zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Iridia part 2

Stron : 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

Bez~
28-12-2006, 20:42
nie uwierzycie, ale znalazlem ludzi ktorzy potrafia jeszcze bardziej zjebac open battle, niz wy ahahahah

czek yt ałt:
www.tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/16060
open battle z Antici.

enjoi

:)
/Miniek

berger
28-12-2006, 21:12
@maddie - jesli nie potrafisz prowadzic open battle i nie masz pojecia o war nie wypowiadaj sie o innych.. lub przynajmniej zachowaj odpowiednia forme i nie wyslawiaj sie w ten sposob... !!

maddie
28-12-2006, 21:33
no coz, moze i mnie ponioslo, co Bez~ skutecznie mi wytlumaczyl, ale jak mozna nazwac ob w ktorym przegrywa sie, nie pamietam dokladnie, 1:6 ?

btw Magic, w ten sposob probujecie odciac sie od wszelkich komentarzy na temat tego co robicie/robiliscie a to po prostu niemozliwe. oczywiscie ze nie umiem prowadzic ob, nie mam extra pvp jak Mocny i pewnie tez nie mam pojecia o war. Ale wypowiadac sie moge.

;(
/Maciek aka Maciej

Banditos
28-12-2006, 22:29
a ja niestety dzis padlem od arc ;/ a mialo byc dzis 60
Dec 28 2006, 19:01:33 CETKilled at Level 59 by Firenze Bellator
and by Sesulo

Kiełek
28-12-2006, 22:46
no to sie robi h4x0r... a padłeś za coś czy tak poprostu?
swoją drogą podobno powstaje jakaś grupa 60~ którzy mają zamiar lizać dupe arc ale nie wiem w jakim stopniu to polega na prawdzie:confused:

Lisu
28-12-2006, 23:16
swoją drogą podobno powstaje jakaś grupa 60~ którzy mają zamiar lizać dupe arc ale nie wiem w jakim stopniu to polega na prawdzie:confused:

No to ciekawostke powiedziales :o

Kiełek
28-12-2006, 23:48
No to ciekawostke powiedziales :o

Tak, ale drąże do tego czy to w 100% prawda, więc jeśli to okaże się plotką to nie zwalajcie na mnie winy... :)

Arthas The Keeper
28-12-2006, 23:58
Panowie to sobie zobaczcie=> fakt nie jest to OB, ale akacja zajebista :D
Tak też idzie ubić 140ek w 1 sec. tylko trzeba mieć pomysł, taki jaki ma przechuja nemtor :D.
http://www.tibicams.tibianetwork.net...ies/show/15676

signed: Usar

Maxxonek
29-12-2006, 11:43
Panowie to sobie zobaczcie=> fakt nie jest to OB, ale akacja zajebista :D
Tak też idzie ubić 140ek w 1 sec. tylko trzeba mieć pomysł, taki jaki ma przechuja nemtor :D.
http://www.tibicams.tibianetwork.net...ies/show/15676

Podejżewam, że to jest to na moście na Tiquandzie? ;> Nie chce mi się sprawdzać, ale jeśli tak to akcja wymiata ;p

Arthas The Keeper
29-12-2006, 12:32
Owszem to ta akcja i tu wychodzi na to, że jednak polak też coś potrafi ;].

Valard
29-12-2006, 13:55
Nemtor bierze te koksy ("Tibia rox" czy jakoś tak się nazywają =p) i obowiązkowo Jabole nic tak nie polepsza "trzeźwości" umysłu jak i PvP =p Tak na serio ładna akcja jedna z tych którą ogląda się parę razy, a potem wyciąga wnioski =]

Rankor
29-12-2006, 23:54
Tak, ale drąże do tego czy to w 100% prawda, więc jeśli to okaże się plotką to nie zwalajcie na mnie winy... :)
Nawet jesli.. to co w zwiazku z tym? ;o
Maxx no-liferze juz 88lvl ^^

Jinikao
30-12-2006, 14:09
14:09 Avainvan [95]: najpierw piszesz bzdury na forum a teraz chcesz na hunta isc?
14:09 Avainvan [95]: ze zrdajca wielkim?
14:09 Avainvan [95]: lol

Hehe czyzby to ze nas zdradziłes to byly bzdury?? Czyzby zyjesz na innym alternatywnym swiecie i na twoim nic takiego nie mailo miejsca??;o

Banditos
30-12-2006, 20:14
Aureliuss
Dec 30 2006, 19:11:18 CETKilled at Level 139 by Chealino
;/

nightwish_88
30-12-2006, 22:53
Aureliuss
Dec 30 2006, 19:11:18 CETKilled at Level 139 by Chealino
;/

waaaar? :]

Maxxonek
30-12-2006, 23:15
Nawet jesli.. to co w zwiazku z tym? ;o
Maxx no-liferze juz 88lvl ^^

Gdybym byl no-lifer to bylaby juz dawno setka ;) Just fun ;*

Kisia
30-12-2006, 23:21
waaaar? :]

Nie war, aure zwyzywal chealino jak byl niby pijany nie bylo mnie przy tym wiec nie wiem dokladnie :P

Anas Kiro
31-12-2006, 08:39
No napewno musiał go strasznie zbesztać ale to tak okrutnie... -.-

Galdi
31-12-2006, 12:14
20:12 Lesley Mac'Leod [113]: 150k;o

;*

Lisu
31-12-2006, 17:44
Dwa nabki mniej na Iridia...
http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=1499902

Kiełek
31-12-2006, 23:22
@up

A ja myślałem że jednak pójdzie Undelete:p

@topic
a co do tych asslickerów to jak przeczuwałem - ściema, żebyście widzieli tego co mi to powiedzial:evul:

Galdi
01-01-2007, 04:57
Berger frajerze, musisz znizac sie do poziomu, aby pisac glupoty na forum? ; ]
A moze zakrecilo ci sie w glowie po 1 browarze? ;'(

Bandzioch
01-01-2007, 14:01
@up
Galdi jestes: :baby: nic dodać nić ująć... :confused:

Pr23m3k
01-01-2007, 16:16

On przynajmniej nie boi sie wypic 1 browara , nie to co ty ze mama wyczuje i w tibie grac nie bedziesz mogl <nonono> niestety nie masz racjii co do tej sprawy

Thanks
Pr23m~

Adolphus Elbragol
01-01-2007, 16:19
@up

A ja myślałem że jednak pójdzie Undelete:p

Bylismy twardzi do konca.

No ok, Mati byl twardy, ja po prostu zapomnialem. : D

berger
01-01-2007, 17:05

Nie mow do mnie jak do ojca... i nie kozacz tak bo gwarantuje ci ze moge w 3 dni zaczac grac zrobic 28 lvl sorca i cie spokojnie zdjac ;]

Hamuj jezyk...

Tak lekko mnie kreci po browarze, ale taki browar jest potocznie nazywany Ubotem... Chyba wiesz co to ubot?( i ne chodzi mi o lodz podwodna).

Naro
01-01-2007, 17:52
20:12 Lesley Mac'Leod [113]: 150k;o

;*

Moze pochwalisz sie za co masz placic? Moze opowiesz jak to dla zabawy zabiles z Pisorkiem Sizuzineczke ( jedną z niewielu kobiet na tym serwerze) a potem schowales sie za plecami Arcanium.

Wiesz po czym poznac faceta z jajami? Prawdziwy facet z jajami jak cos zrobi to ponosi konsekwencje swoich czynow a nie chowa glowe w piasek i wypina pupe zeby go w nia pakowali... Jaja to Ty moze masz.... ale nie owlosione chlopczyku...

A Bergera to nie obrazaj bo on by jeszcze nei zaczal pic a Ty juz bys lezal pod stolem.. Swoja droga chcialbym zobaczyc jaki jestes mocny w gebie wobec Bergera na spotkaniu w realu :D

Hakusek
01-01-2007, 18:56
@up

muahahha az se zwylem z ciebie :D zal ...B)

Kiełek
01-01-2007, 19:06
Bylismy twardzi do konca.

No ok, Mati byl twardy, ja po prostu zapomnialem. : D

taa... ale po co? czyżby mieliście dośc tej zniszczonej Iridii?

Galdi
01-01-2007, 19:07
Moze pochwalisz sie za co masz placic? Moze opowiesz jak to dla zabawy zabiles z Pisorkiem Sizuzineczke ( jedną z niewielu kobiet na tym serwerze) a potem schowales sie za plecami Arcanium.

Wiesz po czym poznac faceta z jajami? Prawdziwy facet z jajami jak cos zrobi to ponosi konsekwencje swoich czynow a nie chowa glowe w piasek i wypina pupe zeby go w nia pakowali... Jaja to Ty moze masz.... ale nie owlosione chlopczyku...

A Bergera to nie obrazaj bo on by jeszcze nei zaczal pic a Ty juz bys lezal pod stolem.. Swoja droga chcialbym zobaczyc jaki jestes mocny w gebie wobec Bergera na spotkaniu w realu :D

Ponosze konsekwencje, dajemy 90k dla Sizu. Schowałem sie za plecami arc? Myslisz, ze po waszych akcjach, nie powiem Chea, co Undead na niego gadal? Juz dostal film. Niedlugo Sizu dostanie kase i juz nic nie bedziecie mogli mi zrobic ;*

berger
01-01-2007, 20:18
Boze kolejny Danthorr -.-

Umarl asslicker niech zyje asslicker xD

maddie
01-01-2007, 20:40
Fidelity burns in hell

ze wstydu ;<

Maxxonek
02-01-2007, 17:12
Dont kraj, łil bi fajn ;p

A tak naprawde, to przestancie sie klocic bo i tak do niczego nie dojdziecie ;) Ten temat z tego slynie i zawsze wychodzi to samo ;>

Forlann
02-01-2007, 19:33
Jaka cena Demon Horna chodzi na iridia i czy ludzie to wogole kupuja?
Przy okazji odswierzam temat :)

ManfFreD
02-01-2007, 20:29

Name: Sizuzineczka
Character Deaths:
Dec 31 2006, 00:55:37 CET Killed at Level 65 by Firenze Bellator

Czemu mu nie wyznaczyliście paymentu? :D

Thoris...
02-01-2007, 23:20
@ManfFreD
Najbardziej na tym forum śmieszy mnie to ,że ludzie patrza tylko jak innym dopiec.Gosia padla 2x za nic ,a ty wolisz przybrac nick jak z jakiejs smiesznej kreskówki dla dzieci i z ironia pisac brednie ...takie to zabawne jechac po innych?

Jinikao
03-01-2007, 13:19
Thoris nie wymagaj zbyt wiele od dzieciaka ktory jest upośledzony...

Zwieshu
03-01-2007, 13:24
z innej beczki ;p

wiecie coto za typ
08:52 You see General Guzz (Level 49). He is a royal paladin.

bo strasznie kozaczy i probowal mnie za nic ujebac

ale to szwed wiec oni to musza miec we krwi

pozd V

ManfFreD
03-01-2007, 15:08
@ManfFreD
Najbardziej na tym forum śmieszy mnie to ,że ludzie patrza tylko jak innym dopiec.Gosia padla 2x za nic ,a ty wolisz przybrac nick jak z jakiejs smiesznej kreskówki dla dzieci i z ironia pisac brednie ...takie to zabawne jechac po innych?

Dokładnie! Każdy chce dopiec innym jak może! :) Bez wyjątków. Chodzi o to, że skoro dla Rippera mogliście wyznaczyć taki payment to czemu do Firenze nic nie macie? Nie wspominam już o tych insultach ze strony Lesleya i kłamstwach Bergera!

Thoris nie wymagaj zbyt wiele od dzieciaka ktory jest upośledzony...

Nie znając mnie i wyrażając o mnie taką opinie świadczysz o swoim poziomie intelektualnym.;)

3maj sie Ripper! Jesteśmy z Tobą!! <3 BTW gz lvl!

