Pokaż pełną wersje : Wydarzenia Z kyry
Stron :
[
1]
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
Piszcie o wszystkim zwiazanym z kyra tylko nie idzcie na temat z wrzutami na hlvl i na tetra
Creator of Nightmare
14-06-2006, 14:30
Xezbeth sprzedal chara i gra nim jakis noob, ktory robi posmiewisko z starego ownera
Poza tym na kyrze nic sie nie dzieje, hu-jem straszy, DS juz nie pkuja i nie ma po co zagladac na forum, nie mowiac juz o grze tutaj.
Pozdrawiam
kiss 4 Xezbeth ;***
ale mnie juz denerwuje ten nowy owner ...
Stary Owner dlugo pracowal na dobrre opinie a teraz ten robi z siebie Debila w kazdym poscie, z drugiej strony trzeba przynac ze nie ma wiecej niz 12 lat wiec to nic dziwnego
Sry za Offtop
ale mnie juz denerwuje ten nowy owner ...
Stary Owner dlugo pracowal na dobrre opinie a teraz ten robi z siebie Debila w kazdym poscie, z drugiej strony trzeba przynac ze nie ma wiecej niz 12 lat wiec to nic dziwnego
Sry za Offtop
Taaa chcialem tylko powiedziec ze dzieciom w wieku 1-18 lat trudno skołowac 500~ zł (nie wiem ile chodza takei chary na allegro ) a najwiekszym zatrszykiem gotówki jest w wieku 11 lat komunia gdzie dostaje sie 1 tys +
Wiec najprawdopodobniej xezem gra tera jakis 11 latek :D *
"Mamo kup mi na komunie postac do gry" OMFG
afff.Dajcie.juz.spokuj.z.tym.nowym.ownerem.xezbeth a...tez.mnie.troche.denerwuje.to.ze.pisze.takie.bz dury.i.psuje.jego.opinie.ale..w.sumie.wiekszosc.wi e.ze.to.jest.inny.owner.wiec.czym.sie.przejmowac?; p po*ebac.to :)
DS.oficjalnie.zakonczylo.PK.na.Kyra:P Mysle.ze.ten.server.teraz.bedzie.jednym.z.nudniejs zych...wojna.Ale~vs .Familia.jest.beznadziejna..:Pnic.sie.nie.dzieje.n o.ale.coz.zrobic...
niech.wygra.lepszy.team :) jestem.za.Alea!!no.ale.oni.raczej.to.przegraja;p
to.tyle...cya.all
Hail.Dancing.Shadows!
no nowy owner xezbetha mysli ze jest niewiadomo kim ;p
zobaczymy nowy xezbethu kiedy padniesz,a zemsta bedzie slodka za to twoje kozzaczenie :D
do zobaczenia w swiatynie hehehe :D
Hail AIE
Hail DS
Fuck BLackwater
Fuck Familia
Wlasnie sie dowiedzialem ze jeden owner od Steriego nie zyje ;/// zalamalem sie na maxa byl moim przyjacielem ..... powiesil sie z powodu problemow na rl tak slyszalem ;/////// :((( i dla niego zrobie wszystko zeby pokonac AIE...
Tetro.....
Omfg ;[ ††† ;(;( ;( ;( ;(
Wlasnie sie dowiedzialem ze jeden owner od Steriego nie zyje ;/// zalamalem sie na maxa byl moim przyjacielem ..... powiesil sie z powodu problemow na rl tak slyszalem ;/////// :((( i dla niego zrobie wszystko zeby pokonac AIE...
Tetro.....
to ten co potrafil powiedziec tylko "zobaczymy co bedzie jak tetro sie zaloguje"?
Tetro.....
po tej wypowiedzi mozna juz zobaczyc ze jestes chory psychicznie i na serio powinines isc na jakies leczenie..
Edek Rozprowacz
15-06-2006, 01:01
Tetro.....
Smierc twojego "przyjaciela" ma byc powodem do wygrania wojny(moze chcesz zrobic z niego meczennika ^^). Ty nie jestes zwyklym maniakiem ty potrzebujesz psychiatry i to szybko. Wiecej nie pisze bo z kazda chwila nabieram coraz wiekszego obrzydzenia do ciebie.
Creator of Nightmare
15-06-2006, 01:18
dokladnie....
Tetro szkoda mi Ciebie :(
Ludzie czy was to Pipie~ Tetro mowi ze zmarl mu kolega a wy mu cisniecie kurw~ opanujcie sie steri jak wiem pragnol wygrac wojne i tetro chce to zrobic zaniego pojeb~
Btw;Defroy po co dolanczales do war hahah noobek padniesz jak 12 zasrany spy
omg!!!co.Ty.tetro~.dajesz...wez.zastanow.sie.czasa mi.nad.soba...myslisz.ze.dla.niego.najwazniejsza.b yla.wojna.w.glupiej.grze?wez.przestan...
jesli.byl.to.Twoj.przyjaciel.to.przykro.mi...ale.p rosze.next.time.zastanow.sie...
Rest.in.peace.Daniel :(
Moze powtorze ,ale czym jest wojna w jakiejs grze do realnego zycia? Myslisz ze on zyl tylko gra i jego marzeniem bylo wygranie wojny...On pewnie tylko jak kazdy chcial wygrac , bo kto lubi przegrywac. I walczenie Tibii za czyjas smierc na rl jest baaaardzo glupie..i naprawde z tym psychiatra to jest dobra rada , bo za kilka lat ...ehh n/c
Steri w grze to byl (jest) wielki PA i noob.
Tetro.....
To ilu on miał ownerów (przypominam że ma 85 lev i gra od początku serva) tyle co ty? 3?
Zmiażdżyłeś z tym że z tego powodu chcesz wygrać wojne. Co przez nas się zabił? Boje sie co z Tobą będzie jak dorośniesz. Powinieneś się gdzieś udać. W RL też tak sprawy załatwiasz?
Skra Avar
15-06-2006, 10:51
Nie mówi sie tak o zmarłym
@Pereo
Masz racje w tym co napisałeś
przestancie sobie dokuczać nawzajem
strata przyjaciela to wielki szok dla niektórych a wy to wykorzystujecie to wkurzania sie nawzajem
Nie jest latwo sie pogodzic z jego smiercią dla fimilli a inni powinni to zrozumiec i nie naskakiwac tak na nich :(
Let his soul will be free 4ever
strata przyjaciela to wielki szok dla niektórych a wy to wykorzystujecie to wkurzania sie nawzajem
Nie jest latwo sie pogodzic z jego smiercią dla fimilli a AIE powinno to zrozumiec i nie naskakiwac tak na nich :(
Co my naskakujemy na nich??? PRZECZYTAJ DOKŁADNIE WSZYSTKIE POSTY I DOPIERO PÓŹNIEJ NAPISZ (strzególnie post Valaisa) który ... chce nas pozabijać za to że zginoł jego kolega w rl.
szwagiereczek
15-06-2006, 12:20
Nie jest latwo sie pogodzic z jego smiercią dla fimilli a inni powinni to zrozumiec i nie naskakiwac tak na nich :(
Przypominam, że on odszedł na własne życzenie
Ty Tetro tez tak skonczysz. Widac ze Steri zyl tibia, dostal jakis problem w zyciu realnym i nie wytrzymal i sie powiesisz. Dorosniesz do tego tez sobie nie poradzisz przez ta gre. Ty jestes wielkim maniakiem i niedlugo tez sie powiesisz. Mam nadzieje ze reszta twoich ownerow sie nie bedzie na nas mscic :p
Zobaczymy XEZBETH kto predzej padnie noobie jebany. :evul: tak czy tak sie na tobie odegram. hahaha
Po pierwsze koles znowu siedzi od 8 rano do nocy ~ po drugie jak mozna byc takim idiota zeby sie powiesic ? Kurwa nie rozumiem takich , po trzeci I HOPE HE BURN IN HELL !
Pyro Aris
15-06-2006, 17:40
eee do tetra :
co zamierzasz robic jak dorosniesz ? i czemu sie kurwa nie odzywasz jak wszyscy po tobie pojechali ?
Pyro Aris
15-06-2006, 17:41
te cenzurki sa zajebiste
Niewiem, moze ten 2 owner co gra sam teraz to PA, bo tamten mial zryte zycie z tego co sie dowiedzialem :|
Tetro.....
OMG powiesil sie !? :(:(:(:( jeszcze nie dawno z nim gadalem :( omg :( czy to ten z Elblaga , Piotrek ?
Pozdro Elblag , i ziomkow z kYry , Pablofom itp :*
Jun 15 2006, 17:17:42 CET Died at Level 150 by a warlock
Warlock poexpił sobie na tetro.
Hum tak czytam wasze posty i z niektórych to mi się śmiać chce ""Czego głąbie piszesz jak nie wiesz, jak nie grasz na tym servie i nie wiesz jaki ma on klimat, do tych co graja nie mówie do was."" Hum powiem że ja Daniela znałem z innego serva "Mythera" on mnie namówił żebym tu grał z nim. Znaliśmy się dwa lata, czyli od dwóch lat gramy w tibie widzieliśmy juz wiele i pewnie jak by nie to to zobaczyliśmy wiecej. Teraz sam pozostałem z przyjaciółmi na polu wali bicia lvl. Tetro ma racje to były wyjebany przyjaciel dużo by opisywać. Padło pytanie ile miał ownerów Steri: odpowiem że jeden i czasem pomagał mu kolega z rl (nie podam imienia przyjaciele wiedzą). I do tych co nie umieją czytać przeczytaj temat bądz wypowiedzi graczy zanim coś napiszesz. Według mnie temat poświęcony pownien zostać Steremu mam kilka fotek z innego serva wieć jak ktoś zrobi odzielny temat to wkleje je. Tetro jestem z toba i całą familią UCZCIJMY PAMIĘĆ STERIEGO, ŻEBY JEGO WYŚIŁEK NIE POSZEDŁ NA MARNE.
P.S. piszcie dalej te smieszne posty, przynajmiej można się pośmiać z waszej inteligencji, która nie przekracza lub nie wzrasta powyżej 0 :]
POZDRO ALL KYRA
@tetro~
jestes takim idiota, ze jak czytam twoje wypociny to az mnie cos w srodku skreca
Hum tak czytam wasze posty i z niektórych to mi się śmiać chce ""Czego głąbie piszesz jak nie wiesz, jak nie grasz na tym servie i nie wiesz jaki ma on klimat, do tych co graja nie mówie do was."" Hum powiem że ja Daniela znałem z innego serva "Mythera" on mnie namówił żebym tu grał z nim. Znaliśmy się dwa lata, czyli od dwóch lat gramy w tibie widzieliśmy juz wiele i pewnie jak by nie to to zobaczyliśmy wiecej. Teraz sam pozostałem z przyjaciółmi na polu wali bicia lvl. Tetro ma racje to były wyuwielbiam jeść bananyany przyjaciel dużo by opisywać. Padło pytanie ile miał ownerów Steri: odpowiem że jeden i czasem pomagał mu kolega z rl (nie podam imienia przyjaciele wiedzą). I do tych co nie umieją czytać przeczytaj temat bądz wypowiedzi graczy zanim coś napiszesz. Według mnie temat poświęcony pownien zostać Steremu mam kilka fotek z innego serva wieć jak ktoś zrobi odzielny temat to wkleje je. Tetro jestem z toba i całą familią UCZCIJMY PAMIĘĆ STERIEGO, ŻEBY JEGO WYŚIŁEK NIE POSZEDŁ NA MARNE.
P.S. piszcie dalej te smieszne posty, przynajmiej można się pośmiać z waszej inteligencji, która nie przekracza lub nie wzrasta powyżej 0 :]
POZDRO ALL KYRA
o kurwa...kolejny idiota..
czy ty do kurwy nedzy nie rozumiesz ze to jest forum o grze a nie o smierciach w rl?? i jak go tak lubile i szanowales to uczicj to w jakis normalny sposob a nie na jakims jebanym forum!! pomysl w samotnosci o nim, pojdz na cmentarz, zapal znicz a nie takie pierdoly bedziesz wymyslac.
a tak wogole to goscia nie zaluje poniewaz popelnil samobojstwo wiec niech sie wali.
Pyro Aris
15-06-2006, 21:20
o kobieta lekkich obyczajówa...kolejny idiota..
czy ty do kobieta lekkich obyczajówy nedzy nie rozumiesz ze to jest forum o grze a nie o smierciach w rl?? i jak go tak lubile i szanowales to uczicj to w jakis normalny sposob a nie na jakims uwielbiam jeść bananyanym forum!! pomysl w samotnosci o nim, pojdz na cmentarz, zapal znicz a nie takie rzodkiewka jest supery bedziesz wymyslac.
a tak wogole to goscia nie zaluje poniewaz popelnil samobojstwo wiec niech sie wali.
ej a tak wogole to ktos moze by powiedzial czemu tylko tetroo tym wiedzial ?
