Pokaż pełną wersje : Wydarzenia Z kyry
Stron :
1
2
3
4
5
[
6]
7
8
9
10
11
12
13
14
bylem tam 27 druidem i potem jak nim padlem to przyszedlem 54 druidem, ale nvm. tylko smiech mnie bierze ze co innego piszesz na forum pl i probujesz byc fajny a co innego pisales do moich kolegow zeby ze nami zagadali zeby ci dac spokoj :)
błagałem ich wiesz na kolanach hehehehe :D :baby: zeby z wami pogadali 8o
Bo wiesz Pontheus twoji koledzy sa normalni..oczywisice ci z twojego miasta, tylko im powiedzialem ze mam lipe bo zabilem wasze nubki .. a oni sami powiedzieli ze pogadaja na ten temat.. o nic nieprosilem z mojej strony.. tylko zeby kumpel mial spokoj bo mnie ratowal.. i sam wiesz o kogo chodzi bo gadales z nim na statku :) .. a ja to moge miec hunty itp. niejest dzieciakiem co bedzie plakac i prosic bo to tylko gra :) a napisalem to wszystko bo jest w temacie kyry bo tylko stojicie swojimi nuubami i czekacie na ofiarke co bedzie wam pozniej placic kaske :baby:
błagałem ich wiesz na kolanach hehehehe :D :baby: zeby z wami pogadali 8o
Bo wiesz Pontheus twoji koledzy sa normalni..oczywisice ci z twojego miasta, tylko im powiedzialem ze mam lipe bo zabilem wasze nubki .. a oni sami powiedzieli ze pogadaja na ten temat.. o nic nieprosilem z mojej strony.. tylko zeby kumpel mial spokoj bo mnie ratowal.. i sam wiesz o kogo chodzi bo gadales z nim na statku :) .. a ja to moge miec hunty itp. niejest dzieciakiem co bedzie plakac i prosic bo to tylko gra :) a napisalem to wszystko bo jest w temacie kyry bo tylko stojicie swojimi nuubami i czekacie na ofiarke co bedzie wam pozniej placic kaske :baby:
z zachowujesz sie jak dwunastoletnia koffaniutka dźjewczynka
Bongozzpl
08-01-2007, 14:52
czyli jak ty?;p
hehe ja niezabijalem swojich kolegów a pozniej sie probowałem rokowac :D dziewczynko:baby:
I nie mam zamiaru tu juz pisac bo widze ze znowu tu sie zaczynaja przezwiska :D dla mnie temat do zamknięcia.. bo nieumiecie pisac na dany temat, tylko umiecie jechac po innych .. załóżcie sobie temat "Kłótnie na Kyrze" Xolorian a tą dziewczynka to ty jestes w Tibi (famale) :D
to pisz tak jak bylo, szkoda tylko ze piszesz takie bzdury na forum zamiast zagadac w grze, nikt nie mowil ze musisz placic ale tez nie mowil ze mozemy to inaczej rozwiazac
kamil509
08-01-2007, 18:49
A ja tu z całkiem innej beki.Na kyrze gra teraz pierwszy owner Tetra, obecnie Nide Wune gra rl pierwszego tetra ale neichce powiedzieć nicku.First owner tetra ma na kyrze 100+ jestem tego pewny w 100%.Jeśli ktoś wie neich napisze bo jest mi to bardzo potrzebne B)
Cariel Da'Rose
08-01-2007, 19:09
A ja tu z całkiem innej beki.Na kyrze gra teraz pierwszy owner Tetra, obecnie Nide Wune gra rl pierwszego tetra ale neichce powiedzieć nicku.First owner tetra ma na kyrze 100+ jestem tego pewny w 100%.Jeśli ktoś wie neich napisze bo jest mi to bardzo potrzebne B)
A co zhantujesz go?xD
to pisz tak jak bylo, szkoda tylko ze piszesz takie bzdury na forum zamiast zagadac w grze, nikt nie mowil ze musisz placic ale tez nie mowil ze mozemy to inaczej rozwiazac
1. od calego zdarzenia minelo miech czasu..
2. dogadac sie z wami nieda... "pay or day" hehe
3. jak nikt niemowil jak mowil Abo~
Lol, strzezcie sie ludzie, nadchodzi nowa generacja Power Abuserów, a na jej czele stanie...
Gandamir Evil'Eye
dobra zal, jakie pierodly tu wypisujecie, a puchacz dobze wiesz jak to bylo i niemusisz wkrecac
pozdro
A jak bylo wedlug Ciebie?
I dopisz mi jeszcze czemu lub jaki mial bym powod- by stwarzac sobie problemy mowiac ze prubójesz wymusic kase?
To by chyba wiekszego sensu niemialo- chociaz jesli twierdzisz ze "wkrecam" to cos wymyslsiz ciekawego by odwrocic kota ogonem.
pozdro.
Ja (8-01-2007 19:57)
wiesz co napisał noob na tibia.pl
że grasz na kyrze
i masz 100+
haha
xD
Tetro (8-01-2007 19:58)
hahah
qeenar lee
09-01-2007, 16:39
Gand masz troche racji mowiac ze wchodzi "nowa era" PA na kyrze
dzis zostalem wyrzucony juz z 2 miejsc expienia....
Pierw expilem na żółwiach wpadl fozzye i kazal mi spier****
pomyslalem dobra po co robic sobie problemy wyjde ...
gdy zaczolem expic na mino miescie po jakims tam czasie
zostawilem loot bag na chwile i poszlem zabic minosy na poziom +1 od polozenia loot bagu
wracam a tam stoi Gotrunk i kaze mi wyjsc z mt
zaczol mnie tez bic z hmm's zebym opuscil expo -.-
Na kyrze zaczyna sie wielkie pa i to nie ze stron Gildi rzadzacej (FG) czy Gildi ktora byla uznawana za wielkie PA (MM)...
niedlugo nikt nie bedzie gral na kyrze z powodu wielu osob ktore uwazaja ze wszystko jest im wolno....
X( X( X( X( X( X( X( X(
jesli ex mo murda robia pa na tobie, i to jest 100% pewne ze PA to rob jakies screeny i dowody to Ci pomozemy :p to samo zreszta sie tyczy z tymi wszystkimi ktorzy sie bronia nami, tzn nie kazdy jest protectowany np przezemnie bo ze mna gadal mam na mysli cos takiego gdyz juz sie spotkalem z tym :p
@offtop
a ja się wybieram na Kyre:D dobry wybór?
@offtop
Zajebisty .
@offtop
bardzo dobry... jeśli chcesz cały czas grać na rookgardzie, bo tylko tam jest no pvp i można nabijać lvl :]
@offtop
Jeżeli kupisz mi karnet na wiosne to dam ci pro :|
thewojtek
09-01-2007, 21:52
Omg, ale wy pierdolicie PA PA PA omg wpadnijcie na galane to zobaczycie co tak naprawde znaczy ten skrot, "PA"
@ad. Kyry
Serv zajebisty, mało Pa, Pk, Thiefow i noobkow co maja "eful protektoruw"
zaraz pewnie jakis flame bedzie ze nie wiem o czym pisze, ehs to tylko MOJE odczucie po zmianie serva z galany(serv naprawde zniszczony przez ludzi myslacych ze wszystko moga)
@Ktos tam wyrzucony z MT
w tej grze trzeba miec jaja, a nie plakac na forach jakie to wielkie nieszczescie Ci sie przytrafilo, bales sie ~110 eka bijacego z hmm? ;o roxor
@UP UP UP
Tak kyra to swietny wybor
Podpisano,
Furion
The Chaotic Paladin
09-01-2007, 21:55
Jeżeli kupisz mi karnet na wiosne to dam ci pro :|
on chyba za czwarta liga, a ty pablo? xD
@thewojtek
Z tymi jajami to sie zgodze.. bo trzeba być totalnym idiotą zeby 50+ek ze skillami powiedzmy 70/70 bac sie 110+ ek, ktory bije z hmm.
@qeenar lee
Zostawiłeś wogóle list że tam expisz?? A może leżał list jakiś a ty go nie przeczytałeś?
Pozdro
thewojtek
09-01-2007, 22:27
@Up
Moze nie idiota, bo idiota to by jeszcze zaplacil mu za to ze tam expil, ale poprostu trzeba miec jaja w tej grze... powiedzmy expisz Sobie gdzies wpada jakis wyzszy lv, mowi leave a Ty grzecznie wychodzisz poprostu zal, az tak bardzo sie o wlasne chary boicie ;o to tylko gra komputerowa (az gra?!)... nastepnym razem poprostu powiedz ze Nie i tyle bo byles pierwszy(70% takich "pa" sie zdziwi i odpusci...), a jak nie to mmm zacznie Cie bic i wtedy albo wpadasz z kumplami, o ile takich masz (hail furions!;*) albo uciekasz ;P a z Tym nie powinno byc problemow jezeli atakuje Cie Tylko ek....
see ya at kyra mates ;)
on chyba za czwarta liga, a ty pablo? xD
Nie powiem bo mnie zetniecie w rl jeszce :| Powiedzmy, że jestem za ping-pongiem? xd
dopiero co posty poszly do kasacji a znowu zaczynają sie bluzgi xd , pogadajcie sobie o huntach albo wynikach w ping ponga np. (lol) a nie sie bluzgacie na publicznym forum
The Chaotic Paladin
10-01-2007, 08:04
Nie powiem bo mnie zetniecie w rl jeszce :| Powiedzmy, że jestem za ping-pongiem? xd
ee tam ja sie nie boje powiedziec, ze wole druga lige(za rok pierwsza xD) i mecze na poziomie, niz jak czwarta liga jezdzic po wsiach i siedziec na snopkach siana :D
/slaminerrrrrrrrr
oczy_po_ojcu
10-01-2007, 13:18
Zawisza jest jeden 4 ligowy
nie dla zlodziei z hydrobudowy
ee tam ja sie nie boje powiedziec, ze wole druga lige(za rok pierwsza xD) i mecze na poziomie, niz jak czwarta liga jezdzic po wsiach i siedziec na snopkach siana :D
/slaminerrrrrrrrr
"Mecze na poziomie" w polskich ligach...
Cos nic sie nie dzieje w tej wojnie ... Zreszta jak zwykle na Kyrze.
Hmm... Forum tibia.com nie chodzi więc napisze tutaj. Gotrunk jest hunted...
On dobrze wie za co...
