Pokaż pełną wersje : Iridia part 2
Stron :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
[
13]
14
Dili czytajac twoje posty wydaje mi sie ze jestes idiota, kto sie ze mna zgadza niech napisze:]
JA. Jednak skonczmy z tym, bo do poludnia wskoczy nam dodatkowe 50 stron.
Nie każ mi tego robić jeszcze raz! To jest tak naprawde bardzo trudne!!!!!111onerazjeden;(
DO IT DO IT! I nie śmiej się ze mnie :( 3k mój koniec gadki bo wastujemy forum space :D
@up
Niech Ci będzie ;D
A tak wogóle to wbiłem level od 3 miesięcy!:cup:
[QUOTE=Jinikao;1383340]Dili czytajac twoje posty wydaje mi sie ze jestes idiota, kto sie ze mna zgadza niech napisze:][/QUO
Inded!
Danthorr
23-04-2007, 16:38
[QUO TE=Jinika o;1383340]Dili czytajac twoje posty wydaje mi sie ze jestes idiota, kto sie ze mna zgadza niech napisze:][/QUO
Inded!
No cóż, biorąc pod uwagę Twoje posty i całokształt Twojego zachowania i wypowiedzi (nie tylko na forum) śmiem twierdzić, że też zbyt rozgarnięty i inteligentny nie jesteś.
Trai'ler
23-04-2007, 18:13
nie wiem jak wy , ale ja ide zaraz z kumplami na spotkanie aa :browar: :cup: , trzeba opić to iż jutro i pojutrze nie ide do szkoły bo są jakieś testy :D
wam też radze się w jakiś sposób odprężyć napewno co niektórym pomoże
Peace!
No cóż, biorąc pod uwagę Twoje posty i całokształt Twojego zachowania i wypowiedzi (nie tylko na forum) śmiem twierdzić, że też zbyt rozgarnięty i inteligentny nie jesteś.
Ej chyba sie zapominasz, przeciez cala 'elita' polaczkow to najinteligentniejsi, najfajniejsi i wogole goscie na swiecie !!!!11111111 Trafiles w sedno Danth;)
Jinikao, stfu chickenie
@Zwirek
nie musisz mi opisywac siebie, to sie czuje ;<
Ej chyba sie zapominasz, przeciez cala 'elita' polaczkow to najinteligentniejsi, najfajniejsi i wogole goscie na swiecie !!!!11111111 Trafiles w sedno Danth;)
Jinikao, stfu chickenie
@Zwirek
nie musisz mi opisywac siebie, to sie czuje ;<
nah,ja sie tylko wtapiam w tłum i zachowuje sie jak wy wszyscy na forum :(
Gówniane forum to gówniane posty :(
nah,ja sie tylko wtapiam w tłum i zachowuje sie jak wy wszyscy na forum :(
Gówniane forum to gówniane posty :(
A to dzięki komu? MNIE! :D
IridiaCarlinPk
23-04-2007, 22:14
A to dzięki komu? MNIE! :D
TAK BO JESTES ZLY!
[QUOTE=Dili;1384387]Ej chyba sie zapominasz, przeciez cala 'elita' polaczkow to najinteligentniejsi, najfajniejsi i wogole goscie na swiecie !!!!11111111 Trafiles w sedno Danth;)
Jinikao, stfu chickenie
Pisz do mnie w grze jesli chcesz zabijac.
Jutro egzamin gimnazjalny mam:( alez trema:S
kulka1991
23-04-2007, 22:19
Ja też mam jutro egzamin!:(
Zycze dla wszystkich z uf, ktorzy pisza zeby mieli po 10 pkt, a dla Veremuska 101!!!!1111111 <3
Reth'ik,
23-04-2007, 22:35
Dili jak dla mnie to Ty jestes takim 'chickenem' jak to napisales....
Wielki cfaniaczek forumowy...
"Wielki killer Polaków'' - Zalosny jestes.
Nim sie obejrzysz Szwedy Cie w dupe wyruchają i wtedy bedzie placz... Bo co Ty zrobisz bez Tibii? Bedziesz pewnie walil głową w ściane...
danthorku czy osoba malo inteligentna(czyli ja w twoim mniemaniu) zdala by mature na 90% 85% i 78%? Czy studiowala by matematyke? czy zdala by semestry?? Koles pokaz mi moje posty tutaj ktore pokazuja moje nierozgarniecie i najwazniejsze gdzie jeszcze widziales moje wypowiedzi, bo ja z toba nie gadalem na tibi raczej ostatnio.
Danthorr
23-04-2007, 23:09
danthorku czy osoba malo inteligentna(czyli ja w twoim mniemaniu) zdala by mature na 90% 85% i 78%? Czy studiowala by matematyke? czy zdala by semestry?? Koles pokaz mi moje posty tutaj ktore pokazuja moje nierozgarniecie i najwazniejsze gdzie jeszcze widziales moje wypowiedzi, bo ja z toba nie gadalem na tibi raczej ostatnio.
Hmm...Przeczytaj jeszcze raz mój post to zrozumiesz. W nim chodziło o Bezoka.
Ech... :-)
nudzilo sie nam z veremusem wiec postanowilismy popekowac :D
67 elder
http://www.speedyshare.com/206583798.html
57 knight
http://www.speedyshare.com/612579899.html
O.o rzeczywiscie male niedopatrzenie;o Tak to jest jak sie wraca po calym dniu pracy do domu, sorry
@Jinikao
S*******aj nic do ciebie nie pisalem, a ty na mnie wjezdzasz.. Chcesz sie przypucowac polaczkom zeby cie do uf wzieli czy jak? :S Bo huja i tak z tego twojego marnego najta bedzie jesli Arc wygra (100% sure)
@Danthorr.
Mialem sie tu nie wypowiadac na temat Waszych klutni, sporow, tylko na tematy zwiazane z wojna, lub z wydarzeniami z tego swiata.
Danthorr tak naprawde Ty tutaj nic tu nie wprowadzasz, probujesz tylko oczernic ludzi i ich krytykujesz, skoro jestes naprawde taki inteligentny to zastanow sie nad tym.
Tyczy sie to rowniez Dili~ i Phenixa~
@Reth.
Chill.. :D Lisu : "trzymaj fason " xDD
/Metek.
@Jinikao
S*******aj nic do ciebie nie pisalem, a ty na mnie wjezdzasz.. Chcesz sie przypucowac polaczkom zeby cie do uf wzieli czy jak? :S Bo huja i tak z tego twojego marnego najta bedzie jesli Arc wygra (100% sure)
nie widziałeś posta którego Jini napisał przed Twoim? Arc nie wygra 8o
Hmm...Przeczytaj jeszcze raz mój post to zrozumiesz. W nim chodziło o Bezoka.
Ech... :-)
ale ja tez zdalem mature i radze sobie na studiach :>
a ty jak sobie radzisz w zawodowie?pochwal sie koleszko!
P.S gl w jutrzejszym egzaminie Smyki!
Karolek98
24-04-2007, 08:57
Jinikao & bezok
sa studia i sa studia, rownie dobrze jest matura i jest matura ( np wos, co nie radek :D )
jak np studiujecie wieczorowo czy jakos zaocznie to nie ma sie czym chwalic, przykro mi, ale nie wiem jak wy studiujecie i nie wnikam, zycze tylko zdobycia roboty w przyszlosci w zawodzie :]
/kuba
nightwish_88
24-04-2007, 10:03
TAK BO JESTES ZLY!
[QUOTE=Dili;1384387]Ej chyba sie zapominasz, przeciez cala 'elita' polaczkow to najinteligentniejsi, najfajniejsi i wogole goscie na swiecie !!!!11111111 Trafiles w sedno Danth;)
Jinikao, stfu chickenie
Pisz do mnie w grze jesli chcesz zabijac.
Jutro egzamin gimnazjalny mam:( alez trema:S
Testy Gimn to pikuś, 8 dębowych mocnych na łeba - to jest wyzwanie! :P
3mam kciuki za Was, a Wy trzymajcie za mnie za niecałe 2 tyg kiedy maturę będę pisał:P Ehhh życie... :(
Jinikao & bezok
sa studia i sa studia, rownie dobrze jest matura i jest matura ( np wos, co nie radek :D )
jak np studiujecie wieczorowo czy jakos zaocznie to nie ma sie czym chwalic, przykro mi, ale nie wiem jak wy studiujecie i nie wnikam, zycze tylko zdobycia roboty w przyszlosci w zawodzie :]
/kuba
o LOL ty masz nasrane w lepie
Hmm pracuje juz w swoim zawodzie, narazie mam xxx na miesaic, jednak od nowego roku troche wiecej dostane mam nadzieje... wiec ja nie zaluje moich zyciowych decyzji i tym bardziej nie skarze sie na swoja wiedze ktora mi pozwolila to osaignac
@Dili- jesli arc wygra to ja bede gral ale ty misku juz sobie nie pograsz, masz moje slowo.
Dardiuz złapał dedówe
sie nie bal i sie wyebal :(
Danthorr
24-04-2007, 16:26
ale ja tez zdalem mature i radze sobie na studiach :>
a ty jak sobie radzisz w zawodowie?pochwal sie koleszko!
P.S gl w jutrzejszym egzaminie Smyki!
Hmm, Bezok, nie wiesz, to zamknij łaskawie ryj. Chodzę do liceum, 10ego w pomorskim i radzę sobie nie najgorzej :)
@Dili- jesli arc wygra to ja bede gral ale ty misku juz sobie nie pograsz, masz moje slowo.
A HA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA OWNEEEEEEEEEEEEED
@Mateon
Dzieki za podanie swojego nicku!!!11 Gwarantuje Ci, ze nie wbijesz 45[;
Hatebreeder
24-04-2007, 19:28
Naro dupku jak Ci testy poszły?
@Mateon
Dzieki za podanie swojego nicku!!!11 Gwarantuje Ci, ze nie wbijesz 45[;
Gwarantuje Ci, ze nie mam zamiaru :P
Danthorr
24-04-2007, 19:51
Stul dupkę danthorku i udław się swoim włochatym języczkiem od lizania szwedzkich zadków. Masz szczęście że w Ciebie wierzę i daje Ci zdjęcia Twoich Arc'ów
No cóż, jesteś idiotą, bo:
a) Myślisz, że ktoś jest na tyle głupi, żeby ściągać ***** lub *****
b) Wygląd jest dla ciebie (celowo z małej litery) wyznacznikiem... Tego czy ktoś w porządku, czy też nie. A tacy podobno są najbardziej zakompleksieni... Żal.
c) Z tego co pamiętam Mayano nie był Polakiem, więc podszywasz się pod kogoś, kim nie jesteś. (Oczywiście mogę się mylić, 9 miesięcy nie grania robi swoje.
@up
Czy Polak czy nie. Mayano to i tak s*****el i gdybym miał jakiegoś uber koksa to bym mu wpierdolił (I'M HERO!!11).
