Pokaż pełną wersje : Iridia part 2
Stron :
1
2
3
4
[
5]
6
7
8
9
10
11
12
13
14
OMG następny noob, który rzuca jakieś aluzje do RL w stylu 5-latka
Btw. na tym servie nikt nie lubi kozaków;] i radze ci to dobrze zapamiętać...
Jak znam życie twoje zachowanie wynika stąd, że masz kolegów :)
na twoje nieszczęście iridia to taki server, że plecy znikają tak szybko jak szybko się pojawiły ;]
signed: Usar
ladnie powiedizane :)
Arthas The Keeper
13-01-2007, 23:34
To po co te aluzje?:>
Wogóle nie potrafie zrozumiec ludzi co cały czas na tym forum szukają dziury w całym ...
Tak samo jak nazywanie polaków biorących udział w wojnie "polaczkami" A ty kim jesteś "szwedkiem" może "brazolkiem"?
Oni przynajmniej walczyli to że przegrali trudno tak już jest, ważne, że był to według mnie pierwszy War, w którym było widać jakąś wole walki zrobili kilka ważnych fragów w poprzednich war chyba nawet tego nie było...
Krytykować może każdy debil, z walką już jest inaczej.
Ja np. nie walczyłem, bo nie znam się na tym i do tego prawdopodbnie zrobiłbym za kolejny frag. Więc może już nie wracajmy do tego co zrobili źle
tylko zajmijmy się teraźniejszością B)
Phoenix_Vast
13-01-2007, 23:43
Tak samo jak nazywanie polaków biorących udział w wojnie "polaczkami" A ty kim jesteś "szwedkiem" może "brazolkiem"?
Ja wole jak się mnie nazywa "Noobikiem" albo "Lizuskiem"
:cup:
Arthas The Keeper
13-01-2007, 23:49
Ja wole angieską wersje ładniej brzmi <asslicker?>;]
co ty na to?:>
evilKRIK
14-01-2007, 00:08
Wlazłem se na forum kochanej iridi i co widze? Spoko, kłutnie są to wojny zadnej nie ma, i ogólnie nic nowego:p Ktośtam o plecach mówił, zobaczcie ze ci którzy się za bardzo nie afiszują nie potrzebują pleców, dorabiają się hlvli i grzeje ich czy jest wojna czy nie.A takie mocne kreatórki co wszędzie o nich wiadomo szybko tracą plecy a wtedy zwykle są skończeni. Ciekawy jestem co będzie z Huxym, poleciał z arc, ale nadal ma szansę się utrzymać, ciekawe tylko czy wykorzysta. A właśnie, Yama może się wypowiesz co tera zamierzasz zrobić bo też słyszałem ze cię przykrość spotkała.
Sami przyznajcie że tutaj nic nie wiadomo bo w ciagu 3 miesięcy sytuacja servera i wielu hlvli się odwraca o 180stopni.
Pozdro dla all i See ya in TiBiA
ps- Bardzo bym prosił zeby Minishabaal następnym razem był lurowany zdala od mojej chatqi, bo jednak poczułem dyskonfort, wybrałem darashie bo cenie sobie spokój a tu mi leci orsha i ciska combo za 800+
ej jak już sie tak nad nim znęcacie to mówcie mu Danthorr II... z całym szacunkiem dla Phoenixa i Danthorra:)
omfgzor Phoenixiku nie wyzywaj moich kumpli !!!!!11111
omfgzor Phoenixiku nie wyzywaj moich kumpli !!!!!11111
bezok goes iful!!
Moze nie pamietasz ale nawet nasi wrogowie pisali ze nikt nigdy nie zabil tylu membersow Arc co nasi na tej wojnie, a to o czyms juz swiadczy, Aha phoenix widze ze boisz sie drazliwych tematow, Najpierw jak pokazalismy Ci ze nie wazny jest lvl tylko ile aktualnie hp posaida osob, to ty potraktowales to ironia bo nic innego nie wymysliles, druga rzecz - nie odpisales nic kiedy Naro powiedizal ze kazdy wie ze trap byl idealny, poprosru nei miales juz zadnych argumentow.
Arthas The Keeper
14-01-2007, 00:18
Bez i jego rozbrajające teksty jak zawsze xD, oby tak dalej trzymaj fason B)
Arthas The Keeper
14-01-2007, 00:23
Agree with Jini o tym, że polacy ładnie się na tej wojnie pokazali szło dojść samemu tylko trzeba było śledzić wynik... szkoda tylko, że skończyło się jak się skończyło :P
ej jak już sie tak nad nim znęcacie to mówcie mu Danthorr II... z całym szacunkiem dla Phoenixa i Danthorra:)
Ktos tu chyba zapomina, ze Rhyriel aka Bezok dostal sie na tych samych zasadach do Arc co Danthorr. Z tym, ze ten drugi rzucil gre po jakims czasie. I jakos wtedy nikt Bezoka od asslickerow nie wyzywal. Strach?
A co ty masz evilKRIK do Yamahati :/ wyleciał z gildi bo stanoł po stronie kumpla z RL. To samo bym zrobiła na jego miejscu żeby tylko obronić Kumpli z RL. Jak nie wiesz co sie dzieje w gildi to po h**a piszesz post :/ I przestancie sie kłucić przeciesz to tylko gra:p Może dacie jakiś nowy posta w którym sie nie będziecie kłucić :)
a właśnie... czemu Bezok nie gra Rhyrielem? jestem niewtajemniczony:evul:
@Rankor
mówię że z całym szacunkiem dla Danthorra. . .
Ale to wy na tym forum przypieliście mu etykiete asslickera (nie wszyscy) więc to wydaje się troche podobne w stosunku do Phoenixa. So?
a właśnie... czemu Bezok nie gra Rhyrielem? jestem niewtajemniczony:evul:
Bo miał hacka na 86 lvlu, hacker zjechał go do 62 lv i wtedy chlopak postanowil sprzedac rhyriela i zrobic sorca.
No i co z tego że Bezok założył nowa postać napewno troszuku sie wkurzuł jak hacknięto jego postać Rhyriel.
Mendill wysoko mierzy, kumpel przesłał mi rozmowę ;o
00:20 Dreuter [23]: 3
00:20 Mendill [95]: offer
00:21 Dreuter [23]: 3k
00:21 Dreuter [23]: k?
00:21 Mendill [95]: yepp
00:21 Mendill [95]: where are u
00:21 Dreuter [23]: carlin
00:21 Dreuter [23]: can you travel?
00:21 Mendill [95]: send to venore
00:21 Mendill [95]: I will send later, ok ?
00:21 Dreuter [23]: no parcel
00:21 Dreuter [23]: sorry
00:22 Mendill [95]: u don't trust me?
00:22 Dreuter [23]: i have rule taht i dont parcel
00:22 Mendill [95]: then u don't trust me
00:22 Mendill [95]: I will kill u
00:22 Dreuter [23]: i saw you killing my friends =/
00:22 Mendill [95]: i hate those who thinks i will thief
00:23 Mendill [95]: who is ur friend?
00:23 Dreuter [23]: sergorgor
00:23 Dreuter [23]: but dont hunt me
00:23 Mendill [95]: send to venore 3k
00:23 Mendill [95]: and i send u
00:23 Mendill [95]: else I kill u
00:24 Dreuter [23]: I will send you and we will see
00:24 Mendill [95]: yepp
00:24 Mendill [95]: i will send u trust me
00:24 Dreuter [23]: now?
00:24 Mendill [95]: ye like 10 min
00:24 Dreuter [23]: i can travel to venore
00:24 Mendill [95]: i can't atm
00:24 Mendill [95]: just send
00:25 Mendill [95]: trust me
00:25 Dreuter [23]: why not
00:25 Mendill [95]: I am making explos~
00:25 Mendill [95]: trust me
00:25 Mendill [95]: u'll get your cash!
00:25 Dreuter [23]: i can go by boat
00:25 Dreuter [23]: why not?
00:26 Dreuter [23]: k?
00:26 Mendill [95]: JUST SEND
00:26 Mendill [95]: U WILL GET UR CSAH
00:26 Dreuter [23]: why send?
00:26 Mendill [95]: HARD TO UDNERSTAND?
00:26 Mendill [95]: CUZ I THIEF YOU ?
00:26 Mendill [95]: hahaha
00:26 Mendill [95]: u think i will thief u ?
00:27 Dreuter [23]: yes cuz if you dont wonna you agree that i travel
00:27 Mendill [95]: I am far south from venore
00:27 Mendill [95]: if u wanna come here
00:27 Mendill [95]: and we can trade
00:27 Dreuter [23]: you said
00:27 Dreuter [23]: 10 mins
00:27 Dreuter [23]: you will send me
00:27 Dreuter [23]: so you will be in dp
00:27 Dreuter [23]: yes?
00:28 Mendill [95]: I got
00:28 Mendill [95]: 8 explo runes from a bp
00:28 Mendill [95]: send or come here
00:28 Mendill [95]: else u die
00:28 Dreuter [23]: i bought here
00:28 Dreuter [23]: sorry
00:28 Mendill [95]: ok
00:28 Mendill [95]: ur hunted
00:28 Mendill [95]: bye
00:29 Dreuter [23]: becouse of?
00:29 Mendill [95]: lieng
00:29 Mendill [95]: "i buy"
00:29 Mendill [95]: then u say no
00:29 Mendill [95]: payment 10k
00:29 Mendill [95]: bye
00:29 Dreuter [23]: LoL you wonna parcel i can travel to dp veno
00:37 Mendill [95]: I told u
00:37 Mendill [95]: I parcel to u later
00:37 Mendill [95]: ur retard?
00:37 Mendill [95]: or u wanna be on floor
00:37 Dreuter [23]: can it be 2k
00:37 Mendill [95]: and pay me 10k?
00:37 Mendill [95]: instead of 3k
00:37 Mendill [95]: and get 3 bp ih?
00:37 Dreuter [23]: 2k for 2bp
00:37 Mendill [95]: rofl
00:37 Mendill [95]: u said first 3
00:37 Mendill [95]: yeyeyeyeyey
00:37 Dreuter [23]: ok?
00:37 Mendill [95]: send 2k
00:37 Dreuter [23]: i dont have money
00:37 Dreuter [23]: i bought 1 bp
00:37 Mendill [95]: kk
00:38 Dreuter [23]: but you wont kill me?
00:38 Mendill [95]: no
00:38 Mendill [95]: I won't
00:38 Dreuter [23]: ok
00:38 Dreuter [23]: going to depot
00:39 Dreuter [23]: send you 15 gp for parcel?
00:40 Mendill [95]: ok
00:40 Mendill [95]: ty
00:40 Dreuter [23]: send
00:40 Mendill [95]: ok ty
00:40 Mendill [95]: u will get ur cash later
00:41 Dreuter [23]: my cash?
00:42 Dreuter [23]: don't hunt me but if you won't send me ihs just tell me
00:42 Mendill [95]: I will
00:42 Mendill [95]: later
00:42 Dreuter [23]: today?
00:42 Mendill [95]: think so
00:42 Mendill [95]: bye
00:42 Dreuter [23]: bye
hehe Mendill wysoko mierzy, ale w końcu zmieni się to bo w końcu padnie bo każdego wkurza :)
Po Rhyrielu byl pewnie knighcik jeden jeszcze ;) a Bezok z tego co pamietam to byl runemaker/pk char o ile sie nie myle ;)
Po Rhyrielu byl pewnie knighcik jeden jeszcze ;) a Bezok z tego co pamietam to byl runemaker/pk char o ile sie nie myle ;)
;o ladnych rzeczy sie dowiaduje... Lord Bezok to też chyba Bezoka char...
a tak w ogóle to zamknijmy temat Bezoka bo jeszcze pomyśli że to obgadujemyB)
Mial jednego bana do deleta wiec posatnowil grac inna posatcia
IridiaCarlinPk
14-01-2007, 12:10
hakneli Rhyriela i Royal Demonica w czasie wojny SS vs DR;] eh stare czasy:P
Pmaietam jak ladnie Wdupil*smy bitwe pod ab;p
Bylem czlonkiem SS !!!!111 xD
Maxxonek
14-01-2007, 12:27
łoł, ale polecieliście chłopcy ;) Z tymże standardowo każdy post wnosi mało do rozmowy o Iridii, a większość osób zgrabnie wkręca się w kłótnie =D
Phoenix_Vast
14-01-2007, 12:32
Bezok sorry Mi pej 2gp im karlin ok?
evilKRIK
14-01-2007, 13:09
A co ty masz evilKRIK do Yamahati :/ wyleciał z gildi bo stanoł po stronie kumpla z RL. To samo bym zrobiła na jego miejscu żeby tylko obronić Kumpli z RL. Jak nie wiesz co sie dzieje w gildi to po h**a piszesz post :/ Czy ja napisałem ze coś mam? Napisałem że go przykrość spotkała ze poleciał z Arc, i jestem ciekawy czy ma jakieś specjalne postanowienia co do bliskiej przyszłości.:)
Wlazłem se na forum kochanej iridi i co widze? Spoko, kłutnie są to wojny zadnej nie ma, i ogólnie nic nowego:p Ktośtam o plecach mówił, zobaczcie ze ci którzy się za bardzo nie afiszują nie potrzebują pleców, dorabiają się hlvli i grzeje ich czy jest wojna czy nie.A takie mocne kreatórki co wszędzie o nich wiadomo szybko tracą plecy a wtedy zwykle są skończeni. Ciekawy jestem co będzie z Huxym, poleciał z arc, ale nadal ma szansę się utrzymać, ciekawe tylko czy wykorzysta. A właśnie, Yama może się wypowiesz co tera zamierzasz zrobić bo też słyszałem ze cię przykrość spotkała.
Sami przyznajcie że tutaj nic nie wiadomo bo w ciagu 3 miesięcy sytuacja servera i wielu hlvli się odwraca o 180stopni.
Pozdro dla all i See ya in TiBiA
ps- Bardzo bym prosił zeby Minishabaal następnym razem był lurowany zdala od mojej chatqi, bo jednak poczułem dyskonfort, wybrałem darashie bo cenie sobie spokój a tu mi leci orsha i ciska combo za 800+
Przykrosc mnie spotkala? haha wydaje Ci sie, ze nie mam nad glowa "Arcanium" nie oznacza ze duzo sie zmienilo. A co do przykrosci to Ciebie moze spotkac jak nie przestaniesz pierdo**c glupot.
Banditos
14-01-2007, 13:14
Przykrosc mnie spotkala? haha wydaje Ci sie, ze nie mam nad glowa "Arcanium" nie oznacza ze duzo sie zmienilo. A co do przykrosci to Ciebie moze spotkac jak nie przestaniesz pierdo**c glupot.
omg bez nerwów panowie :D
Czy ja napisałem ze coś mam? Napisałem że go przykrość spotkała ze poleciał z Arc, i jestem ciekawy czy ma jakieś specjalne postanowienia co do bliskiej przyszłości.:)
Ehh wątpię w to, że go przykrość spotkała że wyleciał z Arcanium. To nie jeszcze koniec świata. Teraz przynajmniej ma inną gildie, w której ma wszystkich z RL i na pewno jest zadowolony :)
Bezok sorry Mi pej 2gp im karlin ok?
Noł men sori ju must pej mi 10k\edron
bej
Phoenix_Vast
14-01-2007, 14:40
Noł men sori ju must pej mi 10k\edron
bej
sasasasasasasa
you wish :baby:
Arthas The Keeper
14-01-2007, 14:43
@Phoenix widze, że tobie chyba juz nic nie pomoże, takich jak ty należy tępić.
Phoenix_Vast
14-01-2007, 14:50
@Phoenix widze, że tobie chyba juz nic nie pomoże, takich jak ty należy tępić.
Gosh...
Przed chwilą gadałem z Bezokiem in game, no big friggin deal, a pisze tutaj dla jaj bo mam takie lagi że o ja pierdole :|
A tak po za tym nie gotuj się tak
Name: Arthas The Keeper
Sex: male
Profession: Sorcerer
Level: 34
World: Iridia
Residence: Thais
Last login: Jan 05 2007, 21:56:39 CET
Comment: I'm protected by: Mewtu ,Kashrius Da'roc ,Wils The Slayer :P:P Mlvl: 25[x]
30[x]
35[x]
40[x]
45[ ] Now 43[x]...
Hail My Guild!!!!!!!!
Hail Sky Walkers!!!!!
RETIRED!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Account Status: Free Account
-Rotfl.
@up
zebys sie kiedys nie zdziwil =)
pozory myla.
Phoenix_Vast
14-01-2007, 15:24
@up
zebys sie kiedys nie zdziwil =)
pozory myla.
Pozory tzn że grał tym sorcem ale kupił jakiegos uber koxa i myśli, że jest fajny ?:>
Pozory tzn że grał tym sorcem ale kupił jakiegos uber koxa i myśli, że jest fajny ?:>
jedyne co on kupil do tej gry to pacc
;*
Phoenix_Vast
14-01-2007, 15:33
jedyne co on kupil do tej gry to pacc
;*
a ja jestem księżna diana ;s
#edit
Uważaj żebyś się nie zdziwił :>
O kurwa jakie wy macie problemy ;d
End of lags plsssss
Karolek98
14-01-2007, 15:45
jak czasami czytam glupoty ktore tu wypisujecie to przychodzi mi tylko jedno slowo do glowy "żal..."
ja jebie 4 strony i nic sensownego kurwa niewiem po chuj wy sie wogule udzielacie jak niemacie nic do powiedzenia az sie naprawde "zal" robi a jeszcze jak widze posty pisane w stylu "Drzemika" to juz wogule smiech na sali
zrobili byscie cos sensownego np. poodkurzali mamie pomogli przyniesc zakupy a nie tylko gledzicie jakies pierdoly na tym forum
Myslicie, ze jak napiszecie 5 stron beznadziejnych postow to bedziecie fajni
ja tez siedze na tym forum prawie codziennie ale nie pisze zednych pierdol
no procz tego posta bo juz niemoglem wytrzymac ;O
pzdr V
Trai'ler
14-01-2007, 18:34
Teraz taka mała ciekawostka , Wiecie że stary temat iridi został zamknięty na podobnej ilości stron (102~) 8o
Więc jak możecie to przestańcie sie wkońcu bezsensownie kłucić ... Bo nie chce żeby ten topic został zamknięty wystarczy że ostatni zamknęli ....
pzdr
Teraz taka mała ciekawostka , Wiecie że stary temat iridi został zamknięty na podobnej ilości stron (102~) 8o
Więc jak możecie to przestańcie sie wkońcu bezsensownie kłucić ... Bo nie chce żeby ten topic został zamknięty wystarczy że ostatni zamknęli ....
pzdr
U Ciebie sa 102, u mnie jest 18.
