zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Iridia part 2

Stron : 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

Thoris...
23-10-2006, 15:23
@Ilnic
Trudno ze ukazujesz mojego posta w calkiem inny swietle niz ja myslalem piszac go w zasadzie chodziło mi o odpowiedz komus tam wczesniej co bedzie z takimi ludzi i po to dałem przykład a ty odrazu wyjeżdzasz mi ,że sie ciesze ze ktos kto moze nie gra swietnie i nie jest bogiem pvp pada.

Ps: Ciesze sie z każdego fraga który uda sie zrobic na stronie pzreciwnej...

A tak z innej beczki to troche czytania ze zrozumieniem by ci sie zdało ...

Massior
23-10-2006, 17:18
Rikki Montana :
Killed at Level 92 by Aureliuss and by Kashrius da'Roc.

berger
23-10-2006, 17:22
Killed at Level 92 by Aureliuss and by Kashrius da'Roc

Rikii montana

XD spokojnie panowei... bedzie wiecej xD

kucharz
23-10-2006, 19:05
aewwwwwwwwwwwwwwww xD

Neztas
23-10-2006, 19:06
ktorzy kompletnie nieumia grac

ino żeś czasnął i pisnął co cza było łolaboga

Viffarn
23-10-2006, 19:12
witam everhyoneXD(guys and mens:P)
na poczatku chcialbym stwierdzil rze jestem nowy na forum i jak cos zle zrobie to prosze mnie poprawic:P:D:D
lubie grac na iridi spoko serwer szkoda ze swe wygrywaja ale ogolnie kibicuje polakom(na rel tez)
POLSKA POLSKA POLSKA
POTOP SZWEDZI ZATRZYMAMY DO BOJUUUU RODACY

kocham muj na rud kocham lud
pomuglbym wam ze wszystkich sil:cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup:

Yapan
23-10-2006, 19:32
O żesz ty w mordę kopany.... nie wiem jak ktoś z miasta "łudź", który stwierdził "rze" kocha "swuj narud" mógł zrobić 71 mastera... stary, jak nie wiesz jak się jakieś słowo pisze to już lepiej walnij sobie jakąś wyliczankę, albo strzelaj, przynajmniej byś miał większe prawdopodobieństwo że trafisz właśnie "tą" a nie "tom" wersję. Nie rozumiem ludzi którzy piszą więcej słów z błędem niż dobrze, to jakieś umyślne jest czy jak? Skoro ktoś umie się nauczyć odwrotnej ortografii to czemu nie może normalnej?:O

A żeby nie był kompletny oftop, no to nieźle panowie, całkiem nieźle, chociaż wciąż te ataki są zbyt rzadkie i sweki za mało się boją.

Bandzioch
23-10-2006, 19:41
O żesz ty w mordę kopany.... nie wiem jak ktoś z miasta "łudź", który stwierdził "rze" kocha "swuj narud" mógł zrobić 71 mastera... stary, jak nie wiesz jak się jakieś słowo pisze to już lepiej walnij sobie jakąś wyliczankę, albo strzelaj, przynajmniej byś miał większe prawdopodobieństwo że trafisz właśnie "tą" a nie "tom" wersję. Nie rozumiem ludzi którzy piszą więcej słów z błędem niż dobrze, to jakieś umyślne jest czy jak? Skoro ktoś umie się nauczyć odwrotnej ortografii to czemu nie może normalnej?:O

dołączam sie do wypowiedzi Yapana B)

I także gratuluje fraga.

Lovah
23-10-2006, 19:49
Znam troche Viffarna i specjalnie to robi =P

Dexusah
23-10-2006, 20:40
viffarn to ja , tamte konto nie wiem kto zrobil.

Ezop
23-10-2006, 20:43
sa w obiegu filmy z 2 ostatnich fragow? :)
chcialbym zobaczyc jeszcze raz bergera (ave!) w akcji :p
moze ktos by sie pokusil o frag liste..lepiej by bylo widac, kto ma przewage

maddie
23-10-2006, 20:51
sa w obiegu filmy z 2 ostatnich fragow? :)
chcialbym zobaczyc jeszcze raz bergera (ave!) w akcji :p
moze ktos by sie pokusil o frag liste..lepiej by bylo widac, kto ma przewage

jest film z akcji na chea.
Xaliina i Rikkiego chyba nikt nie krecil bo juz by linki byly.
co do open battle to sa filmy, ale raczej Merrie nie moze sie pochwalic jakimis osiagnieciami z tych bitw ...
Bergera w akcji widzi tylko jego dziewczyna, tak mi sie wydaje :P

a frag lista jest na forum.tibia.com, robiona przez Helun Lirath, looknij sobie.

obecnie jest 14:10 dla Arc.

signed,
maciek

Karolek98
23-10-2006, 20:56
berger... jak ja zapraszalem do siebie dziewczyny to nie pokazywalem jej monitora tylko cos innego... dlatego tak szybko tłukłem lvle %-)

berger
23-10-2006, 22:28
Mam nadzieje ze wszytskim sie podoba to co robimy powiem wam tylko ze po tym dedzie Rikki chyba sobie odpuscil bo podal swoj all stuff Fabble montanie. Mam nadzieje, Bedziemy ich narazie wybijac po kolei i pionki beda usuwane az dojdziemy do konkretniejszych postaci. Choc raz skusiliśmy sie na lepszy kąsek(Chealino). Oni sie wykryszaja i czuja sie niepewni. Boja sie nas zwroccie uwage ze robili Serpent questa by chodzic na hunty gdzie ich nie zlapiemy.
Oni czyja juz respekt.
Na koniec wam powiem. Tak wyglada walka bez szpiegow 4-1 dla nas choc ten 1 frag dla nich jest glupim zbiegiem okoliczosci. No i Welcome back KOD:)
Pewne info zachowam jeszcze dla siebie, bo nie mozna tego w obieg puszczac ;/.

@Ezop- "ni ma" filmu ni ma jak zobaczyc... Powod? Tom-Mazi

@Karolek -yyy nie kminie cie. Jestem juz b.zmeczony

@maddie- czas pokaze....

ŁYCHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Viffarn
23-10-2006, 23:10
panie burger drogi nie wiem co pan masz do tych lyrzek ale wszystkiego nimi nie zjesz...

Dexusah
24-10-2006, 02:29
niezły rzarcik . pl

Olorion.
24-10-2006, 12:23
http://img151.imageshack.us/img151/4162/hehekw1.jpg

heheh graty wysylac na prw pls

Mocny Smok
24-10-2006, 13:33
Jestem pod wrazeniem :P ale mam do was zal ze nie chcecie odemnie pomocy :) Ale coz juz ktos mi powiedzial ze nie wezmiecie mnie dlatego bo sie boicie ze znowu przyjdzie jakis frajer :) ja to rozumiem ale nie macie sie o co bac bo ja nigdy nie zfrajerze Polski i was Polakow na iridi :)

Kisia
24-10-2006, 14:17
Jak narazie jestesmy neutralni...ale czy tak pozostanie zalezy tylko od bezoka :)

berger
24-10-2006, 16:14
@ C.Z. - Tak Sir grodek to ja nie moglem ci odpisac bo pisalem paymentsy na tibia.com

Paymentsy:

http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=1419277

Thoris...
24-10-2006, 16:50
Nawet Huxy juz ma dosc ex-memberów Triad :)
http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=1419007

Hellraider
24-10-2006, 17:56
@up bo sa latwym i szybkim zarobkiem dla mm? ;o

berger
24-10-2006, 19:58
Paymentsy sa zamierzone i myslelismy nad wysokimi i niskimi. Mamy powody by dawac niski payments.

B) Panowie spokojnie my działamy i planujemy... Przeciez to nie jest tak ze cale dnie siedzimy na Ventrillo i sluchamy baśni o "krolewnie pizdolonie".

Thoris...
24-10-2006, 20:37
@Hellraider
huxy mógl odrazu przeanalizowac +/- udziału Triad w wojnie jak sie widzi tylko dobre strony to potem jest rozczarowanie...

Hellraider
24-10-2006, 20:55
Heh no przecie dla wielkiego huxego i chea sytuacja ze zaczna zbierac baty byla niedopuszczalna wiec niech tera se wyganiaja triad z wara dajac mm kase na war ; P

Neztas
24-10-2006, 21:26
Welcome to the Ethical!
You have joined the guild.

~~

:)

maddie
24-10-2006, 21:28
hu hu Ethical reborned =)
GL

Dexusah
25-10-2006, 00:51
no no ethical graty graty

Karolek98
25-10-2006, 12:53
nie wiem juz co pisac... :|

Danth
25-10-2006, 14:36
To co się dzieje na Iridii jest poprostu śmieszne. Powodzenia w wojnie polaczki :d

offtop: Zapomnialem hasła do "Danthorr" i dlatego załozylem nowe konto.
Korzystam z okazji, że jestem na informatyce dlatego pisze, bo w domu nie mam neta od sierpnia. Beka co? :D
i to jest głowny powod tego, ze sprzedałem acc. ale nie żałuje, mimo, że dostałem tylko 250 zł. XD

btw, pamięta mnie ktoś jeszcze? =D

maddie
25-10-2006, 16:42
panowie, chcialbym tylko zauwazyc ze nieco odbiegamy od tematu przewodniego i znowu ktos to skasuje ;s

@Danth
wporzo jest na Iridii xD
btw nie mamy pewnosci ze Ty to Ty, zwlaszcza po incydencie z Viffarnem / Dexusah'em :P

ripper
25-10-2006, 18:23
Danth to istotnie Danthorr. Chyba, że to niewiarygodny zbieg okoliczności i ew. kłamca mówi to samo, co mówił mi Danthorr we własnej osobie.

Lovah
25-10-2006, 19:49
Prawdziwy Viffarn to ofc Dexusah, a co do Danth'a to nie wiem x)

Arthas The Keeper
25-10-2006, 23:38
Jeśli viffarn to Dexusah to chłopie uważaj kogo pkujesz razem z Cypanem B)
Bo jak jeszcze raz któryś z moich kumpli od was oberwie to nie będę w tak dobrym humorze jak dziś

signed: Usar

Arthas The Keeper
26-10-2006, 15:41
Hehe nie wiem po co to było "usar husar qwa guwnousar"...
Teraz przynajmniej wiem że masz bardzo ograniczony słownik B)
a twoja reakcja na to jest dziwna, bo ja ci nie groże tylko ostrzegam ;)
no ale jak widać umiejętność czytania ze zrozumieniem jest dla ciebie za trudna :)
ps. taka mała rada na przyszłość nie będź zbyt pewny siebie bo kiedyś (prędzej czy później) cię to zgubi.

Lovah
26-10-2006, 17:25
Forumowy Viffarn, to nie Irydyjski Viffarn, panie "usar"...

berger
27-10-2006, 16:10
Bump... no nie moze tak byc ze 2ga strona xD

matias88
27-10-2006, 20:50
Nie gram długo na iridi to moj pierwszy PVP serwer przeniosłem sie z Non-Pvp ze wzgledy na looterow , problemy ze spokojnym expieniem i graniem bez zbędnych nerwów. Ale ku memu zdziweniu serwery pvp sa o wiele gorsze. Gralem tu niedlugo charem ktorego mam od kolegi, zaczolem nim robic PG i niestety nie udalo mi sie osiagnac tutaj nic... Na poczatku zostalem wyrzucony z gildi poniewaz wg niektorych jej czlownkow szpiegowalem ich gildie dla MM o czym mi powiedzieli , kilka dni pozniej wpadl po mnie jeden z hlvli Arc (Chealino) i zabroil mi expic powniewaz powiedzial ze mam zakaz robienia PG i ze jestem polakiem ("Chealini : We dont wang polisg PG here"). Zdenerwowalo mnie to bardzo pozniej jednak dolaczylem do innej gildi i jej lider zalatwil mi wolnosc , moglem znowu grac pelnia gry. Jednak dzis zostalem zabity przez Chealino i jego RLow. Powodem prawdopodobnie bylo to ze nadmiernie expilem, a kiedy go sie zapytalem o powod powiedzial mi ze jednym z powodow jest to ze PGuje a drugiego powodu nie moze mi powiedziec teraz a powie mi po wojnie. Ludzie czy tu na iridi kazdy PGer jest potencjalnym wrogiem i ma cos wspolnego z wojna?? Nie! . Ja tu sobie chcialem tylko spokojnie pograc i miło spędzic czas. Nie weim co teraz zrobic ale dzieki kilku osoba stracilem mase czasu.... wielkie thx

P.S. Śledze to forum bo lubie byc w temacie i wiedziec co sie dzieje... Wydaje mi sie ze wojne wywolali Szwedzi przeciwko tym polakom co wtedy expili najwiecej (kash bezok itp). Zastanawiam sie teraz jesli oni przegraja war ktorzy polacy beda nastepni.....?? choc wystarczy popartzec po erigu hlvlowych polakow co nie uczestnicza w war i wszystko bedzie jasne. Ja sie nie znam na war ale jesli sie nie zjednoczycie wasza kolej niedlugo nadejdzie...