Avery Twine
10-01-2007, 16:05
Taaa chcialem tylko powiedziec ze dzieciom w wieku 1-18 lat trudno skołowac 500~ zł (nie wiem ile chodza takei chary na allegro ) a najwiekszym zatrszykiem gotówki jest w wieku 11 lat komunia gdzie dostaje sie 1 tys +
Wiec najprawdopodobniej xezem gra tera jakis 11 latek :D *
"Mamo kup mi na komunie postac do gry" OMFG
Komunia jest w wieku 9 lat.
Avery Twine
10-01-2007, 16:10
przestancie sobie dokuczać nawzajem
strata przyjaciela to wielki szok dla niektórych a wy to wykorzystujecie to wkurzania sie nawzajem
Nie jest latwo sie pogodzic z jego smiercią dla fimilli a inni powinni to zrozumiec i nie naskakiwac tak na nich :(
Let his soul will be free 4ever
Weźcie czy ktoś ma dowody, że on nie żyje? On tylko słyszał, że popełnił samobójstwo...
Miszcz23
10-01-2007, 16:32
Mam nową płyte Fisza :D
...koleś skumał co to Tibia !
Dziś dzieciaki witają się w zerówce: "elo ziomek"
Chcą być raperami siedzieć non stop na ławce gdzieś przed domem
Bladzi od ekranów jak trupy
Nasiąknięci sensacją jak ekranu pupil
Non stop cała dobę jak TVN24
A tam świat elit krwawy jak merry
Świat inwektyw
Jak Rutkowski detektyw
Podupada na zdrowiu
Czy to ja nic nie rozumiem, czy oni zwariowali?
Czy ja jestem dziecko , a oni tak dojrzali?
Fisz Emade was pozdrawia.
@up
Noe, eee...
A co to ma wspolnego z Tibia?
pozdro
Azeris jak tam?:-)Dawno nie gadaliśmy xDD
lol
nudno nie ma co robic bo MM spina dupe
gdzie ta stara kyra...jak tetro smigal z pg ty wracales z anni i klimat new serva... to były czasy :((teraz to pelno smieci i acc buyerów
@Lenrock
Dalej prowadzisz swoj blog zal.pl ?
@Azeris
Szczerze to jestes jedyna osoba ktora respektuje na tym forum dla noobikow i jedyna osoba ktora kurwa nie zgrywa pajaca , magistra etc. ( Pzdr. Tralle sralle czy jak ci tam/Morx ) wiec 3m sie ziomus ;]
@Tralle
Nie filozofuj kurwa bo chuj ci to kurwa da myslisz ze wzbudzisz tym szacunek
pedalow magistrow w okularkach ? pierdolcie sie i mam wyjebane w to czy usunie ktos ten post czy nie , jestescie frajerzy kurwa
Miszcz23
10-01-2007, 23:05
@Lenrock
Dalej prowadzisz swoj blog zal.pl ?
@Azeris
Szczerze to jestes jedyna osoba ktora respektuje na tym forum dla noobikow i jedyna osoba ktora kurwa nie zgrywa pajaca , magistra etc. ( Pzdr. Tralle sralle czy jak ci tam/Morx ) wiec 3m sie ziomus ;]
@Tralle
Nie filozofuj kurwa bo chuj ci to kurwa da myslisz ze wzbudzisz tym szacunek
pedalow magistrow w okularkach ? pierdolcie sie i mam wyjebane w to czy usunie ktos ten post czy nie , jestescie frajerzy kurwa
dużo prawdy (zwłaszcza o Thalle) , ale wyloozuj, po co te nerwy :p
pzdr
czemu Gotrunk jest hunted?
są jakieś nowe fragi?
kto znow speniał i zabulił z MM?
no wlasnie , dajcie jakies newsy z wojny bo forum tibia.com wisi a ludzie sa ciekawi
Gotrunk byl u mnie w gildi, potmem stwierdzil ze kariery nie zrobi i wyszedl po 2 dniach, wczesniej byl w innej tez kilka dni. A dlaczego hunted - nie wiem.
PA hmmm expie w takich miejscach ze malo kto tam expi, kto poza mna bije DLe na Inferno?
Gotrunk byl u mnie w gildi, potmem stwierdzil ze kariery nie zrobi i wyszedl po 2 dniach, wczesniej byl w innej tez kilka dni. A dlaczego hunted - nie wiem.
PA hmmm expie w takich miejscach ze malo kto tam expi, kto poza mna bije DLe na Inferno?
to zupełnie coś innego wiadmo że 130 knight, czy nawet sorc z respa cie nawet nie będzie próbował wyje**** bo nie da rady
ale np. na żółwiach expić może 40 knight jak i 90 , wiele ten 40 knight nie zdziała w takim przypadku
mm juz nie chce sie bic, zaoferowalismy im peace i to nie chca, sa tak zalosni chociaz nadal maja lepszy team to i tak sie boja co kolwiek zrobic, jedynie zabijac inconnect i nie przygotowanych np Lucaciu~ Tythan itd. to jedynie sie nauczyli do tej pory i tylko to robia heh,
Explorer of Hell
11-01-2007, 15:24
Safi'Kyra ubil Broshana, za to ze on ubij mu sorca.
Safi pkuje sorcem a jak go ktos tknie reloga i bije kaze placic po 50k >.<
13:56 You see a dead human (Vol:10). You recognize Broshan. She was killed by Safi'Kyra.
13:56 You see a dead human (Vol:10). You recognize Safi Sorcerer. She was killed by Broshan.
15:06 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Bah'bah. He was killed by Safi'Kyra.
15:06 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Czarek-Palek. He was killed by Safi Sorcerer.
Jeszcze ss tego, co napisal do mnie Safi:
http://img349.imageshack.us/img349/3442/safifw1.th.png (http://img349.imageshack.us/my.php?image=safifw1.png)
Nie wiem, dlaczego to jest takie male.
14:58 Safi'Kyra [108]: ty jestes kurwa penisem jebanym kurwa amsz 10 lat pedale stary cie w dupe jebie kurwa twoja stara psom jaj lize
14:59 Safi'Kyra [108]: podnieca cie to szmato ?
14:59 Safi'Kyra [108]: Ignore
14:59 Safi'Kyra [108]: pedale jebany
Ja mam 10 lat? To ile on ma piszac takie cos?
Zrobcie cos z nim. Jeden z najwiekszych PA na kyrze, bije praktycznie kazdego, kto mu sie nawinie. FG ma teraz wladze, wiec zrobcie cos.
Za czasow Last Stand nie bylo czegos takiego.
Wiadomo że Safi to jeden z najwiekszych PA.... ale..
1. Safi jest w Nkwd, wiec watpie w to ze FG bedzie sie bawic z nastepna gildia.
2. Zeby Cie tak wyzywac musi cos do Ciebie miec. (Co zes przeskrobal?xD)
3. Co maja mu zrobic? Ubic go? Czy tez ma placic...?
Tak czy inaczej znowu na PA wyjdzie z obojetnie ktorej strony...
Explorer of Hell
11-01-2007, 15:55
Ehh... Gildia majaca wladze na servie powinna pilnowac porzadku.
Nie napisalem, ze maja go ubic, ale mogli by powiedziec, ze ma przestac zabijac praktycznie niewinne osoby, a jezeli nie przestanie kazac placic >.<
Pozatym Safi Sharuje z okolo 2-3 osobami. Dowodem jest np. wbicie przez Safi Sorcerer ( 2 char Safiego ) RS'a. Ubil mnie i kumpla, po czym sie wylogowal. Za 1h lognal 2 owner i nie wiedzac o tych 2 unjustach ubil mnie 2 raz. Potem wielkie zdziwienie, ze rs.
@up
FG nie ma teraz władzy.
Po drugie większość MM ma teraz lagi (podobno neo ma lagi teraz) , a niedawno było kilka akcji mass logów itp i to FG uciekało a nie MM...Dlatego im sie Peace nie opłaca , skoro teraz mogą więcej i bez lagów prawdopodbnie by wygrali battle na dziś dzień.
@Exodus
Czyli co, koniec lagow u MM = kolejne bitwy i mozliwa przegrana FG??
@Explorer
To wlasnie napisalem....
Explorer of Hell
11-01-2007, 16:06
Oby Mo Murda odzyskala wladze! W MM jest duzo czlonkow dawnego Last Stand, wiec mozliwe ze porzadek znowu zapanuje na Kyrze.
Ryan'Skin
11-01-2007, 16:07
Tez uwazam ze Safi to PA widzialem jak Safi pierw bil/a jakiegos 15 sorca z rs'em i kazal/a placic. Po dluzszej chwili przyszedl jakis noobek i ubil tego rs'a a Safi zaczyna bic i mowic ze ma placic ^.-
Chyba cos w tym nie gra...
Safi-PA ! X(
@Explorer
Moze i sa tam czlonkowie Last Stand ale sa takze tacy, z ktorymi porzadek na Kyrze z MM na czele nie bedzie mozliwy...
pzdr
Wiadomo że Safi to jeden z najwiekszych PA.... ale..
1. Safi jest w Nkwd, wiec watpie w to ze FG bedzie sie bawic z nastepna gildia.
2. Zeby Cie tak wyzywac musi cos do Ciebie miec. (Co zes przeskrobal?xD)
3. Co maja mu zrobic? Ubic go? Czy tez ma placic...?
Tak czy inaczej znowu na PA wyjdzie z obojetnie ktorej strony...
Jeśli któryś z większych lvli w FG napisałby do niego żeby przestał sie tak zachowywac to pewnie przestanie bo sie przestraszy.
Lagi przez neo były też na samym początku wojny, co prawda nie takie duże jak są teraz ale były.
@Up
Ty chyba Safiego nie znasz.... Nawet jesli by przestal to nie ze strachu, tylko dlatego ze niechcialby sobie klopotow robic.
o to mi chodziło. przestraszyłby sie że może płacic albo paść -.^
17:40 You see Moothonost (Level 192). He is a master sorcerer. He is Survivor of the No Fear.
17:40 You see Tralla (Level 126). He is an elite knight. He is Survivor of the No Fear.
war is end ;] wytlumaczy tutaj ktos wszystko ?
no po prostu KONIEC WOJNY
w koncach wojny nie ma po prostu
thewojtek
11-01-2007, 18:24
No i zajebiscie, wkoncu pokoj ^.^ ;]]
Endzoj pis tajm :P
osz kur Awer - twoj post kompletnie mnie zaskoczyl (jego tresc) :)
Teraz pytanie - czy z No Fear powstanie jakis pozytywny twor, czy odwrotnie.
