ale jak wiem z historii azury DoF zawsze duzo mowi ;) a nigdy nie dziala Słabo znasz historie Azury
tajemniczy111
08-04-2006, 15:56
Lepiej niz Ci sie wydaje.
Przyznasz, ze zawsze trzymaliscie sie z tylu, nawet jak Silent force walczyl ze swe to wy to w dupie mieliscie i graliscie swoje. I tylko ciagle nazekacie jakie to draz i wanted robia PA -.-
Wszyscy tacy krzykacze wielcy jak nosso etc nadaja sie do tarcia chrzanu.
O ile mi wiadomo to ostanio mowiles ze grasz rok i masz ten 80. Albo mi sie wydaje albo azura ma troche wiecej niz rok. W takim razie na pewno znasz sie na histori serwa bardzo dobrze.
Lepiej niz Ci sie wydaje.
Przyznasz, ze zawsze trzymaliscie sie z tylu, nawet jak Silent force walczyl ze swe to wy to w dupie mieliscie i graliscie swoje. I tylko ciagle nazekacie jakie to draz i wanted robia PA -.-
Wszyscy tacy krzykacze wielcy jak nosso etc nadaja sie do tarcia chrzanu. Rotfl, przeciez bylismy w Silent Force, jakim cudem moglismy trzymac sie z tylu? Malo wiesz, nie pisz glupot
Gammbler
09-04-2006, 00:07
Elite Crusher
Apr 08 2006, 10:16:17 CET Killed at Level 81 by Morson Mayon
and by Minavand
Nasz mały Minavandzik nawet dobrze UE nie potrafi walić, co za sens zabijać przy tym swoich ludzi?[/QUOTE]
Nosso ty napewno zrobil bys to lepiej. Moze udzilisz pare wskazuwek Minavandowi...:D
Top Secret Name
09-04-2006, 00:09
Nosso ty napewno zrobil bys to lepiej. Moze udzilisz pare wskazuwek Minavandowi...:D
Gambler Zabij Za to minavanda nóbku zabil ci brata
Cors Ent
09-04-2006, 02:16
01:15 Warning! The murder of Lord Pinius was not justified.
Apr 09 2006, 00:56:26 CET Killed at Level 82 by Cors Ent
Solo style
niestety nie nagrałem tym razem :(
edit :)
btw kuffa zegarek w kompie mi sie o 20 min spieszy :PP
Nosso Mc'Furry
09-04-2006, 03:00
9 kwietnia godzina 01:39:51
Heg oficjalnie na www.tibia.com zadeklarował wojne Wanted.
Teraz Vision i DoF jest praktycznie jedną drużyną.
Zobaczymy co będzie się działo.
Hail DoF
Hail DoF
Więcej wrogów, więcej fragów.
Hail Wanted!
Hail DoF
I jak panie draz mowilem ze wroce-a ze to przyszlo szybciej niz myslalem to tylko moge sie cieszyc.
Wyzwales mnie od lam,przekonamy sie kto tu jest lama-tylko prosze nie wpadaj znow do Poznania i nie pros o wolnosc bo to by bylo osmieszenie samego siebie
Franco
Nosso Mc'Furry
09-04-2006, 11:40
Więcej wrogów, więcej fragów.
Hail Wanted!
Żebyś sie na tym nie przejechał... B)
Master Crusader
09-04-2006, 11:46
Wojny sa wszedzie,a widac duzelvle na Azurze na serio juz sie nudza i to od dawna,jak tam kiedys gralem to praktycznie zabijali kogo sie dalo. No coz,Azura umiera smiercia naturalna...........;(
Wojny sa wszedzie,a widac duzelvle na Azurze na serio juz sie nudza i to od dawna,jak tam kiedys gralem to praktycznie zabijali kogo sie dalo. No coz,Azura umiera smiercia naturalna...........;(
Mylisz sie dziecko, Azura wlasnie narodzila sie na nowo...
Hail DoF
No to impreza sie zaczyna.
No i teraz, co wy Wanted Academy zrobicie?.Huahahahha,bedziecie uciekac do innej gildi i krzyczec "hail vision"^^.Przeciez większosc z Wanted Academy nie umi kupić sd w skepie a wy o wojnie marzycie.Oczywista sprawa jest że Wanted padnie.
Slayer Robin
09-04-2006, 13:10
No i teraz, co wy Wanted Academy zrobicie?.Huahahahha,bedziecie uciekac do innej gildi i krzyczec "hail vision"^^.Przeciez większosc z Wanted Academy nie umi kupić sd w skepie a wy o wojnie marzycie.Oczywista sprawa jest że Wanted padnie.
Puki co to dof academy ma wiecej zmartwien -.-
Tosik Tepek
Apr 09 2006, 11:37:55 CET Killed at Level 42 by Grimm
Nosso Mc'Furry
09-04-2006, 13:16
Cierpliwości Slayer, cierpliwości. B)
@slayer robin
haha :) ja juz nie kapuje co sie dzieje :P
@drazharm
czy postac o nicku drazharn to twoj char???niedawno wyzywal mojego kumpla :)
zeus1985
09-04-2006, 14:12
Apr 09 2006, 11:53:15 CET Killed at Level 35 by Zeus Rook
and by a fire elemental of Zoot Vika
Apr 09 2006, 12:24:04 CET Killed at Level 34 by Grimm
and by Zeus Rook
Cors Ent
09-04-2006, 14:19
Puki co to dof academy ma wiecej zmartwien -.-
Tosik Tepek
Apr 09 2006, 11:37:55 CET Killed at Level 42 by Grimm
przez ostatnie 3 dni zabilismy około 10 gosci z Wanted academy- takich 40-60lvl uzywajac TYLKO NOOB charów - to troszke swiadczy o klasie wielkiego Wanted Academy.
Dof academy ma wiecej zmartwien? nie chciał bys słuchac tego spamu płaczków noobków z WA ktorzy mi płacza ze oni nic zrobili, nie chca zadnej wojny, nie chca padac a w gildi byli tylko dla towazystwa a nie dla walki.
zreszta tu nie o wojne miedzy akademiami idzie-
A wojne Wanted vs DoF & Swe juz raz wygralismy
Slayer Robin
09-04-2006, 14:41
przez ostatnie 3 dni zabilismy około 10 gosci z Wanted academy- takich 40-60lvl uzywajac TYLKO NOOB charów - to troszke swiadczy o klasie wielkiego Wanted Academy.