SicMaggot
15-06-2006, 21:50
(..) tak wogole to goscia nie zaluje poniewaz popelnil samobojstwo wiec niech sie wali.
Tym postem pokazales ze jestes albo totalnym idiota ktory nic nie wie o zyciu, (czyli masz moze z 10-12 lat) albo po prostu dla ciebie smierc jakiegos czlowieka jest to zwykla codzienna malo wazna sprawa. I piszecie wszyscy ze Tetro powinien sie leczyc ze chce wygrac wojne dla niego ale moim zdaniem on po prostu chce to zrobic gdyz juz nic innego nie moze dla niego zrobic a byl to jego przyjaciel. A to wlasnie psychiatry potrzebuja ci co twierdza ze dobrze tak mu ze sie powiesil Zal mi was ludzie........
Xzonixek
15-06-2006, 22:08
Omg jezu...Nie kapuje was...
1.Może zaczniecie rozmawiać na temat Kyry??
Wasz temat przypomina mi...Jestem knightem i wale z axa, a moj kolega jest druidem i wali z różdzki
Tym postem pokazales ze jestes albo totalnym idiota ktory nic nie wie o zyciu, (czyli masz moze z 10-12 lat) albo po prostu dla ciebie smierc jakiegos czlowieka jest to zwykla codzienna malo wazna sprawa. I piszecie wszyscy ze Tetro powinien sie leczyc ze chce wygrac wojne dla niego ale moim zdaniem on po prostu chce to zrobic gdyz juz nic innego nie moze dla niego zrobic a byl to jego przyjaciel. A to wlasnie psychiatry potrzebuja ci co twierdza ze dobrze tak mu ze sie powiesil Zal mi was ludzie........
nigdy nie uwazalaem i niebede uwazal ze smierc jest cyzms malo waznym. jest to straszliwa tragedia. ale nigdy, przenigdy nie bede sznowal ani zalowal osob ktore popelnily samobojstwo (no chyba ze byli chorzy psychicznie i nie odpowiadali za swoje czyny), poniewaz jest to jedna z najgorszych rzeczy jakie czlowiek moze zrobic(wg mnie)
Nie znam steriego ( dobrze ze nie poznałem ) i nie bede plakac przez jego smierc poniewaz na swiecie umiera codzinnie nie jedna osoba i gdybym miał opłakiwac każdą to by mi życia zabrakło ..
Dla mnie Steri byl totalnym idiotom który nie dosc ze zostal źle wychowany to jeszcze tibia pewnie do tego go doprowadzila. Popelnil on bardzo duzy grzech odbierając sobie życie ...
Tetro ja Ciebie w ogóle nie rozumiem, staram sie rozgryzsc kim ty kurwa jestes.
Steri pewnie w tibii radzil sobie swietnie bo z axa mógl zabic kazdego i mial za plecami samych high lvli ... przyszly problemy w RLu, to troche inaczej jak w tibii i sobie z nimi nie poradzil :/ to musial byc wrak człowieka
Moze i Był Ciekawe jak by twój kumpel sie powiesil czy był bys tak samo radosny?
Ty tez niezly noob i Pa
Nie Ukrywaj sie :>
Nie znam steriego ( dobrze ze nie poznałem ) i nie bede plakac przez jego smierc poniewaz na swiecie umiera codzinnie nie jedna osoba i gdybym miał opłakiwac każdą to by mi życia zabrakło ..
Dla mnie Steri byl totalnym idiotom który nie dosc ze zostal źle wychowany to jeszcze tibia pewnie do tego go doprowadzila. Popelnil on bardzo duzy grzech odbierając sobie życie ...
Tetro ja Ciebie w ogóle nie rozumiem, staram sie rozgryzsc kim ty kobieta lekkich obyczajówa jestes.
Steri pewnie w tibii radzil sobie swietnie bo z axa mógl zabic kazdego i mial za plecami samych high lvli ... przyszly problemy w RLu, to troche inaczej jak w tibii i sobie z nimi nie poradzil :/ to musial byc wrak człowieka
Holy words~. Sam bym tego lepiej nie ujął.
Mimo to ruszylo mnie to, gdy dowiedzialem sie ze Steri umarl. Swego czasu mialem domek obok niego. Szkoda...
SicMaggot
15-06-2006, 22:50
nigdy nie uwazalaem i niebede uwazal ze smierc jest cyzms malo waznym. jest to straszliwa tragedia. ale nigdy, przenigdy nie bede sznowal ani zalowal osob ktore popelnily samobojstwo (no chyba ze byli chorzy psychicznie i nie odpowiadali za swoje czyny), poniewaz jest to jedna z najgorszych rzeczy jakie czlowiek moze zrobic(wg mnie)
No ja nie mowilem ze uwazasz ze to nie jest czyms malo waznym ale to pokazuje ze nie wiesz nic o zyciu chlopczyku
Dla mnie Steri byl totalnym idiotom który nie dosc ze zostal źle wychowany to jeszcze tibia pewnie do tego go doprowadzila. Popelnil on bardzo duzy grzech odbierając sobie życie ... (...)
Powiedz mi gdzie napisalem ze masz oplakiwac kazda osobe ktora umarla. A jezeli twierdzisz ze popelnil on duzy grzech to kim jestes zeby to wiedziec ??
No ja nie mowilem ze uwazasz ze to nie jest czyms malo waznym ale to pokazuje ze nie wiesz nic o zyciu chlopczyku
[QUOTE==Pekin=]Nie znam steriego ( dobrze ze nie poznałem ) i nie bede plakac przez jego smierc poniewaz na swiecie umiera codzinnie nie jedna osoba i gdybym miał opłakiwac każdą to by mi życia zabrakło ..
Dla mnie Steri byl totalnym idiotom który nie dosc ze zostal źle wychowany to jeszcze tibia pewnie do tego go doprowadzila. Popelnil on bardzo duzy grzech odbierając sobie życie ... (...) [/QUOTE==Pekin=]
Powiedz mi gdzie napisalem ze masz oplakiwac kazda osobe ktora umarla. A jezeli twierdzisz ze popelnil on durzy grzech to kim jestes rzeby to wiedziec ??
Lol ja cos z tych słow kierowalem do Ciebie ? -.- cytowalem Cie ? -.- moze cos o tobie wspomnialem, powiedzialem do kurwy tylko moje zdanie.
Powiedz mi gdzie napisalem ze masz oplakiwac kazda osobe ktora umarla. A jezeli twierdzisz ze popelnil on durzy grzech to kim jestes rzeby to wiedziec ??[/QUOTE]
Lol ja cos z tych słow kierowalem do Ciebie ? -.- cytowalem Cie ? -.- moze cos o tobie wspomnialem, powiedzialem do kurwy tylko moje zdanie.
kurde pogubilem sie z tym edytowaniem xDDD co to znaczy "QUOTE" -.-
SicMaggot
15-06-2006, 23:11
Lol ja cos z tych słow kierowalem do Ciebie ? -.- cytowalem Cie ? -.- moze cos o tobie wspomnialem, powiedzialem do kobieta lekkich obyczajówy tylko moje zdanie No czyli zle odczytalem twoj post sorki za pomylke:p ale nadal mam pytanie kim jestes zeby wiedziec ze popelnil on duzy grzech ??
No czyli zle odczytalem twoj post sorki za pomylke:p ale nadal mam pytanie kim jestes zeby wiedziec ze popelnil on duzy grzech ??
Boze -.- ty chcesz ze mną porzmawiac czy co ? jak chcesz pogadac pisz na gg 7778722, bo nie chce mi sie odpowiadac na durnowate posty.
Uwazałes na lekcji religii chociaz raz ? moze nie jestes chrzescijaninem to rozumiem te totalną głupote. Ale dobra do rzeczy.
Przykazanie "NIe zabijaj" - zabicie kogos chyba kazdy sie zgodzi sie oderbanie komus zycia to wielki grzech, a samobójstwo to tez jest odebranie życia tylko sobie. Wiec do cholery mowie ze to jest duży grzech.
NIe zabijaj ...
Karrith
jednak twoja inteligencja nie przekracza żłobka z tego co piszesz twoj jezyk i tok myślenia zaokrąglaja się wokół butelki z mlekiem :baby: ponieważ widze z tego co piszesz nie znasz się na życiu. Nie życze ci tego ale kiedys taki sam los cie czeka prędzej czy poźniej i wtedy wspomnisz słowa. Cytuje... a tak wogole to goscia nie zaluje poniewaz popelnil samobojstwo wiec niech sie wali.... ciekawe jakie ty masz sytuacje w rl. Cytuje dalej inny post.... nigdy nie uwazalaem i niebede uwazal ze smierc jest cyzms malo waznym. jest to straszliwa tragedia. ale nigdy, przenigdy nie bede sznowal ani zalowal osob ktore popelnily samobojstwo (no chyba ze byli chorzy psychicznie i nie odpowiadali za swoje czyny), poniewaz jest to jedna z najgorszych rzeczy jakie czlowiek moze zrobic(wg mnie)... to jest tok myślenia 12 latka o ile 12 latek myśli o tym jeszcze doświadczysz śmierci na własnej skurze.
I przyznaje racje SicMaggot i Kapix oraz dwum powyżej wcześniej jak nei grasz to się nie wpie..... i pozostaw gre dla innych.
P.S. Pokaż swoją inteligencję hum a może jej nie masz Karrith, czyli jesteś chodzące bezmózgie yeti wykonywujące polecenia. Ciekawy jaki dasz post.
Pozdro all
[QUOTE=Piotr]Karrith
I przyznaje racje SicMaggot i Kapix oraz dwum powyżej wcześniej jak nei grasz to się nie wpie..... i pozostaw gre dla innych.
Sorka chłopaki źle to wyszło: I przyznaje racje SicMaggot i Kapix oraz dwum powyżej wcześniej i tu teraz to Karrith nie grasz to się nie wpie..... i pozostaw gre dla innych.
Creator of Nightmare
16-06-2006, 01:28
SKONCZCIE TEMAT STERIEGO!
Niezyje? wiec R.I.P
Reszte zostawmy Bogu, niech on to oceni.
Poza tym na Kyrze szaleje Warlock! Zabil najwyzszego lvla (tetra), Xolorian-a oraz vizzo share na'maxa i wiele innych. DS ukrylo sie w cieniu i teraz nastaly czasy panowania WARLOCKA ktory zabija wszystkich co popanie. Jesli ma ktos jakies informacje na ten temat PISAC! Ponoc jest to postać ktora ma evul pvp, w kazdym razie lepiej byc ostroznym! Ja w kazdym razie na czas jego panowania przerzucam sie na bierki.
Pozdro
Watch out! Teh Warlock is watching you.... (dla tetra - spier-dalaj do depo)
zle mnie zrozumiales ;] gadalem ze sterim niedlugo przed jego smiercia i rozmawialismy o wojnie pisal do mnie zeby to wygrac bo chce zaczac expic i wogule. i chce to wygrac szybciej dla niego ;] a powod jego smierci byl problemy z rodzicami ;///
Wy to jednak macie ładnie najebane w głowach ... Jak można rozmawiać o czyjejś śmierci na forum tibii :x .
A tak btw. Ile lat mnial steri ?? przeciez on sie zachowywal jak jakich rozpuszczony dzieciak :o
Wy to jednak macie ładnie nauwielbiam jeść bananyane w głowach ... Jak można rozmawiać o czyjejś śmierci na forum tibii :x .
A tak btw. Ile lat mnial steri ?? przeciez on sie zachowywal jak jakich rozpuszczony dzieciak :o
urodzil sie w 1991roku wiec byl jeszcze dzieciakiem... Proponuje juz zakonczyc rozmowe na jego temat bo to bez sensu
Z tym się zgodze lepiej zakończyć temat o STERIM był jest i będzie pamięci przyjaciół R.I.P, trzeba żyć chwilka a wiadomo co może się stac wyjdziesz na misto i wypadek możesz mieć nic nie wiadomo. Jaki warlock poluje na Kyrze i ma tak super pvp że zabił tetra ? I sam zobaczyłem że ds juz nie pk-ją widocznie dobili 100 fragów.
Z tym się zgodze lepiej zakończyć temat o STERIM był jest i będzie pamięci przyjaciół R.I.P, trzeba żyć chwilka a wiadomo co może się stac wyjdziesz na misto i wypadek możesz mieć nic nie wiadomo. Jaki warlock poluje na Kyrze i ma tak super pvp że zabił tetra ? I sam zobaczyłem że ds juz nie pk-ją widocznie dobili 100 fragów.
