Pokaż pełną wersje : Wydarzenia Z kyry
Stron :
1
[
2]
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
szwagiereczek
18-07-2006, 18:07
Byście czasem z pz wyszli może co? (Mowa tu do polskich członków Myrmidans)
zacytuje teraz tythana
niebedziemy narazie wychodzic bo raz wyszlismy i odrazu ktos od was padl ;/
boimy sie o wasze zdrowie
pozdro xD
szwagiereczek
19-07-2006, 12:06
Teraz będziecie się jarać do końca wojny, że udało wam się zabić Abo który expił na hydrach. Wow tak sie składa, że on juz nadrobił deada potrójnie a wy stoicie w miejscu. Zastanawiam sie tylko po jaką cholerę zaczynaliście wojne skoro nawet nie chcecie walczyć...
chiquita banan
20-07-2006, 06:20
no właśnie co jest kością niezgody? o co ta wojna ??
zacytuje teraz tythana
niebedziemy narazie wychodzic bo raz wyszlismy i odrazu ktos od was padl ;/
boimy sie o wasze zdrowie
pozdro xD
A hydry zabily prawie was;]
ale abo tez postapil glupio ;o w wojne na hydrach expic ;/
A hydry zabily prawie was;]
ale abo tez postapil glupio ;o w wojne na hydrach expic ;/
to teraz popatrz ile expa zrobil a ile stracil i ocen jeszcze raz czy postapil glupio
no właśnie co jest kością niezgody? o co ta wojna ??
Ludzie od nas zabili Tetro Aureliusa 148 ms nooba ktory kupil postac i bil ludzi od nas. To jest bezposredni powod wypowiedzenia wojny.
Dodam tylko ze ta sama osoba (Tetro Aurelius) ktora my zabilismy zostala zabita przez LS pare dni wczesniej dla zabawy, bez powodu .
szwagiereczek
20-07-2006, 17:01
Gdy Myrmidansi zabili Tetra on był już w AIE.
Ludzie od nas zabili Tetro Aureliusa 148 ms nooba ktory kupil postac i bil ludzi od nas. To jest bezposredni powod wypowiedzenia wojny.
Dodam tylko ze ta sama osoba (Tetro Aurelius) ktora my zabilismy zostala zabita przez LS pare dni wczesniej dla zabawy, bez powodu .
A o tym jak Juffs pekowal i bil kogo popadnie to juz nie wspomnisz?
to teraz popatrz ile expa zrobil a ile stracil i ocen jeszcze raz czy postapil glupio
abo jest na duzym + w expie ale mogl zastwic wejscie potami czy czyms albo jak moot~ w wojnie wczesniej na wrl expic ;] ale jak na druida to abo trzymal sie bardzo dlugo ;o i kilka osob z myrmidans bylo na red hp od hydr ;]
4:1 gratz Awative :) z drugiej strony takiej nudnej wojny jeszcze nie widzialem
Fiesniak
22-07-2006, 03:06
Troche odbiegne od tematu. Bo kazdy tutaj na serio haruje na jakis tam level ale czyja to wina ze na Kyrze panuje chamstwo. Mówie o incydencie ktory mial miejsce dosłownie pare minut temu. Ili dan pomogl dwóm pk mnie zauwielbiam jeść bananyać, tylko stał i sie patrzyl. A jak ktoś zaczął ich atakować to ten powiedział żeby dali im spokój. Co prawda mialem skula ale to tylko dlatego ze waliłem do nich z explo a ze Ili stał obok to tez dostał. Dlatego ten skul, ale to nie zmienia faktu ze chamskie zachowanie Ili Danego przyczyniło sie do śmierci nie tylko mojej ale też innych graczy. Głupie tłumaczenie ze to jego znajomi mnie nie satysfakcjonuje. Dlatego, chociaz wiem ze to jest bardzo watpliwe, zaplace duzo, ile tylko mam za śmierć Ili Danego i jego "kolegów" którzy rozsiewają chamskie zachowanie na serwerze. A tak osobiscie do Ili Dan: rzodkiewka jest super sie szmato.
A jeszcze deda zaliczylem od Ili Dana za niby "głoszenie nieprawdy" heh zabawne:) tylko ze ta nieprawda to prawda:) nie moja wina ze hlevele maja przewage nad innymi graczami i w sumie robia co chca, mówia co chca bo w sumie kto mi uwierzy że to co pisze to prawda? moge jedynie screeny z rozmowy i z deda pokazać, ale kto sie zreszta tym przejmie:) no cóż chyba moja przygoda z tibią dobiegła końca:) banan ci w rowek Ili :) takie sympatyczne zakończenie:)
Miszczoslav
22-07-2006, 10:55
chyba nikt sie tym nie przejmie ;d
ja moge sie tym przejac, zalezy ile zaplaci za to;]
Dzisiaj Pierwsza Ekipa Zrobiła Banute Quest na Kyrze.
W tym ja. Jak ktos chce kupić małpie figurki to msg me ;]
wszyscy chetni na banute zapraszam ;]
http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&postid=11095214#post11095214
A jeszcze deda zaliczylem od Ili Dana za niby "głoszenie nieprawdy" heh zabawne:) tylko ze ta nieprawda to prawda:) nie moja wina ze hlevele maja przewage nad innymi graczami i w sumie robia co chca, mówia co chca bo w sumie kto mi uwierzy że to co pisze to prawda? moge jedynie screeny z rozmowy i z deda pokazać, ale kto sie zreszta tym przejmie:) no cóż chyba moja przygoda z tibią dobiegła końca:) banan ci w rowek Ili :) takie sympatyczne zakończenie:)
Jak mogę pomóc?
btw
Zawisza Hooligans!
To nie my stworzyliśmy przemoc.. To ona stworzyła nas!
Wróciłem do domku XD
chiquita banan
24-07-2006, 19:59
dla zwykłego gracza ded to jest tragedia mamy fisniak i abo abo sie nie przejmuje bo razem ze swoimi ownerami szybko to nadrobi a fisniak samemu musialby nieprzespac kilku nocy zeby wrucic na poziom przed dedami :(
no i bardzo prosze bez tych bananów fisniak :D
Fiesniak
26-07-2006, 08:40
Illi Dan powiedział że raz dedne i koniec, więc zacząłem odrabiać level i odrobilem ale jak wychodzilem z ghost landu to dopadł mnie jego kumpel:/ ehhhh i taka to jest gra:/ co mi po tym że odrobie level jak zaraz go strace znowu:/ a w sumie przecież nic mu nie zrobiłem :/
A nikt niemowi ze juffsa nam zabii i juz jest 5;1
no ale i tak juz to pewnie kazdy wie
Fiesniak a dlaczego sądzisz ze był to mój kumpel? śmiesz sugerowac ze nei dotrzymalem słowa -.-?Może to był jakis random pk.Ja Ci powiedzialem ze wiecej nie mam zamiaru Cie zabijać.I jak bym chciał zabił bym Cie sam bo mam 1 fraga w tym miesiaco :P
Darknes Byku
26-07-2006, 14:06
Fiesniak nudzilo mi sie :D
A przy okazij Ili mnie o nic nieprosil :p
Nieplacz juz ;(
fiesniak
jak zobaczysz nastepnym razem ze darknes byku ma skull to napisz do kogos z last stand zeby po mnie zadzwonili ;]
Po chój go zabiłes? Byku jak Ciebie zobacze zabije Ciebie, chój może nie powiodło sie Ci na tym servie ale nie zabij ludzi którzy ci nic nie zrobili, po chója niszczyć gre innym? Przegralismy i chój. wogóle to jeden chój.
A fiesniak jak coś napisz do mnie pomogę Tobie jakoś.
to nie my stworzylismy przemoc, to on stworzyla nas tralala
jestem pewny że koledzy od "Darknes" byku, którzy nie są polakami śmieją się z jego rewelacyjnej ksywki. :D
PS:
Darkness - ciemnośc
Darknes - ?
darknes- cipa :(
wogule lezajsk rox
pozdro
darknes byku to noob
dzisiaj geo na ventrilo go wykknol :D
bylo tak fuck you
what?
F U C K Y O U
rox ;p
Darknes Byku
27-07-2006, 08:01
Pablofon na hu* sie w********** zabilem go z wlasnych powodow i to moja sprawa. ;)
Łolek co a ty pekasz pokazac nick ja bylem wczoraj pijany wiec wiesz... :baby:
Pablofon na hu* sie w********** zabilem go z wlasnych powodow i to moja sprawa. ;)
Łolek co a ty pekasz pokazac nick ja bylem wczoraj pijany wiec wiesz... :baby:
jak wymyślałeś nick, też byłeś pijany panie "Darknes" Xd?
Fiesniak
27-07-2006, 17:57
Ja z Illi Danem wszytko sobie wyjaśniliśmy i chyba już jest po sprawie. Dziękuje wszystkim którzy sie przejeli choć troszke tym wszystkim. Pozdrawiam wszystkich. Cya in the game:)
wcale nie jest po sprawie. darknes byku wciaz zyje ;[
wcale nie jest po sprawie. darknes byku wciaz zyje ;[
haha xD
Darknes Byku to mój ziomek
TACZ END DAJ !
biedny byku nikt go niekocha
biedny byku nikt go niekocha
Zapomniałeś o krówce :o
Name: Darknes Krowka
Sex: female
Profession: None
Level: 1
World: Kyra
Zakladamy rodzinke :D
Darknes <zwierze>
trzeba wspierac tego ktory walczy!
14:46 You see Darknes Matka Byczusia (Level 1). She has no vocation.
14:46 You see Darknes Starszy Byk (Level 1). He has no vocation.
14:46 You see Darknes Krowka (Level 1). She has no vocation.
Mnożą sie jak króliki żeby opanować Kyre :P
I anwet wybrali jużlidera swojego :P
14:46 Darknes Krowka: byku
14:46 Darknes Krowka: jest najlepszy
14:46 Darknes Starszy Byk: ta
14:46 Darknes Matka Byczusia: wlasnie
8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o
Darknes Byku has been invited.
witamy w Last Stand!
Darknes Byku has been invited.
witamy w Last Stand!
o.O Ciekawe Teraz Familia byków bedzie po 2 stronie konfliktu
lol >.>
Niezłe pośmiewisko będzie teraz.