Tematu NIE zamkna, poki nie bedziecie naciagac regulaminu. Predzej zamkna temat nie przez tych, ktorzy sie po prostu sprzeczaja (od tego jest miedzy innymi te forum), tylko od takich, ktorzy rzucaja k****mi na lewo i prawo (tak jak post kulturalnego goscia o nicku Zwieshu. Swoja droga, nie podoba Ci sie to co sie dzieje w temacie? NIE WCHODZ, albo daj ignora tym osobom, ktorych postow nie chcesz czytac, takie trudne?)
#edit
Te 5 stron wg. Ciebie beznajdzienych stron zawiera opinie kilku forumowiczow. Nie liczysz sie z innymi - nie mysl, ze beda sie liczyc z toba. I nie, nie twierdze, ze bede fajny bo wypowiem sie na forum ;)
@Trai'ler
Są 3 tematy o Iridii <3
-News by Danthorr zamknięty na 127 stronie...
-News prosto z iridi by Banditos zamknięty na 102 stronie...
-Iridia part 2 by Mocny Smok 105 stron i jedziemy dalej8o
No... to to by było takie pedalskie info :P
Minas_Morgul
14-01-2007, 20:17
Po mojemu to powinni walnac restart serwowo moze to zbyt radykalne ale przynajmnie zeby cos z lagami zrobili nie da sie gracX( Nie mozna expic a mam paca to sie marnoje;(
Nastempna sprawa nie nikt nic kiedy i czy wogole wejda nowe serwery8o
@Minas_Morgul & Galdi & wszyscy co maja lagi
ZMIENCIE NETA:) ja nie mam neostrady i nie mam tez lagow. No moze kiedys raz sie zdarzyly jak expilem. Ale wtedy byla kupa ludu na serwie...
Wniosek: lagi nie sa od serwera tylko od neostrady
kónic
wlasnie przeczytalem:
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=111224&highlight=lagi+neostrada
(dla tych ktorym sie nie chce czytac)podobniez w srode maja znikanc lagi
w tym temacie (link na gorze) jest napisane ze lagi maja tylko niemieckie serwy (nie wiem czy isara to niemiecki czy nie) i jest to spowodowane:
"Z tego, co się nieoficjalnie dowiedziałem, przyczyną powodów jest awaria jakiegos światłowodu na terenie Niemiec, z którego korzysta TePSA, rzeczywiście, założyłem postać na Amerze (Amerykański serwer) - zero lagów. Dowiedziałem się również, że usterka powinna być usunięta max do środy."
@Minas_Morgul & Galdi & wszyscy co maja lagi
ZMIENCIE NETA:) ja nie mam neostrady i nie mam tez lagow. No moze kiedys raz sie zdarzyly jak expilem. Ale wtedy byla kupa ludu na serwie...
Wniosek: lagi nie sa od serwera tylko od neostrady
kónic
To moze wytlumasz fakt, ze na Isarze nie mam lagow? ;) A poza tym to czesc ludzi, ktora ma innego neta rowniez ma lagi, wiec twoj wniosek jest bledny ;'(
#Edit
Isara to niemiecki server ;]
Trai'ler
14-01-2007, 21:22
Swoja droga, nie podoba Ci sie to co sie dzieje w temacie? NIE WCHODZ, albo daj ignora tym osobom, ktorych postow nie chcesz czytac, takie trudne?)
#edit
Te 5 stron wg. Ciebie beznajdzienych stron zawiera opinie kilku forumowiczow. Nie liczysz sie z innymi - nie mysl, ze beda sie liczyc z toba. I nie, nie twierdze, ze bede fajny bo wypowiem sie na forum ;)
Pewną drogą, nie podoba mi sie to co sie dzieje w tym temacie ale to jest moje zdanie i nie musisz mi wydawać poleceń / narzucać ich typu 'nie podoba sie tobie - nie wchodź tutaj albo daj ignora' , to już jest moje zdanie co z tym zrobie a ty nie musisz mi wpajać swoich myśl.
Btw skąd ty k***a wiesz że nie licze sie z opiniami forumowiczów ? To już jest moja sprawa i nie wiem skąd ty 'to wszystko wiesz' , wiedz że licze się z nimi a jeśli tobie wydaje się inaczej to już twój problem. A myślisz że mi sie wydaje , że jestem fajny jak sie wypowiem na forum i nabije posta ? Nie. Więc nie wiem po co to pisałeś...
Powiem ci tyle zmień nastawienie do innych bo jak ktoś powie coś inaczej niż chcesz usłyszeć to już jest - be , i musisz na niego najechać tak jak na mnie przed chwilą. Zmień poprostu nastawienie (srry że sie powtarzam). No i najlepiej by było jak byś przestał wszystkich 'krytykować' , ale to już jest twoja decyzja i niczego tobie nie narzucam .
/Singed
wszystkie serwery maja laggi, tylko zalezy to od ilosci graczy online.
dla nas na amerykanskich serwerach nie ma laggow, bo kiedy u nas jest 10 rano, u nich 2 w nocy, wiec osob na serwerze jest znacznie mniej i da sie grac.
na Iridii o 2 w nocy tez nie ma laggow ;s
btw to ze w srode maja zniknac laggi slyszalem od jakiegos goscia na 17 lev z takim nickiem ze watpie aby ta informacja byla prawdziwa.
mozliwe ze jest to problem neo, chociaz wydaje mi sie dziwne ze nagle cos padlo...
btw teraz moj transfer to 600kb/s a Tibia lagguje i freezuje jak kur** mac.
wiec juz wiemy ze nie zalezy to od pakietu wykupionego w tp, wiec sklaniam sie do opini ze to cos z glownymi serwerami/routerami tp.
co do innych dostawcow, moj kumpel z Francji grajacy na Kelterze tez ma laggi podobne do tych z Iridii, a prawdopodobnie nie jest klientem tp ;)
podsumowujac, cholera wie.
>.<
Arthas The Keeper
14-01-2007, 22:55
@Phoenix dawno się tak nie uśmiałem :D <tak dalej>
dobrze, że jestem pokojowym graczem i mam nadzieje, że nigdy nie będziesz musiał się przekonywać jak bardzo niektóre pozory mogą mylić ;)
@arthas
a co to jest tylko twoj runemaker?? :p tak normalnie masz 100+?? czy masz takie boskie pvp??:p a moze masz pro?? a moze po prostu masz zamiar wbic jutro 100??:p w kazdym badz razie cale szczescie ze jestes "pokojowym graczem" :D
Nie było mnie 2 dni... jak przeczytałem wszystkie posty napisane pod moją nieobecność to mam takie samo zdanie jak Zimn kilka postów wyżej...
@Arthas <3
@Gaba: chyba widziałem dziś Twojego brata w sklepie :p był łudząco podobny do Ciebie 8o
@ Kisia: Wypaliła sobotaaaa ?? ja niedałbym rady :( żal mi dupe ściska :baby:
Pewną drogą, nie podoba mi sie to co sie dzieje w tym temacie ale to jest moje zdanie i nie musisz mi wydawać poleceń /
Ja wiem, ze czytanie ze zrozumieniem to sztuka niemal niemozliwa doopanowania, ale tutaj nawet nie trzeba bylo zbytwielkiego sprytu. zeby zauwazyc, ze swoja wypowiedz kieruje do goscia onicku Zwieshu. NIKOMU nie wydaje polecen, to jak kiepsko interpretujesz moje posty to TWOJ problem, nie moj.
narzucać ich typu 'nie podoba sie tobie - nie wchodź tutaj albo daj ignora' to już jest moje zdanie co z tym zrobie a ty nie musisz mi wpajać swoich myśl. O wpajaniu przekonan slyszalem, ale o mysli nie, zwlaszcza w tak blahych sprawach jak pixelowe gierki. To co z tym zrobisz szczerze mowiac malo mnie interesuje.
Btw skąd ty k***a wiesz że nie licze sie z opiniami forumowiczów ? To już jest moja sprawa i nie wiem skąd ty 'to wszystko wiesz' , wiedz że licze się z nimi a jeśli tobie wydaje się inaczej to już twój problem. A myślisz że mi sie wydaje , że jestem fajny jak sie wypowiem na forum i nabije posta ? Nie. Więc nie wiem po co to pisałeś...
A jednak mamy jakies przeblyski. Wystarczylo popatrzec chociaz na CYTAT, zeby dojsc do kogo kieruje swoja wypowiedz. Caly twoj atak poszedl w bloto bo probujesz mi wmowic, ze napisalem do ciebie cos, czego tak na prawde nie kierowalem w twoja strone.
Powiem ci tyle zmień nastawienie do innych bo jak ktoś powie coś inaczej niż chcesz usłyszeć to już jest - be , i musisz na niego najechać tak jak na mnie przed chwilą. Zmień poprostu nastawienie (srry że sie powtarzam). No i najlepiej by było jak byś przestał wszystkich 'krytykować' , ale to już jest twoja decyzja i niczego tobie nie narzucam .
/Singed
Przeczysz sam sobie, najpierw twierdzac, zebym zmienil nastawienie a pozniej zapierajac sie, ze niczego mi nie narzucasz. Efekt jest jaki jest a jesli juz mowimy o tym, co jest be - gdybym byl zamkniety na opinie innych zapewne nie wchodzilbym do tego tematu bo i po co? Miedzy krytyka a odmienna opinia jest duza przepasc.
Arthas The Keeper
14-01-2007, 23:38
miałem napisać ps. w tamtym poście, żeby własnie niky go nie odebrał tak jak ty, ale cóż nie wyszło tak czy siak nie twierdze, że jestem pvp mastah, a tym bardziej, nie napisałem tego bo mam plecki, gdybym tak napisał to sam bym zaprzeczał swoim postom ktore napisałem kilka stron temu xD
Po za tym to raczej było napisane pod kątem zartu bo jak wcześniej napisałem, że jestem pokojowy ;). Chociaż nigdy nic do końca nie wiadomo :)
@Massior <3
Trai'ler
14-01-2007, 23:40
\edit
teraz widze o co ci chodzi , rozumiem że to wszystko przez małe nieporozumienie ; )
ale next time jak możesz to pisz jakoś hmm żeby można było zrozumieć do kogo i co piszesz
bo w tamtej wypowiedzi było zlane wszystko ze sobą dlatego zrozumiałem to jak zrozumiałem
wiec srry za to nie porozumienie ; )
Nie było mnie 2 dni... jak przeczytałem wszystkie posty napisane pod moją nieobecność to mam takie samo zdanie jak Zimn kilka postów wyżej...
@Arthas <3
@Gaba: chyba widziałem dziś Twojego brata w sklepie :p był łudząco podobny do Ciebie 8o
@ Kisia: Wypaliła sobotaaaa ?? ja niedałbym rady :( żal mi dupe ściska :baby:
hehe Massior, ale ja nie mam brata może to były tylko twoje zwidy, że był do mnie podobny :D Kiedy wpadasz w końcu do nas? :p
hehe Massior, ale ja nie mam brata może to były tylko twoje zwidy, że był do mnie podobny :D Kiedy wpadasz w końcu do nas? :p
Uheheheh to przypał zaliczyłem :p może cioteczny był :) a kiedy wpadne nie wiem :/ nauki od zawalenia i byle przetrwać ten semestr a pozniej juz z górki sie ugadaaaaaa na jakaś bibee :) Pozdrow swojego chopa B)
Phoenix_Vast
15-01-2007, 13:25
@Phoenix dawno się tak nie uśmiałem :D <tak dalej>
dobrze, że jestem pokojowym graczem i mam nadzieje, że nigdy nie będziesz musiał się przekonywać jak bardzo niektóre pozory mogą mylić ;)
Zapomniałeś zmienić w profilu z 85 na 88 level, a z twoimi clubami na faccu to i tak bys mi niewiele zrobił pewnie -noł ofens-
A z tymi plecami to nie ty powiedziałeś, że mozna je stracic równie szybko jak sie je zdobylo ? :rolleyes:
Massior kibelku już mnie nie kochasz ? ;<<<!
#Edit
Nigdy więcej nie pije ;s
@Up moja droga Spłuczko, lOOknij na Arthasa dokładniej ;) bo co do tych clubów to bym sie nie zgodził...
Luv jA Tuuu!!1111one!1jeden!111!1 :evul:
Phoenix_Vast
15-01-2007, 15:37
@Up moja droga Spłuczko, lOOknij na Arthasa dokładniej ;) bo co do tych clubów to bym sie nie zgodził...
Luv jA Tuuu!!1111one!1jeden!111!1 :evul:
Ktos mi tyrał, że skoczyl na swordy - zreszta 75 ? co to jest :D
a 80 brzmi lepiej? i jest w trakcie treningu :>>>
Arthas The Keeper
15-01-2007, 15:48
79 xD nie 80 ale spokojnie do tego też dojdziemy ;]
@Phoenix zobacz co napisałem wcześniej to powinno wszystko wyjaśnić ;)
a 80 brzmi lepiej? i jest w trakcie treningu :>>>
Ale Usar is dupek ;(((( <3
Ale Usar is dupek ;(((( <3
Don't think so :< I po co takie posty?
omg Rankor ty masz 15 lat a gledzisz bardziej poprawnie niz moja baba z polaka jak czytam takie goowno to az samemu mi sie zaczyna chciec srac zaraz pewnie znajdziesz w moich postach jakies lioterowki czy ki HJ (nie bede pisal chuuj zebynie bylo ze temat skasowali przezemnie)
a swoja wypowiedz kieruj gdzie chcesz w prawe na lewo i po skosie a mi to po prostu wisi :O
Ja nie zmienie tego ze ty przestaniesz tu sie wypowiadac a ty nie zmienisz tego co i jak pisze
kapishi??
pzdr V
Phoenix_Vast
15-01-2007, 19:10
omg Rankor ty masz 15 lat a gledzisz bardziej poprawnie niz moja baba z polaka jak czytam takie goowno to az samemu mi sie zaczyna chciec srac zaraz pewnie znajdziesz w moich postach jakies lioterowki czy ki HJ (nie bede pisal chuuj zebynie bylo ze temat skasowali przezemnie)
a swoja wypowiedz kieruj gdzie chcesz w prawe na lewo i po skosie a mi to po prostu wisi :O
Ja nie zmienie tego ze ty przestaniesz tu sie wypowiadac a ty nie zmienisz tego co i jak pisze
kapishi??
pzdr V
Chłopczyku, czy ty aby napewno masz 20 lat...?
tak mam 20 lat ale od 8 roku zycia siedze w domu przed kompem wiec nie rozwijam swoich kontaktow w rzeczywistosci, mam depresje i boje sie przejsc przez ulice samemu. a cos sie stalo??
ale ty chyba masz gorszy problem jak mowisz do faceta "chlopczyku" :> ale moze wyrosniesz xD
pzdr V
hehe totalny owned made by Zwieschu
IridiaCarlinPk
15-01-2007, 21:00
tak mam 20 lat ale od 8 roku zycia siedze w domu przed kompem wiec nie rozwijam swoich kontaktow w rzeczywistosci, mam depresje i boje sie przejsc przez ulice samemu. a cos sie stalo??
ale ty chyba masz gorszy problem jak mowisz do faceta "chlopczyku" :> ale moze wyrosniesz xD
pzdr V
hahahaha own3d!111
pzdr V
o0 stary mamy coś wspólnego xDDD
p.s. Own3d!!!!!!!1111
Phoenix_Vast
15-01-2007, 22:52
pzdr V
Przyjmując iż jestem wystarczająco starszy od Ciebie by stwierdzić że jestes 'chłopczyk' to twój OWN nie wyszedł :S
Nice try anyway... :evul:
Przyjmując iż jestem wystarczająco starszy od Ciebie by stwierdzić że jestes 'chłopczyk' to twój OWN nie wyszedł :S
Jakos nikt z czytajacych tak nei przyjmuje... Widzac sposob Twoich wypowiedzi i w ogole to co tu robisz na forum z neiduzym ryzykiem mozna przyjac ze za duzo lat to Ty sobie nei liczysz... a nawet jesli to tylko wydajesz sam sobie swiadectwo. A jesli masz ~20 lat i myslisz ze tu ejstes jakis senior i bijesz wszystkich inteligencja na glowe to sie mozesz grubo zdziwic.
Phoenix_Vast
16-01-2007, 11:44
Jakos nikt z czytajacych tak nei przyjmuje... Widzac sposob Twoich wypowiedzi i w ogole to co tu robisz na forum z neiduzym ryzykiem mozna przyjac ze za duzo lat to Ty sobie nei liczysz... a nawet jesli to tylko wydajesz sam sobie swiadectwo. A jesli masz ~20 lat i myslisz ze tu ejstes jakis senior i bijesz wszystkich inteligencja na glowe to sie mozesz grubo zdziwic.
