Pokaż pełną wersje : Wydarzenia Z kyry
Stron :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
[
10]
11
12
13
14
Teraz to już napewno jakaś "przeróbka"
Na każdym zdjęciu zamazujesz level a to ci psikus a jak i level to i hp..
Założe sie że zaraz zrobisz foto Mootha i Abo jak huntuja razem na hydrach z visa -.-
rotfl ale dzieci
Ewidentne fabrykowanie skrinow - prawdopodobnie uzyty program do zmiany name'a [Blackd Renamer] i prosty programik do zmiany outfitu. Niestety chlopak zalicza sie do ludzi z dysgrafia, dyslekcja czy innym dysmozgowiem - ma nie tylko problemy z poprawnoscia ortograficzna ale nie odroznia litery v od y -> Gandamir Evil'Eve (sic!) ? Gandamir Evil'Eye. Jesli macie juz cos wrzucac na NF to robcie to chociaz z poziomem bo obecnie wchodze na temat wydarzenia z kyry jako gazetke humorystyczna ;)
Widze że "Tetrowy" nieźle pogrywa....
Shadowless Akiro
Mar 03 2007, 11:48:37 CET Killed at Level 54 by Steri
and by Piotr andref
Mar 04 2007, 08:43:38 CET Killed at Level 52 by Vegaxis
Teraz jeszcze Ray Cut ;<
Widze że "Tetrowy" nieźle pogrywa....
Shadowless Akiro
Mar 03 2007, 11:48:37 CET Killed at Level 54 by Steri
and by Piotr andref
Mar 04 2007, 08:43:38 CET Killed at Level 52 by Vegaxis
Teraz jeszcze Ray Cut ;<
A o co się chcesz założyć żeżadna z tych postaci nie jest moja?
Akiro to jedynie postać kolegi który screnów nie umie wrzucać to mu wrzuciłem;]
A ray?sprzedany ze 3 tygodnie temu, po tygodniu od sprzedazy hakniety przeze mniei jak widze to gosć chyba se darował nim gre ;p
Shadowless i tak będzie padał :>
LOl widac?Moje old konto ;p dokładnie brata
LOl widac?Moje old konto ;p dokładnie brata
Ech nie tłumacz się i tak bedziesz padał
Powodzenia szczególnie że nie gram i nie mam żadnej postaci na kyrze ;]
Tetrowy co tak nagle taki uprzejmy sie zrobiłeś.. Nie wyzywasz już nikogo?
Co teraz sie tutaj dzieje na tym pogietym serwerze ? Siediałem na Necro na tombie na Vampach i przylazl Imothy'Grit... najpierw zaczął walić Wielkiego Melcera.. ten mu uciekł. Po 15 minutach Grit przylazl i mnie ofc zabił....
Ponoć się sprzedał po to żeby mogli nim pekować.. Czy ta wojna jest naprawdę taka żenująca że muszą zabijać 33 levle żeby na nią zarobić....
Do WiW i NF --- JESTEśCIE ŻENUJĄCY !!!
EDIT:
Imothy'Grit aka Safi'Kyra is a random-PK who is hunted by us. << Kewl z forum Tibia.com -- przecież na taką głupotę szkoda słów.
ebernardyn
04-03-2007, 19:21
Wszystkie screeny Tetrowego (Shadowless) to fake'i. Prosze link do albumu http://s178.photobucket.com/albums/w262/RayCut/
Z którego wynika że Oprócz charów: Tetro Aurelius i Nonix Dark
Ma również: Xolorian, Gandamir Evil'Eye, Ray Cut, Cortino (Candia)
Ma również Mercedesa, kibicuje Legii Warszawa.
Czyli Tetrowy, Shadowless, Ray Cuy - to ta sama osoba.
Nic więcej do powiedzenia nie mam ;)
TitiKaka
04-03-2007, 19:47
Nowa porcja fragow :> maly battle na edron :O
Mar 04 2007, 12:09:19 CETKilled Wogic at Level 22 ok
Mar 04 2007, 12:07:46 CETKilled Xelis Gladioth at Level 63 ok
Mar 04 2007, 11:38:42 CETKilled Slyth at Level 62 ok
Mar 04 2007, 11:35:38 CETKilled Executter Pelego at Level 69 unjustified
Mar 04 2007, 11:33:38 CETKilled Snaskarn at Level 40 ok
ebernardyn co cie obchodzi kogo jestem fanem kurwa?
Wywiad chcesz napisac to sie spytaj.
Wiesz co to jest FAKE?
Każdy z tych scrennów jest z rl tibi i nie jest fakem tylko nicki i Outfity są pozmieniane LAZYTOOL i w tibi możesz łazić cały czas z nickiem jaki sobie wybieżesz więc nie psiz głupot jak niewiesz.
Akiro?Bądz pewny że to nie moja postać, screeny mam bo kolega nie umiał wrzucić , widziałeś tam screeny z advanców?Nie.
Ray?Char mojego brata a nie mój sprzedany na początku lutego.
Coś jeszcze?
Starczy ci na książkę?
Jak coś więcej chcesz wiedzieć to zapraszam w rl i będziesz miał miła niespodzianke adres jak chcesz moge ci dać na priv, napisz jak chcesz.
Samochód matki.
Co właściwie kurwa cię obchodzi komu ja kibicuje?HUJ CI DO TEGO
Starczy ci żeby protokół spisać panie policjancie?
Żegnam...
Wiesz co to jest FAKE?
Każdy z tych scrennów jest z rl tibi i nie jest fakem tylko nicki i Outfity są pozmieniane LAZYTOOL i w tibi możesz łazić cały czas z nickiem jaki sobie wybieżesz więc nie psiz głupot jak niewiesz.
Akiro?Bądz pewny że to nie moja postać, screeny mam bo kolega nie umiał wrzucić , widziałeś tam screeny z advanców?Nie.
Coś jeszcze?
Starczy ci na książkę?
Jak coś więcej chcesz wiedzieć to zapraszam w rl i będziesz miał miła niespodzianke adres jak chcesz moge ci dać na priv, napisz jak chcesz.
Żegnam...
Fakt , siara kibicować lEGII , ale jak juz jestes jej kibicem to co sie tak bulwersujesz?
Bo się typ jak policjant zachowuje.
Miszczoslav
04-03-2007, 21:28
jebac legie ;p Hail RTS Widzew Lodz lol xd !
jebac legie ;p Hail RTS Widzew Lodz lol xd !
ŁKS Łódz better ;p
Tydzień temu Legia grała i z ŁKSem(2:0)
Hail Retman Ulanów... Dzisiaj wygrał 2:1 :)
Występuje w Retmanie i jestem z tego dumny.
PS: Zaznaczam to jest temat "Wydarzenia Z Kyry".... są inne tematy od tych spraw :|
Xezbeth jak zakładał ten temat to się z nazwą pomylił poprostu ;p
Wow błysnłeś... tylko szkoda że nie inteligencją : |
Wow no szkoda co nie?
o,o ty też nie błyszczysz
The Chaotic Paladin
04-03-2007, 22:14
lol skibo u mnie w bydgoszczy Rethman to taka firma co wywozi smieci. ;p
Thalle gdzie dokładnie mieszkasz w bydgoszczy :>?
ebernardyn
04-03-2007, 22:54
Wiesz co to jest FAKE?
Coś jeszcze?
Starczy ci na książkę?
Samochód matki.
Starczy ci żeby protokół spisać panie policjancie?
Żegnam...
1. Stwierdzam fakty, nie interesuje mnie to jakiego klubu jesteś kibicem i jakim samochodem jeździsz.
2. Może to nie są fake'i, tylko jestem niezmiernie ciekawy dlaczego w kilku poprzednich postach podawałeś się za osobę którą nie jesteś i o której wiesz tylko tyle, ile sprawdzisz na tibia.com.
3. Nie rozumiem jak do tej sprawy mają się screeny z advanców Akiro. Nie umiałeś przytoczyć sensownych i w miarę prawdziwych argumentów, więc broniłeś się "czym miałeś pod ręką"?
4. Ray Cut, z moich obserwacjii allegro, ten char nigdy nie był sprzedany. Chyba że jakoś dobrze "zamaskowałeś" lvl itd. na screenach aukcji.
5. Ten punkt może i jest nie potrzebny, ale pozwolę sobie napisać, że masz jakieś uprzedzenia co do policji, nie umiesz kulturalnie i w miarę możliwości poprawnie budować zdań.
To tyle co do moich spostrzeżeń, więcej nie mam zamiaru odpowiadać na twoje posty, i wiedz że nie sprowokujesz mnie nawet najbardziej obraźliwymi komentarzami. Żegnaj na zawsze...
Fakt , siara kibicować lEGII , ale jak juz jestes jej kibicem to co sie tak bulwersujesz?
Exo nie szalej ;o
/Hail Legia
Rodi a ty kibicujesz Zagłębiowi Sosnowiec?
Jeśli tak to podam Ci pewną ciekawostkę ;)
Ojciec Esdeka grał w tym zespole jakiś czas (chyba był grającym trenerem oraz dyrekorem sportowym tego klubu)
http://i178.photobucket.com/albums/w262/RayCut/Orly2.jpg
Doszedłem do wniosku że dam edyta.Powód?Noby się spuszczają =( .Załosne.
up
A teraz jest RETMAN xDD
Mój ojciec kiedyś grał w zagłębiu. :) W 2 lidze był królem strzelców w 1 lidze też występował.Bodajże były to lata ~80 dokładnie nie pamiętam dokładnie bo mnie jeszcze na świecie nie było.Przez jakiś czas trenował zagłębie ,a później był bodajże kierownikiem zespołu czy coś takiego ;>7 Lat mieszkałem w sosnowcu :P
Sryy za oftopa ale czuje do tego miasta pewne sentymenty. :)
szczerze mowiac to chuj mnie to obchodzi co twoj stary w zyciu robil... to nie jest temat "pochwal sie starymi" tylko wydarzenia z kyry.... popros swojego starego o autograf bo sie spuscilem:D
>ISILDURION<
05-03-2007, 21:04
Jaki Szwed MI chara Z hacowal (nie do odzyskania ;/) Mialem 89dni pacca. Ten Frajer Bije lvl MOim charem Ma rsa. Jesli Chcielibyscie mi POmoc to go Huntucie jak tylko frajera zobaczycie Trylo Death Lord X( waste chara i paca X( Przed Hackiem 50 knight Po 4 dniach 52 niezle expi :P Rznijcie Swinie ile wlezie
Twoj ojciec byl kims , ty jestes nikim... Praktycznie mowiac nie ma tu dziewczyn wiec lubisz imponowac chlopcom , (nikogo to nie obchodzi swoja droga) ? Niedlugo w podpisie zaczniesz wypisywac hasla o Rownosci
ZJEDZ Mnie bLZZZZZ1111!!!
Jaki Szwed MI chara Z hacowal (nie do odzyskania ;/) Mialem 89dni pacca. Ten Frajer Bije lvl MOim charem Ma rsa. Jesli Chcielibyscie mi POmoc to go Huntucie jak tylko frajera zobaczycie Trylo Death Lord X( waste chara i paca X( Przed Hackiem 50 knight Po 4 dniach 52 niezle expi :P Rznijcie Swinie ile wlezie
Ty tego chara kupiłeś na 50 lvlu a wcześniej miałeś jakiegoś knighta 30+(female)?
Nie dziwne że cie zhakował jak r-keya na 100% nei masz bo jesteś/byłeś z 4 ownerem tej postaci.
Znałem dobrze pierwszego i sprzedał tą postać w lipcu na 45+ lvlu i do tej pory się dużo nie zmieniło.
Jaka dzielnica w wawie mieszkasz?
szczerze mowiac to chuj mnie to obchodzi co twoj stary w zyciu robil... to nie jest temat "pochwal sie starymi" tylko wydarzenia z kyry.... popros swojego starego o autograf bo sie spuscilem:D
Tylko kto to zaczął....
Twoj ojciec byl kims , ty jestes nikim... Praktycznie mowiac nie ma tu dziewczyn wiec lubisz imponowac chlopcom , (nikogo to nie obchodzi swoja droga) ? Niedlugo w podpisie zaczniesz wypisywac hasla o Rownosci
ZJEDZ Mnie bLZZZZZ1111!!!
Po pierwsze czytając to forum nie widziałem żeby on kogoś najeżdżał.
Po drugie: nie wiesz o nim nic?
Po trzecie: To ty chyba chcesz komuś zainponować takim postem... może swoim kolegom z podwórka( nie wnikam)
Pozdr.
Pawlos II
05-03-2007, 23:00
Z dniem dzisiejszym chciałem sie pozegnac z calą kyra :D
wykończony przez snox i neta zegnam sie moze na forum mnie nie lubiliscie ale chce podziekowac wszystkiem za te mile spedzone dni w tej grze :D
Zycze powodzenia wszystkiem innym :D
Gall Terix
06-03-2007, 08:25
wykończony przez snox i neta zegnam sie moze na forum mnie nie lubiliscie ale chce podziekowac wszystkiem za te mile spedzone dni w tej grze :D
A Blue Djinn?
no tak wiec jestesmy hunted przez no chance for you :baby: na pewno zaplacimy B) moze lepiej niz byc mocnym na forum chlopcy z NC4U wyszli by na battle jakies ? 8o
The Chaotic Paladin
06-03-2007, 11:39
Thalle gdzie dokładnie mieszkasz w bydgoszczy :>?
w fordonie :p
o jednego do krojenia mniej.
brazi"grit
Banished: until deletion because of excessive unjustified player killing
;*
brazi"grit
Banished: until deletion because of excessive unjustified player killing
;*
Ovned ;] time to geo and Ili ;]
Paior kiedy gracie w csa?
