Pokaż pełną wersje : Wydarzenia Z kyry
Stron :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
[
13]
14
Pawlos II
12-04-2007, 19:52
HAHA :D 3000 odp w tymposcie xd
btw sry za offtopaxd
A mam pytanie Wiw gra na jakims innym servie czy wogle przetsalo grac?
A ty jeszcze grasz czy tylko pisujesz na forum?
btw sry za offtopaxd
z tego co wiem to kilka osób gra na thori
@pCz
nie wiem co cie tak irytuje w tym pytaniu 'Pawlosa II' koles poprostu spytal a ty odrazu flamujesz
pozdro
A No Fear gra dalej na Kyrze , czy graja na innym servie?
prosze o szybka odpowiedz plx
Nide Wune
13-04-2007, 14:49
btw sry za offtopaxd
Hmm, dosyć trudne pytanie, hmm...
Więc sprawa wygląda tak:
Boss i wogule mistrzunio gry Zenek, posiada hmm, no prawie połowe charów w wiw, no i jak wiadomo (xD!) Zenek ich nie "scharuje". Więc kiedy niema Zenka, reszta wiw niema sensu wychodzić z pz. Natomiast kiedy Zenek jest i może grać, (oczywiście wiadomo że Zenek to nie cheater i nie używa MC) przysiada się do swoich około 7 klawiatur, u 7 komputerów i gra nimi wszystkimi na raz (wyobrażcie to sobie xD) Tak więc jeśli ktoś na Kyrze ma pvp, to tylko Zenek, no bo kto inny potrafi grac 7 charami na raz (wydaje mi się że nawet Kulak przy nim wymięka).
I nie śmiejcie się! Kiedyś może się okazać że wasz char to również Zenek tylko jeszcze o tym nie wiedzieliście xD!
Więc Hail WiW! Hail!
Kto haknoł mojego zioma Wairona???????? pytam ja sie grzecznie wiec mowic mi tu prędko!!!
Hmm, dosyć trudne pytanie, hmm...
Więc sprawa wygląda tak:
Boss i wogule mistrzunio gry Zenek, posiada hmm, no prawie połowe charów w wiw, no i jak wiadomo (xD!) Zenek ich nie "scharuje". Więc kiedy niema Zenka, reszta wiw niema sensu wychodzić z pz. Natomiast kiedy Zenek jest i może grać, (oczywiście wiadomo że Zenek to nie cheater i nie używa MC) przysiada się do swoich około 7 klawiatur, u 7 komputerów i gra nimi wszystkimi na raz (wyobrażcie to sobie xD) Tak więc jeśli ktoś na Kyrze ma pvp, to tylko Zenek, no bo kto inny potrafi grac 7 charami na raz (wydaje mi się że nawet Kulak przy nim wymięka).
I nie śmiejcie się! Kiedyś może się okazać że wasz char to również Zenek tylko jeszcze o tym nie wiedzieliście xD!
Więc Hail WiW! Hail!
WOW ale ty jestes super, ej masta ale ty masz poczucie humoru! gdy czytalem twojego posta, prawie spadlem z krzeselka ze smiechu! Niestety nie smialem sie z tresci twojego jakze smiesznego posta, lecz z twojej glupoty! Co ma do tego to ze Zenek ma kilka charow i czy WIW gra na jakims innym servem! Odpowiem ci szybko! Nic:D Napisales posta zeby sie poszczycic kim albo czym ty to nie jestes, ile wiesz o kyrze! nawet wiesz ze zenek ma kilka charow. GRATZ nastepnym razem odpowiadaj na temat a nie cytujesz kogos a pozniej piszesz o zupelnie czym innym.. Anyway gratz inteligencji! 8o
Nide Wune
13-04-2007, 15:10
Kto haknoł mojego zioma Wairona???????? pytam ja sie grzecznie wiec mowic mi tu prędko!!!
Pewnie Zenek hacknol przez jakis serwis typu Allegro itd
Nide Wune
13-04-2007, 15:13
WOW ale ty jestes super, ej masta ale ty masz poczucie humoru! gdy czytalem twojego posta, prawie spadlem z krzeselka ze smiechu! Niestety nie smialem sie z tresci twojego jakze smiesznego posta, lecz z twojej glupoty! Co ma do tego to ze Zenek ma kilka charow i czy WIW gra na jakims innym servem! Odpowiem ci szybko! Nic:D Napisales posta zeby sie poszczycic kim albo czym ty to nie jestes, ile wiesz o kyrze! nawet wiesz ze zenek ma kilka charow. GRATZ nastepnym razem odpowiadaj na temat a nie cytujesz kogos a pozniej piszesz o zupelnie czym innym.. Anyway gratz inteligencji! 8o
8o AAAAAAAAAAAAAAhhhhhhahaAHhahahaahHa nO NIE WYMIATASZ Hahah
Miało coś wspólnego ahahah No ty to super inteligent xD ahaha
w pytaniu było cosik takiego (xD!):
Gz pamietaj że czyta się oczami a nie d**ą.
Hail WiW
Hail WiW
Człowieku, nie chce sie znowu kłócić, ale niestety muszę, co to możesz w ogóle mówić o inteligencji?;o Najpierw zacznij stawiać przecinki, potem dopiero zacznij coś pisać.
Ps. Mnie także twój post nie rozśmieszył.
Kataruso w NF.
Wairon Hacked.
Mozecie juz stulic pyski z tymi zalosnymi dyskusjami? Czy wy nie rozumiecie ze mamy to w dupie? F***** Ku***
ebernardyn
13-04-2007, 22:53
Hail WiWMoże ty byś "wogle przetsal" pisać? Aha i pamiętaj że pisze się z głową a nie z du**.
Kataruso sprzedał postać dlatego jest w Nf.
Kataruso wstąpił do NF.
Ale zaniedługo będzie bardzo widoczny zwrot w tej wojnie : )
Juz jest , Zenek wyszedl all charami z WIW. [;
E tam to teraz No Fir pogra na pustym servie , gdzie 80% osob online bedzie na bocie Nuuuudaaaaa xD
Jovere'xik
14-04-2007, 00:13
Niestety macie rację, wiw przegra tą wojnę z paru powodów, min. bardzo znaczący ludzie dla Wiw odejdą ;(
Up. O to mi chodziło. Jesteś szybszy;p
ebernardyn
14-04-2007, 00:20
Pograne...
ta wojna byla juz danow przegrana :D w kazdym razie nic sie nie zmieni na kyrze dalej bedzie tak jak bylo :baby: a jesli sie zmieni to nie znacznie wlasciwie to tylko to ze szwedzi beda bardziej upierdliwi i bardziej beda uzywac swojej mocy (PA).
Zenek to musial planowac juz dlugo , bo akurat dzisiaj sie zdarzylo cos co mu "umozliwilo" bezkarna zdrade , ale niestety nie moge powiedziec co.
Jovere'xik
14-04-2007, 00:33
Juz jest , Zenek wyszedl all charami z WIW. [;
E tam to teraz No Fir pogra na pustym servie , gdzie 80% osob online bedzie na bocie Nuuuudaaaaa xD
xDD Prawda
I co teraz powiecie misiaczki :)
Maniurka
14-04-2007, 07:49
http://img89.imageshack.us/img89/2281/uo0007sr0.png[/URL]
Elfhame , wklej fraga na Garlerdonie plx
To juz chyba bedziesz 6 raz?
I co teraz powiecie misiaczki :)
Ja moge powiedziec, tylko tyle ze Polacy potrafia dymac swoich znajomych i ida tam gdzie moga zyskac, ze niemaja zadnych zasad.
GZ NF ;(
The Chaotic Paladin
14-04-2007, 11:27
Zenek to musial planowac juz dlugo , bo akurat dzisiaj sie zdarzylo cos co mu "umozliwilo" bezkarna zdrade , ale niestety nie moge powiedziec co.
Masz na mysli tego rec keya?
Elfhame , wklej fraga na Garlerdonie plx
To juz chyba bedziesz 6 raz?
=**
zniknal :( juz i nie moge zrobic 2 :S
Kataruso sprzedał postać dlatego jest w Nf.
Chciałeś być fajny, ze znasz newsy....Powiem Ci jedno nie znasz ich, już mnie w*****ają posty takich co chcą sie pokazać ze znajomości Kyry. ZAL!
Dla twojej wiadomości Kataruso nie został sprzedany, powiem więcej jego payment był bardzo niski z tego co mi mówił.
Bulwozaur
14-04-2007, 13:02
Kataruso jest jebana szmata i teraz ma to na co zasluzyl. NF ma jego passy a jak je zmieni to padnie B)
Kolejny znwca, z ktorym każdy sie dzieli wiadomościami. Kto Ci naopowiadal takich bajek?;o... Nie zdajesz sobie sprawy z tego, ze twoja historyjka jest coraz bardziej niewiarygodna.:P
Piszcie cos ciekawego o Kyrze a nie jakies pierdoly ciagle.
Niech jakis hlev da jakies swieze ciekawe informacje (kiedys to bede ja ;D )
Bulwozaur
14-04-2007, 14:33
Kolejny znwca, z ktorym każdy sie dzieli wiadomościami. Kto Ci naopowiadal takich bajek?;o... Nie zdajesz sobie sprawy z tego, ze twoja historyjka jest coraz bardziej niewiarygodna.:P
Nie chce mi sie z toba wyzywac bo juz z tego wyroslem:) ale dla swojego dobra nie udzielaj sie juz na tym forum bo albo robisz z siebie idiote albo jestes jednym z tych wspanialych graczy z nf ktorym nie chca dac nawet ip do venta: )
W swojej zapewne genialnej riposcie mozesz pisac co chcesz ale ja juz ci nie odpisze bo jestes kurwa jednym z tych niesamowitych znawcow z ktorymi kurwa szkoda czasu sie klocic.
Nygga789
14-04-2007, 15:37
moze mi ktos krotko opisac co sie stalo ze WiW juz ma 1/3czlonkow i wogle zenek wyszedl itd jak nie na ogolnym forum to na priv. z gory thx
Kataruso to rl mojego rla misqu kurwa i sprzedal postać za 800zł dla twojej wiadomości więc jak sam kurwa niewiesz to nie pierdol glupot...nowy onwer wkreca ze to dalej on...
Kataruso to rl mojego rla misqu kurwa i sprzedal postać za 800zł dla twojej wiadomości więc jak sam kurwa niewiesz to nie pierdol glupot...nowy onwer wkreca ze to dalej on...
to niech ci rl twojego rl-a ktory ma rl-a ktory jest rl-em kataruso nie opowiada bajek, bo gadalem wczoraj na gg z Kata~ zreszta sadze, ze gdy by cos takie sie stalo, to by mi powiedzial.
Żałosny jesteś naprawde...Szkoda czasu na dyskusje z tobą...:o
Kataruso = Tebelius
Sprzedawacz, podwala kazdego, zal mi tego goscia...
Dodatkowo to dzieciak ktorego matka w betoniarce kolysala
Kataruso jest jebana szmata i teraz ma to na co zasluzyl. NF ma jego passy a jak je zmieni to padnie B)
Drogi Ravinku,
Gdybym byl na twoim miejscu to trzymalbym jezyk za zebami a nie zgrywal kozaka. Bo potem bedzie NF to PA zaplacilismy im, a i tak nas zabijaja no nie?
Kataruso = Tebelius
Sprzedawacz, podwala kazdego, zal mi tego goscia...
Dodatkowo to dzieciak ktorego matka w betoniarce kolysala
Znalazl sie pro mastah, ktory sam gra na kupionym charze.
I pan dorosly ktory ma 14 lat.
