zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Iridia part 2

Stron : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12 13 14

Kiełek
07-04-2007, 14:27
@Shurak & Chris

za co zabiliscie Coortez'a ?

a może dowiedzieli się że to nowy owner? i to już od 53~

Galdi
07-04-2007, 15:20
@Shurak & Chris

za co zabiliscie Coortez'a ?

Myslal zapewne, ze jest zajebisty i ma plecy :'(
Bujal sie do mnie na 40 lvlu~ ;s jakby nie byl u Ciebie w gildi dawno bym go piznal i dalej mam zamiar..

IridiaCarlinPk
07-04-2007, 15:37
Moj kolega WOjtek powraca do gry moze znajdzie sie ktos kto go wspomoze finansowo/itemowo bo z kasa krucho kazda suma sie liczy:)

Bez~
07-04-2007, 21:09
http://neztas.legenda.o.zoltym.serze.patrz.pl/

:|

Neztas
07-04-2007, 21:14
xDDD

btw zycze wszystkim zajaca z duzymi jajami i w ogole

Forlann
07-04-2007, 21:14
:) <.........>

Jinikao
08-04-2007, 01:11
nie w temacie ale mi sie podoba
http://www.youtube.com/watch?v=u0rMe2Vyb9E
http://www.youtube.com/watch?v=C4lPsTE7l48

Kiełek
08-04-2007, 17:15
@up
Ja tu jestem od offtopów :(

Co do filmów to my mamy się czego uczyć ;]

Forlann
08-04-2007, 17:20
Jini ten pierwszy film jest zajebisty :o
Szkoda ze u nas w polsce nie ma takiej atmosfery :/

Gruhard
08-04-2007, 18:36
Chce ktoś dziś wieczorkiem, po 20.00, gdzieś pójść (jako blocker ofc):>? Bo mi Valek zajął tomba i siedzi tam cały dzień >.>.

Mogą być: poi dls, behe, gsy, hydry (w/e) ^^ !

btw.

kupie demon dusty i gs silki.

pozdro.O
Bartek/TNT

Bez~
08-04-2007, 19:27
mam na stanie 2 d dusty,jak by mnie nie bylo toslij siano na venore i napisz gdzie odeslac dusty,ofc 7k each!

Jinikao
08-04-2007, 19:33
Mam 25 dust

Gruhard
08-04-2007, 20:17
Omg jinikao 13k each za dusta :s.

BEzok potem raczej wyśle :]. Do darashi moj towar.

Pearl Agata
09-04-2007, 02:02
Chce ktoś dziś wieczorkiem, po 20.00, gdzieś pójść (jako blocker ofc):>? Bo mi Valek zajął tomba i siedzi tam cały dzień >.>.

Mogą być: poi dls, behe, gsy, hydry (w/e) ^^ !

btw.

kupie demon dusty i gs silki.

pozdro.O
Bartek/TNT

lol:p wesolo tu u was..myslalam ze bede mogla zobaczyc co ciekawego dzieje sie w chwili obecnej na waszym servie, a widze kto ile ma dustow i kiedy i kto ma czas zeby isc expix xPPPP

Wesolych Swiat^^
~Aga

Maxxonek
09-04-2007, 02:12
Aga, Ty od razu bys chciala jakis newsow posluchac xD Nie ma tak latwo, musisz uwaznie sledzic xD

Wesolych tez =D

kulka1991
09-04-2007, 10:16
Buy all bp's of sd!:baby:

IridiaCarlinPk
09-04-2007, 10:49
Buy all bp's of sd!:baby:

A lmmy moga byc mam pare bekpekow tez dobry demejdz daja blz

Kisia
09-04-2007, 17:12
lol:p wesolo tu u was..myslalam ze bede mogla zobaczyc co ciekawego dzieje sie w chwili obecnej na waszym servie, a widze kto ile ma dustow i kiedy i kto ma czas zeby isc expix xPPPP

Wesolych Swiat^^
~Aga

a pamietasz Ty mnie jeszcze?:P

Odyniecq
09-04-2007, 23:48
Nie chciałem tego pisać ponieważ są święta ale jak widzę takie rzeczy na forum to mi się niedobrzew robi.
Kilka lub kilkanaście postów wyżej jakaś koleżanka rozpisuje się o tym czym jest wojna, że potrzeba lidera i kadry oficerskiej. Moja rada: IDŹ I SPRAWDŹ CZY CIĘ NIE MA W SZAFIE. Kur** co to niby jest? To tylko gra i graja w nią DZIECI!!! A ty byś sobie kur** wojsko wyszkoliła. Nie no n/c.
Chcecie wojny ze szweduchami to się bijcie a nie ciągle narzekacie. Już w Arcanium nikt prawie nie gra, a wy dalej chowacie dupę w piasek bo wam lvl spadnie. Nie no hu* nie przyczepiam się do każdego ale taki Kod Impfer to też n/c normalnie. Jak się idzie na wojnęto z poświęceniem, jak kur** nie macie taktyki to trzeba się zwalić kupą na tamtych i jeb** sorców i palków na początku. A jak nie idzie ubić tego strapowanego to niech ktoś na tym zjeba*** Ventrilo, czy nawet na Guild chacie napisze " 3 2 1 Combo w kogośtam". A Naro Slayer to wogule śmieszny jesteś co wy niby kur** Zrobiliście w tej wojnie? Najwięcej fragów? O kur** połowa z nich to jak Xaliin padał. Wy po prostu nie macie pvp dobrego i tyle. Jak wam biją kogoś to sie nie stoi i patrzy na niego ani nie uha sie go na siłę tylko się napier**** sorców!!
Kogo ja miałem jeszcze skrytykować, O już wiem! Nie wiem czy ty to wogule czytasz, ale jesteś normalnie IDIO** Lykontorna Orxosa. Ubili cię mewtu i laubau na filmiku jak najzwyklejszego n00ba. Jak oglądałem to se kur** pomyślałem, że ty to się pewnie manasować zaczniesz zamiast uhać. A kto wogule Nosi DSM na rsie? No kur** n/c.

A tak wogule święta są i takie religijne wtrącenie:

Ta typiara co to o indeksach mówiła to dla ciebie:
Jak kur** ty idziesz do kościoła tylko po podpis (A idziesz napewno tylko po to " 2 godziny w kościele na marne") to na "damski h**" po co ci wogule bierzmowanie?? Weźmiesz sobie ślub cywilny , bo na co ci kościelny skoro i tak olewasz całą religie?
Ooo jeszcze mi się coś przypomniało kogo miałem skrytykować.
Tak to właśnie o ciebie chodzi czcigodny Everanor'ze. Normalnie żygać mi się chce jak czytam to co ty napiszesz. Ty normalnie jesteś jakiś król SALOMON, ja pierdo**, n/c. Zacznij psalmy pisać. Albo nie, odwołuję bo mi zaraz napiszesz, że "każdy człowiek może pisać co zechce, a ja w psalmach jestem całkiem niezły". Ty się za dużo naoglądałeś normalnie filmów o średniowieczu i antyku. Kur** no nie wiem jak opisać twoją głupotę. Rozwiązujesz jakieś tibijskie zagadki << JAaAA super będziesz pierwszy. Nie no mogę cię dotknąć?? Jaa no wspaniały jesteś. I taki moralny. >> JA pierdo** otrząśnij się człowieku bo się obudzisz sam w ciemnym pokoju z komputerem i świadomością, że po 20 latach znasz już wszystkie tajemnice tej gry.
To jest tylko gra, ANONIMOWA GRA!! Każdy kryje się za swoją postacią nie ma miejsca na moralność czy inne pierdoły. Ciekawe czy w życiu też jesteś taki moralny, sprawiedliwy, intiiieligenty, i PRZEMĄDRZAŁY.
Nawet jeśli to ci to gówno daje, ciekawe co zrobisz jak spotkasz bandę dresów lub innych przedstawicieli marginesu, co najeb** cię dla zabawy.
Ale nie, taki filozof jak ty to pewnie jest zapisany na karate u mistrza YOGI.
Użyjesz mocy, pierdo****** tą swoją filozoficzną gadkę i oni ci do nóg padną dziękując.
Nie dziw się, że tak się ciebie uczepiłem ale normalnie każdy twój post tak mnie wkur** że nie daję rady milczeć. Już ten znienawidzony ripper jest lepszy bo on przynajmniej nie udaje, jest gnoj** w tibi i także w prawdziwym życiu.
Pozdrawiam fanów Harrego Pottera8o

rendevar
09-04-2007, 23:59
Odynieck ty to masz słaba psychike ;] widac po twoim poscie (hmm płakałes piszac go ;<??)
pozatym pamietam jak gnebiles mi kolege bo zabil ci jakiegos przyjaciela, ganiales
zeby zabic 35 sorka po calej mapie :baby: :baby: :baby: :baby:
postro tla cięmbie ;&

Draggy_Slayer
10-04-2007, 00:18
Odyniecq
zal mi ciebie:)
nie pasuje ci czyjs styl gry to graj po swojemu :)
jak ktos chce to i rare seta bedzie na rsie nosil jesli ma taka ochote

a jesli eve ma ochote rozwiazywac agadki to niehc i kura do 40stki siedzi i je rozwiazuje to nie twoj zasrany interes:)
pro sie kurwa znalazl

kulka1991
10-04-2007, 00:46
Czy to napewno Odynieck pisal?czy ktoś sie podszył pod niego?

Bez~
10-04-2007, 01:17
na moje podszyl sie ktos :<

givi
10-04-2007, 09:06
Podszyl sie i to jak palant bo ja nie jestem z Opola, kto wie temu chwala. A co do tej marnej mistyfikacji to zainteresowani wiedza kim gram, skad jestem i jak sie zachowuje.
Pozdro dla was:p

PS. Jeszcze jedna drobna uwaga teraz dostrzezona, data zalozenia konta.
A coz ze tego samego dnia co post ;)

Elevarm
10-04-2007, 09:52
Autentycznie to moralne salto poprawiło mi humor. Nie będę cytował i komentował, tylko ten ten jeden fragment :)

Nawet jeśli to ci to gówno daje, ciekawe co zrobisz jak spotkasz bandę dresów lub innych przedstawicieli marginesu, co najeb** cię dla zabawy.
Ale nie, taki filozof jak ty to pewnie jest zapisany na karate u mistrza YOGI.
Użyjesz mocy, pierdo****** tą swoją filozoficzną gadkę i oni ci do nóg padną dziękując.

Otóż jeśli chcesz wiedzieć od jakiegoś już czasu jestem obcięty "do skóry", chodzę w bluzie z kapturem, conajmniej cztery razy w tygodniu chodzę na siłkę, a na mordce ciągle mam ślady po ostatniej "akcji". Karate u mistrza YOGI trenowałem dwa i pół roku na studiach, naprawdę super sprawa, dzięki temu nauczyłem się kontrolować strach (motto mam w podpisie) co nie raz ocaliło mi tyłek przez tym "marginesem".

C18
10-04-2007, 11:30
Autentycznie to moralne salto poprawiło mi humor. Nie będę cytował i komentował, tylko ten ten jeden fragment :)

Otóż jeśli chcesz wiedzieć od jakiegoś już czasu jestem obcięty "do skóry", chodzę w bluzie z kapturem, conajmniej cztery razy w tygodniu chodzę na siłkę, a na mordce ciągle mam ślady po ostatniej "akcji". Karate u mistrza YOGI trenowałem dwa i pół roku na studiach, naprawdę super sprawa, dzięki temu nauczyłem się kontrolować strach (motto mam w podpisie) co nie raz ocaliło mi tyłek przez tym "marginesem".

Evek skinie!1
<3

Massior
10-04-2007, 12:48
Wbiłem na chwile na iridie z ciekawości oblookać co ciekawego tam sie dzieje a tu na trade pokazuje sie wiadomość...