Moj poprzedni post to była tylko analogia, bo nie mam 20 lat ;)
Jak dla mnie i pewnie dla wielu innych na tym forum ten OWN wyszedl i to w 100% :D hauhauah
~MaDuS
Maxxonek
16-01-2007, 16:36
Uhm ... kolejne strony ;) Jak sie przestaniecie klocic to msgnijcie mi jak bede w grze =)
Sorry, ale rzucanie ku****i na lewo i prawo z powodu takiej banalnej rzeczy, jak wypowiedzi na forum na pewno nie jest oznaka doroslosci. Co z tego, ze gosc ma 20 lat skoro pisze na poziomie 14 (i bynajmniej nie mowie tu o ortografii, bo niektore rzeczy powinno sie po prostu wiedziec). Prawde mowiac, wole gledzic poprawniej niz twoja polonistka (co jest raczej awykonalne) niz walic orty w co drugim zdaniu. Powodzenia w pisaniu podan/listow/czegokolwiek (z zastosowaniem k**wa i c**j jako przecinka). ;)
Wyglada to jakby chcieli obalic ani:
Zielper'archer Jan 15 2007, 16:38:36 CET Died at Level 108 by a demon
Mimm Jan 15 2007, 16:41:41 CET Died at Level 107 by a demon
Antoatleta Jan 15 2007, 16:42:29 CET Died at Level 108 by a demon
Fardel Jan 15 2007, 16:42:34 CET Died at Level 105 by a demon
Wszyscy padli...
Sorry, ale rzucanie ku****i na lewo i prawo z powodu takiej banalnej rzeczy, jak wypowiedzi na forum na pewno nie jest oznaka doroslosci. Co z tego, ze gosc ma 20 lat skoro pisze na poziomie 14 (i bynajmniej nie mowie tu o ortografii, bo niektore rzeczy powinno sie po prostu wiedziec). Prawde mowiac, wole gledzic poprawniej niz twoja polonistka (co jest raczej awykonalne) niz walic orty w co drugim zdaniu. Powodzenia w pisaniu podan/listow/czegokolwiek (z zastosowaniem k**wa i c**j jako przecinka). ;)
Jezeli chuj Ciebie to boli to po co sie wypowiadasz? jezeli ty przestaniesz to i reszta tez nie bedzie. Proste i logiczne. Maxx ma racje bo po co sie klucic o byle gowno??
thanks
Pr23m~
16-01-2007, 20:52
Wy tu gadu gadu a tymczasem forum tibia.com już działa
Mam nadzieję, że teraz pora na koniec lagów :D
A ja kłade lache na to forum, za 4h mam pociąg w góry ;D
Lorth kozaku flache obale za Ciebie (pewnie bede ja obalal dwa dni ale chuj xd)
Wszem i wobec adju kurwa <3<3<3
nie bedzie mi was brakowac, ale jak cos to po 26 catch me in-game~~~~
Over'n'Out
Murder_Mankind
Dopiero 26 wracasz? ;(((((( Pamietaj, wyslij mi pocztowke ! A i uwazaj na nartach bo sniegu nie widac; *
Name: Lorth Ripper
Sex: male
Profession: Master Sorcerer
Level: 30
Hmm Hack czy harakiri?
ehhh niestety hackneli Lorth Ripper ;/ zrokowali do 1lvl :(
Aktualny comment Lortha~ daje do myslenia 8o
Hahaha Zmc team 4 teh win _/
Trai'ler
17-01-2007, 01:18
byłem przy tym widziałem wszystko ....
widziałem jak mój najlepszy kumpel pada ....
jak traci wszystko co zyskał :(
mam 15~
zdjęć na których są ciekawe rzeczy
i ździwilibyście się jak byście je zobaczyli
ale zastanawiam się nad wstawieniem ich tutaj...
to na tyle :(
@up
daj te foty,jestem ciekaw i pewnie wiele innych ludzi tez !
Arthas The Keeper
17-01-2007, 01:37
Zdjęcia plz !! jak, że jest ot mój znajomy chiałbym widzieć...
Zal mi go. On nawet jeszcze nie wie ze ma 1 lvl;/ Szkoda, hack to najgorsze co moze byc
Trai'ler
17-01-2007, 02:14
ale co z tego będe miał że pewnie h lvl zobaczy siebie na tych fotkach w nieprzyzwoitej sytuacji po której można stwierdzić jaki on jest ...
potem będzie mnie huntował albo da mi payment nie z tej ziemi ...
i nikt mi nie pomoże ?
więc nadal jestem przy tym żeby te fotki zobaczyły tylko osoby związane z tą sytuacją mianowicie - ripper.
ale co z tego będe miał że pewnie h lvl zobaczy siebie na tych fotkach w nieprzyzwoitej sytuacji po której można stwierdzić jaki on jest ...
i nikt mi nie pomoże ?
więc nadal jestem przy tym żeby te fotki zobaczyły tylko osoby związane z tą sytuacją mianowicie - ripper.
zgadzam sie.
wszyscy wiemy jaki byl Ripper, komu sprawial klopoty etc
mimo wszystko, 3maj sie Tomek !
Zal mi go. On nawet jeszcze nie wie ze ma 1 lvl;/ Szkoda, hack to najgorsze co moze byc
A ja Ci powiem Jini, ze Iridia to taki fajny serwer - pojawiaja sie od czasu do czasu ludki, mocne w gębie bo daja dupy innym i mysla ze maja plecy., a tu masz babo placek ;). Jakims trafem takim czy innym sposobem wszyscy trafiaja do piachu - Rau, Wierieman, Danthorr... Ripper. ROFL
Wielu ludzi byloby mi szkoda ale Ciebie Ripper jakos nie... moze Cie zycie nauczy pokory, moze musialo az do tego dojsc... Coz teraz masz dwoch rookslayerow!!!
Poszukam jednego screena i go puzneij zapodam jak to sie chwialis pod dp "zabilem dziewczyne polaczkow i co mi zrobili?"
"ja wszystko moge"
Wiesz co? GOWNO MOZESZ!
i nikt mi nie pomoże ?
Ja Ci pomoge, wstaw je tu
A ja Ci powiem Jini, ze Iridia to taki fajny serwer - pojawiaja sie od czasu do czasu ludki, mocne w gębie bo daja dupy innym i mysla ze maja plecy., a tu masz babo placek ;). Jakims trafem takim czy innym sposobem wszyscy trafiaja do piachu - Rau, Wierieman, Danthorr... Ripper. ROFL
Wielu ludzi byloby mi szkoda ale Ciebie Ripper jakos nie... moze Cie zycie nauczy pokory, moze musialo az do tego dojsc... Coz teraz masz dwoch rookslayerow!!!
Poszukam jednego screena i go puzneij zapodam jak to sie chwialis pod dp "zabilem dziewczyne polaczkow i co mi zrobili?"
"ja wszystko moge"
Wiesz co? GOWNO MOZESZ!
Nie boj sie, jeszcze zobaczysz, jak padasz odemnie ;* I nie licz na to, ze ktos z twoich lowlvlowych (czyt 80-) bedzie gral ;)
@Jini~
Wiedzialem juz 5 po polnocy ze mam zrookowana postac ;)
@Trailer
Dzieki ze zadzwoniles, dasz mi te foty na gg
W sumie ciekawe jak mi sie wjebali na kompa ;) I ciekawe kto to : dwadwa, lesley, undead? :)
:DD A ja sie ciesze o jednego kozaka mniej. Wielki Ripper pokonany. Naro oby tak dalej chociaz ty jeden wiesz o co tu wszystko chodzi . I juz nie piszcie post za postem bo juz jeden byl taki [Mocny Smok] co sie za bardzo rozpisywal. Co do Phoenixa to coz ja do niego nic nie mam :P
White Power Phoenix :P
Ripper nastepnym razem loguj sie przez klawiature ekranowa :PP jesli wiesz co to jest :) A i szukaj ofiar w troche mniej przypalowo :P bo cos ci to nie wychodzilo
:DD A ja sie ciesze o jednego kozaka mniej. Wielki Ripper pokonany. Naro oby tak dalej chociaz ty jeden wiesz o co tu wszystko chodzi . I juz nie piszcie post za postem bo juz jeden byl taki [Mocny Smok] co sie za bardzo rozpisywal. Co do Phoenixa to coz ja do niego nic nie mam :P
White Power Phoenix :P
Ripper nastepnym razem loguj sie przez klawiature ekranowa :PP jesli wiesz co to jest :) A i szukaj ofiar w troche mniej przypalowo :P bo cos ci to nie wychodzilo
Pyskiem w dol, psie.
Nie boj sie, jeszcze zobaczysz, jak padasz odemnie ;* I nie licz na to, ze ktos z twoich lowlvlowych (czyt 80-) bedzie gral ;)
@Jini~
Wiedzialem juz 5 po polnocy ze mam zrookowana postac ;)
@Trailer
Dzieki ze zadzwoniles, dasz mi te foty na gg
W sumie ciekawe jak mi sie wjebali na kompa ;) I ciekawe kto to : dwadwa, lesley, undead? :)
w ramach szczergo wspolczucia w zaistnialej sytuacji zropbie char Naro on rook i bedziesz mogl na mnei lurowac poison spidery.... nawet rsa mozesz tam na mnei wbic jesli tlyko potrafisz.
A co do moich friends- sorka ale ja nei mam friendsow ponizej 80 lvla ;/
Lijo to twoj kolega. A pozatym to postaram sie, zebys juz nei wbil wiekszego lvla, chociaz po tobie wszystkiego mozna sie spodziewac, oto masz swoj czas online, dzieci neo r0x?
12h 45m
11h 15m
13h 0m
12h 15m
11h 0m
13h 45m
11h 45m
10h 0m
Dzien bez 10h w tibi to dzien stracony, aye? ;(
Maxxonek
17-01-2007, 11:08
Współczuje. Ale macie za to nowy powod do klotni, so keep it going ;D Trzymaj sie Ripper.
Lijo to takze moj kolega i jesli cos mu sie stanie to ja znam nicki twoich kolegow. Jesli chcesz stosowac odpowiedzialnosc zbiorowa to ja takze taka zastosuje
Lijo to takze moj kolega i jesli cos mu sie stanie to ja znam nicki twoich kolegow. Jesli chcesz stosowac odpowiedzialnosc zbiorowa to ja takze taka zastosuje
Ruszyla maszyna, juz nikt nie zatrzyma ;*
matias88
17-01-2007, 13:04
@ Lorth - Tak. Pewnie jestem tam na tych SSach stalem sobie patrzylem nawet zrobilem test hita :). Pozniej patrzylem jak twoj dom jest oprozniany... No i co? Ja tez mam kolegow dzieki mojej charyzmie i nieprzecietnej osobowosci zapzyjaznilem sie z wieloma osobami i tez mam znajomych , minn Naro.... A w czym problem?? bo poki co jestem odporny na grozby tym bardziej z twojej strony.
P.S. On ma red skula mimo ,ze jestes na rooku. Skul nadal zostaje.
thx naro & jini <3
Lijo to twoj kolega. A pozatym to postaram sie, zebys juz nei wbil wiekszego lvla, chociaz po tobie wszystkiego mozna sie spodziewac, oto masz swoj czas online, dzieci neo r0x?
12h 45m
11h 15m
13h 0m
12h 15m
11h 0m
13h 45m
11h 45m
10h 0m
Dzien bez 10h w tibi to dzien stracony, aye? ;(
@Galdi
zawrzyj sie i nie zapominaj ze ty tez masz kumpli np. Tobiasa i innych 30 lvlowców!!1Moge ich zdjac moim chlopkiem do zadan specjalnych
Trai'ler
17-01-2007, 14:39
Ja Ci pomoge, wstaw je tu
kisia a pomożesz mi nawet jeśli ten 'hlvl' to Kashrius da'Roc ?
a jak bym wkleił te screen shoty i pewna prawda by wyszła na jaw
to bym nie miał życia no ale wam by gęby opadły
bo byście się nieźle ździwili aktualnie , mam 20ss ~,
więc jednak nadal jestem
żeby zdjęcia zobaczyły tylko odpowiednie osoby ...
ciekawe czy ktoś mnie przekona albo odważy się pomóc mi ...
kisia a pomożesz mi nawet jeśli ten 'hlvl' to Kashrius da'Roc ?
a jak bym wkleił te screen shoty i pewna prawda by wyszła na jaw
to bym nie miał życia no ale wam by gęby opadły
bo byście się nieźle ździwili aktualnie , mam 20ss ~,
więc jednak nadal jestem
żeby zdjęcia zobaczyły tylko odpowiednie osoby ...
ciekawe czy ktoś mnie przekona albo odważy się pomóc mi ...
Pomoge Ci niezaleznie od tego kto bedzie sapal! Nic Ci sie nie stanie i napisz do mnie w grze.
Arthas The Keeper
17-01-2007, 15:02
Jeśli Yama naprawde ci pomoże to myśle, że możesz wkleić te ss tutaj.
Trai'ler
17-01-2007, 15:10
ok no to przygotujcie sie na najgorsze
ufam kisi i mam nadzieje że mi pomoże tak jak mówi
za 10-15 min dam edita z fotkami
Cya
Arthas The Keeper
17-01-2007, 15:19
Trail mam nadzieje, że na ss są konkretne dowody czyjejś winy, a nie jakieś poszlaki.
Trai'ler
17-01-2007, 16:52
1
http://images4.fotosik.pl/291/2b3580c4a5aa87c0.jpg (www.fotosik.pl)
2
http://images12.fotosik.pl/18/e6b9d440bbe9e258.jpg (www.fotosik.pl)
3
http://images14.fotosik.pl/38/d3af08c4da41aff3.jpg (www.fotosik.pl)
4
http://images12.fotosik.pl/18/b880339fbc7abd1d.jpg (www.fotosik.pl)
5
http://images14.fotosik.pl/38/44f441a9fd097a2f.jpg (www.fotosik.pl)
6
http://images14.fotosik.pl/38/e119ebd42f47a970.jpg (www.fotosik.pl)
7
http://images13.fotosik.pl/17/2f999ca88d7ce2e0.jpg (www.fotosik.pl)
8
http://images14.fotosik.pl/38/9b16251012b720fc.jpg (www.fotosik.pl)
9
http://images14.fotosik.pl/38/301b52567bf3ebb4.jpg (www.fotosik.pl)
10http://images13.fotosik.pl/17/8d9bc9c14a794bf9.jpg (www.fotosik.pl)
SCREENY Z KANAŁU ROZMÓW :
1
http://images12.fotosik.pl/18/97a01208b3b86c04.jpg (www.fotosik.pl)
2
http://images14.fotosik.pl/38/f52ae90897b360ae.jpg (www.fotosik.pl)
3
http://images14.fotosik.pl/38/a40fa8f1c6aafdd0.jpg (www.fotosik.pl)
4
http://images14.fotosik.pl/38/0aee0a23d92771b3.jpg (www.fotosik.pl)
5
http://images14.fotosik.pl/38/ac890623bae034f4.jpg (www.fotosik.pl)
6
http://images14.fotosik.pl/38/ac890623bae034f4.jpg (www.fotosik.pl)
7
http://images13.fotosik.pl/17/18e636123457f5ef.jpg (www.fotosik.pl)
8
http://images14.fotosik.pl/38/3f8f3c4fc75f6f19.jpg (www.fotosik.pl)
9
http://images14.fotosik.pl/38/0acb05a6ab475139.jpg (www.fotosik.pl)
SKASOWAŁEM KOMENTARZE , PONIEWAŻ WYWARŁY ONE ZA DUŻO EMOCJI U NIEKTÓRYCH OSÓB ; )
A JAK KTOS MI POWIE ŻE FAKE , TO DAM BANA NA CAŁE ŻYCIE NA WŁĄCZANIE KOMPUTERA I TELEWIZORA I WYCHODZENIE Z DOMU !
CYA
Detektyw bambik!
ManfFreD
17-01-2007, 17:09
@Trai'ler
Kash zwracal sie do hackera "berger"?
Trai'ler
17-01-2007, 17:15
@ManfFreD
nie jestem pewien i nie będe nic mówił
jak kash to mówił to był tam tylko :
ripper , ja i Lijo Hentyney
a czy kash mówił to sam do siebie cyz do kogos to już trzeba sie dowiedzieć
btw podobają się ss :cup:
<Bambik na prezydenta>
matias88
17-01-2007, 17:19
Z tych SSow widac ,ze ktos haknol Ripera. I haker placil deco z domku Kashowi za FB. Poki co to zadna nowosc :P. I jestem na 2 ch SSach yeah... Bede slawny 8o
Btw. Czemu ja jestem podkreslony? i na jakie pyt udzielilem ci odp?
Pozdro.
A co do tego... kash powiedzial to do mnie powod? gadka z gg
Miniek 13:20:12 Berger wlazl na gg i po chwili ty online xD
Miniek 13:20:20 Myslalem ze znowu gra :|
Sam sie mnie o to pytales i udzielilem ci odp.
Lijo Hentyney [76]: on gral kiedys na tym charze <- co widac na SS :)
Trai'ler
17-01-2007, 17:32
Z tych SSow widac ,ze ktos haknol Ripera. I haker placil deco z domku Kashowi za FB. Poki co to zadna nowosc :P. I jestem na 2 ch SSach yeah... Bede slawny 8o
Btw. Czemu ja jestem podkreslony? i na jakie pyt udzielilem ci odp?
Pozdro.
A co do tego... kash powiedzial to do mnie powod? gadka z gg
Miniek 13:20:12 Berger wlazl na gg i po chwili ty online xD
Miniek 13:20:20 Myslalem ze znowu gra :|
Sam sie mnie o to pytales i udzielilem ci odp.