Twoich wyzwisk komentowac nie mam zamiaru ;).
Czemu Juffs jest poza NF?
ebernardyn
14-04-2007, 17:17
Drogi Ravinku,
Gdybym byl na twoim miejscu to trzymalbym jezyk za zebami a nie zgrywal kozaka. Bo potem bedzie NF to PA zaplacilismy im, a i tak nas zabijaja no nie?
Znalazl sie pro mastah, ktory sam gra na kupionym charze.
I pan dorosly ktory ma 14 lat.
Twoich wyzwisk komentowac nie mam zamiaru ;).
Hahahaha, mocny jesteś. Zobacz na swoje posty przed tym jak Zenek odszedł z WiW a teraz. W życiu nie napisałbyś takiego czegoś do Ravina itd. Czujesz się pewny i zaczełeś kozaczyć?
The Chaotic Paladin
14-04-2007, 17:24
Prawda jest, ze to forum ograniczylo sie do wypowiedzi na nie zbyt wysokim poziomie i do nie zbyt inteligentnych osob na nim sie wypowiadajacych, ale....
...Zenek, mógłbyś coś napisac od siebie na temat twojego odejscia. Juz nie chodzi o tlumaczenie sie tylko o zaspokojenie ciekawosci innych. Wiem, wiem po co masz to pisac? A chociazby po to zeby obronic samego siebie, po tym jak straciles duzo w oczach innych ludzi. Nasuwa sie nastepne pytanie, po co ci to?...
... No na to juz sam sobie odpowiedz i pomysl czy sie oplaca.
Nie ukrywam, ze zawiodlem sie osobiscie na tej decyzji, ale zapewne cie to nic nie obchodzi.
Out.
Hahahaha, mocny jesteś. Zobacz na swoje posty przed tym jak Zenek odszedł z WiW a teraz. W życiu nie napisałbyś takiego czegoś do Ravina itd. Czujesz się pewny i zaczełeś kozaczyć?
Jakie posty?
Podaj przyklad, niby czego sie balem?
Prawda jest, ze to forum ograniczylo sie do wypowiedzi na nie zbyt wysokim poziomie i do nie zbyt inteligentnych osob na nim sie wypowiadajacych, ale....
...Zenek, mógłbyś coś napisac od siebie na temat twojego odejscia. Juz nie chodzi o tlumaczenie sie tylko o zaspokojenie ciekawosci innych. Wiem, wiem po co masz to pisac? A chociazby po to zeby obronic samego siebie, po tym jak straciles duzo w oczach innych ludzi. Nasuwa sie nastepne pytanie, po co ci to?...
Nie ukrywam, ze zawiodlem sie osobiscie na tej decyzji, ale zapewne cie to nic nie obchodzi.
Out.
A jakbyś Ty i 5 innych osób(mowie o Zenku i o 5 innych osobach) wchodził na vent i chciał walczyć w wojnie a 35 innych osób wchodziło raz na tydzień i pytało się, co z wojna to, co byś zrobił? Wydaje mi się ze to ile Zenek stracił w tej wojnie wystarczająco tłumaczy jego odejście, inaczej ujmując rzecz ta wojna była Zenek vs NF a tak naprawdę to Zenek nie miał tak do końca, o co walczyć.
Out.
Zawiodles sie na nim??;o co Ty wogole pierdolisz? Nie bierzesz udzialu w wojnie wiec sie zamknij, wiesz co to tracic siano na blessy, na runy itp... no i oczywiscie gleby nie koniecznie ze swojej winy. Ja zrobilbym bym to duzo wczesniej niz Zenek.
Zawiodles sie na nim??;o co Ty wogole pierdolisz? Nie bierzesz udzialu w wojnie wiec sie zamknij, wiesz co to tracic siano na blessy, na runy itp... no i oczywiscie gleby nie koniecznie ze swojej winy. Ja zrobilbym bym to duzo wczesniej niz Zenek.
Mnie się wydaje ze to nie chodzi o kasę ani o to ze Zenek wymiękł tylko o to, że poprostu większość ludzi z WiW nie brało tej wojny na poważnie. Wiecie jak jest, polaczki potrafią expic po 24/7 a jak jest wojna to się nie pokazywać przez parę tygodni;/
Nide Wune
14-04-2007, 19:28
Mnie się wydaje ze to nie chodzi o kasę ani o to ze Zenek wymiękł tylko o to, że poprostu większość ludzi z WiW nie brało tej wojny na poważnie. Wiecie jak jest, polaczki potrafią expic po 24/7 a jak jest wojna to się nie pokazywać przez parę tygodni;/
Między innymi dlatego opłaca się trzymać ze swe.
I między innymi dla tego Xolorian razem z innymi rozsądnie myślącymi Polakami, a nie takimi którzy wybieraja gildie tylko ze względu na to że po drugiej stronie walczą Szwedzi byli w NF od początku :)
Pozdro
Zenek na brak kasy nie narzeka. Ale bardziej na nadmiar charow , ktoorymi na battle czasem nie mial kto grac ,kilku osobom z WIW juz sie znudzila Tibia , niektore noobki sie nie braly aktwynego udzialu w wojnie i tyle.Bo nie wszystkim normalnym ludziom chce sie biec do kompa zeby zrobic mass loga bo ktos lognal jak to robilo nf gdzie po 10 minutach sie zbieralo 30 osob .
Out.
Hmm... No okey jeżeli tak bardzo tego chcesz to masz ;] No więc jeżeli chodzi o powód to jakoś mi się nie widzi dalej ta wojna w momencie gdy na umówioną godzine przychodzi 10 osób zamiast 30-40 lub gdy w godzinach kiedy tak naprawde powinno byc troche osób wieczorem nie ma nikogo (prócz pare osób na które w każdej chwili można było liczyc). Nie chodzi tutaj o brak kasy czy coś w tym stylu bo o hajs się nie mam co martwic. Poprostu czemu ja mam się poświecac za wszystkich, mam tracic swój czas itd jeżeli reszta ma to wszystko w dupie? Ja się biłem wtedy za nich, to niech się biją teraz sami za siebie... Nie chce się tutaj bronic albo coś w tym stylu, byłeś ciekawy to ci napisałem jak wygląda z mojej strony i nie obchodzi mnie to, że straciłem w oczach innych albo co odpisze na tego posta trole z tego forum typu pro Nide Wune, bo poprstu szkoda zniżac się do takiego poziom...
The Chaotic Paladin
14-04-2007, 22:01
Zamknij juz pisde i sie tu nie wypowiadaj ok? Zaloz sobie temat o wydarzeniach z harmoni i tam spamuj. Nie wiesz o mnie nic wiec sie o mnie nie wypowiadaj, nie znasz mojego nicku i nie wiesz czy biore/bralem udzial w tej wojnie. Ponadto jakbys posiadal postac na kyrze i podal jej nick to ty bys byl ta osoba gryzaca ziemie. elo
@Zenek: Tak myslalem, ze to jest powodem. : D Bo w zasadzie ktos tam wyzej napisal o tym ze Polacy expia a jak jest wojna to sie dlugo nie pokazuja. Fakt, z co niektorymi tak jest... nie bede pisal po nickach xd
Nide Wune
14-04-2007, 22:36
Nide Wune, bo poprstu szkoda zniżac się do takiego poziom...
Poprostu sądze że niemasz na co kasy wydawać.
www.pajacyk.pl jak niemasz co robć tylko na tibie wydawać :(
Heh a tak sczerze, z WiW tylko Mootha by mi było żal gdyby nie fakt że przeszedł na World of Warcraft. Bo tak szczerze to tylko Mooth był ok.
Jovere'xik
14-04-2007, 22:46
Heh a tak sczerze, z WiW tylko Mootha by mi było żal gdyby nie fakt że przeszedł na World of Warcraft. Bo tak szczerze to tylko Mooth był ok.
A co Cię to interesuje na co on kasę wydaje?? Zazdrościsz? :D
Taka jest cecha ludzi, którzy cierpią na brak pieniędzy, zazdrościsz Zenkowi to zamiast pisać głupoty idź do pracy a nie wypowiadasz innym. Jego pieniądze w tibi, jego sprawa, proste.
The Chaotic Paladin
14-04-2007, 23:02
Ale ty jestes kretynem, i utwierdzasz mnie i nie tylko mnie w tym przekonaniu z kazdym swoim postem.
Zreszta o ile dobrze wiem panie pajacyku to on wiekszosci postaci kupuje za kase w tibi, co mu sie potem splaca podczas robienia wiekszych questow tymi charami.
Moral? Idz sie utop.
Nide Wune
14-04-2007, 23:11
Taka jest cecha ludzi, którzy cierpią na brak pieniędzy, zazdrościsz Zenkowi to zamiast pisać głupoty idź do pracy a nie wypowiadasz innym. Jego pieniądze w tibi, jego sprawa, proste.
Heh no właśnie pracuje, niezarabiam multi, ale mało też nie.
Na Tibie niewydaje, a wydanie takiej sumy jaką on wydał to głupota.
Są rzeczy inne które mozna sobie kupić nie tylko tibia lol (no chyba że już wszytsko ma ) W każdym wypadku, nie zazdroszcze, musiałbym zazdrościć głupoty bo swoją kase wydaje rozsądnie, a co on ma z tibii? Nawet swojej pseudo tibijskiej władzy. Heh niechce wiedzieć jakiej furii dostaliby ludzie jakby im serwery zamkneli.
Jasne że jego kasa, ale według mnie takie wydawanie to głupota, i mam prawo to krytykować (Wolnośc słowa :D )pacc tak, jakies itemy tak, to da się zrozumieć, ale pare charów w tym na bank amas za swój chciał minimum 1500zł eh nonsens.
Ogólnie do Zenka innego nic więcej niemam.
Kiroy Wind
14-04-2007, 23:28
to garlerdona tez zenek kupil? :o
To swojego mózgu tez uzywaj rozsadnie. Szczegolnie zanim cos tu napiszesz , Taka mala prosba .. : )
Jovere'xik
14-04-2007, 23:33
Heh no właśnie pracuje, niezarabiam multi, ale mało też nie.
Na Tibie niewydaje, a wydanie takiej sumy jaką on wydał to głupota.
Są rzeczy inne które mozna sobie kupić nie tylko tibia lol (no chyba że już wszytsko ma ) W każdym wypadku, nie zazdroszcze, musiałbym zazdrościć głupoty bo swoją kase wydaje rozsądnie, a co on ma z tibii? Nawet swojej pseudo tibijskiej władzy. Heh niechce wiedzieć jakiej furii dostaliby ludzie jakby im serwery zamkneli.
Jasne że jego kasa, ale według mnie takie wydawanie to głupota, i mam prawo to krytykować (Wolnośc słowa :D )pacc tak, jakies itemy tak, to da się zrozumieć, ale pare charów w tym na bank amas za swój chciał minimum 1500zł eh nonsens.
Ogólnie do Zenka innego nic więcej niemam.