11:42 Masterus Magus [15]: Deutchland Deuchland fucking deuchland, sucker dicken of polaks! Sweden,sweden fucking sweden, sucking dick ofpoland people!

a później się dziwią, że mają nas za downów :|

Odyniecq
10-04-2007, 14:33
Podszył się? LOL

Nie moja wina, że sprzedając mi postać nie wspomniałeś nic że masz konto na tibia.pl
A pozatym miałeś się już nie mieszać w tibię ^.-
Dla tych co nie wierzą to przypomnij sobie Bezok i napisz kto ma rację. Pamiętasz wspólne hydry jakieś 2 tygodnie temu? Co siedzieliśmy z 4h prawie i jedyne co spadło to jak pamiętam 2 knight army i jakieś inne gówna. I niby skąd to wiem, skoro nikt nas tam nie odwiedzał? Jedynie się jakiś knight chyba z Atmosphere pytał kiedy kończymy, ale nie pamiętam nicka.
Dlatego pomyśl czy to ja czy nie.
A co do tego że goniłem jakiegoś 30 lvla po całej mapie to nic o tym nie wiem, musiał jeszcze stary owner grać więc ja się nie przyznaję do tego.

C18
10-04-2007, 14:44
Podszył się? LOL

Nie moja wina, że sprzedając mi postać nie wspomniałeś nic że masz konto na tibia.pl
Dla tych co nie wierzą to przypomnij sobie Bezok i napisz kto ma rację. Pamiętasz wspólne hydry jakieś 2 tygodnie temu? Co siedzieliśmy z 4h prawie i jedyne co spadło to jak pamiętam 2 knight army i jakieś inne gówna. I niby skąd to wiem, skoro nikt nas tam nie odwiedzał? Jedynie się jakiś knight chyba z Atmosphere pytał kiedy kończymy, ale nie pamiętam nicka.
A co do tego że goniłem jakiegoś 30 lvla po całej mapie to nic o tym nie wiem, musiał jeszcze stary owner grać więc ja się nie przyznaję do tego.

Taka przyjacielska rada (z racji tego że też nie lubisz Naro frejera~) tu ludzie nie lubią gdy ktoś wyraża swoją opinie, wiem to z własnego doświadczenia,a po za tym oprocz grupki nielicznych (na palcach ręki drwala można ich zliczyc) postują tutaj osły i niedojeby którzy emocje z realnego życia przelewają na tą gre dowartościowywujac się w ten sam sposób.
Życze Ci miłej gry na tym servie, aczkolwiek jest on skończony, mówie tak bo wiem - wkońcu jestem tu legendą aye? :)

Massior
10-04-2007, 14:56
Taka przyjacielska rada (z racji tego że też nie lubisz Naro frejera~) tu ludzie nie lubią gdy ktoś wyraża swoją opinie, wiem to z własnego doświadczenia,a po za tym oprocz grupki nielicznych (na palcach ręki drwala można ich zliczyc) postują tutaj osły i niedojeby którzy emocje z realnego życia przelewają na tą gre dowartościowywujac się w ten sam sposób.
Życze Ci miłej gry na tym servie, aczkolwiek jest on skończony, mówie tak bo wiem - wkońcu jestem tu legendą aye? :)

Wszystkiego najlepszego ByQ Z MoZamBiQ :)! <3

Kiełek
10-04-2007, 15:06
Aff... a ja jak kupiłem chara to odrazu padłem -.- (Saronxx <3 dobrze Ci tak kurwo) A on co? ;D jakieś 52 lvle wyżej to ma względy? Own Him blzz! Świat muśi być sprawiedliwy!

/6 owner Stilerra ;]
btw. Teraz mam rycka którego robiłem tylko ja sam ;D GL

pietrzyk92
10-04-2007, 15:08
nie rozumie poprostu nie potrafie....-.- czemu zakladacie ze polacy maja pograne na serwie moze i swe go kontroluja... ale czy to zaraz skazuje nas na przegrana..??? mi sie zdaje ze gdyby polacy sie zjednoczyli <mam wrazenie ze przewaga serwa to my> mozna nawiazac walke <do czego nie zachecam, bo ejstem za porozumieniem> ale w najgorszym wypadku i tak do walki dojdzie.... a nie zaraz konczyc nasza gre na serwie... :] :]

Galdi
10-04-2007, 15:17
Aff... a ja jak kupiłem chara to odrazu padłem -.- (Saronxx <3 dobrze Ci tak kurwo) A on co? ;D jakieś 52 lvle wyżej to ma względy? Own Him blzz! Świat muśi być sprawiedliwy!

/6 owner Stilerra ;]
btw. Teraz mam rycka którego robiłem tylko ja sam ;D GL

Odynieck nie kupil chara -----.------- A i nie rozumiem tego nawiasu (Saronxx <3 dobrze Ci tak kurwo)

to jest cos tak jakby, hmm.. Kocham cie ale s*******aj bo jestes dziwka; ooo

Kiełek
10-04-2007, 15:24
Oj... dobra mniejsza z Odynieckiem ;]
co do tego nawiasu, to chodzi o to że nawet go lubiałem, ale po tym jak mnie ubił stwierdziłem, że jest bezzębnym lamusem, który sra w gacie jak go raty pod thais biją po 1, więc poprostu ma garba ;D
btw. do Stilerra nie chce wracać!! tego chara nie miałem i nie wiem kto to! lalalala

ej ripper a za co padł Quny? on już szykuje odzew! xD

IridiaCarlinPk
10-04-2007, 15:43
Quny to cwaniak dobrze ze padl juz go z GTW dojechalismy(pozdro Woyek,Pajerak:*)
a co do "(Saronxx <3 dobrze Ci tak kurwo)" popieram xD
Happy B- day biały bracie<3
Mass bys sie odezwal na gg czasem byq:>
Kiełek:*

btw dzis Manchester wygra!

Kiełek
10-04-2007, 15:48
Go Manchester! Let's own the CL! <33
Obstawiajcie kto wygra? ;D

Arthas The Keeper
10-04-2007, 16:19
Glory Glory Man U!!
1:0 stawiam.

signed: Usar

C18
10-04-2007, 16:25
Happy B- day biały bracie<3

Wszystkiego najlepszego ByQ Z MoZamBiQ :)! <3

Thx m8s ;)

Thoris...
10-04-2007, 16:42
@Odyniecq
Głupoty piszesz. No sprawdz kto mówil o tych fragach bo zdaje mi sie ,że nie Arek tylko pan Jinikao.

Jedyne z czym sie zgodze to z tymi podpisami ,jak mozna isc do sakramentu Bierzmowania, który jest sakramentem dojrzałosci chrzescijanskiej i stac 2h myslec o zielonych migdałach by dostac jakis podpis. Rozumiem, że macie rodziców którzy was zmuszaja i nie możecie z nimi porozmawiac na ten temat. Ksiadz nam powtarzał ,że jak nie chcemy isc bo nie jestesmy gotowi to mozemy za rok czy kiedys tam jak uznamy, ze jest juz ok. Mysle, ze skoro ide do koscioła to w jakims celu. Nie moge zrozumiec jak mozna robic cos, bo tak robia koledzy. Masz swój rozum - mysl.

ps: 1 zdanie negatywne na temat Arka i Phenix uznal Cie za brata. :PPPP

Galdi
10-04-2007, 16:47
ej ripper a za co padł Quny? on już szykuje odzew! xD

On mi moze naskoczyc ;]] Nikogo nie zna, jest nikim, chociaz jakby kogos znal to napisz mi na prv albo tutaj ;) A jego ta bardzo very good armie to sie polozy w 10 sec ;)

IridiaCarlinPk
10-04-2007, 16:49
Glory Glory Man U!!
1:0 stawiam.
oby xD

ps: 1 zdanie negatywne na temat Arka i Phenix uznal Cie za brata. :PPPP
uznal za brata kogo?o.0
Go Manchester! Let's own the CL! <33
Obstawiajcie kto wygra? ;D
wiadomo kto:D
Thx m8s ;)
np

Meteon!
10-04-2007, 17:07
On mi moze naskoczyc ;]] Nikogo nie zna, jest nikim, chociaz jakby kogos znal to napisz mi na prv albo tutaj ;) A jego ta bardzo very good armie to sie polozy w 10 sec ;)

A Ty kogo tutaj znasz, ze taki kozak jestes?:P

Kiełek
10-04-2007, 17:07
Kutfa... FACC power -.-

Galdi
10-04-2007, 17:23
A Ty kogo tutaj znasz, ze taki kozak jestes?:P

Podaj mi swoj nick i zobaczysz na deathliscie kogo znam obok mojego nicku :)

Jinikao
10-04-2007, 17:32
Aye ja pisalem o fragach;] uzycie slowa "Pan" bylo ironiczne?? na Xalinie byly 2 fragi o ile pamietam, wiec slowo polowa jest mocno przesadzona.

givi
10-04-2007, 17:45
Podszył się? LOL

Skoros taki dumny nowy wlasciciel jestes to wloguj sie powiedzmy o 18 na tibie na Odyniecka. I wtedy zobaczymy kto tu ma dostep do konta -.-

Elevarm
10-04-2007, 18:02
Evek skinie!1
<3

Shhhhhhh :p

btw Happy B-day XD

Kiełek
10-04-2007, 18:11
Przezajefajnie, dopiero się skapnąłem, że Phoenix ma urodziny ;o xD
Hepi Bersdej tu Ju!

Meteon!
10-04-2007, 19:20
Podaj mi swoj nick i zobaczysz na deathliscie kogo znam obok mojego nicku :)

I za co padne ?:( jaki mi podasz reason, czy jestes tak ustawiony, ze nie musisz ich dawac ;>

Galdi
10-04-2007, 19:47
I za co padne ?:( jaki mi podasz reason, czy jestes tak ustawiony, ze nie musisz ich dawac ;>

1.Grozenie mojemu rl bratu
2.Being cocky
3.Nie lubie cie

:*

Meteon!
10-04-2007, 19:50
To ja juz nie bede, zostaniemy kolegami, pomoge Ci lizac dupy na okolo, ok ?:(

Kiełek
10-04-2007, 19:54
@Everanor albo Rastafarians
Mam do Was prośbę, moglibyście zareportować moją pierwszą postać "Kielek Mordobijca"? Chodzi o namelocka. Moglibyście np. napisać że jest to ofensywne imie, i może urażać Innych.
Byłbym wdzięczny :)

Galdi
10-04-2007, 20:20
Place 10k za info o charze Mateona. prv~

IridiaCarlinPk
10-04-2007, 20:23

daj mi nick twoj i ja ci zalatwie wpisy w deathliscie jesli nie dasz ripperowi;}
taki piepszony 47 lv facc co on moze zrobic nie?:(

Meteon!
10-04-2007, 20:25

Daj mi 50k a sam Ci powiem jaki mam nick :P

Galdi
10-04-2007, 20:41
daj mi nick twoj i ja ci zalatwie wpisy w deathliscie jesli nie dasz ripperowi;}
taki piepszony 47 lv facc co on moze zrobic nie?:(

Jestes strasznie chujowym graczem w tibia :| Jak mozna zabijac innych ludzi? Pamietaj ze po drugiej stronie tez jest czlowiek ! xDDDD

@Mateon

:*

Karolkaa
10-04-2007, 21:11

Meteonka 68 lvl Aldora : ) dawaj 10K

Thoris...
10-04-2007, 22:42
@Jinikao
poprostu tak napisałem... nie ironia raczej szacunek :d, np za to że umiesz powiedziec - tak to ja napisałem to ;d

Jinikao
11-04-2007, 07:23
Heh dzieki:P btw kupon na sts mi siadl xD

IridiaCarlinPk
11-04-2007, 07:32
hhahahh i frajerstwo włoskie pojechalo do domu bo dobrze gra na wyjazdach aushuaehuashue 7-1!!! Hail ManUtd
@Jini za ile siadlo Ci?:>

Jinikao
11-04-2007, 09:53
20 zl ;p;p;p a 5 zl postawilem:) Ale tylko 3 mecze obstawialem;p

Khar
11-04-2007, 10:48
20 zl ;p;p;p a 5 zl postawilem:) Ale tylko 3 mecze obstawialem;p

To jeszcze 5 takich i PACC XD

Elevarm
11-04-2007, 13:31
@Everanor albo Rastafarians
Mam do Was prośbę, moglibyście zareportować moją pierwszą postać "Kielek Mordobijca"? Chodzi o namelocka. Moglibyście np. napisać że jest to ofensywne imie, i może urażać Innych.
Byłbym wdzięczny :)

Nie uda się, nick nie łamie żadnej zasady.

