zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Wydarzenia Z kyry

Stron : 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14

Marg
01-02-2007, 22:14
No prawie podobny xD!! Tylko ze jak on je to caly brudny jest...
Btw. Wie ktos moze why nitk z h-lvli nie expi wogole? Ostatnio sprawdzilem lvl Barzi'Grit to z 142 na 139 poprostu... Hail Allegro.pl

Ryan'Skin
01-02-2007, 22:38
Ano krzywy troche ale to on ;d;;d;d;d;d

kamil509
02-02-2007, 11:01
LOl chyba tylko barziego sprawdzałeś...

0lik
02-02-2007, 17:26
http://img241.imageshack.us/img241/1622/1001vw1.jpg

Marg
02-02-2007, 21:17
Gz .... Ale chyba tematy pomyliles:baby:

Explorer of Hell
02-02-2007, 21:20
Gratuluje Gandamir... wkoncu ten 100.
Moze ktos zorganizowal by Banute? Kilku h lvli przeprowadzilo by ludzi przez caly quest, a kazdy uczestnik musial by zaplacic z 10k ?

0lik
02-02-2007, 21:22
jakbys ogladal tibia.com to bys wiedzial ze organizuja juz od tygodnia~ i chyba jutro ida,
dzieki za gz

Dwik
02-02-2007, 23:13
jakbys ogladal tibia.com to bys wiedzial ze organizuja juz od tygodnia~ i chyba jutro ida,
dzieki za gz
Generalnie forum.tibia.com sie czyta, za duzo obrazkow to tam nie ma ;<

Explorer of Hell
02-02-2007, 23:46
Heh... Widze ze ida w niedziele.
Gdy by szli za tydzien, to bym sie zabral... rs mi znika we wtorek <hacked>
Moze za kilka tygodni/miesiecy znajdzie sie jakis inny team, to sie z nimi zabiore.
PS. Zadko zagladam na tibia.com <ten nowy wyglad mnie odstrasza>

Marg
02-02-2007, 23:51
Uwierz... wolimy ogladac nowy wyglad tibia.com niz twoje zdjecie strone wczesniej xD Chociaz kto wie :D

Explorer of Hell
03-02-2007, 00:10
Up@
Pozwol, ze tego nie skomentuje.
http://www.allegro.pl/item163067323_tibia_kyra_106_pall.html
Name: Monr
Sex: male
Profession: Paladin
Level: 106

Ehh... Co kilka dni na allegro mozna zobaczyc oferty dotyczace h lvli na kyrze.
Wieloma postaciami 100+ niegdys szanowanymi graja teraz dzieci, ktore maja bogatych rodzicow.
Sprawdzajac allegro co kilka dni napotykam na takie oferty.
Wiadomo, ze konczac gre ludzie sprzedaja postac... Dostaja za to czasami pare stow, a dzieciaki kupujace postac szybka ja niszcza.
Kiedys na kyrze nikt nie wyzywal wiekszych lvli, nie wchodzil im w droge, a teraz nawiniesz sie komus, a okaze sie ze to ktos, kto kupil postac na allegro i nie wie zbyt wiele o Tibii.

Price Lista jest akceptowana przez wiele osob, ale sa tez tacy, ktorzy nie wiedza co to jest < Zygus wiesz o kogo chodzi... xD > i chca kupowac bohy za 15k, a gdym podaje im link do Price Listy mowia, ze to keylogger, ze jestem idiota, ze bohy sa warte 15k...

Ludzie opamietajcie sie, przez wasze zachowanie kyra staje sie jednym z najgorszych swiatow, a gdy upadnie na samo dno wine zwalicie na innych...

Marg
03-02-2007, 00:18
No tu sie zgodze i wiem o kogo chodzi... ;] 8o
Nie mam glowy do liczb ale gdyby (podaje przyklad): 10 osob ktore koncza gre/zmieniaja swiat wystawia postacie na allegro <lvl 100+> to 1 postac na 10 kupi ktos kto potrafi w Tibie grac i wie o co w niej chodzi... Zal.pl

Ent3x
03-02-2007, 00:42
Zyguś Kimi Zgadzam sie z wami :X!! Kyrą zaczynają powoli rządzic dzieci które se kupily chara na allegro :/ Nc Kimi o kogo chodzi z tą price lista ?? :>

Explorer of Hell
03-02-2007, 10:43
Up@
O takiego zioma z klasy xD
Ty lepiej zakup pacc i lecimy z sedrem na hydry :)

Ent3x
03-02-2007, 10:44
Ograniczam więc niema sensu Kupywać paccka pozatym funduszy brak xD
Jak chcesz to mozesz mi kupic <joke> :P

Ryan'Skin
03-02-2007, 12:09
Zgadzam sie z tym :| Viva Allegro

Ojciecjohnawayen'a
03-02-2007, 17:15
kyra jest juz opętana przez noobów....
Master Gossek -> kurwa, najwiekszy thief na kyrze

Xzo
03-02-2007, 22:17
jakis czas temu wyjechałem ze price lista to glupi pomysl ale po przemysleniu jednak cofam to :s , ostatnimi czasy na trade pisze cos w stylu
" sell item/item/item [pice list] "
co chwile ktos sie mnie pyta "offer?" , albo "buy boh plx 30k plx plx" , [...]

ze dwa razy nawet link podalem i to samo -.-

jak juz komus uswiadomilem co to jest price list to byly teksty typu " sorry dude , but .. you know ... my internet sux ... i can't look it ... [...] "

albo wlasnie :
mowia, ze to keylogger, ze jestem idiota, ze bohy sa warte 15k...

takze sam nie wiem czy taka walka z wiatrakami cos kiedyś da ale mysle ze warto dopisac "[pricelist]" zamiast "[no noob offert]"

Prowo'kator
04-02-2007, 14:52
Tylko h lvl ktore nie maja noob haruw przestrzegaja price listy bo sie boja o hunta a taki 25+ seluje za ile chce i tego nikt nie zmieni...

yogos
04-02-2007, 15:51
price list to dobra sprawa ale pod warunkiem ze ktos tego pilnuje.
osoba, ktora ustala price liste powinna chociaz minimalnie sie tym interesowac (chociaz upominac itp|)

doszlo do sytualcji, ze selujac ostatnio SCA dostawalem oferty po 500-700k ^^
cale szczescie ze niedawno jeden z wysokolevelowych knightow zmienil wlasciciela i kupil ode mnie te sca(stary owner pewnie spylil sca oddzielnie na allegro) . sprzedalem za 1kk czyli za tyle za ile kiedys kupilem.

to samo demon helmet. za 150k ciezko sprzedac ^^
a mms jakbym komus rzucil cene z pricelist to od razu by mnie wybrechtali.

ja wlasnie koncze z ta gra to sie wyprzedaje z wszystkiego, jednak chara nie sprzedam, bo nie chce zeby ktos splamil jego dobre imie....
nie chce zeby jakis bogaty noobejro panoszyl sie moim charem.

edit:

co do wydarzen z kyry...
formuje sie nowa guild
http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=1528149

moze nowa wojna sie szykuje? ;p
jak znam zycie mialo miejsce "przetasowanie ownerow" i rozne wasnie zostaly zapomniane ;p

pozdrawiam ;p

apox
04-02-2007, 17:10
Jak podejżewam Barzim też gra jakis "Newbie" spójżcie na jego Deathlist!
3x w jeden dzien Hydra w next day Dragon i dzis Ancient scarab? Wniosek New Owner w dodatku jakis dzieciak. Kyrą żądzą dzieci!

Marg
04-02-2007, 20:49
@apox
Dobrze myslisz, poniewaz Barzi zostal wystawiony na allegro ok. 2 tygodnie temu. I nie trafil mu sie ten 1 na 10 glupich, dobry owner. Za niedlugo straci szacunek i pk team uformowany z 20-30 lvl go zabije:baby:

Hail Allegro.pl!

Azeris
05-02-2007, 21:25
Policja jak sie do tego przyczepi to sprzedawcy prędzej kolegium. Policja musiała by się skontaktować z właścicielem produktu - Cip Soft a jak wiadomo sprzedarz postaci jest niedozwolona.

Barbatos
06-02-2007, 01:04
Wiecie Policja co moze zrobic w tej sporawie nic ;P Bo sprzedajesz cos virtualnego to nie istnieje wiec wiecie ;P

Princes
06-02-2007, 13:30
Prawo gry zabrania sprzedawanie kont :)
Prawo Polskie zezwala na sprzedawanie gier, o ile zaplacisz podatek :)

Co do pricelisty to mam to gdzies jaka jest i co na niej pisze nie pisze na trade ostnio wcale. Bo raz nie chce mi sie 2 jeszcze ktos mnie bedzie straszyl ze nie przestrzegam pricelisty itp. Eq trzymam w domku. Czasem jak ktos do mnie pisze to sprzedaja po cenie jaka uwazam za sluszna. Tak to all do djinnow i z tego zyje. Nie mam czasu na pisanie na trade i bieganie do nobow zeby sprzedac bohy za 35k jak moge sprzedac u djinna za 30k a za czas co mialbym stracic na droge i pisanie na trade ide cos poexpic i jeszcze wiecej zarobi niz te 5k ;>.
Moim zdaniem cenami powinien zadzic rynek tak jak jest na swiecie. Wiecie co to Popyt a co to Podaż????

Iksdek
06-02-2007, 13:58
Dlaczego mój post został usunięty ?;) Rozumiem gdybym kłamał, ale mam na to dowody ;]. Chociażby aukcje i screeny które kolega robił podczas rozmowy jak i wpłaty pieniędzy.. ; ), a dane podałem po to, aby ktoś kogo jeszcze ten "złodziej" oszuka mógł się przejechać, jeśli of course będzie chciał [:

//Signed
//Iks~

apox
06-02-2007, 15:41
@up
Mógłbyś do mnie zagadać na gg? 6289238 terz zostałem oszukany jesli to ten sam czlowiek zrobi sie cos w tej sprawie.

The Chaotic Paladin
06-02-2007, 16:46
Sprzedajesz nie zadne itemki czy pixeli ale fizyczny dostep do konta czyli wlasciwy numer i haslo, zas zgodnie z zasadami allegro caly towar powinien byc zgodny z tym za co zaplacilismy. Odwolujac sie do Allegro byc moze pomoglo by nam w sprawie z policja. Pamiętajcie ze zakup na aukcji internetowej to de facto podpisanie umowy kupno/sprzedaż. Tak wiec umowa jest zgodna z prawem polskim i na miejscu twojego kolegi poszedlbym z tym na policje, biorac pod uwage ze w gre wchodza z pewnoscia nie male pieniadze. Majac dowody gosc bedzie musial nie tylko zwrocic kase ale moze go dotknac odpowiedzialnosc cywilna (odszkodowanie), albo nawet karna (nie jestem pewien, chociaz jest to swego rodzaju kradziez pieniedzy za przedmiot, bez jego dostarczenia).

Pawlos II
06-02-2007, 17:13
Ja slyszalem tym Piotrku :P mojego kumpla tez obrabal na 300zl ;/

a tak btw xd :D woja sie syzkuje nowa?? :>

apox
06-02-2007, 19:42
nie wiadamo

Bongozzpl
06-02-2007, 19:59
huja ci zrobi policja , allegro i inne pizdy . mowisz hacked i tyle . norma

The Chaotic Paladin
06-02-2007, 20:55
huja ci zrobi policja , allegro i inne pizdy . mowisz hacked i tyle . norma

W zasadzie dla prostego chlopaczka ze wsi nie znajacego sie na przepisach, prawie i swoich przywilejach, to tak. Masz racje, tobie policja by nie pomogla.

Marg
06-02-2007, 22:13
Wracajac do tematu Allegro i dzieci kupujacych postacie.. Dzisiaj w Thais 19 druid sprzedawal Demon Helmet (180k) jakies Demon shieldy i wiecej rare/drogich itemkow. Jezeli h-lvl'e nie boja sie odpowiedzialnosci zwiazanej z nie przestrzeganiem price listy to dlaczego sprzedaja takie itemy noob charami??

Subsonix
06-02-2007, 22:35
To był normalny dzień robienia sobie chara na Kyrze....
Zaczeło się to wszystko w pewnym czasie dokładnie o godzinie 18.20 gdzy ktoś zaczoł biegać po mieście i krzyczeć "Help" miałem go żecz jasna w dupie bo pewnie chce wiedzieć jak robi się trade albo jak używa się liny czy łopaty.
No takich to nOObów jest już pełno na tym świecie ;) .
Stwierdziłem , że fajnie będzie zrobić Mino Hell quest.
Po moim wielkim zdziwieniu cały quest był przesolowany - fajnie B)
Ale kiedy doszedłem do schodów prowadzących do final rooma zauważyłem pełno ludzi wołających "Bloknijcie minosy plx" - ale to najpierw ale pużniej po pojawieniu sie 26 lvl byla fala pytań "Jaki loot ? !" :D .

Apprentice Sheng - (wyglądający ja mino mag tyle że troche słabszy )
został zabity :]

GRATULACJE DLA TAJEMNICZEGO POLAKA NA 26 LVL :cup: !

Bongozzpl
06-02-2007, 23:59
W zasadzie dla prostego chlopaczka ze wsi nie znajacego sie na przepisach, prawie i swoich przywilejach, to tak. Masz racje, tobie policja by nie pomogla.

po 1 nie potrzebuje pomocy policji
po 2 jakos nie mam przypalu przez te wasze allegro.pl jak w huja ludzi robie
po 3 SSAJ

paior
07-02-2007, 00:05
Wracajac do tematu Allegro i dzieci kupujacych postacie.. Dzisiaj w Thais 19 druid sprzedawal Demon Helmet (180k) jakies Demon shieldy i wiecej rare/drogich itemkow. Jezeli h-lvl'e nie boja sie odpowiedzialnosci zwiazanej z nie przestrzeganiem price listy to dlaczego sprzedaja takie itemy noob charami??

