zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Wydarzenia Z kyry

Stron : 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14

Keonek
22-02-2007, 13:53
@Nutrisia i w c*uj innych nobów którzy mają coś do olika.

Ludzie ja pie*dole,czy naprawdę podnieca was to że ktoś padł prawie na każym open battle?Co wy się tak qrwa do niego podjebaliście?Bil waś nożem albo żelazkiem w dzieciństwie że tak na niego wjeżdzacie?Ludzi dajcie sobie dupie siana.Co 3-4 post to wiadomość na niego wjeżdżająca.Co was to obchodzi w jaki sposób on pada?Zazdrościcie mu że uczestniczy w Openie?Przynajmniej coś tam robi na tej wojnie(cytuje ,,Wali bezsensownie explo"),lepiej walić explo w kogoś niż stać w pz jak pojeb albo spamować guild chata być gdzie jakieś 10000sqm od miejsca wojny.Qrwa jak jesteście takimi kozakami to pokażcie co wy potraficie forum fighterzy..Moge się założyć że połowa z tych nobów wieżdżających na Olika spuściłaby się w gacie jakby wogóle wyszła na ob a co dopiero jakby go biły ze 3 osoby(po spamie hotkeya-owned).Pokażcie co potraficie w praktyce,teoretycznie każdy jest dobry jednak w praktyce okazuje się co innego.Większość z was nigdy nie miała 60+ i się podnieca co niby oni by zrobili 100 ek na openie.Jeszcze raz powiem dobitnie: POKAŻCIE CO POTAFICIE A NIE PIERD*LICIE JAK POTŁUCZENI NA FORUM.

Tyle.

Srry jeżeli się gdzieś pomyliłem(chodzi o ortografie itp.),ale się śpiesze na halówke.:)))

Pozdrawiam.

A ty czemu go tak bronisz? Kazdy na niego wjezdza bo spamuje forum zawsze ma najwiecej do powiedzenia a gowno moze w tibii i jego cudownej gildii nf... Co do tego ze mowisz ze nikt z tych co na niego wjezdzaja nie mial powyzej 60lvl i nigdy nie byl na wojnie ... haha czlowieku smiac mi sie chce z ciebie.. A co do pvp (chodzi mi teraz o cipbota) jesli uwazasz ze przez to pvp oslablo :p wiem ze to nie legalne ale jestem w stanie z toba stoczyc solowke na obojetnie jakim otsie pod tibie 7.6 gdzie cipbota nie bylo.. I nie wrzucaj na nikogo jesli nawet nie wiesz kim on jest
Pozdro:baby:

Skibo
22-02-2007, 16:00
A ty czemu go tak bronisz? Kazdy na niego wjezdza bo spamuje forum zawsze ma najwiecej do powiedzenia a gowno moze w tibii i jego cudownej gildii nf... Co do tego ze mowisz ze nikt z tych co na niego wjezdzaja nie mial powyzej 60lvl i nigdy nie byl na wojnie ... haha czlowieku smiac mi sie chce z ciebie.. A co do pvp (chodzi mi teraz o cipbota) jesli uwazasz ze przez to pvp oslablo :p wiem ze to nie legalne ale jestem w stanie z toba stoczyc solowke na obojetnie jakim otsie pod tibie 7.6 gdzie cipbota nie bylo.. I nie wrzucaj na nikogo jesli nawet nie wiesz kim on jest

Ja nigga chce wyślij mi na priva kiedy chcesz sobie pograć ze mną na ots.

esdek
22-02-2007, 18:31

A gdzie ja napisałem że wszyscy nie mają 60+?Napisałem ,,POŁOWA NIE MA" , a więc ? Ej plx nie bij mnie..Ty nieucz mnie nie wrzucać bo pierwszy obrzucasz błotem olika , a tak naprawdę gówno o nim wiesz.Ja znam go z rl i wiem jaki on jest,.Co do jego wypowiedzi na forum:

To co zabronisz mu pisać?Chyba do tego służy forum...Żyjemy w wolnym politycznie kraju więc każdy ma prawo do wyrażenia swojego zdania. Jednakże nie należy wieżdzać na niego bezpodstawnie..

Nutrisia
22-02-2007, 19:05
A gdzie ja napisałem że wszyscy nie mają 60+?Napisałem ,,POŁOWA NIE MA" , a więc ? Ej plx nie bij mnie..Ty nieucz mnie nie wrzucać bo pierwszy obrzucasz błotem olika , a tak naprawdę gówno o nim wiesz.Ja znam go z rl i wiem jaki on jest,.Co do jego wypowiedzi na forum:

To co zabronisz mu pisać?Chyba do tego służy forum...Żyjemy w wolnym politycznie kraju więc każdy ma prawo do wyrażenia swojego zdania. Jednakże nie należy wieżdzać na niego bezpodstawnie..

To może wjedziemy na Ciebie?
Co tym razem też się spieszyłeś na halówke?

esdek
22-02-2007, 19:42
Możesz mi naskoczyć ;))

Nie rozmawiam z ludźmi twojego pokroju, nie będe zniżać się do twojego poziomu.

Nara ziom.

Keonek
22-02-2007, 20:24

Jasne ze mu nie zabronie ale on robi z siebie nie wiadomo kogo na forum... Gdzie nie wejde to pierwsza osoba jaka sie wypowiada jest Olik to jest troche chore tym bardziej ze tak jak juz powiedzialem nie nalezy do kluczowych postaci w szwedzkiej gildii i wlasciwie jego zdanie przechodzi jak wiatr w polu,
i nie mowcie ze to nie jest lizodup bo jeszcze przed wojna z myrmidans lizal mi dupe tylko nie chcialem o tym glosno mowic .. Poza tym ja go nie obrzucam blotem nie wrzucam ani jemu ani tymbardziej jego rodzicom bo wiem ze to bez sensu staram sie tylko napisac prawde ktora czasami jest przykra w tym wypadku szczegolnie dla Gandamira~

Tetrowy
22-02-2007, 21:08
Keonek jaki nick masz na kyrze?
Dobrze gadasz :P

Keonek
22-02-2007, 22:02
Keonek jaki nick masz na kyrze?
Dobrze gadasz :P

Nevermind <10 znakow>

Shadowless
22-02-2007, 22:16
To co zabronisz mu pisać?Chyba do tego służy forum...Żyjemy w wolnym politycznie kraju więc każdy ma prawo do wyrażenia swojego zdania.

Ty tu polityki nie mieszaj...

Skibo
22-02-2007, 22:27
@Keonek

Przypomnij sobie jak tym mi lizałeś dupe na początku servera... : )
A później zrobiłeś się taki nigga ; D

Jovere'xik
22-02-2007, 22:41
ja pamiętam jak gandamir/skibo lizali dupe nonixowi :)

Skibo
22-02-2007, 22:52
Ja nonixa wogóle nie znam więc elo : )

esdek
22-02-2007, 23:04
Ty tu polityki nie mieszaj...
A tak nie jest?

Jovere'xik
22-02-2007, 23:45
Ja nonixa wogóle nie znam więc elo : )

i co, że go nie znasz ? obchodzi mnie to ??pff elo xD

0lik
23-02-2007, 11:09

Ja nonixow bardzo nie lubilem dopiero jak doszedl do fg to troche sie z nim zapoznalem. Podaj przyklad kiedy 'lizalem mu dupe'

Elder Nagan
23-02-2007, 11:50
Nom, racja, kazda gildia ktora jest na topie zbira paymenty i nie zaleznie od tego jakiej sa narodowosci ludzie z tej gildii, ale na Julerze jest przegiecie bo brazole rzadza.

Brzylijczycy nie brazole... Jezeli wywalaja polakow z serwera to chyba dobrze? Noboow powinno sie wywalac zeby serwer byl lepszy...j atez bym polakow wywalal...

Cool
23-02-2007, 12:33
Nie rozumiem czemu masz takie zdanie o brazylijczykach. Są noobami?podobnie jak dużo low lvli polaków więc są takimi samymi noobami jak i my. brazylijczycy wywalają polaków, a nigdy się nie zdażyło żeby było odwrotnie?A oni nie mogą rządzić? na kyrze jak miało być? gdyby mo murda wygrała wojnę to Polacy by rządzili.

Elder Nagan
23-02-2007, 12:40
Nie rozumiem czemu masz takie zdanie o brazylijczykach. Są noobami?podobnie jak dużo low lvli polaków więc są takimi samymi noobami jak i my. brazylijczycy wywalają polaków, a nigdy się nie zdażyło żeby było odwrotnie?A oni nie mogą rządzić? na kyrze jak miało być? gdyby mo murda wygrała wojnę to Polacy by rządzili.

Gdyby mo murda wygrala to ten serwer bylby jeszcze gorszy niz jest;]

Ja lubie brazylijczykow bo oni bynajmneij nie daja dupy...obojetnie kto by mnei lal przylaza uahaj na huntach...NIE KRADNA i NIE WYZYWAJA

zobaczcie jaki mam opis na dole..br zapewne znaja poprawna pisownie..a co najwazniejsze nie maja po 12 lat:cup: :cup: :cup:

Ja nonixow bardzo nie lubilem dopiero jak doszedl do fg to troche sie z nim zapoznalem. Podaj przyklad kiedy 'lizalem mu dupe'

moze nei ten owner^^??

Cool
23-02-2007, 13:37
nie napisałem że serv byłby lepszy gdyby mo murda wygrała tylko że wtedy rządzili by polacy

Elder Nagan
23-02-2007, 13:58
nie napisałem że serv byłby lepszy gdyby mo murda wygrała tylko że wtedy rządzili by polacy

wiem, ale ja mowie co by sie stalo po tym jakby scierwo wygralo ;]

ale sie zrymowalo ^^

Jackess
23-02-2007, 14:29

bylo by jedne wielkie PA ale nie po pisze tego posta geddy ty stara kur** wiesz co u nas na dzielni robia ludzie z takimi jak ty? dwulicowa fłaszywa dziw** załatwił bym ci darmowy pobyt w klinice rehabilitacyjnej. twoje działania w grze odzwierciedlaja twój charakter w rl a wiec jestes stara kurw*.
mam nadzieje ze jak wiw wygra to nie bedziesz mial opcji "wykupienia sie".

paior
23-02-2007, 14:35
bylo by jedne wielkie PA ale nie po pisze tego posta geddy ty stara kur** wiesz co u nas na dzielni robia ludzie z takimi jak ty? dwulicowa fłaszywa dziw** załatwił bym ci darmowy pobyt w klinice rehabilitacyjnej. twoje działania w grze odzwierciedlaja twój charakter w rl a wiec jestes stara kurw*.

A jak wygraja szwedzi myslsiz ze pa nie ebdzie haha ??

Keonek
23-02-2007, 14:42
You recognize Og'Thun. He was killed by Toress. ;*;*;*;*
rzecywiscie nf nie ma noobow w swoich szeregach :baby:

Cool
23-02-2007, 19:09

moje działania w grze odzwierciedlają char. w rl? a jeśli nie gram w tibie?bo nie gram, od pól roku nawet 1% lvla nie wbilem. przyznaj się bez bicia komu dupe liżesz. czytając twój post można odnieść wrażenie że jesteś z patologicznej rodziny, zresztą kogo to obchodzi co robisz w swojej dzielnicy

i co to znaczy "fłaszywa" bo jakoś nie moge tego rozgryść ;s

Skibo
23-02-2007, 19:43

Napisałem że nie znam... po chwili mi napisałeś

i co, że go nie znasz ? obchodzi mnie to ??pff elo xD

Roz*******asz mnie? Nie rozumiem Ciebie w 100%, piszesz nieprawde, a później to już chyba sam nie wiesz co piszesz...elo?

Elvvons
23-02-2007, 20:18

Gandamir , Pol kyry slyszalo tekst z twych ust "Placisz czy Nonix ma sie toba zajac" I To nie w sytuacjach gdy szles po 80lvl~ bo Szufi probowal PA, tylko gdy rozjebywales sie do 40lvl pod dp bojac sie robic PZ bo jest cie w stanie podjac solo 70% ludzi w Wiw ...Xolorian pomogl NF w war , a Gandamirek pomaga WiW wkoncu fragi musza sie brac od kogos.Oj Gandamirku masz lagi , neta slabego , wylaczyli ci prad , skonczyly sie uhy itp.... Nie nie nie! Poprostu skoro wiesz ze padniesz na jedno combo po **** leziesz na ob? Nalezysz do ludzi ktorych miejsce jest w Pz podczar war a po War kozacza ze byles po wygranej stronie i dam se pale obciac ze gdyby sytuacja byla dramatyczna dla NF bylbys osoba ktora pierwsza napisalaby do zenka o Payment.

Zjedz mnie !! PROSZE ZROB TO !! Tak mnie to podnieca jak po mnie jezdzisz ze siadam na kran PROSZE!!
Bey bey :P

Jovere'xik
23-02-2007, 20:54
Napisałem że nie znam... po chwili mi napisałeś

Roz*******asz mnie? Nie rozumiem Ciebie w 100%, piszesz nieprawde, a później to już chyba sam nie wiesz co piszesz...elo?