Arthas The Keeper
11-04-2007, 14:50
Pięknie, pieknie 7:1 Glory Glory Man U ]:-> <potęga>.
Makaroniarze do domu !!

Kisia
11-04-2007, 15:03
ladnie MU pojechal troche w szoku bylem :)

Btw, powrot sie szykuje :o

Arthas The Keeper
11-04-2007, 15:39
@Kisia wracaj do nas xD || jesteś mile widziany ;]
btw. za co znów Mor'grimm'a huntuja?

Kisia
11-04-2007, 16:11
Wrocic wroce ale tylko do zalatwienia paru spraw. Za co huntuja mor'grimma nie mam pojecia jakos mnie to yebie

Massior
11-04-2007, 16:29
Wrocic wroce ale tylko do zalatwienia paru spraw. Za co huntuja mor'grimma nie mam pojecia jakos mnie to yebie

Wracaj do nas jak najszybciej _/ 3mam kciuki za te sprawy jak cholera... prawde mówiąc to takie moje "mini marzenie" z resztą założe się że nie tylko moje.

ps. Dam znaka w najbliższym czasie jak będe w Rzeszowie to sie zgada i obgadamy ostatnie zmianki <3

Kisia
11-04-2007, 16:32
Wracaj do nas jak najszybciej _/ 3mam kciuki za te sprawy jak cholera... prawde mówiąc to takie moje "mini marzenie" z resztą założe się że nie tylko moje.

ps. Dam znaka w najbliższym czasie jak będe w Rzeszowie to sie zgada i obgadamy ostatnie zmianki <3

Wroce wroce nie boj sieB)
O ostatnich "zmiankach" to niebardzo chce rozmawiac niezbyt mile sa.

IridiaCarlinPk
11-04-2007, 16:49
Wracaj do nas jak najszybciej _/ 3mam kciuki za te sprawy jak cholera... prawde mówiąc to takie moje "mini marzenie" z resztą założe się że nie tylko moje. hah made my day:*

C18
11-04-2007, 17:37
Btw, powrot sie szykuje :o

{Backstabberzy/Sharerzy/Cheaterzy/Nooby/Pedały*} twojego pokroju nie są mile widziani na Iridii.

Bah.

*Synonimy od "Kisia", lol

Kisia
11-04-2007, 17:49
{Backstabberzy/Sharerzy/Cheaterzy/Nooby/Pedały*} twojego pokroju nie są mile widziani na Iridii.

Bah.

*Synonimy od "Kisia", lol

Wiec nie dziwie sie dlaczego nie grasz na iridi :)
Skoro mowisz ze ktos kto mial w wieku 16 lat 9 dziewczyn jest pedalem to ciekawe zycie musisz miec.
Na tej postaci zarobilem juz ponad 1000zl i zarobie jeszcze wiecej mam nadzieje ze wkoncu ktos mnie skrzywdzi za to ze go okradlem :))
"i lepiej pros bo ktos Ci w przyplywie zlosci polamie kosci by przypomniec o lojalnosci" -moze spotkamy sie w rl i porozmawiamy jak takis kozak?

Kiełek
11-04-2007, 18:02
Możecie mi wytłumaczyć co to znaczy Backstabber? Huem?

@Everanor
No trudno, ale wkońcu to był moj pierwszy char:P

Kisia
11-04-2007, 18:05
Możecie mi wytłumaczyć co to znaczy Backstabber? Huem?

@Everanor
No trudno, ale wkońcu to był moj pierwszy char:P

Backstabber - zdrajca

HEHEHE

C18
11-04-2007, 18:28
Skoro mowisz ze ktos kto mial w wieku 16 lat 9 dziewczyn jest pedalem to ciekawe zycie musisz miec.
Na tej postaci zarobilem juz ponad 1000zl i zarobie jeszcze wiecej mam nadzieje ze wkoncu ktos mnie skrzywdzi za to ze go okradlem :))
"i lepiej pros bo ktos Ci w przyplywie zlosci polamie kosci by przypomniec o lojalnosci" -moze spotkamy sie w rl i porozmawiamy jak takis kozak?

Pierwsza sentencja zbiła mnie z krzesła, bo praktycznie nawet Naro Frejer Ci to przyzna, że ja swoj honor mam i nie dam sobie w trąbe dmuchać tak jak to robisz ty + backstabber ze mnie taki jak z Ciebie 'uczciwy player'
W kolejnym zdaniu zgrywasz kozaczka i złodzieja, a jesli chara sprzedałeś przez allegro i trafiłeś na cwaniaka, to licz się z wpłynieciem pozwu do sądu którego podstawą jest wałek na allegro:)
Następnie, odnośnie twojego cytatu, który mianowicie rozbawił mnie najbardziej
"I dont dread any of you" widziałem twoje fotki i pizgałem cały dzień z nich..
A po za tym co 16 letnia ciota mi zrobi? Sprzedasz mi liścia?

+ Zdrajca to Betrayer/Traitor nieuku
Stab
1 pchnięcie nożem
2 dźgnięcie
3 klujący ból
4 pchnąć nożem
5 sztylet
6 przebić sztyletem
7 zakłuć
8 nakłuć
9 sztyletować
10 zasztyletować
11 dźgać
12 nacinać cegły
13 szargać (czyjąś reputację)
Backstab - ukłucie nożem w plecy~
Over'n'Out~

Kisia
11-04-2007, 18:37
Pierwsza sentencja zbiła mnie z krzesła, bo praktycznie nawet Naro Frejer Ci to przyzna, że ja swoj honor mam i nie dam sobie w trąbe dmuchać tak jak to robisz ty + backstabber ze mnie taki jak z Ciebie 'uczciwy player'
W kolejnym zdaniu zgrywasz kozaczka i złodzieja, a jesli chara sprzedałeś przez allegro i trafiłeś na cwaniaka, to licz się z wpłynieciem pozwu do sądu którego podstawą jest wałek na allegro:)

+ Zdrajca to Betrayer nieuku
Stab

Over'n'Out~

Widziales moje foto zrobione z szajskiej komory i po niej mnie oceniasz? jestesKUL. btw, pokaz swoje?
Mowisz ze jestem 16 letnia ciota, ustawmy sie wiec jestes kozak w mordzie ciekawe co pokazesz w rl.
Nigdy nie sprzedalem chara przez allegro, glownie to osoba z rl i jakos jeszcze mnie sprawiedlwosc nie doszla ;( lecz wciaz czekam na to:D

C18
11-04-2007, 18:41
Widziales moje foto zrobione z szajskiej komory i po niej mnie oceniasz? jestesKUL. btw, pokaz swoje?
Mowisz ze jestem 16 letnia ciota, ustawmy sie wiec jestes kozak w mordzie ciekawe co pokazesz w rl.
Nigdy nie sprzedalem chara przez allegro, glownie to osoba z rl i jakos jeszcze mnie sprawiedlwosc nie doszla ;( lecz wciaz czekam na to:D

Po raz kolejny pokazałeś jaki jesteś zajebisty oszukując swoich rl kumpli, gratuluje.

A jeśli jesteś taki chętny na ustawke to się możemy po jakims meczu lecha spotkać to że Ci bardziej obije morde niż masz juz obitą niczego nie zmieni, prawda chłopczyku?

Kisia
11-04-2007, 18:49
Po raz kolejny pokazałeś jaki jesteś zajebisty oszukując swoich rl kumpli, gratuluje.

A jeśli jesteś taki chętny na ustawke to się możemy po jakims meczu lecha spodkać to że Ci bardziej obije morde niż masz juz obitą niczego nie zmieni, prawda chłopczyku?

To nie sa rl kumple, sa to osoby ktore kupily moja postac po czym ja zjebaly a ja ją naprawiam :)

po meczu lecha powiadasz hmm, chetnie jak lech bedzie gral w krakowie :) i chetnie zostane ranny zeby zobaczyc jak mnie "obijasz"

C18
11-04-2007, 18:56
To nie sa rl kumple, sa to osoby ktore kupily moja postac po czym ja zjebaly a ja ją naprawiam :)

po meczu lecha powiadasz hmm, chetnie jak lech bedzie gral w krakowie :) i chetnie zostane ranny zeby zobaczyc jak mnie "obijasz"

Aight, jeszcze się zgadamy :)

zwirek
11-04-2007, 19:09
Wymieńcie się numerami gg/komórek i tam flirtujcie ze sobą ;) "spodkać" pisze się spotkać ;) Co to w ogóle ma wspólnego z Iridią ? Uspokójcie swoje dzikie żądze i piszcie na temat , bo znów temat zamkną :evul: Pozdro ;)

Elevarm
11-04-2007, 19:28

Sorry że się wtrącę ale czy widzisz tutaj coś więcej poza swoja płytkością?

Kisia
11-04-2007, 19:30
Sorry że się wtrącę ale czy widzisz tutaj coś więcej poza swoja płytkością?

Nazwe Cie pedalem bez zadnych podstaw i co mi na to odpowiesz?

C18
11-04-2007, 19:33

A ja Ci powiem stare dobre przysłowie
"Przyganiał kocioł garnkowi"

Niegrzecznie jest odpowiadać pytaniem na pytanie hrhr

@down
luv ya

Elevarm
11-04-2007, 19:40

Odpowiem, że nie odpowiedziałeś na moje pytanie.

Naro
11-04-2007, 20:00

ty masz honor? ty jestes zagubionym dzieckiem w swiecie ktore nie wie nawet co to znaczy co dowiodles swoimi wieloma postami... czesto wypowiadales sie tutaj na rozne tematy, potem ja badz inni cie sprowadzalismy na ziemie i jedyne co potrafiles to bluzgac bo prawda byla nie po twojej stronie...

jak powiedzialem jestes zagubiony gdzies w zyciu i nei wiesz co ze soba zrobic, tibia to dla ciebie cale zycie, neonazistą czy skinem jestes tylko z nazwy a gebe masz wielka tylko na forum - jak ktos prosi o spotkanie w rl to tylko potrafisz pyskowac bo tak naprawde jestes malo dojrzalym chlopczykiem ktory tylko potrafi opluwac innych a sam soba nic nie reprezentujesz. juz sam fakt ze nazywasz sie legenda jest po prostu smiechem na sali... ty w ogole jestes n/c...

dogadujesz Kisi na tematy damsko - meskie a sam pewnie nigdy cycka w reku nie miales.... no chyba ze swojej matki... nie zamierzam sie tu wtracac w wasze klotnie bo w ogole rozmowa z toba zawsze jedzie plycizną wiec szkoda sie schylac.

dziwi mnie jednak ze Everanor sie z toba jakos integruje - -to dlatego ze podlizales sie mu pare razy tu na forum chwalac jego wypowiedzi i polechtales jego ego? czy moze zjednaliscie sie jako skinheadzi? dziwne dla mnie jest to Everanor ze jestes podjarany jak ten bachor ci lize dupe a nie widzisz poziomu a raczej jego braku jaki on reprezentuje wobec innych... no ale coz to twoj wybor i tylko o tobie swiadczy a kazdy jest wolny w swoich wyborach...

Elevarm
11-04-2007, 20:39
dziwi mnie jednak ze Everanor sie z toba jakos integruje - -to dlatego ze podlizales sie mu pare razy tu na forum chwalac jego wypowiedzi i polechtales jego ego? czy moze zjednaliscie sie jako skinheadzi? dziwne dla mnie jest to Everanor ze jestes podjarany jak ten bachor ci lize dupe a nie widzisz poziomu a raczej jego braku jaki on reprezentuje wobec innych... no ale coz to twoj wybor i tylko o tobie swiadczy a kazdy jest wolny w swoich wyborach...

