Pokaż pełn± wersje : Iridia part 2
Stron :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
[
12]
13
14
a powiedz mi czemu ludzie z atmosfery pomagaly zabic Sir Slaviaxa?a po2. oni sa teraz 'neutral' i to sa ich Rle,oni tylko czekaja az podexpia i dojda do nich ,lmao
toz to proste
Wytempolić ich wszystkich :)
Pozatym Radek ma racjeeeeeeeeeeeeeeeee _/
It's tajm tu łork :(
a powiedz mi czemu ludzie z atmosfery pomagaly zabic Sir Slaviaxa?a po2. oni sa teraz 'neutral' i to sa ich Rle,oni tylko czekaja az podexpia i dojda do nich ,lmao
toz to proste
Ludziom z atmo nie chce sie expic, walczyc.. co za roznica czy 70 czy 80 ms i tak malo pomoze, no ale jak to mowia oko za oko, wiec teraz ostrzezcie rli, nie przedemna bo juz sie na diliego nie logne, ale przed innymi
peace~
Arthas The Keeper
16-04-2007, 16:38
So am I hunted now? :o
@Evu jak ja z tob± dawno nie gadałem. Ta robota Cię wykończy...:(
signed: Usar
oj Ripper ty to masz dauna widze ze nawet swoja frag liste zrobiles na tibia.com
huahua zal
oj Ripper ty to masz dauna widze ze nawet swoja frag liste zrobiles na tibia.com
huahua zal
Przynajmniej bedzie obiektywna ;) Jak na 24 lata twoje posty nie sa zbyt madre, chociaz slyszalem od twoich rli "kozia brodka, zalowa morda, nigdy laski nie mial, chyba ze w tibii, huehueuhehue". Po takim jak ty wszystkiego mozna sie spodziewac; ]
ja mam 19 lat a nie 24 :<
Przynajmniej bedzie obiektywna ;) Jak na 24 lata twoje posty nie sa zbyt madre, chociaz slyszalem od twoich rli "kozia brodka, zalowa morda, nigdy laski nie mial, chyba ze w tibii, huehueuhehue". Po takim jak ty wszystkiego mozna sie spodziewac; ]
Ale glupek z ciebie, poczytaj swoje posaty z ostatnich 2 dni i powiedz czy one były m±dre... byly zalosne, placzesz ze zabili on iludzi z Atmo~ a po cholere oni pomagali naszych rl zabijac?? po cholere zabijali ludzi z Rzeszowa(pothi). Ciekawe jak wygladaja twoje milosne podboje( nie mowie o chlopakach z pisakownicy zwabionych na cukierki i kózkach pasacych sie na l±czkach). Mielismy tu juz takich przed toba Mastah PvP, chodz±ce encyklopedie, playboye w rl. I wszyscy opuscili to forum zjebani jak spy.. wiec zrob to samo, odejdz i nie wracaj.
Crealeth
16-04-2007, 18:00
nie kluccie sie plz
Ale glupek z ciebie, poczytaj swoje posaty z ostatnich 2 dni i powiedz czy one były m±dre... byly zalosne, placzesz ze zabili on iludzi z Atmo~ a po cholere oni pomagali naszych rl zabijac?? po cholere zabijali ludzi z Rzeszowa(pothi). Ciekawe jak wygladaja twoje milosne podboje( nie mowie o chlopakach z pisakownicy zwabionych na cukierki i kózkach pasacych sie na l±czkach). Mielismy tu juz takich przed toba Mastah PvP, chodz±ce encyklopedie, playboye w rl. I wszyscy opuscili to forum zjebani jak spy.. wiec zrob to samo, odejdz i nie wracaj.
Nie powiedzialem, ze jestem mastah pvp ani playboy irl, rofl. Mam 15 lat wiec chyba moge pozwolic sobie jeszcze glupie posty, co nie przystoi dla 20 czy tam 19latka;] chcialbym jeszcze powiedziec, ze juz nie bawie sie w piaskownicy <dumny>
a ja mam 16 lat i lubie sie czasem pobawic jeszcze w piaskownicy z kolezankami:D
powod zabicia Dardiuza byl prosty, jak to sie mowi "what goes around, comes around", zabili nam rla (Pothi) to by im.
a Ty szwedki narybku wy*ebiesz sie tak samo jak reszta Twoich fumfli :baby:
/Pinq~
A ostatnio pisales do mnie '<3' amazing how ppl are changing :)
IridiaCarlinPk
16-04-2007, 20:14
A ostatnio pisales do mnie '<3' amazing how ppl are changing :)
Drogi Ripperze lubie Cie aczkolwiek pierniczysz glupoty ze zabicie dardizua bylo haniebnym czynem? to oni moga ubijac rli UF a oni nie? no blz
Mnie mozna zrozumiec bo ubijam ludzi wszystkich narodowsci i nie patrze sie na to czy ktos jest Szweden czy Polakiem byle mial dobre eq i nie nosil aola.
@Harru - Od kiedy ja jestem koelzanka?! i łóżka nie nazywaj paiskownica ops xD
BTW Chłopaki z Katowic/Rybnika/Żor robimy znów kiedy¶ jakie¶ spotkanie bo takie imprezy rzadza no i można obgadać kwestie wojny ale nie na tzreĽwo:D
Pozdro<3
Edit- I ta fraglista plx asuhaeuhsuehse
Ta tylko myslalem ze jestes wporzadku a tu widze ze jednak nie.
I kto tu sie zmienia lawl.
/Pinq~
Podaj mi jeden przyklad kiedy sie zachowalem nie wporzadku wobec Ciebie. Zreszta pierdoli mnie to, o*******asz mnie za to ze trzymam ze szwedami/holendrami kiedy do niedawna sam to robiles :| No tak ale teraz jestes bestfrager i po co ci jacys szwedzi przeciez polacy rox !!!!!11111111oneone
@Aven
Ofc ze moga zabijac swoich rli nawzajem, 'haniebny czyn'- ironia
IridiaCarlinPk
16-04-2007, 21:43
@Dili no moze nie czyn haniebny ale conajmniej nie w porzadku jedni chca grać i nie mieszac sie do zadnych wojen itp a szwedzki szmaty zaczely zabijac rli wiec na zlo ttzreba zło(jakos tam to leciało)
Arthas The Keeper
16-04-2007, 22:23
@Vere Skarbie mówi±c chłopaki z Katowic miałe¶ na my¶li Mnie i reszte xD?
Bo jeżeli tak to my¶le, że ta przepiękna majówa będzie odpowiednim momentem na spotaknie xD.
IridiaCarlinPk
16-04-2007, 22:30
@Vere Skarbie mówi±c chłopaki z Katowic miałe¶ na my¶li Mnie i reszte xD?
Bo jeżeli tak to my¶le, że ta przepiękna majówa będzie odpowiednim momentem na spotaknie xD.
oczywscie ze Ciebie i Twoich ziomów z Katowic<3
Arthas The Keeper
16-04-2007, 22:42
Fuj GKS'a to z Katowic jest xD. My z Chorzowa i ¦więtochłowic <3
Może jeszcze kolegów z Gliwic zaprosimy xD albo i z dalsza steel gibon <3 xD
name lvl world players online sd combo
United Forces 112 Iridia 23/29 3511
O.o czyzby cos sie dzialo??
Dzięki temu forum, zaspokajam swoje potrzeby tygodniowe na opry mydlane! VERI TY :)))
Pozdrówka dla Bezia,
/Bartek
PS: WHATS GOIN' ONNNNNNNNNN? :<
bo to bylo tak ze my wyszlymy ale one nie wyszly no i nie bylo battel ;/
nasze chlopaki teraz sie nie popisaly i sobie popadaly. Ale my sie nie przejmujemy bo i tak ich rozjebiemy =))
nasze chlopaki teraz sie nie popisaly i sobie popadaly. Ale my sie nie przejmujemy bo i tak ich rozjebiemy =))
nio naszym chopokom sie zle zrobili i se padli bo im zal bylo arc ze maja 0 xD
nio naszym chopokom sie zle zrobili i se padli bo im zal bylo arc ze maja 0 xD
ty tez jestes pierogiem, tylko wyobras to sobie sobie!
o rany rany jestes niedogotowany ;(
Nie będziemy was pocieszać bo wiecie swoje :D Iridia będzie wasza...
Kurde, ja kto sie stało ze 1/10 gildia poszła ubić kogo¶ nie zwi±zanego z wojn±... I masz babo placek (dosłownie-nawet 6 placków).
I jesli było was tam 6ciu, to czemu tylko wy padli¶cie...
Powodzenia w dolszych bitwach,
/Bartek
PS: A ja jestem dogotowany ;;;<?
Kurde, ja kto sie stało ze 1/10 gildia poszła ubić kogo¶ nie zwi±zanego z wojn±... I masz babo placek (dosłownie-nawet 6 placków).
I jesli było was tam 6ciu, to czemu tylko wy padli¶cie...
Powodzenia w dolszych bitwach,
/Bartek
PS: A ja jestem dogotowany ;;;<?
patSZ, no bo ty to ja tego nie wiem
a tak to sie stalo ze no, oni chcialy zabic crealetha i arkanium sie zbieglo i kuku troche ale bedzie dobrze, ok?
Ogladalem Negocjatora wracam a tu bach dedówy :[[
Po chuj crealetha chcieliscie zajebac....
edit:
A ja bede pesymista.... kolejna przegrana wojna moim zdaniem, bylem za wami sercem jednak po tym co dzisiaj sie stalo, po tym jak oddaliscie im fragi... nie widze przyszlosci
Crealeth
17-04-2007, 01:05
';;'
bic kogos nie zwiazanego z wojna ktory stoi neutralnie; wam juz chyba odwalilo;
xenezis myslalem ze tylko dzieki dobremu liderowi macie szanse wygrac ten wor ale chyba sie mylilem;jakby to jeszcze byl jakis trap na nich to spx; a tak macie wiecej wrogow 23 osoby online; 6 poszlo polowa na statku edron druga czesc podbija stolice(ab)0 organizacji nie macie szansy z tym worem
a co do samego deda to stalem na hero i czytalem forum tibi com i nawet go nie widzialem;
Crealeth
17-04-2007, 01:09
23:26 Master-Duel [81]: sa z nami all albo przeciwko
@Jinikao
Szybko zw±tpiles, to tylko 1 nieudana akcja, wojna sie dopiero zaczela.
Wiem, ze Arc czuje strach do UF, pokazli to dzisiaj, kiedy prosili o ob, a po naszym wyjsciu siedzieli w pz.
@Crealeth
Skoncz gadac pierdoly, kazdy dobrze wie, ze bedziesz pomagal Arc, tym samym nie jestes neutral.
/Metek.
Crealeth
17-04-2007, 01:48
'bedziesz'
przed dedem nie mialem zamiaru tego robic i oni to widzieli..
Karolek98
17-04-2007, 08:31
naprawde w brzydki sposob straciliscie fraga... bardzo brzydki:((
kulka1991
17-04-2007, 09:31
Czemu Iridia off?
Czemu Iridia off?
Niezapowiadane prace konserwacyjne, czytaj serwer znowu co¶ niewyrabia.
IridiaCarlinPk
17-04-2007, 09:52
IMO
Glupie dedy i nie wiem po h.. zabijaliscie Crea jak bylo tylu Arc online i do tego nie poszliscie cala gildia ale coż ale my¶le ze bedzie dobrze tak cholernie liczylem na ten open wczoraj ale napewno firenzemu nie Daniel nie posłał BlackD Proxy dla całej gildi i nie wyszli:)
btw do ktorej moga byc te prace ?:S chailem sobie o 9.00~ pograc a tu lipa widze;p
Pewnie koło 9.30, zreszt± nie tylko Iridia off...
WIem ze Arc sie was boi, o przepraszam balo sie was... Tacy ludzie jak ja nie walcza, tak wiem ja szybko trace wiare, jednak kiedy widze ze kilka osob z gildi cos ustala bez reszty i potem 6 osob pada, to juz wiem jaki bedzie wynik wojny. Moge sie myslic jednak tearz to bedzie wygladac tak: Arc nie wyjdzie na ob, pozniej nabije kilka fragow, a na koniec bedzie ob ktore sromotni eprzegracie. Arc zacznie expic i wojan sie skonczy. Mam nadzieje ze sie myle bo sercem jestem za wami.
wiecej cierpliwosci panowie arc to wczoraj ladnie zaplanowalo ;p no offense
ManfFreD
17-04-2007, 12:44
Ej obstawiamy, kto 1 sie wykupi/sprzeda "kumpli" jak kur..? :D
Ej obstawiamy, kto 1 sie wykupi/sprzeda "kumpli" jak kur..? :D
NO1.<10000000000>
the_Serpent_Rider
17-04-2007, 13:53
NO1.<10000000000>
wake up you are dreaming
wake up you are dreaming
Go back to Refugia, where is your place.
Karolek98
17-04-2007, 14:42
Eh... freestyle fighters.