Lovah
27-10-2006, 21:40
Nie gram długo na iridi to moj pierwszy PVP serwer przeniosłem sie z Non-Pvp ze wzgledy na looterow , problemy ze spokojnym expieniem i graniem bez zbędnych nerwów. Ale ku memu zdziweniu serwery pvp sa o wiele gorsze. Gralem tu niedlugo charem ktorego mam od kolegi, zaczolem nim robic PG i niestety nie udalo mi sie osiagnac tutaj nic... Na poczatku zostalem wyrzucony z gildi poniewaz wg niektorych jej czlownkow szpiegowalem ich gildie dla MM o czym mi powiedzieli , kilka dni pozniej wpadl po mnie jeden z hlvli Arc (Chealino) i zabroil mi expic powniewaz powiedzial ze mam zakaz robienia PG i ze jestem polakiem ("Chealini : We dont wang polisg PG here"). Zdenerwowalo mnie to bardzo pozniej jednak dolaczylem do innej gildi i jej lider zalatwil mi wolnosc , moglem znowu grac pelnia gry. Jednak dzis zostalem zabity przez Chealino i jego RLow. Powodem prawdopodobnie bylo to ze nadmiernie expilem, a kiedy go sie zapytalem o powod powiedzial mi ze jednym z powodow jest to ze PGuje a drugiego powodu nie moze mi powiedziec teraz a powie mi po wojnie. Ludzie czy tu na iridi kazdy PGer jest potencjalnym wrogiem i ma cos wspolnego z wojna?? Nie! . Ja tu sobie chcialem tylko spokojnie pograc i miło spędzic czas. Nie weim co teraz zrobic ale dzieki kilku osoba stracilem mase czasu.... wielkie thx

P.S. Śledze to forum bo lubie byc w temacie i wiedziec co sie dzieje... Wydaje mi sie ze wojne wywolali Szwedzi przeciwko tym polakom co wtedy expili najwiecej (kash bezok itp). Zastanawiam sie teraz jesli oni przegraja war ktorzy polacy beda nastepni.....?? choc wystarczy popartzec po erigu hlvlowych polakow co nie uczestnicza w war i wszystko bedzie jasne. Ja sie nie znam na war ale jesli sie nie zjednoczycie wasza kolej niedlugo nadejdzie...

Robią tak, bo nie chcą mieć powtórki z MM i wcale im się nie dziwie, bo jakby stworzyła się ekipa 30 Polaków z lvlami 80+ to nawet słabe zgranie mogłoby zostać przyćmione ogromną siłą rażenia.

Bandzioch
28-10-2006, 00:27
Robią tak, bo nie chcą mieć powtórki z MM i wcale im się nie dziwie, bo jakby stworzyła się ekipa 30 Polaków z lvlami 80+ to nawet słabe zgranie mogłoby zostać przyćmione ogromną siłą rażenia.

Tylko powiedz polakom zeby sie zjednoczyli i po patrz co sie bedzie działo...
Ja szczerze sie nie dziwie, ze polscy gracze sa tak traktowani jak sa... Bo jak mozna traktowac zdrajców. Widzial ktos kiedyś zeby swe zdradził swe?? Ja sobie nie przypominam... I wlasnie przez takich ludzi nasz kraj jest postrzegany tak jak jest. Sad but true...

Mimo tego wszystkiego go go go MM!!

ps.
Łyyyychaaaaa dla Bergera

Lovah
28-10-2006, 00:38
Tylko powiedz polakom zeby sie zjednoczyli i po patrz co sie bedzie działo...
Ja szczerze sie nie dziwie, ze polscy gracze sa tak traktowani jak sa... Bo jak mozna traktowac zdrajców. Widzial ktos kiedyś zeby swe zdradził swe?? Ja sobie nie przypominam... I wlasnie przez takich ludzi nasz kraj jest postrzegany tak jak jest. Sad but true...

Mimo tego wszystkiego go go go MM!!

ps.
Łyyyychaaaaa dla Bergera

Przykłady serverów na których polskie bunty uczynily server polskim (nie zawsze wyszlo to na dobre, no ale to pominmy):
~ Nebula
~ Azura
~ Aldora
~ Danubia
etc. etc.

Jak widać - da się.

berger
28-10-2006, 01:33

Skontaktuj sie ze mna, chetnie bym sie dowiedzial dokladnie co i jak. Ale z tego co slyszalem nie jestes jedyny dzis pojawil sie poza toba jakis inny polski soc na erigu i tez padl od tych samych osob ;/.

Masz troche racji, skoro jzu teraz tepia polakow co lubia sobie expic ciekawe co ebdzie po war jesli wygraja te wojne.... Skoro kasuja kazdego kto tylko sobie expi... Nie chce atakowac innych, ale mysle ze do Chrisa, Slaviaxa i do reszty tez sie doczepia....

Lovah
28-10-2006, 01:45
Skontaktuj sie ze mna, chetnie bym sie dowiedzial dokladnie co i jak. Ale z tego co slyszalem nie jestes jedyny dzis pojawil sie poza toba jakis inny polski soc na erigu i tez padl od tych samych osob ;/.

Masz troche racji, skoro jzu teraz tepia polakow co lubia sobie expic ciekawe co ebdzie po war jesli wygraja te wojne.... Skoro kasuja kazdego kto tylko sobie expi... Nie chce atakowac innych, ale mysle ze do Chrisa, Slaviaxa i do reszty tez sie doczepia....

Sorry berger, ale wojne juz przegraliscie. Frytki - po wojnie, a najlepsze przespaliscie =P

Dexusah
28-10-2006, 02:10
@Patrikoz
wojna to sie zacznie dopiero zaniedlugo , o calkowita wladze na servie

Lovah
28-10-2006, 12:50
@Patrikoz
wojna to sie zacznie dopiero zaniedlugo , o calkowita wladze na servie

Ciekawe miedzy kim, skoro MM juz pokazalo ze jest zbyt słabe i za mało zorganizowane zeby dzialac?

maddie
28-10-2006, 12:58
Ciekawe miedzy kim, skoro MM juz pokazalo ze jest zbyt słabe i za mało zorganizowane zeby dzialac?

a te 10 fragow to co to bylo ?
wypadek przy pracy ?

ktos tam pisal ze chce tylko spokojnie expic, nie brac udzialu w wojnach etc
otoz, jest to niemozliwe, zwlaszcza na Iridii, wiem z autopsji ;s
w tym serwery non-pvp sa o niebo lepsze...

berger
28-10-2006, 12:58
@Lovah - Lolek jestes Tak przegralismy wojne masz racje przegralismy ty ze:
- Arc nie expi juz tak jak kiedys a my juz zaczynamy
- Jak expia to na goromie lub wyspach gdzie trzeba miec porobione specyficzne questy(ostatnio huncili na serpent spawnah lol)
- Ostatnie 4ry fragi zdobylismy my a nie oni
- Oni nie wylaza z PZa podobnie jak my
- Przestali expic na pohu
- Bali sie juz 4 razy przyjsc po nas na hunta(nie bede mowic szczegolow bo mam ku temu powody)
- Nie podjeli walki kiedy to przedwczoraj zrobilismy na nich PZta
- Ubijaja kazdego polaka co expi jest polakiem i wskakuje na erig i I NIE UBIJAJA ICH MAIN CHARAMI!!

Nie wiesz nic nie odzywaj sie a co do matiasa wczoraj jeszcze ubili innego kolesia Laciazor Duros reason? pojawil sie na erigu... Wiec zastanocie sie jesli macie lvle 50-60 co sie z wami bedzie dzialo jak wskoczycie na erig jesli kibicujecie ARc.

Lovah
28-10-2006, 14:07
a te 10 fragow to co to bylo ?
wypadek przy pracy ?

Nie, zaden tam wypadek, po prostu sneaki. Jednak to Arc~ expi i ma 15 fragów.

- Arc nie expi juz tak jak kiedys a my juz zaczynamy

Zrobią z 2-3 sneaki i sie wam odechce, znajac was.

Jak expia to na goromie lub wyspach gdzie trzeba miec porobione specyficzne questy(ostatnio huncili na serpent spawnah lol)

Tak, tak, ale expią - Chea juz prawie Kasha dogonil.

- Oni nie wylaza z PZa podobnie jak my

PWN3DDDDDDDDDDD

- Przestali expic - na pohu
Bo na PoHu wbrew pozorom latwo jest zrobic snejka - wystarczy wylogowac tam 3 sorców, ktorzy potrafia UE.

- Bali sie juz 4 razy przyjsc po nas na hunta(nie bede mowic szczegolow bo mam ku temu powody)

Bo sie bali pułapki, takiej jak z Chealino...

- Nie podjeli walki kiedy to przedwczoraj zrobilismy na nich PZta

Ile razy wyście nie podjeli walki, tylko czekali w jakims waskim korytarzu zeby loga dac?

Ubijaja kazdego polaka co expi jest polakiem i wskakuje na erig i I NIE UBIJAJA ICH MAIN CHARAMI!!

Waste unjustów - dlatego bija noobcharami, a dlaczego bija? Bo nie chca zeby bylo wiecej polskich h-lv (czyli ludzi ktorzy chetnie sie zbuntuja)

Banditos
28-10-2006, 14:11
Nie, zaden tam wypadek, po prostu sneaki. Jednak to Arc~ expi i ma 15 fragów.

Zrobią z 2-3 sneaki i sie wam odechce, znajac was.

Tak, tak, ale expią - Chea juz prawie Kasha dogonil.

PWN3DDDDDDDDDDD

Bo na PoHu wbrew pozorom latwo jest zrobic snejka - wystarczy wylogowac tam 3 sorców, ktorzy potrafia UE.

Bo sie bali pułapki, takiej jak z Chealino...

Ile razy wyście nie podjeli walki, tylko czekali w jakims waskim korytarzu zeby loga dac?

Waste unjustów - dlatego bija noobcharami, a dlaczego bija? Bo nie chca zeby bylo wiecej polskich h-lv (czyli ludzi ktorzy chetnie sie zbuntuja)

naab no plx
chealino:
28 Oct 2006 +1,507 2 151 55,253,147
kash:
28 Oct 2006 +200,208 1 153 58,487,770 Gratz lvl kash

berger
28-10-2006, 14:24
@Lovah Wiesz co to jest Elokwencja, i umiejetnosc prowadzenia dyskusji z przyjmowaniem argumentow? nie! jej brak u ciebie nakazuje mi brak quotowania twoich postow. Jak jestes taki madry walcz! A nie tu mi farmazony na forum piszesz...