Odplacie dzis serwer tak o 18-19 bym pograł ;p
The Chaotic Paladin
06-03-2007, 18:10
Paior kiedy gracie w csa?
Odplacie dzis serwer tak o 18-19 bym pograł ;p
No ja tez tylko bardziej w godzinach wieczornych tj. 23~
ten co nam stawia cs teraz ma duzo nauki :<
Morda zjebany rumunie!Na jakiej podstawie tak twierdzisz ze jestem nikim??Matka cie kurwa w domu szacunku nienauczyla?Az tak cie mocno w dupe dildem ruchała?Bede wypisywał jebany szmaciarzu co bedzie mi sie zywnie podobać.Podnieciło cie to ze wyprowadziłes mnie z rownowagi?Obraziłem cie gdzies zebys tak wjezdzal na mnie?Stary pogarda..
Srry za wulgaryzmy ale idzie człowieka chuj trafic jak się widzi jak taki 13-letni tepak z dostępem do internetu lansuje się swoimi zajebistymi tekstami,typu spuściłem się itp.
Jesteś jebanym zerem.Tyle.Pierdoli mnie juz to teraz co na mnie i na moich bliskich napisze.
Nara.
Po czym wnioskuje ze jestes zjebem i probojesz zaimponowac ludziom na forum bo ci koledzy kaza sie na lekcjach w-f poza szatnia przebierac? Po czym to wiem ? Spojrz w posta up to nie ja proboje sie dowartosciowac typami "Twoja stara to k***" A Jak masz jakis wiekszy problem to nie pisz durnych postow tylko zapraszam irl , adres podawalem parokrotnie lecz jezeli ci zalezy z przyjemnoscia ci go dostarcze. I jestem w 200% pewny ze skonczy sie na "Przyjade to cie zabije" Zapraszam synku. :) Zadko zagladam na forum wiec moge nie zauwazyc twej zalosnej odpowiedzi daj nick na tibi podam adres
@Keonek
Na twoją sugestie dałem edyta,być może twoje jądra nie wytrzymają takiego napięcia.
ciesze sie ze edytowales postac :D prawda jest taka ze kazdego tu gowno obchodzi kim byl twoj stary... moje jadra dadza sobie rade nie musisz sie o nie martwic :baby:
Po czym wnioskuje ze jestes zjebem i probojesz zaimponowac ludziom na forum bo ci koledzy kaza sie na lekcjach w-f poza szatnia przebierac? Po czym to wiem ? Spojrz w posta up to nie ja proboje sie dowartosciowac typami "Twoja stara to k***" A Jak masz jakis wiekszy problem to nie pisz durnych postow tylko zapraszam irl , adres podawalem parokrotnie lecz jezeli ci zalezy z przyjemnoscia ci go dostarcze. I jestem w 200% pewny ze skonczy sie na "Przyjade to cie zabije" Zapraszam synku. :) Zadko zagladam na forum wiec moge nie zauwazyc twej zalosnej odpowiedzi daj nick na tibi podam adres
A ty spojrz na swoj post.Pogarda.Juz nie jeden podawał swoj adres(czyt.Imargam)a okazywał się on fałszywy.Nie mam zamiaru podawać ci mojego nicka na kyra ponieważ mam jeszcze za mały lv aby wogole zaistniec na servie.Odezwe sie za 2 tygodnie do ciebie ,sam będe znał twój nick.
drogi esdek'u jestes zalosny... co do tego ze poznasz moj nick... We will see :) Dam se uciac p... ze i tak go nie poznasz podalbym ci go dobrowolnie ale skoro jestes pewny swego to czekam. Co do adresu irl mam wrazenie ze gadasz o falszwym adresie bo cipeczka drygnela... Ale nvm. Chcesz cos (Adres irl) Pisz w tibi skoro nick poznasz , bo nie zagladam na to forum. Bye bye
Shadowless
07-03-2007, 12:10
No i nowa wojna w przeciągu ostatnich kilku tygodni Snox vs No Chance for You narazie 1:1 z Snox padl Ceowelo, a z NC4U Joim Hagane...
Go Go !
Dzięki wam nie da się już czytać tego tematu. :S
Esdek naprawde tak mnei to interesuej co twoj stary robil ...wow ... Widoczenie chcesz zainponowac jakims dziecią :) gl ;)
Ostatnio modek ucią z tego tematu 20+ stron. Teraz też to powinien zrobić ponieważ członkowie tego forum typu tetrowy, paior, elvvons zaśmiecają "Wydarzenia z Kyry" jakimiś śmieciami kogo nic nie obchodzą.
Tibia.pl daje możliwości wysyłania wiadomości priv więc pownnieście tego używać, a nie umawiać się ogłaszając wszyskim na przysłowiową partie szachów.
Tetrowy: Już po samym nicku widać że masz zupełnie inne oblicze w RL, lecz niewiem dlaczego zawszelką cene chcesz inponować innym. Ciekawe czy bluzgasz/bluzgałeś( jak byłeś mały? nie wnikam w wiek) przy rodzicach bo zapewne przy kolegach to same "kur wy" lecą.
Przeciesz można kulturalnie wypowiadać się na dany temat, a jeżeli ktoś ma inne zdanie to nie można odrazu go wyklinać itd.
Szkoda że "wydażenia z kyry" zjechały tak nisko, zauważcie że wiekszość hlvl z kyry przestało tu pisać ponieważ nie ma jakiego kolwiek sensu, oni to wiedzą. Więc najwyższa pora zastanowić się nad tym co najpierw tu się napisze.
Pozdr.
Toressik
07-03-2007, 16:44
No i nowa wojna w przeciągu ostatnich kilku tygodni Snox vs No Chance for You narazie 1:1 z Snox padl Ceowelo, a z NC4U Joim Hagane...
Go Go !
Sorki ziomek ale jest non stop 1:0 dla SNOX. Poniewaz Ceowalo padl od NF nie od NCFY wiec frag sie nie liczy...
Esdek naprawde tak mnei to interesuej co twoj stary robil ...wow ... Widoczenie chcesz zainponowac jakims dziecią :) gl ;)
True. <xxxxxxx>
drogi esdek'u jestes zalosny... co do tego ze poznasz moj nick... We will see :) Dam se uciac p... ze i tak go nie poznasz podalbym ci go dobrowolnie ale skoro jestes pewny swego to czekam. Co do adresu irl mam wrazenie ze gadasz o falszwym adresie bo cipeczka drygnela... Ale nvm. Chcesz cos (Adres irl) Pisz w tibi skoro nick poznasz , bo nie zagladam na to forum. Bye bye
Hmm jezeli nie wierzysz looknij sobie okolo 20 stron w tyl na wydarzenia z furory.(Nick : Veltaxio.-imargam).Podawał ten adres chyba z 3 razy.Kiedys w koncu sie wybrali goscie do niego i okazało się że ten adres nie jest prawidłowy :)Bede go znał bo się ciebie sam spytam o nick jak tylko wibije znaczacy lev,narazie nie bede sie narazac.Niechce mi sie tutaj klocic ani klnac,chcesz to pisz na priv a chetnie odpisze.
Tyle.
@Kowa_l
Napisałem że to offtop i przeprosiłem za to.widocznie nie wszyscy to zrozumieli.
Ostatnio modek ucią z tego tematu 20+ stron. Teraz też to powinien zrobić ponieważ członkowie tego forum typu tetrowy, paior, elvvons zaśmiecają "Wydarzenia z Kyry" jakimiś śmieciami kogo nic nie obchodzą.
Tibia.pl daje możliwości wysyłania wiadomości priv więc pownnieście tego używać, a nie umawiać się ogłaszając wszyskim na przysłowiową partie szachów.
Tetrowy: Już po samym nicku widać że masz zupełnie inne oblicze w RL, lecz niewiem dlaczego zawszelką cene chcesz inponować innym. Ciekawe czy bluzgasz/bluzgałeś( jak byłeś mały? nie wnikam w wiek) przy rodzicach bo zapewne przy kolegach to same "kur wy" lecą.
Przeciesz można kulturalnie wypowiadać się na dany temat, a jeżeli ktoś ma inne zdanie to nie można odrazu go wyklinać itd.
Szkoda że "wydażenia z kyry" zjechały tak nisko, zauważcie że wiekszość hlvl z kyry przestało tu pisać ponieważ nie ma jakiegokolwiek sensu, oni to wiedzą. Więc najwyższa pora zastanowić się nad tym co najpierw tu się napisze.
Pozdr.
Będe przeklinał na tyle ile mam ochote.
Nie piszę na tym forum już od paru dni a ty się do mnie prójesz.
Jak narazie to bluzgi od twojego kolegi esdeka lecą a nie ode mnie więc nie czepiaj sie do mnie.
A co do mojego nicku to jak nie wiesz czemu taki to po co piszesz?
Taki mi się podobał to taki zrobiłem i tyle... omg
Będe przeklinał na tyle ile mam ochote.
Nie piszę na tym forum już od paru dni a ty się do mnie prójesz.
Jak narazie to bluzgi od twojego kolegi esdeka lecą a nie ode mnie więc nie czepiaj sie do mnie.
A co do mojego nicku to jak nie wiesz czemu taki to po co piszesz?
Taki mi się podobał to taki zrobiłem i tyle... omg
Ja też nie pisze tutaj systematycznie ale najbardziej utrwaliło się w mojej głowie twoje bluzgi, a kto powiedział że esdek jest moim kolegą?
Głównie wykinałeś osoby będące z NF a szczególnie Xolo który był czały czas ze Szwedami a ty niemogłeś tego zcierpieć. To jest tylko gra i to jest tylko jego wybór i niepowinieś tak agresywnie reagować. Wogóle Twoje podszywanie się pod Tetra(pózniej te screny) to dowód na to że wsydzisz się siebie.
Dziękuje pięknie że nie użyłeś żadnego wulgarnego słowa w tym poście.
Niedawno padł natasha taylor z Snox i wpadło Wiw i zabili teraxula, eliseo i demonic.
Mar 07 2007, 18:33:11 CET Killed at Level 37 by Toress
and by Deneathor 8o
hhahaha Tonyy pedał padł :D :D
Wreszcie to na co czekałem :D :D
Deni Ha'Nocri
07-03-2007, 20:46
wiem ze nie jest to temat z filmami, ale zrobmy tutaj wyjatek ;)
http://www.tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/20113
teraxul ladnie padl domenic palci za wolnosc ;] nf spier**lalo
btw:
cracovia 0 WIDZEW 3 !!!!
Paior kogo obchodzi ze jakis zalosny klub pilkarski wygral fartem? Jakbys niezauwazyl to temat "Wydarzenia z Kyry" wiec nara z takimi tekstami:(
Paior kogo obchodzi ze jakis zalosny klub pilkarski wygral fartem? Jakbys niezauwazyl to temat "Wydarzenia z Kyry" wiec nara z takimi tekstami:(
pobij mnie bede pisal co mi sie podoba i na co mam ochote a jedyna zalosna rzecz jaka widze to twoj nick a jak chcesz zobaczyc jeszcze bardziej zalosna rzecz spojrz w lustro pozdro ;] zeby nie bylo ze robie off top to co do liczenia fragow war Snox vs ncfr powinno byc 3-0 bo ceowalno nie padl od ncfr tylko od jakis debili
Podnieciles sie? Twoj nielepszy:( Coz poradzic Ja przynajmniej nie przesiaduje 12h dziennie w pokoju przed kompem:>
Podnieciles sie? Twoj nielepszy:( Coz poradzic Ja przynajmniej nie przesiaduje 12h dziennie w pokoju przed kompem:>
ojj patrz ze ja prawie wcale nie siedze przed kompem
http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=1570987&pagenumber=1
Nowy(lepszy) temat z fragami. Jak widać 22:16 dla WiW
@down
HAHAHAH ,a tak na forum kozaka udawał i się smiał ze Snox =]]
......................8o
Royal Phiro
Mar 08 2007, 07:48:46 CET Killed at Level 100 by Travel Mate
P.s pomalu żaluje ze opylilem chara:confused:
bardzo ładnie Travel~
Z tego co pamietam Vankel ty kupiles/zamieniles sie na Vankela i niebyles jego 1 ownerem;p
Trwa właśnie bitwa na Kyrze : )
Cos wam nieidzie :/ 4:2 dla WiW
Jak widzimy Sunblade dołaczyło do wiw ;] Oby tak dalej i żeby reszta polaków zmądrzała...
No i juz pewnie nie bedzie openek :(
A jutro wpadnie 0lik i was wszystkich pojedzie za to co wy gadacie o NF !!!!! Jak tak można !?!!!11 <ironia> NF JEST LEPSZE I NF WYGRA !!11!!!11111111 </ironia>
I po raz kolejny WiW pokazało na co ich stać wygrywając kolejny open i składając tych kozaków ponownie. Gratulacje chłopaki, a co do Sunblade dobrze postąpiliście =).
Pozdrawiam tatę.