Lol teraz przeczytaj uważnie :

Ja napisałem "ja pamiętam jak gandamir/skibo lizali dupe nonixowi "
Ty napisałeś "Ja nonixa wogóle nie znam więc elo : )"

Teraz : nie interesuje mnie to ze ty go nie znasz, ale stwierdziłem fakt, bo co mnie to obchodzi ze go nie znasz?

elo

Keonek
23-02-2007, 20:58
Gandamir , Pol kyry slyszalo tekst z twych ust "Placisz czy Nonix ma sie toba zajac" I To nie w sytuacjach gdy szles po 80lvl~ bo Szufi probowal PA, tylko gdy rozjebywales sie do 40lvl pod dp bojac sie robic PZ bo jest cie w stanie podjac solo 70% ludzi w Wiw ...Xolorian pomogl NF w war , a Gandamirek pomaga WiW wkoncu fragi musza sie brac od kogos.Oj Gandamirku masz lagi , neta slabego , wylaczyli ci prad , skonczyly sie uhy itp.... Nie nie nie! Poprostu skoro wiesz ze padniesz na jedno combo po **** leziesz na ob? Nalezysz do ludzi ktorych miejsce jest w Pz podczar war a po War kozacza ze byles po wygranej stronie i dam se pale obciac ze gdyby sytuacja byla dramatyczna dla NF bylbys osoba ktora pierwsza napisalaby do zenka o Payment.

Zjedz mnie !! PROSZE ZROB TO !! Tak mnie to podnieca jak po mnie jezdzisz ze siadam na kran PROSZE!!

Dobrze waćpan prawisz :baby:

Skibo
23-02-2007, 21:15
Lol teraz przeczytaj uważnie :

Ja napisałem "ja pamiętam jak gandamir/skibo lizali dupe nonixowi "
Ty napisałeś "Ja nonixa wogóle nie znam więc elo : )"

Teraz : nie interesuje mnie to ze ty go nie znasz, ale stwierdziłem fakt, bo co mnie to obchodzi ze go nie znasz?

elo

To jak mogę lizać komuś "dupe" jak wogóle go nie znam?

Hmmm to jest zastanawiające...

Elvvons
23-02-2007, 21:16
A jak wygraja szwedzi myslsiz ze pa nie ebdzie haha ??

msle ze jak szfedzi wygrajom ebdzie pa mas racej maz mzoe Fri ITANZ!!!1111111111 BLZZZZZZ

Jovere'xik
23-02-2007, 21:19
To jak mogę lizać komuś "dupe" jak wogóle go nie znam?

Hmmm to jest zastanawiające...

No właśnie tylko Ty wiesz jak.:)

Dobra nie obrażajmy się to forum gry :)

Piszcie co się dzieje na naszym świecie :]

@edit

Dzisiaj pan Enud Xozath wyjebal mnie z guardów ;pp a inny typek z Legacy wyjebal mojego ziomka.;] New Pa

Skibo
23-02-2007, 21:20

Prawda, tylko niektóre fakty są przeinaczone. Chcę również zauważyć ze Olik po nikim nie jeździ na forum, może w grze jest PA, ale to tylko gra i PA jest częścią niej. Jeśli komuś to przeszkadza niech opóści ten server, z myślą o tych ludziach CipSoft zrobił specjalne servery NONPVP. Więc zapraszam.

Może wypowie się na ten temat Zenek:
Czy Skibo(z kyry Pusar) lizał mu kiedyś dupe?

esdek
23-02-2007, 21:57

To może wsadź już ręke w spodnie? Będzie łatwiej.

Elvvons
23-02-2007, 22:28
...To może wsadź już ręke w spodnie? Będzie łatwiej....

Twoja ... mnie wyreczy za 50zł.

Bey bey

z3n3k
24-02-2007, 00:57
Prawda, tylko niektóre fakty są przeinaczone. Chcę również zauważyć ze Olik po nikim nie jeździ na forum, może w grze jest PA, ale to tylko gra i PA jest częścią niej. Jeśli komuś to przeszkadza niech opóści ten server, z myślą o tych ludziach CipSoft zrobił specjalne servery NONPVP. Więc zapraszam.

Może wypowie się na ten temat Zenek:
Czy Skibo(z kyry Pusar) lizał mu kiedyś dupe?

Ehm... Nic mi o tym nie wiadomo, bo gdy pisza do mnie jakos nooby to nie odpisuje :<

Elder Nagan
24-02-2007, 09:16
Jakby nie patrzec do naprawy serwa potrzeba Dancing Shadows

Signed Nagan

ebernardyn
24-02-2007, 09:45
Btw. Topic założony przez Gandamir'a na forum tibia.com o nazwie: "zi zag bgobo atack".
http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=1551502
O jakże pasjonującej treści:
"AHAHAHa
splica rox
party people aaaaaaaaaaaaaa
afrika bambataaaaaa
rick rossssssssss".
8o

Dalej jego post w którym się tłumaczy:

Sorry, but I was lil drunk. I wouldn't edit it but some noobs are writting shits about me and tellin like 'look at the forum, gnadamir is stiupid he dont know how to write'.
Thats all what I had to say.
Ah and I won't change my 1st post.
-Closed-

Tłumaczenie:
Przepraszam, ale byłem lekko pijany. Niektóre nooby będą pisały o mnie "gówna" i mówiły 'zobacz na forum, gandamir jest głupi i nie umie pisać'
To wszystko co mam do powiedzenia.
Ah i chce zmienić mój pierwszy post.
-Temat Zamknięty-

Bez komentarza.

Rodi
24-02-2007, 09:59
Btw. Topic założony przez Gandamir'a na forum tibia.com o nazwie: "zi zag bgobo atack" o jakże pasjonującej treści:
"AHAHAHa
splica rox
party people aaaaaaaaaaaaaa
afrika bambataaaaaa
rick rossssssssss".
8o
http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=1551502

A myślałem ze Olika wszyscy "jadą" ponieważ jest w NF no ale cóż...

Keonek
24-02-2007, 11:06
Lol chlopak po raz pierwszy w zyciu sie n-a-j-e-b-a-l...
wydaje mi sie ze celem tego posta bylo uswiadomienie kyry "patrzecie jaki jestem dorsoly pilem vodke".... Pamietam jak ja pierwszy raz w zyciu bylem pijany tez sie tym chwalilem pewnie dlatego nasz kochany Gandamirek napisal tego posta
a tak btw. wojny :baby:
Ili Dan:
Feb 24 2007, 10:00:35 CET Killed at Level 101 by Moothonost
and by Rhu Teria
;*

Azeris
24-02-2007, 11:09
10:01 Moothonost [194]: 10:01 Ili dan [100]: I'm hacker:)

Albo jakiś noob dostal passy do Ili dana albo stary owner odzyskal postac.

Gall Terix
24-02-2007, 12:02
10:01 Moothonost [194]: 10:01 Ili dan [100]: I'm hacker:)

Albo jakiś noob dostal passy do Ili dana albo stary owner odzyskal postac.Potwierdzam, sam gdy szedłem swoim 12 knightem w strone Venore zrobił na mnie skulla po czym oddalił sie.

Fauder
24-02-2007, 12:08
Sorry, but frags won't be coutned just because Ili Dan has been hacked.

gandamir czyli jak wy padacie to jestescie hacked tak samo jak na batel w ab ty podobno tez byles hacked a jednak to nie byla prawda.Czyli wystarczy napisac ze jest sie "hacked" i fragi nie zaliczone......

WiW :cup:

NIVAR
24-02-2007, 13:18
Olik dodawaj 2 fragi lamusie i nie tlumaczcie sie ze znowu HACK omg jakie zalosne tlumaczenia buahauhuahuauhahua

:cup: WIW

Keonek
24-02-2007, 14:26
lol haha JASNE jest 16;16 ili dan padl 2 razy i co to zmienia ze byl czy jest hacked...

Dwik
24-02-2007, 14:48
Jako hack mozna to byloby potraktowac gdyby char zostal zjechany nizej niz 50 lvl. Dwa deady powinne byc liczone, char nie zostal zrookowany, pewnie stary owner chcial troche skroic itemkow ;d

Azeris
24-02-2007, 15:34
Proste to nie był hack. Ili dan poszedł walczyć solo na WIW lecz mu sie nie udało bo miał za mocne lagi. A co do wyniku to nie ma różnicy czy jest 16:14 dla NF czy 20:16 dla WIW bo liczy się kto jest lepszy czyli w tym przypadku NF.

Tetrowy
24-02-2007, 16:32
I Olik kutasie na hu* piszesz na forum tibia.com że hacka maił i że fragi się nie liczą?
Natychmiast zmieniaj fragi albo któs z WiW robi nowy temat pało.Olik hu* wozi gnój na drewnianych taczkach =)

Dwik
24-02-2007, 18:21
Proste to nie był hack. Ili dan poszedł walczyć solo na WIW lecz mu sie nie udało bo miał za mocne lagi. A co do wyniku to nie ma różnicy czy jest 16:14 dla NF czy 20:16 dla WIW bo liczy się kto jest lepszy czyli w tym przypadku NF.
Wystarczylo ze "hacker" (w 99% wczesniejszy owner) chcial zebrac itemki z kazdego miasta. Po drodze natknal sie/wyczaili go WIW i nieszczescie gotowe :< Swoja droga licznik fragow rzeczywiscie jest raczej dodatkiem do wojny, ale ma on pewien wplyw na morale gildii.
@topic
Powstala gildia Snox. Polecam jej wybijanie: No Fear Academy i Legacy - gildii ktore stoja za NF. Mialem niezla polewke gdy przeczytalme jak abo zabil jakiegos typa z Giordino przy czym Giordinio bylo/jest za NF gdyz lacza je zwiazki Giordinio <=> Darylan.
Aha i nie pieprzcie glupot w stylu: zabijanie rl friendow naszej gildii jest lamerskie. To NF zaczal bawic sie w sedziow, on rozpoczal ta wojne, on pierwszy zabijal kumpli WIW (np., Vishu). Wasze placze schowajcie wiec w kieszen.

Keonek
24-02-2007, 18:36
@topic
Powstala gildia Snox. Polecam jej wybijanie: No Fear Academy i Legacy - gildii ktore stoja za NF. Mialem niezla polewke gdy przeczytalme jak abo zabil jakiegos typa z Giordino przy czym Giordinio bylo/jest za NF gdyz lacza je zwiazki Giordinio <=> Darylan.
Aha i nie pieprzcie glupot w stylu: zabijanie rl friendow naszej gildii jest lamerskie. To NF zaczal bawic sie w sedziow, on rozpoczal ta wojne, on pierwszy zabijal kumpli WIW (np., Vishu). Wasze placze schowajcie wiec w kieszen.

Postaramy sie ;*

ixt
24-02-2007, 20:11
... To NF zaczal bawic sie w sedziow, on rozpoczal ta wojne, on pierwszy zabijal kumpli WIW (np., Vishu). Wasze placze schowajcie wiec w kieszen.

Vishu nie padl bez powodu. Piekne PA pod dc i piekne haslo "20k now"

BB.

esdek
24-02-2007, 21:33
I Olik kutasie na hu* piszesz na forum tibia.com że hacka maił i że fragi się nie liczą?
Natychmiast zmieniaj fragi albo któs z WiW robi nowy temat pało.Olik hu* wozi gnój na drewnianych taczkach =)

haahah ale dojebales hahaa zajebisty jestes...Tekst na poziomie czwartej klasy szkoły podstawowej.

Tetrowy
24-02-2007, 22:56
haahah ale dojebales hahaa zajebisty jestes...Tekst na poziomie czwartej klasy szkoły podstawowej.

Jęsli by to było prawda lecz nie jest to i tak by było 4 klasy więcej od ciebie.

Jovere'xik
25-02-2007, 14:20
czemu xolorian nie jest juz w nf?

Kileros fire'son
25-02-2007, 14:22
czemu xolorian nie jest juz w nf?

Tez bym sie chcial tego dowiedziec

btw. licza sie fragi na Ili Danie ;p (czy jakos tak. . . )

Pozdro~
_/ Kileros~

WiW ;)

esdek
25-02-2007, 14:25
Jęsli by to było prawda lecz nie jest to i tak by było 4 klasy więcej od ciebie.

Nie ma co..Pojechałeś mi po ambicji =( ,eh.....