Creator of Nightmare
16-06-2006, 13:17
Nie pkuja z innych powodow. 100 fragow juz dawno przekroczyli :P
Jaki Warlock?
Bardzo grozny !
Hail Warlock Teh Masta \o/
Sifu M.S.
16-06-2006, 19:23
Nie moge wiekszosc z was to przebrzydle ciecie...
Po pierwsze tetro troche przywaliles z grobej rury z tym samobujsywem ziomka, jezeli to byl twoj prawdziwy przyjaciel jak to okresliles to wspulczuje. Ale naprawde takimi przezyciami nie dzieli sie na forum o grze... troche nie wypada.
Do wszystkich co sie nasmiewaja z wypowiedzi tetra, no coz moze to wszystko co moze dla niego po smierci zrobic, moze nie jest to duzo, a jak dla mnie jest to raczej nic, ale skoro on powiedzial ze teraz na pewno bedzie chcial wygrac ta wojne to niech tak sobie mowi.
Do tych co mowia ze "wala" Steriego... a ja mam cie kurwo w dupie, i cala twoja rodzine wykastruje, pourywam nogi i nabije na pal, przyjade z ziomkami spale ci chate i kaze siostrze ruchac sie z moim amstafem...
Rozumiesz kurwa aluzje... rodzice cie nie wychowali, na*******ac cie trzeba zeby troche iteligencji wpadlo, nie wazne ze ten czlowiek popelnil samobujstwo, przeciez cos go musialo przyprzec do mury zeby to zrobil idioto, i to nie problem w grze tylko w otoczeniu ze nie zauwarzylo jego problemow... Bez kitu jakbym spotkal kogos z tych ktorzy mowia o zmarlym w ten sposob to bym was kurwa nauczyl szacunku skurwysyny, zajebalbym zardzewialymi grabiami.
Tak na marginesie do wielkiego pana kontreformatysty, bo jak naprawde jest katolikiem to chyba wie o co chodzi, ja katolikiem nie jestem bo nie potrzebuje kosciola zeby mi mowil co jest dobre a co zle, kazdy czlowiek swoja inteligencja to wyczuwa. Skoro jestes takim katolikiem to powiedz mi czy modlisz sie rano i wieczorem, przed kazdym posilkiem, przed jazda samochodem, czy chodzisz na kazde siweta do kosciola, i tam mowisz wszystkie modlitwy, za kazdym razem przyjmujesz komunie, czy spowiadasz sie ze swoich grzesznych mysli, np. jak ogos nazwiesz "smieciem" czy pokutujesz za kazda chwile swojego gniewu? Czy bedziesz czysty az do dnia malzanstwa, czy zawsze sluchasz sie swoich rodzicow? Jezeli chociaz na jedno pytanie odpowiedziales nie to nie jestes wierzacym czlowiekiem, ty tylko udajesz, i nie tlumacz mi tutaj co mowi kosciul bo wydaje mi sie ze wiem wiecej, poniewaz odejscie od wiary bylo moja swiadoma decyzja, a pochodze z katolickiego domu, w pelni tego slowa znaczeniu, i tak kosciol mowi ze samobojstwo to najgorszy grzech, ale nie kaze potepiac samobujcow, grzesznicy bladza, i nalezy im tylko wspulczuc, a juz napewno nie kaze obrazac czlowieka po jego smierci, wiec lepiej idz i sie z tego wyspowiadaj panie "pseudo katoliku"
Na koniec przylanczam sie do apeli poprzednich osob: skonczmy z tym tematem, i zajmijmy sie czyms innym, jak macie nadal ochote o tym mowic to piszcie do siebie na PW, ja z chencia odpisze na kazda wiadomosc.
Fin
Skoro jestes takim katolikiem to powiedz mi czy modlisz sie rano i wieczorem, przed kazdym posilkiem, przed jazda samochodem, czy chodzisz na kazde siweta do kosciola, i tam mowisz wszystkie modlitwy, za kazdym razem przyjmujesz komunie, czy spowiadasz sie ze swoich grzesznych mysli, np. jak ogos nazwiesz "smieciem" czy pokutujesz za kazda chwile swojego gniewu? Czy bedziesz czysty az do dnia malzanstwa, czy zawsze sluchasz sie swoich rodzicow? Jezeli chociaz na jedno pytanie odpowiedziales nie to nie jestes wierzacym czlowiekiem, ty tylko udajesz, i nie tlumacz mi tutaj co mowi kosciul bo wydaje mi sie ze wiem wiecej, poniewaz odejscie od wiary bylo moja swiadoma decyzja, a pochodze z katolickiego domu, w pelni tego slowa znaczeniu, i tak kosciol mowi ze samobojstwo to najgorszy grzech, ale nie kaze potepiac samobujcow, grzesznicy bladza, i nalezy im tylko wspulczuc, a juz napewno nie kaze obrazac czlowieka po jego smierci, wiec lepiej idz i sie z tego wyspowiadaj panie "pseudo katoliku"
Fin
Chyba ci sie troche poje.balo .To ze ktos jest katolikiem to nie znaczy ze musi na te wszystkie pytania odpowiedziec "TAK".Kazdy czlowiek nawet taki niemal swiety grzeszy i to nie znaczy ze nie jest katolikiem.
@Co do pogrubionego
Co ma do tego SAMA wiara?
Wierzacym czlowiekiem moze byc rownie dobrze na wszystko odpowiadajac "NIE" jesli jest Protestantem : P
Sifu M.S.
17-06-2006, 03:49
A ty wlasnie pokazales swoja niewiedze na temat katolicyzmu, wiec ci wytlumacze w najprostszy sposob jak to sie przedstawia: albo wszystko alb nic! albo wypelnisz wszystkie zasady, i jestes katolikiem albo pomijasz chociaz jedna i katolikiem nie jestes bo one sa tak miedzy soba powiazane ze zadnej wykluczyc nie mozna, zapytaj sie ksiedza to ci powie, bo wbrew pozorom sa to bardzo bystre typki.
Pozdr z melanzu od chlopakow i dziewczyn z wolomina :] Troche sie skotlowalem ale jeszcze ogarniam sytuacje i swieta prwde pisze ;)
Po twoich postach widac ze naprawde nie jestes katolikiem(bo po co ci Bóg) ty jestes najmadrzejszy,najpiekniejszy,nie grzeszysz wiec uwazasz ze inni(katolicy) nie moga grzeszyc tylko musza caly dzien sie modlic i siedziec w kosciele .
Ty chyba nie wiesz coi to jest Grzech , nie chce mi sie Ci tego tlumaczyc bo "starego psa ciezko nowych sztuczek nauczyc"
@a o tym melanzu to po co piszesz?
Po chuj się kłucicie? Takimi postami tylko zaśmiecacie forum. Co chcecie przez to osiągnąć? Pokazać że jeden jest fajniejszy i mądrzejszy od drugiego?
Po cmęski narząd płciowy się kłucicie? Takimi postami tylko zaśmiecacie forum. Co chcecie przez to osiągnąć? Pokazać że jeden jest fajniejszy i mądrzejszy od drugiego?
Fakt
To moze wiecie czy dzieje sie cos ciekawego na kyrze , bo po zakonczeniu pk przez DS cos chyba nudy sa.
Sawczyk20
18-06-2006, 00:42
Uważajcie na noob chary z famili(pekuja szczegulnie w veno),... a jak kogoś z nich zabijesz...masz hunta;(
Wiecie co powiem jesteście żałosni, bo jeżeli ktos naprawdę popełnił samobujstwo i już go wśród nas niema, to nie należy pisać że był głupi że to i tamto, należy sie chyba jakiś szacunek dla zmarłego, wasi rodzice powinniw as po pysku za to wystrzelać, rozpuszczone bachory...
Wiecie co powiem jesteście żałosni, bo jeżeli ktos naprawdę popełnił samobujstwo i już go wśród nas niema, to nie należy pisać że był głupi że to i tamto, należy sie chyba jakiś szacunek dla zmarłego, wasi rodzice powinniw as po pysku za to wystrzelać, rozpuszczone bachory...
Bosssssze. Miałbyć zakończony temat Steriego. Wszyscy zaakceptowali to ale musiał się znaleść jakiś tramp -.-
No i praktycznie po wojnie kilku czolowych graczy z Alea ~ sie wykupilo i stworzylo nowa gildie "Banda Kubusia Puchatka (http://www.tibia.com/community/?subtopic=guilds&page=view&GuildName=Banda+Kubusia+Puchatka) xDDD
Familia - disbanded by Eon Aldarion ;]
Blackdott
20-06-2006, 01:58
Witam! :D Wlaśnie w tym momencie przeglądalem aukcje internetowe i ujrzałem coś :) interesującego otóż na allegro jest wystawiony account tetra do sprzedania za 4tyś zł;p. Jak myślicie on serio chce sprzedać tego chara czy być może chce sie oderwać od kłopotów na kyrze!!!8o
Miszczoslav
20-06-2006, 11:03
Kyra sie robi coraz gorsza ..
Kyra sie robi coraz gorsza ;[ Glaxu i Azeris sprzedani, a Anvisado i Tetro na allegro siedzą...
dajcie link do tej aukcjii
Miszczoslav
20-06-2006, 17:00
Anvisado - http://allegro.pl/item111286402_okazja_70_elder_kyra_55_mlvl_najleps za_guildia_.html
Tetro - http://allegro.pl/item111195290_150_level_master_sorcerer_kyra.html
Napewno ktoś kupi jak mają po 0 komentów ;P
pozatym pewnie ktoś chce oszukać, albo sobie jaja robi ;)
Raczej nie chce nikt oszukac np. Tetro na gg ma caly czas opis "Sell Char 150 Ms Kyra.... msg me" wiec chyba jednak chce sprzedac chara ,chyba ze miales na mysli ze to oni chcą oszukac ...to tego nie wiem
no to może rzeczywiścię masz racje, ale kto to kupi :PP jak on ma 0 komenatrzy :) :), a 2000 nikt mu nie wyśle za piękny uśmiech :PP chyba że jakoś inaczej to załatwią B)
Kyra sie robi coraz gorsza ;[ Glaxu i Azeris sprzedani, a Anvisado i Tetro na allegro siedzą...
o dzikei THX za informacje ze Glaxu zostal sprzedany, wlasnie tak podejrzewalem jak sie zachwuje ten totalny noob -.-
wchodzi an guardy i pyta ..
tak pyta sie mnie 100+ Elite "Moge se zabic guarda ?"
co to ma byc -.- hunted him
Creator of Nightmare
22-06-2006, 01:37
o dzikei THX za informacje ze Glaxu zostal sprzedany, wlasnie tak podejrzewalem jak sie zachwuje ten totalny noob -.-
wchodzi an guardy i pyta ..
tak pyta sie mnie 100+ Elite "Moge se zabic guarda ?"
co to ma byc -.- hunted him
hahahaha
ow3d!
Ja pamietam jak Vizzo ~ jak mial kolo 40 lvla expil na soldkach i mial trzymac guardy dla kolegi. Ja go olalem bo skoro nie expi na guardach to sa wolne i ja moge expic. Poszedlem po bolty i wrocilem do cave a on do mnie "pl?", "pl?" (gdzie 15 minut wczesniej gadalem z nim po polsku xDD) Wkrecilem go ze ten owner co byl wczesniej pozwolil mi expic, a on na to "aha, to sorry" :p
A tak wogole to powoli AIE sie wyplaca. Szkoda ze tak to wyszlo : /
espectro
22-06-2006, 18:14
hahahaha
ow3d!