Z tego co pamietam Vankel ty kupiles/zamieniles sie na Vankela i niebyles jego 1 ownerem;p
nom jak sie nudzila gra sorcem to sie zamienialem z kilka razy:P ale ja stworzylem ta postac:P a sprzedalem postac bo LS przegrywalo war.. hunta mialem od szwe, i bana ... ale zebym wiedzial ze tak sytuacja sie potoczy :P jak widze teraz to pomalu zaluje.. a Nowy owner spierdolil sprawe sharowal i skonczyl jak skonczyl..
a co do Snox .. spoko gildia sam zebym mial jeszcze vankela bym przystapil do niej
P.S pozdro dla Arystosa, Dragarta, Duraela i reszty ziomów
WiW:cup:
nom jak sie nudzila gra sorcem to sie zamienialem z kilka razy:P ale ja stworzylem ta postac:P a sprzedalem postac bo LS przegrywalo war.. hunta mialem od szwe, i bana ... ale zebym wiedzial ze tak sytuacja sie potoczy :P jak widze teraz to pomalu zaluje.. a Nowy owner spierdolil sprawe sharowal i skonczyl jak skonczyl..
a co do Snox .. spoko gildia sam zebym mial jeszcze vankela bym przystapil do niej
P.S pozdro dla Arystosa, Dragarta, Duraela i reszty ziomów
WiW:cup:
Nie stworzyles tego chara:> Dragart go stworzyl;p
Ma ktoś filmik z wczorejszej akcji?
oczywiscie ze mamy , lecz dla takich pajacow jak ty niema :<
oczywiscie ze mamy , lecz dla takich pajacow jak ty niema :<
Pajaca to ty z siebie robisz...
The Chaotic Paladin
09-03-2007, 16:48
Pajaca to ty z siebie robisz...
Przyganial kociol garnkowi..........
Co do filmu to owszem, mam, ba nawet sam krecilem go swoim sorkiem, jak zreszta inne filmiki z pozostalych bitw, ale nie, nie dam ;]
Tetrowy Jedynym pajacem na tym forum jestes ty i wszyscy to potwierdza;(
Shadowless
09-03-2007, 20:45
Wiem, że to nei tu sie wkleja zdjecia, ale Ci co nei maja dostepu do filmu moga obejzrec sobei ss :D
No to najpierw walka na mostku nie udalo mi sie uchwycic zadnej fajnej akcji ( moj blad )
http://i175.photobucket.com/albums/w148/Shadowless_hunts/beztytuu2.jpg
http://i175.photobucket.com/albums/w148/Shadowless_hunts/beztytuu1.jpg
Jakis czas powalczyli i... zaczeli uciekac
http://i175.photobucket.com/albums/w148/Shadowless_hunts/beztytuu17.jpg
Strapowali ich na tyym dach jakies noobchary i nikt z WiW nei mogl doisc...
A tu czesc ekipki...
http://i175.photobucket.com/albums/w148/Shadowless_hunts/beztytuu17.jpg
Btw. Przestancie sie wyzywac bo temat podupada
OB skonczylo sie chyba wynikiem 4:2 dla WiW ale nei wiem kto padl...
Ten pan robiący zdjęcia to Amarel
Zobaczyłem drugi raz filmik kolegi i all sie zgadza ;>
taa bylo 4:2 teraz swe placza ze musza walczyc z reszta kyry 8o w tej chwili wojna toczy sie praktycznie miedzy snox + wiw + sunbladee vs. nf + nc4u + thw :D przy czym na ostatnich openach ich bylo okolo 20 a nas okolo 50 :p i kto tu ma wieksze szanse?
Wez pod uwage umiejetnosci , ktorych braki uzupelniacie rozdajac passy graczom z innych servow.
i chcialem uprzedzic pytanie
"z KoNd To WiEsH"
czytam rozne fora
NF wie wszystko?!
Wiedza ze ktos expi by dolaczyc do wojny, wiedza ze ktos daje passy innym ludzia by wygrac wojne, wiedza ze sa hakowani przez WIW... ale dowodow niema, sa same puste slowa.
The Chaotic Paladin
10-03-2007, 12:52
NF wie wszystko?!
Wiedza ze ktos expi by dolaczyc do wojny, wiedza ze ktos daje passy innym ludzia by wygrac wojne, wiedza ze sa hakowani przez WIW... ale dowodow niema, sa same puste slowa.
Indeed. <10 znako0off>
NF wie wszystko?!
Absolutnie i Dokladnie 8o
Co się dzieje ze snox że travel,torres,foriuss odeszli?
A słuchy mnie dochodziłeś że jesteś bogiem tego forum i tibi... to powineś to wiedzieć : |
PS: Evils Devils
Mar 10 2007, 15:31:09 CET Killed at Level 112 by Eon Aldarion
and by Pablofon
A słuchy mnie dochodziłeś że jesteś bogiem tego forum i tibi... to powineś to wiedzieć : |
PS: Evils Devils
Mar 10 2007, 15:31:09 CET Killed at Level 112 by Eon Aldarion
and by Pablofon
A mnie doszlu sluchy ze jestes dalnem debi~ etc
a odeszli dlatego ze robia nowa gildie snox to przeszlosc za duzo noobow
Paior co sie tak kurwa rozkozaczyles? Jak jeszcze grales na kyrze bales sie "kurde" powiedziec na forum mimo tego iz miales 120lvl bales sie 50lvl z dopiskiem "protected by..."
Btw. Najbardziej w twej karierze tutaj bawi mnie twoja reakcja jak zobaczyles link z keylogerem cos w stylu :
"Moze ktos pojdzie z tym na policje"
Pzdr.
TitiKaka
10-03-2007, 23:53
Mar 10 2007, 14:59:57 CET Killed at Level 83 by Steiner the slayer and by Juffs
Mozecie sobie dodac mnei do Listy ;o
Haha mr.Patteh niechce dac Filma jak mnie bili?:<
154ed/131ed/126ms/139/ Bic 83 Msa 5 Min ?;O(czekac az cala gildia przybiegnei haha)
az milo sie patrzy jak niema tych wyzwisk ;p
N O F E A R P O W E R :evul: :evul: :evul:
niemyslcie ze jezeli dolaczyly sie 3 gildie to ze no fear przegra wojne cala widac to bylo po ostatnich fragach buahaha polakow z 50,60 i 4 fragi... noby
jak by szwedow bylo tyle co polakow to by nic po was niezostalo !!!!
- pozdro dla polakow od nf -
Polaczki z WiW sa dobrzy tylko w wysmiewaniu i szukaniu dobrych wymowek a nic pozatym:/
polakow z 50,60 i 4 fragi... noby
Moze odrazu 100 osob bylo... a no i przy okazji jak mieli punktowac jak NF sie schowalo na dachu? :o
Evan'ek, wyraz "Polaczki" - brzmi fatalnie z ust Polaka, tak jakbys mial zero szacunku dla kraju w ktorym sie urodziles - przynajmniej ja tak to odebralem.
Moze odrazu 100 osob bylo... a no i przy okazji jak mieli punktowac jak NF sie schowalo na dachu? :o
Evan'ek, wyraz "Polaczki" - brzmi fatalnie z ust Polaka, tak jakbys mial zero szacunku dla kraju w ktorym sie urodziles - przynajmniej ja tak to odebralem.
On ma po prostu zero szacunku dla siebie samego...
Nie myl Polski jako narodu a dzieciaków którzy walcząc przeciwko NF myślą że bronią ojczyzny.
To są właśnie polaczki.
Azeris ci mniejwiecej wytlumaczyl;]
Chodzilo mi o konkretne osoby ktore sa Polakami ale nie daja powodu do dumy ze jestes z tego samego kraju co oni. Popatrz np na takiego Tetrowego nigdy bym sie do niego nie przyznal nawet jakby byl moj rl bo robi z siebie lajze i tempaka.
Btw. Wy uwazacie ze jak dojdzie WiW do wladzy niebedzie Pa a to jest bullshit. Odszedlem z kyry przez rzadzy Last Sandu.
Np:
-musialem placic bo zabilem pk ktory mi ubil druida jak zbieralem piorka do addonu<rl Arcat>
-placilem Luca inviss bo bylem na zamku<Reason: Kumpel mi mowil ze wywalasz z zamku, spytalem nick a on niepamietam> a bylem tam tylko na quest...
-Garl niechcial mi dac nagrody z loterii warlock<b robe> bo bylem hunted u arcata.....
-kumpel byl hunted bo "zajebal" Luce 200bp mf z poha a nic niezajebal
Pozdro
Rodacy! chyba nie uwazacie, ze WiW wygra wojne, nawet potym jak sie przylaczyly SB i Snox ... Szczerze mowiac to ja sie dziwie SB, ale skoro chca potem placic;/;s
Jak jesteś taka pizdą co nawet w grze se rady nie daje to już twoja brocha...
Myśle że znasz przebieg tej wojny i wiw z każdego opena uciekało... teraz wiw i sunbladee i dużo noobcharow biegało więc postanowili się skryć. NF ma lepsze tatkyki na wojne i dużo lepszą organizacje, jeśli wiw by umiało zrobić pożytek ze swoich sorców to z tego opena nie powinno z NF nikogo zostać.
Ze smutkiem musze przyznać że Polacy to są wielcy rasiści(przynajmniej Ci którzy grają w tibie na kyrze).
A poźniej za 10-15 lat wyjedziesz do Szwecji za chlebem :<
A mnie doszlu sluchy ze jestes dalnem debi~ etc
a odeszli dlatego ze robia nowa gildie snox to przeszlosc za duzo noobow
Tak jestem dalnem... ulżyło? Wogóle nie było tamto do Ciebie. Nie wiem komu chcesz pokazać jaki niggas jesteś. Ja grałaeś awerem to nie byłeś taki kozak i na siłe szukałeś sobie kolegów =o
http://s179.photobucket.com/albums/w297/swenoob/no%20fear%20-%20rl%20foto/
Lol ktoś to dzis na forum kyry wrzucił na tibia.com :D :D
Myśle że znasz przebieg tej wojny i wiw z każdego opena uciekało... teraz wiw i sunbladee i dużo noobcharow biegało więc postanowili się skryć. NF ma lepsze tatkyki na wojne i dużo lepszą organizacje, jeśli wiw by umiało zrobić pożytek ze swoich sorców to z tego opena nie powinno z NF nikogo zostać.
Dokladnie, ale nie dyskutujemy o tym, ze polacy nie maja taktyk i pewni wiekszosc nigdy ich miec nie bedzie, wiec nie powinni sie dziwic urzytkownicy forum we wczesniejszych stronach, kiedy mowili zdrajcy, itp...
Jezeli polak ma pvp dobre to raczej idzie do innej gildii niz polskiej, bo tam przynajmniej nie pada sie przez bledy kolegow.;]
NIEKTURZY Z WAS TO ZWYKLI RASISCI KTURZY NIELUBIA SZWEDOW ITP
DLATEGO BESZTACIE SZWE ZA NIC ITP NIEKTURYM Z WAS NIKT NIC NIEZROBIL
i traktujecie ta wojne jak by w nf byli tylko szwe ! a sa tam i polacy , A OGULNIE JESTESCIE SLABO ZORGANIZOWANI WIEKSZOSC MOCNI W GEBIE PRZYJDZIE CO DO CZEGO PADNIE KILKA RAZY I JUZ MU ZAL LVL BEDZIE ZDRADZI I SIE SPLACI (mowa o przeciwnikach nf)
:cup: :evul: OD POCZATKU DO KONCA Z SZWE X(
ebernardyn
11-03-2007, 18:04
Ostatnio widze wielką aktywność ludzi broniących Szwedów, oraz opowiadających sie po ich stronie. Nie to żebym miał coś zarzucać szwedom, naród jak każdy inny, jestem obojętny. Tylko jestem ciekaw co oni piszą na swoich forach, o polakach. Czy to samo co my o nich? Czy może czują się lepszą "rasą"? Ostatnio pewnien znany szwedzki muzyk powiedział że może przekupić każdego Polaka aby ten głosował na niego w konkursie Eurowizji, tak więc wydaje mi się że Szwedzi gardzą Polakami. Zachowanie w grze w pewnym stopniu odzwierciedla prawdziwy stosunek do naszego narodu. Może i nie jest to obiektywne spotrzeżenie, ponieważ u nas w kraju grają ludzie mający 10-14 lat, którzy swoim zachowaniem pozostawiają wiele do życzenia. Szwedzi wydają mi się starsi, choć nie zawsze bardziej kulturalni od nas. Hail Peace?
OGULNIE JESTESCIE SLABO ZORGANIZOWANI WIEKSZOSC MOCNI W GEBIE PRZYJDZIE CO DO CZEGO PADNIE KILKA RAZY I JUZ MU ZAL LVL BEDZIE ZDRADZI I SIE SPLACI (mowa o przeciwnikach nf)
Pomijając twoją ortografie, chce ci przypomnieć że jeszcze nikt podczas tej wojny nie odszedł z WiW, natomiast po stronie NF - Demonic Pelego zapłacił i odszedł z wojny. Zaskoczyła mnie ta decyzja ponieważ tak bardzo opowiadał się za NF ("Loyal to Abo, NF"). :confused:
Ze smutkiem musze przyznać że Polacy to są wielcy rasiści(przynajmniej Ci którzy grają w tibie na kyrze).
A poźniej za 10-15 lat wyjedziesz do Szwecji za chlebem :<
Wtedy kiedy WiW uciekalo to zawsze bylo ich o wiele mniej a itak wychodzili walczyc , teraz gdy ich jest wiecej to NF jakos boi sie wyjsc, wiec wnioski nasuwaja sie same...
@down
Znam lepiej od Ciebie ,ale rob sobie dalej propagande i wkrecaj ze No Fir sa honorowi ,odwazni, szlachetni , uczciwi itd .
@Vitian
Ty to juz mnie calkiem rozjebales, po co mi udawadniasz ze WiW uciekali skoro nigdzie nie napisalem ze tak Nie bylo?