Darknes Prosiaczek Hail _/
qeenar lee
28-07-2006, 20:22
GO Go byczq fraguj Xd
twoja chwila prawdy :p
=)
znajac zycie znowu bedzie na forum "spamowal" tibi com ofc i beda debilne tematy :(
:creature:
2 banuta quest na kyrze skonczony ;]
Jak sie dowiedzialem
00:50 Unusual numerous Quara fin have been sighted in the seas around Liberty Bay.
my sie balismy isc do wody ;p to woda przyszla donas ;]
Euratielek Dard
04-08-2006, 10:01
Witam
Nie wiem czy jestem w temacie ,bo nie czytalem postow.Poprostu chcem powiedziec ze kyra zeszla na psy,a prawie wszyscy posprzedawali swoje postacie.Np. moj kolega z rl kupil Tetro Aurelius ... Nie wiem czym tu sie podniecac jesli Juffs,Abo~, itd Graja nimi nowi ownerzy.Ja zapraszam na nowy server,mam nadzieje ze wyjdzie ;PNie pisze z "Defroy" bo na forum za nic dostalem bana :D
PS: Jesli macie film jak pada z checia ogladne ;>
lol grlame na kyrze znudzil mi sie ten server tetro 3 uzytkowikow wogule ceny tam byly takie ze praktycznier lootow nie oplacalo sie zbierc ;/
Koniec wojny. Myrm~ chyba w calosci sie wyplacilo. Juffs, Baljong, Geo itd. Hehe w sumie co to byla za wojna :p Zal w dupie sciska ;] Hm co tu jeszcze.. no tak; Członkowie Last Stand robią PA. ;)
Pen~
jeszcze nie all ;d
ale wiekszosc juz zaplacila, zdecydowana wiekszosc
Ja właśnie zaczynam z ziomkami mini-przygodę z Kyrą, zobaczymy jak to będzie ;)
Miszczoslav
13-08-2006, 21:33
Pierw Sila Dahn sella chara
http://allegro.pl/item119939310_kyra_131_elite_knight.html
a tera Koxyl http://allegro.pl/item120984243_kyra_109_elite_knight_i_83_danubia_r oyal_paladyn.html
;[
watpie czy ktos kupi koxa za 2 bomby
Anvi_Powah
14-08-2006, 15:03
jeba ć wygraliscmy 2 pierwsze wojny :p 3cia przegralismy i e ten oto sposob zakonczyla sie moja przygoda <lol>
Powodzenia =D
Bog zapłac- będzie potrzebne:D. Szybko trzeba przebić sie do 30` lvl, bo noobcharki ciskaja tu kogo popadnie :]
uwielbiam jeść bananya ć wygraliscmy 2 pierwsze wojny :p 3cia przegralismy i e ten oto sposob zakonczyla sie moja przygoda <lol>
WYGRALIŚMY to złe określenie bo w czasie wojen nie widziałem cie ani razu poza Pz
btw. zmień avatar z tego śmiesznego tatułaża bo wygląda jakby osoba która na której spoczywa ;p ma troche grubą ręke i troche krzywo wygląda albo taki krzywy ktoś zrobił :P
Anvi_Powah
15-08-2006, 14:36
WYGRALIŚMY to złe określenie bo w czasie wojen nie widziałem cie ani razu poza Pz
btw. zmień avatar z tego śmiesznego tatułaża bo wygląda jakby osoba która na której spoczywa ;p ma troche grubą ręke i troche krzywo wygląda albo taki krzywy ktoś zrobił :P
loool od*******a ci penero ;] przedramie nie moze byc "grube" a na foto troszke krzywo wyszlo ;] a po 2 to wiecej wychodzilem z pz niz ty (cioto)
ls wprowadzilo price list =D
tu link: http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=1339893
najfajniejsze jest to ze jezeli listy nie bedziesz przestrzegal jestes hunted :)
e tam nie jestes odrazu hunted tylko na poczatku dadza ci upomnienie
wedlug mnie price list jest wporzadku, trzeba troche poprawic ekonomie
wiec wedlug ciebie osoby ktore nie beda sluchac sie h lvli nawet po umpomnieniu to powinny byc hunted?
z jednej strony tak z jednej strony nie, mozna to potrakotowac jako pa no, ale to ratuje gospodarke. niechodzi o to ze "za niesluchanie hlvli ma ktos byc hunted" tylko to poprostu poprawia sama gre i napewno nie jest to rzecz zla
dzisiaj byl najazd piratow na liberty ;o
Koniec wojny. Myrm~ chyba w calosci sie wyplacilo. Juffs, Baljong, Geo itd. Hehe w sumie co to byla za wojna :p Zal w dupie sciska ;] Hm co tu jeszcze.. no tak; Członkowie Last Stand robią PA. ;)
Pen~
PA ?? hmm prosze zglaszac do mnie postaram sie cos z tym zrobic , a co do price list to mysle ze jest podtrzebny gdyz ludzie juz zaczynali sprzedawac itemy po cenach nizszych niz djiny. ja juz sprzedalem 3 g-army po 40k i z 8 br po 17 od wprowadzenia price lista wiec nie narzekam bo tak to bym musial zalpewne do djina zap***dalac z tym
Miszczoslav
21-08-2006, 21:00
zrób coś z Nonixem...
Nide Wune
22-08-2006, 17:57
Widzę że Nonix liderem LS
Why taka zmiana?
No i Glaxu był chwile w gildi i nagle lol za co wywalony jak mozna wiedziec :D
No cóż, mozecie mnie wziaść na jego miejsce :D
Niezezłoszcze sie xD
zrób coś z Nonixem...
ok z Nonixem zalatwione , jest naszym leaderem i ma sie zmienic i niezabijac ludzi :D haha a co do glaxu to secret ;p
Nide Wune
22-08-2006, 19:02
Szkoda ze to takie ścisle tajne ;p
Ale to że Nonix liderem naprawde mnie zdziwiło ;p
ja iwme czemu glaxu odpadl z guild :pppp no i dobrze by bylo gdyby nonix sie zmienil i wal na ludziach nie robil co mu placili za freeee.. Ps mooth odezwe sie do ciebie na PM sprawa prywantna
LS Academy rozwiazane ;o
That guild was to protect you, not let you power abuse. Bye noobs.
Nide Wune
23-08-2006, 18:49
I to jest dobra decyzja, wiadomo jak było z LS Academy...
mi tez sie wydaje ze dobra =d
bylo tam kilku normalnych graczy a reszta to wannabes ktorzy mysleli ze rzadza servem Oo
Hmm należałem tam, i zgodze sie ż e było tam w chuy noobów, ale Nut~ gadała ż e poprostu wywali all -50 lvl a reszte zostawi .........
ale tu niechodzi o level :P
adrian_gangster
24-08-2006, 17:27
Nonix ma nie zabijac ludzi ?
A to co
Aug 24 2006, 14:31:22 CEST Killed at Level 60 by Steiner the slayer
and by Nonix Dark
i jeszcze mam płacic za friko 50K
mówiłem ze zapłace pózniej bo jestem po hacku a on nie
i jak tu grać
żal.pl;(
yours Daianka
20:21 Nonix Dark [117]: no bo bili juz ja
20:21 Nonix Dark [117]: to se mysle
20:21 Krzys Czarodziej [12]: hahah
20:21 Nonix Dark [117]: to jak huj ze zaplaci
20:21 Nonix Dark [117]: to ide pomoc
20:22 Nonix Dark [117]: bo nie mogli ubic haha
20:22 Krzys Czarodziej [12]: lol
20:22 Nonix Dark [117]: no i masz ci los xD
20:22 Nonix Dark [117]: ja tylko 1 albo 2 sd jeblem
20:22 Nonix Dark [117]: xD
20:22 Nonix Dark [117]: i bursta jednego
20:22 Nonix Dark [117]: xD
nie miej pretensji do Nonixa, on naprawde sie zmienil (hahahaha), poprostu chcial byc mily i wogole wiec pomogl kolegom.
adrian_gangster
24-08-2006, 22:25
ale za friko ci koledzi mnie ujebali ;/ sie zdenerowowalem ;( ;(
mooth zorganizuj hota quest dla ludzi :> ze sie zloza a ty z kimstam wyczyscisz
Bystry_Ruczaj
25-08-2006, 11:47
ja tylko chce wiedziec czemu nonix mnie zabil...
Moj nick Levisto zobaczcie sobie..
Chyba dlatego ze zabilem 2 pekerow, ktorzy wyganiali mojego kuzyna z cave choc byl 1. :/
Ehh... jeszcze kaze placic 50k.. Moja historia z Kya sie konczy. HAIL AZERIS ! Hail Krakow ^^
To proste. Pkowali sobie jego koledzy ty ich zabiłeś i przyleciał po ciebie. I niech zgadne reason za co cie zabił "jego koledzy expili w cavie a twój kolega ukradł im lootbag"
Jak wszyscy wiem Defroy nielubiany przez wiekszosc zlapal hacka i zaczol sie rookowac :p szkoda :/
pozdr.
Oficjalnie: Dzieki all za zajebista gre na kyrze xD
Szkoda ze nie mial bohow :<
Szkoda ze nie mial bohow :<
Szkoda, ze nie masz mozgu. Istnieje dla ciebie takie pojecie jak znaki interpunkcyjne?
niemasz sie do czego przyczepic?
niemasz sie do czego przyczepic?
Poprostu niecierpie tego typa i wykorzystuje kazda sytuacje, zeby po nim pojechac...
to mu to napisz na gg a nie spamuj forum
"You are now the leader of the Last Stand..."
i stala sie wola boska
0lik napisz w grze w sprawie faraonow moze cos sie wymysli. Ktos jeszcze chetny na to ?:P hehe ile dajecie za 1 faraona ? :D
Nonix dark mnei tez ubil a wiecie za co za to ze rhara sprzedal postac i new noob owner zaczol mnie lac i neiudalo mu sie mnie ubic i moothnost wpadl i go ubil! taki jest nonix dark jest najwiekszym PA na Kyrze a co do rhara to gra nim jakies dziecko ahha z rotwormow w venore kolo elf fortec uciekajac pzred rharem starcilem tlyko 7 uh powiedzcie ja 70 knight on 102 MS nieubil mnie lol! hyba neiwie do czego hotkeys sluzy ! ma do "kakowe oko" pvp:D to by bylo na tyle ! Nonix a tobie zycze jak najwiecej dedow, chacka, wyzucenia z serva i mega lagow itp:D nikomu tego nie zycze tak jak tobie!! kiedys sie to spelni:)
no mooth~ zrob cos z nim! zobacz ilu ludzi sie skarzy na niego! wiec cos w tym jest on nie jest wpozadku graczem!!!!
Granteon
27-08-2006, 09:51
Sry, nie tu miałem napisać posta...
"You are now the leader of the Last Stand..."
i stala sie wola boska
0lik napisz w grze w sprawie faraonow moze cos sie wymysli. Ktos jeszcze chetny na to ?:P hehe ile dajecie za 1 faraona ? :D
8 faraonow 80k
Morximal
27-08-2006, 10:52
Nonix dark mnei tez ubil a wiecie za co za to ze rhara sprzedal postac i new noob owner zaczol mnie lac i neiudalo mu sie mnie ubic i moothnost wpadl i go ubil! taki jest nonix dark jest najwiekszym PA na Kyrze a co do rhara to gra nim jakies dziecko ahha z rotwormow w venore kolo elf fortec uciekajac pzred rharem starcilem tlyko 7 uh powiedzcie ja 70 knight on 102 MS nieubil mnie lol! hyba neiwie do czego hotkeys sluzy ! ma do "kakowe oko" pvp:D to by bylo na tyle ! Nonix a tobie zycze jak najwiecej dedow, chacka, wyzucenia z serva i mega lagow itp:D nikomu tego nie zycze tak jak tobie!! kiedys sie to spelni:)
ahAHAH zabawane ty mi powiedz jak 102 master moze ubic 70 knighta ktory ma ok 1,2k hp bo ja tego nie rozumiem, a co do tego ze rhara mogl spamowac hotkeya, ty mogles robic dokladnie to samo stymze na sd jest wieksze exausted, jednak padles jak newbie i dokladnie za ten post skonczyla sie gra dla ciebie na kyrze, mozesz mi zyczyc wrzystkiego nawet najlepszego ale szczerze mowiac nie interesuje mnie to ani troche=]
@Azeris
Musze ci odpowiedziec bo juz niewiem czy plakac czy sie smiac, jestes retired i pekujesz noob charami za kazdym razem cie zabijam i masz o to pretensje?
wyobraz sobie ze jak twoj owner wruci z angli i bedzie chcial zaczac grac to wezme pod uwage to wrzystko twoje jakze inteligetne posty pod uwage. :)
Wiec lepiej delikatnie mowiac przestan pisac opinie o sprawach o ktorych nie masz zielonego pojecia.
Do innych graczy ktorzy maja podobna opinie.
