zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Iridia part 2

Stron : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 [14]

Pajerro
03-05-2007, 17:49
Righhhhhhhhhhhtttttt /\/\/\/\/\/\/\/\;) ;) ;) ;)

Dili
03-05-2007, 18:20
otworz sobie okienko z member'sami arc i UF i policz sobie ile jest osob w kazdej z gildi ;]

jestes niiiiiiiiiiiiczym dili :baby: :baby: :baby:

A TY JESTES KIMS MOJ DROGI 30LEVELOWCU!!!!!!!!!!111111111111111111111 Huj, ze w arc jest o 10 mniej, jebie mnie to i tak przejebia ;)) A pozatym jest mimm, zyrex, thunder dardiuz etc etc etc;)

@Arra

Mam szwedzkie obywatelstwo, zazdroscisz? ZALOWE POLACZKI _/

#Edit

12:01 Anas Kiro [118]: and didn't knew where hills are

made my day XDDDddd

kulka1991
03-05-2007, 18:43
A TY JESTES KIMS MOJ DROGI 30LEVELOWCU!!!!!!!!!!111111111111111111111 Huj, ze w arc jest o 10 mniej, jebie mnie to i tak przejebia ;)) A pozatym jest mimm, zyrex, thunder dardiuz etc etc etc;)

@Arra

#Edit

made my day XDDDddd

Przestańcie sie kłócic znowu. Nie po to ten temat.

.Viffarn
03-05-2007, 18:46
śmiesznie wczoraj bylo w nocy , ale po co to ja juz nie wiem . Wiele juz stracilem na iridi ale cuz zycie

nightwish_88
03-05-2007, 19:24
śmiesznie wczoraj bylo w nocy , ale po co to ja juz nie wiem . Wiele juz stracilem na iridi ale cuz zycie

Czyżbyś stracił cnotę w nocy? Jak tak to GZ! A jeśli źlę CIę zrozumiałem to sorry ;]...

Miniek
03-05-2007, 19:51

@Arra

#Edit

made my day XDDDddd

omg chlopcze co ty soba reprezentujesz :| ? jestes zalosny :| ile mozna o tym pier******* ? niech ci bedzie mamy zerowe zgranie 0 kasy, jestesmy polaczkami, i nie wiem co jeszcze od 120 stron pier****** te glupoty starczy juz bo forum nie idzie czytac przeciez kazdy wie ze jestes wielki pvp bogaty master evul rozpier*** potwor akrobata i nie wiem co jescze te twoje oneoneoneone1111111111 wyglada jak bys byl uposledzonym debilem :|
kiedys moze to zrozumiesz jak dorosniesz :D ;(

japierdyle bonanza !

/Miniek

Kiełek
03-05-2007, 19:52
A jest ten frag Czilino na camie? I jeśli jest to chyba nie taki długi jak pod desertem ;D

@edit
Na filmie jak Fenshi pada jak sie podniecali że 10 osób zabiło 113 ek, rofl :D

@edit2
A Źelpęr'archęr leje sie dla Arc? ;s

Hatebreeder
03-05-2007, 20:28
A jest ten frag Czilino na camie? I jeśli jest to chyba nie taki długi jak pod desertem ;D

@edit
Na filmie jak Fenshi pada jak sie podniecali że 10 osób zabiło 113 ek, rofl :D

@edit2
A Źelpęr'archęr leje sie dla Arc? ;s

Kuba jest zajebisty.^^

@Arra
Czy ty kurwa wiesz co to honor jest?;s

Soferim
03-05-2007, 20:32
@Dili
Ile jeszcze razy będziesz pokazywał i uświadamiał wszystkich jakim jesteś debilem? Jedyne co może Cię usprawiedliwić to to, że masz 15 lat mały buntowniku i wszystkie rozumy pozjadałeś.

p.s
pogadaj sobie jeszcze a załatwię Cię tak samo jak Twojego przyjaciela Craya PA Bellatora:) thx&bye

Odyniecq
03-05-2007, 21:08
Dili czyli poje***y ripper to najwieksza ciot@ jaka kiedykolwiek widzialem

Wez idz sprawdz czy tata w wannie siedzi bo moze pora na wspólną kąpiel.

TY JESTES SZWED!! to spierda*** na szwedzkie forum ty mały lachocią**.

Na tibia.com tez postujesz swoim 2 lvlowym wspaniałym charem.

Nie no SZACUKEN dla ciebie.

taki niesamowity i wspanialy pro gammer. Mama pozwala mu obejrzec dobranocke jak dobrze wylize dupe szwedzkiemu tacie.

Ja nie wiem, wszyscy cie tyraja a ty dalej na tym forum piszesz.
To tak jakbys mial jakas chorobe genetyczna, moze nawet jakis zespol (downa, toureta).
Moi sąsiedzi mają uposledzonego syna ale, pomimo tego, ze nie potrafi on sie nawet sam załatwic to jest inteligentniejszy od ciebie.

Prawda w oczy kole, ale ty pewnie jestes tak tyrany w przedszkolu, czy gdzie tam chodzisz ze spływa to po tobie jak po kaczce, albo swiezo wylizanej szwedzkiej dupie.

BtW: Dalej onanizujesz sie podczas grania w tibie?

Dili
03-05-2007, 21:23

taki niesamowity i wspanialy pro gammer. Mama pozwala mu obejrzec dobranocke jak dobrze wylize dupe szwedzkiemu tacie.

To tak jakbys mial jakas chorobe genetyczna, moze nawet jakis zespol (downa, toureta).
Moi sąsiedzi mają uposledzonego syna ale, pomimo tego, ze nie potrafi on sie nawet sam załatwic to jest inteligentniejszy od ciebie.

Prawda w oczy kole, ale ty pewnie jestes tak tyrany w przedszkolu, czy gdzie tam chodzisz ze spływa to po tobie jak po kaczce, albo swiezo wylizanej szwedzkiej dupie.

Niewiem jak Ty, ale ja nie przejmuje sie kto mi cos napisze na jakims zjebanym forum;) Sorry, ale nie umiem szwedzkiego <jeszcze> ;\\\ Ja przynajmniej nie musze sie pod kogos podszywac i moge cos zrobic, a Ty? Podaj swojego maina, to kiedys cie dojade, jak unjusty znikna, psie. Wogole, to ile masz lat, zeby mowic ze ja jestem malolatem? Bo widze, ze piszesz na poziomie 15latka ze srednia 2,1 ;]]]

@Polaczki

Doesnt matter how hard u try, you wont hack me now ! =)

Odyniecq
03-05-2007, 21:30
Omg co za idiota

Obywatelstwo ci dali jak nie znales jezyka??

Looooool co za noob.

gowno mnie obchodzi ile masz lat. Tu nie chodzi o wiek tylko o poziom intelektu, ktory w twoim przypadku jest ZEROWY.

np: nie kazdy pieciolatek zachowuje sie jak idiota, lub tak jak ty.

I co myslisz ze Uf tylko czeka zeby cie zhakowac. LOL no normalnie chołota z ciebie i ciebie wychowała.

Tylko mnie nie zabij w tibi plxxxxx, kurde padne przez ciebie nie no co ja zrobie.....!! O juz wiem napisze do twojego taty to cie zamknie w szafie jak to zwykle robi gdy jestes niegrzeczny

Soferim
03-05-2007, 21:51
Nie ma podstawy prawnej żeby głupi szczyl mieszkający w Białymstoku dostał obywatelstwo szwedzkie. Chyba, że w jego wybujałej wyobraźni. Tak masz rację hacknięcie Ciebie jest niemożliwe...dalej bujaj w obłokach mały szwedku...

@odyniecq
po kiego podszywasz się pod kogoś? Jakieś kompleksy masz?

Kisia
03-05-2007, 22:28
żal.com.org.prv.net.pl

@Dili

Uwierz mi lizanie dupy tym szmatą nic nie daje sam sie o tym przekonalem bylem tak samo jak Ty, na*******alem na polakow itp. Teraz widze ze walczenie po jednej stronie razem z nimi jest 100% lepsze niz byc pomiotem tych kureFek

Pajerro
03-05-2007, 22:29
omg chlopcze co ty soba reprezentujesz :| ? jestes zalosny :| ile mozna o tym pier******* ? niech ci bedzie mamy zerowe zgranie 0 kasy, jestesmy polaczkami, i nie wiem co jeszcze od 120 stron pier****** te glupoty starczy juz bo forum nie idzie czytac przeciez kazdy wie ze jestes wielki pvp bogaty master evul rozpier*** potwor akrobata i nie wiem co jescze te twoje oneoneoneone1111111111 wyglada jak bys byl uposledzonym debilem :|
kiedys moze to zrozumiesz jak dorosniesz :D ;(

japierdyle bonanza !

/Miniek

JA WIEM, JA WIEM, JA WIEM
ON MA TAKA ZRYTĄ BANIE OD WĄCHANIA KLEJU 8o 8o 8o

Dili
03-05-2007, 22:48
żal.com.org.prv.net.pl

@Dili

Uwierz mi lizanie dupy tym szmatą nic nie daje sam sie o tym przekonalem bylem tak samo jak Ty, na*******alem na polakow itp. Teraz widze ze walczenie po jednej stronie razem z nimi jest 100% lepsze niz byc pomiotem tych kureFek

Dobra, to powiedz mi, co mam robic? To ONI mnie shakowali i probuja jeszcze raz, to ONI mnie nienawidza, chyba o tym wiesz.. Moze to Ci odswiezy umysl :

http://img266.imageshack.us/img266/1582/ajsiajsgf3.png (http://imageshack.us)

Fenshi fenshi ajeja <333

@Pajerro

Jesli probujesz byc super extra pr0 zajebisty, to sorry, ale ci sie nie udaje ;\

Kisia
03-05-2007, 23:08
niewazne to co bylo wazne to co jest teraz...
nie wiem co masz zrobic ale wyzywanie innych napewno Ci nie pomoze i nie wiem dokladnie jak bylo z Twoim hackiem wiec nie bede sie udzielal na ten temat.