No to po jakiego chuja wklejasz jakieś linki z pajacykiem ?Niech kupi całą kyre, Ciebie to nie powinno interesować, nie znasz go może jest zajebiście bogaty, może ma rodziców co dają mu 2.000 zł na tydzień? Sądzę, że na tibi bardzo dużo zarobił i może sobie pozwolić na takie wydatki.:)
A co cie to debilu interesuje na co ktos kogo nawet nie znasz wydaje kase... Jedni wydaja na dziwki, inni na Ganje, jeszcze inni na %, Zenek wydaje na tibie... Po to jest kasa zeby ja wydawac. A tak do wiekszosci tych z NF przestancie teraz kozakowac bo jeszcze ze 2 tygodnie temu jak sprawa byla otwarta i nie wiadomo bylo kto wygra wojne, pisaliscie bardzo ostroznie a teraz juz ida wyzwiska i inne nie do konca smieszne sprawy. :D
JUST STFU :)
hahaha eloelo ravina jest taki pro że olika kolege przyszedl bić w rl
to myślisz ze olik go lubi =O
Bulwozaur
15-04-2007, 00:12
to myślisz ze olik go lubi =O
Skoro juz o tym mowa, powiesz mi moze kto kogo pobil? A co do tego ze ravin tam poszedl to tak sie sklada ze Olafa nigdy nie widzialem w rl to nie wiem w jakis sposob go pobilem. Ale chetnie wyslucham twojej wersji jak Olaf wam to opowiedzial :)
Omfg WiW zaczeło placic ;o
Pawlos II
15-04-2007, 11:12
Tak tak pajaczku Wiw zaczelo placic :D
Nide Wune
15-04-2007, 11:13
Haha, plax więcej "insultów" plax Mnie to serio nie rusza xD
I wiecie co? Na tym forum tak być fajnie "trolem" że chyba tu zostanę na amen xD
Heh coś takiego (lekko zniekształcone) mi się przypomina i kieruje to do ludzi którzy właśnie mi chcą pocisnąć :D :
"Na forum wypisujesz jakieś pier****ne brednie,
Hehe jednak nadaremnie,
Bo nie masz pojęcia, nic o mnie chłopak niewiesz
i nic nie zmienisz gdy na forum mnie zje***sz,
Bo ja BYŁEM i BĘDĘ i nic na to nie poradzisz"
Większość z was wciąż mieszka z mamusią :baby:
Więc przymykaj drzwi, podłączaj słuchawki kiedy oglądasz pornola by nie wystraszyć matki!
Graj se charem za 2 tysiaki także, a jak Ci przez tibie nie wyjdzie z niunią, to co powiesz? "Sorry Szwagrze"?
Zresztą głupio wam bo No Fear wygrało wojnę, widać "potęgę" WiW, widać nawet to że nie opłacało im się pomagać, ze tak noobili iż heh pozostało ich tylko opuścić jak np. Zenek
Hail WiW! Hail!
I wiecie co? Na tym forum tak być fajnie "trolem" że chyba tu zostanę na amen xD
Heh coś takiego (lekko zniekształcone) mi się przypomina i kieruje to do ludzi którzy właśnie mi chcą pocisnąć :D :
Hehe jednak nadaremnie,
Więc przymykaj drzwi, podłączaj słuchawki kiedy oglądasz pornola by nie wystraszyć matki!
Graj se charem za 2 tysiaki także, a jak Ci przez tibie nie wyjdzie z niunią, to co powiesz? "Sorry Szwagrze"?
Zresztą głupio wam bo No Fear wygrało wojnę, widać "potęgę" WiW, widać nawet to że nie opłacało im się pomagać, ze tak noobili iż heh pozostało ich tylko opuścić jak np. Zenek
Hail WiW! Hail!
Widać, że masz dużo wolnego czasu skoro odwiedzasz te forum tak często, co do twojego życia, to jest twoje, na pewno jest najlepsze jesteś wzorowym młodym człowiekiem po studiach, praktykach zagranica, masz dobra prace, żonę, mieszkanie, samochód? Cos przeoczyłem? Wydaje Ci się, że jesteś lepszy czy co? Bo tak naprawdę to, kim jesteś i ile masz nie ma zupełnie znaczenia tutaj, to jest forum gry Tibia, na którym rozmawiamy właśnie o Tibi a to ze masz prace i swoje mieszkanie czy może wille nie daje ci prawa i nie świadczy o twojej wiedzy dotyczącej Tibi i Kyry, weź się zastanów, bo ludzie nie wyzywają cię za darmo tylko za twoja głupotę i podejście do sprawy, skoro tak jesteś dumny z siebie i swojego rl życia to idź sobie na forum przyjaciółki podyskutuj a nie tu. A wnioskując po twoim sposobie wypowiedzi wynika ze masz bujną wyobraźnie, sama ortografia świadczy o tobie, bo nawet jak się pisać poprawnie nie umie to zawsze możesz użyć edytora tekstu z korektorem ortograficznym, nara
P.S
Tak mieszkam ze swoimi rodzicami, ale moim zdaniem to normalna kolej rzeczy, bo przecież nie urodziłem się i nie miałem od razu swojego mieszkania nie? :)
ebernardyn
15-04-2007, 17:00
to myślisz ze olik go lubi =OMożesz to przetłumaczyć na Polski? Bo nie mogę doczytać się sensu tej wypowiedzi.
Hehe jednak nadaremnie,
Hail WiW! Hail!
Czujesz się lepszy od innych będąc bogatszym?
Materializm to zła cecha.
Oglądasz pornole, dziewczyna cię nie zaspokaja?
Tak więc to chyba tobie nie wychodzi z "niunią".
Aha, i komu to ma być głupio że WiW przegrało?
Ludziom na forum którzy w żaden sposób nie są związani z tą gildią czy członkom WiW?
Najbardziej na tej wojnie stracił Zenek, wyjeb**ał tyle kasy a nic nie będzie z tego miał.
Hehe jednak nadaremnie,
Hail WiW! Hail!
A ty jestes taki dorosly, masta i wogolem miekszasz sam itd. Wyzywasz ludzi ze ogladaja pornusa w ukryciu a ty mimo swojej "doroslosci" jeszcze na recznym jedziesz?? Haha... zalosne...
Prosze cie skoncz juz bo ani nie jestes smieszny ani sensowny, wiec przestan pisac cokolwiek. Przyjmij do wiadomosci to ze nie jestes zbyt inteligentny i nawet na to forum jestes za glupiutki :baby:
Nide Wune
15-04-2007, 17:21
Haha, ej no serio chyba pisze nie po polsku Gz Walle haha
bo heh zupełnie zmieniłeś całą sprawe.
ebernardyn podłapał chociaż trochę.
Nie czuje się lepszy iż jestem bogatszy hehe
Czuje się lepszy bo się usamodzielniłem.
"Oglądasz pornole, dziewczyna cię nie zaspokaja?"
Heh, nie stwierdzłem faktu o mnie, zaś jak w poście poprzepdnim napisałem do kogo cokolwiek kieruje.
"Aha, i komu to ma być głupio że WiW przegrało?
Ludziom na forum którzy w żaden sposób nie są związani z tą gildią czy członkom WiW?"
Debilom ktorzy tak wierzyli w WiW.
"Najbardziej na tej wojnie stracił Zenek, wyjeb**ał tyle kasy a nic nie będzie z tego miał."
Prawda.
Prosze o wiecej insultów.
Jovere'xik
15-04-2007, 17:35
Haha, ej no serio chyba pisze nie po polsku Gz Walle haha
bo heh zupełnie zmieniłeś całą sprawe.
ebernardyn podłapał chociaż trochę.
Nie czuje się lepszy iż jestem bogatszy hehe
Czuje się lepszy bo się usamodzielniłem.
"Oglądasz pornole, dziewczyna cię nie zaspokaja?"
Heh, nie stwierdzłem faktu o mnie, zaś jak w poście poprzepdnim napisałem do kogo cokolwiek kieruje.
"Aha, i komu to ma być głupio że WiW przegrało?
Ludziom na forum którzy w żaden sposób nie są związani z tą gildią czy członkom WiW?"
Debilom ktorzy tak wierzyli w WiW.
"Najbardziej na tej wojnie stracił Zenek, wyjeb**ał tyle kasy a nic nie będzie z tego miał."
Prawda.
Prosze o wiecej insultów.
Dlaczego sądzisz, że Ci co wierzą w polską gildię są debilami ? Z twoich postów wynika iż to Ty jesteś debilem.Poprawiasz Skiba, sam popełniasz błędy w pisowni więc najpierw spójrz na siebie, potem na innych.
"I'm the fear of Way it Was...
Do not belive me?
Ask them.
:D:D:D:D"
<Leze i Kwicze> Gandamir te twoje wpisy z tibia.com miazdza banie ;P
ebernardyn
15-04-2007, 18:06
Jakie posty?
Podaj przyklad, niby czego sie balem?
Do not belive me?
Ask them.
"
<Leze i Kwicze> Gandamir te twoje wpisy z tibia.com miazdza banie ;P
Przykład? Masz przykład, zmieniłeś dopiero wpis na tibia.com dopiero po wygraniu NF. I się nie tłumacz bo cienko ci to wychodzi.
Pawlos II
15-04-2007, 20:42
@Eb~
Sorry ale Olik mial juz ten opis troche czasu wiec tu nie pierdo##, ze dopiero po wojnie zmienil comment...
@Eb~
Sorry ale Olik mial juz ten opis troche czasu wiec tu nie pierdo##, ze dopiero po wojnie zmienil comment...
Spokojnie, pan up musi się wyładować, bo jego "ókoffaaane" WiW przesrało i szuka byle pretekstu :)
esdek @
Przesralo?:d
To chyba nieodpowiednie slowo, bardziej pasuje "Rozpadlo sie" :)
ebernardyn
16-04-2007, 16:56
@Eb~
Przypomnij mi który raz wam już powtarzam abyście założyli wraz z 0likiem kancelarię adwokacką. Dobrze wam to wychodzi, każdy broni każdego i do tego za darmo! Napewno byście mieli popyt na rynku adwokackim.
Skoro juz o tym mowa, powiesz mi moze kto kogo pobil? A co do tego ze ravin tam poszedl to tak sie sklada ze Olafa nigdy nie widzialem w rl to nie wiem w jakis sposob go pobilem. Ale chetnie wyslucham twojej wersji jak Olaf wam to opowiedzial :)
Ja napisałem że poszedłeś( czytanie ze zrozumieniem się kłania... ), a czy go zbiłeś to nie napisałem.
A nie dostał tylko dlatego że dostałeś ip do vent?
Tak tak tak jesteś super Ravin haha iść małego chłopaka straszyć bo w grze był z kim innym :)
Widać po tym jaki jesteś dziecinny i jak ci zależy na jakiejś gierce...
Przykład? Masz przykład, zmieniłeś dopiero wpis na tibia.com dopiero po wygraniu NF. I się nie tłumacz bo cienko ci to wychodzi.
LOL, nie czaisz o co chodz,i ja to ustawilem wtedy, jak mothonoost powiedzial do lothriena to co mam sygnaturce na tibia.com czyli
11:09 Moothonost [193]: everyone to pz
11:09 Moothonost [193]: gandamir online !
ale bossy z tibia.pl nie rozumia zartow
i wlasnie dla tego napisalem w moim commencie miedzy innymi
Do not belive me?
Ask them.
:D:D:D:D"
no i dodaje ze to bylo duzo przed placeniem czesci wiw-ów, a o koncu wojny slysze pierwszy raz, bo z tego co mi wiadomo to nadal trwa
Przypomnij mi który raz wam już powtarzam abyście założyli wraz z 0likiem kancelarię adwokacką. Dobrze wam to wychodzi, każdy broni każdego i do tego za darmo! Napewno byście mieli popyt na rynku adwokackim.
Masz mu za zle, ze powiedzial prawde?
Ja bym to nazwal , proba przedluzenia czegos za krotkiego : P poprzez podziw noobow bo ten comment i sygnaturka wcale nie sa smieszne.
Z moothem~ jesli to nie fake, to bylo by mi glupio dawac do podpisu tekst ktory mnie osmiesza.