Dof academy ma wiecej zmartwien? nie chciał bys słuchac tego spamu płaczków noobków z WA ktorzy mi płacza ze oni nic zrobili, nie chca zadnej wojny, nie chca padac a w gildi byli tylko dla towazystwa a nie dla walki.
zreszta tu nie o wojne miedzy akademiami idzie-
A wojne Wanted vs DoF & Swe juz raz wygralismy
To ze raz wygraliscie nie oznacza ze uda sie to wam po raz 2 :)
tajemniczy111
09-04-2006, 14:47
Drogi corscie prencie, jak bys zauwazyl to wtedy w Wanted bylo okolo 10 osob i mieli duzo nizsze lvle.
Zobaczymy jak tera sie losy potocza.
Anoniemk
09-04-2006, 15:08
Daj spokuj człowieku. Ubij jakiś porządny lvl +90, a nie szczycisz się tym, że ubiłeś kolesia z 35 lvl. Jesteś żałosny.
Top Secret Name
09-04-2006, 15:31
Daj spokuj człowieku. Ubij jakiś porządny lvl +90, a nie szczycisz się tym, że ubiłeś kolesia z 35 lvl. Jesteś żałosny.
dokladnie... ubic 35lvl to nie taki znowu wielki wyczyn... buahahaha Wanted Padnie i to nastąpi niebawem :)
@Grebol. Tak impreza sie zacznie :) ale u swe ^^ po wygranej wojnie hueheh... Ciekawe co bedziesz mowil jak przegrac ie :) :dance:
dokladnie... ubic 35lvl to nie taki znowu wielki wyczyn... buahahaha Wanted Padnie i to nastąpi niebawem :)
@Grebol. Tak impreza sie zacznie :) ale u swe ^^ po wygranej wojnie hueheh... Ciekawe co bedziesz mowil jak przegrac ie :) :dance:
Jestem ciekaw co bedziesz mowil jak bedziesz swe palcil zeby expicB)
tajemniczy111
09-04-2006, 17:30
buheaa a kto mu kaze placic ?
Nie badz taki cwany bo padniesz pierwszy i ty bedziesz placic zeby moc expic ;)
Cya in game :*
Jestem ciekaw co bedziesz mowil jak bedziesz swe palcil zeby expicB)
Dla wyjasnienia i rozwiania waszych obaw co do odplatnosci-zadnej odplatnosci nie bedzie.
Jesli juz takie cos sie stanie to mysle ze jestesmy w miare szybko to ukrocic.
Po 3 wkoncu dajcie nam najpierw ta wojne wygrac wtedy bedzie mozna rozmawiac o jakich kolwiek rzeczach zwiazanych z Azura
Hail Dof&Vision
P.S-wszystkie slowa wypisane w/w sa moimi slowami, biore w pelni za nie odpowiedzialnosc choc mysle ze wiekszosc ludzi tak jak ja mysli tak samo.
Pozdrawiam
Franco
Apr 09 2006, 11:53:15 CET Killed at Level 35 by Zeus Rook
and by a fire elemental of Zoot Vika
Apr 09 2006, 12:24:04 CET Killed at Level 34 by Grimm
and by Zeus Rook
co boisz sią Yavimavą atakować to n00b charem cisniesz :baby:
eh i tak wiem jedno, Wanted wygra ^^
1/2 z wanted ace nie ma pojecia o wojnie itp, ale jest też 1/2 która wie wiecej niz myslicie. Przekonacie się co potrafimy.
Teraz wam zle a jak swe robiło PA to było all dobrze?
Hail Wanted
1/2 z wanted ace nie ma pojecia o wojnie itp, ale jest też 1/2 która wie wiecej niz myslicie. Przekonacie się co potrafimy.
Hail Wanted
masz polowe racji,a mianowicie jak swe robilo PA to naprawde bylo ciezko,ale nie zgodze sie z tym,ze wanted wygra!moim zdaniem nie maja szans...
masz polowe racji,a mianowicie jak swe robilo PA to naprawde bylo ciezko,ale nie zgodze sie z tym,ze wanted wygra!moim zdaniem nie maja szans...
No to się przekonamy ;)
_/ Wanted
No to się przekonamy ;)
_/ Wanted
wez chlopie pograj z 3 lata a Azurze to mozesz miec glos...
Wanted lepiej sie zastanowcie nad nowym swiatem -.- macie gora miesiac grania tutaj...
wez chlopie pograj z 3 lata a Azurze to mozesz miec glos...
Wanted lepiej sie zastanowcie nad nowym swiatem -.- macie gora miesiac grania tutaj...
Może 3 lata nie gram ale za to 2. Wiem napewno wiecej niz ty.
AAA i thx za wyrok który się nie spełni.:D
Może 3 lata nie gram ale za to 2. Wiem napewno wiecej niz ty.
AAA i thx za wyrok który się nie spełni.:D
chlopcze ty mi chcesz mowic ze wiecej niz ja? bylem jednym z pierwszych na azurze,potem przestalem grac,ale ciagle cos mnie tu ciagnelo-kumple,dlatego kilka miesiecy temu wrocilem...
a zalozysz sie ze sie spelni?
Nosso Mc'Furry
09-04-2006, 22:46
Hail Wanted
Tak dokładnie! Wanted wygra.
Pierwsza nasza akcja i co?
- Slayer Robin
Apr 09 2006, 20:36:20 CET Killed at Level 100 by Vorn Rochon and by Deeamonicuz
- Shanoz
Apr 09 2006, 20:35:56 CET Killed at Level 95 by Cors Ent and by Dowir Da'Loy
Ups?
Dodam jeszcze ze Minavand umie tylko rzucic UE i uciekac przed siebie jak to wlasnie zrobil dzisiaj, a o reszcie Wanted kilka słow...
Fajnie sie w pz siedzi w czasie wojny? :S
Faktem jest ze ja nie bralem udzialu bo mialem potezne lagi, ale wy powinniscie działać? ;(
- Slayer Robin
- Shanoz
Ups?
Dodam jeszcze ze Minavand umie tylko rzucic UE i uciekac przed siebie jak to wlasnie zrobil dzisiaj, a o reszcie Wanted kilka słow...
Faktem jest ze ja nie bralem udzialu bo mialem potezne lagi, ale wy powinniscie działać? ;(
to dlatego Robin siedzial taki cichy w dp i tak zauwazylem ze mam niejszy lev:P
Anoniemk
09-04-2006, 22:56
Wszystko pięknie i ładnie, ale filmik by się przydał:-)
Slayer Robin
09-04-2006, 23:08
- Slayer Robin
- Shanoz
Ups?
Padlem trudno gra sie dalej zrypalem i tyle -.- a cors to niezlego uhbota ma 3 ue i exori dostal i przezyl -.-
2 fragi to nie koniec wojny, nie pierwsze i nie ostatnie :D
30 osob+ na 3 i wszyscy mnie bili.
@Nosso
to byla moja akcja a nie wasza, wy tylko to wykorzystaliscie.