Dili
03-05-2007, 23:09
niewazne to co bylo wazne to co jest teraz...
nie wiem co masz zrobic ale wyzywanie innych napewno Ci nie pomoze i nie wiem dokladnie jak bylo z Twoim hackiem wiec nie bede sie udzielal na ten temat.

TibiaOwn. Zreszta w ostatnim czasie dostalem film z pk z kyry '250mb' i zdjecia Bezoka cos tez kolo tego. Jeden od rla Radka, drugi od rla Menphiusa ;]

Ezop
03-05-2007, 23:13
@UP
ale nowosc

jest cam z akcji na Murata i reszte? bylbym wdzieczny

@edit
Dili ban ;o

Kisia
03-05-2007, 23:39
nie ma filmiku, nie bylo czasu go krecic

@Dili~

obys zdechl i utopil sie we wlasnych sikach

/Pinq~

ale jak? że najpierw ma zdechnąć a potem sie w sikach utopic? eJJJJ

Kisia
03-05-2007, 23:49
Ahahahaha Phoenix Ty Pierdolony Zajebany Przeszczepie Jebany Lamusie Pierdolona Ciotooooooooooooooooo Niedojebiee Mauhahaa Co Za Kurwa Przeszczep Ja Pierdole Odpadam Ahahahahah Ale Leeeeeeeszcz

Miniek
03-05-2007, 23:52
Dobra, to powiedz mi, co mam robic? To ONI mnie shakowali i probuja jeszcze raz, to ONI mnie nienawidza, chyba o tym wiesz.. Moze to Ci odswiezy umysl :

(CUT)

Fenshi fenshi ajeja <333

@Pajerro

Jesli probujesz byc super extra pr0 zajebisty, to sorry, ale ci sie nie udaje ;\

Stwierdzam chorobę zwana Schizofrenią :(

Postaci kliniczne schizofrenii
urojenia, czyli błędne przekonania, które nie mają podstaw w rzeczywistości. Osoby chore mogą myśleć, że ktoś je śledzi, podsłuchuje myśli lub "wkłada" im je do głowy,

(dodajmy jescze xD "To ONI mnie shakowali i probuja jeszcze raz, to ONI mnie nienawidza")

co do tego nie ma watpliwosci ...

Diagnoza:
przestan grac w tibie, zrokuj chara, zaczni sie leczyc na nogi (bo na glowe za późno), jak by nie pomagalo skocz z mostu :|

Hatebreeder
04-05-2007, 00:09

Ale przynajmniej nie kupuje charów ;*

Kiełek
04-05-2007, 00:12
Ahahahaha Phoenix Ty Pierdolony Zajebany Przeszczepie Jebany Lamusie Pierdolona Ciotooooooooooooooooo Niedojebiee Mauhahaa Co Za Kurwa Przeszczep Ja Pierdole Odpadam Ahahahahah Ale Leeeeeeeszcz

Ej to jest takie głupie że nie moge przestać się śmiac ahahahahahahahahahah

A gdzie niby kupić miał chara? Stadion 10-lecia zamknięty a na allegro poniżej 18 lat nie dają :'(

Kisia
04-05-2007, 00:14

WY*******AJ STAD TY JEBANY PRZESZCZEPIE TY SIE KURWA WYPOWIADALAS NA MOJ TEMAT? KURWAAAAAAAAAA CO ZA JEBANY DLUGOWLOSY BURAK AAAAAAAAAAAAA TY HUJUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

Kisia
04-05-2007, 00:15
Ej to jest takie głupie że nie moge przestać się śmiac ahahahahahahahahahah

A gdzie niby kupić miał chara? Stadion 10-lecia zamknięty a na allegro poniżej 18 lat nie dają :'(

JAKBYS ZOBACZYL ZDJECIE PHOENIXA TO BYS DOPIERO NIE MOGL PRZESTAC SIE SMIAC!

Bandzioch
04-05-2007, 00:54
Moze zucicie ignora na tych zjebów i bedzie swiety spokuj. nie odp na oszczerstwa i gloooopie posty i bedzie loooz.

Panowie taki mały offtop:
Jutro MATURA!!!! :(
A teraz ide spac, bo itak mnie nie znacie i nie lubicie "dziady" jedne!

Pajerro
04-05-2007, 02:39
cos dla maturzystow http://img261.imageshack.us/img261/7218/maturazp4.jpg

Hatebreeder
04-05-2007, 09:48

Przeszczep to twoj stary ;o

HGW
04-05-2007, 11:00
Przeszczep to twoj stary ;o

jakby moj stary wygladal tak jak ty to chyba sam bym sie go wyrzekl ;o wiec jedynym przeszczepem tutaj jestes TY! uswiadom to sobie sobie mauhahaha

Hatebreeder
04-05-2007, 11:08
jakby moj stary wygladal tak jak ty to chyba sam bym sie go wyrzekl ;o wiec jedynym przeszczepem tutaj jestes TY! uswiadom to sobie sobie mauhahaha

Oglądałeś się kiedyś w lustrze loczuś?

HGW
04-05-2007, 11:17
Oglądałeś się kiedyś w lustrze loczuś?

robie to codziennie ;o
stary na*******asz na mnie bo widziales moje zdjecie zrobione z szajskiej komórki i myslisz ze fajny jestes, pff
widzialem twoich zdjec pare i nie tylko moje zdanie to jest ze twoja morda nie nadaje sie do wychodzenia z domu:|
a teraz wy*******aj poplakac sobie w poduszke bo to sie zaczyna nudne robic

Zwieshu
04-05-2007, 12:53
11:41 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Mor'Grimm. He was killed by Mewtu.

Xenezis
May 04 2007, 11:32:43 CEST Killed at Level 122 by Mewtu

i przy okazji ja

May 04 2007, 11:43:23 CEST Killed at Level 45 by Chealino

Banditos
04-05-2007, 13:00
Aff szkoda teraz musimy czekać na odpowiedz uf ;p

Zapomniałeś o sorios jeszcze ;/

@down

Statystyki są nie ważne

Hatebreeder
04-05-2007, 13:00
Wy już przegraliście, żeby sobie to uświadomić musicie zobaczyć statystyke..

M@sloa
04-05-2007, 13:11
Racja, wojna przegrana :P

Zwieshu
04-05-2007, 13:18
Nom tego fraga nie widzialem ;p ja tez sie wyglebilem chcialem chea na desercie mwalami zbloczyc i pisze do Beza~czy go bloczyc czy nie ale widze go to nic nie obchodzi i zanim zdazylem sie ulotnic to jzu sd'ki zbieralem ;p peszek

@@

Mor~a to byla openka czy poprostu sie na was zaczaili :>

Thoris...
04-05-2007, 13:47
@do tych co pisali dzis mature
Jakie wrażenia po maturach ?
Moim zdaniem tekst ze zrozumieniem na podstawowej był dość ciężki. Wybrałem do opisania oczywiscie temat nr.1 (prześladowanie studentów w Dziadach cz.III)
Myślałem że bedzie znacznie gorzej :P

Widze, że wojna się toczy wiec gl wszystkim walczącym...

Anas Kiro
04-05-2007, 13:48
Wpadli po mnie na poh i z tego później reszta wynikła

IridiaCarlinPk
04-05-2007, 14:02
no i tak ma byc duzo fragow Arc ale tez UF nie zostaje dłużne to jest wojna przynajmniej nie jest jednostronna:P
@jak tam maturzysci? XD

nightwish_88
04-05-2007, 14:09
Ja wybrałem opis matek ;] No nie ukrywam, że było ciężko jak się lektur nie czytało ale jakoś wybrnąłem. 350 słów prozą powinno na 30% styknąć xD

Thoris...
04-05-2007, 14:14
@Filmiki
na forum tibia.de jest filmik nakręcony przez Fardela, na tibicams chealino wrzucił jakis film o naziwe iridia battle czy costam, a zamiast walki jest jak nie moga ghost gabixa zexivowac i troche gadania na gc o glupotach...

Thoris...
04-05-2007, 14:15
sorki za posta

Milivin
04-05-2007, 14:24
ale sie wyjebałem ahhahaha ;P

__
male niedopatrzenie z fragami

Sorios : May 04 2007, 11:35:11 CEST Killed at Level 70 by Chealino
and by Laubau

/Pinq~

twoja smierc nie pojdzie na marne pomszcze cie kumplu zabije tych drani co ci wyrzadzili krzywde! a za ta palke rondla to juz sobie przejeba*i xD CIAO!:D

Bandzioch
04-05-2007, 14:24
@do tych co pisali dzis mature
Jakie wrażenia po maturach ?
Moim zdaniem tekst ze zrozumieniem na podstawowej był dość ciężki. Wybrałem do opisania oczywiscie temat nr.1 (prześladowanie studentów w Dziadach cz.III)
Myślałem że bedzie znacznie gorzej :P

Mam to samo wrażenie co ty, tekst Ciężki jak cho**ra... Też pisalem z Dziadów i nadźgalem 3 stronki, powinno wystarczyć, pytanie tylko na ile %...

nightwish_88
04-05-2007, 14:38
Są już odpowiedzi : http://matura.gazeta.pl/matura/0,80448.html

Naro
04-05-2007, 14:46
Wy już przegraliście, żeby sobie to uświadomić musicie zobaczyć statystyke..

Shadon aka Kwale
May 02 2007, 11:11:51 CEST Killed at Level 63 by Chealino
and by Caris Lirath
Apr 28 2007, 17:45:12 CEST Killed at Level 63 by Zielper'archer
and by Asilles

to nie ty mopwiles o Chealino per Murat jakby to twoj ziom byl? Widzisz nobie tak sie kumpluje ze swe. Idz expic bo mam na ciebie chrapke ;)

HGW
04-05-2007, 16:17
EJJJJJJJJJJJJJJJ zjadłbym kebaba ; o

/Pinq~

ufaszaj bo

Mistik Vannesa
04-05-2007, 18:09
Również jestem tego zdania, że matura nie była tego roku prosta. Próbna matura była banałem w porównaniu do tej. Ciekawe, co nam poniedziałkowy angielski przyniesie. Mam nadzieje, że nie sprawią nam żadnej niespodzianki;)) Bądźmy dobrej myśli...