I milo by bylo gdyby ktos wyjasnil co tak naprawde sie wydarzylo ;]
polowa czlonkow tego nie wie >.<
qeenar lee
11-01-2007, 19:10
Ryan
Tak mialem list jak zawsze gdy expie w jakims miejscu....
Ta sam ek by mi nic nie zrobil poniewaz mam 80+ lvl i skile tez ponad 80 ... lecz po co mialem sobie robic problemy z jego gildia? chyba proste ze jak sam sobie nie da rady to wezmie kolegow?...
Ehh teraz znowu nie bedzie gdzie expic :(
Btw Princes zebym mogl to tez bym gdzies jakies dle meczyl a ze dla mnie to ejst waste :( to expie na przyklad na Mt gdzie wpada Taki gotrunk i kaze wypier****
ale trudno it's only game :)
Pzdr
Explorer of Hell
11-01-2007, 19:24
No wlasnie tak jest na kyrze. H lvle poprostu wchodza gdzie im sie podoba, wywalaja slabszych graczy mowiac, ze jak nie wyjdziesz to padasz -.-
Gildia wladajaca servem powinna nie dopuszczac do takich sytuacji, a gdy ktos napisal by, ze zostal wygoniony np. przez takiego Gotrunka powinni do niego napisac.
SkateElement
11-01-2007, 19:51
<double post ;/>
SkateElement
11-01-2007, 19:51
Gotrunk tak samo zrobił z Okon'Crugerem, wpadł na scaraby i pay 10k -.-'
Może przez to jest hun3d.
Jakis czas temu skończyłem z Kyrą (może ktoś pamienta starego dobrego człowieczka o nazwie Goti Evil'eye?!) postać sprzedałem i jak okazało sie nobkowi jakiemuś (taką postać zrąbać ;( ) miałem od początku wyrobione zdanie o LS a opotem MM... Nigdy nielubiłem PA-erów. Niewszyscy lecz paru np Garlerdon i Herineey psuli cały serw aż dostali za swoje :kat:
Hail Gandamir :wiking:
Hail FG :cup:
Hail old good Goti :flaga_pl:
pozdro
1)- co z ludzmi ktorzy zostali w mm ?
2)- co z garlerdon'em ? (slyszalem cos ze dla niego wojna sie nie skonczyla)
3)- jak doszło do pokoju ?
mysle ze jak ktos odpowie sprawnie na te 3 pytania to nie bedzie niedomówień
no to sobie pogadalem , bedziecie mieli co komentowac ;]
21:24 Xzorsh [52]: Tralla can you say few words about "new peace" ? i will put it in forum www.tibia.pl if you akcept
21:24 Tralla [126]: Okey
21:24 Xzorsh [52]: damn , thx , im rly interested
21:25 Xzorsh [52]: so go on , say what you want
21:26 Tralla [126]: Uhm
21:26 Tralla [126]: I dont much to say
21:27 Tralla [126]: They didnt fight
21:27 Tralla [126]: And mooth is a pretty good friend
21:27 Tralla [126]: and shit
21:27 Tralla [126]: I dont know
21:27 Xzorsh [52]: what abou garlerdon ?
21:27 Tralla [126]: we just agreed that its better with peace if they stop PAing swe ppls
21:27 Tralla [126]: Yea
21:27 Tralla [126]: He should behave nicly
21:27 Xzorsh [52]: is he free ?
21:27 Tralla [126]: Nicely
21:27 Tralla [126]: ye
21:28 Xzorsh [52]: who declare peace ?
21:28 Tralla [126]: One side cant declare peace if the other side dont want -.-
21:28 Tralla [126]: Both sides talked
21:28 Tralla [126]: and both declared peace
21:28 Xzorsh [52]: true
21:29 Xzorsh [52]: and last maybe stupid question ;p , the team in mo murda right now is free ?
21:29 Tralla [126]: yea
21:29 Tralla [126]: they are
21:30 Xzorsh [52]: ok , thats all , have fun and enjoy it , bb
i na koniec najwieksza zwala , napisalem mu to thx i blew ble i kick (chyba mass bo mi internet dziala xd )
edit : sorki zza duble posta , dopiero zauwazylem :S
No i wszystko jasne, chca expic :)
Pozdro all
Love Kyra
Ciekawe tylko jak dlugo potrwa ten ich pokoj...
Co do Gotrunka: Co on wam moze zrobic czy jego gildia skoro to on kaze wam opuscic exp./placic?? Nic. Napiszcie do kogos kto nie lubi ani jego ani PA8o
thewojtek
12-01-2007, 01:15
@Princes
Przystopuj troche Power Abusing swoich membersow...
Miszcz23
12-01-2007, 09:14
zawiodłem się :(
miałem nadzieje że FG nie wypenia i wydupi tych lamusów z serva np. Garl~
Ciekawe tylko jak dlugo potrwa ten ich pokoj...
Co do Gotrunka: Co on wam moze zrobic czy jego gildia skoro to on kaze wam opuscic exp./placic?? Nic.
Moze/moga zabic? Lepiej wyjsc, poklnąć pod nosem - niz miec szybka teleportacje do Swiatyni.
@Miszcz23 - nikt nienapisal ze FG sie przestraszylo, obie strony wolaly pokoj i spokojna gre.
Explorer of Hell
12-01-2007, 13:39
Gotrunk hacked? :confused:
Jan 09 2007, 22:16:32 CET Died at Level 104 by a wyvern
Jan 09 2007, 22:09:21 CET Died at Level 106 by poison
Jan 09 2007, 22:05:58 CET Died at Level 109 by a minotaur archer
Jan 09 2007, 22:01:57 CET Died at Level 111 by a dragon
Jan 09 2007, 21:51:00 CET Died at Level 112 by a minotaur guard
Spadl z 112 na 102... Hacked czy co?
Hacked albo naprawde hunted...
Pozyjemy zobaczymy ;D
Gotrunk hacked? :confused:
Jan 09 2007, 22:16:32 CET Died at Level 104 by a wyvern
Jan 09 2007, 22:09:21 CET Died at Level 106 by poison
Jan 09 2007, 22:05:58 CET Died at Level 109 by a minotaur archer
Jan 09 2007, 22:01:57 CET Died at Level 111 by a dragon
Jan 09 2007, 21:51:00 CET Died at Level 112 by a minotaur guard
Spadl z 112 na 102... Hacked czy co?
moze mial lagi :D
Miszcz23
12-01-2007, 16:02
tak, jest hunted i skończnie kurna rozkminiac czy jest czy nie. --.--
z resztą gówno to pewnie zmieni w waszej karierze, chyba że ta lama to wasz pro 8o
tak, jest hunted i skończnie kurna rozkminiac czy jest czy nie. --.--
z resztą gówno to pewnie zmieni w waszej karierze, chyba że ta lama to wasz pro 8o
lol nie jest hunted ^.-
PalladynHunter
12-01-2007, 23:21
No Informations is Kyra.tlyko tyle ze muj kolega gral i skonczyl.
bo glupia nazwa serva -.-
sadzac po czasach w jakich ginal to raczej haked :P
Ostnio gracze dostaj listy od innych graczy ze w celu wygraniu pacca maja sie zarejsstrowac na tibia.com.adreshakera.pl ze niby 10 lat tibi itd. Moze sie zarestrowal :)
@Princes
Przystopuj troche Power Abusing swoich membersow...
Domyslam ze chodzi o PA Safiego :P
Pewne kroki zostaly juz zrobione w tej sprawie.
thewojtek
13-01-2007, 01:43
Domyslam ze chodzi o PA Safiego :P
Pewne kroki zostaly juz zrobione w tej sprawie.
:< nie tylko :< ale mam nadzieje ze cos z tym uda Ci sie zrobic ;)
sadzac po czasach w jakich ginal to raczej haked :P
Ostnio gracze dostaj listy od innych graczy ze w celu wygraniu pacca maja sie zarejsstrowac na tibia.com.adreshakera.pl ze niby 10 lat tibi itd. Moze sie zarestrowal :)
to sa jeszcze ludzie ktorzy w takie cos wierza ? jezeli to łyknoł to pogratulowac
to sa jeszcze ludzie ktorzy w takie cos wierza ? jezeli to łyknoł to pogratulowac
Gotrunk nie należy do zbyt inteligentnych osób , więc kto wiee :p
Gotrunk nie należy do zbyt inteligentnych osób , więc kto wiee :p
ahhhh wiec tym razem koledzy z rl Ci nie powiedzieli?
The Chaotic Paladin
13-01-2007, 14:49
ahhhh wiec tym razem koledzy z rl Ci nie powiedzieli?
o czym? >.>
Miszcz23
13-01-2007, 15:21
o czym? >.>
że jesteś ciotą
...taki forum spammer ale nie skumał o co chodzi, żal.pl
No.. to wojna się skończyła wszyscy zaczynają expić a zwłaszcza Gandamir~~
Jan 13 2007, 15:11:46 CET Died at Level 93 by a scarab
Jan 12 2007, 17:08:53 CET Died at Level 93 by a scarab
@up
Jak byś miał takiego zwalonego neta jak on to też byś padał :D
Jemu się wyłacza internet 20 razy dziennie na 10-15 min więc ciężko mu jest expić xDD
RUDNET Rox
@up
Jak byś miał takiego zwalonego neta jak on to też byś padał :D
Jemu się wyłacza internet 20 razy dziennie na 10-15 min więc ciężko mu jest expić xDD
RUDNET Rox
potwierdziles teze ze gandamir jest idiotą
albo ze mimo przeciwnosci losu dalej brnie naprzod xd, idioto
tak się składa że mam takiego zwalonego neta jak on ;>
Jak są lagi to chyba można przewidzieć że się padnie, nie rozumiem czemu on expił. Lvl można odrobić w 1 dzień ale żeby odrobić skille trzeba drugi dzień więc jak uważam że sie nie opłaca.
The Chaotic Paladin
13-01-2007, 19:14
Nie nazwal bym tego brnieciem naprzod...
to co on robi w rl można porównać do samobójstwa ^^
słyszałem że Ravin Te'Be ma mieć hunta forever. To prawda?
co to za gildia New Wild On ? jest w niej np. Gotrunk który także niby ma hunta.
Jeśli spadanie z levela na level określasz brnięciem naprzód, to gratuluje logiki myślenia.
@Gandamir
Może czas zainwestować w neo/tudziez robic skille, zawsze cos :)
Nie rozumiem Twojej wypowiedzi, to jego wina że mu się internet wyłacza?