Nie zabijam nigdy bez powodu, watpie ze ktokolwiek jest swiety, pamietajcie ze moneta ma 2 strony, i ze przykladowo jesli ktos biega pod dp w carlin ze skullem i leje mniejsze lvle od siebie potem wpadam Ja "najwiekszy PA" i go ubijam to oczywiscie ja jestem PA. Co do Mammnon zabilem go tylko dlatego ze mooth zabil rhare i nie oddal jego loota to byl rewanz z mojej strony. A tak na marginesie TIBIA TO TYLKO GRA i mysle ze kazdy z was chcialby kiedys byc "pa" a nawet jakby niechcial i dostal by sie do wlacy to by sie nim stal :). Gram troche czasu w ta gre i juz naprawde ze tak powiem z doswiadczenia chociarz moze nie jest to powod zeby sie chwalic wiem jak ludzie sie zachowuja i troche znam sie na nich. Widze ze po odejsciu Tetra zostalem ze tak powiem jego nastepca chodz zupelnie bez powodu.
Prawda jest taka ze nie bardzo obchodzi mnie ta gra i ze jesli by ktos sprobowal sie ze mna dogadac to jest to bardzo latwe :). Jakos pomimo moich wybrykow ciagle mam przyjaciol ktorzy by zrobili wiele dla mnie.
@up
to nie zmieni faktu ze jestes PA i ze sie z toba dogadac nie idzie, bo dogadac sie nie idzie.
BTW jak moothonost nie chcial oddac lota to czemu jego nie zabiles Xezbeth?
no walsnie skoro mooth~ nie chcial oddac loota dlaczego mnie ubiles? przeciesz na tym nic nie zyskales? nie kleje tego:> nie jestem pierwsza i ostania osoba ktora pzrez ciebie odeszla z serva:/ keidys przyjdzie czas na ciebie na kyrze jak to na arcani bylo:> a co do hlvl bijacym mniejsze lvle pod dp nigdy tego nie robilem a ty mnie ubiles jak szlem na dragi za nic!! czep sie moot~ a nie mnie czemu do mootha~ nie wyskoczysz skoro on ma jego loot?
pis;]
a ik co mojego deda to nie padlem jak noob:/ troche sie meczylsiice zanim mnie ubiliscie i se na priv pisaliscie ze musiecie sie bardziej zgrac bo jak waliliscie jeden po driugim UE to sie wyuhalem:> asz wkoncu fartem wam sie udalo 2sd i 2UE rownoczesnie puscic i sie wylozylem bo niewyuhalem:) to tyle:> padlem ale nie bez walki:D
pozdro
ahAHAH zabawane ty mi powiedz jak 102 master moze ubic 70 knighta ktory ma ok 1,2k hp bo ja tego nie rozumiem, a co do tego ze rhara mogl spamowac hotkeya, ty mogles robic dokladnie to samo stymze na sd jest wieksze exausted, jednak padles jak newbie i dokladnie za ten post skonczyla sie gra dla ciebie na kyrze, mozesz mi zyczyc wrzystkiego nawet najlepszego ale szczerze mowiac nie interesuje mnie to ani troche=]
@Azeris
Musze ci odpowiedziec bo juz niewiem czy plakac czy sie smiac, jestes retired i pekujesz noob charami za kazdym razem cie zabijam i masz o to pretensje?
wyobraz sobie ze jak twoj owner wruci z angli i bedzie chcial zaczac grac to wezme pod uwage to wrzystko twoje jakze inteligetne posty pod uwage. :)
Wiec lepiej delikatnie mowiac przestan pisac opinie o sprawach o ktorych nie masz zielonego pojecia.
Do innych graczy ktorzy maja podobna opinie.
Nie zabijam nigdy bez powodu, watpie ze ktokolwiek jest swiety, pamietajcie ze moneta ma 2 strony, i ze przykladowo jesli ktos biega pod dp w carlin ze skullem i leje mniejsze lvle od siebie potem wpadam Ja "najwiekszy PA" i go ubijam to oczywiscie ja jestem PA. Co do Mammnon zabilem go tylko dlatego ze mooth zabil rhare i nie oddal jego loota to byl rewanz z mojej strony. A tak na marginesie TIBIA TO TYLKO GRA i mysle ze kazdy z was chcialby kiedys byc "pa" a nawet jakby niechcial i dostal by sie do wlacy to by sie nim stal :). Gram troche czasu w ta gre i juz naprawde ze tak powiem z doswiadczenia chociarz moze nie jest to powod zeby sie chwalic wiem jak ludzie sie zachowuja i troche znam sie na nich. Widze ze po odejsciu Tetra zostalem ze tak powiem jego nastepca chodz zupelnie bez powodu.
Prawda jest taka ze nie bardzo obchodzi mnie ta gra i ze jesli by ktos sprobowal sie ze mna dogadac to jest to bardzo latwe :). Jakos pomimo moich wybrykow ciagle mam przyjaciol ktorzy by zrobili wiele dla mnie.
Jak ja Pkuje i gine od ciebie czy kogoś to nie mam do nikogo pretensji o deda i nawet nie pisze w tej sprawie. A jak mój kolega został zabity na kopalni przez twojego zioma to wszystko było wpożądku i jak go atakowałem to lałes mnie z SD.
" Jakos pomimo moich wybrykow ciagle mam przyjaciol ktorzy by zrobili wiele dla mnie. "
haha kto ? xD mi nic o tym nie wiadomo
Powiem jedno, Kyra to beznadziejny serwer. poprostu tu sie nie da grac, w glebi serca ciesze sie ze moja postac zrookowali, przynajmniej nie bede musial patrzec na tych zalosnych "przyjaciol" ktorzy pomoga w kazdej potrzebie muhauhauah :|
Serwer kyra wypelniony jest hlvlowymi noobami, ktorym po raz 1 udalo sie wybic i mysla ze "zlapali Boga za noge" wg. mnie najlepiej na kyrze bylo jak rywalizowaliscie pomiedzy soba ludzie z Famili i AIE. Wtedy byl spokoj.
Serwer skonczy jak Isara, bedzie max 200 graczy online, glownie LS ktorzy pozniej i tak sie rozlamia oczywiscie z noodow :p
@Moothonost
Wedlog mnie powinnes wyjebac Nonixa z guild wraz ze Stainerem the slayerem bo sa gorsi od Tetra!!
@Nonix
Nie pal tyle ziola bo widze ze zapominasz o ludziach ktorzy u ciebie sie wykupili
pusta palo!!:baby:
Morximal
27-08-2006, 15:34
Powiem jedno, Kyra to beznadziejny serwer. poprostu tu sie nie da grac, w glebi serca ciesze sie ze moja postac zrookowali, przynajmniej nie bede musial patrzec na tych zalosnych "przyjaciol" ktorzy pomoga w kazdej potrzebie muhauhauah :|
Serwer kyra wypelniony jest hlvlowymi noobami, ktorym po raz 1 udalo sie wybic i mysla ze "zlapali Boga za noge" wg. mnie najlepiej na kyrze bylo jak rywalizowaliscie pomiedzy soba ludzie z Famili i AIE. Wtedy byl spokoj.
Serwer skonczy jak Isara, bedzie max 200 graczy online, glownie LS ktorzy pozniej i tak sie rozlamia oczywiscie z noodow :p
@Moothonost
Wedlog mnie powinnes wyjebac Nonixa z guild wraz ze Stainerem the slayerem bo sa gorsi od Tetra!!
@Nonix
Nie pal tyle ziola bo widze ze zapominasz o ludziach ktorzy u ciebie sie wykupili
pusta palo!!:baby:
Chciales powiedziec postac twoja i twoich kolegow bo o ile mi wiadomo to defroy mial wiecej ownerow niz ja w swoim zyciu ludzi zabilem a sami napisaliscie za zabijam duzo xDD btw dzieki za tego 70 knighta na isarze, kiss
Ale ty glupi jestes muhauahua pedale. Defroy mial 2 ownerow a o ile mi sie zdaje to ty juz zabiles okolo 1000 osob, i non stop straszyles mnie huntem, dostales postac na isazre ale ona miala bardziej przejebane niz gluchyy na kyrze :) takze sprzedasz ja na allegro to sobie opinie spierdolisz zreszta ty i tak masz spierdolona. I gdybym chcial to bym ciebie mogl zabic ze 3 razy albo wiecej, ale za duzo membersow bylo co jak mowisz "oddadza za ciebie wszystko" czy jakos muhauhaua. Cya na nowym serwie bo dlugo tu nie pograsz. Pozdr
"Cya na nowym serwie bo dlugo tu nie pograsz. Pozdr"
masz na mysli kyre?:D
Ale ty Xolorian jestes debil :* Love U ! cos ci sprzedaz chara nie poszla. Na nowym serwie sie rozliczymy, a ty jak tak kochasz nonixa to jedz do holandii sie moze z nim ozenisz :ppp
Morximal
27-08-2006, 21:56
Ale ty Xolorian jestes debil :* Love U ! cos ci sprzedaz chara nie poszla. Na nowym serwie sie rozliczymy, a ty jak tak kochasz nonixa to jedz do holandii sie moze z nim ozenisz :ppp
lol dzieciaku smucisz tylko dookola, ja w przeciwienstwie do ciebie nie sprzedawalem i odzyskiwalem chara, nie dawalem passow gluchemu, nie placilem za wolnosc 4x i nie pisalem ze moge 80 palkiem zabic 100 mastera, a btw zabilem cie 3 razy i zabil bym wiecej jakbym mial okazje. Na nowy server nie pojde bo gram na kyrze i jesli skoncze grac na kyrze to skoncze z tibia. Przykro mi ze nie spotkamy sie na nowym serverze bo tak predko go nie bedzie nawet jakbym tam poszedl to bys se dlugo nie pogral. PARODIA wes sie nie osmieszaj a i pamietaj ze 1 z twoich ownerow gra na glaxu wiec domysl sie jak twoje postowanie tutaj sie skonczy, kiss.
no to pojechali na mnie inteligenci az mi w piety weszlo :/ teraz chodzic nie bede mogl:( kurwa nonix obys szybko sonczyl z tibia. pozatym stary owner nonix darka byl 200x bardziej spoko od ciebie. a ty na huj sprzedawales xezbetha? wiec glupio nie pierdol ze ni elamiesz tez tibia rulez. to na tyle koniec z kyra. Bajoo moze kiedys sie spotkamy i pogadamy o wirtualnych klotniach.
pozatym Gluchyy nie gral defem!! po raz 100 mam ci to mowic? nie dociera "dzieciaku"? Koniec tematu!
BAJOOOOOOOOOOO
po jakiego walka piszecie ile kto ma ovvnerow? i tlyko jeszce bardziej se opinie psujecie? ;p;
pzdro
no to pojechali na mnie inteligenci az mi w piety weszlo :/ teraz chodzic nie bede mogl:( kurwa nonix obys szybko sonczyl z tibia. pozatym stary owner nonix darka byl 200x bardziej spoko od ciebie. a ty na huj sprzedawales xezbetha? wiec glupio nie pierdol ze ni elamiesz tez tibia rulez. to na tyle koniec z kyra. Bajoo moze kiedys sie spotkamy i pogadamy o wirtualnych klotniach.
pozatym Gluchyy nie gral defem!! po raz 100 mam ci to mowic? nie dociera "dzieciaku"? Koniec tematu!
BAJOOOOOOOOOOO
no napewno inteligentniej mowia od ciebie:P
zdania nie potrafisz zlozyc:P
no napewno inteligentniej mowia od ciebie:P
zdania nie potrafisz zlozyc:P
zamknij ryj wiesniaku. Temat byl zamkniety to na huja go roztrzasasz?!:D
Safi padl ;] Gz calej akcij
Nervvusek
31-08-2006, 21:46
Mooth...
posprzataj Abo bo mnie roz*******a daje pro jakiemus noobkowi (Trutrumi)
i stoi przed dp i z pk napierdla w ludzi i plac zebys se pogral ;//
Mooth licze na ciebie ;p
Albo lepiej niech krzys Czarodziej go rozjebie ;pp:)
zamknij ryj wiesniaku. Temat byl zamkniety to na huja go roztrzasasz?!:D
a moze troche kultury?:P
Tai'Kioku20
01-09-2006, 01:20
afff.Dajcie.juz.spokuj.z.tym.nowym.ownerem.xezbeth a...tez.mnie.troche.denerwuje.to.ze.pisze.takie.bz dury.i.psuje.jego.opinie.ale..w.sumie.wiekszosc.wi e.ze.to.jest.inny.owner.wiec.czym.sie.przejmowac?; p po*ebac.to :)
DS.oficjalnie.zakonczylo.PK.na.Kyra:P Mysle.ze.ten.server.teraz.bedzie.jednym.z.nudniejs zych...wojna.Ale~vs .Familia.jest.beznadziejna..:Pnic.sie.nie.dzieje.n o.ale.coz.zrobic...
niech.wygra.lepszy.team :) jestem.za.Alea!!no.ale.oni.raczej.to.przegraja;p
to.tyle...cya.all
Hail.Dancing.Shadows!