A co do
"I'm the fear of Way it Was..." i tak dalej, no to ja niejestem pewien czy ktos sie w ogole Ciebie boji, niemowiac juz o exWiWach ;)
a o koncu wojny slysze pierwszy raz, bo z tego co mi wiadomo to nadal trwa
Trwa? To gratuluje, bedzie dosc ciezko zabic 9 osob, ktore jest w WIW :baby:
Jako ze znaczaca czesc WIW juz jest w inne gildi, wyplacila sie - to ja niewiem stary za kim wy jeszcze chcecie biegac o_O
Oficjalnie niewidze zadnej wiadomosci o koncu wojny(co mnie dziwi), ale Praktycznie i Teoretycznie wojny juz niema.
ebernardyn
17-04-2007, 08:23
LOL, nie czaisz o co chodz,i ja to ustawilem wtedy, jak mothonoost powiedzial do lothriena to co mam sygnaturce na tibia.com czyli
11:09 Moothonost [193]: everyone to pz
11:09 Moothonost [193]: gandamir online !
ale bossy z tibia.pl nie rozumia zartow
Kogo tu nazywasz bossów? Osoby które, w życiu nie były na żadnej wojnie i wogóle najlepiej ich powiesić albo zagazować? "haha, nooby pewnie w życiu nie byliście na żadnej wojnie a tak to kozaki na forum, hahaha eloelo, nic nawet nie wiecie co sie działo, hahahaha".
I jeszcze jedno, po niektórzych widać że wolą być bossem na forum, kosztem bycia bezużytecznym pionkiem w wojnie.
Masz mu za zle, ze powiedzial prawde?
Wyczuwasz tam jakąś złość, ironie lub coś w tym rodzaju? Zwykła, czysta propozycja.
adrian_gangster
17-04-2007, 10:07
hehe witam chłopaki mam dla was dosyc ciekawą rozmowę która mnie rozbraja:
17:36 Silveris [120]: co Ty poi chcesz solowac?
17:36 Arystos [167]: ta
17:37 Silveris [120]: powiesz mi jakim codem
17:37 Arystos [167]: ja mam wszystko
17:37 Arystos [167]: wyliczone i opracowane
17:37 Silveris [120]: bo moim zdaniem na 97% padniesz xD
(...)
17:38 Silveris [120]: bo ja wiem ze ty go chcesz przebiegnac..
Nie No Arystot Gratulacje Planu Przebiegania POI GL 8o 8o 8o
Kogo tu nazywasz bossów? Osoby które, w życiu nie były na żadnej wojnie i wogóle najlepiej ich powiesić albo zagazować? "haha, nooby pewnie w życiu nie byliście na żadnej wojnie a tak to kozaki na forum, hahaha eloelo, nic nawet nie wiecie co sie działo, hahahaha".
I jeszcze jedno, po niektórzych widać że wolą być bossem na forum, kosztem bycia bezużytecznym pionkiem w wojnie.
Wyczuwasz tam jakąś złość, ironie lub coś w tym rodzaju? Zwykła, czysta propozycja.
Ty, w ogóle coś przyćpałeś, przyznaj sie... 1) nie da sie doczytać sensu twojego postu(musiałem go czytać 4 razy) 2)Pierdolisz głupoty, a sam pewnie nie widziałeś żadnego opena 3)twoje zdanie 'hahaha, nooby pewnie w życiu nie byliście na żadnej wojnie'- wywyższasz sie tutaj w jakiś sposób? raczej nie masz czym. Uważasz sie za 'człowieka lepszego, bo byleś na wojnie w jakiejś grze(nie sadze żebyś na jakiejś był) ja tez bylem, no i co ? nie wyzywam ludzi na forum od Noobów...@Człowieku nie pogrążaj sie^^
ebernardyn
17-04-2007, 15:12
Ty, w ogóle coś przyćpałeś, przyznaj sie... 1) nie da sie doczytać sensu twojego postu(musiałem go czytać 4 razy) 2)Pierdolisz głupoty, a sam pewnie nie widziałeś żadnego opena 3)twoje zdanie 'hahaha, nooby pewnie w życiu nie byliście na żadnej wojnie'- wywyższasz sie tutaj w jakiś sposób? raczej nie masz czym. Uważasz sie za 'człowieka lepszego, bo byleś na wojnie w jakiejś grze(nie sadze żebyś na jakiejś był) ja tez bylem, no i co ? nie wyzywam ludzi na forum od Noobów...@Człowieku nie pogrążaj sie^^
:D Ahahaha, przepraszam ale nie mogłem sie powstrzymać od śmiechu. Widocznie nie umiesz poprawnie czytać. Nie zauważyłeś cudzysłowia? Te zdanie nie jest akurat na moim poziomie jak łaskawie chiałbyś zauważyć i tylko je cytowałem, nikogo w życiu nie wyzwałem na tym forum od nooba etc. Czytaj ze zrozumieniem, chodziło mi tutaj że 0lik nazywa bossami ludzi z forum (międzyinnymi mnie) a sam jest jedynie pionkiem, niektórzy wyśmiewają się z innych że nie byli na openie, a kozaczą.
Zkompromitowałeś się, i miej odwage się do tego przyznać.
Właśnie pojechales Olika , ktorego tak ciagle broniles :p
W ogolnym sensie chcialem pojechac ebernardyna, ale skoro powiedzial to Olik, to tez nie podobalo mi sie jego zdanie, ale coz kazdy ma prawy do bledu.
hahahaha jakbys wiedzial ze to olik powiedzial to bys sie nie wyrazal....
Lizodup jestes i juz
ebernardyn
17-04-2007, 18:25
W ogolnym sensie chcialem pojechac ebernardyna, ale skoro powiedzial to Olik, to tez nie podobalo mi sie jego zdanie, ale coz kazdy ma prawy do bledu.Poprostu chciał mnie pojechać, sam sie do tego przyznał. Szukał tylko pretekstu do czego sie przyczepić. Bo gdyby to samo napisał 0lik, to jego post wyglądałby inaczej.
The Chaotic Paladin
17-04-2007, 19:14
1) Ja dalem rade, ale tobie proponuje przeczytac go jeszcze raz.
2) Czy to ma jakies znaczenie? Nawet jesli nie widzial, to zapewne ma tibicam i umie filmiki odtwarzac, za to ty w kazdym swoim poscie probujesz sie dowartosciowac tym, ze to wlasnie TY(!!!!!!!) jestes ta osoba ktora widziala open battle. Ojej moge cie dotknac?
3) Patrz punkt 1 oraz 2.
Podsumowujac: Czlowieku nie pograzaj sie. ;]
Podsumowujac po raz drugi: Kto mieczem wojuje, od miecza ginie. Zostales zownowany swoja wlasna bronia. : D
pozwolcie, ze wytlumacze, mianowicie, Gdybym sie doczytal tego, ze to Olik napisal, to bym go nie pojechal, prawda, ale nie dlatego, ze go lubie, czy cos, ale dlatego, ze on wie co to jest wojna, bo bierze w niej udzial, jak przeczytacie moj post, to dojdziecie do wniosku, ze wlasnie chodzilo mi o to, ze ebernardyn, nie bierze w niej udzialu...a krytykuje. nie krytykowal, ale mimo to go zjechalem, za co przepraszam, lecz jakby on to napisal co Olik, zasluzul by na to...
Ps. Mooj post moze nie ejst pzejrzysty, powiem wiecej jest zanmotany, ale pisalem go na szybkiego, przed wyjsciem.
UP?
Skąd wiesz ze nie brał udziału w żadnej wojnie?, Moim zdaniem Olik wie o wojnie tyle, co mu na vencie ktoś z angielskiego na polski przetłumaczy, nic więcej, o wojnie to może pojecie większe ma xolorian, abo, tralla i paru innych
P.S nie liz dupy Olikowi, bo on nie ma i nie miał żadnej władzy ani wpływu na sytuacje w NF, i póki nie będzie jakimś kluczowym graczem to to się raczej nie zmieni.
@up
Nastepny mastah, który wie wszystko ;|
@up
Nastepny mastah, który wie wszystko ;|
ye wiem wiecej napewno od Ciebie, pytaj o co chcesz dotyczącego Kyry, gram tu od poczatku do teraz, bylem w wiekszości wojen :)
Dooobra Paniowie, ze Gandamir sie nie liczy. to wie wiekszosc.
A teraz powiedzcie cos o tym Anni - co to niby go dzis wykonali :F
Jakis filmik jest/bedzie dostepny?; >
Kto jakie fanty wziol itp ~~
Moze 'pan Walle' nam powie, skoro gra tu od poczatku i mozna o wszystko jego pytac ?;>:D
Co wy nie ktorzy jestescie beznadziejni to ja pytan nie mam.... To z commentu arystosa... nie widzisz w tym ironi? po 2. jesli chodzi o Olika... niech sobie gra chlopak :D to ze nie ma nic do gadania to chyba wiedza wszyscy :p w sumie robi tylko taki blad ze udziela sie na forum i uwaza sie za nie wiadomo kogo... po 3. dupowlazy byly sa i beda.... jakis smieszny czlowiek lize dupe olikowi majac pewnie na dzieje ze go dotknie albo cos w tym stylu.... Smieszne ;d :baby: hehe usmialem sie z tego ze chcial pojechac kogo innego a pojechal swojego "bossa". Ej ziomus przesrales sobie juz teraz, nie dotkniesz go :(
Moze 'pan Walle' nam powie, skoro gra tu od poczatku i mozna o wszystko jego pytac ?;>:D
http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=1621233
Co wy nie ktorzy jestescie beznadziejni to ja pytan nie mam.... To z commentu arystosa... nie widzisz w tym ironi? po 2. jesli chodzi o Olika... niech sobie gra chlopak :D to ze nie ma nic do gadania to chyba wiedza wszyscy :p w sumie robi tylko taki blad ze udziela sie na forum i uwaza sie za nie wiadomo kogo... po 3. dupowlazy byly sa i beda.... jakis smieszny czlowiek lize dupe olikowi majac pewnie na dzieje ze go dotknie albo cos w tym stylu.... Smieszne ;d :baby: hehe usmialem sie z tego ze chcial pojechac kogo innego a pojechal swojego "bossa". Ej ziomus przesrales sobie juz teraz, nie dotkniesz go :(
Nie sadze, żebym mu lizał dupę. nazwał bym ta sytuacje...podobnymi poglądami, ale jak chcesz nazywają to swoim określeniem, nie mam zamiaru sie z tobą sprzeczać. Powiem tylko tyle,. Czemu miałbym lizać dupę 100 lvl-i , skoro na kyrze sam miałem 83 EK?Czy mam Olika uważać za jakieś pro? nie!, ale po prostu mamy podobne poglądy na wojnę.
A co do dotykania, to nie muszę Olika:D, moim rl-em jest Barzi'Grit, wiec przy każdym przywitaniu, mam taką możliwość:D
Nie sadze, żebym mu lizał dupę. nazwał bym ta sytuacje...podobnymi poglądami, ale jak chcesz nazywają to swoim określeniem, nie mam zamiaru sie z tobą sprzeczać. Powiem tylko tyle,. Czemu miałbym lizać dupę 100 lvl-i , skoro na kyrze sam miałem 83 EK?Czy mam Olika uważać za jakieś pro? nie!, ale po prostu mamy podobne poglądy na wojnę.
A co do dotykania, to nie muszę Olika:D, moim rl-em jest Barzi'Grit, wiec przy każdym przywitaniu, mam taką możliwość:D
Character Barzi'Grit does not exist.
:(
Zamiast sensownych informacji z kyry to widać tutaj same przepychanki i udawadnianie innym jakim sie jest super hiper kolesiem...
ps. Pewnie tym postem "pojechałem" komus po ambicji..