Lovah
28-10-2006, 14:32
@Lovah Wiesz co to jest Elokwencja, i umiejetnosc prowadzenia dyskusji z przyjmowaniem argumentow? nie! jej brak u ciebie nakazuje mi brak quotowania twoich postow. Jak jestes taki madry walcz! A nie tu mi farmazony na forum piszesz...

W sumie rzeczywiscie ta dyskusja do niczego by nie prowadzila, bo kazdy ma swoje zdanie.

@Banditos

Jesli chodzi o dane z eriga to w ostatnim miesiacu dni w ktorych kash wbil wiecej niz 20k expa było 2, a dni w ktorych chea wbił wiecej niz 20k expa było 8.

Banditos
28-10-2006, 14:41
Jesli chodzi o dane z eriga to w ostatnim miesiacu dni w ktorych kash wbil wiecej niz 20k expa było 2, a dni w ktorych chea wbił wiecej niz 20k expa było 8.

Kash ma Total +418,103
chealino Total +403,325

Naro
28-10-2006, 16:24

Jak czytam tego super mądrego kolesia o nicku Lovach to mi sie odechciewa w ogóle włazic na to forum... Mam wrażenie że jakby ktos tu napisal że słońce jest gwaizdą to pan Lovah od razu by quotowal tą wypowiedz (dzieląc to na kilka części) i przedstwaiłby swoja (absolutnie najmądrzejszą) wizję tego problemu, oczywiscie zupelnie sprzeczną z wizją przedmowcy.
Masz racje Beger to strata żeby w ogole z nim polemizowac bo ten czlowiek potrafi prowadzic tylko swoje egoistyczne monologi i wywody, w ktorych jest absolutnie nieomylny... Serio Lovah, jeśli Berger sie czasem wymądrza ( bo posiada odpowiednie informacje) to Ty go po prostu bijesz na glowe w zadufaniu w sobie...nawet nei wiem czy jest jakies slowo w jezyku polskim, ktorym mozna by Cie okreslic... Lovah, zrob nam wszystkim dobrze w ten weekend i zniknij z tego forum na zawsze albo podnies troche poziom swoich wypowiedzi....

Lovah
28-10-2006, 16:47
Kash ma Total +418,103
chealino Total +403,325

Bo kash sie zlożył ponad miesiac temu, a chea 2 tygodnie (?) temu.

Jak czytam tego super mądrego kolesia o nicku Lovach to mi sie odechciewa w ogóle włazic na to forum... Mam wrażenie że jakby ktos tu napisal że słońce jest gwaizdą to pan Lovah od razu by quotowal tą wypowiedz (dzieląc to na kilka części) i przedstwaiłby swoja (absolutnie najmądrzejszą) wizję tego problemu, oczywiscie zupelnie sprzeczną z wizją przedmowcy.

Z bólem serca musze przyznac Ci racje ;)

Lovah, zrob nam wszystkim dobrze w ten weekend

Gejclub pietro nizej.

maddie
29-10-2006, 00:15
@uzytkownicy neo

czy wy tez ostatnio macie dziwne kicki ?
dostaje kicka, probuje sie zalogowac, pisze 'disconnected from server' i dopiero po restarcie kompa i routera moge wejsc do gry ;s

dopoki ktos czegos z tym nie zrobi jestem semi-retired, szkoda ryzykowac ...

:<

berger
29-10-2006, 02:26
Oct 29 2006, 01:58:39 CEST Killed at Level 95 by Dous Elwor

Jinikao
29-10-2006, 02:35
O.o czyzby Arc zaczynalo zabijac dawnych sojusznikow?? ;o Albo poprostu zabijaja polakow z Ethicala??

USooray
29-10-2006, 03:05
Hehe jak wiecie zawsze bylem sojusznikiem arc no i sie doczekałem XD
Na każdego z polakow przyjdzie pora :D Chris mowie to gl. do ciebie zebys sobie uswiadomil pare rzeczy ;p Pogadamy jutro na tibi
se ya

Naro
29-10-2006, 08:13
Gejclub pietro nizej.

hmmm jak widze wlasnie z niego wrociles bo ja nawet nie bylem swiadom ze gejclub pietro nizej - ehh Ty to jednak masz informacje!!!!

co wiecej "zrob nam dobrze" uzylem w zupelnie innym znaczeniu co zrozumial kazdy oprocz Ciebie no ale coz glodnemu chleb na mysli co? please wracaj do swoich przyjaciol homo, ok?

berger
29-10-2006, 12:03
Chris nie dojdzie do war jestem tego pewien na 100% ,chyba ze to bedzie ostatecznosc. Widzicie sami ,ubijaja all pokakow sorcow, taka jest prawda. Undeada ubili mimo iz walczyl przeciwko nam ,dzien wczesniej ubili 3ch sorcow polakow co wskoczyli na erig why? nie wiem;p . Madra taktyka robic sobie wrogow czy poprostu wiedza ze chris nie dojdzie. Znam go troche i mysle ze dojdzie dopiero wtedy gdy nie bedzie juz mial innej opcji. A po war jak bedzie? Kazdy widzi ze juz nie boja sie ubijac polakow i robc sobie nowych wrogow pomimo wojny.... albo poprostu sa glupi i zadufani?

Mocny Smok
29-10-2006, 12:15
chlip a mnie nie chca zabic ;/ nawet jak ich wyzywam co sie dzieje ? A z tym lizaniem dupy swe to bylo wiadome od poczatku ;]. Pomyslcie przecie wy jestescie polakami a oni swe czy nie dzieli was inna mentalnosc itp? Mowie to do tych co jeszcze liza dupke swe lub lizali [ Yama itp ] Nie boje sie podawac nikow bo i tak yama juz mial w huj watow do mnie :) ale to dawna historia :P

A do lovaha to bez komentarza co ten czlowiek pisze :) Smiech na sali :)
A ty co lovah taki wielki sie zrobiles? Masz powod to sie pochwal ;]

Danyth Knight
29-10-2006, 12:41
Hmmmm... jestem bardzo ciekawy jak ta wojna sie zakonczy!! Chris tak samo jak ja dolonczyl do wojny przeciwko Arc i na dobre mu to nie wyszlo :P!! hehe!

Btw. I ja niedlugo mam zamiar wejsc na Eriga ciekawe czy mnie ubija ;/

berger
29-10-2006, 12:57
@Danyth - Nie wiem jakie masz teraz znajomosci, ale jestes albo z nimi albo przeciwko. Sooray byl ich sojusznikiem... Padl. Pomimo ,ze byl w gildi chrisa co ma podobno dobre uklady z Arc , nie przedyskutowali z nim problemu jednego z jego "członków". Myslisz ze Yama ci pomoze lepiej? poki co to patrzylem na gildie waszai widze tam jednego z waszych sorcow , na ktorego Arc nie skapilo Sdkow ;)...

Paco88
29-10-2006, 13:02
elo,

Wszyscy twierdza ze powodem zabicia undeada byl rau, ale wy MM wiecie ze to nie prawda ;) De fakto undead nic konkretnego nie zrobil, ale arc mialo powody by podejrzewac go o uklady z MM. Nie dzielcie tej wojny na Swe vs PL, to nie tak i wszyscy o tym wiecie... Oni tez huntuja swoich rodakow, wiec to nie do konca tak. Undead od kilku dni sie dziwnie zachowywal, nie bede pisac jak, msuze z nim o tym najpierw sam pogadac.

A poza tym, rau~ i tak padnie x]

Berger, napisales mi dzis, ze gdy zaatakowalem rau ostatnio to arcanium po mnie przylecialo, to nie prawda. Nikt nie przyszedl pomimo ze polowa arc byla online. Nie wiem skad ci to przyszlo do glowy ze po mnie przyszli;p

Danyth Knight
29-10-2006, 13:12
@Danyth - Nie wiem jakie masz teraz znajomosci, ale jestes albo z nimi albo przeciwko. Sooray byl ich sojusznikiem... Padl. Pomimo ,ze byl w gildi chrisa co ma podobno dobre uklady z Arc , nie przedyskutowali z nim problemu jednego z jego "członków". Myslisz ze Yama ci pomoze lepiej? poki co to patrzylem na gildie waszai widze tam jednego z waszych sorcow , na ktorego Arc nie skapilo Sdkow ;)...

Co do pomocy Yamy to nie wiem czy on bendzie mi mógl pomuc jak oni benda chcieli mnie zabic. Nom wlasnie tez widze tego sorca i dlatego sie zastanawiam czy i na mnie nie benda skapic SD :D hehe!! Ale to sie okaze jak wejde na eriga.

Karolek98
29-10-2006, 14:04
falevius, wy udzielaj sie na tym forum :P bo tutaj jest z 10 osob ktore czytaja i donosza arc a wiadomo ze yama nie stanie w twojej obronie. :) nie kluc sie ze mna niech tak zostanie. a dolaczanie sie do mm to obecnie glupota :)

wan zen
29-10-2006, 14:29
Hehe jak wiecie zawsze bylem sojusznikiem arc no i sie doczekałem XD
Na każdego z polakow przyjdzie pora :D Chris mowie to gl. do ciebie zebys sobie uswiadomil pare rzeczy ;p Pogadamy jutro na tibi
se ya

Hhah myślisz, że cie ubili dlatego, że jesteś polakiem??:P A może jest jakiś inny powód 8o? POMYŚL ^^ ja tam widze przynajmniej jeszcze jeden powód np. okradanie ludzi (nie widzisz związku z moim domkiem i itemami - jak mnie okradłeś? i nie chcesz oddac itemów a o domku juz nie wspomne)

berger
29-10-2006, 14:51
@ Chris , Van zan - Tak mieli racje wogole wszystko co robia ma sens, nie ma podloza PA i jest to zmyslne i zamierzone dzialanie. Chowajcie glowe w piach... ale pamietajcie ze dupsko wam wystaje i oni was w nie kiedys kopna.

Paco88
29-10-2006, 14:54
@ Chris , Van zan - Tak mieli racje wogole wszystko co robia ma sens, nie ma podloza PA i jest to zmyslne i zamierzone dzialanie. Chowajcie glowe w piach... ale pamietajcie ze dupsko wam wystaje i oni was w nie kiedys kopna.

bla bla bla... mowicie mi to od ponad roku. Kazdy kiedys potrzebuje dostac kopa ;)

wan zen
29-10-2006, 15:05

Po pierwsze to Wan Zen*:P a nie Van Zan
A po drugie to chyba normalne, że nie płacze z powodu, że zabili kogoś kto mnie okradł nie?

Harru
29-10-2006, 17:45
Add Mimm ;-) kurde tylko 3 lvle mu spadly ;///

berger
29-10-2006, 18:04
Oct 29 2006, 17:34:08 CET Killed at Level 106 by Meffis
and by Dwadwa

huehue xD

@Wan zen - A kto ie okradl? ;> pozniej was dojada a nie zabija.

@Chris- nie moglem ci odpisac bo walilem SDki w mimma xD

Lovah
29-10-2006, 18:21
Gratz ubicia Mimm, sa filmy z tej akcji?

M@sloa
29-10-2006, 18:58
@Undeadku kochany rada na przyszłość - Zanim następnym razem będziesz kogoś okradał to pomyśl ok? Bo za błędy się płaci :D

berger
29-10-2006, 21:58
Spokojnie... Zanim sie bedzie kogos kablowac tez trzeba pomyslec. Za głupote tez sie placi ;)

Barbin
29-10-2006, 22:13
Spokojnie... Zanim sie bedzie kogos kablowac tez trzeba pomyslec. Za głupote tez sie placi ;)

Rozumiem Cie Berger. Przydalby sie MM taki sorc jak Undead Sooray, ale tak sobie mysle, ze nie znasz calej sprawy, a juz go bronisz.Tylko pytanie czy warto? Tak, wiem - powiesz, ze Ty wiesz wszystko!

Za głupote tez sie placi

To wielka prawda! Mam nadzieje, ze i na Ciebie przyjdzie kolej ;)

Panicz
29-10-2006, 23:01
(....). Widzicie sami ,ubijaja all pokakow sorcow, taka jest prawda.

hmmmmm....