@Cors
dobrego masz bota 3x ue przezyles :D
GRATULACJE dla DOFa
uzyl might ringa nie uh bota, wam tez radze sprobowac ;)
ze ktos sie umie uhac albo co do slayera-ze cie zabil,musi odrazu miec bota? oj biedacy;(
a moze uzyl stone skina,might ringa albo utamo vity???
@ up
wyprzedziles mnie :P
@Mebius
wiem co mial na palcu, ale dostal i tak takie hity ktorych by nie przezyl z ringiem :P
Nosso Mc'Furry
10-04-2006, 00:30
2 fragi to nie koniec wojny, nie pierwsze i nie ostatnie :D
30 osob+ na 3 i wszyscy mnie bili.
@Nosso
to byla moja akcja a nie wasza, wy tylko to wykorzystaliscie.
@Cors
dobrego masz bota 3x ue przezyles :D
GRATULACJE dla DOFa
Trzeba się nauczyć wykorzystywać sytułacje!
Cors Ent
10-04-2006, 00:30
http://s11.photobucket.com/albums/a196/Corsik/War/?action=view¤t=UO0007.jpg
Screen z loga z tamtej sutuacji
Jestem ciekawy co to za nowy UH bot ktory rzuca 20:52 Cors Ent: exura vita
poza tym czułem pismo nosem co sie świeci i miałem might ringa - pózniej porównałem hity z falzerem - np ja dostałem 450 z UE Minavanda a Fazer 600.
jak dla mnie mozecie sobie uwazac ze miałem bota, macro, 2 dodatkowe myszki obsługiwane przez 2 innych ownerów - mi to generalnie nie robi róznicy.
bo niby co byscie mieli napisac " gratz ze wyuhales a my koncertowo dalismy ciała? "
wiadomo ze bedziecie naskakiwac i wymyslac fajne historie.
w kazdym razie nie dalej jak dzis rano panie Shanoz klołes sie strasznie ze sfragujesz mnie i to wiecej niz raz.
jak narazie obadaj kto kogo fraguje
tajemniczy111
10-04-2006, 01:33
Pollbul
Apr 10 2006, 00:16:55 CET Killed at Level 124 by Minavand
Luxor
Apr 10 2006, 00:12:47 CET Killed at Level 64 by Drazharm
Najwyzsza prawda
10-04-2006, 02:10
Cors po pierwsze to z tymi botami nie wanted zaczelo tylko twoj serdeczny przyjaciel Franco De'Lago,ktory wmawial wszystkim ze Dalipi uzywa bota.
Skoro ty wyuhales 3 ue i exori to Dalipi mogl chyba w zaistnialej sytuacji wyuhac 9 sd od graczy od 70 do 130 lvl czy nie??Czy znowu wy tylko umiecie a WAnted nie.
Btw.Pollbull mistrz sory jak to franco mowi miszcz.
zeus1985
10-04-2006, 02:12
http://img.photobucket.com/albums/v447/zeus85/Tibia/War/PollgalkaDead.jpg
Drazharm
10-04-2006, 03:16
Na tym oto obrazie ujeto Pollmulla kompletny brak pojecia o grze, jego niezdolnosc do uhowania sie i jako 124 level elite knight nieumiejetnosc przezycia ataku 3 osob. nie majac pz locka.
Po jego sromotnej smierci nic ciekawego nie ma poza nasza ekipa zabezpieczajaca zdobyte fragi wobec 200% przewagi liczebnej wroga.
PS tak owszem jak na poczatku do niego dolecialem to zamiast na square po mag wallu wlazlem od z drugiej strony :D nie ma to jak akcje na bani, hahah
http://rapidshare.de/files/17614379/o.rec.html (http://rapidshare.de/files/17614379/o.rec.html)
Drazharm
10-04-2006, 12:09
nvm............................
Nosso Mc'Furry
10-04-2006, 13:24
Na tym oto obrazie ujeto Pollmulla kompletny brak pojecia o grze, jego niezdolnosc do uhowania sie i jako 124 level elite knight nieumiejetnosc przezycia ataku 3 osob. nie majac pz locka.
Po jego sromotnej smierci nic ciekawego nie ma poza nasza ekipa zabezpieczajaca zdobyte fragi wobec 200% przewagi liczebnej wroga.
PS tak owszem jak na poczatku do niego dolecialem to zamiast na square po mag wallu wlazlem od z drugiej strony :D nie ma to jak akcje na bani, hahah
http://rapidshare.de/files/17614379/o.rec.html (http://rapidshare.de/files/17614379/o.rec.html)
Odezwał się mistrz który padł o 100x gorzej niż Pollbull.
Draz pamiętasz? Dałeś się strapowac na praktycznie pustej przestrzeni
8-9ciu osobą. Tytuł największego nieudacznika powinien byc TWÓJ! 8o
Own3D
Pollbul
Apr 10 2006, 00:16:55 CET Killed at Level 124 by Minavand
Luxor
Gz chłopaki ;) next plx
Nosso Mc'Furry
10-04-2006, 14:24
Przemo Ent
Apr 10 2006, 13:02:02 CET Killed at Level 122 by Elite Crusher and by Amenhotep
Xafear
Apr 10 2006, 13:17:33 CET Killed at Level 100 by Drazharm and by Minavand
Vorn Rochon
Apr 10 2006, 13:01:45 CET Killed at Level 104 by Minavand and by Amenhotep
Mexenoth Strastin
Apr 10 2006, 13:01:10 CET Killed at Level 81 by Drazharm and by Amenhotep
Teraz wam się udało, ale pamiętajcie że wygrana bitwa to jeszcze nie wygrana wojna!
Hail Defenders!
Drazharm
10-04-2006, 14:32
jaka bitwa, egzekucja raczej bo jak wielcy kozacy biliscie Gammblera, a jak wpadlismy to wybiegliscie jak dzieci z klasy slyszace dzwonek :D
A co wszyscy mieli dac sie zabic :D, przynajmniej reszta zwiala :)
zeus1985
10-04-2006, 14:41
Przemo Ent
Xafear
Vorn Rochon
Mexenoth Strastin
Vimuzy
Apr 10 2006, 13:06:57 CET Killed at Level 39 by Elite Crusher
Drazharm
10-04-2006, 15:43
A co wszyscy mieli dac sie zabic :D, przynajmniej reszta zwiala :)
nie, mieli nas zabic.
jaka znowu `RESZTA ZWIALA`? :D dobre sobie
tylko xajaki i dowir przezyli
Nosso Mc'Furry
10-04-2006, 16:18
Drazku po zabiciu Polla spieprzaliscie do HG az sie za wami kurzylo! 8o
Najbardziej to byl Urbexx przerazony jak kilka osob weszlo w teleport.
O NIE A JAK PRZYJDA?!