AAAAA i przez to jest IDIOTĄ : OOO
Żal.br? Zastanów się co piszesz -.-
@Cool
Tu nie chodzi o Lagi ale o to że się wyłacza i nawet net pada gdy nie ma lagów. Poprostu ten "stały" dostęp do internetu jest nieprzewidywalny :)
Je***ć rudnet
Je***ć MM
Wiesz ze wojna sie skonczyla? Niema chyba sensu by pisac o MM lub o FG, jak uwazasz? Po co nakrecac temat ktory wygasl, wraz z koncem 'wojny'.
Lenrock wedlug mnie troche za ostro zareagowal, piszac o Gandamirze ze jest idiota. lecz... po co sie pchac gdziekolwiek, wiedzac ze net niewyrabia, ze za moment może sie wylaczyc?
Wiecej stracil na tym 'brnieciu za levelem' -niz mogl zyskac.
Wiesz ze wojna sie skonczyla? Niema chyba sensu by pisac o MM lub o FG, jak uwazasz? Po co nakrecac temat ktory wygasl, wraz z koncem 'wojny'.
Lenrock wedlug mnie troche za ostro zareagowal, piszac o Gandamirze ze jest idiota. lecz... po co sie pchac gdziekolwiek, wiedzac ze net niewyrabia, ze za moment może sie wylaczyc?
Wiecej stracil na tym 'brnieciu za levelem' -niz mogl zyskac.
o lol jakie z was niedoroby ;d (sorry ;p) ja nie napisalem ze gandamir to idiota, ja go tam lubie, tylko napisalem to, bo gosc wyzej odemnie napisal cos z czego mozna wywnioskowac, ze gandamir to tibijski DEBIL
@skibo
tee, tylko zeby zrozumice moją wypowiedź trzeba przeczytać posty WYŻĘJ
ps; gandamir nabił lvl ;p
Ahhhh
widze ze wielka rozmowa na moj temat na forum
A wiec do do mojego internetu:
Rudnet-
Internet radiowy, chodzi wmiare dobze tylko jest pare problemow
1. Jak jest pogoda lipne to moze sie pieprzyc
2. Administrator jest pojebany i poprostu czasami ot tak restartuje se serva
3. Internet jest przeciazony, jest za malo przekaznikow na tak duza liczbe osob korzystajacych z neta
Tak wiec sa pewne problemy i moj kochany rudnecik potrafi sie wylaczyc bardzo czesto nawet po calym dniu, tygodniu itd chodzenia bez problemu
A do wszystkich co cos do mnie maja:
http://img236.imageshack.us/img236/4748/yeahgm0.jpg
Nie nazwal bym tego brnieciem naprzod...
skoro tak dokladnie to analizujesz to zanalizuj te iks de na koncu ;]
qeenar lee
14-01-2007, 10:45
W sumie kicki nie sa mile... zwlaszcza jak zostalo ci z 10% do lvlal i wtedy jebana radiowka sie rozlaczy.... rozumiem gandamira w 100 % poniewaz tez mam rownie zjebanego neta a nie mieszkam w ulanowie8o 8o
Nie raz padlem przez takiego kicka ze admin zresetowal serv albo wylaczyl sobie neta na dluzszy czas....
W sumie mam pytanie do H lvl's po ile na kyrze chodzi Soul Orb i demonic Essence (czy jakos tak) bo tak sie sklada ze weszlem w posiadanie tego Shitu i nie wiem za ile to selnac z gory thx
:)
Mój net na lvlach 60-67 byl dopiero r0xujacy. Otoz raz brakowalo mi 4% do lvla. Dead i 2 dni w plecy (lvl 64 jeszcze bez blessow, do tego gora 3h gry dziennie). I tak w ciagu tygodnia 3 czy 4 deady. Bylo 2% do 16 mlvla a spadlo mi na poczatek 15. Odtad kupilem blessy i przynioslo mi to szczescie, padalem od potworow raz na ~10 lvli. Majac lvl 95 padlem 2 razy spadajac na 93 - kicki neta, podczas expienia na vamp hellu. Ogolnie zeby kicka przezyc to nawet knightem trzeba miec sporo szczescia, expic na slabszych potworach. Ja lvl 98 klepalem na scrabach, bo i tak po minucie kicka postac wywala z gry, a testujac jak wbijaja sie we mnie 2-3 skraby to wystarczalo aby nie pasc.
Gandamir lagow nie ma tych co pol kyry ma, tylko net mu wy*******a, a patrzcie nawet on padl a 30 min ja bo poszedlem po jego cialo na tych lagach id ostalem kicka i fast teleporta do temple!!
Nie rozumiem Twojej wypowiedzi, to jego wina że mu się internet wyłacza?
AAAAA i przez to jest IDIOTĄ : OOO
Żal.br? Zastanów się co piszesz -.-
Pomyśl.... nazwał go tak ponieważ wiedząc iż ma słabego neta poszedł expic.
Cariel Da'Rose
14-01-2007, 13:59
Pomyśl.... nazwał go tak ponieważ wiedząc iż ma słabego neta poszedł expic.
wiesz neta slabego ma ciąglęęę od lagow po freezy na porządku dziennym. dlatego gra knightem a to ze akurat net mu padl na dluzszy czas 2 razy to juz pech... albo zasluga Admina _/
Gandamir lagow nie ma tych co pol kyry ma, tylko net mu wy*******a, a patrzcie nawet on padl a 30 min ja bo poszedlem po jego cialo na tych lagach id ostalem kicka i fast teleporta do temple!!
na 90 lvl+ bez aola? 0.o to jakie musi meć eq
The Chaotic Paladin
14-01-2007, 15:26
po co ci aol skoro bez niego majac znajomosci masz duze szanse na odzyskanie lootu, dajac na to ze expisz na potworach na ktorych nooby kradnace loot nie dadza rady przezyc :d a jak masz aol to masz zawsze 50k w plecy przy dedzie =P
po co ci aol skoro bez niego majac znajomosci masz duze szanse na odzyskanie lootu, dajac na to ze expisz na potworach na ktorych nooby kradnace loot nie dadza rady przezyc :d a jak masz aol to masz zawsze 50k w plecy przy dedzie =P
wstyd mi przyznac ale zgadzam sie z toba xd
k set + bohs
thewojtek
14-01-2007, 16:24
Valpytii, kogo to noob char? albo jakis rl friend? ;o
zbieram sobie spokojnie robaki na rotach i tu nagle.........
15:20 --------: LEAVE
15:20 Akim Sim [9]: dont talk me again
15:20 Akim Sim [9]: or rl's coming
15:21 Akim Sim [9]: Ignore*
15:21 -----------: LEAVE
15:21 Akim Sim [9]: spanishż
15:21 Akim Sim [9]: other hit at me mosnter
15:21 Akim Sim [9]: and u hunted
15:21 Akim Sim [9]: ignore~
15:21 ----------: so leave from my cave
15:21 Akim Sim [9]: nah
15:21 Akim Sim [9]: u are
15:21 Akim Sim [9]: Hunted.
15:21 Akim Sim [9]: C ya
15:27 Akim Sim [9]: 2 rl's comimg here for must kill u :P
15:27 -----------: ok
15:27 Akim Sim [9]: lvl 81 ms and 71 rp
15:27 ----------: only?
15:27 Akim Sim [9]: ye
15:27 Akim Sim [9]: onlye 7 rl's on
15:28 Akim Sim [9]: 5 hunting and 2 no
15:30 Akim Sim [9]: u lose time, i can't leave,,,
15:31 Akim Sim [9]: nice hunted nice
15:31 Akim Sim [9]: fucker mother
15:32 Akim Sim [9]: again follow me and die
15:32 Akim Sim [9]: really :P
15:35 Er Struke [72]: Hi
15:35 -------: hi
15:36 Er Struke [72]: Akim Sim was huting in rots
15:36 Er Struke [72]: leave, ty
15:36 ----------: i dont leave
15:36 ----------: im first here
15:36 Er Struke [72]: P.A You
15:37 Er Struke [72]: lvl 48 huntings rots? lol what is this
15:37 -----------: ok i leave if you give me 5 bp worms for free
15:38 Er Struke [72]: go shop and buy
15:38 Er Struke [72]: bye :)
15:38 --------: ok so give me money for free
15:38 --------: where are you from?
15:38 ---------: i hunt here for 3 hours
15:39 ----------: he for max 20 minutes
15:39 Er Struke [72]: i msged you
15:39 -----------: ?
15:39 -----------: give me worms for free and i leave
15:40 -----------: you have only 72 lvl:p
15:40 Er Struke [72]: and? i have friend
15:41 ----------: you have 72 lvl so why you dont have good guild?
15:41 Er Struke [72]: Royal Phiro here
15:41 -----------: who?
15:42 -----------: i dont know him
15:40 Er Struke is very far to the south-west.
15:41 Er Struke is far to the south-east.
15:41 Er Struke is on a lower level to the south-east.
zna ktoś ich? ma kumpli czy moge spokojnie ubić go z teamem sorców/druidów?
Ja nie miałem wyboru, musiałem wyjść zwłaszcza że szedł koleś mnie ubić i miałem lagi. Niestety on tego nie pożałuje :S
Widze ze PG jestes z 48 lvlem na rotach, jak dobze pojdzie to na 80 przerzucisz sie na Amazonki a kto wie hohoho moze na 100 uda ci sie wyprawa na cyce
Bulwozaur
14-01-2007, 19:27
Widze ze PG jestes z 48 lvlem na rotach, jak dobze pojdzie to na 80 przerzucisz sie na Amazonki a kto wie hohoho moze na 100 uda ci sie wyprawa na cyce
<ironia> AhahahaAhahahahAhahahahaa dobre Xd :D <ironia>
Bys czytal uwaznie to bys zobaczyl ze on tam zbieral robaki :p
Miszcz23
14-01-2007, 19:36
<ironia> AhahahaAhahahahAhahahahaa dobre Xd :D <ironia>
Bys czytal uwaznie to bys zobaczyl ze on tam zbieral robaki :p
spoko że nie ma tych 100 gp na kupienie ich w sklepie mając 48 lv
...no chyba że mu się nudziło. :p
Bulwozaur
14-01-2007, 19:40
spoko że nie ma tych 100 gp na kupienie ich w sklepie mając 48 lv
...no chyba że mu się nudziło. :p
No moze mu się nudziło
... a moze go to podnieca.
lol, przeciez jakby poszedl gdziekolwiek expic to by uzbieral szybciej wiecej kasyna wieksza ilosc robali ... nab
No jakby sie poszło gdzieś indziej poexpić to by się nazbierało więcej kasy...
ale nie z takimi lagami
po 1 nawet na scrabach moge paść
po 2 gdzie ja mam expić żeby było więcej kasy?np. na scrabach się nie zwraca bo jak uciekam od 1 scraba, jest lag i już mnie biją 3 scraby
po ile wogóle są robaki w sklepie?
gdzie ja nazbieram potem robaki jak będę miał facc?? bo pacc zostały mi 4 dni
właśnie Gandamir~~ śmiejesz się że ja siedze na 48lvlu (?) (nie wiem z kąd masz takie informacje bo od 2 dni mam inny lvl). Ja w przeciwieństwie do ciebie wole expić 2x wolniej ale nie marnować 2x więcej czasu na trenowanie. Bo ja w przeciwieństwie do ciebie trenuje.
dzisiaj miałem 3 kicki, więc gdzie powinienem expić?