Kiełek
04-05-2007, 19:08
UWAGA UWAGA DLA NIEDOJEBOW KTORZY CHUJ WIEDZĄ:
gram na silverze i mam 71msa, lol

Silvera, USA serv. Chciałem tam grać bo nazwa fajna xD
A powiedz coś o nim, może zrobie jakiegoś nub charka ^^
I tak Iridia <3

Hatebreeder
04-05-2007, 20:09
Silvera, USA serv. Chciałem tam grać bo nazwa fajna xD
A powiedz coś o nim, może zrobie jakiegoś nub charka ^^
I tak Iridia <3

weź od bambika moje gg i napisz, to Ci powiem
bo wkoncu to temat o Iridii jest, nie?;)

Kiełek
04-05-2007, 20:24
@up
Oczywiście :>

@off
333 strona! Semi-evul xD

Rastafarians
04-05-2007, 20:59
@ matura
Matura jak matura, 3 godziny wyjęte z życiorysu...
Czekamy na wyniki :D Mam nadzieję, że do przodu :)

Pół roku czytania tego forum robi swoje... Przy tym maturalne rozumienie tekstu czytanego to banał xD

Btw. kiedyś ktoś tu polecał Kelerisa i przyznaję racje :)

DiliXD
04-05-2007, 22:00
Shadon aka Kwale
May 02 2007, 11:11:51 CEST Killed at Level 63 by Chealino
and by Caris Lirath
Apr 28 2007, 17:45:12 CEST Killed at Level 63 by Zielper'archer
and by Asilles

to nie ty mopwiles o Chealino per Murat jakby to twoj ziom byl? Widzisz nobie tak sie kumpluje ze swe. Idz expic bo mam na ciebie chrapke ;)

Niewiem czy zle Ciebie zrozumialem, ale myslisz ze Kwale to Phoenix? :OOOO To nie jest on, kiedys szedlem go zabic z Dardiuzem ale nie zdazylismy bo sam padl od vampa i byl ziomem Crealetha. Potem z nami pekowal, bo providowal Craya

@UF

Mieliscie przewage liczebna i wogole, a mimo to popadaliscie o.O (Nie, nie jestem zlosliwy)

MarcinStw
04-05-2007, 23:53
Niewiem czy zle Ciebie zrozumialem, ale myslisz ze Kwale to Phoenix? :OOOO To nie jest on, kiedys szedlem go zabic z Dardiuzem ale nie zdazylismy bo sam padl od vampa i byl ziomem Crealetha. Potem z nami pekowal, bo providowal Craya

@UF

Mieliscie przewage liczebna i wogole, a mimo to popadaliscie o.O (Nie, nie jestem zlosliwy)

Kwale to nie Phoenix kto wam takich bzdur nagadał?

Massior
05-05-2007, 00:30
Kwale to nie Phoenix kto wam takich bzdur nagadał?

Ale masz gupi nick xD no offensssssssssssss

Kiełek
05-05-2007, 01:30
Asterrix & Abrila Stok hacked -.-
U Asterrixa haker zrobil r-keya aff-.-

Dam taką nubską buźkę: X( X( X( X( X( X(

givi
05-05-2007, 10:44
Ten tekst do czytania ze zrozumieniem tez mi nie przypasowal. A wypracowanie pisalem o matkach. Przedwiosnie czytalem 5 dni temu to polecialem az milo, a Granice zmyslilem ;p (notabene prawie idealnie)

Edit: Po sprawdzeniu odp. do testu wychodzi mi 15-18 pkt. Najs jak na mat-fiz ;p

IridiaCarlinPk
05-05-2007, 11:01
Asterrix & Abrila Stok hacked -.-
U Asterrixa haker zrobil r-keya aff-.-

Dam taką nubską buźkę: X( X( X( X( X( X(
asterixa mozna zalowaz ale abrili wcale mogli psa zrookowac;p

Hatebreeder
05-05-2007, 11:06

word rusku hueiheiuehe
odezwij sie na gg

acidland
05-05-2007, 11:47
Diagnoza : Wy jestescie wszyscy popierdoleni do n-tej potegi:P A co do Dili'ego to chlopak ma traumatyczne wspomnienia i wyniosl lekcje z Isary, gdzie niejaki Ciechan podobnie postepowal, wiec czemu i on w akcie zemsty na was moje drogie piczki ma zrobic inaczej:) Cya nOObki:P

givi
05-05-2007, 13:49
acidland, czy to nie czasem fragment z hoobastank?

Kiełek
05-05-2007, 14:10

Niby tak, ale z Abrila to jest tak:
-Abrila ten co robil Druzyne Actimela, i ten co byl z Poeny. Moj mieszczanin? (rofl) zamienil sie z Kobi'Fighterem charami, bo konczyl i chcial troche pkac ;s
-Abrila pierwszy ciągle hakował Kobiego i ten sie wku...l i zbil ponoc do 50 lvl.
-A dalej chyba pierwszy... w sumie szkoda chara, ale tez tak robilem ze Stilerrem/Atashim :D

Danthorr
05-05-2007, 15:06

Ja polecałem Kelera. Pyszny jest XD

IridiaCarlinPk
05-05-2007, 15:50
word rusku hueiheiuehe
odezwij sie na gg

oz tylko nie rusku xD

Eh old GTW vs poena war to bylo cos xD

Pajerro
05-05-2007, 17:27
ehhh to byly czasy xD pod depo w kazo na Qunego trapa zmontowalismy 6 sd w dupe dostal 3x reda max mial xD zaczal uciekac i wpadl na ciebie i lotha :)), albo jak w na dywan spierdolili 63ms,51rp,72ek, xD
w koncu nas bylo 7. :)))))))) combo sd od wszystkich i kazdy by sie ugial
szkoda ze horma juz nie ma xD
deleted ;<

Kiełek
05-05-2007, 17:52
Nara! Ide się powiesic! -.-

HGW
05-05-2007, 17:57
Nara! Ide się powiesic! -.-

no cze

< 10 znakow >

Pajerro
05-05-2007, 18:06
no cze

< 10 znakow >

Kisia sorry ze zaraportowalem na ciebie ze używasz niekulturalnych słów :<
BAN

8o 8o 8o 8o 8o own3d

Rzolniez
05-05-2007, 19:17
http://s167.photobucket.com/albums/u140/Iridiarl/?action=view&current=moa.jpg

http://photobucket.com/images/Firenze%20Bellator/

http://s167.photobucket.com/albums/u140/Iridiarl/?action=view&current=DousElwor.jpg

N/C
http://images21.fotosik.pl/252/363a7c7199b677fb.jpg (www.fotosik.pl)

/\ Miś Uszatek HAHAHAHAHHAHA XD Danthorr Rox ;d
-------------------------------------------------------------------------------------------------

@Down Wykiełkowałes już ? ;o

Kiełek
05-05-2007, 19:25
@Kisia
już mi przeszło, ale dzięki :>

@up
Laubau - Niemiecki uber mistrz jodłowania
Firenze - tym zdjęciem można byłoby zastąpic sprite ghoula
Dous - Rumuński armadino plx?!

PEWNIE!!!11

Danthorr
05-05-2007, 20:57
Lol. Co z tego, że to foto ma 3,5 roku i teraz wyglądam zupełnie inaczej

@Hatebreeder:

Długie włosy uber alles! XD

Kiełek
05-05-2007, 22:28
Ejejej... ktoś jeszcze nie może się lognąc?

@off? blabla
Aff po tym formacie "ci" mi nie dziala, wogole lipa daje do serwisu, taki informatyk ze mnie ;(

Chodzi ci o mnie nooobie ripperze aka cwe**?? ( nie wiem co to aka dokladnie znaczy ale to chyba "=" )

Przeciez ja nie jestem Odynieck:baby: :baby: :baby:

Tak sobie konto zalozylem bo nikt nie mogl mi przyjsc do glowy a on byl online

Wiec od Odyniecka sie odczep mala gnido

Też sobie walne takie konto!

Hatebreeder
05-05-2007, 22:30
Ejejej... ktoś jeszcze nie może się lognąc?

@off? blabla
Aff po tym formacie "ci" mi nie dziala, wogole lipa daje do serwisu, taki informatyk ze mnie ;(

zmien język na POLSKI PROGRAMISTY, to Ci sie font przestawi odrazu

DiliXD
05-05-2007, 22:39
Lorthey <333
Mor shareuje z yamakurwą a odyniecq padnie jeszcze przez naszą tajną bron huiheuiheuiehiueheuiheiue

huehueheuhehuehuueehuehu;))))) polack ded !

Chealino
05-05-2007, 22:41
Stfu Polackers?! Min namen is Kebab! Hej, hej, hej nups! Odyniecq stfu <33

Kiełek
05-05-2007, 22:42
Polacken! Min namen is Kebab! Hej, hej, hej nups! Odyniecq stfu <33

Odyniecq może to ja też. I to w dodatku piszę jak Chealino :b

Farenhait
05-05-2007, 22:43
Ty Dili chyba nie masz przyjaciol...
kazdy wie ze wybijesz swoim eful sorem wszystkich to po co wkolko to powtarzasz? zamiast gadac to sproboj zabic tych "niedojebow polaczkow" przynajmniej wtedy bedzie wiadomo ze nie gadasz nadaremno

btw. Nowy jestem :)

Rzolniez
05-05-2007, 22:46
Hate~ i Dili

Hate ty szarujesz z mama jak na Pegazusie w Mario Grasz Mor by poszedł i zaśpiewał hymn a ty cioto zajebana bys sie chował bo wstyd co do ciebie Dili to już wogóle brak słów Pierdolony niedojebany dzieciaku po Czarnobylu jeszcze starej za Cyca nie podziękowałeś a będziesz sie na forum udzielać --.--:baby:

ssijcie pałe kurwy zajebane ;o (dotyczy sie to tych dwóch pedałów wymienionych wyżej )

pzdr

Laubau
05-05-2007, 22:47
Ty Dili chyba nie masz przyjaciol...
kazdy wie ze wybijesz swoim eful sorem wszystkich to po co wkolko to powtarzasz? zamiast gadac to sproboj zabic tych "niedojebow polaczkow" przynajmniej wtedy bedzie wiadomo ze nie gadasz nadaremno

btw. Nowy jestem :)

Podej swoja nick to bendiesz hunted forever, stupid polack. Ja beda pisac angielski bo ja nie umic polski.

