Pokaż pełną wersje : Wydarzenia Z kyry
Stron :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
[
12]
13
14
ebernardyn
28-03-2007, 17:26
no dobra skoro ci tak zalezy to:
quel metu wyrwal mnie ze snu. wbilem zmulony i spiacy w huj. ue w niego wtedy nie jeblem bo jakos za szybko to sie dzialo. e-wave nietrafialem no fakt ale trudno trafic w kogos kto zapierd@la non stop w gore i w dol po schodach. a z e-wave w ogole walilem bo typ se podmienial stone skiny a na stone skinach to wiecej many naladuje 1 mf nie zjedzie od sdka lol. ogolnie to lekko chaotyczne to bylo, nie patrzylem na mane, bpka ze stone skinami w ogole nie otworzylem ;p nie zauwazylem ze oni mnie leja w ogole, zamiast myslec o wlasnej dupie to skakalem i strzelalem w zeria XD.
aha i niemialem zadnych lagow, nie rozlaczylo mi neta ani hacka ani komp mi nie mulil, ani nie skonczyly mi sie mfy/uhy/stone skiny. padlem bo zjebalem.
happy?;]
Najbardziej satysfakcjonująca mnie odpowiedź. Przyznałeś się do błędu, i za to właśnie cie polubiłem. Btw. Jak on cie wyrwał z tego snu?
no dobra skoro ci tak zalezy to:
quel metu wyrwal mnie ze snu. wbilem zmulony i spiacy w huj. ue w niego wtedy nie jeblem bo jakos za szybko to sie dzialo. e-wave nietrafialem no fakt ale trudno trafic w kogos kto zapierd@la non stop w gore i w dol po schodach. a z e-wave w ogole walilem bo typ se podmienial stone skiny a na stone skinach to wiecej many naladuje 1 mf nie zjedzie od sdka lol. ogolnie to lekko chaotyczne to bylo, nie patrzylem na mane, bpka ze stone skinami w ogole nie otworzylem ;p nie zauwazylem ze oni mnie leja w ogole, zamiast myslec o wlasnej dupie to skakalem i strzelalem w zeria XD.
aha i niemialem zadnych lagow, nie rozlaczylo mi neta ani hacka ani komp mi nie mulil, ani nie skonczyly mi sie mfy/uhy/stone skiny. padlem bo zjebalem.
happy?;]
Naprawdę dobra wypowiedz. Gratuluje odwagi przyznania sie do bledu a nie zganiania winy na radio/msn czy jakikolwiek inny znak na ziemi ktory moglby ci przeszkodzic ;)
Nide Wune
28-03-2007, 18:55
Naprawdę dobra wypowiedz. Gratuluje odwagi przyznania sie do bledu a nie zganiania winy na radio/msn czy jakikolwiek inny znak na ziemi ktory moglby ci przeszkodzic ;)
Bo Gedd to nie noobi jak połowa wiw...
I oczywiście za to gz.
a tak inną drogą, niezapomne jak padlbym na warze od Mootha jak bym padł nikt by mi nieuwierzył w powód jaki padłem xD
Stałem przed domkiem, poczułem że coś jedzie w domu spalenizną no to zerwałem się z kompa, coś tam się przypalało, w racam i czytam na battle "Moothonost" perfidnie rzuciłem się do klawiatury i w ostatnim momencie kliklem strzalke w bok lol poszlo UE. Sekunde po xD
Ja uwazam ze nic innego nie mogl zrobic niz sie przyznac. To ze napisal ze zjebal
wiecej mu da , niz gdyby wkrecal kicka etc. Wiec nie podniecajcie sie tak =p
btw.wyslij na mnie nubow za tego posta :p
ania juz sie pakuje .. xD
ebernardyn
28-03-2007, 19:21
Ja uwazam ze nic innego nie mogl zrobic niz sie przyznac. To ze napisal ze zjebal
wiecej mu da , niz gdyby wkrecal kicka etc. Wiec nie podniecajcie sie tak =p
btw.wyslij na mnie nubow za tego posta :p
Mógłby też nic nie napisać, a my byśmy mogli się domyślać dlaczego padł. Więkoszość Pro Gamerów (tu mam jednego na myśli, pana "Gandamira"), zrzuca odpowiedzialność za swojego deda na ping, lagi, kicki, crashe, i h** wie co jeszcze.
Miszczoslav
28-03-2007, 19:28
...................... xd ;p
Nide Wune
28-03-2007, 19:31
Mógłby też nic nie napisać, a my byśmy mogli się domyślać dlaczego padł. Więkoszość Pro Gamerów (tu mam jednego na myśli, pana "Gandamira"), zrzuca odpowiedzialność za swojego deda na ping, lagi, kicki, crashe, i h** wie co jeszcze.
Myslisz o masterze Tibii, idolu wsystkich ludzi (gdy pada), co tak ładnie pokazał pvp? super master mistrzunio Amas Impio aka Garlerdon?
Niee... on pada z innych powodów... ale trudno je okresielic (np. Mama kazała mu wyłączyć komputer, wziol krzesło itd.). A jeszcze inni mówią na to - "own3d"
The Chaotic Paladin
28-03-2007, 19:40
Myslisz o masterze Tibii, idolu wsystkich ludzi (gdy pada), co tak ładnie pokazał pvp? super master mistrzunio Amas Impio aka Garlerdon?
Niee... on pada z innych powodów... ale trudno je okresielic (np. Mama kazała mu wyłączyć komputer, wziol krzesło itd.). A jeszcze inni mówią na to - "own3d"
own3d to ty bedziesz mial jak pojdziesz expic
btw. gedd znowu bedziesz bil exodusa za to ze patrzy na wszytsko obiektywnie i pisze prawde o ktorej wszyscy wiedza, ale boja sie otwarcie powiedziec? phii
Killed Garlerdon at Level 172 ok
ebernardyn
28-03-2007, 20:01
Garlderon: Mar 12 2007, 20:33:27 CET Killed at Level 172 by Elfhame and by Steiner the slayer
Tylko mi chodziło o innego pana "G". Który ma teraz czystą "death list".
Czytaj uwaznie.
HAHAHAHAHA
Nide Wune
28-03-2007, 20:04
own3d to ty bedziesz mial jak pojdziesz expic
LoL? Myslisz że pójde? :D Uhahah
btw. gedd znowu bedziesz bil exodusa za to ze patrzy na wszytsko obiektywnie i pisze prawde o ktorej wszyscy wiedza, ale boja sie otwarcie powiedziec? phii
A nawet gdyby to co?
Zreszta jaką on prawde pisze... lol
Bielenda
28-03-2007, 20:06
Jak dla mnie to najlepszym graczem i z dobrym pvp na Kyrze byl pierwszy owner Tetro Aureliusa, poprostu legenda.
Nide Wune
28-03-2007, 20:07
Czytaj uwaznie.
HAHAHAHAHA
Niebęde i to z pełną premedytacją! xD!
Wykorzystałem fakt że Name zaczynał się od "G".
Pan Amas Impio aka Garlerdon zasłużył sobie na nagrode NOOBla.
xD!
Nide Wune
28-03-2007, 20:09
Jak dla mnie to najlepszym graczem i z dobrym pvp na Kyrze byl pierwszy owner Tetro Aureliusa, poprostu legenda.
Czyli mój rl przed tymczasową przeprowadzką do Krakowa xD (Uwaga możecie sie pośmiać że się chwale! Albo dodać jakieś dodatkowe obelgi!) xD
Srry za double post, czasem już tak bywa.
Ostatnio edytowany przez Nide Wune - Dzisiaj o 20:10.?? Gz dla admina jest 19:10 lol
ja chcialem tylko powiedziec ze ten temat bedzie 2x wiekszy jak my zaczniemy komentowac wszystkie fragi tak jak wy sie napalacie od 3 stron
Cóż ja nigdy nie uwazalem sie za masta pvp i nigdy tak o sobie nie powiedzialem. Mowiac o moich deadach na wojnie to lacznie byly 3 tak? W dwoch pierwszych przypadkach padlem przez zjebanego neta, a przy trzecim to byla moja pomylka, nie zrozumialem to oco chodzilo Abowi + to ze moj kompek sie przegrzal ;), ale to i tak raczej bym padl. Na battle na ank (FG vs MM) jakos nie padlem a mialem duzo sdkow na klacie, bylo to pod wieczor i nie mialem laga. Na battle tym pod mostem dwarfow co wygralismy tez nie mialem zmulonego neta bo to bylo tez z wieczora. Net najbardziej muli mi w godzinac popludniowych, wczesno wieczornych co spowodowane jest tym, ze:
Cóż, moj kochany dostawca internetu nie bedzie sie fatygowal i nie bedzie budowal wiekszej ilosci przekaznikow w mojej okolicy bo mu poprostu sie nie chce, albo szkoda im kasy, wogule caly RudNet(to moj dostawca internetu) to banda idiotow, net mi muli bo jest przeciazona siec, za duzo osob podpietych do zbyt malej ilosci nadajnikow, a gdy w godzinach szczytowych duzo osob wchodzi na neta to poprostu jest zmula i nic nieda sie zrobic, co wiecej moj kochany admin pozwala sobie ot tak od czasu do czasu zrestartowac server albo cos w tym typie...
Zauwazylem rowniez pewien paradoks, mianowicie gdy wczoraj padl Van Dalan, a nastepnie WiW + przyjaciele wyszli po czym szybko zewakuowali sie z pola bitwy to bylo o tym kilka postow a dzisiaj pare stron nowych postow w tym wiekszosc tego typu: "GEDD PADL, O CHRYSTE PANIE!!!!!!!!!!!!!1111111111111@@@@@@ HAHA LOL OMFG JA NIE MOGE ALE Z NIEGO CIOTA OJJJJJJJAAAAA ZARAZ SIE SPUSZCZE NA KLAWIATUREEEEEEEEE" no sorry ale to jest co najmniej smieszne ;)
@edit, to co napisalem, zaczolem pisac przed pojawieniem sie posta elfa
ebernardyn
28-03-2007, 20:28
ja chcialem tylko powiedziec ze ten temat bedzie 2x wiekszy jak my zaczniemy komentowac wszystkie fragi tak jak wy sie napalacie od 3 stron
A ja chciałbym powiedzieć że połowa z tych komentarzy jest zbędna. Np:
Jak dla mnie to najlepszym graczem i z dobrym pvp na Kyrze byl pierwszy owner Tetro Aureliusa, poprostu legenda.Prosimy o pomnik i jakieś skromne święto państwowe. Btw. Może i miał dobre pvp, ale odrazu "legenda"?
@0lik:
Nie musisz sie tłumaczyć. Ja tylko wiem, że jeśli mam lagi to nie ide expić, w twoim przypadku nie wychodziłbym na battle.
Nide Wune
28-03-2007, 20:31
Zauwazylem rowniez pewien paradoks, mianowicie gdy wczoraj padl Van Dalan, a nastepnie WiW + przyjaciele wyszli po czym szybko zewakuowali sie z pola bitwy to bylo o tym kilka postow a dzisiaj pare stron nowych postow w tym wiekszosc tego typu: "GEDD PADL, O CHRYSTE PANIE!!!!!!!!!!!!!1111111111111@@@@@@ HAHA LOL OMFG JA NIE MOGE ALE Z NIEGO CIOTA OJJJJJJJAAAAA ZARAZ SIE SPUSZCZE NA KLAWIATUREEEEEEEEE" no sorry ale to jest co najmniej smieszne ;)
Hehe. Też tak myśle, miałem nawet o tym napisać Hehe.
Nide Wune
28-03-2007, 20:33
A ja chciałbym powiedzieć że połowa z tych komentarzy jest zbędna. Np:
Prosimy o pomnik i jakieś skromne święto państwowe. Btw. Może i miał dobre pvp, ale odrazu "legenda"?
Legenda no niewiem, ale na każdym serwerze było słychać o Tetro.
@0lik:
Nie musisz sie tłumaczyć. Ja tylko wiem, że jeśli mam lagi to nie ide expić, w twoim przypadku nie wychodziłbym na battle.
Uhahah! żeby potem na tym forum pisało: "Gandamir nie wyszedł, jaka ciota, bał sie" ?????
Hahaha
Znowu double ale heh "Tatra Mocna" srry
Tylko w tym sek, ze czasami net odcina od tak o ;)
Raz poszedlem na lagu duzym i wiedzialem o tym moze i to byl moj blad, ale mialem ochote poprostu pomoc moim ziomkom skopac im dupe i to byla ta 1 akcja FG (nie liczac tej z Herim), tam jak padli Garl i Syranus, i jeszcze tam inni.
A czasami to poprostu chce byc lojalny do ziomkow tak czy siak i wychodzi sie na lagu ;) nawet jesli sie wie, ze mozna padnac ;)
ebernardyn
28-03-2007, 20:38
Legenda no niewiem, ale na każdym serwerze było słychać o Tetro.
Uhahah! żeby potem na tym forum pisało: "Gandamir nie wyszedł, jaka ciota, bał sie" ?????
Hahaha
Znowu double ale heh "Tatra Mocna" srry
*było napisane - przepraszam ale jestem troche wrażliwy na niepoprawność.
A jeśli chodzi o Gandamira to po h** ma sie tłumaczyć noobom że nie wyszedł? Jego sprawa.