Wyjaśnię Ci to najlepiej jak potrafię:
Nie jestem skinheadem, cechy zewnętrzne o niczym jeszcze nie świadczą. Integracja, jak to określiłeś, to dla mnie bardziej ciekawość. Nigdy nie odpycham kogoś, kto chce mnie poznać czy tylko ze mną porozmawiać, tak samo było kiedy poruszaliśmy tutaj temat PoI Questa, bodajże z Twojej inicjatywy zaoferowałem chęć zjednoczenia nas do PoI, co ci w których imieniu mówiłeś od razu odrzucili. Na tym forum (mam na myśli Iridię) walka trwała długo przed Wami i będzie trwać kiedy my wszyscy będziemy już na Iridii wspomnieniem starych czasów. Zrozumienie tego kogo sie nazywa przeciwnikiem - niekoniecznie akceptacja - potrafi czasem dać do myślenia.

Nigdy nikogo tu nie obraziłem, zadałem po prostu pytanie. I zaufaj mi - jestem odporny na lizusostwo. Każdy dzień spędzony na Iridii uczył mnie tego.

Starczy tego. Błędne koło bez początku i końca przerywa się tylko na wejściu do Dreamer Challenge.

C18
11-04-2007, 20:47
ty masz honor? ty jestes zagubionym dzieckiem w swiecie ktore nie wie nawet co to znaczy co dowiodles swoimi wieloma postami... czesto wypowiadales sie tutaj na rozne tematy, potem ja badz inni cie sprowadzalismy na ziemie i jedyne co potrafiles to bluzgac bo prawda byla nie po twojej stronie...

jak powiedzialem jestes zagubiony gdzies w zyciu i nei wiesz co ze soba zrobic, tibia to dla ciebie cale zycie, neonazistą czy skinem jestes tylko z nazwy a gebe masz wielka tylko na forum - jak ktos prosi o spotkanie w rl to tylko potrafisz pyskowac bo tak naprawde jestes malo dojrzalym chlopczykiem ktory tylko potrafi opluwac innych a sam soba nic nie reprezentujesz. juz sam fakt ze nazywasz sie legenda jest po prostu smiechem na sali... ty w ogole jestes n/c...

dogadujesz Kisi na tematy damsko - meskie a sam pewnie nigdy cycka w reku nie miales.... no chyba ze swojej matki... nie zamierzam sie tu wtracac w wasze klotnie bo w ogole rozmowa z toba zawsze jedzie plycizną wiec szkoda sie schylac.

Zdziwił byś się ile cycków już mi przez ręce przeleciało, ale nie o to tu chodzi
Powiedz mi na chuj mam prze*******ać się przez pół polski żeby Yamashati wpierdolic? Nie liże nikomu dupy w przeciwienstwie do ciebie i twojej ekipy s*****ałych polaczkow, nie daje sobie dmuchac w trąbe, nie jeden skinhead by Cie pozamiatał wiedzą, przypomnij sobie jak Muratowi w dupsko wchodziłeś jak exp limit chciałeś większy, przypomnij sobie jak padłeś na mintwallin bo ci sie bot zacial, przypomnij sobie jak jako 55ms przegoniłem frajera shamale z carlin do ab a frajer tylko uciekał chociaż ma mnie na 1,5 sd; przypomnij sobie jak zamiatałem twoich frajerskich rli, wbiłem 50lvl bez bocenia or w/e w 2 tygodnie, zamiatając twoich rli ktorzy do mnie sapali bo 'znali ciebie' nie robiac przy tym 20 godzinnego no-life ktory swojego czasu był monotonia w twoim profillu na psknejocie, nie reprezentowałem sobą osoby którą nie jestem, nie bałem sie zrobić fraga na rlu 100+, nie boje sie wyrażać swoich opinii, twierdze iż s*****liście tego wara na całej linii a ty ciagle idziesz w zaparte ze byliscie zajebistą rebelią bo wbiliscie pełno fragów, lol - kosztowało to was jako polaczkow 5kk niezła sumka prawda? i jednak moje odniesienie do ciebie w poprzednim poscie bylo sarkazmem bo jestes na etapie jedzenia kleikow ryuzowych ze wzgledu na stan uzebienia~

Over'n'Out

Neztas
11-04-2007, 21:31
napisaliscie wiecej slow niz ja mowie przez tydzien :|

maddie
11-04-2007, 21:33
@up
dokladnie...

2 ostatnie strony pojda do kasacji... ech

rendevar
11-04-2007, 23:24

powiem ci
:"Twoja mama"

Kisia poprostu jestes szmata i co tu duzo mowic.. jebie mnie co bedziecie o mnie gadac
ale jestes zwyklym zlodziejem i huj z toba.
co do twoich przechwalanek; miales 9 dziewczyn w wieku 16 lat a z zadna sie nie calowałes co :PP, i wogole jestes cudowny ;*

Hmm a ty jestes taki "silny i umiesniony" łooooooo 16 latek taki cfaniak, takie szmaty jak ty to sie załatwia gazem po oczach ;](po co brudzic raczki)

Bez~
12-04-2007, 00:20
Patologia!

Naro
12-04-2007, 00:30
@c18

1.nigdy nie lizalem komus dupy w odroznieniu od ciebie lizusie - podaj choc 1 przyklad bo ja np nigdy nie mialem problemu z exp limitem i nigdy o to nie sapalem do nikogo nawet swoich kolegow. a z Muratem rozmawialem na ventrillo duzo razy i jakos nigdy nie poruszalem tematu exp limitow lol ty wszystko wiedzacy noobie... a ty ile razy z nim rozmawiales ze tak po imeiniu jestescie? on nawet nie ma pojecia kim jestes no ale to jest "murat" dla ciebie... to mi przypomina jak j. tomaszewski mowil na jednych mistrzostwach jako komentator o m. klose per "mirek" - mirek to mirek tamto, bo mirek duzo bramek strzelal to juz jest "moj kolega mirek"... a "mirek" pewnie nawet nei wie kto to tomaszewski... tak samo robisz ze "swoim kolega muratem" ale zrozum ze to smiesznie wyglada w twoich ustach...

2. na mint padlem bo nie mialem neta a jesli tak botowalem to czmeu mnie nie ubiles nigdy klopsie skoro taki pvp masta z ciebie? jakbys choc raz expil na mint to bys wiedzial ze na 100 lvlu nei chodzi sie tam dla expa tylko dla loota i co 10 minut ktos przylazi zadajac glupie pytania - no ale wg ciebie ja botowalem i nikt sie nie skapnal nawet arc choc bylby to super reason do ubicia mnie...

3. nie zabiles nigdy zadnego z moich rl bo po prostu takich osob tu nie ma

4. shamala? a co mnie obchodzi ze przed nim uciekales? niedlugo bedziesz sie chwalil ze utani gran hur nacisnoles a ja nie moge...

powiem ci cos takiego. jak juz wczesneij zauwazylem masz problem z wlasna osobowascia. szukasz samego siebie, prubujesz tego i tamtego i to normalna rzecz w twoim wieku. stad takie twoje zachowanie od skrajnosci w skrajnosc - uwielbianie i wchodzenie w dupe jednym vs obrazanie drugich. z jednej strony wiesz ze jestes nikim i nic nie reprezentujesz soba z drugiej strony nazywasz sie legenda. mowisz jaki to jestes honorowy a z drugiej strony wlazisz szwedom do dupy ze az oczy pieką.... tych skrajnosci w twym zachowaniu jest wiele. budujesz a przynajmneij prubujesz budowac swoja pozycje klamstwami oszczerstwami itd a tymczasem recepta dla ciebie jest zupelnie inna.

zacznij w koncu leczyc przyczyny a nie skutki w tym poszukiwaniu samego siebie. najpierw pozbawiasz sam siebie honoru lizac dupe coponiektorym a potem probujesz nadrabiac to obrazajac innych i pokazujac jaki ty to byku jestes... dam ci dobra rade - nie trac honoru lizodupstwem to nei bedziesz musial potem go szukac w obrazaniu innych...

prubuj dalej a napewno kiedys sie uda. zycze powodzenia!

Arthas The Keeper
12-04-2007, 00:47
@Ludzie dajcie se już spokój z tymi ciulstwami to nie temat od tego...

Maxxonek
12-04-2007, 01:36
+ Zdrajca to Betrayer/Traitor nieuku
Stab

Over'n'Out~

Hmm ... czy to nie wiąże się jakkolwiek ze zdradą? ;o Jeśli mówisz o kimś, że jest "backstabberem" to masz na myśli, że jest czyimś "ukłuciem w plecy"? ;o Nie wszystko można tłumaczyć dosłownie, czasami warto uogólnić, ale to tylko moje zdanie.
Reszty standardowo nie skomentuje, bo po co? ;> I tak nic nie wniosę w Wasz flirt =P

C18
12-04-2007, 14:08
@c18

4. shamala? a co mnie obchodzi ze przed nim uciekales? niedlugo bedziesz sie chwalil ze utani gran hur nacisnoles a ja nie moge...

tak sie składa, ze to shamala s*******al przedemna,a Murat to moj dobry znajomy dowd masz na forum w spisie botterow, gdzie Xandar(chyba) dostal hunta za ruszenie mnie :)

zacznij w koncu leczyc przyczyny a nie skutki w tym poszukiwaniu samego siebie. najpierw pozbawiasz sam siebie honoru lizac dupe coponiektorym a potem probujesz nadrabiac to obrazajac innych i pokazujac jaki ty to byku jestes... dam ci dobra rade - nie trac honoru lizodupstwem to nei bedziesz musial potem go szukac w obrazaniu innych...

Chyba Ci sie cos pojebało, bo ja nigdy nie wchodziłem nikomu w dupe tak jak to robisz ty pierdolony żydzie ^^

#edit
nie, nie bociłem ;<

Kisia
12-04-2007, 14:38
tak sie składa, ze to shamala s*******al przedemna,a Murat to moj dobry znajomy dowd masz na forum w spisie botterow, gdzie Xandar(chyba) dostal hunta za ruszenie mnie :)

#edit
nie, nie bociłem ;<

to czemu Ci nie pomogl jak mi placiles 20k?:<

Banditos
12-04-2007, 18:40
Kisia zrozum że z rendevar i c18 nei ma co dyskutować bo ich głupota bije wszystkich

rendevar
12-04-2007, 18:59
Kisia zrozum że z rendevar i c18 nei ma co dyskutować bo ich głupota bije wszystkich

wylizujesz mu dupe w tym momecie, wiem jaki jest ten wasz ulubiony kisia, to jebany złodziej i pozer, głupote to zrobili starzy rodzac was...(ciebie i kisie)
Kisia-zastanawia mnie, ponoć jestes chłopczykiem, to czemu masz kobieca ksywe ;O hmmm czyzby ludzie cie mylili z kobieta yyy dziewczynka(pasztetem) ;]
co do starych to ciebie zrobił brat ze stara ;<

Rastafarians
12-04-2007, 19:03
Jeden lepszy od drugiego... chcecie być fajni?

rendevar
12-04-2007, 19:06
Jeden lepszy od drugiego... chcecie być fajni?

nie, chcemy wam otworzyc oczy o tym jaki jest ten wasz "kisia", bo wszyscy jecie mu z dupy a to jest po prostu kawał frajera ;]

Kisia zapraszam do wrocka jak bedzie meczyk WKS z waszym czyms :)

rendevar
12-04-2007, 19:08
srry double post ;<

Galdi
12-04-2007, 19:10
wylizujesz mu dupe w tym momecie, wiem jaki jest ten wasz ulubiony kisia, to jebany złodziej i pozer, głupote to zrobili starzy rodzac was...(ciebie i kisie)
Kisia-zastanawia mnie, ponoć jestes chłopczykiem, to czemu masz kobieca kzywe ;O hmmm czyzby ludzie cie mylili z kobieta yyy dziewczynka(pasztetem) ;]
co do starych to ciebie zrobił brat ze stara ;<

Zamknij morde kurwa, jestes pojebanym idiota~!!!!1111111111 I zejdz z Kisi bo go nie znasz i huj ci do tego, on moze byc nawet smieciarzem, HUJ CI DO TEGO, patrz na siebie, s*******aj

rendevar
12-04-2007, 19:12
Zamknij morde kurwa, jestes pojebanym idiota~!!!!1111111111 I zejdz z Kisi bo go nie znasz i huj ci do tego, on moze byc nawet smieciarzem, HUJ CI DO TEGO, patrz na siebie, s*******aj

mam wiele powodów zeby mowic to co mowie wiec zamilcz, z ciebie tez byl pozer no i cie ukrucili ( zrookowany ;(;(;( ojej:baby: :baby: :baby: )

Meteon!
12-04-2007, 19:41
Mogliby zamknac ten temat i tak nic tu o Iridii nie ma praktycznie...

