Pokaż pełną wersje : Wydarzenia Z kyry
Stron :
1
2
3
4
5
6
7
[
8]
9
10
11
12
13
14
Zachowanie Gedda oceniam jako baaaardzo nie ładne z jego strony:) (Nie będę używał gorzkich słów)
ahahaha a jak zrobil gedd?
wyjdz, prosze...
Wyjdź to sobie możesz mówić do swoich rodziców ew. rodzeństwa.
17:12 You see a dead human (Vol:10). You recognize Arcat. He was killed by Tralla.
=/
ahahaha a jak zrobil gedd?
wyjdz, prosze...
Gedd przciesz na ostatniej wojnie walczył po stronie FG więc czego by miał walczyć po stronie wiw? Ja jeszcze domyslam się kto oposci Wiw na kożyść NF :)
@Rohad Ajj wyprzedziłeś mnie ;P
qeenar lee
15-02-2007, 19:09
Omg...
co do pablofona to nie dziwie mu sie ze jest po stronie graczy szwedzkich, sam nie jedno krotnie przejechalem sie na swoich kumplach z Polski lecz nie prejechalem sie na kumplach ze szwecji
Szwedzi w przeciwienstwie do wielu polakow sa Lojalni do konca
a ze Pawel zfragowal Arystosa to juz chyba nie jego wina wojna to wojna
a wy na swoim miejscu podczas wojny nie bili byscie przeciwnika nwet jak to wasz kolega? skad mieli byscie pewnosc ze on by was nie atakowal jak by mial okazje zal.pl dla was
ja np mam teraz hunt an kyrze od wiw za co? za nic..
tacy sa chlopcy z Way It Was...
moze to byla droga dla nich...
dalszy temat zostawiam bez komentarza
Cya
Gall Terix
15-02-2007, 19:11
Gedd przciesz na ostatniej wojnie walczył po stronie FG więc czego by miał walczyć po stronie wiw? Ja jeszcze domyslam się kto oposci Wiw na kożyść NF :)
Morx powinien raczej dojśc do Zenka, Mooth, Garlerdon, Arystos, Herineey i Rhu raczej zawsze trzymają się razem, więc pewnie odejdzie ktoś kto mało się liczy.
The Chaotic Paladin
15-02-2007, 19:11
Biorac to na logike domyslam sie, ze moze to byc Gimoon albo inni z serii Zenek and Morx Team.
@Wolo: A ty Laro czemu kicknales Safi ze swojego domku? -.-
@Geenar lee
Podpisuje się pod Twoją wypowiedzią.
Morx powinien raczej dojśc do Zenka, Mooth, Garlerdon, Arystos, Herineey i Rhu raczej zawsze trzymają się razem, więc pewnie odejdzie ktoś kto mało się liczy.
Trzymają się razem? Zapomniałeś o ostatniej wojnie...
Gall Terix
15-02-2007, 19:18
Może kogoś przeoczyłem. Zenek z Morxem byli vs. Mooth i spółka. Teraz gdy Zenek padł od NF raczej do nich nie dojdzie. A Morx pójdzie za Zenkiem.
Jovere'xik
15-02-2007, 19:20
Morx dojdzie do Zenka.
WiW Kurwa mac musi wygrać nie pierdolcie ze swe sa spoko bo z 4 padlem za free najpierw kazali placic, zaplacilem ale nadal hunted...:o
A i jak morx zrobi to co na arcani, czyli pokaże swoje zajebiste pvp to wiw wygra na 98%
Ten powod Pablofona ze doszedl do NF a nie WIW jest zalosny... kazdy dobrze o tym wiedzial ze arystos dojdzie do WIW bo odkad pamietam to pierwsza trojkana kyrze czyli Amas, Mooth i Ary trzymali sie razem...
a tetrem to kto gra?? nooby niech sie glowia :D
Jovere'xik
15-02-2007, 21:37
a tetrem to kto gra?? nooby niech sie glowia :D
zajebiscie nie wiem
qeenar lee
15-02-2007, 23:04
Omg mnie to juz zaczyna denerwowac wy nie mozecie tego zrozumiec ze to nie ja wywalilem inva Safiemu z domq?
o tej godzinie to ja jeszcze siedzialem w szkole...
a ze moj rl Leo sie nie uczy to poprostu on gral i expil swoim charem...
po 2 czy facc moze byc subownerem nie wydaje mi sie wiec nie gmolem wyrzucic mi inva...
a czy to moja wina ze on padl?jest cos takiego jak uh:baby: :baby: widocznie safi nie dal rady nim sie uhnac haha
pozatym widac jakis z niego kolega mysli ze wydusi odemnie 100 k bo padl przez wejscie do domq mojego rl a mial wolne dp i swoj domek zal.pl
Explorer of Hell
16-02-2007, 12:54
Ma ktos jakies fimiki z fragow? 8o
@ja i moj hack
NIe bylo rzadnego hacka, nie stracilem rzadnych itemkow itd a to co widzicie na filmie to wkrety, pozdro
@ja i moj hack
NIe bylo rzadnego hacka, nie stracilem rzadnych itemkow itd a to co widzicie na filmie to wkrety, pozdro
Ty sam jesteś powykręcany.
@ topic.
Ta wojna jest do wygrania tak jak każda inna, wystarczy dobry leader i zgranie.
@ 0lik
Bałeś sie Open Battle to udawales hacka ? ^.^
Gandamir , byles najlepszym zrodlem fragow MM na poprzednim war
Wstydzisz sie tego ze cie wyjebal 2nd owner na chara i probojesz palic glupa gdy kazdy widzial co sie dzialo ? A Patteh mial cie w dupie i mu sie odpisac pewnie nawet nie chcialo ... Takie juz zycie asslickerow
Zapewne ludzie z NF nie pozwolili lognac gandamirowi poniewaz to darmowy frag :D
Wkoncu Open Battle bez twojego deda ;>
The Chaotic Paladin
16-02-2007, 16:42
Gandamir , byles najlepszym zrodlem fragow MM na poprzednim war
Wstydzisz sie tego ze cie wyjebal 2nd owner na chara i probojesz palic glupa gdy kazdy widzial co sie dzialo ? A Patteh mial cie w dupie i mu sie odpisac pewnie nawet nie chcialo ... Takie juz zycie asslickerow
Poopieram w 100%
Co prawda nie mam na ten temat pewnosci ze tak bylo i nie moge powiedziec ze jest to sprawdzone naukowo, ale w moich oczach i wedlug mnie olik tak wlasnie bylo
Jovere'xik
16-02-2007, 17:17
uwzieliście się na Gandamirka:)
pff co do patteha to mi odpisal widac na filmie jezeli juz to ma byc takie istotne, a szufi to nie moj char wogule nie bede odpisywal na idiotyczne i bez podstawne zarzuty
nikt mnie nie wyjebal na chara, nie bylo rzadnego hacka ani nic to jest nadal acc na ktroym gram itd i jak niewiezysz to powiedz tylko kiedy to logne sie napiszesz do mnie z noba (bo z maina sie bedziesz bal) i mozmey pogadac czy to nie ja aff o,o
a czy dawalem fragi w poprzednie wojnie to wciaz to piszecie, a ja wciaz odpowiadam to samo, wiec tym razem niebede powtarzal tego co tlumaczylem na tym forum juz z 5x, zamiast pierdolic na forum wezcie sie za gre i pokazcie jacy jestescie zajebisci
Dlaczego mój post został usunięty? : (
@ Dzieje się coś na tej Kyrze ciekawego czy nie ? : dd
Z tego co wiem( a wiem xd ) to parę osób z NF dało passy ludziom z Vision, żeby im pomogli : )
pff co do patteha to mi odpisal widac na filmie jezeli juz to ma byc takie istotne, a szufi to nie moj char wogule nie bede odpisywal na idiotyczne i bez podstawne zarzuty
nikt mnie nie wyjebal na chara, nie bylo rzadnego hacka ani nic to jest nadal acc na ktroym gram itd i jak niewiezysz to powiedz tylko kiedy to logne sie napiszesz do mnie z noba (bo z maina sie bedziesz bal) i mozmey pogadac czy to nie ja aff o,o
a czy dawalem fragi w poprzednie wojnie to wciaz to piszecie, a ja wciaz odpowiadam to samo, wiec tym razem niebede powtarzal tego co tlumaczylem na tym forum juz z 5x, zamiast pierdolic na forum wezcie sie za gre i pokazcie jacy jestescie zajebisci
lol
Myślisz ,że jestes cwany, ale zciebie jest d*pa na posyłki;( ;( ;(
Dlaczego mój post został usunięty? : (
@ Dzieje się coś na tej Kyrze ciekawego czy nie ? : dd
Z tego co wiem( a wiem xd ) to parę osób z NF dało passy ludziom z Vision, żeby im pomogli : )
Bo zostal zreportowany- przezemnie
Z tego co wiem, to pozwol ze, sie wyraze ordynarnie ale, gowno wiesz.
Bo zostal zreportowany- przezemnie
Z tego co wiem, to pozwol ze, sie wyraze ordynarnie ale, gowno wiesz.
Ta, byłem u ziomka z rl. Widziałem jak gra waszymi charami,ale Ty oczywiście jak zwykle komentujesz to w sposób "gówno wiesz". A btw dlaczego mnie "zreportowałeś" ? :(( Bo powiedziałem całą prawdę? Dalej trzymam się tego co powiedziałem i co myśli o Tobie większość. Jesteś nikim, nie umiesz grać i tyle. Jesteś w Nf za lizanie pup :].
Dostane autograf? :>
//Signed
//Iks ~
Ok podaj adres na priw wysle poczta, zreportowalem cie bo to co wczesniej napisales to byl spamming, nie umiem grac a ty za to umiesz tylko ja dobilem 100 lvlka a ty pewno nie dla niektorych jest to nic, a dla mnie to byl cel w tej grze, tak wbicie 100lvla bylo dla mnie celem, nie przypominam sobie zebym musial lizac dupe zeby wejsc do NF, zeby wejsc do nf mialem wbic 100lev, uprzedze cie bo zapewne powiesz ze jest duzo mniej lvli mniejszych od 1oo, tak ale wtedy niebylo i akurat w ten dzien w ktorym ja wbilem 1oo byl rozlam i powstalo wiw ii wtedo to rowniez doszly do NF osoby ponizej 100 lvla
Rzadne vision niegra naszymi charami
Ta, byłem u ziomka z rl. Widziałem jak gra waszymi charami,ale Ty oczywiście jak zwykle komentujesz to w sposób "gówno wiesz".
to fajnie bo akurat jestem w NF jedynym, jak ty to nazywasz, "ziomkiem z vision" i zdaje sie ze u mnie nie byles
Rzadne vision niegra naszymi charami
waszymi nie, ale za to swoimi, tak! xD
nikt z nf oprocz gedda niema nic wspolnego z vision oprocz za wyjatkiem ich filmow -_-
Aff znowu muszę to pisać Gandamir był w Myrmidans gdzie było 3/4 zwanych przez was Swe ludzi i z tamtąd ich zna i nie musi nikomu lizać dupy z tego powodu.Przynajmniej coś tutaj osiągnie a nie siedzi cały dzień na forum tak jak wy i pie*doli głupoty.
Oh my God, ale nie ktorzy glupoty gadaja, Wy nie rozumiecie, ze na Kyrze wiekszosc polakow ma slabe pvp, lub nie ma go wogole. Nie dziwie sie, ze Ci ktorzy posiadaja umiejetnosc battle poszli do NF, sam tez bym tak zrobil. Odpowiedzcie sobie sami, Czy byli byscie w gildii z typami bez pvp i ciagle byscie przez nich padali, czy idziecie do NF w ktorym srednio kazdy gracz ma niezle pvp i tam jest zgrany team.
Następny ProGejmer nie?
Żałuj że nie urodziłeś się średniowieczu byś najprawdopodobniej swoimi super tatkykami wyprowadził Polaków z przegranych wojen i bitew.