Ja pamietam jak Vizzo ~ jak mial kolo 40 lvla expil na soldkach i mial trzymac guardy dla kolegi. Ja go olalem bo skoro nie expi na guardach to sa wolne i ja moge expic. Poszedlem po bolty i wrocilem do cave a on do mnie "pl?", "pl?" (gdzie 15 minut wczesniej gadalem z nim po polsku xDD) Wkrecilem go ze ten owner co byl wczesniej pozwolil mi expic, a on na to "aha, to sorry" :p
A tak wogole to powoli AIE sie wyplaca. Szkoda ze tak to wyszlo : /
Weh to to jeszcze nic :D
czasy gdy Nivelato pytal na gc co to znaczy "duel" to bylo cos:<
Creator of Nightmare
22-06-2006, 21:37
albo co to jest "sb" i wiele innych :D
Xolorian,Garlerdon,Heeriney.wykupili.sie...co.tera Z?.wielka.nuuuuuda.;p
nie.bardzo.zapowiada.sie.na.jakakolwiek.wojne...Te tro.chara.nie.sprzeda...kto.wylozy.mu.od.tak.2000. zlotych..a.to.cena.minimalna...kup.teraz.tylko.400 0.zlotych :) sa.chorzy.ludzie.ktorzy.kupuja.chary.no.ale.bez.pr zesady :P
do.tych.ktorzy.zostali.w.tyle.na.temat.naszego.PK. ..przeczytajcie.posta.na.forum.tibia.com..tam.Acar dy(rufus).napisal.prawdziwe.powody.naszego.zrezygn owania...
wmv.is.done...ale.zajmuje.370.MB!!! trwa.ponad.15.minut.wiec.jesli.dacie.mi.jakas.stro nke.czy.cos.gdzie.moge.to.wrzucic.to.to.zrobie...n aprawde*****.warte.obejzenia :):
szwagiereczek
23-06-2006, 09:38
Tetro retired(retarded) Rhu to samo. Nie ma powodów by dalej walczyć, lecz rząd Amori Morte zdecydował, że nie wypuszczą AIE free. Większość się wypłaciła została już tylko garstka osób w AIE. Nie ma mowy o zadnym open battlu czy coś ale teraz przynajmniej ktoś od nich expi i Mooth może szaleć, już 3 zaliczył. Myślę, że kto miał zapłacić to zapłacił i więcej nikt nie opuści AIE, bo nikomu się nie chce grać tutaj? Sporo osób wybiera się na nowy server między innymi Tetro i całe Dancing shadows, kilka osób z Alei także.
Xolorian,Garlerdon,Heeriney.wykupili.sie...co.tera Z?.wielka.nuuuuuda.;p
nie.bardzo.zapowiada.sie.na.jakakolwiek.wojne...Te tro.chara.nie.sprzeda...kto.wylozy.mu.od.tak.2000. zlotych..a.to.cena.minimalna...kup.teraz.tylko.400 0.zlotych :) sa.chorzy.ludzie.ktorzy.kupuja.chary.no.ale.bez.pr zesady :P
do.tych.ktorzy.zostali.w.tyle.na.temat.naszego.PK. ..przeczytajcie.posta.na.forum.tibia.com..tam.Acar dy(rufus).napisal.prawdziwe.powody.naszego.zrezygn owania...
wmv.is.done...ale.zajmuje.370.MB!!! trwa.ponad.15.minut.wiec.jesli.dacie.mi.jakas.stro nke.czy.cos.gdzie.moge.to.wrzucic.to.to.zrobie...n aprawde*****.warte.obejzenia :):
szkoda tylko, że zapomnieliście o byłych przyjaźniach...
/Artehax
Sokul itp czekam na was na new...
Creator of Nightmare
23-06-2006, 11:19
I tak spodziewalem sie wiecej :P Np. Chaosruler zrobil film o sobie zajmujacy 582 MB i trwajacy 38 minut, polecam ten filmik :)
Tu macie link do filmow : http://www.tibianews.net/forum/viewtopic.php?t=6993
Ostatni (582 MB) jest wrzucony na stronke ktorej nie znam ale moze tam sprobojcie wrzucic swoje wmv.
Pozdro
ktoś zalicytował tetra na ponad 2325 zł
licytował dziś ktoś na 2300 ale pierwsza oferta była większa....aż dziw że ludzie na takie rzeczy wydają kase :)
PS.
Stonecutter Axe axe zalicytowany już na 1500 zł
jak wy naprawde niewiecie po co są pieniądze to czekam aż ktoś mi kupi pacca :)
szwagiereczek
23-06-2006, 13:29
Koniec wojny.
@Creator of Nightmare
hmm.sluchaj.byloby.wiecej.ale.wiesz.ze.przez.dlugi .czas.nie.bylo.tibiCam.a.wtedy.byly.jedne.z.najcie kawszych.akcji :p
@Arte
kogo.masz.na.mysli??o.kim.zapomnielismy?
stawiaj spacje zamiast kropki impalex !
co z DS ? podobno już ich niema ale gildia dalej stoi...
szwagiereczek
23-06-2006, 16:31
@Up
Jak by mógł to by stawiał.
Maciasty
23-06-2006, 18:00
heheh fajnie że na dole screna w aukcji na allegro nie widac jego nicku . rotfl :D
@Seele
sry.ale.nie.moge:P
a.co.do.Dancing.Shadows..to.jak.juz.wczesniej.napi salem.wszystko.wyjasnione.jest.w.poscie.Acardego(r ufusa).."It's end of Dancing Shadows"~
Przestalismy.PKowac.na.Kyrze...a.gdzie.teraz.gramy .i.czy.wogole.gramy.nie.jest.wazne :)
@Maciasty
zawsze.jak.wystawia.sie.chara.na.sell.to.nie.pokaz uje.sie.nicku..(sprzedaz.jest.nielegalna).
moze.mi.ktos.powiedziec.kto.z.high.lvli.z.Kyry.ma. zamiar.isc.na.new?posiada.ktos.takie.info?bo.najwi doczniej.troche.osob.pojdzie...Kyra.jest.zniszczon a....
Creator of Nightmare
23-06-2006, 20:16
@Maciasty
zawsze.jak.wystawia.sie.chara.na.sell.to.nie.pokaz uje.sie.nicku..(sprzedaz.jest.nielegalna).
to byla ironia :p bo tam widac jak tetro pisze ";p"
Ja moze h-levelem nie jestem, ale wybieram sie na nowy z duza ekipa ludzi z roznych servow (xerena, titania, arcania, aldora, kyra...) ponoc duzo ma nas byc zobaczymy jeszcze jak to sie potoczy :>.
Slyszalem ze idzie Tetro, Anvisado i inni ale to chyba tylko plotki...
Sifu M.S.
24-06-2006, 10:26
Z tym odchodzeniem to chyba pozytywny motyw, wszyscy sobie pujda, beda marudzic ze new serwer tez do bani, a na Kyrze sie wszystko powoli odbudje ;)
A co do sprzedarzy Tetra...
OMFG!! Ja rozumiem za na robieniu postaci w Tibii mozna sobie zarobic, ale zeby placic ponad dwa kola za postc w GRZE!? Upadlem i nie moge wstac... Masakra. Niech ktos kto kupi ta postac bedzie noobem, to przeciez straci ja po miesiacu :D W sumie to moze sam zalicytuje, podbije stawke, i bede sie smial z ludzi ktorzy sa gotowi zaplacic wiecej niz moja fantazja przewiduje :D
Niewydaje mi sie zeby ktos byl taki p0jeb4ny zeby kupowac za 2,000czy ile on tam chce postac do gry ;>, ale moglby ktos mi odpowiedziec dlaczego Tetro sprzedaje tego chara?
2,5 tys. jest stawka ale jakies nuby licytuja ;p
szwagiereczek
24-06-2006, 13:28
moze.mi.ktos.powiedziec.kto.z.high.lvli.z.Kyry.ma. zamiar.isc.na.new?posiada.ktos.takie.info?bo.najwi doczniej.troche.osob.pojdzie...Kyra.jest.zniszczon a....
Azeris, Gib'on, Syranus, Vistian, Tetro, Anvisado
adrianeczeqq
24-06-2006, 15:08
No to tera wszyscy sprzedani moothonost zapewne zaniedługo przejmie 1 pozycje na kyrze wczoraj 1mln exp wbil
@szwagiereczek
dzieki;p ale.to.jest.pewne.ze.oni.ida?
@Sifu M.S.
watpie.zeby.ten.server.sie.odbudowal.gdy.np.w.nocy .jest.50.osob.online ;p
P.S.dzisiaj.postaram.sie.wrzucic*****.na.forum.tibi a.pl/filmy
Sifu M.S.
24-06-2006, 16:29
@Impalex
Jest tyle osob bo ludzie ktorzy tworza nowe postacie nie moga sie wybic bo stara ekipa, czyli Tetro, Eon, i inni Familijni ;) im na to nie pozwalaja. A jak cala czlowoka odejdzie, to taki swoisty restart serwera :D Znowu bedzie mozna cos osiagnac, wiec i ludzie powoli powroca, nie mowie ze to sie stanie w tydzien, ale zawsze jest jakas szansa, a jak nie... to Kyra bedzie monumentem ludzkiej glupoty ^.^
@Seele
sry.ale.nie.moge:P
a.co.do.Dancing.Shadows..to.jak.juz.wczesniej.napi salem.wszystko.wyjasnione.jest.w.poscie.Acardego(r ufusa).."It's end of Dancing Shadows"~
Przestalismy.PKowac.na.Kyrze...a.gdzie.teraz.gramy .i.czy.wogole.gramy.nie.jest.wazne :)
@Maciasty
nie tylko idą ludzie z Kyry...
do zobaczenia
Sifu M.S.
24-06-2006, 23:22
@Up
eee... jasne chyba pomylka tematu, skasuj ten post.
Morximal
25-06-2006, 09:04
OMG powiesil sie !? :(:(:(:( jeszcze nie dawno z nim gadalem :( omg :( czy to ten z Elblaga , Piotrek ?
Pozdro Elblag , i ziomkow z kYry , Pablofom itp :*
loool, ja ciagle zyje tylko ze nie mialem kompa przed zakonczeniem roku, apropo Steriego to samobojstwo to jest przejaw tchorzostwa ale nie mi oceniac czy on dobrze zrobil czy nie. Odczepcie sie od Xezbetha bo to nie jest noob x)
Azeris, Gib'on, Syranus, Vistian, Tetro, Anvisado
szwagiereczek pokazales co wiesz o kyrze hehe z tego co wiem to tetro i anvisado nie ida.
Jedyna pewna osoba to Syranus .
tetro na pewno nie idzie ?
jego aukcja dalej jest wystawiona...chyba że będzie grał od nowa..
szwagiereczek
25-06-2006, 15:12
szwagiereczek pokazales co wiesz o kyrze hehe z tego co wiem to tetro i anvisado nie ida.
Jedyna pewna osoba to Syranus .
Pewne osoby to Syranus, Gib'on i Vistian. Tamci na 80%. I uwierz mi miśku ale o kyrze wiem więcej niż Ty z całym szacunkiem dla Twojej wiedzy :*
@Sifu M.S.
w.sumie.masz.troche.racji...Eon.odszedl...Tetro.ni e.expi.i.selluje.chara..Moothonost.expi..w.sumie.w iele.sie.zmieni.jak.tylko.mooth~wyprzedzi.w.lvlu.t etra :)
ale.napewno.potrzeba.wiele.czasu.aby.ten.server.si e.odbudowal...zobaczymy.jak.bedzie...my.zabijalism y.glownie.z.powodu.Tetra.i.Eona....a.teraz.oni.odc hodza.wiec.zycze.powodzenia.w.odbudowywaniu.Kyry :)
@Arte
a.czy.ja.napisalem.cokolwiek.na.temat.ze.na.new.id a.tylko.ludzie.z.Kyry ? :|
niech.idzie.kto.chce...po.prostu.ciekawilo.mnie.kt o.idzie.akurat.z.tego.servera :P
Sifu M.S.
25-06-2006, 18:48
@up
no nie powiem, tez przysluzyliscie sie do zrujnowania kyry, ale mi osobiscie bardzo podobalo sie wasze podejscie do tematu :D gdybym jeszcze gral w Tibie to na 100% chcialbym do was dolaczyc, ale tibia to juz przeszlosc... jest zabardzo czasochlonna, pozatym jak dla mnie to Guild War w 100% rzadi i wymiata, tam odnalazlem wszystko to czego szukalem w porzadnym MMORPG :)
@topic
W sumie to temat jest o sytuacji na kyrze, wiec czas do niej troche nawiazac ;) co sie stalo ze Tetro i Month~ sa w jednej gildii, czyzby sie przeproslili, zy to tylko z tego powodu ze tetro sprzedaje chara, i juz nie nie bedzie gral?
Pozatym co teraz dzieje sie z AIE, widzialem ze rekrutuja, beda jeszcze walczyc, czy poczekaja az Tetro i reszta "uchodzcow" odejda z serwera i naturalna koleja rzeczy Aie przejmie go we wladanie.
Pewne osoby to Syranus, Gib'on i Vistian. Tamci na 80%. I uwierz mi miśku ale o kyrze wiem więcej niż Ty z całym szacunkiem dla Twojej wiedzy :*
Syranus idze na 100 % bo sie z nim na gg zmawialem a tetro na 100 % nie idze
Moze to taka sciema ]:> i w rzeczywistosci Tetro idzie tylko z pewnych powdow niechce zeby inni sie o tym dowiedzieli :>
szwagiereczek
25-06-2006, 22:04
@ Sifu~
Wojna się skończyła.