HAHAHAHahahuahah
Pwn3d _/:baby:
Widze ze lubicie sie bić o nic. W takim razie czekam na wiecej akcji, może zrozumie któraś ze stron ze to sie po prostu nie opłaca..ale honor przede wszyskim prawda ? Powybijacie sie to może bedzie wiecej spokoju, zwykle po wojnie na jakis czas wszystko wracalo do normy wiec i teraz tak bedzie. Powodzenia bardziej dla Dof'u...niektórym w Wanted po prostu level uderzył do głowy..szkoda.
tajemniczy111
10-04-2006, 16:29
Nosso jak zuawazylem to twoje uczestnictwo w wojnie rozpoczyna sie tutaj na forum i tu sie konczy. Ani razu nie widzialem Cie na polu bitwy, a twoje najczestsze tlumaczenie to "mialem lagi".
Wiec jak bys mogl to skoncz te swoje pokrzykiwanei na forum kim to ty nie jestes. Bo nikt sie Ciebie i tak nie boi ;-)
PAPA
Widze ze lubicie sie bić o nic. W takim razie czekam na wiecej akcji, może zrozumie któraś ze stron ze to sie po prostu nie opłaca..ale honor przede wszyskim prawda ? Powybijacie sie to może bedzie wiecej spokoju, zwykle po wojnie na jakis czas wszystko wracalo do normy wiec i teraz tak bedzie. Powodzenia bardziej dla Dof'u...niektórym w Wanted po prostu level uderzył do głowy..szkoda.
O nic -.- jestes super poinformowany:D
piekna akcja! jej przebieg sledzilem zza plecow brata (Amenhotep); to byl na prawde sliczny kontratak, czasem trzeba brac nogi za pas, jednak vision i dof nie znaja sie na taktyce:D
Cors Ent
10-04-2006, 16:43
Nosso jak zuawazylem to twoje uczestnictwo w wojnie rozpoczyna sie tutaj na forum i tu sie konczy. Ani razu nie widzialem Cie na polu bitwy, a twoje najczestsze tlumaczenie to "mialem lagi".
Wiec jak bys mogl to skoncz te swoje pokrzykiwanei na forum kim to ty nie jestes. Bo nikt sie Ciebie i tak nie boi ;-)
PAPA
ja niestety nie widziałem zadnego tajemniczy111 :(
ale cos mi tu pachnie ze to noob forum char Pierwszorzednych Pierdół - bo w podobny deseń posty jadą
@Xelos
Powody wojny sa bardziej złorzone i wynikaja z 2 letniej egzystencji wszystkich uczestniczacych w wojnie - zainteresowani wiedza dla czego i po co walcza - wiec po co goscie twojego formatu nadaremnie spamuja fora czekajac na 1 zdaniowa odpowiedz?
@Drazharm
Wojna juz prawie tydzien a ja ciagle z toba nie tańczyłem :(
[ incydentu na daramie nie licze bo to nie tancem a ledwo zaproszeniem mozna nazwac ]
tajemniczy111
10-04-2006, 16:51
No i dobrze ze mnie nie widziales ;)
Anoniemk
10-04-2006, 17:00
Przemo Ent
Xafear
Vorn Rochon
Mexenoth Strastin
Vimuzy
Apr 10 2006, 13:06:57 CET Killed at Level 39 by Elite Crusher
Jest z tego jakiś film?
nie, mieli nas zabic.
jaka znowu `RESZTA ZWIALA`? :D dobre sobie
tylko xajaki i dowir przezyli
Draz jakby mieli mi placic za kazda glupote jaka ty tu wypisujesz chociaz funta to dzis niebylbym tu gdzie jestem.
Po drugie-jak to okresliles niedawno w jednym ze swoich postow "zaden frajer nam nie podskoczy",to az mi zal sie ciebie robi..
Tyle gadales ze jestem "lama" a to ty jak narazie uciekasz a jak cie wolalem na open battle to schowales sie w hg( no nic wielki mastah sie przeliczyl,ale bywa:)
Next time nie bedzie ci do smiechu przyjdzie wkoncu na ciebie kolej.
Pozdrow abu bo to koles ktory non stop pisze glupoty ze mnie zabije a jak narazie to grzeje pz-wez go wkoncu namow zeby wylazl i pokazal mi co on potrafi-taki kozaczek a jest tylko na waszych zasranych masslogach.
Czekam na jakis rozowoj akcji w stylu open-battle bo jak narazie to mass logi nic wiecej nudne sie to staje powoli.
Franco
Drazharm
10-04-2006, 17:25
Draz jakby mieli mi placic za kazda glupote jaka ty tu wypisujesz chociaz funta to dzis niebylbym tu gdzie jestem.
Po drugie-jak to okresliles niedawno w jednym ze swoich postow "zaden frajer nam nie podskoczy",to az mi zal sie ciebie robi..
Tyle gadales ze jestem "lama" a to ty jak narazie uciekasz a jak cie wolalem na open battle to schowales sie w hg( no nic wielki mastah sie przeliczyl,ale bywa:)
Next time nie bedzie ci do smiechu przyjdzie wkoncu na ciebie kolej.
Pozdrow abu bo to koles ktory non stop pisze glupoty ze mnie zabije a jak narazie to grzeje pz-wez go wkoncu namow zeby wylazl i pokazal mi co on potrafi-taki kozaczek a jest tylko na waszych zasranych masslogach.
Czekam na jakis rozowoj akcji w stylu open-battle bo jak narazie to mass logi nic wiecej nudne sie to staje powoli.
Franco
dzis nie bylo zadnego mass loga, bylo nas caly czas okolo 10 online, a vision i dof 16~
wyszlismy zeby walczyc open battle i skonczylo sie to 3 fragami w ciagu minuty a reszta sie rozbiegla we wszystkich kierunkach
Najwyzsza prawda
10-04-2006, 17:29
Do Wanted --nie dyskutujcie tu z nimi bo co to daje,Nosso pyskuje na forum a dzisiaj jak akcja byla to w venore w depo siedzial pewnie zamiast walczyc to na forum pisal jak to nas zabije.Franco licz fragi bo jak narazie to chyba nie jestescie gora.Co do open battle to nie boj sie nie bedziemy walczyc jak nas 15 a was 40 liczysz ze mamy taki mozg jak ty.Bedzie czas na open battle i sie przeliczysz.
Nosso Mc'Furry
10-04-2006, 18:00
PAPA
Nawzajem, ja Ciebie także nie widziałem na polu bitwy, twoje uczestnictwo w tej wojnie zaczyna się tu na forum i tu się kończy. Żadne pokrzykiwanie nic Ci nie da, jestes nikim.