No ladnie ladni pekowalismy a najbardziej spodobalo sie mi to Jak Monoothost padl 2 x pod rzad szkoda ze mnie tam niebylo :D "Oby tak dalej " Wsumie wbilem Deleta Swoim harem powiem wam nawet ze niebylo mi go szkoda Ale sporo osub Z Famili na tym ucierpialo.B) Pozdro*****Scrabis
Wszyscy padali bo wojna byla ! Trutrumi ?? nie potzrebuje pro .....Ma swoj lvl zeby sam sobie radzic
Foriuss Wylecial z LS stara wiadomosc ;p
Tak dodam ze za jakis czas kolejna ekipa idzie na DH , Juffs przyjmuje zapisy na forum.tibia.com
@paior naucz sie edytowac posty , i nie pisz kilku jeden pod drugim.
heh jak ktos chce to ja przyjmuje zapisy na Helmet of The Acient czy jakos tak ;p 10k od faraona . jak cos to pisac mi na priv lub do arystosa. wymagany lvl 75 lub wiecej nie pamietam ;p
Exodus to ty bełt jesteś nie ;>?
heh jak ktos chce to ja przyjmuje zapisy na Helmet of The Acient czy jakos tak ;p 10k od faraona . jak cos to pisac mi na priv lub do arystosa. wymagany lvl 75 lub wiecej nie pamietam ;p
Przynajmniej bys z siebie nie robil posmieliska na forum publicznym... moja teza ze 90% h lv to idioci sie sprawdza ;/
To proste. Pkowali sobie jego koledzy ty ich zabiłeś i przyleciał po ciebie. I niech zgadne reason za co cie zabił "jego koledzy expili w cavie a twój kolega ukradł im lootbag"
No wiec azer ...
Ja tez ubilem Levisto ... a wiesz za co ?
Za to ze ubil Natasha taylor (vakabayashi nie wiem czy pamietasz old firends z thorii) zabil go owszem za pking ... ale rs wbity na ludziach ktorzy probowali go 1h wczesniej ubic to chyba nei grzech co ?
Nie zabijajcie ludzi z rs bez reason.
Nervvusek
04-09-2006, 13:31
Napisze tutaj ;]
Kupie protekcje od lvlku przynajmniej 80 ++ ;]
Na Trade nikt nieodpowiada , zaplace duzo ;]
Chce Pro zeby mnie ten Trutrumi niezabijal bo mnie huj szczeli ;/ ;]:confused:
qeenar lee
04-09-2006, 18:18
HEhe Materialista ^^ B)
@UP
normalka ^.-
@
A co do Mooth~.. tak mnie powalasz ze omal nie spadłem z krzesła :p nie żartuje. Ciągle mówisz jakis to Ty jesteś zaje.bisty, omg Krzysiu jestes the best, a te twoje "hehe" jest dobijające (Jestem Krzyś napalajcie sie na mnie bowiem ja, hlvl Kyry, jestem zaj.ebisty HEHE). Połowa twojej kochanej gildii Last Stand obgaduje Cię ale Tyś, głupi Krzysiu, tego nie zauwazasz bowiem jak juz wcześniej wspomniałem, uważasz sie za najfajniejszego hlvla Kyry. Wyśmiejcie mnie jak chcecie, naplujcie na mnie, obrzucajcie pomidorami, zesrajcie się, zabijcie sie młotkiem albo skoczcie z wieży Aifla ale mi to wisi "hehe". Ci którzy nie osiągneli jeszcze 100 lvlu na Kyrze, doradzam opuścic ten świat. Nie wiem sprzedajcie postacie albo je zrookujcie, bo potem zaczniecie żałować że wybraliście ten świat. Zapraszam za to na nowe servery, które mam nadzieje niedługo powstaną.
Moot robisz z siebie pośmiewisko jak juz ktoś wspomniał wcześniej, pozdrawiam Cie, życze Ci duzo szczecia na tym wprost bezkompromisowo najfajniejszym serverze.
Ps. Wielki respect i pozdrowienia dla Azerisa który zaprzestał grac na Kyrze.
Your,
Hawajj.
wielki respect i pozdrowienia dla wszystkich ktorzy przestali grac na kyrze
wiem. za to ty jaki glupi
skullhunterz to nabsy >.<
btw laro: "widze 50 lev ze skullem moge zabic? :>"
hahaha
pozdr nobq
Xolo nawet nie zauwazyles ironii w tym co powiedziałem ? Jeżeli nie to powiem wprost. Jesteś głupi. Nie wysilaj sie na skomentowanie tego bo sie pogrążysz >.<
dam glowe ze jestes ownerem azerisa, tym co gral na poczatku, przydupasem tetra
Nie zgadłeś o,o
ps. Gratz dla Ciebie, ładnie zrobiłeś Tetra w konia z tą zapłatą za wolność :)
to moze nam zdradzisz co za wielki bohater z ciebie jest?
ps tetro nigdy nie placil za wolnosc
Dlaczego uważasz ze ja jestem bohater ? :p
ps. jak to nie płacił - chodzi mi o nowego ownera zapłacil ci hmm 1kk + ?B)
nie odpowiedziales mi na pytanie
Natasha_Taylor
05-09-2006, 18:31
ja tylko chce wiedziec czemu nonix mnie zabil...
Moj nick Levisto zobaczcie sobie..
Chyba dlatego ze zabilem 2 pekerow, ktorzy wyganiali mojego kuzyna z cave choc byl 1. :/
Ehh... jeszcze kaze placic 50k.. Moja historia z Kya sie konczy. HAIL AZERIS ! Hail Krakow ^^
Naprawde nie wiesz?:| czy udajesz idiote? twoj kumpel Cie oklamal a pozniej jak z nim rozmawialem to sie z Ciebie smial :)) jesli chcesz reszte historii to napisz do mnie w grze...a ty Azeris powinienes wiedziec o tym ze ja za nic problemow nie robie.....:)
W jaki sposób mój 2 owner lizał dupe Tetrowi a tak wogóle to mój stary 2 owner tu raczej nie napisze bo nie ma netu od pół roku.
Hawai napisz mi na priv kim jestes.
@Azeris
Nie widzę potrzeby abyś wiedział kim jestem :)
@Gedd
Jak już napisałem kilka linijek wyżej nie widze potrzeby aby ujawniać mojej tozsamosci. Jeżeli uważasz mnie za bohatera.. hehe dziekuję ;) Ale ja sie za takowego nie uważam i nie wiem dlaczego tak sie do mnie zwracasz o,o
ps. hehe xolo już powinieneś stracić glowę : D
Your,
Hawajj.
wiesz ze na tym 'pro forum' wiekszosc ludzi uwaza trolli za scierwo?
bo powiedz mi jak inaczej mozna nazwac typa ktory ukrywa sie na noobcharach/nowych acc'ach i boi sie podac swoja tozsamosc
bo powiedz mi jak inaczej mozna nazwac typa ktory ukrywa sie na noobcharach/nowych acc'ach i boi sie podac swoja tozsamosc
np ty? niektorzy ludzie moga ciebie nie znac i nie kojarzyc a tez nie masz podanego nicku o.o
a swoja droga jak kto to jest na moje wonger albo foriuss
A więc jestem trollem ?
Trolling to wysyłanie wrogich, obraźliwych lub kontrowersyjnych wiadomości na jedno z publicznych "miejsc" w Internecie (grupy i listy dyskusyjne, fora internetowe, czaty itp.) w celu wzniecenia kłótni. Często też podaje linki do stron z obrzydliwą zawartością, najczęściej tak zamaskowane, że niczego nieświadomy użytkownik widzi nagle zdjęcia zmasakrowanych zwłok, wypróżniających się ludzi, itd. Zobacz goatse.cx. Inną metodą trollingu jest podawanie linków do screamerów bez ostrzeżenia.
(http://pl.wikipedia.org/wiki/Trolling)
Nie boje sie podać swojej tożsamosci. Poprostu nie chcem.. to złe ? Chyba nie.
Your,
Hawajj.
a wiesz jak na tibia.com sie nazywaja noobchary spamujace na forum? czy w wikipedi o tym niepisza?
a wiesz jak na tibia.com sie nazywaja noobchary spamujace na forum? czy w wikipedi o tym niepisza?
on nie spamuje a gdybys byl taki madry/zajebisty za jakiego sie uwazasz bys sie domyslil
"ty nasz krolu"
Nerion De'Ether
05-09-2006, 20:44
"Ci którzy nie osiągneli jeszcze 100 lvlu na Kyrze, doradzam opuścic ten świat. Nie wiem sprzedajcie postacie albo je zrookujcie, bo potem zaczniecie żałować że wybraliście ten świat. Zapraszam za to na nowe servery, które mam nadzieje niedługo powstaną."
Więc możę mi powiesz jaki twoim zdaniem świat jest idealny?
Może Xerena, na której PA jest jeszcze większe niż tutaj?
Antica? Gdzie 100lvl jest nikim...
Harmonia? Nie ma PA ale jednak świat nie ma tego czegoś zwanego <PvP>
Askara? Co jakiś czas się tam wojna trafi, a tak to szkoda słów...
Więc powiedz mi jaki twoim zdaniem świat jest idealny? Jeżeli sądzisz, że na nowym świecie będzie lepiej (skąd ja to znam?) to się "troche" mylisz.
@Down
Tacy ludzie są niestety wszędzie.
Więc powiedz mi jaki twoim zdaniem świat jest idealny? Jeżeli sądzisz, że na nowym świecie będzie lepiej (skąd ja to znam?) to się "troche" mylisz.
swoja droga kyra nie jest zla ale smiesza mnie ludzie typu gibon nettius co mysla ze maja "wladze"
Noobchar to raczej postać do zabawy czyt. pkowania, kradzierzy itd. A co do tego ze ja "spamuje".. czekaj czekaj.. czegoś tu nie rozumiem :confused: Forum jest chyba do wyrażania swoich opinii na jakiś tam temat, ja to właśnie robie, więc.. gdzie widzisz spam ? Co Ty wogóle chcesz osiagnąc pisząc takie durnowate posty ?
Zauwazylem, ze na nazywanie ludzie trolami moda weszla dopiero, gdy 1 z modkow napisal o tym temat. Oczywiscie, teraz kazdy noob musi popisac sie znajamoscia tego ow slowa i uzywac je w co drugim slowie. Pozdro "trolle" :|
Moim zdaniem nie ma servera idealnego, na każdym znajdzie sie troche tego i troche tego. Chociaż jest jeden który jest najbliżej tego ''''ideału'''' - Aldora. Kyra to świat przepełniony po brzegi ludźmi zawziętymi i pazernymi. Tacy poprostu psują dobry klimat. Takie osoby jak Abo czy Gotrunk czy jak on sie tam nazywa są tego najlepszym przykładem. Kyra nigdy nie będzie wolna od PA.. jeżeli uważacie że Kyra to świat przyjazny, pomagający innym to powiedzcie mi dlaczego odeszli stąd gracze tacy jak Rhara, Shadius Sham, Azeris i inni. Może nie całoś z powodu tego co dzieje się na Kyra :confused: ale większość miała tego dość.