Na 2 raz czytaj ze zrozumieniem!
Wtedy kiedy WiW uciekalo to zawsze bylo ich o wiele mniej a itak wychodzili walczyc , teraz gdy ich jest wiecej to NF jakos boi sie wyjsc, wiec wnioski nasuwaja sie same...
Kiedy się bali wyjść? Chyba były OB, chyba nie znasz sutacji -.-
@up
Nie będę pisał kto zna lepiej sytacje, bo nie wiem na ile ty znasz, lecz co teraz napisałeś albo chcesz być przychylny WIW lub poprostu nie znasz sytacji.
Ja nigdzie nie napisałem że NF są honorowi, szlachetni itd. bo poprostu nie są. W wojnie to się zabardzo nie liczy. Ważny jest efekt.
Nie udawaj, ze znasz sie na sytuacji panujacej na kyrze, lol
skoro nie widziales na zywo batle, to przynajmniej trzeba bylo obejrzec filmik zanim zaczniesz postowac na tematy o ktorych nie masz pojecia...zobacz na filmik z batle kolo venore, tam WiW tam jakos uciekalo,lol
Ostatnio widze wielką aktywność ludzi broniących Szwedów, oraz opowiadających sie po ich stronie. Nie to żebym miał coś zarzucać szwedom, naród jak każdy inny, jestem obojętny. Tylko jestem ciekaw co oni piszą na swoich forach, o polakach. Czy to samo co my o nich? Czy może czują się lepszą "rasą"? Ostatnio pewnien znany szwedzki muzyk powiedział że może przekupić każdego Polaka aby ten głosował na niego w konkursie Eurowizji, tak więc wydaje mi się że Szwedzi gardzą Polakami. Zachowanie w grze w pewnym stopniu odzwierciedla prawdziwy stosunek do naszego narodu. Może i nie jest to obiektywne spotrzeżenie, ponieważ u nas w kraju grają ludzie mający 10-14 lat, którzy swoim zachowaniem pozostawiają wiele do życzenia. Szwedzi wydają mi się starsi, choć nie zawsze bardziej kulturalni od nas. Hail Peace?
Wszędzie są wyjątki, ale u Nas w Polsce to aż zadużo tego w niektórych dziedzinach naszego życia x]
Juz przestanie pierdolić o nf i o wiw i tak to nic nie zmieni...oni robia swoje wy robcie swoje:baby: i tak to nigdy sie nie skonczy beda mass logi,odsylka z expa do temple...ja tam wole wykorzystac war gdyz wiekszosc nie expi i nie robi pz od tak :))Może sie myle ale jebac to...
@Vitian
Ty to juz mnie calkiem rozjebales, po co mi udawadniasz ze WiW uciekali skoro nigdzie nie napisalem ze tak Nie bylo?
Lol, glupi jestes? ;s zaprzeczasz sam sobie, a i tyak nie masz pojecia, co siedzieje na kyrze, bo twoj caly post jest poprotu "glupi" starasz sie psac tak zeby wszyscy mysleli, ze jestes pro, ale chyba nikt w to nie wejdzie.;/
Red October
11-03-2007, 19:50
Po pierwsze z wikipedii:
Rasizm (z fr. le racisme od la race – ród, rasa, grupa spokrewnionych) – ideologia oraz wypływające z niej zachowania przyjmujące założenie wyższości niektórych ras ludzi nad innymi. Przetrwanie tych "wyższych" ras staje się wartością nadrzędną i z racji swej wyższości dążą do dominowania nad rasami "niższymi". Większość ideologów rasizmu opiera się na różnicach w wyglądzie ludzi.
Z tego co wiem to Szwedzi naleza do tej samej rasy co my, wiec nie rozumiem skad przypuszczenia ze Polscy kyryjczycy to rasisci.
Po drugie:
Naród to wspólnota kultury, języka, religii, historii czy pochodzenia etnicznego. Kultura to fakt który nazywamy człowieczeństwem. Bez niej człowiek jest jedynie zwierzęciem - albo " idealnym robotnikiem". Czlowiek, który obraża wlasny naród za to, że po prostu jest ma problemy psychiczne podobne jakie występują wsród morderców, którzy zamordowali swe rodziny.
Po trzecie:
Nie wie mczy wy wiecie ale slowo "polack, pollock, polock polak.. itd" to slowa strasznie obrazliwe dla Polakow w języku angielskim. Najgorsze jest jednak to, że często jest używane przez samych Polaków (sam azeris dumnie podczas jakiejs battle krzyczal cos z "polaks"), bo wtedy nastepuje proces degeneracji spoleczenstwa. Przyjmujemy sami, ze jestesmy istotami gorszymi i obrazamy sie by zyskac w oczach tych "lepszych". Takie cos mozna spotkac u murzynow, ktorzy mowia na siebie nigger czy wsrod wloskiej emigracji amerykanskiej w latach 20.
Pięknie napisane, lecz Polacy wywodzą się z plemion słowiańskich a Szwedzi od wikingów. Szwecja jest bardziej rozwiniętym narodem niż Polska i jest przepaść między kulturą Polski a Szwecji.
Hanas The Vampire
Mar 11 2007, 19:15:22 CET Killed at Level 109 by Acribus
and by Nuht'Go
Gwiazdor
11-03-2007, 20:58
Niektórzy Polacy w Nf są tylko dlatego, ponieważ Nf wygralo ostatnią wojnę. Na przykład taki Demonic Pelego pare miesięcy temu padł od Aba i akurat kilka dni potem zaczęła się wojna MM Vs FG. Odrazu jak Moot utworzył MM to Demonic pisał do mnie żebym mu załatwił inva bo chce rozpierdolić tych szwedów, bo go zajebali za błachy powód, ale miał wtedy jakiś 90~ lvl i nie został przyjęty. Teraz wypisuje na tibia.com w comment Loyal to Abo etc. Myślał, że jak Nf wygrało poprzednią wojnę to teraz też tak będzie i dołączył do NF, lecz się chłopak zdziwił, padl 2 razy i postanowił zapłacić. Po prostu ten dzieciak zawsze garnie się tam gdzie wygrywaja i jestem ciekaw czy w NF nie ma więcej takich Polaków.
Ja jestem murzynem w rl.
LOL <10znaków>
The Chaotic Paladin
11-03-2007, 22:12
Nie udawaj, ze znasz sie na sytuacji panujacej na kyrze, lol
skoro nie widziales na zywo batle, to przynajmniej trzeba bylo obejrzec filmik zanim zaczniesz postowac na tematy o ktorych nie masz pojecia...zobacz na filmik z batle kolo venore, tam WiW tam jakos uciekalo,lol
LOOOOOOOOOOOL czlowieku wiesz z kim ty gadasz wogole? Jak nie, to sie pierw dowiedz.
btw. on ma filmy z 90% battlów, bo na 10% nie byly one nagrywane ;]
Podsumowujac... just stfu
ebernardyn
11-03-2007, 22:15
Pięknie napisane, lecz Polacy wywodzą się z plemion słowiańskich a Szwedzi od wikingów. Szwecja jest bardziej rozwiniętym narodem niż Polska i jest przepaść między kulturą Polski a Szwecji.
Bardziej rozwiniętym pod jakim względem? To że są bogatsi i mają większe PKB to nie świadczy o kulturze. A jeśli chodzi o kulturę to narodowość Polską datuję się na ok. 900 r., Szwedzką znacznie później. Jestem pewny że Szwecja ma mniejszy dorobek kulturalny jako naród, bo co innego kultura osobista Polaków, a co innego kultura narodowa Polski.
Bardziej rozwiniętym pod jakim względem? To że są bogatsi i mają większe PKB to nie świadczy o kulturze. A jeśli chodzi o kulturę to narodowość Polską datuję się na ok. 900 r., Szwedzką znacznie później. Jestem pewny że Szwecja ma mniejszy dorobek kulturalny jako naród, bo co innego kultura osobista Polaków, a co innego kultura narodowa Polski.
Weź pod uwagę że są rozwinięci i mają inną kulturę to dwie odrębne dziedziny, troszkę źle mnie zinterpretowałeś. Kultura to nie tylko zabytki lecz równiesz zachowanie większości ludzi w danym kraju.
http://s162.photobucket.com/albums/t248/Naabs/Way%20it%20is/
Dzisiaj już dostałem dwa linki jeden z NF a teraz jeszcze Wiw :) :) :)
@down
Ok, lepiej zamknąć nasz temat bo on do niczego nie prowadzi.
Pozdr.
ebernardyn
11-03-2007, 22:28
Weź pod uwagę że są rozwinięci i mają inną kulturę to dwie odrębne dziedziny, troszkę źle mnie zinterpretowałeś. Kultura to nie tylko zabytki lecz równiesz zachowanie większości ludzi w danym kraju.
Właśnie też napisałem, kultura kraju, a kultura osobista danego człowieka to co innego. Polacy mają większy dorobek jako naród (sztuka itd.), ale większość z nas nie ma kultury osobistej (mowa, zachowanie).
Skibo zaje.bisty z ciebie Polak.. LOL wogole wolalbys byc szwedem niz polakiem co jest dla mnie nie normalne... Czemu mowisz ze szwecja i szwedzi sa lepsi od nas? Na czym sie opierasz? Widzisz ja kocham polske za to ze sie w niej urodzilem, za to ze mnie wychowuje, nie wazne jak czy zle czy dobrze... Polska to moje miejsce i nie pozwole zeby nikt w mojej obecnosci obrazal moj Kraj ktory kocham jak rodzine... Po drugie WIW wychodzilo na open jakbylo ich mniej moze dlatego przegrywali... z nf jest roznie lol... i nie mowcie ze nie, wezmy za przyklad dzien wczorajszy 8o WIW chcialo wyjsc na Ank gdzie jest rowny teren bo kazda ze stron ma rowne szanse tym czasem nf mowi ze nie wyjdzie... czemu? dam glowe uciac ze sie bali a liczba ludzi byla mniej wiecej taka sama bo zanosilo sie ze bedzie okolo 40 osob po jednej i drugiej stronie... jasne piszcie teraz ze mieliscie lagi itd... aa.. jeszcze jedno najbardziej zenujace jest to ze obrazacie sami siebie gdy piszecie ze nie mamy kultury ze jak to ktos powiedzial nazywacie sami siebie dosyc obrazliwie:(
LOOOOOOOOOOOL czlowieku wiesz z kim ty gadasz wogole? Jak nie, to sie pierw dowiedz.
btw. on ma filmy z 90% battlów, bo na 10% nie byly one nagrywane ;]
Podsumowujac... just stfu
hmmm, to moze mi powiesz kim jest twoj "sen-sei" z ktorym sie kloce, jezeli nawet znaczy troche na kyrze, to i tak nie umie interpretowac tego co sie dzieje, czyli znowu wychodzi na moje, ze gowno wie.
The Chaotic Paladin
12-03-2007, 09:42
hmmm, to moze mi powiesz kim jest twoj "sen-sei" z ktorym sie kloce, jezeli nawet znaczy troche na kyrze, to i tak nie umie interpretowac tego co sie dzieje, czyli znowu wychodzi na moje, ze gowno wie.
hm chociazby rl od garlerdona czy arcata
a po drugie moj kolega, a biorac pod uwage ze ngrywam filmy z kazdego mozliwego battla, to wychodzi znowu, ze jednak wie wiecej od ciebie, elo.
hm chociazby rl od garlerdona czy arcata
a po drugie moj kolega, a biorac pod uwage ze ngrywam filmy z kazdego mozliwego battla, to wychodzi znowu, ze jednak wie wiecej od ciebie, elo.
hmmm, chyba nie, bo jesli nie mam mozliwosci bycia na open batle, to ZAWSZE ogladam filmik, no i co, ze oglada kazdy, jak i tak powtorze sie mojego poprzedniego posta..."nie umie interpretowac, i wychodzi na moje- gowno wie.
Za to ty bardzo wiele wiesz , opisujesz moje posty tylko slowami "glupie"i "on gowno wie i jest glupi "
Masz jakies argumenty zeby podeprzec swoja hipoteze? Jak nie to stfu
Skibo zaje.bisty z ciebie Polak.. LOL wogole wolalbys byc szwedem niz polakiem co jest dla mnie nie normalne... Czemu mowisz ze szwecja i szwedzi sa lepsi od nas? Na czym sie opierasz? Widzisz ja kocham polske za to ze sie w niej urodzilem, za to ze mnie wychowuje, nie wazne jak czy zle czy dobrze... Polska to moje miejsce i nie pozwole zeby nikt w mojej obecnosci obrazal moj Kraj ktory kocham jak rodzine... Po drugie WIW wychodzilo na open jakbylo ich mniej moze dlatego przegrywali... z nf jest roznie lol... i nie mowcie ze nie, wezmy za przyklad dzien wczorajszy 8o WIW chcialo wyjsc na Ank gdzie jest rowny teren bo kazda ze stron ma rowne szanse tym czasem nf mowi ze nie wyjdzie... czemu? dam glowe uciac ze sie bali a liczba ludzi byla mniej wiecej taka sama bo zanosilo sie ze bedzie okolo 40 osob po jednej i drugiej stronie... jasne piszcie teraz ze mieliscie lagi itd... aa.. jeszcze jedno najbardziej zenujace jest to ze obrazacie sami siebie gdy piszecie ze nie mamy kultury ze jak to ktos powiedzial nazywacie sami siebie dosyc obrazliwie:(
Do pierwszego: Gdzieś napisałem że chciałbym być swe? Wogóle nie ma chyba co ukrywać jakie są realia... Polacy dużo stracili po II wojnie światowej. Polska gospodarka dopiero "ożywa". Napisałem również że Szwecja ma inną kulturę, nieoznacza to że ma lepszą lub gorszą.