Bandzioch
03-01-2007, 15:40
@up
Mozesz powiedziec w ktorym momencie Berger kogos oszukal piszac cos na tym forum?? odpowiedz poprzyj dowodami ;)

Galdi
03-01-2007, 15:44
@Manfred

Napisz mi na prv albo na tibi, kim jestes ; ]

@Berger

Bylo fake, jak pisalem o 2:43 ~~, a z gadalem z Undeadem i lesleyem kolo 22.30~~?

ManfFreD
03-01-2007, 15:45
Czy ja powiedziałem że Berger kłamał na tym forum??:confused:

http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=1501352

Thoris...
03-01-2007, 17:09
@ManfFreD
Ja zadnego paymenta nikomu nie nakładałem, co smieszniejsze od czasu gdy sie wyplacilem to z wiekszoscia z GZ nie zaminilem słowa wiec nie moge swiadczyc za to co robią oni .Widzisz piszesz o czyms o czym nie masz pojecia, ludzie tacy jak ty robią z tego forum smietnik/chata bo potem osoby typu "berger" przez dziesiątki stron tlumacza im jak jest naprawde.W zasadzie odwiedzam to miejsce tylko po to by sie posmiac ,bo zamiast pisac tu o czyms ważnym pod krytyke pada 1 osoba i pzrez XX stron jest ona gwiazda ,po czym temat zostaje zamkniety ;]

Kiełek
03-01-2007, 17:23
z innej beczki ;p

wiecie coto za typ
08:52 You see General Guzz (Level 49). He is a royal paladin.

bo strasznie kozaczy i probowal mnie za nic ujebac

ale to szwed wiec oni to musza miec we krwi

pozd V

o0 właśnie, wiem że odbiegam od tematu ale mógłby się ktoś zająć takimi kozaczkami? z mojej strony chodzi o Bartez'sorcer, mianowicie siedzi z RS w dp Ab i rzuca do wszystkich huntami (oczywiście mi też ale z pewnego powodu zmienił(a?) zdanie), ale jest to denerwujące, da się coś zrobić-.-:p

Galdi
03-01-2007, 20:08
@Up

Nie boj sie tego Barteza, tez mnie straszyl jak go ubilem ;p

Kiełek
03-01-2007, 22:31
Taak, on jest śmieszny:D
Wieki temu mnie bił bo go pomyliłem z Bartezem Terrorystą, a tak wogóle to już zbieram ekipe na niego i tych całych Ganja smokerów i Hiszpanów z Ab:evul:

berger
04-01-2007, 10:13
Czy ja powiedziałem że Berger kłamał na tym forum??:confused:

http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=1501352

yyyyyy... Gdzie tam jest jakiekolwiek klamstwo? aaaa moze ty nie kminiles ze tam jest pokazane ,ze wkleic gadke na forum bez ssa to zaden problem.. przetlumacz sobie na polski (I can paste... => moge tu wkleic co chce ect).

...

I nie wypowiadaj sie co do firenze... Ja wiem ze ty bys mu dal paymentsa liderowi Arc zaraz po przegranej wojnie, ale my niestety jakos nie rzucamy sie w gowno.

Pozdro dla all Tibi.pl...

@Lorth- Rau tez kozaczyl xD

Trai'ler
04-01-2007, 14:16
Bartezem Terrorystą

bartezem grałem kiedyś ;Q

btw. uważajcie na jedną suke - paulina roostar , ojebała mnie i wiele innych osób jak narazie na 600~k :s

ojebała mianowicie mnie , pee'ro , i pare innych osób , chciała również ojebać Shark'Blade ale sie jej nie udało :S
jak będziecie ją widzieli poza depotem msg me :)

Kiełek
04-01-2007, 18:53
bartezem grałem kiedyś ;Q

btw. uważajcie na jedną suke - paulina roostar , ojebała mnie i wiele innych osób jak narazie na 600~k :s

ojebała mianowicie mnie , pee'ro , Viffarn i pewnie kogoś jeszcze :s
jak będziecie ją widzieli poza depotem msg me :)
@bartez terrorysta
po ciężkich poszukiwaniach dotarłem do pierwszego ownera, a ty którym byłeś? :>
@paulina roostar
paulina vel. zgarbiale jablko tak zyskala pacc:)
z tego co wiem to ma paymenta 50k bo wczoraj biła qmpla Ayaka, o ile nie Ayaka we własnej osobie i bił ją właśnie Ayak, Phoenix Vast i kilku innych, dowiedziałem się też że do dziś ma zapłacić 30k a po feriach 20k - wg mnie to i tak mało i jakiś h-lvl powinien sie ją zająć

@edit
Mrs. Roostar
Jan 04 2007, 01:13:10 CET Killed at Level 52 by Viffarn
;o szybko xD

Phoenix_Vast
04-01-2007, 19:43
@up
Paulina najpierw sapała do Volcan Dracon za ubicie jakiegos tam jej/go znajomego ktorego rowniez i ja ubilem, potem sapala do mnei a na koncu zaatakowal/a Ayaka (mojego rl) co przeważyło szale. Potem smigał/a po carlin az w koncu trapnelismy ją (Ja, Elite Kurhax i Ayak) w pomieszczeniu na polnoc od statku w carlin, eh, gdyby moje m walle trzymały dłużej =)

a dziś zownował mnie huxy bo szuka free kasy ;<

zadko bo zadko ale bede tu pisywal =))))

pzdr~~ Murder Mankind

PS 31.12.2006 moj char mial 2 tygodnie =)))))

Kiełek
04-01-2007, 20:40
@up
Paulina najpierw sapała do Volcan Dracon za ubicie jakiegos tam jej/go znajomego ktorego rowniez i ja ubilem, potem sapala do mnei a na koncu zaatakowal/a Ayaka (mojego rl) co przeważyło szale. Potem smigał/a po carlin az w koncu trapnelismy ją (Ja, Elite Kurhax i Ayak) w pomieszczeniu na polnoc od statku w carlin, eh, gdyby moje m walle trzymały dłużej =)

Phoenix wiesz ze to widzialem noob charem:)
a właśnie czego Huxy szuka w Carlin? Hmm... nowemu ownerowi się chyba nudzi

@offtopic
a tak wogóle to ładne bursty wchodziły:D

Phoenix_Vast
04-01-2007, 20:45
Właśnie tłuke guardy, 220k expa zrzuciłem na deadzie :|
Szczęście że moje 'plecy' sie pofatygowąły
Napisz do mnei w grze czasem =)
A to zajscie z Pauliną, było tak jak ja opisałem;<
Ayak nawet burstow nie ma, pierwszy raz na skullu byl w zyciu chyba xD
Najbardziej peacefull player na swiecie chyba - gosh :|

~MM

Trai'ler
04-01-2007, 21:28
@bartez terrorysta
po ciężkich poszukiwaniach dotarłem do pierwszego ownera, a ty którym byłeś? :>

nie wiem którym byłem dużo ich było ;q
wiem że dostałem tego chara od kumpla z rl i sobie nim pkowałem

@paulina roostar
Jan 04 2007, 01:13:10 CET Killed at Level 52 by Viffarn

;o szybko xD

a co do Viffarna gadałem z nim ,powiedział że paulinka pokazywała mu 250k ~które komuś ukradła :p

wg mnie to i tak mało i jakiś h-lvl powinien sie ją zająć
powiedzmy że ja już pokrótce załatwiłem tą sprawe

Phoenix wiesz ze to widzialem noob charem:)
a właśnie czego Huxy szuka w Carlin? Hmm... nowemu ownerowi się chyba nudzi

@offtopic
a tak wogóle to ładne bursty wchodziły:D

też tam byłem ;q , to ty mi powiedziałeś że phoenix z ekipą szukają mnie ?

@huxy - new owner bardziej psychiczny niż stary ;S , ja go co chwile w carlin widze chyba na ghostlandzie expi :baby:

@Phoenix_Vast

wiesz co ? mogłem wam wtedy pomóc ją zabić przed domkiem :s nie było by problemu a teraz to jest meksyk z nią 8o

Phoenix_Vast
04-01-2007, 21:56
Ano mogles...:|

Arra
05-01-2007, 00:24
omg viffarna nikt nie ojebal na 250k tylko on mowil ze ona mu pokazywala 250k bo ojeb**ła jakiegos typa na 500k~ i ma hunta 4ever

Trai'ler
05-01-2007, 00:37
omg viffarna nikt nie ojebal na 250k tylko on mowil ze ona mu pokazywala 250k bo ojeb**ła jakiegos typa na 500k~ i ma hunta 4ever

no to omg sorry skoro było tak jak mówisz , tylko że Viffarn mi powiedział 'She thief 250k ' więc zrozumiałem to jak zrozumiałem :confused:

about tych kradziezy to ja straciłem dsm (80k) , pee'ro ojebała na 400k ~ , shark'blade chciała zwinać bohy ale sie jej nie udało :S

kulka1991
05-01-2007, 07:43
Jeżeli tyle zarobiła to w jaki sposób? Co daliście jej pod nogi DSM? czy jak? wytłumaczcie mi.

Phoenix_Vast
05-01-2007, 07:48
to było coś w stylu daj zrobic ssa
najpierw poprosila a raczej poprosil bo to facet (i juz ma new owna xd) o boh, po czym oddal boh i mowil ze ssa z dsm by chcial - a tego juz nie oddal
Dziś payment time xDXDXDXDXDXD
spadam na testy bb~~

MM

Valard
05-01-2007, 08:20
Brak mi słów...Dawać komuś rzeczy na screena -.- Pozazdrościć sprytu niektórym, a może jeszcze stosował/a taką technikę, że kładzie swoją broń na glebie i pisze: "pokaż swoją", jak się na to nabraliście to ja przepraszam, ale Paulina trafiła na odpowiednie osoby. To na tyle, a czy przypadkiem nowy owner Huxiego to nie Acca ?? =>

kulka1991
05-01-2007, 08:36
Brak mi słów...Dawać komuś rzeczy na screena -.- Pozazdrościć sprytu niektórym, a może jeszcze stosował/a taką technikę, że kładzie swoją broń na glebie i pisze: "pokaż swoją", jak się na to nabraliście to ja przepraszam, ale Paulina trafiła na odpowiednie osoby. To na tyle, a czy przypadkiem nowy owner Huxiego to nie Acca ?? =>

podobno tak

Phoenix_Vast
05-01-2007, 10:50
Nie acca ;>
napisal bym na forum ale wiecie zapewne jak to sie moze dla mnie skonczyc :rolleyes:
a ze w niedziele kce 58 to co najwyzej moge w grze zdradzic :p

Trai'ler
05-01-2007, 13:39
Jeżeli tyle zarobiła to w jaki sposób? Co daliście jej pod nogi DSM? czy jak? wytłumaczcie mi.

to było coś w stylu daj zrobic ssa
najpierw poprosila a raczej poprosil bo to facet (i juz ma new owna xd) o boh, po czym oddal boh i mowil ze ssa z dsm by chcial - a tego juz nie oddal

Więc tak , każdy popełnia błędy ja ucierpiałem przez to że zaufałem (wtedy grała jeszcze ona na zmiane z jej bratem) , zacznijmy całą historię od poczatku. Znałem ją z tydzień , wydawała się fajną osobą , przez pare dni często gadaliśmy etc. Doszło do tego że nawet pożyczyła mi Bohy na pare dni na noob chara ... Dawała mi swoje eq etc. Więc wydawało mi się że jest spoko , szczególnie że sporo osób (medium , h - lvl ) miały ją w commentach że jest best friend etc ... Ogólnie chciałem się z nią zaprzyjaźnić bo wydawała się spoko dziewczyną. Potem pewnego dnia :s zaprosiłem ją do domku (tzn. ona chciała , wydało mi się to podejrzane więc schowałem cenniejsze itemy , min. dsm ~~~) dałem jej inva , pobiegała sobie po domku , i poprosiła mnie o Bohy do screen shota 'bo chciała pokazać koleżance' , dałem jej , po chwili oddała i luzik , pomyślałem że skoro oddała to spoko można jej zaufać , za chwile poprosiła o bohy + dsm , pomyślałem sobie że skoro oddała bohy to dsm też odda ' a ja usłyszałem tylko 'cya' . Pomyślałem że robi sobie jaja , ale to nie było tak... Za chwile napisała mi na priv , że szkoda jej mnie , przykro jej i że przeprasza za to co zrobiła ale kończy już z tibią i chce zarobić :s , wysłała mi bohy (moje) w ramach 'przeprosin' bo było 'jej mnie żal'. Potem pauliną rookstar grał albo jej brat albo jakiś owner i okradał innych . No i historia tak sie skończyła że jestem dsm w dupe :S

i koniec tej pięknej histori , oraz mojego zaufania do ludzi przez które straciłem dsm (ofc są wyjątki)
http://www.davethewave.co.uk/mary-mungo-midge/big-jpg/the%20end.jpg