The Chaotic Paladin
25-02-2007, 16:21
Gildia Snox zabija kolejnych znajomych No Fear doprowadzajac tym samym ich do zlosci haha xD i evul tony 37 ms placze na forum ze zajmie sie nimi sam :|

Moglibyscie zabic Joima Hagane, jest on liderem legacy i na ogol lubiany przez szwedow i hiszpanow z NF. Taka mala propozycja ^.-

Tetrowy
25-02-2007, 16:37
A konkrentniej to kogo uwalili?Tony sie wkurzył o querla chyba :P

The Chaotic Paladin
25-02-2007, 18:08
A tako przejrzyj sobie eriga i dedy z Kyry i zobacz kto padl wczoraj z reki Snox. ;p

Dwik
25-02-2007, 20:05
Dla tych co nie potrafia używać erig.net. Wczoraj padli:
Yevan'Mccartney [75 EK]
Zordon'Gran [72 EK]
Troche malo ale chlopcy sie dopiero rozgrzewaja ;) Coz, tylko zyczyc dalszych sukcesow ;]

TitiKaka
25-02-2007, 21:12
Ci co mnie zlekcewazyli:

Feb 23 2007, 08:24:58 CETKilled Geopard Zjin at Level 60 unjustified
Feb 23 2007, 07:40:12 CETKilled Lunam Of Berzerker at Level 51 ok
Feb 22 2007, 10:04:15 CETKilled Lunam Of Berzerker at Level 53 ok
Feb 20 2007, 10:39:46 CETKilled Wogiid at Level 95 unjustified
Feb 20 2007, 08:56:35 CETKilled Leyla Elwing at Level 78 unjustified
Feb 20 2007, 07:56:34 CETKilled Vinny'Shakerz at Level 90 unjustified
Feb 16 2007, 07:41:39 CETKilled Fleury Bradock at Level 63 unjustified
Feb 16 2007, 07:41:26 CETKilled Waime De'Gizmo at Level 76 unjustified

Swe Take Care!i Ci ktorzy im pomagaja :>

Tetrowy
25-02-2007, 21:21
No travel jedziesz dalej :D Tylko bana nie wbij =]

Foriuss.
25-02-2007, 21:31
A ja dopiero się rozkręcam :]

Feb 18 2007, 07:57:34 CET Killed Palantonio at Level 69 unjustified
Feb 18 2007, 09:00:24 CET Killed Wogiid at Level 96 unjustified
Feb 20 2007, 07:56:34 CET Killed Vinny'Shakerz at Level 90 unjustified
Feb 20 2007, 09:23:37 CET Killed Stokx at Level 72 ok
Feb 23 2007, 07:59:47 CET Killed Masivo'hospi at Level 61 ok
Feb 24 2007, 07:53:01 CET Killed Yevan'Mccartney at Level 75 unjustified

to be continued...

Tetrowy
25-02-2007, 21:39
O,o Foriuss
Wklejajcie tu wasze all fragi.
Jakieś screnny też możecie wrzucić :D
Pozdrów Vafla ;)

Foriuss.
25-02-2007, 22:00
Wpadaj na Thorie i sam go pozdrów ;]
Thoria rox ;]

Toressik
25-02-2007, 22:38
huhuuh moi koledzy i ich fragi :)

A teraz cos dla tych co pomagają SWE.