Kiełek
05-05-2007, 22:51
Podej swoja nick to bendiesz hunted forever, stupid polack. Ja beda pisac angielski bo ja nie umic polski.

To nie ja ;D

Danthorr
05-05-2007, 22:54
Jak juz powiedzialem tylko sie tak opdszywam pod odyniecka

Głupi Odynieck wannabe

DiliXD
05-05-2007, 22:58
Głupi Odynieck wannabe

Trzeba byc idiota, zeby chciec byc Odynieckiem, ktory odreagowuje mature pgujac/padajac w tibi x))

Farenhait
05-05-2007, 22:59
Mam bana niedopierdolony jeleniu. Zapisz se chara w profilu to inaczej porozmawiamy.

@Rzołnierz czy jaki huj~

Siarap kurwo, naucz sie polskiego a potem mnie pouczaj, pierdolcu zajebany. Humm, Vaspari? ;) czy Qea~? ;]]

/Antypolack

to zaczekaj az sie skonczy a jelenia to se w rodzinie poszukaj
jestes ciota i tyle gowno mozesz i gowno zrobisz idz lepiej do swoich niby kumpli w rl ktorzy uciekaja przed jebanym tibio maniakiem

Odyniecq
05-05-2007, 22:59
Jak już napisalem nie jestem Odynieckiem i wcale go nie znam on sam to napisal kilkanascie postow wczesniej
Więc sie odczepcie od niego, mowie ze sie tylko podszywalem. Nicku ci nie podam nigdy

Hatebreeder
05-05-2007, 23:06
Hate~ i Dili

Hate ty szarujesz z mama jak na Pegazusie w Mario Grasz Mor by poszedł i zaśpiewał hymn a ty cioto zajebana bys sie chował bo wstyd co do ciebie Dili to już wogóle brak słów Pierdolony niedojebany dzieciaku po Czarnobylu jeszcze starej za Cyca nie podziękowałeś a będziesz sie na forum udzielać --.--:baby:

ssijcie pałe kurwy zajebane ;o (dotyczy sie to tych dwóch pedałów wymienionych wyżej )

pzdr

ja na comodore z mamą gram ;*

a btw daj name to niegrając na iridii tak Cie dopierdole ze sie obudzisz z renkom w nocniku rzołnierzu ;<

Odyniecq
05-05-2007, 23:07
Przestancie tyrac rippera. To nie jest normalny czlowiek a zgodnie z nauka chrzescijanska nie nalezy sie wysmiewac z ułomnych ludzi.

BtW: kiedy ostatnio bylo cos napisane o Iridii? jak narazie wszystko o ripperze i innych debilach typu ripper, ripper i hmmm... ripper.

Odyniecq
05-05-2007, 23:17
ale sie usmialem z ciebie!

czasem sie tak zastanawiam czy sa ludzie prawdziwie głupi. No wiesz chodzi mi o to czy oni tylko tak udaja czy rzeczywiscie nie moga byc ze tak powiem normalni. Bo wiesz widzac glupiego, naprawde glupiego czlowieka i to co on robi to sie tak zastanawiam co on nie mysli, nie wie ze to sie nie uda itp.

Ale czytajac twoje posty widze, ze bog cie kocha (chociaz troche) i to nie jest twoja wina wcale(chodzi o twoj debilizm). Ty po prostu taki jestes i nie potrafisz byc inny. Takim cie Pan bog stworzyl <>hmmm chociaz moze ty jestes z probowki<> i nic tego nie zmieni

Kiełek
05-05-2007, 23:30
@Veremus
Ej, a nie można byłoby tak zrobic GTW po raz 3? Ethical jest 3 to czemu GTW nie? :>

@off
Ja przez to "ci" się zabije -.-

Farenhait
05-05-2007, 23:36
cos cie dili zatkalo cioto xD

a czemu wszyscy polacy nie zbiora sie na szwedow? wtedy samym rozpedem wiary by zdeptali przeciwnika^^

Jinikao
05-05-2007, 23:44
Cos wyzej bylo napisane o dlugowlosych i nie bylo to mile, a wiec musze cos teraz napisac, wole byc brudasem w waszym mniemaniu, sluchac metalu, rocka, niz jebanego techno albo r&B, Prawda jest taka ze ludzie sluchajacej ostrej muzyki przewaznie chodza do lepszych szkol i sa madrzejsi, zobacz sobie kto chodzi do zawodowek i jakiej muzyki sluchaja, wniosek nasowa sie sam. Danth nie zebym Cie lubil jednak Nirvana rulezzz

Mistik Vannesa
05-05-2007, 23:58
Może zaczniecie wreszcie normalnie postować, na poziomie? Czytając z niedowierzaniem wasze posty dochodzę do wniosku że mam do czynienia z bandą psychicznie chorych. Rzygac mi się chce widząc takie bzdury. Może zamiast wyzywać rodziców i siebie porozmawiacie normalnie. Czytając takie posty typu "huj ci w dupe żołnierzu , nie masz tatusia tylko 2 mamusie, do niczego nie dochodzicie. Jeśli chcecie sie dowartościować to może wybierzcie się na dysk zarwijcie ładną dziewczynę.. i chyba dalej nie musze tłumaczyć. Jeśli jednak chcecie sie tak bardzo powyzywać to może na priv albo na gg... :baby: czekałem od dawno aż ktoś napisze podobny post ale widzę że musze sam to zrobić.

http://www.mfoto.pl/uploads/1240/lol_c10a7.gif

Pozdrawiam.

BTW Jeszcze jedno pewnie teraz jakiś niedowartościowany chłopczyk pojedzie mnie wyzwie mojego ojca i matkę, ale powtarzam dorośnijcie i może wtedy zrozumiecie co mam na myśli.

Sweet dreams..

Pajerro
06-05-2007, 00:05
HAHAHAHA JESTES OGRANICZONY XD! Ale pamietaj ze granice eliminuja tylko tych ospalych ;)!

@Up-Mistik Vannesa: masz racje, tylko jak widzimy takiego /\ jak u gory to azzzzz sie chce <cenura;]>

DiliXD plsssssss idz na forum dla swe i br. i znimi sobie pogadaj, albo nie pisz zadnych postów na tym forum :<

Hatebreeder
06-05-2007, 00:18
Cos wyzej bylo napisane o dlugowlosych i nie bylo to mile, a wiec musze cos teraz napisac, wole byc brudasem w waszym mniemaniu, sluchac metalu, rocka, niz jebanego techno albo r&B, Prawda jest taka ze ludzie sluchajacej ostrej muzyki przewaznie chodza do lepszych szkol i sa madrzejsi, zobacz sobie kto chodzi do zawodowek i jakiej muzyki sluchaja, wniosek nasowa sie sam. Danth nie zebym Cie lubil jednak Nirvana rulezzz

Jest w tym prawda, ale pouczaj tych niedojebow Jini ;)

Nie chwaląc się w pierwszym semestrze mialem 4,88~ (88 :p)

Kiełek
06-05-2007, 00:31

Yeah! Metal roxxxx \,,,/ <3

Arra
06-05-2007, 00:51
Dili czemu piszesz "ody zabijeMY cie" a nie "ody slyszalem ze cie zabija" przeciez ty masz gowno do gadania myslisz ze podizywanie sie wyjdzie na dobre

Rozmawialem z lubo i z niektorymi z arc~ i smiali sie z tego ze polacy ktorzy nie walcza to probuja podlizac sie ktorejs ze stron wg nich zaden szwed nie podlizuje sie choc sa tacy ale nie tak nagminnie jak w Polsce. \o/

@Dili kto by nie wygral i tak nie bedziesz tu lubiany.
I zastanawia mnie jeszcze jedno myslisz ze jestes fajny bo piszesz glupoty na forum jedziesz po czyjejs matce lub ojcu to jest fajne?
Przeciez tak robia dzieci ktore nic nie wiedza o zyciu i sa swiadome do konca co mowia. A z reszta nikogo to nie rusza a niewielu smieszy.

/your Ara ;>

Gruhard
06-05-2007, 01:24
00:16 Shamala [114]: No items
00:16 Pilapil [96]: rook urself plx
00:16 Shamala [114]: lets rook it

chyba wiecie co to oznacza?

bye bye maszkaro

pojebana ta gra :|

Arra
06-05-2007, 03:08
ta shamala i tak ci pomozemy ;>

Hatebreeder
06-05-2007, 12:23
HUAHAUAH ale Ty jestes smieszny :DDDDD

Pekuje jak tylko mam na to ochote i jakos mnie jeszcze nie dojechales, a tak groziles i straszyles. Smieszny pozer, tak samo jak ten 2 co skina pajac udaje :baby:

/Metek.

Dili:napisz swoim kontem odemnie,
do mateona, ze mam bana

@Pinq
Jak Ci leżą itemy shamy?;)

HGW
06-05-2007, 12:27
Dili:napisz swoim kontem odemnie,
do mateona, ze mam bana

@Pinq
Jak Ci leżą itemy shamy?;)

spoko juz sie podzielilismy, sa 'cool'

Kiełek
06-05-2007, 13:19
Lolo Dziewica... hehe, pamietam jak byl 40~ MS to pomoglem mu sie rookowac :D Moze teraz znowu sorca robi? xD

R.I.P. ? Nie rozumiem, Shamala zrobił to celowo? I czy jego pady liczą się jako frag?