Character Barzi'Grit does not exist.
:(
dokladnie...
Barzi'gri mial z 10 ownerow i 2 razy byl na allegro, a przed hackiem graly nim ze 3 osoby.
BTW http://www.rogepost.com/n/6893222482 filmik z ani
Nygga789
18-04-2007, 16:27
ladnie im poszlo tylko na koncu nie mogli dobic tego demona
ladnie im poszlo tylko na koncu nie mogli dobic tego demona
no tak "ladnie" im poszlo, szczególnie, że Quel zapomniał założyć łuku, a ten caly ani to bylo szczęście.
Walle: a po co mu luk, jesli bili z SD?:P
ps. dzieki za filmik ~~ niczego sobie, szkoda ze 1 minute piora demony, a pozostalych 9 stoja i gadaja ;d
ps2. a w ogole widze ze Rysio The Sorcerer juz 3 raz zaliczyl temple za zabicie Travel Mate'a :P
Teraz sie wcale nie dziwie ze chce dolaczyc do NF ;) Ktos musi go obronic~~:)
Walle: a po co mu luk, jesli bili z SD?:P
ps. dzieki za filmik ~~ niczego sobie, szkoda ze 1 minute piora demony, a pozostalych 9 stoja i gadaja ;d
ps2. a w ogole widze ze Rysio The Sorcerer juz 3 raz zaliczyl temple za zabicie Travel Mate'a :P
Teraz sie wcale nie dziwie ze chce dolaczyc do NF ;) Ktos musi go obronic~~:)
rusz glową ;) to bedziesz wiedzial po co :P
Bardzo prawdopodobne ze w ten czas kiedy demon mial black mogl ktos pasc , gdyby walil odrazu biuursty nie doszloby do tego ...ale nic sie nie stalo wiec ok ; p
Kileros fire'son
18-04-2007, 22:23
Mam takie male pytanko do z3nka czy (Pan?) sluchasz Radioparty.pl? :> to taki offtop;p
_/ Kileros~
Pozdrawiam : P
Mam takie male pytanko do z3nka czy (Pan?) sluchasz Radioparty.pl? :> to taki offtop;p
_/ Kileros~
Pozdrawiam : P
Niee bardzo... A czemu pytasz?
Kileros fire'son
18-04-2007, 22:48
a bo sluchalem i tam jakis zenek pozdrawial kogos :P i tak z ciekawosci zapytalem :D
a bo sluchalem i tam jakis zenek pozdrawial kogos :P i tak z ciekawosci zapytalem :D
No to napewno nie byłem ja...
Nie lepiej bylo zapytac go na priv? Wlasnie po to jest taka mozliwosc, bo jestem pewny ze wiekszosci to zupelnie nie interesuje czy zenek slucha jakiegos internetowego radia :)
@down
Co mocny film to ja blady :P
Bardzo prawdopodobne ze w ten czas kiedy demon mial black mogl ktos pasc , gdyby walil odrazu biuursty nie doszloby do tego ...ale nic sie nie stalo wiec ok ; p
http://youtube.com/watch?v=vW2JH-G-9rI
Mogło się stać jak na tym filmie z góry, ale los chciał inaczej. ;P
Nygga789
19-04-2007, 09:26
omg filmik zawalisty;p padali jak muchy . ten demon ich zbaijal tak jak ja raty:P
Nygga789
19-04-2007, 15:53
no tak "ladnie" im poszlo, szczególnie, że Quel zapomniał założyć łuku, a ten caly ani to bylo szczęście.
14:46 Quel Metu [122]: No bursts, alright?
a po drugie to luk mial tylko zdjal w 5 minucie filmu
ye wiem wiecej napewno od Ciebie, pytaj o co chcesz dotyczącego Kyry, gram tu od poczatku do teraz, bylem w wiekszości wojen :)
Pierwszy 50lv sorc, druid, palik, knight?
Miedzy kim byla pierwsza wojna?
@up
Ten post był skierowany do mnie, lecz postanowiłem go zignorować ponieważ po co walczyć na słowa... On "krzyczy aby ktoś go zauważył" lecz zabardzo mu to nie wychodzi. Cały czas pisze tylko puste słowa.
Pozdro
ps: na kyrze nareszcie dużo ludzi expi : )
Pierwszy 50lv sorc, druid, palik, knight?
Miedzy kim byla pierwsza wojna?
1 wojna to była pomiędzy Razeerami(teamem z Azura) a gildia Valayna spira 1 ownera, sprzedał chara potem na 50 lvlu jakoś jak go zabili z rsem na 1 wojnie, 1 knightem z 50 lvlem był valayn, azeris i baljong tez trzymali poziom:P, 1 tetro (kulak i jego exp bot ostry)a druid to cos na p chyba phong a Jinxz był 1 palkiem:), co pekowal później tym bugiem na roofy;p tez z azura trzymał, jeśli to, co napisałem Ci nie wystarcza to musiałbym sobie przypomnieć dokładne namy:P
tak jak pan wyzej mowi i dodatkowo mady infestus byl rowniez jednym z pierwszych 40-50 leveli knightow, tetro sorc, no a abo druid
A pierwsza wojna byla pomiedzy Lucrum Ira i Sanctus Purgatorius.
Potem te dwie sie polaczyly i walczyly chyba przeciwko Homeboyz.
Nastepnie Forsaken vs Lucrum Ira, Next-Generation vs Blackboarded Marauders, Myrmidans vs Immortal Trio, Alea Iacta Est vs Braveheart, Myrmidans vs Last Stand, Next-Generation vs Last Stand (wojna trwala okolo 5h), Family Guys vs Mo Murda i teraz No Fear vs Way It Was.
Nie liczylem kilku wojen, ktore nie byly miedzy dwoma najsilniejszymy gildiami na servie, moglem sie w czyms pomylic bo pisalem z glowy jakby co to poprawcie mnie ;p
jak ktos chce to moge poszukac gdzies to znajde filmiki z poczatkow kyry :p
a o "Razeerach" to pierwszy raz slysze chyba ci sie z Infestusami pomylilo bo tam byl taki koles Razeer Infestus czy cos takiego
pzdr
Nygga789
19-04-2007, 18:38
walle pierwszym 50lvlem knight byl kto inny co potem na 60 dostal bana za macro
olik druidem nie byl abo walle dobrze mowi ze phong czy cos w tym stylu
The Chaotic Paladin
19-04-2007, 18:51
tak jak pan wyzej mowi i dodatkowo mady infestus byl rowniez jednym z pierwszych 40-50 leveli knightow, tetro sorc, no a abo druid
Nastepnie Forsaken vs Lucrum Ira, Next-Generation vs Blackboarded Marauders, Myrmidans vs Immortal Trio, Alea Iacta Est vs Braveheart, Myrmidans vs Last Stand, Next-Generation vs Last Stand (wojna trwala okolo 5h), Family Guys vs Mo Murda i teraz No Fear vs Way It Was.
Nie liczylem kilku wojen, ktore nie byly miedzy dwoma najsilniejszymy gildiami na servie, moglem sie w czyms pomylic bo pisalem z glowy jakby co to poprawcie mnie ;p
a o "Razeerach" to pierwszy raz slysze chyba ci sie z Infestusami pomylilo bo tam byl taki koles Razeer Infestus czy cos takiego
pzdr
Abo mial moze z 29 lvl bo pamietam jak expil z dsami na dragach ank w momencie gdy Tetro osiagal 60 lvl. Jednym z pierwszych knightów byl moj kumpel z klasy Pron Enya. A druidem jak juz wspomnieliscie byl Phong czyli Garm(Alphor po namelocku) z Seleny. Jednym z pierwszych pallkow byl tez Jenkry oraz troche dalej za nim Kajzer the evil.
@Nygga~: chodzi ci o Shimmsheinera czy cos w tym stylu? :P
.:Boixos:.
19-04-2007, 19:29
jednym z 1szych 50 najtow byl Elvors.
Abo mial moze z 29 lvl bo pamietam jak expil z dsami na dragach ank w momencie gdy Tetro osiagal 60 lvl. Jednym z pierwszych knightów byl moj kumpel z klasy Pron Enya. A druidem jak juz wspomnieliscie byl Phong czyli Garm(Alphor po namelocku) z Seleny. Jednym z pierwszych pallkow byl tez Jenkry oraz troche dalej za nim Kajzer the evil.
druidem byl Don Kozina chyba
druidem byl Don Kozina chyba
Don Kozina mial bodajze jako pierwszy 62 lvl po czym retired, 50 1st lvlem byl Phong na tyle na ile pamietam. Abo~ to byl i jest nuub. Oczywiscie mam tu na mysli druidow (drulle :)
Nygga789
19-04-2007, 21:05
ta dokladnie o niego mi chodzi pallkiem byl jenkry byl 2 na servie na 70lvlach po czym tetro itd go zajebali bo za szybko expil :>
pzdr
Abo zaczol grac pozniej, przyszedl z Obsidi jak "NG team z arcania" gral tam na wojnie charami NG czy jakos tak , szybciej od Aba gral jego rl brat Gafistergo i on byl drugim palem na servie 3 byl chyba Xezbeth potem doszedl Abo. Co do Razeera to Razeer byl liderem Lucrum Ira pamietam go bo to przez niego byla wojna NG Team ( homeboyz potem Forsaken czy cos takiego) vs wlasnie Infestus family czyli Lucrum Ira ;P a Phong byl najlepszym druidem ale nie chcial placic po przegranej wojnie i poszedl pkowac :) co do knightow to do 80 lvli czolowke trzymali Azeris stary Nivelato i chyba Gib'on :>
Abo zaczol grac pozniej, przyszedl z Obsidi jak "NG team z arcania" gral tam na wojnie charami NG czy jakos tak , szybciej od Aba gral jego rl brat Gafistergo i on byl drugim palem na servie 3 byl chyba Xezbeth potem doszedl Abo. Co do Razeera to Razeer byl liderem Lucrum Ira pamietam go bo to przez niego byla wojna NG Team ( homeboyz potem Forsaken czy cos takiego) vs wlasnie Infestus family czyli Lucrum Ira ;P a Phong byl najlepszym druidem ale nie chcial placic po przegranej wojnie i poszedl pkowac :) co do knightow to do 80 lvli czolowke trzymali Azeris stary Nivelato i chyba Gib'on :>
I taka dygresja - jeszcze za starego pvp Phong miał naprawdę dobre pvp (pamiętam jak majac 50lvl ubijal 50 sorkow i to ze starym systemem pvp). Ach te wspomnienia ;~)
Pawlos II
19-04-2007, 21:30
Ja jeszcze pamietam te stare czasy co jakis 30~ms lub ed nie pamietam nicku zajebal Tetro na 62 na Necro :D
Wszyscy ludzie sie smiali z Tetro a on sie tlumaczyl, ze poszedl do pokoju i zostawil na chwile mlodszego brata xd
To byly czasyy :D
The Chaotic Paladin
19-04-2007, 22:16
Ja jeszcze pamietam te stare czasy co jakis 30~ms lub ed nie pamietam nicku zajebal Tetro na 62 na Necro :D
Wszyscy ludzie sie smiali z Tetro a on sie tlumaczyl, ze poszedl do pokoju i zostawil na chwile mlodszego brata xd
To byly czasyy :D
Tym sorcem byl Yordiq i mial on wtedy 41 lvl bodajze, byl z nim jeszcze Leiron(34 ed) ktory niestety padl po drodze na ghoulu i jakis 28 sork, ale niestety moja prawie niezawodna pamiec teraz zawiodla i nie pamietam nicku. i btw tetro mial wtedy 74 albo 78 lvl. :P
Pawlos II
19-04-2007, 22:19
Noo masz racje Yordiq a potem wpadla po niego cala ekipa najwyzszych lvli go zabila:D
Tym sorcem byl Yordiq i mial on wtedy 41 lvl bodajze, byl z nim jeszcze Leiron(34 ed) ktory niestety padl po drodze na ghoulu i jakis 28 sork, ale niestety moja prawie niezawodna pamiec teraz zawiodla i nie pamietam nicku. i btw tetro mial wtedy 74 albo 78 lvl. :P
Mial 78 dobrze pamietam ten dzień XDDDDDD jeszcze gdzieś wmv mam na którym jest ten jego ded XDd
Nygga789
20-04-2007, 09:15
i zamiast exura vita albo utamo vita wcisna utana vid..
