Pokaż pełną wersje : Wydarzenia Z kyry
Stron :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
[
11]
12
13
14
dalem juz rehosta na mojego wmv
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=121438
Hehe jak byles taki pro, na poczatku wojny i sharowales z kuzynem wystarczyło ze ravin z nim porozmawiał to od razu zmienił nastawienie. Musiałeś później wyrzucić kuzyna z postaci, bo z jednej strony rodzina a z drugiej Szwedzi, którzy się w*****li, wybraleś Szwedów.
Ribbon
A jeśli byś miał 120 lvl, dla którego naprawdę sporo czasu poświeciłeś, zakładając ze nie sharuje, nie grasz tez często, ale jednak zrobiłeś, wpada po Ciebie Olik 90 knight i mówi ze płacisz 100k albo nie pograsz sobie na servie i całkiem przypadkiem okazuje się ze Olik mieszka 3 bloki od twojego i ma 14 lat? Co robisz? Doszedł byś do wniosku ze też masz ADHD?
pozdro
Nie dotknąłbym go nawet. To przychodzi chyba z wiekiem. Nie mówie że nie wiadomo jaki jak już dojrzały jestem itd. ale ja już nawet nie patrze na tą gre przez taki pryzmat.
btw. Koxyl R.I.P, sorry no bonus.
a co do Lucy...
to złodziej, sharer i account trader, mam nadzieje że źle na tym skończy
NF wyszło z ideą zaprzestania zabijania wzajemnie swoich RL kolegów.
Miejmy nadzieję , że oni jak i WIW podporządkują się temu ustaleniu. :)
NF wyszło z ideą zaprzestania zabijania wzajemnie swoich RL kolegów.
Miejmy nadzieję , że oni jak i WIW podporządkują się temu ustaleniu. :)
A ja obawiam się że tak nie będzie.
Po co pozwalać komuś expic skoro wiadomo że prędzej czy później i tak dołączy do wojny.
Takie jest moje zdanie no ale zadecyduje WiW.
O,o Garlerdon zmienił ownera.
jak nie jesteś czegoś pewien to nie pisz plx, a jesli już chcesz napisać to dodaj "chyba"
nie xolorian to nie nwe ovner gereldona
Garlerdon Lamer doszedl do NF ... Brawo Lamerom od dzisaj jestes nikim
Zycze ci haka i rooka uciekles od osob ktorzy ci ufali jak xolorian Gratz and Bye
Zycze ci haka i rooka uciekles od osob ktorzy ci ufali jak xolorian Gratz and Bye
on zawsze byl kims w przeciwienstwie do ciebie ;)
on zawsze byl kims w przeciwienstwie do ciebie ;)
Dobrze napisales BYŁ ale juz nie jest
Jeśli Paior jest dla ciebie nikim to ty dla mnie nie masz określenia...Taki śmieć...Nawet nie potrafię określić osoby o tak niskim poziomie bo jak bym powiedział że kawał Kur** z ciebie to bym ci pochlebił...
a co do wojny skoro bylem nikim to czemu jak jeszcze gralem podczas wojny
Pontheus i juffs ciagle mi spamowiali i prosili zebym doszedl do wojny i im pomogl :<
i nie pisz ze tak pisali do wszystkich a tak wogule to pochawl sie co do ciebie pochawla sie co ty osiagnoles?
nastepny noob z nf pada
Mar 19 2007, 21:07:24 CET Killed at Level 106 by Moothonost !!
Nf przywitam was wszystkich w temple na rooku ;]
No i było open battle.
WiW wygrało.
Pontheus pierwszy raz zabity przez playera :P Nice :D
Brawa dla Wiw ;d
Zaraz wkleje fragi
WiW rozgromilo Nf ;] coraz blizej rooka ;] hahaha jak to mowia 114 left srednia ;p
Paior ty zawsze byles, jestes i bedziesz nikim w tibii jak i w rl;]
A co do wojny to moim zdaniem liczac fragi na noobkach z sunbladee lala la la i snox to nf wygralo;]
Ile było i jakiś filmik jak któs ma niech wrzuci.
Evan'ek ty za to jesteś kimś.Na wszystko na co się stać to bycie policjantem.To jest twoje przeznacznie psie.
ŁÓŁ Gandamir nie padł czyli pewnie go nei było i dlatego WiW wygrało!Ale mieli fjarta łół nie było dowódzcy Nf.
Brawa dla Wiw ;d
OGółEM 10 (9) :3
Dla WiW/Sb :
1. Tonyy Kewl [ nie wlicza sie do ogólnych fragów ]
Mar 19 2007, 20:57:21 CET Killed at Level 38 by Nonix Dark
and by Misio'son
2. Geo Aldarion
Mar 19 2007, 21:02:26 CET Killed at Level 124 by Garlerdon
3. Og'Thun
Mar 19 2007, 21:10:18 CET Killed at Level 114 by Moothonost
and by Zerio of Zygus
4. Ren'ko
Mar 19 2007, 21:34:58 CET Killed at Level 89 by Nonix Dark
5. Gafistergo Faberman
Mar 19 2007, 20:55:39 CET Killed at Level 108 by Moothonost
and by Lykontorna
6. Pontheus
Mar 19 2007, 20:47:30 CET Killed at Level 104 by Herineey
and by Moothonost
7. Azeris
Mar 19 2007, 21:08:58 CET Killed at Level 132 by Zerio of Zygus
and by Lykontorna
8. Elve Nightshade
Mar 19 2007, 21:01:02 CET Killed at Level 104 by Rhu Inferno
and by Nonix Dark
9. Valayn Spir
Mar 19 2007, 21:07:24 CET Killed at Level 106 by Moothonost
10. Wairon
Mar 19 2007, 20:49:32 CET Killed at Level 122 by Rhu Inferno
and by Moothonost
Mar 19 2007, 20:49:46 CET Killed at Level 101 by Geo Aldarion
and by Darylan
2. Van Dalan
Mar 19 2007, 20:49:08 CET Killed at Level 118 by Patteh
3. Xarantiel
Mar 19 2007, 20:47:57 CET Killed at Level 111 by Geo Aldarion
and by Xolorian
and by Juffs
Wole byc policjantem niz zyciowa porazka
Rohad a nieliczysz Snox i Laa La la?
Seeger xD
Mar 19 2007, 21:21:19 CET Killed at Level 23 by Henksson
and by poison
Sekhmet Infernum
Mar 19 2007, 20:56:52 CET Killed at Level 54 by Executter Pelego
Mar 19 2007, 20:47:47 CET Killed at Level 55 by Elderly Magician
Sim Palantunio
Mar 19 2007, 20:48:40 CET Killed at Level 70 by Teraxul
and by Darylan
Laven Erila
Mar 19 2007, 21:08:43 CET Killed at Level 104 by Rhara
and by Teraxul
Gedorn Tsunami
Mar 19 2007, 21:08:14 CET Killed at Level 91 by Steiner the slayer
and by Jonkin
Nie bo nie ma z nimi oficjalnej wojny.
Paior ty zawsze byles, jestes i bedziesz nikim w tibii jak i w rl;]
A co do wojny to moim zdaniem liczac fragi na noobkach z sunbladee lala la la i snox to nf wygralo;]
nigdy nuie bylem nikim w tibi a tym bardziej w rl ze ty nie amsz koelgow w rl tylko chodzisz po osiedlu ze swoim wymyslonym kolegom majkim i znim sharujesz swoja mega Knighta 8 Levelos skill 25/21 Z magic lether setem to jzu nie moj problem masz kompleksy idz do psychologa nie masz kolegow ?? umyj sie
WoooW Pojechales mi po zyciorysie:/ Ide sie zamkne w skrzynce z moim wymyslonym kolegą Majkim:( <zal>
Wole byc policjantem niz zyciowa porazka
Rohad a nieliczysz Snox i Laa La la?
Seeger xD
and by poison
Sekhmet Infernum
Mar 19 2007, 20:56:52 CET Killed at Level 54 by Executter Pelego
Mar 19 2007, 20:47:47 CET Killed at Level 55 by Elderly Magician
Sim Palantunio
Mar 19 2007, 20:48:40 CET Killed at Level 70 by Teraxul
and by Darylan
Laven Erila
Mar 19 2007, 21:08:43 CET Killed at Level 104 by Rhara
and by Teraxul
Gedorn Tsunami
Mar 19 2007, 21:08:14 CET Killed at Level 91 by Steiner the slayer
and by Jonkin
Mam Ci wypisać wszystkich noobów co padli z nf?-.-
0wn3d :) HAHAHAHA
Name: Shadek Darkalif
Level: 102
Mar 19 2007, 21:08:35 CET Killed at Level 103 by Steiner the slayer
...jeszcze ktoś tam padł, ale nie pamiętam...
ogólnie było 10:8 podobno, potwierdziły to obie strony
Battle niezłe. Poziom wysoki, filmiki z Kyry wymiatają. Ogółem cała wojna rox. Jest na co popatrzeć. :D
Name: Shadek Darkalif
Level: 102
Mar 19 2007, 21:08:35 CET Killed at Level 103 by Steiner the slayer
...jeszcze ktoś tam padł, ale nie pamiętam...
ogólnie było 10:8 podobno, potwierdziły to obie strony
Battle niezłe. Poziom wysoki, filmiki z Kyry wymiatają. Ogółem cała wojna rox. Jest na co popatrzeć. :D
no co ty było 15-5 dla WIW
Brawa dla Wiw ;d
OGółEM 10 (9) :3
Dla WiW/Sb :
and by Misio'son
2. Geo Aldarion
Mar 19 2007, 21:02:26 CET Killed at Level 124 by Garlerdon
3. Og'Thun
Mar 19 2007, 21:10:18 CET Killed at Level 114 by Moothonost
and by Zerio of Zygus
4. Ren'ko
Mar 19 2007, 21:34:58 CET Killed at Level 89 by Nonix Dark
5. Gafistergo Faberman
Mar 19 2007, 20:55:39 CET Killed at Level 108 by Moothonost
and by Lykontorna
6. Pontheus
Mar 19 2007, 20:47:30 CET Killed at Level 104 by Herineey
and by Moothonost
7. Azeris
Mar 19 2007, 21:08:58 CET Killed at Level 132 by Zerio of Zygus
and by Lykontorna
8. Elve Nightshade
Mar 19 2007, 21:01:02 CET Killed at Level 104 by Rhu Inferno
and by Nonix Dark
9. Valayn Spir
Mar 19 2007, 21:07:24 CET Killed at Level 106 by Moothonost
10. Wairon
Mar 19 2007, 20:49:32 CET Killed at Level 122 by Rhu Inferno
and by Moothonost
Mar 19 2007, 20:49:46 CET Killed at Level 101 by Geo Aldarion
and by Darylan
2. Van Dalan
Mar 19 2007, 20:49:08 CET Killed at Level 118 by Patteh
3. Xarantiel
Mar 19 2007, 20:47:57 CET Killed at Level 111 by Geo Aldarion
and by Xolorian
and by Juffs
+ dziś padł Elfhame
Feb 19 2007, 12:07:25 CET Killed at Level 114 by Herineey
and by Rhu Inferno
Widze ze ktos tu ma problemy ze wzrokiem .
Cóz niektorzy sa tak zapatrzeni w Tibie ze miesiac roznicy nie robi zadnej
co do battle we fragach (chyba) remis + przewaga liczebna ze strony wiw
ktorej niewykorzystali w zaden sposob :P
@ Up
A no rzeczywiście ;P
Quel Metu
Mar 19 2007, 20:36:37 CET Killed at Level 120 by Lykontorna
Widze ze ktos tu ma problemy ze wzrokiem .
Cóz niektorzy sa tak zapatrzeni w Tibie ze miesiac roznicy nie robi zadnej
co do battle we fragach (chyba) remis + przewaga liczebna ze strony wiw
ktorej niewykorzystali w zaden sposob :P
Wypisz mi te 8 osób co padło od nas.
Solari ma racje. Nie było 8 fragów.
Padli:
WiW
Volderius
Sunblade
Xarantirl
Van Dalan
Więc chyba nie ma żadnego problemu z dodaniem tego...
Do tego kilka fragów ze Snox i Laa La La ale te guildie nie są liczone w statystykach prowadzonych przez Gandamira.
Solari ma racje. Nie było 8 fragów.
Padli:
WiW
Volderius
Sunblade
Xarantirl
Van Dalan
Więc chyba nie ma żadnego problemu z dodaniem tego...
Do tego kilka fragów ze Snox i Laa La La ale te guildie nie są liczone w statystykach prowadzonych przez Gandamira.
Biorac pod uwage matematyke w NF czyt. mocno abstrakcyjna to jest widocznie mozliwe zrobienie z 3 fragow 10. O ile pamietam to royal phiro odejmujac od 158, 99 wyszlo mu 66. <podloga>
A tak nawiazujac jeszcze o tym :
Nie mialbys kogo wpisac jako real frag :| .
Seeger xD
and by poison
and by Misio'son
E.hame wiec Seeger sie liczy do fragów a tonyy sie nie liczy?-.-
WYJDZ!
0lik ustalił że liczą sie tylko fragi na 50 lvl+ (chyba tak) i to tylko z WiW + Sb vs. NF.
Biorac pod uwage matematyke w NF czyt. mocno abstrakcyjna to jest widocznie mozliwe zrobienie z 3 fragow 10. O ile pamietam to royal phiro odejmujac od 158, 99 wyszlo mu 66. <podloga>
A tak nawiazujac jeszcze o tym :
Nie mialbys kogo wpisac jako real frag :| .
Na filmiku widać dokładnie kto im pomagał i padł od nas , a wiec pełnił funkcję podobną do snox.
Przyklad gildia "Teeh Hard Way" , "No Chance For You"
Executter Pelego
Mar 19 2007, 21:09:53 CET Killed at Level 63 by Lykontorna
and by Zerio of Zygus
Slyth
Mar 19 2007, 20:47:16 CET Killed at Level 60 by Herineey
Nie ma sensu liczyć fragów nabitych na snox ponieważ wiekszość osob ktora tam zostala to nooby ktorym zwisa to czy padna , a jesli nie odpowiada to podam przyklad pomocnika NF.
Henksson
Mar 19 2007, 21:13:19 CET Killed at Level 40 by Buriko
and by Xorian of Zygus
Mar 19 2007, 20:58:11 CET Killed at Level 41 by Kataruso
and by Quizi
Mar 19 2007, 20:28:06 CET Killed at Level 44 by Kataruso
and by Jinxz
Może jego tez dodamy do fragów zdobytych przez WIW?;p
Takich graczy pomagających NF jest więcej ale nie chce mi sie szukać.
Czy to wazne bijecie sie o kilka fragów tak jakby to bylo najwazniejsze
najwazniejsze sa fakty
kolejna battle ktorej kolejny raz niewykorzystaliscie kolejny snake atack (na geo aldarion) przed battle niewykorzystanytak jak ostatnio Abo na demoni.
Nie mozecie zabic zadnego z naszych najlepszych magow przy czym waszych wiekszosc padla juz kilka razy.
over and out
Czy to wazne bijecie sie o kilka fragów tak jakby to bylo najwazniejsze
najwazniejsze sa fakty
kolejna battle ktorej kolejny raz niewykorzystaliscie kolejny snake atack (na geo aldarion) przed battle niewykorzystanytak jak ostatnio Abo na demoni.
Nie mozecie zabic zadnego z naszych najlepszych magow przy czym waszych wiekszosc padla juz kilka razy.
over and out
Tak to wy zawsze wygrywanie nawet jak przegrywacie, NF bylo o 5-10 mniej a licząc samo wiw i sunblade na samo NF to było was tyle samo, głupie tłumaczenie, naucz sie przyznawać do porażki, bo to też sztuka.
DO WSZYSTKICH ANALIZATOROW Z TEGO FORUM:
NF wygralo gratz im !!!!!!!!@!!@@!@!@ ( nie zabijajac zadnego lvl 110+) tak to sie nazywa byc pro.
Zgadzam się z Tobą Ehame. Jak by było po 40 osób po obu stronach NF by wygrało ob na 100%, mają lepszą taktykę i lepszych sorców (którzy nie padają, bo mają pvp;D). Mówiło się wiele o pvp Morxa, ale jednak padl na pierwszym ob na jakim był "Nonixem". A jakoś w NF sorcowie potrafią robić fragi i nie padac (chwała im za to ).
NF do boju :D:D:D
Zgadzam się z Tobą Ehame. Jak by było po 40 osób po obu stronach NF by wygrało ob na 100%, mają lepszą taktykę i lepszych sorców (którzy nie padają, bo mają pvp;D). Mówiło się wiele o pvp Morxa, ale jednak padl na pierwszym ob na jakim był "Nonixem". A jakoś w NF sorcowie potrafią robić fragi i nie padac (chwała im za to ).
NF do boju :D:D:D
Nonix padł na 2 Ob.Na 1 Ob Nonixa całe Nf się obsrało i spierdoliło na dach ;>
dobrze ze juz nie grasz Awerem bo bym cie chyba dojechal B)
smierc lamerom i forum trollom jak ty
Amasssssssssss11111111111111
akcja z gc byla zabawna
do wszystkich trolli!
Geo Aldarion padl przez nasz glupi zart z Garlerdonem w Nf ; \
Nygga789
20-03-2007, 14:39
mam takie pytanie z innej beczki nie wiecie czy www.pskonejott.com jest juz czynna czy dalej hacked?
Już dawno odhackowana : ))
Amasssssssssss11111111111111
akcja z gc byla zabawna
do wszystkich trolli!
Geo Aldarion padl przez nasz glupi zart z Garlerdonem w Nf ; \
Geo padl bo jest nowym ownerem i nie używa venta. LOL
No i Quel Metu wrocil z wojska expil expil i teraz doszedl na NF przykro bo jeden polak wiecej w szwedzkiej gildii a co do wczorajszego open battle... wiekszosc z was nie potrafi sie pogodzic z porazka nie przyjmujecie do wiadomosci tego ze przegraliscie. A czemu przegraliscie to sobie analizujcie na swoim ventrilo a nie na forum, bo tu jest to malo wazne liczy sie sam efekt :baby:
Kiedy Olik doda staty bo jego sa najpoprawniejsze bez zadnych Snoxów Lalalów itp.