Zamiast tworzyc wlasne schematy, bierzcie przyklad z innych guildi na innych serverach, ich styl walki itp. A przez to wyrobicie wlasny. Aaa i zostawcie osoby ktore niby 'dolacza do arc'... Skupcie sie na Arc.. a tak na marginesie..to tylko gra? Bedziecie przegrywac puki bawicie sie z nimi w kulko. Jak sa w full squadzie i chca battle i wybiegniecie mniejsza nawet ekipa i ich rozjebiecie(jest to mozliwe), to beda czuli do was respect ktory utraciliscie 1000 wojen temu. Nie wazne ile razy sie ginie, tylko ile razy sie wstaje i dalej walczy. To jest jedyny sposob na wygranie wojny z ARC. Oni musza dojsc do takiego stanu w ktorym ich jedynym ratunkiem moglyby byc sneaki. Aaa i open battle na otwartej powierzni odpusccie sobie bo to jest wyzsza szkola jazdy. Lurujcie przeciwnika do ciasnych przejsc, odcinajac jeden po drugim magic wallami nieumozliwiajac innym uhniecie osoby odcietej. Jak stoicie w zwarciu twarza w twarz z ARCAMi to walcie inna osobe z boltow itp, a w inna calkiem niech combo sd leci to ich zbije z tropu...
Czekam teraz na cwaniakow ktorzy mi powiedza ze ta taktyka jest do dupy, nie jest ona w pelni sprecyzowana.
Ja na Iridi sam nigdy wojny nie przegralem :) Zawsze mialem przewage w fragach nad teamem przeciwnym, walczylem sam... wiedzialem ze na sojusznikow liczyc nie moge.
Po dluzszych namyslach doszedlem do wniosku ze... to strach was zabija. A nie ARC. Mialem okazje dowodzic na 1 akcji... tylko jednej na iridii... Nikt coprawda nie zgina, ale moglismy ladne battle wygrac. Odliczalem na vent do 4... wszyscy byli... i Co ? tylko 3-4 osob(z 10) odwazylo sie pierdolnac sd... Tutaj osoby ktore dowodza nie grzesza , tylko inne osoby walczace... Tak mysle przynajmniej. Moglo to sie zmienic, w co watpie.
Pozdrawiam i zycze sukcesow
oja, macie filma?
@Man~
1szy sie wyplaci kod impfer, nastepnie slaviax lisu i mor :)
Pawle gz pacca;]
Dzieki, czas już najwyższy :)
UF boze .. Słuchajcie leadera jak macie co¶ robić przemy¶lcie to 3x razy ..
Wojna sie ładnie zaczęła to już plus dla was bo nie pamiętam wojny żeby¶my na starcie 10-0 wygrywali ..
Lecz co piękne szybko sie kończy tak samo jak przerwy w szkole oraz wakacje :baby: Jak mówił Karolek . Nie bójcie sie o lvle .. Lepiej stracić pare lvli niż płacić wielkie pay menty ..? Mam nadzieje ze wygracie ta wojne i w to wierze ..
Dniami i nocami przez ziomali wspomagany przez ulice wychowany ona nas jednoczy wroga patrzcie w oczy latwo nie dajcie sie zaskoczyc elo Jlb
......................... n/c ostra faza
http://www.tibicams.tibianetwork.net/en/movies/search/1///Iridia/0
Może z tego się co¶ nauczycie? (Nie mówie że nic nie umiecie ;D)
http://www.tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/2906
Można zobaczyć np. to. Pojedyńczy frag ale jak wparowali to wszyscy ;D
Karolek98
17-04-2007, 17:21
Ludzie kurwa... skonczcie te porachunki.. Bo wy tylko reali zabijacie, i starych wrogow... Dardiuz, Andy vicks i innych idiotow. Jak czytam forum na tibia.com to mi zal dupe sciska... Jeszcze tez wasz ziomal wielki... tak jak go kiedys nazwali 'Almighty arzos'... ale zal. Xyllo to najwiekszy idiota z calego UF. Nie wygracie juz wojny, dajcie se siana. Przegraliscie na starcie tak jak kiedys frelle/laroz i jego ekipa. Bo teraz... macie przeciwko siebie iridie, a nie tylko arcanium. Bo to jest najwieksza glupota wyrownujac porachunki... Je sie wyrownuje ale po 'wygranej' wojnie. Nie moja sprawa no... ale zastanowcie sie na tym bo tak mi was żal, że aż musze tak pisać jak pisze.
Tanivupo
17-04-2007, 17:22
o.O Gracie bez glowy ... dobry poczatek wojny a potem niepotrzebne fragi...
za duzo chcecie od razu... musicie cos zaplanowac i wszyscy sie tego trzymac... jestescie gildia.. (druzyna) i musicie byc i myslec razem o.o a nie planowac cos bez kogos itp itd....
Pozdro Radziu ;* (Bezok) xd
M@r!o here xd
Karolek98
17-04-2007, 17:39
nawet z noobow mozna zrobic armie, tylko potrzebny jest lider
co prawda xenezisa nie znam ale watpie zeby on sporostal temu zadania
/kuba, korzystam z Carolkowego konta
Szkoda, ze Jinikao padl, ale ta wojna niestety dotknie kazdego.
/Metek.
Hatebreeder
17-04-2007, 18:45
Kubu¶ przyjacielu, co słychać?
~(skasowany) Phoenix ;)
IridiaCarlinPk
17-04-2007, 19:00
IMO
co do open battle mozna zrobic tak iz np jest 10-15 osob nie cała gildia i wtedy arc wyjdzie po pierwszych boltach/gfbkach zaczynajacyh walke loguje reszta osob i dolacza i wtedy arc nie ma wyjscia a nie tak jak wczoraj bo nigdy nie wyjda na open
no i oczywscie bot trudno to mówić ale arc ma BlackD Proxy wiec na bota tzreba botem:P
no i oczywscie dobre sneaki
i nie dawac glupich fragaow tak jak np wczoraj:S
thxbye
Gosu'Knight
17-04-2007, 19:17
omg ciekawe kiedy reszta hlvl Polakow skonczy sie bawic w non-pvp i wtraca sie do wojny .. :s nie widzicie tego, ze swe nie patrza zabardzo czy ktos bierze udzial w wojnie czy nie ? zabijaja kazdego Polaka ktory ma wiekszy lvlX(
omg ciekawe kiedy reszta hlvl Polakow skonczy sie bawic w non-pvp i wtraca sie do wojny .. :s nie widzicie tego, ze swe nie patrza zabardzo czy ktos bierze udzial w wojnie czy nie ? zabijaja kazdego Polaka ktory ma wiekszy lvlX(
Pewnie! Teraz chc± się zasadzić na Ciebie i twojego 20 knighta! Bewaaaree!
Borsuczek
17-04-2007, 19:39
zabija torinów i forgoten lake, potem oni dolacza po ptokach do uf i beda fragi dla arc.
Ciekawe czy jest jakis swe hlvl neutral?
Hatebreeder
17-04-2007, 19:46
Pewnie! Teraz chc± się zasadzić na Ciebie i twojego 20 knighta! Bewaaaree!
OWNED XD
a btw~
18:55 You advanced from Level 56 to Level 57.
zabija torinów i forgoten lake, potem oni dolacza po ptokach do uf i beda fragi dla arc.
Ciekawe czy jest jakis swe hlvl neutral?
wiec lepiej niech dolanczaja juz teraz bo jak nie to padna a nam to tylko przyspieszy wygrana bo wygramy to i tak :D
I tak was wszystkich zabije zobaczycie ja nie klamie;(
Wyluzuj stary, nie bylo Cie wtedy na Ventrilo z nami wiec nie wiesz dokladnie dlaczego oni padli, taka sytuacja sie napewno juz wiecej nie powtorzy :]
/Pinq~3mamy Cie za słowo :)) Good Luck ..
poprostu zamknij sie nie wiesz co jest grane to morda a komenty zostaw dla siebie
Big offtop :>
Co my¶licie o tym nowym Łukaszu z M jak Miło¶ć? ;D
Big offtop :>
Co my¶licie o tym nowym Łukaszu z M jak Miło¶ć? ;D
nie widzialem drania,
a co myslicie o Marysi z Pierwszej Milosci ? zginela pod kolami Golfa czy tez zyje ?
Hatebreeder
17-04-2007, 20:42
poprostu zamknij sie nie wiesz co jest grane to morda a komenty zostaw dla siebie
Pyskiem do dołu ¶cierwo! ;o
Pyskiem do dołu ¶cierwo! ;o
nie nie nie zle prawisz cwe.u :D a ze grac nie umiesz nawet postaci nie masz to nie moj problem;(
nie nie nie zle prawisz cwe.u :D a ze grac nie umiesz nawet postaci nie masz to nie moj problem;(
Zacznij jeszcze pisac na forum tibii.com i dolaczysz do 2 frajerow (Fenshi, Necrius) ktorzy mysla, ze sa w wojnie to sa bardzo cool i wogole, zal!!!!!111111111 Zacznij dzialac bo jakos nie widze ani zadnego fraga, ani deada, ani ruszenia sie z pz.
Trai'ler
17-04-2007, 21:32
nie widzialem drania,
a co myslicie o Marysi z Pierwszej Milosci ? zginela pod kolami Golfa czy tez zyje ?
a wiesz może jaki to był golf :> jak zginie to szkoda , bo paweł już se nie ... :p a mi sie szczególnie ten kark podobał z policji :D Mikołaj chyba mial ;d zwała była jak chciał isc po akumulator , i podpiec troche tego 'karalucha'
A co do łukasza z m jak milosc to on jest z deka ... n/c
elo _/ serials fans
a tak zeby nie bylo offtopu ;s
jest tu jakis sorc chetny na zarobek ... (blue djin quest) , zrobi na tibia.com topic , ze zbiera team na quest , i ze czysci tylko OF i Djin Tower , zrobi jakis payment od osoby np. 3bp mfs , znaj±c życie zgłosi sie z kilkana¶cie osób (w tym ja się podł±cze :o) = niezły zarobek:baby:
otoz fenshi zakonczyl gre czy tak czy srak ;)
eloelo520
17-04-2007, 22:09
fenshi to jest dopiero pleban
konczy wieczorowo zawodowke, pamietam jak z nim gralem wowczas radosnym ananasem jeszcze, same nocki w*******al. no i to jego pg 24/7
w ogole to pamietam jak ktos tu masloera cisnal ze biegal i bil ludzi etc
to patryk gral masloerem wtedy (patryk - fenshi)
podbijcie do fenshiego w grze, nie widzialem czlowieka ktory by w jego wieku robil tyle 'blenduw'
zalosny on jest, wbil w war tylko po to zeby byc fajnym, a pozniej znow zaplaci payment
konczy wieczorowo zawodowke, pamietam jak z nim gralem wowczas radosnym ananasem jeszcze, same nocki w*******al. no i to jego pg 24/7
podbijcie do fenshiego w grze, nie widzialem czlowieka ktory by w jego wieku robil tyle 'blenduw'
zalosny on jest, wbil w war tylko po to zeby byc fajnym, a pozniej znow zaplaci payment
Ehehe dokladnie ;d Znow mowi 'Ill never pay for arc' a za chwile bedzie szedl po parcela zeby wyslac pieniadze dla Firenza ;]]] Polepszy przynajmniej 'ekonomie wewnetrzna Arc' phoenix<333
Karolek98
17-04-2007, 22:33
to forum jest po to zeby wypowiadac swoje opinie, ogarnij...
a co jest grane? wiem i to bardzo dobrze :)
zabije bubble ja nie klamie uwierzcie mi aHEUAHEUASHEASUEHSAUEHASUEHU PS: jestem fajny ?? :(
Xandar Mac'Leod
17-04-2007, 22:37
Po 1.
On uczy sie zaocznie.
Po 2.
Jezeli wbicie 100 lvl w rok czasu nazywasz pg to zapytaj mamusie czy robila cie przy zgaszonym swietle.
Po 3.
W rozmowach z Fenshim ani razu nie dostrzeglem jakiegos bledu w pisowni, a uwierz mi palan*ie, ze znam sie na tym.
Rozpedz sie i jebnij morda w sciane. Nic wiecej dla ciebie lamu*ie.
Jeszcze raz apeluje do osob, ktore gowno wiedza a maja ochote sie wypowiedziec- zapiszcie sie do Mlodziezy Wszechpolskiej albo po prostu zamknijcie japy bo tak bedzie najlepiej dla tych co maja ewentualnie was sluchac.
@ Ripper
A jest cos takiego jak ekonomia zewnetrzna czy chciales byc fajny urzywajac 'trudnych' 'słuf' ale znow ci nie wyszlo?
Nie martw sie jak zaplaci to z peniedzy z twojego domu <33333
od Fenshiego: "Gdybym mial sie przejmowac opinia noobow to nie zaczalbym nigdy grac w tibie. Mozecie mnie pocalowac w dupe bo ja gram tylko dla swojej ekipy."