@Awer Fast
Przecież napisałem, że Syranus idzie młocie... Jeszcze idzie Pati Rac'er. A co do Tetra to idzie bo z nim rozmawiałem, może powiedział Ci, że nie idzie bo uznał, że lizodupowi nie trzeba mówić prawdy? Z resztą wyjdzie new serv to sie przekonamy jeszcze wiele osób pewnych na 100% może zmienić zdanie :p
Lord Pablo el Gordo
25-06-2006, 22:20
tralalalalala
Bezio na new idzie? (tzn. racer) Oo
On nie ma takiego zamiaru, z tego co wiem. xd
tralalala Kakos tak dziwnie, że wakacje. Oo
szwagiereczek
25-06-2006, 22:32
Syranus mi mówił, że on idzie :p
Witam! :D Wlaśnie w tym momencie przeglądalem aukcje internetowe i ujrzałem coś :) interesującego otóż na allegro jest wystawiony account tetra do sprzedania za 4tyś zł;p. Jak myślicie on serio chce sprzedać tego chara czy być może chce sie oderwać od kłopotów na kyrze!!!8o
Hrumm, czeka na nowy serw by się wybić w górę? Bo nie każdy ma zdolności żeby po 10h dziennie siedzieć przy kompie.
@Sifu M.S.
heh.bo.przeciez.nam.chodzilo.o.zrujnowanie.serva :P to.byl.najbolesniejszy.cios.dla.high.lvlow.jaki.mo glismy.zadac:P odludnic.server..zeby.nie.mieli.komu.sellowac.item s.itp :)
Guild.wars.sa.wypas...ale.my.na.kyrze.nie.bylismy. w.stanie.walczyc.z.innymi.guildiami.poniewasz,wszy scy.byli.hunted.przez.Tetro~.i.jego.crew:P
(chociaz.patrzac.na.fragi.to.z.wieloma.guildiamy.w ygrywalismy ;p )
Ivul Pikito
26-06-2006, 00:38
Witam wszystkich mieszkancow Kyry.
Zaczynam wlasnie gre na tym servie i szukam pomocy. Szukam kogos, kto moglby mi zalatwic jakiegos p seta, bo latam w rook eq. Gralem juz wczesniej na Azurze, 73 Elderem, teraz wybralem knighta, wiec jesli moglby mi ktos pomoc to prosze o odpisanie tu lub msg in game. Z gory dzieki.
Pozdrawiam,
Evero~
@Ivul Pikito
jabym.tylko.byl.w.stanie.jakos.Ci.pomoc.to.bym.to. uczynil ;p ale.niestety.wszystko.co.mialem.rozdalem.lub.strac ilem :) ale.mysle.ze.znajdzie.sie.ktos.kto.pomoze.Ci.zacza c.grac.na.swiecie.Kyra...jest.tu.wiele.uprzejmych. graczy.tak.mysle :> hehe
@do.wszystkich...
wie.ktos.z.was.gdzie.moge.znalezc.jakis.program.dz ieki.ktoremu.bede.mogl.zamienic.plik*****.na.RMVB?? nie.bardzo.orientuje.sie.wtych.programach :P prosze.o.pomoc !! :(
Volderius
26-06-2006, 09:22
@Impalex, spróboj może znaleść jakiś konwerter plików WMV > RMVB na Googlach.
http://www.idilis.ro/downloads/file/cepsetup*****
to niejest pełna wersja...
a ta aukcja tetra niewyjdzie moim zdaniem..ktoś zalicytował za 4000 zł a mógł wybrać "kup teraz" po tej właśnie cenie..ktoś sobie jaja robi :)
lord_athrek
26-06-2006, 10:34
Ten sam użytkownik co sprzedawal tetra sprzedaje teraz 106knighta tez na kyrze to jakis oszust by ja nie slyszalem ze tetro mial dwa chary na 100 +++ lvl na kyrze !!!!!!!!!!!!!!!!!!! X(
http://www.allegro.pl/item112285849_kyra_106_level_knight_.html 8o
:p ;) :) B) :] :D :o 8o
Ten char to Glaxu
Sifu M.S.
26-06-2006, 14:14
To nie musi byc sciema, wystarczy ze ktorys z nich nie ma kata na allegro, i dlatego z jednego sprzedaja dwie postacie.
Volderius
26-06-2006, 20:12
Ten sam użytkownik co sprzedawal tetra sprzedaje teraz 106knighta tez na kyrze to jakis oszust by ja nie slyszalem ze tetro mial dwa chary na 100 +++ lvl na kyrze !!!!!!!!!!!!!!!!!!! X(
http://www.allegro.pl/item112285849_kyra_106_level_knight_.html 8o
:p ;) :) B) :] :D :o 8o
Ten char to Glaxu
Jakis faker.
Ja widziałem jak jakis debil bez aktywacji z -2 negatywnymi komentarzami zalicytował za Stonecutter Axe za 10 miliardów, i tylko psuje aukcje sprzedającemu.
Sifu M.S.
26-06-2006, 22:57
lolz typek ma poprostu humorek :D Dla mnie to chore zeby sprzedawac przedmioty z gry za prawdziwa kaske... boze naprawde trzba byc ograniczonym typem, i to jescze za tyle kasy... masakra!!
ten typ co wystawia glaxu to na 100% ten co nim gra ;]
ssa zrobil jak siedzial w templu potym jak padl odemnie 2x i kampilem na zewnatrz czekajac na 3 okazje ;p
nawet bpka niema :D
Glaxu na Allegro:
WYKUPIONE WYSZTKIE BLESSY I CZARY DOSTEPNE DLA RYCKA.Skile oraz eq widoczne na zdjeciu. Postac posiada 15 dni paca w dniu wystawienia aukcji. Postac NIGDY nie byla ani NIE JEST przez nikogo huntowana..dodam tylko ze zna i przyjazni sie z wiloma h lvlami i wplywowymi ludzmi na serwiexD
Troche bym się z tym kłucił :P blessy może kupił ale hunta to raczej ma xD
lol :P na Glaxu teraz gra jakis nowy owner ;) heh ladny noobek z niego, pytal sie mnie co to znaczy PA itd..
lol :P na Glaxu teraz gra jakis nowy owner ;) heh ladny noobek z niego, pytal sie mnie co to znaczy PA itd..
zauważ granice między noob a newbie..to są dwa różne określenia...
Własnie popatrz na Seelee on jest Noobkiem , a nowy owner Glaxu newbie <ironia> Jakby nie patrzyc to jest Noobem , nie zna sie na grze , lamie zasady Tibii(kupil acc) , i pewnie pytal sie o PA bo ktos slusznie go nim nazwal i nie wiedzial o co tamtemu kolesiowi chodzi..
Sifu M.S.
27-06-2006, 19:33
lolz teraz prosze sobie wyobrazic ze jakis gowniarz zakupil za ciezkie pieniadze postac w Tibii, a postac ma przeje... ma niemilo ;) I teraz bardzo szybko z taka nieumiejetnoscia gry straci ta postac, i w kit sianka ktore w nia wlozyl... nie moge ale trzeba byc idiota zeby kupowac postacie do Tibii :D
A tak w ramach dygresji, mam brata ciotecznego wiek 12 lat, imie niech pozostanie slodka tajemnica ;) ostatnio katowal mnie opowiesciami o "mega fajnej grze" ,na koniec powiedzial ze to cudo nazywa sie Tibia, z jego opowiesci nie dalo rady tego wywnioskowac :D Wtedy dopiero moglem mu powiedziec ze calkiem duzo czasu spedzilem nad ta gra. Ale przejde do kakretow, kluczowym mometem jego opowiesci byl momet w ktorym widzial jak jego kumpel sprzedawal 30lvl na Isarze za 60 PLN :D A moim kluczowym mometem dnia bylo gdy braciszek wylotowal z rata 3gp, i zapytal ile to k :D oraz jak go szczury dopadly i zabily... i tacy ludzie teraz w Tibie graja, masakrycznie. Jak sobie pomysle o coraz to nowszych pokoleniach Tibijczykow to mnie szlak trafia, coraz ciezej o kogos porzadnego, a coraz wiecej neebow...
Nie ma to jak Guild War tam mam wlasny obszar do ekspienia, a jak mnie ktos wkurzy to go na arence przeoram ;)
exodus jeżeli myślisz ze jestem noobek to może i tak jest..kto to wie...
sam sie oceniać niebęde bo to nie na miejscu...
co do pytania o PA to taki najczarniejszy scenariusz wymyślileś. A może ktoś pisał na trade albo krzyczał ze PA jest ? :)
"np. xxx is fu PA -.-"
a co z charem tetra...niby sprzedany a nikt nim ciągle niegra....
To chyba byl thief a tak naprawde tetro niesprzedal chara.
no nie sprzedał chara tylko odwołał licutacje z :
Twoja oferta zostala odwołana przez Sprzedającego.
Nazwa 150 Level - Master Sorcerer - KYRA (numer: 111195290)
Sprzedający Kasiiaczek (0)
Powód odwołania podany przez Sprzedającego:
"Hack"
i co o tym myślicie
po 1
ściema ;p
po 2
ty go chciałeś kupić ? o.O
ja wole sam grać od początku niż kupić chara i sie podniecać jaki to on potężny ;/
Sir Emilio
29-06-2006, 23:36
po 1
ściema ;p
po 2
ty go chciałeś kupić ? o.O
ja wole sam grać od początku niż kupić chara i sie podniecać jaki to on potężny ;/
za 150 zl to ty se najwyzej eq kupisz :P a co do tematu to nie rozumiem na czym ma on polegac na pierwszej stronie oplakuja nieboszczyka pozniej juz nie czytalem bo bylem przekonany ze teraz beda wybierac mu trumne >.<
ekhm..skąd wytrzasnełeś 150 zł ?
ktoś to gdzieś napisał ?
aukcja tetra była licytowana na tysiące...
Sir Emilio
29-06-2006, 23:48
ekhm..skąd wytrzasnełeś 150 zł ?
ktoś to gdzieś napisał ?
aukcja tetra była licytowana na tysiące...
co dowodzi tego ze tibia to jedno wielkie g*wno dawac tysiace za jakies pixele na ekranie pozatym ktos napisal o 150 zl
lobek bobek
30-06-2006, 00:00
mnie ostatnio tetro aurelius dedł. czy moglbym zalozyc nowy thread i napisac o tym swiatu bo to jest jednak hamba jak taki level peknie mnie noi jak juz wpsomniałdm w innym moim postcie: : "LUDZIE TIBIA CAPI GUWNEM NA MILE MORSKĄ:"
mnie ostatnio tetro aurelius dedł. czy moglbym zalozyc nowy thread i napisac o tym swiatu bo to jest jednak hamba jak taki level peknie mnie noi jak juz wpsomniałdm w innym moim postcie: : "LUDZIE TIBIA CAPI GUWNEM NA MILE MORSKĄ:"
Jak juz masz cos pisac to pisz to ze slownikiem analfabeto... A skoro TIBIA "CAPI GUWNEM NA MILE MORSKĄ" t to czmeu w nia grasz? ;s
@up
jemu nie chodzi o to ze tetro padl, tylko ze on zostak zabity przez tetra
co dowodzi tego ze tibia to jedno wielkie g*wno dawac tysiace za jakies pixele na ekranie pozatym ktos napisal o 150 zl
Ja go licytowałem szczerze dla jaj a cena dochodziła 4 tysięcy :), chociaż wszyscy mogli zrobic specjalnie na tą aukcje konta ( wszyscy mieli koperty), ja i tak bym nie kupił go poniewaz ; 1)wole grać na rooku, 2) sam chce dojść do czegoś, bez kypywania czegokolwiek
@lobek bobek: Wyjdź...
@topic: Nie wiem czy zauwazyliscie, ale gildia Myrmidans co raz bardziej rosnie w sile co mnie cieszy, gdyz ta gildia jest w 100% spokojona i nie zalezy jej liderowi na jakimkolwiek ownowaniu serveru i power abusingu. :)
Lord Pablo el Gordo
30-06-2006, 22:58
;0 lol, ukraina nie ma szczęścia w tym meczu. :/
@Kapix
tak.moze.w.siłe.rośnie.ale.co.do.tego.ze.jest.spok ojna,nie.robi.PA.to.propnuje.Ci.jeszcze.raz.sprawd zic.jej.członków... (Valayn~,Geo~,Tetro~etc....zadnego.PA.ze.strony.me mbersów.heh..jasneeee )
a.jesli.chodzi.o.potezne.guildie.to.proponuje.spoj zec.na."Last Stand"
-jakas.wojna.plx :p
@up
Wczoraj bylo goraco, ale mamy wspanialego lidera, ktory stara sie zapobiegac wszelkim konfliktom.