Kiełek
05-01-2007, 15:41
@up
;<
ale i tak jej się dostanie:evul:
@huxy
czy ajax czy ktoś inny, to i tak nie zmienia faktu że większa ciota niż poprzedni ownerzy...

evilKRIK
05-01-2007, 18:45
Lai'ler;] my się chyba znamy, jak ta, to mówiłem ci co w najblizszym czasie Pauline czeka. Godhammer i Ja mamy juz jej dosyć, i Phoenix Vast moze byś poszedł z nami sie z Pauliną pobawić?
Pozdro dla ziomów i reszty ludzi dobrej woli ;p

myanato
05-01-2007, 20:26
ja sie zglaszam;p

Phoenix_Vast
05-01-2007, 21:13
Nakręciłem Laubaua na nią :>

a tak btw
20:20 Warning! The murder of Napier-dalacz was not justified.
koles bił mojego kumpla to go zabiłem, a loot był konkret a mianowicie Boots of haste :)

eloelo520
05-01-2007, 21:47
koles bił mojego kumpla to go zabiłem, a loot był konkret a mianowicie Boots of haste :)

urosl ci wacek dziecko?

Lisu
05-01-2007, 22:22
Nakręciłem Laubaua na nią :>

a tak btw

Ona/on czy ono juz i tak ma przechlapane, nie wiem po co mieszac w to jescze Lubo.... Sam nie dasz rady?

@Btw... Duzo zwastowales na tego 26 sorka? Zwróciło Ci się??

Galdi
05-01-2007, 22:36
urosl ci wacek dziecko?

Stfu.

A tak wogole to nie mam hanta i nie random pkuje, a joven ma rsa tak jak ja!

evilKRIK
05-01-2007, 22:54
urosl ci wacek dziecko?
Stary, ty pewno bohów nigdy w ręku nie miałeś to się nie udzielaj
Filip Gz Loocika z naaba

Harru
05-01-2007, 22:55
ehehehhehhe no bywa ;D:D ale przynajmniej loot dopisal xD

Kiełek
05-01-2007, 23:00
a temu Napier-dalaczowi nie mógłby jakiś tutek reportnąć? Namelock konkretnie:)

eloelo520
05-01-2007, 23:21
Stary, ty pewno bohów nigdy w ręku nie miałeś to się nie udzielaj
Filip Gz Loocika z naaba

sadze, ze mam prawo sie udzielac w temacie o iridii

jesli gralem tu ek do 60 lvla? wiec pysk

jesli mi nie wierzysz, to ci pokaze ownerow radosnego ananasa i masloera

Esiio
05-01-2007, 23:25
te forum to jakies noob party czy co ???

Kiełek
05-01-2007, 23:28
te forum to jakies noob party czy co ???
pisząc takie posty czynisz to z tego forum...

Phoenix_Vast
05-01-2007, 23:38
@Lisu

Lubo otrzymal tylko info odemnie ze bede bil Pauline, on probowal zagadac a ze Paulina to noob ktory wyjechal do niego z ryjem to sie skonczylo na tym ze 'Lubo bawić'

a tego noobka zdjełem na 2 sd, dwa bo pierwszy wskoczył ch*jowy ;)

Massior
06-01-2007, 01:02
Szalooooony Kibelek <3

Klawiatura
06-01-2007, 04:58
omg!04:29 Pirates are launching an attack on Liberty Bay! Hide or fight. >.> chyba specjalnie czekali kiedy będę miał lagi i zrobili najazd :p Mewtu noobeq pobiegł pierwszy ^.^ Może bedzie mial kicka i go piraty zabija lol :P We wish You that, Mewtu ;*

Galdi
06-01-2007, 10:52
ehehehhehhe no bywa ;D:D ale przynajmniej loot dopisal xD

No ja niewiem ;S Ten od arturkow bohy i br mial napewno ;|

Harru
06-01-2007, 11:32
padnie jeszcze ;D

maddie
06-01-2007, 16:39
widze Ripper ze u Ciebie wszystko po staremu.

tydzien kontrolny trwa ;s
a ja obserwuje.

Phoenix_Vast
06-01-2007, 18:58
Lubo padl na kicku, z wscieklosci wparowal do carlin i wytlukl pol miasta xd

Galdi
06-01-2007, 19:08
widze Ripper ze u Ciebie wszystko po staremu.

tydzien kontrolny trwa ;s
a ja obserwuje.

I co ja niby robie? -.- Kurwa wszystko co robie, jest dla Ciebie zle -.-

maddie
06-01-2007, 19:15
I co ja niby robie? -.- Kurwa wszystko co robie, jest dla Ciebie zle -.-

pisalem Ci kiedys co mi przeszkadza w Twoim stylu gry, a takze ktore z Zasad Fidelity zlamales.

nie bede opisywal wszystkich shitow tutaj bo nie ma to wiekszego sensu, rownie odbrze mozemy pogadac na gg albo ingame, wiec EOT na tym forum.

btw
znowu po wylogowaniu sie z 1szego chara nie moge sie lognac na 2giego na tym samym acc ;s
juz kiedys ten bug poprawiano lol

Bez~
06-01-2007, 22:32
Zgroza !!!!!!!!!!!!!11

kulka1991
07-01-2007, 09:15
Ma ktoś ape fury albo iron ore na sprzedaz?

ZwirekM
07-01-2007, 11:51
Jak wszyscy to wszyscy :) . Ripper sory ale ostatnio zauwazylem ze czaisz sei na moja gildie :P mam swiadkow jak szukales na exivi np 42 ek z mojej gildi niestety ktos go wczesniej ostrzegl i twoj Team Pk zabila marrianne ;/ ktora potem wbila bana :) Nie boj sie ja moge padac ale jak sie w*****e to podam jeszcze pare nikow ktore chciales zabic lub tez ktore beda do wyciecia.

A Team PK to Cray Bellator , Loth Joven , Maybe Yama , Pisorek i Ty

I nie pier... ze nei pekujesz bo ten rs musial sie skas wziasc :)

To tyle i mam nadzieje ze za moje slowa nie zabijesz mnie ;/

"Uwazaj Na Slowa"

/Mocny Smok

Galdi
07-01-2007, 12:19
Mocny, wyjeb tego 42 ek z gildi, zabil kiedys Craya. Te 'uwazaj na slowa' to bylo po tym jak wyzywales Fardela. A pozatym to powiedziales dla tego Dejota~, ze go exivuje -,-'

Maxxonek
07-01-2007, 12:38
No kill me ok? ;< Kocham wojny na tym forum ;D

ZwirekM
07-01-2007, 12:41
Wyzwalem bo mnie chcial zabic z huxy :P za to ze sobie santa hat wymienilem :) a gildia i tak sie rozpada wiec luzz :P

Trai'ler
07-01-2007, 13:09
eyh wy macie problemy :s , zamiast żyć w zgodzie jak SWE , wzmacniać swoje siły , zaprzyjaźniać się , pomagać sobie nawzajem , wspierać się razem , żyć w zgodzie .....

to rujnujecie sie sami nawzajem , przez to polacy mają coraz mniejsze znaczenie na iridi .. sami siebie wykluczacie i dążycie do swojego wyginięcia :s

mówie to tylko do niektórych osób ... :o

@down

kto ci pozwolił być retired :( ?

Elevarm
07-01-2007, 14:56
No kill me ok? ;< Kocham wojny na tym forum ;D

Bo to forum właśnie na tym polega - "me kuul or haunted!!11".

Kiełek
07-01-2007, 16:05
eyh wy macie problemy :s , zamiast żyć w zgodzie jak SWE , wzmacniać swoje siły , zaprzyjaźniać się , pomagać sobie nawzajem , wspierać się razem , żyć w zgodzie .....

to rujnujecie sie sami nawzajem , przez to polacy mają coraz mniejsze znaczenie na iridi .. sami siebie wykluczacie i dążycie do swojego wyginięcia :s

Sure;o
Ale poradzisz coś na to?

Phoenix_Vast
07-01-2007, 17:03
@up
Nic nie poradzisz :S

Was też wkurzają Polacy wyjeżdżajcy z tekstami 'zdrajca' etc jak sie trzyma ze 'sfe'? :(((

Kiełek
07-01-2007, 18:13
pamiętam jak Zeth Lamil gonił Yamahati i krzyczał zdrajca... ale żal :|
wówczas 35 knight vs. 108 rp - hmm równa walka ofc:D
ale jest też w drugą stronę, np. ktoś leje noob charem szweda i się polacy na niego rzucają n/c

@edit
Trai'ler, brawo do był twój 50 post! xD

Anas Kiro
07-01-2007, 18:57
Phoenix wkurzają nas osoby, które się na tym wożą ...

Kornelotia
07-01-2007, 20:09
widzę że po sprzedaniu jabłka.... czytaj zgarbiałe jabłko a teraz to paulina roostar ten typ nieźle namieszał ;/ nie wiem w jaki sposób moge wam pomóc ;] znam tylko acc number :P jeśli komuś to da to jakiś priv i wszystko załatwione... przepraszać nie powinienem bo to nie moja wina była...

Neztas
07-01-2007, 20:19
czuję dym!!!

Kornelotia
07-01-2007, 20:26
czuję dym!!!

qe? nie czaje zbytnio :P

Trai'ler
07-01-2007, 21:39
czuję dym!!!

to zadzwoń na straż pożarną ;p

===

btw. paulina okradła kogoś oprócz mnie / pee'ro / i próbowała okraść shark'blade ??

Galdi
07-01-2007, 21:50
@up
Nic nie poradzisz :S

Was też wkurzają Polacy wyjeżdżajcy z tekstami 'zdrajca' etc jak sie trzyma ze 'sfe'? :(((

Noo ja jestem skurwysynem bo znam kilku swe ;<<<<<<

A co do pauliny to trzeba zrobic jakis 30 msow na furorze, dowiem sie nick; ]

Necrius
08-01-2007, 09:20
Paulin thiefuje? uuuu good to know co do Furorki to name da sie wykminic to byl jakis drut kolo 70~ z banem ktory sie skonczyl jakos ostatnio.

@Lorth~
Nie gryz sie z PL's bo oni cie pogryza a wtedy sfe ci nie pomoga bo tak naprawde to oni wiesz gdzie cie maja? huehuehueuhe xD

Valard
08-01-2007, 10:26
Hm...Ja też znam kilku Szwedów i nie czuje się skurwysynem =p Chyba temat z Paulinką już zamknęliśmy, więc po co to jeszcze roztrząsać?=/

Necrius
08-01-2007, 10:45
A kto nie zna? ta gra jest international...

Phoenix_Vast
08-01-2007, 12:14
Phoenix wkurzają nas osoby, które się na tym wożą ...