// Signed
~
Po 2.
Jezeli wbicie 100 lvl w rok czasu nazywasz pg to zapytaj mamusie czy robila cie przy zgaszonym swietle.
ja slyszalem ze jego rodzice w ogóle nei chcieli go zrobic, tylko ojcu zabraklo prezerwatyw to skarpetke założył a że skarpetka wełniana to dziurki w niej duże... i masz babo placek ;/
a Fenshi to jedna z najbardziej dojrzałych osób na tym serwie, co wiecej z ostatniego war wypłacił się jako ostatni i to długo po wszystkich innych choc wiele osób namawiało go żeby to zrobił wczesneij. no ale znow wypowiadaja sie tu osoby, ktore mało wiedza co sie dzieje na serwerze....
kulka1991
17-04-2007, 23:11
Kłótnie na nic się zdaj±.
@Divi
Zapewniam Cie, ze Fenshi nie bedzie placil, tak samo jak Lisu, bo wspomniales o nim wczesniej.
Musisz sobie lepszego informatora zalatwic.
/Metek.
Hatebreeder
17-04-2007, 23:15
ja slyszalem ze jego rodzice w ogóle nei chcieli go zrobic, tylko ojcu zabraklo prezerwatyw to skarpetke założył a że skarpetka wełniana to dziurki w niej duże... i masz babo placek ;/
a Fenshi to jedna z najbardziej dojrzałych osób na tym serwie, co wiecej z ostatniego war wypłacił się jako ostatni i to długo po wszystkich innych choc wiele osób namawiało go żeby to zrobił wczesneij. no ale znow wypowiadaja sie tu osoby, ktore mało wiedza co sie dzieje na serwerze....
A ja słyszałem że ty masz dwóch starych :|
@Xandar
To co powiedział ripper było sarkazmem (aka wyższ± form± żartu) a że jeste¶ niewtajemniczony to psykiem do dołu i zamilcz.
to forum jest po to zeby wypowiadac swoje opinie, ogarnij...
a co jest grane? wiem i to bardzo dobrze :)
zabije bubble ja nie klamie uwierzcie mi aHEUAHEUASHEASUEHSAUEHASUEHU PS: jestem fajny ?? :(
"Rozpedz sie i jebnij morda w sciane. Nic wiecej dla ciebie lamu*ie." cytuje xandara i radze zrob to:) chyba ze znowu bedziesz plakal zeby ci nic nie zrobili w szkole:( ale ty zalosny jestes :D:D:D
Jinikao gorszej cioty niż ty chyba nigdy nie widziałem raz cie zabili a ty już wymiękasz
Edit.
Poprawka niezabili cie ale jedna przegrana akcja i ty juz odpasz N/C dla ciebie i N/C dla mnie za pisanie bez głowy :D
Lol kto tu jest ciota?? Jak nie nasz szczegulów to sie nie wypowaidaj... nawet nie bylem w UF i nie walczylem wiec o co ci chodzi, ciula do potegi
eloelo520
17-04-2007, 23:40
to nie wiem
moze inny owner gra, najpierw gral bartek sam, pozniej sharowal z patrykiem, pozniej ja sharowalem z patrykiem a pozniej stery przejal patryk (czy tam dadik) i od tego czasu nie utrzymuje z nim kontaktu
on i dojrzalosc, rofl
nie robi bledow? z tego co pamietam byl jednym z najwiekszych plackow na servie
btw sapaczu, mowiac pg mialem na mysli okres po splacie paymentu, siedzial wtedy 24/7 i nie pierdol ze tak nie bylo
widze ze jestes niezly elo napinacz, ciekawe czy w rl tez tak sapiesz
ja pierdole, raz byscie ludzie takiego pokroju wpierdol dostali i byscie sie pozawijali
zapytaj fenshiego czy dalej mu iga z gimnazjum obciaga, zal.pl
ej Ty, tak do Ciebie mowie!
Yama kto to jest ten hasis?
Yama kto to jest ten hasis?
moj rl a czemu ?:D
Kowalll :P bo już sam nie wiem :D
Bartul chce wszystkich zabić ;/ nawet chyba mnie tez, a przecież trzeba go dogotować jeszcze... :* <3
Chce z nim pogadac, moze wtedy uzyje jeszcze raz rozumu w mnie przeprosi oficjalnie tutaj, nic wiecej nie chce
Danthorr
18-04-2007, 08:42
Mfg, banda polaczków znów się 'zjednoczyła' i znów dostanie po mordzie. Zapłaci, a potem będzie miała pretensje, że s± power abusowani.
Jak zawsze...
IridiaCarlinPk
18-04-2007, 09:07
Mfg, banda polaczków znów się 'zjednoczyła' i znów dostanie po mordzie. Zapłaci, a potem będzie miała pretensje, że s± power abusowani.
Jak zawsze...
w sumie masz racje ale ja nie bylbym takim pesymista bo moze wygraja czego im zycze;P
Po 1.
On uczy sie zaocznie.
Po 2.
Po 3.
W rozmowach z Fenshim ani razu nie dostrzeglem jakiegos bledu w pisowni, a uwierz mi palan*ie, ze znam sie na tym.
Rozpedz sie i jebnij morda w sciane. Nic wiecej dla ciebie lamu*ie.
Jeszcze raz apeluje do osob, ktore gowno wiedza a maja ochote sie wypowiedziec- zapiszcie sie do Mlodziezy Wszechpolskiej albo po prostu zamknijcie japy bo tak bedzie najlepiej dla tych co maja ewentualnie was sluchac.
@ Ripper
A jest cos takiego jak ekonomia zewnetrzna czy chciales byc fajny urzywajac 'trudnych' 'słuf' ale znow ci nie wyszlo?
Nie martw sie jak zaplaci to z peniedzy z twojego domu <33333
od Fenshiego: "Gdybym mial sie przejmowac opinia noobow to nie zaczalbym nigdy grac w tibie. Mozecie mnie pocalowac w dupe bo ja gram tylko dla swojej ekipy."
// Signed
~
hahaha dyplomata ze ja pier xD
@Divi
Zapewniam Cie, ze Fenshi nie bedzie placil, tak samo jak Lisu, bo wspomniales o nim wczesniej.
Musisz sobie lepszego informatora zalatwic.
/Metek.
ponoc xenezis, kashrius (ja xD), bezok, li'su i nie wiem kto jescze sa hanted
4ever tak mi chea wczoraj pisal, zas firenze pisal ze mnie lubi i ze moze byl bym jedyny ktoremu pozwola grac . . .(ofc jezeli przegramy war [a to sie nie stanie] xD)
Jak zawsze...
haha Danthorr Cieciu co tam u Ciebie?dalej jezdzisz z dzieciakami na rowerkach ?
haha Danthorr Cieciu co tam u Ciebie?dalej jezdzisz z dzieciakami na rowerkach ?
obawiam sie ze w naszym wypadku nie ma takiej opcji ale jescze raz ktos wspomni o paymencie i przegranej war ( z uf ) to ryj rozwale :D
ja tu widze ze chyba bede musial sie za to zabrac. . . >.<
masz babo placek
diliveeer czy cos~ ja ci powiem tyle, ze tez trzymalem ze swe, ze chea mowi ze bylem jego jednym z wiekszych ziomkow (.o_O.) ze costam costam,
myslisz ze oni cie lubia ? smieja sie z ciebie. . . prychni cos do nich co im sie nie spodoba i lezysz
i zobaczysz...
wspomnisz moje slowa
wspomnicie moje slowa !
ema bezok widze ze forum czytasz xD
te za 3 min dzwonek :<
dzisiaj nie ide na wf'y :P bo mi sie obowie rozwalilo xDDdddd :| | | | | | | | | |
kulka1991
18-04-2007, 15:00
Hahaha Miniek rozpier*alasz mnie :D
Miniek trzeba było skoczyć na necro i boszki sobie lootnac szybko ;>
Hatebreeder
18-04-2007, 15:27
Go przynajmniej stać na rower i nie na*******a w to gówno 24 goziny na dobe ;<
btw
14:38 You advanced from level 59 to level 60.
gz plox?
Kowalll :P bo już sam nie wiem :D
Bartul chce wszystkich zabić ;/ nawet chyba mnie tez, a przecież trzeba go dogotować jeszcze... :* <3
Ale ziomow nie bede zabijal;D ale tylko takich popaprancowi co duzo mowia i brzydko:(
Milivin a mnie zabijesz ?:evul:
Xandar Mac'Leod
18-04-2007, 17:21
ej zejdzcie z Nabthorra bo jak sie cala gre spedzilo na Mintwallin to takie ma sie poglady =]
@ Kash
a co zly ze mnie dyplomata? xD
Btw. ME w Polsce i na Ukrainie xD hrhrhr own3d ;)
// Signed
~
Danthorr
18-04-2007, 18:39
@ Xand
Przynajmniej mnie kto¶ cenił i chciał ze mn± grać, a Ty tylko wszystkich Xand w*****ałe¶. Hmm... A co do mint,to siedziałem tam tylko wtedy, gdy potrzebowałem kasy, więc łaskawie stul pysk i idĽ do swoich polaczków. =) To, że nie chciałem z Tob± na hunty chodzić, nie znaczy, że cały czas expiłem :)
Hope so, że w końcu będziesz hunted 4 ever i przestaniesz grać w t± pojeban± grę.
@ Bezok:
Lepiej jeĽdzić (W moim wypadku skakać) na rowerze, niż siedzieć jako 'dorosły' facet przed kompem po pare h dziennie i my¶leć, że jest się jakim¶ super elo :) To, że ty gówno potrafisz, poza siedzeniem na tłustej dupie przed kompem, nie znaczy, że każdy jest taki sam :)
Karolek98
18-04-2007, 19:00
Danthorr, dla mnie zawsze sie kojarzylem z takim kundelkiem ktory biegal za ARC jak za cieczka... Pamietam jak mialem NGbota wlaczonego i ubilem Reda Mag... i przybieglem do venore i minalem Ciebie i mialem pz locka... Academion schowal sie do domku a ty pobiegles za mna na desert..Ja do vocation roomu a ty biegales jak pies za cieczka po calym desercie i mnie szukales... To zalosne ostro bylo bo w ngbocie jest taka opcja jak "xray view" i to bylo smieszne jak stales pode mna i cos probowales... ty durniu ty nigdy nie umiales grac w tibie i nigdy sie nie nauczysz. A Xandar przynajmniej byl uczciwym czlowiekiem z ktorym dalo sie pogadac na wszystkie tematy. Zawsze go traktowalem i bede traktowac. A ty zawsze bedziesz tym kundelkiem na iridii. Prawie jak necrius :
11:03 Necrius: wole isc zajebac shota pograc w gale, opierdolic pizzalke, zajebac ryj
11:06 Necrius: ide ostukac szklo nad gazem
11:06 Necrius: bo zapalara mi wyejabla
Prawda w oczy kole :)
Danthorr
18-04-2007, 19:13
No cóż, byłe¶ szybszy, więc nawet nie miałem jak Cię ubić, a to, że Cię nie znalazłem... No cóż, miałem ciekawsze rzeczy do robienia niż zwiedzanie desertu. =)
Btw, skoro taki uber i pro jeste¶ to czemu używasz ng bota? :d Bo patałach z Ciebie. Fakt, prawda w oczy kole. Ale mnie nic nie kole -.-
Danthorr Lamusie idz stad
Danthorr
18-04-2007, 20:22
Jakże inteligentna wypowiedĽ, w stylu Bezoka. Powinszować.
Hatebreeder
18-04-2007, 20:47
Jakże inteligentna wypowiedĽ, w stylu Bezoka. Powinszować.
Teraz pokaże Ci lepsz±:
Pyskiem do dołu i milcz lamusie bo Ci siekier± zajebie (dla nie wtajemniczonych->film o Naro Frejerze kilka stron wczesniej)
Xandar Mac'Leod
18-04-2007, 20:56
@ Nabthorr
Kogo w******łem, co? i kto cie do cholery cenil bo juz mnie to zaczyna smieszyc. Zaraz dojdzie do tego, ze zaczniesz pisac jaka to legenda z ciebie nie byla xD
Czym jest dla ciebie szacunek? jezeli jest to kazdy post na tibia.com o tematyce 'asslicking' w ktorym 3/4 odpowiedzi zawiera nick: Danthorr, to nie bede tego komentowal.
Po prostu pomysl zanim cos napiszesz bo w moich oczach jestes skonczonym durniem bo to co dla mnie sie liczy (w tym przypadku to nie szacunek ludzi ulicy xd) to szacunek ludzi, ktorzy mnie otaczaja. Wierz mi lub nie ale to nie tylko sie sprowadza do pikseli bo czesc z tych kolesi poznalem na realu i sa na prawde klawi (xD).
Zacytuje tu tekst, ktorego szczegolnie nie lubie ale jednak uzyje w stosunku do ciebie: "pyskiem w dol i milcz."