@mayano
A ty (też celowo) *****szonku idź się pobawić swoimi zabaweczkami na tibia.org.pl (mam tam 118 postów!!11:D).
Stfu psino i won stąd. Kthxbye a ty s*******aj ;]
nightwish_88
24-04-2007, 20:00
No cóż, jesteś idiotą, bo:
a) Myślisz, że ktoś jest na tyle głupi, żeby ściągać ***** lub *****
b) Wygląd jest dla ciebie (celowo z małej litery) wyznacznikiem... Tego czy ktoś w porządku, czy też nie. A tacy podobno są najbardziej zakompleksieni... Żal.
c) Z tego co pamiętam Mayano nie był Polakiem, więc podszywasz się pod kogoś, kim nie jesteś. (Oczywiście mogę się mylić, 9 miesięcy nie grania robi swoje.
Danth thx za dogłębną analizę idiotyzmu mayano(celowo z małej litery). Teraz chłopak po przeczytaniu tego przynajmniej będzie wiedział dlaczego nikt go tu nie lubi ;]
@up
Czy Polak czy nie. Mayano to i tak s*****el i gdybym miał jakiegoś uber koksa to bym mu wpierdolił (I'M HERO!!11).
z calym szacunkiem, ale szczerze watpie...
Naro dupku jak Ci testy poszły?
Naro niestety nie jest gimnazjalista,ale jest Magistrem Prawa :)
Naro niestety nie jest gimnazjalista,ale jest Magistrem Prawa :)
A ty doradca ds. kozik brudek i krzywych mord ? :||
Hatebreeder
24-04-2007, 20:34
Teraz chłopak po przeczytaniu tego przynajmniej będzie wiedział dlaczego nikt go tu nie lubi ;]
Tak jak Bezucha, Naro Zje-ba i Yamathiefa?
oj dzieci,dzieci żal mi was
co do testow to poslzy mi zajebiscie xD
http://images21.fotosik.pl/209/0c6926dacbd46a9cm.jpg (http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=0c6926dacbd46a9c)
to ja xDuahuhuAuhauha
btw; mayanado to Saronxx i mayn sana
jebana gnida shakowal wlasnego rla bo doskonale wiedzial ze sie z tego wybroni i zwali wszystko na mnie, nie zepsulo to jednak mojej kprzyjazni z master grzybem i bestim ale grzyb nadal sadzi ze to ja, a besti mowi ze saronxx wychujal ludzi na 4-5 paccow( wzial kase i tyle)..
Saronxx gnido idz do mamy
co do testow to poslzy mi zajebiscie xD
http://images21.fotosik.pl/209/0c6926dacbd46a9cm.jpg (http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=0c6926dacbd46a9c)
to ja xDuahuhuAuhauha
btw; mayanado to Saronxx i mayn sana
jebana gnida shakowal wlasnego rla bo doskonale wiedzial ze sie z tego wybroni i zwali wszystko na mnie, nie zepsulo to jednak mojej kprzyjazni z master grzybem i bestim ale grzyb nadal sadzi ze to ja, a besti mowi ze saronxx wychujal ludzi na 4-5 paccow( wzial kase i tyle)..
Saronxx gnido idz do mamy
Wlasnie popelnilem ten sam blad XD to nie MAYANADO A MAYANO :*
Evuller będziesz moim pro? Prosze!! ;(
Evuller jest moim osobistym protektorem!;]
Evuller jest moim osobistym protektorem!;]
Tez tak chce! ;(
Btw. Firenze online i chyba expi, leccie xD
Tez tak chce! ;(
Btw. Firenze online i chyba expi, leccie xD
Ok Ide po niego...
15 min later...
Apr 24 2007, 20:55:56 CEST Killed at Level 134 by Evuller
Edit: Prawie jak w filmach amerykanskich co nie? :D
Edit2: KIELEK PRZECIEZ TY JESTES MORDOBIJCA TO PO CO CI PROOOOOOO? :O
A Radek na czas wojny moze sobie wpisać pro by Evuller na koszt firmy... =*
KIELEK PRZECIEZ TY JESTES MORDOBIJCA TO PO CO CI PROOOOOOO? :O
Bo nie moge spać po nocach, bo mi się śni że Chealino mi kradnie z Kielka Mordobijcy arrowsy :(
btw. Bierze ktoś udział w wojnie nubuff? ;D
Bo nie moge spać po nocach, bo mi się śni że Chealino mi kradnie z Kielka Mordobijcy arrowsy :(
Były juz na iridii chyba z 3 próby organizacji takiego wydarzenia i zadna nie wypaliła, a czytając posta na tibia.com myśle że i tym razem nie będzie inaczej... I tak bym zmiazdzył wszystkich xD
A jak Chea Ci kradnie arrwosy rloga walnij na kielka mastera i po lbie go grabkami...
Znów Edit: Stas Poczwarka xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD!
Były juz na iridii chyba z 3 próby organizacji takiego wydarzenia i zadna nie wypaliła, a czytając posta na tibia.com myśle że i tym razem nie będzie inaczej... I tak bym zmiazdzył wszystkich xD
A jak Chea Ci kradnie arrwosy rloga walnij na kielka mastera i po lbie go grabkami...
Nie mam, mam jakiś taki młotek co ma po boku takie kolce i jest taki długi i ma taki księżyc na klacie. A jak by co mam jeszcze Kielka Brokena co to byl rukstajer ale teraz jak pizne z lmm combo to wszyscy padaja i moge zarzucic paymenty po 20 gp dla arc!jeden,one,first,ainc,?
@edit
Iridia part 2 24-04-2007 21:20 08-06-2007 21:20 9 Zupełny brak kultury Raynold
Poniosło mnie no ale z tym Mayano to trudno. No wkoncu walnął we mnie UE po świeżo wbitym lvlku więc jak się nie gniewać :(
@edit2
Tak się napatrzyłem na stare zdjęcia i... KOMU SIĘ PODOBAJĄ STARE OUTFITY?
Ja tam wejde moim super pro diliverem i powiem ze jestem przywodca polakow a oni powiedzia 'W DWUSZEREGU ZBIURKA' a ja pomyle hotkeye i zamiast utamo vita walne ue i bedzie 30 dniiiiiii !!!!!!!!1111111111111
Xandar Mac'Leod
24-04-2007, 22:49
Ja tam wejde moim super pro diliverem i powiem ze jestem przywodca polakow a oni powiedzia 'W DWUSZEREGU ZBIURKA' a ja pomyle hotkeye i zamiast utamo vita walne ue i bedzie 30 dniiiiiii !!!!!!!!1111111111111
juz sie obudziles marzycielu? juz po lezakowaniu? :baby:
<sry dla tych ktorzy beda zaraz czytali 50 stron pojazdow rippera w celu dowartosciowania swojej marnej zakompleksionej, lamerskiej postaci>
// Signed
~
Laerion Sili:
Apr 24 2007, 21:51:45 CEST Killed at Level 104 by Helun Lirath
and by Thalic Ilunor
Można było się spodziewać...
Bandzioch
24-04-2007, 23:05
// Signed
~
wejdz na tibicams :evul:
Laerion Sili:
and by Thalic Ilunor
MASSSSSSSSSSSSIORRRRRRRRRRRR PIJaQ
MASSSSSSSSSSSSIORRRRRRRRRRRR PIJaQ
HAHHHHHHHHHAHAH xD kto sie porobił po treningu? xD
Eudezet Allstars - Wiesz jak to robimy
HAHHHHHHHHHAHAH xD kto sie porobił po treningu? xD
Eudezet Allstars - Wiesz jak to robimy
co ze ja qarwa?!
Borixon - Muzyka i klub
i nie wqrfiac?
<sry dla tych ktorzy beda zaraz czytali 50 stron pojazdow rippera w celu dowartosciowania swojej marnej zakompleksionej, lamerskiej postaci>
// Signed
~
Ja przynajmniej nie musze dowartosciowywac sie takimi postami jak Ty ;o A jednak nie odpisales mi na drugiego posta na tibi.com, zabraklo argumentow? :'|
btw, sir cziki mial haka ;'(((((((
@Dili mozesz sie smiac ale naprawde niezaleznie od wyniku wojny i tak padniesz i nikt mi za to nic nie zrobi...
Laerion Sili:
and by Thalic Ilunor
To jest ten najcik protected by Laubau :>
Who's next... !
@Dili mozesz sie smiac ale naprawde niezaleznie od wyniku wojny i tak padniesz i nikt mi za to nic nie zrobi...
oja jestes bardzo super pro, tak slyszalem ;<<<< I zreszta moja gra nie bedzie polegac na expieniu 30k/h, tylko tepieniu waszych reali:)) A rano to mozesz mnie zabic ale tez 1-2 arc zawsze online jest[; i btw, niewiem czy kiedykolwiek zabiles kogos Jinika'em ale 62 ms spokojnie ucieknie 125 ek ;<
Jak wypijesz Red Bulla i on doda ci skrzyyydel to moze uciekniesz mi i mojej wesolej brygadce
Ja przynajmniej nie musze dowartosciowywac sie takimi postami jak Ty ;o A jednak nie odpisales mi na drugiego posta na tibi.com, zabraklo argumentow? :'|
Poprostu ma ciekawsze zajęcia niz odpowiadanie na posty 10-latka :))
:baby:
Xandar Mac'Leod
25-04-2007, 07:51
teraz sobie wymarz palancie, ze nie zabraklo i juz sie zabieralem za pisanie posta ale doszedlem do wiosku, ze szkoda marnowac czas na probe przekonania do swoich racji frajera, ktory jest mocny tylko w gebie. Kazdy ma swoje zajawki a twoja jest wejscie na forum napisanie posta skladajacego sie w 50% z przeklenstw i bedacego w 100% gowno wartym mazem. Ja twoje posty lamusie obieram w ten sposob:
"salrgbasrkhg k*rwa arjgargarg pyskiem w dol i milcz aEHFBAefjh ch*j arkgkgbadfrg pedal asrgfuahbsrg polaczki psy weroughjrhbger"
a i jeszcze w postach mozna znalezc marzenia 15stolatka typu: "sjhbgasjrhg kurwa kisaurjefgas ja was wszystkich zabije EFHBqwejfb"
Btw. ripper sie uczy. Nauczyl sie slowa "dowartosciowac (sie)" huhuhu serdecznie gratulujemy.
// Signed
~
Z dnia na dzień wielki burdel w tym topicu ...
Czy tu czasem jakiś mod zagląda ? Powinni wprowadzić ograniczenia wiekowe na takie publiczne fora :evul: Ku..a matura za tydzień ;( Wiecie może czemu Chris nie wkracza do walki ? Przecież on jest najlepszym najtem na tym servie. :evul:
@up to Dili
Koleś usuń konto na tym forum bo mi żal ciebie ... Taki cwaniak jesteś, że na forum każdego potrafisz zwyzywać ? A może jakiś inny owner ? Pamiętam jak jeszcze grałem to uważałem Cie za normalnego ziomka , ale widzę że czas pokazuje swoje ...
