zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Iridia part 2

Stron : 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14

Trai'ler
05-03-2007, 18:07
ej Elevarm musicie uwazac na tym poi bo jak ja robilem poi na otsie to mnie taka renka zabila(chyba zgniotla) uuu ciezko bylo ale potem ja dojechalem i padla i zrobilem questa i kusze wzielem ale mialem knighta na otsie ale walilem potem z kuszy ...
lolitka zemna gral tez on mial sorca ktory walil z axa bodajze..

Słownik ortograficzny + słownik poprawnej polszczyzny :cup:

a co do Poi Quest ...
to nie wątpie , siłę tych co idą ...
ale mam przeczucie , że padniecie :D

Elevarm
05-03-2007, 18:31
Słownik ortograficzny + słownik poprawnej polszczyzny :cup:

a co do Poi Quest ...
to nie wątpie , siłę tych co idą ...
ale mam przeczucie , że padniecie :D

No dzięki

Tak sie czaiłem na 2k post i mi zabrałeś... :(

Kiełek
05-03-2007, 19:37
No dzięki

ale 2k post to Gruharda :'(

psiepłasiam Bambiczq <3<3

Trai'ler
05-03-2007, 20:18
@up
Gajjj !!!

dziękuje <3

No dzięki

ej no dzięki ja też, w takim razie podwójne thx:)
szczerze mówiąc myślałem o tym od dobrego tygodnia ;<

E tam nie srajta sie do mnie ...

2k post wbił Gruhard <<< więc do niego skargi ja jestem 2001 ;P

pozatym noł kil mi :* :evul:

Massior
06-03-2007, 00:33
Poi zapowiada się zajebiascie ciekawie... i z górki prosimy o jakieś filmiki ;)
Jestem tego zdania, że ograniczanie ekipy nie jest zbyt bardzo stosowne... tacy magowie jak Bezok lub Lord~ zawsze by się przydali a napewno haosu by nie wprowadzili (bo myśle, że właśnie o to wam chodzi, żeby nie było zbyt tłoczno i na pierwszym miejscu stało zgranie) :) moim zdaniem w tym właśnie tkwi klucz do ukończenia słynnego POI.

Jestem na tak... dacie rade

Elevarm
06-03-2007, 01:34
Poi zapowiada się zajebiascie ciekawie... i z górki prosimy o jakieś filmiki ;)
Jestem tego zdania, że ograniczanie ekipy nie jest zbyt bardzo stosowne... tacy magowie jak Bezok lub Lord~ zawsze by się przydali a napewno haosu by nie wprowadzili (bo myśle, że właśnie o to wam chodzi, żeby nie było zbyt tłoczno i na pierwszym miejscu stało zgranie) :) moim zdaniem w tym właśnie tkwi klucz do ukończenia słynnego POI.

Jestem na tak... dacie rade

Dzięki za wsparcie. Człowiek organizuje PoI żeby coś się wreszcie ruszyło i niemal ze wszystkich stron słyszy "I tak padniecie/padniemy". Wiem że Iridia jest w stanie wykonać PoI. Ja jedyne co mogę zrobić to poprowadzić team - byłem tam i mam pewne doświadczenie praktyczne, oprócz tego znam już cały quest na pamięć.

Team najwcześniej wyruszy po 10 kwietnia imo i wątpię żeby szybko ruszł następny, a to z powodu braku innych druidów na Iridii niż Firenze, Nolin, Enigmat, Avainvan i Rastafarians i Li'su. Brak równowagi i pgowanie na sorcach teraz się kłania... Zen trzyma czterech UHmakerów, Arcanium jednego. Konkluzja prosta.

A co do składu - nie jestem Dobroczyńcą Roku. Myślę w kategoriach kumple-gildia. Mnie nikt nie zapraszał do co trudniejszych questów, wszystko krok po kroku musiałem zdobywać sam, więc dlaczego ja mam teraz robić cos takiego? Tak czy owak, skład wciąż w pewnej małej części pozostaje otwarty...

I na koniec - traktuje to w kategoriach przygody i wyzwania, a nie brudnej roboty w celu zdobycia itemka który pozwoli nabijać 2kk expa wiecej na dzien.

Massior
06-03-2007, 01:44
I na koniec - traktuje to w kategoriach przygody i wyzwania, a nie brudnej roboty w celu zdobycia itemka który pozwoli nabijać 2kk expa wiecej na dzien.

I tak Cię właśnie pamietam...
Ale i tak jestem zdania ze więcej osób powinno wziąć udział w tym niecodziennym wydarzeniu. ;)

Ja się poddaje :) Tibia raczej nie jest gra dla mnie

Trai'ler
06-03-2007, 03:21
Dzięki za wsparcie. Człowiek organizuje PoI żeby coś się wreszcie ruszyło i niemal ze wszystkich stron słyszy "I tak padniecie/padniemy". Wiem że Iridia jest w stanie wykonać PoI. Ja jedyne co mogę zrobić to poprowadzić team - byłem tam i mam pewne doświadczenie praktyczne, oprócz tego znam już cały quest na pamięć.

GOŁ GOŁ IRIDIA , WYKONAMY POI QUESTA !!!
<3 IRIDIA , <3EVERANOR , <3 RASTAFARIANS , <3 IMMORTAL RADZIM , <3 KIEŁEK , <3BURTNES , <3MAJ GILDIA <3INNE CZUBKI

Iridia is thje best

a tak serio to , w głębi ducha wierze w iridie , chciałbym żebyśmy wykonali poi questa ... Ale mam przeczucie , że nie wypali :( poprostu jestem pesymistą ;p
więc eve nół keal mi !
and frozen star-light czy jak to sie pisze plX jak zrobicie poi :D :cup:

Coyoterr
06-03-2007, 08:26
Witam wszystkich, bo dłuższej przerwie z Tibią, kilka dni temu wróciłem z powrotem do gry i na iridie, nikt mnie na pewno nie zna bo nie miałem tutaj jakiegoś specjalnego lvlu.. Przedewszystkim mam małe pytanie, jak sytuacja wygląda tu po zdobyciu 50/60 lvlu, wcześniej grałem na xerenie i od właśnie takich lvli czasami wcześniej zaczynały się nieraz problemy, a czy tutaj będę mógł sobie spokojnie, jako neutralny gracz pograć? bez obawy, że za np. szybkie expienie moge paść?

maddie
06-03-2007, 08:38
uda sie czy nie - moja oferta do sorcow/drutow - kupie arbaliste !

i bynajmniej jest to powazna oferta >.<

Rzolniez
06-03-2007, 10:08
Everanor mi by bylo szkoda czasu i hasju na POI w takim składzie
widzialem filmiki , gadalem z ludzmi z innych światów i....
oni sie z was śmieja tu nie jest tak jak na Harmoni ze bierzesz 20 osob i idziesz , bo tam ma kto isc a tu z leksza nie mowili ze dojdziecie do sali z teleportami ( z tronami ) i tam kanjci popadaja :>

Wiec Powodzenia ale pamietaj ze kiedys ci co ich nie chcieliscie pujda i oni nie beda chcieli was ;>

Elevarm
06-03-2007, 10:36
Everanor mi by bylo szkoda czasu i hasju na POI w takim składzie
Nie mam już nic do stracenia

widzialem filmiki , gadalem z ludzmi z innych światów i....
a byłeś tam?

oni sie z was śmieja
jestem przywyczajony, ze mnie się śmiali jak mówiłem że Dreamer Challenge jest do wykonania. Zgadnij kto na obu test serwerach wszedł pierwszy za grób Goshnara? Kto wyczaił że się krwi używa jako nektaru nekromantów? GM Laylee nieźle się zdziwił jak zobaczył 22 sorka w środku na amerykańskim serwie kiedy niemiecki jeszcze nie działał:p Z całym szacunkiem, ale ci co się tak śmieją nie zaszli by nawet za pierwsze dźwignie gdyby nie test serwer i spoiler

tu nie jest tak jak na Harmoni ze bierzesz 20 osob i idziesz , bo tam ma kto isc a tu z leksza nie mowili ze dojdziecie do sali z teleportami ( z tronami ) i tam kanjci popadaja :>
W Tibii są tylko 2 wyrocznie, obie na rooku.

Wiec Powodzenia ale pamietaj ze kiedys ci co ich nie chcieliscie pujda i oni nie beda chcieli was ;>
A co teraz by nas chcieli?:> Poza tym ci-co-ich-nie-chcemy nie mają poki co nawet połowy siły jaką ma obecny team. A druidzi to im z nieba spadna? Zlookaj to mistrzu: http://www.erig.net/xphist.php?world=Iridia&v=d i wyciągnij wnioski. Prawda boli, pogardzanie druidami bardziej...

Może poprostu poczekajmy do tego PoI zamiast gdybać, chce poprowadzić tą wyprawę i spróbować, bo analizując chorą sytuację polityczną Iridii oraz zachowanie coniektórych h-leveli długo nie będzie innej szansy.

Rzolniez
06-03-2007, 11:00
a byłeś tam?

Nie nie byłem ale widzialem :>

A co teraz by nas chcieli?:> Poza tym ci-co-ich-nie-chcemy nie mają poki co nawet połowy siły jaką ma obecny team. A druidzi to im z nieba spadna? Zlookaj to mistrzu: http://www.erig.net/xphist.php?world=Iridia&v=d i wyciągnij wnioski. Prawda boli, pogardzanie druidami bardziej...

Czy ja pisze ze oni pojda zaraz po was?

A co do tego hasła że jak pujdzie duzo osob to te itemy nie beda nic warte
I tak jak to zrobice 4 tyg puzniej pojdzie 2 team :>

Elevarm
06-03-2007, 11:19
Nie nie byłem ale widzialem :>

Czy ja pisze ze oni pojda zaraz po was?

A co do tego hasła że jak pujdzie duzo osob to te itemy nie beda nic warte
I tak jak to zrobice 4 tyg puzniej pojdzie 2 team :>

I oni, chociaż słabsi, Twoim zdaniem rozniosą wszystko w proch? I powiedz mi, skąd wezmą druidów do otwarcia druid roomu?

Naro
06-03-2007, 12:02
I oni, chociaż słabsi, Twoim zdaniem rozniosą wszystko w proch? I powiedz mi, skąd wezmą druidów do otwarcia druid roomu?

Powiem Ci tak Eve~, mam do Ciebie szacunek nawet wiekszy niz do Nolina, choc osobiscie Cie nei znam. Cieszę się że zrobiłeś Dreams Challenge jako pierwszy na iridii bo w pełni na to zasługujesz, jako jeden z pierwszych gratulowałem Ci tego osiągnięcia tu na forum. A co do PoI to jest kilka spraw, którymi chciałbym się podzielic m.in. z Tobą.

Po pierwsze kto nie ryzykuje ten nie wygrywa, wec gratuluje decyzji i odwagi. Napewno super że powstał jakiś team ktory się wybiera zeby zrobic ten quest, ale jak sam wiesz to nie jest jakis tam quest chocby ze względu na zdanie, które zacytowałem z Twojej wypowiedzi. Na iridii jest okolo 100 graczy z lvlami 100 +, a tylko kilku druidów, którzy mogą prubowac sił w tym quescie. Z tego tez powodu wiem wszyscy ze jesli ktos kiedykolwiek marzy w najblizszym czasie by zrobic ten jeden jedyny w swoim rodzaju quest to zrobi go albo teraz albo przez dlugi czas bedzie sobei go mogl tylko ogladac na cam.

Stąd pojawia sie pytanie, pewien obowiązek (przynajmneij w glowach powaznych i odpowiedzialnych osob), co jest waznejsze 1. prawo organizatora do dobrania sobei teamu jaki mu sie podoba czy tez 2. dobro iridii ponad podzialami, z tego wzgledu iz jest to quest wyjątkowy, cos dla czego gra wiekszosc h-lvli.

Jesli pojdzie 35 osob wskazanych przez Chea, powiedz mi po co maja grac inni h-lvlowce? Zeby za 2 lata moze sprubowac stworzyc swoj team? Wątpie w takie rozwiązanie, po prostu przybędzie kolejnego argumentu dla stwierdzenia ze iridia to server martwy i zabawny tylko dla malej grupki osob. Wiem Eve~ ze Ciebie to jzu nei obchodzi co jest z iridia bo juz jestes w sumie retired i tylko PoI jest Twoim marzneim. Wiem ze nie ma mozliwosci zeby poszlo 100 osob czy wiecej (omg), ale sa osoby ktore powinny byc dokooptowane do waszego teamu ponad podzialami, dlatego bo na to zasługują - Bezok , Kash, Dwadwa i kilku innych.

Piszę to do Ciebie bo jestes z gildii, ktora podobno ma łaczyc a nie dzielic, ktorej misją jest popularyzowac tibie a nie zneichecac do niej, ktora tak wiele robi zeby ludziom sie tu lepiej gralo. Jesli wy cos nei zrobicie w tej sprawie nikt tego nie zrobi, dlatego mysle ze przez sam szacunek dla pewnych osob Ty jako szanowana osoba powinienes sprubowac naklonic pewne osoby do tego by moglo sie przylaczyc kilku graczy ktorzy napewno nie beda zawadzali a napewno pomoga. Nie mowie o zeby szla cala setka 100+ lvli, ale pewne osoby napewno na to zaslugują. Takie jest moje zdanie.