Co do wczorajszego "wyjścia" na open. Wiw ma przewage lvlową, ale NF nie idzie na żywią tylko ustala sobie taktyki i oni nasuwają pomysł OB. Wiedzą kiedy wyjść a kiedy się wogóle nie logać.
NF nie musi się tłumaczyć czego nie wyszli a czego nie.
W żadnym poscie nie obraziłem Polaków. Ty udowadniasz obrażająć ludzi z NF(tam też są Polacy). Czyli nie jesteś "czystym" patriotom, a chciałeś to tak bardzo podkreślić w swoim poście.
Zanim napiszesz jakikolwiek post przeczytaj dwa razy tego posta na którego chcesz odpisać.
Snoo Aphrodite: Wczoraj wbił jako kolejny 100lvl.
NF nie musi się tłumaczyć czego nie wyszli a czego nie.
WIW takze, - w ogole to obie gildie niemusza tego robic, wychodza wtedy gdy musza, gdy moga cos ugrac itp.
Snoo Aphrodite: Wczoraj wbił jako kolejny 100lvl.
Wkoncu to zrobil :cup: :)
GJ SNOO
Za to ty bardzo wiele wiesz , opisujesz moje posty tylko slowami "glupie"i "on gowno wie i jest glupi "
Masz jakies argumenty zeby podeprzec swoja hipoteze? Jak nie to stfu
mam: gadasz glupoty, rozumiesz? to chyba wystarczajace zeby Cie krytykowac.
Ja jestem murzynem w rl.
Taka mała dygresja ;)
Na lotnisku podczas odprawy celnik pyta murzyna:
C: Sex ?
M: Hmmm... twice a week.
C: Yyy... but I mean: male or female
M: Doesn`t matter....
Jovere'xik
12-03-2007, 21:45
Edit
napoczątku napisałem 2 fragi a tu sieka ... kto ma wynik ?;d
Z NF padli :
Juffs
Mar 12 2007, 20:37:08 CET Killed at Level 139 by Sairus'ek
and by Lykontorna
Teraxul
Mar 12 2007, 20:34:49 CET Killed at Level 157 by Moothonost
and by Herineey
Eon Aldarion
Mar 12 2007, 20:32:17 CET Killed at Level 112 by Syranus and by Rhu Inferno
Wogiid
Mar 12 2007, 20:33:35 CET Killed at Level 95 by Sairus'ek
and by Rhu Inferno
_______
Z WiW padli:
Nonix Dark
Mar 12 2007, 20:36:20 CET Killed at Level 129 by Lucaciu Gladioth
Garlerdon
Mar 12 2007, 20:33:27 CET Killed at Level 172 by Elfhame
and by Steiner the slayer
Moothonost
Mar 12 2007, 20:37:23 CET Killed at Level 194 by Pablofon
and by Patteh
Rhu Inferno
Mar 12 2007, 20:41:27 CET Killed at Level 158 by Patteh
and by Acribus
Lykontorna
Mar 12 2007, 20:37:36 CET Killed at Level 123 by Og'Thun
and by Avorian
Sairus'ek
Mar 12 2007, 20:43:08 CET Killed at Level 141 by Patteh
_________
Czyli jak dobrze policzyłem wyjdzie 4:6 dla NF =/
Lepiej sie pochwal ile osob od was padlo :)
teraz napisz kto z wiw :>
Kiroy Wind
12-03-2007, 22:16
heheehe owned ;)
hail nf
haha Lykontorna padl bez blessow? :D
Nooooo ale sie obwlowilem sdkami
hmm mam loot warty z 120k xDDD
Jovere'xik
12-03-2007, 22:20
GANDAMIR EVIL'EyE NIE PAD???:o
Nygga789
12-03-2007, 22:23
nonix
garlerdon
moothonost
and by Patteh
Rhu
and by Acribus
Lykontorna
and by Avorian
Sairus'ek
Mar 12 2007, 19:44:32 CET Killed at Level 89 by Xolorian
and by Pablofon
Lenrock
Mar 12 2007, 20:42:36 CET Killed at Level 143 by Xolorian
and by Pablofon
@ UP
Czytaj to co wcześniej napisano, a nie tylko ostatnie posty. Chociaż mój był w ostatniej 6? Po co powtarzać x razy tą samą informację ?
Nygga789
12-03-2007, 22:28
jak pisalem swoja to twojej jeszcze nie bylo bo mi troche czasu to zajelo
Jovere'xik
12-03-2007, 22:30
Macie film??:D
DownV
Większość masz na : www.tibicams.tibianetwork.com
Nygga789
12-03-2007, 22:34
aa wlasnie bylby ktos tak mily i podal jakies linki z open battle ktoregos ? albo najlepiej z wszystkich ktore ma :)
Pawlos II
12-03-2007, 22:36
BAUAUAUAH slucham teraz panów ze Snox i Tetrowego aka Boje sie wyjść na Open Battle co etraz powiecie nooby....
Gedron padl bauauah Shax tez ;. O jak szkoda :D Nf NCfY i THW rox
Dopisz noobkow z SB like Lenrock , Deta itp
Cariel Da'Rose
12-03-2007, 22:41
GANDAMIR EVIL'EyE NIE PAD???:o
Smieszny jestes, bo gowno wiesz, ganda w dwoch wojnach Mm vs Fg i WIW vs NF padl 2x ... z powodów technicznych.
a zobacz na tetra - 3 zgony, rhu - tez 3-4, Gibon ktory najmocniejszy w gebie w tamtym starym war padl z trzy razy "bez lag" opuszczony, na pastwe grupie napalonych z Fg ;p
nooby....
Pozdrowki dla Ciebie... ;o
...z powodów technicznych....
Sie Gra Sie Ma... gowniane usprawiedliwienie :F
Tak, Tetro padl 3 razy, lub jak wolisz AZ 3 razy, ale zobacz tez ze on zdobywal fragi..
Jovere'xik
12-03-2007, 22:45
Skąd wiesz, że gówno wiem ?? Jeżeli jesteś jakiś "ciężki" to napisz.
Powody techniczne Rox:D
Ja pierdole też np. Tetro może pisać, że 3x pad z powodów technicznych lol...
@Cariel~
Jak już to 3 razy.
Elvvons jak tam sie gra tym 100 msem?
Pozdrowki dla Ciebie... ;o
Sie Gra Sie Ma... gowniane usprawiedliwienie :F
Tak, Tetro padl 3 razy, lub jak wolisz AZ 3 razy, ale zobacz tez ze on zdobywal fragi..
A ty padłeś od niego xOOO
Elvors , 1st. Znamy sie ?
2nd. Przestan wachac klej
Cariel Da'Rose
12-03-2007, 22:58
@Cariel~
Jak już to 3 razy.
Dobrze tetro 3 razy, Rhu 4 razy z tego co widze, niegram w tibie od jakiegos czasu wiec ... Ale interesuje sie tą wojna ;p
Powody techniczne -mam na mysli Lagg-Kick-Freez no ale never Mind DEAD TO DEAD :p
wiec zakonczmy temat deadów spowodowanych netem lub znoobieniem.
Zresztą zobaczcie na filmie Ponthuesa z opena (niedlugo sie tutaj pojawi)
Po bitwie, napisal do pontha nonix, ze Straszne ma lagi i freezy, i ze Nf tez ma.
wiec czasem Lag w nieodpowiednim momencie to czysta loteria.
ale za To Smierć garlerdona - sparalizowany, zostawiony sam sobie, padl.
Kiedy padli juz mooth,lyko (3lv down), zaczeli padac Ci ktorzy mieli jeszcze pz, cale wiw rozbieglo sie w rozne strony Tibi ;p sairuska pod thais zlapali, vizzo dax ar sol~ pod ven, itp ;p
Elvors , 1st. Znamy sie ?
2nd. Przestan wachac klej
Jo a kto chcial przy lampie bym go wzial do roboty?:baby:
Jovere'xik
12-03-2007, 23:02
A wiecie może ile osób bylo z wiw, a ile z nf?
nf
tera
and by Herineey
eon
Mar 12 2007, 20:32:17 CET Killed at Level 112 by Syranus
and by Rhu Inferno
wogiid
and by Rhu Inferno
juffs
and by Lykontorna
---------------------------
wiw/sb
garl
mooth
and by Patteh
rhu
and by Acribus
lyko
and by Avorian
sair
deta
Mar 12 2007, 19:44:32 CET Killed at Level 89 by Xolorian
and by Pablofon
lenrock
and by Pablofon
jeszcze padli vizzo, gedorn~ z snox ale ich nielicze do statow
Jovere'xik
12-03-2007, 23:12
Omg jeszcze niech ktoś 5 razy napisze kto padł na battleX(
Aha i jeszcze chcialbym dodac ze to wszystko przez solanixa ktory napisal po tym jak sie zalogowalem cos w typie 'omg teraz przegramy bo sie gandamir lognol' no i dostaliscie
Jovere'xik
12-03-2007, 23:20
Aha i jeszcze chcialbym dodac ze to wszystko przez solanixa ktory napisal po tym jak sie zalogowalem cos w typie 'omg teraz przegramy bo sie gandamir lognol' no i dostaliscie
O rzeczywiście wszystko przez niego wy NO FEAR jesteście dumni i wogóle jak to usłyszeliście to zamieniliście się w super wojowników i zmietliście ich:(
wierzysz we wrózby?
Specjalnie dla Jovere'xik ;d
Z NF padli :
Juffs
and by Lykontorna
Teraxul
and by Herineey
Eon Aldarion
Mar 12 2007, 20:32:17 CET Killed at Level 112 by Syranus and by Rhu Inferno
Wogiid
and by Rhu Inferno
_______
Z WiW / Sb padli:
Nonix Dark
Garlerdon
Moothonost
and by Patteh
Rhu Inferno
and by Acribus
Lykontorna
and by Avorian
Sairus'ek
Deta Pxoenix
Mar 12 2007, 19:44:32 CET Killed at Level 89 by Xolorian and by Pablofon
Lenrock Phoenix
and by Pablofon
_________
4:8 dla NF jak widać
Zresztą zobaczcie na filmie Ponthuesa z opena (niedlugo sie tutaj pojawi)
I dzie te filmy?
Jovere'xik
12-03-2007, 23:24
Dzięki, chociaż znając życie jeszcze ktos to napisze:)
http://www.rogepost.com/n/9050757109
ładne battle :) Ty Eon :p
http://www.rogepost.com/n/9050757109
ładne battle :) Ty Eon :p
ladne battle to Ty miales na cormaya dzis : D
A ty padłeś od niego xOOO
Padlem od szufiego i slaminera?! a nie od Gandamira ZleOKO, jesli o nim myslisz ^^
Cariel Da'Rose
13-03-2007, 12:42
Padlem od szufiego i slaminera?! a nie od Gandamira ZleOKO, jesli o nim myslisz ^^
lol... Evil'eye po ang.. to frazeologizm znaczący Zły urok >.>
zanim napiszesz ...pomysl ;*
ladne battle to Ty miales na cormaya dzis : D
lol?
...w takim razie niezły z Ciebie pajac Exodus.
Jakiego miałeś bota? TBI?
Szkoda że Ci przeżyć nie pozwolił :(
PS: teraz Cię ostro przyplinuje :baby:
btw: zróbmy voting odnośnie tego battle
1. największy wymiatacz
2. największa ciota
3. największy chicken (pełne majty)
1. Xolorian bez dwóch zdań
2. Moothonost ( niech go ktoś uświadomi że istnieje coś takiego jak SSA)
3. Herineey i Solanix ( nic nie zdziałali i spieprzyli pierwsi)
Cariel Da'Rose
13-03-2007, 13:30
1. Xolorian
2. Solanix ktory jest mocny w gębie i nic wiecej. i Jeszcze Garlerdon, ktory ruszyl na nf samemu, i skonczyl sparalizowany gryząc glebe;)
3 Co do "Cioty" to hmmm... Heeriney - kiedy jeszcze rhu, sairusek zyli ale gonilo ich pare osob, heeri mogl jakos im pomoc..w trzech cosby mogli zorganizowac... ale spierdolil do carlin odczekac pz :)
lol... Evil'eye po ang.. to frazeologizm znaczący Zły urok >.>
zanim napiszesz ...pomysl ;*
jak to szlo.... englisz is izi, englisz is kul, ju ticzing me, aj ticzing ju...
Zreszta potocznie sie na serwerze mowi Zle Oko, jeszcze sie niespotkalem by ktos pisal Zly Urok :baby: ;]
Napisłem od niego, czyli od Cariela- chyba z nim toczyłeś dyskusje.
1. Xolorian
2. Solanix ktory jest mocny w gębie i nic wiecej. i Jeszcze Garlerdon, ktory ruszyl na nf samemu, i skonczyl sparalizowany gryząc glebe;)
3 Co do "Cioty" to hmmm... Heeriney - kiedy jeszcze rhu, sairusek zyli ale gonilo ich pare osob, heeri mogl jakos im pomoc..w trzech cosby mogli zorganizowac... ale spierdolil do carlin odczekac pz :)
Heeriney ownz.
Dużo by zrobili we 3 vs 20+
PS.Błędy zdarzają się nawet najlepszym.
Heeriney ownz.