Aew, Irony ?;S

Trai'ler
08-01-2007, 13:30
Hm...Ja też znam kilku Szwedów i nie czuje się skurwysynem =p Chyba temat z Paulinką już zamknęliśmy, więc po co to jeszcze roztrząsać?=/
a ja też znam kilku swe i też nie czuje sie skurwysynem , a i znam nawet kilka brazylijczyków i nie czuje sie pedałem :D

a co do pauliny to dla mnie temat nie jest jeszcze zamknięty , chce sie dowiedzieć gdzie gra , mieszka , na jakim świecie urzęduje , nawet jaki ma rozmiar buta -.-
poprostu chce ją(go) dopaść. bo nie popuszcze jej(mu) thiefowania
X(

Kiełek
08-01-2007, 13:36
a kto nie zna swe i br? nawet z mx gadalem xD
a co do pauliny to chciał(a) mnie wydymać jak gralem tym znoobialym sztilerem(fee sux-.-)

Massior
08-01-2007, 15:26
@Up

Twoim "Sztilerem" chyba 20 osob juz grało :D

Galdi
08-01-2007, 15:58
@Nec

Skad ty to mozesz wiedziec? A tak btw, widze ze dalej jestes w Zen, mimo zareportowania Cie. 'i wont forget this zen' wlasnie widze, jak zapominasz, rotfl.

Arthas The Keeper
08-01-2007, 16:14
@Evu skarbie<3 :* dawno tu nie pisałeś xD
@Panowie(Lorth) spokojnie nie ma się czym denerwować ;], poza tym na twoim miejscu bym poprostu uważał :P.

Lisu
08-01-2007, 16:20
@Nec

Skad ty to mozesz wiedziec? A tak btw, widze ze dalej jestes w Zen, mimo zareportowania Cie. 'i wont forget this zen' wlasnie widze, jak zapominasz, rotfl.

Nie lubie bawic sie w adwokata i nie zamierzam raczej, ale jak nie wiesz wszystkiego, albo nie jestes pewien, to nie pisz na forum, bo wiekszosc ludzi nie zna sytuacji i jeszcze Ci uwierzy... I z tym rotfl troche przesadziles...

Phoenix_Vast
08-01-2007, 16:33
Lisu goes evul ? ;o

Massior
08-01-2007, 17:35
I am Evull!

Btw. CZemu CZiki padł? ;/

Kiełek
08-01-2007, 17:51
@up ale poprzedni post xDD
tym charem grało 6 osóbB)

a tak wogóle wie ktoś kto to jest Avansisus? bo rl aven to to chyba nie jest;d

Arthas The Keeper
08-01-2007, 18:12
@Evu nie wiadomo do końca, ale ponoć Mendil zabił go na rozkaz Helun.
Nie wiem dokładnie tak czy siak przypuszczam, że chodzi o exp...

Trai'ler
08-01-2007, 21:12
@up ale poprzedni post xDD
tym charem grało 6 osóbB)

a wliczyłeś mnie + 2 moich realów ;D , i potem char poszedł na sprzedaż , potem nie wiem i teraz tak sie znoobił :baby:

@GALDI

i co załatwiłeś nick pauliny z furory :>

Kisia
08-01-2007, 22:45
Cziki padl niby za to ze botowal, nie wiem nie gadalem z helun jeszcze o tym narazie brak czasu. Evullerq szykuj sie na sobote =))))))))

Massior
08-01-2007, 22:47
Cziki padl niby za to ze botowal, nie wiem nie gadalem z helun jeszcze o tym narazie brak czasu. Evullerq szykuj sie na sobote =))))))))

A co z moimi examami i zaliczeniami? :D:D wogóle to koncze o 17:20 i zobaczymyyyy :evul: =D

Kisia
08-01-2007, 22:48
A co z moimi examami i zaliczeniami? :D:D wogóle to koncze o 17:20 i zobaczymyyyy :evul: =D

a co mnie twoje zaliczenia interesuja, picie wazniejsze

Massior
08-01-2007, 22:53
I spanko u Kowala na chacie? :D i jak wstane na 7 45? :p damy rade... jak ojczulek monetą sypnie 8o

Kisia
08-01-2007, 22:55
I spanko u Kowala na chacie? :D i jak wstane na 7 45? :p damy rade... jak ojczulek monetą sypnie 8o

to sie jeszcze zobaczy :d ugadamy sie jeszcza, zbijam spac bo na 8 na szkoly, ema ;(

Trai'ler
08-01-2007, 22:56
fajnie macie , pijecie z dnia na dzień :S , a ja siedze w domu i się nudze bo wszyscy kumple wyjechali juz na ferie zimowe a samemu pić nie wypada

(może ktoś mnie zaprosi na 'dżambreze'(?))

btW jak myślicie kiedy cipsoft skończy prace nad 'mini updacikiem na okazje 10 lecia? '

/Edyteusz

@down

samochodzik miodzio , jak bym miał te 15 tys ~ to bym kupował odrazu ;q

ps. (może ktoś mnie zaprosi na 'dżambreze'(?))

Massior
08-01-2007, 22:58
My tylko w weekendy :D heheheh jak okazja sprzyja ;)
/Editando
Takie fajne autko a juz go nie ma ;(

KIEDY WLACZA TO FORUM??!

Lisu
09-01-2007, 08:05
Demonic creature raid on Darashia.

Tym razem sporo sie działo, kilka trupów itp... Ale udało sie obronic darashie

ssy later :)

edit :
http://img142.imageshack.us/img142/2323/uo0090yo2.th.jpg (http://img142.imageshack.us/my.php?image=uo0090yo2.jpg)

Edit, drugi atak, tym razej wiecej ludzi, szybciej poszlo....

Harru
09-01-2007, 09:49
ZENada.......

Bez~
09-01-2007, 13:31
@Lisu

Dwadwa sobie tego Bossa sciagna z pustyni,zamkna w sklepie,zwastowal UHy a Zeny wpadly i go sobie zabily i podwineli loota :|

myanato
09-01-2007, 14:36
mam pytanie:
co sie stalo z hydrami, siedze na hydrach od kilku h i nic nie polecialo jeszcze ciekawego oprocz life crystala. Jakies prezenty leca...
edit: chyba ze te prezenty to taki malo smieszny zarcik na 10-lecie tibii ;/

Jinikao
09-01-2007, 14:43
@Lisu

Dwadwa sobie tego Bossa sciagna z pustyni,zamkna w sklepie,zwastowal UHy a Zeny wpadly i go sobie zabily i podwineli loota :|

Jesli to prawda to Zen nie jesty taka cool gildia jak myslalem....

Kiełek
09-01-2007, 15:04
@Lisu

Zen burns in da hell:]
zniżyli się do poziomu Zen Legion of Rookgaard

@Trai'ler

ta, 1szy owner, ty i twoje ziomki, moj qmpel i ja... kupiłem za 2 dyszki:D
a liczac hardkorowych ownerow to: krystyna z gazowni, chuck norris, rysio z klanu, kononowicz itp.

@offtopic
masz moj avatar w podpisie! kradziej!:baby:

Trai'ler
09-01-2007, 15:59
@Lisu

jeśli to prawda to zawiodłem się na Zen , uważałem ich za super gildię , autorytet dla wszystkich iridijczyków ale jeśli to prawda co powiedziałeś to nie za dobrze o nich świadczy , aczkolwiek nie warto skreślać całej gildi ponieważ są w niej jeszcze ludzie zasługujący na miano osoby godnej do naśladowania

w ten temat nie będe się wgłębiał :S

@kiełek ,
Nieprawda !

www.zawiszafans.com :s <<< stąd ukradłem mój podpis :s

Kiełek
09-01-2007, 16:46
to forum zamienia się w chat! ludzie chcecie żeby skasowali temat?
aa co mi tam:P

@up
ale ja z tamtad wzialem i obcialem i podpis tez

Kradziej...:D :D :D

2-ligowa SuX!!!

Zawisza jest jeden, czwartoligowy! Nie dla złodziei (jak to się pisze? ;d) z hydrobudowy!

Trai'ler
09-01-2007, 17:06
to forum zamienia się w chat! ludzie chcecie żeby skasowali temat?
aa co mi tam:P

@up
ale ja z tamtad wzialem i obcialem i podpis tez

Kradziej...:D :D :D

2-ligowa SuX!!!

Zawisza jest jeden, czwartoligowy! Nie dla złodziei (jak to się pisze? ;d) z hydrobudowy!

ja też wzięłem i obciełem ! :P i wcale nie jestem kradziej :P
pozatym spójrz sobie na odnośniki obrazka i zobacz że mamy inne :)

złodziej -eja; -eje, -ei (a. -ejów)

offtopic kiełek masz skołować jakieś vlepki zawiszy ? bo kumpel co sprzedaje wyjechał na ferie .... :s

@topic
Czy to naprawde prawda że Zen , postąpiło nie czysto z dwadwa zabijając , specjalnie przez niego zlurowanego bossa ?

GALDI ZAŁATWIŁEŚ JUŻ NICK PAULINY Z FURORY ?

@down
srry ale nie moge za bardzo bo starałem się żeby dostać się w kręgi GTW :P

3zł arkusz na zecie ale gdzie dokładnie ? wiem że na meczach sprzedawali i Teksas z leśnego też sprzedawał , coś więcej ?

Kiełek
09-01-2007, 17:15
chyba prawda:) Bezok nie kłamie xD

@up
Vlepki są po 3 zl za arkusz na zecie;d

ej a zostałbyś vickiem gildii Abrili Stok? (on tez bdg:d)
msg me fast na tibii or na forum...

@edit:
17:44 You advanced to magic level 30.
xD!!

myanato
09-01-2007, 18:21
chyba wszyscy maja... nie ma jak expic...

Elevarm
09-01-2007, 18:22
Co to był za boss i coście z niego lootli?

Lisu
09-01-2007, 18:24
Yea... 22 lurnal sobie shabala do sklepu a my go ubilismy kilka minut sie patrzac jak go trzyma zamknietego.... We R eful :o
Btw... NIe bylo tak, ze lurnelismy go pod mino piramid i "ktos" go nam odlurowal?
Easy to blame on forums, huh?

eloelo520
09-01-2007, 18:26
a wiecie, ze wasz 4 ligowy zespol powstal na bazie aluminium konin i czegos tam? wiec tez jestescie stworem-tworem czy jak wy sie tam wyzywacie. mniejsza, ja w to nie wnikam bo to nie moje klimaty.

Kiełek
09-01-2007, 18:36
a wiecie, ze wasz 4 ligowy zespol powstal na bazie aluminium konin i czegos tam? wiec tez jestescie stworem-tworem czy jak wy sie tam wyzywacie. mniejsza, ja w to nie wnikam bo to nie moje klimaty.

ale kto trwa dłużej? która drużyna to tradycja, i kto kozaczy ? kujawiak ledwo co się połączył już ma wielkie plany, a my tego nie akceptujemy...

eloelo520
09-01-2007, 18:55
ale kto trwa dłużej? która drużyna to tradycja, i kto kozaczy ? kujawiak ledwo co się połączył już ma wielkie plany, a my tego nie akceptujemy...

ale wy nie wiecie kim dla zawiszy bronczyk byl ;) z drugiej strony rozumiem wasz protest bo wy byliscie pierwsi

dobra juz koniec offtopu o pilce ;)

Bez~
09-01-2007, 19:17
@Li'su

jebnij sie w leb ,,i,,

Harru
09-01-2007, 19:21
ZEN...ada.

berger
09-01-2007, 19:26
Br??!!!!!!!11

Naro
09-01-2007, 19:28
Bezok nie klamie. Dokladnie to ja podlurowalem troche smyka do miasta...(jak spierdzioelalem przed nim) (09:14 You lose 331 hitpoints due to an attack by a diabolic imp. 09:14 Naro Slayer [97]: utani hur 09:14 You lose 214 hitpoints due to an attack by Minishabaal. 09:14 You lose 221 hitpoints due to an attack by Minishabaal. 09:14 You lose 382 hitpoints due to an attack by a diabolic imp.
- to byla 1 runda :D ) a potem Dwadwa zaciagnol go do pokoiku i czekal na jakis sd power od nas... Niestety banda Zenkow to wykorzystala i sami zabili, pomimo tego ze Dwadwa prosil ich zeby zostawili klienta jemu...

a tu moj screenik :D

http://img442.imageshack.us/my.php?image=orsh1no6.jpg

Lisu
09-01-2007, 20:17
@Li'su

jebnij sie w leb ,,i,,

Yea... Luv Ya too.