Pawlos II
20-04-2007, 09:29
Uzyl tego i tego
dostal 2 sd i sie zlozyl :D
dokladnie...
Świetna znajomosc kyry, lol...Moj kolega gral nim do czasu az byl 142 lvl;]
Dla tych co nie wiedza: Barzi'Grit 142 MS on Kyra
Edit: Chodzilo mi o to, ze Kreonek dopisal do postu exodusa , ze Barzi'Grit- doesnt exit.
A tak wogole, to moglibyscie sie kurwa zamknac, od 4 stron przekomarzanie sie kto byl pierwszym palkiem na kyrze, i na ktorym lvl tetro~ padl od 41ms-a...:D
ebernardyn
20-04-2007, 16:35
A tak wogole, to moglibyscie sie kurwa zamknac, od 4 stron przekomarzanie sie kto byl pierwszym palkiem na kyrze, i na ktorym lvl tetro~ padl od 41ms-a...Lepsze to niż kłótnie.
A tak wogole, to moglibyscie sie kurwa zamknac, od 4 stron przekomarzanie sie kto byl pierwszym palkiem na kyrze, i na ktorym lvl tetro~ padl od 41ms-a...:D
Nie podoba sie? To wy*******aj na swoje noob-pvp.
[QUOTE=Vatian;1378428]Świetna znajomosc kyry, lol...Moj kolega gral nim do czasu az byl 142 lvl;]
Tak wiec Barzim'gritem grał do 60 lvla Czesiek z Aurea ( fast'molt), potem Zenek, potem Gibon, potem jakiś typ, potem postać wylądowała na allegro i grał nim twój kumpel, wierz czy nie tak właśnie było.
Edit: Chodzilo mi o to, ze Kreonek dopisal do postu exodusa , ze Barzi'Grit- doesnt exit.
lol wiem ze istnial char barzi'grit ale tak sie konczy sprzedawanie charow ;D
Do czasu .. a od ktorego lv?120?+ xD
Nygga789
21-04-2007, 17:49
od 140 bo na allegro byl screen jak mial 137 ale dobil pare lvli a potem padl 7-9 razy w jednym tygodniu i to wlasnie byl nowy owner
a pozatym ze 2 strone rozmawiacie o Barzim, co jest niezmiernie ciekawe, zwlaszcza ze juz niema tej postaci... to moze cos interesujacego sie wydarzylo na Kyrze?;]
Wszyscy zajęci są expem, niemaja czasu na zaglądanie na forum:P
Nygga789
22-04-2007, 17:19
2 dni temu napisalem posta ktory jest na poprzedniej stronie a jak byl koniec wojny albo 15 fragow na openie to po 4 strony na godzine zapelniali..
dziwisz sie? bo kogo obchodzi ze wbilem lvl albo ze garlerdon lootnal dsma
The Chaotic Paladin
22-04-2007, 22:54
dziwisz sie? bo kogo obchodzi ze wbilem lvl albo ze garlerdon lootnal dsma
No twoj lvl to nie dziwie sie ze nikogo nie obchodzi,
a garlerdon naprawde lootnal dsma?! ;o
ps. ja dzis padlem
Apr 22 2007, 19:56:32 CEST Killed at Level 19 by Stary Piotra Szczepaniaka
mozecie spamowac.... ;|
A ja pogratuluje Carielowi fraga xD
Gz OLAF :D
The Chaotic Paladin
22-04-2007, 23:25
lol, to byl cariel? :|
osz ty mendo pierw na otsie u mnie grasz, a potem mnie zabijasz? : D
Nide Wune
23-04-2007, 22:42
Wszyscy zajęci są expem, niemaja czasu na zaglądanie na forum:P
Nawet ja expie xD
No bo teraz to nuda na forum...
Nygga789
24-04-2007, 11:57
ja ci gedd gratuluje dhq :)
Niby nic sie niedzieje, a jednak...
Gandamir~ Apr 24 2007, 07:55:20 CEST Killed at Level 102 by Herineey
Gandamir ile ty nosisz uhow na sobie?xD
Wychodzi na to że nic xDD
Pokelance
24-04-2007, 20:13
Nie wiem czy ktos to juz pisal lecz szwedzi wygrali wojne 80 % polakow zaplacila
The Chaotic Paladin
24-04-2007, 20:37
Nie wiem czy ktos to juz pisal lecz szwedzi wygrali wojne 80 % polakow zaplacila
Pierd0lisz?! ;o
Pawlos II
24-04-2007, 21:09
Nie no ziom skad tymasz takie info....
Juz od tygodnia o tym wiadomo..
Jovere'xik
24-04-2007, 22:10
kto wiedział to wiedział -,^
Czyzby na kyrze nic sie nie dzialo ze tu taaaaaaaka cisza?:)
http://rapidshare.com/files/27795940/Azunithdead*****
Wypierd%^@% z tym smieciem z forum
jednym z 1szych 50 najtow byl Elvors.
Bardzo mi miło:D:P//ze ktos mnie jeszcze pamieta ;O
Pawlos II
25-04-2007, 20:39
Elvors odpisz mi na pm :> mam sprawe
DetyPhoenix
26-04-2007, 14:24
Jak padne to sie zdenerwuje X(
qwa ! a chcialem juz na dworce poleciec ;/ wczoraj w 2h~ 3 basty ;]
qrde wlączyli by nooo
Mlodzieniaszek
26-04-2007, 15:06
Affff akurat w na tombie mi Crypt shambler wyskoczyl i serwer off,pewnie nastepny ded do kolekcji.... xD
Wykorzystałem przeciek informacji z Cipsoftu i informuje was że świat Kyra zostanie zlikwidowany w przeciągu 24h a postacie przeniesione na Nublandie.
@down
pśeplasiam , nie bij
Up
Masz jakis problem to wyp**** z kyry.
[...] lecą w kulki :/[..]
siedze se na guardach w kazo a tu amba... serv off
kurde a guard którego lałem miał około 10 hp :]
ale niepowinno się takie coś dziać ...
pzdr all
Luca Inviss own3d by Moonth~
Player Killer
27-04-2007, 17:11
Luca Inviss own3d by Moonth~
Moot~ *
;> :> :> :> ;>
ebernardyn
27-04-2007, 18:44
Wow, Kyra dostała własne podforum :)
Jest filmik z gleby Luca Inviss'a?
Jest i bedzie tak jak mowilem - gracze WiW sa obecnie retired, ale beda sie logowac po to aby postrzelac sobie troche UE/sd we wrogow revolucji ;>
ebernardyn
27-04-2007, 20:57
Herineey, gracie na jakimś servie innym?
Zebil Boz'Knogh
Apr 28 2007, 05:47:16 CEST Killed at Level 87 by Moothonost
and by Galt'ar
Syranus
Apr 28 2007, 06:12:39 CEST Killed at Level 118 by Herineey
lol:p
hehee ;) Po prostu zjebalismy i tyle :p
Beka
Syranus
Jak tam postepy Ms'em ? :)
Asus of deth
28-04-2007, 17:55
I got own3d hehe ;p
Apr 28 2007, 07:57:40 CEST Killed at Level 69 by Pablofon
zabawa przed ss'em :P:P
You have disbanded the Way It Was.
Żegnaj WiW :p
The Chaotic Paladin
28-04-2007, 20:34
You have disbanded the Way It Was.
Żegnaj WiW :p
lol czemu?
Nie gram zadnym Ms'em B)
Aby napewno? Podalbym nick ale mniejsza o to , Graj w spokoju.
The Chaotic Paladin
29-04-2007, 13:10
Aby napewno? Podalbym nick ale mniejsza o to , Graj w spokoju.
Myslisz ze zaswiecisz jak napiszesz ze B****h'B**n~ to jego ms? I tak NF juz to wie... :|
@Elvvons
Jak tak szpanić chcesz to podaj nick jego druta.
witam ostatnio rozmawialem z kolesiem od chara Scotty Ritch i proponowal mi cos :P chcialbym sie dowiedziec czegos o tym charze czy ma hunta na przyklad? i czemu gildia w ktorej byl ( niestety nie pamietam nazwy) sie rozpadla :] z gory dziekuje za odpowiedz
Myslisz ze zaswiecisz jak napiszesz ze B****h'B**n~ to jego ms? I tak NF juz to wie... :|
B****h'b**n to nie syranus wiec cos ci nie wyszlo ;D
Brauch'Bein? To nie jest mój char :o
@Brauch'Bein
Sorry, że padłeś przeze mnie X(
The Chaotic Paladin
29-04-2007, 16:51
B****h'b**n to nie syranus wiec cos ci nie wyszlo ;D
Zonk =p poprostu duzo ludzi tak mówi.
Ale mowia zle, a NF mysli ze jest fajne ;D bo mysli ze brauch to char syranusa a tak sie sklada ze to nie jest nikt z WIW. Jest to jego pierwszy char na kyrze :p
A czy to ważne czy to jego char? :P
@siwy
Scotty Ritch hunta nie ma chyba, ale na trade ciągle widać "Scotty Ritch is theif" :P I jak mu sprzedawałem axe ringi, platinum amulet to nie wyglądał na takiego co kasą świeci :P
Około tydzień temu wywiązała się taka rozmówka :
Channel saved at Sun Apr 22 23:35:16 2007
22:50 Mohammad ali naveed abdulla [34]: Yo nigga
22:50 Lucjan Aurelius [25]: Hello
22:50 Lucjan Aurelius [25]: U wanna talk about Syranus other char ?
22:50 Mohammad ali naveed abdulla [34]: Deppends at the level
22:51 Mohammad ali naveed abdulla [34]: 70+
22:52 Lucjan Aurelius [25]: And u will pay me ?
22:53 Lucjan Aurelius [25]: He bought a char few days ago
22:54 Mohammad ali naveed abdulla [34]: Donno if I trust you either, I mean, You're his friend
22:54 Lucjan Aurelius [25]: Yea
22:54 Lucjan Aurelius [25]: But he thiefed me
22:54 Lucjan Aurelius [25]: ;s
22:56 Lucjan Aurelius [25]: He have 70+ ms
22:56 Mohammad ali naveed abdulla [34]: lol
22:56 Mohammad ali naveed abdulla [34]: Do you play here? xD
22:56 Lucjan Aurelius [25]: Only pk ;p
22:57 Mohammad ali naveed abdulla [34]: So is it Brauch'bein
22:57 Mohammad ali naveed abdulla [34]: I know he played at him
22:57 Mohammad ali naveed abdulla [34]: I got spies
22:57 Lucjan Aurelius [25]: Mayby yes, mayby no.
22:58 Lucjan Aurelius [25]: He said me that he gonna collect money and PG
22:59 Mohammad ali naveed abdulla [34]: He share Brauch'Bein
22:59 Mohammad ali naveed abdulla [34]: I wanna know who he share with?