03:29:34 CEST Killed at Level 52 by Rau Grinakh

....a bylem pewien jak wpadli razem z Don Toro ze to zwykly random PK.....eeeee i chyba tak bylo :D
Berger stresujesz mnie swoimi wypowiedziami,nie wyjde z depo przez miesiac :D
Powodzenia !!!

".... pojawiam sie i znikam taka rola magika..... "
Paktofonika

"...nie ma takiej sily by nam palic zabronili..... "
Firma

berger
29-10-2006, 23:24
@UP - Kim jestes? xD

Lovah
29-10-2006, 23:25
berger widze ze zaczynamy lizac wszystkim polskim hlv sorcom? :<

berger
29-10-2006, 23:38
@Lovah - Po raz N-ty cie nie kumam :<

Jinikao
30-10-2006, 00:22
Lovah kto ty jestes wogole?

TyranX
30-10-2006, 00:37
Znam dobrze Bergera i powiem wam tylko tyle, ze on juz nie gra na iridi!!
Ale z tego co mi wiadomo to wroci po wojnie.

Harru
30-10-2006, 07:47
Xaliin
Oct 30 2006, 05:47:52 CET Killed at Level 92 by Aureliuss
and by Kashrius da'Roc

15:12

berger
30-10-2006, 09:18
Rhakan
Oct 30 2006, 06:17:09 CET Killed at Level 88 by Lesley Mac'Leod

To nie frag ale skoro oni bija naszych RL no to trzeba przyjac ich zasady gry...

@Tyranx , Lovah - Gralem w czasie wojny palkiem ale pare dni temu znudzilo mi sie i powiedzialem ,ze w tibie nie gram i nawet po war nie wiem czy bede chara zakladac. Wiec nim sobie male PK zrobilem , name : Asker on Iridia.

TyranX
30-10-2006, 12:41
O.o
huxy Oct 30 2006, 12:29:24 CET Died at Level 146 by a warlock

Valard
30-10-2006, 14:08
Poziom się troche poprawił, ale panie Lovah - najpierw się myśli potem pisze =] Gratuluje fragów dla MM, ale obawiam się, że ta wojna będzie trwać w nieskończoność...

Lovah
30-10-2006, 15:10
Lovah kto ty jestes wogole?

Osobą, która grając na Iridii nigdy nikomu nie zapłaciła, a już na pewno nie Arc~.
I tym sie drogi Jinikao, różnimy.

Jesli chodzi o reszte dopie(...)h sie do mnie osób - to mam gdzies co o mnie sadzicie.

A tak a propos "Kim jest Lovah?"

Nieznany nikomu stąpający niepewnie po ziemii mag, młody i słabo doświadczony w bojach, jednak w tawernie zawsze udawał najmądrzejszego, negował każde zdanie wypowiedziane przez innych ludzi, pewny siebie i swoich racji, jednak zawsze lojalny wobec swoich towarzyszy - to właśnie spowodowało, że pewnego dnia broniąc swojego towarzysza, oskarżonego o złodziejstwo został z Iridii wygnany... raz na zawsze.

Thoris...
30-10-2006, 15:43
(...)ale obawiam się, że ta wojna będzie trwać w nieskończoność...
To jest niemal pewne bo jakos nie chce mi sie wierzyc w to że Upssala sie wypłaci .

@Berger,MM,Gz
Przestałem wolny czas spedzac na ventrilo bo wole poprawiac oceny i rozmyslać nad matura ,zreszta zaszło kilka zmian po mojej kilku dniowej nieobecnosci ...

PS; Gratki fragów ale jak to powiedział kiedys Joven to nie nimi wygrywa sie wojne...pozdrawiam

Banditos
30-10-2006, 17:43
Thoris skzoda ze sie wyplaciles ;/

M@sloa
30-10-2006, 18:41
Spokojnie... Zanim sie bedzie kogos kablowac tez trzeba pomyslec.
Kto powiedział, że ja kabluje???;o
Za głupote tez sie placi ;)
Grozisz mi??

Jinikao
30-10-2006, 18:47
17:52 Jinikao [119]: bo on tu expi
17:52 Jinikao [119]: i bedzie expil
17:52 Ezekiel Armanio [70]: to padnie
17:52 Ezekiel Armanio [70]: ^^
17:52 Ezekiel Armanio [70]: wiec papa
17:54 Ezekiel Armanio [70]: wylaz
17:54 Ezekiel Armanio [70]: bo tez padniesz
17:54 Ezekiel Armanio [70]: -.-

Narazie dzieciak jest cfany ale ciekawe czy dalej taki bedzie jak arc nie bedzie mu pomagada

Banditos
30-10-2006, 19:28
ezekiel to jeden z najwiekszych cawniaków na irid z polakow

ripper
30-10-2006, 19:57
Ezekiel to może i kozak, ale przynajmniej prezentuje jakiś poziom intelektualny w przeciwieństwie to innych Polaków ; ) Sad but true, panowie.

Dexusah
30-10-2006, 19:58
thoris tao sie wyplacil omg i coraz gorzej z polakami na tym servie zal.pl tylko tyle mozna powiedziec :)

Mocny Smok
30-10-2006, 20:02
oo :) gz fragow MM a co do zabijania cfelow rl arc :) to ja pomoge ;pp nie chcecie zebym pomagal zabijac wyzsze lvl to chociaz pokaze sie z tej strony :-] tylko powiedzcie kiedy i gdzie i jakiego nooba trzeba sprac :P

maddie
30-10-2006, 20:03
Ezekiel to może i kozak, ale przynajmniej prezentuje jakiś poziom intelektualny w przeciwieństwie to innych Polaków ; ) Sad but true, panowie.

zgadzam sie.

Rethman
30-10-2006, 21:48
17:52 Jinikao [119]: bo on tu expi
17:52 Jinikao [119]: i bedzie expil
17:52 Ezekiel Armanio [70]: to padnie
17:52 Ezekiel Armanio [70]: ^^
17:52 Ezekiel Armanio [70]: wiec papa
17:54 Ezekiel Armanio [70]: wylaz
17:54 Ezekiel Armanio [70]: bo tez padniesz
17:54 Ezekiel Armanio [70]: -.-

Narazie dzieciak jest cfany ale ciekawe czy dalej taki bedzie jak arc nie bedzie mu pomagada

Jinikao Ty sie o Ezekiela nie boj, Arc bedzie mu pomagalo zawsze :)

I jak juz piszesz posta na forum... to wyslij CAŁĄ rozmowe a nie drobny kawałek....

IridiaCarlinPk
30-10-2006, 22:53
na każdego cwaniaka przyjdzie czas:)
predzej czy pozniej eze sie doigra;p

Paco88
30-10-2006, 23:01
@Undeadku kochany rada na przyszłość - Zanim następnym razem będziesz kogoś okradał to pomyśl ok? Bo za błędy się płaci :D

ze niby z twojej inicjatywy padł? odpowiedz.

Jinikao Ty sie o Ezekiela nie boj, Arc bedzie mu pomagalo zawsze :)

I jak juz piszesz posta na forum... to wyslij CAŁĄ rozmowe a nie drobny kawałek....

Zobaczymy czy mu beda pomagali zawsze po tym jak go dzis lalismy... Gdyby expil 10min dluzej to do dp juz by nie wrocil, a tak ... bieganie przy piramidach, zalosne... ale wie juz gdzie jego miejsce xD Tak jak mowie wg. mnie Arcanium nic nie zrobi. Jak narazie eze~ twierdzi ze cale ethical padnie, zobaczymy jutro :P Dzis tylko rau pofatygowal sie przybiec mu pomoc, ale tak pomogl ze nikogo nie zaatakowal tylko patrzal... ciekawe czemu :|

M@sloa
30-10-2006, 23:07

Wydaje mi się, że wyjaśniłam w poprzednim poście, że nie padł z mojej inicjatywy, ale to, że okradł mnie i Firaela to fakt, dlatego możemy się spodziewać, że okradł jeszcze kogoś i to też mógł być powód jego deada.

Pepike
30-10-2006, 23:11
Huh 15:12 ... Jeszcze tylko 3 fragi i bedzie cacy ;D Akcje widze dobrze sa przygotowane . Pytanie tylko jak dlugo arcanium bedzie kozaczyc ?

berger
30-10-2006, 23:44

:O hueheuheu U made my day, no fakt jak na 5 latka jest bardzo madry :)

@Maddie - -.^ ? lol

@Masola- Ja nikomu nie groze ,ale igrajac z ogniem mozna sie poparzyć ;)

Banditos
31-10-2006, 06:18
heh ho to chris wystawil ezekielowie paymenta :P

USooray
31-10-2006, 13:12
@Masloa

Dobrze wiesz jak bylo i dobrze weisz co gadalas potem itp
Nie licz na wolnosc odemnie za wkrecanie tych bzdur....

Mocny Smok
31-10-2006, 13:29
Odjebcie sie od Masloa bo to nie czas i miejsce na pierdoly :) . Berger juz ci sie nudzi nabijanie fragow ze musisz kogos jechac? :p I czy ktos wkoncu bedzie mnie zauwazal :P bo widze ze pisze to dla niewidomych ;] a czasem cos napisze madrego :)

Rethman
31-10-2006, 14:17

Zobaczymy czy mu beda pomagali zawsze po tym jak go dzis lalismy... Gdyby expil 10min dluzej to do dp juz by nie wrocil, a tak ... bieganie przy piramidach, zalosne... ale wie juz gdzie jego miejsce xD Tak jak mowie wg. mnie Arcanium nic nie zrobi. Jak narazie eze~ twierdzi ze cale ethical padnie, zobaczymy jutro :P Dzis tylko rau pofatygowal sie przybiec mu pomoc, ale tak pomogl ze nikogo nie zaatakowal tylko patrzal... ciekawe czemu :|

Załosne jest to jak trapujecie w ank, ze Ezekiel wam zwiał mając 40+ lvl mniej i zgubil pz locka.... Cos mówiłes o bieganiu po piramidach?

Paco88
31-10-2006, 14:51
Załosne jest to jak trapujecie w ank, ze Ezekiel wam zwiał mając 40+ lvl mniej i zgubil pz locka.... Cos mówiłes o bieganiu po piramidach?

zaatakowal kogos pod depo w ank, dlatego sie na niego rzucilismy. Poza tym nie bylo latwo biegac majac "kogos" na kolanach i swiadomosc ze musze wyjsc za 20 min na przystanek, yo!

Rethman
31-10-2006, 15:30
zaatakowal kogos pod depo w ank, dlatego sie na niego rzucilismy. Poza tym nie bylo latwo biegac majac "kogos" na kolanach i swiadomosc ze musze wyjsc za 20 min na przystanek, yo!

Wszytsko widzialem...

W 20 minut duzo rzeczy mozna zrobic...

Edit.
Osoba ktora Ezekiel atakowal to druid kumpla z guild...

Rankor
31-10-2006, 15:38
:O hueheuheu U made my day, no fakt jak na 5 latka jest bardzo madry :)
Jestes chyba ostatnia osoba na tym forum, ktora powinna pisac o inteligencji innych. =S

Meteon!
31-10-2006, 15:50

Trzeba bylo sie za to wogule nie brac, jak miales 20min.. "yo!" buahaha

Paco88
31-10-2006, 16:15
Trzeba bylo sie za to wogule nie brac, jak miales 20min.. "yo!" buahaha

Co ci w tym przeszkadza? ;) pozostalo mu 50min , wtedy czas ultimatum sie zakonczy. Nie bede odpisywac narazie, bo wyjezdzam. Bede jutro pod wieczor Yo!

Meteon!
31-10-2006, 16:28
Kim Ty jestes, ze ktokolwiek ma Ci placic ? yO !

Jinikao
31-10-2006, 16:30
Kim Ty jestes, ze ktokolwiek ma Ci placic ? yO !