Nie?
elo elo jesteś... _/
Oh my God, ale nie ktorzy glupoty gadaja, Wy nie rozumiecie, ze na Kyrze wiekszosc polakow ma slabe pvp, lub nie ma go wogole. Nie dziwie sie, ze Ci ktorzy posiadaja umiejetnosc battle poszli do NF, sam tez bym tak zrobil. Odpowiedzcie sobie sami, Czy byli byscie w gildii z typami bez pvp i ciagle byscie przez nich padali, czy idziecie do NF w ktorym srednio kazdy gracz ma niezle pvp i tam jest zgrany team.
hehe no pewnie bo polaczki jak to polaczki nie pomysla ze ng bot mozna se nabyc....a szwedzi juz tam ostro na ng "combo atack" z sd wszystko na aimie jada auto uhy etc. taka jest kurwa prawda ze polak nie pomysli i woli na*******ac myszka zeby trafic raz na 5 strzałów, a szwed tylko pyk naciska f1 i sd leci...np niektorzy polacy probouja "dorownac" szwedom i innym krajom i sciagaja se TBI i z tibia.org a potem sie dziwia ze uh bot na tbi uha co 3 sekundy?i to dopiero jak przystaniesz a na ng zawsze....
dopoki polacki nie pomysla doputy bedzie rozpowszechniane znane przysłowie "wszędzie z mieczem tylko na polaka z kijem"
pOzdro
The Chaotic Paladin
17-02-2007, 00:16
Ten powod Pablofona ze doszedl do NF a nie WIW jest zalosny... kazdy dobrze o tym wiedzial ze arystos dojdzie do WIW bo odkad pamietam to pierwsza trojkana kyrze czyli Amas, Mooth i Ary trzymali sie razem...
Na pierwszy rzut oka, to tak. Ale uwierz mi, Pablo sie poprostu zle wyrazil. I zebys wiedzial Ty i cala reszta mial duze powody by dojsc do NF oraz do NF bylo mu blizej. To, ze Arystos jest w WIW to nie oznacza, ze Pablo ma wyjsc z gildii, bo dlaczego on a nie wlasnie Arystos? Zauwaz, ze cale Alea Iacta Est dolaczylo do NF, wiec po czesci musiala byc to decyzja lidera(czyt. Masoja) niz samego Pablofona.
I nie, nie jestem za NF, wrecz przeciwnie, mam nadzieje ze parapety pokroju Gedda czy J0ana aka Denz0r aka Eon Aldarion poprostu z Kyry wyleca.
/Kaaaaaaaaaaaaapix
Następny ProGejmer nie?
Żałuj że nie urodziłeś się średniowieczu byś najprawdopodobniej swoimi super tatkykami wyprowadził Polaków z przegranych wojen i bitew.
Nie?
elo elo jesteś... _/
Prezcytaj moj post jeszcze raz i zastanow sie jeszcze raz nad moimi slowami...podpowiem nie jestem kolejnym glupim ziomkime ktory wymysla taktyki na wojne, a powiedzialbym, ze odwrotnie, bo raczej sie z takich smieje.
Na pierwszy rzut oka, to tak. Ale uwierz mi, Pablo sie poprostu zle wyrazil. I zebys wiedzial Ty i cala reszta mial duze powody by dojsc do NF oraz do NF bylo mu blizej. To, ze Arystos jest w WIW to nie oznacza, ze Pablo ma wyjsc z gildii, bo dlaczego on a nie wlasnie Arystos? Zauwaz, ze cale Alea Iacta Est dolaczylo do NF, wiec po czesci musiala byc to decyzja lidera(czyt. Masoja) niz samego Pablofona.
I nie, nie jestem za NF, wrecz przeciwnie, mam nadzieje ze parapety pokroju Gedda czy J0ana aka Denz0r aka Eon Aldarion poprostu z Kyry wyleca.
/Kaaaaaaaaaaaaapix
Jeszcze przyjdzie na nich czas i wyleca z serva... Ja caly czas wierze w wygrana WIW ktora na prawde ma szanse utrzec nosa swe i teraz takze Pablofonowi i Masojowi do ktorych nigdy nic nie mialem a teraz w moich oczach stracili wszystko to samo sie tyczy Geda
Kurde zamiast sie kłucic to mozecie powiedziec ile jest w wojnie i czy byl jakis open battle :D
13:8 dla Nf ;<
W Open battle było 11:4. W A'b to się odbyło. W ten pamiętny dzień Xolorian pokazał kim naprawde jest. A NF pokazało, że niepotrafi? uczciwie wygrać.
tutaj macie statystyki z wojny
http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=1541663
wszystko rozpisane
a co do walki w Ab to ja nie widzialem tam nic nieuczciwego, tam wlasnie NF pokazalo jak sie ownuje bubkow z wiw
Pomoc z zewnątrz, z pamięci wypisze kilka osób. Elder Sandra, Acribus, Elderly Magician i może więcej ale nie pamiętam.
The Chaotic Paladin
17-02-2007, 12:42
Pomoc z zewnątrz, z pamięci wypisze kilka osób. Elder Sandra, Acribus, Elderly Magician i może więcej ale nie pamiętam.
Po wojnie moj deathbringer sie osobiscie nimi zajmie ;]
jak widac ludzie nas lubia, a twoich ziomkow zdeka mniej i nam pomagaja a, teraz zauwaz ze NF tez ma grupke swoich dupo wlazow takich jak ty, bez urazy
pozdro
jak widac ludzie nas lubia, a twoich ziomkow zdeka mniej i nam pomagaja a, teraz zauwaz ze NF tez ma grupke swoich dupo wlazow takich jak ty, bez urazy
pozdro
Olik , ciebie nawet lubie , ale tego battle nie mozna nazwac uczciwym . I teraz jestescie silniejsi tylko psychicznie , mysle ze jak WiW niezrezygnuje z walki to powinni was rozjebac :< Poza tym w NF teraz jest sporo noobow , mysle ze nawet wiecej niz w WiW..
Explorer of Hell
17-02-2007, 14:07
NF ma duza przewage liczebna. WiW powinno przyjac wiecej osob, polaczyc sie z jakas gildia np. Meritum Menschliches lub Nkwd.
Wtedy moze wyjebia Swe z servera...
Safi'Kyra
Banished: until deletion because of excessive unjustified player killing
Padl, wbil bana... i juz WiW ma o 1 czlonka mniej na wojnie -.-
@up
myslisz, ze nkwd przylaczy sie do WiW? i dont whink so.
Z tego co wiem Nkwd jest bardziej za NF, a zreszta nie sadze, ze jakas gildia przylaczy sie do typow ktorzy przegrywaja ta wojne.
Cariel Da'Rose
17-02-2007, 14:28
NF ma duza przewage liczebna. WiW powinno przyjac wiecej osob, polaczyc sie z jakas gildia np. Meritum Menschliches lub Nkwd.
Wtedy moze wyjebia Swe z servera...
Safi'Kyra
Banished: until deletion because of excessive unjustified player killing
Padl, wbil bana... i juz WiW ma o 1 czlonka mniej na wojnie -.-
Bez urazy ale NKWD czy ta gildia Mertium costam~~ o ktorej nawet nieslysszalem to Nooby. taka jest prawda na zmiane Wiw i NF u*******alo im jakiegos membra za np Pa, Theifing, czy kozaczenie a tamci nawet niedomagali sie lootback/podac reason lub nawet nie wspomne o jakiej kolwiek walce.
Ich lider Princess~ ... z jednej strony go rozumiem.. ma Gildie.. niechce problemow z silniejszymi,zgranymi Nf, WIW i poprostu ten ktory narobi problemow wylatuje z Gildi. ale z drugiej to moze czas juz podnieść czoło. i zacząć walczyc o swoje? a nie uciekać o walk, jezeli Princess chcesz tylko expic to idz na Non Pvp.
Było Open Battle chwile temu. WiW Wygrało.
Bodajże 4:3
Było 3:0 , ale Garlerdon musiał na chwile opuscic battle ;/
z NF padli Sir Lothiren, Masoj ,Gandamir ;* i steiner
z WiW Tetro Ravin i Blan Somu
oi gandamirku znow dead na open :D :D :D GZ
Gafistergo Faberman tez padl ;p
tak wiec 5;3 dla wiw :D
@ 0lik
Znów poległeś na OB, zerowiec. Teraz tym bardziej proszę o autograf.
WiW nareszcie zaczyna coś reprezentować. Tak trzymać chłopcy ;).
//Signed
//Iks~
Hehe no padlem nie ukrywam tego, ale zamiast jechac po mnie popatrzcie na np Tetro ktory zdazyl pasc juz 3x o,o.
To bylo dziwne OB nikt z nas wogule nie byl przygotowany czesc niemialo nawet wystarczajaco mfow, gdy po pewnym czasie coraz wiecej naszych wbijalo i wiw zaczelo s*******ac taka prawda ze jeszcze troche gdybyt am postali dostali by po dupie ;p
Całkiem możliwe, że dostaliby po dupie, ale jednak nie dostali =].
0lik, jak padłeś :> ? Tylko proszę nie mów, że net .. nie wiem jaki masz, ale nie przesadzaj, że AŻ tak często masz te kicki/lagi/pingi ^^.
@ edit
Prawda że Tetro padł już 3x ale spojż ile on sam fragów wbił na Fearowcach. a ty.....?
No właśnie .. O tym jeszcze zapomniałem napisać. Co z tego, że padł 3x skoro wbił tyle fragów, że WiW was dogania ?^^ Ty nie wbiłeś żadnego, ale za to dałeś jednego ;D i będziesz dawać kolejne [;.
//Signed
//Iks~
Hehe no padlem nie ukrywam tego, ale zamiast jechac po mnie popatrzcie na np Tetro ktory zdazyl pasc juz 3x o,o.
Prawda że Tetro padł już 3x ale spojż ile on sam fragów wbił na Fearowcach. a ty.....?
Ja jestem ek i to 100lev trudno zbeym byl fest fragger a jedyny ek ktory zdobyl fraga to tralla, zobacz ile abo i juffs ujebali osob a ani razu nie padli ;)
Gdyby był Mooth i Garl(bo przez wiekszosc battle go nei bylo) to pewnie byloby ciekawiej :)
Cariel Da'Rose
17-02-2007, 16:23
Gdyby był Mooth i Garl(bo przez wiekszosc battle go nei bylo) to pewnie byloby ciekawiej :)
tAk tak gdyby byla reszta nf to.... >.> ^^
tAk tak gdyby byla reszta nf to.... >.> ^^
ale was i tak bylo 2 x wiecej hahaha z WiW 7 osob ??
a uwas kolo 14 + nooby z tego 5 padlo hahahah
Gdyby, gdyby..... bylo jak bylo dostaliscie po dupie i bardzo sie z tego ciesze :p Wiw jeszcze wygra ta wojne... slyszalem ze Abo nie mial many ale nie bylo mootha i nie mial go kto dobic :baby: co sie odwlecze to nie uciecze i tak jeszcze padnie... I co ta wasza przewaga "gowno" wam dala 8o
Wez do reki gruby kij i pierdolnij Szweda w ryj. Bij go mocno,bij go rowno, przeciez wiesz ze bijesz gowno. xDD
The Chaotic Paladin
17-02-2007, 17:01
Taaaaaaak to jest to i bedzie jeszcze lepiej jak bedzie walczyc Mooth i Amas. Co do Tetra, to on walczy najdzielniej i nie marnuje czasu w pz, stad jego dedy. Zreszta on padnie raz, drugi, trzeci ale zabije tych, ktorych ma zabic.