Do Wanted --nie dyskutujcie tu z nimi bo co to daje,Nosso pyskuje na forum a dzisiaj jak akcja byla to w venore w depo siedzial pewnie zamiast walczyc to na forum pisal jak to nas zabije.Franco licz fragi bo jak narazie to chyba nie jestescie gora.Co do open battle to nie boj sie nie bedziemy walczyc jak nas 15 a was 40 liczysz ze mamy taki mozg jak ty.Bedzie czas na open battle i sie przeliczysz.
Abu akurat biegłem do Ank jak zaczeli padać.
Z reszta boisz się ujawnić? Haha od początku wiedziałem ze jestes jakim frajerem z wanted a najwiekszy frajer w wanted jest tylko jeden, tak tak to Abu Loppez ktory jest zajebiscie mocny, ktory potrafi wylacznie przybiedz pod domek w ktorym siedze Z OBSTAWĄ i rzucac jakies beznadziejne wyzwiska. Swiadczy to nie tylko o twoim poziomie inteligencji ale takze jaki jestes glupi. Zaprzestan pisania na tym forum bo wiekszosc smieje sie z ciebie, nic dziwnego idioci powinni byc wysmiewani nie prawda?
Ty ty wielki wojowniku jak padles na tym moscie co biliscie sie ze szwedami to nie moglem wytrzymac ze smiechu... Stoi abu stoi i gleba hahahaha frajerstwo nic dodac nic ujac, wiedz ze wiekszosc postow pisanych przez ciebie jest ignorowanych przeze mnie, bo po co czytac cos co nie ma sensu, i co jest autorstwa jakiegos Debila?
jak tylko wchodze na to forum i widze napis "post ostatnio dodany przez Najwyzsza prawda" to juz mowie ze "Znowu kretyn wypisuje najwyzsze pierdoly"
A temu ze jestes pod idiotycznym nickiem to juz kazdy powinien wiedziec, jak zauwazyliscie Abu (ciota) jest w wanted a wanted boi sie przegrac wojny wiec pomaga sobie na forum wlasnie w postaci takich to nickow, ze niby taki gosc co wszystko wie ale nie moze sie ujawnic UUU!!
Kazdy wie ze jak bys sie ujawnil to
1. Zostal bys wysmiany za to ze jestes (wystarczajacy powod)
2. Zostal bys zignorowany przez wszystkich (jak wspomnialem, po co sluchac Debila?)
Więc Abu idz sobie stad i nie wracaj nie potrzeba nam takich palantów na tym forum :)
P.S <Zaraz bedzie najazd od pieskow z Wanted bo jak to tak mozna upokarzac Wanted Membera! :O No coz, boja sie prawdy :)>
See you in a battlefield, dog!
Najwyzsza prawda
10-04-2006, 18:41
Nosso twoj post swiadczy o tym ze jednak czytasz co pisze i strasznie cie to boli, taka rozpiska szkoda ze bezmyslna i ogolnie nic nie wnoszaca w dyskusje tylko troche wyzwisk zes wypisal ale to o tobie swiadczy.Jak pisalbym pierdoly to byscie to ignorowali a nie sie podniecali i odpisywali od razu.Co do ciebie Nosso to jestes tylko malym, zakompleksionym szczurkiem co potrafi miec tylko lagi albo wlasnie biec jak zaczynaja padac.Wszyscy sie ze mnie smieja(rozumiem ze wszyscy z Dofu) ,jestes najzalosniejsza osoba na forum---teraz czekam na pare slow obrazajacych mnie.
Ps.nie jestem Abu zgaduj dalej.
tajemniczy111
10-04-2006, 18:44
Dobra wiec Cie jade !
Pieknie zes wszystkim wyjasnil kto kim jest ;)
Trudno zebys mnie widzial tam skoro Ciebie nie bylo ?
Franco czy ty jestes az tak pusty ? I co pewnie czekasz jak draz wyjdzie i przed wszystkimi bedziecie sie lac solo tak ? omg I R Y T U J E S Z mnie
ok jutro kolo DB ( Dwarf Bridge) solo Draz~vs Franco~ ! -.-
Next time pomysl 2x ( albo dla Ciebie to i tak za malo bedzie) za nim cos napiszesz.
btw.
Nosso~ mnie tez juz rozgryzles ? ? ?
Nosso Mc'Furry
10-04-2006, 18:53
Dobra wiec Cie jade !
Pieknie zes wszystkim wyjasnil kto kim jest ;)
Trudno zebys mnie widzial tam skoro Ciebie nie bylo ?
Franco czy ty jestes az tak pusty ? I co pewnie czekasz jak draz wyjdzie i przed wszystkimi bedziecie sie lac solo tak ? omg I R Y T U J E S Z mnie
ok jutro kolo DB ( Dwarf Bridge) solo Draz~vs Franco~ ! -.-
Next time pomysl 2x ( albo dla Ciebie to i tak za malo bedzie) za nim cos napiszesz.
btw.
Nosso~ mnie tez juz rozgryzles ? ? ?
Nie, nie mam zamiaru, nie ja sie ukrywam :) Ukrywaja sie tylko tchórze :D
Najwyzsza prawda
10-04-2006, 21:07
Wazne ze w bitwach mnie widac a nie tak jak niektorzy albo maja lagi albo akurat biegli tylko ich membersi zaczeli padac.
Hail Nosso nastepny forumowy fighter.
chyba jedna z ofiar wojny sie poddala
20:13 You lose 72 hitpoints due to an attack by Luxor. <62lvl>
to chyba powod tego ataku
Luxor.
Mar 13 2006, 15:23:15 CET Killed at Level 65 by Elite Crusher
i rezultat
Banished: until Apr 17 2006, 20:14:50 CET because of excessive unjustified player killing
chyba zalamke zalapal
Dragoholikus
10-04-2006, 21:35
Nawzajem, ja Ciebie także nie widziałem na polu bitwy, twoje uczestnictwo w tej wojnie zaczyna się tu na forum i tu się kończy. Żadne pokrzykiwanie nic Ci nie da, jestes nikim.
Z reszta boisz się ujawnić? Haha od początku wiedziałem ze jestes jakim frajerem z wanted a najwiekszy frajer w wanted jest tylko jeden, tak tak to Abu Loppez ktory jest zauwielbiam jeść bananyiscie mocny, ktory potrafi wylacznie przybiedz pod domek w ktorym siedze Z OBSTAWĄ i rzucac jakies beznadziejne wyzwiska. Swiadczy to nie tylko o twoim poziomie inteligencji ale takze jaki jestes glupi. Zaprzestan pisania na tym forum bo wiekszosc smieje sie z ciebie, nic dziwnego idioci powinni byc wysmiewani nie prawda?