@Łolek, z jaką gildią było gorąca? ; )
Alea Iacta Est, Anotry czy Last Stand? :P
Lord Pablo el Gordo
01-07-2006, 11:11
@up
Wczoraj bylo goraco, ale mamy wspanialego lidera, ktory stara sie zapobiegac wszelkim konfliktom.
LOL, Bo ja wiem czy Arctciuz jest "taki wspaniały" i "zapobiega konfliktą" :confused: . Pamietam jak chciał wojny bo Rhary kolega na jakims 20lvl nie dał się wygonić jego koledze.
I co wkoncu sie wydarzyło wczoraj, wie ktoś?(dokładnie plx)
szwagiereczek
01-07-2006, 13:53
Omg nie moge, buahahaha. "Wczoraj było gorąco ale mieliśmy wspaniałego lidera" koleś dowaliłeś teraz. To było tak, że Awative paował brata Abo i Abo go za to zabił potem myrmidansi mieli Aba w trapie ale nie dali rady go zabić i Abo uciekł. Abo i team zwiali do dżungli z resztą nie mieli manasów ani ammo, a za nimi goniło 10~ noobków po 70 lvl, kazdy na 1 combo sd... Rzeczywiście wspaniały lider, że nie dopuścił do wojny.
No niewiem czy jestes taki zdolny do poswiecen i wyzwac na duela kolesia ktory ma o 36 lvli wiecej bo niechcesz zeby byla wojna :-).
No i moze z ta wspanialoscia przesadzilem troche ;p
Omg nie moge, buahahaha. "Wczoraj było gorąco ale mieliśmy wspaniałego lidera" koleś dowaliłeś teraz. To było tak, że Awative paował brata Abo i Abo go za to zabił potem myrmidansi mieli Aba w trapie ale nie dali rady go zabić i Abo uciekł. Abo i team zwiali do dżungli z resztą nie mieli manasów ani ammo, a za nimi goniło 10~ noobków po 70 lvl, kazdy na 1 combo sd... Rzeczywiście wspaniały lider, że nie dopuścił do wojny.
Po pierwsze to nie był trap, tylko zwykłe bicie Abo~. Myrmidansi czekali na resztę. Jakby chcieli mogliby uniemożliwić jemu ucieczkę, jednak wpadło raptem koło 6 osób w tym 4 knightów, Webative który juz nie miał ani many ani mf, i jeden jakis 90 palek. I tyle. Więc trapa mogli zrobić jedynie na zmarnowanie, combo było niemożliwe. Potem po dzungli latal abo, moothonost i xolorian. Zaatakowanie abo byloby troche samobojstwem.
Druga sprawa ze godzina była taka ze myrmidansow bylo naprawde garstka ze srednia lvl 75 (i 3/4 knightow) wiec czego tu wymagac.
szwagiereczek
01-07-2006, 20:58
Po pierwsze to nie był trap, tylko zwykłe bicie Abo~. Myrmidansi czekali na resztę. Jakby chcieli mogliby uniemożliwić jemu ucieczkę, jednak wpadło raptem koło 6 osób w tym 4 knightów, Webative który juz nie miał ani many ani mf, i jeden jakis 90 palek. I tyle. Więc trapa mogli zrobić jedynie na zmarnowanie, combo było niemożliwe. Potem po dzungli latal abo, moothonost i xolorian. Zaatakowanie abo byloby troche samobojstwem.
Druga sprawa ze godzina była taka ze myrmidansow bylo naprawde garstka ze srednia lvl 75 (i 3/4 knightow) wiec czego tu wymagac.
Był moment, że Abo był zablokowany i nie mógł uciekać ale jakoś tak wyszło, że zwiał. I jak juz napisałem Abo i Ged mieli już resztkę manasów i runków, więc nawet te 6 osób bez problemu by ich zjadło. Myrmidansów była garstka? Było ich około 10 osób ale fakt same średniaki oprócz Geo i Wairona.
A co do typka, który mówił, że Arcticuz jest taki wspaniały, bo chciał duela z Abo... Młotku jakie Abo ma szanse? Żeby był sorcem to może jakoś z zaskoka combo ale drutem? 90 elite kontra 125 czy tam który druid...pff
Abo w trapie nie byl, ale prawda byl w sytuacji bez wyjscia ale mogl biegac duzo nasi zlamili tam... bylo duzo niedoswiadoczonych
A co do duelu to niebylbym taki pewien zwroc uwage ze ma on zawsze pierd0lniecie z sd i jest duzo szybszy, no ale latwiej by bylo Arcticuzowi bo ma wiecej cap na uhs itd no ale wiekszosc osob ktore sie tu wypowiada wogule by sie tego nie podjela. Nalezy rowniez wziasc pod uwage to ze probowal on to rozwiazac z najmniejszym rozlewem krwi nie angarzujac w to innych czlonkow.
to byl trap kretynie, zeby kogos strapowac na hydrach wystarczy 1 osoba, którą w tym wypadku byl slaminer. ale po chwili jak abo trapneli (prawie) to slaminer przestal blokowac wyjscie i pozsedl go sdkowac. ja wskoczylem na gore i uhalem abo jak odsuwal kolesi i ucieklismy z hydr. ja mialem z 10 bp mf, abo prawie nic niemial, i mial 1 bp sd. biegalismy sobie we 2 po dzungli az mu sie skonczyl 15 minutowy pz lock, no i wrocilismy do pz. a ten wasz lider to rzeczywiscie dzielny, wyzywac na pojedynek druida lol
Eny the Noob
02-07-2006, 01:04
to byl trap kretynie, zeby kogos strapowac na hydrach wystarczy 1 osoba, którą w tym wypadku byl slaminer. ale po chwili jak abo trapneli (prawie) to slaminer przestal blokowac wyjscie i pozsedl go sdkowac. ja wskoczylem na gore i uhalem abo jak odsuwal kolesi i ucieklismy z hydr. ja mialem z 10 bp mf, abo prawie nic niemial, i mial 1 bp sd. biegalismy sobie we 2 po dzungli az mu sie skonczyl 15 minutowy pz lock, no i wrocilismy do pz. a ten wasz lider to rzeczywiscie dzielny, wyzywac na pojedynek druida lol
Obojetnie czy to druid, sorc, knight, czy pall to 90 ek troche trudno przewrocic nie uwazasz? (Mam na mysli postac na poziomie 126) Jednak niektorzy moze maja kompleksy albo jak Ty to nazywasz chca byc "dzielni"...
~Eny
Xolorian:jak mogliśmy go ztrapować jak ty stałeś akurat na tym polu ? i zrobiłeś mu droge ucieczki :> po drugie knighty nie miały szansy go dogonić na lv 70~ nawet gdyby biegał gdzieś indziej.Co do Awative zgadzam się że jest PA i powinien być usunięty z gildi.
a btw jeszcze tam mooth~ widziałem więc dużych szans byśmy nie mieli ponieważ w depo też was kilku stało ;)
Dobra skonczmy juz ten temat, bylo minelo.
No chyba lepiej rozmawiac o bitwie niz o tym ile lat ma tetro czy kto umarl..
Zachecam do dalszej dyskusji na temat WYDARZEN z kyry , a to jest dosc waznym wydarzeniem
The Chaotic Paladin
02-07-2006, 11:45
Rzeczywiście, moje wyjści z tego sqm stanowiącego drogę ucieczki było trochę chybione, jednak zapiski z GC sugerowały że reszta gildii już jest blisko i zaraz dojdą. Lider kazał atakować, ja widząc że jest tam sporo knightów którzy raczej mogą sobie poklepać niż dobrze bić wskoczyłem na górę aby zajumać abo~. Niestety reszta gildii była dopiero w połowie drogi, a jakimś sposobem Abo udało się wymknąć. Co nie zmienia faktu ze zarówno Abo~ jest dużym PA i Awative/Webative do świętych nie należą.
Na szczescie udało sie załagodzić konflikt, bo dopiero co skończyła się jedna wojna, a tu już się biją :P
Xolorian:jak mogliśmy go ztrapować jak ty stałeś akurat na tym polu ? i zrobiłeś mu droge ucieczki :> po drugie knighty nie miały szansy go dogonić na lv 70~ nawet gdyby biegał gdzieś indziej.Co do Awative zgadzam się że jest PA i powinien być usunięty z gildi.
a btw jeszcze tam mooth~ widziałem więc dużych szans byśmy nie mieli ponieważ w depo też was kilku stało ;)
mogliscie go strapowac. i strapowaliscie, dopoki slaminer nie wpadl na genialny pomysl ze blokowaine wyjscia niema sensu (stal na tej samej kratce co ja) i poszedl bic abo
edit
@up
nie zauwazylem ze juz to wyjasniles ;p
Wina lezy po obu stronach zgadzam sie z The Chaotic Paladin.
Rzeczywiście, moje wyjści z tego sqm stanowiącego drogę ucieczki było trochę chybione, jednak zapiski z GC sugerowały że reszta gildii już jest blisko i zaraz dojdą. Lider kazał atakować, ja widząc że jest tam sporo knightów którzy raczej mogą sobie poklepać niż dobrze bić wskoczyłem na górę aby zajumać abo~. Niestety reszta gildii była dopiero w połowie drogi, a jakimś sposobem Abo udało się wymknąć. Co nie zmienia faktu ze zarówno Abo~ jest dużym PA i Awative/Webative do świętych nie należą.
Na szczescie udało sie załagodzić konflikt, bo dopiero co skończyła się jedna wojna, a tu już się biją :P
ja bym powiedzial ze skoro ty byles od blokowania i odeszles to zj.eb.ales misje i wina za to ze on uciekl lezy po twojej stronie a jak was tam bylo duzo , nawet knighci sie licza jak to bylo na hydrach gdzie jest ciasno
@To juz chyba 3 owner Slaminera na tym forum lol xD
szwagiereczek
02-07-2006, 20:06
Wina lezy po obu stronach zgadzam sie z The Chaotic Paladin.
Lol jaka wina? O co ci chodzi w ogóle? Awatiwe chciał wywalić brata Abo z dragów zrobić tzw PA - Power Abusing, nadużycie siły po polsku... Abo pisał do niego ale tamten go ignorował, więc dostał w czape, proste.
haha konflikt zostal zalagodzony a jak to jeden z waszych knightow powiedzial? "Musze expic bo wojna idzie"? lol
szwagiereczek
03-07-2006, 08:43
@Up
Ty exp póki możesz ;)
Lol jaka wina? O co ci chodzi w ogóle? Awatiwe chciał wywalić brata Abo z dragów zrobić tzw PA - Power Abusing, nadużycie siły po polsku... Abo pisał do niego ale tamten go ignorował, więc dostał w czape, proste.
Pisal normalnie ze chce tam wejsc, nie bluzgal ani nic, a Abo przyszedl i go zdjol
haha konflikt zostal zalagodzony a jak to jeden z waszych knightow powiedzial? "Musze expic bo wojna idzie"? lol
Od nas nikt niechce wojny...
kogo ty probujesz oszukac? samego siebie?;]
widzialem wasz gc po akcji na hydrach i wiekszosc z was z geo aldarion na czele chciala wojny ;]
@Up
Ty exp póki możesz ;)
hehe o mnie sie nie boj. Radze ci na przyszlosc zajmij sie najpierw soba dopiero pozniej bierz sie za innych :)
Co do tego ze nikt od was nie chce wojny... Prosze cie nie oszukujmy sie:evul:
@Up
Ty exp póki możesz ;)
A Ty to kto?
Ludzie piszcie po polsku, nie kalajcie języka ojczystego. Proszę Was!
Używajcie przecinków, duzych liter i kropek.
-W imieniu Lecha Kaczyńskiego-
-Pablofon-
a co za roznica
Bo łatwiej sie rozczytać? :O
Poza tym przez takie pisanie w grach rośnie analfabetyzm! Moja klasa miała sprawdzian na angielskim (1 podpunktem pracy było napisanie prośby o odpisanie na list), jeden z moich kolegów napisał : "msg me plx" <lol>,
albo inny nie używa już kreseczek nad ó, tylko pisze o itd. <lol2>
Wolałbyś przeczytać np. "Nędzników", "Miłość i Zdrade" itd tak jak piszecie na forum?
Ludzie piczcie tutaj gwarą polska oraz ulicznym stylem !
Elo ziomal spalmy lola
Ludzie piczcie tutaj gwarą polska oraz ulicznym stylem !
Elo ziomal spalmy lola
Albo można też użyć "Kyrro style".
O.o
Eny the Noob
03-07-2006, 22:18
@Crivo Zgadzam sie z Toba, chociaz i tak nikt tego nie przestrzega. Na dodatek to nie jest żadna gwara...