A temat Bobiego to zenada bez THW ani NC4U ale z Snoxem ktorych fragi sie licza ...
No i Quel Metu wrocil z wojska expil expil i teraz doszedl na NF przykro bo jeden polak wiecej w szwedzkiej gildii a co do wczorajszego open battle... wiekszosc z was nie potrafi sie pogodzic z porazka nie przyjmujecie do wiadomosci tego ze przegraliscie. A czemu przegraliscie to sobie analizujcie na swoim ventrilo a nie na forum, bo tu jest to malo wazne liczy sie sam efekt :baby:
Hahaha...Człowieku zastanów się co piszesz, jak NF wygrywało jako pierwszy pisałeś, że WIW było mniej i płakałeś nam na forum. I to Ty sie z porażkom nie mogłeś pogodzić nie NF, napewno są już gotowi do następnegp battle.
Quel Metu najpierw padł, potem doszedł do NF.
To WIW robi sobie wrogów w polakach.
Hahaha...Człowieku zastanów się co piszesz, jak NF wygrywało jako pierwszy pisałeś, że WIW było mniej i płakałeś nam na forum. I to Ty sie z porażkom nie mogłeś pogodzić nie NF, napewno są już gotowi do następnegp battle.
wróg called 'dziki" pierw kikniety z aurea teraz z kyra:< sam sie o to prosil o ile mi wiadomo.
zobacz sobie film z wczorajszego open od patteha...
widzisz ze nasz byly wojskowy aka quel metu pisze invite me?
za pewne doszedlby do nf jakby jeszcze kilka lvli zrobil... czemu by doszedl? szczerze mowiac nie mam pojecia :D pisalem tak kiedys bo jak najezdzacie na wiw to trzeba sie jakos bronic prawda? tutaj nikt na was nie najezdza a mimo to piszecie ze gdyby bylo 40 vs. 40 to byscie wygrali... to sorki ze sie tak wyraze ale do chuja calikem nie dawno bo okolo tydzien temu wiw chcialo wyjsc na ankrahmun zanosilo sie ze bedzie wlasnie mniej wiecej 40 vs. 40 i kto sie zachowal jak male chickenki? swe nie wyszli bo co? czemu? przeciez ich wielkim atutem sa taktyki a skoro ich bylo 40 nas tez okolo 40 to czemu nie wyszli? prawda jest taka ze swe nie wyjda jak nie ma u nich 2 playerow a wiw? mimo ze jest ich mniej to wychodza...
@ Up
Możesz dać linka na to ? ;d
nie mam juz linka bo nie archiwizuje wiadomosci, ale jak go zamotam to ci go podam :p postaram sie jak
btw. zaraz bede ogladal filmik od gedda jak cos ciekawego w nim zobacze to dam linka ;]
dobra obejrzalem w sumie o wiele ciekawszy film patteh caly czas na koncu sie trzymal a gedd szedl na zywiol
link:
http://www.speedyshare.com/216913331.html
@down
Nom wlasnie dlatego padl. WiW nie robi sobie wrogow, on juz byl wrogiem wiec czemu mieli dac mu sie umacniac?
widzisz ze nasz byly wojskowy aka quel metu pisze invite me?
za pewne doszedlby do nf jakby jeszcze kilka lvli zrobil... czemu by doszedl? szczerze mowiac nie mam pojecia :D
Doszedłby ponieważ tym charem expiła Little Nasty Angel która jest w NF :)
Pawlos II
20-03-2007, 19:59
Keonek ty naprawde jestes je###m rasistą mowisz o nf to uwyzasz tylko slowa "swe" a co ci swe zrobili napewno lepiej rzadza servem niz niektorzy Polacy...
Taka prawda
Keonek ty naprawde jestes je###m rasistą mowisz o nf to uwyzasz tylko slowa "swe" a co ci swe zrobili napewno lepiej rzadza servem niz niektorzy Polacy...
Taka prawda
haha ja jestem rasista? nie wiem czemu mowie swe moze dlatego ze nf jest jakby nie patrzec szwedzka gildia. Na pewno nie mam nic do swe jako do narodu nie chodze po ulicy i nie krzycze BURN SWE jak to mialo miejsce w pewnym filmiku gdzie jeden szwed krzyczy BURD POLAND nie winie ich za to... trafil sie jeden taki ktory wcale nie swiadczy o calym narodzie. Tutaj jestesmy po przeciwnych stronach wiec nie pisze o nich dobrych rzeczy, aczkolwiek w ani jednym poscie ich nie obrazilem tak jak z reszta nikogo. Wydaje mi sie ze to nie ma sensu obrzucac kogos blotem za to ze ma inne zdanie niz ja, dlatego jak czytam nie ktore posty, ktore wedlug nie ktorych sa smieszne bo ktos rzucil ze czyjas stara jest lysa... nie interesuje mnie to jesli ciebie to interesuje to jest cos z toba nie tak 8o zastanow sie czy na chamstwo trzeba odpowiedziec chamstwem czy moze lepiej kultura i kiedy ludzie beda widziec cie lepiej gdy bedziesz wylgarny czy kulturalny...
[QUOTE=Keonek;1325471]
zaraz bede ogladal filmik od gedda jak cos ciekawego w nim zobacze to dam linka ;]
dobra obejrzalem w sumie o wiele ciekawszy film patteh caly czas na koncu sie trzymal a gedd szedl na zywiol
link:
http://www.speedyshare.com/216913331.html
Wystarczy czytać wcześniejsze posty. ;d
jaki film o.O :D
@down
100% prawda z solo gedd vs. mooth gdy to "niby" solo sie zaczelo nagle nf przybieglo z obu stron.. i komu tu wierzyc mozna? to nie wiw chcialo zrobic trapa na geddzie. Tak jak Rhu robi Herineey w*******a sie miedzy nf i jeszcze ani razu nie padl i mimo to oczywiscie we forum spamerzy piszecie ze i tak najlepszy jest gedd... Moze po stronie nf ale zobaczcie co w czasie gdy xolorian was tak podnieca robi herineey czy rhu ktorzy wibegaja miedzy was a wy ich nawet zabic nie mozecie... ani razu nie widzialem zeby jakis chojraczek z nf wbiegl sobie beztrosko w srodek wiw po czym ucieklby... co najwyzej moblgby sie wtedy obudzic w temple
Po ostatnim OB gadaliscie ze najlepszy byl xolo ja sadze inaczej filmik z ostatniego ob pokazuje ze najlepsi sorce sa w WIW.Rhu najwieksyz kozak ciagle najblizeszj nf i ciagle walil kogos z nf a nf i ich sorce z pvp jak to wy muwicie co robili nic. Byl moment gdy Rhu biegał pomiedzy membersami NF ale nf bylo wtedy ladnei pizgane i zamiast go trapanac s*******ali gdzie sie dalo (RHu nie mial many)
Pozniej byly solo mooth vs xolo i wielki sorcer xolo z pvp nie widzail co sie dzieje gdy walczyl z moothem ktory nie ma niby pvp i umie tlyko expic. Xolo przerazy dar sie an vencie o pomoc chwile pozniej nf bylo jzu tam mooth byl juz prawie w trapie ale the best players tibi czyli NF nie zrobili tego.
Cala taktyka Nf polega na bieganiu w kupie max 2 kratki od wszystkich i walenie sd ale gdy jest niezal kontrofensywa wiw rodzielaja sie i s*******aja gdzie sie da i padaja.
.:Boixos:.
20-03-2007, 22:40
^^up
mÓwicie ~~
i jeszcze cos:
zwyciezcow sie nie sadzi :)
zapewniam wam ze NF bedzie rzadzic tym servem 10x lepiej niz robiloby to WiW.
Bo do wladzy trzeba dorosnac.i moze kiedys wiw do tego doroscnie
@down
100% prawda z solo gedd vs. mooth gdy to "niby" solo sie zaczelo nagle nf przybieglo z obu stron.. i komu tu wierzyc mozna? to nie wiw chcialo zrobic trapa na geddzie. Tak jak Rhu robi Herineey w*******a sie miedzy nf i jeszcze ani razu nie padl i mimo to oczywiscie we forum spamerzy piszecie ze i tak najlepszy jest gedd... Moze po stronie nf ale zobaczcie co w czasie gdy xolorian was tak podnieca robi herineey czy rhu ktorzy wibegaja miedzy was a wy ich nawet zabic nie mozecie... ani razu nie widzialem zeby jakis chojraczek z nf wbiegl sobie beztrosko w srodek wiw po czym ucieklby... co najwyzej moblgby sie wtedy obudzic w temple
Popieram w calosci. IMO Heeriney to jeden z najodwazniejszych graczy z WiW + ma naprawde niezlego skilla - wbiega w srodek NF, robi male spustoszenie i ucieka a chlopcom z NF pozostaje tylko zal w oczach.
@up
Zapewniam cie ze jakby NF doszlo do wladzy byloby gorzej niz jak bedzie wiw. Dlaczego? Abo Tagteamz, Eon, Geo, Elve, to po prostu PA. Jesli zas wlazisz im w dupe tak gleboko gdzie swiatlo nie siega, to rzeczywiscie masz u nich chody i raczej piiiiis and lofe!
20-03-2007, 22:51
to ze ktos solo w*******a sie solo w szeregi wroga nie znaczy ze jest zajebisty extra super mastah-znaczy to tylko tyle ze jest debilem or sth like this :S
Kazdy kto ma jakas sile robi PA,wiec przyklad z Pa jets conajmniej glupi :)
to ze ktos solo w*******a sie solo w szeregi wroga nie znaczy ze jest zajebisty extra super mastah-znaczy to tylko tyle ze jest debilem or sth like this :S
Kazdy kto ma jakas sile robi PA,wiec przyklad z Pa jets conajmniej glupi :)
Gratuluje znajomosci sztuki wojennej. Wg ciebie wychodzi na to ze kazdy kto walczy jest glupi albo sth like this. Bo przeciez bezpieczniej stac w pz... Przyklad wbicia sie w szeregi nie pokazuje sily i potegi ale odwage. Zauwaz ze NF trzyma sie w kupie i boi sie wychylic chocby 1 sqm za winka byleby nie dostac mwala za plecy bo inaczej kaplica.
Nie kazdy kto ma sile robi PA. PA robia ludzie z kompleksami, ktorzy lubia wyladowac swoje emocje i ponizanie z RL zycia poprzez glupia gre. Dodatkowo jest to o tyle nieuczciwe ze 90% z nich do swojego lvla nie doszlo uczciwie - sharing. A glupi jest nie przyklad ale ty.
20-03-2007, 23:32
myslisz pojecia to nei jest odwaga ;)
to ,ze nf 3ma sie razem to chyab dobrze nie?
przypomnij mi jakei byly wyniki OB?
zapewniam cie,ze sztuke wojenna znam lepiej niz ty,duzo lepiej.
pozatym ty sam nei wiesz co mowisz:
"Przyklad wbicia sie w szeregi nie pokazuje sily i potegi ale odwage. "-czyli najlepiej gra ten kto jest najodwazniejszy czy jak to jest?
Kazdy,kto moze,ten PA'uje.ty tez gdybys mogl pewnie bys to robil,ale nei mozesz,dlatego sie tak frustrujesz ;)
myslisz pojecia to nei jest odwaga ;)
to ,ze nf 3ma sie razem to chyab dobrze nie?
przypomnij mi jakei byly wyniki OB?
zapewniam cie,ze sztuke wojenna znam lepiej niz ty,duzo lepiej.
pozatym ty sam nei wiesz co mowisz:
"Przyklad wbicia sie w szeregi nie pokazuje sily i potegi ale odwage. "-czyli najlepiej gra ten kto jest najodwazniejszy czy jak to jest?
Kazdy,kto moze,ten PA'uje.ty tez gdybys mogl pewnie bys to robil,ale nei mozesz,dlatego sie tak frustrujesz ;)
Nie kazdy i sa rozne rodzaje PA jeden tylko wywali z respa kogos gdy jest niejasna sytuacja a 2 zabija kogo popadnie za nic . Chyba widac roznice nie?
I co do Dwika to mogl Paowac na Kyrze ale jakos tego nie robil , wiec kto tu sie nie zna i frustruje?
Dzisiaj spokojny dzien na Kyrze , liczylem ze jakies battle bedzie x(
Pawlos II
20-03-2007, 23:41
Popieram Boixosa
mowicie, ze ten caly Herineey to zaje#### gracz a co on takiego robi najkmneij go widac na kazdym OB Rhu inferno to inna sprawa gra lepiej.
Btw dwik gdybys mial wogle jakas sile na kyrze zaloze sie ze bys palowal...
i nie mow ze nie -..-
I o to właśnie chodzi, za bardzo go nie widać ale fragi zdobywa. A co do tego, że trzymają się w kupie to zobacz ostatnią sytuację z Arystosem. Brak im zgrania?
21-03-2007, 00:20
"Nie kazdy i sa rozne rodzaje PA jeden tylko wywali z respa kogos gdy jest niejasna sytuacja a 2 zabija kogo popadnie za nic . Chyba widac roznice nie?"
Tutaj sie z Toba zgadzam.
nie wiem kto to ten caly dwewik czy jak mu tam,ale nie trudno byloby znalezc osobe ktora byla przez niego zPAowana.KAZDY robi PA. :)
Powtarzam ci ,ze o sprawach wojny wiem wiecej niz on i niz ty nawet razem wzieci.
Nie frustruje sie,bo Kyre mam gleboko w dupie.
W*****a mnie tlyko to ze polaczki* robia jakies akcje przeciwko swe i tym,ktorzy im pomagaja,a jako ze przegrywaja opowiadaja niestworzone historie na forum.Chociaz do tych,ktorzy walcza(czy tez sa blisko wojny) mam szacunek.
Reszta wykrzykuje jakies hasla "heriney rox xolo sux wiw pl yeye nf swe buuu fuck swe hail pl" ,ablo rozpisuje sie tu na forum jakim kozakiem jest heriney bo sie w*******a w stado nf.
i zapewniam wam ze wiw chcialoby miec takie zgranie jak nf :)
Zgranie NF nie jest perfekcyjne, a podczas niektórych akcji WiW potrafi sie zgrać lepiej niż NF.
Jovere'xik
21-03-2007, 00:46
Powtarzam ci ,ze o sprawach wojny wiem wiecej niz on i niz ty nawet razem wzieci.
Nie frustruje sie,bo Kyre mam gleboko w dupie.
W*****a mnie tlyko to ze polaczki* robia jakies akcje przeciwko swe i tym,ktorzy im pomagaja,a jako ze przegrywaja opowiadaja niestworzone historie na forum.Chociaz do tych,ktorzy walcza(czy tez sa blisko wojny) mam szacunek.
Reszta wykrzykuje jakies hasla "heriney rox xolo sux wiw pl yeye nf swe buuu fuck swe hail pl" ,ablo rozpisuje sie tu na forum jakim kozakiem jest heriney bo sie w*******a w stado nf.
i zapewniam wam ze wiw chcialoby miec takie zgranie jak nf :)
Dobra, spójrz na to drugiej strony. Czy Szwedzi nie piszą takich bzdur? "swe rox pl sux xolo rox" Tez mnie to w*****a ale nie można nic zrobić. Uważasz się za jakiegoś mistrza którym nie jesteś. I jeżeli kyrę masz w dupie to wyjdź z tego forum.
"zapewniam wam ze wiw chcialoby miec takie zgranie jak nf "
:-)
@down
Szkoda ze Rhu padl juz 4x a Xolorian jeszcze nigdy : \
a pamietacie sytuacje z ob gdzie bylo chyba 4:2 dla wiw ?
wtedy to rhu inferno dzielnie wbiegl w szeregi wroga :)(padl jeszcze przed battle)
kolega ktory napisal "muwie"
to jest wlasne inteligencja naszego narodu zapewne chodzisz teraz 5 rok do gimnazjum ? 6?
Zgranie NF nie jest perfekcyjne, a podczas niektórych akcji WiW potrafi sie zgrać lepiej niż NF.
Zgranie WIW będzie lepsze z bitwy na bitwę pamiętajcie ze WIW to nie jest LAST STAND to w większości nowi ludzie i musza trochę ze sobą pograć, chodzi o to ze w NF każdy za każdego odpowiada i to nie jest tak ze oni sie trzymają np za abo tylko razem ze sobą, to przychodzi z czasem a co do Herineeya to jest najlepszym graczem na tej wojnie nie padł ani razu a naprawdę zrobił dużo i przestańcie pierdolić ze jest głupi, bo wpada w NF, wpada, bo wie ze umie uciec i zawsze mu sie to udaje i jakieś paralize m walle go nie zatrzymują, bo on zawsze umie za siebie rzucić m walla czy zmienić stone skina, a co do geda to nic specjalnego nie pokazał oprócz dużej liczby stone skinow, która naprawdę ratowała mu dupę
Zgranie WIW będzie lepsze z bitwy na bitwę pamiętajcie ze WIW to nie jest LAST STAND to w większości nowi ludzie i musza trochę ze sobą pograć, chodzi o to ze w NF każdy za każdego odpowiada i to nie jest tak ze oni sie trzymają np za abo tylko razem ze sobą, to przychodzi z czasem a co do Herineeya to jest najlepszym graczem na tej wojnie nie padł ani razu a naprawdę zrobił dużo i przestańcie pierdolić ze jest głupi, bo wpada w NF, wpada, bo wie ze umie uciec i zawsze mu sie to udaje i jakieś paralize m walle go nie zatrzymują, bo on zawsze umie za siebie rzucić m walla czy zmienić stone skina, a co do geda to nic specjalnego nie pokazał oprócz dużej liczby stone skinow, która naprawdę ratowała mu dupę
Herineey umie tylko "uciekać" nic więcej, jak jeszcze trwa open i NF wygrywa on jest już very far~ zamiast pomóc swojej drużynie.
I nie piszcie, że on jest najlepszy deda nie zaliczył, ale fragami też nie swieci.
A co do taktyki WIW i NF, WIW jak przegrywa nie potrafi się wycofać razem i stanąć w jakimś miejscu gdzie spokojnie można dać loga, tylko zawsze sie rozbiega, że łatwo ich fragnąć.
Ty chyba nie widziałeś zgrania innych gild na innych servach...