-Lord Galtarion
Feb 22 2007, 09:33:09 CET Killed at Level 64 unjustified
-Sir Deru
Feb 22 2007, 09:03:46 CET Killed at Level 76 unjustified
~~~~Og'Thun~~~~
Feb 23 2007, 08:29:06 CET Killed at Level 115 unjustified
-Ren'ko
Feb 17 2007, 13:44:40 CET Killed at Level 90 ok
-Waime De'Gizmo
Feb 16 2007, 07:41:26 CET Killed at Level 76 unjustified

Toressik
25-02-2007, 22:50
hmm... to jeszzce raz ja. Koledzy poprosili mnie zeby dal wszystkie fragfi wiec...

Feb 24 2007, 09:20:00 CET Killed Querlo at Level 74 unjustified

Feb 24 2007, 07:26:14 CET Killed Nape Olion at Level 60 unjustified

Feb 23 2007, 08:29:06 CET Killed Og'Thun at Level 115 unjustified

Feb 23 2007, 08:24:58 CET Killed Geopard Zjin at Level 60 unjustified

Feb 23 2007, 07:40:12 CET Killed Lunam Of Berzerker at Level 51 ok

Feb 22 2007, 09:33:09 CET Killed Lord Galtarion at Level 64 unjustified

Feb 22 2007, 09:03:46 CET Killed Sir Deru at Level 76 unjustified

Feb 20 2007, 09:42:58 CET Killed Wogiio at Level 62 unjustified

Feb 17 2007, 13:44:40 CET Killed Ren'ko at Level 90 ok

Feb 16 2007, 07:41:26 CET Killed Waime De'Gizmo at Level 76 unjustified

Feb 15 2007, 18:26:54 CET Killed Errone Mastah at Level 53 ok

Rohad
25-02-2007, 23:19
@Snox
Nie moge złapać, żadnego z was online więc tu się zapytam ;> Przyjmiecie mnie ? ;]

Toressik
25-02-2007, 23:22
ja jestem online :D wiec zapytaj.

Your T:) oress

Toressik
25-02-2007, 23:25
Ehhh.. ziomus z wielka checia bysmy cie wzieli do nas do gildi ale obawiam sie ze masz z maly lvl i masz Facc :( sorki...:(

Rodi
25-02-2007, 23:48
TitiKaka Torres Foriuss
tylko gratulować oby tak dalej :) szwedom sprawy sie komplikują teraz nikt im nie bedzie pomagał w open battle =]

Tetrowy
25-02-2007, 23:51
Huh Toress masz screna jak Og'thun padał?

Nagrywajcie lepsze akcje na tibicam.

Keonek
26-02-2007, 15:33
Taa tylko pamietajcie ze to swe zaczeli ta zabawe nie my... A teraz probuja na nas wszystko zgonic. Gdyby oni nie zabijali 60-80lvlami nie byloby calej tej przygody ze Snox

Zen
26-02-2007, 17:29
hmm... to jeszzce raz ja. Koledzy poprosili mnie zeby dal wszystkie fragfi wiec...

Feb 24 2007, 09:20:00 CET Killed Querlo at Level 74 unjustified

Feb 24 2007, 07:26:14 CET Killed Nape Olion at Level 60 unjustified

Feb 23 2007, 08:29:06 CET Killed Og'Thun at Level 115 unjustified

Feb 23 2007, 08:24:58 CET Killed Geopard Zjin at Level 60 unjustified

Feb 23 2007, 07:40:12 CET Killed Lunam Of Berzerker at Level 51 ok

Feb 22 2007, 09:33:09 CET Killed Lord Galtarion at Level 64 unjustified

Feb 22 2007, 09:03:46 CET Killed Sir Deru at Level 76 unjustified

Feb 20 2007, 09:42:58 CET Killed Wogiio at Level 62 unjustified

Feb 17 2007, 13:44:40 CET Killed Ren'ko at Level 90 ok

Feb 16 2007, 07:41:26 CET Killed Waime De'Gizmo at Level 76 unjustified

Feb 15 2007, 18:26:54 CET Killed Errone Mastah at Level 53 ok

chetnie bym sie pobawil z wami =D, jak co sie zglosze mam niezle doswiadczenie i powiedzmy niezlego sorca =P jak na pk jest ok =D

Pawlos II
26-02-2007, 19:49
Świetnie toress tylko, że po cholere ubijasz kogoś, że zna jakiegos swe/norw, że ktoś tak robi (w tym przypadku Nf i Wiw zabijaj friendow gildi przeciwnej)
to też tak musisz tak wlasnie padlem... bez reasona. ty piszesz, ze pomagamy swe a czy ja komus pomagam?
Wszystko juz wyjasnilem ale nikt mi nie zwroci hajsu za blessy i co spadlo za mnie ;P

Toressik
26-02-2007, 20:34
aha ok tylko zrozum to ze chcemy sie pozbyc calkowicie swe..nie raz nie wychodzia jezeli padaja koledzy swe z polski to mysle ze to i twoj przyklad nauczy taihcj jak ty zeby odwrocic sie od niech.. i wazden sposob nie pomagac a jezeli nie to niestety kazdy polak na kyrze nie pogra..taka prawda..

Your Toress....

Toressik
26-02-2007, 20:51
nom Defroy Jezeli tylko chcesz to pisz jezeli masz sorca 60+ przyda sie twoja pomoc.

Pisze tu do wszystkich polakow ktorzy chca pomuc w war niech pisza do Travel Mate lub do mnie.

Kazdy sorc(druid) 60+
Kazdy pall 60+
kazdy knight 70+

Azeris
26-02-2007, 21:27
Wszyscy zginiecie prędzej czy później a NF nie odejdzie szybciej z tego serva niż WIW

Toressik
26-02-2007, 22:05
taa Super azeris ty nasz zbawicielu idz tam do swoich kolegow z NF.

Wez czlowieku w co ty wierzysz..wy i wygrana w war...

Foriuss.
26-02-2007, 23:10
Wszyscy zginiecie prędzej czy później a NF nie odejdzie szybciej z tego serva niż WIW

Ty to masz tą wyobraźnie tylko pozazdrościć. :)

Toressik
26-02-2007, 23:49
Taaaaa :D to tak jak w tym Filmie "Uwolnic Okre"

:) :) :) :) :)

Toressik
26-02-2007, 23:52
na Servie jest Okolo 200 osob mowie o takich osobach juz liczacych sie 80+ i 90+ i wyzej z tego 50 osob to wy czyli wyrzutki...wiec co ty tu pi******sz o zabijaniu..Ty stara d**a jestes... B)

Tetrowy
27-02-2007, 01:00
Ej mam dla was zlecenie.Tonny Kewl ;p Upierdolcie gnoja bo mnie wkurza.

Azeris
27-02-2007, 09:27
Jak widać moje mażenia się spełniają
Patrz war Family Guys - Mo Murda

Open Battle 20 - 30 a i tak wygrywaliśmy.

W tej wojnie nie ma pare osób z Sunblade tzn Modoor , M~ nigdy nie pamiętam nicku tego knighta itp. jeśli WIW będzie atakowało tylko nas podczas expa to może we fragach będzie prowadzić ale to my będziemy wbijać więcej expa. A jeśli wyjdą kiedykolwiek do Open Battle to stanie się to co stało się już pare razy.

down\/ tak

paior
27-02-2007, 10:36

W tej wojnie nie ma pare osób z Sunblade tzn Modoor , M~ nigdy nie pamiętam nicku tego knighta itp. jeśli WIW będzie atakowało tylko nas podczas expa to może we fragach będzie prowadzić ale to my będziemy wbijać więcej expa. A jeśli wyjdą kiedykolwiek do Open Battle to stanie się to co stało się już pare razy.

Chodzi ci o Mandarigona ??

Funnys
27-02-2007, 13:12
Valais ma sie dobrze i tu przesyła pozdrowienia ahhhhhhaaaaaaahaaaa

Lookhttp://www.mp3.xsite.pl/viewpage.php?page_id=22

haha tylko z dzwiękiem oglądać!

Toressik
27-02-2007, 15:22
Azeris chlopie co ty mowisz... na ostatnim battle pzregraliscie wiec ci sie cos po*********o btw..nas bylo 9 a was ponad 15 Gwiazda waszego zespolu Masoj~ padl i paru innych noobow..;)

Skibo
27-02-2007, 15:32
O ile pamiętam to FG/NF przegrało tylko jeden open z MM/WiW na ankh było 5:3 dla Wiw a OB odbył się 17 lutego 2007 roku.
Wszystkie wygrali a ostatni open? było po zero lecz Wiw dobrze nie zaczeło a już pouciekali do pz... Mooth dostał paraliża i pare sd i wszyscy uciekli... zresztą uciekają prawie z wszystkich albo z wszystkich OB.

Taka prawda...

Exodus
27-02-2007, 18:28

down\/ tak

Azeris , to nie wojna FG vs MM tylko NF vs WiW , i jakos nie widac abyscie expili ; d

Foriuss.
27-02-2007, 19:17
18:12 Og'Thun [114]: 20k.
18:12 Vani Karge [68]: nie zapalce
18:12 Og'Thun [114]: to padniesz
18:12 Vani Karge [68]: dla nooba

Og'thun zbiera na blessy ale coś mu nie wychodzi xDDDD

18:14 Og'Thun [114]: dolacz
18:14 Og'Thun [114]: juz do Foriusa
18:14 Og'Thun [114]: guildi
18:14 Og'Thun [114]: albo zaplac.

Toressik
27-02-2007, 19:31
siemka all.

powstała nowa gildia "Rest In Peace" wiekszosc w niej swe wiec polacy z tej gildi maja 24h zeby z niej wyjsc..w przeciwnym razie uznam ze chca pomagac swe..

Vankel
27-02-2007, 19:35
siemka. :p troche zmienie temat ... a mianowicie o to chodzi ze kumpel napisal do mnie ze expil sobie na rotowormach i ujrzal ze jakis typek gra cave botem ,zablokowal go i sie ciagle nieruszal wiec wbilem sie noobcharem i se go zabilem a ten poszedl po jakims czasie mnie zabic

Killed at Level 25 by Gobo Feagob <<78 RP boter

zal dupe sciska

qeenar lee
27-02-2007, 20:44
2x up
z tego co mi sie wydaje rip istnieje dosc dlugo na kyrze ;o
The guild was founded on Kyra on Jan 02 2007.
ale coz ;)

Exodus
27-02-2007, 21:07
No Gobo Feagob i Dark Furix to boterzy , kiedys nawet jednego zabilem jak mialem 12 lvl gdy trenowali na ank na bocie.

Ogólnie coś na Kyrze nudno , nic sie niedzieje . Albo po prostu jestem zacofany , bo nie chce mi sie logowac ;p

Zen
27-02-2007, 21:28
forius z checia dolacze do was ale mam 58 sorc :/ podleweluje z 2-3 lvle i moge dojsc, chyba ze nie musze :P

Keonek
27-02-2007, 22:37
@ up
nie lepiej zebys lvlowal caly czas i dalaczysz do nas na akcji? Po co masz teraz siedziec w dp i czekac na jakas wieksza akcje skoro mozesz tych kilka lvli wbic:)

Vlachyslav
27-02-2007, 22:54
Siemka all.

Nie jestem na Kyrze od dawna ale mam do was pytanie. Jestesmy wszyscy z jednego kraju a w wojnie jestescie po dwoch stronach. Nie lepiej bylo by wykurzyc szwedow z serva? Po co oni maja sie wozic? Po dzisiejszym dniu z tego co mi wiadomo gildia Furions ma hunta od No Fear. Czy Polacy z tej gildii sa w stanie cos im pomoc? Powod to podobno to ze znaja Mooth~.

ps. Moim zdaniem jezeli nie maci powaznych powodow zeby nie byc ze soba powinniscie wypieprzyc jeba**** szewdow z serva ;p

thewojtek
27-02-2007, 23:00
Tak Furions maja hunta z takiego powodu ze znam Magde aka Ayida aka Lady slodziutka, <3 swe.

Bongozzpl
28-02-2007, 00:20

down\/ tak

toz jak oni beda logowac i walic was wpizde to jak wy tego expa wbijecie wiecej? debil. a pozatym ty na open caly huj robisz , stoisz i uhasz sie ze wszystkich sil bo najtem to mozesz pomukac tylko na battle , wiec jesli chodzi o open to nie nawijaj tak o nim bo na battle teraz tylko sorce sie licza. morda

Red October
28-02-2007, 00:50
Wynik wojny jest juz raczej przesadzony. Podczas gdy NF i ich soujusznicy sobie spokojnie expia to WiW (Tetro:bedziemy walczyc do 1 lvla!111) wygladaja na ludzi ktorzy sie ta gra juz znudzili. Mooth sie loguje tylko po to zeby zabic jakiegos nooba (co mu rzadko wychodzi) a Snox sa glosni tylko na tibia.pl :)

paior
28-02-2007, 08:13
07:09 You see an amazon helmet (Arm:7).
07:09 You see a teddy bear.
07:09 You see a stuffed dragon.
07:09 You see a beholder helmet (Arm:7).
07:09 You see a yellow gem.
07:09 You see a violet gem.

Jest to 1 taki okaz na kyrze gratulacje Little'Fireman amazon helmet :} piekna rzecz ;]

Azeris
28-02-2007, 10:23
Wynik wojny jest juz raczej przesadzony. Podczas gdy NF i ich soujusznicy sobie spokojnie expia to WiW (Tetro:bedziemy walczyc do 1 lvla!111) wygladaja na ludzi ktorzy sie ta gra juz znudzili. Mooth sie loguje tylko po to zeby zabic jakiegos nooba (co mu rzadko wychodzi) a Snox sa glosni tylko na tibia.pl :)

Jedna z nielicznych osób którym można przyznać racje.
Na tibia.pl to Snox będą chcieli nawet rządzić Kyrą tylko oni nie wiedzą że zabijanie pierwszej lepszej osoby im tego nie da

Dwik
28-02-2007, 10:39
Na tibia.pl to Snox będą chcieli nawet rządzić Kyrą tylko oni nie wiedzą że zabijanie pierwszej lepszej osoby im tego nie da
ROTFL xD
Uwazasz ze red october prawi madrze bo tak w zasadzie mysli jak wy. Sadzi ze wojna jest przegrana, jednak NF zbytnio nie expi wiec nie mow ze juz jestescie triumfatorami.
A tak odnosnie gildii Snox to nie pierdol durnot ze ubijaja kogo popadnie. Ostatnio jak ubili jakiegos nUUba Q~, to sam miSZCZ propagandy Toonnnyyyy Aew chcial paymentu. Najlepsze ze jak nie zaplaca to co im zrobi skoro te osoby juz dawno maja status hunted od NF.
HHAHAHAHAHAHAH, dzieki Azeris za troche humoru z poczatku dnia.

Red October
28-02-2007, 10:59
A tak odnosnie gildii Snox to nie pierdol durnot ze ubijaja kogo popadnie. Ostatnio jak ubili jakiegos nUUba Q~, to sam miSZCZ propagandy Toonnnyyyy Aew chcial paymentu. Najlepsze ze jak nie zaplaca to co im zrobi skoro te osoby juz dawno maja status hunted od NF.
HHAHAHAHAHAHAH, dzieki Azeris za troche humoru z poczatku dnia.