23:00 Lucjan Aurelius [25]: Hmmm
23:00 Lucjan Aurelius [25]: Second owner is one of my best tibian fiends
23:01 Mohammad ali naveed abdulla [34]: My friends killed him
23:01 Mohammad ali naveed abdulla [34]: Brauch
23:01 Lucjan Aurelius [25]: I see
23:01 Mohammad ali naveed abdulla [34]: Cuz Syranus share him and he insulted wogiid
23:01 Lucjan Aurelius [25]: I can say that
23:02 Lucjan Aurelius [25]: a person who is second owner of brauch
23:02 Lucjan Aurelius [25]: paid for freedom
23:02 Lucjan Aurelius [25]: for nf
23:02 Mohammad ali naveed abdulla [34]: LOL
23:02 Mohammad ali naveed abdulla [34]: LOL
23:02 Lucjan Aurelius [25]: Yea
23:02 Mohammad ali naveed abdulla [34]: Why would he start new char?
23:03 Lucjan Aurelius [25]: It's Syranus + my friend on brauch
23:03 Lucjan Aurelius [25]: and my friend + 2 others on " paided char "
23:04 Lucjan Aurelius [25]: when others owners play on char
23:04 Lucjan Aurelius [25]: he going to play on bracuh
23:04 Lucjan Aurelius [25]: brauch*
23:04 Mohammad ali naveed abdulla [34]: So syranus play at another char too?
23:04 Lucjan Aurelius [25]: Not on " paided "
23:05 Lucjan Aurelius [25]: On brauch
23:06 Lucjan Aurelius [25]: and he going to pg on his 40~ druid
23:06 Mohammad ali naveed abdulla [34]: Why do he paly on Brauch? When he gonna play other chars
23:06 Lucjan Aurelius [25]: He goed to play brauch
23:07 Lucjan Aurelius [25]: when my friend play on " paided " char
23:07 Lucjan Aurelius [25]: and druid when my friend play on Brauch
23:09 Mohammad ali naveed abdulla [34]: Dotn understand :P
23:09 Mohammad ali naveed abdulla [34]: Pelase try explain little better
23:09 Mohammad ali naveed abdulla [34]: ah
23:09 Mohammad ali naveed abdulla [34]: i understand
23:09 Lucjan Aurelius [25]: So what i should explain ?
23:09 Lucjan Aurelius [25]: =p
23:10 Mohammad ali naveed abdulla [34]: Hmm
23:10 Mohammad ali naveed abdulla [34]: So he play on Brauch with who?
23:10 Mohammad ali naveed abdulla [34]: Tell main owner of brauch to kick syranus
23:11 Lucjan Aurelius [25]: for what u need his name ?
23:11 Mohammad ali naveed abdulla [34]: I dont care who it is ;p
23:11 Mohammad ali naveed abdulla [34]: U dont have to tell me
23:11 Mohammad ali naveed abdulla [34]: But syranus dont got anything to do at kyra
23:11 Lucjan Aurelius [25]: He wanna do like 90 lvl
23:12 Mohammad ali naveed abdulla [34]: So, do you want him hunted?
23:12 Mohammad ali naveed abdulla [34]: Is the other guy from germany?
23:12 Lucjan Aurelius [25]: nah
23:13 Lucjan Aurelius [25]: other owner of brauch
23:13 Lucjan Aurelius [25]: is from poland
23:13 Lucjan Aurelius [25]: old guild m8
23:14 Mohammad ali naveed abdulla [34]: Only Syranus and The other guy?
23:14 Mohammad ali naveed abdulla [34]: Not 3 owners?
23:14 Lucjan Aurelius [25]: on brauch is only syranus and my friend
23:15 Lucjan Aurelius [25]: on other char where is my friend who sharing with syranus is 3 guys
23:17 Lucjan Aurelius [25]: Understand ? ;p
23:17 Mohammad ali naveed abdulla [34]: Ye :P
23:17 Mohammad ali naveed abdulla [34]: lol
23:17 Lucjan Aurelius [25]: ?
23:17 Mohammad ali naveed abdulla [34]: I dont understand why u tell me this
23:17 Mohammad ali naveed abdulla [34]: when ur friend is brauch
23:18 Lucjan Aurelius [25]: but u already know
23:18 Lucjan Aurelius [25]: that syranus is one of owners on brauch
23:19 Mohammad ali naveed abdulla [34]: yeah
23:19 Mohammad ali naveed abdulla [34]: true
23:20 Lucjan Aurelius [25]: wanna know something more ?
23:20 Mohammad ali naveed abdulla [34]: name of syranus druid :P
23:21 Lucjan Aurelius [25]: but he's 40~
23:21 Mohammad ali naveed abdulla [34]: pging?
23:21 Lucjan Aurelius [25]: not now
23:21 Lucjan Aurelius [25]: he said - I wanna PG Brauch to 90 lvl
23:22 Lucjan Aurelius [25]: next PG his druid
23:26 Lucjan Aurelius [25]: So u wanna name of Syranus druid ?
23:26 Mohammad ali naveed abdulla [34]: would be nice lol
23:27 Lucjan Aurelius [25]: u will kill him ?
23:27 Mohammad ali naveed abdulla [34]: yeah
23:27 Mohammad ali naveed abdulla [34]: i will be honest to u
23:27 Mohammad ali naveed abdulla [34]: so yes, i will
23:28 Lucjan Aurelius [25]: he's doing uhs for me when he don't exp
23:28 Mohammad ali naveed abdulla [34]: :O
23:28 Mohammad ali naveed abdulla [34]: I will kill him after lvl 60
23:28 Lucjan Aurelius [25]: I don't wanna lose uh maker
23:28 Lucjan Aurelius [25]: O,o
23:29 Mohammad ali naveed abdulla [34]: aha
23:29 Mohammad ali naveed abdulla [34]: Isee
23:29 Lucjan Aurelius [25]: Hmmm
23:29 Lucjan Aurelius [25]: He need to do 10 bps more
23:30 Lucjan Aurelius [25]: I think he should do it until 60 lvl
23:30 Mohammad ali naveed abdulla [34]: So msg me after that? :P Want me to say that u told me? Or is it seret?
23:30 Lucjan Aurelius [25]: U wanna say it to who ? ;p
23:31 Mohammad ali naveed abdulla [34]: To nf >.<
23:31 Lucjan Aurelius [25]: U can
23:31 Mohammad ali naveed abdulla [34]: nice
23:32 Lucjan Aurelius [25]: But, u won't say it if i would say no ?
23:32 Mohammad ali naveed abdulla [34]: no
23:32 Mohammad ali naveed abdulla [34]: I keep my word
23:32 Mohammad ali naveed abdulla [34]: No matter what happends
23:32 Mohammad ali naveed abdulla [34]: I wont tell NF either
23:33 Lucjan Aurelius [25]: =p
23:33 Lucjan Aurelius [25]: But u can
23:36 Lucjan Aurelius [25]: So I will tell nick of druid when i would get my uhs
23:36 Mohammad ali naveed abdulla [34]: hehe
23:36 Mohammad ali naveed abdulla [34]: nice
23:38 Lucjan Aurelius [25]: and when u gonna give 100k to me ? =p
23:39 Mohammad ali naveed abdulla [34]: Gotta sell pacc :P
23:39 Mohammad ali naveed abdulla [34]: But
23:39 Mohammad ali naveed abdulla [34]: Got any proofs?
23:39 Lucjan Aurelius [25]: for example ?
23:39 Mohammad ali naveed abdulla [34]: ss?
23:39 Mohammad ali naveed abdulla [34]: Try to get ss
23:39 Lucjan Aurelius [25]: with what ?
23:39 Mohammad ali naveed abdulla [34]: He confessing
23:39 Lucjan Aurelius [25]: =p
23:39 Mohammad ali naveed abdulla [34]: that he is syranus
23:40 Mohammad ali naveed abdulla [34]: And I will check the link at my school, so i dont get hacked
23:40 Mohammad ali naveed abdulla [34]: Next time
23:40 Mohammad ali naveed abdulla [34]: Ask
23:40 Mohammad ali naveed abdulla [34]: Syranus?
23:40 Lucjan Aurelius [25]: brauch telling something like - i'm going log on syranus now ?
23:41 Mohammad ali naveed abdulla [34]: or ask "syranus?"
23:41 Mohammad ali naveed abdulla [34]: "Syranus play?"
23:41 Mohammad ali naveed abdulla [34]: "Name of ur druid? i dont remember full name"
23:41 Mohammad ali naveed abdulla [34]: or so
23:41 Lucjan Aurelius [25]: ok
23:42 Lucjan Aurelius [25]: can be a ss form GG ? ;p
23:43 Mohammad ali naveed abdulla [34]: dont know his gg
23:43 Mohammad ali naveed abdulla [34]: If this is a lie, then its np lol
23:43 Mohammad ali naveed abdulla [34]: i wont get angry
23:43 Mohammad ali naveed abdulla [34]: I just want proofs
23:43 Lucjan Aurelius [25]: when he log in
23:43 Lucjan Aurelius [25]: i will try
23:44 Mohammad ali naveed abdulla [34]: thanks :)
A czy to ważne czy to jego char? :P
@siwy
Scotty Ritch hunta nie ma chyba, ale na trade ciągle widać "Scotty Ritch is theif" :P I jak mu sprzedawałem axe ringi, platinum amulet to nie wyglądał na takiego co kasą świeci :P
Scotty jest hunted....
Scotty jest hunted....
No to przepraszam za pomyłkę :P
The Chaotic Paladin
30-04-2007, 19:32
EON ALDARION DELETED HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
Sorry nie moglem sie powstrzymac, rotfl. xddddddddddddddddddddddd
ebernardyn
30-04-2007, 19:45
Eon Aldarion deleted, Geo Aldarion hacked...
Zebilowi spadlo pare lvl;p
Geo znowu zhakowany?_O
Te jego hacki staja sie nudne, ile razy mozna miec zhakowana ta sama postac?:d
hehe super super :D tylko szkoda ze nie ma ani 1% prawdy w tej calej rozmowie. No moze poza tym ze brauch jest polakiem 8o
O tym haku Eon'a to Kenz mi powiedział :P
Ciekawe za co deleted...
Geo znowu zhakowany?_O
jeżeli hakiem nazywa sie logowanie ownera na postać to naprawde dużo:P Geo nie mial żadnego haka:P
ebernardyn
01-05-2007, 13:20
jeżeli hakiem nazywa sie logowanie ownera na postać to naprawde dużo:P Geo nie mial żadnego haka:P
Obejrzyj film jak Norf pokazuje nowy sposób na PoI DL's i przewiń na samą końcówkę. Zobaczysz jak Acribus pisze do Norfa aby przyszedł do Veno pomóc blokować statek bo Geo hacked i wszystkie itemki ma na Edron.
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=126960
Dzis ów zenek dostał msg o tresci "Prepare to war" ze wzgledu na:
Moonth Slahave.
May 01 2007, 12:57:21 CEST Killed at Level 115 by Garlerdon and by Xezbeth
Mozliwe ze mam zle info , ale jest to raczej watpliwe
Nie gadajcie, że nowa wojna będzie X(
Wątpie czy by znów war by był... Teraz zenek zabardzo nie ma z kim robic wojny bo z norfem to juz chyba nie chce : ) zenek sam nie da rady NF...
Dzis ów zenek dostał msg o tresci "Prepare to war" ze wzgledu na:
Moonth Slahave.