Dużo by zrobili we 3 vs 20+
A gdzie reszta była =s, przeciesz jak on padł to z Wiw i sunbladee padło 6 osób jak nie mniej... Wtedy co zaczeli Wiw uciekać to było 6:4, ale pózniej jeszcze Norf doszedl i szlechetnie walczył ale nawet NF go nie zauważyło bo sie wylogował : |
heeri z każdego opena uciekał jako pierwszy, zawsze woli uratować swoją dupe a o kolegów to się zabardzo nie martwi.
ebernardyn
13-03-2007, 16:25
15:17 Gandamir Evil'Eye [100]: LOL
15:17 Gandamir Evil'Eye [100]: ALE PRZPAL
15:17 Gandamir Evil'Eye [100]: HAHAHAHAHA
15:17 Avorian [147]: Did Moothonost die?
15:17 Avorian [147]: xD
15:17 Solanix is very far to the south-west.
15:17 Xolorian [145]: exiva solanix
15:17 Gandamir Evil'Eye [100]: YES
15:17 Gandamir Evil'Eye [100]: HAHAHA
15:20 Gandamir Evil'Eye [100]: ILL HAVE A LOT JOB WITH FRAG LIST
Okrzyk radości? Pierwszy open który mu wyszedł.
1. największy wymiatacz
2. największa ciota
1. Heeriney - goniac Xoloriana na poczatku bitwy wpedzil go chyba w kompleksy bo amaeVulXolorhian spieprzaj jak zajac na polu. Roznica raptem 8 leveli, ale umiejetnosci o wiele wieksze. To ze uciekal to raczej nie jest wada - potrafil rozeznac sie w sytuacji, szkoda ze nie zlaczyl sie w kupe z innymi i zarzadzil silny powrot - bo jak powiadaja w kupie sila. I z pewnoscia ma lepsze pvp niz Gedd, chlopak ktory na Arcanii jechal na bocie co skonczylo sie dla niego ciekawa przygoda, Heeriney bodajze to stary Feradreey z furory - gosc ktory na 30 lvlu mial kolo 20 fragow i to w czasach gdy nie bylo CipBota.
2. Xolorian - myslalem ze chlopak potrafil lepiej walczyc - niestety uciekal gdzie pieprz rosnie. Nie potrafil rowniez ubici uciekajacego Rhu~ ktory praktycznie nie mial juz many.
3. Azeris - najwieksza picza Rzeczypospolitej Kyrańskiej.
jak to szlo.... englisz is izi, englisz is kul, ju ticzing me, aj ticzing ju...
Zreszta potocznie sie na serwerze mowi Zle Oko, jeszcze sie niespotkalem by ktos pisal Zly Urok :baby: ;]
Jak widac pora zaczac uczyc sie angielskiego moze taka akcje przeprowadzimy wiecej szkoly mniej Tibii co? Przydaloby sie to bo z moich obserwacji wielu z mighty czlonkow WiW nie umie nic wiecej z ang oprocz hi/sell/buy/yes/bye i pewnie to jest powodem czemu zawsze trzymaja sie razem... co do tego kto cie zabil to dobze wiesz ze ja tez w tym bralem udzial a to ze szufi zgarnol ostatniego hita to jego szczescie, a ze slaminer najwieksze dmg to proste bo walil z sdkow ;).
Rownie dobze moglbys powiedziec ze wczoraj Sairus'ka zsolowal Patteh ;).
1. największy wymiatacz
2. największa ciota
1. Gandamir Evil'Eye co tu duzo gadac boss i tyle
2.Niechce mi sie pisac o polowie z Sunbladee... Sam poczatek filmu. Padali jak muchy.
3.Herineey nie warto pisac czemu :/
Tak brales w tym udzial, ale w taki sposob ze rownie dobrze moglo by cie tam nie być :)
Tak brales w tym udzial, ale w taki sposob ze rownie dobrze moglo by cie tam nie być :)
Ale trzeba przyznać, że padłeś jak nabek :/ bez olika udziału byś niepadł. Cieżko strapować kogoś we 2-ke.
http://www.rogepost.com/n/7024967120
dla ciekawych ktorzy chca zobaczyc jak pada mighty Don Puchacz
Cariel Da'Rose
13-03-2007, 18:24
15:17 Gandamir Evil'Eye [100]: LOL
15:17 Gandamir Evil'Eye [100]: ALE PRZPAL
15:17 Avorian [147]: Did Moothonost die?
15:17 Avorian [147]: xD
15:17 Solanix is very far to the south-west.
15:17 Xolorian [145]: exiva solanix
15:17 Gandamir Evil'Eye [100]: YES
15:17 Gandamir Evil'Eye [100]: HAHAHA
15:20 Gandamir Evil'Eye [100]: ILL HAVE A LOT JOB WITH FRAG LIST
Okrzyk radości? Pierwszy open któregy mu wyszedł.
PIERWSZEGO?HE?
XDDDDDD you made my day ;<
Niebede pisal o openach z wojny FG vs MM (chociaz sklady w 90% te same FG wygralo kazdy open)
a Oto nowe staty
1st. Way it was 4:11 No Fear
2nd. Way it was 5:3 No Fear
3rd. Way it was + Sunbladee4:2 No Fear
4th. Way it was + Sunbladee 4:8 No Fear
Jak widac 2 openy z strony wiw i dwa z Nf "Wygrane"
Lecz jak widac nf uzyskiwalo w ich wygranych ..sporo wiecej fragow:p
Niebede sie rozpisywal o kazdej z bitew, o przewagach jakie byly... liczą sie fragi i tyle.
ebernardyn
13-03-2007, 19:43
PIERWSZEGO?HE?
XDDDDDD you made my day ;<
Niebede pisal o openach z wojny FG vs MM (chociaz sklady w 90% te same FG wygralo kazdy open)Bardzo dobrze to sformułowałeś, FG wygrywało, lecz Gandamir przeważnie padał. Ciekawi mnie też bardzo, dlaczego WiW/MM na każdym openie rzuca się na Gandamira (jeśli oczywiście jest). Rozumiem go że ma lagi/freezy itd. bo ja też mam bardzo duże lagi przy których nie da się grać, ale żeby odrazu zachowywać się jak 12 letni dzieciak, wykrzykując "hurra, ale przypał". Gandamir jest chyba starszy, więc nie powinien się tak zachowywać. I jeszcze jedno pytanie, ile płaci ci za usługi adwokackie?
Bardzo dobrze to sformułowałeś, FG wygrywało, lecz Gandamir przeważnie padał. Ciekawi mnie też bardzo, dlaczego WiW/MM na każdym openie rzuca się na Gandamira (jeśli oczywiście jest). Rozumiem go że ma lagi/freezy itd. bo ja też mam bardzo duże lagi przy których nie da się grać, ale żeby odrazu zachowywać się jak 12 letni dzieciak, wykrzykując "hurra, ale przypał". Gandamir jest chyba starszy, więc nie powinien się tak zachowywać. I jeszcze jedno pytanie, ile płaci ci za usługi adwokackie?
padlem tylko na 1 openie ;) ostatnio na ank, a to ze wykrzykiwalem jakies teksty to moja sprawa bylem zadowolony ze im dojebalismy i mi sie smiac chcialo z solanixa ktory kozaczyl do mnie przed ob. to wszystko, nie musze sie tlumaczyc, ale chce ;).
Cariel Da'Rose
13-03-2007, 20:48
Bardzo dobrze to sformułowałeś, FG wygrywało, lecz Gandamir przeważnie padał. Ciekawi mnie też bardzo, dlaczego WiW/MM na każdym openie rzuca się na Gandamira (jeśli oczywiście jest). Rozumiem go że ma lagi/freezy itd. bo ja też mam bardzo duże lagi przy których nie da się grać, ale żeby odrazu zachowywać się jak 12 letni dzieciak, wykrzykując "hurra, ale przypał". Gandamir jest chyba starszy, więc nie powinien się tak zachowywać. I jeszcze jedno pytanie, ile płaci ci za usługi adwokackie?
poprostu to moj dobry kolega, z netem mam podobne problemy i wiem o czym mowi, a niektorzy na tym forum... ktorym starzy oplacaja niewiadomo jakiego neta 8mb~ i niewiedzą co to lag... to niepotrafią tego zrozumieć
A co do tej "Euforiii" to poprostu radosc !
Bylem tam Noob charem, widzialem jak Garlerdon sparalizowany postal moze 10sec i padł. i zaczolem sie smiać i cieszyć ze wkoncu MIGHTY Garl ktory jest ekstra wyjebany w kosmos 172 hiper Master sorc padl bo zostawili go koledzy... albo porwal sie na cos niemozliwego
(Btw dzisiaj norf~ pisal mi ze garl i lyko, mooth byli tak pewni siebie , na vent krzyczeli ze rozpierdolą cale Nf "na solo" ... Podbiegli... Garl padl... tamci zaczeli uciekac... i padli troche pozniej 0.o a reszta wiw.. RUSH jak najdalej)
a chce jeszcze dodać że na ank battle 17DEC. (fg vs mm) niemial lagow, dostawal serie Sdkow od mootha,heerineya,lucy itp i poprostu jak niedawal rady z uhaniem to stoneskin zakladal i uciekal dalej.. Bo co jak co ale 93ek (wtedy byl) to niemogl za duzo zrobic ;p
pozdrawiam ^^
ebernardyn
13-03-2007, 21:48
Czyli jednak Gandamir nie jest taki zły ;P Co wnioskuje po jego poście to że jeśli kulturalnie się do niego zwrócisz, on potrafi kulturalnie odpowiedzieć. Więc nie rozumiem ludzi którzy na niego najeżdzają bez powodu. A mój post był po to, by sprawdzić jak zachowa się Gandamir.
No coz :] dawno mnie nie bylo to troche popisze :p
Jasne, jasne wszystko sie zgadza oprocz tego ze zapomnieliscie dodac ze na tym openie bylo nas moze z 15-20 podczas gdy was bylo kolo 40... i nie mowcie ze tak.... tylko ze widzicie roznica polega na tym ze my, wyszlismy podczas gdy u was brakuje 2 ludzi i juz nie wychodzicie! a co dopiero jak nie ma abo albo patteha to mozna was zobaczyc jedynie na statkach albo w dp roznych miast... Nom jasne ze tworzycie sobie jakies tam taktyki... Dlatego nie chcieliscie wyjsc na ank? gdzie zanosilo sie na wyrownana liczbe ludzi po jednej i drugiej stronie? Bo co? Bo tam nie ma pza? Nie ma gdzie spierdolic? i tu juz mam odpowiedz na jakis tam post... gdy ktos powiedzial ze jest 2;2 w ob ale nf wygrywa znaczaco... kazdy wie ze gdybyscie w thais na dach nie spierdolili to popadalibyscie wszyscy jak jeden.. prosta sprawa widzicie ze dostajecie w dupe to bierzecie nogi i za*******acie na rekach jak najdalej... dlatego wysoko wiw nie wygralo ob. i nie jarajcie sie tak tym openem bo nas bylo o 2x mniej :baby: jesli takie pakerki jestescie umowcie godzine i chodzcie na ank! i wszystkie sily niech pojde na otwarte pole zobaczymy wtedy kto bedzie lepszy gdy nie bedzie gdzie spierdolic tylko bijemy do konca. Co ty na to gandamirku mocny w gebie gowno mogoacy w tibii na to?
ogulnie widza filmik jak xolorian w 3 gonil rhu a ten byl tylko z sairuskiem byl twardzielem kozakiem itd. ale patrrac na to rhu nadal walczyl a gdy xolorian zostal sam wszyscy go opuscili <na chwile> zostal on vs rhu i 2 x najt spie**** jak szalony bez zadnej walki chodziaz rhu nie mial many haha
nf posrancy ?
btw:nf jara sie tym ze wygralo battel moze i tak ale wy na kazdym OP macie gwardie noobow ktora rozpier^%#& ssa kazdemu z WiW ...
a co do heri~ po co mial pasc ?? i starcic lvl + robic free frag dla Nf ? skoro mogl uciec wiedzial ze jak pomoze rhu gdzie byloby wtedy 5 liczac Sb na 40 padl by
1) Czemu nie ma battle na ank? Bo chuj jeszcze wie kto jest z wami a kto nie snoxy lalala i inne scierwo bez guild
2)Nie ma tam Pz'a ? A kto s*******al do pz jak najszybciej na ostatnim ob?
3) Co do taktyk wasza jest hiper evul pro , dlatego chcecie Ank bo sami nie wiecie co to taktyka?
@Paior
Porownaj swoje posty za czasow gry grales na kyrze , a gdy ja opusciles...
kiedys biedny evul asslicker all hlvl a teraz gdy zobaczyl keylogera pisal "Pojdz ktos z tym na policje"
Jestes zalosny.
@Keonek
nikt wam nie kazał wychodzić na ten battle więc skończ dupić, najpierw się myśli, później się coś dopiero robi, a teraz mi tu płaczesz bo żeście dali dupy
@Ten koleś co tak chwalił Herineeya
prosto i zwięźle: jak chcesz już kogoś tu podkozaczyć z WiW to dokonałeś złego wyboru, jeśli już to Rhu coś pokazał
btw ile masz lat? 11? 12?
@Keonek
nikt wam nie kazał wychodzić na ten battle więc skończ dupić, najpierw się myśli, później się coś dopiero robi, a teraz mi tu płaczesz bo żeście dali dupy
@Ten koleś co tak chwalił Herineeya
prosto i zwięźle: jak chcesz już kogoś tu podkozaczyć z WiW to dokonałeś złego wyboru, jeśli już to Rhu coś pokazał
btw ile masz lat? 11? 12?