Galdi
09-01-2007, 20:21
Widac Zen nie jest takie swiete ;] Loth dupku nie masz co robic tylko do mnie esy na fizyce pisac? :<<

Kiełek
09-01-2007, 20:52
Widac Zen nie jest takie swiete ;] Loth dupku nie masz co robic tylko do mnie esy na fizyce pisac? :<<

OWNED!!!11 8o

Elevarm
09-01-2007, 21:22
Tylko totalni kretyni uważają się za świetych, a jeszcze więksi wytykają jej brak innym kiedy samemu jej za grosz nie maja:)

Galdi
09-01-2007, 21:48
Tylko totalni kretyni uważają się za świetych, a jeszcze więksi wytykają jej brak innym kiedy samemu jej za grosz nie maja:)

Czy ja napisalem, ze jestem swiety? Ogarnij sie, nie bylo mnie tam, ale z tego co napisali na forum, widac, ze wlasnie, uwazane za most peacefull gildie na iridii Zen zabili tego bossa, mimo, ze 22 zlurowal go dla SWOICH shooterow-,-.
A tak wogole, to nie masz prawa, aby mnie obrazac.

Maxxonek
09-01-2007, 21:58
Hmm, ja na temat Zen sie nie wypowiadam, odnosnie tej akcji ;) Mam swoja ;) Ale po co to opowiadac, kto ma wiedziec ten wie o co chodzi _/

Elevarm
09-01-2007, 22:04
Czy ja napisalem, ze jestem swiety? Ogarnij sie, nie bylo mnie tam, ale z tego co napisali na forum, widac, ze wlasnie, uwazane za most peacefull gildie na iridii Zen zabili tego bossa, mimo, ze 22 zlurowal go dla SWOICH shooterow-,-.
A tak wogole, to nie masz prawa, aby mnie obrazac.

A czy mój post jest gdzieśkolwiek do kogokolwiek adresowany?:p Znasz to powiedzenie; "uderz w stół..."?

Nie wiem jak było bo nie gram i sie nie wypowiadam na podstawie postów na forum, lepiej to zalatwic w grze. Po ogarnieciu się, radze Ci to samo, nie masz pojęcia jak było, a już uważasz sie za najmądrzejszego co widac chocby po ataku na Necriusa za jego "powrót do Zenu po zareportowaniu". Dla mnie, którego nałóg fejkowania na GC byl sprawcą tego zamieszania, to jest po prostu funny.

I mam prawo robic co chce. Nie jestem swiety.

Galdi
09-01-2007, 22:25
A czy mój post jest gdzieśkolwiek do kogokolwiek adresowany?:p Znasz to powiedzenie; "uderz w stół..."?

Nie wiem jak było bo nie gram i sie nie wypowiadam na podstawie postów na forum, lepiej to zalatwic w grze. Po ogarnieciu się, radze Ci to samo, nie masz pojęcia jak było, a już uważasz sie za najmądrzejszego co widac chocby po ataku na Necriusa za jego "powrót do Zenu po zareportowaniu". Dla mnie, którego nałóg fejkowania na GC byl sprawcą tego zamieszania, to jest po prostu funny.

I mam prawo robic co chce. Nie jestem swiety.

To Necrius pierwszy mnie 'zaatakowal'. Dobra bylo jak bylo, jebie mnie to, jedna strona ma taka wersje, druga inna, nie mam nic do tego, peace.

Trai'ler
09-01-2007, 22:30
Nie wiem jak było z Zen , kto jest winny , i dlaczego , szczerze to już mi to lata.
Chciałbym tylko wiedzieć jaki był loot z tego minishabaala i kto go wkońcu zabił :s

Moze porozmawiamy o pogodzie , zamiast się kłucić i wytykać nawzajem błędy ?

Revalion
10-01-2007, 09:20
No wiec tak :p dla tych ktorzy nie znaja sprawy. Dwadwa Latal sobie na polnocy pustyni przez dlugi okres sam , potem przybieglem ja i zimn ~ ktory padl na Mini ;/ Lazilem sam po tamtym desercie i nie wiem co sie dzialo z dwadwa ale przylecialem do miasta i zauwazylem ze 22 ciagne ze soba mini do trapa :) Wiec ci ktorzy maja problem z rozwiklaniem tej sprawy to mam nadzieje ze im pomoglem. A potem jak alson i jego ekipa zabila mini co moim zdaniem bylo troche glupie bo 22 stracila uhy na darmo ale coz pobiegli zabic BONES [razem ze mna ;p] loot byl taki jak na zdieciu Lisa . To tyle

Bezok - Best Bloker :P To zaden zart <<<

Karolek98
10-01-2007, 09:42
żal... ja chcialem tego bossa solo ale cos nie wyszlo :D Mocny skurwysyn :-)

Hasis
10-01-2007, 16:58
zaraz zaczniecie sie kłucic kto komu bugi pod carlin wybił :baby:

Jinikao
10-01-2007, 19:36
@Hasis Pomysl jestes na demonach podbiega inna ekipa zabija demona i leci mpa.... Mialem cos podobnego kiedys, przylecial huxy z firenze wygonili mnie z demonow i polecial im mms z pierwszego...

IridiaCarlinPk
10-01-2007, 19:53
ZENada sie wpieprzyla a niby peace no war gulid plx;P
Ripper ty sie nie odzywaj TY PROBLEMIE!!!<3

Galdi
10-01-2007, 20:00
ZENada sie wpieprzyla a niby peace no war gulid plx;P
Ripper ty sie nie odzywaj TY PROBLEMIE!!!<3

Juz nie jestem problemem ;] 19:58 You see yourself. You are a master sorcerer. You are Member of the Bloodshed. Xd

Massior
10-01-2007, 21:44
WIDZE ZE KAROLEK ZROBIŁ PORZADEK W NOWEJ GUILD :o

Xandar Mac'Leod
10-01-2007, 23:08
dzisiaj brat Lisa mi mowil o tej sprawie i powiedzial, ze Bezok byl 'niegrzeczny' dla
Lisa. Za calym szacunkiem dla niego i mimo, ze jest moim dobrym kumplem ale musze to napisac: ZENada.
Zen jako gildie bardzo szanuje, ale tym 'wystepkiem' troche stracili w moich oczach choc nie wiem czy ktos sie tym przejmie =)

Maxxonek
10-01-2007, 23:21
U mnie stracili tym, ze zlozylem do nich podanie o wstapienie, a Li'su zaslepil ich jakas gadka odnosnie mnie i zaatakowali ;o Slowa uznania dla jednego pana, ktory ostrzegl =) A to wydarzenie z Darashii tylko podtrzymuje moja nowa opinie o tejze gildii.

Lisu
10-01-2007, 23:57
dzisiaj brat Lisa mi mowil o tej sprawie i powiedzial, ze Bezok byl 'niegrzeczny' dla
Lisa. Za calym szacunkiem dla niego i mimo, ze jest moim dobrym kumplem ale musze to napisac: ZENada.
Zen jako gildie bardzo szanuje, ale tym 'wystepkiem' troche stracili w moich oczach choc nie wiem czy ktos sie tym przejmie =)

LoL chill Xandi... Z Bezokiem nawet nie rozmawialem :o lepiej sie lognij i tam mi pospammuj :)

@ Maxx... Yea.. zaslepiłem ich... Mfg...
To ze zlozyles podanie, nie oznacza, ze miedzy nami wszystko jest "OK"... Dobrze wiesz, ze tak nie jest, tak samo jak wszyscy ktorzy wiedza o co mniej wiecej chodzi...

Maxxonek
11-01-2007, 00:17
Tak tak. Nie myslalem tak, to raz. Dwa, wszyscy wiedza. Tak - zabilem Twojego brata. Poklocilismy sie, ale kto zaatakowal kogo? O tym zapomniales? Nie twierdze, ze nie powinienes miec pretensji - w koncu to Twoj brat. Ale trzeba byc odpowiedzialnym za to co sie robi. Co on wtedy myslal? Ze jak mnie zaatakuje to dam mu SCA w prezencie? Tzw. konsekwencje.

Lisu
11-01-2007, 00:57
Tyle czasu nie gadaliśmy w grze, a teraz chcesz na forum się kłócić?
I tak trzeba być odpowiedzialnym, tu się zgodzę. Dobrze wiesz, że to jest bardziej skomplikowane niż to streściłeś, a zarazem że to nie miejsce na takie dyskusje. Koniec tematu dla mnie na tym forum.

Gl, hf.

Maxxonek
11-01-2007, 07:23
Nie wiem jak to moze byc bardziej skomplikowane, ale co do gadania tu sie zgodze - szkoda sensu.

Karolek98
11-01-2007, 07:57
WIDZE ZE KAROLEK ZROBIŁ PORZADEK W NOWEJ GUILD :o

Chociaż 1 zauważył moja ciezka prace :(

Massior
11-01-2007, 10:08
Chociaż 1 zauważył moja ciezka prace :(

Twoja ciężka praca dotknęła również i mnie ale ok nvm ;)

Troche późno ale dotarło do mnie że sesja sie zblizaaaaaaaaaaaaaaaaa ;(

Olorion.
11-01-2007, 12:31
Troche późno ale dotarło do mnie że sesja sie zblizaaaaaaaaaaaaaaaaa ;(

fuck! oswiecilo mnie

Rastafarians
11-01-2007, 14:24
Wy się tu kłócicie, a dzieją się ciekawe rzeczy... Everanor jako pierwszy Irydyjczyk ukończył Dreamer's Challenge Quest ^^ Wielkie gratz dla niego! :dance:

12:54 Dream Master: After all you have passed the Dream Challenge to reach this place, which used to be the process of initiation in the past...
12:54 Dream Master: So, I ask you: do you wish to become a member of the ancient order of the Nightmare Knights, Everanor?
GL w nastepnych questach ! ;]

Karolek98
11-01-2007, 14:46
A jaka jest nagroda z dreamer challenge quest?:D

Anum
11-01-2007, 15:07
A jaka jest nagroda z dreamer challenge quest?:D

Reward: Bread, Wine, Certificate of Completion of the Dreamer's Challenge, Ability to teleport to many locations throughout Tibia, Membership in either the Nightmare Knights or the Brotherhood of Bones (you must choose only one)

Jinikao
11-01-2007, 15:59
Masz jazdy xDD

maddie
11-01-2007, 16:08
no no niezle Pawel :P

nie mieszajcie Zen z blotem zbyt pochopnie

Valard
11-01-2007, 16:33
Gratuluje zrobienia questa =] A co do mieszania Zen z błotem, ja osobiście czuje respekt i szacunek do najstarszej istniejącej (?) gildi na Iridi, nawet incydent z 22 tego nie zmienił =]

Trai'ler
11-01-2007, 17:54
Gratuluje zrobienia questa =] A co do mieszania Zen z błotem, ja osobiście czuje respekt i szacunek do najstarszej istniejącej (?) gildi na Iridi, nawet incydent z 22 tego nie zmienił =]

incydent nie incydent , nie wiem jak ty ale ja wątpie że poznam jak naprawde tam było co do każdego szczegółu , ponieważ obie strony mówią co innego ...

a Zen zawsze będe szanował ....(...)

Naro
11-01-2007, 19:53
wielkie gratulacje Everanor!!! pozazdroscic bo quest jest naprawde ciekawy z tego co widzialem na jednym filmiku! :cup:

mozesz sie pochwalic ktora z zagadek zajela Ci najwiecej czasu ile Ci zajelo przede wszystkim ukladanie tych poduszek?

Panicz
11-01-2007, 20:27
Pawel ,serdeczne gratulacje.........:D
Pamietam Cie z czasow jak zaczynales przygode z Tibia i tym bardziej Ci gratuluje !!!

........(wiesz kto ? bylem na twojej "setce")..............