Rubi
12-04-2007, 20:58
Czytam sobie tak to forum i dochodze do wniosku ze każdy ludek zaczynający grać w Tibie powinien przechodzić jakieś psychotesty, bo widze że niektórym tu "obecnym" zanikła całkowicie inteligencja, albo nigdy jej nie posiadali niestety. Moze powinniście iść na jakis spacerek poodychać świezym powietrzem, dotlenić pozostałe szare komórki, które jeszcze wam zostały a nie wyzywać się i jechac po sobie jakby Tibia była całym światem.
Ludzie to tylko gra!! 8o
Pozdro

ps. "Obecnym" czytaj jako C18 i rendevar

rendevar
12-04-2007, 21:36
Czytam sobie tak to forum i dochodze do wniosku ze każdy ludek zaczynający grać w Tibie powinien przechodzić jakieś psychotesty, bo widze że niektórym tu "obecnym" zanikła całkowicie inteligencja, albo nigdy jej nie posiadali niestety. Moze powinniście iść na jakis spacerek poodychać świezym powietrzem, dotlenić pozostałe szare komórki, które jeszcze wam zostały a nie wyzywać się i jechac po sobie jakby Tibia była całym światem.
Ludzie to tylko gra!! 8o
Pozdro

ps. "Obecnym" czytaj jako C18 i rendevar

wiez mi ze w rl jestem spokojnym grzecznym(tylko przy rodzince:P) chłopcem
a w tibie juz niegram od HoHoooo, a kisie lubie bluzgac bo z niego jest kawał huja i złodzieja... sam sie o tym przekonałem...-150k :< pozdro yama i jeb sie jeszcze raz ;]

Ps. to ze kogos bluzgam na forum, to nie znaczy ze dalej gram w tibie ><

PS2. przepraszam moderatorow tego forum itd za moje przeklenstwa, lecz nie moge tak bezsłownie patrzec na to jak "CI" ludzie uwazaja kogos za swietnego kumpla, a normalnie to on jest złodziejem, pozerem itd... moze tak go lubicie... Bo jestescie tacy jak on?! fałszywi i zakłamani we własnym swiecie ;<?!!?!?!?111

Mysle ze nie dostałem bana za moje wyrazanie emocji bo ci modowie ktorzy graja na iridi sadza podobnie o naszym "koledze, kisi"

pzdro 4 ;* ;Massior'ek,Pimol'ek,Adedin'ek,Fresh'asty,Kielek :)), i reszta old friendow z iridi ;))

PS x; jesli chodzi o iridie, to kompletnie nie wiem co sie tam dzieje bo... NIE GRAM =]]

Kisia
12-04-2007, 21:39
wiez mi ze w rl jestem spokojnym grzecznym(tylko przy rodzince:P) chłopcem
a w tibie juz niegram od HoHoooo, a kisie lubie bluzgac bo z niego jest kawał huja i złodzieja... sam sie o tym przekonałem...-150k :< pozdro yama i jeb sie jeszcze raz ;]

:*:*:*:*:*:*
mam sie ustawiac z toba w twoim miescie? pff. Jestes kozak ustawmy sie w neutralnym miescie =)
Nie mow o mojej rodzinie ani o mnie jaki jestem w rl jak nie znasz mnie ani troche, smieciu.

Bez~
12-04-2007, 21:46
@rendevar

jak sam stwierdziles ,ze nie garsz juz w Tibie tyle czasu to po co wastujesz czas na gadanie glupot na forum?:|

<?>

Meteon!
12-04-2007, 21:48
Zesracie sie, a nie spotkacie :D
Zaden z Was tak naprawde nie chce sie spotkac, tylko takie marne gadanie...

Kisia
12-04-2007, 21:49
Zesracie sie, a nie spotkacie :D
Zaden z Was tak naprawde nie chce sie spotkac, tylko takie marne gadanie...

nie jestem takim typem czlowieka jak rendevar jak ma frajer problem to mozemy go wyjasnic

rendevar
12-04-2007, 21:50
mam sie ustawiac z toba w twoim miescie? pff. Jestes kozak ustawmy sie w neutralnym miescie =)
Nie mow o mojej rodzinie ani o mnie jaki jestem w rl jak nie znasz mnie ani troche, smieciu.

nie powiedzialem ze jestem kozakiem :baby:

nie jestem takim typem czlowieka jak rendevar jak ma frajer problem to mozemy go wyjasnic

Kto jest frajerem ten co kradnie i huj ainnych, czy ten co mowi prawde innym o tym kims?? pomysl jaki jestes, 0000000000000000

Rubi
12-04-2007, 21:56
a w tibie juz niegram od HoHoooo,

Ps. to ze kogos bluzgam na forum, to nie znaczy ze dalej gram w tibie ><

PS x; jesli chodzi o iridie, to kompletnie nie wiem co sie tam dzieje bo... NIE GRAM =]]

Więc skoro nie grasz to w jakim celu wypowiadasz się na forum? Jesli masz ochote "porandkowac" z Kisią to weź sobie jego numer tel, lub gg lub maila i koresponduj sobie z nim do woli i uwierz mi wszyscy uzytkownicy tego forum jak i moderatorzy będą Ci bardzo wdzięczni, że oszczędzisz im czasu na czytanie Twoich zbytecznych postów.;)
Pozdro

Kisia
12-04-2007, 21:57
nie powiedzialem ze jestem kozakiem :baby:

Kto jest frajerem ten co kradnie i huj ainnych, czy ten co mowi prawde innym o tym kims?? pomysl jaki jestes, 0000000000000000

Gowno wiesz jaki jestem i myslisz ze mowisz prawde?
jak ja jestem zerem to czym ty jestes jeba*y pomiocie

Anum
12-04-2007, 22:05

Jak chcesz to cię mogę przenocować :P. Tylko wiesz… ja movie będę kręcił z waszego pojedynku :).

Kisia
12-04-2007, 22:10
Jak chcesz to cię mogę przenocować :P. Tylko wiesz… ja movie będę kręcił z waszego pojedynku :).

Ty palo to miales lesniczówke skolowac w szczecinku xDD
Jechac pare setek kilosow zeby oklepac typa? nee. Jest chojrak niech przyjedzie do innego miasta.

rendevar
12-04-2007, 22:28
Ty palo to miales lesniczówke skolowac w szczecinku xDD
Jechac pare setek kilosow zeby oklepac typa? nee. Jest chojrak niech przyjedzie do innego miasta.

oklepac?? coz za pewnosc siebie ;) lecz ona by ci nie pomogla a teraz bede kozakiem i ci powiem ze w moim miescie to ziomki by cie jak gowno rozjebaly.

papa ;*

Kisia
12-04-2007, 22:31
oklepac?? coz za pewnosc siebie ;) lecz ona by ci nie pomogla a teraz bede kozakiem i ci powiem ze w moim miescie to ziomki by cie jak gowno rozjebaly.

papa ;*

i co myslisz ze przyjade do twojego miasta zebys ty zebral ekipa (bo tylko wtedy jestes mocny) i mnie stukl? pff.
ostatni raz pisze ze jak chcesz wyskoczyc ustawmy sie w neutralnym miescie.
nie ma sensu smiecenie tego forum wiecej nie odpowiem na twoje posty chcesz to napisz mi nr gg na privie.

Rzolniez
12-04-2007, 22:45
...

Powiem wam Tak... Na danubi nie wazne bylo jakiego polaka leje szwed czy to twoj wrog czy kolega POMAGALES BO HONOR SIE LICZY !
WKONCU POLAKIEM JESTES NIE ??!!
ZBLUZGASZ TEN POST ? TO OZNACZA ZE KURWA MASZ NAJEBANE WE ŁBIE !!

TU BEDZIE TO SAMO CO NA ALL SWIATACH SZWEDZI WAS WYJEBIA Z SERVA A WY SIE KURWA KLOCICE NA FORUM JA PIERDOLE POMYSLCIE WKONCU !!
NIE ROBICIE TEGO DLA SIEBIE TYLKO DLA ALL POLAKOW NIE ?!!

SZANUJE TYCH KTORZY WALCZYC WALCZYLI I WALCZYC CHCA ! ALE TYM CO SIE SPRZEDALI HUJ W DUPE ! NARA

Kisia
12-04-2007, 22:52
...

Powiem wam Tak... Na danubi nie wazne bylo jakiego polaka leje szwed czy to twoj wrog czy kolega POMAGALES BO HONOR SIE LICZY !

TU BEDZIE TO SAMO CO NA ALL SWIATACH SZWEDZI WAS WYJEBIA Z SERVA A WY SIE KURWA KLOCICE NA FORUM JA PIERDOLE POMYSLCIE WKONCU !!

SZANUJE TYCH KTORZY WALCZYC WALCZYLI I WALCZYC CHCA ! ALE TYM CO SIE SPRZEDALI HUJ W DUPE ! NARA

ale ale...spokojnie :):)
Wszystko da sie zrobic, trzeba tylko czasu :)

Hatebreeder
12-04-2007, 22:52
...

Poniekąd masz racje , ale barany pokroju Kisi, Naro czy Bezucha rujnują wszystko - niedawno o exp limit się kłucili 'bo kash przekraczał to bezuch tez chciał etc' Iridia to server stracony, czy Ci sie to podoba czy nie.

a btw CAPSLOCKTEAM WIDZIANI LEPIEJ - WIDZENI WIĘKSI?

@Horm Lagax
Startujesz jak skończony frajer, honor (pojęcie moralne;o) nie przewiduje takiego wyjscia jak zastawianie sie kumplami jesli juz zgrywasz kozaka - rob to z klasą, jak Phoenix:)

@Kisia~
Look, if you had one shot, one opportunity
To seize everything you ever wanted-One moment
Would you capture it or just let it slip?

rendevar
12-04-2007, 23:57
co do sprzedanie dupy to juz nie chce mowic kto siedzial w arc dlugi okres czasu...

Bez~
13-04-2007, 00:02
omfg nie pojmuje tego jak mozecie sie wypowiadac nabki jak wy nic nei osiagneliscie w tej grze,wasz max lvl to byl 60 a sie wozicie chodzbyscie nie wiem jakimi prO byliscie,pokazcie pierw cos a potem obgadujcie innych, umiecie tylko bezsensownie gadac ,zal

Jinikao
13-04-2007, 00:35
omfg nie pojmuje tego jak mozecie sie wypowiadac nabki jak wy nic nei osiagneliscie w tej grze,wasz max lvl to byl 60 a sie wozicie chodzbyscie nie wiem jakimi prO byliscie,pokazcie pierw cos a potem obgadujcie innych, umiecie tylko bezsensownie gadac ,zal

Dobrze gada!!! Polać mu!!

Rastafarians
13-04-2007, 01:00
...

hmmmm........