Gandamir~ , Nie badz kurwa zalosny ... Myslisz ze bedac w FG masz prawo do wszystkiego a gdy szles po 70rp wolales na pomoc nonixa ? Moze bales sie ze sam jest w stanie cie zniszczyc? Koniec wojny ... Pewnie sie z tego powodu nie cieszysz skonczylo sie PA i zaczeles bac dupke ze next time wpadnie juz ktos po ciebie i padniesz ? ... Ale nie przeciez ty masz lagi i udowodniles to padajac regularnie na kazdym Open battle , kto wie jeszcze miech wojny i bylbys na rooku , ale ok zycze ci 100lvl ( Ktory juz miales ? ) I gdybys nie zaczal expic moze bys utrzymal sie na tym 96... Jestes zwyklym smieciem w tibi ... a w rl nawet nie zaslogojesz na to miano
Podsumowujac
Zal mi cie "Smieciu"
kthxbye
nie szedlem zabic rzadnego 70rp, moze pomylilo ci sie z 95ek do ktorego wolalem Nonixa ;p bo trudno jest zabic 93 ek 95ek no ale coz.
Tak mam lagi i moge ci dac screen jak mam pinga 20k na vent zaraz po sneaku na rozette :p. ostatnie moje deady nie sa spowodowane lagami tylko niespodziewanym wylanczaniem sie neta. nieszkoda mi bylo chara zeby umierac za przyjaciol, ktorzy mi pomagali, nie padlem na rzadnym open battle, nie mialem 100lvla, nieznasz mnie w Tibii zapewne a w Rl tymbardziej :O a zoabcz se open battle na desercie jak dostawalem serje sdkow i jakos niepadlem xddd
widze ze modek juz usunol twoja wypowiedz :p moze bys sie przedstawil przynajmniej panie Elvvons
@up
no ja bym predzej poszedl na soldki na ktorych na lagach bys se dal rade jak nie to ac albo cos innego ale napewno nie roty xDDD, jak jestes pacc to larvy sa dobrym wyjsciem.
fakt expienia na 48 lvlu albo i nawet wiekszym poprostu mnie rozsmiesza ;p
pozdro
Szedles zabic lecz wam zapłacił w dp... i to byl czysty objaw PA powiedz ze nie ...
Nie miales 100lvl moze i nie ale 99byl :)
Co do regularnego padania .. Znajdz mi osobe ktora pada tak samo czesto jak ty uczestniczaca w war
Na ping najlepiej zwalic ... PROSTE
a kim Ty jesteś?
Nieinteresuj się Geddu :"D
Moze mi ktos wyjasnic co sie dzieje z tym serwem? Kto gra tymi wszystkimi charami ktore kiedys szanowalem??
Gimoona dostało jakies dziecko, jinxz mowi po polsku, grac nie umieja jeszcze bardziej niz kiedys...
Dzis w nocy okolo 8 setnych+ leveli nie moglo mnie strapowac
WTF?
pelno 100 + sprzedalo chary zgadnij komu ;p a jak nie jemu to na allegro ;]
dzieciom neo?? czy "other"som z lostow??
Tetro Aurelius (Zenek) nara ide spac to ci powinno mowic wszystko ;p
Boisz sie powiedziec wprost ze nonix ma pol hlvl na kyrze?
Avery Twine
14-01-2007, 22:43
hmm na kyrze coraz gorzej lagi mam takie ze szkoda gadac expic sie nie da ;/ przeludnienie
Co on kolekcjonuje te chary??
@up
no ja bym predzej poszedl na soldki na ktorych na lagach bys se dal rade jak nie to ac albo cos innego ale napewno nie roty xDDD, jak jestes pacc to larvy sa dobrym wyjsciem.
fakt expienia na 48 lvlu albo i nawet wiekszym poprostu mnie rozsmiesza ;p
pozdro
tak bo przecież z soldków albo larv wypada więcej kasy i robaków.
Fummo
Na to wychodzi ... Ale sa ludzie ktorych kupic sie nie da
Miszcz23
15-01-2007, 10:23
Fummo
Na to wychodzi ... Ale sa ludzie ktorych kupic sie nie da
Ja bym Ciebie kupił na jedną noc zią
masz zajebisty lv
pelno 100 + sprzedalo chary zgadnij komu ;p a jak nie jemu to na allegro ;]
Ehm... Naprawde?:< Hanas?:<
Szedles zabic lecz wam zapłacił w dp... i to byl czysty objaw PA powiedz ze nie ...
Nie miales 100lvl moze i nie ale 99byl :)
Co do regularnego padania .. Znajdz mi osobe ktora pada tak samo czesto jak ty uczestniczaca w war
Na ping najlepiej zwalic ... PROSTE
podaj kiedy i od kogo bralem tego paymenta
Froiuss
Jan 02 2007, 21:18:08 CET Killed at Level 101 by Steiner the slayer
and by Xolorian
Dec 17 2006, 22:27:40 CET Killed at Level 102 by Juffs
and by Patteh
to tylko jeden przyklad niedziala forum wiec niepodam ci wiecej, ale napewno bylo jeszcze kilka takich
moj ping po jednej z akcji
http://img207.imageshack.us/my.php?image=pingz0rez4.jpg
I co jak dostaniesz nick ? Krzykniesz znow o payment ? Jestes zalosny...
A jak nie pamietasz spytaj sie 2nd ownera
A to ze pokazujesz ping swiadczy o tym ze jestes idiota ... Domysl sie dlaczego bo nie chce mi sie wogole logowac tu a co mowa o pisaniu
@miszcz23
Takie propozycje skladacie se z ojcem nawzajem gdy dochodzi 23.00 ?
ten na gorze jest smieszny
Gaucho10
15-01-2007, 18:25
Witam! Chciałbym zacząć grać na Kyrze lecz niestety nie wiem jaki to serw. Czy jest w miarę spokojnie i czy można normalnie pograć :] Grałem wcześniej na Arcanii i teraz z powodu wojny chcę zmienić serw. Z góry dzięki i sorry za offtopa :p
I co jak dostaniesz nick ? Krzykniesz znow o payment ? Jestes zalosny...
A jak nie pamietasz spytaj sie 2nd ownera
A to ze pokazujesz ping swiadczy o tym ze jestes idiota ... Domysl sie dlaczego bo nie chce mi sie wogole logowac tu a co mowa o pisaniu
@miszcz23
Takie propozycje skladacie se z ojcem nawzajem gdy dochodzi 23.00 ?
jak ci sie niechce logowac to ustaw zeby ci sie samo wbijalo :|
to widzisz a ja slyszalem ze kupiles na allegro 128 elder druida i w tydzien zjechales go na 90 lvl.
takie pierdolenie to wiesz... troche faktow to wyjasnie
Witam! Chciałbym zacząć grać na Kyrze lecz niestety nie wiem jaki to serw. Czy jest w miarę spokojnie i czy można normalnie pograć :] Grałem wcześniej na Arcanii i teraz z powodu wojny chcę zmienić serw. Z góry dzięki i sorry za offtopa :p
przeczytaj kilkanaście ostatnich stron i pomyśl czy warto tu grać
The Chaotic Paladin
15-01-2007, 20:16
przeczytaj kilkanaście ostatnich stron i pomyśl czy warto tu grać
Nie. To nie tak. Akurat to sa osoby ktore mocno odbiegaja od normy(hail miszcz23) i nie nalezy sie na nich wzorowac. Zapewnoe Gedd zaraz doda ze stoje na czele tych osob, no coz :d
Gaucho10; Jesli chcesz mozesz napisac do mnie na priv a dam Ci nick mojej postaci. Nie bede go pisal tu, bo chce jeszcze pograc i wbic 100 lv xD
/KapiX
patrze ładna konwersacja chyba sie dołoncze xD hmm a tak serio to czemu mo murda jeszcze istnieje :S?
ej mam pytanie poza tematem, bo wy tu jestescie tacy madrzy, wyjasnijcie mi dlaczego ludzia majacym nostrade 512 po wprowadzeniu nowego klienta 7.92 czy jakos zalaczaja sie mego extra wyjebiscie niesamowite freezy trwajace nawet po 40 sekund? moze macie jakies wiadomosci na ten temat, moze ktos wie jak to "wylaczyc" albo co zrobic zeby sie z tym uporac (procz przestania grania w tibie ;p) z gory thc =*
Niewiem ja sie nieznam, ale z tego co wiem to zmieniaja neo jakos tak, ze bedzie niezalezna od telefonu stacjonarnego i byc moze to jest powodem ze neo sie j3bi3.
no ja tez mam straszne freezy na kyrze....ale nie wiem czemu na shiverze(usa!) i candii nie mam
sallceson
16-01-2007, 22:26
tp juz dostalo kary za to ze do neo jest wymagany internet, bo nie jest to potrzebne a tylko zarabiaja kase na tym teraz dostali druga za to ze chamy chcialy owszem uniezaleznic net od telefonu ale jednoczezsnie podniesc (znacznie) ceny internetu :) no i chyba juz kombinowac nie beda szkoda ryzyka :) dlatego wyopwiedz kogos tam up ze teraz uniezalezniaja net od telefonu moze byc prawdziwa
dodam tylko ze powyzsza wypowiedz to moje zdanie oparte na mojej niepewnej wiedzy, wiec nie jest to 100% pewne
no i zastanawiam sie czy to "uniezaleznianie" moze miec az taki wplyw na tibie? w sumie nei wiem na czym polegaloby to :)
ps ja mam radiowke 256 i raczej nie mam lagow :) chociaz czasami po prostu przerwya ot tak połaczenie :)
adrian_gangster
17-01-2007, 00:02
no lagi niesamowite juz ok 14 dni grać nie mozna przez te neo X(
kyra powoli schodzi na psy
Moim zdaniem najlepiej było za czasów NG chodz nie do końca zawsze cos sie znajdzie
Nonix kolekcjonuje sobie chary (moim zdaniem to chore) :p
Fummo pamietasz czasy DS to bylo cos a nie teraz zadnego dobrego pk H-lev wtedy zylo w strachu i bylo funny
3m Ta sie Ziomki i gl on Kyra :cup:
Yours Daianka
Awerku male pozdro od Deejay Yomada (wiesz ocb) xD
a ja jak narazie nie nazekam na kyre...nawet na te chary nonixa.
nikt mnie jeszcze nie ubil a wiec jest dobrze
wiross uwazaj bo mozesz pasc teraz duzo pkerów śmiga ;]
mam to traktowac jako grozbe?
