Pokaż pełną wersje : Wydarzenia Z kyry
Stron :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
[
14]
Ciekawe czy nadal będą takie kary po Updacie (Balansacji). :P
Może ona wpłynąć na przebieg wydarzeń. :)
Takie to korzyści jak się przegrywa wojnę... :P
No jezeli to do mnie bylo, to nie klam bo dobze wiesz ze ja ani ciebie ani nikogo innego nie huncilem za pisanie na forum...
No to widocznie nasz wspolny znajomy podrobil logi z czatu w grze, ale nvm.
Milego Wieczorro.
ebernardyn
11-05-2007, 00:07
Ja wraz z team'em raczej odchodzimy na nowy server bo tutaj nie ma co grać. Paymenty od NF za byle co. Za to że niby mój kumpel kradł lota na hydrach, Lol?
Nikt mu nigdy nic nie udowodnił i nie widział że kradnie, ale mniejsza o to. Zaczniemy pewnie PK, ale to jest jeszcze do ustalenia. Na pierwszy ogień pójdą Ren'ko i Old Furions za PA. Zresztą kogo to obchodzi :)
Jeśli się nie skończy PA ze strony "kozaczków" z NF to nie ma co grać. Zapłacisz payment 80k+ to za 2 tygodnie wymyślą nastepny powód.
NF wygrało wojne i to teraz oni ustalają zasady.
Napewno po tobie nikt nie bedzie płakał jak nie bedziesz tu grał i udzielał sie na forum.
W sumie to OFICJALNIE wojna nadal trwa , "WiW" nabija fragi etc
Ja wraz z team'em raczej odchodzimy na nowy server bo tutaj nie ma co grać. Paymenty od NF za byle co. Za to że niby mój kumpel kradł lota na hydrach, Lol?
Nikt mu nigdy nic nie udowodnił i nie widział że kradnie, ale mniejsza o to. Zaczniemy pewnie PK, ale to jest jeszcze do ustalenia. Na pierwszy ogień pójdą Ren'ko i Old Furions za PA. Zresztą kogo to obchodzi :)
Jeśli się nie skończy PA ze strony "kozaczków" z NF to nie ma co grać. Zapłacisz payment 80k+ to za 2 tygodnie wymyślą nastepny powód.
nie płącz chlopcze tak zawsze bylo jest i bedzie na kazdym swiecie chcesz zarobic kase wymyslaj smieszne powody a ze sa gildia zadzaca... :< to moga to robic ebz zadnych konsekwencij ...
Bo taki jest przywilej władzy ^^
dzisiaj dsm ^^
W sumie według mnie na Kyrze jest bardzo małe PA w porownaniu z innymi servami. Myslalem ze bedzie gorzej pod rzadami NF lub po prostu mialem szczescie i sie z PAowaniem nie spotkalem.
Mowie o terazniejszych czasach = p
thewojtek
12-05-2007, 12:48
Moglbys sie przedstawic jezeli czujesz sie przez nas pokrzywdzony? ; o Jezeli mowimy o tej samej osobie ad hydr to mu to jednak udowodnilismy, chwalil sie o tym poprzedni owner tego chara wspolnemu znajomemu : <
Jak się bierze udział w wojnie to trzeba przewidzieć, że jak się przegra to muszą być jakieś konsekwencje...
A tak przy okazji co to jest "PA"? :>
PA- Power Abusing
Naduzywanie Sily
np wyrzucanie kogos z respa, zabijanie za nic itd
http://tibia.erig.net/Power_Abuser
thewojtek
12-05-2007, 14:08
BTW. Gandamir,
She calls me Mr Boombastic
Nah panie wojtku, to jest cytat z piosenki ;> i jak widac sluch mnie nie mylil i jest 'call', a nie calls
http://www.lyrics007.com/Shaggy%20Lyrics/Boombastic%20Lyrics.html
http://www.moron.nl/lyrics.php?id=24901&artist=Shaggy
http://www.stlyrics.com/lyrics/barnyard/boombastic.htm
ebernardyn
12-05-2007, 15:50
Moglbys sie przedstawic jezeli czujesz sie przez nas pokrzywdzony? ; o Jezeli mowimy o tej samej osobie ad hydr to mu to jednak udowodnilismy, chwalil sie o tym poprzedni owner tego chara wspolnemu znajomemu : <Chyba nie mówimy o tej samej osobie bo ta osoba od początku Kyry ma 1 ownera.