Ja bym tego nei nazwał perf. tylko takie średniawe
/Kiedy Olik doda staty ?;s
Herineey umie tylko "uciekać" nic więcej, jak jeszcze trwa open i NF wygrywa on jest już very far~ zamiast pomóc swojej drużynie.
I nie piszcie, że on jest najlepszy deda nie zaliczył, ale fragami też nie swieci.
A co do taktyki WIW i NF, WIW jak przegrywa nie potrafi się wycofać razem i stanąć w jakimś miejscu gdzie spokojnie można dać loga, tylko zawsze sie rozbiega, że łatwo ich fragnąć.
hehe zauwaz ze zdobyc fraga na ob to jest szczescie, zalezy to od tego kiedy wejdzie twoj sd.. do tego co tak sie chwali ze jak to on zna sztuke wojenna..
mowisz ze kazdy robi pa? dam przyklad, najwyzszy knight na kyrze od poczatku serva w czolowce pod wzgledem expa, daje to ponad rok bezkarnosci w przypadku zPAowania kogos i przez ten rok z tego co mi wiadomo ani razu nigdy nikogo tak nie potraktowal. Kazdy robi PA? mylisz sie.. Przypominam sobie slowa abo gdy padl na steinerze na dragu...
" I wanna go and kill somebody cuz i am sad" <<< to jest normalne?
rhu padl 4x.. racja jasne xolo nie padl ani razu... wiesz czemu? moze dlatego ze niby ged i jego wielkie pvp a najczesciej bylo go widac jak uciekal i tylko patrzyl zeby zmieniac ssa
rhu padl 4x.. racja jasne xolo nie padl ani razu... wiesz czemu? moze dlatego ze niby ged i jego wielkie pvp a najczesciej bylo go widac jak uciekal i tylko patrzyl zeby zmieniac ssa
bo Xolo~ nie jest pojebany tak zeby wbiegac w tłum wroga... i huj ze ma tyle ssa .. zazdroscisz mu? jak nie to se kup.. a jeśli nie to wbiegaj w tlum dostaniesz Paralyze i pozniej masz tego konsekwencje.
Pozdro.
Nygga789
21-03-2007, 12:33
keonek mozesz podac swoj nick na kyrze? bo widze ze udzielasz sie caly czas a nie wiadomo co sam robisz dla wiw
nie wazne jaki mam nick nie wazne kim jestem... staram sie pisac to co w moich oczach jest prawda, wystarczy zebys wiedzial ze jestem w wojnie w 100% za wiw
Nygga789
21-03-2007, 12:42
uczestniczysz w wojnie i na*******asz swoje sdki w abo czy kibicujesz apotem ogladasz filmiki piszesz to co zobaczyles
uczestniczysz w wojnie i na*******asz swoje sdki w abo czy kibicujesz apotem ogladasz filmiki piszesz to co zobaczyles
Jaka to roznica. Ma pelne prawo wypowiadac sie na tym forum, bo nie wiem czy zauwazyles ale to forum publiczne czyli dostepne dla wszystkich. Z tego co pamietam to chlopak walczy w wojnie i w odroznieniu od niektorych nie jest jebanym dupowlazem.
Prawdziwek
21-03-2007, 12:49
WiW NF
Moothonost 192.................................... Pablofon 166
Garlerdon 170................................... Abo Tagteamz 156
Rhu Inferno 157........................................Xoloria n 146
Herineey 153 ......................................... Juffs 138
Luca Inviss 149 ....................................... Patteh 131
Tetro Aurelius 148...................................Steiner the Slayer 126
Sairus'ek 140 ...................................... Masoj Hunett 125
Zerio of Zygus 138 ................................... Geo Aldarion 123
Nonix Dark 128 ........................................ Quel Metu 119(ale od niedawna)
Dark'Modoor 126 ..................................... Rhara 115 ( tylko na 1 ob byl)
Kataruso 121 ............................................ Elfhame 113
Lykontorna 120 ......................................... Og'Thun 113
Solarins 118 .......................................... Eon Aldarion 112
Rysio The Sorcerer 118 ............................Asteph 101
Ravin te'Be 116
Dety Phoenix 111
Xarantiel 110
Hanas The Vampire 108
Laven Erila 103
Foriuss 102
Keonki itd, rozumiesz czemu dla Nf starata 2 sorcow to bardzo duzo?
Nie dosc ze maja ich o 6 mniej (mowie o 100+, nf 14 , wiw 20) to o znacznie nizszych lvlelach, wiec sie tak nie podniecaj bo nie ma czym, Rhu ma pecha ale lvl ma bardzo dobre, a Herineey to pizda ktora ucieka.
Keonek to 1 z ownerow Arystosa o ile sie nie myle.
Ja nie jestem za Nf, ich nie lubie nawet, ale to co robia jest zajebiste. Maja mniejszy sd power znacznie, lvlami ustepuja WiW u duzo a to oni expia a WiW boi dupy tylko jak ich jest wiecej wychodza. Wiesz moge ci znowu wypisac kto byl na ob jak nie wierzysz ale nf bylo 29~a wiw kolo 45, wiec wyciagnij se wnioski i sie zastanow.
bardzo fajne porownanie z tymi sorcami. Widzisz moze na tym ob byla nasza przewaga liczebna ale zazwyczaj oni nei wychodza gdy jest ich mniej ja rozumiem ze wtedy im to niweczy taktyke i moge przegrac ale w koncu to tylko gra i mysle ze warto byloby sprobowac wyjsc powiedzmy na ank gdzie teren jest rowny mniej wiecej rowny dla obu stron. Co do tego sd damage...
na ostatnim open mieli moze okolo 500 damage mniej prawda jest taka ze 500hp na open nie znaczy wiele bo wystarczy ze mooth zostanie w tyle i jest juz rowno, wcale nie sa zajebisci jesli chcesz zobaczyc na prawde zajebiste akcje to poszperaj sobie na stronie tibicam nie tylko pod tego klienta tibii i wtedy bedziesz wiedzial co to jest zgranie, dobre pvp itd.
ovner arystosa? skad sie taki pomysl wzial :baby:
co do nyggasa przyjmijmy ze kibicuje, tylko wiem sporo o kyrze
@down
czemu tak myslales? pisze glupoty? a moze jesten noobem?
Nygga789
21-03-2007, 13:31
tak myslalem
WiW NF
Moothonost 192.................................... Pablofon 166
Garlerdon 170................................... Abo Tagteamz 156
Rhu Inferno 157........................................Xoloria n 146
Herineey 153 ......................................... Juffs 138
Luca Inviss 149 ....................................... Patteh 131
Tetro Aurelius 148...................................Steiner the Slayer 126
Sairus'ek 140 ...................................... Masoj Hunett 125
Zerio of Zygus 138 ................................... Geo Aldarion 123
Nonix Dark 128 ........................................ Quel Metu 119(ale od niedawna)
Dark'Modoor 126 ..................................... Rhara 115 ( tylko na 1 ob byl)
Kataruso 121 ............................................ Elfhame 113
Lykontorna 120 ......................................... Og'Thun 113
Solarins 118 .......................................... Eon Aldarion 112
Rysio The Sorcerer 118 ............................Asteph 101
Ravin te'Be 116
Dety Phoenix 111
Xarantiel 110
Hanas The Vampire 108
Laven Erila 103
Foriuss 102
Keonki itd, rozumiesz czemu dla Nf starata 2 sorcow to bardzo duzo?
Nie dosc ze maja ich o 6 mniej (mowie o 100+, nf 14 , wiw 20) to o znacznie nizszych lvlelach, wiec sie tak nie podniecaj bo nie ma czym, Rhu ma pecha ale lvl ma bardzo dobre, a Herineey to pizda ktora ucieka.
Keonek to 1 z ownerow Arystosa o ile sie nie myle.
Ja nie jestem za Nf, ich nie lubie nawet, ale to co robia jest zajebiste. Maja mniejszy sd power znacznie, lvlami ustepuja WiW u duzo a to oni expia a WiW boi dupy tylko jak ich jest wiecej wychodza. Wiesz moge ci znowu wypisac kto byl na ob jak nie wierzysz ale nf bylo 29~a wiw kolo 45, wiec wyciagnij se wnioski i sie zastanow.
Luca, Tetro banned, na ostatniej bitwie NF miało 600 sd power mniej (tak pisał Warion wiec nie mówcie ze sobie wymyśliłem) poza tym nie liczcie Abo Elfhame i Patteha bo sa wiele więcej warci niż sorkowie, zobaczcie, co druid potrafi zrobić z 200 masterem.
Luca, Tetro banned, na ostatniej bitwie NF miało 600 sd power mniej (tak pisał Warion wiec nie mówcie ze sobie wymyśliłem) poza tym nie liczcie Abo Elfhame i Patteha bo sa wiele więcej warci niż sorkowie, zobaczcie, co druid potrafi zrobić z 200 masterem.
na open battle i tak rzadko sie uzywa ue ze wzgledu na nooby a sd maja takie same poza tym maja bardzo przydatne paralyze wiec wcale nie powiedzialbym ze sa mniej wartosciowi niz sorcowie
@down
jak juz pisalem wczesniej nie walcze w wojnie staram sie pisac to co dostrzegam na wojnie. Mowisz o sekhmecie? w zasadzie to noob char :D poza tym ja tam nie gram :P
NF zawsze tak robi ze jak przegra OB to zaraz na drugi dzien chce druga, a tu nie ma po co sie spieszyc moze z wiw bylo powiedzmy 15 osob? jasne ze sie wtedy nie wychodzi myslisz ze swe by wyszli w takiej sytuacji? NF by nie wyszlo gdyby ich bylo 30 a WIWow 35... wiec o czym my tu gadamy
na open battle i tak rzadko sie uzywa ue ze wzgledu na nooby a sd maja takie same poza tym maja bardzo przydatne paralyze wiec wcale nie powiedzialbym ze sa mniej wartosciowi niz sorcowie
On napisał, że są więcej wartościowi nie mniej. A tak wogóle to sie nie mądruj nie masz nic do powiedzenia w war. Z tego co wiem tylko padasz już 4* zaliczyłeś glebe masz teraz 53 level.
Wczoraj NF było gotowe wyjść było ich może z 35~, ale co? WIW nie chciało ciekawe czemu. Może się boi walczyć jak NF jest dość dużo, pewnie wie że wygrać może tylko gdy ma większą przewagę liczebną. :)
On napisał, że są więcej wartościowi nie mniej. A tak wogóle to sie nie mądruj nie masz nic do powiedzenia w war. Z tego co wiem tylko padasz już 4* zaliczyłeś glebe masz teraz 53 level.
Wczoraj NF było gotowe wyjść było ich może z 35~, ale co? WIW nie chciało ciekawe czemu. Może się boi walczyć jak NF jest dość dużo, pewnie wie że wygrać może tylko gdy ma większą przewagę liczebną. :)
Chyba jak WIW spalo, a co do tego up to napisalem ze druidzi sa lepsi na bitwach od sorkow i to o niebo.
Szkoda ze Rhu padl juz 4x a Xolorian jeszcze nigdy : \
a pamietacie sytuacje z ob gdzie bylo chyba 4:2 dla wiw ?
wtedy to rhu inferno dzielnie wbiegl w szeregi wroga :)(padl jeszcze przed battle)
kolega ktory napisal "muwie"
to jest wlasne inteligencja naszego narodu zapewne chodzisz teraz 5 rok do gimnazjum ? 6?
Wisz dlaczego ten glupi gedd jeszcze nei padl bo on ma obrna technike miec full mane 4000 i ss i biegac niedaleko wiw i strzelac w nich z burstow i sd czasami ale jak zaczynaja leciec sd w gedda on w*******a haste i s*******a za swoich.
a rhu kozak biega i ciagel wali z gfb i sd chociaz na plecami nie ma nawet kilku osob z wiw.
Nygga789
21-03-2007, 21:07
Keonek zrob to dla mnie i pisz NF bo jak piszesz "swe" to bije od ciebie rasizmem a po drugie polowa NF to tez polacy .
Ale wszyscy "polacy" w Nf sa dlatego ze byli hunted przez ludzi z WiW lub innych z kyry i teraz kozacza
Keonek zrob to dla mnie i pisz NF bo jak piszesz "swe" to bije od ciebie rasizmem a po drugie polowa NF to tez polacy .
"bije od ciebie rasizm"
Chyba niewiesz coto rasizm..
Jakby powiedział te "pierdolone swe" lub coś w tym rodzaju to by można było to nazwac raziszem a samo nazywajać swe swe jest ok.
mimo ze nie widze powodow ale ok bede sie staral nie pisac swe, ale wiesz ja to pisze automatycznie nie zwazajac na pojedyncze slowa wiec jesli bede pisal to nie bij mnie zaraz :D
@down
a tak na marginesie Paior ma bardziej zryta czache niz ja xDD
mimo ze nie widze powodow ale ok bede sie staral nie pisac swe, ale wiesz ja to pisze automatycznie nie zwazajac na pojedyncze slowa wiec jesli bede pisal to nie bij mnie zaraz :D
No i zeby mi to bylo ostatni raz :* ;]
Swe!!!!!!!!
Swe musza zniknac z kyry
Jovere'xik
21-03-2007, 22:24
Nie wszyscy ale większośc.Bo naprawde niektórzy Szwedzi są spoko;)
Ta wojna ma juz zwyciezce WiW roxior ;]
500 post ;]
czemu nf nie chce wyjsc? wlasnie teraz moglaby byc akcja nie ma czemu? bo wasze wszechwspaniale nf nie chce wyjsc...
nawet nie uzylem okreslenia "swe" ;D
Prawdziwek
21-03-2007, 23:14
czemu nf nie chce wyjsc? wlasnie teraz moglaby byc akcja nie ma czemu? bo wasze wszechwspaniale nf nie chce wyjsc...
nawet nie uzylem okreslenia "swe" ;D
Wczoraj wiw nie chcialo, wiec o co ci chodzi
Prawdziwek
21-03-2007, 23:14
Ta wojna ma juz zwyciezce WiW roxior ;]
500 post ;]
mam nadzieje :D, ale ty i tak jestes pizda
mam nadzieje :D, ale ty i tak jestes pizda
heheh nie no ja tez mam nadzieje ze wiw wygra :D a co do paiorka hehe nie jest pizda to jest zryty leb.... bardziej niz ja ! ale i tak ziom jest nie samowity pozdro mosq ;] respect B)
Kiedy Olik doda staty?
Co teraz NF bedzie prowadziło wojne na morale?
Kiedy Olik doda staty?
Co teraz NF bedzie prowadziło wojne na morale?
nigdy ... bo nf przegrywa wiecej niz 5-pcioma fragami
z tego tematu sensownie gadaja Keonek i Tetrowy ;]
Frajerze ty w zadnej war nie byles, wiec stul dziub. Nikogo nie interesujesz, jezeli nie grasz juz w tibie to po co przesiadujesz na forum? nikt ciebie nie lubi irl? przypuszczam ze tak i probujesz zdobyc sympatie WiW zeby po wojnie zaczac robic msa? nie boj zaby wszyscy mieli ciebie w dupie i beda miec
Przestancie pindolic o tym kto wyszedl z PZ, a kto nie.
Pawlos II
22-03-2007, 12:09
Zgadza sie Paior po ch%% siedzisz na forum tibii jak i tak nie grasz a sympatii wiw nie zyskasz btw i tak nie bedziesz kims wiec sie nawet nei staraj.... Jestes jedną z osob, ktorych mi jest naprawde zal pomijając Tetrowego :)
Posty Keonka da sie jeszcze zniesc ;D
Posty Keonka da sie jeszcze zniesc ;D
Mam to traktowac jak komplement? <lol> :D
A co ma do tego czy gra w Tibie czy nie . Nie znam go moze i lizal dupe , ale skoro wbil ten 100+ to na pewno nieco sie zna na Kyrze , wiec nie powinno sie nikomu zabraniac wypowiadania . Szczegolnie ze to forum publiczne i nie tylko dla aktywnych graczy.
@down
Ale za to jakie śmieszne pierdolenie :p
A wogóle chyba juz lepsze to forum niz tibia.com bo tam w dziale o Kyrze nie ma nic ciekawego w odróznieniu od innych servów :/
Niby tyle wiesz o kyrze a nie wiesz czego Gandamir nie dodaje fragów... spokojnie za pare dni doda.
A wogóle pare osób chcą zrobić z wydarzeń z kyry coś w rodzaju co się dzieje na wydarzeniach z furory. Jest z 3-4 osoby które spamują na tym forum które piszął że wiw jest cudowne i bez skazy. Nie widzą negatywnych ich stron, wszyscy liczący się w wojnie przestali tu pisać ponieważ nie widzą sensu "bić" się na słowa z tymi co wiedzą ile przeczytają i ile dowiedzieli sie od swojich RL( bo jest dużo osób na tym forum tego typu). Kiedyś tutaj pisali ale wydarzenia tak zjechały w dół że szkoda i wogóle to już nie są wydarzenia tylko zwykłe pierdolenie.
Masz racje Skibo, ale pewnie cię zaraz noobki pojadą, bo ich zdaniem te pierdzielenie ma sens. :S
Pawlos II
22-03-2007, 17:18
Kyra wogle sie zrąbała (mówie o forum i samym servie)
Nic ciekawego, ludzie na siebie jada i wogle szkoda ze wszystko tak sie potoczylo xd na Obsidi jest juz lepiej, chociaz zawsze myslalem, ze kyra bedzie o niebo lepsza od obsidii.. ;/
@Keonek mozesz to potraktowac jako komplement xd :D;*
Frajerze ty w zadnej war nie byles, wiec stul dziub. Nikogo nie interesujesz, jezeli nie grasz juz w tibie to po co przesiadujesz na forum? nikt ciebie nie lubi irl? przypuszczam ze tak i probujesz zdobyc sympatie WiW zeby po wojnie zaczac robic msa? nie boj zaby wszyscy mieli ciebie w dupie i beda miec
Won na komende frajerze.Masz coś do kogoś tutaj to po prostu zamknij ryj i się nie odzywaj zachowując to dla siebie.
Wyzywasz paiora a wiesz dlaczego?Bo on wbił 100+lvl na kyrze i grał na niej od początku?
Zazdrość ludzka rzecz...