A kim ty jestes zeby on Ci musial odpowiadac?

Massior
31-10-2006, 17:04

Pwn3d :D

To jest sprawa między Chrisem a Eze~ wiec moze zajmijmy się sprawą wojny ;|
Wszyscy sie przyjebali do Chrisa jakby to on był wszystkiemu winien... TO JEGO SPRAWA i TO WŁAŚNIE ON DECYDUJE CO ZROBI.

@Thread
GOGO MM ;)

M@sloa
31-10-2006, 17:36
@Masloa

Dobrze wiesz jak bylo i dobrze weisz co gadalas potem itp
No to powiedz jak było bo nie wiem...?

Nie licz na wolnosc odemnie za wkrecanie tych bzdur....

To nie są bzdury i dobrze o tym wiesz...

Meteon!
31-10-2006, 17:38

Twoim Panem

ripper
31-10-2006, 18:12
@berger
Chociażby takimi postami pokazujesz, że mam rację. :*

Jinikao
31-10-2006, 18:15
Twoim Panem

Buahha ile ty masz lat zeby sie tak do mnie odzywac??:>

Meteon!
31-10-2006, 18:16
Za jakies 3lata bede mial 8, a Ty ?

berger
31-10-2006, 19:08
Ripper - drogi armanio odpowiem ci cytatem jednego z twoich ex-guildmatow :"Ripper to noob tacy jak on nimi pozostaja na zawsze i nie warto z nimi gadac bo plota glupoty" Niestety nie bede wpadac z toba w polemike, poniewaz jest to strata mojego czasu a w dodatku musialbym z wysokosci mojego IQ znizyc sie do twojego bys rozumial co pisze. A kazdy wie ze skakanie w przepasc grozi smiercia... Nie chcialbm byscie jutro mi tu stawiali swieczki .

Neztas
31-10-2006, 19:30
osz kruca chris masz hunta!

USooray
31-10-2006, 22:22
@Masloa
To ze jestes ci sie nazbieralo co z cala pewnoscia nie sa bzdury. Koniec gadki

Jinikao
31-10-2006, 22:44
Ezekiel retired - co moge powiedziec. Troche zal bo odszedl czlowiek z honorem i wiedzacy czego chce. Ja nigdy nie chicalem byc nikomu cierniem w oku jednak w ostatniej naszej wspolnej przygodzie On zaufal komus kto oszukal mnie i go. Wiec szkod aze nie uwierzyl mi i nie chcial mi zaufac ze mówie prawde

Rankor
31-10-2006, 23:34
Nie mial co robic - wrocil do gry. Znalazl pretekst zeby skonczyc - skonczyl. Przynajmniej bedzie mial na jakis czas spokoj z pixelami (przynajmniej w tej formie) =)

Dexusah
01-11-2006, 02:37
Ezekiel ? nie znam niestety ; za to znam lolo dziewice i jurka moje proty :)

Lisu
01-11-2006, 03:02
Ezekiel ? nie znam niestety ; za to znam lolo dziewice i jurka moje proty :)

Czy mamy teraz krzyknać "Gratz" ?

Dexusah
01-11-2006, 03:06
ta dzienks lisu na ciebie zawsze mozna liczyc :) , ale dobrych mam protuw tak wogole he :)

ripper
01-11-2006, 10:12
@berger
Cóż, nie wiem, o kim oni mówili, ale chyba nie o mnie, bo po imieniem "Ripper" nie znał mnie chyba nikt z nich. Swego czasu byłem innych charem w DB i stąd moje wnioski. Pewnie nie jeden Ripper na Iridii jest, ale może dowiedz się który to ja (zapewniam, że żaden). No... ale skoro nie chcesz się "zniżać" do mojego poziomu (rotfl), to kończymy dyskusję.

berger
01-11-2006, 11:03
L.Aarmanio- ok

O większego trudno zucha. Jak Ezekiel Burczymucha. :)

Karolek98
01-11-2006, 11:49
Undead sooray, jezeli ruszysz Masloa, to ja sie toba zajme osobiscie :) I uwierz mi ze jezeli on zostanie zaatakowany albo zginie to ty zginiesz rowniez... tylko ze ciebie bedzie to drozej kosztowac nie smierc 60 lvla :)

maddie
01-11-2006, 11:59
Undead sooray, jezeli ruszysz Masloa, to ja sie toba zajme osobiscie :) I uwierz mi ze jezeli on zostanie zaatakowany albo zginie to ty zginiesz rowniez... tylko ze ciebie bedzie to drozej kosztowac nie smierc 60 lvla :)

yy Masloa to ONA nie ON.

Arthas The Keeper
01-11-2006, 12:54
Widać karolek nie wie kogo chce bronić :P

Karolek98
01-11-2006, 13:58
Nie obchodzi mnie czy to jest "on" czy "ona" :) Oczywiscie robi to wielką różnice :) Ot kurwa meski bokser sie znalazl :P Nikt z gildi Triforce nie ma prawa zginac :) Over & Out :P

zwirek
01-11-2006, 14:02
Zawiało grozą :o Aż strach się bać Zim~ ... Weź skończ te swoje gadki i zajmij się własnymi sprawami , dobrze zrobisz dla nas i dla siebie.

Karolek98
01-11-2006, 14:21
To nie byla grozba tylko ostrzezenie :) A jezeli kogos nie znasz, to nie wypowiadaj sie na temat tej osoby :) Dziekuje ... :P

ps. a jezeli chcesz sie wypowiadac to podaj nick w grze i zalatwimy to w grze a nie na forum

Mocny Smok
01-11-2006, 15:04
karolek ja ci pomoge ujebac tego skurwysyna :) Undead w moich oczach jest zlodziejem i frajerem :) nie bede sie tlumaczyl dlaczego :) A masloa bardzo lubie :P

berger
01-11-2006, 15:50
@Karolek- Tez tak kedys myslalem, ze tam sa normalni ludzie. Ale juz wiem ze sa Fałszywi :) i nadal wiem co o mnie wypisuja:P

USooray
01-11-2006, 15:54
@Karolek

Myslisz ze ty mnie cos obchodzisz i to co ty gadasz ??
Zapewniam cie ze padnie :D A ty nie masz na to wplywu

Karolek98
01-11-2006, 16:00
To ty tak uwazasz :)

USooray
01-11-2006, 16:25
Ja tak nie uwazam a to wiem..

berger
01-11-2006, 16:40
Nie czas na prywatna polemike i zbedne dyskusje ,nie spamujcie tutaj tylko dogadajcie sie w tibi....

zwirek
01-11-2006, 20:06
Zimn~~ na co ci mój nick ? On tu jest tak potrzebny jak psu pchły ;)

Valard
02-11-2006, 13:05
I znów się zaczyna, robicie z forum chat. Jak macie problem do siebie to Korea ma bomby, może wam pożyczą. Zimn~ jakbym zagadał z Tobą w tibi to wpadłbyś może do mojego miasta na spotkanie z Hajnówka Team ??=p

Karolek98
02-11-2006, 16:58
Mam na mysli spotkanie towarzyskie ? Ja juz mialem spotkanie z Bstok team i Rzeszow team :D haha :)

Danyth Knight
02-11-2006, 18:48
Mam na mysli spotkanie towarzyskie ? Ja juz mialem spotkanie z Bstok team i Rzeszow team :D haha :)

Dokladnie my juz sie widzielismy :) tylko szkoda ze nie pojechales z nami do lesniczówki :P Tam to dopiero sie dziłao :) hehe!! I juz w sobote kolejne spotkanie z Rzeszowem a dokladnie z Kisia i Rondlem :D Tez bendzie niezła impreza wkoncu nasz Dragon De'Master konczy 18 lat :)

/Fale~

Zibeq
02-11-2006, 20:24
Ja tak nie uwazam a to wiem..

Tutor od siedmiu bolesci

Rzeszow team juz nigdy nie bedzie prawdziwym RZESZOW TEAMem

Danyth Knight
02-11-2006, 21:02
Rzeszow team juz nigdy nie bedzie prawdziwym RZESZOW TEAMem

Czemu tak myslisz :>??

/Fale~

Karolek98
02-11-2006, 21:21
Ty to jak cos to sie pucuj :P Musze jeszcze rondla poznać :P

Danyth Knight
02-11-2006, 21:28
Ty to jak cos to sie pucuj :P Musze jeszcze rondla poznać :P

Wyslij mi na PW swuj nr. kom :)

/Fale~

Bandzioch
02-11-2006, 22:22
Może ktoś tu nie potrafi czytać ze zrozumieniem, wiec wyjasnie wam coś. Temat iridia jest po to aby rozmawiać o tym co sie dzieje na serwerze...X(

Danyth Knight
03-11-2006, 08:10
Może ktoś tu nie potrafi czytać ze zrozumieniem, wiec wyjasnie wam coś. Temat iridia jest po to aby rozmawiać o tym co sie dzieje na serwerze...X(

Nom wienc sie nie udzielaj! Te towarzyskie spotkanie jest w jakims sensie zwiazane z Iridia :)

/Fale~

Zibeq
03-11-2006, 15:53
Czemu tak myslisz :>??

/Fale~

Lassat
Shamala
i ktoś tam jeszcze przestal grac na Iridi ;p

Danyth Knight
03-11-2006, 16:00
@UP

A wiesz z jakiego powodu ?? Pewnie niee!! Ale zapewniam cie oni nie odeszli z Iridi ale od calej Tibi!! Sa wazniejsze zajeci niz spedzac wiele godzin przed Tiba!!

/Fale~

IridiaCarlinPk
04-11-2006, 07:57
Oj cos nudna ta wojna przydał by sie jakis sneak na odswierzenie pamieci;p
Firenze juz posta napisal ale on to mało wazny jest;p
@UP/\
Racja ,jest wiele innych rzeczy które mozna robic zamiast grać w te SZARLATAŃSKA GRE!

maddie
04-11-2006, 14:41
@UP/\
Racja ,jest wiele innych rzeczy które mozna robic zamiast grać w te SZARLATAŃSKA GRE!

na przyklad ogladac TVN ?
...

Bandzioch
04-11-2006, 17:30
...

na przykład zadbać o swoich przyjaciół z rl, albo po uczyć sie sie troche... no wiesz, książki, notatki i takie tam rzeczy które odchodzą w kąt kiedy "musimy" nabić lvl.

Jinikao
04-11-2006, 18:34
na przykład zadbać o swoich przyjaciół z rl, albo po uczyć sie sie troche... no wiesz, książki, notatki i takie tam rzeczy które odchodzą w kąt kiedy "musimy" nabić lvl.

Racja!! PO__UCZ sie

Paco88
04-11-2006, 18:38
Racja!! PO__UCZ sie

albo ucz sie po expie lal ;P

Kiełek
04-11-2006, 18:56
eej z innej beczki Ezekiel Armanio deletuje chara... i ma bana za offensive statement, wie ktoś coś więcej o tym??

Bandzioch
04-11-2006, 19:45
Racja!! PO__UCZ sie

Właśnie własnie robie sobie przerwe :)
ps. Czy ktoś tu nie zapomniał kupic komus PACC?? Bo wydaje mi sie, ze dostałes Tadzia za free... :confused: A to juz prawie rok mineło!!!

Jinikao
04-11-2006, 21:25
A niech kasuje chara. Czy to takie wazne? Bandzioch do kogo bylo to pytanie?

Kiełek
04-11-2006, 21:47
To nie jest ważne, ale o jednego pędzla mniej na Iridii...

Jinikao
04-11-2006, 22:34
Hehe faktycznie;p
BTW Arc uroslo niezle w sile, Yama, Mewtu i Lauabu. Teraz maja niezla sile ognia. Dzieki temu sie nie boja juz tak bardzo i zabijaja sabie potencjalnych wrogow:P Np Kroopka bez powodu zabili wczoraj. Dziwi mnie ze Laubau i Mewtu sie nie ucza na bledach, no ale to ich problem, i sie okaze czy Arc znow kiedys spróbuje ich zniszczyc

Bandzioch
04-11-2006, 22:37

Ten do kogo było adresowane pytanie wlasnie otrzymał list w veno.