Lijo Hentyney [76]: on gral kiedys na tym charze <- co widac na SS :)
Nie wiem jak to jest z tym bergerem nie będe ani mówił że to prawda ani kłamsto poprosu tego nie wiem...
ale cała sprawa nie jest taka prosta jak się wydaje coś w tym jest ... Wiele osób które zobaczyło te zdjęcia powiadziało mi że ich zdaniem kash maczał w tym palce....
Ja tylko przekazuje screeny z całego zajścia tak jak chceli ; )
POZATYM ZACHECAM DO OBEJRZENIA FOTEK JESZCZE RAZ PONIEWAŻ DODAŁEM KOMENTARZE KTÓRE WYJAŚNIAJA ZDARZENIA KTÓRE MIAŁY WTEDY MIEJSCE
Gaucho10
17-01-2007, 17:53
Witam. Chciałem się waz zapytać jakim Iridia jest serwem ? Czy jest duże PA no i czy można w spokoju wbić sobie lvl, a nie sobie będę exp i przybiegnie jakiś hlvl i mnie zacznie bić bez powodu. Chciałbym się też dowiedzieć jakie są ceny na Iridii. Wcześniej grałem na Arcanii i zrobiłem tam nawet niezły lvl no ale teraz chciałem sobie zmienić serwa i szukam jakiegoś fajnego do gry. Z góry dzięki i pozdrawiam.
PS. Sorry za offtopa
@Gaucho10 polecam zaczac i znalesc dobrego protekta czyli mnie potem juz mozesz w spokoju wbijac lvl
Za zbyt stronnicza wersje wydarzen spotka cie sroga kara.
Spytalem hakiera czy nie dal by mi pare free items a ze hakier byl uczynny
powiedzil mi zebym poszedl do ank i dam mi deco.<z domku> ( Ktore widac na ss)
Deco za frajer ? czemu nie ? polecialem do ank wpadlem do domku
i zrobielm sobie free itans party !! Po co mial bym biec tam palem skoro to niby ja go haklem ? lól. Bylem 1 w temple carlin ? Szkoda tylko ze zobaczylem jak noob na trade pisze ze sie ripper rookuje a ze my go 'uwielbalismy' to sobie tam pobieglem. Co do fire bomb zastanawialo mnie skad on je bierze mial rsa i sie rokowal a caly czas strzelal z fire bomb, myslalem ze ktos mu je daje ale jak zeszedlem po schodach <w temple carlin> znalazlem bp fire bomb i powiedzialem cos ala ' a tu sa te fire bomby ' macie pytania ? 8o
Jezeli w tym byla by odrobina prawdy co napisales to by bylo ok ale ze nie ma wiec (czytaj nizej) V .
Masz prawo zachować milczenie. Wszystko co powiesz, może zostać użyte przeciwko tobie w wyznaczaniu Ci paymenta. Jeżeli nie stać cię na adwokata, zostanie ci on przydzielony z urzędu...
za glupote sie placi... niestety...
/Miniek
ManfFreD
17-01-2007, 18:09
Dzien dobry tu nadkomisarz Gajewski, wydzial zabojstw. Chcialem zadac kilka pytan (kieruje swoj pogardliwy wzrok na tzw "detektywa Bombika"):
1. Kto Cie strugal?
2. Jak to sie stalo ze miliony lat ewolucji ominely Twoja osobe?
3. Moge sie juz smiac?
Masz prawo zachowac milczenie wszystko co powiesz zostanie urzyte przeciwko Tobie przy wyznaczaniu Ci paymenta ;)
// Signed
Nadkomisarz Gajewski.
irly funny ;). wreszcie sie all dowiedza jacy wy jestescie, banda hackerow i noobow. Dobrze zrobiles Bambik.
Masz prawo zachowac milczenie wszystko co powiesz zostanie urzyte przeciwko Tobie przy wyznaczaniu Ci paymenta ;)
Blz nie "urzywaj" tego co powiedzialem przeciwko mnie ;'(
irly funny ;). wreszcie sie all dowiedza jacy wy jestescie, banda hackerow i noobow. Dobrze zrobiles Bambik.
Blz nie "urzywaj" tego co powiedzialem przeciwko mnie ;'(
xandar mozesz zadac te same pytania dedektwywowi nr 2 :S
/Miniek
i zrobielm sobie free itans party !! Po co mial bym biec tam palem skoro to niby ja go haklem ? lól. Bylem 1 w temple carlin ? Szkoda tylko ze zobaczylem jak noob na trade pisze ze sie ripper rookuje a ze my go 'uwielbalismy' to sobie tam pobieglem. Co do fire bomb zastanawialo mnie skad on je bierze mial rsa i sie rokowal a caly czas strzelal z fire bomb, myslalem ze ktos mu je daje ale jak zeszedlem po schodach <w temple carlin> znalazlem bp fire bomb i powiedzialem cos ala ' a tu sa te fire bomby ' macie pytania ? 8o
Jezeli w tym byla by odrobina prawdy co napisales to by bylo ok ale ze nie ma wiec (czytaj nizej) V .
Masz prawo zachować milczenie. Wszystko co powiesz, może zostać użyte przeciwko tobie w wyznaczaniu Ci paymenta. Jeżeli nie stać cię na adwokata, zostanie ci on przydzielony z urzędu...
/Miniek
Radek Radku, co?
nie widzisz ze Kashrius da'Roc ! ten 159 rp posiada moje passy na tibia.pl!?(sharerzy) /MINIEK - to jest On a nie ja
/Radek!
Trai'ler
17-01-2007, 18:21
/Miniek
nie obchodzi to co tu napisałeś wiesz ?
Ale to ze mam mniejszy lvl to nieznaczy że ty możesz sobie pozwolić na wszystko ?
Nawet jeśli byo tak jak ty mówisz wisi mi to , ty masz swoje zdanie ja mam swoje. Ja tylko wkleiłem screeny i dodalem SWÓJ komentarz , jeśli ci sie on nie podoba to twój problem , ale wiedz że każdy człowiek ma prawo do swojego zdania , tak samo ja mam tak samo i ty. Nie narzucam nikomu wersji że ty jesteś ivul pro hacker tylko stwierdziłem pewne fakty , a jak ktoś to je odrzuci. Proste jak drut i to że poprostu obrobiłeś domek rippera...
Sam fakt że wszedłeś do domku , że wziełeś nie swoje rzeczy ? Wzbogaciłeś się czyimś kosztem to już jest haniebne , nie wiem czy ty nie masz sumienia , honoru , czy tibia ci już zjadła mózg i dla ciebie liczy sie tylk lvl i ilość kasy w depo ....
Toż to prawie jak Szafa Lesiaka!!
Masz babo placek, teraz sie okaże kto na Iridii współpracowal z SB!!
Kilka slow o ripperze
Lorth Lipper czy jak mu tam - Insultowanie, Random Pk, Kozaczenie, Asslicking, Klamanie etc :| ja go znam z tej strony i moja gildia tez
ale ja jestem tylko 'polaczkiem' sa screeny, sa posty czego jescze trza ? (jego posty)
Powiedz mi jak ty naliczyles 100k ?
Sam fakt że wszedłeś do domku , że wziełeś nie swoje rzeczy ? Wzbogaciłeś się czyimś kosztem to już jest haniebne , nie wiem czy ty nie masz sumienia , honoru , czy tibia ci już zjadła mózg i dla ciebie liczy sie tylk lvl i ilość kasy w depo
Okras przyjaciela a okrasc frajera to roznica.
Zaloze sie ze gdybym mial hacka to
95% iridi ojebal by mi domek (+ bezok)
\Miniek
Proste jak drut i to że poprostu obrobiłeś domek rippera...
Sam fakt że wszedłeś do domku , że wziełeś nie swoje rzeczy ? Wzbogaciłeś się czyimś kosztem to już jest haniebne , nie wiem czy ty nie masz sumienia , honoru , czy tibia ci już zjadła mózg i dla ciebie liczy sie tylk lvl i ilość kasy w depo ....
tak czy siak hacker obrobilby domek wiec moze i lepiej ze wszystko trafilo w rece kasha a on moglby oddac wszystko ripperowi albo sie podzielic (joke):) wierze w dobre serce kasha :) (tez joke)
ManfFreD
17-01-2007, 18:40
@up
Chyba sam nie wiezysz w to co mowisz.
Kilka slow o ripperze
Lorth Lipper czy jak mu tam - Insultowanie, Random Pk, Kozaczenie, Asslicking, Klamanie etc :| ja go znam z tej strony i moja gildia tez
ale ja jestem tylko 'polaczkiem' sa screeny, sa posty czego jescze trza ? (jego posty)
Sam fakt że wszedłeś do domku , że wziełeś nie swoje rzeczy ? Wzbogaciłeś się czyimś kosztem to już jest haniebne , nie wiem czy ty nie masz sumienia , honoru , czy tibia ci już zjadła mózg i dla ciebie liczy sie tylk lvl i ilość kasy w depo
\Miniek
Jednak tibia wyzarla ci mozg. ;/ Kradziez to KRADZIEZ, naucz sie tego kretynie!
tak czy siak hacker obrobilby domek wiec moze i lepiej ze wszystko trafilo w rece kasha a on moglby oddac wszystko ripperowi albo sie podzielic (joke):) wierze w dobre serce kasha :) (tez joke)
-Edit
nie wszystkie tylko dekoracje :P
Trai'ler
17-01-2007, 18:46
Kilka slow o ripperze
\Miniek
10-20k były warte same ozoby na wierzchu ...
a 100381.60oz ? to co tam było ? powietrze ?
moze ty go znałeś z tej strony .... Ja na rippera nic złego nie moge powiedzieć był jaki był , ale jak byś go poznał zmieniłbyś zdanie o nim ale miejsza z tym...
okrasc przyjaciela a okrasc frajerza to może i różnica ale to i to nazywane jest kradzieżą , a kradzież powinna być karana !
Kilka slow o ripperze
\Miniek
fri itenz plx
karzel333
17-01-2007, 18:47
Idzie kogos haknac znajac ino acc numer??
@up
Chyba sam nie wiezysz w to co mowisz.
Jednak tibia wyzarla ci mozg. ;/ Kradziez to KRADZIEZ, naucz sie tego kretynie!
przepraszam bardzo ja ich nie ukradlem, ja je dostalem !
karzel333
17-01-2007, 18:50
idzie kogos haknac znajac inoo acc???
Rastafarians
17-01-2007, 18:53
Coś mi tu pachnie, ze ktoś na tym forum wywozi drewno z lasu i udaje ze to
szyszki!!
A ja Wam pisze, że to wszystko po to by zwiększyć czytelność tego forum
Użytkowników czytających ten temat: 29 (zarejestrowanych: 15, gości: 14)
LOL :baby:
Brawo dla kasha !!! 8o
hymm gdzie ja to mialem ... bym musial poszukac ...
no trudno ale ripper sie ucieszy
C yaa in rl :*
przepraszam bardzo ja ich nie ukradlem, ja je dostalem !
on chyba mial na mysli kasha
jednak sharing konta to zgubna rzecz:)
kradziez to kradziez?! hmm... moze gdybym poznal rippera osobiscie sam bym go hacknol (znowu joke):D
Bezok, kash i inne psy, myslicie ze jestescie fajni? Ja jestem dla was frajerem, 'ok', a wy dla mnie jestescie psami i lamusami, ktore graja po 12h/dzien w tibie. Spojrzcie na swoje czasy online.. Bezok 330h/miech, naro to samo, wg was to pewnie swiadczy o wartosci czlowieka. A tu czeka was mila niespodzianka, szwedzi sie wami zajma, juz 17:57 Mendill [96]: going to kill ************* now. Btw, podobal sie wam moj 21 druid na isarze? On zabijal kiedys 107 ek solo, wiec mozecie byc dumni
Wiecie co? W dupie was mam \o/. Jeszcze bedziecie placic, zobaczycie ;))))))
ManfFreD
17-01-2007, 19:03
on chyba mial na mysli kasha
jednak sharing konta to zgubna rzecz:)
kradziez to kradziez?! hmm... moze gdybym poznal rippera osobiscie sam bym go hacknol (znowu joke):D
Ripper nigdy nie sharowal, all ktorzy go znaja ci to powiedza.
@Ripper
Tak 3maj Pawel! Dokopiemy im xD
fakt faktem że Ripper w tibii był kozakiem, ale wszyscy tu zajęli się jego sprawą, a sam Ripper cieszy się że może korzystać z RL życia, w ogóle co kogo obchodzi to czy Kashrius dostał te decco czy je sobie wziął? ma je poprostu, Ripper zrookowany, koniec tematu-.-
@ileś tam up
sam acc number nie :S ale z emailem i hasłem do emaila ofc.
p.s. przypomina mi się jak rookowałem Stilerra, Lorth spotkamy się na rooku? <3
@edit
albo we trojke pójdziemy na hunt na poison spidery, chyba jeszcze Wierieman się dołączy, mówie ci będzie fajnie :]
Po co te wszystkie insulty itd.. Dajcie sobie ludzie spokój z tymi dochodzeniami..
@Bambik
Jesli nawet masz racje, niewiele możesz zrobić.
Moja opinia:
Name: Lorth Ripper
Comment: "...Zabiles Sizuzineczke i dostales po ryju... "
Name: Sizuzineczka
Comment: Lesley Mac'Leod and Dwadwa are my the best lovers :D.
Character Deaths: Dec 29 2006, 19:17:40 CET Killed at Level 66 by Lorth Ripper
-
Było jak było Ripper aniołem nie był, ale napewno nie był, aż taki jak do kash przedstawił...
Tak jak spiewa fenomen: "Ludzie przeciwko ludziom..." :(
PS: @Lagi:
Ktoś coś mowił, że to wina światłowodów i że lagi mają przejść najpóźniej do środy, eh. Chyba powoli trzeba myśleć "Czy te lagi wogóle kiedyś przejdą?!".
@/\ All no ofense to any1.
Pozdrawiam,
Bartek
fakt faktem że Ripper w tibii był kozakiem, ale wszyscy tu zajęli się jego sprawą, a sam Ripper cieszy się że może korzystać z RL życia, w ogóle co kogo obchodzi to czy Kashrius dostał te decco czy je sobie wziął? ma je poprostu, Ripper zrookowany, koniec tematu-.-
@ileś tam up
sam acc number nie :S ale z emailem i hasłem do emaila ofc.
p.s. przypomina mi się jak rookowałem Stilerra, Lorth spotkamy się na rooku? <3
@edit
albo we trojke pójdziemy na hunt na poison spidery, chyba jeszcze Wierieman się dołączy, mówie ci będzie fajnie :]
Chyba nie, nie zamierzam dlugo tam byc, musze pomoc szwedom <3
@Bezok, kasz lezley i inne psy
18:10 Loth Ripper [1]: 1:0 kurwy
18:10 Loth Ripper [1]: Jan 17 2007, 18:07:58 CET Killed at Level 76 by Mendill
@ripper
Gratz =*
who next ?
@Galdi
kto to padł?
o0 uau 18:18 You see Loth Ripper (Level 1). He has no vocation. wyczesanego chara masz:D
ale coś lagi bo nie kontaktujesz ;s
Trai'ler
17-01-2007, 19:22
MOŻE I NIEKTÓRYM WYDAJE SIĘ ŻE TO BEZ SENSU
JA WIDZE W TYM 1 SENS !
FAKT FAKTEM lorth ROOKED , TEN TEMAT ZOSTAWMY W SPOKOJU , CO SIĘ STAŁO TO SIĘ NIE ODSTANIE !
ALE FAKT ŻE KASH PRZYWŁASZCZYŁ SOBIE RZECZY RIPPERA SPOSÓB LOGICZNY POPROSTU OBROBIŁ JEGO CHATE - Z TYM DA SIE COŚ ZROBIĆ
FAKT FAKTEM KRADZIEŻ KRADZIEŻĄ - A KAŻDY KTO KRADNIE MUSI ZOSTAĆ UKARANY TAKIE JEST PRAWO
NIC NIE ZMIENIA FAKTU ŻE KASH TO POPROSTU ZŁODZIEJ , CO Z TEGO ŻE NIENAWIDZIŁ RIPPERA ? TO NIE JEST ŻADEN POWÓD ANI WTYŁUMACZENIE JEGO ZACHOWANIA. OKRADŁ GO ? TAK - WIĘC JEST ZŁODZIEJEM !
A ZŁODZIEJI POWINNO SIĘ KARAĆ...
Co się dzieje jak ktoś komuś coś ukradnie ? - jest hunted ... (bynajmniej zawsze tak było
ciekawe jak będzie w tej sytuacji
MOŻE I NIEKTÓRYM WYDAJE SIĘ ŻE TO BEZ SENSU
JA WIDZE W TYM 1 SENS !
FAKT FAKTEM lorth ROOKED , TEN TEMAT ZOSTAWMY W SPOKOJU , CO SIĘ STAŁO TO SIĘ NIE ODSTANIE !
ALE FAKT ŻE KASH PRZYWŁASZCZYŁ SOBIE RZECZY RIPPERA SPOSÓB LOGICZNY POPROSTU OBROBIŁ JEGO CHATE - Z TYM DA SIE COŚ ZROBIĆ
FAKT FAKTEM KRADZIEŻ KRADZIEŻĄ - A KAŻDY KTO KRADNIE MUSI ZOSTAĆ UKARANY TAKIE JEST PRAWO
NIC NIE ZMIENIA FAKTU ŻE KASH TO POPROSTU ZŁODZIEJ , CO Z TEGO ŻE NIENAWIDZIŁ RIPPERA ? TO NIE JEST ŻADEN POWÓD ANI WTYŁUMACZENIE JEGO ZACHOWANIA. OKRADŁ GO ? TAK - WIĘC JEST ZŁODZIEJEM !
A ZŁODZIEJI POWINNO SIĘ KARAĆ...