Won na komende frajerze.Masz coś do kogoś tutaj to po prostu zamknij ryj i się nie odzywaj zachowując to dla siebie.
Wyzywasz paiora a wiesz dlaczego?Bo on wbił 100+lvl na kyrze i grał na niej od początku?
Zazdrość ludzka rzecz...
S*******aj noobie nikomu nie zazdroszcze, debilu ty 50 nie wbiles wiec sie zamknij, bo ci zajebie frajerze
S*******aj noobie nikomu nie zazdroszcze, debilu ty 50 nie wbiles wiec sie zamknij, bo ci zajebie frajerze
Frajer to jesteś ty psie.Widać jak ci dupe z zazdrości ściska.
No kell me plx aaa nie plx nie zajeb mi kurewk* aaa plx
Ps.Ale jesteś fajny O.o mogę cie dotknąć?
Tetrowy ty masz jakis uraz do policji? Tata policjant?A tak pozatym sam kazdemu zazdroscisz postaci (robisz jakies glupie fake zeby pokazac jaki ty boski lol)
Co z tego ze Paior wbil 100lvl (we 3 btw;]) Kiedys to niebyl taki problem wielki wbic 100lvl wiec (brak staminy)
Powyzywać to się możecie na priv... albo niech mądrzejszy odpóści bo takie coś do niczego nie prowadzi ani nic nie wnosi do temtu.
Laa laa laa robi random pk na Polakach nawet tych co są za wiw... i w taki sposób nie wygra wiw tej wojny :<
@down
Ale oni są z wiw i w oficjalnych statystykach ich się nie liczy, lecz tego kogo oni zabijają automatycznie przechodzą na strone NF.
Dlatego fragi na Lalala nie powinny byc liczone skoro to random pekerzy ; d a nie gildia walczaca w wojnie .
Tetrowy ty masz jakis uraz do policji? Tata policjant?A tak pozatym sam kazdemu zazdroscisz postaci (robisz jakies glupie fake zeby pokazac jaki ty boski lol)
Co z tego ze Paior wbil 100lvl (we 3 btw;]) Kiedys to niebyl taki problem wielki wbic 100lvl wiec (brak staminy)
Twój stary może jest psem.
Człowieku Paior 100lvl wbił dopiero w wakacje jak kyra miała już ponad pół roku i stamina już była ale jak widać nei przeszkodziła mu.Z tego co pamietam to na poczatku wakacji 2006 to on miał 70lvl...
A co do jakiś wyzywań na priv to ja się staram nie wyzwać tu tylko zaczoł to ten frajer na e~ i to do niego piszcie.
Mi nie ma co zżerać zazdrośc bo przez ponad pół roku byłem jednym z ovnerem 100+ na kyrze ale dałem se spokój a teraz tylko i wyłącznie gram od czasu do czasu na Ots.
Człowieku Paior 100lvl wbił dopiero w wakacje jak kyra miała już ponad pół roku i stamina już była ale jak widać nei przeszkodziła mu.Z tego co pamietam to na poczatku wakacji 2006 to on miał 70lvl...
A co do jakiś wyzywań na priv to ja się staram nie wyzwać tu tylko zaczoł to ten frajer na e~ i to do niego piszcie.
Jabyś był dojżałym człowiekiem to byś nie jechał po nim tylko byś mu odpóścił, ale jak potrafił ciebie sprowokować to ty próbujesz być jeszcze lepszy od niego i próbujesz go jeszcze bardziej wyklnąć...
Frajer to jesteś ty psie.Widać jak ci dupe z zazdrości ściska.
No kell me plx aaa nie plx nie zajeb mi kurewk* aaa plx
Ps.Ale jesteś fajny O.o mogę cie dotknąć?
ile ty masz lat, 12? :>
heh ,a tak wogole, prosze cie jesli masz zamiar dalej kogos wyzywac nie wypowiadaj sie tu, nie czytaj tych wszystkich postow k? tracisz czas tylko , heh.. zaloze sie ,ze jakbys spotkal takiego policjanta to nigdy bys go nie nazwal "psem"
a teraz mnie zbesztaj , i tak tego nie przeczytam pa ;*
pzdro
ile ty masz lat, 12? :>
heh ,a tak wogole, prosze cie jesli masz zamiar dalej kogos wyzywac nie wypowiadaj sie tu, nie czytaj tych wszystkich postow k? tracisz czas tylko , heh.. zaloze sie ,ze jakbys spotkal takiego policjanta to nigdy bys go nie nazwal "psem"
a teraz mnie zbesztaj , i tak tego nie przeczytam pa ;*
pzdro
S*******aj ;*
Ps.1.I tak to przeczytasz.
The Chaotic Paladin
22-03-2007, 21:00
Rodzicow sie nie wybiera, zreszta ty chyba o tym wiesz.
A o ile dobrze pamietam stamina weszla w update ktory byl pod KONIEC wakacji 2006.
A ty mu odpisales. No coz poznasz glupiego po czynach jego.
Mi nie ma co zżerać zazdrośc bo przez ponad pół roku byłem jednym z ovnerem 100+ na kyrze
A ja bylem ownerem Bubbla ktory ma meza CipSofta. ;|
teraz tylko i wyłącznie gram od czasu do czasu na Ots.
Widac.......
Sorry, ale musialem mu odpisac, za to, ze chcial byc takim cwaniakiem podszywajac sie pod Tetro albo Nonixa.
@paior: nie mam nic do Ciebie, bo jak grales jeszcze Awerem to Cie lubialem, ale czy czasem Tetrowy nie jest Twoim znajomym? ;>
Over and Out!
Pozdrow Tetrowy : D
Szkoda mi ciebie Tetrowy ale nvm. Rozsmieszyl mnie post Paiora w innym temacie
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Thebill Pokaż post
Nie znalazlem takiego tematu i mysle ze to dobry pomysl zeby spiac Tibijskie rekordy. Jesli macie jakies to wrzucajcie a ja bede dodawal. Jesli taki temat jednak byl to sry...
Rekordy:
-najmniejszy lvl (knight) blokujacy demona - 19, Hell'Overlord
-najmniejszy lvl ktory zabil demona (z blokerem) - 7, Bake the Redmonster Slayer
-najlepsze exori na czlowieku - 499 - Eternal Oblivion
-najwiekszy advance - z 13 na 37 na swiecie pvp-enf (nick nieznany) i z 8 na 34 (nick nieznany)
-najszybciej wbity 100 lvl - Randel Riot 21 dni, Camera
Prawdziwe rekordy moga byc wyzsze, jesli tak to poprawcie...
przeskok w levelu na e-pvp to chyba do 50 + jak pamietam
najszybciej wbity 100 lvl w tibi bez sharingu Tetro Aurelius
najszybciej wbity 200 lvl tajfun
Tetro nie sharowal?:>
Nie podszywałem się tylko sobie z jaja z was robiłem a ty detektywie wymyslałeś że mój program do zmieniania imion do Ots Kyra:Pandoria pfff
Swoją drogą update był na samym początku sierpnia coś kolo 6.
skoro dlaciebien 100 lvl jest niczymm to go wbij
a od tetrowego sie od[ier%^$&$ bo wie o kyrze wiecej niz kazdy z was wszyscy pisza kyra cos tam cos tam a osob ktorzay cos o niej wiedza jest 5 lub 6
jesli ejstem niczym to czemu mam na gg 1/3 osob z WiW i z 4 osoby z Nf + msn swe niektorych z BM jeszcze
17 urodziny rox wali mnie to co piszecie ! ;] mam tyo gleboko w dupi&&
Prawdziwek
22-03-2007, 21:39
skoro dlaciebien 100 lvl jest niczymm to go wbij
a od tetrowego sie od[ier%^$&$ bo wie o kyrze wiecej niz kazdy z was wszyscy pisza kyra cos tam cos tam a osob ktorzay cos o niej wiedza jest 5 lub 6
jesli ejstem niczym to czemu mam na gg 1/3 osob z WiW i z 4 osoby z Nf + msn swe niektorych z BM jeszcze
17 urodziny rox wali mnie to co piszecie ! ;] mam tyo gleboko w dupi&&
bo nie mozesz skonczyc z tibia? sellnales chara ale i tak sie podniecasz war
`~NO FEAR ~`
WYGRA WOJNE BO JUZ JA WYGRYWA
`~SA ZGRANI ~`
`~NIEPADAJA JAK NOOBY~`
GDY WAS JEST WIELU TO I TAK PADACIE..
PRZYJMIJCIE TO DO SWIADOMOSCI :evul:
-=*NO-FEAR*=- ->POWER<-
po 1. przestancie sie jechac bo jest to zalosne :D
po 2. wszystkiego najlepszego mosq moze bys w koncu do mnie wpadl bo obiecujesz i cie nie widac :baby:
po 3. moze zacznijcie pisac o tym ktora ze stron jest lepsza a nie o tym czy czyjs stary jest psem a innego stara jest lysa i ma wlosy na klacie?
@up
we will see xD jestem innego zdania :P
Prawdziwek
22-03-2007, 22:04
`~NO FEAR ~`
`~SA ZGRANI ~`
`~NIEPADAJA JAK NOOBY~`
-=*NO-FEAR*=- ->POWER<-
chyba twoja stara
qeenar lee
22-03-2007, 22:05
wezcie sie kurwa pogryzcie czy jaki huj bo sie klocic bedziecie :| bo jeden wie tyle co 2 o kyrze i pierodlicie glupoty jesli jestescie tacy cwani ujawniajcie swoje name a nie sie podszywacie pod innych etc.... co do wojny na kyrze nf i gildie sprzymierzone sobie jakos expia jak widac a wiw tylko massloguje i mysla ze kogos udupia xD ale takie sa tez zasady war gdy 1 strona wygrywa to 2 sie kampi w pz i wyczekuje swoich 5 minut
Cya in game guys ;]
`~NO FEAR ~`
`~SA ZGRANI ~`
`~NIEPADAJA JAK NOOBY~`
-=*NO-FEAR*=- ->POWER<-
Do twej wiadomości NF obecnie przegrywa tylko Olik nieruszy dupy by dodac staty
Poruszałem temat oficjanych statystyk dotyczących tej wojny.
Gandamir doda fragi za góra 3-4 dni.
bo nie mozesz skonczyc z tibia? sellnales chara ale i tak sie podniecasz war
Ja andal gram an kyrze :<
Dziekuje ci keonek wpadne w wakacje ;p na 100%
Bielenda
23-03-2007, 13:27
Ogladalem kiedys filmik jak WiW zrobilo z NF masakre(20 marca ? chyba ).
Troszke im nie wyszlo, bo dobijac nie umia :P Lynkontorna fragowala ostro :p
WiW ma taktyke, chlopaki coraz bardziej zgrani i mysle, ze to bedzie mialo znaczenie w tej fazie wojny.
Nie podszywałem się tylko sobie z jaja z was robiłem a ty detektywie wymyslałeś że mój program do zmieniania imion do Ots Kyra:Pandoria pfff
Swoją drogą update był na samym początku sierpnia coś kolo 6.
Ja pisalem ze te twoje foty to ots? lol zal
Prawdziwek
23-03-2007, 16:40
WiW ma taktyke, chlopaki coraz bardziej zgrani i mysle, ze to bedzie mialo znaczenie w tej fazie wojny.
"kiedys" zajebiscie lol masz do dyspozycji 20,21,22 i dzis 23 nie no zajebisty jestes lol
WIW jeszcze nigdy nie zrobiło masakry z NF
WIW zrobiło masakre?! HAHAHAHHAHAH...nie rozśmieszaj mnie, żadnego sorca na tym battle nie ubiło (przynajmniej ważnego np: Abo/Patteh/Xolo/Pablofon/Masoj~/Juffs/Steiner~). Masakra była 12 marca, kiedy NF ubiło Mootha/Garlerdona/Nonixa~/Rhu~/Lyk~/Sairus'ka/ itp.
MUAHAHAHAH masoj nie padl?? gratz wiadomosci.... Pablofon to liczaca sie postac? Gowno prawda ciec ktory ma duza sile sd i zerowe pvp ktory przydaje sie w trapach w niczym wiecej... Juffs nie padl?? Zajebiscie sie widze znasz.... Steiner nie padl?? Nie no bez przesady nie koloryzuj bo ci to nie wychodzi 8o
MUAHAHAHAH masoj nie padl?? gratz wiadomosci.... Pablofon to liczaca sie postac? Gowno prawda ciec ktory ma duza sile sd i zerowe pvp ktory przydaje sie w trapach w niczym wiecej... Juffs nie padl?? Zajebiscie sie widze znasz.... Steiner nie padl?? Nie no bez przesady nie koloryzuj bo ci to nie wychodzi 8o
Ja mowilem o ostatnim openie cieczu. nikt z nich nie padl wiec nie bylo masakry, a widziales pablofona z innych servow? ? masoj z tego co wiem to jego 1 char, juffs nie padl na tym openie, steiner tez nie
wiec zamknij pizde keonku skehmencie czy jak ci tam
ta sry nie zauwazylem ze na tym battlu w kazdym razie myslalem o wojnie. haha nie ale widzialem go w rlu i to mi starczy (wiecej go nie chce zobaczyc) widac ze masoj to noobek dlatego nie zdziwilbym sie jesli rzeczywiscie to jego 1 char
Prawdziwek
23-03-2007, 19:22
ta sry nie zauwazylem ze na tym battlu w kazdym razie myslalem o wojnie. haha nie ale widzialem go w rlu i to mi starczy (wiecej go nie chce zobaczyc) widac ze masoj to noobek dlatego nie zdziwilbym sie jesli rzeczywiscie to jego 1 char
dobra choj z tym
PŚ w Planicy: Małysz po raz 36.! Małysz znów na czele!
teraz trzeba trzymac kciuki za malysza i za pilkarzy a nie walczyc w war
nie znasz go wiec nie mow o nim nic bo jestes nikim by go oceniac
+ podaj nam twoj nick z pewnością mielibysmy sporo większy ubaw
PS
in memory of lykontorna :)
The Chaotic Paladin
23-03-2007, 20:18
Sorry, ale od Pablofonka to mi sie odpie**ol : D
Lykontorna :|
Sorry, ale od Pablofonka to mi sie odpie**ol : D
Lykontorna :|
szkoda ze sharuje z ukrainciem;p
i wraz z swoim kolega tzw. forever together <lol> masojem rozdaje swoje passy szwedom
Lykontorna to już przeszłość.
Ja pisalem ze te twoje foty to ots? lol zal
Błagam cie człowieku zamknij się raz na zawsze i nigdy więcej nie odpisuj na moje posty...
Czy ty potrafisz czytać?
Może wróć się parę klas wstecz?Czytaniem ze zrozumieniem się kłania :confused:
To było do thalle bo on wcześniej detektywa udawał...
lol zal :o Sam się podsumowałeś...
GOGO Bien Shiray Kasztanki Buvufaw i inni ;)
Dacie rade :)
Jak to czytam to mi sie plakac chce. Czas zeby moderatorzy czynili swoja powinnosc i zbanowali pare osob...
Tetrowy (czy jak ci tam) zachowujesz sie jak dziecko neo... Bez komentarza.
I jescze jedno. Zanim zaczniecie sie wypowiadac kto ma lepsza taktyke:
1..Ogladnijcie przynajmniej 4-5 filmow
2. Juz raz NF w podobnym skladzie jako FG z tego co wiem wygrało wojne wiec nie sa pionkami którzy niewiedza co to znaczy "taktyka"
3. WiW jest duzo ale co z tego jak ich taktyka pozostawia wiele do zyczenia
4. Jak niemacie co robic to idzice sie w piaskownicy pobawic bo na forum sie dyskutuje a nie roz*******a swoja glupota..:baby:
Błagam cie człowieku zamknij się raz na zawsze i nigdy więcej nie odpisuj na moje posty...
Czy ty potrafisz czytać?
Może wróć się parę klas wstecz?Czytaniem ze zrozumieniem się kłania :confused:
To było do thalle bo on wcześniej detektywa udawał...
:o Sam się podsumowałeś...
Oj wyjdz i juz nigdy nie wracaj
Na poczatku all wyzywales taki kozak byłes pro..
Jak poznalismy twoj nick to nagle umilkłeś i zaczołes lizać dupe kazdemu WYJDZ!
Z checia bym jego nick poznal:D
Szkoda że ty sharowałeś awera w trzech...
Codo jego nicku to zlukaj w tym temacie strona 224 bodajże
Dla leniwych
Shadowless Akiro oraz Ray Cut
a jego zdjęcia z tetro i noxina są jak sam powiedział zrobione przez program zmieniajacy nick i outfit ;)
ebernardyn
24-03-2007, 22:30
Wiesz co to jest FAKE?
Każdy z tych scrennów jest z rl tibi i nie jest fakem tylko nicki i Outfity są pozmieniane LAZYTOOL i w tibi możesz łazić cały czas z nickiem jaki sobie wybieżesz więc nie psiz głupot jak niewiesz.
Akiro?Bądz pewny że to nie moja postać, screeny mam bo kolega nie umiał wrzucić , widziałeś tam screeny z advanców?Nie.
Ray?Char mojego brata a nie mój sprzedany na początku lutego.
Coś jeszcze?Jego inteligentny post.
Ray Cut last login: Mar 24 2007, 12:20:35 CET - tak więc widać że nim gra.
Shadowless Akiro last login: Mar 24 2007, 18:04:51 CET - tym charem też.
Cortino (Candia) last login: Mar 24 2007, 11:25:24 CET - tam raczej mu nic nie zrobicie :)
hmmm, to nie ejst wystarczajacy dowod, ale skoro jestescie pewni, to nie bede sie z wami spieral, bo troche dlugo nie gralem na Kyrze. Sam powiem szczerze, ze Tetrowy to podejrzany typ;d
ub-ek, sb-ek, komuch, albo cos innego, xD
Z checia bym jego nick poznal:D
I co bys zrobil ?? Ja bym poznal twoj nick z checia
pff co cie boli w ilu sharowalem moglem sharowac z calym miastem i co mi zrobisz ?? Ty tez sharowales gandamira we 3 potem wyhuj***%#$ 1 z ovnerow zostalscie we 2 Friends Forever Ever
pff co cie boli w ilu sharowalem moglem sharowac z calym miastem i co mi zrobisz ?? Ty tez sharowales gandamira we 3 potem wyhuj***%#$ 1 z ovnerow zostalscie we 2 Friends Forever Ever
Po 1 nie sharowalem we 3 nigdy gandamira.