Jeszcze jedno- widziales co sie dzialo na twoim farewell thread? nie chcialbym byc tak zegnany przez spolecznosc Iridii (bo w tedy oznaczaloby to, ze to co robilem nie mialo najmniejszego sensu) i nieskromnie powiem, ze jestem pewny, ze sie znajdzie garstka tych, ktorym kiedy ja juz skoncze gre tutaj bedzie przykro z tego powodu. Nie ludze sie, ze ty sie wsrod nich znajdziesz.
@ Zimn
ta te nasze glupie rozmowy omfg ;p szkoda, ze jednak cos nas poroznilo ale fajnie by bylo znow z Toba po staremu pogadac ;> xD
// Signed
~
Danthorr
18-04-2007, 21:17
"Och, ech, ach, jaki jestem zajebisty, och, ech, ach, ciekawe czy sie podobam Iridii"
Ja w przeciwieństwie do Ciebie, mam gdzie¶ co ludzie Twojego pokroju o mnie my¶l±, ten kto chciał się normalnie pożegnać, ten to zrobił i ty gówno o mnie wiesz, mimo miesięcy spędzonych w DB.
Gdy się teraz loguje na mojego chara mogę normalnie pogadać z osobami które ceniłem i które ceniły mnie, za to kim byłem, a nie za to, że miałem 100 lv+
Nie znajdzie się w tym gronie wielu polaków, bo większo¶ć z nich to idioci, w stylu Bezoka który moje odezwanie się do niego potraktował jako obrazę i 'zabił' mnie bez powodu, tylko dlatego, że na 60+ jest się nikim. Tak jak Ty byłe¶ nikim, gdy ja jeszcze grałem. My¶lisz, że wtedy Bezok czy jaki¶ inny pojeb liczył się z Tob±? Nie, bo nie miałe¶ wystarczaj±cego magic powera, żeby im co¶ zrobić.
Sam dobrze wiesz, że gdyby¶ nie miał wysokiego lvla byłby¶ nikim i gówno znaczył dla tych swoich w±tpliwych koleżków, którzy by Ci wbili nóż w plecy, tylko dlatego, że nie masz co zrobić. Ale rób co chcesz, kiedy¶ lubiłem z Tob± grać, ale teraz stałe¶ się dla mnie zwykłym ¶mieciem.
A co do Twojego uŻytego cytatu, gówno mnie on obchodzi, tak jak i Twoje zdanie na mój temat.
Ps. Je¶li nie jestem pozytywnie żegnany to oznacza, że nie zrobiłem niczego co ma sens? To miał być żart ? Je¶li nie, to albo jeste¶ tak głupi, że nie masz własnego zdania, albo tak nisko się cenisz,że liczy się dla Ciebie to co banda polaczków sobie o Tobie pomy¶li, a nie to co Ty my¶lisz (na dany temat). Gdzie tu Twój honor? Poszedł w cholerę? Czy już we łbie Ci się poprzewracało?
Ps2. "Ludzie ulicy" to na szczę¶cie nie moje ¶rodowisko.
Ps3. Kto mnie cenił? Ezekiel mnie cenił, Adolphus mnie cenił, spora czę¶ć DB mnie ceniła (Tak przynajmniej mi się zdaje), sporo znajomych nie-z-Polski mnie ceniło. A to, czy Ty mnie ceniłe¶ czy nie, akurat mi wisi. I nie, nie jestem i nie byłem żadn± legend±. Legenda pixelowej gry? Pierdolę tak± legendę, w przeciwieństwie do Ciebie. Lv Ci do bani strzelił :s
Karolek98
18-04-2007, 21:32
"Rozpedz sie i jebnij morda w sciane. Nic wiecej dla ciebie lamu*ie." cytuje xandara i radze zrob to:) chyba ze znowu bedziesz plakal zeby ci nic nie zrobili w szkole:( ale ty zalosny jestes :D:D:D
dobry zart, strasznie sie usmialem ;/ taki prze chooj jestes to zapraszam do debicy
pozdro dla danthora :] - niestety nie moge sie zgodzic z opinia karolka i bezoka i reszty na jego temat
/kuba
Adolphus Elbragol
18-04-2007, 21:37
Zaraz sie zerzygam.
Karolek98
18-04-2007, 21:44
Danthorr, ja widzialem twoje zdjecie z rl jak przy kompie siedziales. A gdzie meble ? gdzie szafy? luzko? hahaha chyba Ci nie sluza co ? masz komputer i neta to po co Ci inne zbedne smieci w pokoju ;-) aaaa moze to byl strych ? zal.pl
@Xandar
Te rozmowy nie mialy byc smieszne. ;P A kazdy popelnia bledy i rowniez ja je popelnilem. Zagralem nieuczciwie i spotkala mnie kara
Danthorr
18-04-2007, 21:52
Haha, idiota, który jak nie ma co powiedzieć, to mówi o rl. To był pokój, zdjęcie było robione z miejsca gdzie były meble, telewizor etc. Więc stul pysk. Łóżka nie widziałe¶, bo mam je w sypialni. :S
Danth - moze kiedys ludzie z DB Cie cenili, ale sie zeszmaciłe¶... smutne ale prawdziwe 8o
Wole by polaczkiem, niz sie zachowywac jak Ty.
Xandar Mac'Leod
18-04-2007, 22:09
15:15 Xandar Mac'Leod: I want to thanks for Ur words
15:15 Naro Slayer: nie musisz
15:15 Naro Slayer: ;]
15:15 Naro Slayer: fajnie ze tacy ludzie tutaj graja
15:16 Xandar Mac'Leod: ale chce bo to bardzo duzo dla mnie znaczy
15:16 Xandar Mac'Leod: to samo moge powiedziec o Tobie
15:16 Naro Slayer: nie ma za co
15:16 Naro Slayer: wiesz ja nie jestem dzieckiem (troche latek mam ;)) wiec umiem docenic prawdziwych ludzi
15:16 Naro Slayer: a nie tych wszystkim malych dupkow
15:16 Naro Slayer: zaslugujesz na takie slowa
15:16 Naro Slayer: ;]
15:17 Xandar Mac'Leod: to tym wiecej dla mnie to znaczy
15:17 Xandar Mac'Leod: =)
15:18 Naro Slayer: ;]
15:18 Naro Slayer: mam nadziej ze zosatniesz tu
15:19 Xandar Mac'Leod: naprawde milo jest cos takiego uslyszec ze sa ludzie na serverze, ktorych sie nie zna a jednak cos sie dla nich znaczy
15:20 Naro Slayer: no jest pare pozadnych ludzi tutaj
15:20 Naro Slayer: choc neistety neiwiele
Mialem wtedy jakis 60 lvl~
A nie bede juz odpowiadal na twoje (powstrzymuje sie od uzycia niecenzuralnego slowa) posty dlatego, ze:
Grimni 21:31:40
nie besztaj tak tych noobkow na forum =}
Grimni 21:31:52
i tak wiesz ze masz racje ;) wiec po co sie unosic :D
// Signed
~
Danthorr
18-04-2007, 22:10
A co Ty o mnie wiesz? Jak dla mnie wy się zeszmacili¶cie.Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. Ja pozostałem taki jaki byłem, za starych dobrych czasów DB. Wy nie. Smutne jest to, że człowiek się tak zmienia pod wpływem osób z którymi przebywa. Zaczęli¶cie się zadawać z polaczkami, no i stali¶cie się nimi. O czym ¶wiadczy poziom waszych (a zwłaszcza Xandara(bo Twoich zbyt wielu nie miałem okazji czytać) wypowiedzi.
Wole by polaczkiem, niz sie zachowywac jak Ty.
Po tym, jak przestałem grać wszystko było ok. Teraz, gdy zaczęli¶cie z nimi się trzymać to przejęli¶cie ich my¶lenie. ¦mieszne, smutne czy też żałosne?
[edit po przeczytaniu posta Xandara]:
Naro to nie ten złodziej com go zabił na hydrach za kradnięcie loota? :S
Trafił swój na swego. Tak mnie On obchodzi jak i Ty.
Hmm... A może po prostu brakuje Ci argumentów?
No cóż. Ja wiem, że ja mam racje i co z tego? Moje słowa s± dla Ciebie tyle warte co Twoje dla mnie.
Xandar Mac'Leod
18-04-2007, 22:18
Po tym, jak przestałem grać wszystko było ok. Teraz, gdy zaczęli¶cie z nimi się trzymać to przejęli¶cie ich my¶lenie. ¦mieszne, smutne czy też żałosne?
ehh wiem mam slaba wole kurcze jego mac i nie moge zniesc takiego pieprzenia. Zanim ty odszedles jak bys nie pamietal to ja wyszedlem z DB po tym jak bez uzasadnienia (nie licze pieprzenia o tym, ze ukradl bohy na hydrach) zabiles Naro Slayera. Wtedy chyba nie bylem polaczkiem, czy moze juz bylem? :confused: wiec prosze nie gadaj o rzeczach, o ktorych nie masz pojecia blz?
Ci, ktorzy mnie znaja wiedza, ze ani troche sie nie zmienilem bo wyobraz sobie, ze Tibia nie ksztaltuje mojego charakteru jak moze ci sie wydawac.
// Signed
~
Danthorr
18-04-2007, 22:27
Nah, nie bylo ok. cya
Bałe¶ się to powiedzieć, tchórz?
(nie licze pieprzenia o tym, ze ukradl bohy na hydrach)
Nie pamiętam już czy to były bohy czy co¶ innego, ale ukradł. Ja to wiem, to komu Ty wierzysz mam gdzie¶. Bronisz złodzieja, no cóż.
Bałe¶ się to powiedzieć, tchórz?
Nie pamiętam już czy to były bohy czy co¶ innego, ale ukradł. Ja to wiem, to komu Ty wierzysz mam gdzie¶. Bronisz złodzieja, no cóż.
To byla sytuacja gdy blokowalem tobie i wieriemanowi a ze wierieman padl godzine wczesneij jak blokowal Ezekiel to chcial sobie zarobic i wymyslil skradzione bohy... Zreszta to nei pierwszy raz kiedy expiles tam swoim smeisznym sorkiem a potem nagle cos wydumanego ginelo i zabijaliscie blokerow bo tobie sie wydawalo ze neitykalny byles :) . No ale coz zrobiles o jeden krok za daleko - lizydupstwo wieriemanowi nie poplacilo bo wystarczylo ze pogadalem z Neo Monatana i plakales mi potem zebym go uprosil zeby ci nic nie robil. Jednak to juz bylo za wiele i w duzej mierze dzieki mnei miernoto i najwiekszy asslickerze na iridii skonczyles tu swoja przygode - wywalili cie z arcanium a potem juz bez pleckow zabawa sie skonczyla. A ze bez lizodupstwa nei umiesz grac to selnoles chara i skonczyles jak kazdy dupek twojego pokroju... Zreszta twoj kumpel ktoremu sie podlizywales dokladnie rpzez to samo skonczyl swoja karire na iridii... Idz chlopcze stad bo smierdzisz.
Trai'ler
18-04-2007, 22:43
eh jak to fajnie patrzeć jak rodacy których przodkowie walczyli kiedy¶ o niepodległo¶ć i przelali za to pełno krwi , a wy tak poprostu obrzucacie się teraz gównem.
Danthorr
18-04-2007, 22:49
To byla sytuacja gdy blokowalem tobie i wieriemanowi a ze wierieman padl godzine wczesneij jak blokowal Ezekiel to chcial sobie zarobic i wymyslil skradzione bohy... Zreszta to nei pierwszy raz kiedy expiles tam swoim smeisznym sorkiem a potem nagle cos wydumanego ginelo i zabijaliscie blokerow bo tobie sie wydawalo ze neitykalny byles :) . No ale coz zrobiles o jeden krok za daleko - lizydupstwo wieriemanowi nie poplacilo bo wystarczylo ze pogadalem z Neo Monatana i plakales mi potem zebym go uprosil zeby ci nic nie robil. Jednak to juz bylo za wiele i w duzej mierze dzieki mnei miernoto i najwiekszy asslickerze na iridii skonczyles tu swoja przygode - wywalili cie z arcanium a potem juz bez pleckow zabawa sie skonczyla. A ze bez lizodupstwa nei umiesz grac to selnoles chara i skonczyles jak kazdy dupek twojego pokroju... Zreszta twoj kumpel ktoremu sie podlizywales dokladnie rpzez to samo skonczyl swoja karire na iridii... Idz chlopcze stad bo smierdzisz.
U¶miałem się jak nigdy. Fakt, ubijałem 3/4 blokerów na hydrach, ale to tylko dlatego, że byli złodziejami.
Zostałem zhackowany i dlatego skończyłem grę na Iridii. Jakby¶ nie zauważył w Arc długi czas byłem "executed" = retired. Potem sprzedawałem chara odszedłem z Arc, nikt mnie nie wyrzucił. Po tym jak Neo się do mnie pluł, była jeszcze jedna wojna i tam Arc walczyło m.in z Neo Montan± więc stul pysk. I to nie ja gówno wiem, tylko Ty.