Jinikao
05-11-2006, 03:45
Aha. Musze sprawdzic skrzynke;]

Bez~
05-11-2006, 11:36
...

Lepiej "Klan" albo "Plebanie" ;)

matias88
05-11-2006, 14:43
Witam gralem na iridia od 3ch mechow do gry tutaj namowil mnie Anas Kiro, gralem tu niedlugo i moglem liczyc na jego pomoc. Podczas war powiedzial bym doszedl do gildi jego znajomych ,abym mogl sobie pogrywac. Po krotkim czasie zostalem wyrzucony z tej gildi. Powodem bylo to ze szpieguje Triforce dla MM. Po 1 Nie szpiegowalem i nie wiem jaki jest sens w szpiegowaniu tej gildi gdzy nie maja oni jakiegokolwiek znaczenia w tym co sie dzieje na Iridi. Efektem bylo to ze wywalili mnie z gildi i powiedziali arc ze mam dojsc do MM. To jest bzdura bylem zawsze neutralny i nie chcialem dolaczac do war. Moi "ex-guildmaci" by zalatwic mi hunta nagadali Arc ze ja to osoba poslugujaca sie nickiem "Berger" Otoz nie bylem nim nigdy(nie interesuje mnie ich zdanie na ten temat). Powiem wam tylko tyle ze w Triforce sa zaklamani ludzie i mam nadzieje ze doigraja sie w koncu. Nie obchoda mnie ich klamstwa i mam nadzieje ze po war dostana za swoje. Ja opuszczam ten serwer i nie bede tu grac a chara selluje bo dostalem dobra propozycje. Mam nadzieje ze MM wygra wojne i policzy sie z tymi dwulicowymi sprzedawczykami dzieki ktorym poza mna U.Sooray ma wiele problemow.

Pozdro.

berger
05-11-2006, 15:44
@up wyslalem ci list do veno z namem chara na jakim siedze jesli nie na grodku prosze pinie o kontakt. Moja propozycja nadal aktualna l]

Karolek98
05-11-2006, 16:45
Hehe faktycznie;p
BTW Arc uroslo niezle w sile, Yama, Mewtu i Lauabu. Teraz maja niezla sile ognia. Dzieki temu sie nie boja juz tak bardzo i zabijaja sabie potencjalnych wrogow:P Np Kroopka bez powodu zabili wczoraj. Dziwi mnie ze Laubau i Mewtu sie nie ucza na bledach, no ale to ich problem, i sie okaze czy Arc znow kiedys spróbuje ich zniszczyc

Skoncz pierdolic :) Mewtu odszedl do No Remorse na wojnie, i to on wyjebal arc a nie arc jego :) Spojrz prawdzie w oczy :P

Lovah
05-11-2006, 16:54
No właśnie, musze poprzec Zimna, to przeciez German Team probowal ubic Cirmo, zaczynajac wielka wojne z Arc~.

Ahhh, to były czasy, szkoda ze NR nie pokonalo Arcanium =P

Banditos
05-11-2006, 21:21
Lol najpierw firezne pisze ze MM sie boji walczyc a oni sie boja na open abttle wyjsc n/c

maddie
05-11-2006, 21:26
troche bezsensu to bylo..

umowiona open battle a ci xlog ;s ech no
ale w sumie bylo was duzo, MM & GZ, nic dziwnego ze Arc sie schowalo w HG, probowali zwiekszyc swoje szanse..

Harru
05-11-2006, 21:55
Ci co dzis byli online od nas to 3/4 naszych sil ;-)

Stami
06-11-2006, 02:43
Witam gralem na iridia od 3ch mechow do gry tutaj namowil mnie Anas Kiro, gralem tu niedlugo i moglem liczyc na jego pomoc. Podczas war powiedzial bym doszedl do gildi jego znajomych ,abym mogl sobie pogrywac. Po krotkim czasie zostalem wyrzucony z tej gildi. Powodem bylo to ze szpieguje Triforce dla MM. Po 1 Nie szpiegowalem i nie wiem jaki jest sens w szpiegowaniu tej gildi gdzy nie maja oni jakiegokolwiek znaczenia w tym co sie dzieje na Iridi. Efektem bylo to ze wywalili mnie z gildi i powiedziali arc ze mam dojsc do MM. To jest bzdura bylem zawsze neutralny i nie chcialem dolaczac do war. Moi "ex-guildmaci" by zalatwic mi hunta nagadali Arc ze ja to osoba poslugujaca sie nickiem "Berger" Otoz nie bylem nim nigdy(nie interesuje mnie ich zdanie na ten temat). Powiem wam tylko tyle ze w Triforce sa zaklamani ludzie i mam nadzieje ze doigraja sie w koncu. Nie obchoda mnie ich klamstwa i mam nadzieje ze po war dostana za swoje. Ja opuszczam ten serwer i nie bede tu grac a chara selluje bo dostalem dobra propozycje. Mam nadzieje ze MM wygra wojne i policzy sie z tymi dwulicowymi sprzedawczykami dzieki ktorym poza mna U.Sooray ma wiele problemow.

Pozdro.

Hello. Jak juz wszyscy zdazyli zuwazyc w powyzszym poscie niektorzy sadza ze Triforce nie ma nic lepszego do roboty tylko mowic Arc, kto jest kim. Szczerze mowiac przykro mi z powodu Twojej straty, uwazam ze zadna osoba ktora jest fer wobec innych graczy znajdujacych sie na danym serwerze nie zasluguje na smierc, mnie takze to nie raz spotkalo, takze wiem co czujesz. Coz moge wiecej dodac. Zapewniam, ze zaden z czlonkow Triforce nie przyczynil sie do twojej smierci. Pozdrawiam.

Valard
06-11-2006, 15:48
A tak się wszyscy szykowali na te open battle =p No nie zawsze dostajesz to co chcesz, ale i tak ta bitwa nic by nie zmieniła wojna może trwać bez końca

matias88
06-11-2006, 17:26
@Stami- nie ,masola sama mi powiedziala ze to jest kara. W dodatku stala w depo kiedy gadalem z Chealino i wolala do mnie "hi berger" myslac ze on ma dostep do mojego acc, a dzien wcesniej chea zagadal do mnie czemu gram i nie dochodze do MM bo po to PGowalem. Jak sie zapytalem kto mu takich glupot nagadal uzyl zwrotu "she did tell it to me" nie znam zbyt wilu kobiet co maja o tym pojecie. Ja juz tu nie gram, ale chce dopiac swego. Wiec jak sam widzisz czlonkowie Triforce bawiac sie w jakies glupie spiski przyczynili sie do mojej smierci. A z tego co wyczytalem wczesniej to chyba nie tylko do mnie mieli "ale". Gralem tu krotko i przez nich stracilem tylko czas. Charem juz ni bede grac, wiec mi to zwisa co z nim zrobicie. Ale chcialbym by inni poznali o pewnych osobch prawde.

Stami
06-11-2006, 20:26
Witam. @matias88 - Szczerze mowiac ja, jak i czlonkowie guildi nie mielismy pojecia o sytuacji ktora opisales w powyzszym poscie, jestemy tym zaskoczeni, jezeli takie zajscie mialo miejsce, postaramy sie uporac z problemem wewnatrz guildi. Pozdrawiam.

Jinikao
06-11-2006, 22:35
OMG - Masakra;/;/;

Olorion.
06-11-2006, 22:37
taaaaa a mi ronaldinio zabral koszulke z Lethal Lissy ktora juz prawie nalezala do mnie ;[

Banditos
06-11-2006, 22:38
omg arc na botach :P
Master-duel:
Nov 06 2006, 22:24:28 CETKilled at Level 74 by Rikki Montana
and by Firenze Bellator
emillion:
Nov 06 2006, 22:24:12 CETKilled at Level 90 by Laubau
and by Xyro Legend
Kash:
Nov 06 2006, 22:14:51 CETKilled at Level 154 by Firenze Bellator
Jurand:
Nov 06 2006, 22:18:46 CETKilled at Level 126 by Firenze Bellator
and by Sesulo
Aureliuss:
Nov 06 2006, 22:15:21 CETKilled at Level 133 by Sesulo
and by Dous Elwor
Lesley mac'leod:
Nov 06 2006, 22:24:05 CETKilled at Level 109 by Sesulo
and by Dous Elwor

Kisia
12-11-2006, 13:45
Kohan Warrior zasilil jedna z naszych gildiowych kupek crystali wyplacajac sie z wojny :) GL Kohan

Ashlon
12-11-2006, 20:20
No gratuluje, panowie. Popuscic wam ledwo i juz burdel robicie. M.in mocny smok dostal bana za caloksztalt, kilka person po kilka ostrzezen, praktycznie na kazdej stronie co drugi post dostal warna. Robcie tak dalej, a kolejny temat dot. iridii pojdzie sie pasc.

Massior
12-11-2006, 20:27
No gratuluje, panowie. Popuscic wam ledwo i juz burdel robicie. M.in mocny smok dostal bana za caloksztalt, kilka person po kilka ostrzezen, praktycznie na kazdej stronie co drugi post dostal warna. Robcie tak dalej, a kolejny temat dot. iridii pojdzie sie pasc.

Ajjjj wiedziałem że to się tak skończy :D

Dexusah
12-11-2006, 20:32
Power abusing na forum tego jeszcze nie widzialem : )

Valard
12-11-2006, 20:41
Eee, zbanowali naszego kochanego Smoka

Banditos
12-11-2006, 20:42

Dzieki serdeczne Nekro~~
moja zasługa mozna powiedziec :)

maddie
12-11-2006, 21:16
Laciazor Duros
Nov 12 2006, 20:40:12 CET Killed at Level 58 by Rau Grinakh
and by Huxy

ech..

Paco88
12-11-2006, 21:26
taaaaa a mi ronaldinio zabral koszulke z Lethal Lissy ktora juz prawie nalezala do mnie ;[

prawie robi wielka roznice :P

Naro
12-11-2006, 21:32

To sie musiales narobic :p

A tak w ogole to jak smailes zbanowac nam Lolitke!! Ty chyba nie wiesz z kim masz do czynienia!!! Zaloze sie ze Lolitka juz sie czai na Ciebie na swym 250 lvlu we wszystko mowiacych rozowych barwach. Teraz to masz juz po jujkach. Nie pograsz sobie nigdzie4 bo Lolitka bedzie Cie przesladowala wszedzie... nawet jak sie bedziesz opalal na piramidach. Naprawde nie wiesz z kim zadarles... :cup:

Galdi
12-11-2006, 22:24
Laciazor Duros
Nov 12 2006, 20:40:12 CET Killed at Level 58 by Rau Grinakh
and by Huxy

ech..

Napisz mi na gg za co go ubili. Ehh ten to ma szczęście.. A i mam pomysł jak na to zaradzic bede jutro 14-15~~ a potem w piatek jak cos..

Dexusah
12-11-2006, 22:37
@up
za jajco go zajebali , tak poprostu za guwno i tyle hehe. Robili sobie random pk party chcieli nawet zajebac Diego de'rycerza : )

Arthas The Keeper
12-11-2006, 23:45
panowie nie tylko laciazor padł...
Nov 12 2006, 11:28:33 CET Killed at Level 65 by Chealino
do tego dzis chyba ok 22-23 fighter'devis sobie pkowal...
cos sie zaczyna zlego dziac arc expi znow nawet pkowac zaczynaja-.-
ChUoOopcy bierzcie sie za nich.