Po 2 Evan'ek to nie ja ani zaden z ownerow gandamita.
po 3 nie oszukalem zadnego ownera Gandamira i nie wiem o czym mowisz, ale jesli tak twierdzisz to powiedz jak niby tego kogos oszukalem.
po 4 nie wiem o kim myslisz mowiac we 2 Friends Forever Ever
po 5 nie mow nic o mnie jak gowno o mnie wiesz
po 6 zgrywasz teraz takiego kozaka, a jak grales na kyrze to byles taki przydupas do kazdego kto rzadzil, zebys tylko mogl expic. teraz jedziesz po mnie i po moich kumplac bo nie masz nic do stracenia.
aha i jak cos mowisz o mnie to przedstaw jakies fakty, to sprobuje to skonfrontowac z prawda o mnie i o Gandamirze, bo takie puste slowa to moze mowic kazdy i nic one nie znacza.
p.s. pisze sie 'owner' a nie ovner.
pozdrawiam,
0lik
ebernardyn
25-03-2007, 12:16
Evan of Kyra - jego nick, tylko że jak wpisuje na tibia.com jego nick to wyskakuje mi że nie ma takiego, albo zmienił nick albo delete.
Mam kilka filmików z jego mass sd ;)
Olik sie pojawił zmień staty z ostatniego ob ;s
po 6 zgrywasz teraz takiego kozaka, a jak grales na kyrze to byles taki przydupas do kazdego kto rzadzil, zebys tylko mogl expic. teraz jedziesz po mnie i po moich kumplac bo nie masz nic do stracenia.
Idealnie to ujoles Olik , sam pisalem to 3-4 razy
Prawda jest taka Paior ze kazdy toba gardzil , nawet 50lvl'e ktorych znam w brud
Zrobiles sie taki kozaczek tylko dlatego ze nie masz juz chara na kyrze wczesniej bales sie nawet mordy odezwac
n/c
Trudno mi powiedziec cos o paiorze, bo nie kojarze ziomka, moze jakby ktos mi dal jego name, to moglbym sie wypowiedziec...Nie lubie siedziec bezczynnie, wiec podajcie mi ten name jak najszybciej, xD
olik kilka stron wczesniej sie przyznales ze sharowales w 3 kilka lub kilaknascie ale powiedziles ze jeden ovner gral tylko bodajze 2 meisiace sam mowiles to w tibi Przydupas moze i tak ale kto ciagle spamowal mi w tibia awer to awer tamto
Elvvons powiedz jaki 50 lvl mna gardzil pff
olik kilka stron wczesniej sie przyznales ze sharowales w 3 kilka lub kilaknascie ale powiedziles ze jeden ovner gral tylko bodajze 2 meisiace sam mowiles to w tibi Przydupas moze i tak ale kto ciagle spamowal mi w tibia awer to awer tamto
Ja spamowalem ci Awer to Awer tamto aha, dobra niech i tak bedzie przydupialem sie do ciebie :) bo ty byles pros i miales wladze... chyba w kurniku :s
Takie puste slowa kazdy moze napisac, ja cie o nic nie prosilem, bo o co bym mogl to mi nie przychodzi nawet na mysl... Nie wiem moze o pomoc w jakims quescie? I nie wiem po co mialbym sie przydupiac do kogos kto mial o 10 lvli wiecej odemnie...
byl bakus ale on gral tylko przez 3-4 lvle ale to dawno tak jak mowiles tak na 64 lvlu racja ;]
To jest ta wypowiedz o ktorej mowisz. Wtedy wbijalem 0,5-1 lev na dzien to to trwalo jakies 5 moze 6 dni.
Awer, szczycisz sie, ze wbiles swoj level 100, gz za to, ale to nic nie znaczy, bo czesto osoby z levelem dajmy na to 50 mialy wiecej do powiedzenia niz ty. Zawsze popdporzadkowywales sie wladzy, jakkolwiek oni by zachowywali sie w stosunku do ciebie. Bales sie zabic kogo kolwiek, dla ciebie wazne bylo tylko to zeby expic i to wie wiele osob nie tylko ja. Teraz sprzedales chara i nie majac nic do stracenia pokazujesz wszystkim na około jakim to ty pro playerem, mastahem i wielkim filantropem nie byles i jedziesz po wszystkich co maja inne zdanie od ciebie.
Aha i fragow nie bede juz update'owal, to do Rodiego.
Spytasz dlaczego?
Powiesz pewnie ze wynik dla NF gorszy na tych statach.
No niby tak, ale to chyba nie jest powod.
Nie mam czasu, stwierdzilem ze 2 staty sa nie potrzebne, tamte staty przedstawiaja rzetelną sytuacje na wojnie bo trudno uwazac ze fragi na 80-100 levelach ktore aktywnie biora udzial w wojnie nie powinny sie liczyc, albo mowic ze to noob chary.
Ale dodam poraz 100tny , skoro na 80-100 ( i mniejszych)lvlach ze snox lalala sie licza to czemu fragi na podobnych lvl z THW i NC4U (te gildie biora czynny udzial na kazdym battle) juz nie?
tzn, ja wiem, ze pewnien gracz z WiW 130+ lvl ma 80 noob chara.
ok Olik rozumie niechce Ci sie ;/
Twoje staty były najlepsze ponieważ nie było zadnych lalala snoxów ani tym podobnym a w drugich statach niema THW i NC4U więc też nie ważne ;s
Jak to czytam to mi sie plakac chce. Czas zeby moderatorzy czynili swoja powinnosc i zbanowali pare osob...
Tetrowy (czy jak ci tam) zachowujesz sie jak dziecko neo... Bez komentarza.
I jescze jedno. Zanim zaczniecie sie wypowiadac kto ma lepsza taktyke:
1..Ogladnijcie przynajmniej 4-5 filmow
2. Juz raz NF w podobnym skladzie jako FG z tego co wiem wygrało wojne wiec nie sa pionkami którzy niewiedza co to znaczy "taktyka"
3. WiW jest duzo ale co z tego jak ich taktyka pozostawia wiele do zyczenia
4. Jak niemacie co robic to idzice sie w piaskownicy pobawic bo na forum sie dyskutuje a nie roz*******a swoja glupota..:baby:
Lol NF ma więcej memberów niż Wiw i Sundbladee:), jeśli chodzi o poprzednią wojnę to nie wygrali bo był peace, jedyne, co robili to wygrywali, ale nie wygrali i to nie dla tego ze byli dobrzy tylko, dlatego ze Last Stand było gorzej niż słabe, teraz nastąpiły roszady w składach a WiW nabiera zgrania z bitwy na bitwę a jeśli chodzi o to, kto gada głupoty to pewnie to jeden z pierwszych twoich postów a już inteligencja i obeznaniem nie grzeszysz:) pozdro
Ja toba gardzilem;]
Hehe Jestem kolejnym ownerem Gandamir Fajnie wiedziec;d
Zdeletowalem chary bo niebylo sensu grac na kyrze za czasow Ls
Btw. Paior jestes lamą i w rl stwierdzam to po tym ze twoi old ownery awera niechcia ci nawet powiedziec nickow swoich new chara bo uwazaja ciebie za nooba
Lol NF ma więcej memberów niż Wiw i Sundbladee:), jeśli chodzi o poprzednią wojnę to nie wygrali bo był peace, jedyne, co robili to wygrywali, ale nie wygrali i to nie dla tego ze byli dobrzy tylko, dlatego ze Last Stand było gorzej niż słabe, teraz nastąpiły roszady w składach a WiW nabiera zgrania z bitwy na bitwę a jeśli chodzi o to, kto gada głupoty to pewnie to jeden z pierwszych twoich postów a już inteligencja i obeznaniem nie grzeszysz:) pozdro
Hmmm, no nie wiem czy tak z Opena na open sa coraz lepsi, bo powiem, ze nadal nie maja wykonczenia;d a poza tym wydaje mi sie, ze NF przegrywalo wczesniej przez pewien okres, wiec nie sa lepsi z battle na battle;]
Hmmm, no nie wiem czy tak z Opena na open sa coraz lepsi, bo powiem, ze nadal nie maja wykonczenia;d a poza tym wydaje mi sie, ze NF przegrywalo wczesniej przez pewien okres, wiec nie sa lepsi z battle na battle;]
Źle ci sie wydaje. NF wygrywalo na poczatku w wojnie z powodu sneake atakow. I raczej jak bylo w tyle to po Open Battlach.
Źle ci sie wydaje. NF wygrywalo na poczatku w wojnie z powodu sneake atakow. I raczej jak bylo w tyle to po Open Battlach.
Lol my nie robilismy sneakow, przeciez to WIW robilo sneaki, a my w ab naklepalismy 11 punktow potem bylo ank i do tylu, potem pod veno tam potem znowu tam pod mostem i ostatnio jeszcze raz. Jak ktos tu robi sneaki to predzej WiW niz NF zasatnow sie co mowisz.
Lol my nie robilismy sneakow, przeciez to WIW robilo sneaki, a my w ab naklepalismy 11 punktow potem bylo ank i do tylu, potem pod veno tam potem znowu tam pod mostem i ostatnio jeszcze raz. Jak ktos tu robi sneaki to predzej WiW niz NF zasatnow sie co mowisz.
w ab gedd nas zdradzil i nie moglo byc inaczej jak ciezki w*******, pozniej sie troche odbilismy
Btw. Paior jestes lamą i w rl stwierdzam to po tym ze twoi old ownery awera niechcia ci nawet powiedziec nickow swoich new chara bo uwazaja ciebie za nooba
nie mowilem ze ty sharujesz z olikiem ; o umiesz czytac debilu wogule ?
nicku znam 1 ovner : Szkolny'uczen
2 neigra i ja tez
a co to tego ze sie balem 50 lvl lol mowie podaj mi nick tego 50 lvl ktorego sie balem
gandamir to nie ja lizalem dupe szwedom bo ls mnie raz ubilo Wlaziles im w dupe odkad zobaczyles ze nie pograsz na kyrze
Evan'ek a kto domnie na gg ciagle pisal i w tibie Ej awer chodz zrobimy mass sd bo mi sie nudzi ?
Szkolny'Uczen
26-03-2007, 10:11
Ja toba gardzilem;]
Zdeletowalem chary bo niebylo sensu grac na kyrze za czasow Ls
Znamy się?:D
Edit:
Aa już kojarzę ;) GL :P
Tja, dalej nie sadze by Wiw bylo coraz lepsze, bo jak widac dostaja w dupsko nawet gdy przylaczyly sie donich inne gildie... WiW wygrywalo w srodku wojny, a teraz dostaje, a to jest faktem i przykladem tego, ze NF dalej kontroluje sytuacje.
Nide Wune
26-03-2007, 14:20
Heh, ciekawe jak długo jeszcze tak WiW wytrzyma :baby:
Oczywiście... Szanujemy Ich. :]
Swoją drogą, niektórym graczom z WiW z niewiadomych powodów (mówię niewiadomych ;p ) mogą zdarzyć się podejrzane Crashe, Lagi, Kicki, Niebieskie ekrany, straty postaci, restarty komputera i takie tam. ;(
Oczywiście... Współczujemy Im. :]
Przy okazji kolekcjonuje IP, numery GG oraz "Account Number" ( :evul: ) osób z WiW. więc proszę o wsparcie. xD! 8o
5p34k35
Ale z Ciebie C'haker ?
BTW. Poza tym Nide~ twoj post moze i jest zartem?! ale dobrze pokazuje co sie dzieje, gdy "ktos" nie daje rady na wojnie i musi sie uciekac do sztuczek.
Vatian@ a jak wiw ma byc lepsze, jesli traci Sorcow? NF stracilo by Xolo, Abo i ... po ptokach by bylo.
Nide Wune
26-03-2007, 15:10
Ale z Ciebie C'haker ?
BTW. Poza tym Nide~ twoj post moze i jest zartem?! ale dobrze pokazuje co sie dzieje, gdy "ktos" nie daje rady na wojnie i musi sie uciekac do sztuczek.
Vatian@ a jak wiw ma byc lepsze, jesli traci Sorcow? NF stracilo by Xolo, Abo i ... po ptokach by bylo.
Heh może i pokazuje, ale heh...
Czy ja jestem na wojnie? Heh...
Nie.
Za co Polacy chcą mnie ubić? Za to że znam Swe players... lol
No Fear kiedy potrzebowałem... dało mi to zasr**e "Free".
A Polacy? "Musisz payment zapłacić" "Mi też" "I mi"
A Swe? "Masz to free, jak ktoś z tym będzie miał problem Msg To Me"
Potem tylko Msg dostawałem "Zobzczysz, NF przegra i zobaczymy jaki free jesteś"
A co ja chciałem? Grać spokojnie, jak grałem nie wywaliłem z respa żadnej osoby, nie pkuje za free lol
Miałem czas słabości heh ale każda osoba by miała jakby chara ktoś zjechał z 78 do 58...
Starałem się podnieść znowu expić... I co? Dostaje Msg że Snox mnie exivuje lol
Dziwić się dlaczego wole NF? Ja się nie dziwie lol
I ta jestem taki h4ck3r, wiem jak działa serwer Tibii i jak sam klient i wiem że port 7171 ma 3 kanały, 1 nieużywany a ja wiem jak go użyć. Wiem że żaden Firewall nie może zablokować podczas gry 3 kanału. I wiem że mam linuxa. I wiem że łącze się z tym forum przez proxy generatora i wiem że to ja ostatnio crashowałem forum strony TBI.
I wogule jestem wspaniały B)
Ale WiW na Kyrze mnie niechce. :<
nie mowilem ze ty sharujesz z olikiem ; o umiesz czytac debilu wogule ?
nicku znam 1 ovner : Szkolny'uczen
2 neigra i ja tez
a co to tego ze sie balem 50 lvl lol mowie podaj mi nick tego 50 lvl ktorego sie balem
gandamir to nie ja lizalem dupe szwedom bo ls mnie raz ubilo Wlaziles im w dupe odkad zobaczyles ze nie pograsz na kyrze
Evan'ek a kto domnie na gg ciagle pisal i w tibie Ej awer chodz zrobimy mass sd bo mi sie nudzi ?
Ja lizalem dupe? Niby jak? Ja bylem w Myrmidans od ~60lev i przyjeli mnie przez glosowanie, a potem po wojnie w ktorej walczylem nie padlem, ani wczesniej mnie nikt nie ubil z LS, po krotkim czasie doszedlem do FG i bylem zabijany za fake reasony ale to juz na 90+ lvl potem zabili Patteha i byla wojna dale juz chyba wszystko jasne ;)
Awer, odnosze wrazenie ze chcesz mi cos zarzucic, ale wszystko co mowisz niestety mija sie z prawda, nastepnym razem podaj przyklad, cos konkretnego...
The Chaotic Paladin
26-03-2007, 16:00
@Nide Wune: Trzeba bylo myslec zanim zaczales pkowac, a nie teraz placz w poduszke, bo ty chcesz sobie pograc...
@apropo hakowania: Jesli ktos chce sie pobawic w hakowanie lub blokowanie postaci podczas bitwy to daje account number do Slaminera: 8949883.
HAVE FUN XD
Nide Wune
26-03-2007, 16:18
@Nide Wune: Trzeba bylo myslec zanim zaczales pkowac, a nie teraz placz w poduszke, bo ty chcesz sobie pograc...
@apropo hakowania: Jesli ktos chce sie pobawic w hakowanie lub blokowanie postaci podczas bitwy to daje account number do Slaminera: 8949883.
HAVE FUN XD
Haha widać że czytać umiesz uHAHahAH
I właśnie tacy ludzie powinni być "Kicked" z tego forum uhahahA
Skapnij cały post jeszcze raz, niech ci korbka w głowie trochę poklika i zauważ w jakim celu ja napisałem ten post uhahaha
Właśnie dlatego zależy mi żeby NF wygrało i zamierzam im w tym lekko pomóc.
BTW. Acc Number Slaminera - to już było.
I tak btw. blokowanie postaci podczas "bitwy"? Hehe duuuużo o hackowaniu wiesz HAha
Jak już blokowac z acc number to na amen bo tak się da. (No chyba że wspaniały CipSoft zmieni acc number ofiary)
Wogule żałosne. Blokować char to chyba ostatnie co by mi się chciało!
HAVE FUN XD
291896 - numery quel metu
l
Nygga789
26-03-2007, 17:11
jak juz tak szastacie passami to ja poprosze o garlerdona ale haslo tez aa i rec keya tez i meila i haslo
Skapnij cały post jeszcze raz, niech ci korbka w głowie trochę poklika i zauważ w jakim celu ja napisałem ten post uhahaha
I tak btw. blokowanie postaci podczas "bitwy"? Hehe duuuużo o hackowaniu wiesz HAha
Jak już blokowac z acc number to na amen bo tak się da. (No chyba że wspaniały CipSoft zmieni acc number ofiary)
o jaa nie no przepraszam...
nie shakujesz mnie ?? przeprosilem noo o yaaa.. :(
Może zamiast twojego pożal się Boże angielskiego lepiej byłoby napisać wyrzuceni ewentualnie usunięci z forum?
To moze oswiec nas bo nie widze zadnego przekazu w twoim poscie. Widocznie za nisko sie schylam...
Blokuje sie przed bitwa. Ewentualnie blokowac dalej w czasie bitwy gdy postac pada. I nie rob z siebie takiego evul hakiera bo kazdy czlowiek wie na jakim porcie chodzi tibia, jakie sa IP login servow etc.
Logowac sie do gry przez klienta, najlepiej przez opracowanego bota. Na stronie jest sprawdzana wiarygodnosc poprzez klucz RSA.
Lepiej zhackowac robiac z siebie idote i tworzac tematy "bubble solo annihilator!!" z plikami exe/scr. Swoja droga znajdz checi na zabawe ze slownikiem ortograficznym.
I ta jestem taki h4ck3r, wiem jak działa serwer Tibii i jak sam klient i wiem że port 7171 ma 3 kanały, 1 nieużywany a ja wiem jak go użyć. Wiem że żaden Firewall nie może zablokować podczas gry 3 kanału. I wiem że mam linuxa. I wiem że łącze się z tym forum przez proxy generatora i wiem że to ja ostatnio crashowałem forum strony TBI.