I tak nie padly jeszcze te osoby, ktore chcialbym widziec lezace. :(
No i gwozdz programu: 0lik hitted flo' once again. elo xD
@Keonek to mój tekst ;) Tetrowe Pampersy Aureliusa to ja =)
Wez do reki gruby kij i pierdolnij Szweda w ryj. Bij go mocno, bij go rowno, przeciez wiesz ze bijesz gowno. :D
Msg me in game jak coś :D
@Keonek to mój tekst ;) Tetrowe Pampersy Aureliusa to ja =)
Wez do reki gruby kij i pierdolnij Szweda w ryj. Bij go mocno, bij go rowno, przeciez wiesz ze bijesz gowno. :D
Msg me in game jak coś :D
lol
co do ciebie to chcialem ci powiedziec ,ze juz ktos od ciebie wczesniej wymyslil podobny nick amianowicie; tetrowe pieluszki aureliusa..
pzdr.
ale was i tak bylo 2 x wiecej hahaha z WiW 7 osob ??
a uwas kolo 14 + nooby z tego 5 padlo hahahah
na poczaktu akcji nf bylo jakies 10 a wiw z 15~
dopiero potem czesc z wiw sie wylogowala czesc uciekala do pz jak nasi zaczlei sie zbiegac
Kurwa olik 1 combo i padles :P abo kozak 3 x mial reda ale jeszcze padnie
Nf bylo kurwa 20+ z nobami a WIW walczylo 6-7 charow hahhaa i wygrali battle co bedzie jak bedzie walczyc mooth i garlerdon w pelni hahhaa
NF go new serv BYE BYE BYE :d
moze ktos dac link do filmu? <prosze> xD
Kurwa olik 1 combo i padles :P abo kozak 3 x mial reda ale jeszcze padnie
Nf bylo kurwa 20+ z nobami a WIW walczylo 6-7 charow hahhaa i wygrali battle co bedzie jak bedzie walczyc mooth i garlerdon w pelni hahhaa
NF go new serv BYE BYE BYE :d
lol na samym poczatku nas bylo okolo 10 a wiw z 15+ iz przewaga lvlowa po stronie wiw, dostawalismy strasznie ale jak wiecej osob zaczelo od naszych przychodzic to oni albo dawali logia lbo do pztow uciekali, taka prawda
hmm mysle ,ze jakby tak na OB byl garl,mooth,rhu,heri i tetro to by na 100% wiw wygrala .. :D
aaa i odczepcie sie od gandamirka... biedaczek na rl pewnie nikt do niego niema szancunku wiec dajcie mu szacunek w online;p
hmm mysle ze, jakby tak na OB byl caly sklad NF, a przynajmniej wiekszosc to na 100% nf by wygralo ..
sorry ,ze znow sie ciebie czepie ale lepiej niemysl bo ci to niewychodzi xD
hmm mysle ze, jakby tak na OB byl caly sklad NF, a przynajmniej wiekszosc to na 100% nf by wygralo ..
Ale Mooth w WiW mniej wiecej tyle im pomoze co wam Abo~ ,a bez Abo chyba nigdy nie walczyliscie?
I to chyba oczywiste ze gdyby bylo cale NF online , to by WiW na Open nie wyszlo (szkoda banow nabijac) :P
Dobra nieprzezywajcie juz co by bylo gdyby. Nie bylo tego warunku gdyby, wiec potoczylo to sie jak sie potoczylo, WiW troche pofragowalo, NF w dupe dostalo i nie ma tutaj przezywac co do wyniku. Najbardziej jednak widoczny jest fakt ze Polacy /konkretnie hlvl z wiw/ dopiero zobaczyly ze przegrana w tej wojnie oznacza zmiane serva. A raczej chyba zal zostawiac 150 lvl+. Co do pvp konkretnych osob. Heeriney podoba mi sie ze wzgledu na jego pomyslowosc i zwinnosc. Garlerdon troche za bardzo pcha sie w tlum, powinien bardziej wziac na wstrzymanie podczas walk. Moothonost - w srednim stopniu wykorzystany potencjal. Dodatkowo chlopcy powinni robic masslogi z 3x UE i ucieczka.
I nie wrzucajcie tyle na knightow walczacych w wojnach. Dzieki cipsoft i jego aimbotowi obecnie knightci to 100% mieso armatnie (latwosc zestrzelenia nawet w biegu). Fragi knightow to jakis odsetek ogolnych, aby zdobyc chociaz jeden trzeba:
- podczas SD komba wystrzelic gfb/explo w strone zabijanego. Odrobina szczescia i zlapiemy sie jako ostatni uderzajacy
- robienie trapow w miastach i uzycie exori - mozliwosc zabrania sporej liczby hp poprzez melee + exori na dobitke
Ale Mooth w WiW mniej wiecej tyle im pomoze co wam Abo~ ,a bez Abo chyba nigdy nie walczyliscie?
I to chyba oczywiste ze gdyby bylo cale NF online , to by WiW na Open nie wyszlo (szkoda banow nabijac) :P
Proste bo Abo to Komander, a Mooth z tego co wiem byl na nobie podczas Opena, zreszta jak wiekszosc wie Mooth niema wspanialego pvp i watpie zeby tam podczas battle dowodzil unich na vent
Co do daleszj czesci wypowiedzi to sie zgadzam no jezlei masz na mysli bany dla NF hehe
pozdro
a Mooth z tego co wiem byl na nobie podczas Opena
lol, hahaha ; P
Gwiazdor
17-02-2007, 19:34
gandamir popraw na forum tibia.com fragi tetra bo zrobil 6 a nie 5 i powinien byc na 1 miejscu B)
lol na samym poczatku nas bylo okolo 10 a wiw z 15+ iz przewaga lvlowa po stronie wiw, dostawalismy strasznie ale jak wiecej osob zaczelo od naszych przychodzic to oni albo dawali logia lbo do pztow uciekali, taka prawda
Kurwa ca zo j*****idiota kurwa ty nawet nie umiesz patrzec na monitor i widziec ile osob walczy k**** a co padles bo co bo zle zrozumiales na vent i wszedles sam w trap i do tego sorry twoje k***** problemy z netem lagi kicki itp
No i mysl dalej ze NF wygra a mooth nie bylo przy kompie debilu ale przeciez ty wiesz bo byl na noobcharze
I idioto naucz sie liczyc bo WIW bylo 7 a NO FEAR noobami bylo ich 20+ i napewno ten cep bez nog nie zrobil by pz jak by NF bylo mniej niz WIW
:cup: WIW
The Chaotic Paladin
17-02-2007, 20:30
Kurwa ca zo j*****idiota kurwa ty nawet nie umiesz patrzec na monitor i widziec ile osob walczy k**** a co padles bo co bo zle zrozumiales na vent i wszedles sam w trap i do tego sorry twoje k***** problemy z netem lagi kicki itp
No i mysl dalej ze NF wygra a mooth nie bylo przy kompie debilu ale przeciez ty wiesz bo byl na noobcharze
I idioto naucz sie liczyc bo WIW bylo 7 a NO FEAR noobami bylo ich 20+ i napewno ten cep bez nog nie zrobil by pz jak by NF bylo mniej niz WIW
cep bez nog? xd kogo masz na mysli? ;p
Sir lothrien = AMPUTACJA NOG + wozek inwalidzki
Nie wiem jaki sens widzisz w swoim wypowiadaniu się na forum.
Rodzice Cię tego nauczyli, a może chcesz się popisać przed kimś że go wyklniesz na forum?
Chciałeś poniżyć Olika lecz nie udało się i sam siebie poniżyłeś... Więc zastanów się 3x zanim cokolwiek napiszesz nastepnym razem.
Szczerze skibo szkoda mi juz teraz w tym momencie ciebie hahahaha
Az mi sie nie chce ciebie komentowac
:cup: WIW na zawsze
zostawcie nivara wreszcie ktos ogarniety na tym forum.Gandamir TETRO ma 6 fragow
zostawcie nivara wreszcie ktos ogarniety na tym forum.Gandamir TETRO ma 6 fragow
Huehehe... Fauder <ogarniety> xD
No widzę porządniejsze osoby tu zaglądaja niż ta pała Gandamir.
Pozdro i go go WiW wyjebcie te dziwki z serwa =)
No porządne bo juz nie mozna patrzec co pisze ten olik OMG on wogole nie umie grac i gada glupoty i nawet go nooby tyraja ;d
NIeiwem ktos mowil czy tam pisal ze mooth byl na noobie moze zle zrozumialem ok, tak wiw bylo 7 a, no fear bylo 20+ adzam sie w 100% ale to pod koniec bitwy jak wieszkosc wiw dala logi albo uciekla do pztow
gandamir popraw na forum tibia.com fragi tetra bo zrobil 6 a nie 5 i powinien byc na 1 miejscu B)
poprawilem sorka o,o
Szczerze skibo szkoda mi juz teraz w tym momencie ciebie hahahaha
Az mi sie nie chce ciebie komentowac
:cup: WIW na zawsze
A mi ciebie szkoda
ogarniety hahahahaha sorka za fragi poprawilem co jak co ale statystki staram sie robic obiektywne :P
Nom może ta pałka się wreszcie uciszy i zajmie swoim zjebanym liczeniem fragów na tibia.com bo tylko do tego się nadaje.
Użytkowników czytających ten temat: 10 (zarejestrowanych: 6, gości: 4) o,o już dawno tu tylu osób nie widzałem.Odkąd się wojna zaczeła ten temat pogrubiał o 40 stron :P
OLIK debilu ile razy ci mowic ? ile ?
BYlem na OP i widzialem ze WIW bylo 7 a NF 20+ nie wazne ze Og'thun wielki kozak stal w pz a Demonic Pelego kolejny to samo kozak j****
a jak mowisz ze WIW bylo wiecej to pokaz mi name jakie walczyly niby z wiw
nf 20+ bylo pod sam koniec jak tamci dawali juz logi tetro lyka heri rhu ravin zerio i arystos i blan somu, garl no rzeczywiscie wiecej was chyba nie bylo ;p
K***** debilu na samym poczatku bylo was 20 minimum
Jovere'xik
17-02-2007, 23:43
olik kurwa pierdolisz głupoty...Jak można do battle prosić kolegów 40lvl~ zeby bili. Takie kozaki a sami nie moga sobie poradzić.Wiesz Ty zawsze masz wytłumaczenie z każdego fraga co mf zabrakło?? szkoda może pisz plx free itens.