Ty ty wielki wojowniku jak padles na tym moscie co biliscie sie ze szwedami to nie moglem wytrzymac ze smiechu... Stoi abu stoi i gleba hahahaha frajerstwo nic dodac nic ujac, wiedz ze wiekszosc postow pisanych przez ciebie jest ignorowanych przeze mnie, bo po co czytac cos co nie ma sensu, i co jest autorstwa jakiegos Debila?
jak tylko wchodze na to forum i widze napis "post ostatnio dodany przez Najwyzsza prawda" to juz mowie ze "Znowu kretyn wypisuje najwyzsze rzodkiewka jest supery"
A temu ze jestes pod idiotycznym nickiem to juz kazdy powinien wiedziec, jak zauwazyliscie Abu (ciota) jest w wanted a wanted boi sie przegrac wojny wiec pomaga sobie na forum wlasnie w postaci takich to nickow, ze niby taki gosc co wszystko wie ale nie moze sie ujawnic UUU!!
2. Zostal bys zignorowany przez wszystkich (jak wspomnialem, po co sluchac Debila?)
Więc Abu idz sobie stad i nie wracaj nie potrzeba nam takich palantów na tym forum :)
P.S <Zaraz bedzie najazd od pieskow z Wanted bo jak to tak mozna upokarzac Wanted Membera! :O No coz, boja sie prawdy :)>
He Nosso prosze cię nie ośmieszaj się na forum dzisiaj jak sie ciebie zapytałem dlaczego niewidziałem ciebie ani razu na bitwie to ty na to ze w szkole byłeś dzisiaj wiec po co tu ściemniasz ze leciałeś na ank??
chlopak mial 70 lvl zjechali go do 62 i sie zalamal
chlopak mial 70 lvl zjechali go do 62 i sie zalamal
zanim "sie zalamal" nie gral przez rok wiec i tak mial to w d*pie
hehe -wszyscy są dziwni i świat jest dziwny polacy vs polacy ale debile.hehe
draz,nie przyjmuj do wanted academy noobow typu uszolot force... dzis padl od 2 ludzi z dofu i plakal w depo pol godziny spamujac slowem kurwa-.- widac chlopak ma slabe nerwy.....
odpowiedz :
http://i10.photobucket.com/albums/a112/Geberk/Tibia/a89cb671.jpg
http://i10.photobucket.com/albums/a112/Geberk/Tibia/65a17aa4.jpg
bylo wiecej ale jakos sie nie utrzymali w peletonie :/
tajemniczy111
11-04-2006, 00:43
wow GZ ubiliscie prawie calym teamem 72 knajta !! GZ ALL !!
lolku to ja jestem na tym screenie trupem ;p
Abu-Loppez
11-04-2006, 01:02
Z reszta boisz się ujawnić? Haha od początku wiedziałem ze jestes jakim frajerem z wanted a najwiekszy frajer w wanted jest tylko jeden, tak tak to Abu Loppez ktory jest zauwielbiam jeść bananyiscie mocny, ktory potrafi wylacznie przybiedz pod domek w ktorym siedze Z OBSTAWĄ i rzucac jakies beznadziejne wyzwiska. Swiadczy to nie tylko o twoim poziomie inteligencji ale takze jaki jestes glupi. Zaprzestan pisania na tym forum bo wiekszosc smieje sie z ciebie, nic dziwnego idioci powinni byc wysmiewani nie prawda?
jak tylko wchodze na to forum i widze napis "post ostatnio dodany przez Najwyzsza prawda" to juz mowie ze "Znowu kretyn wypisuje najwyzsze rzodkiewka jest supery"
:o Oj nasso jakis ty Glupi dla twojej wiadomosci to nie pisalem ja.
Dzis czytajac twojego zabawnego posta na moj temat postanowilem zalorzyc acc na tibi pl zeby scisnac cie na forum.
taki jestes wielki kozak tym co piszesz na tibi i na forum ze hoho a ciekawi mnie co zrobisz jak sd na "ryju" zobaczysz... btw why nie widzialem ciebie nigdy na polu bitwy? noob pvp? afraid of dead's? pussy faggot...
_/ Wanted;)
Cors Ent
11-04-2006, 01:12
http://rapidshare.de/files/17690573/geberk.rec.html
Hahahah to juz zalosne
wyzywacie nas od noobów bo zabilismy mniejszy lvl.
moja wina ze poza nim i drazem który od razu uciekł na 2 koniec tibia nikt nie miał odwagi zrobic pz locka?
padł bo padł - wazne czy od 2 czy od 20? Lorda Piniusa zabiłem solo, tego zabilismy w 20. Grunt ze nie zyje.
Notabene najlepsze pod koniec filmiku
U nas rano dzis była załoba - opłakiwanie kazdego kto padł, pytanie czy ma kaske na blesy, nowe runki, aola, analiza błedów itp.
a w wanted co widze?
pada 72 lvl od nich a tam RADOSC !!
bo Drazowi udało sie uciec- olac ze ktos padł - mamy go gdzies - grunt ze drazharm zyje !! Hurra Draz zyje ! nie padł ! rece wiwat ! vision i dof nie zabiło draza !
widac jak szanujecie własnych memberów, co za was walcza.
mozecie wyzywac od noobów ze bilismy go w 20.
Solo czy z 20 za plecami bede nadal zabijac wanted, jednego po drugim.
Jak macie odwage próbujcie zabic i mnie. Jak narazie draz, urb, mina, mariola nie mogli mnie klepnac jak sie motałem na daramie,
nie mogli tez 3 sorcami i spamem ue
próbujcie dalej :evul:
PS. fakt faktem ze akcja dzis rano to był popis " jak nie nalezy robic "
ale nasz sojusz to 3 narodowosci jak by nie patrzec i czasem zgranie nieco nawala - ale pracujemy nad tym, jeszce tylko pare problemow do wyeliminowania i bedzie całkiem dobrze.
tajemniczy111
11-04-2006, 01:25
Cors ty masz jakies kompleksy na puntkcie Draza ? Wrzuc se na looz to tylko gra ;p, tak przezywasz ta gre ze w nocy nie raz sie pewnie zmoczyles ;)
Wyloozoj bo padniesz na zawal i co wtedy ? Nie obudzisz sie juz w swiatyni ;p
Cors ty masz jakies kompleksy na puntkcie Draza ? Wrzuc se na looz to tylko gra ;p, tak przezywasz ta gre ze w nocy nie raz sie pewnie zmoczyles ;)
Wyloozoj bo padniesz na zawal i co wtedy ? Nie obudzisz sie juz w swiatyni ;p
To go stresujmy dalej .. ]xD
Zawsze to jednego mniej, a nikt za nim płakał raczej nie będzie ... ]xD
Pozdrawiam ...
To go stresujmy dalej .. ]xD
Zawsze to jednego mniej, a nikt za nim płakał raczej nie będzie ... ]xD
Pozdrawiam ...
za toba tez,a przeciwnie,polowa wanted bedzie sie cieszyla...