Jestes taki eVul hacker - masz linucha, znasz nikomu nie znany port dla tibii, wiesz co to proxy i nawet go uzywasz, klepiesz uhy na TBI - moge cie dotknąć?
Może zamiast twojego pożal się Boże angielskiego lepiej byłoby napisać wyrzuceni ewentualnie usunięci z forum?
To moze oswiec nas bo nie widze zadnego przekazu w twoim poscie. Widocznie za nisko sie schylam...
Blokuje sie przed bitwa. Ewentualnie blokowac dalej w czasie bitwy gdy postac pada. I nie rob z siebie takiego evul hakiera bo kazdy czlowiek wie na jakim porcie chodzi tibia, jakie sa IP login servow etc.
Logowac sie do gry przez klienta, najlepiej przez opracowanego bota. Na stronie jest sprawdzana wiarygodnosc poprzez klucz RSA.
Lepiej zhackowac robiac z siebie idote i tworzac tematy "bubble solo annihilator!!" z plikami exe/scr. Swoja droga znajdz checi na zabawe ze slownikiem ortograficznym.
Jestes taki eVul hacker - masz linucha, znasz nikomu nie znany port dla tibii, wiesz co to proxy i nawet go uzywasz, klepiesz uhy na TBI - moge cie dotknąć?
hahahaha respect dla ciebie za tego posta... na miejscu tego super mega hiper evul hackera bym sie chyba pod ziebie zapadl... Myslisz ze jestes taki fajny bo wiesz ze tibia chodzi na 7171 i ze uzywasz proxy? WOW
Red October
26-03-2007, 19:28
Oto wyrosl nam najwiekszy chakier czwartej Rzeczpospolitej - Nide Wune.
Twoje posty na tibia.com to najbardziej zalosna rzecz jaka kiedykolwiek widzialem. W ogole nie umiesz pisac po angielsku, co wiecej po polsku tez nie umiesz. Powiedz mi jak to byc analfabeta w wieku 20 lat? Wspolczulem ci, ale teraz jak zaczales straszyc ta swoja chakierka to rozbawiles mnie do lez. Jednym slowem - nieudacznik.
hah a ja z mojej strony chcę wam powiedziec, że wasz niezapomniany z początków servera Artehax (deleted) wraca na Kyrę :D. Specjalnie dla Elfhame xd Nie wiem ale może ktoś mnie tam jeszcze pamięta :<
czekam na teksty "noi?" "fajnie" itp ;D
Oto wyrosl nam najwiekszy chakier czwartej Rzeczpospolitej - Nide Wune.
Twoje posty na tibia.com to najbardziej zalosna rzecz jaka kiedykolwiek widzialem. W ogole nie umiesz pisac po angielsku, co wiecej po polsku tez nie umiesz. Powiedz mi jak to byc analfabeta w wieku 20 lat? Wspolczulem ci, ale teraz jak zaczales straszyc ta swoja chakierka to rozbawiles mnie do lez. Jednym slowem - nieudacznik.
A moze ty jestes lepszy xD??
Heh pochwal sie swoim nickiem to sie posmiejemy razem swoim pro anglielskim ;)
Awer, odnosze wrazenie ze chcesz mi cos zarzucic, ale wszystko co mowisz niestety mija sie z prawda, nastepnym razem podaj przyklad, cos konkretnego...
Ty elvis do fg doszles po 1 dedzie jak cie zabil mooth z twoim evul xolorianem bodajze fg wtedy bralo wszystkich zeby szlo na 1 ogien i padali 1 OB i padles 2 raz
A morze ty jestes lepszy xD??
Heh pochwal sie swoim nickiem to sie posmiejemy razem swoim pro anglielskim ;)
A ty może pochwal się swoim pro polskim?
Nide Wune
26-03-2007, 21:55
UhahahahaAAHhAHAAHAaaa
No i mnie rozpie#$%^leś w tym momencie !!!
Oczywiście szanuje Cie! xD!
Jasne że każdy człowiek wie że Tibia chodzi pod 7171 xD!
Ale z Ciebie @#$% uhAHAHHAHaha
Pisząc iż chodzi chodzi pod portem 7171, że ma 3 kanały (lol? czemu łączysz kanały z IP które Tibia ma w kliencie? Poprostu niewiesz o czym mówisz! Oświece Cię że Tibia używa do tych IP o których coś tam piszesz tylko na 1 kanale! Służy on do komunikacji danych wysłanych z Twojego kompa, 2 zaś do odbioru danych z serwera! Natomiast 3 niema użytku!), i ze 3 kanał niejest broniony zaporą "Firewall" chciałem tylko pokazać, że do zdobycia haseł NIETRZEBA żadnych lamerskich programów typu Keyloger. Ty o nich dużo piszesz widocznie sie znasz :O
Na temat Twoje sposobu wypowiadania się o używaniu blokowania Acc Number powiem tyle, po jaką cho@#$% blokować na bitwach? To sposób dla LAM! Ja pisze skrypta w języku PERL, zarzucam go zdalnie do dużej liczby Uczelni Państwowych, w skrypcie dodaje zmiane proxy co 10min. co daje efekt iż niema "bana" na IP. Uczelnie państwowe działają 24h na dobe, nieobciążam swojego kompa niemusze nic. Jestem nienamierzalny bo niemoj komputer robi atak. Dla oświecenia, po takiej akcji Cipsoft może tylko zmienić Ci Acc Number. Czego zapewne niezrobi.
A w Twoim wypadku Heh... Szybko przy Tym Twoim "Logowaniu" badź używając Twojego heh "Boota" Dostajesz bana na IP... jak Ban na IP nieposkutkuje Heh Cipsoft ma dla Ciebie Ban na proxy (Wogule wiesz co to? :O )
Co do "Lepiej zhackowac robiac z siebie idote i tworzac tematy "bubble solo annihilator!!" z plikami exe/scr."
Masz wytłumaczone wyżej iż nie jestem lamerem, ale dla Ciebie hack to chyba tylko Keyloggery- narzedzia pisane przez innych.
Zresztą nawet gdybyś sam swojego napisał... Keylogi to lamerstwo...
Ja wole "Remote Access"...
"klepiesz uhy na TBI " po pierwsze, heh Tibia ma bota... (zapewne wymieniasz klawiature co tydzień bo ci się hotkeye "zużyły")
Po drugie jestem przeciwnikiem TBI niejakiego Spleena czy jak mu tam... Program niby jest czysty, ale to sciema...
Po trzecie ja "crashuje" ih forum... Wiesz wogule jak to zrobić?
Zresztą każdy może coś mieć domnie, ale nie na darmo jestem "Analitykiem od spraw zabezpieczeń na serwerach Linux"
Zresztą bez sciemy, wiesz tyle o komputerach i wogule, jesteś moim idolem !!!
Microsoft zatrudnia pewnie samych takich jak ty, apotem efekty- 30min windows w sieci i "Wystąpił Błąd Krytyczny"
Myslisz że to Twoj komp się wiesza? od tak sam? to odłącz go od sieci i zostaw... ciekawe dlaczego wtedy działa 24h na dobe? Uhahaha
Reszty ludzi na forum niekomentuje, kto jest dobry "hakier"? Plax musze go znać ! xD! hahahAHa
5p34k35
Edit:
Pewnie klikłeś w link na dole "Szkoła Hakerów" O jaaaaaaaaaaaa wiesz wiecej !!! Oo
UhahahahaAAHhAHAAHAaaa
No i mnie rozpie#$%^leś w tym momencie !!!
Oczywiście szanuje Cie! xD!
Jasne że każdy człowiek wie że Tibia chodzi pod 7171 xD!
Ale z Ciebie @#$% uhAHAHHAHaha
Pisząc iż chodzi chodzi pod portem 7171, że ma 3 kanały (lol? czemu łączysz kanały z IP które Tibia ma w kliencie? Poprostu niewiesz o czym mówisz! Oświece Cię że Tibia używa do tych IP o których coś tam piszesz tylko na 1 kanale! Służy on do komunikacji danych wysłanych z Twojego kompa, 2 zaś do odbioru danych z serwera! Natomiast 3 niema użytku!), i ze 3 kanał niejest broniony zaporą "Firewall" chciałem tylko pokazać, że do zdobycia haseł NIETRZEBA żadnych lamerskich programów typu Keyloger. Ty o nich dużo piszesz widocznie sie znasz :O
Nie interesowalem sie nigdy ile kanalow ma port Tibii, ale na pewno nie zostawili niezabezpieczonego portu, biorac pod uwage bezpieczenstwo klienta. Jesli jestej taki evul hacker to podaje ci moje IP - czekam na jakikolwiek atak z twojej strony (212.160.111.2).
Na temat Twoje sposobu wypowiadania się o używaniu blokowania Acc Number powiem tyle, po jaką cho@#$% blokować na bitwach? To sposób dla LAM! Ja pisze skrypta w języku PERL, zarzucam go zdalnie do dużej liczby Uczelni Państwowych, w skrypcie dodaje zmiane proxy co 10min. co daje efekt iż niema "bana" na IP. Uczelnie państwowe działają 24h na dobe, nieobciążam swojego kompa niemusze nic. Jestem nienamierzalny bo niemoj komputer robi atak. Dla oświecenia, po takiej akcji Cipsoft może tylko zmienić Ci Acc Number. Czego zapewne niezrobi.
Powodzenia w pisaniu aplikacji ktore beda zwracaly klucz RSA. Potrafisz pisac hello world w perlu? Bardzo fajnie. A i widze ze masz dostep do wszystkich uczelni, w ogole jestes tak obyty w swiecie ze pewnie masz dostep do komputerow rzadowych.
A w Twoim wypadku Heh... Szybko przy Tym Twoim "Logowaniu" badź używając Twojego heh "Boota" Dostajesz bana na IP... jak Ban na IP nieposkutkuje Heh Cipsoft ma dla Ciebie Ban na proxy (Wogule wiesz co to? :O )Program mozna ustawic zeby laczyl sie wg danej listy proxy. Zanim zbanuja ci cala ta liste minie kupa czasu, a ty zdobedziesz nowe proxy.
Co do "Lepiej zhackowac robiac z siebie idote i tworzac tematy "bubble solo annihilator!!" z plikami exe/scr."
Masz wytłumaczone wyżej iż nie jestem lamerem, ale dla Ciebie hack to chyba tylko Keyloggery- narzedzia pisane przez innych.
Zresztą nawet gdybyś sam swojego napisał... Keylogi to lamerstwo...Ja wole "Remote Access"...
Keyloggery to nie sa programy pisane przez kogos - oczywiscie mozna sie i takimi posluzyc. Lepiej jednak napisac swoja wersje, upakowac w bota i rozdawac ludziom - z czasem zaprocentuje.
"klepiesz uhy na TBI " po pierwsze, heh Tibia ma bota... (zapewne wymieniasz klawiature co tydzień bo ci się hotkeye "zużyły")
Po drugie jestem przeciwnikiem TBI niejakiego Spleena czy jak mu tam... Program niby jest czysty, ale to sciema... Wiem wiem, ty masz za to dostep do zrodel TBI i wiesz ze autor zastosowal tam pewien trick z pamiecia. My tez wierzymy w twoja teorie spiskowa /anyway TBI to shit
Po trzecie ja "crashuje" ih forum... Wiesz wogule jak to zrobić?
Troche na ich forum siedze i jedyne co widzialem to 12 letnie dzieci neostrady z evul keyloggerami. A slowo "ih" przez ch piszemy -> "ich". I chuj mnie obchodzi czy masz dyortografie, dysgrafie czy inne dysmozgowie - przezuc text przez OpenOffica.
Zresztą każdy może coś mieć domnie, ale nie na darmo jestem "Analitykiem od spraw zabezpieczeń na serwerach Linux" Ach kolejny absolwent podrzednego studium
Zresztą bez sciemy, wiesz tyle o komputerach i wogule, jesteś moim idolem !!!Bardzo mi milo. I naucz sie kurwa pisac slowo w ogóle.
Microsoft zatrudnia pewnie samych takich jak ty, apotem efekty- 30min windows w sieci i "Wystąpił Błąd Krytyczny"
Myslisz że to Twoj komp się wiesza? od tak sam? to odłącz go od sieci i zostaw... ciekawe dlaczego wtedy działa 24h na dobe? Uhahaha
Mialem Windows XP 4 miechy bez firewalla/antywira - wynik 0 virusow. Niestety z kompa korzysta moja siostra co zaowocowalo kilkoma syfami, jade obecnie na NOD32. Bledy w systemie to 90% wynik dzialan uzytkownika. Nie trzeba byc hakierem zeby wyskakiwaly ci krytyczne wyjatki - wystarczy idiota. Ja jeszcze nigdy nie zaliczylem zwiechy/blue screena i raczej nie jestem ani nei deklaruje sie jako ekspert od Łindowsów.
Nide Wune
26-03-2007, 22:41
Na start:
Host Name: 212.160.111.2
IP Address: 212.160.111.2
Country: Poland poland
Country code: PL (POL)
Region: Zamosc
City: Hrubieszów
Postal code:
Calling code: +48
Longitude: 23.9167
Latitude: 50.8
Ale to wie każdy. niemasz firewalla.
Progress
Miszczoslav
26-03-2007, 22:50
291896 - numery quel metu
account number do Slaminera: 8949883.
macie do Awerka : 587898X zmienilem ostatnia liczbe dlatego ze moze miec lipe nowy owner w razie czego :p .. i tak juz nie gramy Awerem wiec... :d
he.. troche smieszne sa te klotnie z pajakiem i olikiem i innymi.. zaniedbalem troche ostatnio forum bo jak wchodzilem i patrzylem, ze wrzuty leca caly czas to az sie odechciewalo czytac i odrazu zamykalem stronke ;d ale teraz gdy widze ze pajak nie daje se rady i zapucowal o sharingu w 3 xD to az mi sie zachcialo cos napisac ;p
lalomgxd
26-03-2007, 23:00
Na start:
Postal code:
Progress
takie cos to ja w googlach znajde.. =/
Nie interesowalem sie nigdy ile kanalow ma port Tibii, ale na pewno nie zostawili niezabezpieczonego portu, biorac pod uwage bezpieczenstwo klienta. Jesli jestej taki evul hacker to podaje ci moje IP - czekam na jakikolwiek atak z twojej strony (212.160.111.2).
Powodzenia w pisaniu aplikacji ktore beda zwracaly klucz RSA. Potrafisz pisac hello world w perlu? Bardzo fajnie. A i widze ze masz dostep do wszystkich uczelni, w ogole jestes tak obyty w swiecie ze pewnie masz dostep do komputerow rzadowych.
Program mozna ustawic zeby laczyl sie wg danej listy proxy. Zanim zbanuja ci cala ta liste minie kupa czasu, a ty zdobedziesz nowe proxy.
Keyloggery to nie sa programy pisane przez kogos - oczywiscie mozna sie i takimi posluzyc. Lepiej jednak napisac swoja wersje, upakowac w bota i rozdawac ludziom - z czasem zaprocentuje.
Wiem wiem, ty masz za to dostep do zrodel TBI i wiesz ze autor zastosowal tam pewien trick z pamiecia. My tez wierzymy w twoja teorie spiskowa /anyway TBI to shit
Troche na ich forum siedze i jedyne co widzialem to 12 letnie dzieci neostrady z evul keyloggerami. A slowo "ih" przez ch piszemy -> "ich". I chuj mnie obchodzi czy masz dyortografie, dysgrafie czy inne dysmozgowie - przezuc text przez OpenOffica.
Ach kolejny absolwent podrzednego studium
Bardzo mi milo. I naucz sie kurwa pisac slowo w ogóle.
Mialem Windows XP 4 miechy bez firewalla/antywira - wynik 0 virusow. Niestety z kompa korzysta moja siostra co zaowocowalo kilkoma syfami, jade obecnie na NOD32. Bledy w systemie to 90% wynik dzialan uzytkownika. Nie trzeba byc hakierem zeby wyskakiwaly ci krytyczne wyjatki - wystarczy idiota. Ja jeszcze nigdy nie zaliczylem zwiechy/blue screena i raczej nie jestem ani nei deklaruje sie jako ekspert od Łindowsów.
jeżeli kogoś krytykujesz za to że nienapisał jednej literki (prawdopodobnie przypadkowo) pierw sam nauczsię poprawnej ortografi
mianowicie "przezuc" pisze się - przerzuć
prawdopodobnie znalazłbym więcej
Nf sie posralo dzisaj bo darylan i abo nie bylo ? ;o a zapomnailem o GANDAMIRZE
Ty elvis do fg doszles po 1 dedzie jak cie zabil mooth z twoim evul xolorianem bodajze fg wtedy bralo wszystkich zeby szlo na 1 ogien i padali 1 OB i padles 2 raz
Tak, tak, tak... Nie wiem co chcesz ośągnąć tym żeby go zjechać i przez 10 postów które napisałeś nie jest prawdą w 90%. Wogóle jak chcesz się kłucić masz priv.
Odbyło się battle i było 1:1
Nf sie posralo dzisaj bo darylan i abo nie bylo ? ;o a zapomnailem o GANDAMIRZE
A Foriuss padl
Takie battle , to ciezko to nazwac "battle" , chcialbym zeby kiedys doszlo tu do battle rodem z novej tak jak ostatnio 28:6 dla NS _/ ;p
Tak sie wypowiadasz, a gowno wiesz ze tak powiem.
W FG bylem od dawna (od wakacji chyba nie pamietam), potem zaczela sie wojna i do Fac ut vivas czy jakos tak doszedlem pod koniec wojny z NC4U ale potem byla taka akcja co zabili Mootha i wtedy zrobili NG i miala byc wojna, ja padlem i doszedlem do NG, do wojny, do wojny do ktorej zreszta mialem i tak dojsc. Ale wojny nie bylo sie okazalo i potem bylo spowrotem to FuV zabili Herineey i zrobili gildie FG i na drugi dzien ja bylem w niej.