Nie wiem jak ty, ale ja tak czy siak nie lubie jak mnie ktos oczernia, wymysla co chwile nowe historie i zmienia fakty (patrz Paior), zeby ukazac mnie w najgorszym swietle nie rozumiem tego, naprawde czy to takie fajne, podniecajace i ekscytujace jechac i wymyslac co chwile nowe wrzuty na sile na kogos kto ma inne zdanie na temat gry internetowej zwanej Tibia...
no ale coz widze, ze dla wielu osob na tym forum to priorytet no wiec 'nie pogada'
Nide Wune
28-03-2007, 20:44
*było napisane - przepraszam ale jestem troche wrażliwy na niepoprawność.
A jeśli chodzi o Gandamira to po h** ma sie tłumaczyć noobom że nie wyszedł? Jego sprawa.
Wiem, wiem mam słownik w Firefoxie, ale zawsze piszę w pośpiechu, kiedy tutaj odpisuje gadam na IRCu, GG, odpisuję na posty pewnego innego forum itd. a pozatym jak już pisałem "Tatra Mocna" (tej nazwy nigdy niepomyle xD)
Tak wiec srry.
A na temat Gandamira... Ta oczywiście miło jest wchodzić na forum na którym bywasz i czytać "A <nick> to noob widziałeś" albo inne teksty.
mnie to nierusza ale ja to ja xD
Weźcie już zejdzcie z tematu Gandamir bo to chyba ostatnia osoba która coś zajebi@#$e zjeb@#a...
ebernardyn
28-03-2007, 20:50
Wiem, wiem mam słownik w Firefoxie, ale zawsze piszę w pośpiechu, kiedy tutaj odpisuje gadam na IRCu, GG, odpisuję na posty pewnego innego forum itd. a pozatym jak już pisałem "Tatra Mocna" (tej nazwy nigdy niepomyle xD)
Tak wiec srry.
A na temat Gandamira... Ta oczywiście miło jest wchodzić na forum na którym bywasz i czytać "A <nick> to noob widziałeś" albo inne teksty.
mnie to nierusza ale ja to ja xD
Weźcie już zejdzcie z tematu Gandamir bo to chyba ostatnia osoba która coś zajebi@#$e zjeb@#a...
Pomyliłeś nie Tatra Mocna tylko Tatra Mocne. Ale to chyba przez jej działanie.
@0lik:
Spróbuj nie przejmować się gadaniem noobów. Graj dalej, GL & HF.
Nide Wune
28-03-2007, 20:52
@0lik:
Nazwa własna "Tatra Mocne" jej odmiana "Tatra Mocna" albo poprostu piwko xD
Gandamir sprawa na pw albo pm jak kto woli.
@0lik:
Ja niemam zwyczaju zbytnio sie przejmowac, bo wychodze z zalozenia, ze to tylko gra ;)
Nie wiezysz patrz moje deady
99,5 lev -> mega fatum w wylaczaniu neta :D x2, smierc by MM i ich spam ue x2 w tym raz bez bless, wojna 2x dead, po wojnie fatum kontynuacja 2x dead na tym samym respie z powodu net crash :D-> 92 lev i tak odrobilem i wjebalem 100 :)
pozdro
A ja zauwazylem inna ciekawa rzecz. Na forum.tibia.com Xolorian byl przedstawiany jako masta pvp, po prostu wódz, idol, furher etc. Van Dalan to zwykly pionek, gracz ktorego mozliwosci ograniczaja sie do zabica 40 msa, no chyba ze w kilku knightow zlapie kogos w trapa. Rozumiesz juz roznice w postaci waznosci fraga?
I forum tibii.pl jest okupowane i tworzone niezliczone ilosci postow, gdyz na forum tibia.com rozpanoszyl sie Joim Hagane, ktorego ulubionym zajeciem jest wymylanie bzdurnych opisow dla osob zraportowanych - (np. ja napisalem do nigo STFU - a on w opisie podal ze napisalem shut the fuck up and real threats. A przeciez stfu oznacza - siedz tylem flanelo umoczona), a jak on mi napisal shut up albo chlood - cos w tylu fuck off to oczywiscie przeszlo bez echa. Tak wiem cry me a river ;< NVM
Heh, a ja mam inne spostrzezenie na ten temat wielu 'polaczków', mianowicie wiekszosc z nich nie umie czegokolwiek powiedziec badz napisac po ang oprocz buy/sell/trade/yes/no/bye/offer? przykre, ale taka prawda, moze to byc rowniez odpowiedz na pytanie dlaczego polaczki na kyrze trzymaja sie razem i stronia od innych narodowosci ;)
Heh, a ja mam inne spostrzezenie na ten temat wielu 'polaczków', mianowicie wiekszosc z nich nie umie czegokolwiek powiedziec badz napisac po ang oprocz buy/sell/trade/yes/no/bye/offer? przykre, ale taka prawda, moze to byc rowniez odpowiedz na pytanie dlaczego polaczki na kyrze trzymaja sie razem i stronia od innych narodowosci ;)
Problemow z angielskim nie mam ale w*****a mnie robienie 2 lvlowych charow bo ten ciec ciagle mi je banuje ;<
Nide Wune
28-03-2007, 21:37
Wszyscy narzekaja na moj angielski a ja gadam na loozie ze swe lol
Van Dalan nie mial szans jak kazdy knight w tej wojnie X( Zostal zablokowany jak sprzedawal kusze, taki mass log - to z filmiku(Tibia.de).
Jovere'xik
28-03-2007, 23:39
czyli knajci nie mają po co grać;/
Van Dalan nie mial szans jak kazdy knight w tej wojnie X( Zostal zablokowany jak sprzedawal kusze, taki mass log - to z filmiku(Tibia.de).
To nie chodzi o to czy mial, czy nie szanse, ale o to, ze poprostu mowiac krotko pomyslem glupim, idiotycznym i bez sensownym (bez urazy) bylo wybieranie sie na Fibule w celu sprzedania kusz podczas wojny...zeby tam jeszcze jakies pzty byly to rozumiem, ale tak w ciemno i jeszcze o godzinie popludniowej, gdy wiadomo najwiecej ludzi online D:
Red October
29-03-2007, 00:50
A ty umiesz? :D Przeciez ty nawet po polsku nie potrafisz pisac to co dopiero z mowieniem po angielsku :D
Olik masz racje, ale wiesz jak sie ma tyle capa to kusi i nie chce sie za bardzo bawić z noob charem. Malutki blad.
Mozna bylo zaniesc, wylogowac, sprzedac innym charem. Ale to juz gadanie po fakcie.
hehe ladnie cie przekabacili ze mowisz "polaczki" nie wydaje ci sie ze ty tez jestes tym "polaczkiem"? chcec nie chcac zawsze sie do za toba bedzie ciaglo... haha z tym angielskim przesadzasz myslisz ze inne narodowosci mowia po angielsku a polacy nie? zalezy od czlowieka nie od narodu... Jeden chce sie uczyc drugi nie
ebernardyn
29-03-2007, 13:16
...moze to byc rowniez odpowiedz na pytanie dlaczego polaczki na kyrze trzymaja sie razem i stronia od innych narodowosci ;)
To zauważyłeś, ale nie zauważyłeś że Szwedzi też trzymają się razem (oprócz kilku polaków, holendrów i hiszpanów). Powiedz mi, że z każdym szwedem dogadujesz sie po angielsku tak jak z polakiem po polsku to cie wyśmieje. Dogadujesz sie tylko z nielicznymi którzy umieją Angielski. Oto przykład:
W dwoch pierwszych przypadkach padlem przez zjebanego neta, a przy trzecim to byla moja pomylka, nie zrozumialem to oco chodzilo AbowiOn źle mówi po angielsku czy ty źle słuchasz? (na Vent).
To zauważyłeś, ale nie zauważyłeś że Szwedzi też trzymają się razem (oprócz kilku polaków, holendrów i hiszpanów). Powiedz mi, że z każdym szwedem dogadujesz sie po angielsku tak jak z polakiem po polsku to cie wyśmieje. Dogadujesz sie tylko z nielicznymi którzy umieją Angielski. Oto przykład:
On źle mówi po angielsku czy ty źle słuchasz? (na Vent).
Zle slucham, powiedzial zeby zejsc na dol, ale to jeszcze nie wtedy :d.
Apropo mojego angielskiego to wiesz, pozostawia jeszcze wiele do zyczenie, ale umiem na tyle ze potrafie dogadac sie na tibia, msn czy vent ;) Proste ze jezykiem ojczystym jest mi lepiej wladac, bo posluguje sie nim od dziecka i wiecej slow znam w polskim
hehe ladnie cie przekabacili ze mowisz "polaczki" nie wydaje ci sie ze ty tez jestes tym "polaczkiem"? chcec nie chcac zawsze sie do za toba bedzie ciaglo... haha z tym angielskim przesadzasz myslisz ze inne narodowosci mowia po angielsku a polacy nie? zalezy od czlowieka nie od narodu... Jeden chce sie uczyc drugi nie
Nie, ja nie jestem "polaczkiem"(lub staram sie nim nie byc [coz nie mi siebie oceniac]), a jezeli ktos mnie za takiego uwaza, to przykro mi z tego powodu. Mowiac "polaczek" nie mam zamiaru obrazac Polakow czy cos w tym typie, bo sa nim jestem i jestem z tego dumny. Okresleniem 'polaczek" skierowane jest do specyficznej grupy cwaniakow, szpanerow i pesudo pvp masterow i innych. Przykladem "polaczka" moze byc Hanas The Vampire, czy Ravin Te'Be.
Co do systemu polskiej edukacji, to uwazam, ze w wiekszosci przecietnych szkół angielskiego poprostu nieda sie nauczyc bez dodatkowych lekcji, korepetycji.
Co wiecej wiele osob grajacych w Tibie opuszcza lekcje, porzuca szkole, edukacje. Coż to przykre, ale dla wielu osob prawdziwy noob to czesto glupi Polak, ktorych chodzi po depo i mowi znane kazdemu formulki "Hi, PL?, plz free item". Oprocz nas i czesto rownie glupich, przygnebiajacych Brazylijczykow rzadko spotyka Szwedow wolajacych SWE?, Niemcow wolajacych GER?, czy Holendrow wolajacych HOL?/DUTCH?
Aha, jeszcze przypomniala mi sie historia o pewnym panu (nie PL), ktory chcial pomoc WiW na battle, ale po pewnym czasie stwierdzil, ze nie bedzie tego robic bo to "nooby i nie znaja angielskiego"
tylko dlatego ich nie widzisz bo jest ich o wiele mniej niz polakow, gdy jest 3 szwedow w dp widze tylko i wylacznie jezyk szwedzki na kanale "default". Zaloze sie ze gdyby niemcow, szwedow, hiszpanow czy obojetnie kogo bylo tyle na jednym servie co polakow, to tez by mowili tylko w swoim jezyku i wtedy by sie trafialo hi spain? ger? Teraz gdy szwedow przybylo troche na kyre juz spotykam sie z powiedzeniami hi swe? Jest to normalne. W polsce w tibie graja 3 grupy wiekowe: dorosli <+25> nastolatkowie <+15> i dzieci...
dorosli gdy maja kolo 30lat nie umieja angielskiego bo sie go nigdy nie uczyli, bo w czasach ich mlodowsci mieli obowiazek uczenia sie jazyka rosyjskiego. dzieci nie potrafia mowic po ang bo za krotko sie go ucza. Nie ktorzy nastolatkowie (w miare normalni ktorzy nie przekladaja tibii nad swoje zycie) umieja sie porozumiewac w jezyku angielskim, dlatego mowi sie ze polacy nie umieja ang. Z reszta ze szwedami byloby tak samo gdyby ich gralo tyle co nas. Lognij sie na jakis swerv opanowany przez swe i sie przekonaj czy chociazby 60-70% umie angielski, bo ja jestem przekonany ze nie :D
Duzo szwedow mowi po angielsku ale robia bledy, szczerze to jak gram w Tibie to zalezy mi tylko zeby jak najmniej osob mi pisalo :)
Duzo szwedow mowi po angielsku ale robia bledy, szczerze to jak gram w Tibie to zalezy mi tylko zeby jak najmniej osob mi pisalo :)
o to ty ten noobek co twuj kuzynek biega na pk i fika do wszystkim apozniej ci sie zali!
Pawlos II
29-03-2007, 21:51
Ja p******* az zal patrzec na to forum Edionek ty tu nie powinienes siedziec tylko do nauki...
Edionek: o to ty ten noobek co twuj kuzynek biega na pk i fika do wszystkim apozniej ci sie zali!
Twój przez Ó ...
A ja ci keonek powiem, że sie z toba nei zgadzam znam wielu szwedów i bardzo dobrze posluguja sie jezykiem angielskim a polowa Polakow, ktorych znam zawsze pisze, ze nie umie mowic po angielsku...
ebernardyn
29-03-2007, 22:11
Ja p******* az zal patrzec na to forum Edionek ty tu nie powinienes siedziec tylko do nauki...
Edionek: o to ty ten noobek co twuj kuzynek biega na pk i fika do wszystkim apozniej ci sie zali!
Twój przez Ó ...
A ja ci keonek powiem, że sie z toba nei zgadzam znam wielu szwedów i bardzo dobrze posluguja sie jezykiem angielskim a polowa Polakow, ktorych znam zawsze pisze, ze nie umie mowic po angielsku...
Wysyłasz Ediona do nauki, a sam nie umiesz czytać ze zrozumieniem.