żal mi Ciebie i Twojego gandamirka i szufiego;(
jove~ WIW walczyło 7 osob a NF bylo 20+ i przegrywali 5:0 hahahahahhaa a wielce kozacza polacy ktorzy sa w NF mysla ze beda szefami serva hahahahhaa OLIK FEREVER NOOBS :D
Jovere'xik
17-02-2007, 23:48
lol niektórych polaków wyjebia z serwa po wojnie ^^ obojetnie kto wygra xD]
Ave WiW
pozdro
nie niewazne kto wygra tylko WIW wygra a wszystkich swe wy****** swe i wszystkich tych co teraz sa przeciw WIW eksterminacja :D
:cup: WiW
o czym wy wogole gadacie i tak wiw wygra ta wojne no lol nie ma zadnej innej mozliwosci. :) Olik pamietaj jedno "milczenie jest zlotem" czasmi lepiej nic nie mowic WIW
Jovere'xik
18-02-2007, 00:06
zgadzam sie fauder ale tak CIe nie lubie...tyle razy wyjebales mnie z expa tzn bronisz noobów którzy wbijają mi sie ale chuj i tak wiw forever
Nf
Abo Tagteamz, Juffs, Luca Inviss, Masoj Hunett, Patteh ,Tralla,Xolorian, Kewseborgers, Sir Lothrien, Teraxul, Tonyy Kewl,Asteph,Barzi'Grit ,Cimothoe Immortalis, Demonic Pelego, Elfhame, Eon Aldarion ,Geo Aldarion, Lucaciu Gladioth, Mizaeron, Og'Thun, Rhara, Steiner the slayer, Darylan, Gafistergo Faberman, Ili dan, Pontheus, Slaminer, Avorian, Azeris,Chlodd, Dagon von zarvorich, Elve Nightshade, Fozzye, Gandamir Evil'Eye, Little Nasty Angel, Ren'ko Turghol, Tythan, Valayn Spir, Valerino, Wairon (40+)
WiW
Garlerdon, Galt'ar, Herineey, Lykontorna, Rhu Inferno, Ravin te'be, Zerio of Zygus, Arystos, Blan Somu, tetro aurelius (mala litera z braku szacunku do ciebie morx) <<< ten ostatni jest jednym z najwiekszych powodow mojego wejscia do wojny
wiec nas bylo 40+ ich jedynie garstka ale dzieki zwinnosci herineeya, ktory potrafi nie tylko zabijac ale wylogowywac inne chary przegralismy i w ogole ide na new world bo nas bylo 40+ ich jedynie 10 i dostalismy po dupie lawl
thx pablo Bylem gotowy isc z nim na war jak jak zostal oskarzony o kradziesz sca przez morxa i go bili mooth, morx itd, mialem nadzieje ze chociaz bedzie neutral ale nie jest a teraz to ja mam powod do war, a on nie ma zadnego tzn juz ma
Hail WiW_/ ze zwinnosci Herineeya, ze zdolnosci pchania sie Garlerdona w tlum, pvp morxa i diabelskiej mocy Rhu Inferno powstaje Kapitan Moothonost
HAIL wiw
Nf
Abo Tagteamz, Juffs, Luca Inviss, Masoj Hunett, Patteh ,Tralla,Xolorian, Kewseborgers, Sir Lothrien, Teraxul, Tonyy Kewl,Asteph,Barzi'Grit ,Cimothoe Immortalis, Demonic Pelego, Elfhame, Eon Aldarion ,Geo Aldarion, Lucaciu Gladioth, Mizaeron, Og'Thun, Rhara, Steiner the slayer, Darylan, Gafistergo Faberman, Ili dan, Pontheus, Slaminer, Avorian, Azeris,Chlodd, Dagon von zarvorich, Elve Nightshade, Fozzye, Gandamir Evil'Eye, Little Nasty Angel, Ren'ko Turghol, Tythan, Valayn Spir, Valerino, Wairon (40+)
WiW
Garlerdon, Galt'ar, Herineey, Lykontorna, Rhu Inferno, Ravin te'be, Zerio of Zygus, Arystos, Blan Somu, tetro aurelius (mala litera z braku szacunku do ciebie morx) <<< ten ostatni jest jednym z najwiekszych powodow mojego wejscia do wojny
wiec nas bylo 40+ ich jedynie garstka ale dzieki zwinnosci herineeya, ktory potrafi nie tylko zabijac ale wylogowywac inne chary przegralismy i w ogole ide na new world bo nas bylo 40+ ich jedynie 10 i dostalismy po dupie lawl
thx pablo Bylem gotowy isc z nim na war jak jak zostal oskarzony o kradziesz sca przez morxa i go bili mooth, morx itd, mialem nadzieje ze chociaz bedzie neutral ale nie jest a teraz to ja mam powod do war, a on nie ma zadnego tzn juz ma
Hail WiW_/ ze zwinnosci Herineeya, ze zdolnosci pchania sie Garlerdona w tlum, pvp morxa i diabelskiej mocy Rhu Inferno powstaje Kapitan Moothonost
HAIL wiw
Hmm... O ile sobie przypominam to jest chyba 1 wojna w której sie bijesz... Myślę, że to jest jedyny powód dlaczego masz lvl jaki masz ale poza tym twoim expieniem faktycznie nic nie potrafisz. Wyzywasz Morxa (chociaz go nieusprawiedliwiam xD) a sam nic wielkiego od początku Kyry nie pokazałeś. To, że teraz jestes na tej wojnie w NF to jest twoje pierwsze i ostatnie 5 minut na tym serwie. Nawet jeżeli przegramy ta wojne (w co wątpie) to nie myśl, że wrócicie to spokojnego expienia... Dla nas wojna będzie sie toczyc do 1 lvla. Dlatego myślę, że dla ciebie będzie prędzej czy pózniej najlepszym rozwiązaniem będzie nowy serwer najlepiej non-pvp bo tylko do expienia się nadajesz. Te twoje reasony z dołączeniem do wojny z powodu Morxa są naprawdę śmieszne... No ale cóż wszystkie problemy rozwiążemy na battles ;]
Hmm... O ile sobie przypominam to jest chyba 1 wojna w której sie bijesz... Myślę, że to jest jedyny powód dlaczego masz lvl jaki masz ale poza tym twoim expieniem faktycznie nic nie potrafisz. Wyzywasz Morxa (chociaz go nieusprawiedliwiam xD) a sam nic wielkiego od początku Kyry nie pokazałeś. To, że teraz jestes na tej wojnie w NF to jest twoje pierwsze i ostatnie 5 minut na tym serwie. Nawet jeżeli przegramy ta wojne (w co wątpie) to nie myśl, że wrócicie to spokojnego expienia... Dla nas wojna będzie sie toczyc do 1 lvla. Dlatego myślę, że dla ciebie będzie prędzej czy pózniej najlepszym rozwiązaniem będzie nowy serwer najlepiej non-pvp bo tylko do expienia się nadajesz. Te twoje reasony z dołączeniem do wojny z powodu Morxa są naprawdę śmieszne... No ale cóż wszystkie problemy rozwiążemy na battles ;]
ah tak? bo ostatnim razem gdy miales walczyc do 1 lvla to powiedziales abowi ze jak nie skonczy wojny to zaplacisz mo murdzie za wolnosc (wszystkimi charami) bo chcesz expic
1 A ty jeszcze w zadnej sie nie biles bo sie boisz xD
2 hehe ja potrafie expic, a ty i morx kupowac chary
3 Morx tez nic nie pokazal, a ja pokazalem ze da sie zrobic 166 lvli bez zadnego aktu pa, w przeciwienstwie do morxa
4 to jest moje pierwsze 5 minut, a morxa ostatnie
5 mi sie juz nie chce expic, mam w oczach chec scinania waszych charow jak glow hydr bedzie odrastac a ja was bede scinal
6 mam chara na refugii xD
7 a twoj reason jest jaki? ops znaczy ni etwoj bo nie walczysz ale twojego chara
Moothonost
18-02-2007, 01:39
pablo rozp***dalasz mnie haha ty i scinanie glow haha jak bili twojego najiwiekszego wroga morxa to ty z masojem w domku kisiles dupsko. przebiegalem kolo domku to jeden byl na zewnatrz ale jak mnie zobaczyl to odrazu do pz i nie wyszedl xD
Ah jeszcze dygresja dla tych ktorzy juz mnie obrazili albo dla tych ktorzy obraza albo ktorzy chca i dla wszystkich innych co ogladaja teraz dziewczyny w bikini
MOJA WIZJA KONCA KYRY (nawiaze tutaj do 3 czesci matrixa)
Pamietacie jak pod koniec matrixa Neo walczyl z wszystkimi smithami? znaczy sie oni stali i sie patrzyli, taka wlasnie jest moja wizja konca kyry ja to neo, a morx i zenek + ich chary to agenci smith xD
troche to bez sensu wiem ale bedziecie mieli za co mnie jechac
pablo rozp***dalasz mnie haha ty i scinanie glow haha jak bili twojego najiwiekszego wroga morxa to ty z masojem w domku kisiles dupsko. przebiegalem kolo domku to jeden byl na zewnatrz ale jak mnie zobaczyl to odrazu do pz i nie wyszedl xD
ej no ale tylko glow morxa, bo abo kazal czekac i nagle powiedzial ze juz go mieli scietgo wes, wogole kto kisil dupsko na 2 openach loooool no dobra przyjmijmy ze miales egzamin na 2, ale na 1 to na statek biegles tylko lol ej wogole lool to moja taktyka moje posty ciebie roz*****a smiechem tylko tak mozna zabic Kapitana Moothonosta looool
ej wogole to emocjonujace te tibia pl chyba zaczne tu pisac zamiast grac
Mooth tak od mnie narazie duzo gadasz a h** robisz :D wyszedlbys kiedys z pz sie pobic a nie na nob charach :o
a i btw slyszalem ze po geda w rl jedziecie , eh znizacie sie do poziomu dzieci z piaskownicy "mamo on mi ukradl lopatke " lol i nie rozsmieszajcie sie bo jak bedzie przypal z palami to was do zakladu psychiatrycznego wsadza " pobil za gre" HAHA......n/c
sry za bledy xD
Mooth tak od mnie narazie duzo gadasz a h** robisz :D wyszedlbys kiedys z pz sie pobic a nie na nob charach :o
a i btw slyszalem ze po geda w rl jedziecie , eh znizacie sie do poziomu dzieci z piaskownicy "mamo on mi ukradl lopatke " lol i nie rozsmieszajcie sie bo jak bedzie przypal z palami to was do zakladu psychiatrycznego wsadza " pobil za gre" HAHA......n/c
sry za bledy xD
gal'axy wlasnie mnie ro*******ś to moth sam sie ganial z calym Nf i sie ich nie boi.Nie widzialem na tej wojnie np.samego abo zeby kogos ganial!?:> Dzisiaj moth sam bil rhare a kolo niego bigal azeris patteh..... Wiec watpie zeby on sie bal... jak ubil chlooda solo to tez sie bal NF??? btw Gedd ladnie wystawiles kumpli z ktorymi kiedys walczyles i uwarzales za przyjaciol nic tylko nasladowac takie zachowanie... WiW
wez kura pablofon STFU.. prosze cie nie odzywaj sie... siedz sobie u tych swoich szwedzikow ciuekawe jak dlugo piociagniesz.... jestem pewny ze obojetnie jakim wynikiem skonczy sie wojna ty juz tu nie pograsz.... wez wyjdz wogole idz sobie na refugie i nie podawaj nicku bo cie shuntuja...
srki za bledy w pisowni ale mam narty w glowie....
No to o wszystkich po trochu
Pablo dla ciebie jest juz koniec lepiej juz wyjazd na new serva iz non pvp wes do tego masoja bo chyba juz mu sie odechcialo walczyc.Co uczepiles sie zenka ze kupuje chary ja sie moge uczepic ciebie ze lizesz dupe swe i z tym ruskiem swoim tworzycie piekna pare. Co umiesz expic kazdy debil potrafi tylko nikomu sie nie chce siedziec 20h przed glupim kompem i naciskac F1 i F2 na zmiane lepsze sa zajecia w rl ale ty pablo chyba nie masz zycia rl bo za twarz nikt z toba sie nie koleguje hah wiec nie masz wyboru musisz siedziec przed kompem po 20 h
Ged wielki kolega a ostatnio pokazal kim jest naprawde c**l j***** szmata wystawic kolegow ktorych nazywal przyjacielami ale typ z ged tez masz po charze juz.
Galaxy ty duzo wiesz widze chyba ci ged powiedzial ze po niego jedziemy w rl sam sie zwierzyl bo ma takie problemy
Mooth mial pecha ze 2 OB byly jak on akurat byl niedostepny ale wczoraj biegal z glupim eonem i co eon do pz sp***** rhara to samo a co Abo nigdy sie nie odwarzy zeby pobiegac miedzy herim czy rhu czy garl~
3 Morx tez nic nie pokazal, a ja pokazalem ze da sie zrobic 166 lvli bez zadnego aktu pa, w przeciwienstwie do morxa
5 mi sie juz nie chce expic, mam w oczach chec scinania waszych charow jak glow hydr bedzie odrastac a ja was bede scinal
7 a twoj reason jest jaki? ops znaczy ni etwoj bo nie walczysz ale twojego chara
hahaha niemoge sie pzrestac smiac;]
Lol? smieszny jestes
dzieki temu wygrywaja wojne ;]
a ty sie nie chwal bo sharowales z ukrainczykiem chara ...
Zdziwisz sie
zaduzo pokemonow
ja tez mam 8 lvl na candi
7 a twoj reason jest jaki? ops znaczy ni etwoj bo nie walczysz ale twojego chara[/QUOTE]
moze nie jestes taka zdradliwa szmata jak Ged i jednak wrucil do kolegow ?
wogule pablofon dlamnie ty byles jestes i bedziesz nikim
btw: znajdz znaczenie slowa :"lol"
smieszne czemu duzo osob z kyry chcialo by do niego jechac ? spojrz na posty na tibia.com i zobacz ile osob sie na niego skarzy ile osob on zabija dla zabawy albo wymysla glupi powod myle sie ?? ciekawe co bys mowil gdybys nie byl w ls i padl bys odniego za free? Czemu osoby jak ty ged czy mooth nie zabijaja dla picu wytlumacz mi to
mialbys 1 zdanie wyzywasz go cale forum, a jak ktos pisze ze go nie znosi to Ty go bronisz
szkoda ze bylem dla ciebie nikim, ale sie nigdy nie znalismy
hahaha niemoge sie pzrestac smiac;]
Lol? smieszny jestes
dzieki temu wygrywaja wojne ;]
a ty sie nie chwal bo sharowales z ukrainczykiem chara ...
Zdziwisz sie
zaduzo pokemonow
ja tez mam 8 lvl na candi
wogule pablofon dlamnie ty byles jestes i bedziesz nikim szkoda
btw: znajdz znaczenie slowa :"lol"[/QUOTE] znam je
1 tylko z expem na - wychodzilem xD
2 mowi sie trudno
3 mam 17 lvl
4 ee nie lubilem tego szybciej dragon ball
5 ged nigdy nikogo nie zdradzil lol on nie byl z nimi, od kiedy wszedl do wiw caly czas byl z nami,w innym wypadku ja i masoj w nf bysmy nie byli
6 szkoda ze jestem dla ciebie nikim
7 znam wszystkie 3 (1 z tibi, 2 uzywane w slungu angielskim)
Pablo dla ciebie jest juz koniec lepiej juz wyjazd na new serva iz non pvp wes do tego masoja bo chyba juz mu sie odechcialo walczyc.Co uczepiles sie zenka ze kupuje chary ja sie moge uczepic ciebie ze lizesz dupe swe i z tym ruskiem swoim tworzycie piekna pare. Co umiesz expic kazdy debil potrafi tylko nikomu sie nie chce siedziec 20h przed glupim kompem i naciskac F1 i F2 na zmiane lepsze sa zajecia w rl ale ty pablo chyba nie masz zycia rl bo za twarz nikt z toba sie nie koleguje hah wiec nie masz wyboru musisz siedziec przed kompem po 20 h
Ged wielki kolega a ostatnio pokazal kim jest naprawde c**l j***** szmata wystawic kolegow ktorych nazywal przyjacielami ale typ z ged tez masz po charze juz.