Domlutius
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 04 2007
Olesek
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 04 2007
br???????
@xandar
dzieki
@zwirek
dopsze juz nie bede pisal na temat zalosnych polaczkuf
@jinikao
z Twoim pvp, for sure =')
@up wlasnie sie niezle zblazniles, nie masz argumentow, jestes przez wszystkich szykanowany, wiec zaczynasz sie mscic przez wymyslanie dziwnych rzeczy, a wiec: kiedy widziales moje pvp??
@up wlasnie sie niezle zblazniles, nie masz argumentow, jestes przez wszystkich szykanowany, wiec zaczynasz sie mscic przez wymyslanie dziwnych rzeczy, a wiec: kiedy widziales moje pvp??
jak biles jakiegos noba w ank, uciekl ci 28 ed czy tam ms :<<
jak biles jakiegos noba w ank, uciekl ci 28 ed czy tam ms :<<
Hmm wskoczyc na piramide to mozna nawet 10 lvl
Dili skoro to napisałeś to czemu ciągle o nich piszesz ?
Próbujesz być elo , kól , super i łał czy co do chuja ?
Popatrz na siebie a nie kurwa oceniasz i bluzgasz innych ...
Gdzie ty do chuja byłeś jak Bóg rozum rozdawał ? ... :evul:
P.S Duny Drumz Gra Funk :evul:
Hatebreeder
25-04-2007, 11:58
Z dnia na dzień wielki burdel w tym topicu ...
Czy tu czasem jakiś mod zagląda ? Powinni wprowadzić ograniczenia wiekowe na takie publiczne fora :evul: Ku..a matura za tydzień ;( Wiecie może czemu Chris nie wkracza do walki ? Przecież on jest najlepszym najtem na tym servie. :evul:
@up to Dili
Koleś usuń konto na tym forum bo mi żal ciebie ... Taki cwaniak jesteś, że na forum każdego potrafisz zwyzywać ? A może jakiś inny owner ? Pamiętam jak jeszcze grałem to uważałem Cie za normalnego ziomka , ale widzę że czas pokazuje swoje ...
Daj name cwaniaczku to porozmawiamy inaczej :>
Daj name cwaniaczku to porozmawiamy inaczej :>
A moze Ty podaj swoj, czy sie boisz?:baby:
A moze Ty podaj swoj, czy sie boisz?:baby:
ROTFL :D po raz kolejny ktos pojechal phoenixowi po rajtuzach... no ale to nic trudnego bo ten dzieciak sam sie pwnuje..
Hatebreeder co ci z mojego nicka skoro nie gram i jaką masz pewność , że to właśnie ten char ? ;) Kto szuka nie pyta ;)
Metek! Zrob nowego chara i wszystkich pozabijaj!
ManfFreD
25-04-2007, 13:21
@xandar
Tekst "ja was wszystkich zabije" byl uzywany przez czlonka uf. A co do glupich postów, poczytaj se posty bezoczka i jinikao.:D
@up Nie znajduje w moich postach glupoty, jesli ty taka widzisz to mi pokaz, a nie pierdol glodnych tekstow
zacytuje tu pewna wypowiedz pana ripera, ktora tylko posiwadczy o jego inteligencji(co za ciula)
"You wanna be cool too? No u cant, first go to hospital and operate your face!!!11 Ops;| you dont have enough money, sorry. Maybe sell your kashrius? Aww, once again its most important thing in your live, awwwwww ;|||"
Te forum wygląda jak kosz na bez sensowne posty...
Proponuje dajcie se już siana z tym ripperem, może z czasem zamknie sie i nie będzie pisał samych głupot...
A co do war to może jakiś ob?? Wtedy na pewno by inaczej wyglądała rozmowa na tym forum...
~MaDuS
omg. następny noob...
Nie sciągajcie tego!!!
~MaDuS
o by was chuj kolejny army men hahahhahhahahha
@Massior
Laerion Sili:
and by Thalic Ilunor
oj Lubo sie w***** jak wroci ;]
btw Adiaaaaaaaan wpadaj do nas na majówcy draniu jeden
/Pinq~
to sie nazywa pipo ASG... wole pobiegac po lesie niz uwalic dupe(jak ty) przed kompem i krytykowac innych ><
o by was chuj kolejny army men hahahhahhahahha
@Massior
Laerion Sili:
and by Thalic Ilunor
oj Lubo sie w***** jak wroci ;]
btw Adiaaaaaaaan wpadaj do nas na majówcy draniu jeden
/Pinq~
PaTyyyyyyyyyyyyyyK :D 1,2 Maj do roboty i to jeszcze 2 zmiana >.<!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! więc wątpliwa sprawa ;(
tak sie składa, że wiem co to jest ASG nawet na*******ałem takim karabinkiem w ludzi, a odnośnie tego siedzenia na dupie w domu przed kompem to coś Ci nie wyszło. Spójrz sobie ile Ty tu dajesz postow a ile ja, jesteś kolejną osobą która jest mocna w mordzie,a chuja w rl potrafi, prócz biegania z karabinkiem na plastikowe kulki po lesie :D. Takich jak Ty to ja zjadam :baby:
@Massior
Adiaaan, ale oni już wpadają 28go, więc wbijaj do nas napijemy coś :D
/Pinq~
Ty menelu qrfa!!!
Massior mi to co innego mowiles:D 28 Cie widze w rzeszowie jak nie to nisko splonie:D:D:D
jaki menelu? ;<< ej ja nie naprawde nie
Massior 28 masz byc albo ta lepianka w Rudniku tez pojdzie z dymem :D
/Pinq~
HAHAHHA xD Zaczynam was sie bać coraz bardziej xD Zadna lepianka... thats my private VILLA huehuehhuehuehu
P.S Zjarać wam BAranówe?
tak sie składa, że wiem co to jest ASG nawet na*******ałem takim karabinkiem w ludzi, a odnośnie tego siedzenia na dupie w domu przed kompem to coś Ci nie wyszło. Spójrz sobie ile Ty tu dajesz postow a ile ja, jesteś kolejną osobą która jest mocna w mordzie,a chuja w rl potrafi, prócz biegania z karabinkiem na plastikowe kulki po lesie :D. Takich jak Ty to ja zjadam :baby:
@Massior
Adiaaan, ale oni już wpadają 28go, więc wbijaj do nas napijemy coś :D
/Pinq~
tjaaa jakies osiagniecia w spotcie masz cfaniaku??
3 lata trenoje strzelectwo do rzutkow 3 miejsce na MP w double trapie...
:baby: :baby: :baby: takich jak ty to ja do kibla wyzyguje:baby: :baby: :baby:
a śrot to juz nie "plastikowa kuleczka" tylko naboj z +250 srocinkami o srednicy 2mm each
jak bys zarwal takim w pipe z 30 metrow to bys przypominal rozjebanego arbuza..
tjaaa jakies osiagniecia w spotcie masz cfaniaku??
3 lata trenoje strzelectwo do rzutkow 3 miejsce na MP w double trapie...
:baby: :baby: :baby: takich jak ty to ja do kibla wyzyguje:baby: :baby: :baby:
a śrot to juz nie "plastikowa kuleczka" tylko naboj z +250 srocinkami o srednicy 2mm each
jak bys zarwal takim w pipe z 30 metrow to bys przypominal rozjebanego arbuza..
can i touch you pls???
Mocny Smok
26-04-2007, 00:08
xD Witam moich fanow :) dawno mnie nie bylo na forum bo nie gram w tibie ale to nie znaczy ze nie lubie popekowac. Dzisiaj mocnym wilkiem przed sekunda pekowalem w miescie i niech boggie heart sie wypowie czy jakos tak co robilem :)) 60 + knight prawie padl na mnie. Pewnie myslicie o oo pewnie afkowal albo cos :) a ten czlowiek nie mogl sobie poradzic ze mna hehehe. Coz SilA LOLITKI NADAL JEST :) w tibie nie gram a pvp to same ehehe. Szkoda ze nie robilem filmu bo pewnie nie mozecie uwiezyc i myslicie ze zmyslam :/ ale coz mnie to uj obchodzi i tak nie gram w tibie. Max Druid ~ pokazales wielkie pvp jak ciebei veremus i loth dopadli :D myslalem ze jak rl to i to pvp same ale sie mylilem :).
Dill~ Kozak na maxa. Zal patrzec na takich ludzi. Idz czlowieku uwal sie na pizdzie i lez! Albo najeb sie wieczorem i idz na*******ac metali itp i wtedy mozesz kozaczyc.
Fajnie bylo ale sie skonczylo
signed
/elder master pvp :)
xD Witam moich fanow :) dawno mnie nie bylo na forum bo nie gram w tibie ale to nie znaczy ze nie lubie popekowac. Dzisiaj mocnym wilkiem przed sekunda pekowalem w miescie i niech boggie heart sie wypowie czy jakos tak co robilem :)) 60 + knight prawie padl na mnie. Pewnie myslicie o oo pewnie afkowal albo cos :) a ten czlowiek nie mogl sobie poradzic ze mna hehehe. Coz SilA LOLITKI NADAL JEST :) w tibie nie gram a pvp to same ehehe. Szkoda ze nie robilem filmu bo pewnie nie mozecie uwiezyc i myslicie ze zmyslam :/ ale coz mnie to uj obchodzi i tak nie gram w tibie. Max Druid ~ pokazales wielkie pvp jak ciebei veremus i loth dopadli :D myslalem ze jak rl to i to pvp same ale sie mylilem :).
Dill~ Kozak na maxa. Zal patrzec na takich ludzi. Idz czlowieku uwal sie na pizdzie i lez! Albo najeb sie wieczorem i idz na*******ac metali itp i wtedy mozesz kozaczyc.
signed
TEEEEEEEEE CHO NA SOLOOOOOOOOOOOOOOO ;>
Zal mi ciebie pajor. Wszyscy na tym forum po tobie jada. Bys mial troche wstydu lub honoru i sie nie udzielal a ty swoje. Ty ojebales grzyba i wszyscy o tym dobrze wiemy. Kiedys na tibi zabiles mojego kolege tylko za to ze on przywal monka drugiemu kumplowi i spokojnie trenil. Ty zaczales naparzac z sd i ubiles go po czym loot do wody jebnoles (szczyt glupoty). PO fakcie powiedziales mi: "to tylko gra, w grze taki jestem". Wiec nie pierdole ze ktos go ojebal bo klamiesz w zywe oczy. A co do twoich mistrzostw strzelectwa. Wsadz sobie gleboko ten swoj karabinek. Podniecac sie tym ze zestrzelisz pare talerzykow w powietrzu- akurat jest czym. I co potem podnieta ze wymienia cie na wp.pl? Daj spokoj chlopcze a teraz idz grzecznie spac zamnij za soba drzwi nie wlaczaj komputera przez tydzien i przemysl swoje zycie bo ciagle chlanie,imprezowanie i strzelanie w talerzyki ma negatywny wplyw na psyche wierz mi.