"Jeżeli sądzisz, że na nowym świecie będzie lepiej (skąd ja to znam?) to się "troche" mylisz."
Nie sądze tak, nigdy tak nie powiedziałem, ale napewno nowy świat w przeciwieństwie do Kyry będzie jak czarne i białe.
Your,
Hawajj.
Apropo Foriussa mam pytanie. Nie gram w Tibie ale słyszałem że został wyżucony z LS. Ktoś zna reason?
Moim zdaniem nie ma servera idealnego, na każdym znajdzie sie troche tego i troche tego. Chociaż jest jeden który jest najbliżej tego ''''ideału'''' - Aldora. Kyra to świat przepełniony po brzegi ludźmi zawziętymi i pazernymi. Tacy poprostu psują dobry klimat. Takie osoby jak Abo czy Gotrunk czy jak on sie tam nazywa są tego najlepszym przykładem. Kyra nigdy nie będzie wolna od PA.. jeżeli uważacie że Kyra to świat przyjazny, pomagający innym to powiedzcie mi dlaczego odeszli stąd gracze tacy jak Rhara, Shadius Sham, Azeris i inni. Może nie całoś z powodu tego co dzieje się na Kyra :confused: ale większość miała tego dość.
"Jeżeli sądzisz, że na nowym świecie będzie lepiej (skąd ja to znam?) to się "troche" mylisz."
Nie sądze tak, nigdy tak nie powiedziałem, ale napewno nowy świat w przeciwieństwie do Kyry będzie jak czarne i białe.
Your,
Hawajj.
wiec zgadlem ze ty to Wonger/foriuss?
Up.
Ja nie znam reason ale //moim zdaniem\\ foriuss troszke przeginał :p
wiec zgadlem ze ty to Wonger/foriuss?
w sumie to na foriusa tez mi pasuje :d
Nerion De'Ether
05-09-2006, 21:30
@Hawai
Grałem na Aldorze długi okres czasu i powiem szczerze... Daleko temu światu do ideału. Faktycznie relacje między graczmi są lepsze. PA również nie jest takie jakie tutaj. Jednak Aldorze brakuje tego czegoś... Gra tam jest monotonna, każdy dzień jest przewidywalny, a tutaj? Nikt nie wie kiedy typowi o charakterze Nonixa coś strzeli do głowy i rozpęta piekło.
Kyra wbrew pozorom ma swój ukryty urok. Jednak co będzie w przyszłości? Byc może ktoś zmieni kyre na lepsze, a inny całkowicie ją zniszczy... Czas pokaże.
@Hawai
Grałem na Aldorze długi okres czasu i powiem szczerze... Daleko temu światu do ideału. Faktycznie relacje między graczmi są lepsze. PA również nie jest takie jakie tutaj. Jednak Aldorze brakuje tego czegoś... Gra tam jest monotonna, każdy dzień jest przewidywalny, a tutaj? Nikt nie wie kiedy typowi o charakterze Nonixa coś strzeli do głowy i rozpęta piekło.
Kyra wbrew pozorom ma swój ukryty urok. Jednak co będzie w przyszłości? Byc może ktoś zmieni kyre na lepsze, a inny całkowicie ją zniszczy... Czas pokaże.
swoja droga ciekawe z kim by byli polacy z myrm czy z pl czy ze swe
zreszta moze nastepna wojna to nie swe vs pl a zupelnie inna
hihihhi a foriuss ciekawe co by zrobil znowu by poszedl na strone ktorej nikt sie nie spodziewa
Nie jestem Wonger ani Foriuss. Ale myślcie co chcecie.
"Kyra wbrew pozorą ma swój ukryty urok. Jednak co będzie w przyszłości? Byc może ktoś zmieni kyre na lepsze, a inny całkowicie ją zniszczy... Czas pokaże."
Kyry nikt nie zmieni na lepsze. Jeżeli znajdzie sie ktoś, kto będzie grał noc w noc, w niecały miesiąc wbije 100+ padnie przy pierwszej lepszej okazji.. czemu ? To proste. Moothonost, Abo, Arystos i inni h lvle uznają tego kogoś za konkurancje. Doskonały Krzyś martwić się będzie że ta osoba zaraz go prześcignie, więc Moot nie chcąc wyjść na cieniasa zbierze ludzi i go zabije. Będzie kazał płacić tyle, że tej osobie gałki oczne wyjdą z orbit i opuści server. I będzie tak z każdym następnym graczem który ma wielkie ambicje aby zmienić ten świat na lepsze.
Co do kogoś kto mógłby całkowicie zniszczyć ten świat to.. niewykonalne. Jej już nie da się zniszczyć bardziej niż jest. Chyba że wszyscy gracze którzy są przeciwko temu co robi Last Stand spróbują jakoś zebrać siły i coś z tym zrobić ale większość sie boi że zmarnuje swoje wysoko lvle postacie którym poświęcili tyle wolnego czasu...
Your,
Hawajj.
"Kyra wbrew pozorą ma swój ukryty urok. Jednak co będzie w przyszłości? Byc może ktoś zmieni kyre na lepsze, a inny całkowicie ją zniszczy... Czas pokaże."
Kyry nikt nie zmieni na lepsze. Jeżeli znajdzie sie ktoś, kto będzie grał noc w noc, w niecały miesiąc wbije 100+ padnie przy pierwszej lepszej okazji.. czemu ? To proste. Moothonost, Abo, Arystos i inni h lvle uznają tego kogoś za konkurancje. Doskonały Krzyś martwić się będzie że ta osoba zaraz go prześcignie, więc Moot nie chcąc wyjść na cieniasa zbierze ludzi i go zabije. Będzie kazał płacić tyle, że tej osobie gałki oczne wyjdą z orbit i opuści server. I będzie tak z każdym następnym graczem który ma wielkie ambicje aby zmienić ten świat na lepsze.
swoja droga przesadzasz i to o bardzo a kto to ma zmienic geo?juffs?szwedzi maja ich powyzynac czy jak?
Co do kogoś kto mógłby całkowicie zniszczyć ten świat to.. niewykonalne. Jej już nie da się zniszczyć bardziej niż jest. Chyba że wszyscy gracze którzy są przeciwko temu co robi Last Stand spróbują jakoś zebrać siły i coś z tym zrobić ale większość sie boi że zmarnuje swoje wysoko lvle postacie którym poświęcili tyle wolnego czasu...
Your,
Hawajj.
swoja droga przesadzasz i to o bardzo a kto to ma zmienic geo?juffs?szwedzi maja ich powyzynac czy jak?
lol ? Kolego, mnie Kyra nie obchodzi czy tam będzie spokój czy nie. Niech i se geo wyżyna ich jak chce niech se pozażynają wszyscy ;)
Your,
Hawajj.
lmfao, my sie boimy ze ktos nas przescignie? aha, to dlatego puszczamy wolno pzreciwnikow z popzredniej wojny.
Jeżeli ty to nazywasz wojną to ja z tobą nie będe dyskutował na jakikolwiek temat związny z Kyrą - Tibią.
haha i znowu odpowiedziales jakies gowno na 1 wyraz a pomineles najwazniejsza czesc posta. typowe dla ludzi ktorzy niemaja nic do powiedzenia
Jesteś idiotą ;) Nie mają nic do powiedzenia... w jakiej kwestii ? Uważam ze to co napisałem to prawdoodobnie tak by było, a jeżeli chodzi o osoby które brały udział w .. jak ty to mówisz "wojnie" są związane z tym serverem, kiedyś Kyra żyła z nimi dobrze (miedzy innymi Juffs, Geo itd.). Jeżeli masz tam jeszcze troche oleju w głowie powinieneś mnie zrozumieć.
Your,
Hawajj.
Nerion De'Ether
05-09-2006, 22:31
@Hawai
Wcale nikt nie musi robić nowych postaci. Niedługo oni sami się wybiją ponieważ duża większość z nich patrzy tylko na swoje dobra. Ktoś powiedział Juffs..? Czemu on waszym zdaniem miałby pokonać LS? Wcale lepszy nie jest.
Jeszcze krótka wypowiedź co do inteligencji naszych Polskich graczy na Kyrze... 90% naszego społeczeństwa na tym servie nie ma jakiegokolwiek pojęcia o ortografi, nie sądze, że jestem lepszy jednak to co pokazują nasi kochani obywatele to aż strach. Niedawno jeden Pan na około 90 lvl-u napisał mi coś takiego: "Za czynascie procent bende mial lewel". Dobijają mnie również takie teksty: "HEY! Leave, I was here first!" gdy list jest przed teleportem w tombie, więc skąd on wie, że ja tam jestem?(tutaj należy zauważyć, że skoro był tutaj pierwszy jest w środku). Telekineza? Medium?
Nasze kochane LS wcale lepsze nie jest, wręcz przeciwnie, niektórzy z nich to całkowici idioci nie umiejący własnego języka (nie mówiąc już o językach obcych).
Zgadzam się z tym że wszyscy sie powybijają nawzajem, ale nie słyszałem żeby ktoś tu mowił że Juffs ma być pogromcą ls :? Teraz pozwólcie że z uśmiechem na twarzy wtule sie w kołdrę i zasne, ponieważ jutro czeka mnie szkoła.
Ps. Nie odpowiedziałeś mi na pytanie :) Ile gp oddał Ci Tetro Aurelius (2 owner) ? Pewnie do teraz za to expujesz ;)
Your,
Hawajj.
@Berek
Moze nie mam takiej wladzy jak xolo, ale moja wladza na tym serverze jest taka ze moge cie bez problemu zabic
@azer
foriuss wylecial poniewaz ukrywal prawde o wongerze ... ktory ukradl dosc pokazny loot xolowi/mootowi z demony
Zgadzam się z tym że wszyscy sie powybijają nawzajem, ale nie słyszałem żeby ktoś tu mowił że Juffs ma być pogromcą ls :? Teraz pozwólcie że z uśmiechem na twarzy wtule sie w kołdrę i zasne, ponieważ jutro czeka mnie szkoła.
Ps. Nie odpowiedziałeś mi na pytanie :) Ile gp oddał Ci Tetro Aurelius (2 owner) ? Pewnie do teraz za to expujesz ;)
Your,
Hawajj.
700 000 z tego co wiem
Soulicitour
06-09-2006, 23:54
Prawda jest taka, że kyra miała największą szansę zwrotu ku lepszemu za czasów Xeretzy. Ogólnie na początku na kyrze wszem i wobec panował niepowtarzalny klimat i ład. Wojna LI i Forsaken, następnie rozłam F., powstanie N-G i wojna N-G vs BM. To pierwszy i póki co ostatnio radosny epizod w dziejach Kyry. Najgorszym momentem, oczywiście moim skromnym zdaniem, jest powstanie Last Stand i początek siania bezgranicznego PA, uderzającego we wszystko i we wszystkich. Niestety z doświadczenia wiem, że jak polska, w większości, elita bierze się za rządzenie to kończy się to zepsuciem serwera. Dużo czasu, jeszcze więcej sił i cierpliwości trzeba, by naprawić ten serwer. I tutaj różnie się od większości osób, którzy z gry na Kyrze zrezygnowali lub mają chęć tudzież są zmuszeni, bowiem wierzę w to, że ten serwer ma jeszcze lata świetności przed sobą. Aczkolwiek trzeba dołożyć starań, niestety głównie ze strony high lvli, żeby sięgnęli po rozum do głowy, uspokoili się i po prostu przestali tak przejmować się piskelową grą. To ma być zabawa.