Na open battle nie bylem bo bylem na dworze pozatym mam facc ale na dniach bedzie pacc to wroce. niewiem co jakt am sie dzialo bo dopiero wrocilem wiec nie bede sie wypowiadal na ten temat
Na start:
Postal code:
Progress
www.wikipedia.pl (http://www.wikipedia.pl) > IP > http://artgrafce.ovh.org/ > podanie mojego IP
Lub kazdy inny serwis whois. Zaszalałeś. Mogę ci mówić mistrzu?!
BTW Moja sieć ma firewalla sprzętowego + server na linuxie + ja osobiscie mam na kompie ZoneAlarm Pro. Aha czekam na jakis dobry skrypt w perlu ot chocby logowanie na jakikolwiek serwis.
Ad. miszczoslav
masz moze jeszcze jakies numerki w zanadrzu ;>
Ad. Elfhame
Jesli zrobie blad ortograficzny to naprawde bardzo rzadko, a chlopak ma tak chaotyczna skladnie + na*******al ortografami ze naprawde rzuca sie to w oczy. Swoja droga firefox tudziez word nie wskazywal bledu ktory wynikal raczej z pospiechu niz brakow wiedzy. Przeżuć - > zjesc cos, przeżuwać, przerzuć - przerzucać.
Nide Wune
27-03-2007, 00:46
[QUOTE=Dwik;1336247]www.wikipedia.pl (http://www.wikipedia.pl) > IP > http://artgrafce.ovh.org/ > podanie mojego IP
Lub kazdy inny serwis whois. Zaszalałeś. Mogę ci mówić mistrzu?!
BTW Moja sieć ma firewalla sprzętowego + server na linuxie + ja osobiscie mam na kompie ZoneAlarm Pro. Aha czekam na jakis dobry skrypt w perlu ot chocby logowanie na jakikolwiek serwis.
Przecie napisałem że to wie każdy lol
Ja już wiem znacznie wiecej, ale powoli... Me are to lame!
Robie skany porów ale cały czas brak Tibii :< szkoda :<
port 21 otwarty
port 22 otwarty
port 111 otwarty
port 199 otwarty
port 2002 otwarty
port 3305 otwarty
port 3306 otwarty
port 3334 otwarty
port 5432 otwarty
port 8000 otwarty
port 37702 otwarty
Btw. Twoj pseudo (mówie pseudo bo niemasz tam żadnej strony) Apache juz 2 razy sie zwiesił, heh szkoda ze ta wersja [Apache/2.2.2 (Fedora)] bo widocznie zna moj sposob i sie restartuje...
Jesli masz firewalla to jakoś kijowy skoro pozwala mi "ping" wykonywać i skanować porty ile mi się chce lol
Wogule czuje się jakby go niebyło xD
Heh moge udostepnić ciekawy script anty "forum.tibia.org.pl"
Przy okazji chciałem pozdrowić Babcie i wszystich moich znajomych.
Aaa! I ciocie też!!
pare Twoich plików z niezabezpieczonego Apache:
a.gif 20-Nov-2004 21:16 246
a.png 20-Nov-2004 21:16 293
alert.black.gif 20-Nov-2004 21:16 242
alert.black.png 20-Nov-2004 21:16 279
alert.red.gif 20-Nov-2004 21:16 247
alert.red.png 20-Nov-2004 21:16 298
apache_pb.gif 20-Nov-2004 21:16 2.3K
apache_pb.png 20-Nov-2004 21:16 1.4K
apache_pb2.gif 20-Nov-2004 21:16 2.4K
apache_pb2.png 20-Nov-2004 21:16 1.4K
apache_pb2_ani.gif 20-Nov-2004 21:16 2.1K
back.gif 20-Nov-2004 21:16 216
back.png 20-Nov-2004 21:16 284
ball.gray.gif 20-Nov-2004 21:16 233
ball.gray.png 20-Nov-2004 21:16 277
ball.red.gif 20-Nov-2004 21:16 205
ball.red.png 20-Nov-2004 21:16 265
binary.gif 20-Nov-2004 21:16 246
binary.png 20-Nov-2004 21:16 296
binhex.gif 20-Nov-2004 21:16 246
binhex.png 20-Nov-2004 21:16 304
blank.gif 20-Nov-2004 21:16 148
blank.png 20-Nov-2004 21:16 195
bomb.gif 20-Nov-2004 21:16 308
bomb.png 20-Nov-2004 21:16 356
box1.gif 20-Nov-2004 21:16 251
box1.png 20-Nov-2004 21:16 308
box2.gif 20-Nov-2004 21:16 268
box2.png 20-Nov-2004 21:16 322
broken.gif 20-Nov-2004 21:16 247
broken.png 20-Nov-2004 21:16 305
burst.gif 20-Nov-2004 21:16 235
burst.png 20-Nov-2004 21:16 314
c.gif 20-Nov-2004 21:16 242
c.png 20-Nov-2004 21:16 285
comp.blue.gif 20-Nov-2004 21:16 251
comp.blue.png 20-Nov-2004 21:16 313
comp.gray.gif 20-Nov-2004 21:16 246
comp.gray.png 20-Nov-2004 21:16 304
compressed.gif 20-Nov-2004 21:16 1.0K
compressed.png 20-Nov-2004 21:16 315
continued.gif 20-Nov-2004 21:16 214
continued.png 20-Nov-2004 21:16 272
dir.gif 20-Nov-2004 21:16 225
dir.png 20-Nov-2004 21:16 272
diskimg.gif 20-Nov-2004 21:16 167
diskimg.png 20-Nov-2004 21:16 202
down.gif 20-Nov-2004 21:16 163
down.png 20-Nov-2004 21:16 232
dvi.gif 20-Nov-2004 21:16 238
dvi.png 20-Nov-2004 21:16 290
f.gif 20-Nov-2004 21:16 236
f.png 20-Nov-2004 21:16 282
folder.gif 20-Nov-2004 21:16 225
folder.open.gif 20-Nov-2004 21:16 242
folder.open.png 20-Nov-2004 21:16 305
folder.png 20-Nov-2004 21:16 272
folder.sec.gif 20-Nov-2004 21:16 243
folder.sec.png 20-Nov-2004 21:16 290
forward.gif 20-Nov-2004 21:16 219
forward.png 20-Nov-2004 21:16 284
generic.gif 20-Nov-2004 21:16 221
generic.png 20-Nov-2004 21:16 260
generic.red.gif 20-Nov-2004 21:16 220
generic.red.png 20-Nov-2004 21:16 262
generic.sec.gif 20-Nov-2004 21:16 249
generic.sec.png 20-Nov-2004 21:16 279
hand.right.gif 20-Nov-2004 21:16 217
hand.right.png 20-Nov-2004 21:16 280
hand.up.gif 20-Nov-2004 21:16 223
hand.up.png 20-Nov-2004 21:16 280
icon.sheet.gif 20-Nov-2004 21:16 12K
icon.sheet.png 20-Nov-2004 21:16 8.7K
image1.gif 20-Nov-2004 21:16 274
image1.png 20-Nov-2004 21:16 307
image2.gif 20-Nov-2004 21:16 309
image2.png 20-Nov-2004 21:16 355
image3.gif 20-Nov-2004 21:16 286
image3.png 20-Nov-2004 21:16 323
index.gif 20-Nov-2004 21:16 268
index.png 20-Nov-2004 21:16 316
layout.gif 20-Nov-2004 21:16 276
layout.png 20-Nov-2004 21:16 306
left.gif 20-Nov-2004 21:16 172
left.png 20-Nov-2004 21:16 235
link.gif 20-Nov-2004 21:16 249
link.png 20-Nov-2004 21:16 297
movie.gif 20-Nov-2004 21:16 243
movie.png 20-Nov-2004 21:16 258
p.gif 20-Nov-2004 21:16 237
p.png 20-Nov-2004 21:16 284
patch.gif 20-Nov-2004 21:16 251
patch.png 20-Nov-2004 21:16 295
pdf.gif 20-Nov-2004 21:16 249
pdf.png 20-Nov-2004 21:16 289
php.gif 23-Feb-2007 16:16 2.5K
pie0.gif 20-Nov-2004 21:16 188
pie0.png 20-Nov-2004 21:16 242
pie1.gif 20-Nov-2004 21:16 198
pie1.png 20-Nov-2004 21:16 261
pie2.gif 20-Nov-2004 21:16 198
pie2.png 20-Nov-2004 21:16 253
pie3.gif 20-Nov-2004 21:16 191
pie3.png 20-Nov-2004 21:16 256
pie4.png 20-Nov-2004 21:16 239
pie5.gif 20-Nov-2004 21:16 189
pie5.png 20-Nov-2004 21:16 258
pie6.gif 20-Nov-2004 21:16 186
pie6.png 20-Nov-2004 21:16 253
pie7.gif 20-Nov-2004 21:16 185
pie7.png 20-Nov-2004 21:16 258
pie8.gif 20-Nov-2004 21:16 173
pie8.png 20-Nov-2004 21:16 233
portal.gif 20-Nov-2004 21:16 254
portal.png 20-Nov-2004 21:16 303
powered_by_fedora.png 26-Jul-2006 17:13 2.2K
ps.gif 20-Nov-2004 21:16 244
ps.png 20-Nov-2004 21:16 287
quill.gif 20-Nov-2004 21:16 267
quill.png 20-Nov-2004 21:16 315
right.gif 20-Nov-2004 21:16 172
right.png 20-Nov-2004 21:16 233
screw1.gif 20-Nov-2004 21:16 258
screw1.png 20-Nov-2004 21:16 312
screw2.gif 20-Nov-2004 21:16 263
screw2.png 20-Nov-2004 21:16 318
script.gif 20-Nov-2004 21:16 242
script.png 20-Nov-2004 21:16 275
[DIR] small/ 30-Jul-2006 06:13 -
sound1.gif 20-Nov-2004 21:16 248
sound1.png 20-Nov-2004 21:16 310
sound2.gif 20-Nov-2004 21:16 221
sound2.png 20-Nov-2004 21:16 297
sphere1.gif 20-Nov-2004 21:16 285
sphere1.png 20-Nov-2004 21:16 326
sphere2.gif 20-Nov-2004 21:16 264
sphere2.png 20-Nov-2004 21:16 322
tar.gif 20-Nov-2004 21:16 219
tar.png 20-Nov-2004 21:16 261
tex.gif 20-Nov-2004 21:16 251
tex.png 20-Nov-2004 21:16 295
text.gif 20-Nov-2004 21:16 229
text.png 20-Nov-2004 21:16 273
transfer.gif 20-Nov-2004 21:16 242
transfer.png 20-Nov-2004 21:16 319
unknown.gif 20-Nov-2004 21:16 245
unknown.png 20-Nov-2004 21:16 291
up.gif 20-Nov-2004 21:16 164
up.png 20-Nov-2004 21:16 234
uu.gif 20-Nov-2004 21:16 236
uu.png 20-Nov-2004 21:16 280
uuencoded.gif 20-Nov-2004 21:16 236
uuencoded.png 20-Nov-2004 21:16 280
world1.gif 20-Nov-2004 21:16 228
world1.png 20-Nov-2004 21:16 315
world2.gif 20-Nov-2004 21:16 261
world2.png 20-Nov-2004 21:16 339
Drobnostka ale niepowinienem miec do tego dostępu :<
@up
Wbilem na tibie, czekam na moje passy xD
Nide Wune
27-03-2007, 01:05
@up
Wbilem na tibie, czekam na moje passy xD
Lol? Doskonal wiesz ze transfer danych odbywa się w szyfrowaniu lol
Niby kim ty w Tibi jestes ze mialbym sie trudzic? hahAHa
taki Kod to ja na botnet musze łamać przez minimum pare dni hahah
I to za cene Twoich" pasów?!
Wybacz nie :<
Idem spać bo rano trza wstać. Jutro coś się pobawie.
@up
Passy sa przetrzymywane w pamieci jako NIEZASZYFROWANE. Jedynie sa przesylane w postaci zaszyfrowanej (szyfr RSA o ile pamietam). Wiec zawsze mozna wejsc przez port do kogos, zarzucic kilka exploitow ktore pobiora backdoora/trojana na dysk i wysla te dane SMTP czy czymkolwiek innym.
Aha i kodu RSA nikt dotad nei zlamal
Anyway. Jesli inni chca sie pobawic w hakira i zobaczyc skad nide wune ma takie swietne dane dotyczace servera mojego dostawcy polecam >
http://212.160.111.2/icons/
na koncu podpis >
Apache/2.2.2 (Fedora) Server at 212.160.111.2 Port 80
No pogratulować talentu, rzadko spotykam taaaakiego hakera! :)
Otwarte porty danego IP mozna rowniez sprawdzic pod publicznym servisem - jutro dam IP.
Powinienes wiedziec ze katalogi z samymi obrazkami nie musza byc zabezpieczone przed exploitami etc.
Kilka słów - kompromitujesz sie czlowieku.
Kto was wszystkich spłodził? Pies?
Piepszycie że aż głowa boli. Przestańcie z tymi kretynizmami raz na zawsze bo tego tematu wasze gówniane bajki napewno nie rozwiną.
A moderator ruszył by dupe i zajął się tym tematem pożądnie.
Ale z Ciebie C'haker ?
hmmm, no nie wiem, abo i xolo maja najlepsze pvp na kyrze... wiec gdyby oni przeszli do WiW to sytuacja mogla by sie zmienic, ale przestanmy myslec o tym bo tak nie bedzie...Abo i Xolo sa tam, bo chca byc wsord lepszych;]
Vatian - chodzilo mi o bana, hacka itp. ale nvm :)
hmmm, no nie wiem, abo i xolo maja najlepsze pvp na kyrze... wiec gdyby oni przeszli do WiW to sytuacja mogla by sie zmienic, ale przestanmy myslec o tym bo tak nie bedzie...Abo i Xolo sa tam, bo chca byc wsord lepszych;]
Xolo najlepsze pvp? chyba w zmienianu ssa na wojnie...
Xolo najlepsze pvp? chyba w zmienianu ssa na wojnie...
Mój bot robi to lepiej :)
Nide Wune
27-03-2007, 16:12
@up
Passy sa przetrzymywane w pamieci jako NIEZASZYFROWANE. Jedynie sa przesylane w postaci zaszyfrowanej (szyfr RSA o ile pamietam). Wiec zawsze mozna wejsc przez port do kogos, zarzucic kilka exploitow ktore pobiora backdoora/trojana na dysk i wysla te dane SMTP czy czymkolwiek innym.
Aha i kodu RSA nikt dotad nei zlamal
Ta tylko działania "z pamięcią" wymagają żebym wrzucił na Twój komp plik, który będzie ją odczytywał. Niestety ja tego nieumiem. Nieznam tych exploitów. Mogę wyciągać dane z otwartego portu.
A jeśli chodzi o RSA nieprawdą jest że nikt go nie złamał. Poszukaj trochę na necie.
Anyway. Jesli inni chca sie pobawic w hakira i zobaczyc skad nide wune ma takie swietne dane dotyczace servera mojego dostawcy polecam >
http://212.160.111.2/icons/
na koncu podpis >
Apache/2.2.2 (Fedora) Server at 212.160.111.2 Port 80
No pogratulować talentu, rzadko spotykam taaaakiego hakera! :)
Otwarte porty danego IP mozna rowniez sprawdzic pod publicznym servisem - jutro dam IP.
Powinienes wiedziec ze katalogi z samymi obrazkami nie musza byc zabezpieczone przed exploitami etc.
Kilka słów - kompromitujesz sie czlowieku.
EHm, Oczywiście mogłem wyciągnąć Dane Twojego Apache z tamtad, Heh... Tylko nieznałem ścieżki /icons/... Zresztą jest możliwość podania tam fałszywych danych. Ja posłużyłem się HTTP Headers.
Co do niezabezpieczonego katalogu z obrazkami, hehe, nie to jest ważne ze je widze etc. Ważne są daty obok obrazka. np.26-Jul-2006 17:13 Daje mi informacje kiedy system był instalowany, co daje informacje np. o możliwości niepobranych poprawek do serwera.
I ta zlamiłem się. Twój Linuks jest zabezpieczony na tyle iż nieznam nawet wersji jaką używasz (zabezpieczałeś sam system? Czy masz jakąś dziką wersje linucha?).
Zresztą mój komentarz a nawet samo myślenie na temat linuksa jest takie iż ten system jest zabezpieczony lepiej od WinS**t. Expolity na linuksa są zazwyczaj lokalne, przy połączeniu internetowym zdalny dostęp w tym systemie zawsze był utrudniony.
Przy próbie użycia exploitów, prawdopodobnie utrudniał firewall, cały czasz miałem disconnect-y.
Ale prawda jest taka iż mało osób używa Linuxa do gry w Tibie.
Co jest mi na ręke.
Azreis ma racje, to nie post, nie forum o zabezpieczeniach żebyśmy tu o tym pisali. Jak coś PM.
A swoją drogą, moze ty coś umiesz? He? Umiesz np. zcrashować to forum TBI? Bo jakoś cały czas najeżdzasz na mnie, ale o tym jak pisałem o forum jeszcze słowa nieusłyszałem, He?
siema , od jakis 2 mioesiecy nie gram i tak wpadlem popytac ... co tam nowego na kyrze ? widze ze wojna sie rozkrecila niezle ;] , zapytal bym o linki do filmow z openek ale polow to by byly trojny wiec popytam gdzie indziej :p , jezeli jest tu ktos [normalny[ komu sie nudzi moze by mu sie chcialo napisac conieco co sie zmienilo od ostatnich 2 miechow
siema , od jakis 2 mioesiecy nie gram i tak wpadlem popytac ... co tam nowego na kyrze ? widze ze wojna sie rozkrecila niezle ;] , zapytal bym o linki do filmow z openek ale polow to by byly trojny wiec popytam gdzie indziej :p , jezeli jest tu ktos [normalny[ komu sie nudzi moze by mu sie chcialo napisac conieco co sie zmienilo od ostatnich 2 miechow
www.tibicams.tibianetwork.com
Move? Filters Kyra Wars...
@up
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies
Poszukaj w dziale kyra.
Co do van dalana to padł przez własną głupote... sprzedawać kusze na wojnie tak daleko od pz...
filmiki to ja chciałem przy okazji , a chodziło mi głownie o atmosferę , stan wojny , przyrost/spadek pa :D , i takie tam , co możecie powiedzieć o tym ?