Hatebreeder
26-04-2007, 15:08
Ciekawe co jest silniejsze, twoj karabin czy moje pierdolniecie? Idz sobie dzieciaku lepiej zwal a nie pierdol o jakis karabinach jebany armymenie.
/Pinq~
Made my day :D
@Royal Frajjero
Aż żal czytać :|
@Elder Mastash of pefałpe
rotflolmaoob z Ciebie ;<
@Massiorexzor
Sup m8?
Rastafarians
26-04-2007, 15:22
signed
Widać popadłeś w głębokie samouwielbienie. Idź se zwal konia przed lustrem.
Jeśli twierdzisz, że cię to ch.. obchodzi, to w ogóle nie pisz tego. To jest forum o Iridii, a nie forum fan-clubu Lolitki. Jeśli masz coś do przekazania dla swoich koleguf to wyślij im prywatną wiadomość albo pogadaj w grze.
Tak samo ci co już od paru stron nic nie robią tylko wzajemnie się bluzgają.
Opanujcie się, bo to tylko świadczy o was.
Ogólnie jestem pokojowo nastawiony do ludzi, ale takie posty mnie irytują.
unsigned
/elder naab pvp
Hatebreeder
26-04-2007, 17:15
signed
Patrząc na sposób twojej wypowiedzi, moge z czystym sumieniem stwierdzić, że jesteś bardziej niedopierdolony od Naro. Twoje sentencje nie trzymają się wogóle kupy, raz sie podajesz za kogos *kim nie jestes*, nagle cwanisz że kogoś prawie ujebałeś a potem cisniesz po Diliveerze, lol.
Odnośnie tego prawie ujebania,
oglądałeś może film "Szybcy i Wściekli"? W pamięć zapadł mi jeden cytat
"Nie ważne o ile, ważne że wygrałeś" (+/- o to chodzi), a ty robisz tutaj z siebie 'niewiadomokogo', kozacząc że prawie ujebałeś 60 eka (który pewnie ma 11 lat i kupił chara)
Następna sprawa wymagająca poruszenia
Albo najeb sie wieczorem i idz na*******ac metali itp i wtedy mozesz kozaczyc.
Publikując to zdanie, pokazałeś jak nisko upadłeś "idź n@ pier da lać metali itp", powiedz mi co to ma do rzeczy? Twierdzisz, że Lorth jest kozak - twoja sprawa, ale jego 'wyczyny' jesli tak to moge nazwac (wyczyn w pixelówce, odlot) o głowe przerastały twoje imho potrafi przypierdolić expa i nie beczeć po deadzie - a ty przypomnij sobie tę rozpacz jak cię Cziki zajebał
"Phoenix krówa Cziki mie ójebau powiec mó coś pls". Naprawde, rozpędź się i przyjeb głową o ściane może Ci sie poukłada...
A btw skoro jesteś taki zajebisty, to sie najeb wieczorem i idź n@ pier da lać skinów/metali or whateva~
Over'n'Out
The Truest Legend
Phoenix.
Widzę, że lubicie marnować czas na tzn. 'margines społeczny'.
Dajcie sobie z nimi spokój, bo nie przemówicie do nich chodzbyscie napisali 10-cio stronicowy poemat o ich exinteligencji.
@Smok/wilk czy jak cię tak kurwa zwą (mniejsza).
Nie ośmieszaj sie człowieku, naciśnij taki czerwony krzyżyk w prawym górnym rogu ekranu [o ile masz WinXp, a nie 95] i zastanów się nad sobą. No bo, co jak co ale z twoich wypowiedzi mogę wywnioskować, że albo miałes ciężkie dzieciństwo [na 1 urodziny dostałeś 2kg słonika ;<] ,albo w szkole nauczili cie tylko słuchać ambitnych piosenek pt. Kiełbassa i żurek ;; .
A o metalach sie nie wypowiadaj, bo gówno zapewne wiesz o tej muzyce. Moge się założyć, że jakby cię ktoś spytał co to jest metallica odpowiedziałbyś, że rodzaj muzyki.
Na koniec pozdrowię cię słowami: pierdol się ;; (co nie jest w moim stylu, ale wkurza mnie twoje chwalipiestwo [skorzystaj rad Rasty xd]).
/Bartek
Metallica <3 ;
I btw. co to wogóle za stwierdzienia 'legenda tibi'. ;
Legendy istnieją, ale ludzie, dajcie sobie spokoj.. w tibi ?! -.^
@Bezok
Jakiś 26 lvl dzidek o nicku Arivald of Iridia straszy mojego 6 lvlowego nupka Tobą, Mefrinem~, Huxym itp. Mam się bać jeśli chodzi o Ciebie? ;q
IridiaCarlinPk
26-04-2007, 20:23
Zal mi ciebie pajor. Wszyscy na tym forum po tobie jada. Bys mial troche wstydu lub honoru i sie nie udzielal a ty swoje. Ty ojebales grzyba i wszyscy o tym dobrze wiemy. Kiedys na tibi zabiles mojego kolege tylko za to ze on przywal monka drugiemu kumplowi i spokojnie trenil. Ty zaczales naparzac z sd i ubiles go po czym loot do wody jebnoles (szczyt glupoty). PO fakcie powiedziales mi: "to tylko gra, w grze taki jestem". Wiec nie pierdole ze ktos go ojebal bo klamiesz w zywe oczy. A co do twoich mistrzostw strzelectwa. Wsadz sobie gleboko ten swoj karabinek. Podniecac sie tym ze zestrzelisz pare talerzykow w powietrzu- akurat jest czym. I co potem podnieta ze wymienia cie na wp.pl? Daj spokoj chlopcze a teraz idz grzecznie spac zamnij za soba drzwi nie wlaczaj komputera przez tydzien i przemysl swoje zycie bo ciagle chlanie,imprezowanie i strzelanie w talerzyki ma negatywny wplyw na psyche wierz mi.
LOL ciekawe czy ty bys chociaz 1 talerzyka ustzrelil? chyba mamie ze stołu
Ciekawe co jest silniejsze, twoj karabin czy moje pierdolniecie? Idz sobie dzieciaku lepiej zwal a nie pierdol o jakis karabinach jebany armymenie.
/Pinq~
mysle ze karabin jednak bylby silniejszy:S
@Bezok
Jakiś 26 lvl dzidek o nicku Arivald of Iridia straszy mojego 6 lvlowego nupka Tobą, Mefrinem~, Huxym itp. Mam się bać jeśli chodzi o Ciebie? ;q
Powiedz mi kto sie Beza boi? oprocz Arc xD to Peace men!111
Mocny Smok
26-04-2007, 22:48
Dobra sory ze wogole sie odzywalem :/
Co do lolitki ja wiem swoje nie wierzcie to nie.
Btw : Max druid of iridia zamienil sie charem z 60 ek :)) coz " z nami kurwo nie wygrasz " - male porachunki na rl .
Veremus teraz idz poluj na 60 ek :))
Dobra sory ze wogole sie odzywalem :/
Co do lolitki ja wiem swoje nie wierzcie to nie.
Btw : Max druid of iridia zamienil sie charem z 60 ek :)) coz " z nami kurwo nie wygrasz " - male porachunki na rl .
Veremus teraz idz poluj na 60 ek :))
Lul hhyhyhhyyhhyhy
@ Phoenix: Nothing special, nothing new ;) Po staremu to co zwykle...
@ VERE: <33333333333
@ Pinq: PATYYYYYYYYYYYYYYK :D
@ Pajor: GL IN CS IRL M8 =D
@ Alora: hmm powiedziałbym coś ale po co?
@ Rasta: Nie nerwuj sie :p Grunt to Spokoj :D Kiedy test hit?
@ Kisia: SKOŃCZ PIĆ!
@ Bezok: Peace men tu sie zgodze, ale z jego prywatnym ochroniarzem nie ma zartów... 8o
Need 1000 zł ;/
LUV JA ALL!
(Lubie odstępy między wersami) don't flame me:baby:
ZASZALAŁEM? :D
Wy tu gadu,gadu a masskotka Euro 2012 wybrana
http://img249.imageshack.us/img249/241/maskotkapluyt5.th.jpg (http://img249.imageshack.us/my.php?image=maskotkapluyt5.jpg)
Jak tam na Iridii? Wszystko ok? Bo mało o tym dyskutujecie, tylko o jakichś dziwnych sprawach nie związanych z serwerem...
Temat jest nie tyle o Was, tylko o wydarzeniach ze świata Iridia, więc pamiętajcie o tym. Takie małe przypomnienie...
Jak tam na Iridii?
Nawet nie pytaj, to nie temat na to pytanie. Gdybyś chciał zapytać co i ile który z nich pije, jak bardzo niektórzy są 3L0, jak bardzo niektórzy na niektórych najeżdżają, jak bardzo niektórzy już "żondzom Iridiom" i wszystko co tylko nie dotyczy wydarzeń na Iridii, to jest w sam raz temat na to. Także na najeżdżanie na siebie i dowartościowywanie własnego ego. Ale z pewnością nie jest to temat dotyczący wydarzeń na Iridii.
Temat jest nie tyle o Was, tylko o wydarzeniach ze świata Iridia, więc pamiętajcie o tym. Takie małe przypomnienie...
Dziękujemy Panie dyrektorze !
+338,862 :>
http://img207.imageshack.us/img207/3303/licze2hm0.th.jpg (http://img207.imageshack.us/my.php?image=licze2hm0.jpg)
Crealeth
27-04-2007, 11:30
ale tarcza wow :)
Haha gz ;p tak jak mowilem "Ale bym sie smial jakbys lootnal CS", fart 8o
/Metek.
@alora
po 1 to nie ja grzyba ojebalem
po 2 wogole nie wiesz o czym mowisz..., masz morde jak pięcio litrowy baniak z wodą a ty mi kity wkrecasz ze laski na ciebie lacą 8o 8o 8o
po 3 do tych co mnie 'jada" przynajmniej jestem kims w strzelectwie, a wy nawet dla rodzicow jestescier nikim :baby:
po 4 Pimols ;*;*;*
po 5 massior ;*;*;*
xD
i pzdr dla freshastego ;]
po 6 do Alodry SAM MI PIPO MOWILE ZE "TWOJ PRZYJACIEL" TRENI NA MC ;] WIEC UKRUCILEM ĆFOKA'
;*
nightwish_88
27-04-2007, 17:48
@alora
po 1 to nie ja grzyba ojebalem
po 2 wogole nie wiesz o czym mowisz..., masz morde jak pięcio litrowy baniak z wodą a ty mi kity wkrecasz ze laski na ciebie lacą 8o 8o 8o
po 3 do tych co mnie 'jada" przynajmniej jestem kims w strzelectwie, a wy nawet dla rodzicow jestescier nikim :baby:
po 4 Pimols ;*;*;*
po 5 massior ;*;*;*
xD
i pzdr dla freshastego ;]
po 6 do Alodry SAM MI PIPO MOWILE ZE "TWOJ PRZYJACIEL" TRENI NA MC ;] WIEC UKRUCILEM ĆFOKA'
;*
Oj Pajor Pajor co z Ciebie wyrośnie xD...