Wiesz co to noobchar?

Subsonix
07-02-2007, 19:05
To był normalny wesoły dzień expienia na Rookgardzie ale to się skończyło inaczej......:D

Jak mowilem to byl normalny dzień expienia na Rookgardzie.
Expilem sobie spokojnie nowym druide do robienia UHów , aż ktoś zaczął wołać "Help" ale miałem go gdzieś bo to byłby pewnie jakiś nOOb chcący się dowiedzieć jak używa się liny czy coś w tym rodaju ( no cuż już takie nOOby są ;) ).

Ale się myliłem...

Pomyślałem , że fajnie będzie jak będe miał Carlin sworda...
Trochę się zdziwiłem jak zobaczyłem zmasakrowany cały Mino Hell...
I myśle sobie "Fajnie mino hell rozwalony8o ". Ale jak zobaczyłem masę nOObów krzyczących "Bloknijcie minosy plx" itp. to coś mnie nie zapokojiło...
Jak się okazało byl BOSS NA ROOKU 8o !

Ale krzyki się zmieniły gdy pojawil się tajemniczy 26 lvl i rozwalił bosa a mianowicie na "JAKI LOOT ! "

BRAWA DLA TAJEMNICZEGO 26 LVL KTORY BYL POLAKIEM :cup:

Vatian
07-02-2007, 19:14
Skonczcie pierdolic o priceliscie, zacznijcie wkoncu o rzeczach istotnych, wojna jest, Way It Was vs. No fear, tak przynajmniej ja slyszalem.
Jesli chodzi o wczsniej wpsominanego Barzi'ego, to bardzo sie co do neigo mylicie, nie jests jakims tam dzieckiem, ale ma za soba wiele lat gry, a to, ze padal to jego wina, ale z przyczyn bardzo blachyh, ale i niestety glupich. Wiem, ze czseto padal po wielogodzinnych huntach, gdy zasypial przed kompem. szczerze mowiac to 3 deady na hdyrach nie sa jego, ale jeszcze jakiegos innego own. takze pada, ale odrabia swoje stracone "procenty", tak wiec moim zdaniem Bedzie mial on sporo fragow na wojnie, mysle tak nawet po tym, ze ejst fraejrem, bo sie z nim poklocilem. Mozecie mi wiezyc na temat Barziego, bo znag z rl.

Skibo
07-02-2007, 19:46
@up

Źle słyszałeś o wojnie. Nie ma wojny a Garl~ po zrobieniu nowej guidi Way It Was powiedział Abowi że nie chce wojny, ale moim zdaniem wojana jest nieunikniona, ponieważ jest już bardzo dużo napiętych sytuacji między tymi dwoma guildiami. Way It Was narazie za dużych szans nie ma na wygranie wojny ponieważ dużo osób kluczowych doszło do NF.

Pozdrowienia :)

z3n3k
07-02-2007, 20:33
@up

Źle słyszałeś o wojnie. Nie ma wojny a Garl~ po zrobieniu nowej guidi Way It Was powiedział Abowi że nie chce wojny, ale moim zdaniem wojana jest nieunikniona, ponieważ jest już bardzo dużo napiętych sytuacji między tymi dwoma guildiami. Way It Was narazie za dużych szans nie ma na wygranie wojny ponieważ dużo osób kluczowych doszło do NF.

Pozdrowienia :)

Eh... A co ty możesz wiedziec o tych napietych sytuacjach? Nie masz w ogóle pojęcia o rzeczach o których piszesz... Więc może nie udzielaj się w takich sprawach?-.-

Jovere'xik
08-02-2007, 21:34
Z3n3k to powiec nam coś o wojnie której ma/nie ma być bo jesteśmy ciekawi, przynajmniej ja;)

Marg
08-02-2007, 21:44
No wlasnie, skoro tak duzo wiesz podziel sie z nami ta wiedza a przynajmniej czescia niej:]

Vatian
08-02-2007, 22:10
LOL, wy jestescie iodiotami? powiedzial wam, ze sie mylicie, a Wy odrazu do niego z wyrzutem, ja osobiscie nie widzie powodu, aby wam to poweidzial. Skoro nic nie wiecie o wojnie to albo jestescie nic nie znaczacymi graczami ktorych nie obchodzi co sie dzieje na serverze albo nie umiecie odzytywac znakow i nie zagladacie na forum tibia.com, badz jestescie tylko nieznaczacymi graczami. obstaje za tym pierwszym, bo ja na kazdym serverze dopoki nic nie znacze dowiaduje sie wszystkiego z tibii.com

Starajcie sie uczyc angielskiego( nie mowie, ze jestem szalowy, czy cos, ale potrafie sie doagadac) i zgladajcie na tibie.com, naparde warto:P

Jovere'xik
08-02-2007, 23:07
Po 1. Żeby umieć angielski a dobrze nie umieć polskiego? chodzi mi tu o twoją umiejętność czytania.
Po 2.Z3n3k zwrócił się do jednej osoby.
Po 3.My mamy wyrzuty do niego?

Ale wiesz ja preferuje forum na tibii.pl i służy mi ono do min. zadawania pytań

Nie jestem idiotą8o

Marg
08-02-2007, 23:50
Vatian idiota to jestes Ty. On nie mowil tego do nas.... I juz sie boje o Twoj angielski bo nawet z Jezykiem polskim masz problemy. Lepiej zostan przy forum tibia.pl... uwierz mi lepsze to niz zrobic z siebie nooba i przyniesc wstyd polakom, ktorzy umieja angielski i dobrze sie na tibia.com wypowiadaja.

Jovere'xik
08-02-2007, 23:55
widze, że się zgadzamy ;)

Vatian
09-02-2007, 00:14
Widze, ze naparde jestescie idiotami...Jezeli Ja mam problemy z jezykiem Polskim to co mam powiedziec o Was...hmmm...analfabeci, to dobre slowo ukazujace w pelni Wasza zdolnosc poprawnej polszczyzny, own3d.

Ps. jezeli to nie sa wyrzuty to i tak nie macie pojecia o tym co sie dzieje na Kyrze, wiec skonczcie ta bezsensowna rozmowe, bo nie jestescie w niej faworytami, a nie chce z Was zrobic posmiewiska.

Ps II. Widze wlasnie jak duzo mozesz czerpac informacji z tibia.pl...
Skad wiecie jaki mam angieslki idioci, teraz tak was bede nazywal.

Marg
09-02-2007, 00:31
Powiem tak:
Nazywanie innych idiotami lub uzywanie innych wyzwisk swiadczy o niskim poziomie twojej inteligencji oraz slabym zasobie slow.
Znajdz w jakiej kolwiek mojej wypowiedzi blad dostaniesz nobla:cup:

To jest temat poswiecony Kyrze wiec rozmawiajmy o tym swiecie a nie marnujmy czas na tlumaczenie dziecia co maja robic i dlaczego. :]

Btw. Z3n3k wtajemnicz nas w sprawy wojny, my tez chcemy cos wiedziec:D

Vatian
09-02-2007, 01:44
Tja. Moze i nie znajde zadnego bledu, ale ortografia to nie wszystko, zacznij uzywac znakow inerpunkcyjnych, dzieki temu twoje wypowiedzi stana sie bardziej przejrzyste.

Ps. Wiec dalej nie wiesz co sie dzieje na kyrze, przeswiadcza mnie to w tym, ze jestes newbie... bez urazy, ale powinienes wiedziec co sie dzieje.

CrisAkaKyranian
09-02-2007, 08:02
Marg, skoncz pierdolic glupoty, bo nobel np. ad1 jest przyznawany wg. okreslonych kategorii. To chyba nie wazne, co? Mysle, ze w Polsce jest wolnosc slowa, prawda? Skoro sadzi, ze jestescie na poziomie intelektualnym takim jakim jestescie, to ok. Chcialem tylko przypomniec, ze pierwsi go tak nazwaliscie. Musial sie chlopak upokozyc i spasc w dol, no coz - trudno. Screw it up. Somebody got own3d.

ad2. ' (...) czas na tlumaczenie dziecia co maja robic ' - Chcialem Ci tylko powiedziec, ze mowi sie dzieciom. To napewno ostatni blad, ktorego sie razem doszukalismy, nie!?

Xzo
09-02-2007, 13:16
pw plx , dont spam plx , wiem ze tez jestem idiota i nie musicie mi tego pisac , jestem tez nalfbeta i tez mi tego nie piszcie bo o tym wiem , a jezeli pomimo to wiecie lepiej kim jestem to proponuje pw

ten dział schodzi na psy bo co chwile jakies bluzgi , tu idiota tam idiota ... to po co zagladcie na forum dla idiotów ?! , moze jak przestniecie to innym bedzie wygodniej

The Chaotic Paladin
09-02-2007, 15:11
Powiem tak:
Nazywanie innych idiotami lub uzywanie innych wyzwisk swiadczy o niskim poziomie twojej inteligencji oraz slabym zasobie slow.
Znajdz w jakiej kolwiek mojej wypowiedzi blad dostaniesz nobla:cup:

'Jakiejkolwiek' pisze sie razem. Dostalem nobla? Dziekuje...

@Crisakakyranian: a co do ciebie to 'na pewno' pisze sie osobno.

Darujcie sobie to gadanie kto jest lepszym polonistą, bo tak naprawde wszyscy popelniamy bledy.

A na kyrze z tego co wiem to atmosfera jest w napieciu xD Kilka osob na wysokim lvlu planuje sprzedac postac, ale nie powiem kto.

z3n3k
09-02-2007, 16:43
Co ja mam wam mówic... To nie jest wasza sprawa... Nie ma wojny i nie będzie. Tyle wam starczy.

Crivo
09-02-2007, 20:02
Widze, ze naparde jestescie idiotami...Jezeli Ja mam problemy z jezykiem Polskim to co mam powiedziec o Was...hmmm...analfabeci, to dobre slowo ukazujace w pelni Wasza zdolnosc poprawnej polszczyzny, own3d.

Ps. jezeli to nie sa wyrzuty to i tak nie macie pojecia o tym co sie dzieje na Kyrze, wiec skonczcie ta bezsensowna rozmowe, bo nie jestescie w niej faworytami, a nie chce z Was zrobic posmiewiska.

Ps II. Widze wlasnie jak duzo mozesz czerpac informacji z tibia.pl...
Skad wiecie jaki mam angieslki idioci, teraz tak was bede nazywal.

ey Ty masz skłonności do narcyzmu :o "Ja" piszesz duza litera :|

CrisAkaKyranian
09-02-2007, 21:04
Jasne, ja wam moge powiedziec kto zamierza sprzedac postac :) Pablofon, khe, khe. Co do wojny, jak wyszedlem dzisiaj z Demona po SSie, to wpadl Mooth. Niestety musielismy tam wrocic w wiekszej liczbie po 30 minutach, aby przekonac go do wyjscia. To sie chlopak naodgrazal ;)

ad1. Wojny nie ma, ale bedzie NA PEWNO.

Vatian
09-02-2007, 21:41
ey Ty masz skłonności do narcyzmu :o "Ja" piszesz duza litera :|

Bywa, nie mozna byc ideealnym, chodz z przykroscia dla niektorych musze stwierdzic, ze ja jednak jestem :PP...Oczywiscie Zart..."bobasie" nie denerwuj sie, to tylko moj nawyk.

@CrisAkaKyranian
Przedstaw scene odgrazania...:P

@Kokoszka1989
To juz chyba z 4 temat na ktorym widze twoj post z key logerem, skoncz z tym rapidshare, Czy wy nie widzicie, ze juz nikt sie na to nie nabiera?;o

CrisAkaKyranian
09-02-2007, 21:45
To nic ciekawego, w zasadzie my tylko tam stalismy, on cos krzyczal... No, w koncu wyszedl, a my nawet slowa nie powiedzielismy xD Hahahaha, own3d: P

Vatian
09-02-2007, 21:51
heh, podobaja mi sie slowa "a on cos krzyczal", xD!

Jak wyobrazam sobie ta sytuacje na rl, to mam polewke, ale pewnie jakbym to zoabczyl na tibii to tez bym sie smial; s

pCz
09-02-2007, 23:16
heh, podobaja mi sie slowa "a on cos krzyczal", xD!

Jak wyobrazam sobie ta sytuacje na rl, to mam polewke, ale pewnie jakbym to zoabczyl na tibii to tez bym sie smial; s

Zapewne to jest smieszne bo wyobrazasz Siebie w tej 'wiekszej grupie'.
Teraz postaw sie na miejscu tej jednej osoby - nadal jest tak smiesznie, gdy jestes sam?;)

[A]
10-02-2007, 01:07
Witam, mam zamiar zacząć na tym świecie grać i mam kilka pytań odnośnie jego.

1. Jakie są mniej więcej ceny?
2. Jest duże PA, PK ? Czy jest jakaś jedna gildia która robi z serwera własny OTS? Wiecie o co mi chodzi...
3. Ogólne opinie na temat świata.

Proszę o wyrozumiałość, czytanie tych wszystkich stron by mi bardzo długo zajęło, chodzi o to żeby ktoś mi streścił to w telegraficznym skrócie. Z góry wielkie dzięki.