A tak abstrachujac od tego co anpisalem wyzej, powiem Ci ze bedzie Wam bardzo trudno z takim teamem i bez ofiar sie nie obedzie, co wiecej z 10 magami to powinniscie wziasc sobie ze 40 knajtow zeby im sdki nosili, bo na innych servach z magami ~180 lvla szlo 150-16 bp sd a wam pojdzie o wiele wiele wiecej. Anyway pwoodzenia przynajmniej Tobie...

I takei male p.s. Neztas troszke boli Twoja wypowiedz z forum na tibia.com ze nikt nie chce brac dodatkowych 50 nobow na questa. Troche to zabrzmailo jakby wszyscy poza waszym teamem byli noobami - chyba sie myslisz troszke jesli tak myslisz. A moze jestes tak mega szczesliwy ze Ty idziesz a innych masz po prostu gdzies? Coz i tak bywa ;)

Valard
06-03-2007, 12:13
Ja uważam, że PoI się raczej nie uda, ale zabawa będzie przednia =p Mimo tego, że wątpie w jego wykonanie to życze powodzenia. Zgadzam się z Naro, że Kash, Dwadwa i Bezok powinni iść, ale nie odemnie to zależy...

Elevarm
06-03-2007, 13:14
Dzięki, Naro. Ująłeś wszystkie najważniejsze problemy w całość.

Pierwsze plany dotyczące PoI pojawiły się już w styczniu, pamiętam jak rozmawiałem o tym z Laubau, Nolinem i Firenzem. Sam zasugerowałem aby iść tam całym serwerem, a więc tak jak to napisałeś. Wtedy były tylko plany, nie rozmawialiśmy o szczegółach. Później przyszedł luty, nie miałem netu, online byłem tylko gdy Rast nabijal 100 i raz jeszcze pod koniec miesiąca z obowiązku. Wiedziałem że Arc planuje już PoI i wiedziałem że beze mnie nie ruszą. Dlatego kiedy 1 marca założyłem spowrotem net i zalogowałem się, Chea, Firenze i Laubau od razu zabrali się za organizowanie PoI.

Nie chce żeby ktoś myślał że jestem "super" albo coś takiego, beze mnie przecież PoI też jest wykonalne. Tylko że jednym Iridyjczykiem który na teście wykonał quest oprócz mnie jest stary Huxy/obecny Thalic, ale on poprostu szedł za tłumem... Chea powiedział mi, że beze mnie team nie pódzie na PoI. I dochodzimy do sedna sprawy. Jestem w stanie coś zrobić. Kompromis jest możliwy, a sam mogę się podjąć tej misji zjednoczenia.

Pojawia się tylko jedno pytanie - co da ten wysiłek i jaki będzie jego cel? Nie do końca jest tak że nie obchodzi mnie Iridia, w pierwszej kolejności obchodzą mnie przyjaciele i Zen. Teraz, kiedy wróciłem, dzięki pewnym zmianom jestem w stanie zrobić więcej niż poprzednio, więc robie co mogę. Nikt z tych którzy powinni być zaintersowani PoI nie skontaktował się ze mną, nikt nie próbował mnie nakłonić do poszerzenia teamu oprócz Ciebie teraz. Wiem jaka była reakcja na PoI tych których pominięto, daleko było do "zjednoczenia". Ostatnie słowa Bezoka do pewnych Zenów ostatnimi czasy również oddalają szansę na wspólny PoI. Sianie nienawiści i obnoszenie się bazowane na zazdrości rozbija zamiast łączyć. PoI to quest dla całej elity serwera, te 4 pokoje które otwiera każda profesja to pewnien symbol... Naprawdę łatwo zauważyć czego...

Oba obozy na Iridii - z wyłączeniem Zenu - się nienawidzą i moim zdaniem oba nie tak bardzo chcą zrobić PoI, ile chcą żeby ci drudzy tego nie zrobili. To kolejne potwierdzenie teorii, że jeśli Everanor nie poprowadzi teamu, to PoI na Iridii będzie długo zamknięte...

Online jestem co dzień przed spaniem, między 22 a 24. To forum przewiduje funkcje prywantnych wiadomości. Nie będę robił nic na siłę. Reszta w Waszych rękach.

White_Power
06-03-2007, 13:15
@Ev~
Życzę wam szczęścia

@Naro Frejer
Już niejednokrotnie udowodniłeś (na tym forum, ale również na tibia.com) iż język masz długi, a wiesz co o takich ludziach mówią..
Nawet jeśli obciągniesz Muratowi, to i tak postawi na Tobie krzyżyk nie biorąc Cie do teamu , bo jesteś tylko żałosnym polaczkiem i to co reprezentujesz swoją osobą jest żałosne.
Cwaniaczysz, bo masz 101 lv bijąc po 150-200k expa dziennie na mintwallin, siedząc po 17-20h to naprawde wielkie osiągnięcie!
Jak już wszyscy wiedzą jestes jeb@nym cheaterem, co niejednokrotnie udowadniał twój deathlist, bo jakim lamerem trzeba być żeby na 101 levelu paść na mino guardzie ;o
Zaraz pewnie bedziesz sie wykręcał 'kicksorsuperozorpls dam ci itenz jak bendiesh siedziau ciho', ale to nie w tym rzecz
Weź przeproś i wyjdz!;o
Rozpisal bym się więcej ale ide sie przejść, bb
~~~~~
PS. @bezok
jak to jest mieć 20+ lat i nie mieć dziewczyny i napie rdalać non stop w to gówno ?:)

Naro
06-03-2007, 13:39
Na PoI nie chce isc (nigdzie o tym nie napisalem ze chce ale ty czytac nei umiesz) a napewno obciagal nikomu za to nei bede, sorka ale nie chce tobie wchodzic w droge, zreszta juz tak wymymlales pewne fiuty ze nawet nie ma co obciagac pewnie. Nigdy nei gralem 17h-20h dziennie a juz napewno nie w ostatnim meisiacu gdzie srednia mojej gry dziennie pewnie to 10 minut. Na mint padlem na kicku ale ty jestes za duzy klops zeby to pojac ale sie nie dziwe bo to wymaga 5 szarych komorek a tymasz tylko 4 z czego 2 spalone, 1 uzywasz a 1 zostala na emeryture. Swoimi postami rozbawiasz absolutnie wszystkich, rowniez mnie wiec napieraj i rozpisuj sie dowoli bo smiechu nigdy za wiele. I podaj ten swoj adres bo cos sie ociagasz klopsie, mnie stac na to zeby cie odwiedzic ;)
Pytanie czy masz jaja zeby mnie do siebie zaprosic... Moze i masz ale wloskow na nich niezbyt wiele bo w koncu jestes jeszcze dzieckiem i malo wiesz, malo widziales. Jestes robaczek i takim robaczkeim zostaniesz, na zawsze... I to ostatni raz jak odpowiedzialem na twoj post bo szkoda naprawde czasu na ciebie dziecko...btw co przedszkole dzis zamkneli ze na kompie siedzisz?

@Eve~sorka za to powyzej bo to off topic teraz ale musialem cos napisac :D . Co do pewnych h-lvli mam nadzieje ze oni sie odezwa do Ciebie i wyraza jakies zainteresowanie tym questem, lub Ty sie odezwiesz do nich i zapytasz czy oni nie mieliby ochoty na to. Czasem niektorych rozpiera duma, czasem sie za duzo powie ale wiem jedno - dobrze niekiedy scowac dume do keiszeni i zrobic cos wspolnie. A argumentem przetargowym nie jestes tylko Ty ale rowniez i druidzi z Twojej gildii, wiec sile argumentowania masz duzą. Niestety masz racje - pewnym osobom nie chodzi tylko o zrobienie tego questa, lub tez zrobienie go jako pierwszy team ale bardziej chodzi tu o to by inni go nie zrobili. Coz takie zycie. Mysle ze nawet jesli pewne osoby nie pojda na PoI, nikt plakal nie bedzie. Ani Miniek ani Radek ani ja nie bedziemy drzec szat z tego powodu bo to tylko gra i to w dodatku glupia :D. Powodzenia w ewentualnych negocjacjach, mam nadzieje ze dojda do skutku i ze PoI zrobi server a nie jacys wybrancy - tak chyba byloby lepiej dla iridii i dla waszego teamu rowniez bo taki bloker jak Dwadwa czy srednio 1,3 k sd poweru Kasha i Bezoka droga nie chodzi. GL.

Rzolniez
06-03-2007, 14:42
Zgadzam sie z Narem ale nie w wszystkim

Wiesz o co tu chodzi ?

Polacy nie chca isc ze szwedami a szwedzi z polakami . i zobaczymy co zdziala ten team "Wybrancow" z Eve na Czele...

Szkoda Mi Tylko Huxego i paru polakow ale ciebie Eve nie :>

Bo dla mnie jestes zwykłym pionkiem co tylko expic umie . CyA

Massior
06-03-2007, 15:06

Wiesz o co tu chodzi ?

Polacy nie chca isc ze szwedami a szwedzi z polakami . i zobaczymy co zdziala ten team "Wybrancow" z Eve na Czele...

Czlowieczku za mało wiesz zeby się wypowiadać na jakikolwiek temat, a tymbardziej nie masz prawa w ten sposób określać Everanora z którym pewnie nie zamieniłeś ani słowa :baby: To, że ma 110 lvl nie znaczy że umie jedynie expić (czego Ty nie umiesz 8o ) ale również reprezentuje coś sobą jako jeden z niewielu.

Jeśli Eve jest "Pionkiem" to chyba nikt nie będzie miał na tyle słów żeby Ciebie skomentować.

Dacie rade... ale nadal popieram obecność takich osób jak Bez, Dwadwa, Kash ... :)

Neztas
06-03-2007, 15:12
nie wiem co dokladnie napisaliscie bo nie mam czasu tego wszystkiego czytac

ale na moje to wy (w sensie niektórzy z was) wiecie co bedzie, wiecie jak tam jest, wiecie ile tam jest, wiecie jak wszystko sie potoczy, wiecie wszystko o wszystkich blebleble

gówno wiecie i piszecie

eve nawet sie nie wysilaj im tego tlumaczyc bo to jak grochem o sciane

Rastafarians
06-03-2007, 15:19

Wiesz o co tu chodzi ?

Jeśli miała to być ironia, to muszę pogratulować, udało Ci się.
Ale jeśli naprawdę tak uważasz to "pi.... się w łeb i przeczytaj parę książek" ;)

Rzolniez
06-03-2007, 15:26
Nie bede sie rozpisywał o was na forum bo tu szkoda next 10 stron bluzgów

Ale napisze do was na tibi...

Mam pare Pytan do was ktorych jak juz wspomnialem nie bede pisal tu bo szkoda tarcic next 10 stron na to...

Fakt moze troche przesadzilem z tym co napisalem na eve ale
Massior rozwalilo mnie to - a tymbardziej nie masz prawa w ten sposób określać Everanora z którym pewnie nie zamieniłeś ani słowa

Wiec czemu piszesz ze ja nie umie expic jak mnie nie znasz :>

Massior
06-03-2007, 15:28
Oke nie będe Cie juz rozwalał :( masz racje, że Cie nie znam... przeczytaj co napisał Rasta ;)

MDW 300 :o

maddie
06-03-2007, 15:53
hahah miesiac przed questem zadyma jak rzadko, co bedzie jak im sie uda o.0

Elevarm
06-03-2007, 15:56
hahah miesiac przed questem zadyma jak rzadko, co bedzie jak im sie uda o.0

Wszyscy przyjeżdżają do mnie nad rzekę nad miastem i robimy impreze, akurat będę po wypłacie ;)

Bez~
06-03-2007, 16:36
I tak bym nie poszedl z ta ekipa na POI jak bym mial taka mozliwosc,jak im sie uda to nie ma problemu zrobic swojej ekipy,lmao,co SD combo nie bedziemy mieli?albo blokerow dobrych ?do 3-4 miechow nie bedzie problemu z blokerami... :)

Elevarm
06-03-2007, 16:38
I tak bym nie poszedl z ta ekipa na POI jak bym mial taka mozliwosc,jak im sie uda to nie ma problemu zrobic swojej ekipy,lmao,co SD combo nie bedziemy mieli?albo blokerow dobrych ?do 2-3 miechow nie bedzie problemu z blokerami... :)

k <10 znaków>

Bez~
06-03-2007, 16:44
k <10 znaków>

Eve mam nadzieje,ze nie bedziesz mial powtorki tak jak na anni co uhles sie 3 razy i padles plackiem :S

<150 znaków>

Elevarm
06-03-2007, 16:58
Eve mam nadzieje,ze nie bedziesz mial powtorki tak jak na anni co uhles sie 3 razy i padles plackiem :S

<150 znaków>

Nie, to będzie powtórka Dreamer Challenge, gdzie zamiast bota używa się mózgu.
<1337 znaków>

Rastafarians
06-03-2007, 17:13
<1337 znaków>

<lol> jak coś powiesz to nie ma ch.. we wsi!
aj luv ju :)

Trai'ler
06-03-2007, 17:22
<lol> jak coś powiesz to nie ma ch.. we wsi!
aj luv ju :)

GAjj1111!shiftoneone spacja

a do tibi to się ciężko zalogować :>
i pogadać ;>

Rastafarians
06-03-2007, 17:27
GAjj1111!shiftoneone spacja

a do tibi to się ciężko zalogować :>
i pogadać ;>

huhsaushausha

powiedział Pan: "Miłujcie swoich braci" :D:D

Gej - osoba, która ma pociąg seksualny do chłopaków.
Na szczęście ja nie mam :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: <rotfl>

Bez~
06-03-2007, 20:07
<1337 znaków>

A kto bota uzywal :S ?

<9999999999999999> znaków ?

Lisuu-aleniewrl
06-03-2007, 20:16
czy moglby mi ktos strescic o czym mianowicie mowicie?.... xD.. moze tez bym wtracil swoje 2grosze xDDD...:baby:

btw. ten char na moim Profilu to nie jest mainchar:) nie jestem newbie xD
<<<<<<<<<<<<<<<

Bez~
06-03-2007, 21:43
niezly SS ;oo

Meteon!
06-03-2007, 23:16
czy moglby mi ktos strescic o czym mianowicie mowicie?.... xD.. moze tez bym wtracil swoje 2grosze xDDD...:baby:

No pewnie, sluchaj kumplu. Ci goscie co sie tu wypowiadaja ida niedlugo na super odlotowego kłesta. Tylko, ze brakuje im rycerza ktory by to wszystko zblokowal, wiec musisz wziac sprawy w swoje rece, zalozyc pierscien do aksa i smigasz z nimi.

the_Serpent_Rider
07-03-2007, 09:48
gl team!:cup:
gl everanor!:cup:
dacie rade!

tylko nie wdupcie jak na refugii:(

Mocny Smok
07-03-2007, 10:23
Ja pojde i wam zblocze :P

A tak na serio to fifty fifty szanse :P ale ja wierze ze dacie rade :) .

Rastafarians
07-03-2007, 15:03
Dżizas, nawet jeśli się nie uda, to oznacza tylko jeden dead. Dead jak dead, może się przytrafić na pierwszym lepszym kicku. A dead na PoI Queście to dopiero odjazd xD. Parę miesięcy expienia i następna próba.
Tak przynajmniej ja to widzę. :)

Trai'ler
07-03-2007, 16:06
Dżizas, nawet jeśli się nie uda, to oznacza tylko jeden dead. Dead jak dead, może się przytrafić na pierwszym lepszym kicku. A dead na PoI Queście to dopiero odjazd xD. Parę miesięcy expienia i następna próba.
Tak przynajmniej ja to widzę. :)

no to dobrze to widzisz :)
tak powinni widzieć to inni , nawet jeśłi będzie dead to będzie to śmierć honorowa bo umrzecie za sławe iridi ; ) I to nie będzie zwykły dead tylko coś więcej :p

Ale mimo wszystko mam nadzieje ze uda sie wam....

Pozatym , mentorze , szacuneczek za optymizm
;>

Beawulf_Okrutny
07-03-2007, 17:19
Good luck guys!

Zibeq
07-03-2007, 21:00
Polecam słownik ortograficzny "rzolniezu"

Lisuu-aleniewrl
07-03-2007, 21:42
No pewnie, sluchaj kumplu. Ci goscie co sie tu wypowiadaja ida niedlugo na super odlotowego kłesta. Tylko, ze brakuje im rycerza ktory by to wszystko zblokowal, wiec musisz wziac sprawy w swoje rece, zalozyc pierscien do aksa i smigasz z nimi.

tutaj mamy przykład nałogowca tibijskiego ktory juz normalnie nie potrafi odpowiedzieć:baby: tylko drze pyska poto aby mu palka stanela...........
Jestes zadowolony z siebie...? po co ci to?? normalnie sie zapytalem...a pozatym zalozyc pierscien na aksa- z axa nie bije noobku tym knightem w podpisie.. a pozatym gram drutem:evul:

OwN3d

aha i czemu nie zacytowales dalszej czesci tego postu...? bales sie o swoj zblaz?-.-

Lisu
07-03-2007, 22:04
tutaj mamy przykład nałogowca tibijskiego ktory juz normalnie nie potrafi odpowiedzieć:baby: tylko drze pyska poto aby mu palka stanela...........
Jestes zadowolony z siebie...? po co ci to?? normalnie sie zapytalem...a pozatym - z axa nie bije noobku tym knightem w podpisie.. a pozatym gram drutem:evul:

OwN3d

aha i czemu nie zacytowales dalszej czesci tego postu...? bales sie o swoj zblaz?-.-

A co miał zrobić? streścic Ci ostatnie 10 stron forum?
Btw.. zaje.....fany nick.

Bez~
07-03-2007, 22:51
@Ev~
Życzę wam szczęścia

@Naro Frejer
Już niejednokrotnie udowodniłeś (na tym forum, ale również na tibia.com) iż język masz długi, a wiesz co o takich ludziach mówią..
Nawet jeśli obciągniesz Muratowi, to i tak postawi na Tobie krzyżyk nie biorąc Cie do teamu , bo jesteś tylko żałosnym polaczkiem i to co reprezentujesz swoją osobą jest żałosne.
Cwaniaczysz, bo masz 101 lv bijąc po 150-200k expa dziennie na mintwallin, siedząc po 17-20h to naprawde wielkie osiągnięcie!
Jak już wszyscy wiedzą jestes jeb@nym cheaterem, co niejednokrotnie udowadniał twój deathlist, bo jakim lamerem trzeba być żeby na 101 levelu paść na mino guardzie ;o
Zaraz pewnie bedziesz sie wykręcał 'kicksorsuperozorpls dam ci itenz jak bendiesh siedziau ciho', ale to nie w tym rzecz
Weź przeproś i wyjdz!;o
Rozpisal bym się więcej ale ide sie przejść, bb
~~~~~
PS. @bezok
jak to jest mieć 20+ lat i nie mieć dziewczyny i napie rdalać non stop w to gówno ?:)