Dzisiaj jest mój bad day.... spóźniłem się na autobus, oblałem prawko, nie odebrałem świadectwa i jeszcze nie mam kasy aby się zalać :(:(:(
PS: Mówisz, że jakbym przystawił sobie ten Twój karabinek do czoła i strzelił to ...? ;p
IridiaCarlinPk
27-04-2007, 18:01
Dzisiaj jest mój bad day.... spóźniłem się na autobus, oblałem prawko, nie odebrałem świadectwa i jeszcze nie mam kasy aby się zalać :(:(:(
PS: Mówisz, że jakbym przystawił sobie ten Twój karabinek do czoła i strzelił to ...? ;p
ty masz sie niezabijac bo potem ja Cie zabije!
Zeby nie bylo odbiegania od tematu o nasyzm świecie to kiedy bedzie jakis open battle?
@Xel,Czikas itp kiedy macie zamiar przyjechac bo musze kase skolować xD
Hatebreeder
27-04-2007, 18:10
ty masz sie niezabijac bo potem ja Cie zabije!
Zeby nie bylo odbiegania od tematu o nasyzm świecie to kiedy bedzie jakis open battle?
@Xel,Czikas itp kiedy macie zamiar przyjechac bo musze kase skolować xD
Jutro w grudniu po południu ;)
Jak wygląda sytuacja na Iridii Panowie, Panie i Naro?
Ehhh... nie nom masz naprawdę zły dzień... :(
Na szcześcię ja odebrałem świadectwo i sie trochę zalałem :P hehe...
P.S. Świadectwo odbierzesz w poniedziałek prawko zdasz następnym razem a zalejesz sie?? masz na to całe wakacje...) :)
~MaDuS
Diego325
27-04-2007, 19:21
Kto pierwszy znowu zacznie w tak prostacki sposób sie wyzywać ten po prostu nie ma rozumu.... ( ukłon w stronę pana pajerro)
A tak pozatym to te twoje strzelanie z karabinku to nic specjalnego.
Powiedzmy jesteś w tym dobry ale to nie jest popularne i raczej nie będzie
Są takie mistrzostwa/zawody na które się po prostu nie zwraca uwagi i te twoje strzelanie do tego należy ( podobnie jak jezdziectwo, strzelanie z łuku, itp)
Nie jest to jakis wyczyn, moze dla ciebie. Ale i tak dla mnie wieksze znaczenie bedzie miec to co zrobisz w tibi bo o tej grze jest forum i jedynie to mozesz udowodnić a wszystko inne mozna sobie zmyslac do woli jak tu niektorzy robia.
A co do przyszłych(oby) studentów, to co to za wyczyn odebrac swiadectwo szkolne xD xD
Bedziecie sie chwalic jak zdacie :)
Powodzenia w piatek na polskim :cup:
Hatebreeder
27-04-2007, 19:58
@Xandar
Banished: until May 27 2007, 12:39:39 CEST because of account sharing
HAHAHAHAHA made my day!
Pajor robi to co lubi i to co mu się podoba i to się chyba liczy a reszta znając zycie go pier.... ;)
@Freshi... Świadectwo nie Gołota... nie ucieknie, Prawko zdasz next time jak ze mną i z bartolem pojedziesz a apropo zalania się wiesz ocbbbb z niedzielą :P a wy sie bawcie dobrze w sobote ( kakałowce... without me ;(!)
JA MAM DZIŚ ZJEBANY DAY! 8o
Co sie stalo Crayowi Bellatorowi?
Luknijcie jego Koment!
xD
Co sie stalo Crayowi Bellatorowi?
Luknijcie jego Koment!
xD
R.I.P cray :'<
Xandar, nigdy nie myslalem, ze sharujesz, mimo ze nie grasz, to jako dyplomate UF spytam Cie o moj payment;>
Hatebreeder
27-04-2007, 20:59
R.I.P cray :'<
Xandar, nigdy nie myslalem, ze sharujesz, mimo ze nie grasz, to jako dyplomate UF spytam Cie o moj payment;>
18k do mojego dp na edron
a co do polaczków...
spłacisz się jeśli masz długi język...:<
Kto pierwszy znowu zacznie w tak prostacki sposób sie wyzywać ten po prostu nie ma rozumu.... ( ukłon w stronę pana pajerro)
A tak pozatym to te twoje strzelanie z karabinku to nic specjalnego.
Powiedzmy jesteś w tym dobry ale to nie jest popularne i raczej nie będzie
Są takie mistrzostwa/zawody na które się po prostu nie zwraca uwagi i te twoje strzelanie do tego należy ( podobnie jak jezdziectwo, strzelanie z łuku, itp)
Nie jest to jakis wyczyn, moze dla ciebie. Ale i tak dla mnie wieksze znaczenie bedzie miec to co zrobisz w tibi bo o tej grze jest forum i jedynie to mozesz udowodnić a wszystko inne mozna sobie zmyslac do woli jak tu niektorzy robia.
A co do przyszłych(oby) studentów, to co to za wyczyn odebrac swiadectwo szkolne xD xD
Bedziecie sie chwalic jak zdacie :)
Powodzenia w piatek na polskim :cup:
pozdrawiam cie ;* diego..
ps. fresh, zle by to sie skonczylo ;( ;( ;( zgon ;<
Btw. dla tych co pisza maturke, 3mcie sie :))
Hehe Cray poszedl w piach. Co zlego to nie ja:P
NOM cray w piach a Thalic znowu sie przewrocil :P
Hatebreeder
28-04-2007, 12:01
Biedny
Ujebany Naro
Myje
Pizde
IridiaCarlinPk
28-04-2007, 12:32
KurwA Bartolsw Hacked omggggg;////
Centralna Komisja Egzaminacyjna: - Rozważymy decyzję o unieważnieniu egzaminu.
http://www.wiadomosci24.pl/artykul/byl_przeciek_przed_testem_gimnazjalnym_egzamin_zos tanie_26057.html
owned?Xd
Trai'ler
28-04-2007, 13:41
ale wcześniej twórcy serwisu liceum.bydgoszcz.pl zrobili tzw. screen (zdjęcie ekranu - patrz: obrazek), na którym upamiętnili wyciek. – W tym wątku pojawiły się setki innych postów, więc dostęp do pytań mogło mieć bardzo wielu gimnazjalistów z całej Polski – tłumaczy Kamil Siedliński, który wykonał zrzut ekranowy.
jejejejej Bydgoszczanie bohaterami :o !!!!!!!!111111111
-----------------------------------------------------------------------------
A tak offtop ;>
to jak tam wojna , bo na forum poruszane są wszystkie tematy oprócz wojny ...
Jak wam idzie UF :>
ps. pokażmy , że iridia 'żyje' piszmy (tylko nie spammujmy) , to może nam własne podforum zrobią ;d
Zycze wszystkim udanego weekendu:] Jesli ktos zobaczy nawalonych kolesi w Wrocku to chyba bede JA:] Dozobaczenia za 4 dni;]
Zycze wszystkim udanego weekendu:] Jesli ktos zobaczy nawalonych kolesi w Wrocku to chyba bede JA:] Dozobaczenia za 4 dni;]
Wy mi lepiej powiedzcie, kiedy was odebrać z dworca ^^.
@GTW
Jakieś psiny chcą chyba przejąć władze w Carlin.
http://www.tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/23475
Danthorr
28-04-2007, 20:39
Buahauuahuhahuahuahuahuahuahuhua,wielki dyplomata dostał bana XD
Xenezis, PODAJ MI PAJMENT!!!!!111111111111
Danthorr
28-04-2007, 23:16
Nie płać, oni i tak przegrają. Pamiętasz poprzednie wojny? Pewnie nie...
Nie płać, oni i tak przegrają. Pamiętasz poprzednie wojny? Pewnie nie...
Pamietam ;< Ale pewnie bedzie sie ciagnela kilka miechow, a ja chce wbic 100;p
a ja se dzis fbilem rekord ekspa ;
nie no zawodnikiem do pg to ja nie jestem -.-
/Bartek
Xenezis, PODAJ MI PAJMENT!!!!!111111111111
100 k wiesz za co;)
kulka1991
29-04-2007, 10:33
a ja se dzis fbilem rekord ekspa ;
nie no zawodnikiem do pg to ja nie jestem -.-
/Bartek
To i tak lepiej ode mnie :p Gratz Bartek :)
100 k wiesz za co;)
Twoi rle straca wiecej ;'<
gowno straci a nie nasi rl zamknij juz dupe bo to zaczyna w*****ac ludziX(
myslisz ze fajny jestes bo sobie pokozaczysz na forum? dostal bys strzala w pape i plakal bys przez 3 dni. Skoncz z tym twoim pierdoleniem juz!
zamknij pysk albo bedzie zaraz 200k chlopie nei chce cie tu widziec
Hatebreeder
29-04-2007, 12:16
gowno straci a nie nasi rl zamknij juz dupe bo to zaczyna w*****ac ludziX(
myslisz ze fajny jestes bo sobie pokozaczysz na forum? dostal bys strzala w pape i plakal bys przez 3 dni. Skoncz z tym twoim pierdoleniem juz!
Myslisz ze fajny jestes bo sobie pokozaczysz na forum/poshareujesz/pocheatujesz i powyjebujesz ludzi via allegro? dostal bys strzała w morde i plakal bys przez tydzien. Skoncz z tym twoim pierdoleniem juz Kisia, zbłaźniasz sie tylko.
Po zdjęciu widze, że już nie jeden Ci pysk glanował haha!
Myslisz ze fajny jestes bo sobie pokozaczysz na forum/poshareujesz/pocheatujesz i powyjebujesz ludzi via allegro? dostal bys strzała w morde i plakal bys przez tydzien. Skoncz z tym twoim pierdoleniem juz Kisia, zbłaźniasz sie tylko.
Po zdjęciu widze, że już nie jeden Ci pysk glanował haha!
Za to po twoim zdjęciu widać że nie jednego siura miałeś w buzi i nie jeden ci sie spuścił na oczy...
NIE WYTRZYMAŁEM!!!! srry
~MaDuS
Moge miec nawet 10mln, pierdoli mnie to. Mowicie ze jestem smieciem, pajacem czy cos tam jeszcze, a 100k payment mi dajecie. Boicie sie zjebanego rippera?Xd
@Kisia
Doslownie zszedles na psy odkad trzymasz z Polaczkami.. Lubilem Cie kiedy byles w arc, potem jak nie gralem wyjebales Zimna i zaczales sie im pucowac.. Nie pamietasz juz jak cisnales po tym zalosnym Fenshim, albo dawales kase Mendillowi na exp? Nie, pewnie nie, bo przeciez teraz dla Ciebie licza sie polaczki.. :X
@Madus
Nie widziales jego fotki, ani na rl wiec pyskiem w dol i zamilcz.
@Madus
Nie widziales jego fotki, ani na rl wiec pyskiem w dol i zamilcz.