U¶miałem się jak nigdy. Fakt, ubijałem 3/4 blokerów na hydrach, ale to tylko dlatego, że byli złodziejami.
Zostałem zhackowany i dlatego skończyłem grę na Iridii. Jakby¶ nie zauważył w Arc długi czas byłem "executed" = retired. Potem sprzedawałem chara odszedłem z Arc, nikt mnie nie wyrzucił. Po tym jak Neo się do mnie pluł, była jeszcze jedna wojna i tam Arc walczyło m.in z Neo Montan± więc stul pysk. I to nie ja gówno wiem, tylko Ty.
Tak jak na tym zdjeciu twoim - jestes malutkim zakompleksionym grubaskiem dla ktorego tibia to byla calym zyciem a lizodupstwo ide± życiow±... I to tyle na twoj temat bo naprawde szkoda tracic czas na takie dziecko jak ty...
Aaaa jeszcze jedno - tylko ty i ja wiemy jak mi plakales na tibii zeby zapomniec o wszystkim... szczegolnie jak ci powiedzialem ze cie odwiedze w gdansku i puscilem ci nawet strzalke na kome bo zdobylem twoj numer od zielpera - tak cie wszyscy kochali :)
Li'su ty teraz jestes taki cwaniak, a za free mi kumpla huncić chcesz...
jaki masz powod??
:baby: :baby: :baby:
O.o widzę że znowu całe forum cisnie po dantorku. bauahua Co tam piesku Wuf Wuf.
Przypomniało mi sie co¶ z czasów kiedy ja z szenem cisnelismy po nim :D
A to mi najbardziej przypomina tamte czasy :
http://img126.imageshack.us/img126/5641/uo0180se4.jpg
Oczywi¶cie jest to fake z OTS ale jaki zajebisty :D
Danthorr: te zdjęcie przedstawia cał± prawdę o tobie bumie :D elo pozdro !!!
~MaDuS
Anas Kiro
18-04-2007, 23:35
Przykro mi to pisać...Pare osób udzielaj±cych się na tym forum bardzo szanuje i uważ±m ich za zajebistych ludzi(niektórych poznałem na rl) niestety niektórymi wypowiedziami znacznie obniżaj± swój poziom...prosze was nie udzielajcie sie tu w ten sposób nie kłóćcie sie jaki to ma sens?Co to daje?
Srajcie na nich ja osobi¶cie zwracam uwage tylko na opinie osób ktore co¶ osi±gnęły i które szanuje nie tylko za gre..chuj z reszt± niech se pieprz± co chc± maj± do tego prawo...
]Li'su ty teraz jestes taki cwaniak, a za free mi kumpla huncić chcesz...
jaki masz powod??
Przedkim wy chcecie zacynic ze jezdzicie po Danthorrze?? Jak czytam jego posty i wasze, to moge powiedziec ze jest on człowiekim ktory ma rozum w głowie, a was mozna porownac do tłustych,zakompleksionych *****szonow(dzieci), dla ktorych zycie w tibi i RISPEKT za kazde pierdniecie i wylizanie dupy h lvlowi to ¶wietosc...
hasis dalej czekam na przeprosiny.... miej honor
Hmm Kash zabil ka'toona a przed chwila Huxy lecial i go exivowal. Ciekawe co z tego będzie.
Don'ken 'a
I nic z tego nie bylo
Teraz kapuje... Dobrej nocy.
Heram_Elion
19-04-2007, 08:50
Witam wszystkich xD <kozak>
Ma ktos może filmik z ostatniego open battle co niestety Arc wygrało 6-0?
Dajcie linka prosze ;p pozdro
Arthas The Keeper
19-04-2007, 09:23
@Mor słyszałem, że macie do nas przyjechać w czerwcu xD
Czy to prawda?
Danthorr
19-04-2007, 09:26
W ostatnich wojnach w open battle'ach tracili¶cie najwięcej fragów i teraz będzie tak samo, bo zwyczajnie brakuje wam zgrania ;)
hahahha ta fotka rzadzi xD
Jasne, że rz±dzi. Je¶li jeste¶ idiot± i gówniarzem to taki ss wywołuje w Tobie ¶miech. ; )
Ej WTF ja tak± mapke miałem na swoim otsie ;<
Przepraszam że przerywam wspominanie starych dobrych czasów oraz konstruktywne dyskusje, ale czy kto¶ wie może ile na Iridii mamy misiów z Annihilatora?
To nie było żadne open battle, gdyby nim było to nie straciliby¶my tylu fragów.
/Pinq~
Jasne, stracilibyscie cos kolo 15-20 ;))
Przepraszam że przerywam wspominanie starych dobrych czasów oraz konstruktywne dyskusje, ale czy kto¶ wie może ile na Iridii mamy misiów z Annihilatora?
Ja tylko wiem o jednym ktorego wzial Valegard Torin z questa i na dzien dzisiejszy ma go Lordnazgul ..Mysle,ze to jedyny misiek z anni u nas:P
Karolek98
19-04-2007, 12:09
UF, trafnie wasza gildie spostrzegaja na forum Tibi.com... WIecie ze przegrywacie to zabijacie ich reali zeby poczuc sie lepiej. To prawda?
To nie było żadne open battle, gdyby nim było to nie straciliby¶my tylu fragów.
@Jinikao
Kash nie zabił Ka'toona tylko Don'Kena i co z tego że go Huxy exivowal, Ty już panike siejesz pewnie sam by¶ sie obsra¶ jakby Cię exivowali :baby: lawl
/Pinq~
Lol a grzyb z tym kogo zabil, nie pamietalem jego nicku, napisale mze go exivowal, wiesz co to relacja?? To ze mowie co sie dzieje to znaczy ze sie boje??
Nie znizaj sie do poziomu 16 latka
UF, trafnie wasza gildie spostrzegaja na forum Tibi.com... WIecie ze przegrywacie to zabijacie ich reali zeby poczuc sie lepiej. To prawda?
Po pierwsze nie przegrywamy , po drugie zabijamy ich rli bo mamy ku temu powody :)
Po pierwsze nie przegrywamy , po drugie zabijamy ich rli bo mamy ku temu powody :)
dokladnie ;)
ciekaw jestem skad sie bierze ludziom takie myslenie ze my przegrywamy skoro to my mamy wiecej fragow a na ob nie wyszlo Arc a nie my...
pozatym na vent panuja swietne nastroje i naprawde nei musimy sobie ich polepszac zabijaniem rli... a zabijamy tylko osoby ktore jasno sie rozgaduj± na prawo i lewo ze jak troche doleveluja to dolaczaja do Arc - chyba normalne ze im na to nie pozwolimy za wczasu.
@up
Macie racje!!! Wroga trzeba zabić w zarodku bo potem może być huj dupa cycki :D
~MaDuS
A co Ty o mnie wiesz? Jak dla mnie wy się zeszmacili¶cie.Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. Ja pozostałem taki jaki byłem, za starych dobrych czasów DB. Wy nie. Smutne jest to, że człowiek się tak zmienia pod wpływem osób z którymi przebywa. Zaczęli¶cie się zadawać z polaczkami, no i stali¶cie się nimi. O czym ¶wiadczy poziom waszych (a zwłaszcza Xandara(bo Twoich zbyt wielu nie miałem okazji czytać) wypowiedzi.
[edit po przeczytaniu posta Xandara]:
Naro to nie ten złodziej com go zabił na hydrach za kradnięcie loota? :S
Trafił swój na swego. Tak mnie On obchodzi jak i Ty.
Hmm... A może po prostu brakuje Ci argumentów?
No cóż. Ja wiem, że ja mam racje i co z tego? Moje słowa s± dla Ciebie tyle warte co Twoje dla mnie.
Naro zlodzieju :( jak mogles ukrasc bohy ? masz kicka z gildi i hunta !
danth gówno mozesz udowodnic wiec na kij piszesz takie posty ?
pamietam ta akcje jakos tak o.O
po 1 znam naro i wiem ze nie jest thiefem ( chociaz takiego durnia jak ty to ciezko by bylo nie ojebac XD)
po 2 jezeli nie ufasz blokerowi to po kiego ch**a chodzisz z nim na hunta ?
po 3 arc ci podziekowalo i skonczyles jak scierwo dedajac od nich (jak dobrze pamietam)
po 4 nie grasz w tibie to po co tu postujesz :|?
Jezeli mial bys zabijac ludzi za glupote to bys musial zaczac od siebie :(.
Hmm Kash zabil ka'toona a przed chwila Huxy lecial i go exivowal. Ciekawe co z tego będzie.
N i e w a z n e t j e s t e l o
Danthorr
19-04-2007, 18:17
po 2 jezeli nie ufasz blokerowi to po kiego ch**a chodzisz z nim na hunta ?
po 3 arc ci podziekowalo i skonczyles jak scierwo dedajac od nich (jak dobrze pamietam)
@2:
Żeby móc go potem zajebać, Wierieman powiedział, że ukradł, i będę wierzył koledze z gildii a nie jakiemu¶ podrzędnemu blokerowi.
@3:
Hmm, jak nie wiesz to zamknij ryj, ok? Padłem 2x Monstaarem od Frelle, podczas gdy byłem Danthem w Arc, przed hackiem i gdy prowadzili¶my wojne z Frelle etc. Więc łaskawie stul pysk.
Ps. I nie tripluj frajerze. Za tępy na edycje posta jeste¶, czy jak?
@2:
Żeby móc go potem zajebać, Wierieman powiedział, że ukradł, i będę wierzył koledze z gildii a nie jakiemu¶ podrzędnemu blokerowi.
rotfl :) własnie sam pokazałes wszystkim jaki z ciebie piesek - powiedza aport to aportujesz.... do nogi, no mowie do nogi kundelku!!!
Danthorr
19-04-2007, 18:39
rotfl :) własnie sam pokazałes wszystkim jaki z ciebie piesek - powiedza aport to aportujesz.... do nogi, no mowie do nogi kundelku!!!
A Ty pokazałe¶, jaki jeste¶ tępy. Wiesz co to lojalno¶ć? Chyba normalne, że będę wierzył koledze z gildii a nie jakiemu¶ pojebowi, no chyba, że Ty by¶ zrobił inaczej. Je¶li tak, to na miejscu lidera UF już bym Cię wyjebał.
A Ty pokazałe¶, jaki jeste¶ tępy. Wiesz co to lojalno¶ć? Chyba normalne, że będę wierzył koledze z gildii a nie jakiemu¶ pojebowi, no chyba, że Ty by¶ zrobił inaczej. Je¶li tak, to na miejscu lidera UF już bym Cię wyjebał.
miedzy lojalnoscia a ¶lep± wierno¶ci± (jak to maja pieski) jest duza różnica. A moze opowiesz jak to mi plakales potem na priv ciagle ze ty nei chciales ze to wieriemana wina itd - az sie zal robilo.
Ale powiedz tak szczerze - w szpitalu psychiatrycznym przepustki rozdawali czy co, ze tu znow zawitales?
ano mamy, przejechalismy sie na laubau :D, wiemy kto miej wiecej dojdzie +/- jak nie chca problemów to niech chwilowa nie expia, nic sie im nie stanie.
sczerze mowiac te wszystkie ****e od heluna to tylko random robily
nie raz widzialem pod dp ank jak jakis 67 palek ( z rs oczywiscie ) napierdziela ludzi z helunem ... a najlepsze jest :) (to jedna z tych akcji) jak dedli kolesia
Channel saved at Fri Apr 06 01:59:58 2007
01:59 Kashrius da'Roc [166]: ye
01:59 Daniheavy Lord [34]: loooooooooooooooooooooooooooool
V koles mi wkleja V
Daniheavy Lord [34]: hunted why?
01:25 Helun Lirath [130]: for insult
01:25 Helun Lirath [130]: u say im polish
Apr 06 2007, 01:18:46 CEST Killed at Level 34 by Helun Lirath
macie pytania ? dla nich polacy to jakies scierwo, nie raz jurand, arue i ja jechalismy po helunie, ten gosc zwalal wszystko na polaka, mowil ze omg co za noob to musi byc polak, ze polacy sa biedni i ze graja w tibie zeby sprzedac swoje chary :P, a my pojechalismy po nim i odszedl z arc xDDD
-----
15:45 Thalic Ilunor [112]: ok
15:45 Thalic Ilunor [112]: the the polakkilling begin
15:45 Thalic Ilunor [112]: ciao
-----
19:41 Kashrius da'Roc [167]: :<
19:41 Kashrius da'Roc [167]: who have you killed
19:41 Kashrius da'Roc [167]: :| ?