"(..)...Pojawiam sie i znikam,taka rola Magika....(...)"
Paktofonika.

Elevarm
11-01-2007, 20:47
Dzięki serdecznie wszystkim:)

Układanie poduszek zajęło mi ponad godzinę, na początku zupełnie nie miałem pojęcia jak powinienem je ułożyc, ale szybko złapałem rytm i jakoś poszło. Musze przyznac ze ta zabawa w dopasowywanie kolorów wymagała najwiecej uwagi i koncentracji, no i wyobraźni:p

Quest wogóle byl niesamowity, szczególnie dla mnie który od roku żyl w Tibii całą tą legendą. Najpiekniejszy jest ten moment kiedy po wykonaniu Wyzwania podróżuje się przez własne sny, by wreszcie dotrzec do Dream Realms.

Każda z zagadek była na swój sposób niesamowita - to nie quest którego załatwia sie z solucją i "cleanerem", tylko wyprawa życia, którą przechodzi sie z otwartą buzią xD

Ale najciekawsze jest to że to dopiero początek:P

Kiełek
11-01-2007, 22:10
gratz Everanor, mam małe pytanko... czy do tego questa jest jakaś bramka lvlowa, i czy są tam elementy trudniejsze od tych ehm... poduszek? ;)

Elevarm
11-01-2007, 23:21
gratz Everanor, mam małe pytanko... czy do tego questa jest jakaś bramka lvlowa, i czy są tam elementy trudniejsze od tych ehm... poduszek? ;)

Bramki levelowej nie ma żadnej, ale 70 - 80 to level który powinno się miec ruszajac na Dreamer's Challenge. Każde z wyzwań wymaga poprostu innych umiejetosci. No i jeśli spanikujesz na magicthrowerach bedzie zle..

Trai'ler
12-01-2007, 00:02
Everanor wielkie 'gz' dla ciebie ,

widze że ostatnio jesteś 'retired' ; to samo można stwierdzić po twoim komencie na tibia.com :( więc wiedz że tęsknie :s

A to że udało ci się zrobić Dreamer's Challenge Quest w dodatku 1szy na iridi , więc wielki podziw , aż się ździwiłem jak rastafarian to napisał i nie ukrywam jest to dla mnie miłym zaskoczeniem że 'odżywasz' :)

Pzdro Eve

------
your bambik :D

Necrius
12-01-2007, 03:05
Gratz Eve :*

Zen Ftw!

Btw: Sorry Jini ale sprzedalem te behe fangs :S

Rankor
12-01-2007, 15:09
@maddie - jesli nie potrafisz prowadzic open battle i nie masz pojecia o war nie wypowiadaj sie o innych.. lub przynajmniej zachowaj odpowiednia forme i nie wyslawiaj sie w ten sposob... !!
Najlepiej nigdy sie nie wypowiadaj o stronie ktora supportuje berger bo wg. niego kazdy kto tak robi nie ma pojecia o wojnie. Facet nie przyjmuje do wiadomosci, ze forumowy fighter z niego marny i ze malo komu jego paplananina pomoze. =)

#edit
Troche stara ta quotka, w kazdym razie, wszystko da sie przekrecic. Najlepiej asslickuj gildie, ktora supportuje berger bo robiac inaczej staniesz sie graczem nie majacym pojecia o wojnach i pvp niezaleznie od tego jaki masz staz. Podlizywania sie Rhyriela nie przebije nikt (Ado, pamietasz o co chodzi ;))

@Polaczki
Dostaliscie raz, dostaniecie i drugi. Z taka iloscia kasy jaka dysponuje Arc z Waszych paymentow mozna bez problemu zrobic kilku naprawde mocnych wizzow (co raczej nie bedzie potrzebne)

TyranX
12-01-2007, 15:39
Rankor skad ty sie urwales ???

Jinikao
12-01-2007, 15:42
Btw: Sorry Jini ale sprzedalem te behe fangs :S

Lol ;/ Nie tak sie postepuje kiedy zawarlo sie uklad....

Necrius
12-01-2007, 15:56
Sorki jeszcze raz ale jezeli koles mi dawal wiecej niz ty lacznie o 10k i wyplacal z miejsca... Anywayz zkminie ci jakies :*

Anas Kiro
12-01-2007, 16:39
Ten forumowy fighter chyba was ostro solo po dupie lał co Rankor?

Rankor
12-01-2007, 18:44
Ten forumowy fighter chyba was ostro solo po dupie lał co Rankor?
Przykro mi, nie oberwalem od niego nawet jednego hita w czasach, kiedy gralismy. Nie przypominam sobie, zeby ubil kogos solo, nie mowiac juz o tym, ze zabicie kogos podczas treningu (jedna z jego akcji) to nie jest powod do zachwytu.
Wiesz, ostro po dupie DB beger nie lal. Ale Arc polaczkow juz tak. ;o

kulka1991
12-01-2007, 18:51
Elo. Teraz pytanie z innej beczki. Kto z was ma lagi i freeze w ostatnim czasie non stop i jakiego macie neta? Dochodze do wniosku że to wina Neostrady.

Galdi
12-01-2007, 18:57
Elo. Teraz pytanie z innej beczki. Kto z was ma lagi i freeze w ostatnim czasie non stop i jakiego macie neta? Dochodze do wniosku że to wina Neostrady.

To wina serva, czesc szwedow i brazylijczykow tez ma lagi, chociaz nie takie jak my. Ja mam freezy polminutowe ;]

Arthas The Keeper
12-01-2007, 19:12
Lagi nie do zniesienia... 1min lagi.
Mam nadzieje, że szybko coś z tym zrobią, byle nie restart serva ;/

Kiełek
12-01-2007, 19:30
krótko mówiąc nie da się grać, ja mam tak od wczoraj... gram na 3 servach, Iridia;*, Kyra i Aldora (nuub charki xD only Iridia <3) i lagi są na Iridii i Kyrze... czyja to wina?;/ nic sie nie da ani poexpic ani skillowac jedynie mlvl bic:P

Anas Kiro
12-01-2007, 19:31
Rankor mówisz polaczki polaczki...A ty co rumun jesteś??
Hmm dostałem własnie pare informacji od Xandara...No to powiedz mi jak Berger mógł Cie lać skoro w tym czasie akurat wogule niegrałeś?
A jeśli sądzisz,że grałeś to co sie stało z domkiem brygady drogi skarbniku:)
Jak dla mnie jesteś poporstu śmieszny :)
Jeszcze jedno Xandar poprosił mnie żebym to napisał od Niego...
RANKOR ŚMIERDZISZ!

Arthas The Keeper
12-01-2007, 19:33
O przepraszam bardzo ale skillować się da xD. Nie jest łatwo ale się da ;]
Jedynie exp może być groźny :P, ale ja bez pacc więc nie expie.

Kiełek
12-01-2007, 20:52
O przepraszam bardzo ale skillować się da xD. Nie jest łatwo ale się da ;]
Jedynie exp może być groźny :P, ale ja bez pacc więc nie expie.

oj ale to ja pallka mam więc ze spearami troszke lipa :/
swoją drogą... ja też nie expie bez pacc;p

Naro
12-01-2007, 21:11
Przykro mi, nie oberwalem od niego nawet jednego hita w czasach, kiedy gralismy. Nie przypominam sobie, zeby ubil kogos solo, nie mowiac juz o tym, ze zabicie kogos podczas treningu (jedna z jego akcji) to nie jest powod do zachwytu.
Wiesz, ostro po dupie DB beger nie lal. Ale Arc polaczkow juz tak. ;o

Rankor nie uzywaj słów, których pojęc nei znasz. Polaczek to taki chlopek roztropek jak TY - który potrafi tylko mielic gęba i lizac dupe szwedom, a jak przychodzi co do czego to jaja sie głeboko w kalesonach chowaja... Daj sobie naprawde spokoj na tym forym bo przyprawiasz wielu o mdlosci...

Rankor
12-01-2007, 21:16
Rankor mówisz polaczki polaczki...A ty co rumun jesteś??
Proponuje nauczyc sie czytac ze zrozumieniem. Nigdzie nie pisze, ze nie jestem Polakiem.

Hmm dostałem własnie pare informacji od Xandara...No to powiedz mi jak Berger mógł Cie lać skoro w tym czasie akurat wogule niegrałeś?
Xandarowi alkohol mozg przezarl. Nie gram od czasu, kiedy pozarl sie z Ezekiem i pieprzyl jak mu to wpier^oli w rlu.

A jeśli sądzisz,że grałeś to co sie stało z domkiem brygady drogi skarbniku:)
Michal, jak tak bardzo chcesz sie dowiedziec to proponuje zapytac sie drugiego ownera ew. Mateusza, bo to on po powrocie zostal liderem gildii i do niego poszla cala kasa. Wbij sobie do lba, ze skarbnikiem nigdy nie bylem. Ubzdurales cos sobie.

Jeszcze jedno Xandar poprosił mnie żebym to napisał od Niego...
RANKOR ŚMIERDZISZ!
Erru sie nie obrazi jesli zacytuje go drugi raz.

@Xandar
A teraz prosze: 'Milcz, i idz zaglebic sie w ten nierealny swiat, ktoryzlal sie z tym, z ktorego pochodzisz', czyli w jezyku kolokwialnym'spi^rdalaj pograc w tibie, swirze'

@Naro
Nie gram w tibie - nie lize dupy Szwedom - nie masz jakichkolwiek podstaw by tak twierdzic. Jesli wg. Ciebie pixele swiadcza o takich rzeczach, to wcale sie nie dziwie, ze ludzie z telewizji robia takie halo wokol graczy.

Lisuu-aleniewrl
12-01-2007, 22:02
Lisu (Li'su) odezwij sie wreszcie do mnie na tibia xD szukam pro a ty nic;/ <<serio ja w rl tez lisu to nie jokec ;0>>

Banditos
12-01-2007, 22:11
Rankor wyjdz i nie wracaj prosze dla twojego dobra

myanato
12-01-2007, 22:23
duzo osob padlo dzis na lagach (??)
poza tym:
Royal Maciek
Jan 11 2007, 15:17:23 CET Killed at Level 101 by Bezok

@rankor
skoro nie grasz juz to po co sie wypowiadasz??

Max Druid of Iridia
12-01-2007, 22:42
ja padłem 2 razy -.-
thx for kicks <3

kulka1991
12-01-2007, 23:25
Popieram banditosa!

Kiełek
12-01-2007, 23:28
duzo osob padlo dzis na lagach (??)
poza tym:
Royal Maciek
Jan 11 2007, 15:17:23 CET Killed at Level 101 by Bezok

@rankor
royal maciek śmierdzi jajkiem i kupił chara na allegro nawet aukcje widziałem i chyba za to bezok go ubił ale to tylko moje podejrzenia w każdym razie to nie zmienia faktu że maćkiem gra teraz jakiś nooblet:)

Arthas The Keeper
12-01-2007, 23:46
Szkoda, że royal sprzedał chara był spoko przynajmniej według mnie :P, no cóż ale zdarza się.

Diego325
13-01-2007, 00:08
Lagi lagi i jeszcze raz lagi...

Co sie dzieje z tą Iridią....

Początkowo myślalem, że to wina neta (neo~) ale sprawdzilem to i np na aldorze i refugi gdzie online jest 900 osob nie ma zadnych lagów/freezów.

Najśmieszniejsze jest to ze cipy maja to w du*** forum nadal nie działa nie ma jak zaraportować, gmów jak nie było tak nie ma a lagi są dalej,, nie idzie expić...X(

Jednak kwestia neta też ma znaczenie bo niektórzy nie mają lagów wcale...:baby:

Mały apel do tutorów.. Może wy coś poradzicie? :P Chociaż skoro forum nie działa to wasze forum pewnie też...

Cóż pozostaje czekać na lepszcze czasy...

Rankor
13-01-2007, 00:24
@rankor
Bo gralem/nudzi mi sie/nigdzie nie jest napisane, ze nie moge?