Ent3x
10-02-2007, 10:38
1.Ceny niskie :D
2.Sporo PA i PK jak na kazdym swiecie pvp
3.Niema takiej gildi ale war sie chyba szykuje ;]

Jovere'xik
10-02-2007, 17:04
Dzisiejsze wydarzenia skłaniają mnie do tego aby powiedzieć, że będzie wojna :p
Przynajmniej niektórzy "swe" bardzo by jej chciało.
B)

Vatian
10-02-2007, 17:07
Zapewne to jest smieszne bo wyobrazasz Siebie w tej 'wiekszej grupie'.
Teraz postaw sie na miejscu tej jednej osoby - nadal jest tak smiesznie, gdy jestes sam?;)

hmmm, no moze racja, ale wkoncu wyszlo na to ze mu nic nie zrobili, wiec po jednej stronie smial bym sie z tego, ze cos darl ryja, a z drugiej (czyli jak bym
byl sam) to na poczatku bym byl wku..rzony, lecz potem smial bym sie z tego ze mi nic nie zrobili.:P:D

Vatian
10-02-2007, 17:14
Dzisiejsze wydarzenia skłaniają mnie do tego aby powiedzieć, że będzie wojna :p
Przynajmniej niektórzy "swe" bardzo by jej chciało.
B)

Nie wiem czy to jakis nawyk, czy o co chodzi, ale w*****a mnie juz wasze awracanie sie do Szwedoów, czemu powiedziales" ...nie ktorzy swe bardzo by jej chcialo" nie podoba mi sie okreslenie "swe" a po drugie to chyba nie znasz zasad mowy, bo mowi sie " niektorzy swe bardzo by jej chcieli" (jesli juz tak bardzo chcesz uzywac skrotu "swe").

Jovere'xik
10-02-2007, 17:39
Chcesz być skrupulatny ?

Nie wiem czy to jakis nawyk, czy o co chodzi, ale w*****a mnie juz wasze awracanie sie do Szwedoów, czemu powiedziales" ...nie ktorzy swe bardzo by jej chcialo" nie podoba mi sie okreslenie "swe" a po drugie to chyba nie znasz zasad mowy, bo mowi sie " niektorzy swe bardzo by jej chcieli" (jesli juz tak bardzo chcesz uzywac skrotu "swe").

:baby:

Xzo
11-02-2007, 00:20
Chcesz być skrupulatny ?

:baby:

prawda !!! nie pisanie ę,ń,ż,ź,ó jest okropne , spamuj forum, jak to wogule mozliwe ze ludziom sie nie chce wiskc alt zeby zmiasc zeby napisac żeby .. nprawde straszne , autor tych bledow napewno umiera ze wstydy przekonany ze jego nedzna dusza skonczy w piekle jko ponizona i potepiana przez userow forum !!!

niech ruszy nowa akcja pt. poprawiajmy kazdego usera ktory zrobi ort'a !!! zapewne wtedy forum bedzie czytelne i przejzyste

ps: dopisal bym cos od siebie na wasz temat ale:
1) szkoda slow
2) szkoda spamu
3) szkoda nerwow

Rohad
11-02-2007, 00:38
Mooth i Garlerdon padli. Znowu wojna.

SkateElement
11-02-2007, 00:55
23:51 Rhu Inferno [158]: szwedzi mnie gonili
23:51 Rhu Inferno [158]: w 15

wojnaaa, ma ktoś filmy z w/w fragów?

Elvvons
11-02-2007, 02:24
Nie ma zadnego war. Chcecie wiecej info ? www.tibia.com , jezeli ktos ma problemy z angielskim niech wraca do pdst.

Jovere'xik
11-02-2007, 13:37
Moothonost i Gareldon padli gdyż chcieli zabić Juffsa.:)

A war może być ale nic na 100 %

Cariel Da'Rose
11-02-2007, 13:40
Yhm. War niebedzie, Tetro zadeklarował ze "Way it was" niebedzie w tym wszystkim brało udzialu. aaa Moothonost i garlerdon Wylecieli, i teraz bedą pkować...

Jovere'xik
11-02-2007, 13:47
Teraz nie, ale może za jakiś czas ?:D Bo doszły mnie słuchy, że "Way it was" chce jeszcze urosnąć w siłę. Nie chce się kłócić czy będzie czy nie poprostu tak słyszałem.

Exodus
11-02-2007, 18:34
To moze ktos dokladniej opisze teraz sytuacje ,czy no fear chce wojyn czy nie itd

pCz
11-02-2007, 19:35
Exodus - wszystko jest na forum.
Wypowiedzial sie Tonyy, Garl~ i Tetro~.
Czyli wszystkie zainteresowane strony/osoby

Gedd
11-02-2007, 20:45
to sa jeszcze takie osoby ktore wierza forum?

RayCut
11-02-2007, 22:03
Gedd to powiedz od siebie co w najbliższym czasie ma zamiar się dziać na kyrze.
Jaka jest sytuacja między WiW/Nf.
I co z Garlerdonem i Moot.
Czemu Garl~ padł i czemu oni nie są już w Wiw.

Skibo
11-02-2007, 22:12
Pare postów wcześniej jest wytłumaczone czego oni padli.

Padli ponieważ próbowali zabić Juffsa lecz im to sie nie udało i zleciało się dużo mebersów NF. Garlerdon padł od Patteha, a Mooth~ padł od wrl które zostały zlurowane na niego(bylo ich chyba 6).

Wojny nie ma ponieważ Tetro napisał posta na forum tibia.com że chce zostać neutralny, wyrzucił ich w guildi a Garl~ napisał Abowi że teraz będzie tylko Pkować.

_/ Retman _/

RayCut
11-02-2007, 22:16
No i o to mi chodziło =] Thx.
Ok a czemu chcieli ubić Juffsa?Skąd Nf wiedziało że oni po neigo lecą?
I co z Moot skoro Garl~ ma tylko Pkować?Moot też?

paior
11-02-2007, 22:26
Jacy wy jestescie... Garel~ padl za to iz szedl na wrl bo chcial lootnac bohy dla swojego brata lecz patteh powiedzial ze dzisaj jego kolej wiec gerl sie wkurzyl a patteh powiedzial wrl zeby zabily mootha poczym patteh chcac wygonic garel walnol o 1 lmm za duzo :< the rip ¤†¤

I Forever believe Tibia.com/pl :*

btw: Skibo to 2 ovner patteha

0lik
11-02-2007, 22:34
@up

Hahahhaahahahahahahhaahahahahahahhaahahahahahahhaa hahahahahahhaahahahahahahhaahahahahahahhaahahahaha hahhaahahahahahahhaahahahahahahhaahahahahahahhaaha hahahahahhaahahahahahahhaahahahahahahhaahahahahaha hhaahahahahahahhaahahahahahahhaahahahahahahhaahaha hahahahhaahahahahahahhaahahahahahahhaahahahahahahh aahahahahahahhaahahahahahahhaahahahahahahhaahahaha hahahhaahahahahahahhaahahahahahahhaahahahahahahhaa hahahahahahhaahahahahahahhaahahahahahahhaahahahaha hahhaahahahahahahhaahahahahahahhaahahahahahahhaaha hahahahahhaahahahahahahhaahahahahahahhaahahahahaha hhaahahahahahahhaahahahahahahhaahahahahahahhaahaha hahahahhaahahahahahahhaahahahahahahhaahahahahahahh aahahahahahahhaahahahahahahhaahahahahahahhaahahaha hahahhaahahahahahahhaahahahahahahhaahahahahahahhaa hahahahahahhaahahahahahahhaahahahahahahhaahahahaha hahhaahahahahahahhaahahahahahahhaahahahahahahhaaha hahahahahhaahahahahahahhaahahahahahahhaahahahahaha hhaahahahahahahhaahahahahahahhaahahahahahahhaahaha hahahahhaahahahahahahhaahahahahahahhaahahahahahahh aahahahahahahhaahahahahahahhaahahahahahahhaahahaha hahahhaahahahahahahhaahahahahahahhaahahahahahahhaa hahahahahahhaahahahahahahhaahahahahahahhaahahahaha hahhaahahahahahahhaahahahahahahhaahahahahahahhaaha hahahahahhaahahahahahahhaahahahahahahhaahahahahaha hhaahahaha

Skibo
11-02-2007, 22:34
@paior
No No No... Jakoś tak może być x]

Elo Elo.

0lik
11-02-2007, 22:36
patteh nigdy nie dzieli konta jezeli jestes taki pojebany ze piszesz takie glupoty to stary normalnie owned i jeszcze z skibo lol hahaha

Cariel Da'Rose
11-02-2007, 22:37
No i o to mi chodziło =] Thx.
Ok a czemu chcieli ubić Juffsa?Skąd Nf wiedziało że oni po neigo lecą?
I co z Moot skoro Garl~ ma tylko Pkować?Moot też?

Abo uznał za dziwne ze Garlerdon i moothonost zaczeli szybko zblizac sie do expiącego na demoni juffsa (raczej niechcieli pohuncic razem albo wpisac sie na list who is next?), i dlatego zwołał cale NF pod wyjscie z Demonii.
Na samej demonii Mooth padl od zlurowanych warlockow aaa garlerdona bili na górze juffs z Abo (dostal sd + ue i sskonczyl na deep red hp) wlazl na utamie w TP ale po drugiej stronie czekal juz tam ustawiony przez No fear TRAP... i garl stracil calą mane i hp w jakies 2 tury :)

Elvvons
11-02-2007, 22:38
I Forever believe , ze bedziesz mial oddzielne lozko z ojcem.

Nie jestes smieszny wogole. Ale dobrze ze sie starasz , ktos pyta powaznie powaznie odpowiadaj tyle.

Zjedz mnie prosze.

RayCut
11-02-2007, 22:43
To pozostało mi się tylko dowiedzieć z ciekawości co teraz Moot ma zamiar robić skoro Garl~ powiedział że będzie pkował.
I czemu chcieli ubić Juffsa?

Elvvons
11-02-2007, 22:51
Nikt nie powiedział ze chcieli go ubic... Poprostu szli na demone

Cariel Da'Rose
11-02-2007, 22:51
Przed chwila mooth napisal że nieidzie na nowy server w wakacje.
Poniewazzz bedzie pkowal na kyrze ;0

Cariel Da'Rose
11-02-2007, 22:52
Nikt nie powiedział ze chcieli go ubic... Poprostu szli na demone

tak szli sobie we dwoch 195 i 174ms na Demone ... Po to abyyy? Pohuncic w dwoch? Nope, Wpisac sie na list? Noppeee, Popatrzeć na Lawe? Nopeeeee, Ubic Juffsa za to ze w*****a ich i jest Swe? Yeppp

RayCut
11-02-2007, 22:55
Aha.Już mam odpowiedzi na wszystkie pytania =]
Thx.

Rohad
11-02-2007, 23:35
@ Cariel Da'Rose

Jestes jasnowidzem że wiesz po co tam szli ? ;> Może właśnie chcieli pozwiedzać, zrobić quest etc.

Dwik
12-02-2007, 00:31
Abo uznał za dziwne ze Garlerdon i moothonost zaczeli szybko zblizac sie do expiącego na demoni juffsa (raczej niechcieli pohuncic razem albo wpisac sie na list who is next?), i dlatego zwołał cale NF pod wyjscie z Demonii.
Na samej demonii Mooth padl od zlurowanych warlockow aaa garlerdona bili na górze juffs z Abo (dostal sd + ue i sskonczyl na deep red hp) wlazl na utamie w TP ale po drugiej stronie czekal juz tam ustawiony przez No fear TRAP... i garl stracil calą mane i hp w jakies 2 tury :)
Co w takim razie robil tam Abo z Juffsem?? Razem dzielili spawn czy co. Bo to wyglada ze raczej oczekiwali na przyjscie mootha i amasa, a z tego co wynika z forum, wczesniej zalogowal sie valayn spir, ktory chcial zlapac na chlopakach z wiw pz locka. Calosc tej historii nie trzyma sie kupy, jak cala gildia wiw.

Princes
12-02-2007, 03:02
Ile bedzie trwala ta wojna??
I kto ma lepsze pvp ?
Moothonost & Garlerdon razem maja combo (zaloza ss):
od 951 do 1903 - UE
od 718 do 1006 - SD

Mysle ze nie bedzie zadnej wojny tylko kótka piłka, beda sie zaczajac SD, SD i UE UE. I wiac przez 15 min. Nikt ich nie dogoni. Poprostu ja to widze pz...

paior
12-02-2007, 08:23
patteh nigdy nie dzieli konta jezeli jestes taki pojebany ze piszesz takie glupoty to stary normalnie owned i jeszcze z skibo lol hahaha

Kozak wiesz co to ironia ??

Crivo
12-02-2007, 09:07
Co w takim razie robil tam Abo z Juffsem?? Razem dzielili spawn czy co. Bo to wyglada ze raczej oczekiwali na przyjscie mootha i amasa, a z tego co wynika z forum, wczesniej zalogowal sie valayn spir, ktory chcial zlapac na chlopakach z wiw pz locka. Calosc tej historii nie trzyma sie kupy, jak cala gildia wiw.

Gafi~ i Valayn z tego co wiem byli tam po prostu wylogowani na wszelki wypadek, od czasu kiedy "szwedzka część" NF zaczęła expić na warlokach. A czy Moothonost i Garlerdon chcieli ściąć Juffs , czy nie to chyba tylko Oni wiedzą.

0lik
12-02-2007, 12:32
wojna <10 znaków>

Princes
12-02-2007, 13:52
Osobisice nie lubie wojen. Wole blokowac demony :P

Mam znajomych w obgu guildiach to specialnie nie kibicuje.
Nie rozumiem do konca posta o wojnie kto na kogo.

Moze ktos wie??