W nocy pojawił się Orsha :) Z tego co mi wiadomo Tralla bloczył. Wypadł demon shield oraz blue gem :p
Dave Batista
07-09-2006, 17:44
Ta orsh sie pojawil niestety lord guma padl od niego :/ a kto lurował ?
lord guma juffs xolorian o ile sie nie myle ?
Tego orshabaala najpierw blokował Xolorian (SORC) i prawie mu sie udalo .. padł gdy orshabaal byl na redzie. Potem on go lurnął
Dokładnie :p Jak xolo padł zlurował orshe dla Tralli.. ale z tego co slyszałem Tralla podobno miał hacka ;/ może się mylę...
mial ale to dawno temu, i odzyskal wszystko spowrotem
Your,
Hawajj.
Chłopcze Kyra to nie Furora, że robisz lvl idąc po trupach. Tak jak każdy wie, kogo mam na myśli. Wiecie kto padał na początku, a kto potem. Tutaj widze, że gracze tacy jak Xolorian, traktują Tibie jak gre, a nie jak wirtualne życie. Widze, że chociaż jemu nie zależy na tym, żeby zasuwać lvl dzień w dzień.
A co do tego, że oni puszczają, to chyba zazwyczaj z dobrego serca, lub małej ilości osób na servie (czyt. h lvli).
BTW.
Xolorian gratuluje bloknięcia Orshabaala, jako pierwszy sorc w tibii :>? - Ładnie ci szło, obyś próbował dalej na innych bossach :).... Było by miło, zobaczyć jak próbujesz solować jednego z Faraonów (:
Pozdro,
Vibra.
Sairus'ek
08-09-2006, 17:39
Btw... co się w końcu stało z kasą Wongera....o 23 jak byłem to jeszcze stali w dp :)...
Btw... co się w końcu stało z kasą Wongera....o 23 jak byłem to jeszcze stali w dp :)...
z kasa xolo i mootha chciales powiedziec ktora zajebal im ten pies wonger
Wonger to pies? Dobrze wiedzieć.
Morximal
10-09-2006, 09:02
@Hawai
Wcale nikt nie musi robić nowych postaci. Niedługo oni sami się wybiją ponieważ duża większość z nich patrzy tylko na swoje dobra. Ktoś powiedział Juffs..? Czemu on waszym zdaniem miałby pokonać LS? Wcale lepszy nie jest.
Jeszcze krótka wypowiedź co do inteligencji naszych Polskich graczy na Kyrze... 90% naszego społeczeństwa na tym servie nie ma jakiegokolwiek pojęcia o ortografi, nie sądze, że jestem lepszy jednak to co pokazują nasi kochani obywatele to aż strach. Niedawno jeden Pan na około 90 lvl-u napisał mi coś takiego: "Za czynascie procent bende mial lewel". Dobijają mnie również takie teksty: "HEY! Leave, I was here first!" gdy list jest przed teleportem w tombie, więc skąd on wie, że ja tam jestem?(tutaj należy zauważyć, że skoro był tutaj pierwszy jest w środku). Telekineza? Medium?
Nasze kochane LS wcale lepsze nie jest, wręcz przeciwnie, niektórzy z nich to całkowici idioci nie umiejący własnego języka (nie mówiąc już o językach obcych).
Oh Dear Nerion.
If you think that members of Last Stand dont know English, you are in big mistake. I know my English is not perfect but i dont have any problems to speak or write. However i would like to convice you to look on yourself before describing someone. I know not every member of LS know English but MOST of them can talk/write, of course its not like we speak or write perfect but most of people from other countrys can understand us and our English level is not much lower from people from Sweden, Spain and other Europen countrys.
P.s Little suggest for you, if you want to criticize my post do it in English, becouse probaly you even wont understand what i have wrote to you.
Po Polsku : Jesli kogos nie znasz a nawet jesli znasz to spojrz pierw na siebie conajmniej 10 razy przemysl swoje postepowania, wady, zalety a dopiero potem zacznij go krytykowac.
Konrad1988
11-09-2006, 17:11
Xolorian sprzedaje postać na Allegro!! http://www.allegro.pl/item126630287_tibia_kyra_132_master_sorc_.html
Ps. Czemu na Allegro, jest mnóstwo wysokich leveli na sprzedaż? Zobaczcie, wejdzcie i wpiszcie Kyra. Czyżby Polacy z tego servera, zmieniali server, czy koniec z Tibią...
http://www.allegro.pl/item124395697_tibia_rare_itemy_na_serverze_kyra.ht ml
a tu macie link do moich itemów na sell :] btw. Sprzedaje CC1 za kase w tibii a Azerisa za 1000zł
Morximal
14-09-2006, 16:08
Dzisiejsza opowieść z serii przydupasy Nonixa.
Gdy zalogowałem się dziś na tibie napisał do mnie mój protector:
15:03 Nutrisia [81]: kiedy mnie zabijesz
15:03 Nutrisia [81]: ?
5:04 Azeris [120]: haha
15:04 Azeris [120]: noob?
15:04 Nutrisia [81]: nie dotykaj bo pobrudzisz
15:04 Nutrisia [81]: ;d
15:04 Nutrisia [81]: ww
15:04 Nutrisia [81]: twoj kolega
15:04 Nutrisia [81]: mnie toba straszyl
15:04 Nutrisia [81]: Okenden
15:04 Nutrisia [81]: wiec czekam
15:04 Nutrisia [81]: stoje ze skullem w ab
15:04 Nutrisia [81]: kiedy bedziesz
15:04 Azeris [120]: jebia mnie jakies nooby które sie mna bronia
15:04 Azeris [120]: a ty jestes jeszcze wiekszy
15:04 Azeris [120]: bo wiezysz xD
15:05 Nutrisia [81]: dlaczego w depo siedzisz caly czas
15:05 Nutrisia [81]: ?
15:05 Azeris [120]: bo nie jestem dzieckiem tibii
15:05 Azeris [120]: i nie gram w ta glupia gre
15:05 Nutrisia [81]: hahaha
15:05 Azeris [120]: loguje sie na chwile
15:05 Nutrisia [81]: bo nie umiesz grac
15:05 Nutrisia [81]: huahauhauhaha
15:06 Azeris [120]: ty grasz najlepiej xD
15:06 Azeris [120]: pro gamer
15:06 Azeris [120]: pól roku 80 lvl
15:06 Azeris [120]: xD
15:06 Nutrisia [81]: no pewnie ze tak
15:06 Nutrisia [81]: przynajmniej charow nie kupuje (dziecko myśli że sprzedałem chara)
15:06 Azeris [120]: tym bardziej ja
15:06 Nutrisia [81]: jajaja
Gdy stanołem przed depo owy wojownik zaatakował mnie lecz hitów nie napisze gdyż jestem litościwy i nie będe go ośmieszał.
Po jakimś czasie przyleciał największy czarodziej Kyry po czym wpisał magiczną regułę: 15:08 Nonix Dark [120]: exiva "azeris i już wiedziałem że nie mam szans, nie pozostało mi nic innego jak zameldować się w depo.
Na koniec Nonixa czy jak ktoś woli Morxa oraz jego szanownych przydupasów pozdrawiam ŚRODKOWYM PALCEM.
A tutaj przypomnę historie legendy Kyry.
Po przegranej wojnie na Arcanii poszedł za kolegami na Kyre.
Gdy miałem 60lev~(sharowałem we 2 osoby) przypominam go sobie na około 30 levelu(Xezbeth) jak już się woził i chciał odkupić mój domek (CC4)
W czasie wojny vs Tetro po dedzie w walce chciał się zacząć rookować lecz gracze Familli oszczędzili go widząc jakie to jest naprawde prymitywne stworzenie. Sprzedał Xezbetha i zakupił Nonix Dark(96lvl~) i teraz sharując z kolegą wozi się po Kyrze zabijając ludzi. Nikt go nie zabije gdyż później będzie : Gedd pomuż , Mooth spawa jest etc.
A wiec drogi azerisie nie wnikam ilu ty miales ownerow ale napewni nie jednego i podejrzewam ze nie dwoch. Co do Xezbetha to historia jest troche inna, przyszedlem na ten server bo caly team z arcania przyszedl i jakbym mial byc takim przydupasem jak ty i wlazic ludziom takim jak tetro w dupe to bym skonczyl z tibia. Od poczatku mialem pozycje zapewniona na tym servie wiec czemu mialem jej nie wykorzystywac? Co do tego ilu mialem ownerow, mialem 1 ownera do 77 lvla od 78 do 88 gral ze mna Falain aczkowiek zaczol sprzedawac kase z xezbetha za rl wiec musialem go kiknac, on mial recki a mi cipsoft nie chcial przyslac nowych wiec nie gralem przez dlugi czas, potem w wojnie z familia po tym jak ludzie z ktorymi przyszedlem na kyre zaczeli walczyc przeciwko mnie, chodzi tu glownie o Eona, Gafiego, Valayna i paru innych chcialem sie zrokowac, ale zblokowali mnie i dostalem oferte na xezbetha wiec go sprzedalem. Nie mialem zamiaru wracac do tibi, jednak po pojawila sie okazja gry na nonixie. Wiec drogi Azerisku Tetra nie ma wiec nie masz komu wchodzic w rowa, a ja ciagle pamietam o tym ze se pekowales wiec z przyjemnoscia wpisze ci sie na stronce.
Nutrisia
14-09-2006, 16:24
O Boże i co Azeris nie możesz sobie pograć na Kyra więc wypłakujesz się tutaj?
Dlaczego mnie nie udeżyłeś, chętnie zobaczyłbym jakie Ty hity walisz, jestem przekonany że niebyłyby one większe od moich.
No i przyznaj się że ta postać była kupiona :)
Kto mi powie czemu Arystos wylecial z LS :/...
Kto mi powie czemu Arystos wylecial z LS :/...
tez jestem ciekawy xd
Dlaczego mnie nie udeżyłeś, chętnie zobaczyłbym jakie Ty hity walisz, jestem przekonany że niebyłyby one większe od moich.
Kolejny kretyn, ktory stojac za plecami h lv wrzucam innym...
Azerisa znam dlugo i wiem, ze chara nie sprzedal, chociaz mial na to ochote.
@nonix, morx czy ch.. wie jaki ty tam masz nick: woz sie dalej, zabijaj za nic, lej kogo popadnie - wkoncu to samo robia z toba w rl, wiec sie gdzies mscic trzeba?
Tak AZERIS MIAL 2 OWNEROW I NIE DOLICZAJCIE SIE WIECEJ!
Oj... jak dobrze, ze odszedlem z kyry w odpowiednim momencie i nie musialem sie uzerac z banda idiotow uwazajacych, ze rzadza kyra :|
kyrwa sie konczy, milego grana na tym serwie zycze wszystkim, a ciebie azeris rozumiem........opuszczjacie serw poki mozna!!
Acct sharing juz jakos moge zrozumiec ale pogarda dla noobow ktorzy nie umia zrobic 30 lvl a kupuja 100 lvl +....
szwagiereczek
14-09-2006, 20:14
1. Azeris skończył grać na kyrze już dawno temu cepie i nie dlatego ze ktokolwiek go huntowal czy coś.
2. Gdyby wbił pz na tobie Nonix by go bil a za Nonixem przylecialaby reszta.
3. Postać była robiona przez tych samych ownerów od poczatku ciekawi mnie skąd ci do głowy przyszło to, że ją kupił lol.
P.S. Arystos był TYLKO hlvlem i NIKIM więcej.
W LS miał 0 szacunku 0 poparcia 0 pozycji. Zapewnił sobie to wypłacając się po 1-2 dniach wojny z Tetrem(Był pierwszą osobą która zapłaciła). Kiedy wyszedł wtedy z AIE na vent powiedział "Ja o tym nic nie wiedziałem, to drugi owner" - nie takimi słowami lecz słowami o takim znaczeniu
Takim nikim jak on ty nigdy nie bedziesz!!
co ma do tego wyplacenie sie ?? niektorzy nie walczyli wogule...