Hmm pisalem quote z jakies 30 min ale postanowilem skasowac poniewaz brakowalo mi juz slow (na te twoje pierdoly co piszesz ) :| ujme to w paru zdaniach

Co do Naro to:
-Moim zdaniem nie powinienes wypowiadac sie na temat osob ktrych nie znasz.
-Co cie obchodzi ile on gra ? -.-
-Zlapales go kiedys jak botowal ? nie odpowiedzial albo cos takiego ? to na jakiej podstawie piszesz takie pierdoly ehh....
-On ma gdzies tego questa i chwilowa ta gre.
-BlabBlablbal

a co do Bzoka to on jest GEJEM
HAHEHAHEHAHIEAHIEHIA

/Miniek

Bez~
07-03-2007, 23:03
I tak bym nie poszedl z ta ekipa na POI jak bym mial taka mozliwosc,jak im sie uda to nie ma problemu zrobic swojej ekipy,lmao,co SD combo nie bedziemy mieli?albo blokerow dobrych ?do 3-4 miechow nie bedzie problemu z blokerami... :)

pewno ze bys poszedl xD

/Miniek

Bez~
07-03-2007, 23:06
ale mam pomysl zrobie se wreszcie swoje acc xD

/Miniek

Miniek
07-03-2007, 23:18
ale mam pomysl zrobie se wreszcie swoje acc xD

/Miniek

xDDDDDDDDDDDDDDDD

Miniek
07-03-2007, 23:22
Elo jestem nowy xD
Co slychac ? moze mi ktos strescic ostatnie 200 stron ? dzieks hieaheia

the_Serpent_Rider
07-03-2007, 23:27
Elo jestem nowy xD

wiem juz czemu was nie chca na poi, lal

Miniek
07-03-2007, 23:31
wiem juz czemu was nie chca na poi, lal

ok, ja tez sie ciesze

Bez~
07-03-2007, 23:43
Miniek to debil! On ejst adoptowany przez pedalow !

Miniek
07-03-2007, 23:46
Miniek to debil! On ejst adoptowany przez pedalow !

HAhahahahahah i wtedy sie obudziles

White_Power
08-03-2007, 00:01
Elo jestem nowy xD

Od strony 150-190 cisnelem po frajerach (cześć naro!)
potem srali sie z Poi, nastepnie okazało się że Bezuch jest gejem zaadoptowanym przez stado wielbłądów, a Narowi kur|wi z domu jak z murzyńskiego szałasu po deszczu. Co więcej, co 2,3 strony zdażał się jakiś post po którym na dupie Bezoka, Eva~ etc jakis kozaczek zostawiał swoje kubeczki smakowe
Ogółem, żal.pl

brakuje jeszcze numeru z mikrofonem, żeby oglądalność zwiększyć :o

I dzień dobry panie Andrzeju!

Meteon!
08-03-2007, 00:07
Jestes zadowolony z siebie...? po co ci to?? normalnie sie zapytalem...a pozatym - z axa nie bije noobku tym knightem w podpisie.. a pozatym gram drutem:evul:

OwN3d

Kujcie, ale mi pojechales.
Jestem zadowolony z siebie i masz racje zrobilem to aby mi "palka stanela", szczegoly ?:D

Nie walisz z AKSA ?!?!?!?! <olaboga>

the_Serpent_Rider
08-03-2007, 00:51
... Co więcej, co 2,3 strony zdażał się jakiś post po którym na dupie Bezoka, Eva~ etc jakis kozaczek zostawiał swoje kubeczki smakowe
Ogółem, żal.pl
...

kubeczki smakowe to czesc jezyka chyba:o ajronia nie wyszła:D

Bez~
08-03-2007, 01:43
@White Power

nie opowiadaj nam historii wlasnego dziecinstwa plax :S

White_Power
08-03-2007, 10:09
kubeczki smakowe to czesc jezyka chyba:o ajronia nie wyszła:D

Wyszła, tylko jej nie zrozumiałeś...:)

@bezuch
tanie, tanie

the_Serpent_Rider
09-03-2007, 10:56
ale sie spokój zrobil:o

Meteon!
09-03-2007, 13:47
ale sie spokój zrobil:o

Cisza przed burzą :D

White_Power
09-03-2007, 15:48
Dear Tibia player!

Somebody has bought a
Tibia Premium Account for 12 months (360 days)
for you!

Please log into your account on the Tibia website
in order to accept the Premium Account.

Kind regards,
Your CipSoft Team

rox \o

Massior
09-03-2007, 16:44
Oj Filip kolejny rok zmarnowany... ;/ zmykam na poprawke :)

White_Power
09-03-2007, 16:50
Oj Filip kolejny rok zmarnowany... ;/ zmykam na poprawke :)

Mój wiek nie zmusza na żadne radykalne zmiany, conajwyżej na małe kroki;)
Anyway i tak narazie nie gram bo czekam na new serva, na gg Ci pośle liste osób które są w teamie to sikniesz ^.^

Over'n'Out
Phoenixzor~

#Edit
GL na poprawce kumplu;)

Arthas The Keeper
10-03-2007, 09:21
Wie ktoś dlaczego necrius odszedł/został wywalony z Zen?
@Mas ta robota cię wykonczy :(

signed: Usar

Elevarm
10-03-2007, 11:21

Odszedl sam, powody jakie podał są dla mnie niezrozumiałe zupełnie, może dlatego że cały luty nie byłem online.

Massior
10-03-2007, 11:55
@Mas ta robota cię wykonczy :(

Ta robota już mnie powoli wykańcza ;) a dziś nie poszedłem na wykłady bo wczoraj było srogooooooooooo i nie dało rady ... ;d hiehiehiehi <3 Rzeszów

A co do Neca to nie mam pojęcia choc w sumie też jestem ciekaw.

Arthas The Keeper
10-03-2007, 12:11
A są to powody, których nie można podać na forum? Bo jestem ciekawy :P
@Mas Trzymaj się tam xD.

Kiełek
10-03-2007, 19:05
Gz dla Neztasa, Mailstorma, Aury i Jinna za zrobienie Anni:D

Link do filmu: http://www.tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/20273

btw. Zrobiłem jeszcze SS z Cam'a.

http://images21.fotosik.pl/66/1abe730132c352be.jpg (www.fotosik.pl)
xD

Neztas
11-03-2007, 11:25
demon padl jak mucha
byla niezla rozpierducha

film mailstorma
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/20273

film moj
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/20257

i obrazeczek
http://i3.photobucket.com/albums/y97/Neztas/anni_haha.jpg

Thoris...
11-03-2007, 12:12
@Neztas
Gz anny.

Ps:lubie sie czepiac :d ,luknijcie na filma mailstorma 40 sword i bije z ice rapierów,a wiadome ze z takim skilem duzo sie nie wbije,o ile wogóle sie wbije w demca :P. W dodatku zdaje mi sie ze potworki wiecej bija jak sie je zaznacza ;d . Serio to sie zdziwilem,że przetrwał.Nie zakładał nawet might ringów, jednym słowem Rox.

Neztas
11-03-2007, 12:56
@Neztas
W dodatku zdaje mi sie ze potworki wiecej bija jak sie je zaznacza ;d .

zdaje ci sie;p

Beawulf_Okrutny
11-03-2007, 14:04
Gratulacje....;)

Maxxonek
11-03-2007, 15:25
@Neztas
Gz anny.

Ps:lubie sie czepiac :d ,luknijcie na filma mailstorma 40 sword i bije z ice rapierów,a wiadome ze z takim skilem duzo sie nie wbije,o ile wogóle sie wbije w demca :P. W dodatku zdaje mi sie ze potworki wiecej bija jak sie je zaznacza ;d . Serio to sie zdziwilem,że przetrwał.Nie zakładał nawet might ringów, jednym słowem Rox.