ZwirekM
13-11-2006, 08:35
Heh :) To ja Smok na koncie kumpla . Kurde Necro moja wina ze nie chca mnie sluchac? ;/ Juz smok nie bedzie tepiony na forum ;[ . A co do iridi tego mozna bylo sie spodziewac nudzi sie swe to Random Pk ;) A moze ktos sie wybbierze na pekowansko z naszej strony? Np na General Guzz lub innego Lolka ? Ja Za

Ezop
13-11-2006, 14:09
jesli ktos tu zasluzyl na bana to tylko "pan reklama" ktorego spam pojawia sie w kazdym temacie :p Moim skromnym zdaniem obserwatora nie moze byc za luzno bo zawsze ktos to popsuje (to tylko moje zdanie)
smok wypowiada sie jak wypowiadal wiec nic chyba sie nie zmienilo ;)
pokój

Minas_Morgul
13-11-2006, 15:09
X( Snake ataki gamonie musza robic swe tak robiom i widzicie co sie dzieje
To jest logiczne po mojemu jak w 5 sie 1 bija to raczej da sie rade a nie 5 na 5 jak to nasi robiom.Open battle wyglonda tylko fajnie na filmikach,a fragow malo co sie zdobywa.A tamte paly nawet nie probojam tylko wcionz to samo i padaja zal mi ich.Po mojemu szwedzi majam wiencej pojencia o tibi niz te hight lvl na iridi co potrafam tylko expic i nic wiencej.Widza ze przegrywaja i co nawet nie chce im sie zadnej nowej techniki wyprobowac!!!X(

eloelo520
13-11-2006, 15:17
To jest logiczne po mojemu jak w 5 sie 1 bija to raczej da sie rade a nie 5 na 5 jak to nasi robiom.Open battle wyglonda tylko fajnie na filmikach,a fragow malo co sie zdobywa.A tamte paly nawet nie probojam tylko wcionz to samo i padaja zal mi ich.Po mojemu szwedzi majam wiencej pojencia o tibi niz te hight lvl na iridi co potrafam tylko expic i nic wiencej.Widza ze przegrywaja i co nawet nie chce im sie zadnej nowej techniki wyprobowac!!!X(

napisz to jeszcze raz, tylko ze po polsku, to postaramy sie przeanalizowac Twoje taktyki.

Galdi
13-11-2006, 15:50
panowie nie tylko laciazor padł...
Nov 12 2006, 11:28:33 CET Killed at Level 65 by Chealino
do tego dzis chyba ok 22-23 fighter'devis sobie pkowal...
cos sie zaczyna zlego dziac arc expi znow nawet pkowac zaczynaja-.-
ChUoOopcy bierzcie sie za nich.

Kto padł? ;s

Arthas The Keeper
13-11-2006, 16:07
przepraszam panów otóż był to Masloer.

Alora
13-11-2006, 21:05
Ehem eham ehum. Jako ze wrocilam na Iridie i przeczytalam ten topic to musze pogratulowac Chealino. MASLOER zwany dawniej wesolym banankiem to noob jakich malo. Szlam z nim na deserta po drodze spotkal nas PK o dziwo pk go nie zaatakowal lecz mnie. W dodatku 4 kratki od depo przybloczyli mnie jego kumple. Wszyscy podzielili sie lootem ze mnie. Nastepnie ten noob oskarżył mnie o okradniecie chatki. (tylko ze na screenie sprzed domniemanej kradziezy i po jego autorstwa wszystko sie zgadzalo).
Pozatym wozil sie on perfidnie w Liberty Bay krzyczxac do kazdego kto mu sie nie podobal hunted min. Hercama i mnie za co w koncu slono pozalowal.

THX Chealino ze w koncu zabiles tego kogo trzeba :D

Galdi
13-11-2006, 21:34
Nie wypowiadam sie na temat Masloera, poprostu go nie znam \o/

btw, szukam fish finow, 4k each~

myanato
13-11-2006, 21:55
Heh :) To ja Smok na koncie kumpla.

Drzyj Iridio cala
Mocny powraca
ale chala
wstyd, porazka i glupota
oto cala Mocnego robota

eloelo520
13-11-2006, 23:03
Ehem eham ehum. Jako ze wrocilam na Iridie i przeczytalam ten topic to musze pogratulowac Chealino. MASLOER zwany dawniej wesolym banankiem to noob jakich malo. Szlam z nim na deserta po drodze spotkal nas PK o dziwo pk go nie zaatakowal lecz mnie. W dodatku 4 kratki od depo przybloczyli mnie jego kumple. Wszyscy podzielili sie lootem ze mnie. Nastepnie ten noob oskarżył mnie o okradniecie chatki. (tylko ze na screenie sprzed domniemanej kradziezy i po jego autorstwa wszystko sie zgadzalo).
Pozatym wozil sie on perfidnie w Liberty Bay krzyczxac do kazdego kto mu sie nie podobal hunted min. Hercama i mnie za co w koncu slono pozalowal.

THX Chealino ze w koncu zabiles tego kogo trzeba :D

on go zabil za to ze jest rl radosnego~

berger
14-11-2006, 02:19
A ja niemam kompa , neta i miec nie bede + pewne problemy w RL i praca więc oficjalnie mowie: DZIEKUJE!... wszystkim wrogom oraz sojusznikom za stracony czas , bo czym innym mozna nazwac granie w Tibie. Zycze powodzonka dzielnym Prolakom i mam nadzieje ze pokaza Arcanium co to znaczy mentalnosc polakow(ta dobra bo ze zlej strony juz sie pokazalismy :P ). Odchodze chyba definitywnie wiec nie bedzie juz z mojej strony tutaj spamu. Pomagalem ile tylko moglem(tak mi sie wydaje) w dodatku bez chara ;) . Co nie oznacza ze nie pomogl bym kumplom w potrzebie bo chcec pomocy im byla powodem mojego powrotu z retired i dojscia do wojny.

Hail PROLACKS! 4ever loyal to the end:)

kthxbye

P.S. Pewnie wielu sie cieszy z tego powodu ale.... whatever xD

Naro
14-11-2006, 05:59
A ja niemam kompa , neta i miec nie bede + pewne problemy w RL i praca więc oficjalnie mowie: DZIEKUJE!... wszystkim wrogom oraz sojusznikom za stracony czas , bo czym innym mozna nazwac granie w Tibie. Zycze powodzonka dzielnym Prolakom i mam nadzieje ze pokaza Arcanium co to znaczy mentalnosc polakow(ta dobra bo ze zlej strony juz sie pokazalismy :P ). Odchodze chyba definitywnie wiec nie bedzie juz z mojej strony tutaj spamu. Pomagalem ile tylko moglem(tak mi sie wydaje) w dodatku bez chara ;) . Co nie oznacza ze nie pomogl bym kumplom w potrzebie bo chcec pomocy im byla powodem mojego powrotu z retired i dojscia do wojny.

kthxbye

Bez chara zrobiles wiecej niz wielu co tego chara maja... Mam nadzieje ze nie odejdziesz bo to dla nas duza strata. Jesli jednak to Twoja ostateczna decyzja to wielkie dzieki za pomoc i powodzenia w RL.

ZwirekM
14-11-2006, 07:10

kthxbye

3maj sie Berger :-] Dobrze robisz :P Tibia to zlodziej czasu nie warto ;] GL

Bandzioch
14-11-2006, 10:24
Odszedł Król... pozostało bezkrólewie :(

Prolack
14-11-2006, 13:05

kthxbye

A ja Ci powiem ze debil jestes,
kthxbye.

Prolack
14-11-2006, 13:07

Polish plix

M@sloa
14-11-2006, 14:11
@Alora - Masloer jest wporządku....

eloelo520
14-11-2006, 17:52
Odpierdol sie wrescie pojebany skurwysynu!!!Jak nie umiesz kurwa czytac to idz do poradni dla debili nigdy zes w tibie nie gral za nie umiesz sie doczytac!!!
Jak nie potrawisz to idz do swoje matki niech ci cipa wytlumaczy smieciu!!8o

twoj poziom mnie powala

ZwirekM
14-11-2006, 19:22
Huh Bandzioch zawsze wiedzialem ze jestes zlodziejem :) Dzisiaj Ojebales mojego kumpla [ max druid of iridia ] na ok 130k a i chciales tez mnie ale oczywiscie smoczek sie zorientowal co jest nie tak i zachowales sie jak dziecko dajac mi bloka na gg :) . Coz moge powiedziec zal mi ciebie bo niedlugo wszystkich ojebiesz zasrany kleptomanie . Zawsze wiedzialem zeby nie grac na iridi same PPL Noobs [ale zdarzaja sie wyjatki takie jak wy forumowicze :P] coz ten server jest dnem ;p

signed :
Lolitka lub tez Mocny Smok :)

Galdi
14-11-2006, 20:52
Huh Bandzioch zawsze wiedzialem ze jestes zlodziejem :) Dzisiaj Ojebales mojego kumpla [ max druid of iridia ] na ok 130k a i chciales tez mnie ale oczywiscie smoczek sie zorientowal co jest nie tak i zachowales sie jak dziecko dajac mi bloka na gg :) . Coz moge powiedziec zal mi ciebie bo niedlugo wszystkich ojebiesz zasrany kleptomanie . Zawsze wiedzialem zeby nie grac na iridi same PPL Noobs [ale zdarzaja sie wyjatki takie jak wy forumowicze :P] coz ten server jest dnem ;p

signed :

Kazdy, ktorego wyj*bali z Iridii mowi ze ten server to dno. Jeszcze nie widziales dna, idz wbij 30 lvl w kazz na isarze i pokaz bohy na depo ;)

Kiełek
14-11-2006, 21:12
Kazdy, ktorego wyj*bali z Iridii mowi ze ten server to dno. Jeszcze nie widziales dna, idz wbij 30 lvl w kazz na isarze i pokaz bohy na depo ;)
Dno... hmm... nie tylko Isara to siara xD popatrz na Kyrę, btw. na Iridii hakery i thiefy ja mam dość tego...

Dexusah
14-11-2006, 21:21
Najgorsze servy to - Isara , Thoria , Saphira , Valoria , Xerena , Askara , Berylia , Elysia . Zaczynanie na tych servach nie ma najmniejszego sensu :)

Galdi
14-11-2006, 21:31
Najgorsze servy to - Isara , Thoria , Saphira , Valoria , Xerena , Askara , Berylia , Elysia . Zaczynanie na tych servach nie ma najmniejszego sensu :)

Na kyrze tez jest sieka [; A Thoria, Saphira i Xerena nie jest taka zła z tego co słyszałem ;p

Trai'ler
14-11-2006, 21:40
Kiełek - ty sie nie odzywaj kupiłeś chara na allegro czy chuj wie co bo 'stilerr' miał 3 ownerów albo i lepiej ....

a co do tych straconych serverów :

Najgorsze servy to - Isara , Thoria , Saphira , Valoria , Xerena , Askara , Berylia , Elysia . Pozwoliłbym sobie dopisać Danubie gdyż tam grałem i nic tylko 'porashka'

btw. pzdro Galdi ;s

@down

po co piszesz 2 takie same posty ?

Barbin
14-11-2006, 22:48

kthxbye

Z tonacego okretu uciekaja najpierw "szczury", "kapitan" tonie razem z okretem!

Meet ya in hell Berger!:evul:

Bandzioch
14-11-2006, 23:41

signed :

Ta postac zostala selnieta dobre 6 miesiecy temu. A ja nie mam zainstalowanej tibi :] ps. moje gadu ze znajomych z tibi zna tylko berger ;) a odnośnie twojego kumpla, to jak mozna byc takim kretynem żeby dać sie ojebać na 130 K? żalosne!! ps. wszyscy którzy niegdyś znali Bandziocha wiedzą, że ta postać została sprzedana dawno dawno temu...

Dexusah
15-11-2006, 00:21

Massior
15-11-2006, 00:56
Co Ty chcesz od Askary? Właśnie tam gram sobie 4 fun... Morał jest prosty... jeśli masz plecki to na każdym servie możesz sobie pograć :baby:

Dexusah
15-11-2006, 01:33
sęs hahaha . JU MEJT MAJ DEJ

Massior
15-11-2006, 12:55
sęs hahaha . JU MEJT MAJ DEJ

Luk at de mirror and mejk jurself whoooole year.