@Banditos
Wbrew pozorom taka forumowa sielanka mnie bawi. Jesli wg. Ciebie tresc moich postow jest nie na temat to je zareportuj. Jesli jest inaczej - zamilknij albo napisz cos bardziej ambitnego niz "wyjdz i nie wracaj dla twojego dobra". Dobrego humoru nigdy za wiele.

@up
Przeczytawszy Twoj post, odnioslem wrazenie, ze 1 dzien bez tibii, to 1 dzien stracony. Jeden w te, jeden we w te, co za roznica =S

Trai'ler
13-01-2007, 01:02
Mały apel do tutorów.. Może wy coś poradzicie? :P Chociaż skoro forum nie działa to wasze forum pewnie też...

Cóż pozostaje czekać na lepszcze czasy...

nie chce cie martwić ale całe tibia forum łącznie z forum tutorów jest :

http://images14.fotosik.pl/23/eeaa3965909c34d4.jpg (www.fotosik.pl)

apropo lagów to szkoda bo miałem zamiar poexpić dzisiaj i jutro i w ferie wbic pare lvli ale jeśli lagi będą dłużej to porażka :s no ale przecież nie będziemy płakać bo lagi w tibi co nie ? Zawsze można iść się napić kulturalnie piwka ; )

Kiełek
13-01-2007, 01:31
@up

albo pograć na Lunarze:D ja tam maniak jestem kolejna nocka i już 10 lvl mam od rana... evul jestem zobaczycie niedługo będe w TOP 20...:D
a tak na serio to żal mi się na iridie i other servers logować itp. dzisiaj nawet trai'ler do mnie pisał i nie zauważyłem taki freez ;o

p.s.: ale z tym 10 lvlem to na serio:cup:

Anum
13-01-2007, 01:52
Nie wiem gdzie ale ja tam lagów nie widziałem jak sobie dzisiaj latałem :P.

Kiełek
13-01-2007, 02:04
mój qmpel też nie miał dziś lagów, a mimo to padł... przyblokowała go jakaś ciota 53 rp - czy to nie żałosne? 21 ek blokowany przez 53 rp...
wracając do tematu sądze że to w jakimś stopniu jest wina neo

Meteon!
13-01-2007, 03:12
mój qmpel też nie miał dziś lagów, a mimo to padł... przyblokowała go jakaś ciota 53 rp - czy to nie żałosne? 21 ek blokowany przez 53 rp...
wracając do tematu sądze że to w jakimś stopniu jest wina neo

Tez mam neo i jest ten sam problem, wszedzie lagi tylko nie na aldorze...

Kiełek
13-01-2007, 04:34
ludzie:D nie ma lagów!! 3:32 - 0 lagów Iridia xDD oby się utrzymało!!:cup: :cup:

Necrius
13-01-2007, 04:36
Ja nie mam lagow, neo ma lagi i tibia tez troszke laguje. Ja to odczuwam w postaci freezow co 10 min na jakies 2-3 sec, da sie grac ale nigdy nic nie wiadomo.

Jeden buch z fajki wodnej odmula ;)

edit.
Ja osobiscie nie mam neo i bardzo sie z tego ciesze xD

Naro
13-01-2007, 11:14
royal maciek śmierdzi jajkiem i kupił chara na allegro nawet aukcje widziałem i chyba za to bezok go ubił ale to tylko moje podejrzenia w każdym razie to nie zmienia faktu że maćkiem gra teraz jakiś nooblet:)

Bezok ubil Royal macka mniej wiecej za cos takiego

Bezok: Siemka!
Royal Maciek: speir**laj
Bezok: Exevo Gran Mas Vis
Warning! The murder of Royal Maciek was unjustified! :D

Diego325
13-01-2007, 11:21
Przeczytawszy Twoj post, odnioslem wrazenie, ze 1 dzien bez tibii, to 1 dzien stracony. Jeden w te, jeden we w te, co za roznica =S

Jeżeli takie odnosisz wrażenie to "brawo" za spostrzegawczość.
Jakbym tak uważał to przez ten czas robiłbym sobie postać na innym serwie.
A teraz, póki jeszcze z prawie każdego potworka lecą te prezenty, wszystko bezwartościowe orprócz skarbonki ( 2k max :P) to najlepszy czas, żeby coś poexpić i jeszcze przy tym zarobić.

Pozatym nie jeden dzień tylko lagi zaczęły się jakoś 2 dni przed updatem urodzinowym, a po nim tylko się nasiliły.

Btw: Pacc się skończył więc nie ma się co martwić, "kiedyś" to naprawią

Phoenix_Vast
13-01-2007, 11:59
Bezok ubil Royal macka mniej wiecej za cos takiego

Bezok: Siemka!
Royal Maciek: speir**laj
Bezok: Exevo Gran Mas Vis
Warning! The murder of Royal Maciek was unjustified! :D

Tak, a ty się urodziłeś w świątyni posejdona :rolleyes: 133 ms za chuja nie zdejmie 100+ eka na jedno UE wiec przeproś i wyjdź :|
Jestem zmuszony w pełni poprzeć Rankora bo człowiek mądrze kmini, a wy daliscie dupy na całej linii z Arc ;)

Anas Kiro
13-01-2007, 12:35
Up
My przynajmniej staralismy sie zrobic cos co prawda sie nie udalo.A Ty co zrobiles?Mądry jesteś na forum tak pozatym to wylizujesz im tam all dupy pewnie guwno byś zjadł żeby Cie do gildi wzieli co?

Phoenix_Vast
13-01-2007, 12:40
Up
My przynajmniej staralismy sie zrobic cos co prawda sie nie udalo.A Ty co zrobiles?Mądry jesteś na forum tak pozatym to wylizujesz im tam all dupy pewnie guwno byś zjadł żeby Cie do gildi wzieli co?

Jak ty 'starałeś' się coś zrobic na iridii ja grałem 90 msem na galanie więc mi tu nie pierdol matole, a tak poza tym to ortografia nie gryzie polaczku :S

#Edit
Apropo wasze starania nikłe były, brak organizacji, każdy chciał być kimś etc
widziałeś ile biliście Chealino ?
MARNOŚĆ NAD MARNOŚCIAMI I TYLKO MARNOŚĆ :|

berger
13-01-2007, 13:08
Kolejna osoba ktora podczas wojny stala z zalozonymi rekami i tylko wypomina bledy, poki co to ty nic nie zrobiles i potrafisz tylko siedziec z zalozonymi rekami krytykowac zza kompa czekajac na resp guardow. Polaczku... - Br? Swe?

Wez sie rozpedz a sciana sama cie znajdzie... jeszcze raz mowie krytykowac to wszyscy umiecie, a jak przychodzi co do czego...

Poki co naro i arek wiecej zrobili na iridi i dla iridi, wiec siedz cicho i chowaj dalej glowe w piach bo to ci najlepiej wychodzi...

Rankor
13-01-2007, 13:17
Phoenix, z nimi nie warto sie sprzeczac. Ich tok rozumowania wyglada tak:
Nie lizesz nam dupy - Jestes be, lizesz dupe swe i nie masz pojecia o wojnach.

@Anas Kiro
My przynajmniej staralismy sie zrobic cos co prawda sie nie udalo.A Tyco zrobiles?Mądry jesteś na forum tak pozatym to wylizujesz im tam alldupy pewnie guwno byś zjadł żeby Cie do gildi wzieli co?
A po ch^j on ma cos robic? W przeciwienstwie do naszych tamci nie biora do i gildii kazdego kretyna (mowie tu ogolnie) tylko po to, aby wygrac. Z reszta efekt jest jaki jest, to nie pierwszy i nie ostatni raz, kiedy wtapiacie.

A pozniej taki dzieciak bedzie na kazdego Szweda krzywo patrzyl bo go zabili w pixelowej gierce =)

@up
berger, czekaj, czekaj. Cos Ci sie pomieszalo, kto w ogole powiedzial, ze my chcemy, zebyscie wygrali?

Poki co naro i arek wiecej zrobili na iridi i dla iridi, wiec siedzcicho i chowaj dalej glowe w piach bo to ci najlepiej wychodzi...
Otoz to! W koncu nie kazdy moze zasilic konto Chea&i jego kolegow niemala sumka. Dzieki nim (i reszcie twoich kompanow, berg) Chea mogl wbic pare lvli szybciej w wyinku czego High Scores iridii urosly. =)

Apropo krytykowania. Czy jesli krytyk filmowy, wystawi slaba ocene filmowi, to czy rezyser kaze zrobic krytykowi lepszy? NIE
To, ze krytykuje wasze dzialania, nie znaczy, ze sam musze robic lepiej tylko po to, bo nie potraficie powiedziec nic wiecej niz:
My przynajmniej staralismy sie zrobic cos co prawda sie nie udalo.A Ty co zrobiles?

@down
nawzajem =)
------------------------------------------------------------
@beger 2 raz
39. Od razu widac, ze dowartosciowujesz sie porownujac swoj lvl do innych w pixelowej gierce =)

TyranX
13-01-2007, 13:25
Rankor phenix zal mi was

berger
13-01-2007, 13:27
Rankor - Odrazu widac ze miales na 2gie imie Armanio... Takie swoje madrosci to ty se mozesz pod depo w Carlin wyglaszac... Bedziesz mial tam godna siebie publike...

Jaki miales max lvl w tibi?? ja ci daje 35 w porywach do 40 ale to juz byl by wyczyn ;)

Rankor@ - @beger 2 raz
39. Od razu widac, ze dowartosciowujesz sie porownujac swoj lvl do innych w pixelowej gierce =)

- mam 3 lvl nie gram w tibie... wiec w czym problem?

Valard
13-01-2007, 13:31
Dobra może i przegrali z arc, ale walczyli i nikt temu nie zaprzeczy. Phoenix i Rankor wybrali opcje neutralności to także ich wybór. Każdy ma wolną wolę i robi co uważa za słuszne. Znów na forum dochodzi do kłótni i znowu temat zamkną, może odpuścicie??

Phoenix_Vast
13-01-2007, 13:35
Dobra może i przegrali z arc, ale walczyli i nikt temu nie zaprzeczy. Phoenix i Rankor wybrali opcje neutralności to także ich wybór. Każdy ma wolną wolę i robi co uważa za słuszne. Znów na forum dochodzi do kłótni i znowu temat zamkną, może odpuścicie??

Jaką kurwa opcje neutralnosci do chuja pana!
Jak wy sie tłukliście ja nawet nie myślałem o Iridii, ale polewki z filmikow i polskiego pvp (nawet po upie) mialem na maxa xD
Anas, znałem takiego kozaka jak ty, gra na galanie Sir Zemus się zwie i jest skończony :rolleyes:

Rankor
13-01-2007, 13:35
@Valard
Tematu nie zamkna poki nie naciagamy za mocno regulaminu =)

Xandar Mac'Leod
13-01-2007, 13:41
Ja juz sam nie wiem czy mam sie smiac czy plakac po przeczytaniu Twoich postow, mosci Rankorze. W moim poscie odniose sie do Twoich wczesniejszych tekstow albowiem jak sie mozesz domyslic nasz medrcze, bylem wczoraj na imprezie i nie bylem wstanie udzielic wczesniejszej odpowiedzi na Twoje przezabawne posty. Zatem.
Piszesz o tym, ze Berger Cie ani razu nie hitnal podczas polowan
na czlonkow DB. Ok. Tutaj sie zgadzam. Ale chwila, jak mogl Cie hitnac skoro jezeli sie juz lognales (co raczej stanowilo rzadkosc) to tylko po to zeby postac w dp.
Jesli chodzi o gh to wybacz ale nic mi sie nie ubzduralo. Skoro nie potrafisz przyspamowac kilka razy czlonkow gildii w kwestii zaplaty za gh a pozniej publicznie na forum wypierasz sie bycia skarbnikiem DB w tamtym okresie no to przepraszam bardzo ale nie mamy o czym gadac.
Jedyne co pozostaje mi napisac na koniec to: "Koncz wasc, wstydu oszczedz."