19:41 Thalic Ilunor [112]: meni polak
19:41 Thalic Ilunor [112]: i no tell
co do lisa to dla niego nie liczy sie ten pixel co sie rusza tylko 'ziomki' tgz polaczki, niech sorce z pl zrobia pg to zobaczycie jak dostaniecie po dupie :)
brawo dla xenezisa i reszty ktorzy walcza o lepsza iridie ! (piszczie co chcecie) bo bedzie lepsza xD przynajmniej dla nas :P ja was naucze polskosci xD wiecie kazdy zasluzyl na 2 szanse, nigdy nie skreslam czleka za to ze mi cos zrobil daje mu 2 szanse i staram sie mu pomoc xD
polak to polak poczytajcie forum... zal.pl :P
dla niektorych ta gra to expienie, dla innych wojny, dla innych 'kradziejowanie loota' xD dla jescze innych to cale zycie, dla innych zas zabicie czasu, dla jescze innych nie wiem co xD itd
ludzie po co sie tak jechac :| ?niektorzy to jescze dzieci typu divileeeer czy cos i ten 2 co nauczyl sie morda w dol i powtarza przez 15 postów divileeer podaj mi 1 powod dla ktorego po nas ztp jedziesz ?
cosmy ci zrobili ?
apeluje do wszystkich prosze wyluzujcie i nie piszcie takich durnych postów ktorych nic nie wiecie :P co was obchodzi czyjes zycie :| boze jak chce to niech se gra, skacze bmixem czy kurwa lata na hulajnodze X(
What Goes Around...Comes Around...
D.O.A.
but always
Miniek !
:cup:
Danthorr
19-04-2007, 18:57
My¶lę, że gdyby Polacy nie dawali Im powodów do takiego traktowania, to by tak nie było. Mówcie co chcecie, ale "fre item plax" mówi samo za siebie -.-
Co do reszty wypowiedzi Mińka... Zgadzam się.
Chcialem powiedziec wszystkim ktorzy mnie pytaja czemu nie podoboalo mi sie w zen i poszedlem na war z polakami. A wiec wiedzialem ,ze bede kiedys musial wybrac miedzy gildia Zen a ludzmi z Ventrilo na ktorym siedzialem od dawna , wybralem pomoc moim kumplom z venta , chodz moglem spokojnie siedziec sobie w zenach i expic. Zen to jest naprawde zajebista gildia , wielu ciekawych ludzi tam poznalem ale gdyby polacy przegrali ta wojne to juz nikt nikt nie bedzie sie wyplacal , ale wojne wygramy i bede mogl grac i z Zenami i z Uf :) A gdybysmy jednak przegrali ta wojne to trudno , to jest tylko gra :)
Dant - widać ze nie jestes ostanio obeznany z Iridai i nie wiesz co sie dokładnie działo.
Kashu... to było piękne... popłakałem sie ;( 8o
Yea Xene, Zen jest zajebista gildia, lecz czasami trza sie postawic.
Cya later :)
ludzie po co sie tak jechac :| ?niektorzy to jescze dzieci typu divileeeer czy cos i ten 2 co nauczyl sie morda w dol i powtarza przez 15 postów divileeer podaj mi 1 powod dla ktorego po nas ztp jedziesz ?
Widzialem cie jak czysciles moj domek, to wszystko. A tak btw, to mowicie ze tibia to gra dla dzieci, a potem wytykacie, ze mam 15lat i w to gram, wiec moze popatrzcie na siebie?
Hatebreeder
19-04-2007, 20:47
Ty chyba jaki¶ niedopierdolony jeste¶ O.o'
Ty chyba jaki¶ niedopierdolony jeste¶ O.o'
o to jest ten 2 8o
Widzialem cie jak czysciles moj domek, to wszystko. A tak btw, to mowicie ze tibia to gra dla dzieci, a potem wytykacie, ze mam 15lat i w to gram, wiec moze popatrzcie na siebie?
ok teraz w sumie moge powiedziec jak to bylo bo mi lata :P
czailem sie na ciebie od jakiegos czasu, duzo w dp ank siedziales z rsem wrzucales ludzia i ktos mi dal ss'a jak jedziesz po kims no to mowie jazda z gnojem... do czasu....
jakis kolo cie hakna nie wiem kto, i napisalem do niego free items plx jak cie rokowal
a on dobra idz pod domek no to poszedlem no i odziwo dal mi inva i mowi bier all no to bralem nie patrzalem co byle all xD zapakowalem poslalem i poszedlem.
tyle bylo z mojej strony.Sam nie jestem swiety. . . bla bla bla
i przestancie pisac te posrane posty typu pier** sie , ty debi***** ja wiem lepiej
bo zal.pl :|
chociaz reprezentujmy cos na tym forum :| bo laubau z nas polewe ma :<
Trai'ler
19-04-2007, 21:30
Hum , a s± tam jacy¶ 50 lvle ;> , bo znam pare osób (low) które z nudów by zrobiły co¶ 'dla ojczyzny' :>
czailem sie na ciebie od jakiegos czasu, duzo w dp ank siedziales z rsem wrzucales ludzia i ktos mi dal ss'a jak jedziesz po kims no to mowie jazda z gnojem... do czasu....
jakis kolo cie hakna nie wiem kto, i napisalem do niego free items plx jak cie rokowal
a on dobra idz pod domek no to poszedlem no i odziwo dal mi inva i mowi bier all no to bralem nie patrzalem co byle all xD zapakowalem poslalem i poszedlem.
i przestancie pisac te posrane posty typu pier** sie , ty debi***** ja wiem lepiej
miniek , a nie mogłe¶ tak odrazu z tym wyjechac i na pocz±tku to wszystko powiedzieć ? Teraz możesz powiedzieć , a czemu teraz nie powiedziałe¶ ;/ . Gdyby¶ powiedział to wtedy jak był na to czas , nie było by tyle 'podchodów' i dziwnych sytuacji >:>
ano mamy, przejechalismy sie na laubau :D, wiemy kto miej wiecej dojdzie +/- jak nie chca problemów to niech chwilowa nie expia, nic sie im nie stanie.
nie raz widzialem pod dp ank jak jakis 67 palek ( z rs oczywiscie ) napierdziela ludzi z helunem ... a najlepsze jest :) (to jedna z tych akcji) jak dedli kolesia
V koles mi wkleja V
macie pytania ? dla nich polacy to jakies scierwo, nie raz jurand, arue i ja jechalismy po helunie, ten gosc zwalal wszystko na polaka, mowil ze omg co za noob to musi byc polak, ze polacy sa biedni i ze graja w tibie zeby sprzedac swoje chary :P, a my pojechalismy po nim i odszedl z arc xDDD
-----
-----
co do lisa to dla niego nie liczy sie ten pixel co sie rusza tylko 'ziomki' tgz polaczki, niech sorce z pl zrobia pg to zobaczycie jak dostaniecie po dupie :)
brawo dla xenezisa i reszty ktorzy walcza o lepsza iridie ! (piszczie co chcecie) bo bedzie lepsza xD przynajmniej dla nas :P ja was naucze polskosci xD wiecie kazdy zasluzyl na 2 szanse, nigdy nie skreslam czleka za to ze mi cos zrobil daje mu 2 szanse i staram sie mu pomoc xD
dla niektorych ta gra to expienie, dla innych wojny, dla innych 'kradziejowanie loota' xD dla jescze innych to cale zycie, dla innych zas zabicie czasu, dla jescze innych nie wiem co xD itd
yntelygentne słowa =) yntelygentny post od jakich¶ 10 stron , ofc , żeby inni nie byli urażeni , niektóre wasze posty też były bardzo yntelygentne :) Popieram w 90 % to co napisałe¶ ;S
Nie pierdol juz, jezeli chcesz zaprezentowac cos soba, to poprostu sie przyznaj, kazdy o tym wie, Radek rozpowiada na prawo i lewo. I nie siedzialem z pz, normalnie expilem z rsem. Pamietam te wasze akcje jak jakis 30 rp mi chcial zjechac ssa a na gorze Bezok z Lesleyem hahahahaha xddd. A tak wogole, ile mam paymenta?Xdd
@Phoenix
Napisz mi na gg z Twojego nowego nr ty glupia cipo !!111111111
Trai'ler
19-04-2007, 21:36
Hum , a s± tam jacy¶ 50 lvle ;> , bo znam pare osób (low) które z nudów by zrobiły co¶ 'dla ojczyzny' :>
miniek , a nie mogłe¶ tak odrazu z tym wyjechac i na pocz±tku to wszystko powiedzieć ? Teraz możesz powiedzieć , a czemu teraz nie powiedziałe¶ ;/ . Gdyby¶ powiedział to wtedy jak był na to czas , nie było by tyle 'podchodów' i dziwnych sytuacji >:>
V koles mi wkleja V
-----
-----
yntelygentne słowa =) yntelygentny post od jakich¶ 10 stron , ofc , żeby inni nie byli urażeni , niektóre wasze posty też były bardzo yntelygentne :) Popieram w 90 % to co napisałe¶ ;S.
yntelygentne słowa =) yntelygentny post od jakich¶ 10 stron , ofc , żeby inni nie byli urażeni , niektóre wasze posty też były bardzo yntelygentne :) Popieram w 90 % to co napisałe¶ ;S.
Moje posty s± bardzo inteligentne, ofc :>
A wspomnieli¶cie co¶ o jakim¶ PG polskich sorców, ja jestem chętny!!!111onerazjedenitp.
IridiaCarlinPk
19-04-2007, 23:08
nasze szwedzki chlopaki cos kobinowaly podawali wszyscy loga na statkach jedni blokowali statek w veno cos knuli:P
kiedy sie doczekamy open battle?;<
22:04 Nasty Sarah [17]: to jest dziwne
22:04 Nasty Sarah [17]: nagle wszyscy sie wylogowali
Nie pierdol juz, jezeli chcesz zaprezentowac cos soba, to poprostu sie przyznaj, kazdy o tym wie, Radek rozpowiada na prawo i lewo. I nie siedzialem z pz, normalnie expilem z rsem. Pamietam te wasze akcje jak jakis 30 rp mi chcial zjechac ssa a na gorze Bezok z Lesleyem hahahahaha xddd. A tak wogole, ile mam paymenta?Xdd
@Phoenix
Napisz mi na gg z Twojego nowego nr ty glupia cipo !!111111111
Co do nich to nie wiem, ale ja nie mialem czasu zeby biegac za noobem, co sie pojawilem to byles w dp a zadko biegalem, tyle.
I do czego mam sie palancie przyznac ?! Mowie ze cie nie haklem ty zryty durniu ze to nie ja a teraz wal sie na ryj i bede rozmawiac i traktowac innych tak jak oni mnie.
Tyle
i reprezetuje BIIIIIIEEEDEEEEEEEEEEEEEEE !!!!!!!!!!!!!!!!
Giń MAaaaaaaaaaaaszzzzzzzzzzzzzzkkkkkaarooooooooooo xD:evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul:
Trai'ler
19-04-2007, 23:19
Giń MAaaaaaaaaaaaszzzzzzzzzzzzzzkkkkkaarooooooooooo xD:evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul:
czesio rox, ale z łaski swojej odpowiedz też na mój post :evul: (plax_
Ripper czy jak to sie tam pisze :P... Z tego co ja wyczytałem z twoich postów to tak prawdę mówi±c twoim życiem jest tibia i nic poza tym!! Jeste¶ 15 letnim gnojem który nie ma szacunku do osób walcz±cych o dobro Iridi !!
@war
Te każde wojny na Iridi można przypasować do czasów gdy Polska była pod zaborami. Czyli wiele powstań nie udanych wiele bitw przegranych ale nie zapomnijcie że w kacu Polska jest wolnym krajem i niepodległym. Moim zdaniem tak samo stanie się teraz z Iridia. Wiem że to głupie przyrównywać dzieje historyczne do gry ale sytuacja Iridi jest wręcz podobna do historii Polski i miejmy nadzieje że sie to wszystko się skończy tak jak jest zapisane w historii Polski czyli Polacy wygraj± i będ± niepodlegli. Tylko żeby nie ogarnęła Iridia komuna tak jak to miało miejsce w Polsce :P hehe... WON Z JARUZELSKIM :P hehehe....
~MaDuS
~Hail Free Irdia :)
Ripper czy jak to sie tam pisze :P... Z tego co ja wyczytałem z twoich postów to tak prawdę mówi±c twoim życiem jest tibia i nic poza tym!! Jeste¶ 15 letnim gnojem który nie ma szacunku do osób walcz±cych o dobro Iridi !!
@war
Te każde wojny na Iridi można przypasować do czasów gdy Polska była pod zaborami. Czyli wiele powstań nie udanych wiele bitw przegranych ale nie zapomnijcie że w kacu Polska jest wolnym krajem i niepodległym. Moim zdaniem tak samo stanie się teraz z Iridia. Wiem że to głupie przyrównywać dzieje historyczne do gry ale sytuacja Iridi jest wręcz podobna do historii Polski i miejmy nadzieje że sie to wszystko się skończy tak jak jest zapisane w historii Polski czyli Polacy wygraj± i będ± niepodlegli. Tylko żeby nie ogarnęła Iridia komuna tak jak to miało miejsce w Polsce :P hehe... WON Z JARUZELSKIM :P hehehe....