HGW
06-05-2007, 13:41
Lolo Dziewica... hehe, pamietam jak byl 40~ MS to pomoglem mu sie rookowac :D Moze teraz znowu sorca robi? xD

R.I.P. ? Nie rozumiem, Shamala zrobił to celowo? I czy jego pady liczą się jako frag?

ta, celowo sie zjechal naście lvli, a co tam

Kiełek
06-05-2007, 13:53
ta, celowo sie zjechal naście lvli, a co tam

Ja tak robiłem, więc mam to we krwi :D

Zwieshu
06-05-2007, 14:45
ok ludzie teraz mam sprawe

jak typ sie przyzna ze jego postacia grala inna osoba alba ja sprzedal to jest szansa zeby udupic typa konkretnie :>

mam i ss i kopie rozmowy

wbije tu kawalek co o tym sadzicie

13:13 Cray Bellator [51]: that was old owne

Jak dlamnie typek mnie juz tyle razy ujebal/probowal ze chetnie bym go pozbawil pixelowego bohatera raz na zawsze

jesli sie spodoba dam wiecej

ps.
nigdy tak milego szweda nie widzialem xD

Kolan
06-05-2007, 15:03
Buehehehe .... niezle :):)

Kiełek
06-05-2007, 15:11

jak typ sie przyzna ze jego postacia grala inna osoba alba ja sprzedal to jest szansa zeby udupic typa konkretnie :>

mam i ss i kopie rozmowy

Jak dlamnie typek mnie juz tyle razy ujebal/probowal ze chetnie bym go pozbawil pixelowego bohatera raz na zawsze

ps.

Daj, lubie na takie coś patrzec :>

Kolan
06-05-2007, 15:13
Ja tez xD Zwierzu zarzuc reszte :P

Zwieshu
06-05-2007, 15:18
najbardziej chodzi mi oto czy da rane zbanowac usunas mu konto majac te dowody ?? a jak nie to itak powew po pachy z typa xD

13:03 Urus Mac'Laga [44]: hey cray
13:03 Urus Mac'Laga [44]: why u msg me
13:03 Cray Bellator [51]: hey'
13:03 Urus Mac'Laga [44]: i say im hunted
13:03 Cray Bellator [51]: i dont :S
13:04 Cray Bellator [51]: i was hacked
13:04 Urus Mac'Laga [44]: so
13:04 Urus Mac'Laga [44]: its not my problem
13:04 Urus Mac'Laga [44]: ur lucky
13:04 Cray Bellator [51]: eyy
13:04 Cray Bellator [51]: look
13:04 Urus Mac'Laga [44]: u almost die at draks on ank
13:04 Cray Bellator [51]: i was level 78 before :S
13:04 Urus Mac'Laga [44]: but fardel coms
13:04 Urus Mac'Laga [44]: so i no care
13:04 Urus Mac'Laga [44]: ur sucker
13:04 Urus Mac'Laga [44]: and u was hacke
13:04 Urus Mac'Laga [44]: i kill you
13:04 Urus Mac'Laga [44]: meny times
13:04 Urus Mac'Laga [44]: ;]
13:05 Cray Bellator [51]: ;S
13:05 Urus Mac'Laga [44]: nou ur to slow to run
13:05 Cray Bellator [51]: so
13:05 Urus Mac'Laga [44]: ;]
13:05 Cray Bellator [51]: i am hunted from you ?
13:05 Cray Bellator [51]: i dont get it
13:05 Urus Mac'Laga [44]: yea
13:05 Urus Mac'Laga [44]: ask fardel
13:05 Urus Mac'Laga [44]: i going to kill you
13:05 Urus Mac'Laga [44]: but he come
13:05 Urus Mac'Laga [44]: and i need to run
13:05 Urus Mac'Laga [44]: say thx t him
13:05 Urus Mac'Laga [44]: but day and night is long
13:05 Urus Mac'Laga [44]: i get you
13:05 Urus Mac'Laga [44]: ;]
13:06 Urus Mac'Laga [44]: what eq u have
13:06 Urus Mac'Laga [44]: i mean what eq i get
13:06 Urus Mac'Laga [44]: xD
13:06 Cray Bellator [51]: scale arm
13:06 Cray Bellator [51]: p-legs
13:06 Cray Bellator [51]: ^^
13:06 Urus Mac'Laga [44]: yea right
13:07 Urus Mac'Laga [44]: scale arm cuz ur easy to kill like ghul
13:07 Cray Bellator [51]: yeah
13:07 Urus Mac'Laga [44]: u kill me 2 vs 1
13:07 Urus Mac'Laga [44]: i kill u solo bitch
13:07 Urus Mac'Laga [44]: ;]
13:08 Urus Mac'Laga [44]: now is to much ur fuckin "friends" online
13:08 Cray Bellator [51]: man
13:08 Cray Bellator [51]: i was hacked
13:08 Urus Mac'Laga [44]: yea
13:08 Urus Mac'Laga [44]: and u dont know who do that
13:08 Urus Mac'Laga [44]: but i know
13:08 Urus Mac'Laga [44]: ;]
13:08 Cray Bellator [51]: yeah
13:08 Cray Bellator [51]: then it is not my fault
13:09 Urus Mac'Laga [44]: but its ur problem
13:09 Urus Mac'Laga [44]: i can say
13:09 Urus Mac'Laga [44]: "man i was ded
13:09 Urus Mac'Laga [44]: ;(
13:09 Urus Mac'Laga [44]: who cares
13:09 Urus Mac'Laga [44]: u hunt me
13:09 Urus Mac'Laga [44]: now i hunt you
13:09 Cray Bellator [51]: NO
13:09 Urus Mac'Laga [44]: ;]
13:09 Urus Mac'Laga [44]: yea
13:09 Urus Mac'Laga [44]: and u kill me meny times
13:09 Urus Mac'Laga [44]: perrault on iridia
13:09 Urus Mac'Laga [44]: that was me
13:10 Urus Mac'Laga [44]: so i have so much reason to kill you
13:10 Urus Mac'Laga [44]: ;]
13:10 Urus Mac'Laga [44]: now i can say that
13:10 Urus Mac'Laga [44]: cuz i no care
13:11 Urus Mac'Laga [44]: ur noone now
13:11 Urus Mac'Laga [44]: all your world your life gone
13:11 Urus Mac'Laga [44]: your sweet tibia
13:11 Urus Mac'Laga [44]: man hacked
13:11 Urus Mac'Laga [44]: ur so patetic
13:12 Urus Mac'Laga [44]: why ur now so quiet
13:13 Cray Bellator [51]: cuz you are strange :S'
13:13 Cray Bellator [51]: why wanna kill a guy
13:13 Cray Bellator [51]: that has like no money
13:13 Cray Bellator [51]: and no eq .s
13:13 Urus Mac'Laga [44]: cuz u kill me meny times
13:13 Urus Mac'Laga [44]: for nothing
13:14 Urus Mac'Laga [44]: dont think so
13:14 Urus Mac'Laga [44]: old onw
13:14 Urus Mac'Laga [44]: ss and report
13:14 Urus Mac'Laga [44]: seling char
13:14 Urus Mac'Laga [44]: nice man
13:14 Urus Mac'Laga [44]: xD
13:15 Cray Bellator [51]: u actually believe me
13:15 Cray Bellator [51]: OMG
13:15 Cray Bellator [51]: u are lika a 5 year old
13:16 Urus Mac'Laga [44]: ;]
13:16 Urus Mac'Laga [44]: i no care
13:16 Cray Bellator [51]: then come kill me
13:16 Urus Mac'Laga [44]: ok now i must make topic at .pl .de .com
13:16 Urus Mac'Laga [44]: im not madman
13:16 Cray Bellator [51]: OMG
13:17 Urus Mac'Laga [44]: i say to meny your "friends" online
13:17 Cray Bellator [51]: ok now i must make topic at .pl .de .com
13:17 Cray Bellator [51]: wtf is the matter whit you ?
13:17 Urus Mac'Laga [44]: dont know?
13:17 Urus Mac'Laga [44]: i have hope u was deleted
13:17 Cray Bellator [51]: why ?
13:17 Urus Mac'Laga [44]: and i do everything
13:17 Urus Mac'Laga [44]: for all good times
13:18 Cray Bellator [51]: eyy
13:18 Cray Bellator [51]: look
13:18 Cray Bellator [51]: this
13:18 Cray Bellator [51]: it is NOT new owner , i just told you that so you shouldnt hunt me
13:18 Cray Bellator [51]: OMG
13:22 Cray Bellator [51]: u dont say much now =
13:22 Urus Mac'Laga [44]: yea
13:22 Urus Mac'Laga [44]: i making posts
13:22 Urus Mac'Laga [44]: and guys at vent have nive fun
13:22 Urus Mac'Laga [44]: we hope ur deleted
13:22 Cray Bellator [51]: omg
13:24 Urus Mac'Laga [44]: buy u can make me a present and i can forget all
13:25 Cray Bellator [51]: and that is
13:25 Urus Mac'Laga [44]: that is not power abusing
13:25 Cray Bellator [51]: i dont
13:25 Cray Bellator [51]: as i said
13:25 Cray Bellator [51]: ok dont say this
13:26 Cray Bellator [51]: it was old owner , yes o bought it after hack , i dont power abuse more
13:26 Cray Bellator [51]: !
13:26 Urus Mac'Laga [44]: u dont understand me
13:26 Urus Mac'Laga [44]: i never get present
13:26 Urus Mac'Laga [44]: and maybe u can give me
13:26 Urus Mac'Laga [44]: and i forget all
13:27 Urus Mac'Laga [44]: just liffle 100-150k
13:27 Urus Mac'Laga [44]: whay u whing
13:27 Urus Mac'Laga [44]: its not much
13:27 Cray Bellator [51]: Man
13:27 Urus Mac'Laga [44]: i hope u like me
13:27 Cray Bellator [51]: i just own 20k ater the fucking hack
13:27 Cray Bellator [51]: they took all
13:27 Urus Mac'Laga [44]: cuz i like you
13:27 Urus Mac'Laga [44]: u have meny rl good friend
13:27 Urus Mac'Laga [44]: think
13:28 Urus Mac'Laga [44]: have a nice day

nagrywalem jeszcze filmik jak juz craya mialem prawie w trapie na dragach w ank ale fardel i chea przylecieli wiec lipa z ubicia Placzacego Bellatora

Zwieshu
06-05-2007, 15:29
a no azura ;] moj 1 server xD Grimni zalozyciel z kim mam przyjemnosc ;>

Farenhait
06-05-2007, 15:35
I dobrze mu tak szkoda :p

A co sie dokladniej stalo z Shamalą???