Hail Vision !!!
Gargusiekk
11-04-2006, 11:20
Buhahahah a to ci nowina chcesz sprawdzic moje uhanie xD np:D.
Sam se rady zemna nie dasz i ty o tym doskolane wiesz ^^ wiec potrzebujesz fifiego pomocy xD leszcz, a uwierz ze YAvi~ mi schecia pomoze xD 2 vs 2 ? dla mnie to zabawa xD ( np ;] ) bedzie cieplo :P
Gargusiekk
11-04-2006, 12:05
@Nosso
Nie oplaca sie z Gamm~ klucic nie obnizaj sie do jego poziomu -.-
@ cors
a co to tego screen'a http://s11.photobucket.com/albums/a196/Corsik/War/?action=view¤t=UO0007.jpg
to Shanoz mial racje nawet jesli miales might ringa to bys nie przezyl 3x ue bez bota taki jest fakt -.-
Look na DMG ! i na Hp cors'a akurat ma full ;p
Nosso Mc'Furry
11-04-2006, 12:31
:o Oj nasso jakis ty Glupi dla twojej wiadomosci to nie pisalem ja.
Dzis czytajac twojego zabawnego posta na moj temat postanowilem zalorzyc acc na tibi pl zeby scisnac cie na forum.
taki jestes wielki kozak tym co piszesz na tibi i na forum ze hoho a ciekawi mnie co zrobisz jak sd na "ryju" zobaczysz... btw why nie widzialem ciebie nigdy na polu bitwy? noob pvp? afraid of dead's? pussy faggot...
_/ Wanted;)
ODEZWAŁ SIĘ NOOBOWY MASTAH!
Wszystkie nooby klękac wasz mistrz się wypowiedział
(Dopiero zalozyles acc na tibia.pl bo pewnie ktos Ci podpowiedzial jak to w ogole zrobic, wczesniej miales trudnosci nawet z zalozeniem banalnie prostego acc na tibia.pl taki jestes sprytny!)
Ja co Cienie widze na bitwach wielki wojowniku, to albo jest was 2x wiecej niz nas albo padasz.
Aleś ty jestes fighter!
P.S
Ile masz lat, bo po twoim zachowaniu dalbym Ci gora 12. 8o
@Gargusiek
Wiem wiem...
Gargusiek musimy pogadac na GG, jestem praktycznie caly czas online, napisz jak mozesz.
@Dragoholikus
He Nosso prosze cię nie ośmieszaj się na forum dzisiaj jak sie ciebie zapytałem dlaczego niewidziałem ciebie ani razu na bitwie to ty na to ze w szkole byłeś dzisiaj wiec po co tu ściemniasz ze leciałeś na ank??
No wiec Drago po 1 ja sie nie osmieszam ale ty i Twoja beznadziejna gildia owszem.
Najbardziej sie osmiesza maloletni Abu Loppez (Albo ma jak wspomnialem 12 lat albo jest jakis uposledzony :/)
Po 2. Po co mialbym niby klamac? Bylem na Ank, w czasie szkoly na Informatyce. Jak wiesz chodze do szkoly i mam rl life nie jak niektorze OCZYWISCIE Z WANTEEED!
Po 3. Nawet mnie nie widziales ale watpie czy ubilbys mnie nawet jak mialem lagi. (Chyba ze z reszta psów)
Pozdrawiam
Hail Vision & DoF
http://s11.photobucket.com/albums/a196/Corsik/War/?action=view¤t=UO0007.jpg[/url]
to Shanoz mial racje nawet jesli miales might ringa to bys nie przezyl 3x ue bez bota taki jest fakt -.-
Look na DMG ! i na Hp cors'a akurat ma full ;p
Cors byl przygotowany na ten atak, specjalnie tam stal i zapewne mial uha na sobie wiec nie ma co gadac.
Nosso Mc'Furry
11-04-2006, 12:52
Cors byl przygotowany na ten atak, specjalnie tam stal i zapewne mial uha na sobie wiec nie ma co gadac.
Mexe im nie wytłumaczysz, oni zawsze przyjmują fakt jaki zaakceptował nasz drogi Drazharm.
Wiesz... Jak niektórzy by mu tak nie lizali dupki to pewnie raz dwa by polecieli z Wanted :/ ;(
No Panowie i nadeszla chwila w której Wanted ujawniło po co tak naprawde poswtało Wanted Academy!
12:13 Yavimava: a wy nam mieso armatnie bijecie
I prosze... Teraz do członków Wanted Academy... Wy nie macie poczucia wlasniej wartosci osobistej, skoro wielkie Wanted traktuje was jak bande noobow, ktora daje 4k za wejscie do gildi i tylko pada.
Nikogo z Wanted nie obchodzi ze padl ktos z WA. To jest nic, jak to Yavimava nazwal... Mieso Armatnie!
Radze wam to przemyslec...
Dragoholikus
11-04-2006, 13:49
ODEZWAŁ SIĘ NOOBOWY MASTAH!
Wszystkie nooby klękac wasz mistrz się wypowiedział
(Dopiero zalozyles acc na tibia.pl bo pewnie ktos Ci podpowiedzial jak to w ogole zrobic, wczesniej miales trudnosci nawet z zalozeniem banalnie prostego acc na tibia.pl taki jestes sprytny!)
Ja co Cienie widze na bitwach wielki wojowniku, to albo jest was 2x wiecej niz nas albo padasz.
Aleś ty jestes fighter!
P.S
Ile masz lat, bo po twoim zachowaniu dalbym Ci gora 12. 8o
@Gargusiek
Wiem wiem...
Gargusiek musimy pogadac na GG, jestem praktycznie caly czas online, napisz jak mozesz.
@Dragoholikus
No wiec Drago po 1 ja sie nie osmieszam ale ty i Twoja beznadziejna gildia owszem.
Najbardziej sie osmiesza maloletni Abu Loppez (Albo ma jak wspomnialem 12 lat albo jest jakis uposledzony :/)
Po 2. Po co mialbym niby klamac? Bylem na Ank, w czasie szkoly na Informatyce. Jak wiesz chodze do szkoly i mam rl life nie jak niektorze OCZYWISCIE Z WANTEEED!
Po 3. Nawet mnie nie widziales ale watpie czy ubilbys mnie nawet jak mialem lagi. (Chyba ze z reszta psów)
Pozdrawiam
Hail Vision & DoF
Ha Nosso Abu Loppez by cie zabił na rl na strzała więc niemów ze ma 12 lat bo tylko robisz z siebie kretyna
Najwyzsza prawda
11-04-2006, 13:58
Do wszystkich z Wanted nie wdawajcie sie w rozmowe i polemike z Nosso ostatnimi postami pokazal jak nalezy go traktowac mysle ze nic dodac nic ujac.Ignorowac go bo jest niezrownowazony ktos cos napisze co temmu dzieciakowi sie nie spodoba i sobie gotow jeszcze cos zrobic w realu.Ignorowac go prosze bo lepiej nie ruszac gowna bo zaczyna smierdziec.