Moge miec i 7 lat i chuj ci do tego. Mam 17. Moje pvp jak i znajomosc Tibii przewyzsza z pewnoscia twoja i twoich kolegow wiedze na ten temat. Mialem na komputerze wiecej botow niz ty masz programow, wiecej razy trafilem z SD niz ty ich w swoim zyciu miales. I wcale nie wlaze komukolwiek w dupe - na Tibie mam juz od dawna wyjebane wiec takie denne komentarze zostaw dla blizszych ci osob.
@odnosnie wczorajszego battle
Smieszy mnie zachowanie czlonkow NF i NC4U, ktorzy z powodu wygrania tego battla staraja sie wykreowac zwycieska armie ktora nie dala sie tym evul polaczkom. Mysle jednak ze to nie koniec, w kazym razie nawet ogloszone zwyciestwo w praktyce nic NF ani NC4U nie da - bedzie mass pking przyjaciol NF, przyjaciol przyjaciol NF, etc.
A i tworzenie z Xoloriana wodza, dzieki ktoremu wygraliscie te battle. Jedna osoba ktora strzela SDki tak jak robil to gedd, nie jest w stanie ugrac duzo na battle. Gedd & Roayl phiro & Elfhame (o ile pamietam) gonili we 3 Rhu~ ktory juz biegl bez many. Oczywiscie Royal phiro chwali sie ze gonil ms o 66 lvli wyzszego ( co oni maja kurwa za matematyke w tej hiszpanii?! 158-99=59), a Gedd to juz kozak na amen bo gonil msa o 20 lvli wyzszego (matematyka szwedzka 158-145=13, ale w przyblizeniu nie ma chuja ze 20). I tak tyczac sie tego 160 ms musi byc zajebistym elo mastahem albo trafic na kompletnego nooba ktory nie przezylby jego UE, wystrzelanych pod rzad. Oczywiscie wtedy Royal Idiot kicka nie mial, a ze on jest najodwazniejszy wojownik to prawie by ubil rhu!!! No wprost nie do uwierzenia!!11
Greets~ Dwiks
ogulnie widza filmik jak xolorian w 3 gonil rhu a ten byl tylko z sairuskiem byl twardzielem kozakiem itd. ale patrrac na to rhu nadal walczyl a gdy xolorian zostal sam wszyscy go opuscili <na chwile> zostal on vs rhu i 2 x najt spie**** jak szalony bez zadnej walki chodziaz rhu nie mial many haha
nf posrancy ?
btw:nf jara sie tym ze wygralo battel moze i tak ale wy na kazdym OP macie gwardie noobow ktora rozpier^%#& ssa kazdemu z WiW ...
a co do heri~ po co mial pasc ?? i starcic lvl + robic free frag dla Nf ? skoro mogl uciec wiedzial ze jak pomoze rhu gdzie byloby wtedy 5 liczac Sb na 40 padl by
Poraziłeś mnie swoją znajomością ortografii O,o
Prawie spadłem z krzesła ;S
p.s poczytaj: http://www.zasady-pisowni.dyktanda.net/ :)
Cariel Da'Rose
14-03-2007, 08:33
Boze czy juz tylko nieliczni na tym forum porozumiewają sie kultularnie? bez gadania 'heh jestes mocny w gębie pedale zobaczymy na tibi!' ... Przypominacie male dzieci z 5klass pdst ktore krzyczą tak przy piaskownicy ;p ;|
mam nadzieje ze do nastepnego battle naprawią strone myguils.com~ czy cos w tym stylu, gdzie bedzie napisane LICZBA LUDZI I SREDNI LVL DANEJ GILDI bedącej Online....
Wtedy skonczą sie teksty a was bylo 2x wiecej a nas 3x mniej i wogole to jest was za duzo dajcie wszyscy leave to mozemy sie bic ! >.<
edit:
Jeszcze do tego kogos kto pisal ze xolorian jak szalony uciekal przed rhu pod thais tam ->
Tak poniewaz sam niemial juz praktycznie many, rhu ma wiekszy lvl, xolorianowi zostaly 4 stone skiny i Lenerock~,Norf strzelali z burstek wiec je tracil bardzo szybko, a Takiego Rhu wbrew pozorom Cięzko jest ubic >..> ma kolo 900hp - xola sd powiedzmy 350, a rhu jeszcze nontoper stone skiny zmieniał (ponad bp mu poszlo min,)
wiec xolo wrocil sie przylecial Arcibius~ Pontheus itp. rhu padl, lenerock pod depo z sd ubity
a o norfie ktory mial 15min pz Nf poprostu zapomnialo bo nigdy niebyl w war, jest pionkiem o ktorym nawet niegadają ;S
Pozdrawiam : O
Poraziłeś mnie swoją znajomością ortografii O,o
Prawie spadłem z krzesła ;S
p.s poczytaj: http://www.zasady-pisowni.dyktanda.net/ :)
Szczerze ?? wali mnie ortografia ....
"Pojdz ktos z tym na policje"
zobacz to debilu (http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=114362)
co to postów zaczolem cisnac na swe gandamira etc odkad jest wojna WiW a jak dobrze wiem wtedy jeszcze gralem 2 charem ?
TitiKaka
14-03-2007, 16:19
Cariel moze Cie tak znowu odwiedzic?:>:]
Prawdziwek
14-03-2007, 17:21
No coz :] dawno mnie nie bylo to troche popisze :p
Jasne, jasne wszystko sie zgadza oprocz tego ze zapomnieliscie dodac ze na tym openie bylo nas moze z 15-20 podczas gdy was bylo kolo 40... i nie mowcie ze tak.... tylko ze widzicie roznica polega na tym ze my, wyszlismy podczas gdy u was brakuje 2 ludzi i juz nie wychodzicie! a co dopiero jak nie ma abo albo patteha to mozna was zobaczyc jedynie na statkach albo w dp roznych miast... Nom jasne ze tworzycie sobie jakies tam taktyki... Dlatego nie chcieliscie wyjsc na ank? gdzie zanosilo sie na wyrownana liczbe ludzi po jednej i drugiej stronie? Bo co? Bo tam nie ma pza? Nie ma gdzie spierdolic? i tu juz mam odpowiedz na jakis tam post... gdy ktos powiedzial ze jest 2;2 w ob ale nf wygrywa znaczaco... kazdy wie ze gdybyscie w thais na dach nie spierdolili to popadalibyscie wszyscy jak jeden.. prosta sprawa widzicie ze dostajecie w dupe to bierzecie nogi i za*******acie na rekach jak najdalej... dlatego wysoko wiw nie wygralo ob. i nie jarajcie sie tak tym openem bo nas bylo o 2x mniej :baby: jesli takie pakerki jestescie umowcie godzine i chodzcie na ank! i wszystkie sily niech pojde na otwarte pole zobaczymy wtedy kto bedzie lepszy gdy nie bedzie gdzie spierdolic tylko bijemy do konca. Co ty na to gandamirku mocny w gebie gowno mogoacy w tibii na to?
Nf:
Abo Tagteamz, Juffs, Patteh,Tralla,Xolorian,Sir Lothrien, Teraxul, Elfhame, Eon Aldarion Lucaciu Gladioth Og'Thun, Steiner the slayer, Darylan, Gafistergo Faberman, Pontheus, Pablofon Avorian, Gandamir Evil'Eye,, Ren'ko Turghol,Acribus, eliseo fusions, thaladierus,royal phiro, wildman'knight, er struke, wogiid, elve nightshade, [28 osob ( 14 mage, 4 palow)]
srednia levelu magow 117,57
WiW:
Garlerdon, , Herineey, Lykontorna, Rhu Inferno, Moothonost,Nonix dark, Sairus'ek, volderius,vandaus, Norf von kyra, Syranus, Solanix, Gedorn tsunami, Lenrock phoenix, Dety Phoenix, Jinxz, Quizi, Rysio the sorcerer, vishu, gib'on, Deneathor, Nihat el'taro, Fauder Aragon,
[23 osoby (11 mage, 4 palow)]
srednia levelu magow 134,27
wiec to nie byla bitwa bez szans moim zdaniem
ma ktos moze wszystkie filmy z wojny ?;> i moglby all wrzuc na serwer ? potrzebuje do filmiku wmv ;>
http://forum.tibia.pl/showthread.php?p=1316299#post1316299
w tym temacie mój WMV z tej walki
ebernardyn
14-03-2007, 21:03
Film wykonany poprawnie, ale muzyką jaką podłożyłeś jest gorsza niż beznadziejna.
hyh powiedzmy ze w tym temacie to ocenie ;]
5/10 , heh nie przejmuj sie to i tak dobra ocena 'jak na to cos' :D
Nf:
Abo Tagteamz, Juffs, Patteh,Tralla,Xolorian,Sir Lothrien, Teraxul, Elfhame, Eon Aldarion Lucaciu Gladioth Og'Thun, Steiner the slayer, Darylan, Gafistergo Faberman, Pontheus, Pablofon Avorian, Gandamir Evil'Eye,, Ren'ko Turghol,Acribus, eliseo fusions, thaladierus,royal phiro, wildman'knight, er struke, wogiid, elve nightshade, [28 osob ( 14 mage, 4 palow)]
srednia levelu magow 117,57
WiW:
Garlerdon, , Herineey, Lykontorna, Rhu Inferno, Moothonost,Nonix dark, Sairus'ek, volderius,vandaus, Norf von kyra, Syranus, Solanix, Gedorn tsunami, Lenrock phoenix, Dety Phoenix, Jinxz, Quizi, Rysio the sorcerer, vishu, gib'on, Deneathor, Nihat el'taro, Fauder Aragon,
[23 osoby (11 mage, 4 palow)]
srednia levelu magow 134,2
wiec to nie byla bitwa bez szans moim zdaniem
na kazdej bitwie sa jakies szanse... Tylko ze u nas nie bylo praktycznie polowy ludzi a mim o to wyszlismy, podczas gdy u nf nie ma 2 osob oni boja sie wyjsc z pz :baby:
wiec nie wiem kto jest wiekszymi cipeczkami....
ma ktos moze wszystkie filmy z wojny ?;> i moglby all wrzuc na serwer ? potrzebuje do filmiku wmv ;>
Ja mam kilka:
1 open - film Patteha
3 open - film Lucy
4 ob - filmy Xoloriana i Pontheusa
Teraxul down - film Vizzo
Evils Devils - film Eona
Jak chcesz to napisz.
Cariel moze Cie tak znowu odwiedzic?:>:]
Widzisz, witrualną gre przenosić w realne życie... Niedorosłeś, masz około 20lat i i iść bić 14 letniego chłopaka który w wirtualnym świecie nie był z tobą.
Jeszcze się tym podniecasz na całą tibie i cały Stargard.
Jesteś eloelo, żal takich ludzi, szkoda że jeszcze niedorosłeś....
Ravin rox z kolegami niggasami xU
Pawlos II
14-03-2007, 23:01
Teraz Travel to zrobiles z siebie ciote na maxa za gre wirtualna isc kogos bic w rl BAUAHAHA czlowiku lecz sie...
HAIL NF
Red October
15-03-2007, 00:11
Teraz Travel to zrobiles z siebie ciote na maxa za gre wirtualna isc kogos bic w rl BAUAHAHA czlowiku lecz sie...
A co w tym zlego? Widocznie nie jest tak bardzo uzalezniony od tej gry i zrobil sobie walke w rl. To ze jestes spedalony i boisz sie bic nie oznacza ze musisz kogos obrazac. Nastepnym razem przemilcz cos zanim pokazesz wszystkim jakie masz kompleksy.
Przeczytajcie jeszcze raz swoje posty i pomyślcie na jakim one są poziomie.
Gdzie są modki? :s
A co w tym zlego? Widocznie nie jest tak bardzo uzalezniony od tej gry i zrobil sobie walke w rl. To ze jestes spedalony i boisz sie bic nie oznacza ze musisz kogos obrazac. Nastepnym razem przemilcz cos zanim pokazesz wszystkim jakie masz kompleksy.
No zajebista walka 20latek+koledzy vs 14-letni kolo ..GL.
Ktos idzie kogos bic za Tibie w rl i ty to uwazasz za normalne :D jeszcze jakby to byly jakies 14, 15 latki czy cos no spoko ale koles co ma 20 lat...
pozdro
Chce sie pokazac kumplom z tibii ze moga mu ufac<haha> Za tibie zabije zal.pl
Lecz sie:(
Teraz jeszcze Gandamir ma "wiazd na chate" od Hanasa XDD
16:43 Hanas The Vampire [108]: wiesz ze sie na ciebie szykujemy w rl?
Ulanów zaprasza! Dni Ulanowa są 6 czerwca więc możesz odwiedzić najmniejsze miasto w Polsce : )))
PS: takie teksty to chyba tylko dzieci z podstawówki piszą xD
A do mnie nikt niechce przyjechac:(
Ale macie przygody . Zrobcie najlepiej ustawke 10 vs 10 hahahahah
No proste bic mnie chca :|
Zabetonuje sie w piwnicy, zrobie specjalna rure zeby kabel od neta tam wsadzic i druga przez ktora mi beda pokarm wrzucac i bede tam egzystowac do konca wojny.
Mama spyta- co jest?
A ja na to- nic mamusiu wojna...
Jovere'xik
15-03-2007, 20:20
hahah dobre;p jeszcze mamie powiedz ze za tibie taką gre ;d
Down
Ale Szwedzi tez niech przyjeżdżają ;p było by fajnie.