Danth
15-11-2006, 13:56
korzystajac z faktu iz jestem na TI - TECHNOLOGIA INFORMACYJNA XDDD to pisze...

ale nie wiem co napisac bo nie wiem co sie dzieje.. tak wiec ,,l,, xDD

maddie
15-11-2006, 15:04
ech...

Lykontorna Orxosa
Nov 15 2006, 14:11:41 CET Killed at Level 100 by Firenze Bellator

eloelo520
15-11-2006, 15:10
korzystajac z faktu iz jestem na TI - TECHNOLOGIA INFORMACYJNA XDDD to pisze...

ale nie wiem co napisac bo nie wiem co sie dzieje.. tak wiec ,,l,, xDD

to po co cokolwiek piszesz jak nie wiesz o czym? smiecisz w temacie... zal.

edit:

no to sie wzieli za prolackow :]

maddie
15-11-2006, 15:18
lol ?

Dwadwa
Nov 15 2006, 15:02:12 CET Killed at Level 145 by Sesulo
and by Yamahati

eloelo520
15-11-2006, 15:25
Radosny Ananaas chyba sie osral po tych dwoch deadach bo od razu exit z gildii dal... hahaha..

yamahati gratulacje, jestes wybitny

edit: wyrzucili go ; >

a biedny Masloer zaliczyl kolejnego zgona

Nov 15 2006, 13:22:28 CET Killed at Level 64 by Chealino
and by Firenze Bellator

Lykontorna Orxosa po deadzie zaplacil ... i takze odszedl z prolacksow, ladne czystki sie zrobily

Bandzioch
15-11-2006, 19:38
Z tonacego okretu uciekaja najpierw "szczury", "kapitan" tonie razem z okretem!

Meet ya in hell Berger!:evul:

Czy ty nie umiesz czytac ,ze odchodzi przez problemy w RL i ma prace?... ale skoro dla ciebie Tibia jest ważniejsza , no to gratuluje podejscia do zycia. Pamietaj liczysz sie tylko ty , twoje ego i swiat w pixelach. :confused:

Kiełek
15-11-2006, 19:56
Kiełek - ty sie nie odzywaj kupiłeś chara na allegro czy chuj wie co bo 'stilerr' miał 3 ownerów albo i lepiej

wliczyłeś w to hakerów?? ten char miał 80 lvl...

a co do servów to na saphira też była bez sensu, miałem tam chara ale była wojna pl vs. swe a jak co to polak polaka ubil-.-

Barbin
15-11-2006, 21:15
Czy ty nie umiesz czytac ,ze odchodzi przez problemy w RL i ma prace?... ale skoro dla ciebie Tibia jest ważniejsza , no to gratuluje podejscia do zycia. Pamietaj liczysz sie tylko ty , twoje ego i swiat w pixelach. :confused:

Uderz w stol, a nozyce sie odezwa co? xD
Opanuj sie! Wiem ze ruszylem "Twojego Guru", ale to nie powod zebys wyrazal sie w moim imieniu co jest dla mnie wazne, a co nie itd. Bo nic na ten temat nie wiesz, wiec dalsza polemika wydaje mi sie tu zbedna.^^

eloelo520
15-11-2006, 21:29
to mial byc temat o iridii, a nie wasze porachunki

w dniu dzisiejszym z dalszej gry na servie zrezygnowali Masloer i Radosny Ananaas ; ] gl & hf na nowych servach.

Bandzioch
15-11-2006, 22:42
@Barbin - Poki co ty czlowieka ktory rezygnuje z tibii z powodu problemow w RL porownujesz do "szczura" nie na tibi swiat sie konczy, nie wycofal sie bo sie boi albo nie widzi sensu tej wojny, zwroc nobku na to uwage bo jestem pewien ze on by walczyl do konca. W dodatku to ty sie nadal ukrywasz ,a miales napisac kim jestes. Napisz z main chara albo powiedz kim jestes a nie czaisz sie i udajesz madrego(bo chyba w poprzednich postach obiecywales to).

Maxxonek
15-11-2006, 23:26
Szczury zostawcie w spokoju! =)
Szczurusek roxor ;*

Barbin
15-11-2006, 23:39
@Barbin - Poki co ty czlowieka ktory rezygnuje z tibii z powodu problemow w RL porownujesz do "szczura" nie na tibi swiat sie konczy, nie wycofal sie bo sie boi albo nie widzi sensu tej wojny, zwroc nobku na to uwage bo jestem pewien ze on by walczyl do konca.

Powod rl jest dobrym powodem o ile jest prawdziwy...
Oczywiscie, ze zwrocilem uwage - ja tez bym walczyl cudzym charem, nieryzykujac nic!

@Barbin - W dodatku to ty sie nadal ukrywasz ,a miales napisac kim jestes. Napisz z main chara albo powiedz kim jestes a nie czaisz sie i udajesz madrego(bo chyba w poprzednich postach obiecywales to).

Nic takiego nie obiecywalem zeby bylo jasne napisalem tylko, ze moze sie ujawnie. "Moze" a "napewno" stanowi duza roznice bynajmniej dla mnie.
W ostatnim swoim poscie zakonczylem definitywnie rozmowe piszac:
dalsza polemika wydaje mi sie tu zbedna.

Bandzioch
15-11-2006, 23:55
Masz racje dalsza polemika nie ma sensu, bo doszukujesz sie dziury w calym i mowisz o rzeczach o ktorych nie masz pojecia. W dodatku migasz sie marnymi argumentami wyssanymi z palca. Dlatego powrocmy do Iridi

Arthas The Keeper
16-11-2006, 10:00
Hmm nie tylko arc to PA pewne osoby w gildi Chrisa tez lubia wydupiac ludzi z respa...
niestety przykladu nie mog epodac bo moga ucierpiec pewne osoby w to zamieszane-.-

Karolek98
16-11-2006, 12:45
Jak gra sie cudzym charem na wojnie, to sie gra tak zeby nie zginac... Tak samo jak i swoim, takze to nie robi roznicy... Jesli zginiesz cudzym charem to moga sie skonczyc fundusze na zabawe jaka jest wojna:) CZym lepiej walczysz tym lepsza zabawa... Czy nie tak ?:)

Neztas
16-11-2006, 15:16
Hmm nie tylko arc to PA pewne osoby w gildi Chrisa tez lubia wydupiac ludzi z respa...
niestety przykladu nie mog epodac bo moga ucierpiec pewne osoby w to zamieszane-.-

podaj nick i szczegoly, a nie piszesz jakies farmazony jakbys niewiadomo co chcial osiagnac

Valdemar
16-11-2006, 17:21
podaj nick i szczegoly, a nie piszesz jakies farmazony jakbys niewiadomo co chcial osiagnac

Podpisano: Valdek, oficjalny member (czyt. członek) gildi wyżej wymienionej oraz oskarżonej o akt przemocy wobec drugej osoby.

Signed~

Pr23m3k
18-11-2006, 10:16
Czas chyba wrocic na kochana iridie:D

Thanks
Pr23m~

Naro
18-11-2006, 10:30
Czas chyba wrocic na kochana iridie:D

Thanks
Pr23m~

Fajnie by bylo znow tu Cie widizec :)

Neztas
18-11-2006, 13:26
no ładnie!... =.=

Kiełek
18-11-2006, 16:18
Saronxx
Nov 18 2006, 09:36:27 CET Killed at Level 93 by Bezok
and by Diego de Sorrcerer

Stilerr xD
Nov 18 2006, 14:59:20 CET Killed at Level 57 by Saronxx 8o -.-
Chlopiec chyba musial odreagowac...

Oj.. tak!! Chyba czas pożegnać ukochaną Iridie...;(
Bye:cup: Zwyciężą Najlepsi :cup:

Pr23m3k
18-11-2006, 17:17
Fajnie by bylo znow tu Cie widizec :)

dobrze by bylo jeszcze jakbyscie wygrali wojne:D to wszystkie moje ziomki grali by razem jak kiedys :D ale nie dzis nie moze to stac sie bo wojna nie pozwala pozwolic nam na to :D hie :P

thanks
Pr23m~

Banditos
18-11-2006, 21:37
dzis bylo open battle 8 fragow do arc wpadlo:
master-duel,emillnion,kash,naro slayer,lelsey,bezok,kod impfer,anas kiro

1 do Prolacks : Laubau

eloelo520
19-11-2006, 02:53
Konkretniej:

Kashrius da'Roc
Nov 18 2006, 22:02:15 CET Killed at Level 153 by Firenze Bellator
and by Chealino

Anas Kiro
Nov 18 2006, 21:53:53 CET Killed at Level 95 by Sesulo
and by Xiro De'Neo

Kod Impfer
Nov 18 2006, 21:59:16 CET Killed at Level 125 by Firenze Bellator
and by Helun Lirath

Master-Duel
Nov 18 2006, 21:50:00 CET Killed at Level 73 by Chealino
and by Firenze Bellator

Naro Slayer
Nov 18 2006, 22:06:04 CET Killed at Level 82 by Sesulo
and by Thunder'Storm

Bezok
Nov 18 2006, 21:59:50 CET Killed at Level 127 by Firenze Bellator

Dwadwa
Nov 19 2006, 00:00:18 CET Killed at Level 144 by Sesulo

Emillion
Nov 18 2006, 21:50:03 CET Killed at Level 90 by Sesulo
and by Laubau

Lesley Mac'Leod
Nov 18 2006, 21:54:48 CET Killed at Level 108 by Firenze Bellator
and by Helun Lirath

Ech.. Dla Prolacksów tylko

Laubau
Nov 18 2006, 21:54:54 CET Killed at Level 96 by Kashrius da'Roc
and by Kod Impfer

maddie
19-11-2006, 03:04
wiecie co rozni was od szwedow?

Laubau po dedzie wrocil na pole bitwy i fragowal dla Arc, wy po dedzie od razu albo retired, albo zmiana serwa, albo trade chara albo ch.. wie co. nie mowie o wszystkich, ale mysle ze mozna bylo chociaz sprobowac uwolnic Dwadwa...

jezeli ta wojna ma wygladac w ten sposob, to juz lepiej zaplacic.

TyranX
19-11-2006, 03:42
Chlopie myslisz ze bysmy sie przebili ??
Widzailes ile tam bylo noobow i lokowali przejscie gdzie jest tylko 1 kratka.
A po 2 to 1 bitwa juz byla i wszyscy padli to jest kolejna wrocilismy na pole bitwy.
A jak jestes taki madry to zrob 130 sorka i wyskocz z arc na opena to pogadamy

Panicz
19-11-2006, 07:22
Krecil ktos ?! Jest moze filmik z drugiego starcia ?!

Naro
19-11-2006, 11:07
wiecie co rozni was od szwedow?

Laubau po dedzie wrocil na pole bitwy i fragowal dla Arc, wy po dedzie od razu albo retired, albo zmiana serwa, albo trade chara albo ch.. wie co. nie mowie o wszystkich, ale mysle ze mozna bylo chociaz sprobowac uwolnic Dwadwa...

jezeli ta wojna ma wygladac w ten sposob, to juz lepiej zaplacic.

Powyzej swojego posta masz liste fragow Arcanium i powiedz mi kogo to Laubau sfragowal po swoim dedzie? TyranX jzu chyba Ci wytlumaczyl dlaczego nikt tam nei poszedl bo bylo za duzo noobow wiec i tak bysmy nie dali rady sie tam dostac. Natomisat Dwadway mi szkoda i to bardzo, szczegolnie ze oprocz rudego szweda atkowala go na rl dzika osobniczka plci zenskiej. Wytrzymal i tak bardzo dlugo i jestem pelen podziwu dla niego!!!