Jaką groźbe ? -.- Ostrzezenie bo serio duzo pk teraz jest ;]
Moim zdaniem najlepiej było za czasów NG chodz nie do końca zawsze cos sie znajdzie
Fummo pamietasz czasy DS to bylo cos a nie teraz zadnego dobrego pk H-lev wtedy zylo w strachu i bylo funny
Yours Daianka
Nie wiem jak to było byc zagrozona czescia spoleczenstwa xD ty z reszta tez nie xD ale było zajebiscie ;pp
Te wszystkie mega kozaki, te wszystkie mega bossy chociaz raz dostali to na co zasluzyli( przynajmiej wiekszosc)
Fajnie było patrzec jak dp jest zapelnione po brzegi xD
Ale to juz nie wroci :(
Ps. Od piatku zamierzam spowrotem grac, o ile wiem nikt nie ma nic przeciwko,
Jesli komus to przeszkadza prosze pisac =)
Yours Daianka
co do nonixa to ja jestem na 99% pewien że nie kolekcjonuje charów
kupił 1 chara ale to nie znaczy od razu że kolekcjonuje
a ja jak narazie nie nazekam na kyre...nawet na te chary nonixa.
nikt mnie jeszcze nie ubil a wiec jest dobrze
było grac na non-pvp a nie piszesz ze sie cieszysz ze zyjesz .. tam chociaz bys sie cialg ecieszył :p a tu jeszcze kiedys trafisz na pekerow :D chociaz tego nieżycze
adrian_gangster
17-01-2007, 21:08
Fummo 3m sie go go 100
Reprezentuj godnie nasze miasto (takimi słowami sie poznalismy xD)
Ja osobiscie teraz nie gram bo freezy i lagi jak ..... n/c ale pewnie powróce jakims Druidkiem :P
A co do nonixa z tego co ludzie mówia : Nonix Dark , Tetro Aurelius , Gimmon , Rhu teria(te 2 ostatnie to nie wiem w 100%) ma je nonix
GL all na kyra 3mta sie
2@up
Nie sprobuje to sie nie przekonam xD
kilka dni temu gimoon z ekipą juz probowal w ośmiu 100+ i im sie nie udało ^^
@up
thx xD
było grac na non-pvp a nie piszesz ze sie cieszysz ze zyjesz .. tam chociaz bys sie cialg ecieszył :p a tu jeszcze kiedys trafisz na pekerow :D chociaz tego nieżycze
stwierdzam fakt ze jak narazie nie padlem do 8* lvla
Fummo 3m sie go go 100
Reprezentuj godnie nasze miasto (takimi słowami sie poznalismy xD)
Ja osobiscie teraz nie gram bo freezy i lagi jak ..... n/c ale pewnie powróce jakims Druidkiem :P
A co do nonixa z tego co ludzie mówia : Nonix Dark , Tetro Aurelius , Gimmon , Rhu teria(te 2 ostatnie to nie wiem w 100%) ma je nonix
GL all na kyra 3mta sie
"miał" je nonix? za co "dostał" ostatnio bana?
też nie jestem przekonany co do rhu ~~ i gimoona
może po prostu koniec grania razem ;]
Ja sie przruzcilem z Valorii na Kyre i nie jest tak zle, ale tesknie bardzo, wsumie to na Kyrze ani razu jeszczez od pk nie padlem...wiec to chyba dobrze:P
Ps. Valoria...Kiedyś wróce!:B
Minishabaal przed chwilą zabity na kyrze. Żaden rare nie poleciał. Był jeszcze ten trójgłowy pies.
Btw. Diabolic impy które przywoływał biły mnie mocniej niż sam mini~
kamil509
19-01-2007, 15:51
Masz racje dostawałes od Diabolic Imp takie baty że szczałem ze smiechu.Jeszcze yellow hp nie miałeś a juz uh.:D na tibia auto widziałem ze ci poniżej 1000hp nie zeszło więc wasty ładne miałeś z zabawy.Wczesniej Mootowi cisnołeś a teraz mu dupe łiżesz i pomagasz ubijać Diabloic impy ;)
Masz racje dostawałes od Diabolic Imp takie baty że szczałem ze smiechu.Jeszcze yellow hp nie miałeś a juz uh.:D na tibia auto widziałem ze ci poniżej 1000hp nie zeszło więc wasty ładne miałeś z zabawy.Wczesniej Mootowi cisnołeś a teraz mu dupe łiżesz i pomagasz ubijać Diabloic impy ;)
dla 130ek 1000hp to dokladnie 1/2 a uh leczy 1/3 geniuszu
LoL
Nie pomagalem mu zabić diabolic impów tylko Minishabaala a do tego po tym jak zlurowałem go do miasta i jakieś noobki padły ( w tym pewnie ty) zawołałem mootha żeby go zabił bo ja bym z deka ch*** mu zrobił
Gall Terix
19-01-2007, 17:56
Jakiś film?
Ja nie nagrałem bo z pośpiechu zapomniałem o tym
Do tego pana co się pytał czy nonix ma Gimoon-a to jestem w 99% pewien że go ma bo dał za niego Sov-a ;) a gra on albo jakiś jego rl.Z drugiej strony niezły musi być z niego dziany dzieciak skoro kupuje tyle postaci.
Czy teraz trwa moze jakas wojna na Kyra??
Czy teraz trwa moze jakas wojna na Kyra??
nie<limicik>
kamil509
21-01-2007, 16:53
Hehe.Co się stało z postami? :p
Bongozzpl
21-01-2007, 17:10
Hehe.Co się stało z postami? :p
ukradli 10 znakow
Kileros fire'son
21-01-2007, 20:11
Nic sie nie stalo:P tylko wiekszosc ludzi ma lagi :p i temu nic sie nie dzieje specjalnego xd
~Pozdro.
kamil509
22-01-2007, 16:52
Czy na kyrze ktokolwiek chociaż próbuje zebrać team na Poi quest?
Jak ktoś wie niech napisze.Na Securze już 3 team się szykuje a u nas nic :(
Sorry ale 20knight nie ma tam czego szukac
Czy na kyrze ktokolwiek chociaż próbuje zebrać team na Poi quest?
Jak ktoś wie niech napisze.Na Securze już 3 team się szykuje a u nas nic :(
zycze im powodzenia szkoda ze poi jest zamkniete ... ;]
o boze szykowac se ekipe moga znalezienie ekipy nie ejst trudne
Jan 20 2007, 22:06:14 CET Killed at Level 137 by Krzys Czarodziej dead xoloriana lol?8o
Bulwozaur
22-01-2007, 23:57
Jan 20 2007, 22:06:14 CET Killed at Level 137 by Krzys Czarodziej dead xoloriana lol?8o
No Krzysiu to czarodziej z prawdziwego zdazenia jak sam widzisz.
Zabil go na afku ? Czy inaczej to bylo xD?:p
Jeju podniecac sie, bawili sie czy cos na fazie byli chyba niewiem dokladnie
Zabil go na afku ? Czy inaczej to bylo xD?:p
niee , to bylo tak ze to krzys czarodziej expil na hydrach i xolo podbiegl i chcial go na expie zabic , ale krzys ma takie pvp ze wyczul idealny moment , podskoczyl aby uniknąc sd od xoloriana i strzelil z hmm w sam srodek kolana xoloriana i ten upadl , potem krzys juz tylko z lmm go dobijal a xolorianowi wypadl bp i nie mial jak sie bronic , xolo chcial placic ale krzys mial duzo kasy bo wczesniej expil na demonach i zarobil z 500k na tym, a dwa dni wczesniej sam poi zrobil (uzyl do tego tylko bp hmm bo wiedzial co i jak)
tak polegl waleczny xolorian a krzys zdobyl slawe i uznanie dziewic w okolicy
(looooooool ... to to chyba logiczne e na afku go ubil , -.- )
/ ironic
Na afku to może zabijają ciebie ale nie Xoloriana. Jak nie wiesz to sie nie odzywaj.
btw. ja nie napisze jak padł bo później ujrzał bym tylko mase żenujących postów a pewnie i tak ktos to napisze.
Azeris jak to bylo powiedz ?:p
thewojtek
24-01-2007, 00:16
Xolo byl pijany i padl od krzysia ; ) rotfl : >
Kolejny nOOb który słyszał od kolegi 50 lvl pro. Zapytaj ich samych i jak ci odpowiedzą to napisz co się STAO
thewojtek
24-01-2007, 10:53
Kolejny nOOb który słyszał od kolegi 50 lvl pro. Zapytaj ich samych i jak ci odpowiedzą to napisz co się STAO
Jezeli to było do Mnie, to nie od "kolegi 50 lv pro" tylko od Magdy ^^
Gran dużo osób się tutaj z galany przeniosło?
thewojtek
24-01-2007, 14:46
Gran dużo osób się tutaj z galany przeniosło?
tak ;-) podaj Mi na pw Swoj nick ; )
Dzis ponownie byl Minishabaal oraz Bones i oczywsicie nic rare nie poleciało i znów nie nagrałem filmu ;/
Explorer of Hell
24-01-2007, 19:43
Mogl by ktos zapodac link do aktualnej price listy?
http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=1512793
This is for all to follow for a better economy.