Kileros fire'son
12-02-2007, 14:02
i znowu war omg;P

@up

WiW Vs NF z tego co wiem

Vatian
12-02-2007, 14:43
Osobisice nie lubie wojen. Wole blokowac demony :P

Mam znajomych w obgu guildiach to specialnie nie kibicuje.
Nie rozumiem do konca posta o wojnie kto na kogo.

Moze ktos wie??

Kurwa czlowieku, Ty chcesz byc fajny czy o chuj chodzi? Myslisz, ze jak napisales , ze masz znajomosci w obu gildiach to Ci kazdy uwiezy?;o szczegolnie po twoich tepych pytaniach oraz wypowiedziach. Own3d.

Ps.Moim zdaniem nie powinnismy sie wiklac w to, jak dlaczego, po co...etc..
Czy wojna bedzie czy nie to wiedza tylko ziomki z NF i WiW i nie mysle zeby dzielili sie z wami tymi informacjami.

Cariel Da'Rose
12-02-2007, 14:47
Ile bedzie trwala ta wojna??
I kto ma lepsze pvp ?
Moothonost & Garlerdon razem maja combo (zaloza ss):
od 951 do 1903 - UE
od 718 do 1006 - SD

Mysle ze nie bedzie zadnej wojny tylko kótka piłka, beda sie zaczajac SD, SD i UE UE. I wiac przez 15 min. Nikt ich nie dogoni. Poprostu ja to widze pz...

Haha pojęcia niemasz o Tym jak dziala FG/NF
przespales chyba ostatnią wojne (jakies 28 do 7 dla FG)
Kiedy Fg bylo only jakies 9-12 osob a mo murdy- 39~
Fg od*******ismy codziennie sneak atacki sciągając po dwoch~ z MM i zawsze mielismy plan ucieczki bo wiadomo tamci mieli przewage Lv/liczby...
Ale co im po tym ;p Jak Kazdy open battle przegrali ?
Pierwszy pod wolf tower - 3:0 dla fg, potem ank-dara Jakies 7:4 dla FG
i reszta fragow to sneak atacki.
Uwazam Ze Mo murda/Wiw nadal niema zorganizowania :)
i przegrają kolejną wojne..

paior
12-02-2007, 15:50
Fg od*******ismy codziennie sneak atacki sciągając po dwoch~ z MM i zawsze mielismy plan ucieczki bo wiadomo tamci mieli przewage Lv/liczby...

a ja uwazam inaczej wygralsicie tylko dzieki Morxowi i zenkowi bo wziol all chary do fg .... + xolorian ktorzy teraz sa przeciwko wam po pierwsze a po 2 juz teraz nie ebdzie wychodzenia na expa tak jak to bylo ...

Kiroy Wind
12-02-2007, 15:57
ale w NF też jest wiele nowych ludzi x)

paior
12-02-2007, 16:19
nowych ... ktorzy odejda a niektorzy dojda do Way It Was hmm a co do gandamira taki kozak teraz jestes bo weszles szwedom w d**e a na all wczesniejszych wojnach probowales im wlazic co ci nie wychodzilo .. padles nawet chyba odnich jak dobrze pamietam ?

nie to zebym byl rasista... a co ty na wojnie mozesz 100 ek pff jestes dla WiW free fragiem i za to kozaczenie nie sadze zebys mial taniego paymeta

0lik
12-02-2007, 16:28
gowno pamietasz nie wchodzilem w dupe tylko jestesm z nimi od wakacji od momentu kiedy byla wojna myrmidans vs ls

0lik
12-02-2007, 16:31
a co do wlazenia w dupe to przypomnij sobie jak podczas poprzedniej wojny po sneaku jak poszlismy na desert biegales i darles sie do MM cos typu polacy polacy ja chce wam pomoc, owned koles, owned i teraz udajesz jakiegos mastaha pfff jestes typowym psem ktory potrafi expic i nic wiecej

paior
12-02-2007, 16:36
ahahha od wakacij? lol haha wczesniej tez wlaziles w dupe co bylo tetro z swe vs rhu tez lisales dupsko a co do tego na desercie to byl nowy ovner nie ja Idiost plx

Rohad
12-02-2007, 16:39
@ 0lik

A ty co potrafisz robić ? Co ty zrobiłeś na wojnie ? Walnołes pare razy explo/hmm etc. , a może jakieś exori czy biłeś kogoś ze swoich broni ? O ile pamiętam, to żaden frag z wojny nie był zrobiony " by Gandamir~ " Pamiętam jak nie mogłeś poradzić sobie z 39 Rp który biegał po LB, kiedy przyszedł Teraxul wtedy go dopiero zabiliście. Choć możliwe że wtedy grał Cariel~.

Princes
12-02-2007, 16:41
Kurwa czlowieku, Ty chcesz byc fajny czy o chuj chodzi? Myslisz, ze jak napisales , ze masz znajomosci w obu gildiach to Ci kazdy uwiezy?;o szczegolnie po twoich tepych pytaniach oraz wypowiedziach. Own3d.

Ps.Moim zdaniem nie powinnismy sie wiklac w to, jak dlaczego, po co...etc..
Czy wojna bedzie czy nie to wiedza tylko ziomki z NF i WiW i nie mysle zeby dzielili sie z wami tymi informacjami.

Nic nie wiesz o mnie ? ;P

Ja mysle ze teraz beda wszyscy siedzec w PZ.....

Kiroy Wind
12-02-2007, 16:51
@ 0lik

A ty co potrafisz robić ? Co ty zrobiłeś na wojnie ? Walnołes pare razy explo/hmm etc. , a może jakieś exori czy biłeś kogoś ze swoich broni ? O ile pamiętam, to żaden frag z wojny nie był zrobiony " by Gandamir~ " Pamiętam jak nie mogłeś poradzić sobie z 39 Rp który biegał po LB, kiedy przyszedł Teraxul wtedy go dopiero zabiliście. Choć możliwe że wtedy grał Cariel~.

To nic dziwnego, że nie miał żadnego fraga bo trudno zdobyć fraga knightem, ale ważne to, że jest lojalny wobec pewnej grupie ludzi, a nie jak niektórzy jak chorągiewka lataj do wygrywających. Tutaj na forum to każdy wielce kozak jest, a w tibi to tylko dba o własną dupę.

Skibo
12-02-2007, 16:57
@ 0lik

Następny gracz który tylko umie mówić :|
Pokaż co Ty osiągnąłeś?...

Princes
12-02-2007, 17:02
@ 0lik

Knight nie zabija na wojnie, ja nie wiem jaki jest twoj poziom umyslowy, i strategia wojenna w grze tibia. Knight pelni funkcje blokera, nosi mf, uhy.
W Obattle pelni funkce zapory, sorcowie przy ucieczce chowaja sie za knightow.
Problem jest teraz taki ze knight po update ma male znaczenie w wojnie :>

Rohad
12-02-2007, 17:03
Jak narazie jest 2:0 dla WiW. Teraz sneaki robi ktoś inny. Nie chwal dnia przed zachodem słońca Cariel. ;>

@Skibo

Co osiągnołem ? Hmm, miałem 46 sorca z 47 mlvl, który teraz jest troche mniejszy przez pkowanie. I to nie na jakieś mniejsze lvl, choć i takie sie trafiały. Z loota jest jakieś 500k~. Jeśli ci chodzi o takie rzeczy.

Skibo
12-02-2007, 17:09
@up

Rohad: Jeszcze powiem tak:
Na furorze dużo osób Gandamira uważa jako "Mistrz PK". Kiedyś zabił, np. Zwidka, i dużo hlvl. Wogóle on większość czasu spędza na zabijaniu ludzi bo daje mu to satysfakcje.

Pozdro600v

Rohad
12-02-2007, 17:15

Czy ja coś mówiłem o teraźniejszej grze Gandamira ? A, wyżej masz przykład
"chwalenia dnia przed zachodem słońca".

Kiroy Wind
12-02-2007, 17:19
Kto poległ z NF?

Rohad
12-02-2007, 17:22
Kto poległ z NF?

Barzi'Grit i Little Nasty Angel oboje od Tetra.

Kiroy Wind
12-02-2007, 17:28
zsolował ich??? ^^

Dwik
12-02-2007, 17:36
zsolował ich??? ^^
Przypuszczalnie z LMMow.

Rohad
12-02-2007, 17:57
Możliwe, że solówka ale nic na 100%.

0lik
12-02-2007, 18:06
barzi wogule niewiedzial ze jest wojna o little~ niewiem dokladnie ale podejrzewam to samo :P

Keonek
12-02-2007, 18:52
Tak jasne jasne :p nikt nie wiedzial o wojnie... nasty naab wogole dala sie strapowac noob charom <beka> co do wojny.. Way it Was wygra ta wojne.. dlaczego? Zenek i jego chary, morx i ged od was odeszli i w zasadzie macie na ich miejsce tylko Luce a co do Ciebie Gandamirku... od kad pamietam zawsze miales najwiecej do powiedzenia a gowno mogles wiec prosze cie STFU
Zgnoj mnie teraz pozwalam...

paior
12-02-2007, 19:16
Knight nie zabija na wojnie, ja nie wiem jaki jest twoj poziom umyslowy, i strategia wojenna w grze tibia. Knight pelni funkcje blokera, nosi mf, uhy.
Problem jest teraz taki ze knight po update ma male znaczenie w wojnie :>

moze i masz racje ale gandamir na wojnie latal jak debil walil explo i padal >.<
wojna sie skonczyla zaczol expic an bocie i tez padal Wiec co ty umiesz Wojna padasz exp padasz questy padasz blokowanie padasz ?? nap plx ;]

RayCut
12-02-2007, 19:20
Zajebiście głupie pytanie ale na czym polega Sneak atack? :)

Skibo
12-02-2007, 19:30
moze i masz racje ale gandamir na wojnie latal jak debil walil explo i padal >.<
wojna sie skonczyla zaczol expic an bocie i tez padal Wiec co ty umiesz Wojna padasz exp padasz questy padasz blokowanie padasz ?? nap plx ;]

Ty jesteś bot.... On ma rudnet więc zastanów się co piszesz. Większość razy padał przez frezz/kick
ostatnio też nie padł na anhim z własnej winy lecz z winy Tibiacam powieważ dostał 3+ sekundowego freza i nie miał tam szans. A trzymał się całkiem dobrze tylko frezz.

Wniosek:
Zastanów się najpierw co piszesz...

Princes
12-02-2007, 19:30
@up
Poprostu ustawiaja sie gracze w pozycji weza ^^ i jedne za drugim gesiego atakuja :) ^^

A tak naprawde to jest tak aktak, ze wchodza do kopalni blokuja, nie masz jak uciec :p Taki sneak [waz(ciag)] graczy a ty jestes jeden ;p

Dodam ze nazwa "sneak atak" pochodzi z Aldory. Ale kto to wymyslil dokladnie nie wiem, chyba gracz z Olecka :)

Na Kyra, guildia Dancing Shadows uzywala tej taktyki ...

Keonek
12-02-2007, 19:39
@up
Poprostu ustawiaja sie gracze w pozycji weza ^^ i jedne za drugim gesiego atakuja :) ^^

A tak naprawde to jest tak aktak, ze wchodza do kopalni blokuja, nie masz jak uciec :p Taki sneak [waz(ciag)] graczy a ty jestes jeden ;p

Dodam ze nazwa "sneak atak" pochodzi z Aldory. Ale kto to wymyslil dokladnie nie wiem, chyba gracz z Olecka :)

yy chyba nie za bardzo po 1. sneak to nie znaczy waz... po 2. sneak attack to szybkie zalogowanie sie i pojscie na "ofiare" gdy ta jest po za pz...

Nimuro
12-02-2007, 20:47
paior zejdz z olika bo sam jesteś cipa o ile dobrze pamiętam kiedyś lizałeś dupsko tetrowi i to ostro i przynajmniej byl w wojnie.

Princes
12-02-2007, 20:53
O przpraszam Przedmowca ma racje :)

sa dwa slowa,
1) sneak - wkradac sie, chylkiem przedostac sie :)
2) snake (waz)

ale oba slowa sa powiazane. (ludzie w moim towazystwie mowia [sneik] atak
a nie [sni:k] atak. Chodzi o tego weza i o wkradanie sie :)

W kazdym razei chodzi o tzw atak bez mozliwosci ucieczki, ze cie zablokowuja i nawet nie wiesz skad sie wzieli, np na guradach ;p

Jovere'xik
12-02-2007, 20:54

Pamiętasz fg ? Oni jakoś byli lepsi i wystawiali pierwszych ms/ed i knajci z MM szli na kombo 8o

Princes
12-02-2007, 21:00
Pamiętasz fg ? Oni jakoś byli lepsi i wystawiali pierwszych ms/ed i knajci z MM szli na kombo 8o

Tak pamietam widzialem filmik.
Padli knajci z MM i Fg chyba tez jeden h level. Nie mieli szans.
Chyba blad tych knightow bo mieli a AOL'a zamiast SSA. Taki knight na wojnie chyba nie potrzebuje full eq???

0lik
12-02-2007, 21:01

nie expilem nigdy na bocie, mialem dwa deady od scaraba spowodowane crashem neta niewidziales moich dedow to ze walilem explo to prawda, ale nierozumiem oco chodzi ci w tym 'latal jak debil walil explo i padal >.< ' tak padalem ale nie przez to ze 'latalem i walilem explo' ale mialem 2x net crash zreszta nie musze sie tlumaczyc takiemu noobowi jak ty i kazdy kto mnie zna wie ze nigdy na bocie nie expilem

Gedd
12-02-2007, 21:08
nie tlumacz sie, dla mnie i tak jestes bohaterem :"D

0lik
12-02-2007, 21:08
a i przynajmniej nie jestem taki jak ty ze sie przydupiam do kazdego po kolei kto jest przy wladzy

Jovere'xik
12-02-2007, 21:10
Tak pamietam widzialem filmik.
Padli knajci z MM i Fg chyba tez jeden h level. Nie mieli szans.
Chyba blad tych knightow bo mieli a AOL'a zamiast SSA. Taki knight na wojnie chyba nie potrzebuje full eq???