Tylko ze pan Q~ zdazyl odrobic straty po deadzie i dodatkowo wbil 4 lvle wiec macie sie czym podniecac :)
Od siebie powiem ze z checia bym chcial zeby wojne wygralo WiW bo wiem jakie PA bedzie ze strony NF. Ja tylko obiektywnie stwierdzam ze WiW to banda noobow z wysokimi lvlami, ktorzy albo sie wyplacaja po pierwszej przegranej bitwie (jak bylo w mo murda) albo okupuja pz myslac, ze przeciwnicy sami sie pozabijaja.

Foriuss.
28-02-2007, 15:15

To ty się nam może pochwalisz swoimi fragami ? Też byś zabijał osoby które pomagają nam w wojnie tylko tego nie robisz bo na ss Knighem Ci na to czasu nie starczy :) 5 minut dla Ciebie to zbyt mało by zabić 40 lvla+

Keonek
28-02-2007, 15:54
Tylko ze pan Q~ zdazyl odrobic straty po deadzie i dodatkowo wbil 4 lvle wiec macie sie czym podniecac :)
Od siebie powiem ze z checia bym chcial zeby wojne wygralo WiW bo wiem jakie PA bedzie ze strony NF. Ja tylko obiektywnie stwierdzam ze WiW to banda noobow z wysokimi lvlami, ktorzy albo sie wyplacaja po pierwszej przegranej bitwie (jak bylo w mo murda) albo okupuja pz myslac, ze przeciwnicy sami sie pozabijaja.

Skoro nie wiesz czemu WiW nie wychodzi z pz to stfu... na pewno nie chodzi o to ze sie boja bo to i tak tylko gra i nie wiem jak mozna sie bac czegos w grze... Wiw przeygralo juz 1 open i jakos nikt nie wyszedl czemu? Ale nie no jasne jasne to jest banda noobow z wysokimi lvlami.... najlepiej jakby tobie dac takiego chara bo sam tyle nie wyexpisz i wtedy bys pozabijal nie? wogole taki masta jestes i masz najlepsze pvp w calej tibii...

Uzu
28-02-2007, 16:45
Opowiem Wam pewna historie :

Expilam sobie na cave z rotami , wbil mi sie Ashvalian i zaczal mnie lac .. nie mialam rzadnych szans w walce z nim wiec zaczelam uciekac o kilka kratek za cave odbylam z nim taka rozmowe:
Ashvalian [45]: you will die14:47 Mighty Agnes [30]: why? 14:51 Mighty Agnes [30]: 14:47 Ashvalian [45]: not your biznes if you come there i will kill you

wiec odczekalam z min po czym zobaczylam ze on dal loga wiec wrocilam na cave.. niestety tam juz Ingart ktory stwierdzil ze byl tam pierwszy i ze nie wiem kim jest Ashvalian.. Gdy zaczelam wyjasniac sytuacje dostalam msg na priv
15:05 Zerio of Zygus [138]: zabije cie 15:06 Mighty Agnes [30]: on mi sie wje*** na cave 15:06 Zerio of Zygus [138]: Nie onk urwa. 15:06 Zerio of Zygus [138]: ztego co wiem bil cie ashvalian 15:06 Zerio of Zygus [138]: nikogo nie bylo 15:06 Zerio of Zygus [138]: i masz wyjsc 15:06 Zerio of Zygus [138]: jak nie to znaczy ze robisz pa 15:06 Zerio of Zygus [138]: papa keszcze raz mi powie ze tam jestes

Po tym Zerio of Zygus dal loga a Ashvalian wbil ponownie i zaczal po raz 2 mnie lac .. nie mialam wyboru musialam opuscic swoj cave.. Mam takie pytanko co do jednego zdania :

15:06 Zerio of Zygus [138]: i masz wyjsc 15:06 Zerio of Zygus [138]: jak nie to znaczy ze robisz pa

Jak myslicie kto w tym przypadku ojeb*** PA ? ja ? Bo chyba kolega Zerio of Zygus za bardzo nie wie co to znaczy ..

Dla mnie ta sytuacja byla zalosna a wyzej wymienieni bohaterowie mojej histrori
bardzo nisko upadaja by zdobyc jakis cave na rotach.. jestem nowa na tym servie , niestey taka postawa Polakow nie rokuje dla mnie najlepszej wizji grania tutaj..

Jovere'xik
28-02-2007, 17:07
to nie graj, taki swiat

Tetrowy
28-02-2007, 17:24
Opowiem Wam pewna historie :

Expilam sobie na cave z rotami , wbil mi sie Ashvalian i zaczal mnie lac .. nie mialam rzadnych szans w walce z nim wiec zaczelam uciekac o kilka kratek za cave odbylam z nim taka rozmowe:
Ashvalian [45]: you will die14:47 Mighty Agnes [30]: why? 14:51 Mighty Agnes [30]: 14:47 Ashvalian [45]: not your biznes if you come there i will kill you

wiec odczekalam z min po czym zobaczylam ze on dal loga wiec wrocilam na cave.. niestety tam juz Ingart ktory stwierdzil ze byl tam pierwszy i ze nie wiem kim jest Ashvalian.. Gdy zaczelam wyjasniac sytuacje dostalam msg na priv
15:05 Zerio of Zygus [138]: zabije cie 15:06 Mighty Agnes [30]: on mi sie wje*** na cave 15:06 Zerio of Zygus [138]: Nie onk urwa. 15:06 Zerio of Zygus [138]: ztego co wiem bil cie ashvalian 15:06 Zerio of Zygus [138]: nikogo nie bylo 15:06 Zerio of Zygus [138]: i masz wyjsc 15:06 Zerio of Zygus [138]: jak nie to znaczy ze robisz pa 15:06 Zerio of Zygus [138]: papa keszcze raz mi powie ze tam jestes

Po tym Zerio of Zygus dal loga a Ashvalian wbil ponownie i zaczal po raz 2 mnie lac .. nie mialam wyboru musialam opuscic swoj cave.. Mam takie pytanko co do jednego zdania :

15:06 Zerio of Zygus [138]: i masz wyjsc 15:06 Zerio of Zygus [138]: jak nie to znaczy ze robisz pa

Jak myslicie kto w tym przypadku ojeb*** PA ? ja ? Bo chyba kolega Zerio of Zygus za bardzo nie wie co to znaczy ..

Dla mnie ta sytuacja byla zalosna a wyzej wymienieni bohaterowie mojej histrori
bardzo nisko upadaja by zdobyc jakis cave na rotach.. jestem nowa na tym servie , niestey taka postawa Polakow nie rokuje dla mnie najlepszej wizji grania tutaj..

Moze ten A~ to random pk a ten co wszedl do cave mail racje bo byla pusta.To ty robiles pa wy*******ajc go i zerio dobrze napisal.Co to kurwa jest ze sie wychdoziz z cave wraca po 10 minutach i dalej twierdzi ze cave jest jego?LOL

Uzu
28-02-2007, 17:26
to nie graj, taki swiat

hmmm Galana _ swiat na ktorym rzadza szwedzi ustalaja swoje prawa i jak nie jstes ich asslickerm nie pograsz .. mam tam z nimi war
Thoria_ probowalam tam garac ale to mass PA I PK walka o przetrwanie nie bylo sensu.. zero znajomych .. nudy
Kyra _ z Tego co zauwazylam Polacy tu zachowuja sie jak Swe na Galanie chca zniszyc swoich chora faza..

Nie ma chyba serva na ktorym da sie spokojnie pograc .. wiec gdzies grac trzeba jeszcze z kyry nie zrezygnuje ^^

@Tetrowy
wrocilam po 3 min jak temu rs znikl pz i dal loga bo wczesniej nie moglam bo pilnowal zeby jego ziom badz jego 2 char na mc mi sie wrebal na cave .. wiec gdzie tu racja .?? btw dziwne ze jak zerio dal loga automatycznie po raz drugi wbil koles ktory chcial mnie wczesniej ujeb** i probowal to zrobic drugi raz .. zaplanowana akcja.. i w sumie nic nie moglam zrobic

Cool
28-02-2007, 17:49
to proste:

kumpel zerio chcial poexpic . więc zerio wbil na noob chara zeby sie z tamtad wywalić i mu sie udało.jego kumpel wszedł do cave i zaczął tam expić a gdy zobaczył ciebie powiedzial dla zerio ze tam jestes. A więc zerio do ciebie napisał, potem sie przelogował i pewnie chciał zabić żeby nie było więcej problemów z tobą. Albo mu sie nie chciało iśc main charem ciebie zabić albo szkoda mu było pz/fraga.

Tetrowy
28-02-2007, 17:59
Skad wiesz ze zerio wszedl jak rs loga dal?Raczej go w vip niemiales.
Moze zbieg okolicznosci.

Uzu
28-02-2007, 18:18
Skad wiesz ze zerio wszedl jak rs loga dal?Raczej go w vip niemiales.
Moze zbieg okolicznosci.

No wlasnie ze dalam do vip tych 3 kolesi.. bo wiedzialam czym to smierdzi.. sry ale glupia nie jestem.. i bylo dokladnie tak jak Cool to podsumowal

Vlachyslav
28-02-2007, 18:26
Aga moze jedynym miejscem gdzie moglibysmy spokojnie pograc sa swiaty non-pvp hahahahahahah chociaz pewnie i tam bysmy hunta zlapali :D

pozdro :*

Uzu
28-02-2007, 18:33
Aga moze jedynym miejscem gdzie moglibysmy spokojnie pograc sa swiaty non-pvp hahahahahahah chociaz pewnie i tam bysmy hunta zlapali :D

pozdro :*

Wiesz ze na non-pvp bysmy sie zanudzili.. poczekamy na nowy serv pvp i go rozjeb*** a do tego czesu pobalujemy troszke na kyrze ^^ no i pamietaj ze pewnego dnia Galana bedzie nasza jak te szwduszki sie powybijaja nawzajem ^^
wkroczymy do akcji i odzyskamy niepodleglosc ^^

Vlachyslav
28-02-2007, 18:36
Wiesz ze na non-pvp bysmy sie zanudzili.. poczekamy na nowy serv pvp i go rozjeb*** a do tego czesu pobalujemy troszke na kyrze ^^ no i pamietaj ze pewnego dnia Galana bedzie nasza jak te szwduszki sie powybijaja nawzajem ^^
wkroczymy do akcji i odzyskamy niepodleglosc ^^

proste ze tak... a na kyrze nadal nikt mi nie odpisal dlaczego Polacy sie nie trzymaja razem.. :(

Celmir
28-02-2007, 18:58
Tak czytam to forum i stwierdzam, że Kyra śmierdzi. Jak nie szwedzi na jakimś servie to dzieci z naszego kraju z wysokimi levelami. Nie chce mi się czekać na new server heh.:p

Toressik
28-02-2007, 19:02
HAHAHAHAHA nie wnikam w to co Azeris powiedzial.. ze ubijamy kogo popadnie...zoabcz moje,Travela,Foriussa fragi to zobaczysz czy kogo popadnie btw wasz masta Og'Thun padl jak kupa w klozecie i idiota przylecial jeszcze raz bez blessow i bez utamo.Gdyby Travel Mate mial mane na ue to by sie polozyl na ziemie drugi raz...dostal sdka i mial yellow hp wiec o ubijaniu kogo popadnie STFU. A Querlo niech expi boze...wtedy padl na 3 ue to moze jak teraz zrobil 4 lvle na cave bocie oczywiscie tak jak polowa was nie widzialo Advenca od 50 lvla to teraz moze dostanie 3 ue i sd....

Uzu
28-02-2007, 19:02
Tak czytam to forum i stwierdzam, że Kyra śmierdzi. Jak nie szwedzi na jakimś servie to dzieci z naszego kraju z wysokimi levelami. Nie chce mi się czekać na new server heh.:p

co proponujesz ? :)

Keonek
28-02-2007, 19:06
No ta ;p widze tu kilka nie scislosci wiec pozwolcie ze sie ropisze troszke :p
po 1. Sprawa z Zerio~ mogl to byc zbieg okolicznosci chcialbym w to wierzyc bo jestem w 100% za WIW i nie podoba mi sie PA... Dalej bardzo mozliwe jednak ze rzeczywiscie Zerio~ uzyl power abusingu i wygonil cie z rotow... Nie wydaje mi sie ze to wina serva, na kazdym servie masz pa i pk (pvp oczywiscie) obojetnie gdzie bys nie grala czy to bedzie nowy serv jak wspomnialas czy stary, wszedzie znajdzie pa:D
po 2. ktos wspomnial czemu polacy nie trzymaja sie razem... Szczerze mowiac nie moge tego zrozumiec :baby: przed wojna myslalem ze mozna liczyc na wszystkich polakow jednak teraz widze ze nie ktorzy wola swe tlumaczac sie tym ze sa lepsi i wogole X( hehe ja nie widze w nich nic lepszego niz u polakow... to ze graja na botach? Wlasciwie tylko to ze trzymaja sie razem 8o chociaz wezmy takie WIW wiekszosc z nich trzyma sie od poczatku kyry razem i mozna o nich powiedziec ze sa lojalni... Po ostatniej wojnie nie ktorzy mowia ze oni tylko expic umieja bo mieli duza przewage a mimo to przegrali wojne... Nie wydaje mi sie ze to noobki na ostatniej wojnie nie brali pod uwage taktyki, wychodzili na open battle myslac ze ja wygraja swoja przewaga levelowa tymczasem przegrywali i nie wiedzieli dlaczego. Jesli WIW wygra ta wojne Kyra stanie sie lepsza, wydaje mi sie ze wtedy wezma sie za tych "nielojalnych" graczy i poki co na kyrze bedzie mozna smialo grac... W przypadku wygranej swe, bardzo sie boje ze bedzie wielkie PA i jesli wejdziesz w droge komus z nich zostaniesz po prostu zmiazdzony...
Uhh troche sie rospisalem :p
Pozdro ;*

Celmir
28-02-2007, 19:08
co proponujesz ? :)

Hmmm. Selena??:)

Shadowless
28-02-2007, 19:23
Witam.
Chce przedstawić oto jacy są członkowie NF czyli Hunt za "taksobie".
http://i178.photobucket.com/albums/w262/RayCut/hunt.jpg
http://i178.photobucket.com/albums/w262/RayCut/hunt2.jpg
http://i178.photobucket.com/albums/w262/RayCut/hunt3.jpg
http://i178.photobucket.com/albums/w262/RayCut/hunt4.jpg
http://i178.photobucket.com/albums/w262/RayCut/hunt5.jpg
To jest po 1. nie do zniesieniaa po 2.Żałosne
Nie dość że hunt za free to jeszce chce żebym ubił kolege Avoriana i będę wtedy free.

Nie patrzcie na TA ;p tam poporstu Knight brata trenil na monku :D

Uzu
28-02-2007, 19:26
Hmmm. Selena??:)

Ayl cos mowil zeby zebrac wszystkich i wbic na jednego serva.. ale czemu Selena ??