Może sie spotkamy i powiesz mi to w twarz?? :D:D:D ( pyskiem w dol i zamilcz )
~MaDuS
Xandar Mac'Leod
29-04-2007, 12:52
Kilka slow sprostowania. jesli chodzi o mojego bana to dostalem go za glupote ale wiecej bylo w tym glupoty tego kto mi dal tego bana niz mojej (mimo, ze moja tez w tym sie udzielila). Otoz Allex Rica od dluzszego czasu mysli, ze dziele konto ze swoim mlodszym bratem co mozecie wierzyc lub nie ale nie jest prawda. Na forum zapytal mnie od kiedy dziele konto. Wiedzac, ze pochodzi z Bosni w ramach zartu napisalem, ze od momentu w ktorym zaczela sie wojna domowa w Bosni (1991 r.). To zostalo zareportowane i otrzymalem bana. Smieszny jest fakt, ze kiedy ow wojna sie zaczela, Tibia nie istniala a ja mialem 2 lata ;p
// Signed
Xandar
Może sie spotkamy i powiesz mi to w twarz?? :D:D:D
~MaDuS
Teraz nie moge, bo jestem chory, alergia sux;s Moge ci to powiedziec, jesli chcesz. 2 maja pod fontanna o 13?
Teraz nie moge, bo jestem chory, alergia sux;s Moge ci to powiedziec, jesli chcesz. 2 maja pod fontanna o 13?
Nom to jesteśmy ustawieni :) btw. ile masz lat??
@Dili \/
ja mam 20 :confused:
~MaDuS
Nom to jesteśmy ustawieni :) btw. ile masz lat??
~MaDuS
15 a ty?xd
phoenix zjebie zajebany gowno o mnie wiesz i sie udzielasz.
tak sie sklada ze strzalow w ryj dostalem wiecej niz ty masz wlosow na jajach i jakos jeszcze zyje, ke pinqey?:D
@dili
nigdy kasy na expa nikomu nie dalem ani dupy nie lizalem tak jak ty to teraz robisz i nie zmienilem sie od czasu jak dolaczylem do "polaczkow" w*****li mnie swe i teraz mam zamiar sie odegrac(?)
Hatebreeder
29-04-2007, 14:18
Hyhy tak kisia kisu, Phoenix znam Cie i wiem ze jestes jeszcze szczylem wiec nie rob sie kozakiem przez forum bo nie w tym rzecz idz w moje slady, rozbijaj ludzia butelki na glowie, niech ich krew zalewa hahaha
Butelką w łeb ! jeb xDDD
a gdyby nie ostatnio kisia to by mi 3 kolesi leb rozjebalo albo udusiło wiec POZDRO KISIA!
/Pinq~
Czyli uratował Cie 15 latek 'łał'
"NOMALNIE FSZYSCY ŁAPY W GURE I KLASZCZEM"
Czyli uratował Cie 15 latek 'łał'
"NOMALNIE FSZYSCY ŁAPY W GURE I KLASZCZEM"
twoj stary chyba 15 lat ma-.-
qrwa jebany kozak przez neta na realu jebana ciota nienawidze takich.
IridiaCarlinPk
29-04-2007, 14:41
Nie no to bylo ostre^^ ashuehushaeu
mozecie skaczyc bo sobie juz jechac?:S nudne to powoli sie robi:P
Kashrius da'Roc
Apr 29 2007, 13:57:37 CEST Killed at Level 167 by Mewtu
Zardos
Apr 29 2007, 13:58:01 CEST Killed at Level 100 by Chealino and by Firenze Bellator
Anas Kiro
Apr 29 2007, 14:06:55 CEST Killed at Level 119 by Firenze Bellator and by Mewtu
Fenshi
Apr 29 2007, 14:08:05 CEST Killed at Level 112 by Mendill and by Caris Lirath
phoenix zjebie zajebany gowno o mnie wiesz i sie udzielasz.
tak sie sklada ze strzalow w ryj dostalem wiecej niz ty masz wlosow na jajach i jakos jeszcze zyje, ke pinqey?:D
@dili
nigdy kasy na expa nikomu nie dalem ani dupy nie lizalem tak jak ty to teraz robisz i nie zmienilem sie od czasu jak dolaczylem do "polaczkow" w*****li mnie swe i teraz mam zamiar sie odegrac(?)
Kiedys nie klamales.. Wiesz dokladnie ze dales 20k chyba dla Mendilla, bo pamietam ze samo wrocilem z nim z goromy i Ty byles w dp. On cie poprosil o kase na hydry i mu dales, wiec nie pierdol. Jebie mnie, ze jestes z polaczkami, mowie tylko, ze sie zmieniles, koniec tematu
@Vere
Loki de'viny na nas czeka! xD
Koen baju baj
Apr 29 2007, 13:58:01 CEST Killed at Level 100 by Chealino
and by Firenze Bellator
Hatebreeder
29-04-2007, 15:18
twoj stary chyba 15 lat ma-.-
qrwa jebany kozak przez neta na realu jebana ciota nienawidze takich.
ciota ciebie zrobila niedojebie ;|
Trai'ler
29-04-2007, 15:21
eh te wszystkie sprzeczki nudzą :(
gińcie maszkary !1111111111
Hatebreeder
29-04-2007, 15:36
http://photobucket.com/mediadetail/?media=http%3A%2F%2Fi7.photobucket.com%2Falbums%2F y272%2FKisia%2FRL%2520pics%2FKisia.jpg&searchTerm=kisia&pageOffset=1
Jak zobaczyłem zdjęcie kisi to pizgałem cały dzien
a potem...
wziełem oddech....
...I PIZGAŁEM JESZCZE GŁOŚNIEJ
IridiaCarlinPk
29-04-2007, 16:35
widze 4-0 dla arc nono narescie open i pokazali kto ma sie na tym zna;) zwyciestwo sie oddala:P
psss. WSZYSTKO PRZEZ BEZOKA ON NIE DAJE Z SIEBIE WSZYSTKIEGO!<no ofens)
@Dili-Nie tlyko Loki na nas czeka Godhammer tez;)
@Down - to przepraszam a juz myslalem ze open!! mi want open batle blz:(
@up.
To nie bylo "Open Battle".
/Metek.
@Dili-Nie tlyko Loki na nas czeka Godhammer tez;)
@Down - to przepraszam a juz myslalem ze open!! mi want open batle blz:(
A teraz to i cala Torcida gliwice! xd
17 latek=] LOL ahahha, on sie przynajmniej nie bal na*****ac 3 x 25+ latków, Ty bys kazdego kumpla zostawli. Myslisz ze sie bujasz na meczach to jestes fajny, zaloze sie ze latasz jak goniec dla kolesi ze starszyzny LOL ahahha, a pozniej lazisz chcesz wpierdol? ktos sie pyta od Ciebie muhuehueuhe , a Ty nie nie od tego mam kumpli hahahahhaha owned xD
Another froum kiddo speaker ;)
Peace
/Pinq~
ŁAJdaku dlaczego Cie nie było z Kisiakiem i Bartulem wczoraj? 8o Nie no dobra słyszałem o wszystkim :D Kisiaq ja wróciłem do domku dzięki kumplowi więc winko zostaje na kiedy indziej :p a pizze czuje do teraz...
<3 Kisia, Bartul, PATTTTTYYYYYYYYYKKKKKKKKKKKKKKK xD
Morda nie szklanka aye?
@Dili,Phoenix nie znacie ich i nie wiecie jak bardzo się mylicie...
co jak co ale masiorr musi miec racje B) B) B)
nightwish_88
29-04-2007, 21:18
Kashrius da'Roc
Apr 29 2007, 13:57:37 CEST Killed at Level 167 by Mewtu
Zardos
Apr 29 2007, 13:58:01 CEST Killed at Level 100 by Chealino and by Firenze Bellator
Anas Kiro
Apr 29 2007, 14:06:55 CEST Killed at Level 119 by Firenze Bellator and by Mewtu
Fenshi
Apr 29 2007, 14:08:05 CEST Killed at Level 112 by Mendill and by Caris Lirath
Szwedzka maszyna ruszyła ...
A miało być tak pięknie :(
Szwedzka maszyna ruszyła ...
A miało być tak pięknie :(
Choć na dembusa a nie pindolisz :D
nightwish_88
29-04-2007, 21:34
Choć na dembusa a nie pindolisz :D
Jeszcze 0,5 po wczorajszej stypie została i tak niewinnie się na mnie patrzy gdy zaglądam do lodówki... ;]
Zapadywuj :P
Jeszcze 0,5 po wczorajszej stypie została i tak niewinnie się na mnie patrzy gdy zaglądam do lodówki... ;]
Zapadywuj :P
Za chwile jestem a jak nie masz przepitky to woda z kranu jest :P Cu arround =*
nightwish_88
29-04-2007, 23:18
Naaby naaby i jeszcze raz naaby.
A tak poza tym to w domu wszyscy zdrowi?
Naaby naaby i jeszcze raz naaby.
jesli zalozyles konto na tym forum nie dalej niz 10 dni temu, to nie masz prawa głosu przez rok :baby: :baby: :baby:
8o 8o 8o 8o
Karolek98
30-04-2007, 08:31
bardzo mi przykro ale nie ma sie czzym chwalic...
tak to do was koleszcy z rzeszowa, nie ma nic w tym godnego nasladowania, wrecz przeciwnie... co z was za ludzie ze pijecie tanie muzgojeby? i jeszcze sie tym jaracie...
Pamietajcie ze na tym forum jeszcze duzo maloletnich children of neostrada siedzi iii dajecie bardzo zly przyklad dla nich ;p
nightwish_88
30-04-2007, 09:52
Pamietajcie ze na tym forum jeszcze duzo maloletnich children of neostrada siedzi iii dajecie bardzo zly przyklad dla nich ;p
Bardzo mi przykro, że masz neostradę ...
to żes dojebał xDDDDDDDD karolek98
rozumiem ze 98 to rocznik twojego urodzenia :>??
Lisuu-aleniewrl
30-04-2007, 13:16
Jedno pytanko..... czy ktos wie kiedy ta wojenka sie skonczy?oO... na youtube.com tylko 1 filmik X(. No UF konczcie z tym Arc-.-
Trai'ler
30-04-2007, 14:38
bardzo mi przykro ale nie ma sie czzym chwalic...
tak to do was koleszcy z rzeszowa, nie ma nic w tym godnego nasladowania, wrecz przeciwnie... co z was za ludzie ze pijecie tanie muzgojeby? i jeszcze sie tym jaracie...
wszystko jest dla ludzi , tylko z umiarem nawet te muzgojeby :P
problem nie twki w tym , że oni dają przykład , tylko w tych dzieciach bo one decydują co robią :>
pzdr
Karolek98
30-04-2007, 19:24
@Pajerro
milcz.
@nightwish_88
Nie mam neostrady...
Hatebreeder
30-04-2007, 20:07
to żes dojebał xDDDDDDDD karolek98
rozumiem ze 98 to rocznik twojego urodzenia :>??