Ops, knajt z ssa:)
Fajnie ale : 100 knajt ma 2770 cap , odejmijmy eq będzie z 2500. Na wojnę kupi run na max, czyli tyle ile uniesie, więc ile straci po dedzie ? 150k~ ? 200 k~? Opłaca się?

Red October
12-02-2007, 21:13

Chyba wytne ta odpowiedz i powiesze nad lozkiem. Bede to czytal kazdego ranka by miec dobry humor na caly dzien. Mowi to 120+ ek omfg!.
Po pierwsze sneak nie znaczy waz (lol!!) tylko skradac sie.
Po drugie tu nie chodzi o to zeby nawalic cala kopalnie charami, zeby ofiara nic innego nie widziala. Chodzi o to, zeby zaatakoac kogos z nienacka, tak, zeby ofiara nie wiedziala co sie dzieje. W wielu innych grach jest cos takiego jak sneak attack np tenchu czy fallout.

Princes
12-02-2007, 21:18
@up
Ale my mowimy na to [snejk] w Olecku i chodzi nam o weza ;p
Nie o skradanie ;p
Po pierwsze sa dwa slowa:
-snake
-sneak
a moze to calkiem inne ataki ;p

Jak by gral na bocie, to nie zginalby na scrabie bo by mial ustawione uhanie co nie ??? taki knight nosi z 20 bp uhow to nawet jak by zlurowali na niego scraby, trwaloby to kilka ladnych godzin.

Knighty jak padaja to tylko od neta albo combo od innych graczy.

Jovere'xik
12-02-2007, 21:51
@up
Ale my mowimy na to [snejk] w Olecku i chodzi nam o weza ;p
Nie o skradanie ;p
Po pierwsze sa dwa slowa:
-snake
-sneak
a moze to calkiem inne ataki ;p

Jak by gral na bocie, to nie zginalby na scrabie bo by mial ustawione uhanie co nie ??? taki knight nosi z 20 bp uhow to nawet jak by zlurowali na niego scraby, trwaloby to kilka ladnych godzin.

Knighty jak padaja to tylko od neta albo combo od innych graczy.

Omg, kupiłaś chara ?? Bo wydaję mi się, że Princes jest w tibi jesteś mądrzejsza.Albo 2 owner, kto wie;/

Princes
12-02-2007, 21:57
Jak by ci tak wpadlo 10 chlopa to co bys zrobil, chuja bys zrobil, plakac sie tylko chce, jak cie zabijaja a Ty nic nie mozesz zrobic. W takich sytuacjach bije ci tylko serce. I masz dosc.... To ze pomylka zaszla w wyrazach sneak a snake nie znaczy ze nie wiem o jaki atak chodzi i jakiego typu. Nie zycze nikomu by zginal w swoja postacia w ten sposob.

paior
12-02-2007, 21:58
paior zejdz z olika bo sam jesteś cipa o ile dobrze pamiętam kiedyś lizałeś dupsko tetrowi i to ostro i przynajmniej byl w wojnie.

no popatrz ;] ja mu nie lizalem dupy ja poprostu go szanowalem za to ze umial grac a co do bota ... moze akurat przesadzilem

Azeris
12-02-2007, 22:05
Wkoncu to na co czekalem. Oprocz noobow ktore z niewyjasnionych powodow znalazly sie w NF tylko zaluje z powodu Gedda ktory nie jest z nami i mam nadzieje ze beda jakies open battle w tej wojnie.

zapomnialem skomentowac postow princes keaya acc buyera
zal

kamil509
12-02-2007, 22:21
Azeris też na to czekałem aż złapiesz parę dedów =)
Wole Princess acc buyera niż ciebie psie...On przynajmniej nie do*******a w 5 ownerów...
Dalej dupsko szwedom liżesz i nic ci kurwa z tego że polakiem jesteś.
Jesteś jedną z tych tanich dziwek której gdzie zaproponują więcej tam pójdzie.
Jesteś najgorszym zdrajcą na kyrze...Na którą stronę miche z żarciem psu rzucą tam azeris pójdzie.
Tak lubisz Gibona Syranusa to czemu kurwa przeciw nim będziesz walczył?
Ty nie masz żadnych zasad moralnych jak taka tania dziwka importem z rosji...

Jak czytam te twoje wypociny tutaj to aż mi dupe skręca i muszę coś napisać.
Znów na każdego w wojnie bedziesz jechał a jak przegrasz to przejdziesz na drugą strone i znów dupe bedziesz lizał...

paior
12-02-2007, 22:25
Azeris też na to czekałem aż złapiesz parę dedów =)
Wole Princess acc buyera niż ciebie psie...On przynajmniej nie do*******a w 5 ownerów...
Dalej dupsko szwedom liżesz i nic ci kurwa z tego że polakiem jesteś.
Jesteś jedną z tych tanich dziwek której gdzie zaproponują więcej tam pójdzie.
Jesteś najgorszym zdrajcą na kyrze...Na którą stronę miche z żarciem psu rzucą tam azeris pójdzie.
Tak lubisz Gibona Syranusa to czemu kurwa przeciw nim będziesz walczył?
Ty nie masz żadnych zasad moralnych jak taka tania dziwka importem z rosji...

Azeris dobrze gra w cs ale nie wiem co to wnosi do tematu ;p

kamil509
12-02-2007, 22:34
LOL :P <10znaków>

Jovere'xik
12-02-2007, 22:35
Niektórzy nie odróżniają tibii od rzeczywistości tzn. od świata w którym żyje.
Przecież tibia to TYLKO gra. Kamilek może z tego powodu wjazda na hate mu zrobisz?:o Bo wyzywasz go od dziwek, zdrajców ale czy w zasadach tibii jest gdzieś napisane, że nie można zdradzać, zabijać swoich?? Straszny jesteś.

Chociaż jak Azeris da p arma to zmienisz zdanie nie??:baby:

Keonek
12-02-2007, 22:38
hehe nie no ta pomylka z tym "sneak attackiem" smieszna troche ;p o.O Gandamir nawet mnie nie zmieszal z blotem czyzby dorastal? A moze wie ze mam racje i nie udaje ze nie czytal mojego posta? Co do Azerisa prawda jest taka ze dupoliz to ty jestes ale coz :baby: sa ludzie i taborety :)

Bielenda
12-02-2007, 22:43
Rhu Inferno zabili, mimo ze ten twierdzil wczesniej ze jest neutralny :(

Przed chwila padl Mizaeron z No Fear.... hi hi

Kileros fire'son
12-02-2007, 23:04
Mizareon padl od noob charow :P

Bielenda
12-02-2007, 23:12
20:27 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Mizaeron. He was killed by Zythus.

0lik
12-02-2007, 23:37
Tak jasne jasne :p nikt nie wiedzial o wojnie... nasty naab wogole dala sie strapowac noob charom <beka> co do wojny.. Way it Was wygra ta wojne.. dlaczego? Zenek i jego chary, morx i ged od was odeszli i w zasadzie macie na ich miejsce tylko Luce a co do Ciebie Gandamirku... od kad pamietam zawsze miales najwiecej do powiedzenia a gowno mogles wiec prosze cie STFU
Zgnoj mnie teraz pozwalam...

Eee to tak Little~ padla niewiem dokladnie jak ale wiedziala o wojnie, a Barzi nie wiedzial taka prawda, co do morxa i gedda hmm zobaczymy jak to sie potoczy dalej ale zauwaz ze wiwów jest duzo mniej niz mo murdy a teraz my mamy przewage liczebna, co do rhu to padl bo mial pgowac a potem dojsc do wiw a co do tego czy gowno moge to tak zrobilem dzisiaj, miza padl od nobow ta podejsc nobami i zrobic combo kazdy potrafi

Exodus
12-02-2007, 23:45
Zabijanie noobkami jest pewnego rodzaju osmieszeniem rywala =pp

Keonek
12-02-2007, 23:53
Hehe Gandamirku prawda jest taka ze nikt by cie nie uwazal za smiecia gydbys sie tak nie sral... Bo co racja to racja byles z nimi i jestes z nimi... tylko ze twoj problem polega na tym ze zdecydowanie za duzo sie udzielasz i nie zawsze madrze;)A co ma ubijanie noob charami do tego ze ty masz cos do gadania bo nie za bardzo rozumiem? A co do Rhu pewnie masz racje z tym pg ale mogliscie napisac na forum chociaz ze rhu mimo ze jest neutral to dla was jest w wojnie a nie zabijac go jeszcze pewnie na expie... Ja wiem.. bawicie sie w DSy. Jesli chodzi o to ze macie przewage liczebna to nic nie znaczy sami widzieliscie co sie dzialo z MM oni tez mieli przewage liczebna i przegrali wiec to jeszcze nic nie znaczy BTW. ile jest w wojnie ?

Bielenda
13-02-2007, 00:05
Zabijanie noobcharami to jest sztuka..

Nie rozumie tylko ze sa ludzie ktorzy potrafia grac i zabijac noobcharami.
A WIW nikt nie zabija poza Tetro ;>

Cariel Da'Rose
13-02-2007, 08:37
Hehe Gandamirku prawda jest taka ze nikt by cie nie uwazal za smiecia gydbys sie tak nie sral... Bo co racja to racja byles z nimi i jestes z nimi... tylko ze twoj problem polega na tym ze zdecydowanie za duzo sie udzielasz i nie zawsze madrze;)A co ma ubijanie noob charami do tego ze ty masz cos do gadania bo nie za bardzo rozumiem? A co do Rhu pewnie masz racje z tym pg ale mogliscie napisac na forum chociaz ze rhu mimo ze jest neutral to dla was jest w wojnie a nie zabijac go jeszcze pewnie na expie... Ja wiem.. bawicie sie w DSy. Jesli chodzi o to ze macie przewage liczebna to nic nie znaczy sami widzieliscie co sie dzialo z MM oni tez mieli przewage liczebna i przegrali wiec to jeszcze nic nie znaczy BTW. ile jest w wojnie ?

Hm w wojnie jakies 2:1 dla Wiw (z Nf - Barzi, litlle nasty~, z WIw - Tetro)
Zresztą main powodem tej war jest zamordowanie przez Nf Moothonosta (luured warlocki wykonały reszte zadania, no i Garlerdon w trapie padl, Fragsolo patteha)
Czas pokaze xd

kamil509
13-02-2007, 09:43
Jest 2:0 dla Wiw.Z tego co wiem to ded Tetra się nie liczy bo dopiero po tym wypowiedział oficjalnie wojnę...

Kileros fire'son
13-02-2007, 10:26
4-0 Dla WiW

przed chwila padl Chlodd :)

kamil509
13-02-2007, 10:37
Jak to 4:0?A nie 3:0?

Kileros fire'son
13-02-2007, 10:41
barzi, little, chlodd, mizareon ;p

ja naliczylem 4 :o

kamil509
13-02-2007, 10:45
Mizaeron się niestety nie liczy jako frag dla WiW =/

0lik
13-02-2007, 11:10

No wlasnie mamy przewage liczebna, a podczas tamtej wojny chociaz bylo nas mniej na open battle dawalismy rady mimo duzej ilosci MM, a teraz nas jest jakies 2x wiecej

jak na razie 0;3 dla wiw

kamil509
13-02-2007, 11:16
I tak murzyńska kolbo nie wbijecie już żadengo fraga B)
Owned jesteście ;)

0lik
13-02-2007, 11:53
Sie okaze, prawda ze trudno bedzie nam zabic kogos podczas sneakow, ale wszystko okaze sie podczas opena

Kileros fire'son
13-02-2007, 11:56
Buy Obsadian Knife ;p

jak tam wojna?
padl ktos?

Virtuti
13-02-2007, 12:44
nie jestem w temacie, ale bardzo bym prosił o link do price listy z kyrki bo duzo sie o niej naslyszalem i chce z niej skorzystac:)

0lik
13-02-2007, 13:13
http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=1512793

Keonek
13-02-2007, 13:57
Wojna bedzie ciekawa, mysle ze obydwie strony maja szanse, ale blizej do wygranej ma WIW... Wydaje mi sie ze tym razem wygraja wojne i was wykurza z serva.. a jedyne co bedziecie mogli robic na kyrze to sneak attack

0lik
13-02-2007, 15:04
Ja mysle ze NF ma mimo wszystko blizej do wygranej, i ze to wiw bedzie robilo sneaki a nie NF ale zobaczymy :P

Rohad
13-02-2007, 15:24
nie jestem w temacie, ale bardzo bym prosił o link do price listy z kyrki bo duzo sie o niej naslyszalem i chce z niej skorzystac:)

Na Kyrze nie obowiązuje Price List. Prawda Abo ją zrobił ale nikt sie do niej nie stosuje. Nawet No Fear (przynajmniej większość), które ją zakceptowało.

Vankel
13-02-2007, 15:53
:cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: zabić kurwuf:evul: 8o

Vankel
13-02-2007, 15:53
:cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: zabić kurwuf:evul: 8o

Exodus
13-02-2007, 17:09
@Olik
Moze ich bylo wtedy wiecej ,ale polowa nic nie walczyla (o OB nie wspominajac)
i w ich szeregach byli szpiedzy(nie wiem jak teraz ;p) I co do tamtej wygranej to była ona raczej znikoma , skoro wojna zakonczyla sie rozejmem i 80% fragow zdobyliscie na noobach ktorzy poszli expic.