Lognij sie na jakis swerv opanowany przez swe i sie przekonaj czy chociazby 60-70% umie angielski, bo ja jestem przekonany ze nie.Na Kyrze grają tylko ci Szwedzi, którzy w stopniu podstawowym znają język Angielski, lub wogóle. Idź na server opanowany przez Swe/Br a przekonasz się że wcale nie jest tak pięknie jak powiadasz.
Odbylo sie battle 2(5):2 (dla NF , jesli liczyc 60 lvle~ z lalala)
Wiw chyba dobrze zrobilo uciekajac i dajac loga , gdyz mieli mniejsze sd combo(ok. 1,5k dmg mniej) , choc mogli sie pokusic o walke :p
Odbylo sie battle 2(5):2 (dla NF , jesli liczyc 60 lvle~ z lalala)
Wiw chyba dobrze zrobilo uciekajac i dajac loga , gdyz mieli mniejsze sd combo(ok. 1,5k dmg mniej) , choc mogli sie pokusic o walke :p
mniej jeszcze mieli do tego Kataruso padl a No Chance i NF bylo ok 40, btw 1 raz WIW ucieklo i nie padl praktycznie nikt od nich jezeli nie liczyc Vistiana ktory padl bo chcieli fragnac Abo. Tak to z tym ryzykiem jest.
o to ty ten noobek co twuj kuzynek biega na pk i fika do wszystkim apozniej ci sie zali!
Zali? on placze! Wiesz ile serca wklada w ta gre ? ;)
Moj kuzyn gra w tibie juz 3 tydzien i ma 11 lat. Na poczatku myslal ze ludzie to tez potwory :) W poniedzialek kupuje mu pacc to moze nie beda go tak lac -.-
Princes i tak bedzie mial wala , predzej czy pozniej B)
mniej jeszcze mieli do tego Kataruso padl a No Chance i NF bylo ok 40, btw 1 raz WIW ucieklo i nie padl praktycznie nikt od nich jezeli nie liczyc Vistiana ktory padl bo chcieli fragnac Abo. Tak to z tym ryzykiem jest.
było nas 32~ podobnie jak i wiw+ sunbladee
no ale tak zawsze jak wiw przegrywa i ucieka to bylo ich mniej , mieli lagi , mniejesze sd combo i musieli do pracy isc
over
no ale tak zawsze jak wiw przegrywa i ucieka to bylo ich mniej , mieli lagi , mniejesze sd combo i musieli do pracy isc
over
Przeczuwam baty od Keonka ex ownera arystosa, ktory jak zwykle wie najlepiej
WiW caly czqas chcialo bitwe na ankh, ich sd combo bylo wieksze ewentualnie rowne jak policzymy 60-80 lvlele ale oczywiscie musieli uciec
ebernardyn
30-03-2007, 17:10
overAle wy podajecie identyczne powody nie wychodzenia na battle. Wiec w czym problem?
Przeczuwam baty od Keonka ex ownera arystosa, ktory jak zwykle wie najlepiej
WiW caly czqas chcialo bitwe na ankh, ich sd combo bylo wieksze ewentualnie rowne jak policzymy 60-80 lvlele ale oczywiscie musieli uciec
WoW :D skad taki pomysl :baby: fajnie wiedziec ze mnie doceniasz ale moze bez przesady B)
nie sledzilem wczorajszej bitwy wiec nie wiem o niej za duzo. Fakt jest taki ze rzeczywiscie bylo nas mniej, nie bylo wszystkich, mimo to wyszlismy. Wy jak uciekacie na dachy czy wogole nie wychodzicie na bitwe to nikt sie do was o to nie pluje wiec skoncz najezdzac na wiw bo sami robicie tak samo 8o
over
Statystyki WIW 3,3k sd combo + SB 700 dmg + moze z 2 osoby byly ze snox/lala to ddajmy 400razem 4,4k sd dmg
NF 5.5k sd dmg + 5-10 typa bylo z wami znc4u etc wiec dajmy na to icg dmg 1000 to daje 6.5k sd dmg
Wiec jest to roznica ponad 2 k.
A i btw. Kto ciagle plakal ze WIW wychodzi tylko jak ich wiecej i nie mozecie walczyc przez to i to nie uczciwe? Wyszli z 2k mniejszym sd combo zabili 2 waszych wy ich 1 + 3 low lvli . I zrozumieli ze sa spychani i nie dadza rady w bezposrednim battle i uciekli (vistan potem padl na miejscowie) i tyle po battle.
Ale nie pierdolcie ze bylo po rowno bo jak was jest 2 mniej to placzecie ze wiw bylo polowe wiecej ...
@Ebba~
Albo jestes za NF i klamiesz zeby lepiej byli widziani w oczach noobow albo jestes jebniety i nie umiesz liczyc (patrzec?).
I te wynika sa podane sa calkowicie neutralne rownie dobrze moglem podac ze z tych noobow waszych bylo 1,5k sd mdg a bytlo pewnie wiecej , ale nie podalem zeby sie nie pluli ze jestem nie obiektywny...
Chcialem wrocic do tego co pisal Olik 2 s. wczesniej o polakach ktorrzy ni potrafia mowic po angieslku, moim skromnym zdaniem jest to prawda, nie tylko ja tak uwazam, ale i wszyscy swe, br, eng. Wiem to poniewaz ja osobiscuie jak rozmawiam ze szwedami, to po 10 minutacg gadania pytaja sie skad jestem, to ja im mowie, ze z polski, a oni "HAHAHAHA, Are You kiding?" wiec... sami widzicie jak jest.
PS. A co do wojny, to byl jakis Open przez ostatni tydzien ?;>
Statystyki WIW 3,3k sd combo + SB 700 dmg + moze z 2 osoby byly ze snox/lala to ddajmy 400razem 4,4k sd dmg
NF 5.5k sd dmg + 5-10 typa bylo z wami znc4u etc wiec dajmy na to icg dmg 1000 to daje 6.5k sd dmg
A i btw. Kto ciagle plakal ze WIW wychodzi tylko jak ich wiecej i nie mozecie walczyc przez to i to nie uczciwe? Wyszli z 2k mniejszym sd combo zabili 2 waszych wy ich 1 + 3 low lvli . I zrozumieli ze sa spychani i nie dadza rady w bezposrednim battle i uciekli (vistan potem padl na miejscowie) i tyle po battle.
Ale nie pierdolcie ze bylo po rowno bo jak was jest 2 mniej to placzecie ze wiw bylo polowe wiecej ...
propaganda. .
WiW mialo sd combo 5.7+ moze 1k reszta
nf mialo sd combo 4.9+ 1k moze reszta
WiW mialo sd combo 5.7+ moze 1k reszta
nf mialo sd combo 4.9+ 1k moze reszta
LOL - żenada.
Nie licz wg twoich pseudokalulatorow tylko polecam www.guildcheck.net (http://www.guildcheck.net)
Poda to przybliżony dmg każdej grupy :)
BTW taka mala dygresja :) (fotka dmg z czasów Famili Gajs)
http://img131.imageshack.us/img131/5802/familigajsjk3.jpg
LOL - żenada.
Nie licz wg twoich pseudokalulatorow tylko polecam www.guildcheck.net (http://www.guildcheck.net)
Poda to przybliżony dmg każdej grupy :)
BTW taka mala dygresja :) (fotka dmg z czasów Famili Gajs)
http://img131.imageshack.us/img131/5802/familigajsjk3.jpg
wlasnie z tego korzystalem
wlasnie z tego korzystalem
a) Nie cytujemy zdjec.
b) Naucz sie dobrze liczyc. Ewentualnie nastepnym razem stworzcie ssy z battla ;d
Nide Wune
30-03-2007, 23:33
Swe??? No??
Nie Pie***** Bzdur ze Wiwy sa swieci the best itp
Przyklad?
Wlasnie "Princes keaya" okradla "Daron Iron'a" na 2.5kk i dolaczyla oczywiscie do WIW.
Nide Wune
30-03-2007, 23:40
Princes i tak bedzie mial wala , predzej czy pozniej B)
No to teraz ma ;o
@Nide
Cale Wiw + Asslickers maja :)
No to teraz ma ;o
Lepiej nie baw sie w to swoje "hakowanie" bo trafisz to kogos lepszego i sie to dla ciebie nieciekawie skonczy.
@Vastian
Ja bym nie powiedzial ze nie maja szans ,poki Abom etc chce sie siedzec 24h/7 to na eopwno nie ale wkoncu im sie znudzi albo WIW zmadrzeje i zacznie czesciej jakies sneaki organizowac , bo nie wiem czemu tego nie robia.A co do NF i WIW , w moich oczach wiekszymi PA sa ludzie z NF , rozumiem w WIW jest Zenek , ale wiekszosc najwiekszych PA z Last Stand (ktore bylo niby takimi pa , i sie je przyrownuje do wiw) teraz jest w NF.Zreszta kazdy ma swoje zdanie . Dla mnie NF(ich spamerzy np. Senior Tutor Joim co non toper na zolwiach na bocie leci) na forum walcza tylko o fragi zeby podbudowac swoje zachwiane morale (przyklad ze snoxami , gdy zobaczyli ze przegrywaja fragami, a to praktycznie zlepek ludzi co wola WIW).
Pamietam , kiedys WIW narzekalo ze z NF jest duzo middle lvli i im pomagaja i Gandamir odpowiedzial "Bo ludzie nas lubia nie tak jak was" wiec czemu w tym przypadku nie myslec tak samo. Zreszta nvm cu ; p
@Exodus
Po co sie upierasz przy tym, ze WiW-y i ich te przydupasy wyraja wojne, i ze liczysz na nich bo sa "po dobrej stronie mocy" skororo dobrze wiesz, ze nie maja szans, a takze pokazywanie jacy sa wysmienici nie ma najmniejszego sensu... bo czlowiek jest czlowiekiem nie zaleznie od tego jakiej jest narodowosci... Polacy i Szwedzi tak samo beda rzadzic...
Ps. Ale ja i tak wolo szwedow.;s
ebernardyn
31-03-2007, 12:46
Nie Pie***** Bzdur ze Wiwy sa swieci the best itp
Przyklad?
Wlasnie "Princes keaya" okradla "Daron Iron'a" na 2.5kk i dolaczyla oczywiscie do WIW.Aha, czyli to że Princes~ coś tam ukradła, po czym przyłączyła sie do WiW to świadczy o WiW? To może świadczyć jedynie o niej, a nie o całym WiW.
Po co sie upierasz przy tym, ze WiW-y i ich te przydupasy wyraja wojne, i ze liczysz na nich bo sa "po dobrej stronie mocy" skororo dobrze wiesz, ze nie maja szans, a takze pokazywanie jacy sa wysmienici nie ma najmniejszego sensu... bo czlowiek jest czlowiekiem nie zaleznie od tego jakiej jest narodowosci... Polacy i Szwedzi tak samo beda rzadzic...
Ps. Ale ja i tak wolo szwedow.;sDlaczego sądzisz że WiW nie ma szans na wygranie tej wojny? Nie wiem w jakiej nawet beznadziejnej sytuacji by byli to i tak zawsze mają szanse. I nie rozumiem dlaczego jeszcze nie zauważyłeś tego, że Szwedzi są na tyle cwani, aby zwerbować Polaków z NF aby wygrali za nich wojne, po czym wypier**lą ich z serva czym prędzej.
Mam jeszcze coś do fanatyków NF: Propaganda w waszym wykonaniu jest conajmiej żałosna.
- "polaczki (do tego z małej litery) nie umieją porozumiewywać się po angielsku, hahahaha..."
- "a NF miało o 1k mniejszy power sd i wogóle WiW było 20+ wiecej i normalnie jeszcze przyszło Lalala i SB no i nie mieliśmy szans"
- "Ale ja i tak wolo szwedow.;s"
Inteligentniej, czytelniej. Teraz macie swoje 5 min aby mnie zbesztać.
To No Fear mnie zatakowalo za nic! Pierwsi! Nie jest latwo uciec przed takim waszym mega combo, mi sie udalo. To nie bylo wasze dobre posuniecie. Dolaczam do wojny. Dlatego wykorzystam wszystkie swoje mozliwosci.
Dosc tego PA na Kyrze. Nie bede schodzic nikomu z respa, jak jest zajete.
Jestem w wojnie, wojna jest o wszystko.
To No Fear mnie zatakowalo za nic! Nie jest latwo uciec przed takim waszym mega combo, mi sie udalo. To nie bylo wasze dobre posuniecie. Dolaczam do wojny. Dlatego wykorzystam wszystkie swoje mozliwosci.
i dlatego darona zrokowales ?
i dlatego darona zrokowales ?
Zrokowal sie sam. Zaczal to robic o Mar 30 2007, 21:53:21 CEST
Właśnie widać honorowych członków wiw... princes już w ich szeregach..
Wszyscy siebie warci są...
Bielenda
31-03-2007, 14:59
Wy jestescie honorowi hahahha
Polaczki ktorzy sa przy Szwedach, dupowlazy.
Szwedzi was tez wyruchaja jak tylko nie bedziecie im potrzebni, coraz wiecej swe gra na kyrze :P Oni maja swoj jezyk i swoich ludzi na tym serwerze.
Wy jestescie honorowi hahahha
Polaczki ktorzy sa przy Szwedach, dupowlazy.
Szwedzi was tez wyruchaja jak tylko nie bedziecie im potrzebni, coraz wiecej swe gra na kyrze :P Oni maja swoj jezyk i swoich ludzi na tym serwerze.