Keonek hmm.. narazie dopiero wtajemniczam sie w sytuacje jaka panuje na krzye w ta wojne itd.. i chociaz .. spotkalam sie z ta nie mila sytuacja od strony zerio.. to i tak zawsze bede za Polakami.. tylko ze znajac zycie nawet jak Polacy wygraja to mozliwosc "wladzy" na servie zryje im psyche.. i niektorzy stana sie nie do poznania ...

Gedd
28-02-2007, 19:35
hehe bo ten ashnicostam to jest char zeria (a jak nie jego to kogos innego z wiw) i pamietam ze grala (pkowala) sobie nim ostatnio twoja kolezanka z galany, madzia

Azeris
28-02-2007, 20:07
Toressie czy Reklamo jak wolisz. Jak ci zabrałem Eq też byłeś taki kozak jak tu miałeś mnie .... schakowac haha. A Toressa skąd masz? Od kogo znów dostałeś tego chara.

tak apropo Toress to chłop który wbił max 11 lvl~ reszte charów kupował lub dołanczał do kogoś przykłady: Mershal , Valerino , Gotrunk teraz Toress coś jeszcze było bo niepamietam?

Miltiades
28-02-2007, 20:25
Na Xerenie też tak jest ... Szwedzi huncą za nic. Strasnzi chciwi są zbliża się POI na Xerenie i payment wynosi 250k ciekawe jak to będzie. Ale wracając do huntów za nic bardzo dużo Polaków wyniosło się stąd z tego powodu.:(

Pozdrawiam.

Skibo
28-02-2007, 21:05
Koleś 3 MC i chyba to są 2 Caveboty xDD

elo elo : ))

Każdy kto ma władze będzie ją wykorzystywał. Zawsze tak było, jest i będzie.

Te mc/cb mnie rozwałiły :D :D :D :D

Keonek
28-02-2007, 21:06
Keonek hmm.. narazie dopiero wtajemniczam sie w sytuacje jaka panuje na krzye w ta wojne itd.. i chociaz .. spotkalam sie z ta nie mila sytuacja od strony zerio.. to i tak zawsze bede za Polakami.. tylko ze znajac zycie nawet jak Polacy wygraja to mozliwosc "wladzy" na servie zryje im psyche.. i niektorzy stana sie nie do poznania ...

widzisz nie zupelnie, bo to wlasnie wiekszosc ludzi z wiw rzadzila serverem przed tymi dwoma wojnami, wiec znaja smak wladzy i watpie zeby po wojnie stali sie "gorsi"... Cieszy mnie to ze mowisz ze i tak bedziesz za polakami mimo ze ten A~ to najprawdopobniej noob od chyba Zeria... Nie wiem jak jest na galanie ale domyslam sie ze tam wlasnie rzadza swe i moglabys opowiedziec tym zafascynowanym w tym narodzie jacy potrafia byc zlosliwi a szczegolnie dla polakow ktory im zagrazaja :baby:

hehe rzeczywiscie teraz zauwazylem te mc i bociki haha troche zalosne :P W kazdym razie.... to jeden z przykladow co bedzie jesli wojne wygraja swe
pozdro ;*

Toressik
28-02-2007, 21:48
Heh... Azeris czy jak tam wolisz pedale. Powiem ci tyle ze i tak jestes s********m i wali mnie to co sobie o mnie myslisz ;p jestes z typem w gildi co masz jego itemki czyli Valerino xD nie upomina ci sie czasem o nie :D? czy lizesz mu dupe zeby zapomnial? btw i tak gowno robisz tylko biegasz po mapce i bijesz z explo po 80 a pozniej kozak ze wygral wojne xD gz

Toressik
28-02-2007, 21:51
ooooo i teraz post do wszystkich polakow na servie xDDDD nie dochodzcie dalej do wojny to sobie tak pogracie ze wam wspolczuje. Myliscie ze teraz sobie poexpiccie bo jest wojna hahahaha. Zobaczycie po wojnie co bedzie dalej myslicie ze to jest wojna o wrl? LOL zycze miłej zabawy na expie... TERAZ..

Toressik
28-02-2007, 21:53
Btw Azeris powiedz mi jak to jest z twoim ownerem jesli ty jestes na Azerisie to on na Nephtisie tak? bo nie wiem jak to robicie personalizacji nie zmieniliscie chyba jeszzce ale gz ownera...

Foriuss.
28-02-2007, 22:03
Przecież wiadomo to po co pytasz tylko chłopak sie stresuje :D

Kileros fire'son
28-02-2007, 22:08
A wy myslisice ze Swe umia expic ? podam przyklady z kyry wiekszosc z nich jedzie poprostu na cave bocie i tyle.

Mozecie mnie jechac ile wlezie nic z tego sobie nie robie ;P

Uzu
28-02-2007, 23:17
widzisz nie zupelnie, bo to wlasnie wiekszosc ludzi z wiw rzadzila serverem przed tymi dwoma wojnami, wiec znaja smak wladzy i watpie zeby po wojnie stali sie "gorsi"... Cieszy mnie to ze mowisz ze i tak bedziesz za polakami mimo ze ten A~ to najprawdopobniej noob od chyba Zeria... Nie wiem jak jest na galanie ale domyslam sie ze tam wlasnie rzadza swe i moglabys opowiedziec tym zafascynowanym w tym narodzie jacy potrafia byc zlosliwi a szczegolnie dla polakow ktory im zagrazaja :baby:

hehe rzeczywiscie teraz zauwazylem te mc i bociki haha troche zalosne :P W kazdym razie.... to jeden z przykladow co bedzie jesli wojne wygraja swe
pozdro ;*

Galana jest zniszczona przez Szwedow , bedac Polakiem na tamtym serverze masz 2 mozliwosci 1) Byc ich asslickerem i szpiegiem w zamian za to ze Cie nie beda huntowac oczywiscie tylko przez czas jak jestes im potrzebny 2) byc z nimi w wojnie ktora nie ma za bardzo szans na wygrana od strony Polakow czyli Hail PZ.. Ogolnie to spolecznosc Swe nie ukrywa swojego rasistowskiego podejscia do Polakow typu "Szkoda ze Hitler nie spalil Polakow z Zydami" itp.
Guild rzadzaca narzuca na innych swoje chore pomysly np. price list w ktorej ceny sa conajmiej zabawne np. bohy - 50k.. A najsmiejsniesi sa Polacy ktorym Szwedzi zryli tak czache ze potrafia powiedziec do drugiego Polaka "fuc** polaks" czy " Zamknij ryj polska szmato " ( hail Rumcio )

Ps. Na kyrze robi chara taki jeden Swe z Galany i z tego co sie dowiedzialam jego Rl jest wsrod Szwedow walczacych tu .. wiec nie dopuscie do tego by oni doszli tu tez do wladzy..

Keonek
28-02-2007, 23:32
Galana jest zniszczona przez Szwedow , bedac Polakiem na tamtym serverze masz 2 mozliwosci 1) Byc ich asslickerem i szpiegiem w zamian za to ze Cie nie beda huntowac oczywiscie tylko przez czas jak jestes im potrzebny 2) byc z nimi w wojnie ktora nie ma za bardzo szans na wygrana od strony Polakow czyli Hail PZ.. Ogolnie to spolecznosc Swe nie ukrywa swojego rasistowskiego podejscia do Polakow typu "Szkoda ze Hitler nie spalil Polakow z Zydami" itp.
Guild rzadzaca narzuca na innych swoje chore pomysly np. price list w ktorej ceny sa conajmiej zabawne np. bohy - 50k.. A najsmiejsniesi sa Polacy ktorym Szwedzi zryli tak czache ze potrafia powiedziec do drugiego Polaka "fuc** polaks" czy " Zamknij ryj polska szmato " ( hail Rumcio )

Ps. Na kyrze robi chara taki jeden Swe z Galany i z tego co sie dowiedzialam jego Rl jest wsrod Szwedow walczacych tu .. wiec nie dopuscie do tego by oni doszli tu tez do wladzy..

Nom wlasnie i to samo bedzie tutaj jesli swe wygraja wojne jestem tego pewny.. Dlatego nie moge zrozumiec czemu nie ktorzy polacy uwazaja ze swe to cudowny narod i wogole... Do dzisiaj mam pewne wmv na ktorym jeden ze swe pisze burn poland i w tym czasie jest grany hymn polski w moim odczuciu jest to troche klujace i nie przyjemne ale coz... Nic na to nie poradzisz trzeba wygrac wojne i tyle nic dodac nic ujac... mowie z gory ze jezeli swe wygraja wojne to my (mam na mysli polakow) nie mamy czego szukac na kyrze;(

Vlachyslav
28-02-2007, 23:35
Dokladnie na Galanie nie ma raczej szans na zwyciestwo ze szwedami bo po prostu maja oni wieksza sile niz my. Mozna im jednak troszke uprzykrzyc zycie robiąc sneaki... Wiem, ze Kyra to zupelnie inny swiat ale widze juz po tym co szwedzi wczoraj zrobili z kilkoma membersami Furions, ze jezeli oni wygraja wojne moze byc zupelnie tak samo jak na Galanie. Na miejscu polskich h-lvli polaczylbym sily i nie dal szwedom zadych mozliwosci (paymentow) bycia free.

ps. To co ktos na forum tibia.com napisal ze Polacy w NF nic nie znacza chyba nie jest prawda ale moze sie to zmienic kiedy nie beda juz im tak bardzo potrzebni. Po prostu uwazam drodzy koledzy z NF ze bez was teraz ta gildia nie ma szans w wojnie ;p

Uzu
28-02-2007, 23:50
Nom wlasnie i to samo bedzie tutaj jesli swe wygraja wojne jestem tego pewny.. Dlatego nie moge zrozumiec czemu nie ktorzy polacy uwazaja ze swe to cudowny narod i wogole... Do dzisiaj mam pewne wmv na ktorym jeden ze swe pisze burn poland i w tym czasie jest grany hymn polski w moim odczuciu jest to troche klujace i nie przyjemne ale coz... Nic na to nie poradzisz trzeba wygrac wojne i tyle nic dodac nic ujac... mowie z gory ze jezeli swe wygraja wojne to my (mam na mysli polakow) nie mamy czego szukac na kyrze;(

Jesli Szwedzi wygraja Gwarant ze bedzie tu tak jak na Galanie.. Mam nadzieje ze Polacy ktorzy staja po ich stronie opamiataja sie w miare szybko..Bo bardzo Latwo jest przewidziec co ich bedzie czekac jak Swe wygraja.. Mianowicie zostawia sobie kilku najbardziej potrzebnych .. reszte wyrzuca .. poczaktkowa beda miec spokoj ale po czasie jak sie Szwedom zacznie nudzic znajda byle powod i zaczna huntowac rowniez tych co byli po ich stronie..
Szwedzi nigdy nie beda miec szacunku do Polakow bo ( w sumie nie wiem czemu ) uwazaja sie za lepszych i nie chodzi tu tylko o gre

Tetrowy
28-02-2007, 23:56
Trza tych szwedów wytępić bo hujnia będzie...

Miszczoslav
28-02-2007, 23:57
Toressie czy Reklamo jak wolisz. Jak ci zabrałem Eq też byłeś taki kozak jak tu miałeś mnie .... schakowac haha. A Toressa skąd masz? Od kogo znów dostałeś tego chara.

tak apropo Toress to chłop który wbił max 11 lvl~ reszte charów kupował lub dołanczał do kogoś przykłady: Mershal , Valerino , Gotrunk teraz Toress coś jeszcze było bo niepamietam?

jeszcze dementiev ceowalo itd.. mial okolo 15? jak nie wiecej ;p ale jebac to chlopak se radzi ; ) i powiedz co Ci do tego... niech se ma ;]

Tetrowy
01-03-2007, 01:02
Co to za zjebana gilida powstaje?Teeh Hard Way?Szwedzkie pordróbka Snox?

Keonek
01-03-2007, 09:21
Jesli Szwedzi wygraja Gwarant ze bedzie tu tak jak na Galanie.. Mam nadzieje ze Polacy ktorzy staja po ich stronie opamiataja sie w miare szybko..Bo bardzo Latwo jest przewidziec co ich bedzie czekac jak Swe wygraja.. Mianowicie zostawia sobie kilku najbardziej potrzebnych .. reszte wyrzuca .. poczaktkowa beda miec spokoj ale po czasie jak sie Szwedom zacznie nudzic znajda byle powod i zaczna huntowac rowniez tych co byli po ich stronie..
Szwedzi nigdy nie beda miec szacunku do Polakow bo ( w sumie nie wiem czemu ) uwazaja sie za lepszych i nie chodzi tu tylko o gre

Zgadzam sie w 100% z reszta pisalem juz to gdzies wczesniej, jesli nf wygra taki pablofon pograq moze z miesiac a pozniej gdy wejdzie swe w droge nie beda sie z nim bawic i nawet nie bedzie wiedziec kiedy poleci z serva :o
@Tetrowy
taa swe robi takie swoje snox... I tak dostana w dupe :p

Miszczoslav
01-03-2007, 12:21
skonczie spamowac forum kyry O GALANIE ! jak chcecie cos o galanie gadac to na priv se gadajacie... rozumiem raz cos wspomniec a tu kurwa ciagle

Yoyoema
01-03-2007, 15:43
Valais ma sie dobrze i tu przesyła pozdrowienia ahhhhhhaaaaaaahaaaa

Lookhttp://www.mp3.xsite.pl/viewpage.php?page_id=22

haha tylko z dzwiękiem oglądać!

HAHAHAHAHAH pwned ;p

btw dzis demonic pelego padl ;p

Mar 01 2007, 08:20:42 CET Killed at Level 108 by Moothonost

Kileros fire'son
01-03-2007, 16:07
Ciekawe jak by to wyglądało jak by do WiW dolonczyli Luca, pablo i sunblade ?
tylko jestem ciekawy czemu tego nie robia :s
Wtedy wy z nf poczylibyscie power :(

Pozdro~
_/ Kileros~

Evan'ek
01-03-2007, 17:10
Co do pa WiW noobcharami to sie w 100% zgodze. Expilem sobie sorckiem w Hellgate wbil mi sie 26 knight i niechcial wyjsc kazal wyjsc. Ubilem i po 3 sekundach lognal Tetro i mi grozili ze hunted po wojnie jestem. Nastepny przyklad expie w hg wpada Pall 14lvl i mi wybija spawn to ja ubilem po chwili Gib'on pisze ze hunted. A co do tego A~ to jest ktos wiw bo pkowali noobcharami i pkowal z nimi on

Kileros fire'son
01-03-2007, 17:25
Aff nf POI robia :P

a wiw i snox szaleje tylko nie wiem czemu polakow leja :/