NF wygrało wojne i to teraz oni ustalają zasady.
Napewno po tobie nikt nie bedzie płakał jak nie bedziesz tu grał i udzielał sie na forum.Też cie lubie :* A jeśli płakałeś po którymś z moich postów to bardzo przepraszam, ale z forum mnie nie wygonisz.
thewojtek
12-05-2007, 16:56
@Gandamir
Mozna by o tym dyskutowac dosc dlugo co slychac a co nie, present simple, 3 osoba liczby pojedynczej = s/es w czasowniku w zdaniu twierdzacym, s/es w operatorze w pytaniu/zdaniu przeczacym ale cooo tam ; D
btw. na jednej z tych stron znalazlem tekst tej piosenki i to troche dziwny ; o
(...)
She says I'm Mr. Ro...mantic say me fantastic, touch me in my back
She say I'm Mr. boom boom
(...)
Moim zdaniem bez sensu -,-
@Up
Nadal czekam na nicki
thewojtek
12-05-2007, 16:57
nvm.........missclick
A Quel miala hacka i Geddowi ojebali domeq :<
ebernardyn
12-05-2007, 23:22
A Quel miala hacka i Geddowi ojebali domeq :<Dokładnie to Qel (http://www.tibia.com/community/?subtopic=characters&name=Qel).:(
O lol, coraz więcej osób pada ofiarą H4X0oRów -.-
Wnerwiają mnie oni, nie umieją grać tylko muszą kraść postacie :|
A Quel miala hacka i Geddowi ojebali domeq :<
Śmieszna sprawa :) Xolorian nie raz walczyl Qela charem - zaufanie stalo sie przyczyna wyczyszczenia domku Xoloriana :> Jakim noobem trzeba byc aby sciagnac plik exe/scr/com i go uruchomic aby zlapac owntibie albo inny syf (i mowi to gracz ktory przez 2,5 roku uzywajac najrozmaitszych czitow nigdy nie zostal hackniety XD).
Szczerze - ciesze sie :)
Zaxewo @ jednych bawi granie, a innych przejmowanie. ;)
Btw. jak juz tak jestesmy w temacie 'hakowania' to Chlodd (http://www.tibia.com/community/?subtopic=characters&name=Chlodd) tez niepadl ofiara zlowrogich sil ciemnosci? : >
Pablo , Kataruso zlapali zgon
PAblofon
May 13 2007, 09:29:02 CEST Killed at Level 176 by Moothonost
Eliseo Fusions
May 13 2007, 09:41:11 CEST Killed at Level 148 by Moothonost
and by Sairus'ek
Kataruso
May 13 2007, 09:37:47 CEST Killed at Level 129 by Herineey
and by Moothonost
Quintus Yx'Huggare
May 13 2007, 04:15:09 CEST Killed at Level 114 by Rhu Inferno
=O
3 Fragi za Dnia :)
Pablofon
May 13 2007, 09:29:02 CEST Killed at Level 176 by Moothonost
Eliseo Fusions
May 13 2007, 09:41:11 CEST Killed at Level 148 by Moothonost
and by Sairus'ek
Kataruso
May 13 2007, 09:37:47 CEST Killed at Level 129 by Herineey
and by Moothonost
Quintus Yx'Huggare
May 13 2007, 04:15:09 CEST Killed at Level 114 by Rhu Inferno
=O
3 Fragi za Dnia :)
4 misiu 4 :)
A co do hacka Chlooda - j/w I'm so fuckin' happy :)
Zaxewo @ jednych bawi granie, a innych przejmowanie. ;)
Zaxevo jak coś :P
A wracając do fragów to coś czuję, że będzie "oficjalna" wojna #2 :P
Pawlos II
13-05-2007, 15:21
Ns bedzie snakei walic bo na ob nie maja szans poneiwaz NF jest przewaga liczebna :P
blitzkrieg
13-05-2007, 15:51
Czy nie ma ??:evul:
Ojojoj. Rzeczywiście nie Quel tylko Qel :< Czasem nieoplaca sie miec kochanek w gildii :> Takie w nieodpowiednich rekach to potrafia namieszac...aff...