Galaxy ty duzo wiesz widze chyba ci ged powiedzial ze po niego jedziemy w rl sam sie zwierzyl bo ma takie problemy
Mooth mial pecha ze 2 OB byly jak on akurat byl niedostepny ale wczoraj biegal z glupim eonem i co eon do pz sp***** rhara to samo a co Abo nigdy sie nie odwarzy zeby pobiegac miedzy herim czy rhu czy garl~
Abo wczoraj mial cale WiW na plecach tylko tak udalo sie nam wyjsc z tego "trapa" na dragach czy gdzie to tam bylo, cudem przezyl
Nawet jezeli wezme go to mam kolege go i Kewseborgersa i z nimi moge isc na non pvp jak beda chciec
Te up we no pisz w jednym pocie a nie 3 pod rzad robisz -.- Na innym forum juz bys 3 warny dostal i bylby spokoj...
olik kurwa pierdolisz głupoty...Jak można do battle prosić kolegów 40lvl~ zeby bili. Takie kozaki a sami nie moga sobie poradzić.Wiesz Ty zawsze masz wytłumaczenie z każdego fraga co mf zabrakło?? szkoda może pisz plx free itens.
żal mi Ciebie i Twojego gandamirka i szufiego;(
szufi nie moj char
K***** debilu na samym poczatku bylo was 20 minimum
lol odrazu 100 sklonowalismy sie
zgadzam sie fauder ale tak CIe nie lubie...tyle razy wyjebales mnie z expa tzn bronisz noobów którzy wbijają mi sie ale chuj i tak wiw forever
fauder jest jedna z niewielu normalnych osob z wiw :P
Ah jeszcze dygresja dla tych ktorzy juz mnie obrazili albo dla tych ktorzy obraza albo ktorzy chca i dla wszystkich innych co ogladaja teraz dziewczyny w bikini
Pamietacie jak pod koniec matrixa Neo walczyl z wszystkimi smithami? znaczy sie oni stali i sie patrzyli, taka wlasnie jest moja wizja konca kyry ja to neo, a morx i zenek + ich chary to agenci smith xD
szacunek :D
gal'axy wlasnie mnie ro*******ś to moth sam sie ganial z calym Nf i sie ich nie boi.Nie widzialem na tej wojnie np.samego abo zeby kogos ganial!?:> Dzisiaj moth sam bil rhare a kolo niego bigal azeris patteh..... Wiec watpie zeby on sie bal... jak ubil chlooda solo to tez sie bal NF??? btw Gedd ladnie wystawiles kumpli z ktorymi kiedys walczyles i uwarzales za przyjaciol nic tylko nasladowac takie zachowanie... WiW
gedd nikogo niewyhujal, wez pod uwage to ze on z nami jest od fg predzej nonixy wyhujaly niz gedd
ja wczoraj (jeszcze przed tym jak padlem:>) przebieglem miedzy herineeem i jeszcze kilku ziomkami z wiw by wejsc tam na skalke do kolegow...WOW jestem herosem?
Olik tak fauder jest jedna z najporzadniejszych osob w WIW ale za to ty otwierasz liste najwiekszych Noobów kyry w NF gonia cie pablofony og'thuny demonic pelego masoj rhara
a co do klonowania nie musicie tego robic tylko pi********** j******* oliku wystarczy umiec licyzc w zakresie 1-20 i otworzyc vip co za debil
ah tak? bo ostatnim razem gdy miales walczyc do 1 lvla to powiedziales abowi ze jak nie skonczy wojny to zaplacisz mo murdzie za wolnosc (wszystkimi charami) bo chcesz expic
Ja nie musiałem płacic żeby wyjśc z wojny :<
wogule pablofon dlamnie ty byles jestes i bedziesz nikim szkoda
btw: znajdz znaczenie slowa :"lol" znam je
1 tylko z expem na - wychodzilem xD
2 mowi sie trudno
3 mam 17 lvl
4 ee nie lubilem tego szybciej dragon ball
5 ged nigdy nikogo nie zdradzil lol on nie byl z nimi, od kiedy wszedl do wiw caly czas byl z nami,w innym wypadku ja i masoj w nf bysmy nie byli
6 szkoda ze jestem dla ciebie nikim
7 znam wszystkie 3 (1 z tibi, 2 uzywane w slungu angielskim)[/QUOTE]
No w sumie to fakt, że ty i Masoj nie mogliście się bic przeciwko Geddowi bo tylko dzięki niemu jeszcze tu gracie... Gdyby nie on już byśmy was dawno wycieli ale on was zawsze bronił, więc jest jak jest...
Patrzac na ilosc osob w No Fir ma sie wrazenie ze rekrutacja jest tam jak Carlsberg : Everyone's invited.
A tak swoja droga to skonczcie czcze gadanie na temat kto z kim szarowal etc.
BTW ma ktos filmik z ostatniego ołpen batla!?
Foriuss.
18-02-2007, 13:03
bla bla bla .... a potem się obudziłeś co nie ?
Jovere'xik
18-02-2007, 14:32
szufi nie moj char
szufi to mój char
wez kura pablofon STFU.. prosze cie nie odzywaj sie... siedz sobie u tych swoich szwedzikow ciuekawe jak dlugo piociagniesz.... jestem pewny ze obojetnie jakim wynikiem skonczy sie wojna ty juz tu nie pograsz.... wez wyjdz wogole idz sobie na refugie i nie podawaj nicku bo cie shuntuja...
srki za bledy w pisowni ale mam narty w glowie....
Tak bardzo boli Cię to że on jest z NF a ty dalej próbujesz wyjść z rooka?
Ja nie musiałem płacic żeby wyjśc z wojny :<
bo nigdy nie walczyles w zadnej wojnie
sry za bledy xD
Wracają do "wiazdu na chate" to widać że dla ludzi z wiw tibia to coś wiecej niż gra np. dla takiego ravin te`be ma koleś ok.20 lat a bije chłopaka który ma 14 lat i się tym szczyci na całej tibi. Tak samo nivan nie wiem kim jesteś na kyrze, nawet nie znam twojego nicku ale patrząc na te posty tutaj jesteś BOSSEM całej kyry.
Tak tak tak wyklnij mnie, a później moich rodziców jak Ci nie starczy... Proszę... Boisz się prawdy..
Btw.Skibo jak tam ,,kurzynioki" ?? ;D:D
NIc... spałem wtedy ale poszedlem później zobaczyć ale nie mogłem rozróżnić którzy to którzy.
Do tych co mówią że albo jak awer że jestem ownerem Patteha lub gram szufim jest to nieprawda. Zrobiłem sobie kiedyś postać Pusar a tak to gram Noga Irenka teraz, więc elo. Nie umiem grać tak wspaniale jak NIVAR bo to jest potęga całej tibi, przynajmniej on tak twierdzi. Może by podał swój nick bo jestem aż ciekawy.
nivar to solarins
ty masz jednak najebane w bani , z czego wywnioskowałeś, że ja to nivar 8o ?
************?
KTO GRA SZUFIm ?
gandamir evil'eye: skiba rl Olika
************??
Pobil cie ktos w rl ostatnio za tibie ?
gandamir evil'eye: nie.
Skiba k**** ty jestes chyba wszechwiedzący wszystko hahaha Ravin Te'Be ma 20 lat ? ale typ a gandamir ma 3 ownerow Nikt nie pobil gandamira wiec nie kumam ciebie a nie nazywam siebie bogiem kyry j***ny ****u
szufi =skiba gz Feb 18 2007, 12:36:58 CET Killed at Level 56 by a demon skeleton of Grinax
HUAHUHAUHAUHAHUUHAUHAUHAHUUHAUHAUHAUHAUHAUHAHUAUHH UAUHAHUAHUAUHAUHAUHAUHAUHAHUUHAUHAUHAUHAUHAHUAUHAU HAUHHAUHUAUHAUHa
Zal czlowieku w jakim trapie cie ziomki pykneli nie wiedzialem ze jestes az taki pusty OMG
Ged TY pusta dzido HAHHAHAA nie jestem SOLARINS I TRAFIAJ DALEJ TEMPAKU idz lepiej ze swe siedz i liz im dupe i zapomnij o grze na kyrze hahaha debil
mialbys 1 zdanie wyzywasz go cale forum, a jak ktos pisze ze go nie znosi to Ty go bronisz
szkoda ze bylem dla ciebie nikim, ale sie nigdy nie znalismy
Bronie WiW nie jego
ad.7 znam wszystkie 3 (1 z tibi, 2 uzywane w slungu angielskim)
super matematyka hahah
a twój 2 ovner z ukrainy zgodzil sie na dojscie do war?
************?
KTO GRA SZUFIm ?
gandamir evil'eye: skiba rl Olika
************??
Pobil cie ktos w rl ostatnio za tibie ?
gandamir evil'eye: nie.
Skiba k**** ty jestes chyba wszechwiedzący wszystko hahaha Ravin Te'Be ma 20 lat ? ale typ a gandamir ma 3 ownerow Nikt nie pobil gandamira wiec nie kumam ciebie a nie nazywam siebie bogiem kyry j***ny ****u
szufi =skiba gz Feb 18 2007, 12:36:58 CET Killed at Level 56 by a demon skeleton of Grinax
HUAHUHAUHAUHAHUUHAUHAUHAHUUHAUHAUHAUHAUHAUHAHUAUHH UAUHAHUAHUAUHAUHAUHAUHAUHAHUUHAUHAUHAUHAUHAHUAUHAU HAUHHAUHUAUHAUHa
Zal czlowieku w jakim trapie cie ziomki pykneli nie wiedzialem ze jestes az taki pusty OMG
Ged TY pusta dzido HAHHAHAA nie jestem SOLARINS I TRAFIAJ DALEJ TEMPAKU idz lepiej ze swe siedz i liz im dupe i zapomnij o grze na kyrze hahaha debil
Widziałeś kiedyś żebym grał Szufim? Gandamir ma 7 lat. Masz podniete? Szaruje na pół klasy (dokładnie 8 osób), lepiej Ci?
Bóg jest tylko jeden, jestem wieżącym człowiekiem. Za to ty nie masz najmniejszych wartości, chyba Twoi rodzice tego nie chcieli. Dla ciebie tibia jest bogiem.
To może wywnioskować każdy kto czyta towje posty.
Podkreślam ja zrobiłem na kyrze jedną postać o nicku PUSAR.