Btw.Nosso piszesz tam do kogos odezwij sie do mnie bo jestem non stop online a za chwile piszesz ze masz real life cos tu jest nie tak.
Ludzie nie podniecajcie sie tak to gra tylko Nosso zanim cos napiszesz wyjdz sie przewietrz bo kompletne idiotyzmy wypisujesz.Jednak wszyscy macie jakis kompleks Draza co w drugim poscie o nim mowa,pewnie snicie o tym ach jak to chcialbym byc taki jak on,a ze nie jestem to naobrazam go na forum niech se nie mysli.Jak nikt go tak nie nawidzi to po kiego poswiecacie mu tyle swojego czasu?
Adolphus Elbragol
11-04-2006, 14:03
Ha Nosso Abu Loppez by cie zabił na rl na strzała więc niemów ze ma 12 lat bo tylko robisz z siebie kretyna
Bez urazy, ale laczenie tibii z rl samo w sobie brzmi kretynsko.
Nosso Mc'Furry
11-04-2006, 14:11
JUZ SIE BOJE!!
Abu jest dla mnie nikim, frajer i tyle.
Do wszystkich z Wanted nie wdawajcie sie w rozmowe i polemike z Nosso ostatnimi postami pokazal jak nalezy go traktowac mysle ze nic dodac nic ujac.Ignorowac go bo jest niezrownowazony ktos cos napisze co temmu dzieciakowi sie nie spodoba i sobie gotow jeszcze cos zrobic w realu.Ignorowac go prosze bo lepiej nie ruszac gowna bo zaczyna smierdziec.
Btw.Nosso piszesz tam do kogos odezwij sie do mnie bo jestem non stop online a za chwile piszesz ze masz real life cos tu jest nie tak.
Ludzie nie podniecajcie sie tak to gra tylko Nosso zanim cos napiszesz wyjdz sie przewietrz bo kompletne idiotyzmy wypisujesz.Jednak wszyscy macie jakis kompleks Draza co w drugim poscie o nim mowa,pewnie snicie o tym ach jak to chcialbym byc taki jak on,a ze nie jestem to naobrazam go na forum niech se nie mysli.Jak nikt go tak nie nawidzi to po kiego poswiecacie mu tyle swojego czasu?
Hej chłopczyku, może jesteś bratem Abu? Tak się składa że miałem co innego na myśli mówiąc rl life ale ty tego nie zrozumiesz niestety...
Ciezko jest ci zrozumiec niektore zdania. W przedszkolu jeszcze was pewnie tego nie nauczyli... A to pech :/
Btw Jak Ci już mówiłem, czemu się nie ujawnisz? Może wkońcu odpowiesz na to pytanie. Skoro jesteś taki zajebisty pokaż co kryje sie pod Nickiem Najwyższe Pierd***nie?
Hej chłopczyku, może jesteś bratem Abu? Tak się składa że miałem co innego na myśli mówiąc rl life ale ty tego nie zrozumiesz niestety...
Ciezko jest ci zrozumiec niektore zdania. W przedszkolu jeszcze was pewnie tego nie nauczyli... A to pech :/
hehe a to inne rl life to moze w innej galaktyce i czasoprzestrzeni prowadzisz??
i ten argument "Abu~by cie zabil na rl na strzala" to jest swietny. najepiej jak juz sie niema argumentow to straszyc kogos ze sie go zbije huehe skad ja to znam
i teraz poziom inteligencji zeby odnosic sie do motywu przedszkola to tez swiadczy oczyms
paps
tandeta rox
Cors Ent trafia kazdego sdka w czlowieka nigdy nie ma chmurki
i zawsze sie uha jak ma 600hp mozna to zobaczyc na jego filmach :D
a co do swe to jak swe nie maja bota to nie walcza bo wiedza ze przegraja
sam bylem ze szwedami na arcani jak dostali bota to biegali codziennie i wszystkich bili
ale skonczylo to sie tak ze 5x najlepszych sorcow z serva jest teraz na rooku
zycze wam tego samego
raul tez dostal bota i teraz ma 70 lvl z 88 i nie moze odzyskac postaci :D
14:03 Cors Ent: kuffa
14:03 Cors Ent: gdyby sandra pobiegla za drazem
14:03 Cors Ent: a nie po tego nooba
14:03 Cors Ent: grrr
14:03 Mexenoth Strastin: -.-
14:03 Cors Ent: zlamione
gdyby sandra pobiegla po drazharma to by padla
14:03 Cors Ent: kuffa
14:03 Cors Ent: gdyby sandra pobiegla za drazem
14:03 Cors Ent: a nie po tego nooba
14:03 Cors Ent: grrr
14:03 Mexenoth Strastin: -.-
14:03 Cors Ent: zlamione
gdyby sandra pobiegla po drazharma to by padla
W twoim snie moze tak ;)
ja mowie o sandrze a nie o nowym ownerze ktory gra snadra na wojnie :)
sami dobrze wiecie co sandra potrafi
Czytając posty Nosso~ zastanawiam się, jak on się nie wstydzi innych nazywać głupkami...
Drazharm
11-04-2006, 15:39
http://orlyowl.com/orly.jpg
nosso mniej gadania a wiecej zabijania, ty lamusie
Raul de Azura
11-04-2006, 15:45
Cors Ent trafia kazdego sdka w czlowieka nigdy nie ma chmurki
i zawsze sie uha jak ma 600hp mozna to zobaczyc na jego filmach :D
a co do swe to jak swe nie maja bota to nie walcza bo wiedza ze przegraja
sam bylem ze szwedami na arcani jak dostali bota to biegali codziennie i wszystkich bili
ale skonczylo to sie tak ze 5x najlepszych sorcow z serva jest teraz na rooku
zycze wam tego samego
raul tez dostal bota i teraz ma 70 lvl z 88 i nie moze odzyskac postaci :D
Aff znowu Shanoz pierdzieli bzdury :) jak zwykle robi z siebie kretyna (przyzwyczajilismy sie do tego) Stary niggdy nie mialem zadnego bota, nie potrzebuje tego a ze ty naab jestes grac nie potrafisz i musisz miec bota to nie znaczy ze inni uzywaja. Tyle mam Ci do powiedzenia ;-)
P.S nie rob wiecej postow bo zal mi sie Ciebie robi, zal mi twojej glupoty.
~~~~ Hail Dof ~~~~
@Raul
a ten co miales od redmana ?
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.