0 szacunku 0 poparcia 0 pozycji??znam duzo osob z LS ktore go szanuja i go popra ...ja mam swoje zdanie na ten temat
Sathan Bell
14-09-2006, 20:46
Widze cieszkie tematy poruszacie
Btw Pozdro dla Ponczka Evila Paulera obecnie Tetra Aureliusa
Morximal
14-09-2006, 20:52
Kolejny kretyn, ktory stojac za plecami h lv wrzucam innym...
Azerisa znam dlugo i wiem, ze chara nie sprzedal, chociaz mial na to ochote.
@nonix, morx czy ch.. wie jaki ty tam masz nick: woz sie dalej, zabijaj za nic, lej kogo popadnie - wkoncu to samo robia z toba w rl, wiec sie gdzies mscic trzeba?
Tak AZERIS MIAL 2 OWNEROW I NIE DOLICZAJCIE SIE WIECEJ!
Oj... jak dobrze, ze odszedlem z kyry w odpowiednim momencie i nie musialem sie uzerac z banda idiotow uwazajacych, ze rzadza kyra :|
Daruj se koles bo od kiedy zrobiles 50 lvl i przestales grac na kyrze to wiesz tyle co mozna wiedziec czytajac forum i sluchajac azerisa i paru osob z tego forum takich jak defroy ktorzy skonczyli na rookgardzie. A co do tego ze mnie bija to niewiem czy sie smiac czy plakac bo ten twoj argument to mnie normalnie wzruszyl
Tetrem gra nowy owner ;/ jakiś noobek który padł przez Xoloriana. Coraz więcej memberow LS sprzedaje postacie
szwagiereczek
15-09-2006, 06:11
Takim nikim jak on ty nigdy nie bedziesz!!
co ma do tego wyplacenie sie ?? niektorzy nie walczyli wogule...
0 szacunku 0 poparcia 0 pozycji??znam duzo osob z LS ktore go szanuja i go popra ...ja mam swoje zdanie na ten temat
Ty także jesteś nikim na kyrze. Skąd możesz wiedzieć, że jestem nikim skoro nawet nie wiesz kim jestem? Debilizm do kwadratu
Tetrem gra nowy owner ;/
W czas się skapnąłeś
wole byc nikim i miec prawdziwych kolegow ...a wiem ze jestes nikim bo sie chowasz i nie podajesz swojego nicku
tez jestem ciekawy xd
no i ja dobrze tez nei wiem ;p trzeba sie pytac Morxa
Ty także jesteś nikim na kyrze. Skąd możesz wiedzieć, że jestem nikim skoro nawet nie wiesz kim jestem? Debilizm do kwadratu
W czas się skapnąłeś
Wiem to odkąd ten noob kupił chara a mówie to dlatego ponieważ nie wszyscy o tym wiedzą :)
no i ja dobrze tez nei wiem ;p trzeba sie pytac Morxa
czyli liderem jest morx i ged (+- bracia kaczynscy) a ty jak marcinkiewicz? aha
Wiem to odkąd ten noob kupił chara a mówie to dlatego ponieważ nie wszyscy o tym wiedzą :)
wszyscy co graja wiedza o tym
:baby: tez jestem ciekawy xd
podzwon po ownerach xd
moze skonczysz prszed gwiazdka
czyli liderem jest morx i ged (+- bracia kaczynscy) a ty jak marcinkiewicz? aha
gdybys naprawde kiedykolwiek byl w last standzie jak sie podajesz to bys wiedzial jak tam wyglada sprawa wladzy;]
wszyscy co graja wiedza o tym
Wszyscy? Spytałem pierwszego lepszego 80+ lvla i nie wiedział ;)
:baby:
podzwon po ownerach xd
moze skonczysz prszed gwiazdka
co mi dasz jak skoncze wczesniej? :>
lol :o btw. ile warty jest blue gem w gp?
Daruj se koles bo od kiedy zrobiles 50 lvl i przestales grac na kyrze to wiesz tyle co mozna wiedziec czytajac forum i sluchajac azerisa i paru osob z tego forum takich jak defroy ktorzy skonczyli na rookgardzie. A co do tego ze mnie bija to niewiem czy sie smiac czy plakac bo ten twoj argument to mnie normalnie wzruszyl
Pisze to co czytam i widze. Kyra = banda debili, moze to ty powinienes pomyslec nad tym jaki ty i twoi "koledzy" wizerunek przedstawiacie?
Apropo tego bicia - dla mnie jest rzecza chora wyzywac sie na niczego winnych ludziach, ktorzy sobie spokojnie graja. Ty jednak tak robisz, wiec moje przypuszczenia sa jaknajbardziej sluszne - moze ciezkie dziecinstwo, albo w przedszkolu, gdy wszystkie dzieci spaly na lezakach ty musiales lezec na podlodze? Dlugo by to rozkminiac...
Temat zszedl na psy, nic ciekawego niepiszecie tylko wrzuty.......
Z tego co slyszalem od Pati'racera ma byc wojna ls vs family guys ;s
Z tego co slyszalem od Pati'racera ma byc wojna ls vs family guys ;s
Rozmawialem z pati'racerem i on nic nie wie o rzadnej wojnie. A ty taki cwaniak jestes to sie ujwanij jaki masz nick na kyrze t pogadamy inaczej, a nie robisz faqe, i poszywasz sie pod innych.
Gimli From Kazz
17-09-2006, 07:37
Czytając ten temat natknąłem się na dyskusję o Śmierci Steriego... I nie rozumiem Was... Umarł człowiek, młody człowiek który miał problemy (?). Grał w Tibie zanim wy zobaczyliście pierwszy raz w życiu komputer... Ale nie o to mi chodzi... On umarł, odszedł a Wy mówicie że jest pojebany i że to dobrze... Jesteście beznadziejni... Jak można życzyć komuś umarłemu źle, dlatego że w Tibi był pa? Dlatego że miał większy level? że może i owszem dzielił konto... Ale co was to obchodzi, Wy zawsze macie racje.
Znałem Daniela z RLA... I naprawdę był w porządku... Byłem również na jego pogrzebie... I nikt nie wypominał mu, że jest PA... Co ta gra robi... Tworzy zwierzęta nie ludzi...
Miszczoslav
17-09-2006, 11:17
Chcesz odkupic moze swoje SCA ? :) jeśli nie wierzysz,że je mam prosze bardzo archiwum :) sorry, że daje dopiero teraz.. :)
Channel saved at Fri Sep 01 09:58:14 2006
09:26 Scotty Ritch [100]: ej
09:26 Nonix Dark [120]: co
09:26 Scotty Ritch [100]: chcesz sellnac cos bo bym kupil mms or sca ?
09:26 Nonix Dark [120]: ile
09:26 Nonix Dark [120]: za sca
09:26 Nonix Dark [120]: offer
09:27 Scotty Ritch [100]: powiedz ty ;p
09:27 Nonix Dark [120]: niewiem
09:27 Nonix Dark [120]: offeruj
09:27 Nonix Dark [120]: bo mi nie zalezy na sprzedarzy tego ale jak cena bedzie zadowalajca:P
09:27 Scotty Ritch [100]: 400 zl ?
09:27 Nonix Dark [120]: nie no co ty
09:27 Nonix Dark [120]: ;P
09:27 Scotty Ritch [100]: 600 ?
09:28 Nonix Dark [120]: no wiesz
09:28 Nonix Dark [120]: sca jednak wiecej warte niz 1200k
09:28 Nonix Dark [120]: :p
09:28 Scotty Ritch [100]: Powiedz okolo ilu chcesz ?
09:28 Nonix Dark [120]: czekaj;]
09:28 Nonix Dark [120]: zadzwonie
09:28 Nonix Dark [120]: do kumpla bo to w polowie jego sca
09:28 Scotty Ritch [100]: ok
09:29 Nonix Dark [120]: nie odbiera
09:30 Nonix Dark [120]: powiedz ile mozesz dac
09:30 Nonix Dark [120]: jak mnie zadwoli
09:30 Nonix Dark [120]: to ci sprzedamy
09:30 Scotty Ritch [100]: 800 najwiecej bo narazie kaski nie mam ;/
09:30 Nonix Dark [120]: a masz te 800?
09:30 Scotty Ritch [100]: 800 tak
09:30 Nonix Dark [120]: to utrzciwa cena
09:30 Scotty Ritch [100]: bo wyjebalem sca do smieci ;o
09:30 Scotty Ritch [100]: ;/
09:30 Nonix Dark [120]: ;///
09:31 Scotty Ritch [100]: a chce dobic 101 i na ani isc ;]
09:31 Scotty Ritch [100]: to za 800 pojdzie ?
09:31 Nonix Dark [120]: :D
09:31 Nonix Dark [120]: mysle ze tak
09:31 Nonix Dark [120]: ale za pare min ci powiem
09:31 Nonix Dark [120]: na 100 %
09:33 Nonix Dark [120]: on pewnie sie myje
09:33 Nonix Dark [120]: :p
09:33 Nonix Dark [120]: bo nie odbiera komy
09:34 Scotty Ritch [100]: to pozycz mi teraz sca ja zaczne expic a jak cena nie bedzie go interesowala to oddam sca lub dozbieram ?? co
09:34 Nonix Dark [120]: expie
09:34 Nonix Dark [120]: sek
09:35 Scotty Ritch [100]: UTANI HUR
09:35 Nonix Dark [120]: on mowi
09:35 Nonix Dark [120]: ze za 900
09:35 Scotty Ritch [100]: poczekaj
09:36 Scotty Ritch [100]: a moge 800 dzis i 100 za 2 dni ?
09:37 Nonix Dark [120]: czekaj bo on sie wacha
09:37 Nonix Dark [120]: daj mi 10 minut
09:37 Nonix Dark [120]: mogbys
09:37 Nonix Dark [120]: pewnie ze moglbys tak
09:39 Nonix Dark [120]: dobra
09:39 Nonix Dark [120]: 900 zl
09:39 Nonix Dark [120]: 800 dzisiaj
09:39 Nonix Dark [120]: 100 za 2 dni
09:40 Scotty Ritch [100]: niom
09:40 Nonix Dark [120]: dzisiaj wyslesz kase?
09:40 Scotty Ritch [100]: ta jak brat wruci o 14
09:40 Nonix Dark [120]: da rade
09:40 Nonix Dark [120]: wyslac po 400 zl
09:40 Nonix Dark [120]: na 2 konta?
09:40 Scotty Ritch [100]: niom ta
09:40 Nonix Dark [120]: tylko sca ci dam jak juz wyslesz kase ok?
09:41 Scotty Ritch [100]: Daj teraz plx przeciez ci nie oszukam a chce lvl wbic
09:41 Scotty Ritch [100]: przeciez zal mi chara
09:41 Nonix Dark [120]: nie no wiesz
09:41 Nonix Dark [120]: powiedz ze wyslesz kase
09:41 Nonix Dark [120]: to ci wtedy dam
09:41 Nonix Dark [120]: to na 2 dzien bedzie :P
09:42 Scotty Ritch [100]: kase dzisaj na 100 % wysle
09:42 Scotty Ritch [100]: a zal mi stracic scottiego za gluupie 900 zl
09:42 Nonix Dark [120]: hehe
09:42 Nonix Dark [120]: ja ci ufam
09:42 Nonix Dark [120]: tylko chodzi o to
09:42 Nonix Dark [120]: ze ostatnio dlugo szlo :P
09:42 Nonix Dark [120]: a jak masz moblizacje
09:42 Nonix Dark [120]: to wiesz
09:42 Scotty Ritch [100]: Ale doszlo ?