Do Twojej wiadomości - żadnemu nie wchodzę... może Tobie to nie jest obce, lecz niekażdy musi robić te rzeczy które Ty przeżyłeś lub nadal przeżywasz.
Napisałeś cytuje "Szwedzi was tez wyruchaja.." aż boje się zapytać czy Ciebie to spotkało w tibi czy na realu. Nie odpowiadaj, bo możesz zgorszyc połowe forum..
Tylko jest małe ale - nieraz znajomość czy wręcz przyjaźń jest ponad językiem, narodowością, kulturą itd..
Nie trzeba wyzywać i używać wulgaryzmów aby przedstawic swój punkt widzenia..
Bielenda
31-03-2007, 15:25
Zobaczysz, to tylko kwestia czasow. Tak zawsze jest na Niemieckich serwerach :) Na Kyrze gra duzo dobrych graczy, to nie jest wojna na umiejetnosc pvp ale wojna na kto ma wiecje przyjaciol i kto ma lepszego bota :D
Zobaczysz, to tylko kwestia czasow. Tak zawsze jest na Niemieckich serwerach :) Na Kyrze gra duzo dobrych graczy, to nie jest wojna na umiejetnosc pvp ale wojna na kto ma wiecje przyjaciol i kto ma lepszego bota :D
Twoja elokwencja mnie poraża dosłownie -ironia-
Cytuje " Tak zawsze jest na Niemieckich serwerach .." - widze że jesteś wszechwiedzący.. proponuje zawód wróżki..
Cytuje " to nie jest wojna na umiejetnosc pvp ale wojna na kto ma wiecje przyjaciol i kto ma lepszego bota " - wojna bez umiejętności? na co Tobie dużo "przyjaciół" w wojnie skoro będą kiepscy? Posłużą tylko jako mięso armatnie..Boty? Były bardzo popularne przed "erą hotkeyów", teraz mają mniejsze znaczenie..
Wojna kieruje sie różnymi prawami.. i nie można o nich zapominać lub nie brać pod uwage tak jak Ty to czynisz...
Niech wygra lepszy, czyli strona która posiadła większe zdolności w szerokim znaczeniu tego słowa..
Jovere'xik
31-03-2007, 15:52
Do Twojej wiadomości - żadnemu nie wchodzę... może Tobie to nie jest obce, lecz niekażdy musi robić te rzeczy które Ty przeżyłeś lub nadal przeżywasz.
Napisałeś cytuje "Szwedzi was tez wyruchaja.." aż boje się zapytać czy Ciebie to spotkało w tibi czy na realu. Nie odpowiadaj, bo możesz zgorszyc połowe forum..
Tylko jest małe ale - nieraz znajomość czy wręcz przyjaźń jest ponad językiem, narodowością, kulturą itd..
Nie trzeba wyzywać i używać wulgaryzmów aby przedstawic swój punkt widzenia..
Aż taki tępy jesteś, żeby nie zrozumieć słów "Szwedzi was tez wyruchaja."?
Jesteś dzieckiem dla którego "sex" jest czymś obcym, każde zdanie próbujesz zinterpretować w ten sposób?
Cytuje " to nie jest wojna na umiejetnosc pvp ale wojna na kto ma wiecje przyjaciol i kto ma lepszego bota " - wojna bez umiejętności? na co Tobie dużo "przyjaciół" w wojnie skoro będą kiepscy? Posłużą tylko jako mięso armatnie..Boty? Były bardzo popularne przed "erą hotkeyów", teraz mają mniejsze znaczenie..
Chyba nie widziales slawnego BlackD proxy "z playerName" albo dobrze skonfigorowanego TibiaBot NG :)
Aż taki tępy jesteś, żeby nie zrozumieć słów "Szwedzi was tez wyruchaja."?
Jesteś dzieckiem dla którego "sex" jest czymś obcym, każde zdanie próbujesz zinterpretować w ten sposób?
Jestem dzieckiem? Tak jestem dzieckiem, kiedy bawię się z chrześniakiem, itd... Chodź podobno każdy duży facet to małe dziecko..
Przeczytaj mojego poprzedniego posta jeszcze raz ze zrozumieniem, idź zapal fajke (jeśli palisz i nie boisz się kary od rodziców..) i wróć..
Odnośnie sexu, to nie jest miejsce aby poruszać takie tematy.. zresztą jest takie powiedzenie - "krowa która dużo muczy.. mało mleka daje..."
Podejrzewam że mego posta poraz kolejny nie zrozumiesz..
~Dwik
wiem że są boty i że nadal odgrywają dużą rolę, ale za czasów kiedy nie było hotkeyów boty miały o wiele większe znaczenie... a boty mogą przecież używać obie strony..
Właśnie widać honorowych członków wiw... princes już w ich szeregach..
Wszyscy siebie warci są...
Sorki, ale nie rozumiem. Co Honor, ma wspolnego z przylaczeniem sie do Gildi przez Princesa?
Wedlug mnie jesli by mowil ze jest za NF/WIW - a przylaczyl sie do 'konkurencji' to wtedy mogl bys cos mowic o honorze, albo raczej jego braku - ale z tego co wiem to Princes staral sie byc neutralny.
Sorki, ale nie rozumiem. Co Honor, ma wspolnego z przylaczeniem sie do Gildi przez Princesa?
Wedlug mnie jesli by mowil ze jest za NF/WIW - a przylaczyl sie do 'konkurencji' to wtedy mogl bys cos mowic o honorze, albo raczej jego braku - ale z tego co wiem to Princes staral sie byc neutralny.
Rozmawiałem z princes.. i wiem nieco więcej na ten temat...
Tylko tyle mam do powiedzenia..
Wiem że mój post o honorze wydaje sie dziwny i nie na miejscu.. ale mam takie zdanie po właśnie rozmowie z princes.. i wcale aż taki on neutralny nie był..
Bielenda
31-03-2007, 17:14
O ile wiem to ten koles gral dla przyjemosci "for fun"
Chodzil na demony z ludzmi z No Fear, mial kolegow w Wiw tez.
Tamci z No Fear przyszli go zabic, za to ze niby WiW pomaga, jakis gnojek z tego forum go podjebal, "taka propaganda", bo nie mial czasu na mieszanie sie w wojne (gral tylko 10 dni miesiecznie, z tego co widze na erig.net), Princes nie dal sie zabic, uciekl im :> Dolaczyl do Wiw do wojny.
Jak przyjmuja zlodzieja do swych szeregow to chyba proste, ze akceptuja takich ludzi :). Zreszta Princes duzo nie wniesie do wojny, oprocz tego, ze moze zwiekszyc sie liczba na war statach przy dwoch literkach. Przeciez kazdy wie jaki Princes to noobek (bez urazy).
Bielenda
31-03-2007, 18:03
Czas pokaze Olik, czas pokaze, zaloze sie ze bedzie walczy ^_^ :D
Jovere'xik
31-03-2007, 18:03
Princes więcej wniesie do wojny niż Gandamir, który też pomaga WiW'owi fragować i jest większym nóbkiem niż Princes.
A dlaczego mieli by nie przyjąć złodzieja do swych szeregów? Jak w Nf zdrajców przyjmuje :]
Princes więcej wniesie do wojny niż Gandamir, który też pomaga WiW'owi fragować i jest większym nóbkiem niż Princes.
A dlaczego mieli by nie przyjąć złodzieja do swych szeregów? Jak w Nf zdrajców przyjmuje :]
Widze tutaj przykład typowego fanatyzmu..
Odnośnie princes... gdyby niektóre osoby z wiw wiedziały o jego postawie względem ich to by go osobiście pojechało.. (i "pewien knight" z wiw by mu nie pomógł nawet.. pozdro dla niego, jak się gra sorckiem? )
princes to taka chorągiewka.. zależy z jakiej wiatr zawieje to w taką strone się zwróci..
Moze mi odpowiesz tutaj, princess kto ciebie atakował? Komu tak dzielnie uciekłeś? Wymyśliłeś to wszystko bo wiedziałeś że za kradzież czeka ciebie tu hunt i zapłakałeś do wiw o invita.. Taka cała prawda..
O ile wiem to ten koles gral dla przyjemosci "for fun"
Princes for fun hhahaha elo elo
Rozbawiłeś mnie troche... to jest gracz(e) którzy są najdłużej online na kyrze. Jeśli gra sam to rzeczywiście for fun.. xD
Insomniacs Entries
DATE TIME LEVEL
2007-03-30 22h
15m 125
2007-03-28 21h
45m 124
2007-03-08 23h
45m 123
2007-03-01 22h
15m 123
2007-02-28 23h
30m 123
2007-02-27 22h
30m 122
2006-02-11 23h
45m 80
2006-02-10 23h
30m 80
2006-02-08 23h
30m 80
2006-02-06 23h
45m 79
2006-02-05 23h
45m 77
2006-02-04 23h
30m 76
2006-02-03 21h
0m 74
2006-01-27 23h
0m 67
2006-01-26 23h
45m 65
2006-01-25 23h
45m 64
2006-01-24 23h
15m 62
2006-01-23 23h
15m 60
2006-01-20 22h
30m 55
2005-12-26 24h
0m 15
Zobacz kto to zdrajca, bo to słowo jest zapewne ci bardzo obce.
Zenek i Morx mogą być zdrajcamy, ponieważ dwa razy zdradzili, a gedd cały czas był z FG/NF więc nie pisz jak nie wiesz o tym nic bo tylko na pustego człowieka wychodzisz.
Bielenda
31-03-2007, 19:08
UP
To moze dlatego go zatakowali bo zaczal PG
Zdrajca - on mial na mysli ze trzyma ze Szwedami :P
No to właśnie... zdrajca to ten co trzyma ze Szwedami? zalbr
UP
To moze dlatego go zatakowali bo zaczal PG
Zdrajca - on mial na mysli ze trzyma ze Szwedami :P
Kompromitujesz sie coraz bardziej, widze że edytowałeś swojego posta -poprzedni był o tym że princes nie grał może we wszystkie dni... nie był online..
Widze że zmieniłeś koncepcje swojego posta na "atak ze względu pg".
Przeczytaj mojego poprzedniego posta.. bo widze że wogóle się nie orientujesz - wiem wiem zaraz się zaczniesz znowu chwalić że wykupiłeś już dwanaście trzymiesięcznych pacc..ale możesz i wykupić 50 i tak Ciebie to nie czyni lepszym... to nie wpłynie na Twój poziom inteligencji itd..
Morał:
To nic że dowody świadczą o czymś innym. fanatyk i tak będzie fanatykiem, ślepo patrzącym na swoich "ulubieńców"..
~Skibo - princes nie gra sam..
~down - nie dziw sie , że nie moge patrzeć na Twoje posty.. Są one (jakby Ciebie tu nieurazić i użyć niewulgarnego słowa) "pozbawione inteligencji"..
Bielenda
31-03-2007, 19:37
wiesz co jest najbardziej smieszne to ze odpisujesz glownie na moje posty ^^
Bielenda
31-03-2007, 19:44
Specialnie sobie zalozyl konto zeby mnie tylko komentowac :)
Mam adoratorow.huraa !
Specialnie sobie zalozyl konto zeby mnie tylko komentowac :)
Mam adoratorow.huraa !
Hmm widze że się dowartościowujesz myślac że ktoś specjalnie założył konto dla Ciebie...I ten tekst o adoratorach...
Tak nie będę Ciebie wyprowadzał z błędu - spodobałeś mi się a w szczególności - twój brak inteligencji, fanatyzm, ogólnie chora psychika..
Powodzenia w wojnie ~Gedd
The Chaotic Paladin
31-03-2007, 20:46
a co w tym smiesznego?xD
a w tym? :|
@park~ te twoje smieszne informacje mozna traktowac jak plotki, bo za ch.uja nie udowodnisz tego o czym mowisz =]
Gandamirku :p
Moze i na tibia.com nie mozna sie przyznac do sharingu , ale skoro sam sharowales/ujesz to po co jedziesz innych za to ? rotfl
Thalle:Awesome(comment do tego ze luniel napisala "Jestem pewna ze prawdopodbnie Joim nie botuje" xDDDDDD)
Gandamir:I would say same about you and your account sharing.
Thalle:It's pathetic Gandamir. Everybody knows that you was shared by 0lik and Cariel Da'Rose so don't instruct other.
Gandamir:Hah, No I wasn't share my char and you don't have proofs to blame.
Another thing is with you and your ban on Thalle level 18~~?
;p
@edit
Wiec mozna powiedziec , ze skoro WIW ma w szeregach Princes to zlodzieje , to NF ma Gandamira wiec to klamcy xDDD(patrzac na ideologie kilku tu osob)
To No Fear mnie zatakowalo za nic! Pierwsi! Nie jest latwo uciec przed takim waszym mega combo, mi sie udalo. To nie bylo wasze dobre posuniecie. Dolaczam do wojny. Dlatego wykorzystam wszystkie swoje mozliwosci.
TY SIE WYPOWIADASZ KONIEC TEGO PA TERAZ TO JA SIE BIORE ZA TWOJEGO KUZYNKA NIECH LEPIEJ Z DP NIEWYCHODZI !!!!. SAM TY MNIE ZABILES ZA NIC I SAM TWUJ KUZYNEK ZACZOL X(
Gandamirku :p
Moze i na tibia.com nie mozna sie przyznac do sharingu , ale skoro sam sharowales/ujesz to po co jedziesz innych za to ? rotfl
Thalle:Awesome(comment do tego ze luniel napisala "Jestem pewna ze prawdopodbnie Joim nie botuje" xDDDDDD)
Gandamir:I would say same about you and your account sharing.