Trai'ler
13-04-2007, 01:51
ustawmy sie w neutralnym miescie

Bydgosz plax , BYDGOSZCZ plax

Btw , czy ktoś dzisiaj złapał fajnego laga/freeza z 20 sekund koło południa ;> , bo już gadałem z paroma osobami które poleciały na expie , dzięki kochanym lagom <3

Bandzioch
13-04-2007, 02:08
"Jeden za wszystkich, wszyscy za jednego" <- tego nie mogli wymyslic polacy :(

rendevar
13-04-2007, 14:20

ŁaaaŁ bo ja poprostu nie jestem az tak pojebany zeby grac po kilka godzin na dzien w tibie, a ty niby skad masz 147 lvl !?:baby: :baby: :baby:
wg ciebie osoba ktora nie ma +100 lvla to nie moze sie wypowiadac??
BuhahuUHahuAUHaHU bez jestes...KRETYNEm ;]

00 szacunku dla was moi mili ;*

Bez~
13-04-2007, 14:53
ŁaaaŁ bo ja poprostu nie jestem az tak pojebany zeby grac po kilka godzin na dzien w tibie, a ty niby skad masz 147 lvl !?:baby: :baby: :baby:
wg ciebie osoba ktora nie ma +100 lvla to nie moze sie wypowiadac??
BuhahuUHahuAUHaHU bez jestes...KRETYNEm ;]

00 szacunku dla was moi mili ;*

Mysle,ze ty jestes bardziej pojebany :< skoro mowisz ze ja taki jestem bo spedzam tyle czasu na exp=\ no ale wiadomo masz racje lepiej caly dzien siedziec na forum tibia.plA i jeszcze jedno jak mozesz obgadywac innych jak ty jestes tylko jakims nubem a twoja gadka gowno sie liczy,nie wypowiadaj sie prosze bo nie dorosles do tego:<

zaloz moze temat na forum 'tylko dla nabow z 40 lvlami ' i tam sie wypowiadaj ok?moze znajdziesz grupe przyjaciol ktorych bedziesz mogl obgadywac :((

Hatebreeder
13-04-2007, 15:10
Mysle,ze ty jestes bardziej pojebany :< skoro mowisz ze ja taki jestem bo spedzam tyle czasu na exp=\ no ale wiadomo masz racje lepiej caly dzien siedziec na forum tibia.plA i jeszcze jedno jak mozesz obgadywac innych jak ty jestes tylko jakims nubem a twoja gadka gowno sie liczy,nie wypowiadaj sie prosze bo nie dorosles do tego:<

zaloz moze temat na forum 'tylko dla nabow z 40 lvlami ' i tam sie wypowiadaj ok?moze znajdziesz grupe przyjaciol ktorych bedziesz mogl obgadywac :((

Bezuchu drogi, zanim grałem Phoenixem miałem 85 eka na Galanie, a jeszcze wczesniej 120rp więc mi tu nie pierdol farmazonów, a po za tym myślisz że jestes lepszy bo masz 145~~ lv ?

To w takim razie jesteś jeszcze żałośniejszy niż Naro Frejer

Kwestią dni jest wojna, obiecuje ci ze dostaniesz po pizdzie

@yama
Jaką dwulicową kurwą jesteś udowodniłeś nie tak dawno temu
chodzi o sprawe z Zimnem~

bye.

Bandzioch
13-04-2007, 15:19
Bezuchu drogi, zanim grałem Phoenixem miałem 85 eka na Galanie, a jeszcze wczesniej 120rp więc mi tu nie pierdol farmazonów, a po za tym myślisz że jestes lepszy bo masz 145~~ lv ?

Phenixuhu drogi, zanim grałem moim (20 palkiem) miałem 150ek , 150 ms , 137 rp , 167 ek, 182 rp na Galanie a jeszcze wczesniej 200ms więc mi tu nie pierdol farmazonów, a po za tym myślisz że jestes lepszy bo masz 0~~ lv ?

Skoro na iridi nie udalo ci sie przekroczyc 60, czy tam 70 8o , to jestes bardzo wiarygodny w tym co mowisz :) poor kiddo.

Ale to przeciez marzenia 3maja nas przy zyciu :*

Hatebreeder
13-04-2007, 15:34
Phenixuhu drogi, zanim grałem moim (20 palkiem) miałem 150ek , 150 ms , 137 rp , 167 ek, 182 rp na Galanie a jeszcze wczesniej 200ms więc mi tu nie pierdol farmazonów, a po za tym myślisz że jestes lepszy bo masz 0~~ lv ?

Skoro na iridi nie udalo ci sie przekroczyc 60, czy tam 70 8o , to jestes bardzo wiarygodny w tym co mowisz :) poor kiddo.

Ale to przeciez marzenia 3maja nas przy zyciu :*

Nie przekroczyłem bo acc sprzedałem Zyrexowi montanie, na Galanie gra jeszcze wiele osob ktore pamietaja mnie, Aklodaha - przykładowo zapytaj Catrishie, Aylithe etc

Pierdoli mnie co sobie myślisz, daj nick to pogadamy inaczej :>

Bez~
13-04-2007, 15:40
phoeniksie vascie niezle GZ ale kity to wciskaj kumplom na podworku :)

Bandzioch
13-04-2007, 15:58
Pierdoli mnie co sobie myślisz, daj nick to pogadamy inaczej :>

Najpierw dam Ci nick, potem bedziesz błagał o adres, potem bedziesz chcial sie ustawic w neutralnym terenie, wiec wiesz co??
Moge Ci jedynie nadstawic dupy, zebys mnie w nia pocałował. :kon:

@Bezok - na podworku w piaskownicy... piaskownicy ;)

Kisia
13-04-2007, 18:19
Najlepszego Naro :)

IridiaCarlinPk
13-04-2007, 18:49

Nie zaprzeczysz ze spedzales duzo czasu na expie jak jeszcze nie mailes exp limita bo zwykly koles 1kk+ expa dziennie nie robi:}
a kazdy kto ma maly lv to jest nubem bo niby forum dla nobów na 40lvlu?:(
paluszki i tak Ci postawie:D

Happy B-Day Naro jak masz dzis urodziny:P

Kiełek
13-04-2007, 19:14
Ojej! Co tu się porobiło! Ja staram się nie wdrażać w konflikty, a w Tibie nie gram.
Powód: You were downgraded from Level 51 to Level 14. -.- Bye!

Jinikao
13-04-2007, 19:49
Firenze xalin mewtu i jin bsax padli

Kisia
13-04-2007, 19:51
ale ale,co sie staooooo;(

dobra robota <33

kulka1991
13-04-2007, 19:53
xaliin nie padl, ale doszlo do massssakry

Jinikao
13-04-2007, 19:54
ale ale,co sie staooooo;(

dobra robota <33

Maciek Macius??? :) Jakies filmy ?

Kisia
13-04-2007, 19:59
huxy biedaczek ;(

Jinikao
13-04-2007, 19:59
huxy padl juz 7 padlo

kulka1991
13-04-2007, 20:08
diego krecil

IridiaCarlinPk
13-04-2007, 20:11
diego krecil

FILM NAŁ !!1111oneoneonejedenjedenjeden

maddie
13-04-2007, 20:12
rofl bedzie ciekawie ;o

Hatebreeder
13-04-2007, 20:12
O kurwa, jestem pod wrazeniem, słowa tego opisać nie mogą
Czyli drogie polaczki, cofam wszystko co o was mówiłem nadal was nienawidze ale pokazaliscie na co was stac!

a co sie tyczy Naro~
nic nie cofam ;)

Crealeth
13-04-2007, 20:14
polska polska polska polskapolska polska polska polskapolska polska polska polskapolska polska polska polskapolska polska polska polskapolska polska polska polskapolska polska polska polskapolska polska polska polska

Kisia
13-04-2007, 20:17
łaaahahahahhahahahahhaa

Bez~
13-04-2007, 20:18
Co sie stalo,co sie stalo?

Crealeth
13-04-2007, 20:22
muwie ci jaja jak berety

Maxxonek
13-04-2007, 20:24
Polecieliscie ... ;) gz xD

Rediko
13-04-2007, 20:29
Gdzież ręczna broń? - Ach, dzisiaj pracowała więcej
Niż na wszystkich przeglądach za władzy Firenze'j
Lekka przerobka "Reduty Ordona" Adama Mickiewicza ;) Gz Lobuzy ;p

Crealeth
13-04-2007, 20:37
jak ktos nei rozumie postu pana xandar na tibia com
Witają *Iridia* Mieszkańcy! My - *leaded* przez *awereness* naszych praw i sprawiedliwości (sędzia), my - starzy członkowie *guilds* Powaga Zero (ustalać na zero; zerowy), *Merrie* *Melodies* i Pronie posiada i niewiele (niewielka ilość; niedużo) inni co (żeby; który) brak (potrzeba; potrzebować; chcieć) przynoszą *happiness* *Iridia* ogłaszają wojna (wojenny) *againts* [*guild*]*Arcanium*.[/*guild*] rozsądek tego czynu jest drogą (środek) traktowania my (USA; amerykański), *unjustifed* karzący i zabijający (zabijanie). Od tego momentu wielkie zmiany przybywają tutaj do zrujnowanego *Iridia*- pozwalany ruiny odbudowują. I teraz podejmujemy (nabywający) nasze szpady i utrzymują walczyć przed (dopóki) koniec dla lepszego *Iridia*. *Iridia* bez nadużycia możności (siła) i *unjustifed* uczynki. „Przed (zanim) ta walka jest nad cały (całość; w całości) świat będzie poznawać co niewiele (niewielka ilość; niedużo) przeciwstawiał się wielu (wielka ilość; dużo).” Zadedykował tym kto (który) o tej porze dostają się (otrzymujący) rozsądek procentu setki pamiętać (przypominać sobie) ich nazwy (imiona). Pozwalany *smashin'* zaczynają i ciała uderzać (uderzył; uderzony) podłoga. Jeżeli tam jest coś niejasny czują wolny (bezpłatny) do wiadomości ja w grze albo wysyłać pocztą (umieszczać; komunikat; stanowisko) odpowiadać (odpowiedź; w odpowiedzi; odpowiadać) tutaj.

www.translate.pl

Hatebreeder
13-04-2007, 21:03
Ty crealeth, zajebisty z Ciebie hacker, tłumacz i ortografik ^^

Crealeth
13-04-2007, 21:04
nom dzienx i nie wiem skad se tego haka wymysliles lol ;b

Rzolniez
13-04-2007, 21:07
dobra Pheonix pyskiem w dul bo wyszscy juz tu maja dosyc twojego glupiego pierdolenia -- Big Cyc - Ballada O Smutnym Skinie.

Czyli wlasciwie moge napisac "Jeszcze polska nie zginela Puki my zyjemy jak dorwiemy jakiegos szweda to go zajebiemy"

POZDRO I JAZDDAA

Szacunek dla tych co walcza <3

IridiaCarlinPk
13-04-2007, 21:12
dajcie filmik bo zaraz wyskacza noby z hack filmami:P tak jak dziennie ogladalem film jak pada chea tak teraz bede ogladal ten xD

Forlann
13-04-2007, 21:14
No to zaczynamy zabawe Panowie :D

Trai'ler
13-04-2007, 21:27
FILMIK PLAX

nie wiedziałem , że szykuje sie takie coś , kolega mi powiedzial ze wszystko zaczelo sie z 2h temu , w tym czasie popijałem swojego okocima w lesie ;> , i nie miałem o tym pojęcia.... Prosiłbym filmik , albo żeby ktoś streścił całą akcje

:cup:

Gruhard
13-04-2007, 21:36
Diego upload'nij filmik gdzies! : p

/Bartek

Meteon!
13-04-2007, 22:02
Nie bedzie filmu !8o

Gaba
13-04-2007, 22:02
hehehe :p Ładnie naprawdę w końcu to zrobiliście tylko na to czekałam popadali jak muchy :D Gratuluję :):)

Khar
13-04-2007, 22:18
Z jednej strony się cieszę, bo Arc~ siało, sieje i siać będzie Power Abusing...a z drugiej jest mi żal, bo paru znajomych w Arc siedzi. Xenezis, nie zapominaj, żeś jest Zen'em. :>

Max Druid of Iridia
13-04-2007, 22:21
Gratttttttzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz!!!!
hahaah goooooooodddddd joooooobbbbbbbbb !!!!!!!!!!!!!!!!
Arc ;
'We rule this server, obey us'

old time :DDDDDD

padali jak psy

Massior
13-04-2007, 22:51
JEst Kurwa JEST! _/ na to czekałem :D

Pinq widze fragi niezłe ;> trzeba to opic... tylko ja jak zwykle nie wiem kiedy :(

GZZZZZYYYYYYYYYYY!! <333333333333333333

Kisia
13-04-2007, 23:10
Zapomnijcie o filmiku, zaduzo na nim jest rzeczy o ktorych sie dowiedziec nie mozecie :)

Massior
13-04-2007, 23:12
Zapomnijcie o filmiku, zaduzo na nim jest rzeczy o ktorych sie dowiedziec nie mozecie :)

Blzzz prv send mi linkkkk :( dzołk ;d

kulka1991
13-04-2007, 23:14
Gratulacje chłopaki! Ja pozostaje neutral, ponieważ mój power jest znikomy i nic nie wniose do wojny. W każdym razie życze powodzenia i trzymam kciuki!