Nie chwaląc się kiedyś uderzyłem w kolegę z Ice Rapiera 136 ;) Na 35 skillu w swordzie ;> Podziwiam Mailstorma za roha a nie might ringi ;)

Thoris...
11-03-2007, 23:54
@up
Gz hita. Sporo szczescia,a kolega miał cos na sobie :>

Maxxonek
12-03-2007, 14:54
@up

A nie wiem ;> Musiałbym zapytać ;) Ale wiem, że to sporo szczęścia, bo z kolei inny kolega ze skillem około 95 trafiał za 50 w ludzi, którzy byli bez eq ;)

White_Power
12-03-2007, 16:19
@up

Głupi ma zawsze szczęście..

Kiełek
12-03-2007, 16:44

uóolol!!!!1

Anum
12-03-2007, 17:00

Dlatego jeszcze żyjesz :baby: ?

Kiełek
12-03-2007, 17:16
Viffarn hacked? ;S

maddie
12-03-2007, 18:35
taa
3 osoby juz w tym miesiacu, Trullis mowi ze to przez tibicam..

Trai'ler
12-03-2007, 19:13
taa
3 osoby juz w tym miesiacu, Trullis mowi ze to przez tibicam..

3 osoby ? 1-Trullis , 2- Viffarn , 3-?

hmm tibiacam ? wątpie w to , ponieważ jeśli ktoś by zbindował jakiś keylogger (albo inny shit) , z plikiem .rec , to nie ma huja we wsi ale filmik byłby wykrywalny. Chyba że trullis ściągnął tylko keyloggera (*****ka) i odpalił :Q
Ciekawe to wszystko , pewnie to OwnTibia project :q

maddie
12-03-2007, 20:09
3 - Smarrig ?

sam nie wiem jak to dziala, wiem tylko ze mozna shackowac kogos jedynie przy pomocy pliku z tibicam w formacie .rec ;s

btw
trzeba jeszcze miec 'to cos' zeby filmik byl wykrywalny, na wech tego nie wezmiesz ;P

Lisu
12-03-2007, 20:24
http://virusscan.jotti.org/

Skanujesz rec'a tym badziewiem online i nic nie powinno sie przecisnac.

Edrin
12-03-2007, 21:28
Nie patrzylem na forum tibi com ani tu, a 3 next osoby hakniete :O

@Phoenix

ide z Toba na new !

a co do ice rapiera to bardziej zalezy od szczescia niz od skilla, maxx walnal 136 na 30 czy tam 40 skillu a ja walnalem max 175 na 82 :S

Trai'ler
12-03-2007, 22:32
3 - Smarrig ?

sam nie wiem jak to dziala, wiem tylko ze mozna shackowac kogos jedynie przy pomocy pliku z tibicam w formacie .rec ;s

btw
trzeba jeszcze miec 'to cos' zeby filmik byl wykrywalny, na wech tego nie wezmiesz ;P

Narazie nie ma keyloggerów / trojanów , którym tak o można zmienić format na .rec , a po zbindowaniu (połączeniu) keylogerra/trojana z filmem.rec staje on się bezapelacyjnie wykrywalny - a to coś co trzeba mieć to poprostu antyvirus (jakiś normalny :D byle nie avast :P)

maddie
12-03-2007, 22:51
Narazie nie ma keyloggerów / trojanów , którym tak o można zmienić format na .rec , a po zbindowaniu (połączeniu) keylogerra/trojana z filmem.rec staje on się bezapelacyjnie wykrywalny - a to coś co trzeba mieć to poprostu antyvirus (jakiś normalny :D byle nie avast :P)

mozliwe, ze masz racje, nigdy sie tym nie interesowalem, slyszalem tylko o hackowaniu przez wmv i rec..

btw
nie slyszales nigdy ludzi mowiacych
'aaa ten antyvir mi kompa zmula'
'ee tam, i tak mi sie nic z kompem nie stanie'
'szkoda mi czasu na wlaczanie antyvira' etc etc

rox

White_Power
12-03-2007, 23:14

Jesli bawisz się w ściąganie trojanów via www.google.pl albo jakichs podrzednych stron typu hacker.com.pl to ja sie nie dziwie. Wystarczy podstawowa znajomość Delphi/C++/Visual C++ i mozesz napisac swojego trojana z podstawową opcją jaką jest keylogger, potem używasz bindera którego nazwy nie podam na łamach tego forum bo za dużo 10 latków by sie za to brało;) Bindujesz i masz w 100% niemożliwy do wykrycia \o
Roxando~
Jak czegos nie zrozumiałeś to wal na gg~~

Lisu
13-03-2007, 03:53
Tak dla testu napisz / sciagnij takiego gejloggera i przeskanuj NOD32.
Jestem ciekwy wyniku.

Elevarm
13-03-2007, 11:04
1. Zawsze logował się będziesz przez klawiature wirtualną
2. Zarejestrujesz swoje konto
3. Nie będziesz używał botów
4. Ani żadnego innego nielegalnego syfu
5. Pamiętaj, aby komputer przynajmniej dwoma antywirusami raz w tygodniu skanować
6. Nie będziesz podawać informacji o Twoim koncie innym osobom
7. Wszystkie ściągnięte pliki skanował antywirusami będziesz
8. Nie będziesz grał w miejscach publicznych
9. Korzystał z programów ochronnych innych niż antywirusy będziesz
10. Nie będziesz ściągał plików/korzystał z adresów www poleconch przez innych graczy

Ja np nigdy nie oglądam filmów na main kompie, ale akurat taka moja przewaga że mam 2 kompy w domu... ryzyko zawsze jest.

A takie keylogerki może i są TRUDNE do wykrycia, ale wystarczy klawiatura wirtualna i możesz zapomnieć o ich zastosowaniu...

Beawulf_Okrutny
13-03-2007, 15:37
NIE BRAĆ MI SIĘ ZA GEJLOKERY!! Wstrętny syf!!

Trai'ler
13-03-2007, 16:25
btw
nie slyszales nigdy ludzi mowiacych
'aaa ten antyvir mi kompa zmula'
'ee tam, i tak mi sie nic z kompem nie stanie'
'szkoda mi czasu na wlaczanie antyvira' etc etc

rox

:d tacy ludzie są fajnie :]
nod32 wcale nie spowalnia systemu ... (jedynie neta zmula , kiedy ściąga aktualizacje , a to jest raz na dzień czasem na dwa) Pozatym włącza się automatycznie xD

Trai'ler
13-03-2007, 16:34
Srrrrrrrrrrrrrrrry

dubel :>

@down

może rl :>

Edrin
13-03-2007, 16:46
:d tacy ludzie są fajnie :]
nod32 wcale nie spowalnia systemu ... (jedynie neta zmula , kiedy ściąga aktualizacje , a to jest raz na dzień czasem na dwa) Pozatym włącza się automatycznie xD

Aktualizacja sciaga sie minute, wiec bez przpalu a mozesz ustawic na manualna ;p Mialem noda 32 a mimo to mnie hakneli w jakis sposob, wiec niewiem ;<

maddie
13-03-2007, 17:09

sam mam NOD'a i nie zmula mi podczas aktualizowania ;P

to byly tylko takie stereotypowe cytaty..

Trai'ler
13-03-2007, 17:45
sam mam NOD'a i nie zmula mi podczas aktualizowania ;P

to byly tylko takie stereotypowe cytaty..

aj knoł , ja na tyle jeszcze umieć rozumować =)

chodzi mi że neta zmula , przynajmniej ja to odczuwam przy tepsie 512 =P (Hail Neostrada :cup: )

Miniek
13-03-2007, 20:30
Nod czy avast ? -
czemu tak czemu nie ? :|

Edrin
13-03-2007, 21:58
Nod czy avast ? -
czemu tak czemu nie ? :|

Ehh a mialem juz po was nie jechac :|!

Z twoja mordą irl -> Norton 2000

sorry :'(

Mocny Smok
13-03-2007, 22:00
1. Zawsze logował się będziesz przez klawiature wirtualną
2. Zarejestrujesz swoje konto
3. Nie będziesz używał botów
4. Ani żadnego innego nielegalnego syfu
5. Pamiętaj, aby komputer przynajmniej dwoma antywirusami raz w tygodniu skanować
6. Nie będziesz podawać informacji o Twoim koncie innym osobom
7. Wszystkie ściągnięte pliki skanował antywirusami będziesz
8. Nie będziesz grał w miejscach publicznych
9. Korzystał z programów ochronnych innych niż antywirusy będziesz
10. Nie będziesz ściągał plików/korzystał z adresów www poleconch przez innych graczy

Ja np nigdy nie oglądam filmów na main kompie, ale akurat taka moja przewaga że mam 2 kompy w domu... ryzyko zawsze jest.

A takie keylogerki może i są TRUDNE do wykrycia, ale wystarczy klawiatura wirtualna i możesz zapomnieć o ich zastosowaniu...

Sorry Ale gówno prawda ;P sam mam takiego gejlogera co można przez klawiaturke ekranowa :) wiec juz nam nic nie pomoże ;p po prostu robi screeny i ci na e-maila wrzuca :) Wiem bo sam zastosowałem ;P

CO DO POI TO MARNE SZANSE ;P zlokajcie sobie filmik jak Harmonia wykonywała to sie sie wam odechce ;p Very Hard na takich lvl ;p

White_Power
13-03-2007, 23:07
Sorry Ale gówno prawda ;P sam mam takiego gejlogera co można przez klawiaturke ekranowa :) wiec juz nam nic nie pomoże ;p po prostu robi screeny i ci na e-maila wrzuca :) Wiem bo sam zastosowałem ;P

CO DO POI TO MARNE SZANSE ;P zlokajcie sobie filmik jak Harmonia wykonywała to sie sie wam odechce ;p Very Hard na takich lvl ;p

Pizda a nie klawiatura ekranowa :|

the_Serpent_Rider
14-03-2007, 13:40

O serioooo? Wydaje mi sie że ci którzy organizują poi widzieli juz niejeden film, a nawet łazili po poi na teście i innych serwerach, wiec jesli możesz idź sobie prorokuj gdzie indziej.

Diego325
14-03-2007, 23:13
sorry double...

Diego325
14-03-2007, 23:13
A tak z innej beczki

Zauwazyliście, że od paru dni użytkownicy neostrady ( w tym ja) mają po południu LAGI?

Zaczynają się po około 16:00 i trwają nie wiem dokładnie do której ale do 22.30 napewno.

Coraz bardziej odechciewa mi się przez to wogule grać w tibię...
szkoła codziennie na 8.00, wraca się po 15:00.
A expienie po nocy zupełnie mi się nie uśmiecha, po pierwsze że chce się spać a po drugie starzy....

Miałem zmieniać tę je**** neostradę na jakiś inny net ale jak się okazało jestem w beznadziejnej sytuacji - multimedia nie ma podłączenia na domki tylko na bloki, chello również nie ma zasięgu(a nawet jeśli to chello jest dosyć drogie), a Netia z kolei nie wykupiła łączy od tp w całym okręgu szczecińskim.

Jeśli ktoś ma jakiekolwiek pojęcie kiedy wspomniane lagi mogłyby się zakończyć to proszę o informację :/

Btw bardzo mi to przypomina sytuację bodajże sprzed 2 miesięcy kiedy to "cipom" padl jakiś router i wszyscy użytkownicy neostrady mieli lagi/frezy i to tylko na niektórych serwerach.
znając życie to będzie tak jak ostatnio, czyli "cipy" raczą zauważyć ze coś jest nie tak dopiero za miesiąc, a naprawią to za kolejny...

Tibia wiele straciła w przeciągu ostatniego roku...
Co kolejny update to było gorzej, jedyną według mnie pozytywną rzeczą były różdżki i hotkeye...(Jednak różdżki tez zostały z deka zje~~, druid ma najlepszą że musi walić na dotyk... ) A nowych serwerów(pvp) to nie widziałem juz od dłuuuugiego czasu

Nic nie trwa wiecznie, tak więc ja uważam że prędzej czy później tibia zakończy swój żywot...( A przynajmniej ja z nią jeżeli mam cały czas mieć lagi)

Draggy_Slayer
14-03-2007, 23:17
O serioooo? Wydaje mi sie że ci którzy organizują poi widzieli juz niejeden film, a nawet łazili po poi na teście i innych serwerach, wiec jesli możesz idź sobie prorokuj gdzie indziej.

ha no pewnie maja nawet 1 odemnie :P
hehe:D
tak pozatym to GL irdia w wykonaniu poi :) dobrze ze wy tam macie pvp to cny poi itemow nie spadna tak szybko

maddie
14-03-2007, 23:21
neo ciagle ma laggi/freeze/kicki bo ciagle trwa zadyma po przyspieszeniu niektorych pakietow, nie jest to problem ze strony CIPsoftu, przynajmniej nie w pelni, ale znacznie spowalnia dzialanie calej neo...

tak mi sie wydaje, no bo popatrz, problemy zaczynaja sie po 16 i trwaja do poznej nocy, tak jak mowisz, wiec w porze kiedy najwiecej ludzi korzysta z uslugi, wiec na pewno TP nie daje rady z obsluga..
nie pierwszy i nie ostatni raz rofl

a Netia miala problem z przyjeciem ~43tys zamowien od ludzi ktorzy chcieli przejsc z TP, z tych 43 tys na razie okolo 5tys ma neta
rox :D

Diego325
14-03-2007, 23:47
nie jest to problem ze strony CIPsoftu, przynajmniej nie w pelni, ale znacznie spowalnia dzialanie calej neo...

tak mi sie wydaje, no bo popatrz, problemy zaczynaja sie po 16 i trwaja do poznej nocy, tak jak mowisz, wiec w porze kiedy najwiecej ludzi korzysta z uslugi, wiec na pewno TP nie daje rady z obsluga..
nie pierwszy i nie ostatni raz rofl

Jak więc wytłumaczysz to, że na innych serwerach wszystko chodzi płynnie(niemieckie i amerykańskie nawet jak jest 800 osób online) a na Iridii i na przykład na xerenie w tym czasie lagi są?