Thalle:It's pathetic Gandamir. Everybody knows that you was shared by 0lik and Cariel Da'Rose so don't instruct other.
Gandamir:Hah, No I wasn't share my char and you don't have proofs to blame.
@edit
Wiec mozna powiedziec , ze skoro WIW ma w szeregach Princes to zlodzieje , to NF ma Gandamira wiec to klamcy xDDD(patrzac na ideologie kilku tu osob)
;p
Gandamir has never lied. Abo has never used any bot, Geddarm has never gave his acces to someone else. There isnt any character that is traded inside NF, also NF never used any cavebot. They are saint. To jest smutne bo tak naprawde NF przyznaja sie do cheatowania na prawo i lewo, nawet czasami w grze a na forum sa oczywiscie swieci :).
Bielenda
01-04-2007, 01:37
TY SIE WYPOWIADASZ KONIEC TEGO PA TERAZ TO JA SIE BIORE ZA TWOJEGO KUZYNKA NIECH LEPIEJ Z DP NIEWYCHODZI !!!!. SAM TY MNIE ZABILES ZA NIC I SAM TWUJ KUZYNEK ZACZOL X(
Pisze sie:
- Nie wychodzi
- Twoj
- Zaczął
Ma'slak ma juz pacc, nic mu nie zrobisz :P
Ile Ty masz lat ?? 8? 9? daje max 11
http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=1598399
Powiedz co jest zmienionego oprocz twojego nicku i cytowan ktore tutaj nic nie zmieniaja.
Bielenda
01-04-2007, 01:47
http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=1598399
Powiedz co jest zmienionego oprocz twojego nicku i cytowan ktore tutaj nic nie zmieniaja.
Originally posted by Thalle on 31.03.2007 19:44:43:
> @Slaminer
> There is everything ok? But I see you are not able to
> play so high level character.
> @up
> It's pathetic Gandamir. Everybody knows that you was
> shared by 0lik and Cariel Da'Rose so don't instruct
> other.
>
> //topic
> I will add later somebody
Hah, No I am not share my char and you don't have proofs to blame me.
Ja napisalem gosciosi zeby poczekal bo z necro musze wyjsc.
Pyta jaki mam lev, a ja mu ze niebawem ue i jakiegos 58 levela huntuja.
Avorian odrazu napisal posta, ale burak :D Nawet tamtego levela zrobili, ze macruje, zalatwili mu bana tym postem, nislusznie.
Ten 58 level byl tak wystraszony ze wylogowyal, jak zobaczyl ze go No Fear chce lac.
http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=1598969
Tutaj wycinek rozmowy:
tebelius 23:29:14
kim Ty expisz jak princes not online?
Ja1 23:29:23
sorca mam
tebelius 23:29:32
na kyrwie ?
Ja1 23:29:40
mhm
tebelius 23:29:42
lvl ?
Ja1 23:29:55
hmm robie z kolega
Ja1 23:30:02
ne moj wiec wiesz on z wiw
tebelius 23:30:11
ale jaki lvl ?
Ja1 23:30:56
a juz ue wnet xD
tebelius 23:31:15
pacc?
Ja1 23:31:28
mhm
tebelius 23:31:43
shao lee ?
tebelius 23:31:45
;]
tebelius 23:52:57
?
I w depo zaraz pisze:
00:51 Daron Iron [38]: Shao Lee
00:51 Daron Iron [38]: trzeba ujebac
wyczailem szpiega
lol
Dodam, ze pan pod nickiem Tebelius, pisze na tym forum.
haha tebelius ;D miales przyjechac do nas.. nam wpierdolic :D zalatwic ci autokar? bo sam chyba nie dasz rady :(
Eee, a może ktoś podac jakieś wydarzenia? Może Ty 0lik bo widze, że jesteś jeden z najnormalniejszych tutaj.
Z tego co zauważyłem tylko to char, który miał byc robiony na wojne (Shao Lee) ma miesiąc wolnego :)
Banished: until May 01 2007, 01:34:22 CEST because of macro use
Enjoy !
Nic sie nie dzieje, my expimy wiw nie wylazi, nie bylo ostatnio żadnego opena.
Mysle, ze bedzie w najblizszym czasie.
A co do mnie to zmienilem post, bylo (...)]I wasn't share(...)] a jest (...) I am not share (...)], czytaj uwazniej!
A o tym Shao Lee nie wiem dokladnie wtf, bo moj kochany net provider zablokowal DSL i nie dziala mi vent/tibia/msn.
Ahh i Princess gratuluje madrosci. Nie wiem jak mozna kogos wrobic, ze jest Macro User, z tego co mi wiadomo to GM musi to zobaczyc zeby zbanowac, a to, ze ktos napisze posta na tibia.com to nic nie znaczy. Z tego co Avorian napisal to widac ze to byl afk sd maker ;).
Nic sie nie dzieje, my expimy wiw nie wylazi, nie bylo ostatnio żadnego opena.
Mysle, ze bedzie w najblizszym czasie.
A co do mnie to zmienilem post, bylo (...)]I wasn't share(...)] a jest (...) I am not share (...)], czytaj uwazniej!
A o tym Shao Lee nie wiem dokladnie wtf, bo moj kochany net provider zablokowal DSL i nie dziala mi vent/tibia/msn.
Ahh i Princess gratuluje madrosci. Nie wiem jak mozna kogos wrobic, ze jest Macro User, z tego co mi wiadomo to GM musi to zobaczyc zeby zbanowac, a to, ze ktos napisze posta na tibia.com to nic nie znaczy. Z tego co Avorian napisal to widac ze to byl afk sd maker ;).
Tak czy siak , to teraz jest prawie jakbys sie przyznal na forum =P
Thalle:kazdy wie ze sharowales~
Ty: Ja nie sharuje (teraz)~
A co do wojny , to WIW sie obija . Nie wiem jak oni sobie to wyobrazaja bez logowania : O
Moze licza na to, ze NF sam sie powybija, albo jakas inna gildia zrobi to za nich, xD
Niestety da się, jeżeli bardzo dużo osób wyśle reporta do Gma to czasem po prostu nie chcę się im sprawdzac tylko od razu dają bana, przykład 179 ms na Hibernie dostał bana bo na forum ktoś go sprzedał a potem mass reporting :P
btw
Elfhame is naap
Pawlos II
01-04-2007, 14:56
Ku**a wez ty Jovere'xik sie odp******* od Olika, byłes kiedys na wojnie założe sie, że nie napewno zazdrościszmu, że ma taka okazje, żeby jakos zaistniec sfraguj kogos obojetnie kogo....
Juz mam dosc tych ludzi co na Gandamira wjeżdżaja założe sie, że niegdy 50+ wbili...
Jovere'xik
01-04-2007, 15:01
Na kyrze byłem na wojnie tylko nob harem, zazdrościć mu mogę tylko tego, że gra knightem, bo też bym sobie pograł;(
Jeśli jesteś taki pewny, że nie mam 50 lv to zapraszam na Isare, Arcanie;p
Ku**a wez ty Jovere'xik sie odp******* od Olika, byłes kiedys na wojnie założe sie, że nie napewno zazdrościszmu, że ma taka okazje, żeby jakos zaistniec sfraguj kogos obojetnie kogo....
Juz mam dosc tych ludzi co na Gandamira wjeżdżaja założe sie, że niegdy 50+ wbili...
ja wbilem 50 lvl i mam cos doniego
ebernardyn
01-04-2007, 15:54
Juz mam dosc tych ludzi co na Gandamira wjeżdżaja założe sie, że niegdy 50+ wbili...A wiesz czego ja mam dość? Waszych usług adwokackich. Pawlos broni 0lika, Skibo broni 0lika, 0lik broni Gedda, jedynie Gedd broni się sam :D Każdy ma prawo do wypowiedzenia własnych poglądów, i nie możesz mu tego w żaden sposób zabronić. Aha, i człowieka nie ocenia się po levelu tylko po zachowaniu. Btw. sam masz tylko 60+.
Pawlos II
01-04-2007, 17:42
Na kyrze owszem 60+ ale ja na nikogo nie wjeżdżam, że jest free fragiem itd.
Teraz po updatcie co wprowadzili hotkeye 100 ek leci na sd combo wiec knight juz nie jest "niesmiertelny" jak kiedys.
Ja tez adokatem nikogo nie jestem, ale slyszalem jak ktos ze Snox kiedys mowil, ze Polacy powinni sie trzymac razem.
No tak ale wjezdzając na kogos napewno do tego nie doprowadzisz.
@Jove
Mialem kiedys 40 msa na Arcania szybko po jej wyjsciu ale sie przenioslem na inny serv ;P
Bielenda
01-04-2007, 18:08
Ja mam z 45+ postaci z 40 levelem wszystkie zrobilem na macro.
P.S, Znam ludzi co maja wiecej
Hehe... Pamietam jak z kumplem pkowalismy z miech temu 10 lvlami obok veno wlazimy na roty 36 druid boci lejemy lejemy 20 hp mu zostalo i sie obudzil.. padl za 20 sekund wpada Princes xd
Jovere'xik
01-04-2007, 19:53
Czyli teraz czas na pochwalenie się swoimi osiągnięciami z tibi:]
Paior na Account Information masz napisane , ze jestes z wroclawia, chyba, ze to nie jest twoja postac, ale jesli jest twoja, to powiedz mi na jakiej ulicy mieszkasz. Jesli to nie tajemnica:D
Paior na Account Information masz napisane , ze jestes z wroclawia, chyba, ze to nie jest twoja postac, ale jesli jest twoja, to powiedz mi na jakiej ulicy mieszkasz. Jesli to nie tajemnica:D
Jeśli się nie mylę to Paior sprzedał Awera
Miszczoslav
01-04-2007, 21:40
lol... awera sprzedalismy juz dawno temu.. na 105 lvl : )
na starofrodzkiej 15
Ale we Wrocławiu?;>
Miszczoslav
02-04-2007, 13:23
wiesz co to jest ironia?
Tak, wiem co to jest, ale w rozmowie pisemnej nie bardzo mozna sie jej doszukac...
Ale we Wrocławiu?;>
tak centrum wroclawia skonczmy ten off top ....
Miszczoslav
02-04-2007, 23:50
uhauahhahuahaehu
uhauahhahuahaehu
A Ty zanmknij dupe, kumasZ? Co Paior nie powie, to albo polewasz z tego tekstu, albo go bronisz... Co Ty kurwa jego przydupas jestes...LOL
Tak sie wlasnie zachowuje przydupas.
A Ty zanmknij dupe, kumasZ? Co Paior nie powie, to albo polewasz z tego tekstu, albo go bronisz... Co Ty kurwa jego przydupas jestes...LOL
A jest jakis regulamin na tym forum ktory zabrania bronienia kogokolwiek? nawet jak jest jego przydupasem to co Ci do tego?
03:14 Avorian [149]: MASSLOGG AND KILL ME!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Banished: until Apr 10 2007,
03:29:20 CEST because of excessive unjustified player killing
Zdenerwowal sie ! No Fear zabilo mu brata chyba, (napewno z rl).
Pozostalych niepotrzebnych tez beda lac, zobaczycie.
WOW nie spodziewałem sie czegos takiego, wchodzac tutaj :O
Moonth Slahave <- Killed at Level 105 by Masoj Hunett
and by Og'Thun
Jaka ta kyra bywa nieprzewidywalna ;d
NF ubiło Moonth Slahave jebanego botera który zrobił ten swój 105 lvl od połowy stycznia bo z wtedy go pamiętam na 35lvlu jeszcze.
jego smieszy to ze nie mozesz doszukac sie ironi w tekscie pisanym ...
Miszczoslav
03-04-2007, 10:00
jak moge byc jego przydupasem skoro z nim miekszam na jedym osiedlu i znam go od przedszkola :o ? i nie mieszka we wroclawiu? a ty jak kurwa jakis glupi leszcz wierzysz w to chociaz pisalem ze nie mieszka we wroclawiu :baby:
Napisales dopiero potem, ze to ironia... myslalem, ze moze naprawde mieszkac w we wrocławiu, o ile wiem to w rozmowie glosowej jest sie latwiej doszukac ironi niz w pisemnej, chyba, ze nie zauwazyles...Przydupad to dobre slowo, skoro taqk dlugo go znasz, to musi byc to juz dla ciebie meczace lizanie mu dupy przez cale zycie, Paior Wyrazy Współczucia.
P.S. Nie nazywaj mnie leszczem, skoro nigdy mnie nie widziales, ani ze mna nie rozmawiales... mozemy sie spotkac, to wtedy sadze, ze bys zmienil zdanie
Yours Macias
jak moge byc jego przydupasem skoro z nim miekszam na jedym osiedlu i znam go od przedszkola :o ?
nooo yy wlasnie dlatego mozesz nim byc :]
i nie mieszka we wroclawiu? a ty jak kurwa jakis glupi leszcz wierzysz w to chociaz pisalem ze nie mieszka we wroclawiu :baby:
booo po .. fest ciezko jest czasem zrozumiec co wy piszecie.
I mozna juz skończyć temat kto jest skad, mozna czy nie?:(
btw. ten post gdzie paior podal nazwe ulicy, on az kipi od nadmairu ironi... <hihi ukrylem tutaj ironie>
Czesc!