Co się dzieje jak ktoś komuś coś ukradnie ? - jest hunted ... (bynajmniej zawsze tak było
ciekawe jak będzie w tej sytuacji
Kash byl w moim domku, lijo pomagal wynosic rzeczy, trzeba wiecej dowodow? Sa screeny. Lijo juz sie doigral, who is next? No1 know <3
Chyba nie, nie zamierzam dlugo tam byc, musze pomoc szwedom <3
@Bezok, kasz lezley i inne psy
OMFG Loth ty to chyba liczyć nieumiesz bo w dead liscie jest 1 do około 90 :D
btw. cip@ jesteś sam gówno możesz to sie innymi zasłaniasz:baby:
a temu co cie shaczył (pewnie twój kumpel za to że jesteś moronem) :cup:
matias88
17-01-2007, 19:49
Po 1 sze utlukles na rooku rata ze 1:0 gz jeszcze 19 takich i 2 lvl:)
Btw bawisz sie wyliczanke?
Jan 16 2007, 22:59:33 CET Killed at Level 77 by Lorth Ripper
and by fire
Chyba 77:1
dodam sobie poczynania hakera tak jak ty dodales sobie to ze mnie mendill zabil z fardelem :)
Trai'ler
17-01-2007, 19:51
nie bede się tutaj kłucił czy ripper to debil czy nie
czy dobrze robi czy nie
chce porpostu udowodnić że kashrius da'roc to poprostu złodziej
zwał jak zwał , ale nie ważne w jakich okolicznościach ograbił domek lortha ,
a to jest kradzież ...
złodziej powinien być ukarany
tyle na temat
Szanownicy uzytkownicy tego forum,wiekszosc z was okradlaby kazdego(sa wyjatki )jesli by miala ku temu okazje,czy nikt z was nigdy nie oszukal nikogo w tibi ?
czy sprzedajac eq czy co tam innego ?
...ze nie wspomne o okradaniu cial monsterow przed update...
jak wy kogos wyrolujecie to wtedy zachwyty jacy to sprytni i cwani jestescie,na main charach elegancja itd.,a na noob charach walenie lootbagow low-lvl`om i blokowanie ,zeby tylko padl od ciosow monstera...
a ilu z was oddalo eq wlascicielowi jak zaliczyl deda na lagu czy kicku ?
i nie gadajcie ze nie bylo go akurat on line,a ty musiales dac loga bo cos tam i nie pamietasz nicka bo bys odeslal....
a sprzedawanie pacca za gp ? ile to juz walkow bylo , a ile jeszce bedzie ?
nie udawajcie swietych .....bo to tez jest kradziez....
To nie BR-ole czy swe wymyslili zlota mysl "nic tak nie cieszy jak cudza krzywda "
Podwojna moralnosc jest nie tylko zmora tibijczykow...
a teksty w styly frajera to mozna a przyjaciela to nie ,a czy HAKER to jego przyjaciel ?
sadzac po komencie to chyba nie
""First gay on iridia.
Z nami sk*****ynu nie wygrasz. Zabiles Sizuzineczke i dostales po ryju k****rwo. Pzdr Zmc team
reszta twoich ziomów czeka na to samo :)"
To raczej brzmi jak wyzwanie wojenne,a na wojnie wszystkie chwyty dozwolone,czyz nie tak ?
az zacytuje ,chyba Peje ".....niech na tym dramacie skorzysta wspolczujaca ewa drzyzga....."
Necrius popraw mnie jezeli to nie Peja.
Nie pochwalam takich czynow jak hack,kazdego serce zaboli,ale to bylo chyba nie dla paru gp tylko(prawdopodobnie) chodzilo wlasnie o bol serca.
Pozdrawiam....poszkodowanego i zarobionego......
A i co wy chcecie osiagnac tymi gadkami ?
Nawet jak by to byl Kash~~ to i tak wiekszosc moralistow z forum ,bedzie szczesliwa jak do nich msgnie i o cos poprosi.....
wiec po co te gadki ?
Po 1 sze utlukles na rooku rata ze 1:0 gz jeszcze 19 takich i 2 lvl:)
Btw bawisz sie wyliczanke?
Jan 16 2007, 22:59:33 CET Killed at Level 77 by Lorth Ripper
and by fire
Chyba 77:1
dodam sobie poczynania hakera tak jak ty dodales sobie to ze mnie mendill zabil z fardelem :)
Grats 75 again, my friend ;*
Takie, kiedy graliscie moim charem to sie nie licza, frajerze. Az mi sie chce grac znow i cie dopierdolic :)
Banditos
17-01-2007, 19:56
nice ripper wkoncu masz swój wymarzony lvl
Gratz!
matias88
17-01-2007, 19:58
Up@ word ja juz nie czytam twoich postow... polemika z 13/14 latkiem jest zbedna cya :* to nie ja musze robic all od nowa. I to nie ja cie haknolem:P
Szanownicy uzytkownicy tego forum,wiekszosc z was okradlaby kazdego(sa wyjatki )jesli by miala ku temu okazje,czy nikt z was nigdy nie oszukal nikogo w tibi ?
jak wy kogos wyrolujecie to wtedy zachwyty jacy to sprytni i cwani jestescie,na main charach elegancja itd.,a na noob charach walenie lootbagow low-lvl`om i blokowanie ,zeby tylko padl od ciosow monstera...
i nie gadajcie ze nie bylo go akurat on line,a ty musiales dac loga bo cos tam i nie pamietasz nicka bo bys odeslal....
To nie BR-ole czy swe wymyslili zlota mysl "nic tak nie cieszy jak cudza krzywda "
a teksty w styly frajera to mozna a przyjaciela to nie ,a czy HAKER to jego przyjaciel ?
""First gay on iridia.
Z nami sk*****ynu nie wygrasz. Zabiles Sizuzineczke i dostales po ryju k****rwo. Pzdr Zmc team
To raczej brzmi jak wyzwanie wojenne,a na wojnie wszystkie chwyty dozwolone,czyz nie tak ?
az zacytuje ,chyba Peje ".....niech na tym dramacie skorzysta wspolczujaca ewa drzyzga....."
Nie pochwalam takich czynow jak hack,kazdego serce zaboli,ale to bylo chyba nie dla paru gp tylko(prawdopodobnie) chodzilo wlasnie o bol serca.
Nawet jak by to byl Kash~~ to i tak wiekszosc moralistow z forum ,bedzie szczesliwa jak do nich msgnie i o cos poprosi.....
wiec po co te gadki ?
"To ludzie, ludziom" :S
@down
NO KEAL ME PLS!!!!111
soryy nie 1:90 tylko 1: 117 lorth zginął 117 razy powodzenia dresie w zemscie, wierze, że uda ci sie za pomocą twoich wiernych kolegów ze szwecji ubić tych złych polaków 117 razy xD płacz jak ezekiel płakał.. płacz jak danthorr... i reszta kretynów którzy za swoje występki opuścili ziemie iridii.
Trai'ler
17-01-2007, 20:19
moze zamiast mieszać rippera z błotem ,
kłucić się w tym ile było do ilu ,
nabijać posty zaśmiecając temat ,
pomyślcie nad postawą kasha
nad tym że okradł domek rippera ,
i jest złdoziejem ,
nie ważne jakie były tego okoliczności ,
że dostał invite od hackera , co jest dziwne ,
ale złodziej to złodziej ,
a złodzieje powinni być karani bynajmniej zawsze tak było .
Jak ktoś komuś ukradł lootbaga , ukradł coś , ukradł loot z potwora , zabrał to co nie jego zawsze było , jest i będzie 'hunted'.
Tylko czemu w tym przypadku tego nie ma ? Kash ma za duży lvl ? ludzie sie go boją ? Bo przecież powinien zostać ukarany , tak jak codziennie zostają ukaranni zwykli złodzieje.
Eh..
bo widzisz Trailer'ku życie harda suka, życie jest bardzo często niesprawiedliwe. Mówie to, bo sam doświadczyłem tego wielokrotnie (jak chyba każdy).
Jak to ktoś(niepamiętam, ale warto przytoczyć, bo to ładna sentencja) miał w commencie na tibia.com "Życie to *****, ale nikt nie powiedział, że będzie łatwo.
~~Proponuje zmiane tematu~~~
PS: "And justice for all..." - Metallica (polecam)
Ma ktoś pojęcie kiedy te lagi zamierzają "splynąć" z naszej biednej Iridii?!
/Bartek
btw (sorry, że piszę 3 posty pod rząd).
Nie lubie tego sformułowania 'hunted'. Kto to wymyślił.. Chyba jakis By Ry. Hehe jak można komuś powiedzieć UPOLOWANY! (sorry, jeśli źle rozumiem to słowo)?! To bez sensu, no ale jakoś się tak przyjęło :P
(Proszę docenić moje starania :D ja tylko chce nowy temat i zmniejszyć liczbę kłótni. Już i tak w codzień w szkole mam dawke stresu itd.
PS: School sucks, Giertych sucks, Reformy szkolnictwa sucks >.<!
No wiesz, kazdy chce sie podlizac dla wielkiego kasha (czyt. frajera) ;] Napiszecie, ze lizalem dupe szwedom? A skad niby wiecie jak bylo? Prawda jest taka ze z arc znam tylko huxego i fardela ;] Wiekszosc ktorych znam, to ich rle, dlatego sie za mna wstawili. A i Kash, wiesz co jestes zalosny.. Mowisz, ze nie wiedziales kto jest hakerem, a wysylales parcel za niego..
Zadajcie sobie jedno pytanie - czy hakujac kogos i widzac 160 rp dajecie mu inva do domku, aby pomogl zajeb*c wszystkie rzeczy? A potem moze dajecie mu parcel, aby wyslal. Przeciez to logiczne, ze poniosl by parcel wazacy 100k capa do dp i haker nigdy wiecej by tego nie zobaczyl. Dalej uwazam, ze szwedzi to lepsi koledzy niz polaczki, chociaz Bambik, Jar, Kisia, Smiter
<333333333333333333333333333333333
Lorth Ripper:
"chociaz Bambik, Jar, Kisia, Smiter.." , Gruha?! :'(
/Bartek peacefull bicz
Eh..
bo widzisz Trailer'ku życie harda suka, życie jest bardzo często niesprawiedliwe. Mówie to, bo sam doświadczyłem tego wielokrotnie (jak chyba każdy).
dobrze powiedziane
@tra'ler
no przeciez chyba nie zabijemy kasha (przeciez to h-lvl!!!oneoneoeo11)?! a moze jednak kash odda wszystkie itemy na cele spoleczne albo moze uda sie je przetransportowac na rooka:)
PS: "And justice for all..." - Metallica (polecam)
z jakiego albumu??
Diego325
17-01-2007, 20:41
Ma ktoś pojęcie kiedy te lagi zamierzają "splynąć" z naszej biednej Iridii?!
/Bartek
Najpewniej na wiosne, podczas roztopów <lol69>;)
A poważnie to miało ich nie być dzisiaj, jednak nadal są...
Ktośmi mowił, że jutro nie będzie
Zobaczymy, jak narazie to żaden tutor (bo gmów na iridi nie było i dalej nie ma) nie jest w stanie odpowiedzieć na to pytanie.
Pozostaje czekać
Btw: ktoś kiedyś radził zmienić neta... Bardzo proszę ale co jak mam umowe z neo~ jeszcze jakieś 7 miechów?:baby:
""First gay on iridia.
wiec po co te gadki ?
wreszcie jakis inteligent
respekt
/Miniek
z jakiego albumu??
Tak żeś powklejał/wyklejał te cytaty, że zupelnie nie wiem o co ci chodzi :p.
"Z jakiego albumu?"
Jeśli chodzi ci o tą piosenke metallici to:
Metallica > And Justice for All... > And Justice for All... (2 piosenka na tej płycie.)
@diego
ta.. a pacc leci, leci i leci =(
O jak miło, kolejny frajer z głowy :)
O jak miło, kolejny frajer z głowy :)
http://rapidshare.com/files/12140605/66k.rec
Kto tu jest frajerem, to ja nie powiem ;] Nie mogliscie mnie dojechac, to mnie hakneliscie, aye ?:'( Sad true about noobs ;[ Teraz ja was dojade, i huj.
Nie masz po co mowić, wiadomo, że ty. Nie wiem kto cie hacknął, ale już przestań płakać bo to zaczyna być żałosne. Pixelki dziecko, pixelki.
Szczerze mówiąc, to strach się bać. Kiedy mam się spodziewać twojej 'wizyty'?
http://rapidshare.com/files/12140605/66k.rec
Kto tu jest frajerem, to ja nie powiem ;] Nie mogliscie mnie dojechac, to mnie hakneliscie, aye ?:'( Sad true about noobs ;[ Teraz ja was dojade, i huj.
Jestes mendą i tyle szczeniaku. A wielu neinawidzi Cie za to \/
http://img476.imageshack.us/img476/3007/ripper1on4.png
to link ktory obieclaem smieciu :)
Anas Kiro
17-01-2007, 21:33
Tak sobie czytam to i czytam...I niewidze w tym wszystkim sensu...
Myśle że wszystko można było innaczej załatwić....
To ja może opowiem jak poznałem Rippera.Stoje w ankh dp czekałem chyba na Naro żeby sprzedał mi loot do djinów nagle pisze do mnie Ripper nie kojarze gościa wogule... i pisze mi coś w stylu 'skur**** myślisz ze wyjde z depo jeb*** polaczku' na to ja pisze 'o **** Ci chodzi człowieku" odpowiada mi na to 'dobrze wiesz frajerze' napisałem mu 'zdubcaj' koniec rozmowy.
Za jakiś czas Saronxx zrobił pa na moim bracie zwyzywal mi pół rodziny i razem z ripperem i bratem fardela ubili mego brata.W pare osób przylecieliśmy do Ankh i tam sie zaczęło bluzganie że '**** możecie mi zrobić itp'
Dlatego wogule mi nie żal tego ze go zrookowali.
Jednego jestem tylko pewien że ani Lijo ani Kash go nie hakli.
Rozmawiałem rano o tym haku z Bergerem o to ona:
Ja 11:21:46
pewnie kcuharza ziomek
Ja 11:21:47
go haknal
Ja 11:21:55
zmc team
Ja 11:21:57
zamosc team
Ja 11:21:58
:P
Berger 11:26:01
nie to jakis haker ale kucharz go o comment dal
Berger 11:26:05
bo all maja pasy
Berger 11:26:09
haker rozdal
Ja 11:28:25
ahs;p
evilKRIK
17-01-2007, 21:35
Bambik Debilu Kochany nie wyzywaj Kaszki(z pełnym szacunkiem) od złodzieji bo jak by on tego nie wzioł, było by to w wodzie czy kij wie gdzie, i komu w oku. Przyznaje,masz podstawy tak myśleć ale na podstawach się zatrzymajmy. Jak dla mnie tam nic nie wskazuje na Kaszha, wzioł bo lepiej niech ma niz ma sie stracic całe deco.Nie bronie Kaszha bo go nawet nie znam, ale staram się być bez stronny, bo Ripper był czesem pkerem i był nieznośny, ale jak się go znało to był spoko koleś, jednak jeśli ten kto haka zrobił czyta to forum->Wstydz Się Hakerze, to było ponizej pasa! Nalegałbym zeby Bambik przemyślał swoje winy, i przeprosił Kaszha publicznie, ale payment moze by nie był potrzebny, dla Bambika takie dsm-to praca wielu tygodni, dla Kasha-to kawałek dziennego loota. Ale Ja tylko tak sugeruje, ja tu mocy zadnej nie mam, siedze cicho, i ludzie mnie nie znają, ale z obserwacji wiem ze Ty Bezok to masz dobry łep do myślenia, prosiłbym Cię zebyś coś w tej kwesti zrobił bo Bambik dał ssy i wysunoł oskarzenia,trochu pochopne, Kaszh ma prawo być ostro wkurzony bo się stał nagle "złodziejem" mimo że nie ukradł, ale jednak wielu ludzi będzie trzymało fałszywą opinie,a Ripper to potrafił być wrzodem na zadku, ale równie dobrze potrafił być dla innych dobrym i pomocnym kolegą,dlatego tu trzeba "popatrzeć od boku". Nie bądzcie jacyś brutalni dla Bambika bo on jest fajny, i się w PK ani PA nie bawi, tylko zaczoł się miotać jak go zapędzili w ślepy zaułek. A co do 2giej strony-Kash-Ufam że to nie byłeś ty, z ssow nic nie wynika jak dla mnie.
ps-Ripper, mimo że jak wiesz z kim, łaziłeś sam wiesz poco to sie trochu o siebie bałem, uważam że bez Rippera Iridia straci część pradziwej Iridi, dlatego wracaj jak najszybciej.
ps2. Jeśli chcecie huntować osoby które lubią ludzi z drugiej strony, to ja w tym wypadku powinienem byc huntowany przez obie strony
ps3PISZĘ BEZ URAZY DLA ZADNEJ STRON, JESTEM NEUTRALNY I NASTAWIONY NAK NAJBARDZIEJ POZYTYWNIE DO KAZDEJ ZE STRON TEGO KONFLIKTU, WIĘC PROSZE MI TU Z HUNTEM NIE WYSKAKIWAĆ, JEŚLI KTOŚ POCZUŁ SIĘ URAŻONY I JEST MU ŹLE-NAPISAC MI PRYWATNĄ WIADOMOŚĆ A NAPEWNO ZMIĘKCZE KWESTIE, I NIE WYSUWAM TU ZADNYCH OSKARŻEN, TYLKO MOJE WŁASNE DOMYSŁY.
ps4-sry za ortografię i interpunkcję,ale chwilowo nie jestem do życia na takie pierdoły :(
Jestes mendą i tyle szczeniaku. A wielu neinawidzi Cie za to \/
to link ktory obieclaem smieciu :)
EEeeeej, powinienem sie teraz rozplakac, bo jakis 99 ek ktorego nigdy nie znalem mnie nienawidzi? Wszystko moge, huja mi zrobiliscie, just a game, dzis moze rekord? 24h online, co? ;)
I w ten o to sposób mija kolejny dzien na naszej kochanej Iridii.