The Chaotic Paladin
01-03-2007, 20:25
Kewseborgers... :|

paior
01-03-2007, 20:32
Kyra Poi done [x] NF

Jovere'xik
01-03-2007, 20:40
A kto robił dokładnie??;d

paior
01-03-2007, 21:08
A kto robił dokładnie??;d

Moja babcia dziadek i wujo wujo wszystko bral na klate nieraz babcia pomagala walac ze schaba dziadek tylko zgarnol nagrody

Jovere'xik
01-03-2007, 21:22
HAHAHHAHA ALE BEKA AWER JESTES SUUUUPER :> tak to nigdy nie usmialem sie hahahahha ale beka....8o

Nutrisia
01-03-2007, 21:30
Moja babcia dziadek i wujo wujo wszystko bral na klate nieraz babcia pomagala walac ze schaba dziadek tylko zgarnol nagrody

"Wiek: 16" <-- Ten dopisek mówi wszystko na temat Twojej wypowiedzi.

Skibo
01-03-2007, 21:31
Co wiem to narazie jedna osoba padła Tyhtan 100ek

Nf jest już przy końcówce questa.

Co do Paiora to żal odpisywać na takie posty.

Jovere'xik
01-03-2007, 21:37
Nutrisia, musze przyznać ze jak miałem 16 lat to taki nie byłem :<

Rohad
01-03-2007, 21:40
Na PoI padł jeszcze taki EK co na bocie na żółwiach lata, Month Slahave czy coś takiego.

EDIT :
Moonth Slahave
Mar 01 2007, 15:29:39 CET Died at Level 90 by a diabolic imp

Kileros fire'son
01-03-2007, 21:41
20:36 Avorian [146]: Selling Avanger Sword, ( Atk: 50 Def: 38 ) Two Handed )

Ciezko bedzie wygrac wojne teraz :( nie beda zalowali hajsu na runy ;/

@WiW Pokazcie na co was naprawde stac :(

~Pozdrawiam

Rohad
01-03-2007, 21:46
Tak patrze se, że kiedy NF robiło PoI, Wiw/Snox nie próżnowało i troszke osób padło. ;>

EDIT:
Następna osoba co padła na PoI.

Joim Hagane
Mar 01 2007, 18:02:07 CET Died at Level 80 by a fury

Pawlos II
01-03-2007, 22:06
Ta dzisiaj padlo full osob
m.in.
ja :D (lord galtarion)
- Moonth slahave
- Astartex

Ale przypominam tibia to tylko gra :D gz dla toressa i ekipy za mass loga

Malutka14
01-03-2007, 22:07
Nf skonczylo juz PoI? ile osob padlo?

paior
01-03-2007, 22:14
"Wiek: 16" <-- Ten dopisek mówi wszystko na temat Twojej wypowiedzi.

Stary a ty ile masz lat ;o a ja 22 mam 17 ... słodka 15-nastko

Jovere'xik
01-03-2007, 22:17
Oj awerek, szczerze nas chuj obchodzi ile masz lat, my stwierdzamy fakty .<.<

Edit, Jest filmik z poi??xd

paior
01-03-2007, 22:24

A ja stwierdzam ze ejstes idiota bo napsialem ze nf zrobilo poi a ty a kto zrobil a filmiku nie umiesz se poszukac i zobaczyc czy jest trudno ?;o ??

Skibo
01-03-2007, 22:33
@up

Prawda w oczy kole? Ktoś prawde o awerze napisał i ten odrazu najeżdża...

Pierwszy POI on Kyra Done.

Jovere'xik
01-03-2007, 22:35
chodziło mi o konkretne osoby które zrobily, bo chyba wszyscy z Nf nie zrobili...A flim szukałem na tibicams~ nie znalazlem to sie pytam

Nutrisia
01-03-2007, 22:36
Stary a ty ile masz lat ;o a ja 22 mam 17 ... słodka 15-nastko

No i Twoje puste wypowiedzi potwierdzają to że właśnie w takim wieku jesteś.

A ja stwierdzam ze ejstes idiota bo napsialem ze nf zrobilo poi a ty a kto zrobil a filmiku nie umiesz se poszukac i zobaczyc czy jest trudno ?;o ??

Jovere'xik zapytał grzecznie kto zrobił a Ty wyskakujesz z głupotami. Jeżeli juz napisałeś posta żeby podyskutować na ten temat to kontynuuj to co rozpocząłeś a nie robisz z siebie idiotę pisząc głupie posty.

Jovere'xik
01-03-2007, 22:41
Ok. Nie kłóćmy się forum nie jest od tego sry... może pogadamy o czymś ważnym dla naszej ukochanej KYRY:)

Malutka14
01-03-2007, 22:41
Eclipse Ninjas i No fera robili. z Eclipse nie wszystkie osoby bo niekture nie maja 80 lvl B)

paior
01-03-2007, 22:42
@up

Prawda w oczy kole? Ktoś prawde o awerze napisał i ten odrazu najeżdża...

Pierwszy POI on Kyra Done.

smieszne ... pff jaka prawde?

konkretne osoby mialem ci wymieniac??

@up Kyry juz niema

Jovere'xik
01-03-2007, 22:44
Nom poprosiłem o to , lecz nie musisz odrazu jechać po mnie, tylko napisać coś w stylu :"nie mam czasu" albo cos ;p

0lik
01-03-2007, 22:58
http://img140.imageshack.us/img140/9931/avengerqv3.jpg

Malutka14
01-03-2007, 23:11
Mialam nadzeje ze padniecie wszyscy.:( trudno.. gz qestuX(

EDIT:
I teraz Fozzye ma hacka po PoI, wlasnie sie rokuje..

paior
01-03-2007, 23:18
geo zrobil poi i mial haka odrazu ;]

Malutka14
01-03-2007, 23:32
czyli 3 osoba ze swe po poi hacka ma:D :p

Keonek
01-03-2007, 23:33
hehe troszke osob dzisiaj padlo kilka mialo hacka ogolnei ciekawy dzien :p
szkoda tylko ze udalo sie wam to poi zrobic a chuj tam :D jeszcze zdazycie popadac

Malutka14
01-03-2007, 23:36
Zdazą popadac niekturzy im w tym pomagaB)

paior
01-03-2007, 23:39
Geo ili :> hacked

Azeris na koncu poi padl ;p pod sam koniec ;] haha
szkoda ze wszyscy tam nie padliscie ;p

Malutka14
01-03-2007, 23:41
na mass kicka czekalam jak to PoI robili...:D

Tetrowy
01-03-2007, 23:41
HHAHA
I Azeris pizda padła ahhahahhah
Mar 01 2007, 21:12:40 CET Died at Level 133 by a hand of cursed fate

Jovere'xik
01-03-2007, 23:45
Tez się cieszę:D::DDD::D:) :) :) :) :D :D :D 8o 8o

Tetrowy
01-03-2007, 23:47
O co sie pontheus pruje na Luce i Moot bo nei moge zrozumieć tej pałki na forum tibia.com???

Marg
01-03-2007, 23:48
Wszyscy sie ciesza (prawie) a Eon Aldarion napewno w jego domku mozna zobaczyc 2 Avengery i 2 Arbalesty...

Nutrisia
01-03-2007, 23:53
Wszyscy sie ciesza (prawie) a Eon Aldarion napewno w jego domku mozna zobaczyc 2 Avengery i 2 Arbalesty...

A za chwilę się okaże, że Eon Aldarion tez hacked i domek będzie pusty.
Życzę mu tego z całego serca :P

Jovere'xik
02-03-2007, 00:04
To macie filmik z poi?? jak tak to prosze o link:P

Keonek
02-03-2007, 00:06
hehe super ze ich tam tylu popadalo i tylu z nich mialo hacka :p juffs zrobil soba i ili danem... szkoda tylko ze ci pohakowani sie nie zrokowali :D

Azeris
02-03-2007, 08:09
Śmiejecie się że padłem? Przeczytajcie mój post na tibii.com albo podejdzcie pod mój domek.

Padłem po queście bo Nooby ~80 zblokowały wyjście a później jak byłem strapowany przez gówniane potwory co biły po 500. Po tym jak zabiłem jednego z nich i wypadł mi jedyny na kyrze HAMMER OF WRATH moge po wiedzieć z przyjemnością padałem. Więc
Oprócz itemów z Questa:
Azerisa Avanger + poboczne
Nephtisa(mój sorc) Arcane Staff + poboczne

poleciał mi Hammer of Wrath

śmiejcie się dalej ja moge z wami xD

@down - dałem passy koledze ale to chyba nie twoja sprawa

Foriuss.
02-03-2007, 08:20
O tym że Nephits to twój 2 char to wszyscy wiedzą ale kto nim grał twój 2 owner ? Czy na MC jechałeś hahaha

Kowa_l
02-03-2007, 08:27
aff szkoda ze nic nikt nie mowil ze poi sie szykuje , a chcialem isc ;(

paior
02-03-2007, 09:24
Śmiejecie się że padłem? Przeczytajcie mój post na tibii.com albo podejdzcie pod mój domek.

Padłem po queście bo Nooby ~80 zblokowały wyjście a później jak byłem strapowany przez gówniane potwory co biły po 500. Po tym jak zabiłem jednego z nich i wypadł mi jedyny na kyrze HAMMER OF WRATH moge po wiedzieć z przyjemnością padałem. Więc
Oprócz itemów z Questa:

ale nepthis chyab tez padl ;]

Uzu
02-03-2007, 11:29
09:59 Mighty Agnes [33]: hi
09:59 Mighty Agnes [33]: ??
09:59 Waderiigon [62]: pl?
09:59 Mighty Agnes [33]: TAK
09:59 Mighty Agnes [33]: ?
10:00 Waderiigon [62]: radze ci przepisac namnie ten domek co licytowalem !! -.- bo zle bedzie
10:00 Mighty Agnes [33]: ^^
10:00 Waderiigon [62]: ;licytowalem
10:00 Waderiigon [62]: go kurwa
10:00 Waderiigon [62]: kilka dni
10:00 Waderiigon [62]: a teraz nie popuszcze
10:00 Waderiigon [62]: wpizdu
10:01 Mighty Agnes [33]: omg trzeba bylo sobie przypilnowac
10:01 Waderiigon [62]: juz jeden padl ze licytowal i niechcial przestac
10:01 Mighty Agnes [33]: na tym polega licytacja kto da wiecej
10:02 Waderiigon [62]: masz 5 min na przepisanie bo bedzie zle bo zostalo 7H do konca i kurwa wnocy przelicytowales cwaniaku masz 5min na przepisanie bo juz mi sienie chce do ciebie pisac !! paka
10:03 Mighty Agnes [33]: pogadamy pozniej
10:03 Waderiigon [62]: nie
10:03 Waderiigon [62]: teraz
10:04 Waderiigon [62]: masz 5min
10:04 Waderiigon [62]: mam cie znalesc?
10:05 Mighty Agnes [33]: i co zabijesz mnie?
10:05 Waderiigon [62]: moze
10:05 Waderiigon [62]: jak nie przepiszeszdokq to bede cie zabijal codzienie

Przepraszam czy na tym serverze jest zakaz licytacji domkow ?? bo moim zdaniem po to jest taka mozliwosc ^^ zeby z niej korzystac... no chyba ze wy tu macie inne zasady o ktorych jeszcze nie wiem ...

Keonek
02-03-2007, 12:38
To drogi Wanderiigonku.... skoro taki hardy jestes uwazaj teraz na siebie :D
;*

Uzu
02-03-2007, 12:45
To drogi Wanderiigonku.... skoro taki hardy jestes uwazaj teraz na siebie :D
;*

lal bo chyba zaczne wierzyc w sprawiedliwosc :*

Lenrock
02-03-2007, 12:58
czyli azeris jest posiadaczem avangera, arcane staff i tego hammer?;p miales aola jak padles?

Maniack
02-03-2007, 13:12
Nie, 130+ ek napewno nie miał aola bo nie ma takiej potrzeby i go na niego nie stać.
Gratz wszystkim starym znajomym a szczegulnie dla Laro,
albo mi się wydaje albo kyra to najmłodszy serwer na którym zrobiono POI.

Lenrock
02-03-2007, 13:15
Nie, 130+ ek napewno nie miał aola bo nie ma takiej potrzeby i go na niego nie stać.
Gratz wszystkim starym znajomym a szczegulnie dla Laro,
albo mi się wydaje albo kyra to najmłodszy serwer na którym zrobiono POI.

mzoe chodzi w p secie, skad mam to wiedziec, mr "wanna be cool"?

Skibo
02-03-2007, 15:23
Geo ili :> hacked

Azeris na koncu poi padl ;p pod sam koniec ;] haha
szkoda ze wszyscy tam nie padliscie ;p

Masz się z czego cieszyć.

Wogóle jesteś taki niggas i gdzieś napisałeś że bedziesz pomagał WIW swojim 40 sorcem a awerem nie chce bo nie chcesz sobie zepsuć postaci : O

Keonek
02-03-2007, 15:34
lol z tego co wiem to paior nie ma juz awera...

Skibo
02-03-2007, 16:09
Z tego co ja wiem to nie miał go a teraz spowrotem ma x]

Tetrowy
02-03-2007, 17:40

Oprócz itemów z Questa:

N oi co że masz te itemy jak je teraz rozdzielisz pomiędzy wszystkich ownerow to wam wyjdzie tylko ze dla postaci się za Aol tylko zwróci xD xD

Zen
02-03-2007, 18:19
09:59 Mighty Agnes [33]: hi
09:59 Mighty Agnes [33]: ??
09:59 Waderiigon [62]: pl?
09:59 Mighty Agnes [33]: TAK
09:59 Mighty Agnes [33]: ?
10:00 Waderiigon [62]: radze ci przepisac namnie ten domek co licytowalem !! -.- bo zle bedzie
10:00 Mighty Agnes [33]: ^^
10:00 Waderiigon [62]: ;licytowalem
10:00 Waderiigon [62]: go kurwa
10:00 Waderiigon [62]: kilka dni
10:00 Waderiigon [62]: a teraz nie popuszcze
10:00 Waderiigon [62]: wpizdu
10:01 Mighty Agnes [33]: omg trzeba bylo sobie przypilnowac
10:01 Waderiigon [62]: juz jeden padl ze licytowal i niechcial przestac
10:01 Mighty Agnes [33]: na tym polega licytacja kto da wiecej
10:02 Waderiigon [62]: masz 5 min na przepisanie bo bedzie zle bo zostalo 7H do konca i kurwa wnocy przelicytowales cwaniaku masz 5min na przepisanie bo juz mi sienie chce do ciebie pisac !! paka
10:03 Mighty Agnes [33]: pogadamy pozniej
10:03 Waderiigon [62]: nie
10:03 Waderiigon [62]: teraz
10:04 Waderiigon [62]: masz 5min
10:04 Waderiigon [62]: mam cie znalesc?
10:05 Mighty Agnes [33]: i co zabijesz mnie?
10:05 Waderiigon [62]: moze
10:05 Waderiigon [62]: jak nie przepiszeszdokq to bede cie zabijal codzienie

Przepraszam czy na tym serverze jest zakaz licytacji domkow ?? bo moim zdaniem po to jest taka mozliwosc ^^ zeby z niej korzystac... no chyba ze wy tu macie inne zasady o ktorych jeszcze nie wiem ...

nie dawaj mu domq,on ci moze nic nie moze zrobic. jak co moze zlapac hunta. daj komus pare k i on cod\ziennie bedziepatac. 3m sie

Uzu
02-03-2007, 18:31