A co do terazniejszego Open Battle to bym nie liczyl ze jak was bedzie duzo wiecej to oni wyjda na open...Wiec ta przewaga liczebna niewiele daje(chyba ze bedzie im latwiej zdobyc fragi)

kamil509
13-02-2007, 18:38
W ostatnim War z 50% Mo Murdy nie brało aktywnego udziału w walkach a Fg łapało fragi na nobach i tych co poszli expić np. taki foriuss padł 2-3 razy bo miał ten war gdzieś bo i tak wiedział że z kyrą kończy.Zresztą i tak przewaga Fg w fragach była nie duża...

Skibo
13-02-2007, 18:47
@up

Bla bla bla nie wiesz nie udziela się...

Gedd
13-02-2007, 19:11
W ostatnim War z 50% Mo Murdy nie brało aktywnego udziału w walkach a Fg łapało fragi na nobach i tych co poszli expić np. taki foriuss padł 2-3 razy bo miał ten war gdzieś bo i tak wiedział że z kyrą kończy.Zresztą i tak przewaga Fg w fragach była nie duża...

foriuss niepadl ani razu podczas expa a z kyra skonczyl bo mial hunta a nie dlatego ze chcial, a przewaga FG we fragach byla cztero albpo pieciokrotna, wiec rzeczywiscie nie duza :rolleyes:

kamil509
13-02-2007, 19:23
LOL?
Może mi powiesz że rożnica we Fragach to ze 20 więcej na Fg? -.-
Foriuss po wojnie był free wbił 2 lvle i poszedł na thorie...

Dokładnie chyba 24:10 lub 9 było więc to jest ta twoja pięciokrotna więszka liczba fragów?

Rohad
13-02-2007, 20:35
Specjalnie przeszukałem zakamarki forum, aby rozwiązać wasz spór. ^^

Offical War Statistics Thread Family Guys vs Mo Murda (24:7)

24:7=3.4 (w przybliżeniu)

kamil509
13-02-2007, 20:40
Też to znalazłem i z tego co pamiętam Mo Murda mam tam nie wpisane ze 2 fragi i jeden na 100% pamiętam Herineeya na początku stycznia jak forum przez update nie działało nie zostało wpisane =)

Aaa i jeszce Geo padł na początku stycznia od kogoś z MM jak miał hacka =)
Nie widzę tu zby miażdżacej wygranej szczególniej że skończyło sie bez paymentów nie licząc tych lamusów co odeszli i zapłacili :P Gdyby nie peace MM nie dało by tak szybko za wygraną i hu* jeden wie jak to by się potoczyło...Po któreś już tam z rzędu przez 2 czy prawie 3 tygodnie ostatniego waru Garlerdon nie grał...

Gedd
13-02-2007, 21:23
foriuss byl free? czlowieku chyba tylko dlatego ze do tibi sie nie logowalem przez 2 tygi lol

a forius na wojnie padl 2x, oba dedy w walce, a nie na zadnym expie

w ogole kim Ty jestes? kolejna przestraszona cipka ktora zaklada sobie accounty na tibia.pl zeby sie dowartosciowac ale nie powie kim jest bo jeszcze by zlapala hunta!!!1?

kamil509
13-02-2007, 21:28
Uważaj sobie jak chcesz =) Możesz sobie o mnie myśleć co chcesz i tak to w dupie mam =)
Na Kyrze mam 85-90 lvl ale nicku się i tak nie dowiesz.

Gedd
13-02-2007, 21:32
z 85-90 lvlem to mozesz byc bohaterem kolegow na podworku, nie moim..

Azeris
13-02-2007, 21:35
Jak ty masz 85-90 lvl to ja zbieram pokemony

Rohad
13-02-2007, 21:44
Co ty masz do pokemonów ?

Żeby nie było off topa dam screena specjalnie dla Skibo ;]

Dla odświerzenia tematu wkleje loocik z pkowania ( od stycznia 2007 do dziś ).

[img=http://img206.imageshack.us/img206/6318/loot222op0.th.png] (http://img206.imageshack.us/my.php?image=loot222op0.png)

I do tego doszły jeszcze 1 boszki ;]

Daragen
13-02-2007, 21:52
Hm...
grałem na Kyrze jakiś czas temu, teraz po przerwie jak wróciłem do gry to wszystko jest poprzewracane do góry nogami... Mooth ginie przez Szwedów, Garlerdon podobnie, a w zasadzie nie widać odzewu. Wojna za te dedy zaczyna się 2 dni później, przez które to dni np. taki Abo siedzi sobie spokojnie do godziny 15 i expi....
Inna znowu sprawa to jakieś wykluczenia Mootha z gildi etc. być może nie jestem na bieżąco ze wszystkim, ale chyba ogólnie cięzko się w tym połapać.

To co się źle dzieje MOIM ZDANIEM to to, że Polacy się kłócą między sobą jakby nie widzieli, że Szwedzi powoli dążą do przejęcia serwera. Wykupują postacie, może nie koniecznie hlvl'e, no ale takie mięso armatnie z 110+ palka na wojnie może zaszkodzić (taka postać dostała ostatnio propozycję od któregoś z Aldarionów za 600 euro).

Jakkolwiek się stanie jestem w 100% za WIW :)

pzdr

Keonek
13-02-2007, 22:20
lol nikt sie nie kloci w WIW... Garlerdon Mooth i Herineey wyszli z gildii bo nie chcieli jeszcze zaczynac wojny... chcieli ja opoznic... Jedynie do kogo mam zal to Pablofon i Masoj, ktorzy sa w NF.. Tez jestem za WIW i chcialbym byc pewny ze wygraja ta wojne;)

Skibo
13-02-2007, 22:50
Co ty masz do pokemonów ?

Żeby nie było off topa dam screena specjalnie dla Skibo ;]

I do tego doszły jeszcze 1 boszki ;]

A moge wiedzieć z kogo te ostatnio boszki?;] Czy boisz się to ujawnić?...

Skibo
13-02-2007, 22:59
Hm...
grałem na Kyrze jakiś czas temu, teraz po przerwie jak wróciłem do gry to wszystko jest poprzewracane do góry nogami... Mooth ginie przez Szwedów, Garlerdon podobnie, a w zasadzie nie widać odzewu. Wojna za te dedy zaczyna się 2 dni później, przez które to dni np. taki Abo siedzi sobie spokojnie do godziny 15 i expi....
Inna znowu sprawa to jakieś wykluczenia Mootha z gildi etc. być może nie jestem na bieżąco ze wszystkim, ale chyba ogólnie cięzko się w tym połapać.

To co się źle dzieje MOIM ZDANIEM to to, że Polacy się kłócą między sobą jakby nie widzieli, że Szwedzi powoli dążą do przejęcia serwera. Wykupują postacie, może nie koniecznie hlvl'e, no ale takie mięso armatnie z 110+ palka na wojnie może zaszkodzić (taka postać dostała ostatnio propozycję od któregoś z Aldarionów za 600 euro).

Jakkolwiek się stanie jestem w 100% za WIW :)

pzdr

Tak napewno 600 euro...... za te kase przeliczjąc na polskie kiedyś ktoś kupił Tetra na 149lvl jak był pierwszy na serverze. Niewieże żebyś wogóle dostał taką propozycje... To jest gróbo ponad 2000zł, więc elo elo.

Dwik
14-02-2007, 00:19
lol nikt sie nie kloci w WIW... Garlerdon Mooth i Herineey wyszli z gildii bo nie chcieli jeszcze zaczynac wojny... chcieli ja opoznic... Jedynie do kogo mam zal to Pablofon i Masoj, ktorzy sa w NF.. Tez jestem za WIW i chcialbym byc pewny ze wygraja ta wojne;)
Zostali wyjebani z gildii a nei sami wyszli, pisali o tym na forum.

Bielenda
14-02-2007, 01:51
Wojne wygra lepszy. Wojne przedtem wygrali FG bo mieli gosnia o nicku Nonix Dark, ten koles teraz ma bana i gra inna postacia, bardzo znana na serwerze i musze wam powiedziec ze ta osoba jest bardzo kluczowa w tej wojnie.

Jak ty masz 85-90 lvl to ja zbieram pokemony

Azeris to ze masz takie level nie znaczy ze jestes taki zajebisty 8o

Keonek
14-02-2007, 10:31
Zostali wyjebani z gildii a nei sami wyszli, pisali o tym na forum.

lol nie :p to zostalo upozorowane tylko... tak na prawde oni wyszli z gildii tylko po to zeby jeszcze nie zaczynac wojny

Luca Inviss:
Feb 14 2007, 06:27:56 CET Killed at Level 149 by Tetro Aurelius
4:0 dla WIW? :)

Jovere'xik
14-02-2007, 13:25
Kiedy open battle ? ?:)

kamil509
14-02-2007, 16:58
@AZERIS
To że zbierasz pokemony to niewiedziałem bo zawsze byłem pewnie że zbierasz puszki ze śmietników na rynku w krakowie i nie tylko ale jak widać ludzie zaczeli pokemony do śmieci wyrzucać.
Ja na swój lvl cieżko zapracowałem a nie jak ty sharujac w 4-5 osób zrobiłeś 130 lvl w ponad rok -.- STFU...

@Xolo
Ja nie chce być twoim bohaterem i bądz pewny że ty też nie jesteś moim...
Bohaterem to ty możesz być dla właśnie swoich kolegów z podwórka ktorzy jeszcze z rooka nie wyszli bo niewiedzą gdzie Oracle jest...

Btw.Zajrzyj do słownika Pwn i zobacz definicje bohatera.

Elvors
14-02-2007, 17:50
Dobra kasuje posta

qeenar lee
14-02-2007, 19:31
Ja bym chcial zobaczyc open battle...
i czy wtedy by wiw nadal wygrywalo...
POzatym ta ich zabawa noob charami wcale nie jest smieszna moga sobie narobic tylko wrogow zabijajac noob charami.

Kileros fire'son
14-02-2007, 20:09
2x up

Ban dla tego pana poprosze :p scr

@Topic
jaki wynik wojny?

Hythe
14-02-2007, 21:02
@AZERIS
To że zbierasz pokemony to niewiedziałem bo zawsze byłem pewnie że zbierasz puszki ze śmietników na rynku w krakowie i nie tylko ale jak widać ludzie zaczeli pokemony do śmieci wyrzucać.
Ja na swój lvl cieżko zapracowałem a nie jak ty sharujac w 4-5 osób zrobiłeś 130 lvl w ponad rok -.- STFU...

@Xolo
Ja nie chce być twoim bohaterem i bądz pewny że ty też nie jesteś moim...
Bohaterem to ty możesz być dla właśnie swoich kolegów z podwórka ktorzy jeszcze z rooka nie wyszli bo niewiedzą gdzie Oracle jest...

Btw.Zajrzyj do słownika Pwn i zobacz definicje bohatera.

W 3 osoby* :)

Azeris
14-02-2007, 21:15
Wiem wiem Pięćsetpiędziesiotydziewiąty Kamilu chciałbyś być taki jak ja ale cuż każdy może mażyć.
To czy sharowałem czy nie to moja sprawa.
Jak za 2 lata będe miał 130 lvl dalej też będziesz to wypominał?
Uświadom sobie że loguje się dziennie max na 2 minuty do Tibii.
Na Kyrze osiągnąłem rzeczy których ty nie osiągniesz nigdy: 2 miejsce e expie na 80 lvl , pierwszy annhi itd

Keonek
14-02-2007, 21:35
Co do tego pierwszego annihilatora na kyrze Azeris ma racje :p
http://rapidshare.com/files/16468034/Quests_Annihilator_1.JPG.html
tu dla niedowiarkow jest dowod :) Jesli chodzi o to czy byl 2 na serwie nie jestem w stanie tego udowodnic ale pamietam ze byl wysoko... Aha jeszcze jedno 8o co do tych ktorzy chce open battle... nie wydaje mi sie ze WIW wyjdzie na open battle poki NF bedzie mialo taka przewage liczebna, dlatego narazie nie robcie sobie nadziei z jakiegokolwiek filmu z tego rodzaju bitwy :pozdro:

kamil509
14-02-2007, 21:55
Wiem wiem Pięćsetpiędziesiotydziewiąty Kamilu chciałbyś być taki jak ja ale cuż każdy może mażyć.
Na Kyrze osiągnąłem rzeczy których ty nie osiągniesz nigdy: 2 miejsce e expie na 80 lvl , pierwszy annhi itd

Jeśli już to pięćsetdziewiąty...
Ja już nie obrażając ani bez kłótni ale większą satysfakcje da mi jeśli wbije 100lvl samemu nie sharując bo będzie to zrobione tylko moim wysiłkiem a nie kilku osób.

Daragen
14-02-2007, 22:14

Dzięki za sprostowanie, tak jak pisałem nie jestem na bieżąco w wydarzeniach.... jednak dlaczego chcięli to opóźnić... dali Abo kolejne punkty expa. Uważam, że powinni dopilnować tego, żeby nie rośli w siłę, tym bardziej że CHCIĘLI OPÓŹNIĆ A NIE UNIKNĄĆ WOJNY.

Tak napewno 600 euro...... za te kase przeliczjąc na polskie kiedyś ktoś kupił Tetra na 149lvl jak był pierwszy na serverze. Niewieże żebyś wogóle dostał taką propozycje... To jest gróbo ponad 2000zł, więc elo elo.