Anas Kiro
17-01-2007, 22:04
Rasta wejdź na tibie sprawe mam do Ciebie pilną:P
WIesz co Lorth to że cie ktoś shackował a potem ojebał to poprostu pokuta za hamsto i debilizm twojego poczynania zacytuje woją wypowiedz jak sie chwaliles w ank depo "zajebałem dziewczyne polaków i jest ich 10 online nic nierobia chuja mi mogą zrobić" i co? a jednak coś mogą i chuj ci w dupe psi kutasie bo jak powiedział mądry człowiek "los sie zawsze musi odpłacic" wiec fagasie niepłacz bo ty tu nasrałeś w gacie i za tobą smród kłamstwa i obłudy sie ciągnie kilometramiX(
'big, fucking, nasty shiet'
z filmu 'Teksanska Masakra.."
tyle z mojej strony.
moj znajomy, gdy sie dowiedzial ze ripper jest zrookowany to sie nawet ucieszyl... :) stwierdzil: "i dobrze mu tak, ten ch.. za bardzo sie wozil"
moj znajomy, gdy sie dowiedzial ze ripper jest zrookowany to sie nawet ucieszyl... :) stwierdzil: "i dobrze mu tak, ten ch.. za bardzo sie wozil"
Mozesz mi dac jego nick, a uczynie z tego pozytek.
9185855 21:37:41
eh dziecko ci do ktorych pyskujesz maja w wiekszosci po 20 lat
9185855 21:37:57
wiec zamknij pape poki mozesz
GROOOOZA
Gaucho10
17-01-2007, 22:46
Witam. Chciałem się waz zapytać jakim Iridia jest serwem ? Czy jest duże PA no i czy można w spokoju wbić sobie lvl, a nie sobie będę exp i przybiegnie jakiś hlvl i mnie zacznie bić bez powodu. Chciałbym się też dowiedzieć jakie są ceny na Iridii. Wcześniej grałem na Arcanii i zrobiłem tam nawet niezły lvl no ale teraz chciałem sobie zmienić serwa i szukam jakiegoś fajnego do gry. Z góry dzięki i pozdrawiam.
PS. Sorry za offtopa
PS. Sorry za offtopa
Jak ja wroce, to mozesz zabierac walizki i s*******ac, i huj
Weź lorth ty to teraz możesz sie w gównie wozić tylko, i co cieciu myślisz że za takiego ****a jak ty twoi kumple w ogień wejdą? a pozatym co z tego że mają po 20 lat to i tak niezmienia tego że ty im za protekcje laski ciągniesz.
Weź lorth ty to teraz możesz sie w gównie wozić tylko, i co cieciu myślisz że za takiego ****a jak ty twoi kumple w ogień wejdą? a pozatym co z tego że mają po 20 lat to i tak niezmienia tego że ty im za protekcje laski ciągniesz.
Napewno nie polaczki ;] Masz przyklad - Lijo, wanna more? You'll get 'em !
Trai'ler
17-01-2007, 22:54
Bambik Debilu Kochany nie wyzywaj Kaszki(z pełnym szacunkiem) od złodzieji bo jak by on tego nie wzioł, było by to w wodzie czy kij wie gdzie, i komu w oku. Przyznaje,masz podstawy tak myśleć ale na podstawach się zatrzymajmy. Jak dla mnie tam nic nie wskazuje na Kaszha, wzioł bo lepiej niech ma niz ma sie stracic całe deco.Nie bronie Kaszha bo go nawet nie znam, ale staram się być bez stronny, bo Ripper był czesem pkerem i był nieznośny, ale jak się go znało to był spoko koleś, jednak jeśli ten kto haka zrobił czyta to forum->Wstydz Się Hakerze, to było ponizej pasa! Nalegałbym zeby Bambik przemyślał swoje winy, i przeprosił Kaszha publicznie, ale payment moze by nie był potrzebny, dla Bambika takie dsm-to praca wielu tygodni, dla Kasha-to kawałek dziennego loota. Ale Ja tylko tak sugeruje, ja tu mocy zadnej nie mam, siedze cicho, i ludzie mnie nie znają, ale z obserwacji wiem ze Ty Bezok to masz dobry łep do myślenia, prosiłbym Cię zebyś coś w tej kwesti zrobił bo Bambik dał ssy i wysunoł oskarzenia,trochu pochopne, Kaszh ma prawo być ostro wkurzony bo się stał nagle "złodziejem" mimo że nie ukradł, ale jednak wielu ludzi będzie trzymało fałszywą opinie,a Ripper to potrafił być wrzodem na zadku, ale równie dobrze potrafił być dla innych dobrym i pomocnym kolegą,dlatego tu trzeba "popatrzeć od boku". Nie bądzcie jacyś brutalni dla Bambika bo on jest fajny, i się w PK ani PA nie bawi, tylko zaczoł się miotać jak go zapędzili w ślepy zaułek. A co do 2giej strony-Kash-Ufam że to nie byłeś ty, z ssow nic nie wynika jak dla mnie.
ps-Ripper, mimo że jak wiesz z kim, łaziłeś sam wiesz poco to sie trochu o siebie bałem, uważam że bez Rippera Iridia straci część pradziwej Iridi, dlatego wracaj jak najszybciej.
ps2. Jeśli chcecie huntować osoby które lubią ludzi z drugiej strony, to ja w tym wypadku powinienem byc huntowany przez obie strony
ps3PISZĘ BEZ URAZY DLA ZADNEJ STRON, JESTEM NEUTRALNY I NASTAWIONY NAK NAJBARDZIEJ POZYTYWNIE DO KAZDEJ ZE STRON TEGO KONFLIKTU, WIĘC PROSZE MI TU Z HUNTEM NIE WYSKAKIWAĆ, JEŚLI KTOŚ POCZUŁ SIĘ URAŻONY I JEST MU ŹLE-NAPISAC MI PRYWATNĄ WIADOMOŚĆ A NAPEWNO ZMIĘKCZE KWESTIE, I NIE WYSUWAM TU ZADNYCH OSKARŻEN, TYLKO MOJE WŁASNE DOMYSŁY.
ps4-sry za ortografię i interpunkcję,ale chwilowo nie jestem do życia na takie pierdoły :(
evilKRIK debilku mój kochany , ja również jestem bez strony , i patrze na tą całą sytuację z boku . Nie powiedziałem nigdzie że kashrius to hacker i że jest ivul i zhakował rippera , oj nie powiedziałem. Ja cały czas staram się udowodnić , że wina kasha polega na tym że poprostu obrobił domek lortha , i nie trzymam w tej chwili strony żadnego z nich , lorth był jaki był ... Ale był dobrym kolegą tyle powiedzieć moge , do kashriusa nic nie miałem , spoko respect 159 rp spoko nigdy nie miałem z nim zatargów , nic powiedziec nie moge. Ale fakt faktem , nie ważne są okoliczności w jakich doszło do tego że kash 'przygarnął itemy lortha' , ale że je wziął liczy się fakt a nie okoliczności. Fakt jest jeden przywłaszczył cudzą własność bez jego zgody co określa się mianem kradzieży , ów kradzieży dokonuje złodziej proste i jasne.
Moim zdaniem najlepsze w tym wszystkim było by to , żeby kashrius oddał to co wziął ripperowi. I takie jest moje zdanie
Jak dobrze pamietam to Lortem Ripperem gral Jacek(1st owner Sir Hakena) pozniej chyba mu sie znudzilo i sprzedal tego sir Hakena i zaczal grac sorcem tym Lorthem i znowu mu sie znudzilo i sprzedal chara , a pytania skad wiem:D? bo sie zna tych ownerkow:) jezeli jakies pytanko o terazniejszego Sir Hakena to juz 3-4 owner.
I teraz mi nikt nie naskoczy, nie mowcie ze to sciema ale wlasnie tak to jest;]
Baj
Thanks
Pr23m~
Rastafarians
17-01-2007, 22:56
PS. Sorry za offtopa
Więc dużo PA w wykonaniu ludzi którzy myślą, że mogą wszystko. Głównie są to średnie levele, mające "znajomości" wśród h-leveli których rozpiera ambicja przyporządkowywania sobie woli tych "słabszych". PK chyba tylu ilu na każdym innym serwerze pvp. Ceny dobre dla graczy rozpoczynających grę na serwie, są bardzo niskie. ^^ I <3 Iridia
Trailerku, kash oddal moje rzeczy po 1 msg od mendilla. Tak to jest jak sie przegrywa wojny ;(
ooo straszne mam w dupie Lio i reszte tylko wiesz na sranie mnie zbiera jakim kretonem człowiek być może i dalej patrze i myśle jak taki niedorób jak ty może sie urodzić... sam gówno możesz wiecznie zastaiwiasz sie innymi chwali sie że ona ma kolegów straszne... tylko wiesz.. niedługo jak i po wielu takich wrzodach jak ty zostanie tylko w spomnienie "aahh tak pamietam był kiedyś taki debil Lorh Ripperem zwany...." więc korzystaj puki możesz... pokaz co potrafą twoi koledzy i jacy oni silni są (no bo przecierz nie ty a why? bo ty GÓWNO możesz xD)
Jak dobrze pamietam to Lortem Ripperem gral Jacek(1st owner Sir Hakena) pozniej chyba mu sie znudzilo i sprzedal tego sir Hakena i zaczal grac sorcem tym Lorthem i znowu mu sie znudzilo i sprzedal chara , a pytania skad wiem:D? bo sie zna tych ownerkow:) jezeli jakies pytanko o terazniejszego Sir Hakena to juz 3-4 owner.
I teraz mi nikt nie naskoczy, nie mowcie ze to sciema ale wlasnie tak to jest;]
Baj
Thanks
Pr23m~
Sim, gram ripperem od 55 lvla chyba, i ja nie jestem jak ty to powiedziales Jacek ktory sie boi wypic 1 piwa.
Jeszcze ja czekam na wizyte mocarnego Lortha Rippera, który ma mnie nabić :(
@Pr23m3k
masz cos do mnie?
Ciekawe czemu zesrany pisales do Hakena, oj ciekawe ;] Dobra wy*******ac, do polackow : u'll die sooner or later. Do zobaczenia Nox <3 paaaaaaaaaaa psy Xd
Więc dużo PA w wykonaniu ludzi którzy myślą, że mogą wszystko. Głównie są to średnie levele, mające "znajomości" wśród h-leveli których rozpiera ambicja przyporządkowywania sobie woli tych "słabszych". PK chyba tylu ilu na każdym innym serwerze pvp. Ceny dobre dla graczy rozpoczynających grę na serwie, są bardzo niskie. ^^ I <3 Iridia
musisz jescze pamietac ze mam zawsze trole w ab po ssie do godziny 13 !
Trailerku, kash oddal moje rzeczy po 1 msg od mendilla. Tak to jest jak sie przegrywa wojny ;(
W dupie byles, gówno wiesz, gowno widziales i czarne metro cie gonilo.
Rastafarians
17-01-2007, 23:14
musisz jescze pamietac ze mam zawsze trole w ab po ssie do godziny 13 !
nie przesadzaj , podziel się :(
Param:
21:25:37 cinmarcincin
kiedy i gdzie?
21:26:00 GG# 1474503
z kim mam przyjemnosc?
21:26:10 cinmarcincin
z tym kogo masz zamiar 'najebać'
21:26:34 GG# 1474503
mozesz wybrac termin
21:27:18 cinmarcincin
zdaje się na ciebie
21:27:36 GG# 1474503
oki, no to sie spotkamy niedlugo
21:27:39 cinmarcincin
chcialbym jeszcze wiedziec co jest powodem tego, bo to mnie niezmiernie wręcz ciekawi
21:28:05 GG# 1474503
tak wiec, masz wpierdol za Kasha
21:28:17 GG# 1474503
ktory hakna mi rla Lorth Ripper
21:29:36 GG# 1474503
cos jeszcze?
21:29:46 cinmarcincin
i musisz najmowac kogos bo sam nie dasz rady ?
21:30:09 GG# 1474503
haha Ciebie kurwa nie dam rady?
21:30:12 GG# 1474503
xDDDD
21:30:19 GG# 1474503
patrzyles w lustro?
21:30:30 GG# 1474503
kurwa chlopie jak sie spotkamy to masz wyjebane odemnie na solo
21:30:49 cinmarcincin
to po co się twoi koledzy do mnie odzywają?
21:30:58 cinmarcincin
a zresztą, skąd ty wiesz jak wyglądam?
21:31:09 GG# 1474503
Ripper sie odzywa do Ciebie
21:31:25 GG# 1474503
a ja wiem gdzie Ty mieszkasz, do jakies szkoly,klasy chodzisz i jak wygladasz
21:32:16 cinmarcincin
można wiedziec skąd?
21:33:22 GG# 1474503
a co Cie to obchodzi?
21:34:50 cinmarcincin
a obchodzi
21:35:07 GG# 1474503
to sie kurwa dowiesz jak Cie w rl zlapie
21:35:47 GG# 1474503
1mln payment macie z kashem jak nie to codziennie w pizde bedziesz dostawal, az pasy wysapiesz
21:36:15 cinmarcincin
tak tak, moge zapłącić w landrynkach?
21:36:36 GG# 1474503
myslisz, ze to zabawa?
21:36:43 cinmarcincin
szczerze to tak
21:37:06 GG# 1474503
no to sie mylisz ..
21:37:15 GG# 1474503
dobra nie bedziemy tu gadac bo to nei ma sensu
21:37:21 GG# 1474503
wpadne po Ciebie
21:37:27 GG# 1474503
narazie
21:37:30 cinmarcincin
dozobaczenia
21:51:10 cinmarcincin
tu druga: 21:28:11 GG# 3192591
napisz termin dla mojego kolegi
21:28:21 GG# 3192591
chyba ze nie masz zadnych preferencji co do tego
21:29:31 cinmarcincin
a ty kim jesteś?
21:30:06 GG# 3192591
twoim przeznaczeniem
21:30:31 GG# 3192591
1mln/loth ripper/carlin od kasha itd
21:33:33 noxazut XXXXX (XXXXXXXXXXXX)
:P
21:34:29 kashrius (xXXXXx)
napisz ze moge
21:34:31 kashrius (xXXXXxl)
mu nasrac
21:34:33 kashrius (xXXXXx)
i wyslac
ja juz ze 20 razy miaelm byc polamany, zabity, =/ i ch*j wie co jescze ^^
/czlek
Imię: Lorth Ripper
Profesja: Rookstayer
Gildia: 77lvl/59 mlvl once <------------------
Świat: Iridia
Poziom: 1
Skille: 10/10
patrzcie idiota hahahaha
Emilos 21:33:55
hahaha
Emilos 21:34:00
ale sie usmialem z ciebie teraz
Emilos 21:34:02
:D
. 21:34:10
he-he
Emilos 21:34:11
21:30:04 (3192591)
twoim przeznaczeniem
21:30:28 (3192591)
1mln/loth ripper/carlin od kasha itd
21:31:26 (3192591)
albo sie niedlugo zobaczymy
Emilos 21:34:14
ahah kurwa leze
Emilos 21:34:19
ale ty musisz byc ciec w rl :D
Emilos 21:34:25
1,5 metra, 40 kilo wagi pewnie
Emilos 21:34:40
lat około 13stu po stylu pisania widze
. 21:34:57
14, 5 :*
Emilos 21:35:01
hahahaha
Emilos 21:35:03
kurwa leze
Emilos 21:35:04
hahahaha
. 21:35:39
nagram film jak Nox dostaje wpizde i wrzuce na forum, obiecuje
Emilos 21:35:49
aaaaaaaaahahhahaha
Emilos 21:35:51
Emilos 21:35:53
czekam
Emilos 21:36:05
tylko sie nie biegnij do mamusi potem
Emilos 21:36:06
. 21:36:11
okaoka
. 21:36:17
uwazaj zebys sie nie przeliczyl
Emilos 21:36:34
o dzieciak, to ja widze, ze ty gangster jestes
Emilos 21:36:39
tego w przedszkolu ucza tam was?
. 21:36:42
o tak, lepszy od ciebie
. 21:36:52
jestem w 2 gim lmao
Emilos 21:37:00
o to zajebiscie
Emilos 21:37:01
!
. 21:37:04
noo
Emilos 21:37:06
2 gimnazjum, postrach
. 21:37:06
zajebiscie
Emilos 21:37:12
<lol2>
. 21:37:12
co nie?
Emilos 21:37:27
eh dziecko ci do ktorych pyskujesz maja w wiekszosci po 20 lat
. 21:37:28
zobaczysz po swoim kolegu Noxie, od hakena dostalem msg jak sie zesral :)
Emilos 21:37:43
wiec zamknij pape poki mozesz
. 21:37:59
grozisz mi? ;(
Emilos 21:38:36
ja ci nie groze, mieszkam na 2 koncu polski
Emilos 21:38:44
po prostu smieje sie z Ciebie :)
. 21:39:38
fajnie
. 21:39:40
ciesze sie
. 21:40:04
przekonasz sie co moze taki wg was niepozorny 14latek zrobic ;]]
Emilos 21:40:16
hahahaha
Emilos 21:40:19
Już skończ L bo nudzisz.