nie dawaj mu domq,on ci moze nic nie moze zrobic. jak co moze zlapac hunta. daj komus pare k i on cod\ziennie bedziepatac. 3m sie

Nie dalam .. zobaczymy jak bedzie.. narazie zyje ^^

Azeris
02-03-2007, 18:53
N oi co że masz te itemy jak je teraz rozdzielisz pomiędzy wszystkich ownerow to wam wyjdzie tylko ze dla postaci się za Aol tylko zwróci xD xD

Zazdrosc ludzka rzecz.
Rozumiem Cię. Ja mam Ty nie.

Evan'ek
02-03-2007, 18:58
LoL roz*******aja mnie tu niektore nooby swoja inteligencja. Zazdroszcza, przechwalaja sie a tak na prawde to sa tylko potezni na forum;( I to ich boli...

Tetrowy
02-03-2007, 19:02
Pfff Czego jak czego ale itemów ani w postaci w tibi nie będe zazdrościl...To gra debilu...

Evan'ek
02-03-2007, 19:04
To poco piszesz takie glupie posty:<

Tetrowy
02-03-2007, 19:31
Po to żebyś się pytał pedale.Wyjdz i nie wracaj...

Hail WiW and SNOX :cup:

Rodi
02-03-2007, 20:32
Tetrowy chociaż jestem za WiW to Ciebie nie pojmuje zachowujesz sie jak dziecko 14 letnie.
Każdego kto nie jest za NF wyzywasz/jedziesz od najgorszych itp.
To jest forum a nie podwórko -.-

esdek
02-03-2007, 20:54
@Tetrowy

Qrwa morda,nie będziesz nikomu rozkazywał co ma robić a czego nie..
Wyraził swoje zdanie a Ty go jedziesz, porażka..

paior
02-03-2007, 21:29
Z tego co ja wiem to nie miał go a teraz spowrotem ma x]

hmm z tego co wiem to sie mylisz ... gdybym mial awera juz dawno bym mial okolo 150 i siedzial bym w vip bo jak pamietam to trzymalem sie w top knightow

Zgadzam sie w 100% z reszta pisalem juz to gdzies wczesniej, jesli nf wygra taki pablofon pograq moze z miesiac a pozniej gdy wejdzie swe w droge nie beda sie z nim bawic i nawet nie bedzie wiedziec kiedy poleci z serva

Niee pablo nie poleci jak beda chcieli go wyrzucic z serwa jego secend ovner z ukrainy zaplaci im rl money

HAIL WiW HaIL SNoX HaiL Old TERTRO!! Hail WIDzEW

btw:

Widze ze duzo osob z kyry zaczelo grac w cs ;] gralem juz z azerisem jeyonem Zenkiem arystosem dementiev old tetrem etc ;p

Tetrowy roxior!;p

Azeris
02-03-2007, 21:35
@ Tetrowy
To Ty stąd wyjdz.
Twój nick to jakaś wielke pomyłka.
Dając ten nick wzorowałeś się na osobie która choć była przesączona Tibią to wiedziała jak być najlepszym idąc po trupach , walcząc przeciw każdemu kto mu zagrozi a Ty jesteś po prostu na tym forum jak i zapewne w Tibii zwykłym ŚMIECIEM. W Rl życiu masz na oko 10-12 lat więc dorośniesz do tego a teraz odpowiedz mi jakimś bluzgiem , wypisz moich 100 ownerów i ile razy kupowałem postacie.

Keonek
02-03-2007, 22:44
btw:

Widze ze duzo osob z kyry zaczelo grac w cs ;] gralem juz z azerisem jeyonem Zenkiem arystosem dementiev old tetrem etc ;p

Tetrowy roxior!;p

heheh jak dobrze wiesz ja nie jestem asem ale morx i mooth sa masterami w csa xddd

paior
02-03-2007, 22:53
heheh jak dobrze wiesz ja nie jestem asem ale morx i mooth sa masterami w csa xddd

ahhaha Morxxxx i Zenek chyba dopiero sie ucza ;]oo a z moothem nie gralem chyba ;p

thewojtek
02-03-2007, 23:03
Keonek rox btw. X ) mam nadzieje ze Keonek to Keonek o ktorym mysle ^^

paior
02-03-2007, 23:25

Zle myslisz ;]

a co do kyry to kyra sux ;]wogule zobaczcie ile mln kyra wbija ;p i ktore ma miejsce ;p

Tetrowy
02-03-2007, 23:26
hmm z tego co wiem to sie mylisz ... gdybym mial awera juz dawno bym mial okolo 150 i siedzial bym w vip bo jak pamietam to trzymalem sie w top knightow

Niee pablo nie poleci jak beda chcieli go wyrzucic z serwa jego secend ovner z ukrainy zaplaci im rl money

HAIL WiW HaIL SNoX HaiL Old TERTRO!! Hail WIDzEW

btw:

Tetrowy roxior!;p

No jeden co mądrze pisze :D

Tetrowy
02-03-2007, 23:27
@Tetrowy

Qrwa morda,nie będziesz nikomu rozkazywał co ma robić a czego nie..
Wyraził swoje zdanie a Ty go jedziesz, porażka..

A ty hapaj pęto palancie.
Będe pisał co mi się podoba i gówno ci do tego.
Wolność słowa.

Tetrowy
02-03-2007, 23:32
@ Tetrowy
To Ty stąd wyjdz.
Twój nick to jakaś wielke pomyłka.
Dając ten nick wzorowałeś się na osobie która choć była przesączona Tibią to wiedziała jak być najlepszym idąc po trupach , walcząc przeciw każdemu kto mu zagrozi a Ty jesteś po prostu na tym forum jak i zapewne w Tibii zwykłym ŚMIECIEM. W Rl życiu masz na oko 10-12 lat więc dorośniesz do tego a teraz odpowiedz mi jakimś bluzgiem , wypisz moich 100 ownerów i ile razy kupowałem postacie.

Śmieciem to cię na podwórku i w szkole koledzy nazywają...
Na moje oko to ty jesteś totalnym zjebem który sam nic nie potrafi zrobić.

Keonek
03-03-2007, 00:20

a o kim myslisz napisz mi na priv... napisz tam tez kim ty jestes :D

Evan'ek
03-03-2007, 08:10
Zal mi ciebie Tetrowy:( Robisz z siebie Błazna na forum w tibii i w rl:/

Zaraz sie wyprzesz i zaczniesz wyzywać ale "Prawda w oczy kole";/

Yoyoema
03-03-2007, 12:24
http://www.pajacyk.pl/

wbijajciue tam to NAPRAWDE NIC NIEKOSZTUJE !!!!

esdek
03-03-2007, 13:02
A ty hapaj pęto palancie.
Będe pisał co mi się podoba i gówno ci do tego.
Wolność słowa.

Ty to pęto możesz mi opierdolić..

Nie będe z toba pisał ,ponieważ szkoda mojego czasu na idiote.

,,Nigdy nie kłóć się z idiotą, ludzie mogą nie zauważyć różnicy".

Tyle.

Pa.

Evan'ek
03-03-2007, 13:07
Esdek co poradzisz Dostal chlopak na komunie komputer i proboje sie popisac na forum;/

Tetrowy
03-03-2007, 13:25
Ty to pęto możesz mi opierdolić..

Nie będe z toba pisał ,ponieważ szkoda mojego czasu na idiote.

,,Nigdy nie kłóć się z idiotą, ludzie mogą nie zauważyć różnicy".

Tyle.

Pa.

Obiecujesz mi już to 3 raz że nie będziesz pisał do mnei więc na po co znów piszesz palancie?

Evan'ek
03-03-2007, 13:47
Lol.. Jestem 4 kontem Esdeka albo 6 niepamiteam;/...Myslisz ze komus by sie chcialo robic next konta zeby cie wysmiac? pff...

Nawet o ile to prawda ze komunie miales dawno to oznacza ze twoj rozwoj intelektualny zatrzymal sie w tamtym czasie;] Moze zaduzo oglondales telewizje;(

Tetrowy
03-03-2007, 15:35
Laronerico

Mar 03 2007, 14:27:05 CET Killed at Level 91 by Travel Mate

TitiKaka
03-03-2007, 16:13
Mar 03 2007, 14:27:05 CETKilled Laronerico at Level 91 ok
Mar 03 2007, 13:40:30 CETKilled Imothy'Grit at Level 98 ok <- Eon na nim Gral
Mar 03 2007, 09:23:03 CETKilled Monr at Level 101 ok
Mar 03 2007, 07:36:33 CETKilled Fleury Bradock at Level 60 unjustified
Mar 03 2007, 00:04:23 CETKilled Svettmus at Level 59 ok

Tetrowy
03-03-2007, 16:36
http://i178.photobucket.com/albums/w262/RayCut/Tetro.jpg

o,o

Yoyoema
03-03-2007, 16:54
Podjarany ??

nie wiem czy to fake ,ale wiem ze ten ss nie był dziś robiony :>

@down hah po twoich wypowiedziach widać ,ze sam jesteś 'noob' a tak wogóle idz w dział zdjęcia k?:>
heh i wogóle co chciales tym ss'em pokazac ?? Może ,że jesteś fanem acc buyera?

Tetrowy
03-03-2007, 16:56
Podjarany ??

Heh widać noob z ciebie...

Tetrowy
03-03-2007, 17:09
;* <10znaków>

Evan'ek
03-03-2007, 17:10
Raczej fake:/ Feb 23 2007, 18:30:47 CET albo bylo troche temu w co wątpie;]

Tetrowy
03-03-2007, 17:28
Zatkało?
Sprawdzajcie na wszystkie możliwe sposoby że to nie Fake i że sam robiłem tego screna z rl tibii.Chcecie to moge dać jeszcze jednego w innym miejscu czy coś bo zaraz usłysze że to Ost albo coś xD xD xD

Yoyoema
03-03-2007, 17:42
daj mi z dzis ss'a depo thais.

The Chaotic Paladin
03-03-2007, 18:29
@Tetrowy; Zdjecie zrobione jest z otsa Kyra vs Pandoria war oczywiscie moge podac rowniez IP, oto i ono thaisler.no-ip.info. A tam na dole na pasku zadan zakreslona jest ikonka IP changera. Pozatym Tetro ma rsa od kilku miesiecy(?)

Get lost dzieciaku i nie podawaj sie za Zenka.

PS. link do zdjecia to http://i178.photobucket.com/albums/w262/RayCut/Tetro.jpg tak wiec smiem twierdzic, ze twoj prawdziwy nick to Ray Cut.

Zostales zdemaskowany dzieciaku. Hunted. :)

PS2:
Witam.
Chce przedstawić oto jacy są członkowie NF czyli Hunt za "taksobie".
http://i178.photobucket.com/albums/w262/RayCut/hunt.jpg
http://i178.photobucket.com/albums/w262/RayCut/hunt2.jpg
http://i178.photobucket.com/albums/w262/RayCut/hunt3.jpg
http://i178.photobucket.com/albums/w262/RayCut/hunt4.jpg
http://i178.photobucket.com/albums/w262/RayCut/hunt5.jpg
To jest po 1. nie do zniesieniaa po 2.Żałosne
Nie dość że hunt za free to jeszce chce żebym ubił kolege Avoriana i będę wtedy free.

Nie patrzcie na TA ;p tam poporstu Knight brata trenil na monku :D

Post niejakiego Shadowless Akiro ktory sie zalil, ze Ren'ko hunci go za nic. Zdjecia sa wrzucone z tego samego photobucketu. Umyslnie wykasowalem IMG. Jak widac ten delikwent to rowniez Tetrowy albo ma z nim jakies powiazanie.

Nie nauczyli cie, ze jak detektyw Thalle sie czyms zajmie to zawsze dowiedzie swego? :|

Rodi
03-03-2007, 19:06
hehe Chaotic otwórz własne biuro =]

Yoyoema
03-03-2007, 19:31
Shadowless juz tu sobie chyba niepograsz btw thalle god job. ;]

Exodus
03-03-2007, 20:00
Mar 03 2007, 14:27:05 CETKilled Laronerico at Level 91 ok
Mar 03 2007, 13:40:30 CETKilled Imothy'Grit at Level 98 ok <- Eon na nim Gral
Mar 03 2007, 09:23:03 CETKilled Monr at Level 101 ok
Mar 03 2007, 07:36:33 CETKilled Fleury Bradock at Level 60 unjustified
Mar 03 2007, 00:04:23 CETKilled Svettmus at Level 59 ok

Co do Imothego to nawet mnie dziś bił na hydrach za nic , ale mu ucieklem do ank bo gral nim jakis retard co nie wie co to mwall lub sd.

Tak ps.NF ciągle placze na forum , ze koledzy i WiW zabija ich rl .Jednak nie sa lepsi , dzisiaj mi wpadli na hydry w okolo 15 osob 20-40 lvle i bloker i sorc padl , ja fuksem ucieklem ...Zal takich ludzi..Placza ze inni sa nieuczciwi a sami sa nie lepsi. Oczywiscie powodem jest bycie RL czlonkow z WiW.

Deni Ha'Nocri
03-03-2007, 22:06
Dla dobra wszystkich polakow doszedlem do gildi Snox, walczacej ze szwedami. Pierwszy dzien i prosze ;)

Mar 01 2007, 20:49:24 CET Killed Moonth Slahave at Level 88 unjustified

Tetrowy
03-03-2007, 22:37
Buahahahahahhah

Tetrowy
03-03-2007, 22:37
lololololololololo

Tetrowy
03-03-2007, 22:54
http://i178.photobucket.com/albums/w262/RayCut/Nonix.jpg

Thalle to też jest z Ots?

The Chaotic Paladin
03-03-2007, 23:11
http://i178.photobucket.com/albums/w262/RayCut/Nonix.jpg

Thalle to też jest z Ots?

Nie wnikam. Mozesz sobie w google wpisac czy gdzies i znajdziesz zdjecie.

Tetrowy
03-03-2007, 23:21
A skąd byś chcial screna?

Evan'ek
03-03-2007, 23:22
Boze dzieciaku jaki ty jestes zalosny;/ Feb 23 2007, 18:30:47 CET i wszystko jasne:/ exiva "tetro aurelius .."A player with this name is not online." Uuuu :( Coz
niemow ze znowu niechciales zablysnac ale cos ci niewyszlo;/

The Chaotic Paladin
03-03-2007, 23:27
Zaloguj sie i napisz do Thalle, jedyna droga by to sprawdzic.

ps. wciaz czekam...

Evan'ek
03-03-2007, 23:35
Thalle gl;d Bedziesz dlugo czekac;/

The Chaotic Paladin
03-03-2007, 23:39
Domyslam sie, gdyz w/g mnie ten screen jest niewiarygodny z kilku powodow. =]

Evan'ek
03-03-2007, 23:42
Trudno zrobic fote na chare ktory od 8 dni nielogal;/

Tetrowy
03-03-2007, 23:55
Domyslam sie, gdyz w/g mnie ten screen jest niewiarygodny z kilku powodow. =]

Z jakich powodow jest niewairygodny?

Tetrowy
04-03-2007, 00:12
Se jajca z was robie ;p Ale wy noobki jesteście ;]
I co dtektywie Thalle Z tetrem to Ots był?
Mylisz się ze wszystkimm :*

The Chaotic Paladin
04-03-2007, 00:21
Tak, wciaz uwazam, ze te screeny to fakei, dopuki nie napiszesz do mnie w grze albo nie wyslesz zwyklego listu do Thalle/Venore.

Evan'ek
04-03-2007, 00:21
Ohh Nikt sie nie nabral;/ Jak mi przykro Ale przyznam Ci 1 fakt ktory niejest fake
Dot. Screena z Gandem. Ten tekst ktory napisales niby bendac Gandem w 100% odzwierciedla ciebie:<