Hatebreeder
13-04-2007, 23:20

i tak wszyscy wiedzą że cheatujesz;)

Kisia
13-04-2007, 23:25
ojejq jej, tak sie sklada ze mnie dzis tam nie bylo, nie bylem riDIIIi zeby walczyc. Cheatuje to mnie zglos jak masz dowody, pff.

Meteon!
13-04-2007, 23:31
i tak wszyscy wiedzą że cheatujesz;)

Do sądu go podaj...

Gruhard
13-04-2007, 23:34
Filmik już jest :s...

Pozdro Beziu <3

/Bartek

Kisia
13-04-2007, 23:36
Filmik już jest :s...

Pozdro Beziu <3

/Bartek

jest to nagranie ktore mozecie zobaczyc :) innych nie zobaczycie.

lalalallalalalala nie zapomne tych krzykow na ventrilo dzis:D

kulka1991
14-04-2007, 00:19
jest to nagranie ktore mozecie zobaczyc :) innych nie zobaczycie.

O tak :D inne są z archiwum X :)

Jinikao
14-04-2007, 00:40
Heh nic tam nie ozywia gospodarki i forum jak wojna;]

Harru
14-04-2007, 00:47
Mor'grimm's viev

http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/22629

Hasis
14-04-2007, 01:25
a pan "Master PvP Firenze Bellator" poleciał do boksu w temple szybciej niz Fernando Alonso :D :D :D

Bandzioch
14-04-2007, 01:53
a pan "Master PvP Firenze Bellator" poleciał do boksu w temple szybciej niz Fernando Alonso :D :D :D

You made my... night. xD

Karolek98
14-04-2007, 10:24
Jak obejrzalem ten filmik z walki, to az goraczki dostalem :)
Moja mala osoba gratuluje wam, i zycze powodzenia w dalszych walkach :)
Ale niezle bylo hahaha ;-)

Bandzioch
14-04-2007, 10:43
Co do fragow - To jednak prawda - w piatek 13tego wszytsko zdazyc sie moze:)

Udalo mi sie skontaktowac z kims kto chce wam pomoc ale nie moze....

Sluzy on nie tylko swoja osoba i madroscia ale takze i pewnym magicznym chaslem, ktore ponownie krzyknie na polu walki.... Wroci za kilka dni.

Panowie jednym slowem :
"LYCHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"

Dili
14-04-2007, 10:58
Eh, co moge powiedziec ;d Grats ! xd Jak wiecie jestem neutral i dzieki wam za dostanie takiego przywileju ;)

@Max
Lizesz gdzie popadnie, niedawno miales protekcje od Mendilla. Nienawidze takich jak ty, Saronxx style

Aphy
14-04-2007, 11:16
Mor'grimm Pozdrowienia ze Stalowej Woli ;) i GZ Fragów miejmy nadzieje że tą wojnę wygracie :)

Stalówka&Resovia

Arthas The Keeper
14-04-2007, 11:27
@Dili zapytaj Dardiuza czemu po Czikiego leciał skoro zadeklarowali neutralnosc...

Dili
14-04-2007, 11:38
@Dili zapytaj Dardiuza czemu po Czikiego leciał skoro zadeklarowali neutralnosc...

10:33 ****** []: i aint kill them
10:33 Diliveer [62]: k
10:33 ****** []: i got no probs with him

Pearl Agata
14-04-2007, 11:40
Aga, Ty od razu bys chciala jakis newsow posluchac xD Nie ma tak latwo, musisz uwaznie sledzic xD

Wesolych tez =D

ja nie musze:) codziennie Mor'Grimm zdaje mi relacje:) Mi by sie nie chcialo czytac tego wszystkiego od samego poczatku:) ja za leniwa:)))))))))

@Kisia
Pewnie ze pamietam :*

~Aga

Kiełek
14-04-2007, 11:48
Nie warto było iść na .org.pl! Tutaj się wkońcu coś dzieje! Haha:D

@edit
Po obejrzeniu filmiku zaświeciło słońce xD
To chyba oznacza chęć i zapał do dalszej gry ;]

Yapan
14-04-2007, 12:05
Akcja ładna, ale naprawdę nic nie znacząca, to tylko rozpoczęcie wojny, a po pvp poszczególnych memberów wątpię żebyście wygrali, o ile wasz leader nie przechyli szali zwycięstwa swoimi zdolnościami. Wogóle ogólny burdel, rozpierdol, ventrilo to wy chyba nawet nie macie, to pisanie na defaulcie, nikt się nie słucha... cienko was widzę:P Kto dowodzi?

Forlann
14-04-2007, 12:35
Yapan Ty sie o nas boj , bedzie dobrze bo Cwiczymy twoje combo opoznione po 5h dziennie :) haha . I narazie ja "dowodze"

Yapan
14-04-2007, 12:39
To lepiej dopilnuj by all byli na ventrilo i by była cisza:P Jak dobry leader, to i z gównianym pvp (Yoh Bezok!) można wygrać wojnę;)

Sieg Heil!

Valard
14-04-2007, 12:41
Nice work Panowie =] Początek niezły mam nadzieje, że ostatnie słowo też będzie należało do Was, powodzenia =]

Jinikao
14-04-2007, 12:48
@Forlan - Jaki miales nick w DS na kyrze??

Bez~
14-04-2007, 12:48
:>:>:>:>:>:>:>

Forlann
14-04-2007, 12:51
Vastin Avarian na kyra mialem :D

Talis Yuniz
14-04-2007, 14:02
a reszta polskich Pr0 Gamerow z iridi type Kod~,Chris~, Valegrard~ and reszta bierze udzial w wojnie czy dalej bawi sie w non-pvp iridia?

Zibeq
14-04-2007, 14:20
Gz!
Nice Frag's :);p

Iridiar
14-04-2007, 14:45
a reszta polskich Pr0 Gamerow z iridi type Kod~,Chris~, Valegrard~ and reszta bierze udzial w wojnie czy dalej bawi sie w non-pvp iridia?

LMAO, widze ze troche jestes obeznany z sytuacja na servie :)

Dili
14-04-2007, 15:00
Welcome to the Adrenaline!

Mialem tego nie robic, ale uswiadomilem sobie, ze jesli wygracie to i tak bedzie koniec mojej przygody na iridi, so let the bodies hit the floor;))

Xandar Mac'Leod
14-04-2007, 15:16
Welcome to the Adrenaline!

Mialem tego nie robic, ale uswiadomilem sobie, ze jesli wygracie to i tak bedzie koniec mojej przygody na iridi, so let the bodies hit the floor;))

ofc! przeciez swoim pro charem nas powstrzymasz!
Let your body hit the floor =)

// Signed
The Diplomat of The United Forces (ale glupia nazwa Kashriusie xD )
Xandar Mac'Leod

Dili
14-04-2007, 15:21
ofc! przeciez swoim pro charem nas powstrzymasz!
Let your body hit the floor =)

// Signed
The Diplomat of The United Forces (ale glupia nazwa Kashriusie xD )
Xandar Mac'Leod

14:12 Kashrius da'Roc [167]: RYJ NA VENT 14:07 Kashrius da'Roc [167]: STOJ
14:07 Diego de Sorrcerer [77]: move
14:07 Fenshi [112]: sorios
14:07 Diego de Sorrcerer [77]: sorios

Default _/ Powiedzcie realom zeby wkladali armory do bakpaka:*

Pamietam jak chyba Riam kiedys powiedzial '60 ms is much more roxor than 120 rp' true~!

Iridiar
14-04-2007, 15:22
Xandar evul xD

Miniek
14-04-2007, 15:58
Akcja ładna, ale naprawdę nic nie znacząca, to tylko rozpoczęcie wojny, a po pvp poszczególnych memberów wątpię żebyście wygrali, o ile wasz leader nie przechyli szali zwycięstwa swoimi zdolnościami. Wogóle ogólny burdel, rozpierdol, ventrilo to wy chyba nawet nie macie, to pisanie na defaulcie, nikt się nie słucha... cienko was widzę:P Kto dowodzi?

skoncz pierdolic
w dupie byles gowno widziales i czarne metro cie gonilo

tyle

jestes najmadrzejszy niczym nostradamus, gratz wiesz co to ventrilo nawet widze :D jaram sie, skoro nie grasz tu to nie komentuj, bo chyba niewiele wiesz o pleyerach ich pvp i histori iridii. . .

/Miniek

Miniek
14-04-2007, 16:03
LMAO, widze ze troche jestes obeznany z sytuacja na servie :)

odezwal sie xDXD

Miniek
14-04-2007, 16:05
Co powiecie ciekawego ????

kulka1991
14-04-2007, 16:10
Najlepszego solenizantom!:cup:

Crealeth
14-04-2007, 16:32
co jest co?

Kiełek
14-04-2007, 17:03
co jest co?

Jakiś 14 lvl ukradł mi scale arma, i o to jest wojna. Jak możesz to przyjdź do carlin i go ubij!!!1111oneone

//Belin~

Mocny Smok
14-04-2007, 17:05
A mnie wezmiecie :PP plaxxxxx.

Nie no tak na serio to zdziwilem sie jak zobaczylem filmik . Nie spodziewalem sie ze ruszycie do boju . Gratulacje dla was . Mam nadzieje ze to dopiero poczatek !

WaRcRaFt Rox :) Pozdro dla maxa ktory nie widzi swiata poza tibia :P EHEHEH

Lajzo moze wyszedl bys na dwor a nie !

Jinikao
14-04-2007, 17:09
16:03 Bezok [148]: 15:43 You see a dead human (Vol:10). You recognize Zyrex Montana. He was killed by Bezok.

Bez~
14-04-2007, 17:09
chyba dedówe złapał protektor phoenixa vasta

Meteon!
14-04-2007, 17:19
Przednia akcja byla, ze sie tak wyraze ! 8o

Crealeth
14-04-2007, 17:26
bezok uwarzaj bo ci unjustuw nie starczy

Madus
14-04-2007, 17:37
Hmmm... dawno mnie tu nie było... Ale jak zobaczyłem waszą akcje to byłem bardzo mile zaskoczony :) Gratuluje Piqu fragów :)

P.S. Wygrajcie to...!!

~MaDuS

Rzolniez
14-04-2007, 20:01
Hello
Wiem ze tu zdjęć niewolno ale :

http://images22.fotosik.pl/99/0cecd3fb65cd8021.jpg (www.fotosik.pl)

http://images22.fotosik.pl/99/529cfafcc4003518.jpg (www.fotosik.pl)

http://images21.fotosik.pl/172/175f1e9e08cf4e22.jpg (www.fotosik.pl)
ZNACIE TEGO PANA W DP ? :D OBOK TEGO CO ATTACK ZAZNACZYLEM

http://images22.fotosik.pl/99/313f394795d1bd04.jpg (www.fotosik.pl)

Tak Jak na danubi xD

Max Druid of Iridia
14-04-2007, 20:15
@Diliveer
jezeli sadzisz ze lize dupe swe to czemu ty jestes w atmosphere? :) przynajmniej byles *

Dili
14-04-2007, 20:35
@Diliveer
jezeli sadzisz ze lize dupe swe to czemu ty jestes w atmosphere? :) przynajmniej byles *

Hmm, a co ma piernik do wiatraka? :< Ja nie musze wlazic w dupe Mendillowi i placic mu 15k/month zeby dostac sie do gildi, rofl.
Jakbym nie dowiedzial sie ze odynieck mnie wydal i nie poszedl zabic jego reala to bys padl dzisiaj, pyskiem w dol i wogole ojeja

Max Druid of Iridia
14-04-2007, 20:43
protekcja to nie znaczy lizanie dupy

jaka gildie masz na mysli ?

nie wiem za bardzo o co ci chodzi.