Elo.

Rastafarians
13-01-2007, 13:41
Ups tu się myliłem.... źle przeczytalem, cuz of % ^^
Ale z ta neo to prawda ^^ Przyspieszają łącza i chyba ich serwy nie dają rady :P

A co do wojny, która się odbyła.. Każdy decydował o tym czy do niej przystąpi czy nie.. i nie warto znów odgrzebywać starych śmieci.. każdy ma swój rozum.
Wielu z Was chce wmówić komuś innemu swój tok myślenia, nie uda się to.. swoje mądrości zachowajcie dla siebie i swoich znajomych co myślą tak samo.
A co do "lizania dup", naprawdę nie trzeba tego robić żeby grać w spokoju na Iridii, nie podejrzewajcie każdego kto sobie gra spokojnie, że liże dupe. Wystarczy grać "fair" żeby nie robić sobie problemów..
Takie jest moje zdanie i jeśli ktoś się z nim nie zgadza to ma do tego prawo :)

Edit: anyway akcja zaplanowana na Chealino była niemal idealna...

berger
13-01-2007, 13:58
@rastaf- Nie masz racji, nie masz prawa tak pisac, nic nie jest prawda........................................ :P

P.S. Lubie twoje posty <3

Dexusah
13-01-2007, 15:07
<3 Berger , Berger 4 teh win

Galdi
13-01-2007, 16:20
Up

Zejdz z Phoenixa. A tak pozatym to polska jenzyka iest tródna, niebrawdaż?

Gaba
13-01-2007, 16:36
Czyżby Arcanium miało się rozpaść?:D Firenze Bellator wywalił już 3 osoby z Aracium takie jak Yamahati, Huxy i Mendill :) Przyczyny wywalenie ich z gildi znam, ale nie będę pisać bo dużo do pisania :p

Banditos
13-01-2007, 16:43
Czyżby Arcanium miało się rozpaść?:D Firenze Bellator wywalił już 3 osoby z Aracium takie jak Yamahati, Huxy i Mendill :) Przyczyny wywalenie ich z gildi znam, ale nie będę pisać bo dużo do pisania :p

a może jednak sie rozpiszesz????

Necrius
13-01-2007, 17:07
A owy reason to bylo zbyt duze PA.

Panicz
13-01-2007, 18:15
A owy reason to bylo zbyt duze PA.

Mowisz o Huxym ? Bo jesli tak to chyba i zlodziej,ktos i to z polakow h-lvl (70 + lvl )padl zdrowo na world tarde z Huxym....
Tak przynajmiej wypisywal na trade co mysli o Huxy`m i Arc...

Necrius,sluchasz Firmy ?

"...(..)....wiec zaprzestan papierosy palic.....(..).."

Necrius
13-01-2007, 19:15
"Nie jeden gość jest dla mnie jak brat, bo jest najleprzym ziomkiem od lat.
Życie jest czasem jak kat dlatego nie jeden dobry chlopak wyglada zza krat..." Firma - Brat

Btw

Pozdrowienia dla Kohana Warriora i dla Yamahati :*

17:53 Yamahati [110]: ignore, "take care while hunting"

Jeden mi panne uj*bal i zostal wyj*ny na 30k a teraz drugi pacjent mi wciska bajer ze to jego hajsik.

Yama na mnie nigdy nie zarobisz ;) Nie przekrecisz przekreta. Sprawa zamknieta :)

Jinikao
13-01-2007, 19:38
Rankor, podajesz sie za czlowieka wyzwolonego od Tibi, wiec po cholere zagladasz na tibijskie forum, skoro juz cie to nie interesuje... Alkoholik nigdy nie powie ze jest uzalezniony... wiec zal mi Cie ze takie rzeczy gadasz.

Phenix, 2 posty i 2 pierdoly.... chcesz trafic do ksiegi rekordow? Moze Maciek nie mial full hp?? to nie wpadlo ci do orzeszka? Druga sprawa, skoro grales na Galanie w czasie wojny to czemu sie interesowales tym jak padal Chea?, nastepna sprawa to fakt ze Chea padal wolno jednak on mial wtedy dosc duzo HP i sd combo nie bylo w stanie go polozyc. I ostatnia sprawa, skoro grales na Galanie to czemu nie grasz juz?? Czyzby przegrales wojne i Cie stamtad wykopali? To jest oczywiscie przypuszczenie i moge sie mylic.. Wiec sprostuj jesli mozesz.

Phoenix_Vast
13-01-2007, 19:51
Kto Ci powiedział że coś musiało się stać, że tam nie gram ?
Galana changed, times changed, ppl changed no big deal :S
A na Iridie ściągnał mnie Demar : )

a za to że pierdole 'gópoty' FU!

Rankor
13-01-2007, 20:02
Rankor, podajesz sie za czlowieka wyzwolonego od Tibi, wiec po cholere zagladasz na tibijskie forum, skoro juz cie to nie interesuje... Alkoholik nigdy nie powie ze jest uzalezniony... wiec zal mi Cie ze takie rzeczy gadasz.
Wejdz na irca (#tibia.pl) i zapytaj sie czy ktos stamtad gra w tibie. Jesli na 30-35 osob znajdzie sie jedna, ktora powie, ze gra to szczesliwie trafiles. Mogloby sie wydawac, ze kanal jest o tibii, jednak jest to chyba ostatni temat, na ktory sie tam rozmawia. Ale skoro mowimy o forum - wiesz co to jest owion? tworczosc? dzial o RPG? Forumowe grupy? Jestem w 3 grupach na forum, gdzie mowy o tibii po prostu NIE MA (za to mozna pogadac o muzyce, anime, pilce noznej, zjawiskach paranormalnych, i tak dalej i dalej). Zagladam tu, bo nie mam nic lepszego do roboty/zapomnialem jak to jest sie posprzeczac z osobami, ktore kazdego mieszaja z blotem bo sie nie jest po ich stronie. To, ze wchodze na forum nie swiadczy o, jak wywnioskowalem z twojej wypowiedzi "uzaleznieniu" w ktore popadlo wiekszosc grajacych.
Powodow jest wiele, nie podoba Ci (tutaj zwracam sie do ogolu) sie jak pisze? Od tego jest funkcja Ignore. A jesli ktos bierze na powaznie wszystkie te wypociny, to powinien nabrac troche dystansu do tego typu spraw.

Valard
13-01-2007, 21:21
No dobra Phoenix może nie neutralny=p Tak mi się napisało =p Rankora zawsze szanowałem, bo szanuje tych co mają własne zdanie, ale może starczy (wiem powtarzam się =p), każdy wierzy w to co mówi, więc nigdy tego sporu nie rostrzygniecie =p

Naro
13-01-2007, 21:47
Tak, a ty się urodziłeś w świątyni posejdona :rolleyes: 133 ms za chuja nie zdejmie 100+ eka na jedno UE wiec przeproś i wyjdź :|
Jestem zmuszony w pełni poprzeć Rankora bo człowiek mądrze kmini, a wy daliscie dupy na całej linii z Arc ;)

Jak zobaczylem Twoje posty to niewiedzialem czy sie smiac czy plakac. Powiedzialem jednemyu kumplowi zeby zobaczyl jaki rodzynek sie urodzil na forum.pl i jak to on stwierdzil masz neizle zryta banie. A ze ja w koncu znalazlem chwilke to Ci odpisze choc rozmowa z Toba to strata czasu.

Po pierwsze lolqu to ja rozmaiwalem z bezokeim tuz po tym jak zabil Royal macka i to mnei skopiowal ta "rozmowe" wiec wiem jak bylo, no ale moze i Ty z nim rozmawiales i wiesz lepiej...

Po drugie nawet 200 ek mozna zabic 1 strzalem z lmma, wszystko zalez od tego iile ma hp w danym momencie a nei ile ma max hp (omfg aLe z Ciebie noob)

Po trzecie akcje z Chelaino jak to Rasta zauwazyl absolutnie wszyscy uwazaja za prawie ideal, a gratulacje dostalismy nawet od strony przeciwnej - tylko ty super pvp killer myslisz inaczej... Jestes pajac, bo od zalogowania do jego zabiacia zajelo nam jakeis 40 min w tym samo lanei w trapie polowe tego czasu co widac na filmiku. A cala sztuka polegala na tym zeby go w trap zlapac, reszta to jzu formalnosc o czy wie kazdy oprocz Ciebie.

I jeszcze jedno 90 lvl miales powiedasz gdziestam... hmmm tutaj sie nawet do neigo nie zblizysz ;)

Kiełek
13-01-2007, 22:23
I jeszcze jedno 90 lvl miales powiedasz gdziestam... hmmm tutaj sie nawet do neigo nie zblizysz ;)

nie zbliży? jak to? grozisz mu? ;o ;p

@edit:
Hua!! Pierwszy post na 100 stronie! xD

Phoenix_Vast
13-01-2007, 22:32

Lmfao, grozisz mi ?:baby:
Powiało grozą, try me sexy :evul:

#edit

Po drugie nawet 200 ek mozna zabic 1 strzalem z lmma, wszystko zalez od tego iile ma hp w danym momencie a nei ile ma max hp (omfg aLe z Ciebie noob)
-A rodzinka zdrowa?

Naro
13-01-2007, 22:39
Lmfao, grozisz mi ?:baby:
Powiało grozą, try me sexy :evul:

@up
Wezmę hmms

#edit

-A rodzinka zdrowa?

jak bede chcial to Cie bede zabijal moimi uhaczami, codziennie innym. Rozsmeiszasz mnie nobie. A co do rodzinki to ta w rl calkei calkiem, ale widze ze z Twoja cos nei tak chyba bo jak Cie robili to ojciec laga mial....

A tak na pwoaznie, to jesli twoja wypowiedz to jakas aluzja do moej rodziny z rl to trafiles pod zly adres... kurewsko zly :)

Phoenix_Vast
13-01-2007, 22:42
jak bede chcial to Cie bede zabijal moimi uhaczami, codziennie innym. Rozsmeiszasz mnie nobie. A co do rodzinki to ta w rl calkei calkiem, ale widze ze z Twoja cos nei tak chyba bo jak Cie robili to ojciec laga mial....

A tak na pwoaznie, to jesli twoja wypowiedz to jakas aluzja do moej rodziny z rl to trafiles pod zly adres... kurewsko zly :)

A ty nadal mi grozisz...

AGUGUGUGU ?

Kiełek
13-01-2007, 23:01
ej po co się kłócicie ? make peace! polish players!:D

Phoenix_Vast
13-01-2007, 23:05
ej po co się kłócicie ? make peace! polish players!:D

Szczerze to on mi zwisia, nie wiem na chuj się gotuje :|

FUN FUN FUN :baby: :baby: :baby: :baby:

Banditos
13-01-2007, 23:06
swoja droga Huxy zrobil nowa gildie "Menace"
a firezne dzis 2 dedy zaliczyl :P
Jan 13 2007, 20:58:43 CET Died at Level 125 by a warlock
Jan 13 2007, 13:28:28 CET Died at Level 126 by a marid

Kiełek
13-01-2007, 23:17
@up
jeszcze wcześniej z tego co widziałem zrobił House of Pain, ale chyba im nazwa nie pasowała...

Arthas The Keeper
13-01-2007, 23:17
OMG następny noob, który rzuca jakieś aluzje do RL w stylu 5-latka
Btw. na tym servie nikt nie lubi kozaków;] i radze ci to dobrze zapamiętać...
Jak znam życie twoje zachowanie wynika stąd, że masz kolegów :)
na twoje nieszczęście iridia to taki server, że plecy znikają tak szybko jak szybko się pojawiły ;]

Phoenix_Vast
13-01-2007, 23:20
na twoje nieszczęście iridia to taki server, że plecy znikają tak szybko jak szybko się pojawiły ;]

sasasasa ty to powiedziałeś ;)
A tak na bardziej poważnie to nic do nikogo nie mam, z Ananasem się troche pogryze ale chyba się przez to nie obsra nie ?