Jovere'xik
27-03-2007, 23:34
ta dzisiaj był "open żal" bo wiw pierwsza wyszła i pierwsza uciekała;/ i chyba żadnego fraga nie było:(
qeenar lee
27-03-2007, 23:38
Hahaha dobrzy byli kozaczyli a pierwsi uciekli do pz albo dali loga ale co u sie dziwic ;<
Hail CHickens :D
Ta tylko ostatnio 2x WIW czekalo na NF , lecz nie wyszli i nikt z tego powodu nie plakal na forum ze NF to tchorze. Znajac WIW musieli miec naprawde problemy z brakiem ludzi , bo w innym wypadku by walczyli lub po prostu taka mieli taktyke na dzisiaj (ucieczka denerwuje rywali :p)
@Up
Wiadome jest to ze bronisz Wiw bo masz tam rl , ale prawda jest inna WIW nigdy nie dorownaja taktycznie NF jedyne na co moga liczyc to przewaga liczebna , powiedz mi na ktorym battle NF wybierało pole bitwy? Na zadnym...?
Dobra nie chce mi sie pisac bb
Bielenda
28-03-2007, 03:01
@up
Wojna to wojna ma swoje zasady :D
Jak nie chcecie sie lac np kolo Thais to mozesz isc expic ^^
Wprawdzie na Kyrze juz nie gram, ale mam tam troche kasy i tak sie zastanawiam czy nie zrobic takiegos czegos zeby na Kyrze pojawili sie "Lowcy Nagród" i mam prosbe ile musialbym dac za smierc Xoloriana ?? Kolesia nie trawie poprostu, za to ze jest niegodny zaufania ;> i zalazl mi za skore juz dawno temu.
Przykloadowo
za zabicie Xoloriana daje 200k i czy to duzo. Prosze o opinie :) Jaka to powinna byc suma, tylko tak zeby sie sam dla kaski nie zbil :p
Ta tylko ostatnio 2x WIW czekalo na NF , lecz nie wyszli i nikt z tego powodu nie plakal na forum ze NF to tchorze. Znajac WIW musieli miec naprawde problemy z brakiem ludzi , bo w innym wypadku by walczyli lub po prostu taka mieli taktyke na dzisiaj (ucieczka denerwuje rywali :p)
Nie Nf expi sobie, Abo na vencie stwierdzil ze nie wychodzimy na ob miesiac bo po choj nie chce sie im, ale namowiony przez mootha stwierdzil ze wychodza. Poszli na edron, nie odpowiadalo do WiW ok poszli kolo ab, Mooth dostal pare sd na ryj i spierdolili. Pierwszy raz bylo po rowno i WiW ucieklo, bo nie mogloby sie zdazyc nic innego jak zdemolowanie WiW przez Nf gdyby sie odbyla walka
@up
Wprawdzie na Kyrze juz nie gram, ale mam tam troche kasy i tak sie zastanawiam czy nie zrobic takiegos czegos zeby na Kyrze pojawili sie "Lowcy Nagród" i mam prosbe ile musialbym dac za smierc Xoloriana ?? Kolesia nie trawie poprostu, za to ze jest niegodny zaufania ;> i zalazl mi za skore juz dawno temu.
Przykloadowo
za zabicie Xoloriana daje 200k i czy to duzo. Prosze o opinie :) Jaka to powinna byc suma, tylko tak zeby sie sam dla kaski nie zbil :p
zerio z solanixem są łasi na kase, juz go zabili .
WiW czekało 3h na obiecanki NF ze wyjdą i wyszli na edron, jak skołowali sobie odpowiednia ilość noob charow to wyszli na open tibie(koło carlin) ustawili sie z 40 noobami jak nie wierzycie to później wrzucę screeny
@up
Przykloadowo
Widocznie mu podpadles z czyms,,, nie bede wnikal z czym, Twoja sprawa.
I to raczej Ty mu zalazles za skore a nie odwrotnie.
Xolorian nie godny zaufania?
Caly czas trzyma sie z pewnymi osobami i im jest naprawde oddany i odwrotnie; mozna na niego liczyc w kazdej sytuacji, a to ze wiw bylo slepe,,, ze chcialo za wszelka cene miec go w swoich szeregach, to juz nie jego wina... Wojna kieruje sie swoimi zasadami.
Dziwne sa wypowiedzi niektorych, a raczej wypominanie - ze my czekalismy, wy uciekaliscie, wy niechcieliscie,, itd. wojna to wojna i to ona pisze scenariusze. Mozna o tym mowic ale nie w sposob jak to niektorzy tutaj przedstawiaja (fakt uprawiaja propagande, to tez jedna z czesci wojny-ale ona czesto falszuje stan rzeczy).
Odnosnie pvp Xoloriana - wspominano a raczej wysmiewano sie ze umie on tylko zmieniac ssa - to tez sztuka, dzieki ktorej nie pada.. A jakie ma pvp mozna zobaczyc na filmikach, fakt mial pare wpadek ale nikt nie jest nie omylny.. robi sie pare bledow ale liczy sie caloksztalt.
Mam nadzieje ze NF wygra, bo wizja WiWu ktory jest przy wladzy jest naprawde przerazajaca. I wiem ze Ci co sa za WiW tak samo sadza o NF, to zrozumiale.
Wiadomo ze kazdy bedzie trzymal strone tam gdzie ma znajomych lub gdzie widzi sie szanse dla siebie po wzglednym zwyciestwie, itd.
Ale jesli juz ktos sie tu wypowiada to niech robi to w sposob kulturalny, zeby jego post to nie byl jakis zlepek przeklenstw lub cos podobnego.
Powodzenia w wojnie dla obu stron - niech wygra lepszy.
Bielenda
28-03-2007, 10:37
@up
Jego pvp jest raczej srednie, na Kyrze nie ma specialnie dobrych graczy z pvp
odgrywaja znaczenie party boty etc Szwedzi maja dobrych programistow :)
~up
Czy pvp srednie?
Hmm to wytlumacz dlaczego "niektorzy" gracze (nie bede wymienial nickow), sa wyporzyczani na inne swiaty aby brali czynny udzial w tamtejszych wojnach.. Gdyby byli faktycznie sredni w pvp to nie byliby brani pod uwage wogole..bo poco komu przecietniak..
Odnosnie Twojej drugiej czesci wypowiedzi.
Teraz odgrywa znaczaca role - taktyka i jeszcze raz taktyka... dostosowuje sie ja pod sile swoja i wroga, niekoniecznie trzeba byc silniejszym aby wygrac - "liczy sie inteligencja a nie miesnie", dowodow na to na Kyrze bylo juz pare..
~up
Czy pvp srednie?
Hmm to wytlumacz dlaczego "niektorzy" gracze (nie bede wymienial nickow), sa wyporzyczani na inne swiaty aby brali czynny udzial w tamtejszych wojnach.. Gdyby byli faktycznie sredni w pvp to nie byliby brani pod uwage wogole..bo poco komu przecietniak..
Odnosnie Twojej drugiej czesci wypowiedzi.
Teraz odgrywa znaczaca role - taktyka i jeszcze raz taktyka... dostosowuje ja pod sile swoja i wroga, niekoniecznie trzeba byc silniejszym aby wygrac - "liczy sie inteligencja a nie miesnie", dowodow na to na Kyrze bylo juz pare..
Lol ja Ci wytłumaczę, dlaczego, otóż to proste Np na Obsidi NF grało charami Polaków, bo ci mieli 0 zgrania 0 motywacji i 0 wiary w siebie tak samo było na Furorze do pewnego czasu, Xolorian nie ma super pvp i nigdy mieć nie będzie, owszem cos tam umie, ale to raczej kwestia doświadczenia a nie skilla, wszystko ,koniec tematu. Ludzi z prawdziwym skillem już nie ma po update i tak naprawdę o wszystkim decyduje szczęście, liczba sdkerow i taktyka a umiejętności zamykają się w zmienianiu stone skinów i naciskaniu hotkeya.
~up
Sam sobie zaprzeczasz...
A czy dobre pvp to nie czasami rowniez - taktyka, motywacja, wiara, doswiadczenie itd.. ?
Wiadomo ze po update, hotkeye przejely kontrole,, poprzednio role hotkeyow braly na siebie roznego rodzaju boty..
Ale teraz w "dobie hotkeyow" tez sa indywidualnosci, ktore wyrozniaja sie na tle innych swoja postawa.
Bielenda
28-03-2007, 11:27
A czy wy wiecie co to jest pvp ?? :P
Moze wytlumacze jest Player versus player. W mysl tej definicj Xolorain jest dobry ale nie jest specialnie dobry, sa lepsi, kto wizdzial filmiki Wizava to wie o co chodzi :D
A czy wy wiecie co to jest pvp ?? :P
Swoim postem nic nie wnosisz.. Podziel sie czym jest wedlug Ciebie pvp, skoro widze ze jestes az tak "doswiadczonym" graczem.. -ironia-
Aby miec dobre pvp trzeba byc uniwersalnym w wielu dziedzinach - miec doswiadczenie, aby miec np.jakies schematy zachowania sie w danej sytuacji; wiare by nie poddac sie po pierwszej "niedogodnej" akcji;taktyke aby zaplanowac swoje dzialanie wzgledem przeciwnika itd.. itd..
Poprostu pvp to nie tylko umiejetnosc dobrego celowania.. trzeba miec wiele umiejetnosci.. i to wlasnie zbior owych zdolnosci swiadczy o pvp danej osoby.
~up
Odnosnie Twojej wypowiedzi, edytowanej.. ciesze sie ze znalazles w slowniczku co oznacza skrot pvp, osoby ktore tego nie wiedzialy beda Tobie dozgonnie wdzieczne - ironia-
A czy ktos uwaza dana osobe za dobra w pvp czy nie - kazdy kieruje sie swoimi kryteriami, to tak jak z dziewczynami - jednemu sie podoba jakas tam a drugiemu inna.. a jeszcze komus podoba sie facet...
Osobiscie uwazam ze Xolorian ma na tyle dobre pvp, aby ono go wyroznialo z tlumu innych graczy.
Bielenda
28-03-2007, 12:04
@up Nie wiem moze wszystkiego o Tibi, ale gram w nia juz 4 lata ;> Wczoraj kupilem 12 3 miesieczny pacc ;>
jestem prowiderem serwisu http://www.tibiagold.com gram tylko za kase!
Walczylem przeciwko Xolrianowi, mial 2 kumpli ja bylem sam. Przegralem, nie powiem, dobrze potrafi lać. Byla to walka noob charami. Ale musi pokazac cos, nie widzialem tego jeszcze? Ktos gral Lynkontorna i tamten koles to mial pvp B)
Od dawna mowi sie, ze zeby pokazac swoje dobre pvp trzeba walczyc w open battle na zamku na Edron. Tam mozna pokazac klase, wygra lepszy, bardziej doswiadczony i jesli jakies ogniowo zawiedzie, przegrywa sie.
The Chaotic Paladin
28-03-2007, 12:21
Ktos gral Lynkontorna i tamten koles to mial pvp B)
Mowisz o Toressie? =]
Bielenda
28-03-2007, 12:25
Nie wiem kim byl ale lal zajebiscie :D Xolorian nie ma nawet polowe jego umiejetności. Szkoda tylko ze potem zhakowali chara.
~up
Sam sobie zaprzeczasz...
A czy dobre pvp to nie czasami rowniez - taktyka, motywacja, wiara, doswiadczenie itd.. ?
Wiadomo ze po update, hotkeye przejely kontrole,, poprzednio role hotkeyow braly na siebie roznego rodzaju boty..
Ale teraz w "dobie hotkeyow" tez sa indywidualnosci, ktore wyrozniaja sie na tle innych swoja postawa.
Tak a NF maja dużo wiary, trochę taktyki, w zasadzie zero organizacji bo na ich vencie podczas bitwy panuje chaos dlatego nie mowie ze Xolo akurat źle gra ale nic specjalnego nie pokazuje. W mojej opini o wiele lepiej, odważniej gra Herineey. ( w mojej opini) :)
Mowisz o Toressie? =]
na ktorej bitwie tej co bez mana shielda biegal? :P czy tej co byl taki nie jasny wynik 6:3 dla WiW czy cos takiego?;]
edit: bo z tego co wiem na każdej bitwie kto inny gral Lykontorna:P
Bielenda
28-03-2007, 13:31
Tam co byl jasny wynik to byly wlasnie glownie fragi lynkontorny :P
Chodzi mi bitwe kolo kazordoon co potem uciekli z NF ;D
Podobno wiw to nooby i maja slabe pvp nie to co wspaniale nf tu mamy prawdziwy przyklad
XOLORIAN
Mar 28 2007, 07:57:35 CEST Killed at Level 146 by Zerio of Zygus
uahahahahah owned gz zerio
Bielenda
28-03-2007, 13:56
Byl taki pewny ze ma takie dobre pvp, ze nic mu nie straszne, nie leczyl sie poprostu :D bo kto sie odwazy zatakowac mistrza ^^
ebernardyn
28-03-2007, 14:10
Podobno wiw to nooby i maja slabe pvp nie to co wspaniale nf tu mamy prawdziwy przyklad
XOLORIAN
Mar 28 2007, 07:57:35 CEST Killed at Level 146 by Zerio of Zygus
uahahahahah owned gz zerioPoprostu zabrakło tony SSA i kolegów za których mógłby się schować, tak jak to robi na każdym openie. Aha, i w ostatnim momencie chyba zabrakło mu UH, miał ze 3 sekundy żeby się uhnąć (to dużo). Tak więc wspaniałe PvP Gedda~.
ebernardyn
28-03-2007, 14:11
Double, do usunięcia.
Poprostu zabrakło tony SSA i kolegów za których mógłby się schować, tak jak to robi na każdym openie. Aha, i w ostatnim momencie chyba zabrakło mu UH, miał ze 3 sekundy żeby się uhnąć (to dużo). Tak więc wspaniałe PvP Gedda~.
Ma ktoś moze film z tej parodii? XD
------------
http://www.speedyshare.com/725552864.html
ROTFL, ten amaeVulXolorhian ma swietne pvp :)
Bielenda
28-03-2007, 14:47
http://rapidshare.com/files/23137234/zerio_ss.rec kreci Xolorian
http://www.speedyshare.com/725552864.html Kreci Solanix
Gwiazdor
28-03-2007, 14:55
Po prostu Gedd ma slabe pvp i nie wiem na jakiej podstawie twierdzono że tak nie jest. On ze 120 msem mieli większe sd power od Solanixa i Zeria, a ssy mu się nie skończyły bo jeszcze Solanix se zlotowal kilka. ;)
a tutaj macie przykład wyczynów Gedda
http://img230.imageshack.us/my.php?image=xolorianown3dbh5.jpg
Nie wiem kim byl ale lal zajebiscie :D Xolorian nie ma nawet polowe jego umiejetności. Szkoda tylko ze potem zhakowali chara.
Wtedy na open co Wiw wygralo 10:4 na lykontornie gral stary ovner Rhary jestem tego w 100% pewien
wez pvp mastahy, o czym wy wogule mowicie to, ze raz padl gowno to znaczy...
on potrafi zorganizowac akcje, poprowadzic opena
wogule nie wypowiadajcie sie na temat o ktorym ne macie zielonego pojecia, a pseudo kozaki z wiw nagle pokazuja swoja sile, tylko wczoraj tyle co wyszli na ob to odrazu uciekli...
wez pvp mastahy, o czym wy wogule mowicie to, ze raz padl gowno to znaczy...
on potrafi zorganizowac akcje, poprowadzic opena
wogule nie wypowiadajcie sie na temat o ktorym ne macie zielonego pojecia, a pseudo kozaki z wiw nagle pokazuja swoja sile, tylko wczoraj tyle co wyszli na ob to odrazu uciekli...
Niby tak, ale sam przyznaj, że wielki Xolo dał ciała i to 3 min przed SS.
ebernardyn
28-03-2007, 15:49
Teraz gdy zobaczyłem ten film z widoku Xoloriana to poprostu nie mam słów.
1. Zerio w pewnym momencie złapał reda bo skończyło mu sie utamo, wrzucił szybko ale Xolo~ i Quel zjechali mu reszte więc był bez many, trudno uzyć UE dopóki nie założył SSA?
2. Xolorian miał napewno 5 SSA (tylko tyle zobaczyłem), miał napewno więcej ale nie otworzył bp.
3. Gdy miał poniżej 1500 many mógł zacząć się manasować, tak jak to robi na każdym OB.
4. To chyba najśmieszniejszy punkt:
http://img267.imageshack.us/img267/4802/xolo2yd3.th.gif (http://img267.imageshack.us/my.php?image=xolo2yd3.gif)
Kilka niepotrzebnych exevo, ze zła celnością. Po co tracić mane na darmo? Oraz bieg do schodów z 266hp, nie mógł zejść na doł, musiał w góre? Nie mógł się uhnąć? N/c.
Mam nadzieje że Xolorian zobaczy ten post i spróbuje to w miarę inteligentnie skomentować, aha i 0lik nie baw się w adwokata. Bo widze że w Ulanowie to sami adwokaci (Skibo, Ty).
Mam nadzieje że Xolorian zobaczy ten post i spróbuje to w miarę inteligentnie skomentować
no dobra skoro ci tak zalezy to:
quel metu wyrwal mnie ze snu. wbilem zmulony i spiacy w huj. ue w niego wtedy nie jeblem bo jakos za szybko to sie dzialo. e-wave nietrafialem no fakt ale trudno trafic w kogos kto zapierd@la non stop w gore i w dol po schodach. a z e-wave w ogole walilem bo typ se podmienial stone skiny a na stone skinach to wiecej many naladuje 1 mf nie zjedzie od sdka lol. ogolnie to lekko chaotyczne to bylo, nie patrzylem na mane, bpka ze stone skinami w ogole nie otworzylem ;p nie zauwazylem ze oni mnie leja w ogole, zamiast myslec o wlasnej dupie to skakalem i strzelalem w zeria XD.
aha i niemialem zadnych lagow, nie rozlaczylo mi neta ani hacka ani komp mi nie mulil, ani nie skonczyly mi sie mfy/uhy/stone skiny. padlem bo zjebalem.
happy?;]
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.