Armors
MPA - 600k
DSM - 100k
G-armor - 40k
C-armor - 15k
Blue Robe - 15k
Knight armor - 6k
Demon Armor - 1,2kk
Boots
Soft Boots - 2kk
Steel Boots - 40k
Pirate Boots - 15k
Crocodile Boots - 1k
Boh - 40k
Helmets
Demon Helmet - 250k
Helmet of the Ancients - 200k
Skull Helmet - 75k
Royal Helmet - 40k
Crusader Helmet - 7k
Warrior Helmet - 6k
Crown Helmet - 3k
Devil Helmet - 3k
Legs
Golden Legs - 200k
Crown Legs - 25k
Knight legs - 15k
Shields
Mastermind Shield - 200k
Demon Shield - 40k
Vampire Shield - 20k
Medusa Shield - 10k
Crown Shield - 10k
Tower Shield - 10k
Dragon Shield - 6k
Weapons
Axe
Knight Axe - 4k
Fire Axe - 10k
Dragon Lance - 15k
Guardian Halberd - 8k
Stonecutter Axe - 1,2kk
Clubs
Dragon Hammer - 3k
Skull Staff - 8k
War Hammer - 2k
Arcane Staff - 1,5kk
Thunder Hammer - 2kk
Swords
Giant Sword - 20k
Bright Sword - 10k
Fire Sword - 6k
Spike Sword - 2k
Serpent Sword - 1,5k
Magic Sword - 1,2kk
Avenger - 1,5kk
Distance
Arbalest - 1,5kk
Infernal Bolt - 2,5k/each
Power Bolt - 500gp
Rings
Time Ring - 1,5k
Stealth Ring - 3k
Ring of Healing - 2k
Life Ring - 500gp
Ring Of The Sky - 30k
Might Ring - 3k
Death Ring - 150k
Energy Ring - 1k
Sword Ring - 250gp
Axe Ring - 250gp
Club Ring - 100gp
Amulets
Platinum Amulet - 8k
Stone Skin Amulet - 2k
Elven Amulet - 400gp
Wands and Rods
Wand of Vortex - 100gp
Wand of Dragonbreath - 600gp
Wand of Plague - 3k
Wand of Cosmic Energy - 4k
Wand of Inferno - 5k
Snakebite Rod - 100gp
Moonlight Rod - 600gp
Volcanic Rod - 3k
Quagmire Rod - 4k
Tempest Rod - 7k
Others
Runes
BP of UH - 3k
BP of SD - 5k
BP of HMM - 1,2k
BP of GFB - 3k
BP of Explosion - 4k
Rare items and other Stuff
Annihilation Bear - 1,2kk
Panda Teddy - 250k
Santa Doll - 50k
Santa Hat - 20k
Teddy Bear - 200k
Stuffed Dragon - 200k
arbalest powinien kosztowac conajmniej 2kk, ale w ogole co on tam robi skoro na kyrze tego nie ma i dlugo nie bedzie.
ps; i tak wiekszosc nie wchodzi na forum i nawet nie zobaczy tej price listy, ba, nikt jej nie bedzei przestrzegac, bo wiadomo ze jak nie mam kupca na bohy a pierdole sie z tym juz kilka dni to sprzedam za 30k-proste
Jovere'xik
24-01-2007, 21:17
ps; i tak wiekszosc nie wchodzi na forum i nawet nie zobaczy tej price listy, ba, nikt jej nie bedzei przestrzegac, bo wiadomo ze jak nie mam kupca na bohy a pierdole sie z tym juz kilka dni to sprzedam za 30k-proste
Ta... to właśnie jest zjebane...80 %~ ma poprostu wy...bane w price, albo poprostu nie wiedzą co to jest :confused:
na kyrze nie bylo nie ma i nie bedzie price ;]
Maniu'Kyra
24-01-2007, 22:01
Przed chwilą stoje pod DP podbiega do mnie Azeris i zaczyna mnie bić (21 sorca :baby: ) a potem podchodzi do jakiegoś kolesia i mówi: "płać 20k Azeris/Edron". Albo mu brakuje kasy albo nudzi mu się i robi PA. http://img237.imageshack.us/img237/8915/down9cn.jpg (http://imageshack.us)
azeris to glupia suka, co poradzisz
na kyrze nie bylo nie ma i nie bedzie price ;]
zgadzam sie w tym , tworzenie price list to jak na moje glupi pomysl. sięgając w stecz mozemy sobie przypomniec ze od czasu kiedy wyszly wandy / rody (zawalila sie cala gospodarka tak naprawde ) , od tamtego czasu roce i druidzi nie kupuja broni bo po co , a tak to szlo skul staffa sprzedac chociaz jakiemus napalonemu druidowi i nie bylo problemu :D (to tylko przyklad ale wiadomo ze kiedys cenywszedzie byly znacznie wieksze) co za tym idzie itemy trudno sprzedac i sprzedawca wie ze jak nie sprzeda itemu tanio to nie sprzeda wcale a kupujacy wie ze jak nie kupi teraz to kupi niedługo -taniej- , Abo~ napisal ze dsm 100k , moze i da sie za tyle to sprzedac ale wiem ze jak bym chcial to bym za 80 kupil i by mi to nie zajelo dluzej niz jeden dzien (co nie znaczy ze stracil bym calego dnia na stanie w depo i spamowanie trade) , nie wspominając juz o rots'ie za 30k albo knight axe za 4k :D , ja sprzedalem k axe za 2k i jestem z siebie dumny ze mi sie udało ( rotsa to sie da za 10k kupic jak na moje ) no ale moze kiedys sie uda ustanowic stabilne ceny
a tak wogule co to zaomysl tworzyc nowego price lista zaraz po updace - przeciez mzoe za jakis czas ludzie beda huncic cos tam na poi i ceny sie drastycznie zmienia ... dziwne to wszystko :D
The Chaotic Paladin
25-01-2007, 12:06
Tak sobie przegladam z rana forum.tibia.com i natrafilem na temat o sharingu Zenka aka Nonix Dark. No i haha pozwole sobie przytoczyc wypowiedz naszego znakomitego Xzo.
@ you dont know all , nonix bought half of gm's too , he have a 5 gm's , 10 tutors , 1 god , 2 person from cip soft , 3/4 venore and 2/3 carlin (and he play all the time on mc !! )
i can swear !! i saw it
prof it man ;]
hahahaha / ironic
maly komentarz; jestes zalosny, wszyscy o tym wiedza tylko ty oczywiscie musisz odpie**alac asslicking na forum ;< Uwazaj bo za jakis czas moze sie okazac ze wyszles stratnie przez wazeline.
btw. lern som inglish dude. ;/
u.UUUuuu Biedny człowiek.. Na temacie o furorze rozkminili Cię to teraz czas na spam na kyra? Szkoda czasu na takie głupoty koleś..
Maniu'Kyra
25-01-2007, 14:30
http://img99.imageshack.us/img99/9373/down24pl.jpg (http://imageshack.us)
Ja niemoge Azeris jakiemu ty noobowi sprzedałes tego hara :baby: ?? Znowu jakieś dziecko które na komunie kupuje sobie postać :p Ten hit za 200 to exori
PS. Dałem to na 1 screnie bo 2 mi sie nie chciało dawać :)
maly komentarz; jestes zalosny, wszyscy o tym wiedza tylko ty oczywiscie musisz odpie**alac asslicking na forum ;< Uwazaj bo za jakis czas moze sie okazac ze wyszles stratnie przez wazeline.
btw. lern som inglish dude. ;/
pkt1) moj angielski mi nie przeszkadza bo nie kalecze go tak jak ty polskiego
pkt2) Zenka osobiscie nei znam ale jestem przekonany ze wiem o nim ciut więcej niz ty i nie potrzebuje mu siepodlizywac
pkt3) ty mi chciales po angielsku napisac zebym sie pouczyl a co to znaczy "som" ?
pkt4) naucz sie polskiego - jak mozna napisac - za jakis czas wyszles - jak juz to mzoe "za jakiś czas wyjdziesz" zreszta raczej sie pisze "wyszedłeś" pomimo tego , ale nie wiem jak tam na wioskach
Ten hit za 200 to exori
azeris gz exori ladne ci weszlo ;]
zgadzam sie w tym , tworzenie price list to jak na moje glupi pomysl. sięgając w stecz mozemy sobie przypomniec ze od czasu kiedy wyszly wandy / rody (zawalila sie cala gospodarka tak naprawde ) , od tamtego czasu roce i druidzi nie kupuja broni bo po co , a tak to szlo skul staffa sprzedac chociaz jakiemus napalonemu druidowi i nie bylo problemu :D (to tylko przyklad ale wiadomo ze kiedys cenywszedzie byly znacznie wieksze) co za tym idzie itemy trudno sprzedac i sprzedawca wie ze jak nie sprzeda itemu tanio to nie sprzeda wcale a kupujacy wie ze jak nie kupi teraz to kupi niedługo -taniej- , Abo~ napisal ze dsm 100k , moze i da sie za tyle to sprzedac ale wiem ze jak bym chcial to bym za 80 kupil i by mi to nie zajelo dluzej niz jeden dzien (co nie znaczy ze stracil bym calego dnia na stanie w depo i spamowanie trade) , nie wspominając juz o rots'ie za 30k albo knight axe za 4k :D , ja sprzedalem k axe za 2k i jestem z siebie dumny ze mi sie udało ( rotsa to sie da za 10k kupic jak na moje ) no ale moze kiedys sie uda ustanowic stabilne ceny
a tak wogule co to zaomysl tworzyc nowego price lista zaraz po updace - przeciez mzoe za jakis czas ludzie beda huncic cos tam na poi i ceny sie drastycznie zmienia ... dziwne to wszystko :D
pewnie price list niema sensu poczekamy az bedzie mozna kupic g arm za 10k a bohy za 8k
przynajmniej nikt niebedzie juz huncil silniejszych potworow i wolne spawny beda, bo po co? nawet jak ci spadnie np rh to sprzedasz go za 5k i sie i tak niezwroci.
Maniu'Kyra
25-01-2007, 15:20
azeris gz exori ladne ci weszlo ;]
200 na tym lvlu i to w 21 sorca ?? Śmieszne. A Azeris myśli że jest dobry bo bije 20+ :D
The Chaotic Paladin
25-01-2007, 16:11
pkt1) moj angielski mi nie przeszkadza bo nie kalecze go tak jak ty polskiego
pkt2) Zenka osobiscie nei znam ale jestem przekonany ze wiem o nim ciut więcej niz ty i nie potrzebuje mu siepodlizywac
pkt3) ty mi chciales po angielsku napisac zebym sie pouczyl a co to znaczy "som" ?
pkt4) naucz sie polskiego - jak mozna napisac - za jakis czas wyszles - jak juz to mzoe "za jakiś czas wyjdziesz" zreszta raczej sie pisze "wyszedłeś" pomimo tego , ale nie wiem jak tam na wioskach
1. Nie kalecze polskiego, poprostu pisalem z pospiechu i dopiero co wstalem z lozka, stad ten blad.
2. Taki jestes pewien? Bo mi wystarczy, ze znalem poprzednich ownerów postaci przez niego kupionych.
3. To byla tzw. ironia, jesli nic ci to nie mowi, polecam zajrzec na wikipedii.
4. patrz pkt 1. :) Moje miasto jest jednym z najwiekszych w Polsce- nie nazwalbym go wioska, wiesniaku.