Jednak pisanie "kreseczek" na "o" uwazam za lekka przesade... Chyba, ze komus barzo zalezy na ortografii.
~Eny.
szwagiereczek
04-07-2006, 00:26
@Pablo
Tajemnica :p
@Stanek
Sobą to ja się zajać potrafię, więc mi takich głupich rad nie musisz dawać. A co do wojny to nie jestem z Myrmidansów kiepie. Uważaj w cieniu i oglądaj się często za siebie _/
@Up
Kwestia przyzwyczajenia.
To jest forum o Tibii a w Tibii nie da sie uzywac kropek i kresek. Jak ktos gra ponad 2 lata w Tibie to chyba normalne ze sie do tego przyzwyczail a kazdy z tego forum to rozumie to o co chodzi.
To jest forum o Tibii a w Tibii nie da sie uzywac kropek i kresek. Jak ktos gra ponad 2 lata w Tibie to chyba normalne ze sie do tego przyzwyczail a kazdy z tego forum to rozumie to o co chodzi.
Raczej żle sformułowałeś swoją wypowiedż...
Da się używać kropek i kresek, tylko enie jest to na porządku dziennym, bo
jak piszesz w tibii to z kimś rozmawiasz, a na forum masz trochę czasu.
I jak się nie da? Zastanowiłeś się nad tym? <lol> Looknij forum tibia.com.
Szwagiereczek jak widzisz expie poki moge
Arystos (*) Kyra Knight 136 +1,529,338
specjalnie dla ciebie.. Pablofonek widzisz ile jeden twoj zartobliwy post moze szumu wywolac na tym forum :p
Raczej żle sformułowałeś swoją wypowiedż...
Da się używać kropek i kresek, tylko enie jest to na porządku dziennym, bo
jak piszesz w tibii to z kimś rozmawiasz, a na forum masz trochę czasu.
I jak się nie da? Zastanowiłeś się nad tym? <lol> Looknij forum tibia.com.
Nie wiem jak ty masz skonfigurowaną klawiature jak grasz w tibie ale u mnie jest tak ze gdy pisze śóź itp to wyskakują jakieś pierdoły zamiast liter.
A wo góle co cie boli? Odczytac bez kresek nie potrafisz?
Nie wiem jak ty masz skonfigurowaną klawiature jak grasz w tibie ale u mnie jest tak ze gdy pisze śóź itp to wyskakują jakieś pierdoły zamiast liter.
A wo góle co cie boli? Odczytac bez kresek nie potrafisz?
Ja pisałem na temat forum! Wiesz co to jest "czytanie ze zrozumieniem"?
A post był zrobiony dla jaj jak powiedział Mr.Ary.
A wiesz co to jest przyzwyczajenie?
Dla jaj to ja moge ciebie zabić
chiquita banan
05-07-2006, 02:18
heh czytam tylko końcówke ale jak ktoś nie ma literek to lewy alt+ ctrl
np. jak ktoś ma y gdy wciska z, a wogóle to głupi jestem :)
heh czytam tylko końcówke ale jak ktoś nie ma literek to lewy alt+ ctrl
np. jak ktoś ma y gdy wciska z, a wogóle to głupi jestem :)
Zgadzam się. xd
Lord Pablo el Gordo
05-07-2006, 19:18
Ludzie piszcie po polsku, nie kalajcie języka ojczystego. Proszę Was!
Używajcie przecinków, duzych liter i kropek.
-W imieniu Lecha Kaczyńskiego-
-Pablofon-
Lol, a ty kim jesteś? ;0
Creator of Nightmare
05-07-2006, 20:28
@up
looooool
lub jak ktos woli kyrro style
"o.o."
kostooch
05-07-2006, 21:02
Chyba dwaj rozni ownerzy pablofona pisza na tym forum ;d.
Ten pomysł zrodził sie w mojej głowie dziś rano gdy wstałem wczesnym rankiem. Na Kyrze nudno, nic ciekawego sie nie dzieje. Chciałbym zorganizować 3 bitwy dla lvli od 14 do 20. Zrobiło by się 2 gildie na czas tych 3 bitew. Gildie o nazwach. Black Team & White Team. Ja jako posiadacz Premmium Account mogłbym być liderem jednej z nich. Wiem że już kiedyś coś takiego było na kyrze ale to byłe same 8 lvle i nie bylo za ciekawie. Myśle ze w kazdej gildii powinni byc po 20 członków; 5 knightów, 5 sorców, 5 palladynów i 5 druidów. Tylko Vice oczywiscie muszą być Pacc. 1 bitwa miała by miejsce na drodze z Thais do Venore. 2 bitwa toczyła by sie u bram Ab'dendriel a 3-ostatnia na dwarf brigde koło Kazordoon. Obserwatorzy ubrali by sie na załóżmy żółto i nie wcinali by sie w bitwę.
Proszę o komentarze co wy gracze Kyry o tym sądzicie i czy to by wypaliło i kto chciałby brać w takim czymś udział. Zwyciezca większej ilości bitew nie dostał by żadnej nagrody bo po co? To dla samej satysfakcji.
~~COMMENT~~
Archond
Juz jest cos takiego spozniles sie troche
http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=1282578
taaa bylo by fajnie jeszcze jakby na tibia.com brali wsyzsktich pod uwage bo napisalem psota i ten lider wziol wiare co sie po meni zglosila a mnie pominol... wszedzie trzeba mic znajomosci nawet na forach omg ^^
tjaa, poprostu Cie nie zauważył.
Ja jakoś biorę udział, a żadnych znajomości z Avorianem nie mam x]
szwagiereczek
07-07-2006, 15:12
Śmierdzi wojną dookoła...
Ten pomysł zrodził sie w mojej głowie dziś rano gdy wstałem wczesnym rankiem. Na Kyrze nudno, nic ciekawego sie nie dzieje. Chciałbym zorganizować 3 bitwy dla lvli od 14 do 20. Zrobiło by się 2 gildie na czas tych 3 bitew. Gildie o nazwach. Black Team & White Team. Ja jako posiadacz Premmium Account mogłbym być liderem jednej z nich. Wiem że już kiedyś coś takiego było na kyrze ale to byłe same 8 lvle i nie bylo za ciekawie. Myśle ze w kazdej gildii powinni byc po 20 członków; 5 knightów, 5 sorców, 5 palladynów i 5 druidów. Tylko Vice oczywiscie muszą być Pacc. 1 bitwa miała by miejsce na drodze z Thais do Venore. 2 bitwa toczyła by sie u bram Ab'dendriel a 3-ostatnia na dwarf brigde koło Kazordoon. Obserwatorzy ubrali by sie na załóżmy żółto i nie wcinali by sie w bitwę.
Proszę o komentarze co wy gracze Kyry o tym sądzicie i czy to by wypaliło i kto chciałby brać w takim czymś udział. Zwyciezca większej ilości bitew nie dostał by żadnej nagrody bo po co? To dla samej satysfakcji.
~~COMMENT~~
Archond
Hmm, to powodzenia... trafi sie jakis debil na 40~ lvlu, i zacznie bic z gfb -.-
Myslisz ze kazdy jest taki poj3bany jak ty...
Narazie niby jest ta bitwa zorganizowana przez Avoriana ale cos mu sie niechce ustalic miejsca i daty ;s
@edit juz jest miejsca i data niedlugo napierducha :>>
Masoj Hunett
Jul 08 2006, 03:03:24 CET Killed at Level 104 by Xolorian
Zylius
Jul 10 2006, 01:07:58 CET Killed at Level 77 by Xolorian
Ajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
Masoj Hunett
Jul 08 2006, 03:03:24 CET Killed at Level 104 by Xolorian
Nie ajj tylko Miss ;]
No niewiem
http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=1297033
szwagiereczek
10-07-2006, 19:01
Nie ajj tylko Miss ;]
Miss to chyba powiedział twój ojciec do twojej matki 9 miesięcy przed twoim narodzeniem.
Masoj wział 2 demon helmy od Geda dla jaj i Ged powiedział, że jak wyjdzie z depo to ue dostanie. Masoj wyszedł, Gedowi weszło wyjatkowo mocne UE i Masoj się wyłożył, strzelił focha i w ogóle nie dawał sobie nic wytł€maczyć a co chodzi z Zylasem to chgw.
Sifu M.S.
10-07-2006, 20:34
@Szwagiereczek
No glupszej histori to jeszcze nie slyszalem ^^
To co on mial tak malo hp ze ryzykowal wyjscie i spotkanie sie z UE ?
A tamten to tez jest calkiem fajny, kumpli z UE traktowac tak dla zartow...
Wogole to wszystko jest strasznie glupie... po kiego dzioba on bral te helmy... potem sie wychylal, a tamten walnal UE... strasznie fajni kumple z nich sa... ostro :D
szwagiereczek
10-07-2006, 22:33
Gedda pytaj.
Miss to chyba powiedział twój ojciec do twojej matki 9 miesięcy przed twoim narodzeniem.
Masoj wział 2 demon helmy od Geda dla jaj i Ged powiedział, że jak wyjdzie z depo to ue dostanie. Masoj wyszedł, Gedowi weszło wyjatkowo mocne UE i Masoj się wyłożył, strzelił focha i w ogóle nie dawał sobie nic wytł€maczyć a co chodzi z Zylasem to chgw.
Tak mowili twoj rodzice ? Fajnie masz;o wiem lepiej niz ty ze miss bo sam o tym gadalem durniu
Ej awer to na h.u.j. ten topic na tibia.com?
Sifu M.S.
11-07-2006, 00:58
@szwagiereczek
sluchaj oni we dwoch zrobili na mnie mocne wrazenie, i ten co wzial, tak dla jaj helmy, i ten co przywalil UE, ja sie moze nie znam, ale jak dla mnie to to jest niezaprzeczalny przejaw wrodzonego, badz nabytego droga internetowa kretynizmu... z calym szacunkiem dla obu.
szwagiereczek
11-07-2006, 08:45
Tak mowili twoj rodzice ? Fajnie masz;o wiem lepiej niz ty ze miss bo sam o tym gadalem durniu
Uwierz mi ale chociaż ja wiem niewiele ty wiesz jeszcze mniej kozaczku z forum tibia.pl
Mozecie sie klucic ale nie odrazu wyzywac...
A co do tego zdarzenia to to raczej niebyl miss nobo poco bylby ten temat na forum.tibia.com?
Mozecie sie klucic ale nie odrazu wyzywac...
A co do tego zdarzenia to to raczej niebyl miss nobo poco bylby ten temat na forum.tibia.com?
Ja mowie to co powiedzial Xolorian a szwgiereczek odrazu Kozakuje ...
Miszczoslav
11-07-2006, 21:51
Jul 11 2006, 19:44:14 CET Killed at Level 149 by Xolorian
:) Gedd masz może film jak pada ? chetnie bym sie posmiał
Niom tetro ma nowego Ovnera
a ja nadal szukam tema na hota Xolorian?? pojdziesz or ktos ;[ ale team 2 3 osoby nie wiecej ;[
lord_athrek
12-07-2006, 16:17
za co xolorian zabila tetra??:D
Miszczoslav
12-07-2006, 17:46
nowy owner...
szwagiereczek
12-07-2006, 19:57
No i się zaczęło.
Darknes Byku
12-07-2006, 21:17
I wkoncu wojna się zaczeła :)
Zobaczymy kto ja wygra :p
Jul 11 2006, 19:44:14 CET Killed at Level 149 by Xolorian
:) Gedd masz może film jak pada ? chetnie bym sie posmiał
rfe tfe tfe tfe tfe tfe....
ejj daj mi swoje zdjecia. chetnei bym sie posmial :)
@up
omg, nupki nie wiecie to nie gadajcie. wojny nie ma dlatego bo ged zabil tetra -.- owszem tetro to new owner ale to nie dlatego. zabil go bo te postacie sie nigdy nie nienawidzily. tetro i ged sa teraz razem w gildii i zakumplowali sie. miedzy nimi jest juz wszystko wporzo.
wojna myrm~~ VS LS and AIe.
HAIL LS !
Wpierw w Myrmidans pisze "Loyal to the end" a potem w AIE grzeje dupe.Przynajmniej wiemy kto był k*rwa w gildi i donosił z naszego GC.0 honoru będziesz pierwszy padał jak cię zobacze.
Foriuss- najwieksza ku.rwa jaka w zyciu widzialem
Zapowiada się lipna wojna bo Myrmidans będzie grzało PZ. I pewnie tak zlecą wakacje na mass logi ;/
Nimuro i Łolek predzej ty donosiles niz on bo nie jest on spy. Narazie to wasi padaja nie oni widze ze Pontheus ciezko pracuje by zpingowac LS widac jak potraficie walczyc. n/c
wiesz o foriussie się szybko wydało ze kabluje i jest k.u.r.w.ą bo pisze jedno "loyal to the end" a robi drugie a ty z.a.m.k.n.i.j p.y.s.k lepiej bo znowu padniesz od kogoś.I jak nie jestes w wojnie to sie nie udzielaj.