09:42 Nonix Dark [120]: szybciej wyslesz;P
09:42 Nonix Dark [120]: ta
09:43 Scotty Ritch [100]: Ale dzisaj odrazu dojdzie :<
09:43 Scotty Ritch [100]: Poczekaj tel do brata
09:44 Scotty Ritch [100]: on powiedzial ze dolozy 50 zl bo mnie o 13 zmienia a chce wbi 101
09:44 Nonix Dark [120]: sluchaj
09:44 Nonix Dark [120]: bo chodzi o to
09:44 Nonix Dark [120]: ze moj 2 owner chce zeby kasa byla jutro
09:44 Nonix Dark [120]: jak mi obiecasz
09:44 Nonix Dark [120]: ze dojdzie jutro
09:45 Nonix Dark [120]: to ci dam sca
09:45 Nonix Dark [120]: za 10 minut tylko z dragow wyjde
09:45 Scotty Ritch [100]: jutro na 100 % dojdzie
09:45 Scotty Ritch [100]: jak nie brat wylozy 50 zl + ;p
09:45 Scotty Ritch [100]: bo powiem ze nic nie ebdziesz dawal hah
09:45 Nonix Dark [120]: hehe
09:46 Nonix Dark [121]: 09:46 You advanced from Level 120 to Level 121.
09:47 Nonix Dark [121]: juz wychodze
09:47 Scotty Ritch [100]: Gz ;]
09:47 Nonix Dark [121]: zaraz ci dam sca
09:47 Nonix Dark [121]: on troche sie boi
09:47 Nonix Dark [121]: ale ja ci ufam
09:47 Nonix Dark [121]: :PPP
09:47 Scotty Ritch [100]: :p
09:48 Scotty Ritch [100]: zeby mi tomby nie zajeli ;o
09:49 Nonix Dark [121]: poczekaj bo kumpel co dragi po mnie dostaje
09:49 Nonix Dark [121]: poszedl cos zjesc
09:49 Nonix Dark [121]: xd
09:49 Scotty Ritch [100]: kk
09:50 Nonix Dark [121]: cho pod moj domek
09:51 Scotty Ritch [100]: kk
09:56 Nonix Dark [121]: ja ide
09:56 Nonix Dark [121]: wierze w ciebie ;P
09:56 Scotty Ritch [100]: sek
09:56 Nonix Dark [121]: tak?
09:57 Scotty Ritch [100]: jabym ci dal 100 bp sd
09:57 Scotty Ritch [100]: poszedl bys na hunta
09:57 Scotty Ritch [100]: ?
09:57 Nonix Dark [121]: pewnie
09:57 Nonix Dark [121]: ale to nie za sca chyba tylko tak normalnie nie?
09:57 Nonix Dark [121]: :P
09:57 Scotty Ritch [100]: ile domek ma sqm
09:57 Nonix Dark [121]: 150
09:57 Scotty Ritch [100]: normalnie
09:57 Nonix Dark [121]: ;*
09:57 Scotty Ritch [100]: :*
09:57 Nonix Dark [121]: musisz to wyslac
09:57 Nonix Dark [121]: bo skoncze grac w tibie
09:57 Nonix Dark [121]: :D
edited by nekr : nie przeklinaj tak dalej, bo bedzie kolejny warn
Rzeczywiscie noob jak ich mało :O
Widac ze kupil postac i nie ma zadnego doswiadczenia :O
Boshe Tetro twierdzi ze kupil postac i sie nauczy grac -.-
n00b
szwagiereczek
17-09-2006, 13:33
btw. Nonix noob :) nie chce ci sie expic Nonixem po stracie SCA wiec grasz teraz Barzim : D :baby:
Morx nie gra Barzim a wczoraj Nonixem wbił rekord więc lekko mówisz bez sensu.
@Miszczloslav
Daj link do filmu :p
Morximal
17-09-2006, 16:20
@Miszczoslav:
Czlowieku czym ty sie szczycisz, okradasz ludzi i jeszcze dla ciebie to powod do dumy. Wiesz ja jednak szanuje ludzi ktorzy sami cos zrobia a takimi jak ty gardze, jesli chodzi o scottiego to zarobilem na nim duzo kasy, i on oddal mi kase za sca, a ta cala gadka o tym dzwonieniu itp byla tylko zeby podbic cene, trzeba ci przyznac ze miales szczescie bo rl owner scottiego mial opis na gg "gram na scottym pisac w grze jak cos" to byl poprostu twoj fart ale naprawde okradanie innych graczy nie jest powodem do jakiej kolwiek dumy, wedlug mnie adminowie powinni banowac takich jak ty, takich ktorzy sami przyznaja sie do hakowania, zal, i drobna rada, wes koles pare lekcji angielskiego i informatyki bo proby udawania obcokrajowca za bardzo ci nie wyszly a z tymi portami co niby podgladales scottiemu i tak zdobyles jego passy to poprostu bylo zabawne jak daleko moze sie posunac ludzka wyobraznia,lol.
@up
To nie zmienia faktu ze cie ojebal na 1,5 mln.
@btw Orsh pojawil sie na kyrze xD zdaje mi sie ze tralla bloczy, chcialem wam popsuc zabawe, ale z aktualnym lvlem to ciezkie tak ze padlem :/ szkoda ze od demca :/
szwagiereczek
17-09-2006, 18:46
Ged sie wjepał Gibonowi i bloknął...
19:13 You see a teddy bear.
It weighs 5.90 oz.
no powiedzcie kto jest wspaniały?:D
19:13 You see a teddy bear.
It weighs 5.90 oz.
no powiedzcie kto jest wspaniały?:D
Masz filmik ;] ??
@Miszczoslaw
Czemu akurat teraz sie ujawniles a nie dales tego wczesniej??
Kiroy Wind
17-09-2006, 20:00
gz Gedd ;)
Blood Romeragura
17-09-2006, 20:05
Gimli From Kazz albo ktos z innych postujacych tutaj mozecie mi powiedziec cos sie stało ze Steriego czy jak mu tam??
Mag Eragon
17-09-2006, 21:35
W dniu 17.09 na Edron był Orshabaal.... Ma może ktoś zdjęcia lub cokolwiek by można sie dowiedzieć co sie działo?:confused:
@up
Orsha blokował Xolorian (134 ms). Poleciał teddy bear ^^
qeenar lee
18-09-2006, 15:14
Hehe loot nawet nie najgorszy napewno lepszy niz ostatnimi czasy..
ale Brawo dla Geddabo bloknal orsha sorcem B)
za 1 próbą padł ale cóż ;/ Chłopak sie nie poddał i wywalczył swojeB) B) B)
Gimli From Kazz
19-09-2006, 16:47
Steri... Powiesił się... nikt nie wie dla czego... tego samego dnia widział się z kolegami... Mówili mi, że był normalny...
Steri powiesił się jakiś rok temu nikt nie zna powodu. Po co do tego wracać?
Morximal
19-09-2006, 17:27
Steri... Powiesił się... nikt nie wie dla czego... tego samego dnia widział się z kolegami... Mówili mi, że był normalny...
to jest forum gry a nie pogaduszki o zmarlych, bedac martwy niechcial bym zeby ktos pisal o mnie na forum jakiejs gry.
Azeris nie mów tak, chciałbyś jakby ktoś tak mówił o tobie? Wogóle nie przenoś nienawieści do nonixa z gry na rl.
Jak ty umżesz to nikt cie nie będzie wspominał więc się ciesz
Widac niektorzy za bardzo przezywaja ta gre :[
@Gedd gratulacje w koncu zbloczyles tego Orsha :D
Glaxu Pada :> 92 lvl ;] Temat Spada :<
Dave Batista
24-09-2006, 20:57
Tak To jest jak pan glaxu kupil chara :p moj dave tez ma new ownera juz zdazyl pasc xD nie mam czasu grac w tibie i dobrze bo bym sie kisil na kyrze ze smierdzielami z LS (do nonixa i reszty pa :P)
No... dzisiaj xolorian przyszpanowal zabijajac mnie (o 80lvi slabszego druida) <hahaha> - za to twoj kumpel padnie jeszcze raz :)
No... dzisiaj xolorian przyszpanowal zabijajac mnie (o 80lvi slabszego druida) <hahaha> - za to twoj kumpel padnie jeszcze raz :)
szczerze mowiąc to tego "kumpla" ignorowalem az zaczal mi spamowac ze ten evil pk ma nick hythe :) szczerze mowiac to zabilbym cie jak oboje mielismy 40-50 lvle tyle ze zawsze miales protekta u azerisa a on mial u tetra wiec niezabardzo byłem w stanie a potem przestales grac. az uslyszalem od jakiegos nooba ze masz pz locka, ba! nawet skulla, i to jak sie okazalo czerwonego :D
szczerze mowiąc to tego "kumpla" ignorowalem az zaczal mi spamowac ze ten evil pk ma nick hythe :) szczerze mowiac to zabilbym cie jak oboje mielismy 40-50 lvle tyle ze zawsze miales protekta u azerisa a on mial u tetra wiec niezabardzo byłem w stanie a potem przestales grac. az uslyszalem od jakiegos nooba ze masz pz locka, ba! nawet skulla, i to jak sie okazalo czerwonego :D
Najlatwiej sie taka gadka wykrecic... jakbys mial lv na rowni ze mna padlbys jak szmata, no ale coz teraz ci latwo mowic. Burst + sd + f- wave hahaha, szkoda ze odrazu nie jebles ue. Zadowolony z loota?
07:25 xxx [xx]: bo nikt poza LAST STAND tu nie expi!
Hmm to nie mozna juz expic na dragasz w venore bez pozwolenia ?? wy tego respa kupiliscie czy co ?? kto mi odpowie Czemu sa te SMIESZNE ZAKAZY
Edit nie chcialem ujawniac jednak nicka osoby ...
Widzicie mnie nie ma i na kyrze jest nuda :)))
Old Tetro :)
hm tu sprawa wyglada mniej wiecej tak
wbija ktos na ventrilo
p1 kto ma dragi
p2 ja
p1 ok ja po tobie
p3 ej p1 to napisz mi jak bedziesz konczyc. ja wieczorkiem wbije lvl dobic
za 2 godziny przychodzi na przyklad taki awer fast i pyta sie czy moze poexpic na dragach. fakt ze niema tych osob wpisanych w liscie ale my tego nie potrzebujemy, a kolejka sie juz jakas zrobila, wiec awer zostaje splawiony i pozniej mu smutno bo ktos zrobil to w brutalny sposob bo nie chcialo mu sie wiecej z nim gadac
oo tetro :D
w sumie szkoda ze sprzedales chara, moze wtedy nie wygralibysmy wojny walkowerem. nielubie cie strasznie ale smiesznie by bylo jakbys haknal spowrotem tetra i tu gral xD
Ged założe się że tetro miał taki zamiar ale nie udało mu się to ponieważ zniszczono wszystkie r keye a on sie tego nie spodziewał. a new owner wyrobił se nowego recka :p xolorian mozesz powiedziec dlaczego zabiles tetra wtedy jak expil na demkach?
haha co do twoich "p" pytam osoby z LS ktora wychodzila czy sa free czy nikogo nie ma on powiedzial ze tak ze jak chce niech ide expic ...
Hi tetro ;]
szwagiereczek
29-09-2006, 08:25
Sep 28 2006, 19:17:21 CEST Killed at Level 136 by Xolorian
and by Garlerdon
Za chamstwo nie ma zmiłuj :>
Sep 28 2006, 19:17:21 CEST Killed at Level 136 by Xolorian
and by Garlerdon
Za chamstwo nie ma zmiłuj :>
Nie ma to jak polityka lojalności LS. Grats zabicia jego byłego członka.
szwagiereczek
29-09-2006, 16:37
Jeżeli ktoś sie wbija kumplowi z gildii na dragi i nie chce wyjść to tak się to kończy.
Hehe najpierw Xolorian był liderem ls, potem Nonix Dark, Moothonost, Garlerdon. Kto next?
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.