See ya.
Explorer of Hell
25-01-2007, 16:23
@Olik
Nikt nie bedzie sprzedawal bohow za 8k ani rh za 5k.
Te itemy mozna sprzedac u Djinow za okolo 30k~
Popieram price liste, poniewaz teraz to byle jakie nooby 20 lvle+ lataja w bohah, g armach, c legach itp.
Ceny zaczely bardzo szybko spadac w dol ( g arma mozna bylo kupic za 25k )
wiec musieli cos z tym zrobic.
@Olik
Nikt nie bedzie sprzedawal bohow za 8k ani rh za 5k.
Te itemy mozna sprzedac u Djinow za okolo 30k~
Popieram price liste, poniewaz teraz to byle jakie nooby 20 lvle+ lataja w bohah, g armach, c legach itp.
Ceny zaczely bardzo szybko spadac w dol ( g arma mozna bylo kupic za 25k )
wiec musieli cos z tym zrobic.
Przynajmniej dobry loot z pk
Jeżeli wszyscy będą sie trzymać price listy to skończy sie noszenie lepszego eq na 25 lvl "bo ktoś sobie kase na allegro kupil"... W sumie też popieram price list, chociaż większość noobów jej nie zobaczy i dalej będą sie licytowac...
trzeba tepic noobow, a co do djinow to nooby, ktorzy niemaja djin questa/sa facc i niemaja kumpli ktorzy mogliby im sprzedac te itemsy u djina beda sprzedawac taniej taniej i coraz taniej teraz przeciez mozna kupic itemy taniej sprzedawane niz u djina bezproblemowo
niezle by bylo jakby mozna by sprzedawac wiecej itemow u djina i za większe pienioądze , moze to by poprawilo gospodarke
Bongozzpl
25-01-2007, 19:02
niezle by bylo jakby mozna by sprzedawac wiecej itemow u djina i za większe pienioądze , moze to by poprawilo gospodarke
ta i odrazu za kazde sprzedane bohy mpa od djina w prezencie , marzenia ktore sie nie spelnia , ale jakby sie spelnily to o czyms bys marzyl? wiec marz se dalej :oOOoO
@Gandamir
Prawda że noobów trzeba tępić... ale musi być jakiś sposób żeby wkońcu ktoraś z price list sie utrzymała na dłużej....
@Xzo
Chcialaby dupa do raju?? :D
@Gandamir
Prawda że noobów trzeba tępić... ale musi być jakiś sposób żeby wkońcu ktoraś z price list sie utrzymała na dłużej....
@Xzo
Chcialaby dupa do raju?? :D
ten sposob to wlasnie tepienie opornych
@Gandamir
Każdy taki mądry teraz na tibia.pl, posta sobie możesz napisać, ale zrobiłeś coś w tym kierunku aby było lepiej? : o
AxenRemo
26-01-2007, 11:02
Witam ze względu na to iż nowe servery nie wyszły takie jak chciałem mam pytanie do was jakim serverem jest Kyra.
1. Czy jest jakieś PA?
2. CZy są jakieś wojny?
Jeśli ktoś może mi opisać ten server to z góry thx :)
Shadowless
26-01-2007, 11:21
@AxenRemo Pa jak na kazdym serwerze jest i tego nie da sie uniknac, a co do wojen narazie jest Peace...
Tym razem nagralem film.
Minishabaal i Fluffy.
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/17512
Bongozzpl
26-01-2007, 13:17
Tym razem nagralem film.
Minishabaal i Fluffy.
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/17512
hujnia loot
Gall Terix
26-01-2007, 15:19
Wkońcu film :)
Saf'Kyra mial dosc mojej wladzy oraz niektorzy mieli problem ze przyjmuje 60 levele. Gildia sie podzielila. Nkwd Wiecej nie rekrutuje chyba ze znam kogos.
Co do bylych czlonkow gildi NKWD to zycze im powodzenia, niebardzo.
Chca grac ofensywnie, chca sie bic prosze bardzo, ja juz nie bede przeszkadzal w tym.
The Chaotic Paladin
26-01-2007, 16:43
Saf'Kyra mial dosc mojej wladzy oraz niektorzy mieli problem ze przyjmuje 60 levele. Gildia sie podzielila. Nkwd Wiecej nie rekrutuje chyba ze znam kogos.
Co do bylych czlonkow gildi NKWD to zycze im powodzenia, niebardzo.
Chca grac ofensywnie, chca sie bic prosze bardzo, ja juz nie bede przeszkadzal w tym.
Madry ruch. Nareszcie ktos z gildii nkwd spojrzal prawdzie w oczy.
Od poczatku istnienia serva uwazam, ze jak nie ma Safi to nie ma problemow.
@Gandamir
Każdy taki mądry teraz na tibia.pl, posta sobie możesz napisać, ale zrobiłeś coś w tym kierunku aby było lepiej? : o
Ta, po 1 swoje itemy sprzedaje zgodnie z price list po 2 gadalem i przekonywalem pare osob ktore sprzedawaly po innych cenach nic p list zeby sprzedawaly wedlug listy, wiesz trudno zebym chodzil i zabijal kazdego po kolei kto niesprzedaje itemow zgodine z p list
pozdro
Poi Opened ! ciekawe kiedy kyra go zrobi ;]
Jovere'xik
27-01-2007, 00:37
Nie zrobi :p
ciekawe ile osob bedzie team liczyl
@Princes
Safiego juz wszyscy mają dosc. Od 8 do 100+ lvli...
Ale coz zapracowal sobie chlopak na to 8o
Zanim Safi zaczal tak kozaczyc w Thais ktos moze go lubial/szanowal ale teraz
0 poruszenia...
Kto ma najlepsze pvp na kyrze?
i co z tym POI, nic na forum nie słychać ani nigdzie żeby się ktoś na poważnie wybierał.
co do poi :)
Niedlugo zrobimy
Explorer of Hell
27-01-2007, 21:41
Taka idiotyczna aukcja allegro ...
http://www.allegro.pl/item161111546_kyra_thunder_hammer_od_1_zl.html
Taka idiotyczna aukcja allegro ...
http://www.allegro.pl/item161111546_kyra_thunder_hammer_od_1_zl.html
Mam do sprzedania najlepszy, dwuręczny miecz Magic Long Sword Atak:55 Obrona:40. Więcej informacji prosze zadawać na maila
[email protected]. ZAPRASZAM DO LICYTACJI. :D lol //chyba z dupy ma magic long sworda -.-
Kupujesz u takiego kolesia z allegro zalozmy sca a dostajesz rapiera -.-
qeenar lee
28-01-2007, 01:34
Ale zobacz na sam tytul Aukcji
Thunder Hammer kyra
a w aukcji ma screena Magic long sworda
Zal.pl dla takich ludzi jak ten allegrowicz xD
Ale chetni sie znalezli...
Na każdym kroku próbują zedrzeć z Ciebie kase :D
A z drugiej strony widać ze to jakiś głęboko upośledzony umysłowo (idiota)
ponieważ nie odróżnia Thunder Hammera od Magic Long Sworda
Zdarza sie tez czasami ze jakis dobry item jest wystawiony na allegro zalozmy na serwie kyra a u dolu pisze mala trzcionka item lub postac znajduje sie na ots :D
Zoom ty tu jeszcze grasz ?
Jovere'xik
28-01-2007, 14:26
Pan Nonix Dark
Banished: until Feb 24 2007, 18:04:46 CET because of account trading
Xolorian grasz jeszcze bo widze ze ci sie pacc skonczyl:p ?
Jovere'xik
28-01-2007, 23:19
Nie wiem czemu masz lagi, gdyż ja i wielu moich znajomych nie ma.Moze z kompem cos?:>
slyszeliscie o tych jazdach ze spike swordem na rooku ? :D ciekawe co sie dzieje , czy ktos zna questa czy cip soft sie bawi ;p , jak ktos cos wie to napiszcie
Dawno temu kiedy ten quest byl ogolnie dostepny w tibie malo ludzi gralo (duzo mniej niz teraz) wiec to nie byla zadna sensacja... Rookstayer'zy nie byli popularni wiec ludzie opuszczali Rookgard wraz z kluczem i wiedzą. Ostatni posiadacze klucza dawno sa juz na Mainland wiec chyba cos zle slyszales... Albo cip soft sie bawi... Kto wie;)
Pozdro
No nie wiem , bo slyszalem, ze gdzies na Antice czy Amerze, wiem, ze cos na "A", gosciu wyciagnal Spike'a, ale tez nie pamietyam jak sie nazywa;s, wiem , ze ma 100 lvl.
Ja sam ososbiscie wiem , ze na poczatku trzeba znalezc szkielet Wolfa wazacy 100oz. Ja sam przez przypadek keidys Taki zanalazlem,Trust me.:>
Poczytajcie sobie temat w dziale TAJEMNICE ROOKGARDU i bedziecie wszystko wiedziec a nie piszcie tego w temacie o kyrze
Ryan'Skin
01-02-2007, 15:45
KUUUUUURRR Same lagi na tej kyrze nie da sie grac OmFg :| niech te cipy cos z tym zrobia bo od update wiekszosc ma lagi a cipy sie opier.. X( X( X( X( X( X(
Zapewne Neostrada?? Ja lagów nie mam :] Grac sie da nic sie nie dzieje...
neo juz chyba nie ma lagów. przynajmniej ja już nie mam lagów.
Ryan'Skin
01-02-2007, 20:21
jeszcze jakis czas bende sie meczyl :| niedlugo 1mega necika bende mial to bendzie mozna pograc ^^ Neo Sux
Explorer of Hell
01-02-2007, 21:43
Lol... lepiej neo, a nie jakies osiedlowe gowno.
Ryan'Skin
01-02-2007, 21:48
rl fotka Explorer'a ~
http://img392.imageshack.us/img392/1637/chodakpa2.jpg
buahhahahahahah o kurde Lysy xD To kimi?? buahhahahaha omg niemoge sie powstrzymać :D
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.