Miszczoslav
03-04-2007, 13:37
boze... zal...
@nooo yy wlasnie dlatego mozesz nim byc
chodze z nim do klasy od 10 lat? off top bo to sensu juz nie ma he
z tym " nooo... bo, yyy...." to dobrze powiedziane, xD
Sens bedzie dopoki, doputy sie nie nauczycie pisac;d
pCz zrobil to "yyy" celowo...a to, ze chodzisz do klasy z Paiorem 10 lat , to tylko potwierdza moja teze, ze jestes "Przydupasem" :p
Ze ty jestes przydupasem kazdego swojego przyjaciela(o ile takich masz) nie znaczy ze radek jest ;o
Ciekawe co zrobi Avorian jak mu sie ban skonczy ^.^
Ciekawe co zrobi Avorian jak mu sie ban skonczy ^.^
Pewnie bedzie dalej zakladal bezsennsowne tematy na forum i myslal ze jest taki zabawny.
Ze ty jestes przydupasem kazdego swojego przyjaciela(o ile takich masz) nie znaczy ze radek jest ;o
Nie, nie jestem, mi bardziej chodzilo o jego zachowanie niz o to, ze jest jego kolega.
@Vatian
Ignoruj Paiora jak chcesz , to zwykle scierwo pamietam gdy grał na kyrze awerem bał sie zrobic Skulla a co mowa o powiedzeniu "Abo nie jest fajny ble , nie lubie go , jestes u mamy abo" Teraz sie rozkozaczyl bo nikt nie zna jego nicku tak czy siak awer Byles jestes i bedziesz Scierwem
BB
@Vatian
Ignoruj Paiora jak chcesz , to zwykle scierwo pamietam gdy grał na kyrze awerem bał sie zrobic Skulla a co mowa o powiedzeniu "Abo nie jest fajny ble , nie lubie go , jestes u mamy abo" Teraz sie rozkozaczyl bo nikt nie zna jego nicku tak czy siak awer Byles jestes i bedziesz Scierwem
BB
pff huahauhauhhua smieszny ejstes skoro taki odwazny jestes daj mi swoj nick moj nick zna wielleee osob a wiec zamknij morde btw: na 60 lvl mialem hunta za to ze nawrzucalem xezbethowi na 69 bylem w war na 100 padlem za to ze bilem kolege rl abo z dopiskiem rl abo and cos tam ale ja takich nie bije nie no co ty :]
na 104 wrzucalem calemu LS jeszcze na forum chyba ze sie zadza d-lair
i co ty kur$# omnie wiesz jak nic nie wiesz zamknij juz morde i skoro ejstes kozak daj nick !
Wiw zrobilo mass log, nie zabili nikogo i jak zwykle na battle nie wyszli.
Wiw zrobilo mass log, nie zabili nikogo i jak zwykle na battle nie wyszli.
kur... stary- przestan juz pier. kto wyszedl, a kto nie.
Mowisz tak jak byscie zawsze wychodzili, a wiemy wszyscy ze tak nie jest.
Prosze wiec, przestancie pisac te smuty (WIW/NF)
pff huahauhauhhua smieszny ejstes skoro taki odwazny jestes daj mi swoj nick moj nick zna wielleee osob a wiec zamknij morde btw: na 60 lvl mialem hunta za to ze nawrzucalem xezbethowi na 69 bylem w war na 100 padlem za to ze bilem kolege rl abo z dopiskiem rl abo and cos tam ale ja takich nie bije nie no co ty :]
na 104 wrzucalem calemu LS jeszcze na forum chyba ze sie zadza d-lair
i co ty kur$# omnie wiesz jak nic nie wiesz zamknij juz morde i skoro ejstes kozak daj nick !
Tjaaa, ja bym proponowal powstawiac przecinki w tej wypowiedzi, bo nie wiem jak inni, ale ja mam problemy z doczytaniem sie sensu wypowiedzi bez przecinkow... POPRAW STYL:p
ebernardyn
04-04-2007, 12:47
Tjaaa, ja bym proponowal powstawiac przecinki w tej wypowiedzi, bo nie wiem jak inni, ale ja mam problemy z doczytaniem sie sensu wypowiedzi bez przecinkow... POPRAW STYL:pRzucasz się na niego, a sam nie używasz Polskich znaków (ąśżźćńłó). Popraw Styl.
Nide Wune
04-04-2007, 13:50
Nie wiem czy to ja jestem "wczesny" i o tym nie wiedziałem, ale Garlerdon = Zenek? LoL
xD?
Niema Amasa Noobka? xD?
No wiem, ale tutaj prawie nikt tego nie uzywa. Sadze takze, ze wazniejsze sa "przecinki i "kropki", dzieki temu wypowiedz staje sie duzo bardziej przejrzysta.
No wiesz, w ostatnich dniach kazdego dnia pytamy sie o open, a oni codziennie nie. A to akurat bylo bardzo smieszne, zrobic mass log i nikogo nie zabic, a potem schowac sie do pzta.
pozdro
Nie wiem czy to ja jestem "wczesny" i o tym nie wiedziałem, ale Garlerdon = Zenek? LoL
xD?
Niema Amasa Noobka? xD?
Teraz czekamy az ty znikniesz , tak jak twoj idol =]
Chyba dobrze że pisze on o wydarzeniach z kyry a nie o jakiś pierdołach... Wlaśnie do tego jest ten temat... zalbr nigga
Jeśli ci pasuje kłótnie i wyzywanie się ludzi to powinneś znaleść inny temat... eloelo
@nide od noobkow to mozesz wyzywac wlasna matke pamietam jak mi kiedys lizales odbyt zebym tylko ciebie protektowal. niezle beczales i spamowales na priv ze cie abo bije :(:( ja kladlem lage na takich lamusow jak ty bo wiadomo ze tacy zmieniaja decyzje jak zawieje. zobaczymy jak dlugo pojedziesz na lizaniu dupy szwedom bueih zebys sie nie przeliczyl 'madry cwaniaczku'
aha i nie zablysneles ta nowinka i nie mniej sie za 'wczesnego' bo reprezentujesz tylko nedzny poziom forum trolla ktory mysli ze ma racje. tak naprawde to uslyszales plotke i powtarzasz tylko zeby zostac zauwazonym? czy kiego chuja bo nie kumam o co tu chodzi.
btw zapodaj jakas nowinka moze mnie zadziwisz ponownie
The Chaotic Paladin
04-04-2007, 17:02
Teraz czekamy az ty znikniesz , tak jak twoj idol =]
spoko exo jak nie zniknie sam, to my mu w tym pomozemy xd
@Amashek; Powiem tylko tyle... szkoda :|
Chyba dobrze że pisze on o wydarzeniach z kyry a nie o jakiś pierdołach... Wlaśnie do tego jest ten temat... zalbr nigga
Jeśli ci pasuje kłótnie i wyzywanie się ludzi to powinneś znaleść inny temat... eloelo
ROTFL- a czy ja mu bronie pisac? Wyzywam kogos?
Zdenerwował mnie tekst "jak zwykle na battle nie wyszli" - zabrzmialo to tak jakby NF wychodzilo zawsze i wszedzie.
elo elo zalbr nigga : o
qeenar lee
04-04-2007, 20:13
i nastepna osoba wyplaca sie z war tym razem znow member snoxow
Xorian of Zygus
enjoy freedom
qeenar lee moge ja tez ???? :(:( podniecasz sie i robisz wielkie halo, i tak ci nie odpala nic z tego siana wiec po kiego sobie robisz nadzieje...
Nic już nie możesz zrobić to zacząłeś pisać na forum =OO
nie moge sie powstrzymac widzac glupio-madrych polakow. przeciez on tego hajsu nawet nie powacha a cieszy sie jak dziecko :)
a pisac zaczalem bo moj byly przydupas nijaki Nide wune nawiazal posta do mnie..bo chyba nie musze nikomu udowadniac ze mnie ta gra juz nie obchodzi ;p?
Jovere'xik
05-04-2007, 01:19
13 Mar 2007 +494,011 8 154 59,205,338
14 Mar 2007 +351,479 8 154 59,556,817
15 Mar 2007 +396,987 8 155 59,953,804
16 Mar 2007 +386,451 8 155 60,340,255
17 Mar 2007 +580,533 8 156 60,920,788
18 Mar 2007 +371,467 8 156 61,292,255
19 Mar 2007 +152,198 8 156 61,444,453
20 Mar 2007 +18 8 156 61,444,471
21 Mar 2007 0 8 156 61,444,471
22 Mar 2007 +8,910 8 156 61,453,381
23 Mar 2007 0 8 156 61,453,381
24 Mar 2007 0 8 156 61,453,381
25 Mar 2007# n/a n/a n/a n/a
26 Mar 2007 n/a 7 157 62,087,793
27 Mar 2007 +180,209 7 157 62,268,002
28 Mar 2007 +2,180 7 157 62,270,182
29 Mar 2007 +20 7 157 62,270,202
30 Mar 2007 +157,674 7 157 62,427,876
31 Mar 2007 +237,447 7 157 62,665,323
01 Apr 2007 +744,510 6 158 63,409,833
02 Apr 2007 0 6 158 63,409,833
03 Apr 2007 +902,442 6 158 64,312,275
04 Apr 2007 0 6 158 64,312,275
My tu kłótnie, a abo sobie expi w najlepsze :(
qeenar lee
05-04-2007, 07:42
Oj amas napisalem to tylko aby okazac ze sie wyplacaja i zbey ludzie wiedzieli ze nastepny odpada z war ;p
a co do tej kasy nie potrzebuje ich hajsu? bo mam swoj? myslisz ze doszlem do war po hajs?xP
wiesz mnie to jebie co ty sobie o tym sadzisz myslisz ze zdzialasz cos na forum?<HAHAHA>
Odszedl z wojny 70 kina , Dzieki temu WIW na pewno oslabnie . Wkoncu jego explo za 50 to OLBRZYMIA roznica na open battle...
Może to i był niski lvl, ale liczy się fakt że odszedł. Pokazuje to. że w szeregach wiw może się coś psuć, że nie są już tacy pewni swego... (chodź to wszyscy zainteresowani i tak wiedzą)
W tym przypadku liczy się bardziej że odszedł niż lvl jaki posiadał...
~down Możesz to samo powiedzieć używając bardziej poprawnego języka.. bez wulgaryzmów.
Używając stwierdzenia "w szeregach wiw" miałem na myśli ich wszystkich, nie rozbijając
na wiw, snox, itd.
Drogi Gwiazdorku napisałem czarno na białym "że w szeregech wiw może się coś
psuć.."
Tam było użyte słowo może, bo każdy inaczej może to zajście zinterpretować.
Ale jak dla Ciebie czytanie ze zrozumieniem jest widocznie za cieżkie, więc i tak te słowa to
Ciebie nie przemówią..
Gwiazdor
05-04-2007, 10:56
Ja pierdole co wy tutaj pierdolicie ze odszedl jeden typ od wiw i to nawet nie od wiw tylko od snoxow czy ki huj. Jak odszedl Demonic Pelego od nf nie bylo tyle pierdolenia. Może odszedł bo mu się chciało expić i miał dosyć życia w pz, a wy się kurwa doszukujecie jakichs metafor i przenośni w tym odejściu.
Gwiazdor
05-04-2007, 11:28
Oj parq parq tu nie chodzi o to czy użyłeś słowa "może" czy też nie tylko o to że doszukujesz się w tym jakiegoś ukrytego znaczenia a prawda może być widoczna gołym okiem. ;p
Oj amas napisalem to tylko aby okazac ze sie wyplacaja i zbey ludzie wiedzieli ze nastepny odpada z war ;p
a co do tej kasy nie potrzebuje ich hajsu? bo mam swoj? myslisz ze doszlem do war po hajs?xP
wiesz mnie to jebie co ty sobie o tym sadzisz myslisz ze zdzialasz cos na forum?<HAHAHA>
ta ta a jakby dawali to bys sie pierwszy rzucil i machal ogonem jak pies xD
@up!
Nie rozumiem Cie, starasz sie tu kazdemu udowodnic cos czego moze by nikt nigdy nie zrobil, uchodzisz tu za jakiegos wielkiego znawce, choc twoj lvl wcale o tym nie swiadczy. Po co szukasz sporu z kazdym na tym forum? own3d. Nie rozumiem takich ludzi. Sam sie czesto kloce na forum, ale nie szukam zaczepki na sile.
Signed.
Yours Mathew.
to po co sie wtracasz w takim wypadku
a o kyrze wiem z pewnoscia wiecej niz ty i o tym wlasnie swiadczy level (wkoncu gram tu od 1lv). nikomu nic nie staram sie udowodnic tylko mowie jak jest przeciez od tego jest forum. powiem ci, nie rozumiem ja ciebie, probojesz wetknac nos w nieswoje sprawy a idz na swoja Harmonie kogo obchodzisz ty i twoje refleksje.
Nie probuje tutaj wetknac swojego"nosa" tylko mowie to co widze, probujesz sie przyczepic do kazdego, a to jaki masz lvl to nie sswiadczy o twoim obeznaniu i "pro geamerstwie";d, gralem na kyrze dlugo wiec nie wmawiaj mi ze nic nie wiem, tak jak probujesz to zrobic kazdemu na tym forum, co chesz przez to osiagnac?