Gruhard
14-04-2007, 21:22
@Max Druid of Iridia

Zmień tego smiesznego komenta "*2nd Team to Get Oriental Sabre Addon on Iridia". BULLS*IT

I sie nie kłócić ! :)

/Bartek

Max Druid of Iridia
14-04-2007, 21:25
skasuje go dla twojej przyjemności
to nie ja rozpocząłem tą klutnie

najlepiej bedzie jak nie bede sie odzywac :D

IridiaCarlinPk
14-04-2007, 21:46
Slaviax own3d;(
jak zwykle mysli ze jak nie dojdzie do wojny to nie bedzie padac a tu masz ci babo sdek:S
pada w czasie kazdej wojny wogule nie wlaczac;( myśle ze tym razem nie schowa glowy w piasek i dolaczy do tejże wojny:)
zobaczcie pking w naszym wykoaniu jak to sie robi noob charami:>
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=124929
cytuje jedna wypowiedz "80 minut czystej rozrywki"

Dili
14-04-2007, 22:16
skasuje go dla twojej przyjemności
to nie ja rozpocząłem tą klutnie

najlepiej bedzie jak nie bede sie odzywac :D

padniesz i spadaj !

@UF

Boze, i tak polecicice, dadza wam payment 50kk each member i huja bedzie z iridii. grats

Milivin
14-04-2007, 22:24
no ku... nawet mocny smok wroci tu by was hu..em opasali wielcy znawcy wojen otesow itp. wy sie nadajecie ale do lizania tych zlotych szwedzkich wloskow lonowych lub do "fragowania" na formu. A kto mysli ze padl juz raz to nie przyjda po niego znowu lub jak mysli ze dobrze wylizal to sie myli ;) Ciao dziubaski:D:D

I tak was wszystkich zabije zobaczycie ja nie klamie;(

Dili
14-04-2007, 22:43
Kurczem a myslalem ze nie dostane bana, kurcze :| niewiem co sie stalo sie, lisu powiedz mi pls czemu dostalem bana???? to za to ze zabilem ludzikuf w tibia kturzy mieli polskie kolory? czemu tak sie stao ? pomuszcie plis

http://www.tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/22673

ja pierdole nie mam uhy, co sie stalo sie nie wiem powieccie pls

Lisu
14-04-2007, 22:57
Co sie stalo sie?;(
Tzn mam Ci ten czerwony text przetlumaczyc?

I co to do cholery ma wspolnego ze mna?

Dili
14-04-2007, 23:06
Co sie stalo sie?;(
Tzn mam Ci ten czerwony text przetlumaczyc?

I co to do cholery ma wspolnego ze mna?

Bo jestes dobrym graczem w tibia i tutorem. powiedz mi czemu dostalem bana prosze

Lisu
14-04-2007, 23:12
Zaloguj sie do gry, nacisnij ctrl + O, wybierz help i tam krotko i zwiezle sformułuj swoje zapytanie. I nie, niestety przeceniasz mnie, nie jestem tutorem.;(

Dili
14-04-2007, 23:19
Zaloguj sie do gry, nacisnij ctrl + O, wybierz help i tam krotko i zwiezle sformułuj swoje zapytanie. I nie, niestety przeceniasz mnie, nie jestem tutorem.;(

pszepraszam bardzo ale myslalem ze wszyscy polacy som tótorami, pszepraszam

Milivin
14-04-2007, 23:19
Bo jestes dobrym graczem w tibia i tutorem. powiedz mi czemu dostalem bana prosze

ojjjj ale czego ty juz nie z kumplami w gildi i za co masz bana ;( jak ja cie teraz zabije;(

Dili
14-04-2007, 23:32
ojjjj ale czego ty juz nie z kumplami w gildi i za co masz bana ;( jak ja cie teraz zabije;(

No bo kurcze moja gildia jest neutralna a ja nie jestem i wogole nie wiedizalem co robic to poszedlem pod karlin depot i muj kolega powiedzial mi ze fajny nowy czar jest i sie nazywa exefo gran mas viz czy jakos tak i chcialem pomuc polakom ubic szfeduf ale fcisnalem exefo gran mas viz i wszyscy polozyli sie na podlodze w karlin depod a mnie po 5 sekundach wylogowalo, muwie ci co to sie dzieje na tibia. a jak chcem sie zalogowac na tibia to mi pisze ze jour akkont is baniszed, co to znaczy ojeja moze gm mi dal nowego paka?????

Milivin
14-04-2007, 23:44
No bo kurcze moja gildia jest neutralna a ja nie jestem i wogole nie wiedizalem co robic to poszedlem pod karlin depot i muj kolega powiedzial mi ze fajny nowy czar jest i sie nazywa exefo gran mas viz czy jakos tak i chcialem pomuc polakom ubic szfeduf ale fcisnalem exefo gran mas viz i wszyscy polozyli sie na podlodze w karlin depod a mnie po 5 sekundach wylogowalo, muwie ci co to sie dzieje na tibia. a jak chcem sie zalogowac na tibia to mi pisze ze jour akkont is baniszed, co to znaczy ojeja moze gm mi dal nowego paka?????

a przeciwko komu jestes bo jak mnei to nie tak sie nie bedziemy bawic;( przeciez powrot na rooka to co ci da?:(

Kisia
15-04-2007, 00:00
a przeciwko komu jestes bo jak mnei to nie tak sie nie bedziemy bawic;( przeciez powrot na rooka to co ci da?:(

no bo powiedz mi qrwa po co nayebanemu piekne miasto nocą?;(

Kiełek
15-04-2007, 00:10
Amajdzad kupcie mi Pacca, to co się dzieje w Carlin jest nie do zniesienia! Co chwile, "dżebać szfeduf!", albo "fak polakz!"... n/c

@edit
Ja też mam filmik! :D
Film pokazuje gorącą sytuacje w Carlin. Kręciłem ja noob charem, więc czemu niemiałbym też noobić? ;D

http://www.tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/22682

Na filmie znajdują się akcje jakieś 20 minut po SS Rzolnierza,
M.in.
-36 druid pada
-Diliveer wpada kośić (UE nie ma)
-Random pk i noobienie ;S

Trai'ler
15-04-2007, 00:24
23:19 Slash de'Hell [9]: br?
23:19 Slash de'Hell [9]: FUCKK YOU ALL PL!
23:19 Czesmiro ziom of iridia [8]: fuck men

ofc no rasist....

zalogowalem sie noobkiem do carlin , i sami brazole ... Tak polacy wbijać na noob chary i jebać ich !!!!!!!!!!!11oneonenenenenenshsishishishfiifuckyou

Bez~
15-04-2007, 01:28
Kurczem a myslalem ze nie dostane bana, kurcze :| niewiem co sie stalo sie, lisu powiedz mi pls czemu dostalem bana???? to za to ze zabilem ludzikuf w tibia kturzy mieli polskie kolory? czemu tak sie stao ? pomuszcie plis

http://www.tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/22673

ja pierdole nie mam uhy, co sie stalo sie nie wiem powieccie pls

o qwa ale jestes zalosnym debilem napisales na stronce z filmem ze nie nawidzisz Polaków,rotfl a ty qwa kim jestes emigrantem z Kambodzy ?

Yapan
15-04-2007, 01:43
skoncz pierdolic
w dupie byles gowno widziales i czarne metro cie gonilo

tyle

jestes najmadrzejszy niczym nostradamus, gratz wiesz co to ventrilo nawet widze :D jaram sie, skoro nie grasz tu to nie komentuj, bo chyba niewiele wiesz o pleyerach ich pvp i histori iridii. . .

/Miniek

Ale stary masz poziom wypowiedzi, mogę cię do vipa dodać plz? A co do pvp waszych "pleyerów" już się przekonałem (Hi bezok!:cup: ) i te niesamowite teksty na defaulcie "MOVE, MOVEMVOEVMOEMVOE,!!!!1111111oneoneeleven". To nie moja wina że poza lvlami większość z was jest nikim, ot hlvlowe n00bki. Oj Noras będzie musiał się mocno postarać by pokierować taką bandą:P

Z niecierpliwością czekam na pierwszy open battle :baby:

Forlann
15-04-2007, 02:53
Yapan jak nie bedziemy mieli "spy" to powinno byc dobrze.Arcanium nie jest jakies zajebiscie mocne , dobrze ze nie sa na poziomie starego unitu haha :P
Zastosuje sie do Twoich podpowiedzi z gg i moze cos z tego bedzie :)

Kiełek
15-04-2007, 03:04
Usuńcie. To co napisałem było głupie ;<<<<

Dili
15-04-2007, 10:19
o qwa ale jestes zalosnym debilem napisales na stronce z filmem ze nie nawidzisz Polaków,rotfl a ty qwa kim jestes emigrantem z Kambodzy ?

no, my mother was from kambodza and father from china;/

Odyniecq
15-04-2007, 12:58
Ejj kto to jest ten deliver~??
On naprawde jest taki glupi i takie bzdury pisze?
Czy tylko napisał tak dla zwały?

Dili
15-04-2007, 13:12
Ejj kto to jest ten deliver~??
On naprawde jest taki glupi i takie bzdury pisze?
Czy tylko napisał tak dla zwały?

Jestem taki glupi i takie bzdury pisze i nie pisze tego dla zwaly, pszepraszam. i siem nazywam diliveer, nobie i masz hanta forever tak jak twoji reale

Hatebreeder
15-04-2007, 15:57
A tutaj specjalnie dla was filmik o Naro Frejerze!

http://youtube.com/watch?v=L6yIUYKtaPE

Hasis
15-04-2007, 21:59
Super Filmik BUAHAHAHAHHA

Naro
15-04-2007, 22:37
@ Yama, Veremus, Master draq, Usar i Thoris dzieki za zyczonka urodzinowe tu i na com. sorka ze dopiero teraz pisze ale bylem poza chcata przez tydzien i net mialem z doskoku...

A wszystkim kumplom gratki wielkie fragow i oby tak dalej!!!! :cup:

kulka1991
15-04-2007, 22:49
http://marta09.wrzuta.pl/audio/8A4lnrWnrD/wsa_desant_gornik_zabrze :cup:

Alora
15-04-2007, 23:21
Powodzenia w wojnie. Z tego co widać to nieźle się zapowiada. Ale po obu stronach mam przyjaciół. Go go Lordnazgul and Dous Elwor.

Jinikao
16-04-2007, 00:01
Z wydarzen ogolnych: Wbilem 128 lvl, wbilem shielda, padlem;]

Thoris...
16-04-2007, 00:54
@Naro
Nie ma za co, zreszta Ty i Draq nie zapomnieliscie o moich. Thx

Gratki fragów, naprawde fajna akcja :]

Maxxonek
16-04-2007, 01:13
Z wydarzen ogolnych: Wbilem 128 lvl, wbilem shielda, padlem;]

Kickzor oder bardzo dlugi lag? ;o
Ew. nieprzewidziana sytuacja? ;o

Jinikao
16-04-2007, 07:05
@up Crititical error;p
Pothi padl...

Hasis
16-04-2007, 14:14
Fardel + Huxy pracują na nowego pacca http://www.youtube.com/watch?v=2ht2hJliBUA

Dili
16-04-2007, 15:18
Radku neostradku, zabicie dardiuza bylo bardzo haniebna rzecza, w taki sposob obie strony zyskuja tylko nowych wrogow!!!!!!11111