Mordą w dół i leżeć zjebie i wara od Karola/Kuby w zależności od tego kto z tego konta korzysta, bo zagryze hrhr
Mordą w dół i leżeć zjebie i wara od Karola/Kuby w zależności od tego kto z tego konta korzysta, bo zagryze hrhr
karol/kuba hmmmmm co on ma rozdwojenie osobowosci?? czy ty nie pamietasz jak sie nazywa twoj partner:baby: ?!?!/1/1/1!?
Hatebreeder
30-04-2007, 21:56
Kuba - Pu ;)
Karol - Zimn
A tym tekstem to tak mi dojebałeś, że aż mi kredki z plecaka wypadły ;<
Kuba - Pu ;)
Karol - Zimn
A tym tekstem to tak mi dojebałeś, że aż mi kredki z plecaka wypadły ;<
hmmmmmm co za kretyn nosi w dzisiejszych czasach kredki w plecaku :baby: ?????????????????????????????????????
ps. mocno sie połamały :S:S:S???
ps2. moze twoj partner ma temperówke etc. B)
Kuba - Pu ;)
Karol - Zimn
Pu, czyli Zielper?
Bandzioch
01-05-2007, 01:58
Name: Lordnazgul
Character Deaths
May 01 2007, 00:35:38 CEST Killed at Level 146 by Mewtu
:(
Originally posted by Lordnazgul on 01.05.2007 00:45:56:
> hi
> kick
> yes
> bye
>
> Gz mewtu I hope u are proud of it
Danthorr
01-05-2007, 09:02
Hahahahahahah. Frag to frag =)
Rzolniez
01-05-2007, 13:01
Co do Fragów na uf :
"Masz Siłe , Masz Wiare Raz Jeszzce Pozbierać Sie"
nightwish_88
01-05-2007, 13:30
@Pajerro
milcz.
@nightwish_88
Nie mam neostrady...
Apropos Neostardy xD
Zlookajcie to: http://www.cda.pl/gry-online/3/tpsa.php
Babka Neostrady ^^
Hatebreeder
01-05-2007, 14:18
Co do Fragów na uf :
"Masz Siłe , Masz Wiare Raz Jeszzce Pozbierać Sie"
Co do twojej ortografii na forum:
"www.ortografia.pl"
Rl meeting w Wrocławiu sie zakonczyl:) zdjecia pozniej
Rl meeting w Wrocławiu sie zakonczyl:) zdjecia pozniej
Dla kogo się skończył dla tego się skończył. My jeszcze resztki wódki dopijamy właśnie ;p.
Dzieki za spotkanie smyki, miło było was pznac :)
a z fotek i filmików ja już zlewam :D
Hatebreeder
01-05-2007, 22:41
http://youtube.com/watch?v=2cndnm8RhEM
Naro na meetingu we Wrocławiu
http://youtube.com/watch?v=K1HvdNfFRAo
A tutaj wywiad z Bezokiem :)
Rzolniez
02-05-2007, 00:16
Hatebreeder Kolegów szukasz?
zaraz mi napiszesz "zabije Cie na śmierć" mam juz sie bac ? ;o
pizda jestes ogólnie i tyle ;d
przykro mi ze z toba sie nikt spotkac nie chce :< ale.... Gon sie
nara
http://www.kanaros.webd.pl/meetwroc/01052007(009).jpg
Anum: "Dla tych, co wyjechali"
Xandar: "Dla tych, którzy w każdym momencie swego życia zdobywają 100% powodu by pamiętać ich imiona- stara szkoła rapu"
Mati: "Zasiądziemy przy wspólnym stole- będzie tak na pewno"
Na focie: Lewa góra: Xandar, obok Mati, po środku Anum, na dole Pan Tadeusz ^^.
Kuba - Pu ;)
Karol - Zimn
;<
co to k jest, jakis slang ?? Łooooo gangser sie znalazl uzywajacy skrotow/slangow :baby:
Anum pozdrow ode mnie wszystkich i bawcie sie najlepiej jak mozecie, szkoda, ze nam nie bylo pisane pojechac, moze next time..
Take Care :D
/Metek.
Edit.
Xandar zapalimy co ?:D
Anum pozdrow ode mnie wszystkich i bawcie sie najlepiej jak mozecie, szkoda, ze nam nie bylo pisane pojechac, moze next time..
Take Care :D
/Metek.
Edit.
Xandar zapalimy co ?:D
@ Metek
Xandar: ziom odbieraj phona!
Anum, Xan, Mati ! Powodzenia z Tadkiem :D
Anum skad miales Tadka ?!:D
/Metek.
Bardzo ladny server Iridia ^^
Anum, Xan, Mati ! Powodzenia z Tadkiem :D
Anum skad miales Tadka ?!:D
/Metek.
Stąd: http://www.kanaros.webd.pl/meetwroc/01052007(003).jpg
^^
Od Xandara: "O tym, co było i o tym, co jest teraz"
Bardzo ladny server Iridia ^^
A wręcz PIKNY :D Ja też chce miting z prawdziwego zdarzenia!
HUAHAUHA Pan Tadek jak w morde strzelil :D
A ja musze spijac teraz piwo i sie zastanawic czemu mnie tam nie ma, Bergr juz Cie nie lubie... :D
http://www.kanaros.webd.pl/meetwroc/HAILDB.jpg
Anum: "Dla tych co rozumieją!"
Xandar: "Nie ważny jest opis miejsca i daty ważne, że wokół same wariaty-pozdro od pana Tadzia!: nie jestem lamusy tym za kogo mnie uważacie"
Żeby nie było off topa: Coś czuje, że po meetingu guild zacznie coś fragować :).
do up, Xandar: "Oj myśle, że tak"
Hatebreeder
02-05-2007, 09:22
co to k jest, jakis slang ?? Łooooo gangser sie znalazl uzywajacy skrotow/slangow :baby:
Chciałeś być fajny ale Ci nie wyszło
Pu to name chara idioto..
@hate~ musze cie niesttey zdolowac ale naro jest jednym z normalniejszych ludzi jacy graja w tibie:] wiec nie wie mczemu po nim jedziesz skoro nie znasz go i nigdy nie poznasz.
@hate~ musze cie niesttey zdolowac ale naro jest jednym z normalniejszych ludzi jacy graja w tibie:] wiec nie wie mczemu po nim jedziesz skoro nie znasz go i nigdy nie poznasz.
Hehe A co o mnie powiesz?:D
Pozdro dla wszytskich co byli i ktorych zabraklo we wrocku :) mi tam sie podobalo poznalem nowych RLi i szwagra ;)
Dzieki za meeting mam nadzieje ze da rade to powtorzyc!
Btw wrocek to piekne miasto :) piekne kobiety... No i nie chwalac sie rozdawali nam w klubach darmowe drinki i piwa :)
dzieki Jini, to sie tyczy kazdego kto byl we wrocku - wszyscy fajne ziomki! a co do tego nobka co tu sie tak rozpisuje to ignoruj go tak jak inni to robia :) mi szkoda słów dla niego a wiem ze jest tak niedowartosciowany i kiepski w rl ze po porstu tutaj sobie musi podbudowac samego siebie... tu i tlyko tu bo gdzies indziej mu nie wychodzi :)
a co do meetingu mam nadzieje ze bedzie ejszcze nie ejden i w wiekszym gronie! szkoda ze chlopaki z rzeszowa czy krakowa nie mogli zajechac ale mam nadzieje ze nic straconego. zreszta ida wakacje wiec napewno sie znajdzie jakis czas zeby wypic wspolnie piwko i nie tylko.
A Berger zjadl Minkowi kanapki :D
Hehe no ba. Nie wiem czy wiesz ale Berger nas zaprosil do Lodzi:D:D i bedzie nam pizze robil(najlepsze w kraju) xD
A Anum nie zna nawet swojego miasta !!!!!!!1
A Anum nie zna nawet swojego miasta !!!!!!!1
Ty się lepiej o Minkia martw kumplu!
Szkoda ze nie moglem pojechac do wrocka,ale na nastepnym meetingu bede na 100% o ile bede w Polsce :D
Anas Kiro
02-05-2007, 14:52
Teraz panowie szykowac hajs na meeting w Krakowie:P:P
Szkoda że niemogłem pojechac do Wrocka ;// ale odrobimy to !:P
Teraz Łódź!!
Teraz Łódź!!
Kiedy Rzeszów blz?
nightwish_88
02-05-2007, 15:58
Właśnie dotarł do mnie temat, który może wystąpić na maturze z anglika.
“Podczas pobytu w Wielkiej Brytanii kupileś ciągnikowy kultywator
sprężynowy z zapasowym kompletem lemieszy półsztywnych i
skaryfikatorem. Zauważyleś, że uszkodzone było łożysko toczne
baryłkowe wachliwe w mimośrodzie oraz brakowało połączeń gwintowych ze śrubą pasowaną o trzpieniu stożkowym. Chcesz zgłosic jego reklamację.
Napisz na czym polega problem oraz gdzie i kiedy nabyłes urządzenie i
zaproponuj rozwiązanie problemu. Podpisz sie jako XYZ.”
Teraz możecie spać spokojnie...
Rastafarians
02-05-2007, 16:16
Właśnie dotarł do mnie temat, który może wystąpić na maturze z anglika.
“Podczas pobytu w Wielkiej Brytanii kupileś ciągnikowy kultywator
sprężynowy z zapasowym kompletem lemieszy półsztywnych i
skaryfikatorem. Zauważyleś, że uszkodzone było łożysko toczne
baryłkowe wachliwe w mimośrodzie oraz brakowało połączeń gwintowych ze śrubą pasowaną o trzpieniu stożkowym. Chcesz zgłosic jego reklamację.
Napisz na czym polega problem oraz gdzie i kiedy nabyłes urządzenie i
zaproponuj rozwiązanie problemu. Podpisz sie jako XYZ.”
Teraz możecie spać spokojnie...
:cup: dzięki za info!
Wszystko ładnie, pięknie ale jak jest reklamacja po angielsku?
Trai'ler
02-05-2007, 16:18
:cup: dzięki za info!
Wszystko ładnie, pięknie ale jak jest reklamacja po angielsku?
complaint
za to ty mozesz mi powiedziec jak jest wszystko inne oprocz reklamacji po angielsku XD
pozdro rastuś <3
Rastafarians
02-05-2007, 16:24
complaint
za to ty mozesz mi powiedziec jak jest wszystko inne oprocz reklamacjipo angielsku XD
pozdro rastuś <3
Dzięki <3
No więc : "Everything other aside from complaint" xd coś takiego
Edit: literówka ;p
Bah chopaki, tylko nie Uć! ;( :cygaro:
Oj odrobimy... Meczyk Lechijki , meczyk Wiselki , meeting z tymi nabami :)
No nie bedzie czasu trzezwiec :p
Xandar Mac'Leod
02-05-2007, 19:37
Pomyliłem się.
You have left the guild.