~MaDuS
~Hail Free Irdia :)
Mowisz, ze tibia jest 'mojim rzyciem' a sam porownujesz sytuacje z gierki online do historii Polski, rotfl
Mowisz, ze tibia jest 'mojim rzyciem' a sam porownujesz sytuacje z gierki online do historii Polski, rotfl
Tylko że ja nie gram w ni± i nie marnuje swego czasu na pixele :) Po prostu jeste¶ Idiot± :) thxbye
Btw. kiedy masz urodziny?? Kupie ci słownik jezyka polskiego :D "mojim rzyciem" rotfl
~MaDuS
Reth'ik,
20-04-2007, 11:27
Dobra... Mialem juz tutaj nie pisac... Ale kur** co Ty tutaj robisz?
Spierd**** do piaskownicy, do swoich kumpli.
Wielki hunter Polakow... Zeby Cie murzyny wyruchaly!8o
Więc wy Prolacy nie dajcie zniszczyć się
Zbierzcie się w grupę nie dajcie się zastraszyć
A to co wywalczycie zostanie w duszach naszych
Bo Polska jest potęg± i ty to wiesz
Ja juz o tym przekonalem sie ..
@Emret chyba kazdy wie ze to tekst z Scyzoryk ... Slowa spiewal radoskoon jak sie nie myle ..
Dobra... Mialem juz tutaj nie pisac... Ale kur** co Ty tutaj robisz?
Spierd**** do piaskownicy, do swoich kumpli.
Wielki hunter Polakow... Zeby Cie murzyny wyruchaly!8o
Mlody zlej tego łosia i tego drugiego pajaca co skina udaje, nei warto bylo :]
/Metek.
Więc wy Prolacy nie dajcie zniszczyć się
Zbierzcie się w grupę nie dajcie się zastraszyć
A to co wywalczycie zostanie w duszach naszych
Bo Polska jest potęg± i ty to wiesz
Ja juz o tym przekonalem sie ..
K±cik xeroboyów to nie tutaj, niestety...
kreciola z innej beczki
co do tego co wspomnial Kash~o pg sorcow
mysle ze mozna by bylo zebrac grupke dosc wartosciowych sorcow/drutow nawet gdy ich lvl nie jest zbyt potezny ale jak to mowia "w kupie sila" i gdy bedziecie organizowac jakas akcje na ktoregos z arc zawsze te pare sd wiecej do combo. Ja z checia sie pisze na cos takiego choc mam niecaly 50lvl ms'a
Karolek98
20-04-2007, 17:29
Tyyy Miniek, jednak z Ciebie to kiedys ludzie benda ;p Madze mowi, polejcie mu.
Btw. kiedy masz urodziny?? Kupie ci słownik jezyka polskiego :D "mojim rzyciem" rotfl
~MaDuS
Tylko idiota moze nie zauwazyc, ze to byla ironia, smiech..
20:51 Orshabaal's minions are working on his return to the World. LEAVE Edron at once, mortals.
A JA NA EDRON :(((((((
mistrzu juz jest, teraz czy Arc pojdzie na niego?
kulka1991
20-04-2007, 22:12
Podobno huxy ma bloczyc
Podobno huxy ma bloczyc
Tez Orshabaal wiedzial kiedy przyjsc...
Mimm padl od orsha, Uf masslog, arc okopalo sie na cyclo. Taki skrot.
Poczekamy do ssa pewnie
edit: Xaliin doł±cza do grona szczę¶liwców dla których przewidziano darmowy i w pełny legalny to do rodzinnego miasta
ManfFreD
20-04-2007, 23:11
@Miniek
Kaszarusie da rok, hajgh lefelu w tibia na swiecie iridia. Opcja "edytuj" naprawde nie boli.
(...) jakis kolo cie hakna nie wiem kto, i napisalem do niego free items plx jak cie rokowal (...)
I sie dziwisz?
orsch padl, teddy bear and mpa spadlo, teraz pewnie jakas mala walka bedzie
Banditos
20-04-2007, 23:34
Masslog ladny ale bez efoektów arc ucieklo do cyklo potem nasi dali loga
a na koneic komentarz od dousa
22:25 Dous Elwor [136]: where is the polacks ;(
!! Nie pobieglismy... zabili orchabala, Gz! Dla nich. Ale ustawieni byli w cyclo na 1sqm. W kilka sekund zgasili stworka co ma 10k zycia, a co by zrobili z nami jak my max 3k hp? Wbiegli bysmy i padali jak muchy. !!
Jako jeden z najdluzej wypowiadajacych sie na tym forum 8o ,oraz jako osoba ,ktora spedzila tu wiele czasu pragne zaapelowac do moich kumpli -
"Nie piszcie tu bo gadki sa bezplodne. Kazdy kazdego tylko insultuje, w dodatku wszyscy gadaja do siebie, nie sluchajac argumentow innych badz wogole pisza co im tylko wpadnie do glowy by byc zauwazonym. Sfrustrowane dzieci ,albo osoby nie majace o wielu rzeczach pojecia, mysla ze sa alfa i omega i pozjadali wszytskie rozumy... Nie widzicie ze np ten Diliver czy ten 2gi to zwykle krzykacze, poza insultowaniem, nie potrafia nic .A nawet z wypowiadaniem sie w jezyku polskim maja problemy. Sadzac po ich ilorazie inteligencji (ktory jest bardzo niski) wasza wypowiedz ktora ma wiecej niz 4 zdania, czytaja z godzine bez zrozumienia. Szanuje wieksosc was ,za to ze ma troche oleju w glowie i potrafi byc na to odporna. Ale to jest forum z wydarzeniami. To co piszecie jest dla niektorych tutaj nie pojete i o wiele za madre, by to kiedykolwiek zrozumieli. Wiec odpuscie sobie!! Oni i tak beda odpowiadac i jak ktos tu wejdzie rano na stronie 298, po poludniu bedzie musial isc na 302 z czego od 298 -302 beda same insulty i 0 wiadomosci. Wchodzac tu ktos chce sie dowiedziec co sie dzialo na serwie a nie uczyc sie przeklinac i bluznic."
Dziekuje - co do mojej osoby Nie czytam juz tu postow wiec wszelski insulty prosze kierowac w tibi bo nie czytam juz tego forum. Zrobcie cos dla innych i pozwolcie im wchodzic tu tylko po to by mieli pojecie o tym co jest a nie jak wasz konflikt sie powieksza - Dziekuje :cup: TAK JAK TO SIE DZIEJE WKILKU OSTATNICH POSTACH!!
Xaliin wyrzucil sova do widy po czym sie wkurzyl i zabil kilku ludiz i ma del.
Xaliin wyrzucil sova do widy po czym sie wkurzyl i zabil kilku ludiz i ma del.
Edit, Najpierw sie wkurzyl a potem wyrzucil sova
Kurdeee mam wędke... Sprobuje go wyłowić 8o
Paj±czki na TVNNNN _/
Sorki za OFFTOPKA. (to tak dla rozluĽnienia )
LUZZZZZZZZZZZZZZZZZZz
Bziummmm Dawaj ten helm taki fajny to walne sie pod wode i go poszukam...
Fast!!!
Bziummmm Dawaj ten helm taki fajny to walne sie pod wode i go poszukam...
Fast!!!
we¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬
we¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬
Ło daj daj daj ło (helma) dajjjj Kiedy miałam lat 20 to dawałam raz po raz... xD
Te cho na gg ;s
Ło daj daj daj ło (helma) dajjjj Kiedy miałam lat 20 to dawałam raz po raz... xD
Te cho na gg ;s
PAJONKI :( JESTEM NA GG
PAJONKI :( JESTEM NA GG
IDZIEM NA PAJONKI...! ale takie to pajonki na TVN ze co 15 min gozdzikowa przypomina na ból głowy amfetamina... :|
OŁWER AND OUTTTT
Cho bo będa z nas smiać póĽniejj...
IDZIEM NA PAJONKI...! ale takie to pajonki na TVN ze co 15 min gozdzikowa przypomina na ból głowy amfetamina... :|
OŁWER AND OUTTTT
Cho bo będa z nas smiać póĽniejj...
a niech sie smieja ja ich no pierdole!!!!
najs najs?:D
a niech sie smieja ja ich no pierdole!!!!
najs najs?:D
Hej NAjz! ta po lewej tYzzzzZzzz B) lets fix some miting! Kisiaq Ambrozja mi sie skończyła pora i¶ć lulu... :)
!! Nie pobieglismy... zabili orchabala, Gz! Dla nich. Ale ustawieni byli w cyclo na 1sqm. W kilka sekund zgasili stworka co ma 10k zycia, a co by zrobili z nami jak my max 3k hp? Wbiegli bysmy i padali jak muchy. !!
Jako jeden z najdluzej wypowiadajacych sie na tym forum 8o ,oraz jako osoba ,ktora spedzila tu wiele czasu pragne zaapelowac do moich kumpli -
"Nie piszcie tu bo gadki sa bezplodne. Kazdy kazdego tylko insultuje, w dodatku wszyscy gadaja do siebie, nie sluchajac argumentow innych badz wogole pisza co im tylko wpadnie do glowy by byc zauwazonym. Sfrustrowane dzieci ,albo osoby nie majace o wielu rzeczach pojecia, mysla ze sa alfa i omega i pozjadali wszytskie rozumy... Nie widzicie ze np ten Diliver czy ten 2gi to zwykle krzykacze, poza insultowaniem, nie potrafia nic .A nawet z wypowiadaniem sie w jezyku polskim maja problemy. Sadzac po ich ilorazie inteligencji (ktory jest bardzo niski) wasza wypowiedz ktora ma wiecej niz 4 zdania, czytaja z godzine bez zrozumienia. Szanuje wieksosc was ,za to ze ma troche oleju w glowie i potrafi byc na to odporna. Ale to jest forum z wydarzeniami. To co piszecie jest dla niektorych tutaj nie pojete i o wiele za madre, by to kiedykolwiek zrozumieli. Wiec odpuscie sobie!! Oni i tak beda odpowiadac i jak ktos tu wejdzie rano na stronie 298, po poludniu bedzie musial isc na 302 z czego od 298 -302 beda same insulty i 0 wiadomosci. Wchodzac tu ktos chce sie dowiedziec co sie dzialo na serwie a nie uczyc sie przeklinac i bluznic."
Dziekuje - co do mojej osoby Nie czytam juz tu postow wiec wszelski insulty prosze kierowac w tibi bo nie czytam juz tego forum. Zrobcie cos dla innych i pozwolcie im wchodzic tu tylko po to by mieli pojecie o tym co jest a nie jak wasz konflikt sie powieksza - Dziekuje :cup: TAK JAK TO SIE DZIEJE WKILKU OSTATNICH POSTACH!!
Ale ty jestes meski. Tylko skoro jestes takim jebanym polonista to znajdz swoj blad w tym tekscie;> (nie chodzi o literówke).
Co Ty opowiadasz?:confused: Orshabaal, pomimo że jeden z najsilniejszych bossów, to tylko boss, sterowany programem, który został strapowany przez własne demony a potem jak owieczka na rzeĽ wystawił się na sdki Arców.
@Gotic - Mam dysortografie po 1. Po 2 pisalem to przed wyjsciem z domu ok 5 min bez sprawdzenia. Nie studiuje polonistyki tylko matematyke i bede matematykiem a nie polonista.
@Elvarm - Co ma piernik do wiatraka? Popadali bysmy jak kaczki oni all na 1 sqm, a my bysmy musieli do nich dochodzic, wiec nie wiem o co ci biega. Ale podpowiem ci... Wojna, Trapy , SD combo , Taktyka? Oni nie sa banda nobow na hlvlu, i wykorzystali wszytskie atuty by jednoczesnie zabic baala i nas w razie ataku.
@Elvarm - Co ma piernik do wiatraka? Popadali bysmy jak kaczki oni all na 1 sqm, a my bysmy musieli do nich dochodzic, wiec nie wiem o co ci biega. Ale podpowiem ci... Wojna, Trapy , SD combo , Taktyka? Oni nie sa banda nobow na hlvlu, i wykorzystali wszytskie atuty by jednoczesnie zabic baala i nas w razie ataku.
Wydaje mi sie, ze jestes jedynym z UF myslacym logicznie ;OO
kulka1991
22-04-2007, 00:23
Sprzedaje kto¶ ape fury? Je¶li tak odezwijcie się.