Elevarm
15-03-2007, 01:14
ha no pewnie maja nawet 1 odemnie :P
hehe:D
tak pozatym to GL irdia w wykonaniu poi :) dobrze ze wy tam macie pvp to cny poi itemow nie spadna tak szybko

Oby tylko nie było jak w tamta sobote:p Tak poza tym dzięki za to wszystko z PoI:)

Serpent - shhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!

maddie
15-03-2007, 08:48
Jak więc wytłumaczysz to, że na innych serwerach wszystko chodzi płynnie(niemieckie i amerykańskie nawet jak jest 800 osób online) a na Iridii i na przykład na xerenie w tym czasie lagi są?

nie wiem, nie posiadam elokwencji godnej pracownikow biura obsluga tp, wiec nie mam pojecia co Ci teraz napisac ;P

z amerykanskimi jest tak ze kiedy grasz tam powiedzmy o 16, to w USA jest wtedy ~9 i bardzo malo osob jest online, to wiem na pewno.

tak jak pisalem wyzej, wina lezy po obu stronach, nie tylko po stronie tp

Rastafarians
15-03-2007, 10:14
W pewnym momencie sam przestałem wierzyć w te 'darmowe przyspieszanie neostrady' ale 2 dni temu kumplowi przyspieszyli ze 128 kb do nie pamiętam ilu <ehh ta pamięć> ale chyba do ~384 kb, więc czekam cierpliwie :cygaro:
Może lagi są z tym związane...

Trai'ler
15-03-2007, 15:34
W pewnym momencie sam przestałem wierzyć w te 'darmowe przyspieszanie neostrady' ale 2 dni temu kumplowi przyspieszyli ze 128 MB do nie pamiętam ilu <ehh ta pamięć> ale chyba do ~384 MB, więc czekam cierpliwie :cygaro:
rastuś , a ty co znowu piłeś :> szybkość internetu w MB :> :D , rozumiem gdzieś w japoni ,ale w polsce to przekracza największe marzenia :P . Jak już to twój kumpel dostał 128kb -> podwyższono do 256kb :P

:D ale i tak miał farta :P

pozatym podwyższają tylko tym co mają 128kB , a ty chyba masz więcej wiec nie masz na co czekać ;) :cygaro:

kulka1991
15-03-2007, 16:43
Ja od wczoraj mam netie 1 mb. Jestem bardzo z niej zadowolony. Polecam :)

Rastafarians
15-03-2007, 19:46
rastuś , a ty co znowu piłeś :> szybkość internetu w MB :> :D , rozumiem gdzieś w japoni ,ale w polsce to przekracza największe marzenia :P . Jak już to twój kumpel dostał 128kB -> podwyższono do 256kB :P

:D ale i tak miał farta :P

pozatym podwyższają tylko tym co mają 128kB , a ty chyba masz więcej wiec nie masz na co czekać ;) :cygaro:

tak tak poj...ło mi się, kb ofkors

Mam 128 kb, więc mam po co czekać :)
ta, możliwe że tylko x 2, jak wcześniej pisałem to nie pamiętałem dokładnie.

pamiętam jak pieprzyli że do 1mb będą zwiększać... lolz

Neztas
15-03-2007, 20:06
jedyną według mnie pozytywną rzeczą były różdżki i hotkeye...

ŻE CO DO CHOLERY??!?!

Jak już to twój kumpel dostał 128kB -> podwyższono do 256kB :P

nie kB tylko kbps po pierwsze

po drugie neostrada ma predkosci 160, 320 i 640 od roku(?), zamiast standardowych 128, 256 i 512

po trzecie tez mam lagi od okolo 18 do nocy

po czwarte proponuje wypieprzyc te posrane banery z forum

Diego325
15-03-2007, 21:12
up
Co ci Neztas nie pasuje w hotkeyach?? jak dla mnie dobra rzecz nie trzeba sie paprać w otwieranie bp albo taki mag zeby naladowac mane ile sie musial namachac reka kiedys xD

a cholera przed chwiląloga dalem bo takie lagi ze *****ca bierze....
Raz to stanąłem i nie moglem sie ruszyc tylko biłem guardy co podchodzily i tak przez jakies 15 sekund

Może w końcu naprawiają i dlatego jest ażtak źle

Btw Zapytałem jednego pana (Python~) i dowiedziałem się, że nie wszyscy co mają neo~ mają lagi.. np on nie ma

the_Serpent_Rider
15-03-2007, 21:59
dzis lagi zaatakowały wszystkich i wszedzie :(

Draggy_Slayer
15-03-2007, 22:06
a mnie ubili pod depo za missclicka ;(

Trai'ler
15-03-2007, 23:46
nie kB tylko kbps po pierwsze

po drugie neostrada ma predkosci 160, 320 i 640 od roku(?), zamiast standardowych 128, 256 i 512

po trzecie tez mam lagi od okolo 18 do nocy

po czwarte proponuje wypieprzyc te posrane banery z forum

ad1 .Po drugie ; ) to neostrada nie ma takich prędkośći , bo umowne prędkośći to jak wymieniłem 128 , 256 , 512 , 1024 , 2048 ....

Jednak przepustowość łącza jest nieco większa , i dzięki temu przepływność łącza , również jest większa ... 128 dochodzi do 160~ , 256 do 320 ~ , 512 do 650 ~ ogólnie łącze jest większe o około 8% , od umownego transferu neostrady.

Zresztą tutaj jest dowód : :P np. nowy regulamin neostrady obowiązujący od 15.02.2007

http://img74.imageshack.us/my.php?image=neostradacostamuq4.jpg

Arthas The Keeper
16-03-2007, 08:29
Z innej beczki jeszcze 2% xD.

maddie
16-03-2007, 08:55
czekaj na mnie z tym screenem kur** !!

Bez~
16-03-2007, 12:55
Undead Sooray wbil 100 lvl,ojacie

gz nabie

Xel~,Laerion~ tez dzis wbija plax :>

the_Serpent_Rider
16-03-2007, 13:46
Undead Sooray wbil 100 lvl,ojacie

gz nabie

Xel~,Laerion~ tez dzis wbija plax :>

Laerion to ma nowego ownera czy dalej gra nim pośmiewisko które na 90 lev płaciło manasami 30 lev pkcharowi?:>

Arthas The Keeper
16-03-2007, 17:21
Radzio ofc. dziś musi być 100 i będzie ;].
@laerion nie zmienił właściciela, gra nim mój RL co nie Bezu xD.
@ Mać poczekam, poczekam twój brat wie już gdzie i o której.

Neztas
16-03-2007, 18:27
up
Co ci Neztas nie pasuje w hotkeyach?? jak dla mnie dobra rzecz nie trzeba sie paprać w otwieranie bp albo taki mag zeby naladowac mane ile sie musial namachac reka kiedys xD

na przyklad nie pasuje mi to, że 9-letni debil cierpiacy na dysmózgowie trafi mnie z sdka chocbym zapierniczal na time ringu i strong haste po ukosie tyle razy ile chce i kiedy chce

na przyklad nie pasuje mi to ze byle ciul sorc ktory ma 400hp bedzie sie uhac tak dlugo az mu sie runy nie skoncza uciekajac przez 100 palem ktory bije z sd ~200, poniewaz wystarczy walic w klawisz a nie sie leczyc normalnie

na przyklad nie pasuje mi to ze teraz kazdy uwaza ze to normalne, bo niby po co mialyby sie liczyc umiejetnosci, skoro wystarczy walic palcem w F1 i F2?

I TO MA BYĆ PVP?!?

jesli ktos uwaza ze i tak wszyscy uzywali botów, macro, autoaima sratytaty, to mnie sie wydaje ze nie kazdy ryzykowal hacka sciagajac takie gowna

teraz za to kazdy imbecyl ktory umie walic reka w klawisze, zdaje sie umiec grac tak samo jak ktos kto gra XX czasu i umie 10x wiecej

Meteon!
16-03-2007, 18:58
@up

True...

Massior
16-03-2007, 19:11
@up

True...

@UPUP 100% RIGHT!

XELLLLLLL <3

Bez~
16-03-2007, 19:38
Prawda Neziu :S,ale PvP to nie tylko trafianie runami ,to takze strategia xD

Kiełek
16-03-2007, 19:52
BleBleBle... a tu zawsze pierdoły ;) Ja uważam że rózgi i hotkeye zdupiły Tibię, czemu hotkeye to już Neztas powiedział, a przez rózgi jest coraz więcej naabów sorcow/drutow stojących przed dp Carlin, albo expiącego na rotach/dwarfach/soldkach itp. wcinając się biednym knightom i pallkom, kiedys postac magiczna byla do 30~ (?) lvl runemakerem, miało się jakiś dobry mlvl, a nie pełno na allegro 20~ sorcow z 15 mlvlem itp-.^... to moje zdanie ;s;s zasnął ktoś?

btw. a Royal Maciek to chyba teraz jest ten poprzedni owner?! Bo mi się zdaje że widział że ten naab się nie logował i sobie chara wziął ;<

btw2. Go 100 :)

Rastafarians
16-03-2007, 20:23
Z hotkeyami to tak jak ze wszystkim innym, czyli są dwie strony medalu.

Niszczy PVP, ale pomaga przy expieniu ( a każdy z tego raczej korzysta )
Nie mam zdania o tym, mi to wszystko jedno ;)

Edrin
16-03-2007, 21:28
BleBleBle... a tu zawsze pierdoły ;) Ja uważam że rózgi i hotkeye zdupiły Tibię, czemu hotkeye to już Neztas powiedział, a przez rózgi jest coraz więcej naabów sorcow/drutow stojących przed dp Carlin, albo expiącego na rotach/dwarfach/soldkach itp. wcinając się biednym knightom i pallkom, kiedys postac magiczna byla do 30~ (?) lvl runemakerem, miało się jakiś dobry mlvl, a nie pełno na allegro 20~ sorcow z 15 mlvlem itp-.^... to moje zdanie ;s;s zasnął ktoś?

btw. a Royal Maciek to chyba teraz jest ten poprzedni owner?! Bo mi się zdaje że widział że ten naab się nie logował i sobie chara wziął ;<

btw2. Go 100 :)

A grales sorcem przed wprowadzeniem rozdzek? Najtow ciagle ulepszali, a sorc byl gownem -.-' Teraz sorc ma przewage. Jesli chcesz to bedziesz mial dobry mlvl na 20 lvlu, ale ch*j Ci z tego? Zdobedziesz respekt? watpie lol. Dla hlvli i tak bedziesz zwyklym nupem.

Moim (skromnym) zdaniem rozdzki na +, hotkeye na - ;< pamietam jak sie ownowalo dwoma 30 druidami 50 pali na guardach xdd isara <3

White_Power
16-03-2007, 22:31
A grales sorcem przed wprowadzeniem rozdzek? Najtow ciagle ulepszali, a sorc byl gownem -.-' Teraz sorc ma przewage. Jesli chcesz to bedziesz mial dobry mlvl na 20 lvlu, ale ch*j Ci z tego? Zdobedziesz respekt? watpie lol. Dla hlvli i tak bedziesz zwyklym nupem.

Moim (skromnym) zdaniem rozdzki na +, hotkeye na - ;< pamietam jak sie ownowalo dwoma 30 druidami 50 pali na guardach xdd isara <3

Pamiętam te czasy haha
Albo jak knightem expiło sie na samych uhach, nie manasach \o
30 bp uh i cyclo-ownage

Kiełek
16-03-2007, 23:00
Owszem, grałem... do rózg nic nie mam, tylko mówie że zwiększyła się przez nie ilość naabów liczących na zdobycie 20~ lvl w 3 dni. Moim skromnym zdaniem rózgi są dobrym rozwiązaniem, gdyż jest to dużo przyjemniejsze niż męczenie się żeby wycelować z HMM, poza tym kiedyż takie np. Cyce zabijało się sorcem z blokerem, a teraz? Bez problemu z chociażby Vortexa ;)
Blebleble <3

White_Power
16-03-2007, 23:10
Ty to sie kurwa tu nie udzielaj, bo po tym co zrobiles o ja pierdole, nawet nie da sie tego opisac ;| Jeszcze jeden raz i kurwa podam im twoj name i nie bedzie wesolo -.-'

Myślisz, że te cwaniaczki typu Naro Frejer itp odważą się zrobić pz na 49 msie :>?
W sumie to ryjem w glebe ośle i siedź cicho
...