May 01 2007, 12:57:21 CEST Killed at Level 115 by Garlerdon and by Xezbeth
Mozliwe ze mam zle info , ale jest to raczej watpliwe
Ehm... Masz dobre info :P
PizzaFast
01-05-2007, 23:16
Geo znowu zhakowany?_O
ehh, Ricki jego kuzyn ktory kiedys gral Geo, ma nadal Rk a z jakis przyczym Geo niemoze go zmienic (pewnie zle wypelnione personalia or like that :p) i Ricki sie zabawia kosztem Babaka (obecnego ownera geo)
The Chaotic Paladin
01-05-2007, 23:29
Ehm... Masz dobre info :P
Zenek, wez nakrec tą swoja gildie do expienia, co moze jakiegos wiekszego dmg zalapiecie.
Przed chwila mass kick na Kyra byl :p
Shadowless
02-05-2007, 18:43
Ta, i w pip osob padlo...
Mogli by zrobic restarta to bym przynajmniej nie stracil kilku lvl :D Gra sie dalej...
Pablofon
May 02 2007, 20:56:28 CES Killed at Level 174 by Galt'ar
Player Killer
02-05-2007, 22:29
Syranus 22:22:53
21:20 Pablofon [173]: ogladam
21:20 Pablofon [173]: ed tv na tvn 7
21:20 Pablofon [173]: i
21:20 Pablofon [173]: sie zastanawialem
21:20 Pablofon [173]: czemu wrl ue
21:20 Pablofon [173]: walnal we mnie
21:21 Pablofon [173]: loool
21:21 Pablofon [173]: wogole ich nie zauwazylem
21:21 Syranus [117]: xD
21:21 Pablofon [173]: a mialem na to 10 s
21:21 Pablofon [173]: xD
/\ Acha.
Bulwozaur
02-05-2007, 23:52
Ta mial 10 sec na zauwazenie ich a padl 1 sekunde po ich zalogowaniu, dziwne:)
Heh... szkoda Pablofonowego deda... ale nie ogląda się Ed TV podczas bicia wrlc... rofl..
...szkoda rowniez, ze pozniej przed depo w Venore testowal na ludziach sd i mort hury :)
Shadowless
03-05-2007, 19:58
Dzis kolejna seria mass kickow wile osob padlo w tym Teraxul.
May 03 2007, 17:45:46 CEST Died at Level 163 by a wyvern
Cos się kyra wali...
Cipy muszą coś z tym zrobić :P
A co do deda Pablo to nie rozumiem jak można oglądać TV expiąc na wrl, ja expiąc na guardach nawet nie zerkne :P
@up
bez przesady! xD Na kazdym expie mozna sie zagapic;>
Marna wymówka z tym TV. : p
@down
Wannabepablofon ? xD
Mr.Snaki
04-05-2007, 13:56
Marna wymówka z tym TV. : p, a w ogóle jestem głupi
Eee na ryj ci spadło kowadło chyba koleś. Ja napisałem, że oglądałem telewizje i przez to nie wiedziałem do końca co się dzieje, nie napisałem że padłem bo oglądalem telewizje. Twoje imie ciebie wyraża "wannabepro" . Bym oglądal czy nie i tak bym padł. Ty zapewne byś nie padł.
Shadowless
04-05-2007, 20:21
Exodus Omg xDDD
Up nie podszywaj sie pod Pablo bo aż zal ;> Own3d
Ehhh.... co z ta Kyra ?
Kicklo mnie ~1h temu, a dalej nie moge sie zalogowac... na tibia.com pokazuje 110-150 osob on line :/.... co sie z tym dzieje ? X(
Asus of deth
05-05-2007, 16:47
Mnie kicklo okolo 13:20 i do tej pory lognac nie moge ...
Billy boy
05-05-2007, 18:23
dzisiaj 2:0 dla Herineey'a :)
Zambaros
May 05 2007, 16:06:45 CEST Killed at Level 98 by Herineey
i to tez jego sprawka
Darylan
May 05 2007, 16:27:52 CEST Died at Level 121 by a fire elemental
A propo nie moznosci logniecia sie, to na valorii dzieje sie to samo...Elysia, Harmonia(przynajmniej okolo poludnia, tez cos sie spsuła;/
ps. pisze to wnocy, bo baletach, wiec jesli jakies bledy, to sorry, ale wybaczcie;(
Wyjasnienie mniej wiecej mamy :P www.tibia.pl Wystarczy spojrzec na Newsa ;]
Nide Wune
07-05-2007, 11:24
Turkish hakers own cipsoft system lol
Przy okazji zwrocę uwagę że owe ataki nie są skierowane jedynie na Cipsoft.
Pawlos II
07-05-2007, 16:51
Nide a moze nam powiesz do kogo były skierowane ?
Nide Wune
07-05-2007, 17:09
Nide a moze nam powiesz do kogo były skierowane ?
Do kogo? Raczej nie.
Na kogo oprócz serwera cipsoftu?
Rapidshare, (ale za mocne serwery mieli)
3 jakies tureckie strony
wiecej niewiem. Ale głośno o tym w necie.
Bodajze atak na jakis z niemieckich routerow z tego co czytalem.
Nide Wune
07-05-2007, 21:15
Bodajze atak na jakis z niemieckich routerow z tego co czytalem.
Ta, tak wszedzie piszą.
Co lepsze atak jest dziwny bo niezawiesza wszystkich operacji na routerze lal
Zawiesza wybrane Ip jakby ktoś miał dostęp do operacji jakie wykonuje lol
Ciekawy atak DDoS.
Pawlos II
07-05-2007, 21:19
ZNow kYra padla przed paroma minutami...
Nide Wune
07-05-2007, 21:34
Post Dublet.
Nide Wune
07-05-2007, 21:35
ZNow kYra padla przed paroma minutami...
I bedzie padać...
Szczerze to niezły wyczyn dokonują Turcy.
Kyra to przeżytek niema tam już czego szukać :P
Pozdrawiam Mój Team Z Kyry
Haill Nkwd
Jovere'xik
09-05-2007, 08:48
Og'thun
May 08 2007, 21:35:07 CEST Killed at Level 120 by Herineey
ebernardyn
09-05-2007, 16:47
Kyra to przeżytek niema tam już czego szukać :P
Święte słowa :D
Jeśli sie nie skończy PA ze strony takich kozaków jak Ren'ko (wraz z Furions) to nigdy nie będzie tam czego szukać. Zabijają ludzi którzy za szybko expią.
Powiedz kto na kyrze szybko expi -.- niebardzo widać kogoś kogo zabijają bo za szybko expi... są inne powody do zabijania. A reko przeciesz sprzedaje acc na allegro.
Skibo @ ostatnio rozmawialem ze znajomym i powiedzial ze niemoze zbyt szybko expic bo sie NF doczepi.
Chociaz nie slyszalem ostatnio by ktos zaliczyl glebe z tego powodu, lecz sadze ze cos w tym jest, szczegolnie jesli komus jest/bylo blizej do obozu Moothonosta , niz do NF.
Ze niby zabijamy za to, ze ktos szybko expi?
Bzdura, podaj przyklad...
No chyba ze chodzi ci o exp locki, czesc z ex wiw dostala exp locki (moga dziennie wbijac okreslona ilosc expa dziennie np 100k), no i jezeli nie beda tego przestrzegac, to chyba normalne ze to pociagnie za soba konsekwencje
pzdr
Ze niby zabijamy za to, ze ktos szybko expi?
Bzdura, podaj przyklad...
No chyba ze chodzi ci o exp locki, czesc z ex wiw dostala exp locki (moga dziennie wbijac okreslona ilosc expa dziennie np 100k), no i jezeli nie beda tego przestrzegac, to chyba normalne ze to pociagnie za soba konsekwencje
pzdr
Sam podales argumentacje ze ograniczacie czyjsc rozwoj :)
Olik @ nie napisalem ze zabiajcie, ale ze moze sie tak zdarzyc ze ktos padnie za to.
Tak jak pisze Dwik, druga czescia swego posta potwierdziles tylko teorie o 'zakazie' szybkiego expienia.
(obym znowu nie uslyszal, ze za slowa na forum bede hunted ;) )
Milego Dnia~
Gwiazdor
10-05-2007, 13:21
kurwa co wy pierdolicie nie zamiezam bronic olika i jak byla wojna mialem nadzieje, ze Wiw wygra ale nie pierdolcie ze olik sie przyznal ze nf zabija za szybkie expienie moze i zabija ale to co on napisal to jest zwykly exp block dla przegranych graczy z wiw ktore nf ma prawo im wprowadzic na jakis czas bo wygrali i moze obawiaja sie ze wiw przyexpi i znow bedzie wojna dlatego wprowadzili im exp blocka dajcie jakis przyklad neutralnego czlowieka ktory dostal block exp to juz by bylo zabijanie za szybkie expienie
Net'tius
May 04 2007, 15:17:01 CEST Killed at Level 86 by Garlerdon
and by Demonic Pelego
Ciekawe dlaczego on padl :>?
Z tego co mi mowili jego koledzy to Gerlerdon - obecnie Zenek ktory nie nawidzi Neta wymyslil reason ze atakowal Ren'ko chyba pod dp :D
A on zabil pk ;p
May 05 2007, 10:58:43 CEST Killed at Level 15 by Chiqurita
May 04 2007, 18:33:29 CEST Killed at Level 15 by Rozjebundus
and by Ptasiu von Kyra
May 04 2007, 15:08:48 CEST Killed at Level 16 by Net'tius
May 01 2007, 11:00:49 CEST Killed at Level 16 by Rikku Binary
Apr 15 2007, 15:17:32 CEST Killed at Level 17 by Skyer
Apr 15 2007, 15:14:11 CEST Killed at Level 17 by Skyer
and by Demia
Apr 15 2007, 14:43:20 CEST Killed at Level 18 by Fiskaren
Apr 15 2007, 13:25:44 CEST Killed at Level 19 by Smok Andariel
Apr 10 2007, 19:21:06 CEST Killed at Level 19 by Verencius
and by Blady Niko
ktory wczesniej zabil wraz z swoim pk teamem:
Aliatius:
May 04 2007, 15:05:59 CEST Killed at Level 31 by Xankaril
and by Puczik of Kyra
Takze zaczyna sie PA a NF nie reaguje : )
A to dziwne bo przeciez Net ma w opisie
Special Friends:
¤*¤ Abo
¤*¤ Garlerdon[old] aka Amas
Podobo Abo dzieki niemu wbil kilkanascie lvli na hydrach... Blokowal mu je charem Levrick sprzedanym za 350k rowniez do gwardi zenka :D
Tetro, Garlerdon etc. Kto bedzie nastepny :D?
Abo zmienił właściciela? =o
No sry, ale jak ktos powierdzial wyzej exp lock dla pewnych osob jest powszechnie stosowanym rodzajem paymenta.
Poprostu pewne osoby jako payment zaplacily okreslona ilosc keszu + moga wbic tylko okreslona ilosc expa [exp lock] i nikt im nie kazal sie zgadzac na to, tylko sami to zaakceptowali.
No i w rzadnym wypadku nie jest to rzecz (exp lock) wynyslona przez NF, ale bylo to juz stosowane pare razy na kyrze no i na innych servach.
Olik @ nie napisalem ze zabiajcie, ale ze moze sie tak zdarzyc ze ktos padnie za to.
Tak jak pisze Dwik, druga czescia swego posta potwierdziles tylko teorie o 'zakazie' szybkiego expienia.
(obym znowu nie uslyszal, ze za slowa na forum bede hunted ;) )
Milego Dnia~
No jezeli to do mnie bylo, to nie klam bo dobze wiesz ze ja ani ciebie ani nikogo innego nie huncilem za pisanie na forum...
/edit/
aha i exp locki sa gora na miesiac z tego co mi wiadomo
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.