Nide Wune
05-04-2007, 18:26
a pisac zaczalem bo moj byly przydupas nijaki Nide wune nawiazal posta do mnie..bo chyba nie musze nikomu udowadniac ze mnie ta gra juz nie obchodzi ;p?
Haha! xD! "Przydupas" Haha! Mnie kiedykolwiek Abo Tagteamz chcial ujebać?
Czy Ty wogule wiesz co chcesz sciemnić? Haha own3d!
Oh, Garl moje "guru" powiedz jakim cudem Abo zawsze mi pomaga? Twoja teoria chyba jest taka iż on mi pomaga i haha chce zarazem ujebać xD
Dobre, dobre! xD! Oczywiście, szanujemy Cię! xD!
Pamietam, heh, dosyć dobrze moj brat trzymał z Arcatem heh, i jakoś pamiętam że heh chciałem Ci pomóc pomniejszyć (znowu heh) Twój payment dla Kulaka. Heh Cisnołeś mi, a jak Ci Arcat powiedział o co mi biega Hahah, "Amasek take mode: Friendly" Hahah
Ej no, niegadajcie że chcecie mnie z serwera wyj@#$ plz no haha
Ja już skończyłem tu grać (ludzie z dp nie wychodze) heh ale jest na Kyrze pare osób z którymi gadam. Zresztą NF wygra. Co nie oznacza że zamierzam grać. lol
Najbardziej jest śmieszne że mam 4 chary +50 i każdy ma hunta od wiw xD
nie moja wina ze sharowales i brat ci nie mowil nic o mnie : )
juz mniejsza o sama kyre, bo lizal mi od arcani
Nide Wune
05-04-2007, 19:55
nie moja wina ze sharowales i brat ci nie mowil nic o mnie : )
juz mniejsza o sama kyre, bo lizal mi od arcani
Ehm, błąd. Uhahaha
Mój brat nie grał Nide, zawsze ja nim grałem.
Eh, gadał on z Arcatem ze swojego chara.
Widać wiesz tyle że normalnie wymiękam xD!
Ale niech sytuacja kiedy brat ma własny char a ja własny heh będzie "sharowaniem" xD!
A co do lizania, heh to ty wyciołeś sobie 2 żebra zeby sobie lizać? He? Pwned?
Właśnie widzę ze „doszles” dla swojego dobra, bo może najwyższy czas był skończyć expic i zacząć odwiedzać szkole częściej.
ebernardyn
06-04-2007, 22:39
Przerwa w wojnie na okres świąt? Nie widze ostatnio żadnych battle. (ten post bardziej na rozruszanie tematu bo zdycha :P)
Przerwa w wojnie na okres świąt? Nie widze ostatnio żadnych battle. (ten post bardziej na rozruszanie tematu bo zdycha :P)
lepiej żeby zdychał niż żeby toczyły się dyskusję o rzeczach nie bardzo związanych z Kyrą, tak jak np, up.
Nide Wune
07-04-2007, 12:07
Wesołych Swiąt Wszystkim.
Bez względu czy mi cisniesz czy nie.
Wesołych Swiąt.
Kileros fire'son
07-04-2007, 15:40
Dwa kurczaki w koszyku siedzą i rzeżuchę sobie jedzą, baran w szopie zioło pali pewnie zaraz się przewali, ksiądz za stołem już się buja Wesołego Alleluja życzy Kileros :P
aaaaaaaaa i bym zapomniał ! MOKREGO DYNGUSA Hhahaha xD
O K***A, ale zamulacie...
Tyle szczeszczescia ile charow Zenek ma,
Tyle jajek ile Tetro deadow mial,
Tyle forsy ile razy Gandamir padl
Tyle przyjemnosci ile Garlerdon huncic osob chcial
Kurczakow jak WiW uciekajacych
Dyngusa jak UE Moothonosta
Imprezy jak paraliz Abo Tagtemza
6 w szkole tyle
ile ludzie podczas wojny traca na aole
Expa tyle ile NF wbija podczas wojny
Bys Demony huncic solo byl zdolny
I wszystkiego czego tylko pragniesz
zyczy ci dzis 0lik!!!
Miszczoslav
08-04-2007, 13:46
dobre ; )
(...)
The Chaotic Paladin
08-04-2007, 13:46
Tyle szczeszczescia ile charow Zenek ma,
Tyle jajek ile Tetro deadow mial,
Tyle forsy ile razy Gandamir padl
Tyle przyjemnosci ile Garlerdon huncic osob chcial
Kurczakow jak WiW uciekajacych
Dyngusa jak UE Moothonosta
Imprezy jak paraliz Abo Tagtemza
6 w szkole tyle
ile ludzie podczas wojny traca na aole
Expa tyle ile NF wbija podczas wojny
Bys Demony huncic solo byl zdolny
I wszystkiego czego tylko pragniesz
zyczy ci dzis 0lik!!!
rotfl
anyway dzieki i na wzajem xd
Wczoraj padł Querlo , dziś Darylan. WiW się bierze do roboty.
12:19 You see a dead human (Vol:10). You recognize Darylan. He was killed by Moothonost.
Moot~ zdazyl z pohu wrocic zeby go zabic:> ladna akcja
Kto bedzie nastepny?:>
Wczoraj padł Querlo , dziś Darylan. WiW się bierze do roboty.
exodus wiw sie od jakiegos czasu juz sie bierze do roboty ostatnie 3 fragi na tej wojnie naleza do nas :
Xolorian
Royal~
Darylan
pozdro :cup:
exodus wiw sie od jakiegos czasu juz sie bierze do roboty ostatnie 3 fragi na tej wojnie naleza do nas :
Xolorian
Royal~
Darylan
Z całym szacunkiem ale 3 fragi na tydzien to raczej wojna dla niepełnosprawnych (cos a'la paraolimpiada). Zakasac rekawy i brac sie do roboty :)
Nom, jeśli tak ma wyglądać taktyka WiW [(grupowe zabijanie pojedynczych graczy)own3d] to spoko, ale NF i tak znajdzie na nich sposób, bez wątpienia.
Gandamir~ ukladanie wierszykow zostaw innym ;)
Anyway Wesolego^^
Wesolych Swiat!
P.S, Tylko nie grajcie w Tibie
all juz zalatwione ;)
Btw Wesolych i spokojnych swiat ;)
@ down n/c :)
Przedstawilem tylko tak jak jest na kyrze :)
Btw. Zapomniales o jeszcze jednym forum tam kazdy cie wyslucha
ZAL.PL
16:03 Valerious De'Vegaz [108]: Valerious De'Vegaz/Venore 20k
Hum za co ? za to ze niby 4-5 dni temu nazwalem Shackal Hunter "pierdolony noob " czy jakso tak ^^ Pytanie ? dlaczego wtedy do mnie nie napisal ? tylko teraz ?
Shackal napisal do mne ze ma screnna a jak mu powiedzialem zeby mi go dal to powiedzial ze vale~ go ma i to wystarczy -.-
Na pewno nie zaplace -.-
Btw Wesolych i spokojnych swiat ;)
Najlepiej mu zapłać i jeszcze dobrze by było gdybyś mi zapłacił 10k : ))
Ja też bym za to nie płacił :/
Ciężko grać na kyrze...
@Up
Maja reason do huntowania go wiec w czym problem?
Ta , jeszcze troche to reason'em bedzie to ze blokowales jego miejsce w dp haha . Jeszcze wojna sie nie skonczyla a NF juz zaczyna PAowac . ;p
@down
Tak , to WIW sa ZLIII bo oni zmuszaja biedne no fir do PAowania , Spalic ih!111 na stos ...!11
@Up
Maja reason do huntowania go wiec w czym problem?
Wiem : ) to dobrze przynajmniej coś się bedzie dziać a nie chce aby placił to może jakaś akcja na niego bedzie :P
@up
Bo wiw na to pozwala?
All zalatwione ;) sa jednak ludzie na kyrze ktorzy jeszcze pomoga ;)
Jak bedzie jakas akcja na mnie to trudno padne , ale nei zaplace ;)
Lol z tego co pamietam na ostatnim OB co bylo ank/necro quest Shackal byl z WiW a teraz Nf broni shackala Lol;d
Nide Wune
09-04-2007, 10:52
Lol z tego co pamietam na ostatnim OB co bylo ank/necro quest Shackal byl z WiW a teraz Nf broni shackala Lol;d
Hehe są do tego powody uwierz mi xD
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/22224
HAIL WIW :cup:
The Chaotic Paladin
09-04-2007, 11:54
LOL. Osobiscie filmik ten mialem 3 tygodnie temu, nie wiem dlaczego dopiero teraz ludzie sie nim tak podniecaja. Nie wyszlo, poprostu, nie zawsze wszystko wychodzi.
Jakbysmy mieli tak wypominac, to ile razy Herineey na open battlu biegal z 15 minutowym pzetem sam i NF nie dalo rady go zabic? No ile? : |
Jakbysmy mieli tak wypominac, to ile razy Herineey na open battlu biegal z 15 minutowym pzetem sam i NF nie dalo rady go zabic? No ile? : |
Tutaj chodzi o to by zatuszowac wlasne niepowodzenia i pokazywac tylko wady/wpadki przeciwnika :}
"Nobody is perfect but I’m pretty fucking close ... I am unstoppable, So fast, none see me. I am the hunter, I kill all I see"
Nide Wune
09-04-2007, 12:18
Hehe, z tego co widze ludzie z wiw zamiast zajac sie wojna siedza na forum i kozaków grają xD
Ile tu osob z nf sie bezsensu wypowiada? Mało? A z wiw? Heh sczerze połowa postów tutaj jest niepotrzebna (niektóre moje też xD )
And btw. "TibiaHispano.com"- kolejna strona którą udało mi się zcrashować xD
Teraz rozkminiam Erig.net xD
P R O P A G A N D A
Hehe, z tego co widze ludzie z wiw zamiast zajac sie wojna siedza na forum i kozaków grają xD
Ile tu osob z nf sie bezsensu wypowiada? Mało? A z wiw? Heh sczerze połowa postów tutaj jest niepotrzebna (niektóre moje też xD )
And btw. "TibiaHispano.com"- kolejna strona którą udało mi się zcrashować xD
Teraz rozkminiam Erig.net xD
kogo to interesuje?
Nide Wune
09-04-2007, 12:25
kogo to interesuje?
Mnie xD Lubie pisać xD No i pare osób które się tu nie wypowiadają, a romawiają ze mną pózniej na tibii.
A kogo interesuje Twoje heh "P R O P A G A N D A"?
Twój post składa się heh z jednego słowa rozłożonego na literki, nabijasz sobie liczbe postów, he?
I Tak Hail WIW Hail Olik for http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/22224 :cup:
@Nide Wune
Jakos nie widze tu nikogo z WIW kto regularnie sie wypowiada , z obu tylko Olik tu siedzi czesto wiec twoje wypociny sa daremne.
Gandamir - twoj podpis na tibia.com miazdzy:
11:09 Moothonost [193]: everyone to pz
11:09 Moothonost [193]: gandamir online !
Nide Wune
09-04-2007, 19:42
@Nide Wune
Jakos nie widze tu nikogo z WIW kto regularnie sie wypowiada , z obu tylko Olik tu siedzi czesto wiec twoje wypociny sa daremne.
Jak mogłes a byłem już tak blisko celu!! :<
Jednym postem zepsules wszystko!!
lol
@Nide Wune
Wydaje mi sie ze np Keonek to ktos z wiw i jest pare innych osob, heh, ale nvm :P
Master Gossek- kolejny przyklad ze nie oplaca sie pomagac WiW na openach
Nide Wune
09-04-2007, 21:38
Wydaje mi sie ze np Keonek to ktos z wiw i jest pare innych osob, heh, ale nvm :P
Mylisz się, WiW jest silne bo umie to czego ja wciaż w Tibii nie umiem, tzn skakać, no wiesz oni zmiazdzą nawet GMów bo wiesz oni tylko "No To Hoop" i wiesz co "no fear" podbiega to oni leża po skoku na trawniku, bądź ziemi i pisze na nich coś po angielsku w typu "You see dead human" , i wiesz oni zabijają snake z poison fieldów, ja i avorian tego nieumiemy, wciąż sądze że wiw zna sekret iż snake ma włączony mana shield. I wiesz zenek rzadzi bo wiesz on nie sharuje accounta, i wiesz on sam tu wbił pare +100 lvli tylko podobno korzysta z bota o nazwie "Allegro" i wogule jaki payment musze płacić wiw? heh bo ja sie ich boje, bo oni wciąż mówią że zrobią niektórym tibie w rl, i ja niechce, bo oni mają "muski". I muszę się im podlizywać o tak:
Hail WiW!
Mylisz się, WiW jest silne bo umie to czego ja wciaż w Tibii nie umiem, tzn skakać, no wiesz oni zmiazdzą nawet GMów bo wiesz oni tylko "No To Hoop" i wiesz co "no fear" podbiega to oni leża po skoku na trawniku, bądź ziemi i pisze na nich coś po angielsku w typu "You see dead human" , i wiesz oni zabijają snake z poison fieldów, ja i avorian tego nieumiemy, wciąż sądze że wiw zna sekret iż snake ma włączony mana shield. I wiesz zenek rzadzi bo wiesz on nie sharuje accounta, i wiesz on sam tu wbił pare +100 lvli tylko podobno korzysta z bota o nazwie "Allegro" i wogule jaki payment musze płacić wiw? heh bo ja sie ich boje, bo oni wciąż mówią że zrobią niektórym tibie w rl, i ja niechce, bo oni mają "muski". I muszę się im podlizywać o tak:
Hail WiW!