Maxxonek
17-01-2007, 23:22
Po tym:
jestem troche zmieszany ... takze, nie mieszam sie do sprawy, bo widze ze szkoda sensu ;) Powodzenia w dalszych klotniach bojz =D
ja juz ze 20 razy miaelm byc polamany, zabity, =/ i ch*j wie co jescze ^^
Lorth sie zapisze do klubu chorych psychicznie "chuja moge" jak reszta którzy potrafi tylko gadać
Channel saved at Wed Jan 17 22:19:56 2007
21:58 Zwirek Muchomorek [22]: :D
21:58 Zwirek Muchomorek [22]: elo koksie
21:58 Loth Ripper [1]: elo dzifko
21:58 Loth Ripper [1]: sup who are u?
21:58 Zwirek Muchomorek [22]: ZwirekM :P panie
21:59 Loth Ripper [1]: co za dziwka?
21:59 Loth Ripper [1]: a wogole
21:59 Loth Ripper [1]: pamietam
21:59 Loth Ripper [1]: pyskiem w dol psie
21:59 Zwirek Muchomorek [22]: ^^
21:59 Zwirek Muchomorek [22]: tak tak
21:59 Zwirek Muchomorek [22]: kiedy na maina lecisz?
22:00 Loth Ripper [1]: niebawem !
22:00 Zwirek Muchomorek [22]: nie no tak serio to wspololczuje ale ty bez winy tez nie jestes
22:00 Zwirek Muchomorek [22]: bo na huj te wypady ? na random pk?
22:01 Loth Ripper [1]: zeby tibia nie byla monotonna ;]
22:02 Zwirek Muchomorek [22]: no ja tez lubie popekowac ale na huj wyzywales wszystkich ? [ chciales sie wywyzszac i zaimponowac ] czasami trzeba bylo zajebac ale zamknac pysk
22:02 Loth Ripper [1]: no i huj
22:02 Loth Ripper [1]: jebia mnie polaczki
22:02 Loth Ripper [1]: teraz popadaja
22:03 Zwirek Muchomorek [22]: eh zebys sie nie zdziwil jak swe ciebie potraktuja
22:03 Zwirek Muchomorek [22]: to jest tylko moja rada :) popatrz ze kiedys bezok byl w arc poklucil sie i widzisz jak skonczyl
22:03 Loth Ripper [1]: zobacz na lija
22:04 Zwirek Muchomorek [22]: to jest jak mafia wchodzisz to juz nie wyjdziesz albo wyjdziesz z nogami do przodu
22:04 Loth Ripper [1]: ;]
22:05 Zwirek Muchomorek [22]: no taka prawda to oni rzadza a my jestesmy na posylki
22:05 Zwirek Muchomorek [22]: kaza ci robic to co chca czasem pomoga znudzi sie im i ciebie zajebia
22:06 Loth Ripper [1]: nic mi nigdy nie kazali robic
22:06 Loth Ripper [1]: poszedlem 2 razy na random z crayem bo sie nudzilem
22:06 Loth Ripper [1]: a zawsze to ja mowilem zeby kogos ubic
22:07 Zwirek Muchomorek [22]: ale nie widzisz tego ze nami rzadza?
22:08 Zwirek Muchomorek [22]: np moj kumpel z rl Pewnie znasz ;p zdioles go na 1 ue ;] przestal placic huxy za prota bo nie mial kasy a ten kurwa go dopadl na vedze ;p Ale coz wkoncu to Lolitka i mu uciekl
22:08 Zwirek Muchomorek [22]: nie wiem rob co chcesz ale powiem ci tylko tyle ze ten server jest spalony :)
22:09 Loth Ripper [1]: mocny smok?
22:09 Zwirek Muchomorek [22]: ^^
22:09 Loth Ripper [1]: no wiem, fardel mnie prosil zeby przybiec i go ujebac ;]
22:09 Zwirek Muchomorek [22]: i jakos nie dal rady
22:10 Zwirek Muchomorek [22]: widzisz takie jest kurewskie zycie na iridi
22:10 Loth Ripper [1]: mi sie podoba ;]
22:10 Loth Ripper [1]: i jak wroce bo szwedzi mi pomoga chara odnowic
22:10 Loth Ripper [1]: to bede jeszcze wieksza kurwa
22:10 Loth Ripper [1]: ;]
22:10 Zwirek Muchomorek [22]: ^^ obys sie nie przeliczyl
22:11 Zwirek Muchomorek [22]: Umiesz liczyc licz na siebie twoje szczescie innych jebie
22:12 Loth Ripper [1]: wszyscy mysla
22:12 Loth Ripper [1]: ze ja hujwie kogo znam
22:12 Loth Ripper [1]: a prawda? ;]
22:12 Loth Ripper [1]: znam 3 osoby z arc i kilku reali arc
22:13 Zwirek Muchomorek [22]: tu nie chodzi o znajomosci
22:14 Zwirek Muchomorek [22]: dead to dead padasz tracisz lvl jedynie co to oni moga go zajebac
22:15 Zwirek Muchomorek [22]: i na tym polega protekowanie gowno ci pomoze prot jak jakis huj sie uwzie na ciebie i choc nie wiem jak by ciebie bronili to kiedys popelnia blad
22:15 Zwirek Muchomorek [22]: i ty padniesz ;/ posrane ale taka prawda
22:19 Zwirek Muchomorek [22]: DOBRA HUJ Z TYM NIE RADZE WRACAC NA IRIDIE BO TO BEDZIE ZLE DLA CIEBIE I DLA TWOICH WROGOW A POJAWISZ SIE OBOK MNIE Z 20 LVL NIC SIE NIE BEDE WSTYDZIL TYLKO UJEBE
22:19 Zwirek Muchomorek [22]: CYA
hehe juz 10 stron 8o w zyciu tyle nie przeczytalem xD
11:41 Zwirek Muchomorek [23]: AHAHAHAHAHAH
11:41 Zwirek Muchomorek [23]: PADLES NA NOMADZIE :D AHHAAHAHA
11:41 Yamahati [107]: debug
11:42 Zwirek Muchomorek [23]: hehe tak tak :) to ile miales tego debuga? 1 min?
11:42 Yamahati [107]: ryj szmato pierdolona
11:42 Zwirek Muchomorek [23]: ;/ weno nie tak ostro
11:43 Zwirek Muchomorek [23]: to chyba bez eq leciales ? co nie ? pochwal sie swoimi wyczynami
11:43 Yamahati [107]: zamknij ryj konska spierdolino, dobrze zdajesz sobie sprawe z tego ze od tego nie mozna zginac
11:45 Zwirek Muchomorek [23]: no wlasnie zdaje sobie sprawe i to mnei nurtuje jak ty mogles pasc -.- to jest niemozliwe
11:45 Yamahati [107]: debug mialem zrozum
11:45 Yamahati [107]: u kolegi bylem
11:45 Yamahati [107]: i jak sie logowalem znowu debug
11:45 Yamahati [107]: nie moglem nic zrobic
11:46 Zwirek Muchomorek [23]: ;]
11:48 Zwirek Muchomorek [23]: to on musi potezne hity zadawac ze padles ;) we mnie sie nie mogl przebic
11:49 Zwirek Muchomorek [23]: dobra juz ciebie nie bede jechal bo jeszcze bedziesz przechodzil obok rata i padniesz :) bo powiesz ze zaspamowalem :D
11:50 Yamahati [107]: haha takie smieszne?
11:50 Zwirek Muchomorek [23]: nom
11:50 Zwirek Muchomorek [23]: 108 rp padl na nomadzie
11:50 Zwirek Muchomorek [23]: this is imposible :D
11:50 Yamahati [107]: :D
11:50 Zwirek Muchomorek [23]: ale ty juz mnie nie zdziwisz ;)
11:54 Zwirek Muchomorek [23]: gdzie idziesz expic?
11:54 Yamahati [107]: na Nomady
11:54 Zwirek Muchomorek [23]: tylko uwazaj
11:54 Zwirek Muchomorek [23]: bo znowu padniesz :D
11:55 Zwirek Muchomorek [23]: o wiem powiem wszystkim ze otoczylo ciebie 6 nomadow i dlatego padles zeby sie nie smiali ok? bo 6 to juz duzo
11:57 Zwirek Muchomorek [23]: dobra ja to lece bo zal mi ceiebie :) ide pogram w bierki mam nadzieje ze tam nie padne na nomadzie :P
Potem Smok padl od tej suki ;/ za to i za to ze "Klamales Nie Jestes Lolitka" OMG!
Ehh drodzy obywatele tego forum jak widzicie ripper to 150 ownerów insulter i takie tam juz wczesniej to pisalem. Bronia go tylko jego real ziomki dziwne troszke prawda ?
Lapcie pare logow mozecie wysnuc sobie zdanie o riperze ^^
Channel saved at Wed Jan 17 18:45:54 2007
18:40 Kashrius da'Roc [159]: ?
18:40 Wielki Rastaa [9]: had u fun with hacking me ? :)
18:41 Kashrius da'Roc [159]: whos on that chanel ?ż
18:41 Kashrius da'Roc [159]: mendill ^^ ?
18:41 Bambik [35]: and me
18:42 Kashrius da'Roc [159]: juz skonczyliscie ?
18:42 Bambik [35]: kash ile zarobiles na ripperze?
18:43 Wielki Rastaa [9]: a moze Berger sie z toba nie podzielil?
18:43 Wielki Rastaa [9]: a to ham ;(
18:43 Wielki Rastaa [9]: wzieliscie kase z banku?
18:43 Wielki Rastaa [9]: bylo 80k
----------------------------------------------------------------------------
18:45 Wielki Rastaa [9]: przekaz dla noxa ze mam jego adres i zebyuwazalpod 3lo bo tam bandziorow duzo ;(
----------------------------------------------------------------------------
18:46 Kashrius da'Roc [159]: lajt
18:46 Kashrius da'Roc [159]: uwazaj zeby ci nie zrobil krzywdy =/
18:46 Bambik [35]: komu?
18:46 Kashrius da'Roc [159]: moze ze mna sprobujesz ?
18:48 Wielki Rastaa [9]: kash
18:48 Wielki Rastaa [9]: wyslesz mi cos na poczatek?
18:49 Wielki Rastaa [9]: zarobiles w sumie na mnie
18:53 Mendill [96]: hey
18:53 Mendill [96]: Loth
18:53 Mendill [96]: I got ur items
18:53 Wielki Rastaa [9]: lol
18:53 Wielki Rastaa [9]: how ?o.o
18:54 Mendill [96]: Kash gave me
18:54 Wielki Rastaa [9]: all items?
18:55 Mendill [96]: not the shits
18:55 Mendill [96]: I got burst and so on
18:55 Mendill [96]: red gem
18:55 Mendill [96]: exiva
18:56 Wielki Rastaa [9]: i know they got my eq runes cash etc
18:56 Mendill [96]: how much cash was it?
18:56 Kashrius da'Roc [159]: jestes pojebany chyba
a tutaj rozmowa z hakierem
Channel saved at Tue Jan 16 23:56:39 2007
23:52 Kashrius da'Roc [159]: kto ty jestes
23:52 Kashrius da'Roc [159]: xD?
23:52 Kaarin Malvado [24]: kiedy moze sie odezwe
23:52 Kaarin Malvado [24]: jak cos opierdole
23:52 Kaarin Malvado [24]: :D
23:52 Kashrius da'Roc [159]: hahha
23:52 Kaarin Malvado [24]: cyaaaa ;D
23:52 Kashrius da'Roc [159]: na tego zioma mialem cisnienie tylko
23:52 Kashrius da'Roc [159]: elo :P
bah
czytajac wczesniejsze posty ripper'a i ogladajac screeny oraz inne posty innych obywateli tego jak ze zacnego forum mozecie sami wysnuc zdanie o tym dziecku, bo taka prawda
a teraz wszyscy razem
MINIEK !
MINIEK !
MINIEK !
GLOSNIEJ BO WAS NIE SLYSZE !!!!!!!!!!!!!! MINIEK ! MINIEK ! MINIEK ! !!!!!!!!!!!
Podpisze sie < zeby nie bylo watpliwosci >
/M.I.N.I.E.K. < P I M P ( cokolwiek to znacz ) !
O jaki ty jestes fajny, jaaaaaaaa !!!!!!!!!!1111 Po co dawales rozmowe z hakerem? Czyzbys bal sie ;'(((((((((((((? Przynajmniej nie gram po 15h i nie wyrywam wlosow jak nie moge sie lognac, tak jak wyyyy : )
wyjdz z rooka to cie ujebe tak dla jaj
O jaki ty jestes fajny, jaaaaaaaa !!!!!!!!!!1111 Po co dawales rozmowe z hakerem? Czyzbys bal sie ;'(((((((((((((? Przynajmniej nie gram po 15h i nie wyrywam wlosow jak nie moge sie lognac, tak jak wyyyy : )
przepraszam bardzo, nie wyrywam sobie wlosów z glowy tylko wyzywam bezoka
;( :evul: :cup:
/Miniek
przepraszam bardzo, nie wyrywam sobie wlosów z glowy tylko wyzywam bezoka
;( :evul: :cup:
/Miniek
Ale ze grasz 15h dziennie i nie masz rl life to nie masz sily zaprzeczyc? zakoncze powiedzeniem polaczkow : LMAO !!!!!!!!!!!!1111111
a ty to kurwa kto? rumun? czy może kurd? kurwa że saddama zabili ;/ może by porządek z wami zrobił a może potomek talibów co w klebkach wylądowali?
bal sie czego ?
tez nie gram po 15h =/
Jestem fajny
zreszta czego sie czepiasz czyjegos zycia ?
kazdy robi to co lubi
taki dobry jestes ze sie bawisz w power rangers w piaskownicy ?
co ty wiesz o czyims zyciu ?
Mam racje AYE ?
Berger niedlugo to ja bede Bogiem ! watch out xD 8o za szybko pisze :< i nie mozesz przeczytac hieahiea ?
/Miniek
MIniek! Miniek! Miniek!
Jako doswiadczony forumowicz i byly mentor tego dzialu dam ci rade... Z nobami nie wygrasz oni sa za glupi by przyjmowac argumenty.
Over and out.
Anas Kiro
17-01-2007, 23:46
Miniek!
Miniek!
Miniek!
xDDDDDDDDDDD
Ripper błągam cie skończ już bo to jest nudne siedzisz od kur** mać paru dni napier**** na ludzi i co ci to daje??Prócz tego że sie ośmieszasz?
SKOŃCZCIE TEN TEMAT !!!!!!!!
Miniek!
Miniek!
Miniek!
xDDDDDDDDDDD
Ripper błągam cie skończ już bo to jest nudne siedzisz od kur** mać paru dni napier**** na ludzi i co ci to daje??Prócz tego że sie ośmieszasz?
SKOŃCZCIE TEN TEMAT !!!!!!!!
Jescze nie plx :P
/Miniek
I tak sie skonczy na dzis, bo dzieciak musi wcześnie wstać pewnie biedny :(
Z tematu o Ripperze zaraz powstanie powiesc..ludzie ile mozna!!!
Blx nowy temat ;p ja juz nie moge tego czytac;p
Ojej mam prosbe... Do lortha... Straszysz ludzi? znajdz kolegow co po mnie wpadna. Jesli przyznam sie do czego tylko chcesz jesli znajdziesz jakis kumpli co po mnie wpadna... :) Jestem : maly , slaby , chudy i strachliwy wiec prosze naslij kogos na mnie :S
Berger! Berger! Berger!
Lijo nie przejmuj sie ty deda odrobisz w 1 dzien. On swoje w... humm... ktos wie w ile czasu dobry pg wbije 7mln expa? no to mniej wiecej w tyle:)
Ja osobiscie sie ciesze i zycze by haker trafial na wiecej takich ponkow.
Ave! Ave! Ave! Berger.. a teraz pomykam spac do jutra kthxbye.
i wy mowicie ze malo gracie a juz siedzicie tu z 4h a strach pomyslec ile na tibi ;/
kogo obchodzi ile kto gra , masz kurwa podniete ze liczysz ile kto siedzi ?ja pierdole jestes pojebanym no liferem , moze jeszcze kurwa obliczysz im caly czas pskonejott i bedziesz mowil ile to oni graja idz sie kurwa lecz jebany psycholu , tyle powiem .
MINIEK MINIEK MINIEK.
Wracam z pracy i widze 11 stron nowych, masakra
Up ja gram malo i co moze powiesz ze nie?
Zeby shakowac trzeba miec acc, wiec shakowal Cie twoj bylo aktualny owner, NIE DA SIE SHAKOWAC NIE MAJAC NIC Z ACC.
kogo obchodzi ile kto gra , masz kurwa podniete ze liczysz ile kto siedzi ?ja pierdole jestes pojebanym no liferem , moze jeszcze kurwa obliczysz im caly czas pskonejott i bedziesz mowil ile to oni graja idz sie kurwa lecz jebany psycholu , tyle powiem .
Nic dodac nic ujac xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Ej no dajcie już spokój 14 strona o Lorth Ripper. Już dawno został sławny i szkoda to dalej komentować :p
Wiadomo że został hackniety i już nie da się cofnąć czasu tak już bywa w tibi :)
Posłuchajcie przynajmniej dziewczyny i skończcie już te kłótnie bo to naprawdę nie ma sensu :]
Elo Ripperku
Mam pare slow do Ciebie, juz na powaznei, bo troszke sie tu zbijamy z Ciebie wszyscy jada wzajemnie po sobie - to normalka jesli chodzi o gre, ale ty troszke przegioles pale (tak jak robiles to w tibii). Udziele ci wiec malej porady prawnej bo akurat w tym kierunku jestem wyksztalcony co i jak sie bedzie z toba dzialo, a wlasciwie co sie dziac moze jelsi tego zechce kolega ktorego straszyles.