Fakt, nie gram postacią która dostała tą propozycję, jedynie sałyszałem to od niej, czy to prawda czy nie...? Ja tej osobie wierzę, a znając podejście Swe do tej gry jest to całkiem możliwe... tym bardziej, że u nich nie jest to taki wielki znowu wydatek, a taka postać przyda im się napewno... nie będę się nad tym rozwodził.
Odnośnie Tetro to ponoć pierwszy sprzedał się za 4000zł (przed krytyką spóżcie na PONOĆ)

pzdr

The Chaotic Paladin
14-02-2007, 22:18

Gram na tym servie od samego poczatku i wiem jedno, NIGDY nie byles drugi w expie na Kyrze, elo.

xboy_31
14-02-2007, 22:34
Wiecie co sharowanie to dobra rzecz jest , grasz sam i wbijasz 50lvl ja gram w 2 i mam powiedzmy 100 lvl wychodzi ze wbilem tyle samo lvl co ty.O to chodzi zeby cos osiagnac nie musisz siedziec ciagle przed kompem. Druga zaleta powiedzmy ze jestes umuwiony na Anni w sobote o 10 a ty nie mozesz wtedy grac i co wtedy? czekasz na new team a wazny dla ciebie ten Anni po potrzebowales kasy a tak dzwonisz do 2 owera i on sie loga. Sry za błedy w pisowni nie chce mi sie wiecje pisac.

Rohad
14-02-2007, 22:44
A moge wiedzieć z kogo te ostatnio boszki?;] Czy boisz się to ujawnić?...

Roodria Aurin wogle mi sie z nią (nim?) poszczęściło :
1 raz - ide na pk, widze że stoi ze skullem to dawaj ją ;P mineła chwila i po zawodach, otwieram Medusa i Blue Robe ;].

2 raz - 3? minuty później przyszła po mnie. Pare Sd i Hmm - red i dobitka Mort Hurem i leży. Z loota bp fire field i 4 uhy.

3 raz - Znowu przyszła, tym razem z sd ;p 13 sd wywaliła na mnie i nic nie ma, pare razy z hmm i dobitka mort hurem i już leży ciało. Otwieram a tam boszki.

ALe sie rozpisałem ;p

Skibo
14-02-2007, 22:50
Gratulacje :)

Skibo
14-02-2007, 22:53
Wiecie co sharowanie to dobra rzecz jest , grasz sam i wbijasz 50lvl ja gram w 2 i mam powiedzmy 100 lvl wychodzi ze wbilem tyle samo lvl co ty.O to chodzi zeby cos osiagnac nie musisz siedziec ciagle przed kompem. Druga zaleta powiedzmy ze jestes umuwiony na Anni w sobote o 10 a ty nie mozesz wtedy grac i co wtedy? czekasz na new team a wazny dla ciebie ten Anni po potrzebowales kasy a tak dzwonisz do 2 owera i on sie loga. Sry za błedy w pisowni nie chce mi sie wiecje pisac.

Widać że jesteś nowym graczem która wchłonęła tibia....
BLA BLA BLA - inaczej ująć się nie da....

xboy_31
14-02-2007, 23:05
Widać że jesteś nowym graczem która wchłonęła tibia....
BLA BLA BLA - inaczej ująć się nie da....

W tibie gram 2 lata, na kyrze 2 miesiace, 3 dni znam temat wydarzenai z kyry i patrzylme se co piszecie i postanowilem se popisac

NIE GADAJ ZE GRAM OD NIEDAWNA, Tak wiem teraz bedziesz mi wjezdzac prosze bardzo wjezdzaj na kogo se chcesz matke ojca , przeciez trzeba sie wyzyc

Jovere'xik
14-02-2007, 23:06
21:59 bla [x]: 21:57 bla [x]: 21:56 tra [xxx]: kurwa padlem 21:56 tra [xxx]: ja pierdole 21:57 bla [x]: 21:56 tra [xxx]: trapli mnie 21:56 tra [xxx]: xolorian naszdradzil

22:01 You see a dead human (Vol:10). You recognize Geo Aldarion. He waskilled by Garlerdon.

Feb 14 2007, 21:57:36 CET Killed at Level 168 by Pablofon
and by Elderly Magician <--- 52 ms ARYSTOS

Feb 14 2007, 22:02:11 CET Killed at Level 158 by Juffs
and by Abo Tagteamz |||| Rhu Inferno

Feb 14 2007, 21:52:35 CET Killed at Level 110 by Barzi'Grit
and by Xolorian ||||| Arcat

Feb 14 2007, 21:55:18 CET Killed at Level 115 by Juffs |||| Gimmon

Feb 14 2007, 21:53:59 CET Killed at Level 117 by Abo Tagteamz
and by Eon Aldarion|||||||||||||| Ravin te'be

Feb 14 2007, 21:55:42 CET Killed at Level 118 by Xolorian
and by Patteh ||||||syranus

Feb 14 2007, 22:05:56 CET Killed at Level 99 by Steiner the slayer
and by Sir Lothrien ||||| galtar

NF

Feb 14 2007, 21:52:56 CET Killed at Level 127 by Garlerdon
and by Galt'ar |||||| Masoj ~

Feb 14 2007, 21:52:36 CET Killed at Level 116 by Solarins
and by Ravin Te'Be ||| Og'thun

Keonek
14-02-2007, 23:10
Dzięki za sprostowanie, tak jak pisałem nie jestem na bieżąco w wydarzeniach.... jednak dlaczego chcięli to opóźnić... dali Abo kolejne punkty expa. Uważam, że powinni dopilnować tego, żeby nie rośli w siłę, tym bardziej że CHCIĘLI OPÓŹNIĆ A NIE UNIKNĄĆ WOJNY.
pzdr

Pewnie dlatego ze nie ktorzy z nich maja jeszcze ferie zimowe i na pewno chcieli to wykorzystac zeby dobic kilka lvliB)

Rohad
14-02-2007, 23:16
Xolo ****** szpieg =/

A wogle : tetro, garlerdon, rhu, arcat, arystos, gimoon, ravin, solanix, solarins, syranus, Galt'ar from WiW died

Masoj Hunett - Geo Aldarion - Og'Thun - Valayn Spir z NF

Jovere'xik
14-02-2007, 23:23
chciałem all na bierząco pisać ale mi nie wychodzi, sorki;p:)

WIW GOGO

Hoopek
14-02-2007, 23:47
Feb 14 2007, 21:54:26 CET Killed at Level 120 by Abo Tagteamz
and by Elfhame - Solarins

Feb 14 2007, 21:53:59 CET Killed at Level 117 by Abo Tagteamz
and by Eon Aldarion - Ravin Te'Be

Daragen
14-02-2007, 23:49

Nie gram w tibie od czasów Antici i Novej, ale wiem jedno, zmieniło się wiele... W tej chwil na nowym serwie stworzyć postać bez share to graniczy z cudem... a jeżeli ktoś nie sharuje to używa bota... no taka jest prawda... to tak jakby się spotkało osobe która przeszła NFD 2 tyg po premierze bez kodów...

Odnośnie gry Szwedów to powiem jedno... ja uważam że oni są lepsi pod każdym względem... i PvP i organizacji... ale dzieki przewadze lvl możemy (my Pl) z nimi wygrać... nie zaprzeczajcie temu, tymbardziej że jest to jedna z ostatnich szans !!!

22:27 XXX [xxx]: 22:24 Abo Tagteamz [152]: can you shut up now?
Ta postać była swego czasu protectowana przez Abo, teraz on postawił wszystko na wygraną i zaprzepaszcza ostatnie cienie nadziei.......
CZEMU ?!!
Wojna PSYCHOLOGICZNA...
1. najprostsze myślenie - ten Abo to musi być koleś, kurwa zaprzepaścił ostatni powrót na serwer u kolesia którego protectował, któremu pomagał i który ma chody u osób które chcą go wygnać z serv... czyli koleś jest dobry... all się go boja i all wierzą w jego wygraną... WIELKI KOLEŚ
2. hmm... NAIWNIAK.. ma nadzieję że się go wystraszę i że poproszę żeby go nie bili bo jest twardy i zawsze mi pomagał
3. IDIOTA - WYJEBAĆ GO Z SERV !!!!
Mooth~ i reszta... co wybieracie ?!

Daragen
14-02-2007, 23:58
22:44 xxx [xx]: jaka beka
22:44 xxx [xx]: 11 z wiw padlo
22:44 xxx [xx]: jak sie na*******ali
22:44 xxx [xx]: stary porazka
22:49 Crevils [23]: bylo battle ?
22:49 xxx [xx]: nom
22:50 Crevils [23]: o kurwa
22:50 xxx [xx]: 22:22 xxx [xxx]: tetro, garlerdon, rhu, arcat, arystos, gimoon, ravin, solanix, solarins, syranus, Galt'ar from WiW died

Może ktoś comment ? Bo mi brak słów...

Edit....
adrian 23:07:58
normalka
adrian 23:08:00
^^
Ja 23:08:09
fakt

W sumie to za komenta mi starczy ..... :(

Keonek
15-02-2007, 00:03
ech niestety :( open battle w dupe :o Co ged wogole zdradzil to porazka... Palofon zawsze dobry kumpel Arystosa teraz ma na nim fraga ;( porazka
WIW jedziecie dalej wytepicie tych szwedow... chcialbym w to wierzyc

Crivo
15-02-2007, 00:17
Wszedlem do tej wojny z paru powodow. Ja bylem 1 w NF , a nie Arystos w WiW, ale i tak glupio sie czuje. Tak czy siak by padl i byłem wkurzony bo Wiw scielo Masoja :|. przepraszam :(

a z zabicia solanixa jestem dumny xD HE HE

Exodus
15-02-2007, 00:19
Fakty z Battle:
-WiW zjebalo ze wogole do niego wyszlo
-NF bylo wiecej+ mniejsze lvle bez gildi im pomagaly
-Zdrada Xoloriana , co i tak bylo pewne (dobrze ze zdrzadzil tak szybko)
-(edit) + nie bylo kilku kluczowych graczy w tym Mootha ,a sd 450 na pewno by pomoglo kogos fragnac.

Wiec jest 11:8 dla NF , mozna powiedziec ze wojna sie zacznie jakby od nowa jak WiW sie pozbiera.

Keonek
15-02-2007, 00:22
Wszedlem do tej wojny z paru powodow. Ja bylem 1 w NF , a nie Arystos w WiW, ale i tak glupio sie czuje. Tak czy siak by padl i byłem wkurzony bo Wiw scielo Masoja :|. przepraszam :(

Nie przepraszaj go... Dalej graj ze swoimi szwedzikami ciekawe jak dlugo potrwa pozbycie sie ciebie z serwera

Daragen
15-02-2007, 00:22

Z czystej ciekawości... podałeś jeden z KILKU powodów... możesz podać reszte ?

pzdr dla krajana z 4donu...

Exodus
15-02-2007, 00:26
Nie przepraszaj go... Dalej graj ze swoimi szwedzikami ciekawe jak dlugo potrwa pozbycie sie ciebie z serwera

A co Pablo obchodzi co bedzie potem jak i tak sprzeda chara??:>

Daragen
15-02-2007, 00:26

Przyłączam się...

Keonek
15-02-2007, 00:33

sluszna uwaga;) przeoczylem :p
00:05 Arystos [168]: pablo thx
i chlopak przestal sie uhac... w tych 2 slowach jest wszystko to co zrobil pablofon...

Crivo
15-02-2007, 00:33
jutro napisze

Cariel Da'Rose
15-02-2007, 08:34
Film z battle ze strony wiw jakis jest?
;p

kamil509
15-02-2007, 09:11

Jesteś kurwa żałosny!Bawi cię to że pomagasz tym szwedzkim porstytutkom niż znajomym?Ubijasz kumpli dla jakiś kurw?Człowieku dla mnie jesteś od tej chwili jebany frajer i tyle...Stfu
Dla każdego na tym forum nie musisz się tłumaczyć tylko s*******aj żebysmy już nie musieli tego czytać...

Xolo następna kurwa.Jeśli zdarzy się że Wiw wygrą wojnę to ty myślisz że dalej na kyrze będziesz gral?Skurwysynu zdradzić kolegów dla szwedów...Aż się rzygać chce...

xboy_31
15-02-2007, 09:14
Xolorian ma tupet 3 raz z kolei zdradzic a kolesie z Wiw tego nie widza.
Pamietam jak valerino lizal dupsko na 80+ na mootha mial pro by mooth a teraz co? Walczy przeciwko niemu. Na tym servie jest kilak lojalnych osob takich jak solanix, solarins ,arcat, arystos ,rhu,mooth trzymaja sie ciagle razem anjpierw w last stand potem mo murda teraz w WiW.Ja na miejscu wygranej gilid zaczal bym kickac playerow a nie przegrani zaplaca i co spokoj miesiac i znuw wojna.

Jak dla mnie to Wiw przegrlao open battle bo xolo zdradzil i oni znali ich taktyke.

Był filmik z open battle jak tak daj ktos linka.

Azeris
15-02-2007, 09:21
zal was słuchać taktykanci haha.
Film nawet jak jest to go nie dostaniecie niech sie nooby ślinią

pCz
15-02-2007, 10:21
Azeris: To nie czytaj ; o

Pablofon: niby podales powod dolaczenia do wojny, ale ja go niewidze...
czyzby chodzilo o "Ja bylem 1 w NF , a nie Arystos w WiW" - niekumam.
Bo znajomy doszedl do innej gildi, to ty musiales/musisz walczyc przeciw niemu?
BTW. a wiec jestes z Fordonu ;]

A Xolo dal rade :] Tylko nie wiem czy takie zdrady mu pomoga- Bo wkoncu u NF moze pojawic sie mysl "jesli zdradzil ich, podajac sie za 'przyjaciela' - to moze to samo zrobic nam" :}

Jovere'xik
15-02-2007, 11:16

Jesteś bogiem kyry ? Bo na forum pokazujesz, że jesteś najlepszy, wszystko wiesz, wogóle kadym postem musisz komuś pojechać....Takie neo 12.:baby:

A co do wojny - > w Wiw jest ktoś ze "swe"?
w Nf ile osób jest "pl" ?