Jeżeli ta wypowiedz miała chociaz odrobinę sarkazmu to nawet nie jest smieszna :|
Nie pomagał WIW to był tylko pretekst :D padł za to ze jest polaczkiem mam zamiar wyciać ich wszystkich z serwa zniechęcając ich do expienia za pomocą moich polskich noobow ;) oraz kumpli jednak polacy i tak se nie pograją (kwestia czasu) wiem co mowie lata doświadczenia i grania w tą gre robią swoje;p w końcu kobita mnie utrzymuje a więc mogę siedzieć cale dnie przed monitorem......
HAIL NF:cup:
Nide Wune
09-04-2007, 22:10
Jeżeli ta wypowiedz miała chociaz odrobinę sarkazmu to nawet nie jest smieszna :|
Nie no naturalnie, iż wypowiadałem się na poważnie. Jakbym mógł drwić z wiw?!
Tym razem to No Fear jest Sprite, a wiw jest pragnieniem.
21:03 You see a dead human (Vol:10). You recognize Joim Hagane. He was killed by Rhu Inferno.
kolejny frag dla wiw
Nide Wune
09-04-2007, 22:15
Nie pomagał WIW to był tylko pretekst :D padł za to ze jest polaczkiem mam zamiar wyciać ich wszystkich z serwa zniechęcając ich do expienia za pomocą moich polskich noobow ;) oraz kumpli jednak polacy i tak se nie pograją (kwestia czasu) wiem co mowie lata doświadczenia i grania w tą gre robią swoje;p w końcu kobita mnie utrzymuje a więc mogę siedzieć cale dnie przed monitorem......
Podrubko Abo! Pomyliłeś sie! Hunted! Miało być Hail WIW!
Kolejne dziecko dowartosciowywujące sie tym iż mysle ze na forum beda uwazali go za Abo.
Next Tetrowy plx ?:(
Jak sie nie myle abo to szwed
21:03 You see a dead human (Vol:10). You recognize Joim Hagane. He was killed by Rhu Inferno.
kolejny frag dla wiw
No nie wiem, wy naprawde dalej sie ludzicie tym, ze WiW wygra ta wojne?!;o
Sorry, ale tak slepa wiara graniczy juz z glupota...
Moothonost
Apr 09 2007, 21:16:50 CEST Killed at Level 193 by Abo Tagteamz
and by Juffs
Smutne:(( :evul: :evul:
Rhu Inferno
Apr 09 2007, 21:16:40 CEST Killed at Level 158 by Juffs
and by Steiner the slayer
Ojjj :<:<
rhu
moot
and by Juffs
Hail WiW :cup:
szkoda ze mnie nie bylo bo bylem na dworze dopiero wrocilem :P
Nide Wune
09-04-2007, 22:37
No nie wiem, wy naprawde dalej sie ludzicie tym, ze WiW wygra ta wojne?!;o
Sorry, ale tak slepa wiara graniczy juz z glupota...
Nie no ja się popsrostu podpisuje pod tym xD Vatian rox xD
O tak:
Signed. xD
Nide Wune aka 5p34k35 xD
Nide Wune
09-04-2007, 22:37
rhu
moot
and by Juffs
Hail WiW :cup:
szkoda ze mnie nie bylo bo bylem na dworze dopiero wrocilem :P
Mówiłem że No Fear to Sprite xD
Hail Pragnienie (WiW)! Hail!
Pawlos II
09-04-2007, 22:47
Ma ktos filmik z fragow na Moothu i Rhu xD z checia obejrze :D
Nie no ja się popsrostu podpisuje pod tym xD Vatian rox xD
O tak:
Signed. xD
Nide Wune aka 5p34k35 xD
Nie, no znalazlem ziomka na forum xD nadajemy na tych samych falach:D
@up- no mam nadzieje, ze te dwie gleby ucisza tych co sie podniecali 3 ostanimi fragami WiW...
PizzaFast
09-04-2007, 22:49
kolejny frag dla wiw
KOLEJNE fragi dla NF...
Mooth.
and by Juffs
Rhu.
WIW rulez i wogole hail _/ (Ironia .dla nie kumatych)
Btw Mooth dlugo nie postal ^^ Paralize patteha co ture i SD spam :)
EDIT:
Ktos tam o FIlm prosil : http://www.rogepost.com/n/5143213157 - Patteh View
other link - http://download.**************/E2F6935403B03A66
Podrubko Abo! Pomyliłeś sie! Hunted! Miało być Hail WIW!
Jaka podróbka proszę ja ciebie?? po prostu o*******am sie cale dnie w domu (żona pracuje) czekam aż WIW lognie i pz zrobi a że jestem zdolny to sie nauczyłem polskiego. I ziomuś tera mam preteksta do zabicia kolejnego polaczka wiec uważaj na siebie!!!
i nie mów mi co miało być
HAHAHA po prostu owned 193 ms i 158 ms za 91 ek ;p
Ale nie ma co sie martwic WiW kiedys pogra wkoncu Abo juz jest stary umrze wczesniej.
Nie zebym zmienil strone , jestem dalej za WIW ale ta akcja mnie rozbawila :<
@ A co do tego Master Gosska , to on jest z NF dzisiaj mi druida bił z Keelatsem , a jak wiadomo on od nf = p Gossek to chorągiewka :p
HAHAHA po prostu owned 193 ms i 158 ms za 91 ek ;p
Ale nie ma co sie martwic WiW kiedys pogra wkoncu Abo juz jest stary umrze wczesniej.
Nie zebym zmienil strone , jestem dalej za WIW ale ta akcja mnie rozbawila :<
Nie umre nigdy chyba ze mnie kobita przestanie karmic!!!
Bulwozaur
10-04-2007, 00:11
Na tym filmie wyraznie widac jakie WiW jest odwazne i oddane w stosunku do kolegow z gildi poniewaz mozna dostrzec ze gdy rhu padl mooth wcale nie probowal uciec tylko chcial jeszcze odzyskac jego loot :D
Praktycznie we 2 kontra cala gildia NF. NC4T (no chance for them :P )
A tak swoja droga to polecam kolegom z WiW zainstalowanie bota i zastosowanie skryptu automatycznie zdejujacego paralyze + zmienianie ssa = naprawde ciezko ubic :)
np. skrypt na exurke :) i po krzyku
const
minMana = 3300; //Change minimum mana
while not Terminated do
begin
UpdateWorld;
if Self.Mana > minMana then
begin
if Self.Slowed then
Self.Say('exura');
end;
Sleep(300);
end;
end;
[QUOTE=Dwik;1361566]Praktycznie we 2 kontra cala gildia NF. NC4T (no chance for them :P )
teoretycznie bylo nas z 15 osob a praktycznie kilka osob bylo w momencie zabijania ich obu wiec twoja praktyka oszukuje :<<<<
ogolnie to ladnie sie wyjebaliscie ... :p
btw mooth pozdro co do dzisiejszej naszej rozmowy z rana :)
'Gz dla ciebie i Gz dla Rhu, on tez lvl wbil'
:D
@ Dwik
Jak WiW biło w 10 osób (za TP) Abo to jakoś sie nie odzywałeś.. ;d
Gratz kolejnej akcji NF.
@ Dwik
Jak WiW biło w 10 osób (za TP) Abo to jakoś sie nie odzywałeś.. ;d
Gratz kolejnej akcji NF.
To byl taki zal ze szkoda komentowac :) Nie wzieli potow, a i f-bomby uzywali jak paralitycy. Na koncu zjebali bo zle ustawili sie do teleportu. Tyle.
PizzaFast
10-04-2007, 12:36
Praktycznie we 2 kontra cala gildia NF. NC4T (no chance for them :P )
A tak swoja droga to polecam kolegom z WiW zainstalowanie bota i zastosowanie skryptu automatycznie zdejujacego paralyze + zmienianie ssa = naprawde ciezko ubic :)
np. skrypt na exurke :) i po krzyku
const
minMana = 3300; //Change minimum mana
while not Terminated do
begin
UpdateWorld;
if Self.Mana > minMana then
begin
if Self.Slowed then
Self.Say('exura');
end;
Sleep(300);
end;
end;
Cala gildia? + nc4u? Gdzie ty to widzisz?xD
Bo w Rhu i mootha ubilo Równe 7 osob : juffs,tralla,patteh, pablofon,abo, xolorian, steiner.
i to faktycznie smieszne 193ms i 158ms Owned Za 91ek ktoremu nawet lvl niespadl... Rotfl :)
ebernardyn
10-04-2007, 12:52
To byl taki zal ze szkoda komentowac :) Nie wzieli potow, a i f-bomby uzywali jak paralitycy. Na koncu zjebali bo zle ustawili sie do teleportu. Tyle.
Mooth miał Pot'a, F-Bomb przykro mi ale nie widziałem.
Abo zdążył użyć Destroy Fielda:
http://img84.imageshack.us/img84/8282/dfaboyx2.th.gif (http://img84.imageshack.us/my.php?image=dfaboyx2.gif)
Następnie odpechnąć Mootha:
http://img221.imageshack.us/img221/8521/aboodepchgn7.th.gif (http://img221.imageshack.us/my.php?image=aboodepchgn7.gif)
Który oczywiście nie mógł postawić za siebie głupiego Pota:
http://img224.imageshack.us/img224/568/potmy9.gif (http://imageshack.us)
Po czym Abo spokojnie uciekł do depo bez many, przed goniącym go stadem WiW:
http://img86.imageshack.us/img86/1277/abodpuf3.th.gif (http://img86.imageshack.us/my.php?image=abodpuf3.gif)
Żal.
Po tej akcji, mam wielki respekt dla Abo... a Mooth i Rhu, za chuja sie nie popisaliście, own3d.
Po tej akcji, mam wielki respekt dla Abo... a Mooth i Rhu, za chuja sie nie popisaliście, own3d.
Mooth i Luca*, Rhu pewnie by padl 6 raz czy 7 czy jakos.
A no fakt, jebnalem sie...Mooth i Luca* ale nie to jest sdnem sprawy, sednem jest to, ze i tak dali dupy.:D
A no fakt, jebnalem sie...Mooth i Luca* ale nie to jest sdnem sprawy, sednem jest to, ze i tak dali dupy.:D
Nie bedę bronić tu wiw ale powiem ci jedno nie wypowiadaj sie tu trolu forumowy z noob pvp jestes dobry w pisaniu i w niczym innym. Wiem wiem ty byś dupy nie dal bo jesteś ELO ZIOOM i wogule. Roz*******ają mnie takie nooby jak ty
pozdro
Widziałem zarąbiste pvp Mootha i Luca, a ty skąd możesz wiedzieć jakie ja mam pvp...zamknij sie najlepiej, bo narazie ja tu widzę, ze ty sie boisz podać swoj name, żeby sie nikt z Ciebie nie śmiał...jak napisałeś sobie na opisie "Abo~160 lvl"
to myślisz, ze ktoś w to uwierzy, czy może to miało być zabawne?- polałem sie po pachy stary, więcej takich żartów proszę. Nie pogrążaj sie. OwN3d.
Bulwozaur
11-04-2007, 15:54
Widziałem zarąbiste pvp Mootha i Luca, a ty skąd możesz wiedzieć jakie ja mam pvp...zamknij sie najlepiej, bo narazie ja tu widzę, ze ty sie boisz podać swoj name, żeby sie nikt z Ciebie nie śmiał...jak napisałeś sobie na opisie "Abo~160 lvl"
to myślisz, ze ktoś w to uwierzy, czy może to miało być zabawne?- polałem sie po pachy stary, więcej takich żartów proszę. Nie pogrążaj sie. OwN3d.
owned przez kogo? przez ciebie? :D no to teraz sie zapewne czuje styrany whuj ;(
@ Abutabu
Skoro już wpisałeś sobie w profil info o postaci Abo, i myślę że tylko udajesz że nim jesteś to postaraj się być trochę bardziej wiarygodny(dobre słowo :d) i nie formułuj swojej wypowiedzi na poziomie słownictwa 12-latka.
@ Abutabu
Skoro już wpisałeś sobie w profil info o postaci Abo, i myślę że tylko udajesz że nim jesteś to postaraj się być trochę bardziej profesjonalny i nie formułuj swojej wypowiedzi na poziomie słownictwa 12-latka.
LOL , wy mysliscie ze on mysli , ze wy mysliscie ze on jest naprawde Abo?xDDD
@up
Ja zupełnie nie wiem co on myśli bo on chyba nie myśli że my wierzymy że on to Abo. <Boże ale to głupie> :baby: Ale lacha mi opada na widok takich postów. :d
Ty a on wogóle myśli? :d
@up
Ja zupełnie nie wiem co on myśli bo on chyba nie myśli że my wierzymy że on to Abo. <Boże ale to głupie> :baby: Ale lacha mi opada na widok takich postów. :d
Ty a on wogóle myśli? :d
ej to ty myslisz ze abo nie mysli czy autor tych postow podajac sie za abo nie mysli
LOL , wy mysliscie ze on mysli , ze wy mysliscie ze on jest naprawde Abo?xDDD
Piekny owned, ladnie to zagmatwales ;x
Wezcie nie motajcie i piszmy cos o kyrze ;p
btw 3k post ;]
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.