Gralem z carielem, ale juz niegram wtejmniczeni wiedza dlaczego... co nie oznacza ze go wyhujalem itd cariel nadal jest moim ziomkiem
a i ku waszemu zmartwieniu wiw ktore dzisiaj szufiego zabilo noobami, szufi to nie skibo :'(
Jovere'xik
18-02-2007, 17:48
szufi to Ty gandamir ;x
bo nigdy nie walczyles w zadnej wojnie
Yyyyyy... Jasne... I nagle wyłączyło sie playstation -.-
skibo nie komentuje ciebie hahahaa
A ty K**** cepie je**** na h*** najzdzasz na rodzicow debilu glupi hahaha atylko to umiesz cioto
olik nie wkrecaj mi ze szufi to nie skibo
wedlug mnie ta wojna trwac bedzie do rooka i osobiscie ebde pomagal WiW moijmi sorkami 40 + zawsze jakies smieszne sd wejdzie ;p
Miszczoslav
18-02-2007, 18:27
Gralem z carielem, ale juz niegram wtejmniczeni wiedza dlaczego... co nie oznacza ze go wyhujalem itd cariel nadal jest moim ziomkiem
a i ku waszemu zmartwieniu wiw ktore dzisiaj szufiego zabilo noobami, szufi to nie skibo :'(
grales z carielem i.. ? z tego co wiem bylo was 3 i kazdy z innego miasta : ] buaha i wiem ze to jest prawda na 100 % bo sam sie zapucowales kochanie : ) jeszcze jak miales 64 lvl bodajze a ja 70+ : )
@up \"paior\"
Jak masz jakies wolne sorki to sie podziel, z checia pomoge (a doswiadczenie mam :) )
@topic
Dzisiaj cisza na kyrze ;<
Swoja droga
NIVAR -> Ravin (?), taki piekny anagram a dokladniej po prostu przestawienie literek :) Tak swoja droga to wydaje mi sie ze jakas osoba sie po prostu podszywa pod ravina, na tyle na ile go pamietam to raczej chlopak raczej rozgarniety, bo IQ tego osobnika nie przewyzsza inteligencji mojej doniczki.
grales z carielem i.. ? z tego co wiem bylo was 3 i kazdy z innego miasta : ] buaha i wiem ze to jest prawda na 100 % bo sam sie zapucowales kochanie : ) jeszcze jak miales 64 lvl bodajze a ja 70+ : )
byl bakus ale on gral tylko przez 3-4 lvle ale to dawno tak jak mowiles tak na 64 lvlu racja ;]
@up \"paior\"
Jak masz jakies wolne sorki to sie podziel, z checia pomoge (a doswiadczenie mam :) )
@topic
Swoja droga
NIVAR -> Ravin (?), taki piekny anagram a dokladniej po prostu przestawienie literek :) Tak swoja droga to wydaje mi sie ze jakas osoba sie po prostu podszywa pod ravina, na tyle na ile go pamietam to raczej chlopak raczej rozgarniety, bo IQ tego osobnika nie przewyzsza inteligencji mojej doniczki.
agree (10zankow)
A ty K**** cepie je**** na h*** najzdzasz na rodzicow debilu glupi hahaha atylko to umiesz cioto
Miałeś nie komentować... Ostatni raz powtarzam ja nie gram Szufim.
Nie najeżdżam tylko chcę dać Ci szanse wyżycia się na mnie i na ludziach mnie otaczających. Pewnie masz 15- lat ponieważ twoje posty są okropnie wulgarne, nie wiem komu chcesz tym zaimponować. Mi napeno nie.
Kończąc chciałem tylko Tobie mój Mistrzu oznajmić: nie sięgam Twoich stóp więc już nie będę odpowiadać na żadnego twojego posta.
ps: jeśli stać cię na to przeczytaj dwa razy swoje posty i zastanów się nad nimi bynajmniej 10min. zapewne byś prawie wszystkie edytował, lecz myśle że tego nie zmienisz ponieważ "pfff to taki idiota Skibo może mi mówić, Ja JESTEM panem wszystkiego, moge pisać wszystko, nikt i nic nie może mi nic zażucić"
Taka prawda, a prawda w oczy kole.
I obudziłeś się spocony...
Zero Tolerancji.
Miałeś nie komentować... Ostatni raz powtarzam ja nie gram Szufim.
Nie najeżdżam tylko chcę dać Ci szanse wyżycia się na mnie i na ludziach mnie otaczających. Pewnie masz 15- lat ponieważ twoje posty są okropnie wulgarne, nie wiem komu chcesz tym zaimponować. Mi napeno nie.
Kończąc chciałem tylko Tobie mój Mistrzu oznajmić: nie sięgam Twoich stóp więc już nie będę odpowiadać na żadnego twojego posta.
ps: jeśli stać cię na to przeczytaj dwa razy swoje posty i zastanów się nad nimi bynajmniej 10min. zapewne byś prawie wszystkie edytował, lecz myśle że tego nie zmienisz ponieważ "pfff to taki idiota Skibo może mi mówić, Ja JESTEM panem wszystkiego, moge pisać wszystko, nikt i nic nie może mi nic zażucić"
Taka prawda, a prawda w oczy kole.
popdpisuje sie pod tym co mowi skiba
I obudziłeś się spocony...
Zero Tolerancji.
A ty co od Giertycha :D :D (ad. 0 tolerancji [dla pedalow, zydow i masonow!!])
Yyyyyy... Jasne... I nagle wyłączyło sie playstation -.-
widze ze zlapales kolejnego deda na forum xD
Zapomniałeś dodać że również dla idiotów..
A ten koleś właśnie reprezentuje ten styl...
@dwik
I tych co mysla inaczej niz ty
The Chaotic Paladin
18-02-2007, 21:12
Szufi to Cariel da'rose.
http://img241.imageshack.us/img241/1622/1001vw1.jpg
thx.
Tak mam passy do dediva lecz ta postać jest przeznaczona to pk. Ja tej postaci nie zrobiłem tylko kiedyś dostałem pass do niej, a jak widać nie gram ani pattehem ani szufim... elo? Ravin zaskoczony?... Jestem smieciem kyry- możesz się pochwalić na gc wiwow jak to cie podnieci, kiedyś ci napisalem ze liżesz dupe zenkowi dać przykład? Proszę bardzo
OOooo Zenek :P
Wczorajsza wypowiedz z godziny ok. 23
A mówiłem to pare dni temu : ))
NIVAR dla mnie nie jest ważne kim jesteś w swoim życiu ale po tym co napisałeś o Sir Lothrien'nie było żałosne.. bo ja w przeciwieństwie do Ciebie nikomu nie życzę żeby był inwalidą...
1 boisz się powiedzieć kim jesteś *main char*
2 tylko tyrasz i tyrasz a jak by Cie ktoś spotkał na mieście czy gdzieś indziej to byś w 100% w pizdę wyłapał
NIVAR dla mnie nie jest ważne kim jesteś w swoim życiu ale po tym co napisałeś o Sir Lothrien'nie było żałosne.. bo ja w przeciwieństwie do Ciebie nikomu nie życzę żeby był inwalidą...
1 boisz się powiedzieć kim jesteś *main char*
2 tylko tyrasz i tyrasz a jak by Cie ktoś spotkał na mieście czy gdzieś indziej to byś w 100% w pizdę wyłapał
On woli bic 14 latków ;(
Taka prawda.
Elfhame
Feb 19 2007, 12:07:25 CET Killed at Level 114 by Herineey
and by Rhu Inferno :D :D :D :*
Elfhame
Feb 19 2007, 12:07:25 CET Killed at Level 114 by Herineey
and by Rhu Inferno :D :D :D :*
Padł ponieważ Luca Inviss go lurnął na dzjiny .... Wiw zajebało massloga i się chłopak wyłozył ale nie przecież ty byś im uciekł prawda;>
:cup: NF
uhahah gandamir to ze go bilismy 8 min dziala na wasza nie korzysc. 8 min bilismy a ty i kumple grzaliscie pz i nikt mu nie pomogl wiec bez roznicy czy bedizemy go bic 1 min czy 30 min jesli wy i tak nie przyszliscie.Ja zalogowalem jak juz go bili i mijalem cie na statku w veno jesli tak ochoczo piszesz na forum to czemu nie pobiegles pomoc ziomkowi z gildy??no fakt zapomnailem najlepiej komentwac ze statku... WiW
proste bo od nas bylo online~5 osob i rzadnych sorckow i sam elf mowil zeby nie isc bo i tak padnie, u was byli wszyscy h lvl sorc a u nas ja fozzye demonic i wiecej sobie niemoge przypomniec
Padł ponieważ Luca Inviss go lurnął na dzjiny .... Wiw zajebało massloga i się chłopak wyłozył ale nie przecież ty byś im uciekł prawda;>
19-02-2007, 15:48
Dlaczego Luca Inviss wyszedl z NF? Wystraszyl sie? -.-
proste bo od nas bylo online~5 osob i rzadnych knightow i sam elf mowil zeby nie isc bo i tak padnie, u was byli wszyscy h lvl sorc a u nas ja fozzye demonic i wiecej sobie niemoge przypomniec
nie bylo knightow?? to ty kim jestes????aa kumam na rokku siedzisz zapomnialem ze ty nowy voc
14:45 You see gandamir evil'eye (Level 100). He is a master majtek pokladowy na statku w veno.
zal.pl
No tak ale takiego knighta wasi sorkowie składają na 2-3 tury sdków...
Więc to taka jakby walka z wiatrakami.Więc się nie dziwie..Poszedłby tam co najwyżej jako free frag dla WiW..
Tyle.
nie bylo knightow?? to ty kim jestes????aa kumam na rokku siedzisz zapomnialem ze ty nowy voc
14:45 You see gandamir evil'eye (Level 100). He is a master pisarz na forum.
zal.pl
lol pomylilo mi sie chodzilo mi o sorckow juz sie poprawilem omg
ta jakbym tam polecial to newiem co by mi to dalo zabili by elfa i poszli na mnie i proste ze tez bym padl
no tak wiem zebys padl na serie sd..pfff sam Moth starczy i bys lezal(chociaz twierdzicie ze ma slabe pvp) wiec nie komentuj ze bilismy 8 min bo jak ja dolecialem rzucilem poty to chlopak 10 sec i lezal na glebie i obudzil sie swiatyni bez swojego plecaka szkolnego i nowych tenisowek ...wiw
no tak wiem zebys padl na serie sd..pfff sam Moth starczy i bys lezal(chociaz twierdzicie ze ma slabe pvp) wiec nie komentuj ze bilismy 8 min bo jak ja dolecialem rzucilem poty to chlopak 10 sec i lezal na glebie i obudzil sie swiatyni bez swojego plecaka szkolnego i nowych tenisowek ...wiw
widocznie jak dobiegles to juz skonczyly mu sie ssa itd
adrian_gangster
19-02-2007, 16:14
Dobra co jest do h*** ze sobie jakis ek z gildi Legacy wpada i musisz wyjsc z expa bo jak nie to hunted albo wpadaja i pisza ci ze musisz leave bo abo dał mu cave cos tu nie tak jest wiec WIW wygrywajcie wojne bo sie grac nie da
ludzie nie rozpisujcie sie ze luca zdradzil.On nie zdradzil tylko przeczytal mojego posta i stwierdil ze chce byc taki jak Xolorian.Obudzil sie i mysli :"a h** zdradze nf to przeciez takie fajne"!!. Kazdy chce byc taki jak ged badzcie i wy ta sila jest w was... niech moc geda nas prowadzi
ty jetses idiota ze jest inwalida nie moja wina i wale w niego a jak cos to w rl i tak bys do mnie nawet nie podskoczyl ahahhahahahaha debil jakis omg
OLIK ta bylo od was tylko 5 sorcow a ja widze elf i demonic bo fozzye i ganda to noobchary dla ciebie to ahhahahahahhahahahahaa 5 sorcow idz nobie w pizdu
Ta Skibo moje teksty sa wulgarne ale ty jestes jak szmata do podlogi wale w to kto zrobil szufiego hahhaa miales passy i nim grales tak samo jak gandamirem gra olik cariel i ty hahaha
Tak esdek mam 15 lat i lubie bic 14 latkow swieta prawda o tobie dzieciaku i nie mam tolerancji dla takich noobow jak ty czy gandamiRY czy inne nooby ktore chca na mnie najechac
NIVAR, wiem ze jestes bez urazy skonczonym idiotom lub niedowartosciowanym bubkiem, ale sprobuje odpowiedziec na twojego posta, gdzie ja napisalem ze bylo od nas tylko 5 sorcow? ja napisalem ze nie bylo zadnego sorca. zarowno elf i demonic to ed. NIVAR ja na ciebie nienajezdzam i niemam zamiaru wchodzac na to forum mam nadzieje na kulturalna konwersacje, ale jak widac ty jestes na tyle wulgarny zeby obrzucac blotem kazdego kto ma choc troche inne zdanie niz ty.
co wiecej z twoich postow troche trudno wywniskowac oco wlasciwie ci chodzi, staraj ukladac sie zdania troche bardziej poprawnie gramatycznie to wtedy moze latwiej bedzie mi zrozumiec oco ci chodzi ale podejrzewam ze tego nie wiesz i ty. co do szufiego to jest to char cariela tak jak powiedzial thalle ale ty wmawiaj mi dalej ze to moj i skiby char ok...
ludzie nie rozpisujcie sie ze luca zdradzil.On nie zdradzil tylko przeczytal mojego posta i stwierdil ze chce byc taki jak Xolorian.Obudzil sie i mysli :"a h** zdradze nf to przeciez takie fajne"!!. Kazdy chce byc taki jak ged badzcie i wy ta sila jest w was... niech moc geda nas prowadzi
Dobze wiesz ze to byl chyba golden albo ktos inny a nie ten luca ktory byl z nami ;)
Elo jestem olik analfabeta i pisze zadnego przez "RZ" hahahaha ty moze chodzisz do jakies szkoły specjalnej ze tak cie uczą a i jeszcze jedno te slowa ktore kierujesz do mnie wpełni pasuja do ciebie i nie tylko ja na tym forum to stwierdzam hahahahahaha debil klasyczny OLIK GANDAMIR :D !!!!!