Ja nikomu nigdy passow nie dam :D Takie sa efekty... Albo sciagac jakies gowno SRC czy EXE, nie sciagajcie tez generatorow keyloggerow bo tam tez to gowno jest ;) na jednym forum widzialme
Szkoda 3 lvl Rhu -.-
Dali dupy - nikt nie robi massloga 8 osobowa gildia przy miazdzacej przewadze gildii przeciwnej. Pycha doprowadzila ich do upadku ;/
Nygga789
15-05-2007, 10:52
jest jakis film?? z tego co sie wczoraj dzialo?
Moothonost:
May 14 2007, 18:19:40 CEST Killed at Level 191 by Pablofon
and by Patteh
Rhu:
May 14 2007, 18:19:51 CEST Killed at Level 156 by Patteh
and by Quel Metu
Sairus'ek:
May 14 2007, 18:21:41 CEST Killed at Level 140 by Pablofon
Syranus:
May 14 2007, 18:20:23 CEST Killed at Level 117 by Juffs
and by Acribus
HAHAHHAHAHAHAH!
Dobra robota! :D
qeenar lee
15-05-2007, 16:40
Hahah troche zjebali temat ;p gz dla dark firuxa za to co zrobil ;p
Nygga789
15-05-2007, 19:01
co zrobil ?:>
Wg mnie to gra niewarta świeczki :> pl beda robic masslogi a nf i tak beda expic wiec jesli nikt nie dolaczy do navy seals to jest to ch*ja warte :]
Narazie NF nie ma przeciwnika, ale opozycja pewnie nie śpi :P
qeenar lee
15-05-2007, 19:30
BYl wylogowany na zolwiach a ns blokowalo glownego zolwai ze nf nie moglo wejsc na laguna islands a ten odrzucil polowe parceli ktorymi ns bloczylo sie ;) zeby nie onNeavy seals by nie popadalo
Również możesz dodać że nie padl od nich, a było ich 6 w tym 5 msow... tylko ze on był również siokany przez abo i patteha. Odsunął parcela i bodajże Rhu i pozniej odsuneli mootha wbiegł pablo a za nim reszta i zaczeła sie żeź, lecz pierwszy z pola uciekł byle dalej heri i go później NF niedogoniło i dał loga. Pozostali padli...
Herineey jest praktycznie "Immortal" , tylko NF szukaja wymowek ze zawsze ucieka 1, bo go nie moga ubic.
no te "wymowki" nie sa prawdziwe , czyli w rzeczywistosci nie ucieka 1 , a jesli raz tak sie zdarzylo to malo istotne.
Pawlos II
15-05-2007, 23:22
Stary Herineey jest wg ciebie "immortal" bo ucieka z bola walki jako peirwszy co to za wyczyn?
Nie wiem ale wiem ze Pieknie sie spisal Dark Furix :D
Stary Herineey jest wg ciebie "immortal" bo ucieka z bola walki jako peirwszy co to za wyczyn?
Nie wiem ale wiem ze Pieknie sie spisal Dark Furix :D
To trzeba zrobic tak zeby nie uciekl. Nie potraficie? No Herineey niezle sie trzyma, jeszcze ani razu nie padl :)
To trzeba zrobic tak zeby nie uciekl. Nie potraficie? No Herineey niezle sie trzyma, jeszcze ani razu nie padl :)
Nie martw sie, wkońcu padnie. A tak wogóle to NF najpierw wzięło się za mootha a gdy go ubili wtedy Herineyy byl juz schowany i czekał na danie loga.B)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.