Ale tak na serio to słyszałem wcześniej, że szwed jakiś chce przyjechać do polski najebać kogoś;p
ebernardyn
15-03-2007, 20:21
Może Open w RL? WiW vs. Polacy z NF :)
hanas ty leszczu tobie by sie sprzydal wjazd na chate kozaczku -.-
No nie ma jak to bitwa w rl przez glupia gre hehe... porazka
A propo bicia o „tibie” to musze powiedzieć ze niektórym przydałoby się dostać albo mieć świadomość ze siedzenie i bezkarne wyzywanie innych może się skończyć konsekwencjami na rl. Bo tak naprawdę to tu nie chodzi o to czy to gra czy nie tylko o to czy dana osoba przed monitorem ma szacunek dla innych ludzi tak jak Np., Olik nie ma szacunku dla nikogo uważa się za boga siedząc przed monitorem. Świadomość tego ze za „od*******anie” online groziłaby jakąś kara od razu zmieniłaby jego nastawienie, • bo jak na razie to on jest wielki 14 letni pro, który pisze na forum jak się napije wódki i to jeszcze pisze większe bzdury niż na trzeźwo, pozdro
No nie ma jak to bitwa w rl przez glupia gre hehe... porazka
Tacy sa polacy na kyrze;/ nieodrozniaja gry od rzeczywistosci
Tacy sa polacy na kyrze;/ nieodrozniaja gry od rzeczywistosci
Gra czy też nie, świat online czy real, co to za różnica, jeśli jesteś dobrym człowiekiem z zasadami to nie ważne czy to bitwa w tibi czy piwo w klubie z chłopakami to ty i tak będziesz sobą a jeżeli na rl boisz się zachowywać tak jak zachowujesz się przed monitorem gdzie wiesz ze nie możesz spodziewać się żadnych konsekwencji swoich czynów to jesteś gorzej niż nikim bo „nikt” nie szkodzi nikomu.
A propo bicia o „tibie” to musze powiedzieć ze niektórym przydałoby się dostać albo mieć świadomość ze siedzenie i bezkarne wyzywanie innych może się skończyć konsekwencjami na rl. Bo tak naprawdę to tu nie chodzi o to czy to gra czy nie tylko o to czy dana osoba przed monitorem ma szacunek dla innych ludzi tak jak Np., Olik nie ma szacunku dla nikogo uważa się za boga siedząc przed monitorem. Świadomość tego ze za „od*******anie” online groziłaby jakąś kara od razu zmieniłaby jego nastawienie, • bo jak na razie to on jest wielki 14 letni pro, który pisze na forum jak się napije wódki i to jeszcze pisze większe bzdury niż na trzeźwo, pozdro
Kogo ja wyzywam?
Skad wiesz ze mam 14 lat?
No pewnie co to za roznica ide pograc w Dooma a potem to samo zrobie w rl, wezme z garazu chain saw i bede jechac twardo po zombiakach na ulicy :|
Ludzie mi sie dziwia ze wciaz odpowiadam na te ciagle bez sensowne, bez podstawne zarzuty no ale dobra jak cos mowisz o mnie to podaj przyklad, tak czy siak nie lubie jak mnie ktos oczernia tymbardziej bez podstawnie :s
Albo ktos tu wydoroslal albo jakis inny? owner pisze posty.. ;o
Olik:
Szkoda czasu tłumaczyć ci wszystkiego, ale wyobraź sobie ze jedną z cech przyciągających ludzi do gier komputerowych jest to ze mogą zrobić cos, czego w normalnym życiu nie mogliby Np., zagrać swoja ulubiona drużyną, zabić kogoś, ukraść samochód, a przy tym siedzieć sobie wygodnie i słuchać Np. muzyki. Wiadomo ze wyjdziesz na ulice i nie pozabijasz ludzi w około dla zabawy, czemu to chyba tłumaczyć nie musze, ale jakieś zasady trzeba sobie obrać i się ich trzymać. Skąd wiem ze masz 14 lat?Nie wiem, proprostu tak palnołem bo tak naprawdę nie ważne ile masz lat ale jak sie zachowujesz :) pozdro
Walle:
Specjalnie zrobiłeś sobie drugiego użytkowinika tego forum żeby pojechać po oliku :< Ale widzisz on po Tobie nie pojechał bo szkoda mu Ciebie i nie broni się przed tym że piszesz o nim nie prawde.
Kogo ja wyzywam?
Skad wiesz ze mam 14 lat?
No pewnie co to za roznica ide pograc w Dooma a potem to samo zrobie w rl, wezme z garazu chain saw i bede jechac twardo po zombiakach na ulicy :|
Ludzie mi sie dziwia ze wciaz odpowiadam na te ciagle bez sensowne, bez podstawne zarzuty no ale dobra jak cos mowisz o mnie to podaj przyklad, tak czy siak nie lubie jak mnie ktos oczernia tymbardziej bez podstawnie :s
Jest zasadnicza roznica miedzy zwyklymi single FPPami a MMORPG, gdzie obcujesz z innymi graczami. Na multi-fppeku ot np. CSie za darcie mordy czy wyzywanie innych, chwila czasu i lecisz z servera. Recedywa - czesto permanent ban. Na tibii ludzie czuja sie bezkarnie, bo wyzywanie innych w czasie gry czy poprzez wstawianie obrazkow nie wiaze ze soba zazwyczaj jakis realnych konsekwencji. Zazwyczaj - bo juz twoj kolega przekonal sie ze czasem jest inaczej. Grunt to podejscie do gry jak do kazdej rozrywki, nalezy jednak pamietac ze obcujesz z innymi ludzmi. I jesli chcesz byc szanowany przez innych, rowniez ich szanuj.
Załózcie nooby osobny temat i tam się kłuccie a nie zaśmiecajcie jedynego tematu z wydarzeniami o kyrze.
hanas ty leszczu tobie by sie sprzydal wjazd na chate kozaczku -.-
Uwierz mi człowieku, że jakbyś go w rl zobaczył to by Ci się go momentalnie żal zrobiło i odeszłaby Ci ochota na jakiekolwiek znęcanie się nad tym dzieckiem.
Teraz do rzeczy...
Jeśli ktoś tak przeżywa Tibie, że musi komuś ryj obić w rl za to co ktoś mu zrobił w tej grze to świadczy to tylko o tym, że chyba ktoś tu ma za plecami patologiczną przeszłość albo coś w stylu ADHD. Nie potrafie sobie wyobrazić tego 20-letniego Travela i jego sposobu myślenia.
PS: Żadko tutaj postuje, bo 75% postów to bluzgi i żal.pl żeby na nie odpisywać, ale czytam dość często z nudów i musze przyznać że Olik jeszcze tutaj chyba nikogo nie obrzucił mięsem, conajwyżej skrytykował. Podziwiam go za tą niekończącą się cierpliwość do takich smarkaczy, którzy jak piszą wulgarne słowa pod czyimś adresem na klawiaturze to im aż od tego staje.
PS2: Między innymi właśnie po to się gra w gry komputerowe żeby coś zrobić, np. ukraść samochód, dać komuś w ryja albo zabić i nie ponosić za to konsekwencji. Kto by grał w gry gdyby było inaczej. :|
Tyle bzdur w jednym temacie to ciężko na całych forach znaleźć.
more plx !!!11
Tyle bzdur w jednym temacie to ciężko na całych forach znaleźć.
more plx !!!11
A na półforach widziałes?
Nygga789
16-03-2007, 21:10
Uwierz mi człowieku, że jakbyś go w rl zobaczył to by Ci się go momentalnie żal zrobiło i odeszłaby Ci ochota na jakiekolwiek znęcanie się nad tym dzieckiem.
Teraz do rzeczy...
Jeśli ktoś tak przeżywa Tibie, że musi komuś ryj obić w rl za to co ktoś mu zrobił w tej grze to świadczy to tylko o tym, że chyba ktoś tu ma za plecami patologiczną przeszłość albo coś w stylu ADHD. Nie potrafie sobie wyobrazić tego 20-letniego Travela i jego sposobu myślenia.
PS: Żadko tutaj postuje, bo 75% postów to bluzgi i żal.pl żeby na nie odpisywać, ale czytam dość często z nudów i musze przyznać że Olik jeszcze tutaj chyba nikogo nie obrzucił mięsem, conajwyżej skrytykował. Podziwiam go za tą niekończącą się cierpliwość do takich smarkaczy, którzy jak piszą wulgarne słowa pod czyimś adresem na klawiaturze to im aż od tego staje.
PS2: Między innymi właśnie po to się gra w gry komputerowe żeby coś zrobić, np. ukraść samochód, dać komuś w ryja albo zabić i nie ponosić za to konsekwencji. Kto by grał w gry gdyby było inaczej. :|
wpelni sie zgadzam z kolega ktory to napisal :P
Jovere'xik
16-03-2007, 22:40
wiecie może czemu Garlerdon jest bez guild??
Ktos idzie kogos bic za Tibie w rl i ty to uwazasz za normalne :D jeszcze jakby to byly jakies 14, 15 latki czy cos no spoko ale koles co ma 20 lat...
pozdro
Hehe jak byles taki pro, na poczatku wojny i sharowales z kuzynem wystarczyło ze ravin z nim porozmawiał to od razu zmienił nastawienie. Musiałeś później wyrzucić kuzyna z postaci, bo z jednej strony rodzina a z drugiej Szwedzi, którzy się w*****li, wybraleś Szwedów.
Ribbon
A jeśli byś miał 120 lvl, dla którego naprawdę sporo czasu poświeciłeś, zakładając ze nie sharuje, nie grasz tez często, ale jednak zrobiłeś, wpada po Ciebie Olik 90 knight i mówi ze płacisz 100k albo nie pograsz sobie na servie i całkiem przypadkiem okazuje się ze Olik mieszka 3 bloki od twojego i ma 14 lat? Co robisz? Doszedł byś do wniosku ze też masz ADHD?
pozdro
Hehe jak byles taki pro, na poczatku wojny i sharowales z kuzynem wystarczyło ze ravin z nim porozmawiał to od razu zmienił nastawienie. Musiałeś później wyrzucić kuzyna z postaci, bo z jednej strony rodzina a z drugiej Szwedzi, którzy się w*****li, wybraleś Szwedów.
Ribbon
A jeśli byś miał 120 lvl, dla którego naprawdę sporo czasu poświeciłeś, zakładając ze nie sharuje, nie grasz tez często, ale jednak zrobiłeś, wpada po Ciebie Olik 90 knight i mówi ze płacisz 100k albo nie pograsz sobie na servie i całkiem przypadkiem okazuje się ze Olik mieszka 3 bloki od twojego i ma 14 lat? Co robisz? Doszedł byś do wniosku ze też masz ADHD?
pozdro
hahahahahah cariel kuzynem olika hahaha.Dobry jesteś zawodnik.Ciekaw jestem kto ci to powiedział?<hahaha>Ziomy z pod dp?Czy może evul ravin?
hahahahahah cariel kuzynem olika hahaha.Dobry jesteś zawodnik.Ciekaw jestem kto ci to powiedział?<hahaha>Ziomy z pod dp?Czy może evul ravin?
Czy to wazne czy to jego kuzyn czy nie >.>
@up
Racja , moze byc nawet chlopak
W sumie nie ma dużego znaczenia, jednak trochę mnie to rozśmieszyło ;)
Wczoraj podobno miało dojść do jakiegos open battle i co jak to wszystko sie zakończyło. Nie widze żadnych fragów na tibia.com więc która guildia odpuściła i nie wyszła z pz i jakie były tego przyczyny?
Może ktos sie wypowie na ten temat, uważam że jest on o wiele ciekawszy niż powyższe rozmowy...
Wczoraj podobno miało dojść do jakiegos open battle i co jak to wszystko sie zakończyło. Nie widze żadnych fragów na tibia.com więc która guildia odpuściła i nie wyszła z pz i jakie były tego przyczyny?
Może ktos sie wypowie na ten temat, uważam że jest on o wiele ciekawszy niż powyższe rozmowy...
Miało dojśc, ale nie doszło... Byliśmy gotowi (wiw) na open battle ale No Fear nie wyszli z pz. Z tego co mi wiadomo to przyczyną była nie obecnośc Pablofona, Teraxula, Steinera~.
Nygga789
17-03-2007, 22:05
piszcie cos bo nudno moze byc nawet jak sie klocicie i wyzywacie tylko bez polstronnych postow thallego bo nie chce mi sie ich czytac
@up
Masz problem , nie czytaj
Luca Inviss
Banished: until Apr 16 2007, 18:20:05 CEST because of account sharing
Co do sharingu , u Wiw to norma... Czyzby miech w pz ?
Miało dojśc, ale nie doszło... Byliśmy gotowi (wiw) na open battle ale No Fear nie wyszli z pz. Z tego co mi wiadomo to przyczyną była nie obecnośc Pablofona, Teraxula, Steinera~.
Tak jak przypuszczałem...
@up
Masz problem , nie czytaj
Luca Inviss
Banished: until Apr 16 2007, 18:20:05 CEST because of account sharing
Co do sharingu , u Wiw to norma... Czyzby miech w pz ?
Gdyby Luca byl nadal w NF to OB nie bylo by pzrez miecha masz racje a ze jest w WiW beda fragi ;]
Nygga789
18-03-2007, 18:05
cos nowego sie dzieje na tej kyrze?? bo widze nikt nic nie pisze . Chce przerwac cisz3
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=121438
odswieze troszke temat bo spada
koxyl hacked 67 lvl
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.