- Zdradzony przez tych, ktorych nazywalem przyjaciolmi...
Bye.
// Signed
The Draconite of The Doom Brigade
Xandar Mac'Leod
eee nie wiem dokladnie o co chodzi ale...
Bye. :/
Hatebreeder
02-05-2007, 21:13
Pomyliłem się.
You have left the guild.
Bye.
// Signed
Xandar Mac'Leod
Bądź z lewackim, dwulicowym ścierwem w guildi - płać za to
Tada~
Bądź z lewackim, dwulicowym ścierwem w guildi - płać za to
Tada~
Koles powiedz chociarz czy wiesz o co chodzi?? Odzywac sie potrafi kazdy, jednak madrze gadac malo kto, a juz napewno nie ty.
Właśnie! Tylko Xandar może wytłumaczyć powód Swojego odejścia.
Pomyliłem się.
You have left the guild.
Bye.
// Signed
Xandar Mac'Leod
No to teraz Ci przypomne, jak mowiles, ze mnie 'szwedzkie psy' wychujaja ;]]
@Xenezis
Badz online jutro cos kolo 21, musimy pogadac o 2 waznych sprawach
Danthorr
02-05-2007, 22:50
Ahahahahahahhahahahahhahahahahahahahah
Jak bym was lepiej znal, no i byl bym starszy :PP to podlaczyl bym sie :))
wrocek rox ;]
Anum gdzie dokladniej mieszkasz? jaka dzielnia
No jak to zauwazyli zapraszam ,ale dopiero kolo czerwca :) bo w tym miechu mam w ch**j pracy i sie nie wyronbie. Niestety, a nie chcial bym, by bylo tak ze odwiedzicie moje piekne miasto ,a ja bede musial isc do roboty :(. Zrobie najlepszego placka i oprowadze was po najlepszych lodzkich klubach. Nie wiem czy wszystkich wpuszcza, ale cos sie wymysli. Zapraszam serdecznie koniec czerwca. (najlepiej bo bedziecie po sesji + szkole itp.)
Oprocz tego zalatwie wam hotele i oprowadze po LDZ :D
Mieszkaja tu tez 2 lisy :)
Ara nie graj w pilke przed wyjazdem do lodzi bo znowu mnie nie zobaczysz ;)
P.S. Dla bezoka 2x wiecej Srajtki :)
P.S. 2 niech sam xandar sie wypowie i Les o co poszlo bo to spor miedzy nimi.
Czerwiec 2007 -> Bergilliada
Xandar Mac'Leod
02-05-2007, 23:44
Tak jak dosc nie jasno powiedzialem/napisalem powodem mojego odejscia jest po prostu pomylka. Pomylilem sie w nazywaniu czlonkow UF/Prolacks (przynajmniej niektorych) przyjaciolmi. Sa na tym swiecie priorytety i ja swoj obralem. Zostaje przy Anumie i mnie gowno obchodzi co wy bedziecie o tym myslec. Poza tym to nie jest tak, ze ja odszedlem. Dzisiaj Aureliuss dal mi jasno (mowiac: s*******aj stad) do zrozumienia, ze nie mam czego szukac w United Forces. Dzieki za to co bylo miedzy nami i gl.
Anum: dzielnica Fabryczna
// Signed
Xandar
Xandar sam wiesz ze Aure~ jest impulsowy i nie rozumiem czemu odebrales jego slowa jako "wypad z gildi".I to chyba ja ustalam jeszcze kto ma s*******ac z gildi a kto nie.Chujowo wyszlo... ale nikt Cie nie bedzie prosil o powrot do gildi.To byl Twoj wybor :/
I jak to prawda co Anum tam odjebal to sam bym zrobil to co Kucharz :)
Xandar Mac'Leod
02-05-2007, 23:59
co zrobil? bo jesli to co mi sie wydaje to chyba tez powinienem dostac po pysku ;>
Banditos
02-05-2007, 23:59
widzę ze morale spadają a tymczasem my czekamy na fragi jakies
co zrobil? bo jesli to co mi sie wydaje to chyba tez powinienem dostac po pysku ;>
Nie wiem naprawde , slyszalem tylko historie o Anumie , anyway na Twoim miejscu zjebalbym go...
Reth'ik,
03-05-2007, 00:15
Teraz UĆ!!8o
My Was oprowadzimy... Nie to co Anum :P
Berger... Pomoge Ci 8o
@Trai'ler... Berger LKS, Ja, Lisu, Metek WIDZEW :)
Ale wy macie naje**ne w glowach jedziecie na meeeing i sie kłócicie jak ja bym pojechal to bysmy sie wszyscy zajebali i nikt nie mialby sily sie kłócic
ale zepsulem noge :( i nie przyjechalem ale co tam niedlugo meeting w Krakowie
@berger juz nie bede gral przed wyjazdami :D
Trai'ler
03-05-2007, 00:24
No jak to zauwazyli zapraszam ,ale dopiero kolo czerwca :) bo w tym miechu mam w ch**j pracy i sie nie wyronbie. Niestety, a nie chcial bym, by bylo tak ze odwiedzicie moje piekne miasto ,a ja bede musial isc do roboty :(. Zrobie najlepszego placka i oprowadze was po najlepszych lodzkich klubach. Nie wiem czy wszystkich wpuszcza, ale cos sie wymysli. Zapraszam serdecznie koniec czerwca. (najlepiej bo bedziecie po sesji + szkole itp.)
Oprocz tego zalatwie wam hotele i oprowadze po LDZ :D
fajnie byłoby wiedzieć jeszcze kto jest zaproszony :p
btw berg , jesteś za ŁKS'em czy Widzewem : >
ps. Coraz dziwniejsze rzeczy dzieją się w tym topicu więc wole sie nie wypowiadać : >
@down
nieprzeciętny yntelygent , ten z ktorym miales zaszczyt rozmawiać
Rzolniez
03-05-2007, 01:35
Inteligenta Rozmowa z Jedyn z Uzytkownikow forum po malej imprezie :
--- (2-05-2007 16:12)
moje biurko ladnie pachnie
--- (2-05-2007 16:13)
a twoje /
Ja (2-05-2007 16:13)
xD
Ja (2-05-2007 16:13)
normalnie
powachaj
napewno jakos pachnie
--- (2-05-2007 16:14)
moje pachnie bezzapachowo
--- (2-05-2007 16:14)
ale ladnie pachnie
@up
Bardzo inteligentna rozmowa. Dołączając się do tematu powiem że moje biurko pachnie kabanosem... nie wiem dlaczego ;<
@UF
Czekam na fragi ^^ (Czekać to ja sobie moge -.^)
Viffarn co sie stalo sie ?:D Banished :(
Next time nie laduj sie gdzie Cie nie chca :baby:
Filmu z jego bana NIE BEDZIE :D
/Metek.
Reth'ik,
03-05-2007, 04:58
Own3d? 8o
Viffarna mamy zglowy na miesiac :(B)
widzę ze morale spadają a tymczasem my czekamy na fragi jakies
Chealino May 03 2007, 11:01:50 CEST Killed at Level 160 by Xenezis
and by Milivin
Caris Lirath May 03 2007, 10:45:53 CEST Killed at Level 71 by Aureliuss
and by Xenezis
sa i fragi....
Bandzioch
03-05-2007, 12:53
btw berg , jesteś za ŁKS'em czy Widzewem : >
Berger chyba jest za Budowlanymi xD
BUDOWLANI LOOOOOODZZZZZZZZZZZZZZZ!!!!!!!!
bandzieoch byl szybszy :|
Trailer@ - Nie wiem co to ma do rzeczy... Aure LKsu nie lubi wiec powiem ze LKS ale kiedys im kibicowalem jak bylem w podstawoce. Tylko co z tego?
A co do iridi....
KEBAB TRAPS HIMSELF 2 - pobiegl po nas i kozaczyl, mial Pz locka, padl na edron.
Trai'ler
03-05-2007, 13:31
BUDOWLANI LOOOOOODZZZZZZZZZZZZZZZ!!!!!!!!
bandzieoch byl szybszy :|
Trailer@ - Nie wiem co to ma do rzeczy... Aure LKsu nie lubi wiec powiem ze LKS ale kiedys im kibicowalem jak bylem w podstawoce. Tylko co z tego?
a to budowlani łódź to też jakiś klub bo pierwsze słysze XD
tak sie pytam , tylko za kim jestes : ) , wiesz czasem lepiej wiedzieć : D
btw odpowiedz mi na drugie pytanie : >
@up.
Rugby :P
@topic.
Gz fragow Panowie.
/Metek.
Danthorr
03-05-2007, 14:41
A payment rośnie... xD
Xenezis zjadl dzis sytego kebaba :)
Trailer to klub rugby tegoroczni mistrzowie polski ;)
Po tej wojnie , nikt nie bedzie glodny xD
Chealino May 03 2007, 11:01:50 CEST Killed at Level 160 by Xenezis
and by Milivin
Caris Lirath May 03 2007, 10:45:53 CEST Killed at Level 71 by Aureliuss
and by Xenezis
sa i fragi....
zaczynam swoja krucjate;) o ktorej wspominalem hauehauae
Next tajm idziemy na te kebaby do turka 8o <3
acidland
03-05-2007, 15:37
A kto mi płakał na Tibii, że to postać brata i się boisz jak wróci z Krakowa???? :baby:
ripper byl moja postacia?? ty chyba nie ta telenowele ogladales co czeba:P
Jedno wyjscie z pz i jeden frag nic nie znaczy;)
1. Jakie macie zgranie? Zerowe
2. Ile macie kasy? 1mln?2?
3. Jestescie gorzej przygotowani
4. W arc jest Sesulo, mewtu i lubo a u was Nazgul i Bezok
5. Arc ma 11 mln na rozjebanie was.
6. Po wojnie czesc z was nie dostanie paymenta, bedzie poprostu wyrzucona
7. Nie zaplace ,,l,,
Danthorr
03-05-2007, 16:59
Woah, jesteś wielki! Zaiste! Chyba nigdy na wojnie nie byłeś skoro tak się jarasz jednym fragiem X_X
7. Nie zaplace ,,l,,
otworz sobie okienko z member'sami arc i UF i policz sobie ile jest osob w kazdej z gildi ;]
jestes niiiiiiiiiiiiczym dili :baby: :baby: :baby:
7. Nie zaplace ,,l,,
Widze ze slabo dupe lizesz bo koledzy z arc ci malo mowia.
Maja 3kk w guild cashu nie 11? OKKKK
@anas
to jutro sie widzimy?:D
7. Nie zaplace ,,l,,
hmm.....
1.Masz jakis honor? nie masz
2.Masz juz szwedzkie obywatelstwo?
3.Czym czyścisz język po wylizaniu szwedzkiego rowa? Pumex
4.1kk to juz zlootowalismy z samych fragow na arc. o.0
5.U nas jest jeszcze Mor'grimm Xenezis Undead i inni.
6.Wszyscy sa gotowi poświęcić chara
7.Żal mi Ciebie
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.