Banditos
22-04-2007, 00:32
Zastanawia mnie taktyka UF
Bo arc jak narazie to lvl odrabia a nasi nic
Mam nadzieje ze my¶licie nad jak±¶ akcja
Thalic Ilunor
Apr 22 2007, 01:27:41 CEST Killed at Level 112 by Kashrius da'Roc
Solo style ^^.
bedzie more hahaha "Hail najebany miniek"
bedzie more hahaha "Hail najebany miniek"
uhieaHIEAHeiaha xD damy rade xD
E moj szwagier zrobic cos co sie do niego nalezalo!! jeszcze dodam LYCHAAAAAAAAAAAAAAA!! i Hail Bergilla!! Thalic owned szwedzi po nas nie przybiegli i tyle ;)
Banditos
22-04-2007, 09:53
Gratz miniek ;]
Czekam na następne tylko fajnie by było jak by znowu tyle nie trzeba było czekac
Hatebreeder
22-04-2007, 10:45
Zastanawia mnie taktyka UF
Bo arc jak narazie to lvl odrabia a nasi nic
Mam nadzieje ze my¶licie nad jak±¶ akcja
Ich taktyka to rozstawianie cavebotów w depozytach wszystkich miast!
Widziałem Naro lataj±cego w thais od dp do dp wołaj±c "Frji itenz me neet four pejmanz menzorsexzs"
Maxxonek
22-04-2007, 11:53
No niebardzo ;o
siema all jestem nowy ;d
przedtem glownie tylko przegladalem ten niezwykle ciekawy temat :D
Ciekawi mnie jedno ... Pewnego dnia spokojnie expiłem na rotach kolo veno =)
I trafil się pewien przypał :>
15:17 Taviv Mac'Laga [14]: leave
15:17 Taviv Mac'Laga [14]: wanna die?
15:17 Femet [24]: i was first
15:17 Femet [24]: u leave.
15:17 Taviv Mac'Laga [14]: wanna die?''
15:17 Taviv Mac'Laga [14]: wanna die?''
of w miedzy czasie przyjebal sie jaki¶ ala'nap
15:19 Grimni Mac'Laga [40]: wanna die of SD??
15:19 Femet [24]: ?
a teraz ciekawa konwersacja z tym 14 co chcial mnie wyjebac z rotów ;>
na privie :
15:21 Femet [24]: leave oka
15:21 Femet [24]: ;]
15:21 Taviv Mac'Laga [14]: pl?
15:21 Femet [24]: a co angielskiego nie znasz?
15:22 Taviv Mac'Laga [14]: a chcesz zsie p[rzekonac?
15:22 Femet [24]: to juz nie moj problem
15:22 Taviv Mac'Laga [14]: wiec lezec i trzym pysk
15:22 Femet [24]: i jesli myslisz ze splawisz mnie jakims 40 lvl
15:22 Femet [24]: to nie trafies na tego kogo myslales
15:22 Femet [24]: i pyskiem w dol.
15:23 Taviv Mac'Laga [14]: ta a jak cie splawie 113?
15:23 Taviv Mac'Laga [14]: hah
15:23 Femet [24]: to ja z nim pogadam , dyplomatycznie
15:23 Taviv Mac'Laga [14]: tylko co pojerdziesz do swe?/ bo ja znam cale United Forces
15:23 Taviv Mac'Laga [14]: wiec chyba bedziesz mnial lipe
15:24 Femet [24]: ty sie naucz polskiego dobrze
15:24 Femet [24]: lmao
15:24 Femet [24]: 13 lat masz ?
15:24 Femet [24]: wy*******aj do szkoly
15:24 Femet [24]: a nie kozaczka zgrywa w tibi
15:24 Taviv Mac'Laga [14]: uhuuhuhuh huhuhuhuhu
15:24 Taviv Mac'Laga [14]: lol2
15:24 Taviv Mac'Laga [14]: hah
15:24 Taviv Mac'Laga [14]: noob
15:24 Taviv Mac'Laga [14]: ^^
15:25 Femet [24]: zatkalo nie wiesz co powiedziec
15:25 Femet [24]: i zreszta gdybys znal znaczenie slowa noob to bys jego nie wypowiadal
15:25 Femet [24]: pyskiem w dol i milcz
15:25 Femet [24]: nie rob z siebie blazna
15:26 Taviv Mac'Laga [14]: hah masx jakis problem i pisz do Gildi United Forces ;] sAMI NAJLEPSI PL CO BIORA UDZIAL W WOJNIE PODAJ MOJ NICK I ZOBACZYMY;]
15:26 Femet [24]: no to kurwa pogadam potem z paroma osobami
15:26 Femet [24]: i znajac zycie to cie wysmieja
15:26 Femet [24]: bo jak mozna sie nie smiac z takiego dzieciaka
15:26 Taviv Mac'Laga [14]: A TERAZ S*******AM NA TRENING
15:26 Taviv Mac'Laga [14]: ok
15:26 Taviv Mac'Laga [14]: napisz
15:26 Taviv Mac'Laga [14]: ;]
15:26 Femet [24]: a teraz sie laskawie nie w*******aj w resp
15:27 Taviv Mac'Laga [14]: i zapytaj sie o Urusa Mac'laga moj char i o Grimniego Mac'Laga tez moj;]
15:27 Femet [24]: zapytam oczywiscie
15:27 Taviv Mac'Laga [14]: ;]
15:27 Femet [24]: a teraz laskawie s*******aj
15:27 Taviv Mac'Laga [14]: ok ide na trening i niemow do mnie tak jak mowisz do rodzicow;]
15:27 Taviv Mac'Laga [14]: cya -.^
15:28 Femet [24]: ciao.
Więc mam 1 sprawe ;> kto¶ z UF przyznaje się do tego typka ?
Danthorr
22-04-2007, 12:16
Jaaaaa :((((((
11:11 Urus Mac'Laga [47]: ktoto ku*wa jest ten Taviv !!
11:12 Urus Mac'Laga [47]: to jakis noob i i jak sie dowiem ktoto to sam go zaj*bie
Moge cie przekonac ze ten noobek nikogo nie zna wiec mogles go spokojnie zabic jak bedziesz mial okazje next time to to zrob ;]
Czyli, ze jest 11:0?
No chyba nie, bo 9:6 ;D
DED.
Veremus napisz do mnie na prv.
Gz Miniek 8o
15:26 Taviv Mac'Laga [14]: hah masx jakis problem i pisz do Gildi United Forces ;] sAMI NAJLEPSI PL CO BIORA UDZIAL W WOJNIE PODAJ MOJ NICK I ZOBACZYMY;]
a kto¶ z UF przyznaje sie do tej kreatury ;d ?
niee i nawet nie mamy zamiaru xD w szczegolnosci ja ktory do noobow sie nie odzywam;)
niee i nawet nie mamy zamiaru xD w szczegolnosci ja ktory do noobow sie nie odzywa;)
Ty dresie :confused:
Ty dresie :confused:
jakos musze sobie radzic ty tez tam slyszalem ze dresem jestes:D
jakos musze sobie radzic ty tez tam slyszalem ze dresem jestes:D
pfff, to ty biles tych biednych chlopcow wiec nie zwalaj na mnie, e, ok?
pfff, to ty biles tych biednych chlopcow wiec nie zwalaj na mnie, e, ok?
ale to ty machales nogami przed ich mordkami:D
15:22 Femet [24]: i pyskiem w dol.
15:25 Femet [24]: pyskiem w dol i milcz
Coś mi to znajomo wygląda ^^. Phoenix?
Co¶ mi to znajomo wygl±da ^^. Phoenix?
nah :) , imho ten tekstcior jest bardzo popularny , wpadl mi w ucho dlatego lubie go uzywac B)
14:43 Cray Bellator [71]: Apr 22 2007, 14:40:54 CEST Killed at Level 68 by Spartanius and by Xelphion
Coortez ;***
Whos next polack????
Edit
15:11 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Carla Demonic. She was killed by Cray Bellator.
Apr 22 2007, 15:17:30 CEST Killed Kahebedive at Level 39 unjustified
Leader: Kahebedive (Protected by Bezok)
14:43 Cray Bellator [71]: Apr 22 2007, 14:40:54 CEST Killed at Level 68 by Spartanius and by Xelphion
Coortez ;***
Whos next polack????
Edit
15:11 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Carla Demonic. She was killed by Cray Bellator.
i co pajacu myslisz ze fajny jestes bo lizesz dupe szwed± którzy i tak cie wyje**a?
zabili dzis o jedna osobe zaduzo i nie wyjdzie im to na dobre, tobie tez nie.
i co pajacu myslisz ze fajny jestes bo lizesz dupe szwed± którzy i tak cie wyje**a?
zabili dzis o jedna osobe zaduzo i nie wyjdzie im to na dobre, tobie tez nie.
Ripper: co robisz?
Kisia : a nic siedze na tibi i z LUDZIAMI gadam
!!!!!!!!11111111111oneone
I ja nie trzymam z tymi, co zabili Gabe durniu ,l,
[QUOTE=Dili;1382449]Ripper: co robisz?
I niby skad ta rozmowa jest ?
Nigdy na gg/msnie nie gadalismy wiec nie wiem skad to gowno wyciagnales.
aewwwwwwwwww
@Dili srili
zabiles typa ktory mi zaplacil 10k za pro !111
WOW jestem 1 na 300 stronie <WYPAS> <HURA> <YUPI> <BRAVA> <WIWAT>
I ja nie trzymam z tymi, co zabili Gabe durniu ,l,
Jeżeli nie trzymasz z tymi co mnie zabili to po co zabijasz z Cray Bellator ??
[QUOTE=Dili;1382449]Ripper: co robisz?
I niby skad ta rozmowa jest ?
Nigdy na gg/msnie nie gadalismy wiec nie wiem skad to gowno wyciagnales.
przez telefon durniu hahaha
@Gaba
Mowilas mi ze Mimm i jego rle cie zabili, a z nimi nie trzymam xd
[QUOTE=Kisia;1382457]
przez telefon durniu hahaha
@Gaba
musialem byc nie w stanie :)) i tak jestes pajacem.
wiele rzeczy sie niedlugo zmieni i szwedzkie psy juz sobie nie poszczekaja.
@Gaba
No tak, ale twój friend Cray Bellator z którym zabijasz mnie zwła¶nie zabił z kolegami Mimm.
[QUOTE=Dili;1382487]
Dont think so :<
No tak, ale twój friend Cray Bellator z którym zabijasz mnie zwła¶nie zabił z kolegami Mimm.
odpadlem;(;(
[QUOTE=Dili;1382487]
AYE NIE POSZCZEKAJA HUEAHEUEAHEAUEAHUE CZAS POKAZE:D:D:D
Crealeth
22-04-2007, 19:34
WOW jestem 1 na 300 stronie <WYPAS> <HURA> <YUPI> <BRAVA> <WIWAT>
muj qwa mialbyc
Hahah! A 3k post mój :D
@Crealeth
Chyba mnie nie pobijesz. My¶lałem że ten 29 ubił kogo¶ wcze¶niej! ;(
Ok ja lece ogl±dać Gumisie :>
Hahah! A 3k post mój :D
Chciałby¶ xDDDD
Chciałby¶ xDDDD
Ale Twój jest 3001! Muahuahau ;<
Xandar Mac'Leod
22-04-2007, 22:10
od paru dni nie czytam forum dlatego dopiero co looknalem tego posta. Sprawa jest taka, ze Grimniego znam lecz nie zmienia to faktu, ze troche mnie zawiodl. Jeszcze z nim o tym nie gadalem ale to zrobie. Sry za ta sytuacje.
// Signed
The Diplomat of The United Forces
Xandar Mac'Leod
od paru dni nie czytam forum dlatego dopiero co looknalem tego posta. Sprawa jest taka, ze Grimniego znam lecz nie zmienia to faktu, ze troche mnie zawiodl. Jeszcze z nim o tym nie gadalem ale to zrobie. Sry za ta sytuacje.
// Signed
The Diplomat of The United Forces
Xandar Mac'Leod
Dobrze wiedziec, ze znasz Grimniego x] Zalosny jestes tak prawde mowiac po tym co napisales na forum ;'< No ale wkoncu Ty to Ty, aye?! Znikna mi unjusty a zobaczysz co sie bedzie dzialo z twoimi kolegami =')
Dili czytajac twoje posty wydaje mi sie ze jestes idiota, kto sie ze mna zgadza niech napisze:]
Ale Twój jest 3001! Muahuahau ;<
Policz jeszcze raz;)
Szymon ;D <3
Maxxonek
23-04-2007, 01:27
Dili czytajac twoje posty wydaje mi sie ze jestes idiota, kto sie ze mna zgadza niech napisze:]
Ale tu jest dużo takich ludzi, więc ja wci±ż milczę, bo szkoda cokolwiek mówić.
<os±dzam tylko i wył±cznie po wypowiedziach na forum ;o>
Dili to dziecko bez dzieciństwa , ci±gle poniżany itp itd .... Dajcie mu sie wyżyć na forum ;) :evul: Co tam nowego na wojnie ? Jacy¶ szpiedzy już wykryci ? :>
Policz jeszcze raz;)
Nie każ mi tego robić jeszcze raz! To jest tak naprawde bardzo trudne!!!!!111onerazjeden;(
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.