Bo widizsz "huncic" kogos w tibii to troszke inna sprawa niz keirowac grozby w prawdziwym zyciu. Uzywajac programu tlen czy gg i wysylajac w nim pogrozki wdepnoles w wieksze gowno niz szambonurek. To jest tak jakbys do kogos dzwonil ze go pobijesz, albo jakbys wyslal list z pogrozkami. Wiem masz tlyko 13/14 lat nie do konca jestes swiadom co cie czeka. No ale od czego jest wujek Naro, ja ci to wytlumacze :) .
Najpierw Nox pokazuje to swoim rodzicom, ze dostal od ciebie/twich kumpli pogrozki. Jest tam m.in. tez ze poczatkowo on bierze to za zart a ty utierdzasz go ze to nei zarty tylkos serio (co jeszcze bardziej cie pograza). Jego rodzice zawiadamiaja policje, policja sprawdza twoj IP. Za kilka dni przychodza do twojego gimnazjum, wchodza w srodku lekcji do twojej sali i prosza cie do dyrektora. Tam jzu czeka dyrektor z twoimi rodzicami. Potem jedziecie do pschologa na badania - bo to neizbyt normalne zeby grozic komus w rl za jakiestam gierkowe sprawy. Nastepnie po badaniach po jakims czasie bedziesz mail sprawe dla neiletnich (bo ty chlopczyk jestes :) ) Sad rozpatruje twoja sprawe, przydziela ci kuratora bo masz problemy psychiczne i nei radzisz sobei z zyciem. Co tydzien musisz sie stawiac na spotkania z kuratorem, w szkole jestes pod specjalnym nadzorem ( o ile w tej samej szkole zechca cie trzymac) a w domu? co bedzie w domu jak sie rodzice dowiedza? Ehhh ale z ciebie smyk ;/
Dobranoc, milych snow - potakim dniiu pelnym wrarzen napewno bedzies spal spokojnie. patki ;)
@ripper
lepij idz na cafe moze cie nie znajda xD
Gogo powerposters !
http://img177.imageshack.us/my.php?image=klawiaturkace7.gif
I powyższym jakże optymistycznym akcentem powrocmy do zwyklego szarego nieripperowego życia, bo jutro bedziemy zakładac nowy temat o iridii.
Edit - znaczy tym trzy posty wyżej
Arthas The Keeper
18-01-2007, 00:51
@All. Czegoś takiego nie było nawet jak Royala zrookowano ...
Ja wcale sie nie dziwie, że coś takiego się stało bo Lorth był no i chyba jeszcze jest moim kumplem. Przestrzegałem go żeby inaczej traktował ludzi( to był twój świadomy wybór).
Według mnie nie można teraz jechać na Kasha bo go objebał... Lorth ubił bardzo wielu niewinnych ludzi i sprawił wiele krzywd jego też powinno się w tym wypadku wyzywać cały czas...
Tak jak powiedział Bez. gdyby to on mial hacka to 95% ludzi tutaj objebalo by mu domek... a ja powiem, że te 95% objebalo by kazdy domek nie tylko ten od jednego z "polaczków".
więc trail rozumiem, że jest to jeden z twoich najlepszych kumpli, ale nie możesz obwiniać tylko zrobili to co zrobili, bo faktem jest, że szło załatwić sprawy z Lorthem inaczej ;) .
@Lorth 3maj sie jesli wracasz msg me :)
"Wina zawsze leży po Dwóch stronach, a przynajmniej po Jednej" B)
Reth'ik,
18-01-2007, 00:55
Nuda na tym forum ^.^
Trai'ler
18-01-2007, 01:19
Według mnie nie można teraz jechać na Kasha bo go objebał... Lorth ubił bardzo wielu niewinnych ludzi i sprawił wiele krzywd jego też powinno się w tym wypadku wyzywać cały czas...
Tak jak powiedział Bez. gdyby to on mial hacka to 95% ludzi tutaj objebalo by mu domek... a ja powiem, że te 95% objebalo by kazdy domek nie tylko ten od jednego z "polaczków".
więc trail rozumiem, że jest to jeden z twoich najlepszych kumpli, ale nie możesz obwiniać tylko zrobili to co zrobili, bo faktem jest, że szło załatwić sprawy z Lorthem inaczej ;) .
@Lorth 3maj sie jesli wracasz msg me :)
"Wina zawsze leży po Dwóch stronach, a przynajmniej po Jednej" B)
usar zrozum nie jestem po żadnej stronie ani rippera ani kasha jestem obiektywny w tym co mówie , w tej chwili nie obchodzi mnie że ripper jest moim dobrym kumplem , ja dażę/dążyłem tylko do sprawiedliwości. Ripper robił co robił , nie polecam nikomu tego robić ...
Ale mi chodzi o ten fakt co zrobił kash , mógł zachować się inaczej , ale...
egoizm był silniejszy niż honor ? Według mnie zachował się jak zwykły 'kradziej'. Mógł oddać itemy odrazu ... Wiem , że łatwo mówić na to wszystko będąc z boku i nie przeżywając tego samemu.. I fakt że 95% ludzi w tej sytuacji zachowało by się jak kash. No ale to nie zmienia faktu że przywłaszczenie cudzej własności bez zgody właściciela = kradzież ... , i sensu mojego działania - dążyłem do sprawiedliwości .... poprostu żeby kash poniósł jakiekolwiek konsekwencje za swoje działanie ... Ale sprawa zamknięta ponieważ :
Podobno kash oddał itemy jeśli to prawda (nie jestem pewien jak to wszystko wyglądało tylko ripper mi coś wspomniał)
to szaczunek dla niego (kasha)
<3 peace and love ! (for all)
Więc sprawa według mnie 'zamknęta'
Jo czeki rap!
Mial nick jak jakis gad?albo jak delfin Flipper nie to kurde przeciez Ripper! YO
Wczoraj mial haka a to draka!<bum szakalaka!>Jak bys nie trzepal gruchy na porno stronach to bys mial postac w swoich ramionach,a tak Haker sie zabawil i postac do resztki strawil!To musial byc jakis hultaj-bandyta-haker z zimnym sercem,ja Cie krece,co teraz z Toba bedzie?!Pozostaje Ci tylko slow kilka: Wychodze z temple,bije szczura moze zahacze i o wilka<solo wilka a to piekna chwilka>
KONIEC!
Jo czeki rap!
Mial nick jak jakis gad?albo jak delfin Flipper nie to kurde przeciez Ripper! YO
Wczoraj mial haka a to draka!<bum szakalaka!>Jak bys nie trzepal gruchy na porno stronach to bys mial postac w swoich ramionach,a tak Haker sie zabawil i postac do resztki strawil!To musial byc jakis hultaj-bandyta-haker z zimnym sercem,ja Cie krece,co teraz z Toba bedzie?!Pozostaje Ci tylko slow kilka: Wychodze z temple,bije szczura moze zahacze i o wilka<solo wilka a to piekna chwilka>
KONIEC!
Zdechłem... 8o
Lotrh czy jak ty tam sie kurwa nazywasz!!! Wes ty nie badz taki kozak a jak chcesz to ja mieszkam w białystoku i wadnij zemna porazmawiac!!! Co chcesz adres to moge nawet napisac PW !!! A jak nie to zamknij ta szanowna swoje dupe szczylu i nie doprowadzaj tego do forum jednego wielkiego syfu!!! BYE
P.S. moja propozycja jest aktualna ciagle :dance:
@Bez~ nie nom kurwa OWN3D 100%
~MaDuS
Jo czeki rap!
KONIEC!
w dwoch slowach..mistrzostwo swiata :cup:
strasznym humorem tryska ten artysta,coz za mistrz zaglerki slownej !!!
"Łotrze RIPperze" !!!
Gram raczej sporadycznie,nie mialem z toba kontaktow w grze ale po twoich wypowiedziach i grozbach wcale nie zaluje,a nawet sie ciesze ze tak bylo.
Jezeli to prawda ze grasz tym charem od 55 lvl ,to szczerze watpie ze sie podniesiesz po tym "upadku" i wbijesz nim chocby 20 lvl ,a twoje ziomy SWE raczej nie beda czekac na ciebie i z przykroscia sie przekonasz jak coraz rzadziej beda mieli dla ciebie czas.Mysle ze teraz im jeszcze pasujesz ,bo maja jakis powod zeby na kogos zapolowac i niby w imie przyjazni z toba naliczac paymenty,bo tak sie pewnie skonczy....a ty dostaniesz jakies ochlapy i na koniec pewnie ignora od SWE.....
Obym sie mylil.....................
Pozdrawiam
usar zrozum nie jestem po żadnej stronie ani rippera ani kasha jestem obiektywny w tym co mówie , w tej chwili nie obchodzi mnie że ripper jest moim dobrym kumplem , ja dażę/dążyłem tylko do sprawiedliwości. Ripper robił co robił , nie polecam nikomu tego robić ...
Ale mi chodzi o ten fakt co zrobił kash , mógł zachować się inaczej , ale...
egoizm był silniejszy niż honor ? Według mnie zachował się jak zwykły 'kradziej'. Mógł oddać itemy odrazu ... Wiem , że łatwo mówić na to wszystko będąc z boku i nie przeżywając tego samemu.. I fakt że 95% ludzi w tej sytuacji zachowało by się jak kash. No ale to nie zmienia faktu że przywłaszczenie cudzej własności bez zgody właściciela = kradzież ... , i sensu mojego działania - dążyłem do sprawiedliwości .... poprostu żeby kash poniósł jakiekolwiek konsekwencje za swoje działanie ... Ale sprawa zamknięta ponieważ :
Podobno kash oddał itemy jeśli to prawda (nie jestem pewien jak to wszystko wyglądało tylko ripper mi coś wspomniał)
to szaczunek dla niego (kasha)
<3 peace and love ! (for all)
Więc sprawa według mnie 'zamknęta'
Post zostal edytowany wczesniej byly tu bluzgi ale nie chcem sie ponizac
Elo
/Miniek
w dwoch slowach..mistrzostwo swiata :cup:
strasznym humorem tryska ten artysta,coz za mistrz zaglerki slownej !!!
"Łotrze RIPperze" !!!
Gram raczej sporadycznie,nie mialem z toba kontaktow w grze ale po twoich wypowiedziach i grozbach wcale nie zaluje,a nawet sie ciesze ze tak bylo.
Jezeli to prawda ze grasz tym charem od 55 lvl ,to szczerze watpie ze sie podniesiesz po tym "upadku" i wbijesz nim chocby 20 lvl ,a twoje ziomy SWE raczej nie beda czekac na ciebie i z przykroscia sie przekonasz jak coraz rzadziej beda mieli dla ciebie czas.Mysle ze teraz im jeszcze pasujesz ,bo maja jakis powod zeby na kogos zapolowac i niby w imie przyjazni z toba naliczac paymenty,bo tak sie pewnie skonczy....a ty dostaniesz jakies ochlapy i na koniec pewnie ignora od SWE.....
Obym sie mylil.....................
Pozdrawiam
neeeeee feeeeeeeeeeeerrrrrrrrr mindddddddddddddd
@Pr23m3k
masz cos do mnie?
A jezeli tak to co?Wpierdolisz mi:D???
Thanks
Pr23m~
Elo Ripperku
Mam pare slow do Ciebie, juz na powaznei, bo troszke sie tu zbijamy z Ciebie wszyscy jada wzajemnie po sobie - to normalka jesli chodzi o gre, ale ty troszke przegioles pale (tak jak robiles to w tibii). Udziele ci wiec malej porady prawnej bo akurat w tym kierunku jestem wyksztalcony co i jak sie bedzie z toba dzialo, a wlasciwie co sie dziac moze jelsi tego zechce kolega ktorego straszyles.
Bo widizsz "huncic" kogos w tibii to troszke inna sprawa niz keirowac grozby w prawdziwym zyciu. Uzywajac programu tlen czy gg i wysylajac w nim pogrozki wdepnoles w wieksze gowno niz szambonurek. To jest tak jakbys do kogos dzwonil ze go pobijesz, albo jakbys wyslal list z pogrozkami. Wiem masz tlyko 13/14 lat nie do konca jestes swiadom co cie czeka. No ale od czego jest wujek Naro, ja ci to wytlumacze :) .
Najpierw Nox pokazuje to swoim rodzicom, ze dostal od ciebie/twich kumpli pogrozki. Jest tam m.in. tez ze poczatkowo on bierze to za zart a ty utierdzasz go ze to nei zarty tylkos serio (co jeszcze bardziej cie pograza). Jego rodzice zawiadamiaja policje, policja sprawdza twoj IP. Za kilka dni przychodza do twojego gimnazjum, wchodza w srodku lekcji do twojej sali i prosza cie do dyrektora. Tam jzu czeka dyrektor z twoimi rodzicami. Potem jedziecie do pschologa na badania - bo to neizbyt normalne zeby grozic komus w rl za jakiestam gierkowe sprawy. Nastepnie po badaniach po jakims czasie bedziesz mail sprawe dla neiletnich (bo ty chlopczyk jestes :) ) Sad rozpatruje twoja sprawe, przydziela ci kuratora bo masz problemy psychiczne i nei radzisz sobei z zyciem. Co tydzien musisz sie stawiac na spotkania z kuratorem, w szkole jestes pod specjalnym nadzorem ( o ile w tej samej szkole zechca cie trzymac) a w domu? co bedzie w domu jak sie rodzice dowiedza? Ehhh ale z ciebie smyk ;/
Dobranoc, milych snow - potakim dniiu pelnym wrarzen napewno bedzies spal spokojnie. patki ;)
To Ty chyba masz codziennie duzo wrazen po 15h w tibii. Jak sie nie myle bo wkoncu jestem za*****alym 14latkiem to wlamywanie sie na kompa tez jest karalne, nie? Wiec mi nie pierdol o jakis pogrozkach bo to go nie ominie.
@ Przemek
Nigdy cie nie widzialem irl ale niewiem za kogo ty sie uwazasz ;f
zapytak sie Jacka:D on bedzie wiedzial:D waszemu koledze chara sprzedalem:D troche czasu temu, on bedzie wiedzial o kogo chodzi:D jak chcesz to ja chetny do ustawkI:D:D ZAWSZE!
A co Ciebie boli ile czasu Naro siedzi przed PC ty tak samo przed hakiem pewnie tyle siedziales wiec CICHO!!
Thanks
Pr23m
zapytak sie Jacka:D on bedzie wiedzial:D waszemu koledze chara sprzedalem:D troche czasu temu, on bedzie wiedzial o kogo chodzi:D jak chcesz to ja chetny do ustawkI:D:D ZAWSZE!
btw Naro nie ma 14 lat dla twojej wiadomosci, jak nie wiesz ile on ma lat to moze nie pisz wiecej takich bzdur.
Thanks
Pr23m
Przeczytaj moj post dokladnie i zobacz na jakiego idiote wyszedles.
Wiem, ojebales mi rla, pamietam. Nawet nim po firebombach chodzilem ;*
Jak bys zobaczyl przeczytalem 2 raz i zmienilem :P wiec w czym widzisz problem?
A co do tamtego chara wszystko zwaliliscie na mnie ale ja mam wyjebane na to:D wiec wiesz.
Thanks
pr23m~
Btw moze zajmiecie sie juz czyms innym skoro tylko na*******acie jakies chujstwa na forum , przez lortha kurwa wyjebalo 20 stron o nim, no i po co to:D?
Thanks
pr23m~
NIE MA LAGÓW!!!!!!!!11111:dance:
A jakie ty masz dowody? Sam nie wiesz kto Cię shakował i w jaki sposób, więc co to za argument z twojej strony? Przestań jęczeć bo i tak nic nie zrobisz.
@Kiełek
są dalej lagi : )
A jakie ty masz dowody? Sam nie wiesz kto Cię shakował i w jaki sposób, więc co to za argument z twojej strony? Przestań jęczeć bo i tak nic nie zrobisz.
Idz na policje i podaj mnie do sadu za pogrozki ;*
Nie wiem czy ty chcesz być fajny czy co, ale ja tam nic o tym nie wspomniałem.
Zresztą już widzę jak byś srał po majtach jakby twoi starsi mieli przez to problem :).
Ripper potrafisz tylko ściemniać i kręcić. Twoja ściema dochodzi, aż do takiego momentu że sam gubisz się w tym co mówisz 8o. Do każdego piszesz że cię zhakował. Usiądz sobie przy dobranocce i zastanów sie nad swoim życiorysem. Co dzień hakowane są setki postaci i tak nikt nie płacze jak ty. Trzeba było myśleć a nie wchodzić na wszystkie stronki, które ci każdy podsunął omg.
Sam mi piszesz że to tylko gra, więc po co robisz to całe zamieszanie i wielkie halo wokół tego.
Aa i jeśli umiałabym hackować to uwierz nie byłbyś jedyny :evul:
Ripper potrafisz tylko ściemniać i kręcić. Twoja ściema dochodzi, aż do takiego momentu że sam gubisz się w tym co mówisz 8o. Do każdego piszesz że cię zhakował. Usiądz sobie przy dobranocce i zastanów sie nad swoim życiorysem. Co dzień hakowane są setki postaci i tak nikt nie płacze jak ty. Trzeba było myśleć a nie wchodzić na wszystkie stronki, które ci każdy podsunął omg.
Sam mi piszesz że to tylko gra, więc po co robisz to całe zamieszanie i wielkie halo wokół tego.
Aa i jeśli umiałabym hackować to uwierz nie byłbyś jedyny :evul:
To wy sie podniecacie, ze mnie hakneliscie a nie ja placze.
A kto mi płakał na Tibii, że to postać brata i się boisz jak wróci z Krakowa???? :baby:
A kto mi płakał na Tibii, że to postać brata i się boisz jak wróci z Krakowa???? :baby:
nie, nie mozliwe zeby Lorth ripper ma 13/14lat!! on ma 8 lat
karzel333
18-01-2007, 17:54
Myśle, że hakowanie postaci to normalna rzecz ale rokowanie to dla mnie glupota
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.