Edrin
16-03-2007, 23:13
Myślisz, że te cwaniaczki typu Naro Frejer itp odważą się zrobić pz na 49 msie :>?
W sumie to ryjem w glebe ośle i siedź cicho
...

Naro, bezok, kash, prv msg jesli chcecie nick tego borowika ;S

Arthas The Keeper
17-03-2007, 08:58
Coś nic się nie dzieje na tej naszej Iridii ostatnio :baby:

Massior
17-03-2007, 11:30
Coś nic się nie dzieje na tej naszej Iridii ostatnio :baby:

JAK TO NIC? GZ <3!!!!!!!!!!!!

Thoris...
17-03-2007, 14:22
@Kiełek
No co do oral macka to sie nie pomyliles ,gra nim stary owner.Tylko z tego co mi mówil to wcale go nie hackowal tylko typ sam oddal mu pasy ;DDDD
Macius wraca tak jak wiekszosc ludzi z Niska co uciekli z iridi na berylie. Moze niektórzy pamietaja jeszcze Fal'cona ,Vandalexa,Hitarina itp...

Rastafarians
17-03-2007, 15:07
Ehhh przypomniałem sobie stare czasy.... Fal'con o ile pamiętam miał jeden z najwyższych leveli (?) ~70?
Stałem sobie zazwyczaj w Carlin przed depo beztrosko , wszystko było takie inne..lepsze :)

Arthas The Keeper
17-03-2007, 15:39
@Evu no w sumie xD

IridiaCarlinPk
17-03-2007, 15:50
Ehhh przypomniałem sobie stare czasy.... Fal'con o ile pamiętam miał jeden z najwyższych leveli (?) ~70?
Stałem sobie zazwyczaj w Carlin przed depo beztrosko , wszystko było takie inne..lepsze :)
Taa to byly czasy jak lotnolem z nimi(Green,Ryhyriel[Radek],Fal'con) jednego z 1szych jak nie 1? mmsow na Iridi którego nie pokazał husauhe xD

farmy druidow sd od 15 ue 34 ehh plakac sie chce
Xel Gratzor za sete masz piwo:DxD

Massior
17-03-2007, 16:21
Taa to byly czasy jak lotnolem z nimi(Green,Ryhyriel[Radek],Fal'con) jednego z 1szych jak nie 1? mmsow na Iridi którego nie pokazał husauhe xD

farmy druidow sd od 15 ue 34 ehh plakac sie chce
Xel Gratzor za sete masz piwo:DxD

Ja wiedziałem :D w szkole sie pochwalili :) zapowiada się ciekawieeee :D

Thoris...
17-03-2007, 18:50
Smieszne to bylo bo zaczelem grac w tibie jak Fal'con byl 1 czy tam 2 w expie, siedziałem u niego w domu jak spierdolił banshiee questa,nic z tego nie rozumiałem.

@Rasta
Czy ja wiem czy było fajnie.Grzesiek szerzył Pa,troche zajumał itemów z czego był dumny n/c. Bił moich pierwszych kolegów.

Pamietam jak Fal'con sie bulwersował jak go mijałem skilami :) O bobsterze zapomnialem ,nie wiem czy gra. Przypominam sobie jak kolega latal za Lordnazgulem i tesy sd w niego wbijał ;p Czas wszystko zmienia...

Ten nowy sytem gry ma +/-,Neztas pisal ze palkiem ciżko ubic sorka 50~ ,a co powiedziec o biciu kogos knightem ?

Edrin
17-03-2007, 20:39
Bezok, naro

chce 50k tu albo selenie albo isarze za info

;]

Naro
17-03-2007, 21:30
Bezok, naro

chce 50k tu albo selenie albo isarze za info

;]

ten smiec dla mnie nie jest wart nawet 100 gp ;]

nie zalezy mi na tym info w ogole ale jak powiesz tu publicznie albo na priv to zrobie z tego wlasciwy uzytek, pytanie czy ty tego chcesz czy nie i tyle w tej sprawie ;]

i jeszcze jedno ani ja ani Bezok nei jestesmy naiwniakami...

Edrin
17-03-2007, 23:19
ten smiec dla mnie nie jest wart nawet 100 gp ;]

nie zalezy mi na tym info w ogole ale jak powiesz tu publicznie albo na priv to zrobie z tego wlasciwy uzytek, pytanie czy ty tego chcesz czy nie i tyle w tej sprawie ;]

i jeszcze jedno ani ja ani Bezok nei jestesmy naiwniakami...

To mialo oznaczac, ze chce pozwolenia na gre tu i troche hajsu na poczatek, moze zle mnie zrozumiales

/skruszony Ripper ;O

Bez~
18-03-2007, 02:40
a Rzuc sie Edrin z tym info w gówno

Necrius
18-03-2007, 08:44
Bloody Anihilathor & Goliat de'monnar ftw xD

Old times <3
W sumie najgorsze to jest ze tao fao zajmowal mi hg dosc czesto ale tak po 50lvlu juz tam sie siedzial zbytnio xD

Naro
18-03-2007, 10:48
Zgadnij kto ci bana załatwił phoenix... :) pozdro misiu

txs dla support team

Lisuu-aleniewrl
18-03-2007, 12:19
No więc rzegnaj kochana Iridio... Nieda sie tu grac(przynajmiej dla mnie) ciągłe hunty;/.... Ostatnio zarąbal mnie Mec FantasyX( ...... Przenosze sie na Secure ;( , moze na honere.... albo na nerane.... Pozdro wszystkim;]]]]]... Szczegulnie Bezokowi;-)

BTW. aha ja wiem jak bylo z Pohoneixem(Czy jakos tak)... Kiedy latal z rs'em przed depo w carlin i pkowal ludzi, napisalem mu na priv "Czlowieku czemu dalej ubijasz ludzi skoro masz rs", a ten na to: "Hah sprzedalem chara jakiemus szwedowi, teraz mu haknolem i robie bana;]" (niewiem czy to kity..) . Potem kazal mi sie schowac w dp... walnol UE i dostal bana.....

Born_to_be_white
18-03-2007, 12:38
BTW. aha ja wiem jak bylo z Pohoneixem(Czy jakos tak)... Kiedy latal z rs'em przed depo w carlin i pkowal ludzi, napisalem mu na priv "Czlowieku czemu dalej ubijasz ludzi skoro masz rs", a ten na to: "Hah sprzedalem chara jakiemus szwedowi, teraz mu haknolem i robie bana;]" (niewiem czy to kity..) . Potem kazal mi sie schowac w dp... walnol UE i dostal bana.....

Ciekawi mnie to ile Ci zapłacili za tę wypowiedź, a druga sprawa to czy już w szkołach nie uczą polskiego..:S

@Naro frejer
Z nami kurwo nie wygrasz :>

Edrin
18-03-2007, 12:49
Zgadnij kto ci bana załatwił phoenix... :) pozdro misiu

txs dla support team

O ja ale jestes fajny! JAaaaaa! moge cie dotknac? plsplsplsplspsl

Nie no poprostu wyjebisty jestes ;)

Neztas
18-03-2007, 13:04
a Rzuc sie Edrin z tym info w gówno

nie przeklinaj na forum do cholery

Edrin
18-03-2007, 13:12
nie przeklinaj na forum do cholery

a ty podaj mi na prv nr gg do Dylasa!

Zibeq
18-03-2007, 14:15
W pewnym momencie sam przestałem wierzyć w te 'darmowe przyspieszanie neostrady' ale 2 dni temu kumplowi przyspieszyli ze 128 kb do nie pamiętam ilu <ehh ta pamięć> ale chyba do ~384 kb, więc czekam cierpliwie :cygaro:

Rast~ mi takjak twojemu koledze też prześpieszyli ten shit z 128 na 320 ale lagi i tak są.;/

Btw Resovia wygrala z Sokołem :D

Meteon!
18-03-2007, 20:05
No więc rzegnaj kochana Iridio... Nieda sie tu grac(przynajmiej dla mnie) ciągłe hunty;/.... Ostatnio zarąbal mnie Mec FantasyX( ...... Przenosze sie na Secure ;( , moze na honere.... albo na nerane.... Pozdro wszystkim;]]]]]... Szczegulnie Bezokowi;-)

KURCZE kumplu nie odchodz, miales bloknac POI swoim rycerzem...

the_Serpent_Rider
18-03-2007, 21:04

PoI nie będzie, Anie dopadła grypa

Neztas
18-03-2007, 21:09
a ty podaj mi na prv nr gg do Dylasa!

O_o

nie wiem ocb

w ogole kto ty jestes, nie znam cie to czemu mam ci jakies numery podawac

Thoris...
19-03-2007, 14:39
@Zibeq
No wygrali 2-1 i co w tym takiego,jak to ma sie do tematu Iridi, nie wiem :) Nie chodze na mecze.

Valard
19-03-2007, 18:13
Ja podobnie jak rasta~ mam tą "świetną" neo 128 =p Od jakiegoś roku wyświetla mi, że 393 więc sam nie wiem, bo gra się tak samo jak kiedyś, a kiedy mieżyłem na stronie neo to wychodziło, że 256 więc coś nas troche tp okłamuje =p

Trai'ler
19-03-2007, 18:46
Ja podobnie jak rasta~ mam tą "świetną" neo 128 =p Od jakiegoś roku wyświetla mi, że 393 więc sam nie wiem, bo gra się tak samo jak kiedyś, a kiedy mieżyłem na stronie neo to wychodziło, że 256 więc coś nas troche tp okłamuje =p

Pozwól , że zaraz zacytuje sie sam siebie :P

Tak podnieśli ci ze 128 kb/s , na 256 kb/s . a to że wyświetla ci 393 to nie jest żadna pomyłka tylko tak internet szybko chodzi mniej więcej wyjaśnie dlaczego :

umowne prędkośći w neostradzie to 128 , 256 , 512 , 1024 , 2048 ....

Jednak przepustowość łącza jest nieco większa , i dzięki temu przepływność łącza , również jest większa ... 128 dochodzi do 160~ , 256 do 380 ~ , 512 do 650 ~ ogólnie łącze jest większe o około 8% , od umownego transferu neostrady.

Zresztą tutaj jest dowód : :P np. nowy regulamin neostrady obowiązujący od 15.02.2007

http://img74.imageshack.us/my.php?image=neostradacostamuq4.jpg

Edrin
19-03-2007, 19:46
A lagi sa jeszcze na iridi? ;d nie chce mi sie logowac ani czytac poprzednich stron, moze byla o tym mowa

/ripper!

Gaba
19-03-2007, 20:53
Lagi na Iridi są nadal, ale może tylko ja jej mam:p Nawet expic nie mogę, ale nic na to nie poradzę.

Edrin
19-03-2007, 21:45
Lagi na Iridi są nadal, ale może tylko ja jej mam:p Nawet expic nie mogę, ale nic na to nie poradzę.

Ehh a ja myslalem o powrocie ;d

@Bez

nie podziekujesz mi nawet za info ?! ;'(

Hasis
19-03-2007, 22:14
@ Resovia wygrala z Sokołem

HAIL :cup:

the_Serpent_Rider
20-03-2007, 12:27
Na Iridi tymczasem mała zadyma. Xyllo, znany wcześniej jako Majado, postawił się Arcanium i Chealiniowi, za co dostał hunta i zaczął bawić się w ubijanie rl Arców którzy sobie botuja :) Arcanium które chciało by uchodzić za niezwykle prawych i wogóle ma teraz mały kłopot bo Xyllo hunted okazał się być 1337 razy niebezpieczniejszy niż Xyllo free. Razem ze swoja kompanią Xyllo niczym Robin Hood posłał na tamten świat paru botterów, ubił też Will the Ilusionist za "pomaganie" Arcom. Szeryf Nothingam Firenze Bellator niestrudzenie zgrywa ostatniego sprawiedliwego i prawego wywożąc z lasu drewno i udając że to szyszki. Hunta wyłapał też Zardos, który ostatecznie opuścił Iridie.

Massior
20-03-2007, 14:01
Na Iridi tymczasem mała zadyma. Xyllo, znany wcześniej jako Majado, postawił się Arcanium i Chealiniowi, za co dostał hunta i zaczął bawić się w ubijanie rl Arców którzy sobie botuja :) Arcanium które chciało by uchodzić za niezwykle prawych i wogóle ma teraz mały kłopot bo Xyllo hunted okazał się być 1337 razy niebezpieczniejszy niż Xyllo free. Razem ze swoja kompanią Xyllo niczym Robin Hood posłał na tamten świat paru botterów, ubił też Will the Ilusionist za "pomaganie" Arcom. Szeryf Nothingam Firenze Bellator niestrudzenie zgrywa ostatniego sprawiedliwego i prawego wywożąc z lasu drewno i udając że to szyszki. Hunta wyłapał też Zardos, który ostatecznie opuścił Iridie.