:cup: WIW na zawsze w Moim sercu
Elo jestem olik analfabeta i pisze zadnego przez "RZ" hahahaha ty moze chodzisz do jakies szkoły specjalnej ze tak cie uczą a i jeszcze jedno te slowa ktore kierujesz do mnie wpełni pasuja do ciebie i nie tylko ja na tym forum to stwierdzam hahahahahaha debil klasyczny OLIK GANDAMIR :D !!!!!
:cup: WIW na zawsze w Moim sercu
coz kazdemu moze zdazyc sie pomylka, jak juz cos mozesz mnie nazwac dysortografem albo cos w tym typie, ale okreslenie analfabeta pasuje bardziej do ciebie
Nivar = Ravin Te'Be a Ravin = zwykła pierdolona małoletnia kurwa ;)
hahahaha ja analfabeta omg dawaj przyklady czekam czekam hahahahaha idioto omg
:cup: WiW
OLIK ta bylo od was tylko 5 sorcow a ja widze elf i demonic bo fozzye i ganda to noobchary dla ciebie to ahhahahahahhahahahahaa 5 sorcow idz nobie w pizdu
WIW
naprzyklad to...
a, i jeszcze nie umiesz czytac ze zrozumieniem
naprzyklad to...
a, i jeszcze nie umiesz czytac ze zrozumieniem
Zgodzę się z tym. xD
HAHHAHAHHAHAHA olik to jest przyklad akurat dobry ale dla twojego pustactwa i glupoty glupku. Olik a ty nie jestes czasem Gm tego forum ?
bo widze ze ciebie to tu kazdy tyra a ty uważasz sie za wielkiego mistrza tego forum hahahaha
Xalen heh tez cie kocham nie martw sie nie zapominam o tobie kochanie :*
@up \"paior\"
@topic
Swoja droga
Jak widac pod tym wzgledem zgadzaja sie ze mna rowniez i te osoby ktore sa po przeciwnej stronie na wojnie
HAHHAHAHHAHAHA olik to jest przyklad akurat dobry ale dla twojego pustactwa i glupoty glupku. Olik a ty nie jestes czasem Gm tego forum ?
bo widze ze ciebie to tu kazdy tyra a ty uważasz sie za wielkiego mistrza tego forum hahahaha
Aha i jeszcze jedno pytanie jak mozna byc Gamemasterem forum :D?
To jest zart sam w sobie (tylko nie mow ze, to taka metafora)
:cup: NIVAR
1 zgadłem że jesteś Ravinkiem?
2 mi się bardziej zdaje że ty jesteś bogiem tego forum?;> xD
NIE KARMIĆ TROLLA* !
*Nivar
nie jestem ravinem mam 80 druta na kyrze i *** wam do tego omg
Tak olik to byl taki zart zebys sie skapnal pustaku
A ja mam 190 elite knighta na kyrze...
Fajnie ze niema 80 druida na kyrze
ale Ravin i tak sobie już nie pogra ;)
Nivar jest typowym odpowiednikiem Przema(czytaj. Sasho Pansa) z furory.Prezentują podobny styl.Jednakże ten człowiek ma jakiś problem z czytaniem ze zrozumieniem i budowaniem zdań bez przekleństw.
Pozatym masz jakiś dowód że jestem dzieciakiem?Nie masz takiego powodu więc?Wy*******aj!
Pewnie zaraz napiszesz:JÓŁ KóóóRWA ZIOmuśs TwojEEę TEkeksty świĄdsczą kurwła ziom kurwa o toBie.
Stary ogranij się.
Bielenda
19-02-2007, 17:38
Dodam ze go bili 8 minut, pro masterzy
Nie pro masterzy tylko 3 ludzi z WIW bo tylko oni mieli Blue Djina :P Reszta stala za drzwiami :)
Lacznie ludzi z WIw bylo tylko 6 online.
Tetro, Gibon, Rhu Inferno, Fauder Ara, Her~ no i Mot
Was bylo tez troche :p
No Juz sobie nie pogram bo mnie z huntuje Gandamir hahahaha
Niby masz 80lvl, a piszesz posty jakiś miał najwyższy lvl lub byś był leaderm rządzącej guildi...
Widać że tylko chcesz się dowartościować : )
No Juz sobie nie pogram bo mnie z huntuje Gandamir hahahaha
Gdzie napisalem ze cie huntuje?
Nie pro masterzy tylko 3 ludzi z WIW bo tylko oni mieli Blue Djina :P Reszta stala za drzwiami :)
Lacznie ludzi z WIw bylo tylko 6 online.
Tetro, Gibon, Rhu Inferno, Fauder Ara, Her~ no i Mot
Was bylo tez troche :p
A amas? Wydaje mi sie ze byl ktos jeszcze ale nie jestem pewien wiec nic nie mowie powinienes dodac jeszcze Luca Inviss, no i to sa wszyscy najwieksi MS na servie wiec niewiem czy to jest takie 'tylkol ;)
@Olik
Jemu pewnie chodziło o post Xalena,ale nie doczytał do końca więc przypisał to twojej osobie ;)
Nobelman
19-02-2007, 19:22
Amasa nie było ale był Syranus.
Byl amas pamietam na vipie
Nobelman
19-02-2007, 20:02
Lol
ty masz chyba zwidy noobie!!
Jaki idiota!! Był Tetro, Rhu, Mooth, Gib'on, Syranus, Heri, Luca, Fauder
Olik nie było mnie nie koloryzuj :)
Olik nie było mnie nie koloryzuj :)
możesz mi dokładnie opowiedzieć jak to było z Luca? jak old owner odzyskał passy?
uhahahaah amasa nie bylo. amas zalogowal z 3 h pozniej bylem ja rhu moth syranus gibon heri tetro i luca wiec nie widze tu nigdzie nicku galerdon...WiW
możesz mi dokładnie opowiedzieć jak to było z Luca? jak old owner odzyskał passy?
sam nie wiem bo wbijam w to B)
nazwij to małym rewanżem za to co Xolo zrobił...
to wezcie go invitnijcie to guildi zeby chociaż wam się fragi liczyły ;o to tylko mała podpowiedz a ja i tak się trzymam 2 zdań
Once a White Eagle, always a White Eagle!
Bielenda
20-02-2007, 02:23
Jak wygracie wojne jaki bedzie payment dla Xoloriana :evul: ??
WIW B)
Pablossoyos
20-02-2007, 02:33
hehe LOL KYRA SUX PLZ
HAIL ASKARA ; )
Pozdrowienia dla Manderigon Agrius ^.^
MaNsKY
Your's Sztynk
Nobelman
20-02-2007, 09:04
Nie bedzie paymentów tylko hunted forever :)
Wojna i tak bedzie bardzo długa
Tez mi sie wydaje ze wojna bedzie dosc dluga
Olik zacznij coś pisać to się wszyscy bedą meili kogo uczepić i zbesztać z błotem :D Bez ciebie to nudno :P
qeenar lee
20-02-2007, 19:44
Chce ktos kupic E plate albo demon helmet? jak tak to msg me in game
za ile mpa?
laro , jestes??
Co wam dziś na łeb jebło że żaden nie pisze?Olik zacznij coś pisać to będzie się z czego śmiać i wszyscy zaczną pisać.
Jak ty napiszesz jedno słowo to całe forum się smieje.Plisssska 1 słowo xd
qeenar lee
20-02-2007, 21:53
Nie checm zrobic z tego forum trade
wiec napisz do mnie w grze Jesli bd online poniewaz nie gram juz na kyrze
czasem sie logne pogadac z ludzmi wiec sproboj mnie "wtedy dorawac" i pagadamy o ofertach :D
eyy czego wy sie do olika sracie , chlopak robi wr statiscic i powinien miec za to plusa jak na moje
@olik - good job jk na moje
ja wam mowie ze soplica rox
0lik chyba się na nas obraził ;<
Co do wydarzeń to teraz zaczeli padać koledzy pro playerów z NF ;>
EDIT:
Nasz Gandamir się napił i chyba temu nie pisze. ^.^
EDIT 2:
Jak ja to pisałem to nie było tego :
ja wam mowie ze soplica rox
Jest moze gdzies jakis filmik z open battle na edron?;>
jak nie to lipa, a to nie ejst tak duzo wlaczyc tibiCam.
@Valoria forever in my heart.
Tyle zamieszania na kyrze i coraz wiecej noobs ma 100+,może powiecie mi czy opłaca sie wogóle grać na kyra?Prosze o uzasadnioną odpowiedź:baby:
Co wam dziś na łeb jebło że żaden nie pisze?Olik zacznij coś pisać to będzie się z czego śmiać i wszyscy zaczną pisać.
Jak ty napiszesz jedno słowo to całe forum się smieje.Plisssska 1 słowo xd
OK!!!!!!!!11111111111
Tetrowy jestes geniuszem
OK!!!!!!!!11111111111
Tetrowy jestes geniuszem
HHAHHAHAHAHAHHAHAHHAH YEEEEE
PROSSIIIEE JESZCE JEDNO POWIEDZ PLIIIISS
AŻ SE W KULE PIERDOLNELEM JAK TWOJEGO POSTA ZOBACYLEM!!! MOOREE PLIISS
Nobelman
21-02-2007, 13:05
Olik pisz cos bo nudno na tym forum :D
Napisalem wyzej, prosze sie smiac ;O
Nic na kyra sie nie dzieje konkretnego to co mam pisac?:D
SkateElement
21-02-2007, 13:42
Jest moze gdzies jakis filmik z open battle na edron?;>
jak nie to lipa, a to nie ejst tak duzo wlaczyc tibiCam.
@Valoria forever in my heart.
też bym prosił, mam tylko z ab.
Olik opowiedz nam cos co dziś robiłeś i wogole to napewno tez dobre bedzie.
Moim zdaniem to ty bys dobry do kabaretów był!
O Jaaaaa... aż się mało nie posikałem jak to czytałem... Myślisz że komuś imponujesz? aahhh tak tym swoim kolegom co żal się robi Twoich postów i się smieją -.-
Realia Realia Realia. . . . .
ps: teraz napiszesz: "Skibo a ty kurwa ty też jesteś idiotą i wogóle"
Nieprawda? x]
Poprostu ludziom typu Tetrowy się nudzi i nie mają co z sobą zrobić.
Życie..
Bielenda
21-02-2007, 19:06
Tyle zamieszania na kyrze i coraz wiecej noobs ma 100+,może powiecie mi czy opłaca sie wogóle grać na kyra?Prosze o uzasadnioną odpowiedź:baby:
Jak wygra wojne No Fear, to sie nie oplaca grac na Kyrze bo Olik ci napisze jak bedziesz mial 80level - Pay 20k or hunted. Ale jego i tak szwedzi zrobia w rogi, wiec moze ci to napisac kto inny, np Eon Aldorion.
Jak wygra Wiw prawdopodobnie bedzie inaczej i mozesz spokojnie grac nie sadze zeby takie rzeczy mialy miejsce. Chyba ze bedziesz zajebisty pa to wtedy moze cos tam sie wydarzyc.
Na Kyrze gra duzo dobrych graczy.
Na kyrze graja Polacy(50%) Szwedzi(20%) Belgowie-Holendrzy (10%) Meksykanie i Brazyliczycy(15%) [Tak podaje szacunkowo nie musi sie zgadzac]
Szwedzi - najlepsi w PA i w zabijaniu, wyludzaniu, haracze, myta etc
Polacy - na Kyrze najepiej co im idzie to to, ze dobrze expia i maja h levele (albo maniaki albo sharing etc )
Belgowie i Holendrzy - graja glownie knightami, jak maja sorca to kupil od POlaka. Rozwniez PA.
Z Meksyku i Brazyli - graja dla przyjemnosci, nie wiedza za duzo o Tibi nie stwarzaja problemu, z wyjatkiem ze wchodzi do kopalni bo nie ma pojecia co to zajmowanie.
Wiesz ile paymentow się płaciło jak LS, Mo Murda rządziła?
Jak ty byś był u władzy też byś nie zdźierał paymentów?