Kolan
06-05-2007, 15:38
Shamala hacked;/ Lolo dziewica tez;/

Farenhait
06-05-2007, 15:41
Po lolu mozna bylo sie spodziewac, ale Shamala...

Do fragow sie to nie liczy??? mam nadzieje

Kolan
06-05-2007, 15:44
Wlasnie niewiem czy do fragow sie liczy;/

Mistik Vannesa
06-05-2007, 15:47

mam i ss i kopie rozmowy

ps.

Nietety takie dowody są nic nie warte. Nawet jakbyś filmik nakręcił to i tak by Ci nic nie dało.

Jeśli chodzi o fragi to chyba żarcisz.. Pewnie, że się nie liczą. W wielu wojnach jak i w ostatniej wojnie ludzie podkładali się pod potwory jak widzieli ze idzie po nich ekipa a nie zdążą lognąć. Czyn niezwykle honorowy;))

Farenhait
06-05-2007, 15:54
Niby czemu??? O ile sie nie myle xandar dostal bana za to ze powiedzial ze sharuje z mamą od roku w ktorym nie bylo jeszcze tibii

Nie widze zadnego powodu zeby Cray nie dostal bana,deleta

Zwieshu
06-05-2007, 16:07
to sie ciesze xD gdzie mam wyslac ss i kopie rozmowy zeby mogli go zbanowac

ps. for xandar for azura -.-

Soferim
06-05-2007, 16:13
Xandara Alex Rica zaraportował jak podpuścił go. Xandar wyjaśniał tą sprawę kilka stron wcześniej. Film i screen nie są dowodami i na nic Ci się nie przydadzą.
A co do Craya on ma 13 lat i mało rozgarnięty jest:)

Belzi
06-05-2007, 16:17
No i coz poradzic

Trai'ler
06-05-2007, 17:06
Ja was nie rozumiem : ( , przez 3-4 dni mojej nieobecności wbiliście z 20 stron a ja musze to wszystko czytać !!!!1

Kelerisek roxś <3

Yeah! Metal roxxxx \,,,/ <3
Się odezwal ten co metalu najwiecej slucha, moge sie zalozyc ze ty wiecej metalu na zlom zaniosles niz sluchales piczko <3
dowód ?

15:49:58 Ja
ty metalu sluchasZ?
15:50:09 Kiełek
tak srednio

Jini rozumiem Cię , sam nie mam nic do metalu , i do tych co jego słuchają. Nie moja wina , że 'metal' wywiera taki wpływ na społeczeństwo , nie ja Cię obraziłem, ale dlaczego sam obrażasz muzykę jaką lubie ? I dlaczego stwierdzasz , że jeśli słucham hh i techno , to jestem odrazu mało yntelygentny i pójde do zawodówki a najleiej jeszcze potem pójde kraść albo wyjade do angli i będe robolem? Jak ktoś słucha disco polo to jest głupi , wsiuński i kij wie jaki ? Nie , na disco polo wychowało się wiele geniuszy , naukowców i chui wie czego. Więc jeśli masz komuś za złe , że cię obraził to powiedz to JEMU a nie odrazu jebniesz wszystkich pokolei w tym mnie , chociaż złego słowa na Ciebie nie powiedziałem ;/ Sam słuchał hh , techno i wszystko co mi sie spodoba nawet niektóre utwory rockowe, motolowe reagge (czy jak to pisze) mi się podobają , i wcale nie czuje sie ani lepszy ani gorszy bo słucham takiej muzyki...

kthxbye , Peace And Love , No War , Noł Keal Mi plax , <3

@down

<luz> tylko jaki ku** znowu kiełek :< ?

Jinikao
06-05-2007, 17:07
Xandar dostal bana bo sam powiedzial ze sharuje(ironicznie) Zjdecie film itd nie sa dowodami

Kielek chodizlo mi o to ze osoby ktotre najechaly na metali pewnie sluchaja hh i techno i prawdopodobnie nie grzesza inteligencja, nie mam nic do tych co to sluchaja, sam nieraz z kolegami bylem na techno party, Jesli jednak moj post Cie urazil to szczere przeprosiny z mojej strony.

Kiełek
06-05-2007, 17:11
@Bambik
A odpier... sie xD, ja przynajmniej mam co na złom zanośic "ci-.-" xD Ty chyba tylko własnego kompa :'(
Słucham średnio bo słucham też disco-polo, piosenki biesiadne itp.
W chwili obecnej słucham numetalu (Linkin~)

@Jini
Ja wlasnie nic do metali nie mam, wręcz przeciwnie. Chyba mnie nie zrozumiałeś ;]

Farenhait
06-05-2007, 17:29
Xandar dostal bana bo sam powiedzial ze sharuje(ironicznie) Zjdecie film itd nie sa dowodami

Kielek chodizlo mi o to ze osoby ktotre najechaly na metali pewnie sluchaja hh i techno i prawdopodobnie nie grzesza inteligencja, nie mam nic do tych co to sluchaja, sam nieraz z kolegami bylem na techno party, Jesli jednak moj post Cie urazil to szczere przeprosiny z mojej strony.

Cray tez powiedzial ze kupil ta posatc i ze stary own costam robil...
i do tego nie ironicznie;p wiec czemu mialo to by nie byc dowodem?

Hatebreeder
06-05-2007, 18:17
Cray tez powiedzial ze kupil ta posatc i ze stary own costam robil...
i do tego nie ironicznie;p wiec czemu mialo to by nie byc dowodem?

Bo są 100ll ktore sie otwarcie przyznają do zakupionego chara, są aukcje na allegro, ebayu blocksecie etc na który imho CIPy mogą też zajrzeć i co? Zbanowali kogos?

Lisu
06-05-2007, 18:20
Tyle stron i sam shit -.-

@Cray thingy~
Jedyna mozliwosc jest taka, ze CM przeczyta logi z Tibii, aczkolwiek znajac Cipy jest to malo prawdopodobne.

Diego325
06-05-2007, 19:15
Że tak zapytam... ma ktoś lagi/frezzy/ kicki ?? dzisiaj?

Ja od 20 minut nie moge sie zalogować xD

Niby napisali na tibia.com, że będą lagi itp. ale u mnie to się chyba neo~ zjebała :P. Ma ktoś podobną sytuację?

A wogule - Skończcie już z Crayem; ssy, filmy nie są i nigdy nie będą dowodem. SSa możesz sobie chociażby w paincie przerobić jak chcesz, zaś filmy możesz nakręcić na odpowiednio speparowanym OT**.

Dlatego Cipsoft nie bierze tego pod uwage. Xandara sytuacja wcale nie jest podobna bo Xandar bodajże napisał to na Forum a nie w grze.

Massior
06-05-2007, 19:29
Że tak zapytam... ma ktoś lagi/frezzy/ kicki ?? dzisiaj?

Ja od 20 minut nie moge sie zalogować xD

Niby napisali na tibia.com, że będą lagi itp. ale u mnie to się chyba neo~ zjebała :P. Ma ktoś podobną sytuację?

A wogule - Skończcie już z Crayem; ssy, filmy nie są i nigdy nie będą dowodem. SSa możesz sobie chociażby w paincie przerobić jak chcesz, zaś filmy możesz nakręcić na odpowiednio speparowanym OT**.

Dlatego Cipsoft nie bierze tego pod uwage. Xandara sytuacja wcale nie jest podobna bo Xandar bodajże napisał to na Forum a nie w grze.

Niestety również nie mogę się lognąć... a neo nie mam ;)

Kiełek
06-05-2007, 19:34
Hahah 38 MS owned! Vere <333

@Problemy
Ja nie mogłem przez jakieś 3 minuty. Teraz już gładko, mam neostrade :>

Kanajt
06-05-2007, 19:48
Też mam problemy z zalgowaniem. Najdlużej to czekam na character list

Farenhait
06-05-2007, 20:57
Mi neo nie sprawia zadnych klopotow juz od roku ladnie, pieknie, gladko dziala:]

A te lagi, freezy, kicki to drobne problemy CipSoftu:p

Kiełek
06-05-2007, 21:21
Ma ktoś jakieś porachunki z naabkiem o nicku "Tavis" ?
Nowy char, nick "Skvarex". Mam nadzieje że komuś pomogłem, ja się już rozprawiłem ;D

Naro
06-05-2007, 22:06
mhmmm ujme to tak

pozdro Czubakka! hahahahha

/Pinq~

hahaha ta :D Czubakka rox!!!!

Hatebreeder - skinhead ktory ma dlugie wlosy spiete w kucyk.... n/c

Zwieshu
06-05-2007, 22:26
Słuchaj niedojebany szczylu nie znający angielskiego ss ani filmik ani nawet kopia rozmowy nie są dowodem więc skończ zgrywać bohatera.

Jesli dla ciebie facet ktory ma 21 lat jest niedojebanym szczylem to ciekawe czy jestes taki kozak naprawde czy tylko prze mb'ajtowe polaczenie z twoja marna rzeczywistoscia. Albo idz do specjalisty moze cos z twoja podswiadomoscia jest nie tak

A i jestem pewien ze prosto w oczy bys mi tego nie powiedzial bo predzej bys wyplul zeby dupa i jedyne co bys zrobil w amoku to probowal nacisnac hotkeya zeby sie uhnac bo masz to zakodowane jak w odruchu Pawlowa i kurwa troche kultury na forum bo chuja powiedziales i zgrywajac bohatera jak to tu nazwali forumowego fightera daleko nie zajdziesz. Ale jakby udalo ci sie jednak gdzies zajsc i wyszedl bys z domu to jedyna droga ktora bys gdzies doszedl bylo by dojscie do stanu krytycznego po ciezkim wpierdol

Pawłowice Ślaskie ul. Wąska 2 43-251

jesli z ciebie taki MAhahahahCHO to wpadaj pogadamy o niedojebaniu bo niemam zamiaru zasmiecac tutaj forum jadac cie na sucho po bandzie jak to wiekszosc robi

peace V

IridiaCarlinPk
06-05-2007, 22:48
hahaha ta :D Czubakka rox!!!!