Azeris-a co mamy robić ? przeciez dopiero 1 dzień wojny a wy biegacie jak dzicy i was 2 razy wiecej jest.I macie takich membersow z.a.j.e.b.i.s.t.y.c.h co w wojnie z familia weszli do battle kilka dni i placili o ile sie nie myle ty tez tak zrobiles :>
Hahahahahahahahahahahaahahah
Foriuss to byl moj ziom i znam go od low lvla i on donosil dlatego bo galt'ar to jego rl jest :>. Foriuss nieraz mi pisal ze nielubi ani Tetra (old ownera) ani Geo itd w koncu zdecydowal sie opuscic gildie bo mowil mi na priv ze niechce walczyc z kolegami itd. To chyba normalne wiec zrozumialem go tymbardziej ze powiedzial ze ta jego gildia ktora zrobi bedzie absolutnie neutralna i niebedzie sie w nic mieszac i sam mnie do niej zapraszal, lecz nie ja dotrzymuje slowa ktore dalem dochodzac do mojej gildi. I teraz masz foriussa w LS. Nieiwem jak on sie czuje teraz, ale ja bym sie czul naprawde ZLE i to juz jest bez znaczenia kto wygra a kto przegra bo ty, Foriuss i tak bedziesz przegrany.
@Azeris
Nawet niewidzielismy sie all ani malo kto gadal z liderem co o tym sadzi i co postanowil wiec, spokojnie ]:->
Hahahahahahahahahahahaahahah
Foriuss to byl moj ziom i znam go od low lvla i on donosil dlatego bo galt'ar to jego rl jest :>. Foriuss nieraz mi pisal ze nielubi ani Tetra (old ownera) ani Geo itd w koncu zdecydowal sie opuscic gildie bo mowil mi na priv ze niechce walczyc z kolegami itd. To chyba normalne wiec zrozumialem go tymbardziej ze powiedzial ze ta jego gildia ktora zrobi bedzie absolutnie neutralna i niebedzie sie w nic mieszac i sam mnie do niej zapraszal, lecz nie ja dotrzymuje slowa ktore dalem dochodzac do mojej gildi. I teraz masz foriussa w LS. Nieiwem jak on sie czuje teraz, ale ja bym sie czul naprawde ZLE i to juz jest bez znaczenia kto wygra a kto przegra bo ty, Foriuss i tak bedziesz przegrany.
@Azeris
Nawet niewidzielismy sie all ani malo kto gadal z liderem co o tym sadzi i co postanowil wiec, spokojnie ]:->
Widac ze nastepny glupi post i osoba ktora nawet nie wie ze on mieszka w polsce a galt'ar w angli.
@Nimuro
Masz zbyt niewyparzona buzię. Nie bede z toba dyskutował : |
btw. Gildia neutralna ale jak zaczeli wybijac membersow Reavers baljong z juffsem to postanowil walczyc za swoja gildie.
Anvi_Powah
13-07-2006, 11:43
bezwzglednie kto wygra i tak jestem najlepszy =/
oj boze gralem na poczatku serva i foriuss rowniez, bylismy w jednej gildi i wiem swoje ku.rwa ze galtar to rl od foriussa i to niema znaczenia czy teraz jest w stanach
Zuvuxon baranie jak juffs i baljong mogli byc myramidans jak oni doszli do nas dopiero po tym jak wojna sie zaczela a juffs byl w LS
Co geo cie zabil a teraz placzesz na forum jacy to my zli jestesmy :confused:
Dolacz do LS a potem mozemy pogadac
Co geo cie zabil a teraz placzesz na forum jacy to my zli jestesmy :confused:
Dolacz do LS a potem mozemy pogadac
Mam płakać bo padłem? Dekoruje domek i udzielam sie na forum :) Staram sie wyjaśnić kilka rzeczy, a nie jak ty, umiesz tylko bluzgać na innych. ;F
No to porazmawiamy mysle juto po ss :) Ahh, wogle to ja nie mam o czym z tobą rozmawiać ;P
Anvi_Powah
13-07-2006, 11:50
oj boze gralem na poczatku serva i foriuss rowniez, bylismy w jednej gildi i wiem swoje ku.rwa ze galtar to rl od foriussa i to niema znaczenia czy teraz jest w stanach
Zuvuxon baranie jak juffs i baljong mogli byc myramidans jak oni doszli do nas dopiero po tym jak wojna sie zaczela a juffs byl w LS
gÓwno prawda ja jestem rl Galtara (chyba ze myslimy o innych ownerach) :p
btw. Gildia neutralna ale jak zaczeli wybijac membersow Reavers baljong z juffsem to postanowil walczyc za swoja gildie.
JUFFS ORAZ BALJONG NIE BYLI CZLONKAMI MYRMIDANS DO MOMENTU AZ WOJNA SIE ZACZELA. CO WIECEJ JUFFS BYL CZLONKIEM LS.
zuvuxon to ty pierwszy zaczeles obrazac ze ja i łolek donosimy a pontheus pinguje :D moze jeszcze cos napiszesz o kims ?
gÓwno prawda ja jestem rl Galtara (chyba ze myslimy o innych ownerach) :p
na 90% jestem pewny ze galtar to od rl foriussa anvi, tak jak mowiles moze inny owner, moze foriuss jest i od ciebie z rl ;]
pamietam z na poczatku serva foriuss pomagal mi poprzez galtara jak bylem z nim w gildi
Anvi_Powah
13-07-2006, 11:56
a nom moze i tak jeden z Olsztyna odemnie a drugi w Angli siedzi
no i ten co w angli siedzie to chyba jest od rl od foriussa no kiedys byl tlyko teraz moze wyjechal do angli czy cos
Widze ze nei widzisz roznicy miedzy Anglia a USA.Foriuss mieszka w polsce Gal mieszka w Angli. Niech ci mama zapisze tonakarteczkce i naucz sie tego na pamiec.
zuvuxon to ty pierwszy zaczeles obrazac ze ja i łolek donosimy a pontheus pinguje :D moze jeszcze cos napiszesz o kims ?
Aha wiec wedlug ciebie to jest obrazanie. Bede pamietal na przyszlosc zeby Cie " nie obrazic ".
ty myslisz ze galtar jest anglikiem??
Błąd. Juz dalem edita. Wybaczysz mi ? :)
Myslisz ze glatar jest anglikiem wiec...?
@up
Nien jest polakiem owszem, ale mieszka w Anglii jak nie wiesz od ilu lat to sie nie odzywaj.
11:44 Foriuss: 11:44 You advanced from Level 85 to Level 86.
Gz Foriuss ! Tutaj kłótnie o nie wiadomo co a LS expi :)
JUFFS ORAZ BALJONG NIE BYLI CZLONKAMI MYRMIDANS DO MOMENTU AZ WOJNA SIE ZACZELA. CO WIECEJ JUFFS BYL CZLONKIEM LS.
juffs zostal wyje.bany z LS pare godzin wczesniej za power abusowanie wszystkich na około. wiec nie pie rdol ze byl w ls
baljong wylecial z LS pare dni wczesniej za smarowanie po nas na ventrilo
ej nie wiem gdzie sie z tym zglosic pomocy prosze od 4 dni nie mam www.tibia.com wam tez nie dziala ? pytalem sie kolegów czy im dziala , im dziala a mi nie :( nie moge pasow zmienic ani nic tak jak by ta strona wygasla moze ktos wie czemu , albo cosik prosze pomocy ;( ;(
zainstaluj sobie firefoxa ( http://www.firefox.pl ) the best przegladarka :] bo ta IE to coraz barzdziej szwankuje.
@do tematu
juz 2;0 dla Last Stand :) dzis w nocy padl Ikarus Zie - zabity przez Moon~~
Nie udało się nawiązać połączenia.
Firefox nie może nawiązać połączenia z serwerem www.tibia.com.
* Witryna może być tymczasowo niedostępna lub zbyt obciążona. Spróbuj ponownie za kilka minut.
* Jeśli nie możesz otworzyć żadnej strony, sprawdź swoje połączenie sieciowe.
* Jeśli Twój komputer jest chroniony przez zaporę ogniową lub serwer proxy, sprawdź, czy program Firefox jest uprawniony do łączenia się z In
zaraz sie wkurze no jak ja moge grac bez tibia.com inne strony normalnie mi dzialają tylko tibia.com nie ;(( mam tak od 4 dni zalozylem neostrade tydzien temu i mnialem normalnie tibia.com 3 dni a od 4 juz kij ;( jak ktos cos wie to prosze na gg :3301388
sory za te posty ale nie wiem gdzie je w ogole napisac kurde :( na tibia.com moge tylko forum ogladac nic wiecej niccccc! tylko na forum klikac i wtedy mi sie pojawiaja te swiaty a jak klikne na byle co innego odrazu pisze ze nie mozna wyswietlic strony;/ PROSZE POMOCY OD TEGO ZALEZY CZY BEDE GRAC W TIBIE PLS :(:(:(:(:(:(::(:(:(
moze cos z firewallem przestaw
moze cos z firewallem przestaw
lolek ja umiem grac tylko w tibie itp jak sie ustawia firewall :P?
Wez najlepiej poszukaj bo bylo wiele tematow dotyczacych tego problemu albo napisz w dziale "inne" lub o wszystkim i o niczym" bo tylko zasmiecasz dzial o wydarzeniach z kyry.
a jak nie to www.google.pl
Omg fajnie sie temat rozwija. Dzieciak nie umie Firewalla wyłączyć a reszta wczówa się w informatyków zamiast kazać mu zamknąć pysk na tym forum.
LS Wygrywa 3-0 ;] Myrmidans jak narazie nie atakowalo ;p przynajmniej o atakach niewiem
Zuvuxon odpowiedz mi na 1 pytanie ok ? CZemu ty chodzisz juz 2 raz z rs w takim eq ;o Wtedy mpa dh g-legs ~ teraz g-legs dsm boze ....skoncz zabijac ludzi niech ci rs zniknie i wtedy chodz w dobrym eq a teraz p-set i skilluj ...
@kilka razy up poszukaj na google jak sie ustawia firewalla
Omg fajnie sie temat rozwija. Dzieciak nie umie Firewalla wyłączyć a reszta wczówa się w informatyków zamiast kazać mu zamknąć pysk na tym forum.
zamknij morde sciero jebana a ty niby ile masz lat ze tak mowisz do mnie uwazaj na slowa suko nie bedziesz mnie obrazac napisalem up ze nie wiem gdzie to napisac naucz sie czytac frajerze !!!!!
@Legiren -muahahahahah , ale ty koles zabawny jestes wlasnie tym postem potwierdziles ze jestes jeszcze dzieciakiem . Prosze cie nie pisz juz nic wiecej w tym temacie bo twoje posty sa w nim zbędne.
@war
No jak narazie LS expi a Myrmidansi zbytnio sie nie kwapia do walki
LS Wygrywa 3-0 ;] Myrmidans jak narazie nie atakowalo ;p przynajmniej o atakach niewiem
Zuvuxon odpowiedz mi na 1 pytanie ok ? CZemu ty chodzisz juz 2 raz z rs w takim eq ;o Wtedy mpa dh g-legs ~ teraz g-legs dsm boze ....skoncz zabijac ludzi niech ci rs zniknie i wtedy chodz w dobrym eq a teraz p-set i skilluj ...
@kilka razy up poszukaj na google jak sie ustawia firewalla
Teraz takie nalozylem bo chcialem miec leprzego arma, nikt nie mial powodow zeby mnie zabijac :P a wczesniej to nie ja tylko sis :P nie rozpaczam z tego powodu, gram dalej.
Teraz takie nalozylem bo chcialem miec leprzego arma, nikt nie mial powodow zeby mnie zabijac :P a wczesniej to nie ja tylko sis :P nie rozpaczam z tego powodu, gram dalej.
Ka bym sie zdolowal i nie wiem czy bym gral :evul: :evul:
Gz dla ciebie ;] za wytrwalosc ;p
@up
po co tu rozpaczac? to tylko gra - to nie istnieje.
00:49 You see a dead human (Vol:10). You recognize Abo Tagteamz. He was killed by Natur.
3-1 ziomy xd
00:49 You see a dead human (Vol:10). You recognize Abo Tagteamz. He was killed by Natur.
3-1 ziomy xd
o.O gz!!
10 znaków +
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.