To świadczy o nas jacy My polacy jesteśmy.Taki Pablofon to np. wygra wojnę ze Szwedami, to później wyjebią go z gildi i jeszcze zhunca, tak samo jak resztę Polaków z nf i najgorsze jest to, że on o tym nie wie.:confused:

esdek
15-02-2007, 11:22
Jesteś kurwa żałosny!Bawi cię to że pomagasz tym szwedzkim porstytutkom niż znajomym?Ubijasz kumpli dla jakiś kurw?Człowieku dla mnie jesteś od tej chwili jebany frajer i tyle...Stfu
Dla każdego na tym forum nie musisz się tłumaczyć tylko s*******aj żebysmy już nie musieli tego czytać...

Xolo następna kurwa.Jeśli zdarzy się że Wiw wygrą wojnę to ty myślisz że dalej na kyrze będziesz gral?Skurwysynu zdradzić kolegów dla szwedów...Aż się rzygać chce...

Weź się pier*dolnij w łeb..Nie nauczono Cię w domu szacunku dla drugiego człowieka? To nie są szwedzkie prostytuki(a nawet jeśli to co?).To jest tylko gra ,jedną z nieodłączonych cech tej gry jest właśnie wojna guild.Ale to nie oznacza że możesz innych ludzi wyzywać od kurw,prostytuek?Troche tolerancji?Zapewno Pablofona gówno obchodzi co Ty o nim sądzisz, jednak twoje zachowanie i kultura pozostawiają wiele do życzenia.
Zapamiętaj sobie jedno słowo: TOLERANCJA.

Btw.Jeżeli gdzieś się pomyliłem to sorry,ale szybko pisałem i nie zwracałem uwagi na pisownię ;>
Możesz po mnie jechać i tak nieodpłace Ci tym samym. ;)

Gal'axy
15-02-2007, 11:32
Ludzie moze tak na marginesie to jest tylko Gra a nie wyscig szczurow.:baby:
A co nie moga byc kolegami jak sa po przeciwnych stronach? jak nie to nie prawdziwi koledzy :(

Mr.Mare
15-02-2007, 11:34
...i najgorsze jest to, że on o tym nie wie.:confused:

Dobrze ze ty wszystko wiesz.

The Chaotic Paladin
15-02-2007, 12:27
Open Battle? Porazka -.-

Gedd... bylo to do przewidzenia bo ty sie nigdy nie zmienisz, z gówna bata nie ukrecisz : |

btw. Puchacz ty tez z fordonu?

Dwik
15-02-2007, 12:35
Jak to powiedzial ksiaze Konstanty (ten za czasow powstania listopadowego): "zdradziliscie swoich, i mnie zdradzicie". Tak bym sie czul na miejscu ludzi z NF ale 90% z nich ma gowno zamiast mozgu =)
Ogolnie OB byl z gory na przegranej pozycji z kilku prostych powodow:

mniejsza liczba
zdradza xoloriana i ogolna dezorganizacja
pomoc noobcharow w zabijaniu wiwowPozdro~

Jovere'xik
15-02-2007, 13:30
Elderly Magician 52 ms. <- jeden z noobów którzy pomagali zabijać Wiwów.
Frag na Arystosie nie powinien się liczyć bo na c...uj taki noob w*******a się ?:(

Exodus
15-02-2007, 14:12
+ NF mialo lepsza takytke , zablokowalo wyjscie z AB i WiW nie moglo uciec.

To prawdopodobnie tylko jedno z wielu battle i nie wiele znaczy . Wedlug mnie wiecej dalo WiW niz NF , bo WiW sie przynajmniej pozbylo xoloriana.. :)

Iksdek
15-02-2007, 14:25
+ NF mialo lepsza takytke , zablokowalo wyjscie z AB i WiW nie moglo uciec.

To prawdopodobnie tylko jedno z wielu battle i nie wiele znaczy . Wedlug mnie wiecej dalo WiW niz NF , bo WiW sie przynajmniej pozbylo xoloriana.. :)

Jakby pomyśleli to by uciekli... Przecież mogli lecieć na HG ~ i tam w ciasnych korytarzach jakoś to rozegrać, albo poprostu uciec. Prawda? Po prostu .. dezorganizacja.
A jeśli chodzi o Xoloriana to nie da się tego opisać ... Powiedz nam tu na forum, jak można być takim $kurwy$yń$kim zdrajcą ?

@ Pablofon

Ciebie też serdecznie pozdrawiamy :]. Chcesz to bądź sobie z tymi swoimi "ziomkami", którzy i tak Cię wyruchają tak jak Taifun rucha wszystkich na furorze, ale przynajmniej miej kurw4 honor człowieku i nie lej swoich >.<

Pozdro dla "kumatych" xDD!

//Signed
//Iks~

Nimuro
15-02-2007, 14:37
Iksdek i reszta nie wiem po co na Pablofona najeżdżacie skoro 3/4 w No Fear są to byli Myrmidans z którymi praktycznie gra od początku, a nie jak spora część WiW kto wygra tam zaraz lecą.

Keonek
15-02-2007, 14:37
Nom macie racje Xolorian zawalil jak tylko mogl... Stracil u mnie calkowicie poszanowanie... Szczerze mowiac przed wojna myslalem ze Pablofon z Masojem wyjda z NF i dojda do WIW tym czasem taki Pablofon zdradza (wydaje mi sie) swojego dobrego kumpla Arystosa fragujac go... pewnie po wojnie sprzeda chara i nie bedzie go obchodzic co sie bedzie dalej dzialo na kyrze ale ja dam sobie leb uciac ze SWE jesli wygraja wojne wyjebia ga z gildii i jak dobrze im pojdzie wogole z Kyry.... powinien sie nad zastanowic..

NIVAR
15-02-2007, 14:44
Ja pierodole ludzi wy nic nie wiecie a tyle gadacie omg
Co NF wygralo battle bo co bo mily kolega XOLORIAN nas zdradzil padli by wszyscy od nich gdyby ged byl lojalny ale okazaalo sie jak kazdy myslal

WiW jeszcze to wygra ;)

Keonek
15-02-2007, 14:45
Jakby pomyśleli to by uciekli... Przecież mogli lecieć na HG ~ i tam w ciasnych korytarzach jakoś to rozegrać, albo poprostu uciec. Prawda?
//Signed
//Iks~

A myslisz ze jak trapneli Arystosa? wlasnie wtedy gdy chcial uciekac na hell gate

Jovere'xik
15-02-2007, 15:05
Nonixowi niedługo kończy się ban :) Bedzie ciekawie ;>:p

esdek
15-02-2007, 15:08
Nom macie racje Xolorian zawalil jak tylko mogl... Stracil u mnie calkowicie poszanowanie... Szczerze mowiac przed wojna myslalem ze Pablofon z Masojem wyjda z NF i dojda do WIW tym czasem taki Pablofon zdradza (wydaje mi sie) swojego dobrego kumpla Arystosa fragujac go... pewnie po wojnie sprzeda chara i nie bedzie go obchodzic co sie bedzie dalej dzialo na kyrze ale ja dam sobie leb uciac ze SWE jesli wygraja wojne wyjebia ga z gildii i jak dobrze im pojdzie wogole z Kyry.... powinien sie nad zastanowic..

Przytocze zdanie mojego przedmówcy(nie dosłownie:P): Jeżeli koledzy walczą po przeciwnych stronach to znaczy że nie są prawdziwymi kolegami.
Dlaczego tak sądzisz że NF wywali Pablofona z Kyry?
Jest kilku polaków w NF których nigdy nie wyrzucono z serva po wygranych wojnach.

Skibo
15-02-2007, 15:19
W tibie gram 2 lata, na kyrze 2 miesiace, 3 dni znam temat wydarzenai z kyry i patrzylme se co piszecie i postanowilem se popisac

NIE GADAJ ZE GRAM OD NIEDAWNA, Tak wiem teraz bedziesz mi wjezdzac prosze bardzo wjezdzaj na kogo se chcesz matke ojca , przeciez trzeba sie wyzyc

Nie chcę Cię urazić tylko chciałem oznajmić innym użytkownikom forum że piszesz brednie...

Jeszcze nie wiem dlaczego u Polaków jest taka zazdrość że ktoś ma więcej... TO FORUM przesiąka RASIZMEM...

The Chaotic Paladin
15-02-2007, 15:28
Nie chcę Cię urazić tylko chciałem oznajmić innym użytkownikom forum że piszesz brednie...

Ty za to piszesz prawde :|

Wiesz tyle co powie ci kolega gandamir, ktory jak widac na filmiku mial 'haka' i pisal z dwóch postaci na raz "hi gandamir here" mimo iz mowiles ty albo jakis koelga wczesniej ze cariel gandamirem juz nie gra.

btw. jedna z tych postaci byl dediv evil'eye a o ile dobrze wiem to jest twoja postac. ;p

esdek
15-02-2007, 15:35
btw. jedna z tych postaci byl dediv evil'eye a o ile dobrze wiem to jest twoja postac. ;p

Zapomniałeś dodać jedna z wielu postaci tego użytkownika ;).

Tumel
15-02-2007, 15:44
heh.. pablofon to co ty mówisz to jest żałosne
mało to razy było ,że swe polaków kickneło po war jak robili pg? zresztą sam zobaczysz
Pamiętam jak jeszcze 1st owner tetro grał, swe płakało ze on robi na nich pa, polacy zrobili war ,a tamci... doszli do nich. Swe to już taki naród

Nikt ci nie kazał walczyć przeciwko NF ale żebyś był chociaż neutral
Teraz widzisz co wiara sądzi o tobie, nie mówiąc już o xolorianie
Napewno nie masz konkrętnych powodów do tego żeby walczyć przeciwko WIW
co oni ci zrobili?

Wydaje mi sie ,że i tak życia nie będziesz miał na tym serwie ;p lepiej zrób coś konkretnego w tym kierunku żeby pograć tu jeszcze

Exodus
15-02-2007, 15:50

http://rs51.rapidshare.com/files/16491994/kyrakriiig.rec Mam nadzieję ,że teraz się przestaniesz ślinić.

14:41 Arystos [168]: pablo thx - smutne =s , chociaz ja Pablo nie winie za to ze walczy przeciw WiW ,chyba zawsze blizej mu bylo do NF.

Playbos
15-02-2007, 16:05
elo, słyszałem ze podobno ma byc woja pomiędzy tymi dwoma gildiami. Zaczeło sie od tego ze tetro ubił kogoś z gildi "No Fear a potem tetro 2x padł. Pierwszy raz ujebali go Sir lothrein i abo, a potem steiner the slayer i og'thun. Potem padali tacy ludzie jak solarins(by abo and elfhame), Ravin te'be(by abo and eon aldarion) i inni. Jeśli ktos coś wie na ten temat to piszczie xD

O,o przed chwilą padł safi'kyra z way it was xD
Feb 15 2007, 14:40:49 CET Killed at Level 110 by Luca Invissand by
and by Elfhame

14:51 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Safi'Kyra. He was killed by Elfhame.

Keonek
15-02-2007, 16:07
Nom tak jak juz pisalem wczesniej Arystos poweiedzial thx Pablo i przestal sie uhac bo wiedzial ze i tak padnie... smutne jak kumpel z ktorym sie rozumiesz i masz z nim dobre stosunki od kilku miesiecy robi cie w chu... konia i jeszcze zalicza na tobie fraga... po czym przeprasza i mysli ze to wszystko naprawi... Pablo~ nawet jesli NF wygra ta wojne i tak wyleciusz z serva wiec przemysl to i pomysl co mozesz zrobic zeby bylo najlepiej dla ciebie... na pewno nie bedzie to walcze nie w NF:p

esdek
15-02-2007, 16:12
Nom tak jak juz pisalem wczesniej Arystos poweiedzial thx Pablo i przestal sie uhac bo wiedzial ze i tak padnie... smutne jak kumpel z ktorym sie rozumiesz i masz z nim dobre stosunki od kilku miesiecy robi cie w chu... konia i jeszcze zalicza na tobie fraga... po czym przeprasza i mysli ze to wszystko naprawi... Pablo~ nawet jesli NF wygra ta wojne i tak wyleciusz z serva wiec przemysl to i pomysl co mozesz zrobic zeby bylo najlepiej dla ciebie... na pewno nie bedzie to walcze nie w NF:p

Tak najlepiej zdradzić tych z którymi walczyć(NF) i przejść na drugą strone?

dingo021
15-02-2007, 16:14

a pomysleliscie co by bylo gdyby pablofon mial trapa albo cos w tym stylu ? moge sie zalozyc ze arystos by go tez bil 1000%

The Chaotic Paladin
15-02-2007, 16:23

ahahaha a jak zrobil gedd?

wyjdz, prosze...

Keonek
15-02-2007, 16:23

Masz racje, teraz to juz po faworkach (tak przy okazji tlusty czwartek dzisiaj :p )
W kazdym razie jestem pewny ze jesli NF wygra ta wojne Pablofon dlugo nie pogra... jesli wygra WIW pewnie czeka go to samo wiec chlopak jest na straconej pozycji