Hatebreeder - skinhead ktory ma dlugie wlosy spiete w kucyk.... n/c
on nie jest skinem tlyko ma skinheadowskie poglady ;p
@Belin <333 jednak carlin rox? xD

Hatebreeder
06-05-2007, 22:51

*skrajnie prawicowe

Soferim
07-05-2007, 12:58
jak wrażenia po maturce? Łatwizna była dziś w porównaniu do polaka. Szkoda, że beznadziejnie było nagranie ale to może wina sprzętu w szkole:)

Madus
07-05-2007, 13:38
jak wrażenia po maturce? Łatwizna była dziś w porównaniu do polaka. Szkoda, że beznadziejnie było nagranie ale to może wina sprzętu w szkole:)

Oj... dla mnie polak był 100% łatwiejszy niż angielski ale może to dlatego że angol to dla mnie czarna magia :) Tak zwane: Kali Jeść Kali Pić :D

~MaDuS

Diego325
07-05-2007, 14:05
Lol
ktoś kto uczy się angielskiego napisze angielski podstawowy juz w gimnazjum.
Tekst czytany prosty, tak samo słuchanie.
Za to list z tym zwierzakiem jebnięty, chcialem napisać, że znalazłem konia (w końcu to też jest zwierze xD) ale zostałem przy kurczaku, bo pies/kot to byłoby zbyt banalne.

Kiełek
07-05-2007, 14:53

Rox, ofc. Wróciło mi przekonanie bo Carlin to było miasto nubuff

givi
07-05-2007, 15:23
Ee dla mnie tak latwo nie bylo, moze dlatego ze pisalem rozszerzony (w koncu ma sie te ambicje rotfl). Ale wazne ze zdane ;p

Pyrlik
07-05-2007, 16:51
A jutro juz normalnie do szkoly:( i w dodatek na 8.00 po tygodniu lebrowania ;(

Kiełek
07-05-2007, 19:01
Hrhr! Bye bye Neostrado ;* Dostałem liveboxa -.-"

@down
Nigdy! 2 lata mi służyła i tylko raz nawaliła!!!!11 xD

Farenhait
07-05-2007, 19:09
Masz cos do neo?^^

Jinikao
07-05-2007, 20:16
Livebox to dlaej neostrada tylko inny rodzaj przesylu danych:) Ja naszczescie nie mam juz neo, Netia rzadzi:)

btw:
19:06 Xaero Knight [78]: widzailem twoja fote
19:06 Jinikao [127]: ;]
19:06 Xaero Knight [78]: to naprawde tY?
19:06 Xaero Knight [78]: w takim garniaku?
19:06 Jinikao [127]: okulary
19:06 Jinikao [127]: kratawa
19:06 Jinikao [127]: marynara
19:07 Jinikao [127]: czarno bial?
19:07 Xaero Knight [78]: to ty?
19:07 Xaero Knight [78]: no
19:07 Jinikao [127]: ta
19:07 Xaero Knight [78]: O kurwa
19:07 Xaero Knight [78]: HAHAH
19:07 Jinikao [127]: ??;]
19:07 Xaero Knight [78]: ja myslalem ze to jakis jak aktor czy ktos
19:07 Xaero Knight [78]: ile ty masz ze 25 lat
19:07 Xaero Knight [78]: =))
19:07 Xaero Knight [78]: nigdy nie powiedzial bym ze to ty
19:07 Xaero Knight [78]: ;p
19:08 Xaero Knight [78]: inaczej cie wyobrazalem
19:08 Xaero Knight [78]: ;p

Danthorr
07-05-2007, 20:23
Nie każdy aktor jest przystojny : >

Farenhait
07-05-2007, 20:25
ŁaŁ jakis chlopiec Cie sobie wyobraza xD

mnie by to przygnebilo;p

IridiaCarlinPk
07-05-2007, 20:27
Nie każdy aktor jest przystojny : >
true xD
Rox, ofc. Wróciło mi przekonanie bo Carlin to było miasto nubuff
zrobimy z tego miasto pkerow hrhr
ŁaŁ jakis chlopiec Cie sobie wyobraza xD
mnie by to przygnebilo;p
wyobrazac sobie juz nie mozna ? XD
*skrajnie prawicowe
oh ok:P

Jinikao
07-05-2007, 20:28
xd Nigdy nie powiedzialem ze jestem przystojny:)
EEE tam chyba nie jest gejem :)

Farenhait
07-05-2007, 20:34
Dobrze ze nie mowil jak wyobraza,ale samo to ze wyobraza to juz nasuwa wnioski:p

Moze ktos cos opowie dotyczacego wojny xd???

Pajerro
07-05-2007, 21:20
EEE tam chyba nie jest gejem :)

chyba :confused: :confused: :confused:

o.O n/c

xD

Rediko
07-05-2007, 21:29
Rox, ofc. Wróciło mi przekonanie bo Carlin to było miasto nubuffi moje miasto i moje miasto zla slawa owiane

@Jinikao Yeah Netia jest o niebo lepsza od neo

Massior
08-05-2007, 00:37
Widze ze na oficjalnym forum szaleje jakiś dziwny szwedzki (?) forum troll... Hmm być może jest to char do pułapek ala Xandar~.

Massior
08-05-2007, 16:40
@Up: to sie robi nudne...

Dlaczego Mewtu nazywa Chrisa "traitorem"? wydawało się że byli dobrymi przyjaciółmi...

Kiełek
08-05-2007, 18:24
Pimol na jaki char Ci te 6k wyslac? Mesejdż <3

Diego325
08-05-2007, 19:06
Loooool

hihihihih
Po 3 dniach moich bezskutecznych próbach naprawienia u siebie neta (podlaczanie różnych kabli, kombinowania przy routerze) dzisiaj odłączyłem kabel zasilania od kompa, dmuchnęłem, podłączyłem na nowo i WOalaaa!

Taka glupia rzecz a tyle pomogła ;]

Nie wiem po co to pisze, ale spróbojcie może to wam coś poprawi w kompie :D

Jutro ustny polski 8o , zdaje ktoś z tematu człowiek na dnie piekieł?:P

Lisu
08-05-2007, 20:18
Reanimacja metodą usta-wtyczka?

Rzolniez
08-05-2007, 20:19
Chodze se po rooku a tu taki zonk :

19:10 You see Zobaczymy szmato pier-dolona (Level 1). He has no vocation.

Ajenown
08-05-2007, 20:24
Reanimacja metodą usta-wtyczka?

Chce znac swoj pajment :|!

Mistik Vannesa
08-05-2007, 21:28
Diego wcześnie u was zaczynają tą ustną! Z pola dopiero mam 14 temat: Anielska istota i puch marny- zaprezentuj portret kobiety w utworach romantycznych:/ Ahh ambitny temat sobie wybrałem już 3 dzien się nad tym mecze X( ale damy rade:baby:

@up up
Jini aktor :D Nie no coś w tym prawdy jest. Szkoda, że nie posłałeś foty twojej z "lat 70" by się uśmiał kolega =P B)

Banditos
08-05-2007, 23:28
chciałem zapytac kogos z Uf czy to już koniec wojny czy będą coś jeszcze działać i proszę żeby nie odpisywały mi tu inne osoby tylko ktoś z uf nie chce znowu słuchać rippera itp
thx

Lisu
09-05-2007, 03:31
@^

Tak.

10znakuff

Miniek
09-05-2007, 10:35
@^

Tak.

10znakuff

czy ja wiem ? jescze troche ich pognebimy :P

Lisu
09-05-2007, 15:40
Ehh Minkowaty... czytaj uwaznie...

chciałem zapytac kogos z Uf czy to już koniec wojny czy będą coś jeszcze działać
thx

@^

Tak.

givi
09-05-2007, 15:55
dzis u mnie ang ustny, podstawowy prosciutki 20/20, czzekamy na matme ;s

HGW
09-05-2007, 18:50
Speed Speed Speed Speed Speeeeeeeeeeeeeeeeeed

Pajerro
09-05-2007, 19:15
Szczyt ambicji, ty i twoje pojebane podobizny, glupie pizdy!
Pyskiem w dol i sie nie odzywaj, prosze :|

nastepne zakompleksione dziecko... wez wyjdz
nieznalazleś ironi w mojej wypowiedzi....

"ja i moje pojebane podobizny??"
hmm niebede tego komentowac, bo niechce sie znizac do twojego poziomu:baby: :baby: :baby: :baby:
jesteś 0B)

Ajenown
09-05-2007, 19:38
nastepne zakompleksione dziecko... wez wyjdz
nieznalazleś ironi w mojej wypowiedzi....