4.5/5 8o STOP BOTEROM! (i pneumokokom tez)

Neztas
20-03-2007, 15:34
jedyne co mnie boli,
to to że net sie pie**oli
ciągle mam lagi
i nie mogę isc na dragi
chcę bić level oraz smoki,
a nie w depo liczyć kroki

Alwayner
20-03-2007, 15:41
@up

Bardzo fajnie Ci się zrymowało.;)

maddie
20-03-2007, 16:20
@up

Bardzo fajnie Ci się zrymowało.;)

pewnie przypadkiem

lol

Edrin
20-03-2007, 16:26
hacked again, sorry massior ;s

bezok znow mnie 5min bil z bpkiem manasow! :o

gl all <nawet Tobie, Naro>

baba ! <3

Lisuu-aleniewrl
20-03-2007, 16:37

czy ty jestes slepy?-.- juz ci napisalem co sadze o twoich zartach cala rodzina sie smieje-.-

Naro
20-03-2007, 18:58
hacked again, sorry massior ;s

bezok znow mnie 5min bil z bpkiem manasow! :o

gl all <nawet Tobie, Naro>

baba ! <3

dzieki i powodzenia w tym co bedziesz robil

a koles ktory poslal posta na tibia.com to jakis ciec ktory sie pode mnie podszywa... zalosne....

a ty Ripper chyba ufasz niewlasciwym osobom i koledzy lataja cie w pupe, bo wydaje mi sie ze to twoi "friends" tym razem cie shackowali :)

Edrin
20-03-2007, 19:09
dzieki i powodzenia w tym co bedziesz robil

a koles ktory poslal posta na tibia.com to jakis ciec ktory sie pode mnie podszywa... zalosne....

a ty Ripper chyba ufasz niewlasciwym osobom i koledzy lataja cie w pupe, bo wydaje mi sie ze to twoi "friends" tym razem cie shackowali :)

juz wyjasnione xDddd

ale i tak nie gram ;]

@Bezok, Evu

oddam loota evulera i twojego kolka, a next pk loot pojdzie do Massiora

#Edit

Radka kolek, loot + ~4k sa u massiora w carlin depot !
18:36 Mass'ior Mirrage [51]: nik nikogo niebedzie bil
18:36 Mass'ior Mirrage [51]: ;]
i hope so

Borsuczek
20-03-2007, 20:47
Co do tej walki z botterami :P

Pewnego dnia... a dokladniej 2 dni temu siedząc na Game-chacie zobaczyłem informacje "botter na rotach kolo venore". Tylko na to czekalem ! Wkoncu mam reason do ubicia kogos , z racji tego ze juz nie gram :P A więc biore 2 kumpli z noob charami zeby go zabili ( bo ja miałbym rs'a :baby: ) No wiec idziemy idziemy idziemy i go spotykamy -> 37 druid z warhammerem na rotach gdzies na wschód od Venore. Lejemy go on auto-leczenie itp. po chwili wbija Mendill z Aynama no i wiadomo co dalej sie wydarzylo 8o

HieHieHie <3 Xyllo nie daj sie frajerom !

Edrin
20-03-2007, 21:50
Co do tej walki z botterami :P

Pewnego dnia... a dokladniej 2 dni temu siedząc na Game-chacie zobaczyłem informacje "botter na rotach kolo venore". Tylko na to czekalem ! Wkoncu mam reason do ubicia kogos , z racji tego ze juz nie gram :P A więc biore 2 kumpli z noob charami zeby go zabili ( bo ja miałbym rs'a :baby: ) No wiec idziemy idziemy idziemy i go spotykamy -> 37 druid z warhammerem na rotach gdzies na wschód od Venore. Lejemy go on auto-leczenie itp. po chwili wbija Mendill z Aynama no i wiadomo co dalej sie wydarzylo 8o

HieHieHie <3 Xyllo nie daj sie frajerom !

zapytam krotko, chcesz wpizde za insulty? (nie zebym znow zaczynal pa czy tam pk bez reasona) mam dowody i powody :)

IridiaCarlinPk
20-03-2007, 22:07
Xyllo sam broni boterow np sorcer bolek;P ubilem chlopaka 2x i sie doczepil az w koncu chciali mnie ubic z zardosem ale 100+ i 95+ ek ubic 45 msa z mostku niedaleko hydr? Niemożliwe!(Uciekalem na Ank:D) No może gdyby zardos trafial z explo:D
Imo Xyllo to lamer za bardzo sie wozil:P MIal szczescie ze go Radek nie chcial ubic.8o

Massior
21-03-2007, 00:41
@Ripper: zachowałeś się wporzadku...

@VERE: <3333333333333!!!!!!!!!!!!! hieheiehiehi na Ciebie nie ma bata xD

IridiaCarlinPk
21-03-2007, 09:13
A kuna Ripper co ty zrobiles Masiorkowi!!11?! ze oddales jakiegos loota!
@Mass ojojoj nie pochlebiaj mi:D nie moge pekowac tak jakbym tego chcial bo nauka itp:S
Necrius-Cash wyslalem:D

Edrin
21-03-2007, 15:29
A kuna Ripper co ty zrobiles Masiorkowi!!11?! ze oddales jakiegos loota!
@Mass ojojoj nie pochlebiaj mi:D nie moge pekowac tak jakbym tego chcial bo nauka itp:S
Necrius-Cash wyslalem:D

Pizlem go bo mialem haka, ale juz wszystko ok :)

sorry jeszcze raz ;c

Edrin
21-03-2007, 17:34
Due to some maintenance work, lags might occur on Thursday, March 22nd between 3:00 and 4:00 am CET on Arcania, Askara, Berylia, Elysia, Galana, Inferna, Iridia, Morgana, Nebula, Obsidia, Pandoria, Premia, Saphira, Thoria and Xerena.

Hope it will be fixed!

the_Serpent_Rider
21-03-2007, 18:45
Due to some maintenance work, lags might occur on Thursday, March 22nd between 3:00 and 4:00 am CET on Arcania, Askara, Berylia, Elysia, Galana, Inferna, Iridia, Morgana, Nebula, Obsidia, Pandoria, Premia, Saphira, Thoria and Xerena.

Hope it will be fixed!

ile razy juz tak mialo byc?

Naro
21-03-2007, 23:51
dla normalnych ludzi to nie jest chyba problem ze beda lagi o 3, 4 w nocy :)

jesli juz cos "naprawiaja" chociaz dobrze ze nie robia tego w srodku dnia

Trai'ler
22-03-2007, 01:58

Dla normalnych ludzi owszem to nie problem , bo normalni śpią o tej godzinie :D chociaż... ;d Ważne tylko żeby wszystko się dobrze i szybko szkończyło :)

Pozatym xd pytanie może nie w dobrym miejscu i czasie ;P
ale , obstawiłem takie zakłady stawiałem na wygraną 'pogrubionego' zespołu :P

Groclin Dyskobolia - Lech Poznań
MKS Pogoń Szczecin - Arka Gdynia
ŁKS Łódź - Legia Warszawa
Górnik Zabrze - Zagłębie Lubin

Jak myślicie moje typy wejdą xD ?

the_Serpent_Rider
22-03-2007, 09:02
Dla normalnych ludzi owszem to nie problem , bo normalni śpią o tej godzinie :D chociaż... ;d Ważne tylko żeby wszystko się dobrze i szybko szkończyło :)

a może tak www.forum_o_wynikach_meczy_a_nie_forum_o_iridii.pl ?

Edrin
22-03-2007, 09:10

Mowie o tym, ze cos naprawiaja a nie ze beda lagi ;p

@Trailer

Dobrze obstawiles ;* Ja ostatnio obstawialem to mi benefica przegrala --.--

@ Funky

13:16 Warning! The murder of Sir Gravik was not justified.

aye aye? :(

Borsuczek
22-03-2007, 15:03
HeHe :] Nie potrzebnie mnie zabijałes, mogłeś od kopa napisać paymenta to bym zapłacił a tak to teraz dead i jeszcze payment :P

Co do tych prac w nocy~
Ja bede musial zarwac ze 2 nocki w weekend bo mam 3 levele do odrobienia :[

Arka Ci nie siądzie :P Banda brazylijczykÓw ze szczecina ich pojedzie :x

Trai'ler
22-03-2007, 15:07
HeHe :] Nie potrzebnie mnie zabijałes, mogłeś od kopa napisać paymenta to bym zapłacił a tak to teraz dead i jeszcze payment :P

Co do tych prac w nocy~
Ja bede musial zarwac ze 2 nocki w weekend bo mam 3 levele do odrobienia :[

pozatym jesteś ble :'(

byłeś u mnie przed domkiem w northport , nie po to że szukałeś NPC i chciałeś kupić atlasy , tylko chciałeś zobaczeć czy nie afkuje :wiking: :cygaro: bo chciałeś mnie pewnie zabić 'pogromco botterów' ale twój nikczemny plan nie wypalił bo ja nie używać bota -.-"

Banditos
22-03-2007, 16:35

Nie wejdą
Górnik Zabrze wygra ofc
btw: Arka zawieszona jest z tego co czytałm dzis

Borsuczek
22-03-2007, 17:42
@bambik

naprawde chcialem kupic atlasy bo fajnie wygladaja w domku a sobie wlasnie zalicytowalem.

btw. jak ktos ma zrobionego tego questa to moze mi kupic atlasy ? (oczywiscie zaplace)

Borsuczek
22-03-2007, 17:42
@bambik

naprawde chcialem kupic atlasy bo fajnie wygladaja w domku a sobie wlasnie zalicytowalem.

btw. jak ktos ma zrobionego tego questa to moze mi kupic atlasy ? (oczywiscie zaplace)

Edrin
22-03-2007, 22:31
Mar 22 2007, 19:53:50 CET Killed Carla Demonic at Level 50 ok
Mar 22 2007, 13:16:52 CET Killed Sir Gravik at Level 49 unjustified

pracowity dzien? XDD

Jak zwykle huja z lagami zrobili, chociaz przyznam, ze mniejsze ;)

Kiełek
22-03-2007, 22:44
@up
ojj uważaj bo cie Huxior ubije ;<< tak jak straszyl cale GTW, a i tak gówno zrobil xd

Peace!

Edrin
22-03-2007, 23:12
@up
ojj uważaj bo cie Huxior ubije ;<< tak jak straszyl cale GTW, a i tak gówno zrobil xd

Peace!

Nihuja bo Carla to new owner ehehe ;)

Edrin
23-03-2007, 18:54
17:49 Aynama [75]: so carla did not just lose 3 lvls yesterday , she also lost over 60k ahueauha

Placili Thunderowi i Mendillowi za zabicie aynamy, szkoda ze to ich rl xDDDDDD

Kiełek
23-03-2007, 18:55
Ojej... no co to ma być? Nasz temat na drugiej stronie ;s Do postowania!! xD

Mocny Smok
23-03-2007, 19:28
@up

Bo mnie nie ma ;p i nie ma kto pisac postow ;/

Edrin
23-03-2007, 19:51
@up

Bo mnie nie ma ;p i nie ma kto pisac postow ;/

Ty to cipa jestes, uciekac od 36 msa 52 najtem, zal? xd

rendevar
23-03-2007, 19:55

a moze ten najt nie mial uhow, albo mial tyle ze mogl by pasc. 36 ms to jest power ;)

Mocny Smok
23-03-2007, 19:57

Podaj mi powod dla czego mialem nie uciekac ? wiedzac ze mam hunty u Montany itp cfeli :P zwlaszcza ze zyrex byl online i byle zlapanie pz locka grozilo dedem :P Btw Mialem tylko 2bp uh :P

znalazl sie kozak -.- ktorego hakuja

Kiełek
23-03-2007, 20:25
Obecnie Knight w PvP Sorcowi może zrobić zwyczajne gówno, zważając zwłaszcza na hotkeye;] Ale ja gram Sorcem więc mi to pasi xD

Rastafarians
23-03-2007, 20:33
Obecnie Knight w PvP Sorcowi może zrobić zwyczajne gówno, zważając zwłaszcza na hotkeye;] Ale ja gram Sorcem więc mi to pasi xD btw. dzisiaj jakiś umysłowo chory kretyn, dopuscił się najgorszego czynu i mnie haknął =(
Ja i tak expie średnio 1 lvl/3-4 miechy, dlatego się wpieniłem że mi padł-.-
Btw. Mam już kozackie itansy i kase wszystko za ok 120~ k, więc można powiedzieć że jestem pierwszy na Iridii, który odrobił straty po hacku (oprócz lvla) w niecałe 10 minut ;S Chyba pierwszy...

Gratuluje, ale na Twoim miejscu bym taki zadowolony z tego nie był, bo haki lubią chodzić parami... a na pewno bym tego tak nie rozgłaszał.

Edrin
23-03-2007, 20:54
Podaj mi powod dla czego mialem nie uciekac ? wiedzac ze mam hunty u Montany itp cfeli :P zwlaszcza ze zyrex byl online i byle zlapanie pz locka grozilo dedem :P Btw Mialem tylko 2bp uh :P

znalazl sie kozak -.- ktorego hakuja

Stfu sciereczko ;*
Zyrexa nie bylo online, moze pomyliles go z Hotarem <Rikkim>, ale to 60 ms. Dla twojej wiadomosci Zyrex - 110 ek ;p Hakneli mnie raz, a ty masz swojego 55 najta i nie mozesz grac wiec niewiem co jest lepsze :)

Gaba
23-03-2007, 22:51
Widział już każdy gildie Arcanium jak nie to wejdzcie na ich stronke posmiejecie się napewno :p :p

http://www.tibia.com/community/?subtopic=guilds&page=view&GuildName=Arcanium

IridiaCarlinPk
23-03-2007, 23:00
nom smieja sie z przegranych i ogółem z Polaków i nie wiem z czego chcesz tu sie śmiać ale cóż....