PA jest na każdym serverze, jeżeli nie odpowiada Ci kyra zapraszam na saphire to dopiero się przekonasz co to jest PA.
: ))
Nom, racja, kazda gildia ktora jest na topie zbira paymenty i nie zaleznie od tego jakiej sa narodowosci ludzie z tej gildii, ale na Julerze jest przegiecie bo brazole rzadza.
Jak wygra wojne No Fear, to sie nie oplaca grac na Kyrze bo Olik ci napisze jak bedziesz mial 80level - Pay 20k or hunted. Ale jego i tak szwedzi zrobia w rogi, wiec moze ci to napisac kto inny, np Eon Aldorion.
Jak wygra Wiw prawdopodobnie bedzie inaczej i mozesz spokojnie grac nie sadze zeby takie rzeczy mialy miejsce. Chyba ze bedziesz zajebisty pa to wtedy moze cos tam sie wydarzyc.
Na Kyrze gra duzo dobrych graczy.
Na kyrze graja Polacy(50%) Szwedzi(20%) Belgowie-Holendrzy (10%) Meksykanie i Brazyliczycy(15%) [Tak podaje szacunkowo nie musi sie zgadzac]
Szwedzi - najlepsi w PA i w zabijaniu, wyludzaniu, haracze, myta etc
Polacy - na Kyrze najepiej co im idzie to to, ze dobrze expia i maja h levele (albo maniaki albo sharing etc )
Belgowie i Holendrzy - graja glownie knightami, jak maja sorca to kupil od POlaka. Rozwniez PA.
Z Meksyku i Brazyli - graja dla przyjemnosci, nie wiedza za duzo o Tibi nie stwarzaja problemu, z wyjatkiem ze wchodzi do kopalni bo nie ma pojecia co to zajmowanie.
Lol a np Darylan albo Jonkin czy Lucaciu Gladioth to holendrzy i niewiem skad wnioskujesz ze holendrzy/belgowie to tylko knighci
Zgubiles hiszpanow ktorych jest bardzo duzo np
Phiro, Fozzye, Eon, Eliseo i wiele wiele wiecej
Niemcy np Teraxul, Asteph
Teraz tak co do mnie to powiedz kiedy kazalem komus placic za nic :>
Hahahaha dojechales twardo z tym ja pamietam jak rzadzilo ls/mm i jechali np mnie za to ze robie mage bomby, dobre nie?
Bylo wiele wiecej takich akcji typu lanie Patteha za nic itd
Na Kyrze malo dobrych graczy, a wiekszosc z nich to SWE, a napewno nie polacy pokazala to wczesniejsza wojna.
No ale z Polakow za jakis lepszych graczy to moglbym uznac Xoloriana moze Garl, mooth i nonixów chociaz nonixy (zenek morx) zaslyneli czym innym na kyrze ;). kupowaniem charow oczywiscie
@~Olik
Jestes popi*****ony, nic dodac - nic ujac
WiW:cup:
Olik jedna rzecz mnie interesi zajebiscie.
Po co pisales na Ob w ab do patteha i innych ze masz hacka?Jeslinie mailes hacka po co to pisales?
Szufi to nie moj char. Jak juz mowilem wczesniej to wkret.
Wiesz ile paymentow się płaciło jak LS, Mo Murda rządziła?
Jak ty byś był u władzy też byś nie zdźierał paymentów?
PA jest na każdym serverze, jeżeli nie odpowiada Ci kyra zapraszam na saphire to dopiero się przekonasz co to jest PA.
: ))
W Last Stand byli czlonkowie WiW jak i NF , wiec twoja kontra nie ma sensu.
Szufi to nie moj char. Jak juz mowilem wczesniej to wkret.
To czemu nie uczestniczyłes w ob?Ta druga postac dediv evil'eye tez pisala ze jest toba i ze masz hacka.
To czemu nie uczestniczyłes w ob?Ta druga postac dediv evil'eye tez pisala ze jest toba i ze masz hacka.
Albo ma dostep do tych wszystkich acc ... albo kazdy owner pisal z innego chara
Teraz tak co do mnie to powiedz kiedy kazalem komus placic za nic :>
NP. Mi kazales placic- za to ze mnie zaczoles bic swoim noob charem, a ja go ubilem.
Ofkors jako ze masz wiekszy level i "znajomych" to mozesz znowu sie wybronic tym ze To ja Kłamie, co jak oboje wiemy jest kompletna bzdura.
Ciekawe czy po tym poscie "przypadkiem" padne ; )
Może zaplanował to żeby nie brać udziału w ob :P nie chciał na samym początku dać fraga dla Wiw :P
Nobelman
21-02-2007, 22:41
Nom pewnie tak. Olik jeszcze niegdy nie wyszedł z open battlów cały i chyba nigdy nie wyjdzie.8o
Hail WiW :cup:
Nutrisia
21-02-2007, 22:47
To czemu nie uczestniczyłes w ob?
Chodzą takie pogłoski, ze zawsze jak Gandamir wychodzi na Open Battle to pada :( (kto sie z tym zgadza?) Wiec może to taka wymówka z tym hackiem żeby zaoszczędzić trochę pieniędzy na blessy :P
Olik przynajmniej się bije, a nie jak ty tylko umiesz pisać posty najeżdżające na ludzi. Każdy jest człowiekiem i błędy popełnia, ale może wy ludzmi nie jesteście i wogole jesteście Pro mastah... może pochwalił byś się czymś ze swojej strony? Ja na ciebie nie najeżdżam chociażbym mógł. Widzisz powinieś się zastanowić troche na sensem tych swoich postów.
pozdro600v
Chodzą takie pogłoski, ze zawsze jak Gandamir wychodzi na Open Battle to pada :( (kto sie z tym zgadza?) Wiec może to taka wymówka z tym hackiem żeby zaoszczędzić trochę pieniędzy na blessy :P
w ab nie padles bo nikogo nie obchodzil taki noob jak ty, byly wazniejsze osoby do zabicia. a co do twojej smierci w venore, haha wszyscy twoi rl kumple sie z niej smiali, po czym zaplaciles o czym sam dobrze wiesz.
innych okazji niemiales bo nie ruszales niczego wiekszego niz 30lvl druid pod dp
Nutrisia
21-02-2007, 23:53
w ab nie padles bo nikogo nie obchodzil taki noob jak ty, byly wazniejsze osoby do zabicia. a co do twojej smierci w venore, haha wszyscy twoi rl kumple sie z niej smiali, po czym zaplaciles o czym sam dobrze wiesz.
innych okazji niemiales bo nie ruszales niczego wiekszego niz 30lvl druid pod dp
Wolałem opuścic Mo Murde niż byc w tej guildii i szpiegować tak jak Ty to zrobiłeś.
Miałem przynajmniej spokój i nikt mnie nie podejrzewał że przekazuje informacje o planach Mo Murda Nonixowi który był w Family Guys.
Btw.
Po co w ogóle sie wypowiadasz na temat że płaciłem?
Nie musiałem za nic płacić bo wyszedłem za free.
A tak swoja drogą to słowa że Gandamir pada na każdej OB nie są moje tylko pochodzą z forum tibia.com Ja je tylko przytaczam na to forum
to przypomnij sobie jak noobowsko padles i zastanow sie czy jestes odpowiednia osoba do przytaczania takich rzeczy
A nowy Tetro? :>
Feb 17 2007, 13:10:43 CET Killed at Level 149 by Juffs
and by Abo Tagteamz
Feb 14 2007, 21:50:37 CET Killed at Level 150 by Steiner the slayer
and by Og'Thun
Feb 12 2007, 11:07:43 CET Killed at Level 151 by Abo Tagteamz
and by Sir Lothrien
Nutrisia
22-02-2007, 00:19
to przypomnij sobie jak noobowsko padles i zastanow sie czy jestes odpowiednia osoba do przytaczania takich rzeczy
Ciekawe co Ty bys zrobił będąc w trapie walonym przez 20 osób?
Pewnie byś stamtąd wyszedł po czym wszystkich zabił 90 knightem.
Zwróć uwagę że 150+ knighty nie mogły sobie dac rady a co miał zrobic 90 knight.
Zreszta nie będe dyskutował na ten temat z pierd***nym zdrajcą
to teraz nam opowiedz jak sie tam znalazles hahaha
w tym trapie
Nutrisia
22-02-2007, 00:43
to teraz nam opowiedz jak sie tam znalazles hahaha
w tym trapie
To może Ty opowiedz, skoro wszystko wiesz to czekam na interesujące opowiadanie.
To może Ty opowiedz, skoro wszystko wiesz to czekam na interesujące opowiadanie.
Ja wolałbym usłyszeć twoja wersje, pewnie nacechowana będzie ona wewnętrzymi przeżyciami związanymi z wpadnięciem w pułapkę, adrenaliną, nerwami. A po poprzednich postach widać, że lubisz się troche "ponapinać" na forach, strasznie emocjonalny z Ciebie chłopak, wiec może być ciekawie.
pzdr.
Pan Mare
Jovere'xik
22-02-2007, 02:08
Mr.Mare do Ciebie Nutrisia nie mówiła wiec zamknik pysk:)
and by Abo Tagteamz
and by Og'Thun
and by Sir Lothrien
ale zobacz ile ten tetro wbil fragow !
Mr.Mare do Ciebie Nutrisia nie mówiła wiec zamknik pysk:)
Masz Ci, nastepny, jakbyś niezauważył to jest forum. A forum kieruje się pewnymi zasadami. Jakybś był tak miły poczytałbyś o tym pojęciu. Jeśli Nutrisia chce przekazać coś wyłącznie do Gedd`a to niech zrobi to na priva. Ale ponieważ poziom twojej wypowiedzi mówi dużo o Tobie, wybacze Ci. Wiem że musi Ci być z tym ciężko.
pzdr.
Pan Mare
Nutrisia
22-02-2007, 11:02
Jeśli Nutrisia chce przekazać coś wyłącznie do Gedd`a to niech zrobi to na priva
Gedd dobrze wie jak było skoro wypowiada sie na ten temat.
Jeżeli Gedd chce to może tutaj opisać przebieg tej sytuacji a Ja to potwierdze albo zaprzecze temu co być może zostanie napisane.
@Nutrisia i w c*uj innych nobów którzy mają coś do olika.
Ludzie ja pie*dole,czy naprawdę podnieca was to że ktoś padł prawie na każym open battle?Co wy się tak qrwa do niego podjebaliście?Bil waś nożem albo żelazkiem w dzieciństwie że tak na niego wjeżdzacie?Ludzi dajcie sobie dupie siana.Co 3-4 post to wiadomość na niego wjeżdżająca.Co was to obchodzi w jaki sposób on pada?Zazdrościcie mu że uczestniczy w Openie?Przynajmniej coś tam robi na tej wojnie(cytuje ,,Wali bezsensownie explo"),lepiej walić explo w kogoś niż stać w pz jak pojeb albo spamować guild chata być gdzie jakieś 10000sqm od miejsca wojny.Qrwa jak jesteście takimi kozakami to pokażcie co wy potraficie forum fighterzy..Moge się założyć że połowa z tych nobów wieżdżających na Olika spuściłaby się w gacie jakby wogóle wyszła na ob a co dopiero jakby go biły ze 3 osoby(po spamie hotkeya-owned).Pokażcie co potraficie w praktyce,teoretycznie każdy jest dobry jednak w praktyce okazuje się co innego.Większość z was nigdy nie miała 60+ i się podnieca co niby oni by zrobili 100 ek na openie.Jeszcze raz powiem dobitnie: POKAŻCIE CO POTAFICIE A NIE PIERD*LICIE JAK POTŁUCZENI NA FORUM.
Tyle.
Srry jeżeli się gdzieś pomyliłem(chodzi o ortografie itp.),ale się śpiesze na halówke.:)))
Pozdrawiam.
and by Abo Tagteamz
and by Og'Thun
and by Sir Lothrien
Tetro ma najwiecej fragów więc bez ryzyka niema zysku =]
Pawlos II
22-02-2007, 13:37
Tetro fraguje ale tez czasami pada kazdemu to sie mzoe zdarzyc...
A tak swoja droga chce ostrzec przed 2 pkerami Travel Mate'em (stary owner Rhary) i Toressem dzisiaj sie przekonalem ze 2vs 1 nei ma szans :O
Feb 22 2007, 09:33:09 CET Killed at Level 64 by Toress
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.