"ja i moje pojebane podobizny??"
hmm niebede tego komentowac, bo niechce sie znizac do twojego poziomu:baby: :baby: :baby: :baby:
jesteś 0B)

A ty jestes super mega pro aktif, przepraszam :||||

@Uf

pajment pls

Lisu
09-05-2007, 19:55
Nie nastepne, to ciagle ten sam, stary, dobry ripper

Kiełek
09-05-2007, 19:58
Speed Speed Speed Speed Speeeeeeeeeeeeeeeeeed

Aye! Die Happy roxxxxxxx!!

btw. Żounieszu, wczoraj mi padła kochana neostrada z Liveboxa, a potem nie wiem jakim cudem cały Windows, więc dziś wróciłem do neo~ 512 i XP-ka Home. Więc nie martw się, nie poszedłem na Berlin. Byłem w domku <33

Rzolniez
10-05-2007, 07:47
@Kiełek - xd

znów kogoś zabijemy w Carlin :D

xD

HGW
10-05-2007, 10:06
pajment kurfa! Ja pierdole chce sie z wami pogodzic i wjebac ten jebany 100, wiec mi do huja powiedz, ile mam zaplacic i ile mam czasu od 22 maja bo do tego czasu mam bana~.

zapomnij < >

Kiełek
10-05-2007, 11:55
@Kiełek - xd

znów kogoś zabijemy w Carlin :D

xD

Skvarex again? Zreszta teraz duzo sie 30~ MS kręci, Dunik?
<3

HGW
10-05-2007, 23:01
A ty ze stara? :|

@kisia
doubt so~

@Vere

musimy udupic dwuh kolesi bo u'RZY'waja teleportuf :|||||||

@Lisu

Czekam na odp, prv

nawet jak od UF bedziesz wolny ja Cie osobiscie moge huncic :))
chyba ze zadzwonisz i ladnie przeprosisz to sie pomysli xDD

@Nacpany_Wlodek
morda farfoclu

Mistik Vannesa
11-05-2007, 00:11
A ty ze stara? :|

@kisia
doubt so~

@Vere

musimy udupic dwuh kolesi bo u'RZY'waja teleportuf :|||||||

@Lisu

Czekam na odp, prv

Ajenown mistrzu jeśli mają twoje wypowiedzi polegać na obrażaniu rodziców i bezsensowanemu postowaniu to daj sobie siana.
Sam zobacz co sobą reprezentujesz...
(nie tego ci nie powiem, dojdź do tego samodzielnie.)
Jeśli chcesz porozmawiać z Yama.. o pay-mecie to zrób to na priv..
Bo po holere nam twoje błagania i lizanie <peeb>. =///

HGW
tańcz tańcz tańcz i wypier dalaj!

Yamahati Ciebie również się to dotyczy. Jeśli masz zamiar pisać w ten sposób to może wejdź na www.domoweprzedszkole.pl tam może znajdziesz jakiś "ziomków" równie dobrze polemizujących. Porozmawiacie na równym poziomie i będzie dobrze. =/

Tu niestety raczej nikt nie ma ochoty wysłuchiwać waszych beznadziejnych postów. Może doszedłeś do jakiegoś sukcesu w Tibi natomiast pamiętaj o tym że tu jest FORUM. Czyli chcąc nie chcąc jesteś tu zwykłem userem - pamiętaj o tym, dorośnijcie do forum!

BTW: Nie mam zamiaru z wami polemizować, zapewne teraz pojedziecie po moich rodzicach ale możecie być pewni że będę to miał w .... (no właśnie)!:baby:

Mam nadzieje ze, chociaż w jakimś małym procencie dotarła do was moja riposta i będzie trochę mniej waszego SYFU!

Respekt:baby:

Grilvex
11-05-2007, 00:51
Omg na tym forum nie mozna nic poczytac o tym co sie dzieje na serv, tylko ciagle same klutnie, wyzwiska etc...

Ogarnijcie sie !!!

Chcialbym chociaz raz zobaczyc z 3 strony postów bez wyzwisk, i przedewszystkim na temat tego co sie dzieje na serv. Czy jest to mozliwe?

Pozdrawiam.

Massior
11-05-2007, 01:44
Omg na tym forum nie mozna nic poczytac o tym co sie dzieje na serv, tylko ciagle same klutnie, wyzwiska etc...

Ogarnijcie sie !!!

Chcialbym chociaz raz zobaczyc z 3 strony postów bez wyzwisk, i przedewszystkim na temat tego co sie dzieje na serv. Czy jest to mozliwe?

Pozdrawiam.

Tak jest to możliwe ale nie chce mi się robić 30 postów... dziś juz za późno ale zobaczymy jutro... bey :*

Kto miał być w sobotę w Rzeszowie i go nie będzie? >>>>>.>>>>> Aewww
Pora lulu na 7 do kołchozu :S

Meteon!
11-05-2007, 11:59
@Dili.

1kk.

/Metek.

Mistik Vannesa
11-05-2007, 15:47
s*******aj 'holero' O,O

@jama

Napewno nie ja bo mialem lagi nawet na filmie widac ,l,

Ah…. Spodziewałem się inteligentniejszej odpowiedzi…. Pomyliłem się - tak jesteś 0!

sraj na to kto mial byc Ty i tak masz przyjechac ;]

@Vannesa czy ki chuj

moge sobie tu wypisywac co chce jak Ci to nie pasuje zglos "naruszenie regulaminu" to moze dostana bana. I CHUJ CI NA RYJ HEHEHEHEHE

Brawo popisałeś się! "Chuj ci na ryj" cóż za kozackie określenie! No rządzisz widzę!
Tak na marginesie jak masz nadal zaśmiecać forum i strugać formowego bałwana to daj sobie spokój, odpocznij trochę, nie mamy zamiaru tego czytać!
Początkowo to było zabawne -te twoje wieśniacki odzywki, ale teraz stało się to już tylko żenujące. Masz racje możesz tu wypisywać cokolwiek tylko chcesz, natomiast to ty robisz z siebie gówniarza pamiętaj o tym. Nikt ci tego nie powie wiec przemyśl to w sobie.

Po drugie to grzeczniej dzidziuś, bo małolata nie masz przed sobą.

Człowieku zastanów się nad sobą i pójdź po rozum do głowy.

Ajenown
11-05-2007, 16:08
Ah…. Spodziewałem się inteligentniejszej odpowiedzi…. Pomyliłem się - tak jesteś 0!

Brawo popisałeś się! "Chuj ci na ryj" cóż za kozackie określenie! No rządzisz widzę!
Tak na marginesie jak masz nadal zaśmiecać forum i strugać formowego bałwana to daj sobie spokój, odpocznij trochę, nie mamy zamiaru tego czytać!
Początkowo to było zabawne -te twoje wieśniacki odzywki, ale teraz stało się to już tylko żenujące. Masz racje możesz tu wypisywać cokolwiek tylko chcesz, natomiast to ty robisz z siebie gówniarza pamiętaj o tym. Nikt ci tego nie powie wiec przemyśl to w sobie.

Po drugie to grzeczniej dzidziuś, bo małolata nie masz przed sobą.

Człowieku zastanów się nad sobą i pójdź po rozum do głowy.

Przyklad czlowieka, ktory bierze tibie na serio /\

pyskiem w dol i nie pyskuj, dzifko. jakbys gral/a to bym [brak szacunku]cie[/brak szacunku] upierdolil, pospolita zdziro !

Użytkowników czytających ten temat: 4 (zarejestrowanych: 2, gości: 2)
Ajenown, Lisu

prv kurfa

Mistik Vannesa
11-05-2007, 16:45
Przyklad czlowieka, ktory bierze tibie na serio /\

pyskiem w dol i nie pyskuj, dzifko. jakbys gral/a to bym [brak szacunku]cie[/brak szacunku] upierdolil, pospolita zdziro !

Użytkowników czytających ten temat: 4 (zarejestrowanych: 2, gości: 2)
Ajenown, Lisu

prv kurfa

O JA PIERDOLE W PIXELOWEJ GOWNIANEJ GRZE MAM SIE ZACHOWYWAC POWAZNIE? QRWA RYJ KURWO. ROBIE TO CO CHCE I NIKT MI NIE ZABRONI JAK CI TO PRZESZKADZA TO NIE CZYTAJ MOICH POSTOW

Mylicie się, nie traktuje Tibi poważnie. Co nie oznacza, że musze w każdym poście <okazywać, jaki jestem boski> klnąc, wyzywać innych pisać bezproduktywnie jakiś SYFF... etc. etd.

"Wymagajcie od siebie, nawet gdyby inni nie wymagali” Jan Paweł II

Jesteście warcie siebie reprezentujecie sobą Dno intelektualne. Widzę, że polemizujemy na 2 innych płaszczyznach, ta rozmowa nie ma sensu. Nigdy nie dojdziecie do tego, co mam na myśli, więc juz kończę was naprowadzać. Powodzenia w swoim szarym życiu.:baby:

Nacpany_Wlodek
11-05-2007, 16:49
@Mistik

Odpuść sobie, bo po co zadzierać z "kowbojami klawiatury"

Banditos
11-05-2007, 17:19
Darujcie sobie te komentarze szkoda zasmiecac forum

Ajenown
11-05-2007, 19:03
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=126948&page=8

screen z rozmowa, owned :O

Hatebreeder
11-05-2007, 19:31
@Lorth
Przykro mi przyjacielu, ale mialem racje w tym co powiedzialem na gg. Nie miałem zamiaru pisac/logować się na tym zjebanym forum ale musze, bo irytuje mnie to, iż wchodzisz w dupe tym jeb-a-nym polaczkom >.>
Mówiłem "daj sobie luz, oni i tak przejebią a ty jak frajer latasz i payment chcesz" a teraz wchodzisz w pizde bez wazeliny nawet yamie "żal.pl" brzmi zeszłorocznie więc nawet tego nie skomentuje

@Vanessa czy jak Ci tam
Masz 100% racje, ale jedyne co z nią możesz zrobic to rozje-bać ją sobie o kant dupy - tym neandertalczykom nie wytłumaczysz NICZEGO

@yamashit
Stfu mr.traitor ;s

Pyrlik
11-05-2007, 20:07
Ej ludzie też trzeba sie powyzywać troche ale bez przesady ;| pomyslcie tez, ze obrazacie innych a to nie jest chyba normalne.

Shinjix
11-05-2007, 21:05
Mysle, ze pora zakonczyc ten topic. Od teraz dla kazdego wydarzenia z serwera stworzycie sobie nowy temat. I prosze nie robic kolejnych tematow zbiorczych, w koncu po cos wam to forum zalozylismy.

PS: A temat sobie jeszcze poogladam. Niech nikt nie sadzi, ze komus sie uda uniknac kary za chamstwo i brak kultury.