Massior
24-03-2007, 00:51
Prowokują ;) dosyć marnie...

rendevar
24-03-2007, 00:58
ahh ten niecny zart jebanych szwedów :P dosłownie Ha..Ha..

ps.ciesze sie ze nie gram :)

Gaba
24-03-2007, 01:15
nom smieja sie z przegranych i ogółem z Polaków i nie wiem z czego chcesz tu sie śmiać ale cóż....

Śmieje się z tego bo nudzi im się i to bardzo ostro. Jest to dla mnie żenujące, ale widzę, że nie znasz się zbytnio na żartach :)

Edrin
24-03-2007, 09:37
Niewiem co Arc robi, teraz przynajmniej moga spokojnie expic i wogole ;S

btw, nie ma lagow ;D

Neztas
24-03-2007, 11:07

a ty bys sie nie smial ? ;););)

btw od kiedy lordbrazgul jest polakiem to nie wiem O_o

Rastafarians
24-03-2007, 11:56
17:49 Aynama [75]: so carla did not just lose 3 lvls yesterday , she also lost over 60k ahueauha

Placili Thunderowi i Mendillowi za zabicie aynamy, szkoda ze to ich rl xDDDDDD

Mar 24 2007, 10:01:25 CET Killed at Level 47 by Rastafarians

W tym momencie chyba więcej już ;o

Edit: co do komentów Arców: Nie to żebym miał coś do ich protektorów, ale śmiesznie to wykminili :D

Kiełek
24-03-2007, 14:12
Przezabawne.

rendevar
24-03-2007, 14:47
Śmieje się z tego bo nudzi im się i to bardzo ostro. Jest to dla mnie żenujące, ale widzę, że nie znasz się zbytnio na bardzo na żartach :)

a ja widze ze ty sie nie znasz na poprawnosci składania zdań...

Mocny Smok
24-03-2007, 15:23
Stfu sciereczko ;*
Zyrexa nie bylo online, moze pomyliles go z Hotarem <Rikkim>, ale to 60 ms. Dla twojej wiadomosci Zyrex - 110 ek ;p Hakneli mnie raz, a ty masz swojego 55 najta i nie mozesz grac wiec niewiem co jest lepsze :)

Smokiem nie gram a kto ci powiedzial ze wogole ? Czasem sobie przyexpie ale i tak mi sie nie chce bo hujowa gra :)

Szkoda czasu

Co do arc n/c mysla ze kozaki :) stfu

IridiaCarlinPk
24-03-2007, 16:03
a ty bys sie nie smial ? ;););)

btw od kiedy lordbrazgul jest polakiem to nie wiem O_o
nom jakbym wygrał wojne tez bym sie śmiał ale akurat wielu z moich rl ziomów było w tej wojnie i troche mi na zwyciestwie zależało więc nie jest mi do śmiechu
Chris w wojnie nie brał udziału a też jest "protektorem" kogoś z tych lamusów.
@Gaba no nie znam sie zbytnio na bardzo żartach :(

Edrin
24-03-2007, 19:27

Odp*erdol sie od Gaby, jasne?

@Smok

Tia, przyexpisz, chyba w dol ehehe ;)

Neztas
24-03-2007, 19:29
co ma zwyciestwo to ze ktos sie z kogos smieje, co ci przeszkadza ze ktos sie smieje z kogos innego, co zlego w tym ze ktos sie z kogos smieje, co z tego ze chris tam jest, skoro i tak gowno go to obchodzi, a poczucie humoru moze byc rozne, a o gustach sie nie dyskutuje. czemu ja to napisalem O_o

IridiaCarlinPk
24-03-2007, 20:05
co ma zwyciestwo to ze ktos sie z kogos smieje, co ci przeszkadza ze ktos sie smieje z kogos innego, co zlego w tym ze ktos sie z kogos smieje, co z tego ze chris tam jest, skoro i tak gowno go to obchodzi, a poczucie humoru moze byc rozne, a o gustach sie nie dyskutuje. czemu ja to napisalem O_o
w sumie racja ale-ale-ale-ale-ale-ale(AMM)

Born_to_be_white
24-03-2007, 23:02
Aint I legend..?

Edrin
24-03-2007, 23:32
Aint I legend..?

No you arent <3 xd

Padlem i sie w*****lem so take care iridia! XDD

Gaba
24-03-2007, 23:32

Sorki może źle napisałam, ale to przez pomyłkę. Jeżeli chcesz mnie, w każdym zdaniu i wyrazie poprawiać to już twoja sprawa :) bo mnie to zwyczajnie nie obchodzi :p Nie mam zamiaru się tu kłócić o jakieś pierdoły, bo i tak do niczego nie dojdziemy ;)

Rastafarians
25-03-2007, 00:43
Tak jak to czytam to widzę, że wielu zapomina, że to tylko gra, hobby. pełne współczucie dla nich haha
Śmiać się można z wielu powodów, a jak udowodniły sondy Polacy lubią się śmiać najbardziej z nieszczęścia innych. To daje wiele do myślenia.
btw. LWC :)

Meteon!
25-03-2007, 04:48
No you arent <3 xd

Padlem i sie w*****lem so take care iridia! XDD

bb <pincet znakow>

Kisia
25-03-2007, 12:23
nom jakbym wygrał wojne tez bym sie śmiał ale akurat wielu z moich rl ziomów było w tej wojnie i troche mi na zwyciestwie zależało więc nie jest mi do śmiechu
Chris w wojnie nie brał udziału a też jest "protektorem" kogoś z tych lamusów.
@Gaba no nie znam sie zbytnio na bardzo żartach :(

Chris nie bral udzialu i jest protektorem a ja ją wygralem razem z nimi i tez jestem :< i tak nie sa fajni :baby:

Edrin
25-03-2007, 13:28
bb <pincet znakow>

Never ! You advanced from level 44 to level 45. !

Kiełek
25-03-2007, 14:40
Ejjj... ale to fake jest! ;S level zawsze sie z dużej pisze xd

btw. Chyba ci Galdiego odbanowali:)

@down
Mar 25 2007, 12:51:20 CEST Killed at Level 134 by Mor'Grimm
and by Kashrius da'Roc

lol, ciekawe jaki reason

Anas Kiro
25-03-2007, 14:41
Meeeeeeee...eee...ee...e
12:51 You see a dead human (Vol:10). You recognize Neztas. He was killed by Kashrius da'Roc.

Forlann
25-03-2007, 14:51
mhmm... ciekawe co z tego wyjdzie , jakis war?

Maxxonek
25-03-2007, 15:04
Rizon ... hmm jeśli było tak jak mi wiadomo to nawet mocny ;p powód rzecz jasna ;p

Neztas
25-03-2007, 15:21
Rizon ... hmm jeśli było tak jak mi wiadomo to nawet mocny ;p powód rzecz jasna ;p

tzw. reason:
http://img81.imageshack.us/my.php?image=uo0040gs7.jpg

anasek, ten sie smieje kto sie smieje ostatni

Xandar Mac'Leod
25-03-2007, 15:24
13:35 Neztas [134]: pk
13:37 Neztas [133]: WTF?

xD

Troche wiecej szacunku dla innych graczy wac panie.

Proba wyrzucenia mnie z dli zakonczyla sie jak sie zakonczyla. Rano kiedy Mendill przyszedl na lair normalnie potrafil mnie zapytac kiedy koncze i nie wybijal mi respa ale dumny Neztas wszedl po prostu i oznajmil, ze ja biore dragi a on dle. Tyle odnosnie reasonu.

Zabicie Neztasa nie oznacza rozpoczecia zadnej wojny. Nie zamierzamy miec konfiliktu z Ethical czy Arcanium.

Edit: nie tzw tylko reason. Jeszcze motyw humorystyczny: kto po tobie na dragach- tj juz mnie z dli wywaliles i pytasz ile posiedze na dragach. Moge sie smiac wac panie?

Arthas The Keeper
25-03-2007, 15:42
@Omg chuOopy jeszcze się ciulajmy pomiędzy sobą...
Poprostu Great!

Born_to_be_white
25-03-2007, 16:55
@Anasek Kutasek
Ju and Naro Frejer r nextzor mens!

Rubi
25-03-2007, 19:06
@Anasek Kutasek
Ju and Naro Frejer r nextzor mens!

Rozpatrując sprawę retrospektywicznie, dochodzę do konkluzji, iż twoje aforyzmy są mylne ze względu na niezbyt planowe selekcjonowanie Twoich pryncypiów.

Ps. Jesli nie rozumiesz zajrzyj do słownika, jesli wiesz co to jest słownik.

Yapan
25-03-2007, 19:53
Bezok, fajne pvp masz, kiss :***

http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/21278

Bez~
25-03-2007, 19:59
pewien koles mi napisal zebym Cie nie lal :< wiec przestalem a potem Cie zaczolem lac to uciekles w jakis zakatek AB w ktoreym nigdy nie bylem =\ poprostu nie znalem tej wsi

GZ!

Forlann
25-03-2007, 20:13
mhmm yapan znamy sie troche czasu juz , wiem ze masz dobre pvp ale teraz to pierdolisz glupoty.Bezok by Cie zabil jakbym nie napisal zeby przestal .Przestal lac na jakis czas , lecz po chwili powiedzial ze kozaczyles to znowu zaczol lac , ale bylo juz za pozno bo dobrze sie schowales:)

Born_to_be_white
25-03-2007, 20:16
Yapan fajny av! xD

the_Serpent_Rider
25-03-2007, 20:30
pewien koles mi napisal zebym Cie nie lal :< wiec przestalem a potem Cie zaczolem lac to uciekles w jakis zakatek AB w ktoreym nigdy nie bylem =\ poprostu nie znalem tej wsi

GZ!

Na tym wlasnie polega dzisiejsze pvp - noobek ze wsi może wyprowadzić uważającego się za powah mastaha noob-highlevela glęboko w pole i zostawic w burakach :)

A może trzeba ci spoilera jak wyjść z Ab i wrócic na statek?:(

Bez~
25-03-2007, 20:33
Na tym wlasnie polega dzisiejsze pvp - noobek ze wsi może wyprowadzić uważającego się za powah mastaha noob-highlevela glęboko w pole i zostawic w burakach :)

A może trzeba ci spoilera jak wyjść z Ab i wrócic na statek?:(

tak daj link !

Madreth
25-03-2007, 20:34
o kurwa O.o

the_Serpent_Rider
25-03-2007, 20:35
tak daj link !

Służę:

www.tylkodlanoobhighleveli.pl/jak_udawac_ze_sie_nie_jest_kretynem_chociaz_sie_ni m_jest.html

Enjoy!

Anum
25-03-2007, 20:48
Służę:

www.tylkodlanoobhighleveli.pl/jak_udawac_ze_sie_nie_jest_kretynem_chociaz_sie_ni m_jest.html

Enjoy!

Próbujesz odwiedzić adres http://www.tylkodlanoobhighleveli.pl/jak_udawac_ze_sie_nie_jest_kretynem_chociaz_sie_ni m_jest.html, który jest w tej chwili niedostępny. Upewnij się, czy adres został wpisany poprawnie, a następnie spróbuj ponownie wczytać stronę.

Nie działa? Napraw linka :(.

Massior
25-03-2007, 20:49
Yapan więc to ten Twoj IvUl character który miał rozbić Arc w walce z Polakami? =O proste ze i tak byś padł prędzej czy później ;> szans za bardzo nie miałeś

Yapan
25-03-2007, 20:57
Tą postać robiłem dawno temu, poprostu wróciłem na Titanie, bo tam zaczęła się nowa wojna, a miałem gotową postać:P

Forlann
25-03-2007, 21:10
o kurwa O.o

Ty nabie sie tu nie udzielaj.

Maxxonek
25-03-2007, 23:03
tzw. reason:
http://img81.imageshack.us/my.php?image=uo0040gs7.jpg

anasek, ten sie smieje kto sie smieje ostatni

A tego ... i uważasz, że wszystko ok? ;o Wpadasz, mówisz mu co ma robić i kól? ;o So sexy _/

Edrin
26-03-2007, 12:20
Mar 26 2007, 08:57:25 CEST Killed at Level 46 by Tedski
and by a bonebeast

Zapierdolic sie mozna ----.----

Galdi
26-03-2007, 12:46
11:39 You advanced from Level 45 to Level 46.

ano z duzej ! XD

@ Gravik aka Funky

wyslij 10k do mnie bo ja wiecej potrzebuje niz dardiuz ;<

Borsuczek
26-03-2007, 14:37
@up

jak sie skonczy loteria to wysle bo nie mam kasy (tamtym co wplacili odeslalem bo zrobilem nowa)

btw.
until Apr 02 2007, 13:12:23 CEST because of advertisement not related to game

zamykałem na rooku kolesia kladke na ratach i ban ;d:baby:

Elevarm
26-03-2007, 15:14
@up

jak sie skonczy loteria to wysle bo nie mam kasy (tamtym co wplacili odeslalem bo zrobilem nowa)

btw.
until Apr 02 2007, 13:12:23 CEST because of advertisement not related to game

zamykałem na rooku kolesia kladke na ratach i ban ;d:baby:

Nie podaje sie na forum linków do zdjęć, nawet jak to jest awans z 6 lev na 48.